Jegyzıkönyv. Készült: Az Ügyrendi és Jogi Bizottság február 23-án a Sárospataki Polgármesteri Hivatal Dísztermében tartott ülésén.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Jegyzıkönyv. Készült: Az Ügyrendi és Jogi Bizottság február 23-án a Sárospataki Polgármesteri Hivatal Dísztermében tartott ülésén."

Átírás

1 Jegyzıkönyv Készült: Az Ügyrendi és Jogi Bizottság február 23-án a Sárospataki Polgármesteri Hivatal Dísztermében tartott ülésén. Jelen vannak: Az Ügyrendi és Jogi Bizottság részérıl: Saláta László Mihály elnök Darmos István Hutkainé Novák Márta Dr. Ablonczy Zoltán a bizottság tagjai A Polgármesteri Hivatal részérıl: Aros János alpolgármester Dr. Szabó Rita aljegyzı Poncsák Ferenc irodavezetı Dankóné Gál Terézia irodavezetı Rák Józsefné irodavezetı Dr. Ponta Rajmund vezetı tanácsos Dr. Szebényi Tibor jegyzıi irodai ügyintézı Meghívott: Megjegyzés: Napirend elıtt: Papp Imréné a Gondozási Központ vezetıje Erdıs Tamás tanácsnok Papp Imréné és Rák Józsefné a 2. napirendi pont tárgyalása után távozott. Erdıs Tamás a 7. napirendi pont tárgyalásán volt jelen. Saláta László Mihály: Köszönti a bizottság tagjait, a Polgármesteri Hivatal részérıl megjelenteket. A jelenléti ív alapján megállapítja, hogy a bizottság ülése határozatképes. Javasolja a meghívóban szereplı napirendi pontok tárgyalását, elıször azokat, melyekhez meghívott vendégek érkeztek. Kérdezi, a napirendi pontok tárgyalására vonatkozóan van-e egyéb javaslat. Mivel más javaslat nem volt, kéri a bizottság szavazását a napirendi pontokról. Jelenlévı bizottsági tagok száma: 4 fı Az Ügyrendi és Jogi Bizottság 4 igen szavazattal egyhangúlag az alábbi napirendi pontok tárgyalását elfogadta:

2 2 Napirendi pontok: 1. Elıterjesztés a személyes gondoskodást nyújtó szociális ellátások térítési díjáról szóló rendelet megalkotásáról 2. Elıterjesztés a személyes gondoskodást nyújtó ellátásokról, azok igénybevételérıl szóló rendelet módosításáról 3. Beszámoló a lejárt határidejő határozatok végrehajtásáról 4. Elıterjesztés az önkormányzat évi költségvetésének módosításáról 5. Elıterjesztés a köztisztviselık szociális, jóléti, kulturális, egészségügyi juttatásairól, valamint a szociális és kegyeleti támogatásairól szóló rendelet módosításáról 6. Elıterjesztés a települési képviselık tiszteletdíjáról és egyéb juttatásairól szóló 6/1997. (II. 21.) számú rendelet módosítására 7. Elıterjesztés a Sárospatak belterületén található hrsz-ú önkormányzati tulajdonban lévı ingatlanon jelzálogjog alapítására és bejegyzésére 8. Tájékoztató a Göd belterület hrsz. ingatlanon fennálló követelésrıl 9. Egyéb ügyek Zárt ülésen: 1. Elıterjesztés a szavazatszámláló bizottságok tagjainak, póttagjainak megválasztására 2. Egyéb ügyek Napirend tárgyalása: 1. NAPIRENDI PONT Tárgy: Elıterjesztés a személyes gondoskodást nyújtó szociális ellátások térítési díjáról szóló rendelet megalkotásáról Saláta László Mihály: Kéri az elıterjesztés készítıjét, ha kiegészítése van, tegye meg. Rák Józsefné: Tájékoztatja a bizottságot, hogy a fenntartónak minden évben meg kell határozni a személyes gondoskodást nyújtó szociális ellátások térítési díjainak az önköltségét. A Gondozási Központ Vezetıje elvégezte a számításokat, melynek megfelelıen készült el a rendelet-tervezet a térítési díjakról. Hangsúlyozza, a rendelet-tervezet intézményi térítési díjakat tartalmaz, a személyi térítési díjakat az intézmény vezetıje személyre szabottan fogja meghatározni. A személyi térítési díj nem haladhatja meg az intézményi térítési díj mértékét. Korábban a költségvetési törvény a házi segítségnyújtásnál, illetve a szociális étkezésnél normatíva kategóriákat határozott meg. Jogszabályváltozás következtében január 1-tıl már nincs kategória a két ellátási formánál. Ennek megfelelıen nem kategóriák szerint, hanem az egy fıre esı térítési díjat határozták meg a rendelet-tervezetben. Változás az is, hogy korábban forintra határozták meg az intézményi térítési díjat, január 1-tıl tíz forintra kerekítetten kell meghatározni. A rendelet-tervezet a korábbi térítési díjhoz képest kb.10 %-os emelést tartalmaz, mely a normatíva csökkenés és az ÁFA 20 %-ról 25 %-ra történı emelésének következménye. A számításokat a Gondozási Központ Vezetıje a korábbi éveknek megfelelıen készítette el, mely az elıterjesztés mellékletét képezi.

3 3 Saláta László Mihály: Kéri a bizottság véleményét, javaslatát az anyagról. Mivel észrevétel, vélemény nem volt, kéri a bizottság szavazását az elıterjesztésben foglaltakról. 17/2010. (II. 23.) Ügyrendi és Jogi Biz. a személyes gondoskodást nyújtó szociális ellátások térítési díjáról szóló rendelet megalkotásáról Képviselı-testületnek az elfogadását. 2. NAPIRENDI PONT Tárgy: Elıterjesztés a személyes gondoskodást nyújtó ellátásokról, azok igénybevételérıl szóló rendelet módosításáról Saláta László Mihály: Kéri az elıterjesztés készítıjét, ha kiegészítése van, tegye meg. Rák Józsefné: Emlékezteti a bizottságot, a Képviselı-testület tavaly döntött arról, hogy megszünteti az Idıskorúak Gondozóházát a Borsi u. 73. szám alatti épületben és létrehozza a Fogyatékkal Élık Nappali Intézményét. Az Idıskorúak Gondozóháza tekintetében megtörtént a mőködési engedély visszavonása, majd ezt követıen a Fogyatékkal Élık Nappali Intézményének a létrehozására a mőködési engedély kérése. Tekintettel arra, hogy ez alapellátás, nem szakosított ellátás, így a mőködési engedély kiadására a városi jegyzı az illetékes. Az Államigazgatási Hivatal Sátoraljaújhely város Címzetes Fıjegyzıjét jelölte ki az eljárás lefolytatására. A Fogyatékkal Élık Nappali Intézményére vonatkozóan a mőködési engedélyt január végén kézhez kapták, a tanúsítvány is rendelkezésre áll. Az intézmény megszőnését, illetve létrehozását kell átvezetni a személyes gondoskodást nyújtó ellátásokról, azok igénybevételérıl szóló rendeletben is. Hatályon kívül kell helyezni a 3. (3) bekezdését az Idıskorúak Gondozóházára vonatkozóan, átmeneti elhelyezést nyújtó intézményt, mint szakosított ellátási formát. A nappali ellátáshoz a 3. (2) bekezdésébe, mint alapszolgáltatásba be kell építeni a fogyatékkal élık nappali intézményét. Saláta László Mihály: Kéri a bizottság véleményét, javaslatát. Mivel kiegészítés, észrevétel nem volt, kéri a bizottság szavazását az elıterjesztésben foglaltakról.

4 4 18/2010. (II. 23.) Ügyrendi és Jogi Biz. a személyes gondoskodást nyújtó ellátásokról, azok igénybevételérıl szóló rendelet módosításáról Képviselı-testületnek az elfogadását. 3. NAPIRENID PONT Tárgy: Beszámoló a lejárt határidejő határozatok végrehajtásáról Saláta László Mihály: Kéri a bizottság véleményét, javaslatát a lejárt határidejő határozatok végrehajtásáról szóló beszámolóról. Mivel észrevétel, javaslat nem volt, kéri a bizottság szavazását a beszámolóról. 19/2010. (II. 23.) Ügyrendi és Jogi Biz. a lejárt határidejő határozatok végrehajtásáról Az Ügyrendi és Jogi Bizottság a lejárt határidejő határozatok végrehajtásáról készült beszámolót megtárgyalta és javasolja a Képviselı-testületnek az elfogadását. 4. NAPIRENDI PONT Tárgy: Elıterjesztés az önkormányzat évi költségvetésének módosításáról Saláta László Mihály: Kéri az elıterjesztés készítıjét, ha kiegészítése van, tegye meg. Poncsák Ferenc: Tájékoztatja a bizottságot, hogy az államháztartás mőködésérıl szóló kormányrendelet alapján az önkormányzat évi költségvetési rendeletét negyedévente az elıirányzat változások miatt módosítani kell. Jelen elıterjesztés az állami támogatások és az idıközben beérkezett intézményi költségvetési változtatásoknak az átvezetését tartalmazza. Elmondja, hogy az elıterjesztésben két számítási hiba szerepel. A rendelet-tervezet 3. -ából kimaradt a Gondozási Központ 5 fı közcélú foglalkoztatottja, valamint a 3. számú mellékletben a Kommunális Szervezetnél a kiadási elıirányzatok összesen sora számítási hibás.

