buday mihály portfólió 2013

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "buday mihály portfólió 2013"

Átírás

1

2 buday mihály portfólió 2013 név: születési dátum: születási hely: iskolák: programismeret: munkahelyek: Buday Mihály 1986,07,07 Zenta Óbudai Képzőművészeti Iskola Budapest tervezőgrafikus (okj) MADE Zalaegerszeg dekoratőr és kirakatrendező (okj) Ady Endre Műv. Ált. Isk és Gimn. Zalaegerszeg rajz tagozat (éretségi) Magas színtű Photoshop, indesign, Illustrator, Flash Lightroom, Apertur, Corel Painter Késség szintű After Effect, Cinema 4d, PowerPoint, Word, Excel, Acrobat Reader, Corel Draw, Hinora Marketing Group Olcsogsm.hu AWNETWORK Buday és Buday Képzőművészeti Kft Print Bt

3 Facebook alkalmazások, játékok kitalálása, logikai felépítése és a teljes látványvilág kitalálás a feladatom különböző vállalkozások reklámkampányaihoz, létszámnöveléséhez felhasználó által látogatott egyszerűbb és bonyolultabb flash, illetve html alapú játékok tervezése. 01 FACEBOOK

4 stabilo Színeselmes facebook app Promóció alkalmazás designjának és játék menetének kitalálása volt a feladatom a Stabilo által kifejlesztett színeselme memóriajavító eljárásra ben Arany Lollipop 3. helyezést és Az Év Honlapja különdíját nyertük el.

5 dr oetker Guseppe pizza party Az alkalmazás lényege, az új márka megismertetése a közönséggel. Az alkalmazással párhuzamosan tv kampány is erősítette a játékot. Játék lényege, a 4 új termék bemutatása egy alkalmazáson belül egy egyszereű ritmus játék segítségével. Egy házibuli látható az alkalmazásban, ahol az asztalhoz odatévedt vendégeket a megfelelő pizza szeletekkel kellet kiszolgálni. Egy bizonyos idő alatt kellet minél több vendéget kiszolgálni, és ez által kapott pontokkal egy toplistán jelenítettük meg a játékosokat. A legjobb 10 játékos nyereményben részesült.

6 dr oetker Chocopolys Choco-choco forrócsoki termék bemutatása több hónapon keresztül zajló élvezetes játék kitalálásával. Az alkalmazás jelenleg is állandó megújulással nagy sikerrel fut. Az alkalmazás teljes menetét én találtam ki, valamint a táblán elhelyezett mezők és az élvezhető játékot is én dolgoztam ki. Olyan táblajátékot kellett létrehoznom, ami végtelenségig játszható, és matematikailag is alkalmas a játékra. E mellet az egész látványvilág és a mozgás animálásáért is én voltam felelős.

7 dr oetker

8 pedigree Leggondossan örökbefogadó Pedigree megkeresésére az örökbefogadókat megcélzó alkalmazást kellet létrehoznunk. Az alkalmazás lényege, hogy az indulás előtt 1 hónappal, 100 szerencsés örökbefogadó a kutyákról az örökbefogadáskor képet készítsenek, és egy rövid leírás kíséretében az oldalra feltöltsön. A játék lezárultakor ismételten egy képet készítenek hogy a játék időtartalma alatt biztosított pedigree eledellel hogyan fejlődött a kutya. A játék lezárása egy szavazás volt, ahol a facebook felhasználók szavazatai alapján 3 nyertest hirdettünk ki, akik 1 évre, fél évre illetve negyed évre elegendő kutyaeledelt nyertek.

9 hyundai Tesztpilóta Az alkalmazás lényege, hogy a felhasználók, önmagukat ösztönözzék a győzelemért, mivel a győztes előre meghatározott intervallumra teszt autókat kap benzin kuponnal, miközben egy autós blogot vezetnek a Hyundai legújabb autóiról.

