EVOLUTION IN PRACTICE

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "EVOLUTION IN PRACTICE"

Átírás

1 min min min All rights reserved, print 1/2013 DA270 verzia 2013/SK min. 850 min min DA130 All rights reserved, print 2/ /HU DIPLOMAT DENTAL s.r.o. Vrbovská cesta Piešťany Slovak republic T F info@diplomat-dental.com EVOLUTION IN PRACTICE

2 2 / 3 Vállalatunk filozófiája /Történetünk Társaságunk elsődleges célja, hogy vásárlóink a legteljesebb mértékben elégedettek legyenek világszerte a DIPLOMAT márka termékeivel. A DIPLOMAT DENTAL s.r.o (Kft.) kiemelkedő minőségű termékeinek titka a fogászati technológia fejlesztése és gyártása terén eltöltött több mint 60 éves tevékenységből fakadó tapasztalatban rejlik. A DIPLOMAT márka termékei világviszonylatban is teljes körű és megbízható fogászati megoldásokat kínálnak a szakembereknek a fogászati kezelőegységektől a kezelőszékeken keresztül, egészen az orvosi székekig, és fényforrásokig. A gyártás története 1952-re nyúlik vissza, amikor Szlovákiában megalapították a gyógyászati technika javítására és egyéni megrendelésre szakosodott vállalatát a prágai Závod liečební mechanika n.p. Praha (Gyógyászati mechanika, Állami vállalat Prága) keretein belül, amely 1947-ben jött létre. A vállalat nevét 1949-ben Chirana Prahá-ra változtatták és a gyógyászati technika fejlesztésének egy új korszaka indult meg a szlovákiai Pöstyénben től a Chirana-Dental, s.r.o (Kft.) Piešťany azon jogutód, amely az 1952-től datálódó történetre támaszkodik. A Chirana -Dental, s.r.o. (Kft.) 1997-től jelentős változtatásokat hajtott végre a gyártás és gyártókapacitás kizárólag fogászati megoldásokra történő összpontosítása terén, az üzleti és szerviztevékenység megerősítése terén, továbbá a DIPLOMAT márkát bevezette a világ piacaira. Megnövekedett a tőkeberuházás, a gyártási technológiák és a vállalat szerkezeti egysége is megújult. A DIPLOMAT márka piacon lévő többéves sikeres jelenléte után annak érdekében, hogy vállalatunkat könnyebben meg lehessen különböztetni más fogászati megoldásokkal foglalkozó gyártóktól, 2012-ben cégünk nevét Chirana-Dental s.r.o. (Kft.)-ről DIPLOMAT DENTAL s.r.o. (Kft.)-re változtattuk és egy új fejezetet kezdtünk írni történetünkben. A DIPLOMAT márka jellemzői a kiemelkedően magas minőség, korszerű dizájn, innovatív technológia és a kidolgozott ergonómia. Evolution in Practice Az Evolution in Practice jelszavunk keretében termékeinket egy szakemberekből álló csoport állandóan fejleszti és tökéletesíti a technikai megoldások, ergonómia, higiénia és a páciens biztonsága terén fellelhető legújabb ismeretek alapján, figyelembe véve természetesen a fogorvosok egyéni igényeit is. Ezekre az igényekre már a fejlesztés során is nagy súlyt fektetünk és tapasztalt szerviz szakemberekből álló csapatunk ezen igények maximális kiszolgálását szem előtt tartják később a rendelőkben is. Elsődleges célunk mindig a legmagasabb szintű szolgáltatások nyújtása vásárlóink számára. Tevékenységünk alappillére egyrészt az ügyfél-forgalmazó-gyártó láncolattal történő intenzív kapcsolattartás, amely lehetővé teszi ügyfeleink igényeinek igen rövid idő alatti beépítését termékeinkbe, illetve másrészt nem ritkán a személyre szabott, pontosan az ügyfél egyéni követelményeinek megfelelő gyártás.

3 DA 270 / DA 280 DIPLOMAT ADEPT DIPLOMAT ADEPT /

4 6 / 7 DA 270 / DA 280 DIPLOMAT ADEPT DIPLOMAT ADEPT / A DA270 orvosi pult Az öt eszközzel kiépíthető orvosi pultot érintőképernyős üveg, vagy fólia tasztatúra változatban kínáljuk. Alap felszereltségben a hűtővíz szabályzását egy központi tűszelep látja el, de külön igényre kialakítható a hűtővíz mennyiségének elektronikus szabályozása és programozása eszközönként is. Az eszközök paramétere programozható és nyolc programban tárolható. Kényelmes munkavégzés A kezelőszék a kezelőegység része, amely elegendő férőhelyet biztosít a fogorvos lábainak és lehetővé teszi a páciens helyzetének kedvezőbb beállítását. Egyaránt növeli az orvos kényelmét munkavégzés közben, valamint a páciens kényelmét. 3D-s fejtámla A 3D csuklónak köszönhetően a páciens fejtámlája minden irányba fordítható a maximális komfortérzet eléréséhez akár komolyabb sebészeti beavatkozások során is. Diplomat Adept DA270 / DA280 kerüljön közelebb pácienseihez A Diplomat Adept DA270 (felső eszközvezetéssel), DA280 (alsó eszközvezetéssel) padlóra rögzített fogászati kezelőegységek, melyeknél kezelőszék a kezelőegység része. A kezelőszék mozgatását két elektromos motor biztosítja, egyik az ülőrész emelését, a másik a háttámla döntését biztosítja. A kezelőszék minden irányú mozgásának vezérlése elérhető mind az orvos és az asszisztens oldalról, illetve a történhet lábkapcsoló segítségével is. A beépített biztonsági elemek garantálják úgy az orvos, mind a páciens biztonságát. Mindkét fogászati kezelőegység külön igényre monitorral is felszerelhető.

5 8 / 9 DA 270 / DA 280 DIPLOMAT ADEPT DIPLOMAT ADEPT / A DA280 orvosi pult Az alsó tömlővezetéssel kialakított orvosi pultot a svájci Bien-Air márkájú, magas minőségű eszközökkel kínáljuk. Az üveg kapacitív érzékelőkkel kialakított érintőképernyős billentyűzet kellemes és praktikus vezérlést tesz lehetővé a nyomógombok könnyed érintésével és az érintőképernyő egyszerű fertőtlenítésének lehetőségével. A DIPLOMAT fogászati kezelőegység orvosi pult pantográf karját standard vagy rövidített változatban kínáljuk. Az asszisztens oldal kialakítása Az asszisztens oldalt 3 változatban kínáljuk: állítható pantográf karral szerelt, egyszerű fordítható karral hármas tartóval vagy független levegős nyálszívóval. Diplomat Adept DA270 / DA280 A Diplomat Adept DA270 / DA280 padlóra rögzített kezelőegységek a pácienssel történő munkavégzés magas fokú komfortját és maximális ergonómiát biztosítanak. A kezelőszék új meghajtó rendszere biztosítja a pácienssel történő munkavégzés során szükséges elegendő teret, csakúgy, mint a kezelőszék megfelelő pozícióba történő állítását. A kezelőegység az asszisztens oldalán felszerelhető öt további eszközzel, illetve egy kamerával, mint kiegészítő eszköz. A magas szintű komfortot olyan technológiák biztosítják, mint az orvosi asztal karjának pneumatikus fékezése, valamint az elektromosan beforgatható öblítő tál. Kartámasz kialakítása A jobb oldalon lefordítható valamint a baloldalon rögzített kartámasz jelentősen növeli az Ön és páciense kényelmét, megkönnyíti a munkavégzést a legkomolyabb beavatkozások során is.

6 10/ 11 DC 310 / DL 210 DIPLOMAT LUX DIPLOMAT CONSUL / A DC310 orvosi pult Az orvosi asztal üveg vagy fólia tasztatúrával rendelhető, amelynek segítségével a kezelőegység és kezelőszék összes funkciója vezérelhető. Az orvosi pult részét képezi egy forgatható műszerasztal teljes felületű rozsdamentes acél vagy műanyag (két rozsdamentes tálcával) kivitelben. A kezelőegység változata A Diplomat Consul DC310 és a Diplomat Lux DL210 kezelőegységek kétféle kivitelben kínáljuk: székre rögzített vagy részben székre rögzített változat. Az utóbbi változatnál a vizesblokk a székkel együtt mozog, míg az orvosi pult és a lámpa fixen a padlóra van rögzítve. Monitor Minden DIPLOMAT márkájú fogászati kezelőegység rendelhető lámpaoszlopra szerelhető orvosi célokra használható monitorral is. Diplomat Consul DC310 / Diplomat Lux DL210 - az elérhető ár és a technikai lehetőségek ideális kombinációja A Diplomat Consul DC310 (felső tömlővezetéssel) és a Diplomat Lux DL210 (alsó tömlővezetéssel) kezelőegységet kétféle kivitelben kínáljuk: székre rögzített vagy részben székre rögzített változatban. Az utóbbi változatnál a vizesblokk a székkel együtt mozog, míg az orvosi pult és a lámpa fixen a padlóra van rögzítve. Az orvosi pult karja mindkét modell esetében kézzel mozgatható, vagy pneumatikusan fékezhető, amely az orvos számára kényelmes és optimális munkavégzési pozíció beállítását teszi lehetővé. Az elektromosan beforgatható öblítő tál vezérelhető mind az orvosi és az asszisztens pultról egyaránt. A fólia tasztatúrával szerelt asszisztensi pult a pantográf karnak köszönhetően állítható magasságú, innen számos funkció vezérelhető, mint székmozgatás, pohár adagoló és öblítő tál vezérlés.

