Hogyan ismerjünk fel és azonosítsunk egy zsidót? Első rész: Testi jegyek

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Hogyan ismerjünk fel és azonosítsunk egy zsidót? Első rész: Testi jegyek"

Átírás

1 Hogyan ismerjünk fel és azonosítsunk egy zsidót? Első rész: Testi jegyek Írta: Gój-Kovács János

2 "Egyszer mikor a belvárosban sétáltam, hirtelen egy hosszú kaftános, fekete pajeszos lénybe botlottam. Először azt gondoltam: Ez egy zsidó? Óvatosan, lopva néztem a férfit, de minél tovább bámultam ezt a fura jövevényt és tanulmányoztam vonásról vonásra, annál inkább a következő gondolattá formálódott bennem a kérdés: Ez egy német?" -Adolf Hitler, Harcom Manapság közel mindenki kevert vérű valamilyen mértékben. Már csak nagyon kevés tiszta maradt a három fő fajból, ha van ilyen egyáltalán. A három fő faj a fehér, az ázsiai [keleti], és a fekete. Sok nemzsidó mind a három faj megtalálható, főleg a mediterrán területeken, ahol a három kontinens találkozik. A legtöbbnek két faja van. A zsidó alaposan keverve van mindegyikkel. A zsidók egy külön fajt alkotnak minden fajon belül. Más szóval vannak fehér zsidók, fekete zsidók, keleti zsidók, és habár egy zsidó lehet fekete, fehér vagy sárga, még mindig a zsidó fajba tartozik. Csak írd be bármelyik keresőprogramba (pl a Google-be) hogy "zsidó" vagy "zsidók", kattints a képekre, és pusztán a fizikai megjelenésük alapján látni fogod, hogy ez egy külön, önálló faj. Minél tisztább egy zsidó, annál könnyebb azonosítani, és minél több fehér vagy más vér van benne, annál nehezebb. Minden zsidó hordoz egy "reptilián" gént, és reptilián fizikai jegyeik vannak. A zsidók és a nemzsidók kozmikus ellenségek. Mikor megítélsz valakit, vess össze minden lehetséges tényezőt. Sok, ebben a könyvben említett testi jellemző a nemzsidók között is megjelenik. Kezdetnek sorra vesszük a zsidók testi jegyeit. Mivel a zsidókat folyton kiűzték közel minden országból a Föld színén, vándoroltak, innen származik a "vándorzsidó" kifejezés is. Évszázados vándorlásaik alatt mindenféle géneket és alfaji jellemzőket felvettek. Ez jó környezetet teremtett bennük a betegégek számára, ezért általánosan rossz az egészségük. Borzasztó és ritka betegségek hordozói. Közel minden zsidónak van valami fizikai baja, és hajlamos a betegségekre, amikre a legtöbb nemzsidó immunis. Azt a nyilvánvaló hazugságot hogy ők egy "vallás", sok dologra alapozva meg lehet cáfolni. Rajzolhatsz képet egy zsidóról, de egy katolikust vagy lutheránust nem tudsz lerajzolni. A zsidókkal hosszú ideje kapcsolatba hoznak bizonyos fizikai jegyeket és faji jellemzőket, például a nagy orrot, a "kézzel beszélést", a túlzott pénz- és jólétközpontúságot, a fösvénységet, a sötét, gyöngyszerű szemeket stb. A zsidókat

3 évszázadok óta a patkányokkal is azonosítják. A zsidóknak különböző típusai vannak, ezek közül gyakran a "Nyugat-európai" zsidót a legnehezebb azonosítani. Habár a zsidók minden fajban megtalálhatók, ez a könyv a zsidók fehér fajon belüli azonosítására koncentrál.

4 Testi jegyek A legtöbb embernek egyből a nagy, horgas orr jut eszébe egy zsidó azonosításakor. Habár a legtöbb zsidónak tényleg nagy/kiugró orra van, ez nem mindig megbízható módszer az azonosításukra, mivel néhány nemzsidónak, például az olaszoknak és néhány angolnak és írnek, valamint amerikai indiánnak is nagy/kiugró orra van. Az orr alakja egy fontos tényező. Sok amerikai indián nemzsidónak "horgas" orra van, de a pukli sokkal magasabban van mint a zsidónak, és közel az orrnyereg kezdetéhez. A nagy angol és ír orroknak "golyószerű" hegye van. Sok nemzsidó arabnak és mediterrán népcsoportnak is nagy orra van. A klasszikus zsidó orr görbe, és a pukli a közepén van. Ne felejtsd el, hogy sok zsidó a hatalmas vagyonát kihasználva plasztikai sebészekhez fordul, hogy csökkentse az orra méretét, és megváltoztassa jellemző zsidó alakját. Vannak más testi jegyek is, amik elárulják a zsidókat. Soha ne felejtsd el, hogy néhány nemzsidónak is megvannak bizonyos itt említett jegyek, ezért mindig végy mindent számításba mielőtt ítéletet hoznál, beleértve a nevét és a személyiségét. Sok zsidóról már kinézetre is meg lehet mondani hogy zsidó. Sok gyakorlást kíván, de a végén az ember már kifejleszt egy "hatodik érzéket", és rá fog érezni hogy egy személy zsidó-e vagy sem.

5

6 A hosszúkás arc Sok zsidó arca nagyon hosszú, keskeny, és gyakran a homlok szokatlanul magas. Ez a jegy a fekete és nem-fehér zsidóknál holtbiztos árulkodó jel.

7

8 Nem minden zsidónak magas a homloka. A legtöbb zsidó elég "furcsán" néz ki, vagyis aránytalan valamilyen módon. A bal oldalon látható zsidónak alacsony a homloka, és vegyük észre, hogy a jegyei nem arányosak. A homloka abnormálisan alacsony. Ezenkívül klasszikus zsidó szája van, ami az esetek 90%-ában biztosan elárulja. Figyeld meg a zsidó füleket, és olvass tovább, van még példa bőven.

9 Zsidó fülek A klasszikus zsidó fül olyan mint a patkányé. Az énekes-színésznő Barbra Streisand a zsidó vonások tökéletes modellje. Barbrának jellemző zsidó orra, szája és füle van. Patkányszerű alakjuk mellett a zsidók füle gyakran alacsonyan helyezkedik el, és eláll.

