EM6230 e-camview Kültéri HD IP Kamera

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "EM6230 e-camview Kültéri HD IP Kamera"

Átírás

1 EM6230 e-camview Kültéri HD IP Kamera

2 2 MAGYAR EM6230 e-camview Kültéri HD IP KameraTartalomjegyzék 1.0 Bevezetés A csomag tartalma Követelmények a kamerához való hozzáféréshez Főbb hardware komponensek A kamera telepítése A kamera csatlakoztatása a hálózathoz hálózai kábellel Az e-camview App telepítése Apple/Android eszközön Kamera törlése az APP-ból A szoftver és a kamera telepítése PC-re és notebookra (Windows) A kamera csatlakoztatása vezeték nélküli hálózathoz Csatlakoztatás a Wi-Fi-hez az alkalmazással. Android/iPhone/iPad Csatlakoztatás a Wi-Fi-hez PC segédprogrammal (windows) A kamera felszerelése a falra A képek megtekintése Az Ön smartphone/tablet jén (Android, iphone, ipad) Az Ön PC-jén (Windows) távolról e-camview iphone/ipad/android-hoz Az e-camview szoftver kinézete WIFI beállítás Felhasználó beállítás Idő beállítás Riasztás beállítás FTP beállítás Levelezés beállítás SD-card beállítást e-cam-view PC-hez szoftver Az e-camview kinézete Felvételi beállítás Alapinformáció Időbeállítás Hálózat SD felvétel séma Felhasználónév és jelszó beállítás FTP beállítás PTZ Riasztás beállítás WIFI beállítás A kamera weboldala Belépés Web böngészővel Az e-camview kinézete FTP beállítás Karbantartás... 21

3 3 MAGYAR 7.0 Az eszköz Firmware frissítése Gyakran ismételt kérdések és egyéb információk Szerviz és támogatás Figyelmeztetések és felhívások Garancia feltételek Bevezetés Gratulálunk a minőségi Eminent termék megvásárlásához! A terméket az Eminent szakemberei alapos tesztelésnek vetették alá. Probléma esetén az Eminent öt év jótállást biztosít a termékre. Kérjük, hogy a kézikönyvet és a nyugtát őrizze meg, és tartsa biztonságos helyen. Regisztrálja termékét a oldalon! Ez lehetővé teszi a termékkel kapcsolatos frissítések fogadását! 1.1 A csomag tartalma A következő dolgok találhatók meg a csomagolásban: EM6230 Tápegység Gyors telepítési kalauz Hálózati kábel Klucz imbusowy csavarokkal és csatlakozókkal CD-ROM szoftverrel és telepítő varázslóval Naklejka na okno 1.2 Követelmények a kamerához való hozzáféréshez. Nagyon könnyen elérheti az EM6230 képét az okostelefonon, tableten vagy PC-n. Csak az azonosító, vagy QR-kódot kell használnia, amely az alsó címkén található és töltse le az alkalmazást a készülékre. Nem kell beállítania a modem-et / router-t, hogy képes legyen elérni a kamerát.

4 1.3 Főbb hardware komponensek. 4 MAGYAR A főbb komponensek az EM6230 elején: 1. Lens Az optika a kamera belsejében található, fixen, nem kell a fókuszt beállítani. 2. IR LED Infravörös fény, éjszakai használathoz. 3. Power jack Áramcsatlakoztatáshoz. az EM6230 áramfelvétele 12V/1A, kérjük, győződjön meg róla, hogy a megfelelő adaptert csatlakoztatta. 4. Ethernet jack RJ45 Ethernet kábel csatlakoztatásához. 5. Antenna jack WiFi antenna beszereléséhez 2.0 A kamera telepítése Néhány gyors lépés szükséges a kamera csatlakoztatásához és használatba vételéhez. Kövesse a lépéseket a használathoz: 2.1 A kamera csatlakoztatása a hálózathoz hálózai kábellel. Azt javasoljuk, először a hálózati kábelt csatlakoztassa a kamerához. Amikor a kamera így működik, telepítheti a vezetéknélküli hálózathoz is. 1. Csatlakoztassa a kamerát a konnektorhoz az adapteren keresztül. 2. Csatlakoztassa a kamerát a routerhez vagy a switch-hez a mellékelt hálózati kábellel

5 5 MAGYAR 2.2 Az e-camview App telepítése Apple/Android eszközön Mielőtt megnézhetné a kamera képét, kérjük, töltse le és telepítse a e-camview alkalmazást a Play Store vagy App Store -ból 1. Töltse le és telepítse a e-camview alkalmazást a Play Store vagy App Store - ból 2. Nyissa meg az e-camview-t. 3. Válassza ki a + gombot hogy hozzáadja a kamerát az alkalmazáshoz. 4. Egy új ablak nyílik, ahol megadhatja a kamera adatait. 5. Itt kiválaszthatja a kamera elepítését: Manuális, QR-kód beolvasása, vagy LAN kiválasztás. 6. Most írja be az eszköz ID számát kézzel, QR szkenneléssel, vagy LAN kiválasztással. 7. Kattintson a Kesz -ra a kamera hozzáadásához Kamera törlése az APP-ból A kamera törlése a kameralistából. Nyomja meg a Sz tés (Szerkesztés)-t Tolja a törölni kívánt kamerát jobbról balra, a "Törlés" gomb megjelenik. Nyomja meg a "Törlés" gombot, hogy eltávolítsa a kamerát a listából.

6 6 MAGYAR 2.3 A szoftver és a kamera telepítése PC-re és notebookra (Windows). Mielőtt megnézhetné a kamera képét, kérjük, töltse le és telepítse a e-camview alkalmazást a CD-ROM-ról. 1. helyezze be a CD-ROM-ot a meghajtóba. 2. Ha az automatikus indítés engedélyezett, a varázsló elindul. 3. Futtassa a varázslót az e-camview alkalmazás telepítéséhez. 4. Az alkalmazás telepítve van a PC-n. 5. Nyissa meg az e-camview-t.. ( Ha a tűzfal engedélyt kér, engedélyezze). 6. Kattintson a Kamera lista -re a kamera hozzáadásához. 7. Ha a PC és a kamera ugyanazon a hálózaton van, a kamera hozzáadható a Keresési eszköz megnytása lal. 8. Kattintson a Keresés re. 9. Az eszköz látható lesz a találati listában az eszközazonosítóval (Device ID) együtt. Kettősklikkeléssel a kamerát az eszközlistához adjuk. 10. Az új ablakban megváltoztathatja a kamera nevét és írja be a jelszót, amit csatolt kártyán talál Nyomjon OK-t. 11. Ha az EM6230 nem ugyanazon a hálózaton érhető el, akkor a következő módon adható a kamera az eszközlistához: kattintson az eszközlistára (Kamera lista), majd az Hozzáadás gombra. Írja be a felhasználónévbe az admin szót, és az eszközazonosítót az UID mezőbe. Nyomjon OK-t. 2.4 A kamera csatlakoztatása vezeték nélküli hálózathoz 2 féle módon csatlakoztathatja a kamerát a vezetéknélküli hálózathoz. Az első opció a beállítás az alkalmazással. A második pedig a PC szoftver segítségével. Megjegyzés: Az eszköz újraindul, ha szükséges, pl. zörgő hang jön a kamera hangszórójából a kalibrálás után Csatlakoztatás a Wi-Fi-hez az alkalmazással. Android/iPhone/iPad 1. Ellenőrizze, hogy a kamera a hálózati kábellel csatlakozva van-e a hálózathoz. 2. Indítsa el a e-camview alkalmazást. 3. Válassza ki Camera settings menüt a nyíl megnyomásával, amely a kamera mellett van. (he kéri a Login-t a felhasználónévvel: ( admin ) Jelszó: (hagyja üresen) 4. Válassza ki: WiFi beállítások 5. Az elérhető vezetéknélküli hálózatok listája. 6. Válassza ki a vezetéknélküli hálózatot, melyhez csatlakozni szeretne (ha nem látszik, nyomjon ) 7. Írja be a vezetéknélküli hálózat jelszavát és kattintson Cs...ozik 8. Húzza ki a hálózati kábelt.

