Biztonságos kényelem. YTONG Kész Ház

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Biztonságos kényelem. YTONG Kész Ház"

Átírás

1 Biztonságos kényelem YTONG Kész Ház

2 2 A legjobb választás a saját otthonért YTONG az otthonához vezetõ biztos választás Az ember egyik legfõbb vágya, hogy olyan otthont teremtsen a családjának, a szeretteinek, amely mindenki számára a nyugalom szigetét jelenti. Biztonságban, kényelemben szeretnénk élni, nevelni a gyermekeinket, betelve azzal a tudattal, hogy a ház, amelyben az életünk nagy része zajlik, minden szempontból jó befektetés volt. Az YTONG - Kész Ház rendszer egy olyan lehetõséget nyújt Önnek, amelynek révén megvalósíthatja az otthonáról, házáról szõtt elképzeléseit. A magunk részérõl már a kezdetektõl fogva szeretnénk segítséget nyújtani Önnek ahhoz, hogy új otthonának megteremtése minél kevesebb fejtörést okozzon. Gondoljon a jövõre gondoljon az YTONG-ra! Szakértelmünk jelenti az Ön számára az egyik legnagyobb biztonságot. A családi házak építéséhez kapcsolódva, az évtizedek alatt szerzett tapasztalatunk és fejlesztéseink az Ön biztosítéka egy kiváló minõségû élettér, a saját otthon megteremtéséhez. Ennek felépítéséhez válasszon egy teljesen személyre szabott megoldást! A tervezéstõl a családi ház megépítéséig az YTONG Partnerek jelentik a rendszer gerincét, olyan szakemberek, akiknek a legfontosabb a minõség, a gyorsaság, a megbízhatóság, valamint a ház lakóinak biztonsága. Azt szeretnénk, hogy Ön mint építtetõ valóban elégedett legyen. Leendõ házához Partnereinknél kiválaszthatja az YTONG építési rendszer mellett a hazánkban kapható építõanyagok kínálatából az Önnek leginkább megfelelõ anyagokat.

3 A legjobb választás a saját otthonért 3 Partnereink szaktanácsot is adnak, segítenek Önnek a termékek, illetve termékcsoportok megismerésében, azok összehangolásában, hogy minél inkább megkönnyítsék a döntéseket. Az YTONG - Kész Ház Partnerek által összeállított ajánlati csomagokba bekerülnek az Ön által kiválasztott építõanyagok, a szakszerû beépítésükhöz szükséges kivitelezés leírása, valamint a készültségi foknak megfelelõ ár. Kérjük, fordítson egy kis idõt innovatív ötletünk tanulmányozására, melynek neve: YTONG - Kész Ház. Azért, hogy a ház valóban készen legyen.

4 4 Az építés kockázatai Hozzáértõ partner nélkül építeni nehéz és bonyolult vállalkozás Hallomásból vagy saját tapasztalatai alapján bizonyára Ön is tud olyan építkezésekrõl, amelyeknél számos a laikus építtetõ számára megoldhatatlannak látszó probléma adódott. Ilyen nehézségek többnyire a házilagos kivitelezésnél fordulnak elõ, és nem kevés gondot okoznak. A saját otthon megteremtését célzó törekvések megbízható és hozzáértõ, az egész folyamatot végigkísérõ partner nélkül, elõre nem látható bonyodalmakkal és fõleg nagy anyagi kockázattal járhatnak. Tervezés Már a tervezési fázisban rengeteg idõre és energiára van szükség ahhoz, hogy végül egy és jól megvalósítható koncepció szülessen. El kell dönteni, hogy egyedi tervet vagy úgynevezett minta illetve típustervet választ. A típustervek megkönnyítik a választást mind a funkciót, mind a formát tekintve. A ház tetszetõs külsején túl fontos a helyiségek jó beosztása is, mert ez teszi lehetõvé, hogy a család új otthonában jól érezze magát. Az építésszel együtt kell gondolkodni és dolgozni, mert csak így tud a megrendelõ a személyes igényeinek leginkább megfelelõ házat kialakíttatni magának. Az átgondolt tervezés és kalkuláció mindenek elõtt azért fontos, mert utólag nehéz és problémás változtatni az épületen, a módosítások miatt több pénzés idõráfordítás szükséges hozzá. Partnereink többféle igényt kielégítõ mintatervet ajánlanak a figyelmébe, melyek alapján könnyebb lesz döntenie. Az Ön által kiválasztott mintatervet Partnereink az adott helyszínre adaptálják, vagy szükség esetén áttervezik. Ha egyedi elképzelései vannak, ezt is megoldják.

5 Az építés kockázatai 5 Igények Megoldások Egy kézben összefogott rendszer YTONG - Kész Ház Partner Minõségi anyagok használata Kiváló mûszaki tulajdonságokkal rendelkezõ építõanyagok alkalmazása Költségoptimalizálás Árkalkuláció, építési idõ meghatározása, típustervek alkalmazása Biztonság az építés és a használat során Minõségi kivitelezés, az értékálló anyagok szakszerû beépítése, folyamatos kontroll. Építõanyagok A tervezés közben döntenie kell a beépítendõ anyagokról is. Meglehetõsen nehéz feladat elé néz az építtetõ, ha ezt hozzáértés nélkül egymaga akarja felvállalni. Minden esetben kérje Partnereink illetve tervezõje tanácsát, hiszen a szakértelem és tapasztalat ehhez is elengedhetetlenül szükséges. Az építõanyagok közül célszerû azokat választani, amelyeknek gyártói vagy forgalmazói a hazai építõanyag ipari piacon stabil pozícióval bírnak. Ez azt jelenti, hogy a termék, vagy termékrendszer jó minõségû, az ár és a minõség aránya kiegyensúlyozott, a gyártó megfelelõ szervíz-, illetve kereskedõi háttérrel rendelkezik. Tanácsos annak is utánanézni, hogy milyen szolgáltatások tartoznak a különbözõ termékekhez. Kivitelezés Az elkészített tervek alapján elkezdõdhet az építkezés. Nem könnyû a kiváló minõségû építõanyagok mellé azokat a kivitelezõket megtalálni, akik a minõségen túl kedvezõ árakat is adnak. Az árajánlatban lévõ költségvetési tételek értelmezése a különbözõ árajánlatok összehasonlítása szakmai ismeretek nélkül szintén nem egyszerû. A magánépítõk számára a különbözõ szakmák közötti koordináció a megfelelõ szakmai felkészültség nélkül nagyon nehéz feladat. Az építési vállalkozóval való együttmûködés során különösen a szerzõdések megkötésekor szintén nagy körültekintésre van szükség. Különösen fontos, hogy az ajánlatban szereplõ tételek, s így az összes ráfordítás költsége ne változzon. A saját otthon építése az egyik legfontosabb és pénzügyileg talán legjelentõsebb beruházás egy ember életében. Ehhez az elhatározáshoz egy olyan megbízható és hozzáértõ partnert válasszon, aki segíti, illetve végigkíséri Önt és családját az építési szándéktól a ház megvalósulásáig. Biztonsággal építhet ránk és Partnereinkre: YTONG - Kész Ház.

6 6 A megoldás A megoldás: YTONG Kész Ház Azt szeretnénk, hogy a saját házáról szõtt álmai és elképzelései megvalósuljanak. Az YTONG - Kész Ház rendszerrel nyitva áll Ön elõtt a lehetõség, hogy célját biztonságosan és kényelmesen elérje. Értékesítési rendszerünkben a tervezéstõl a kivitelezésig különbözõ lehetõségek közül választhat. A rendszer az országban a kijelölt Partneri hálózaton keresztül mûködik. Így az Önhöz legközelebb esõ YTONG - Partnerrel közösen valósíthatja meg a házépítéssel kapcsolatos elképzeléseit. Olyan házat építhet, amely az építõanyagokat és a kivitelezést tekintve megfelel a legmodernebb elvárásoknak. A magas minõségi színvonalú termékeket és az ezekhez kapcsolódó szolgáltatásokat folyamatos ellenõrzés mellett kínáljuk Önnek. A tervezést és a kivitelezést az YTONG-Partnerek végzik, tevékenységüket az YTONG folyamatosan koordinálja és ellenõrzi. Az anyagokat és a szolgáltatásokat illetõen a különbözõ modulok összeállítása - egyedi és a típusházak tekintetében is az Ön igényei szerint a kiválasztott YTONG Kész Ház Partnerrel történt egyeztetés alapján történik. Az építés így nem kalkulálhatatlan kockázatot, hanem biztonságot és garanciát jelent. Biztonság és kényelem egy kézbõl: YTONG - Kész Ház rendszer. YTONG - Kész Ház rendszer: Már a tervezésnél nehéz a választás. Az építtetõk figyelmének felkeltése és az épülettípus, funkció gyorsabb megismerése, a választás és döntés elõsegítésére racionalizált típusterveket ajánlanak Partnerein az Ön figyelmébe. A tervek sokrétûek, a tetszetõs architektúra mellett változatos igények kielégítésre is alkalmasak. Partnereinknél ezek a tervek is megtalálhatók, és igény szerint módosíthatók, áttervezhetõk. A ház tulajdonosaként és használójaként Önnek kell eldöntenie, hogy melyik formai és funkcionális kialakítást választja. Természetesen az Ön egyedi, meglévõ tervei alapján, személyre szabottan is megvalósíthatók az elképzelések. Ha még nem rendelkezik tervvel, és az egyedi tervezés mellett dönt Partnereink ebben is szívesen állnak a rendelkezésére. Hiszen nálunk Ön áll a központban.

