Ágasegyháza Község Önkormányzat Képviselő- testülete. Jegyzőkönyv

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Ágasegyháza Község Önkormányzat Képviselő- testülete. Jegyzőkönyv"

Átírás

1 Ágasegyháza Község Önkormányzat Képviselő- testülete 6076 Ágasegyháza, Szent István tér 1. Web: Tel.:76/ Fax: 76/ /2011. Jegyzőkönyv Készült: Ágasegyháza Község Önkormányzat Képviselő-testületének december 28-án tartott rendes üléséről. Jelen vannak: Füredi János polgármester Lehoczkiné Horváth Zsuzsanna alpolgármester Bagóné Ballun Gyöngyi, Bornemisszáné Varga Ilona, Bolyki Zoltán, Kókai Sándor képviselők dr. Fazekas István jegyző Galamb Anikó jegyzőkönyvvezető Ülés helye: Ágasegyháza Község Önkormányzat Polgármesteri Hivatal Tanácskozóterme (Ágasegyháza, Szent István tér 1. szám 2. ajtó). Füredi János polgármester köszöntötte a megjelent képviselőket. Tájékoztatja a megjelenteket, hogy Ártim János igazoltan van távol. Mivel öt képviselő jelen volt, megállapította, hogy a Testület határozatképes, s így az ülést megnyitotta, és egyidejűleg javaslatot tett a jegyzőkönyv-hitelesítőkre Bagóné Ballun Gyöngyi és Kókai Sándor képviselők személyében. Ezt követően kérte a jegyzőkönyv-hitelesítők személyére tett javaslatának és az előre kiküldött napirend elfogadását. Ágasegyháza Község Önkormányzat Képviselő-testülete 6 igen szavazattal, ellenszavazat nélkül, egyhangúlag a jegyzőkönyv-hitelesítők személyét és a napirendet elfogadta (1. számú melléklet). 1.) Köztisztviselők teljesítményértékelése Előadó: Jegyző Napirend 3.) Dr. Fazekas István jegyző, mint köztisztviselő teljesítményének értékelése 4.) Önkormányzati tulajdonú 037/26 hrsz.- ú ingatlan értékesítése 5.) Ágasegyháza Község Önkormányzat által a évi közfoglalkoztatás bonyolítása 6.) Ágasegyháza Község Önkormányzat VÍZKÁR elhárítási tervé megtárgyalása 7.) A magánszemélyek kommunális adójáról szóló többször módosított 9/2004. (VI.29.) rendelet módosítása

2 8.) Homokhátság Fejlődésért Kiemelkedően Közhasznú Nonprofit Kft. támogatása 9.) A közalkalmazottak jogállásáról szóló évi XXXIII. tv. 30. (1) bekezdés b.) pont szerinti döntés előkészítése 10.) Egyebek 11.) KÖZMEGHALLGATÁS 2 Tárgya: Köztisztviselők teljesítményértékelése Előadó: Jegyző 1. napirendi pont Füredi János polgármester megállapította, hogy az előterjesztést (2. sz. melléklet) írásban mindenki megkapta, majd kérte a képviselőket, mondják el véleményeiket és tegyék fel kérdéseiket. Mivel hozzászólás nem volt, ezért kérte a jegyzőt, hogy röviden informálja a Testületet az előterjesztés céljáról. Dr. Fazekas István elmondta, hogy köztisztviselők teljesítményét a hatályos jogszabályok szerint kell értékelni. Az értékelés bár a jegyzői hatáskörbe tartozó feladat, azonban a teljesítményértékelés szempontrendszerét a Testületnek kell jóváhagynia. Noha - tapasztalata szerint - az értékelési szempontok esztendők óta többé-kevésbé adottak, ám minden évben felmerülhet olyan új kívánalom, amit a Képviselőtestület szükségesnek tart érvényre juttatni. Mindezekre tekintettel a jegyző tehát azt kérte, hogy a Testület tagjai az előterjesztésben foglaltakat szíveskedjenek kiegészíteni, illetőleg tegyenek javaslatot új szempontok felvételére. Mivel hozzászólás, észrevétel, kérdés nem hangzott el, a polgármester szavazásra bocsátotta az előterjesztésben meghatározott határozat-tervezetet. Ágasegyháza Község Önkormányzat Képviselő-testülete vita nélkül 6 igen szavazattal az alábbi határozatot hozta: 87/2011. (XII.28.) Köztisztviselők teljesítményértékelése Határozat 1. Ágasegyháza Községi Önkormányzat Polgármesteri Hivatala köztisztviselői évi egyéni munkateljesítmény követelményeinek alapját képező átfogó célokat a következők szerint határozza meg: Önkormányzati fenntartású intézmények törvényes, hatékony és gazdaságos működését szolgáló intézkedések megtétele. Az egyes ágazati koncepciók végrehajtásából adódó feladatok szakszerű és eredményes megvalósítása.

3 3 A községi önkormányzat bizottságai tevékenységének segítése, döntés előkészítő munkájukban aktív közreműködés. A községi önkormányzat évi munkatervi feladataihoz szükséges előkészítő munka körültekintő, koordinatív végrehajtása. az önkormányzat évi költségvetésének végrehajtása során törekedni kell az adott feladat célszerű és gazdaságos megoldására. A vagyongazdálkodás során kiemelt figyelmet kell fordítani az önkormányzati vagyon gyarapítására és védelmére. Az önkormányzat által elhatározott beruházások, fejlesztések során törvényes előkészítésre és lebonyolításra kell törekedni. A köztisztviselői törvényben kötelezően előírt éves képzéseken, továbbképzéseken való részvétel, az előírt vizsgakötelezettségek eredményes teljesítése. 2. A képviselő-testület felkéri a Polgármestert, hogy a Jegyző vonatkozásában az egyéni teljesítmény követelményeket tekintettel a megállapított kiemelt célokra január 31.-ig határozza meg, s annak alapján elvégzett értékeléséről legkésőbb december 31.-ig a Képviselő - testületet tájékoztassa. 3. A Képviselő- testület utasítja a jegyzőt, hogy munkáltatói jogkörében eljárva e határozat 1. pontjában felsorolt célok figyelembe vételével határozza meg évre a köztisztviselők egyéni teljesítmény követelményeit legkésőbb január 31-ig. Határidő: 2012.január 31. Felelős: Polgármester, Jegyző 2. napirendi pont Tárgya: Dr. Fazekas István jegyző, mint köztisztviselő teljesítményértékelése Füredi János polgármester megállapította, hogy az előterjesztést (3. sz. melléklet) írásban mindenki megkapta, majd kérte a képviselőket, mondják el véleményeiket és tegyék fel kérdéseiket. Füredi János polgármester elmondta, hogy a tavalyi évhez képest jobban átlátja az Önkormányzat működését, látja továbbá, hogy a dr. Fazekas István, mint jegyző nagyon sokat megtett azért, hogy a működés zökkenőmentes legyen, ezért az elmúlt évi munkáját kiválóan alkalmas -nak minősítem. Bornemisszáné Varga Ilona képviselő elmondta, hogy maximálisan egyetért a Polgármester Úr javaslatával. Bolyki Zoltán elmondta, hogy támogatja a határozati--javaslatot.

4 4 Mivel egyéb hozzászólás, észrevétel, kérdés nem hangzott el, a polgármester szavazásra bocsátotta az előterjesztésben meghatározott határozat-tervezetet. Ágasegyháza Község Önkormányzat Képviselő-testülete vita nélkül 6 igen szavazattal az alábbi határozatot hozta: 88/2011. (XII.28.) Dr. Fazekas István jegyző, mint köztisztviselő teljesítményértékelése Határozat Ágasegyháza Község Képviselőtestülete a köztisztviselők jogállásáról szóló 1992.évi XXIII. Tv (6) bekezdésében biztosított jogkörömben eljárva dr. Fazekas István jegyző 2011.évi teljesítményét kiválóan alkalmas nak minősíti. Határidő: december 31. Felelős: Polgármester 3. napirendi pont Tárgya: Önkormányzati tulajdonú 037/26 hrsz.-ú forgalomképes ingatlan értékesítése Füredi János polgármester megállapította, hogy az előterjesztést (4. sz. melléklet) írásban mindenki megkapta, majd kérte a képviselőket, mondják el véleményeiket és tegyék fel kérdéseiket. Füredi János polgármester tájékoztatta a Képviselő-testület tagjait, hogy Kamasz András vételi ajánlatot tett, az Önkormányzat tulajdonában lévő, 4,8 ha nagyságú, gyep művelési ágú forgalomképes ingatlan megvásárlására 750 ezer forint vételáron. Az ingatlan értéke hivatalos értékbecslés szerint melyet a képviselőtestület tagjai is megismerhettek 790 ezer forint. A polgármester azt javasolja, hogy az ingatlan értékesítése álláspontja szerint önkormányzati érdek, azonban azt a legkedvezőbb áron, és a jogszabályok megtartása mellett kell megtenni. Az ingatlan vételára ezek szerint el kell, hogy érje a legalább 790 ezer forintot. Bolyki Zoltán elmondta, hogy az összevont bizottság ülésén a képviselők már részletesen megtárgyalták az előterjesztést, mely a Polgármester által most ismertetett jelenlegi tartalmát éppen az összevont bizottsági ülés tapasztalatai alapján nyerte el. Ezért javasolja a határozattervezet változatlan formában történő elfogadását. Mivel egyéb hozzászólás, észrevétel, kérdés nem hangzott el, a polgármester szavazásra bocsátotta az előterjesztésben meghatározott határozat-tervezetet. Ágasegyháza Község Önkormányzat Képviselő-testülete vita nélkül 6 igen szavazattal az alábbi határozatot hozta: 89/2011. (XII.28.)

