NEM KIVITELEZÜNK, HANEM MEGOLDUNK. NEM VÉGREHAJTUNK, HANEM ALKOTUNK.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "NEM KIVITELEZÜNK, HANEM MEGOLDUNK. NEM VÉGREHAJTUNK, HANEM ALKOTUNK."

Átírás

1

2 NEM KIVITELEZÜNK, HANEM MEGOLDUNK. NEM VÉGREHAJTUNK, HANEM ALKOTUNK.

3 KIK VAGYUNK MI? Egy mindig friss ötletekkel teli, fiatalos és elszánt csapat, melynek célja az integrált marketingkommunikáció megreformálása. Hiszünk abban, hogy ügyfeleinkkel szorosan együttműködve élményt tudunk nyújtani a fogyasztóinknak/célcsoportjainknak - mert szerintünk ez a hatékony kommunikáció egyik alapelve.

4 PORTFÓLIÓNK Portfóliónkat úgy alakítottuk ki, hogy ügyfeleink és jövendőbeli ügyfeleink is biztosan megtalálják a számukra legoptimálisabb kommunikációs csatornát, legyen szó bármilyen termékről vagy szolgáltatásról. Hisszük továbbá, hogy a megfelelő kommunikáció képes hatással lenni az emberekre, éppen ezért mi minden alkalommal olyan szenvedéllyel dolgozunk ügyfeleink márkáin, mintha azok a sajátjaink lennének.

5 CSATORNÁK ÉS MEGOLDÁSOK Brand management Event koordináció és kivitelezés Kóstoltatás és termékmintaszórás Promóciók, Roadshow-k komplex BTL MEGOLDÁSOK

6 MIÉRT A WINGSGROUP? Mert mi valóban megértjük ügyfeleinket. Hogy miben nyilvánul ez meg? Professzionális csapatunk igyekszik mindig egyedi és hatékony, a márkához valóban passzoló ötletekkel és megvalósításokkal élőállni, mindezt úgy, hogy közben szem előtt tartja a megbízható, gyors, és költséghatékony lebonyolítást. Koncepcionális gondolkodásunknak és kiterjedt kapcsolat rendszerünknek köszönhetően képesek vagyunk több csatornán is átívelő kommunikáció hatékonyan lebonyolítására.

7 BESZÉLJENEK A SZÁMOK MUNKÁK MÁRKÁK TAPASZTALATOK

8 TERMÉKKÓSTOLTATÁSOK ÉS ROADSHOW-K

9 NESCAFÉ PIAGGIO ROADSHOW A Nescafé márka redvolution névre keresztelt re-branding kampányát segítettük az egyedi tervezésű háromkerekűnkkel 3 hónapon keresztül. Ez idő alatt 44 helyszínen kóstoltattuk végig a cég megújult üveges, pure termékét. 9 ezer megtett kilométerrel a hátunk mögött mosolyt csaltunk fogyasztóink arcára úton, útfélen, keresztül-kasul Magyarországon.

10

11 NESCAFÉ EGYETEMI KITELEPÜLÉSEK A Nescafé hírnevét öregbítve három országos Roadshow-t szerveztünk, melyek keretén belül számos felsőoktatási intézmény hallgatóit leptük meg egy-egy csésze Nescáfé 3in1-gyel és számos, hatalmas sikereket arató interaktív játékkal - olyanokkal, mint például a Nescafé Effekt ötletpályázat, a Támadnak a rokonok beöltözős fotózkodás, vagy az éjszakai gólyabál promóció, a Bálban Párban.

12

13 NESCAFÉ Egész éves BTL aktivitások A Nescafé - a trendeknek és az igényeknek megfelelően - minden évben egyegy új terméket vezet be a piacra ( pl. Nescafé Brown Sugar 3in1, Nescafé redvolution re-branding, Nescafé Crema Classic, Nescafé Crema 3in1) - ezen termékek kommunikációjának erősítésére és az ismertségük növelésére egész éves roadshow-kat, fesztiválmegjelenéseket és belső céges rendezvényeket szervezünk.

14

15 Vodafone Kezdj valami újat még ma Az egyetem után számos lehetőség várja a frissdiplomásokat, mégis sokan tanácstalanok, hogy pontosan hogyan tovább. A Vodafone mindenben támogatja előfizetőit, ezért közösen egy inspirációs roadshow-t hoztunk létre, melynek keretén belül 8 egyetemen fiatalt inspiráltunk számos neves előadó és Vodafone vezető közreműködésével, hogy kezdjenek valami újat.

16

17 Vodafone DIGITÁLIS KÁNAÁN A jövő döntéshozói és fogyasztói a ma egyetemistái, ezért fontos, hogy megfelelő kapcsolatot alakítsunk ki köztük és egy-egy márka között. A Vodafone esetében ezt a kapcsolatot egy speciálisan kialakított, Digitális Kánaán névre keresztelt kamionnal hoztuk létre, mely országosan 14 gólyatáborba látogatott el, és lepte meg a hallgatókat egyedileg brandingelt Vodafone energiaitalokkal és számos szórakoztató játékkal.

18

19 RAUCH NYÁRI PROMÓCIÓ Mi sem jobb a nyári hőségben, mint egy hűsítő, ízletes jeges tea? Ezt a gondolatot megragadva 8 héten keresztül, 15 helyszínen (többek között egyetemi rendezvényeken) vártuk a Rauch fogyasztóit és jövendőbeli fogyasztóit mintegy palack behűtött, jéghideg jeges teával. Így ember már biztosan emlékezni fog arra, hogy a Rauch egy olyan márka, mely gondolt rájuk a forró nyári napokon.

20

21 TICTAC roadshow, efott kitelepülés Hogyan érdemes egy új terméket bevezetni? Természetesen a célcsoporthoz közel, mondjuk egy fesztiválon. A TICTAC Strawberry Mix bevezetésének idején az EFOTT fesztiválon óriási eperbolygóval, ölelős installációval és ingyenes termékmintával leptük meg a célcsoport tagjait.

22

23 További munkáink A fentieken túl számos további márka kitelepülését, roadshow-ját és céges eseményét szerveztük meg és bonyolítottuk le - mint például: a Dove nyitott kanapé kitelepülés sorozatát, a Prímagáz fesztiválmegjelenését, vagy a Kolorcity fesztivál beharangozóját.

24

25 RENDEZVÉNYEK

26 GLAMOUR Stiletto run Láttál már nőt tűsarkúban szaladgálni? Akkor képzelj el több nőt, ahogy ezt versenyszerűen űzik! Ügynökségünk az Axel Springer Magyarországgal együttműködve megszervezte a GLAMOUR Stiletto Run-t, Magyarország első tűsarkú futóversenyét a Westend City Center tetőkertjében. Az amúgysem hétköznapi eseményt továbbá kuponokkal, stílustanácsadással, divatbemutatókkal és számos további programmal tettük még emlékezetesebbé.

