J e g y z ő k ö n y v. Készült: a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés Ügyrendi Bizottsága december 2-ai üléséről.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "J e g y z ő k ö n y v. Készült: a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés Ügyrendi Bizottsága december 2-ai üléséről."

Átírás

1 J e g y z ő k ö n y v Készült: a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés Ügyrendi Bizottsága december 2-ai üléséről. Helyszín: Megyeháza, Külső-Szolnok terem Jelen vannak: Molnár Imre, a Bizottság elnöke Szecsei Attila, Leel-Őssy György, Rózsa Endre, Rózsa Lajos, a Bizottság tagjai, valamint Borbás Zsolt, a megyei közgyűlés alelnöke, Dr. Molnár Zoltán megyei aljegyző, Hajdúné Gácsi Mária, a Pénzügyi és Beruházási Iroda vezetője, Dr. Széplaki Judit, a Közgyűlési és Koordinációs Iroda vezetője, Dr. Györgyi Lajos, a Művelődési és Népjóléti Iroda vezetője, Lakatos István, a Térségfejlesztési és Külügyi Iroda vezetője, Dr. Denke Gergely vagyonjogi referens, Pénzügyi és Beruházási Iroda, Dr. Horváth László Csaba pályázó, Patocskai László pályázó, Agócs Klára jegyzőkönyvvezető, Közgyűlési és Koordinációs Iroda. Molnár Imre köszönti az ülésen megjelenteket. Megállapítja a bizottság határozatképességét (5 fő). Elmondja, a 2. napirendi pont előterjesztése módosult, ezért kéri a bizottsági tagokat, hogy a kiosztott változatot tanulmányozzák át, valamint pótlólag postázásra került egy előterjesztés és még egy napirendi pont kerül felvételre. Javasolja, hogy 7. napirendi pontként tárgyalja a bizottság az INNOHÍD Innovációs Zrt. részvényeinek eladását, 8. napirendi pontként pedig a Jász-Nagykun-Szolnok Szakképzés-szervezési Társulásban lévő tagság felmondását és ezt követné a zárt ülés. Megkérdezi, hogy a napirenddel kapcsolatban van-e valakinek kérdése, észrevétele. Rózsa Endre elmondja, az elmúlt ülésen kezdeményezték, hogy az intézmény átadással kapcsolatban készüljön előterjesztés. Úgy látja, továbbra sem ebbe az irányba haladnak, hiszen nem szerepel sem a bizottság, sem a közgyűlés napirendjén. Az MSZP frakciója továbbra is kezdeményezi, hogy a közgyűlés vegye napirendre ezt a kérdést. Dr. Molnár Zoltán válaszában elmondja, november 21-én fogadta el a Parlament a megyei önkormányzatok konszolidációjáról, illetve a megyei intézmények átadásáról szóló törvényt, amely november 25-én jelent meg a Magyar Közlönyben. A törvény alapján kormányrendelet fog készülni a konkrét feladatok és teendők végrehajtásáról. Úgy gondolja, mivel az idő sürgeti a jogalkotót is, hamarosan megjelenik a kormányrendelet és lesz ilyen előterjesztés már a december 9-ei közgyűlésen is. Molnár Imre elmondja, most már úgy tűnik, hamarosan elkészülhet ez az előterjesztés. Megkérdezi Rózsa Endrét, kéri-e, hogy szavazzanak a javaslatáról. Rózsa Endre elmondja, mivel nem történt előrelépés a kérdéssel kapcsolatban, ezért kéri a szavazást a napirendre-vételről. Molnár Imre szavazásra teszi fel a javaslatot.

2 2 A bizottság 2 igen, 2 nem, 1 tartózkodással a javaslatot nem fogadja el. Molnár Imre szavazásra teszi fel a bizottság módosított napirendjét. A Bizottság egyhangúlag a következő napirendi pontokat fogadja el. Nyilvános ülés: Napirendi pontok: 1. Előterjesztés a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat évi költségvetési koncepciójára 2. Előterjesztés a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézet területén a parkolási rend megállapításáról szóló többször módosított 6/2004. (II. 23.) KR számú rendelet módosítására 3. Előterjesztés a Megyei Múzeumok Igazgatósága igazgatói pályázatának elbírálására 4. Előterjesztés a Lábassy János Szakközépiskola és Szakiskola igazgatói pályázatának elbírálására 5. Előterjesztés a köztisztviselői teljesítménykövetelmények alapját képező évi célok meghatározására Előadó: Dr. Molnár Zoltán megyei aljegyző 6. Előterjesztés a Megyei Közgyűlés évi munkatervére 7. Előterjesztés az INNOHÍD Innovációs Zrt. részvényének értékesítésére 8. Előterjesztés a Jász-Nagykun-Szolnok Szakképzés-szervezési Társulásban lévő tagság felmondására 9. Tájékoztató a külföldi kiutazásokról és fogadásokról Előadó: Lakatos István, a Térségfejlesztési és Külügyi Iroda vezetője Zárt ülés:

3 3 Előterjesztés a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat kitüntető díjainak adományozására (külön jegyzőkönyv készül) 1. Napirendi pont: Előterjesztés a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat évi költségvetési koncepciójára Molnár Imre kiegészítésként elmondja, a korábbi bizottsági üléseken elhangzott, hogy a koncepció rövidebb terjedelmű az elmúlt éviekhez képest, inkább az irányelvekre hagyatkozik. Nem csoda, hiszen a napokban folynak azok a törvényi változtatások, ami miatt ennél konkrétabbá nem lehetett tenni. Kérdés, vélemény nem hangzik el. Molnár Imre szavazásra teszi fel az előterjesztést és a határozati javaslatot. Az Ügyrendi Bizottság 3 igen, és 2 nem szavazattal az alábbi határozatot hozza: 78/2011. (XII.02.) számú bizottsági határozat: a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat évi költségvetési koncepciójáról A bizottság az előterjesztést és a határozati javaslatot támogatja, a közgyűlésnek elfogadásra 2. Napirendi pont: Előterjesztés a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézet területén a parkolási rend megállapításáról szóló többször módosított 6/2004. (II. 23.) KR számú rendelet módosítására Molnár Imre elmondja, némi változás történt a rendeletben. Megkéri irodavezető urat, ismertesse a módosításokat. Dr. Györgyi Lajos kiegészítésképpen elmondja, a most kiosztott előterjesztés minimálisan különbözik a korábban kiküldött anyagtól. A 2. (1) a/ és c/ pontjába az egyéb szó került be. Az Egészségügyi és Szociális Bizottság kezdeményezte, hogy egységes szerkezetbe foglalják a rendeletet, ezt is tartalmazza a kiosztott anyag. Rózsa Lajos elmondja, a mozgássérülteknek eddig nem volt a 60 perces korlátozás és nem csak a kijelölt mozgássérült helyen parkolhattak, hanem bárhol a kórház területén. A rendeletben ezt nem találja. Megkérdezi, ez most változott? Dr. Györgyi Lajos válaszában elmondja, igen ez változás, ki kell emelni tételesen a parkoló részen belül, hogy melyik a mozgássérültek számára kijelölt tér. Molnár Imre szerint a további kérdés az lehet, hogy ha a parkolóhely megtelik, akkor a mozgássérültek hol parkolhatnak.