10

11 A zsidó száj Közel minden zsidónak domináns alsó ajka van, vagyis az alsó ajka nagyobb mint a felső. Ez néhány nemzsidónál is így van, és valamelyik fekete ősének génjeiből származik. Néhány indián törzsnek akik fekete rabszolgákat tartottak szintén nagyobb az alsó ajkuk. A zsidók több mint 90%-ának nagyobb az alsó ajka. Ráadásul sokuknak telt, "húsos" szájuk van, ami szintén a fekete vérből ered, ami minden zsidóban megvan. Vegyük észre, hogy van másfajta zsidó száj is, pl. a gyíkszáj. A klasszikus zsidó száj nagyon csúnya. A zsidó szájnak alapvetően két típusa van, a telt húsos száj, és az amit én "békaszájnak" hívok. A zsidók bizonyos dolgokat szoktak csinálni a szájukkal. A legáltalánosabb az alábbi képen látható, amin a lány van a CD-vel. Ez nagyon "hüllőszerű", és NAGYON zsidó. Sokuk hajlamos kitátani a száját és hüllőmódra mutogatni a nyelvét, még beszéd közben is. Gyakorolni kell és tapasztalatokat szerezni, de biztosan érteni fogod mire gondolok.

12

13

14 A "békaszáj": A száj vékony, széles, és hangsúlyos az arcon. A húsos gyíkszájjal ellentétben (ahogy a fentebb lévő képeken látható), a "békaszáj" esetében az ajkak keskenyek és egyenletesek. A "békaszáj" nem olyan gyakori, de attól még egy nagyon jellegzetes zsidó testi jegy.

15 A zsidó szemek A zsidó szemnek több fajtája létezik: a gyíkszerű ázsiai szemek, a dülledt szemek, az álmos és néha dülledő szemek, valamint a szomorú szemek. Néhányuknál a szemek közel vannak az orrnyereghez. Figyeljük meg Bette Midler szemeit bal oldalt lent, illetve az ázsiai gyíkszemeket a képeken közvetlenül a szöveg alatt:

16

17 A "szomorú" szemek ernyedtnek néznek ki, és főleg a külső részén lógnak, ahogy az alábbi képeken is látható:

18 A "dülledt" szem is egy kizárólagos zsidó testi jegy, ahogy alább is látható:

19 A zsidó "álmos" szem:

20 Sok zsidó szeme nem csak hogy dülledt, de különösen a külső sarkaiban dülledt:

21 A zsidó bőrszín gyakran halvány, sokuknak sápadt, hullaszerű megjelenése van. A legtöbb zsidó alacsony, de ez ne tévesszen meg. Vannak magas zsidók is, akik kevert vérűek, például sok Nyugat-európai zsidó magas, akiknek sok angolszász génje van. Ez gyakori ott, ahol az egyik szülő nemzsidó. Minél több a zsidó gén, annál nagyobb a hajlam az alacsony testmagasságra. Közel minden zsidónak (a keverteket is beleértve) természetesen göndör és/vagy csomós, durva haja van. Ez a fekete vér eredménye, ami minden zsidóban megvan. Minél több a zsidó gén, annál sötétebb a haj, vagy fekete. Ismétlem, ez ne tévesszen meg, sok szőke zsidó is van mindig vedd figyelembe az arcvonásokat, testi jelleget, és más tényezőket. Sok szőke és világos hajú zsidó van, akikben sok Nyugat-európai gén van. Ráadásul néhány zsidó nő hajvasalót használ, mivel kevésnek van természetesen egyenes haja. A zsidó férfiaknak általában durva szakálla van. Sok zsidó szőkére festi a haját a nemzsidókhoz hasonlóan.

22 Az alábbi képen mindkét nő Nyugat-európai génekkel kevert. A bal oldalin figyeljük meg a zsidó füleket, a jobb oldalinak pedig a száját. Minél kevertebbek, annál nehezebb észrevenni a zsidóságot. Bárkinek akiben zsidó gének vannak, LESZ egy vagy több zsidó testi jegye. Mindkettejüknek domináns alsó ajka van. Figyeljük meg a zsidó lány orrát és szemeit a bal alsó képen. A bőrszíne is halvány. A zsidó színésznő, Gwyneth Paltrow (jobb oldalt) nyilvánvalóan festi a haját, mivel látni ahogy a természetes színű haj már nő. A hosszúkás arca elárulja zsidóságát.

23 Alább a félzsidó színésznő, Goldie Hawn látható, akinek az apja egy fehér nemzsidó, az anyja pedig zsidó. A kevert zsidóknál az életkor előrehaladtával a zsidóságuk általában egyre láthatóbbá válik. A zsidó reptilián "Lévi" és "Cohen" géneket mindig a zsidó anya hordozza, és ő adja át. Az ortodox zsidók csak akkor fogadnak el valakit zsidónak, ha annak az anyja is zsidó, de akinek bármilyen zsidó génje van, az rendelkezni fog az általános zsidó jegyekkel, zsidó karakterrel, és hajlamos lesz a ritka és borzasztó zsidó betegségek hordozására. Természetesen mint minden faj esetében, náluk is van egy 5% akikre nem illenek a jellemzők, de ez nagyon kis arány. Ezt azért említettem meg, mert a zsidó média mindig ezt a pár százalékot használja a többi 95% képviseltetésére propagandájukban és hazugságaikban.

24 Habár a zsidó gyerekek bőre halványabb annak köszönhetően hogy őseik Nyugat-európai nemzsidókkal keveredtek, a zsidóságuk nyilvánvaló az arcvonásaikból. A bőrszín a sárga felé is hajlamos elmenni. Ahogy idősödnek, a zsidó jegyek egyre egyértelműbbé válnak. A száj majdnem mindig biztosan elárulja őket. Ismétlem, ne hagyd magad becsapni a szőke haj és kék szemek által. Vedd észre a puffadt zsidó szemeket és a zsidó füleket a kis zsidó gyereken. Sok Nyugat-európai génnel rendelkezik. A zsidó gyerekek gyakran sárgásak, törékenyek és beteges kinézetűek.