7 7 MAGYAR Csatlakoztatás a Wi-Fi-hez PC segédprogrammal (windows) 1. Ellenőrizze, hogy a kamera a hálózati kábellel csatlakozva van-e a hálózathoz. 2. Ellenőrizze, hogy a kamera az eszközlistán szerepel-e ( 2.3 fejezet) 3. Kattintson duplán a kamerára az eszközlistán 4. A beállítások menü lesz látható 5. Menjen a Menu opcióhoz: Wi-Fi 6. Ha szükséges, engedélyezze a WIFI opciót a következő dobozban: Vezeték nélküli LAN használata 7. Klikkeljen a Keresés -re az elérhető vezetéknélküli hálózatok megkereséséhez, kérjük frissítsen, ha Ön vezetéknélküli hálózata nem látható. (Ha újraindítja aaz eszközt, kérjük, legyen türelemmel, mire az eszköz frissíteni tudja a vezetéknélküli hálózatokat). Válassza ki a vezetéknélküli hálózatot, melyhez csatlakozni szeretne 8. Írja be a vezetéknélküli hálózat titkosítási módozatát és a WPA-PSK kulcsot 9. Klikkeljen: Beálít. 10. Húzza ki a hálózati kábelt.

8 2.5 A kamera felszerelése a falra 8 MAGYAR 1. Amikor a kamerát a számítógépén telepítette, felszerelheti a falra vagy a plafonra 2. Használja a rögzítő állványt a lyukak megjelöléséhez azon helyen, ahova rögzíteni szeretné a kamerát. 3. Fúrja ki a lyukakat, és töltse ki a lyukakat a mellékelt dugókkal. 4. Helyezze a tartó állványt a falra vagy a mennyezetre a mellékelt csavarokkal. 5. Rögzítse a kamerát a konzolon. 6. Helyezze a tápot a konnektorba, a csatlakozót pedig a kamerába. 3.0 A képek megtekintése Ön megtekintheti a kamera képét a számítógépén és okostelefonján is ahogy következő részben elmagyarázzuk. Opcionálisan ön telepítheti a hozzáadott szoftvert, ezzel megtalálhatja a kamerát közvetlenül a számítógépével és rögzítheti a kamera képét. 3.1 Az Ön smartphone/tablet jén (Android, iphone, ipad) Indítsa el az e-camview alkalmazást a kamera ikon megnyomásával, ha a képet látni szeretné. Az eszköz csatlakozik a kamerához és mutatja az élőképet. 3.2 Az Ön PC-jén (Windows) távolról. Amikor az e-camview software telepítésre került, nagyon könnyű új kamerát adni a listához, a CAM ID-t (kamera azonosító, mely az alsó részen vagy egy hozzáadott kártyán található) kell beírni. Csak húzza be a kamerát, melynek a képét látni szeretné, és máris látható a kép. A hálózati eszközök beállításaihoz nem kell hozzányúlnia. A kamerát a távolból is irányíthatja.

9 9 MAGYAR 4.0 e-camview iphone/ipad/android-hoz 4.1 Az e-camview szoftver kinézete Kamera általános beállítás Kamera hozzáadása Kameranézet Adott kamera beállítása Alkalmazás információ Pillanatfelvételek Horizontális és vertikális igazítás Videók Tükrözés/forgatás Kilépés az élőképből Felvétel megkezdése Pillanatfelvétel Bekapcsolás/Kikapcsolás Handszóró / Mikrofon Oldalarány megváltoztatás Video felbontás megváltoztatás

10 10 MAGYAR 4.2 WIFI beállítás. Beállíthatja, hogy ha a kamera Wifi-n keresztül kapcsolódik, hogy mely alkalmazás vagy router csatlakozhat. Beállíthatja a titkosítást is a Wifin keresztül.

11 4.3 Felhasználó beállítás Megváltoztathaja a kamera felhasználói beállításait. 11 MAGYAR 4.4 Idő beállítás Beállíthatja az időt és az időzónát, vagy az NTP szervert, mellyel az óra szinkronizál.

12 4.5 Riasztás beállítás 12 MAGYAR Bekapcsolhatja a riasztást, beállíthatja a riasztásra való reakciót és az eseményeket. 4.6 FTP beállítás Beállíthatja az FTP szervert, hogy rögzíthesse a kamera képét. FTP szerver cím, pl.: ftp.server.com Megjegyzés: Ha ön egy specifikus folderben szeretne tárolni, kérjük használja a WebUI-t. (lásd 6.3 szekció)

13 4.7 Levelezés beállítás Beállíthatja a levelezést, pl. Milyen címről és címre menjen ki riasztás. 13 MAGYAR 4.8 SD-card beállítást Ez az opció nem támogatott.

14 5.0 e-cam-view PC-hez szoftver 14 MAGYAR 5.1 Az e-camview kinézete Döntés/forgatás beállítás Kép tükrözése (oldalt és le/föl) A képernyőn történő megjelenítés Horizontális és vertikális beállítás Kamera alapbeállítás Kamerabeállítás Felvétel beállítás Kamera lista megnyitása Hangszóró ki/bekapcsolása Mikrofon ki/bekapcolása Videofolyam megállítása Felvétel elindítás/leállítás Pillanatfelvétel

15 5.2 Felvételi beállítás 15 MAGYAR Alapbeállításban a a kamera a képeket és videókat a D:\Picture, D:\Record helyekre menti. Megjegyzés: Győződjön meg róla, hogy a D:\ meghajtó merevlemezt jelöl. Ha nem, cserélje a mentés helyét úgy, hogy merevlemezre mentsen. 5.3 Alapinformáció Ez az opció megmutatja a kamera státuszát. Itt megváltoztathatja az eszköz nevét.

16 5.4 Időbeállítás Állítsa be az időt és az időzónát, vagy állítsa be az NTP szervert és a vele való szinkronizációt. 16 MAGYAR 5.5 Hálózat Megengedi a hálózat manuális konfigurációját, miután kiveszi a pipát a Obtain IP from DHCP server után.

17 5.6 SD felvétel séma Ez az opció nem támogatott. 17 MAGYAR 5.7 Felhasználónév és jelszó Itt Ön megváltoztathatja a felhasználó beállításokat beállítás Itt Ön beállíthatja az riasztást, hogy milyen címekre legyenek küldve.

18 5.9 FTP beállítás Itt Ön beállíthatja az FTP szerverét, melyre rögzíthet. 18 MAGYAR FTP szerver cím, pl.: ftp.server.com Megjegyzés: Ha ön egy specifikus folderben szeretne tárolni, kérjük használja a WebUI-t. (lásd 6.3 szekció) 5.10 PTZ Ez az opció nem támogatott Riasztás beállítás Itt Ön bekapcsolhatja a riasztást, beállíthatja a riasztási feltételeket és eseményeket Megjegyzés: Az IO linage alarm funkció nem támogatott ezen az eszközön.

19 5.12 WIFI beállítás 19 MAGYAR Ön beállíthatja, hogy a kamera WIFi hálózatot használjon, valamint milyen Ap.hez vagy router-hez csatlakozzon. Beállíthatja a titkosítást és a hálózat nevét is. 6.0 A kamera weboldala Az Eminent kamera egy IP kamera is egyben, saját honlappal. Ez azt jelenti, hogy bejelentkezhet a kamera IP címének segítségével a weboldalra. Kövesse az alábbi lépéseket a honlapra való bejelentkezéshez, és változtassa meg a kamera beállításait. Az alábbiakban feltételeztük, hogy Internet Explorer-en keresztül jelentkezett be. A menü némileg eltérhet, ha egy másik böngészőt használ. 6.1 Belépés Web böngészővel 1. Győződjön meg arról, hogy a kamera a hálózatra van csatlakoztatva. 2. Keresse meg a kamera IP címét és port beállítását.(használja a LAN kereő funkciót az applikáción vagy a PC szoftveren)

20 20 MAGYAR 3. Írja be az IP címet a böngésző címsorába, majd a port számot: pl: :81 4. Felhasználónév: admin jelszó: (hagyja üresen) 6.2 Az e-camview kinézete Felvétel elkezdése Videofelbontás megváltoztatása Pillanatfelvétel Hangszóró ki/bekapcsolása Mikrofon ki/bekapcsolása Beállítás menü A menü opciók ugyanazok, mint a PC szoftver beállításoknál, kivéve a több eszköz beállítást, az FTP beállítást, az riasztási log-ot és a karbantartást.

