Naponta több mint 2 trillió dollárnyi USD/nap

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Naponta több mint 2 trillió dollárnyi. 2.000.000.000.000.000.000 USD/nap"

Átírás

1 Tegyék amit szeretnének! Tegyék amikor szeretnék! Tegyék akivel szeretnék, és legyenek rá képesek, hogy mindezt kifizethessék Naponta több mint 2 trillió dollárnyi összeggel kereskednek a világ különböző váltási pénzpiacain! Ebben a pillanatban is, trillió dollárnál több pénz forog különböző pénzpiacokon, cd-kben, takarékossági számlákon, portfóliókban, kishozammal, vagy akár nyereség nélkül. Milliónyi befektető teszi fel ugyanazt a kérdést: Mihez kellene kezdenem a pénzemmel? USD/nap

2 A következő percekben el fogjuk mondani, hogyan gondoskodjanak a financiális jövőjükről? Hogyan éljenek kötöttségek nélkül? Hogyan kapcsolják ki az ébresztőórát, és ébredhessenek akkor, amikor már belefáradtak az alvásba? A Freedomrocks Jólét építő program, amiben a termékismertető videóban megismerkedhettek egy befektetési stratégiával. Van egy nagyon pontos célja, mégpedig, hogy fogjuk a pénzt és egy részét időről-időre sokszorozzuk meg. Amikor befektetésről beszélünk, akkor tipikusan erről beszélünk. Az élet azonban minden nap zajlik: Fizetni kell a csekkeket, a kocsit, a lakástörlesztést, a ruházkodásra, az étkezésre, a szórakozáshoz is bevételre van szükség. A pénz megszokott módon jön. Amire szükségünk van az egy bevételi stratégia.

3 A legtöbbünknek van állásunk. Minden héten az életünkből egy- egy adagot beváltunk a jövedelmünkre, ami a megélhetésünkhöz szükséges. Ha Önök többet szeretnének elérni ezzel, vagyis pénzügyi szabadságra vágynak, akkor több mint nehéz kihívással találják szembe magukat. De van másik út! Képzeljék el, hogy egyre vaskosabb csekkek jönnek a postaládájukba, rendszeresen elmehetnek vakációzni, golfozhatnak, vásárolgathatnak, a családdal tölthetik az idejüket. Támogathatják a templomukat, vagy a kedvenc jótékonysági szervezetüket. A testük építésével foglalkozhatnak az edzőteremben. Vehetnek új autókat, új otthonokat. És azok a vastag csekkek, meg mindig csak érkeznek. Az összegek nőni fognak, és Önök nem állíthatják le ezt.

4 Ez a hatásos bevételi stratégia! Ez a Freedomrocks...üzleti terve! Vettük a az elmúlt 50 év leginnovatívabb üzleti modelljét és, az új milleniumra szuperül feltöltöttük. A közvetlen eladók szervezete szerint több mint ember lép be a network marketing hálózatokba minden egyes héten. Ez a szám még emelkedés előtt áll... De mielőtt az emelkedés bekövetkezne, nekünk még néhány nagyon fontos dolgot ki kell emelnünk. Először is a legfontosabb: mi nem piacolunk testápolókkal, porokkal, szappanokkal. Nem szükséges, hogy megtöltsék garázsaikat olyan termékekkel, amiket semmire nem fognak használni A mi programunk, egy professzionális és duplikálható tényen alapul, és a szépen megtervezett weboldalunkon megtekinthető. További, videók, dvd-k, katalógusok termékismertetők nélkül, amik a piacon találhatók.

5 Az üzleti beszámoló, amit a Forex brókerüktől beszereznek, megdönthetetlenül bizonyítja a tényt, hogy a Freedomrocks Jólét építő program segítségével Önök minden lehetséges profitra szert tehetnek virtuálisan, amire csak vágynak, anélkül, hogy erre a szavukat kellene adni bárkinek is. A Jólét építő programunk ereje miatt, és a kompenzációs tervünk néhány különlegessége miatt, kivételesen magas jutalék arányokkal dolgozunk. A legtöbb cégnél az emberek gyorsabban tűnnek el a hálózatokból, mint amilyen gyorsan Önök újakat tudnának beléptetni. Önök nem tudják biztosítani maguknak, hogy annyit keressenek, mint egy magasabb pozícióban lévő, vagy "végtelen" mélységben részesüljenek a hálózat munkájából. Irónikusan, a legtöbb cég a saját sikerességének az áldozatává válik. Annyira gyorsan nőnek, hogy az infrastruktúrájuk nem tud ezzel lépést tartani. A Freedomrocksnál minden komputerizált. Növekedhetünk, tízszer, százszor gyorsabban reggeltől estig. Ilyen növekedés egy hagyományos termékeket forgalmazó céget tönkretenne. És végül mivel nem kell fizetni a termékért, a csomagolásért, a raktározásért, a szállításért, cégünk minden hónapban az összes bevételének 90%-át visszafizeti az üzletépítő munkatársaknak. Egyetlen másik üzleti program, csupán meg sem közelíti ezt.

6 Amikor Önök független értékesítőkké válnak, azonnal kapnak egy személyes ID számot. Ennek a weboldalnak a saját nevükkel kiegészített változata a webcímük / a saját ID számuk lesz/ Elterjeszthetik a programunkat tucatnyi, száznyi, akár ezernyi embernek a világon csupán azzal, hogy elküldik a személyes weboldalukat. Megismertethetik őket az üzlettel, hogy eket küldenek kezükbe nyomnak egy névjegykártyát keresőprogramokon keresztül internetes hirdetéssel bannerekkel képeslapokkal direct mailekkel célzott reklámmal újságokban, magazinokban s folytathatnánk a listát.

7 Emberek különböző helyeken a világon biztosítják a napi 24 órás online-traininget, a hét minden napján. Beléphetnek azonnal on-line akkor is, amikor Önök éppen alszanak. Ha Önök nem érnek rá, akkor Önöknek ez egy ideális üzlet! A weboldaluk elvégez minden munkát, soha nem fárad el, soha nem vesz ki szabadnapot. Lehetséges, hogy ez ilyen egyszerű? Gondolják végig, milyen nehéz dolga volt annak, aki eljutatta Önökhöz ezt a weboldalt. Szóval, hogyan fizetjük Önöket? Négy alapvető módon Az első a Referral bónusz: Ami egyszeri és azonnali 75 dollárt jelent, minden egyénileg beléptetett után. Az internet gyorsaságával fokozva, számos munkatársunk akár már az első napokban több száz dollárt keres, vagy akár már néhány óra alatt. A Freedomrocks üzleti terv egy nagyon egyszerű két csapatos elképzelésén alapul. Egy baloldali és egy jobboldali csapaton, korlátlan mélységben Önöknek mint független értékesítőknek a következőt kell elérniük: személyesen hoznak havi 100 volumenpontot, és hogy szponzorálnak egyénileg egy- egy munkatársat mindkét oldalra, akik ugyanazt teszik amit Önök. Így Önök sales managerekké válnak, ahol az igazi pénz kezdődik. Minden egyes fizetési ciklus végén a Freedomrockc összeszámolja a keletkezett csapat volumenpontokat mindkét oldalon és minden 200 volumenpont után az egyik oldalon, és 400 volumenpont után (összsen 600 vp) kereshetnek visszatérően, alkalmanként 40 dollár ciklus bonuszt, mely ciklus bónusz heti értéke maximum dollár lehet, amely egy nagyon nagyvonalú limit!

