============================================================================

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "============================================================================"

Átírás

1 Úton-útfélen látott CS-ek, GS-ek Írta: Szpeti :43 Akkor ezt is áthoztuk. Ma olyan dél körül fekete GS a III.ker Lajos utcában? Én dudáltam a sárga GS-rõl :D Írta: Tito :08 Ma 18.00, 8-as ut, Veszprem hataraban, Fehervar fele, Alvaro es Shinin? Írta: alvaro :19 Dehogy, dolgoztam, 1800-kor még csak indultam hazafele, akkor se Veszprémig. Viszont Solton asszem láttam egy kék-barna(sárga?) CS-t, még a múlt vasárnap délután, végig követett minket, de amilyen faszán látok az új tükrökben, csak akkor azonosítottam, mikor továbbment a körforgóban, és egy pillanatra láttam az oldalát is. Dakar Szentendrén Írta: Csiga :23 Ma délután 7 óra felé Szentendrén a Vasúti Villasoron a 11-es felé kék-fehér Dakar!!! Hú ár jú? Vá: Dakar Szentendrén Írta: Tito :12 Csiga írta:: Ma délután 7 óra felé Szentendrén a Vasúti Villasoron a 11-es felé kék-fehér Dakar!!! Hú ár jú? Nem te voltal? Vá: Dakar Szentendrén Írta: NaSa :22 Akkor már én is kérdezek egyet Sok sok reggel találkozom szembõl egy kék st vel a kerszturi úton a X - XVII ker õ jön kifele én menek befele 7,45 körül ki lehet?

2 Írta: Lorka :02 Reggel CS az Árpihídon Budafelé. 7:57-kor. Írta: Lorka :38 Tegnap (06.18) UJU piros classic a clark ádáam környékén parkolt. Ma reggel 8:00 Árpád hídon pest felé fehér bömbi. Aztán meg Béke út frangepán sarok, piros classic, kékfekete kabi, szépen döngetett.. Írta: NaSa :01 Lorka mit csináltam rosszul? :-))))) a békén? Írta: Lorka :10 Neeem, nagyon szépen lavíroztál.;) (Én még csak 1 pálcás vagyok a 3000km motorozással, azért irígykedtem) Írta: NaSa :55 kösssz Írta: Csiga :35 Reggel 8:15 körül, Szentendre, Szentlászlói út végén a 11-es felé egy barna CSÉ, almazöld pólóban, napszemüveges bukóban, napszemü lennt, állrész fennt. Írta: Lorka :31 Ma reggel, Erzsébet híd alatt f650gs "ULA". Szépen félrehúzódtam a 4 kerekõ bömössel hogy a kolléga elférjen, aki távozott az Attila út felé.

3 Írta: Repesz :29 tegnapi napon Balaton déli part Siófok környéke sárga GS asszem két személlyel ki vót az? Én a Suzuki DéeL-lel vótam, mögöttem barátném a fekete Honda CB-vel. Írta: Lorka : ~16:15 Eger fehér classic 2 emberrel ~17:57 Szabadsághídról Batyifelé sárga GS szakállas sofõrrel, kék "pizzásdobozzal" :blink: Írta: Tito :21 szombaton egy ora korul feher dakar a budaorsi ikea falanak tamasztva. Írta: metrs :17 Repesz írta:: tegnapi napon Balaton déli part Siófok környéke sárga GS asszem két személlyel ki vót az? Én a Suzuki DéeL-lel vótam, mögöttem barátném a fekete Honda CB-vel. ÕÕÕ én jártam arra(felé)pályánõõõõ Írta: Repesz :12 jajj te maki hát nem vót fityma a gépen, meg hát felismertelek volna. Írta: metrs :01 Repesz írta:: jajj te maki hát nem vót fityma a gépen, meg hát felismertelek volna. És mi van ha lehúztam a fitymát... :D Írta: Repesz :34

4 ebbe inkább ne menjünk bele:laugh: Írta: Csiga :01 készen vagytok :D :D: :D Írta: abry :00 Vigyázz, ha egymás után többször huzogatod azt már matyizásnak hívják. Írta: Lorka :21 Fõ utcában körül, a Duna felõli oldalon a járdán középsztenderen egy kék gs. Írta: metrs :05 abry írta:: Vigyázz, ha egymás után többször huzogatod azt már matyizásnak hívják. Az sem rossz, csak ne én csináljam... ;) Írta: Kókusz :09 Pár napja útfélen ez a kék. Valaki? A koordináták: , Írta: metrs :19 Csiga!!! Tegnap ( ) 17:45 magassága M0, megyeri híd es M2 között gödöllõ irányába Te voltal? En jottem a tul oldalon de a belso savban. Írta: Csiga :20

5 metrs írta:: Csiga!!! Tegnap ( ) 17:45 magassága M0, megyeri híd es M2 között gödöllõ irányába Te voltal? En jottem a tul oldalon de a belso savban. Nope! Nem igazán lovagoltam arrafelé (sem) :) Írta: Lorka :03 Tegnap valaki vilkék GS-en a 6 úton budafok magasságában? Írta: s_abel :16 Múlt héten szombaton Tiszaföldváron a motoros találkozón szürke CS-t láttam. Valaki innen a fórumról? Írta: alvaro :15 Tegnap délután 2 tájt járt innen valaki CS-sel a 11-es felõl hegynek föl Pilisszentlászló fele? Valami nagyobb, talán 1200GS (mindenesetre aszimmetrikus, szögletes lámpás izé) nyomában jött az illetõ. Írta: Lorka :01 A család is látta, álltólag kiccsaj volt :D A héten lehet majd egy csodaszép sárgát látni majd arra :P Írta: metrs :12 Lorka írta:: A család is látta, álltólag kiccsaj volt :D A héten lehet majd egy csodaszép sárgát látni majd arra :P Tényleg! LEhet h megyek majd arra... :P :D :blink: :woohoo: :woohoo: Amugy nem volt valaki egy szürke 04'GS-sel tegnapelõtt Vodice-ben (Croatia) a kikötõben úgy óra magasságában horvát rendszámmal...? :huh: :huh:

6 Írta: Lorka :10 Ma gyöngyös után egy Sárga gs a sofjõr kék farmer fekete dzsekibe hadonászott. Jövetbe Aszódon találkoztunk. Valaki? Írta: Kókusz :44 Kókusz írta:: Pár napja útfélen ez a kék. Valaki? A koordináták: , Próbáltam egy kicsit hencegni, hogy merre jártam, de semmi reakció... Írta: alvaro :11 Kókusz írta:: Próbáltam egy kicsit hencegni, hogy merre jártam, de semmi reakció... Ezzel a kékkel e? Ha nem, akkor nem ér :P Írta: Kókusz :40 alvaro84 írta:: Kókusz írta:: Próbáltam egy kicsit hencegni, hogy merre jártam, de semmi reakció... Ezzel a kékkel e? Ha nem, akkor nem ér :P Sajnos nem a kékkel, hanem autóval :( Írta: alvaro :53 Mondjuk érdekes lenne végigmotorozni Ázsián, jól meg kéne válogatni, merre megy az ember. Nagyon vicces a monitoron nézni, ahogy Boormanék szívtak Mongóliában meg Szibériában, de élõben annyira nem kívánnám azt már. Valahol a kalandvágyam is befejezõdik. Írta: NaSa :11

7 jó lenne Írta: newmann :20 tegnap délután 16:00 körül láttam egy kék színû CS-t Gyõrben a kálvária úti vasúti átjárónál, ki lehetett az? Üdv.: Árpi Írta: Lorka :57 Mi egy kék GS-t láttunk tennap, ULA rendszámmal. Írta: Repesz :22 tegnap 25-én kb.13 körül az 5-ös úton Alsónémedi felett egy fekete st-t vagy classicot láttam. Írta: alvaro :18 Repesz írta:: tegnap 25-én kb.13 körül az 5-ös úton Alsónémedi felett egy fekete st-t vagy classicot láttam. Én pedig Fehérváron, a VOK elõtt egy sötétkéket, egy kicsit késõbb délután. Írta: alvaro :30 RW, téged láttunk ma délután a Sárkeresztúri úton? Írta: riskywhisky :20 Igen. Hadonásztam is rendesen, én felismertelek Titeket. Írta: alvaro :09 riskywhisky írta::

8 Igen. Hadonásztam is rendesen, én felismertelek Titeket. Bocs, épp máshol volt lekötve a figyelmem, így már csak akkor tudtam csápolni, mikor már egy vonalba értünk. Hát így. Írta: B.Laci :43 Sziasztok! Tegnap délután 16 óra körül a 6-os úton Budafoknál intettem egy sárga F 650 GS-en érkezõ motorosnak. Budapest felõl jött. Közületek volt valaki? Üdv: B.Laci Írta: metrs :07 B.Laci írta:: Sziasztok! Tegnap délután 16 óra körül a 6-os úton Budafoknál intettem egy sárga F 650 GS-en érkezõ motorosnak. Budapest felõl jött. Közületek volt valaki? Üdv: B.Laci Lehet én voltam...;) Milyen sisak volt? Utcai acerbis matt fekete? Írta: B.Laci :28 Elég sûrû volt a forgalom és mivel szembõl érkezett a motoros a sisakot nem figyeltem. Írta: metrs :30 B.Laci írta:: Elég sûrû volt a forgalom és mivel szembõl érkezett a motoros a sisakot nem figyeltem. De lehet h Lorka (vagy Kedvese) volt... ;) Írta: B.Laci :30 A "tegnap délután" az pontosan szeptember 3.-án volt.

9 Írta: newmann :48 A mùlt hetet Rómában töltöttem, és örömmel láttam, hogy rengeteg BMW-motor van náluk, köztük nagyon sok GS és néhány CS-t is láttam, gondoltam is, kéne írni ide, hogy nem-e valamelyikõtöket láttam :-). Egyébként meg is lepõdtem, hogy ennyi BMW van, a másik ami rengeteg volt Honda SH, csodálkoztam is, hogy hova tûntek a Piaggiok... Üdv.: Árpi Írta: Lorka :51 "Délután 16 óra körül a 6-os úton Budafoknál intettem egy sárga F 650 GS-en érkezõ motorosnak. Budapest felõl jött. Közületek volt valaki" rico jól mondja, Az én vótam, :D Írta: metrs :22 Ma 11:20 körül BAH csomópontnál Budaörs felé egy kék CS, aztán 12:30 körül ugyanott, ugyanarra ezüst CS... Ki ismer magára... :D Írta: dzsini :44 Titó! Nem téged láttalak ma délután a külsõ váci úton, a fehér szõcskével? Dzsini kérdezett!! Írta: Tito :42 dzsini írta:: Titó! Nem téged láttalak ma délután a külsõ váci úton, a fehér szõcskével? Dzsini kérdezett!! Apam, nagyon jo szemed van, en voltam! :) Antikvariumban voltam Ujpest-Kozpontnal! :) Tito beszelt! Írta: dzsini :45 Ma reggel egy fekete GS a Stadionnál!Érdekesen pepita bukóban!

