Nevezéseket kizárólag a nevezési díj befizetésével fogadunk el. A nevezési díjakat átutalással vagy a helyszínen készpénzben lehet befizetni!

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Nevezéseket kizárólag a nevezési díj befizetésével fogadunk el. A nevezési díjakat átutalással vagy a helyszínen készpénzben lehet befizetni!"

Átírás

1 Ritmuscsapatok Országos Modern Tánc versenyének versenyszabályzata 2016 VERSENYRENDSZERÜNK: Versenyünk AMATŐR szintű Táncversenysorozat! Versenyrendszerünk nyílt, Versenyeinken bárki részt vehet! Versenyeink pontrendszerben működnek! Minden évben megrendezzük az Őszi kupa döntőt és az Országos Bajnokságot. Az utóbbin elért pontok duplázva számítanak a két verseny értékelésekor összeállított ranglistába, melyet az Őszi kupa döntőn teszünk nyilvánossá. Itt derül fény a két versenyben legjobban teljesítők kilétére. A Hip Hop Unite és a Fisaf Világszövetség csak Hip Hop tánckategóriáknak minden évben egy Európa bajnokságot és egy Világbajnokságot rendez, melyre a mi versenyünk kvalifikálja a csapatokat és viszi ki a delegációt a versenyekre! Erről folyamatosan adunk tájékoztatást mindenkinek! VERSENYEINKRE NINCS ÉVES REGISZTRÁCIÓS díj és ÉVES TAG díj SINCS!! NEVEZÉS, NEVEZÉSI DÍJAK: Versenyeinkre könnyen és gyorsan lehet nevezni! Versenyeinkre nevezni a versenykiírásban szereplő határidő lejártáig lehet! Nevezni ben az evafunky@evafunkyse.com - on, vagy online felületen keresztül itt lehet nevezni. Nagyon fontos a nevezési határidő pontos betartása, mert csak így tudjuk időben elkészíteni a verseny forgatókönyvét! Nevezéseket kizárólag a nevezési díj befizetésével fogadunk el. A nevezési díjakat átutalással vagy a helyszínen készpénzben lehet befizetni! A helyszínen történő fizetést előre kell jelezni a szervezőnek ben! A kiírásban mindig szerepel meddig és milyen bankszámlaszámra kell befizetni! Fontosnak tartjuk a verseny menetének pontos időmeghatározását, ezért a nevezési lapon minden esetben fel kell tüntetni a produkció pontos időtartamát (pp:mm formátumban)!

2 Speciális Fitnesz talaj! Az akrobatikus kategória versenyét speciális tatami talajon rendezzük meg! Az akrobatikus kategória minden korcsoportja és nevezője a verseny elején fogja bemutatni produkcióját! A többi kategóriához balett szőnyeget biztosítunk! Pontrendszerünk: (4 fordulós verseny a legjobbak közé kerülésért) Általános információk: Versenyszervező: Éva Funky Hip Hop Funky Fitness Sportegyesület A verseny célja: - A Tánc, mint sportág megismertetése, tömegbázis teremtése és utánpótlás nevelése csapatversenyek rendezésével! - Versenyzési lehetőséget biztosítani itthon és külföldön olyan amatőr és nem amatőr csapatoknak, akár baráti alapon szerveződnek is, akár egyesületi tagoknak, fitnesz vagy tánc órák rendszeres résztvevőinek; akik a mozgás öröméért szívesen mozognak együtt! Versenyrendszerünk és pontszerzés: Országos szintű pontszerzés, amin bárki indulhat! A pontszerzés lényege a pontgyűjtögetés. Minden versenyen mindenki kap pontot, ezt továbbviszi minden versenyre és az év végi döntőre! Az nyeri az éves versenyt, aki a legtöbb pontot gyűjti össze. Minden versenyen díjazásra kerül az aznapi győztes produkció és sok más különdíj is átadásra kerül! Minden versenyen minden helyezett kap pontot, minden versenyen új megmérettetés, új csapatokkal, más zsűrikkel! Minden versenyünk nyílt, bárki elindulhat rajta akár pontszerzéstől függetlenül is! Nem kell új koreográfia minden versenyre! Minden verseny új megmérettetés, új zsűri, új versenyzők és új pontok! Minden versenyen mindenki kap pontot és azt viszi tovább a többi versenyre! A versenyek Önálló nyílt versenyek, egymástól függetlenül is részt lehet venni bármelyiken! Év végén rendezzük meg a DÖNTŐT, ahol eldől az is, hogy ki nyeri meg az éves versenyt és hogy ki gyűjtötte a legtöbb pontot az adott évben! A Döntőn csak azok vehetnek részt, akik a Döntőn kívül minimum 2 versenyen elindultak. A dupla pontozású versenyek 2 versenynek számítanak!

3 Elődöntőkkel kezdünk február én, és március án! Ezt követi a Ritmus Országos Bajnokság június én, amin Bajnoki címet lehet szerezni annak aki valamelyik Elődöntőn elindult! Két elődöntő közül legalább az egyiken el kell indulni ahhoz, hogy a Magyar Bajnoki cím viselője lehessen valaki Júniusban! Országos Bajnok tehát csak az lehet, aki legalább egy Elődöntőn elindul! Aki nem indult egyik elődöntőn sem annak is van lehetősége részt venni az Országos Bajnokságon, de Ritmus Bajnoki címet nem szerezhet, csak a Napi verseny győztese lehet! A Magyar Bajnokság dupla pontértékű! Ősszel még egy Őszi kupánk van általában Októberben, ez szintén dupla pontot ér! Az Országos döntőre általában Novemberben kerül sor, ahol kiderül kik a legjobbak kategóriánként és korosztályonként is, kik gyűjtötték a legtöbb pontot az évben. Értékes ajándékok minden versenyen, részletek mindig az aktuális versenykiírásban! A jó hangulat és az 1VS1 Táncpárbaj nélkülözhetetlen Hip Hop versenyeinken! A Táncpárbajra már két korosztályban is lehet nevezni: 7-12 éveseknek és 12 éves kortól is! Minden versenyen minden versenyző kap emléklapot és oklevelet; a dobogós helyezettek pedig érmet, különleges kupát, különdíjakat és sok értékes ajándékot! Pontszerzős Fordulóink: - Február Első Bajnoki Elődöntő - Március Második Bajnoki Elődöntő - Június Országos Magyar Bajnokság (dupla pontértékű!) - November Őszi Kupa Döntő Bajnokság - November 20. Ritmus Tánc Csillagok Gálája A versenyeket a nevezések és a kategóriák száma 2 napra osztja. Első nap, szombaton a Hip-Hop kategóriák; míg vasárnap a Modern Tánc kategóriák versenyeznek! A nap folyamán folyamatosan vannak eredményhirdetések! Az adott év végén, az év folyamán legtöbb pontot gyűjtött kategóriákat és versenyzőket külön is díjazzuk: - a legjobb Egyéni, Duó, Csapat, Formáció - a legeredményesebb Egyesület I.-II.-III.-IV.-V.-VI. helyezettet - a legeredményesebb egyéni / duó / Csapat / Formáció (minden kategóriában és korosztályban)

4 A Pontszerzésben résztvevőket külön díjazzuk! Díjazásra kerül minden versenyen pontszerzéstől függetlenül: - a legjobb "Koreográfia" - a legjobb Egyéni,Duó,Csapat,Formáció - a legjobb Előadó - a legjobb kosztüm Bajnokságainkon: A Pontszerzőket és nem pontszerzőket külön díjazzuk! A Döntősöknek, Magyar Bajnokainknak különleges óriási egyedi kupákkal készülünk! A versenyen pontszerzés nélkül is ellehet indulni, mindenkit külön díjazunk! 2016 legújabb állomása a Ritmus Tánc Csillagok Gálája! Az egész éves Ritmus versenyeken látott produkciókból egy szakmai bizottság kiválasztja az általa megítélt 25 legjobb koreográfiát, akik a november végén megrendezésre kerülő Ritmus Tánc Csillagok Gálájára kapnak meghívást, ahol egy nívós show műsor keretein belül kiválasztásra kerül a Legjobb 3 koreográfia. Őket különleges egyedi díjakkal jutalmazzuk! A Gálán való részvétel pontszerzéstől, kategóriáktól és korcsoportoktól teljesen függetlenül történik! Lehet egyéni, duó/trió, csapat vagy formáció! Helyszín: egy budapesti Művelődési ház, pontos részletek később! A Gálán való részvétel meghívásos, részvételi díj nincs! Nevezni lehet versenyenként: Egyéni (1 fő) Duó/trió (2/3 fő) Csoport (4-10 fő) Formáció (11 főtől bármennyi lehet) Produkciók hossza percben: -Egyéni: 1:00 2:30 -Duó/pár/trió: 1:00 2:30 -Csoport: 2:00 4:00 -Formáció: 2:00 5:00 A produkciók hosszának a kiírt időintervallumba kell esnie! KORCSOPORTOK: Törpe: 7 éves korig (akik még nem töltötték a 7 éves kort)