7 12 / 13 DC 310 / DL 210 / CART DIPLOMAT LUX DIPLOMAT CONSUL / A DL210 orvosi pult Az orvosi pult 5 eszközzel rendelhető, négy forgóeszköz csatlakoztatásának lehetőségével. Alap felszereltségben a hűtővíz szabályzását egy központi mechanikus csap látja el, de külön igényre kialakítható eszközönként a hűtővíz mennyiségének elektronikus szabályozása és programozása. Az orvosi asztal pantográfkarját standard vagy rövidített változatban kínáljuk. CART megoldás A Diplomat Lux DL210 típusú fogorvosi kezelőegységet a vásárló kívánságára CART változatban, állítható magasságú asztallal is kínáljuk. Diplomat Consul DC310 / Diplomat Lux DL210 Az egyedülálló konstrukciós megoldásnak köszönhetően a közműdoboz a Diplomat DE20, DM20 esetében a kezelőszék talpában helyezkedik el. A DM20 kezelőszék programozható, 5 programhely tárolható két fogorvos számára. Az asszisztens oldali pult két változatban rendelhető: fordítható kar hármas tartóval, vagy pantográf kar (mechanikus vagy pneumatikus fékkel).

8 DC 170 / DC 180 DIPLOMAT CONSUL DIPLOMAT CONSUL /

9 16 / 17 DC 170 / DC 180 DIPLOMAT CONSUL / DIPLOMAT CONSUL A DC170 orvosi pult A megrendelő igényeinek megfelelően a felső tömlővezetésű orvosi pult akár 5 fényforrással ellátott eszközzel is felszerelhető, amelyek ismert gyártóktól származnak. Az orvos pult ergonómiai kivitelezésű asztalára rendelhető vagy utólag felszerelhető rozsdamentes acél tálca két méretben. A kezelőszervek vezérlését egy nyomógombos fóliatasztatúra biztosítja. Külön megrendelésre röntgenfilmnéző felszerelése is lehetséges. Vízrész A Diplomat Consul DC170 és DC180 kezelőegységeken az öblítő csésze kétféle (fix vagy befordítható) változatban rendelhető. Mindkét típus asszisztens oldala felszerelhető egyszerű levegős nyálszívóval vagy akár hat eszköz kiépítésére alkalmas nővér oldali pulttal. Diplomat Consul DC170 / DC180 egyszerű és nagyszerű A Diplomat Consul DC170 (felső tömlővezetéssel) / DC180 (alsó tömlővezetéssel) olyan székre szerelt fogászati kezelőegységek, amelyek lehetővé teszik akár 5 eszköz elhelyezését az orvosi pulton és legfeljebb 6 eszközt az asszisztens oldalán. Az egyszerű és megbízható konstrukció a modern és kompakt elektronikával biztosítja az összes alapvető fogászati beavatkozás elvégzését. A kezelőegység egyszerű kialakítása és minimális karbantartás igénye, valamint a kiegészítők széles skálája tovább növeli a DIPLOMAT termékek pozitív tulajdonságait.

10 18 / 19 Hatékony munkavégzés A DIPLOMAT kezelőegységek maximális kényelmet és ideális munkakörülményeket biztosítanak az Ön és asszisztense számára. DC 170 / DC 180 / ORTO DIPLOMAT CONSUL / DIPLOMAT CONSUL A DC180 orvosi pult Az 5-eszközös orvosi pult részét képezi egy új koncepciót képviselő tasztatúra, nagyméretű rakodótálca és levehető sterilizálható fogantyú. A fólia tasztatúra ellenálló, megbízható, kompakt és könnyen cserélhető. Diplomat Consul DC170 Orthodontics A Diplomat Consul DC170 Orthodontics székre szerelt kezelőegységeket kifejezetten az orthodonciás beavatkozások elvégzésére szántuk. Kiemelt figyelmet érdemel az egyszerű kezelőfelület, csakúgy, mint a terjedelmes rakodófelület, amely elengedhetetlen az eszközök tárolásához. Diplomat Consul DC170 / DC180 Ezen fogászati kezelőegységeket azon szakembereknek szántuk, akik előnyben részesítik az egyszerű kezelést és a megbízhatóságot. Az elektronika tervezésekor figyelembe vettük a különböző gyártóktól származó kiegészítő eszközök széles skálájának csatlakoztatási lehetőségét, úgy, mint a depurátor, kauter, vagy a polimerizálós lámpa. Az orvosi pult szimmetrikus kialakítása lehetővé teszi a kezelőegység kialakítását jobb-és balkezes felhasználó részére is. Alap felszereltségben a hűtővíz szabályzását egy központi mechanikus csap látja el, de külön igényre kialakítható a hűtővíz mennyiségének elektronikus szabályozása eszközönként is.

11 20 / 21 DA 170 / DA 130 DIPLOMAT ADEPT / DIPLOMAT ADEPT Színválasztás A fogászati kezelőegységek (öblítő csésze, kárpit, a kezelőegységek különböző elemei) színbeli kivitelezése a mintakatalógusban tekinthető meg. A DA170 orvosi pult A Diplomat Adept DA170 kezelőegység magas minőségű kompakt elektronikával felszerelt, akár 5 felső tömlővezetésű eszköz csatlakoztatásának lehetőségével. Az ismert gyártóktól származó eszköz-konfigurációt a megrendelő kívánsága szerint szereljük. Assziszten oldali pult Az asszisztens oldalát levegős nyálszívóval vagy hármas tartóval kínáljuk, amelyet szokványos módon felszerelhetünk nagy és kis elszívóval, illetve spraypisztollyal is. Diplomat Adept DA170 / DA130 az új generációs padlóra szerelt egységkészülék A Diplomat Adept DA170 (felső tömlővezetéssel) és a Diplomat Adept DA130 (alsó tömlővezetéssel) fixen a padlóra rögzített fogászati kezelőegységek legújabb modelljei, amelynél a kezelőszék a vizesblokk oldalára rögzítve függőlegesen mozgatható. A kezelőszék emelőmechanizmusának legújabb technológiája lehetővé teszi a pácienssel történő munkavégzés hatékonyságának maximalizálását, mivel a páciens körül szabad tér alakul ki. A DIPLOMAT márka egyedi dizájnja nagy súlyt fektet az ergonómiára, megbízhatóságra és azon képességre, amelynek révén a szakemberek legkülönbözőbb igényeit is ki tudjuk elégíteni. A kezelőegységeket DE20 típusú programozható kezelőszékekkel kínáljuk elérhető áron, amelyek 5 programozható pozíció tárolására alkalmasak. Megrendeléstől függően mindkét modell rögzített vagy fordítható köpőcsészével rendelkezik.

12 22 / 23 DA 170 / DA 130 / DA 110A DIPLOMAT ADEPT / DIPLOMAT ADEPT / DIPLOMAT ADEPT Hatékony munkavégzés A DIPLOMAT kezelőegységek maximális kényelmet és ideális munkakörülményt biztosítanak az Ön és asszisztense számára. Diplomat Adept DA110A Az előnyös ár kategóriában sorolható, fixen a padlóra rögzített fogászati kezelőegységek legújabb modellek sorát a 4-eszközös megújult Diplomat Adept DA110A modell egészíti ki, amely elkápráztatja Önt egyszerűségével, funkcionalitásával, amelyhez nem utolsó sorban előnyös ár is társul. Az alsó tömlővezetéses orvosi pult ígény szerint fix magasságú vagy pantográf karral szerelhető. A kezelőegység összes funkciója az orvosi asztalon lévő billentyűzetről, illetve a lábkapcsolóval vezérelhető. Standard felszereltség része a leszerelhető és sterilizálható köpőcsésze. Különleges megrendelésre röntgenfilmező is felszerelhető. Diplomat Adept DA170 / Diplomat Adept DA130 Ezen előnyös ár kategóriában sorolható, fixen a padlóra rögzített fogászati kezelőegységek legújabb modelljei, amelynél a kezelőszék a vizesblokk oldalára rögzítve függőlegesen mozgatható, azon szakemberek számára, akik a funkcionalitást és az egyszerűséget részesítik előnyben. A kezelőegység összes funkciója az orvosi asztalon lévő billentyűzetről, illetve a lábkapcsolóval kezelhető. Az alap felszereltség része az egyszerűen kiemelhető és sterilizálható köpőcsésze. A letisztult dizájn célja az egyszerűség. A DIPLOMAT márka fogászati kezelőegységeinek általános jellemzői az oly módon változtatható, kiválasztható kiegészítők, amelyek segítségével ki tudjuk elégíteni megrendelőink legkülönbözőbb igényeit is. A DA130 orvosi pult Az orvosi asztal eszközfelszereltsége legfeljebb 5 eszközt tartalmazhat, amelyből 3 forgó eszköz. Az alap felszereltség része a leszerelhető rozsdamentes acélból készült tálca.

