Mit adhatsz valakinek, akinek már mindent megadtál? Élményt!

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Mit adhatsz valakinek, akinek már mindent megadtál? Élményt!"

Átírás

1 a dream csoport tagja Mit adhatsz valakinek, akinek már mindent megadtál? Élményt!

2 Miért a rendezvény? Az élménymarketing és a személyes találkozás varázsa Egy személyes találkozás, egy gesztus, egy tekintet, vagy egy jó beszélgetés sok mindent elindíthat, akár hosszú időre szóló kapcsolatokat is. Miért lenne ez másképp az üzleti életben? Nap mint nap tapasztaljuk, hogy a reklámozás hagyományos útjai már másképp működnek, mint korábban. A befogadó mindent megtesz, hogy elkerülje az üzenetet: elkapcsol, lekattint, átlapoz, elfordul. Mi hiszünk a személyes találkozás és az élmények erejében.

3 Miért a Dream Lab? Mi elmondjuk helyetted Igazi ünnep, amikor mindenki együtt van, aki számodra kedves. A fontos alkalmak megszervezését nem bízod másra. Nem mindegy, mi lesz a menü, a program, hiszen azt szeretnéd, hogy vendégeid érezzék: minden értük történik. Otthon ezt Te magad csinálod meg. Amikor kiemelt vállalati partnereidet, ügyfeleidet akarod vendégül látni, segítségre van szükséged. Egy olyan csapat kell neked, aki úgy fogadja, kényezteti, szórakoztatja a meghívottakat, ahogy azt Te is tennéd.

4 Hogyan csinálja a Dream Lab? Sokoldalú ügynökség, kerek ötletek A vágy, hogy valami figyelemreméltót alkossunk egy különleges alkalomra - a Dream Lab esetében ez minden esemény kiindulópontja. Ha megkérdezel minket, szerintünk milyen a jó rendezvény, azt mondjuk: az, amelyik nincs túlgondolva. Kell egy erős alapötlet, amely önmagában garantálja az egyediséget. A mi szakmánkban elengedhetetlen az empátia, az ügyfél és a közeg pontos ismerete, és tudnunk kell, mi a kommunikációs üzenet esszenciája. A projekttervezés fázisában megtanulunk a Te fejeddel gondolkodni. Megismerjük vállalati kultúrádat, összemossuk azt saját kreativitásunkkal - és ezzel meg is tettük a legfontosabb lépést annak érdekében, hogy elkerüljük az eseményszervezés területén már jól ismert sablonos megoldásokat.

5 Kreativitás [fn], ~kreatív *1 asszociációs gazdagság; a részletek kitöltésére való képesség; *2 a tárgyak szokásostól eltérő módon történő észlelése, vmi új célokra történő felhasználása; *3 sok, egymással összefüggő gondolattal, egyidőben történő dolgozás; *4 DREAM LAB Piringer Patrícia kreatív igazgató, művészeti vezető patricia.piringer@dreamlab.hu Statikus panelek, üresjáratok, sablonos ötletek a feketelistás kifejezéseink. Számunkra egy kreatív koncepció kialakítása művészeti tevékenység, egy igazi kompozíció. A kreatív ötlet minden esemény gerince és nem fordulhat elő, hogy a vendég egy eltévedt hanggal, szóval vagy fénysugárral találkozzon. A mi munkánk akkor kezdődik, amikor félrevonulunk kreatív laborunkba és addig kerekítünk, csiszolunk egy elképzelést, ameddig az egyértelművé nem válik a befogadó közeg szempontjából. Patrícia 1999-ben diplomázott a Balettintézetben, majd tanulmányait az Iparművészeti Egyetem művészeti menedzsment szakán folytatta. Öt éven keresztül erősítette a Viva Televízió csapatát, ahol műsorvezetőként elsősorban kultúrával kapcsolatos, illetve élő adásokat vezetett. Volt műsora a Tilos Rádióban, háziasszonya volt a TV2 Megatánc című produkciójának Till Attila mellett, de számos rendezvényhez is köthető a neve hol műsorvezetőként, hol rendezvényszervezőként jegyzik. A Dream Lab mellett jelenleg is a Ludwig Múzeum sajtófőnöke és rendezvényszervező managere. Kreatív vezetőként elsődleges feladatom, hogy meghatározzam egy esemény légkörét, hangulatát, és olyan művészeti ágakat vonjak be a koncepciókba, amelyek új, előremutató és egyedi élményt adnak. Mindehhez szorosan kapcsolódik a kreatív ötlet vizuális tervezésének felügyelete és irányítása is. Vallom, hogy egy esemény legfontosabb eleme az erős és egyértelmű koncepció, amelyhez letisztult látványvilág, tiszta üzenet, továbbá rejtett - nem hivalkodó -, tökéletes technikai háttér párosul.

6 Deák Melinda ügyvezető igazgató Pfaff András Dream Csoport, ügyvezető igazgató 2003-ban diplomázott a Nemzetközi Üzleti Főiskolán közgazdász / marketing kommunikáció szakon. Az eseményszervezés iránti elhivatottsága azonban nem az iskolapadban ébredt fel benne, sokkal inkább családi hagyomány. Magyarországon édesapám fektette le a rendezvényszervezés alapjait a 90-es évek legelején. Soha nem tanultam a szakmát, egész egyszerűen ebbe születtem bele, ebben nőttem fel és a későbbiekben tudatosan készültem arra, hogy ezzel szeretnék majd én is foglalkozni. Tudom, hogy mostanában trendinek számít rendezvényszervezőnek lenni, de számomra ez a szakma egy életforma. Szerencsés embernek tartom magam, mert a munkám a hobbim 17 éves volt, amikor megalapította első cégét, a Dream Interactive-ot, amely mára a hazai online megoldásokat kínáló cégek palettáján előkelő helyet foglal el. Az évek során a célratartás és az új lehetőségek további vállalkozásokat hoztak magukkal, így a cégcsoport mára a digitális ügynökség mellett tartalmaz online fotóügynökséget, mobilmarketing ügynökséget, hostess- és modellügynökséget. A cégcsoport portfóliója a Dream Lab által kínált eseménymarketinggel bővült, amely által lehetővé vált az ügyfelek számára, hogy BTL kommunikációjuk jelentős részét egy kézben tudhassák.