5 5 Ágasegyháza Község Önkormányzat forgalomképes vagyonának részét képező 037/26 hrsz. alatti külterületi ingatlan értékesítése. Határozat Ágasegyháza Község Önkormányzat Képviselő-testülete megtárgyalta a Polgármester előterjesztését, és úgy döntött, hogy az önkormányzat 1/1 illetőségű tulajdonát képező 037/26 hrsz. alatt nyilvántartott m2 alapterületű ingatlanát értékesíti, ha annak vételára eléri a legalább forint + ÁFA értéket. Ennek érdekében felhatalmazza a polgármestert, hogy folytasson tárgyalást Kamasz András 6076 Ágasegyháza Alkotmány u. 50. szám alatti lakossal, de szerezzen be más ajánlatot is, majd ennek alapján a legkedvezőbb ajánlat tevőjével az önkormányzat kösse meg a szerződést. Határidő: értelemszerűen Felelős: polgármester 4. napirendi pont Tárgya: Ágasegyháza Község Önkormányzat által a évi közfoglalkoztatás lebonyolítása Füredi János polgármester megállapította, hogy az előterjesztést (5. sz. melléklet) írásban mindenki megkapta, majd kérte a képviselőket, mondják el véleményeiket és tegyék fel kérdéseiket. Bolyki Zoltán elmondta, hogy az összevont bizottság ülésén a képviselők már részletesen megtárgyalták az előterjesztést, és változatlan formában javasolták annak elfogadását. Mivel egyéb hozzászólás, észrevétel, kérdés nem hangzott el, a polgármester szavazásra bocsátotta az előterjesztésben meghatározott határozat-tervezetet. Ágasegyháza Község Önkormányzat Képviselő-testülete vita nélkül 6 igen szavazattal az alábbi határozatot hozta: 90/2011. (XII.28.) Ágasegyháza Község Önkormányzat által a évi közfoglalkoztatás lebonyolítása Határozat Ágasegyháza Község Önkormányzat Képviselő-testülete megtárgyalta az előterjesztést és úgy döntött, hogy a évi közfoglalkoztatás bonyolítását Ágasegyháza Község Önkormányzata önállóan bonyolítja a korábbi évekhez hasonlóan. A Kecskemét és Térsége Többcélú Társulást ezzel a feladattal évre vonatkozóan nem bízza meg. Határidő: értelemszerűen Felelős: polgármester

6 6 5. napirendi pont Tárgya: Ágasegyháza Község Önkormányzata VÍZKÁR elhárítási terv meghatározása Füredi János polgármester megállapította, hogy az előterjesztést (6. sz. melléklet) írásban mindenki megkapta, majd kérte a képviselőket, mondják el véleményeiket és tegyék fel kérdéseiket. Füredi János polgármester elmondta, hogy minden önkormányzatnak vízkár elhárítási tervvel kell rendelkeznie, melyet minden évben felül kell vizsgálni. A felülvizsgált Vízkár elhárítási tervet december 10. napjáig a Képviselő-testületnek el kell fogadnia. A tervben meg kell jelölni a településre vonatkozó, helyi sajátosságú problémákat, valamint az azok kiküszöbölésére szolgáló alternatívákat. A mostani tervben az Önkormányzat vállalja a műút és a vasút kereszteződésében található vízelvezető kitisztítását. Anyagi vonzata nincs. Bolyki Zoltán elmondta, hogy az összevont bizottság ülésén a képviselők már részletesen megtárgyalták az előterjesztést, és változatlan formában javasolták annak elfogadását. Mivel egyéb hozzászólás, észrevétel, kérdés nem hangzott el, a polgármester szavazásra bocsátotta az előterjesztésben meghatározott határozat-tervezetet. Ágasegyháza Község Önkormányzat Képviselő-testülete vita nélkül 6 igen szavazattal az alábbi határozatot hozta: 91/2011. (XII.28.) Ágasegyháza Község Önkormányzata VÍZKÁR elhárítási terv meghatározása Határozat Ágasegyháza Község Önkormányzat Képviselő-testülete megtárgyalta és jóváhagyta Ágasegyháza Község VÍZKÁR elhárítási tervét. Határidő: értelemszerűen Felelős: polgármester 6. napirendi pont Tárgya: A magánszemélyek kommunális adójáról szóló többször módosított 9/2004.(VI.29.) rendelet módosítása Füredi János polgármester megállapította, hogy az előterjesztést (7. sz. melléklet) írásban mindenki megkapta, majd kérte a képviselőket, mondják el véleményeiket és tegyék fel kérdéseiket.

7 7 Bolyki Zoltán elmondta, hogy az összevont bizottság ülésén a képviselők már részletesen megtárgyalták az előterjesztést, és változatlan formában javasolták annak elfogadását. Mivel egyéb hozzászólás, észrevétel, kérdés nem hangzott el, a polgármester szavazásra bocsátotta az előterjesztésben meghatározott rendelet-tervezetet. Ágasegyháza Község Önkormányzat Képviselő-testülete vita nélkül 6 igen szavazattal az alábbi rendeletet alkotta: Ágasegyháza Község Önkormányzat Képviselő- testületének 18/2011.(XII.28.) rendelete a többször módosított 9/2004.(VI. 29.) rendelet módosításáról Ágasegyháza Község Önkormányzat Képviselő- testülete a helyi adókról szóló évi C törvény 1. (1) bekezdésében foglalt felhatalmazás alapján a magánszemélyek kommunális adójáról az alábbi rendeletet alkotja: A rendelet 6. -a helyébe az alábbi rendelkezés lép: Adómentességben részesülnek: - 65 év feletti egyedülálló - saját háztartásukban 4 vagy több kiskorú gyermeket nevelő Adóalanyok Záró rendelkezések Ez a rendelet 2012.január 1. napján lép hatályba, hatálybalépését követő napon hatályát veszíti. 7. napirendi pont Tárgya: Homokhátság Fejlődéséért Kiemelkedően Közhasznú Nonprofit Kft. támogatása Füredi János polgármester megállapította, hogy az előterjesztést (8. sz. melléklet) írásban mindenki megkapta, majd kérte a képviselőket, mondják el véleményeiket és tegyék fel kérdéseiket. Bolyki Zoltán elmondta, hogy az összevont bizottság ülésén a képviselők már részletesen megtárgyalták az előterjesztést, és változatlan formában javasolták annak elfogadását. Mivel egyéb hozzászólás, észrevétel, kérdés nem hangzott el, a polgármester szavazásra bocsátotta az előterjesztésben meghatározott határozat-tervezetet. Ágasegyháza Község Önkormányzat Képviselő-testülete vita nélkül 6 igen szavazattal az alábbi határozatot hozta:

8 92/2011. (XII.28.) Homokhátság Fejlődéséért Kiemelkedően Közhasznú Nonprofit Kft. támogatása 8 Határozat Ágasegyháza Község Önkormányzat Képviselő-testülete úgy dönt, hogy az Önkormányzat részesedésével működő Homokhátság Fejlődéséért Kiemelkedően Közhasznú Nonprofit Kft. részére december 31.-ig a lakosságszámmal számítva 70,-Ft/fő összeget támogatásként átutal a Kft. részére, majd a HACS cím birtokos szervezetnek lakosságszámmal számítva 30,-Ft támogatást nyújt március 31.-ig. Határidő: értelemszerűen Felelős: polgármester 8. napirendi pont Tárgya: A közalkalmazottak jogállásáról szóló évi XXXIII. tv. 30. (1) bekezdés b.) pontja szerinti döntés előkészítése. Füredi János polgármester elmondta, hogy mint az intézményösszevonás ügyében előzetesen már többször elhangzott, és a különböző bizottsági üléseken is elhatározták, csökkenteni kell az új intézményben a közalkalmazottak számát, mely jelenleg 4,5 fő. Arról is döntés született, hogy az összevonás következtében 1 fő megtakarítására most van lehetőség. Sajnos az előterjesztésben 4,5 fő szerepel maximális létszámként, ezért ezt a határozati javaslatban 1 fővel persze csökkenteni kell. Ennek a csökkentett 3,5 fős létszámnak a maximálisáról kellene a képviselőtestületnek gazdaságossági szempontok végett döntenie. Javaslom azt is, hogy fogadja el a képviselőtestület azt is, hogy amennyiben a jövőben álláshely üresedik meg, új közalkalmazotti jogviszonyt ne létesítsünk, a feladat ellátását elsődlegesen közfoglalkoztatott bevonásával tegyük meg (pl. takarítás). Ágasegyháza Község Önkormányzat Képviselő-testülete vita nélkül 6 igen szavazattal az alábbi határozatot hozta: 93/2011. (XII.28.) A közalkalmazottak jogállásáról szóló évi XXXIII. tv. 30. (1) bekezdés b.) pontja szerinti döntés előkészítése Határozat Ágasegyháza Község Képviselőtestülete úgy határozott, hogy az intézmények összevonását, átszervezését követően az új intézménynél foglalkoztatott közalkalmazotti létszám hosszabb távon sem haladhatja meg a

9 9 mostani létszámcsökkentés következtében kialakult létszámot, az nem lehet több 3,5 főnél. Az átszervezésnél indokoltan megüresedett helyet, helyeket a lehetőséget és gazdaságosságot figyelembe véve folyamatosan közhasznú munkavállalóval tölti fel. Az intézmények összevonását követően a kötelező feladatok ellátása lehet az elsődleges. Határidő: december 31. Felelős: Ágasegyháza Község Polgármestere Megválasztott intézményvezető 9. napirendi pont Egyebek Füredi János polgármester e napirend során megköszönte a képviselőtestület és a hivatal munkáját és mindenkinek boldog Új Évet, egészséget és sikereket kívánt Majd ezt követően Füredi János polgármester, mivel egyéb kérdés, bejelentés nem volt, megköszönte a részvételt, és az ülést bezárta. Kmf. Füredi János Polgármester Dr. Fazekas István Jegyző Galamb Anikó jegyzőkönyvvezető A jegyzőkönyvet hitelesítik: Bagóné Ballun Gyöngy Kókai Sándor 1.számú melléklet

10 Ágasegyháza Község 10 Polgármestere 6076 Ágasegyháza, Szent István tér 1. Web: Tel.:76/ Fax: 76/ /2011. Kt. ülés MEGHÍVÓ Ágasegyháza Község Önkormányzat Képviselő-testülete december 28-én 09 órakor rendes ülést és 10 órától Közmeghallgatást tart, melyre ezúton meghívom. Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal tanácskozó terme Napirend 1.) Köztisztviselők teljesítményértékelése Előadó: Jegyző 2.) Dr. Fazekas István jegyző, mint köztisztviselő teljesítményének értékelése 3.) Önkormányzati tulajdonú 037/26 hrsz-ú ingatlan értékesítése 4.) Ágasegyháza Község Önkormányzat által a évi közfoglalkoztatás bonyolítása 5.) Ágasegyháza Község Önkormányzat VÍZKÁR elhárítási terv megtárgyalása 6.) A magánszemélyek kommunális adójáról szóló többször módosított 9/2004. (VI.29.) rendelet módosítása. 7.) Homokhátság Fejlődéséért Kiemelkedően Közhasznú Nonprofit Kft. támogatása 8.) A közalkalmazottak jogállásáról szóló évi XXXIII. tv. 30. (1) bekezdés b) pont szerinti döntés előkészítése 9.)Egyebek 10.) KÖZMEGHALLGATÁS Ágasegyháza, december 19. Füredi János polgármester 2. számú melléklet

11 11 Ágasegyháza Község Polgármestere és Jegyzője 6076 Ágasegyháza, Szent István tér 1. Fax: 76/ Tel.:76/ Tárgy: Köztisztviselők teljesítményértékelése ELŐTERJESZTÉS I. Tájékoztatom a Tisztelt Képviselő-testületet, hogy a köztisztviselők jogállásáról szóló évi XXIII. Tv (3) és (5) bekezdése alapján évre vonatkozóan is meg kell határozni azokat az átfogó célokat, melyek a köztisztviselőkkel szemben támasztott egyéni teljesítménykövetelmények alapját képezik. Ezen átfogó célok alapján a 2012.évi egyéni teljesítménykövetelményeket: - a jegyző vonatkozásában a polgármester, - a többi köztisztviselő vonatkozásában pedig a jegyző fogja megfogalmazni és írásban előre rögzíteni, majd átadni a köztisztviselő részére A fentiekben meghatározott módon történő teljesítménykövetelmények érvényesüléséről, a teljesítésének 2012.évi értékeléséről - a jegyző vonatkozásában a polgármester gondoskodik, s egyben az értékelésről a Képviselő- testületet is tájékoztatja, - a többi köztisztviselő teljesítményértékelése a jegyző határkörébe tartozik. A teljesítményértékelés legfőbb célja, hogy a köztisztviselők - szakmai munkájának színvonala emelkedjen - munkájukat az önkormányzati szándékkal, illetve a közigazgatás céljaival összhangban végezzék. A teljesítményértékelés további célja, hogy a - köztisztviselőt teljesítménye alapján anyagilag is el lehessen ismerni a munkáltatói jogkörök gyakorlója jogosult a köztisztviselő besorolása szerinti fizetési fokozathoz tartozó illetményét 30 %-kal megemelni -, illetve - el lehessen marasztalni - a munkáltatói jogkör gyakorlója jogosult a köztisztviselő besorolása szerinti fizetési fokozathoz tartozó illetményét csökkenteni. A köztisztviselők illetményének teljesítmény szerinti differenciálódása a költségvetésre többlet anyagi terhet nem róhat. Ennek oka, hogy az illetményemelés, illetve csökkentés jogkörével a munkáltatói jogkör gyakorlója csak a költségvetési rendeletben jóváhagyott személyi juttatások előirányzatán belül élhet. II.