21 6.3 FTP beállítás Itt ön beléphet az FTP szerver beállításaiba. 21 MAGYAR Megjegyzés: Ha ön a pillanatfelvételeket egy előre meghatározott folderben szeretné tárolni az FTP szerveren, használja ezt a beállítást, mert az applikáció nem támogatja ezt az extre jellemzőt. Írja be a folder nevét a FTP Upload Folder mezőbe és nyomja meg a set, majd a test gombot, ellenőrizve, hogy a folder létrejött. 6.4 Karbantartás Ez a menü opció lehetőséget nyújt az újraindításhoz, a gyári beállítások viszaállítására vagy a firmware frissítésére. 7.0 Az eszköz Firmware frissítése Ha egy új firmware elérhető az EM6230 számára, a Web UI Maintenance oldalon keresztül ezt frissítheti. Egy státuszüzenet fog látni, hogy a telepítés hány százaléknál tart. Kérjük, ne kapcsolja ki a készüléket a frissítés alatt. A művelet után a készülék automatikusan újraindul. További információkért a firmware-rel kapcsolatban a csatolt használati utasítást nézze meg.

22 22 MAGYAR 8.0 Gyakran ismételt kérdések és egyéb információk A termékére vonatkozó, legújabb GYIK a termék támogatási oldalán található. Az Eminent rendszeresen frissíti ezt az információt, hogy naprakész lehessen. Látogassa meg a bővebb információkért a termékével kapcsolatban. 9.0 Szerviz és támogatás Ezt a használati utasítást az Eminent szakemberei írták. Ha problémát tapasztal a termék telepítése vagy használata során, töltse ki a támogatási űrlapot a weboldalon: Telefonon is elérhetők vagyunk. Látogasson el a oldalra a helpdesk telefonszámáért és a nyitvatartási időért Figyelmeztetések és felhívások Az Európai Parlament törvényei, irányelvei és jogszabályai értelmében bizonyos (vezeték nélküli) eszközök használata az Európai Unió bizonyos tagállamaiban korlátozások alá esik. Az ilyen eszközök használata az Európai Unió bizonyos tagállamaiban tilos lehet. A korlátozásokat illetően érdeklődjön a területileg illetékes önkormányzatnál. Mindig tartsa be a kézikönyv utasításait*, főleg az összeszerelést igénylő eszközök tekintetében. Figyelem: Ez a legtöbb esetben elektronikus eszközökre is vonatkozik. A hibás/helytelen használat (súlyos) személyi sérüléshez vezethet! A javítást csak az Eminent képzett szakemberei végezhetik. A garancia azonnal érvényét veszíti, ha a terméket saját maga próbálja megjavítani vagy azt rendeltetésellenes használják. A bővebb garanciafeltételeket megtekintheti weboldalunkon: *Megjegyzés: Az Eminent használati utasításai a legnagyobb gonddal készültek. Ezzel együtt, a technológiai fejlesztéseknek köszönhetően előfordulhat, hogy a kinyomtatott használati utasítás nem a legújabb információkat tartalmazza. Ha bármi problémát tapasztal a nyomtatott használati utasítással, elsőként kérjük ellenőrizze a weboldalunkat, ahol megtalálhatja a legfrissebb használati utasítást

23 23 MAGYAR Ezen kívül a gyakran feltett kérdések részben (FAQ Section) is találhat válaszokat, megoldásokat a problémákra. Kiemelten javasoljuk, hogy a termék honlapján ezt a részt is tanulmányozza át Garancia feltételek Az ötéves Eminent garancia valamennyi Eminent termékre vonatkozik, kivéve, ha nincs másként megjelölve a vásárlás pillanatában. Ha egy használt Eminent terméket vásárol, a fennmaradó jótállási időszak a termék legelső tulajdonosának vásárlási dátumától datálódik. Az Eminent jótállás minden Eminent termérek és alkatrészre, elválaszthatatlanul vonatkozik vagy a beépített terméket érinti. Azok a hálózati adapterek, akkumulátorok, antennák és egyéb termékek, melyek nem közvetlenül integráltak, vagy nem csatlakoznak a fő termékhez vagy olyan termékek, amelyek anélkül, hogy minden kétséget kizáróan, feltételezni lehet, hogy a kopása a használat során más okból keletkezett, mint a fő terméknél, azokra nem terjed ki az Eminent garancia. Termék nem tartozik az Eminent garancia hatálya alá, helytelen/ nem megfelelő használat, külső sérülés esetén, vagy ha az Eminent szakszervizen kívül más nyitja ki a termék meghibásodott részét. Az Eminent használhat felújított anyagokat javítás vagy hibás termék cseréje esetén. Az Eminent nem vállal felelősséget az internet szolgáltatók hálózati beállításainak változtatásainak esetén. Nem tudja garantálni, hogy az Eminent hálózati termék működik az internetszolgáltatók beállításainak módosítása esetén. Az Eminent nem tudja garantálni az elérhetőséget a webes szolgáltatások, alkalmazások és más, harmadik fél tartaloma esetében az Eminent termékeken keresztül. Az Eminent termékek, melyek belső merevlemezzel rendelkeznek, korlátozott a garanciája két év a merevlemezeikre. Az Eminent nem tehető felelőssé semmilyen adat elveszéséért. Kérjük, ügyeljen arra, hogy ha a termék adatokat tárolt a merevlemezre vagy más memória forrásra, akkor egy másolatot készítsen, mielőtt a termék visszakerül javításra. Ha a termék hiányos Ha más okból hibás/hiányos termékkel találkozik, mint a fent leírtak: Kérjük, forduljon a vásárlás helyén segítségért. EM6230-HU

EM6220 e-camview Pan/Tilt IP Camera

EM6220 e-camview Pan/Tilt IP Camera EM6220 e-camview Pan/Tilt IP Camera 2 MAGYAR EM6220 e-camview Pan/Tilt IP Camera Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 3 1.1 A csomag tartalma... 3 1.2 Követelmények a kamerához való hozzáféréshez.... 3 1.3

Részletesebben

EM4028 PCI 10/100/1000 MBPS HÁLÓZATI ADAPTER

EM4028 PCI 10/100/1000 MBPS HÁLÓZATI ADAPTER EM4028 PCI 10/100/1000 MBPS HÁLÓZATI ADAPTER 2 MAGYAR EM4028 - PCI 10/100/1000 MBPS HÁLÓZATI ADAPTER Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 A csomag tartalma... 2 1.2 Mielőtt elkezdené... 2 2.0 A hardver

Részletesebben

EM6225 e-camview Pan/Tilt HD IP Kamera

EM6225 e-camview Pan/Tilt HD IP Kamera EM6225 e-camview Pan/Tilt HD IP Kamera 2 MAGYAR EM6225 e-camview Pan/Tilt HD IP Kamera Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 3 1.1 A csomag tartalma... 3 1.2 Követelmények a kamerához való hozzáféréshez....

Részletesebben

EM portos USB 2.0 elosztó

EM portos USB 2.0 elosztó EM1019 4 portos USB 2.0 elosztó EM1019 4 portos USB 2.0 elosztó 2 MAGYAR Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 A csomag tartalma... 2 2.0 EM1019 összekapcsolása... 3 3.0 EM1019 Használata... 4 4.0 Gyakran

Részletesebben

EW1051 USB Smart kártya olvasó

EW1051 USB Smart kártya olvasó EW1051 USB Smart kártya olvasó 2 MAGYAR EW1051 USB Smart kártya olvasó Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 Funkciók és jellemzők... 2 1.2 A csomag tartalma... 2 2.0 EW1051 telepítése Windows 2000 és

Részletesebben

EM8690-R1 Vezeték nélküli füstérzékelő

EM8690-R1 Vezeték nélküli füstérzékelő EM8690-R1 Vezeték nélküli füstérzékelő 2 MAGYAR EM8690-R1 - Vezeték nélküli füst érzékelő Tartalom 1.0 Bevezetés... 2 2.0 LED indikátor... 3 3.0 Beállítások... 3 3.1 Első használat... 3 3.2 Teszt Mód...

