Biztonságos kényelem. YTONG Kész Ház

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Biztonságos kényelem. YTONG Kész Ház"

Átírás

1 Biztonságos kényelem YTONG Kész Ház

2 2 A legjobb választás a saját otthonért YTONG az otthonához vezetõ biztos választás Az ember egyik legfõbb vágya, hogy olyan otthont teremtsen a családjának, a szeretteinek, amely mindenki számára a nyugalom szigetét jelenti. Biztonságban, kényelemben szeretnénk élni, nevelni a gyermekeinket, betelve azzal a tudattal, hogy a ház, amelyben az életünk nagy része zajlik, minden szempontból jó befektetés volt. Az YTONG - Kész Ház rendszer egy olyan lehetõséget nyújt Önnek, amelynek révén megvalósíthatja az otthonáról, házáról szõtt elképzeléseit. A magunk részérõl már a kezdetektõl fogva szeretnénk segítséget nyújtani Önnek ahhoz, hogy új otthonának megteremtése minél kevesebb fejtörést okozzon. Gondoljon a jövõre gondoljon az YTONG-ra! Szakértelmünk jelenti az Ön számára az egyik legnagyobb biztonságot. A családi házak építéséhez kapcsolódva, az évtizedek alatt szerzett tapasztalatunk és fejlesztéseink az Ön biztosítéka egy kiváló minõségû élettér, a saját otthon megteremtéséhez. Ennek felépítéséhez válasszon egy teljesen személyre szabott megoldást! A tervezéstõl a családi ház megépítéséig az YTONG Partnerek jelentik a rendszer gerincét, olyan szakemberek, akiknek a legfontosabb a minõség, a gyorsaság, a megbízhatóság, valamint a ház lakóinak biztonsága. Azt szeretnénk, hogy Ön mint építtetõ valóban elégedett legyen. Leendõ házához Partnereinknél kiválaszthatja az YTONG építési rendszer mellett a hazánkban kapható építõanyagok kínálatából az Önnek leginkább megfelelõ anyagokat.

3 A legjobb választás a saját otthonért 3 Partnereink szaktanácsot is adnak, segítenek Önnek a termékek, illetve termékcsoportok megismerésében, azok összehangolásában, hogy minél inkább megkönnyítsék a döntéseket. Az YTONG - Kész Ház Partnerek által összeállított ajánlati csomagokba bekerülnek az Ön által kiválasztott építõanyagok, a szakszerû beépítésükhöz szükséges kivitelezés leírása, valamint a készültségi foknak megfelelõ ár. Kérjük, fordítson egy kis idõt innovatív ötletünk tanulmányozására, melynek neve: YTONG - Kész Ház. Azért, hogy a ház valóban készen legyen.

4 4 Az építés kockázatai Hozzáértõ partner nélkül építeni nehéz és bonyolult vállalkozás Hallomásból vagy saját tapasztalatai alapján bizonyára Ön is tud olyan építkezésekrõl, amelyeknél számos a laikus építtetõ számára megoldhatatlannak látszó probléma adódott. Ilyen nehézségek többnyire a házilagos kivitelezésnél fordulnak elõ, és nem kevés gondot okoznak. A saját otthon megteremtését célzó törekvések megbízható és hozzáértõ, az egész folyamatot végigkísérõ partner nélkül, elõre nem látható bonyodalmakkal és fõleg nagy anyagi kockázattal járhatnak. Tervezés Már a tervezési fázisban rengeteg idõre és energiára van szükség ahhoz, hogy végül egy és jól megvalósítható koncepció szülessen. El kell dönteni, hogy egyedi tervet vagy úgynevezett minta illetve típustervet választ. A típustervek megkönnyítik a választást mind a funkciót, mind a formát tekintve. A ház tetszetõs külsején túl fontos a helyiségek jó beosztása is, mert ez teszi lehetõvé, hogy a család új otthonában jól érezze magát. Az építésszel együtt kell gondolkodni és dolgozni, mert csak így tud a megrendelõ a személyes igényeinek leginkább megfelelõ házat kialakíttatni magának. Az átgondolt tervezés és kalkuláció mindenek elõtt azért fontos, mert utólag nehéz és problémás változtatni az épületen, a módosítások miatt több pénzés idõráfordítás szükséges hozzá. Partnereink többféle igényt kielégítõ mintatervet ajánlanak a figyelmébe, melyek alapján könnyebb lesz döntenie. Az Ön által kiválasztott mintatervet Partnereink az adott helyszínre adaptálják, vagy szükség esetén áttervezik. Ha egyedi elképzelései vannak, ezt is megoldják.

5 Az építés kockázatai 5 Igények Megoldások Egy kézben összefogott rendszer YTONG - Kész Ház Partner Minõségi anyagok használata Kiváló mûszaki tulajdonságokkal rendelkezõ építõanyagok alkalmazása Költségoptimalizálás Árkalkuláció, építési idõ meghatározása, típustervek alkalmazása Biztonság az építés és a használat során Minõségi kivitelezés, az értékálló anyagok szakszerû beépítése, folyamatos kontroll. Építõanyagok A tervezés közben döntenie kell a beépítendõ anyagokról is. Meglehetõsen nehéz feladat elé néz az építtetõ, ha ezt hozzáértés nélkül egymaga akarja felvállalni. Minden esetben kérje Partnereink illetve tervezõje tanácsát, hiszen a szakértelem és tapasztalat ehhez is elengedhetetlenül szükséges. Az építõanyagok közül célszerû azokat választani, amelyeknek gyártói vagy forgalmazói a hazai építõanyag ipari piacon stabil pozícióval bírnak. Ez azt jelenti, hogy a termék, vagy termékrendszer jó minõségû, az ár és a minõség aránya kiegyensúlyozott, a gyártó megfelelõ szervíz-, illetve kereskedõi háttérrel rendelkezik. Tanácsos annak is utánanézni, hogy milyen szolgáltatások tartoznak a különbözõ termékekhez. Kivitelezés Az elkészített tervek alapján elkezdõdhet az építkezés. Nem könnyû a kiváló minõségû építõanyagok mellé azokat a kivitelezõket megtalálni, akik a minõségen túl kedvezõ árakat is adnak. Az árajánlatban lévõ költségvetési tételek értelmezése a különbözõ árajánlatok összehasonlítása szakmai ismeretek nélkül szintén nem egyszerû. A magánépítõk számára a különbözõ szakmák közötti koordináció a megfelelõ szakmai felkészültség nélkül nagyon nehéz feladat. Az építési vállalkozóval való együttmûködés során különösen a szerzõdések megkötésekor szintén nagy körültekintésre van szükség. Különösen fontos, hogy az ajánlatban szereplõ tételek, s így az összes ráfordítás költsége ne változzon. A saját otthon építése az egyik legfontosabb és pénzügyileg talán legjelentõsebb beruházás egy ember életében. Ehhez az elhatározáshoz egy olyan megbízható és hozzáértõ partnert válasszon, aki segíti, illetve végigkíséri Önt és családját az építési szándéktól a ház megvalósulásáig. Biztonsággal építhet ránk és Partnereinkre: YTONG - Kész Ház.

6 6 A megoldás A megoldás: YTONG Kész Ház Azt szeretnénk, hogy a saját házáról szõtt álmai és elképzelései megvalósuljanak. Az YTONG - Kész Ház rendszerrel nyitva áll Ön elõtt a lehetõség, hogy célját biztonságosan és kényelmesen elérje. Értékesítési rendszerünkben a tervezéstõl a kivitelezésig különbözõ lehetõségek közül választhat. A rendszer az országban a kijelölt Partneri hálózaton keresztül mûködik. Így az Önhöz legközelebb esõ YTONG - Partnerrel közösen valósíthatja meg a házépítéssel kapcsolatos elképzeléseit. Olyan házat építhet, amely az építõanyagokat és a kivitelezést tekintve megfelel a legmodernebb elvárásoknak. A magas minõségi színvonalú termékeket és az ezekhez kapcsolódó szolgáltatásokat folyamatos ellenõrzés mellett kínáljuk Önnek. A tervezést és a kivitelezést az YTONG-Partnerek végzik, tevékenységüket az YTONG folyamatosan koordinálja és ellenõrzi. Az anyagokat és a szolgáltatásokat illetõen a különbözõ modulok összeállítása - egyedi és a típusházak tekintetében is az Ön igényei szerint a kiválasztott YTONG Kész Ház Partnerrel történt egyeztetés alapján történik. Az építés így nem kalkulálhatatlan kockázatot, hanem biztonságot és garanciát jelent. Biztonság és kényelem egy kézbõl: YTONG - Kész Ház rendszer. YTONG - Kész Ház rendszer: Már a tervezésnél nehéz a választás. Az építtetõk figyelmének felkeltése és az épülettípus, funkció gyorsabb megismerése, a választás és döntés elõsegítésére racionalizált típusterveket ajánlanak Partnerein az Ön figyelmébe. A tervek sokrétûek, a tetszetõs architektúra mellett változatos igények kielégítésre is alkalmasak. Partnereinknél ezek a tervek is megtalálhatók, és igény szerint módosíthatók, áttervezhetõk. A ház tulajdonosaként és használójaként Önnek kell eldöntenie, hogy melyik formai és funkcionális kialakítást választja. Természetesen az Ön egyedi, meglévõ tervei alapján, személyre szabottan is megvalósíthatók az elképzelések. Ha még nem rendelkezik tervvel, és az egyedi tervezés mellett dönt Partnereink ebben is szívesen állnak a rendelkezésére. Hiszen nálunk Ön áll a központban.

