Copyright by Well Biz

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Copyright by Well Biz.28.09.2009"

Átírás

1 20 lépés terve a siker eléréséhez

2 Marketingterv Advanced President s Team Millionaire Team GET Team World Team Tanácsadó Supervisor

3 Marketingterv Basic Success Builder Qualified Producer VP 3 hónap alatt 42% Supervisor VP 1 hónapban (vagy VP x 2 hónap) VP 3 12 hónap alatt 50% VIP Tanácsadó (Senior Consultant) VP 42% Tanácsadó 500 VP 35% 25%

4 1. lépés Nézd meg a WellBiz OnlineInfot, hogy teljes áttekintésed legyen a témáról. Mindezt megteheted ingyenesen, kényelmesen otthonról a számítógéped segítségével. A hozzáféréshez kérd tanácsadód segítségét. Hozd meg a döntést, ha többet is szeretnél mint a nagyszerű termékek saját használata. Használd jövendőbeli szponzorod tanácsait és vele közösen zárd le ezt a lépcsőt. Feladat elintézve:??

5 2. lépés Kérd meg a Tanácsadódat, hogy hívjon meg a WellCome Centerbe és regisztrálj.így mindenkor hozzáférhetsz minden információhoz a Herbalife termékekről. Ez a terület minden vásárlónk számára ingyenesen elérhető. Itt képek, írott anyagok, audio és hangüzenetk találhatóak, mindenki kedvére válogathat az információk között. A Te feladatod: Ismerd meg a WellCome Centert. Ellenőrizd és egészítsd ki a profilodat. Feladat elintézve:??

6 3. lépés Tanácsadói kérelem aláírása Megvetted az IBP csomagodat, ami tartalmazza a Tanácsadó Kérelmet. Ennek kitöltése után tudsz közvetlenül a Herbalifeközötti engedményt nál termékeket rendelni. A szintednek megfelelően 25% -50% kapsz az eladási árból. Tanácsadóként lehetőséged van arra, hogy vásárlókat építs fel, csapatot építs és pénzt keress az üzleteddel. Feladatod: Töltsd ki a Tanácsadói kérelmet(a szponzorod segítségével) Postázd el a példányokat, ahogy a kérelmen találod Feladat elintézve:??

7 4. lépés Induláskor a szponzorodtól hozzáférést kapsz az ingyenes WellBiz TanácsadóCenterhez. Ezzel már a legfontosabb alapinformációk online a rendelkezésedre állnak. A TanácsadóCenter segítséedre van az első lépések megtételében és abban is, hogy folyamatosan birtokában légy a legfrisebb, aktuális információknak. Tartlamazza a Tanácsadók számára legfontosabb információkat. Új csapattársként ez a Te saját felületed. Feladatod: Kérd a szponzorodtól a TanácsadóCenteredhez a hozzáférésedet. Ismerd meg a TanácsadóCentert, ellenőrizd, ill. egészítsd ki a profilodat. Feladat elintézve:??

8 4. lépés Beszéld át a szponzoroddal a jelenlegi táplálkozási helyzetedet. Kezdj az ideális reggelivel. Ha szeretnél a testsúlyodon is változtatni, szponzorod segítségével állítsátok össze a súlykontroll programot. A táplálkozási tervedhez rendeld meg a termékeket. Feladatod: A termékek fogyasztásához kérj tanácsot a szponzorodtól. Szponzorod segítségével rendeld meg a termékeket a Herbalife központban. Feladat elintézve:??

9 5. lépés * Nézd át az Onlinetermékkatalógust a WellCome Centerben és nyomtasd ki az árlistát a TanácsadóCenterből. Itt találsz információkat az alaptermékekről,a a súlykontrollról, a célzott táplálkozásról és a külső táplálkozásról. Itt találhatóak hírek a Herbalifesportról, a termékek tudományos hátteréről és sok ról, másról. * Nyomtasd ki a TanácsadóCenterben található árlistát A Te feladatod: Nézd at a szponzoroddal az online termékkatalógust és a kérdéseidet beszéljétek meg. Feladat elintézve:??

10 6. lépés Nézd át a tanácsadói kézikönyvet A kézikönyvben minden üzletépítési információt megtalálsz. A Te feladatod: Ha úgy döntöttél, hogy üzletet szeretnél építeni és ezzel pénzt keresni, akkor jól olvasd át a tanácsadói kézikönyvet és beszéld meg a szponzoroddal a kérdéseidet. Ha később szeretnél az üzletépítéssel foglalkozni, most lépd át ezt a lépést és térj majd később vissza. Feladat elintézve:??

11 7. Lépés Az ideális reggeli Az ideális reggeli támogatja az egészséges táplálkozást. Ha reggel ezzel indítod a napodat, akkor jó úton haladsz az egészséges táplálkozás irányába. A Te feladatod: Beszéljétek át a szponzoroddal az ideális reggeli témakört, kérj tőle tanácsot, és kérd el az ide vonatkozó információs anyagot is. Beszélj meg a szponzoroddal egy-két ideális reggeli gakorló beszélgetést a WellBiz- TanácsadóCenter vezérfonala alapján. Rendeld meg magad és családod számára a termékeket és táplálkozz kiegyensúlyozottan. Érzeni fogod a különbséget! Feladat elintézve:??

12 8. lépés Súlykontroll program: Ez a lépés különösen akkor fontos, ha te a saját testúlyodat is csökkenteni szeretnéd. Ha ez számodra nem szükséges akkor segítségedre lesz a fogyasztóid gondozásában. A testsúlykontroll program három fő összetevőből áll. A táplálékkiegészítő-és és testsúlykontroll termékeink már több mint 30 éve nagyon hatásosan müködnek. Az alapprogram összetevői: Aloe Max Italkoncentrátum, Formula 1 Shake és a Koffein tartalmú frissitő italpor tea kivonattal. A testsúlykontroll program keretén belül naponta kétszer, étkezés helyett fogyassz shake-t és igyál hozzá 1,5 liter thermojetics gyógynövény-koncentrátumot(1-3 3 teáskanálnyi mennyiséget vízben feloldva.) Délben vagy este fogyassz egy kiegyensúlyozott étkezést. Kérdezd meg a szponzorodat, hogy milyen ételeket fogyassz. A testsúlykontroll célú célzott táplálékkiegészítés esetén a siker kulcsa a szponzoroddal való együttmüködés. Tartsd vele a kapcsolatot és fogadd meg a tanácsait!

13 9. Lépés Súlykontroll A Te feladatod: Beszéld meg a szponzoroddal a Te személyre szabott programodat Rendeld meg a termékeket közvetlenül a Herbalife irodában Jegyezd fel a mostani helyzetedet, egészségi állapotodat, a súlyodat és a méreteidet* Őrizz meg egy aktuális fényképet illetve töltsd is fel a Te saját Centeredbe, és kezdj neki a saját terméktörténetednek* * saját magad motiválására Feladat elintézve:??

14 10. lépés Testsúlykontroll programm Hogy lehet a legjobb eredményt elérni? Légy türelmes! Éveken keresztül gyűlt össze a súlyfelesleg, nem tudsz tőle néhány hét alatt ripsz ropsz megszabadulni. Az általunk kínált promgram a kiegyensúlyozott táplálkozással együtt a tartós súlykontrollt támogatják. Kezdd el az ideális reggelivel! a fehérjefogyasztásod fogyasztásod ideális esetben testúlykilógrammonként 1,2 1,5 g-ot is eléri. A felét a shake-kel kel tudod felvenni. (Formula 1 + személyreszabott protein por) napi 2 3 Shake és egy étkezés jelenti a testúlykontroll program alapját.

15 10. lépés Testsúlykontroll programm Hogy lehet a legjobb eredményt elérni? Rendszeres étkezés(kb. 3 óránként Shake, Snackés a Te élelmed). Ne várd meg, amíg rád tör az éhség és túl sokat ennél. (Egy étkezés lehet pl: fehérjeszelet, alma, saláta, shake) Napközben, elosztva igyál meg 1,5 liter Thermojeticsgyógynövénykoncentrátumot. Legalább 1 liter vizet igyál meg 25 testsúlykilógrammonként. Kerüld az édes üdítőket és a leveket. Mondj le vagy csökkentsd a fehérlisztet, riszt, burgonyát tartalmazó élelmiszereket. Legjobb, ha elhagyod az édességeket vagy mással helyettesíted őket

16 10. lépés Testsúlykontroll programm Hogy lehet a legjobb eredményt elérni? Egyél sovány húst vagy halat, zöldséget és leveseket Kerüld a panírozott ételeket Részesítsd előnyben a párolt ételeket Sütőben süsd az élelmiszereket vagy grillezd Próbálj meg lefekvés előtt már nem enni súlynövekedéshez vezet A Te feladatod: Jegyezd fel rendszeresen az eredményeidet és maradj továbbra is kapcsolatban a szponzoroddal. Feladat elvégezve:??

17 11. Lépés Kezdj hozzá az előtte/utána sztoridhoz Készíts magadról egy fényképet mielőtt a programot elkezdenéd Jegyezd fel, hogy pillanatnyilag hogyan érzed magad (pl. gyakran vagy fáradt/mióta, milyen gyakran, hogy éled ezt meg...) Mérd magad rendszeresen és jegyezd fel a mért értékeket (kg, cm) Készíts magadról 2 hetente fényképet. Saját, önálló történetedet írod, azt amelyik az életedet is megváltoztathatja. Jegyezd fel az általános közérzetedet is. Gondolj arra, hogy: a Te történeted egy dinamikus, folyamatosan fejlődő sztori A Te feladatod: Egészítsd ki a WellCome ill. a TanácsadóCenterben a profilodat és írd be a sztoridat is. Feladat elvégezve:??

18 12. lépés HATÁROZD MEG A CÉLJAIDAT Az emberek különböző célokkal érkeznek hozzánk. Vannak akik a közérzetükön szeretnének javítani, mások súlyt szeretnének csökkenteni és vannak akik karriert szeretnének csinálni. Először határozd meg a céljaidat, utána megtervezzük a következő lépéseinket. Különböző célok a kezdetekkor: Saját magadnak: jobb táplálkozás, súlykontroll, kellemesebb általános közérzet. Az egész nagyon egyszerű. Dolgozz együtt a szponzoroddal, és kövesd az ő tanácsait. A családodnak:sajáíts sajáíts el táplálkozási ismereteket és így segíts a családodnak, barátaidnak. Szponzorod segítségével válassz ki egy illeszkedő táplálkozási programot a családod számára. Finanszírozd a Te programodat. A25 42% 2% közötti engedményeken keresztül a saját programodat meg tudod finanszírozni, ha3 5 termékfogyasztód van akik a teljes fogyasztói áron vásárolnak. Állíts össze egy listát, azokról a személyekről, akiket érdekelhet és beszéld meg a szponzoroddal a tájékoztatásukat.