5 5 Saláta László Mihály: Kéri a bizottság véleményét, javaslatát. Dr. Ablonczy Zoltán: A helyes szám iránt érdeklıdik. Poncsák Ferenc: A Gondozási Központnál 5 fı, a 3. számú mellékletben a Kommunális Szervezetnél a részösszesen sort kell javítani, a módosított elıirányzat sora úgy alakul, hogy az eredeti elıirányzathoz hozzá kell adni a módosítás I, módosítás II. és módosítás III-at. A módosítás III. nem szerepel az összesen sorban, de ez a végszámokat nem változtatja meg, mert a végszámok ettıl függetlenül mindet tartalmazzák. Saláta László Mihály: Kéri a bizottság szavazását az elıterjesztésrıl, az elhangzott módosításokkal együtt. 20/2010. (II. 23.) Ügyrendi és Jogi Biz. az önkormányzat évi költségvetésének módosításáról Képviselı-testületnek az elfogadását azzal, hogy - a rendelet-tervezet 3. -a egészüljön ki a Gondozási Központnál foglalkoztatott 5 fı közcélúval, valamint - a 3. számú mellékletben a Kommunális Szervet módosított elıirányzatának értékei kerüljenek kiegészítésre a módosítás III. sor tételeivel. 5. NAPIRENDI PONT Tárgy: Elıterjesztés a köztisztviselık szociális, jóléti, kulturális, egészségügyi juttatásairól, valamint a szociális és kegyeleti támogatásairól szóló rendelet módosításáról Saláta László Mihály: Kéri az elıterjesztés készítıjét, ha kiegészítése van, tegye meg. Dankóné Gál Terézia: Ismerteti az elıterjesztésben foglaltakat. Tájékoztatja a bizottságot, hogy a Képviselı-testület az önkormányzat évi költségvetésében az illetményalap hatszorosát határozta meg cafetéria juttatásként, mely összeg kerekítve 232 ezer Ft a köztisztviselık esetében. A juttatások formáit, az igénybevétel szabályait a hivatali szerv vezetıjének kell a Közszolgálati Szabályzatban meghatározni. Az elmondottak figyelembe vételével kellett felülvizsgálni és módosítani a évben elfogadott köztisztviselık szociális, jóléti, kulturális, egészségügyi juttatásairól, valamint a szociális és kegyeleti

6 6 támogatásairól szóló rendeletet. A rendelet kiegészül a cafetéria juttatás bevezetésével, annak elemeivel, illetıleg a korábbi rendeletbıl 1-2 olyan elemet hatályon kívül kell helyezni, ami belépett a cafetéria juttatás körébe. Saláta László Mihály: Kéri a bizottság véleményét, javaslatát az anyagról. Mivel észrevétel, javaslat nem volt, kéri a bizottság szavazását az elıterjesztésben foglaltakról. 21/2010. (II. 23.) Ügyrendi és Jogi Biz. a köztisztviselık szociális, jóléti, kulturális, egészségügyi juttatásairól, valamint a szociális és kegyeleti támogatásairól szóló rendelet módosításáról Képviselı-testületnek az elfogadását. 6. NAPIRENDI PONT Tárgy: Elıterjesztés a települési képviselık tiszteletdíjáról és egyéb juttatásairól szóló 6/1997. (II. 21.) számú rendelet módosítására Saláta László Mihály: Kérdezi, az elıterjesztéssel kapcsolatban szóbeli kiegészítés van-e? Dr. Szabó Rita: Nincs kiegészítése. Saláta László Mihály: Kéri a bizottság véleményét, javaslatát. Elmondja, mivel a Termálfürdı és Camping, mint költségvetési szerv és intézmény megszőnt, a feladat a PATAQUA Kft-hez került átadásra, így a Képviselı-testület tagjainak sem jár a termálfürdı ingyenes használata. Kéri a bizottság szavazását az elıterjesztésben foglaltakról. 22/2010. (II. 23.) Ügyrendi és Jogi Biz. a települési képviselık tiszteletdíjáról és egyéb juttatásairól szóló 6/1997. (II. 21.) számú rendelet módosítására

7 7 Képviselı-testületnek az elfogadását. 7. NAPIRENDI PONT Tárgy: Elıterjesztés a Sárospatak belterületén található hrsz-ú önkormányzati tulajdonban lévı ingatlanon jelzálogjog alapítására és bejegyzésére Saláta László Mihály: Kéri, ha az elıterjesztéssel kapcsolatban kiegészítés van, tegyék meg. Dr. Szabó Rita: Tájékoztatja a bizottságot, hogy a pályázati források igénybevételénél fontos szempont az, hogy a pályázó saját tulajdonában állnak-e a beruházással érintett ingatlanok, vagy sem. Az elıterjesztésben szereplı esetben a PATAQUA Kft. lesz a beruházás megvalósítója, ellenben az hrsz-ú strandfürdı megnevezéső ingatlan az önkormányzat tulajdonában áll. A pályázat kiírói mögöttes biztosítékot kérnek az önkormányzattól. Saláta László Mihály: Elmondja, a Gazdasági, Idegenforgalmi és Városfejlesztési Bizottság ülésén tegnap már szó volt arról, hogy a Képviselı-testület korábban tulajdonosi hozzájáruló nyilatkozatot adott arra vonatkozóan, hogy az elıterjesztésben szereplı ingatlanon a kft. wellness központot alakítson ki és az ingatlanon jelzálogjogot alapítson. Dr. Ablonczy Zoltán: Kérdései arra irányulnak, hogy kinek a javára az elıterjesztésben az szerepel, hogy a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség nevében eljáró közremőködı szervezet -, milyen összeg erejéig és milyen idıre történik az ingatlanon a jelzálogjog alapítása és bejegyzése. Dr. Szabó Rita: Azt nem tudja megmondani, hogy a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség nevében mely szervezet jár el, általában a VÁTI, de, hogy pontosan van-e regionális szervezete megjelölve, vagy sem, nem tudja. Dr. Szebényi Tibor: Elvileg a NORDA, vagy a VÁTI, de nem biztos. Dankóné Gál Terézia: Erdıs Tamástól is érdeklıdtek ez ügyben, de nem tudott választ adni. Dr. Szabó Rita: Ezeket központilag határozzák meg, elképzelhetı, hogy egy kormányrendelet, vagy központi rendelkezés szabályozza, mely már ismert. Errıl Erdıs Tamás tud bıvebb felvilágosítást adni. Aros János: Javasolja, Erdıs Tamást kérdezzék meg az ügyben. Dankóné Gál Terézia: Tájékoztatja a bizottságot, hogy az elıterjesztés készítése idıpontjában Erdıs Tamás sem tudott választ adni a feltett kérdésekre. Erdıs Tamás megérkezett.

8 8 Saláta László Mihály: Köszönti Erdıs Tamás tanácsnok urat. Az elıterjesztéssel kapcsolatban kérdésként merült fel, hogy ki lesz az eljáró cég, kinek a javára kerül bejegyzésre a jelzálogjog és milyen összegben? Erdıs Tamás: Tájékoztatja a bizottságot, hogy a jelzálogjog bejegyzéssel kapcsolatban a január 21-én kelt támogatási értesítı és melléklete szolgál alapul. A tájékoztató levél a támogatási szerzıdés megkötésével kapcsolatban azt írja, hogy az önkormányzat, illetve a pályázat nyertese a PATAQUA Kft. szükséges, hogy ingó- vagy ingatlan jelzálogot vagy egyéb fedezetet ajánljon fel a projekt kapcsán 250 millió Ft-os támogatás biztosítására. A PATAQUA Kft-nek nincs sem ingó sem ingatlan vagyona, mely megfelelı lehetne a beruházás fedezetéül. A kérés az önkormányzat felé, járuljon hozzá, hogy a nem PATAQUA Kft. tulajdonát képezı fürdı ingatlant amely alapjául szolgál a beruházásnak ajánlják fel fedezetként. A tájékoztató levél arról is szól, hogy a felajánlható ingatlanról szükséges igazságügyi ingatlanforgalmi értékbecslés és 3 napnál nem régebbi tulajdoni lapmásolat benyújtása. Ha ezen kötelezettségeknek eleget tettek, az Észak-magyarországi Regionális Fejlesztési Ügynökség megküldi a jelzálogszerzıdés tervezetét, melyet a Képviselı-testület ismételten napirendjére tőz. A jelzálogszerzıdés tervezetben a felvetett 3 kérdésben idıtartam, kedvezményezett és minden egyéb kérdés választ kap a testület. Amennyiben ezt a megoldást a NORDA, az Észak-magyarországi Regionális Fejlesztési Ügynökség elfogadja szóban arról tájékoztatták, hogy ez így rendben van megküldik a jelzálog szerzıdést, melyrıl a Képviselı-testületnek döntést szükséges hoznia. Megjegyzi, a január 21-én keltezett levél február 2-án érkezett a PATAQUA Kft-hez. Ettıl a dátumtól számított 60 nap áll rendelkezésre normál esetben a támogatási szerzıdés megkötésére mely árpilis 3-a -, a március 26-ai testületi ülésen a jelzálog szerzıdésnek a megtárgyalására sort kell keríteni. Saláta László Mihály: Megköszöni a tájékoztatást. Az elmondottak alapján a témáról a testület újra fog tárgyalni, most elvi hozzájárulásra van szükség a jelzálogjog bejegyzéséhez. A jelzálogjoggal kapcsolatos szerzıdést mely tartalmazza a feltett kérdésekre a konkrét paramétereket a Képviselı-testület meg fogja tárgyalni. Mivel további kérdés, észrevétel nem volt, kéri a bizottság szavazását az elıterjesztésben foglaltakról. 23/2010. (II. 23.) Ügyrendi és Jogi Biz. a Sárospatak belterületén található hrsz-ú önkormányzati tulajdonban lévı ingatlanon jelzálogjog alapítására és bejegyzésére Képviselı-testületnek az elfogadását.