8 Amint szponzorálnak önállóan egy új munkatársat a hálózatba, elkezdenek emelkedni a hivatali ranglétrán. Amikor 1 főt szponzorálnak bronz fokozatba lépnek amikor 4 főt szponzorálnak ezüst fokozatba és amikor elérik a nyolc fő saját szponzoráltat, arany fokozatba lépnek és jogosultak lesznek az első típusú tagsági bónuszra, a Matching bónuszra Amint van 8 saját szponzoráltjuk a ciklus bónuszon kívül, kapnak majd az ő munkájuk után 20%-ot. Minél több embert szponzorálnak önállóan, annyival több termelése után jár ez a bónusz, de itt még nincs vége. A következő a Platinum fokozat amikor Önök legalább 10 egyénileg szponzorált munkatárssal rendelkeznek, akik egyénileg is legalább bronz fokozatban, vagy feljebb vannak, akkor platinum fokozatúak lesznek, és jogosultak lesznek a car bónuszra, ami miután már megkapták a matching bónuszt a saját szponzoráltjaik után, pluszban fog járni az Önök szponzoráltjai által szponzorált munkatársak után: Ez 20% az Ő ciklus bónuszukból. Maximum havi 5000 dollárig, amiért olyan autót választhatnak maguknak, amilyet akarnak, persze ennek nem kell új autónak lennie. Talán Önök jobban szeretnének egy motorkerékpárt, egy lakóautót, hajót, vagy egy repülőgépet? Ez csak pusztán az Önök választásán múlik. A Freedomrocks nem épít légvárakat, vagy mesterséges buktatókat az Önök tehetsége ellen. Önök akár havi 1000 dollárt szeretnének keresni, vagy dollár havi bevételt akarnak, ez az üzlet meg tudja adni. És most a kulcs a robbanásszerű növekedéshez, és a hihetetlen stabilitáshoz: a spilover.

9 Amikor Önök szponzorálnak egy új munkatársat a rendszerükbe, a komputer, elvileg abba az oldali csapatba teszi a munkatársat, amelyik a gyengébb. Önök úgy építik a rendszert, hogy legyen egy erőlábuk, odatehetnek bárkit. ahová szükségesnek látják, hogy segítsenek. A jó hír pedig az, hogy Önök is kaphatnak spilovereket. Számos munkatársunk már azelőtt több-száz több-ezer volumenpontot gyűjt a rendszerben, még mielőtt egyetlen embert is önállóan szponzorált volna. Semmi nem lelkesítőbb annál, mint embereket látni a rendszerünkben, mielőtt egyáltalán dolgoztunk volna. A rendszer a jutalékfizetéshez azonban megköveteli az egyéni beléptetést, de Önök mindenki után kapnak jutalékot, akik Önök alatt vannak a rendszerben, függetlenül attól, hogy ki léptette őket oda.

10 A kereslet a programunk iránt fokozódik. Befektetők milliói néznek valami olyan után, amivel a bevételeiket fokozni tudják. Önök elmondhatják nekik mind a Jólét építő program bemutatónkat, mind a üzleti terv bemutatónkat, megküldve személyes web - oldalaikat. Önök rendelkeznek a megdönthetetlen bizonyítékokkal a befektetési program sikerességéről, és arról, hogy minden profit, amit csak szeretnének, virtuálisan beállítható. Az új munkatársak is azonnali jutalékhoz juthatnak. Egyetlen termékorientált cég sem tud ilyen gyorsan növekedni.

11 A kompenzációs tervünknek sincs párja, mivel a bevétel 90 %-át visszafizetjük jutalékként minden hónapban. Az emberek a világon mindenütt láthatják, ahogy különböző álmaik valóra válnak a Freedomrocks segítségével. Akár egy napos késlekedés is azt jelentheti, hogy elszalasztják azt a munkatársat, aki több száz, vagy akár több ezer új munkatársat hozhatna a rendszerbe, akik annyi jövedelemhez juttathatnák Önöket, amiről egész életükben nem álmodtak. Ne maradjanak le! A Freedomrocks minden hónapban egyre több pénzt fog generálni, akár beléptek Önök, akár nem. A kérdés csupán annyi, felállnak-e a hullám tetejére, vagy hagyják, hogy egy napi 2 trilliárd dolláros üzleti részesedésük kihulljon az ujjaik közül. Mindössze a mindennapi csésze kávéik árából megváltoztathatják a pénzügyi jövőjüket. Évi 50 hetes munkával, 2 hetes szabadsággal lehetetlen, hogy jól éljék az életüket, kivéve, ha fizetést kapnak akkor is, amikor alszanak. Most itt az esély, hogy hozzákezdjenek! Ott van kinn egy csodálatos új élet, ami Önökre vár, és mindez egy elhatározás kérdése! Hozzák meg a döntésüket, és tapasztalják meg, hogy mennyire fantasztikusak tudnak lenni! FreedomRoks!

GreatestOpportunity. A GreatestOpp 2013-ban alakult cég, hivatalosan bejegyezve és hitelesitve a Dominikai Köztársaságban 2013 április 25-én.

GreatestOpportunity. A GreatestOpp 2013-ban alakult cég, hivatalosan bejegyezve és hitelesitve a Dominikai Köztársaságban 2013 április 25-én. GreatestOpportunity A GreatestOpp 2013-ban alakult cég, hivatalosan bejegyezve és hitelesitve a Dominikai Köztársaságban 2013 április 25-én. A cég VALÓS KERESKEDELMI TEVÉKENYSÉGET folytat, tehát a "GO"

Részletesebben

Kereseti lehetőségek a Smart Media-nál

Kereseti lehetőségek a Smart Media-nál Kereseti lehetőségek a Smart Media-nál http://lzsolt1965.smartmediatechnologies.com http://lzsolt1965.homepagepays.com 1. Advertising Bonus (Hirdető ügyfeled után járó BÓNUSZ) 25% minden behozott hirdető

Részletesebben

Üzleti siker Neked. Gyorsan.

Üzleti siker Neked. Gyorsan. Prezentáció Üzleti siker Neked. Gyorsan. A WENYARD Játék, Kereskedés és Hálózatépítés. A legbőkezűbb bónuszokkal, ajándékokkal és valós idejű platformokkal. Egy pénzügyi ügyességi játék: Virtuális kereskedési

Részletesebben

CW7 ÖSSZEFOGLALÓ AZ ÚJ FEJLESZTÉSEKRŐL

CW7 ÖSSZEFOGLALÓ AZ ÚJ FEJLESZTÉSEKRŐL CW7 ÖSSZEFOGLALÓ AZ ÚJ FEJLESZTÉSEKRŐL A CW7 úgy döntött, hogy fejlesztéseket hajt végre a Juttatási Rendszerben, és jutalmazza Értékesítési Partnerei erőfeszítéseit, amennyire csak lehetséges. A kifizetési

Részletesebben

2014 A lefordított szöveggel kapcsolatosan felmerülő vitás kérdések esetén mindig az eredeti, angol nyelvű szöveg tekintendő jogilag mérvadónak.

2014 A lefordított szöveggel kapcsolatosan felmerülő vitás kérdések esetén mindig az eredeti, angol nyelvű szöveg tekintendő jogilag mérvadónak. KOMPENZÁCIÓSTERV 2014 A lefordított szöveggel kapcsolatosan felmerülő vitás kérdések esetén mindig az eredeti, angol nyelvű szöveg tekintendő jogilag mérvadónak. OPN Kompenzációs Terv Az OPN kompenzációs

Részletesebben

One-Line-Online The Green Line. Marketing Terv

One-Line-Online The Green Line. Marketing Terv One-Line-Online The Green Line Marketing Terv Globális Üzlet One-Line-Online Marketing Terv One-Line-Online Marketing Terv Köszöntünk Ebben a füzetben megismerkedhetsz a One-Line-Online The Green Line

Részletesebben

JUTTATÁSI RENDSZER ÁTTEKINTÉS - HUNGARY. WorldVentures Marketing, LLC. Utoljára frissítve: 2013. Március 2.