7 A megoldás 7 A kiváló építõanyag a tökéletes otthon alapja. Minden esetben az YTONG építési rendszer a kiinduló. A külsõ és belsõ falakhoz szükséges anyagoktól a nyílásáthidalásokig és kiegészítõ termékekig minden beépítési helyre optimális és minõségében kiváló építõanyagokat ajánlunk. Az YTONG-építõanyagok a legjobb hõszigeteléssel, valamint optimális teherbírással rendelkeznek. Jó hangszigetelõ tulajdonságuk révén nyugodt, csendes életterek kialakítását teszik lehetõvé. Az építészeti tervek alapján YTONG-Partnerünk kalkulációt készít Önnek arra a készültségi fokra, amelyet kiválaszt. A felhasználandó anyagok és azok beépítése, valamint a költségek ésszerû felosztása szempontjából is a Partnerek törekszenek akár típus, akár egyedi tervének optimalizálására. Munkatársaink az Ön igényeinek megfelelõen folyamatosan ellenõrzik Partnereink szolgáltatásait. Igényei és lehetõségei szerint dönthet az egyes termék- és szolgáltatás-csomagokról, az új otthonához vezetõ út egyéni összeállításáról. Természetesen minden alkalommal az YTONG építési rendszercsomag a kiindulópont. Partnerünk a kezdetektõl fogva Önnel közösen készíti el a személyre szabott megoldást átvállalja a koordinációt, és a választott készültségi fok szerint differenciált ajánlatot ad. Gondolja végig: magas minõség, biztonsággal, garantált áron. Álmait, elképzeléseit az YTONG - Kész Ház építési rendszerrel váltsa valóra. A következõ fontos lépés a kivitelezés amelynek során háza testet ölt. A legkiválóbb építõanyagok kombinációjával és a minõségileg legjobb kivitelezéssel biztosítható a sikeres végeredmény az Ön családi háza. A kivitelezési ajánlat tartalmazza azt a készültségi fokot, melyet Ön kiválaszt. Az egyéb építõanyagokat, az adott készültségi szinthez szükséges kivitelezési munkákat, valamint azok ütemezését Partnerünk határozza meg, természetesen Önnel egyeztetve. Az építkezés ideje alatt sem hagyjuk magára!

8 8 YTONG építési rendszer Otthont teremt Több mint 70 éves tapasztalat 2002 közepétõl az 1,6 Mrd Euro forgalmú és kereken fõt foglalkoztató, így világszerte méltán az egyik legjelentõsebb építõanyagipari vállalat, a Haniel Bau-Industrie GmbH falazott szerkezetekhez kialakított építõanyaga az YTONG. Az YTONG a pórusbeton területét képviseli ebben az új csoportban, mely januárban a Xella Baustoffe GmbH nevet kapta. A Xella Porenbeton Holding AG Európa 15 országában 30 pórusbeton-gyárral rendelkezik, és ez az 1991-ben alapított XELLA Pórusbeton Mo. Kft. anyavállalata is. Az YTONG több mint 70 éves tapasztalattal rendelkezik a kiváló építõanyagok gyártásában. A magas színvonalú termékek gyártását az ISO 9001:2000 minõségbiztosítási rendszer garantálja, mindemellett az YTONG a falazóanyagok közül elsõként megfelelt a környezetbarát termékek szigorú elõírásainak. Az YTONG-nál a minõség ennél is többet jelent, mert az YTONG megbízható partner is egyúttal. Sok éve segít az építkezõknek abban, hogy megvalósíthassák álmukat, felépíthessék a házukat. Az YTONG jó hõszigetelõ Ennek alapja különleges szerkezete. Minden YTONG elemnek millió apró, zárt légpórusa van. Mivel a bezárt, nyugvó levegõ az egyik legjobb hõszigetelõ, ezek a légkamrák természetüknél fogva optimális hõszigetelõ képességet biztosítanak. Az YTONG falazóelemben a pórusok eloszlása mindenhol egyenletes, ezért homogén, masszív anyag, amely minden helyen kibírja ugyanazt a terhelést. Így azonos nyomószilárdság mellett sokkal jobb hõszigetelést biztosít. Jobb klíma az egész házban Az, hogy Ön jól érzi magát a házában, alapvetõen a helységekben uralkodó léghõmérséklettõl, illetve a falak felületének hõmérsékletétõl függ. Ebben az egyik legfontosabb meghatározó tényezõ a fal. Az YTONG optimális hõszigetelõ képességgel rendelkezik, és egyenletes, kellemes hõmérsékletet biztosít a pincétõl a padlásig, a kinti idõjárási viszonyoktól függetlenül. A jó határoló szerkezet nemcsak arról gondoskodik, hogy télen bent jó meleg legyen, hanem hogy a nyári hõség is kinnrekedjen. Így egész éven át biztosított a kellemes lakóklíma.

9 YTONG építési rendszer 9 Több védelem a háznak és lakójának A kitûnõ hõszigetelõ képességnek köszönhetõen a falak magas felületi hõmérséklettel rendelkeznek, így a nedvesség nem csapódhat le. Ezáltal a fal megõrzi eredeti minõségét, és megóvja az Ön és családja egészségét. A jó zajvédelem jobb életminõséget biztosít Ha YTONG falazóelemet használ, nem kell külön hangvédelemre költenie, mivel itt a hangvédelem már rendelkezésre áll. Mindezt a független mérések is alátámasztják. A tûzvédelem biztonság Az YTONG tisztán ásványi eredetû anyag, ezáltal nem éghetõ. Ezért a viszonylag vékony fal is eleget tesz a magas tûzvédelmi követelményeknek. Egy 30 cm széles YTONG fal tûzállósága 4 óra, azaz a legmagasabb magyar szabványelvárásnak megfelel. Ez Önnek és családjának optimális biztonságot nyújt, anélkül, hogy növelné az építési költséget.

10 10 Építsen YTONG-gal Biztonság és kényelem: YTONG Kész Ház! Az építés elõtt Egy ház építésénél mi lehet az egyik legfontosabb szempont? Mindenekelõtt a biztonság. Minden fázisban, tehát a tervezésnél, a kivitelezésnél és késõbb a használat során is. Ezt a biztonságot az YTONG - Kész Ház rendszer szolgáltatja Önnek. Pénzügyi tervezési biztonság Ha új otthon építése mellett dönt, figyelembe kell vennie anyagi lehetõségeit is. Számba kell venni valamennyi költséget, amely az építés folyamán felmerülhet. Az YTONG - Kész Ház rendszer ehhez biztos kiindulópontot kínál Önnek. Partnereinknél érdeklõdhet a különbözõ hitellehetõségek felvételérõl, amennyiben saját tõkéjét kiegészítené valamilyen személyi vagy építési célú hitellel. Partnereink a beépített anyagok és kivitelezés tekintetében áraikat meghatározott ideig garantálják Önnek. Mindezt a kellemetlen meglepetés elkerülése érdekében teszik. Építészeti tervezési biztonság Partnereink megosztják Önnel a családi házak tervezésében szerzett tapasztalataikat választhat az általános igényszintre tervezett mintaházak közül, avagy Partnereink építész munkatársai egyedi igényeinek megfelelõ házat terveznek Önnek. Lehetõsége van a mintatervek bizonyos mértékû módosítására is. A megfelelõen elkészített, egyénre szabott, vagy az általános igényeknek megfelelõ mintaterv az elsõ lépés az Ön háza felé. Ha csak álmai vannak a jövendõ otthonáról, az YTONG - Kész Ház rendszer Partnerei formába öntik azokat.

