Lenovo PHAB2 Plus. Használati útmutató V1.0. Lenovo PB2-670M Lenovo PB2-670Y

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Lenovo PHAB2 Plus. Használati útmutató V1.0. Lenovo PB2-670M Lenovo PB2-670Y"

Átírás

1 Lenovo PHAB2 Plus Használati útmutató V1.0 Lenovo PB2-670M Lenovo PB2-670Y

2 Alapok Gyors használatba vételi útmutató Jogi nyilatkozatok Függelék A Gyors használatba vételi útmutató és a Jogi nyilatkozatok felkerültek a webhelyre a címre. Lenovo Companion Segítségre van szüksége? A Lenovo Companion alkalmazás közvetlen hozzáférést biztosít a Lenovo webes segítségéhez és fórumaihoz*, a gyakori kérdésekhez és válaszokhoz*, a szervizkérésekhez** és a javítási állapothoz**. Megjegyzés: * adathálózati hozzáférés szükséges. ** nem minden országban használható. Az alkalmazást két módon szerezheti be: A Google Play áruházban keresse meg és töltse le az alkalmazást. Ez a rész csak a vezeték nélküli kommunikációval kapcsolatos adatokat tartalmazza. A Típus Lenovo PB2-670M Lenovo PB2-670Y CPU MT8783 MT8783 Akkumulátor 4050 mah 4050 mah Bluetooth 4.0; WLAN Bluetooth 4.0; WLAN Vezeték a/b/g/n/ac dual-band 2,4 G és a/b/g/n/ac dual-band 2,4 G és nélküli 5 G; 5 G; kommunikáció GPS; LTE/UMTS/GSM GPS; LTE/UMTS/GSM Megjegyzés: a Lenovo PB2-670M az 1, 2, 3, 5, 7, 8, 20 és 38, 40, 41 (keskeny sáv) LTE sávokat támogatja; a Lenovo PB2-670Y a 2, 4, 5, 7, 12, 13, 17 LTE sávokat támogatja; de egyes országokban az LTE nem támogatott. Ha szeretné megtudni, eszköze az Ön A készüléken három gomb van.

3 Multitask gomb: koppintson a ikonra a futó alkalmazások megjelenítéséhez. Ezután a Egy alkalmazásra koppintva megnyithatja az alkalmazást. Az ikonra koppintva le lehet állítani a futó alkalmazást. A ikonra koppintva le lehet állítani az összes futó alkalmazást. a gombra. Visszalépés gomb: koppintson a jelenleg futó alkalmazás bezárásához. kivéve az ikonokat. A vissza-gombra koppintva kiléphet a szerkesztés módból.

4 az új helyre, majd emelje fel az ujját. WIDGETEK balra seperve keresse meg a kívánt widgetet, hosszan érintse meg, amíg az ikon mérete A háttérkép módosításához koppintson a HÁTTÉRKÉPEK seperve keresse meg a kívánt képet, majd koppintson a Háttérkép beállítása A zárolási háttérkép módosításához koppintson a Widgetek és alkalmazások kezelése Widget vagy alkalmazás mozgatásához hosszan érintse meg az ikont, amíg a mérete kissé ikonra. Egy alkalmazás törléséhez hosszan érintse meg az alkalmazást, csúsztassa az ikont a ikonra. Megjegyzés: a rendszeralkalmazásokat nem lehet törölni. Ha rendszeralkalmazást próbál törölni, a A készülék bekapcsolt állapotában a Be/Ki gombot megnyomva manuálisan zárolni lehet a módosítását lásd a Beállítások c. részben.

5 Értesítések és gyorsbeállítások mint pl. a WLAN kapcsoló. 1. ábra: Értesítések 2. ábra: Gyorsbeállítások Egy értesítés figyelmen kívül hagyásához jobbra vagy balra csúsztassa át az ujját az értesítésen. Minden értesítés figyelmen kívül hagyásához koppintson az Értesítések panel alján található ikonra.

6 USB-csatlakoztatás Ha a telefont USB-kábellel csatlakoztatja a számítógépre, az Értesítések panelen pl. a Médiaeszköz (MTP): válassza ezt, ha fájlátvitel céljából a számítógépre kapcsolódik. Windows XP vagy régebbi operációs rendszer esetén telepítse a Media Player 10-es vagy újabb verzióját. Kamera (PTP): válassza ezt, ha csak fényképet és videót szeretne átmásolni a készülék és a számítógép között. MIDI: válassza ezt, ha a készülék MIDI-képes alkalmazásait a számítógép MIDI szoftverével szeretné használni. Csak töltés: válassza ezt, ha csak a készüléket szeretné tölteni.

7 Hívások Hívás kezdeményezése Hívószám kézi tárcsázása 1. Nyissa meg a Telefon alkalmazást. 2. Ha szükséges, az 3. Írja be a telefonszámot és koppintson a ikonra. Hívás a hívásnaplóból 1. Nyissa meg a Telefon alkalmazást. 2. Koppintson a ikonra. 3. Hívás kezdeményezéséhez koppintson egy naplóbejegyzésre. Kapcsolat hívása 1. Nyissa meg a Telefon alkalmazást. 2. Koppintson a ikonra. 3. Keresse meg a hívandó felet, és a nevére koppintva megjelennek az adatai. 4. Koppintson a tárcsázni kívánt telefonszámra. Hívás fogadása Hívás fogadása vagy visszautasítása A ikont az elemre húzva fogadhatja a hívást. A ikont az elemre húzva utasíthatja el a hívást. A ikont az elemre húzva üzenettel válaszolhat. : a hangszóró ki- vagy bekapcsolása. : a mikrofon ki- vagy bekapcsolása. : a beszélgetés tartásba helyezése és visszavétele. : a beszélgetés felvételének indítása vagy leállítása. : a beszélgetés befejezése. A napló használata Hozzáadás névjegyekhez választásával a bejegyzést a Névjegyekhez adhatja.

8 Névjegyek Névjegyek létrehozása 1. Nyissa meg a Névjegyek alkalmazást. 2. Koppintson a ikonra. 3. Írja be a kapcsolat adatait. 4. Koppintson a ikonra. Kapcsolat keresése 1. Nyissa meg a Névjegyek alkalmazást. 2. A névjegyek listáját fel-le görgetve keresse meg a kívánt kapcsolatot. Koppintson a Névjegyek szerkesztése 1. Nyissa meg a Névjegyek alkalmazást. 2. Keresse meg a szerkeszteni kívánt névjegyet, majd koppintson rá. 3. Koppintson az ikonra, majd szerkessze a kapcsolati információkra. 4. Koppintson a ikonra. Névjegy törlése 1. Nyissa meg a Névjegyek alkalmazást. 2. Keresse meg a törölni kívánt névjegyet, majd koppintson rá. 3. Koppintson a > Törlés 4. Koppintson az OK ikonra. Névjegyek importálása/exportálása 1. Nyissa meg a Névjegyek alkalmazást. 2. Koppintson az > Importálás/Exportálás 3. A PARTNEREK MÁSOLÁSA INNEN koppintson a Tovább 4. A PARTNEREK MÁSOLÁSA IDE koppintson a Tovább 5. Névjegyek importálásához jelölje ki a névjegyeket, vagy a 0 KIVÁLASZTVA > Összes kijelölése fájlokat. 6. Névjegyek exportálásához jelölje ki a névjegyeket, vagy a 0 KIVÁLASZTVA > Összes kijelölése 7. Koppintson az OK ikonra.

9 Kamera A kamera használatának alapjai A Kamera alkalmazással fényképezhet és videofelvételeket készíthet. A ikonra kattintva fényképet készíthet. A ikonra kattintva videofelvételt készíthet. Javasoljuk, hogy a Dolby Audio Capture 5.1 jobb érvényesülése érdekében válassza a tájkép üzemmódot. A fényképezés vagy videofelvétel ikonra koppintva a Fotók alkalmazásban tekintheti meg a fényképeket és a videofelvételeket. A továbbiakat lásd: Fotók. A ikonra koppintva állítsa be a hely-adatokat, a tárolás helyét, a szépség-üzemmódot, a fehéregyensúlyt, a fénykép méretét stb. A ikonra koppintva használható a HDR (nagy dinamikatartomány) funkció. A ikonra koppintva a vaku-üzemmódok között lehet váltani. A A ikonra koppintva válassza a kamera üzemmódot.

10 A ikonra koppintva lépjen az AR üzemmódba, a bal oldalon látható kör alakú képre koppintva animált virtuális objektumokat illeszthet a fényképbe és videóba. A legjobb eredményt akkor érheti el, ha a kamerát közvetlenül egy sima felületre irányítja. Választhat macskát, kutyát, dinoszauruszt vagy tündért; válassza ki a kedvencét és a fénykép elkészítéséhez koppintson a ikonra. Koppintson a üzemmódban, lépjen a képkeresés üzemmódba és koppintson a Mágikus-kivágás elvégezheti). Ezután koppintson a ikonra, válassza ki a kívánt képet, és a háttér erre a képre vált. Nyissa meg a Fotók alkalmazást és keresse meg a albumot. Nyissa meg a alkalmazást és menjen a mappába.