7 Ezt tudjuk... A pillanatnak élünk. A pillanatnak, amely a maga idejében és helyén azért születik meg, hogy a benne rejlő üzenet célba érjen. Fontos, pontos pillanatok ezek, legyen szó partnertalálkozóról, protokoll rendezvényről, promócióról, családi napról, csapatépítésről, sajtótájékoztatóról vagy termékbemutatóról. Eseménykommunikációs stratégiánkba bátran beintegráljuk a cégcsoportunk és professzionális alvállalkozóink által kínált online és offline eszközöket, maximálisan a praktikum és a látvány alá rendelve azokat. A rendezvény számunkra a kreatív tervezéssel kezdődik és a megvalósulás utolsó mozzanatáig mindent kézben tartunk: látványtervek, kreatívok elkészítése, helyszínek felkutatása, díszletek és rendezvényeszközök biztosítása, catering szolgáltatás, műsor és programok szervezése, technikai háttér biztosítása. Kifogyhatatlan eszköztár

8 Dream Interactive digitális ügynökség A webfejlesztés, internetes megoldások és egyedi szoftverfejlesztés területén kínál teljeskörű szolgáltatást 1997-es alapítása óta. A cég specialitása a nagy látogatottságú portálok és nagy terhelésű rendszerek fejlesztése, melynek eredményeként a legnagyobb magyar portálok hátterét a Dream Interactive biztosítja. Dream Lab élménymarketing ügynökség A Dream Lab a Dream Csoport tagjaként számos házon belüli szinergiát kihasználva kínál ügyfeleinek integrált megoldásokat, ezzel növelve a kreativitást, az egyediséget 1 és a stabilitást. A Dream Csoport 2 Glamour Models hostess ügynökség Elengedhetetlen, hogy a vállalat egy rendezvény vagy promóció alkalmával a lehető legjobb arcát mutassa, az eseményhez leginkább igazodni tudó, felkészült, jó megjelenésű, kedves és intelligens közreműködőkkel. Ebben segít partnereinek a Glamour Models. 3 SeeMe mobilmarketing A Dream Csoport elektronikus direkt marketing (edm) területén tevékenykedő üzletága. Legfontosabb szolgáltatása a Magyarországon piacvezető online SMS küldést és fogadást lehetővé tevő rendszer, valamint a sokéves tapasztalat egyedi, mobil alapú megoldások, mint például SMS promóciók, SMS kuponok / meghívók üzemeltetésében Dream Csoport dream lab + dream interactive. Az eseménymarketing számos területén szükség van mind a legkorszerűbb digitális technológiákra, mind pedig az átgondolt design-ra. Gondoljunk csak a print anyagok megálmodására, vagy akár az általunk annyira kedvelt digitális díszletek, vizuális panelek programozására és működtetésére. További kapcsolódási pontként szolgálhatnak az online-offline kapcsolaton alapuló megoldások, mint például az esemény microsite-ok, online meghívó- és beléptetőrendszerek. dream lab + glamour models. A rendezvény üzletág és a hostess ügynökség közötti szoros kapcsolódás nem szorul különösebb magyarázatra, azonban számunkra rendkívül fontos, hogy az általunk szervezett eseményekre házon belül tudjuk megoldani a hostessek delegálását. Az adatbázisunkban szereplő közreműködőkkel való folyamatos kapcsolattartás és együttműködés révén jól ismerjük mindenkinek az erősségeit, ami lehetővé teszi számunkra, hogy ügyfeleink valóban személyre szabott, kiváló szolgáltatást kapjanak, amikor rendezvényeinkre hostesseket állítunk. dream lab + seeme. A Dream Csoport mobilmarketing üzletága olyan innovatív megoldásokkal segíti a Dream Lab működését, amelyek nem csupán jövőbe mutatóak, de hatékonyabbak is mind költség, mind pedig elérés tekintetében. A papír alapú értesítők, teaser-ek, meghívók, és emlékeztetők helyett lehetővé teszi, hogy az üzenet egyenesen a megszólítani kívánt személyek mobiltelefonjára érkezzen. Környezetbarát, gyors, olcsó és nem keveredik el a postán.

9 a dream csoport tagja Telefon Fax hello@dreamlab.hu

A Mediaforce. A többit bízza ránk:

A Mediaforce. A többit bízza ránk: A Mediaforce Cégünk egyedi, testre szabott megoldásokat kínál vállalkozása fejlesztésére és marketingjének racionalizálására. A mindig túlterhelt vállalatvezetők válláról vesszük le a terhet integrált

Részletesebben

RENDEZVÉNYSZERVEZÉS KOMMUNIKÁCIÓ

RENDEZVÉNYSZERVEZÉS KOMMUNIKÁCIÓ sportnapok catering marketing gyerekprogramok k, social media csapatépítés konferenciák tréningek rvezetés családi napok rendezvénytechnika látványtervezés CSR tevékenységek RENDEZVÉNYSZERVEZÉS KOMMUNIKÁCIÓ

Részletesebben

Helyünk a reklámpiacon. Török Diána

Helyünk a reklámpiacon. Török Diána Helyünk a reklámpiacon Török Diána Magunkon kísérletezünk Print Online Rendezvények Rádió 103 milliárd. Békaperspektíva? Digitálist akarok! Fiatalokat akarok! Trendit akarok! Mérhetőt akarok! Olcsót akarok!

Részletesebben

Tervezés-Kutatás AZ INTEGRÁLT KOMMUNIKÁCIÓ

Tervezés-Kutatás AZ INTEGRÁLT KOMMUNIKÁCIÓ 8. Tervezés-Kutatás AZ INTEGRÁLT KOMMUNIKÁCIÓ . at the time in 1972 it seemed incredible that university professors of FIU were talking about IMC, public relations had been utilizing what we called "total

Részletesebben

RENDEZVÉNYSZERVEZÉS KOMMUNIKÁCIÓ

RENDEZVÉNYSZERVEZÉS KOMMUNIKÁCIÓ sportnapok catering marketing gyerekprogramok k, social media csapatépítés konferenciák tréningek rvezetés családi napok rendezvénytechnika látványtervezés CSR tevékenységek RENDEZVÉNYSZERVEZÉS KOMMUNIKÁCIÓ

Részletesebben

Közösség aktivizáció. Milyen akciók, játékok, marketingtrükkök válnak be a közösségi oldalakon, amire szívesen megadják adataikat az olvasók?

Közösség aktivizáció. Milyen akciók, játékok, marketingtrükkök válnak be a közösségi oldalakon, amire szívesen megadják adataikat az olvasók? Közösség aktivizáció Milyen akciók, játékok, marketingtrükkök válnak be a közösségi oldalakon, amire szívesen megadják adataikat az olvasók? Hogyan vegyük rá a felépített közösségeinket termékeink, szolgáltatásaink

Részletesebben

SIGNATUM Kommunikációs Kft. Referencia füzet

SIGNATUM Kommunikációs Kft. Referencia füzet Referencia füzet Elérhetőségeink: SIGNATUM Kommunikációs és Pénzügyi Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság 4033 Debrecen, Herpay Gábor utca 12. Tel.: +36 30 943 12 11 +36 30 991 29 32 email: signatum@gmail.com

Részletesebben

A logika határokat szab és azt mondja: LEHETETLEN *

A logika határokat szab és azt mondja: LEHETETLEN * A logika határokat szab és azt mondja: LEHETETLEN * *A föld az univerzum közepe 1510, Kopernikusz Az ember sosem fog repülni 1903, Wright fivérek A Hold örökké elérhetetlen marad 1969, Apollo 11 Szembeszállunk

Részletesebben

Tisztelt (leendő) partnerünk!

