Tárgy: Javaslat a KBTF Közép-Borsodi Területfejlesztési Szolgáltató Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaságba új tagként való belépésre.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Tárgy: Javaslat a KBTF Közép-Borsodi Területfejlesztési Szolgáltató Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaságba új tagként való belépésre."

Átírás

1 ELŐTERJESZTÉS SZUHAKÁLLÓ KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK DECEMBER 21-Ei RENDKÍVÜLI NYÍLT ÜLÉSÉRE. IKT. SZ: /2015/Sz.. MELLÉKLETEK SZÁMA: 2 DB Tárgy: Javaslat a KBTF Közép-Borsodi Területfejlesztési Szolgáltató Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaságba új tagként való belépésre. Előterjesztő: Előterjesztést készítette: Melléklet: Dávid István polgármester Dr. Herczeg Tibor jegyző címzetes főjegyző 1. sz. Határozati javaslat 2.sz. Társasági szerződés módosítás 3.sz. Szindikátusi megállapodás 4.sz. Együttműködési megállapodás A döntés formája: határozat Szavazás módja: egyszerű többség Tisztelt Képviselő-testület! A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Közgyűlés a 38/2015.(VIII.31.) határozatával fogadta el a "Borsod- Abaúj-Zemplén megye Integrált Területi Programja " című dokumentumot. A Terület és Településfejlesztési Operatív Program (továbbiakban:top) küldetése, hogy valamennyi megye, térség és település, így a jelenleg hátrányos helyzetű, leszakadó tendenciákat mutató térségek és települések esetében is megtalálja és erősítse azokat a fejlődési elemeket, amelyekkel potenciáljuk, erőforrásaik kibontakoztathatók és aktivizálhatók. A TOP elsődleges célja a térségi gazdaságfejlesztés, ezáltal a foglalkoztatás növelése. A TOP biztosítja a fő kereteket a területileg decentralizált fejlesztések tervezéséhez és megvalósításához. A TOP a Kormány kiemelt gazdaságfejlesztési, növekedési és foglalkoztatási céljaira tekintettel, valamint az Európa 2020 stratégiához való illeszkedés, az ágazati fejlesztésekkel való lehatárolás és szinergia biztosítása érdekében, az Európai Bizottsági 11 tematikus célhoz való kapcsolódás, a költségvetési és tematikus determinációkhoz való igazodás alapján, a Partnerségi Megállapodásban foglaltakkal összhangban határozza meg a fejlesztési célokat. A közötti fejlesztési időszakra a fenti felhatalmazások alapján a megyei önkormányzatok elsődlegesen a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program finanszírozásával megvalósuló fejlesztések megalapozására készítenek megyei integrált területi programokat a TOP tartalmi és pénzügyi keretei között. A TOP küldetése, hogy valamennyi megye, térség és település esetében megtalálja és erősítse azokat az adottságokat és fejlődési elemeket, amelyek kibontakoztatásával az eddigi fejlődési pálya stabilizálódik, illetve megkezdődhet a felzárkózás.

2 Ennek megfelelően a TOP biztosítja a kereteket a területileg decentralizált fejlesztések tervezéséhez és megvalósításához. Magyarországon az EU Kohéziós politikáját megvalósító jogszabályokban rögzített un. kevésbé fejlett régiókban elhelyezkedő 18 megyében megvalósuló megyei decentralizált fejlesztések tervezésére rendelkezésre álló területi szintű indikatív forrásallokációt a közötti programozási időszakban a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program tervezésének egyes szempontjairól, valamint az operatív programhoz tartozó megyék megyei önkormányzatai és a megyei jogú városok önkormányzatai tervezési jogkörébe utalt források megoszlásáról szóló 1702/2014. (XII.3.) Korm. határozat tartalmazza. A megyei integrált területi program indikatív tervezési forráskerete a hatályos kormányhatározat szerint a következő: Az Integrált Területi Program és mellékletei megtalálhatóak az alábbi oldalon: A TOP mellett a as fejlesztési ciklusban rendelkezésre állnak a központilag kiírandó operatív források is ( A TOP első pályázati kiírásai december 31-ig megjelennek, ezért a felkészülés rendkívüli gyorsaságot igényel. Az európai uniós pályázati források hatékony, szakszerű, és térségi szinten összehangolt felhasználása érdekében merült fel az önálló önkormányzati tulajdonban (köztulajdonban) álló nonprofit kft. létrehozásának lehetősége. A nonprofit kft. megalapításának, ahhoz való csatlakozásnak és a jelen szindikátusi szerződés aláírásának célja, hogy a programozási időszakra rendelt Európai Uniós források felhasználására vonatkozó az EU 2020 stratégiához illeszkedő Operatív Programok által biztosított támogatási források (továbbiakban: támogatások, projektek) szabályszerű, hatékony és a fejlesztési lehetőségeket legnagyobb mértékben biztosító felhasználásával a térség gazdasági fejlődése (ideértve az önkormányzati feladatok ellátását) a lehető legmagasabb színvonalon valósuljon meg. Mindezekre tekintettel a nonprofit kft ezen támogatások, projektek koordinációjára, szakmai felügyeletére kerülne létrehozásra, melynek elsődleges célja és feladata a projektgenerálás, és a projekt előkészítés szakmai koordinációja, továbbá a projektek megvalósítása során a projektmenedzsment feladatok ellátása, és a közbeszerzések koordinálása. A nonprofit kft. megalapításának lehető leggyorsabb megvalósulása érdekében Forró Község Önkormányzata és Edelény Város Önkormányzata alapító tagként hozta létre a Kft.-t, melyhez a bejegyzést követően törzstőke emelésekkel a térség önkormányzatai csatlakozhatnak. Az alapításhoz szükséges ,-Ft törzstőkét a két alapító fele-fele arányban pénzbeli hozzájárulásként bocsátotta rendelkezésre. A nonprofit kft. neve: KBTF Közép-Borsodi Területfejlesztési Szolgáltató Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság. Székhelye: 3780 Edelény, Borsodi út 2. földszint. Cégjegyzékszáma:

3 A Kft. Társasági Szerződésének XIX. pontja az alábbiak szerint rendelkezik az új tag belépésérő: XIX. Új tag belépése, illetve csatlakozás Az új tagként való belépés kizárólag a társaság céljának elérése érdekében, pénzbetét szolgáltatása útján lehetséges a taggyűlés döntése alapján. A törzstőke-emelés során az új tag belépése megengedett önálló, új (legalább ,-Ft értékű) törzsbetét létesítésével, vagy az új tagként jelentkező önkormányzat lakosszámára tekintettel több települési önkormányzat által közösen tulajdonolt üzletrész létesítésével. A törzstőke-emeléssel belépő új tagönkormányzat az új törzsbetét megszerzésére vonatkozó nyilatkozatának megtételével egyidejűleg köteles a csatlakozás időpontjában adott tartalmú társasági szerződéshez, illetve egyéb a cél megvalósítását szolgáló megállapodáshoz történő csatlakozásáról elfogadó nyilatkozatot tenni. A tagönkormányzatok az új tag belépésére vonatkozó döntéseik meghozatalakor, illetve az e tárgyra vonatkozó taggyűlési szavazatuk megtételekor tartózkodnak minden olyan döntéstől, amely a nonprofit kft. köztulajdoni, illetve nemzeti vagyoni jellegét, illetve a társaság célját veszélyeztetné. A Kft.-be tagként való belépéshez az alábbi döntések meghozatala szükséges: 1. döntés a szindikátusi szerződés elfogadásáról, és a csatlakozási szándék kimondásáról, valamint az együttműködési megállapodás elfogadása 2. tagként való belépési nyilatkozat megtétele, ebben annak kimondása, hogy a belépő tag a társasági szerződés rendelkezéseit magára nézve kötelezőként elfogadja 3. továbbá nyilatkozatban való kötelezettségvállalás a belépéssel egyidejűleg teljesítendő törzstőke emelés 15 napon belüli rendelkezésre bocsátására 4. a társasági szerződés módosítás elfogadása. Kérem a Tisztelt Képviselő-testületet az előterjesztés megtárgyalására, és a döntések meghozatalára. Kérem a Tisztelt Képviselő-testületet az előterjesztés megtárgyalására, és a döntések meghozatalára. Szuhakálló, december 21. Dávid István sk. polgármester 3

4 Határozati javaslat: /2015.(XII...) HATÁROZAT A KBTF Közép-Borsodi Területfejlesztési Szolgáltató Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaságba új tagként való belépésről Szuhakálló Község Önkormányzatának Képviselő-testülete megtárgyalta az előterjesztést, és az alábbi döntést hozza: 1. Szuhakálló Község Önkormányzatának Képviselő-testülete, hogy a KBTF Közép- Borsodi Területfejlesztési Szolgáltató Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaságba (Székhelye: 3780 Edelény, Borsodi út 2. földszint; Cégjegyzékszáma: ) új tagként belép. 2. Képviselő-testület úgy dönt, hogy a Kft.-be forint üzletrész létesítésével lép be, melyhez költségvetésében a fedezet rendelkezésre áll. 3. Képviselő-testület tagként történő belépéséhez kijelenti, hogy a társasági szerződés rendelkezéseit magára nézve kötelezőként elfogadja, továbbá a társasági szerződés módosítását a határozat 1. mellékleteként jóváhagyja. 4. Képviselő-testület kötelezettséget vállal a belépéssel egyidejűleg teljesítendő törzstőke emelés 15 napon belüli rendelkezésre bocsátására a társaság bankszámlájára való utalással. 5. Jóváhagyja, hogy az üzletrészt Szuhakálló Község Önkormányzata képviseletében eljárva a polgármester képviselje. 6. Képviselő-testület a határozat 2. mellékleteként jóváhagyja az alapító tagokkal, valamint a csatlakozó tagokkal kötendő Szindikátusi Szerződést azzal, hogy a szindikátusi szerződés a belépő Önkormányzat tekintetében a társaságban való tagság megszerzésének bejegyzésével lép hatályba. 7. Képviselő-testület a határozat mellékleteként a Kft-vel kötendő együttműködési megállapodást a határozat 3. mellékleteként jóváhagyja. 8. Képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert a szerződések és megállapodás aláírására, valamint elrendeli az forint összegű törzstőke átutalását a Kft. részére. 9. Képviselő-testület tárgyban korábban hozott határozata, mellyel az Kft.-be történő belépésről és a szindikátusi szerződés elfogadásáról döntött, érvényét veszti. Határidő: december 31. Felelős: polgármester

5 TÁRSASÁGI SZERZŐDÉS 1/2015. SZ. MÓDOSÍTÁSA A KBTF Közép-Borsodi Területfejlesztési Szolgáltató Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság ( Cg ( én kelt társasági szerződése az alábbiak szerint módosul: 1. A társaság tagjaira vonatkozó III. pont az alábbiak szerint változik a tőkebefizetéssel belépő tagok feltüntetésével. Az új tagok dőlt betűvel jelezve: III. A társaság tagjai és törzsbetéteik: III.1. Edelény Város Önkormányzata törzskönyvi azonosító szám: székhely: 3780 Edelény, István király útja 52. képviseletében: Molnár Oszkár polgármester adószám: jegyzo@edeleny.hu Törzsbetéte: azaz: Egymillió-ötszázezer.- Ft készpénz A törzsbetét alapításkor 100 %-ban befizetésre került a társaság bankszámlájára. III.2. Forró Községi Önkormányzat törzskönyvi azonosító szám: székhely: 3849 Forró, Fő út 62. képviseletében: Rakaczki Zoltán polgármester adószám: forroph@skylan.hu Törzsbetéte: azaz: Egymillió-ötszázezer.- Ft készpénz A törzsbetét alapításkor 100 %-ban befizetésre került a társaság bankszámlájára. III.3. Közös tulajdonú üzletrész Közös tulajdonosok és tulajdoni hányaduk: Rakaca Község Önkormányzata Székhely: 3825 Rakaca, Petőfi Sándor út 92. Törzskönyvi szám: Adószám: rakaca.onk@gmail.com Képviseli: Kiss Béla polgármester Rakacaszend Község Önkormányzata Székhely: 3826 Rakacaszend,Fő út 13. Törzskönyvi szám: Adószám: rakacaszend@fre .hu Képviseli: Lukács Attiláné polgármester Ft azaz: százezer.- Ft ,-Ft ,-Ft A közös tulajdonban lévő törzsbetétet Rakaca Község Önkormányzata képviseli. III.4. Viszló Község Önkormányzata Ft azaz. százezer.- Ft Székhely: 3825 Viszló,Fő út 70/A. Törzskönyvi száma:

6 Adószám Képviseli: Kisfalusi Imre polgármester III.5. Kondó Község Önkormányzata Ft azaz. százezer.- Ft Székhely: 3775 Kondó, Szabadság utca 81. Törzskönyvi száma: Adószám Képviseli: Fajder Gábor polgármester III.6. Közös tulajdonú üzletrész Közös tulajdonosok és tulajdoni hányaduk: Borsodszirák Község Önkormányzata Székhely: 3796 Borsodszirák, Fő út 35. Törzskönyvi szám: Adószám: Képviseli:Tóth Attila polgármester Hangács Község Önkormányzata Székhely: 3795 Hangács,Szabadság út 21. Törzskönyvi szám: Adószám: Képviseli: Varga István polgármester Hegymeg Község Önkormányzata Székhely: 3786 Hegymeg, Petőti Sándor út 18. Törzskönyvi szám: Adószám: Képviseli: Boschánszky Iván László polgármester Irota Község Önkormányzata Székhely: 3786 Irota,Petőfi út 66. Törzskönyvi szám: Adószám: Képviseli: Bencs Sándor polgármester Nyomár Község Önkormányzata Székhely: 3795 Nyomár, Szabadság út 45. Törzskönyvi szám: Adószám: Képviseli: Bártfay Attila polgármester Lak Község Önkormányzata Székhely: 3786 Lak, Kossuth út 18. Törzskönyvi szám: Adószám: Képviseli: Garai Bertalan polgármester Tomor Község Önkormányzata Ft azaz: százezer.- Ft ,-Ft ,-Ft ,-Ft ,-Ft ,-Ft ,-Ft ,-Ft 6

7 Székhely: 3787 Tomor, Kossuth út 75. Törzskönyvi szám: Adószám: Képviseli: Szilvai Attila polgármester Damak Község Önkormányzata Székhely: 3780 Damak, Szabadság út 35. Törzskönyvi szám: Adószám: Képviseli: Baranyay Barnabás polgármester ,-Ft A közös tulajdonban lévő törzsbetétet Borsodszirák Község Önkormányzata képviseli. III.7. Közös tulajdonú üzletrész Közös tulajdonosok és tulajdoni hányaduk: Balajt Község Önkormányzata Székhely: 3780 Balajt, Fő út 55. Törzskönyvi szám: Adószám: onkormanyzat@balajt.hu Képviseli: Szabó Zoltán polgármester Ládbesenyő Község Önkormányzata Székhely: 3780 Ládbesenyő, Kossuth Lajos út 64. Törzskönyvi szám: Adószám: onkormanyzat@ladbesenyo.hu Képviseli: Győrfi Gábor polgármester Szendrőlád Község Önkormányzata Székhely: 3751 Szendrőlád, Fő út 63. Törzskönyvi szám: Adószám: szendrolad@gmail.com Képviseli: Horváth Szilveszter polgármester Ft azaz: százezer.- Ft ,-Ft ,-Ft ,-Ft A közös tulajdonban lévő törzsbetétet Szendrőlád Község Önkormányzata képviseli. III.8. Közös tulajdonú üzletrész Közös tulajdonosok és tulajdoni hányaduk: Sajóvámos Község Önkormányzata Székhely: 3712 Sajóvámos, Munkácsy utca 2. Törzskönyvi szám: Adószám: sajovam.svo@gmail.com Képviseli: Váradi Lajos polgármester Sajópálfala Község Önkormányzata Székhely: 3714 Sajópálfala, Szabadság utca 26. Törzskönyvi szám: Adószám: sajopalfalahivatal@gmail.com Képviseli: Fekete Zoltán polgármester Ft azaz: kétszázezer.- Ft ,-Ft ,-Ft A közös tulajdonban lévő törzsbetétet Sajóvámos Község Önkormányzata képviseli.

8 III.9. Sajósenye Község Önkormányzata Ft azaz százezer.- Ft Székhely: 3712 Sajósenye, Petőfi Sándor utca 14. Törzskönyvi száma: Adószám: Képviseli: Takács István polgármester III.10. Közös tulajdonú üzletrész Ft azaz: százezer.- Ft Közös tulajdonosok és tulajdoni hányaduk: Ziliz Község Önkormányzata Székhely: 3794 Ziliz Dózsa György út 1. Törzskönyvi szám: Adószám: Képviseli: Verebélyi Norbert polgármester Boldva Község Önkormányzata Székhely: 3794 Boldva, Széchenyi István út 5. Törzskönyvi szám: Adószám: Képviseli: Csabai Gyula polgármester ,-Ft ,-Ft A közös tulajdonban lévő törzsbetétet Boldva Község Önkormányzata képviseli. III.11. Tardona Község Önkormányzata Ft azaz százezer.- Ft Székhely: 3644 Tardona, Aradi u. 1. Törzskönyvi száma: Adószám: tardona@t-online.hu Képviseli: Balla György polgármester III.12. Közös tulajdonú üzletrész Ft azaz: százezer.- Ft Közös tulajdonosok és tulajdoni hányaduk: Büttös Község Önkormányzata Székhely: 3821 Büttös, Dózsa György u.12. Törzskönyvi szám: Adószám: hivatal@krasznokvajda.hu Képviseli: Viszlay István polgármester Csenyéte Község Önkormányzata Székhely: 3837 Csenyéte, Rákóczi utca 14. Törzskönyvi szám: Adószám: csenyete@fre .hu Képviseli: Kéri Zoltánné polgármester Felsőgagy Község Önkormányzata Székhely: 3837 Felsőgagy, Rákóczi utca 78. Törzskönyvi szám: Adószám: felgagy@gmail.com Képviseli: Szabó Krisztián polgármester ,-Ft ,-Ft ,-Ft

9 Gagyapáti Község Önkormányzata Székhely: 3837 Gagyapáti, Kossuth út 15. Törzskönyvi szám: Adószám: Képviseli: Bogoly János polgármester Kány Község Önkormányzata Székhely: 3821 Kány, Fő utca 10. Törzskönyvi szám: Adószám: Képviseli: Vaszily Szilárd polgármester Keresztéte Község Önkormányzata Székhely: 3821 Keresztéte, Fő utca 1. Törzskönyvi szám: Adószám: Képviseli: Nevelős Barnabás polgármester Krasznokvajda Község Önkormányzata Székhely: 3821 Krasznokvajda, Scholtz Albin tér 3. Törzskönyvi szám: Adószám: Képviseli: Tóbis Béla polgármester Perecse Község Önkormányzata Székhely: 3821 Perecse, Fő utca 37. Törzskönyvi szám: Adószám: Képviseli: Aradiné Garai Erika polgármester ,-Ft ,-Ft ,-Ft ,-Ft ,-Ft A közös tulajdonban lévő törzsbetétet Krasznokvajda Község Önkormányzata képviseli. III.13. Mályinka Község Önkormányzata Ft azaz százezer.- Ft Székhely: 3645 Mályinka, Rákóczi u. 5. Törzskönyvi száma: Adószám: malyinka.hivatal@gmail.com Képviseli: Győrfi Gábor polgármester III.14. Sajóecseg Község Önkormányzata Ft azaz százezer.- Ft Székhely: 3793 Sajóecseg, Széchenyi u. 27. Törzskönyvi száma: Adószám: sajoecseg@sajoktv.hu Képviseli: Inklovics László polgármester III.15. Nagybarca Község Önkormányzata Székhely: 3641 Nagybarca, Kossuth út 32. Törzskönyvi száma: Adószám: Ft azaz százezer.- Ft 9

10 Képviseli: Vadnai Zoltán polgármester III.16. Debréte Község Önkormányzata Székhely: 3825 Debréte, Petőfi Sándor út 3. Törzskönyvi száma: Adószám: Képviseli: Csigó Tibor polgármester Ft azaz százezer.- Ft III.17. Közös tulajdonú üzletrész Ft azaz: százezer.- Ft Közös tulajdonosok és tulajdoni hányaduk: Abaújlak Község Önkormányzata Székhely: 3815 Abaújlak, Fő u. 82. Törzskönyvi szám: Adószám: Képviseli: Pollák István polgármester Abaújszolnok Község Önkormányzata Székhely: 3809 Abaújszolnok, Béke u. 1. Törzskönyvi szám: Adószám: Képviseli: Gönczi Gáborné polgármester Gagybátor Község Önkormányzata Székhely: 3817 Gagybátor, Fő tér 8. Törzskönyvi szám: Adószám: Képviseli: Tóth Istvánné polgármester Gagyvendégi Község Önkormányzata Székhely: 3816 Gagyvendégi, Báthori u. 14. Törzskönyvi szám: Adószám: Képviseli: Nagy Miklós polgármester Selyeb Község Önkormányzata Székhely: 3809 Selyeb, Hunyadi u. 21. Törzskönyvi szám: Adószám: Képviseli: Aranyosi György polgármester Szászfa Község Önkormányzata Székhely: 3821 Szászfa, Fő u. 46. Törzskönyvi szám: Adószám: Képviseli: Kiss Zsolt polgármester ,-Ft ,-Ft ,-Ft ,-Ft ,-Ft ,-Ft A közös tulajdonban lévő törzsbetétet Selyeb Község Önkormányzata képviseli. 10

11 III.18. Izsófalva Nagyközség Önkormányzata Székhely: 3741 Izsófalva Izsó Miklós út 64. Törzskönyvi száma: Adószám: Képviseli: Simon Ottó polgármester III.19. Mucsony Nagyközség Önkormányzata Székhely: 3744 Múcsony, Fő út 2. Törzskönyvi száma: Adószám: Képviseli: Viszlai Viktor polgármester Ft azaz százezer.- Ft Ft azaz százezer.- Ft III.20. Közös tulajdonú üzletrész Ft azaz: százezer.- Ft Közös tulajdonosok és tulajdoni hányaduk: Tornaszentjakab Község Önkormányzata Székhely: 3769 Tornaszentjakab Rákóczi út 23. Törzskönyvi szám: Adószám: Képviseli: Kondásné Galkó Mónika polgármester Tornabarakony Község Önkormányzata Székhely: 3765 Tornabarakony, Dózsa gy. út 34. Törzskönyvi szám: Adószám: Képviseli: Dr. Szilágyi Ferenc polgármester ,-Ft ,-Ft A közös tulajdonban lévő törzsbetétet Tornaszentjakab Község Önkormányzata képviseli. III.21. Közös tulajdonú üzletrész Ft azaz: kétszázezer.- Ft Közös tulajdonosok és tulajdoni hányaduk: Homrogd Község Önkormányzata Székhely: 3812 Homrogd,Rákóczi út 4. Törzskönyvi szám: Adószám: homrogd2@t-online.hu Képviseli: Juhász Gábor polgármester ,-Ft Felsővadász Község Önkormányzata Székhely: 3814 Felsővadász, Ady Endre út 1. Törzskönyvi szám: Adószám: hivatal.felsovadasz@gmail.com Képviseli: Fehér Krisztián polgármester Monaj Község Önkormányzata Székhely: 3812 Monaj, Béke út 20. Törzskönyvi szám: Adószám: ,-Ft ,-Ft 11

12 Képviseli: Taskó László polgármester Nyésta Község Önkormányzata Székhely: 3809 Nyésta, Fő út 18. Törzskönyvi szám: Adószám: Képviseli: Bárdos Ferenc polgármester Kupa Község Önkormányzata Székhely: 3813 Kupa, Rákóczi utca 3. Törzskönyvi szám: Adószám: Képviseli: Lipusz Csaba polgármester Gadna Község Önkormányzata Székhely: 3815 Gadna, Fő utca 4. Törzskönyvi szám: Adószám: Képviseli: Lakatos Dezső polgármester ,-Ft ,-Ft ,-Ft A közös tulajdonban lévő törzsbetétet Homrogd Község Önkormányzata képviseli. III.22. Baktakék Község Önkormányzata Ft azaz százezer.- Ft Székhely: 3836 Baktakék, Rákóczi út 122. Törzskönyvi száma: Adószám: polgarmester.baktakek@szalaszendikozoshivatal.hu Képviseli: Soltész János polgármester III.23. Közös tulajdonú üzletrész Ft azaz: kétszázezer.- Ft Közös tulajdonosok és tulajdoni hányaduk: Beret Község Önkormányzata Székhely: 3834 Beret, Rákóczi út 40/B. Törzskönyvi szám: Adószám: berethiv@gmail.com Képviseli: Lovas Pál polgármester ,-Ft Detek Község Önkormányzata Székhely: 3834 Detek, Kossuth utca 54. Törzskönyvi szám: Adószám: pmhivataldetek2@gmail.com Képviseli: Szikora Csaba polgármester Litka Község Önkormányzata Székhely: 3866 Litka, Fő utca 58. Törzskönyvi szám: / Adószám: ,-Ft ,-Ft 12