4 4 Dr. Györgyi Lajos válaszában elmondja, ha a mozgássérült személyek elfoglalták ezt a viszonylag kevés számú parkolóhelyet, akkor ez nem jelenti azt, hogy nem parkolhatnak a nem mozgássérült parkolóhelyen. Rózsa Lajos megkérdezi, akkor rájuk ugyanaz érvényes, hogy 1 óráig parkolhatnak ingyen? Dr. Györgyi Lajos elmondja, számukra is a 60 perc térítésmentes. Rózsa Lajos kérdezi, egy óra után már nem térítésmentes? Dr. Györgyi Lajos elmondja, elvileg nem, eddig sem volt. Ígéretet tesz arra, hogy a közgyűlésig megkérdezik a kórház főigazgatóját, hogy a mozgássérültek parkolását hogyan kívánják a gyakorlatban megoldani. Vélemény nem hangzik el. Molnár Imre szavazásra teszi fel a rendelet-tervezetet. Az Ügyrendi Bizottság 3 igen, és 1 nem szavazattal, 1 tartózkodás mellett az alábbi határozatot hozza: 79/2011. (XII.02.) számú bizottsági határozat: a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézet területén a parkolási rend megállapításáról szóló többször módosított 6/2004. (II. 23.) KR számú rendelet módosításáról A bizottság az előterjesztést és a rendelet-tervezetet támogatja, a közgyűlésnek elfogadásra 3. Napirendi pont: Előterjesztés a Megyei Múzeumok Igazgatósága igazgatói pályázatának elbírálására Molnár Imre köszönti a pályázót. Elmondja, mindannyian ismerik igazgató urat, hiszen már 10. éve vezeti az intézményt és eddigi munkáságára büszke lehet a megyei önkormányzat. Megkéri, egy-két gondolattal szóban is egészítse ki pályázatát. Dr. Horváth László szóbeli kiegészítésében elmondja, vannak olyan fejezetek, amelyeket a jelenlegi helyzetben általánosan mert megfogalmazni, de bízik abban, hogy pár meglévő és számára fontos prioritás kiolvasható a pályázatból. Kiemeli, hogy a megyei múzeumi szervezeti forma érték, ezért mindenképpen megyei múzeumi hálózatban gondolkodott. Nagyon nehézkes, ellehetetlenülő feladat lenne, ha a múzeumok pénzügyi, szakmai önállósága megszűnne, hiszen akkor más intézmény kell, hogy kiírja a közbeszerzést. E miatt 90 napra elhúzódik a pályázat elbírálása és a tényleges munka is. A kitolódott határidők lassan csak egy hónapos régészeti munkát tesznek lehetővé. Kérdés nem hangzik el. Borbás Zsolt megköszöni igazgató úr eddig elvégzett munkáját. Elmondja, mindig is felnézett arra a szakmai elhivatottságra, amivel vezeti az intézményt. Munkájához további sikereket kíván.

5 5 Molnár Imre megköszöni a pályázónak a személyes megjelenését. A pályázó távozik a teremből. Vélemény nem hangzik el. Molnár Imre szavazásra teszi fel a határozati javaslatot 80/2011. (XII.02.) számú bizottsági határozat: a Megyei Múzeumok Igazgatósága igazgatói pályázatának elbírálásáról A bizottság támogatja Dr. Horváth László Csaba igazgatói megbízását. 4. Napirendi pont: Előterjesztés a Lábassy János Szakközépiskola és Szakiskola igazgatói pályázatának elbírálására Dr. Széplaki Judit ismerteti az intézményi fórumok véleményét. A nevelőtestület jelen lévő tagjai 33 igen és 1 nem szavazattal támogatták a pályázó vezetői programját. Támogatólag foglalt állást a diákönkormányzat és a szülői munkaközösség is, illetve az intézmény alkalmazotti közösségének jelen lévő tagjai egyhangúlag támogatták Patocskai László igazgatói megbízását. Időközben megérkezett a Kereskedelmi és Iparkamara támogató levele is. Molnár Imre köszönti a pályázót. Kéri, hogy pár gondolatban ismertesse az elképzeléseit. Patocskai László elmondja, a visszakapott sportcsarnok megváltoztatta az iskolában a testneveléshez való viszonyulást. Nehéz az iskola helyzete, mert több mint 40 %-a a tanulóknak halmozottan hátrányos helyzetű, de úgy gondolja, hogy olyan tantestülettel rendelkezik az iskola, amely ezeknek a gyerekeknek a problémáit jól ismeri és próbálja megoldani. A tantestületet nem maga mögé, hanem maga mellé szeretné állítani és együtt megoldani ezt a problémát. Molnár Imre megkérdezi, a szakiskolai vonalon lehetne-e kamatoztatni ezt a nagyon jó sportlehetőséget és szakmai hátteret. Patocskai László válaszában elmondja, mindenképpen az a tervük, hogy egy sportosztályt tudjanak indítani. Az iskolát képviselő csapatba a szakképzésben lévő tanulókat is be szeretnék vonni. A labdarúgó kluboknál, illetve kézilabda egyesületeknél több tanuló is igazolt sportolóként van nyilvántartva. Borbás Zsolt megkérdezi, mi az oka annak, hogy csak egyedül pályázott erre az állásra. A megyei önkormányzat most vette át az intézményt és napokon belül tovább fogja adni. A kormányhivatalhoz történő átkerülés során ez a mandátum március 31-ig szólhat. Ez lehet az oka vagy ennyire devalválódott egy igazgatói állás az intézményen belül.

6 6 Patocskai László válaszában elmondja, az iskolában óta vezetői beosztásban ténykedik. Először általános igazgató-helyettes volt, majd kollégiumvezető és most lett megbízott igazgató. Úgy gondolja, közoktatás-vezetői végzettsége csak a vezetői társainak van és még egy kolleganőnek. A kolleganő azért nem pályázott, mert gyermeket vár. A tantestület véleménye szerint ebben az iskolában vezető beosztásban egy hölgy nem biztos, hogy segítség lenne. Valamilyen szinten a fizikum szükséges ehhez a beosztáshoz. Többen kérték a tantestületből, hogy pályázzon. Úgy gondolta, hogy tartozik a kollegáinak, illetve az iskolának annyival, hogy megpályázza ezt az állást. Borbás Zsolt úgy gondolja, hogy egy ilyen iskolának mindenképp szüksége van egy olyan személyiségre, aki fizikálisan is mutatja, hogy Ő az igazgató. Támogatja a leendő igazgató pályázatát. Molnár Imre megköszöni a pályázónak a személyes megjelenését. A pályázó távozik a teremből. Molnár Imre véleménye szerint a tekintélyelvűség ezen a területen elengedhetetlen. Támogatja a pályázó megbízását. Megkérdezi, van-e további vélemény a bizottság részéről. További vélemény nem hangzik el. Molnár Imre szavazásra teszi fel a határozati javaslatot. 81/2011. (XII.02.) számú bizottsági határozat: a Lábassy János Szakközépiskola és Szakiskola igazgatói pályázatának elbírálásáról A bizottság támogatja Patocskai László igazgatói megbízását. 5. Napirendi pont: Előterjesztés a köztisztviselői teljesítménykövetelmények alapját képező évi célok meghatározására Szóbeli kiegészítés, kérdés, vélemény nem hangzik el. Molnár Imre szavazásra teszi fel az előterjesztést és a határozati javaslatot. 82/2011. (XII.02.) számú bizottsági határozat: a köztisztviselői teljesítménykövetelmények alapját képező évi célok meghatározásáról