25

26 Hogyan ismerjünk fel és azonosítsunk egy zsidót? Második rész Írta: Gój-Kovács János A zsidók egy külön faj minden más fajon belül: "Isten nekünk, mint kiválasztott népnek, megadta azt a kegyelmet, hogy a világon szétszóródjunk. Törzsünknek ebben a látszólagos gyengeségében rejlik erőnk, amely máris a világuralom küszöbéhez vezetett bennünket." Cion Bölcseinek 11. jegyzőkönyve

27 A zsidó jellem Egy fajban mindig van 5%, ami nem hasonlít a maradék 95%-nyi többségre. A zsidók mindig ezt a kisebbséget használták hogy kitűnjenek, és velük képviseljék a maradék 95%-ot, vagyis másszóval kifogásokat találnak, hogy az egész fajukat magasabbra emeljék a többi faj szemében. Mikor valaki megítél valamit, mindig a többséget nézze, ne kisebbségi százalékokat, mivel ez csak egy trükk. Az átlagzsidó IQ-ja 135 körül van. Az átlagos IQ nagyjából okos, kiemelkedő, brilliáns, tehetséges, 141 fölött pedig zseni. 110 fölött az arányok egyre kisebbek, 135 fölött csak a világ népességének mindössze 2%-a van. Ez nem azt jelenti hogy minden zsidónak hatalmas IQ-ja van, de a többségüknek igen, főleg a hatalmon lévőknek. Ezt figyelembe kell venni, azzal együtt, hogy olyan dolgokról is tudomásuk van, amiket szándékosan nem osztanak meg a nemzsidókkal, például kiskapuk a törvényekben, illetve más dolgok, amik segítségével kibaszhatnak a nemzsidókkal. Másrészről a GENETIKAI mentális retardáció nagyon magas a zsidó fajnál. A zsidóknak rengeteg génhibája van. Meg lehet különböztetni egy öröklött retardációt, illetve a születéskor szerzett hibákat, mivel az öröklött retardációnak nyilvánvaló fizikai jelei vannak, mint a fotón is látható ezen jelenségek legtöbbje egyértelműen zsidó:

28 Aki születésekor sérült meg, vagyis nem öröklött a rendellenessége, az gyakran normálisnak látszik amíg meg nem szólal vagy nem tesz valamit, amiből látszik hogy sérült. A zsidó gyerekeknek nagyon kis koruktól kezdve a pénzről tanítanak dolgokat, hogyan szerezzék meg, illetve hogyan csináljanak a pénzből is pénzt. Míg a nemzsidó gyerekek fejét az iskolákban mindenféle tudományokkal és tárgyakkal tömik (melyeknek legtöbbje haszontalan az élet valós kérdéseiben, nem mutatja meg hogyan éljenek túl, hogyan biztosítsanak maguknak megfelelő életet), az átlagzsidót nem csak a túlélésre készítik fel, hanem azt is megtanítják nekik főleg a konzervatív és ortodox zsidóknak -, hogyan éljenek észrevétlenül. A zsidók "a Biblia Népének" nevezik magukat. Míg a nemzsidó gyerekeket a zsidó médiával kápráztatják el, maguk a zsidók szorgosan tanulnak. A Yeshiva iskolákban azt tanítják nekik, hogyan érveljenek. Az érvelés és a tények elferdítése, megváltoztatása egy nagyon erős zsidó jellegzetesség, csakőgy mint a hazugság. A zsidó a hazugságok mestere. Egy zsidó egyenesen a szemedbe hazudik, akkor is ha írásos bizonyítékod van, és azt fogja mondani, hogy amit a papíron látsz az téves. Ők az örök hazudozók és szélhámosok. A zsidó kivételesen intelligens, és nagyon megtévesztő. A világ nagy része nem tudja, de a zsidó célja, küldetése hogy elpusztítsa a fehér fajt, és rabszolgájává tegye a megmaradt színes fajokat, akikre "marhákként" tekintenek. A "gójim" a zsidók lealacsonyító szava a nemzsidókra, a jelentése pedig "marha" (állat). Ezt jól mutatja a mód, ahogy a fekete afrikai rabszolgákat a hajóikra rakták. Minden rabszolgahajót a zsidók birtokoltak, és ők futtatták a rabszolgakereskedelmet. A zsidók a spirituális tudás 90%-át elvették a programjaik, nevezetesen a kereszténység és az iszlám segítségével, s közben elhitették a világgal, hogy a kereszténység és a judaizmus ellenségek. A többség pedig be is dőlt ennek. Ezen három zsidó találmány mind a zsidó világkommunizmus célját szolgálja, melyben minden spirituális tudást szisztematikusan a felső zsidó vezetők kezébe játszanak. A "Judaizmus Jelképes Kígyója" a "Kundalini" kódneve, ami nem más mint a lelki/okkult hatalom, és amit a zsidók szabadon használnak. Ezt a hatalmat módszeresen elvették a nemzsidóktól a kereszténység és az iszlám eszközével. Ha erről többet akarsz tudni, nézd meg a oldalt. Az iszlámban és a kereszténységben semmi spirituális nincs, ezek a vallások átverések. Cion Bölcseinek Jegyzőkönyveiben a zsidók azt állítják, a "kígyó" jelképezi Izraelt. A Kundalini Kígyó minden emberben megtalálható, és ebből származik minden lelki képesség és hatalom. A vezető zsidók szabadon használják az elme erőit és mást is a tömegek rabszolgává változtatására. A szabadkőművesség eredetileg nemzsidó szervezet volt, de a zsidók beszivárogtak, átvették az irányítást, és most az övék. A Modern Szabadkőművesség már a zsidó világkommunizmus célját szolgálja. A legtöbb embernek fogalma sincs róla hogy a zsidók és a nemzsidók kozmikus ellenségek ezt úgy kell érteni hogy "odakint". A zsidók egy hüllőszerű (reptilián) fajtól származnak, aminek nincsenek érzelmei, és erősen fejlett az elméjük és lelkük ereje. Az ember egyszerűen láthatja a feltűnő reptilián jegyeket a zsidókon a "Hogyan ismerjünk fel és azonosítsunk egy zsidót" első részében. Ezt hívják "Cohen-génnek", amit a zsidó anya ad tovább. A konzervatív és ortodox zsidók nem fogadnak el senkit zsidónak, csak ha az anyja is zsidó volt.