27

28 EUROmEdIC CSALÁDI NAP Nem csak a fogyasztóinknak fontos élményt nyújtanunk, de a saját alkalmazottainknak is! Ezt a feladatot ugrottuk meg az Euromedic vállalattal közösen, megszervezve a cég családi napját egy gyönyörű, festői környezetű lovas majorban. A legkisebbektől a legnagyobbakig mindenkinek igyekeztünk kedvére valót nyújtani: gyereksarok, arcfestés, koncert kicsiknek-nagyoknak, lovasbemutató, és számos további érdekes program, így valóban mindenki megtalálta a kedvére valót.

29

30 nestlé Céges rendezvények Minden vállalat csak annyira értékes, mint amennyire az emberei. Éppen ezért olyan eseményt szerveztünk a Nestlé számára, mely kimondottan a cég dolgozóinak, munkatársainak szól, fókuszba helyezve a cég új termékeihez kapcsolódó kampányokat és sales konferenciákat.

31

32 OVB GST SEMINAR Az OVB Európa legnagyobb független pénzügyi tanácsadó cége, egyben ügynökségünk egyik legrégebbi ügyfele. A több éves, sikeres közös munka eredményeként ügynökségünk mára a vállalat legnagyobb rendezvényeit, a negyedévente megtartott OVB GST Seminar teljes körű lebonyolítását is magáénak tudhatja.

33

34 Aréna pláza Egy pláza amúgyis pezsgő életét még jobban feldobni, és felkelteni a rohanó emberek figyelmét nem egyszerű dolog. Két ízben is volt szerencsénk feldobni a pláza életét, és mindkét alkalommal sikerült elérni az elvárt célokat. Jelzi ezt a rengeteg felpróbált ruha, a vásárlói visszajelzések és a sok mosoly a fotókon.

35

36 Fesztiválmegjelenés nescafé és maggi Mindkét márka leginkább fesztiválképes termékét utaztattuk meg a nyáron - ott voltunk az EFOTT-on és a Campus fesztiválon is. Jó kapcsolatainknak köszönhetően mindkét esetben a legjobb helyek egyikét sikerült megszereznünk a speciális, kifejezetten a fesztiválokra készített installációink számára. A célközönség pedig mindkét fesztiválon imádta a márkákhoz kapcsolódó játékainkat.

37

38 MIÉRT ÉRDEMES VELÜNK DOLGOZNI? mert... Egyedi, hatékony és látványos, a márkához kapcsolódó ötletekkel állunk elő Megbízhatóak, gyorsak és költséthatékonyak vagyunk Koncepcionális gondolkodásunkat komplex, átfogó kampányokra is kiterjesztjük Kiterjedt kapcsolatrendszerrel rendelkező professzionális csapat vagyunk

39 KÖZEL A Z GENERÁCIÓHOZ speciális ajánlat A felsőoktatási intézményeken belüli márkakommunikációra specializálódott Student Brand Manager (SBM) csapatunk segítségével gyorsan és hatékonyan adhatod át terméked vagy szolgáltatásod üzenetét több mint 13 felsőoktatási intézményében összesen és 26 év közötti hallgatója részére.

40

41 BESZÉLGESSÜNK! Rozsnyai József Wings Group 70/

Út az emberekhez - Társadalmi kommunikáció, PR

Út az emberekhez - Társadalmi kommunikáció, PR TÁMOP-2.4.8-12/1-2012-0001 A munkahelyi egészség és biztonság fejlesztése, a munkaügyi ellenőrzés fejlesztése Út az emberekhez - Társadalmi kommunikáció, PR Előadó: Kisanyik Tímea Éva tevékenység koordinátor

Részletesebben

Versenykiírás

Versenykiírás www.kreativ.hu Versenykiírás 2 LolliPOP 20 verseny a Kreatív Csoport szervezésében, btl és azon túlmutató kommunikációs megoldások díjazására. PÁLYÁZÓK KÖRE Magyarországon mûködô, forgalmazó vállalatok,

Részletesebben

POP 12. Lolli. Versenykiírás október 19.

POP 12. Lolli. Versenykiírás október 19. A Lojalitásépítő akciók kategóriát a Sodexo Ösztönző Megoldások üzletág támogatja. Versenykiírás Arany POP 2012 verseny a Kreatív Csoport szervezésében, btl és azon túlmutató kommunikációs díjazására.

Részletesebben

Kommunikációs és promóciós eszközök a beiskolázási marketingben. Készítette: Duga Zsófia PTE-KTK PhD hallgató PTE-ÁOK PR referens 2010. Október 22.

Kommunikációs és promóciós eszközök a beiskolázási marketingben. Készítette: Duga Zsófia PTE-KTK PhD hallgató PTE-ÁOK PR referens 2010. Október 22. Kommunikációs és promóciós eszközök a beiskolázási marketingben Készítette: Duga Zsófia PTE-KTK PhD hallgató PTE-ÁOK PR referens 2010. Október 22. 1.Mi is az a beiskolázási marketingtevékenység? A felsőoktatási

Részletesebben

New Business Manager. DekoRatio Branding & Design Studio

New Business Manager. DekoRatio Branding & Design Studio New Business Manager DekoRatio Branding & Design Studio Mit jelent a New Business Manager? Egy olyan pozíció, ahol a marketing csapattal szorosan együttműködve dolgozol azon, hogy minél több új üzleti

Részletesebben

PR stratégia. A NESTEA olyan alkoholmentes italként történő pozícionálása, amelynek ízvilága a szabadság érzését a tavasz utáni vágyakozással ötvözi.

PR stratégia. A NESTEA olyan alkoholmentes italként történő pozícionálása, amelynek ízvilága a szabadság érzését a tavasz utáni vágyakozással ötvözi. PR stratégia A NESTEA olyan alkoholmentes italként történő pozícionálása, amelynek ízvilága a szabadság érzését a tavasz utáni vágyakozással ötvözi. Célok Üzleti célok A NESTEA márka fogyasztói bázisának

Részletesebben

MÁRKAÉPÍTÉS A JÓ MÁRKA

MÁRKAÉPÍTÉS A JÓ MÁRKA MÁRKAÉPÍTÉS A JÓ MÁRKA Hogyan érhető el, hogy egy márka csillaga magasra emelkedjen és ott is maradjon minél tovább? !7!!! 7 dolog kell hozzá 1. A jó márkának küldetése van Jó dolog olyan márkát építeni,

Részletesebben

Elkezdődött a 2014/2015-ös tanév a felsőoktatásban

Elkezdődött a 2014/2015-ös tanév a felsőoktatásban 2014/VII. Szeptember Höok Tükör A Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciájának lapja - EFOTT 2014 Miskolctapolca - Az idei tanévben is útjára indult a HÖOK Mentorprogram - Határon túli magyar felsőoktatási

Részletesebben

Inbound marketing. Damjanovich Nebojsa, Senpai Consulting, HubSpot viszonteladó

Inbound marketing. Damjanovich Nebojsa, Senpai Consulting, HubSpot viszonteladó Inbound marketing Damjanovich Nebojsa, Senpai Consulting, HubSpot viszonteladó Rólam Inbound marketing tanácsadó, HubSpot viszonteladó Tanácsadó a Fortune 500 cégeknek Elismert tréner és konferencia előadó