7 7 A bizottság az előterjesztést és a határozati javaslatot támogatja, a közgyűlésnek elfogadásra 6. Napirendi pont: Előterjesztés a Megyei Közgyűlés évi munkatervére Borbás Zsolt szóbeli kiegészítésében elmondja, december 20-ig kell benyújtani a kormánynak a területfejlesztésről szóló törvényt, és vélhetően a feladatkörök a megyei önkormányzatokra vonatkozóan akkor lesznek lehatárolva. A jogszabály keretéhez igazodva változhat a munkaterv. Kérdés, vélemény nem hangzik el. Molnár Imre szavazásra teszi fel a munkatervi javaslatot. Az Ügyrendi Bizottság 3 igen szavazattal, 2 tartózkodás mellett az alábbi határozatot hozza: 83/2011. (XII.02.) számú bizottsági határozat: a Megyei Közgyűlés évi munkatervéről A bizottság a Megyei Közgyűlés évi munkatervét elfogadja, a közgyűlésnek elfogadásra 7. Napirendi pont: Előterjesztés az INNOHÍD Innovációs Zrt. részvényének értékesítésére Dr. Denke Gergely szóbeli kiegészítésében elmondja, 2009-ben névértéken szerették volna eladni a részvényeket, akkor a tulajdonostársak nem éltek elővásárlási jogukkal. A főtulajdonos INNO INVEST Kft. november 17-én jelezte vételi szándékát. A Pénzügyi és Gazdasági Bizottság a tegnapi nap folyamán egyhangúlag támogatta az előterjesztést. Leel-Össy György megkérdezi, non-profit szervezetről van-e szó?. Dr. Denke Gergely válaszában elmondja, a célja közcélú, de nem non-profit szervezet. Vélemény nem hangzik el. Molnár Imre szavazásra teszi fel az előterjesztést és a határozati javaslatot. 84/2011. (XII.02.) számú bizottsági határozat: az INNOHÍD Innovációs Zrt. részvényének értékesítéséről A bizottság az előterjesztést és a határozati javaslatot támogatja, a közgyűlésnek elfogadásra

8 8 8. Napirendi pont: Előterjesztés a Jász-Nagykun-Szolnok Szakképzés-szervezési Társulásban lévő tagság felmondására Szóbeli kiegészítés, kérdés, vélemény nem hangzik el. Molnár Imre szavazásra teszi fel az előterjesztést és a határozati javaslatot. Az Ügyrendi Bizottság 3 igen, és 2 nem szavazattal az alábbi határozatot hozza: 85/2011. (XII.02.) számú bizottsági határozat: a Jász-Nagykun-Szolnok Szakképzés-szervezési Társulásban lévő tagság felmondásáról A bizottság az előterjesztést és a határozati javaslatot támogatja, a közgyűlésnek elfogadásra 9. Napirendi pont: Tájékoztató a külföldi kiutazásokról és fogadásokról Kérdés, vélemény nem hangzik el. Molnár Imre szavazásra teszi fel a tájékoztatót. 86/2011. (XII. 02.) számú bizottsági határozat: a külföldi kiutazásokról és fogadásokról szóló tájékoztatóról A bizottság a tájékoztatót elfogadja. Molnár Imre a bizottság nyilvános ülését bezárja, és zárt ülést rendel el. Kmf.

Jegyzőkönyv. Jelen vannak: Ügyrendi Bizottság részéről:

Jegyzőkönyv. Jelen vannak: Ügyrendi Bizottság részéről: Jegyzőkönyv Készült: 2015. május 13-án, szerdán, 9.15 órakor, Szolnokon, a Megyeháza Márványtermében megtartott Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés Ügyrendi Bizottsága, valamint a Pénzügyi és Területfejlesztési

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Készült: a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés Ügyrendi Bizottsága február 8-i üléséről.

J e g y z ő k ö n y v. Készült: a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés Ügyrendi Bizottsága február 8-i üléséről. J e g y z ő k ö n y v Készült: a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés Ügyrendi Bizottsága 2008. február 8-i üléséről. Helyszín: Megyeháza, Külső-Szolnok terem Jelen vannak: Molnár Imre, a Bizottság elnöke

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Készült: a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés Ügyrendi Bizottsága április 5-i üléséről.

J e g y z ő k ö n y v. Készült: a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés Ügyrendi Bizottsága április 5-i üléséről. J e g y z ő k ö n y v Készült: a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés Ügyrendi Bizottsága 2007. április 5-i üléséről. Helyszín: Megyeháza, Külső-Szolnok terem Jelen vannak: Molnár Imre, a Bizottság elnöke

Részletesebben

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés Ügyrendi Bizottsága szeptember 29-i üléséről

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés Ügyrendi Bizottsága szeptember 29-i üléséről J E G Y Z Ő K Ö N Y V A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés Ügyrendi Bizottsága 2017. szeptember 29-i üléséről 29/2017. (IX.29.) ÜB. számú bizottsági határozat az Ügyrendi Bizottság 2017. szeptember

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Jelen vannak:

Jegyzőkönyv. Jelen vannak: Jegyzőkönyv Készült: 2013. június 18-án, 10.00 órakor, Szolnokon, a Megyeháza Külső-Szolnok termében megtartott Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés Pénzügyi és Területfejlesztési Bizottsága üléséről

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Jelen vannak:

Jegyzőkönyv. Jelen vannak: Jegyzőkönyv Készült: 2013. március 21-én, 10.00 órakor, Szolnokon, a Megyeháza Külső-Szolnok termében megtartott Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés Pénzügyi és Területfejlesztési Bizottsága üléséről

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Készült: a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés Ügyrendi Bizottsága január 22-i üléséről.

J e g y z ő k ö n y v. Készült: a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés Ügyrendi Bizottsága január 22-i üléséről. J e g y z ő k ö n y v Készült: a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés Ügyrendi Bizottsága 2010. január 22-i üléséről. Helyszín: Megyeháza, Külső-Szolnok terem Jelen vannak: Molnár Imre, a Bizottság elnöke

Részletesebben

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Szociális, Egészségügyi, Sport és Etnikai Bizottság Jegyzőkönyv a bizottság január 19-i üléséről

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Szociális, Egészségügyi, Sport és Etnikai Bizottság Jegyzőkönyv a bizottság január 19-i üléséről Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Szociális, Egészségügyi, Sport és Etnikai Bizottság Jegyzőkönyv a bizottság 2010. január 19-i üléséről A bizottság taglétszáma: 13 fő Jelen vannak: Vadas Sándor, Bóta Mizsei

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlésének Jogi, Ügyrendi és Közbiztonsági Bizottságának 2009. december 11-én tartott nyilvános üléséről. Jelen vannak: Bartáné Tóth Mária Dr.

Részletesebben

Pétervásárai Tamási Áron Általános Iskola 3250 Pétervására, Szabadság tér 12. Telefon: 36/

Pétervásárai Tamási Áron Általános Iskola 3250 Pétervására, Szabadság tér 12. Telefon: 36/ Pétervásárai Tamási Áron Általános Iskola 3250 Pétervására, Szabadság tér 12. Telefon: 36/568-000 E-mail: iskola@petervasara.hu Ikt.sz: 37-4/2017. JEGYZŐKÖNYV Készült: Pétervásárai Tamási Áron Általános

Részletesebben

Jász - Nagykun - Szolnok Megyei Közgyűlés Oktatási, Kulturális és Etnikai Bizottsága. Jegyzőkönyv a bizottság november 24-i üléséről

Jász - Nagykun - Szolnok Megyei Közgyűlés Oktatási, Kulturális és Etnikai Bizottsága. Jegyzőkönyv a bizottság november 24-i üléséről Jász - Nagykun - Szolnok Megyei Közgyűlés Oktatási, Kulturális és Etnikai Bizottsága Jegyzőkönyv a bizottság 2010. november 24-i üléséről Helyszín: Megyeháza, Külső-Szolnok terem (Szolnok, Kossuth Lajos

Részletesebben

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Szociális, Egészségügyi, Sport és Etnikai Bizottság Jegyzőkönyv a bizottság június 1-i üléséről

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Szociális, Egészségügyi, Sport és Etnikai Bizottság Jegyzőkönyv a bizottság június 1-i üléséről Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Szociális, Egészségügyi, Sport és Etnikai Bizottság Jegyzőkönyv a bizottság 2010. június 1-i üléséről A bizottság taglétszáma: 13 fő Jelen vannak: Vadas Sándor, Bóta Mizsei

Részletesebben

Készült: Maglóca Község Képviselő-testületének 2009. június 2-án tartott nyilvános üléséről.