JUTTATÁSI RENDSZER ÁTTEKINTÉS - HUNGARY. WorldVentures Marketing, LLC. Utoljára frissítve: 2013. Március 2. JUTTATÁSI RENDSZER ÁTTEKINTÉS - HUNGARY WorldVentures Marketing, LLC Utoljára frissítve: 0. Március. A WorldVentures úgy tervezte a mi juttatási rendszerünket, hogy jutalmazza a Képviselőket () a WorldVentures

Részletesebben

A NASGO 2014.02.12.-én indult el világhódító útjára.

A NASGO 2014.02.12.-én indult el világhódító útjára. Termék: NASGO virtuális tőzsdei stratégiai kereskedési szoftver. NASGO interneten elérhető egyedülálló tőzsdei kereskedő program. Működése megegyezik az igazi tőzsdén alkalmazott eljárásokkal és alkalmazott

Részletesebben

JUTTATÁSI RENDSZER ÁTTEKINTŐ MAGYARORSZÁG. WorldVentures Marketing, LLC Átnézve 2015. október 31. Érvényes 2015. október 31. 2016. január 30.

JUTTATÁSI RENDSZER ÁTTEKINTŐ MAGYARORSZÁG. WorldVentures Marketing, LLC Átnézve 2015. október 31. Érvényes 2015. október 31. 2016. január 30. JUTTATÁSI RENDSZER ÁTTEKINTŐ MAGYARORSZÁG WorldVentures Marketing, LLC Átnézve 2015. október 31. Érvényes 2015. október 31. 2016. január 30. A WorldVentures úgy alkotta meg Juttatási Rendszerét, hogy azokat

Részletesebben

Start: 2013. augusztus 29.

Start: 2013. augusztus 29. Start: 2013. augusztus 29. Online passzív jövedelem kötelező ajánlás nélkül! A világ első olyan programja, ahol NEM KELL SZPONZORÁLNI (!) mégis lehet pénzt keresni, jövedelmet építeni. Nagyon egyszerű

Részletesebben

Üzleti siker neked.gyorsan.

Üzleti siker neked.gyorsan. Hálózati bemutató Üzleti siker neked.gyorsan. A Wenyard a Játék, Kerseskedés és Hálózatépítés. A leg nagylelkűbb bónuszokkal, ajándékokkal és valós idejű platformokkal. Az Aréna egy pénzügyi játék haladó

Részletesebben

JUTTATÁSI RENDSZER ÁTTEKINTŐ MAGYARORSZÁG

JUTTATÁSI RENDSZER ÁTTEKINTŐ MAGYARORSZÁG JUTTATÁSI RENDSZER ÁTTEKINTŐ MAGYARORSZÁG WorldVentures Marketing, LLC Felülvizsgálva 2017. szeptember 2-án 2017. szeptember 2-tól 2017. 31-ig október A WorldVentures úgy alkotta meg Juttatási Rendszerét,

Részletesebben

árom irányzat Internet Ebay, Facebook, Microsoft, Google, Játékok 15 milliárd euró árbevétel, 30%-os évi növekedés Multi-level marketing

árom irányzat Internet Ebay, Facebook, Microsoft, Google, Játékok 15 milliárd euró árbevétel, 30%-os évi növekedés Multi-level marketing árom irányzat Internet Ebay, Facebook, Microsoft, Google, Játékok 15 milliárd euró árbevétel, 30%-os évi növekedés Multi-level marketing Évente a legtöbb milliomost adja, pl. Amway, Tupperware,... Ragadja

Részletesebben

A WAZZUB egy olyan projekt, ami több milliárd dollárt ér. Előkészületben van már 2007-től, és több mint 2 millió dolláros beruházás van eddig benne.

A WAZZUB egy olyan projekt, ami több milliárd dollárt ér. Előkészületben van már 2007-től, és több mint 2 millió dolláros beruházás van eddig benne. Ön hallott már róla? Több, mint 2.300.000 tag regisztrált már, és még tart az elő regisztráció. Az Alexa oldalán a TOPON VAN. ( Az Alexa egy cég, ami megmutatja a weboldalak látogatottságát.) A WAZZUB

Részletesebben

VELÜNK MINDEN ÖNRŐL SZÓL 2015 A TE ÁLMAID VELÜNK VALÓRA VÁLNAK TM

VELÜNK MINDEN ÖNRŐL SZÓL 2015 A TE ÁLMAID VELÜNK VALÓRA VÁLNAK TM VELÜNK MINDEN ÖNRŐL SZÓL 2015 A TE ÁLMAID VELÜNK VALÓRA VÁLNAK TM FEDEZZEN FEL EGY RENDKÍVÜLI LEHETŐSÉGET! Szeretne vonzó lenni és szeretné jól érezni magát? Szeretne több pénzt keresni? Szeretne több

Részletesebben

LEHETŐSÉG 19/03/2013

LEHETŐSÉG 19/03/2013 LEHETŐSÉG OPN Kompenzációs Terv Az OPN Kompenzációs Terv 5 bevételi forrást foglal magában: 1. Közvetlen Értékesítési Bónusz 2. Hálózati Csapatbónusz 3. Követő Bónusz 4. Gyorsasági Bónusz 5. Vezetői Alap

Részletesebben

Adatlap azonosító Összpontszám Eredmény (fokozat) 6 85 Nincs fokozata 8 127 Ezüst fokozat 10 58 Nincs fokozata 11 40 Nincs fokozata 12 58 Nincs

Adatlap azonosító Összpontszám Eredmény (fokozat) 6 85 Nincs fokozata 8 127 Ezüst fokozat 10 58 Nincs fokozata 11 40 Nincs fokozata 12 58 Nincs Adatlap azonosító Összpontszám Eredmény (fokozat) 6 85 Nincs fokozata 8 127 Ezüst fokozat 10 58 Nincs fokozata 11 40 Nincs fokozata 12 58 Nincs fokozata 13 50 Nincs fokozata 14 91 Nincs fokozata 15 100

Részletesebben

Egy nagyon egyszerű módszer - avagy hogyan egészítheted ki a jövedelmedet anélkül, hogy bármit is el kellene adnod

Egy nagyon egyszerű módszer - avagy hogyan egészítheted ki a jövedelmedet anélkül, hogy bármit is el kellene adnod Ebből a tortából most Te is vághatsz magadnak egy szeletet [SPEC1]! Egy nagyon egyszerű módszer - avagy hogyan egészítheted ki a jövedelmedet anélkül, hogy bármit is el kellene adnod Kedves [SPEC1]! Először

Részletesebben

Útmutató a jövedelem és növekedés eléréséhez

Útmutató a jövedelem és növekedés eléréséhez Valóra váltjuk álmát az egy életen át tartó anyagi biztonságról Útmutató a jövedelem és növekedés eléréséhez Áttekintés Érvényes 2012. június 28-tól Akár csak néhány dollárral szeretné havi keresetét kiegészíteni,

Részletesebben

EGY CSAPAT EGY ÁLOM juttatási terv

EGY CSAPAT EGY ÁLOM juttatási terv EGY CSAPAT EGY ÁLOM juttatási terv KISKERESKEDELMI ÁRRÉS Közvetlen értékesítés: Azonali kifizetés A regisztrált tagok számos nagytételű csomagot megvásárolhatnak. Ezek a csomagok termékeket tartalmaznak

Részletesebben

Érvényes: 2013. július 15-től

Érvényes: 2013. július 15-től Érvényes: 2013. július 15-től 1 Gratulálunk! Épp most csatlakoztál az egyik legjobb kapcsolati marketing céghez! Most vagy azon az úton, amelyen eljuthatsz addig az életszínvonalig, amiről mindig álmodtál...és

Részletesebben

Produse. Kaszinó, póker, Nugget game, sportfogadások, lottó, személyes honlap és virtuális iroda (Backoffice) Vegye a kezébe a sorsát!