Részletesebben

EM1017 USB 3.0 Gigabit hálózati adapter

EM1017 USB 3.0 Gigabit hálózati adapter EM1017 USB 3.0 Gigabit hálózati adapter 2 MAGYAR EM1017 - USB 3.0 Gigabit hálózati adapter Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 Funkciók és jellemzők... 2 1.2 A csomag tartalma... 2 1.3 Mielőtt elkezdené...

Részletesebben

2.0 Távirányító eleje. 3.0 Riasztás élesítés

2.0 Távirányító eleje. 3.0 Riasztás élesítés EM8621 Távirányító EM8621 Távirányító 2 MAGYAR Taartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 A csomag tartalma... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. 2.0Távirányító eleje... 3 3.0 Riasztás élesítés... 3 4.0

Részletesebben

EM8665 Vezeték nélküli rezgés érzékelő

EM8665 Vezeték nélküli rezgés érzékelő EM8665 Vezeték nélküli rezgés érzékelő 2 MAGYAR EM8665 - Vezeték nélküli rezgés érzékelő Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 Csomag tartalma... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. 1.2 Előlap... 3 1.3

Részletesebben

EW1089-R5 Webkamera mikrofonnal

EW1089-R5 Webkamera mikrofonnal EW1089-R5 Webkamera mikrofonnal EW1089-R5 - Webkamera mikrofonnal 2 MAGYAR Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 Funkciók és jellemzők... 2 1.2 A csomag tartalma... 2 2.0 Telepítés... 3 2.1 A kamera telepítése...

Részletesebben

EM1010 R6 10/100 Mbps USB hálózati adapter

EM1010 R6 10/100 Mbps USB hálózati adapter EM1010 R6 10/100 Mbps USB hálózati adapter 2 MAGYAR EM1010-10/100 Mbps USB hálózati adapter Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 Funkciók és jellemzők... 2 1.2 A csomag tartalma... 2 1.3 Mielőtt elkezdené...

Részletesebben

AB x 1 HDMI kapcsoló, 3D és 4K támogatása

AB x 1 HDMI kapcsoló, 3D és 4K támogatása AB7819 5 x 1 HDMI kapcsoló, 3D és 4K támogatása AB7819-5 x 1 HDMI kapcsoló, 3D és 4K támogatása 2 MAGYAR Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 A csomag tartalma... 2 2.0 Panel leírása... 3 3.0 Telepítési

Részletesebben

Regisztrálja termékét most a weboldalon, és termék frissítéseket kap!

Regisztrálja termékét most a  weboldalon, és termék frissítéseket kap! EM8620 RFID-Tag EM8620 RFID-Tag 2 MAGYAR Tartalom 1.0 Bevezetés... 2 1.1 A csomag tartalma... 2 2.0 Új RFID-tag regisztrálás... 2 3.0 RFID-tag... 2 4.0 Hatástalanítás RFID-tag használatával... 3 5.0 RFID-tag

Részletesebben

EM8030 EM8031 Mini Powerline Adapter 500Mbps

EM8030 EM8031 Mini Powerline Adapter 500Mbps EM8030 EM8031 Mini Powerline Adapter 500Mbps EM8030 EM8031 Mini Powerline Adapter 500Mbps 2 MAGYAR Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 A csomagolás tartalma... 2 2.0 A Mini Powerline Adapter csatlakoztatása...

Részletesebben

EM1037 2 portos USB KVM átváltó audio csatlakozással

EM1037 2 portos USB KVM átváltó audio csatlakozással EM1037 2 portos USB KVM átváltó audio csatlakozással USB-port csatlakoztatásának módja: A billentyűzetnek a felső USB-porthoz kell csatlakoznia. Az egérnek az alsó USB-porthoz kell csatlakoznia. 2 MAGYAR

Részletesebben

EM8660 Vezeték nélküli ajtó/ablak érintkező (2-utas kommunikáció)

EM8660 Vezeték nélküli ajtó/ablak érintkező (2-utas kommunikáció) v EM8660 Vezeték nélküli ajtó/ablak érintkező (2-utas kommunikáció) 2 MAGYAR EM8660 - Vezeték nélküli ajtó/ablak érintkező Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 A csomag tartalma... 2 2.0 Bejárati ablak/ajtó

Részletesebben

EM7410 WiFi Zene Streamer

EM7410 WiFi Zene Streamer EM7410 WiFi Zene Streamer EM7410 WiFi Zene Streamer 2 MAGYAR Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 A csomag tartalma... 2 2.0 Csatlakoztatás részletezése... 3 3.0 A WiFi Zene Streamer csatlakoztatása...

Részletesebben

EM4587 Kétsávos vezeték nélküli USB adapter

EM4587 Kétsávos vezeték nélküli USB adapter EM4587 Kétsávos vezeték nélküli USB adapter EM4587 Kétsávos vezeték nélküli USB adapter 2 MAGYAR Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 A csomag tartalma... 2 2.0 Telepítés és kapcsolódás az EM4587 adapterhez

Részletesebben

EM6053 Video over UTP 200m

EM6053 Video over UTP 200m EM6053 Video over UTP 200m EM6053 Video over UTP 200m 2 MAGYAR Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 Funkciók és jellemzők... 2 1.2 A csomagolás tartalma... 3 2.0 Mire van szüksége különböző esetekben?...

Részletesebben

EM4586 Kétsávos vezeték nélküli USB adapter

EM4586 Kétsávos vezeték nélküli USB adapter EM4586 Kétsávos vezeték nélküli USB adapter EM4586 Kétsávos vezeték nélküli USB adapter 2 MAGYAR Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 A csomag tartalma... 2 2.0 Telepítés és kapcsolódás az EM4586 adapterhez

Részletesebben

EM4590R1 Univerzális Wi-Fi-jelerősítő WPS funkcióval

EM4590R1 Univerzális Wi-Fi-jelerősítő WPS funkcióval EM4590R1 Univerzális Wi-Fi-jelerősítő WPS funkcióval 2 MAGYAR EM4590R1 Univerzális Wi-Fi-jelerősítő WPS funkcióval Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 A csomag tartalma... 2 2.0 Hol lehet elhelyezni

Részletesebben

EW3961 Univerzális, automatikus autós adapter notebookhoz 90 W

EW3961 Univerzális, automatikus autós adapter notebookhoz 90 W EW3961 Univerzális, automatikus autós adapter notebookhoz 90 W 2 MAGYAR EW3961 - Univerzális, automatikus autós adapter notebookhoz 90 W Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 A csomag tartalma... 2 2.0

Részletesebben

EM8670-R2 Vezeték nélküli időjárás álló napelemes stroboszkóp és sziréna

EM8670-R2 Vezeték nélküli időjárás álló napelemes stroboszkóp és sziréna EM8670-R2 Vezeték nélküli időjárás álló napelemes stroboszkóp és sziréna 2 MAGYAR EM8670-R2 - Vezeték nélküli időjárás álló napelemes stroboszkóp és sziréna Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 2.0 Beállítások...

Részletesebben

EM4591 Univerzális Wi-Fi-jelerősítő WPS funkcióval

EM4591 Univerzális Wi-Fi-jelerősítő WPS funkcióval EM4591 Univerzális Wi-Fi-jelerősítő WPS funkcióval 2 MAGYAR EM4591 Univerzális Wi-Fi-jelerősítő WPS funkcióvaltartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 A csomag tartalma... 2 1.2 Az eszköz áttekintése...

Részletesebben

EM8037 Wi-Fi Powerline Adapter Starter Kit

EM8037 Wi-Fi Powerline Adapter Starter Kit EM8037 Wi-Fi Powerline Adapter Starter Kit 2 MAGYAR EM8037 - Wi-Fi Powerline Adapter Starter Kit Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 A csomagolás tartalma... 2 2.0 A Powerline Adapter csatlakoztatása...

Részletesebben

EW7033 USB 3.0 merevlemezház 2,5 SATA merevlemezekhez

EW7033 USB 3.0 merevlemezház 2,5 SATA merevlemezekhez EW7033 USB 3.0 merevlemezház 2,5 SATA merevlemezekhez 2 MAGYAR EW7033 USB 3.0 merevlemezház 2,5 SATA merevlemezekhez Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 Funkciók és jellemzők... 2 1.2 A csomag tartalma...