11 11 Az építés alatt Az építés után... az építõanyagoknál Az YTONG a minõségileg legjobb anyagok közé tartozik, ezért Partnereink az Ön igényeinek megfelelõen, gondosan választják ki a többi építõanyagot is, és mûszaki tanácsadással segítik a döntést.... a kivitelezésnél A gondos tervezés és a minõségi anyagok még nem biztosítják a kívánt eredményt, ha hiányzik a hozzáértõ és szakszerû kivitelezés. Az építkezés megfelelõ színvonala, a szakszerû beépítés a kiválasztott Partnereinken keresztül garantált. Szakembereink által a minõség folyamatosan ellenõrzött, tanácsaikkal tovább segítik Partnereink munkáját.... a tartós biztonság A beépített anyagok és a kivitelezés minõsége a használat során további elõnyöket jelent. Minden felhasznált építõanyag rendelkezik a minõségi termékekre jellemzõ jó tulajdonságokkal. A kiváló hõ-, hangszigetelés és az egyéb kitûnõ mûszaki tulajdonságok biztosítják az optimális lakókörnyezetet és lakóklímát. Az alkalmazott építõanyagoknak köszönhetõen a hõvédelem sem télen, sem nyáron nem jelent problémát, sõt az YTONG építési rendszerrel a fûtési szezonban jelentõs energiamegtakarítás érhetõ el. Az YTONG - Kész Ház rendszernél Partnereink értékálló és tartós anyagokat alkalmaznak, ennek következtében a használat során jelentõs költségmegtakarítás érhetõ el. Ez a kifizetõdõ tartós biztonság.

12 12 Mintatervek Camino Pinceszint: 41,10 m 2 Földszint: 86,30 m 2 Tetõtér: 69,40 m 2 alapterület: 196,80 m 2

13 Mintatervek 13 Ciprus Pinceszint: 91,52 m 2 Földszint: 73,77 m 2 alapterület: 65,29 m 2

14 14 Mintatervek Ibiza alapterület: 75,98 m 2 Capri alapterület: 112,09 m 2

15 Mintatervek 15 Gozo Földszint: 89,61 m 2 Tetõtér: 44,62 m 2 alapterület: 134,23 m 2

16 16 Mintatervek Korfu Pinceszint: 59,39 m 2 Földszint: 83,48 m 2 Tetõtér: 76,36 m 2 alapterület: 219,23 m 2

17 Mintatervek 17 Korzika Pinceszint: 64,70 m 2 Földszint: 117,90 m 2 Tetõtér: 103,20 m 2 alapterület: 285,80 m 2

18 18 Mintatervek Kréta Pinceszint: 33,47 m 2 Földszint: 117,59 m 2 Tetõtér: 74,63 m 2 alapterület: 225,69 m 2

19 Mintatervek 19 Lanzarotte alapterület: 112,50 m 2 Mallorca alapterület: 142,30 m 2

20 20 Mintatervek Madeira Földszint: 54,40 m 2 Tetõtér: 61,70 m 2 alapterület: 116,10 m 2

21 Mintatervek 21 Málta alapterület: 90,45 m 2 Mikonosz alapterület (garázs nélkül): 89,40 m 2

22 22 Mintatervek Naxos alapterület: 100,80 m 2 Rodosz Pinceszint: 55,74 m 2 Földszint (garázs nélkül): 115,40 m 2 alapterület: 171,14 m 2

23 23

24 XELLA Pórusbeton Mo. Kft. Kereskedelmi Iroda H-1139 Budapest, Teve u. 41. Postacím: H-1384 Budapest, Pf: 787 Tel.: 1 / Fax: 1 / xella@axelero.hu Internet Az Ön YTONG - Kész Ház Partnere: március

Hamarabb mint gondolná

Hamarabb mint gondolná A legjobb választás a saját otthonért Hamarabb mint gondolná Biztonságban, kényelemben szeretnénk élni, és nevelni a gyerekeinket, betelve azzal a tudattal, hogy a ház, amelyben az életünk nagy része zajlik,

Részletesebben

Hamarabb mint gondolná

Hamarabb mint gondolná YTONG Kész Ház 2 A legjobb választás a saját otthonért Hamarabb mint gondolná Biztonságban, kényelemben szeretnénk élni, és nevelni a gyerekeinket, betelve azzal a tudattal, hogy a ház, amelyben az életünk

Részletesebben

XELLA Pórusbeton építés jövõje

XELLA Pórusbeton építés jövõje XELLA Pórusbeton építés jövõje Hagyomány és fejlõdés A növekedésorientált vállalati stratégiát a technikai és minõségi elõrelépés indokolja. Franz Haniel und Cie. Haniel Bau-Industrie (Führungsgesellschaft)

Részletesebben

A legjobb választás a saját otthonért!

A legjobb választás a saját otthonért! Kész-Ház Katalógus Tartalom 4 Bevezető 6 Az Ytong építési rendszer előnyei 7 Mindent egy kézből 9 Biztonság és kényelem 10 Egyszintes házak 13 Kétszintes házak 15 Alacsony energiaigényű illetve passzívházak

Részletesebben

Kész-Ház Katalógus 1

Kész-Ház Katalógus 1 Kész-Ház Katalógus 1 Hamarabb, mint gondolná Biztonságban, kényelemben szeretnénk élni és nevelni a gyerekeinket, azzal a meggyőződéssel, hogy a családi ház, melybe oly sok időt, energiát és pénzt fektettünk

Részletesebben

Hôszigeteljen egyszer és mindenkorra!

Hôszigeteljen egyszer és mindenkorra! Hôszigeteljen egyszer és mindenkorra! 1 Partnere a hôszigetelésben! Szeged Simontornya Budapest, XI. kerület A Graytherm homlokzati hôszigetelô rendszer gyártója, forgalmazója, a 100%-os magyar tulajdonban

Részletesebben

Zehnder Charleston Fedezze fel az eredetit valami különlegessel

Zehnder Charleston Fedezze fel az eredetit valami különlegessel Zehnder Charleston Fedezze fel az eredetit valami különlegessel 1 Mindig jó klíma A Charleston csőradiátorok biztosítják a kiegyensúlyozott és tökéletes beltéri klímát a kényelmes fűtőteljesítményt a

Részletesebben

Kiváló energetikai minőség okostéglával! OKOSTÉGLA A+++

Kiváló energetikai minőség okostéglával! OKOSTÉGLA A+++ Kiváló energetikai minőség okostéglával! A+++ Megoldás falazatra Miért fontos a megfelelő téglaválasztás? Amikor téglaválasztás előtt állunk, gyakran nem is tudatosul bennünk, milyen fontos döntést kell

Részletesebben

Az ásványgyapot új generációja

Az ásványgyapot új generációja Az ásványgyapot új generációja Egy selymes tapintású, kristálytiszta, nem éghető hő- és hangszigetelő ásványgyapot az URSA-tól PureOne az ásványgyapot új generációja URSA az Ön partnere elkötelezett a

Részletesebben

POROTHERM Építési Rendszer

POROTHERM Építési Rendszer POROTHERM Építési Rendszer WB_8_oldalas_2011.indd 1 2011.03.28. 14:55 A téglából épült otthon Energiatakarékos, hiszen a Wienerberger leginnovatív téglater- mékeinek hőszigetelő értéke kiegészítő hőszigetelés

Részletesebben

Ytong Multipor piktogramok

Ytong Multipor piktogramok Ytong Multipor piktogramok 1. Ásványi hőszigetelő lap Az Ytong Multipor hőszigetelő lapok stabil, ásványi kristályszerkezetűek, nem tartalmaznak szálas összetevőket, így a hőszigetelések széles palettáján

Részletesebben

~ Teljeskörű otthon modernizáció ~ Egys z e r ű ség. Kén ye l e m. Biztonság. Cégbemutató InfoEconomic Informatikai és Szolgáltató Kft.