19 12. lépés HATÁROZD MEG A CÉLJAIDAT Legyél Teis Wellness Coachés kezdjel a szabadidődben pénzt keresni. A Wellness Coach tevékenységegy egy olyan munka, amelyet bárki gyakorolhat. A szponzorod támogatnifog téged abban, hogy egy saját akciótervet készíts el a vevőkörödkiépítéséhez. Az elégedett fogyasztók egybentöbb bevételtis jelentenek számodra. Melléktevékenységként, szabadidőben akár ,-Ft-otis megkereshetszhavonta. Ha főállásbandolgozol, akkor akár ,-Ft-ot, sőt még többet is meg tudsz keresni. Az üzleted felépítéseés a karrier A csapatod kiépítésenagyobb profitotjelent számodra. Kérdezdmeg a szponzorodat, hogy milyen lehetőségekvannak. (WellBizCenter, Online-Szeminárium, szponzorálásieszközökstb.) A Te feladatod: Beszéldmeg a szponzoroddalaz az aktuális céljaidat és a feladataidat. Ezeket a feladatokat rögzítsd a TanácsadóCenter-edben. A kitűzött céljaid alapján készítsd el az akciótervedet a következőhétre és a következő hónapra. Feladat elvégezve:??

20 13. lépés TERMÉKEK RENDELÉSE Ha eddíg még nem rendeltél termékeket, intézd el most! Add le a rendelésedet, közvetlenül a Herbalife-nál és használd hozzá a Te Herbalife ID-számodat. Ha már rendeltél termékeket, pipáld ki ezt a feladatot. A Te feladatod: Beszéld meg a szponzoroddal a Herbalife rendelés folyamatát és add le a rendelésedet! Feladat elvégezve:??

21 14. lépés Együttműködés a szponzoroddal 1. Tapasztalt szponzorod fog segíteni neked abban, hogy a céljaidat meghatározd, azokat megvalósítsd. Azt tanácsoljuk neked, hogy minden héten legalább egyszer, de akár hatszor is beszélj a szponzoroddal. 2. Minél gyakrabban veszed fel vele a kapcsolatot, annál kevesebb hibát fogsz elkövetni és a céljaidat annál hamarabb fogod tudni megvalósítani. 3. Vegyél rendszeresen részt a szponzorod által javasolt Wellbiz Call-okon, online tréningeken, WellBiz találkozókon és természetesen a Workshop-okon! Ezek a folyamatos tréningek fontosak, hogy az ismereteid szaporodjanak és az üzleted minél dinamikusabban fejlődjön. 4. Amennyiben a környékeden tréning kerül megszervezésre, feltétlenül javasoljuk, hogy vegyél részt rajta. Ott információkat és inspirációt kapsz sikeres vezető csapattársaktól. 5. Amennyiben már egy level-vagy vagy egy effektívcsoport is rendelkezésre áll, használd intenzíven a felkínált lehetőséget.

22 14. lépés Közös munka a szponzoroddal A Te feladataid: Rendszeres kapcsolat a szponzoroddal(telefon, vagy személyes találkozás) A különböző DMO k(munkamódszerek) megbeszélése a szponzoroddal. A részletekért és a segédanyagok eléréséhez regisztrálj a WellBizCenter-be(Hozzáférés VIP szinttől lehetséges. Szponzorod itt is a segítségedre lesz)! Részvétel a rendezvényeken és a képzési call-okon Feladat elvégezve:??

23 15. lépés VOLUMENPONTOK és ENGEDMÉNYEK Volumenpontok (VP) egy világszerte érvényes elszámolási egység, melyet a Herbalife azért vezetett be, hogy a termékek árát egységesen tudja elszámolni. Az egység bevezetését a Herbalife nemzetközi jelenléte indokolja. Csak így tudják a partnerek tevékenységét és a Royality kifizetéseket korrekt módon elszámolni. Minél több VP-t gyűjt össze egy tanácsadó egy hónap alatt, annál magasabb az árengedménye és ezáltal természetesen az árrése is -amennyiben a termékeket fogyasztóknak adja tovább. A fogyasztók a termékért teljes árat fizetnek, a fogyasztói árlistát a WellBizCenterben találod meg. A tanácsadó a termékeket 25-42%-os árengedménnyel rendeli meg. Az árrés mértéke az adott hónapban megrendelt termékmennyiségtől illetve a tanácsadó státuszától függ. A TanácsadóCenterben találsz további információkat volumenpontról, a termékek áráról és az árengedmény mértékéről. A Te feladatod: Olvasd el a tanácsadói kézikönyvben / a WellBizCenterben a volumenpontról és az árengedményröl szóló fejezeteket. Ha elvégezted a feladatot, beszélj a szponzoroddal, hogy melyik a számodra legmegfelelőbb rendelés. Feladat elintézve:??

24 MINDENKI SZÁMÁRA AKI NÖVEKEDÉST SZERETNE ELÉRNI FONTOS A SUPERVISORI I SZINT ÉS A KVALIFIKÁCIÓS LEHETŐSÉGEK A Supervisori szint egy nagyon fontos mérföldkő a marketing tervben, amely a követekző előnyöket kínálja: 50% engedmény a termékekre, ami független a rendelt mennyiségtől 50% bevétel a termék fogyasztók felé történő továbbadásakor 8-25% nagykereskedelmi bevétel a tanácsadóid forgalma után 5% Royalty bevétel az első3 Supervisor vonalad után Supervisor képzéseken való részvétel joga Supervisor kitűző és oklevél Kvalifikáció: * Gyűjts össze volumenpontot egy 3 12 havi periódus alatt. Erre a kvalifikációra csak közvetlenül a Herbalife-nál leadott rendelések használhatóak fel. * Gyűjts össze egy hónap alatt VP-ot * Érj el VP-ot két egymást követő hónapban.

25 Kummulált kvalifikáció Minden rendelés, amit közvetlenül a Herbalife-nál, a Te saját ID számodra adsz le, közelebb visz Téged a Supervisor kvalifikációhoz. A rendeléseid összeadásra kerülnek, és ahogy elérted az volumenpontot, automatikusan felkerülsz a Supervisori szintre. Természetesen megkapod a kitűződet és az oklevelet is. Hogy érjük el a volumen növekedését? Találj olyan embereket, akik egészségesebben szeretnének reggelizni, több wellnesst szeretnének, vagy súly szeretnének csökkenteni illetve növelni. Minden célcsoportot az ideális reggeli koncepcióval szólítasz meg. A vásárlóid továbbajánlanak Téged. Egyesekből csapattársak lesznek a Te csapatodban. Növekszik a forgalmad és a nagykereskedelmi nyereséged.

26 Gyűjtött kvalifikáció Hogyan érhető el magasabb volumen? Add le az első, legalább500 volumenpontos rendelésedet 35%-os engedménnyel közvetlenül a Herbalife-nál. Megszerzed a VIP Tanácsadói szintet(senior Consultant). Ez azt jelenti, hogy vannak termékeid saját fogyasztásra, és egy pár termékfogyasztó számára. A továbbiakban segítesz embereknek, hogy jobban táplálkozzanak, súlyt csökkentsenek és jobban érezzék magukat. A 3 4 termékfogyasztóddal a Te saját termékfogyasztásodat már fedezted. Nagyszerű dolog! Segítesz másoknak!

27 16. lépés VIP Tanácsadó (VEZETŐ TANÁCSADÓvagy SENIOR CONSULTANT) A VIP Tanácsadó nem szokványos Tanácsadó, aki csak a saját eredményével foglalkozik. Ő segít másoknak is, hogy jó eredményeket érjenek el. Előnyeid: 35% engedmény a termékek eladási árából Finanszírozod a saját programodat és pénzt is keresel vele A Supervisor kvalaifikációd megkezdésének első lépcsőfoka Már Te magad is képezhetsz új Tanácsadókat HOZZÁFÉRÉSED VAN A WELLBIZ-PRÉMIUMCENTERHEZ! (A PrémiumCenter-hez már van hozzáférésed, és 14 napoig ez ingyenes, hogy ezt a profi munkaeszközt megismerhesd. Minden lehetőség a rendelkezésedre áll, hogy az üzleted professzionális módon fejlődhessen. Hagyd, hogy a szponzorod segítsen ) KVALIFIKÁCIÓ: Egyszeri 500 VP-os rendelés 35% engedménnyel, közvetlenül a Herbalife-nál. 500 VP rendelése egy hónapon belül a Herbalife-nál

28 Példa: egy 500 VP-os rendelésre és a keresti lehetőségekre Az 500 volumenpont 5 programhoz elegendő: 1 neked és 4 a vásárlóidnak Program Termékek VP 35% Eladási ár Értékesítési nyereség Én programom 107, ,- 2x Formula1 1x Thermo gyógn. 100g 1x Aloe vevő 1 2x Formula 1 1x Thermo gyógyn. 100g, 1x Aloe vevő2 2x Formula 1 1x Thermo gyógyn. 100g, 1x Aloe vevő 3 2x Formula 1 1x Thermo gyógyn. 100g, 1x Aloe vevő4 2x Formula 1 1x Thermo gyógyn. 100g, 1x Aloe 107, , , ,- 107, , ,- 107, , ,- 107, , ,- összesen 535, , ,- Ebben a példában 35%-os engedménnyel egy program ,-Ft-ba kerül Neked.Az eladás utáni nyereség a 4 program után ,-Ft. Ez fedezi a Te termékeid árát és már nyereségre is szert teszel.

29 A Te feladatod: Ha már a korábbi lépéseket elvégezted megvannak az első eredményeid megvannak az alapismereiteid, hogyan javíthatunk a táplálkozásunkon készen állsz, hogy másoknak segíts, hasonló eredményeket elérni Hajlandó vagy a program megfinanszírozására akkor a Te következő lépcsőd, a VEZETŐ TANÁCSADÓi szint. Beszéld meg a szponzoroddal az 500 volumenpontos rendelést(lásd a korábbi példát) és közvetlenül a Herbalife-nál add le. Feladat elintézve:??