13 DM 20 / DE 20 / DE 20 Lift DIPLOMAT kiegészítők DIPLOMAT DM20 Programozható kezelőszék. A Diplomat család összes fogászati kezelőegységével kompatibilis. Az ülőlap magassága rendkívül tág határok között állítható 390-től -795 mm-ig ± 10 mm. A közművek elhelyezésének lehetősége a széken belül. Beépített biztonsági kapcsolók. Alapfelszereltség a 3D-s fejtámla. Külön megrendelésre jobb oldali lehajtható kartámasz. Háttámla két változatban keskeny és széles. Lábkapcsolók A kezelőegységek és a kezelőszékek önálló vezérléséhez többféle lábkapcsoló választható. Multifunkciós, fokozatmentes szabályzásra alkalmas UNO vagy NOK valamint a legegyszerűbb csak ki-be kapcsolással rendelkező Marquardt lábkapcsoló. DE20 Alapfelszereltségben egy kiszálló pozíció, külön rendelésre öt programozható pozíció. A Diplomat család összes fogászati kezelőegységével kompatibilis. Az ülőlap magassága rendkívül tág határok között állítható 390-től 755 mm-ig ± 10 mm. A közművek elhelyezésének lehetősége a széken belül. Beépített biztonsági kapcsolók. Rendelhető 3D-s fejtámla valamint jobb oldali lehajtható kartámasz. Háttámla két változatban keskeny és széles. DE20 Lift Fogászati kezelőszék beépített oldalirányú emelőmechanizmussal. A kezelőszék lehetővé teszi a pozíciók beállítását két orvos számára egyenként öt programmal. A kezelőszék új koncepciója elegendő mozgásteret biztosít az orvos lábai számára. Magasság állítás: mm ± 10 mm. Akadályba ütközés esetén aktivizálódnak a biztonsági kapcsolók. Rendelhető lehajtható jobboldali karfával valamint 3D-s gömbcsuklós fejtámlával. Választható keskeny vagy széles háttámla. A DE20 Lift típusú kezelőszék ideális kombinációt képez a mobil kivitelű CART DL210 vagy DL320 típusú saját közműblokkal rendelkező fogászati kezelőegységekkel. Fogászati fényforrások A fogászati egységkészülékek rendelhetők Xenos fogászati LED fényforrással amely megfelelő intenzitású (max lx) homogén fehér fényt sugároz a spektrum szűrt meleg és UV összetételével. Megvilágított terület téglalap alakú és határozott konturral rendelkezik. A fogászati árnyékmentes Sirius halogén lámpa alapban fehér,de rendelhető kék és zöld színben is. Eszköztároló tálcák Minden fogászati kezelőegység kiegészítő eszköztároló tálcával, egyenes vagy alacsonyított tartóval, lámpaoszlopra rögzítve, egyszerű vagy osztott két tálcás kivitelben.

14 26 / 27 D10L DIPLOMAT SZÉKEK KOMPRESSZOROK DIPLOMAT A Diplomat család D10L fogászati székei rendelhetők háttámlás, banánkarfás, lábtartóval vagy lábtartó nélküli változatban. Újdonság a D10L nyeregszék változata, valamint a precíz mikroszkóp alatt végzett beavatkozásokhoz használt, kartámasszal felszerel fogászati szék. KD 109/109B KD 124/124B KD A04B KD 124AB KD 224D levegőtartály teljesítmény 5 bár maximális nyomás bemeneti teljesítmény hangerő méretek méretek szekrénybe szerelve KD l 60 l/min 7 bar 930 Watt 70 db 370x480x360 KD 109B 9 l 60 l/min 7 bar 930 Watt 58 db 460x550x430 KD l 60 l/min 7 bar 930 Watt 70 db 450x450x650 KD 124 B 24 l 60 l/min 7 bar 930 Watt 58 db 630x770x820 KD 124 AB 24 l 60 l/min 7 bar 930 Watt 58 db 560x640x1270 KD 224 D 24 l 120 l/min 7 bar 1,25 kw 72 db 450x600x700 KD 224 DB 24 l 120 l/min 7 bar 1,25 kw 62 db 630x770x820 teljesítmény maximális vákuum bemeneti teljesítmény KD A04 B 320 l/min 120 mbar 400 Watt 370x310x370 KD 124 AB 320 l/min 120 mbar 400 Watt 560x640x1270

EVOLUTION IN PRACTICE

EVOLUTION IN PRACTICE 1520 1890 min. 1200 675 70 0 min. 1200 min. 750 1190 1400 2040 1900 740 1040 385 805 70 0 150 EVOLUTION IN PRACTICE DA370 min. 850 min. 1200 min. 1260 8 550 150 69 680 1400 935 1335 1115 2180 1655 2060

Részletesebben

EVOLUTION IN practice diplomat 2012

EVOLUTION IN practice diplomat 2012 EVOLUTION IN practice 2012 A Diplomat kezelőegység család legújabb tagjai kielégítik a legmagasabb fogorvosi igényeket. A kezelőegységek fejlesztésénél nagy hangsúlyt helyezett a gyártó a higiéniára, az

Részletesebben

A legújabb generáció. Piacvezető fogászati kezelőegység

A legújabb generáció. Piacvezető fogászati kezelőegység A legújabb generáció Piacvezető fogászati kezelőegység A Belmont abszolút piacvezető a fogászati kezelőegységek legújabb generációjával Szék 1. Állítható pozíció Különösen széles skálán mozgó határértékeinek

Részletesebben

X X DANISH D ESIGN - MADE IN DENMARK

X X DANISH D ESIGN - MADE IN DENMARK X X DANISH D ESIGN - MADE IN DENMARK A FLEXIBILIS, EGYEDI TERVEZÉSNEK KŐSZŐNHETŐEN A FOGÁSZATI KEZELŐEGYSÉG HATÉKONY PARTNERRÉ ALAKÍTHATÓ 2 A MINÓSÉG NEM EGY FIGYELEMBE VEHETŐ SZEMPONT A MINŐSÉG MAGA A

Részletesebben

24 órás munkavégzésre tervezve Kiemelkedően magas alapfelszereltség

24 órás munkavégzésre tervezve Kiemelkedően magas alapfelszereltség 24 órás munkavégzésre tervezve Kiemelkedően magas alapfelszereltség Visszahúzóerő-mentes instrument karok ENDO-motor alapáron a kezelőegységbe építve Kijelző magyar szoftverrel Desztillált vizes instrument

Részletesebben

ORVOSI TECHNOLÓGIA ÉS FOGÁSZATI MEGOLDÁSOK

ORVOSI TECHNOLÓGIA ÉS FOGÁSZATI MEGOLDÁSOK ORVOSI TECHNOLÓGIA ÉS FOGÁSZATI MEGOLDÁSOK Fogászati megoldások a globális piacra 1962 ÓTA ORVOSI TECHNOLÓGIA ÉS FOGÁSZATI MEGOLDÁSOK Több, mint 60 év tapasztalattal az orvosi technológia és a fogászati

Részletesebben

CLOSER TO YOU. FONA 1000 sorozat Flexibilitás kompromisszumok nélkül

CLOSER TO YOU. FONA 1000 sorozat Flexibilitás kompromisszumok nélkül CLOSER TO YOU FONA 1000 sorozat Flexibilitás kompromisszumok nélkül FONA 1000 Sorozat Flexibilitás kompromisszumok nélkül. Az új generációs FONA 1000 sorozat kielégíti egy modern fogászati klinika minden

Részletesebben

OPAL. OPAL I (a komplett implantációs rendelő) OPAL E (a komplett endodonciás rendelő) Beépített endodonciai és implantációs rendszer

OPAL. OPAL I (a komplett implantációs rendelő) OPAL E (a komplett endodonciás rendelő) Beépített endodonciai és implantációs rendszer I (a komplett implantációs rendelő) Beépített endodonciai és implantációs rendszer E (a komplett endodonciás rendelő) Beépített endodonciai rendszer 24 órás munkavégzésre tervezve Áramszünet esetén is

Részletesebben

A termék kielégíti az orvosi készülékekre vonatkozó MDD/93/42/EEC Európai Direktíva követelményeit

A termék kielégíti az orvosi készülékekre vonatkozó MDD/93/42/EEC Európai Direktíva követelményeit FOGÁSZATI EGYSÉG Az Ibis fogászati egység több változatban ajánlható. A vevő választhat a különböző paraméterű fogászati székek közül, az öblítő blokk lehet álló és lehet a fogászati székre függesztett,

Részletesebben

5 Xact 295/295P 590 360-440 390-540 - 295 HFR/295 P HFR 590 360-440 510-660 295 US 590 360-440 400-550 - 295 HFR US 590 360-440 520-670

5 Xact 295/295P 590 360-440 390-540 - 295 HFR/295 P HFR 590 360-440 510-660 295 US 590 360-440 400-550 - 295 HFR US 590 360-440 520-670 Xact 2 Xact Xact EGY SZÉK AZ ISKOLA MINDEN TERÉBE A multifunkcionális és ergonomikus iskolaszék, az Xact most két méretben is kapható: Xact és Xact Start. Ennek köszönhetően a szék az alsós osztálytermektől

Részletesebben

Átfogó termékkínálat. FONA, a legizgalmasabb új márka a fogászatban. Tartós hatékonyság Forgó kézidarabok

Átfogó termékkínálat. FONA, a legizgalmasabb új márka a fogászatban. Tartós hatékonyság Forgó kézidarabok Átfogó termékkínálat Kezelőegységek Kézidarabok Lézer Higiénia 3D- és Panoráma röntgenek Intraorális röntgenek Intraorális szenzorok Foszforlemez szkenner FONA, a legizgalmasabb új márka a fogászatban

Részletesebben

Teljesítmény, pontosság és biztonság a tűzifavágás során.

