K i v o n a t Biatorbágy Város Önkormányzat Képviselő-testületének november 15-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "K i v o n a t Biatorbágy Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. november 15-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből"

Átírás

1 K i v o n a t Biatorbágy Város Önkormányzat Képviselő-testületének november 15-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből Biatorbágy Város Önkormányzata Képviselő-testületének 204/2012.(11.15.)Öh. sz. határozata Közbeszerzési eljárás indítása Biatorbágy város területén az önkormányzat tulajdonát képező bel- és külterületi úthálózat fenntartási, kátyúzási munkáinak elvégzésére (2013.január december 31.) Biatorbágy Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a közbeszerzésekről szóló CVIII. törvény Harmadik Része és a 122. (7) bekezdése a) pontja alapján Biatorbágy város területén az önkormányzat tulajdonát képező bel- és külterületi úthálózat fenntartási, kátyúzási munkáinak elvégzésére (2013.január 1-től december 31-ig) hirdetmény nélküli tárgyalásos közbeszerzési eljárást indít. A képviselő-testület a felhívást az alábbi szervezetek részére küldi meg: 1. Bitu-Line 2000 Kft. Székhely: 1212 Budapest, Komáromi út 52. Cégjegyzékszám: Prím 41 Kft. Székhely: 2051 Biatorbágy, Rákóczi u. 41. Cégjegyzékszám: MIHUCZ Kft. Székhely: 1214 Budapest, Nap utca 16. Cégjegyzékszám: Park és Útépítő Kft. Székhely: 2464 Gyúró, Kossuth Lajos utca 1. Cégjegyzékszám: Az ajánlattételi felhívást a határozat melléklete tartalmazza. Felelős: polgármester Határidő: november 16. Tarjáni István s.k. polgármester dr. Kovács András s.k. jegyző a kiadmány hiteléül Kiss Ildikó jegyzőkönyvvezető

2 RÉSZVÉTELI DOKUMNETÁCIÓ A KBT. HARMADIK RÉSZE ÉS A KBT (7) BEKEZDÉS A) PONTJA ALAPJÁN A HIRDETMÉNY KÖZZÉTÉTELE NÉLKÜL INDULÓ TÁRGYALÁSOS ELJÁRÁS SZABÁLYAI SZERINT INDÍTOTT KÖZBESZERZÉSI ELJÁRÁSBAN Biatorbágy Város Önkormányzata 2051 Biatorbágy, Baross G. u. 2/A A beszerzés tárgya: Biatorbágy Város Önkormányzata kezelésében lévő utak burkolat és csapadékvíz-elvezetés javítási és felújítási munkái október..

3 TARTALOM I. fejezet Közbeszerzési műszaki leírás (Specifikáció) II. fejezet Az ajánlatok benyújtásához szükséges általános tudnivalók III. fejezet Iratminták IV. fejezet Szerződés-tervezet V. fejezet Árazatlan költségvetés

4 I. fejezet KÖZBESZERZÉSI MŰSZAKI LEÍRÁS A jelen dokumentációban rögzített feltételek szerinti ajánlattételhez és a feladat megvalósításához szükséges tervdokumentációt az Ajánlattevők rendelkezésére átadott dokumentáció tartalmazza az Ajánlattételi Dokumentáció Műszaki melléklete(i)vel együtt. A benyújtott ajánlatoknak az alábbiakban felsorolt valamennyi munka komplex megvalósítására kell érvényesnek lenniük: Biatorbágy Város területén az Önkormányzat tulajdonát képező bel- és külterületi úthálózat évek közötti fenntartási, felújítási munkái az ajánlattételi dokumentációban meghatározott műszaki tartalom szerint. A nyertes ajánlattevő a teljesítést I. minőségi osztálynak megfelelően köteles megvalósítani. A dokumentációban gyártmány/típus szerint megadott, vagy műszaki paramétereiből azonosítható gyártmány/típus megadása kizárólag a közbeszerzés tárgyának egyértelmű meghatározása érdekében történt. Bármely, funkcionalitásában és műszaki tartalmában legalább ezzel egyenértékű anyagok, eszközök és berendezések megajánlhatók. Az Ajánlattételi Dokumentáció Műszaki melléklete(i) szerint csoportosított beárazott Költségvetési tételek egységár táblázatát az ajánlat részeként be kell nyújtani. Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy a főösszesítő végösszegébe csak olyan Egyéb műszaki feladatok számíthatók bele, és ilyenformán csak olyan tételek részei az ajánlatnak, mely tételek az ajánlatkérő válaszaiból adódnak, illetve az ajánlatkérő jóváhagyott annak érdekében, hogy azonos műszaki tartalmat hordozó költségvetés kerüljön összehasonlításra. A kiegészítő információ kérés időszakában kell jelezni, illetve feltenni minden olyan kérdést is, mely a műszaki tartalomhoz tartozó, de a költségvetésben nem szereplő tételre vonatkozik. A kivitelezés időszakában az Ajánlatkérő csak a költségvetési tételek egységár táblázatából előre nem látható ok miatti kiegészítő munkákra vonatkozó költségmódosítási igényt mérlegel. Az ajánlattevőknek a költségvetési tételek egységár táblázatában szereplő valamennyi tételre árat kell adniuk, beleértve az előző bekezdés alapján jóváhagyott esetleges Egyéb műszaki feladatok is. Az alábbiakban rögzítettek az Ajánlattételi Felhívás kiegészítését képezik, így az ajánlat elbírálásakor az Ajánlattételi Felhívásban foglaltakkal azonos mértékben kerülnek értékelésre.

5 Szakmai tartalom 1.1.) Az Ajánlattevőnek a mellékelt műszaki adatok alapján kell a Biatorbágy Város területén az Önkormányzat tulajdonát képező bel- és külterületi úthálózat évek közötti fenntartási, felújítási munkáira a megadott mennyiségek figyelembe vételével teljeskörű ajánlatot tennie, illetve a nyertes ajánlattevőnek a bemutatott szakmai feladatot kell megvalósítania az ÚT Aszfaltburkolatok fenntartása Útügyi Műszaki Előírás, ÚT Útfenntartás műszaki irányelvei. Beton-, kő- és műkőburkolatok Útügyi Műszaki Előírás, ÚT Aszfaltburkolatok repedéseinek, hézagainak kitöltése Útügyi Műszaki Előírás és az ÚT Útburkolatok hézagkitöltő anyagai Útügyi Műszaki Előírás vonatkozó pontjainak, valamint a 7. Utak üzemeltetése és fenntartása tervezési Útmutató /MAUT/ kiadványnak megfelelően ) Az ajánlatnak valamennyi tevékenységre ki kell terjednie ) Az Egyéb műszaki feladatok tevékenységenkénti részletezése című mellékletben az Ajánlattevő tüntesse fel a költségvetési tételek egységár táblázatában nem szereplő, de a feladat meghatározásokban előírtak teljesítéséhez általa szükségesnek ítélt tevékenységeket, azok mennyiségével és egységárával együtt ) Az ajánlatok szakmai tartalmát és az ehhez kapcsolódó egységárakat az Ajánlattevőnek a jelen ajánlati dokumentációban található Költségvetési tételek egységár táblázat -ban tételesen kell dokumentálni. 1.2.) Az ajánlattételi dokumentáció pontos áttanulmányozása után olyan ajánlatot kell tenni, ami semmilyen kifogással nem változtatható meg. A dokumentáció esetleges hiányosságára hivatkozással sem ár, sem határidő nem módosítható. Az ajánlattételi idő alatt az Ajánlattevő kötelessége meggyőződni minden olyan dologról, vagy körülményről, ami számára nem egyértelmű. 1.3.) Ajánlattevő az ajánlatában határozza meg azokat a szolgáltatásokat, melyeket térítés nélkül, illetve térítés mellett igényel az Ajánlatkérőtől a munkavégzés során. 1.4.) Az Ajánlattevő adjon meg minden olyan egyéb adatot, információt, dokumentumot és nyilatkozatot, melyet fontosnak tart ajánlatának értékeléséhez. 1.5.) Az Ajánlatban meg kell nevezni a munkavégzés során keletkező hulladék lerakási helyét. Gondoskodni kell a munkaterületen esetleg - talált veszélyes hulladék jogszabályokban előírt módon történő elhelyezéséről is. 1.6.) A nyertes Ajánlattevőnek a munka megkezdésekor igazoltan rendelkeznie kell tevékenysége egészére kiterjedő felelősségbiztosítással. 1.7.Amennyiben az Ajánlattevő az összegyűlt hulladékot hulladéklerakó telepre szállítja, úgy a lerakás költsége az Ajánlattevőt terheli.

6 II. fejezet AZ AJÁNLATOK BENYÚJTÁSÁHOZ SZÜKSÉGES ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK FOGALOMMEGHATÁROZÁSOK alvállalkozó: az a gazdasági szereplő, aki (amely) a közbeszerzési eljárás eredményeként megkötött szerződés teljesítésében a részvételi jelentkezéstevő által bevontan közvetlenül vesz részt, kivéve a) azon gazdasági szereplőt, amely tevékenységét kizárólagos jog alapján végzi, b) a szerződés teljesítéséhez igénybe venni kívánt gyártót, forgalmazót, alkatrész- vagy alapanyag szállítót, c) építési beruházás esetén az építőanyag-szállítót; gazdasági szereplő: bármely természetes személy, jogi személy, jogi személyiség nélküli gazdasági társaság, egyéni cég vagy személyes joga szerint jogképes szervezet aki, illetve amely a piacon építési beruházások kivitelezését, és/vagy építmények építését, áruk szállítását vagy szolgáltatások nyújtását kínálja; hamis adat: a valóságnak megfelelően ismert, de a valóságtól eltérően közölt adat; hamis nyilatkozat: olyan nyilatkozat, amely hamis adatot tartalmaz; meghatározó befolyást képes gyakorolni az a szervezet, amely az alábbi feltételek közül legalább eggyel rendelkezik egy másik szervezet tekintetében: a) a tagok (részvényesek) szavazatának többségével társasági vagy tagsági részesedése alapján egyedül rendelkezik, b) más tagokkal (részvényesekkel) kötött megállapodás alapján vagy más módon a szavazatok többségével egyedül rendelkezik, c) jogosult arra, hogy a vezető tisztségviselők (döntéshozók, ügyvezetők) vagy a felügyelőbizottság (felügyeleti, ellenőrző szerv, testület) tagjainak többségét megválassza (kijelölje) vagy visszahívja.

7 AZ AJÁNLAT ÖSSZEÁLLÍTÁSA 1. Az ajánlatnak tartalmaznia kell az ajánlattevő nyilatkozatát a Kbt. 40. (1) a) és b) pontjaira, valamint a 60. (3) és (5) bekezdéseire vonatkozóan. 2. Ajánaltkérő előírja amennyiben ez az adott ajánlattevő, alvállalkozó, továbbá az alkalmasság igazolásában részt vevő gazdasági szereplő esetében értelmezhető az ajánlatban szereplő nyilatkozatokat aláíró személy vagy személyek aláírási címpéldányának vagy ügyvédi aláírásmintájának a csatolását, illetve amennyiben a nyilatkozatokat nem a cégjegyzésre jogosult személy vagy személyek írják alá, akkor a részükre cégjegyzésre jogosult személy vagy személyek által adott a meghatalmazott aláírását is tartalmazó- írásos meghatalmazás mellé csatolni kell a cégjegyzésre jogosult meghatalmazó vagy meghatalmazók aláírási címpéldányát vagy ügyvédi aláírásmintáját is. Amennyiben cégügyben módosítás van folyamatban, a 310/2011 (XII.23.) Kormányrendelet 7. -a alapján az ajánlattevőnek, alvállalkozónak, továbbá az alkalmasság igazolásában részt vevő gazdasági szereplőnek az ajánlathoz csatolnia kell a cégbírósághoz benyújtott változásbejegyzési kérelmet és az annak érkezéséről a cégbíróság által megküldött igazolást másolatát. 3. Ajánlattevőnek a következő iratokat a kiadott formanyomtatványokat értelemszerűen kitöltve - kell ajánlatához csatolnia: - Tartalomjegyzék - Felolvasólap - Árazott költségvetés (valamennyi sort ki kell tölteni) - Teljességi nyilatkozat - Nyilatkozat Kkv tv hatálya alá tartozásról/kbt. 60. (5) bekezdés - Nyilatkozat a Kbt. 40. (1) bekezdése a) és b) pontjaira és 58. (3) bekezdése szerint - Nyilatkozat a kizáró okokról - Nyilatkozat a évi útfelújítási, kátyúzási munkákból származó nettó árbevételről Nyilatkozat a referenciákról / referencia igazolások - A teljesítéshez rendelkezésre álló eszközök ismertetése, annak tulajdonjogát, vagy a szerződés teljes időtartamára tartósan fennálló bérletét, vagy a bérleti szerződés megkötésére a bérbeadó és a bérlő együttes kötelezettségvállalását igazoló okmány másolata - A teljesítéshez igénybe venni kívánt szakemberek bemutatása (végzettség, képzettség és szakmai gyakorlat ismertetésével) a szakember által aláírt szakmai önéletrajz és a végzettséget igazoló okirat csatolásával, valamint a felelős műszaki vezetői szakmagyakorlási jogosultság részletes szabályairól szóló 244/2006. (XII. 5.) Korm. rendelet szerinti felelős műszaki vezetői névjegyzékben való hatályos jogosultság igazolásával - Aláírási címpéldány vagy aláírás-minta - A cégbírósághoz benyújtott változásbejegyzési kérelem és az annak érkezéséről a cégbíróság által megküldött igazolás másolata (adott esetben) - Konzorciumi szerződés (adott esetben) Ajánlatkérő felhívja az ajánlattevők figyelmét, hogy a kiadott formanyomtatványok csak tájékoztató jellegűek, ezek helyett az ajánlattevők más formátumú nyilatkozatokat is alkalmazhatnak, azzal, hogy az eltérő formában elkészített nyilatkozatoknak ki kell térniük a jelen eljárásban megjelölt nyomtatványok szerinti tartalmi elemekre. 4. FORMAI KÖVETELMÉNYEK:

8 Ajánlattevő írásban és zártan, az ajánlattételi felhívásban meghatározott címre közvetlenül, vagy postai úton az alábbi formai követelmények betartásával 3 példányban (1 eredeti, 2 másolati) valamint elektronikus adathordozón (pdf formátumban) köteles benyújtani, az eredeti ajánlat külön megjelölésével ( eredeti ): 4.1. összefűzés, összekötés Az ajánlat eredeti példányát zsinórral, lapozhatóan össze kell fűzni, a csomót matricával az ajánlat első vagy hátsó lapjához rögzíteni, a matricát le kell bélyegezni, vagy az ajánlattevő részéről erre jogosultnak alá kell írni, úgy hogy a bélyegző, illetőleg az aláírás legalább egy része a matricán legyen; Ajánlatkérő rögzíti, hogy az ajánlat bármilyen összefűzését elfogadja, amely kizárja az ajánlat roncsolás-mentesen történő szétbontását, és biztosítja annak könnyű lapozhatóságát oldalszámozás: Az ajánlat oldalszámozása eggyel kezdődjön és oldalanként növekedjen. Elegendő a szöveget vagy számokat vagy képet tartalmazó oldalakat számozni, az üres oldalakat nem kell, de lehet. A címlapot és hátlapot (ha vannak) nem kell, de lehet számozni. Az ajánlatkérő a kis mértékben hiányos számozást kiegészítheti, ha ez az ajánlatban való tájékozódása, illetve az ajánlatra való hivatkozása érdekében szükséges; 4.3. tartalomjegyzék: Az ajánlatnak az elején tartalomjegyzéket kell tartalmaznia, mely alapján az ajánlatban szereplő dokumentumok oldalszám alapján megtalálhatóak; 4.4. aláírások: Az ajánlatban lévő minden dokumentumot (nyilatkozatot) a végén alá kell írnia az adott gazdálkodó szervezetnél erre jogosult(ak)nak, vagy olyan személynek, vagy személyeknek aki(k) erre a jogosult személy(ek)től írásos felhatalmazást kaptak esetleges módosítások az ajánlatban az ajánlat beadása előtt Az ajánlat minden olyan oldalát, amelyen az ajánlat beadása előtt módosítást hajtottak végre, az adott dokumentumot aláíró személynek, vagy személyeknek a módosításnál is kézjeggyel kell ellátni. 5. Több ajánlattevő közösen is nyújthat be ajánlatot, ez esetben a Kbt. 25. és 26. -aiban foglaltak irányadóak. Közös ajánlat esetén az ajánlathoz csatolni kell az ajánlattevők együttműködéséről szóló megállapodást, valamint ajánlattevőknek nyilatkozniuk kell arról, hogy a szerződés teljesítéséért egyetemleges felelősséget vállalnak. Az együttműködésről szóló megállapodást, valamint az egyetemleges felelősség vállalását tartalmazó nyilatkozatot a közös ajánlattevők cégszerű aláírásával ellátva kell az ajánlathoz csatolni. Az együttműködésre vonatkozó elvárásokat a dokumentáció tartalmazza. 5. A KIZÁRÓ OKOK IGAZOLÁSA: A kizáró okok igazolása a 310/2011 (XII. 23.) Kormány rendelet 12. -a alapján történik, miszerint az ajánlattevőnek Az ajánlatban nyilatkozatot kell benyújtania, hogy nem tartozik a felhívásban előírt kizáró okok hatálya alá, valamint a Kbt. 56. (1) bekezdés k) pont kc) pontját a 310/2011 (XII. 23.) Kormány rendelet 2. i) pont ib) alpontja és a 4. f) pont fc) alpontjában foglaltak szerint kell igazolnia.

9 6. AZ ALKALMASSÁG IGAZOLÁSA: A Kbt ban foglaltak alapján - Az előírt alkalmassági követelményeknek a közös ajánlattevők együttesen is megfelelhetnek. - Az előírt alkalmassági követelményeknek az ajánlattevők bármely más szervezet (vagy személy) kapacitására támaszkodva is megfelelhetnek, a közöttük fennálló kapcsolat jogi jellegétől függetlenül. Ebben az esetben meg kell jelölni az ajánlatban ezt a szervezetet és az eljárást megindító felhívás vonatkozó pontjának megjelölésével azon alkalmassági követelményt (követelményeket), melynek igazolása érdekében az ajánlattevő ezen szervezet erőforrására (is) támaszkodik. A kapacitásait rendelkezésre bocsátó szervezet az előírt igazolási módokkal azonos módon köteles igazolni az adott alkalmassági feltételnek történő megfelelést, továbbá köteles nyilatkozni, hogy a szerződés teljesítéséhez szükséges erőforrások rendelkezésre állnak majd a szerződés teljesítésének időtartama alatt. - Az ajánlattevő az alkalmasság igazolása során a Kbt. 55. (5) bekezdés szerint más szervezet kapacitására a következő esetekben támaszkodhat: a) ha az alkalmasság igazolásakor bemutatott, más szervezet által rendelkezésre bocsátott erőforrásokat a szerződés teljesítése során ténylegesen igénybe fogja venni és ennek módjáról nyilatkozik, ilyen nyilatkozatnak tekintendő az is, ha a szervezet alvállalkozóként megjelölésre került, vagy b) ha az alkalmassági követelmény korábbi szállítások, szolgáltatások vagy építési beruházások teljesítésére vonatkozik, a részvételi jelentkező nyilatkozik arról, hogy milyen módon vonja be a teljesítés során azt a szervezetet, amelynek adatait az alkalmasság igazolásához felhasználja, amely lehetővé teszi e más szervezet szakmai tapasztalatának felhasználását a szerződés teljesítése során, vagy c) a gazdasági és pénzügyi alkalmasság igazolása során - az a) pontban foglaltakon túl - akkor is, ha a részvételi jelentkező részvételi jelentkezésében benyújtja az alkalmasság igazolásában részt vevő más szervezet nyilatkozatát, amelyben e más szervezet a részvételi jelentkező fizetésképtelensége esetére kezességet vállal az ajánlatkérő mindazon kárának megtérítésére, amely az ajánlatkérőt a részvételi jelentkező teljesítésének elmaradásával vagy hibás teljesítésével összefüggésben érte, és amely más biztosítékok érvényesítésével nem térült meg. A 310/2011 (XII. 23.) Kormány rendelet 16. (5) bekezdése alapján az M.1. alkalmassági követelményt az ajánlattevő, illetve az alkalmasság igazolásában részt vevő más szervezet nyilatkozatával, vagy a szerződést kötő másik fél által adott igazolással lehet igazolni.

10 Az igazolás, illetve nyilatkozat tartalmazza legalább a szerződés tárgyát, az ellenszolgáltatás teljes nettó összegét, (több résztvevő esetén a vállalkozási formációt, a részvételi területeket és arányokat), a teljesítésének idejét, helyét, valamint a megrendelőnek a teljesítés minőségére és határidejére vonatkozó nyilatkozatát. A 310/2011 (XII. 23.) Kormány rendelet 17. (1) szerint azokban az esetekben, amelyekben a ban meghatározott minősített részvételre jelentkezők hivatalos jegyzéke bizonyítja - figyelemmel a 18. -ban és 20. -ban foglaltakra is -, hogy a gazdasági szereplő megfelel az adott alkalmassági követelménynek, a minősített részvételre jelentkezők elektronikusan elérhető hivatalos jegyzékén való szereplés tényét, illetve az Európai Unió egy másik tagállamában letelepedett gazdasági szereplő által benyújtott, a letelepedési helye szerinti, az elismert részvételre jelentkezők hivatalos listáját vezető szervezettől származó jegyzék szerinti igazolást is köteles az ajánlatkérő elfogadni a 15. (1)-(3) bekezdésében foglalt egyéb igazolási módok helyett. 7. Ajánlatkérő a Kbt. 54. (1) bekezdés szerint tájékoztatja az ajánlattevőket, hogy tájékozódni kötelesek a munkavállalók védelmére és a munkafeltételekre vonatkozó, a teljesítés helyén hatályos kötelezettségekről. A munkavállalók védelmére és a munkafeltételekre vonatkozó követelményekről az alábbi szervezetektől kaphatnak tájékoztatást: Nemzeti Munkaügyi Hivatal (1024 Budapest, Margit Krt. 85., telefon: ) a következő zöld számon: Információt szolgáltat az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (1097 Budapest, Gyáli u. 2-6., Tel: 1/ ) zöld számon, továbbá a Magyar Bányászati és Földtani Hivatal (1051 Budapest, Arany János u. 25., Tel: 1/ ), zöld szám: Vonatkozó előírások fellelhetők továbbá: a közbeszerzési eljárásokhoz kapcsolódó, a munkavállalók védelmére és a munkafeltételekre vonatkozó tájékoztatási kötelezettség eljárási szabályairól és díjazásáról szóló 1/2004. (I..9.) FMM rendelet, és a közbeszerzési eljárásokhoz kapcsolódó, az adózásra vonatkozó tájékoztatási kötelezettség teljesítésének eljárási szabályairól és díjazásáról szóló 1/2006. (I.13.) PM rendelet. 8. ÁRAZATLAN KÖLTSÉGVETÉS A dokumentáció V. fejezete tartalmazza az árazatlan költségvetést, melyet kitöltve kell az ajánlatban benyújtani. Az árazatlan költségvetés sorain, mennyiségein az ajánlattevők nem módosíthatnak, annak valamennyi sorában az egységárakat kell kitölteni. A hiányosan kitöltött vagy módosított költségvetést tartalmazó ajánlat érvénytelen. A költségvetés összesen sorában szereplő nettó összeget kell a felolvasólapon szerepeltetni.

11 III. fejezet IRATMINTÁK 1. sz. melléklet: Fedlap 2. sz. melléklet: Felolvasólap 3. sz. melléklet: Teljességi nyilatkozat 4. sz. melléklet: Nyilatkozat a Kkvt. szerinti minősítésről 5. sz. melléklet: Kbt. 40. (1) bekezdés a) pont szerinti nyilatkozat 6. sz. melléklet: Kbt. 40. (1) bekezdés b) pont szerinti nyilatkozat 7. sz. melléklet: Nyilatkozat kizáró okokról 8. sz. melléklet: Kbt. 58. (3) bekezdés szerinti nyilatkozat 9. sz. melléklet: Nyilatkozat az árbevételről 10. sz. melléklet: Referencianyilatkozat 11. sz. melléklet: Nyilatkozat az alkalmasság igazolásához igénybe venni kívánt más szervezetről 12. sz. melléklet: Nyilatkozat a Kbt. 55. (5) bekezdés tekintetében 13. sz. melléklet: Nyilatkozat a Kbt. 54. (1) bekezdés tekintetében 14. sz. melléklet: Nyilatkozat az előlegről

12 FEDLAP 1. sz. melléklet Biatorbágy Város Önkormányzata ajánlatkérő által kiírt Biatorbágy Város Önkormányzata kezelésében lévő utak burkolat és csapadékvíz-elvezetés javítási és felújítási munkái tárgyú eljárásban AJÁNLAT KÉSZÍTETTE:. (NÉV).. (SZÉKHELY) Eredeti / Másolat 1 1 megfelelőt kérjük aláhúzni

13 2. sz. melléklet FELOLVASÓLAP Biatorbágy Város Önkormányzata által indított Biatorbágy Város Önkormányzata kezelésében lévő utak burkolat és csapadékvíz-elvezetés javítási és felújítási munkái tárgyú közbeszerzési eljárásban Az ajánlattevő adatai: Ajánlattevő neve: Ajánlattevő székhelye: Telefonszáma: Telefax száma: címe: Kapcsolattartó neve: Az ellenszolgáltatás összege: nettó ajánlati összár:..,- Ft Kelt:.., Ajánlattevő cégszerű aláírása

14 3. sz. melléklet TELJESSÉGI NYILATKOZAT Biatorbágy Város Önkormányzata által indított Biatorbágy Város Önkormányzata kezelésében lévő utak burkolat és csapadékvíz-elvezetés javítási és felújítási munkái tárgyú közbeszerzési eljárásban Alulírott., mint a(z)... (cég megnevezése, székhelye) a fentiekben hivatkozott közbeszerzési eljárás ajánlattevőjeként nyilatkozunk, hogy miután az Önök ajánlattételi felhívásának feltételeit megvizsgáltuk, azok elfogadását ezennel visszaigazoljuk, az ajánlattételi felhívás feltételei, továbbá az eljárás során keletkezett egyéb dokumentumok szerint ajánlatot teszünk az ajánlatunkban a Felolvasólapon és a részletes árajánlatban rögzített áron. Ajánlatunk elfogadása esetén készek és képesek vagyunk az ajánlatunkban, valamint az ajánlatételi felhívásban és a közbeszerzési eljárás során keletkezett egyéb dokumentumokban előírt feltételeknek megfelelően a szerződés megkötésére és teljesítésére. Ennek megfelelően a szerződést amennyiben mint nyertes ajánlattevő kiválasztásra kerülünk a jelen ajánlatunkban megjelölt ellenszolgáltatásért megkötjük és szerződésszerűen teljesítjük. Elfogadjuk az ajánlattételi felhívás részeként csatolt szerződéstervezetet. Vállaljuk, hogy a tárgyalások befejezésétől számított 60 napig terjedő időszakra tartjuk az ajánlatunkat, ajánlatunk ezen időszak lejárta előtt bármikor elfogadható. Kelt:.., napján..... cégszerű aláírás

15 4. sz. melléklet NYILATKOZAT A KKVT. SZERINTI MINŐSÍTÉSRŐL Biatorbágy Város Önkormányzata által indított Biatorbágy Város Önkormányzata kezelésében lévő utak burkolat és csapadékvíz-elvezetés javítási és felújítási munkái tárgyú közbeszerzési eljárásban Alulírott.., mint a(z)... (cég megnevezése, székhelye), mint ajánlattevő (a továbbiakban: Ajánlattevő) képviselője kijelentem, hogy Ajánlattevő a kis- és középvállalkozásokról, fejlődésük támogatásáról szóló évi XXXIV. törvény értelmében minősül. mikrovállalkozásnak / kisvállalkozásnak / középvállalkozásnak * Kelt:.., napján..... cégszerű aláírás * a megfelelő válasz aláhúzandó!