Tisztelt (leendő) partnerünk! Tisztelt (leendő) partnerünk! Engedje meg, hogy a következő néhány sorban felhívjuk figyelmét egy általunk kínált lehetőségre, amely bizonyára felkelti érdeklődését. Kéréseivel, kérdéseivel kapcsolatban

Részletesebben

2015. november 7 8. Millenáris. A szépségipar. fejlődő szegmense

2015. november 7 8. Millenáris. A szépségipar. fejlődő szegmense 2015. november 7 8. Millenáris A szépségipar leggyorsabban fejlődő szegmense A világon nők és férfiak milliói tennének meg szinte bármit azért, hogy lassítsák bőrük öregedését. Laboratóriumok ezrei dolgoznak

Részletesebben

Bővült az Adaptive Média

Bővült az Adaptive Média 1 / 6 2013.12.03. 8:57 2013. December. 3., Ferenc, Olívia Főoldal Márkás beszélgetések Napi chart A hét képe Nézettség Kutatás Márka és jog Ez a branding 360 Bővült az Adaptive Média More Tetszik Share

Részletesebben

DM Szenzor. Iparági statisztika 2015. 2016. február

DM Szenzor. Iparági statisztika 2015. 2016. február DM Szenzor Iparági statisztika 2015 2016. február A kutatás bemutatása A Direkt és Interaktív Marketing Szövetség minden évben felméri a hazai direkt marketing szektor volumenét, valamint az egyes direkt

Részletesebben

PÁLYÁZAT KIÍRÓJA: Republic Group

PÁLYÁZAT KIÍRÓJA: Republic Group PÁLYÁZAT KIÍRÓJA: A Magyarország vezető, díjakkal többszörösen elismert márkastratégiai és marketingstratégiai tanácsadó- és reklámügynökségi csoportja. Több, mint 10 éve dolgozunk azon, hogy ügyfeleinknek

Részletesebben

Kreatív értékesítési technikák a social media segítségével.

Kreatív értékesítési technikák a social media segítségével. Kreatív értékesítési technikák a social media segítségével. Lukács Ádám József Piac & Profit 2014.09.24. Lukács Ádám József Online Marketing Specialista Ügynökség ATL BTL ONLINE KREATÍV PRODUKCIÓS GYÁRTÁS

Részletesebben

A 365 Solutions Kft. büszke a teljesítményére, az elért sikereire és a munkatársai képességeire. Kamatoztassa ön is a tapasztalatainkat és a

A 365 Solutions Kft. büszke a teljesítményére, az elért sikereire és a munkatársai képességeire. Kamatoztassa ön is a tapasztalatainkat és a 365 365 A 365 Solutions Kft. büszke a teljesítményére, az elért sikereire és a munkatársai képességeire. Kamatoztassa ön is a tapasztalatainkat és a tökéletesre való törekvésünket: Legyen a partnerünk,

Részletesebben

KATLAN TÓNI VENDÉGLÁTÁS SZERETETTEL

KATLAN TÓNI VENDÉGLÁTÁS SZERETETTEL KATLAN TÓNI VENDÉGLÁTÁS SZERETETTEL Katlan Tóni Vendéglátás szeretettel A remek ízek, ételek, a kellemes közös étkezések örömöt okoznak és összehoznak. A Kárpát-medence tájegységeinek gasztronómiája egyszerre

Részletesebben

Néhány gondolat a projekt menedzsment kommunikációjához

Néhány gondolat a projekt menedzsment kommunikációjához Néhány gondolat a projekt menedzsment kommunikációjához avagy amiről a módszertanok nem írnak dr. Prónay Gábor 6. Távközlési és Informatikai Projekt Menedzsment Fórum 2003. április 10. AZ ELŐADÁS CÉLJA

Részletesebben

Infinety Online Média és Marketing Kft. Általános bemutatkozás

Infinety Online Média és Marketing Kft. Általános bemutatkozás Infinety Online Média és Marketing Kft. Általános bemutatkozás Tartalom 1 Kik vagyunk, mit csinálunk 2 Mennyi látogatót érünk el 3 Szolgáltatásaink médiapartnereink részére 4 Miért csináljuk 5 Médiapartnereink

Részletesebben

PORTFOLIÓ SZABADKÉZ PRODUKCIÓS IRODA

PORTFOLIÓ SZABADKÉZ PRODUKCIÓS IRODA PORTFOLIÓ 2007 SZABADKÉZ PRODUKCIÓS IRODA INFORMÁCIÓ A Szabadkéz Kft. alapításának gondolata 1994 elején fogalmazódott meg a tulajdonosokban, majd az elôzetes piaci elemzések alapján végül 1995 végére

Részletesebben

Stengl Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Stengl Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. Stengl Kereskedelmi és Székhely: 7632 Pécs, Júlia u. 13. IV. em. 13. Tel: 06 30 758 75 16 Fax: 06 72 520 263 Tisztelt leendő Partnerünk! Kérem, engedje meg, hogy röviden bemutassuk cégünket. A Stengl Kereskedelmi

Részletesebben

PORTFOLIO. 2. oldal CÉGBEMUTATÁS

PORTFOLIO. 2. oldal CÉGBEMUTATÁS 2. oldal CÉGBEMUTATÁS A kiállítás-szervezésben és az idegenforgalomban szerzett tapasztalatunkban bízva, 2001-ben raktuk le cégünk alapjait. Rendezvények szervezésével és lebonyolításával, kiállítások

Részletesebben

Miért érdemes csatlakozni?

Miért érdemes csatlakozni? Miért érdemes csatlakozni? Az Internetes Vásárlás Napja szervezője bemutatja: A karácsonyi vásárlás nem gyerekjáték. De mi azzá tesszük, hogy több időt tölthess szeretteiddel! Koncepció Tavalyi évben először

Részletesebben

PORT FOL I O. 2. oldal CÉGBEMUTATÁS

PORT FOL I O. 2. oldal CÉGBEMUTATÁS 2. oldal CÉGBEMUTATÁS PORT FOL I O A kiállítás-szervezésben és az idegenforgalomban szerzett tapasztalatunkban bízva, 2001-ben raktuk le cégünk alapjait. Rendezvények szervezésével és lebonyolításával,

Részletesebben

I. sz. táblázat / Negyedéves összesített kommunikációs tájékoztató a 247/2014. (X.1.) Korm. rendelet 9. (1) bek. alapján

I. sz. táblázat / Negyedéves összesített kommunikációs tájékoztató a 247/2014. (X.1.) Korm. rendelet 9. (1) bek. alapján .. negyedév I. sz. táblázat / Negyedéves összesített kommunikációs tájékoztató a 247/2014. (X.1.) Korm. rendelet 9. (1) bek. alapján Adatközlő szervezet neve: Kutatási feladatok 1 Kutatási feladatok összesen

Részletesebben

1. A hallgató adatai. 2. A szakmai gyakorlat vezetőjének adatai: 1.1 Név: 1.2 Melyik szakra jár? HFF-Idegenforgalmi. HFF-Turizmusvendéglátás

1. A hallgató adatai. 2. A szakmai gyakorlat vezetőjének adatai: 1.1 Név: 1.2 Melyik szakra jár? HFF-Idegenforgalmi. HFF-Turizmusvendéglátás BKF KarrierCentrum KarrierCentrum Szakmai gyakorlat (SZGYN 09/10-1) Válasz megjelölése: Javítás: Kérem, használjon tollat vagy vékony hegyű filcet. Az űrlap automatikus feldolgozásra kerül. Az optimális

Részletesebben

Versenykiírás. swww.kreativ.hu/smbp. A Kreatív 2011-ben elindítja közösségi marketingaktivitások versenyét, és az ehhez kapcsolódó SMBP Workshop-ot.