12 12 A teljesítmények konkrét meghatározása A Ktv (3) bekezdése értelmében a teljesítménykövetelmények alapját képező átfogó célokról tehát a Képviselő-testületnek határozattal kell döntenie. Mindezek alapján az Önkormányzat esetében a kiemelt célok meghatározásánál figyelembe vételre kerültek, illetve kerülnek a következők: - fontos célokat meghatározó döntések és dokumentumok körében a következők: az önkormányzat szervezeti és működési szabályzata és ügyrendje, az önkormányzat ciklusprogramja, illetve a és éves munkaterve, az egyes területeket érintő, már elfogadott feladattervek; - az önkormányzat kötelezően ellátandó feladatai; - az önkormányzat önként vállalt feladatai; - az önkormányzati feladatellátás korszerűsítési, illetve hatékonyság növelési célkitűzései; - az önkormányzat rendeleteiben meghatározott feladatok; - az önkormányzat évi gazdálkodásával kapcsolatban a évi, de a évre áthúzódó éves beszámolási feladatok; - az önkormányzat évi gazdálkodásával kapcsolatban: a évre vonatkozó költségvetési koncepcióban meghatározott feladatok, súlypontok a évi féléves beszámolóval összefüggő tevékenységek, valamint a évi háromnegyed éves tájékoztató és a évi költségvetési koncepciókészítési feladatok, a évben a költségvetési gazdálkodási tevékenységet átfogó feladatok. - a jegyző által ellátandó államigazgatási feladatok; - az önkormányzati hivatal által ellátandó feladatok; - az önkormányzat, illetve az önkormányzati hivatal tevékenységét ellenőrző szervek észrevételei. Mindezek előrebocsátása után a Polgármesteri Hivatal részére a következő célok meghatározását javaslom a Képviselő-testületnek: Ágasegyháza, december 27.

13 (:Füredi János:) Ágasegyháza Község Polgármestere 13 (:dr. Fazekas István:) Ágasegyháza Község Jegyzője Határozati javaslat 1.Ágasegyháza Községi Önkormányzat Polgármesteri Hivatala köztisztviselői évi egyéni munkateljesítmény követelményeinek alapját képező átfogó célokat a következők szerint határozza meg. Önkormányzati fenntartású intézmények törvényes, hatékony és gazdaságos működését szolgáló intézkedések megtétele. Az egyes ágazati koncepciók végrehajtásából adódó feladatok szakszerű és eredményes megvalósítása. A községi önkormányzat bizottságai tevékenységének segítése, döntés előkészítő munkájukban aktív közreműködés. A községi önkormányzat évi munkatervi feladataihoz szükséges előkészítő munka körültekintő, koordinatív végrehajtása. az önkormányzat évi költségvetésének végrehajtása során törekedni kell az adott feladat célszerű és gazdaságos megoldására. A vagyongazdálkodás során kiemelt figyelmet kell fordítani az önkormányzati vagyon gyarapítására és védelmére. Az önkormányzat által elhatározott beruházások, fejlesztések során törvényes előkészítésre és lebonyolításra kell törekedni. A köztisztviselői törvényben kötelezően előírt éves képzéseken, továbbképzéseken való részvétel, az előírt vizsgakötelezettségek eredményes teljesítése. 2. A képviselő-testület felkéri a Polgármestert, hogy a Jegyző vonatkozásában az egyéni teljesítmény követelményeket tekintettel a megállapított kiemelt célokra január 31-ig határozza meg, s annak alapján elvégzett értékeléséről legkésőbb december 31-ig a Képviselő - testületet tájékoztassa. 3. A Képviselő- testület utasítja a jegyzőt, hogy munkáltatói jogkörében eljárva e határozat 1. pontjában felsorolt célok figyelembe vételével határozza meg évre a köztisztviselők egyéni teljesítmény követelményeit legkésőbb január 31-ig. Határidő: 2012.január 31. Felelős: Polgármester, Jegyző

14 14 Ágasegyháza Község Polgármestere 3. számú melléklet 6076 Ágasegyháza, Szent István tér 1. Web: Tel.:76/ Fax: 76/ ELŐTERJESZTÉS a Képviselő- testület december 28.-ai ülésére Tárgy: Dr. Fazekas István jegyző, mint köztisztviselő teljesítményének értékelése A teljesítménykövetelmények meghatározására a Köztisztviselők jogállásáról szóló évi XXIII. Tv (4) bekezdése, valamint a köztisztviselők teljesítményértékeléséről szóló 87/2010.(XII.14) Képviselő- testületi határozat alapján kerül sor. A teljesítménykövetelmények teljesítését, a jegyző teljesítményértékelését, mint az egyéb munkáltatói jogkör gyakorlója végeztem el. Szakmai ismeret és jártasság, elemző - készség, ítélőképesség, pontosság, írásbeli és szóbeli kifejezőkészség, felelősségérzet, hivatástudat, szorgalom, igyekezet területén kiemelkedőnek, míg az általa vezetett csoport munkájának színvonala, a munka szervezettsége területén átlag felettinek minősítem. Az értékelés alapján az alábbi határozati javaslatot terjesztem a Tisztelt Képviselő- testület elé. Ágasegyháza, december 27. (:Füredi János:) Ágasegyháza Község Polgármestere Határozati javaslat Ágasegyháza Község Önkormányzat Polgármestere a többször módosított köztisztviselők jogállásáról szóló 1992.évi XXIII. Tv (6) bekezdésében biztosított jogkörömben eljárva Dr. Fazekas István jegyző 2011.évi teljesítményét Kiválóan alkalmas nak minősítem, melyet a Képviselő- testület tudomásul vesz, azzal egyetért és elfogad, az értékelésről szóló tájékoztatást megköszöni. Határidő: december 31. Felelős: Polgármester 4. számú melléklet

15 Ágasegyháza Község 15 Polgármestere 6076 Ágasegyháza, Szent István tér 1. Fax: 76/ Tel.76/ mobil: /2011. ELŐTERJESZTÉS Ágasegyháza Község Önkormányzat Képviselő-testületének december 28-i ülésére. Tárgy: Ágasegyháza Község Önkormányzat tulajdonában lévő forgalomképes (037/26-hrsz) ingatlanának értékesítése. Tisztelt Képviselőtestület! Mint ismeretes Ágasegyháza Község Önkormányzatának a tulajdonában van a 037/26hrsz-u ingatlan, melyet a korábbi években Kamasz András ismert őstermelő bérelt évi Ft összegért. A bérletet a Képviselő-testület visszavonta 2011július 12-én november 30- án Kamasz András vételi ajánlatot tett az ingatlan megvásárlása érdekében. Vételi ajánlata Ft, amely a 48207m2 alapterületű ingatlanra vonatkozik. Az ingatlan művelési ága rét. Az ingatlanról független szakértői értékbecslést készíttettünk, ahol a piaci összehasonlító adatok megjelölése alapján a forgalmi értéket az értékbecslő Ft-ra becsülte meg. Ágasegyháza Község Önkormányzat Képviselőtestületének az önkormányzat vagyonáról és a vagyontárgyak tulajdonosi jogok gyakorlásáról szóló 9/2009.(V.26.) rendeletének 25. (1) bekezdés a) pontja az Ft egyedi értéket el nem érő vagyontárgyak tekintetében a tulajdonosi jogok gyakorlását a polgármester hatáskörébe utalja. Az Ökr.26. (1) bekezdés a) pontjának második francia bekezdése lehetővé teszi a versenyeztetési eljárás nélkülözését. Az Ökr. 26. (1) bekezdése alapján a vagyoni elidegenítést, hasznosítást a képviselőtestület bizottságai, a polgármester, a jegyző, az Önkormányzat vagyonkezelő szerve kezdeményezhetik. A vételi szándékok beérkezését követően a kérelmet megvizsgáltam és a fenti ingatlanon bejárást végeztem. Megállapítottam, hogy az ingatlan hasznosítását az Önkormányzat eddig sem tudta megvalósítani és ezt követően sem lesz rá lehetősége, hiszen sem munkaerő, sem pedig megfelelő gazdasági eszközök nem állnak rendelkezésére. Ezért javaslom, annak értékesítését. Tekintettel azonban arra, hogy az ingatlan értéke a hivatalos értékbecslés alapján nagyobb, mint az ajánlatban feltüntetett összeg, ezért a határozattervezetben foglalt javaslat megvitatását, illetőleg elfogadását kérem a Képviselőtestület tagjaitól. Ágasegyháza, Füredi János Ágasegyháza Község polgármestere

16 16 HATÁROZATTERVEZET /2011. ( Kt. Számú határozata Tárgy: Ágasegyháza Község Önkormányzat forgalomképes vagyonának részét képező 037/26 hrsz. alatti külterületi ingatlan értékesítése. Ágasegyháza Község Önkormányzat Képviselő-testülete megtárgyalta a Polgármester előterjesztését, és úgy döntött, hogy az önkormányzat 1/1 illetőségű tulajdonát képező 037/26 hrsz. alatt nyilvántartott m2 alapterületű ingatlanát értékesíti, ha annak vételára eléri a legalább forint + ÁFA értéket. Ennek érdekében felhatalmazza a polgármestert, hogy folytasson tárgyalást Kamasz András 6076 Ágasegyháza Alkotmány u. 50. szám alatti lakossal, de szerezzen be más ajánlatokat is, majd ennek alapján a legkedvezőbb ajánlat tevőjével kösse meg az önkormányzat az adásvételi szerződést. Határidő: értelemszerűen Felelős: polgármester