9 9 8. NAPIRENDI PONT Tárgy: Tájékoztató a Göd belterület hrsz. ingatlanon fennálló követelésrıl Saláta László Mihály: Kéri, ha az elıterjesztéssel kapcsolatban kiegészítés van, tegyék meg. Dr. Ponta Rajmund: A Gazdasági, Idegenforgalmi és Városfejlesztési Bizottság ülésén elhangzott, hogy a Gazdálkodási Iroda nyilvántartása szerint 2002-ben 12 millió Ft-ot meghaladó volt a követelés, ellentétben a tájékoztatóban szereplı Ft-tal. Az említett összeg az alapkövetelés, mely 1993-tól áll fenn, a járulékai összesen 2002-ben már a 12 millió Ft-ot meghaladták. A gödi végrehajtótól kapott tájékoztatás alapján a tegnapi nappal hatályosan az önkormányzat követelése járulékokkal együtt Ft. Saláta László Mihály: A Gazdasági, Idegenforgalmi és Városfejlesztési Bizottság ülésén elhangzott, hogy újabb idıpont van kijelölve az ingatlan árverésére. Dr. Ponta Rajmund: Tájékoztatja a bizottságot, hogy a végrehajtó az árverést az alapkövetelésre, Ft és járulékaira fogja kiírni. Saláta László Mihály: Kéri a bizottság véleményét az elıterjesztéssel kapcsolatban. Hutkainé Novák Márta: Érdeklıdik, az ingatlanra más tartozás miatt is van jelzálogjog bejegyezve, valamint az önkormányzatnak nem lenne érdeke megvásárolni azt? Dr. Ponta Rajmund: Elmondja, hogy a végrehajtásról szóló törvény szerint, ha az ingatlan lakott Kósa György és Kósa Györgyné lakja, a vételár a kikiáltási ár 70 %-áig csökkenthetı. A kikiáltási ár ezer Ft, melynek 70 %-áig csökkenthetı a vételár, azaz 18 millió Ft-ig. Az önkormányzat ezen összegért tudná megvásárolni a követelése beszámításával. Az ingatlanon az APEH-nek, Göd Város Önkormányzatának és a TIGÁZ-nak van követelése, mely milliós nagyságrendő. Dr. Szabó Rita: Milyen sorrendben szerepelnek a követelések? Dr. Ponta Rajmund: A végrehajtásról szóló törvény szerint a sorrendben elıször az önkormányzat szerepel, de Göd és Sárospatak város önkormányzata egy ranghelyen van. Ezt követi az APEH és a TIGÁZ. Dr. Szabó Rita: A gödi önkormányzatnak milyen összegő követelése van? Dr. Ponta Rajmund: A gödi önkormányzat alapkövetelése 121 ezer Ft volt, de ez az összeg is növekedett a járulékokkal. A bejegyzés 2005-ben történt. Dr. Szabó Rita: Az ingatlant lakottan lehetne árverésen megszerezni. Hutkainé Novák Márta: Lakottan 70 %-os áron lehetne megszerezni. Kérdezi, hogyan oszlik meg a bejegyzett követelés? Dr. Szabó Rita: Nem célszerő lakottan megvásárolni az ingatlant, mert a vevınek kell gondoskodni a kiürítésérıl, ha a lakók önként nem hajlandók elhagyni az ingatlant. Korábbi bizottsági ülésen elhangzott, hogy ötszöri sikertelen árverés után van lehetıség arra, hogy felére csökkentsék a kikiáltási árat.

10 10 Hutkainé Novák Márta: Ha felére csökkentik az ingatlan árát, mi jut az önkormányzatnak? Nem látja a kiutat. Dr. Szabó Rita: Mivel járulékokkal együtt 22 millió Ft az önkormányzat által követelt összeg, nem célszerő megvárni a sokszori árverést. Dr. Ponta Rajmund: A végrehajtótól kapott tájékoztatás alapján nem reális a ezer Ftos értékbecslési ár, ennyi összegért nem fogja tudni értékesíteni, de még a 70 %-áért sem. Aros János: Érdeklıdik, hogy zárult a per? Dr. Szabó Rita: A peres iratok nem állnak rendelkezésre, csak a végrehajtásról szólók. Saláta László Mihály: Az ingatlan újabb árverése március 23-án lesz. Dr. Ponta Rajmund: A végrehajtó a szóbeli érdeklıdésére közölte, hogy március 23-ára újabb árverést tőz ki. Véleménye szerint a gödi önkormányzatot meg lehetne keresni azzal, hogy a sárospataki önkormányzat lemond az elıvásárlási jogáról és a gödi önkormányzat vásárolja meg azt és kössön határozatlan idejő bérleti szerzıdést a lakókkal. Saláta László Mihály: Javasolja, várják meg a március 23-ai árverést és azután döntsenek a további teendıkrıl. Dr. Szabó Rita: A tájékoztató a költségvetés tárgyalásakor felmerült kérdésre készült. Az ügyben újabb tájékoztató kérhetı az április végi ülésre. Saláta László Mihály: Javasolja, a tájékoztató tudomásul vételét azzal, hogy a március 23-ai árverés ismeretében április hónapban ismét térjenek vissza az ügyre. Kéri a bizottság szavazását az elhangzottakról. 24/2010. (II. 23.) Ügyrendi és Jogi Biz. a Göd belterület hrsz. ingatlanon fennálló követelésrıl szóló tájékoztatóról Az Ügyrendi és Jogi Bizottság a Göd belterület hrsz. ingatlanon fennálló követelésrıl szóló tájékoztatót megtárgyalta és javasolja a Képviselı-testületnek a tudomásul vételét azzal, hogy a március 23-ai árverés után, április hónapban ismételten térjenek vissza az ügyre.

11 11 A bizottság további munkáját zárt ülésen folytatta, melyrıl külön jegyzıkönyv készült. K.m.f. Saláta László Mihály s.k. a bizottság elnöke

J e g y z ı k ö n y v. 2010. február 23-án a Sárospataki Polgármesteri Hivatal hivatalos helyiségében az Egészségügyi és Szociális Bizottság ülésén.

J e g y z ı k ö n y v. 2010. február 23-án a Sárospataki Polgármesteri Hivatal hivatalos helyiségében az Egészségügyi és Szociális Bizottság ülésén. J e g y z ı k ö n y v Készült: 2010. február 23-án a Sárospataki Polgármesteri Hivatal hivatalos helyiségében az Egészségügyi és Szociális Bizottság ülésén. Jelen vannak: Oláh József Csaba a bizottság

Részletesebben

J e g y z ı k ö n y v. 2009. december 15-én a Sárospataki Polgármesteri Hivatal hivatalos helyiségében az Egészségügyi és Szociális Bizottság ülésén.

J e g y z ı k ö n y v. 2009. december 15-én a Sárospataki Polgármesteri Hivatal hivatalos helyiségében az Egészségügyi és Szociális Bizottság ülésén. J e g y z ı k ö n y v Készült: 2009. december 15-én a Sárospataki Polgármesteri Hivatal hivatalos helyiségében az Egészségügyi és Szociális Bizottság ülésén. Jelen vannak: Oláh József Csaba a bizottság

Részletesebben

Sárospatak Város Jegyzıjétıl

Sárospatak Város Jegyzıjétıl Sárospatak Város Jegyzıjétıl 3950 Sárospatak, Kossuth u. 44. Tel.: 47/513-240 Fax: 47/311-404 E-mail: sarospatak@sarospatak.hu E L İ T E R J E S Z T É S a Képviselı-testület 2009.. február 27-én tartandó

Részletesebben

J e g y z ı k ö n y v. 2012. február 21-én a Sárospataki Polgármesteri Hivatal hivatalos helyiségében az Egészségügyi és Szociális Bizottság ülésén.

J e g y z ı k ö n y v. 2012. február 21-én a Sárospataki Polgármesteri Hivatal hivatalos helyiségében az Egészségügyi és Szociális Bizottság ülésén. J e g y z ı k ö n y v Készült: 2012. február 21-én a Sárospataki Polgármesteri Hivatal hivatalos helyiségében az ülésén. Jelen vannak: Oláh József Csaba a bizottság elnöke Egyed Attila Szabó András Papp

Részletesebben

J e g y z ı k ö n y v. 2009. június 23-án a Sárospataki Polgármesteri Hivatal hivatalos helyiségében az Egészségügyi és Szociális Bizottság ülésén.