~ Teljeskörű otthon modernizáció ~ Egys z e r ű ség. Kén ye l e m. Biztonság. Cégbemutató InfoEconomic Informatikai és Szolgáltató Kft. ~ Teljeskörű otthon modernizáció ~ Egys z e r ű ség. Kén ye l e m. Biztonság. Cégbemutató 2018. InfoEconomic Informatikai és Szolgáltató Kft. Rólunk: A tulajdonos 2013-ban alapította a vállalkozást. Az

Részletesebben

A tetőszigetelés új dimenziója!

A tetőszigetelés új dimenziója! A tetőszigetelés új dimenziója! Tökéletes komfort korszerű szigetelőanyaggal! Megbízható, modern, hatékony megoldás magas- és lapostetőn egyaránt Olvassa el, hogyan érhető el tökéletes komfort a mindennapokban!

Részletesebben

Padlófûtés- és hûtésrendszerek

Padlófûtés- és hûtésrendszerek Padlófûtés- és hûtésrendszerek 72 7 Blanke PERMATOP padlófűtés- és hűtésrendszerek Elônyök 1. Nagyon gyorsan reagáló rendszer (már 5 perc elteltével érezhető a melegedés) 2. Lehetôvé teszi parketta, laminált

Részletesebben

Ha fontos a biztonság! ÉGHETŐ HOMLOKZATI HŐSZIGETELŐ RENDSZEREK BIZTONSÁGOS MEGOLDÁSA. Készítette: Pozsonyi László alkalmazástechnikai vezető

Ha fontos a biztonság! ÉGHETŐ HOMLOKZATI HŐSZIGETELŐ RENDSZEREK BIZTONSÁGOS MEGOLDÁSA. Készítette: Pozsonyi László alkalmazástechnikai vezető Ha fontos a biztonság! ÉGHETŐ HOMLOKZATI HŐSZIGETELŐ RENDSZEREK BIZTONSÁGOS MEGOLDÁSA Készítette: Pozsonyi László alkalmazástechnikai vezető A BIZTONSÁG az emberiség történetében mindig is az élet és a

Részletesebben

A mobil térrendszerek szakértője

A mobil térrendszerek szakértője A mobil térrendszerek szakértője Az Ön mobil térrendszereinek szakértője CONTAINEX a WALTER GROUP tagja Értékeink A CONTAINEX a konténerek és mobil térrendszerek vezető értékesítője egész Európában több

Részletesebben

Érvényes 2014. július 1-jétől. Árlista

Érvényes 2014. július 1-jétől. Árlista Érvényes 2014. július 1-jétől Árlista Tartalom Bevezető... 5 Külső falszerkezeti megoldások... 6 Válaszfal megoldások... 8 Felújítás, átépítés és tetőtér... 10 Külső oldali hőszigetelő rendszer... 12 Silka

Részletesebben

...komfort Neked. naturalhouse. épületgépészet

...komfort Neked. naturalhouse. épületgépészet ...komfort Neked naturalhouse épületgépészet Energiatakarékosság A természet energiája a lábunk elõtt hever A hõszivattyú biztosítani tudja Önnek a szükséges energiát a fûtéshez, melegvíz készítéshez.

Részletesebben

Műanyag nyílászárók a SCHÜCO-tól

Műanyag nyílászárók a SCHÜCO-tól A fenntarthatóság iránt elkötelezett építészetért Műanyag nyílászárók a SCHÜCO-tól A SCHÜCO rendszer műanyag nyílászárói a hazai piacon is egyre nagyobb teret és elismerést nyernek, hiszen előnyös tulajdonságaikkal,

Részletesebben

Építész stúdiónk - GX Design Építész Stúdió Budapest - Építészmérnök tervező iroda

Építész stúdiónk - GX Design Építész Stúdió Budapest - Építészmérnök tervező iroda Építészeti tervezés, építész szakértés, építési műszaki ellenőrzés -Budapest. A Stúdió az építész tervezés mellett a képi, vizuális megjelenítés teljes eszköztárával szolgálja ki megrendelőinket Budapest

Részletesebben

Energiahatékonyság - Társasházak energiahatékony felújítása Tatabánya, 2010. október 26. Előadó: Szigeti László értékesítő

Energiahatékonyság - Társasházak energiahatékony felújítása Tatabánya, 2010. október 26. Előadó: Szigeti László értékesítő Energiahatékonyság - Fűtéskorszerűsítés önerő nélkül Társasházak energiahatékony felújítása Tatabánya, 2010. október 26. Előadó: Szigeti László értékesítő 1. Három ok - ami cselekvésre sarkall 2. Megoldást

Részletesebben

Boróka. készházak. Erdészeti és Faipari Kft.

Boróka. készházak. Erdészeti és Faipari Kft. Boróka készházak Boróka készházak A Boróka készházak nagypaneles technológiával készülô favázas házcsalád. Készházaink modern formavilágukkal és a természettel harmonizáló megjelenésükkel korunk stílusalkotó

Részletesebben

Előadó neve Xella Magyarország Kft.

Előadó neve Xella Magyarország Kft. ORSZÁGOS KONFERENCIASOROZAT Főtámogató Szervezők Homlokzati falszerkezetek belső oldali hőszigetelése ásványi hőszigetelő lapokkal Előadó neve Xella Magyarország Kft. hőszigetelő lapok anyag jellemzők

Részletesebben

Folyamat ésszerűsítés. Hidak a jövőbe. Szerszámok / Méréstechnika / Automatizáció

Folyamat ésszerűsítés. Hidak a jövőbe. Szerszámok / Méréstechnika / Automatizáció Folyamat ésszerűsítés Hidak a jövőbe Szerszámok / Méréstechnika / Automatizáció Küldetésünk Ön műszakilag igényes termékeket vagy alkatrészeket készít. Mi a gyártás hatékonyságáról és megbízhatóságáról,

Részletesebben

A KIVÁLÓ MINŐSÉG TÖRTÉNETE

A KIVÁLÓ MINŐSÉG TÖRTÉNETE A KIVÁLÓ MINŐSÉG TÖRTÉNETE A MANN+HUMMEL cégcsoportba tartozunk egy olyan konzorciumba, mely a szűrési technológiák terén világelső pozíciót tölt be. Az általunk gyártott szűrők 1982 óta vannak jelen a

Részletesebben

Passzívházak, energiatudatosság

Passzívházak, energiatudatosság YTONG őszi továbbképzések 2010 Kreditpontos építészoktatás 2010 ősz Benécs JózsefJ SZF.VÁR AKASZTÓ BUDAPEST MISKOLC GYŐR okl.gépészmérnök épületgépész szakmérnök Nemzetközi Minősített Passzívháztervező

Részletesebben

Hőszigetelt felülvilágító kupola Fix (CFP) típus

Hőszigetelt felülvilágító kupola Fix (CFP) típus Hőszigetelt felülvilágító kupola Fix (CFP) típus Mit tehet a szobával egy felülvilágító ablak A lapostetővel rendelkező otthonokban a legtöbb tér konyha, nappali vagy hálószoba csak nagyon kevés természetes

Részletesebben

Fehér Szerkezetek - 2014. Xella Magyarország Kft. 1

Fehér Szerkezetek - 2014. Xella Magyarország Kft. 1 Fehér Szerkezetek - 2014 Május 8. Május 13. Május 15. Május 20. Május 27. Budapest Debrecen Veszprém Hódmezővásárhely Győr Xella Magyarország Kft. 1 Fehér Szerkezetek - 2014 Program: 09.00-09.30: Követelmények

Részletesebben

Homlokzati falak belső oldali hőszigetelése

Homlokzati falak belső oldali hőszigetelése Homlokzati falak belső oldali hőszigetelése Küszöbön a felújítás! E-learning sorozat Xella Magyarország Kft. ásványi hőszigetelő lapok anyagjellemzők Ásványi és tömör Magasfokú hőszigetelőképesség Természetes

Részletesebben

CLOSER TO YOU. Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően

CLOSER TO YOU. Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően CLOSER TO YOU Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően FONA Intraorális röntgenek FONA XDC Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően A FONA intraorális röntgen

Részletesebben

FALFŰTÉS/-HŰTÉS valamint MENNYEZETHŰTÉS/-FŰTÉS A SZÁRAZÉPÍTÉSZET RÉSZÉRE A ModulWand. A ModulDecke.