Versenykiírás. swww.kreativ.hu/smbp. A Kreatív 2011-ben elindítja közösségi marketingaktivitások versenyét, és az ehhez kapcsolódó SMBP Workshop-ot. www.kreativ.hu/smbp A Kreatív 20-ben elindítja közösségi marketingaktivitások versenyét, és az ehhez kapcsolódó SMBP Workshop-ot. Versenykiírás SMBP Az elmúlt két évben a legtöbb szakmai konferencia a

Részletesebben

Informatikai alapismeretek

Informatikai alapismeretek Informatikai alapismeretek Informatika tágabb értelemben -> tágabb értelemben az információ keletkezésével, továbbításával, tárolásával és feldolgozásával foglalkozik Informatika szűkebb értelemben-> számítógépes

Részletesebben

AP-OFFICE Kereskedelmi és Tanácsadó Kft 1056 Budapest, Só u. 2. 1225 Budapest, Bányalég u. 60/B 2120 Dunakeszi, Pallag u. 25/B

AP-OFFICE Kereskedelmi és Tanácsadó Kft 1056 Budapest, Só u. 2. 1225 Budapest, Bányalég u. 60/B 2120 Dunakeszi, Pallag u. 25/B r e z s a d AP-OFFICE Kereskedelmi és Tanácsadó Kft 1056 Budapest, Só u. 2. 1225 Budapest, Bányalég u. 60/B 2120 Dunakeszi, Pallag u. 25/B ri o Telefon: +36 1 999 6346 +36 1 999 6347 +36 1 999 6348 Fax:

Részletesebben

A tér, ami megtérül...

A tér, ami megtérül... A tér, ami megtérül... A tér, ami megtérül... Kedves Partnerünk! Köszönjük megtisztelő figyelmét. Engedje meg, hogy bemutatkozzunk és részletesen ismertessük Önnel ajánlatunkat. Kik vagyunk? A www.gazdaktere.hu

Részletesebben

A tér, ami megtérül...

A tér, ami megtérül... A tér, ami megtérül... 1149 Budapest Egressy út 17-21. A tér, ami megtérül... Kedves Partnerünk! Köszönjük megtisztelő figyelmét. Engedje meg, hogy bemutatkozzunk és részletesen ismertessük Önnel ajánlatunkat.

Részletesebben

Marketing Mood Barometer 2012

Marketing Mood Barometer 2012 Marketing Mood Barometer 2012 1 Marketing Mood Barometer Kvantitatív kutatás és kvalitatív kutatás Célcsoport: a hazai legjelentősebb márkatulajdonos cégek marketingvezetői, ügyvezetői TOP 50-be tartozik:

Részletesebben

Üzleti úttal egybekötött utazás Dél-Afrikában

Üzleti úttal egybekötött utazás Dél-Afrikában Üzleti úttal egybekötött utazás Dél-Afrikában 1. Alapítás éve: 2000 2. Céljai: Elősegítse a Dél-Alföldi Régióban az információ technológia szolgáltatásainak elterjesztését, megismertetését, részt vegyen

Részletesebben

HU Egyesülve a sokféleségben HU A8-0156/153. Módosítás. Isabella Adinolfi, Rosa D'Amato, Rolandas Paksas az EFDD képviselőcsoport nevében

HU Egyesülve a sokféleségben HU A8-0156/153. Módosítás. Isabella Adinolfi, Rosa D'Amato, Rolandas Paksas az EFDD képviselőcsoport nevében 21.3.2019 A8-0156/153 153 5 preambulumbekezdés (5) Az európai kulturális sokféleség előmozdításához elengedhetetlenek a jól fejlődő és stabil kulturális és kreatív ágazatok, amelyek széles és sokrétű közönségeknek

Részletesebben

Bemutatkozás. Ügyvezető igazgató és tulajdonos: Keszthelyi Erik, aki több mint 10 éves biztosítás szakmai tapasztalattal rendelkezik

Bemutatkozás. Ügyvezető igazgató és tulajdonos: Keszthelyi Erik, aki több mint 10 éves biztosítás szakmai tapasztalattal rendelkezik Bemutatkozó anyag Bemutatkozás 100%-ban magyar tulajdonú cégcsoport Ügyvezető igazgató és tulajdonos: Keszthelyi Erik, aki több mint 10 éves biztosítás szakmai tapasztalattal rendelkezik Több mint 20 Mrd

Részletesebben

Zöld rendezvényszervezés

Zöld rendezvényszervezés zöld beszerzé s ökocímkék környezetmene dzsment zöld rendezvény Zöld rendezvényszervezés A SURVIVE ENVIRO Nonprofit Kft zöld rendezvényekről szóló tájékoztatójának kivonata A zöld rendezvények néhány szóban

Részletesebben

Smart Destination. Szentgotthárd,

Smart Destination. Szentgotthárd, Smart Destination Szentgotthárd, 2017.05.22 Ami ma nem smart, az nem igazán sexy Smart City koncepció A helyi lakosság életminőségének javítását szolgálja egy-egy település innovatív, jórészt digitális

Részletesebben

GAsztronómia a central médiacsoport portfóliójában

GAsztronómia a central médiacsoport portfóliójában GAsztronómia a central médiacsoport portfóliójában magazin 5 gasztromagazin közel 900 ezer eladott példánnyal * online Havonta 1,6 millió egyedi látogató elérése a gasztronómiai oldalainkon ** brand extension

Részletesebben

A KÖZÖSSÉGI MÉDIA HASZNÁLATA AZ INTEGRÁLT KOMMUNIKÁCIÓBAN

A KÖZÖSSÉGI MÉDIA HASZNÁLATA AZ INTEGRÁLT KOMMUNIKÁCIÓBAN A KÖZÖSSÉGI MÉDIA HASZNÁLATA AZ INTEGRÁLT KOMMUNIKÁCIÓBAN Alkalmazások és kreatív marketingmegoldások. Hinora Bálint Hinora Marketing Group hinora.balint@hinora.hu Hinora Marketing Group Magyar tulajdonú,

Részletesebben

Miért érdemes csatlakozni?