16 5. sz. melléklet NYILATKOZAT (KBT. 40. (1) BEKEZDÉS A) PONTJA SZERINT) Biatorbágy Város Önkormányzata által indított Biatorbágy Város Önkormányzata kezelésében lévő utak burkolat és csapadékvíz-elvezetés javítási és felújítási munkái tárgyú közbeszerzési eljárásban a) 2 Alulírott.., mint a(z)... (cég megnevezése, székhelye) ajánlattevő (a továbbiakban: Ajánlattevő) képviselője n y i l a t k o z o m hogy Ajánlattevő a közbeszerzés teljesítésével összefüggésben a közbeszerzés alábbi részeinek teljesítéséhez vesz igénybe alvállalkozókat: 3 b) Alulírott.., mint a(z)... (cég megnevezése, székhelye) ajánlattevő (a továbbiakban: Ajánlattevő) képviselője n y i l a t k o z o m hogy Ajánlattevő a közbeszerzés teljesítésével összefüggésben nem vesz igénybe alvállalkozót. Kelt:.., napján..... cégszerű aláírás 2 Ajánlattevőnek vagy az a) vagy a b) jelzésű nyilatkozatot kell kitölteni és az ajánlathoz csatolni, a nem kívánt rész törlendő. 3 A táblázat sorai szükség szerint bővíthetők

17 6. sz. melléklet NYILATKOZAT (KBT. 40. (1) BEKEZDÉS B) PONTJA SZERINT) Biatorbágy Város Önkormányzata által indított Biatorbágy Város Önkormányzata kezelésében lévő utak burkolat és csapadékvíz-elvezetés javítási és felújítási munkái tárgyú közbeszerzési eljárásban a) 4 Alulírott.., mint a(z)... (cég megnevezése, székhelye) ajánlattevő (a továbbiakban: Ajánlattevő) képviselője n y i l a t k o z o m hogy az Ajánlattevő a szerződés teljesítéséhez a következő alvállalkozó(ka)t kívánja a közbeszerzés értékének tíz százalékát meghaladó mértékben igénybe venni, a közbeszerzés alábbi részeinek megvalósításához: 5 A teljesítéshez a közbeszerzés értékének tíz százalékát meghaladó mértékben igénybe venni kívánt alvállalkozó megnevezése, székhelye (lakóhelye): a közbeszerzésnek az a része (azon részei), amely(ek)nek teljesítésében a megjelölt alvállalkozó közreműködik, illetve ennek a részeknek (ezeknek a részeknek) a százalékos aránya a beszerzés tárgyának ÁFA nélkül számított ellenértékéhez viszonyítva: b) Alulírott.., mint a(z)... (cég megnevezése, székhelye) ajánlattevő (a továbbiakban: Ajánlattevő) képviselője n y i l a t k o z o m hogy az Ajánlattevő a szerződés teljesítéséhez nem kíván alvállalkozót igénybe venni. Kelt:.., napján..... cégszerű aláírás 4 Ajánlattevőnek vagy az a) vagy a b) jelzésű nyilatkozatot kell kitölteni és az ajánlathoz csatolni, a nem kívánt rész törlendő. 5 A táblázat alvállalkozónként szükség szerint ismételhető

18 7. sz. melléklet NYILATKOZAT A KIZÁRÓ OKOKRÓL Biatorbágy Város Önkormányzata által indított Biatorbágy Város Önkormányzata kezelésében lévő utak burkolat és csapadékvíz-elvezetés javítási és felújítási munkái tárgyú közbeszerzési eljárásban Alulírott.., mint a(z)... (cég megnevezése, székhelye) ajánlattevő (a továbbiakban: Ajánlattevő) / az ajánlattevő által igénybe venni kívánt alvállalkozó / az alkalmasság igazolására igénybe vett más szervezet képviselője n y i l a t k o z o m, hogy velem szemben nem állnak fenn a Kbt. 56. (1) és (2) bekezdése szerinti kizáró okok. A 310/2011 (XII. 23.) Kormány rendelet 12. -ban foglaltak szerint nyilatkozom továbbá, hogy társaságunk olyan társaságnak minősül, melyet szabályozott tőzsdén jegyeznek, vagy nem jegyeznek szabályozott tőzsdén, ezért bejelentem a pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról szóló évi CXXXVI. törvény (a továbbiakban: pénzmosásról szóló törvény) 3. r) pontja szerint definiált valamennyi tényleges tulajdonos nevét és állandó lakóhelyét:.. (név),.. (lakóhely) vagy A társaságnak a pénzmosásról szóló törvény 3. r) pontja szerinti tényleges tulajdonosa nincsen. * * a nem kívánt rész törlendő Kelt:.., napján..... cégszerű aláírás

19 8. sz. melléklet NYILATKOZAT (KBT. 58. (3) BEKEZDÉS SZERINT) Biatorbágy Város Önkormányzata által indított Biatorbágy Város Önkormányzata kezelésében lévő utak burkolat és csapadékvíz-elvezetés javítási és felújítási munkái tárgyú közbeszerzési eljárásban Alulírott.., mint a(z)... (cég megnevezése, székhelye) ajánlattevő (a továbbiakban: Ajánlattevő) képviselője n y i l a t k o z o m, hogy Ajánlattevő a szerződés teljesítéséhez nem vesz igénybe az 56. szerinti kizáró okok hatálya alá eső alvállalkozót, valamint az általa alkalmasságának igazolására igénybe vett más szervezet nem tartozik az 56. szerinti kizáró okok hatálya alá. Kelt:.., napján..... cégszerű aláírás

20 9. sz. melléklet NYILATKOZAT AZ ÁRBEVÉTELRŐL Biatorbágy Város Önkormányzata által indított Biatorbágy Város Önkormányzata kezelésében lévő utak burkolat és csapadékvíz-elvezetés javítási és felújítási munkái tárgyú közbeszerzési eljárásban Alulírott.....(név), mint a(z) (cégnév) ajánlattevő / ajánlattevő által igénybe venni kívánt alvállalkozó / az alkalmasság igazolására igénybe vett más szervezet képviselője n y i l a t k o z o m, hogy az előző 3 évben (2009., és 2011.) a Társaságunk közbeszerzés tárgya szerinti munkák nettó árbevétele a következőképpen alakult: ,-Ft ,-Ft ,-Ft Kelt:.., napján..... cégszerű aláírás

21 10. sz. melléklet NYILATKOZAT A REFERENCIÁKRÓL Biatorbágy Város Önkormányzata által indított Biatorbágy Város Önkormányzata kezelésében lévő utak burkolat és csapadékvíz-elvezetés javítási és felújítási munkái tárgyú közbeszerzési eljárásban Alulírott,., mint a(z). cégjegyzésre jogosult képviselője büntetőjogi felelősségem tudatában n y i l a t k o z o m, hogy az eljárást megindító felhívás megküldésétől visszafele számított 5 évben a következő, a közbeszerzés tárgya szerinti referenciával rendelkezünk: A szerződés tárgya: A szerződést kötő másik fél megnevezése: A ellenszolgált atás nettó összege: A teljesítés helye, ideje (év/hónap): Kijelentem, hogy az előzőekben megjelölt teljesítések szerződésszerűek voltak. Több résztvevő esetén a vállalkozási formáció, a részvételi területek és arányok a következők:. Csatolom a megrendelőnek a teljesítés minőségére és határidejére vonatkozó nyilatkozatát. Kelt:.., napján..... cégszerű aláírás

22 11. sz. melléklet NYILATKOZAT AZ ALKALMASSÁG IGAZOLÁSÁHOZ IGÉNYBE VENNI KÍVÁNT MÁS SZERVEZETRŐL Biatorbágy Város Önkormányzata által indított Biatorbágy Város Önkormányzata kezelésében lévő utak burkolat és csapadékvíz-elvezetés javítási és felújítási munkái tárgyú közbeszerzési eljárásban Alulírott.....(név), mint a(z) (cégnév) ajánlattevő cégjegyzésre jogosult képviselője a fent nevezett közbeszerzési eljárásban, a(z)..alkalmassági követelménynek való megfelelés végett az.. (név, székhely) szervezet erőforrásaira támaszkodunk. Nyilatkozom, hogy a fentiekben megjelölt szervezet az alábbi az alábbiak szerint kerül bevonásra a teljesítésbe:. Kelt:.., napján..... cégszerű aláírás

23 12. sz. melléklet NYILATKOZAT A KBT. 55. (5) BEKEZDÉS TEKINTETÉBEN Biatorbágy Város Önkormányzata által indított Biatorbágy Város Önkormányzata kezelésében lévő utak burkolat és csapadékvíz-elvezetés javítási és felújítási munkái tárgyú közbeszerzési eljárásban Alulírott.... (név), mint a(z).. (cégnév), mint az alkalmasság igazolásában részt vevő gazdasági szereplő cégjegyzésre jogosult képviselője kötelezettséget vállalok arra, hogy a.. alkalmassági feltételt jelentő erőforrást az ajánlattevő rendelkezésére bocsátom a szerződés teljesítésének időtartama alatt. Ennek megfelelően az adott alkalmassági követelmény(ek)nek megfelelés igazolását az ajánlattevő rendelkezésére bocsátottam. Kelt:.., napján..... cégszerű aláírás

24 13. sz. melléklet NYILATKOZAT A KBT. 54. (1) BEKEZDÉSE SZERINT Biatorbágy Város Önkormányzata által indított Biatorbágy Város Önkormányzata kezelésében lévő utak burkolat és csapadékvíz-elvezetés javítási és felújítási munkái tárgyú közbeszerzési eljárásban Alulírott,., mint a(z). cégjegyzésre jogosult képviselője büntetőjogi felelősségem tudatában n y i l a t k o z o m, az ajánlattétel során figyelembe vettük a munkavállalók védelmére és a munkafeltételekre vonatkozó, a teljesítés helyén hatályos kötelezettségeket. Kelt:.., napján..... cégszerű aláírás

25 14. sz. melléklet NYILATKOZAT AZ ELŐLEG IGÉNYLÉSÉRŐL Biatorbágy Város Önkormányzata által indított Biatorbágy Város Önkormányzata kezelésében lévő utak burkolat és csapadékvíz-elvezetés javítási és felújítási munkái tárgyú közbeszerzési eljárásban a) 6 Alulírott.., mint a(z)... (cég megnevezése, székhelye) ajánlattevő képviselője n y i l a t k o z o m hogy nyertességem esetén az alábbi mértékű előlegre tartok igényt (maximum 10 %): a megajánlott vállalkozási díj. %-a b) Alulírott.., mint a(z)... (cég megnevezése, székhelye) ajánlattevő képviselője n y i l a t k o z o m hogy nyertességem esetén előlegre nem tartok igényt Kelt:.., napján..... cégszerű aláírás 6 Ajánlattevőnek vagy az a) vagy a b) jelzésű nyilatkozatot kell kitölteni, a nem kívánt rész törlendő.

26 IV. fejezet SZERZŐDÉS-TERVEZET VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS - TERVEZET - amely létrejött Név: Biatorbágy Város Önkormányzata Székhely: 2051 Biatorbágy, Baross Gábor u. 2/A. Adószám: Törzsszáma: Statisztikai számjel: Képviselő: Tarjáni István polgármester dr. Kovács András jegyző ellenjegyzésével mint Megrendelő - a továbbiakban Megrendelőmásrészről Cégnév: Rövidített cégnév: Székhely: Statisztikai számjel: Adószám: Cégjegyzékszám: Bankszámlaszám: Képviselő neve és a képviselet jogcíme: mint vállalkozó (a továbbiakban, mint Vállalkozó ), - a továbbiakban külön-külön Fél együttesen Felek - között a mai napon az alábbi feltételekkel: között az alulírott napon és helyen az alábbi feltételek szerint: Megrendelő közbeszerzési eljárást indított Biatorbágy Város Önkormányzata kezelésében lévő utak burkolat és csapadékvíz-elvezetés javítási és felújítási munkái tárgyában. Az eljárás nyertese a Vállalkozó lett. 1. A jelen Szerződés tárgya 1.1. A szerződő Felek egyetértőleg rögzítik, hogy jelen Szerződésben foglaltaknak megfelelően a Megrendelő az alábbi feladatok elvégzését rendeli meg a Vállalkozótól (továbbiakban: Feladatok): Biatorbágy Város Önkormányzata kezelésében lévő utak burkolat és csapadékvízelvezetés javítási és felújítási munkái: Út- és járdaburkolat hibáinak kisfelületű javítása aszfalt réteggel. Útbeszakadások javítása teljes szerkezet cserével. Útbeszakadások üregkitöltése betonnal. Betonburkolatú utak javítása tábla átépítéssel süllyedéseknél. Betonfelületű útszakaszok, járdák javítása, átépítése. Meredek stabilizált útszakaszok javítása betonnal. Stabilizált útszakaszok felületi zárása bitumenemulzióval.