7 A megoldás 7 A kiváló építõanyag a tökéletes otthon alapja. Minden esetben az YTONG építési rendszer a kiinduló. A külsõ és belsõ falakhoz szükséges anyagoktól a nyílásáthidalásokig és kiegészítõ termékekig minden beépítési helyre optimális és minõségében kiváló építõanyagokat ajánlunk. Az YTONG-építõanyagok a legjobb hõszigeteléssel, valamint optimális teherbírással rendelkeznek. Jó hangszigetelõ tulajdonságuk révén nyugodt, csendes életterek kialakítását teszik lehetõvé. Az építészeti tervek alapján YTONG-Partnerünk kalkulációt készít Önnek arra a készültségi fokra, amelyet kiválaszt. A felhasználandó anyagok és azok beépítése, valamint a költségek ésszerû felosztása szempontjából is a Partnerek törekszenek akár típus, akár egyedi tervének optimalizálására. Munkatársaink az Ön igényeinek megfelelõen folyamatosan ellenõrzik Partnereink szolgáltatásait. Igényei és lehetõségei szerint dönthet az egyes termék- és szolgáltatás-csomagokról, az új otthonához vezetõ út egyéni összeállításáról. Természetesen minden alkalommal az YTONG építési rendszercsomag a kiindulópont. Partnerünk a kezdetektõl fogva Önnel közösen készíti el a személyre szabott megoldást átvállalja a koordinációt, és a választott készültségi fok szerint differenciált ajánlatot ad. Gondolja végig: magas minõség, biztonsággal, garantált áron. Álmait, elképzeléseit az YTONG - Kész Ház építési rendszerrel váltsa valóra. A következõ fontos lépés a kivitelezés amelynek során háza testet ölt. A legkiválóbb építõanyagok kombinációjával és a minõségileg legjobb kivitelezéssel biztosítható a sikeres végeredmény az Ön családi háza. A kivitelezési ajánlat tartalmazza azt a készültségi fokot, melyet Ön kiválaszt. Az egyéb építõanyagokat, az adott készültségi szinthez szükséges kivitelezési munkákat, valamint azok ütemezését Partnerünk határozza meg, természetesen Önnel egyeztetve. Az építkezés ideje alatt sem hagyjuk magára!

8 8 YTONG építési rendszer Otthont teremt Több mint 70 éves tapasztalat 2002 közepétõl az 1,6 Mrd Euro forgalmú és kereken fõt foglalkoztató, így világszerte méltán az egyik legjelentõsebb építõanyagipari vállalat, a Haniel Bau-Industrie GmbH falazott szerkezetekhez kialakított építõanyaga az YTONG. Az YTONG a pórusbeton területét képviseli ebben az új csoportban, mely januárban a Xella Baustoffe GmbH nevet kapta. A Xella Porenbeton Holding AG Európa 15 országában 30 pórusbeton-gyárral rendelkezik, és ez az 1991-ben alapított XELLA Pórusbeton Mo. Kft. anyavállalata is. Az YTONG több mint 70 éves tapasztalattal rendelkezik a kiváló építõanyagok gyártásában. A magas színvonalú termékek gyártását az ISO 9001:2000 minõségbiztosítási rendszer garantálja, mindemellett az YTONG a falazóanyagok közül elsõként megfelelt a környezetbarát termékek szigorú elõírásainak. Az YTONG-nál a minõség ennél is többet jelent, mert az YTONG megbízható partner is egyúttal. Sok éve segít az építkezõknek abban, hogy megvalósíthassák álmukat, felépíthessék a házukat. Az YTONG jó hõszigetelõ Ennek alapja különleges szerkezete. Minden YTONG elemnek millió apró, zárt légpórusa van. Mivel a bezárt, nyugvó levegõ az egyik legjobb hõszigetelõ, ezek a légkamrák természetüknél fogva optimális hõszigetelõ képességet biztosítanak. Az YTONG falazóelemben a pórusok eloszlása mindenhol egyenletes, ezért homogén, masszív anyag, amely minden helyen kibírja ugyanazt a terhelést. Így azonos nyomószilárdság mellett sokkal jobb hõszigetelést biztosít. Jobb klíma az egész házban Az, hogy Ön jól érzi magát a házában, alapvetõen a helységekben uralkodó léghõmérséklettõl, illetve a falak felületének hõmérsékletétõl függ. Ebben az egyik legfontosabb meghatározó tényezõ a fal. Az YTONG optimális hõszigetelõ képességgel rendelkezik, és egyenletes, kellemes hõmérsékletet biztosít a pincétõl a padlásig, a kinti idõjárási viszonyoktól függetlenül. A jó határoló szerkezet nemcsak arról gondoskodik, hogy télen bent jó meleg legyen, hanem hogy a nyári hõség is kinnrekedjen. Így egész éven át biztosított a kellemes lakóklíma.

9 YTONG építési rendszer 9 Több védelem a háznak és lakójának A kitûnõ hõszigetelõ képességnek köszönhetõen a falak magas felületi hõmérséklettel rendelkeznek, így a nedvesség nem csapódhat le. Ezáltal a fal megõrzi eredeti minõségét, és megóvja az Ön és családja egészségét. A jó zajvédelem jobb életminõséget biztosít Ha YTONG falazóelemet használ, nem kell külön hangvédelemre költenie, mivel itt a hangvédelem már rendelkezésre áll. Mindezt a független mérések is alátámasztják. A tûzvédelem biztonság Az YTONG tisztán ásványi eredetû anyag, ezáltal nem éghetõ. Ezért a viszonylag vékony fal is eleget tesz a magas tûzvédelmi követelményeknek. Egy 30 cm széles YTONG fal tûzállósága 4 óra, azaz a legmagasabb magyar szabványelvárásnak megfelel. Ez Önnek és családjának optimális biztonságot nyújt, anélkül, hogy növelné az építési költséget.

10 10 Építsen YTONG-gal Biztonság és kényelem: YTONG Kész Ház! Az építés elõtt Egy ház építésénél mi lehet az egyik legfontosabb szempont? Mindenekelõtt a biztonság. Minden fázisban, tehát a tervezésnél, a kivitelezésnél és késõbb a használat során is. Ezt a biztonságot az YTONG - Kész Ház rendszer szolgáltatja Önnek. Pénzügyi tervezési biztonság Ha új otthon építése mellett dönt, figyelembe kell vennie anyagi lehetõségeit is. Számba kell venni valamennyi költséget, amely az építés folyamán felmerülhet. Az YTONG - Kész Ház rendszer ehhez biztos kiindulópontot kínál Önnek. Partnereinknél érdeklõdhet a különbözõ hitellehetõségek felvételérõl, amennyiben saját tõkéjét kiegészítené valamilyen személyi vagy építési célú hitellel. Partnereink a beépített anyagok és kivitelezés tekintetében áraikat meghatározott ideig garantálják Önnek. Mindezt a kellemetlen meglepetés elkerülése érdekében teszik. Építészeti tervezési biztonság Partnereink megosztják Önnel a családi házak tervezésében szerzett tapasztalataikat választhat az általános igényszintre tervezett mintaházak közül, avagy Partnereink építész munkatársai egyedi igényeinek megfelelõ házat terveznek Önnek. Lehetõsége van a mintatervek bizonyos mértékû módosítására is. A megfelelõen elkészített, egyénre szabott, vagy az általános igényeknek megfelelõ mintaterv az elsõ lépés az Ön háza felé. Ha csak álmai vannak a jövendõ otthonáról, az YTONG - Kész Ház rendszer Partnerei formába öntik azokat.