Miért érdemes csatlakozni? Miért érdemes csatlakozni? Az Internetes Vásárlás Napja szervezője bemutatja: A karácsonyi vásárlás nem gyerekjáték. De mi azzá tesszük, hogy több időt tölthess szeretteiddel! Koncepció Az Internetes Vásárlás

Részletesebben

ELMONDJUK AZ ÖN TÖRTÉNETÉT BEMUTATKOZIK A PREMIER KOMMUNIKÁCIÓS IRODA

ELMONDJUK AZ ÖN TÖRTÉNETÉT BEMUTATKOZIK A PREMIER KOMMUNIKÁCIÓS IRODA ELMONDJUK AZ ÖN TÖRTÉNETÉT BEMUTATKOZIK A PREMIER KOMMUNIKÁCIÓS IRODA KIK VAGYUNK? KIK VAGYUNK? Egy csapat akik stratégiai több eszközre hogy elmondják melynek eredménye kommunikációs kommunikációs épülő,

Részletesebben

Népszámlálás kommunikációs program

Népszámlálás kommunikációs program Népszámlálás kommunikációs program Sikeres kommunikáció=eredményes összeírás Népszámlálás az egyetlen teljeskörű összeírás. Legmélyebb területi szintű adatok megszerzése. (kistérség, városrész). Tetszőleges

Részletesebben

Intelligens biztonsági megoldások. Távfelügyelet

Intelligens biztonsági megoldások. Távfelügyelet Intelligens biztonsági megoldások A riasztást fogadó távfelügyeleti központok felelősek a felügyelt helyszínekről érkező információ hatékony feldolgozásáért, és a bejövő eseményekhez tartozó azonnali intézkedésekért.

Részletesebben

RENDEZVÉNYSZERVEZÉS. Szabó Adrienn Tempus Közalapítvány

RENDEZVÉNYSZERVEZÉS. Szabó Adrienn Tempus Közalapítvány RENDEZVÉNYSZERVEZÉS Szabó Adrienn Tempus Közalapítvány Disszemináció projekteredmények terjesztése projekttermékek terjesztése (új képzések, tantervek, tananyagok, taneszközök, stb.) projektmegvalósítás

Részletesebben

A kompetencia igények követése a Perfekt gyakorlatában. Szolnok IX. 27.

A kompetencia igények követése a Perfekt gyakorlatában. Szolnok IX. 27. A kompetencia igények követése a Perfekt gyakorlatában Szolnok 2010. IX. 27. Kérdések Mi a kompetencia? Mit kezd a szervezet a kompetenciákkal? Milyen a jó szakképzési rendszer? Cégtörténet A Perfekt Zrt.

Részletesebben

ELMONDJUK TÖRTÉNETÉT BEMUTATKOZIK A PREMIER KOMMUNIKÁCIÓS IRODA

ELMONDJUK TÖRTÉNETÉT BEMUTATKOZIK A PREMIER KOMMUNIKÁCIÓS IRODA ELMONDJUK TÖRTÉNETÉT BEMUTATKOZIK A PREMIER KOMMUNIKÁCIÓS IRODA KIK VAGYUNK? KIK VAGYUNK? Egy csapat akik stratégiai több eszközre hogy elmondják melynek eredménye kommunikációs kommunikációs épülő, integrált

Részletesebben

Örömünkre szolgálna, ha ezt az értéket a jövőben Önnel is megoszthatnánk. HG Artworks Team

Örömünkre szolgálna, ha ezt az értéket a jövőben Önnel is megoszthatnánk. HG Artworks Team Portfóliónk 2 A HG Artworks, ötleterején túl, az ügyfélszolgálat minőségére a legbüszkébb. Ennek értéke túlmutat a szokványosságokon, olyan többletértéket képvisel, amelyről a globális piacon tevékenykedő

Részletesebben

Danks Emese

Danks Emese Danks Emese +3630-4996358 danksmse@gmail.com Szakmai tapasztalat 2013 november UNICEF Magyar Bizottság Alapítvány ügyvezető igazgató A világ legnagyobb, gyermekekkel foglalkozó humanitárius szervezetének

Részletesebben

Kutatás-fejlesztés, innováció

Kutatás-fejlesztés, innováció Az ellátás minősége a magán és a közfinanszírozott szolgáltatóknál Dr. Papik Kornél (Országos Gerincgyógyászati Központ, Budai Egészségközpont Szakkórháza) I. Egészségközpont Magán járóbeteg-ellátás Teljes

Részletesebben

smepro.eu tananyagbázis és kurzusrendszer portálok felépítése

smepro.eu tananyagbázis és kurzusrendszer portálok felépítése smepro.eu tananyagbázis és kurzusrendszer portálok felépítése Az SMELearning módszertan egyik legfontosabb ajánlása, egybehangzóan az előzetes szükségletelemzés következtetéseivel a következő: a kis-és

Részletesebben

MIT NYÚJTANAK ÖNNEK A RIPPEL PRODUKCIÓK?

MIT NYÚJTANAK ÖNNEK A RIPPEL PRODUKCIÓK? MŰSORAJÁNLÓ 2017 A RIPPEL BROTHERS A háromszoros Állami Díjjal kitüntetett, immár kilencszeres világrekorder Rippel Ferenc és Rippel Viktor a mai napig a külföldi nagy show-k és TV műsorok állandó sztárjai.

Részletesebben

Stratégiai és üzleti döntéstámogatás közösségi médiaelemzéssel

Stratégiai és üzleti döntéstámogatás közösségi médiaelemzéssel Stratégiai és üzleti döntéstámogatás közösségi médiaelemzéssel @MIBE konferencia, 2017.10.03. Szekeres Péter CEO peter.szekeres@neticle.com +36 70 701 6488 2 2013. óta vagyunk a magyar piacon. 2015. május

Részletesebben

Koncepció az ERP rendszereket. vállalatirányítás) gyártó és/vagy forgalmazó cégek számára

Koncepció az ERP rendszereket. vállalatirányítás) gyártó és/vagy forgalmazó cégek számára 10 10.. Personal Hungary Szakkiállítás 2013. október 9-10 10.. Koncepció az ERP rendszereket (komplex ügyvitelszervezés, vállalatirányítás) gyártó és/vagy forgalmazó cégek számára 10. Personal Hungary

Részletesebben

Az automatizálás a hajtóerőnk

Az automatizálás a hajtóerőnk Az automatizálás a hajtóerőnk 02 Springer Az automatizálás a hajtóerőnk Springer GmbH - innovatív vállalat, hogy automatizálása sikeres legyen Springer Az automatizálás a hajtóerőnk Innovációs erejével,

Részletesebben

Mi játsszuk a slágereket!

Mi játsszuk a slágereket! A FRISSS FM Szombathely, 97.7 immáron több, mint másfél éve zengi körbe kiváló zenéivel, és friss híreivel Szombathely és 25 30 km es vertikális körzetét. A térség egyetlen kereskedelmi rádiójaként több

Részletesebben

Zöld rendezvényszervezés

Zöld rendezvényszervezés Zöld rendezvényszervezés A SURVIVE ENVIRO Nonprofit Kft. zöld rendezvényekről szóló tájékoztatója A zöld rendezvények néhány szóban A zöld rendezvények erősítik, demonstrálják a házigazda szervezet fenntarthatóság

Részletesebben

Új szakmai továbbképzések a Nemzeti Művelődési Intézet képzési kínálatában

Új szakmai továbbképzések a Nemzeti Művelődési Intézet képzési kínálatában Új szakmai továbbképzések a Nemzeti Művelődési Intézet képzési kínálatában Szakmai fejlesztőhálózat a kistelepülésektől az agorákig országos projektzáró konferencia Hatvan, 2015. szeptember 3. Partnereink

Részletesebben

A KOMMUNIKÁCIÓ ALAPJAI. - kommunikációs készségek oktatása gyógyszerészeknek. Dr. Heim Szilvia PTE ÁOK Családorvostani Intézet

A KOMMUNIKÁCIÓ ALAPJAI. - kommunikációs készségek oktatása gyógyszerészeknek. Dr. Heim Szilvia PTE ÁOK Családorvostani Intézet A KOMMUNIKÁCIÓ ALAPJAI - kommunikációs készségek oktatása gyógyszerészeknek Dr. Heim Szilvia PTE ÁOK Családorvostani Intézet A kommunikáció Osgood-Schramm körkörös kommunikációs modell Gondolatot megfogalmaz

Részletesebben

DON'T JUST COMMUNICATE ACTIVATE!

