Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Békés Megyei Rendőr-főkapitányság"

Átírás

1 Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Rendőri szerv Település Megfigyelt terület leírása Kecskemét Rk. Baja Rk. Kiskunhalas Rk. Hercegszántó Határrendészeti Kirendeltség Kelebia Határrendészeti Kirendeltség Kecskemét Baja Petőfi S. u.-dobó Krt.; Kápolna út-hornyik J. Krt.; Széchenyi tér; Mária Krt.-Dózsa György út; Széchenyi tér (Polgármesteri Hiv.; Piaristák tere; Arany J. u.- Szabadság tér; Noszlopy G.park (buszpályaudvar); Kodály tér; Kéttemplom köz; 52-es főút (Auchan Áruház); Csányi J. Krt.-Rákóczi út; Lestár tér; Lechner Ö. u.; Rávágy tér; Kurucz tér Szentháromság tér-apponyi u.; Szentháromság tér- Árpád tér; Eötvös utca-tóth Kálmán tér; Vörösmarty u.-tóth Kálmán tér Kamerák száma Kiskunhalas Semmelweis tér; Főtér 2 Hercegszánt ó közúti határátkelőhelyen irányonként 3-3; 1-1 a kivagy belépő várakozás megfigyelésére; 2-2 a személygépjárművek forgalmi rendszámának automatikus ellenőrzésére Tompa Közúti határátkelőhely 2 Összesen Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Gyula Város Önkormányzata Gyulán térfigyelő rendszert épített ki, amellyel a Városház utca, a Pálffy utca és a Harruckern tér figyelhető meg. A két térfigyelő kamera a közterületen került elhelyezésre, amelyek jelei a Gyulai Rendőrkapitányság ügyeletére futnak be. Sarkad Város Önkormányzata Sarkadon térfigyelő rendszert épített ki, amellyel az Árpád fejedelem tér, a Templom tér (rendezvénytér) és a Kossuth utca figyelhető meg. A térfigyelő kamerák a közterületen kerültek elhelyezésre, amelyek jelei a Sarkadi Rendőrkapitányság ügyeletére futnak be. A fenti térfigyelő rendszerek üzemeltetése a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság és a felsorolt városi önkormányzatok hatályban lévő együttműködési megállapodásai alapján történik.

2 Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság I./ A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság illetékességi területén: Kamera Elhelyezés 1 Egressy Béni út - Jószerencsét út 2 Főtér 3 Egressy Béni út - Liget út 4 Egressy Béni út - Pollack Mihály út 5 Egressy Béni út - Jókai M. tér 6 Egressy Béni út - Mátyás Király út 7 Mátyás Király út - Jószerencsét út 8 Mátyás Király út - Herbolyai út 9 Május 1.út - Söröző 10 Május 1.út - Tavasz út 11 Május 1.út - Építők útja 12 Csónakázó tó Sajó út - Táncsics M. út - Csók István 13 út 14 Akácfa út 15 Irinyi út - Bólyai tér II./ A Miskolci Rendőrkapitányság illetékességi területén: A Miskolci Rendőrkapitányság Ügyeletén évtől működik térfigyelő rendszer. Az üzemeltetés folyamatos, 24 órában öt állandó kamerával történik. A kamerákat közbiztonsági szempontból legszükségesebb helyeken, a Széchenyi utcában (4 db) és a Búza téren (1 db) telepítették. A képfelvevők elhelyezése: 1./ A Széchenyi utca 109. szám előtt álló, a villamos felső-vezetéket tartó oszlopra szerelve. A kamera látómezeje: Széchenyi u. és a Royal-köz kereszteződéséig, ellenkező irányban a Bajcsy-Zs. u. 2. számig, valamint a Széchenyi u szám (Skála Áruház) melletti parkoló. 2./ A Széchenyi és Kazinczy utcák kereszteződésében lévő könyvesbolt épületén. A kamera látómezeje: a Széchenyi u. és a Royal-köz kereszteződésétől a Széchenyi és Déryné utcák kereszteződéséig. 3./ A Városház tér 2. szám alatti saroképületen. A kamera látómezeje: Széchenyi utcán található Rákóczi házig, ellenkező irányban a Hunyadi u. 8. számig, továbbá a Dísz tér és a Városház tér. 4./ A Búza téri buszpályaudvar 15-ös indítóállása melletti lámpaoszlopon. A kamera látómezeje: a Búza tér teljes területe, a virágpiac, a Szeles utcai templom parkolója, a Vásárcsarnok és a Skála Áruház közötti parkoló nagyobb része. 5./ Az Ady Endre és Széchenyi utcák kereszteződésében álló lámpaoszlopon. A kamera látómezeje: az Ady Endre u. a Búza térig, ellenkező irányban a Király utcai ESSO

3 benzinkútig. Ezeken túl a Széchenyi és Szentpáli utcák, valamint a Bajcsy-Zs. és a Soltész Nagy Kálmán utcák kereszteződéséig. A fentieken kívül évtől az Avasi Rendőrőrs illetékességi területén működik térfigyelő rendszer, amely 4 forgatható és 6 fix kamerát foglal magába az alábbiak szerint: 1./ Fényi Gyula tér: körbeforgatható kamera, belátja a felszerelés helyétől a tér kb. 200 méteres körzetét. 2./ Áfonyás u. és Szentgyörgy u. kereszteződése: körbeforgatható kamera, belátja a Szentgyörgy és Áfonyás utcákat a kamerától számított 200 méteren belül. 3./ Szentgyörgy utcán lévő 23-as számú Postahivatal: körbeforgatható kamera, belátja a postahivatalt és a Szentgyörgy utcát a Felsőruzsin körúttól a Szilvás utcáig. 4./ Szilvás u. és Szentgyörgy u. kereszteződése: körbeforgatható kamera, belátja a Szentgyörgy utcát 200 méteres szakaszon, valamint a Szilvás utcát, illetve az Avasi Rendőrőrs mögötti területet. 5./ Klapka u. 17. szám: fix kamera, rálát a Klapka u. 17. sz. alatt lévő önkormányzati ügyfélszolgálati irodára. 6./ Klapka u. 23. szám: fix kamera. Rálát a Klapka u szám közötti területre /Fényi Gyula téri aluljáró: 4 db fix kamera rálát az aluljáró négy kijáratára. III./ A Szerencsi Rendőrkapitányság illetékességi területén: Szerencs város területén évtől működik térfigyelő rendszer, amely 1 fix kamerát és 19 körbeforgatható kamerát foglal magába az alábbiak szerint: A.1) A Huszár vár u. és a Kisvásártér 1. szám mellett található. Rálát a piacra és a környező üzletekre 200 méteres szakaszon. A.2) A Csalogány u. és a Gyár utca találkozásánál lévő körforgalom mellett található, belátja a LIDL áruház parkolóját és az üzleteket 400 méteres szakaszon. A.3) A Rákóczi u. hátsó bejáratánál a Huszár vár u. 14. számú lakás előtt található, az üzletek és a környező utcák 200 és 300 méterre beláthatóak a kanyarulatig. A.4) A Rákóczi u. 87. számú ház előtt található, belátja az Émász és a Polgármesteri hivatal épületét 200 méteres szakaszon. A.5) A Rákóczi u. 94. számú ház előtt található, belátja a Vár és a községi Fürdő bejáratát illetve a templom és a környező üzletek közötti területét. A.6) A Népházzal szemben található Rákóczi u. 94/2 számú épület előtt van elhelyezve, rálát a Erste Bankra illetve az OTP Bankra, ill. a környező üzletekre. A.7) A Rákóczi u. 50. számú lakás előtt található, belátja a Bíróság és annak vonzáskörzetében található üzleteket. A.8) Az Ondi u. 1. szám alatt található a Szerencsi Városi Uszoda előtt, belátja a kamerától számított 150 méteren belül lévő területet. A.9) A Rákóczi u. 64. számú Szerencsi Áruház előtt található, belátja a postát és a főutcán található üzleteket a kamerától számított 200 méteren belül. A.10) A Rákóczi és Gyár út kereszteződésénél a körforgalom közepén található, ahonnan jól beláthatóak a környező üzletek.

4 B.1) A Rákóczi u számú lakás előtt és a Magyar u. találkozásánál található, belátható távolság 200 méter. B.2) A Rákóczi út mentén található a Nagyvárad u. 5. szám előtti útkereszteződésnél, belátható távolság 300 méter. B.3) A Rákóczi Iskola tornatermének falán, fix kamera van elhelyezve, belátja a Rákóczi Zsigmond teret 200 méteres szakaszon. B.4) A Vasútállomás u. 2. számú ház előtt található, közvetlen a vasútállomás előtt, a belátható távolság 150 méter. B.5)A Pincemester u. 1/D illetve a Bakó u. szám találkozásánál, belátja a 150 méteres körzetét. B.6) A Rákóczi u. és az Ondi u. találkozásánál található. Rálát a Rákóczi u. 97. számú házra és belátja méteres körzetét. B.7) A Várkertben helyezkedik el, amelyet teljes mértékben belát és rálát a Rákóczi útra is. B.8) A Várkertben helyezkedik el, és rálát a Huszárvár útra és a környező üzletekre is. B.9) Az Árpád-hegyi temetőben található a hősi emlékmű jobb oldalánál, a terület 60-70% -a belátható. B.10) A Bakó u. 28. számú háztól a külterület felé haladva 50 méterre található, ahol a terület jól belátható. A kamerák a megjelölt címek előtti kandelábereken helyezkednek el, kivéve a B3-as pontban foglaltat. Tokaj város közterületein összesen 8 db térfigyelő kamera van elhelyezve, melyek felszerelésére vonatkozóan nem rendőrségi kezdeményezésre önálló önkormányzati döntés született. A kamerák a képet a Tokaji Rendőrőrs egyik helyiségében lévő monitorra továbbítják, mely nincs állandó felügyelet alatt, azt nem kísérik folyamatosan figyelemmel. Egy hét történései kerülnek automatikusan rögzítésre, megtekintésre, majd törlésre. A kamerák elhelyezésére az önkormányzat által kihelyezett táblák hívják fel az érintettek figyelmét. A képfelvevők elhelyezése: 1./ Bajcsy-Zs. u. 9. szám alatt lévő általános iskola előtti lámpaoszlopra felszerelve az iskola bejáratát, illetve a parkolót és az úttestet figyeli. 2./ Bajcsy-Zs. u szám előtti lámpaoszlopra felszerelve a kijelölt gyalogos átkelőt, valamint egy 50 méter hosszú útszakaszt mutat. 3./ Bajcsy-Zs. utcán a Tokaji Ferenc Gimnázium előtti lámpaoszlopra felszerelve a gimnázium bejárati ajtaját és annak környékét figyeli. 4./ Bajcsy-Zs. utcán lévő Tokaji Ferenc Kollégium előtti lámpaoszlopra felszerelve a kollégium bejáratát és annak környékét mutatja. 5./ Az Erzsébet hídi körforgalomnál lévő lámpaoszlopra felszerelve a hidat figyeli Nyíregyháza irányába kb. 50 méter hosszúságban. 6./ Ugyanitt elhelyezve Tokaj, Mosolygó utat mutatja Bodrogkeresztúr irányába kb. 200 méter hosszúságban. 7./ Tokaj, Rákóczi út 54. szám alatt lévő polgármesteri hivatal falára szerelve, a sétálóutca kb. 100 méteres szakaszát mutatja.

5 8./ Tokaj, Kossuth téren lévő lámpaoszlopra felszerelve a teret figyeli 50 méter szélességben, 80 méter hosszúságban. IV./ A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság illetékességi területén: Sátoraljaújhely város belterületén működik térfigyelő rendszer, melyet a rendőrség és az önkormányzat közösen üzemeltet. Összesen 7 kamera veszi a közterületi történéseket, melyek a központi egységre továbbítják a képeket, ahol a monitor képernyőjén osztott formában kerülnek megjelenítésre. A központi számítógép rögzíti a kamerák képeit, majd periodikusan újraírja a memóriát, így a felvételek 5 naponta törlésre, újraírásra kerülnek. A térfigyelő által ellenőrzött területre belépő személyek tájékoztatása megtörténik, ugyanis bármely irányból közelítjük meg közúton Sátoraljaújhely városát, a helységnévjelző tábla alatt jól láthatóan el van helyezve a tárgyban tájékoztatást adó kiegészítés. A képfelvevők elhelyezése: 1./ A Városi Bíróság előtt a Munkácsy és a Kossuth u. sarkán lévő oszlopra szerelve, fix állású, a polgármesteri hivatal előtti közterületet fogja be. 2./ A Kossuth utcán a Városi Bíróság előtt található oszlopon, forgó rendszerű, ebből következően 360 fokos szögben a környező területet mutatja. 3./ A Kazinczy u. 7. sz. előtt lévő oszlopon, forgatható, szintén 360 fokos szögben a környező területet mutatja. 4./ A Kazinczy u. 2. sz. előtt lévő oszlopon, fix rendszerű, a Kossuth u. felé eső területet mutatja. 5./ A Táncsics tér és a Petőfi u. sarkán, oszlopra szerelve, fix rendszerű, az utca túloldalán lévő mozi közterületét figyeli. 6./ A Hősök terén oszlopra szerelt, fix rendszerű, a teret veszi. 7./ A Rákóczi u. és a Postaköz kereszteződésében lévő oszlopra szerelve, forgó rendszerű, ezáltal 360 fokban veszi a Rákóczi u. mindkét irányát, a Postaköz alsó szakaszát és a Vasgyári utcát. V./ A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság illetékességi területén: Tiszaújvárosban az önkormányzat kezdeményezése alapján összesen 14 db térfigyelő kamera került telepítésre. Az önkormányzattal kötött együttműködési megállapodás értelmében valamennyi költség az önkormányzatot terheli. A rendőrkapitányság a monitorok és a kezelőszervek elhelyezéséhez szükséges helyiséget, valamint a kezelőszemélyzetet biztosítja. Kezelőszemélyzet csak pénteki és szombati napokon van, egyéb napokon az előre beállított területet figyeli a rendszer. A térfigyelés tényére az önkormányzat által kihelyezett információs táblák figyelmeztetnek.