10 az van ma! Írta: dzsini :18 Ma délután egy fehér CS a szentendrei úton hölgy lovassal? ;) Tito nem a párod volt? Írta: Tito :15 dzsini írta:: Ma délután egy fehér CS a szentendrei úton hölgy lovassal? ;) Tito nem a párod volt? Feher F650 Classic, a tobbi stimmel! :) Tito Írta: Tomi? :36 Szevasztok! Ma 12:50-kor a szentendrei úton kifelé menni, láttam egy F650GS Dakart as lehet,mert piros-kék színü volt.szerintem CSIGA lehetett, neki én úgytudom az van és Szentendrén lakik. Én is szentendrén lakom és szivesen összefutnék vele.nekem havi dakarom van,rá nézhetne mert tavaj októberbe vettem.dzsini már ment vele 1 kört.kiváncsi lennék más véleményére is.nektek már több tapasztalatok van F650GS terén.de szívesen találkoznék mással is Bp. és környékén.tudom lesz találkozó,akkor dolgozom éjjel-nappal.sajnos Tomi vótam Köszönöm! Írta: Tito :45 Tomi?72 írta:: Szevasztok! Ma 12:50-kor a szentendrei úton kifelé menni, láttam egy F650GS Dakart as lehet,mert piros-kék színü volt.szerintem CSIGA lehetett, neki én úgytudom az van és Szentendrén lakik. Én is szentendrén lakom és szivesen összefutnék vele.nekem havi dakarom van,rá nézhetne mert tavaj októberbe vettem.dzsini már ment vele 1 kört.kiváncsi lennék más véleményére is.nektek már több tapasztalatok van F650GS terén.de szívesen találkoznék mással is Bp. és környékén.tudom lesz találkozó,akkor dolgozom éjjel-nappal.sajnos Tomi vótam Köszönöm! szia Tomi, Pest kornyekiek eleg sokat szoktunk egyutt logni (ma is voltunk a hungaroringen a motoros nyilt napon), figyeld a Programok topicot, es a facebook csoportot! (f650.hu) Tito

11 Írta: Csiga :11 Tomi?72 írta:: Szevasztok! Ma 12:50-kor a szentendrei úton kifelé menni, láttam egy F650GS Dakart as lehet,mert piros-kék színü volt.szerintem CSIGA lehetett, neki én úgytudom az van és Szentendrén lakik. Én is szentendrén lakom és szivesen összefutnék vele.nekem havi dakarom van,rá nézhetne mert tavaj októberbe vettem.dzsini már ment vele 1 kört.kiváncsi lennék más véleményére is.nektek már több tapasztalatok van F650GS terén.de szívesen találkoznék mással is Bp. és környékén.tudom lesz találkozó,akkor dolgozom éjjel-nappal.sajnos Tomi vótam Köszönöm! Szia Tomi! Nem én voltam, idén egy métert se mentem még, remélem javul a tendencia. Van Pomázon is egy ugyanilyen Dakar... Én Dzsininek hiszek, ha azt mondta jó motor ;) Függetlenül ettõl szívesen találkozom veled és a vasról is dumálhatunk :) Én Izbégen lakom. Írj: h y d r o f o r kukac gmail pont com Írta: Tomi? :24 Szevasz Csiga! Jól tudom neked is olyan van? Én püspökmajori lakótelep alatti részen lakom.szerencsére én idén már 900km mentem esõ nélkül.neked is jó szezont! Meg mindenkinek! Kereslek majd! Tomi vótam Köszi! Írta: Tomi? :32 Tito írta:: Tomi?72 írta:: Szevasztok! Ma 12:50-kor a szentendrei úton kifelé menni, láttam egy F650GS Dakart as lehet,mert piros-kék színü volt.szerintem CSIGA lehetett, neki én úgytudom az van és Szentendrén lakik. Én is szentendrén lakom és szivesen összefutnék vele.nekem havi dakarom van,rá nézhetne mert tavaj októberbe vettem.dzsini már ment vele 1 kört.kiváncsi lennék más véleményére is.nektek már több tapasztalatok van F650GS terén.de szívesen találkoznék mással is Bp. és környékén.tudom lesz találkozó,akkor dolgozom éjjel-nappal.sajnos Tomi vótam Köszönöm! szia Tomi, Pest kornyekiek eleg sokat szoktunk egyutt logni (ma is voltunk a hungaroringen a motoros nyilt napon), figyeld a Programok topicot, es a facebook csoportot! (f650.hu) Tito Szia Tito! Sajnálom pedig ma még rá is értem volna,nem figyeltem eléggé! Szivesen lógnék én is veletek, ha rá érek,majd figyelek.

12 Köszi Írta: Csiga :59 Tomi?72 írta:: Szevasz Csiga! Jól tudom neked is olyan van? Én püspökmajori lakótelep alatti részen lakom.szerencsére én idén már 900km mentem esõ nélkül.neked is jó szezont! Meg mindenkinek! Kereslek majd! Tomi vótam Köszi! Igen, kék fehér, 2003-as. Van néhány egyedi ismertetõjegye, köztük pl hogy az elsõ villán fekete teleszkóp védõ neoprén található. Ha ilyen nincs, tuti nem én vagyok. Még van pár de most nem sorolom. :) Írta: Tomi? :08 Tomi?72 írta:: Tito írta:: Tomi?72 írta:: Szevasztok! Ma 12:50-kor a szentendrei úton kifelé menni, láttam egy F650GS Dakart as lehet,mert piros-kék színü volt.szerintem CSIGA lehetett, neki én úgytudom az van és Szentendrén lakik. Én is szentendrén lakom és szivesen összefutnék vele.nekem havi dakarom van,rá nézhetne mert tavaj októberbe vettem.dzsini már ment vele 1 kört.kiváncsi lennék más véleményére is.nektek már több tapasztalatok van F650GS terén.de szívesen találkoznék mással is Bp. és környékén.tudom lesz találkozó,akkor dolgozom éjjel-nappal.sajnos Tomi vótam Köszönöm! szia Tomi, Pest kornyekiek eleg sokat szoktunk egyutt logni (ma is voltunk a hungaroringen a motoros nyilt napon), figyeld a Programok topicot, es a facebook csoportot! (f650.hu) Tito Szia Tito! Sajnálom pedig ma még rá is értem volna,nem figyeltem eléggé! Szivesen lógnék én is veletek, ha rá érek,majd figyelek. Köszi Szia Tito! Tv Sztárok lettetek!!? Tegnap este a duna tv hiradóba, ma reggel az RTL hiradó ismétlésbe láttalak Téged meg 1 sárga GS-t.Erröl maradtam le,én is sztár lehettem volna.nem baj, most süt a nap ki,és megyek Dakarozni befelé a városba dolgaimat intézni. Mindenkinek JÓÓÓ gurulást!!! Írta: Tito :23

13 Tomi?72 írta:: Tomi?72 írta:: Szia Tito! Tv Sztárok lettetek!!? Tegnap este a duna tv hiradóba, ma reggel az RTL hiradó ismétlésbe láttalak Téged meg 1 sárga GS-t.Erröl maradtam le,én is sztár lehettem volna.nem baj, most süt a nap ki,és megyek Dakarozni befelé a városba dolgaimat intézni. Mindenkinek JÓÓÓ gurulást!!! Jajaja, MetRS Ricsivel (sarga GS) bepofatlankodtuk magunkat a legelso csoportba, az o kollegaja tartotta az oktatast. Innen a forumrol kint volt meg velunk Jano, Gyuszko, NaSa, Jivula, es az otletgazda MetRS :) Utana megkert a Hir TVs stab, hogy nyilatkozzak az ilyen szezonnyito treningekrol, leadtam egy nagyon penge, osszeszedett interjut a biztonsagrol, aztan a fejemhez kaptam, hogy mi lesz, ha anyam meglatja a hiradoban :) (egeszsegugyi okok miatt nem tudhatja meg, hogy motorozok :)) Ugyhogy amikor talalkoztunk megint a stabbal, akkor mondtam nekik, hogy megse adjak le a hiradoban :) Felajanlottam, hogy Ricsi szajaba adom a dumamat, es vegyek fel azt. Nnnna, ez le is ment a Hir teveben :) Szombaton is gurultunk egyet am! :) Demizson szolt, hogy menjek vele a Wallisba nadragot nezni, a kapuban talalkoztunk Gyuszkoval :) (mindketten 650 CS tulajok volt, de 850RT-re es R1200R-re frissitettek :)). Mivel nem volt cucc a BMW-nel, nyakunkba vettuk a varost, es bejartuk a Karasnat a Lehet ternel, az Euromotort a Lehel uton, a Motoroazist a Bosnyakon, es az IMET-et az Ulloin. Rendezett alakzatban, a szabalyokat majdnem mindig betartva kapitanykodtunk, elveztuk a napsutest, a forgalom sem volt veszes. :) Demizson majd tesz fel sisakkameras videot ide, es/vagy facebookra. :) Tito Írta: Tomi? :55 Tito írta:: Tomi?72 írta:: Tomi?72 írta:: Szia Tito! Tv Sztárok lettetek!!? Tegnap este a duna tv hiradóba, ma reggel az RTL hiradó ismétlésbe láttalak Téged meg 1 sárga GS-t.Erröl maradtam le,én is sztár lehettem volna.nem baj, most süt a nap ki,és megyek Dakarozni befelé a városba dolgaimat intézni. Mindenkinek JÓÓÓ gurulást!!! Jajaja, MetRS Ricsivel (sarga GS) bepofatlankodtuk magunkat a legelso csoportba, az o kollegaja tartotta az oktatast. Innen a forumrol kint volt meg velunk Jano, Gyuszko, NaSa, Jivula, es az otletgazda MetRS :) Utana megkert a Hir TVs stab, hogy nyilatkozzak az ilyen szezonnyito treningekrol, leadtam egy nagyon penge, osszeszedett interjut a biztonsagrol, aztan a fejemhez kaptam, hogy mi lesz, ha anyam meglatja a hiradoban :) (egeszsegugyi okok miatt nem tudhatja meg, hogy motorozok :)) Ugyhogy amikor talalkoztunk megint a stabbal, akkor mondtam nekik, hogy megse adjak le a hiradoban :) Felajanlottam, hogy Ricsi szajaba adom a dumamat, es vegyek fel azt. Nnnna, ez le is ment a Hir teveben :) Szombaton is gurultunk egyet am! :) Demizson szolt, hogy menjek vele a Wallisba nadragot nezni, a kapuban talalkoztunk Gyuszkoval :) (mindketten 650 CS tulajok volt, de 850RT-re es R1200R-re frissitettek :)). Mivel nem volt cucc a BMW-nel, nyakunkba vettuk a varost, es bejartuk a Karasnat a Lehet ternel, az Euromotort a Lehel uton, a Motoroazist a Bosnyakon, es az IMET-et az Ulloin. Rendezett alakzatban, a szabalyokat majdnem mindig betartva kapitanykodtunk, elveztuk a napsutest, a forgalom sem volt veszes. :) Demizson majd tesz fel sisakkameras videot ide, es/vagy facebookra. :)

14 Tito[/quo Szia Tito! Látom nem unatkoznak a TV Sztárok.:) Én ma motoroztam végig ezekek a boltokat összesen 11-et.Csizmát néztem, de végül nem vettem, mert végig akartam nézni mi van mennyiért.és most alszom rá 1-et 2? 3?. Írta: antons :19 Szia! Nekem is 2002-es Dakarom van. Írta: Bálint :03 Sziasztok tegnap 17 óra körül Dobogókõnél láttam egy kék Cs -ét ha jól néztem nõi sofõr volt :) :) Írta: Lorka :53 12-én pénteken 17,30 körül fekete GS a Szépvölgyi, Bécsi sarkánál éefelé menetben. U val kezdõdõ rszám. Írta: metrs :55 Lorka írta:: 12-én pénteken 17,30 körül fekete GS a Szépvölgyi, Bécsi sarkánál éefelé menetben. U val kezdõdõ rszám. Lorka! Majd nézd meg melyik (magyar felségjelzésû) motornak nem U-val kezdõdik a rendszáma...:woohoo: :woohoo: :woohoo: Írta: Lorka :01 Soha életemben fel nem tünt ez nekem. :D Akkor ULA, UJA vagy valami ilyesmi volt Írta: XY : án, szombaton dél körül a csorvási benzinkúton parkolt egy citromsárga GS. Chris Tar, nem te voltál?