11 11 Az építés alatt Az építés után... az építõanyagoknál Az YTONG a minõségileg legjobb anyagok közé tartozik, ezért Partnereink az Ön igényeinek megfelelõen, gondosan választják ki a többi építõanyagot is, és mûszaki tanácsadással segítik a döntést.... a kivitelezésnél A gondos tervezés és a minõségi anyagok még nem biztosítják a kívánt eredményt, ha hiányzik a hozzáértõ és szakszerû kivitelezés. Az építkezés megfelelõ színvonala, a szakszerû beépítés a kiválasztott Partnereinken keresztül garantált. Szakembereink által a minõség folyamatosan ellenõrzött, tanácsaikkal tovább segítik Partnereink munkáját.... a tartós biztonság A beépített anyagok és a kivitelezés minõsége a használat során további elõnyöket jelent. Minden felhasznált építõanyag rendelkezik a minõségi termékekre jellemzõ jó tulajdonságokkal. A kiváló hõ-, hangszigetelés és az egyéb kitûnõ mûszaki tulajdonságok biztosítják az optimális lakókörnyezetet és lakóklímát. Az alkalmazott építõanyagoknak köszönhetõen a hõvédelem sem télen, sem nyáron nem jelent problémát, sõt az YTONG építési rendszerrel a fûtési szezonban jelentõs energiamegtakarítás érhetõ el. Az YTONG - Kész Ház rendszernél Partnereink értékálló és tartós anyagokat alkalmaznak, ennek következtében a használat során jelentõs költségmegtakarítás érhetõ el. Ez a kifizetõdõ tartós biztonság.

12 12 Mintatervek Camino Pinceszint: 41,10 m 2 Földszint: 86,30 m 2 Tetõtér: 69,40 m 2 alapterület: 196,80 m 2

13 Mintatervek 13 Ciprus Pinceszint: 91,52 m 2 Földszint: 73,77 m 2 alapterület: 65,29 m 2

14 14 Mintatervek Ibiza alapterület: 75,98 m 2 Capri alapterület: 112,09 m 2

15 Mintatervek 15 Gozo Földszint: 89,61 m 2 Tetõtér: 44,62 m 2 alapterület: 134,23 m 2

16 16 Mintatervek Korfu Pinceszint: 59,39 m 2 Földszint: 83,48 m 2 Tetõtér: 76,36 m 2 alapterület: 219,23 m 2

17 Mintatervek 17 Korzika Pinceszint: 64,70 m 2 Földszint: 117,90 m 2 Tetõtér: 103,20 m 2 alapterület: 285,80 m 2

18 18 Mintatervek Kréta Pinceszint: 33,47 m 2 Földszint: 117,59 m 2 Tetõtér: 74,63 m 2 alapterület: 225,69 m 2

19 Mintatervek 19 Lanzarotte alapterület: 112,50 m 2 Mallorca alapterület: 142,30 m 2

20 20 Mintatervek Madeira Földszint: 54,40 m 2 Tetõtér: 61,70 m 2 alapterület: 116,10 m 2

21 Mintatervek 21 Málta alapterület: 90,45 m 2 Mikonosz alapterület (garázs nélkül): 89,40 m 2

22 22 Mintatervek Naxos alapterület: 100,80 m 2 Rodosz Pinceszint: 55,74 m 2 Földszint (garázs nélkül): 115,40 m 2 alapterület: 171,14 m 2

23 23

24 XELLA Pórusbeton Mo. Kft. Kereskedelmi Iroda H-1139 Budapest, Teve u. 41. Postacím: H-1384 Budapest, Pf: 787 Tel.: 1 / Fax: 1 / Internet Az Ön YTONG - Kész Ház Partnere: március

Hamarabb mint gondolná

Hamarabb mint gondolná YTONG Kész Ház 2 A legjobb választás a saját otthonért Hamarabb mint gondolná Biztonságban, kényelemben szeretnénk élni, és nevelni a gyerekeinket, betelve azzal a tudattal, hogy a ház, amelyben az életünk

Részletesebben

Kész-Ház Katalógus 1

Kész-Ház Katalógus 1 Kész-Ház Katalógus 1 Hamarabb, mint gondolná Biztonságban, kényelemben szeretnénk élni és nevelni a gyerekeinket, azzal a meggyőződéssel, hogy a családi ház, melybe oly sok időt, energiát és pénzt fektettünk

Részletesebben

Kiváló energetikai minőség okostéglával! OKOSTÉGLA A+++

Kiváló energetikai minőség okostéglával! OKOSTÉGLA A+++ Kiváló energetikai minőség okostéglával! A+++ Megoldás falazatra Miért fontos a megfelelő téglaválasztás? Amikor téglaválasztás előtt állunk, gyakran nem is tudatosul bennünk, milyen fontos döntést kell

Részletesebben

Az ásványgyapot új generációja

Az ásványgyapot új generációja Az ásványgyapot új generációja Egy selymes tapintású, kristálytiszta, nem éghető hő- és hangszigetelő ásványgyapot az URSA-tól PureOne az ásványgyapot új generációja URSA az Ön partnere elkötelezett a

Részletesebben

Fehér Szerkezetek - 2014. Xella Magyarország Kft. 1

Fehér Szerkezetek - 2014. Xella Magyarország Kft. 1 Fehér Szerkezetek - 2014 Május 8. Május 13. Május 15. Május 20. Május 27. Budapest Debrecen Veszprém Hódmezővásárhely Győr Xella Magyarország Kft. 1 Fehér Szerkezetek - 2014 Program: 09.00-09.30: Követelmények

Részletesebben

A mobil térrendszerek szakértője

A mobil térrendszerek szakértője A mobil térrendszerek szakértője Az Ön mobil térrendszereinek szakértője CONTAINEX a WALTER GROUP tagja Értékeink A CONTAINEX a konténerek és mobil térrendszerek vezető értékesítője egész Európában több

Részletesebben

Környezetbarát, energiahatékony külső falszerkezetek. YTONG és YTONG MULTIPOR

Környezetbarát, energiahatékony külső falszerkezetek. YTONG és YTONG MULTIPOR Környezetbarát, energiahatékony külső falszerkezetek YTONG és YTONG MULTIPOR anyagok használatával Környezetbarát, energiahatékony külső falszerkezetek Tartalomjegyzék: 1) Környezetbarát termék 2) Hőtechnika:

Részletesebben

Előadó neve Xella Magyarország Kft.

Előadó neve Xella Magyarország Kft. ORSZÁGOS KONFERENCIASOROZAT Főtámogató Szervezők Homlokzati falszerkezetek belső oldali hőszigetelése ásványi hőszigetelő lapokkal Előadó neve Xella Magyarország Kft. hőszigetelő lapok anyag jellemzők

Részletesebben

A történet elindult. A Pannon Papír megalakulása.

A történet elindult. A Pannon Papír megalakulása. IRODAI MEGOLDÁSOK Történetünk A Pannon Papírt 2005-ben magyarországi magánszemélyek alapították győri székhellyel, többéves papír-írószer kereskedelmi tapasztalattal. A régi kereskedők szakmai elkötelezettsége

Részletesebben

ÚJ KORSZAK AZ ÉPÜLETEK ENERGIAHATÉKONYSÁGÁBAN

ÚJ KORSZAK AZ ÉPÜLETEK ENERGIAHATÉKONYSÁGÁBAN ÚJ KORSZAK AZ ÉPÜLETEK ENERGIAHATÉKONYSÁGÁBAN HŐTECHNIKA KÖRNYEZET TŰZ GARANCIA 40 ÉV HŐTECHNIKAI GARANCIA 20%-KAL JOBB HŐTECHNIKAI TELJESÍTMÉNY Kezdje meg az IPN-QuadCore utazást itt: ipn-quadcore.co.uk

Részletesebben

Műanyag nyílászárók a SCHÜCO-tól

Műanyag nyílászárók a SCHÜCO-tól A fenntarthatóság iránt elkötelezett építészetért Műanyag nyílászárók a SCHÜCO-tól A SCHÜCO rendszer műanyag nyílászárói a hazai piacon is egyre nagyobb teret és elismerést nyernek, hiszen előnyös tulajdonságaikkal,

Részletesebben

iko zsindely, a tetőre vetett okosabb pillantás

iko zsindely, a tetőre vetett okosabb pillantás iko zsindely, a tetőre vetett okosabb pillantás A vezető szaktekintély világsz minőségű tetőfedések Szókratész (i.e. 469-399) az antik kor leghíresebb görög filozófusa, Gondolatai a filozófia tudomány

Részletesebben

A Btech Magyarország Kft. B2B ajánlata

A Btech Magyarország Kft. B2B ajánlata A Btech Magyarország Kft. B2B ajánlata Cégünkrôl Vállalatunk a Btech Magyarország Kft. a Swatch Group svájci órakonszern olyan népszerû és világszinten kiemelkedô eladási volumennel rendelkezô márkáinak,

Részletesebben

Az ásványgyapot új generációja

Az ásványgyapot új generációja Az ásványgyapot új generációja Egy selymes tapintású, kristálytiszta, nem éghetõ hõ- és hangszigetelõ ásványgyapot az URSA-tól PureOne az ásványgyapot új generációja URSA az Ön partnere elkötelezett a

Részletesebben

Construction. Egy piacvezetô biztonságával a lapostetô-szigetelés területén

Construction. Egy piacvezetô biztonságával a lapostetô-szigetelés területén Construction Egy piacvezetô biztonságával a lapostetô-szigetelés területén Többletérték a tetôn Innováció A beruházók, tervezôk és szigetelési szakkivitelezôk a mûanyag - lemezes szigetelések területén

Részletesebben

VAKOLT FALFŰTÉS/FALHŰTÉS SystemWand. EasyFlexWand.