Részletesebben

Foscam. FosBaby és C1 light beállítási segédlet. Okostelefon segítségével

Foscam. FosBaby és C1 light beállítási segédlet. Okostelefon segítségével Foscam FosBaby és C1 light beállítási segédlet Okostelefon segítségével 1. Csatlakoztassuk a csomagolásban található microusb kábel egyik végét az adapterhez, másik végét a hőmérséklet érzékelőhöz majd

Részletesebben

EW3595 Bluetooth fejhallgató FM-rádióval és microsdkártyanyílással

EW3595 Bluetooth fejhallgató FM-rádióval és microsdkártyanyílással EW3595 Bluetooth fejhallgató FM-rádióval és microsdkártyanyílással 2 MAGYAR EW3595 Bluetooth headset FM-rádióval és microsd-kártyanyílással Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 A csomag tartalma... 2

Részletesebben

HÁLÓZATI BEÁLLÍTÁS. Videorögzítőkhöz

HÁLÓZATI BEÁLLÍTÁS. Videorögzítőkhöz I BEÁLLÍTÁS Videorögzítőkhöz Kérjük olvassa át figyelmesen ezt az útmutatót a készülék használata előtt és tartsa meg jövőben felhasználás céljára. Fenntartjuk a jogot a kézikönyv tartalmának bármikor

Részletesebben

EW1015 R3 USB IDE / SATA átalakító 1 MAGYAR

EW1015 R3 USB IDE / SATA átalakító 1 MAGYAR EW1015 R3 USB IDE / SATA átalakító 1 MAGYAR EW1015 R3 - USB IDE / SATA átalakító 2 MAGYAR Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 Funkciók és jellemzők... 2 1.2 A csomag tartalma... 3 1.3 Csatlakozók és

Részletesebben

EW3706 Videó Grabber USB 2.0

EW3706 Videó Grabber USB 2.0 EW3706 Videó Grabber USB 2.0 EW3706 - Videó Grabber USB 2.0 2 MAGYAR Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 A csomag tartalma... 2 2.0 Telepítés... 3 2.1 A szoftver telepítése... 3 2.2 A hardver csatlakoztatása...

Részletesebben

Gyors felszerelési útmutató

Gyors felszerelési útmutató Gyors felszerelési útmutató 1 Gyors felszerelési útmutató ios gyors felszerelési útmutató 2-7 Android gyors felszerelési útmutató 8-13 Provision-ISR PnV IP kamera ios gyors felszerelési útmutató: Tápegység

Részletesebben

3 A hálózati kamera beállítása LAN hálózaton keresztül

3 A hálózati kamera beállítása LAN hálózaton keresztül Hikvision IP kamera Gyorsindítási útmutató 3 A hálózati kamera beállítása LAN hálózaton keresztül Megjegyzés: A kezelő tudomásul veszi, hogy a kamera internetes vezérlése hálózati biztonsági kockázatokkal

Részletesebben

Rövid útmutató P2P IP kamerákhoz

Rövid útmutató P2P IP kamerákhoz HU Rövid útmutató P2P IP kamerákhoz CIKKSZÁM: CR728W Köszönjük, hogy az általunk forgalmazott terméket választotta! A rövid útmutató segítségével az alapbeállítások végezhetők el IP kamerájához. További

Részletesebben

DWL-700AP. Előfeltételek. Ellenőrizze a doboz tartalmát

DWL-700AP. Előfeltételek. Ellenőrizze a doboz tartalmát Ez a termék a bármely mai ismert web böngészővel (pl. Internet Explorer 6 vagy Netscape Navigator 6.2.3) beállítható DWL-700AP D-Link Air TM Vezeték nélküli Hozzáférési pont Előfeltételek A DWL-700AP beállításához

Részletesebben

Felhasználói Kézikönyv

Felhasználói Kézikönyv SA-1389A Hálózati IP Kamera Felhasználói Kézikönyv 1. LED Jelzések 1. Hálózat jelző LED 2. Riasztás LED 3. Felvételt jelző LED 4. Riasztó élesítés LED 5. Infravörös vevő LED LED jelzés funkciók és jelentések:

Részletesebben

H P vezeték nélküli távoli rejtett kamera

H P vezeték nélküli távoli rejtett kamera H-264-1080P vezeték nélküli távoli rejtett kamera Köszönjük, hogy megvásárolta ezt a terméket. Ennek a terméknek egyedi ultra-hordozható tervezése van, és sok területen használható. Nagyon kényelmes, biztonságos,

Részletesebben

Kamera. Hálózati kocka kamera. Gyors üzemelési útmutató magyar. Ez a gyors útmutató a következő készülékekre vonatkozik: UD.

Kamera. Hálózati kocka kamera. Gyors üzemelési útmutató magyar. Ez a gyors útmutató a következő készülékekre vonatkozik: UD. Kamera Hálózati kocka kamera Gyors üzemelési útmutató magyar Ez a gyors útmutató a következő készülékekre vonatkozik: UD.6L0201B1273A01EU 1 Szabályozó információ EU megfelelőségi nyilatkozat Ez a termék

Részletesebben

A készülék fő egységei X1 X1 (kizárólag vezeték nélküli kamera esetében X1 X1 X1 X1 X1

A készülék fő egységei X1 X1 (kizárólag vezeték nélküli kamera esetében X1 X1 X1 X1 X1 A készülék jellemzői: Nagysebességű video processzor Magas érzékenységű ¼ CMOS érzékelő Képfelbontás 300k Pixel Forgatás és döntés (Pan&Tilt) Optimalizált MJPEG video tömörítés Több felhasználó vezérlés

Részletesebben

EW7011 USB 3.0 dokkolóállomás 2,5"-os és 3,5"-os SATA merevlemezekhez

EW7011 USB 3.0 dokkolóállomás 2,5-os és 3,5-os SATA merevlemezekhez EW7011 USB 3.0 dokkolóállomás 2,5"-os és 3,5"-os SATA merevlemezekhez 2 MAGYAR EW7011 USB 3.0 Dokkoló állomás 2,5" és 3,5"-es SATA merevlemezekhez Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 Funkciók és jellemzők...

Részletesebben

MAGYAR. Android 4.0 vagy újabb, vagy ios 5.0 vagy újabb operációs rendszerű készülék. WiFi útválasztó.

MAGYAR. Android 4.0 vagy újabb, vagy ios 5.0 vagy újabb operációs rendszerű készülék. WiFi útválasztó. IP kamera Bevezetés: MAGYAR Szem előtt tarthatja tulajdonát és értékeit ezzel a ténylegesen Plug & Play IP kamerával. Könnyen és egyszerűen használatba vehető, nem kell konfigurálni. Az ingyenes ucare

Részletesebben

DI-604 Express Ethernetwork Szélessávú Router. Ethernet (CAT5 UTP/Egyenes) kábel. 5V 2A váltóáram adapter

DI-604 Express Ethernetwork Szélessávú Router. Ethernet (CAT5 UTP/Egyenes) kábel. 5V 2A váltóáram adapter Ez a termék a bármely mai ismert web böngészővel (pl. Internet Explorer 5x vagy Netscape Navigator 4x) beállítható. DI-604 Express EtherNetwork Szélessávú Router Előfeltételek 1. Amennyiben ezt a routert

Részletesebben

EW3590/91/92 Bluetooth headset mikrofonnal

EW3590/91/92 Bluetooth headset mikrofonnal EW3590/91/92 Bluetooth headset mikrofonnal 2 MAGYAR EW3590/91/92 Bluetooth headset mikrofonnal Tartalomjegyzék 1.0. Bevezetés... 2 1.1. A csomag tartalma... 2 2.0 Bluetooth eszköz csatlakoztatása... 2

Részletesebben

EW7016 R1 USB 3.0 IDE / SATA átalakító

EW7016 R1 USB 3.0 IDE / SATA átalakító EW7016 R1 USB 3.0 IDE / SATA átalakító 2 MAGYAR EW7016 R1 - USB 3.0 IDE / SATA átalakító Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 Funkciók és jellemzők... 2 1.2 A csomag tartalma... 3 2.0 csatlakozók és

Részletesebben

Kamera. Hálózati kupolakamera. Gyors üzemelési útmutató magyar

Kamera. Hálózati kupolakamera. Gyors üzemelési útmutató magyar Kamera Hálózati kupolakamera Gyors üzemelési útmutató magyar Ez a gyors útmutató a következő készülékekre vonatkozik: DS-2CD4312F-(I)(Z)(H)(S), DS-2CD4312FWD-(I)(Z)(H)(S), DS-2CD4324F-(I)(Z)(H)(S), DS-2CD4332FWD-(I)(Z)(H)(S)