FALFŰTÉS/-HŰTÉS valamint MENNYEZETHŰTÉS/-FŰTÉS A SZÁRAZÉPÍTÉSZET RÉSZÉRE A ModulWand. A ModulDecke. www.variotherm.hu FALFŰTÉS/-HŰTÉS valamint MENNYEZETHŰTÉS/-FŰTÉS A SZÁRAZÉPÍTÉSZET RÉSZÉRE A ModulWand. A ModulDecke. FŰTÉS. HŰTÉS. KOMFORT. A Variotherm új értelmet ad a falaknak és a mennyezeteknek!

Részletesebben

A fejlődés mindenekelőtt P A D L Ó F Ű T É S

A fejlődés mindenekelőtt P A D L Ó F Ű T É S A fejlődés mindenekelőtt P A D L Ó F Ű T É S következetesség a választásainkban. Az ember mindig is szeretett jobb élőhelyet kialakítani magának. Az Uponor ebben nyújt segítséget. Mert ha egész évben kellemes

Részletesebben

Magasépítéstan alapjai 13. Előadás

Magasépítéstan alapjai 13. Előadás MAGASÉPÍTÉSTAN ALAPJAI Magasépítéstan alapjai 13. Előadás BME MET Előadó: 2014/2015 II. szemeszter egyetemi docens, BME Építőanyagok és Magasépítés Tanszék BME MET 2014 / 2015 II. szemeszter 13. Előadás

Részletesebben

A történet elindult. A Pannon Papír megalakulása.

A történet elindult. A Pannon Papír megalakulása. IRODAI MEGOLDÁSOK Történetünk A Pannon Papírt 2005-ben magyarországi magánszemélyek alapították győri székhellyel, többéves papír-írószer kereskedelmi tapasztalattal. A régi kereskedők szakmai elkötelezettsége

Részletesebben

Generál kivitelezés - Zen Kereskedelmi és Építőipari Kft. Belsőépítészeti tervezés, lakásfelújítás Generál és szakmánkénti kivitelezés

Generál kivitelezés - Zen Kereskedelmi és Építőipari Kft. Belsőépítészeti tervezés, lakásfelújítás Generál és szakmánkénti kivitelezés Generál kivitelezés - Zen Kereskedelmi és Építőipari Kft. Belsőépítészeti tervezés, lakásfelújítás Generál és szakmánkénti kivitelezés Cégünk, vállalja, családi házak, nyaralók, 2-4-8-16- lakásos társasházak,

Részletesebben

Heinz és Helene Töpker, Haren, Németország. Tervezés Kivitelezés Szerviz

Heinz és Helene Töpker, Haren, Németország. Tervezés Kivitelezés Szerviz Heinz és Helene Töpker, Haren, Németország Tervezés Kivitelezés Szerviz 2 BIOGÁZ, TERMÉSZETESEN. BIOGÁZ. A JÖVŐ ENERGIAFORRÁSA. Mi a közös a tehénlepény és hatórányi kerékpározásban? Mindkettő ugyanakkora

Részletesebben

az alaptól tetőig történő szigetelését

az alaptól tetőig történő szigetelését F R A G M A T S Z I G E T E L É S az alaptól tetőig történő szigetelését A FRAGMAT VÁLLALATRÓL FRAGMAT márka, a minőség és a hagyomány fogalma. A FRAGMAT TIM kft. új ötletek folyamatos keresésével, a termékek

Részletesebben

Tondach Thermo PIR szarufa feletti hőszigetelések

Tondach Thermo PIR szarufa feletti hőszigetelések Tondach Thermo PIR szarufa feletti hőszigetelések Fókuszban az energiahatékonyság Érezze magát egy életen át komfortosan korszerűen hőszigetelt otthonában! www.wienerberger.hu Az energiahatékonyság kötelező

Részletesebben

Környezetbarát, energiahatékony külső falszerkezetek. YTONG és YTONG MULTIPOR

Környezetbarát, energiahatékony külső falszerkezetek. YTONG és YTONG MULTIPOR Környezetbarát, energiahatékony külső falszerkezetek YTONG és YTONG MULTIPOR anyagok használatával Környezetbarát, energiahatékony külső falszerkezetek Tartalomjegyzék: 1) Környezetbarát termék 2) Hőtechnika:

Részletesebben

KÖLTSÉGHATÉKONY MEGVALÓSÍTÁS, OLCSÓ FENNTARTHATÓSÁG, MAGAS ÉLETMINŐSÉG! OPTIMUMHÁZ TERVEZÉSI-IRÁNYELV

KÖLTSÉGHATÉKONY MEGVALÓSÍTÁS, OLCSÓ FENNTARTHATÓSÁG, MAGAS ÉLETMINŐSÉG! OPTIMUMHÁZ TERVEZÉSI-IRÁNYELV KÖLTSÉGHATÉKONY MEGVALÓSÍTÁS, OLCSÓ FENNTARTHATÓSÁG, MAGAS ÉLETMINŐSÉG! OPTIMUMHÁZ TERVEZÉSI-IRÁNYELV az alacsony energiaigényű lakóépületekre vonatkozó követelményrendszer Megjelent: Budapest, 2014 Szerző:

Részletesebben

Construction Automotive Industry ÉLET A SZABADBAN RELAZZO. A TERASZ. REHAU R november

Construction Automotive Industry ÉLET A SZABADBAN RELAZZO. A TERASZ.  REHAU R november Construction Automotive Industry ÉLET A SZABADBAN RELAZZO. A TERASZ. www.rehau.hu REHAU R20715 2009. november MA MÉg álombeli TERASZ, holnap ÉLETTÉR az ötlettől a kész teraszig Olyan teraszra vágyom,

Részletesebben

Lighting Factory + Projects

Lighting Factory + Projects Lighting Factory + Projects Feladatunk 2007 óta a Világítástechnikai Projektek professzionális megoldása Terméket fejlesztünk és gyártunk Mindenkinek, aki fontosnak tartja a fény szerepét, a természet

Részletesebben

MENNYEZETHŰTÉS/FALHŰTÉS A ModulDecke. A ModulWand. A SystemWand. Az EasyFlexWand.

MENNYEZETHŰTÉS/FALHŰTÉS A ModulDecke. A ModulWand. A SystemWand. Az EasyFlexWand. www.variotherm.hu MENNYEZETHŰTÉS/FALHŰTÉS A ModulDecke. A ModulWand. A SystemWand. Az EasyFlexWand. FŰTÉS. HŰTÉS. KOMFORT. Biztosan ismeri azt az érzést,...... amikor az ember egy forró nyári napon belép

Részletesebben

Az automatizálás a hajtóerőnk

Az automatizálás a hajtóerőnk Az automatizálás a hajtóerőnk 02 Springer Az automatizálás a hajtóerőnk Springer GmbH - innovatív vállalat, hogy automatizálása sikeres legyen Springer Az automatizálás a hajtóerőnk Innovációs erejével,

Részletesebben

A természetes hôszigetelés élménye

A természetes hôszigetelés élménye A természetes hôszigetelés élménye Légzáró rendszerek Cellulóz szigetelés Kézenfekvô elônyök Természetesség = életminôség Mi is az ISOCELL? Az újságpapír egy újrahasznosítási folyamat révén szigetelôanyaggá

Részletesebben

Előadó: Kiss Ernő Rinoker Solar Kft ügyvezető NAP NAPJA ORSZÁGOS KONFERENCIA ÉS SZOLÁRVERSENY 2014.09.20 Salgótarján

Előadó: Kiss Ernő Rinoker Solar Kft ügyvezető NAP NAPJA ORSZÁGOS KONFERENCIA ÉS SZOLÁRVERSENY 2014.09.20 Salgótarján Köszöntjük a Nap Napja konferencia résztvevőit Előadó: Kiss Ernő Rinoker Solar Kft ügyvezető RS Komplex szolgáltatás Piaci igény RS Komplex szolgáltatás A szolgáltatás háttere Részvételi feltételek 1.

Részletesebben

TARTALOMJEGYZÉK QUADRO QUADRO 8-9 VERMONT 30-33 RETRO 46-47

TARTALOMJEGYZÉK QUADRO QUADRO 8-9 VERMONT 30-33 RETRO 46-47 FALI DEKORÁCIÓ TARTALOMJEGYZÉK QUADRO 4 ARCO 5 QUADRO 8-9 ARCO 10-13 BLOCCO 14-17 SIERRA 18-21 QUBO 22-25 MODERNO 26-29 Az INCANA fali dekorációknak köszönhetően minden VERMONT 30-33 ALASKA 36-39 MONTANA

Részletesebben

NEDVES RENDSZERŰ PADLÓFŰTÉSEK A VarioRast. A VarioFix. A VarioRoll. A VarioNop.