J e g y z ı k ö n y v. 2009. június 23-án a Sárospataki Polgármesteri Hivatal hivatalos helyiségében az Egészségügyi és Szociális Bizottság ülésén. J e g y z ı k ö n y v Készült: 2009. június 23-án a Sárospataki Polgármesteri Hivatal hivatalos helyiségében az Egészségügyi és Szociális Bizottság ülésén. Jelen vannak: Oláh József Csaba a bizottság elnöke

Részletesebben

MÁRKÓ KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETE MÁRKÓ, Padányi Bíró Márton tér 5. Tel/fax: 88/

MÁRKÓ KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETE MÁRKÓ, Padányi Bíró Márton tér 5. Tel/fax: 88/ MÁRKÓ KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETE 8441 MÁRKÓ, Padányi Bíró Márton tér 5. Tel/fax: 88/504-014 E-mail: onkormanyzat_marko@invitel.hu Szám: 7-2 /2009. J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült: Márkó és

Részletesebben

Sárospatak Város Polgármesterétıl

Sárospatak Város Polgármesterétıl Sárospatak Város Polgármesterétıl 3950 Sárospatak, Kossuth u. 44. Tel.: 47/513-240 Fax: 47/311-404 E-mail: sarospatak@sarospatak.hu E l ı t e r j e s z t é s - a Képviselı-testületnek a 2010. II. félévi

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Sárospatak Város Önkormányzat Képviselő-testülete 3950 Sárospatak, Kossuth u. 44. Tel.: 47/513-250 Fax: 47/311-404 E-mail: sarospatak@sarospatak.hu 10.416-3/2012. J e g y z ő k ö n y v Készült: Sárospatak

Részletesebben

Sárospatak Város Jegyzıjétıl 3950 Sárospatak, Kossuth u. 44. Tel.: 47/ Fax: 47/

Sárospatak Város Jegyzıjétıl 3950 Sárospatak, Kossuth u. 44. Tel.: 47/ Fax: 47/ Sárospatak Város Jegyzıjétıl 3950 Sárospatak, Kossuth u. 44. Tel.: 47/513-240 Fax: 47/311-404 e-mail: sarospatak@sarospatak.hu Levelezési cím: 3950 Sárospatak Pf.:218 E L İ T E R J E S Z T É S a Képviselı-testület

Részletesebben

Sárospatak Város Önkormányzata Képviselı-testülete 3950 Sárospatak, Kossuth u. 44. Tel.: 47/ Fax: 47/

Sárospatak Város Önkormányzata Képviselı-testülete 3950 Sárospatak, Kossuth u. 44. Tel.: 47/ Fax: 47/ Sárospatak Város Önkormányzata Képviselı-testülete 3950 Sárospatak, Kossuth u. 44. Tel.: 47/513-250 Fax: 47/311-404 E-mail: spatak.ph@t-online.hu 9410/2007. J e g y z ı k ö n y v Készült: Sárospatak Város

Részletesebben

Jegyzıkönyv. Készült: Sárospatak Város Polgármesteri Hivatalának Dísztermében 2011. május 19-én a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság rendkívüli ülésén.

Jegyzıkönyv. Készült: Sárospatak Város Polgármesteri Hivatalának Dísztermében 2011. május 19-én a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság rendkívüli ülésén. Jegyzıkönyv Készült: Sárospatak Város Polgármesteri Hivatalának Dísztermében 2011. május 19-én a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság rendkívüli ülésén. Jelen vannak: a Pénzügyi Bizottság részérıl: Hajdu Imre

Részletesebben

Sárospatak Város Jegyzıjétıl 3950 Sárospatak, Kossuth u. 44. Tel.: 47/513-240 Fax: 47/311-404 e-mail: spatak.ph@t-online.hu

Sárospatak Város Jegyzıjétıl 3950 Sárospatak, Kossuth u. 44. Tel.: 47/513-240 Fax: 47/311-404 e-mail: spatak.ph@t-online.hu Sárospatak Város Jegyzıjétıl 3950 Sárospatak, Kossuth u. 44. Tel.: 47/513-240 Fax: 47/311-404 e-mail: spatak.ph@t-online.hu Levelezési cím: 3950 Sárospatak Pf.:218 E L İ T E R J E S Z T É S a Képviselı-testület

Részletesebben

Jegyzıkönyv. Készült: Dömös Község Önkormányzat Képviselıtestületének június 15-én megtartott rendkívüli ülésérıl

Jegyzıkönyv. Készült: Dömös Község Önkormányzat Képviselıtestületének június 15-én megtartott rendkívüli ülésérıl Jegyzıkönyv Készült: 2012. június 15-én megtartott rendkívüli ülésérıl Jelen vannak:pálmai József korelnök Csonka József Dr. Pálinkási Csaba Bartók László képviselık Dr. Szabó Attila jegyzı Jegyzıkönyvvezetı:

Részletesebben

Sárospatak Város Jegyzıjétıl 3950 Sárospatak, Kossuth u. 44. Tel.: 47/ Fax: 47/

Sárospatak Város Jegyzıjétıl 3950 Sárospatak, Kossuth u. 44. Tel.: 47/ Fax: 47/ Sárospatak Város Jegyzıjétıl 3950 Sárospatak, Kossuth u. 44. Tel.: 47/513-240 Fax: 47/311-404 e-mail: sarospatak@sarospatak.hu Levelezési cím: 3950 Sárospatak Pf.:218 E L İ T E R J E S Z T É S - a Képviselı-testületnek

Részletesebben

Jegyzıkönyv. Készült: Az Ügyrendi és Jogi Bizottság május 26-án a Sárospataki Polgármesteri Hivatal Dísztermében tartott ülésén.

Jegyzıkönyv. Készült: Az Ügyrendi és Jogi Bizottság május 26-án a Sárospataki Polgármesteri Hivatal Dísztermében tartott ülésén. Jegyzıkönyv Készült: Az Ügyrendi és Jogi Bizottság 2010. május 26-án a Sárospataki Polgármesteri Hivatal Dísztermében tartott ülésén. Jelen vannak: Az Ügyrendi és Jogi Bizottság részérıl: Saláta László

Részletesebben

(módosításokkal egységes szerkezetben)

(módosításokkal egységes szerkezetben) Letenye Város Önkormányzata Képviselı-testületének 4/2008. (IV. 3.) számú rendelete a személyes gondoskodást nyújtó szociális ellátások térítési díjáról (módosításokkal egységes szerkezetben) A szociális

Részletesebben

Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyőlésének Ügyrendi és Igazgatási Bizottsága 8200 Veszprém, Óváros tér 9.

Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyőlésének Ügyrendi és Igazgatási Bizottsága 8200 Veszprém, Óváros tér 9. Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyőlésének Ügyrendi és Igazgatási Bizottsága 8200 Veszprém, Óváros tér 9. Szám: KOZP/2137/2/2011. J e g y z ı k ö n y v Készült: Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V. Ülés helye: Mélykút Város Polgármesteri Hivatala Tanácskozó Terem

J E G Y Z İ K Ö N Y V. Ülés helye: Mélykút Város Polgármesteri Hivatala Tanácskozó Terem 1-4/2012. J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült Mélykút Város Önkormányzat Képviselı-testületének 2012. február 3-án 9.00 órakor megtartott rendkívüli ülésén. Ülés helye: Mélykút Város Polgármesteri Hivatala Tanácskozó

Részletesebben

Sárospatak Város Jegyzıjétıl 3950 Sárospatak, Kossuth u. 44. Tel.: 47/ Fax: 47/

Sárospatak Város Jegyzıjétıl 3950 Sárospatak, Kossuth u. 44. Tel.: 47/ Fax: 47/ Sárospatak Város Jegyzıjétıl 3950 Sárospatak, Kossuth u. 44. Tel.: 47/513-240 Fax: 47/311-404 E-mail: sarospatak@sarospatak.hu Levelezési cím: 3950 Sárospatak Pf.:218 J A V A S L A T - a Képviselı-testületnek

Részletesebben

- a Képviselı-testületnek -

- a Képviselı-testületnek - SÁROSPATAK VÁROS ALPOLGÁRMESTERÉTİL 3950 Sárospatak, Kossuth út 44. Tel.: 47/513-250 Fax.: 47/311-404 E lıterjesztés - a Képviselı-testületnek - önkormányzati tulajdonú bérlakás hasznosításáról Tisztelt

Részletesebben

Jegyzıkönyv Készült: Jelen vannak: a Pénzügyi Bizottság részérıl: a Polgármesteri Hivatal részérıl: Meghívott: Megjegyzés

Jegyzıkönyv Készült: Jelen vannak: a Pénzügyi Bizottság részérıl: a Polgármesteri Hivatal részérıl: Meghívott: Megjegyzés Jegyzıkönyv Készült: Sárospatak Város Polgármesteri Hivatalának Dísztermében 2011. november 14-én a rendkívüli ülésén. Jelen vannak: a Pénzügyi Bizottság részérıl: Hajdu Imre elnök Egyed Attila Halász

Részletesebben

SZIKSZÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. Szám: 002/12/2014. J e g y z ő k ö n y v

SZIKSZÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. Szám: 002/12/2014. J e g y z ő k ö n y v 1 SZIKSZÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Szám: 002/12/2014. J e g y z ő k ö n y v Készült Szikszó Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. augusztus 12. napján 7.30 órakor a Szikszói Közös