15 Heni Írta: Holtind :50 Reggel, Budáról Pestre át a Rákóczi hídon egy mandarin GS-t vezetõvel futottam össze, egy darabig együtt mentünk. Innen valaki? :) Írta: Lorka :02 Ma bizony Hotlind társa összefutottunk Üllõin és egy jót dumáltunk. És el felejtettem mondani hogy igen szép karbantartott mocija volt nekije. Írta: Holtind :43 Részemrõl a szerencse! :) Jaja, nagyon frankók voltak a lámpáid, Lorka! Az üvegszálas visszajelzõt meg szabadalmaztatnod kéne hozzá. :) Írta: ChrisTar :44 Kit láthattam Csorváson átrobogni délután egy kék CS-en nagy fém dobozokkal?? :) Írta: CraSoli :42 ChrisTar írta:: Kit láthattam Csorváson átrobogni délután egy kék CS-en nagy fém dobozokkal?? :) Színre fújt egyedi, fém dobozokkal? :) Hmmm. Ki lehetett? Írta: ChrisTar :34 CraSoli írta:: ChrisTar írta:: Kit láthattam Csorváson átrobogni délután egy kék CS-en nagy fém dobozokkal?? :)

16 Színre fújt egyedi, fém dobozokkal? :) Hmmm. Ki lehetett? Norbi? :laugh: Írta: CraSoli :11 Vagy a klónja... :) Írta: ChrisTar :07 CraSoli írta:: Vagy a klónja... :) Én is õ rá tippeltem volna, csak gondoltam rákérdezek! :) Írta: mozso :39 Titó koma ma délután a Lurdy-háznál állt a piros lámpánál. Sasolt össze-vissza mi meg kicsi családdal majd kiestünk a teherautó ablakán, úgy integettünk. :) Írta: Tito :35 mozso18 írta:: Titó koma ma délután a Lurdy-háznál állt a piros lámpánál. Sasolt össze-vissza mi meg kicsi családdal majd kiestünk a teherautó ablakán, úgy integettünk. :) hihihihi! :) Írta: riskywhisky :25 Kecskeméten a repülõnap, illetve a laktanya fõbejáratánál a szombati nap végén ott állt Gyuszkó motorja az enyém mellett. Megismertem a sisakról. :-) Írta: Lorka :10 Augusztus 16. Délután 17:00 Körül a 3-as úton egy fekete classic. Hort abony környékén asszem. A hármas úton rendszeresen találkozok F650-el :P

17 Írta: Lorka : :05; Bp. Batyi Fekete bömös. UDB-... Írta: Lorka :29 Láttam ma egy dakart, egy sármos :silly: ifjú férj ült rajta, a Jászainál :) Írta: Tito :45 Lorka írta:: Láttam ma egy dakart, egy sármos :silly: ifjú férj ült rajta, a Jászainál :) En ugyanott, ugyanakkor lattam ott egy bringast! :) Tito Írta: Kókusz :40 Lorka írta:: :05; Bp. Batyi Fekete bömös. UDB-... Én pont akkortájt jártam arra fekete UDB-vel. Írta: Lorka :55 Ma déltàjt a pannonos törökbàlintos körforgónàl kék gs. Mentmintààllat Írta: CraSoli :18 Ma délután fél 5 körül Bajai híd lehajtójánál utolért egy sárga GS elöl Luxos/Lumenos (nemtom) LED tehnyikával az orrán. Én a fekete GS voltam aki a Centrum felé fordult a körforgalomból... Ugyanez a GS fél 6 körül Szegeden a Rakpart Felsõ Tisza parti végén jövögetett lefelé. Autó eltakart gyorsan... Na, megfejtés? :D

18 Írta: Wsserious :48 Tegnap délután fekete gs Balatonföldvár fesztivál hotel elõtt Írta: Lorka :43 Budapest ; 11:00 Lehel tér Piros lámpa Világos szörkésmetál F650gs UHA; vagy UHU :) Írta: Jivula :19 Lorka írta:: Budapest ; 11:00 Lehel tér Piros lámpa Világos szörkésmetál F650gs UHA; vagy UHU :) Vagy KÁÁR! Akkor a Varjú.Riaszd Nasát! :laugh: :laugh: :laugh: Írta: abry :34 Hétvégén vasárnap szlovákia hegyek közt. Ki lakik a hegyek közt? A Hegylakó. Igazi meglepi volt. A BajaTeam-os cimbikkel voltunk Perén, Péntektól - hétfõig. Írta: hegylako :44 Én is meglepõdtem, mert mikor utolértünk Titeket,olyan ismerõs volt az a kék BMW... Kérdeztem. honnan jöttetek, mondták Bajáról,tudtam Csak Te lehetsz. Merre jártatok? Mi egy Miskolc-Aggtelek-Dobsina-Stary Smokovec-Zdiar-Zakopane-Trstina-Lipótszentmiklós-Breznobánya-Tisovec- Rimaszombat-Miskolc kunkort mentünk szombat-vasárnap... A facebook-ra tettem képeket. Te is meg vagy videón... Írta: Lorka :08

19 Fekete Gs ma 1700kor a Mechwart ligetnél felfele. Uwa kék 1800kor a Margit-hidnàl Írta: Vadergabi :47 Ma ( ) dél körül járt valaki egy fekete GS-el Mátrafüred Sástó között?ha jól láttam sárga volt az ülés. :) Írta: Szpeti :18 Én egy Sárga ezüst GS-sel voltam, és én is találkoztam a fekete GS-sel, Sástó alatt, én mentem felfelé, õ pedig már lefelé jött. Írta: Vadergabi :15..ha legközelebb összefutunk, vendégem vagy egy csülökre Mátraházán. :) Írta: Ottó :57 Hétvégén Szolnokon fekete GS...Tisza hídon...ki lehet???:cheer: Írta: Lorka :11 Ma reggel ~8:30 körül piros GS, a leheltérnél. Oldaldobozolva, láthatóságiban a sofjõr. naki? Írta: Bálint :26 Sziasztok tegnap kb 12 óra körül Gárdonyban láttam két 650-GS-t Egy Világos kéket és egy fehéret:) Írta: Szpeti :15

20 Ma (vasárnap) 2-3 óra körül, acélkék CS, hosszú vöröses(barna?) hajú lány 3-as úton Gödöllõ felõl befelé Pestre, majd Sashalomnál jobbra át a hévátjárón :) Ki volt? Írta: f650gsmelcs :54 Fekete CS ma du 4-kor az Aréna elõtt a buszsávban? :) Írta: Lorka :46 Sarga gs mai nap a batyin 15:40kor. Neonzold sityak volt a mocison. Írta: CraSoli :42 Fekete GS sárga üléssel, ma délután Ásotthalmon??? Meg Mórahalmon, meg Szegeden? Meg... Ja, ez én voltam. :D Írta: metrs :43 Demizson! Vasarnap Premiernél..? ;) Írta: Tito :20 Lorka, ma reggel a Roosvelt teren, haromnegyed nyolc korul? Írta: Lorka :19 Siman lehet. Arra szoktam menni a 13. ba. :) Lathattalak vagy csak bamba voltam? Írta: Tito :46 Nem lathattal, a hidrol jottem le, amikor te a miniszterium elott voltal, a kabatodrol ismertelek meg.

21 Tito Írta: XY :50 29-én, szombaton a Fradi pálya elõtt délelõtt elhúzott egy sárga-szürke GS, én csak irigykedve bambultam a kocsiból. Vajon ki lehetett? Írta: f650gsmelcs :48 Ma reggel az Astóriánál egy világoskék GS? :) Írta: Cavalier :51 Tegnap délután Székesfehérváron ki járt rikítózöld mellényben+sisakban? :) Írta: riskywhisky :12 Mmmmm... én. Cavalier írta:: Tegnap délután Székesfehérváron ki járt rikítózöld mellényben+sisakban? :) Írta: Cavalier :01 Akkor helló! :D Én kocsival voltam, de jó az a cucc, nem lehet nem észrevenni. :) Írta: riskywhisky :10 B) Írta: Tito :26 Ma fel ketto korul kek CS, UKA rendszammal a Hold utcai piac elott, ket perccel kesobb egy gyertyas, acelkek GS

22 varakozott kanyarodasra a Bajzsyn, az Arany Janos utca metromegallonal, a Bankcenter fele. Tito Írta: dzsini :50 A múlt héten többször is láttam egy Dakart Fóton és környékén,netán közülünk valaki? Tegnap reggel a szentendrei úton egy fekete GS kolléga? Õ itt van köztünk?ha igen üdv Dzsini voltam! Írta: f650gsmelcs :33 Ma 1 felé a nyugati-lehel tér környékén fekete 650gs givi dobozzal? Írta: Tito :08 Az en talalataim: Fekete GS, sarga ulessel, szombaton kor a budaorsi Shell kuton Fekete GS, ma reggel BAH csomopontnal, kifele tartott 2001-es Dakar ma kor az V. keruleti Bankcenternel parkolt Kek GS, fekete GS, ezust CS, penteken kor a 6-os uton Paksnal, del fele mentek. (LOL) Tito Írta: Tito :30 Ma reggel ezzel a bandaval talalkoztam a Erzsebet teren. Compass expeditions. 1200GS-ek, 800GS-ek, 700-asok, voltak legalabb 10-en. Tito Írta: Lorka :50 Vazz, ez nem gyenge tàrsasàg...