NEDVES RENDSZERŰ PADLÓFŰTÉSEK A VarioRast. A VarioFix. A VarioRoll. A VarioNop. www.variotherm.hu NEDVES RENDSZERŰ PADLÓFŰTÉSEK A VarioRast. A VarioFix. A VarioRoll. A VarioNop. FŰTÉS. HŰTÉS. KOMFORT. Hideg lábak? Viszlát! Élvezze az életét olyan kellemes, komfortos melegben, melyet

Részletesebben

Megoldás falazatra 2

Megoldás falazatra 2 Megoldás falazatra 2 Mitől okos a tégla? Az okostéglák olyan új fejlesztésű termékek, melyek hőszigetelő képessége 40-50 %-kal jobb, mint az ugyanolyan falvastagságban kapható hagyományos, nútféderes falazóelemeké.

Részletesebben

HANGSZIGETELŐ HARMONIKAFALAK PHONIC PROGRESS. változtatható terek

HANGSZIGETELŐ HARMONIKAFALAK PHONIC PROGRESS. változtatható terek HANGSZIGETELŐ HARMONIKAFALAK változtatható terek A Parthos cég 1968 óta a mozgatható falrendszerek, toló- és harmonikaajtók egyik legismertebb és legsokoldalúbb európai gyártója. Változtatható tér és szabadság

Részletesebben

ÚJ KORSZAK AZ ÉPÜLETEK ENERGIAHATÉKONYSÁGÁBAN

ÚJ KORSZAK AZ ÉPÜLETEK ENERGIAHATÉKONYSÁGÁBAN ÚJ KORSZAK AZ ÉPÜLETEK ENERGIAHATÉKONYSÁGÁBAN HŐTECHNIKA KÖRNYEZET TŰZ GARANCIA 40 ÉV HŐTECHNIKAI GARANCIA 20%-KAL JOBB HŐTECHNIKAI TELJESÍTMÉNY Kezdje meg az IPN-QuadCore utazást itt: ipn-quadcore.co.uk

Részletesebben

ÚJ KORSZAK AZ ÉPÜLETEK ENERGIAHATÉKONYSÁGÁBAN AZ EREDETI: A JÖVŐ!

ÚJ KORSZAK AZ ÉPÜLETEK ENERGIAHATÉKONYSÁGÁBAN AZ EREDETI: A JÖVŐ! ÚJ KORSZAK AZ ÉPÜLETEK ENERGIAHATÉKONYSÁGÁBAN AZ EREDETI: A JÖVŐ! HŐTECHNIKA KÖRNYEZET TŰZ GARANCIA 40 ÉV HŐTECHNIKAI GARANCIA 20%-KAL JOBB HŐTECHNIKAI TELJESÍTMÉNY Kezdje meg az IPN-QuadCore utazást itt:

Részletesebben

Klíma-komfort elmélet

Klíma-komfort elmélet Klíma-komfort elmélet Mit jelent a klíma-komfort? Klíma: éghajlat, légkör Komfort: kényelem Klíma-komfort: az a belső légállapot, amely az alapvető emberi kényelemérzethez szükséges Mitől komfortos a belső

Részletesebben

AP-OFFICE Kereskedelmi és Tanácsadó Kft 1056 Budapest, Só u. 2. 1225 Budapest, Bányalég u. 60/B 2120 Dunakeszi, Pallag u. 25/B

AP-OFFICE Kereskedelmi és Tanácsadó Kft 1056 Budapest, Só u. 2. 1225 Budapest, Bányalég u. 60/B 2120 Dunakeszi, Pallag u. 25/B r e z s a d AP-OFFICE Kereskedelmi és Tanácsadó Kft 1056 Budapest, Só u. 2. 1225 Budapest, Bányalég u. 60/B 2120 Dunakeszi, Pallag u. 25/B ri o Telefon: +36 1 999 6346 +36 1 999 6347 +36 1 999 6348 Fax:

Részletesebben

kulcsszerepben a biztosítási piacon Független alkusz A MIN Ő ok SÉG BIZT OSÍTV A

kulcsszerepben a biztosítási piacon Független alkusz A MIN Ő ok SÉG BIZT OSÍTV A A MINŐSÉG BIZTOSÍTVA Független alkuszok kulcsszerepben a biztosítási piacon 2 Kik vagyunk? 3 A Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetsége (FBAMSZ) 1991-ben 13 alkuszcég elhatározásából jött

Részletesebben

A CSŐ, AMELY ŐRZI AZ ÖN ÁLMÁT. www.rehau.hu

A CSŐ, AMELY ŐRZI AZ ÖN ÁLMÁT. www.rehau.hu A CSŐ, AMELY ŐRZI AZ ÖN ÁLMÁT raupiano PLUS - PRÉMIUM ZAJVÉDELEM AZ OTTHONÁBAN www.rehau.hu termék: RAUPIANO PLUS Prémium zajvédelem nagy objektumokhoz RAUPIANO PLUS: lefolyórendszer minden olyan alkalmazáshoz,

Részletesebben

Állítsa be pillanatok alatt. Élvezze sok-sok éven át.

Állítsa be pillanatok alatt. Élvezze sok-sok éven át. MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Állítsa be pillanatok alatt. Élvezze sok-sok éven át. ÚJ living by Danfoss termosztátok Váltson magasabb komfortszintre! Egyszer beállítja és elfelejtheti a programozást Az

Részletesebben

-ablakrendszerek Az energia bent marad minden más kint.

-ablakrendszerek Az energia bent marad minden más kint. -ablakrendszerek Az energia bent marad minden más kint. 10 Meggyőző minőség Építse be és érezze jól magát! Az Ön előnyei a Cég által... Termék A Cég minden helyzetben a legjobb megoldást kínálja Önnek,

Részletesebben

A Btech Magyarország Kft. B2B ajánlata

A Btech Magyarország Kft. B2B ajánlata A Btech Magyarország Kft. B2B ajánlata Cégünkrôl Vállalatunk a Btech Magyarország Kft. a Swatch Group svájci órakonszern olyan népszerû és világszinten kiemelkedô eladási volumennel rendelkezô márkáinak,

Részletesebben

Construction Automotive Industry ÉLET A SZABADBAN RELAZZO. A TERASZ. www.rehau.hu

Construction Automotive Industry ÉLET A SZABADBAN RELAZZO. A TERASZ. www.rehau.hu Construction Automotive Industry ÉLET A SZABADBAN RELAZZO. A TERASZ. www.rehau.hu Ma még álombeli terasz, holnap élettér az ötlettől a kész teraszig Olyan teraszra vágyom, amely illik hozzám és az életstílusomhoz.

Részletesebben

VII. Lakiteleki Tűvédelmi Szakmai Napok

VII. Lakiteleki Tűvédelmi Szakmai Napok VII. Lakiteleki Tűvédelmi Szakmai Napok Az építőipari kivitelezés folyamata a tűzvédelmi tervező szemszögéből Lakitelek, 2018. szeptember 4. Lengyelfi László lengyelfi@lengyo.hu BERUHÁZÁSI FOLYAMAT RÉSZTVEVŐI

Részletesebben

GDF SUEZ. Cége velünk csak megtakaríthat!

GDF SUEZ. Cége velünk csak megtakaríthat! GDF SUEZ Cége velünk csak megtakaríthat! Cége velünk csak megtakaríthat! Időt Pénzt ENERGIÁT Amit biztosan elvárhat tőlünk: földgázt, szakértelmet, egyszerű ügyintézést személyes kapcsolattartó segítségével,

Részletesebben

Komplett programot kínálunk!