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V BÁND KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETE 8443 Bánd, Petıfi u. 60. Tel/fax: 88/504-131 E-mail: polgarme@vnet.hu Szám: 48/2/2009. J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült: ülésén, 2009. február 9-én /hétfı/ 17

Részletesebben

E l ı t e r j e s z t é s - a Képviselı-testületnek

E l ı t e r j e s z t é s - a Képviselı-testületnek SÁROSPATAK VÁROS POLGÁRMESTERÉTİL 3950 Sárospatak, Kossuth út 44. Tel.: 47/513-250 Fax.: 47/311-404 Tisztelt Képviselı-testület! E l ı t e r j e s z t é s - a Képviselı-testületnek önkormányzati tulajdonú

Részletesebben

Sárospatak Város Jegyzıjétıl

Sárospatak Város Jegyzıjétıl Sárospatak Város Jegyzıjétıl 3950 Sárospatak, Kossuth u. 44. Tel.: 47/513-240 Fax: 47/513-264 E-mail: sarospatak@sarospatak.hu ELİTERJESZTÉS - a Képviselı-testületnek Sárospatak Város Polgármesteri Hivatalában

Részletesebben

JEGYZİKÖNYV. Sárospatak Város Polgármesteri Hivatala Dísztermében 2009. szeptember 29-én, a Pénzügyi Bizottság rendkívüli ülésén.

JEGYZİKÖNYV. Sárospatak Város Polgármesteri Hivatala Dísztermében 2009. szeptember 29-én, a Pénzügyi Bizottság rendkívüli ülésén. JEGYZİKÖNYV Készült: Sárospatak Város Polgármesteri Hivatala Dísztermében 2009. szeptember 29-én, a Pénzügyi Bizottság rendkívüli ülésén. Jelen vannak: Pénzügyi Bizottság részérıl: Feró István elnök Hajdu

Részletesebben

Sárospatak Város Önkormányzata Képviselı-testülete 3950 Sárospatak, Kossuth u. 44. Tel.: 47/513-250 Fax: 47/311-404 E-mail: sarospatak@sarospatak.

Sárospatak Város Önkormányzata Képviselı-testülete 3950 Sárospatak, Kossuth u. 44. Tel.: 47/513-250 Fax: 47/311-404 E-mail: sarospatak@sarospatak. Sárospatak Város Önkormányzata Képviselı-testülete 3950 Sárospatak, Kossuth u. 44. Tel.: 47/513-250 Fax: 47/311-404 E-mail: sarospatak@sarospatak.hu 6800/2009. J e g y z ı k ö n y v Készült: Sárospatak

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V. Ülés helye: Mélykút Város Polgármesteri Hivatala Tanácskozó Terem

J E G Y Z İ K Ö N Y V. Ülés helye: Mélykút Város Polgármesteri Hivatala Tanácskozó Terem 1-12/2012. J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült Mélykút Város Önkormányzat Képviselı-testületének 2012. július 10-én 14.00 órakor megtartott rendkívüli ülésén. Ülés helye: Mélykút Város Polgármesteri Hivatala

Részletesebben

Enying Város Önkormányzata Képviselı-testületének november 28-án tartott r e n d k í v ü l i n y í l t ülésérıl

Enying Város Önkormányzata Képviselı-testületének november 28-án tartott r e n d k í v ü l i n y í l t ülésérıl 01/218-31/2011. JEGYZİKÖNYV 2011. november 28-án tartott r e n d k í v ü l i n y í l t ülésérıl Helye: Jelen vannak: Polgármesteri Hivatal tanácsterme 8130 Enying, Kossuth u. 26. Méreg János alpolgármester,

Részletesebben

1. Döntés egyes korlátozottan forgalomképes ingatlanok értékesítésre történı kijelölésérıl

1. Döntés egyes korlátozottan forgalomképes ingatlanok értékesítésre történı kijelölésérıl JEGYZİKÖNYV Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyőlésének Tulajdonosi Bizottsága, Pénzügyi és Költségvetési Bizottsága, Városstratégiai és Városmarketing Bizottsága valamint Közjóléti Bizottsága

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült a Hajdúnánás Városi Önkormányzat Képviselı-testületének 2013. március 7-én - csütörtökön - de. 8,00 órakor megtartott r e n d k í v ü l i ülésérıl. A képviselı-testület rendkívüli

Részletesebben

JEGYZİKÖNYV. Helyszín: 5231 Fegyvernek, Felszabadulás út 171. Polgármesteri Hivatal tárgyalóterme

JEGYZİKÖNYV. Helyszín: 5231 Fegyvernek, Felszabadulás út 171. Polgármesteri Hivatal tárgyalóterme JEGYZİKÖNYV Készült: Fegyvernek Nagyközség Önkormányzat Képviselıtestület Pénzügyi Bizottságának 2013.06.19-i ülésérıl. Helyszín: 5231 Fegyvernek, Felszabadulás út 171. Polgármesteri Hivatal tárgyalóterme

Részletesebben

EDELÉNY VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETE 2007. április 12-én megtartott rendkívüli ülésének

EDELÉNY VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETE 2007. április 12-én megtartott rendkívüli ülésének EDELÉNY VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETE 2007. április 12-én megtartott rendkívüli ülésének a./ Tárgysorozata b./ Jegyzıkönyve c./ Határozata T Á R G Y S O R O Z A T 1./ Az önkormányzat tulajdonát

Részletesebben

J e g y z ı k ö n y v

J e g y z ı k ö n y v J e g y z ı k ö n y v Készült: Kenderes Város Önkormányzati Képviselı-testületének 2012. augusztus 1-én 8 órakor tartott rendkívüli, nyílt ülésérıl. Az ülés helye: Városháza tanácskozó terme Jelen vannak:

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V PÁTY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETÉNEK

J E G Y Z İ K Ö N Y V PÁTY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETÉNEK J E G Y Z İ K Ö N Y V PÁTY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETÉNEK 2008. november 10-én (hétfın) 08 órai kezdettel megtartott rendkívüli Képviselı-testületi ülésérıl Készült: Páty Község Önkormányzat

Részletesebben

J e g y z ı k ö n y v

J e g y z ı k ö n y v J e g y z ı k ö n y v Készült: A Gazdasági, Idegenforgalmi és Városfejlesztési Bizottság és a Pénzügyi Bizottság 2009. április 7-ei rendkívüli együttes ülésérıl Jelen vannak: A Gazdasági, Idegenforgalmi

Részletesebben

SZERVEZETI ÉS MŐKÖDÉSI SZABÁLYZAT. V.sz. melléklet: Hatályos Rendeletek: 1991.év.

SZERVEZETI ÉS MŐKÖDÉSI SZABÁLYZAT. V.sz. melléklet: Hatályos Rendeletek: 1991.év. SZERVEZETI ÉS MŐKÖDÉSI SZABÁLYZAT V.sz. melléklet: Hatályos Rendeletek: 1991.év. 1/1991. évi Polgárırségrıl 2/1991. évi Az Önkormányzat 1991. évi költségvetése 5/1991. év Építményadó 6/1991. évi Az 1991.

Részletesebben

JEGYZİKÖNYV. Nyirád Község Önkormányzata Képviselı-testületének december 13-i nyilvános ülésérıl december 13.

JEGYZİKÖNYV. Nyirád Község Önkormányzata Képviselı-testületének december 13-i nyilvános ülésérıl december 13. Ügyszám: 9-201/2012. JEGYZİKÖNYV 2012. december 13-i nyilvános ülésérıl 2012. december 13. Nyirád 2012 1 Jegyzıkönyv Készült: Az ülés helye: nyilvános ülésérıl Nyirád-Szıc Községek Körjegyzısége Nyirád,

Részletesebben

H O M O K B Ö D Ö G E

H O M O K B Ö D Ö G E Szám: 327-2/2013. H O M O K B Ö D Ö G E Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. február 13. napján 17 óra 30 perckor megtartott képviselő-testületi üléséről készült jegyzőkönyv 2 Homokbödöge Község

Részletesebben

Bélapátfalva Város Önkormányzat Képviselő-testület

Bélapátfalva Város Önkormányzat Képviselő-testület Bélapátfalva Város Önkormányzat Képviselő-testülete 3346 Bélapátfalva, József Attila u. 19. Tel.: 36/ 554-300 Bélapátfalva Város Önkormányzat Képviselő-testület 2014. február 10.-i ülésének J E G Y Z Ő

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: a Sárospataki Polgármesteri Hivatal Dísztermében a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság június 16-án tartott rendkívüli ülésén.

Jegyzőkönyv. Készült: a Sárospataki Polgármesteri Hivatal Dísztermében a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság június 16-án tartott rendkívüli ülésén. Jegyzőkönyv Készült: a Sárospataki Polgármesteri Hivatal Dísztermében a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság 2015. június 16-án tartott rendkívüli ülésén. Jelen vannak: a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság részéről:

Részletesebben

2015. m á j u s 28. Pénzügyi Bizottsági tagok: Nagy István, Dr. Mádi Csaba, Szénás Zsoltné, Tóth Sándor, Varga Imréné

2015. m á j u s 28. Pénzügyi Bizottsági tagok: Nagy István, Dr. Mádi Csaba, Szénás Zsoltné, Tóth Sándor, Varga Imréné Veresegyház Város Önkormányzata J E G Y Z Ő K Ö N Y V P é n z ü g y i B i z o t t s á g i é s Ü g y r e n d i, J o g i é s K ö z b i z t o n s á g i B i z o t t s á g i ülés 2015. m á j u s 28. Készült:

Részletesebben

Sárospatak Város Önkormányzata Képviselı-testülete 3950 Sárospatak, Kossuth u. 44. Tel.: 47/513-250 Fax: 47/311-404 E-mail: sarospatak@sarospatak.