11 Fotók Fényképek és videók megtekintése 1. Nyissa meg a Fotók alkalmazást. 2. Koppintson egy albumra videót lehet megtekinteni. Videó lejátszásához koppintson egy ikonnal megjelölt képre. Fényképek és videók megosztása Fotó vagy videó megtekintésekor koppintson az, ikonra, majd az adott kép vagy fotó megosztásához válasszon ki egy megosztási csatornát, például a Gmail vagy Bluetooth 1. Nyissa meg a Fotók alkalmazást. 2. Egy fotó- vagy videó-csoport megtekintésekor tartsa lenyomva a megosztani kívánt képet 3. Koppintson több tételre. 4. Koppintson a ikonra, majd adja meg a megosztási csatornát. Fényképek és videók törlése A fényképet vagy videót megtekintés közben a ikonra koppintva törölheti. 1. Nyissa meg a Fotók alkalmazást. 2. Egy csoport fotóinak vagy videóinak megtekintésekor tartsa lenyomva a törölni kívánt képet 3. Koppintson több tételre. 4. Koppintson a > Törlés

12 Hálózat WLAN csatlakozás A WLAN-kapcsolat be- és kikapcsolása Menjen a Gyorsbeállítások panelre, ott a WLAN kapcsolóikonra koppintva be és ki lehet kapcsolni a WLAN kapcsolatot. Tipp: a Gyorsbeállítások panelen hosszan érintse meg a WLAN kapcsolót, ekkor a WLAN-beállítás panelre jut. Ezután kiválaszthatja a csatlakoztatni kívánt WLAN hotspotot. Menjen a Beállítások > WLAN panelre, ott a Be vagy Ki kapcsolóikonra koppintva be és ki lehet kapcsolni a WLAN kapcsolatot. Tipp: a WLAN kapcsolat bekapcsolása után az érzékelt WLAN hotspotok listája jelenik meg. Ha a kívánt WLAN hotspot nincs a listában, a > Frissítés ikonra koppintva manuálisan keresheti a WLAN hotspotokat, vagy a > Hálózat hozzáadása ikonra koppintva manuálisan hozzáadhatja a WLAN hotspotot a listához. Csatlakozás egy WLAN hálózatra 1. Megjegyzés: rendelkezésre kell állnia néhány olyan érvényes WLAN hotspotnak, amelyekhez csatlakozhat. 2. Koppintson arra a WLAN hotspotra, amelyre csatlakozni szeretne. 3. Ha titkosított hálózatot választott, írja be a jelszót, majd koppintson a KAPCSOLÓDÁS ikonra. Adatkapcsolat Az adatkapcsolat be- és kikapcsolása Menjen a Gyorsbeállítások panelre, ott az Adatkapcsolat kapcsolóikonra koppintva be- és kikapcsolhatja az adatkapcsolatot. Menjen a Beállítások > Adathasználat menübe, válassza a SIM1 (vagy SIM2) kártyát, majd a Mobiladatok kapcsolóikonra koppintva be- és kikapcsolhatja az adatkapcsolatot. nincs SIM kártyája, forduljon a szolgáltatóhoz. SIM kártya kijelölése adatkapcsolathoz Menjen a Beállítások > SIM kártyák > Mobiladatok menübe és válasszon egy SIM kártyát. Menjen a Beállítások > Adathasználat menübe, válasszon egy SIM kártyát, majd a Mobiladatok kapcsolóikonra koppintva be- és kikapcsolhatja az adatkapcsolatot. Hotspot beállítása A WLAN hotspot funkcióval más telefonokkal és eszközökkel oszthatja meg az

13 internetkapcsolatot. 1. Lépjen a Beállítások > Továbbiak > Megosztás és hordozható csatlakozási pont menühöz. 2. A WLAN bekapcsolásához koppintson a WLAN hotspot kapcsolóikonra. Megjegyzés: megoszthatja a hálózatot Bluetooth megosztás vagy USB megosztás használatával is. 3. WLAN hotspot beállítása elemre, ahol megtekintheti, vagy módosíthatja a WLAN konfigurációját. csatlakozhatnak az Ön hálózatára.

14 Chrome Ha a telefon WLAN vagy mobilhálózatra csatlakozik, akkor a Chrome alkalmazással böngészhet az interneten. A WLAN vagy mobilhálózatra csatlakozás részleteit lásd: Hálózat. Webhelyek felkeresése 1. Nyissa meg a Chrome alkalmazást. 2. ikonra. rövidített címet és koppintson a ikonra. 3. A > ikonra koppintva frissítheti az oldalt. A > Ha egy weboldalon hosszan megérint egy képet, akkor azt a Kép mentése Koppintson a > Chrome > adott weboldalt. 1. Nyissa meg a Chrome alkalmazást. 2. Koppintson az > ikonra. 3. Koppintson a BÖNGÉSZÉSI ADATOK TÖRLÉSE...

15 Beállítások 1. Menjen a menübe. 2. elemre, majd válassza a Automatikus dátum funkciót, majd koppintson a Dátum beállítása illetve az funkciót. funkciót, koppintson az 24 órás formátum használata kapcsolóikonra. Nyelv beállítása 1. Menjen ide: Beállítások > Nyelv és bevitel > Nyelv. 2. Jelölje ki a megjelenítés nyelvét. Lépjen a menüpontba, ott jelölje ki a Alkalmazás telepítésének engedélyezése 1. Menjen a Beállítások > Biztonság menübe. 2. A bekapcsolásához koppintson az Ismeretlen források kapcsolóikonra. 3. A Médiaeszköz (MTP) hangtípus hangerejét is be lehet állítani. Menjen a menübe. Gyári beállítások visszaállítása 1. Menjen a Beállítások > Biztonsági mentés és visszaállítás > Gyári adatok visszaállítása menübe. 2. Koppintson a TELEFON VISSZAÁLLÍTÁSA

16 Ujjlenyomat Megjegyzés: egyes országokban az ujjlenyomat a fizetés hitelesítésére is használható. Ujjlenyomat hozzáadása Egynél több ujjlenyomatot lehet hozzáadni. 1. Menjen a Beállítások > Biztonság > Ujjlenyomat menübe. 2. Megjegyzés: az ujjlenyomattal kapcsolatos funkciók használatához zárolási minta, Ujjlenyomat törlése 1. Menjen a Beállítások > Biztonság > Ujjlenyomat menübe. 2. Rajzolja le a feloldómintát, illetve írja be a PIN-kódot vagy a jelszót. 3. Koppintson a törölni kívánt ujjlenyomatra, koppintson a TÖRLÉS ikonra, majd koppintson az IGEN, ELTÁVOLÍTOM

17 Függelék Fontos biztonsági és használati információk A személyi és vagyontárgyakban esett sérülés vagy a termék véletlen sérülésének elkerülése információkat. Óvatosan kezelje készülékét Ügyeljen arra, hogy ne ejtse le, hajlítsa meg, vagy szúrja meg a készüléket, ne helyezzen bele idegen tárgyakat, vagy ne helyezzen rá súlyos tárgyakat. A készülékben található érzékeny alkatrészek megsérülhetnek. javítással, cserével vagy leselejtezéssel kapcsolatos tájékoztatásért. károsodás elkerülése érdekében a berendezést csak 0 C és 40 C között használja (tárolás: - 20 C és 60 C között). izzadság és más folyadék sem. Ne próbálja szétszerelni vagy módosítani a készüléket A készülék le van pecsételve. Nincsenek benne végfelhasználó által javítható alkatrészek. A kell végeznie. Ha kinyitja vagy módosítja a készüléket, a garancia sérül. Beépített akkumulátorokkal kapcsolatos megjegyzés használ, az robbanásveszéllyel járhat. A cserével kapcsolatban vegye fel a kapcsolatot a Lenovo ügyfélszolgálatával. VESZÉLY: Adapterinformációk Ügyeljen rá, hogy ne kerüljön víz a készülékre vagy a hálózati adapterre. Ne merítse a készüléket vízbe, és ne hagyja olyan helyen, ahol víz vagy más folyadék eláztathatja. Csak jóváhagyott töltési eljárásokat használjon. használhatja: Töltési eljárás

18 Hálózati adapter A készülék DC-in bemenetéhez és a személyi számítógépen vagy más készüléken található, az USB 2.0 szabványainak csatlakoztatott USB-kábel. Az eszközt USB 2.0 vagy ennél újabb verziójú USB-porthoz kell csatlakoztatni. Megjegyzések: Támogatott, de az akkumulátor Támogatott Támogatott, de további energiát fog fogyasztani, így az Támogatott, de az akkumulátor akkumulátor a megszokottnál környezet veszi körül. Figyelem: A nem saját gyártmányú vagy általa nem jóváhagyott termékek teljesítményéért és hálózati adaptereket és akkumulátorokat használjon. károsodásához. A hallás védelme érdekében: Ha hallási kellemetlenséget tapasztal, többek közt, ha nyomást vagy telítettséget érzékel a fülében, ha cseng a füle vagy tompán hallja a beszédet, szakítsa meg a fej- vagy fülhallgatón törvényeket. Vegye figyelembe a mobil elektronikus készülékek, például a jelen készülék