VAKOLT FALFŰTÉS/FALHŰTÉS SystemWand. EasyFlexWand. www.variotherm.hu VAKOLT FALFŰTÉS/FALHŰTÉS SystemWand. EasyFlexWand. FŰTÉS. HŰTÉS. KOMFORT. VAKOLT FALFŰTÉS FALHŰTÉS Kiváló komfort? Gyerekjáték! Mint felületfűtések, a SystemWand és az EasyFlexWand rendszerek

Részletesebben

Az ásványgyapot új generációja

Az ásványgyapot új generációja Az ásványgyapot új generációja Egy selymes tapintású, kristálytiszta, nem éghető hő- és hangszigetelő ásványgyapot az URSA-tól PureOne az ásványgyapot új generációja URSA az Ön partnere elkötelezett a

Részletesebben

Állítsa be pillanatok alatt. Élvezze sok-sok éven át.

Állítsa be pillanatok alatt. Élvezze sok-sok éven át. MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Állítsa be pillanatok alatt. Élvezze sok-sok éven át. ÚJ living by Danfoss termosztátok Váltson magasabb komfortszintre! Egyszer beállítja és elfelejtheti a programozást Az

Részletesebben

Miért fontos a tűzálló szigetelés? Az épületek tűzvédelme és biztonsága

Miért fontos a tűzálló szigetelés? Az épületek tűzvédelme és biztonsága Miért fontos a tűzálló szigetelés? Az épületek tűzvédelme és biztonsága Az épülettüzek jelentős része megelőzhető 2 Épülettüzek és következményeik Bizonyos esetekben ha a kiváltó ok nem Hogyan terjed a

Részletesebben

EPIC. 2005 március. Beltéri klímarendszerek TERVEZZE MEG A KÉNYELMÉT

EPIC. 2005 március. Beltéri klímarendszerek TERVEZZE MEG A KÉNYELMÉT EPIC L1 X71 2005 március Beltéri klímarendszerek TERVEZZE MEG A KÉNYELMÉT Intelligens megoldások Beltéri klímarendszerek Innovatív megoldások A ma megoldásai a jövô igényeinek tesznek eleget A ClimaCool

Részletesebben

e 4 TÉGLAHÁZ 2020 Ház a jövőből Vidóczi Árpád műszaki szaktanácsadó

e 4 TÉGLAHÁZ 2020 Ház a jövőből Vidóczi Árpád műszaki szaktanácsadó Ház a jövőből Vidóczi Árpád műszaki szaktanácsadó TARTALOM: Az e 4 koncepció Passzívház egy rétegű monolit tégla falazattal Energia hatékony téglaház modell = a jövő háza? Az egész több, mint a részek

Részletesebben

Bemutatkozás. www.jankokft.hu. A biztos megoldás

Bemutatkozás. www.jankokft.hu. A biztos megoldás Bemutatkozás A Jankó Kft. 1987-ben egyszemélyes vállalkozásként kezdte meg működését. Néhány év elteltével, a telephely megvásárlása és átalakítása után családi vállalkozásként, Kft. formájában folytatta

Részletesebben

Energiahatékonyság - Társasházak energiahatékony felújítása Tatabánya, 2010. október 26. Előadó: Szigeti László értékesítő

Energiahatékonyság - Társasházak energiahatékony felújítása Tatabánya, 2010. október 26. Előadó: Szigeti László értékesítő Energiahatékonyság - Fűtéskorszerűsítés önerő nélkül Társasházak energiahatékony felújítása Tatabánya, 2010. október 26. Előadó: Szigeti László értékesítő 1. Három ok - ami cselekvésre sarkall 2. Megoldást

Részletesebben

Életre keltjük épületét

Életre keltjük épületét Tégy bele csövet, szerelvényt! Hol kazán ontja melegét, a ház életre kél Közel 40 fő munkatársi létszám, közel 100 főt foglalkoztató alvállalkozói kör. 300 m2, XXI. századi technológiával épült iroda,

Részletesebben

AP-OFFICE Kereskedelmi és Tanácsadó Kft 1056 Budapest, Só u. 2. 1225 Budapest, Bányalég u. 60/B 2120 Dunakeszi, Pallag u. 25/B

AP-OFFICE Kereskedelmi és Tanácsadó Kft 1056 Budapest, Só u. 2. 1225 Budapest, Bányalég u. 60/B 2120 Dunakeszi, Pallag u. 25/B r e z s a d AP-OFFICE Kereskedelmi és Tanácsadó Kft 1056 Budapest, Só u. 2. 1225 Budapest, Bányalég u. 60/B 2120 Dunakeszi, Pallag u. 25/B ri o Telefon: +36 1 999 6346 +36 1 999 6347 +36 1 999 6348 Fax:

Részletesebben

Construction Automotive Industry ÉLET A SZABADBAN RELAZZO. A TERASZ. www.rehau.hu

Construction Automotive Industry ÉLET A SZABADBAN RELAZZO. A TERASZ. www.rehau.hu Construction Automotive Industry ÉLET A SZABADBAN RELAZZO. A TERASZ. www.rehau.hu Ma még álombeli terasz, holnap élettér az ötlettől a kész teraszig Olyan teraszra vágyom, amely illik hozzám és az életstílusomhoz.

Részletesebben

Közmű Akadémia 2013. június 4.

Közmű Akadémia 2013. június 4. 2013. június 4. Berzsenyi Tibor ELMŰ Nyrt. Operatív Értékesítési igazgatóság Lakossági és Üzleti kisfogyasztói értékesítési osztály Energia Pont 1. OLDAL Társasházak, lakóközösségek energiaköltségeinek

Részletesebben

Hőszigetelt felülvilágító kupola Nyitható (CVP) típus

Hőszigetelt felülvilágító kupola Nyitható (CVP) típus Hőszigetelt felülvilágító kupola Nyitható (CVP) típus Mit tehet a szobával egy felülvilágító ablak A lapostetővel rendelkező otthonokban a legtöbb tér konyha, nappali vagy hálószoba csak nagyon kevés természetes

Részletesebben

TARTALOMJEGYZÉK QUADRO QUADRO 8-9 VERMONT 30-33 RETRO 46-47

TARTALOMJEGYZÉK QUADRO QUADRO 8-9 VERMONT 30-33 RETRO 46-47 FALI DEKORÁCIÓ TARTALOMJEGYZÉK QUADRO 4 ARCO 5 QUADRO 8-9 ARCO 10-13 BLOCCO 14-17 SIERRA 18-21 QUBO 22-25 MODERNO 26-29 Az INCANA fali dekorációknak köszönhetően minden VERMONT 30-33 ALASKA 36-39 MONTANA

Részletesebben

Volkswagen FlottaSzerviz. Flottájuk tudja, mi a jó neki.

Volkswagen FlottaSzerviz. Flottájuk tudja, mi a jó neki. Volkswagen FlottaSzerviz. Flottájuk tudja, mi a jó neki. Senki nem ért nálunk jobban a Volkswagenekhez, ezért vagyunk mi a legjobb választás flottájuk szervizelésére. Üdvözli a Volkswagen FlottaSzerviz.