27 Stabilizál útfelület javítása mart, vagy tört aszfalttal / betonnal. Stabilizált útfelület javítása zúzalékkal (murva). Útpadka javítása zúzalékkal (murva). Útpadka rendezés. Út- és járdaszegély javítása. Burkolt árok javítása. Szikkasztó és csapadékvíz-elvezető árok készítése. Csapadékvíz-csatorna, áteresz javítása, cseréje. Csapadékvíz-elvezető aknák javítása, átépítése. Csapadékvíz-csatorna, áteresz tisztítása. Közúti jelzőtábla pótlása, cseréje. Közúti jelzőtábla oszlop pótlása, cseréje. Útburkolatjelek felfestése, javítása A teljesítés helyszíne Biatorbágy közigazgatási területe A Vállalkozó a jelen szerződés 1.1 pontjában foglalt Feladatok elvégzését elvállalja a jelen szerződésben foglalt megállapodások szerint A Felek rögzítik, hogy a jelen szerződés az alábbi mennyiségekre vonatkozik: táblázat az ajánlati felhívás 2./ alapján A Felek rögzítik, hogy a jelen szerződésben rögzített Feladatok és mennyiségek tájékoztató jellegűek, a ténylegesen elvégzendő Feladatok és azok szükséges mennyiségei olyan külső körülményektől (például időjárás) függnek, melyre a Megrendelőnek nincs befolyása, a Vállalkozó tudomásul veszi, hogy egyes feladatok megrendelésének részleges vagy teljes elmaradásából eredően semmilyen jogcímen nem jogosult igényérvényesítésre. A Feladatok végzésére a Megrendelő írásbeli, építési naplóba bejegyzett megrendelései alapján kerül sor. 2. Kapcsolattartás. műszaki ellenőr 2.1. Megrendelő a munkák műszaki ellenőrzését köteles rendszeresen elvégezni. A Megrendelő Műszaki Ellenőre: név, jogosultság (telefonszám:) A munkaterület átadás- átvételekor a Vállalkozó és a Műszaki Ellenőr az építési naplót megnyitja. A munka befejezésekor a Vállalkozó és a Műszaki Ellenőr műszaki átadás-átvételi eljárást folytatnak le, melyet az építési naplóban rögzítenek. A Vállalkozó köteles az ajánlatában megjelölt felelős műszaki vezetőt megbízni az építésvezetői teendők ellátásával. Amennyiben az építésvezető személyében változás történik, úgy azt a Vállalkozó köteles a Megrendelő felé haladéktalanul bejelenteni, és az új személynek is meg kell felelnie az ajánlattételi felhívásban előírt feltételeknek. A Vállalkozó Műszaki Vezetője név, jogosultság (telefonszám:) 2.2. A szerződés teljesítésével, ellenőrzésével kapcsolatosan a Megrendelő kapcsolattartója: Dobosy Gáborné, Városüzemeltetés és Beruházási Osztály vezetője (telefonszám: ) a Vállalkozó kapcsolattartója: név (telefonszám: ) 3. Vállalkozó kötelezettségei

28 3.1. A Vállalkozó a Feladatok ellátását a Megrendelő érdekeinek megfelelően végzi. A Vállalkozó kötelezettséget vállal arra, hogy a szerződés tárgyát képező munkát I. osztályú minőségben végzi el, melyet a teljesítéskor hatályos műszaki szabványok, útügyi műszaki előírások, normatívák alapján kell meghatározni. A Vállalkozó köteles biztosítani a munkák megvalósítása során olyan képzett és tapasztalt, a szükséges jogosultsággal rendelkező vezetőket és irányítókat, továbbá szakképzett, betanított és segéd munkaerőt, amely a Vállalkozó szerződés szerinti kötelezettségeinek megfelelő és időben történő teljesítése érdekében szükséges A munkák céljára szükséges villamos energia-, víz-, és egyéb ellátási szolgáltatások biztosításáról saját költségén Vállalkozónak kell gondoskodnia. Megrendelő a helyszíni bejáráson bemutatott területet a kivitelezés időszakára térítésmentesen adja át A Vállalkozó a szerződés teljesítése során folyamatos betekintést, ellenőrzést biztosít a Megrendelő számára. A Megrendelő a Vállalkozónak utasításokat adhat, mely esetben a Vállalkozó köteles a Megrendelő utasításai szerint eljárni A Vállalkozó köteles betartani a munkaterületek biztonságára vonatkozó minden rendelkezést. A munkaterületeken és a munkálatok időszaka alatt a kárveszélyt a Vállalkozó viseli. Vállalkozó köteles a műszaki átadás időpontjáig a már elkészült munkarészekben keletkezett harmadik fél által okozott károkat (baleset, lopás, rongálás, stb.) kijavítani, helyreállítani, pótolni, amiért Megrendelő felé kárigénnyel nem élhet A Vállalkozó kötelezettséget vállal a baleset-, munka-, vagyon-, tűz-, környezetvédelmi és építésügyi előírások és más vonatkozó jogszabályok valamint az idevonatkozó Megrendelői utasítások betartására, az ennek elmulasztásából eredő károkért teljes anyagi felelősséggel tartozik. A Vállalkozó köteles a Munkák kivitelezése és megvalósítása, valamint a hibák kijavítása folyamán megtenni az összes tőle elvárható lépést a környezet védelmére. A Vállalkozó a kivitelezés időszaka alatt gondoskodik a munkaterület és a Vállalkozónak átadott valamennyi berendezés őrzéséről. A helyszínre leszállított valamennyi berendezésért a Vállalkozó a létesítmény átvétele napjáig anyagi felelősséggel tartozik. A Vállalkozó feladata és kötelessége a szerződés szerinti munkák kivitelezése közben azok folyamatos őrzése, állagvédelme. Az elkészült, de még át nem adott munka(részek) műszaki állapotának újszerű állapotban való tartásáért szintén a Vállalkozó felel A Feladatok elvégzéséhez szükséges eszközök és anyagok megfelelő tárolásáról, illetve beszerzéséről a Vállalkozó köteles gondoskodni. A Vállalkozó köteles a munkák elvégzése folyamán biztosítani a munkaterület őrzését és az ott tartózkodó személyek biztonságát a saját költségén. Továbbá köteles biztosítani és fenntartani saját költségén minden figyelmeztető jelzést, amely a munkák védelme, vagy mások biztonsága és kényelme érdekében szükséges Az építési területen Vállalkozó köteles gondoskodni az aktuális munkaterület forgalom terelési és korlátozási előírásoknak megfelelően kihelyezett forgalomterelési eszközök kihelyezéséről, szükség esetén jelzőőrök forgalomtereléséről is A munkavégzés során a Vállalkozónak időről-időre el kell takarítania és távolítania a munkaterületekről a felesleges anyagot és szemetet. A munkák befejezése után a Vállalkozónak el kell távolítania minden munkaeszközét. Vállalkozónak a munkaterületeket tisztán és rendezett állapotban kell elhagynia. Vállalkozó köteles a kivitelezést mindenkor úgy megszervezni, hogy környezetét elvárható módon ne zavarja. Az elkészült munkák munkaterületét Vállalkozó minden munkanap végén a forgalomnak visszaadja.

29 3.9. A Megrendelő bármikor jelezheti a hiányosságokat a Vállalkozónak. A Vállalkozó köteles saját költségén mindazokat a munkarészeket kijavítani, melyek a szerződéstől eltérnek. A Vállalkozó késlekedése ezeknek a hibáknak a kijavítására, vagy hogy a hátralévő munkákat befejezze, feljogosítja a Megrendelőt az összes szükséges munka elvégeztetésére a Vállalkozó költségén, illetve az esedékes kifizetésekből az ilyen költségek levonására A Vállalkozó köteles I. osztályú minőségben biztosítani minden - a munkák megvalósításához szükséges árut, anyagot, szerkezetet, vállalkozói eszközt és minden egyéb dolgot, legyen az ideiglenes vagy állandó jellegű. Vállalkozó kötelezettséget vállal arra, hogy a Megrendelő részére beszerzett, és beépített anyagok megfelelnek az Európai Unió származási szabályainak (EU Tanács 769/2004 számú rendelete), és a Megrendelő számára biztosítja a vonatkozó jogszabályban előírt megfelelőségi bizonylatokat. 4. Minőségi értékelés, átadás-átvételi eljárás 4.1. Az elvégzett munka, folyamatos minőségi értékelése az érvényben lévő ágazati szabványok és normatívák szerint a vállalkozói saját ellenőrzésen túl - Megrendelő joga és kötelezettsége. Vállalkozó az általa felhasznált, illetve beépített anyagok, az alkalmazott technológia és a kivitelezői munka ideértve az alvállalkozói teljesítéseket is minőségéért teljes szavatossággal tartozik Vállalkozó jogosult Megrendelői jóváhagyással a tervben szereplő anyagokkal és kivitelezési technológiával egyenértékű változtatásokra a költségek módosítása nélkül, amennyiben igazolni tudja, hogy a módosítások műszaki paraméterei minden tekintetben legalább elérik a tervben szereplőket, és azokat a Megrendelő elfogadja A tervezett minőségtől eltérni csak a Megrendelő előzetes írásbeli hozzájárulása után lehet A sikeres műszaki átadás-átvételi eljárást a felek az építési naplóban rögzítik. Sikertelen műszaki átadás-átvételi eljárás esetén a Vállalkozó köteles az eljárást a lehető legrövidebb időn belül megismételni, miután az akadályokat elhárította. Megrendelő csak hiba- és hiánymentes munkát vesz át Vállalkozó az műszaki átadás-átvételi eljárás folyamán nyilatkozik, hogy szerződésszerűen teljesített és eleget tett az építési és a hatósági előírásokban foglaltaknak, amit a Megrendelő a minden szempontból hibátlan teljesítés és elfogadása esetén írásban igazol. 5. Vállalkozási Díj és fizetési feltételek 5.1. A Felek rögzítik, hogy jelen Szerződés rendelkezései alapján a Vállalkozó a Feladat elvégzésének ellenértékeként Díjra (a továbbiakban: Díj ) jogosult, amelyet a jelen Szerződés rendelkezései szerint Megrendelő köteles megfizetni. A Vállalkozó meggyőződött és számot vetett az ajánlatában: a vállalkozási díjat érintő minden feltétellel és körülménnyel, azzal a kötelezettséggel, hogy a munkákat a jelen szerződésben leírt módon kell végrehajtania, a munkahely általános és speciális körülményeivel. A díjak a felhasznált anyagok árát is tartalmazzák, így a Vállalkozó a Díjon túl semmilyen jogcímen nem jogosult további díjra vagy költségtérítésre A Díj a Megrendelő által elfogadott és leigazolt teljesítés alapján illeti meg az alábbiak szerint: Táblázat az árazott költségvetés alapján az abban foglalt feladatok és egységárak szerint

30 5.3. A díjak elszámolására évente három alkalommal, május 31-én, szeptember 15-én és december 31-én kerül sor. A Vállalkozó a Megrendelő által leigazolt teljesítése alapján jogosult számláját kiállítani és benyújtani A Megrendelő a szerződés teljesítésének elismeréséről (Teljesítésigazolás) vagy az elismerés megtagadásáról legkésőbb a műszaki teljesítés előzetes Műszaki Ellenőrrel történt igazolása után számított tizenöt napon belül írásban köteles nyilatkozni A Megrendelő a jelen Szerződés alapján a Vállalkozót megillető kifizetéseket a Vállalkozó számlájában megjelölt bankszámlájára történő banki átutalással fizeti meg. A fizetési határidő a számla kézhezvételétől számított 30 nap. Az előzetesen közölt formai vagy tartalmi követelményeknek, vagy a jogszabályi előírásoknak meg nem felelő számlák kiegyenlítésének késedelmével összefüggő anyagi és jogkövetkezményeket Vállalkozó saját maga viseli. Felek rögzítik, hogy a jelen szerződés az adózás rendjéről szóló évi XCII. törvény (Art.) 36/A. -ának értelmében közbeszerzés közvetlen megvalósításához kapcsolódó szerződésnek minősül, amelyre tekintettel Vállalkozó vállalja, hogy valamennyi, a hivatkozott törvényhely mindenkor hatályos szövege alapján előírt mértéket meghaladó összeget tartalmazó számla mellékleteként csatolja, vagy bemutatja a köztartozás hiányára vonatkozó együttes, eredeti adóigazolását, vagy nyilatkozik, hogy szerepel az APEH (NAV) köztartozásmentes listáján. Vállalkozó kötelezettséget vállal arra, hogy az Art. 36/A. -ában foglalt előírások érvényesülését a Kbt. és a Ptk. szerinti alvállalkozóival szemben is biztosítani fogja. A Kbt (4) bekezdés a) pontja alapján Vállalkozó nem fizethet, illetve nem számolhat el a szerződés teljesítésével összefüggésben olyan költségeket, melyek a Kbt. 56. (1) bekezdés k) pontja szerinti feltételeknek nem megfelelő társaság tekintetében merülnek fel, és melyek a Vállalkozó adóköteles jövedelmének csökkentésére alkalmasak. 6. A Szerződés tartama, hatálybalépés A Felek rögzítik, hogy jelen Szerződés határozott időtartamra, 2013.január 01-től december 31-ig jön létre és az aláírással lép hatályba. 7. A jelen Szerződés megszűnése 7.1. A jelen Szerződés megszűnik az alábbi esetekben: (a) (b) (c) (d) írásba foglalt közös megegyezéssel; bármelyik Fél jogutód nélküli megszűnésével; a Megrendelő által eszközölt rendes felmondással; a Megrendelő által eszközölt azonnali hatályú rendkívüli felmondással A Megrendelő jogosult a Szerződést indokolás nélkül, írásban, rendes felmondással 30 napos felmondási idővel felmondani A Megrendelő jogosult a Szerződést a Vállalkozó súlyos szerződésszegése esetén azonnali hatállyal írásban felmondani. A Felek rögzítik, hogy a Vállalkozó súlyos szerződésszegésének minősül különösen, de nem kizárólagosan, ha mulasztása okán a Megrendelő felé jogos kárigényt érvényesítenek, vagy ha mulasztása okán az egyes útszakaszok részben vagy egészben a rendeltetésszerű használatra alkalmatlanná válnak, vagy ha a Vállalkozó a jelen szerződésben foglalt feladatait 2 hónapon belül második alkalommal hibásan teljesíti, vagy határidőben nem végzi el A Felek a jelen Szerződés megszűnését követő 15 napon belül elszámolnak egymással, ennek

31 érdekében kölcsönösen hatékony és jóhiszemű együttműködési kötelezettséget vállalnak. 8. Adatváltozás bejelentése A Felek kötelesek az adataikban bekövetkezett bármely változást (név, székhely, telephely, bankszámla, stb.) haladéktalanul, de legkésőbb 5 (öt) naptári napon belül a másik Félnek írásban bejelenteni. Ennek bármely okból történt elmaradásából eredő kárért a mulasztó Fél felelősséggel tartozik. 9. A szerződés biztosítékai 9.1. A Vállalkozó az elvégzett munkára 12 hónap garanciát (jótállást) vállal, amelynek kezdete a sikeres műszaki átadás- átvételt követő nap. A Vállalkozó a műszaki átadás-átvétel befejezésének napjától számítottan legalább a vonatkozó jogszabály szerinti szavatossággal tartozik az elvégzett munkákra, termékekre A Felek megállapodnak, hogy amennyiben a Vállalkozó késedelmesen, hibásan teljesít, vagy nem teljesít, a Megrendelő jogosult a Feladatot saját maga vagy harmadik személlyel a Vállalkozó költségére elvégeztetni. A Vállalkozó, ha késedelmesen teljesít, késedelmi kötbért tartozik fizetni, melynek mértéke a késedelmesen teljesített feladatra eső bruttó díj 3%-a/nap. A Vállalkozó, ha hibásan teljesít, vagy nem teljesít, hibás teljesítési kötbért tartozik fizetni, melynek mértéke a hibásan vagy nem teljesített feladatra eső bruttó díj 3%-a/nap és a kötbérfizetési kötelezettség a hiba kijavításáig vagy a teljesítés hibátlan pótlásáig tart. Amennyiben a Megrendelő a szerződést azonnali hatállyal mondja fel, Vállalkozó meghiúsulási kötbért köteles fizetni, melynek mértéke a teljes szerződéses érték 30%-a Vállalkozó az általa elvégzett munkáért illetve annak eredményéért teljes körű anyagi felelősséget vállal, ennek keretében felel mindazon kárért, veszteségért, kiadásért, a fizikai tulajdonban keletkező veszteségekért és károkért, valamint a személyi sérülésekért és halálesetekért, amely nem megfelelő munkavégzésére, vagy nem megfelelő anyag beépítésére vezethető vissza. Ezen körben Vállalkozó azon kárért is felel, melyet harmadik személy a Vállalkozó tevékenységével összefüggésben érvényesít a Megrendelővel szemben A Megrendelő által végzett bármelyik ellenőrzés, jóváhagyás sem menti fel a Vállalkozót a felelőssége alól A Vállalkozó köteles a személyek biztonságát vagy a vagyoni értékeket veszélyeztető kár lehetőségének felmerülése esetén haladéktalanul kárelhárítási intézkedéseket tenni és azokról a Megrendelőt azonnal értesíteni. A Vállalkozó tudomásul veszi, hogy munkáját a közlekedési forgalom fenntartása mellett végzi, ezért kárelhárítási kötelezettsége a közlekedők és a járművek vonatkozásában is fennáll A Vállalkozó felelősséggel tartozik Megrendelővel szemben bármelyik teljesítési segédjének (alvállalkozójának), vagy alkalmazottainak tetteiért, mulasztásaiért és hanyagságukért, éppen olyan mértékben mintha ezen tetteket, mulasztásokat vagy hanyagságokat a Vállalkozó követte volna el. 10. Záró rendelkezések A jelen Szerződés csak írásban módosíthatók a Felek által, a Kbt. rendelkezéseinek figyelembe vételével.