19 leselejtezés esetén felrobbanhatnak, kiszivároghatnak, vagy károsíthatják a környezetet. fejezetet. A gyermekek a készülék apró alkatrészeit lenyelhetik, ami fulladásveszélyt okozhat. Ezen eltörhet vagy megrepedhet. Ügyeljen adatai és szoftverei védelmére változtassa meg azoknak a fájloknak vagy mappáknak a nevét, amelyeket nem Ön hozott létre. Vegye figyelembe, hogy a hálózathoz való csatlakozás esetén a készüléket számítógépes vírusoknak, hackereknek, kémprogramoknak és más olyan rosszindulatú tevékenységeknek Ha a készülék be van kapcsolva, vagy az akkumulátor töltés alatt áll, egyes részei érzéseket vagy akár égést is okozhat, még akkor is, ha ez a ruhán keresztül történik. Ügyeljen rá, hogy a készülék forró részei ne érjenek hosszabb ideig a kezéhez, a combjához, vagy a teste más részeihez. Figyelmeztetés polivinil-klorid (PVC) kábelek és vezetékek esetében rendellenességet vagy termékenységi problémákat okozó anyagként ismert. A vezetékek érintése után mosson kezet! Robbanásveszélyes környezet és utasítást. Rádiófrekvenciás zavarás Ügyeljen minden olyan jelzésre és figyelmeztetésre, amely korlátozza a mobiltelefon használatát (például egészségügyi intézményben vagy robbantási területen). Bár a Lenovo tervezték, tesztelték és gyártották, a Lenovo Phone ilyen kibocsátásai káros hatással lehetnek

20 hatóságok ezt kérik. Orvosi eszközök zavarja a szívritmus-szabályozóját vagy más orvosi eszközöket, akkor ne használja tovább, és orvosától kérjen tájékoztatást az orvosi eszközökkel kapcsolatban. Elektronikus kisugárzással kapcsolatos figyelmeztetések bizonyult az FCC (Federal Communications Commission) szabályzata 15. részének értelmében. E határértékek célja, hogy biztosítsák a káros interferenciákkal szembeni indokolt védelmet otthoni használat során. A készülék rádiófrekvenciás energiát generál, használ, illetve kommunikációt gátló interferenciát okozhat. Azonban nem garantálható, hogy egy adott üzembe helyezés során nem történik interferencia. Ha a berendezés a rádió- vagy televízióvételt zavaró interferenciát okoz - amely a berendezés ki- és bekapcsolásával megállapítható -, próbálja meg az alábbi lépések valamelyikével kiküszöbölni azt: azonos áramkörön van. Kérjen segítséget egy hivatalos forgalmazótól vagy szervizmunkatárstól. A Lenovo nem felel semmi olyan rádió- vagy televízió-interferenciáért, amely a berendezésen végzett meg nem engedett változtatások eredménye. A meg nem engedett változtatások érvénytelenné tehetik a felhasználó jogosultságát a berendezés használatára. A készülék megfelel az FCC szabályzat 15. részének. A berendezés az alábbi két feltétel ennek az eszköznek el kell viselnie minden kapott interferenciát, ideértve az olyan Lenovo (United States) Incorporated 1009 Think Place - Building One Morrisville, NC Telefon: IC-figyelmeztetés A készülék megfelel az Industry Canada engedélykötelezettségre vonatkozó RSS- (1) A készülék nem okozhat interferenciát, és (2) ennek az eszköznek el kell viselnie minden kapott interferenciát, ideértve az olyan

21 Le présent appareil est conforme aux CNR d'industrie Canada applicables aux appareils radio exempts de licence. L'exploitation est autorisée aux deux conditions suivantes: (1) l'appareil ne doit pas produire de brouillage, et (2) l utilisateur de l appareil doit accepter tout brouillage radioélectrique subi, même si lebrouillage est susceptible d en compromettre le fonctionnement. A termék megfelel az Európai Parlament és Tanács 1999/5/EK irányelvére vonatkozó 1999/5/EK irányelve hatályban marad az Európai Parlament és Tanács 2014/53/EU termék tesztelésen ment keresztül, amely alapján megfelel a B osztályú Információtechnológiai interferencia ellen. Európai Uniós cím: Lenovo, Einsteinova 21, Bratislava, Slovakia Deutschsprachiger EU Hinweis: Hinweis für Geräte der Klasse B EU-Richtlinie zur Elektromagnetischen Verträglichkeit Dieses Produkt entspricht den Schutzanforderungen der EU-Richtlinie 2014/30/EU (früher 2004/108/EC) zur Angleichung der Rechtsvorschriften über die elektromagnetische Verträglichkeit in den EU-Mitgliedsstaaten und hält die Grenzwerte der Klasse B der Norm gemäß Richtlinie. Um dieses sicherzustellen, sind die Geräte wie in den Handbüchern beschrieben zu installieren und zu betreiben. Des Weiteren dürfen auch nur von der Lenovo empfohlene Kabel angeschlossen werden. Lenovo übernimmt keine Verantwortung für die Einhaltung der Schutzanforderungen, wenn das Produkt ohne Zustimmung der Lenovo verändert bzw. wenn Erweiterungskomponenten von Fremdherstellern ohne Empfehlung der Lenovo gesteckt/eingebaut werden. Deutschland: Einhaltung des Gesetzes über die elektromagnetische Verträglichkeit von Betriebsmitteln Dieses Produkt entspricht dem Gesetz über die elektromagnetische Verträglichkeit von Betriebsmitteln EMVG (früher Gesetz über die elektromagnetische Verträglichkeit von Geräten ). Dies ist die Umsetzung der EMV EU-Richtlinie 2014/30/EU (früher 2004/108/EWG) in der Bundesrepublik Deutschland. Zulassungsbescheinigung laut dem Deutschen Gesetz über die elektromagnetische Verträglichkeit von Betriebsmitteln, EMVG vom 20. Juli 2007 (früher Gesetz über die elektromagnetische Verträglichkeit von Geräten), bzw. der EMV EU Richtlinie 2014/30/EU (früher 2004/108/EC), für Geräte der Klasse B. Dieses Gerät ist berechtigt, in Übereinstimmung mit dem Deutschen EMVG das EG- Konformitätszeichen - CE - zu führen. Verantwortlich für die Konformitätserklärung nach Paragraf 5 des EMVG ist die Lenovo (Deutschland) GmbH, Meitnerstr. 9, D Stuttgart. Informationen in Hinsicht EMVG Paragraf 4 Abs. (1) 4: Das Gerät erfüllt die Schutzanforderungen nach EN und EN Klasse B.

22 B VCCI-B 20A/ JIS C Környezetvédelmi, újrahasznosítási és hulladékkezelési információk Az újrahasznosítással kapcsolatos általános megjegyzések A Lenovo arra biztatja az információtechnológia (IT) körébe tartozó berendezések amikor azok feleslegessé válnak. A Lenovo különféle programokat és szolgáltatásokat ajánl, amelyek segítik a számítástechnikai berendezések tulajdonosait a használt készülékek Az Egyesült Államokra és Kanadára vonatkozó akkumulátor-újrahasznosítási információk Energiahatékonysági jelölés Káros anyagok korlátozására vonatkozó irányelv (RoHS) A termékeinkkel kapcsolatos legújabb környezetvédelmi információk a honlapon találhatók. Európai Unió Ez a Lenovo termék és a benne foglalt alkatrészek (kábelek, vezetékek stb.) teljesítik a bizonyos veszélyes anyagok elektromos és elektronikus berendezésekben való használatának korlátozására vonatkozó 2011/65/EU ( átdolgozott RoHS vagy RoHS 2 ) irányelv követelményeit. honlapon találhatók: Az akkumulátorra és az elektromos és elektronikai hulladékra (WEEE) vonatkozó fontos információ:

23 Az áthúzott kerekes kuka szimbólummal ellátott elektromos és elektronikus berendezéseket nem szabad szelektálatlan kommunális hulladékként kezelni. Az elektromos és elektronikai kezelésére vonatkozó, valamint a felhasználók számára rendelkezésre álló keretrendszer használatával külön kell kezelni. Amikor ez lehetséges, távolítsa el az akkumulátort az akkumulátorokat az akkumulátorok visszatérítésével, újrahasznosításával és kezelésével Japánra vonatkozó újrahasznosítási információk Japánra vonatkozó újrahasznosítással és leselejtezéssel kapcsolatos információk: Indiára vonatkozó újrahasznosítási információk Indiára vonatkozó újrahasznosítással és leselejtezéssel kapcsolatos információk: Akkumulátor-újrahasznosítási jelek Tajvani akkumulátor újrahasznosítási információ Az Európai Unióra vonatkozó akkumulátor-újrahasznosítási információk Az akkumulátorok vagy az akkumulátorok csomagolásának címkézése megfelel az elemekre és akkumulátorokra, valamint hulladék elemekre és akkumulátorokra vonatkozó 2006/66/EK európai irányelvnek. Az irányelv a használt elemek és akkumulátorok visszavételének és Az elemeken és akkumulátorokon található címke a bennük található vegyi anyagok jelét is tartalmazhatja (Pb ólom, Hg higany és Cd kadmium). Az elemeket és akkumulátorokat nem hozzájárulása fontos azért, hogy az elemekben és akkumulátorokban esetleg megtalálható