17 17 Ágasegyháza Község Polgármestere 5. számú melléklet 6076 Ágasegyháza, Szent István tér 1. Fax: 76/ Tel.76/ mobil: /2011. ELŐTERJESZTÉS Ágasegyháza Község Önkormányzat Képviselő-testületének december 28-i ülésére. Tárgy: Ágasegyháza Község Önkormányzat által a évi közfoglalkoztatás bonyolítása. Tisztelt Képviselőtestület! Ágasegyháza Község Önkormányzata az elmúlt években önállóan bonyolította a közfoglalkoztatást. A évre vonatkozóan lehetőség nyílna arra, hogy a feladat bonyolításával a Kecskemét és Térsége Többcélú Társulást bízzuk meg. A foglalkoztatni kívánt létszám előreláthatólag a évben sem lesz nagyobb, mint évben. Az önerőt, mely 5-20%-ig várható, a bonyolítástól függetlenül az Önkormányzatnak kell pótolni. A helyben adódó feladatokat helyi foglalkoztatottakkal, helyi adminisztrációval, bérfizetéssel a továbbiakban is tudjuk vállalni a célszerűség megtartása mellett. A fentiek alapján kérem a képviselőtestületet, hogy előterjesztésemet megvitatni, valamint az alábbi határozattervezetet támogatni szíveskedjen. Ágasegyháza, /2011. ( Kt. Számú határozata Füredi János Ágasegyháza Község polgármestere HATÁROZATTERVEZET Tárgy: Ágasegyháza Község Önkormányzat által a évi közfoglalkoztatás bonyolítása. Ágasegyháza Község Képviselő-testülete megtárgyalta a polgármester /2011. számú előterjesztését és úgy döntött, hogy a évi közfoglalkoztatás bonyolítását Ágasegyháza Község Önkormányzata önállóan bonyolítja a korábbi évekhez hasonlóan. A Kecskemét és Térsége Többcélú Társulást ezzel a feladattal évre vonatkozóan nem bízza meg. Határidő: értelemszerűen Felelős: polgármester

18 18 Ágasegyháza Község Polgármestere 6. számú melléklet 6076 Ágasegyháza, Szent István tér 1. Fax: 76/ Tel.76/ mobil: /2011. ELŐTERJESZTÉS Ágasegyháza Község Önkormányzat Képviselő-testületének december 28-i ülésére. Tárgy: Ágasegyháza Község Önkormányzat VÍZKÁR elhárítási tervének elfogadása Tisztelt Képviselőtestület! Mint ismeretes Ágasegyháza Község Önkormányzatának is rendelkezni kell VÍZKÁR elhárítási tervvel. A tervet évente felül kell vizsgálni december 10. napjáig. A felülvizsgálat megtörtént december 08. napig, melyről jegyzőkönyv készült. A szükséges intézkedések megtételéről gondoskodtunk. A tervben a megfelelő módon javítottuk a javításra szoruló elemeket a felvett jegyzőkönyvnek megfelelően. A tervet az Ágasegyháza Község Önkormányzat Képviselő-testületével jóvá kell hagyatni. Mivel korábban nem volt Testületi ülésünk, így a jóváhagyás december 28-i rendes ülésre korlátozódott. A fentiek alapján kérem a képviselőtestületet, hogy előterjesztésemet megvitatni, valamint az alábbi határozattervezetet támogatni szíveskedjen. Ágasegyháza, Füredi János Ágasegyháza Község polgármestere HATÁROZATTERVEZET /2011. (12.28.) Kt. Számú határozata Tárgy: Ágasegyháza Község Képviselő-testülete megtárgyalta a polgármester /2011. számú előterjesztését és úgy döntött, hogy Ágasegyháza Község VÍZKÁR elhárítási tervét jóváhagyja. Határidő: értelemszerűen Felelős: polgármester 7. számú rendelet

19 19 Ágasegyháza Község Polgármestere 6076 Ágasegyháza, Szent István tér 1. Web: Tel.:76/ Fax: 76/ /2011. ELŐTERJESZTÉS A Képviselő- testület december 28.-i ülésére Tárgy: A magánszemélyek kommunális adójáról szóló többször módosított 9/2004. (VI.29.) rendelet módosítása Tisztelt Képviselő- testület! Ágasegyháza Község Önkormányzat Képviselő- testülete a Magánszemélyek kommunális adójáról szóló rendeletét évben módosította, amikor az adó mértékét forintban állapította meg. Szükségesnek és indokoltnak tartom a rendeletünk módosítását, de ez esetben nem az adó mértékének emelése, inkább az adómentességek módosítása miatt. A jelenlegi nehéz gazdasági helyzet és az időskorú lakosságot sújtó egyre inkább elviselhetetlen terhek enyhítésére javaslom, hogy már a 65 év feletti egyedülállók részesüljenek adómentességben a jelenlegi 70 év helyett. Önkormányzatunk így próbálna segíteni az idős és egyedülálló lakosságon. A rendelet további rendelkezései változatlanok maradnának. Ez a támogatási forma az önkormányzat évi költségvetésében maximum 200 ezer forint bevételkiesést jelentene. Úgy gondolom, ez nem akkora teher, amit nem tudnánk egyéb forrásokból pótolni. Kérem a tisztelt Képviselő- testületet, hogy amennyiben egyetért az előterjesztésben foglaltakkal, a mellékelt rendelet tervezetet emelje rendeletté. Ágasegyháza, december 27, (:Füredi János:) Ágasegyháza Község Polgármestere

20 20 Ágasegyháza Község Önkormányzat Képviselő- testületének../2011.(xii.28.) rendelete a többször módosított 9/2004.(VI. 29.) rendelet módosításáról Ágasegyháza Község Önkormányzat Képviselő- testülete a helyi adókról szóló évi C törvény 1. (1) bekezdésében foglalt felhatalmazás alapján a magánszemélyek kommunális adójáról az alábbi rendeletet alkotja: A rendelet 6. -a helyébe az alábbi rendelkezés lép: Adómentességben részesülnek: - 65 év feletti egyedülálló - saját háztartásukban 4 vagy több kiskorú gyermeket nevelő adóalanyok Záró rendelkezések Ez a rendelet 2012.január 1. napján lép hatályba, hatálybalépését követő napon hatályát veszíti. (:Füredi János sk:) polgármester (:Dr. Fazekas István sk:) jegyző

21 21 Ágasegyháza Község Polgármestere 8.számú melléklet 6076 Ágasegyháza, Szent István tér 1. Web: Tel.:76/ Fax: 76/ /2011. ELŐTERJESZTÉS A Képviselő- testület december 28.-i ülésére Tárgy: Homokhátság Fejlődéséért Kiemelkedően Közhasznú Nonprofit Kft. támogatása Tisztelt Képviselő-testület! Az Önkormányzatunk, a Tiszától a Homokhátságig LEADER Helyi Akciócsoport tagjaként kötelezettséget vállalt a térség településfejlesztésére, mely kötelezettségének a Homokhátság Fejlődéséért Kiemelkedően Közhasznú Nonprofit Kft. tagjaként tesz eleget. Jogszabályi változás következtében január 1-től a Nonprofit Kft. szervezeti forma helyett egyesületi szervezetként kell továbbműködnie a LEADER HACS-nak. A képviselő-testület legutóbbi ülésén már döntött az a Homokhátság Fejlődéséért Vidékfejlesztési Egyesület létrehozásáról, az új HACS cím megszerzésének azonban további előfeltétele, hogy a HACS jogi személyiséggel rendelkező szervezete által a működési keret terhére decemberében felvett előleg teljes egészében visszafizetésre kerüljön. Az előleg visszafizetése az MVH-hoz benyújtott kifizetési kérelem terhére történik a január elején benyújtandó kifizetési kérelemmel. Az Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal azonban csak a pénzügyileg teljesített számlák ellenértékét finanszírozza, tehát a január 01-én benyújtott kiadási tételek csak abban az esetben válnak elszámolhatóvá, amennyiben azok pénzügyileg is teljesültek. Az előleg így törlesztésre kerül azzal, hogy az MVH a Homokhátság Nonprofit Kft. által benyújtott ,- Ft összegű kifizetési kérelemnek helyt ad, azonban annak összege az előleg rendezése fejében visszatartásra kerül. A ,- Ft a Nonprofit Kft. A HACS háromhavi működési költségét jelenti. Ebből a társaság ,- Ft összeget pénzügyileg már teljesített, így további ,- Ft megfizetése szükséges ahhoz, hogy az előleg visszafizetése teljesülhessen, és a HACS cím a térségben maradjon. Az 54/2011. (VI. 10.) VM rendelet szerint a nonprofit Kft. formában működő szervezetek LEADER HACS címének visszavonására legkésőbb december 31-ig sor kerül abban az esetben is, ha nem jön létre a területen új HACS, ami azzal a következménnyel jár, hogy a térségünkben lévő más HACShoz kerül az Európai Únióból érkező támogatási pénz felosztásának lehetősége. A fentiekre tekintettel javaslom a T. Képviselő-testületnek, hogy az Önkormányzat lakosságarányosan támogassa a Nonprofit Kft., és az új HACS cím elnyerését követően az egyesületet, amely összeg 100,- Ft/fő összegű támogatást jelent. A támogatási összegből az Önkormányzat területének lakossága után számított 70,- Ft/Fő befizetése legkésőbb december 31-ig szükséges a jelenlegi szervezet (nonprofit kft.) részére, a további 30,- Ft március 31-ig lenne esedékes a tervezési területen a mindenkori HACS címmel rendelkező új szervezet (egyesület) részére. Kelt.2011.december 27. Füredi János Ágasegyháza Község polgármestere

22 22 HATÁROZATTERVEZET /2011. (12.28.) Kt. Számú határozata A Képviselő-testület úgy dönt, hogy az Önkormányzat részesedésével működő Homokhátság Fejlődéséért Kiemelkedően Közhasznú Nonprofit Kft. részére december 31.-ig a lakosságszámmal számítva 70,-Ft/fő összeget támogatásként átutal a Kft. részére, majd a HACS cím birtokos szervezetnek lakosságszámmal számítva 30,-Ft támogatást nyújt március 31.-ig. Határidő: értelemszerűen Felelős: polgármester Összegek Önkormányzat: Lakosságszám: Támogatás (100,- Ft/fő) 1. Ágasegyháza ,- Ft 2. Ballószög ,- Ft 3. Felsőlajos ,- Ft 4. Fülöpháza ,- Ft 5. Helvécia ,- Ft 6. Kecskemét ,- Ft 7. Kerekegyháza ,- Ft 8. Kunbaracs ,- Ft 9. Lajosmizse ,- Ft 10. Ladánybene ,- Ft 11. Lakitelek ,- Ft 12. Nyárlőrinc ,- Ft 13. Szentkirály ,- Ft 14. Tiszakécske ,- Ft 15. Tiszaug ,- Ft 16. Városföld ,- Ft