Produse.  Kaszinó, póker, Nugget game, sportfogadások, lottó, személyes honlap és virtuális iroda (Backoffice) Vegye a kezébe a sorsát! PrFo_B-B-7DB_99_HU 1 Lopoca nemzetközi online gaming platform, melynek székhelye Cipruson található. 2011 februárjától elérhető tíz közép- és kelet-európai országban. az ingyenes feliratkozást követően

Részletesebben

Elszámolási és jutalmazási terv. Együtt különbséget teszünk!

Elszámolási és jutalmazási terv. Együtt különbséget teszünk! Elszámolási és jutalmazási terv Együtt különbséget teszünk! Motiváció és anyagi ösztönzők a világ megmentéséért Egy lehetőség arra, hogy kontrolálja jövőjét mások érdekeiért is Örömünkre szolgál, hogy

Részletesebben

www.perfectofx.com Az Új Generációs Befektetés

www.perfectofx.com Az Új Generációs Befektetés www.perfectofx.com Az Új Generációs Befektetés Mi mozgatja életünket? Mik azok az alapvető gondolatok, amelyek a mindennapok során motiválnak bennünket? Mit tudunk tenni annak érdekében, hogy könnyebben

Részletesebben

Voltál-e valaha olyan üzletben

Voltál-e valaha olyan üzletben Voltál-e valaha olyan üzletben Ahol nagyobb összeget kellett fizetned azért, hogy elkezdhesd? Hát elszúrtad. Akartál-e valaha passzív jövedelmet teremteni de havonta kellett fizetned azért, hogy majd egyszer

Részletesebben

Lesz egy saját weboldalunk ahol önmagát kínálja az üzlet. A regisztrációval tagsági jogosultságot szereztünk, Basic csomagnál havi 5$-os

Lesz egy saját weboldalunk ahol önmagát kínálja az üzlet. A regisztrációval tagsági jogosultságot szereztünk, Basic csomagnál havi 5$-os A Freeway To Success hasonlóan gondolkodó vállalkozók csapata, amely azért működik együtt, hogy tagjainak biztosítsa a vagyonteremtéshez szükséges eszközöket és információkat. A Freeway To üzlettulajdonosokból,

Részletesebben

A Team Work Projekt. Magyar nyelvű tájékoztató

A Team Work Projekt. Magyar nyelvű tájékoztató A Team Work Projekt Magyar nyelvű tájékoztató A program lényege A program nemzetközi hirdetési felületet biztosít, valamint online passzív jövedelem lehetőséget az ajánlói rendszerével. A program tökéletes

Részletesebben

LEO Marketing Terv 2014. március 08.

LEO Marketing Terv 2014. március 08. LEO Marketing Terv 2014. március 08. Page 1 Bevezetés... 3 A marketing terv koncepciója... 4 Az alapok... 4 Fogalommagyarázat... 4 Kompenzációs időszak... 6 Hűségpont-rendszer... 6 Státusz Pontok (SP)...

Részletesebben

Facebook, mint keresőrendszer Egy nyomós érv megszületése a Bing optimalizálás mellett Clear Online Riport www.clear.hu 1. oldal JOGI FELTÉTELEK FELELŐSSÉG KORLÁTOZÁS Ez a riport nem üzleti vagy jogi tanácsadás

Részletesebben

KÉZIKÖNYV. Shop midi - EDU. (manual-shop-midi-hun) *2010.11.22. 9:52:30. EcoSim Kft. Budapest

KÉZIKÖNYV. Shop midi - EDU. (manual-shop-midi-hun) *2010.11.22. 9:52:30. EcoSim Kft. Budapest *2010.11.22. 9:52:30 Shop midi - EDU (manual-shop-midi-hun) EcoSim Kft. Budapest No part of this edition may be multiplied and/or publicly notified by means of printing, photocopy, microfilm or in any

Részletesebben

A legigényesebbek platformja ÁLTALÁNOS PREZENTÁCIÓ

A legigényesebbek platformja ÁLTALÁNOS PREZENTÁCIÓ A legigényesebbek platformja ÁLTALÁNOS PREZENTÁCIÓ EXP ASSET Az EXP ASSET egy olyan professzionális menedzserekbõl, kereskedõkbõl és elemzõkbõl álló csapat, amely tõkepiaci illetve kriptovaluta-kereskedéssel,

Részletesebben

A Föld kincseit hozza el a Világ emberei számára. http://geroldjernej.organogold.com/at/

A Föld kincseit hozza el a Világ emberei számára. http://geroldjernej.organogold.com/at/ A Föld kincseit hozza el a Világ emberei számára A megfelelő üzlet Ez könnyű Ez egyszerű Ez kávé Ez az ORGANO GOLD! 5 erőteljes üzlet Egyszerre Egészség és Wellness kovácsolhat tőkét az összes alábbi tevékenységből

Részletesebben

PREMIER INCOME PLAN A PÉNZKERESETI TERV A 3-AS MÁSOLÓDÁS CSODÁJA 6 HÓNAP ALATT REÁLISAN

PREMIER INCOME PLAN A PÉNZKERESETI TERV A 3-AS MÁSOLÓDÁS CSODÁJA 6 HÓNAP ALATT REÁLISAN PREMIER INCOME PLAN A PÉNZKERESETI TERV A 3-AS MÁSOLÓDÁS CSODÁJA 6 HÓNAP ALATT REÁLISAN A PREMIER INCOME PLAN TÉNYLEG EGY PRÉMIUM KATEGÓRIA. A JUTTATÁSI RENDSZERE EGYSZERŰEN ZSENIÁLIS. A TERMÉKEI IS, AMI

Részletesebben

Üdvözlünk a Mi Lehetőségünk Bemutatóján! A Siker NEKED és másoknak is, BÁRMELY Otthoni Munka Alapú Üzletben, Itt Kezdődik

Üdvözlünk a Mi Lehetőségünk Bemutatóján! A Siker NEKED és másoknak is, BÁRMELY Otthoni Munka Alapú Üzletben, Itt Kezdődik Üdvözlünk a Mi Lehetőségünk Bemutatóján! A Siker NEKED és másoknak is, BÁRMELY Otthoni Munka Alapú Üzletben, Itt Kezdődik $tiforp TM - Nehéz időket élünk manapság! A Gazdasági KATASZTRÓFA, DEPRESSZIÓ és

Részletesebben

Vásárlói visszatérítés SCC Jutaléka Ajánlói Jutalék Visszatérítés

Vásárlói visszatérítés SCC Jutaléka Ajánlói Jutalék Visszatérítés 1 Kompenzációs Terv Shopping Center Network Central LTD A Shopping Center Network Central Ltd. A Shopping Center Network Central Ltd. (továbbiakban: SCC), egy olyan Nemzetközi Törzsvásárlói Közösség, ami

Részletesebben

JUTTATÁSI RENDSZER MAGYARORSZÁG. WorldVentures Marketing, LLC. Módosítva 2016. január 30-én Érvényes 2016. január 30-től 2016.