Teljesítmény, pontosság és biztonság a tűzifavágás során. , pontosság és biztonság a tűzifavágás során. 29 A rönkhasítók a tűzifa-előkészítés speciális eszközei. Hosszában vágják el a törzseket, így biztosítják könnyű darabolásukat a kazánok, kandallók és kályhák

Részletesebben

ÁRLISTA 2014. 1. INU 5000 vizsgálóegység 3.824.000.-Ft +ÁFA

ÁRLISTA 2014. 1. INU 5000 vizsgálóegység 3.824.000.-Ft +ÁFA 1. INU 5000 vizsgálóegység 3.824.000.-Ft +ÁFA ÁRLISTA 2014. AC 220V / 1200 W (± 5%) Eszköz melegítő (Anti FOG - páramentesítő): 500 W Nettó tömeg 170 Kg ((± 5%) Beépített kompresszor (2,2Kgf/cm 2 ) Beépített

Részletesebben

CLOSER TO YOU. Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően

CLOSER TO YOU. Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően CLOSER TO YOU Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően FONA Intraorális röntgenek FONA XDC Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően A FONA intraorális röntgen

Részletesebben

WHIRLPOOL MOSOGATÁS. www.whirlpool-professional.hu 2012.

WHIRLPOOL MOSOGATÁS. www.whirlpool-professional.hu 2012. WHIRLOOL MOSOGATÁS 2012. www.whirlpool-professional.hu MOSOGATÁS A Whirlpool professzionális mosogatógépeinek fő jellemzői a teljesítmény, a megbízhatóság, a biztonság, a higiénia, a kiváló anyagok, a

Részletesebben

A mikroszkóp új dimenziókat nyit

A mikroszkóp új dimenziókat nyit A mikroszkóp új dimenziókat nyit DNT Fogászat ENT Fül-orr gégészet GN Nőgyógyászat OPH Szemészet since 78 a látás hatalma Megbízhatóság, egyszerű használat, gazdaságosság és kiváló formatervezés www.labomed.hu

Részletesebben

TopDenTal magyar nyelvű szoftverrel Top DenTal ENDO rendszert összes elektronika SAJÁT FEJLESZTÉS! Bármilyen NiTi rendszerrel használható.

TopDenTal magyar nyelvű szoftverrel Top DenTal ENDO rendszert összes elektronika SAJÁT FEJLESZTÉS! Bármilyen NiTi rendszerrel használható. TopDental 24 órás munkára tervezett kezelőegység. Kötelezően előírt szervize nincs. Teljesen digitális kezelőegység, magyar nyelvű szoftverrel. Az elektronikai egységek között folyamatos a kommunikáció.

Részletesebben

TERMÉK INFORMÁCIÓ XENOS lámpa

TERMÉK INFORMÁCIÓ XENOS lámpa DIPLOMAT DENTAL s.r.o. Vrbovská cesta 17 921 01 Piešťany SLOVENSKO TERMÉK INFORMÁCIÓ XENOS lámpa BEVEZETŐ Jelen kezelési útmutató a XENOS lámpa használatával kapcsolatos tudnivalókat tartalmazza. A lámpa

Részletesebben

ember az első! SANO nekünk az elektromos, hernyótalpas lépcsőjáró

ember az első! SANO nekünk az elektromos, hernyótalpas lépcsőjáró elektromos, hernyótalpas lépcsőjáró ember SANO nekünk az az első! LIFTKAR PTR ELEKTROMOS, HERNYÓTALPAS LÉPCSŐJÁRÓ SZEMÉLYSZÁLLÍTÁSRA BIZTONSÁGOS ÉS KÖNNYEN KEZELHETŐ. A LIFTKAR PTR hernyótalpas lépcsőjáró

Részletesebben

SZÜLŐÁGYAK, LM-01.3, LM-01.4, LM-01.5, LM-01.6

SZÜLŐÁGYAK, LM-01.3, LM-01.4, LM-01.5, LM-01.6 SZÜLŐÁGYAK, LM-01., LM-01., LM-01.5, LM-01.6 RENDELTETÉS: AZ LM-01., LM-01., LM-01.5 és LM-01.6 szülőágyakat szülészeti-nőgyógyászati kórtermek betegei számára tervezték. Infúziós állvány Ágybetét vízálló,

Részletesebben

Fényerő Fókuszálás Fénymező mérete. Videó kamerával (opció)

Fényerő Fókuszálás Fénymező mérete. Videó kamerával (opció) Fényerő Fókuszálás Fénymező mérete LO-05 LO-03 Videó kamerával (opció) A vezérlő panel lehetővé teszi a lámpák be- és kikapcsolását, a fényerő és a fókusz állítását (az izzó elmozdulása a reflektor fókuszpontjához

Részletesebben

ABLOY AJTÓCSUKÓK- KIVÁLÓ TELJESÍTMÉNY ÉS MEGBÍZHATÓSÁG

ABLOY AJTÓCSUKÓK- KIVÁLÓ TELJESÍTMÉNY ÉS MEGBÍZHATÓSÁG ABLOY AJTÓCSUKÓK- KIVÁLÓ TELJESÍTMÉNY ÉS MEGBÍZHATÓSÁG Az ABLOY magas biztonsági termékeit az egész világon ismerik és elismerik. Széles termékskálánk minden tagja csúcsminôséget képvisel és kiváló teljesítményt

Részletesebben

Preferred Packaging Food

Preferred Packaging Food Preferred Packaging Food Petruzalek Kft. Sörház utca 3/b 1222 Budapest Tel.: +36 1 424-0540 Preferred Packaging Food A csomagológépek legújabb generációja, a fóliahegesztő és vákuumcsomagoló gépek alkalmasak

Részletesebben

A víz és a nyomás ereje: dupla segítség a szennyeződések ellen.

A víz és a nyomás ereje: dupla segítség a szennyeződések ellen. A víz és a nyomás ereje: dupla segítség a szennyeződések ellen. 161 A víz hatalma a nyomás erejével párosítva: ez az Oleo-Mac magas nyomású víztisztítók titka. A modern anyagokkal és technikával készült

Részletesebben

Körvágó olló KS 1 HTBS 650-15 M. Manuális táblalemezollók. BSS 1000 BSS 1020 BSS 1250 FTBS M - sorozat. FTBS P - sorozat. Motoros táblalemezollók

Körvágó olló KS 1 HTBS 650-15 M. Manuális táblalemezollók. BSS 1000 BSS 1020 BSS 1250 FTBS M - sorozat. FTBS P - sorozat. Motoros táblalemezollók Metallkraft_01-71.qxp 2007.08.13. 13:06 Page 13 Körvágó olló KS 1 Asztali manuális táblalemezollók HTBS 650-15 M Manuális táblalemezollók BSS 1000 BSS 1020 BSS 1250 FTBS M - sorozat Pneumatikus táblalemezollók

Részletesebben

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról Összegezés az ajánlatok elbírálásáról I. szakasz: Ajánlatkérő I.1) Név és címek 1 (jelölje meg az eljárásért felelős összes ajánlatkérőt) Hivatalos név: Pécsi Tudományegyetem Postai cím: 7622 Pécs, Vasvári

Részletesebben

TopDenTal magyar nyelvű szoftverrel Top DenTal ENDO rendszert összes elektronika SAJÁT FEJLESZTÉS! Bármilyen NiTi rendszerrel használható.

TopDenTal magyar nyelvű szoftverrel Top DenTal ENDO rendszert összes elektronika SAJÁT FEJLESZTÉS! Bármilyen NiTi rendszerrel használható. TopDental 24 órás munkára tervezett kezelőegység. Kötelezően előírt szervize nincs. Teljesen digitális kezelőegység, magyar nyelvű szoftverrel. Az elektronikai egységek között folyamatos a kommunikáció.