13 Képviseli: Kardos Endre polgármester Fáj Község Önkormányzata Székhely: 3865 Fáj, Fő utca 32. Törzskönyvi szám: Adószám: Képviseli: Dávid József polgármester Alsógagy Község Önkormányzata Székhely: 3837 Alsógagy, Rákóczi utca 18. Törzskönyvi szám: Adószám: Képviseli: Takács László polgármester ,-Ft ,-Ft A közös tulajdonban lévő törzsbetétet Alsógagy Község Önkormányzata képviseli. III.24. Fancsal Község Önkormányzata Székhely: 3855 Fancsal Rákóczi u. 46 Törzskönyvi száma: Adószám: fancsalph@gmail.com Képviseli: Isóczki Lajos polgármester Ft azaz százezer.- Ft III.25. Közös tulajdonú üzletrész Ft azaz: kétszázezer.- Ft Közös tulajdonosok és tulajdoni hányaduk: Hernádszentandrás Község Önkormányzata ,-Ft Székhely: 3852 Hernádszentandrás Fő út 41. Törzskönyvi szám: Adószám: hernadszentandras@gmail.com Képviseli: Üveges Gábor polgármester Csobád Község Önkormányzata Székhely: 3848 Csobád, Petőfi út 35. Törzskönyvi szám: Adószám: csobad.onkormanyzat@gmail.com Képviseli: Hudopkó József polgármester Ináncs Község Önkormányzata Székhely: 3851 Ináncs, Kossuth út 26. Törzskönyvi szám: Adószám: inancshiv@t-online.hu Képviseli: Kiss Péter polgármester ,-Ft ,-Ft A közös tulajdonban lévő törzsbetétet Ináncs Község Önkormányzata képviseli. III.26. Rudolftelep Község Önkormányzata Székhely: 3742 Rudolftelep, József Attila utca Ft azaz százezer.- Ft 13

14 Törzskönyvi száma: Adószám: Képviseli: Rozlozsnik Jánosné polgármester III.27. Abod Község Önkormányzata Székhely: 3753 Abod, Magyar út 42. Törzskönyvi száma: Adószám: Képviseli: Rescsánszki Bertalanné polgármester Ft azaz százezer.- Ft III.28. Kiskinizs Község Önkormányzata Ft azaz százezer.- Ft Székhely: 3843 Kiskinizs, Rákóczi út 58. Törzskönyvi száma: Adószám: Képviseli: Orosz Miklósné polgármester III.29. Alsóvadász Község Önkormányzata Székhely: 3811 Alsóvadász, Fő utca 63. Törzskönyvi száma: Adószám: Képviseli: Szemán János polgármester Ft azaz százezer.- Ft III.30. Közös tulajdonú üzletrész Ft azaz: kétszázezer.- Ft Közös tulajdonosok és tulajdoni hányaduk: Rásonysápberencs Község Önkormányzata Székhely: 3833 Rásonysápberencs, Rákóczi út 99. Törzskönyvi szám: Adószám: Képviseli: Medve Ferenc polgármester ,-Ft Kázsmárk Község Önkormányzata Székhely: 3831 Kázsmárk, Fő út 61. Törzskönyvi szám: Adószám: Képviseli: Bortyik Béla polgármester Léh Község Önkormányzata Székhely: 3832 Léh, Kossuth út 4. Törzskönyvi szám: Adószám: Képviseli: Szemán Károly polgármester ,-Ft ,-Ft A közös tulajdonban lévő törzsbetétet Kázsmárk Község Önkormányzata képviseli. III.31. Meszes Község Önkormányzata Székhely: 3754 Meszes,Fő út Ft azaz százezer.- Ft 14

15 Törzskönyvi száma: Adószám: Képviseli: Rozgonyi Tibor polgármester III.32. Berente Község Önkormányzata Székhely: 3704 Berente, Esze Tamás út 18. Törzskönyvi száma: Adószám: Képviseli: Roza László István polgármester Ft azaz százezer.- Ft III.33. Bánhorváti Község Önkormányzata Székhely: 3642 Bánhorváti,Szabadság út 32. Törzskönyvi száma: Adószám: Képviseli: Földvári István polgármester Ft azaz százezer.- Ft III.34. Vadna Község Önkormányzata Székhely: 3636 Vadna, Kassai út 25. Törzskönyvi száma: Adószám: Képviseli: Bencze Péter polgármester Ft azaz százezer.- Ft III.35. Sajóivánka Község Önkormányzata Székhely: 3720 Sajóivánka,Kossuth út 38. Törzskönyvi száma: Adószám: Képviseli: Seszták Otttó polgármester III.36. Alacska Község Önkormányzata Székhely: 3779 Alacska,Dózsa utca 7. Törzskönyvi száma: Adószám: Képviseli: Ujlaki Béla polgármester III.37. Szuhakálló Község Önkormányzata Székhely: 3731 Szuhakálló,Kossuth Lajos út 7. Törzskönyvi száma: Adószám: Képviseli: Dávid István polgármester Ft azaz százezer.- Ft Ft azaz százezer.- Ft Ft azaz százezer.- Ft III.38. Dédestapolcsány Község Önkormányzata Székhely: 3643 Dédestapolcsány,Petőfi Sándor utca 21. Törzskönyvi száma: Adószám: Képviseli: Lukács László polgármester Ft azaz százezer.- Ft 15

16 2. Az Alapító Okirat kiegészül az alábbi V.3. ponttal, mellyel a társaság telephelyeként egy új telephely kerül felvételre: V.3. A társaság telephelye: 3849 Forró, Fő út A társaság törzstőkéje a taggyűlés december 18-án kelt döntése értelmében azaz: Hatmillió-nyolcszázezer.- Ft-ra emelkedik. A társasági szerződés VII. pontjában azaz: Hatmillió-nyolcszázezer.- Ft-ra módosul. A megemelt törzstőkét a belépő tagok törzsbetéteik bankszámlára való befizetésével teljesítik a belépésre vonatkozó döntéshozatalt követő 15 napon belül. 4. A társasági szerződés VIII. Tagok törzsbetétei c. pontja törlendő tekintettel arra, hogy beépítésre került a III. pontba. A továbbiakban a pontok számozása eggyel csökken. 5. A Taggyűlésre vonatkozó X. pontban ( módosítás hatására IX.) a tagok szavazatinak száma a IX.4. pontban az alábbiak szerint kerül feltüntetésre( módosult rész dőlt betűvel): 4 X.1.4. A befizetett törzsbetétek minden ,-Ft-ja egy szavazatra jogosít. Ennek megfelelően az egyes tagok az alábbiak szerinti mértékű szavazattal rendelkeznek: Edelény Város Önkormányzata Forró Községi Önkormányzat Rakaca Község Önkormányzata Viszló Község Önkormányzata Kondó Község Önkormányzata Borsodszirák Község Önkormányzata Szendrőlád Község Önkormányzata Sajóvámos Község Önkormányzata Sajósenye Község Önkormányzata Boldva Község Önkormányzata Tardona Község Önkormányzata Krasznokvajda Község Önkormányzata Mályinka Község Önkormányzata Sajóecseg Község Önkormányzata Nagybarca Község Önkormányzata Debréte Község Önkormányzata Selyeb Község Önkormányzata Izsófalva Község Önkormányzata Múcsony Község Önkormányzata Tornaszentjakab Község Önkormányzata Homrogd Község Önkormányzata Baktakék Község Önkormányzata Alsógagy Község Önkormányzata Fancsal Község Önkormányzata Ináncs Község Önkormányzata Rudolftelep Község Önkormányzata Abod Község Önkormányzata Kiskinizs Község Önkormányzata Alsóvadász Község Önkormányzata 150 szavazat 150 szavazat 20 szavazat 20 szavazat 16

17 Kázsmárk Község Önkormányzata Meszes Község Önkormányzata Berente Község Önkormányzata Bánhorváti Község Önkormányzata Vadna Község Önkormányzata Sajóivánka Község Önkormányzata Alacska Község Önkormányzata Szuhakálló Község Önkormányzata Dédestapolcsány Község Önkormányzata Egyebekben a Társasági Szerződés nem változik. Edelény, december 18. Edelény Város Önkormányzata Molnár Oszkár polgármester Forró Községi Önkormányzat Rakaczki Zoltán polgármester A társasági szerződés módosítást szerkesztettem és ellenjegyeztem Miskolc, napján: 17

18 SZINDIKÁTUSI SZERZŐDÉS Kötötték Edelény Város Önkormányzata törzskönyvi azonosító szám: székhely: 3780 Edelény, István király útja 52. képviseletében: Molnár Oszkár polgármester adószám: Forró Községi Önkormányzat törzskönyvi azonosító szám: székhely: 3849 Forró, Fő út 62. képviseletében: Rakaczki Zoltán polgármester adószám: Rakaca Község Önkormányzata Székhely: 3825 Rakaca, Petőfi Sándor út 92. Törzskönyvi szám: Adószám: Képviseli: Kiss Béla polgármester Rakacaszend Község Önkormányzata Székhely: 3826 Rakacaszend,Fő út 13. Törzskönyvi szám: Adószám: Képviseli: Lukács Attiláné polgármester Viszló Község Önkormányzata

19 Székhely: 3825 Viszló,Fő út 70/A. Törzskönyvi száma: Adószám Képviseli: Kisfalusi Imre polgármester Kondó Község Önkormányzata Székhely: 3775 Kondó, Szabadság utca 81. Törzskönyvi száma: Adószám Képviseli: Fajder Gábor polgármester Borsodszirák Község Önkormányzata Székhely: 3796 Borsodszirák, Fő út 35. Törzskönyvi szám: Adószám: Képviseli:Tóth Attila polgármester Hangács Község Önkormányzata Székhely: 3795 Hangács,Szabadság út 21. Törzskönyvi szám: Adószám: Képviseli: Varga István polgármester Hegymeg Község Önkormányzata Székhely: 3786 Hegymeg, Petőti Sándor út 18. Törzskönyvi szám: Adószám:

20 Képviseli: Boschánszky Iván László polgármester Irota Község Önkormányzata Székhely: 3786 Irota,Petőfi út 66. Törzskönyvi szám: Adószám: Képviseli: Bencs Sándor polgármester Nyomár Község Önkormányzata Székhely: 3795 Nyomár, Szabadság út 45. Törzskönyvi szám: Adószám: Képviseli: Bártfay Attila polgármester Lak Községi Önkormányzat Székhely: 3786 Lak, Kossuth út 18. Törzskönyvi szám: Adószám: Képviseli: Garai Bertalan polgármester Tomor Község Önkormányzata Székhely: 3787 Tomor, Kossuth út 75. Törzskönyvi szám: Adószám: Képviseli: Szilvai Attila polgármester Damak Község Önkormányzata Székhely: 3780 Damak, Szabadság út 35. Törzskönyvi szám:

21 Adószám: Képviseli: Baranyay Barnabás polgármester Balajt Község Önkormányzata Székhely: 3780 Balajt, Fő út 55. Törzskönyvi szám: Adószám: Képviseli: Szabó Zoltán polgármester Ládbesenyő Község Önkormányzata Székhely: 3780 Ládbesenyő, Kossuth Lajos út 64. Törzskönyvi szám: Adószám: Képviseli: Győrfi Gábor polgármester Szendrőlád Község Önkormányzata Székhely: 3751 Szendrőlád, Fő út 63. Törzskönyvi szám: Adószám: Képviseli: Horváth Szilveszter polgármester Sajóvámos Község Önkormányzata Székhely: 3712 Sajóvámos, Munkácsy utca 2. Törzskönyvi szám: Adószám: Képviseli: Váradi Lajos polgármester Sajópálfala Község Önkormányzata Székhely: 3714 Sajópálfala, Szabadság utca

22 Törzskönyvi szám: Adószám: Képviseli: Fekete Zoltán polgármester Sajósenye Község Önkormányzata Székhely: 3712 Sajósenye, Petőfi Sándor utca 14. Törzskönyvi száma: Adószám: Képviseli: Takács István polgármester Ziliz Község Önkormányzata Székhely: 3794 Ziliz Dózsa György út 1. Törzskönyvi szám: Adószám: Képviseli: Verebélyi Norbert polgármester Boldva Község Önkormányzata Székhely: 3794 Boldva, Széchenyi István út 5. Törzskönyvi szám: Adószám: Képviseli: Csabai Gyula polgármester Tardona Község Önkormányzata Székhely: 3644 Tardona, Aradi u. 1. Törzskönyvi száma: Adószám:

23 Képviseli: Balla György polgármester Büttös Község Önkormányzata Székhely: 3821 Büttös, Dózsa György u.12. Törzskönyvi szám: Adószám: Képviseli: Viszlay István polgármester Csenyéte Község Önkormányzata Székhely: 3837 Csenyéte, Rákóczi utca 14. Törzskönyvi szám: Adószám: Képviseli: Kéri Zoltánné polgármester Felsőgagy Község Önkormányzata Székhely: 3837 Felsőgagy, Rákóczi utca 78. Törzskönyvi szám: Adószám: Képviseli: Szabó Krisztián polgármester Gagyapáti Község Önkormányzata Székhely: 3837 Gagyapáti, Kossuth út 15. Törzskönyvi szám: Adószám: Képviseli: Bogoly János polgármester Kány Község Önkormányzata Székhely: 3821 Kány, Fő utca 10. Törzskönyvi szám:

24 Adószám: Képviseli: Vaszily Szilárd polgármester Keresztéte Község Önkormányzata Székhely: 3821 Keresztéte, Fő utca 1. Törzskönyvi szám: Adószám: Képviseli: Nevelős Barnabás polgármester Krasznokvajda Község Önkormányzata Székhely: 3821 Krasznokvajda, Scholtz Albin tér 3. Törzskönyvi szám: Adószám: Képviseli: Tóbis Béla polgármester Perecse Község Önkormányzata Székhely: 3821 Perecse, Fő utca 37. Törzskönyvi szám: Adószám: Képviseli: Aradiné Garai Erika polgármester Mályinka Község Önkormányzata Székhely: 3645 Mályinka, Rákóczi u. 5. Törzskönyvi száma: Adószám: Képviseli: Győrfi Gábor polgármester 24

25 Sajóecseg Község Önkormányzata Székhely: 3793 Sajóecseg, Széchenyi u. 27. Törzskönyvi száma: Adószám: Képviseli: Inklovics László polgármester Nagybarca Község Önkormányzata Székhely: 3641 Nagybarca, Kossuth út 32. Törzskönyvi száma: Adószám: Képviseli: Vadnai Zoltán polgármester Debréte Község Önkormányzata Székhely: 3825 Debréte, Petőfi Sándor út 3. Törzskönyvi száma: Adószám: Képviseli: Csigó Tibor polgármester Abaújlak Község Önkormányzata Székhely: 3815 Abaújlak, Fő u. 82. Törzskönyvi szám: Adószám: Képviseli: Pollák István polgármester Abaújszolnok Község Önkormányzata 25

26 Székhely: 3809 Abaújszolnok, Béke u. 1. Törzskönyvi szám: Adószám: Képviseli: Gönczi Gáborné polgármester Gagybátor Községi Önkormányzat Székhely: 3817 Gagybátor, Fő tér 8. Törzskönyvi szám: Adószám: Képviseli: Tóth Istvánné polgármester Gagyvendégi Község Önkormányzata Székhely: 3816 Gagyvendégi, Báthori u. 14. Törzskönyvi szám: Adószám: Képviseli: Nagy Miklós polgármester Selyeb Község Önkormányzata Székhely: 3809 Selyeb, Hunyadi u. 21. Törzskönyvi szám: Adószám: Képviseli: Aranyosi György polgármester Szászfa Község Önkormányzata Székhely: 3821 Szászfa, Fő u. 46. Törzskönyvi szám: Adószám: Képviseli: Kiss Zsolt polgármester 26

27 Izsófalva Nagyközség Önkormányzata Székhely: 3741 Izsófalva Izsó Miklós út 64. Törzskönyvi száma: Adószám: Képviseli: Simon Ottó polgármester Mucsony Nagyközség Önkormányzata Székhely: 3744 Múcsony, Fő út 2. Törzskönyvi száma: Adószám: Képviseli: Viszlai Viktor polgármester Tornaszentjakab Község Önkormányzata Székhely: 3769 Tornaszentjakab Rákóczi út 23. Törzskönyvi szám: Adószám: Képviseli: Kondásné Galkó Mónika polgármester Tornabarakony Község Önkormányzata Székhely: 3765 Tornabarakony, Dózsa gy. út 34. Törzskönyvi szám: Adószám: Képviseli: Dr. Szilágyi Ferenc polgármester Homrogd Község Önkormányzata Székhely: 3812 Homrogd,Rákóczi út 4. Törzskönyvi szám:

28 Adószám: Képviseli: Juhász Gábor polgármester Felsővadász Község Önkormányzata Székhely: 3814 Felsővadász, Ady Endre út 1. Törzskönyvi szám: Adószám: Képviseli: Fehér Krisztián polgármester Monaj Község Önkormányzata Székhely: 3812 Monaj, Béke út 20. Törzskönyvi szám: Adószám: Képviseli: Taskó László polgármester Nyésta Község Önkormányzata Székhely: 3809 Nyésta, Fő út 18. Törzskönyvi szám: Adószám: Képviseli: Bárdos Ferenc polgármester Kupa Község Önkormányzata Székhely: 3813 Kupa, Rákóczi utca 3. Törzskönyvi szám: Adószám:

29 Képviseli: Lipusz Csaba polgármester Gadna Község Önkormányzata Székhely: 3815 Gadna, Fő utca 4. Törzskönyvi szám: Adószám: Képviseli: Lakatos Dezső polgármester Baktakék Községi Önkormányzat Székhely: 3836 Baktakék, Rákóczi út 122. Törzskönyvi száma: Adószám: Képviseli: Soltész János polgármester Beret Község Önkormányzata Székhely: 3834 Beret, Rákóczi út 40/B. Törzskönyvi szám: Adószám: Képviseli: Lovas Pál polgármester Detek Község Önkormányzata Székhely: 3834 Detek, Kossuth utca 54. Törzskönyvi szám: Adószám:

30 Képviseli: Szikora Csaba polgármester Litka Község Önkormányzata Székhely: 3866 Litka, Fő utca 58. Törzskönyvi szám: / Adószám: Képviseli: Kardos Endre polgármester Fáj Községi Önkormányzat Székhely: 3865 Fáj, Fő utca 32. Törzskönyvi szám: Adószám: Képviseli: Dávid József polgármester Alsógagy Község Önkormányzata Székhely: 3837 Alsógagy, Rákóczi utca 18. Törzskönyvi szám: Adószám: Képviseli: Takács László polgármester Fancsal Község Önkormányzata Székhely: 3855 Fancsal Rákóczi u. 46 Törzskönyvi száma: Adószám: Képviseli: Isóczki Lajos polgármester 30

31 Hernádszentandrás Község Önkormányzata Székhely: 3852 Hernádszentandrás Fő út 41. Törzskönyvi szám: Adószám: Képviseli: Üveges Gábor polgármester Csobád Község Önkormányzata Székhely: 3848 Csobád, Petőfi út 35. Törzskönyvi szám: Adószám: Képviseli: Hudopkó József polgármester Ináncs Község Önkormányzata Székhely: 3851 Ináncs, Kossuth út 26. Törzskönyvi szám: Adószám: Képviseli: Kiss Péter polgármester Rudolftelep Község Önkormányzata Székhely: 3742 Rudolftelep, József Attila utca 1. Törzskönyvi száma: Adószám: Képviseli: Rozlozsnik Jánosné polgármester 31

32 Abod Község Önkormányzata Székhely: 3753 Abod, Magyar út 42. Törzskönyvi száma: Adószám: Képviseli: Rescsánszki Bertalanné polgármester Kiskinizs Község Önkormányzata Székhely: 3843 Kiskinizs, Rákóczi út 58. Törzskönyvi száma: Adószám: Képviseli: Orosz Miklósné polgármester Alsóvadász Község Önkormányzata Székhely: 3811 Alsóvadász, Fő utca 63. Törzskönyvi száma: Adószám: Képviseli: Szemán János polgármester Rásonysápberencs Község Önkormányzata Székhely: 3833 Rásonysápberencs, Rákóczi út 99. Törzskönyvi szám: Adószám: Képviseli: Medve Ferenc polgármester Kázsmárk Község Önkormányzata 32

33 Székhely: 3831 Kázsmárk, Fő út 61. Törzskönyvi szám: Adószám: Képviseli: Bortyik Béla polgármester Léh Községi Önkormányzat Székhely: 3832 Léh, Kossuth út 4. Törzskönyvi szám: Adószám: Képviseli: Szemán Károly polgármester Meszes Község Önkormányzata Székhely: 3754 Meszes,Fő út 39. Törzskönyvi száma: Adószám: Képviseli: Rozgonyi Tibor polgármester Berente Község Önkormányzata Székhely: 3704 Berente, Esze Tamás út 18. Törzskönyvi száma: Adószám: Képviseli: Roza László István polgármester Bánhorváti Község Önkormányzata Székhely: 3642 Bánhorváti,Szabadság út

34 Törzskönyvi száma: Adószám: Képviseli: Földvári István polgármester Vadna Község Önkormányzata Székhely: 3636 Vadna, Kassai út 25. Törzskönyvi száma: Adószám: Képviseli: Bencze Péter polgármester Sajóivánka Község Önkormányzata Székhely: 3720 Sajóivánka,Kossuth út 38. Törzskönyvi száma: Adószám: Képviseli: Seszták Otttó polgármester Alacska Község Önkormányzata Székhely: 3779 Alacska,Dózsa utca 7. Törzskönyvi száma: Adószám: Képviseli: Ujlaki Béla polgármester Szuhakálló Község Önkormányzata Székhely: 3731 Szuhakálló,Kossuth Lajos út 7. Törzskönyvi száma:

35 Adószám: Képviseli: Dávid István polgármester Dédestapolcsány Község Önkormányzata Székhely: 3643 Dédestapolcsány,Petőfi Sándor utca 21. Törzskönyvi száma: Adószám: Képviseli: Lukács László polgármester együttesen: Felek/Önkormányzatok az alulírott helyen és napon, az alábbi feltételek szerint. Általános rendelkezések 1./ A társaság alapításában részes Önkormányzatok és a csatlakozó Önkormáynzatok képviselő testületei a kapcsolódó előterjesztések alapján döntöttek a KBTF Közép-Borsodi Területfejlesztési Szolgáltató Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely: 3780 Edelény, Borsodi út 2. fsz.; továbbiakban: nonprofit kft.) létrehozásáról, illetve abban történő üzletrész vásárlásról, továbbá a jelen okiratba foglalt szindikátusi szerződés elfogadásáról. A vonatkozó képviselőtestületi határozatok a döntés alapján felhatalmazták a részes Önkormányzatok polgármestereit a társasági szerződés és a szindikátusi szerződés aláírására. 2./ Szerződő Felek rögzítik, hogy a nonprofit kft. megalapításának és a jelen szindikátusi szerződés aláírásának célja, hogy a programozási időszakra rendelt Európai Uniós források felhasználására vonatkozó az EU 2020 stratégiához illeszkedő Operatív Programok által biztosított támogatási források (továbbiakban: támogatások, projektek) szabályszerű, hatékony és a fejlesztési lehetőségeket legnagyobb mértékben biztosító felhasználásával a jelen megállapodásban meghatározott térség gazdasági fejlődése (ideértve az önkormányzati feladatok ellátását) a lehető legmagasabb színvonalon valósuljon meg. Mindezekre tekintettel Szerződő Felek a nonprofit kft-t ezen támogatások, projektek koordinációjára, szakmai felügyeletére hozzák létre, melynek keretében elsődleges célja és feladata a projektgenerálás, és a projekt előkészítés szakmai koordinációja, továbbá a projektek megvalósítása során a projektmenedzsment feladatok és a projektmenedzsmenthez igénybe vett szakértői szolgáltatás ellátása, és a közbeszerzések koordinálása. 35