Részletesebben

Wi-Fi Direct útmutató

Wi-Fi Direct útmutató Wi-Fi Direct útmutató Egyszerű beállítás a Wi-Fi Direct használatával Hibaelhárítás Függelék Tartalomjegyzék A kézikönyv használata... 2 A kézikönyvben használt szimbólumok... 2 Jogi nyilatkozat... 2

Részletesebben

N150 Wi-Fi útválasztó (N150R)

N150 Wi-Fi útválasztó (N150R) Easy, Reliable & Secure Telepítési útmutató N150 Wi-Fi útválasztó (N150R) Védjegyek Az egyéb márka- és terméknevek a tulajdonosaik védjegyei vagy bejegyzett védjegyei. Az itt közölt adatok előzetes figyelmeztetés

Részletesebben

Netis vezeték nélküli, N típusú, router

Netis vezeték nélküli, N típusú, router Netis vezeték nélküli, N típusú, router Gyors üzembe helyezési kézikönyv Típusok: WF-2409/WF2409/WF2409D A csomagolás tartalma (Vezeték nélküli, N típusú, router, hálózati adapter, ethernet kábel, kézikönyv,

Részletesebben

NVR-7308P8-H2 NVR-7316P8-H2 NVR-7524P8-H4

NVR-7308P8-H2 NVR-7316P8-H2 NVR-7524P8-H4 NVR-7308P8-H2 NVR-7316P8-H2 NVR-7524P8-H4 Telepítői Segédlet 2016.08.02. Köszönjük, hogy a Novus termékeket választotta! Megj.: A termékek teljes leírását, minősítését és a szükséges szoftvereket a következő

Részletesebben

Disk Station DS509+ Gyors telepítési útmutató

Disk Station DS509+ Gyors telepítési útmutató Disk Station DS509+ Gyors telepítési útmutató BIZTONSÁGI UTASÍTÁSOK Kérjük, hogy használat előtt gondosan olvassa el ezeket a biztonsági utasításokat, és a jövőbeli felhasználás céljából tartsa ezt a kézikönyvet

Részletesebben

Wi-Fi Direct útmutató

Wi-Fi Direct útmutató Wi-Fi Direct útmutató Egyszerű beállítás a Wi-Fi Direct használatával Hibaelhárítás Tartalomjegyzék A kézikönyv használata... 2 A kézikönyvben használt szimbólumok... 2 Jogi nyilatkozat... 2 1. Egyszerű

Részletesebben

Hálózati konverziós kamera. Gyors üzemelési útmutató. magyar

Hálózati konverziós kamera. Gyors üzemelési útmutató. magyar Hálózati konverziós kamera Gyors üzemelési útmutató magyar Ez a gyors útmutató a következő készülékekre vonatkozik: DS-2CD6412FWD-10, DS-2CD6412FWD-20, DS-2CD6412FWD-30 UD.6L0201B1295A01EU 1 Szabályozó

Részletesebben

Disk Station. DS109j,DS109, DS109+ Gyors telepítési útmutató

Disk Station. DS109j,DS109, DS109+ Gyors telepítési útmutató Disk Station DS109j,DS109, DS109+ Gyors telepítési útmutató BIZTONSÁGI UTASÍTÁSOK Kérjük, hogy használat előtt gondosan olvassa el ezeket a biztonsági utasításokat, és a jövőbeli felhasználás céljából

Részletesebben

Kamera. Hálózati kupolakamera. Gyors üzemelési útmutató. magyar

Kamera. Hálózati kupolakamera. Gyors üzemelési útmutató. magyar Kamera Hálózati kupolakamera Gyors üzemelési útmutató UD.6L020B305A0EU magyar Ez a gyors útmutató a következő készülékekre vonatkozik: DS-2CD42F-(I), DS-2CD424F-(I), DS-2CD432F-(I), DS-2CD42FWD-(I), DS-2CD432FWD-(I),

Részletesebben

EW3705 R2 USB videoszerkesztő

EW3705 R2 USB videoszerkesztő EW3705 R2 USB videoszerkesztő EW3705 R2 USB videoszerkesztő 2 MAGYAR Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 Funkciók és jellemzők... 2 1.2 A csomag tartalma... 2 2.0 Telepítés... 3 2.1 A szoftver telepítése...

Részletesebben

Gyors üzembe helyezési kézikönyv

Gyors üzembe helyezési kézikönyv Netis vezeték nélküli, kétsávos router Gyors üzembe helyezési kézikönyv WF2471/WF2471D A csomagolás tartalma (Két sávos router, hálózati adapter, ethernet kábel, kézikönyv) 1. Csatlakozás 1. Kapcsolja

Részletesebben

Megjegyzés vezeték nélküli LAN felhasználóknak

Megjegyzés vezeték nélküli LAN felhasználóknak Megjegyzés vezeték nélküli LAN felhasználóknak Русский Suomi Norsk Dansk Polski Čeština Svenska A készülék használata előtt figyelmesen olvassa el ezt a kézikönyvet, és tartsa könnyen hozzáférhető helyen.

Részletesebben

Kamera. Hálózati Bullet kamera. Gyors üzemelési útmutató magyar. Ez a gyors útmutató a következő készülékekre vonatkozik: UD.

Kamera. Hálózati Bullet kamera. Gyors üzemelési útmutató magyar. Ez a gyors útmutató a következő készülékekre vonatkozik: UD. Kamera Hálózati Bullet kamera Gyors üzemelési útmutató magyar Ez a gyors útmutató a következő készülékekre vonatkozik: UD.6L001B170A01EU 0 Szabályozó információ EU megfelelőségi nyilatkozat Ez a termék

Részletesebben

SIEPEM S6265F-WR2 és S6266F-WBR. Használati utasítás

SIEPEM S6265F-WR2 és S6266F-WBR. Használati utasítás SIEPEM S6265F-WR2 és S6266F-WBR Használati utasítás A kamera bekötése: Helyezze be a micro SD kártyát a kamerába. A kamera alsó részén csavarozza ki a Micro SD kártya takaró lemezét (lásd az ábrán). Micro

Részletesebben

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV. WF-2322 Vezetéknélküli Hozzéférési Pont

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV. WF-2322 Vezetéknélküli Hozzéférési Pont FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV WF-2322 Vezetéknélküli Hozzéférési Pont Netis Vezetéknélküli Hozzáférési Pont Felhasználói Kézikönyv Netis Vezetéknélküli Hozzáférési Pont Felhasználói Kézikönyv 1. A csomag tartalma

Részletesebben

Netis Vezetékes ADSL2+, N Modem Router Gyors Telepítési Útmutató

Netis Vezetékes ADSL2+, N Modem Router Gyors Telepítési Útmutató Netis Vezetékes ADSL2+, N Modem Router Gyors Telepítési Útmutató Modell szám: DL4201 Tartalomjegyzék 1. A csomag tartalma... 1 2. Hardware csatlakoztatása... 1 3. A modem webes felületen történő beüzemelése...

Részletesebben

Gyors telepítési kézikönyv

Gyors telepítési kézikönyv netis Vezeték nélküli, N router Gyors telepítési kézikönyv 1. A csomagolás tartalma (Vezeték nélküli,n Router, Hálózati adapter, Ethernet kábel, Kézikönyv) * A kézikönyv, az összes, Netis, 150Mbps/300Mbps

Részletesebben

Felhasználói útmutató CVR mobil kliens, ios rendszerhez.