5 Manó: 8 éves korig (ha elmúlt 7, de még nincs 8 éves) Mini: 8-10 év (betöltött 8 és elmúlt 10, de még nincs 11 éves) Gyermek: év (betöltött 11 és elmúlt 13, de még nincs 14 éves) Junior : év (betöltött 14 és elmúlt 16, de még nincs 17 éves) Felnőtt: 17 éves kortól (betöltött 17 éves kortól!) Senior: 30 év felett (betöltött 30 éves kortól!) Minden korosztályban átlagéletkort kell számolni! Átlagéletkor = életkorok összeadva/létszámmal Minden esetben év, hónap, nap a mérvadó! Ha a csapatban az edző is indul, csak felnőtt korosztályba tudjuk tenni! Átfedések: Egy versenyző több korcsoportban is versenyezhet, kivéve, ha egyéniben indul a saját korcsoportjában. Egyéni, duó, csoport vagy formáció esetében indulhat eggyel magasabb korcsoportban is, ugyanaz a versenyző táncolhat azonos tánc kategóriában is két korcsoportban is. Egy csapat 1-2 versenyzője lehet több csapatban is átfedésben egy adott kategóriában illetve korcsoportban is! Vagy akár A-B besorolásnál! BESOROLÁSOK A-B Modern tánc versenyeken: Csak az Akrobatikus Tánc kategóriáknál és csak egyéniknél lehetséges! A kategóriás besorolás az alábbiak szerint: Azok a produkciók, amikben az alábbi vagy ezeknél nagyobb, nehezebb akrobatikus elemek szerepelnek, azoknak A kategóriában kell indulniuk! Pl.: - Szaltók előre vagy hátra; Szuplék, bicskaszaltók; Rundel szaltó/szuplé; Forverc - Dobott arábel / forverc / szaltó... Természetesen ezeknél gyengébb elemek is bemutathatóak az A" kategóriás versenyen, de ha ezek közül bármelyik elem szerepel a koreográfiában, az A kategóriás besorolás! EZEKET AZ ELEMEKET NEM KELL BEMUTATNI, CSAK PÉLDÁK! KÖTELEZŐ ELEMEK NINCSENEK!

6 B kategóriás besorolás az alábbiak szerint: Ebben a kategóriában a kisebb nehézségű akrobatikus elemekkel lehet indulni! Pl.: Rudel Flik, Arábel, Fóder, Aerbach flikk, Támlák, Kézen átfordulások,... EZEKET AZ ELEMEKET NEM KELL BEMUTATNI, CSAK PÉLDÁK! KÖTELEZŐ ELEMEK NINCSENEK! Hip-Hop tánckategóriáknál egyéni, duó, csapat, formáció, gyerek-junior-felnőtt "A": Azok akik több mint két éve versenyeznek eredményesen! "B": Azok akik kezdők, illetve nem versenyeznek csak maximum 1 éve! Mindkét versenyre vonatkozik: Azok a koreográfiák, amelyekben a felkészítő tanár is táncol, csak A besorolásban indíthatóak! Figyelem! A zsűrinek jogában áll a versenyszámokat "B"-ből "A" kategóriába, illetve "A"-ból "B" kategóriába átminősíteni. Pontszámlevonás ez esetben nem történik! Zene: Minden versenyszám saját zenére történik! Ügyelni kell az igényes és pontos zenei vágásokra. A zenéket el kell küldeni minden verseny előtt legkésőbb egy héttel a versenykiírásban megadott e- mail címre, vagy online nevezés esetén fel kell tölteni az alább megadott kritériumok alapján. Minden esetben a zenét pendrive-on vagy CD-n el kell hozni a versenyre is. A zenék elnevezésénél a következőkre kell odafigyelni: - csak kis betűket, számokat és alsó vonást ( _ ) tartalmazhat - nem tartalmazhat ékezetes betűt, - nem tartalmazhat szóközt, - nem tartalmazhat egyéb írásjeleket (pl.:., : ; # * stb...) - kiterjesztése csak.mp3, vagy.wav lehet, más formátumot nem áll módunkban elfogadni! Minden esetben a zeneszám elnevezése a következő képen kell hogy kinézzen: kategória_versenyző neve_produkció címe_egyesület neve_zene címe Pl.: Egyéni_Kiss Bori_táncolj_Valami SE_Michael Jackson_Thriller helyesen leírva: egyeni_kiss_bori_tancolj_valami_se_michael_jackson_thriller Színpad: A tánctér minimum 10 m x 10 m kijelölt terület. Burkolata balett szőnyeg vagy sportpadló, akrobatikus kategóriáknál speciális fitnesz szőnyeg, amit a nem akrobatikus kategóriákra felszedünk!

7 Minden verseny első felében lesznek az akrobatikus kategóriák a szőnyeg miatt és utána a többi kategória következik! Rajtlista: A rajtlistát a nevezés lezárása után gépi rendszer sorsolásával határozzuk meg! Azok a versenyzők akik több kategóriában illetve korcsoportban is indulnak, jelezzék előre, hogy a sorsolásnál erre tudjunk figyelni (öltözés miatt)! Kész rajtlistával (forgatókönyvvel) dolgozunk a versenyen (konferanszié, technika, bírók). A versenyen a kész rajtlistát Nem lehet megváltoztatni, csak nagyon kivételes esetben! Amennyiben a produkció a zsűri által rossz helyre lett nevezve, abban az esetben a produkciót átrakhatják az általuk jónak ítélt kategóriába pontlevonás nélkül! Új Minősítés : Azokban a kategóriákban ahol 3-nál kevesebb nevező van Minősítést adunk ki (Arany-Ezüst- Bronz) érmekkel, kupával és oklevéllel, amely a versenyen kapott pontszámokból alakul ki! Így nem kell kategóriákat összevonni! Zsűri: Az öttagú zsűri olyan szakmai személyekből áll össze, akik rendelkeznek az általuk pontozott táncstílus formai illetve tartalmi követelményeinek ismeretével vagy a Ritmuscsapatok Táncversenysorozat tanfolyamán végzett bírók! Az aktuális versenyre a zsűrit a szakmai bizottság választja ki és kéri fel a munkára! A zsűri asztalok a színpad elülső vonalától legalább 5 méterre vannak, ezzel biztosítva a jó rálátást a produkciókra! A zsűritagok egymástól legalább 1 méterre külön asztaloknál vannak! Pontozás: 0-10 pont között, azonnal papírra írva, minden korcsoport után azonnal elhozva! Ponthatárok: 0-4 Gyenge 4-6 Közepes 7-8 Jó 8-9 Kiemelkedő 9-10 Kiváló A Zsűri az értékeléséért felelősségre nem vonható! A verseny szünetében vagy a verseny után a főbírót meglehet keresni és kérni tőle értékelést, esetleg írásban is a verseny után!

8 Minden versenyen a zsűri felosztása: 2 Technikai bíró 2 művészi hatás bíró 1 Speciális bíró (főbíró) Tánckategóriák: Aerodance: A gyakorlatok aerobik mozdulatokból álló teljes sorozatokat, nyolc ütemre lebontva kell tartalmaznia! Engedélyezett másik stílus beillesztése (salsa, hip-hop, funky, flamenco, break), de ezek a stílusok csak díszítő részek lehetnek! A gyakorlat során 4 nehéz elemet kell bemutatni: lazasági, ugrás, dinamikus erő, statikus erő csoportokból! Sportos aerobikra jellemző kényelmes (szűk ruha), aerobic vagy sportcípő használata kötelező! Hajat szorosan össze kell fogni! 2 akrobatikus elem engedélyezett! Show tánc: A versenyzők valamennyi táncstílust alkalmazhatják, de a koreográfia nem hasonlíthat más speciális táncstílusokra pl.: hip-hop, akrobatikus rock and roll, stb... A koreográfia során törekedni kell minél több látványos lépéskombináció, ugrás, forgás, emelés alkalmazására úgy, hogy a produkció minden tekintetben felépítettségéről győzze meg a zsűrit! Ajánlatos egy-egy történet, mondanivaló feldolgozása, ügyelve arra, hogy a zene a mozgás és a kosztüm összhangban legyen! A történet lehet lírai, humoros, tragikus, de nem feledkezhetnek meg a versenyzők arról, hogy a show táncot kell bemutatnia!ügyeljenek arra, hogy minden versenyző a korának megfelelő zenét és öltözékeket kapjon! Fontos a kosztüm és a stílusos megjelenés! Nem engedélyezett: - Nagyobb akrobatikus elemek nem megengedettek! - Olyan akrobatikus elemek ahol repülési szakasz van, nem megengedettek ebben a kategóriában! pl.: Flikk, Arábel, Szaltók, szabad átfordulás. Engedélyezett elemek: Amennyiben akrobatikus elemek vannak a produkcióban, a zsűri átsorolja az akrobatikus kategóriába, pontszám levonás nélkül! pl: cigánykerék, czingák, bógnik, bukfencek. Ebben a kategóriában a koreográfiáknak történetet kell elmesélniük vagy egy üzenetet, vagy egy hangulatot kell hordoznia, melyet a koreográfia eszközeivel át kell tudnia adni a közönségnek!