DON'T JUST COMMUNICATE ACTIVATE! DON'T JUST COMMUNICATE ACTIVATE! Rólunk A PIXMAN lényege a kapcsolatteremtés és interaktivitás, egy kellemes és pozitív érzés keltése, mindez annak érdekében, hogy az üzenet megragadja a célcsoport figyelmét,

Részletesebben

Alapítás: 2000 Projektgazda: DEMETER BORÁSZAT Kft Jegyzett tőke: 50 millió Ft felett és 100 millió Ft alatt Tevékenység: Szőlőbor termelése

Alapítás: 2000 Projektgazda: DEMETER BORÁSZAT Kft Jegyzett tőke: 50 millió Ft felett és 100 millió Ft alatt Tevékenység: Szőlőbor termelése Alapítás: 2000 Projektgazda: DEMETER BORÁSZAT Kft Jegyzett tőke: 50 millió Ft felett és 100 millió Ft alatt Tevékenység: Szőlőbor termelése Megvalósulás Jó hírnév Rendezvény Új piac Egri bor Hagyományőrzés

Részletesebben

Koncepció az ügyviteli szoftvereket forgalmazó cégeknek

Koncepció az ügyviteli szoftvereket forgalmazó cégeknek 10 10.. Personal Hungary Szakkiállítás 2013. október 9-10 10.. Koncepció az ügyviteli szoftvereket forgalmazó cégeknek 10. Personal Hungary Magyarország elsőszámú HR Szakkiállítása 78kiállító és 2.105szaklátogató

Részletesebben

A Magyar Elektrotechnikai Egyesület Mentor programjának bemutatása 2014. november 21. OET

A Magyar Elektrotechnikai Egyesület Mentor programjának bemutatása 2014. november 21. OET A Magyar Elektrotechnikai Egyesület Mentor programjának bemutatása 2014. november 21. OET A magyar villamosipar legnagyobb független szakmai szervezete Energiát fektetünk a jövődbe! - mentorprogram fiataloknak

Részletesebben

a) Ismertesse a marketing szerepét a társadalomban, a marketingkoncepciót, valamint a vevőorientáció és a termelésorientáció közötti különbséget!

a) Ismertesse a marketing szerepét a társadalomban, a marketingkoncepciót, valamint a vevőorientáció és a termelésorientáció közötti különbséget! 1. a) Ismertesse a marketing szerepét a társadalomban, a marketingkoncepciót, valamint a vevőorientáció és a termelésorientáció közötti különbséget! b) Hasonlítsa össze a kvalitatív és a kvantitatív kutatást,

Részletesebben

Eredményesebb vállalkozás hatékony kommunikációval. - nem többet, hanem máshogy kell költeni -

Eredményesebb vállalkozás hatékony kommunikációval. - nem többet, hanem máshogy kell költeni - Eredményesebb vállalkozás hatékony kommunikációval - nem többet, hanem máshogy kell költeni - Green Edge reklámügynökség integrált kommunikációs ügynökség vagyunk a projektek kezelését tervezéstől a kivitelezésig

Részletesebben

Mire jó a sok képernyő? Megyeri András

Mire jó a sok képernyő? Megyeri András Mire jó a sok képernyő? Megyeri András Ugyanarra A médiavállalatok tartalomgyárak A felület lényegtelen, a terjesztés szerepe tovább nő A tartalmak formája folyamatosan változik Szélesedő kínálat, bárki

Részletesebben

Bartimex Kft. Cégbemutató

Bartimex Kft. Cégbemutató Bartimex Kft. Cégbemutató A Bartimex Kft. magyar magánszemélyek tulajdonában álló, bankkártya és informatikai területen tevékenykedő, tanácsadó vállalkozás. Szakértőként elsősorban az üzleti és technológia

Részletesebben

BEMUTATKOZUNK. Nevünk jelképezi cégünk fő tulajdonságait és sikerünk titkát: Stabil szakmai tudás. Egységesség. Erős csapatmunka

BEMUTATKOZUNK. Nevünk jelképezi cégünk fő tulajdonságait és sikerünk titkát: Stabil szakmai tudás. Egységesség. Erős csapatmunka BEMUTATKOZUNK Nevünk jelképezi cégünk fő tulajdonságait és sikerünk titkát: Stabil szakmai tudás Egységesség Erős csapatmunka 1 KIK VAGYUNK? Az Expertise Team 2004-ben alakult azzal a céllal, hogy adattárházi

Részletesebben

Papír helyett elektronikus űrlap. Szabadság és interaktivitás az űrlapkezelésben

Papír helyett elektronikus űrlap. Szabadság és interaktivitás az űrlapkezelésben Papír helyett elektronikus űrlap Szabadság és interaktivitás az űrlapkezelésben Csamangó András SAP tanácsadó Creative 4U Kft., Budapest 2010 Bemutatás 2002-ben alakult SAP Service Partner fő tevékenység:

Részletesebben

P O R T F O L I Ó 2 0 0 8 SZABADKÉZ PRODUKCIÓS IRODA

P O R T F O L I Ó 2 0 0 8 SZABADKÉZ PRODUKCIÓS IRODA P O R T F O L I Ó 2008 SZABADKÉZ PRODUKCIÓS IRODA INFORMÁCIÓ A Szabadkéz Produkció alapításának gondolata 1994 elején fogalmazódott meg a tulajdonosokban, majd az elôzetes piaci elemzések alapján végül

Részletesebben

MSZÉSZ XLII Közgyűlés. Aktuális online sales- és marketing témák 2015/11/18

MSZÉSZ XLII Közgyűlés. Aktuális online sales- és marketing témák 2015/11/18 MSZÉSZ XLII Közgyűlés Aktuális online sales- és marketing témák 2015/11/18 Aktuális online sales és marketing témák TÉMÁK: - DIREKT ÉRTÉKESÍTÉSI LEHETŐSÉGEK - VERSENYJOGI TÖRVÉNYEK VÁLTOZÁSA MIATT -A GLOBÁLIS