23 23 Ágasegyháza Község Polgármestere 6076 Ágasegyháza, Szent István tér 1. Fax: 76/ számú melléklet Tel.76/ mobil: /2011. ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület december 28-i ülésére Tárgy: Ágasegyháza Község Önkormányzat Képviselő-testülete által a mai napon megválasztott intézményvezetővel, az összevonással kapcsolatos teendők elvégzése. Tisztelt Képviselőtestület! Mint tudjuk egy átszervezés kapcsán egy összevont intézmény szerkezetében, akár objektív módon is, bizonyos elemek változnak. A jelenlegi kettő intézmény összesen 4,5 fő közalkalmazottat foglalkoztat. A családi napközit természetesen nem számolva, ugyanis 2012 jan. 1 naptól e szolgáltatást nem tartjuk fenn. Fontolóra kell vennünk azokat a nem kötelező feladatokat, amely a 2011 évben működött településünkön, hogy a továbbiakban fenn szeretnénk- e tartani és milyen módon. Mivel a nappali ellátás ide sorolható, úgy javaslom a fenntartását más forma irányában terelni. Vagyis a megszokott klub névre keresztelt tagok a jövőben is használhatják a Gondozási Központ termét, vagy a Faluházat összejövetelek céljára, úgy, mint egyéb civil szervezetek, általában heti rendszerességgel, de ehhez az Önkormányzat nem tud hozzárendelni vezetőt, úgy, mint a múltban. A Képviselő-testület ezért határozza meg az intézményvezetőnek azt, hogy az összevonás következtében jelenleg 1 fővel csökkenő közalkalmazotti létszám a jövőben sem lehet több a mostaninál, sőt azt is, hogy az átszervezés után esetlegesen megüresedő létszámot a lehetőségeket és a gazdaságosságot figyelembe véve közhasznú munkavállalóval töltse fel. A továbbiakban nagy szükség arra, hogy elsősorban a kötelező feladatok ellátása élvezzen elsőbbséget, ugyanis az önként vállalt feladatok ellátása veszélyezteti a kötelező feladatok ellátását, mely könnyen az Önkormányzat összeomlásához vezethet. A fentiek alapján kérem a Képviselő-testületnek, hogy előterjesztésemet vitassa meg, és az alábbi határozattervezetet szíveskedjen támogatni. Ágasegyháza, Füredi János Ágasegyháza Község polgármestere

24 24 HATÁROZATTERVEZET /2011. ( Kt. Számú határozata Tárgy: Ágasegyháza Község Önkormányzat Képviselő-testülete által a mai napon megválasztott intézményvezetővel, az összevonással kapcsolatos teendők elvégzése. Ágasegyháza Község Képviselő-testülete megtárgyalta a polgármester /2011. számú előterjesztését és úgy döntött, hogy a Mohácsy Ferenc Taluház IKSzT, Szociális Gondozási és Sportolási Központ közalkalmazottainak létszámát csökkenti 4,5 főre, és dönt arról, hogy az jövőben megüresedett helyet, helyeket a lehetőségek és a gazdaságosságot figyelembe véve folyamatosan közhasznú munkavállalóval tölti fel. Az intézmények összevonását követően a kötelező feladatok ellátása lehet az elsődleges. Határidő: december 31. Felelős: Ágasegyháza Község Polgármestere Megválasztott intézményvezető

11. Előterjesztés. Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselő-testületének december 15-i ülésére

11. Előterjesztés. Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselő-testületének december 15-i ülésére Előterjesztés 11. Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. december 15-i ülésére Tárgy: A Homokhátság Fejlődéséért Kiemelkedően Közhasznú Nonprofit Kft. és a Helyi Akciócsoport cím birtokos

Részletesebben

Jegyzőkönyv 3/2013. Napirend 1.) Ágasegyháza Község Önkormányzat évi közbeszerzési terve Előadó: Polgármester. I.

Jegyzőkönyv 3/2013. Napirend 1.) Ágasegyháza Község Önkormányzat évi közbeszerzési terve Előadó: Polgármester. I. Ágasegyháza Község Önkormányzat Képviselő-testülete 6076 Ágasegyháza, Szent István tér 1. Web: http://agasegyhaza.hu Tel.:76/388-211 Fax: 76/388-387 E-mail: pmstrh@t-online.hu 3/2013. Jegyzőkönyv Készült:

Részletesebben

Napirend. 3.) Dr. Fazekas István jegyző, mint köztisztviselő teljesítményének értékelése Előadó: Polgármester

Napirend. 3.) Dr. Fazekas István jegyző, mint köztisztviselő teljesítményének értékelése Előadó: Polgármester Ágasegyháza Község Önkormányzat Képviselő-testülete 6076 Ágasegyháza, Szent István tér 1. Web: http://agasegyhaza.hu Tel.:76/388-211 Fax: 76/388-387 E-mail: pmstrh@t-online.hu 12/2012. Jegyzőkönyv Készült:

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Ülés helye: Ágasegyháza Község Önkormányzat Polgármesteri Hivatal Tanácskozóterme (Ágasegyháza, Szent István tér 1. szám 2. ajtó).

Jegyzőkönyv. Ülés helye: Ágasegyháza Község Önkormányzat Polgármesteri Hivatal Tanácskozóterme (Ágasegyháza, Szent István tér 1. szám 2. ajtó). Ágasegyháza Község Önkormányzat Képviselő-testülete 6076 Ágasegyháza, Szent István tér 1. Web: http://agasegyhaza.hu Tel.:76/388-211 Fax: 76/388-387 E-mail: pmstrh@t-online.hu 7/2013. Jegyzőkönyv Készült:

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: Ágasegyháza Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. január 18-án tartott rendkívüli üléséről.

Jegyzőkönyv. Készült: Ágasegyháza Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. január 18-án tartott rendkívüli üléséről. Ágasegyháza Község Önkormányzat Képviselő-testülete 6076 Ágasegyháza, Szent István tér 1. Web: http://agasegyhaza.hu Tel.:76/388-211 Fax: 76/388-387 E-mail: pmstrh@t-online.hu 1/2013. Jegyzőkönyv Készült:

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Napirend. 2.) Az Ágasegyházáért Alapítvány alapító okiratának módosítása Előadó: Polgármester

Jegyzőkönyv. Napirend. 2.) Az Ágasegyházáért Alapítvány alapító okiratának módosítása Előadó: Polgármester Ágasegyháza Község Önkormányzat Képviselő-testülete 6076 Ágasegyháza, Szent István tér 1. Web: http://agasegyhaza.hu Tel.:76/388-211 Fax: 76/388-387 E-mail: pmstrh@t-online.hu 8/2013. Jegyzőkönyv Készült:

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: Ágasegyháza Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. december 18-án tartott rendkívüli üléséről.

Jegyzőkönyv. Készült: Ágasegyháza Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. december 18-án tartott rendkívüli üléséről. Ágasegyháza Község Önkormányzat Képviselő-testülete 6076 Ágasegyháza, Szent István tér 1. Web: http://agasegyhaza.hu Tel.:76/388-211 Fax: 76/388-387 E-mail: pmstrh@t-online.hu -------------------------------------------------------------------------------------------------

Részletesebben

6076 Ágasegyháza, Szent István tér 1. Web: http://agasegyhaza.hu Tel.:76/388-211 Fax: 76/388-387 E-mail: pmstrh@t-online.hu.

6076 Ágasegyháza, Szent István tér 1. Web: http://agasegyhaza.hu Tel.:76/388-211 Fax: 76/388-387 E-mail: pmstrh@t-online.hu. Ágasegyháza Község Önkormányzat Ügyrendi Bizottsága 6076 Ágasegyháza, Szent István tér 1. Web: http://agasegyhaza.hu Tel.:76/388-211 Fax: 76/388-387 E-mail: pmstrh@t-online.hu Jegyzőkönyv Készült: Ágasegyháza

Részletesebben

Előterjesztés. Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. július 26-i rendkívüli ülésére

Előterjesztés. Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. július 26-i rendkívüli ülésére Előterjesztés 5. Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. július 26-i rendkívüli ülésére Tárgy: A Homokhátság Fejlődéséért Vidékfejlesztési Egyesület részére visszatérítendő támogatás

Részletesebben

Előterjesztés Felsőlajos Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. július 25-i rendkívüli ülésére

Előterjesztés Felsőlajos Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. július 25-i rendkívüli ülésére 4. Előterjesztés Felsőlajos Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. július 25-i rendkívüli ülésére Tárgy: Homokhátság Fejlődéséért Vidékfejlesztési Egyesület részére visszatérítendő támogatás

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: Ágasegyháza Község Önkormányzat Képviselő-testület Összevont Bizottságainak 2010.december 14-én tartott üléséről.

Jegyzőkönyv. Készült: Ágasegyháza Község Önkormányzat Képviselő-testület Összevont Bizottságainak 2010.december 14-én tartott üléséről. Ágasegyháza Község Önkormányzat Képviselő-testülete Jegyzőkönyv Készült: Ágasegyháza Község Önkormányzat Képviselő-testület Összevont Bizottságainak 2010.december 14-én tartott üléséről. Jelen vannak:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Pannonhalma Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. július 28-án 18:00 órakor megtartott nyílt Képviselő-testületi üléséről. Jelen vannak: Jelenléti ív szerint. Bagó

Részletesebben

Ásotthalom Község Jegyzőjétől. 1 /2007. Témafelelős: Farkasné Ikt.szám: /2008.

Ásotthalom Község Jegyzőjétől. 1 /2007. Témafelelős: Farkasné Ikt.szám: /2008. Ásotthalom Község Jegyzőjétől 1 /2007. Témafelelős: Farkasné Ikt.szám: /2008. Tárgy: A Polgármesteri Hivatal köztisztviselőinek teljesítményértékeléséhez a 2008. évi önkormányzati célok meghatározása Mell.:

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Kunbaracs Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 6. /2012. J e g y z ő k ö n y v Készült: Kunbaracs Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. október 24-én (szerdán) 16: 00 órakor tartott

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Pördefölde Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. január 30 - án megtartott ülésről.

Jegyzőkönyv. Pördefölde Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. január 30 - án megtartott ülésről. 173/1/2014. Zala Megye Pördefölde Jegyzőkönyv Pördefölde Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. január 30 - án megtartott ülésről. Rendelet: 1/2014.(I. 30.) önkormányzati rendelet a települési

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Kenderes Város Önkormányzati Képviselő-testületének 2015.szeptember 4-én 7.00 órakor tartott rendkívüli, nyílt ülésén. Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal tanácskozó terme

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Mikekarácsonyfa. Községi Önkormányzat Képviselőtestülete év április hó 18. napján. megtartott nyilvános üléséről

JEGYZŐKÖNYV. Mikekarácsonyfa. Községi Önkormányzat Képviselőtestülete év április hó 18. napján. megtartott nyilvános üléséről JEGYZŐKÖNYV Mikekarácsonyfa Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 2016. év április hó 18. napján megtartott nyilvános üléséről Határozatok: Sorszáma Kódja 11/2016.(IV.18.) Rendeletek: Sorszáma (kihirdetés

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2015. augusztus 7-én megtartott rendkívüli üléséről

JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2015. augusztus 7-én megtartott rendkívüli üléséről SZANK KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 12/1/2015. JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2015. augusztus 7-én megtartott rendkívüli üléséről Határozatok száma: 57-58. 1 TARTALOMJEGYZÉK HATÁROZATOK: 57/2015.(VIII.7.)

Részletesebben

Bodorkós Ferenc polgármester. Dr. Görög István jegyző évi kiemelt köztisztviselői célok

Bodorkós Ferenc polgármester. Dr. Görög István jegyző évi kiemelt köztisztviselői célok A 2017. évi teljesítménykövetelmények alapjául szolgáló köztisztviselői célok meghatározása Bodorkós Ferenc polgármester Dr. Görög István jegyző 2017. évi kiemelt köztisztviselői célok Az előterjesztést

Részletesebben

NYÍLT ÜLÉSE. 3. számú jegyzőkönyve (2012. ÁPRILIS 3.) Határozatok: 17/ /2012. Kt. hat.