6 A képfelvevők elhelyezése: 1./ Tisza út és Szederkényi út kereszteződésében lévő villanyoszlopra szerelve az útkereszteződést figyeli, illetve a Tisza útról nyíló szórakozóhelyeket. 2./ Szederkényi út 5-7. szám között található villanyoszlopon elhelyezve a Tisza és Szederkényi utak által közrezárt szórakozóhelyeket és a Szederkényi utat látja be. 3./ Tisza úton a víztorony előtt található villanyoszlopra szerelve a torony előtti útszakaszt mutatja. 4./ Munkácsy és Teleki B. utak kereszteződésében lévő villanyoszlopra szerelve, a két útszakaszt figyeli a kamera. 5./ Teleki B. és Szederkényi utak kereszteződésében lévő HBH Söröző előtt lévő villanyoszlopra szerelve a két útszakaszt mutatja. 6./ Teleki B. út végén, a Tiszaújvárosi Sportcentrum parkolójában, a sportcentrum bejáratától 30 méterre található lámpaoszlopon van elhelyezve, a parkolót és a sportlétesítmény bejáratát figyeli. 7./ Szederkényi út 25. számmal jelzett ház előtt lévő oszlopra van elhelyezve, a Szederkényi utat figyeli. 8./ Béke és Rózsa utak kereszteződésében lévő lámpaoszlopra van felszerelve, a két útszakasz figyelhető meg. 9./ Szederkényi út végén lévő lámpaoszlopon van elhelyezve, a camping előtti területet mutatja. 10./ Tisza úton 10 szám előtt lévő lámpaoszlopra szerelve, a Március 15. park látható. 11./ Kazinczy úton a városi könyvtár főbejárata előtt található lámpaoszlopra szerelve, a könyvtár előtti útszakasz figyelhető meg. 12./ Bethlen G. úton, az önkormányzat épülete mögött, a Városház téren lévő oszlopra szerelve a teret és környékét figyeli. 13./ Bethlen G. úton, a városi rendelőintézet előtti parkolóban lévő oszlopra szerelve a rendelőintézetet és a parkolót mutatja. 14./ A rendelőintézet mögött, a posta és a rendelő között található oszlopon elhelyezve, a dísztó és a szökőkút környékét mutatja.

7 Budapesti Rendőr-főkapitányság I. kerületi Rendőrkapitányság - Dísz tér - Tárnok utca Szentháromság tér (Halászbástya jobb oldali bástyája mellett) - Szentháromság tér (Tárnok utca sarkánál) - Szentháromság tér (Hilton Hotel Halászbástya felőli oldalán) - Halászbástya tűzfalán (Hunyadi János utca felől) - Batthyány tér (Markovist utca felé) - Batthyány tér (Felső rakpart és Batthyány utca kereszteződése) - Szilágyi Dezső tér (Fő utca felé) II. kerületi Rendőrkapitányság - Várfok utca - Moszkva tér- Szilágyi Erzsébet fasor - Moszkva tér- Dékán utca sarok - Moszkva tér (156-os buszmegálló) - Moszkva tér (18-as villamosmegálló) - Moszkva tér (BKV épület sarka) - Retek utca - Dékán utca sarok - Fény utca - Millenáris park - Széna tér (Mamut felé) - Margit körút (Szász Károly utca sarka) IV. kerületi Rendőrkapitányság Térfigyelő kamera helye Újpest-Központ aluljáró (a födémre szerelve) István út 10. (az Áruház oldalán) Aradi utca 3. (a panelház oldalán) István téri piac nagycsarnok (a tetőszerkezetre szerelve) Rózsa utca 36. (a panelház oldalán) Árpád út 112. (az üzletház oldalán) Szent Imre út 1. (az áruház oldalán) Lóverseny tér 3. (a panelház oldalán) Hajló utca 46. (a panelház oldalán) Látható terület az aluljáró teljes területe az István út és Árpád út kereszteződése az Aradi utca és Berda József utca kereszteződése a nagycsarnok belső területe az Árpád út és a Rózsa utca kereszteződése az Árpád út és a Petőfi utca kereszteződése az üzletközpont parkolója a Lóverseny tér sétáló utcai része az Óceánárok és Hajló utca kereszteződése

8 V. kerületi Rendőrkapitányság Lefedett terület: Roosevelt tér, Eötvös tér, Vigadó tér, Szende Pál utca Apáczai Csere János utca sarok, Dorottya utca, Vörösmarty tér, Kristóf tér, Régi posta utca, Párizsi utca, Piarista köz, Romkert, Ferenciek tere, Március 15. tér, Duna utca, Veres Pálné utca Irányi utca sarok, Belgrád rakpart, Hajóállomás, Havas utca, Fővám tér VI. kerületi Rendőrkapitányság Terézvárosi Térfigyelő Rendszer 1. Anker köz Andrássy út Szív u. 2. Király u Anker köz 38. Andrássy út Csengery u. 3. Király u Székely M. u. 39. Eötvös u Aradi u. 4. Andrássy út 1. - Bajcsy Zs. út 40. Aradi u. - Rózsa u. 5. Paulai u Káldy u. 41. Teréz krt Szondi u. 6. Révai köz Szondi u. - Csengery u. 7. Andrássy út Szondi u. - Izabella u. 8. Paulai u Vasváry u. 44. Szondi u. - Szív u. 9. Király u Podmaniczky u Eötvös u. 10. Heged* u Podmaniczky u. - Vörösmarty u. 11. Liszt Ferenc tér Podmaniczky u. - Rózsa u. 12. Hajós u. - Andrássy út Király u Szív u. 13. Jókai tér Városligeti fasor - Bajza u. 14. Oktogon tér Városligeti fasor - Dózsa Gy. út 15. Bajcsy Zs. út Dózsa Gy. út - Benczúr u. 16. Dalszínház u Lázár u. 52. Felsőerdősor u Nagymező u Mozsár u. 53. Bajza u. - Benczúr u. 18. Jókai tér Andrássy út Jókai u Ó u. 55. Andrássy út - Bajza u. 20. Hajós u Ó u. 56. Munkácsy M. u. - Délibáb u. 21. Zichy J. u Andrássy út - Rippl Rónai u. 22. Bajcsy Zs. út Dessewffy u. 58. Rippl Rónai u. - Lendvay u. 23. Hajós u Dessewffy u. 59. Szondy u. - Rippl Rónai u. 24. Teréz krt Dessewffy u. 60. Dózsa Gy. út - Podmaniczky u. 25. Lovag u. - Jókai u Munkácsy M.u.-Podmaniczky 26. Nagymező u Weiner Leo u. 62. Kmetty Gy. u Bajcsy Zs. út - Podmaniczky u. 63. Aradi u Székely B. u. 28. Podmaniczky u Jókai u. 64. Andrássy út Bajcsy Zs. Út Nyugati tér 65. Kmetty Gy. u. - Bajnok u.

9 30. Nyugati tér (villamosmegálló) 66. Szondi u Szinyei Merse u. 31. Szófia u. - Teréz krt Szondi u. - Bajza u. 32. Király u Eötvös u. 68. Podmaniczky u. - Székely B. u. 33. Király u Rózsa u. 69. Hunyadi tér Vörösmarty u. 34. Szófia u Csengery u. 70. Andrássy út Eötvös u. 35. Andrássy út 64.- Vörösmarty u. 71. Munkácsy u Szondi u. 36. Andrássy út Izabella u. VII. kerületi Rendőrkapitányság Kamera 1. Károly krt Madách I. tér Dohány u. 1/A. 4. Károly krt. 3/A. 5. Dob u Rumbach u Király u Wesselényi u Dohány u Rákóczi út 12/A. 11. Rákóczi út Wesselényi u Kazinczy u Király u Klauzál tér Klauzál tér Nagy Diófa u Rákóczi út Wesselényi u Klauzál tér Klauzál tér Király u Akácfa u Wesselényi u Dohány u Dohány u Erzsébet krt Erzsébet krt Kertész u Kertész u Kűrt u Király u Erzsébet krt Erzsébet krt Erzsébet krt Osváth u Dohány u Hársfa u Király u. 69.

10 40. Király u Csengery u Szövetség u Dohány u Almássy tér Wesselényi u Vörösmarty u Rózsa u. 49/b. 48. Rózsa u Dob u Izabella u Dohány u Péterfy S. u Rákóczi út Huszár u Huszár u Wesselényi u Lövölde tér Damjanich u Rottenbiller út Rottenbiller út Baross tér 62. Bethlen G. u István u Bethlen G. tér Dembinszky u Bethlen G. u Bajza u Nefelejcs u Péterfy S. u Thököly út Thököly út Thököly út István u Dembinszky u Damjanich u Murányi u Murányi u Garay tér Garay tér Murányi u Garay tér Garay tér Damjanich u Dózsa Gy. út Dózsa Gy. út Dózsa Gy. út Szinva u Thököly út Dózsa Gy. út Dózsa Gy. út 2-6.

11 VIII. kerületi Rendőrkapitányság Kamera szám Kamera helye Kamera által megfigyelt terület 1. Horváth Mihály tér Tavaszmező u. 11-ig, Baross u. 76-ig, Horváth Mihály tér 2. Tavaszmező u. Tavaszmező u. 4-ig, Baross utcáig, Horváth Mihály tér 15-ig 3. Baross utca - Német utca Német u. 55-ig, Baross u. 62-ig, Futó u. 1-ig 4. Baross utca - Vajdahunyad utca Rigó u. 10-ig, Harminckettesek teréig, Vajdahunyad u. 1-ig, Horváth Mihály térig 5. József krt. 67. Baross u. 48-ig, József krt. 56-tól 46-ig, Harminckettesek tere 6. Rákóczi tér József krt. 34-től 30-ig, Kölcsey u. 6-ig, Rákóczi tér (Jelenleg nem üzemel!!!) 7. József krt. 21. József krt. 14-től 32-ig 8. Rákóczi tér - Déri Miksa Déri M. u. 3-ig, Német u. 37-ig, Rákóczi tér utca 9. Népszínház u. 12. Népszínház u. 10-től 16-ig, Csokonai u. 12-ig 10. Kissalétrom utca József krt. 34-től 42-ig, Kissalétrom u. 5-ig 11. Salétrom utca Salétrom u. 8-ig, József u. 4-től 16-ig 12. Német utca - József utca Német u. 42-től 50-ig, József u. 14-től 24-ig 13. Kisfaludy utca Kisfaludy u. 27-től 37-ig, Corvin mozi hátsó része 14. Corvin mozi Corvin köz 15. József körút - Práter utca József krt. 75-től 85-ig, Práter u. 7-ig 16. Nap utca - Kisfaludy utca Nap u. 6-tól 16-ig, Kisfaludy u. 13-tól 21-ig 17. Práter u. Vajdahunyad Práter u. 16-tól 26-ig, Vajdahunyad u. 32-től 38-ig u. 18. Futó utca - Nap utca Futó u. 18-tól 22-ig, Nap u. 23-tól 29-ig 19. Nagytemplom u. - Práter Nagytemplom u. 5-től 11-ig, Práter u. 33-tól 39-ig utca 20. Hock János u. - Nap utca Hock János u. 6-ig, Nap u. 38-tól 40-ig 21. Bókay u. Práter u. Bókay u. 28-ig, Práter 47-től 53-ig 22. Szigony utca 13. Szigony u. 7-től 15-ig 23. Baross utca 81. Leonardo u. 3-ig, Szűz u. 4-ig, Baross u. 80-tól 88-ig 24. Baross utca 96. Baross u. 85-től 93-ig, Szigony u. 2-ig 25. Baross utca 112. Baross u. 97-től 103-ig, Szigetvári u. 7-ig 26. Magdolna u. Koszorú u. Magdolna u. 9-től 15-ig, Koszorú u. 19-től 27-ig 27. Magdolna u. Dankó u. Magdolna u. 25-től 29-ig, Dankó u. 19-től 25-ig 28. Teleki László tér Dobozi u. 5-ig, Teleki tér 8-ig 29. Karácsony S. u. Szerdahelyi u. Teleki tér 4-ig, Karácsony S. u. 5-ig, Szerdahelyi u. 15-ig 30. Népszínház u Kun Teleki tér 3-ig, Népszínház u. 55-ig, Erdélyi u. 15-ig utca 31. Dankó u. Szerdahelyi u. Dankó u. 8-ig, Szerdahelyi u. 4-ig, Mátyás tér 7-től 11-ig 32. Mátyás tér - Erdélyi utca Erdélyi u. 8-ig, Mátyás tér 14-től 17-ig 33. Mátyás tér Tavaszmező Mátyás tér 3-tól 6-ig, Tavaszmező u. 22-ig u. 34. Mátyás tér - József utca József u. 50-ig, Nagyfuvaros u. 25-ig, Mátyás tér 3- tól 17-ig 35. Szűz utca Tavaszmező Tavaszmező u. 12-től 18-ig, Szűz u. 2-ig

12 u. 36. József u Lovassy József u. 41-től 49-ig, Lovassy u. 4-ig utca 37. József u Tolnay József u. 35-től 41-ig, Tolnai L. u. 43 Lajos u. 38. Kisstáció u. - Horváth Mihály tér Horváth Mihály tér 1-től 3-ig, Futó u. 3-ig, Kisstáció u Harminckettesek tere Kisstáció u. 3-ig, Kisfaludy u. 10-ig, Harminckettesek tere 2-től 5-ig 40. Somogyi Béla u. - Krúdy Rökk Sz. u. 42-től 49-ig, Krúdy Gy. u. 18-ig, utca 41. Mária utca Pál utca Mária u. 45-től 37-ig, Pál u. 6-ig 42. Baross utca - Mária utca Baross u. 37-től 43-ig, Mária 32-től 38-ig 43. Baross utca Baross u. 24-től 32-ig, Szentkirályi 36-tól 42-ig Szentkirályi utca 44. Krúdy Gyula u.9. - Krúdy Gy. u. 6-tól 12-ig, Horánszky utca 25-ig Horánszky utca 45. Mikszáth K. tér - Reviczky utca Reviczky utca 7-ig, Szentkirályi u. 42-ig, Mikszáth K. tér 5-ig 46. Bródy Sándor u. 9. Szentkirályi u. 18-tól 24-ig, Bródy S. u. 22-től 28-ig Szentkirályi u. 47. Vas utca - Kőfaragó utca Kőfaragó u. 4-ig, Vas utca 10-től 16-ig 48. Bródy Sándor u. Horánszky u. 6-ig, Bródy S. u. 19-től 23-ig Horánszky u. 49. Gutenberg tér - Bródy Mária u. 2-ig, Gutenberg tér Sándor u. 50. Gutenberg tér - Kölcsey Bérkocsis u. 1-ig, Gutenberg tér utca 51. Stáhly utca 4. - Gyulai Pál Stáhly u. 1-től 7-ig, Gyulai Pál u. 2-től 8-ig u. 52. Stáhly utca Márkus Márkus E. u., Stáhly u. 11-től 17-ig E. u. 53. Blaha Lujza tér Népszínház u. 9-ig, József krt. 12-ig, Blaha L. tér 54. Bezerédy u. - Kiss József Bezerédi u. 10-től 16-ig, Kiss J. u. 4-től 10-ig u. 55. Köztársaság tér - Luther Bezerédi u. 16-ig, Köztársaság tér 3-tól 27-ig utca 56. Köztársaság tér - Szilágyi Köztársaság tér 3-tól 6-ig, Szilágyi u. 2-ig utca 65. Víg utca - Bérkocsis utca Bérkocsis u. 18-tól 26-ig, Víg u. 13-tól 23-ig 66. Salétrom utca - Rákoczi Rákoczi tér 1-től 4-ig, Salétrom u. 3-ig tér 67. Magdolna utca - Dobozi Magdolna u. 42-ig, Dobozi u. 17-től 25-ig utca 68. Kálvária tér - Karácsony Karácsony S. u. 24-ig, Kálvária tér 16-tól 21-ig Sándor u. 69. Kálvária tér - Illés utca Illés u. 2-től 10-ig, Kálvária tér 3-tól 5-ig 70. Illés utca - Práter utca Illés u. 10-től 20-ig, Práter u. 75-ig 71. Illés utca Dugonics u. Illés u. 25, Dugonics u. 4-ig 72. Orczy tér - Fiumei út Baross u. 130-ig, Orczy tér 73. Orczy tér - Orczy út Orczy tér 2-től 5-ig, Orczy út 28-ig 74. Orczy út - Kőris utca Orczy út 28-tól 30-ig, Kőris u. 28-ig 75. Orczy út - Sárkány utca Orczy út 32-től 34-ig, Sárkány u. 12-ig