JUTTATÁSI RENDSZER MAGYARORSZÁG. WorldVentures Marketing, LLC. Módosítva 2016. január 30-én Érvényes 2016. január 30-től 2016. JUTTATÁSI RENDSZER MAGYARORSZÁG WorldVentures Marketing, LLC Módosítva 2016. január 30-én Érvényes 2016. január 30-től 2016. április 22-ig TARTALOMJEGYZÉK BEVEZETÉS...3 JUTALÉKOK ÉS BÓNUSZOK...4 KÖZVETLEN

Részletesebben

ausantemost Nagyszeru rendezvény Budapesten 2011 NOVEMBER

ausantemost Nagyszeru rendezvény Budapesten 2011 NOVEMBER ausantemost Nagyszeru rendezvény Budapesten 1 2011 NOVEMBER Tartalom Magyarországi rendezvény 3 ipad nyertesek 4 Top tippek 5 Novemberi Lojalitás Bónusz 6 3 Belso Piaci Bónusz Program 6 5 4 6 2 Rendezvény

Részletesebben

FOREVERGREEN K O M P E N Z Á C I Ó S T E R V

FOREVERGREEN K O M P E N Z Á C I Ó S T E R V FOREVERGREEN K O M P E N Z Á C I Ó S T E R V FOREVERGREEN A ForeverGreen kompenzációs terve egy globális terv, mely az üzletágat vezető 62%-ig fizet ki a jutalékozható volumen után, és több mint 87%-ot

Részletesebben

marketing gyorsindító alapvetések

marketing gyorsindító alapvetések marketing gyorsindító alapvetések munkafüzet!1 Kiadja: Oláh Sándor Mérhető Marketing Megoldások 2015. Minden jog fenntartva. A jelen jegyzet tartalmának másolása, sokszorosítása, közzététele bármilyen

Részletesebben

Hol hallottál az SFI-ről? Mi volt az elsődleges oka, hogy belekezdtél az SFI üzletbe? Anyanyelved. Volt már saját üzleted?

Hol hallottál az SFI-ről? Mi volt az elsődleges oka, hogy belekezdtél az SFI üzletbe? Anyanyelved. Volt már saját üzleted? Banner/Hirdetés Barát/munkatárs Weboldal hirdetés vagy cikk Hírlevél / Hirdetés vagy cikk Kereső motor Hírek Képeslap / nyomtatott sajtóhirdetés Hol hallottál az SFI-ről? * Az alatta levő szövegdobozt

Részletesebben

ASEA. 1. dia. Megjegyzések. Bemutató időterve (minden egyes szakasz egy percet jelent) Bevezetés. Megbeszélési pontok:

ASEA. 1. dia. Megjegyzések. Bemutató időterve (minden egyes szakasz egy percet jelent) Bevezetés. Megbeszélési pontok: 1. dia ASEA Bevezetés Köszönöm, hogy időt szán arra, hogy megosszak Önnel valami olyasmit, ami rengeteget jelent a számomra. Meg szeretnék osztani Önnel egy olyan csodálatos áttörést, amely mind az egészségére,

Részletesebben

A türelem dollárt terem! Befektetés alapozó. Tartalomjegyzék

A türelem dollárt terem! Befektetés alapozó. Tartalomjegyzék A türelem dollárt terem! Befektetés alapozó Tartalomjegyzék Bevezetés... 2 Magas hozamú befektetés... 3 Én alkalmazom az OKOSAN szabályt... 7 Amit Én ajánlok!... 8 Horváth Tamás (Bighori) oldal 1 Bevezetés

Részletesebben

Értékcsomag: Gyakran Ismételt Kérdések

Értékcsomag: Gyakran Ismételt Kérdések Értékcsomag: Gyakran Ismételt Kérdések 1. Mit tartalmaz az értékcsomag? - Az Ön által kiválasztott elő fizetési idő szak korlátlan hozzáférést biztosít több száz vállalkozási képzéshez - Élő szemináriumra

Részletesebben

Vevőszerző rendszer kulcsrakészen

Vevőszerző rendszer kulcsrakészen Vevőszerző rendszer kulcsrakészen Szerezzen JOBB ügyfeleket! Válasszon olyan beszállítót, aki vevőket is küld a termékei mellé! Mit vár el egy Beszállító a marketing támogatás mellé? A komoly beszállítók,

Részletesebben

Örömre ítélve. Már jön is egy hölgy, aki mint egy

Örömre ítélve. Már jön is egy hölgy, aki mint egy Örömre ítélve Fotók: Gál Efraim Ha a drog egy fallal körbezárt város, akkor ki engedélyezi vagy tiltja a kijárást? Vajon ha az embernek több száz kulcsa lenne az örömhöz, bárhova bezárhatnák? Nem tudom.

Részletesebben

# 6 EMBEREK ELINDÍTÁSA

# 6 EMBEREK ELINDÍTÁSA # 6 EMBEREK ELINDÍTÁSA Egy másik akadály az üzletben, az emberek helyes elindítása. Ha táncparkettre viszünk valakit tangózni, tudnunk kell a lépéseket. Meghívjuk az embereket, hogy csatlakozzanak hozzánk

Részletesebben

Revitalizációs és EgészségTudományi Központ (NPCRIZ)

Revitalizációs és EgészségTudományi Központ (NPCRIZ) Revitalizációs és EgészségTudományi Központ (NPCRIZ) Tudósokból, orvosokból, komoly technikai szakemberekből, profi hálózatépítőkből álló csapat Nagyon komoly tudományos háttér, csúcstechnológia, magas

Részletesebben

BIOGENIC EGÉSZSÉGKLUB TAGSÁGI RENDSZER

BIOGENIC EGÉSZSÉGKLUB TAGSÁGI RENDSZER BIOGENIC EGÉSZSÉGKLUB TAGSÁGI RENDSZER 1. Csatlakozás az egészségklub tagsági rendszerhez Kettő lehetőség van a juttatás programban való részvételre. a) Klubtag (ingyenes regisztráció) b) Vállalkozói klubtag

Részletesebben

Életmód és utazás HAJÓKIRÁNDULÁS A FÖLDKÖZI TENGEREN JÚNIUS 9. ÉS 15. HAJÓZUNK KI VELENCÉBŐL, HORVÁTORSZÁGBÓL.

Életmód és utazás HAJÓKIRÁNDULÁS A FÖLDKÖZI TENGEREN JÚNIUS 9. ÉS 15. HAJÓZUNK KI VELENCÉBŐL, HORVÁTORSZÁGBÓL. Életmód és utazás HAJÓKIRÁNDULÁS A FÖLDKÖZI TENGEREN 2018. JÚNIUS 9. ÉS 15. HAJÓZUNK KI VELENCÉBŐL, HORVÁTORSZÁGBÓL. Kétszemélyes földközi-tengeri hajókirándulásra gyűjthet, ahol mi biztosítjuk az útiköltséget,

Részletesebben

7 TERMÉKHASZNÁLAT ÉS ELADÁS

7 TERMÉKHASZNÁLAT ÉS ELADÁS 7 TERMÉKHASZNÁLAT ÉS ELADÁS Ez a téma nagyon nyilvánvalónak tűnhet, de tapasztalataim szerint ez az egyik legfélreértettebb része az üzletnek. Minden üzlet, vállalkozás, cég elad valamit. Rendszerint megoldást

Részletesebben

Marketing Megfeleljen a vásárlók igényeinek nyereséges módon

Marketing Megfeleljen a vásárlók igényeinek nyereséges módon Marketing Marketinget gyakran tekintik mint a munka létrehozása, a termékek és szolgáltatások promóciója és szállítása az egyéni fogyasztók vagy más cégek, az úgynevezett üzleti ügyfelek számára. (A legrövidebb

Részletesebben

SZERETETTEL ÜDVÖZLÜNK. 7 DAYWEALTH (Bőség 7 Nap alatt) és a MOWC világában

SZERETETTEL ÜDVÖZLÜNK. 7 DAYWEALTH (Bőség 7 Nap alatt) és a MOWC világában SZERETETTEL ÜDVÖZLÜNK 7 DAYWEALTH (Bőség 7 Nap alatt) és a MOWC világában 7Daywealth Csapat Angol és német nyelvű kapcsolat: info@euro-welle.de Skype: teveko1 2babsi@gmail.com Skype: baerbel 199 VANNAK

Részletesebben

PLATINA CSOMAG dollár

PLATINA CSOMAG dollár PLATINA CSOMAG 2777 dollár Családi indulás PLATINA CSOMAG = 2777 $ GOLD CSOMAG = 1577 $ SILVER CSOMAG = 597 $ Platina csomag = 3 * 2777 = 8332 dollár Gold csomag = 3 * 1577 = 4731 dollár Silver csomag

Részletesebben

E-DiscountGroup. A plusz az plusz

E-DiscountGroup. A plusz az plusz E-DiscountGroup A plusz az plusz Kik vagyunk? E-DiscountGroup Ltd. Hongkong E-DiscountGroup Kft. Magyarország http://www.e-discountgroup.com http://network.e-discountgroup.com Nemzetközi franchise hálózat

Részletesebben

DUÁLIS KÉPZÉSI LEHETŐSÉG A FLEXNÉL! SZEREZZ SZAKMAI TAPASZTALATOT MÉG A DIPLOMA MEGSZERZÉSE ELŐTT!