Készült: Maglóca Község Képviselő-testületének 2009. június 2-án tartott nyilvános üléséről. Maglóca Község Képviselő-testülete 2-4/2009/Ny. J e g y z ő k ö n y v Készült: 2009. június 2-án tartott nyilvános üléséről. A képviselő-testületi ülés kezdete: 14 00 óra A képviselő-testületi ülés helye:

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Segesd, Ötvöskónyi és Beleg Községek Képviselő-testületeinek 2017. november 24.-én 14 órai kezdettel Segesd községben, az önkormányzat házasságkötő termében megtartott, munkaterv

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Készült: a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés Ügyrendi Bizottsága október 15-i üléséről.

J e g y z ő k ö n y v. Készült: a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés Ügyrendi Bizottsága október 15-i üléséről. J e g y z ő k ö n y v Készült: a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés Ügyrendi Bizottsága 2009. október 15-i üléséről. Helyszín: Megyeháza, Külső-Szolnok terem Jelen vannak: Molnár Imre, a Bizottság elnöke

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 11/2016. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Egyek Nagyközség Polgármesteri Hivatalának tanácskozó termében 2016. november 21. napján 14:00 órai kezdettel az Ügyrendi Bizottság nyilvános ülésén. Jelen vannak:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K ÖN Y V E

J E G Y Z Ő K ÖN Y V E Iktatószám: 1636/3/2015 Magyarcsanádi Község Önkormányzat Ügyrendi és Pénzügyi Bizottságának 2015. március 26. napján 14.00 órakor megtartott soros, nyílt ülésének J E G Y Z Ő K ÖN Y V E Határozatok :

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Ajka város Önkormányzatának Képviselő-testülete február 22-én 9.00 órakor megtartott rendkívüli üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Ajka város Önkormányzatának Képviselő-testülete február 22-én 9.00 órakor megtartott rendkívüli üléséről Ügyszám: 1/8-5/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Ajka város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2013. február 22-én 9.00 órakor megtartott rendkívüli üléséről Ülés helye: Jelen vannak: Polgármesteri

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 5/2016. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Vasszécseny, Tanakajd és Csempeszkopács Községek Képviselő-testületeinek 2016. február 27-én megtartott együttes üléséről Hozott döntések: Vasszécseny Tanakajd Csempeszkopács

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Jelen vannak:

Jegyzőkönyv. Jelen vannak: Jegyzőkönyv Készült: 2013. december 16-án, 8.30 órakor, Szolnokon, a Megyeháza Külső-Szolnok termében megtartott Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés állandó bizottságainak együttes üléséről Jelen vannak:

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Jelen vannak:

Jegyzőkönyv. Jelen vannak: Jegyzőkönyv Készült: 2013. január 24-én, 10.00 órakor, Szolnokon, a Megyeháza Külső-Szolnok termében megtartott Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés Pénzügyi és Területfejlesztési Bizottsága üléséről

Részletesebben

Jegyzőkönyv. a Humánerőforrás Bizottság 2012. január 24-én 13 órakor, a Polgármesteri Hivatal tárgyalótermében tartott üléséről

Jegyzőkönyv. a Humánerőforrás Bizottság 2012. január 24-én 13 órakor, a Polgármesteri Hivatal tárgyalótermében tartott üléséről Pápa Város Önkormányzat Humánerőforrás Bizottsága Szám: 6/4-1 /2012. Jegyzőkönyv Készült: Jelen vannak: a Humánerőforrás Bizottság 2012. január 24-én 13 órakor, a Polgármesteri Hivatal tárgyalótermében

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Jelen vannak:

JEGYZŐKÖNYV. Jelen vannak: JEGYZŐKÖNYV Uraiújfalu, Vasegerszeg,Nagygeresd, Nemesládony, Simaság és Vámoscsalád községek képviselő-testületeinek 2014. december 18-án 17 óra 30 perckor az Uraiújfalui Közös Önkormányzati Hivatal tanácskozó

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V október 18-án órakor a Humán és Népjóléti Bizottság ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V október 18-án órakor a Humán és Népjóléti Bizottság ülésén. A J K A V Á R O S Ö N K O R M Á N Y Z A T A HUMÁN ÉS NÉPJÓLÉTI BIZOTTSÁG 8401 AJKA, Városháza Szabadság tér 12. (88) 521-111 fax:(88) 212-794 Ügyszám: 01/00037-017/2012. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült:

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Oktatási Bizottságának án tartott ülésén.

Jegyzőkönyv. Készült: Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Oktatási Bizottságának án tartott ülésén. Jegyzőkönyv Készült: Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Oktatási Bizottságának 2012. 09. 13-án tartott ülésén. Jelen vannak: Pocsai Blanka, a bizottság elnöke, Dr. Révész Mihály, a bizottság alelnöke,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testülete Oktatási, Művelődési, Sport és Ifjúsági Bizottságának 2016. szeptember 29-én a Városháza emeleti kis termében 8 30 órai kezdettel

Részletesebben

SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZGYŰLÉSÉNEK GAZDASÁGI ÉS PÉNZÜGYI BIZOTTSÁGA

SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZGYŰLÉSÉNEK GAZDASÁGI ÉS PÉNZÜGYI BIZOTTSÁGA SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZGYŰLÉSÉNEK GAZDASÁGI ÉS PÉNZÜGYI BIZOTTSÁGA Iktatószám: IV. 59-19/2015. J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének

Részletesebben

Jegyzőkönyv Szerencs Város Roma Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 16-án tartott rendkívüli üléséről

Jegyzőkönyv Szerencs Város Roma Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 16-án tartott rendkívüli üléséről Szerencs Város Roma Nemzetiségi Önkormányzat Jegyzőkönyv Szerencs Város Roma Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. augusztus 16-án tartott rendkívüli üléséről Jelen vannak: Csikja Sándorné,

Részletesebben

4/2013. (II. 8.) önkormányzati rendelet módosításáról. használatáról

4/2013. (II. 8.) önkormányzati rendelet módosításáról. használatáról 188 GYÖNGYÖSTARJÁN KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2013. november 23-án 14 órakor megtartott rendkívüli üléséről készült J E G Y Z Ő K Ö N Y V E A Képviselő-testület döntései Rendelet 21/2013.