29 Egy zsidó tűnhet nagyon liberálisnak és támogathatja a "szabadgondolkodást", de bizonyos kérdésekben erősen ingerlékeny például a nacionalizmusban, a fehér fajra való büszkeségben, illetve bármiben, ami ellentétben áll az ő világuralmi törekvéseikkel. Az átlagzsidónak nem számít a gyerekbántalmazás, gyilkosság, molesztálás, és hasonló dolgok, és a zsidó ügyvéd védeni fogja azokat akik ilyen aljas bűncselekményeket követnek el, de bárki lép a színre aki a fehér fajt akarja előrébb juttatni amit a zsidók annyira el akarnak pusztítani -, azt a zsidó meg fogja támadni. A zsidók, közülük is főleg a fiatalabbak a magzatokat "élősködőknek" nevezik, és más undorító támadásokat is intéznek a gyermekek ellen, hogy elpusztítsák a nemzsidó családot, amit mára csaknem sikeresen véghez is vittek. A zsidóknak erős fixációjuk van a szarhoz, trágyához, vizelethez, és más undorító dolgokhoz. Ezt könnyen láthatjuk a judeo-keresztény Bibliában is: Királyok 2, 18:27 "És felele nékik Rabsaké: Vajjon a te uradhoz, vagy te hozzád küldött-é engem az én uram, hogy elmondjam e dolgokat, avagy nem inkább e férfiakhoz-é, akik a kőfalon ülnek, hogy azután veletek együtt egyék meg a saját ganéjokat, és igyák meg a saját vizeletöket?" Erre vég nélkül találunk példát az mind az ó-, mind pedig az újtestamentumban. Ebben a véget nem érő badarságban és mocsokban semmi spirituális nincs. A zsidók mindennapi élete, írásai, szexualitása, stb. is mind ekörül forog. Az átlagzsidóban gyakran nincs szánalom, könyörtelen, főleg a nemzsidókkal. Ugyanezt a kegyetlenséget mutatják az állatokkal szemben. A zsidók ipari farmokat, kutyamalmokat, laboratóriumokat, és más hasonló helyeket működtetnek, ahol az állatokat ocsmány módon kihasználják, kísérleteznek rajtuk és rosszul bánnak velük. A legtöbb olyan dologtól amit a nyilvánosság nem lát és nincs tudatában, bármelyik érző ember elhányná magát. A zsidók nem ismernek határt a könyörtelen kiaknázásban. Az etika egy nagyon távoli fogalom számukra. Az átlagzsidót nem érdekli hogyan szerez pénzt vagy profitot. Mások szenvedése, névlegesen a nemzsidóké hidegen hagyja őket. A legtöbb zsidó leereszkedő és durva, főleg a nemzsidókkal szemben, kivéve ha szorgosan segget nyalnak, mert be akarnak szivárogni valahová, vagy valami szívességet akarnak. A zsidók lenézik a nemzsidókat, és szándékosan sértegetik őket. "A GÓJOK OSTOBÁK" -Cion Bölcseinek 15. Jegyzőkönyve Hogy szívességeket kapjon, és elnyerje a nemzsidók bizalmát, a zsidó a hivatásos áldozatot játssza. A "Holokauszt", ami egy újabb nagyarányú átverés [ennek bizonyítékát lásd itt: más zsidó programokkal együtt a zsidók célját szolgálja. A zsidó mindig hivatásos áldozat volt, aki a nemzsidók szimpátiájára játszott, hogy megtisztítsa maga előtt az utat, és előrébbvigye a tervüket. Alább egy részlet következik Ben Klassen "A Fehér Ember Bibliája" című könyvéből: "Ha a hatmilliós hazugságnak nincs valós alapja, felvetődik a kérdés: miért akarnának a zsidók egy ilyen borzasztó és durva hazugságot reklámozni?

30 A zsidók hatalmas profitra tettek szert. A válasz: Ebből a borzalmas hazugságból a zsidók nagy profitot szereztek, ahogy azt a legtöbb hazugságukkal tették. 1. Akkor növelte meg a zsidók iránti szimpátiát, mikor a világnak rá kellett volna ébrednie (és Hitlernek köszönhetően részben sikerült is) eme világméretű élősködő veszélyes és pusztító természetére. 2. Erkölcsi furkósbotként és propagandaemelőként szolgált, aminek segítségével 12 millió dollárt csaltak ki a német emberektől, Izraelnek fizetendő "jóvátétel" címén, illetve "kártérítésként" a zsidó magánszemélyek követelései alapján. Ezen követelések eszelősségét csak akkor látjuk, mikor figyelembe vesszük, hogy sok mai német adófizető, aki még meg sem született mikor ezeket az állítólagos bűnöket elkövették, "jóvátételt" fizet egy államnak (Izraelnek), ami abban az időben még nem is létezett. Mi több, a zsidó követelők száma most, 35 évvel később elérte a megdöbbentő főt, miközben 1939 után csupán kevesebb mint zsidó élt Németországban. Mivel a zsidóknak ilyen könnyen ment a németek kirablása az úgynevezett "jóvátétel" ürügyén, a regisztrált követelők száma a Nyugat-Német kormánnyal szemben megháromszorozódott az elmúlt 10 évben. Semmivel nem lehet jobban bizonyítani a Hatmilliós Hazugság pofátlanságát. 3. Hihetetlenül hatásos propagandaeszközként használják a Fehér Faj egésze ellen, próbálva megakadályozni annak törekvéseit faji identitásának megőrzésére. A Hatmilliós Hazugságot az emocionalizmus olyan szintjén reklámozták és propagandizálták, hogy hacsak a Fehér Faj nem ért egyet vele és nem alkalmazkodik hozzá minden kérdésben (példának vegyük az erőszakos buszoztatásokat), azonnal ráfogják hogy rasszista, és a nácik is rasszisták voltak, és ez hatmillió zsidó halálához vezetett, stb stb. Mára a zsidók szája habzik, és hatalmas krokodilkönnyek gördülnek le az arcukon. Mára a hiszékeny gójok meghajolnak és megalázkodnak a zsidók előtt, habár tudják hogy átverték őket. Ez mindig működik. 4. Ezen erőteljes propagandaeszköz használatával, mellyel aláásták a Fehér faji hűséget, a zsidók most a fajkeveredést reklámozzák gigantikus mértékben, világszerte, gyakorlatilag a Fehér Faj ellenállása nélkül. Hiszen nem akarunk mi nácik lenni akik hatmilliót öltek meg, stb... így a zsidók által programozott agyunk a lejtön leérve feledésbe merül, s vele együtt maga a Fehér Faj is. 5. A Hatmilliós Hazugság erős propagandaeszköze lehetővé tette a zsidóknak, hogy 1948ban ellopják Palesztinát az araboktól, és felállítsák az izraeli banditaállamot. A Hatmilliós Hazugságnak köszönhetően a zsidók a megzavarodott világ támogatását és áldását élvezték, főleg a zsidók által megszállt Egyesült Államokét. 6. A Hatmilliós Hazugság pusztító hatással volt a német népre, megalázta és hiteltelenné tette őket, és közvetetten magát a Fehér Fajt is. Miközben a németeket dícséret illetné amiért megvívták ezt a nemes küzdelmet hogy leleplezzék és lerázzák a világméretű zsidó pestist, az erős és hatékony zsidó propagandahálózatok főellenségként tüntették fel a németeket a hiszékeny világ szemében. 7. Összehívta és összefogta a világ zsidóságát, mint ahogy semmi más az elmúlt évezredben. Habár a legtöbb zsidó tudja hogy ez egy undorító hazugság, maguk között is folyamatosan erről beszélnek (és persze a nyilvánosság előtt is), így már a saját hazugságuk is annyira hipnotizálta őket, hogy ténylegesen vallásuk részévé vált. Ezen a

