Kaland ajánlat. Helye: Sarlóspuszta Kalandliget Magaslati Kötélpálya + Drókötélpálya

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Kaland ajánlat. Helye: Sarlóspuszta Kalandliget Magaslati Kötélpálya + Drókötélpálya"

Átírás

1 Kaland ajánlat Helye: Sarlóspuszta Kalandliget Magaslati Kötélpálya + Drókötélpálya Két szinten, összesen 18 akadály, melyek nagy része olyan egyedi játék, mellyel sehol máshol az országban nem találkozhatnak az idelátogatók. A kötélpályához kapcsolódó lecsúszás összesen 250 méternyi négy szakaszból álló drótkötélpálya. A leghosszabb csúszás közel 100 méter. A hotel parkjában fekvő dísztó felett is átcsúszhatnak a vendégek. Időtartam: 2-3 óra. Helye: Sarlóspuszta Kalandliget, Mászófal 8 méter magas, egy időben két fő mászhat a 32 m2-es felületen. Hogy mindenki biztonságban érezhesse magát a magasban, arról a legkorszerűbb, európai normáknak megfelelő védőfelszerelések és szakképzett animátorok gondoskodnak.

2 Helye: Sarlóspuszta Kalandliget, Kincskeresés GPS-el A résztvevőknek egy összetett feladatot kell megoldaniuk, melynek jutalmaként az elásott kincsesláda értékes tartalmát szerezhetik meg. A csapatok GPS készülék segítségével kutatják fel az állomásokat, ahol különböző logikai és ügyességi feladatok, rejtvények, megoldásával egyre közelebb jutnak a kincsesláda helyéhez és felnyitásához. Időtartam: 2-3 óra. Helye: Sarlóspuszta Kalandliget, Quad pálya 4 db Yamaha Grizzly nyergében próbálhatják ki a terepmotorozás e speciális formáját az off-road szerelmesei a 10000m2-en elterülő pálya kanyargós bukkanókkal tarkított útjain. Időtartam: igény szerint. Helye: Sarlóspuszta Kalandliget, Paintball pálya Az erdei paintball pályán két max. 10 fős csapat küzdhet egymás ellen a több mint 40, fából készült fedezék takarásában és a saját ügyességében bízva. Játékosainknak védőfelszerelést és a legkorszerűbb félautomata markereket biztosítjuk az önfeledt szórakozáshoz. Időtartam: 2-3 óra. Helye: Sarlóspuszta Kalandliget, Íjász pálya 3 lőállásban tradicionális íjakkal sajátíthatják el az íjászsportot. Remek kikapcsolódást nyújt baráti vagy családi körök számára. Helye: Sarlóspuszta Kalandliget, Légpuska lőtér A vendégek korszerű 10 lövetű légfegyverekkel tesztelhetik lő készségüket a 10 méterre elhelyezett céltáblákra és bukócélra egyaránt.

3 Helye: Sarlóspuszta Koronglőtér A koronglövészet az aktív pihenés, kikapcsolódás kitűnő lehetőségét nyújtja Önnek. Itt azoknak is tudunk lehetőséget biztosítani, akik életükben először fognak fegyvert a kezükbe, de természetesen a nagy gyakorlattal rendelkező sportlövők és vadászok számára is kínálunk erőpróbát. Nagyon jó kikapcsolódást nyújt a koronglövészet csapatépítő versenyek egyik állomásaként is. Arra is van lehetőség, hogy egy baráti társaság, cég vagy vadásztársaság egy napra vagy pár órára kibérelje a lőteret, és az igényeinek megfelelő szolgáltatásokat kapjon. Borászvetélkedő Vendégeink egy különleges vetélkedő keretében ismerhetik meg a ház borait, s a lenyűgöző ízek mellett még a kacagásé lesz a főszerep: a csapatok tagjai megismerkedhetnek a Bor Design Center furcsaságaival, kiderül, mi is az a borpóker, és a kulacshimba titkáról is lerepül a fátyol Mókás túra a borok világában, nem csak szakértőknek! Ízparádé vetélkedő Ízek és illatok, kulináris újítások, gasztronómiai ínyencségek, melyet játékok vetélkedő keretében ajánlunk, ahol a versengő csapatok nemcsak számos érdekességet tudnak meg, hanem önfeledten szórakoznak, s a nyertes ínyenc ajándék tulajdonosa lehet. Legyen Ön is milliomos! Legyen Ön is milliomos, csengettyűs pulpitusokkal, ezernyi kérdéssel, tréfákkal, fejtörőkkel, megannyi érdekességgel és persze örömteli szórakozással.