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Jelen vannak:

Jegyzőkönyv. Jelen vannak: Jegyzőkönyv Készült: 2013. április 18-án, 10.00 órakor, Szolnokon, a Megyeháza Külső-Szolnok termében megtartott Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés Pénzügyi és Területfejlesztési Bizottsága üléséről

Részletesebben

a Humánerőforrás Bizottság 2013. november 11-én 13.00 órakor, a Polgármesteri Hivatal tárgyalótermében tartott üléséről

a Humánerőforrás Bizottság 2013. november 11-én 13.00 órakor, a Polgármesteri Hivatal tárgyalótermében tartott üléséről Pápa Város Önkormányzatának Humánerőforrás Bizottsága Szám: 6/4-13/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: a Humánerőforrás Bizottság 2013. november 11-én 13.00 órakor, a Polgármesteri Hivatal tárgyalótermében

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Vál Község Önkormányzat Képviselő-testülete 1/2015. (I.27.) számú határozata a 2015. január 27-i együttes ülés jegyzőkönyv hitelesítőiről

JEGYZŐKÖNYV. Vál Község Önkormányzat Képviselő-testülete 1/2015. (I.27.) számú határozata a 2015. január 27-i együttes ülés jegyzőkönyv hitelesítőiről JEGYZŐKÖNYV Készült: Helye: Vál Község Önkormányzat Képviselő-testülete, Gyúró Község Önkormányzat Képviselő-testülete és Kajászó Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2015. január 27-i együttes üléséről

Részletesebben

Ikt.sz.: 33-80/2014. NÓGRÁD MEGYEI ROMA NEMZETISÉGI ÖNKORMÁNYZAT JEGYZŐKÖNYV

Ikt.sz.: 33-80/2014. NÓGRÁD MEGYEI ROMA NEMZETISÉGI ÖNKORMÁNYZAT JEGYZŐKÖNYV Ikt.sz.: 33-80/2014. NEMZETISÉGI ÖNKORMÁNYZAT JEGYZŐKÖNYV Készült: a Nógrád Megyei Roma Nemzetiségi Önkormányzat 2014. november 20-án, Salgótarjánban, a Megyeháza Hadady-Hargitay termében megtartott ülésén.

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Készült: a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés Ügyrendi Bizottsága 2010. június 4-i üléséről.

J e g y z ő k ö n y v. Készült: a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés Ügyrendi Bizottsága 2010. június 4-i üléséről. J e g y z ő k ö n y v Készült: a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés Ügyrendi Bizottsága 2010. június 4-i üléséről. Helyszín: Megyeháza, Külső-Szolnok terem Jelen vannak: Molnár Imre, a Bizottság elnöke

Részletesebben

EDELÉNY VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2011. március 31-én megtartott rendkívüli ülésének

EDELÉNY VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2011. március 31-én megtartott rendkívüli ülésének EDELÉNY VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2011. március 31-én megtartott rendkívüli ülésének a./ Tárgysorozata b./ Jegyzőkönyve c./ Határozata T Á R G Y S O R O Z A T 1./ Helyi Építési Szabályzat

Részletesebben

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Szociális, Egészségügyi, Sport és Etnikai Bizottság. Jegyzőkönyv a bizottság 2008. június 3-i üléséről

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Szociális, Egészségügyi, Sport és Etnikai Bizottság. Jegyzőkönyv a bizottság 2008. június 3-i üléséről Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Szociális, Egészségügyi, Sport és Etnikai Bizottság Jegyzőkönyv a bizottság 2008. június 3-i üléséről A bizottság taglétszáma: 13 fő Jelen vannak: Vadas Sándor, Elek Sándor,

Részletesebben

Készült: Bősárkány Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. március 6-án tartott nyilvános üléséről.

Készült: Bősárkány Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. március 6-án tartott nyilvános üléséről. Bősárkány Nagyközség Képviselő-testülete 1-4/2014. J e g y z ő k ö n y v Készült: 2014. március 6-án tartott nyilvános üléséről. A képviselő-testületi ülés kezdete: 18 00 óra A képviselő-testületi ülés

Részletesebben

Iktatószám: 35-8/2015. JEGYZŐKÖNYV

Iktatószám: 35-8/2015. JEGYZŐKÖNYV Iktatószám: 35-8/2015. JEGYZŐKÖNYV Készült: a 2015. január 20-ai soron következő ülésén (Megyeháza, 3100 Salgótarján, I. em. Hadady-Hargitay Terem). Jelen vannak: a bizottság tagjai (6 fő) a mellékelt

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Abádszalók Város Képviselő-testületének 2010. november 11-én megtartott soron kívüli üléséről. Az ülés helye: Városháza földszinti nagyterme Jelen vannak: Kovács Mihály polgármester,

Részletesebben

1. Javaslat a Nógrád Megyei Roma Nemzetiségi Önkormányzat évi költségvetésének V. számú módosítására Előterjesztő: Jónás Gábor (1969), elnök

1. Javaslat a Nógrád Megyei Roma Nemzetiségi Önkormányzat évi költségvetésének V. számú módosítására Előterjesztő: Jónás Gábor (1969), elnök Ikt.sz.: 33-11/2014. NÓGRÁD MEGYEI ROMA NEMZETISÉGI ÖNKORMÁNYZAT JEGYZŐKÖNYV Készült: a Nógrád Megyei Roma Nemzetiségi Önkormányzat 2014. február 10-én, Salgótarjánban, a Megyeháza Hadady-Hargitay termében

Részletesebben

Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének június 21.-én megtartott rendkívüli nyílt ülésének

Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének június 21.-én megtartott rendkívüli nyílt ülésének Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. június 21.-én megtartott rendkívüli nyílt ülésének a. napirendje b. jegyzőkönyve c. határozatok:64-67/2013. (VI. 21.) számú határozatok d.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Gyömrő Város Önkormányzat rendes testületi ülésén, 2007. november 19-én a Petőfi Sándor Művelődési Házban. Jelen vannak: Gyenes Levente polgármester, Mezey Attila, Hodruszky

Részletesebben

A Kispesti Vass Lajos Általános Iskola intézményvezető választási tantestületi és alkalmazotti értekezlet jegyzőkönyve

A Kispesti Vass Lajos Általános Iskola intézményvezető választási tantestületi és alkalmazotti értekezlet jegyzőkönyve A intézményvezető választási tantestületi és alkalmazotti értekezlet jegyzőkönyve Készítette: Urbánné Mészáros Tünde előkészítő bizottság elnöke Budapest, 2016. április 25. Tel: 280-5616 Fax: 282-9551

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A jegyzőkönyvet vezeti: Szalontainé Lázár Krisztina bizottsági titkár

Jegyzőkönyv. A jegyzőkönyvet vezeti: Szalontainé Lázár Krisztina bizottsági titkár Jegyzőkönyv mely készült Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzata Jogi és Ügyrendi Bizottságának 2017. június 28-án 14.30 órakor a Polgármesteri Hivatal Grassalkovich út 162. sz. alatti üléstermében

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Miskolc Megyei Jogú Város Cigány Nemzetiségi Önkormányzata JK. 80.055-12/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Miskolc Megyei Jogú Város Cigány Nemzetiségi Önkormányzatának 2014. június 06. napján 08.30

Részletesebben

Jegyzőkönyv a Képviselő-testület november 5-én megtartott rendes nyilvános üléséről

Jegyzőkönyv a Képviselő-testület november 5-én megtartott rendes nyilvános üléséről 4. Jegyzőkönyv a Képviselő-testület 2018. november 5-én megtartott rendes nyilvános üléséről Tartalmazza: 10-12/2018.(XI.05.) számú határozatokat 1 Jegyzőkönyv Készült: Csörög Települési Roma Nemzetiségi

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Tapolcafői Városrész Önkormányzata Testületének február 11-én órakor tartott ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Tapolcafői Városrész Önkormányzata Testületének február 11-én órakor tartott ülésén. TAPOLCAFŐI VÁROSRÉSZ ÖNKORMÁNYZATA Szám: 1/22-2/2015. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Tapolcafői Városrész Önkormányzata Testületének 2015. február 11-én 17.00 órakor tartott ülésén. Jelen vannak:, Patyi