31 gyenge alapon állva a zsidók hatalmas mennyiségű pénzt gyűjtöttek maguk között, és többszáz szervezetet hoztak létre. Tették mindezt Izrael és a zsidó faj reklámozásáért, és a Fehér Faj elkorcsosításáért. "Holokauszt'-hazugság a zsidók hívószava. Ez a hazugság a mai zsidók hívószava lett, zavaros történelmük legősibb hazugságának folytatásaként vagyis hogy a zsidó egy üldözött faj. Ez csodákat művelt velük. Kétélű kardként pusztítóan hatásos volt. Megdöntötte a Fehér Faj minden próbálkozását saját faji integritásának visszaszerzésére, valamint bármiféle nacionalizmust. Másrészről fanatikusan nacionalistává tette a zsidókat Izraellel kapcsolatban, és fanatikusan rasszistává a cionizmussal és a zsidó fajjal kapcsolatban. A zsidók erősebbek mint valaha. Ez a Hatmilliós Hazugság olyan erős eszközükké vált, hogy nem csak egyének, de kormányok és nemzetek is letérdeltek előtte, közben a zsidók átveszik a hatalmat, elhallgattatva minden ellenvéleményt. Dr. Max Nussbaum, a berlini zsidó közösség korábbi főrabbija nyíltan hencegett ezzel 1953 április 11-én: "A zsidó nép mai helyzete melyet a világban foglal el, hatalmas veszteségei ellenére is tízszer erősebb mint húsz évvel ezelőtt." Ez a kijelentése csak félig igaz. Nem szenvedtek "hatalmas veszteségeket", de tényleg tízszer erősebbek mint mielőtt a Fehér Fajt rávették hogy ugorjon fejest a véres, testvérgyilkolászós holokausztba, amit Második Világháború néven ismerünk, és amit maguk a zsidók szítottak és provokáltak ki. Ennek a megnövekedett erőnek a nagy részét a Hatmilliós Hazugságnak köszönhetik. A zsidók természetüknél fogva megszállottak és megrögzöttek. Fáradhatatlanok. Épségben maradtak évszázadokon át, hiába a sok üldözés, támadás, és tizedelés, amit az általuk megszállt nemzsidó közösségek akkor vittek véghez, mikor a zsidók igazi lénye és céljai láthatóvá váltak számukra. Nem csak fizikailag, de karakterükben is túlélték. Évezredek alatt semmit nem fejlődtek, semmit nem változtak. A zsidó megszállottság nem képesek elfogadni a nemleges választ. Fáradhatatlanok és nagyon kitartóak. A zsidók népük létszámához képest aránytalan számban szenvednek elmebetegségektől, a ritka fizikai betegségeik végtelen hosszú sora mellett [ilyen például a kifejezetten zsidókat sújtó Tay-Sachs szindróma]. Ahogy fent említettük, megrögzöttek, megszállottak, és a pszichotikus rendellenességek mint a skizofrénia, valamint más durva mentális betegségek is gyakoriak a zsidóknál, főleg genetikai okok miatt. A megszállott rendellenességek mellett a zsidók természetüknél fogva erőteljesen küzdenek hogy a csúcsra jussanak, és hatalmat szerezzenek a nemzsidók felett. Sokuk megkedvelteti magát a hatalommal bíró nemzsidókkal. Manapság sok, ha nem minden hatalmas nemzsidónak zsidó házastársa van. A zsidó azután megpróbálja a gój pénze felett átvenni a hatalmat, és befolyásolni a hatalmasok döntéseit.

32 A zsidó életvitel A legtöbb városban a zsidók által lakott környékek a leggazdagabbak hatalmas házakkal és villákkal. Legtöbbször egy zsinagóga is található a közelben. Ennek sokan nincsenek tudatában, és a zsidók sem verik nagydobra. Kérdezz meg bárkit hogy angol, ír, orosz, japán, vagy akármi-e, és legtöbbjük meg fogja mondani hogy micsoda. A zsidó viszont szégyelli, és próbálja elrejteni a tényt hogy ő zsidó, vagy részben zsidó. A legtöbbük hazudni fog, és azt állítja hogy olasz, görög, "mediterrán" [sötét fehér], vagy bármi más, de nem akar beszélni róla. A zsidó humor mindig sértő és lealacsonyító. A zsidók dominanciája a médiában nyilvánvaló abból, hogy a legtöbb rajzfilmben a leggyakoribb "Brooklyn"-akcentussal beszélnek. A zsidó általában fenntartja a pacifizmus, testvériség, a másokkal szembeni tolerancia és elfogadás látszatát. A kereszténység programja, a kommunizmus, és más hasonló dolgok mind a nemzsidók összezavarását és pusztulását célozzák.

33 A zsidók betegségei A zsidóknak végtelen sok betegsége van. Az átlagzsidó súlyosan sérült egy vagy több módon. Az alább említett betegségek közül jónéhány kizárólagosan zsidó betegség, például a Tay-Sachs. Ha kétséged van efelől, kutass egy kicsit a zsidó betegségek után az interneten. A bolondok akik elhiszik a zsidók hazugságát hogy a zsidó egy vallás, nézzenek utána közvetlenül zsidó forrásokból az alábbi betegségeknek. A "vallások" nyilván nem adnak át genetikai betegségeket. Alpha 1-anti-trypsin Deficiency Amyotrophic Lateral Sclerosis Aut. Dom. Optic Atrophy Aut. Dom. Retinitis pigmentosa Bardet Biedl syndrome Berger's Disease Beta-thalassemia Bloom Syndrome Canavan disease Celiac Disease, or Sprue Color-blindness Con. Stat. Night Blindness Congenital blindness Congenital deafness Corneal Dystrophy Crohn's Disease Cystic fibrosis Dwarfism Early rheumatoid arthritis, often occurring in childhood Elephant man's disease- Proteus syndrome Fabry Disease Factor XI deficiency Familial Dysautonomia Familial Hypercholesterolemia Familial hyperinsulinemia Familial Mediterranean fever Fanconi Anemia Gaucher Disease Glucose-6-phosphatedehydrogenase deficiency Glycogen storage disease type 1a Glycogen storage disease type III Hereditary Hearing Loss Kaposi's sarcoma Lactose intolerance [cannot digest milk] Leber s congenital amaurosis Lipoamide DehydrogenaseDeficiency Machado Joseph Disease Malformed limbs Maple syrup urine disease Mucolipidosis IV Multiple Sclerosis Muscular Dystrophy Nemaline Myopathy Niemann-Pick disease Non-Classical Adrenal Hyperplasia Non-syndromic sensorineural hearing loss Nosebleeds that do not stop [especially common amongst Southeastern European Jews] Progeria Psychotic disorders- abnormally high incidence of Rib cage misaligned Stargardt disease Tay Sachs Temperature intolerance Thalassemia Torsion Dystonia Type III Glycogen Storage disease Usher Syndrome Type 1F Vitelliform Macular Dystrophy Wilson disease És ez a borzasztó lista még korántsem ért véget.