Részletesebben

Pályázók köre. Nevezhetô anyagok

Pályázók köre. Nevezhetô anyagok versenykiírás 2 Arany LolliPOP 2013 verseny a Kreatív Csoport szervezésében, btl és azon túlmutató díjazására. Pályázók köre Magyarországon mûködô, forgalmazó vállalatok, márkatulajdonosok, kiskereskedôk,

Részletesebben

A Városkommunikációs Mesterkurzus tapasztalatai

A Városkommunikációs Mesterkurzus tapasztalatai Paksi Adrienn A Városkommunikációs Mesterkurzus tapasztalatai Partnerség és kommunikáció a területi tervezésben - Elmélet és gyakorlat Lechner Lajos Tudásközpont 2014. december 15. Az energikus 314-es

Részletesebben

Kis lépések, nagy örömök. A segítségnyújtás közös öröme egy telekommunikációs vállalatnál

Kis lépések, nagy örömök. A segítségnyújtás közös öröme egy telekommunikációs vállalatnál Kis lépések, nagy örömök A segítségnyújtás közös öröme egy telekommunikációs vállalatnál ALAPHELYZET A Vidanet Zrt. a Dunántúl egyik legnagyobb telekommunikációs szolgáltatója. Folyamatos földrajzi és

Részletesebben

Szűrővizsgálat a marketingkommunikáció szolgálatában 2012. február 16.

Szűrővizsgálat a marketingkommunikáció szolgálatában 2012. február 16. Szűrővizsgálat a marketingkommunikáció szolgálatában 2012. február 16. Tartalom Bemutatkozás Kérdésfelvetés Elméleti háttér: EACD kutatás Face to face kommunikáció előnyei Corega Mobil Doktor 2011 Konklúzió

Részletesebben

Fedőlap SZIGET-MEEX DIÁKJEGY PROGRAM

Fedőlap SZIGET-MEEX DIÁKJEGY PROGRAM Fedőlap SZIGET-MEEX DIÁKJEGY PROGRAM 2018 MEEX Diákjegy Programok A Meex-Sziget Diákjegy programok célja, hogy a Magyarországon tanuló diákok kedvezményes áron tudjanak a Sziget rendezvényeire fesztivál

Részletesebben

Szakértelem Elkötelezettek

Szakértelem Elkötelezettek MINŐSÉGPOLITIKA ALAPVETŐ ÉRTÉKEINK Értékeink alapját az oktatás, a kutatás és a gyógyítás terén egyaránt az egyetem 650 éves hagyománya képezi, amely képes a folyamatos megújulásra. Szakértelem abban,

Részletesebben

ELMONDJUK AZ ÖN TÖRTÉNETÉT BEMUTATKOZIK A PREMIER KOMMUNIKÁCIÓS IRODA

ELMONDJUK AZ ÖN TÖRTÉNETÉT BEMUTATKOZIK A PREMIER KOMMUNIKÁCIÓS IRODA ELMONDJUK AZ ÖN TÖRTÉNETÉT BEMUTATKOZIK A PREMIER KOMMUNIKÁCIÓS IRODA KIK VAGYUNK? KIK VAGYUNK? Egy csapat akik stratégiai több eszközre hogy elmondják melynek eredménye kommunikációs kommunikációs épülő,

Részletesebben

Örömünkre szolgálna, ha ezt az értéket a jövőben Önnel is megoszthatnánk. HG Artworks Team

Örömünkre szolgálna, ha ezt az értéket a jövőben Önnel is megoszthatnánk. HG Artworks Team Portfóliónk 2 A HG Artworks, ötleterején túl, az ügyfélszolgálat minőségére a legbüszkébb. Ennek értéke túlmutat a szokványosságokon, olyan többletértéket képvisel, amelyről a globális piacon tevékenykedő

Részletesebben

A fogyasztói és B2B promóciók versenye! arany. versenykiírás

A fogyasztói és B2B promóciók versenye! arany. versenykiírás versenykiírás 2 Reklám-, BTL- vagy hosztesz ügynökségek, egyéni szervezők, melyek a nevezett eladáshelyi anyagot, installációt, hosztesz promóciót, kampányt vagy ajándéktárgyat tervezték, lebonyolították,

Részletesebben

ELMONDJUK TÖRTÉNETÉT BEMUTATKOZIK A PREMIER KOMMUNIKÁCIÓS IRODA

ELMONDJUK TÖRTÉNETÉT BEMUTATKOZIK A PREMIER KOMMUNIKÁCIÓS IRODA ELMONDJUK TÖRTÉNETÉT BEMUTATKOZIK A PREMIER KOMMUNIKÁCIÓS IRODA KIK VAGYUNK? KIK VAGYUNK? Egy csapat akik stratégiai több eszközre hogy elmondják melynek eredménye kommunikációs kommunikációs épülő, integrált

Részletesebben

Az elvégzendő marketing feladatokat és a használni kívánt marketing eszközöket több szempontból lehet és kell csoportosítani.

Az elvégzendő marketing feladatokat és a használni kívánt marketing eszközöket több szempontból lehet és kell csoportosítani. Marketing koncepció: A Nemzeti Technikatörténeti Emlékpark megvalósítása során nagyon fontos szerepet szánunk a marketing tevékenységnek. A jól megtervezett PR és marketing munkát, már a projekt előkészítő

Részletesebben

A MEGJELENÉSEK KOMMUNIKÁCIÓJA

A MEGJELENÉSEK KOMMUNIKÁCIÓJA A MEGJELENÉSEK KOMMUNIKÁCIÓJA Nemzetközi Kommunikáció és Nemzetközi Alumni Hálózat MAGYAR NOÉMI HATÉKONY NEMZETKÖZI MEGJELENÉSEK MŰHELY 2019. 06. 17. NEMZETKÖZI KOMMUNIKÁCIÓ: STUDENT LIFE CYCLE BEFORE

Részletesebben

Digitális promóciók - Valós aktivitások

Digitális promóciók - Valós aktivitások Digitális promóciók - Valós aktivitások A játékok mindig is lekötötték az embert, az idők során rengetegfélle variációja alakult ki. Amióta van reklám, a játékokat előszeretettel alkalmazza minden brand,

Részletesebben

Márkaépítés, termékbevezetés, rendezvények és koncertek a siker és az elegancia megtestesítőjével, Zsédával.

Márkaépítés, termékbevezetés, rendezvények és koncertek a siker és az elegancia megtestesítőjével, Zsédával. + A PResston PR stratégiája: Zséda - Út az üzleti sikerhez - Márkaépítés, termékbevezetés, rendezvények és koncertek a siker és az elegancia megtestesítőjével, Zsédával. 1 + A PResston PR stratégiája:

Részletesebben

MAGUNKRÓL A MÚLT ÉS A JELEN. Fiatalokat célzó rendezvénymárkánk, afféle anyabrand, melynek égisze alatt több rendezvénysorozat is fut.