23 Írta: Tito :23 A matekot meg se nezd. Írta: Bálint :26 Sziasztok Vasárnap Vértesacsán tizenhárom óra körül kb, 15 Bmw :) :) :) Valaki????? :) :) :) Üdv Bálint, Írta: Tito :48 Bálint85 írta:: Sziasztok Vasárnap Vértesacsán tizenhárom óra körül kb, 15 Bmw :) :) :) Valaki????? :) :) :) Üdv Bálint, passsz... :) Írta: metrs :32 Bálint85 írta:: Sziasztok Vasárnap Vértesacsán tizenhárom óra körül kb, 15 Bmw :) :) :) Valaki????? :) :) :) Üdv Bálint, Bálint! Sztem nézz krölü a programokban... ;) :P B) Írta: Bálint :38 :) :) :) Írta: Lorka :19 Ma 17:12. Szeremi epitesz sarokon egy csé Írta: Lorka :07 Piros gs. 18:05 etele

24 Írta: Lewy :03 szombat délelõtt Nyergesújfalun a Villa Negra elõtt egy sárga GS.Azt hittem hogy én vagyok az,de sajnos kocsival voltam.:cheer: Írta: Kókusz :55 Mostanában többször is láttam egy álrendõrt (angolt) boxerrel verekedni magát elõre a kocsisorban a Városmajor utcában vagy a Fasorban.:) Írta: XY :57 Ma végre kiderült, ki szaladgál Veszprémben egy ugyanolyan kék CS-sel, mint az enyém. Tory az, akivel egy f650.hu-s guruláson találkoztam, aztán sose. Eltûnt errõl az oldalról. Írta: Vadergabi :09 Sziasztok, Tegnap (okt.19.) du. 3-kor a 21-es úton a szurdokpüspöki elágazó környéken jött velem szemben egy sárga CS. Esetleg innen valaki? Írta: Tory :05 XY22 írta:: Ma végre kiderült, ki szaladgál Veszprémben egy ugyanolyan kék CS-sel, mint az enyém. Tory az, akivel egy f650.hu-s guruláson találkoztam, aztán sose. Eltûnt errõl az oldalról. Így van immár 6 éve rohagálok a Cs-el Veszprémben. Nem tüntem el csak ritkán jelentkezem be, általában csak olvasgatok. Írta: tsong :51 NO HALIHÓ. IMMÁRON HARMADSZOR F650-RE ÜLTEM.KEZDÕDÖTT EGY F650GS-EL, DE AZ ÁLLANDÓ KORMÁNYCSAPÁGY CSERE KISZIVTA A VÉREMET, IGY LECSERELTEM EGY XCHALLANGERE. EZ LETT VOLNA AZ EGYIK LEGJOBB MOTOROM, MEGBARÁTKOZVA SPÁRTAI MIVOLTÁVAL, DE AMIKOR GARMNISCHBÓL HAZAFELÉ LETEKEREDETT A VILLAHID NAGY ANYÁJA 160-NÁL FELTOLTA A MENETSZÉL A KUTYA TÁSKÁJÁRA, MEGVÁLTAM TÕLE.A SORS RÁÜLTETETT EGY CHOPPERRE, AMIT MOST ÁRULOK ÉS SOHA TÖBBET.NEKEM NAGYON NYUGDIJAS ÜGY VOLT.ÉPITETTEM IGY EGY CS-T AMI EGY ENDURÓ ELEJÉVEL BIR. A LÉNYEG MÁS A VÁZ, EZÉRT ITT NEM LESZ KORMÁNYCSAPÁGY ZÜR 30MM HOSSZABB MEGMARADT A KÉNYELEM ÉS ELTÜNT A LÁNC NYÜG IS.KÖNNYÜ TEREPE IGY IS ELMEGY BÁR MÉG NEM SIKERÜLT GUMIT VENNI RÁ, MIVEL 19" ILL. 17"-HOZ HEIDENAUT TALÁLTAM MELY

25 SZERINTEM CSÚSZIK MINT A KORCSOLYA.LASSAN JÕ A VIZSGA ÉS MÁR ÁLLITOM ÖSSZE A JÖVÕ ÉVI MENETRENDET TEHÁT ÜDV ÚJRA A BMW-SEKNEK. JA EGY MÁSIK JÓ DOLGOT IS SIKERÜLT CSINÁLNI AZAZ A KÉZ ZIZEGTETÕ RÁZÁST IS MEGOLDOTTAM ÚGY, HOGY GUMIÁGYBA KERÜLT A KROSS KORMÁNY ÉS GUMIÁGYBA FELTETTEM A KÉT SZÉLÉRE SZINTÉN GUMIBA KÉT NAGY KORMÁNYVÉGSÚLYT. FUTOTTAM EGY HÁROMSZÁZAT EGYBE ÉS NEM ÉREZTEM A ZSIBOGÁST Írta: dzsini :23 Ma a szentendrei szigeten,horányban a gáton egy dakar? Írta: Kókusz :09 Üdv újra F650-nel! Az állandó kormánycsapágycsere szopórollerre hogyan sikerült felülni? Nekem egyszer kellett cserélni 35k km-rel ezelõtt, még mindig OK. Kókusz Írta: tsong :03 NAGYON EGYSZERÜ VOLT AZ ESET.KIBORULTAM A CHOPPERTÓL, VETTEM MELLÉ EGY CRF ET. MAJD EGY SÉRÜLT CS-T ÜZLETNEK, DE SIKERÜLT BELÕLE EGY OLYAN ENDURÓT ÉPITENI, HOGY NEM ADOM EL MEGTARTOM. SZÓVAL EGY CS NINCS LÁNC PROBLÉMA, ÉS A NAGY FELFEDEZÉS 30 MM EL HOSSZABB A KORMÁNYCSAPÁGYHÁZ.OCSKA CSAPÁGGYAL SEM SZÉDELGETT MINT A GS.ÖSSZERAKTAM EGY 160MM ELSÕ TELÓT. ÁLL AZ ÚTON MINT A SZÖG.MARKOLAT, ÜLES FÜT,STB.SZÓVAL GROMEK A CUCC. A KUTYA IS BÕVEN ELFÉR.A GUMIKAT KÉNE CSERÉLNI LEHET TORZSÁRA JÁROM, NEM FEKTETEM LE AHOGY SZOKTAM. Írta: hegylako : es út kb 13ó30p valahol Süttõ magasságában. Kék Gs + kék RT+valami chopperféle. 2db 1200 GS-el voltunk ó körül Salgótarján kivezetõ,kék GS +2 valami, nem ismertem fel, mert a sövény útban volt(alacsonyak voltak) Itt már a saját GS-em nyergében voltam.. Vá: Találós kérdés régi motorosoknak Írta: Kókusz : ös Honda a Városmajor úton tegnapelõtt reggel. Vajon ki lehetett? Annyit elárulok, hogy a sárga dzsekin police felirat díszelgett... Vá: Találós kérdés régi motorosoknak Írta: Tito :11

26 Kókusz írta:: 125-ös Honda a Városmajor úton tegnapelõtt reggel. Vajon ki lehetett? Annyit elárulok, hogy a sárga dzsekin police felirat díszelgett... En tudom, LOL. Vá: Találós kérdés régi motorosoknak Írta: Jivula :09 Tito írta:: Kókusz írta:: 125-ös Honda a Városmajor úton tegnapelõtt reggel. Vajon ki lehetett? Annyit elárulok, hogy a sárga dzsekin police felirat díszelgett... En tudom, LOL. Dö mi zsón?:laugh: Vá: Találós kérdés régi motorosoknak Írta: Kókusz :11 Jivula írta:: Tito írta:: Kókusz írta:: 125-ös Honda a Városmajor úton tegnapelõtt reggel. Vajon ki lehetett? Annyit elárulok, hogy a sárga dzsekin police felirat díszelgett... En tudom, LOL. Dö mi zsón?:laugh: Úgy bizony! A helyes megfejtõk válaszhatnak egy üveg kézmûves sört, viszek párat. Üdv: Kókusz Írta: Csodaszarvas :53 Ma d.u. 15 óra körül sárga F650-GS, Budapest XXI. ker. Erdõsor u. - Festõ u. sarok, az óvodánál? (Én egy szakadt öreg V2-es Hondán lovagoltam nagy "T" betûvel a hátamon :-) Írta: Csodaszarvas :21 Ma reggel láttam egy fekete GS-t a budai alsó rakparton, a Batthyány-tér körül az aszfalton. Egy mentõ állt mellette, hordágyon emelték be a lovasát... Remélem nem érte túl nagy baj! Tud róla valaki valamit?

27 Írta: dzsini :07 Ma Egy fekete GS Szentendrén a fõiskola elõtti parkolóban?esetleg innen valaki?

Tavalyhoz hasonlóan megint adakoznunk kellene, hogy az f650.hu továbbra is tudjon mûködni.

Tavalyhoz hasonlóan megint adakoznunk kellene, hogy az f650.hu továbbra is tudjon mûködni. F650.hu támogatása Írta: ifa - 2009.05.07 10:50 Tavalyhoz hasonlóan megint adakoznunk kellene, hogy az f650.hu továbbra is tudjon mûködni. Az éves díja 12.000 Ft, ez lesz a harmadik évünk. Az eddigi adományok

Részletesebben

============================================================================

============================================================================ sárvédõtoldat Írta: hegylako13-2013.04.12 19:56 Sziasztok! Érdeklõdöm, nincs-e valakinek egy felesleges- Dakar elsõ sárvédõ toldata. illetve az a kérdésem, hogy ez minden további nélkül felszerelhetõ-e

Részletesebben

RMC motor Törökbálint: A BMW az egy marhára bonyolult motor, õk nem foglalkoznak vele.

RMC motor Törökbálint: A BMW az egy marhára bonyolult motor, õk nem foglalkoznak vele. Szervízbe, de hova?? Írta: vape - 2008.05.26 14:19 Hali! Egy 97-es f650 gépem van, és lenne egy pár dolog, amit meg kéne csinálni rajta. Nem akarok kontárkodni vele, ezért gondoltam, hogy szervízre bízom

Részletesebben

============================================================================

============================================================================ Motoros videók Írta: kolbányi - 2012.04.08 10:26 http://youtu.be/eqywo4cfkmy Szeretik, értik és tudják is! Írta: Tito - 2012.04.11 08:57 http://www.youtube.com/watch?v=_7e4vjvpon0&feature=related Írta:

Részletesebben

(Valamelyik admin kirakhatna egy 'videó beágyazása' gombot, hogy legalább egy képkockát lássunk a linkbõl. Kultúráltabb lenne.)

(Valamelyik admin kirakhatna egy 'videó beágyazása' gombot, hogy legalább egy képkockát lássunk a linkbõl. Kultúráltabb lenne.) Motoros videók Írta: Tito - 2011.12.17 10:12 Biztosan van köztünk rajtam kívül is olyan, aki szeret motoros videókat nézni. Bátorkodtam létrehozni ezt a topicot, gyûjtsük ide a legjobb youtube-os találatokat,

Részletesebben

============================================================================

============================================================================ Hátsó futómû Írta: NaSa - 2012.06.18 16:54 Kiszámoltam mennyi az anyagigénye gyári alkatrészekbõl a hanyagságnak. Az árak és cikkszámok az F650 funduro típushoz lettek kinézve! Ajánlanám mindenkinek, hogy

Részletesebben

============================================================================

============================================================================ Szabadonfutó Írta: dzsini - 2013.04.15 10:46 Bocsi srácok az új témáért de ilyen még nem van! A tünet a következõ volt: Nehezen forgat Nem indul be Fémes hang indítózásnál Indítózás közben kémény csattanó

Részletesebben

============================================================================

============================================================================ F650 Classic sajátosságok Írta: rebel56-2007.09.05 20:55 Sziasztok! Remélem nem gond, hogy új témát nyitok. Az új - GS, GS Dakar, CS - és a régi, 2000 elõtti modellek közt számos különbség van, így arra

Részletesebben

============================================================================

============================================================================ Márkatalálkozó 2011... Írta: metrs - 2011.05.01 17:54 Kedveskéim! Tudom, nem vagyok túl régi motoros a fórumon, de örülnék ha hozzá tudnék járulni egy "IHB" márkatalálkozóhoz. Amennyiben van reá igény

Részletesebben

============================================================================

============================================================================ Tavaszi ébresztés!! Írta: NaSa - 2012.01.31 09:43 Fék olaj csere? ( két évente muszáj ) Akku egyszeri kisütése és újra töltése? Gumik állapotának felülvizsgálata? Világítás és jelzõ fények ellenõrzése?