Sárospatak Város Önkormányzata Képviselı-testülete 3950 Sárospatak, Kossuth u. 44. Tel.: 47/513-250 Fax: 47/311-404 E-mail: sarospatak@sarospatak. Sárospatak Város Önkormányzata Képviselı-testülete 3950 Sárospatak, Kossuth u. 44. Tel.: 47/513-250 Fax: 47/311-404 E-mail: sarospatak@sarospatak.hu 500/2009. J e g y z ı k ö n y v Készült: Sárospatak

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V Szám: 11-26/2009. J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült: Magyarpolány és Kislıd Községek Önkormányzatai Képviselı-testületeinek 2009. november 23-án 16 óra 30 perckor kezdıdı együttes, nyílt ülésérıl. Az ülés

Részletesebben

Szekszárdi Cigány Kisebbségi Önkormányzat

Szekszárdi Cigány Kisebbségi Önkormányzat Szám: IV.535/2010. J E G Y ZİKÖNYV a Szekszárdi Cigány Kisebbségi Önkormányzat 2010. október 13-án (szerdán) 15 00 órakor a Polgármesteri Hivatal II. emeleti mőszaki tárgyalójában megtartott alakuló ülésérıl.

Részletesebben

Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyőlésének Ügyrendi és Igazgatási Bizottsága 8200 Veszprém, Óváros tér 9.

Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyőlésének Ügyrendi és Igazgatási Bizottsága 8200 Veszprém, Óváros tér 9. Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyőlésének Ügyrendi és Igazgatási Bizottsága 8200 Veszprém, Óváros tér 9. J E GY Z İ K Ö NY V 2014. március 24-én 15,00 órai kezdettel megtartott nyilvános ülésérıl

Részletesebben

Sárospatak Város Polgármesterétıl

Sárospatak Város Polgármesterétıl Sárospatak Város Polgármesterétıl 3950 Sárospatak, Kossuth u. 44. Tel.: 47/513-240 Fax: 47/311-404 E-mail: sarospatak@sarospatak.hu ELİTERJESZTÉS - a képviselı-testületnek - a Sárospatak Város Önkormányzata

Részletesebben

Jegyzıkönyv. a jelenléti ív szerint. Frikker Györgyné és Szabó Zoltán képviselık igazoltan távol vannak.

Jegyzıkönyv. a jelenléti ív szerint. Frikker Györgyné és Szabó Zoltán képviselık igazoltan távol vannak. Jegyzıkönyv Készült: Jelen vannak: Olaszliszka Község Önkormányzat Képviselıtestületének 2008. február 28-án 8 órakor a Körjegyzıség székhelyén megtartott rendkívüli nyílt ülésérıl. a jelenléti ív szerint.

Részletesebben

Sárospatak Város Polgármesterétıl

Sárospatak Város Polgármesterétıl Sárospatak Város Polgármesterétıl 3950 Sárospatak, Rákóczi út 32. Tel.: 47/513-240 Fax: 47/311-404 E-mail: sarospatak@sarospatak.hu JAVASLAT - a Képviselı-testületnek - a Képviselı-testület 2014. II. félévi

Részletesebben

Kajdi István polgármester javaslatot tesz az alábbi napirendi pontok megtárgyalására. Jegyzıkönyv hitelesítıknek felkéri a polgármestereket.

Kajdi István polgármester javaslatot tesz az alábbi napirendi pontok megtárgyalására. Jegyzıkönyv hitelesítıknek felkéri a polgármestereket. Körjegyzıség 8452 Halimba, Petıfi S. u. 16. Tel./fax: 88/237-003. 503-420. Szám: 3-7 / 2012. J e g y z ı k ö n y v Készült: Taliándörögd Község Önkormányzata Képviselı-testülete, Kapolcs Község Önkormányzata

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V J E G Y Z İ K Ö N Y V Páty Község Önkormányzata Pénzügyi, Településfejlesztési, Ügyrendi és Környezetvédelmi Bizottságának 2011. január 20-án (csütörtökön) 16.00 órai kezdettel megtartott ülésérıl 1 Az

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V J E G Y Z İ K Ö N Y V Páty Község Önkormányzata Pénzügyi, Településfejlesztési, Ügyrendi és Környezetvédelmi Bizottságának 2010. november 22-én (hétfın) 16.00 órai kezdettel megtartott ülésérıl 1 Az ülés

Részletesebben

Az Ügyrendi és Sport Bizottság ülésérıl készült jegyzıkönyv október 24.

Az Ügyrendi és Sport Bizottság ülésérıl készült jegyzıkönyv október 24. Lajosmizse Város Önkormányzat Ügyrendi és Sport Bizottsága I/1209/33/2012. Az Ügyrendi és Sport Bizottság ülésérıl készült jegyzıkönyv 2012. október 24. Az ülésen hozott határozatok száma és tárgya: 24/2012.

Részletesebben

Jegyzıkönyv. Meghívottak: Misztina Magdolna a PATAQUA Kft. megbízott ügyvezetıje Oros István a PATAQUA Kft. ügyvezetıje

Jegyzıkönyv. Meghívottak: Misztina Magdolna a PATAQUA Kft. megbízott ügyvezetıje Oros István a PATAQUA Kft. ügyvezetıje Jegyzıkönyv Készült: Sárospatak Város Polgármesteri Hivatala Dísztermében 2010. július 14-én a Gazdasági, Idegenforgalmi és Városfejlesztési Bizottság és a Pénzügyi Bizottság rendkívüli együttes ülésén.

Részletesebben

SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZGYŐLÉSÉNEK GAZDASÁGI ÉS PÉNZÜGYI BIZOTTSÁGA

SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZGYŐLÉSÉNEK GAZDASÁGI ÉS PÉNZÜGYI BIZOTTSÁGA SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZGYŐLÉSÉNEK GAZDASÁGI ÉS PÉNZÜGYI BIZOTTSÁGA Iktatószám: IV.50-4/2012. J E G Y Z İ K Ö N Y V amely készült Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyőlésének

Részletesebben

Sárospatak Város Jegyzıjétıl 3950 Sárospatak, Rákóczi u. 32. Tel.: 47/513-240 Fax: 47/311-404

Sárospatak Város Jegyzıjétıl 3950 Sárospatak, Rákóczi u. 32. Tel.: 47/513-240 Fax: 47/311-404 Sárospatak Város Jegyzıjétıl 3950 Sárospatak, Rákóczi u. 32. Tel.: 47/513-240 Fax: 47/311-404 E-mail: sarospatak@sarospatak.hu Levelezési cím: 3950 Sárospatak Pf.:218 J A V A S L A T - a Képviselı-testületnek

Részletesebben

E l ı t e r j e s z t é s - a Képviselı-testületnek

E l ı t e r j e s z t é s - a Képviselı-testületnek SÁROSPATAK VÁROS POLGÁRMESTERÉTİL 3950 Sárospatak, Kossuth út 44. Tel.: 47/513-250 Fax.: 47/311-404 e-mail: sarospatak@sarospatak.hu Ügyfélfogadás ideje: Hétfı: 8-12 és 13-16, szerda: 8-12 és 13-17 30,

Részletesebben

Sárospatak Város Polgármesterétıl

Sárospatak Város Polgármesterétıl Sárospatak Város Polgármesterétıl 3950 Sárospatak, Kossuth u. 44. Tel.: 47/513-240 Fax: 47/311-404 E-mail: sarospatak@sarospatak.hu BESZÁMOLÓ - a Képviselı-testületnek - a lejárt határidejő határozatok

Részletesebben

Sárospatak Város Polgármesterétıl

Sárospatak Város Polgármesterétıl Sárospatak Város Polgármesterétıl 3950 Sárospatak, Kossuth u. 44. Tel.: 47/513-240 Fax: 47/311-404 E-mail: sarospatak@sarospatak.hu 12107/2012. Elıterjesztés - a képviselı-testületnek - a Családsegítı

Részletesebben

Egyéb elıterjesztés Békés Város Képviselı-testülete június 11-i rendkívüli ülésére

Egyéb elıterjesztés Békés Város Képviselı-testülete június 11-i rendkívüli ülésére Tárgy: A Múzeum köz 1. sz. ingatlan értékesítése Sorszám: 5 Elıkészítette: Véleményezı bizottság: Váczi Julianna osztályvezetı Gazdálkodási Osztály Dr. Farkas László jogi munkatárs Pénzügyi Bizottság Döntéshozatal

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V. Csányi László alpolgármester, képviselı. Mucsi György társadalmi megbízatású alpolgármester,

J E G Y Z İ K Ö N Y V. Csányi László alpolgármester, képviselı. Mucsi György társadalmi megbízatású alpolgármester, J E G Y Z İ K Ö N Y V 1 Készül: Mórahalom város Képviselı-testületének 2012. július 20-án megtartott rendkívüli ülésén az Aranyszöm Rendezvényház Tanácskozó Termében Jelen vannak: Csányi László alpolgármester,

Részletesebben

Sárospatak Város Önkormányzata Képviselı-testülete 3950 Sárospatak, Kossuth u. 44. Tel.: 47/513-250 Fax: 47/311-404 E-mail: sarospatak@sarospatak.