30 17. Lépés KIT ISMERSZ? A legfontosabb potemciális érdeklődők listáját összeállítani, hogy ne feledkezz meg senkiről se. Segíthetsz ezeknek az embereknek, hogy átállítsák a táplálkozásukat és kontrollálják a testsúlyukat. A telefonhívásod életeket áltoztathat meg! Állítsd össze a következő személyek listáját: család & rokonok Mobilodban és a számítógépedben levő címlisták címlisták munkatársak, szomszédok, iskolatársak A Te feladatod: Folyamatosan aktualizáld ezt a listádat. Több száz embert ismerhetsz. Ne pazarold az időt! Akkor kezdj hozzá a következő lépcsőhöz, ha a listádon legalább 30 név szerepel. Feladat elintézve:??

31 18. lépés HOGYAN ÉRED EL A KAPCSOLATAIDAT Beszéld meg a szponzoroddal, hogy informálod a személyes kapcsolataidat. Az első beszélgetéseket csináljátok esetleg közösen a szponzoroddal Kérdezd a szponzorodat egy beszélgetési vezérfonal után (reggeli beszélgetés) Hasznosítsd a WellBizCenters előnyeit!! gyakorolj és képezd magad úgy, hogy szerepjátékokat csinálsz A Te feladatod: Csinálj beszélgetéseket minél többet, annál jobb. Csináld naponta, ne csak egyszer. Feladat elintézve:??

32 18. lépés Találkozás másokkal MENJ A WELLBIZCENTREBE ÉS HASZNÁLAD A SIKER ELSŐ LÉPÉSEIT! Használd a Centerben levő segítségeket! Vegyél részt a további képzéseken is. Nézd át a személyes kapcsolataid listáját és beszéld meg a szponzoroddal közösen: o Kinek szeretnéd az üzleti lehetőséget megmutatni o Kivel szeretnéd a nagyszerű ideális reggelit megismertetni o Kit szeretnél a Súlyfelejő Versenyre meghívni o Ha lehet, először mindent beszélj meg a szponzoroddal! A Te feladatod: Az első 2 hét alatt találj 5 új termékfogyasztót, akik ugyancsak VIP Tanácsadók lesznek. Ha ez gyorsan történik nagyszerű! Ha nem semmi baj. Találd meg a saját tempódat! Feladat elintézve:??

33 Az első szakasz 3 fő lépését már feldolgoztad. 1) Sikerrel használod a termékeket. 2) Segítesz másoknak jó eredmény elérésében és, hogy megértsék a kiegyensúlyozott táplálkozás lényegét. Megvannak az első vásárlóid. 3) Megtanultad, hogyan tudod a saját programod költségét finanszírozni, és emelett pénzt is keresni. Feladat elintézve:??

34 19. lépés Nyereség a sikeredből Célok a következő lépésekből: Legyen 4-5 új termékfogyasztód Add tovább nekik a termékeket a következő hónapokban Ismerd fel azokat a személyeket, akik csapattársak szeretnének lenni, hogy nekik is lehessenek új vásárlóik. Az első lépéstől induljatok. Te már tudod, hogyan kell csinálni! Eredmény: 500 VP az első 5 vásárlójával a második hónapjában. További 500 VP az 5 új termékfogyasztó első hónapjában VP-os keresletet hoztál létre. Már van egy VIP csapattársad(senior Consultant) lásd a grafikont volumenpont

35 A következőket kell megbeszélned a szponzoroddal: Hogyan gondozzuk a termékfogyasztókat, hogy jó eredményt érjünk el. Gondolj arra, hogy a programok célzott használatához a vevőknek támogatásra van szükségük. A vevőszolgálat a legfontosabb! A Te feladatod: Építsd be 19 lépést a munkamódszereidbe, de légy türelmes, mert időre van szükséged. Lépj kapcsolatba a szponzoroddal és részletesen beszéljétek át a vevőgondozást. Gondoskodj arról, hogy a vevőid elégedettek legyenek. Feladat elintézve:??

36 20. lépés: VP-os Success Builder rendelés Gratulálunk! Már SUCCESS BUILDERvagy! Nagyszerű teljesítmény! Program Termékek VP 42% Eladási ár Nyereség Én programom 2x Formula1 1x Thermo Gyógyn. 100g 1x Aloe 107, ,-Ft Vásárlók (9 program) 2x Formula 1 1x Thermo Gyógyn. 100g, 1x Aloe 107,05x x ,-Ft x ,-Ft x 9 Összesen 1070, ,- Ft ,- Ft ,- Ft Az VP kb. 12 programot tartalmaz egy Neked és 11a vásárlóid számára. Ezzel megfinanszírozod a saját termékeidet és több 150 ezer forintot keresel. A Te feladatod: Rendelm meg az volumenpontot, ha még nem tetted! Feladat elintézve:??

37 20. lépés: MINŐSÍTETT TANÁCSADÓ Nézd meg a marketingterv alapjai. A marketingterv következő szintjének eléréséhez, három egymást követő hónapon belül volumenpontot ontot kell rendelj a Te saját ID számodra, hogy elérd a Minősített Tanácsadó szintet. Előnyei: Folyamatos 42%-os engedmény 7-17% nagykereskedelmi bevétel a tanácsadóid forgalma után a Herbalife havi, közvetlen elszámolása alapján! Közeledsz a legfontosabb szint, a Supervisori szint eléréséhez!

38 Szintek a Marketingtervben Success Builder Minősített Tanácsadó VP 3 hónap alatt 42% Supervisor VP 1 hónapban (vagy2.500 VP x 2vagy VP hónap alatt 50% (VIP) Vezető Tanácsadó VP 42% Tanácsadó 500 VP 35% 25%

39 Következő lépcső: SUPERVISOR A marketingterv alapja Tanácsadó -25% Vezető Tanácsadó -500 VP -35% Success Builder VP - 42%-os engedménnyel Minősített Tanácsadó VP három hónap alatt(folyamatos 42%) Supervisor 50% VP -1 hónapon belül vagy 2 x VP vagy VP hónap alatt

40 A Supervisor kvalifikáció: A supervisorszintig szintig már nem sok hiányzik. Itt találod a kvalifikációs lehetőségeket. Hogyan kvalifikálhatsz: Gyűjts össze 5000 Volumenpontot 3-12 hónap alatt. Csak azok a rendelések számítanak, melyeket közvetlenül a Herbalife-nál adsz le(a szponzorodnál történő belső vásárlás nem számít bele) Gyűjts ösze egy hónap alatt 4000 Volumenpontot Érj el két egymást követő hónapban volumenpontot Kummulált kvalifikáció Minden rendelést közvetlenül a Herbalife-nál kell a saját ID számodon leadnod. Ahogy eléred az 5000 volumenpontot, automatikusan Supervisor leszel, megkapod a kitűzőt és az oklevelet. Te magad határozd meg a kvalifikációd ütemét! Te határozod meg a kvalifikációd időpontját. Minden eddigi lépcsőfokot megjártál és már készen állsz, a marketigterv legfontosabb lépcsőfokának elérésére. Elérkezett az idő, hogy a marketingterv következő szintjét megcélozd.

41 SZÍVBŐL GRATULÁLUNK! MÁR TELJESEN KVALIFIKÁLT SUPERVISOR VAGY! A Supervisori szint egy nagyon fontos mérföldkő a marketing tervben, amely a követekző előnyöket kínálja: 50% engedmény a termékekre, ami független a rendelt mennyiségtől 50% bevétel a termék fogyasztók felé történő továbbadásakor 8-25% nagykereskedelmi bevétel a tanácsadóid forgalma után 5% Royalty bevétel az első3 Supervisor vonalad után Supervisor képzéseken való részvétel joga Supervisor kitűző és oklevél

42 Eredmény Elvégezted a 20 lépcsőt! Nagyszerű termékeinkkel megvannak az első eredményeid és már tudsz másokat támogatni, segíteni. Most már szponzor vagy és a saját csapatod wellnesstrénere. Használd ezt és támogasd a csapattársaidat, hogy a következő szintet elérjék. Az első kereseted már megvan, éppúgy mint a siker alapjai, amit már létrehoztál. Új, érdekes dolgok várnak Rád. Világszerte lesznek ismerőseid, új barátságok alakulnak ki, amelyek inspirálnak és előrevisznek Téged. Légy jelen a következő Herbalife éswellbiz rendezvényen, a következő Leadership Weekend-en és Extravaganzán. Megtudod, hogyan éred el a marketingterv következő lépcsőjét, hogyan építesz fel egy nagy csapatot és növeled meg a Royalty csekkedet. A növekvő csapatod most már másoknak is tud segíteni, hogy valóra váltsák az álmaikat!!