Részletesebben

============================================================================

============================================================================ Magyaregregy 2008 Május Írta: Dumdum - 2008.01.16 21:20 http://www.magyaregregy.hu/fooldal.php http://www.iranymagyarorszag.hu/info/magyaregregy/ http://mars.elte.hu/varak/magyaregregy/marevar.htm http://www.vendegvaro.hu/gen

Részletesebben

1. oldal. 2011. december 1.-31. között tervezett sebességellenőrző tevékenység

1. oldal. 2011. december 1.-31. között tervezett sebességellenőrző tevékenység 2011. december 1.-31. között tervezett sebességellenőrző tevékenység Nap Időpont Helyszín 1. 07.30-09.00 Bp. X. ker. Albertirsai út csütörtök 07.30-09.00 Bp. III. ker. Árpád fejedelem útja 07.30-09.00

Részletesebben

============================================================================

============================================================================ Márkatalálkozó, Délegyháza, 2012.08.04-05. Írta: abry - 2012.04.24 09:47 Nyár? A beígért halászlé július végén lehetne aktuális. Nagybaracskán van egy cimbim a tanyáján meg lehetne aludni (július vége

Részletesebben

============================================================================

============================================================================ xenon lámpa - segít? Írta: sattila - 2009.11.12 18:11 Sziasztok! Hirdetnek 20-26ezerért xenon lámpát motorokhoz. Lévén szerintem ez a motorom leggyengébb pontja, gondoltam meglepném magunkat Karácsonyra

Részletesebben

Ti hogy vagytok vele? én mindig nagyon örülök és majd leesek a motorról úgy integetek ha egy CS vagy GS jön szembe. Ma reggel pl. a felsõrakparton..

Ti hogy vagytok vele? én mindig nagyon örülök és majd leesek a motorról úgy integetek ha egy CS vagy GS jön szembe. Ma reggel pl. a felsõrakparton.. Úton-útfélen látott CS-ek, GS-ek Írta: Jano - 2008.06.26 11:58 Ti hogy vagytok vele? én mindig nagyon örülök és majd leesek a motorról úgy integetek ha egy CS vagy GS jön szembe. Ma reggel pl. a felsõrakparton..

Részletesebben

Szita Szilvia - www.magyarora.com 2004. II. Biztatás, bátorítás

Szita Szilvia - www.magyarora.com 2004. II. Biztatás, bátorítás I Biztatás, bátorítás I Biztatás, bátorítás Beszédpanelek és mintadialógusok - Ne izgulj, menni / sikerülni fog! - Ne butáskodj, menni / sikerülni fog! - Ne hülyéskedj, menni / sikerülni fog! - Ne félj,

Részletesebben

Erasmus+ Lengyelország

Erasmus+ Lengyelország Erasmus+ Lengyelország 2016.05.30.-2016.06.05. Hétfőn indultunk Lengyelországba vonattal, az út 8 óra hosszú volt. A vége felé mindenki unta már az ülést. Katowicénél át kellett szállni egy másik vonatra,

Részletesebben

Egy olyan problémával szeretnék hozzátok fordulni, amit sajnos nem sikerült egyedül megoldanom, remélem tudtok segíteni!

Egy olyan problémával szeretnék hozzátok fordulni, amit sajnos nem sikerült egyedül megoldanom, remélem tudtok segíteni! Hûtõfolyadék szivárgás Írta: cimbi - 2007.11.21 10:17 Sziasztok! Egy olyan problémával szeretnék hozzátok fordulni, amit sajnos nem sikerült egyedül megoldanom, remélem tudtok segíteni! Én egy 2002es évjáratú

Részletesebben

Nyelvhasználat. - Legyen szíves! - Egészségedre! - Gyere be! - Mit tetszik kérni? - Jó éjszakát! Melyik a helyes válasz? Jelöld be!

Nyelvhasználat. - Legyen szíves! - Egészségedre! - Gyere be! - Mit tetszik kérni? - Jó éjszakát! Melyik a helyes válasz? Jelöld be! Nyelvhasználat Kinek mondod? Írj a mondatok mellé 1-est, ha gyereknek, 2-est, ha olyan felnıttnek, akivel nem tegezıdsz (nem Szia-t köszönsz neki), és X-et, ha mindkettınek! (5 pont) - Legyen szíves! -

Részletesebben

Át szeretném alakítani a kofferrendszeremet és több verzió is felmerült - attól függõen hogyan tudnék megválni jelenlegi darabjaim egy részétõl.

Át szeretném alakítani a kofferrendszeremet és több verzió is felmerült - attól függõen hogyan tudnék megválni jelenlegi darabjaim egy részétõl. apró: doboztartók, dobozok Írta: rebel56-2008.12.23 14:58 Kellemes ünnepeket Mindenkinek! Át szeretném alakítani a kofferrendszeremet és több verzió is felmerült - attól függõen hogyan tudnék megválni

Részletesebben

============================================================================

============================================================================ Motoroscsizma Írta: Atti - 2007.12.20 12:18 Valami nem túl drága, de azért jó minõségû túracsizmát keresek, úgy 40 eft a felsõ határ. A nadrágot a csizma szárára húznám, szóval a nagy csatos modellek eleve

Részletesebben

VI. turnus (Kontaktnapok: szerda) Képzés időtartama: 2015. augusztus 24. - 2015. október 15.

VI. turnus (Kontaktnapok: szerda) Képzés időtartama: 2015. augusztus 24. - 2015. október 15. VI. turnus (Kontaktnapok: szerda) Képzés időtartama: 2015. augusztus 24. - 2015. október 15. Budapest, Balassagyarmat, Cegléd, Debrecen, Dunaújváros, Eger, Esztergom, Kaposvár, Kecskemét, Miskolc, Nyíregyháza,

Részletesebben

2014 Montenegro Albania.

2014 Montenegro Albania. 2014 Montenegro Albania. Tanúságok: sok a kereszt az út mellett hegyekben ez óvatosságra inthet bárkit. Aki bevállalós az ezeken az utakon könnyen rajta veszthet. Mínusz első nap. Délután 1kor indulok.

Részletesebben

============================================================================

============================================================================ Keresés Írta: supersonik911-2010.01.22 12:48 Most készülök venni agy GS-t.Szeretném a segtségeteket kérni,hogy hol lehetne hozzá pár dolgot beszerezni?túraplexi,dakaros elsõ sárvédõ,dobozok. Elõre is köszi,a

Részletesebben

RADNÓTHY SZABOLCS. A hullámlovas 2015.

RADNÓTHY SZABOLCS. A hullámlovas 2015. RADNÓTHY SZABOLCS A hullámlovas 2015. PROLÓGUS Rájöttem, hogy az élet tenger. Hogy érted? Egyszerre csendes és hangos. Viharos és morajló. Amikor a horizonton a végét keresed, rájössz, hogy se eleje, se

Részletesebben

Tizennegyedik lecke. nálam

Tizennegyedik lecke. nálam Tizennegyedik lecke Vendégségben Péter: Szeretettel üdvözöllek benneteket nálam. A kabátokat itt hagyhatjátok az előszobában. Juszuf: Köszönjük szépen. Ezt a kis bort neked hoztuk. Le kell venni a cipőt?

Részletesebben

Nyelvhasználat Kinek mondod? Írj a mondatok mellé 1-est, ha gyereknek, 2-est, ha olyan feln ttnek, akivel nem tegez

Nyelvhasználat Kinek mondod? Írj a mondatok mellé 1-est, ha gyereknek, 2-est, ha olyan feln ttnek, akivel nem tegez Nyelvhasználat Kinek mondod? Írj a mondatok mellé 1-est, ha gyereknek, 2-est, ha olyan felnıttnek, akivel nem tegezıdsz (nem Szia-t köszönsz neki), és X-et, ha mindkettınek! (5 pont) - Legyen szíves! 2

Részletesebben

Himmler Zsófia VARJÚFIVÉREK. Népmese-dramatizációk gyermekbábcsoportoknak. Himmler Zsófia Csemadok Művelődési Intézete, Dunaszerdahely

Himmler Zsófia VARJÚFIVÉREK. Népmese-dramatizációk gyermekbábcsoportoknak. Himmler Zsófia Csemadok Művelődési Intézete, Dunaszerdahely Himmler Zsófia VARJÚFIVÉREK Népmese-dramatizációk gyermekbábcsoportoknak Himmler Zsófia Csemadok Művelődési Intézete, Dunaszerdahely Forrás: Gyurcsó István Alapítvány Füzetek 14., Dunaszerdahely, 1999

Részletesebben

============================================================================

============================================================================ 1995-ös F 650 alkatrészek eladók Írta: duke620-2009.05.16 20:24 Sziasztok! Új vagyok itt, van egy 1995-ös F 650-em már 2 éve, de nem akar elkészülni így arra az elhatározásra jutottam, hogy szétbontom.

Részletesebben

Elsõ gurulás 2013 Írta: metrs :58

Elsõ gurulás 2013 Írta: metrs :58 Elsõ gurulás 2013 Írta: metrs - 2013.03.01 11:58 Hejhó Kispajtások! Azt gondolom, mi több, tudom és érzem - a zsigereimben -, hogy itt a tavasz!!!:woohoo: :woohoo: :woohoo: Jó szokásunkhoz hûen ilyenkor

Részletesebben

============================================================================

============================================================================ Kérdés Írta: ibinyuszi - 2008.01.02 17:57 Ki tudja, hogy a 2003-as CS 34 LE változatot, hogy lehet kinyitni? Írta: Jano - 2008.01.02 18:08 Kettõt ki kell belõle törölni, a harmadikat meg átírni a csevegésbe.

Részletesebben

Bútorfogantyúk. 1882-56 - fém. 1884-48 - fém. antik ezüst. antik ezüst. 1885-56 - fém. 1886-36 - fém. antik ezüst. antik ezüst.