Részletesebben

A vállalkozás vezérelvei

A vállalkozás vezérelvei A vállalkozás vezérelvei Developing the future. Magunkról: Raiffeisen evolution project development Cégünk egy Ausztriában, Közép- és Kelet-Európában működő, bécsi székhelyű ingatlanvállalkozás. Sikerünk

Részletesebben

A CSŐ, AMELY ŐRZI AZ ÖN ÁLMÁT. www.rehau.hu

A CSŐ, AMELY ŐRZI AZ ÖN ÁLMÁT. www.rehau.hu A CSŐ, AMELY ŐRZI AZ ÖN ÁLMÁT raupiano PLUS - PRÉMIUM ZAJVÉDELEM AZ OTTHONÁBAN www.rehau.hu termék: RAUPIANO PLUS Prémium zajvédelem nagy objektumokhoz RAUPIANO PLUS: lefolyórendszer minden olyan alkalmazáshoz,

Részletesebben

Energiahatékonyság Költségmegtakarítás Fűtéskorszerűsítés önerő nélkül. Mentsük meg a vidéket

Energiahatékonyság Költségmegtakarítás Fűtéskorszerűsítés önerő nélkül. Mentsük meg a vidéket Energiahatékonyság Költségmegtakarítás Fűtéskorszerűsítés önerő nélkül Előadó: Polgár Győző Vezető értékesítő Mentsük meg a vidéket Konferencia Miskolc, 2010.12.08. ályázati statisztika (2010. december

Részletesebben

innovációra és nemzetközi együttműködések

innovációra és nemzetközi együttműködések Tények és adatok Alapítás 1993 Tulajdonosok 100%-ban magyar tulajdonosi kör Éves forgalom 300 millió Forint C é g p r o fi l A 1993-ban alapított vállalkozás, fő profilja üzleti informatikai megoldások

Részletesebben

Felszereltség. A ház felszereltsége -Lift -Szellőztetőrendszeres mélygarázs -Parkosított sétáló udvar

Felszereltség. A ház felszereltsége -Lift -Szellőztetőrendszeres mélygarázs -Parkosított sétáló udvar Felszereltség A lakásvásárlás ritka esemény az ember életében, ezért lakásainkat igyekszünk az Ön igényei szerint, egyeztetés alapján, minőségi anyagokból megépíteni. Lehetőség van emellett a burkoló anyagok

Részletesebben

kulcsszerepben a biztosítási piacon Független alkusz A MIN Ő ok SÉG BIZT OSÍTV A

kulcsszerepben a biztosítási piacon Független alkusz A MIN Ő ok SÉG BIZT OSÍTV A A MINŐSÉG BIZTOSÍTVA Független alkuszok kulcsszerepben a biztosítási piacon 2 Kik vagyunk? 3 A Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetsége (FBAMSZ) 1991-ben 13 alkuszcég elhatározásából jött

Részletesebben

Szoros kapcsolat. Termékminõség. Szakértelem. a vevõkkel. Tengine IMAGE. Termékismertetõ

Szoros kapcsolat. Termékminõség. Szakértelem. a vevõkkel. Tengine IMAGE. Termékismertetõ Szakértelem Termékminõség Szoros kapcsolat a vevõkkel Termékismertetõ Tengine IMAGE Tengine IMAGE család Robosztusak és nagy teljesítményûek: ezek a LED-modulok egyenletes megvilágítást adnak bármilyen

Részletesebben

Franke SORTER konyhai szelektív szeméttároló rendszer

Franke SORTER konyhai szelektív szeméttároló rendszer Franke SORTER konyhai szelektív szeméttároló rendszer Minden európai ország szabályozza a hulladékkezelést cél az, hogy a háztartásokban keletkező hulladék egyre nagyobb arányban újrafeldolgozható legyen.

Részletesebben

X = 10 P = Pozitívum. légkezelõ berendezés

X = 10 P = Pozitívum. légkezelõ berendezés XP X = 10 P = Pozitívum légkezelõ berendezés XP = 10 pozitívum I II Építõelemes légkezelõ berendezéseink tervezése és gyártása során a légtechnika szakterületének legmodernebb ismereteit alkalmaztuk és

Részletesebben

S T A B I L A N A Z É L V O N A L B A N.

S T A B I L A N A Z É L V O N A L B A N. S T A B I L A N A Z É L V O N A L B A N. Tűzvédelem egy építőipari fővállalkozó szemszögéből Összeállította: Reiger László vállalkozási főmérnök VER-BAU KFT. Kecskemét S T A B I L A N A Z É L V O N A L

Részletesebben

EXTRUDÁLT POLISZTIROL

EXTRUDÁLT POLISZTIROL EXTRUDÁLT POLISZTIROL A Fibrotermica SpA társaság extrudált polisztirol lemezt gyárt, melynek neve FIBROSTIR. A FIBROSTIR egyrétegû, kiváló hõszigetelõ képességû sárga színû lemez, alkalmazható mind egyéni

Részletesebben

műszaki habok Kizárólagos magyarországi forgalmazó:

műszaki habok Kizárólagos magyarországi forgalmazó: Hanno -Protecto műszaki habok Protecto Kizárólagos magyarországi forgalmazó: TechFoam Hungary Kft. H-1183 Budapest, Felsőcsatári út 15. Tel: + 36 1 296 08 02 Fax: + 36 1 296 0803 e-mail: info@techfoam.hu

Részletesebben

Előadó: Kiss Ernő Rinoker Solar Kft ügyvezető NAP NAPJA ORSZÁGOS KONFERENCIA ÉS SZOLÁRVERSENY 2014.09.20 Salgótarján

Előadó: Kiss Ernő Rinoker Solar Kft ügyvezető NAP NAPJA ORSZÁGOS KONFERENCIA ÉS SZOLÁRVERSENY 2014.09.20 Salgótarján Köszöntjük a Nap Napja konferencia résztvevőit Előadó: Kiss Ernő Rinoker Solar Kft ügyvezető RS Komplex szolgáltatás Piaci igény RS Komplex szolgáltatás A szolgáltatás háttere Részvételi feltételek 1.

Részletesebben

Az épületenergetikai tanúsítvány és értelme Küszöbön a felújítás!

Az épületenergetikai tanúsítvány és értelme Küszöbön a felújítás! Az épületenergetikai tanúsítvány és értelme Küszöbön a felújítás! Előadó: Kozma Hilda Tartalom 1. Épületek energetikai tanúsítása 2. Épületenergetikai korszerűsítés projekt menedzsment Csak egy újabb papír?

Részletesebben

A Mediaforce. A többit bízza ránk:

A Mediaforce. A többit bízza ránk: A Mediaforce Cégünk egyedi, testre szabott megoldásokat kínál vállalkozása fejlesztésére és marketingjének racionalizálására. A mindig túlterhelt vállalatvezetők válláról vesszük le a terhet integrált

Részletesebben

Kéményt OKOSAN! www.leier.eu. Költséghatékony és biztonságos kéményrendszerek a LEIER-től, minden fűtésrendszerhez

Kéményt OKOSAN! www.leier.eu. Költséghatékony és biztonságos kéményrendszerek a LEIER-től, minden fűtésrendszerhez Kéményt OKOSAN! Hogyan válasszuk ki a megfelelő kéményünket? Költséghatékony és biztonságos kéményrendszerek a LEIER-től, minden fűtésrendszerhez www.leier.eu Kéményrendszerek TartalomJEGYZÉK Fontos a

Részletesebben

Több mint hitvallás. Tanácsadó egy életre

Több mint hitvallás. Tanácsadó egy életre mint hitvallás Tanácsadó egy életre mint munka A Money&More nem egy pénzügyi tanácsadó cég a sok közül. Nevünkben a More azt jelenti: több, valódi, profi és érthető útmutatás a pénzügyek világában. Tanácsadói

Részletesebben

A MÉRETRE GYÁRTOTT VASBETON FELÜLETSZERKEZETEK ESETE

A MÉRETRE GYÁRTOTT VASBETON FELÜLETSZERKEZETEK ESETE KONFERENCIASOROZAT 2015 LEIER HUNGÁRIA KFT Magyar Gábor vezető statikus. A MÉRETRE GYÁRTOTT VASBETON FELÜLETSZERKEZETEK ESETE A CPR-EL KONFERENCIASOROZAT 2015 LEIER HUNGÁRIA Kft. www.leier.eu +36 (96)512550

Részletesebben

A minőség nem csak ingyen van hanem jövedelmező is!