9 Disco: Alapja a balett és a jazz tánc, melyeket disco zenére adnak elő a versenyzők, stílushoz megfelelő öltözetben. Nem megengedett a hip-hop stílus még gyorsított tempóban sem. Művészi Tánc: Modern, Kortárs, Jazz, Balett! Ez a kategória tartalmazza a sokrétű, több irányzatot felölelő mozgáskultúrát! Kötelező a modern technikák valamelyikét használni pl: Graham, Limon, Hetox, Horton, Cunningham, Hammadi Fontos, hogy a kosztüm tükrözze a zene és a mozgás művészi világát! Tilosak a nagy akrobatikus elemek Musical/Revü: A koreográfiának eredeti musical zenés táncos film hangulatát, mondanivalóját kell tükröznie egészben vagy részletekben! Felhasználható bármely tánctechnika, de összhangban kell, hogy legyen a választott musical stílusával. Ebbe a kategóriába tartoznak a revü jellegű koreográfiák is. Eredeti koreográfiák nem megengedettek! Tilos az úgynevezett nagy akrobatikai elemek használata. Színpadi Látványtánc/Fantázia : A Látványtánc sokrétű, több irányzatot felölelő mozgáskultúra, alkalmazható bármelyik modern tánc technika. Ebben a kategóriában a koreográfiáknak nem feltétlenül kell történetet elmesélni, de valamiről szólnia kell a produkcióknak! Fontos a koreográfiák táncos jellege, ezért felhasználható az összes táncstílus, tánctechnika egymagában vagy vegyítve is! A látvány fokozása és a mondanivaló kibontakozása érdekében látványelemek, díszletek, kellékek használata engedélyezett! Tilos a nagy akrobatikai elemek használata! Változatos térformák, szintezett mozgások, emelések használatával kiváló látványtánc koreográfia készíthető. Ebbe a kategóriába tartoznak azok a látványtáncok, amelyeknek nincs témája, de valamilyen hangulatot fejeznek ki.

10 Ide tartoznak továbbá az RSG alapú koreográfiák, amikben nincs akrobatika! Hip-Hop: Több stílusból tevődik össze, hip-hop, funky, street jazz, new style, kramp, whaacking, vouge stb... A stílusra jellemző kis akrobatikák megengedettek, break elemek is, de nem dominálnak! Minden esetben saját zenére kell táncolni, Bpm meghatározás nincs! AKROBATIKUS TÁNC: Alkalmazható bármelyik tánctechnika, de fontos hogy a produkció szóljon valamiről, karaktere legyen! A versenyszámoknak tartalmaznia kell a tornából ismert akrobatikai elemeket, minimum 5 fajtát! 5 tornából hozott elemben az alap, egyszerű elemek is benne vannak! Itt nem kell nagy ugrásokban gondolkodni! Pl.:kézállás, cigánykerék, bukfenc is már akrobatikus elemnek számít! Továbbá bógnik, czingàk és további nagyobb elemek! Az 5 különböző elem annak aki akrobatikus kategóriánál indul, nem okozhat problémát hiszen a torna rengeteg elemmel halmoz el minket és abból nem nehéz 5 elemet beépíteni a koreográfiába! Fontos, hogy az akrobatikus elemeket megfelelő tánclépésekkel összekötve építse be a produkcióba! Az akrobatikus elemek nehézsége a versenyző tudás szintjének és életkorának megfelelő legyen! Fontos a pontos technikai és a koreográfiai táncos jellege! Erő és lazasági elemek megengedettek megfelelő technikai végrehajtással! Fontos a versenyző tánctechnikai tudása is, törekedni kell a koreográfiák táncos jellegére. OPEN: Ez egy szabad kategória! Nyílt kategória olyan táncos produkciók részére, amik más kategóriákban nem illenek bele! Itt szabad keverni a stílusokat és a tánc különböző formanyelveit! Amennyiben az adott produkció egyéb más kategóriába nem sorolható (több stílus fúziójából létrejött koreográfia, számára szükséges kategória nem kerül indításra) az Openben indítható! Pl: Mazsorett, Társastáncok, Akrobatikus Rock and roll, Cheerleader, Néptánc, Step, Hastánc... Bármilyen Modern táncot is, ami nem fér bele a többi tánckategóriába azt ide soroljuk! BREAK: Akrobatikával ötvözött utcai tánc! Megengedettek az emelések is és a kellékek használata (pl.:

11 sapka, kalap, bot, stb) Kiegészítés az összes kategóriához: - Kellékek és díszlet használata engedélyezett - Emelések engedélyezettek Amennyiben a táncterületre csillám, festék, boa, tollak, flitter kerül a produkció alatt, azt a versenyzőknek a produkciók után fel kell venniük baleset megelőzés érdekében! 1 akrobatikus elem minden kategóriában használható levonás nélkül. Az emelések nem számítanak akrobatikus elemnek, illetve a társ által dobott segített akrobatikák is engedélyezettek. Nem megfelelő helyre nevezett produkciókat a zsűri levonás nélkül átsorolhatja másik kategóriába Akrobatika meghatározása: A test nem ér hozzá a földhöz (szaltók, flikk-flakk, szabad átfordulások ), ami alól az ugrások és emelőgyakorlatok kivételek. A bógnik és kézen átfordulások nem minősülnek akrobatikának.

Ritmuscsapatok Országos Modern Tánc versenyének versenyszabályzata! 2016

Ritmuscsapatok Országos Modern Tánc versenyének versenyszabályzata! 2016 Ritmuscsapatok Országos Modern Tánc versenyének versenyszabályzata! 2016 VERSENYRENDSZERÜNK: Versenyünk AMATŐR szintű Táncversenysorozat! A Tánc, mint sportág megismertetése és tömegbázis teremtése és

Részletesebben

F I G Y E L E M! A ZENE

F I G Y E L E M! A ZENE VERSENYKIÍRÁS 2016. Június 04. (szombat) Verseny helyszíne: Soroksári Sportcsarnok (1238. Budapest, Szentlőrinci út 2.) Belépő: 800 Ft! A Ritmuscsapatok és a Hip-Hop Unite Hungary Nemzetközi Országos Magyar

Részletesebben

Ritmus csapatok Országos versenyének rövidített versenyszabályzata! 2011

Ritmus csapatok Országos versenyének rövidített versenyszabályzata! 2011 Ritmus csapatok Országos versenyének rövidített versenyszabályzata! 2011 VERSENYRENDSZERÜNK: Versenyrendszerünk nyílt,versenyeinken bárki részt vehet! Versenyeink pontrendszerben rendszerben működnek.

Részletesebben

Ritmus csapatok Országos versenyének rövidített versenyszabályzata! 2011

Ritmus csapatok Országos versenyének rövidített versenyszabályzata! 2011 Ritmus csapatok Országos versenyének rövidített versenyszabályzata! 2011 VERSENYRENDSZERÜNK: Versenyrendszerünk nyílt,versenyeinken bárki részt vehet! Versenyeink pontrendszerben rendszerben működnek.

Részletesebben

2016.Március 19. (szombat)

2016.Március 19. (szombat) VERSENYKIÍRÁS Ritmuscsapatok és Hip-Hop Unite Hungary Bajnoksága! Második Pontszerző Ritmus Bajnoki Elődöntője és 1VS1 Battle versenye már 2 korosztályban! A nyertes 12 év feletti párbajozó a párbaj nevezési

Részletesebben

VERSENYSZABÁLYZAT. Abigél Országos Minősítő Táncfesztivál

VERSENYSZABÁLYZAT. Abigél Országos Minősítő Táncfesztivál VERSENYSZABÁLYZAT Abigél Országos Minősítő Táncfesztivál 1. VERSENYRENDSZER: Az Abigél Országos Minősítő Táncfesztivál versenyrendszere nyílt. A versenyre nevezhetnek: egyének, egyesületek, alapítványok

Részletesebben

VI. Abigél Országos Minősítő Táncfesztivál április (szombat-vasárnap) Nyíregyháza Continental Aréna

VI. Abigél Országos Minősítő Táncfesztivál április (szombat-vasárnap) Nyíregyháza Continental Aréna VI. Abigél Országos Minősítő Táncfesztivál 2018. április 21-22. (szombat-vasárnap) Nyíregyháza Continental Aréna Versenykiírás Az Abigél Többcélú Intézmény és a Pro Homo Egyesület közös szervezésében kerül

Részletesebben

Revolution Dance Cup Versenyszabályzat

Revolution Dance Cup Versenyszabályzat Revolution Dance Cup Versenyszabályzat Versenyrendszer: A verseny nyílt. Versenyen részt vehetnek mindazok, akik elfogadják a versenyszabályzatot. Versenyünk Amatőr szintű táncverseny! Versenyzési feltételek:

Részletesebben

A Tánc LEGYEN A SZENVEDÉLYED! VERSENYKIÍRÁS. Nyílt Döntő Őszi Kupája 2015.November.8. (vasárnap)

A Tánc LEGYEN A SZENVEDÉLYED! VERSENYKIÍRÁS. Nyílt Döntő Őszi Kupája 2015.November.8. (vasárnap) A Tánc LEGYEN A SZENVEDÉLYED! VERSENYKIÍRÁS Az idei év utolsó Országos Bajnoksága! Ritmuscsapatok Nemzetközi Nyílt Döntő Őszi Kupája 2015.November.8. (vasárnap) A nevezések száma a versenyt 2 napra ossza,egyik

Részletesebben

Revolution Dance Cup

Revolution Dance Cup Revolution Dance Cup Minősítő Táncverseny Versenykiírás A Revolution Dance Cup azzal, céllal rendezi meg a versenyt, hogy az országnak ebben a szegletében is legyen színvonalas és rendszer szintű táncverseny.