NYÍLT ÜLÉSE. 3. számú jegyzőkönyve (2012. ÁPRILIS 3.) Határozatok: 17/ /2012. Kt. hat. Nyárlőrinc Község Képviselő-testületének NYÍLT ÜLÉSE 3. számú jegyzőkönyve (2012. ÁPRILIS 3.) Határozatok: 17/2012. - 19/2012. Kt. hat. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Nyárlőrinc Község Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. február 27-i ülésére Tárgy: A Polgármesteri Hivatal köztisztviselői teljesítmény-követelmények alapját képező 2012. évi célok

Részletesebben

Tárgy: A évi teljesítménykövetelmények alapjául szolgáló köztisztviselői célok meghatározása

Tárgy: A évi teljesítménykövetelmények alapjául szolgáló köztisztviselői célok meghatározása Tárgy: A 2016. évi teljesítménykövetelmények alapjául szolgáló köztisztviselői célok meghatározása Előterjesztő: Bodorkós Ferenc polgármester Összeállította: Dr. Görög István jegyző Melléklet: 2016. évi

Részletesebben

Cím: 8445 Városlőd, Templom tér 4., Tel/fax: (88) 240-003 E-mail: varoslod@invitel.hu

Cím: 8445 Városlőd, Templom tér 4., Tel/fax: (88) 240-003 E-mail: varoslod@invitel.hu V Á R O S L Ő D K Ö Z S É G Ö N K O R M Á N Y Z A T K É P V I S E L Ő - T E S T Ü L E T E Cím: 8445 Városlőd, Templom tér 4., Tel/fax: (88) 240-003 E-mail: varoslod@invitel.hu Szám: 19/2013. J E G Y Z

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült 2016. június 20-án a Balatonújlaki Községi Önkormányzat tanácskozó helyiségében tartott soros nyilvános üléséről. Jelen vannak: Virág László alpolgármester Muszti Csaba képviselő

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jelen vannak: J E G Y Z Ő K Ö N Y V Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testületének Szociális és Lakásügyi Bizottsága 2014. február 24-én (hétfő) 15:00 órai kezdettel a Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: Ágasegyháza Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. március 31-én tartott rendkívüli üléséről.

Jegyzőkönyv. Készült: Ágasegyháza Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. március 31-én tartott rendkívüli üléséről. Ágasegyháza Község Önkormányzat Képviselő-testülete 6076 Ágasegyháza, Szent István tér 1. Web: http://agasegyhaza.hu Tel.:76/388-211 Fax: 76/388-387 E-mail: pmstrh@t-online.hu 2/2014. Jegyzőkönyv Készült:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Abádszalók Város Képviselő-testületének 2010. november 11-én megtartott soron kívüli üléséről. Az ülés helye: Városháza földszinti nagyterme Jelen vannak: Kovács Mihály polgármester,

Részletesebben

Bazsi Község Önkormányzata 8352 Bazsi, Fő u. 91. Tel/Fax: 87/ J E G Y Z Ő K Ö N Y V

Bazsi Község Önkormányzata 8352 Bazsi, Fő u. 91. Tel/Fax: 87/ J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szám: 120-27/2011. Bazsi Község Önkormányzata 8352 Bazsi, Fő u. 91. Tel/Fax: 87/352-201 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2011. április 5-én 18,00 órakor megtartott nyilvános üléséről. Az ülés helye: Önkormányzati

Részletesebben

Készült: Jászszentlászló Móricgát Községi Önkormányzatok Társulása 2013. november 25- én 14 30 órai kezdettel megtartott üléséről.

Készült: Jászszentlászló Móricgát Községi Önkormányzatok Társulása 2013. november 25- én 14 30 órai kezdettel megtartott üléséről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jászszentlászló Móricgát Községi Önkormányzatok Társulása 2013. november 25- én 14 30 órai kezdettel megtartott üléséről. Ülés helye: Jászszentlászló Községháza tanácskozó

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. február 28-i ülésére Tárgy: A Polgármesteri Hivatal köztisztviselői teljesítmény-követelmények alapját képező 2011. évi célok

Részletesebben

Iklódbördőce Községi Önkormányzat Képviselőtestületének 2013. december 3 án 17,00 órakor megtartott közmeghallgatásáról. I k l ó d b ö r d ő c e

Iklódbördőce Községi Önkormányzat Képviselőtestületének 2013. december 3 án 17,00 órakor megtartott közmeghallgatásáról. I k l ó d b ö r d ő c e J e g y z ők ö n y v : K é s z ü l t : Iklódbördőce Községi Önkormányzat Képviselőtestületének 2013. december 3 án 17,00 órakor megtartott közmeghallgatásáról Az ülés helye: IKSZT épület I k l ó d b ö

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Ülés helye: Ágasegyháza Község Önkormányzat Polgármesteri Hivatal Tanácskozóterme (Ágasegyháza, Szent István tér 1. szám 2. ajtó).

Jegyzőkönyv. Ülés helye: Ágasegyháza Község Önkormányzat Polgármesteri Hivatal Tanácskozóterme (Ágasegyháza, Szent István tér 1. szám 2. ajtó). Ágasegyháza Község Önkormányzat Képviselő-testülete 6076 Ágasegyháza, Szent István tér 1. Web: http://agasegyhaza.hu Tel.:76/388-211 Fax: 76/388-387 E-mail: pmstrh@t-online.hu 15/2013. Jegyzőkönyv Készült:

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült Dömös Község Önkormányzat Képviselőtestületének szeptember 2-án megtartott munkaterv szerinti rendes üléséről

Jegyzőkönyv. Készült Dömös Község Önkormányzat Képviselőtestületének szeptember 2-án megtartott munkaterv szerinti rendes üléséről Jegyzőkönyv Készült Dömös Község Önkormányzat Képviselőtestületének 2009. szeptember 2-án megtartott munkaterv szerinti rendes üléséről Jelen vannak: Novák Lajos polgármester Dénes Kálmánné alpolgármester

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Készült: Kengyel Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2009. november 09- én megtartott soron kívüli üléséről.

J e g y z ő k ö n y v. Készült: Kengyel Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2009. november 09- én megtartott soron kívüli üléséről. J e g y z ő k ö n y v Készült: Kengyel Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2009. november 09- én megtartott soron kívüli üléséről. Az ülés helye: Községháza, tanácskozó terme Jelen vannak: Czédly

Részletesebben

Jegyzőkönyv. 3./ Szekszárd és Térsége Önkormányzati Társulás Társulási Megállapodás megtárgyalása

Jegyzőkönyv. 3./ Szekszárd és Térsége Önkormányzati Társulás Társulási Megállapodás megtárgyalása Jegyzőkönyv Készült: Szálka Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. március 13-án 16 órakor a Községháza tárgyaló termében megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Pálfi János polgármester,

Részletesebben

LESENCETOMAJ TELEPÜLÉSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE LESENCEFALU TELEPÜLÉSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE J E G Y Z Ő K Ö N Y V

LESENCETOMAJ TELEPÜLÉSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE LESENCEFALU TELEPÜLÉSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE J E G Y Z Ő K Ö N Y V LESENCETOMAJ TELEPÜLÉSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE LESENCEFALU TELEPÜLÉSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Szám: 640-1/2009. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Lesencetomaj Települési Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Somlóvásárhely Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 8481 Somlóvásárhely, Szabadság tér 1. Szám: 317-8/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Somlóvásárhely Községi Önkormányzat Képviselőtestületének 2013.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2015. március 25-én megtartott rendkívüli üléséről

JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2015. március 25-én megtartott rendkívüli üléséről SZANK KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 5/2015. JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2015. március 25-én megtartott rendkívüli üléséről Határozatok száma: 14-17. TARTALOMJEGYZÉK OK: 14/2015.(III.25.)

Részletesebben

Jegyzőkönyv. 61/2014. (VI. 19.) Kt. határozat

Jegyzőkönyv. 61/2014. (VI. 19.) Kt. határozat Jegyzőkönyv Készült: Gamás Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. június 19-én, 13:30 órai kezdettel, a gamási Önkormányzat tanácstermében megtartott soron következő Képviselő-testületi üléséről.

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Borsodnádasd Város Önkormányzata Képviselő-testülete 7 jelenlévő képviselőből 7 igen

Jegyzőkönyv. Borsodnádasd Város Önkormányzata Képviselő-testülete 7 jelenlévő képviselőből 7 igen Jegyzőkönyv A testületi ülés helye, időpontja: Borsodnádasdi Polgármesteri Hivatal díszterme (3671 Borsodnádasd, Köztársaság út 12.), 2014. június 12. 15.15 órától 16.00 óráig a Képviselőtestület nyílt

Részletesebben

H O M O K B Ö D Ö G E

H O M O K B Ö D Ö G E Szám: 327-7/2013. H O M O K B Ö D Ö G E Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. július 22. napján 19 órakor megtartott képviselő-testületi üléséről készült jegyzőkönyv 2 Homokbödöge Község Önkormányzat

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Bakonykúti Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 206. december 3-án megtartott nyilvános, rendkívüli testületi üléséről. Az ülés helye: Községháza (Bakonykúti, Szabadság

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Jelen vannak: A./ Balatonszőlős Önkormányzatának Képviselő-testület tagjai részéről: Kósáné Szakonyi Zsuzsanna képviselő

Jegyzőkönyv. Jelen vannak: A./ Balatonszőlős Önkormányzatának Képviselő-testület tagjai részéről: Kósáné Szakonyi Zsuzsanna képviselő Jegyzőkönyv Készült: Pécsely Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. február 7-én, 17:00 órai kezdettel Balatonszőlős Község Önkormányzatának Képviselő-testületével közösen - megtartott Képviselő-testületi

Részletesebben

T Á R G Y M U T A T Ó KENGYEL KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE november 27-én megtartott rendkívüli NYÍLT ülés jegyzőkönyvéhez

T Á R G Y M U T A T Ó KENGYEL KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE november 27-én megtartott rendkívüli NYÍLT ülés jegyzőkönyvéhez T Á R G Y M U T A T Ó KENGYEL KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2017. november 27-én megtartott rendkívüli NYÍLT ülés jegyzőkönyvéhez 117/2017.(XI.27.) Kt. Hat. A napirendi pontokra tett javaslatról

Részletesebben

Jászladány Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testülete Pénzügyi- 1./ Pénzügyi-Ellenőrző-Közbeszerzési Bizottság

Jászladány Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testülete Pénzügyi- 1./ Pénzügyi-Ellenőrző-Közbeszerzési Bizottság 11/2016 (II.9) számú Pénzügyi-Ellenőrző-Közbeszerzési Bizottság határozata Jegyzőkönyv hitelesítő személyének megállapításáról Jászladány Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi- Ellenőrző-Közbeszerzési

Részletesebben

A polgármester megállapítja, hogy az ülés határozatképes, mert 7 fő képviselő jelen van.

A polgármester megállapítja, hogy az ülés határozatképes, mert 7 fő képviselő jelen van. 51 J E G Y ZŐKÖNYV Készült: Rakamaz Város Képviselő-testületének 2012. február 29. napján megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Farkas Ernő polgármester Cseh Béla Héri Viktor Nádasdi Frida Palsics

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2014. május 8-án megtartott rendkívüli üléséről

JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2014. május 8-án megtartott rendkívüli üléséről SZANK KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 9/2014. JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2014. május 8-án megtartott rendkívüli üléséről Határozatok száma: 29-30. TARTALOMJEGYZÉK HATÁROZATOK: 29/2014.(V.08.)