43 Marketingterv Advanced szintek President s Team Millionaire Team GET Team World Team Supervisor Tanácsadó

44 TELJES ÁTTEKINTÉS WellBiz & Herbalife Herbalife éve sikeres a piacon -az egész világon az 5 legjobb network vállalat között van. Tőzsdén bejegyzett vállalat, így teljes mértékben átlátható. (tőzsdei rövidítés: hlf) Tudományosan kifejlesztett és régóta jól bevált termékek. Több mint 60 országban tevékenykedik. Minden tanácsadó számára áru visszaadási garancia*. WellBiz- Exkluzív csapatmunka, sikeres csapattársakkal, kiforrott technikának köszönhetően. Jól bevált akciótervek és egyénre szabottság tapasztalt üzlettársak révén. Biztos egzisztenciát teremtő a személyes célkitűzést szolgáló kidolgozott üzleti modell. A WellBiz-ben dolgozóminden csapattárs számára ugyanabban az időpontban rendelkezésre állóinformáció és gyakorlati munkamódszer. Saját számítógéppel történő online-képzés. Lakhelytől független nemzetközi szintű munkavégzés. Jogbiztonság. NetBiz - Legjobb minőségű internetes szolgáltatás. Az online-rendszer legmagasabb szintű felhasználhatósága. Legmagasabb szintű technikai és technológiai támogatás. A Network Marketingben időközben elért több mint 5 éves tapasztalat. A rendszer szakértőkkel végzett folyamatos továbbfejlesztése és optimalizálása. A WellBizOnline marketing rendszer valamennyi következő alapszolgáltatást tartalmazza: A WellBiz üzletedhez különböző kipróbált weboldalakat. Az üzleti érdeklődőid számára ingyenes online-prezentációt. A termékérdeklődőid számára ingyenes WellBizWellness Check-et. Átfogóonline-képzést (oktatóközpont). Napi audiós tréninget & információkat - így mindig tudod irányítani az eseményeket. Emlékeztető funkcióval ellátott naptárt -Ez a rendszer a munka- és határidő tervedet készíti el. Az üzlet minden területéhez kapcsolódó fórumokat. Különböző üzleti területeidről származókapcsolataid pontos áttekintését. Minden területen nagyrészt automatizált eljárási szakaszokat, melyek lépésről lépésre megadják, hogy kivel, mikor, mit kell tenned. Automatizált feladatsort -azért, hogy a napi feladataidat a legjobban oldd meg és ne feledkezz meg semmiről sem. Központilag irányított hírleveleket, emlékeztető eket -azért, hogy az üzleti kapcsolataid rendszeresen tájékoztatást kapjanak. Webes eket - a munkavégzés bármely számítógépről történhet. WellBiz-Advertising szolgáltatást, üzleti és termékérdeklődők rendeléséhez. és még sok mást is. Mindezen szolgáltatások éjjel nappal elérhetők! A WellBiz Prémium Center az első 14 napban ingyenesen áll rendelkezésedre és szabadon dönzhetsz, hogy a továbbiakban használni kívánod-e. A használati díj megfizetésére 3 mód közül választhatsz (ez a díj az online irodád virtuális bérlete): 3 havi bérlet 187,50, tehát 62,50 havonta 6 havi bérlet 345,-, tehát 57,50 havonta 12 havi bérlet 630,-, tehát 52,- havonta

45 Marketingterv kezdési lehetőség JAVASLAT: A vezető csapattárssal tisztázd, hogy mit javasol és számodra, mit tart megfelelőnek, a célodtól és a kvalifikációtól függően. IBP licensz az üzleted elindításához Herbalife tanácsadóvá egy tanácsadói (üzleti) csomag megvásárlásával válik az ember -ez az IBP = Nemzetközi üzleti csomag (Liszensz több mint 70 országra), melyben a Te Herbalife ID (azonosító) számod és saját fogyasztásra 1 hónapra elegendő termékek vannak. Ez a csomag kb. 30 ezer Ft-ba kerül és a Tanácsadódnál, a Te szponzorodnál tudod megrendelni. Előnyök: A termékek rendelési lehetősége 25% engedménnyel Ingyenes hozzáférést a TanácsadóCenterhez, mely tartalmaz minden alapinformációt és az első lépéseket az üzleted felépítéséhez. Ingyenes hozzáférést a WellComeonline felülethez részletes információkkal a termékekről, sok információt a Herbalife-ról és egy online audio könyvtárat sok tapasztalati beszámolóval. A szponzorod termékfogyasztóként gondoz Téged. A 20 lépés siker tervét szponzorod támogatásával. A következő lépések a Herbalife marketingtervében a WellBiz-zel: VIP (vezető) Tanácsadó 500 volumenponttal: Ha egyszer eléred ezt a szintet, a következő előnyöket élvezheted: Tanácsadó előnyeit (lásd fent). Magasabb keresti lehetőség, mert az engedményedmár nem 25% hanem 35%. Már megtetted az első lépést a Supervisor kvalifikációhoz. Teljeskörű lehetőség csapatépítéshez és a csapattársak támogatásához. Hozzáférés a WellBiz Prémium Centerhez, jobban mondva a teljes online irodához, minden funkció és eszköz használatának lehetősége, amit a WellBiz kínál az üzleted növekedéséhez és legjobb támogatásához. A VIP (vezető tanácsadó) szintet 2 módon érheted el: Gyűjts össze 500 volumenpontot egy naptári hónapban a Herbalife-nál leadott rendeléseidddel. Adj le a Herbalife-nál egy 500 volumenpontos rendelést (35%-os engedménnyel: kb.: 160 ezer Ft.) Supervisor 5K Gyűjts össze volumenpontot 12 hónap alatt, hogy Supervisorrá kvalifikálj és a Supervisorok összes előnyét élvezhesd. Supervisor 4000 volumenponttal (vállalkozás beindítása) Ha egyszer elérte ezt a szintet az alábbi előnyöket élvezheted: A Tanácsadók, VIP Tanácsadók vagy SuccesBuilderek minden előnye (lásd fentebb) Magasabb kereseti lehetőség, mert a termékeket 50%-os engedménnyel tudod megvásárolni. 8-25% közötti köztes nyereség Az első 3 szinteden levő csapattársak forgalma utáni 5% jutalék Speciális képzési lehetőségek audio & videokonferencia keretében és élő rendezvényeken A Supervisor szintet 3 módod érheted el: Gyűjts össze 1 naptári hónapban összesen 4000 volumenpontot közvetlenül a Herbalife-nál. Adj le egy 4ezer volumenpontos rendelést a Herbalife-nál (42%-os engedménnyel költsége kb ezer Ft) Adj le 2 egymást követő hónapban volumenpontos rendelést a Herblife-nál.

46 Headline Arial 32pt / Bold Text Arial 24pt Bold Sub-Text Arial 20pt - Bold

20 lépés a sikerhez. Tanácsadótól a Supervisori szintig

20 lépés a sikerhez. Tanácsadótól a Supervisori szintig 20 lépés a sikerhez Tanácsadótól a Supervisori szintig 1. Lépés Csatlakozás Töltse ki a tanácsadói szerződést 1 2 példányt postázza el a Herbalife-nak 3 példányt (rózsaszín)a szponzorának adja át 4 példányt

Részletesebben

Marketing Terv Fejlesztések

Marketing Terv Fejlesztések KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK Általános információk: 1: Melyek a Herbalife Marketing Terv fejlesztései? 1: Azért hogy segítsünk még az eddigieknél is nagyobb sikereket elérni Tanácsadóinknak a Herbalife Üzleti

Részletesebben

A szakértők egyetértenek abban, hogy a Marketing Terv fejlesztések nyertese Ön!

A szakértők egyetértenek abban, hogy a Marketing Terv fejlesztések nyertese Ön! A szakértők egyetértenek abban, hogy a Marketing Terv fejlesztések nyertese Ön! Ez egy teljesen új dimenziót ad szervezete fejlesztésére. Mostantól emberei azt érezhetik, hogy nem egyszerűen egy állomáson

Részletesebben

GYORS START. Előadás sorozatunkkal kívánunk segítséget adni egy nagy, sikeres FOREVER vállalkozás felépítéséhez.

GYORS START. Előadás sorozatunkkal kívánunk segítséget adni egy nagy, sikeres FOREVER vállalkozás felépítéséhez. Előadás sorozatunkkal kívánunk segítséget adni egy nagy, sikeres FOREVER vállalkozás felépítéséhez. GYORS START T É G Y T Ö B B E T, M I N T A M I M Á S O K S Z E R I N T S Z Ü K S É G E S! FOREVER LIVING

Részletesebben

Hogyan tervezz? 45 óra munka 1 héten. 20 óra munka 1 héten. 10 telefonhívás. 26 27 telefonhívás. 8 sikeres meghívás 21 sikeres meghívás

Hogyan tervezz? 45 óra munka 1 héten. 20 óra munka 1 héten. 10 telefonhívás. 26 27 telefonhívás. 8 sikeres meghívás 21 sikeres meghívás Hogyan tervezz? 20 óra munka 1 héten 45 óra munka 1 héten 10 telefonhívás 26 27 telefonhívás 8 sikeres meghívás 21 sikeres meghívás 7 találkozó 4 csatlakozó 18 találkozó 10 csatlakozó Csatlakozónként 100

Részletesebben

KÖTELEZD EL ÉS ÉLVEZD A GYÜMÖLCSÉT KÖTELEZETTSÉGVÁLLALÁSI NYILATKOZAT

KÖTELEZD EL ÉS ÉLVEZD A GYÜMÖLCSÉT KÖTELEZETTSÉGVÁLLALÁSI NYILATKOZAT KÖTELEZD EL ÉS ÉLVEZD A GYÜMÖLCSÉT KÖTELEZETTSÉGVÁLLALÁSI NYILATKOZAT HAJTSD VÉGRE EZT A TERVET & ÉS MÁR EL IS INDULTÁL A SIKERHEZ VEZETŐ ÚTON Gratulálunk a döntésedhez, amellyel az általunk RAIN-nek nevezett

Részletesebben

A kiegyensúlyozott táplálkozás alapja

A kiegyensúlyozott táplálkozás alapja A kiegyensúlyozott táplálkozás alapja Formula 1 Shake Formula 2 Multivitaminkomplex Rost tabletta Herbalife Formula 1 shake - egészséges étkezés Az ízletes Formula 1 shake finom, könnyen elkészíthető egészséges

Részletesebben

CW7 ÖSSZEFOGLALÓ AZ ÚJ FEJLESZTÉSEKRŐL

CW7 ÖSSZEFOGLALÓ AZ ÚJ FEJLESZTÉSEKRŐL CW7 ÖSSZEFOGLALÓ AZ ÚJ FEJLESZTÉSEKRŐL A CW7 úgy döntött, hogy fejlesztéseket hajt végre a Juttatási Rendszerben, és jutalmazza Értékesítési Partnerei erőfeszítéseit, amennyire csak lehetséges. A kifizetési

Részletesebben

Hogyan kereshetsz pénzt a Deal-ből Kereskedő / kedvezményadó partner regisztrálása Kereskedő adatok feltöltése Egy ajánlat összeállítása

Hogyan kereshetsz pénzt a Deal-ből Kereskedő / kedvezményadó partner regisztrálása Kereskedő adatok feltöltése Egy ajánlat összeállítása 2012. Augusztus 7. Mai témák Hogyan kereshetsz pénzt a Deal-ből Kereskedő / kedvezményadó partner regisztrálása Kereskedő adatok feltöltése Egy ajánlat összeállítása Szöveges információk Matek A kereskedő

Részletesebben

Céljaim 2014-re, hogy még sikeresebb legyek!