Részletesebben

ÖNTVÉNYTISZTÍTÓ SZŰRŐASZTAL

ÖNTVÉNYTISZTÍTÓ SZŰRŐASZTAL 070702-X-1/5 ÖNTVÉNYTISZTÍTÓ SZŰRŐASZTAL (Az alábbi adatok a képen bemutatott berendezésre érvényesek) TECHNOLÓGIAI MŰVELETEK Öntvények sorjázása, köszörülése. 070702-X-2/5 MÉRETEK Munkadarab: legnagyobb

Részletesebben

THE GREEN LIGHT. falco +ando

THE GREEN LIGHT. falco +ando 79 THE GREEN LIGHT falco +ando 85 ISMERTETŐ falco A LÁMPATESTEK JELLEMZŐI Tervező: Michel Tortel Védettség Optikai tér IP 66 Sealsafe (*) Szerelvénytér IP 66 (*) Törési szilárdság IK 08 (**) Névleges feszültség

Részletesebben

ÁGAPRÍTÓ GÉPEK AY 400-10cm AY 600-16cm AY 900-21cm AY 1000-26cm

ÁGAPRÍTÓ GÉPEK AY 400-10cm AY 600-16cm AY 900-21cm AY 1000-26cm ÁGAPRÍTÓ GÉPEK AY 400-10cm AY 600-16cm AY 900-21cm AY 1000-26cm A Volverini gépgyár több mint 20 éve kezdte meg működését. A családi vállalkozásként működő gyár mára a világ számos pontjára szállít mezőgazdasági

Részletesebben

Dobozfelállítás Ragasztószalagos zárás Hotmelt zárás Kiegészítők

Dobozfelállítás Ragasztószalagos zárás Hotmelt zárás Kiegészítők Ragasztószalagos zárás Hotmelt zárás Kiegészítők www.socosystem.hu Tartalom Dobozfelállítás SOCO Pack ATS dobozfelállító gép ragasztószalagos zárással Dobozfelállítás, alsó oldali dobozzárás és a doboz

Részletesebben

SNACK BERENDEZÉSEK FIGYELMEZTETÉS: A gáz berendezések ezekre a gázfajtákra és gáznyomásokra vannak elkészítve:

SNACK BERENDEZÉSEK FIGYELMEZTETÉS: A gáz berendezések ezekre a gázfajtákra és gáznyomásokra vannak elkészítve: SNACK BERENDEZÉSEK SNACK FIGYELMEZTETÉS: A gáz berendezések ezekre a gázfajtákra és gáznyomásokra vannak elkészítve: LPG: 37 g/cm 2 Földgáz: 20 g/cm 2 CG-310 típusu tűzhelyek gázpalack tároló szekrénnyel

Részletesebben

Min. asztal magasság (mm) Asztal mérete L x B (mm) 700 x 450 815 x 500 1010 x 520 1010 x 520 1010 x 520 1010 x 520 830 x 520 1010 x 520 D K W

Min. asztal magasság (mm) Asztal mérete L x B (mm) 700 x 450 815 x 500 1010 x 520 1010 x 520 1010 x 520 1010 x 520 830 x 520 1010 x 520 D K W HT kézi mûködtetésû mozgatható emelõasztal Ergonómikus megoldás gépek karbantartásához szükséges alkatrészek, szerszámok megfelelõ munkaba emeléséhez. HT: Kézi mûködtetésû emelõasztal. D: Kettõs olló,

Részletesebben

A legjobb fűtés minden évszakban. DIGITÁLIS SZABÁLYOZÁSÚ ELEKTROMOS KAZÁNOK Fűtéshez és használati melegvíz előállításához.

A legjobb fűtés minden évszakban. DIGITÁLIS SZABÁLYOZÁSÚ ELEKTROMOS KAZÁNOK Fűtéshez és használati melegvíz előállításához. A legjobb fűtés minden évszakban DIGITÁLIS SZABÁLYOZÁSÚ ELEKTROMOS KAZÁNOK Fűtéshez és használati melegvíz előállításához 2010 Katalógus Teljes biztonság és maximális kényelem A GABARRÓN elektromos kazánokok

Részletesebben

VÁGÓGÉPEK PAPÍR ÉS ANYAG VÁGÁSRA MODELL ÁTTEKINTÉS GÖRGŐS ÉS KAROS VÁGÓGÉPEK

VÁGÓGÉPEK PAPÍR ÉS ANYAG VÁGÁSRA MODELL ÁTTEKINTÉS GÖRGŐS ÉS KAROS VÁGÓGÉPEK VÁGÓGÉPEK PAPÍR ÉS ANYAG VÁGÁSRA MODELL ÁTTEKINTÉS GÖRGŐS ÉS KAROS VÁGÓGÉPEK GÖRGŐS VÁGÓGÉPEK / KAROS VÁGÓGÉPEK IDEAL 1030 / IDEAL 1031 BIZTONSÁGI VÁGÓFEJ KOMPAKT GÖRGŐS VÁGÓK DIN A4 ÉS A3 MÉRETHEZ Ergonomikusan

Részletesebben

Kerámiaipari kisgépek és berendezések

Kerámiaipari kisgépek és berendezések Kerámiaipari kisgépek és berendezések Elektromos korongozógép (HSL Profi GS III) Kiváló minőségű közvetlen meghajtású ( kúpkerék nélküli ) motorral ellátott elektromos korongozó gép. A lehető legalacsonyabb

Részletesebben

Treston munkaasztalok tp. Acél fiókos szekrény x 500 mm (Mélység x Szélesség)

Treston munkaasztalok tp. Acél fiókos szekrény x 500 mm (Mélység x Szélesség) Treston munkaasztalok tp Ergonomikus munkaasztalok könnyû szerelésre alkalmasak. Váza, acél epoxi pórszórt bevonattal RAL7035 színben. A munkafelület 26 mm vastag laminált munkapad, magasság állítás Allen

Részletesebben

Okostelefon. Ujjlenyomat. Bluetooth 4.0 LE RFID. PIN kód. Elektronikus ajtózár. Telefon applikáció. NFC kapcsolat

Okostelefon. Ujjlenyomat. Bluetooth 4.0 LE RFID. PIN kód. Elektronikus ajtózár. Telefon applikáció. NFC kapcsolat Bluetooth 4.0 LE RFID Elektronikus ajtózár Ujjlenyomat NFC kapcsolat PIN kód Ajtózár: biztonságosan és egyszerűen lehet okostelefonnal irányítani. Okostelefon Telefon applikáció www.burg.biz Minőség és

Részletesebben

ASZTALCSALÁD MINDEN MEGBESZÉLÉSHEZ

ASZTALCSALÁD MINDEN MEGBESZÉLÉSHEZ MULTICOM Multicom 2 MULTICOM Együtt értéket teremtünk. Az új ötletek és egyedülálló alkotások mind találkozások eredményei. A Multicom asztalcsalád okos megoldások segítségével ösztönöz kreativitásra és

Részletesebben

6000 & &

6000 & & 6000&8000 2 6000 & 8000 6000 & 8000 3 6000 & 8000 A 8000-es irodaszékek kialakítása és legtöbb komponense azonos a 6000-es székekkel. A különbség a mechanikában rejlik. A 8000-es modell szinkron mechanikával

Részletesebben

Az Ön kezében van a döntés, milyen zuhanyélményt szeretne: ha feljebb állítja be a zuhanypanelt, a vízcseppek lágyan gyöngyöznek a bőrén, ha

Az Ön kezében van a döntés, milyen zuhanyélményt szeretne: ha feljebb állítja be a zuhanypanelt, a vízcseppek lágyan gyöngyöznek a bőrén, ha Zuhanypanel Lift 2 Az Ön kezében van a döntés, milyen zuhanyélményt szeretne: ha feljebb állítja be a zuhanypanelt, a vízcseppek lágyan gyöngyöznek a bőrén, ha közelebb, akkor érezni fogja, amint a víz

Részletesebben

Szeretettel köszöntjük Önöket!

Szeretettel köszöntjük Önöket! Szeretettel köszöntjük Önöket! Engedjék meg hogy röviden bemutatkozzunk! Cégünk 2005 óta fogászati anyagok, eszközök, gépek forgalmazásával és teljes körű fogászati kereskedelemmel kapcsolatos szolgáltatásokkal

Részletesebben

Erő és egyszerűség tökéletes egyensúlyban: a legjobb segítség annak, aki szereti gondozni a természet gyümölcseit.

Erő és egyszerűség tökéletes egyensúlyban: a legjobb segítség annak, aki szereti gondozni a természet gyümölcseit. Erő és egyszerűség tökéletes egyensúlyban: a legjobb segítség annak, aki szereti gondozni a természet gyümölcseit. 155 Professzionális, nagy teljesítményű gépek, olíva és más gyümölcsök szedésére fejlesztve,

Részletesebben

Sugárcsövek és hordozható vízágyúk

Sugárcsövek és hordozható vízágyúk Sugárcsövek és hordozható vízágyúk Rosenbauer - Sugárcsövek és hordozható vízágyúk Sugárcsövek és hordozható vízágyúk SELECT FLOW Maximális hatás, minimális vízfogyasztás A Rosenbauer SELECT FLOW sugárcső

Részletesebben

BN Office Solution. Egy igazán jó megoldás számodra

BN Office Solution. Egy igazán jó megoldás számodra Portfólió BN Office Solution Egy igazán jó megoldás számodra A BN Office Solution tapasztalt szakértője az irodai belső terek komplett berendezése területén. Legfőbb erősségünk az ügyfeleink teljes körű

Részletesebben

Derékcsuklós rakodók

Derékcsuklós rakodók Derékcsuklós rakodók Derékcsuklós rakodók Giant kényelem Az állítható kormányoszlop, vezetőülés, az állítható kartámasz, biztonsági öv és háttámla mind a vezető kényelmét szolgálják. A jól áttekinthető

Részletesebben

Cégünk vállalja a projekttel kapcsolatos műszaki szaktanácsadást.