Bútorfogantyúk. 1882-56 - fém. 1884-48 - fém. antik ezüst. antik ezüst. 1885-56 - fém. 1886-36 - fém. antik ezüst. antik ezüst. Bútorfogantyúk. 88- - fém 88-8 - fém antik ezüst 0000700 antik ezüst 0000700 9 9 9 8, 88- - fém 88- - fém 00007070 antik ezüst 00007080 7,,, 0 antik ezüst, 9 88-09 - fém antik ezüst 0000700 8 7 09 887-

Részletesebben

============================================================================

============================================================================ Mûszaki vizsga Írta: Atti - 2008.01.24 20:03 Májusban lejár a mûszakija a gépnek, így hamarosan esedékessé válik a dolog. Hogy megy ez, miket vizsgálnak? Mennyibe kerül? És mennyi idõbe telik? Tapasztalatokat

Részletesebben

Weekend Driver Fiesta Cup

Weekend Driver Fiesta Cup Weekend Driver Fiesta Cup 2014.09.21 Rapai Zoltán Karimo: Szia Rapus! Mid Ohio-ba értünk. Már szabadedzésen látszott, hogy izgalmas futam lesz, és szoros időmérő. Sikerült menned egy 2. időt előtted Gombár

Részletesebben

A készülékeket online és az alábbi boltjainkban tudod megvásárolni:

A készülékeket online és az alábbi boltjainkban tudod megvásárolni: A készülékeket online és az alábbi boltjainkban tudod megvásárolni: 1 Allée 1117, Budapest Október 23. u. 8-10 +36 20 6208 180 H-SZO: 10:00-21:00 V: 10:00-19:00 Astoria 1075, Budapest Károly krt. 3/a.

Részletesebben

Akit esetleg érdekel, az jelentkezzen, minél többen vagyunk, annál jobb az alkupoziciónk.

Akit esetleg érdekel, az jelentkezzen, minél többen vagyunk, annál jobb az alkupoziciónk. Nappali menetfény Írta: OrchidX - 2013.07.26 23:28 A fészbúkos csoportban felmerült, hogy többen is szeretnénk nappali menetfényt a járgányunkra. A német E-bay-en találtunk jó minõségûnek tûnõ, SMD LED-es

Részletesebben

Első szín (Osztályterem, a diákok ülnek, dr Wieser a hitoktató vezetésével folyik az óra) Rövid, de velős! Durva bűn a lopás?

Első szín (Osztályterem, a diákok ülnek, dr Wieser a hitoktató vezetésével folyik az óra) Rövid, de velős! Durva bűn a lopás? DRÁMAJÁTÉK TINIKNEK Vári Lili: A KULCS A történet egy vallási középiskolában játszódik. Szereplők: Tanár dr Wieser Tanár Brown Diákok: Jim, Larry, Jeff, Tom és Matthew Első szín (Osztályterem, a diákok

Részletesebben

Fityó néni és a drága aranyos szerelő bácsik

Fityó néni és a drága aranyos szerelő bácsik Fityó néni és a drága aranyos szerelő bácsik Több éves gyakorlattal fejlesztették tökélyre kifinomult praktikáik egész arzenálját. Kódszavaik tárháza régi, legendássá vált esetekből épült fel, ám legtöbbször

Részletesebben

További részletek késõbb, érdeklõdés, ötletek, felajánlások ezen a helyen lehetséges...!

További részletek késõbb, érdeklõdés, ötletek, felajánlások ezen a helyen lehetséges...! Szezonnyitó összetartás 2012 Írta: metrs - 2011.12.10 11:06 Kedves bajtársak! A szezonzárón felvetõdött, hogy összehozhatnánk egy "nyitobuli" jellegû eseményt. Kicsit pontosítva a dolgot: szezonnyitó disznótor...;)

Részletesebben

============================================================================

============================================================================ IV. Márkatalálkozó Szeged 2009 Írta: majsa - 2009.09.05 13:39 gesu73 írta: Mivel az össznépi szó finoman szólva nem sok mindenkit mozgatott meg, mit szólnátok ehhez: IV. Márkatalálkozó Szegeden! Idõpont:

Részletesebben

Gondoltam osszuk meg egymással ki-hol-mi jót evett (vagy ivott) motorozásai alkalmával!

Gondoltam osszuk meg egymással ki-hol-mi jót evett (vagy ivott) motorozásai alkalmával! Motortúrás kulinária Írta: Jano - 2011.03.27 07:46 isteni pizza Rómában a Trasteveren? Sültkolbász Leányfalun? Mics a Gyilkos-tónál? Végre igazi Croissant Nimes-ben? Gondoltam osszuk meg egymással ki-hol-mi

Részletesebben

Akárki volt, Te voltál!

Akárki volt, Te voltál! Mindenkinek annyi baja van, az annyi bajnak annyi baja van, hogy annyi baj legyen. A. E. Bizottság: Vaníliaálomkeksz Előszövegelés De sok gyerekfilmet meg kellett néznem a gyerekeimmel! Micsoda időpocsékolás

Részletesebben

2013. november 01.-30. között tervezett sebességellenőrző tevékenység

2013. november 01.-30. között tervezett sebességellenőrző tevékenység 1. oldal 2013. november 01.-30. között tervezett sebességellenőrző tevékenység Nap Időpont Helyszín 1 08.00-10.00 Bp. III. ker. Jeles u. péntek 08.00-10.00 Bp. IV. ker. Csíksomlyó u. 08.00-10.00 Bp. IX.

Részletesebben

Tervezett forgalomkorlátozások 2015 1/5

Tervezett forgalomkorlátozások 2015 1/5 Tervezett forgalom 2015 1/5 Jelmagyarázat: A forgalmi hatását ötfokú skálán jelöltük. 1 = nincs érdemi forgalmi hatása, 5 = jelentős forgalomkorlátozással jár. 1 2 3 4 5 I. kerület I. Clark Ádám tér 19

Részletesebben

Nyitva tartás ÁRUHÁZ Cím TPP pult H-Sz Szo

Nyitva tartás ÁRUHÁZ Cím TPP pult H-Sz Szo ÁRUHÁZ Cím TPP pult Nyitva tartás H-Sz CS P Szo V Ajka 8400 Ajka, Fő út 66. Aréna Plaza 1087 Budapest, Kerepesi út 9. Aréna Pláza 1087 Budapest, Kerepesi út 9. Baja 6500 Baja, Gránátos u. 11. Baja 6500

Részletesebben

Sorszám Áruház Megye Város Cím TESCO

Sorszám Áruház Megye Város Cím TESCO Sorszám Áruház Megye Város Cím TESCO 1 Tesco Veszprém Ajka 8400 Ajka, Fő út 66. 2 Tesco Bács-Kiskun Baja 6500 Baja, Gránátos u. 11. 3 Tesco Nógrád Balassagyarmat 2660 Balassagyarmat, Mikszáth Kálmán u.

Részletesebben

============================================================================

============================================================================ Szelephézag Írta: katibox - 2007.08.02 09:54 Sziasztok. Tudna nekem valaki segíteni szelep hézag ügyben? Jelenleg közel 28000km van a gépben (2001-es F650gs). Mikor kell állítani szelephézagot, honnan

Részletesebben

TEST IZ MAĐARSKOG JEZIKA

TEST IZ MAĐARSKOG JEZIKA Student's name : E-mail: Test štampajte i skeniranog ga vratite na e-mail office@centarzaedukaciju.com U slučaju da nemate tehničke mogućnosti, prihvata se i da na datu e-mail adresu pošaljete odgovore

Részletesebben

Lansinoh termékeket forgalmazó Rossmann üzletek

Lansinoh termékeket forgalmazó Rossmann üzletek 2740 Abony, Kossuth tér 4. 8400 Ajka, Szabadság tér 14. 2170 Aszód, Kossuth Lajos u. 15. 6500 Baja, Csermák Mihály tér 4. 2660 Balassagyarmat, Rákóczi út 34-36. 8230 Balatonfüred, Jókai M. út 17. 4060

Részletesebben

Bécsi út / Vörösvári út / Kamaraerdei Ifjúsági Park

Bécsi út / Vörösvári út / Kamaraerdei Ifjúsági Park 41 villamos menetrend és vonal térkép 41 Bécsi út / Vörösvári út / Váltás Teljes Weboldal Nézetre A 41 villamos vonal (Bécsi út / Vörösvári út / )9 útiránya van. Az átlagos hétköznapokon az üzemideje:

Részletesebben

Budapest Közút Zrt. kamera lista

Budapest Közút Zrt. kamera lista 0001 D Kálvin tér dóm Dóm FF - 47.489866 19.061722 0002 D Kálvin tér - Üllői út dóm Dóm FF - 47.489501 19.062255 0003 M Kálvin tér - Múzeum krt (MX10) Fix FF 3 47.489648 19.061582 0004 M Kálvin tér - villamos

Részletesebben

HIRDETMÉNY. a készpénzátutalási megbízás és postai számlabefizetési megbízás befizetésére alkalmas Automaták helyszíneiről

HIRDETMÉNY. a készpénzátutalási megbízás és postai számlabefizetési megbízás befizetésére alkalmas Automaták helyszíneiről HIRDETMÉNY a készpénzátutalási megbízás és postai számlabei megbízás beére alkalmas Automaták helyszíneiről Hatályos: 2019. március 01-től 1. Budapest 114 - Mammut posta 1024 Budapest, Lövőház utca 2-6.

Részletesebben

Ir.szám Település Kerület Megye 1870 Budapest 2 Pest 1870 Budapest 13 Pest

Ir.szám Település Kerület Megye 1870 Budapest 2 Pest 1870 Budapest 13 Pest Ir.szám Település Kerület Megye 1870 Budapest 2 Pest 1870 Budapest 3 Pest 1870 Budapest 13 Pest 1870 Budapest 8 Pest 1871 Budapest 19 Pest 1871 Budapest 21 Pest 1871 Budapest 11 Pest 1871 Budapest 22 Pest

Részletesebben

2014. február 01.-28. között tervezett sebességellenőrző tevékenység

2014. február 01.-28. között tervezett sebességellenőrző tevékenység 1. oldal 2014. február 01.-28. között tervezett sebességellenőrző tevékenység Nap Időpont Helyszín 1 09.00-11.00 Bp. XI. ker. Nagyszőlős u. szombat 09.00-13.00 Bp. XV. Ker. Régi Fóti út 10.00-12.00 M1

Részletesebben

============================================================================

============================================================================ Navigáció Írta: Jano - 2007.06.28 12:44 Kinek milyen tapasztalata van nav. készülékek terén? Esetleg valaki használt / látott már BMW Motorrad Navigatort? Szimpatikus kis gép, bluetooth-on keresztül még

Részletesebben

============================================================================

============================================================================ Elektromos mizériák Írta: rebel56-2007.10.27 10:27 Sziasztok! Tegnap este gurultam egyet, aztán egyszer csak minden elõjel nélkül eltûnt az elektromosság, leállt a motor (régi F650). 100 km-re otthontól,

Részletesebben

AKADÉMIAI KIADÓ KILIKI A FÖLDÖN OLDAL LECKE OLVASMÁNY HALLÁS UTÁNI GYAKORLAT. A pince A képek (Apu családja. Az unokatestvérek.

AKADÉMIAI KIADÓ KILIKI A FÖLDÖN OLDAL LECKE OLVASMÁNY HALLÁS UTÁNI GYAKORLAT. A pince A képek (Apu családja. Az unokatestvérek. OLDAL OLVASMÁNY HALLÁS UTÁNI GYAKORLAT 8 Sziasztok! 11 1. A furcsa idegen 32 2. Amia bajban van Meglepetés 56 3. A kincsesláda 76 4. Vásárolni megyünk 96 5. Kedves naplóm! A pince A képek (Apu családja.