13 76. Elnök utca - Orczy út Orczy út 66-tól 70-ig, Elnök u. 6-ig 77. Vajda Péter u. - Delej utca Vajda Péter u. 15-től 31-ig, Delej u. 42-ig 78. Vajda Péter u. - Bláthy Vajda Péter u. 31-től 37-ig, Bláthy u. 36-ig utca 79. Bláthy utca - Reguly Bláthy u. 20-tól 28-ig, Reguly A. u. 37-től 43-ig Antal utca 80. Elnök utca - Bláthy utca Bláthy u. 14-ig, Elnök u. 8-tól 16-ig 81. Rákóczi út 75. Rákóczi út 75., Baross tér 1-től 3-ig 82. Kiss József u. Rákóczi Rákóczi út 53-tól 57-ig, Kiss József u. 7-ig út 83. Márkus E. u. - Rákóczi út Rákóczi út 33-tól 35-ig, Márkus E. u Gyulai P. u. - Rákóczi út Rákóczi út 27-től 29-ig, Gyulai P. u. 2-ig Szentkirályi u. - Rákóczi Rákóczi út 15-től 21-ig, Szentkirályi u. 4-ig út Puskin u. Rákóczi út Rákóczi út 7-től 13-ig, Puskin u. 4-ig 87. Szentkirályi u. Üllői út Üllői út 22-től 28-ig, Szentkirályi u. 6-ig Futó u. Üllői út 58. Üllői út 56-tól 62-ig, Futó u. 52-ig 89. Leonardo u. Üllői út 68. Üllői út 64-től 70-ig, Leonardo u. 47-ig 90. Szigony u. - Üllői út 76. Üllői út 76-tól 78-ig, Szigony u. 40-ig 91. Korányi S. u. Üllői út Korányi S. u. 2-ig, Üllői út szerviz út 92. Nagyvárad tér Nagyvárad tér 93. Bókay u. Apáthy u. Apáthy u. 6-ig, Bókay u. 51-től 53-ig 94. József krt. 65. József krt. 56-tól 66-ig, Csepreghy u. 3-ig 95. Tömő u. Rusznyák u. Tömő u. 58-tól 54-ig, Füvészkert u. 27-től 29-ig 96. Práter u. 63. Práter u. 61-től 67-ig 97. Köztársaság tér - Dologház utca Köztársaság tér 14-től 19-ig, Dologház u. 4-ig, Kun u. 2-ig 98. Alföldi u Kun utca Alföldi u. 3-tól 7-ig, Kun u. 7-től 11-ig 99. Népszínház u Vay Ádám utca Népszínház u. 39-től 51-ig, Vay Ádám u. 5-ig, Alföldi u. 3-ig 100. Népszínház u. 30. Népszínház u. 29-től 35-ig, Nagyfuvaros u Népszínház u Népszínház u. 22-től 28-ig, Auróra u. 3-ig Auróra utca 102. Nagyfuvaros u Déri Nagyfuvaros u. 8-tól 16-ig, Déri Miksa u. 21-ig Miksa u Déri Miksa u Déri Miksa u. 12-től 16-ig, Auróra u. 18-tól 24-ig Auróra utca 104. Tolnai Lajos u Déri M. u. 6. Déri M. u. 7-től 15-ig, Tolnai L. u. 26-tól 36-ig

14 IX. kerületi Rendőrkapitányság 1-es kamera Üllői út 87. Üllői út és Thaly Kálmán utca kereszteződése, Üllői út és járda részt, ill. Thaly K. utcát látja be 2-es kamera Üllői út Üllői utat és a járda részt mindkét irányban látja be 3-as kamera Üllői út 105. Üllői út és Márton utca kereszteződése, Üllői utat és a járda részt, ill. Márton utcát látja be 4-es kamera Üllői út 109/c. Üllői út és Sobieski utca kereszteződése, Üllői utat és Sobieski utcát látja be 5-ös kamera Telepy u. 34. Telepy utcát látja mindkét irányba 6-os kamera Üllői út 111. Üllői utat és a járda részt látja mindkét irányba 7-es kamera Ernő utca 36. Üllői út és Ernő utca kereszteződése, Üllői utat és az Ernő utcát látja be 8-as kamera Üllői út 119. Üllői utat és a járda részt látja mindkét irányba 9-es kamera Mihálkovics utca 20. Üllői út és Mihálkovics utca kereszteződése, Üllői utat és a Mihálkovics utcát látja be 10-es kamera Haller u. 88. Nagyvárad tér, Üllői út és Haller utca kereszteződését, valamint a Haller utcát látja be 11-es kamera Mihálkovics utca 4. Mihálkovics utcát látja be 12-es kamera Tűzoltó u. 90. Tűzoltó utca és Ernő utca kereszteződése, mindkét utcát belátja 13-as kamera Tűzoltó utca 88. Tűzoltó utca és Telepy utca kereszteződése, mindkét utcát belátja 14-es kamera Tűzoltó utca 86. Tűzoltó utca és Sobieski utca kereszteződése, mindkét utcát belátja 15-ös kamera Tűzoltó utca 66. Tűzoltó utca és Lenhossék utca kereszteződése, mindkét utcát belátja 16-os kamera Tűzoltó utca 46. Tűzoltó utca és Thaly Kálmán utca kereszteződése, mindkét utcát belátja 17-es kamera Vendel utca 1. Vendel utca és Thaly Kálmán utca kereszteződése, mindkét utcát belátja 18-as kamera Balázs Béla utca 25. Balázs Béla utca és Lenhossék utca kereszteződése, mindkét utcát belátja 19-es kamera Tűzoltó utca 42. Tűzoltó utca és Viola utca kereszteződése, mindkét utcát belátja 20-as kamera Vendel utca 5. Lenhossék park XI. kerületi Rendőrkapitányság Bercsényi Központ: 1. Baranyai út 18. szám. (villanyoszlopra telepítve) belátható terület: a Baranyai út vonalában a telepített kamerától kb méter 2. Gellért tér 1-3. (a lakóház oldalára telepítve) belátható terület: Gellért tér 3. Bartók Béla u.és Csiki u. kereszteződése (ház falára telepítve) belátható terület: Bartók B. u. vonalában a kamerától kb méter, Csiki u.

15 4. Budafoki u. és Bertalan L u. kereszteződése (lakóépület oldalára telepítve) belátható terület: Budafoki u. Bertalan u. kereszteződése, Budafoki úton balra a Műszaki Egyetem előtti terület jobbra a Budafoki u. 10. számig, Bertalan u. a kamerától kb méter 5. Bercsényi u (ház falára telepítve) belátható terület: a Bercsényi u. vonalában a telepített kamerától kb méter 6. Bartók Béla u. és Lágymányosi u. kereszteződése (Thomas Jeans üzlet fölé telepítve) belátható terület: a Bartók Béla út vonalában a telepített kamerától kb méter, a Lágymányosi utcában balra kb. 50 méter 7. Móricz Zsigmond körtér és Karinthy F. kereszteződése (lakóépület oldalára telepítve) belátható terület: Móricz Zsigmond körtér, Karinthy F. úton kb. 50 méter az Irinyi J. út irányába 8. Móricz Zsigmond körtér 3/A. (ház falára telepítve) belátható terület: Móricz Zsigmond körtér, a Bartók Béla u. vonalán kb méter, Villányi úton kb. 20 méter a Szüret utca irányába 9. Bartók Béla u. 60. (villanyoszlopra telepítve) belátható terület: a Bartók Béla u. vonalában kb méter, Móricz Zs. körtér a kamerához közel eső területe 10. Fehérvári 7. (ház falára telepítve) belátható terület: a Fehérvári u. vonalában a telepített kamerától kb méter 11. Bocskai u. 1. (Fehérvári u. Bocskai u. kereszteződésében a ház falára telepítve) belátható terület: Fehérvári u., Bocskai u. és Októberhuszonharmadika u.kereszteződése 12. Októberhuszonharmadika u. 21. szám (a ház falára telepítve) belátható terület: a Októberhuszonharmadika u. vonalában a telepített kamerától kb méter, Októberhuszonharmadika u. Baranyai tér kereszteződése 13. Irinyi J. u. és Budafoki u. kereszteződése (ház falára telepítve) belátható terület: Budafoki u. vonalában a telepített kamerától kb méter, Budafoki u., Októberhuszonharmadika u. és Irinyi J. u. kereszteződése 14. Karinthy F. u. 23. (villanyoszlopra telepítve) belátható terület: Karinthy F. u. vonalában a telepített kamerától kb méter, Budafoki u. és Karinthy F. u. kereszteződése 15. Karinthy F. u. és Irinyi J. kereszteződése (villanyoszlopra telepítve) belátható terület: Karinthy F. u., Irinyi J. u. és Bogdánfy u. kereszteződése 16. Műegyetem rakpart és Bertalan L. u. kereszteződése (villanyoszlopra telepítve) belátható terület: Műegyetem rakpart és Bertalan Lajos u. kereszteződése, a Műegyetem rakparton a Műszaki Egyetem előtti terület

16 Őrmezei Központ: 1. Gazdagréti tér Gazdagréti u. kereszteződése (villanyoszlopra telepítve) Belátható terület: Gazdagréti tér, Gazdagréti u. vonalán kb. 50. méter a Budaörsi u. irányába 2. Tűzkő u. és Csiki-hegyek u. kereszteződése (villanyoszlopra telepítve) Belátható terület: Tűzkő u. és Csiki-hegyek u. kereszteződése, a Tűzkő u. és Csiki-hegyek u. vonalában a telepített kamerától kb méter 3. Kaptárkő u. és Torbágy u. kereszteződése (villanyoszlopra telepítve) Belátható terület: Kaptárkő és Torbágy u. kereszteződése, a Kaptárkő u. és Torbágy u. vonalában a telepített kamerától kb méter 4. Frankhegy u. és Törökugrató u. kereszteződése (villanyoszlopra telepítve) Belátható terület: Frankhegy u. és Törökugrató u. kereszteződése, a Frankhegy u. és Törökugrató u. vonalában a telepített kamerától kb méter 5. Regős u. - Regős köz kereszteződése (villanyoszlopra telepítve) Belátható terület: Regős u. és Regős köz kereszteződése, Regős u. és Regős köz vonalában a telepített kamerától kb méter 6. Rétköz u. és Gazdagréti u. kereszteződése (villanyoszlopra telepítve) Belátható terület: Rétköz u. és Gazdagréti u. kereszteződése, a Rétköz u. és Gazdagréti u. vonalában a telepített kamerától kb méterre, Penny Market előtti terület 7. Regős köz és Rétköz u. kereszteződése (Rétköz utcai szerviz úton villanyoszlopra telepítve) Belátható terület: Regős köz és Rétköz u. kereszteződése, Regős köz és Rétköz u. vonalában a telepített kamerától kb méter 8. Frankhegy u. és Rétköz utcai szerviz u. kereszteződése (villanyoszlopra telepítve) Belátható terület: Frankhegy u. és Rétköz u. kereszteződése, Frankhegy u. és Rétköz u. vonalában a telepített kamerától kb méter 9. Tűzkő u. és Rétköz utcai szerviz u. kereszteződése (villanyoszlopra telepítve) Belátható terület: Tűzkő u. és Rétköz u. kereszteződése, Tűzkő u. és Rétköz u. vonalában a telepített kamerától kb méter 10. Péterhegyi u. Neszmélyi u. kereszteződése (villanyoszlopra telepítve) Belátható terület: Péterhegyi u. és Neszmélyi u. kereszteződése, Péterhegyi u. és Neszmélyi u. vonalában a telepített kamerától kb méter 11. Menyecske u. 16. szám (villanyoszlopra telepítve) Belátható terület: Menyecske u. vonalában a telepített kamerától méter 12. Menyecske u. 27. (villanyoszlopra telepítve) Belátható terület: Költők parkja 13. Menyecske u. és Kérő u. kereszteződése (villanyoszlopra telepítve) Belátható terület: Menyecske u. és Kérő u. kereszteződése, Menyecske u. és Kérő u. vonalában a telepített kamerától méter 14. Balatoni u. és Neszmélyi u. kereszteződése (villanyoszlopra telepítve) Belátható terület: Balatoni u., Neszmélyi u. kereszteződése, Balatoni u., Neszmélyi u. és Balatoni u. vonalában a telepített kamerától kb méter