A minőség nem csak ingyen van hanem jövedelmező is! TÉGY a szakmádért! A minőség nem csak ingyen van hanem jövedelmező is! Crosby Nemes András okl. építőmérnök - 1 - TEGY egyik fő célja - működőképes vállalkozások Vállalkozás legyen tervezett és ellenőrzött,

Részletesebben

passzívház Érték 0,08 W/m 2 K

passzívház Érték 0,08 W/m 2 K passzívház U Érték 0,08 W/m 2 K Bauland-passzívházak KÉPZELJEN EL EGY OLYAN HÁZAT, amely rendkívül egyszerű alapelv szerint működik: a kifelé áramló hőveszteséget minimálisra csökkentve, a beáramló napenergiát

Részletesebben

Passzív házak. Ni-How Kft. 8200 Veszprém Rozmaring u.1/1. Tel.: 3670-253-8749 nyilaszarocentrum.com@gmail.com www.nyilaszaro-centrum.

Passzív házak. Ni-How Kft. 8200 Veszprém Rozmaring u.1/1. Tel.: 3670-253-8749 nyilaszarocentrum.com@gmail.com www.nyilaszaro-centrum. Passzív házak Ni-How Kft. 8200 Veszprém Rozmaring u.1/1. Tel.: 3670-253-8749 nyilaszarocentrum.com@gmail.com www.nyilaszaro-centrum.com 2014.08.12. 1 Passzív ház Olyan épület, amelyben a kényelmes hőmérséklet

Részletesebben

Lindab Rainline. Lindab Rainline. Lindab Ereszcsatorna rendszer. Adjon a házának új arculatot!

Lindab Rainline. Lindab Rainline. Lindab Ereszcsatorna rendszer. Adjon a házának új arculatot! Lindab Rainline Lindab Ereszcsatorna rendszer Adjon a házának új arculatot! A sokszínű rendszer Miért ne választhatna sötétbordó csatornát fehér homlokzathoz? Miért ne szerelhetne fel exkluzív rézvöröset

Részletesebben

Otthonunk, jól megszokott környezetünk átalakítása gonddal, kiadással jár együtt.

Otthonunk, jól megszokott környezetünk átalakítása gonddal, kiadással jár együtt. Otthonunk, jól megszokott környezetünk átalakítása gonddal, kiadással jár együtt. A nyílászárók felújítása, cseréje azonban megéri ezt a fáradságot, hiszen melegebb, energiatakarékos, környezet barát helyet

Részletesebben

TSZVSZ Magyar Tűzvédelmi Szövetség

TSZVSZ Magyar Tűzvédelmi Szövetség Út a Minősített Tűzvédelmi Vállalkozás cím eléréséig. Országos Tűzvédelmi Konferencia 2013.10.21-22 Vecsés A tűzvédelemmel kapcsolatos minden tevékenység: - tervezés - engedélyeztetés - kivitelezés - ellenőrzés

Részletesebben

CAVA RONDO CLASSIC SCHÜCO CORONA CT 70 AMI LEGINKÁBB ILLIK A STÍLUSUNKHOZ

CAVA RONDO CLASSIC SCHÜCO CORONA CT 70 AMI LEGINKÁBB ILLIK A STÍLUSUNKHOZ CAVA RONDO CLASSIC SCHÜCO CORONA CT 70 AMI LEGINKÁBB ILLIK A STÍLUSUNKHOZ CORONA CT 70 CAVA ABLAK AZ ENERGIA- TAKARÉKOSSÁGÉRT Az energiával való takarékoskodás ma már szinte mindenkit érint. A CORONA CT

Részletesebben

XELLA MAGYARORSZÁG Kft. 1. oldal HŐHÍDMENTES CSOMÓPONTOK YTONG SZERKEZETEK ESETÉBEN

XELLA MAGYARORSZÁG Kft. 1. oldal HŐHÍDMENTES CSOMÓPONTOK YTONG SZERKEZETEK ESETÉBEN XELLA MAGYARORSZÁG Kft. 1. oldal HŐHÍDMENTES CSOMÓPONTOK YTONG SZERKEZETEK ESETÉBEN Juhász Gábor okl.építőmérnök, magasépítő szakmérnök Vitruvius Kft. juhasz.gabor @ vitruvius.hu Rt: 06-30-278-2010 HŐHIDAK

Részletesebben

Referencia munka. Forester & Partners Alternatív energia Kft. www.alternativ-energia.eu 06-70-605-4934

Referencia munka. Forester & Partners Alternatív energia Kft. www.alternativ-energia.eu 06-70-605-4934 Referencia munka A Kft.-t mint a Paradigma GmbH. Sytem Partner-ét interneten keresztül írásban megkeresték a gyár solar termékeire vonatozóan. Az érdeklődő elmondta, hogy hallott a gyár termékeiről, azok

Részletesebben

Austrotherm Kft. AMITŐL A VÍZ A LEFOLYÓBA TALÁL. ALAPRAJZ Építész tervezői napok Budapest 2006. Június 8.

Austrotherm Kft. AMITŐL A VÍZ A LEFOLYÓBA TALÁL. ALAPRAJZ Építész tervezői napok Budapest 2006. Június 8. AMITŐL A VÍZ A LEFOLYÓBA TALÁL ALAPRAJZ Építész tervezői napok Budapest 2006. Június 8. Egyhéjú melegtetők elvi rétegfelépítése Használatot biztosító réteg Csapadékvíz elleni szigetelés Gőznyomás kiegyenlítő

Részletesebben

Referenciamunka. A kollektor elhelyezkedése a tetőn /1.sz. kép/ Forester & Partners Alternatív energia Kft. www.alternativ-energia.

Referenciamunka. A kollektor elhelyezkedése a tetőn /1.sz. kép/ Forester & Partners Alternatív energia Kft. www.alternativ-energia. Referenciamunka A Kft.-t mint a Paradigma GmbH. Sytem Partner-ét az érdeklődő a 2010-es Construma kiállításon kereste meg a gyár solar termékeivel kapcsolatosan. Az érdeklődő elmondta, hogy új építésű

Részletesebben

A Cardo űrtechnológiát hoz az otthonunkba! 9x-es Superbrandsgyőztes!

A Cardo űrtechnológiát hoz az otthonunkba! 9x-es Superbrandsgyőztes! A Cardo űrtechnológiát hoz az otthonunkba! 9x-es Superbrandsgyőztes! Cardo ispace matrac alvás egy más világ stílusában Képzelje el a tökéletes alvást, ami egész éjszakán át tartó könnyed, a lebegéshez

Részletesebben

szolgáltatás ismertető www.primerate.hu

szolgáltatás ismertető www.primerate.hu Szemkamera kutatás szolgáltatás ismertető Mi is az a szemkamera? A szemkamera egy vizuális eszköz, amely képes rögzíteni az emberi szem mozgását, miközben az hirdetéseket, prospektusokat, DM levelet, reklámújságot,

Részletesebben

Hörmann acel tuzgátló ajtók

Hörmann acel tuzgátló ajtók Hörmann acel tuzgátló ajtók Széles termékpaletta sokféle felhasználásra Többfélé 1- és 2- szárnyú ajtó egyforma megjelenéssel kiegészíto vedofunkciókkal 1 Hörmann tuzgátló ajtók Nem adunk esélyt a tuznek

Részletesebben

ÖZTÁRSASÁG UTCA. Modern minimál a rejtőző luxus

ÖZTÁRSASÁG UTCA. Modern minimál a rejtőző luxus K16 ÖZTÁRSASÁG UTCA Modern minimál a rejtőző luxus Koncepció Az ingatlan tervezésekor a megbízónk igen magas elvárásainak igyekeztünk megfelelni. Az ingatlan felszereltsége egyedülálló. 6 hálószoba, 5

Részletesebben

Sátrak minden alkalomra

Sátrak minden alkalomra Ollós sátrak katalógus 2015 Hexagon Vízálló A sátor burkolata 100% poliészter szövet, egyik oldalán PVC bevonattal és UV védelemmel. A burkolat súlya 300 g/m 2. Teljes egészében alumínium Az ideális, mechanikailag

Részletesebben

Biztosítás tarifáló rendszer Felhasználói dokumentáció. Egyszerű lakás tarifálás. Biztosítás tarifáló rendszer Felhasználói dokumentáció

Biztosítás tarifáló rendszer Felhasználói dokumentáció. Egyszerű lakás tarifálás. Biztosítás tarifáló rendszer Felhasználói dokumentáció Felhasználói dokumentáció Biztosítás tarifáló rendszer Felhasználói dokumentáció Egyszerű lakás tarifálás 1. oldal, összesen: 8 Az új lakás tarifáló, a Tarifálás menüben egy új menüpontból indítható. Az

Részletesebben

Építési termék. Az építési termékek forgalmazására, építménybe történő betervezésére és beépítésére vonatkozó előírások 2013.