MAGUNKRÓL A MÚLT ÉS A JELEN. Fiatalokat célzó rendezvénymárkánk, afféle anyabrand, melynek égisze alatt több rendezvénysorozat is fut. 1 MAGUNKRÓL A MÚLT ÉS A JELEN Budapesti székhelyű cégünk immár 6 éve foglalkozik a 16-28 közötti korosztályt célzó rendezvények szervezésével. Jókai téri irodánkból évente közel 200 rendezvény megszervezését

Részletesebben

DON'T JUST COMMUNICATE ACTIVATE!

DON'T JUST COMMUNICATE ACTIVATE! DON'T JUST COMMUNICATE ACTIVATE! Rólunk A PIXMAN lényege a kapcsolatteremtés és interaktivitás, egy kellemes és pozitív érzés keltése, mindez annak érdekében, hogy az üzenet megragadja a célcsoport figyelmét,

Részletesebben

A hűségidő újraértelmezése. Loyalty és perszonál programok mobilalapon.

A hűségidő újraértelmezése. Loyalty és perszonál programok mobilalapon. A hűségidő újraértelmezése. Loyalty és perszonál programok mobilalapon. Garai Tímea, Segítségünkkel globális méretű B2C márkák és webáruházak építenek adat alapú vásárlói hűségprogramokat. #data-driven

Részletesebben

MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ

MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ TÁJÉKOZTATÓ Ikt.sz.: 1/479-1/2011/I. Tárgy: Tájékoztató a fürdő marketing eszközeiről Üi.: Horváth Bernadett Melléklet: Spa Hungary Holding Zrt. ütemterve

Részletesebben

NIKON MAGYARORSZÁG SOCIAL MEDIA BEST PRACTICE 2013 CASE STUDY

NIKON MAGYARORSZÁG SOCIAL MEDIA BEST PRACTICE 2013 CASE STUDY NIKON MAGYARORSZÁG SOCIAL MEDIA BEST PRACTICE 2013 CASE STUDY MI A JÓ MÁRKAOLDAL TITKA? NIKON MAGYARORSZÁG SOCIAL MEDIA BEST PRACTICE 2013 CASE STUDY KURITÁR CSABA TRICKY COMMUNICATIONS WWW.TRICKYCOMM.HU

Részletesebben

Esettanulmány Sága Füstlifalatozó Applikáció

Esettanulmány Sága Füstlifalatozó Applikáció Esettanulmány Sága Füstlifalatozó Applikáció Megbízó: Sága Foods Zrt. Márka: Sága Marketing cél: A fő cél a Füstli megújult, új csomagolásának és ízvariánsának bevezetése volt és vele az integrált kampány

Részletesebben

Kreatív pályázat a Harley-Davidson Fesztivál arculatának kialakítására Megrendelő: H-Budapest Kft. Koncepció leadásának határideje: 2010.

Kreatív pályázat a Harley-Davidson Fesztivál arculatának kialakítására Megrendelő: H-Budapest Kft. Koncepció leadásának határideje: 2010. Kreatív pályázat a Harley-Davidson Fesztivál arculatának kialakítására Megrendelő: H-Budapest Kft. Koncepció leadásának határideje: 2010. november 10. Termék/Filozófia/Megjelenéssel kapcsolatos elvárás

Részletesebben

Torma Dorisz 2012. május 29. Kaposvári Egyetem, Gazdaságtudományi Kar Marketing és Kereskedelem Tanszék

Torma Dorisz 2012. május 29. Kaposvári Egyetem, Gazdaságtudományi Kar Marketing és Kereskedelem Tanszék Torma Dorisz 2012. május 29. Kaposvári Egyetem, Gazdaságtudományi Kar Marketing és Kereskedelem Tanszék Konzulens: Dr. Szente Viktória Egyetemi docens Dr. Szakály Zoltán Egyetemi docens In-store minden

Részletesebben

3. A választott eljárás fajtája: Kbt. Második Része szerinti nyílt eljárás.

3. A választott eljárás fajtája: Kbt. Második Része szerinti nyílt eljárás. Összegezés az ajánlatok elbírálásáról Diákhitel Központ Zrt. kommunikációjához kapcsolódó médiatervezési és médiavásárlási, valamint az ehhez szükséges ügynökségi szolgáltatások ellátása 1. Az ajánlatkérő

Részletesebben

Digitális konferencia döntéshozóknak április 16. -

Digitális konferencia döntéshozóknak április 16. - Digitális konferencia döntéshozóknak - 2019. április 16. - avagy hogyan kovácsoljunk üzleti előnyt a digitalizált világ üzleti megoldásaiból Bevált gyakorlati megoldások vállalatvezetők részére A Swisscham

Részletesebben

Médiaajánlat. hirdetési felületek és technikai információk. Általános információk Árlista Hirdetési felületek, technikai részletek

Médiaajánlat. hirdetési felületek és technikai információk. Általános információk Árlista Hirdetési felületek, technikai részletek Médiaajánlat hirdetési felületek és technikai információk Általános információk Árlista Hirdetési felületek, technikai részletek motorsportal.hu A Motorsportal 2009-ben indult, pár lelkes fiatal szenvedélyéből

Részletesebben

DIAMOND AGENCY. Bemutatkozás

DIAMOND AGENCY. Bemutatkozás DIAMOND AGENCY Bemutatkozás PR, A BIZALOM STRATÉGIÁJA Diamond Agency, mint full-service ügynökség PR-, marketing- és kommunikációs stratégiák kidolgozásával, végrehajtásával, tanácsadással, kreatív tervezéssel

Részletesebben

Vitéz Éva Alumni hálózatok hatása a gazdasági kapcsolatokra

Vitéz Éva Alumni hálózatok hatása a gazdasági kapcsolatokra Alumni hálózatok hatása a gazdasági kapcsolatokra A tudásgyárak technológiaváltása és humánstratégiája a felsőoktatás kihívásai a XXI. században KIINDULÓPONT: Harmadik generációs egyetemek / 3GE/ 3GU -

Részletesebben

2012 / nyár III. évfolyam 2.szám. seasons

2012 / nyár III. évfolyam 2.szám. seasons 2012 / nyár III. évfolyam 2.szám seasons 01 02 MIÉRT JÓ, a Dockyard törzsvevőknek? seasons Változatos nyári élmények! Sokszor pont azért szeretünk valamit, mert változik. Változik a divat, változik az

Részletesebben

2015. november 7 8. Millenáris. A szépségipar. fejlődő szegmense

2015. november 7 8. Millenáris. A szépségipar. fejlődő szegmense 2015. november 7 8. Millenáris A szépségipar leggyorsabban fejlődő szegmense A világon nők és férfiak milliói tennének meg szinte bármit azért, hogy lassítsák bőrük öregedését. Laboratóriumok ezrei dolgoznak

Részletesebben

A fogyasztói és B2B promóciók versenye!