34 Zsidók által uralt állások A legtöbb zsidó hatalmi pozíciókban dolgozik. A mezőgazdasági és gazdálkodási munkák lealacsonyítóak számukra és ők ennél "felljebbvalók". Nagyon, nagyon kevés zsidó farmer van ha van egyáltalán. Alább egy lista olvasható, mely felsorakoztatja azokat a pozíciókat, melyekben a zsidók általánosan megtalálhatók. Ha valaki elég hülye ahhoz hogy megkérdőjelezze a "Cion Bölcseinek Jegyzőkönyvei" hitelességét, elég ha megnézi a helyi telefonkönyvet az orvosok és ügyvédek között aránytalanul sok zsidó nevet találni. Tanácsadók Banki menedzserek, tulajdonosok - a zsidók működtetnek és irányítanak minden bankot és pénzügyi intézetet. Egyetemi professzorok [a zsidók nyüzsögnek a legtöbb egyetemen] Hollywoodi színészek, színésznők, producerek, forgatókönyvírók, stb. Ügyvédek Menedzserek, cégtulajdonosok minél magasabbra tekintünk a legtöbb nagy vállalatnál, annál több zsidót találunk a csúcs felé közeledve, hatalmas fizetésekkel. Médiauralom és befolyás: Hollywood, híradók, újságírás, televízió, rádió Orvosdoktorok Politikusok Tőzsdeügynökök Üzletvezetők saját üzlettel A fenti listánál sokkal több van. A zsidók főleg úgynevezett "fehérgalléros" munkakörökben dolgoznak, ahol a fizetések sokkal nagyobbak. Zsidók szavak Alább főleg Jiddisből származó zsidó szavak találhatók, amiket a zsidók sokszor használnak: Chutzpah (khucpa) jelentése: "ideg" Gimp a pénisz szleng változata Schmuck (smukk) a pénisz szleng változata [hányszor hallottok már a zsidó kifejezést: "Te smukk!"?] Mazel tov: gratulálok, sok szerencsét Mitzvah/Mitzvoth (micva/micvó) áldás vagy parancsolat Oy gevalt, or "Oy Veh" (ajvé): aggódó sóhajtás Putz (pucc) a pénisz szleng változata Shalom jelentése "béke", ez egy nagyon elterjedt köszöntés a zsidók között Shmaltz, shmaltzy (smalc): zsír, érzelgős Schmo (smó) balek ember Shtetl: zsidó gettó Európában

35 Zsidók "vallás", szimbólumok, stb. Hillel Az egyetemek zsidó központja zsidó hallgatók számára Hoopla (húpla) zsidó esküvői boltív. A zsidó esküvőn szokás hogy a vőlegény összetör egy poharat a cipője sarkával. A zsidó pár a "hoopla" nevű boltív alatt házasodik össze. Kóser étkezési törvények- tiltott ételek: az Ortodox és Konzervatív zsidók nem keverhetik a húst tejtermékekkel. Ez nem "kóser". A disznóhús és kagyló is tiltott. Menóra Mezuzah: a zsidó otthonok ajtókeretére helyezett cső, feliratokkal. Dávidcsillag Ezt a jelképet, mint minden mást amit a zsidók magukénak vallanak, mástól lopták: ezt a hindu "Visnu csillagából". A judaizmus három fő ága az ortodox, a konzervatív és a reform. Az ortodoxok és a konzervatívok követik a zsidó törvényeket, az ortodoxok a

36 legszigorúbbak. A reform másik neve "liberális judaizmus". Sok reform zsidó nem követi a kóser étkezési törvényeket vagy más zsidó törvényeket. Kóser élelmiszeradó Az alábbi szimbólumok mind zsidó szimbólumok. A zsidók soktrillió dollárt csikartak ki a nemzsidókból, mivel ki kell fizetniük a különleges élelmiszeradót. Nézd meg az alábbi címkéket, a leggyakoribbak ezek:

HENRY FORD A NEMZETKÖZI ZSIDÓ AAARGH

HENRY FORD A NEMZETKÖZI ZSIDÓ AAARGH HENRY FORD A NEMZETKÖZI ZSIDÓ AAARGH INTERNET 2005 AAARGH http://vho.org/aaargh http://aaargh.com.mx http://litek.ws/aaargh E-mail aaarghinternational@hotmail.com Pour être tenus au courant des pérégrinations

Részletesebben

Ön a Jó Ha Figyelünk külföldre is!!! címû alkalmi megjelenésû újság olvassa. A lap elektronikus formában ingyenesen letölthetõ, a

Ön a Jó Ha Figyelünk külföldre is!!! címû alkalmi megjelenésû újság olvassa. A lap elektronikus formában ingyenesen letölthetõ, a Ön a Jó Ha Figyelünk külföldre is!!! címû alkalmi megjelenésû újság olvassa. A lap elektronikus formában ingyenesen letölthetõ, a www.johafigyelunk.hu weboldalról. Észrevételeiket, kritikáikat és véleményeiket

Részletesebben

Csíkszentmihályi Mihály: FLOW. Az áramlat. A tökéletes élmény pszichológiája. Akadémiai Kiadó, Budapest

Csíkszentmihályi Mihály: FLOW. Az áramlat. A tökéletes élmény pszichológiája. Akadémiai Kiadó, Budapest Csíkszentmihályi Mihály: FLOW Az áramlat A tökéletes élmény pszichológiája Akadémiai Kiadó, Budapest 1 A fordítás az alábbi kiadás alapján készült: Mihaly Csikszentmihalyi: Flow The Psychology of Optimal

Részletesebben

KERNER TIBOR AZ ÖT ÉV CSODÁJA. Önszervezési titkok kézikönyve HOGYAN SZERVEZD MEG ÉLETEDET, HOGY 60 HÓNAP ALATT MINDEN ÁLMOD VALÓRA VÁLJON