24 veszélyes anyagok környezetre és egészségre gyakorolt potenciálisan káros hatását a Káros anyagok korlátozására vonatkozó irányelv (RoHS) Törökország A Lenovo termék teljesíti a Török Köztársaság elektromos és elektronikus hulladékban megtalálható bizonyos veszélyes anyagok korlátozására vonatkozó irányelvének (WEEE) uygundur. Ukraine India RoHS compliant as per E-Waste (Management & Handling) Rules, Vietnam A Vietnamban szeptember 23-án vagy ezután értékesített Lenovo termékek megfelelnek Európai Unió Az Európában 2013 január 3-án vagy ezután értékesített Lenovo termékek teljesítik a bizonyos veszélyes anyagok elektromos és elektronikus berendezésekben való használatának korlátozására vonatkozó 2011/65/EU ( átdolgozott RoHS vagy RoHS 2 ) irányelv követelményeit. Exportbesorolási nyilatkozat Erre a termékre az Egyesült Államok exportigazgatási törvényei (EAR) vonatkoznak, exportbesorolási száma (ECCN) pedig 5A992.c. A készülék újraexportálható, kivéve az EAR Hibaelhárítás Szabadítson fel némi memóriát, és próbálja meg ismét telepíteni. A készülék kikapcsolásához kb. 8 másodpercig tartsa nyomva a készülék Be/Ki gombját, illetve a készülék újraindításához kb. 10 másodpercig tartsa nyomva a Be/Ki gombot. Az eszköz nem kapcsol be vagy a rendszer összeomlik Töltse fél óráig az akkumulátort, majd a készülék kikapcsolásához kb. 8 másodpercig tartsa nyomva a készülék Be/Ki gombját, illetve a készülék újraindításához kb. 10 másodpercig tartsa nyomva a Be/Ki gombot. Nincs hang vagy mások nem hallanak hívás közben.

25 Az eszköz vezeték nélküli hálózaton nem csatlakozik az internethez. Indítsa újra a vezeték nélküli útválasztót, vagy indítsa újra a WLAN-hálózatot a Beállítások menüpont alatt. Az eszköz nem tér vissza az alvó üzemmódból Kérjük, tartsa 8 másodpercig lenyomva a Be/Ki gombot az eszköz kikapcsolásáig. Ezután kapcsolja be újra az eszközt a megszokott módon.

Lenovo S90-A. Használati útmutató V1.0

Lenovo S90-A. Használati útmutató V1.0 Lenovo S90-A Használati útmutató V1.0 Alapok Gyors használatba vételi útmutató Jogi nyilatkozatok Függelék A Gyors használatba vételi útmutató és a Jogi nyilatkozatok felkerültek a webhelyre a http://support.lenovo.com

Részletesebben

Lenovo VIBE P1m. Használati útmutató V1.0

Lenovo VIBE P1m. Használati útmutató V1.0 Lenovo VIBE P1m Használati útmutató V1.0 Alapok Gyors használatba vételi útmutató Jogi nyilatkozatok Függelék A Gyors használatba vételi útmutató és a Jogi nyilatkozatok felkerültek a webhelyre a http://support.lenovo.com

Részletesebben

Lenovo A6010. Használati útmutató V1.0

Lenovo A6010. Használati útmutató V1.0 Lenovo A6010 Használati útmutató V1.0 Alapok Mielőtt felhasználná ezt az információt és a támogatott terméket, olvassa el a következőket: Gyors használatba vételi útmutató Jogi nyilatkozatok Függelék A

Részletesebben

Lenovo K5. Használati útmutató V1.0

Lenovo K5. Használati útmutató V1.0 Lenovo K5 Használati útmutató V1.0 Alapok Mielőtt felhasználná ezt az információt és a támogatott terméket, olvassa el a következőket: Gyors használatba vételi útmutató Jogi nyilatkozatok Függelék A Gyors

Részletesebben

Lenovo K6 NOTE. Használati útmutató V1.0. Lenovo K53a48

Lenovo K6 NOTE. Használati útmutató V1.0. Lenovo K53a48 Lenovo K6 NOTE Használati útmutató V1.0 Lenovo K53a48 Alapok Mielőtt felhasználná ezt az információt és a támogatott terméket, olvassa el a következőket: Gyors használatba vételi útmutató Jogi nyilatkozatok

Részletesebben

Lenovo B. Használati útmutató V1.0. Lenovo A2016a40

Lenovo B. Használati útmutató V1.0. Lenovo A2016a40 Lenovo B Használati útmutató V1.0 Lenovo A2016a40 Alapok Mielőtt felhasználná ezt az információt és a támogatott terméket, olvassa el a következőket: Gyors használatba vételi útmutató Jogi nyilatkozatok

Részletesebben

Lenovo VIBE K5 Note Használati útmutató V1.0

Lenovo VIBE K5 Note Használati útmutató V1.0 Lenovo VIBE K5 Note Használati útmutató V1.0 Lenovo A7020a40 Lenovo A7020a48 Alapok Mielőtt felhasználná ezt az információt és a támogatott terméket, olvassa el a következőket: Gyors használatba vételi

Részletesebben

Lenovo A2010-a. Használati útmutató V1.0

Lenovo A2010-a. Használati útmutató V1.0 Lenovo A2010-a Használati útmutató V1.0 Alapok Mielőtt felhasználná ezt az információt és a támogatott terméket, olvassa el a következőket: Gyors használatba vételi útmutató Jogi nyilatkozatok Függelék

Részletesebben

Lenovo A1000. Használati útmutató V1.0

Lenovo A1000. Használati útmutató V1.0 Lenovo A1000 Használati útmutató V1.0 Alapok Mielőtt felhasználná ezt az információt és a támogatott terméket, olvassa el a következőket: Gyors használatba vételi útmutató Jogi nyilatkozatok Függelék A

Részletesebben

Lenovo A7000-a. Használati útmutató V1.0

Lenovo A7000-a. Használati útmutató V1.0 Lenovo A7000-a Használati útmutató V1.0 Alapismeretek Mielőtt felhasználná ezt az információt és a támogatott terméket, olvassa el a következőket: Gyors használatba vételi útmutató Jogi nyilatkozatok Függelék

Részletesebben

Netis vezeték nélküli, N típusú USB adapter

Netis vezeték nélküli, N típusú USB adapter Netis vezeték nélküli, N típusú USB adapter Gyors üzembe helyezési útmutató WF-2109, WF-2111, WF-2116, WF-2119, WF-2119S, WF-2120, WF-2123, WF-2150, WF-2151, WF-2190, WF-2503 1 A csomag tartalma A csomag,

Részletesebben

GYORSINDÍTÁSI ÚTMUTATÓ

GYORSINDÍTÁSI ÚTMUTATÓ GYORSINDÍTÁSI ÚTMUTATÓ Kamera áttekintése Lencse Mikrofon OLED képernyő Akkumulátorfedélkioldó LED jelzőfény Hangszóró Sztenderd 1/4"-os rögzítési pont Kioldó/Enter gomb Bekapcsolás/Mód váltása gomb Micro-USB

Részletesebben

Fontos biztonsági figyelmeztetések

Fontos biztonsági figyelmeztetések Fontos biztonsági figyelmeztetések Figyelem: HD-2400 FIGYELMEZTETÉS ÁRAMÜTÉS VESZÉLY! KINYITNI TILOS! Ez a jel veszélyes feszültség meglétére hívja fel a figyelmet a készülék belsejében, mely áramütést

Részletesebben

Tartalomjegyzék. A termék kialakítása... 4 Gombok Az óra feltöltése Az óra szíja... 6 Az óra szíjának kicserélése... 6

Tartalomjegyzék. A termék kialakítása... 4 Gombok Az óra feltöltése Az óra szíja... 6 Az óra szíjának kicserélése... 6 Tartalomjegyzék A termék kialakítása... 4 Gombok... 4... 5 Az óra feltöltése... 5 Az óra szíja... 6 Az óra szíjának kicserélése... 6... 7 SIM-kártya beszerzése... 7 A SIM-kártya behelyezése... 8 A SIM-kártya

Részletesebben

Avantalk AH5 Bluetooth Mono Headset Használati utasítás

Avantalk AH5 Bluetooth Mono Headset Használati utasítás Avantalk AH5 Bluetooth Mono Headset Használati utasítás I. Töltés a. Az első használat előtt a készülék teljes feltöltése szükséges, a teljes töltési ciklus hozzávetőlegesen 3.5 4 órát vesz igénybe. b.

Részletesebben

Chime. Beüzemelési útmutató

Chime. Beüzemelési útmutató Chime Beüzemelési útmutató Tartalomjegyzék 2 Mi van a dobozban?... 3 Elektromossági követelmények... 4 Gyors telepítés... 5 Fényjelzések leírása... 6 A Ringgel mindig otthon érezheti magát! Mi van a dobozban?

Részletesebben

Köszönjük, hogy a LEAGOO termékét választottad! Mielőtt használni kezdenéd készüléked, kérjük gondosan olvasd el a kézikönyvet!