Céljaim 2014-re, hogy még sikeresebb legyek! Céljaim 2014-re, hogy még sikeresebb legyek! A mai dátum:... FONTOS! Szánj erre a gyakorlatra elég időt! Legalább fél órára, de lehet, hogy egy órára is szükséged lesz. Adj magadnak időt, hogy tényleg

Részletesebben

TIENS Ösztönző Programok 2012

TIENS Ösztönző Programok 2012 Érd el a csillagokat! TIENS Ösztönző Programok 2012 Szeretnél itt nyaralni idén? Ösztönző programok 2012 Beléptetési Program Különleges díjak a Gyors szintlépők Hűségprogramok Hűséges Tanácsadó Program

Részletesebben

One-Line-Online The Green Line. Marketing Terv

One-Line-Online The Green Line. Marketing Terv One-Line-Online The Green Line Marketing Terv Globális Üzlet One-Line-Online Marketing Terv One-Line-Online Marketing Terv Köszöntünk Ebben a füzetben megismerkedhetsz a One-Line-Online The Green Line

Részletesebben

Kereseti lehetőségek a Smart Media-nál

Kereseti lehetőségek a Smart Media-nál Kereseti lehetőségek a Smart Media-nál http://lzsolt1965.smartmediatechnologies.com http://lzsolt1965.homepagepays.com 1. Advertising Bonus (Hirdető ügyfeled után járó BÓNUSZ) 25% minden behozott hirdető

Részletesebben

EGY CSAPAT EGY ÁLOM juttatási terv

EGY CSAPAT EGY ÁLOM juttatási terv EGY CSAPAT EGY ÁLOM juttatási terv KISKERESKEDELMI ÁRRÉS Közvetlen értékesítés: Azonali kifizetés A regisztrált tagok számos nagytételű csomagot megvásárolhatnak. Ezek a csomagok termékeket tartalmaznak

Részletesebben

EGÉSZség +BOLDOGSÁG teremtő IMA

EGÉSZség +BOLDOGSÁG teremtő IMA EGÉSZség +BOLDOGSÁG teremtő IMA Mágikus SZERtartás EGÉSZséges +boldog ÉLETedért! INGYENES EGÉSZséget és boldogságot teremtő IMA Mágikus SZERtartás, amit otthonodban végezhetsz EGÉSZséges +BOLDOG életedért!

Részletesebben

1. TERMÉKPROMÓCIÓ Új Tanácsadók részére Csak Tiens júliusban:

1. TERMÉKPROMÓCIÓ Új Tanácsadók részére Csak Tiens júliusban: TIENS Ösztönző Programok 2015-2016 A TIENS Európa régiója 2015 júliusától ismét útjára indít ösztönző programokat azzal a céllal, hogy a Tanácsadóknak extra motivációt és díjat kínáljon a kimagasló teljesítményekért.

Részletesebben

Értékesítési és Marketingterv

Értékesítési és Marketingterv 2555-HL-IBO-Book-3-HU.qxd 21/11/06 11:04 Page 19 Értékesítési és Marketingterv 2555-HL-IBO-Book-3-HU.qxd 21/11/06 11:04 Page 20 Áttekintés A Herbalife Marketingterve egyedi lehetœségeket kínál Önnek, amelyek

Részletesebben

MI AZ A KÖZÖSSÉGI MÉDIA MARKETING?

MI AZ A KÖZÖSSÉGI MÉDIA MARKETING? A közösségi média gyorsan utoléri az e-mail-t, amely eddig az elsőszámú online adat- és hírmegosztási módszer volt. A Facebook-nak már 1 milliárdnál is több felhasználója van, a Twitteren 55 millió üzenetet

Részletesebben

Marketing Terv. Út a sikerhez! A Te utad!

Marketing Terv. Út a sikerhez! A Te utad! Marketing Terv Út a sikerhez! A Te utad! Marketing Terv Termékek kategóriája Természetes termékek wellness / egészség / szépség Háztartási cikkek és tisztítószerek Független márkák egy helyen Marketing

Részletesebben

FIC Szabályozás - Mit jelent ez Önnek. 2014. november

FIC Szabályozás - Mit jelent ez Önnek. 2014. november FIC Szabályozás - Mit jelent ez Önnek 2014. november FIC szabályozás összefoglaló Mi az. a FIC szabályozás? A FIC a Élelmiszer Információ a Fogyasztóknak rövidítése (Food Information for Consumers). A

Részletesebben

Egy nagyon egyszerű módszer - avagy hogyan egészítheted ki a jövedelmedet anélkül, hogy bármit is el kellene adnod

Egy nagyon egyszerű módszer - avagy hogyan egészítheted ki a jövedelmedet anélkül, hogy bármit is el kellene adnod Tárgy: [SPEC1]! Egy nagyon egyszerű módszer, avagy siker 8 lépésben... Egy nagyon egyszerű módszer - avagy hogyan egészítheted ki a jövedelmedet anélkül, hogy bármit is el kellene adnod Kedves [SPEC1]!

Részletesebben

Egészséges ételek, életmódjához igazodva

Egészséges ételek, életmódjához igazodva 1 w 01/10 5299-Herbalife Formula 1 Shakes & Express Bar Gatefold ID: 5299-F1 Shakes & Exp Bar Gatefold_HU Egészséges ételek, életmódjához igazodva Formula 1 Shake a megfelelő testsúly-kontroll megoldás

Részletesebben

Kincskereső üzemmód: Hol a titok? Mi a trükk? Keressük meg a NAGY kiugrási pontot! 1. HIBA

Kincskereső üzemmód: Hol a titok? Mi a trükk? Keressük meg a NAGY kiugrási pontot! 1. HIBA Sokan arra várnak, hogy egyszercsak eljön majd az ő idejük és beindul az üzlet. Tanulják a marketinget, olvasnak róla mit kell tenni, eljárnak rendezvényekre, minden ötletbe belefognak, de valahogy soha

Részletesebben

VELÜNK MINDEN ÖNRŐL SZÓL 2015 A TE ÁLMAID VELÜNK VALÓRA VÁLNAK TM

VELÜNK MINDEN ÖNRŐL SZÓL 2015 A TE ÁLMAID VELÜNK VALÓRA VÁLNAK TM VELÜNK MINDEN ÖNRŐL SZÓL 2015 A TE ÁLMAID VELÜNK VALÓRA VÁLNAK TM FEDEZZEN FEL EGY RENDKÍVÜLI LEHETŐSÉGET! Szeretne vonzó lenni és szeretné jól érezni magát? Szeretne több pénzt keresni? Szeretne több

Részletesebben

Egy nagyon egyszerű módszer - avagy hogyan egészítheted ki a jövedelmedet anélkül, hogy bármit is el kellene adnod

Egy nagyon egyszerű módszer - avagy hogyan egészítheted ki a jövedelmedet anélkül, hogy bármit is el kellene adnod Ebből a tortából most Te is vághatsz magadnak egy szeletet [SPEC1]! Egy nagyon egyszerű módszer - avagy hogyan egészítheted ki a jövedelmedet anélkül, hogy bármit is el kellene adnod Kedves [SPEC1]! Először

Részletesebben

SEGÍTÜNK, HOGY SEGÍTHESS!

SEGÍTÜNK, HOGY SEGÍTHESS! SEGÍTÜNK, HOGY SEGÍTHESS! Heavenly Flowers Marketing bemutató A Heavenly flowers értékesítése kizárólag Multi Level Marketing rendszerben, egy egységes nemzetközi marketing koncepció alapján történik!

Részletesebben

Egészséges táplálkozás. Készítette: Friedrichné Irmai Tünde

Egészséges táplálkozás. Készítette: Friedrichné Irmai Tünde Egészséges táplálkozás Készítette: Friedrichné Irmai Tünde Szívbarát szivárvány Értelmezési példa A lényeg, hogy húsfélékből napi 2-3 egységet javasolt fogyasztani. 1 egységnyi mennyiségek: 5-10

Részletesebben

Lesz egy saját weboldalunk ahol önmagát kínálja az üzlet. A regisztrációval tagsági jogosultságot szereztünk, Basic csomagnál havi 5$-os

Lesz egy saját weboldalunk ahol önmagát kínálja az üzlet. A regisztrációval tagsági jogosultságot szereztünk, Basic csomagnál havi 5$-os A Freeway To Success hasonlóan gondolkodó vállalkozók csapata, amely azért működik együtt, hogy tagjainak biztosítsa a vagyonteremtéshez szükséges eszközöket és információkat. A Freeway To üzlettulajdonosokból,

Részletesebben

Üzleti siker Neked. Gyorsan.

Üzleti siker Neked. Gyorsan. Prezentáció Üzleti siker Neked. Gyorsan. A WENYARD Játék, Kereskedés és Hálózatépítés. A legbőkezűbb bónuszokkal, ajándékokkal és valós idejű platformokkal. Egy pénzügyi ügyességi játék: Virtuális kereskedési

Részletesebben

Üdvözöljük az oldalon, ami fizet

Üdvözöljük az oldalon, ami fizet Üdvözöljük az oldalon, ami fizet Egy korszakalkotó aukciós rendszer igazságos bónusztervvel - a tagok építették a tagok részére Szövetkezetek A Szövetkezetek a tagok birtokában álló üzletek 100 millió

Részletesebben

Tarts lépést a fogyasztói igényekkel!