17 XIV. kerületi Rendőrkapitányság 1-2. Kamera: nem működik 3. Kamera: Peterdi u. 1p. Peterdi u. 1. parkoló 2p. Peterdi u. 2. parkoló 3p. Peterdi u. 3. parkoló 4p. Peterdi u. 4. parkoló 5p. Peterdi u. 5. parkoló 4. Kamera: Futballpálya 1p. futballpálya 2p. padok 3p. parkoló 5. Kamera: Felvonulási és Dembinszky 1p. Felvonulási és Dembinszky parkoló 2p. kereszteződés és parkoló 3p. parkoló 1 4p. parkoló 2 5p. parkoló 3 6p. Erando Kft. Kötődoboz 7. Kamera: Felvonulási és Ajtósi parkoló 1p. Felvonulási és Ajtósi parkoló 2p. parkoló 1 3p. parkoló 2 4p. parkoló 3 8. Kamera: Padok 1p. padok 9. kamera: Parkoló 75-ös lehajtó 1p. parkoló 75-ös lehajtó 2p. parkoló és kereszteződés 3p. parkoló 1 4p. parkoló 2 5p. emlékmű 10. Kamara: 56-os emlékmű 1p. 56-os emlékmű 2p. demonstrációs rész 3p. parkoló 1 4p. parkoló 2 5p. parkoló és sétány 11. Kamera: 56-os emlékmű 1p. 56-os emlékmű 2p. Felvonulási tér parkoló 3p. Felvonulási tér parkoló 4p. Felvonulási tér parkoló 5p. park 12. Kamera: Műcsarnok Dózsa 1p. Műcsarnok Dózsa 2p. Műcsarnok Dózsa parkoló 1 3p. Műcsarnok Dózsa parkoló 2 4p. Hősök tere 13. Kamera: IFO pavilon Műcsarnok 1p. IFO pavilon Műcsarnok 2p. Hősök tere

18 3p. Hősök tere 4p. Hősök tere háta 5p. Hősök tere és a Műjégpálya 6p. Hősök tere és a sétány 14. Kamera: Benczúr u. 1p. Benczúr u. parkoló 1 2p. Benczúr u. parkoló 2 3p. Benczúr u. parkoló 3 4p. Benczúr u. parkoló 4 5p. Benczúr u. parkoló 5 6p. Benczúr u. parkoló Kamera: Koós u. és a Városliget 1p. Koós u. és a Városliget 16. Kamera: Közlekedési Múzeum parkoló 1p. Közlekedési Múzeum parkoló 2p. Hermina parkoló 17. Kamera: Városliget parkoló 1p. Városliget parkoló 1 2p. Városliget futballpálya 3p. Városliget parkoló Kamera: Koós és a Vajdahunyad 1p. Koós és a Vajdahunyad sétáló 1. 2p. Koós és a Vajdahunyad sétáló 2. 3p. Vajdahunyad vár bejárat 19. Kamera: Sörsátor 1p. Sörsátor parkoló 1 2p. Sörsátor parkoló 2 3p. Sörsátor parkoló 3 4p. WC 20. Kamera: Petőfi Csarnok bolhapiac bejárat 1p. Petőfi Csarnok bolhapiac bejárat 2p. Szabadtéri Színpad 1 3p. Színpad technika 2 4p. Színpad 3 5p. Színpad Kamera: Közlekedési Múzeum parkoló 1p. Közlekedési Múzeum parkoló 1 2p. Közlekedési Múzeum parkoló 2 3p. Közlekedési Múzeum parkoló 3 4p. sétány 22. Kamera: Petőfi Csarnok Főbejárat 1p. előtér 2p. Petőfi Csarnok Főbejárat repülés történeti kiállítás 3p. Petőfi Csarnok bejárat 4p. 5p. 6p. Erando Kft. Szekrény 23. Kamera: Városliget futballpálya söröző 1p. Városliget futballpálya söröző 2p. sétány 3p. sétány 4p. út 24. Kamera: Churchill szobor 1p. Churchill szobor 2p. sétány 1

19 3p. napozó 4p. sétány Kamera: Koós Városliget parkoló 1p. Koós Városliget parkoló 1 2p. parkoló 2 3p. Petőfi Csarnok sörsátor 4p. sétány, sörsátor, parkoló 5p. sétány 6p. sétány és tó 26. Kamera: Megálló Olaf Palme sétány 1p. Megálló Olaf Palme sétány 2p. megálló sétány 3p. rét 1 4p. rét Kamera: BVSC bejárat 1p. BVSC bejárat 2p. Don Pepe pizzéria 3p. Don Pepe pizzéria parkoló 1 4p. Don Pepe pizzéria parkoló 2 5p. 28. Kamera: Szőnyi, Mexikói felüljáró 1p. Szőnyi, Mexikói felüljáró 2p. híd lába parkoló 3p. Szőnyi 4p. vasút oldali parkoló 1 5p. vasút oldali parkoló 2 6p. vasút oldali parkoló Kamera: Buszpályaudvar Mexikói 1p. buszpályaudvar Mexikói 1 2p. buszpályaudvar Mexikói 2 3p. belsőparkoló 1. 4p. belsőparkoló 2. 5p. belsőparkoló 3. 6p. belsőparkoló Kamera: Parkoló - Mexikói út 1p. Parkoló Mexikói út felüljáró parkoló 1 2p. Parkoló Mexikói út felüljáró parkoló 2 3p. Parkoló Mexikói út felüljáró parkoló 3 4p. 74 troli végállomás 5p. Kereszteződés Mexikói végállomás parkoló 6p. Vasút oldali parkoló 32. Kamera: Kerepesi út 80./ Nagy Lajos 1p. 3-as villamos gyalog aluljáró 2p. Kerepesi 80 park/szobor 3p. Kerepesi szökőkút 4p. Nagy Lajos Király útja 5p. 82-es troli megálló V. Á. 6p. HÉV V. Á. 33. Kamera: Ond Vezér - Zalán kereszteződés 1p. Parkoló 1. 2p. Parkoló 2. 3p. Parkoló Kamera: Ond Vezér - Kántorné sétány 1p. Ond Vezér sétány 2p. Parkoló 1.

20 3p. Parkoló 2. 4p. IKEA teherporta 5p. Kereszteződés Ond Vezér és Kántorné 35. Kamera: Ond Vezér és Szentmihályi 1p. Ond Vezér parkoló 2p. Parkoló 1. 3p. Parkoló Kamera: Ond Vezér park 1p. Parkoló 1. 2p. Parkoló 2. 3p. Parkoló 3. 4p. Parkoló Kamera: Ond Vezér 19. 1p. PLUS parkoló 2p. Parkoló 1. 3p. Parkoló Kamera: Örs Vezér Gomba 1p. Gyalogos felüljáró 2p. HÉV V. Á. 3p. Árkádsor/Pavilonsor 4p. Újságos 5p. KözWC/buszforduló 39. Kamera: Füredi út - Ond Vezér 1p. Parkoló 2p. Füredi út 3p. Füredi út IKEA felől 4p. Vezér utca lehajtás 40. Kamera: Ond Vezér 5-7. hátul 1p. Parkoló 1. 2p. Parkoló 2. 3p. Parkoló Kamera: Kántorné Sétány 1p. Horváth-magyar SZ.K.I. / szobor 2p. Parkoló 1. 3p. Parkoló 2. 4p. SZ.K.I. sarok 42. Kamera: Álmos Vezér 1p. Parkoló 1. 2p. Parkoló 2. 3p. Parkoló Kamera: Ond Vezér p. Parkoló 1. 2p. Parkoló 2. 3p. Parkoló Kamera: Ond Vezér hátul 1p. Parkoló 1. 2p. Parkoló 2. 3p. Parkoló Kamera: Gvadányi 46. 1p. Gvadányi parkoló 1. 2p. Gvadányi parkoló 2. 3p. Gvadányi parkoló 3. 4p. Gvadányi parkoló Kamera: Gvadányi - Remény kereszteződés 1p. Gvadányi - Remény parkoló 1.

21 2p. Kishíd 3p. Kishíd parkoló 47. Kamera: Szentmihályi 1p. Parkoló 1. 2p. Parkoló 2. 3p. Játszótér 4p. Parkoló Kamera: Gvadányi 38. 1p. Parkoló 1. 2p. Parkoló 2. 3p. Parkoló 3. 4p. Parkoló Kamera: Gvadányi 57. 1p. Parkoló 1. 2p. Parkoló 2. 3p. Parkoló Kamera: Ond Vezér p. Park 2p. Parkoló 1. 3p. Parkoló 2. 4p. Parkoló 3. 5p Kamera: Gvadányi - Rátot kereszteződés 1p. Parkoló 1. 2p. Parkoló 2. 3p. Parkoló 3. 4p. Parkoló Kamera: Füredi p. Parkoló 1. 2p. Parkoló 2. 3p. Vezér utca Füredi kereszteződés 4p. Vezér utcaforduló 53. Kamera: Füredi p. Parkoló 1. 2p. Parkoló 2. 3p. Vezér utcakereszteződés 54. Kamera: Ond Vezér hátul 1p. Parkoló 1. 2p. Parkoló 2. 3p. Parkoló 3. 4p. Parkoló 4. 5p. Park 55. Kamera: Füredi út p. Parkoló 1. 2p. Parkoló 2. 3p. Parkoló 3. 4p. Parkoló 4. 5p. Garázs sor 56. Kamera: Ond Vezér p. Park 2p. Parkoló 1. 3p. Parkoló 2. 4p. Parkoló 3. 5p. Parkoló Kamera: Thököly - Czázár

22 1p. Thököly út 1. 2p. Thököly út 2. 3p. Thököly út Kamera: üres 59. Kamera: Dózsa György út p. Hotel Stadion Parkoló 1. 2p. Busz V. Á. 1. 3p. Busz V. Á. 2. 4p. OMV kút 5p. Dózsa György út 60. Kamera: Stefánia - Ifjúság út 1p. Stefánia szerviz út Parkoló 2p. Stefánia - Ifjúság kereszteződés 3p. 75-ös troli megálló 4p. Szobránc köz parkoló 61. Kamera: Thököly Stefánia kereszteződés 1p. Thököly étterem 2p. Kereszteződés 3p. Stefánia Palota 4p. Thököly út 62. Kamera: Vidámpark Főbejárat 1p. Kisvidámpark parkoló 2p. Állatkerti Körút 1. 3p. Állatkerti Körút 2. 4p. Nagyvidámpark Főbejárat 63. Kamera: Állatkert játszótér 1p. Pavilonok 2p. Asztalitenisz 3p. Padok 4p. Pavilon sor hátul 64. Kamera: Gundel étterem 1p. Szépművészeti Múzeumparkoló 1. 2p. Gundel étterem/állatkerti út 3p. Gundel Főbejárat 4p. Robinson étterem 65. Kamera: Robinson étterem 1p. Robinson étterem parkoló 1. 2p. Szépművészeti parkoló 1. 3p. Szépművészeti parkoló 2. 4p. Állatkerti krt. 5p. Robinson étterem parkoló Kamera: Állatkert Főbejárat 1p. Troli megálló 2p. Főbejárat állatkert 3p. Gyalogátkelőhely 4p. Állatkerti parkoló 1. 5p. Állatkerti parkoló Kamera: Hősök tere 1p. Szépművészeti Múzeum főbejárat 2p. Buszleálló 3p. Ismeretlen Katona Emlékműve 4p. Szoborcsoport hátul 68. Kamera: Cirkusz 1p. Liget étterem főbejárat 2p. Állatkerti Körút

23 3p. Széchenyi parkoló 1. 4p. Széchenyi parkoló 2. 5p. Széchenyi troli megálló 6p. Állatkerti Kisvidámpark 69. Kamera: Hermina Koós 1p. Hermina út, Koós sétány/állatkerti krt. parkoló 1. 2p. Hermina út parkoló 2. 3p. Hermina út parkoló 3. 4p. Állatkerti krt. - Koós kereszteződés 70. Kamera: Széchenyi krt. 1p. Park Széchenyi 2p. Parkoló 1. 3p. Parkoló 2. 4p. Parkoló Kamera: Állatkerti pavilon 1p. Pavilonok 2p. Állatkerti krt. parkoló 1. 3p. Állatkerti krt. parkoló 2. 4p. Állatkerti krt. parkoló 3. 5p. Pavilon 72. Kamera: Lizse cukrászda 1p. Állatkerti krt. parkoló 1. 2p. Állatkerti krt. parkoló 2. 3p. Állatkerti krt. parkoló 3. 4p. Állatkerti krt. parkoló 4. XVIII. kerületi Rendőrkapitányság HAVAS térfigyelő szolgálat A Havanna lakótelepen az alábbi kamerák működnek: 1-es kamera: Bartha Lajos 1. Havanna u es kamera: Havanna u as kamera: Havanna u es kamera: Havanna u. 74. Kolozsvári u. 5-ös kamera: Kondor Béla sétány os kamera: Csontváry u es kamera: Csontváry u as kamera: Havanna u es kamera: Havanna u. 1. Reviczky u. 10-es kamera: Havanna u Tersánszky u. 11-es kamera: Havanna u. 14. Vajda sétány 12-es kamera: Kondor Béla Tersánszky u. 13-as kamera: Csontváry u. 13. Tersánszky u. 14-es kamera: Bartha Lajos Csontváry u ös kamera: Csontváry u os kamera: Csontváry u es kamera: Csontváry u as kamera: Havanna u es kamera: Csontváry u as kamera: Csontváry u /fix kamera/ 21-es kamera: Havanna u /fix kamera/ 26-os kamera: Csontváry u es kamera: Havanna u. 2.