Felhasználói útmutató CVR mobil kliens, ios rendszerhez. Felhasználói útmutató CVR mobil kliens, ios rendszerhez. Működési feltételek A felhasználói útmutató ios V7.0.4 verziószámú operációs rendszer felhasználásával készült. Az applikáció telepítése 1. Az App

Részletesebben

Gyors felszerelési útmutató

Gyors felszerelési útmutató Gyors felszerelési útmutató 1 Gyors felszerelési útmutató 2-8 Ez az útmutató minden 48.50.72.79 és feletti firmware verzióval rendelkező PnV kameránál alkalmazható. Korábbi verzióknál is működni fog, de

Részletesebben

Disk Station. DS209j, DS209, DS209+, DS209+II. Gyors telepítési útmutató

Disk Station. DS209j, DS209, DS209+, DS209+II. Gyors telepítési útmutató Disk Station DS209j, DS209, DS209+, DS209+II Gyors telepítési útmutató BIZTONSÁGI UTASÍTÁSOK Kérjük, hogy használat előtt gondosan olvassa el ezeket a biztonsági utasításokat, és a jövőbeli felhasználás

Részletesebben

Netis vezeték nélküli, N típusú Router Gyors Telepítési Útmutató

Netis vezeték nélküli, N típusú Router Gyors Telepítési Útmutató Netis vezeték nélküli, N típusú Router Gyors Telepítési Útmutató Tartalomjegyzék 1. A csomag tartalma... 1 2. Hardware csatlakoztatása... 1 3. A router webes felületen történő beüzemelése... 2 4. Hibaelhárítás...

Részletesebben

A B C D. 2 Telepítse a meghajtóprogramot. 3 Nincs szükség semmilyen lépésre 4 MD-3100 USB ADSL MODEM. Termékismertetõ

A B C D. 2 Telepítse a meghajtóprogramot. 3 Nincs szükség semmilyen lépésre 4 MD-3100 USB ADSL MODEM. Termékismertetõ MD-300 USB ADSL MODEM Termékismertetõ A. Tápfeszültség kijelzõ (be: USB-hez csatlakoztatva és a PC be van kapcsolva / ki: nincs csatlakoztatva vagy a PC ki van kapcsolva. B. ADSL LINK jelzõfény (villog:

Részletesebben

300 Mbps vezetékmentes szélessávú router BR 6428nS Gyors telepítési útmutató 1.0 s változat/2010 október

300 Mbps vezetékmentes szélessávú router BR 6428nS Gyors telepítési útmutató 1.0 s változat/2010 október 300 Mbps vezetékmentes szélessávú router BR 6428nS Gyors telepítési útmutató 1.0 s változat/2010 október 1 COPYRIGHT Copyright Edimax Technology Co. Ltd. minden jog fenntartva. A publikációt és annak bármely

Részletesebben

Ingyenes DDNS beállítása MAZi DVR/NVR/IP eszközökön

Ingyenes DDNS beállítása MAZi DVR/NVR/IP eszközökön Ingyenes DDNS beállítása MAZi DVR/NVR/IP eszközökön Fontos Amennyiben egy eszköz interneten keresztüli elérését lehetővé teszi, az illetéktelen hozzáférés megakadályozása érdekében: előtte az alapértelmezett

Részletesebben

Hálózati mini kupolakamera

Hálózati mini kupolakamera Kamera Hálózati mini kupolakamera Gyors üzemelési útmutató magyar Ez a gyors útmutató a következő készülékekre vonatkozik: DS-2CD252F-(I) (IS) (IW) (IWS), DS-2CD2532F-(I) (IS) (IW) (IWS) UD.6L020B230A0EU

Részletesebben

A csomag tartalma. R6100 WiFi útválasztó Telepítési útmutató

A csomag tartalma. R6100 WiFi útválasztó Telepítési útmutató Védjegyek A NETGEAR, a NETGEAR logó, valamint a Connect with Innovation a NETGEAR, Inc. és/vagy leányvállalatai védjegyei és/vagy bejegyzett védjegyei az Egyesült Államokban és/vagy más országokban. Az

Részletesebben

NHDR-3104AHD-II NHDR-3108AHD-II NHDR-3116AHD-II NHDR-5004AHD-II NHDR-5008AHD-II NHDR-5016AHD-II NHDR-5204AHD NHDR-5208AHD. Telepítői Segédlet

NHDR-3104AHD-II NHDR-3108AHD-II NHDR-3116AHD-II NHDR-5004AHD-II NHDR-5008AHD-II NHDR-5016AHD-II NHDR-5204AHD NHDR-5208AHD. Telepítői Segédlet NHDR-3104AHD-II NHDR-3108AHD-II NHDR-3116AHD-II NHDR-5004AHD-II NHDR-5008AHD-II NHDR-5016AHD-II NHDR-5204AHD NHDR-5208AHD Telepítői Segédlet 2016.08.03. Köszönjük, hogy a Novus termékeket választotta!

Részletesebben

DI-624+ AirPlus G+ 2,4GHz

DI-624+ AirPlus G+ 2,4GHz Ez a termék a bármely mai ismert web böngészővel (pl. Internet Explorer 6 vagy Netscape Navigator 6.2.3) beállítható. DI-624+ AirPlus G+ 2,4GHz Vezeték nélküli Router Előfeltételek 1. Amennyiben ezt a

Részletesebben

Gyors Indítási Útmutató

Gyors Indítási Útmutató NWA1300-NJ Gyors Indítási Útmutató 802.11 b/g/n Falban lévő PoE Hozzáférési pont Firmware Verzió 1.00 1. kiadás, 0 / 2011 ALAPÉRTELMEZETT BEJELENTKEZÉSI RÉSZLETEK Felhasználónév admin Jelszó 1234 TARTALOM

Részletesebben

EM4576/EM4578 - Vezeték nélküli N USBadapter

EM4576/EM4578 - Vezeték nélküli N USBadapter 2 Magyar EM4576/EM4578 - Vezeték nélküli N USBadapter Figyelmeztetések és felhívások Az Európai Parlament törnényei, irányelvei és jogszabályai értelmében egyes (vezeték nélküli) eszközök használatát az

Részletesebben

WLAN router telepítési segédlete

WLAN router telepítési segédlete Annak érdekében, hogy jogosulatlan felhasználóknak a routerhez való hozzáférése elkerülhető legyen, javasoljuk olyan biztonsági mechanizmusok használatát, mint a WEP, WPA vagy azonositó és jelszó beállitása

Részletesebben

Dokument-azonosító: Synology_QIG_4bay2_

Dokument-azonosító: Synology_QIG_4bay2_ Dokument-azonosító: Synology_QIG_4bay2_20100514 BIZTONSÁ GI UTASÍTÁ SOK Kérjük, hogy használat előtt gondosan olvassa el ezeket a biztonsági utasításokat, és a jövőbeli felhasználás céljából tartsa ezt

Részletesebben

Windows 8.1 frissítés, részletes útmutató

Windows 8.1 frissítés, részletes útmutató Windows 8.1 frissítés, részletes útmutató A Windows 8.1 telepítése és frissítése A BIOS, illetve alkalmazások és illesztőprogramok frissítése, valamint a Windows Update futtatása A telepítés típusának

Részletesebben

DVC VIDEO RÖGZÍTŐ Felhasználói útmutató GUI 4.0

DVC VIDEO RÖGZÍTŐ Felhasználói útmutató GUI 4.0 DVC VIDEO RÖGZÍTŐ Felhasználói útmutató GUI 4.0 1 1. Megjegyzés - Kérjük, figyelmesen olvassa el ezt a felhasználói útmutatót, a készülék helyes használatához. - A felhasználói útmutatóban bemutatott példák

Részletesebben

Kamera. Hálózati kupolakamera. Gyors üzemelési útmutató magyar. Ez a gyors útmutató a következő készülékekre vonatkozik: UD.

Kamera. Hálózati kupolakamera. Gyors üzemelési útmutató magyar. Ez a gyors útmutató a következő készülékekre vonatkozik: UD. Kamera Hálózati kupolakamera Gyors üzemelési útmutató magyar Ez a gyors útmutató a következő készülékekre vonatkozik: UD.6L0201B1255A01EU 1 Szabályozó információ EU megfelelőségi nyilatkozat Ez a termék

Részletesebben

HIK-CONNECT szolgáltatás beállítása

HIK-CONNECT szolgáltatás beállítása HIK-CONNECT szolgáltatás beállítása Felhasználói segédlet v1.1 2017. 02. 15 HU Tartalomjegyzék 1. A HIK-CONNECT szolgáltatásról... 3 2. A HIK-CONNECT szolgáltatás beállítása (PORT TOVÁBBÍTÁS nélkül)...