A fogyasztói és B2B promóciók versenye! A fogyasztói és B2B promóciók versenye! AZ Arany lollipop 2010 VERSENYT MEGHIRDETI ÉS LEBONYOLÍTJA A Kreatív Csoport Pályázók köre AZ ARANY LOLLIPOP VERSENYEN NEVEZHETNEK: Magyarországon működő, forgalmazó

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ A BME GTK SZAKKOLLÉGIUMAIRÓL ÉS SZAKMAI

TÁJÉKOZTATÓ A BME GTK SZAKKOLLÉGIUMAIRÓL ÉS SZAKMAI TÁJÉKOZTATÓ A BME GTK SZAKKOLLÉGIUMAIRÓL ÉS SZAKMAI SZERVEZETEKRŐL A korábbi leírásokban, köszöntőben, a gólyatábori meghívóban olvashattátok, hogy az egyetemen életre szóló élményekre és barátságokra

Részletesebben

KISVÁLLALKOZÁSOK KOMMUNIKÁCIÓJA

KISVÁLLALKOZÁSOK KOMMUNIKÁCIÓJA KISVÁLLALKOZÁSOK KOMMUNIKÁCIÓJA A MARKETINGTŐL AZ ÜZLETI PROTOKOLLIG SZENES GÁBOR PRESSONLINE Kommunikációs Tanácsadó Kft. Székesfehérvár, 2014.10.27. MIRE VALÓ A MARKETING? Almaeszencia Termelői piac

Részletesebben

A te autód, a mi ötleteink, a közös történetünk

A te autód, a mi ötleteink, a közös történetünk A te autód, a mi ötleteink, a közös történetünk A VEZESS.HU ERŐSSÉGEI A Vezess.hu Magyarország egyik legnépszerűbb autósportálja. Célja, hogy hitelesen, laikusok számára is élvezhetően és érdekesen tájékoztasson

Részletesebben

POP. Lolli. Versenykiírás október 26.

POP. Lolli. Versenykiírás október 26. A Lojalitásépítő akciók kategóriát a Sodexo Ösztönző sztönző Megoldások üzletág támogatja. Versenykiírás Arany 2012 verseny a Kreatív Csoport szervezésében, btl és azon túlmutató kommunikációs díjazására.

Részletesebben

Online CRM: Tegyük személyessé! Vinnai Balázs

Online CRM: Tegyük személyessé! Vinnai Balázs Online CRM: Tegyük személyessé! Vinnai Balázs CEO 24/10/2011 Van internet bankunk! Mi következik? sokkal hatékonyabb működés több értékesítés: csoportos beszedési megbízás, hitelkártya, lekötés, kötvény,

Részletesebben

Marketing és kommunikáció PR Online kommunikáció. Schwarcz Tibor Oneline PR

Marketing és kommunikáció PR Online kommunikáció. Schwarcz Tibor Oneline PR Marketing és kommunikáció PR Online kommunikáció Schwarcz Tibor Oneline PR Marketingkommunikáció elhelyezése A marketing ( társadalmi és vezetési lépések láncolata, melyek során az egyének és csoportok

Részletesebben

MARKETING- KOMMUNIKÁCIÓ

MARKETING- KOMMUNIKÁCIÓ MARKETING- KOMMUNIKÁCIÓ Az előadás témái 1./ A marketingkommunikációs mix tartalma 2./ Reklám 3./ Eladásösztönzés 4./ Személyes eladás 5./ PR Kommunikációs mix Reklám Eladásösztönzés Public Relations Személyes

Részletesebben

Hogyan támogatja az e-kereskedelmet a tartalommarketing?

Hogyan támogatja az e-kereskedelmet a tartalommarketing? Hogyan támogatja az e-kereskedelmet a tartalommarketing? Boruzs Ákos - Digital Manager Hungary Croatia Bosnia and Herzegovina Slovenia 2015 Szeptember Hogyan viselkednek a beauty shopperek és mi befolyásolja

Részletesebben

A Gazdasági Versenyhivatal évi versenykultúra-fejlesztési munkaterve

A Gazdasági Versenyhivatal évi versenykultúra-fejlesztési munkaterve A Gazdasági Versenyhivatal 2018. évi versenykultúra-fejlesztési munkaterve A tisztességtelen piaci magatartás és a versenykorlátozás tilalmáról szóló 1996. évi LVII. törvény (versenytörvény) 33. (4) bekezdése

Részletesebben

Tervezés-Kutatás AZ INTEGRÁLT KOMMUNIKÁCIÓ

Tervezés-Kutatás AZ INTEGRÁLT KOMMUNIKÁCIÓ 8. Tervezés-Kutatás AZ INTEGRÁLT KOMMUNIKÁCIÓ . at the time in 1972 it seemed incredible that university professors of FIU were talking about IMC, public relations had been utilizing what we called "total

Részletesebben

A KÖZÖSSÉGI MÉDIA HASZNÁLATA AZ INTEGRÁLT KOMMUNIKÁCIÓBAN

A KÖZÖSSÉGI MÉDIA HASZNÁLATA AZ INTEGRÁLT KOMMUNIKÁCIÓBAN A KÖZÖSSÉGI MÉDIA HASZNÁLATA AZ INTEGRÁLT KOMMUNIKÁCIÓBAN Alkalmazások és kreatív marketingmegoldások. Hinora Bálint Hinora Marketing Group hinora.balint@hinora.hu Hinora Marketing Group Magyar tulajdonú,

Részletesebben

Kreatív értékesítési technikák a social media segítségével.

Kreatív értékesítési technikák a social media segítségével. Kreatív értékesítési technikák a social media segítségével. Lukács Ádám József Piac & Profit 2014.09.24. Lukács Ádám József Online Marketing Specialista Ügynökség ATL BTL ONLINE KREATÍV PRODUKCIÓS GYÁRTÁS

Részletesebben

Beszéljünk a nyári uborkaszezonról!

Beszéljünk a nyári uborkaszezonról! Beszéljünk a nyári uborkaszezonról! Sok mikro-és kisvállalkozás tulajdonosának igazi rémálom a nyári idıszak, hiszen beköszönt az utálatos uborkaszezonként emlegetett jelenség, melynek a jellemzıit biztosan

Részletesebben

Sales-Sales-Sales. avagy hogyan szerezzünk új ügyfeleket, vevőket? NOVOTTA KRISZTINA ÁPRILIS 21. H.E.N.E.

Sales-Sales-Sales. avagy hogyan szerezzünk új ügyfeleket, vevőket? NOVOTTA KRISZTINA ÁPRILIS 21. H.E.N.E. Sales-Sales-Sales avagy hogyan szerezzünk új ügyfeleket, vevőket? NOVOTTA KRISZTINA 2016. ÁPRILIS 21. H.E.N.E. A VEVŐ minden cég életében a legnagyobb ÉRTÉK! Ki számít jó vevőnek? Régi vevő Visszaszerzett

Részletesebben

300 ezer egyetemi hallgató sportos játéka Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség

300 ezer egyetemi hallgató sportos játéka Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség 300 ezer egyetemi hallgató sportos játéka Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség 2013. január - június SportPont Program számokban A Hallgatói SportPont

Részletesebben

1. Mi is az email marketing? 2. Milyen a jó direkt email? 3. Adatbázis-építés. 4. Esettanulmányok

1. Mi is az email marketing? 2. Milyen a jó direkt email? 3. Adatbázis-építés. 4. Esettanulmányok 1. Mi is az email marketing? 2. Milyen a jó direkt email? 3. Adatbázis-építés 4. Esettanulmányok "Azt mondják, hogy egy év az internet businessben olyan, mint a kutya év... 7 évvel egyenlő. Vinton Cerf,