Tarts lépést a fogyasztói igényekkel! Tarts lépést a fogyasztói igényekkel! KLIKKPATIKA CSOMAG Patika sorban állás nélkül A KlikkPatika Csomaggal olyan megoldást kínálunk, amellyel a mai fogyasztói igényeknek megfelelő kiszolgálást teszünk

Részletesebben

CÉLZOTT TÁPLÁLKOZÁS Herbalife Formula 1 - Tápláló shake Italpor - Vanília ízű (550g) ,387 10,039 13,070 9,888 8,696 7,862 6,908

CÉLZOTT TÁPLÁLKOZÁS Herbalife Formula 1 - Tápláló shake Italpor - Vanília ízű (550g) ,387 10,039 13,070 9,888 8,696 7,862 6,908 800 790494 - Ordini Telefonici 800 790495 - Ordini via fax 800 780495 - Ordini Automatici Érvényes: 2015. április 14-től Herbalife Magyarország Kereskedelmi Kft. Office Campus, 1097 Budapet, Gubacsi út

Részletesebben

Indítsd el az üzleted

Indítsd el az üzleted Indítsd el az üzleted 1 Építsd fel a stratégiád A következő oldalakon adunk neked egy induló tervet. Kövesd a lépéseket. Légy türelmes, és ne add fel. Csak a kemény munka hoz eredményt. Minden üzlet magja

Részletesebben

Európa Régió ösztönző programok Január 2016

Európa Régió ösztönző programok Január 2016 Európa Régió ösztönző programok Január 2016 1 Január 2016 25 Január 2016 Bevezetés Európai Régió küldetése az értékesítési volumen és az új csatlakozók számának növelése 2016-ban is! A 2016-os év méltó

Részletesebben

6. óra TANULÁSI STÍLUS

6. óra TANULÁSI STÍLUS 6. óra TANULÁSI STÍLUS CÉL: az egyén jellemzőinek megfelelő tanulási stílus kialakítása. Eszközök: A TANULÁSI STÍLUS KÉRDŐÍV kinyomtatva (a tanulói létszámnak megfelelő példányszámban). A Kiértékelés kinyomtatva

Részletesebben

www.conligushungary.com Jutalékterv

www.conligushungary.com Jutalékterv Jutalékterv Ak-váló csomag- Regisztráció Az ak-vációs csomagunk biztosítja a helyed a vállalatban és megadja neked a szükséges információkat, hogy hogyan indulj a OneCoin- al. A kezdőcsomag információkat

Részletesebben

ÖTLET / VÁLLALKOZÁS VALIDÁLÓ MARKETING KÉRDŐÍV A vállalkozás neve: Gardena Kertészet

ÖTLET / VÁLLALKOZÁS VALIDÁLÓ MARKETING KÉRDŐÍV A vállalkozás neve: Gardena Kertészet ÖTLET / VÁLLALKOZÁS VALIDÁLÓ MARKETING KÉRDŐÍV A vállalkozás neve: Gardena Kertészet I. KÉRDÉS SOR: MINTA Töltsd ki az alábbi táblázatot a jelenlegi gondolataid, tudásanyagod, feltételezéseid alapján.

Részletesebben

Voltál-e valaha olyan üzletben

Voltál-e valaha olyan üzletben Voltál-e valaha olyan üzletben Ahol nagyobb összeget kellett fizetned azért, hogy elkezdhesd? Hát elszúrtad. Akartál-e valaha passzív jövedelmet teremteni de havonta kellett fizetned azért, hogy majd egyszer

Részletesebben

Az anyagi függetlenség képlete. A legjobb kérdés: Miért kell, hogy SOK pénzed legyen? Egyáltalán... A sok pénz jó dolog? Vagy rossz? Vizsgáljuk meg!

Az anyagi függetlenség képlete. A legjobb kérdés: Miért kell, hogy SOK pénzed legyen? Egyáltalán... A sok pénz jó dolog? Vagy rossz? Vizsgáljuk meg! Az anyagi függetlenség képlete A legjobb kérdés: Miért kell, hogy SOK pénzed legyen? Egyáltalán... A sok pénz jó dolog? Vagy rossz? Vizsgáljuk meg! Mi a pénz? A pénz alapvetően ENERGIA. Igaz? Mi az energia?

Részletesebben

Argent Global Network céget

Argent Global Network céget Bemutatjuk az Argent Global Network céget Az Argent Global Network cég Belize-ben regisztrált vállalat, amely sikeresen párosítja egy profi network marketingesekből álló nemzetközi csapat tapasztalait.

Részletesebben

Hol hallottál az SFI-ről? Mi volt az elsődleges oka, hogy belekezdtél az SFI üzletbe? Anyanyelved. Volt már saját üzleted?

Hol hallottál az SFI-ről? Mi volt az elsődleges oka, hogy belekezdtél az SFI üzletbe? Anyanyelved. Volt már saját üzleted? Banner/Hirdetés Barát/munkatárs Weboldal hirdetés vagy cikk Hírlevél / Hirdetés vagy cikk Kereső motor Hírek Képeslap / nyomtatott sajtóhirdetés Hol hallottál az SFI-ről? * Az alatta levő szövegdobozt

Részletesebben

SMART DIET. Táplálkozási kézikönyv

SMART DIET. Táplálkozási kézikönyv SMART DIET Táplálkozási kézikönyv A Smart Diet diéta segítségével elégetheti a különböző területekről a zsírpárnákat, különösen a hasról, lábakról, és a karokról. Többféle diéta létezik. Vannak szétválasztó

Részletesebben

7 TERMÉKHASZNÁLAT ÉS ELADÁS

7 TERMÉKHASZNÁLAT ÉS ELADÁS 7 TERMÉKHASZNÁLAT ÉS ELADÁS Ez a téma nagyon nyilvánvalónak tűnhet, de tapasztalataim szerint ez az egyik legfélreértettebb része az üzletnek. Minden üzlet, vállalkozás, cég elad valamit. Rendszerint megoldást

Részletesebben

Üzleti siker neked.gyorsan.

Üzleti siker neked.gyorsan. Hálózati bemutató Üzleti siker neked.gyorsan. A Wenyard a Játék, Kerseskedés és Hálózatépítés. A leg nagylelkűbb bónuszokkal, ajándékokkal és valós idejű platformokkal. Az Aréna egy pénzügyi játék haladó

Részletesebben

E-DiscountGroup Közösségi modell

E-DiscountGroup Közösségi modell E-DiscountGroup Közösségi modell Köszöntünk az E-DiscountGroup csapatában! Talán nem is gondoltad amikor regisztráltál, hogy megtetted az első lépést, ami megváltoztathatja az életed. Lehet, hogy azért

Részletesebben

LYCONET COMPENSATION PLAN (LYCONET JUTTATÁSI TERV)

LYCONET COMPENSATION PLAN (LYCONET JUTTATÁSI TERV) YOUR SHOPPING NETWORK LYCONET COMPENSATION PLAN (LYCONET JUTTATÁSI TERV) A független Lyconet Marketereknek szóló Lyconet Megállapodás 1. sz. melléklete Médiatulajdonos és -kiadó: Lyoness Europe AG Bahnhofstrasse

Részletesebben

Termékhasználati. útmutató. Mi van benne számodra?

Termékhasználati. útmutató. Mi van benne számodra? Termékhasználati útmutató Mi van benne számodra? Optimalizálja a sejtjeid működését Az ASEA a világ első és egyetlen redox kiegészítő készítménye. A redox jelzőmolekulák létfontosságú szerepet töltenek

Részletesebben

Így költözz külföldre Csekklista Hogy ne maradjon ki semmi!

Így költözz külföldre Csekklista Hogy ne maradjon ki semmi! Így költözz külföldre Csekklista Hogy ne maradjon ki semmi! Készítette: Votisky Petra expat-coach, pszichológus 1 Tartalom 6-12 hónappal a költözés előtt 5. oldal 4-6 hónappal a költözés előtt 8. oldal

Részletesebben

és amiről szó lesz ma este:

és amiről szó lesz ma este: és amiről szó lesz ma este: Ismerje meg az elsők között napjaink egyik legnagyobb e-kereskedelni Projectjét és mindent arról, hogyan kereshet passzív jövedelmet személyes részvétel nélkül vagy hogyan építhet

Részletesebben

Hogyan indítsd el a saját profitáló online vállalkozásod

Hogyan indítsd el a saját profitáló online vállalkozásod Hogyan indítsd el a saját profitáló online vállalkozásod (Útmutató, hogyan indítsd el és működtesd saját online vállalkozásod) Szakmáry Martin Tartalomjegyzék Bevezetés...3 1. fejezet Mi az oka, hogy internetes

Részletesebben

EGÉSZSÉGES REGELI Bemutató FORGATÓKÖNYVE

EGÉSZSÉGES REGELI Bemutató FORGATÓKÖNYVE EGÉSZSÉGES REGELI Bemutató FORGATÓKÖNYVE (Ugyanaz a módszer az Életmód Klubban vagy azon kívül megtartott Bemutató esetén) Általános TANÁCSOK: A találkozás alkalmával Aloé italt, Instant Teát és F1 Shaket

Részletesebben

BÉTA fázisból Pre-Launch FEJLESZTÉSEK

BÉTA fázisból Pre-Launch FEJLESZTÉSEK BÉTA fázisból Pre-Launch FEJLESZTÉSEK Készen állunk, hogy elvégezzük a fejlesztéseket, és készen állunk, hogy előre lépjünk az elképzelhető legnagyobb lehetőség kiépítésében! GYORS INDULÁSI JUTALMAK 1.

Részletesebben

TE HOGY LÁTOD? Kampányolj az országos felmérés mellett, ahol a gyerekek elmondhatják a véleményüket az őket érintő témákban!

TE HOGY LÁTOD? Kampányolj az országos felmérés mellett, ahol a gyerekek elmondhatják a véleményüket az őket érintő témákban! HOGYAN CSATLAKOZHATSZ A TE HOGY LÁTOD? KAMPÁNYHOZ? Kampányolj az országos felmérés mellett, ahol a gyerekek elmondhatják a véleményüket az őket érintő témákban! Mi ez az egész? A Te hogy látod? kampány

Részletesebben

Ismerd meg a vászonkép készíttetés legnagyobb buktatóit! (9 perc alatt)

Ismerd meg a vászonkép készíttetés legnagyobb buktatóit! (9 perc alatt) Ismerd meg a vászonkép készíttetés legnagyobb buktatóit! (9 perc alatt) És tudd meg, hogyan kerülheted el mindet! vaszonkepszalon.hu Ebben a kis doksiban igyekeztünk összegyűjteni neked azokat a buktatókat,

Részletesebben

Az első lépés a csúcshódításhoz

Az első lépés a csúcshódításhoz Az első lépés a csúcshódításhoz Akinek nincs célja, arra van kárhoztatva, hogy annak dolgozzon, akinek van. kattints az alábbi lehetőségekre a navigáláshoz: [Szupernő Program honlap] [Tartalomjegyzék]

Részletesebben

AMWAY ÉRTÉKESÍTÉSI ÉS MARKETING TERV A TERV MEGÉRTÉSE AMWAY ÉRTÉKESÍTÉSI ÉS MARKETING TERV

AMWAY ÉRTÉKESÍTÉSI ÉS MARKETING TERV A TERV MEGÉRTÉSE AMWAY ÉRTÉKESÍTÉSI ÉS MARKETING TERV AMWAY ÉRTÉKESÍTÉSI ÉS MARKETING TERV A TERV MEGÉRTÉSE 1 ÜZLETÜNK ALAPJA Az Amway Értékesítési és marketing terv a mai napig a vállalat alapítói, Rich DeVos és Jay Van Andel által 1959-ben kialakított első

Részletesebben

EMBERKÖZPONTÚ ONLINE MARKETING A SZEMÉLYRE SZABOTT ÜZENETEK MŰVÉSZETE

EMBERKÖZPONTÚ ONLINE MARKETING A SZEMÉLYRE SZABOTT ÜZENETEK MŰVÉSZETE EMBERKÖZPONTÚ ONLINE MARKETING A SZEMÉLYRE SZABOTT ÜZENETEK MŰVÉSZETE ONLINE MARKETINGRŐL 20 PERCBEN Lehetséges ez? Elérhető célok: Nyitottá, gátlásmentessé válni a téma iránt Feltérképezni a személyes

Részletesebben

3 lépés az megtérülő PPC kampányhoz. Taubert István

3 lépés az megtérülő PPC kampányhoz. Taubert István 3 lépés az megtérülő PPC kampányhoz Ha tetszett, töltsd le, add tovább ismerősödnek, akinek jól jöhet, vagy egyszerűen oszd meg a scribd.com on, vagy bárhol Avagy: hogyan minimalizálhatom a költségeim,

Részletesebben

Minden Üzleti Siker Történetben Van Egy Közös Dolog...