36 3./ Az Önkormányzatok a jelen szindikátusi megállapodás megkötésével szabályozni kívánják mindazon együttműködési kötelezettségüket, illetve jogosultságaikat, amelyek a nonprofit kft. társasági szerződését meghaladóan a Feleket illetik, illetve terhelik. Személyi-, területi hatály 4./ Jelen szerződés személyi hatálya az aláíró Felekre és a Felek által létrehozott 1. pont szerinti nonprofit kft-re terjed ki. A nonprofit kft. cégbírósági bejegyzését követően jelen szerződést aláírásával látja el, az ebben foglaltak elfogadása tekintetében. A jelen megállapodás területi hatálya Borsod-Abaúj-Zemplén megye. A jelen szindikátusi megállapodást aláíró Felek az alábbi célok mentén kívánnak szerveződni, és elsődleges célként a Borsod-Abaúj-Zemplén megye Integrált Területi Programjában borsodi tengely és abaúj-cserehát térsége összefoglaló névvel megjelölt területek fejlesztését tűzik ki célul. Felek törekszenek arra, hogy a térség fejlődése érdekében a rendelkezésre álló támogatásokat koncentráltan, koherens módon használják fel, annak érdekében, hogy a támogatással megvalósított fejlesztéseket egymásra épülve, egymást erősítve valósítsák meg. A támogatott projektek kiválasztása és megvalósítása során a Felek a közelség elvét alkalmazva támogatják a területileg illetékes projekteket, illetve kerülik az indokolatlan párhuzamosságot és a szigetszerű, az együttműködésbe nem illeszthető és ezáltal gazdaságtalan fejlesztéseket. A fentieknek megfelelően Felek az új tag belépésére vonatkozó kérelmet a fenti területi hatály és az azt kiegészítő térségi célok alapján bírálják el. Új tag belépése, illetve csatlakozás 5./Az új tagként való belépés kizárólag pénzbetét szolgáltatásával történő törzstőke-emelés útján lehetséges, olyan feltételekkel, amelyeket a nonprofit kft. törzstőke felemelésről szóló taggyűlési határozata előír. A törzstőke-emelés során az új tag belépése megengedett önálló, új (legalább ,-Ft értékű) törzsbetét létesítésével, vagy az új tagként jelentkező önkormányzat lakosságszámára tekintettel több települési önkormányzat által közösen tulajdonolt üzletrész létesítésével. A törzstőke-emeléssel belépő új tagönkormányzat az új törzsbetét megszerzésére vonatkozó nyilatkozatának megtételével egyidejűleg köteles a csatlakozás időpontjában adott tartalmú társasági szerződéshez, illetve az adott tartalmú szindikátusi megállapodáshoz történő csatlakozásáról elfogadó nyilatkozatot tenni. Társasághoz csatlakozni kizárólag jelen szindikátusi szerződés teljes körű elfogadásával lehetséges. A tagönkormányzatok az új tag belépésére vonatkozó döntéseik meghozatalakor, illetve az e tárgyra vonatkozó taggyűlési szavazatuk megtételekor tartózkodnak minden olyan döntéstől, amely a nonprofit kft. köztulajdoni, illetve nemzeti vagyoni jellegét veszélyeztetné, illetve a jelen szindikátusi szerződésben meghatározott területi hatályon túlterjeszkedne. Üzletrész átruházása 6./ A tagönkormányzatok tudomásul veszik, hogy a meglévő üzletrészeik átruházással történő elidegenítése a társasági szerződésben megfogalmazottak szerint korlátozott, a korlátozás célja, hogy 36

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Szuhakálló Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. december 21-én 10:00 órai kezdettel megtartott rendkívüli nyílt üléséről. Az ülés helye: Szuhakállói Közös Önkormányzati

Részletesebben

Tárgy: Javaslat a KBTF Közép-Borsodi Területfejlesztési Szolgáltató Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaságba új tagként való belépésre.

Tárgy: Javaslat a KBTF Közép-Borsodi Területfejlesztési Szolgáltató Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaságba új tagként való belépésre. ELŐTERJESZTÉS SAJÓIVÁNKA KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2015. DECEMBER 14-EI RENDKÍVÜLI NYÍLT ÜLÉSÉRE. IKT. SZ: 1920-2/2015/V. MELLÉKLETEK SZÁMA: 1 DB Tárgy: Javaslat a KBTF Közép-Borsodi

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Sajóivánka Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. december 14-én 17:00 órai kezdettel megtartott rendkívüli nyílt üléséről. Az ülés helye: Községháza Sajóivánka

Részletesebben

Tárgy: Indítványok, javaslatok. Előterjesztő: Dr. Herczeg Tibor. Előterjesztést készítette: Szavazás módja: Melléklet:

Tárgy: Indítványok, javaslatok. Előterjesztő: Dr. Herczeg Tibor. Előterjesztést készítette: Szavazás módja: Melléklet: ELŐTERJESZTÉS SAJÓIVÁNKA KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2015. DECEMBER 7-EI RENDKÍVÜLI NYÍLT ÜLÉSÉRE. IKT. SZ: 1857-7/2015/V. MELLÉKLETEK SZÁMA: 3 DB Tárgy: Indítványok, javaslatok Előterjesztő:

Részletesebben

29.) Nagyhegyes ART, szabályozási terv * 30.) Méra ÖRT módosítás * 31.) Emőd ART * 32.) Szentistván ART * 33.) Mezőcsát ART módosítás * 34.

29.) Nagyhegyes ART, szabályozási terv * 30.) Méra ÖRT módosítás * 31.) Emőd ART * 32.) Szentistván ART * 33.) Mezőcsát ART módosítás * 34. 1.) Telkibánya ÖRT (Összevont Rendezési Terv) B.-A.-Z. Megye Tanács 2.) Erdőbénye és településcsoportja ÖRT * - Sima - Baskó 3.) Vilmány és településcsoportja ÖRT * - Fony - Hejce - Mogyoróska - Regéc

Részletesebben

ÜZLETRÉSZ-ÁTRUHÁZÁSI SZERZŐDÉS

ÜZLETRÉSZ-ÁTRUHÁZÁSI SZERZŐDÉS : a Képviseli: k: Felsőzsolca Város Önkormányzata Székhely: 3561 Felsőzsolca, Szent István u. 20. Adószám 15725950-2-05 Képviseli: Dr. Tóth Lajos József polgármester Üzletrész megjelölése: A Cg. 05-09-026023

Részletesebben

HIRDETMÉNY Miskolc, Blaskovics u. 24. Földszint 2. előadóterem

HIRDETMÉNY Miskolc, Blaskovics u. 24. Földszint 2. előadóterem Székhely: 1149 Budapest, Bosnyák tér 5. Törzskönyvi azonosítószám: 775706 HIRDETMÉNY A Nemzeti Földalapkezelő Szervezet (a továbbiakban: NFA) mint Kiíró a Nemzeti Földalapról szóló 2010. évi LXXXVII. törvény

Részletesebben

Petőfibánya Községi Önkormányzat Képviselő-testületének március 21-én tartott rendkívüli nyílt üléséről készült jegyzőkönyv

Petőfibánya Községi Önkormányzat Képviselő-testületének március 21-én tartott rendkívüli nyílt üléséről készült jegyzőkönyv Petőfibánya Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. március 21-én tartott rendkívüli nyílt üléséről készült jegyzőkönyv T a r t a l o m : Jegyzőkönyv Jelenléti ív Mellékletek Határozat száma

Részletesebben

Tárgy: Javaslat a Közös Önkormányzati Hivatal alapító okiratának módosítására. Dr. Herczeg Tibor

Tárgy: Javaslat a Közös Önkormányzati Hivatal alapító okiratának módosítására. Dr. Herczeg Tibor ELŐTERJESZTÉS SZUHAKÁLLÓ, VADNA, SAJÓGALGÓC, SAJÓIVÁNKA ÉS DÉDESTAPOLCSÁNY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZATOK KÉPVISELŐ-TESTÜLETEINEK 2014. DECEMBER 3-AI EGYÜTTES NYÍLT ÜLÉSÉRE. IKT. SZ: 1319-3/2014/Sz. MELLÉKLETEK

Részletesebben

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei MgSzH Földművelésügyi Igazgatóság

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei MgSzH Földművelésügyi Igazgatóság Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei MgSzH Földművelésügyi Igazgatóság Földművelésügyi Igazgatóság Cím Telefonszám Levelezési cím Fax: 3525, Dóczy József út 6.sz. 46/515/700 3525, Dóczy József út 6.sz. 46/515-701

Részletesebben

Sárospatak Város Polgármesterétől

Sárospatak Város Polgármesterétől Sárospatak Város Polgármesterétől 3950 Sárospatak, Rákóczi út 32. Tel.: 47/513-240 Fax: 47/311-404 E-mail: sarospatak@sarospatak.hu JAVASLAT - a Képviselő-testületnek - az INNOVO-PATAK Sárospataki Városfejlesztő

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. a Képviselő-testület május 26-án tartandó ülésére

ELŐTERJESZTÉS. a Képviselő-testület május 26-án tartandó ülésére GÖDÖLLŐ VÁROS POLGÁRMESTERE ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2016. május 26-án tartandó ülésére Tárgy: Javaslat a gödöllői Grassalkovich kastély körül elhelyezkedő önkonnányzati ingatlanok apportálására.

Részletesebben

Ügyiratszám: SMÖ/250-13/2016.

Ügyiratszám: SMÖ/250-13/2016. SOMOGY MEGYEI KÖZGYŰLÉS ALELNÖKE 7400 KAPOSVÁR, Vármegyeháza, Fő utca 10. tel.: 82/898-246 e-mail: biro.norbert@som-onkorm.hu Ügyiratszám: SMÖ/250-13/2016. ELŐTERJESZTÉS a Terület és Településfejlesztési

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV a Képviselő-testület Encs városháza Kiállítótermében június 14-én órai kezdettel tartott rendkívüli üléséről

JEGYZŐKÖNYV a Képviselő-testület Encs városháza Kiállítótermében június 14-én órai kezdettel tartott rendkívüli üléséről VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLET ENCS Szám: 583-6/2013-Rk JEGYZŐKÖNYV a Képviselő-testület Encs városháza Kiállítótermében 2013. június 14-én 7. 00 órai kezdettel tartott rendkívüli üléséről Jelen

Részletesebben

79638 M A G Y A R K Ö Z L Ö N Y 2013. évi 180. szám

79638 M A G Y A R K Ö Z L Ö N Y 2013. évi 180. szám 79638 M A G Y A R K Ö Z L Ö N Y 2013. évi 180. szám 1.4. A lakbér mértéke csökkenthető, ha a lakás: a) alagsorban van; b) három- vagy ennél többszintes lakóépület földszintjén vagy I. emeletén van, és

Részletesebben

Palotás Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 15. számú nyílt ülés J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

Palotás Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 15. számú nyílt ülés J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Palotás Község Önkormányzata Képviselő-testületének 15. számú nyílt ülés J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Készült: Palotás Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. május 25-én megtartott nyilvános rendkívüli

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. január 30-án megtartott rendkívüli üléséről. Tárgya:

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. január 30-án megtartott rendkívüli üléséről. Tárgya: JEGYZŐKÖNYV Készült: Hort Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. január 30-án megtartott rendkívüli üléséről Határozat száma: 1/2013.(I.30.) Rendelet száma: 1/2013.(I.30.) Tárgya: A 139/2012.(XI.28.)

Részletesebben

Sárospatak Város Polgármesterétől

Sárospatak Város Polgármesterétől Sárospatak Város Polgármesterétől 3950 Sárospatak, Rákóczi út 32. Tel.: 47/513-240 Fax: 47/311-404 E-mail: sarospatak@sarospatak.hu JAVASLAT - a Képviselő-testületnek - a Borsod-Abaúj-Zemplén Térségi Ivóvíz-kezelési

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS A BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK JÚNIUS 23-AI ÜLÉSÉRE

ELŐTERJESZTÉS A BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK JÚNIUS 23-AI ÜLÉSÉRE Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Közgyűlés ELNÖKÉTŐL 3525 MISKOLC, Városház tér 1. Telefon: (46) 517-700*, (46) 517-750, (46) 323-600 Telefax: (46) 320-601 http://www.baz.hu elnok@hivatal.baz.hu Iktatószám:

Részletesebben

Salgótarján Megyei Jogú Város. JAVASLAT a Nógrádi Geopark Nonprofit Kft. törzstőkéjének felemelésére

Salgótarján Megyei Jogú Város. JAVASLAT a Nógrádi Geopark Nonprofit Kft. törzstőkéjének felemelésére Salgótarján Megyei Jogú Város Alpolgármestere Szám: 14698/2010 JAVASLAT a Nógrádi Geopark Nonprofit Kft. törzstőkéjének felemelésére Tisztelt Közgyűlés! Salgótarján Megyei Jogú Város Közgyűlése 2008. június

Részletesebben

Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármestere

Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármestere Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármestere Szám: 3901-3/2016. Javaslat a Salgótarjáni Csatornamű Szolgáltató Kft. alapító okiratának módosítására, továbbá a víziközmű működtető vagyon bérleti szerződéseinek

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: Nemesbikk Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2013. június 27. napján megtartott ülésén

Jegyzőkönyv. Készült: Nemesbikk Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2013. június 27. napján megtartott ülésén Nemesbikk Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 3592 Nemesbikk, Petőfi út 13. Jegyzőkönyv Készült: Nemesbikk Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2013. június 27. napján megtartott ülésén Jelen

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. 2. Telekalakítás, telekhatár rendezés az apci 079/1 és 083/2 hrsz-ú ingatlanokkal kapcsolatban. 3. Segélykérelmek 4.