Komplett programot kínálunk! Komplett programot kínálunk! Mechanikus végállású motorok Redõnyök és napellenzõk számára Mechanikus végállású motorok Egyszerûen meggyõzõek Biztonságot adunk Védelem betörés ellen - teljesen automatikusan

Részletesebben

2 CE minõsítés megléte (amennyiben ezt harmonizált EU direktíva megköveteli)

2 CE minõsítés megléte (amennyiben ezt harmonizált EU direktíva megköveteli) Elõre gyártott építészeti hõ(hang)szigetelõ anyagok I. Termékjellemzõk Vonatkozó jogszabályok: 3/2003 (I. 25.) BM-GKM-KvVM együttes rendelet A mûszaki specifikáció: MSZ EN ÉME Egyéb A megfelelõség-igazolás

Részletesebben

: KUKORICAFOSZTÓ FEJ, TERMÉSZETES INNOVÁCIÓ

: KUKORICAFOSZTÓ FEJ, TERMÉSZETES INNOVÁCIÓ : KUKORICAFOSZTÓ FEJ, TERMÉSZETES INNOVÁCIÓ QUASAR MEGBÍZHATÓSÁG HEKTÁRONKÉNT A Quasar kukoricafosztó fej sok-sok éven ketesztül folytatott alapos tanulmányozás, újítás és tökéletesítés eredménye. Szakszerű,

Részletesebben

Construction. Egy piacvezetô biztonságával a lapostetô-szigetelés területén

Construction. Egy piacvezetô biztonságával a lapostetô-szigetelés területén Construction Egy piacvezetô biztonságával a lapostetô-szigetelés területén Többletérték a tetôn Innováció A beruházók, tervezôk és szigetelési szakkivitelezôk a mûanyag - lemezes szigetelések területén

Részletesebben

Miért fontos a tűzálló szigetelés? Az épületek tűzvédelme és biztonsága

Miért fontos a tűzálló szigetelés? Az épületek tűzvédelme és biztonsága Miért fontos a tűzálló szigetelés? Az épületek tűzvédelme és biztonsága Az épülettüzek jelentős része megelőzhető 2 Épülettüzek és következményeik Bizonyos esetekben ha a kiváltó ok nem Hogyan terjed a

Részletesebben

A LEGMODERNEBB TECHNIKA: H 260 ÉS H 360 STYLOS ABLAKRENDSZEREK A HOCO-TÓL.

A LEGMODERNEBB TECHNIKA: H 260 ÉS H 360 STYLOS ABLAKRENDSZEREK A HOCO-TÓL. Építse be. Élvezze előnyeit. HOCOstylos H260 műanyag és H360 műanyag-alumínium ablakrendszer A LEGMODERNEBB TECHNIKA: H 260 ÉS H 360 STYLOS ABLAKRENDSZEREK A HOCO-TÓL. FUNKCIÓ. BIZTONSÁG. ÁLLANDÓSÁG. A

Részletesebben

GLEN R FALSZERKEZET FÖDÉM 39 CM-ES FÖDÉMSZERKEZET 41 CM-ES TÖMÖR, HOMOGÉN FALSZERKEZET. 180 m 2 LOGLEN favázas mintaház fázisainak bemutatása

GLEN R FALSZERKEZET FÖDÉM 39 CM-ES FÖDÉMSZERKEZET 41 CM-ES TÖMÖR, HOMOGÉN FALSZERKEZET. 180 m 2 LOGLEN favázas mintaház fázisainak bemutatása FALSZERKEZET FÖDÉM CM-ES TÖMÖR, HOMOGÉN FALSZERKEZET KÜLSŐ ÉS BELSŐ VAKOLÁST NEM IGÉNYEL cm Acél vázszerkezet 0, cm Feltöltő nyílások Ø 8 cm cm cm Üvegszövet háló Burkolat 7 7 8 9 CM-ES FÖDÉMSZERKEZET

Részletesebben

Használati útmutató a. Meusburger portálhoz

Használati útmutató a. Meusburger portálhoz Használati útmutató a Meusburger portálhoz 1. Tartalomjegyzék 1. Általános információk 3 2. Regisztrálás a Mesuburger portálra 4 3. 3.1 3.2 Jelszó Jelszó a regisztrálásnál Elfelejtette jelszavát? 4. Jegyrendelés

Részletesebben

Mészáros János. A minősítések szerepe a tervezési folyamatokban és a használatbavételi eljárások során

Mészáros János. A minősítések szerepe a tervezési folyamatokban és a használatbavételi eljárások során Mészáros János A minősítések szerepe a tervezési folyamatokban és a használatbavételi eljárások során Álom és valóság Nulladik mese Megcsörrent a telefonom (1) első mese: Tűzgátló ablak(ok)ra van szükség.

Részletesebben

Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság

Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság 2 1200-as sorozatú tűzjelző központ A biztonság nyugalma Tökéletes védelem az Ön igényihez szabva Az 1200-as sorozatú tűzjelző központ rugalmas,

Részletesebben

BETON A fenntartható építés alapja. Hatékony energiagazdálkodás

BETON A fenntartható építés alapja. Hatékony energiagazdálkodás BETON A fenntartható építés alapja Hatékony energiagazdálkodás 1 / Hogyan segít a beton a hatékony energiagazdálkodásban? A fenntartható fejlődés eszméjének fontosságával a társadalom felelősen gondolkodó

Részletesebben

szolgáltatás ismertető www.primerate.hu

szolgáltatás ismertető www.primerate.hu Szemkamera kutatás szolgáltatás ismertető Mi is az a szemkamera? A szemkamera egy vizuális eszköz, amely képes rögzíteni az emberi szem mozgását, miközben az hirdetéseket, prospektusokat, DM levelet, reklámújságot,

Részletesebben

Mi alapján válasszunk árnyékolót?

Mi alapján válasszunk árnyékolót? Mi alapján válasszunk árnyékolót? Ni-How Kft. 8200 Veszprém Rozmaring u.1/1. Tel.: 3670-253-8749 nyilaszarocentrum.com@gmail.com www.nyilaszaro-centrum.com 2014.08.12. 1 Bevezetés Egy árnyékolástechnikai

Részletesebben

ESM -KOSZORÚELEMEK MAGAS HŐ- ÉS HANGSZIGETELÉSSEL

ESM -KOSZORÚELEMEK MAGAS HŐ- ÉS HANGSZIGETELÉSSEL ESM -KOSZORÚELEMEK MAGAS HŐ- ÉS HANGSZIGETELÉSSEL INNOVATÍV BEÉPÍTHETŐ KOSZORÚ RENDSZER HANGVÉDELEM EUROCODE 6 K Ff t a FONTOS SZERKEZET KIALAKÍTÁS A MAGAS HANGSZIGETELÉS ÉRDEKÉBEN A léghanggátlási érték

Részletesebben

Minden érv. mellette szól

Minden érv. mellette szól Minden érv mellette szól Nekem fontos a hatékonyság Klick Klick Klick Tökéletes választás mindenkinek, akinek fontos a hatékonyság. Előnyök a beépítés során + csavar nélküli szerelés, akusztikus visszajelzéssel

Részletesebben

SURFACE SPECIALIST. Prospektus Kft Veszprém, Tartu u. 6. Tel.: Fax:

SURFACE SPECIALIST. Prospektus Kft Veszprém, Tartu u. 6. Tel.: Fax: SURFACE SPECIALIST Prospektus Kft. 8200 Veszprém, Tartu u. 6. Tel.: 06-88-422-914 Fax: 06-88-405-012 www.prospektusnyomda.hu info@prospektusnyomda.hu Nyomdánk bemutatása Nyomdánkat magas technológiai színvonalú

Részletesebben

haz_es_kert2009-04.qxp 2009.09.04. 9:39 Page 37 Nyílászárók

haz_es_kert2009-04.qxp 2009.09.04. 9:39 Page 37 Nyílászárók haz_es_kert2009-04.qxp 2009.09.04. 9:39 Page 37 Nyílászárók haz_es_kert2009-04.qxp 2009.09.04. 9:39 Page 38 40 HÁZ és KERT Nyílászárók haz_es_kert2009-04.qxp 2009.09.04. 9:39 Page 39 Nyílászárók HÁZ és

Részletesebben

Referenciamunka. A kollektor elhelyezkedése a tetőn /1.sz. kép/ Forester & Partners Alternatív energia Kft. www.alternativ-energia.