Sárospatak Város Önkormányzata Képviselı-testülete 3950 Sárospatak, Kossuth u. 44. Tel.: 47/513-250 Fax: 47/311-404 E-mail: sarospatak@sarospatak. Sárospatak Város Önkormányzata Képviselı-testülete 3950 Sárospatak, Kossuth u. 44. Tel.: 47/513-250 Fax: 47/311-404 E-mail: sarospatak@sarospatak.hu 8013-2/2010. J e g y z ı k ö n y v Készült: Sárospatak

Részletesebben

J e g y z ı k ö n y v N A P I R E N D E T :

J e g y z ı k ö n y v N A P I R E N D E T : J e g y z ı k ö n y v Készült: Pereszteg Község Önkormányzati képviselı-testületének 2010. június 14-én tartott testületi ülésén. Jelen vannak: Práznek József polgármester, Zambóné Németh Ilona jegyzı,

Részletesebben

Jegyzıkönyv. Készült: A Képviselı-testület 2008. április 8-án megtartott rendkívüli ülésérıl, Vecsés, Szent István tér 1. (kezdés idıpontja: 15 óra)

Jegyzıkönyv. Készült: A Képviselı-testület 2008. április 8-án megtartott rendkívüli ülésérıl, Vecsés, Szent István tér 1. (kezdés idıpontja: 15 óra) Jegyzıkönyv Készült: A Képviselı-testület 2008. április 8-án megtartott rendkívüli ülésérıl, Vecsés, Szent István tér 1. (kezdés idıpontja: 15 óra) Jelen vannak: Alattyányi István, Balogh Csongor, Czibolya

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v (hangszalagos rögzítéssel)

J e g y z ő k ö n y v (hangszalagos rögzítéssel) J e g y z ő k ö n y v (hangszalagos rögzítéssel) Készült: Sárbogárd Város Önkormányzat Képviselőtestületének, Hantos Községi Önkormányzat Képviselőtestületének és Nagylók Községi Önkormányzat Képviselőtestületének

Részletesebben

J e g y z ı k ö n y v

J e g y z ı k ö n y v J e g y z ı k ö n y v Készült: Kenderes Város Önkormányzati Képviselı-testületének 2012. június 7-én 9 órakor tartott rendkívüli, nyílt ülésén jelenlévıkrıl. Az ülés helye: Városháza tanácskozó terme Jelen

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült a Hajdúnánás Városi Önkormányzat Képviselı-testületének 2012. december 28-án - pénteken - de. 10,00 órakor megtartott r e n d k í v ü l i e g y ü t t e s ülésérıl Hajdúdorog

Részletesebben

Távolmaradt: Horváth István polgármester, Halmai Gáborné, Máté Péter, dr. Tóth Csaba Attila képviselık

Távolmaradt: Horváth István polgármester, Halmai Gáborné, Máté Péter, dr. Tóth Csaba Attila képviselık Szám: IV. 170-15/2011. J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült: Szekszárd Megyei Jogú Város Közgyőlésének 2011. október 19-én (szerdán) 8 óra 20 perckor a Polgármesteri Hivatal konferencia termében megtartott rendkívüli

Részletesebben

Jegyző könyv. Készül: Heréd Község Képviselő-testülete 2008. január 30-i 18 órai kezdésű rendkívüli ülésén

Jegyző könyv. Készül: Heréd Község Képviselő-testülete 2008. január 30-i 18 órai kezdésű rendkívüli ülésén 113-2/2008. Jegyző könyv Készül: Heréd Község Képviselő-testülete 2008. január 30-i 18 órai kezdésű rendkívüli ülésén Határozat száma: Tárgya: 8/2008.(I.30.) Családsegítési és gyermekjóléti feladatok ellátására

Részletesebben

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének Nógrádmegyer Községi Önkormányzat Képviselő-testületi ülésének J e g y z ő k ö n y v e ( 2016. augusztus 30. ) 1 Jegyzőkönyv Készült: Nógrádmegyer Községi Önkormányzat 2016. augusztus 30 -án 15.00 órakor

Részletesebben

A Mezıgazdasági és Gazdaságfejlesztési Bizottság ülésérıl készült jegyzıkönyv május 30.

A Mezıgazdasági és Gazdaságfejlesztési Bizottság ülésérıl készült jegyzıkönyv május 30. Lajosmizse Város Önkormányzat Mezıgazdasági és Gazdaságfejlesztési Bizottsága I/1209/18/2012. A Mezıgazdasági és Gazdaságfejlesztési Bizottság ülésérıl készült jegyzıkönyv 2012. május 30. Az ülésen hozott

Részletesebben

Elıterjesztés. Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselı-testületének május 31-i ülésére

Elıterjesztés. Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselı-testületének május 31-i ülésére Elıterjesztés 13. Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselı-testületének 2012. május 31-i ülésére Tárgy: Lajosmizse Város Önkormányzata 2012. évi közbeszerzési tervének módosítása Az elıterjesztést készítette:

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Készült: Kengyel Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2009. november 09- én megtartott soron kívüli üléséről.

J e g y z ő k ö n y v. Készült: Kengyel Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2009. november 09- én megtartott soron kívüli üléséről. J e g y z ő k ö n y v Készült: Kengyel Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2009. november 09- én megtartott soron kívüli üléséről. Az ülés helye: Községháza, tanácskozó terme Jelen vannak: Czédly

Részletesebben

Szekszárdi Cigány Kisebbségi Önkormányzat

Szekszárdi Cigány Kisebbségi Önkormányzat Szám: IV.535-3/2010. J E G Y ZİKÖNYV a Szekszárdi Cigány Kisebbségi Önkormányzat 2010. december 10-én (pénteken) 9 00 órakor a Polgármesteri Hivatal II. emeleti mőszaki tárgyalójában megtartott ü l é s

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Az ülés helye: Nemesgörzsönyi Közös Önkormányzati Hivatal Magyargencsi Kirendeltség hivatali helyisége

Jegyzőkönyv. Az ülés helye: Nemesgörzsönyi Közös Önkormányzati Hivatal Magyargencsi Kirendeltség hivatali helyisége Magyargencs Község Önkormányzata Ügyszám: /2015. Jegyzőkönyv Készült: Magyargencs Község Képviselő-testülete 2016. január 14-i nyilvános üléséről, mely 16 óra 00 perckor kezdődött. Az ülés helye: Nemesgörzsönyi

Részletesebben

Ügyrendi, Jogi és Közbiztonsági Bizottsági tagok: Tóth Sándor, Bobál Imréné, Varga Józsefné, Bárczi László

Ügyrendi, Jogi és Közbiztonsági Bizottsági tagok: Tóth Sándor, Bobál Imréné, Varga Józsefné, Bárczi László Veresegyház Város Önkormányzata J E G Y Z Ő K Ö N Y V P é n z ü g y i B i z o t t s á g i é s Ü g y r e n d i, J o g i é s K ö z b i z t o n s á g i B i z o t t s á g i ülés 2 0 1 6. j a n u á r 2 7. Készült:

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V. Ülés helye: Mélykút Város Polgármesteri Hivatala Tanácskozó Terem

J E G Y Z İ K Ö N Y V. Ülés helye: Mélykút Város Polgármesteri Hivatala Tanácskozó Terem 2/2012. J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült Mélykút Város Önkormányzat Képviselı-testületének 2012. január 18-án 15.30 órakor megtartott rendkívüli ülésén. Ülés helye: Mélykút Város Polgármesteri Hivatala Tanácskozó

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült Kaposmérı Községi Önkormányzat Képviselı-testülete 2012. november 22-én megtartott rendkívüli ülésérıl Jelen vannak: Pap József alpolgármester dr. Kiss Attila képviselı Miovecz

Részletesebben

Elıterjesztés. Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselı-testületének szeptember 24-i ülésére

Elıterjesztés. Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselı-testületének szeptember 24-i ülésére Elıterjesztés 16. Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselı-testületének 2015. szeptember 24-i ülésére Tárgy: Belvízvédelmi rendszer fejlesztésével kapcsolatos pályázat lezárása Az elıterjesztést készítette:

Részletesebben

Hivatal részérıl: Kovácsné dr. Bozsoki Kornélia

Hivatal részérıl: Kovácsné dr. Bozsoki Kornélia JEGYZİKÖNYV Készült: Gárdony Város Önkormányzat Képviselı-testületének a Polgármesteri Hivatal földszinti tanácskozójában 2014. április 23-án megtartott rendkívüli ülésérıl Jelen voltak: Tóth István Derecskei

Részletesebben

E l ı t e r j e s z t é s - a Képviselı-testületnek

E l ı t e r j e s z t é s - a Képviselı-testületnek SÁROSPATAK VÁROS POLGÁRMESTERÉTİL 3950 Sárospatak, Kossuth út 44. Tel.: 47/513-250 Fax.: 47/311-404 e-mail: sarospatak@sarospatak.hu Ügyfélfogadás ideje: Hétfı: 8-12 és 13-16, szerda: 8-12 és 13-17 30,