Részletesebben

2013. évi 20. szám. Tiszaszentimre Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 2013. október 29-én megtartott rendkívüli üléséről készült

2013. évi 20. szám. Tiszaszentimre Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 2013. október 29-én megtartott rendkívüli üléséről készült 2013. évi 20. szám Tiszaszentimre Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. október 29-én megtartott rendkívüli üléséről készült J E G Y Z Ő K Ö N Y V T Á R G Y M U T A T Ó Határozat/Rendelet száma

Részletesebben

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 1. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 1. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 1. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Készült: Ipolyszög Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2018. január 29. napján megtartott üléséről. Jelen

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A Képviselő-testület a rendes ülés napirendjét 4 igen szavazattal egyhangúlag az alábbiak szerint elfogadta: Napirendi pont:

Jegyzőkönyv. A Képviselő-testület a rendes ülés napirendjét 4 igen szavazattal egyhangúlag az alábbiak szerint elfogadta: Napirendi pont: Jegyzőkönyv Készült: a Balatonudvari Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. július 23. napján du. 18.00 órakor megkezdett rendes nyílt üléséről az önkormányzati kirendeltség helyiségében. Jelen

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Kissziget. Községi Önkormányzat Képviselőtestülete. 2015. év június hó 5. napján. Határozatok: Sorszáma. Kódja

JEGYZŐKÖNYV. Kissziget. Községi Önkormányzat Képviselőtestülete. 2015. év június hó 5. napján. Határozatok: Sorszáma. Kódja JEGYZŐKÖNYV Kissziget Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 2015. év június hó 5. napján megtartott nyilvános üléséről Határozatok: Sorszáma Kódja 19/2015.(VI.05.) 20/2015.(VI.05.) Rendeletek: Sorszáma

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: Ágasegyháza Község Önkormányzat Képviselő-testület Összevont Bizottságainak 2011.március 29-én tartott üléséről.

Jegyzőkönyv. Készült: Ágasegyháza Község Önkormányzat Képviselő-testület Összevont Bizottságainak 2011.március 29-én tartott üléséről. Ágasegyháza Község Önkormányzat Képviselő-testülete Jegyzőkönyv Készült: Ágasegyháza Község Önkormányzat Képviselő-testület Összevont Bizottságainak 2011.március 29-én tartott üléséről. Jelen vannak: Bolyki

Részletesebben

ARNÓT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Arnót, Petőfi S.u.l20. Tel: 46/ fax: 46/

ARNÓT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Arnót, Petőfi S.u.l20. Tel: 46/ fax: 46/ ARNÓT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Arnót, Petőfi S.u.l20. Tel: 46/ 500-740 fax: 46/500-749 e-mail : arnot@arnot.hu Szám: 26/2014 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Arnót község Önkormányzati Képviselő-testületének

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Községi Önkormányzat Képviselőtestülete év június hó 17. napján. megtartott nyilvános üléséről. Határozatok: Sorszama.

JEGYZŐKÖNYV. Községi Önkormányzat Képviselőtestülete év június hó 17. napján. megtartott nyilvános üléséről. Határozatok: Sorszama. JEGYZŐKÖNYV Bari a h i d a Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 2016. év június hó 17. napján megtartott nyilvános üléséről Határozatok: Sorszama Kódja 23/201 ő.fvi. 17.) Rendeletek: Sorszáma (kihirdetés

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Az ülés helye: Önkormányzati hivatal helyisége ( 8782 Ligetfalva, Petőfi u. 1.)

J e g y z ő k ö n y v. Az ülés helye: Önkormányzati hivatal helyisége ( 8782 Ligetfalva, Petőfi u. 1.) J e g y z ő k ö n y v Készült: Ligetfalva Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. november 27- án 18 óra kezdettel megtartott üléséről. Az ülés helye: Önkormányzati hivatal helyisége ( 8782 Ligetfalva,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 178 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jászdózsa Községi Önkormányzat Pénzügyi Bizottságának 2013. október 28-án megtartott rendkívüli ülésén. Az ülés helye: Jelen vannak: A községháza nagyterme. mellékelt

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Készült Vanyola község Önkormányzati Képviselő-testülete 2012. november 29-én 08,00 órakor megtartott nyilvános üléséről.

J e g y z ő k ö n y v. Készült Vanyola község Önkormányzati Képviselő-testülete 2012. november 29-én 08,00 órakor megtartott nyilvános üléséről. Önkormányzati Képviselő-testület V A N Y O L A Szám: 12/2012. J e g y z ő k ö n y v Készült Vanyola község Önkormányzati Képviselő-testülete 2012. november 29-én 08,00 órakor megtartott nyilvános üléséről.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült Nyíracsád Községi Önkormányzat Képviselő-testületének június 29.-én megtartott ülésén.

JEGYZŐKÖNYV. Készült Nyíracsád Községi Önkormányzat Képviselő-testületének június 29.-én megtartott ülésén. JEGYZŐKÖNYV Készült Nyíracsád Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. június 29.-én megtartott ülésén. Jelen vannak: Dr. Nagy János polgármester Nagyné Jobbágy Piroska jegyző Veres Istvánné alpolgármester

Részletesebben

Valente József képviselő késése okát előre jelezte.

Valente József képviselő késése okát előre jelezte. 1 Sümegprága Települési Önkormányzat Képviselő-testülete 8351 Sümegprága, Rákóczi u. 17. T: 87/350-587, Fax:87/550-038. Szám: 20-64/2011. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: és Bazsi Község Önkormányzata Képviselő-testületének

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: 2009.december 15-én du.14.00 órai kezdettel megtartott képviselőtestületi ülésről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: 2009.december 15-én du.14.00 órai kezdettel megtartott képviselőtestületi ülésről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2009.december 15-én du.i kezdettel megtartott képviselőtestületi ülésről. Jelen vannak: Morvai István polgármester, Meggyes Attiláné alpolgármester,barna Zoltán, Gál Tiborné,

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Kunbaracs Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 9. /2015. J e g y z ő k ö n y v Készült: Kunbaracs Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. augusztus 24-én (hétfő) 17: 00 órakor tartott

Részletesebben

Csanytelek Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2014. június 27-én (pénteken) du. 13. 00 órai kezdettel megtartott soros nyílt ülésének

Csanytelek Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2014. június 27-én (pénteken) du. 13. 00 órai kezdettel megtartott soros nyílt ülésének 7/2014. Csanytelek Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2014. június 27-én (pénteken) du. 13. 00 órai kezdettel megtartott soros nyílt ülésének Jegyzőkönyve Napirend: A polgármester beszámolója a két

Részletesebben

Jegyzőkönyv Készült Apaj Község Önkormányzata Képviselő-testületének április 24-én megtartott üléséről

Jegyzőkönyv Készült Apaj Község Önkormányzata Képviselő-testületének április 24-én megtartott üléséről Apaj Község Önkormányzata 2345. Apaj, Fő tér 2. Jegyzőkönyv Készült Apaj Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. április 24-én megtartott üléséről Megalkotott rendeletek: 5/2014. (V. 8.) önkormányzati

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. igazgatási-szociális ügyintéző

JEGYZŐKÖNYV. igazgatási-szociális ügyintéző JEGYZŐKÖNYV Készült: 2011. november 17-én, 16.00 órai kezdettel megtartott alakuló üléséről a Polgármesteri Hivatalban. Jelen vannak: A./ Képviselő-testület tagjai részéről: Szabó László Békefi Edina Rolkó

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 14 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jászdózsa Községi Önkormányzat Pénzügyi Bizottságának 2013. január 28-án megtartott soron kívüli ülésén. Az ülés helye: A községháza nagyterme. Jelen vannak: mellékelt

Részletesebben

Készült november 26.-án Kardos Község Önkormányzat képviselõtestületének. Juhász Zoltán Zsolt képviselő,

Készült november 26.-án Kardos Község Önkormányzat képviselõtestületének. Juhász Zoltán Zsolt képviselő, J E G Y Z Õ K Ö N Y V a Kardos Község Önkormányzat Képviselõ-testületének 2013. november 26.-án megtartott ülésérõl. JEGYZÕKÖNYV Készült 2013. november 26.-án Kardos Község Önkormányzat képviselõtestületének

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Balatonszőlős Község Önkormányzata B A L A T O N S Z Ő L Ő S Szám:101/21-34/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Balatonszőlős Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. június 18-án, 18:00 órai

Részletesebben

Dozmat Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2013. április 15- i nyílt ülésének jegyzőkönyve

Dozmat Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2013. április 15- i nyílt ülésének jegyzőkönyve 4/2013. Dozmat Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2013. április 15- i nyílt ülésének jegyzőkönyve Tartalmazza: 28/2013. (IV.15.) számú határozatot a Vasivíz Zrt-vel kötendő bérleti-üzemeltetési szerződés

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. ZALABAKSA község Önkormányzat Képviselő-testülete szeptember 9-én (hétfő) órakor megtartott nyilvános üléséről.

J e g y z ő k ö n y v. ZALABAKSA község Önkormányzat Képviselő-testülete szeptember 9-én (hétfő) órakor megtartott nyilvános üléséről. J e g y z ő k ö n y v ZALABAKSA község Önkormányzat Képviselő-testülete 2013. szeptember 9-én (hétfő) 16.00 órakor megtartott nyilvános üléséről. Jelen vannak: Horváth Ottó polgármester Baka Istvánné Gyovai

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Polgárdi Város Cigány Kisebbségi Önkormányzat 2007. november 27. napján 15.30 órakor megtartott üléséről. Az ülés helye: Jelen vannak: Polgármesteri Hivatal Alagsori terme

Részletesebben

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének Nógrádmegyer Községi Önkormányzat Képviselő-testületi ülésének J e g y z ő k ö n y v e ( 2015. április 29.) 1 Jegyzőkönyv Készült: Nógrádmegyer Községi Önkormányzat 2015. április 29-én 13.00 órakor megtartott

Részletesebben

ALSÓSZÖLNÖK. Község Önkormányzata június 14-én megtartott. nyílt. üléséről készült. j e g y z ő k ö n y v

ALSÓSZÖLNÖK. Község Önkormányzata június 14-én megtartott. nyílt. üléséről készült. j e g y z ő k ö n y v ALSÓSZÖLNÖK Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. június 14-én megtartott nyílt üléséről készült j e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Alsószölnök Község Önkormányzata Képviselő-testületének

Részletesebben

Csikós Csaba alpolgármester távolmaradása okát előre jelezte.

Csikós Csaba alpolgármester távolmaradása okát előre jelezte. 1 BAZSI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA 8352 BAZSI, FŐ U. 91. T/F: 87/352-201. Szám: 290-61/2012. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2012. december 20-án 18,30 órakor kezdődött rendkívüli nyilvános üléséről. Az ülés

Részletesebben

a./ Tárgysorozata b./ Jegyzőkönyve c./ Határozata T Á R G Y S O R O Z A T 1./ évi járási startmunka Mezőgazdasági programelem jóváhagyásáról

a./ Tárgysorozata b./ Jegyzőkönyve c./ Határozata T Á R G Y S O R O Z A T 1./ évi járási startmunka Mezőgazdasági programelem jóváhagyásáról SZAKÁCSI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2017. január 12. napján az Edelényi Közös Önkormányzati Hivatalban (3780 Edelény, István király útja 52.) megtartott rendkívüli nyílt ülésének a./ Tárgysorozata

Részletesebben

Készült a Bodorfa Település Önkormányzati Képviselő-testületének november 29-én 17 órakor megtartott nyilvános üléséről.