Köszönjük, hogy a LEAGOO termékét választottad! Mielőtt használni kezdenéd készüléked, kérjük gondosan olvasd el a kézikönyvet! KEZELÉSI ÚTMUTATÓ Köszönjük, hogy a LEAGOO termékét választottad! Mielőtt használni kezdenéd készüléked, kérjük gondosan olvasd el a kézikönyvet! A doboz tartalma: LEAGOO készülék Micro-USB adatkábel Töltő

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv AE6000 Vezeték nélküli, kétsávos mini USB AC580 adapter a Tartalom Termék-összefoglaló Funkciók 1 Telepítés Telepítés 2 Vezeték nélküli hálózati beállítások Wi-Fi védett telepítés

Részletesebben

Hálózati konverziós kamera. Gyors üzemelési útmutató. magyar

Hálózati konverziós kamera. Gyors üzemelési útmutató. magyar Hálózati konverziós kamera Gyors üzemelési útmutató magyar Ez a gyors útmutató a következő készülékekre vonatkozik: DS-2CD6412FWD-10, DS-2CD6412FWD-20, DS-2CD6412FWD-30 UD.6L0201B1295A01EU 1 Szabályozó

Részletesebben

CK-100 Nokia autóskészlet 9210124/1

CK-100 Nokia autóskészlet 9210124/1 CK-100 Nokia autóskészlet 9210124/1 2008 Nokia. Minden jog fenntartva. A Nokia, a Nokia Connecting People, a Navi és az Eredeti Nokia tartozékok (Nokia Original Accessories) logó a Nokia Corporation bejegyzett

Részletesebben

Rövid üzembehelyezési útmutató SE888

Rövid üzembehelyezési útmutató SE888 Rövid üzembehelyezési útmutató SE888 A doboz tartalma Kézibeszélő * Bázisállomás Töltő * Adapter * Hálózati csatlakozóvezeték ** Gyors áttekintő útmutató CD-ROM Garancia Megjegyzés * A több kézibeszélőt

Részletesebben

Kamera. Hálózati kocka kamera. Gyors üzemelési útmutató magyar. Ez a gyors útmutató a következő készülékekre vonatkozik: UD.

Kamera. Hálózati kocka kamera. Gyors üzemelési útmutató magyar. Ez a gyors útmutató a következő készülékekre vonatkozik: UD. Kamera Hálózati kocka kamera Gyors üzemelési útmutató magyar Ez a gyors útmutató a következő készülékekre vonatkozik: UD.6L0201B1273A01EU 1 Szabályozó információ EU megfelelőségi nyilatkozat Ez a termék

Részletesebben

2015 myphone. Minden jog fenntartva. myphone Iron. Kezelési útmutató

2015 myphone. Minden jog fenntartva. myphone Iron. Kezelési útmutató 2015 myphone. Minden jog fenntartva. myphone Iron Kezelési útmutató Technikai specifikáció: RAM Memória: 1GB Dual Core Cortex A7 1.3GHz processzor 3,5 kapacitív érintőkijelző 320 x 480 px felbontással

Részletesebben

3G185 router Li-ion akkumulátor Usb kábel Telepítési útmutató.

3G185 router Li-ion akkumulátor Usb kábel Telepítési útmutató. 1. Doboz Tartalma: 3G185 router Li-ion akkumulátor Usb kábel Telepítési útmutató. Rendszer követelmények Az alábbi böngészők támogatottak:ie,firefox, Google Chrome, Safari, Opera. Az alábbi operációs rendszerek

Részletesebben

Kamera. Hálózati kupolakamera. Gyors üzemelési útmutató magyar. Ez a gyors útmutató a következő készülékekre vonatkozik: UD.

Kamera. Hálózati kupolakamera. Gyors üzemelési útmutató magyar. Ez a gyors útmutató a következő készülékekre vonatkozik: UD. Kamera Hálózati kupolakamera Gyors üzemelési útmutató magyar Ez a gyors útmutató a következő készülékekre vonatkozik: UD.6L0201B1254A01EU 1 Szabályozó információ EU megfelelőségi nyilatkozat Ez a termék

Részletesebben

BLUETOOTH HANGFAL. Felhasználói kézikönyv. E-Boda Beat 100

BLUETOOTH HANGFAL. Felhasználói kézikönyv. E-Boda Beat 100 BLUETOOTH HANGFAL Felhasználói kézikönyv E-Boda Beat 100 Bevezető Köszönjük, hogy az E-boda Beat 100 Bluetooth hangfalat választotta. Használhatja ezt a készüléket okos telefonjával vagy tabletjével zenehallgatásra,

Részletesebben

Kamera. Hálózati kupolakamera. Gyors üzemelési útmutató magyar. Ez a gyors útmutató a következő készülékekre vonatkozik: UD.

Kamera. Hálózati kupolakamera. Gyors üzemelési útmutató magyar. Ez a gyors útmutató a következő készülékekre vonatkozik: UD. Kamera Hálózati kupolakamera Gyors üzemelési útmutató magyar Ez a gyors útmutató a következő készülékekre vonatkozik: UD.6L0201B1255A01EU 1 Szabályozó információ EU megfelelőségi nyilatkozat Ez a termék

Részletesebben

Hálózati mini kupolakamera

Hálózati mini kupolakamera Kamera Hálózati mini kupolakamera Gyors üzemelési útmutató magyar Ez a gyors útmutató a következő készülékekre vonatkozik: DS-2CD252F-(I) (IS) (IW) (IWS), DS-2CD2532F-(I) (IS) (IW) (IWS) UD.6L020B230A0EU

Részletesebben

MÉRY Android Alkalmazás

MÉRY Android Alkalmazás MÉRY Android Alkalmazás Felhasználói kézikönyv Di-Care Zrt. Utolsó módosítás: 2014.06.12 Oldal: 1 / 7 Tartalomjegyzék 1. Bevezetés 3 1.1. MÉRY Android alkalmazás 3 1.2. A MÉRY Android alkalmazás funkciói

Részletesebben

CJB1JM0LCAPA. Rövid használati utasítás

CJB1JM0LCAPA. Rövid használati utasítás CJB1JM0LCAPA Rövid használati utasítás Az óra bemutatása Hangszóró Töltőport Be-/kikapcsoló gomb Tartsa lenyomva 3 másodpercig a be-/kikapcsoláshoz. Tartsa lenyomva 10 másodpercig a kényszerített újraindításhoz.

Részletesebben

Kamera. Hálózati Bullet kamera. Gyors üzemelési útmutató magyar. Ez a gyors útmutató a következő készülékekre vonatkozik: UD.

Kamera. Hálózati Bullet kamera. Gyors üzemelési útmutató magyar. Ez a gyors útmutató a következő készülékekre vonatkozik: UD. Kamera Hálózati Bullet kamera Gyors üzemelési útmutató magyar Ez a gyors útmutató a következő készülékekre vonatkozik: UD.6L001B170A01EU 0 Szabályozó információ EU megfelelőségi nyilatkozat Ez a termék

Részletesebben

Az órát az első használat előtt legalább 2 órával fel kell tölteni.

Az órát az első használat előtt legalább 2 órával fel kell tölteni. Használati utasítás 1. Biztonsági figyelmeztetés Az órát az első használat előtt legalább 2 órával fel kell tölteni. Biztonsági kód Az alapértelmezett kód 1122. Ez a kód megakadályozza, hogy más személyek

Részletesebben

1. A főbb funkciók bemutatása

1. A főbb funkciók bemutatása Kézikönyv SMO10QC3G FIGYELMEZTETÉSEK A készülék és annak tartozékai gyermekektől elzárva tartandó. A készüléket ne tartsa nedves helyeken vagy nedves tárgyak közelében és ne fogja meg nedves kézzel. A

Részletesebben

Ez a Használati útmutató az alábbi modellekre vonatkozik:

Ez a Használati útmutató az alábbi modellekre vonatkozik: AirPrint útmutató Ez a Használati útmutató az alábbi modellekre vonatkozik: HL-340CW/350CDN/350CDW/370CDW/380CDW DCP-905CDW/900CDN/900CDW MFC-930CW/940CDN/9330CDW/9340CDW A verzió HUN Megjegyzések meghatározása

Részletesebben

Di1611/Di2011. KEZELÉSI ÚTMUTATÓ: Twain

Di1611/Di2011. KEZELÉSI ÚTMUTATÓ: Twain Di1611/Di2011 KEZELÉSI ÚTMUTATÓ: Twain Driver Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék 1 A PC szkennelés beállítása 2 Csatlakozás az USB portra 3 A TWAIN meghajtó telepítése 3.1 A TWAIN meghajtó telepítése Plug

Részletesebben

Full HD Hobby Napszemüveg Kamera Felhasználói kézikönyv. Modell: Sárga-Fekete Fekete. Termék Szerkezete

Full HD Hobby Napszemüveg Kamera Felhasználói kézikönyv. Modell: Sárga-Fekete Fekete. Termék Szerkezete Full HD Hobby Napszemüveg Kamera Felhasználói kézikönyv Modell: Sárga-Fekete Fekete Termék Szerkezete Termék Jellemzői 1. Nagy felbontású 720P/1080P Felbontás: 1280*720P/1920*1080P, 8 Mega Pixel 2. Videó

Részletesebben

Rövid üzembe helyezési útmutató CD480/CD485

Rövid üzembe helyezési útmutató CD480/CD485 Rövid üzembe helyezési útmutató CD480/CD485 A doboz tartalma Kézibeszélő * Bázisállomás (CD485) Bázisállomás (CD480) Töltő * Adapter * Hálózati csatlakozóvezeték ** Felhasználói kézikönyv Rövid üzembe