JEGYZŐKÖNYV. 2. Telekalakítás, telekhatár rendezés az apci 079/1 és 083/2 hrsz-ú ingatlanokkal kapcsolatban. 3. Segélykérelmek 4. JEGYZŐKÖNYV Készült: 2016.03.23-án 14,00 órakor a polgármesteri hivatal tanácstermében megtartott rendkívüli képviselő-testületi ülésről. Jelen vannak: jelenléti ív alapján Napirend: 1. Előterjesztés a

Részletesebben

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal 2011. június 1. BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN TELEPÜLÉSI ÖNKORMÁNYZATAINAK CÍMLISTÁJA

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal 2011. június 1. BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN TELEPÜLÉSI ÖNKORMÁNYZATAINAK CÍMLISTÁJA Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal 2011. június 1. BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN TELEPÜLÉSI ÖNKORMÁNYZATAINAK CÍMLISTÁJA Ssz. Önkormányzat Polgármester Jegyzı / Körjegyzı Körjegyzıség tagjai 1 Abaújalpár

Részletesebben

NYÍREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK. 86/2008. (III.31.) számú. h a t á r o z a t a

NYÍREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK. 86/2008. (III.31.) számú. h a t á r o z a t a NYÍREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK 86/2008. (III.31.) számú h a t á r o z a t a a Mária Út, mint kiemelkedő jelentőségű kulturális-vallási zarándok és turista úthálózat kialakítása című projekthez

Részletesebben

TÁRGY: Szekszárd és Térsége Önkormányzati Társulás üzletrészének megvásárlása

TÁRGY: Szekszárd és Térsége Önkormányzati Társulás üzletrészének megvásárlása AZ ELŐTERJESZTÉS SORSZÁMA: 44. MELLÉKLET: 1 db TÁRGY: Szekszárd és Térsége Önkormányzati Társulás üzletrészének megvásárlása E L Ő T E R J E S Z T É S SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZGYŰLÉSÉNEK

Részletesebben

Kéményseprő-ipari közszolgáltatás helyi önkormányzat általi ellátásának támogatása pályázat Támogatási javaslat

Kéményseprő-ipari közszolgáltatás helyi önkormányzat általi ellátásának támogatása pályázat Támogatási javaslat Kéményseprő-ipari közszolgáltatás helyi önkormányzat általi ellátásának támogatása pályázat Támogatási javaslat ssz összeg 1 Főváros Budapest 1 FŐKÉTÜSZ 551 607 772 4 080 618 555 688 390 2 Baranya Pécs

Részletesebben

Előterjesztés. önkormányzati tulajdonú cégek átszervezésére

Előterjesztés. önkormányzati tulajdonú cégek átszervezésére Előterjesztés önkormányzati tulajdonú cégek átszervezésére Készült: Szécsény város önkormányzata képviselő-testületének 2015. február 11-i ülésére. Előterjesztő: Stayer László polgármester Tisztelt Képviselő-testület!

Részletesebben

Borsod-Abaúj-Zemplén megye

Borsod-Abaúj-Zemplén megye Borsod-Abaúj-Zemplén megye Vagyoni típusú adók Kommunális jellegű adók 1 Abaújalpár 5000 Ft/év 2 Abaújkér 6000 Ft/év 3 Abaújlak 4000 Ft/év 4 Abaújszántó 300 Ft/m2 7000 Ft/év 150 Ft/nap 2% 1 Ft/nap 5 Abaújszolnok

Részletesebben

Kisbágyon Község Önkormányzata Képviselő-testületének 9. számú nyílt ülés J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

Kisbágyon Község Önkormányzata Képviselő-testületének 9. számú nyílt ülés J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Kisbágyon Község Önkormányzata Képviselő-testületének 9. számú nyílt ülés J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Készült: Kisbágyon Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. május 27-én megtartott nyilvános rendkívüli

Részletesebben

ALAPÍTÓ OKIRAT (egységes szerkezetben)

ALAPÍTÓ OKIRAT (egységes szerkezetben) Melléklet a 286/2010. (VII. 13.) sz. Ökt. határozathoz ALAPÍTÓ OKIRAT (egységes szerkezetben) A helyi önkormányzatok társulásairól és együttműködéséről szóló 1997. évi CXXXV. törvény (Ttv.) 16. és 17.

Részletesebben

Bevezetett helyi adók Borsod-Abaúj-Zemplén megye január 1-jei állapot

Bevezetett helyi adók Borsod-Abaúj-Zemplén megye január 1-jei állapot Bevezetett helyi adók Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2009. január 1-jei állapot Vagyoni típusú adók Kommunális jellegű adók Helyi iparűzési adó 1 Abaújalpár 6000 Ft/év 2 Abaújkér 6000 Ft/év 3 Abaújlak 5000

Részletesebben

Bevezetett helyi adók Borsod-Abaúj Zemplén megye január 1-jei állapot

Bevezetett helyi adók Borsod-Abaúj Zemplén megye január 1-jei állapot Bevezetett helyi adók Borsod-Abaúj Zemplén megye 2008. január 1-jei állapot Vagyoni típusú adók Kommunális jellegő adók Helyi iparőzési adó 1 Abaújalpár 6000 Ft/év 2002.01.01 2 Abaújkér 6000 Ft/év 1995.01.01

Részletesebben

Lakosság 2017 Lélekszám

Lakosság 2017 Lélekszám Lélekszám Lakosság 2017 BM Abaújalpár 74) Abaújkér 661) Abaújlak 93) Abaújszántó 3 066) Abaújszolnok 191) Abaújvár 254) Abod 229) Aggtelek 560) Alacska 762) Alsóberecki 756) Alsódobsza 302) Alsógagy 103)

Részletesebben

Borsod 01. vk. Települések száma: 6. Települések: Alsózsolca Arnót Felsőzsolca Miskolc Sajókeresztúr Szirmabesenyő

Borsod 01. vk. Települések száma: 6. Települések: Alsózsolca Arnót Felsőzsolca Miskolc Sajókeresztúr Szirmabesenyő Borsod 01. vk. Települések száma: 6 Alsózsolca Arnót Felsőzsolca Miskolc Sajókeresztúr Szirmabesenyő Borsod 02 vk. Települések száma: 6 Miskolc Parasznya Radostyán Sajóbábony Sajólászlófalva Varbó Borsod

Részletesebben

Borsod-Abaúj-Zemplén Megye Területrendezési Terve B.A.Z.M. ÖNK. 10/2009. (V. 5.) sz. rendelete. számú melléklete alapján. Országos jelentőségű

Borsod-Abaúj-Zemplén Megye Területrendezési Terve B.A.Z.M. ÖNK. 10/2009. (V. 5.) sz. rendelete. számú melléklete alapján. Országos jelentőségű 4. számú melléklete: Települések 3.1-3.15 sz. melléklet szerinti országos és megyei övezetekkel való sége Mag erdő szántó ek 1. Abaújalpár x x x x x x 2. Abaújkér x x x x x x x 3. Abaújlak x x x x x x

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS Balatonföldvár Város Önkormányzat Képviselő-testületének április 19-én tartandó ülésére

ELŐTERJESZTÉS Balatonföldvár Város Önkormányzat Képviselő-testületének április 19-én tartandó ülésére Balatonföldvár Város Önkormányzata 8623 Balatonföldvár, Petőfi S. u. 1. Tel.: 84/540-330 Fax: 84/540-332 e-mail: pgmh@balatonfoldvar.hu ELŐTERJESZTÉS Balatonföldvár Város Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

Dédestapolcsány Község Önkormányzat Képviselő-testülete október 19-én megtartott rendkívüli nyílt ülésének jegyzőkönyve

Dédestapolcsány Község Önkormányzat Képviselő-testülete október 19-én megtartott rendkívüli nyílt ülésének jegyzőkönyve Dédestapolcsány Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2016. október 19-én megtartott rendkívüli nyílt ülésének jegyzőkönyve 263/2016. (X.19.) határozat Vasas Miklósné bánhorváti lakos részére a Nyugdíjasházban

Részletesebben

Kérem, hogy a korábban hozott döntését a Képviselő- testület a határozati javaslatban szereplőek szerint módosítsa a fentiek miatt.

Kérem, hogy a korábban hozott döntését a Képviselő- testület a határozati javaslatban szereplőek szerint módosítsa a fentiek miatt. VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE 8700 Marcali, Rákóczi utca 11. Pf: 5. Tel: 85/501-003 Fax : 85/501-055 E-mail : polghiv@marcali.hu Ügyiratszám: 1766/2/2017 Ügyintéző: Pápainé dr Káplár Orsolya Csilla

Részletesebben

A HATÁROZAT 2. SZÁMÚ MELLÉKLETE: Települések sz. melléklet szerinti sajátos megyei térséggel való érintettsége

A HATÁROZAT 2. SZÁMÚ MELLÉKLETE: Települések sz. melléklet szerinti sajátos megyei térséggel való érintettsége 2. SZÁMÚ : Települések 1.1-1.15 sz. melléklet szerinti sajátos megyei térséggel való érintettsége Természetvédelmi, Exlege ek term. 1. Abaújalpár x x madárvédelmi 2. Abaújkér x x x x x 3. Abaújlak x x

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. - a Közgyű l éshez -

ELŐTERJESZTÉS. - a Közgyű l éshez - NYÍREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERE 4401 NYÍREGYHÁZA, KOSSUTH TÉR 1. PF.: 83. TELEFON: +36 42 524-500 FAX: +36 42 524-501 E-MAIL: POLGARMESTER@NYIREGYHAZA.HU Ügyiratszám: VAGY/64/2019. Ügyintéző:

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének november 29-én tartandó ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének november 29-én tartandó ülésére E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. november 29-én tartandó ülésére Az előterjesztés tárgya: A Baranya-Víz Kft. taggyűlési határozatainak jóváhagyása Iktatószám:

Részletesebben

EDELÉNY VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK 13/2002.(VI.24.) SZÁMÚ R E N D E L E T E

EDELÉNY VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK 13/2002.(VI.24.) SZÁMÚ R E N D E L E T E EDELÉNY VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK 13/2002.(VI.24.) SZÁMÚ R E N D E L E T E Edelény város területén működő egészségügyi alapellátást nyújtó szolgálatok körzethatárairól (Módosításokkal egységes szerkezetben.)

Részletesebben

Borsod-Abaúj-Zemplén megye összes településének térképe egy helyen - TÉRKÉPNET - térkép útvonalte

Borsod-Abaúj-Zemplén megye összes településének térképe egy helyen - TÉRKÉPNET - térkép útvonalte Borsod-Abaúj-Zemplén megye összes településének térképe egy helyen! Borsod-Abaúj-Zemplén megye összes településének térképe egy helyen! Borsod-Abaúj-Zemplén megye településeinek térképei utcakeresővel,

Részletesebben

A FEJÉR MEGYEI KÖZGYŰLÉS JÚNIUS 30-I ÜLÉSÉRE

A FEJÉR MEGYEI KÖZGYŰLÉS JÚNIUS 30-I ÜLÉSÉRE E LŐTERJESZTÉS A FEJÉR MEGYEI KÖZGYŰLÉS 2016. JÚNIUS 30-I ÜLÉSÉRE 8. IKTATÓSZÁM: 35-6/2016. MELLÉKLET: 1 TÁRGY: Javaslat Együttműködési Megállapodás megkötésére a Fejér Megyei Önkormányzat, az ALBENSIS

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS EDELÉNY VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2015. OKTÓBER 22-EI RENDKÍVÜLI, NYÍLT ÜLÉSÉRE SORSZÁM: 156.