24 A Lakatos lakótelepen az alábbi kamerák működnek: 28-as kamera: Kézműves u es kamera: Dolgozó u as kamera: Tinódi u. Ferenc u. 31-es kamera: Dolgozó u es kamera: Bethlen G. u. Egressy G. u. 33-as kamera: Kézműves u. 4/a. 34-es kamera: Dolgozó u. Kézműves u. 35-ös kamera: Kézműves u. 18-as 36-os kamera: Lakatos u es kamera: Lakatos u. - Egressy G. u. 38-as kamera: Üllői u. Építő u 39-es kamera: Építő u es kamera: Dolgozó u. 4/a. 41-es kamera: Építő u. 16/a. 42-es kamera: Építő u as kamera: Építő u es kamera: Építő u ös kamera: Építő u es kamera: Lakatos u sz. közötti játszótér. 65-ös kamera Ferenc u. és Gölle u. közötti játszótér. A Szent-Lőrinc (KISZ) lakótelepen az alábbi kamerák működnek: 46-ös kamera: Kinizsi Pál u. Vikár B. u. 47-es kamera: Est u as kamera: Vándor S. u es kamera: Vándor S. u. Igaz u. 50-es kamera: Darus u. Vándor S. u. 51-es kamera: Vikár Béla u. Vándor Sándor u. 52-es kamera: Hosszúház u as kamera: Riesz Frigyes u es kamera: Sallai u. - Goroszló u. körforgalom 66-os kamera: Fiatalság u. és Kinizsi u. kereszteződés. 67-es kamera: Kolozsvár u. 38. A Glóriett lakótelepen az alábbi kamerák működnek: 55-ös kamera: Goroszló u. Sima Simon sétány 56-os kamera: Margó T. u es kamera: Margó T. u as kamera: Margó T. u es kamera: Benedek Falva u. Sima Simon sétány 60-as kamera: Margó T. u es kamera: Margó T. u es kamera: Tövishát u as kamera: Tövishát u.19. XIX. kerületi Rendőrkapitányság 1-es kamera: Budapest XIX. ker. Lehel utca 1. számú lakótelepi háztömb tetejére van felszerelve. Belátja: - Lehel u szám mögötti parkot, - a Dobó Katica u szám és Arany János u szám alatti lakótömböt,

25 - Üllői utat a Hunyadi utcától a Toldy utcáig. 2-es kamera: Budapest XIX. ker. Simonyi u. 1. szám alatti lakótelepi háztömb tetejére van felszerelve. Belátja: - Kisfaludy u szám mögötti parkolót és parkot, - Simonyi Zsigmond u szám mögötti parkot, - Üllői utat, a Hunyadi utcától a Nagysándor J. utcáig, - Üllői úti szervizutat a Klapka 2. számig, - Kossuth téri Skála Áruház parkolóját, Kossuth téri parkot. 3-as kamera: Budapest XIX. ker. Simonyi u. 15. szám alatti lakótömbi ház oldalára van felszerelve. Belátja: - Artúr u szám alatti területet, - Simonyi Zsigmond u szám alatti területet, - Simonyi Zs. u szám mögötti játszóteret és parkot. 4-es kamera: Budapest XIX. ker. Szigligeti u. 3. szám alatti lakótömbi ház oldalára van felszerelve. Belátja: - Klapka u szám alatti területet, - Szigligeti u. 1-31, szám alatti területet. 5-ös kamera: Budapest XIX. ker. Szigligeti u. 1. szám alatti lakótelepi háztömb tetejére van felszerelve. Belátja: - Nagysándor József u szám alatti területet, - Petőfi utca szám alatti területet, - Nagysándor J. utca és Petőfi u. közötti parkolót és parkot, - Üllői utat, a Fő utcától a Zrínyi utcáig, - Szigligeti u szám mögötti parkot, játszóteret. 6-os kamera: Budapest XIX. ker. Kosárfonó u. 2. szám alatti lakótelepi háztömb tetejére van felszerelve. Belátja: - Kosárfonó u szám alatti területet, - Kossuth tér jelentős részét. 7-es kamera: Budapest XIX. ker. Klapka u. 2. szám alatti lakótelepi háztömb oldalára van felszerelve. Belátja: - Klapka u szám mögötti parkolót és parkot, - Üllői utat, Fő utcától a Kossuth Lajos utcáig. 8-as kamera: Budapest XIX. ker. Klapka u. 7. szám alatti lakótelepi háztömb oldalára van felszerelve. Belátja: - Klapka u , szám alatti területet, - Bem J. u , szám alatti területet. 9-es kamera: Budapest XIX. ker. Templom tér 11. szám előtt oszlopra van felszerelve. Belátja: - Fő utca 47. szám alatti lakótömböt,

26 - Templom tér 2 oldalán lévő parkot. 10-es kamera: Budapest XIX. ker. Kós Károly tér 1. szám előtti oszlopra van felszerelve. Belátja: - Kós Károly tér 1-4, szám alatti területet, - Thököly u. 8-10, szám alatti területet. 11-es kamera: A Budapest XIX. ker. Móricz Zs. u. 5. szám alatti lakótömb oldalára van felszerelve. Belátja: - Móricz Zs. u. 1-7., szám alatti területet, Irányi D. u szám XX. és XXIII. Kerületi Rendőrkapitányság 1. János tér János utca Török Flóris utca Hársfa sétány Török Flóris utca Pázsitos sétány Pázsitos sétány Pázsitos sétány Lajtha László utca Lajtha László utca Ónodi utca Lajtha László utca sarok 12. Lajtha László utca Baross utca János utca Baross utca Bíró Mihály utca Baross utca Topánka utca kereszteződése 18. Kossuth Lajos tér Bíró Mihály utca Széchenyi utca Török Flóris utca Wesselényi utca Orsolya utca Pacsirta utca 157/B. 25. Eperjes utca Tátra tér autóbusz-megálló 27. Tátra tér Szivacs utca sarok 28. Tátra utca Kende Kanuth utca Kossuth Lajos utca sarok

27 XXI. kerületi Rendőrkapitányság Kamera száma 1. Kamera helye Szabadkikötő út Agip töltőállomás 2. Szabadkikötő út 5-7. szám előtt 3. Gubacsi-híd csepeli hídfő Kossuth Lajos utca és Ady Endre utca kereszteződése Kossuth Lajos utca Koltói Anna utca kereszteződése Színesfém út és Központi út kereszteződése Kossuth Lajos út Völgy utca kereszteződése Karácsony Sándor utca Kossuth Lajos út kereszteződése 9. Áruház tér 10. Dunalejáró út Bajáki Ferenc út kereszteződése 11. Dunadűlő utca 3. szám előtt 12. Határ út Késmárki út kereszteződése, Buszforduló Megfigyelt terület Szabadkikötő út mindkét iránya méter távolságig, valamint a töltőállomás és környezete Szabadkikötő út mindkét iránya méter távolságig Ady Endre út bevezető szakasza 300 méter távolságig, a Híd forgalma, az OMW töltőállomás környezete, a Duna utca és a Duna partjának egy része A Kossuth Lajos út és az Ady Endre utca mindkét iránya méter távolságig, a PLUSZ Diszkont előtti tér és a parkolók egy része A Kossuth Lajos út és a Koltói Anna utca mindkét iránya, a Szent Imre téri buszpályaudvar egy része és az üzletsorok, valamint a Posta épülete és a parkolók egy része Posta épülete és a Színesfém út, Központi út mindkét iránya méter távolságig Kossuth Lajos út és Völgy utca mindkét iránya méterig, a Baross utca eleje és a parkolók egy része Karácsony Sándor utca mindkét iránya méterig, Kossuth Lajos út mindkét iránya méterig, valamint az OTP Bank bejárata, a buszmegállók és az üzletek környezete Széchenyi utca a Táncsics Mihály út kereszteződéséig, Szent István út és Kossuth Lajos út kereszteződése, Kossuth Lajos út mindkét iránya, park egy része, buszmegállók Bajáki Ferenc út mindkét irányban, Dunalejáró út egy része Dunadűlő utca mindkét irányban, Csepeli Tűzőrség bejárata, parkolók, park egy része és a Bajnokok Klubja bejárata Késmárki út és Határ út mindkét irányban, buszvégállomás 13. Rideg Sándor Művelődési Ház Művelődési Ház mögötti terület 14. Hollandi út Horgásztanya Akácfa utca Csikó sétány kereszteződése Csikó sétány Erdősor út kereszteződése Hollandi út mindkét iránya, Horgásztanya környezete, Park egy részre, Királyhágó utca és Üdülősor kereszteződése Akácfa utca mindkét iránya, Csikó sétány garázs-sor egy része Erdősor 133. Szórakozóhely, Erdősor út mindkét iránya, parkolók

MRFK (BRFK kerület) a kamera pontok helyszíne, elhelyezése

MRFK (BRFK kerület) a kamera pontok helyszíne, elhelyezése MRFK (BRFK kerület) Rendőri Szerv RK, HRK Települések Kamerák száma (db) a kamera pontok helyszíne, elhelyezése a megfigyelt terület Horváth Mihály tér - Baross u. sarok Horváth M. tér 100 m. - Baross

Részletesebben

JÓZSEFVÁROSI ISKOLÁK KÖRZETEI ISKOLÁK SZERINT Deák Diák Általános Iskola augusztus 1-től

JÓZSEFVÁROSI ISKOLÁK KÖRZETEI ISKOLÁK SZERINT Deák Diák Általános Iskola augusztus 1-től 2013. Alföldi u. Baross tér Berzsenyi u. Bezerédi u. Csokonai u. Dologház u. Dózsa György u. Festetics u. Fiumei út 1-25., 2-12 Gázláng u. II. János Pál pápa tér Kenyérmező u. Kerepesi út 1-5. Kiss József

Részletesebben

JÓZSEFVÁROSI ISKOLÁK KÖRZETEI Jelenlegi iskola Deák Diák Általános Iskola. Sportiskola Németh László Általános Iskola

JÓZSEFVÁROSI ISKOLÁK KÖRZETEI Jelenlegi iskola Deák Diák Általános Iskola. Sportiskola Németh László Általános Iskola JÓZSEFVÁROSI ISKOLÁK KÖRZETEI 2011. 2. sz. melléklet Cím Alföldi u. Apáthy I. u. Asztalos S. u. Auróra u. Bacsó B. u. Balassa u. Baross tér Baross u. 121-135. Baross u. 1-3., 11-49., 4-54.,112-128. Baross

Részletesebben

JÓZSEFVÁROSI ISKOLÁK KÖRZETEI UTCÁK SZERINT. Deák Diák Általános Iskola. Sportiskola. Németh László Általános Iskola

JÓZSEFVÁROSI ISKOLÁK KÖRZETEI UTCÁK SZERINT. Deák Diák Általános Iskola. Sportiskola. Németh László Általános Iskola Alföldi u. Apáthy I. u. Asztalos S. u. Auróra u. Bacsó B. u. Balassa u. Baross tér Baross u. 121-135. Baross u. 1-3., 11-49., 4-54.,112-128. Baross u. 51-79. Baross u. 56-72., 98-110. Baross u. 74-96.,

Részletesebben

Alföldi u. Hétszínvirág Napközi Otthonos Óvoda Kun u. 3.

Alföldi u. Hétszínvirág Napközi Otthonos Óvoda Kun u. 3. Alföldi u. Hétszínvirág Napközi Otthonos Kun u. 3. Apáthy I. u. Asztalos S. u. Pitypang Napközi Otthonos Százados út 14. Auróra u. Százszorszép Napközi Otthonos Szűz u. 2. Bacsó B. u. Balassa J. u. Baross

Részletesebben

Alföldi u. Hétszínvirág Napközi Otthonos Óvoda Kun u. 3.

Alföldi u. Hétszínvirág Napközi Otthonos Óvoda Kun u. 3. Alföldi u. Hétszínvirág Napközi Otthonos Kun u. 3. Apáthy I. u. Asztalos S. u. Pitypang Napközi Otthonos Százados út 14. Auróra u. 18-végig, Százszorszép Napközi Otthonos Szűz u. 2. 25-végig Auróra u.

Részletesebben

JÓZSEFVÁROSI ÓVODÁK KÖRZETEI - ÓVODÁK SZERINT

JÓZSEFVÁROSI ÓVODÁK KÖRZETEI - ÓVODÁK SZERINT Cím Óvoda Baross u. 51-61., 81-119. Gyerek-Virág Napközi Otthonos Óvoda Baross u. 93. és 111/b Futó u. Gyerek-Virág Napközi Otthonos Óvoda Baross u. 93. és 111/b Illés köz Gyerek-Virág Napközi Otthonos

Részletesebben

Dátum Házszám 1 Házszámtörés 1 Házszám 2 Házszámtörés 2 jellege

Dátum Házszám 1 Házszámtörés 1 Házszám 2 Házszámtörés 2 jellege Közterület neve Közterület Dátum Házszám 1 Házszámtörés 1 Házszám 2 Házszámtörés 2 jellege (tervezett) Alföldi utca 3 2016.03.04 Alföldi utca 5 2016.03.07 Alföldi utca 6 8 2016.03.07 Alföldi utca 7 2016.03.04

Részletesebben

43/2005. (IX.15.) Budapest Józsefváros Önkormányzati rendelet

43/2005. (IX.15.) Budapest Józsefváros Önkormányzati rendelet 43/2005. (IX.15.) Budapest Józsefváros Önkormányzati rendelet a háziorvosi körzetekről szóló 25/2002. (VI. 21.) sz. önkormányzati rendelet módosításáról * Budapest Józsefváros Önkormányzatának Képviselő-testülete

Részletesebben

Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Önkormányzat Képviselő-testületének 82/2011. (XII.22.) önkormányzati rendelete

Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Önkormányzat Képviselő-testületének 82/2011. (XII.22.) önkormányzati rendelete A kihirdetés módja: kifüggesztés A kihirdetés napja: 2011. december 22. Dr. Mészár Erika a jegyzőt helyettesítő aljegyző Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatala Lekérdezõ: ABIJV Budapest 08 Dátum: :13:57 Horváth Krisztián Lapszám: 1

Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatala Lekérdezõ: ABIJV Budapest 08 Dátum: :13:57 Horváth Krisztián Lapszám: 1 Horváth Krisztián Lapszám: 1 000. szavazókör (Körzetesítetlen címek) Azonosító: 01-008-000-7, Cím: Körzetesítetlen címek Könyves Kálmán körút 000003 000047 páratlan házszámok 0 Könyves Kálmán körút 000004

Részletesebben

Corvin sétány Napraforgó Egyesített Óvoda Virágkoszorú Tagóvodája 1083 Bp., Baross u.

Corvin sétány Napraforgó Egyesített Óvoda Virágkoszorú Tagóvodája 1083 Bp., Baross u. Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Önkormányzat Napraforgó Egyesített székhely- és tagóvodáinak felvételi körzetei 2017. szeptember 1-től /utcák szerint/ Közterület Alföldi Napraforgó Egyesített

Részletesebben

Vásár u. Napraforgó Egyesített Óvoda /székhelyóvoda/ 1084 Bp., Tolnai Lajos u. 7-9.