Részletesebben

J e g y z ı k ö n y v

J e g y z ı k ö n y v J e g y z ı k ö n y v amely készült 2010. június 09-én 18 óra 00 percre kitőzött, 18 óra 23 perctıl kezdıdıen a Polgármesteri Hivatal tanácstermében megtartott, Pilis Város Önkormányzata Képviselıtestületének

Részletesebben

TÁRGY: Javaslat felügyelıbizottsági tiszteletdíjak megállapítására, valamint a /2010. (X.21.) szekszárdi öh. számú határozatok kiegészítésére

TÁRGY: Javaslat felügyelıbizottsági tiszteletdíjak megállapítására, valamint a /2010. (X.21.) szekszárdi öh. számú határozatok kiegészítésére AZ ELİTERJESZTÉS SORSZÁMA: 237. MELLÉKLET : - TÁRGY: Javaslat felügyelıbizottsági tiszteletdíjak megállapítására, valamint a 227-228/2010. (X.21.) szekszárdi öh. számú határozatok kiegészítésére ELİTERJESZTİ:

Részletesebben

J e g y z ı k ö n y v

J e g y z ı k ö n y v J e g y z ı k ö n y v Készült: Sárospatak Város Polgármesteri Hivatala Dísztermében a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság és a Humán Bizottság 2012. július 24-ei rendkívüli együttes ülésén. Jelen vannak: a

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V. Tét Város Önkormányzat Képviselı-testületének 2007. március 12-én megtartott ülésérıl.

J E G Y Z İ K Ö N Y V. Tét Város Önkormányzat Képviselı-testületének 2007. március 12-én megtartott ülésérıl. TÉT VÁROS KÉPVISELİ-TESTÜLETE 9100 Tét, Fı u. 88. 263-3/2007. J E G Y Z İ K Ö N Y V 2007. március 12-én megtartott ülésérıl. 2 TÉT VÁROS KÉPVISELİ-TESTÜLETE 9100 Tét, Fı u. 88. 263-3/2007. J E G Y Z İ

Részletesebben

BALATONSZENTGYÖRGY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETÉNEK. 18. számú JEGYZİKÖNYVE HATÁROZATAI

BALATONSZENTGYÖRGY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETÉNEK. 18. számú JEGYZİKÖNYVE HATÁROZATAI BALATONSZENTGYÖRGY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETÉNEK 18. számú JEGYZİKÖNYVE HATÁROZATAI 151/2007./XII.28./.kt.határozat: 152/2007./XII.28./kt.határozat: 153/2007./XII.28./kt.határozat: 154/2007./XII.28./kt.határozat:

Részletesebben

2010. augusztus 09-én (hétfın) 18 órai kezdettel tartja,

2010. augusztus 09-én (hétfın) 18 órai kezdettel tartja, Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának P o l g á r m e s t e r é t ı l Szám: /2010. M E G H Í V Ó Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselı-testülete a Szervezeti és Mőködési Szabályzatról szóló

Részletesebben

Sárospatak Város Polgármesterétıl Sárospatak, Rákóczi út 32. Tel.: 47/ Fax: 47/

Sárospatak Város Polgármesterétıl Sárospatak, Rákóczi út 32. Tel.: 47/ Fax: 47/ Sárospatak Város Polgármesterétıl 3950 Sárospatak, Rákóczi út 32. Tel.: 47/513-240 Fax: 47/311-404 E-mail: sarospatak@sarospatak.hu J A V A S L A T - a Képviselı-testületnek - A Sárospataki Gondozási Központ

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Aba Nagyközség Képviselő-testülete június 18-i rendkívüli ülésén

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Aba Nagyközség Képviselő-testülete június 18-i rendkívüli ülésén JEGYZŐKÖNYV Készült: Aba Nagyközség Képviselő-testülete 2008. június 18-i rendkívüli ülésén Jelen vannak: Csép Györgyné alpolgármester Bor József Dezső, Farkas Károly, Horváth István, Kasó László, Mercsek

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Meghívott: Rontó Attila kisebbségi képviselő

JEGYZŐKÖNYV. Meghívott: Rontó Attila kisebbségi képviselő K ö r ö m K ö z s é g i Önkormányzat Képviselő-testülete 3577 Köröm, Rákóczi u. 11. Tel.: 49/459-821; Fax: 49/459-817 E-mail: korom@korom.hu Szám: 4/2016. JEGYZŐKÖNYV Készült: Köröm Község Önkormányzat

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V J E G Y Z İ K Ö N Y V Páty Község Önkormányzata Pénzügyi és Ügyrendi Bizottsága /PÜB/, és Településfejlesztési és Gazdálkodási Bizottsága /TGB/ 2009. január 28-án 15.00 órai kezdettel megtartott összevont

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Ajka város Önkormányzatának Képviselő-testülete február 22-én 9.00 órakor megtartott rendkívüli üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Ajka város Önkormányzatának Képviselő-testülete február 22-én 9.00 órakor megtartott rendkívüli üléséről Ügyszám: 1/8-5/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Ajka város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2013. február 22-én 9.00 órakor megtartott rendkívüli üléséről Ülés helye: Jelen vannak: Polgármesteri

Részletesebben

Enying Város Önkormányzata Képviselı-testületének 2012. július 11-én tartott r e n d k í v ü l i n y í l t ülésérıl

Enying Város Önkormányzata Képviselı-testületének 2012. július 11-én tartott r e n d k í v ü l i n y í l t ülésérıl 01/38-18/2012. JEGYZİKÖNYV 2012. július 11-én tartott r e n d k í v ü l i n y í l t ülésérıl Helye: Jelen vannak: Polgármesteri Hivatal tanácsterem 8130 Enying, Kossuth u. 26. Pıdör Gyula polgármester,

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V. Ülés helye: Mélykút Város Polgármesteri Hivatala Tanácskozó Terem

J E G Y Z İ K Ö N Y V. Ülés helye: Mélykút Város Polgármesteri Hivatala Tanácskozó Terem 1-23/2012. J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült Mélykút Város Önkormányzat Képviselı-testületének 2012. december 27-én 8.00 órakor megtartott rendkívüli ülésén. Ülés helye: Mélykút Város Polgármesteri Hivatala

Részletesebben

Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselı-testületének február 25-i ülésére

Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselı-testületének február 25-i ülésére E L İ T E R J E S Z T É S 3. Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselı-testületének 2016. február 25-i ülésére Tárgy: Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselı-testületének /2016. ( ) önkormányzati rendelete

Részletesebben

SÁROSPATAK VÁROS POLGÁRMESTERÉTİL 3950 Sárospatak, Rákóczi u. 32. Tel.: 47/513-240, Fax.: 47/311-404 e-mail: sarospatak@sarospatak.hu.

SÁROSPATAK VÁROS POLGÁRMESTERÉTİL 3950 Sárospatak, Rákóczi u. 32. Tel.: 47/513-240, Fax.: 47/311-404 e-mail: sarospatak@sarospatak.hu. SÁROSPATAK VÁROS POLGÁRMESTERÉTİL 3950 Sárospatak, Rákóczi u. 32. Tel.: 47/513-240, Fax.: 47/311-404 e-mail: sarospatak@sarospatak.hu J a v a s l a t - a Képviselı-testületnek - ingatlan tulajdonjogának

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Tapolcafői Városrész Önkormányzata Testületének február 11-én órakor tartott ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Tapolcafői Városrész Önkormányzata Testületének február 11-én órakor tartott ülésén. TAPOLCAFŐI VÁROSRÉSZ ÖNKORMÁNYZATA Szám: 1/22-2/2015. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Tapolcafői Városrész Önkormányzata Testületének 2015. február 11-én 17.00 órakor tartott ülésén. Jelen vannak:, Patyi

Részletesebben

Szekszárdi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Szekszárdi Roma Nemzetiségi Önkormányzat Szekszárdi Roma Nemzetiségi Önkormányzat Szám: IV. 167-9/2013. J E G Y ZİKÖNYV a Szekszárdi Roma Nemzetiségi Önkormányzat Képviselı-testülete 2013. november 4-én (hétfın) 10 óra 15 perckor a Polgármesteri

Részletesebben

Balatonszárszó Nagyközség Önkormányzatának Képviselı-testülete 8624 Balatonszárszó, Hısök tere l. Ügyiratszám: /2011

Balatonszárszó Nagyközség Önkormányzatának Képviselı-testülete 8624 Balatonszárszó, Hısök tere l. Ügyiratszám: /2011 Balatonszárszó Nagyközség Önkormányzatának Képviselı-testülete 8624 Balatonszárszó, Hısök tere l. Ügyiratszám: 307-15 /2011 JEGYZİKÖNYV a Képviselı-testület 2011. június 6-án tartott rendkívüli ülésérıl

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 22-én megtartott rendkívüli üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 22-én megtartott rendkívüli üléséről. JEGYZŐKÖNYV Készült: Hort Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. augusztus 22-én megtartott rendkívüli üléséről. Határozat száma: 68/2017.(VIII.22.) 69/2017.(VIII.22.) 70/2017.(VIII.22.)

Részletesebben