Részletesebben

MAGAZIN KIAJÁNLÓ. 2015. december LAPSZÁMOK MAGYAR ÉS ANGOL NYELVEN

MAGAZIN KIAJÁNLÓ. 2015. december LAPSZÁMOK MAGYAR ÉS ANGOL NYELVEN MAGAZIN KIAJÁNLÓ 2015. december LAPSZÁMOK MAGYAR ÉS ANGOL NYELVEN PERSPECTIVE Lapunkon keresztül alternatív perspektívát adunk Olvasóinknak a jövő technológiai újításaihoz és a mögöttük fellelhető üzlet

Részletesebben

Cégátvilágítás. A sikeres pályázati felkészülés kulcsa

Cégátvilágítás. A sikeres pályázati felkészülés kulcsa A sikeres pályázati felkészülés kulcsa 1. Alapítás éve: 2000 2. Céljai: Elősegítse a Dél-Alföldi Régióban az információ technológia szolgáltatásainak elterjesztését, megismertetését, részt vegyen a fejlesztésekben

Részletesebben

office@promoboard.hu / +36 20 9363 799 / www.promoboard.hu

office@promoboard.hu / +36 20 9363 799 / www.promoboard.hu rólunk http://www.youtube.com/watch?v=5bql0pndm0a http://www.youtube.com/watch?v=ogqf6pckwua A promoboard egy nagyméretű, 2 oldalas mozgó reklámfelület. Rendkívül mobil eszköz, amely közvetlen, direkt

Részletesebben

A tehetség nem tör utat magának! A TALENT. A TALENT n Konferencia a La femme 50 tehetséges t magyar fiatal program

A tehetség nem tör utat magának! A TALENT. A TALENT n Konferencia a La femme 50 tehetséges t magyar fiatal program A tehetség nem tör utat magának! Támogatni, ösztönözni kell és megmutatkozási lehetőséget biztosítani számára. A TALENT n Konferencia ezért jött létre. Ram Colosseum, 2013. szeptember 26. A TALENT n Konferencia

Részletesebben

A vállalkozás vezérelvei

A vállalkozás vezérelvei A vállalkozás vezérelvei Developing the future. Magunkról: Raiffeisen evolution project development Cégünk egy Ausztriában, Közép- és Kelet-Európában működő, bécsi székhelyű ingatlanvállalkozás. Sikerünk

Részletesebben

EMBERKÖZPONTÚ ONLINE MARKETING A SZEMÉLYRE SZABOTT ÜZENETEK MŰVÉSZETE

EMBERKÖZPONTÚ ONLINE MARKETING A SZEMÉLYRE SZABOTT ÜZENETEK MŰVÉSZETE EMBERKÖZPONTÚ ONLINE MARKETING A SZEMÉLYRE SZABOTT ÜZENETEK MŰVÉSZETE ONLINE MARKETINGRŐL 20 PERCBEN Lehetséges ez? Elérhető célok: Nyitottá, gátlásmentessé válni a téma iránt Feltérképezni a személyes

Részletesebben

Rádió TV Internet Összesen

Rádió TV Internet Összesen Referencia: 2011. A Gödöllői Királyi Kastély komplex újjáépítésére irányuló II. ütem KMOP-3.1.1/E-09-2f-2010-0002 azonosító számú projekt disszeminációja 2011. Nyomtatott sajtó Rádió TV Internet Összesen

Részletesebben

IT-Shield Mss. Biztonság a javából. Kezelt biztonsági szolgáltatások üzletéhez igazítva! www.it-shield.hu

IT-Shield Mss. Biztonság a javából. Kezelt biztonsági szolgáltatások üzletéhez igazítva! www.it-shield.hu IT-Shield Mss Biztonság a javából. Kezelt biztonsági szolgáltatások üzletéhez igazítva! www.it-shield.hu PAJZS a KiberviLág FELÉ Napjaink egyre nagyobb kihívásokkal küzdő üzleti informatikai világában

Részletesebben

A szellemivagyon-értékelés alapjai

A szellemivagyon-értékelés alapjai A szellemivagyon-értékelés alapjai Káldos Péter Magyar Szabdalmi Hivatal H 1054 Budapest Garibaldi u. 2 peter.kaldos@hpo.hu Tel: +36 1 474 5814 Menü A szellemivagyon-értékelés céljai Alkalmazott módszerek

Részletesebben

Marketing Megfeleljen a vásárlók igényeinek nyereséges módon

Marketing Megfeleljen a vásárlók igényeinek nyereséges módon Marketing Marketinget gyakran tekintik mint a munka létrehozása, a termékek és szolgáltatások promóciója és szállítása az egyéni fogyasztók vagy más cégek, az úgynevezett üzleti ügyfelek számára. (A legrövidebb

Részletesebben

Program verzió:

Program verzió: Program verzió: 7.12 2013.03.26. A HostWare CRM segítséget nyújt felhasználói számára a költséghatékony marketingmunka terén. Az ügyfelekkel való átlátható kommunikáció biztosításához integrálja a legelterjedtebb

Részletesebben

Mobilizált értékesítési folyamat

Mobilizált értékesítési folyamat Scolvo Sales Scolvo Sales A Scolvo elkötelezett amellett, hogy a legjobb mobil megoldásokat nyújtva segítse ügyfelei belső és külső folyamatainak javításában és vevőik hatékonyabb kiszolgálásában. A Scolvo

Részletesebben

A rádió a digitális korban

A rádió a digitális korban A rádió a digitális korban Szilágyi Árpád Duna Médiaszolgáltató nonprofit Zrt. HTE MediaNet 2015, Kecskemét, 2015. október 8. Mindenki lehet tartalomgyártó Blog, podcast, videoblog bárki csinálhat Láttunk-e

Részletesebben

Adatvezérelt. kezdetektől Digitális. Full service. ügynökség

Adatvezérelt. kezdetektől Digitális. Full service. ügynökség Az Full service Adatvezérelt kezdetektől Digitális ügynökség Ad operations Full service digitális ügynökség Az INTREN-nél digitalis marketing ökoszisztémák tervezésével és működtetésével foglalkozunk.

Részletesebben

MARKETING- KOMMUNIKÁCIÓ

MARKETING- KOMMUNIKÁCIÓ MARKETING- KOMMUNIKÁCIÓ Az előadás témái 1./ A marketingkommunikációs mix tartalma 2./ Reklám 3./ Eladásösztönzés 4./ Személyes eladás 5./ PR Kommunikációs mix Reklám Eladásösztönzés Public Relations Személyes

Részletesebben

Miért fontos, hogy lássanak engem? Hogyan mutassam meg magam?

Miért fontos, hogy lássanak engem? Hogyan mutassam meg magam? Miért fontos, hogy lássanak engem? Hogyan mutassam meg magam? Disszeminációs műhely Erasmus+ projekteknek Tempus Közalapítvány Dr. Kuráth Gabriella Pécsi Tudományegyetem Miért? Kötelező - vállaltuk Lehetőség,

Részletesebben

Kiegészítés Tata város kommunikációs stratégiájához az önkormányzati bizottságok ajánlásai alapján

Kiegészítés Tata város kommunikációs stratégiájához az önkormányzati bizottságok ajánlásai alapján Kiegészítés Tata város kommunikációs stratégiájához az önkormányzati bizottságok ajánlásai alapján 1. Kistérségi információk hatékony koordinációja Amennyiben Tata a jelenlegi bázisán valóban erősíteni

Részletesebben

MI AZ A KÖZÖSSÉGI MÉDIA MARKETING?