Részletesebben

MagyarOK 1.: munkalapok 7

MagyarOK 1.: munkalapok 7 1. Dénes napirendje 6.30 6.35 Fél hétkor Dénes felkel. Hat óra harmincöt perckor már a fürdőszobában van. (Hideg vízzel zuhanyozik.) 7.00 Hét órakor Dénes kimegy a konyhába, és leül reggelizni. / Hét órakor

Részletesebben

Van néhány motoros cuccom amikre nincs szükségem, de hátha kellenek valakinek vagy cserélne. Feleslegeim irányárral:

Van néhány motoros cuccom amikre nincs szükségem, de hátha kellenek valakinek vagy cserélne. Feleslegeim irányárral: Motoros mindenféléim Írta: gyori4-2009.02.18 18:05 Van néhány motoros cuccom amikre nincs szükségem, de hátha kellenek valakinek vagy cserélne. Feleslegeim irányárral: -kb. 100 db. auto-motor 60-as 70-es

Részletesebben

Varga Péter színes fotója a Képtár mellékletben

Varga Péter színes fotója a Képtár mellékletben Varga Péter: Skandinávium Varga Péter színes fotója a Képtár mellékletben Rügyek 3253 Varga Péter Ah, fehér ember Bárcsak elég vér lenne a pucámban, s lefotóznám! Egy börtönszerű, szürke, magas kerítéssel

Részletesebben

Hitman TANDORI DEZSÕ. 14 tiszatáj

Hitman TANDORI DEZSÕ. 14 tiszatáj 14 tiszatáj TANDORI DEZSÕ Hitman Hitman nincs a szótárban, a szótárban nincs. De hát ember nem ad lónak olyan nevet, hogy Úgy Jól Ötvenen Túl. Nem ad, öreg, lónak ember olyan nevet, hogy... mondom. Mondja

Részletesebben

Kiss Ottó. A nagypapa távcsöve

Kiss Ottó. A nagypapa távcsöve Kiss Ottó A nagypapa távcsöve ITT VANNAK A NAGYIÉK Itt vannak a nagyiék, megjöttek! Két hétre. Fogalmam sincs, hogy mit lehet majd velük addig csinálni. 3 A NAGYPAPA UGYANOLYAN A nagypapa ugyanolyan, mint

Részletesebben

Az Igazi Ajándék. Máté és a sárkány. Táblácska Megismételhetetlen alkalmakra copyright

Az Igazi Ajándék. Máté és a sárkány. Táblácska Megismételhetetlen alkalmakra copyright Az Igazi Ajándék Máté és a sárkány Táblácska Megismételhetetlen alkalmakra copyright 2011-2013 www.tablacska.hu 1 Egyszer volt, hol nem volt, még az Óperenciás tengeren is túl, még az üveghegyen is túl,

Részletesebben

Galambos Gábor, a Juhász Gyula Tanárképző Főiskolai Kar főigazgatója (2001 March 01, Thursday) - Munkatársunktól

Galambos Gábor, a Juhász Gyula Tanárképző Főiskolai Kar főigazgatója (2001 March 01, Thursday) - Munkatársunktól Galambos Gábor, a Juhász Gyula Tanárképző Főiskolai Kar főigazgatója (2001 March 01, Thursday) - Munkatársunktól Amióta én vagyok a fõigazgató, kell, hogy látsszon az, hogy nagyobb rend van. Ez szép lassan

Részletesebben

Az autót vezető 21 éves, a mellette ülő 31 éves (az autó tulajdonosa), s a hátsó ülésen helyet foglaló 18 éves férfi a helyszínen életét vesztette.

Az autót vezető 21 éves, a mellette ülő 31 éves (az autó tulajdonosa), s a hátsó ülésen helyet foglaló 18 éves férfi a helyszínen életét vesztette. Létrehozta KesztHelyi Létrehozva: 2008-12-06 22:33 [1] Három ember veszítette életét a 76-os úton Sármellék és Fenékpuszta között abban a közúti balesetben, amit hajnalban észlelt egy autós. Az áldozatok

Részletesebben

>> Váckisújfalu (38,2 Km) >> Galgamácsa (41,2 Km) 0,55 tarts jobbra 7,71 Galga- 0,46 Galgagyörk, Aszód 41,66 fel a kerékpárútra és menj át a

>> Váckisújfalu (38,2 Km) >> Galgamácsa (41,2 Km) 0,55 tarts jobbra 7,71 Galga- 0,46 Galgagyörk, Aszód 41,66 fel a kerékpárútra és menj át a Budakalász Itiner: BRM300 Pilis kerülő Tel.:+36 30 393 2717 A RAJT ÉS AZ 1. ELLENŐRZŐPONT (Nógrádsáp) KÖZÖTT Budapest Indulj el a főútól a Duna irányába a gyalog és kerékpárúton. 0,26 Fót, M2 13,87 0,36

Részletesebben

============================================================================

============================================================================ Teleszkópok, teló olaj, szerelés Írta: Konca - 2007.07.17 20:18 Egy tapasztalatot megosztanék veletek. Az összes BMW teló olaja 5W!!! Én Liqui Moly olajat vettem (az õ gyári katalógusából néztük ki az

Részletesebben

Fogaras 2013, csak röviden:

Fogaras 2013, csak röviden: Fogaras 2013, csak röviden: Egy gyors kört tettünk a Fogarasokba a hétvégén (megtoldva kicsit). Meghívott voltam egy helyi csapat túrájára. Vegyes csapat, van minden, Vara,GS, TDM meg HD több is.. gondoltam

Részletesebben

EUROPEAN CONSORTIUM FOR THE CERTIFICATE OF ATTAINMENT IN MODERN LANGUAGES NYELVVIZSGA-BIZONYÍTVÁNY MODERN NYELVEK ISMERETÉRŐL MAGYAR

EUROPEAN CONSORTIUM FOR THE CERTIFICATE OF ATTAINMENT IN MODERN LANGUAGES NYELVVIZSGA-BIZONYÍTVÁNY MODERN NYELVEK ISMERETÉRŐL MAGYAR Centre Number Vizsgaközpont száma.... Candidate No. Vizsgázó száma EUROPEAN CONSORTIUM FOR THE CERTIFICATE OF ATTAINMENT IN MODERN LANGUAGES NYELVVIZSGA-BIZONYÍTVÁNY MODERN NYELVEK ISMERETÉRŐL For Examiners'

Részletesebben

Demjén Ferenc: Felnőtt gyermekek

Demjén Ferenc: Felnőtt gyermekek Demjén Ferenc: Felnőtt gyermekek 1. Ugye voltál gyermek, Mi most is vagy Lerohantak az évek, az idő elhagy. Bámuló szemmel, újra nyíló szívvel játssz mindent át. Mit az élet kínált neked. Felnőtt lettél,

Részletesebben

Hangos mesék, versek és ismeretterjesztő cikkek a szövegértés fejlesztésére. Pirosmalac. Hangos mese

Hangos mesék, versek és ismeretterjesztő cikkek a szövegértés fejlesztésére. Pirosmalac. Hangos mese Varázsbetű Mesetár Hangos mesék, versek és ismeretterjesztő cikkek a szövegértés fejlesztésére http://varazsbetu.hu/mesetar Pirosmalac Hangos mese (A hanganyag itt található: http://varazsbetu.hu/mesetar/pirosmalac)

Részletesebben

Van egy eladó fiatal F650GS. A tulajjal a héten találkozom, s akkor megnézem a gépet. Egyelõre az infók róla:

Van egy eladó fiatal F650GS. A tulajjal a héten találkozom, s akkor megnézem a gépet. Egyelõre az infók róla: Eladó motorok Írta: ifa - 2007.07.24 15:34 Van egy eladó fiatal F650GS. A tulajjal a héten találkozom, s akkor megnézem a gépet. Egyelõre az infók róla: Színe: piros Évjárat: 2006. május Tulajdonos: elsõ,

Részletesebben

Főnixmadár. A hazugság polipkarjai

Főnixmadár. A hazugság polipkarjai Főnixmadár A hazugság polipkarjai Előszó A könyv igaz történet, a szerző által megélt és felidézett eseményeken alapul. Egy történet két lélek egymásra találásáról, amelyet a hazugság polipkarjai tartanak

Részletesebben

Tegezés, magázás. Tegeződés: a beszélgetőpartnerünknek azt mondjuk, hogy te. Tegezünk: barátokat családtagokat gyerekeket és (legtöbbször) kollégákat

Tegezés, magázás. Tegeződés: a beszélgetőpartnerünknek azt mondjuk, hogy te. Tegezünk: barátokat családtagokat gyerekeket és (legtöbbször) kollégákat Tegezés, magázás 1 ) Alapszabályok Tegeződés: a beszélgetőpartnerünknek azt mondjuk, hogy te. Tegezünk: barátokat családtagokat gyerekeket és (legtöbbször) kollégákat Magázódás: a beszélgetőpartnerünknek

Részletesebben

Yamaha XT1200Z Super Ténéré 2010 (First edition)

Yamaha XT1200Z Super Ténéré 2010 (First edition) Yamaha XT1200Z Super Ténéré 2010 (First edition) Hejj, azok a szlovák szerpentinek a NagyFátrán, amiket ısi motoros regék szerint reggelente fel is sepernek! Ez magában egy élmény, de ha hozzáteszem, hogy

Részletesebben

============================================================================

============================================================================ F 650 CS, avagy : minden ami SCARVER Írta: akkudoki - 2008.04.07 11:55 Dumdum írta: "Javallom hogy erre a témára nyíssatok egy "cs" topicot Nem kötekszem hansúlyozom!" A Scarver szó jelentésérõl volt szó,

Részletesebben

2015. július hónapra tervezett sebességmérések. Dátum (nap) Mérés tervezett ideje Mérés tervezett helye

2015. július hónapra tervezett sebességmérések. Dátum (nap) Mérés tervezett ideje Mérés tervezett helye 13000/6647/6/2015.ált. 2015. július hónapra tervezett sebességmérések Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Dátum (nap) Mérés tervezett ideje Mérés tervezett helye Július 1. (szerda) 10.00-12.00 Budaörs, Kinizsi

Részletesebben

KÖSZÖNJÜK, JÓL VAGYUNK MIKULÁS RALLY ÖSSZEFOGLALÓ

KÖSZÖNJÜK, JÓL VAGYUNK MIKULÁS RALLY ÖSSZEFOGLALÓ KÖSZÖNJÜK, JÓL VAGYUNK MIKULÁS RALLY 2009 - ÖSSZEFOGLALÓ A Mikulás Rali első gyorsasági szakaszáról mentővel kellett elszállítani Bacigál Igort. Pethő István navigátorának egy ugrató után szorult be a

Részletesebben

FARKAS KATALIN. Félvér Tigris. Derna krónikák 1.