DUÁLIS KÉPZÉSI LEHETŐSÉG A FLEXNÉL! SZEREZZ SZAKMAI TAPASZTALATOT MÉG A DIPLOMA MEGSZERZÉSE ELŐTT! DUÁLIS KÉPZÉSI LEHETŐSÉG A FLEXNÉL! SZEREZZ SZAKMAI TAPASZTALATOT MÉG A DIPLOMA MEGSZERZÉSE ELŐTT! A FLEX MAGYARORSZÁGON Kik vagyunk? A Flexnél az embereket és a tudományos, technikai fejlesztéseket összekapcsoló

Részletesebben

EURÓPAI SZOCIÁLIS SZONDA VÁLASZLAPOK 4. KÖR

EURÓPAI SZOCIÁLIS SZONDA VÁLASZLAPOK 4. KÖR EURÓPAI SZOCIÁLIS SZONDA VÁLASZLAPOK 4. KÖR 2008 Kérdések: A1, A2, A3, A4, A5, A6 VÁLASZLAP 1 Egyet sem. Kevesebb, mint ½ órát. ½ óra és 1 óra között. Több, mint 1 órát, maximum 1 és ½ órát. Több, mint

Részletesebben

KOMPENZÁCIÓS TERV 2019 JANUÁR

KOMPENZÁCIÓS TERV 2019 JANUÁR KOMPENZÁCIÓS TERV 2019 JANUÁR CSATLAKOZZON A LIFEPHARMHOZ MINT KISKERESKEDELMI VÁSÁRLÓ Kiskereskedelmi árat fizet a LifePharm termékekért. ELSŐBBSÉGI VÁSÁRLÓ Nagykereskedelmi árat fizet a LifePharm termékekért.

Részletesebben

Üdvözöljük az oldalon, ami fizet

Üdvözöljük az oldalon, ami fizet Üdvözöljük az oldalon, ami fizet Egy korszakalkotó aukciós rendszer igazságos bónusztervvel - a tagok építették a tagok részére Szövetkezetek A Szövetkezetek a tagok birtokában álló üzletek 100 millió

Részletesebben

Ajánlói Bónusz 4x% 1 0,2 0,15 0, ,5 0,25 0, , , < 1 0,5 1 1<

Ajánlói Bónusz 4x% 1 0,2 0,15 0, ,5 0,25 0, , , < 1 0,5 1 1< 1 A Shopping Center Network Central Ltd. A Shopping Center Network Central Ltd. (továbbiakban: SCC), egy olyan Nemzetközi Törzsvásárlói Közösség, ami azon az ötleten alapszik, hogy a Vásárlókat egy törzsvásárlói

Részletesebben

MENNYIT ÉR PONTOSAN AZ INGATLANOM?

MENNYIT ÉR PONTOSAN AZ INGATLANOM? Kizárólag ingatlan eladóknak szóló tanulmány! MENNYIT ÉR PONTOSAN AZ INGATLANOM? - avagy honnan tudjuk, mikor adjuk túl olcsón és mikor túl drágán? - Ismerje meg azt a módszert, mellyel lézer pontossággal

Részletesebben

Urbán Ágnes. Politikai és gazdasági nyomásgyakorlás a médiában, vállalatvezetői szemmel

Urbán Ágnes. Politikai és gazdasági nyomásgyakorlás a médiában, vállalatvezetői szemmel Urbán Ágnes Politikai és gazdasági nyomásgyakorlás a médiában, vállalatvezetői szemmel És mi, vessenek meg érte, nem ugrottunk félre a pénz elől. írta közleményében Németh Péter, a Népszava főszerkesztője

Részletesebben

Lehet belőle üzlet? AZ ÜZLETI KONCEPCIÓ. StartUP Vállalkozásindítás 3.0 Vecsenyi János, 2013.

Lehet belőle üzlet? AZ ÜZLETI KONCEPCIÓ. StartUP Vállalkozásindítás 3.0 Vecsenyi János, 2013. Lehet belőle üzlet? AZ ÜZLETI KONCEPCIÓ StartUP Vállalkozásindítás 3.0 Vecsenyi János, 2013. 1 koncepció meghatározza, hogy kiknek mit ad el, és hogyan teremt ebből pénzt a vállalkozás. StartUP Vállalkozásindítás

Részletesebben

Mit szólnál ahhoz, ha a GANO kávé által... egészségesebbé válhatnál. jobb lenne a közérzeted... és általa másokét is jobbá tehetnéd?

Mit szólnál ahhoz, ha a GANO kávé által... egészségesebbé válhatnál. jobb lenne a közérzeted... és általa másokét is jobbá tehetnéd? ÜZLETI BEMUTATÓ Mit szólnál ahhoz, ha a GANO kávé által... egészségesebbé válhatnál jobb lenne a közérzeted... és általa másokét is jobbá tehetnéd? Mi történne, ha naponta 1 forintot keresnél a 10 MILLIÓ

Részletesebben

Az első valóban világméretű üzleti ötlet

Az első valóban világméretű üzleti ötlet Az első valóban világméretű üzleti ötlet AZ ÜZLETEMBER ÁLMA!! Egy HATÉKONY, szabadalmazott termék, amire világméretű kereslet van... Ezt a terméket, exklusiv a piacra bocsájtani és egy tökéletes időzítéssel

Részletesebben

VERDIS CANCÚNI BÚCSÚRENDEZVÉNYE

VERDIS CANCÚNI BÚCSÚRENDEZVÉNYE EURÓPA VERDIS CANCÚNI BÚCSÚRENDEZVÉNYE Vegyen részt egy semmi mással össze nem hasonlítható mexikói utazáson Cancúnba, amelyen szeretett alapítónk, Verdis Norton visszavonulását ünnepeljük. Ez a páratlan

Részletesebben

Flavon max - a tudatos döntés

Flavon max - a tudatos döntés Flavon max - a tudatos döntés Küldetésünk, hogy emberek millióinak juttassuk el egy egészségesebb és sikeresebb élet lehetőségét, hogy százezrek érjék el az anyagi és erkölcsi sikert úgy, hogy közben másokat

Részletesebben

KOMPENZÁCIÓS TERV DIONIS INTERNATIONAL PEOPLE GROUP- ÜZLETI RENDSZER

KOMPENZÁCIÓS TERV DIONIS INTERNATIONAL PEOPLE GROUP- ÜZLETI RENDSZER KOMPENZÁCIÓS TERV DIONIS INTERNATIONAL PEOPLE GROUP- ÜZLETI RENDSZER Ön ebben a pillanatban döntött arról, hogy változásokat hoz a saját életébe. Nem tudom hogyan és milyen stílusú életet él, de egyben