Részletesebben

Eredményesebb vállalkozás hatékony kommunikációval. - nem többet, hanem máshogy kell költeni -

Eredményesebb vállalkozás hatékony kommunikációval. - nem többet, hanem máshogy kell költeni - Eredményesebb vállalkozás hatékony kommunikációval - nem többet, hanem máshogy kell költeni - Green Edge reklámügynökség integrált kommunikációs ügynökség vagyunk a projektek kezelését tervezéstől a kivitelezésig

Részletesebben

2013. ÉVI KÖZHASZNÚSÁGI MELLÉKLET

2013. ÉVI KÖZHASZNÚSÁGI MELLÉKLET MOBILIS Közhasznú Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság KSH 23560220900457208 2013. ÉVI KÖZHASZNÚSÁGI MELLÉKLET Győr, 2014.03.24. Szilasi Péter Tamás Mobilis Közhasznú Nonprofit Kft. ügyvezetője 2013.

Részletesebben

TELEFONOS ALKALMAZÁSOK

TELEFONOS ALKALMAZÁSOK 3 2011 BEMUTATÓ ÉS TERVEZÉSI SEGÉDLET TELEFONOS ALKALMAZÁSOK TELEFONOS ALKALMAZÁSOK BEVEZETŐ 1 3VEZÉRLŐ VIDD HAZA AZ ÉLMÉNYT! KIEGÉSZÍTŐ ALKALMAZÁSOK 2 MOBIL KONTROL ALKALMAZÁSOK KÉRDEZZ BÁTRAN! KAPCSOLAT

Részletesebben

A Mediaforce. A többit bízza ránk:

A Mediaforce. A többit bízza ránk: A Mediaforce Cégünk egyedi, testre szabott megoldásokat kínál vállalkozása fejlesztésére és marketingjének racionalizálására. A mindig túlterhelt vállalatvezetők válláról vesszük le a terhet integrált

Részletesebben

Kerüljünk fel a térképre? városmárka-építés

Kerüljünk fel a térképre? városmárka-építés Kerüljünk fel a térképre? városmárka-építés Prof. Dr. Piskóti István, intézetigazgató, Miskolci Egyetem Marketing Intézet Júzcar Identitás-alapú márkázás és kettőssége TERÜLETI-/VÁROS-IDENTITÁS A TERÜLET/

Részletesebben

Közösség aktivizáció. Milyen akciók, játékok, marketingtrükkök válnak be a közösségi oldalakon, amire szívesen megadják adataikat az olvasók?

Közösség aktivizáció. Milyen akciók, játékok, marketingtrükkök válnak be a közösségi oldalakon, amire szívesen megadják adataikat az olvasók? Közösség aktivizáció Milyen akciók, játékok, marketingtrükkök válnak be a közösségi oldalakon, amire szívesen megadják adataikat az olvasók? Hogyan vegyük rá a felépített közösségeinket termékeink, szolgáltatásaink

Részletesebben

TÁRSASÁGUNK ÉS SZAKEMBEREINK REFERENCIÁI

TÁRSASÁGUNK ÉS SZAKEMBEREINK REFERENCIÁI TÁRSASÁGUNK ÉS SZAKEMBEREINK REFERENCIÁI GRAFIKAI TERVEZÉS A Prestige Event-nél büszkék vagyunk arra, hogy grafikai divíziónk fiatal és kreatív grafikusokból áll, akik otthonosan mozognak a grafikai tervezés

Részletesebben

KATLAN TÓNI VENDÉGLÁTÁS SZERETETTEL

KATLAN TÓNI VENDÉGLÁTÁS SZERETETTEL KATLAN TÓNI VENDÉGLÁTÁS SZERETETTEL Katlan Tóni Vendéglátás szeretettel A remek ízek, ételek, a kellemes közös étkezések örömöt okoznak és összehoznak. A Kárpát-medence tájegységeinek gasztronómiája egyszerre

Részletesebben

Agilis vezető, eredményes csapat. 2015. április 16.

Agilis vezető, eredményes csapat. 2015. április 16. MEGHÍVÓ LEAN Office Konferencia Agilis vezető, eredményes csapat 2015. április 16. MEGHÍVÓ Vezetőként az a legfőbb dolgom, hogy a csapatban mindenkit jobbá tegyek. (Kemény Dénes) A vállalat, akár az emberi

Részletesebben

Okos Városok T-City Szolnok. HTE INFOKOM 2014 Smart Metering & Environment

Okos Városok T-City Szolnok. HTE INFOKOM 2014 Smart Metering & Environment Okos Városok T-City Szolnok HTE INFOKOM 2014 Smart Metering & Environment OKOS VÁROS Az angol nyelvű Smart City elnevezést fordíthatnánk korszerű városra, emberközpontú városra, vagy egyszerűen: élhetőbb

Részletesebben

Országos Digitális Átállás Projekt

Országos Digitális Átállás Projekt Országos Digitális Átállás Projekt kommunikáció Zsuppán Attila kommunikációs igazgató 2013. március 28. Célcsoportjaink 1. Aki (földfelszíni) analóg módon tévézik: - támogatott rászorulók - akik önerőből

Részletesebben

Brandtrend.hu médiaajánlat

Brandtrend.hu médiaajánlat Brandtrend.hu médiaajánlat 3333 Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Brandtrend.hu bemutatkozás 3 A Brandtrend.hu tartalmi elemei 4 A Brandtrend.hu strukturális felépítése 5

Részletesebben

MI A PS? STATISZTIKÁK HIRDETÉSI TARIFÁK PS CREATIVE AGENCY KAPCSOLAT

MI A PS? STATISZTIKÁK HIRDETÉSI TARIFÁK PS CREATIVE AGENCY KAPCSOLAT MÉDIAAJÁNLÓ MI A PS? STATISZTIKÁK HIRDETÉSI TARIFÁK PS CREATIVE AGENCY KAPCSOLAT MI A PS? A PS a kortárs divat, kultúra és a hamisítatlan budapesti életérzés esszenciájaként nem csupán tudósít, párbeszédre

Részletesebben

A BUDAPESTI GAZDASÁGI EGYETEM SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA A FENNTARTHATÓSÁG IRÁNYÍTÁSI RENDSZERÉNEK ÜGYRENDJE

A BUDAPESTI GAZDASÁGI EGYETEM SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA A FENNTARTHATÓSÁG IRÁNYÍTÁSI RENDSZERÉNEK ÜGYRENDJE A BUDAPESTI GAZDASÁGI EGYETEM SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA A FENNTARTHATÓSÁG IRÁNYÍTÁSI RENDSZERÉNEK ÜGYRENDJE BUDAPEST, 2017 (2017. június 1. napjától hatályos változat) H-1055 Budapest, Markó utca

Részletesebben

VIII. DUDIK Fesztivál

VIII. DUDIK Fesztivál VIII. DUDIK Fesztivál Szakmai beszámoló 2016.09.12. Dunaújvárosi Egyetem Dunaújvárosi Főiskola DUDIK fesztivál 2016. június 9-10-11-12. Dunaújváros, Alsó-Duna part Szakmai beszámoló Tartalom 1. DUDIK a

Részletesebben

Helyünk a reklámpiacon. Török Diána

Helyünk a reklámpiacon. Török Diána Helyünk a reklámpiacon Török Diána Magunkon kísérletezünk Print Online Rendezvények Rádió 103 milliárd. Békaperspektíva? Digitálist akarok! Fiatalokat akarok! Trendit akarok! Mérhetőt akarok! Olcsót akarok!