FARKAS KATALIN. Félvér Tigris. Derna krónikák 1. FARKAS KATALIN Félvér Tigris Derna krónikák 1. 1. Meglepetés A mai napom is ugyanúgy kezdődött, mint minden hétköznapom. Kicsit morcosan keltem fel, unottan ettem meg a reggelit, lassan öltöztem fel és

Részletesebben

Hűvösvölgy / Városház tér

Hűvösvölgy / Városház tér 56 villamos menetrend és vonal térkép 56 Hűvösvölgy / Városház tér Váltás Teljes Weboldal Nézetre A 56 villamos vonal (Hűvösvölgy / Városház tér)5 útiránya van. Az átlagos hétköznapokon az üzemideje: (1)

Részletesebben

Lázár Éva AJÁNDÉK. regény

Lázár Éva AJÁNDÉK. regény Lázár Éva AJÁNDÉK regény Az élet furcsa játéka, a beletörődés és a küzdelem. A belső és külső lélek harca. A féltés, a halál, a megértés, a szeretet és az elfogadás játéka. Egy lány lelki tusája, a család

Részletesebben

F650.hu. Itt egy szemetesben várt az elsõ globalista benyomás Szlovákiáról, egy újságlap: magyar cím alatt kínai szöveg, hurrá!

F650.hu. Itt egy szemetesben várt az elsõ globalista benyomás Szlovákiáról, egy újságlap: magyar cím alatt kínai szöveg, hurrá! Tátrai villámtúra Szerzõ Alvaro Ezúttal úgy döntöttünk, hogy egy viszonylag olcsó rövid kiruccanást szervezünk a Magas-Tátrába, mert ott még nem jártunk. Más helyeken bajban voltunk a neten át hirtelen,

Részletesebben

III. osztály 1 Orchidea Iskola IV. Matematika verseny 2011/2012 II. forduló

III. osztály 1 Orchidea Iskola IV. Matematika verseny 2011/2012 II. forduló III. osztály 1 Orchidea Iskola IV. Matematika verseny 2011/2012 II. forduló 1. Mennyi az eredmény 15+17 15+17 15+17=? A) 28 B) 35 C) 36 D)96 2. Melyik szám van a piramis csúcsán? 42 82 38 A) 168 B) 138

Részletesebben

============================================================================

============================================================================ Hûtés Írta: navigator - 2008.07.01 13:13 friss tapasztalat - lehet h csak nekem, de hátha másnak is jótanács: tegnapelõtt éjjel majdnem a garázs elõtt kigyulladt a hûtõvíz piros visszajelzõ lámpája - és

Részletesebben

1. oldal 2013. szeptember 01.-30. között tervezett sebességellenőrző tevékenység Nap Időpont Helyszín 1. 07.30-09.15 Bp. III. ker. Határ út (30 km/h övezet) vasárnap 08.30-10.30 Bp. XV. Ker. Régi Fóti

Részletesebben

BKK FUTÁR helyszínek. IV. Megállóhelyi kijelző és hangszóró Újpest-Városkapu M IV. Megállóhelyi kijelző és hangszóró Rákospalota-Újpest vasútállomás

BKK FUTÁR helyszínek. IV. Megállóhelyi kijelző és hangszóró Újpest-Városkapu M IV. Megállóhelyi kijelző és hangszóró Rákospalota-Újpest vasútállomás Kerület Kategória Helyszín publikus megnevezése I. Megállóhelyi kijelző és hangszóró Batthyány tér M H I. Megállóhelyi kijelző és hangszóró Clark Ádám tér I. Megállóhelyi kijelző és hangszóró Déli pályaudvar

Részletesebben

VEKOP kódszámú Mikro-, kis-, és középvállalkozások versenyképességének növelése Pest megyében Hitelprogramban résztvevő MFB Pontok listája

VEKOP kódszámú Mikro-, kis-, és középvállalkozások versenyképességének növelése Pest megyében Hitelprogramban résztvevő MFB Pontok listája VEKOP-1.2.3-16 kódszámú Mikro-, kis-, és középvállalkozások versenyképességének növelése Pest megyében Hitelprogramban résztvevő MFB Pontok listája Közép-Magyarország Budapest 1015 Budapest Hattyú utca

Részletesebben

Rohantam, szívem a torkomban dobogott, világosbarna hajamat a szél borzolta. Barna szemem könynyezett a széltől. Adrenalinszintem a magasban szökött.

Rohantam, szívem a torkomban dobogott, világosbarna hajamat a szél borzolta. Barna szemem könynyezett a széltől. Adrenalinszintem a magasban szökött. C. A. Tűréshatár 0 Rohantam, szívem a torkomban dobogott, világosbarna hajamat a szél borzolta. Barna szemem könynyezett a széltől. Adrenalinszintem a magasban szökött. El kellett érnem a Szentpétervárra

Részletesebben

ORSZÁGOS KÖZTERÜLETI PARKOLÁSI ZÓNAADATBÁZIS

ORSZÁGOS KÖZTERÜLETI PARKOLÁSI ZÓNAADATBÁZIS Város Zóna Szezon Üzemidő Üzemidő Üzemidő Hétfő - Péntek Szombat Vasárnap Max. parkolási idő Személygépkocsi díj Megjegyzés Budapest I. KERÜLET 3016 01.02-12.23 180 perc 440 Ft/óra Budapest I. KERÜLET

Részletesebben

Település Táv. (km) Útirány Össz táv. Öreg-tó Club Hotel (recepció) Indulj az 1-es számú főút felé 1,48 Úny 41,93 Únyon 0,07 0,07 0,42 42,35

Település Táv. (km) Útirány Össz táv. Öreg-tó Club Hotel (recepció) Indulj az 1-es számú főút felé 1,48 Úny 41,93 Únyon 0,07 0,07 0,42 42,35 Tatán Tarjánban Szomoron Dunazug 202 ITINER (TEL.: +3630 393 27 17) Az első ellenőrzőpontig (Dág) 0,23 kerékpárút (a főúttal párhuzamos) 0,3 1,99 (balra tarts a buszmegállónál) 35,86 1,2 (kerékpárút vége)

Részletesebben

garmadát. Abban sem volt nagy köszönet, ahogy cseperedtem, mert, ami rosszat elképzelhet az ember, azt én mind véghezvittem: a macska talpára

garmadát. Abban sem volt nagy köszönet, ahogy cseperedtem, mert, ami rosszat elképzelhet az ember, azt én mind véghezvittem: a macska talpára Mire megvirrad... Julis! Julis! Asszony! Csak nem hagy békén, s én áldozatként, hogy szabaduljak tőle, elvonulok, mint a nagyokosok, tollat veszek a kezembe, azzal ámítom őnagyságát, hogy úr lettem, ahogy

Részletesebben

Natúr modullal rendelkező dm üzletek

Natúr modullal rendelkező dm üzletek 1053 Budapest, Királyi Pál u. 20. B 1011 Budapest, Batthyány tér 5-6. 1021 Budapest, Hűvösvölgyi út 138. 1024 Budapest, Lövőház utca 1-5. Mamut II. 1027 Budapest, Margit krt. 50-52. 1026 Budapest, Pázsit

Részletesebben

Generációról generációra száll a lovak szeretete Közzétéve itt: magyarmezogazdasag.hu az Agrárhírportál (

Generációról generációra száll a lovak szeretete Közzétéve itt: magyarmezogazdasag.hu az Agrárhírportál ( Utam a Pest megyei Pilis felé vezetett, amelynek központjához érve, majd onnan alig pár száz métert megtéve festői környezetben találtam magam: innen ered a Tisza vízgyűjtő területéhez tartozó Gerje-patak,

Részletesebben

Tizenötödik lecke. ágyad nagyapam családja. felesége, nagyapam. kislánya nagynénem

Tizenötödik lecke. ágyad nagyapam családja. felesége, nagyapam. kislánya nagynénem Tizenötödik lecke Családi kép Te, Gergely, mindig meg akarom kérdezni, csak elfelejtem: kik vannak azon a nagy képen az ágyad fölött? Ja, azok, azon a régi képen? Az az apai nagyapám családja, még a háború

Részletesebben

ITINER. 1-2 pontok között Táv: 3,93 km. 1-3 pontok között Táv: 5,16 km

ITINER. 1-2 pontok között Táv: 3,93 km. 1-3 pontok között Táv: 5,16 km ITINER 1-2 pontok között Táv: 3,93 km Somogyi út Somogyi út 380 m Fordulj enyhén jobbra! Bartók Béla út 946 m Menj tovább egyenesen! Hamzsabégi út 799 m Menj tovább egyenesen! Hamzsabégi út 409 m Menj

Részletesebben

6500 Baja, Déri Frigyes sétány Budapest, Bajcsy- Zsilinszky Endre út Budapest, Erzsébet krt. 2.

6500 Baja, Déri Frigyes sétány Budapest, Bajcsy- Zsilinszky Endre út Budapest, Erzsébet krt. 2. Megye CIB bankfiók neve Nyitvatartás Cím Kutya behozható Megjegyzés/ kiegészítés Budapest Allee Fiók H: 10.00-18.00 K: 10.00-18.00 Sz: 10.00-18.00 Cs: 10.00-18.00 P: 10.00-18.00 Allee Bevásárlóközpont

Részletesebben

914 autóbusz menetrend és vonal térkép

914 autóbusz menetrend és vonal térkép 914 autóbusz menetrend és vonal térkép 914 Káposztásmegyer Mogyoródi-patak / Dél-pesti autóbuszgarázs Váltás Teljes Weboldal Nézetre A 914 autóbusz vonal (Káposztásmegyer Mogyoródi-patak / Dél-pesti autóbuszgarázs)4

Részletesebben

A csináld magad rovatban közzétett módszerrel kapcsolatos hozzászólásokat ide várom! ;)

A csináld magad rovatban közzétett módszerrel kapcsolatos hozzászólásokat ide várom! ;) GS kormánycsapágy csere Írta: KovRob - 2007.07.23 19:59 A csináld magad rovatban közzétett módszerrel kapcsolatos hozzászólásokat ide várom! ;) Írta: ifa - 2007.07.23 22:19 Király vagy, most már végéképp

Részletesebben

A mi fánk. "Fa nélkül egy fillért sem ér a táj, S üres a fa, ha nincs rajta madár. Én azt hiszem, nem kelne föl a nap,

A mi fánk. Fa nélkül egy fillért sem ér a táj, S üres a fa, ha nincs rajta madár. Én azt hiszem, nem kelne föl a nap, A mi fánk "Fa nélkül egy fillért sem ér a táj, S üres a fa, ha nincs rajta madár. Én azt hiszem, nem kelne föl a nap, Ha nem lennének fák és madarak." (Horváth Imre) 2013.04.30. 1-2. óra Magyar nyelv és

Részletesebben

HÍD MÚLT ÉS JELEN KÖZT

HÍD MÚLT ÉS JELEN KÖZT HÍD MÚLT ÉS JELEN KÖZT Csapat neve: Iskola neve: Szerezhető pontszám: 120 pont Elért pontszám: Beküldési cím: Abacusan Stúdió, 1193 Budapest Klapka u. 47. 2. A következő feladatok megoldása előtt tanulmányozzátok

Részletesebben