10 fiskars Hasogató roadshow Fiskars Magyarország elsősorban a baltáik promótálása érdekében egy favágó alkalmazást kért, valamint az ország több pontján rendezett amatőr favágó versenyeket. Ennek erősítéseként jött létre a favágó alkalmazás, azok számára, akik esetleg nem tudtak eljutni a versenyre, ám mégis meg szerették volna mérettetni ügyességüket. A játék lényege, egy megadott idő alatt, minél több rönköt elhasítani és így pontot szerezni. A legjobb 10 játékos Fiskars kerti eszközöket nyert.

11 Különböző, fogyasztást elősegítő, illetve promóciós micrositok és weboldal terve. Egyes oldalak a kampány lezárultával már nem érhetők el. 02 WEB

12 idg Az IDG lapkiadó tulajdonában lévő, és megújulásra váró gyűjtőoldal kinézetében vártak 3 különböző irányelvet az akkori oldal strukturális felépítésének megtartása mellet. Egy egységes kinézet létrehozása volt a cél. Az aktuális design egységesítése és vérfrissítése, egy elrugaszkodottabb és egy teljesen újragondolt weboldal terveit várták. A web megújulással együtt egy teljes pr tervet kellet felépíteni a megújult weboldalra. Egész oldalas újság hirdetésekkel megtámogatva, 5 célközönség megcélzásával. Végül az oldalakból csak részlegek valósultak meg. techcorner.hu/

13 citroen Citroen Autó Autókereskedői oldal létrehozása volt a cél, igényes és elegáns köntösben az arculathoz igazodva, mégis letisztultabb finomabb formában. Az oldal jelenleg fejlesztés alatt áll. citroenauto.hinora.hu (jelenleg tesztoldal)

14 microsite Különböző kampány promóciós, egyszerű, de látványos, lényegre törő micrositok tervezése volt a feladat. Jelenleg már csak egyik oldal érhető el online, a kampány már lezárult.

15 timesheet A cég belső idő és projektmanadger oldal létrehozása volt a cél, ami egyszerű, gyorsan átlátható formában kellet megtervezni, hogy minél kevesebb időt vegyen igénybe az adminisztratív munka. Több hasznos információ azonnali megtekintése, mint az aznap elvégzett munkák és ezen összes időtartama, illetve, az adminok által személyenként leszűrhető havi lebontásban letölthető excel táblázat a számlázás megkönnyítése céljából.

16 Offline grafikai elemet illetve arculati anyagok tervezése, a logóktól kezdve, különböző szórólapokon át. 03 GRAFIKA, ARCULAT

17 168 óra 168 óra újság vérfrissítésére kaptunk megbízás,t ami a logó, és maga az újság megújulását is magában foglalta. Az elfogadott logó illetve borító tervek után sajnos egyéb okokból már a beloldalak illetve az új külső megjelenése nem valósult meg a megrendelő által.

18 pr audit PR Audit cég LOGNESS 2.0 szoftverének a promóciós szórólap anyagát, illetve a termékhez kapcsolódó szolgáltatások logóterveit foglalta agába. A szóróanyag magyar illetve angol nyelven készült el.

19 fiskars Fiskars 2013-as kampány időszakára vonatkozó kommunikációs tervek. Plakát terveknél 3 irányvonal bemutatása volt a lényeg. Egy hagyományos a Fiskars arculatának megfelelő terv, egy elrugaszkodottabb terv kialakítása, és egy a befogadó közönség meghökkentésére és figyelem felkeltésére készült anyagok elkészítése volt a cél. Mind a három irányvonal az én ötleteim alapján, a felügyeletem alatt készült. Készült egy hírlevél tervezet az idei évre.

20 mng investments MNG INVESTMENTS egy új arculat létrehozásával keresett meg, ami a meglévő logó alapján egy biztonságot és fiatalos cég hatását kelti. A munka egy több oldalas katalógus, reklámtáska, mappa, illetve egy image film elkészítését foglalta magába.

21 Grafikai tevékenység mellet fotózással is foglalkozom, mint szabadúszó fotográfus. Modell -, szocio-, és épület fotózással is foglalkozom. 04 FOTÓ

22 sztera Modell fotózás

23 szilvia Modell fotózás

24 városi élet épület, streetfotó,

25 2013

26