Részletesebben

Működési terv Az Amnesty International Magyarország működési terve 2017-ben

Működési terv Az Amnesty International Magyarország működési terve 2017-ben Működési terv 2017 Az Amnesty International Magyarország működési terve 2017-ben Emberi jogi képzés 1. projekt: A HRE tudással és készségekkel ruházza fel az embereket, hogy szerepet vállaljanak az emberi

Részletesebben

Dr. Veres István - Marketingkommunikáció II.

Dr. Veres István - Marketingkommunikáció II. Dr. Veres István - Marketingkommunikáció II. Előadás vázlat 1) BTL eszközök 2) Vásárlásösztönzés Előadás a ZH-ra készüléshez + 6. fejezet 2 1. BTL eszközök A marketingkommunikáció olyan tervezett cselekvéssorozat,

Részletesebben

Infinety Content for Brand. Esettanulmányok

Infinety Content for Brand. Esettanulmányok Infinety Content for Brand Esettanulmányok Témaközpont a Nőiportálon Hirdető:Teva Brand: Valeriana A kampány célja: az ügyfél új gyógyszerének megismertetése Célcsoport: 18+ nők brandingelt témaközpont

Részletesebben

Építs teljesítmény-központú kultúrát!

Építs teljesítmény-központú kultúrát! Építs teljesítmény-központú kultúrát! A Terra Nova egy interaktív, saját élményű szimulációs játék, amely valós szervezetek működését modellezi. A szimuláció minimum tíz, de akár több száz fős csoportoknak

Részletesebben

Sales Promotion Customer Emotion

Sales Promotion Customer Emotion Építő Marketing szeminárium Budapest 2009. február 12. Sales Promotion Customer Emotion Dicsőfi Balázs Vezető tanácsadó CDA-csoport Mi is az az eladásösztönzés? Az én olvasatomban: olyan promt aktivitás,

Részletesebben

FELHÍVÁS ELŐADÁS TARTÁSÁRA

FELHÍVÁS ELŐADÁS TARTÁSÁRA FELHÍVÁS ELŐADÁS TARTÁSÁRA A FELSŐOKTATÁS NEMZETKÖZIESÍTÉSÉNEK AKTUÁLIS KÉRDÉSEI MILYEN LESZ AZ EURÓPAI FELSŐOKTATÁS 2020 UTÁN? KITEKINTÉSSEL A KÖZÉP-EURÓPAI TÉRSÉGRE Budapest, 2019. június 5. A Tempus

Részletesebben

Mi is ez voltaképpen?

Mi is ez voltaképpen? AJÁNLATAI A KUKÁBAN VÉGZIK? KERÜLJÖN KÉPBE DIGITÁLIS PLAKÁTTAL, HOGY ÜGYFELEI GONDOLJANAK ÖNRE! BEMUTATKOZIK A DIGITÁLIS PLAKÁT! Mi is ez voltaképpen? Digitális médium egyedi funkciókkal és lehetőségekkel.

Részletesebben

Társadalmi felelősségvállalás. Miért támogatja a MOL az iskolai közösségi szolgálatot?

Társadalmi felelősségvállalás. Miért támogatja a MOL az iskolai közösségi szolgálatot? Társadalmi felelősségvállalás Miért támogatja a MOL az iskolai közösségi szolgálatot? Mi a társadalmi szerepvállalás? ALAPGONDOLAT Nem elég kiemelkedő gazdasági teljesítményt nyújtani, meg kell találnunk

Részletesebben

Tervezés-Kutatás A REKLÁM ALAPJAI. a marketingkommunikáció új elvei

Tervezés-Kutatás A REKLÁM ALAPJAI. a marketingkommunikáció új elvei 2. Tervezés-Kutatás A REKLÁM ALAPJAI a marketingkommunikáció új elvei Mi a reklám? Mennyiért? Mikor? Mit? Miért? Hol? Benefits (előnyök) Hol? Mit? Mennyiért? Előnyök (benefits) Mikor? Előnyök (benefits)

Részletesebben

MARKETING FÓRUM Közösségi védjegyes aktivitások 2018

MARKETING FÓRUM Közösségi védjegyes aktivitások 2018 MARKETING FÓRUM Közösségi védjegyes aktivitások 08 Hogy a védjegyhasználat valódi érték legyen! Kecskemét, Univer konferenciaterem 08..4. bevezető Célok Megvalósítás ) CÉLOK: FOGYASZTÓ fiatalabb korosztály

Részletesebben

Szervezetfejlesztés Nagykőrös Város Önkormányzatánál az ÁROP 3.A.2-2013-2013-0035 számú pályázat alapján

Szervezetfejlesztés Nagykőrös Város Önkormányzatánál az ÁROP 3.A.2-2013-2013-0035 számú pályázat alapján Szervezetfejlesztés Nagykőrös Város Önkormányzatánál az ÁROP 3.A.2-2013-2013-0035 számú pályázat alapján ÁROP 2007-3.A.1. A polgármesteri hivatalok szervezetfejlesztése a Közép-magyarországi régióban című

Részletesebben

A logika határokat szab és azt mondja: LEHETETLEN *

A logika határokat szab és azt mondja: LEHETETLEN * A logika határokat szab és azt mondja: LEHETETLEN * *A föld az univerzum közepe 1510, Kopernikusz Az ember sosem fog repülni 1903, Wright fivérek A Hold örökké elérhetetlen marad 1969, Apollo 11 Szembeszállunk

Részletesebben

Kreatív btl-megoldások és kapcsolódó kommunikációs kampányok díjazása.

Kreatív btl-megoldások és kapcsolódó kommunikációs kampányok díjazása. Versenykiírás A verseny célja Kreatív btl-megoldások és kapcsolódó kommunikációs kampányok díjazása. Nevezési időszak A Lollipop 2015 versenyre olyan alkotások nevezhetők, melyek a 2014. szeptember 1.

Részletesebben

Nemzetközi perspektívából a statisztika oktatásáról

Nemzetközi perspektívából a statisztika oktatásáról Nemzetközi perspektívából a statisztika oktatásáról statisztikai jártasság és oktatás problémák és kihívások Dr. Kovács Péter Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Kar pepe@eco.u-szeged.hu Tartalom

Részletesebben

X sorozat: csúcsminőségű digitális zene. A Sony bemutatja az új vezeték nélküli Made for ipod/ iphone/ipad hangsugárzó-dokkolókat

X sorozat: csúcsminőségű digitális zene. A Sony bemutatja az új vezeték nélküli Made for ipod/ iphone/ipad hangsugárzó-dokkolókat Sajtóközlemény 2012. január 10. X sorozat: csúcsminőségű digitális zene A Sony bemutatja az új vezeték nélküli Made for ipod/ iphone/ipad -dokkolókat A Sony öt új Made for ipod/ iphone/ipad -dokkolója

Részletesebben

3 Filozófia A biológiai információ generációk közötti átadását az örökítőanyag biztosítja. A DNS szerkezete teremti meg az információ majdnem tökéletesen stabil tárolását, pontos megkettőződését és átadását.