Építési termék. Az építési termékek forgalmazására, építménybe történő betervezésére és beépítésére vonatkozó előírások 2013. Építési termék Az építési termékek forgalmazására, építménybe történő betervezésére és beépítésére vonatkozó előírások 2013. Földessyné Nagy Márta okl. építőmérnök Építési termék Az épület alkotórészét

Részletesebben

PANNÓNIA ALKONY ÉLETBIZTOSÍTÁS

PANNÓNIA ALKONY ÉLETBIZTOSÍTÁS PANNÓNIA ALKONY ÉLETBIZTOSÍTÁS SZERETŐ GONDOSKODÁS Pannónia Alkony Életbiztosítás Szerető gondoskodás A megtakarításokkal rendelkező magyar családok körében ahogy az alábbi táblázatban is látható hosszú

Részletesebben

KIVÉTELES NYÍLÁSZÁRÓK NYÍLÁSZÁRÓ SZILÉZIÁBÓL

KIVÉTELES NYÍLÁSZÁRÓK NYÍLÁSZÁRÓ SZILÉZIÁBÓL - RÓLUNK - Mára elmondhatjuk magunkról, hogy a nemzetközi nyílászáró gyártók közül szerte Európában az egyik legfejlettebb technológiájú gépparkkal rendelkezünk. Magyar partnereinkkel a cég alapítása óta

Részletesebben

A lapostetők tűzzel szembeni viselkedését a rendszer vizsgálatok során az alábbi 3 tűzállósági teljesítmény jellemző alapján határozhatjuk meg:

A lapostetők tűzzel szembeni viselkedését a rendszer vizsgálatok során az alábbi 3 tűzállósági teljesítmény jellemző alapján határozhatjuk meg: Lapostetők tűzvédelme - Miért a rendszer követelmény? Az új OTSZ a lapostetőkre vonatkozó követelményeket is rendszerben határozza meg. A tűzesetek ugyanis azt mutatják, hogy jelentős tűzvédelmi kockázatot

Részletesebben

Világítástechnika. mesterfokon. Csak világosan! Webs Világítástechnikai Kft.

Világítástechnika. mesterfokon. Csak világosan! Webs Világítástechnikai Kft. Világítástechnika mesterfokon Csak világosan! Webs Világítástechnikai Kft. Egyedi igényekre szabott tervezés 2 A Webs Világítástechnikai Kft. komplex és egyedi megoldásokat kínál a kül-, és beltéri díszvilágítás,

Részletesebben

Stabilitás és gyors telepíthetőség

Stabilitás és gyors telepíthetőség BiP dobozok Stabilitás és gyors telepíthetőség Süllyesztődobozok tégla és gipszkartonos telepítéshez 393 BiP Stabil kivitelezés A BiP fali süllyesztődobozok polipropilénből készülnek, így könnyedén ellenállnak

Részletesebben

Új építésű szigeteletlen Ytong ház

Új építésű szigeteletlen Ytong ház Cég KucsaKer Kft. Fő út 154 Veresegyház Mérést végezte: Kovács Balázs Készülék testo 8801 Gyártási 1691207 szám: Megbízó Lénárt Imre Erkel Ferenc utca 36/a Veresegyház Mérés napja: 2011.02.01 Megbízás

Részletesebben

Online háztervezés. 3D típustervek összefoglalója 3 típus, 3 méret, 3 család házterve, ami Neked is megfelelhet! 150-100- 60 m2

Online háztervezés. 3D típustervek összefoglalója 3 típus, 3 méret, 3 család házterve, ami Neked is megfelelhet! 150-100- 60 m2 Online háztervezés 3D típustervek összefoglalója 3 típus, 3 méret, 3 család házterve, ami Neked is megfelelhet! 150-100- 60 m2 Készítette: Nyiri Zsuzsa, Nyirépterv Kft. Szia! Nyiri Zsuzsa vagyok, a Te

Részletesebben

A minősítés a szalmatechnológiában. a tervezők. a kivitelezők és. az építtetők biztonsága

A minősítés a szalmatechnológiában. a tervezők. a kivitelezők és. az építtetők biztonsága A szelíd technológia Bébi méretű Öko-lábnyom - ÖKO-talpacska A minősítés a szalmatechnológiában a tervezők a kivitelezők és az építtetők biztonsága Motiváció: klímaváltozás és energia szegénység Klíma

Részletesebben

Ügyfelünk a Daikin. Áruelosztás könnyedén

Ügyfelünk a Daikin. Áruelosztás könnyedén Ügyfelünk a Daikin Áruelosztás könnyedén 20 000 küldemény, 15 ország, egyetlen globális logisztikai partner Hogyan juttathatunk el évente 20 000 küldeményt a 15 különböző országban található ügyfeleinkhez?

Részletesebben

terén Mérföldkő az ergonómia, kényelem és hallásvédelem Kimagasló védelem az élet minden területén

terén Mérföldkő az ergonómia, kényelem és hallásvédelem Kimagasló védelem az élet minden területén 3M Munka- és Környezetvédelmi Üzletág 3M Peltor X sorozatú fültokok Mérföldkő az ergonómia, kényelem és hallásvédelem terén Kimagasló védelem az élet minden területén ZAJOS VILÁGBAN ÉLÜNK Célunk az, hogy

Részletesebben

VÖDRÖS SZÍNEZOVAKOLATOK

VÖDRÖS SZÍNEZOVAKOLATOK VÖDRÖS SZÍNEZOVAKOLATOK szálerősítésű már 40 éve bizonyít széles színválaszték alga- és gombagátló azonnal feldolgozható hőszigetelő rendszerekhez ajánlott K 1.5 K 2 R 2 Vödrös színezővakolatok Kötőanyag

Részletesebben

TALPUNK ALATT (már nem) FÜTYÜL A SZÉL!!

TALPUNK ALATT (már nem) FÜTYÜL A SZÉL!! TALPUNK ALATT (már nem) FÜTYÜL A SZÉL!! Szánti Istvánné, Sárosdiné Horváth Márta Egyetemi okleveles ápoló, OKJ ápoló Fejér Megyei Szent György Kórház, II.Járóbeteg Szakrendelő Székesfehérvár 2012. Fejér

Részletesebben

GDF SUEZ. Cége velünk csak megtakaríthat!

GDF SUEZ. Cége velünk csak megtakaríthat! GDF SUEZ Cége velünk csak megtakaríthat! Cége velünk csak megtakaríthat! Időt Pénzt ENERGIÁT Amit biztosan elvárhat tőlünk: földgázt, szakértelmet, egyszerű ügyintézést személyes kapcsolattartó segítségével,

Részletesebben

Kémiai összetétel (%) SiO 2 6,0 Al 2 O 3 50 53 Fe 2 O 3 3,0 CaO 40,0 MgO 1,5 SO 3 0,4

Kémiai összetétel (%) SiO 2 6,0 Al 2 O 3 50 53 Fe 2 O 3 3,0 CaO 40,0 MgO 1,5 SO 3 0,4 Általános Az normál dermedésű, de gyorsan kikeményedő, magas korai szilárdsággal rendelkező bauxitcement. Gyártási eljárásának, kémiai összetételének és szilárdulási képességének köszönhetően lényegesen

Részletesebben

Reszponzív dizájn az egyedi oldalmegjelenítésért. Készülékfüggetlen megjelnítés. Szeretne a Google találati lista elején állni?