Részletesebben

WLAN router telepítési segédlete

WLAN router telepítési segédlete Annak érdekében, hogy jogosulatlan felhasználóknak a routerhez való hozzáférése elkerülhető legyen, javasoljuk olyan biztonsági mechanizmusok használatát, mint a WEP, WPA vagy azonositó és jelszó beállitása

Részletesebben

Rongtel 960 IP. Videó kaputelefon használati útmutató

Rongtel 960 IP. Videó kaputelefon használati útmutató Rongtel 960 IP Videó kaputelefon használati útmutató Telepítés Telepítse kültérit, az alábbi ábra szerint. 1. IP kábel csatlakozó (4 eres átalakító. RJ45 re, mellékelve, tartozék) 2. WI-FI csatlakozó (mikró

Részletesebben

GYORSINDÍTÁSI ÚTMUTATÓ

GYORSINDÍTÁSI ÚTMUTATÓ GYORSINDÍTÁSI ÚTMUTATÓ Kamera áttekintése Lencse Mikrofon OLED képernyő Akkumulátorfedélkioldó LED jelzőfény Hangszóró Sztenderd 1/4"-os rögzítési pont Kioldó/Enter gomb Bekapcsolás/Mód váltása gomb Micro-USB

Részletesebben

WLAN router telepítési segédlete

WLAN router telepítési segédlete Annak érdekében, hogy jogosulatlan felhasználóknak a routerhez való hozzáférése elkerülhető legyen, javasoljuk olyan biztonsági mechanizmusok használatát, mint a WEP, WPA vagy azonositó és jelszó beállitása

Részletesebben

Kamera. Hálózati kupolakamera. Gyors üzemelési útmutató magyar. Ez a gyors útmutató a következő készülékekre vonatkozik: UD.

Kamera. Hálózati kupolakamera. Gyors üzemelési útmutató magyar. Ez a gyors útmutató a következő készülékekre vonatkozik: UD. Kamera Hálózati kupolakamera Gyors üzemelési útmutató magyar Ez a gyors útmutató a következő készülékekre vonatkozik: UD.6L0201B1254A01EU 1 Szabályozó információ EU megfelelőségi nyilatkozat Ez a termék

Részletesebben

ConnectAlarm alkalmazás Központ/modul programozási segédlet V1.0

ConnectAlarm alkalmazás Központ/modul programozási segédlet V1.0 ConnectAlarm alkalmazás Központ/modul programozási segédlet V1.0 Jelen leírás csak a DSC NEO központok és 3G2080 kommunikátorok beállításait tartalmazza a ConnectAlarm mobilalkalmazáshoz. A programozás

Részletesebben

CD-ROM (Szoftver, Használati útmutató, garancia) 5V DC, 2.5A Áram-adapter

CD-ROM (Szoftver, Használati útmutató, garancia) 5V DC, 2.5A Áram-adapter Ez a terméket bármely ma használatos web böngészővel (pl. Internet Explorer 6 or Netscape Navigator 7.0) beállítható. Kezdő lépések DP-G321 AirPlus G 802.11g/2.4GHz Vezeték nélküli Multi-Port Nyomtató

Részletesebben

KEZELÉSI ÚTMUTATÓ WIFI ADAPTER

KEZELÉSI ÚTMUTATÓ WIFI ADAPTER KEZELÉSI ÚTMUTATÓ WIFI ADAPTER Köszönjük, hogy megvásárolta termékünket. Kérjük, hogy használat előtt figyelmesen olvassa el a kezelési útmutatóban leírtakat! HD-WIFI-2017_170501 1 FIGYELEM! A berendezést

Részletesebben

ConnectAlarm alkalmazás Központ/modul programozási segédlet V1.2 TL280 (R) v.4.x modulokhoz

ConnectAlarm alkalmazás Központ/modul programozási segédlet V1.2 TL280 (R) v.4.x modulokhoz TL280(R) ConnectAlarm alkalmazás Központ/modul programozási segédlet V1.2 TL280 (R) v.4.x modulokhoz Jelen leírás csak a DSC NEO központok és TL280(R) kommunikátor beállításait tartalmazza a ConnectAlarm

Részletesebben

KEZELÉSI ÚTMUTATÓ WIFI ADAPTER

KEZELÉSI ÚTMUTATÓ WIFI ADAPTER KEZELÉSI ÚTMUTATÓ WIFI ADAPTER Köszönjük, hogy megvásárolta termékünket. Kérjük, hogy használat előtt figyelmesen olvassa el a kezelési útmutatóban leírtakat! HD-WIFI-2016_160920 1 FIGYELEM! A berendezést

Részletesebben

SP-1101W Quick Installation Guide

SP-1101W Quick Installation Guide SP-1101W Quick Installation Guide 06-2014 / v1.2 1 I. Termékinformációk... 3 I-1. A csomag tartalma... 3 I-2. Elülső panel... 3 I-3. LED állapota... 4 I-4. Kapcsoló-státusz gomb... 4 I-5. Termékcímke...

Részletesebben

EW-7416APn v2 & EW-7415PDn

EW-7416APn v2 & EW-7415PDn EW-7416APn v2 & EW-7415PDn Macintosh telepítési útmutató 09-2012 / v2.0 0 KEZDŐ LÉPÉSEK A termék használata előtt győződjön meg arról, hogy a csomagból semmi sem hiányzik. Vegye fel a kapcsolatot a forgalmazóval,

Részletesebben

A csomag tartalma. AC1200 WiFi router R6100 típus Telepítési útmutató

A csomag tartalma. AC1200 WiFi router R6100 típus Telepítési útmutató Védjegyek A NETGEAR, a NETGEAR logó, valamint a Connect with Innovation a NETGEAR, Inc. és/vagy leányvállalatai védjegyei és/vagy bejegyzett védjegyei az Egyesült Államokban és/vagy más országokban. Az

Részletesebben

EM7042/EM7043/EM7046 - Merevlemezház

EM7042/EM7043/EM7046 - Merevlemezház EM7042/EM7043/EM7046 - Merevlemezház 2 MAGYAR EM7042/EM7043/EM7046 - Merevlemezház Figyelmeztetések és felhívások A javítást csak az Eminent képzett szakembere végezheti! Tartalomjegyzék 1.0 Jótállási

Részletesebben

MÉRY Android Alkalmazás

MÉRY Android Alkalmazás MÉRY Android Alkalmazás Felhasználói kézikönyv Di-Care Zrt. Utolsó módosítás: 2014.06.12 Oldal: 1 / 7 Tartalomjegyzék 1. Bevezetés 3 1.1. MÉRY Android alkalmazás 3 1.2. A MÉRY Android alkalmazás funkciói

Részletesebben

Az EV3. Az EV3 technológia csatlakoztatása. LEGO.com/mindstorms. Az EV3 Brick (Tégla) csatlakoztatása a számítógéphez

Az EV3. Az EV3 technológia csatlakoztatása. LEGO.com/mindstorms. Az EV3 Brick (Tégla) csatlakoztatása a számítógéphez Az EV3 csatlakoztatása Az EV3 Brick (Tégla) csatlakoztatása a számítógéphez Csatlakoztassuk az EV3 Brick-et a számítógépünkhöz USB kábellel, vagy vezeték nélküli módon Bluetooth vagy Wi-Fi segítségével.

Részletesebben

WLAN router telepítési segédlete

WLAN router telepítési segédlete Annak érdekében, hogy jogosulatlan felhasználóknak a routerhez való hozzáférése elkerülhető legyen, javasoljuk olyan biztonsági mechanizmusok használatát, mint a WEP, WPA vagy azonositó/jelszó beállitása

Részletesebben

Wi-Fi karóra kamera használati utasítás - CW-Y30

Wi-Fi karóra kamera használati utasítás - CW-Y30 Wi-Fi karóra kamera használati utasítás - CW-Y30 Az Y-30 karóra kamera maximum 1280x720 pixeles felbontás mellett alkalmas videó felvételek rögzítésére, valamint azok élő megtekintésére mobiltelefonon

Részletesebben

EM1053-66 az 1-ben kártyaolvasó USB 2.0

EM1053-66 az 1-ben kártyaolvasó USB 2.0 E EM1053-66 az 1-ben kártyaolvasó USB 2.0 2 MAGYAR EM1053-66 az 1-ben kártyaolvasó USB 2.0 Figyelmeztetések és felhívások A termék(ek) felnyitása súlyos személyi sérülést eredményezhet! A termék javítását

Részletesebben