Részletesebben

Revolution Dance Cup

Revolution Dance Cup Revolution Dance Cup Minősítő Táncverseny Versenykiírás A Revolution Dance Cup csapata azzal a céllal rendezi meg a versenyt, hogy az országnak ebben a szegletében is legyen színvonalas és rendszer szintű

Részletesebben

FELHÍVÁS és VERSENYSZABÁLYZAT I. SWEET DANCE CHAMPION

FELHÍVÁS és VERSENYSZABÁLYZAT I. SWEET DANCE CHAMPION FELHÍVÁS és VERSENYSZABÁLYZAT I. SWEET DANCE CHAMPION Kedves Táncpedagógusok, Kollégák, Intézményvezetők! Egy olyan versenylehetőséget kínálunk iskolakezdés előtt, mely maradandó élményt nyújthat mind

Részletesebben

VII. Press Dance Nemzetközi Táncversenyre

VII. Press Dance Nemzetközi Táncversenyre Tisztelt Táncpedagógusok, Kedves Táncosok a Press Dance TSE, szeretettel meghívja Egyesületük, Művészeti iskolájuk táncos növendékeit a 2019. február 22-23-24-én megrendezésre kerülő VII. Press Dance Nemzetközi

Részletesebben

III. ESÉLY A MŰVÉSZETRE TÁNCFESZTIVÁL Pécs, 2011. április 16-17.

III. ESÉLY A MŰVÉSZETRE TÁNCFESZTIVÁL Pécs, 2011. április 16-17. Pécs, 2011. április 16-17. nevezési határidő:2011. március 1!! Kiírás Rendező: Esély a Művészetre- Esély a Sportra Közhasznú Alapítvány Helyszín: Budai- Városkapu Iskola 7629 Pécs, Komlói u. 58. Időpont:

Részletesebben

VI. PRESS DANCE NEMZETKÖZI TÁNCVERSENYRE

VI. PRESS DANCE NEMZETKÖZI TÁNCVERSENYRE Tisztelt Táncpedagógusok, Kedves Táncosok a Press Dance TSE, szeretettel meghívja Egyesületük, Művészeti iskolájuk táncos növendékeit a 2018. február 23-24-25-én megrendezésre kerülő, VI. PRESS DANCE NEMZETKÖZI

Részletesebben

Revolution Dance Cup Nemzetközi

Revolution Dance Cup Nemzetközi Revolution Dance Cup Nemzetközi Minősítő Táncverseny Versenykiírás A Revolution Dance Cup azzal a céllal rendezi meg ezt a versenyt, hogy az országnak ezen a részén is legyen nemzetközi színvonalú táncverseny.

Részletesebben

Revolution Dance Cup Nemzetközi

Revolution Dance Cup Nemzetközi Revolution Dance Cup Nemzetközi Minősítő Táncverseny Tavaszi Kupa Versenykiírás A Revolution Dance Cup Magyarország egyik legnagyobb Nemzetközi Minősítő versenye, ahol az új értékelési szempontok lehetővé

Részletesebben

A FIT DANCE Program lényege

A FIT DANCE Program lényege A FIT DANCE Program lényege A Programot elindító Mozogj Alapítvány célja, hogy amatőr dance aerobic csoportok számára versenyzési lehetőséget biztosítson, óvodás korosztálytól egészen a felnőtt korig.

Részletesebben

PREMIER NAPOK. TÁNCVERSENY VERSENYKIÍRÁS március 18. (péntek) BÉKÉSCSABA

PREMIER NAPOK. TÁNCVERSENY VERSENYKIÍRÁS március 18. (péntek) BÉKÉSCSABA PREMIER NAPOK 2016. MÁRCIUS 18-19. PREMIER KORTÁRS MODERN TÁNC ÉS ZENEI VERSENY TÁNCVERSENY VERSENYKIÍRÁS 2016. március 18. (péntek) BÉKÉSCSABA A Premier Kortárs modern tánc és Zenei Versenyt meghirdető

Részletesebben

V. ESÉLY A MŰVÉSZETRE TÁNCFESZTIVÁL Pécs, 2013. május 4.

V. ESÉLY A MŰVÉSZETRE TÁNCFESZTIVÁL Pécs, 2013. május 4. Pécs, 2013. május 4. nevezési határidő:2013. április 14!! Kiírás Rendező: Esély a Művészetre- Esély a Sportra Közhasznú Alapítvány Helyszín: Budai- Városkapu Iskola 7629 Pécs, Komlói u. 58. Időpont: 2013.

Részletesebben

2018/2019. TANÉVI VERSENYKIÍRÁS

2018/2019. TANÉVI VERSENYKIÍRÁS 2018/2019. TANÉVI VERSENYKIÍRÁS 1 2018/2019. TANÉVI AEROBIK DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁS Az Aerobik Diákolimpiát az oktatásért felelős miniszter a Magyar Diáksport Szövetséggel (a továbbiakban: MDSZ) közösen

Részletesebben

Revolution Dance Cup Versenyszabályzat Mikulás Kupa

Revolution Dance Cup Versenyszabályzat Mikulás Kupa Revolution Dance Cup Versenyszabályzat Mikulás Kupa A Revolution Dance Cup csapata azzal az elgondolással alapította ezt a versenyt Nyíregyházán, hogy a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei táncosok, más megyékben,

Részletesebben

Revolution Dance Cup Versenyszabályzat

Revolution Dance Cup Versenyszabályzat Revolution Dance Cup Versenyszabályzat A Revolution Dance Cup csapata azzal az elgondolással alapította ezt a versenyt Nyíregyházán, hogy a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei táncosok, más megyékben, városokban

Részletesebben

2016/2017. TANÉVI AEROBIK DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁS

2016/2017. TANÉVI AEROBIK DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁS 2016/2017. TANÉVI AEROBIK DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁS Az Aerobik Diákolimpiát az oktatásért felelős miniszter a Magyar Diáksport Szövetséggel (továbbiakban: MDSZ) közösen hirdeti meg; a versenyt az MDSZ-szel

Részletesebben

2017. évi WTF Taekwondo. Bajnokság május 13. Budapest

2017. évi WTF Taekwondo. Bajnokság május 13. Budapest 2017. évi WTF Taekwondo Bajnokság 2017. május 13. Budapest A verseny Dátum Helyszín Kiíró Rendező Versenyigazgató Szabályok 2017. május 13. (szombat) Soroksári Sportcsarnok (1237 Budapest, Szentlőrinci

Részletesebben

A versenyt a Magyar Diáksport Szövetség a Magyar Torna Szövetséggel (MATSZ) együttműködésben hirdeti meg.

A versenyt a Magyar Diáksport Szövetség a Magyar Torna Szövetséggel (MATSZ) együttműködésben hirdeti meg. A KATEGÓRIA Torna A kategória A versenyt a Magyar Diáksport Szövetség a Magyar Torna Szövetséggel (MATSZ) együttműködésben hirdeti meg. 1. A verseny célja: A torna mint alapsportág népszerűsítése az iskolák

Részletesebben

A versenyt a Magyar Diáksport Szövetség a Magyar Torna Szövetséggel (MATSZ együttműködésben hirdeti meg.

A versenyt a Magyar Diáksport Szövetség a Magyar Torna Szövetséggel (MATSZ együttműködésben hirdeti meg. A kategória Torna A kategória A versenyt a Magyar Diáksport Szövetség a Magyar Torna Szövetséggel (MATSZ együttműködésben hirdeti meg. 1. A verseny célja: A torna, mint alapsportág népszerűsítése az iskolák

Részletesebben

A versenyt a Magyar Diáksport Szövetség a Magyar Torna Szövetséggel (MATSZ együttműködésben hirdeti meg.

A versenyt a Magyar Diáksport Szövetség a Magyar Torna Szövetséggel (MATSZ együttműködésben hirdeti meg. A KATEGÓRIA Torna A kategória A versenyt a Magyar Diáksport Szövetség a Magyar Torna Szövetséggel (MATSZ együttműködésben hirdeti meg. 1. A verseny célja: A torna mint alapsportág népszerűsítése az iskolák

Részletesebben

Magyar Ugrókötelesek Szövetsége

Magyar Ugrókötelesek Szövetsége Magyar Ugrókötelesek Szövetsége 2836 Baj, Petőfi S. u. 137. ugrokotel@gmail.com Tel.: +3670/3650236 VERSENYKIÍRÁS Országos Páros és Csapatbajnokság Időpont: 2018.02.10. (Szombat) Helyszín: - Mórahalom,

Részletesebben

2016/2017. TANÉVI GUMIASZTAL és MINITRAMPOLIN DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS

2016/2017. TANÉVI GUMIASZTAL és MINITRAMPOLIN DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS 2016/2017. TANÉVI GUMIASZTAL és MINITRAMPOLIN DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS A Gumisztal és Minitrampolin Diákolimpiát az oktatásért felelős miniszter a Magyar Diáksport Szövetséggel (továbbiakban:

Részletesebben

Magyar Ugrókötelesek Szövetsége

Magyar Ugrókötelesek Szövetsége Magyar Ugrókötelesek Szövetsége 2836 Baj, Petőfi S. u. 137. ugrokotel@gmail.com Tel.: +3670/3650236 VERSENYKIÍRÁS Országos Egyéni és Duplaköteles Kötélugró Bajnokság Időpont: 2018.11.24-25 (Szombat-Vasárnap)