Cégünk vállalja a projekttel kapcsolatos műszaki szaktanácsadást. ELoNYÖK Mozgó korona: a lámpatestek karbantartása a talajszinten elvégezhető, nagy magasságú, speciális emelőkocsit a munkálatok nem igényelnek. A fényforrások cseréje a forgalom jeletősebb zavarása nélkül

Részletesebben

Rozsdamentes acél kiegészítők

Rozsdamentes acél kiegészítők Rozsdamentes acél kiegészítők 143 STAINLESS STEEL ACCESSORIES Teka kiegészítők A rozsdamentes acél kiegészíőknek két csoportja van: (MX) és (IC). Mind a két termékcsalád közösségi használatra lett tervezve.

Részletesebben

A professzionalizmusnak számtalan területe van. A mi feladatunk a professzionális és idôtálló munkahelyi berendezések biztosítása.

A professzionalizmusnak számtalan területe van. A mi feladatunk a professzionális és idôtálló munkahelyi berendezések biztosítása. 46.200 Ft + ÁFA 31.800 Ft + ÁFA A professzionalizmusnak számtalan területe van. A mi feladatunk a professzionális és idôtálló munkahelyi berendezések biztosítása. 34.300 Ft + ÁFA 42.000 Ft + ÁFA 16.100

Részletesebben

Mark like a Professional. FlyMarker PRO Jelölő rendszer

Mark like a Professional. FlyMarker PRO Jelölő rendszer Mark like a Professional FlyMarker PRO Jelölő rendszer Mark like a Professional FlyMarker PRO MOBIL Berendezés FlyMarker PRO kézi jelölő rendszer szinte gyerekjátékká teszi a terjedelmes, nagy, nem mozdítható

Részletesebben

EN-MOTION FUTÓGÉP. EN-Motion: az alap PHYSIO futópad

EN-MOTION FUTÓGÉP. EN-Motion: az alap PHYSIO futópad EN-MOTION FUTÓGÉP Az EN-Motion futógép egy értékes befektetés a fizioterápia és a rehabilitáció világában. Egy innovatív készülék a fizioterápia és a rehabilitáció területén. AZ EN-MOTION FUTÓPAD Az EN-MOTION

Részletesebben

SHD-U EURO GARAT SZÁRÍTÓ CSALÁD

SHD-U EURO GARAT SZÁRÍTÓ CSALÁD Forgalmazó: Extrémplast Bt 8000 Székesfehérvár, Berényi út 1/A Tel.:22 784 270, Mobil:70 327 0746 info@extremplast.hu www.extremplast.hu SHD-U EURO GARAT SZÁRÍTÓ CSALÁD SHD-U "EURO" garatszárítók a fentről

Részletesebben

ZARGES fellépők és munkadobogók

ZARGES fellépők és munkadobogók Összecsukható fellépő ZARGES fellépők és munkadobogók sokoldalúak, praktikusak és jól használhatók. Különösen praktikus a kis magasságban végzett munkákhoz. Minimális helyigény a tárolásnál és szállításnál.

Részletesebben

Nincs több félmegoldás: a gondozatlan területek, és a magas fű többé nem jelentenek gondot.

Nincs több félmegoldás: a gondozatlan területek, és a magas fű többé nem jelentenek gondot. Nincs több félmegoldás: a gondozatlan területek, és a magas fű többé nem jelentenek gondot. 115 Professzionális magas gazvágók, sűrű, vad bozót, gaz nyírásához, árkok és egyéb gondozatlan területek tisztításához.

Részletesebben

ROVO XP 4020 S4 főnöki szék alap verzió XP 4020 S4 mechanikával bemutató szék: XP 4020 EB mechanikával +XP3 karfa Méretek: Választható kivitel:

ROVO XP 4020 S4 főnöki szék alap verzió XP 4020 S4 mechanikával bemutató szék: XP 4020 EB mechanikával +XP3 karfa Méretek: Választható kivitel: ROVO XP 4020 S4 főnöki szék alap verzió XP 4020 S4 mechanikával bemutató szék: XP 4020 EB mechanikával +XP3 karfa Méretek: teljes magasság: 109-129 cm támla magasság: 64-71 cm ülésmagasság: 42-54 cm ülésmélység:

Részletesebben

CLOSER TO YOU. Intraorális képalkotás A DIGITÁLIS VILÁG ELŐNYEI

CLOSER TO YOU. Intraorális képalkotás A DIGITÁLIS VILÁG ELŐNYEI CLOSER TO YOU Intraorális képalkotás A DIGITÁLIS VILÁG ELŐNYEI Intraorális képalkotás Páciens kényelem és könnyű használat A lemez mérete és a pozicionálás megegyezik a tradicionális kisfilmes eljárással,

Részletesebben

SNAIGĖ STANDART LÁTVÁNY HŰTŐK CD , CD , CD , CD

SNAIGĖ STANDART LÁTVÁNY HŰTŐK CD , CD , CD , CD SNAIGĖ STANDART LÁTVÁNY HŰTŐK CD290-1004, CD350-1003, CD350-1004, CD350-1013 Álló hűtők CD350 és CD290 kiváló választás kis üzletekbe, bárokba, kávézókba, hotelekbe. Tágas hűtők, melyek nem igényelnek

Részletesebben

Másoló asztal rendszerek

Másoló asztal rendszerek Másoló asztal rendszerek Modul felépítésű, kényelmes mikrofilm kamerákhoz és könyv szkennerekhez The future of the past. A kiváló digitalizálás a megfelelő másoló asztallal kezdődik Az érzékeny és gyakran

Részletesebben

Online koncepció ipari lépcsőkhöz és áthidalókhoz!

Online koncepció ipari lépcsőkhöz és áthidalókhoz! ZARGES ÚJDONSÁG 2009 ZARGES CREAXESS Online koncepció ipari lépcsőkhöz és áthidalókhoz! Szenzációs ár! Gyors szállítás! Egyszerű szerelés! Az elképzelések megvalósulhatnak. ÚJ! A különleges online ajánlat:

Részletesebben

KÉTFŐTARTÓS FUTÓDARUK

KÉTFŐTARTÓS FUTÓDARUK KÉPVISELET EMELŐ BERENDEZÉSEK KÉTFŐTARTÓS FUTÓDARUK Elmas kétfõtartós futódaru Demag rendszer Elektromos emelõmûvel és Demag vonszolókábeles áramellátással felszerelve Teherbírás 3,2 t Fesztáv 28,8 m Emelési

Részletesebben

tem S H e g e s z t õ 3 8 6 siegmund

tem S H e g e s z t õ 3 8 6 siegmund 386 Lap Lap Basic 1200x800x50 388 Basic 1000x1000x50 390 Basic 1200x1200x50 392 Basic 1500x1000x50 394 Professional 1000x500x100 396 Professional 1000x1000x100 398 Professional 1200x800x100 400 Professional

Részletesebben

SU-10 MŰTŐASZTAL ALAPKIÉPÍTÉS: FUNKCIÓK ÉS MOZGATÁSOK: FELHASZNÁLÁS: Oldalirányú döntések. Trendelenburg pozíció

SU-10 MŰTŐASZTAL ALAPKIÉPÍTÉS: FUNKCIÓK ÉS MOZGATÁSOK: FELHASZNÁLÁS: Oldalirányú döntések. Trendelenburg pozíció SU-10 MŰTŐASZTAL FELHASZNÁLÁS: ALAPKIÉPÍTÉS: FUNKCIÓK ÉS MOZGATÁSOK: A műtőasztalt kezelések és műtétek végrehajtásához tervezték az általános sebészet, érsebészet, szívsebészet, idegsebészet, urológia,

Részletesebben

Nyeregszékek. Synedent Kft. Árajánlat. Fogászati kereskedelem. 2015 Oldal 1

Nyeregszékek. Synedent Kft. Árajánlat. Fogászati kereskedelem. 2015 Oldal 1 2015 Oldal 1 Termékismertető A Salli nyeregszékek kifejezetten ajánlottak felnőttek, valamint iskoláskorú gyermekek helytelen ülésből adódó gerinc deformációinak megelőzésére és rehabilitálására. Széleskörűen

Részletesebben

VETÍTÕVÁSZNAK PRÉMIUM VETÍTÕVÁSZNAK EURÓPAI GYÁRTÁSBÓL PROJEKTOR ÁLLVÁNYOK FÜGGESZTÕ KONZOLOK

VETÍTÕVÁSZNAK PRÉMIUM VETÍTÕVÁSZNAK EURÓPAI GYÁRTÁSBÓL PROJEKTOR ÁLLVÁNYOK FÜGGESZTÕ KONZOLOK VETÍTÕVÁSZNAK PRÉMIUM VETÍTÕVÁSZNAK EURÓPAI GYÁRTÁSBÓL PROJEKTOR ÁLLVÁNYOK FÜGGESZTÕ KONZOLOK H A V E S C R E E N, H A V E F U N! A vetítõvásznakról Az optimális vetítõvászon méret meghatározása függ a

Részletesebben

Ózon fertőtlenítéshez és oxidációhoz ProMinent Környezetbarát ózon előállítás és adagolás

Ózon fertőtlenítéshez és oxidációhoz ProMinent Környezetbarát ózon előállítás és adagolás Ózon fertőtlenítéshez és oxidációhoz ProMinent Környezetbarát ózon előállítás és adagolás Printed in Germany, PT PM 020 07/08 H MT18 A 01 07/08 H Ózon előállítás és adagolás OZONFILT OZVa ózonberendezések