4 Activity A szavak párbaja, amelyben a tévéműsorhoz hasonló borítékok játsszák a főszerepet, s persze a csapatok, akik magyarázhatnak, rajzolhatnak és mutogathatnak a nyeremény érdekében. A játékot tapasztalt műsorvezető koordinálja igényes kellékekkel. Domino Day A döntések napja Az építés izgalma lázba hoz, elvarázsol, közös munkára sarkall és az eredmény lélegzetelállító. Minden csapat külön asztalon láthat neki a dominólánc felépítésének, majd a játék végén az asztalokat híddal összekötjük, s indulhat a láncreakció, a nagy döntés pillanata! Több ezer dominó, trükkös szerkezetek, és szenzációs mulatság. Óriás Társas játék A hatalmas táblán minden csapat saját embereiből élő bábukat állít fel, kik a csapat színének megfelelő sipkát kapnak, s ezzel a játéktábla élő részévé vállnak. Minden csapat saját kiindulási mezője mögött foglal helyet a csapat többi tagja, kiknek feladata a kártyákon található feladatok frappáns megoldása. Sarló Sára Legendája Izgalmas csapatépítő játék, melyben Sarlóspuszta ősi legendája elevenedik fel a kurucok történelmi hőskorában. A csapatok találkozhatnak II. Rákóczi Ferenccel, részt vehetnek az izgalmas próbatételeken, megismerhetik a környékbeli bujdosókat és betyárokat, s végül számtalan kalandon keresztül jutva megtalálhatják Sarló Sára legendás örökségét. Izgalom, kaland, kacagás és csapatmunka jelmezes színészekkel a csodás Sarlóspuszta Club Hotelben. Interaktív Nyomozás Sarlóspusztán Különös eset rázza fel a helyiek békés életét, melynek megoldása bővelkedik izgalmakban. Kováts Lajos törzsőrmester és hűséges társa Füredi kapitány most a vendégek segítségét kéri, s előkerülnek az elveszettnek hitt tanúvallomások, árulkodik a Sarlóspusztai kertész, s gyanús nyomok kerülnek elő kis híd alól. Izgalmas interaktív nyomozás, amely végigvezet a hotelen, keresztül kasul halad Sarlóspusztán, és a csodálatos környezetben végül megoldást nyerhet.

5 Világtőzsde Nemzetek hagyományjátéka a világ tájaival Öt földrész a nemzetek hagyományos játékaival, csodálatos díszletekkel és különleges jelmezekkel, s persze a világtőzsdével, ahol országokat szerezhetnek a játékosok. Stratégiai megfontolás, gyors döntéshozatal, csapatkohézió és leleményesség játéka, lélegzetelállító díszletekkel, nemzetek hagyományjátékaival. Filmforgatás Sarlóspusztán Egy káprázatos csapatépítő program a film világából, melynek során minden csapat elkészítheti saját remekművét, legyen az reklámfilm, egy klasszikus feldolgozása, vagy egy adott stílushoz kapcsolódó mozi. Filmes szakembereink segítenek az alapok elsajátításában, a végeredmény pedig garantáltan lenyűgöz majd mindenkit! A forgatás különlegességét jelenti a látványos jelmez és kelléktár, a smink, a professzionális filmes eszközök arzenálja és persze a páratlan helyszín. Honfoglaló stratégiai kaland játék A régi mondák és regék kelnek életre Sarlóspusztán, ahol vendégeink átélhetik a kalandozó, majd a Kárpát-medencében megtelepedő őseink mindennapjait. Stratégiai játék, melyben fizikai és ügyességi próbatételek dominálnak, hiszen a táborépítéstől kezdve a honfoglaláskori gasztronómia eledeleinek elkészítése is a csapatok feladata lesz. Csodás terület, friss levegő és remek színészgárda várja a honfoglaló vendégeket! Geocaching - a tájegység kincsei GPS-es kalandtúra Sarlóspusztán a nemzeti park körül, melyben nemcsak a különleges értékeket tartalmazó kincses ládákat kell megtalálni, hanem a táj jellegéhez kapcsolódó feladatokban is részt vehetnek a játékosok, felfedezhetik a helység flóráját és faunáját, ezernyi érdekességet sajátíthatnak el, melynek élménye felülmúlhatatlan. Klip-mix A csapat tagjai kiválasztanak egy zeneszámot, amihez egy videoklipet készítenek. Az általuk megírt szöveget a helyszínen kialakított mini-stúdióban feléneklik, majd a klip koreográfiáját készítik el és rögzítik. Technikusaink közreműködésével összevágják az anyagokat, amelyet a csapatok este bemutatnak egymásnak.