ELŐTERJESZTÉS EDELÉNY VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2015. OKTÓBER 22-EI RENDKÍVÜLI, NYÍLT ÜLÉSÉRE SORSZÁM: 156. ELŐTERJESZTÉS EDELÉNY VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2015. OKTÓBER 22-EI RENDKÍVÜLI, NYÍLT ÜLÉSÉRE SORSZÁM: 156. MELLÉKLETEK: 9 DB TÁRGY: KBTF Közép-Borsodi Területfejlesztési Szolgáltató Nonprofit

Részletesebben

Majosháza Község Önkormányzatának Polgármestere 2339 Majosháza, Kossuth u. 34., Tel: 06/ , Fax: 06/ ,

Majosháza Község Önkormányzatának Polgármestere 2339 Majosháza, Kossuth u. 34., Tel: 06/ , Fax: 06/ , Majosháza Község Önkormányzatának Polgármestere 2339 Majosháza, Kossuth u. 34., Tel: 06/24-511-830, Fax: 06/24-511-831, E-mail: majoshaza@majoshaza.hu ELŐTERJESZTÉS Majosháza Község Önkormányzata Képviselő-testületének

Részletesebben

Siófok Város Önkormányzata. Polgármester

Siófok Város Önkormányzata. Polgármester 1 Siófok Város Önkormányzata Polgármester 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Siófok, 2013. szeptember 24. Dr. Pavlek Tünde

Részletesebben

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Közgyűlés ELNÖKÉTŐL ELŐTERJESZTÉS A BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK FEBRUÁR 16-AI ÜLÉSÉRE

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Közgyűlés ELNÖKÉTŐL ELŐTERJESZTÉS A BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK FEBRUÁR 16-AI ÜLÉSÉRE Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Közgyűlés ELNÖKÉTŐL 3525 MISKOLC, Városház tér 1. Telefon: (46) 517-700*, (46) 517-750, (46) 323-600 Telefax: (46) 320-601 http://www.baz.hu elnok@hivatal.baz.hu Iktatószám:

Részletesebben

A humán fejlettség és a munkaerőpiac kapcsolata kistérségi és települési szinten. Dr. Lipták Katalin

A humán fejlettség és a munkaerőpiac kapcsolata kistérségi és települési szinten. Dr. Lipták Katalin A humán fejlettség és a munkaerőpiac kapcsolata kistérségi és települési szinten Dr. Lipták Katalin egyetemi adjunktus Miskolci Egyetem, Gazdaságtudományi Kar Veszprém, 2014. november 28. Előadás felépítése

Részletesebben

A FEJÉR MEGYEI KÖZGYŰLÉS NOVEMBER 26-I ÜLÉSÉRE

A FEJÉR MEGYEI KÖZGYŰLÉS NOVEMBER 26-I ÜLÉSÉRE E LŐTERJESZTÉS A FEJÉR MEGYEI KÖZGYŰLÉS 2015. NOVEMBER 26-I ÜLÉSÉRE 8. IKTATÓSZÁM: 33-10/2015. MELLÉKLET: - TÁRGY: Javaslat szándéknyilatkozat megadására a 2014-2020-as programozási időszakban a Fejér

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2014. november 27.-i ülésére Tárgy: Veszprém és Térsége Szennyvízelvezetési és kezelési projekt támogatási szerződésmódosítása Előadó:

Részletesebben

ALPOLGÁRMESTER. J a v a s l a t. a Burattino Hátrányos Helyzetűeket Segítő Iskolaalapítvánnyal kötött ellátási szerződés módosítására

ALPOLGÁRMESTER. J a v a s l a t. a Burattino Hátrányos Helyzetűeket Segítő Iskolaalapítvánnyal kötött ellátási szerződés módosítására BUDAPEST XXI. KERÜLET CSEPEL ÖNKORMÁNYZATA ALPOLGÁRMESTER J a v a s l a t a Burattino Hátrányos Helyzetűeket Segítő Iskolaalapítvánnyal kötött ellátási szerződés módosítására Készítette: Lombos Antal ágazatvezető

Részletesebben

EDELÉNY VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 27/2016.(XII.15.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELETE

EDELÉNY VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 27/2016.(XII.15.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELETE EDELÉNY VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 27/2016.(XII.15.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELETE Az egészségügyi alapellátások körzeteinek megállapításáról Edelény Város Önkormányzatának Képviselő-testülete

Részletesebben

SÁRVÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZATA GAZDASÁGI, VÁROSFEJLESZTÉSI ÉS KÖZBESZERZÉSI BIZOTTSÁGA 9600 SÁRVÁR, VÁRKERÜLET utca 2.

SÁRVÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZATA GAZDASÁGI, VÁROSFEJLESZTÉSI ÉS KÖZBESZERZÉSI BIZOTTSÁGA 9600 SÁRVÁR, VÁRKERÜLET utca 2. SÁRVÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZATA GAZDASÁGI, VÁROSFEJLESZTÉSI ÉS KÖZBESZERZÉSI BIZOTTSÁGA 9600 SÁRVÁR, VÁRKERÜLET utca 2. M E G H Í V Ó Sárvár város Önkormányzatának Gazdasági, Városfejlesztési és Közbeszerzési

Részletesebben

Dunaföldvár Város Önkormányzata Száma: DFV/392-19/2018. K I V O N A T

Dunaföldvár Város Önkormányzata Száma: DFV/392-19/2018. K I V O N A T Képviselő-testületének 2018. október 30-án (Kedden) 16 00 órakor megtartott rendkívüli nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből: 163/2018.(X.30.) KT Dunaföldvár Város Önkormányzat Képviselő-testülete megtárgyalta

Részletesebben

Fedőlap. Az előterjesztés közgyűlés elé kerül. Az előterjesztés tárgyalásának napja:

Fedőlap. Az előterjesztés közgyűlés elé kerül. Az előterjesztés tárgyalásának napja: Fedőlap Az előterjesztés közgyűlés elé kerül Az előterjesztés tárgyalásának napja: 2016.08.11. Javaslat a Vasmű út 41. Irodaház Kft. projekt társaságként történő kijelölésére és a társaság részére történő

Részletesebben

Erdőtűz-védelmi terv készítésére kötelezett gazdálkodók köre

Erdőtűz-védelmi terv készítésére kötelezett gazdálkodók köre 551 Sárospataki Erdészeti Igazgatóság 3950 Sárospatak Kazinczy u. 1. 1502 Bodrogolaszi 32,06 37,70 1504 Dámóc 17,55 1529 Háromhuta 102,52 1530 Hercegkút 54,07 30,43 1532 Komlóska 195,75 52,73 1511 Lácacséke

Részletesebben

VÍZSZOLGÁLTATÁS. Kapacitás m3/d. Vízellátó rendszer Ellátott település Vízmű telep

VÍZSZOLGÁLTATÁS. Kapacitás m3/d. Vízellátó rendszer Ellátott település Vízmű telep VÍZSZOLGÁLTATÁS Vízellátó rendszer Ellátott település Vízmű telep Kapacitás m3/d Nyékládházi Üzemigazgatóság gatóság Emőd térségi Emőd Emőd Adorjántanya 3600 Bükkaranyos Kistokaj Mályi Nyékládháza Emőd-Istvánmajor

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Tabdi Község Képviselő-testülete 2015. március 18-án a Tabdi Közös Önkormányzati Hivatalban megtartott üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Tabdi Község Képviselő-testülete 2015. március 18-án a Tabdi Közös Önkormányzati Hivatalban megtartott üléséről TABDI KÖZSÉG KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 5/2015. sz. ülés J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Tabdi Község Képviselő-testülete 2015. március 18-án a Tabdi Közös Önkormányzati Hivatalban megtartott üléséről Jelen vannak:,

Részletesebben

1/2015. (I. 13.) Kt. határozat

1/2015. (I. 13.) Kt. határozat rendkívüli ülésének könyvéből: 1/2015. (I. 13.) Kt. határozat 1. Dombóvár Város Önkormányzatának a DDOP-6.2.1/K-13-2014-0002 azonosító számú, Dél-Dunántúli Operatív Program Fenntartható településfejlesztés

Részletesebben

10-2/2017/231. Heves Megyei Közgyűlés valamennyi bizottsága Heves Megyei Közgyűlés. Helyben

10-2/2017/231. Heves Megyei Közgyűlés valamennyi bizottsága Heves Megyei Közgyűlés. Helyben 10-2/2017/231. Heves Megyei Közgyűlés valamennyi bizottsága Heves Megyei Közgyűlés Helyben Javaslat a NORRIA Észak- Magyarországi Regionális Innovációs Ügynökség Nonprofit Kft.-ben a Heves Megyei Önkormányzatot

Részletesebben

Sormunka ütemterv évre

Sormunka ütemterv évre Ároktő Bogács Borsodgeszt Borsodivánka Bükkábrány Bükkzsérc Cserépfalu Cserépváralja Csincse Egerlövő Emőd Gelej Hejőbába Hejőkürt Kács Kisgyőr Kistokaj Kondó Mezőcsát Mezőkeresztes 07. 01. - 09. 30. 1.

Részletesebben

Kivonat Fegyvernek Város Önkormányzat Képviselőtestülete március 29-ei rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből:

Kivonat Fegyvernek Város Önkormányzat Képviselőtestülete március 29-ei rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből: 1 Kivonat Fegyvernek Város Önkormányzat Képviselőtestülete 29-ei rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből: 27/2016.(III.29.) sz. önkormányzati határozat: A TOP-3.1.1-15 kódszámú Fenntartható települési közlekedésfejlesztés

Részletesebben

Sormunka ütemterv évre

Sormunka ütemterv évre Ároktő 06. 01. - 06. 30. Bogács 03. 01. - 04. 30. Borsodgeszt 06. 01. - 06. 30. Borsodivánka 05. 01. - 05. 31. Bükkábrány 05. 01. - 05. 31. Bükkzsérc 04. 03. - 04. 30. Cserépfalu 04. 03. - 04. 30. Cserépváralja

Részletesebben

Tisztelt Képviselő-testület!

Tisztelt Képviselő-testület! Előterjesztés Az ALBENSIS Fejér Megyei Területfejlesztési Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társasággal kötendő megállapodásról 1. előterjesztés száma: 75 /2016 2. előterjesztést készítő személy neve: dr.

Részletesebben

Mosonmagyaróvár Térségi Társulás Elnökétől. 6. sz. napirend. Előterjesztés A Társulási Tanács február 15-i ülésére. TOP projektmenedzsment

Mosonmagyaróvár Térségi Társulás Elnökétől. 6. sz. napirend. Előterjesztés A Társulási Tanács február 15-i ülésére. TOP projektmenedzsment Mosonmagyaróvár Térségi Társulás Elnökétől 6. sz. napirend Előterjesztés A Társulási Tanács 2016. február 15-i ülésére Tárgy: TOP projektmenedzsment Előterjesztő: Tárgyalja: Dr. Árvay István elnök Pénzügyi

Részletesebben

Előterjesztés. Felsőlajos Község Önkormányzata Képviselő-testületének május 19-i ülésére

Előterjesztés. Felsőlajos Község Önkormányzata Képviselő-testületének május 19-i ülésére 5. Előterjesztés Felsőlajos Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. május 19-i ülésére Tárgy: Óvodai tornaszoba és fejlesztőszoba létesítésére irányuló pályázat benyújtása Az előterjesztést készítette:

Részletesebben

Kiszombor Nagyközség Polgármesterétől 6775 Kiszombor, Nagyszentmiklósi u. 8. Tel/Fax: 62/

Kiszombor Nagyközség Polgármesterétől 6775 Kiszombor, Nagyszentmiklósi u. 8. Tel/Fax: 62/ Kiszombor Nagyközség Polgármesterétől 6775 Kiszombor, Nagyszentmiklósi u. 8. Tel/Fax: 62/525-090 E-mail: phkiszombor@vnet.hu Üsz.: 22-7/2016. Tárgy: Együttműködési megállapodás a Csongrád Megyei Önkormányzattal

Részletesebben

4/2016. (II.22.) előterjesztés 4. napirendi pont. Keretmegállapodás

4/2016. (II.22.) előterjesztés 4. napirendi pont. Keretmegállapodás Keretmegállapodás a 2014-2020 időszakra szóló Integrált Területi Program keretében benyújtandó projektek előkészítésében és a projekt megvalósításához nyújtott projektmenedzsmenti szolgáltatások ellátásában

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S. Várpalota Város Önkormányzati Képviselő-testületének május 19-i rendkívüli ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S. Várpalota Város Önkormányzati Képviselő-testületének május 19-i rendkívüli ülésére ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- E L Ő T E R J E S Z T É S Várpalota Város Önkormányzati Képviselő-testületének 2016. május 19-i

Részletesebben

Salgótarján Megyei Jogú Város polgármestere. Javaslat egyes önkormányzati tulajdonú gazdasági társaságok ügyvezetőinek megválasztására

Salgótarján Megyei Jogú Város polgármestere. Javaslat egyes önkormányzati tulajdonú gazdasági társaságok ügyvezetőinek megválasztására Salgótarján Megyei Jogú Város polgármestere Szám: 11139/2017. Javaslat egyes önkormányzati tulajdonú gazdasági társaságok ügyvezetőinek megválasztására Tisztelt Közgyűlés! A Salgótarján és Környéke Vízmű

Részletesebben

EDELÉNY VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 17/2016.(V.26.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELETE

EDELÉNY VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 17/2016.(V.26.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELETE EDELÉNY VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 17/2016.(V.26.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELETE Edelény város területén működő egészségügyi alapellátást nyújtó szolgálatok körzethatárairól Edelény Város Önkormányzatának

Részletesebben

Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. szeptember 17-én megtartott rendkívüli nyílt ülésének

Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. szeptember 17-én megtartott rendkívüli nyílt ülésének Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. szeptember 17-én megtartott rendkívüli nyílt ülésének a. napirendje b. jegyzőkönyve c. határozatok: 93-96/2013. (IX. 17.) számú határozat.