Referenciamunka. A kollektor elhelyezkedése a tetőn /1.sz. kép/ Forester & Partners Alternatív energia Kft. www.alternativ-energia. Referenciamunka A Kft.-t mint a Paradigma GmbH. Sytem Partner-ét az érdeklődő a 2010-es Construma kiállításon kereste meg a gyár solar termékeivel kapcsolatosan. Az érdeklődő elmondta, hogy új építésű

Részletesebben

Tartószerkezet-rekonstrukciós Szakmérnöki Képzés

Tartószerkezet-rekonstrukciós Szakmérnöki Képzés 1. Bevezetés Falazott szerkezetek Tartalom Megnevezések, fal típusok Anyagok Mechanikai jellemzők 1 Falazott szerkezetek alkalmazási területei: 20. század: alacsony és középmagas épületek kb. 100 évvel

Részletesebben

Életre keltjük épületét

Életre keltjük épületét Tégy bele csövet, szerelvényt! Hol kazán ontja melegét, a ház életre kél Közel 40 fő munkatársi létszám, közel 100 főt foglalkoztató alvállalkozói kör. 300 m2, XXI. századi technológiával épült iroda,

Részletesebben

dizájn Geberit Monolith szaniter szerelőmodulok Geberit Kft. Office Garden II. Budapest Alíz utca

dizájn Geberit Monolith szaniter szerelőmodulok Geberit Kft. Office Garden II. Budapest Alíz utca Geberit Kft. Office Garden II. Budapest Alíz utca 2. 1117 T: 06 1 204 4187 F: 06 1 204 4190 sales.hu@geberit.com www.geberit.hu Újragondolt fürdőszoba dizájn Geberit Monolith szaniter szerelőmodulok HU/12.11

Részletesebben

Ezekre a kérdésekre kielégítő választ általában az építési tervek elkészültekor kapunk, melynek elkészítéséhez már építészmérnök bevonása szükséges.

Ezekre a kérdésekre kielégítő választ általában az építési tervek elkészültekor kapunk, melynek elkészítéséhez már építészmérnök bevonása szükséges. ISOTEQ DESIGNER Bemutatkozik az IsoteQ DESIGNER tervezőprogram, mely egyedülálló lehetőséget nyújt az építkeznivágyóknak, hogy papírra vethessék álmaik otthonát. $ A modern energiatakarékos ház a biztonságos

Részletesebben

Minden érv. mellette szól

Minden érv. mellette szól Minden érv mellette szól Nekem fontos a hatékonyság Tökéletes választás mindenkinek, akinek fontos a hatékonyság. RotoQ-val garantált a hatékony beépítés. Az új RotoQ a beszerelés során csavarok nélkül

Részletesebben

ENERGIA- HATÉKONYSÁG. EURO-DESIGN 86 Plus ablakok Értéktöbblet és hőszigetelés otthona számára. Construction Automotive Industry. www.rehau.

ENERGIA- HATÉKONYSÁG. EURO-DESIGN 86 Plus ablakok Értéktöbblet és hőszigetelés otthona számára. Construction Automotive Industry. www.rehau. ENERGIA- HATÉKONYSÁG EURO-DESIGN 86 Plus ablakok Értéktöbblet és hőszigetelés otthona számára www.rehau.hu Construction Automotive Industry EURO-DESIGN 86 Plus ablakok Értéktöbblet otthona számára Takarítson

Részletesebben

Bábolna. Takarmányozási Program. Húsmarha / Tehén Kiegészítő takarmányok

Bábolna. Takarmányozási Program. Húsmarha / Tehén Kiegészítő takarmányok Bábolna Takarmányozási Program Húsmarha / Tehén Kiegészítő takarmányok 1 Tisztelt Partnerünk! Szeretnénk megragadni az alkalmat, hogy röviden bemutassuk szarvasmarha takarmányozási programunkat. Takarmány

Részletesebben

Otthonunk, jól megszokott környezetünk átalakítása gonddal, kiadással jár együtt.

Otthonunk, jól megszokott környezetünk átalakítása gonddal, kiadással jár együtt. Otthonunk, jól megszokott környezetünk átalakítása gonddal, kiadással jár együtt. A nyílászárók felújítása, cseréje azonban megéri ezt a fáradságot, hiszen melegebb, energiatakarékos, környezet barát helyet

Részletesebben

A NESsT küldetése és tevékenységei

A NESsT küldetése és tevékenységei A NESsT küldetése és tevékenységei A NESsT a feltörekvő piacgazdaságok legégetőbb társadalmi problémáira nyújt megoldást fenntartható társadalmi vállalkozások támogatása és fejlesztése révén. NESsT Portfolio

Részletesebben

OPTIMA 76 MŰANYAG NYÍLÁSZÁRÓK 2013

OPTIMA 76 MŰANYAG NYÍLÁSZÁRÓK 2013 OPTIMA 76 MŰANYAG NYÍLÁSZÁRÓK 2013 Az épületek védelmi szempontból leggyengébb pont ja a nyílászáró. Igaz ez nem csak a betörésvédelem, de a hővédelem (hőszigetelés) és a zajvédelem (hangszigetelés) vonatkozásában

Részletesebben

realtherm Mûanyag nyílászáró rendszerek

realtherm Mûanyag nyílászáró rendszerek realtherm Mûanyag nyílászáró rendszerek realtherm több mint egy ablak! Realtherm Kft. közel 10 éves szakmai tapasztalattal a háta mögött végzi tevékenységét a műanyag nyílászáró gyártás területén. Célunk,

Részletesebben

VII. Lakiteleki Tűvédelmi Szakmai Napok. Egy építőipari beruházás folyamata, tűzjelző a fókuszban I.

VII. Lakiteleki Tűvédelmi Szakmai Napok. Egy építőipari beruházás folyamata, tűzjelző a fókuszban I. VII. Lakiteleki Tűvédelmi Szakmai Napok Egy építőipari beruházás folyamata, tűzjelző a fókuszban I. Az (egy majdnem) ÉPÍTÉSZ nézőpontja előírások 1997. évi LXXVIII. Törvény az épített környezet alakításáról

Részletesebben

Fokozatmentes fényerőszabályozás,

Fokozatmentes fényerőszabályozás, PHILIPS Szabályozható LED Phase kettős spotlámpa szabályozható fény Hangulat teremtésére tökéletes Lágy LED, szemkímélő Kiváló minőségű anyagok Fokozatmentes fényerőszabályozás, a ragyogótól a lágy fényig

Részletesebben

Versenyképesség-növelő Alapcsomag

Versenyképesség-növelő Alapcsomag ÉRJEN EL hozzáadott értékkel és együttműködésekkel nagyobb profitot, több minőségi vevőt, versenyelőnyt, illetve hatékonyabb működést! Vereb István vagyok. Az én dolgom, hogy mentorként fejlődéshez és

Részletesebben

J A G A K N O C K O N W O O D

J A G A K N O C K O N W O O D J A G A K N O C K O N W O O D Kivételes, formabontó, konfrontáló. A KNOCKONWOOD a legelső fűtőtest fából. A gyönyörűen kivitelezett, egyszerű, mégis elegáns, tartós burkolat a legjobb minőségű furnérból

Részletesebben

A vállalkozás vezérelvei

A vállalkozás vezérelvei A vállalkozás vezérelvei Developing the future. Magunkról: Raiffeisen evolution project development Cégünk egy Ausztriában, Közép- és Kelet-Európában működő, bécsi székhelyű ingatlanvállalkozás. Sikerünk

Részletesebben

káros hatásaitól Megvédjük az épületeket és a bennük lakókat a természeti erőkkel szemben

káros hatásaitól Megvédjük az épületeket és a bennük lakókat a természeti erőkkel szemben CREATE AND PROTECT Jobb épületek a minőségi életért Életünk jelentős részét négy fal között éljük. Gondoljunk csak bele, mennyi időt töltöttünk és töltünk különböző iskoláink épületeiben, az otthonunkban,

Részletesebben

ABUS Zárrendszerek A biztonságos választás

ABUS Zárrendszerek A biztonságos választás ABUS Zárrendszerek A biztonságos választás www.abus.com Hengerzárak zárrendszerekhez Abus Zolit 1000 Egyedi HBZ profillal Kulcskép csere Biztonsági jellemzők Hatékony letapogatásos nyitás elleni védelem

Részletesebben

EXTRUDÁLT POLISZTIROL

EXTRUDÁLT POLISZTIROL EXTRUDÁLT POLISZTIROL A Fibrotermica SpA társaság extrudált polisztirol lemezt gyárt, melynek neve FIBROSTIR. A FIBROSTIR egyrétegû, kiváló hõszigetelõ képességû sárga színû lemez, alkalmazható mind egyéni

Részletesebben

Társaságunk. Betonszerkezetek vízszigetelése kristályos technológiával

Társaságunk. Betonszerkezetek vízszigetelése kristályos technológiával Társaságunk Betonszerkezetek vízszigetelése kristályos technológiával A Xypex Chemical Corporation egyike a világ vezető vízszigetelő anyag gyártóinak. A társaság a Xypex kristályos technológia bevezetésével

Részletesebben