Készült a Bodorfa Település Önkormányzati Képviselő-testületének november 29-én 17 órakor megtartott nyilvános üléséről. BODORFA TELEPÜLÉS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Szám: 395-59/2012. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült a Bodorfa Település Önkormányzati Képviselő-testületének 2012. november 29-én 17 órakor megtartott

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 116 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jászdózsa Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. április 22- én megtartott rendkívüli ülésén. Az ülés helye: A Községháza nagyterme. Jelen vannak: mellékelt

Részletesebben

Pápateszér Község Önkormányzati Képviselő-testülete JEGYZŐKÖNYV

Pápateszér Község Önkormányzati Képviselő-testülete JEGYZŐKÖNYV JEGYZŐKÖNYV Szám: 14/2012. Készült Pápateszér Község Önkormányzati Képviselő-testülete 2012. november 28-án 19 órai kezdettel megtartott nyilvános üléséről. Az ülés helye: Pápateszér, Petőfi u. 17. Jelen

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Decs Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. november 6-án 17 órakor megtartott rendkívüli üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Decs Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. november 6-án 17 órakor megtartott rendkívüli üléséről Decs Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete Decs, Fő utca 23. szám Tel: 74/595-911, Fax: 74/595-910... sz. példány Szám: 314-33/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Decs Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének

Részletesebben

A polgármester köszönti a megjelenteket. Megállapítja, hogy az 5 fős testület minden tagja jelen van, az ülés határozatképes, azt megnyitja.

A polgármester köszönti a megjelenteket. Megállapítja, hogy az 5 fős testület minden tagja jelen van, az ülés határozatképes, azt megnyitja. J e g y z ő k ö n y v Készült: Ötvöskónyi Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2018. december 19.-én, a Községházán 10 órai kezdettel megtartott, munkaterv szerinti soron következő nyilvános üléséről.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V PÉNZÜGYI-ELLENŐRZŐ- KÖZBESZERZÉSI BIZOTTSÁGA

J E G Y Z Ő K Ö N Y V PÉNZÜGYI-ELLENŐRZŐ- KÖZBESZERZÉSI BIZOTTSÁGA VII. Iktatószám: 278-4/2018. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Jászladány Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testülete PÉNZÜGYI-ELLENŐRZŐ- KÖZBESZERZÉSI BIZOTTSÁGA 2018. február 28-án megtartott, nyílt,soros üléséről

Részletesebben

Polgármesteri Hivatal 9082 Nyúl, Kossuth L. u. 46. Szám: 14-25/2008. J E G Y Z Ő K Ö N Y V

Polgármesteri Hivatal 9082 Nyúl, Kossuth L. u. 46. Szám: 14-25/2008. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Polgármesteri Hivatal 9082 Nyúl, Kossuth L. u. 46. Szám: 14-25/2008. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2008. december 12-én megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: polgármester Lengyel István alpolgármester

Részletesebben

Pápateszér Község Önkormányzati Képviselő-testülete JEGYZŐKÖNYV

Pápateszér Község Önkormányzati Képviselő-testülete JEGYZŐKÖNYV JEGYZŐKÖNYV Szám: 1/2013. Készült Pápateszér Község Önkormányzati Képviselő-testülete 2013. január 30-án 18 órai kezdettel megtartott nyilvános üléséről. Az ülés helye: Pápateszér, Petőfi u. 17. Jelen

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Készült Szigliget Község Önkormányzata Képviselő-testületének június 15-én 8.00 órakor tartott rendkívüli üléséről.

J e g y z ő k ö n y v. Készült Szigliget Község Önkormányzata Képviselő-testületének június 15-én 8.00 órakor tartott rendkívüli üléséről. Képviselő-testület Szigliget J e g y z ő k ö n y v Készült Szigliget Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2017. június 15-én 8.00 órakor tartott rendkívüli üléséről. Az ülés helye: Polgármesteri

Részletesebben

Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. február 16-án megtartott rendes nyílt ülésének

Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. február 16-án megtartott rendes nyílt ülésének Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. február 16-án megtartott rendes nyílt ülésének a. napirendje b. jegyzőkönyve c. határozatok: 4-8/2015. (II. 16.) számú határozatok. d. rendeletek:-

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Ügyiratszám: 34-4/2013. Császártöltés Község Önkormányzatának Képviselő-testülete J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült : Császártöltés község Képviselő-testületének 2013. június 4-én 8,00 órai kezdettel megtartott

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Jelen vannak:

JEGYZŐKÖNYV. Jelen vannak: JEGYZŐKÖNYV Uraiújfalu, Vasegerszeg,Nagygeresd, Nemesládony, Simaság és Vámoscsalád községek képviselő-testületeinek 2014. december 18-án 17 óra 30 perckor az Uraiújfalui Közös Önkormányzati Hivatal tanácskozó

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Decs Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének február 16-án 14 órakor megtartott rendkívüli nyílt üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Decs Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének február 16-án 14 órakor megtartott rendkívüli nyílt üléséről Decs Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete Decs, Fő utca 23. szám Tel: 74/595-911, Fax: 74/595-910 1. sz. példány Szám: 469-5/2016. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Decs Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének

Részletesebben

Csanytelek Község Önkormányzata Képviselő-testülete december 21.-én (pénteken) du órai kezdettel megtartott soros nyílt ülésének

Csanytelek Község Önkormányzata Képviselő-testülete december 21.-én (pénteken) du órai kezdettel megtartott soros nyílt ülésének 16/2012. Napirend: Csanytelek Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2012. december 21.-én (pénteken) du. 13. 00 órai kezdettel megtartott soros nyílt ülésének Az ülés napirendje: Jegyzőkönyve Jegyzői

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Készült: Kengyel Község Önkormányzata Képviselő-testülete június 16-án megtartott soron kívüli üléséről.

J e g y z ő k ö n y v. Készült: Kengyel Község Önkormányzata Képviselő-testülete június 16-án megtartott soron kívüli üléséről. J e g y z ő k ö n y v Készült: Kengyel Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2009. június 16-án megtartott soron kívüli üléséről. Az ülés helye: Községháza, tanácskozó terme Jelen vannak: Czédly Gyula

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Ceglédbercel Község Önkormányzat Képviselő-testületének. 2013. július 12-i rendkívüli üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Ceglédbercel Község Önkormányzat Képviselő-testületének. 2013. július 12-i rendkívüli üléséről J E G Y Z Ő K Ö N Y V Ceglédbercel Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. július 12-i rendkívüli üléséről 81-84/2013. (07. 12.) ÖK. sz. határozat 1 Készült: Ceglédbercel Község Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

T Á R G Y M U T A T Ó KENGYEL KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. 2014. február 20-án megtartott rendkívüli ülés jegyzőkönyvéhez

T Á R G Y M U T A T Ó KENGYEL KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. 2014. február 20-án megtartott rendkívüli ülés jegyzőkönyvéhez T Á R G Y M U T A T Ó KENGYEL KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2014. február 20-án megtartott rendkívüli ülés jegyzőkönyvéhez 16/2014.(II.20.) Kt. Hat. A napirendi pontokra tett javaslatról 17/2014.(II.20.)

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Tiringer Mária polgármester javaslatot tesz az ülés napirendjére.

JEGYZŐKÖNYV. Tiringer Mária polgármester javaslatot tesz az ülés napirendjére. JEGYZŐKÖNYV Készült: Sáregres Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. december 11-én 15.30 órai kezdettel a Községháza tanácstermében tartott üléséről. Jelen vannak: Gulyás Tibor alpolgármester

Részletesebben

T Á R G Y S O R O Z A T A. 1./ A közétkeztetés és az önkormányzat által üzemeltetésre átadott konyha helyzetének áttekintése.

T Á R G Y S O R O Z A T A. 1./ A közétkeztetés és az önkormányzat által üzemeltetésre átadott konyha helyzetének áttekintése. NYÍRGELSE KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ- TESTÜLET 2013.február 13.-án megtartott Képviselő-testületi ülésének a.) jegyzőkönyve b.) határozata c.) előterjesztése d.) tárgysorozata T Á R G Y S O R O Z A

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Csömödér. Községi Önkormányzat Képviselőtestülete év május hó 14. napján megtartott. nyilvános üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Csömödér. Községi Önkormányzat Képviselőtestülete év május hó 14. napján megtartott. nyilvános üléséről. JEGYZŐKÖNYV Csömödér Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 2014. év május hó 14. napján megtartott nyilvános üléséről Határozatok: Sorszáma Kódja 30/2014.(V.14.) 31/2014.(V.14.) 32/2014.(V.14.) Z1 Z1

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Somlójenő Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 8478 Somlójenő, Petőfi u. 99. Szám: Svh/61-1/2015. Készült: J E G Y Z Ő K Ö N Y V Somlójenő Községi Önkormányzat Képviselő- testületének 2015. február

Részletesebben

NAGYKEREKI KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE március 29-i RENDKÍVÜLI NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE

NAGYKEREKI KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE március 29-i RENDKÍVÜLI NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE NAGYKEREKI KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2018. március 29-i RENDKÍVÜLI NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE Rendelet: 5/2018. (III. 29.) önkormányzat rendelet A települési támogatások és ellátások

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V KORONCÓ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐTESTÜLETE 9113 KORONCÓ, RÁKÓCZI U. 48. 1-9/2015 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Koroncó Község Önkormányzat Képviselő-testületének a Polgármesteri Hivatal nagytermében

Részletesebben

Csanytelek Község Önkormányzata Képviselő-testülete. Ügyrendi Bizottsága. 2015. április 27.-én (hétfőn) de. 10 órakor megtartott soros nyílt ülésének

Csanytelek Község Önkormányzata Képviselő-testülete. Ügyrendi Bizottsága. 2015. április 27.-én (hétfőn) de. 10 órakor megtartott soros nyílt ülésének 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5/2015. Csanytelek Község Önkormányzata Képviselő-testülete Ügyrendi Bizottsága 2015. április 27.-én (hétfőn) de. 10 órakor megtartott soros nyílt ülésének Jegyzőkönyve 5 5 5

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Sándorfalva Városi Önkormányzat Képviselő-testülete március 8-i. rendkívüli, nyílt üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Sándorfalva Városi Önkormányzat Képviselő-testülete március 8-i. rendkívüli, nyílt üléséről J E G Y Z Ő K Ö N Y V Sándorfalva Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2016. március 8-i rendkívüli, nyílt üléséről Tartalomjegyzék 22/2016. (III.08.) Kt. Sándorfalva Városi Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület április 6-án megtartott rendkívüli üléséről

JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület április 6-án megtartott rendkívüli üléséről SZANK KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 6/2016. JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2016. április 6-án megtartott rendkívüli üléséről Határozat száma: 46. 1 TARTALOMJEGYZÉK HATÁROZAT: 46/2016.(IV.6.)

Részletesebben