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. A Rákospalotai Kossuth Lajos Általános Iskola igazgatói megbízásával összefüggő véleményező alkalmazotti értekezletről

JEGYZŐKÖNYV. A Rákospalotai Kossuth Lajos Általános Iskola igazgatói megbízásával összefüggő véleményező alkalmazotti értekezletről JEGYZŐKÖNYV A Rákospalotai Kossuth Lajos Általános Iskola igazgatói megbízásával összefüggő véleményező alkalmazotti értekezletről Az intézmény neve, címe: Rákospalotai Kossuth Lajos Általános Iskola 1151

Részletesebben

A képviselő-testületi ülés helye: Önkormányzat Tanácskozóterme, Markotabödöge. A képviselő-testületi ülésen tanácskozási joggal meghívott jelenlévők:

A képviselő-testületi ülés helye: Önkormányzat Tanácskozóterme, Markotabödöge. A képviselő-testületi ülésen tanácskozási joggal meghívott jelenlévők: Markotabödöge Község Képviselő-testülete 128-2/2011./NY. J e g y z ő k ö n y v Készült: 2011. február 21-én tartott nyilvános üléséről. A képviselő-testületi ülés kezdete: 18 00 óra A képviselő-testületi

Részletesebben

Készült: Tárnokréti Község Önkormányzata Képviselő-testületének október 21-én tartott nyilvános alakuló üléséről.

Készült: Tárnokréti Község Önkormányzata Képviselő-testületének október 21-én tartott nyilvános alakuló üléséről. Tárnokréti Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 3-7/2014 J e g y z ő k ö n y v Készült: 2014. október 21-én tartott nyilvános alakuló üléséről. A képviselő-testületi ülés kezdete: 18 30 óra A képviselő-testületi

Részletesebben

BUDAKALÁSZ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT

BUDAKALÁSZ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT Szám: 18/2011 Kt. BUDAKALÁSZ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT TARTALOMJEGYZÉK a Képviselő-testület 2011. július 20-án (szerdán) 11 óra 30 perckor megtartott rendkívüli, nyilvános ülésén hozott döntésekről 277/2011.(VII.20.)

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V E. 43/2015. (X.29.) TÜB határozata Jegyzőkönyv hitelesítő személyének meghatározása

J E G Y Z Ő K Ö N Y V E. 43/2015. (X.29.) TÜB határozata Jegyzőkönyv hitelesítő személyének meghatározása Iktatószám: 1637/9/2015 Magyarcsanádi Község Önkormányzat Ügyrendi Pénzügyi Bizottságának, valamint Településfejlesztési és Üzemeltetési Bizottságának 2015. október 29. napján 14.00 órakor megtartott soros,

Részletesebben

Az értekezlet helye: Kövy Sándor Általános és Alapfokú Művészeti Iskola konferencia terme Jelenlévők: a mellékelt jelenléti ív szerint

Az értekezlet helye: Kövy Sándor Általános és Alapfokú Művészeti Iskola konferencia terme Jelenlévők: a mellékelt jelenléti ív szerint Ikt.sz:52-27/2016 Jegyzőkönyv készült a 2016. év április hó 27. napján tartott véleményező nevelőtestületi értekezletéről Az értekezlet helye: konferencia terme Jelenlévők: a mellékelt jelenléti ív szerint

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Balajt Község Önkormányzatának KÉPVISELŐ-TESTÜLETE e-mail cím: onkormányzat@balajt.hu 82-7/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Balajt Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. május 28. napján

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült Abádszalók Város Képviselő-testületének december 14-én megtartott soron kívüli üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült Abádszalók Város Képviselő-testületének december 14-én megtartott soron kívüli üléséről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Abádszalók Város Képviselő-testületének 2011. december 14-én megtartott soron kívüli üléséről. Az ülés helye: Városháza földszinti nagyterme. Jelen vannak: Kovács Mihály polgármester,

Részletesebben

Cseh József polgármester

Cseh József polgármester ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8493 ISZKÁZ Szám: 154/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Iszkáz Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2013. szeptember 12-én (csütörtök) 18,00 órai kezdettel megtartott

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Kunhegyes Város Önkormányzatának Képviselőtestülete 2009. május 6-án megtartott nyilvános üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Kunhegyes Város Önkormányzatának Képviselőtestülete 2009. május 6-án megtartott nyilvános üléséről. JEGYZŐKÖNYV Készült: Kunhegyes Város Önkormányzatának Képviselőtestülete 2009. május 6-án megtartott nyilvános üléséről. Az ülés helye: Városháza nagy tanácskozó terme Jelen vannak: Szabó András polgármester

Részletesebben

Szám: 302-4/2017. A D Á S Z T E V E L

Szám: 302-4/2017. A D Á S Z T E V E L Szám: 302-4/2017. A D Á S Z T E V E L Német Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. május 26. napján 18 óra 30 perckor megtartott rendkívüli képviselő-testületi üléséről készült jegyzőkönyv

Részletesebben

Nagyrév Község Önkormányzat Képviselő-testület május 16-án megtartott rendkívüli nyílt ülésének. Jegyzőkönyve

Nagyrév Község Önkormányzat Képviselő-testület május 16-án megtartott rendkívüli nyílt ülésének. Jegyzőkönyve 248 / 10 /2012 Nagyrév Község Önkormányzat Képviselő-testület 2012. május 16-án megtartott rendkívüli nyílt ülésének Jegyzőkönyve 24./2012.(V.16.) határozata A 2012. évi Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Parlagfű-mentesítési

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 1 Tormásliget Község Önkormányzat 2/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Tormásliget és Térsége Ivóvízminőség Javító Önkormányzati Társulás társulási tanácsának 2013. október 30-án 13.00 órakor megtartott

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Abádszalók Város Képviselő-testületének. 2012. augusztus 16-án tartott soron kívüli üléséről. Határozatok mutatója

JEGYZŐKÖNYV. Abádszalók Város Képviselő-testületének. 2012. augusztus 16-án tartott soron kívüli üléséről. Határozatok mutatója JEGYZŐKÖNYV Abádszalók Város Képviselő-testületének 2012. augusztus 16-án tartott soron kívüli üléséről Határozatok mutatója 64/2012. (VIII. 16.) sz. határozat: Napirendi javaslat elfogadásáról. 65/2012.

Részletesebben

Ónod Község Önkormányzata 3551 Ónod, Rákóczi u. 64. * Tel.:

Ónod Község Önkormányzata 3551 Ónod, Rákóczi u. 64. * Tel.: Ónod Község Önkormányzata 3551 Ónod, Rákóczi u. 64. * Tel.: 46 466-101 Ónod Képviselő-testülete 2008. november 5-én megtartott rendkívüli nyilvános ülésén Meghozott határozatok: 93/2008. (XI. 5.) határozat:

Részletesebben

Összefoglaló. A Bizottság az ülés napirendjét 3 egybehangzó igen szavazattal elfogadta.