Vásár u. Napraforgó Egyesített Óvoda /székhelyóvoda/ 1084 Bp., Tolnai Lajos u. 7-9. Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Önkormányzat Napraforgó Egyesített székhely- és tagóvodáinak felvételi körzetei 2017. szeptember 1-től /óvodák szerint Közterület Bacsó Béla Napraforgó Egyesített

Részletesebben

Budapest Józsefváros Önkormányzatának

Budapest Józsefváros Önkormányzatának Budapest Józsefváros Önkormányzatának 21/2003. (IV.10.) ök. sz. rendelete a 3/2003.(I.31.) ök. sz. rendelettel módosított, a háziorvosi körzetekről szóló 25/2002.(VI.21.) ök. sz. rendelet módosításáról

Részletesebben

25/2002. (VI.21.) sz. önkormányzati rendelete

25/2002. (VI.21.) sz. önkormányzati rendelete 25/2002. (VI.21.) sz. önkormányzati rendelete a háziorvosi körzetekről * Budapest Józsefváros Önkormányzat Képviselő-testülete az egészségügyi közszolgáltatások nyújtásáról, valamint az orvosi tevékenység

Részletesebben

1 BRFK XIV. kerület Budapest 1 101 Felvonulási-Ajtósi 56-osok tere. 2 BRFK XIV. kerület Budapest 1 102 Felvonulási-Dembinszky 56-osok tere

1 BRFK XIV. kerület Budapest 1 101 Felvonulási-Ajtósi 56-osok tere. 2 BRFK XIV. kerület Budapest 1 102 Felvonulási-Dembinszky 56-osok tere Kamera Rendőri szerv (kerület) Rk HRK Települések száma (db) Kamera száma (Nr.) A kamera pontok helyszíne, elhelyezése megfigyelt terület 1 BRFK XIV. kerület Budapest 1 101 Felvonulási-Ajtósi 56-osok tere

Részletesebben

Dátum Házszám 1 Házszámtörés 1 Házszám 2 Házszámtörés 2 jellege

Dátum Házszám 1 Házszámtörés 1 Házszám 2 Házszámtörés 2 jellege Közterület neve Közterület Dátum Házszám 1 Házszámtörés 1 Házszám 2 Házszámtörés 2 jellege (tervezett) Andrássy út 1 2016.09.07 Andrássy út 1 2016.12.08 Andrássy út 2 2016.09.08 Andrássy út 3 2016.09.08

Részletesebben

A budapesti trolibusz vonalak

A budapesti trolibusz vonalak A budapesti trolibusz vonalak J E L M A G Y A R Á Z A T trolibusz vonal, felsővezeték Stadionok M vá. megállóhely végállomás (időkiegyenlítő pont) menetirány 3, 6, 6A villamos keresztezés szakaszszigetelő

Részletesebben

AZ ÁLTALÁNOS ISKOLA FELVÉTELI KÖRZETE A 2019/2020. TANÉVBEN GYÁL

AZ ÁLTALÁNOS ISKOLA FELVÉTELI KÖRZETE A 2019/2020. TANÉVBEN GYÁL AZ ÁLTALÁNOS ISKOLA FELVÉTELI KÖRZETE A 2019/2020. TANÉVBEN GYÁL Gyáli Ady Endre Általános Iskola 2360 Gyál, Ady Endre utca 20. Ady Endre utca páros oldal, páratlan oldal 1-87-ig Balassa János utca Balogh

Részletesebben

AZ ÁLTALÁNOS ISKOLA FELVÉTELI KÖRZETE A 2017/2018. TANÉVBEN GYÁL

AZ ÁLTALÁNOS ISKOLA FELVÉTELI KÖRZETE A 2017/2018. TANÉVBEN GYÁL AZ ÁLTALÁNOS ISKOLA FELVÉTELI KÖRZETE A 2017/2018. TANÉVBEN GYÁL Gyáli Ady Endre Általános Iskola 2360 Gyál, Ady Endre utca 20. Ady Endre utca Arany János utca Balassa János utca Balogh Ádám utca Barackos

Részletesebben

AZ ÁLTALÁNOS ISKOLA FELVÉTELI KÖRZETE A 2016/2017. TANÉVBEN GYÁL

AZ ÁLTALÁNOS ISKOLA FELVÉTELI KÖRZETE A 2016/2017. TANÉVBEN GYÁL AZ ÁLTALÁNOS ISKOLA FELVÉTELI KÖRZETE A 2016/2017. TANÉVBEN GYÁL Köznevelési intézmény: Gyáli Ady Endre Általános Iskola 2360 Gyál, Ady Endre utca 20. Felvételi körzet: Ady Endre utca páros oldal, páratlan

Részletesebben

Budapest Főváros Terézváros Önkormányzatának 27/2002 (VII. 3.) számú rendelete a háziorvosi, házi gyermekorvosi és fogorvosi körzetekről.

Budapest Főváros Terézváros Önkormányzatának 27/2002 (VII. 3.) számú rendelete a háziorvosi, házi gyermekorvosi és fogorvosi körzetekről. Budapest Főváros Terézváros Önkormányzatának 27/2002 (VII. 3.) számú rendelete a háziorvosi, házi gyermekorvosi és fogorvosi körzetekről Módosítások: a) 32/2005. (X. 24.) ör. b) 50/2006. (XII.22.) ör.

Részletesebben

Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatala Lekérdezõ: PKCBD Gyál Dátum: :46:13 Barka Ferenc Lapszám: 1

Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatala Lekérdezõ: PKCBD Gyál Dátum: :46:13 Barka Ferenc Lapszám: 1 Barka Ferenc Lapszám: 1 001. szavazókör Azonosító: 14-048-001-2, Cím: Ady E. Ált. Isk. Ady E. u. 20., OEVK: 07 Arany János utca teljes közterület 27 Csontos József utca 000001 000061 páratlan házszámok

Részletesebben

NKM ENERGIA ZRT. FÖLDGÁZ ELŐREFIZETŐS MÉRŐ KÁRTYAFELTÖLTÉSI HELYEK A LAPKER HÁLÓZATÁBAN

NKM ENERGIA ZRT. FÖLDGÁZ ELŐREFIZETŐS MÉRŐ KÁRTYAFELTÖLTÉSI HELYEK A LAPKER HÁLÓZATÁBAN I. kerület Batthyány tér aluljáró RELAY 06:00-18:00 06:00-18:00 06:00-18:00 06:00-18:00 06:00-18:00 06:00-15:00 06:00-15:00 Batthyány tér (HÉV-állomás aluljáró) RELAY 06:00-18:00 06:00-18:00 06:00-18:00

Részletesebben

22/2004. (V.15.) Budapest Józsefváros Önkormányzati rendelet

22/2004. (V.15.) Budapest Józsefváros Önkormányzati rendelet 22/2004. (V.15.) Budapest Józsefváros Önkormányzati rendelet az önkormányzat tulajdonában lévő helyi közutak útkategóriába sorolásáról és azok nem közlekedés célú igénybevételéért fizetendő díj meghatározásáról

Részletesebben

1. Melléklet: Gyűjtőállomások helyszíneinek táblázatos bemutatása

1. Melléklet: Gyűjtőállomások helyszíneinek táblázatos bemutatása 1 1. Melléklet: ok helyszíneinek táblázatos bemutatása neve on elzése 1. 0101 Batthyány tér 30 Lépcső mellett, a mellvéddel párhuzamosan 47,506532, 19,039457 2. 0102 Szilágyi Dezső tér A tér déli részén,

Részletesebben

A budapesti trolibusz vonalak

A budapesti trolibusz vonalak A budapesti trolibusz vonalak J E L M A G Y A R Á Z A T trolibusz vonal, felsővezeték Stadionok M vá. megállóhely végállomás (időkiegyenlítő pont) menetirány 3, 62, 62A villamos keresztezés szakaszszigetelő

Részletesebben

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőrfőkapitányság. Kamerák száma (db) a kamera pontok helyszíne, elhelyezése

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőrfőkapitányság. Kamerák száma (db) a kamera pontok helyszíne, elhelyezése Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Rendőri Szerv RK, HRK Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőrfőkapitányság Települések Nyíregyháza Kamerák száma (db) 12 a kamera pontok helyszíne, elhelyezése.nyíregyháza,

Részletesebben

NKM FÖLDGÁZSZOLGÁLTATÓ előrefizetős Mérő KÁrTyAFeLTÖLTéSi helyek A LApKer hálózatában

NKM FÖLDGÁZSZOLGÁLTATÓ előrefizetős Mérő KÁrTyAFeLTÖLTéSi helyek A LApKer hálózatában címe i. kerület Batthyány tér aluljáró RELAY 06:00-18:00 06:00-18:00 06:00-18:00 06:00-18:00 06:00-18:00 06:00-15:00 06:00-15:00 Batthyány tér (HÉV-állomás aluljáró) RELAY 06:00-18:00 06:00-18:00 06:00-18:00

Részletesebben

Budapest Budapest Budapest, I. kerület Kapisztrán tér 2/4. Budapest Budapest Budapest, I. kerület Krisztina krt

Budapest Budapest Budapest, I. kerület Kapisztrán tér 2/4. Budapest Budapest Budapest, I. kerület Krisztina krt Cím Megye Település Budapest Budapest Budapest, I. kerület Bem rakpart 6. Budapest Budapest Budapest, I. kerület Kapisztrán tér 2/4. Budapest Budapest Budapest, I. kerület Krisztina krt. 87-91. Budapest

Részletesebben

Munkalap1 UTCALISTA_

Munkalap1 UTCALISTA_ UTCALISTA_20181029 ID UTCANÉV KERÜLET 50001285 Albert Flórián út Budapest - IX. 10002407 Angyal utca Budapest - IX. 10014498 Bajor Gizi park Budapest - IX. 10002380 Bakáts tér Budapest - IX. 10002389 Bakáts

Részletesebben

FŐGÁZ előrefizetős mérő kártyafeltöltési helyek a lapker hálózatában. budapest

FŐGÁZ előrefizetős mérő kártyafeltöltési helyek a lapker hálózatában. budapest címe i. kerület Batthyány tér aluljáró RELAY 06:00-18:00 06:00-18:00 06:00-18:00 06:00-18:00 06:00-18:00 06:00-15:00 06:00-15:00 Déli pályaudvar peron asztal RELAY 06:00-18:00 06:00-18:00 06:00-18:00 06:00-18:00

Részletesebben

BRFK XX. és XXIII. kerület) Kamerák száma (db) XXIII. kerület Budapest XX. ker. Török Flóris utca 2 Flóris utca 2. környéke

BRFK XX. és XXIII. kerület) Kamerák száma (db) XXIII. kerület Budapest XX. ker. Török Flóris utca 2 Flóris utca 2. környéke BRFK XX. és ) Rendőri Szerv RK, HRK Települések Kamerák száma (db) a kamera pontok helyszíne, elhelyezése a megfigyelt terület 51 János tér János tér Hársfa Hársfa 19 19. környéke Flóris 13 Flóris 13.

Részletesebben

III. kerület Huszti út 20. Áruházláncok. III. kerület Flórián tér 7-9. Bevásárló központok

III. kerület Huszti út 20. Áruházláncok. III. kerület Flórián tér 7-9. Bevásárló központok Kerület Cím Intézmény I. kerület 1011 Bem rakpart 6. Művelődési házak, intézmények I. kerület Könyvtár Attila út 93. Közkönyvtárak I. kerület Kapisztrán tér 2/4. Közkönyvtárak I. kerület Könyvtár Budavári

Részletesebben

Monori Kossuth Lajos Óvoda (2200 Monor, Kossuth Lajos utca 37.) felvételi körzete:

Monori Kossuth Lajos Óvoda (2200 Monor, Kossuth Lajos utca 37.) felvételi körzete: Monori Kossuth Lajos Óvoda (2200 Monor, Kossuth Lajos utca 37.) felvételi körzete: 1. Acsádi utca 2. Ady Endre utca páratlan oldala (vasút és a Kossuth Lajos utca közötti szakasz) 3. Arany János utca 4.

Részletesebben

Maglód Város Önkormányzat Képviselő-testületének

Maglód Város Önkormányzat Képviselő-testületének Egységes szerkezetbe foglalt szöveg Hatályos: 2017. március 21-től Maglód Város Önkormányzat Képviselő-testületének 25/2012.(XII.27.) önkormányzati rendelete az egészségügyi alapellátás körzeteiről 1 ZÁRADÉK

Részletesebben

Budapest. IV. kerület Nyitva tartás Kapható. Cím Cégek Hétköznap Szombat Vasárnap Jegyek Bérletek

Budapest. IV. kerület Nyitva tartás Kapható. Cím Cégek Hétköznap Szombat Vasárnap Jegyek Bérletek Budapest IV. kerület Árpád út 16. Posta 8.00-16.00 ZÁRVA Árpád út 90-92. Közért 6.00-21.00 Árpád út 90-92. Közért 7.00-22.00 7.00-19.00 8.00-14.00 Árpád út 93. pékség Árpád út 112. Posta 8.00-19.00 ZÁRVA

Részletesebben

Cím Házszám Alapterület Szint Bejárat Funkció Andrássy út pince udvari trafó Andrássy út pince udvari tároló Andrássy út 7 95.

Cím Házszám Alapterület Szint Bejárat Funkció Andrássy út pince udvari trafó Andrássy út pince udvari tároló Andrássy út 7 95. Cím Házszám Alapterület Szint Bejárat Funkció Andrássy út 7 15.84 pince udvari trafó Andrássy út 7 93.33 pince udvari tároló Andrássy út 7 95.00 pince udvari tároló Andrássy út 7 15.68 pince udvari tároló

Részletesebben

Az Albertirsa város forgalmi rendjéről szóló 21/2011. (VIII.29.) önkormányzati rendelet 1. sz. melléklete helyébe, e rendelet 1. sz. melléklete lép.

Az Albertirsa város forgalmi rendjéről szóló 21/2011. (VIII.29.) önkormányzati rendelet 1. sz. melléklete helyébe, e rendelet 1. sz. melléklete lép. Albertirsa Város Önkormányzata Képviselő-testületének 28/2011. (XI.02.) rendelete az Albertirsa város forgalmi rendjéről szóló 21/2011.(VIII.29.) önkormányzati rendelet módosításáról Albertirsa Város Önkormányzatának

Részletesebben

KÖRZETLEÍRÓ LISTA. Közterület neve jellege Kapubejárat tartomány Intervallum típusa

KÖRZETLEÍRÓ LISTA. Közterület neve jellege Kapubejárat tartomány Intervallum típusa Lapszám: 1 001. szavazókör, a Ve. 78. -a szerint a települési szintû lakóhellyel rendelkezö választópolgárok szavazására kijelölt szavazókör is Azonosító: 14-085-001-4, Cím: Napközi otthon, Bajcsy Zs.

Részletesebben

Hilton - Mátyás templom. Gránit lépcső felső. Attila út - Alagút utca

Hilton - Mátyás templom. Gránit lépcső felső. Attila út - Alagút utca Adatkezelő szerv Budapesti Rendőrfőkapitányság Adatkezelés megnevezése térfigyelő rendszer budapesti aluljárókban Adatkezelő /Adatkezelés nyilvántartási száma 00510/0008 A képfelvevő helye Déli pályaudvar

Részletesebben

Budapest. IV. kerület Nyitva tartás Kapható. Cím Cégek Hétköznap Szombat Vasárnap Jegyek Bérletek

Budapest. IV. kerület Nyitva tartás Kapható. Cím Cégek Hétköznap Szombat Vasárnap Jegyek Bérletek Budapest IV. kerület Nyitva tartás Kapható Árpád út 16. Posta 8.00-16.00 ZÁRVA Árpád út 90-92. Közért 6.00-21.00 Árpád út 90-92. Közért 7.00-22.00 7.00-19.00 8.00-14.00 Árpád út 93. pékség Árpád út 112.