KERNER TIBOR AZ ÖT ÉV CSODÁJA. Önszervezési titkok kézikönyve HOGYAN SZERVEZD MEG ÉLETEDET, HOGY 60 HÓNAP ALATT MINDEN ÁLMOD VALÓRA VÁLJON KERNER TIBOR AZ ÖT ÉV CSODÁJA Önszervezési titkok kézikönyve HOGYAN SZERVEZD MEG ÉLETEDET, HOGY 60 HÓNAP ALATT MINDEN ÁLMOD VALÓRA VÁLJON A könyv megrendelhető: 06 20 344 7217 info@kernertraining.hu www.kernertraining.hu

Részletesebben

Miért és hogyan tanítsunk az antiszemitizmusról? Irányelvek tanárok számára

Miért és hogyan tanítsunk az antiszemitizmusról? Irányelvek tanárok számára Miért és hogyan tanítsunk az antiszemitizmusról? Irányelvek tanárok számára 2010 december 1 Tartalomjegyzék 1. Bevezető. 3 2. Hogyan kezeljük az antiszemitizmust az iskolában... 5 3. Pedagógiai megközelítés

Részletesebben

A végső Megoldás. A valóság logikus gondolkodás útján való megismerése. Írta: Hoffman József

A végső Megoldás. A valóság logikus gondolkodás útján való megismerése. Írta: Hoffman József A végső Megoldás A valóság logikus gondolkodás útján való megismerése Írta: Hoffman József Ez az írás szabadon terjeszthető egészben vagy akár részeiben, kinyomtatva, vagy az Interneten keresztül is. Nem

Részletesebben

GABRIELE KUBY A NEMEK FORRADALMA

GABRIELE KUBY A NEMEK FORRADALMA GABRIELE KUBY A NEMEK FORRADALMA GABRIELE KUBY A NEMEK FORRADALMA A GENDER FORRADALMA ~ A NEVELÉS ÁLLAMOSÍTÁSA KAIROSZ KIADÓ, 2008 Dr. Roska Péter, 2008 Kairosz Kiadó, 2008 Borítóterv: Zsengellér Zsolt

Részletesebben

Áttekintés. Az agy megértése: útban egy új tanulástudomány felé

Áttekintés. Az agy megértése: útban egy új tanulástudomány felé Áttekintés Az agy megértése: útban egy új tanulástudomány felé Overview Understanding the Brain: Towards a New Learning Science Az Áttekintések az OECD kiadványok kivonatos fordításai. Az Online Könyvesboltban

Részletesebben

TARTALOMJEGYZÉK: (két kérdéscsoport alapján)

TARTALOMJEGYZÉK: (két kérdéscsoport alapján) v. 1408 Markovics Milán Mór Bajtársaim! Markovics Milán Mór, római katolikus tábori lelkész vagyok. Az alábbi dokumentum egy folyamatosan bővül ő(!) kérdések-válasz segédanyag ( nemcsak) katonák számára.

Részletesebben

Mitől jó egy döntés, és hogyan találunk rá

Mitől jó egy döntés, és hogyan találunk rá Családakadémia JÓL VÁLASZTASZ? Mitől jó egy döntés, és hogyan találunk rá Női lelkinap 2014 M. Nurit Stosiek, M. Gertraud Evanzin, Ursula-Maria Bitterli M. Nurit Stosiek M. Gertraud Evanzin Ursula-Maria

Részletesebben

NYELVÉBEN ÉL A NEMZET

NYELVÉBEN ÉL A NEMZET NYELVÉBEN ÉL A NEMZET Ezt a számtalanszor hallható, olvasható, szállóigévé vált kijelentést nem azért választottam írásom címéül, hogy Széchenyi István idézettségi indexét gyarapítsam, hanem mert az alábbiakban

Részletesebben

Nyelvében él a nemzet

Nyelvében él a nemzet SZILÁGYI N. SÁNDOR Nyelvében él a nemzet E zt a számtalanszor hallható, olvasható, szállóigévé vált kijelentést nem azért választottam írásom címéül, hogy Széchenyi István idézettségi indexét gyarapítsam,

Részletesebben

Pusztán azért, hogy tovább láss az orrodnál!

Pusztán azért, hogy tovább láss az orrodnál! A nemzeteket úgy likvidálják, hogy legelőször elveszik emlékezetüket. Megsemmisítik könyveiket, műveltségüket, történelmüket. És valaki más könyveket ír, más műveltséget nyújt és másfajta történelmet gondol

Részletesebben

Julius Andan - VILÁG A SZÍNFALAK MÖGÖTT - tartalom

Julius Andan - VILÁG A SZÍNFALAK MÖGÖTT - tartalom Julius Andan - VILÁG A SZÍNFALAK MÖGÖTT - tartalom A szerz megjegyzése Az ember legnagyobb tévedése - az 1. lecke a világról A civilizáció születése - a 2. lecke a világról A hatalom lényege - a 3. lecke

Részletesebben

Hogy is van ez? Az élet fontos kérdéseinek nyomában

Hogy is van ez? Az élet fontos kérdéseinek nyomában És megismeritek az igazságot, és az igazság szabadokká tesz titeket. Hogy is van ez? Az élet fontos kérdéseinek nyomában Szerkesztette és írta: Hoffman József Hogy is van ez? Az élet fontos kérdéseinek

Részletesebben

Az iskolai demokrácia alternatívái A MA GYAR IS KO LA ÉS AZ ÚN. DE MOK RA TI KUS IS KO LÁK TA PASZ TA LA TA I NAK ÖSSZE HA SON LÍ TÁ SA

Az iskolai demokrácia alternatívái A MA GYAR IS KO LA ÉS AZ ÚN. DE MOK RA TI KUS IS KO LÁK TA PASZ TA LA TA I NAK ÖSSZE HA SON LÍ TÁ SA Az iskolai demokrácia alternatívái A MA GYAR IS KO LA ÉS AZ ÚN. DE MOK RA TI KUS IS KO LÁK TA PASZ TA LA TA I NAK ÖSSZE HA SON LÍ TÁ SA A tanár, aki osztályát a büntetésektôl való félelemmel kormányozza,

Részletesebben

Ré az Egység Törvényének szerény hírnöke AZ EGYSÉG TÖRVÉNYE. Első könyv. L/L Research

Ré az Egység Törvényének szerény hírnöke AZ EGYSÉG TÖRVÉNYE. Első könyv. L/L Research Ré az Egység Törvényének szerény hírnöke AZ EGYSÉG TÖRVÉNYE Első könyv L/L Research A fordítás az alábbi elektronikus kiadások alapján készült: The Law Of One Book I The Ra Material by Ra, An Humble Messenger