Összefoglaló. A Bizottság az ülés napirendjét 3 egybehangzó igen szavazattal elfogadta. 03-3/9-17/2014. Összefoglaló az Oktatási és Kulturális Bizottság 2014. július 18-án megtartott rendkívüli üléséről Helyszín: Városháza, Pécs, Széchenyi tér 1. I. em. 126. Jelen vannak: Lengvárszky Attila

Részletesebben

ERCSI VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK december 10-i soron kívüli nyílt ülésének j e g y z ő k ö n y v e NAPIREND

ERCSI VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK december 10-i soron kívüli nyílt ülésének j e g y z ő k ö n y v e NAPIREND ERCSI VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2015. december 10-i soron kívüli nyílt ülésének j e g y z ő k ö n y v e a.) Napirendje b.) Határozatai c.) Jegyzőkönyve d.) Mellékletek Napirendek: Nyílt

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestület Szociális és Egészségügyi Bizottság 2016. június 29. napján 13.35 órakor a Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Iktatószám: KVÖ/413/1/2013. KUNHEGYES VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK 2013. január 10-én megtartott nyilvános ülésének J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Sorszám: 1. HATÁROZATOK MUTATÓJA Határozat száma

Részletesebben

Készült: Maglóca Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. június 10-én tartott nyilvános üléséről.

Készült: Maglóca Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. június 10-én tartott nyilvános üléséről. Maglóca Község Képviselő-testülete 2-4/2014/Ny. J e g y z ő k ö n y v Készült: 2014. június 10-én tartott nyilvános üléséről. A képviselő-testületi ülés kezdete: 10 00 óra A képviselő-testületi ülés helye:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Petőfiszállás Községi Önkormányzati Képviselő-testületének 2013. augusztus 16- án a Petőfiszállási Közös Önkormányzati Hivatal hivatalos helyiségében megtartott rendkívüli

Részletesebben

Kovács Béla polgármester köszönti a képviselő-testületi ülésen megjelenteket. Elmondja, hogy az ülés összehívására telefonon keresztül került sor.

Kovács Béla polgármester köszönti a képviselő-testületi ülésen megjelenteket. Elmondja, hogy az ülés összehívására telefonon keresztül került sor. ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8477 APÁCATORNA Szám: 125-42/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Apácatorna Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. november 21-én (csütörtökön) 13,00 órai kezdettel

Részletesebben

Készült Eger Megyei Jogú Város Közgyűlésének Jogi és Ügyrendi Bizottsága 2010. augusztus 18-i ülésén elhangzottakról

Készült Eger Megyei Jogú Város Közgyűlésének Jogi és Ügyrendi Bizottsága 2010. augusztus 18-i ülésén elhangzottakról 7809-11 /2010. JEGYZŐKÖNYV Készült Eger Megyei Jogú Város Közgyűlésének Jogi és Ügyrendi Bizottsága 2010. augusztus 18-i ülésén elhangzottakról Jelen vannak: elnök Demeter Ervin tag Karacs Rudolf tag Dr.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V A J K A V Á R O S Ö N K O R M Á N Y Z A T A HUMÁN ÉS NÉPJÓLÉTI BIZOTTSÁG 8401 AJKA, Városháza Szabadság tér 12. (88) 521-111 fax:(88) 212-794 Ügyszám: 1 /50-9/ 2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Ajka

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV Bicske Város Önkormányzat Képviselő-testületének rendkívüli, nyílt üléséről

JEGYZŐKÖNYV Bicske Város Önkormányzat Képviselő-testületének rendkívüli, nyílt üléséről JEGYZŐKÖNYV Bicske Város Önkormányzat Képviselő-testületének rendkívüli, nyílt üléséről Az ülés helye: Az ülés időpontja: Bicske Városháza I. emeleti díszterem Bicske, Hősök tere 4. 2017. november 8. 8.30

Részletesebben

Gyáli Kodály Zoltán Alapfokú Művészeti Iskola - Pe Gyál, Bartók Béla utca 75. Ikt.sz.: 206 / JEGYZŐKÖNYV

Gyáli Kodály Zoltán Alapfokú Művészeti Iskola - Pe Gyál, Bartók Béla utca 75. Ikt.sz.: 206 / JEGYZŐKÖNYV JEGYZŐKÖNYV Készült a Gyáli Kodály Zoltán Alapfokú Művészeti Iskolában 2017. november 27-én 11 órakor tartott alkalmazotti értekezletén, mely az intézményvezetői pályázat Véleményező alkalmazotti értekezlete

Részletesebben

PÁTY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA

PÁTY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA PÁTY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA Iktatószám: 4570-2/2017. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Páty Község Önkormányzat Jóléti, Ügyrendi és Sport Bizottságának 2017. november 21-én (kedden) 08:00 órai kezdettel megtartott nyilvános

Részletesebben

Készült: Tárnokréti Község Önkormányzata Képviselő-testületének február 26-án megtartott nyilvános üléséről.

Készült: Tárnokréti Község Önkormányzata Képviselő-testületének február 26-án megtartott nyilvános üléséről. Tárnokréti Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 3-2/2015. J e g y z ő k ö n y v Készült: 2015. február 26-án megtartott nyilvános üléséről. A képviselő-testületi ülés kezdete: 18 30 óra A képviselő-testületi

Részletesebben

Jász - Nagykun - Szolnok Megyei Közgyűlés Oktatási, Kulturális és Vallásügyi Bizottsága. Jegyzőkönyv a bizottság november 27-i üléséről

Jász - Nagykun - Szolnok Megyei Közgyűlés Oktatási, Kulturális és Vallásügyi Bizottsága. Jegyzőkönyv a bizottság november 27-i üléséről Helyszín: Megyeháza, Nagykun terem A bizottság létszáma: 13 fő Jász - Nagykun - Szolnok Megyei Közgyűlés Oktatási, Kulturális és Vallásügyi Bizottsága Jegyzőkönyv a bizottság 2008. november 27-i üléséről

Részletesebben

Gyáli Kodály Zoltán Alapfokú Művészeti Iskola - Pe Gyál, Bartók Béla utca 75. Ikt.sz.: 205 / JEGYZŐKÖNYV

Gyáli Kodály Zoltán Alapfokú Művészeti Iskola - Pe Gyál, Bartók Béla utca 75. Ikt.sz.: 205 / JEGYZŐKÖNYV JEGYZŐKÖNYV Készült a Gyáli Kodály Zoltán Alapfokú Művészeti Iskolában 2017. november 27-én 10 órakor tartott tantestületi értekezletén, mely az intézményvezetői pályázat Véleményező nevelőtestületi értekezlete

Részletesebben

K Ö Z G Y Ű L É S I J E GY Z Ő K Ö N Y V

K Ö Z G Y Ű L É S I J E GY Z Ő K Ö N Y V K Ö Z G Y Ű L É S I J E GY Z Ő K Ö N Y V Az ŐRMESTER Vagyonvédelmi Nyilvánosan Működő Részvénytársaság székhelye: H- 1142 Budapest, Ógyalla tér 8-9. székhelyén 2017. november 28-án (huszonnyolcadikán)

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Pápa Város Önkormányzatának Humánerőforrás Bizottsága Szám: 6/4-8/2013. J e g y z ő k ö n y v Készült: a Humánerőforrás Bizottság 2013. június 25-én 13.00 órakor, a Polgármesteri Hivatal tárgyalótermében

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült Szeged, Megyei Jogú Város Közgyűlésének Jogi, Ügyrendi és Közbiztonsági Bizottságának 2010. december 9-én tartott rendes, nyilvános üléséről. Jelen vannak: Dr. Keresztúri

Részletesebben

Vaszar- Gecse Községek Körjegyzőjétől 8542 Vaszar, Fő u. 29. Tel., fax: 89/ Szám: 22- /2011. Ügyintéző: Pfilfné Bagics Judit körjegyző