32 10.2. Vállalkozó jelen szerződés aláírásával tudomásul veszi, hogy a szerződés teljes tartalma nyilvános, annak tartalma közérdekű adatnak minősül, azt a Megrendelő a szerződés megkötését követően közzéteszi a honlapján Amennyiben a jelen szerződés bármely rendelkezése érvénytelen, ez a szerződés egyéb rendelkezéseinek érvényességét nem érinti - kivéve, ha a felek ezen rendelkezés nélkül a szerződést nem kötötték volna meg. Amennyiben ellentmondás van jelen szerződés és a közbeszerzés során kiadott Ajánlattételi felhívás, illetve Dokumentáció között, úgy műszaki kérdésekben az Ajánlattételi felhívás illetve a Dokumentáció, jogi kérdésekben jelen szerződés rendelkezései az irányadóak A Felek megállapodnak abban, hogy a jelen Szerződéssel kapcsolatos jogvitáikat egymással békés, tárgyalásos úton kísérlik meg rendezni Jelen szerződésben nem szabályozott kérdésekben a közbeszerzésekről szóló évi CVIII. törvény, a Polgári Törvénykönyvről szóló évi IV. törvény és a vonatkozó egyéb jogszabályok, valamint az Ajánlattételi felhívás, a Dokumentáció, a tárgyalási jegyzőkönyv(ek) és Vállalkozó végleges ajánlatának rendelkezései az irányadóak. Felek a jelen Szerződést, mint akaratukkal mindenben megegyezőt, a mai napon jóváhagyólag aláírták. Kelt: Biatorbágy Város Önkormányzata Képviseli: Tarjáni István, polgármester Dr. Kovács András, jegyző Megrendelő.... Képviseli:. Vállalkozó

Nyilatkozatok, nyomtatványok

Nyilatkozatok, nyomtatványok Nyilatkozatok, nyomtatványok Nyilatkozatok Ajánlattevők a nyilatkozatmintákat nem kötelesek alkalmazni ajánlatuk elkészítésekor. 1. 1 példány (papír alapú) + elektronikus adathordozó (nem bontható kötésben)

Részletesebben

A BENYÚJTANDÓ IGAZOLÁSOK, NYILATKOZATOK JEGYZÉKE

A BENYÚJTANDÓ IGAZOLÁSOK, NYILATKOZATOK JEGYZÉKE A BENYÚJTANDÓ IGAZOLÁSOK, NYILATKOZATOK JEGYZÉKE Megnevezés Tartalomjegyzék Felolvasólap (1. számú melléklet) TARTALOMJEGYZÉK (az ajánlathoz) Oldalszám az ajánlatban Nyilatkozat a szerződéses feltételekre

Részletesebben

Nyilatkozatminták. Tisztelt Gazdasági szereplő! Ajánlatkérő üdvözli a Tisztelt Gazdasági szereplőt! Kérjük, hogy a

Nyilatkozatminták. Tisztelt Gazdasági szereplő! Ajánlatkérő üdvözli a Tisztelt Gazdasági szereplőt! Kérjük, hogy a Nyilatkozatminták Tisztelt Gazdasági szereplő! Ajánlatkérő üdvözli a Tisztelt Gazdasági szereplőt! Kérjük, hogy a jelen dokumentumot, közbeszerzési eljárást megindító felhívást és valamennyi kapcsolódó

Részletesebben

Tisztelt Képviselő-testület!

Tisztelt Képviselő-testület! Előterjesztés Közbeszerzési eljárás indítása Biatorbágy város területén az önkormányzat tulajdonát képező bel- és külterületi úthálózat fenntartási, kátyúzási munkáinak elvégzésére (2013.január 1. 2015.

Részletesebben

TARTALOMJEGYZÉK (az ajánlathoz) Oldalszám

TARTALOMJEGYZÉK (az ajánlathoz) Oldalszám AZ AJÁNLATBAN BENYÚJTANDÓ IGAZOLÁSOK, NYILATKOZATOK JEGYZÉKE Megnevezés Felolvasólap (1. számú melléklet ) TARTALOMJEGYZÉK (az ajánlathoz) Oldalszám az ajánlatban Nyilatkozat a kizáró okok fenn nem állásáról

Részletesebben

HIRDETMÉNY KÖZZÉTÉTELE NÉLKÜLI TÁRGYALÁSOS KÖZBESZERZÉSI ELJÁRÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA NEMZETI ELJÁRÁSRENDBEN

HIRDETMÉNY KÖZZÉTÉTELE NÉLKÜLI TÁRGYALÁSOS KÖZBESZERZÉSI ELJÁRÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA NEMZETI ELJÁRÁSRENDBEN 1 HIRDETMÉNY KÖZZÉTÉTELE NÉLKÜLI TÁRGYALÁSOS KÖZBESZERZÉSI ELJÁRÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA NEMZETI ELJÁRÁSRENDBEN Ajánlatkérő: Neve: Biatorbágy Város Önkormányzata Címe: 2051 Biatorbágy, Baross G. u. 2/A

Részletesebben

Nyilatkozatminták Napelemek elhelyezése Gyenesdiás Nagyközség középületein tárgyú, a Kbt (1) bekezdés szerinti nyílt közbeszerzési eljáráshoz

Nyilatkozatminták Napelemek elhelyezése Gyenesdiás Nagyközség középületein tárgyú, a Kbt (1) bekezdés szerinti nyílt közbeszerzési eljáráshoz Nyilatkozatminták tárgyú, a Kbt. 115. (1) bekezdés szerinti nyílt közbeszerzési eljáráshoz Ajánlatkérő: Gyenesdiás Nagyközség Önkormányzata I. Az ajánlat részeként benyújtandó dokumentumok 2 TARTALOMJEGYZÉK

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI NYILATKOZAT

AJÁNLATTÉTELI NYILATKOZAT MELLÉKLETEK 1. sz. melléklet: FELOLVASÓLAP 2. sz. melléklet: AJÁNLATTÉTELI NYILATKOZAT (KIZÁRÓ OKOK FENN NEM ÁLLÁSÁNAK ÉS AZ ALKALMASSÁGI FELTÉTELNEK VALÓ MEGFELELŐSÉGRŐL, EGYÉB NYILATKOZATOK) 3. sz. melléklet:

Részletesebben

ÚTMUTATÓ KÜLTERÜLETI ÚT FELÚJÍTÁSA ZSADÁNYBAN TÁRGYÚ KÖZBESZERZÉSI ELJÁRÁSHOZ

ÚTMUTATÓ KÜLTERÜLETI ÚT FELÚJÍTÁSA ZSADÁNYBAN TÁRGYÚ KÖZBESZERZÉSI ELJÁRÁSHOZ ÚTMUTATÓ KÜLTERÜLETI ÚT FELÚJÍTÁSA ZSADÁNYBAN TÁRGYÚ KÖZBESZERZÉSI ELJÁRÁSHOZ Felhívjuk minden Ajánlattevő szíves figyelmét, hogy jelen dokumentációt alaposan és gondosan tanulmányozza át, és ajánlatát

Részletesebben

Nyilatkozat kizáró okok fenn nem állásáról

Nyilatkozat kizáró okok fenn nem állásáról Nyilatkozat kizáró okok fenn nem állásáról Alulírott a. (székhelye:.) ajánlattevő képviseletében eljárva Oroszlány Város Önkormányzata mint ajánlatkérő által indított Központi orvosi (felnőtt- és gyermekorvosi)

Részletesebben

tárgyú közbeszerzési eljárásban Fedlap, amin fel kell tüntetni legalább az ajánlattevő(k) nevét, székhelyét és az eljárás tárgyát

tárgyú közbeszerzési eljárásban Fedlap, amin fel kell tüntetni legalább az ajánlattevő(k) nevét, székhelyét és az eljárás tárgyát A BENYÚJTANDÓ IGAZOLÁSOK, NYILATKOZATOK JEGYZÉKE Megnevezés TARTALOMJEGYZÉK (az ajánlathoz) Oldalszám az ajánlatban Fedlap, amin fel kell tüntetni legalább az ajánlattevő(k) nevét, székhelyét és az eljárás

Részletesebben

AZ AJÁNLATBAN BENYÚJTANDÓ IGAZOLÁSOK, NYILATKOZATOK JEGYZÉKE

AZ AJÁNLATBAN BENYÚJTANDÓ IGAZOLÁSOK, NYILATKOZATOK JEGYZÉKE AZ AJÁNLATBAN BENYÚJTANDÓ IGAZOLÁSOK, NYILATKOZATOK JEGYZÉKE Megnevezés Felolvasólap (1. számú melléklet ) TARTALOMJEGYZÉK (az ajánlathoz) Oldalszám az ajánlatban Nyilatkozat a kizáró okok fenn nem állásáról

Részletesebben

FELOLVASÓLAP. a. Neve:... b. Székhelye:...

FELOLVASÓLAP. a. Neve:... b. Székhelye:... 1. sz. melléklet I. Ajánlattevő adatai: FELOLVASÓLAP a. Neve:... b. Székhelye:... c. Cégjegyzékszáma:.. d. Adószáma:.. e. Cégjegyzésre jogosult személy neve:... f. Jelen eljárásban kapcsolattartásra kijelölt

Részletesebben

AZ AJÁNLATBAN BENYÚJTANDÓ IGAZOLÁSOK, NYILATKOZATOK JEGYZÉKE

AZ AJÁNLATBAN BENYÚJTANDÓ IGAZOLÁSOK, NYILATKOZATOK JEGYZÉKE AZ AJÁNLATBAN BENYÚJTANDÓ IGAZOLÁSOK, NYILATKOZATOK JEGYZÉKE Megnevezés Felolvasólap (1. számú melléklet ) TARTALOMJEGYZÉK (az ajánlathoz) Oldalszám az ajánlatban Nyilatkozat a kizáró okok fenn nem állásáról

Részletesebben

Az ajánlatot alkotó dokumentumok. Tartalmi követelmény. cégszerűen aláírva, 2. számú melléklet az Iratminta szerint szerinti ajánlati nyilatkozat

Az ajánlatot alkotó dokumentumok. Tartalmi követelmény. cégszerűen aláírva, 2. számú melléklet az Iratminta szerint szerinti ajánlati nyilatkozat Az ajánlatot alkotó dokumentumok Dokumentum megnevezése Melléklet száma Tartalmi követelmény Formai követelmény Felolvasólap 1. számú melléklet az Iratminta szerint cégszerűen aláírva A Kbt. 66. (2) bekezdése

Részletesebben

TARTALOMJEGYZÉK (az ajánlathoz)

TARTALOMJEGYZÉK (az ajánlathoz) A BENYÚJTANDÓ IGAZOLÁSOK, NYILATKOZATOK JEGYZÉKE Megnevezés Tartalomjegyzék Felolvasólap (1. számú melléklet) TARTALOMJEGYZÉK (az ajánlathoz) Oldalszám az ajánlatban A felelős műszaki vezetői pozícióra

Részletesebben

MELLÉKLETEK, NYILATKOZATMINTÁK

MELLÉKLETEK, NYILATKOZATMINTÁK MELLÉKLETEK, NYILATKOZATMINTÁK a Szolgáltatási szerződés az esztergomi Vaszary Kolos Kórház kórházban meglévő és működő Enterprise Multi Medikai Alkalmazás használati jogának és informatikai tárgyú közbeszerzési

Részletesebben

KÖZBESZERZÉSI ELJÁRÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA AJÁNLATKÉRŐ: Zalahaláp Község Önkormányzata

KÖZBESZERZÉSI ELJÁRÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA AJÁNLATKÉRŐ: Zalahaláp Község Önkormányzata KÖZBESZERZÉSI ELJÁRÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA AJÁNLATKÉRŐ: Zalahaláp Község Önkormányzata 2014 Tisztelt Ajánlattevő! 1 Ajánlatkérő a Közbeszerzésekről szóló 2011. évi CVIII. törvény (a továbbiakban: Kbt.)