MI AZ A KÖZÖSSÉGI MÉDIA MARKETING? A közösségi média gyorsan utoléri az e-mail-t, amely eddig az elsőszámú online adat- és hírmegosztási módszer volt. A Facebook-nak már 1 milliárdnál is több felhasználója van, a Twitteren 55 millió üzenetet

Részletesebben

Vállalatirányítás könnyedén.

Vállalatirányítás könnyedén. Vállalatirányítás könnyedén www.eniac.hu ENIAC Computing Két évtizedes szakmai tevékenységünk és több száz vállalat átvilágítása során szerzett tapasztalataink garantálják, hogy üzleti ügyei biztos kezekben

Részletesebben

Fő utca 27. fsz.2. 1191 Budapest (Magyarország) Mobil +3620 285-33-37. Az új OKJ modul számokkal:

Fő utca 27. fsz.2. 1191 Budapest (Magyarország) Mobil +3620 285-33-37. Az új OKJ modul számokkal: Europass Önéletrajz Személyi adatok Vezetéknév(ek) / Utónév(ek) Cím(ek) Rochy Anna Fő utca 27. fsz.2. 1191 Budapest (Magyarország) Mobil +3620 285-33-37 E-mail(ek) rochyanna@gmail.com Állampolgárság magyar

Részletesebben

EUGA. EU Pályázati Tanácsadó (EU Grants Advisor) Vicze Gábor EU Üzletfejlesztési tanácsadó v-gaborv@microsoft.com www.microsoft.

EUGA. EU Pályázati Tanácsadó (EU Grants Advisor) Vicze Gábor EU Üzletfejlesztési tanácsadó v-gaborv@microsoft.com www.microsoft. EUGA EU Pályázati Tanácsadó (EU Grants Advisor) Vicze Gábor EU Üzletfejlesztési tanácsadó v-gaborv@microsoft.com www.microsoft.com/hun/euga EUGA projekt háttere Lisszaboni program Az EU 2010-re a világ

Részletesebben

Tervezés-Kutatás. A MÉDIA VILÁGA és a NEW MEDIA

Tervezés-Kutatás. A MÉDIA VILÁGA és a NEW MEDIA 5. Tervezés-Kutatás A MÉDIA VILÁGA és a NEW MEDIA Média: olyan kommunikációs csatorna, amely a konkrét üzenettől függetlenül létezik, amelyet igénybe vehetünk az üzenetek közlésére kommunikációs eszköz

Részletesebben

BELSŐ ÉS KÜLSŐ KOMMUNIKÁCIÓS TERV A BERZSENYI DÁNIEL KÖNYVTÁR BELSŐ KOMMUNIKÁCIÓS TERVE A BERZSENYI DÁNIEL KÖNYVTÁR KÜLSŐ KOMMUNIKÁCIÓS TERVE

BELSŐ ÉS KÜLSŐ KOMMUNIKÁCIÓS TERV A BERZSENYI DÁNIEL KÖNYVTÁR BELSŐ KOMMUNIKÁCIÓS TERVE A BERZSENYI DÁNIEL KÖNYVTÁR KÜLSŐ KOMMUNIKÁCIÓS TERVE BELSŐ ÉS KÜLSŐ KOMMUNIKÁCIÓS TERV A BERZSENYI DÁNIEL KÖNYVTÁR BELSŐ KOMMUNIKÁCIÓS TERVE A BERZSENYI DÁNIEL KÖNYVTÁR KÜLSŐ KOMMUNIKÁCIÓS TERVE B e l s ő é s k ü l s ő k o m m u n i k á c i ó s t e r v Oldal

Részletesebben

Marketing Trükkök Szeptember

Marketing Trükkök Szeptember Email Marketing Trükkök 2014 Szeptember Email Marketing kihívások Az email olvasásra fordított idő 2013-ban 8 másodperc volt. (Ez kevesebb mint egy aranyhal memóriája) A kihívás: Ennyi idő alatt felkelteni

Részletesebben

Mobiltárcák szerepe a mobilmarketingben A mobiltizetés nem cél, hanem eszköz

Mobiltárcák szerepe a mobilmarketingben A mobiltizetés nem cél, hanem eszköz Mobiltárcák szerepe a mobilmarketingben A mobiltizetés nem cél, hanem eszköz Pataki Gábor Magyar Mobiltárca Szövetség Minden a mobiltelefonba költözik A vásárlás ösztönzése sem lehet kivétel Vásárlásösztönzés

Részletesebben

E-CENTRAL SALES AUTOMATION. Tudj mindent ügyfeleidről!

E-CENTRAL SALES AUTOMATION. Tudj mindent ügyfeleidről! E-CENTRAL SALES AUTOMATION Tudj mindent ügyfeleidről! E-CENTRAL MAGYARORSZÁG Alapítva: 2006. tulajdonosok Kerekes József ügyvezető, fejlesztés Dr. Kiss Ágnes Virág támogatás, tanácsadás Célunk: Hatékonyabbá

Részletesebben

gazdasági, diplomáciai, kulturális és közélet prominens személyiségei. exkluzív közönséget

gazdasági, diplomáciai, kulturális és közélet prominens személyiségei. exkluzív közönséget m é d i a a j á n l a t Bemutatkozás A Magyar Borok Bálja a báli szezon meghatározó eseménye és egyben a magyar bor ünnepe, amelyen az Év Bortermelői, a borszakma jeles képviselői mellett jelen vannak

Részletesebben

Koncepció. vezető tréning cégeinek

Koncepció. vezető tréning cégeinek 10 10.. Personal Hungary Szakkiállítás 2013. október 9-10 10.. Koncepció Magyarország vezető tréning cégeinek 10. Personal Hungary Magyarország elsőszámú HR Szakkiállítása 78kiállító és 2.105szaklátogató

Részletesebben

DIAMOND AGENCY. Bemutatkozás

DIAMOND AGENCY. Bemutatkozás DIAMOND AGENCY Bemutatkozás PR, A BIZALOM STRATÉGIÁJA Diamond Agency, mint full-service ügynökség PR-, marketing- és kommunikációs stratégiák kidolgozásával, végrehajtásával, tanácsadással, kreatív tervezéssel

Részletesebben

NMI IKSZT Program Szolgáltatási modellek

NMI IKSZT Program Szolgáltatási modellek NMI IKSZT Program Szolgáltatási modellek Közösségfejlesztés Közösségfejlesztési folyamatok generálása, folyamatkövetése TÁMOP-3.2.3/B-12/1 Építő közösségek Korszerű, többfunkciós közművelődési fejlesztéseket

Részletesebben

Tudomány és művészetek tehetséggondozó műhelye

Tudomány és művészetek tehetséggondozó műhelye Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő nyílt pályázatot hirdetett a köznevelési és a kulturális intézményekben működő tehetséggondozó programok támogatására (NTP-KKI-B-

Részletesebben