Részletesebben

S ó f ár. A megoldhatatlan kérdés. Heller Ágnes Nyíregyházán

S ó f ár. A megoldhatatlan kérdés. Heller Ágnes Nyíregyházán תשס"ח חודש כ סלו - sz. 5768. Kiszlév - XI. évf. 1. S ó f ár ב ה 2007. 11. 30. - a Nyíregyházi Zsidó Hitközség lapja עתון של הקהילה היהודית בנירעגיהאזא A megoldhatatlan kérdés Heller Ágnes Nyíregyházán

Részletesebben

Kiemelt ajánlatunk Egyedi ajánlatunk Önnek

Kiemelt ajánlatunk Egyedi ajánlatunk Önnek Kiemelt ajánlatunk Egyedi ajánlatunk Önnek Brian Tracy AZ ELADÁS PSZICHOLÓGIÁJA Brian Tracy Az eladás pszichológiája Hogyan értékesíthetsz többet, könnyebben és gyorsabban, mint valaha gondoltad volna

Részletesebben

Apaszerep Norvégiában

Apaszerep Norvégiában JO/ RGEN LORENTZEN Apaszerep Norvégiában (részletek) Jo/rgen Lorentzen 1956-ban született Norvégiában. Irodalomtörténész, diplomamunkájában a Hamsun, Strindberg és Garborg mûveiben fellelhetõ férfi- és

Részletesebben

OSCAR KISS-MAERTH A KEZDET VOLT A VÉG

OSCAR KISS-MAERTH A KEZDET VOLT A VÉG OSCAR KISS-MAERTH A KEZDET VOLT A VÉG OSCAR KISS-MAERTH A KEZDET VOLT A VÉG Az ember a kannibalizmus által vált emberré Az intelligencia megehetô A könyv rövidített, kivonatos változata AZ ORSZÁGÉPÍTÔ

Részletesebben

SZEREPEK ÉS SZABÁLYOK A HAGYOMÁNYOS ÉS MODERN TÁRSADALMAK CSALÁDJAIBAN. Családmodellek összehasonlítása és teológiai értékelése

SZEREPEK ÉS SZABÁLYOK A HAGYOMÁNYOS ÉS MODERN TÁRSADALMAK CSALÁDJAIBAN. Családmodellek összehasonlítása és teológiai értékelése SZEREPEK ÉS SZABÁLYOK A HAGYOMÁNYOS ÉS MODERN TÁRSADALMAK CSALÁDJAIBAN Családmodellek összehasonlítása és teológiai értékelése 1 Tartalomjegyzék BEVEZETÉS 3 I. Történeti rész 5 1. CSALÁD A SZENTÍRÁSBAN

Részletesebben

Összefoglaljuk a projekt célkitűzéseit és témáit, melyeket alaposan elemzünk majd a kilenc adásban.

Összefoglaljuk a projekt célkitűzéseit és témáit, melyeket alaposan elemzünk majd a kilenc adásban. Index A projekt tartalma: I. Mi az identitás? Összefoglaljuk a projekt célkitűzéseit és témáit, melyeket alaposan elemzünk majd a kilenc adásban. Megvizsgáljuk a körkörös identitás és a tárgyalási folyamatok

Részletesebben

ELTÉRÕ PRÓFÉTÁK LÁTNOKOK HASONLÓ ÜZENETEI. szorongattatás lélekmentés csapások éhínség háború stb.

ELTÉRÕ PRÓFÉTÁK LÁTNOKOK HASONLÓ ÜZENETEI. szorongattatás lélekmentés csapások éhínség háború stb. ELTÉRÕ PRÓFÉTÁK LÁTNOKOK HASONLÓ ÜZENETEI szorongattatás lélekmentés csapások éhínség háború stb. KÜLÖNBÖZÕ PRÓFÉTÁKTÓL, LÁTNOKOKTÓL SZÁRMAZÓ PRÓFÉCIÁK, ÜZENETEK Soha nem szabad hagynotok, hogy a félelem

Részletesebben

Kérdések és válaszok a hajléktalanságról

Kérdések és válaszok a hajléktalanságról Breitner Péter Gurály Zoltán Győri Péter Tartalomjegyzék 1 Kik a hajléktalanok? 2 Hajléktalanság és otthontalanság 3 A hajléktalanság személyes, családi okai 4 A hajléktalanság társadalmi okai 5 Hány hajléktalan

Részletesebben

2002. szeptember, XII. évf. 3. (31.) szám A Magyar Schönstatti Családmozgalom lapja. Fotó: Varga Kata KOPOGTATÓ

2002. szeptember, XII. évf. 3. (31.) szám A Magyar Schönstatti Családmozgalom lapja. Fotó: Varga Kata KOPOGTATÓ 2002. szeptember, XII. évf. 3. (31.) szám A Magyar Schönstatti Családmozgalom lapja Erõforrásunk a család Fotó: Varga Kata KOPOGTATÓ A házasság nem magánügy, hanem országépítõ közügy. Isten azt az építõkövet

Részletesebben

Tartalomból: Újratöltve. és még sok más!

Tartalomból: Újratöltve. és még sok más! Tartalomból: Újratöltve és még sok más! zennel szeretném bemutatni nektek arégiúj, Élet-jel gyülekezeti folyóiratunkat! Bizonyára sokakban fölmerül a kérdés, hogy szükséges-e ez a magazin, lesz-e elég

Részletesebben

I. 1. Ábrándból lett világpolitikai kérdés A cionizmus eszmetörténete

I. 1. Ábrándból lett világpolitikai kérdés A cionizmus eszmetörténete I. 1. Ábrándból lett világpolitikai kérdés A cionizmus eszmetörténete 1885-ben az Önemancipáció! (Selbstemanzipation!) című, Bécsben kiadott, összesen tíz év folyamot megélt periodika egyik hosszabb tanulmányában,

Részletesebben

Tar talom. IVO ANDRIĆ: Je lek az út men tén (A jegyzetfüzetekbõl) (Borbély János István fordítása)... 3. LÁNG CSA BA: Vallomások és belátások...

Tar talom. IVO ANDRIĆ: Je lek az út men tén (A jegyzetfüzetekbõl) (Borbély János István fordítása)... 3. LÁNG CSA BA: Vallomások és belátások... MÛHELY Ivo Andrić: Je lek az út men tén Láng Csa ba: Vallo má sok és be lá tá sok Brokés Ág nes, Czigány György, Gál Fe renc, Gá ti Ist ván, Ke rék Im re, Láz ár Ben ce And rás, Me zei Gá bor, Pin tér

Részletesebben