Részletesebben

IV. fejezet Ajánlott igazolás- és nyilatkozatminták a módosítással egységes szerkezetben

IV. fejezet Ajánlott igazolás- és nyilatkozatminták a módosítással egységes szerkezetben IV. fejezet Ajánlott igazolás- és nyilatkozatminták a módosítással egységes szerkezetben Az eljáráshoz rendelt elnevezés: A Budapest XVIII. kerület, Ady Endre utca és A pályázat azonosító száma: 351124

Részletesebben

Közbeszerzési Dokumentumok

Közbeszerzési Dokumentumok oldal 1 V. FEJEZET IRATMINTÁK Az iratmintákat nem kötelező alkalmazni, azok kitöltése javasolt. A benyújtott igazolásoknak és nyilatkozatoknak alkalmasnak kell lennie az adott érvényességi követelményeknek

Részletesebben

MELLÉKLETEK. 4. számú melléklet: NYILATKOZAT A JÓLTELJESÍTÉSI BIZTOSÍTÉK RENDELKEZÉSRE BOCSÁTÁSÁRÓL

MELLÉKLETEK. 4. számú melléklet: NYILATKOZAT A JÓLTELJESÍTÉSI BIZTOSÍTÉK RENDELKEZÉSRE BOCSÁTÁSÁRÓL Közbeszerzési útmutató BKV Zrt. TB-235/15. MELLÉKLETEK 1. sz. melléklet: FELOLVASÓLAP 2. számú melléklet: NYILATKOZAT A KIZÁRÓ OKOK FENN NEM ÁLLÁSÁRÓL 3. számú melléklet: ÁRAZANDÓ KÖLTSÉGVETÉS: főösszesítő,

Részletesebben

IV. fejezet Ajánlott igazolás- és nyilatkozatminták

IV. fejezet Ajánlott igazolás- és nyilatkozatminták IV. fejezet Ajánlott igazolás- és nyilatkozatminták Az eljáráshoz rendelt elnevezés: A Budapest XVIII. kerület, Ady Endre utca és A pályázat azonosító száma: 351124 ebr42 (forrás: Belügyminisztérium, 2018.

Részletesebben

AZ AJÁNLATBAN BENYÚJTANDÓ IGAZOLÁSOK, NYILATKOZATOK JEGYZÉKE

AZ AJÁNLATBAN BENYÚJTANDÓ IGAZOLÁSOK, NYILATKOZATOK JEGYZÉKE AZ AJÁNLATBAN BENYÚJTANDÓ IGAZOLÁSOK, NYILATKOZATOK JEGYZÉKE Megnevezés Felolvasólap (1. számú melléklet ) TARTALOMJEGYZÉK (az ajánlathoz) Oldalszám az ajánlatban Ajánlati biztosíték nyújtását igazoló

Részletesebben

b) a tárgyalásos eljárás jogcíme: Ajánlatkérő a Kbt. 94. (2) bekezdés c) pontjára hivatkozva indítja meg a hirdetmény nélküli tárgyalásos eljárást.

b) a tárgyalásos eljárás jogcíme: Ajánlatkérő a Kbt. 94. (2) bekezdés c) pontjára hivatkozva indítja meg a hirdetmény nélküli tárgyalásos eljárást. A J Á N L A T T É T E L I F E L H Í V Á S a) az ajánlatkérő neve: Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság címe: 8229 Csopak, Kossuth u. 16. telefonszáma: +36 87 555 291 telefaxszáma: +36 87 555 261

Részletesebben

IRÁNYÍTÁSI SZOLGÁLTATÁSÁHOZ" tárgyú, nemzeti értékhatárt meghaladó, összefoglaló tájékoztatás közzétételével

IRÁNYÍTÁSI SZOLGÁLTATÁSÁHOZ tárgyú, nemzeti értékhatárt meghaladó, összefoglaló tájékoztatás közzétételével HUNGAROCONTROL ZRT. 1185 BUDAPEST, IGLÓ U. 33-35. KÖZBESZERZÉSI DOKUMENTUM Részeként a Kbt. 114. (2) bekezdés alapján, a Kbt. 69. (4) bekezdés szerinti, ajánlatkérői felhívásra csatolandó nyilatkozatok

Részletesebben

I. AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS

I. AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS I. AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS a) Ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszám, elektronikus levelezési címe: Veresegyház Város Önkormányzata Címe: 2112 Veresegyház, Fő út 35. Tel: +36 28 588-629 E-mail:

Részletesebben

Bem utca páratlan oldali járda építési munkák

Bem utca páratlan oldali járda építési munkák AJÁNLATKÉRÉS Bem utca páratlan oldali járda építési munkák Tárgyú eljáráshoz 1. Az ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma, e-mail címe: Neve: Répcelak Város Önkormányzata Képviseli: Dr. Németh

Részletesebben

I R A T M I N T Á K FIGYELEM! Az Ajánlatkérő bármely dokumentum, igazolás, nyilatkozat eredeti formátumban történő benyújtását is elfogadja.

I R A T M I N T Á K FIGYELEM! Az Ajánlatkérő bármely dokumentum, igazolás, nyilatkozat eredeti formátumban történő benyújtását is elfogadja. I R A T M I N T Á K FIGYELEM! A benyújtott igazolásoknak és nyilatkozatoknak alkalmasnak kell lennie az alkalmasság, illetve az adott érvényességi követelményeknek való megfelelőség megállapítására, ellenőrzésére.

Részletesebben

MELLÉKLETEK. Az eljárás későbbi szakaszában, Ajánlatkérő külön felhívására benyújtandó dokumentumok

MELLÉKLETEK. Az eljárás későbbi szakaszában, Ajánlatkérő külön felhívására benyújtandó dokumentumok MELLÉKLETEK 1. sz. melléklet: FELOLVASÓLAP 2. sz. melléklet: AJÁNLATI ÁRAK TÁBLÁZATA 3. sz. melléklet: AJÁNLATTÉTELI NYILATKOZAT (KIZÁRÓ OKOK FENN NEM ÁLLÁSÁNAK ÉS ALKALMASSÁGI FELTÉTELNEK VALÓ MEGFELELŐSÉGRŐL,

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS 1. Az ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma (e-mail): Eötvös Loránd Tudományegyetem 1053 Budapest, Egyetem tér 1-3. Kapcsolattartó: Szabó Balázs Tel. +36-30 322 8766 Fax

Részletesebben

2. Ajánlattétel tárgya: Hitel nyújtása a Józsefvárosi Önkormányzat számára váltó átalakítására 3. Ajánlat:

2. Ajánlattétel tárgya: Hitel nyújtása a Józsefvárosi Önkormányzat számára váltó átalakítására 3. Ajánlat: 2.1. számú melléklet FELOLVASÓLAP (önálló ajánlattétel esetén) 1. Ajánlattevő: Név: Székhely: Telefon: Fax: E-mail: 2. Ajánlattétel tárgya: Hitel nyújtása a Józsefvárosi Önkormányzat számára váltó átalakítására

Részletesebben

KÖZBESZERZÉSI DOKUMENTUMOK SZERKESZTHETŐ MELLÉKLETEK. Járművillamossági alkatrészek beszerzése Karsan gyártmányú autóbuszokhoz (BKV Zrt.

KÖZBESZERZÉSI DOKUMENTUMOK SZERKESZTHETŐ MELLÉKLETEK. Járművillamossági alkatrészek beszerzése Karsan gyártmányú autóbuszokhoz (BKV Zrt. Járművillamossági alkatrészek beszerzése Karsan gyártmányú autóbuszokhoz (BKV Zrt. T-22/17) KÖZBESZERZÉSI DOKUMENTUMOK SZERKESZTHETŐ MELLÉKLETEK 2017. 1. sz. melléklet I. Ajánlattevő adatai: FELOLVASÓLAP

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY KÉSZÍTÉSE A XV. KERÜLETI GAZDASÁGI MŰKÖDTETÉSI KÖZPONT ELLÁTÁSI KÖRÉBE TARTOZÓ INTÉZMÉNYEK RÉSZÉRE TÁRGYÚ

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY KÉSZÍTÉSE A XV. KERÜLETI GAZDASÁGI MŰKÖDTETÉSI KÖZPONT ELLÁTÁSI KÖRÉBE TARTOZÓ INTÉZMÉNYEK RÉSZÉRE TÁRGYÚ PÁLYÁZATI FELHÍVÁS ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY KÉSZÍTÉSE A XV. KERÜLETI GAZDASÁGI MŰKÖDTETÉSI KÖZPONT ELLÁTÁSI KÖRÉBE TARTOZÓ INTÉZMÉNYEK RÉSZÉRE TÁRGYÚ NYÍLT PÁLYÁZAT Ajánlatkérő: Budapest Főváros XV. kerületi

Részletesebben

BERUHÁZÁSHOZ KAPCSOLÓDÓ NYÍLT PÁLYÁZATI ELJÁRÁSBAN TÖRTÉNŐ AJÁNLATTÉTELRE VALÓ FELHÍVÁS

BERUHÁZÁSHOZ KAPCSOLÓDÓ NYÍLT PÁLYÁZATI ELJÁRÁSBAN TÖRTÉNŐ AJÁNLATTÉTELRE VALÓ FELHÍVÁS BERUHÁZÁSHOZ KAPCSOLÓDÓ NYÍLT PÁLYÁZATI ELJÁRÁSBAN TÖRTÉNŐ AJÁNLATTÉTELRE VALÓ FELHÍVÁS Darázsfészek Utánpótlás Kosárlabda Kft. 1103 BUDAPEST, Kada utca 27-29. 1.) Ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszám,

Részletesebben

Nemzeti, Kbt Nyílt eljárás - EKR

Nemzeti, Kbt Nyílt eljárás - EKR ELJÁRÁS AZONOSÍTÓ ADATAI zeti, Kbt. 115. Nyílt eljárás - E60 - Szerződéskötési-, teljesítési szakasz Ajánlatkérő neve: Közbeszerzés tárgya: Tiszasziget Község Önkormányzata Tiszasziget agrár-logisztikai

Részletesebben

Megrendelő neve: Bóly Város Önkormányzata Megrendelő Szállító neve: Velox-Ker Kft. Szállító Előzmény: 1. A szerződés tárgya:

Megrendelő neve: Bóly Város Önkormányzata Megrendelő Szállító neve: Velox-Ker Kft. Szállító Előzmény: 1. A szerződés tárgya: SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS TELESZKÓPOS RAKODÓGÉP BESZERZÉSE amely létrejött egyrészről: Megrendelő neve: Bóly Város Önkormányzata Székhelye: 7754 Bóly, Rákóczi Ferenc utca 3. Teljes jogú képviselője: Hárs József

Részletesebben

Ajánlattételi felhívás

Ajánlattételi felhívás Ajánlattételi felhívás TIOP-1.2.1.A-15/1-2015-0006 azonosító számú projekthez kapcsolódó Komplex intézményi fejlesztési stratégia kidolgozása, kínálattervezés kialakítása, valamint térségi együttműködés

Részletesebben

Energiatanúsítvány elkészítése a BKV Zrt részére

Energiatanúsítvány elkészítése a BKV Zrt részére Energiatanúsítvány elkészítése a BKV Zrt részére e-versenyeztetési eljárás Eljárás száma: BKV Zrt V-455/14 AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2015 Beszerzési Főosztály/Közbeszerzési Osztály/Minták versenyeztetési

Részletesebben

Versenyeztetési eljárás. Ajánlati felhívás. Eljárás száma: V-008/1-VJSZ/2012 Eljárás címe:

Versenyeztetési eljárás. Ajánlati felhívás. Eljárás száma: V-008/1-VJSZ/2012 Eljárás címe: Versenyeztetési eljárás Ajánlati felhívás Eljárás száma: V-008/1-VJSZ/2012 Eljárás címe: Ipari csuklós villamos járművek forgóváz alkatészeinek szállítása módosított felhívás Budapest, 2012. november 8.

Részletesebben

06/05/2015 S87 Tagállamok - Árubeszerzésre irányuló szerződés - További információ - Nyílt eljárás Magyarország-Budapest: Útkarbantartási berendezések

06/05/2015 S87 Tagállamok - Árubeszerzésre irányuló szerződés - További információ - Nyílt eljárás Magyarország-Budapest: Útkarbantartási berendezések 06/05/2015 S87 Tagállamok - Árubeszerzésre irányuló szerződés - További információ - Nyílt eljárás Magyarország-Budapest: Útkarbantartási berendezések 2015/S 087-156943 Magyar Közút Nonprofit Zrt., AK15427,

Részletesebben

2/F. SZÁMÚ MELLÉKLET: TÁRSAS VÁLLALKOZÁSOKKAL KÖTENDŐ MEGBÍZÁSI MEGÁLLAPODÁS KLINIKAI VIZSGÁLATBAN VALÓ RÉSZVÉTELRE

2/F. SZÁMÚ MELLÉKLET: TÁRSAS VÁLLALKOZÁSOKKAL KÖTENDŐ MEGBÍZÁSI MEGÁLLAPODÁS KLINIKAI VIZSGÁLATBAN VALÓ RÉSZVÉTELRE 2/F. SZÁMÚ MELLÉKLET: TÁRSAS VÁLLALKOZÁSOKKAL KÖTENDŐ MEGBÍZÁSI MEGÁLLAPODÁS KLINIKAI VIZSGÁLATBAN VALÓ RÉSZVÉTELRE amely létrejött egyrészről a Név: [Intézmény neve] Képv. jogosult: Székhely: Adószám:

Részletesebben

Szécsény Város Önkormányzata ajánlatkérő Ajánlattételi felhívása hirdetmény nélküli egyszerű közbeszerzési eljárás megindítására

Szécsény Város Önkormányzata ajánlatkérő Ajánlattételi felhívása hirdetmény nélküli egyszerű közbeszerzési eljárás megindítására Laczkóné Dénes Orsolya e.v. 3100 Salgótarján, Hunyadi krt. 14. Tel/fax.: 32/784-140 E-mail: denesorsi@gmail.com Szécsény Város Önkormányzata ajánlatkérő Ajánlattételi felhívása hirdetmény nélküli egyszerű

Részletesebben

2/D. SZÁMÚ MELLÉKLET: MEGBÍZÁSI MEGÁLLAPODÁS KLINIKAI VIZSGÁLATOKKAL KAPCSOLATOSAN SZABADFOGLALKOZÁSÚ JOGVISZONY LÉTESÍTÉSÉRE EGYÉNI VÁLLALKOZÓ

2/D. SZÁMÚ MELLÉKLET: MEGBÍZÁSI MEGÁLLAPODÁS KLINIKAI VIZSGÁLATOKKAL KAPCSOLATOSAN SZABADFOGLALKOZÁSÚ JOGVISZONY LÉTESÍTÉSÉRE EGYÉNI VÁLLALKOZÓ 2/D. SZÁMÚ MELLÉKLET: MEGBÍZÁSI MEGÁLLAPODÁS KLINIKAI VIZSGÁLATOKKAL KAPCSOLATOSAN SZABADFOGLALKOZÁSÚ JOGVISZONY LÉTESÍTÉSÉRE EGYÉNI VÁLLALKOZÓ amely létrejött egyrészről a Név: [Intézmény neve] Képv.jogosult:

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Balatonkenese Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. január 30. napján tartandó rendes testületi ülésére

ELŐTERJESZTÉS. Balatonkenese Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. január 30. napján tartandó rendes testületi ülésére ELŐTERJESZTÉS Balatonkenese Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. január 30. napján tartandó rendes testületi ülésére Tárgy: Eljárást lezáró döntés meghozatala a Vizesblokk kialakítása vállalkozási

Részletesebben

AJÁNLOTT IGAZOLÁS- ÉS NYILATKOZATMINTÁK TARTALOM- ÉS IRATJEGYZÉK AZ AJÁNLATHOZ CSATOLANDÓ IRATOK VONATKOZÁSÁBAN

AJÁNLOTT IGAZOLÁS- ÉS NYILATKOZATMINTÁK TARTALOM- ÉS IRATJEGYZÉK AZ AJÁNLATHOZ CSATOLANDÓ IRATOK VONATKOZÁSÁBAN AJÁNLOTT IGAZOLÁS- ÉS NYILATKOZATMINTÁK TARTALOM- ÉS IRATJEGYZÉK AZ AJÁNLATHOZ CSATOLANDÓ IRATOK VONATKOZÁSÁBAN Előzetes ellenőrzés körében csatolandó iratok Fedlap(1. sz. melléklet) Tartalomjegyzék (fedlapot

Részletesebben

IV. FELOLVASÓLAP ÉS NYILATKOZATMINTÁK

IV. FELOLVASÓLAP ÉS NYILATKOZATMINTÁK IV. FELOLVASÓLAP ÉS NYILATKOZATMINTÁK Az ajánlatkérő a jelen Dokumentációban irat-, és nyilatkozatmintákat bocsát az ajánlattevők rendelkezésére az érvényes ajánlattétel megkönnyítése érdekében. Az ajánlatkérő

Részletesebben

Kivonat. Biatorbágy Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. május 26-án megtartott zárt ülésének jegyzőkönyvéből

Kivonat. Biatorbágy Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. május 26-án megtartott zárt ülésének jegyzőkönyvéből Kivonat Biatorbágy Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. május 26-án megtartott zárt ülésének jegyzőkönyvéből Biatorbágy Város Önkormányzata Képviselő-testületének 112/2011. (05.26.)Öh. sz.

Részletesebben

tárgyú, nemzeti értékhatárt meghaladó, összefoglaló tájékoztatás közzétételével induló kétszakaszos tárgyalásos közbeszerzési eljáráshoz

tárgyú, nemzeti értékhatárt meghaladó, összefoglaló tájékoztatás közzétételével induló kétszakaszos tárgyalásos közbeszerzési eljáráshoz HUNGAROCONTROL ZRT. 1185 BUDAPEST, IGLÓ U. 33-35. KÖZBESZERZÉSI DOKUMENTUM Részeként a Kbt. 114. (2) bekezdés alapján, a Kbt. 69. (4) bekezdés szerinti, ajánlatkérői felhívásra csatolandó nyilatkozatok

Részletesebben

Előterjesztés. Tisztelt Képviselő-testület!

Előterjesztés. Tisztelt Képviselő-testület! Előterjesztés Biatorbágy Város Önkormányzata tulajdonában lévő, 452 hrsz. ingatlanon, 16 tantermes általános iskola kiviteli tervezési feladatainak elkészítésére közbeszerzési eljárás megindításáról Tisztelt

Részletesebben

Módosítás-Tiszafüred,Poroszló

Módosítás-Tiszafüred,Poroszló Módosítás-Tiszafüred,Poroszló Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/85 Vállalkozási szerződés a Tiszafüred - Poroszló Beszerzés tárgya: vonalszakasz rézsűhelyreállítási és partvédelmi munkáinak megvalósítására

Részletesebben

Ikt.sz.:502-25/2014 AJÁNLATKÉRÉS - hálózati tárhely beszerzésére Az ajánlatkérő Zsámbéki Polgármesteri Hivatal

Ikt.sz.:502-25/2014 AJÁNLATKÉRÉS - hálózati tárhely beszerzésére Az ajánlatkérő Zsámbéki Polgármesteri Hivatal Ikt.sz.:502-25/2014 AJÁNLATKÉRÉS - hálózati tárhely beszerzésére Az ajánlatkérő Zsámbéki Polgármesteri Hivatal intézmény Címe: 2072 Zsámbék, Rácváros u. 2-4. Email: hivatal@zsambek.hu Telefon:23/565-610

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS a Kbt. 122. (7) bekezdés a) pontjának alkalmazásával

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS a Kbt. 122. (7) bekezdés a) pontjának alkalmazásával AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS a Kbt. 122. (7) bekezdés a) pontjának alkalmazásával 1) Ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma és elektronikus levelezési címe: Biatorbágy Város Önkormányzata Levelezési

Részletesebben

1. számú melléklet TARTALOMJEGYZÉK. Jelen Dokumentáció 5 pontja szerinti tartalommal elkészítve.

1. számú melléklet TARTALOMJEGYZÉK. Jelen Dokumentáció 5 pontja szerinti tartalommal elkészítve. MINTÁK 1. számú melléklet TARTALOMJEGYZÉK Jelen Dokumentáció 5 pontja szerinti tartalommal elkészítve. 2. számú melléklet FELOLVASÓ LAP Ajánlattevő neve: címe: telefonszáma: fax száma: e-mail címe: Soproni

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS az Eötvös József Főiskola 3 db tantermének bérbeadása február január. 31-ig

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS az Eötvös József Főiskola 3 db tantermének bérbeadása február január. 31-ig AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS az Eötvös József Főiskola 3 db tantermének bérbeadása 2018. február. 01-2023. január. 31-ig a) Az ajánlatkérő neve, címe, telefon és telefax száma: Eötvös József Főiskola, Baja,

Részletesebben

Háztartási és irodai berendezések Javítása. Versenyeztetési eljárás. Eljárás száma: BKV Zrt. 15/V-180/ 2012 AJÁNLATI FELHÍVÁS

Háztartási és irodai berendezések Javítása. Versenyeztetési eljárás. Eljárás száma: BKV Zrt. 15/V-180/ 2012 AJÁNLATI FELHÍVÁS Háztartási és irodai berendezések Javítása Versenyeztetési eljárás Eljárás száma: BKV Zrt. 15/V-180/ 2012 AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2012. szeptember AJÁNLATI FELHÍVÁS Ajánlati felhívás Ajánlatkérő neve:

Részletesebben

10. Több változatú (alternatív) ajánlat lehetősége: ajánlatkérő az eljárásban több változatú ajánlat benyújtását nem engedélyezi. 11.

10. Több változatú (alternatív) ajánlat lehetősége: ajánlatkérő az eljárásban több változatú ajánlat benyújtását nem engedélyezi. 11. 2 10. Több változatú (alternatív) ajánlat lehetősége: ajánlatkérő az eljárásban több változatú ajánlat benyújtását nem engedélyezi. 11. Rész ajánlattétel lehetősége: Ajánlatkérő nem biztosítja a részekre

Részletesebben

Néprajzi Múzeum ajánlattételi felhívása

Néprajzi Múzeum ajánlattételi felhívása Néprajzi Múzeum ajánlattételi felhívása a.) Az ajánlatkérő neve és címe, telefon és faxszáma (email címe): Néprajzi Múzeum 1055 Budapest, Kossuth Lajos tér 12. Telefon: 473-2430 Fax: 473-2431 E-mail: hudakm@neprajz.hu

Részletesebben

AJÁNLATI FELHÍVÁS. Hídakon, műtárgyakon III. fokú hídvizsgálat, tervezési feladatok elvégzése. versenyeztetési eljárás

AJÁNLATI FELHÍVÁS. Hídakon, műtárgyakon III. fokú hídvizsgálat, tervezési feladatok elvégzése. versenyeztetési eljárás Hídakon, műtárgyakon III. fokú hídvizsgálat, tervezési feladatok elvégzése versenyeztetési eljárás Eljárás száma: BKV Zrt. AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2013. AJÁNLATI FELHÍVÁS Ajánlati felhívás Ajánlatkérő

Részletesebben

Versenyeztetési eljárás. Ajánlati felhívás. Eljárás száma: V-015/1-VJSZ/2012 Eljárás címe: Különböző típusú gömbcsuklók beszerzése

Versenyeztetési eljárás. Ajánlati felhívás. Eljárás száma: V-015/1-VJSZ/2012 Eljárás címe: Különböző típusú gömbcsuklók beszerzése Versenyeztetési eljárás Ajánlati felhívás Eljárás száma: V-015/1-VJSZ/2012 Eljárás címe: Különböző típusú gömbcsuklók beszerzése Budapest, 2012. november 14. AJÁNLATI FELHÍVÁS Ajánlatkérő neve: BKV Vasúti

Részletesebben

AJÁNLATTEVŐI NYILATKOZATOK

AJÁNLATTEVŐI NYILATKOZATOK 5. sz. melléklet a 30700/19944 /2017. számú anyag dokumentációjába AJÁNLATTEVŐI NYILATKOZATOK 1. sz. nyilatkozatminta N Y I L A T K O Z A T a Kbt. 66. (2) bekezdése alapján 1. rész (valamennyi ajánlattal

Részletesebben

Üzemanyag kutak és nyilvántartási rendszerük fejlesztése. versenyeztetési eljárás. Eljárás száma: BKV Zrt. 15/V-332/11.

Üzemanyag kutak és nyilvántartási rendszerük fejlesztése. versenyeztetési eljárás. Eljárás száma: BKV Zrt. 15/V-332/11. Üzemanyag kutak és nyilvántartási rendszerük fejlesztése versenyeztetési eljárás Eljárás száma: BKV Zrt. 15/V-332/11. AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2011. szeptember hó 08. nap AJÁNLATI FELHÍVÁS Ajánlati

Részletesebben

Nemzeti, Kbt Nyílt eljárás - EKR

Nemzeti, Kbt Nyílt eljárás - EKR ELJÁRÁS AZONOSÍTÓ ADATAI Nemzeti, Kbt. 115. Nyílt eljárás - E40 - Ajánlatkérő neve: Közbeszerzés tárgya: Pillér Pénzügyi és Számítástechnikai Kft. Vállalkozási szerződés a Pillér Kft. székhelyén levő irodaépület

Részletesebben

A kapcsolódó szolgáltatások részletes leírását a szerződés VII. fejezete tartalmazza.

A kapcsolódó szolgáltatások részletes leírását a szerződés VII. fejezete tartalmazza. 9. melléklet a 92./2011. (XII.30.) NFM rendelethez Összegezés az ajánlatok elbírálásáról 1. Az ajánlatkérő neve és címe: FŐKÉTÜSZ Fővárosi Kéményseprőipari Kft. 1067 Budapest, Eötvös utca 21. Kapcsolattartó:

Részletesebben

Ikt.sz.:768-9/2014 BESZERZÉSI FELHÍVÁS- telefonközpont beszerzésére A beszerzési felhívást Zsámbéki Polgármesteri Hivatal

Ikt.sz.:768-9/2014 BESZERZÉSI FELHÍVÁS- telefonközpont beszerzésére A beszerzési felhívást Zsámbéki Polgármesteri Hivatal Ikt.sz.:768-9/2014 BESZERZÉSI FELHÍVÁS- telefonközpont beszerzésére A beszerzési felhívást Zsámbéki Polgármesteri Hivatal közzétevő intézmény Címe: 2072 Zsámbék, Rácváros u. 2-4. Email: hivatal@zsambek.hu

Részletesebben

K i v o n a t. Biatorbágy Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. június 19-én megtartott zárt ülésének jegyzőkönyvéből

K i v o n a t. Biatorbágy Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. június 19-én megtartott zárt ülésének jegyzőkönyvéből K i v o n a t Biatorbágy Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. június 19-én megtartott zárt ülésének jegyzőkönyvéből Biatorbágy Város Önkormányzata Képviselő-testületének 100/2013. (06.19.) Öh.

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS 1. Az ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma (e-mail): Eötvös Loránd Tudományegyetem 1053 Budapest, Egyetem tér 1-3. Kapcsolattartó: Szabó Balázs Tel. +36-30 322 8766 Fax

Részletesebben

Budai Vár Csikós udvar - Nyugati kert területén épülő mélygarázs befejező kivitelezése - K

Budai Vár Csikós udvar - Nyugati kert területén épülő mélygarázs befejező kivitelezése - K Budai Vár Csikós udvar - Nyugati kert területén épülő mélygarázs befejező kivitelezése - K Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/118 Szerződés meghatározása: Vállalkozási szerződés Szerződés tárgya: Budai

Részletesebben

Ajánlattételi felhívás

Ajánlattételi felhívás Ajánlattételi felhívás A gyulai Harruckern-Wenckheim-Almásy-kastély földszinti ajándékbolt és kávézó bútorainak gyártása és szállítása tárgyban indított közbeszerzési eljáráshoz A) Ajánlatkérő: Neve: Gyulai

Részletesebben

Magyarország-Budapest: Szállítási szolgáltatások (kivéve szemétszállítás) 2015/S 238-432366

Magyarország-Budapest: Szállítási szolgáltatások (kivéve szemétszállítás) 2015/S 238-432366 1 / 9 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:432366-2015:text:hu:html Magyarország-Budapest: Szállítási szolgáltatások (kivéve szemétszállítás) 2015/S 238-432366 Magyar

Részletesebben

Lakiteleki Takarékszövetkezet pénzintézetnél vezetett számú számlájára. A munkálatok 50 %-ának az elkészülte és leigazolását követőe

Lakiteleki Takarékszövetkezet pénzintézetnél vezetett számú számlájára. A munkálatok 50 %-ának az elkészülte és leigazolását követőe Vállalkozási Szerződés amely létrejött egyrészről a Bács-Kiskun megyei Önkormányzat Kórháza (Kecskemét, Nyíri út 38.), mint megrendelő (a továbbiakban megrendelő),valamint a Balog és Balog Kft. (6000 Kecskemét,

Részletesebben

Speciális védőruha beszerzés AJÁNLATI FELHÍVÁS. Versenyeztetési eljárás. Eljárás száma: BKV Zrt. V-338/13. Budapest, 2014.