Részletesebben

Hip Hop Unite Hungary Szabályzat

Hip Hop Unite Hungary Szabályzat Hip Hop Unite Hungary Szabályzat Nevezni lehet versenyenként: Minden produkció saját zenére van! Egyéni (1 fő) Duó/trió (2/3 fő) Csoport (4-10 fő) Formáció (11 főtől bármennyi lehet) IDŐTARTAMOK: - Egyéni:

Részletesebben

XIII. WTF Taekwondo. Bajnokság május 31. Nagykáta

XIII. WTF Taekwondo. Bajnokság május 31. Nagykáta XIII. WTF Taekwondo Országos Formagyakorlat Bajnokság 2014. május 31. Nagykáta Dátum: Helyszín Kiíró: Rendező: Versenyigazgató: Főbíró: Szabályok: Nevezési díj: Nevezési határidő: Nevezések beküldése,

Részletesebben

Magyar Ugrókötelesek Szövetsége

Magyar Ugrókötelesek Szövetsége Magyar Ugrókötelesek Szövetsége 2836 Baj, Petőfi S. u. 137. ugrokotel@gmail.com Tel.: +3670/3650236 VERSENYKIÍRÁS Országos Páros és Csapatbajnokság Időpont: 2019.01.26. (Szombat) Helyszín: Rendező: Güntner

Részletesebben

2015. V E R S E N Y K I Í R Á S

2015. V E R S E N Y K I Í R Á S 2015. V E R S E N Y K I Í R Á S A verseny elnevezése: A verseny minősítése: A verseny időpontja: ORSZÁGOS TWIRLING VERSENY PAKS Versenyrendszerbe tartozó, Kiemelt Pontszerző Verseny 2015. március 28. szombat

Részletesebben

2018/2019. TANÉVI SAKK DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁS

2018/2019. TANÉVI SAKK DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁS 2018/2019. TANÉVI SAKK DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁS A Sakk Diákolimpiát az oktatásért felelős miniszter a Magyar Diáksport Szövetséggel (a továbbiakban: MDSZ) közösen hirdeti meg a versenyt az MDSZ-szel kötött

Részletesebben

1. NYÍLT SÁRGA-TENGER KUPA

1. NYÍLT SÁRGA-TENGER KUPA 1. NYÍLT SÁRGA-TENGER KUPA 2019. ÉVI WT TAEKWONDO ORSZÁGOS FORMAGYAKORLAT BAJNOKSÁG 2019. ÁPRILIS 14. BUDAPEST, HUNGARY 1 ST YELLOW SEA CUP HUNGARIAN NATIONAL POOMSAE CHAMPIONSHIP A verseny Dátum Helyszín

Részletesebben

MAGYAR TORNA SZÖVETSÉG AEROBIK SZAKÁGA. 2014/2015. tanév. ORSZÁGOS ELŐDÖNTŐ és DÖNTŐ

MAGYAR TORNA SZÖVETSÉG AEROBIK SZAKÁGA. 2014/2015. tanév. ORSZÁGOS ELŐDÖNTŐ és DÖNTŐ MAGYAR TORNA SZÖVETSÉG AEROBIK SZAKÁGA 2014/2015. tanév ORSZÁGOS ELŐDÖNTŐ és DÖNTŐ 1 2014/2015. TANÉVI AEROBIK DIÁKOLIMPIA Versenykiírás 1. A verseny célja: Az aerobik különböző verseny- és szabadidősport

Részletesebben

VII. MediBall Országos Bajnokság Versenykiírása

VII. MediBall Országos Bajnokság Versenykiírása VII. MediBall Országos Bajnokság Versenykiírása Nyíregyháza, 2015. május 16. Minden életjelenség mozgásban nyilvánul meg. Változtasd meg a mozgásod, megváltozik az életed! A verseny megnevezése: VII. MediBall

Részletesebben

A MAGYAR LÁTVÁNYTÁNC SPORTSZÖVETSÉG (MLTSZ) VERSENYSZABÁLYZATA 2014. I. ÁLTALÁNOS SZABÁLYZAT

A MAGYAR LÁTVÁNYTÁNC SPORTSZÖVETSÉG (MLTSZ) VERSENYSZABÁLYZATA 2014. I. ÁLTALÁNOS SZABÁLYZAT A MAGYAR LÁTVÁNYTÁNC SPORTSZÖVETSÉG (MLTSZ) VERSENYSZABÁLYZATA 2014. I. ÁLTALÁNOS SZABÁLYZAT 1.MLTSZ VERSENYRENDSZERE: Az MLTSZ versenyrendszere nyílt. Versenyein részt vehetnek MLTSZ és nem MLTSZ tagok,

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. Országos Kötélugró Csapatbajnokság Szentes, 2015. november 28.

VERSENYKIÍRÁS. Országos Kötélugró Csapatbajnokság Szentes, 2015. november 28. Magyar Ugrókötelesek Szövetsége 2836 Baj, Petőfi S. u. 137. ugrokotel@gmail.com Tel.: +3670/3650236 VERSENYKIÍRÁS Országos Kötélugró Csapatbajnokság Szentes, 2015. november 28. Időpont: 2015. november

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. Országos Kötélugró Csapatbajnokság. Újvárosi DSE Szolnoki Szent-Györgyi Albert Általános Iskola

VERSENYKIÍRÁS. Országos Kötélugró Csapatbajnokság. Újvárosi DSE Szolnoki Szent-Györgyi Albert Általános Iskola Magyar Ugrókötelesek Szövetsége 2836 Baj, Petőfi S. u. 137. ugrokotel@gmail.com Tel.: +3670/3650236 VERSENYKIÍRÁS Országos Kötélugró Csapatbajnokság Időpont: 2016. december 10. Helyszín: Szolnoki Szent-Györgyi

Részletesebben

Eger, április 26.

Eger, április 26. Magyar Ugrókötelesek Szövetsége 2836 Baj, Petőfi S.u.137. ugrokotel@gmail.com Tel.: +3670/3650236 VERSENYKIÍRÁS ZF Lenksysteme Mesterek Tornája és Demó Kupa Eger, 2015. április 26. Időpont : 2014. április

Részletesebben

Kazincbarcika, Don Bosco Sportközpont Cím: 3700 Kazincbarcika, Szent Erzsébet sétány 2.

Kazincbarcika, Don Bosco Sportközpont Cím: 3700 Kazincbarcika, Szent Erzsébet sétány 2. XVII. Magyar Mazsorett Bajnokság Kazincbarcika, Don Bosco Sportközpont Cím: 3700 Kazincbarcika, Szent Erzsébet sétány 2. A verseny rendezője: Százszorszép Mazsorett Csoport, Szendrő Magyar Majorette Szövetség

Részletesebben

Magyar Torna Szövetség Gumiasztal Szakág. ORSZÁGOS DÖNTŐ Balatonfüred, Észak-Balatoni Regionális Konferencia Központ 2014. május 10.

Magyar Torna Szövetség Gumiasztal Szakág. ORSZÁGOS DÖNTŐ Balatonfüred, Észak-Balatoni Regionális Konferencia Központ 2014. május 10. Magyar Torna Szövetség Gumiasztal Szakág ORSZÁGOS DÖNTŐ Balatonfüred, Észak-Balatoni Regionális Konferencia Központ 2014. május 10. 1 2013/2014. TANÉVI GUMIASZTAL DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS

Részletesebben

A legjobbak számára országos versenyen való részvétel biztosítása, hogy sikeresen képviseljék iskolájukat diákversenyen.

A legjobbak számára országos versenyen való részvétel biztosítása, hogy sikeresen képviseljék iskolájukat diákversenyen. Torna B kategória 1. A verseny célja: A torna, mint alapsportág népszerűsítése az iskolák körében. Rendszeres foglalkoztatási, versenyzési lehetőség biztosítása a torna sportággal megismerkedő fiatalok

Részletesebben

Az MTMSZ RÉSZLETES VERSENYSZABÁLYZATA érvényes a versenysorozatban PIROS: új szabály vagy szabályváltozás

Az MTMSZ RÉSZLETES VERSENYSZABÁLYZATA érvényes a versenysorozatban PIROS: új szabály vagy szabályváltozás Az MTMSZ RÉSZLETES VERSENYSZABÁLYZATA érvényes a 2018-19. versenysorozatban PIROS: új szabály vagy szabályváltozás 1. Táncfajták és kategóriák 2. Korosztályok 3. Ranglista / pontrendszer 4. Általános szabályok

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. A évi WKF egyéni és csapat Kata és Kumite magyar bajnoki címek és az utánpótlás bajnoki címek eldöntése

VERSENYKIÍRÁS. A évi WKF egyéni és csapat Kata és Kumite magyar bajnoki címek és az utánpótlás bajnoki címek eldöntése VERSENYKIÍRÁS A verseny megnevezése: XVIII. Nyílt WKF Egyéni Súlycsoportos és Csapat Karate Magyar Bajnokság (Gyermek, Ifjúsági, Kadet, Junior, U21 és Felnőtt) III. WKF Para Karate Bajnokság VIII. Nyílt

Részletesebben

ORSZÁGOS NYÍLT A ÉS B KATEGÓRIÁS MAZSORETT VERSENY GYÖMRŐ MÁRCIUS 12.