Vaszar- Gecse Községek Körjegyzőjétől 8542 Vaszar, Fő u. 29. Tel., fax: 89/ Szám: 22- /2011. Ügyintéző: Pfilfné Bagics Judit körjegyző Vaszar- Gecse Községek Körjegyzőjétől 8542 Vaszar, Fő u. 29. Tel., fax: 89/579-200 Szám: 22- /2011. Ügyintéző: Pfilfné Bagics Judit körjegyző JEGYZŐKÖNYV Készült: Vaszar és Gecse Községek Önkormányzata

Részletesebben

SÁRVÁRI ROMA NEMZETISÉGI ÖNKORMÁNYZAT 9600 Sárvár, Várkerület 2. MEGHÍVÓ

SÁRVÁRI ROMA NEMZETISÉGI ÖNKORMÁNYZAT 9600 Sárvár, Várkerület 2. MEGHÍVÓ SÁRVÁRI ROMA NEMZETISÉGI ÖNKORMÁNYZAT 9600 Sárvár, Várkerület 2. MEGHÍVÓ A Sárvári Roma Nemzetiségi 2016. május ii-én (szerdán) 14.00 órai kezdettel a Sárvári Közös Önkormányzati Hivatal aljegyzői irodájában

Részletesebben

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének Nógrádmegyer Községi Önkormányzat Képviselő-testületi ülésének J e g y z ő k ö n y v e ( 2013. szeptember 12.) 1 Jegyzőkönyv Készült: Nógrádmegyer Községi Önkormányzat 2013. szeptember 12-én 15.00 órakor

Részletesebben

MARTONVÁSÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK GAZDASÁGI BIZOTTSÁGA

MARTONVÁSÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK GAZDASÁGI BIZOTTSÁGA 1 Ikt. szám: 475-15/2017. MARTONVÁSÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK GAZDASÁGI BIZOTTSÁGA 15. számú JEGYZŐKÖNYV Készült: a 2017. szeptember 5. napján megtartott nyilvános soron kívüli ülésről

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2014. január 16-án megtartott soron kívüli nyílt ülésén, a Polgármesteri Hivatal dísztermében Jelen vannak: Drávucz Katalin polgármester levezetése mellett, Bagi Zsolt, Dr.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Ügyszám: 01/00009-002/2011. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Ajka város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2011. január 18-án 9.30 órakor megtartott rendkívüli üléséről Ülés helye: Polgármesteri Hivatal,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 15/2012. TERKA J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Egyek Nagyközség Polgármesteri Hivatalának tanácskozó termében 2012. december 10. napján 14:30 órai kezdettel az Ügyrendi Bizottság nyilvános ülésén. Jelen

Részletesebben

Szerep Községi Önkormányzat Képviselő-testületének december 16-i testületi ülésének TÁRGYSOROZATA

Szerep Községi Önkormányzat Képviselő-testületének december 16-i testületi ülésének TÁRGYSOROZATA Szerep Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. december 16-i testületi ülésének a.) tárgysorozata b.) rendeletei: 15 c.) határozatai: 191-197 TÁRGYSOROZATA 1./ Költségvetési koncepció megtárgyalása

Részletesebben

J E G Y Z Ö K Ö N Y V

J E G Y Z Ö K Ö N Y V ~ ~BUDAPEST Budapest Főváros 1 Közgyűlése Ügyrendi Nemzetiségi Összeférhetetlenségi és Vagyonnyilatkozatellenörzö Bizottság lkt. szám: 122/3-4/2017 J E G Y Z Ö K Ö N Y V az Ügyrendi, Nemzetiségi, Összeférhetetlenségi

Részletesebben

Szám: 302-6/2017. A D Á S Z T E V E L

Szám: 302-6/2017. A D Á S Z T E V E L Szám: 302-6/2017. A D Á S Z T E V E L Német Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. augusztus 28. napján 18 órakor megtartott képviselő-testületi üléséről készült jegyzőkönyv Adásztevel Német

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Kalocsa Város Önkormányzat Képviselő-testületének. november 9-i rendkívüli üléséről Ülés helye: Városháza Díszterme Jelen vannak: Juhász Gábor Rumi László Szabó Patrik Turi

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlése Környezetvédelmi és Városfejlesztési Bizottságának 2016. január 20án 10. 00 órai kezdési idővel meghirdetett és 10. 00

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Az ülés helye: Kunhegyes, Városháza nagy tanácskozó terme

Jegyzőkönyv. Az ülés helye: Kunhegyes, Városháza nagy tanácskozó terme Jegyzőkönyv Készült: Kunhegyes város, Tiszagyenda és Tiszaroff Községek Önkormányzata Képviselőtestületeinek 2006. december 14-én megtartott együttes üléséről. Az ülés helye: Kunhegyes, Városháza nagy

Részletesebben

4. Beszámoló a Nógrád Megyei Önkormányzati Hivatal 2010-2014. években végzett tevékenységéről Előterjesztő: dr. Barta László, megyei főjegyző

4. Beszámoló a Nógrád Megyei Önkormányzati Hivatal 2010-2014. években végzett tevékenységéről Előterjesztő: dr. Barta László, megyei főjegyző Ikt.sz.: 43-13/2014. Jegyzőkönyv Készült: a Nógrád Megyei Önkormányzat Közgyűlése Pénzügyi és Ügyrendi Bizottsága 2014. június 26-án, a Megyeháza I. emeleti Hadady-Hargitay termében tartott soron következő

Részletesebben

JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYEI KÖZGYŰLÉS I. félévi M U N K A T E R V E

JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYEI KÖZGYŰLÉS I. félévi M U N K A T E R V E JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYEI KÖZGYŰLÉS 2010. I. félévi M U N K A T E R V E 2 2010. február 5. 1. Előterjesztés a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat 2010. évi költségvetésének és kötelező előirányzatainak

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Ercsi Város Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi, Fejlesztési és Közbiztonsági Bizottsága 2016. május 31-én 17 óra 30 perckor Ercsi Város Önkormányzat Polgármesteri Hivatala

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V április 15-én órakor a Humán és Népjóléti Bizottság rendkívüli ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V április 15-én órakor a Humán és Népjóléti Bizottság rendkívüli ülésén. A J K A V Á R O S Ö N K O R M Á N Y Z A T A HUMÁN ÉS NÉPJÓLÉTI BIZOTTSÁG 8401 AJKA, Városháza Szabadság tér 12. (88) 521-111 fax:(88) 212-794 Ügyszám: 1/50-5/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2013.

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Készült: Maglóca Község Képviselő-testületének 2008. július 8-án tartott nyilvános üléséről.

J e g y z ő k ö n y v. Készült: Maglóca Község Képviselő-testületének 2008. július 8-án tartott nyilvános üléséről. Maglóca Község Képviselő-testülete 2-4/2008/Ny. J e g y z ő k ö n y v Készült: 2008. július 8-án tartott nyilvános üléséről. A képviselő-testületi ülés kezdete: 14.00 óra A képviselő-testületi ülés helye:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. mely készült Makád község Képviselő-testületének Szigetbecse Község Képviselőtestületével

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. mely készült Makád község Képviselő-testületének Szigetbecse Község Képviselőtestületével J E G Y Z Ő K Ö N Y V mely készült Makád község Képviselő-testületének Szigetbecse Község Képviselőtestületével közösen 2011. április 27.-én megtartott üléséről a Petőfi Sándor Művelődési Házban - Szigetbecsén

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Mérges Község Önkormányzat Képviselő-testületének

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Mérges Község Önkormányzat Képviselő-testületének 1 Mérges Község Önkormányzatának Képviselő-testülete Mérges, Béke tér 14. 11-A/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Mérges Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. július 30-án megtartott üléséről. 2 Mérges

Részletesebben