Részletesebben

Kamera. Hálózati kupolakamera. Gyors üzemelési útmutató magyar

Kamera. Hálózati kupolakamera. Gyors üzemelési útmutató magyar Kamera Hálózati kupolakamera Gyors üzemelési útmutató magyar Ez a gyors útmutató a következő készülékekre vonatkozik: DS-2CD4312F-(I)(Z)(H)(S), DS-2CD4312FWD-(I)(Z)(H)(S), DS-2CD4324F-(I)(Z)(H)(S), DS-2CD4332FWD-(I)(Z)(H)(S)

Részletesebben

Kamera. Hálózati Box kamera. Gyors üzemelési útmutató. magyar

Kamera. Hálózati Box kamera. Gyors üzemelési útmutató. magyar Kamera Hálózati Box kamera Gyors üzemelési útmutató UD.6L0201B1320A01EU magyar Ez a gyors útmutató a következő készülékekre vonatkozik: DS-2CD4012F-(A)(P)(W)(SDI)(FC), DS-2CD4012FWD-(A)(P)(W)(SDI)(FC),

Részletesebben

Rövid üzembe helyezési útmutató. 1 Csatlakoztassa! 2 Bevezetés 3 Jó szórakozást! CD290 CD295

Rövid üzembe helyezési útmutató. 1 Csatlakoztassa! 2 Bevezetés 3 Jó szórakozást!   CD290 CD295 Regisztrálja termékét és vegye igénybe a rendelkezésre álló támogatást: www.philips.com/welcome CD290 CD295 Rövid üzembe helyezési útmutató 1 Csatlakoztassa! 2 Bevezetés 3 Jó szórakozást! A doboz tartalma

Részletesebben

SM-T810. Felhasználói kézikönyv

SM-T810. Felhasználói kézikönyv SM-T810 Felhasználói kézikönyv Hungarian. 07/2015. Rev.1.0 www.samsung.com Tartalom Alapok 4 Fontos tudnivalók 5 Az értékesítési doboz tartalma 6 A készülék elrendezése 8 Akkumulátor 11 Memóriakártya 14

Részletesebben

Felhasználói Kézikönyv. Rii K18. Multimédiás Billentyűzet és Touchpad , Fax: Mobil: ,

Felhasználói Kézikönyv. Rii K18. Multimédiás Billentyűzet és Touchpad , Fax: Mobil: , Felhasználói Kézikönyv Rii K18 Multimédiás Billentyűzet és Touchpad 1141 Budapest, Fogarasi út 77. 1095 Budapest, Mester u. 34. Tel.: *220-7940, 220-7814, 220-7959, Tel.: *218-5542, 215-9771, 215-7550,

Részletesebben

JABRA MOVE WIRELESS. Használati útmutató. jabra.com/movewireless

JABRA MOVE WIRELESS. Használati útmutató. jabra.com/movewireless Használati útmutató jabra.com/movewireless 1. ÜDVÖZÖLJÜK...3 2. A DOBOZ TARTALMA... 4 3. A FEJHALLGATÓ VISELÉSE...5 3.1 A MAGASSÁG BEÁLLÍTÁSA 4. A FEJHALLGATÓ FELTÖLTÉSE... 6 4.1 AKKUMULÁTOR TÖLTÖTTSÉGJELZŐ

Részletesebben

Kamera. Hálózati Bullet kamera. magyar. Gyors üzemelési útmutató

Kamera. Hálózati Bullet kamera. magyar. Gyors üzemelési útmutató Kamera Hálózati Bullet kamera Gyors üzemelési útmutató magyar Ez a gyors útmutató a következő készülékekre vonatkozik: DS-2CD4212F-(I)(Z)(H)(S), DS-2CD4212FWD-(I)(Z)(H)(S), DS-2CD4224F-(I)(Z)(H)(S), DS-2CD4232FWD-(I)(Z)(H)(S)

Részletesebben

Windows 8.1 frissítés, részletes útmutató

Windows 8.1 frissítés, részletes útmutató Windows 8.1 frissítés, részletes útmutató A Windows 8.1 telepítése és frissítése A BIOS, illetve alkalmazások és illesztőprogramok frissítése, valamint a Windows Update futtatása A telepítés típusának

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv. Porto S (E570)

Felhasználói kézikönyv. Porto S (E570) Felhasználói kézikönyv Porto S (E570) HU A COOLPAD ÜZENETE Köszönjük, hogy a Porto S E570 mobiltelefont választotta. Új telefonja optimális használatához kérjük, kövesse ezeket az egyszerű - azonban fontos

Részletesebben

GGMM M4. Használati útmutató. M4 vezeték nélküli hangrendszer csomag tartalma. Kezelő egység:

GGMM M4. Használati útmutató. M4 vezeték nélküli hangrendszer csomag tartalma. Kezelő egység: GGMM M4 Használati útmutató M4 vezeték nélküli hangrendszer csomag tartalma M4 hangszóró + PU bőr vállpánt + AC táp adapter + AUX audió kábel + + használati útmutató + garanciajegy Kezelő egység: POWER

Részletesebben

GYORSINDÍTÁSI ÚTMUTATÓ

GYORSINDÍTÁSI ÚTMUTATÓ GYORSINDÍTÁSI ÚTMUTATÓ Áttekintés Lencse Mikrofon Hangszóró Bekapcsolás Jelzőfény Sztenderd 1/4"-os rögzítőpont Reset Burning hole Védőtok Tolókapcsoló Micro USB bemenet Lightning bemenet Micro SD kártya

Részletesebben

Rövid üzembe helyezési útmutató CD170/CD175

Rövid üzembe helyezési útmutató CD170/CD175 Rövid üzembe helyezési útmutató CD170/CD175 A doboz tartalma Kézibeszélő * Bázisállomás (CD175) Bázisállomás (CD170) Töltő * Adapter * Hálózati csatlakozóvezeték ** Felhasználói kézikönyv Rövid üzembe

Részletesebben

WIFI/IP MINI DV. Használati útmutató

WIFI/IP MINI DV. Használati útmutató WIFI/IP MINI DV Használati útmutató Köszönjük, hogy cégünk termékét választotta. A Mini Digitális Videó felvevő Óra ultra hordozható dizájnnal készült, számos területen használható, amellyel kényelmesé,

Részletesebben

VARIO Face 2.0 Felhasználói kézikönyv

VARIO Face 2.0 Felhasználói kézikönyv VARIO Face 2.0 Felhasználói kézikönyv A kézikönyv használata Mielőtt elindítaná és használná a szoftvert kérjük olvassa el figyelmesen a felhasználói kézikönyvet! A dokumentum nem sokszorosítható illetve

Részletesebben

CD-ROM (Szoftver, Használati útmutató, garancia) 5V DC, 2.5A Áram-adapter

CD-ROM (Szoftver, Használati útmutató, garancia) 5V DC, 2.5A Áram-adapter Ez a terméket bármely ma használatos web böngészővel (pl. Internet Explorer 6 or Netscape Navigator 7.0) beállítható. Kezdő lépések DP-G321 AirPlus G 802.11g/2.4GHz Vezeték nélküli Multi-Port Nyomtató

Részletesebben

Lenovo TAB3 8 Plus. Használati útmutató. Lenovo TB-8703F Lenovo TB-8703X

Lenovo TAB3 8 Plus. Használati útmutató. Lenovo TB-8703F Lenovo TB-8703X Lenovo TAB3 8 Plus Használati útmutató Lenovo TB-8703F Lenovo TB-8703X Az útmutatóban *-gal jelölt információk kizárólag a WLAN+LTE típusra (Lenovo TB-8703X) vonatkoznak. Alapok Mielőtt felhasználná ezt

Részletesebben

Bluetooth. A Bluetooth kommunikációs adapter beállítása. Microsoft Windows XP/Vista/7 operációs rendszerre. Felhasználói kézikönyv

Bluetooth. A Bluetooth kommunikációs adapter beállítása. Microsoft Windows XP/Vista/7 operációs rendszerre. Felhasználói kézikönyv A kommunikációs adapter beállítása Microsoft Windows XP/Vista/7 operációs rendszerre Felhasználói kézikönyv Használat előtt kérjük, alaposan olvassa el ezt az útmutatót 2 Tartalomjegyzék 1. A kommunikációs

Részletesebben

XIAOMI NDZ-03-GA HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

XIAOMI NDZ-03-GA HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ XIAOMI NDZ-03-GA HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Bevezetés Köszönjük, hogy Xiaomi terméket választott! Kérjük, használatba vétel előtt olvassa el figyelmesen ezt a használati utasítást, hogy a készüléket könnyen és

Részletesebben

ES-S6A Beltéri sziréna. www.etiger.com

ES-S6A Beltéri sziréna. www.etiger.com ES-S6A Beltéri sziréna www.etiger.com HU Jellemzők Az ES-S6A használható kiegészítő szirénaként a riasztó rendszerhez csatlakoztatva, vagy önálló szirénaként távirányítóhoz és / vagy vezeték nélküli érzékelőkhöz

Részletesebben

ALCOR HD-2500 KEZELÉSI ÚTMUTATÓ

ALCOR HD-2500 KEZELÉSI ÚTMUTATÓ ALCOR HD-2500 KEZELÉSI ÚTMUTATÓ Fontos biztonsági figyelmeztetések 1) Olvassa el ezeket az utasításokat! Figyelem! FIGYELMEZTETÉS ÁRAMÜTÉS VESZÉLY! KINYITNI TILOS! Ez a jel veszélyes feszültség meglétére

Részletesebben

SP-1101W Quick Installation Guide

SP-1101W Quick Installation Guide SP-1101W Quick Installation Guide 06-2014 / v1.2 1 I. Termékinformációk... 3 I-1. A csomag tartalma... 3 I-2. Elülső panel... 3 I-3. LED állapota... 4 I-4. Kapcsoló-státusz gomb... 4 I-5. Termékcímke...