ORSZÁGOS NYÍLT A ÉS B KATEGÓRIÁS MAZSORETT VERSENY GYÖMRŐ MÁRCIUS 12. A verseny rendezője: Maglódi Sziluett Mazsorett Magyar Majorette Szövetség A verseny fővédnöke: Kérges László alpolgármester Maglód Önkormányzata Helyszín: Gyömrő, Szabadság tér 1. Versenytér: 12x12m,

Részletesebben

Eger, május 21.

Eger, május 21. Magyar Ugrókötelesek Szövetsége 2836 Baj, Petőfi S.u.137. ugrokotel@gmail.com Tel.: +3670/3650236 VERSENYKIÍRÁS Mesterek Tornája és Demó Kupa Eger, 2016. május 21. Időpont : 2016. május 21. Helyszín :

Részletesebben

Eger, május20.

Eger, május20. Magyar Ugrókötelesek Szövetsége Tel.: +3670/365-02-36 VERSENYKIÍRÁS BOSCH Mesterek Tornája ésdemó Kupa Eger, 2018. május20. Időpont : 2018. május 20. Helyszín: Rendező: Kemény Ferenc Körcsarnok 3300 Eger,

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. A évi WKF egyéni és csapat Kata és Kumite magyar bajnoki címek és az utánpótlás bajnoki címek eldöntése

VERSENYKIÍRÁS. A évi WKF egyéni és csapat Kata és Kumite magyar bajnoki címek és az utánpótlás bajnoki címek eldöntése VERSENYKIÍRÁS A verseny megnevezése: XVIII. Nyílt WKF Egyéni Súlycsoportos és Csapat Karate Magyar Bajnokság (Gyermek, Ifjúsági, Kadet, Junior, U21 és Felnőtt) III. WKF Para Karate Bajnokság VIII. Nyílt

Részletesebben

2009. ÉVI VERSENYKIÍRÁS SPORTAKROBATIKA SZAKÁG PONTSZERZŐ VERSENYEIRE

2009. ÉVI VERSENYKIÍRÁS SPORTAKROBATIKA SZAKÁG PONTSZERZŐ VERSENYEIRE HUNGARIAN GYMNASTICS FEDERATION MAGYAR TORNA SZÖVETSÉG H 1143 Budapest, Istvánmezei út 1-3., III. emelet 306. Tel.: (36-1) 460-6883, 460-6905 Fax: (36-1) 460-6907 Web: www.tornasport.hu E-mail: torna@tornasport.hu

Részletesebben

Magic of Dance Kupaverseny 2015

Magic of Dance Kupaverseny 2015 Magic of Dance Kupaverseny 2015 Versenykiírás és Szabályzat Táncold el a történeted! Hozd el nekünk a színházat! Szervezi: Magic of Dance Sportegysület A Magic of Dance Sportegyesület meghírdeti egyedülálló

Részletesebben

V. ZENEI VERSENY VERSENYKIÍRÁS

V. ZENEI VERSENY VERSENYKIÍRÁS V. PREMIER MŰVÉSZETI NAPOK 2017. MÁRCIUS 17. V. PREMIER TÁNC ÉS ZENEI VERSENY V. ZENEI VERSENY VERSENYKIÍRÁS 2017. március 17. (péntek) SZEGED Az. V. Premier Tánc- és Zenei Versenyt meghirdető intézmény

Részletesebben

V. MIGHTYFIST EAGLES CUP NEMZETKÖZI BAJNOKSÁG GYEREK, SERDÜLŐ, IFJÚSÁGI, FELNŐTT 2015

V. MIGHTYFIST EAGLES CUP NEMZETKÖZI BAJNOKSÁG GYEREK, SERDÜLŐ, IFJÚSÁGI, FELNŐTT 2015 Verseny megnevezése: Rendező Szervezet: V. MIGHTYFIST Eagles Cup Nemzetközi ITF. Taekwon-do Bajnokság Magyar ITF Taekwon-do Szövetség, Sasok Sportegyesület Rendező: Szalay Gábor V.dan, Békássy Csaba V.dan

Részletesebben

XXVII. Utánpótlás, Felnőtt és Masters Országos Bajnokság

XXVII. Utánpótlás, Felnőtt és Masters Országos Bajnokság XXVII. Utánpótlás, Felnőtt és Masters Országos Bajnokság 2019. április 6-7. Budapest Versenykiírás 1. A verseny kiírója: Magyar Szinkronúszó Szövetség (MSZÚSZ) 2. A verseny célja: Nemzetközi verseny keretében

Részletesebben

GESZTES- OPEN MAZSORETT VERSENY (Maskarádé, szólóformációk, és B kategória versenyzőinek) VERSENYKIÍRÁS

GESZTES- OPEN MAZSORETT VERSENY (Maskarádé, szólóformációk, és B kategória versenyzőinek) VERSENYKIÍRÁS GESZTES- OPEN MAZSORETT VERSENY (Maskarádé, szólóformációk, és B kategória versenyzőinek) VERSENYKIÍRÁS A VERSENY IDŐPONTJA: 2015. NOVEMBER 28. SZOMBAT, 10.00 ÓRA A VERSENY HELYSZÍNE: VÁRGESZTESI NÉMET

Részletesebben

-Férfi egyéni I. osztály -Férfi egyéni II. osztály (nyílt) -Női egyéni (nyílt) -Férfi páros (nyílt) -Női páros (nyílt) 1. Engedélyezett eszközök:

-Férfi egyéni I. osztály -Férfi egyéni II. osztály (nyílt) -Női egyéni (nyílt) -Férfi páros (nyílt) -Női páros (nyílt) 1. Engedélyezett eszközök: A Budapesti Darts Szövetség, mint a Nemzeti Sportszövetség és azon belül a Magyar Darts Szövetség erre jogosult szervezete a Magyar Darts Szövetség versenyszabályzata alapján kiírja a 2014-2015. évi, Budapest

Részletesebben

IV. Tánckoktél Kupa Törökbálint Versenykiírás és szabályzat. 1. rész Tánciskolás Táncverseny

IV. Tánckoktél Kupa Törökbálint Versenykiírás és szabályzat. 1. rész Tánciskolás Táncverseny IV. Tánckoktél Kupa Törökbálint 2013. 12. 15. Versenykiírás és szabályzat 1. rész Tánciskolás Táncverseny 2. rész Formációs Táncverseny 3. rész Rumba Kürverseny 4. rész Tánckoktél Bál 1. rész Tánciskolás

Részletesebben

Torna. A kategória. Felversenyzés: Csapatversenyben minden tanuló csak a saját korcsoportjában versenyezhet,

Torna. A kategória. Felversenyzés: Csapatversenyben minden tanuló csak a saját korcsoportjában versenyezhet, A kategória A kategória Torna A kategória A versenyt a Magyar Diáksport Szövetség a Magyar Torna Szövetséggel (MATSZ együttműködésben hirdeti meg. 1. A verseny célja: A torna, mint alapsportág népszerűsítése

Részletesebben

2018/2019. TANÉVI TÁNCSPORT DIÁKOLIMPIA VERSENYTÁNC SZAKÁG ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS

2018/2019. TANÉVI TÁNCSPORT DIÁKOLIMPIA VERSENYTÁNC SZAKÁG ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS 2018/2019. TANÉVI TÁNCSPORT DIÁKOLIMPIA VERSENYTÁNC SZAKÁG ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS A Táncsport Diákolimpiát az oktatásért felelős miniszter a Magyar Diáksport Szövetséggel közösen hirdeti meg; a versenyt

Részletesebben

MAGYARORSZÁG VERSENYKIÍRÁSA 2018/2019.

MAGYARORSZÁG VERSENYKIÍRÁSA 2018/2019. MAGYARORSZÁG AKROBATIKUS KOSÁRLABDA CSAPAT BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA 2018/2019. MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE HUNGARIAN BASKETBALL FEDERATION SZÉKHELY: 1146 BUDAPEST, ISTVÁNMEZEI ÚT 1-3. POSTACÍM:

Részletesebben

HIP HOP KATEGÓRIÁS TÁNCVERSENY

HIP HOP KATEGÓRIÁS TÁNCVERSENY HIP HOP KATEGÓRIÁS TÁNCVERSENY VERSENYSZABÁLYZATA 1. Start Dance Cup 2. Általános rendelkezések 3. Versenyzési feltételek 4. Szintek, korcsoportok, létszámok, kategóriák 5. Versenyzene 6. Értékelés, bírói

Részletesebben

2014. ÉVI VERSENYKIÍRÁS AZ AKROBATIKUS TORNA SZAKÁG HAZAI VERSENYEIRE

2014. ÉVI VERSENYKIÍRÁS AZ AKROBATIKUS TORNA SZAKÁG HAZAI VERSENYEIRE HUNGARIAN GYMNASTICS FEDERATION MAGYAR TORNA SZÖVETSÉG H 1143 Budapest, Istvánmezei út 1-3., III. emelet 306. Tel.: (36-1) 460-6883, 460-6905 Fax: (36-1) 460-6907 Web: www.tornasport.hu E-mail: torna@tornasport.hu

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS XV. Cápa- XLVII. Serdülő- XXVII. Junior Uszonyos- és búvárúszó Országos Bajnokság (2017)

VERSENYKIÍRÁS XV. Cápa- XLVII. Serdülő- XXVII. Junior Uszonyos- és búvárúszó Országos Bajnokság (2017) 1. A verseny célja: VERSENYKIÍRÁS XV. Cápa- XLVII. Serdülő- XXVII. Junior Uszonyos- és búvárúszó Országos Bajnokság (2017) A 2017. év uszonyosúszó cápa, serdülő és junior korcsoport Magyar Bajnokainak

Részletesebben

2018. szeptember 30. Budapest TAEKWONDO FANATICS

2018. szeptember 30. Budapest TAEKWONDO FANATICS 2018 évi WT Országos formagyakorlat Bajnokság 2018. szeptember 30. Budapest TAEKWONDO FANATICS VERSENYKIÍRÁS Kiíró: Rendező: Magyar Taekwondo Szövetség Taekwondo Fanatics Sportegyesület Verseny elnök:

Részletesebben

XLIX. MAGYAR NEMZETI BAJNOKSÁG

XLIX. MAGYAR NEMZETI BAJNOKSÁG Magyar Repülő Szövetség MAGYAR EJTŐERNYŐS SZÖVETSÉG XLIX. MAGYAR NEMZETI BAJNOKSÁG II. OSZTÁLYÚ BAJNOKSÁG IFJÚSÁGI ÉS UTÁNPÓTLÁS BAJNOKSÁG MESTER BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA Nyíregyháza, 2011. 07. 28 07.