Részletesebben

APC SZÁMÍTÓGÉP SZEKRÉNY

APC SZÁMÍTÓGÉP SZEKRÉNY SZÁMÍTÓGÉP SZEKRÉNY TARTOZÉKOK 69/73 old. KEREKEK KIHÚZHATÓ POLC LÁBAZAT ITATARTÓ APC SZÁMÍTÓGÉP SZEKRÉNY ellátott, ahol a tartozékok rögzítése céljából az elülső M5-ös és M6-os tartók elhelyezhetők. ő

Részletesebben

Akció! -30. Lime székek. Fair Play fa székek. Színes székek

Akció! -30. Lime székek. Fair Play fa székek. Színes székek Akció! Vásároljon hihetetlenül kedvezményes áron egészen tavaszig csak a Fair Play-től! Ahogy ígértük ebben az évben is a lehető leghatékonyabban szeretnénk segíteni az Önök munkájukat. Rögtön az év elején

Részletesebben

W-Tec 3D+ rejtett pántok az SFS intec-től egyedi belsőépítészeti megoldásokhoz

W-Tec 3D+ rejtett pántok az SFS intec-től egyedi belsőépítészeti megoldásokhoz W-Tec 3D+ rejtett pántok az SFS intec-től egyedi belsőépítészeti megoldásokhoz SFS intec turn ideas into reality W-Tec 3D+ rejtett pántok egyedi tervezésű ajtókhoz Az SFS intec által gyártott új rejtett

Részletesebben

SLBt. GE Lighting ADATLAP. Termékinformáció. Üzembehelyezés és karbantartás. Alkalmazási területek. Optika. Driver. Szerkezeti elemek és anyagok

SLBt. GE Lighting ADATLAP. Termékinformáció. Üzembehelyezés és karbantartás. Alkalmazási területek. Optika. Driver. Szerkezeti elemek és anyagok GE Lighting SLBt ADATLAP RAL 7035 IP66 IK09 max 5 kg CLASS I CLASS II Termékinformáció Bemutatjuk a GE legújabb LED közúti és utcai lámpatestjét, az SLBt-t, melynek köszönhetően a kültéri LED világítás

Részletesebben

DIGITÁLIS KIJELZŐK ÉRINTŐKÉPERNYŐS KOMMUNIKÁCIÓS MEGOLDÁSOK TERMÉKKATALÓGUS

DIGITÁLIS KIJELZŐK ÉRINTŐKÉPERNYŐS KOMMUNIKÁCIÓS MEGOLDÁSOK TERMÉKKATALÓGUS DIGITÁLIS KIJELZŐK ÉRINTŐKÉPERNYŐS KOMMUNIKÁCIÓS MEGOLDÁSOK TERMÉKKATALÓGUS 1 TARTALOMJEGYZÉK MONITOROK 3 INFORMÁCIÓS OSZLOPOK * 4 FALRA SZERELHETŐ MONITOROK HAZÁNKBAN* 5 KIRAKATI MONITOROK 6 MEGÁLLÍTÓTÁBLÁK

Részletesebben

FÚRÓKALAPÁCS, FÚRÓ-VÉSŐKALAPÁCSOK

FÚRÓKALAPÁCS, FÚRÓ-VÉSŐKALAPÁCSOK FÚRÓKALAPÁCS, FÚRÓ-VÉSŐKALAPÁCSOK D25112/ D25112K/ D25112C* D25113K/ D25113C* D25114K 24 mm-es, 2-üzemmódú fúrókalapács 26 mm-es, 3-üzemmódú fúró-vésőkalapács 26 mm-es, 3-üzemmódú fúró-vésőkalapács betonban

Részletesebben

NAVIGO. egy szék, számtalan lehetõség

NAVIGO. egy szék, számtalan lehetõség NAVIGO NAVIGO háttámla szellõzõrések egy szék, számtalan lehetõség 3 féle háttámla kialakítás 3 féle syncron mechanika 2 féle csillagláb 2 féle színvariáció 6 féle variáció 4 féle színvaráció BASIC FS

Részletesebben

UV- TECH U - d z s é k e 1 0 5 1-0 5 0 mm s - m U -kik m é y t í ő b en e d zés k e

UV- TECH U - d z s é k e 1 0 5 1-0 5 0 mm s - m U -kik m é y t í ő b en e d zés k e UV- TECH UV-berendezek 150-1500 mm-es mérethez UV-kikeményítő berendezek UV-TECH berendezek UV-kikeményítő lklmzott jvításár rendszerek szennyvízelvezető új bélcsövek (GFK) műnyg üvegszál-erősítű csővezetékek

Részletesebben

Bevezetés. A Qbiss One két dizájnlehetőséget kínál: Süllyesztett dizájn (Qbiss One B) Egy síkban fekvő dizájn (Qbiss One F) Qbiss One - patent pending

Bevezetés. A Qbiss One két dizájnlehetőséget kínál: Süllyesztett dizájn (Qbiss One B) Egy síkban fekvő dizájn (Qbiss One F) Qbiss One - patent pending Bevezetés Qbiss One 1, a költséghatékony homlokzati megoldás, amely az átszellőztetett homlokzatok ideális alternatívája. A teljes funkcionalitás és az esztétika kombinációja, természetes választás az

Részletesebben

Egy igazán jó megoldás számodra

Egy igazán jó megoldás számodra Portfólió Egy igazán jó megoldás számodra A BN Office Solution tapasztalt szakértője az irodai belső terek komplett berendezése területén. Legfőbb erősségünk az ügyfeleink teljes körű kiszolgálása, a konzultációktól

Részletesebben

ZARGES Z 300 / Z 200 termékcsalád egy tökéletes termék minden felhasználási területre.

ZARGES Z 300 / Z 200 termékcsalád egy tökéletes termék minden felhasználási területre. ZARGES / Z 200 termékcsalád egy tökéletes termék minden felhasználási területre. A legtöbb Zarges termék esetében két különböző felépítésű modell között választhat. Mindkét esetben egyértelmű a garantált

Részletesebben

Tartalomjegyzék LED hátterek 3 LED gyűrűvilágítók LED sötét látóterű (árnyék) megvilágítók 5 LED mátrix reflektor megvilágítók

Tartalomjegyzék LED hátterek 3 LED gyűrűvilágítók LED sötét látóterű (árnyék) megvilágítók 5 LED mátrix reflektor megvilágítók 1 Tartalomjegyzék LED hátterek 3 LED gyűrűvilágítók 4 LED sötét látóterű (árnyék) megvilágítók 5 LED mátrix reflektor megvilágítók 6 HEAD LUXEON LED vezérelhető reflektorok 7 LUXEON LED 1W-os, 3W-os, 5W-os

Részletesebben

NIVOMAG MÁGNESES SZINTKAPCSOLÓK SZINTKAPCSOLÓK

NIVOMAG MÁGNESES SZINTKAPCSOLÓK SZINTKAPCSOLÓK NIVOMAG MÁGNESES SZINTKAPCSOLÓK M I N D I G A F E L S Ô S Z I N T E N SZINTKAPCSOLÓK M I N D I G A F E NIVOMAG MÁGNESES SZINTKAPCSOLÓK JELLEMZŐK Mágneses csatolás az úszó és kapcsolóelem között Segédenergia

Részletesebben

AQUASTAT. Kazán-termosztátok Kapcsoló- és határoló üzemű csőtermosztátok

AQUASTAT. Kazán-termosztátok Kapcsoló- és határoló üzemű csőtermosztátok AQUASTAT Kazán-termosztátok Kapcsoló- és határoló üzemű csőtermosztátok ADATLAP Az L41../L61.. sorozatú aquastat-ok víz hőhordozó közegű fűtési rendszerek és forróvíz ellátó rendszerek kapcsoló-, illetve

Részletesebben

HungaroLux Light Kft. a Gandalf Csoport tagja

HungaroLux Light Kft. a Gandalf Csoport tagja HungaroLux Light Kft. a Gandalf Csoport tagja Energiahatékony megújulás 40 85%-os energia megtakarítás Európai Unióban fejlesztve és gyártva Közvilágítás EU / MSZ szabványos megvilágítás Hosszú élettartam

Részletesebben

hatékony, ergonomikus, sokoldalú biztonságos kézi emelő univerzális felhasználási lehetőségekkel

hatékony, ergonomikus, sokoldalú biztonságos kézi emelő univerzális felhasználási lehetőségekkel hatékony, ergonomikus, sokoldalú biztonságos kézi emelő univerzális felhasználási lehetőségekkel UNIKAR univerzális rögzítővel Cikkszám 100 548 UNIKAR villával Cikkszám 100 528 UNIKAR villával rakománytámasszal

Részletesebben

BUFA FAIPARI TERMELŐ ÉS KERESKEDELMI KFT. BÚTOR KATALÓGUS

BUFA FAIPARI TERMELŐ ÉS KERESKEDELMI KFT. BÚTOR KATALÓGUS BUFA FAIPARI TERMELŐ ÉS KERESKEDELMI KFT. BÚTOR KATALÓGUS Ügyintézői bútorok TARTALOMJEGYZÉK BUFA ALTERNATÍVA AZ ÜGYINTÉZŐI BÚTORBAN...2 TERMÉKISMERTETŐ... 3 EGYSÉGES ASZTALOK... 3 EGYSÉGES KONTÉNEREK...