Minden Üzleti Siker Történetben Van Egy Közös Dolog... Ez a PowerPoint prezentáció csak akkor minősül pontosnak és naprakésznek, ha www.mobrabus.com oldalról van letöltve Minden Üzleti Siker Történetben Van Egy Közös Dolog... A Mo Brabuson a jövedelem egyáltalán

Részletesebben

Megbízási szerződés. név: (adószám:. ) cím: (céges kapcsolat tartó:..)

Megbízási szerződés. név: (adószám:. ) cím: (céges kapcsolat tartó:..) Megbízási szerződés A szerződést kötő felek, egyrészről: Név: Metz István ev. Székhely: 7130. Tolna, Deák F. u. 69. Adószám: 74358302-1-37 Nemzetközi adószám: HU74358302 Nyilvántartási szám: 39417096 Bankszámlaszám:

Részletesebben

Vásárlói visszatérítés SCC Jutaléka Ajánlói Jutalék Visszatérítés

Vásárlói visszatérítés SCC Jutaléka Ajánlói Jutalék Visszatérítés 1 Kompenzációs Terv Shopping Center Network Central LTD A Shopping Center Network Central Ltd. A Shopping Center Network Central Ltd. (továbbiakban: SCC), egy olyan Nemzetközi Törzsvásárlói Közösség, ami

Részletesebben

A jó CRM - amikor már nem Te vadászol az ügyfelekre

A jó CRM - amikor már nem Te vadászol az ügyfelekre A jó CRM - amikor már nem Te vadászol az ügyfelekre Képzeld el az ÁLOM ügyfeled! Pont az érdekli, ami Neked van Pont olyan a cégmérete, ami Neked ideális Akár hosszú hónapokig kitartóan tárgyal Tájékozott

Részletesebben

A kiadványt a TÁRS Projekt Foglalkoztatási Munkacsoportja állította össze

A kiadványt a TÁRS Projekt Foglalkoztatási Munkacsoportja állította össze DOLGOZNI JÓ! 1. A kiadvány az EFOP-1.9.1-VEKOP-15-2016-00001 kódszámú TÁRS PROJEKT Szociális intézményi férőhely kiváltási szakmai koordinációs műhely kialakítása című kiemelt projekt keretében készült.

Részletesebben

képzelje el, hogy csúcsformában van tápanyagokkal feltöltve, egészségesen, feltöltődve Tanácsadói Útmutató

képzelje el, hogy csúcsformában van tápanyagokkal feltöltve, egészségesen, feltöltődve Tanácsadói Útmutató képzelje el, hogy csúcsformában van tápanyagokkal feltöltve, egészségesen, feltöltődve Tanácsadói Útmutató Minden ember számára egyértelmű, hogy a csúcsformához lenyűgöző alak, átfogó fittség és egy egészségesebb

Részletesebben

LEADEREK ÚTMUTATÓJA NIKE- ALKALMAZÁSOK

LEADEREK ÚTMUTATÓJA NIKE- ALKALMAZÁSOK NIKE- ALKALMAZÁSOK Ez a szimbólum a képzés levezetéséhez adott tippeket jelzi. Szükséged lesz a store egyik eszközére, amelyen rajta vannak az elérhető Nike-alkalmazások. BEVEZETÉS NIKE- ALKALMAZÁSOK EZT

Részletesebben

A változás szabadsága I.

A változás szabadsága I. Hollenda Zsolt A változás szabadsága I. www.tudatossag.hu www.tokeleteselet.hu Munkafüzet Tartalomjegyzék Miért vagyunk itt?... 3 Megéri változtatni?... 4 Sosem késő... 5 Sorsunk a saját kezünkben van!...

Részletesebben

Bevezetési Szolgáltatások. Induljunk el együtt!

Bevezetési Szolgáltatások. Induljunk el együtt! Bevezetési Szolgáltatások Induljunk el együtt! Miért érdemes Kickstart szolgáltatást igénybe venni? A sikeres CRM bevezetés üzleti és folyamatkialakítási kihívás. Valós környezetben bizonyított best practice-ek

Részletesebben

NÁLAM A KONTROLL! Önsegítő munkafüzet. Ötlet in. www.knowcannabis.org.uk Fordította és átdolgozta: Gelsei Bernadett, 2009 Lektorálta: dr Rácz József

NÁLAM A KONTROLL! Önsegítő munkafüzet. Ötlet in. www.knowcannabis.org.uk Fordította és átdolgozta: Gelsei Bernadett, 2009 Lektorálta: dr Rácz József NÁLAM A KONTROLL! Önsegítő munkafüzet Ötlet in. www.knowcannabis.org.uk Fordította és átdolgozta: Gelsei Bernadett, 2009 Lektorálta: dr Rácz József TARTALOMJEGYZÉK Bevezető I. Útmutató I/1. Nemet mondás,

Részletesebben

Kereskedés a tőzsdén

Kereskedés a tőzsdén Kereskedés a tőzsdén Egy kis ismétlés a tőzsde Térben és időben koncentrált piac A kereskedés az áru jelenléte nélkül történik Szabályozott piac törvény szabályozza a működést és a kereskedés módját Közvetlenül

Részletesebben

ÜZLETASSZONY MESTERFOKON

ÜZLETASSZONY MESTERFOKON ÜZLETASSZONY MESTERFOKON Az Üzlet, amire Vágysz, az Élet, amit Megérdemelsz PROGRAM MODUL TARTALOM Üzletasszony Mesterfokon 1 Üzleti Coaching Program Modul 1. Kristálytiszta Üzleti Célok Minden, de Minden

Részletesebben

Útmutató a jövedelem és növekedés eléréséhez

Útmutató a jövedelem és növekedés eléréséhez Valóra váltjuk álmát az egy életen át tartó anyagi biztonságról Útmutató a jövedelem és növekedés eléréséhez Áttekintés Érvényes 2012. június 28-tól Akár csak néhány dollárral szeretné havi keresetét kiegészíteni,

Részletesebben

17 stratégia a biztonsági pénztartalék képzéséhez, és miért kritikusan fontos ez?

17 stratégia a biztonsági pénztartalék képzéséhez, és miért kritikusan fontos ez? 1 / 5 2013.05.13. 11:12 A közösségről Bemutatkozás Kapcsolat Partnereink Kezdőlap Blog Cikkek Videók Idézetek Fórum Jótékonyság Jelentkezz a csapatunkba! Címlap» Cikkek 17 stratégia a biztonsági pénztartalék

Részletesebben

MÉDIAAJÁNLAT SZAKEMBEREK SZÁMÁRA. www.szepsegbroker.hu

MÉDIAAJÁNLAT SZAKEMBEREK SZÁMÁRA. www.szepsegbroker.hu MÉDIAAJÁNLAT SZAKEMBEREK SZÁMÁRA www.szepsegbroker.hu Érvényes: 2010. december 31-ig Dr. Szabó Judit Anna Gyógyszerész Szépség Bróker Mobil: 06 30 985 6602 E-mail: szabo.judit@szepsegbroker.hu A SzépségBróker.hu

Részletesebben

MI AZ A NIKE.COM? LEADEREK ÚTMUTATÓJA SZÓLÍTSD MEG

MI AZ A NIKE.COM? LEADEREK ÚTMUTATÓJA SZÓLÍTSD MEG MI AZ A NIKE.COM? Ez a szimbólum a képzés levezetéséhez adott tippeket jelzi. Szükséged lesz a store egyik eszközére a Nike.com eléréséhez. BEVEZETÉS MI AZ A NIKE.COM? EZT A KÉPZÉS LEVEZETŐJE HANGOSAN

Részletesebben

táplálkozásunkplálkoz

táplálkozásunkplálkoz Előtte Utána - 15 KG Mi befolyásolja olja az egészséget? get? stressz ökológia Genetikus adottságok táplálkozásunkplálkoz 15 Mi az egészs szséges és s táplt pláló étkezés? Hogyan hat a táplálkozás az egészségre?

Részletesebben

Vedd fel a kapcsolatot a Kutyá Világgal. Média és Reklám

Vedd fel a kapcsolatot a Kutyá Világgal. Média és Reklám Vedd fel a kapcsolatot a Kutyá Világgal Média és Reklám 1 A kezdet- Az ötlet 2005-ben induló working-dog, összeköti a világ kutyatulajdonosait azáltal, hogy kutyáik törzskövét és adatlapját, saját munka

Részletesebben

A regisztrációhoz / vásárláshoz szükség lesz online fizetésre alkalmas VISA vagy MasterCard kártyára, vagy PayPal-ra.

A regisztrációhoz / vásárláshoz szükség lesz online fizetésre alkalmas VISA vagy MasterCard kártyára, vagy PayPal-ra. Laminine vásárlási / regisztrációs segédlet A Laminine-t a 37 országban működő LifePharm Global Network gyártja és forgalmazza, és végre Magyarországon is elérhető. Ahhoz, hogy a legkedvezőbben juthass

Részletesebben

Start: 2013. augusztus 29.

Start: 2013. augusztus 29. Start: 2013. augusztus 29. Online passzív jövedelem kötelező ajánlás nélkül! A világ első olyan programja, ahol NEM KELL SZPONZORÁLNI (!) mégis lehet pénzt keresni, jövedelmet építeni. Nagyon egyszerű

Részletesebben

Árulj te is a Krafty-n!