Részletesebben

Kamera. Hálózati kupolakamera. Gyors üzemelési útmutató. magyar

Kamera. Hálózati kupolakamera. Gyors üzemelési útmutató. magyar Kamera Hálózati kupolakamera Gyors üzemelési útmutató UD.6L020B305A0EU magyar Ez a gyors útmutató a következő készülékekre vonatkozik: DS-2CD42F-(I), DS-2CD424F-(I), DS-2CD432F-(I), DS-2CD42FWD-(I), DS-2CD432FWD-(I),

Részletesebben

Connection Manager - Felhasználói kézikönyv

Connection Manager - Felhasználói kézikönyv Connection Manager - Felhasználói kézikönyv 1.0. kiadás 2 Tartalom A kapcsolatkezelő alkalmazás 3 Használatbavétel 3 A kapcsolatkezelő alkalmazás megnyitása 3 A jelenlegi csatlakozási állapot megtekintése

Részletesebben

Alpha1 PRO Okoseszköz Applikáció. Használati Útmutató

Alpha1 PRO Okoseszköz Applikáció. Használati Útmutató Alpha1 PRO Okoseszköz Applikáció Használati Útmutató 1. UBTECH felhasználó A UBTECH felhasználó azonosítód bármelyik termékünk esetében érvényes és használható. Az Alpha1 Applikációba történő belépéskor

Részletesebben

SJ4000 Felhasználói útmutató

SJ4000 Felhasználói útmutató SJ4000 Felhasználói útmutató Oldal 1 Figyelmeztetés 1. Ez egy érzékeny termék, ne ejtse el. 2. Ne tegye a terméket erősen mágneses tárgyak közelébe, mint például mágnes és elektromos motor. Kerülje az

Részletesebben

Útmutató parkolás indításához és leállításához

Útmutató parkolás indításához és leállításához Útmutató parkolás indításához és leállításához Parkolást ezután is az eddig megszokott felületeken lehet indítani: 1. hangautomata hívásával: +36-1-9999-798-as telefonszámon, követve az automata utasításait,

Részletesebben

KX-TG7100HG/KX-TG7102HG

KX-TG7100HG/KX-TG7102HG TG7100_7120HG(hg-hg)_QG.fm Page 1 Friday, May 12, 2006 11:38 AM 1 Csatlakoztatások Bázisállomás Digitális zsinórnélküli telefon Típus KX-TG7100HG/KX-TG7102HG Digitális zsinórnélküli üzenetrögzítős telefon

Részletesebben

SM-G920F. Felhasználói kézikönyv

SM-G920F. Felhasználói kézikönyv SM-G920F Felhasználói kézikönyv Hungarian. 10/2015. Rev.1.2 www.samsung.com Tartalom Alapok 4 Fontos tudnivalók 5 Az értékesítési doboz tartalma 6 A készülék elrendezése 8 SIM kártya 10 Akkumulátor 15

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv SM-A300FU Felhasználói kézikönyv Hungarian. 01/2015. Rev.1.0 www.samsung.com Tartalom Fontos tudnivalók Kezdeti lépések 7 Az értékesítési doboz tartalma 8 A készülék elrendezése 10 A SIM-kártya és akkumulátor

Részletesebben

KEZELÉSI ÚTMUTATÓ WIFI ADAPTER

KEZELÉSI ÚTMUTATÓ WIFI ADAPTER KEZELÉSI ÚTMUTATÓ WIFI ADAPTER Köszönjük, hogy megvásárolta termékünket. Kérjük, hogy használat előtt figyelmesen olvassa el a kezelési útmutatóban leírtakat! HD-WIFI-2017_170501 1 FIGYELEM! A berendezést

Részletesebben

Mobil Partner telepítési és használati útmutató

Mobil Partner telepítési és használati útmutató Mobil Partner telepítési és használati útmutató Tartalom Kezdeti lépések... 2 Telepítés... 2 A program indítása... 6 Mobile Partner funkciói... 7 Művelet menü... 7 Kapcsolat... 7 Statisztika... 8 SMS funkciók...

Részletesebben

Merevlemez üzembe helyezése, particionálása

Merevlemez üzembe helyezése, particionálása Merevlemez üzembe helyezése, particionálása (gyakorlati) A meghajtók és partíciók fogalma A meghajtó egy fizikai tárolóeszközt, például a merevlemez-meghajtó vagy a cserélhető USB-meghajtó. A partíció

Részletesebben

Tartalomjegyzék... 1 Az alakalmazás letöltése... 2 Regisztráció... 3 Kapcsolódás (helyi vezérlés):... 4

Tartalomjegyzék... 1 Az alakalmazás letöltése... 2 Regisztráció... 3 Kapcsolódás (helyi vezérlés):... 4 Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék... 1 Az alakalmazás letöltése... 2 Regisztráció... 3 Kapcsolódás (helyi vezérlés):... 4 Kapcsolódás vezeték nélküli routerrel (távoli vezérlés)... 5 Android:... 5 ios:...

Részletesebben

DVR-338 DIGITÁLIS DIKTAFON HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

DVR-338 DIGITÁLIS DIKTAFON HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ DVR-338 DIGITÁLIS DIKTAFON HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A készülék bemutatása 1 REC - Felvétel gomb 2 Stop/Kikapcsolás gomb 3 UP - FEL/Visszatekerés 4 DOWN LE/Előretekerés 5 HOLD - Billentyűzár 6 VOL + (hangerő

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv GT-I9060I/DS GT-I9060I Felhasználói kézikönyv www.samsung.com A kézikönyvről A készülék a Samsung kiemelkedő technológiai szakértelmét és magas követelményeit felhasználva minőségi mobilkommunikációt és

Részletesebben

Netis Vezetékes ADSL2+, N Modem Router Gyors Telepítési Útmutató

Netis Vezetékes ADSL2+, N Modem Router Gyors Telepítési Útmutató Netis Vezetékes ADSL2+, N Modem Router Gyors Telepítési Útmutató Modell szám: DL4201 Tartalomjegyzék 1. A csomag tartalma... 1 2. Hardware csatlakoztatása... 1 3. A modem webes felületen történő beüzemelése...

Részletesebben

1. Prestigio MultiPad 2. Tápadapter 3. Hordozótok 4. USB-kábel 5. Rövid használati útmutató 6. Garancialevél 7. Jogi és biztonsági közlemény

1. Prestigio MultiPad 2. Tápadapter 3. Hordozótok 4. USB-kábel 5. Rövid használati útmutató 6. Garancialevél 7. Jogi és biztonsági közlemény 1. Csomag tartalma 1. 2. Tápadapter 3. Hordozótok 4. USB-kábel 5. 6. Garancialevél 7. Jogi és biztonsági közlemény 2. A készülék áttekintése 15 16 3 4 5 6 1 2 13 14 10 9 8 11 12 7 HU - 1 1 2 3 4 5 6 7

Részletesebben

YOGA Tab 3 Plus. Használati útmutató. Lenovo YT-X703F Lenovo YT-X703L Lenovo YT-X703X

YOGA Tab 3 Plus. Használati útmutató. Lenovo YT-X703F Lenovo YT-X703L Lenovo YT-X703X YOGA Tab 3 Plus Használati útmutató Lenovo YT-X703F Lenovo YT-X703L Lenovo YT-X703X Jelen útmutatóban a * jelöléssel ellátott összes információ csak a WLAN+LTE típusra vonatkozik (Lenovo YT-X703L és Lenovo

Részletesebben

SilverCrest Action Camcorder Alkalmazás

SilverCrest Action Camcorder Alkalmazás SilverCrest Action Camcorder Alkalmazás Android verzió Tartalomjegyzék Bevezetés... 2 A SilverCrest Action Camcorder alkalmazás elindítása... 2 Rögzítés üzemmód... 2 A Média album... 3 Felvételek átvitele

Részletesebben

Modem és helyi hálózat

Modem és helyi hálózat Modem és helyi hálózat Felhasználói útmutató Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Az itt szereplő információ előzetes értesítés nélkül változhat. A HP termékeire és szolgáltatásaira

Részletesebben

MYJACK AUX-IN BLUETOOTH KONVERTER FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ. Kérjük, hasznosítsa újra a csomagolást

MYJACK AUX-IN BLUETOOTH KONVERTER FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ. Kérjük, hasznosítsa újra a csomagolást Kérjük, hasznosítsa újra a csomagolást Minden itt említett védjegy a megfelelő tulajdonosok tulajdonát képezi. Hacsak másképp nem jelezzük, a védjegyek használata nem jelenti, hogy azok tulajdonosa kapcsolatban