Speciális védőruha beszerzés AJÁNLATI FELHÍVÁS. Versenyeztetési eljárás. Eljárás száma: BKV Zrt. V-338/13. Budapest, 2014. Speciális védőruha beszerzés Versenyeztetési eljárás Eljárás száma: BKV Zrt. V-338/13 AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2014. Ajánlatkérő neve: AJÁNLATI FELHÍVÁS Ajánlati felhívás Budapesti Közlekedési Zártkörűen

Részletesebben

Ajánlattételi felhívás

Ajánlattételi felhívás Ajánlattételi felhívás egyszerű eljárás lefolytatására a Kbt. 299 (1) bekezdés b) pontja alapján tárgyalás tartásával I. Az ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma (e-mail): Tel: 458-4500/4924

Részletesebben

HÉV járművek átalakításának tervezése. Versenyeztetési eljárás. Eljárás száma: BKV Zrt. 15/VB-218/2013. AJÁNLATI FELHÍVÁS. Budapest, 2013.

HÉV járművek átalakításának tervezése. Versenyeztetési eljárás. Eljárás száma: BKV Zrt. 15/VB-218/2013. AJÁNLATI FELHÍVÁS. Budapest, 2013. HÉV járművek átalakításának tervezése Versenyeztetési eljárás Eljárás száma: BKV Zrt. 15/VB-218/2013. AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2013. Ajánlatkérő neve: AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapesti Közlekedési Zártkörűen

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS Az ajánlatkérő a Kbt. 251.. (2) bekezdés szerint az alábbiakban részletezett közbeszerzési eljárást kíván lefolytatni. Ajánlatkérő kéri az ajánlattevőket, hogy az ajánlattételi felhívásban

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZ E R Z Ő D É S

VÁLLALKOZÁSI SZ E R Z Ő D É S Amely létrejött egyrészről a Megrendelő, Megrendelő: Cégjegyzékszám: Bankszámlaszám Képviseli: a továbbiakban mint Megrendelő, másrészről Vállalkozó: Nyilvántartási szám: Statisztikai számjel: Bankszámlaszám:

Részletesebben

Magyarország-Budapest: Hídtervezési szolgáltatások 2015/S 018-028895. (Kiegészítés az Európai Unió Hivatalos Lapjához, 7.1.2015, 2015/S 4-004429)

Magyarország-Budapest: Hídtervezési szolgáltatások 2015/S 018-028895. (Kiegészítés az Európai Unió Hivatalos Lapjához, 7.1.2015, 2015/S 4-004429) 1/6 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:28895-2015:text:hu:html Magyarország-Budapest: Hídtervezési szolgáltatások 2015/S 018-028895 Magyar Közút Nonprofit Zrt., AK15427,

Részletesebben

I. Ajánlattételi felhívás

I. Ajánlattételi felhívás I. Ajánlattételi felhívás 1. Az ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma, e-mail címe: Országos Egészségbiztosítási Pénztár (OEP), Beszerzési, Üzemeltetési és Vagyongazdálkodási Főosztály, 1139

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS A Kbt (2) bekezdése szerint egyszerű eljárásra

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS A Kbt (2) bekezdése szerint egyszerű eljárásra AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS A Kbt. 251. (2) bekezdése szerint egyszerű eljárásra 1. Ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma és elektronikus levelezési címe /Kbt. 249. (2) bek. a.) pont/: Fővárosi Önkormányzat

Részletesebben

Harmonika közép és nagyjavítása

Harmonika közép és nagyjavítása Harmonika közép és nagyjavítása (BKV Zrt. T-429/16) KÖZBESZERZÉSI DOKUMENTUMOK II. KÖTET KÖZBESZERZÉSI ÚTMUTATÓ 2017. 1. Az ajánlat csomagolása 1.1. Ajánlattevőnek az ajánlatot borítékba vagy csomagolásba

Részletesebben

KÖZBESZERZÉSI DOKUMENTUMOK

KÖZBESZERZÉSI DOKUMENTUMOK KÖZBESZERZÉSI DOKUMENTUMOK 1/T/2018/SZTE Eszközbeszerzés a Szegedi Tudományegyetem részére a GINOP- 2.3.2-15-2016-00032 sz. projekt keretében tárgyú, nemzeti eljárásrendben folytatott hirdetmény nélküli

Részletesebben

S Z Á L L Í T Á S I S Z E R Z Ő D É S

S Z Á L L Í T Á S I S Z E R Z Ő D É S S Z Á L L Í T Á S I S Z E R Z Ő D É S Amely létrejött egyrészről a Kiskunlacháza Nagyközségi Önkormányzat Központi Konyha 2340 Kiskunlacháza, Rákóczi u. 12. szám alatti intézmény (képviselője Kovács Jánosné

Részletesebben

SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS

SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről a Gyógyír XI. Egészségügyi Szolgáltató Nonprofit Kft. (székhely: 1117 Budapest, Fehérvári út 12.; cégjegyzékszám: 01-09-913332; adószám: 21814097-2-43, képviseli:

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS a Kbt (2) alkalmazásával

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS a Kbt (2) alkalmazásával AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS a Kbt. 251. (2) alkalmazásával 1) Ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma és elektronikus levelezési címe: Szent Margit Rendelőintézet Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság

Részletesebben

Vállalkozási szerződés közétkeztetési feladatok ellátására Siófok Város Önkormányzata fenntartásában működő intézmények részére

Vállalkozási szerződés közétkeztetési feladatok ellátására Siófok Város Önkormányzata fenntartásában működő intézmények részére Siófok Város Önkormányzata (8600 Siófok, Fő tér 1.) AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS ÉS DOKUMENTÁCIÓ A Vállalkozási szerződés közétkeztetési feladatok ellátására Siófok Város Önkormányzata fenntartásában működő

Részletesebben

NYILATKOZATMINTÁK. Piactér felújítás Zsadányban TOP BS azonosító számú projekt keretében

NYILATKOZATMINTÁK. Piactér felújítás Zsadányban TOP BS azonosító számú projekt keretében ZSADÁNY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA (5537 Zsadány, Béke utca 82.) NYILATKOZATMINTÁK a Piactér felújítás Zsadányban TOP-1.1.3-15-BS1-2016-00027 azonosító számú projekt tárgyú közbeszerzési eljáráshoz 2018. TARTALOMJEGYZÉK

Részletesebben

AJÁNLATI FELHÍVÁS. 4. A közbeszerzés tárgya, és mennyisége: Az ELTE Biológiai Múzeum hűtés-fűtés korszerűsítése. Mennyiség: 22 db FC készülék

AJÁNLATI FELHÍVÁS. 4. A közbeszerzés tárgya, és mennyisége: Az ELTE Biológiai Múzeum hűtés-fűtés korszerűsítése. Mennyiség: 22 db FC készülék AJÁNLATI FELHÍVÁS 1. Az ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma (e-mail): Eötvös Loránd Tudományegyetem 1053 Budapest, Egyetem tér 1-3. Kapcsolattartó: Szabó Balázs Tel. +36-30 322 8766 Fax +36-1

Részletesebben

Eljárást megindító felhívás. a) az ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma, és honlap címe:

Eljárást megindító felhívás. a) az ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma,  és honlap címe: Eljárást megindító felhívás a) az ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma, e-mail és honlap címe: Hivatalos név és székhely: Oroszlány Város Önkormányzata, 2840 Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.,

Részletesebben

Tata Város Önkormányzata. A 3162/2 hrsz-ú patakmeder rekonstrukciója MELLÉKLETEK, NYILATKOZATMINTÁK

Tata Város Önkormányzata. A 3162/2 hrsz-ú patakmeder rekonstrukciója MELLÉKLETEK, NYILATKOZATMINTÁK Tata Város Önkormányzata MELLÉKLETEK, NYILATKOZATMINTÁK TARTALOMJEGYZÉK Iratjegyzék és iratminták 1. számú melléklet Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék (oldalszámokkal ellátva) (1. számú melléklet) Felolvasólap

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS l. Ajánlatkérő neve, címe, telefon-, telefax számai, e-mail címe: Neve: Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Címe: ll 02 Budapest Szent László tér 29. Címzettje: dr.

Részletesebben

SZTERÉNYI ÜGYVÉDI IRODA RECHTSANWALTSSOZIETÄT LAW FIRM

SZTERÉNYI ÜGYVÉDI IRODA RECHTSANWALTSSOZIETÄT LAW FIRM 1011 BUDAPEST, FŐ UTCA 14-18. E-mail útján a gazdaság szereplők részére Küldi: dr. Kovács Péter Balázs Tel: +36/30/27.92.902 Fax: +36/1/457 80 41 hc@szilioffice.hu Tárgy: 1. sz. kiegészítő tájékoztatás

Részletesebben

e-versenyeztetési eljárás Eljárás száma: BKV Zrt. V-161/16 AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2016.

e-versenyeztetési eljárás Eljárás száma: BKV Zrt. V-161/16 AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2016. BKV Zrt. MSZ EN ISO 50001:2012 szabvány szerint bevezetett energiairányítási rendszerének tanúsítói auditja, valamint kettő éven keresztüli felügyeleti auditja e-versenyeztetési eljárás Eljárás száma:

Részletesebben

AJÁNLATI FELHÍVÁS. Mentőszolgálat és orvosi ellátás biztosítása. versenyeztetési eljárás. Eljárás száma: BKV Zrt. 15/V-285/11.

AJÁNLATI FELHÍVÁS. Mentőszolgálat és orvosi ellátás biztosítása. versenyeztetési eljárás. Eljárás száma: BKV Zrt. 15/V-285/11. Mentőszolgálat és orvosi ellátás biztosítása versenyeztetési eljárás Eljárás száma: BKV Zrt. AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2011. augusztus 1. AJÁNLATI FELHÍVÁS Ajánlati felhívás Ajánlatkérő neve: Budapesti

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS 1. Az ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma (e-mail): Eötvös Loránd Tudományegyetem 1053 Budapest, Egyetem tér 1-3. Kapcsolattartó: Szabó Balázs Tel. +36-30 322 8766 Fax

Részletesebben

Pályázati felhívás. Pályázat tárgya. Pályázat jellege. Eljárás nyelve: Pályázati ajánlat beadási formája, benyújtás helye

Pályázati felhívás. Pályázat tárgya. Pályázat jellege. Eljárás nyelve: Pályázati ajánlat beadási formája, benyújtás helye Pályázati felhívás Pályázat tárgya Vilonya Község Önkormányzata pályázatot hirdet Vilonya Község teljes közigazgatási területére kiterjedően, a település új településfejlesztési koncepciójának, és településrendezési

Részletesebben

Tárgy: Takarításhoz használandó. vegyszerek beszerzése az egri Markhot Ferenc Oktatókórház és Rendelőintézet

Tárgy: Takarításhoz használandó. vegyszerek beszerzése az egri Markhot Ferenc Oktatókórház és Rendelőintézet Tárgy: Takarításhoz használandó vegyszerek beszerzése az egri Markhot Ferenc Oktatókórház és Rendelőintézet részére Kbt. 71. -a szerinti hiánypótlási felhívás és felvilágosítás kérés Tisztelt Ajánlattevők!

Részletesebben

KÖZBESZERZÉSI DOKUMENTUM. ELI-HU Kutatási és Fejlesztési Nonprofit Közhasznú Kft.

KÖZBESZERZÉSI DOKUMENTUM. ELI-HU Kutatási és Fejlesztési Nonprofit Közhasznú Kft. 1 KÖZBESZERZÉSI DOKUMENTUM az ELI-HU Kutatási és Fejlesztési Nonprofit Közhasznú Kft. által, az alábbi beszerzési tárgyban a közbeszerzésekről szóló 2015. évi CXLIII. törvény (Kbt.) 113. -a szerinti nyílt

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA NYOMDAI KIVITELEZÉSI SZOLGÁLTATÁSOK BESZERZÉSE

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA NYOMDAI KIVITELEZÉSI SZOLGÁLTATÁSOK BESZERZÉSE HIRDETMÉNY KÖZZÉTÉTELE NÉLKÜL INDULÓ TÁRGYALÁSOS ELJÁRÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA NYOMDAI KIVITELEZÉSI SZOLGÁLTATÁSOK BESZERZÉSE 1. AJÁNLATKÉRŐ NEVE, CÍME ÉS KAPCSOLATTARTÁSI PONTOK Hivatalos név: Barcika

Részletesebben

TARTALOMJEGYZÉK Iratjegyzék és iratminták

TARTALOMJEGYZÉK Iratjegyzék és iratminták NYILATKOZATMINTÁK TARTALOMJEGYZÉK Iratjegyzék és iratminták 1. számú melléklet Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék (oldalszámokkal ellátva) (1. számú melléklet) Nem szükséges az ajánlatban csatolni. Felolvasólap

Részletesebben

Országos Vízügyi Főigazgatóság (1012 Budapest, Márvány utca 1/D.) AJÁNLATTÉTELI DOKUMENTÁCIÓ. Nyilatkozatminták, formanyomtatványok

Országos Vízügyi Főigazgatóság (1012 Budapest, Márvány utca 1/D.) AJÁNLATTÉTELI DOKUMENTÁCIÓ. Nyilatkozatminták, formanyomtatványok Országos Vízügyi Főigazgatóság (1012 Budapest, Márvány utca 1/D.) AJÁNLATTÉTELI DOKUMENTÁCIÓ Nyilatkozatminták, formanyomtatványok a(z) Vállalkozási szerződés a Váli-völgy vízrendezési feladatai című projekt

Részletesebben

AJÁNLAT. Önkormányzati épületek felújítása Nyírparasznya községben. tárgyú közbeszerzési eljárás. Ajánlattevő neve: Ajánlattevő székhelye:

AJÁNLAT. Önkormányzati épületek felújítása Nyírparasznya községben. tárgyú közbeszerzési eljárás. Ajánlattevő neve: Ajánlattevő székhelye: IRATMINTA K AJÁNLAT Önkormányzati épületek felújítása Nyírparasznya községben tárgyú közbeszerzési eljárás Ajánlattevő neve: Ajánlattevő székhelye: AJÁNLAT TARTALOMJEGYZÉKE (a benyújtandó igazolások, nyilatkozatok,

Részletesebben