Árulj te is a Krafty-n! Árulj te is a Krafty-n! A krafty.hu az elso magyar online piactér, ahol a kínálat megválogatott tárgyakból áll. felkutattuk és Összegyujtöttük a legegyedibb, legeredetibb,,,kézmuves vagy kisszériás hazai

Részletesebben

HASZNOS INFORMÁCIÓK. Készítette: e-comers Kft. 2014.

HASZNOS INFORMÁCIÓK. Készítette: e-comers Kft. 2014. HASZNOS INFORMÁCIÓK Online regisztráció Mi kell hozzá? Regisztrálni kívánó jelölt Szponzorlistáról Szponzor Amway száma Szponzor vezetékneve www.fazekas-bt.hu Fazekas Géza honlapja Szponzorlista Használati

Részletesebben

dimeb Dinet Logisztika Kft Technológia munkavédelmi szakembereknek és szolgáltatóknak. Hatékonyság - Minőség - Innováció.

dimeb Dinet Logisztika Kft Technológia munkavédelmi szakembereknek és szolgáltatóknak. Hatékonyság - Minőség - Innováció. dimeb Dinet Logisztika Kft Technológia munkavédelmi szakembereknek és szolgáltatóknak. Hatékonyság - Minőség - Innováció. Mi a dimeb? A dimeb munkavédelmi szakemberek számára kifejlesztett modern technológia.

Részletesebben

Aktív szörfözőknek, ingyenesen elkezdhető 4$ készpénz mindössze néhány perc alatt

Aktív szörfözőknek, ingyenesen elkezdhető 4$ készpénz mindössze néhány perc alatt Aktív szörfözőknek, ingyenesen elkezdhető 4$ készpénz mindössze néhány perc alatt Kezdés 0$: magyarul, ingyenes Kattints a Surf Offered menüre Nézd meg, hogy van e szabad hirdetés, ha van, akkor Kattints

Részletesebben

Vedd fel a kapcsolatot a Kutyás Világgal. Média és Reklám

Vedd fel a kapcsolatot a Kutyás Világgal. Média és Reklám Vedd fel a kapcsolatot a Kutyás Világgal Média és Reklám A kezdet- Az ötlet 2005-ben induló working-dog, összeköti a világ kutyatulajdonosait azáltal, hogy kutyáik törzskövét és adatlapját, saját munka

Részletesebben

A sikeres vállalatirányítás X+I parancsolata

A sikeres vállalatirányítás X+I parancsolata A sikeres vállalatirányítás X+I parancsolata A sikeres vállalkozás vezetéséről és irányításáról szóló intelmek Budapest, 2014. Április Az AKC az MCS Kft. saját márkája! MCS Management & Controlling-Service

Részletesebben

KOMPENZÁCIÓS TERV. Ez a dokumentum minden országra vonatkozik, amellyel a CieAura üzleti kapcsolatban áll, kivéve Hong Kongot.

KOMPENZÁCIÓS TERV. Ez a dokumentum minden országra vonatkozik, amellyel a CieAura üzleti kapcsolatban áll, kivéve Hong Kongot. KOMPENZÁCIÓS TERV Ez a dokumentum minden országra vonatkozik, amellyel a CieAura üzleti kapcsolatban áll, kivéve Hong Kongot. A kereskedőink a marketingünk alapja és központja. Ők a legértékesebb szerves

Részletesebben

Ajánlói Bónusz 4x% 1 0,2 0,15 0, ,5 0,25 0, , , < 1 0,5 1 1<

Ajánlói Bónusz 4x% 1 0,2 0,15 0, ,5 0,25 0, , , < 1 0,5 1 1< 1 A Shopping Center Network Central Ltd. A Shopping Center Network Central Ltd. (továbbiakban: SCC), egy olyan Nemzetközi Törzsvásárlói Közösség, ami azon az ötleten alapszik, hogy a Vásárlókat egy törzsvásárlói

Részletesebben

Hogyan építsünk jó webáruházat? dr. Nyeste Gábor fps webügynökség ügyvezető

Hogyan építsünk jó webáruházat? dr. Nyeste Gábor fps webügynökség ügyvezető Hogyan építsünk jó webáruházat? dr. Nyeste Gábor fps webügynökség ügyvezető Kik is vagyunk? A célzott webes megoldások ügynöksége! Az e-kereskedelemről Adatok: A GKIeNET 2700 magyarországi legális webshopot

Részletesebben

100 fekvőtámasz edzésterv

100 fekvőtámasz edzésterv 100 fekvőtámasz edzésterv Edzettségi szinted megállapításához végezzünk el egy felmérést! A teszt megmutatja, hogy hogyan tervezheted meg az edzéseidet. A teszt végrehajtásához végezz annyi szabályos fekvőtámaszt,

Részletesebben

A kiadványt a TÁRS Projekt Foglalkoztatási Munkacsoportja állította össze

A kiadványt a TÁRS Projekt Foglalkoztatási Munkacsoportja állította össze DOLGOZNI JÓ! 1. A kiadvány az EFOP-1.9.1-VEKOP-15-2016-00001 kódszámú TÁRS PROJEKT Szociális intézményi férőhely kiváltási szakmai koordinációs műhely kialakítása című kiemelt projekt keretében készült.

Részletesebben

Adományozási útmutató. Hogyan szervezzünk célzott céges ajándékozást állami gondoskodásban élő gyermekeknek?

Adományozási útmutató. Hogyan szervezzünk célzott céges ajándékozást állami gondoskodásban élő gyermekeknek? Adományozási útmutató Hogyan szervezzünk célzott céges ajándékozást állami gondoskodásban élő gyermekeknek? Miért jött létre a Kicsi Pakk? A Kicsi Pakk egy céges mozgalom, amelynek célja, hogy az állami

Részletesebben

fogadalom kampány offline kampány Előkészítő kampányok Felvezető Karácsonyi kampány kampány

fogadalom kampány offline kampány Előkészítő kampányok Felvezető Karácsonyi kampány kampány offline kampány fogadalom kampány Előkészítő kampányok Felvezető kampány Karácsonyi kampány 18 nap karácsonyig 17 / 18 nap az offline vásárlásig 13 nap az online szállítási határidőig Karácsony 2017 Közösségi

Részletesebben

A NASGO 2014.02.12.-én indult el világhódító útjára.

A NASGO 2014.02.12.-én indult el világhódító útjára. Termék: NASGO virtuális tőzsdei stratégiai kereskedési szoftver. NASGO interneten elérhető egyedülálló tőzsdei kereskedő program. Működése megegyezik az igazi tőzsdén alkalmazott eljárásokkal és alkalmazott

Részletesebben

JUTTATÁSI RENDSZER ÁTTEKINTÉS - HUNGARY. WorldVentures Marketing, LLC. Utoljára frissítve: 2013. Március 2.

JUTTATÁSI RENDSZER ÁTTEKINTÉS - HUNGARY. WorldVentures Marketing, LLC. Utoljára frissítve: 2013. Március 2. JUTTATÁSI RENDSZER ÁTTEKINTÉS - HUNGARY WorldVentures Marketing, LLC Utoljára frissítve: 0. Március. A WorldVentures úgy tervezte a mi juttatási rendszerünket, hogy jutalmazza a Képviselőket () a WorldVentures

Részletesebben

Bruttó vagy nettó árat kell az online shopban kínált termék vonatkozásában feltüntetni?

Bruttó vagy nettó árat kell az online shopban kínált termék vonatkozásában feltüntetni? Bruttó vagy nettó árat kell az online shopban kínált termék vonatkozásában feltüntetni? Az általános árfeltüntetési szabályoknak megfelelően a webshopban kínált termékek esetében is a fogyasztó által ténylegesen

Részletesebben

Vevőszerző rendszer kulcsrakészen

Vevőszerző rendszer kulcsrakészen Vevőszerző rendszer kulcsrakészen Szerezzen JOBB ügyfeleket! Válasszon olyan beszállítót, aki vevőket is küld a termékei mellé! Mit vár el egy Beszállító a marketing támogatás mellé? A komoly beszállítók,

Részletesebben

Marketing útmutató. Iránytű az érvényesüléshez

Marketing útmutató. Iránytű az érvényesüléshez Marketing útmutató Iránytű az érvényesüléshez Bevezető: Új szimfóniába kezdtünk. A 21. század lüktetése, az őssejt sztori adja ehhez a taktust. Új, szabadalmaztatás alatt álló készítményeinkkel megnyílt

Részletesebben

X + I INTELEM A SIKERES VÁLLALKOZÁS VEZETÉSÉRŐL A Bölcs Bagoly saját, több mint 35 éves vállalkozásának gyakorlatából és tanácsadói tevékenységének

X + I INTELEM A SIKERES VÁLLALKOZÁS VEZETÉSÉRŐL A Bölcs Bagoly saját, több mint 35 éves vállalkozásának gyakorlatából és tanácsadói tevékenységének X + I INTELEM A SIKERES VÁLLALKOZÁS VEZETÉSÉRŐL A Bölcs Bagoly saját, több mint 35 éves vállalkozásának gyakorlatából és tanácsadói tevékenységének tapasztalataiból I. A KÖZJÓT SZOLGÁLD! Termékeid és szolgáltatásaid

Részletesebben

EGY ÖTLET... MEGVÁLTOZTATHATJA A VILÁGOT ÉS AZ ÖN ÉLETÉT

EGY ÖTLET... MEGVÁLTOZTATHATJA A VILÁGOT ÉS AZ ÖN ÉLETÉT EGY ÖTLET... MEGVÁLTOZTATHATJA A VILÁGOT ÉS AZ ÖN ÉLETÉT FOR EDUCATIONAL & TRAINING PURPOSES Ötletek, amelyek megváltoztatták a világot Ezek az ötletek hatalmas változást hoztak azok életébe, akik kezdettől

Részletesebben

WorldVentures Marketing, LLC WorldVentures.biz és háttér iroda áttekintés

WorldVentures Marketing, LLC WorldVentures.biz és háttér iroda áttekintés WorldVentures Marketing, LLC WorldVentures.biz és háttér iroda áttekintés Hello, és üdvözöllek a frissített pont-biz weboldalad útmutatójának áttekintésén (weboldalneved.worldventures.biz), valamint a

Részletesebben