Részletesebben

AZ INTERNET SZEREPE A FELSŐOKTATÁSI BEISKOLÁZÁSI MARKETINGBEN, ILLETVE AZ INTÉZMÉNYVÁLASZTÁSI FOLYAMATBAN

AZ INTERNET SZEREPE A FELSŐOKTATÁSI BEISKOLÁZÁSI MARKETINGBEN, ILLETVE AZ INTÉZMÉNYVÁLASZTÁSI FOLYAMATBAN AZ INTERNET SZEREPE A FELSŐOKTATÁSI BEISKOLÁZÁSI MARKETINGBEN, ILLETVE AZ INTÉZMÉNYVÁLASZTÁSI FOLYAMATBAN Bányai Edit, PhD Dudás Katalin, PhD III. Felsőoktatási Marketing Konferencia, Pécs, 2010. október

Részletesebben

A GASZTRO VIDEÓK TÉRNYERÉSE. Gasztro trendek, #foodporn a címlapon Krankovics Béla // május 17.

A GASZTRO VIDEÓK TÉRNYERÉSE. Gasztro trendek, #foodporn a címlapon Krankovics Béla // május 17. A GASZTRO VIDEÓK TÉRNYERÉSE Gasztro trendek, #foodporn a címlapon Krankovics Béla // 2018. május 17. Ki nézett ma már online videót? Néhány adat Becslések szerint 2017-ben az összes online adatforgalom

Részletesebben

NEMZETKÖZI FELSŐOKTATÁSI MARKETING ISMERETEK KÉPZÉS ÉS FELSŐOKTATÁS NEMZETKÖZI FEJLESZTÉSÉÉRT DÍJ PÁLYÁZATAINAK SZAKMAI BÍRÁLATA ÖSSZEFOGLALÓ

NEMZETKÖZI FELSŐOKTATÁSI MARKETING ISMERETEK KÉPZÉS ÉS FELSŐOKTATÁS NEMZETKÖZI FEJLESZTÉSÉÉRT DÍJ PÁLYÁZATAINAK SZAKMAI BÍRÁLATA ÖSSZEFOGLALÓ NEMZETKÖZI FELSŐOKTATÁSI MARKETING ISMERETEK KÉPZÉS ÉS FELSŐOKTATÁS NEMZETKÖZI FEJLESZTÉSÉÉRT DÍJ PÁLYÁZATAINAK SZAKMAI BÍRÁLATA ÖSSZEFOGLALÓ Fojtik János - Kuráth Gabriella Felsőoktatás nemzetköziesítése

Részletesebben

ÁLTALÁNOS MÉDIAA JÁNLAT

ÁLTALÁNOS MÉDIAA JÁNLAT MAGYARORSZÁG LEGÚJABB KVÍZJÁTÉKA ÁLTALÁNOS MÉDIAA JÁNLAT Érvényes: 2016. november 8-tól visszavonásig PENGE.HU KVÍZJÁTÉK 2015. júliusában indult online közösségi kvízjáték Célcsoport: fiatal felnőttek

Részletesebben

ÖSSZEFOGLALÓ A Nyitott Bíróság országos program évi eredményei

ÖSSZEFOGLALÓ A Nyitott Bíróság országos program évi eredményei ÖSSZEFOGLALÓ A Nyitott Bíróság országos program 217. évi eredményei Egy újabb programévet zárt le eredményesen az Országos Bírósági Hivatal által 212 novemberében, a társadalmi felelősségvállalás jegyében,

Részletesebben

MÉDIAKUTATÁS. MÉDIATERVEZÉS MÉRŐSZÁMOK

MÉDIAKUTATÁS. MÉDIATERVEZÉS MÉRŐSZÁMOK Tervezés-Kutatás 5/b. MÉDIAKUTATÁS. MÉDIATERVEZÉS MÉRŐSZÁMOK Nézettségi adatok jellegzetes napi AMR reklám appendix csatorna rivalizálás (AGB-Nielsen) RTL Klub TV 2 csúcs: 2,2 millió néző többi m1 a verseny

Részletesebben

A TÉMA RÖVID FELVEZETÉSE A PÁLYÁZATI ANYAG TARTALMA ÉS FORMAI KÖVETELMÉNYEK

A TÉMA RÖVID FELVEZETÉSE A PÁLYÁZATI ANYAG TARTALMA ÉS FORMAI KÖVETELMÉNYEK A z Infinety Online Kft. felsőoktatásban tanuló hallgatók számára pályázatot ír ki Adatvizualizációs technikák megvalósítása kvantitatív adatokon címmel. A TÉMA RÖVID FELVEZETÉSE A 21. században óriási

Részletesebben

portfolio BarnaLászló

portfolio BarnaLászló portfolio Egy megváltoztathatatlanul kreatív kommunikátor és megvalósító vagyok. Keresem azt a helyet, ahol teret engednek a kreativitásnak, legyen az papír vagy kijelző. BarnaLászló Arcszerkezet Telefon:

Részletesebben

PORTFOLIÓ SZABADKÉZ PRODUKCIÓS IRODA

PORTFOLIÓ SZABADKÉZ PRODUKCIÓS IRODA PORTFOLIÓ 2007 SZABADKÉZ PRODUKCIÓS IRODA INFORMÁCIÓ A Szabadkéz Kft. alapításának gondolata 1994 elején fogalmazódott meg a tulajdonosokban, majd az elôzetes piaci elemzések alapján végül 1995 végére

Részletesebben

Quad Light. Bemutatkozó

Quad Light. Bemutatkozó Quad Light Bemutatkozó Ma már az általános reklámüzenetek, alig ragadják meg a célcsoport figyelmét! Csak az ösztönözhet vásárlásra, amit észlelünk! Ezért,...egy reklám vagy feltűnő vagy elbukik! A figyelem

Részletesebben

A településfejlesztés eszköztára bár látszatra távol áll a politikától, mégis jól alkalmazható

A településfejlesztés eszköztára bár látszatra távol áll a politikától, mégis jól alkalmazható A településfejlesztés eszköztára bár látszatra távol áll a politikától, mégis jól alkalmazható Politikusi imázs 8 a politikai kommunikáció világában. A társadalmasítás, azaz a fogyasztói oldal véleményének

Részletesebben

Stratégiai projekt súlyponti kérdései a közigazgatásban

Stratégiai projekt súlyponti kérdései a közigazgatásban 1 Stratégiai projekt súlyponti kérdései a közigazgatásban Kovács Endre Projekt Koordinációs Főosztály főosztályvezető / projektvezető Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság PM Fórum Budapest, 2015. április

Részletesebben