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. A évi WKF egyéni és csapat Kata és Kumite magyar bajnoki címek és az utánpótlás bajnoki címek eldöntése

VERSENYKIÍRÁS. A évi WKF egyéni és csapat Kata és Kumite magyar bajnoki címek és az utánpótlás bajnoki címek eldöntése VERSENYKIÍRÁS A verseny megnevezése: XVII. Nyílt WKF Egyéni Súlycsoportos és Csapat Karate Magyar Bajnokság (Gyermek, Ifjúsági, Kadet, Junior, U21 és Felnőtt) II. WKF Para Karate Bajnokság VII. Nyílt WKF

Részletesebben

MINŐSÍTÉSI ÉS EGYESÜLETI RANGSOR SZÁMÍTÁSÁNAK SZABÁLYZATA

MINŐSÍTÉSI ÉS EGYESÜLETI RANGSOR SZÁMÍTÁSÁNAK SZABÁLYZATA HUNGARIAN GYMNASTICS FEDERATION MAGYAR TORNA SZÖVETSÉG H 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. Tel. (36-1) 460-6883, 460-6905 Fax: (36-1) 460-6907 Web: www.tornasport.hu E-mail: torna@tornasport.hu Akrobatikus

Részletesebben

-Férfi egyéni I. osztály -Férfi egyéni II. osztály (nyílt) -Női egyéni (nyílt) -Férfi páros (nyílt) -Női páros (nyílt) 1. Engedélyezett eszközök:

-Férfi egyéni I. osztály -Férfi egyéni II. osztály (nyílt) -Női egyéni (nyílt) -Férfi páros (nyílt) -Női páros (nyílt) 1. Engedélyezett eszközök: A Budapesti Darts Szövetség, mint a Nemzeti Sportszövetség és azon belül a Magyar Darts Szövetség erre jogosult szervezete a Magyar Darts Szövetség versenyszabályzata alapján kiírja a 2010-2011. évi, Budapest

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. A évi WKF egyéni és csapat Kata és Kumite magyar bajnoki címek és az utánpótlás bajnoki címek eldöntése

VERSENYKIÍRÁS. A évi WKF egyéni és csapat Kata és Kumite magyar bajnoki címek és az utánpótlás bajnoki címek eldöntése VERSENYKIÍRÁS A verseny megnevezése: XV. Nyílt WKF Egyéni Súlycsoportos és Csapat Karate Magyar Bajnokság (Gyermek, Ifjúsági, Kadet, Junior, U21és Felnőtt) V. Nyílt WKF Egyéni Utánpótlás Karate Magyar

Részletesebben

53. EJTŐERNYŐS CÉLBAUGRÓ MAGYAR NEMZETI BAJNOKSÁG

53. EJTŐERNYŐS CÉLBAUGRÓ MAGYAR NEMZETI BAJNOKSÁG MAGYAR EJTŐERNYŐS SZÖVETSÉG 53. EJTŐERNYŐS CÉLBAUGRÓ MAGYAR NEMZETI BAJNOKSÁG II. OSZTÁLYÚ BAJNOKSÁG IFJÚSÁGI ÉS UTÁNPÓTLÁS BAJNOKSÁG MESTER BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA Szeged 2015. 09. 17-20. 53. EJTŐERNYŐS

Részletesebben

2016/2017. TANÉVI PÁRBAJTŐR VERSENYKIÍRÁS

2016/2017. TANÉVI PÁRBAJTŐR VERSENYKIÍRÁS 2016/2017. TANÉVI PÁRBAJTŐR VERSENYKIÍRÁS 1 2016/2017. TANÉVI VÍVÓ DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ PÁRBAJTŐR VERSENYKIÍRÁS A Párbajtőr Diákolimpiát az oktatásért felelős miniszter a Magyar Diáksport Szövetséggel

Részletesebben

Az országos döntőn a megyei elődöntőkről korcsoportonként az 1-3. helyezett egyéni versenyzői vehetnek részt.

Az országos döntőn a megyei elődöntőkről korcsoportonként az 1-3. helyezett egyéni versenyzői vehetnek részt. Országos Kötélugró Diákolimpia 2013. évi versenykiírása 1. A verseny rendezője Magyar Ugrókötelesek Szövetsége, Szan-Dia Fitness Sport Club 2. Az országos döntő helyszíne és időpontja I.-II.-III.- IV.-V.-VI.

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. A évi WKF egyéni és csapat Kata és Kumite magyar bajnoki címek és az utánpótlás bajnoki címek eldöntése

VERSENYKIÍRÁS. A évi WKF egyéni és csapat Kata és Kumite magyar bajnoki címek és az utánpótlás bajnoki címek eldöntése VERSENYKIÍRÁS A verseny megnevezése: A verseny célja: XIV. Nyílt WKF Egyéni Súlycsoportos és Csapat Karate Magyar Bajnokság (Gyermek, Ifjúsági, Kadet, Junior, U21 és Felnőtt) IV. Nyílt WKF Egyéni Utánpótlás

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS XXXV. Gyermek- XLVII. Ifjúsági- L. Felnőtt Uszonyos- és búvárúszó Országos Bajnokság (2017)

VERSENYKIÍRÁS XXXV. Gyermek- XLVII. Ifjúsági- L. Felnőtt Uszonyos- és búvárúszó Országos Bajnokság (2017) 1. A verseny célja: VERSENYKIÍRÁS XXXV. Gyermek- XLVII. Ifjúsági- L. Felnőtt Uszonyos- és búvárúszó Országos Bajnokság (2017) A 2017. év uszonyosúszó gyermek, ifjúsági és felnőtt korcsoport Magyar Bajnokainak

Részletesebben

Magyar Bajnokság. Versenysport kategória évi versenykiírás

Magyar Bajnokság. Versenysport kategória évi versenykiírás ! Magyar Bajnokság Versenysport kategória 06. évi versenykiírás RITMIKUS GIMNASZTIKA MRGSZ Preambulum A Magyar Ritmikus Gimnasztika Szövetség célja az egyesületekkel együttműködve megteremteni a sportág

Részletesebben

Felnőtt, Utánpótlás Országúti OB június , Ibrány V E R S E N Y K I Í R Á S

Felnőtt, Utánpótlás Országúti OB június , Ibrány V E R S E N Y K I Í R Á S Felnőtt, Utánpótlás Országúti OB 2017. június 24-25., Ibrány V E R S E N Y K I Í R Á S A felnőtt-férfi, felnőtt-női, utánpótlás férfi és utánpótlás női korcsoportok számára kiírt országúti országos bajnokságot

Részletesebben

Az akrobatikus torna népszerűsítése, minőségi színvonalának emelése. Versenyalkalom biztosítása a minősítési követelmények teljesítéséhez.

Az akrobatikus torna népszerűsítése, minőségi színvonalának emelése. Versenyalkalom biztosítása a minősítési követelmények teljesítéséhez. ORSZÁGOS AKROBATIKUS TORNA VERSENY II. BASE Budapest-Vidék Bajnokság 2012. Versenykiírás 1. A VERSENY CÉLJA: Az akrobatikus torna népszerűsítése, minőségi színvonalának emelése. Versenyalkalom biztosítása

Részletesebben

MAGYAR MUAYTHAI SZAKSZÖVETSÉG IFMA MUAYTHAI AMATŐR VERSENYRENDSZERE 2018.