Reszponzív dizájn az egyedi oldalmegjelenítésért. Készülékfüggetlen megjelnítés. Szeretne a Google találati lista elején állni? Szolgáltatásaink Reszponzív dizájn az egyedi oldalmegjelenítésért Készülékfüggetlen megjelnítés. Google AdWords fizetős hirdetések Szeretne a Google találati lista elején állni? Arculattervezés az egységes

Részletesebben

A SELVE mindig a megfelelõ motort kínálja. Elektronikus végállású motorok Redõnyök és napellenzõk számára

A SELVE mindig a megfelelõ motort kínálja. Elektronikus végállású motorok Redõnyök és napellenzõk számára A SELVE mindig a megfelelõ motort kínálja Elektronikus végállású motorok Redõnyök és napellenzõk számára SELVE SE Plus motorok Biztonság mindenek felett! Az otthon biztonságáért A zárt redõnypalást biztonságot

Részletesebben

- A CSÚCSTECHNOLÓGIÁT

- A CSÚCSTECHNOLÓGIÁT - A CSÚCSTECHNOLÓGIÁT istockphotos 21% ENERGIA- MEGTAKARÍTÁS - A CSÚCSTECHNOLÓGIÁT A csúcstechnológiát megtestesítô új hôszigetelés Az ECO SKIN egy alapjaiban új filozófiával kifejlesztett szigetelés nagytárolókhoz

Részletesebben

Sűrített levegő tartályok

Sűrített levegő tartályok tartályok Tartálytérfogat: 90 10.000 liter www.kaeser.com tartályok Kiváló minőségű horganyzás sokkal hosszabb élettartam! Minden egy kézből A sűrített levegő tartályoknak, mint tároló- és puffereszközöknek

Részletesebben

T E C H N O L O G Y. Patent Pending WATERPROOFING MEMBRANE WITH REVOLUTIONARY TECHNOLOGY THENE TECHNOLOGY. Miért válassza a Reoxthene technológiát

T E C H N O L O G Y. Patent Pending WATERPROOFING MEMBRANE WITH REVOLUTIONARY TECHNOLOGY THENE TECHNOLOGY. Miért válassza a Reoxthene technológiát TE THENE TECHNOLOGY TE THENE TECHNOLOGY TE Miért válassza a Reoxthene technológiát THENE TECHNOLOGY Miért válassza a Reoxthene technológiát A TECHNOLÓGIA egy forradalmian új technológia, melyet a MAPEI

Részletesebben

Klíma - Szellőzés - Légtechnika Tisztaterek építése. radel&hahn zrt. Alapítva 1951-ben

Klíma - Szellőzés - Légtechnika Tisztaterek építése. radel&hahn zrt. Alapítva 1951-ben 1 Klíma - Szellőzés - Légtechnika Tisztaterek építése radel&hahn zrt Alapítva 1951-ben radel&hahn zrt 2 Klíma- és szellőző berendezések Komplett megoldásokat kínálunk Szállított légmennyiség: 1000 m 3

Részletesebben

Zárófödémek. Padlásfödém nem járható

Zárófödémek. Padlásfödém nem járható Zárófödémek Padlásfödém nem járható Az épületek zárófödémjei a temperált terek olyan felső térelhatároló szerkezetei, amelyek lapostetők esetében önmagukban, vagy külön csapadékkal és más meteorológiai

Részletesebben

Hogyan válasszunk rendszergazdát?

Hogyan válasszunk rendszergazdát? Hogyan válasszunk rendszergazdát? Milyen szempontok alapján hozzunk döntést, ha el akarjuk kerülni az esetleges buktatókat? Kiadás: 2012/02 Készítette: Tamás Bence, itvezeto.hu Copyright 2012 Tamás Bence

Részletesebben

Árnyékolásmódok hatása az épített környezetre

Árnyékolásmódok hatása az épített környezetre Árnyékolásmódok hatása az épített környezetre I. Árnyékolásmódok szerkezeti szempontból II. Nyári passzív szolárvédelem módszerei III. Beépítés kérdései IV. Összefoglalás I.a Árnyékolásmódok 1. Makroklíma

Részletesebben

Hosszabb élettartam. Alacsonyabb költségek. A Hiltivel pénzt takaríthat meg! Győződjön meg róla! Hilti. Tartósan teljesít.

Hosszabb élettartam. Alacsonyabb költségek. A Hiltivel pénzt takaríthat meg! Győződjön meg róla! Hilti. Tartósan teljesít. Hosszabb élettartam. Alacsonyabb költségek. A Hiltivel pénzt takaríthat meg! Győződjön meg róla! Hilti. Tartósan teljesít. Mi jobb az alacsony költségeknél? A költségmentesség! A Hilti az Ön igényeihez

Részletesebben

TERMÉK INFORMÁCIÓ DT-sorozatú DEUTSCH csatlakozók

TERMÉK INFORMÁCIÓ DT-sorozatú DEUTSCH csatlakozók TERMÉK INFORMÁCIÓ DT-sorozatú DEUTSCH csatlakozók Környezeti behatások Maximális védettség külső tényezők ellen TERMÉKJELLEMZŐK A koncepcióval kiváló minőségű anyagokból olyan csatlakozórendszer jön létre,

Részletesebben

Bosch AEGIS reflektorok Biztonsági és védelmi világítás

Bosch AEGIS reflektorok Biztonsági és védelmi világítás Bosch AEGIS reflektorok Biztonsági és védelmi világítás 2 AEGIS reflektorok AEGIS reflektorok Biztonsági és védelmi világítás A bejegyzés alatt álló Constant Light technológia ellensúlyozza a LED teljesítménycsökkenését.

Részletesebben

CÉGISMERTETŐ ANGOL INVEST INGATLANFEJLESZTŐ, FORGALMAZÓ ÉS ÉPÍTŐIPARI KFT. e-mail:info@angolinvest.hu www.angolinvest.hu

CÉGISMERTETŐ ANGOL INVEST INGATLANFEJLESZTŐ, FORGALMAZÓ ÉS ÉPÍTŐIPARI KFT. e-mail:info@angolinvest.hu www.angolinvest.hu CÉGISMERTETŐ ANGOL INVEST INGATLANFEJLESZTŐ, FORGALMAZÓ ÉS e-mail:info@angolinvest.hu. HIVATALOS CÉGADATOK: 1. ÁLTALÁNOS ADATOK: CÉGJEGYZÉKSZÁM: 01-09-868377 CÉGFORMA: KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG BEJEGYEZVE:

Részletesebben

GÉPJÁRMŰ FLOTTAKEZELÉS

GÉPJÁRMŰ FLOTTAKEZELÉS GÉPJÁRMŰ FLOTTAKEZELÉS Tartalom Finanszírozási formák ismertetése Lehet-e sikeres a saját flottakezelés? Flottakezelés a gyakorlatban Miért éri meg a flottakezelés? Hogyan válasszunk flottakezelőt? Finanszírozási

Részletesebben

Társadalmi vállalkozások finanszírozása a NESsT modell

Társadalmi vállalkozások finanszírozása a NESsT modell Társadalmi vállalkozások finanszírozása a NESsT modell Tóth Laura NESsT 2011.január 14. 1 A NESsT küldetése és tevékenységei A NESsT a feltörekvő piacgazdaságok legégetőbb társadalmi problémáira nyújt

Részletesebben

műhelyből sem hiányozhat.

műhelyből sem hiányozhat. Egyetlen műhelyből sem hiányozhat. A Bosch PBD 40 asztali fúrógép. ÚJ! A Bosch PBD 40 asztali fúrógép a legnagyobb fokú pontossághoz és kezelési komforthoz. További információkat a www.bosch-do-it.hu honlapon

Részletesebben

Érezzük jól magunkat! Családi házak komfortelmélete Vértesy Mónika környezetmérnök, é z s é kft

Érezzük jól magunkat! Családi házak komfortelmélete Vértesy Mónika környezetmérnök, é z s é kft Érezzük jól magunkat! Családi házak komfortelmélete Vértesy Mónika környezetmérnök, é z s é kft A komfortelmélet alapjai A komfortelmélet alapjai 1. Levegő minősége 2. Hőkomfort 3. Akusztikai komfort (4.

Részletesebben

Milyen döntések meghozatalában segít az energetikai számítás? Vértesy Mónika energetikai tanúsító é z s é kft

Milyen döntések meghozatalában segít az energetikai számítás? Vértesy Mónika energetikai tanúsító é z s é kft Milyen döntések meghozatalában segít az energetikai számítás? Rendelet írja elő a tanúsítást 176/2008. (VI. 30.) Korm. rendelet az épületek energetikai jellemzőinek tanúsításáról Új épületeknél már kötelező

Részletesebben

Elsőrangú tűzvédelem egy luxuskategóriás szállodában. Bosch tűzjelző rendszer a törökországi Dome Hotel Kempinskiben. Kempinski

Elsőrangú tűzvédelem egy luxuskategóriás szállodában. Bosch tűzjelző rendszer a törökországi Dome Hotel Kempinskiben. Kempinski Elsőrangú tűzvédelem egy luxuskategóriás szállodában. Bosch tűzjelző rendszer a törökországi Dome Hotel Kempinskiben. Kempinski 2 A minden elemében korszerű Bosch tűzjelző rendszer a Local SecurityNetwork

Részletesebben

2015/4. Bartec TPMS diagnosztika és programozás

2015/4. Bartec TPMS diagnosztika és programozás A TPMS manager egyedülálló, a maximális szervizelőnyök szem előtt tartásával összeállított csomagot kínál az autótípusok széles körét kiszolgáló szervizek számára. Ismerje meg az Ön szervize számára is

Részletesebben