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Tiszavasvári Város Önkormányzata Képviselő-testületének június 28-án tartandó ülésére

ELŐTERJESZTÉS. Tiszavasvári Város Önkormányzata Képviselő-testületének június 28-án tartandó ülésére ELŐTERJESZTÉS Tiszavasvári Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. június 28-án tartandó ülésére Az előterjesztés tárgya: Tiszavasvári Strandfürdő Kft. saját tőke pozíciójának rendezése Melléklet:

Részletesebben

Kisbágyon Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 9. számú nyílt ülés J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

Kisbágyon Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 9. számú nyílt ülés J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Kisbágyon Község Önkormányzata Képviselő-testületének 9. számú nyílt ülés J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Készült: Kisbágyon Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2018. június 27-én megtartott nyilvános

Részletesebben

Készítette: dr. Battyányi Anita jogi szakreferens, mb. osztályvezető

Készítette: dr. Battyányi Anita jogi szakreferens, mb. osztályvezető Előterjesztő: Szitka Péter polgármester Készítette: dr. Battyányi Anita jogi szakreferens, mb. osztályvezető Tárgy: Javaslat a Kazincbarcikai Intézmények Gazdasági Ellátó Szervezet megszüntető okiratának

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: A Fülöp Község Önkormányzat Képviselő-testületének január 14.-én de. 8,00 órakor megtartott rendkívüli nyílt üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: A Fülöp Község Önkormányzat Képviselő-testületének január 14.-én de. 8,00 órakor megtartott rendkívüli nyílt üléséről. JEGYZŐKÖNYV Készült: A Fülöp Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. január 14.-én de. 8,00 órakor megtartott rendkívüli nyílt üléséről. Jelen vannak: Mikáczó László Ferenc alpolgármester Czigle

Részletesebben

Készült október 09.-én Kardos Község Önkormányzat képviselõtestületének. Juhász Zoltán Zsolt képviselő,

Készült október 09.-én Kardos Község Önkormányzat képviselõtestületének. Juhász Zoltán Zsolt képviselő, J E G Y Z Õ K Ö N Y V a Kardos Község Önkormányzat Képviselõ-testületének 2013. október 09.-én megtartott soronkívüli ülésérõl. JEGYZÕKÖNYV Készült 2013. október 09.-én Kardos Község Önkormányzat képviselõtestületének

Részletesebben

Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének június 21.-én megtartott rendkívüli nyílt ülésének

Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének június 21.-én megtartott rendkívüli nyílt ülésének Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. június 21.-én megtartott rendkívüli nyílt ülésének a. napirendje b. jegyzőkönyve c. határozatok:64-67/2013. (VI. 21.) számú határozatok d.

Részletesebben

Szentes Város Polgármesterétől 6600Szentes, Kossuth tér 6. Iktatószám: U /2016. Témafelelős: Szigeti Miklós

Szentes Város Polgármesterétől 6600Szentes, Kossuth tér 6. Iktatószám: U /2016. Témafelelős: Szigeti Miklós Szentes Város Polgármesterétől 6600Szentes, Kossuth tér 6. Iktatószám: U-7807-4/2016. Témafelelős: Szigeti Miklós Tárgy: Hozzájárulás támogatási kérelem benyújtásához és óvodai feladat-ellátási szerződés

Részletesebben

Autóbuszjáratok indulnak Encs, autóbusz-állomásról

Autóbuszjáratok indulnak Encs, autóbusz-állomásról Autóbuszjáratok indulnak Encs, autóbusz-állomásról Abaújdevecserbe I 7.32 21 10.30 22 10.30 I 14.13 M 15.55 Abaújkérbe I 5.00 I 5.40 I 6.00 I 6.26 W 6.35 M 7.10 X 7.55 X 10.00 X 12.10 M 12.30 15 14.15

Részletesebben

Javaslat. a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzat Hivatala Szervezeti és Működési Szabályzata módosításának jóváhagyására

Javaslat. a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzat Hivatala Szervezeti és Működési Szabályzata módosításának jóváhagyására Előterjesztő: Dr. Mengyi Roland a közgyűlés elnöke Készítette: Szervezési és Pénzügyi Osztály Javaslat a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzat Hivatala Szervezeti és Működési Szabályzata módosításának

Részletesebben

K i v o n a t a Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat Közgyűlésének május 8-ai ülésén hozott határozataiból:

K i v o n a t a Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat Közgyűlésének május 8-ai ülésén hozott határozataiból: 58/2015. (V. 8.) MÖK határozat A Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat Közgyűlése a 2015. május 8-ai rendes ülése napirendjét a következők szerint fogadja el: 1. Beszámoló Hajdú-Bihar megye közbiztonságának

Részletesebben

Dédestapolcsány Község Önkormányzat Képviselő-testülete június 16-án megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyve

Dédestapolcsány Község Önkormányzat Képviselő-testülete június 16-án megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyve Dédestapolcsány Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2015. június 16-án megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyve 172/2015. (VI.16.) határozata a Dédes Szolgáltató Nonprofit Kft. VA és az Önkormányzat

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐ-TESTÜLET szeptember 7.-i ülésére

ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐ-TESTÜLET szeptember 7.-i ülésére Budapest Főváros IX. Kerület Ferencváros Önkormányzat ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐ-TESTÜLET 2017. szeptember 7.-i ülésére Iktató szám: 202/2017. Tárgy: Beszámoló a Budapest Főváros IX. Kerület Ferencváros

Részletesebben

INTÉZMÉNYFENNTARTÓI TÁRSULÁSI MEGÁLLAPODÁS HÁZI SEGÍTSÉGNYÚJTÁS SZOCIÁLIS ALAPSZOLGÁLTATÁSI FELADAT ELLÁTÁS közös megegyezéssel történő megszüntetése

INTÉZMÉNYFENNTARTÓI TÁRSULÁSI MEGÁLLAPODÁS HÁZI SEGÍTSÉGNYÚJTÁS SZOCIÁLIS ALAPSZOLGÁLTATÁSI FELADAT ELLÁTÁS közös megegyezéssel történő megszüntetése IX-191/5317/2013. sz. határozat 1. sz. melléklete INTÉZMÉNYFENNTARTÓI TÁRSULÁSI MEGÁLLAPODÁS HÁZI SEGÍTSÉGNYÚJTÁS SZOCIÁLIS ALAPSZOLGÁLTATÁSI FELADAT ELLÁTÁS közös megegyezéssel történő megszüntetése amely

Részletesebben

PÁSZTÓ VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 3060 PÁSZTÓ, KÖLCSEY F. U. 35. (06-32) FAX: (06-32) JAVASLAT

PÁSZTÓ VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 3060 PÁSZTÓ, KÖLCSEY F. U. 35. (06-32) FAX: (06-32) JAVASLAT PÁSZTÓ VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 3060 PÁSZTÓ, KÖLCSEY F. U. 35. (06-32) 460-155 FAX: (06-32) 460-918 Szám: 1-30/2014. A határozat meghozatala minősített szavazattöbbséget igényel. JAVASLAT a pásztói hulladékgazdálkodási

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. május 7-én tartandó ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. május 7-én tartandó ülésére E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. május 7-én tartandó ülésére Az előterjesztés tárgya: Komló Város Önkormányzat Városgondnokság ingatlan adásvételi ügye Iktatószám:

Részletesebben

Előterjesztés. Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselő-testületének szeptember 21-i ülésére

Előterjesztés. Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselő-testületének szeptember 21-i ülésére Előterjesztés 3. Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2017. szeptember 21-i ülésére Tárgy: Pályázat benyújtása a TOP 5.3.1-16 azonosító számú felhívásra Az előterjesztést készítette: Horváth

Részletesebben

ALBENSIS Fejér Megyei Területfejlesztési Nonprofit Kft. ALAPÍTÓ OKIRATA

ALBENSIS Fejér Megyei Területfejlesztési Nonprofit Kft. ALAPÍTÓ OKIRATA ALBENSIS Fejér Megyei Területfejlesztési Nonprofit Kft. ALAPÍTÓ OKIRATA ~ 1 ~ ALAPÍTÓ OKIRAT A Fejér Megyei Önkormányzat alapító a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény (a továbbiakban: Ptk.)

Részletesebben

KIVONAT. Felsőzsolca Város Önkormányzat Képviselő-testületének december 6-án tartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből.

KIVONAT. Felsőzsolca Város Önkormányzat Képviselő-testületének december 6-án tartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. 149/2017. (XII. 6.) határozata Felhatalmazás a Miskolc Térségi Konzorcium és a MiReHuKöz Miskolci Regionális Hulladékgazdálkodási Közszolgáltató Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság között megszűnő

Részletesebben

Salgótarján Megyei Jogú Város polgármestere. Javaslat a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás biztosításával kapcsolatos döntések meghozatalára

Salgótarján Megyei Jogú Város polgármestere. Javaslat a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás biztosításával kapcsolatos döntések meghozatalára Salgótarján Megyei Jogú Város polgármestere Szám: 15178/2018. Javaslat a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás biztosításával kapcsolatos döntések meghozatalára Tisztelt Közgyűlés! Az NHKV Nemzeti Hulladékgazdálkodási

Részletesebben

LEADER jelentése: Közösségi kezdeményezés a vidéki gazdaság fejlesztéséért.

LEADER jelentése: Közösségi kezdeményezés a vidéki gazdaság fejlesztéséért. LEADER A LEADER egy francia betűszó (Liaison Entre Actions pour le Developpement de l Economie Rurale), jelentése: Közösségi kezdeményezés a vidéki gazdaság fejlesztéséért. Az Európai Közösség által 99-ben

Részletesebben

ÉSZAK-MAGYARORSZÁGI REGIONÁLIS HULLADÉKKEZELÉSI ÖNKORMÁNYZATI TÁRSULÁS TÁRSULÁSI MEGÁLLAPODÁS Módosításokkal egységes szerkezetbe foglalva

ÉSZAK-MAGYARORSZÁGI REGIONÁLIS HULLADÉKKEZELÉSI ÖNKORMÁNYZATI TÁRSULÁS TÁRSULÁSI MEGÁLLAPODÁS Módosításokkal egységes szerkezetbe foglalva A 10/2017. (I.26.) határozat melléklete ÉSZAK-MAGYARORSZÁGI REGIONÁLIS HULLADÉKKEZELÉSI ÖNKORMÁNYZATI TÁRSULÁS TÁRSULÁSI MEGÁLLAPODÁS Módosításokkal egységes szerkezetbe foglalva Jelen megállapodás 1.

Részletesebben

Város Polgármestere. Előterjesztés. Biatorbágyi Faluház alapító okiratának módosításáról

Város Polgármestere. Előterjesztés. Biatorbágyi Faluház alapító okiratának módosításáról Város Polgármestere 2051 Biatorbágy, Baross Gábor utca 2/a Telefon: 06 23 310-174/113, 142 mellék Fax: 06 23 310-135 E-mail: polgarmester@biatorbagy.hu www.biatorbagy.hu Előterjesztés Biatorbágyi Faluház

Részletesebben

Előterjesztés. Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. március 12-i ülésére

Előterjesztés. Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. március 12-i ülésére Előterjesztés 5. Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. március 12-i ülésére Tárgy: Együttműködési megállapodás megkötése a Bács-Kiskun Megyei Önkormányzattal Az előterjesztést készítette:

Részletesebben

Az előterjesztést nyílt ülésen kell tárgyalni! A döntéshez egyszerű többség szükséges!

Az előterjesztést nyílt ülésen kell tárgyalni! A döntéshez egyszerű többség szükséges! ELŐTERJESZTÉS Szatymaz Község Képviselő-testületének Előterjesztő: Barna Károly Tárgy: Dél-alföldi Regionális Környezetvédelmi Társulás Társulási Megállapodásának módosítása Iktatószám: 500-8/2015/U1 Melléklet:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Szuhakálló Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. március 12-én, 7:30 órai kezdettel megtartott rendkívüli nyílt üléséről. Az ülés helye: Szuhakállói Közös Önkormányzati

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S AZ ELŐTERJESZTÉS SORSZÁMA: 137 MELLÉKLET: 2 db. TÁRGY: Javaslat együttműködési megállapodás jóváhagyására Bátaszék Város Önkormányzatával E L Ő T E R J E S Z T É S SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA

Részletesebben