MAGYAR MUAYTHAI SZAKSZÖVETSÉG IFMA MUAYTHAI AMATŐR VERSENYRENDSZERE 2018. MAGYAR MUAYTHAI SZAKSZÖVETSÉG IFMA MUAYTHAI AMATŐR VERSENYRENDSZERE 2018. I. A versenyrendszer célja: a, a Magyar Muaythai Szakszövetség (MMSZ) amatőr versenyrendszerének elsődleges célja a Muaythai (thaibox)

Részletesebben

IX. Hungarian Open Nemzetközi Szinkronúszó Verseny

IX. Hungarian Open Nemzetközi Szinkronúszó Verseny IX. Hungarian Open Nemzetközi Szinkronúszó Verseny 2019. június 28-30. Versenykiírás 1. A verseny kiírója: Magyar Szinkronúszó Szövetség (MSZÚSZ) 2. A verseny célja: Lehetőség biztosítása a tagszervezeteknek,

Részletesebben

Tündér Tour. Felső-Tisza vidéki Kerékpáros Maraton, Olimpiai 5 Próba. Szabolcs-Szatmár Bereg Megyei Országúti Bajnokság

Tündér Tour. Felső-Tisza vidéki Kerékpáros Maraton, Olimpiai 5 Próba. Szabolcs-Szatmár Bereg Megyei Országúti Bajnokság Tündér Tour Felső-Tisza vidéki Kerékpáros Maraton, Olimpiai 5 Próba Szabolcs-Szatmár Bereg Megyei Országúti Bajnokság Az olimpiai 5 próbázók számára, valamint a régióban élő kerékpárosok számára kiírt

Részletesebben

Az akrobatikus torna népszerűsítése, minőségi színvonalának emelése. Versenyalkalom biztosítása a minősítési követelmények teljesítéséhez.

Az akrobatikus torna népszerűsítése, minőségi színvonalának emelése. Versenyalkalom biztosítása a minősítési követelmények teljesítéséhez. ORSZÁGOS AKROBATIKUS TORNA VERSENY III. BASE Budapest-Vidék Bajnokság 2013 1. A VERSENY CÉLJA: Versenykiírás Az akrobatikus torna népszerűsítése, minőségi színvonalának emelése. Versenyalkalom biztosítása

Részletesebben

VERSENYSZABÁLYZATA 2009.

VERSENYSZABÁLYZATA 2009. HUNGARIAN GYMNASTICS FEDERATION MAGYAR TORNA SZÖVETSÉG H 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. Tel.: (36-1) 460-6883, 460-6905 Fax: (36-1) 460-6907 Web: www.tornasport.hu E-mail: hungym@hu.inter.net Akrobatikus

Részletesebben

Ideje: 2014. október 4.

Ideje: 2014. október 4. Nyílt KEMPO Magyar Kupa V. Pilis Városi Nyílt Kempo Verseny Ideje: 2014. október 4. Szervezője: Pilisi Sport és Szabadidő Egyesület Főbírája: Hernádi Zoltán 4.dan Helye: Gubányi Károly Általános iskola

Részletesebben

Esztétikus Gimnasztika 2013-2014 FESZTIVÁL Magyar Esztétikus Gimnasztika Sportszövetség hun.aggfed@gmail.com

Esztétikus Gimnasztika 2013-2014 FESZTIVÁL Magyar Esztétikus Gimnasztika Sportszövetség hun.aggfed@gmail.com Esztétikus Gimnasztika 2013-2014 FESZTIVÁL hun.aggfed@gmail.com Bevezetés Az esztétikus gimnasztika FESZTIVÁL első ízben kerül megrendezésre. A résztvevő egyesületekkel, edzőkkel, sportolókkal közösen

Részletesebben

ÁLTALÁNOS VERSENYSZABÁLYOK 2013-2016 Módosítva: 2014. január 11-én (A nemzetközi szabályok (hírlevelek) függvényében még változhat a hazai szabály)

ÁLTALÁNOS VERSENYSZABÁLYOK 2013-2016 Módosítva: 2014. január 11-én (A nemzetközi szabályok (hírlevelek) függvényében még változhat a hazai szabály) Magyar Torna Szövetség Aerobik Szakág Általános Versenyszabályok 2013-2016 ÁLTALÁNOS VERSENYSZABÁLYOK 2013-2016 Módosítva: 2014. január 11-én (A nemzetközi szabályok (hírlevelek) függvényében még változhat

Részletesebben

XXXIII. Zuglói Táncfesztivál MIKULÁS KUPA - Országos Amatőr Táncverseny

XXXIII. Zuglói Táncfesztivál MIKULÁS KUPA - Országos Amatőr Táncverseny XXXIII. Zuglói Táncfesztivál MIKULÁS KUPA - Országos Amatőr Táncverseny Versenyszabályzat 2017. december 09. szombat kb 12-18 óráig (művészi látványtánc, hip-hop, break, jeltánc), 2017. december 10. vasárnap

Részletesebben

2018/2019. TANÉVI KAJAK-KENU DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS

2018/2019. TANÉVI KAJAK-KENU DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS 2018/2019. TANÉVI KAJAK-KENU DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS A Kajak-Kenu Diákolimpiát az oktatásért felelős miniszter a Magyar Diáksport Szövetséggel közösen hirdeti meg; a versenyt az MDSZ-szel

Részletesebben

Felnőtt, Utánpótlás és Amatőr Időfutam OB június 23., Ibrány V E R S E N Y K I Í R Á S

Felnőtt, Utánpótlás és Amatőr Időfutam OB június 23., Ibrány V E R S E N Y K I Í R Á S Felnőtt, Utánpótlás és Amatőr Időfutam OB 2017. június 23., Ibrány V E R S E N Y K I Í R Á S A felnőtt-férfi, felnőtt-női, utánpótlás férfi és utánpótlás női korcsoportok számára kiírt időfutam országos

Részletesebben

2012. évi Műkorcsolya Korosztályos, Rekreációs Vidékbajnokság versenykiírása 2012. Január 21-22. Debrecen

2012. évi Műkorcsolya Korosztályos, Rekreációs Vidékbajnokság versenykiírása 2012. Január 21-22. Debrecen 2012. évi Műkorcsolya Korosztályos, Rekreációs Vidékbajnokság versenykiírása 2012. Január 21-22. Debrecen I. A Vidékbajnokság célja A verseny célja az utánpótlás, és rekreációs céllal műkorcsolyát kedvelők

Részletesebben

MÓR - 2015. március 21.

MÓR - 2015. március 21. Országos Nyílt "A" és "B" Kategóriás 2015. március 21. Mór, Wekerle Sándor Szabadidőközpont Cím: 8060 Mór, Táncsics M. u. 25. A verseny rendezője: Rédei LION Majorette Csoport Magyar Majorette Szövetség

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. Muay Thai Amatőr Világkupa. Szigetszentmiklós, 2015. május 20-24.

VERSENYKIÍRÁS. Muay Thai Amatőr Világkupa. Szigetszentmiklós, 2015. május 20-24. VERSENYKIÍRÁS Muay Thai Amatőr Világkupa Szigetszentmiklós, 2015. május 20-24. A Magyar Muaythai Országos Sportági Szakszövetség (1066 Budapest, Jókai utca 18.) engedélyével nyílt bajnokságként megrendezésre

Részletesebben

Torna B kategóriás Budapesti Diákolimpia

Torna B kategóriás Budapesti Diákolimpia Torna B kategóriás Budapesti Diákolimpia www.bpdiaksport.hu T O R N A B kategória I., II., III-IV., V-VI. korcsoport 1. A verseny célja: Diákolimpia Budapest Bajnoka cím elnyerése A torna, mint alapsportág

Részletesebben

SÁRKÁNYHAJÓ HAZAI VERSENYRENDSZER 2015

SÁRKÁNYHAJÓ HAZAI VERSENYRENDSZER 2015 PROGRAMTERVEK Magyar Kajak-Kenu Szövetség SÁRKÁNYHAJÓ HAZAI VERSENYRENDSZER 2015 KAJAK-KENU SPORT SZAKMAI DOKUMENTUMAI Programok felelősei és a dokumentumok készítői: OLIMPIAI CIKLUS: 2012-2016 Rio TERVEZÉSI

Részletesebben

MAGYAR MUAYTHAI SZAKSZÖVETSÉG IFMA MUAYTHAI AMATŐR VERSENYRENDSZERE 2018.

MAGYAR MUAYTHAI SZAKSZÖVETSÉG IFMA MUAYTHAI AMATŐR VERSENYRENDSZERE 2018. MAGYAR MUAYTHAI SZAKSZÖVETSÉG IFMA MUAYTHAI AMATŐR VERSENYRENDSZERE 2018. I. A versenyrendszer célja: a, a Magyar Muaythai Szakszövetség (MMSZ) amatőr versenyrendszerének elsődleges célja a Muaythai (thaibox)

Részletesebben

2016/2017. TANÉVI KAJAK-KENU DIÁKOLIMPIA REGIONÁLIS ELŐDÖNTŐK és ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS

2016/2017. TANÉVI KAJAK-KENU DIÁKOLIMPIA REGIONÁLIS ELŐDÖNTŐK és ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS 2016/2017. TANÉVI KAJAK-KENU DIÁKOLIMPIA REGIONÁLIS ELŐDÖNTŐK és ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS A Kajak-Kenu Diákolimpiát az oktatásért felelős miniszter a Magyar Diáksport Szövetséggel (továbbiakban: MDSZ)

Részletesebben

AEROBIC GYMNASTICS Szabálykönyv (Code of Points) 2013 2016

AEROBIC GYMNASTICS Szabálykönyv (Code of Points) 2013 2016 AEROBIC GYMNASTICS Szabálykönyv (Code of Points) 2013 2016 VIII. SZ. MELLÉKLET 2013 FEBRUÁR Útmutató a hazai versenyszámok pontozásához a COP 2013-2016 alapján 1 / 7 oldal CHALLENGE MŰVÉSZIHATÁS ÉRTÉKELÉSI

Részletesebben