Részletesebben

WorldVentures Marketing, LLC WorldVentures.biz és háttér iroda áttekintés

WorldVentures Marketing, LLC WorldVentures.biz és háttér iroda áttekintés WorldVentures Marketing, LLC WorldVentures.biz és háttér iroda áttekintés Hello, és üdvözöllek a frissített pont-biz weboldalad útmutatójának áttekintésén (weboldalneved.worldventures.biz), valamint a

Részletesebben

FIZETSÉGI TERV ÁTTEKINTŐ MAGYARORSZÁG

FIZETSÉGI TERV ÁTTEKINTŐ MAGYARORSZÁG FIZETSÉGI TERV ÁTTEKINTŐ MAGYARORSZÁG WorldVentures Marketing, LLC 04. április 5-én átdolgozva Hatályos 04. április 5. és 04. augusztus. között A WorldVentures úgy tervezte meg a Fizetségi tervünket, hogy

Részletesebben

Negyedik lecke Önállóan élni

Negyedik lecke Önállóan élni Negyedik lecke Önállóan élni Tanári útmutató A siker titka az, hogy ne próbáljuk elkerülni a problémákat, szabadulni tőlük, vagy elhúzódni előlük; inkább fejlesszük magunkat olyan szintre, hogy nagyobbak

Részletesebben

BÉTA fázisból Pre-Launch FEJLESZTÉSEK

BÉTA fázisból Pre-Launch FEJLESZTÉSEK BÉTA fázisból Pre-Launch FEJLESZTÉSEK Készen állunk, hogy elvégezzük a fejlesztéseket, és készen állunk, hogy előre lépjünk az elképzelhető legnagyobb lehetőség kiépítésében! GYORS INDULÁSI JUTALMAK 1.

Részletesebben

A jövő cégei. KBC Equitas Befektetési klub, Cinkotai Norbert, Somi András, CIIA

A jövő cégei. KBC Equitas Befektetési klub, Cinkotai Norbert, Somi András, CIIA A jövő cégei KBC Equitas Befektetési klub, 2016.11.08. Cinkotai Norbert, Somi András, CIIA Bármely kellőképpen fejlett technológia megkülönböztethetetlen a varázslattól. Arthur C. Clarke Forrás: Tullett

Részletesebben

Felfedeztem egy nagyon érdekes és egyszerű internetes pénzkeresési módot, amihez nulla forint befektetés szükséges.

Felfedeztem egy nagyon érdekes és egyszerű internetes pénzkeresési módot, amihez nulla forint befektetés szükséges. Kedves Olvasó! Felfedeztem egy nagyon érdekes és egyszerű internetes pénzkeresési módot, amihez nulla forint befektetés szükséges. Eredetileg egy barátomnak akartam segíteni, aki egyik napról a másikra

Részletesebben

TIENS SAMPON NORMÁL ÉS SZÁRAZ HAJRA JELLEMZŐI:

TIENS SAMPON NORMÁL ÉS SZÁRAZ HAJRA JELLEMZŐI: TIENS MARKETING TERV 43 Termékkatalógus SZÓMAGYARÁZAT 1. : Bármely olyan alkalmas személy, akinek egy szponzor bemutatja a TIENS céget, megveszi a TIENS Kezdőcsomagot, beadja a kitöltött jelentkezési lapot

Részletesebben

Suri Éva Kézikönyv www.5het.hu. Kézikönyv. egy ütős értékesítési csapat mindennapjaihoz. Minden jog fenntartva 2012.

Suri Éva Kézikönyv www.5het.hu. Kézikönyv. egy ütős értékesítési csapat mindennapjaihoz. Minden jog fenntartva 2012. Kézikönyv egy ütős értékesítési csapat mindennapjaihoz 1 Mi az, amin a legtöbbet bosszankodunk? Az értékesítőink teljesítményének hektikusságán és az állandóan jelenlévő fluktuáción. Nincs elég létszámunk

Részletesebben

MUNKAERŐ MONITOROZÁS. orem. www.gremonsystems.com

MUNKAERŐ MONITOROZÁS. orem. www.gremonsystems.com MUNKAERŐ MONITOROZÁS www.gremon.com Áttekintés A Gremon munkaerő monitorozás olyan átfogó szolgáltatást nyújt Önnek, amellyel hatékonyan csökkenthető a munkaerő költség valamint az adminisztráció az üvegházakon

Részletesebben

Elnöki beszéd. Moszkva 2014. augusztus 10. Elnöki beszéd Moszkva, Olimpiai Stadion - 2014. augusztus 10.

Elnöki beszéd. Moszkva 2014. augusztus 10. Elnöki beszéd Moszkva, Olimpiai Stadion - 2014. augusztus 10. Elnöki beszéd Moszkva 2014. augusztus 10. 1 Köszönetnyilvánítás Minden munkatárs nevében köszönetet mondunk Papp Gulnára, Arany Oroszlán szintű felsővezetőnknek és férjének, Papp Mihálynak (8*), akik a

Részletesebben

A tér, ami megtérül...

A tér, ami megtérül... A tér, ami megtérül... A tér, ami megtérül... Kedves Partnerünk! Köszönjük megtisztelő figyelmét. Engedje meg, hogy bemutatkozzunk és részletesen ismertessük Önnel ajánlatunkat. Kik vagyunk? A www.gazdaktere.hu

Részletesebben

Gyakran feltett kérdések:

Gyakran feltett kérdések: Gyakran feltett kérdések: A GoldWayFOREX rendszerében előfordulnak olyan kérdések, melyek rendszeresen megismétlődnek ügyfeleink, partnereink részéről. Annak érdekében, hogy könnyítsünk weboldalunk használatát

Részletesebben

JUTTATÁSI RENDSZER MAGYARORSZÁG. WorldVentures Marketing, LLC. Felülvizsgálva 2015. február 1-én; Hatályos 2015. február 1. 2015. május 2.

JUTTATÁSI RENDSZER MAGYARORSZÁG. WorldVentures Marketing, LLC. Felülvizsgálva 2015. február 1-én; Hatályos 2015. február 1. 2015. május 2. JUTTATÁSI RENDSZER MAGYARORSZÁG WorldVentures Marketing, LLC Felülvizsgálva 2015. február 1-én; Hatályos 2015. február 1. 2015. május 2. között TARTALOMJEGYZÉK BEVEZETÉS... 3 JUTALÉKOK ÉS BÓNUSZOK... 4

Részletesebben

88% aggasztja az Internet biztonságának kérdése 84% A felhasználók. A világ népességének. Internetfelhasználó !"##$%&'()#*+,#'-./+01%2.

88% aggasztja az Internet biztonságának kérdése 84% A felhasználók. A világ népességének. Internetfelhasználó !##$%&'()#*+,#'-./+01%2. A világ népességének 84% Internetfelhasználó!"##$%&'()#*+,#'-./+01%2.' A felhasználók 88% aggasztja az Internet biztonságának kérdése!"##$%&'34,5,#6)+'7"89)#,' :;'@AB7;A@'(CA@7:DD:E''!FG3HI(E>3'

Részletesebben

A tér, ami megtérül...

A tér, ami megtérül... A tér, ami megtérül... 1149 Budapest Egressy út 17-21. A tér, ami megtérül... Kedves Partnerünk! Köszönjük megtisztelő figyelmét. Engedje meg, hogy bemutatkozzunk és részletesen ismertessük Önnel ajánlatunkat.