Részletesebben

Sorszám Cím Házszám Helyrazi szám Alapterület Övezet Szint Bejárat Funkció 1 Andrássy út 7 29249/0/A/27 15.84 kiemelt övezet pinceszint udvari trafó

Sorszám Cím Házszám Helyrazi szám Alapterület Övezet Szint Bejárat Funkció 1 Andrássy út 7 29249/0/A/27 15.84 kiemelt övezet pinceszint udvari trafó Sorszám Cím Házszám Helyrazi szám Alapterület Övezet Szint Bejárat Funkció 1 Andrássy út 7 29249/0/A/27 15.84 kiemelt övezet pinceszint udvari trafó 2 Andrássy út 7 29249/0/A/28 93.33 kiemelt övezet pinceszint

Részletesebben

BKK FUTÁR helyszínek. IV. Megállóhelyi kijelző és hangszóró Újpest-Városkapu M IV. Megállóhelyi kijelző és hangszóró Rákospalota-Újpest vasútállomás

BKK FUTÁR helyszínek. IV. Megállóhelyi kijelző és hangszóró Újpest-Városkapu M IV. Megállóhelyi kijelző és hangszóró Rákospalota-Újpest vasútállomás Kerület Kategória Helyszín publikus megnevezése I. Megállóhelyi kijelző és hangszóró Batthyány tér M H I. Megállóhelyi kijelző és hangszóró Clark Ádám tér I. Megállóhelyi kijelző és hangszóró Déli pályaudvar

Részletesebben

AZ ÁLTALÁNOS ISKOLA FELVÉTELI KÖRZETE A 2017/2018. TANÉVBEN VECSÉS

AZ ÁLTALÁNOS ISKOLA FELVÉTELI KÖRZETE A 2017/2018. TANÉVBEN VECSÉS AZ ÁLTALÁNOS ISKOLA FELVÉTELI KÖRZETE A 2017/2018. TANÉVBEN VECSÉS Köznevelési intézmény: Grassalkovich Antal Német Nemzetiségi és Kétnyelvű Általános Iskola Anton Grassalkovich Grundschule Wetschesch

Részletesebben

A Budapest Főváros Kormányhivatala által vagyonkezelt, használt és bérelt ingatlanok listája. Cím (irányítószám, település,utca, házszám)

A Budapest Főváros Kormányhivatala által vagyonkezelt, használt és bérelt ingatlanok listája. Cím (irányítószám, település,utca, házszám) 1 1012 Budapest, Logodi utca 38-40. 2 1013 Budapest, Attila út 12. 3 1013 Budapest, Pauler utca 4. 4 1027 Budapest, Feketesas utca 6. II. emelet (Tölgyfa utca 10.) 5 1027 Budapest, Horváth utca 12-26.

Részletesebben

Védőnői körzetek utcajegyzéke

Védőnői körzetek utcajegyzéke Védőnői körzetek utcajegyzéke 5. melléklet 1. 390097660 Ady Endre u.: 126-160; Jókai u.: 1-73; 2-74;Kivéve:Jókai u.32. Kossuth L. u.: 1-53; 2-50; Ötvenhatosok tere: 1-6; 17-18; Üllői út: 281-287; Városház

Részletesebben

rendelet 1/a. számú melléklete Az önkormányzat forgalomképtelen törzsvagyonába tartozó vagyontárgyak:

rendelet 1/a. számú melléklete Az önkormányzat forgalomképtelen törzsvagyonába tartozó vagyontárgyak: rendelet 1/a. számú melléklete Az önkormányzat forgalomképtelen törzsvagyonába tartozó vagyontárgyak: Forgalomképtelen ingatlanok Sorsz. Hrsz. Terület ha m2 Cím Megnevezés Megjegyzés 1. 2 1 0783 Kossuth

Részletesebben

Háziorvosi körzetek leírása. 1. számú háziorvosi körzet

Háziorvosi körzetek leírása. 1. számú háziorvosi körzet 1. melléklet a 12/2015. (III. 31.) önkormányzati rendelethez Háziorvosi körzetek leírása 1. számú háziorvosi körzet Baczoni István utca Bethlen Gábor utca Blaha Lujza utca Búzavirág utca Csíktarcsa utca

Részletesebben

IZSÁK VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 13/2011.(VI.29.) önkormányzati rendelete

IZSÁK VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 13/2011.(VI.29.) önkormányzati rendelete IZSÁK VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 13/2011.(VI.29.) önkormányzati rendelete A háziorvosi, gyermekorvosi és fogorvosi körzetek meghatározásáról Izsák Város Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

Sorszám Kerület Közterület Szakaszhatár

Sorszám Kerület Közterület Szakaszhatár 1 1 Clark Ádám tér Fő u. - Lánchíd u. 1 Clark Ádám tér Fő u. - Lánchíd u. 2 2 Fullánk u. Endrődi S. u. - Fullánk u. 8. 3 2 Guyon Richárd u. Gábor Á. u. - Guyon R. u. 4 2 Tárogató u. Bognár u. - Tárogató

Részletesebben

Fővárosi helyi védelemmel érintett építészeti örökség

Fővárosi helyi védelemmel érintett építészeti örökség 2. sz. függelék Fővárosi helyi védelemmel érintett építészeti örökség 1. Építmények Cím Helyrajzi szám Védelem tárgya 8.1.1. Alföldi utca 20. lásd: Fiumei út 19/A, B 8.1.2. Baross utca 11. lásd: Üllői

Részletesebben

MARCALI VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK. 32/2009. (XI. 13.) számú R E N D E L E T E

MARCALI VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK. 32/2009. (XI. 13.) számú R E N D E L E T E Marcali Város Önkormányzatának Képviselőtestülete 8700 Marcali, Rákóczi u. 11. Tel.: 85/501-000 MARCALI VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK 32/2009. (XI. 13.) számú R E N D E L E T E az egészségügyi

Részletesebben

Borsod-Abaúj Zemplém MRFK. Kamerák száma (db) a kamera pontok helyszíne, elhelyezése. Kazincbarcika 30 KAZINCBARCIKAI RENDŐRKAPITÁNYSÁG

Borsod-Abaúj Zemplém MRFK. Kamerák száma (db) a kamera pontok helyszíne, elhelyezése. Kazincbarcika 30 KAZINCBARCIKAI RENDŐRKAPITÁNYSÁG ÓZDI RENDŐRKAPITÁNYSÁG KAZINCBARCIKAI RENDŐRKAPITÁNYSÁG Rendőri Szerv RK, HRK Települések Borsod-Abaúj Zemplém MRFK Kamerák száma (db) a kamera pontok helyszíne, elhelyezése a megfigyelt terület Kazincbarcika

Részletesebben

Albertirsa Város Önkormányzata Képviselő-testületének 21/2011.(VIII.29.) önkormányzati rendelete Albertirsa város forgalmi rendjéről

Albertirsa Város Önkormányzata Képviselő-testületének 21/2011.(VIII.29.) önkormányzati rendelete Albertirsa város forgalmi rendjéről Albertirsa Város Önkormányzata Képviselő-testületének 21/2011.(VIII.29.) önkormányzati rendelete Albertirsa város forgalmi rendjéről Albertirsa Város Önkormányzatának Képviselő-testülete, az Alkotmány

Részletesebben

1. számú házi felnőtt háziorvosi körzethez tartozó utcák jegyzéke. Utca elnevezése A körzethez tartozó utca/ Megjegyzés:

1. számú házi felnőtt háziorvosi körzethez tartozó utcák jegyzéke. Utca elnevezése A körzethez tartozó utca/ Megjegyzés: 1. számú házi felnőtt háziorvosi körzethez tartozó utcák jegyzéke Ady Endre utca teljes - Aradi utca teljes - Arany János utca teljes - Arató utca teljes - Batthyány Lajos utca teljes - Belső utca teljes

Részletesebben

ürítési nap hétfő és csütörtök

ürítési nap hétfő és csütörtök Utca Ady Endre utca Akácos utca Alinka utca Alkotmány utca Arany János utca Árpád utca Árvácska utca Avar utca Babits Mihály utca Bajcsy Zsilinszky utca Bakony utca Bányász utca Barátság utca Bartók Béla

Részletesebben

Rendelet. Önkormányzati Rendeletek Tára. Dokumentumazonosító információk

Rendelet. Önkormányzati Rendeletek Tára. Dokumentumazonosító információk Rendelet Önkormányzati Rendeletek Tára Dokumentumazonosító információk Rendelet száma: 13/2012.(IX.11.) Rendelet típusa: Módosító Rendelet címe: A háziorvosi, gyermekorvosi és fogorvosi körzetek meghatározásáról

Részletesebben

KOMLÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉT. 12/2006. (III.30.) sz. r e n d e l e t e

KOMLÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉT. 12/2006. (III.30.) sz. r e n d e l e t e KOMLÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉT 12/2006. (III.30.) sz. r e n d e l e t e A HÁZIORVOSI, HÁZI GYERMEKORVOSI ÉS A FOGORVOSI KÖRZETEK MEGÁLLAPÍTÁSÁRÓL Komló Város Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

SÁRBOGÁRD VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK. 21/2002. (VII. 18.) K t r. s z. rendelete. a helyi egészségügyi közszolgáltatásokról

SÁRBOGÁRD VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK. 21/2002. (VII. 18.) K t r. s z. rendelete. a helyi egészségügyi közszolgáltatásokról SÁRBOGÁRD VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK 21/2002. (VII. 18.) K t r. s z. rendelete a helyi egészségügyi közszolgáltatásokról Sárbogárd Város Önkormányzata az egészségügyi közszolgáltatások nyújtásáról,

Részletesebben

1. számú VÁLASZTÓKERÜLET

1. számú VÁLASZTÓKERÜLET 1. számú 1. számú Batsányi János Művelődési Központ 732 Tapolca, Vasút u. 3. Akácfa Árpád Bacsó Béla Damjanich János Dózsa György Fazekas Hegymagasi Kandó Kálmán Keszthelyi Kulich Gyula Mogyoróshegy Nyár

Részletesebben

001. szavazókör Azonosító: , Cím: 5525 Füzesgyarmat, Széchelyi u. 2. (Központi Iskola) Közterület neve jellege Kapubejárat tartomány

001. szavazókör Azonosító: , Cím: 5525 Füzesgyarmat, Széchelyi u. 2. (Központi Iskola) Közterület neve jellege Kapubejárat tartomány 001. szavazókör Azonosító: 04-021-001-2, Cím: 5525 Füzesgyarmat, Széchelyi u. 2. (Központi Iskola) Ady Endre utca 36 36 folyamatos házszámok Ady Endre utca 38 999998 folyamatos házszámok Árpád utca 1 45

Részletesebben

KOMLÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉT. 12/2006. (III.30.) sz. r e n d e l e t e

KOMLÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉT. 12/2006. (III.30.) sz. r e n d e l e t e KOMLÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉT 12/2006. (III.30.) sz. r e n d e l e t e A HÁZIORVOSI, HÁZI GYERMEKORVOSI ÉS A FOGORVOSI KÖRZETEK MEGÁLLAPÍTÁSÁRÓL Komló Város Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

Bp. X. Ker. Gyógyszergyári u. szám nélküli része Bp. IV. Baross u Bp. X. Ker. Gyakorló u. 38.

Bp. X. Ker. Gyógyszergyári u. szám nélküli része Bp. IV. Baross u Bp. X. Ker. Gyakorló u. 38. 2017. január Nap Időpont Helyszín 1 00.00-01.00 Bp. XVII. Péceli út 235. 1 00.30-03.30 Bp. XXII. Gádor utca 66. 1 03.00-04.00 Bp. XVII. Zrínyi utca 84. 1 07.00-10.00 Bp. XIX. Hunyadi utca 75. 1 07.30-10.30

Részletesebben

SÁRBOGÁRD VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK. 21/2002. (VII. 18.) önkormányzati 1 rendelete. a helyi egészségügyi közszolgáltatásokról

SÁRBOGÁRD VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK. 21/2002. (VII. 18.) önkormányzati 1 rendelete. a helyi egészségügyi közszolgáltatásokról 1. oldal SÁRBOGÁRD VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK 21/2002. (VII. 18.) önkormányzati 1 rendelete a helyi egészségügyi közszolgáltatásokról Sárbogárd Város Önkormányzata az egészségügyről szóló

Részletesebben

3. (1) E rendelet 2011. július 01. napján lép hatályba.

3. (1) E rendelet 2011. július 01. napján lép hatályba. Gyál Város Önkormányzata Képviselő-testületének 14/2011. (VII.1.) önkormányzati rendelete a háziorvosi, a házi gyermekorvosi és a fogorvosi körzetekről Gyál Város Önkormányzatának Képviselő-testülete (továbbiakban:

Részletesebben

Fővárosi taxiállomások listája I. Batthyány tér I. Szentháromság utca I. Szent György utca 3. Dísz tér I.