Részletesebben

PRÉSGÉPEK. Modellek száma. Kapacitás mm. Típus. Oldal

PRÉSGÉPEK. Modellek száma. Kapacitás mm. Típus. Oldal Présszerszámok Mindig egyforma préserő jellemzi, ami mindig ugyanolyan megbízható, vízzáró illesztést biztosít. Kiváló konstrukció, mely a legjobb minőséget és tartósságot biztosítja - RIDGID élethosszig

Részletesebben

ÚJ BAXI FALI GÁZKAZÁN

ÚJ BAXI FALI GÁZKAZÁN ÚJ BAXI FALI GÁZKAZÁN A legkompaktabb BAXI készülékcsalád Magas hatásfok (zárt égésterűeknek minősítés a 92/42/CEE szabvány szerint) Digitális vezérlőpanel széles LCD kijelzővel Kompakt hidraulikus szerelvénycsoport

Részletesebben

Szabadonálló elektromos olajsütő

Szabadonálló elektromos olajsütő A 700XP sorozat több, mint 100 modellt foglal magába. Minden készülékek nagy teljesítményű, megbízható, energiatakarékos, biztonságos és ergonómikus. A modul rendszer megszámlálhatatlan konfigurációban

Részletesebben

DURMA HRB-3, HRB-4 típusú hidraulikus hengerítő

DURMA HRB-3, HRB-4 típusú hidraulikus hengerítő DURMA HRB-3, HRB-4 típusú hidraulikus hengerítő A DURMAZLAR CÉG BEMUTATÁSA A Durmazlar Machine Törökország vezető gépgyártó vállalata, mely éves termelését tekintve világelső a fémmegmunkáló gépek gyártásában.

Részletesebben

WORKSPACE SOLUTIONS POLARIS

WORKSPACE SOLUTIONS POLARIS WORKSPACE SOLUTIONS POLARIS A RUGALMASAN ALAKÍTHATÓ POLARIS ASZTALI MEGOLDÁSAIT AKÁR EGY EGÉSZ CSOPORT HASZNÁLHATJA, MÉGIS AZ EGYÉNI IGÉNYEKHEZ IGAZÍTHATÓ. EGYENLETES ZAJSZINT ÉS SZEMÉLYES TÉR A különféle

Részletesebben

QUINO lámpatestek VILÁGÍTÁSTECHNIKA KFT. MADE IN HUNGARY. http://www.zengovari.hu/termekeink/sullyesztett_lampatestek. H-1162 Budapest Aulich u. 44.

QUINO lámpatestek VILÁGÍTÁSTECHNIKA KFT. MADE IN HUNGARY. http://www.zengovari.hu/termekeink/sullyesztett_lampatestek. H-1162 Budapest Aulich u. 44. QUINO lámpatestek http://www.zengovari.hu/termekeink/sullyesztett_lampatestek QUINO süllyesztett lámpatestcsalád, mely a teljesítményeknek és az igények megfelelően változó méretekben kerül gyártásra.

Részletesebben

flex-table mozgásban a kommunikáció

flex-table mozgásban a kommunikáció flex-table mozgásban a kommunikáció flex-table mozgásban a kommunikáció Megbeszélés, konferencia, prezentáció, workshop, oktatások, szemináriumok a kommunikáció szerepe jelentősen megnövekedett. A rendelkezésre

Részletesebben

icon A termékek és terek harmóniája

icon A termékek és terek harmóniája A termékek és terek harmóniája Az Icon sorozat innovatív és nem mindennapi. 12 típusú mosdót kínál egészen 120 cm szélességig, bútorokkal álló szekrényektől egészen a polcok elhelyezéséig ideális a modern

Részletesebben

ComfortControl 01 DŐLÉS-BLOKKOLÁS 02 DŐLÉS-ELLENÁLLÁS 05 HÁTTÁMLA MAGASSÁGA 03 ÜLÉSMÉLYSÉG 06 HÁTTÁMLA SZÖGE 04 ÜLÉSMAGASSÁG 07 KARFA MAGASSÁG

ComfortControl 01 DŐLÉS-BLOKKOLÁS 02 DŐLÉS-ELLENÁLLÁS 05 HÁTTÁMLA MAGASSÁGA 03 ÜLÉSMÉLYSÉG 06 HÁTTÁMLA SZÖGE 04 ÜLÉSMAGASSÁG 07 KARFA MAGASSÁG 1. lépés: Oldja ki a széket. 01 DŐLÉS-BLOKKOLÁS 2. lépés: Igazítsa a széket a testéhez. 02 DŐLÉS-ELLENÁLLÁS 03 ÜLÉSMÉLYSÉG 04 ÜLÉSMAGASSÁG 3. lépés: Igazítsa a széket munkastílusához. 05 HÁTTÁMLA MAGASSÁGA

Részletesebben

MEZŐGAZDASÁGI GÉP ALKATRÉSZ KENŐANYAG - SZERVIZ Telephely: 7522 Kaposújlak, 610-es Fő út, 095/3 hrsz. Telefon: 82/713-274, 82/714-030, 30/336-9804,

MEZŐGAZDASÁGI GÉP ALKATRÉSZ KENŐANYAG - SZERVIZ Telephely: 7522 Kaposújlak, 610-es Fő út, 095/3 hrsz. Telefon: 82/713-274, 82/714-030, 30/336-9804, METAL-FACH bálázók Z562 A Z562 bálázógép gyártásánál a Metal-Fach elsőként az országban alkalmazott olyan innovatív gyártási módszert, ahol a megbízhatóságot és a magas fokú préselést (szorítást) a teljesen

Részletesebben

TERMÉK INFORMÁCIÓ Fogászati kezelőszék DIPLOMAT DE 20 a DM 20

TERMÉK INFORMÁCIÓ Fogászati kezelőszék DIPLOMAT DE 20 a DM 20 DIPLOMAT DENTAL s.r.o. Vrbovská cesta 17 921 01 Piešťany SLOVENSKO TERMÉK INFORMÁCIÓ Fogászati kezelőszék DIPLOMAT DE 20 a DM 20 Tartalom 1 CÉL ÉS FELHASZNÁLÁS... 3 2 A BERENDEZÉS LEÍRÁSA... 3 3 TECHNIKAI

Részletesebben

Melléklet MŰSZAKI PARAMÉTEREK. MVD ibend B / SZAKMAI JELLEMZŐK. Hidraulikus CNC vezérlésű élhajlító

Melléklet MŰSZAKI PARAMÉTEREK. MVD ibend B / SZAKMAI JELLEMZŐK. Hidraulikus CNC vezérlésű élhajlító Atlanti-Szerszám Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. Magyarország Tel.: +36 62 444 021 Fax: +36 62 440 753 E-mail: info@atlanti-szerszam.hu Web: www.atlanti-szerszam.hu Melléklet MŰSZAKI PARAMÉTEREK / SZAKMAI

Részletesebben

Személyemelı munkaállványok

Személyemelı munkaállványok Személyemelı munkaállványok Böcker The Lifting Group A Robert Böcker GmbH céget 1983-ban alapították és a vállalkozás ma a világszerte tevékenykedı Böcker The Lifting Group részvénytársaság részét képezi.

Részletesebben

Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság

Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság 2 1200-as sorozatú tűzjelző központ A biztonság nyugalma Tökéletes védelem az Ön igényihez szabva Az 1200-as sorozatú tűzjelző központ rugalmas,

Részletesebben

súlyhoz állítható háttámla ellennyomás blokkolt háttámla

súlyhoz állítható háttámla ellennyomás blokkolt háttámla ORLANDO 3 EF-szövet LE-bõr* ORLANDO ES R16H-CR ST28-POL xx SH 66 900,- 84 800,- A megadott árak nettó kereskedelmi árak. * Valódi bõr kárpitozás a székek front ülõrészén. 103,5-117 19-29 46-59,5 ORLANDO

Részletesebben

Termékújdonságok. Szerszámkészítés IV / 2015. E 3300 Csúszkaegyég

Termékújdonságok. Szerszámkészítés IV / 2015. E 3300 Csúszkaegyég Termékújdonságok Szerszámkészítés IV / 2015 CD-katalógus 5.9.1.0 Online katalógus Ebben az évben is újabb termékbővítéssel reagálunk az Önök kívánságaira, észrevételeire. Mint teljeskörű beszállítók így

Részletesebben

Modul-Bake. kft. Sütőipari gépek a gyártótól

Modul-Bake. kft. Sütőipari gépek a gyártótól Modul-Bake kft. Sütőipari a gyártótól kedő technikai háttérrel vállaljuk sütőipari javítását és felújítását is gyári vagy utángyártott alkatrészekkel. Cégünkről Cégünk 1989-ben alakult, Magyar tulajdonban

Részletesebben

SANTOS BÚTORCSALÁD kereskedelmi árlista

SANTOS BÚTORCSALÁD kereskedelmi árlista SANTOS BÚTORCSALÁD kereskedelmi árlista A SANTOS bútorcsalád a klasszikus, letisztult zárt vonalvezetést képviseli. A lapok laminált kivitelben ABS elzárással készülnek. Variációs lehetőségeit a széles

Részletesebben