Részletesebben

Üdvözöljük az élő online-bemutatón! Rejuvenate Worldwide! Naponta, hétfőtől péntekig, 20:00 órától

Üdvözöljük az élő online-bemutatón! Rejuvenate Worldwide! Naponta, hétfőtől péntekig, 20:00 órától Üdvözöljük az élő online-bemutatón! Rejuvenate Worldwide! Naponta, hétfőtől péntekig, 20:00 órától A legjobb időben a legjobb helyen! Minden idők legnagyobb STARTJA Ön a kezdeteknél velünk van. Kezdés

Részletesebben

LEO globális marketingterv

LEO globális marketingterv LEO globális marketingterv 2017. március 31. 1 2 Bevezetés Egy marketingterv arra szolgál, hogy kiszámolja és felossza a bevételeket a tagjai számára, a tagok és az alattuk lévő szervezetek által generált

Részletesebben

Használt autóra is van egy év szavatosság!

Használt autóra is van egy év szavatosság! Használt autóra is van egy év szavatosság! Bár a megkérdezett kereskedők többsége nem igazán szeretne tudni róla, a hazai jogszabályok egy év szavatosságot biztosítanak minden használt gépjárműre, igaz

Részletesebben

Down Alapítvány 1145 Budapest, Amerikai út 14. Tel.: (061) Munkába állás

Down Alapítvány 1145 Budapest, Amerikai út 14. Tel.: (061) Munkába állás Down Alapítvány 1145 Budapest, Amerikai út 14. Tel.: (061) 363-63-53 e-mail: down@downalapitvany.hu Munkába állás Miért jó, ha van munkánk? Van jövedelmünk - ki tudjuk fizetni a költségeinket (Pl. a lakásunk

Részletesebben

A 10 leggyakrabban használt marketing eszköz a kisvállalatok körében. 1. Saját honlap. 2. Facebook céges oldal. 3. , saját listára

A 10 leggyakrabban használt marketing eszköz a kisvállalatok körében. 1. Saját honlap. 2. Facebook céges oldal. 3.  , saját listára A honlap, a céges Facebook oldal és az email voltak a kisvállalkozások kedvenc marketing eszközei 2015-ben. A Facebook az első tíz helyből hármat szerzett meg, míg a Google AdWords csak a nyolcadik lett.

Részletesebben

Argent Global Network céget

Argent Global Network céget Bemutatjuk az Argent Global Network céget Az Argent Global Network cég Belize-ben regisztrált vállalat, amely sikeresen párosítja egy profi network marketingesekből álló nemzetközi csapat tapasztalait.

Részletesebben

Minimális induló tőke, maximális haszonnal! Szeretne Ön rövidtávon havi, heti, akár napi 3000 $-t keresni?

Minimális induló tőke, maximális haszonnal! Szeretne Ön rövidtávon havi, heti, akár napi 3000 $-t keresni? Minimális induló tőke, maximális haszonnal! Szeretne Ön rövidtávon havi, heti, akár napi 3000 $-t keresni? Gondolt már arra, hogy bizonytalannak tűnő jövőjét igazi gyémántokkal biztonságosabbá teheti?

Részletesebben

as tanév 7-8. osztályos kategória

as tanév 7-8. osztályos kategória ISKOLA NEVE:. CSAPAT NEVE: TELEPÜLÉS:. 1. feladat csak tudatosan! 2017-2018-as tanév 7-8. osztályos kategória A Szabó család nemigen foglalkozik pénzügyi tervezéssel: így van, amikor kijönnek a szülők

Részletesebben

Hogyan jött az üzleti rész? Hogyan csöppentem a DXN üzletbe?

Hogyan jött az üzleti rész? Hogyan csöppentem a DXN üzletbe? Hogyan jött az üzleti rész? Hogyan csöppentem a DXN üzletbe? Amikor első kisbabámat vártam, a munkahelyem megszűnt. Elgondolkodtam, mihez fogok kezdeni, ha nem találok később sem munkahelyet. A kisgyermekes

Részletesebben

A unitedprint.com Hungary Kft. vevőinformációi és Általános Szerződési Feltételei

A unitedprint.com Hungary Kft. vevőinformációi és Általános Szerződési Feltételei A unitedprint.com Hungary Kft. vevőinformációi és Általános Szerződési Feltételei A. Vevőinformációk I. Az ajánlattevőre vonatkozó információk unitedprint.com Hungary Kft. Postai cím: 1072 Budapest, Rákóczi

Részletesebben

Mark van der Feyst Zártrendszerű túlnyomásos légzőkészülék tréning

Mark van der Feyst Zártrendszerű túlnyomásos légzőkészülék tréning Mark van der Feyst Zártrendszerű túlnyomásos légzőkészülék tréning A légzőkészülék az egyik legfontosabb napi szinten használt felszerelésünk. Megvéd minket az egészséget közvetlenül veszélyeztető környezetben

Részletesebben

Siker pénz szabadság! Biró Anett onlinekavezo.hu

Siker pénz szabadság! Biró Anett onlinekavezo.hu Siker pénz szabadság! Biró Anett onlinekavezo.hu Fel tehetek Önnek néhány kérdést? Szeretné azt csinálni, amihez kedve van, de abból nem tud megélni? Úgy gondolja, sokkal többet ér, minthogy eladja az

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK www.kutyubazar.hu

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK www.kutyubazar.hu ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK www.kutyubazar.hu Jelen Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban ÁSZF) tartalmazza a www.kutyubazar.hu. weboldalon (a továbbiakban: Webáruház, Honlap) elérhető szolgáltatás

Részletesebben

KOMPENZÁCIÓS TERV. Ez a dokumentum minden országra vonatkozik, amellyel a CieAura üzleti kapcsolatban áll, kivéve Hong Kongot.

KOMPENZÁCIÓS TERV. Ez a dokumentum minden országra vonatkozik, amellyel a CieAura üzleti kapcsolatban áll, kivéve Hong Kongot. KOMPENZÁCIÓS TERV Ez a dokumentum minden országra vonatkozik, amellyel a CieAura üzleti kapcsolatban áll, kivéve Hong Kongot. A kereskedőink a marketingünk alapja és központja. Ők a legértékesebb szerves

Részletesebben

Ez a találkozó Önről fog szólni és bízunk benne, hogy arról, ami Önnek a legfontosabb

Ez a találkozó Önről fog szólni és bízunk benne, hogy arról, ami Önnek a legfontosabb Ez a találkozó Önről fog szólni és bízunk benne, hogy arról, ami Önnek a legfontosabb Küldetésünk Testi, lelki, anyagi jóléthez - tudatos és szabad életstílus eléréséhez vezetni minél több embertársunkat.

Részletesebben

ÁTTEKINTÉS Hogyan működik a rendszer?

ÁTTEKINTÉS Hogyan működik a rendszer? ÁTTEKINTÉS A Jeunesse Útmutató a személyes sikerhez (GPS) promóció ösztönzi és megjutalmazza a disztribútorokat, hogy azok előbbre lépjenek a ranglistán és személyes csoportforgalmat (PGV) halmozzanak

Részletesebben

KÖTELEZD EL ÉS ÉLVEZD A GYÜMÖLCSÉT KÖTELEZETTSÉGVÁLLALÁSI NYILATKOZAT

KÖTELEZD EL ÉS ÉLVEZD A GYÜMÖLCSÉT KÖTELEZETTSÉGVÁLLALÁSI NYILATKOZAT KÖTELEZD EL ÉS ÉLVEZD A GYÜMÖLCSÉT KÖTELEZETTSÉGVÁLLALÁSI NYILATKOZAT HAJTSD VÉGRE EZT A TERVET & ÉS MÁR EL IS INDULTÁL A SIKERHEZ VEZETŐ ÚTON Gratulálunk a döntésedhez, amellyel az általunk RAIN-nek nevezett

Részletesebben

Váci Mihály: Még nem elég

Váci Mihály: Még nem elég Váci Mihály: Még nem elég Mi történt az álmaiddal? Álmok, vágyak, célok Elképzelt helyzet, ötlet; olyan jövőbeli kellemes esemény vagy állapot, amit éberen kigondolunk, de még nem valósítottunk meg. Remélt

Részletesebben