Részletesebben

Element BEAM. Hordozható Bluetooth hangszóró

Element BEAM. Hordozható Bluetooth hangszóró Element BEAM Hordozható Bluetooth hangszóró 2017 WayteQ Europe Kft. Minden jog fenntartva Importőr: WayteQ Europe Kft. 1097 Budapest, Gubacsi út 6. info@wayteq.eu / www.wayteq.eu / +36 1 21 73 632 1 Bevezetés

Részletesebben

SJ5000 Felhasználói útmutató

SJ5000 Felhasználói útmutató SJ5000 Felhasználói útmutató E l e c t r o p o i n t K f t., 1 0 4 4, B u d a p e s t M e g y e r i ú t 1 1 6. F s z. 1. Oldal 1 Figyelmeztetés 1. Ez egy érzékeny termék, ne ejtse el. 2. Ne tegye a terméket

Részletesebben

Használati útmutató. Xperia Z1 C6902/C6903/C6906

Használati útmutató. Xperia Z1 C6902/C6903/C6906 Használati útmutató Xperia Z1 C6902/C6903/C6906 Tartalomjegyzék Első lépések...6 Áttekintés...6 Összeszerelés...7 A telefon első bekapcsolása...8 Miért van szükségem Google -fiókra?...9 Az eszköz töltése...10

Részletesebben

Phonak Remote. Használati útmutató

Phonak Remote. Használati útmutató Phonak Remote Használati útmutató Az első lépések A Phonak Remote alkalmazást a hallássegítő megoldások világvezető vállalata, a svájci, zürichi székhelyű Phonak fejlesztette ki. Kérjük, figyelmesen olvassa

Részletesebben

Point of View Android 2.3 Tablet Kézikönyv ProTab 2XL

Point of View Android 2.3 Tablet Kézikönyv ProTab 2XL Tartalom 1. Megjegyzések...2 2. Doboz tartalma...2 3. Termék áttekintése...3 4. Indítás és leállítás...4 5. Asztal...5 6. Gombok...5 7. Az App Drawer...6 8. Rendszerbeállítások...6 9. HDMI...8 10. Telepítés,

Részletesebben

{LINGO} Termékleírás: - Méret: 61x18x8mm. - súly: 8,6 g. - hatótávolság: 10m. -akkumulátor-kapacitás és típus: 90mAh, polimer lítium akkumulátor

{LINGO} Termékleírás: - Méret: 61x18x8mm. - súly: 8,6 g. - hatótávolság: 10m. -akkumulátor-kapacitás és típus: 90mAh, polimer lítium akkumulátor {LINGO} Termékleírás: - Méret: 61x18x8mm - súly: 8,6 g - hatótávolság: 10m -akkumulátor-kapacitás és típus: 90mAh, polimer lítium akkumulátor - töltési idő: 2 óra - készenléti idő: 120 óra - beszélgetési

Részletesebben

MimioMobile Felhasználói kézikönyv. mimio.com

MimioMobile Felhasználói kézikönyv. mimio.com MimioMobile Felhasználói kézikönyv mimio.com 2013 Mimio. Minden jog fenntartva. Az utolsó módosítás kelte: 2013.09.03.. A jelen dokumentum és a szoftver, illetve azok részeinek bármilyen formában és módon

Részletesebben

Felhasználói Kézikönyv M300. Video Kaputelefon Monitor

Felhasználói Kézikönyv M300. Video Kaputelefon Monitor Felhasználói Kézikönyv M300 Video Kaputelefon Monitor TARTALOMJEGYZÉK 1. ÁLTALÁNOS JELLEMZŐK 1.1 Monitor kijelző állapotok 2. KIJELZŐ FUNKCIÓK ÉS IKONOK LEÍRÁSA 2.1 Kitekintés funkció 2.2 Portás funkció

Részletesebben

Használati útmutató. Xperia C3 Dual D2502

Használati útmutató. Xperia C3 Dual D2502 Használati útmutató Xperia C3 Dual D2502 Tartalomjegyzék Első lépések...6 A használati útmutatóról...6 Áttekintés...6 Összeszerelés...7 A készülék első bekapcsolása...8 Miért van szükségem Google -fiókra?...9

Részletesebben

H P vezeték nélküli távoli rejtett kamera

H P vezeték nélküli távoli rejtett kamera H-264-1080P vezeték nélküli távoli rejtett kamera Köszönjük, hogy megvásárolta ezt a terméket. Ennek a terméknek egyedi ultra-hordozható tervezése van, és sok területen használható. Nagyon kényelmes, biztonságos,

Részletesebben

Felhasználói útmutató

Felhasználói útmutató Felhasználói útmutató EMUI 3.0.5 / 3.1 1 Tudnivalók a dokumentumról... 1 2 Első lépések... 2 A képernyő zárolása és feloldása... 2 Értesítés és állapotikonok... 2 Általános billentyűk... 3 Gyorsindító

Részletesebben

AirPrint útmutató. 0 verzió HUN

AirPrint útmutató. 0 verzió HUN AirPrint útmutató 0 verzió HUN Megjegyzések meghatározása Ebben a használati útmutatóban végig az alábbi ikont használjuk: Megjegyzés A Megjegyzések útmutatással szolgálnak a különböző helyzetek kezelésére,

Részletesebben

Gyors telepítési útmutató AC1200 Gigabit kétsávos WLAN hatótávnövelő

Gyors telepítési útmutató AC1200 Gigabit kétsávos WLAN hatótávnövelő Gyors telepítési útmutató AC1200 Gigabit kétsávos WLAN hatótávnövelő Cikkszám EW-7476RPC 1-8. oldal Gyors telepítési útmutató 1. Csomag tartalma... 1 2. Rendszerkövetelmények... 1 3. LED állapot... 2 4.

Részletesebben

CPA 601, CPA 602, CPA 603

CPA 601, CPA 602, CPA 603 CPA 601, CPA 602, CPA 603 Infravörös távvezérlő rendszer Felhasználói kézikönyv Olvassa el a teljes kezelési útmutatót a használatba helyezés előtt! A helytelen használat visszafordíthatatlan károkat okozhat!

Részletesebben

Használati útmutató. Xperia T2 Ultra D5303/D5306

Használati útmutató. Xperia T2 Ultra D5303/D5306 Használati útmutató Xperia T2 Ultra D5303/D5306 Tartalomjegyzék Első lépések... 7 A használati útmutatóról...7 Áttekintés...7 Összeszerelés...8 A készülék első bekapcsolása...10 Miért van szükség Google

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv SM-T560 Felhasználói kézikönyv Hungarian. 09/2015. Rev.1.0 www.samsung.com Tartalom Fontos tudnivalók Kezdeti lépések 6 Az értékesítési doboz tartalma 7 A készülék elrendezése 9 Az akkumulátor töltése

Részletesebben

WH-800 Nokia sztereó fülhallgató /2

WH-800 Nokia sztereó fülhallgató /2 WH-800 Nokia sztereó fülhallgató 9211099/2 2009 Nokia. Minden jog fenntartva. A Nokia, a Nokia Connecting People és az Eredeti Nokia tartozékok (Nokia Original Accessories) logó a Nokia Corporation bejegyzett

Részletesebben

100 év tapasztalata az otthonában, egyenesen Norvégiából

100 év tapasztalata az otthonában, egyenesen Norvégiából 100 év tapasztalata az otthonában, egyenesen Norvégiából Alkalmazás-vezérlés Ha a fűtőpanelt a BEHA SmartHeater alkalmazáshoz kívánja csatlakoztatni, töltse le az alkalmazást az App Store-ból (iphone-ra)

Részletesebben

Netis 150Mbps vezeték nélküli, N típusú Hordozható Router Gyors Telepítési Útmutató

Netis 150Mbps vezeték nélküli, N típusú Hordozható Router Gyors Telepítési Útmutató Netis 150Mbps vezeték nélküli, N típusú Hordozható Router Modell szám: WF2416 Tartalomjegyzék 1. A csomag tartalma... 1 2. Hardware Információ... 1 3. Felhasználás... 2 (1) AP Router mód (Alap beállítás-

Részletesebben

Itt kezdje! Gyors üzembe helyezési útmutató

Itt kezdje! Gyors üzembe helyezési útmutató Blu-ray Disc /DVD házimozirendszer BDV-NF7220 HU Itt kezdje! Gyors üzembe helyezési útmutató BDV-NF7220 1 A doboz tartalma/a hangsugárzók üzembe helyezése BDV-NF7220 2 Televízió-készülék csatlakoztatása

Részletesebben

Ez a felhasználói útmutató a következő modellekre vonatkozik:

Ez a felhasználói útmutató a következő modellekre vonatkozik: AirPrint útmutató Ez a felhasználói útmutató a következő modellekre vonatkozik: HL-L850CDN/L8350CDW/L8350CDWT/L900CDW/L900CDWT DCP-L8400CDN/L8450CDW MFC-L8600CDW/L8650CDW/L8850CDW/L9550CDW A verzió HUN

Részletesebben

N300 WiFi USB Micro Adapter (N300MA)

N300 WiFi USB Micro Adapter (N300MA) Easy, Reliable & Secure 2012 On Networks All rights reserved. 240-10825-02 Instructions: If the CD does not start automatically, browse to the CD drive and double-click on autorun.exe. For Mac OS, double-click

Részletesebben