Fővárosi taxiállomások listája I. Batthyány tér I. Szentháromság utca I. Szent György utca 3. Dísz tér I. Fővárosi taxiállomások listája 01-01 I. Batthyány tér 7. 01-02 I. Szentháromság utca 3. 01-03 I. Szent György utca 3. Dísz tér 01-04 I. Pauler utca 2. Alagút utca 01-05 I. Clark Ádám tér 01-07 I. Hess

Részletesebben

Ercsi Város Önkormányzat Képviselőtestületének. 11/2002. (IX.24.) Kt. számú rendelete Ercsi Város háziorvosi körzeteiről

Ercsi Város Önkormányzat Képviselőtestületének. 11/2002. (IX.24.) Kt. számú rendelete Ercsi Város háziorvosi körzeteiről Ercsi Város Önkormányzat Képviselőtestületének 11/2002. (IX.24.) Kt. számú rendelete Ercsi Város háziorvosi körzeteiről Ercsi Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a helyi önkormányzatokról szóló

Részletesebben

Háziorvosi körzetek. Dr. Balla Ferenc általános orvostan, sebész, Traumatológia szakorvos, háziorvostan

Háziorvosi körzetek. Dr. Balla Ferenc általános orvostan, sebész, Traumatológia szakorvos, háziorvostan Háziorvosi körzetek Körzet megnevezése/ Rendelés helye/ Háziorvos neve/ képesítési adatai I. számú felnőtt Kálvin tér 7. Dr. Király Tímea II. számú felnőtt Petőfi u. 14. Dr. Ungvári Zsigmond általános

Részletesebben

Metrópótló útvonalak és megállóhelyek. (operatív metrópótlás esetén)

Metrópótló útvonalak és megállóhelyek. (operatív metrópótlás esetén) Metrópótló útvonalak és megállóhelyek (operatív metrópótlás esetén) 1002 Deák F. leszállóhely (elsı megálló) M 1 1. Deák Ferenc Oktogon, 2009. november 16-tól Andrássy út Opera 70-es, 78-as troli Jókai

Részletesebben

1. sz. választókerület

1. sz. választókerület 1. sz. választókerület 1. sz. szavazókör Szabadság u. 29. Szlovák Ált. Iskola Árpád utca 1 - folyamatos házszámok Árpád utca 5 9 páratlan házszámok Béke lakótelep Béke utca 1-3/B páratlan házszámok Bethlen

Részletesebben

MÁTÉSZALKA VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK. 6/2003.(III.14.) Ök. számú RENDELETE. Mátészalka város háziorvosi, házi gyermekorvosi és fogorvosi körzeteiről

MÁTÉSZALKA VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK. 6/2003.(III.14.) Ök. számú RENDELETE. Mátészalka város háziorvosi, házi gyermekorvosi és fogorvosi körzeteiről MÁTÉSZALKA VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK 6/2003.(III.14.) Ök. számú RENDELETE Mátészalka város háziorvosi, házi gyermekorvosi és fogorvosi körzeteiről (egységes szerkezetben a módosításáról rendelkező 39/2005.(XI.5.),

Részletesebben

BICSKE VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK./2015. (..) ÖNKORMÁNYZATI RENDELETE A VÉDŐNŐI KÖRZETEK MEGÁLLAPÍTÁSÁRÓL

BICSKE VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK./2015. (..) ÖNKORMÁNYZATI RENDELETE A VÉDŐNŐI KÖRZETEK MEGÁLLAPÍTÁSÁRÓL BICSKE VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK./2015. (..) ÖNKORMÁNYZATI RENDELETE A VÉDŐNŐI KÖRZETEK MEGÁLLAPÍTÁSÁRÓL Bicske Város Önkormányzat Képviselő-testülete Magyarország Alaptörvénye 32. cikk

Részletesebben

Tól Ig Közterület neve Házszám Ép. Lh. Házszám Ép. Lh. Intervallum Körzet

Tól Ig Közterület neve Házszám Ép. Lh. Házszám Ép. Lh. Intervallum Körzet Gyomaendrőd 1. oldal Áchim András utca Teljes 002 Ady Endre utca Teljes 009 Akác utca Teljes 016 Alkotmány utca Teljes 014 Álmos utca Teljes 002 Álmosdomb utca Teljes 017 Apponyi utca Teljes 012 Arany

Részletesebben

Balatonfüred-nyaraló

Balatonfüred-nyaraló Balatonfüred-nyaraló Utcanév Ady Endre u. keleti oldal Ady Endre u. nyugati oldal Alsó Köz Alsómuskátli u. Arácsi u. Arad u. Arany János u. Aranyhíd sétány Árokszőlő u. Árpád u. Árvalányhaj u. Babits M.u.

Részletesebben

Kazincbarcika Város szavazóköri beosztása

Kazincbarcika Város szavazóköri beosztása Kazincbarcika Város szavazóköri beosztása 1. sz. szavazókör helye: Kodály Z. Művészetoktatási Int. Egressy B. út 1/B. Egressy B. út 1-19-ig (páratlan), Egressy B. út 2-26-ig (páros), Jókai tér teljesen,

Részletesebben

Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság. Kamerák száma (db) a kamera pontok helyszíne, elhelyezése

Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság. Kamerák száma (db) a kamera pontok helyszíne, elhelyezése Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Rendőri Szerv RK, HRK Települések Kamerák száma (db) a kamera pontok helyszíne, elhelyezése a megfigyelt terület Rendőrkapitányság Szekszárd Szekszárd 13 Csatári körforgalom

Részletesebben

A Budapest Főváros Kormányhivatala által használt ingatlanok listája

A Budapest Főváros Kormányhivatala által használt ingatlanok listája 1 6773/1, 6773/2 1012 Budapest, Logodi utca 38-40. Törvényességi Felügyeleti ; I. Kerületi Hivatal Építésügyi és Örökségvédelmi Osztály (I., II, III., XI, XII, XX, XXI, XXII, XXIII.) 2 7104/0/A/63 1013

Részletesebben

Felnőtt Háziorvosi ellátási körzetek

Felnőtt Háziorvosi ellátási körzetek 1. számú melléklet 1 16/2002. (VI. 21.) sz. önkormányzati rendelet 1. sz. melléklete (28/2012. (VII. 13.) sz. Ör. 1. számú melléklet) 1. számú körzet Felnőtt Háziorvosi ellátási körzetek Alkotmány utca,

Részletesebben

A tömegközlekedési járatok változó szolgáltatási és követési idejei

A tömegközlekedési járatok változó szolgáltatási és követési idejei A tömegközlekedési járatok változó szolgáltatási és követési idejei Hév H5 Batthyány tér M Szentendre 20 10 Szentendre Batthyány tér M 23:03 Batthyány tér M Békásmegyer 20 10 Békásmegyer Batthyány tér

Részletesebben

PÜSPÖKLADÁNY település

PÜSPÖKLADÁNY település 01. számú egyéni választókerület szavazókörei és utcajegyzéke 001. Rendelőintézet, re bejelentkezettek, Kossuth u. 1. átjelentkezéssel szavazók Damjanich utca 000001 000011/0005 folyamatos házszámok Hajdú

Részletesebben

MÁTÉSZALKA VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK. 6/2003.(III.14.) Ök. számú RENDELETE. Mátészalka város háziorvosi, házi gyermekorvosi és fogorvosi körzeteiről

MÁTÉSZALKA VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK. 6/2003.(III.14.) Ök. számú RENDELETE. Mátészalka város háziorvosi, házi gyermekorvosi és fogorvosi körzeteiről 1 MÁTÉSZALKA VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK 6/2003.(III.14.) Ök. számú RENDELETE Mátészalka város háziorvosi, házi gyermekorvosi és fogorvosi körzeteiről (egységes szerkezetben a módosításáról rendelkező 39/2005.(XI.5.),

Részletesebben

TAPOLCA VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK. 32/2009. (XII. 21.) Kt. rendelete az orvosi körzetek kialakításáról

TAPOLCA VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK. 32/2009. (XII. 21.) Kt. rendelete az orvosi körzetek kialakításáról TAPOLCA VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 32/2009. (XII. 21.) Kt. rendelete az orvosi körzetek kialakításáról Tapolca Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a helyi önkormányzatokról szóló

Részletesebben

SÁRBOGÁRD VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK. 21/2002. (VII. 18.) K t r. s z. rendelete. a helyi egészségügyi közszolgáltatásokról

SÁRBOGÁRD VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK. 21/2002. (VII. 18.) K t r. s z. rendelete. a helyi egészségügyi közszolgáltatásokról 1. oldal SÁRBOGÁRD VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK 21/2002. (VII. 18.) K t r. s z. rendelete a helyi egészségügyi közszolgáltatásokról Sárbogárd Város Önkormányzata az egészségügyről szóló 1997.

Részletesebben

Füzesgyarmat Város Önkormányzat Képviselő-testületének 8/2003. (IV. 1.) önkormányzati rendelete a háziorvosi körzetek határaiknak megállapításáról

Füzesgyarmat Város Önkormányzat Képviselő-testületének 8/2003. (IV. 1.) önkormányzati rendelete a háziorvosi körzetek határaiknak megállapításáról Füzesgyarmat Város Önkormányzat Képviselő-testületének 8/2003. (IV. 1.) önkormányzati rendelete a háziorvosi körzetek határaiknak megállapításáról Az egészségügyi szolgáltatások nyújtásáról, valamint az

Részletesebben

Balatonfüred-állandó

Balatonfüred-állandó Balatonfüred-állandó Ady Endre u. keleti oldal Ady Endre u. nyugati oldal Alsó Köz Arácsi u. Arad.u. Arany János u. Árokszőlő u. Árpád u. Árvalányhaj u. Babits M.u. Bajcsy Zs. u. Balassi B. u. Balaton

Részletesebben

Danada-Rit án Edina jegyző t4estet

Danada-Rit án Edina jegyző t4estet A kihirdetés módja: kifüggesztés A kihirdetés napja: 2019. február 21. Danada-Rim n Edina jeiy- ző Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Önkormányzat Képviselő-testületének 3/2019. (II.21.) önkormányzati

Részletesebben

Településszintű valamint igazolással szavazók

Településszintű valamint igazolással szavazók I. Választókerület 14-033-001-2) Andrássy Gy.u. 10-26, 25-39 Attila u. Bocskai u. Csontváry u. 24-40, 19-35 Haraszty F. u. 19-39 Némedi út 26-52, 13-25 Pál L. u. 16-22 Somogyvári Gy.u. 22-45a Szent István

Részletesebben

K I V O N A T. Ercsi Város Önkormányzat Képviselő-testületének december 13-án megtartott nyílt ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Ercsi Város Önkormányzat Képviselő-testületének december 13-án megtartott nyílt ülésének jegyzőkönyvéből 1 K I V O N A T Ercsi Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. december 13-án megtartott nyílt ülésének jegyzőkönyvéből Ercsi Város Önkormányzat Képviselő-testülete az egészségügyi alapellátások

Részletesebben

Tolna Város Önkormányzatának 25/2008. (VI.27.) rendelete a háziorvosi körzetek meghatározásáról

Tolna Város Önkormányzatának 25/2008. (VI.27.) rendelete a háziorvosi körzetek meghatározásáról Tolna Város Önkormányzatának 25/2008. (VI.27.) rendelete a háziorvosi körzetek meghatározásáról Tolna Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a helyi önkormányzatokról szóló 1990. évi LXV. törvény 16.

Részletesebben

Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatala Lekérdezõ: TGDBB Tolna Dátum: :15:19 Fõglein Ilona Lapszám: 1

Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatala Lekérdezõ: TGDBB Tolna Dátum: :15:19 Fõglein Ilona Lapszám: 1 Fõglein Ilona Lapszám: 1 001. szavazókör Azonosító: 17-099-001-6, Cím: Hõsök tere 1. (Városháza), TEVK: 01 Ady Endre utca teljes közterület 107 Bajcsy-Zsilinszky utca 000002 000128 páros házszámok 116

Részletesebben

Ir.szám Település Kerület Megye 1870 Budapest 2 Pest 1870 Budapest 13 Pest

Ir.szám Település Kerület Megye 1870 Budapest 2 Pest 1870 Budapest 13 Pest Ir.szám Település Kerület Megye 1870 Budapest 2 Pest 1870 Budapest 3 Pest 1870 Budapest 13 Pest 1870 Budapest 8 Pest 1871 Budapest 19 Pest 1871 Budapest 21 Pest 1871 Budapest 11 Pest 1871 Budapest 22 Pest

Részletesebben

MEGYE BOLT NÉV IR.SZ. VÁROS CÍM

MEGYE BOLT NÉV IR.SZ. VÁROS CÍM MEGYE BOLT NÉV IR.SZ. VÁROS CÍM Budapest KRUPP DÉLI ABC I.KRISZTINA 1013 Budapest KRISZTINA KRT. 37. Budapest CBA HORVÁTH-KERT 1013 Budapest ALAGÚT U. 5. Budapest CBA-BUDAVÁR 1014 Budapest TÁRNOK U. 22-24.

Részletesebben

Ez a rendeletet az önkormányzat közigazgatási területén működő egészségügyi alapellátást végző szolgáltatókra kell alkalmazni.

Ez a rendeletet az önkormányzat közigazgatási területén működő egészségügyi alapellátást végző szolgáltatókra kell alkalmazni. Füzesgyarmat Város Önkormányzat Képviselő-testületének 18/2016.(XI.25.) önkormányzati rendelete az egészségügyi alapellátás körzeteinek meghatározásáról Füzesgyarmat Város Önkormányzatának Képviselő-testülete

Részletesebben

Helyi Választási Iroda Vezetője 3060 Pásztó, Kölcsey F. u. 35. Szám: /2013. Határozat

Helyi Választási Iroda Vezetője 3060 Pásztó, Kölcsey F. u. 35. Szám: /2013. Határozat Helyi Választási Iroda Vezetője 3060 Pásztó, Kölcsey F. u. 35. Szám: 4554-6/2013. Határozat A választási eljárásról szóló 2013. évi XXXVI.. törvény /a továbbiakban: Ve./ 77. /1/ bekezdésében biztosított

Részletesebben

Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Önkormányzat Képviselő-testületének 44/2017. (X.26.) önkormányzati rendelete

Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Önkormányzat Képviselő-testületének 44/2017. (X.26.) önkormányzati rendelete A kihirdetés módja: kifüggesztés A kihirdetés napja: 2017. október 26. Danaaa-Rimán Ediria jegyző Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Önkormányzat Képviselő-testületének 44/2017. (X.26.) önkormányzati

Részletesebben

Törökszentmiklósi Óvodai Intézmény Törökszentmiklós Hunyadi út 14. ÓVODAI KÖRZET BEOSZTÁSOK 2018/2019

Törökszentmiklósi Óvodai Intézmény Törökszentmiklós Hunyadi út 14. ÓVODAI KÖRZET BEOSZTÁSOK 2018/2019 Tulipánkert Székhelyóvoda - Hunyadi u.14. Törökszentmiklósi Óvodai Intézmény Törökszentmiklós Hunyadi út 14. ÓVODAI KÖRZET BEOSZTÁSOK 2018/2019 Északon a Vásárhelyi Pál utca, az Ipolyi térig. A Kossuth

Részletesebben

Üres pince helyiségek:

Üres pince helyiségek: Üres pince helyiségek: Cím Albetétszám Megközelíthetőség alapterület (m2) Akácfa 43 i pince 193 nm Akácfa 45 i pince 36 nm Akácfa 45 udvari pince 112 nm Akácfa 54 udvari pince 90 nm Akácfa 54. A/4 udvari

Részletesebben

ÓVODAI KÖRZETHATÁROK 1

ÓVODAI KÖRZETHATÁROK 1 Budapest XIX. kerület Kispest ÓVODAI KÖRZETHATÁROK 1 Elfogadva a 256/2016 (III.7) KOSIE Biz. határozattal Kispesti Arany Óvoda székhely: 1191 Budapest, Arany János utca 15 17. Ady Endre út Arany János

Részletesebben

Ez a rendelet a kihirdetését követő napon lép hatályba. Kihirdetési záradék: A rendelet április 15-én kihirdetve. Kovács Zoltánné dr.

Ez a rendelet a kihirdetését követő napon lép hatályba. Kihirdetési záradék: A rendelet április 15-én kihirdetve. Kovács Zoltánné dr. Albertirsa Város Önkormányzata Képviselő-testületének 10/2011. (IV.15.) önkormányzati rendelete Albertirsa Város Önkormányzata vagyonának meghatározásáról, a vagyon feletti tulajdonosi jogok gyakorlásának

Részletesebben