6 Digitális vadászat Programunk során úgy hódolhatnak a résztvevők vadászszenvedélyüknek, anélkül, hogy az állatokban kárt tennének. A résztvevők digitális fényképezőgépekkel vadásznak a becserkészett vadra, majd szakértőink döntik el, kié a legnagyobb trófea. Az egész program a vadászat köré épül. Tánc-forgatag A tánc az emberek közötti nonverbális kommunikáció eszköze, az egyik legjobb feszültség oldó módszer. Programunkon a tánc segítségével fejlesztjük a munkahelyi közösséget, miközben valamennyi munkatárs megtalálja helyét a vidám programban. Különböző zenei stílusokban néptánc, rock and roll, country - készülnek a koreográfiák, profi tánc-oktatóink segítségével. Képregény készítés A képregény készítés egy olyan csapatépítő feladat, ahol mindenki megtalálja a számára megfelelő feladatot: szükség van forgatókönyvíróra, rendezőre, színészekre, jelmeztervezőkre és öltöztetőkre, sminkesekre, fotósra és természetesen azok sem maradnak munka nélkül, akik szívesebben ülnek a számítógép előtt, hiszen szükség van egy-két ügyes kezű szerkesztőre is. A résztvevők a megadott témakörben megírnak egy rövid történetet, amelyből egy képregényt kell készíteniük a rendelkezésükre bocsájtott eszközök és számítógépes program segítségével. Az elkészült produkciót DVD-re rögzítjük, amelyet megkapnak a csapatok. Old Timer autók Minden emberben dolgozik a vágy, hogy egy klasszikus, régi autó volánja mögé üljön. Nálunk nem csak beülhet egy ilyen csodába, hanem ki is próbálhatja, vezetheti az old timereket. Egy perc és nyersz! Vicces, szórakoztató ügyességi feladatok, amelyek megoldására 1 perc áll a résztvevők rendelkezésére. De hogy még jobban emeljük a tétet, a csapat tagjai a feladat elkezdése előtt fogadást kötnek, hogy hány feladatot tudnak megcsinálni az 1 perc alatt. A feladatok megoldásához nem kell különösebb fizikai erőnlét, inkább biztos kéz és koncentráció. Szabadtéri csapatépítő verseny Csapatépítő kalandjáték Rejtvényvadászat GPS készülékkel Küldetés (a láda titka) Kalandos küldetés Szeszcsempészet Kalandos szeszcsempészet Tájékozódási autós rally

7 Bevetés Beltéri csapatépítő verseny Vetélkedő (indoor) Air-soft Szabadtéri csapatépítő verseny A Hotel kertjében kialakított állomásokon szellemi, logikai, kreativitást és együttműködést igénylő könnyed feladatok várják a résztvevőket, amelyek nem fizikailag jelentenek kihívást. Csapatépítő kalandjáték A program során a résztvevőket csapatokra osztjuk. A csapatok állomásról állomásra haladva, forgószínpadszerűen teljesítik a feladatokat. Az állomásokon, mozgásos, logikai, stratégiai vagy bátorságot igénylő feladatok várják a csapatokat, ahol a végrehajtás minőségétől függően pontszerzésre van lehetőség. Az a csapat győz, amelyik több pontot gyűjt. A feladatok a megrendelő igénye szerint, és a szakmai szempontok figyelembevételével kerülnek kiválasztásra. Rejtvényvadászat GPS készülékkel A Hotel környékén, GPS készülék segítségével kell elrejtett logikai feladatokat, fejtörőket felkutatni, és megfejteni. Küldetés (a láda titka) A program során a résztvevők közösen dolgoznak egy nagy rejtély megoldásán, ahol a végső cél egy kincsesláda tartalmának megszerezése. Kalandos küldetés A küldetés és a csapatépítő kalandjáték ötvözése, ahol a logikai feladatok mellett a mozgásos-, stratégiai-, valamint bátorságot igénylő feladatok is szerepet kapnak. Szeszcsempészet Stratégiai játék, ahol a csapatok a megszerzett információkkal, Escape dollárokkal és demizsonokkal kereskedhetnek. A játék célja, hogy minél több demizsont szerezzenek meg és juttassanak el az orgazdához. A feladat sikeres végrehajtását GPS készülékek, térképek, adóvevők stb. segítik. Kalandos szeszcsempészet A játék a szeszcsempészet mozgásos, ügyességi feladatokkal kibővített változata.

8 Tájékozódási autós rally A játék önálló programként is megállja helyét, de színesíthet egy adott célhoz való utazást is. Mindemellett kiváló együttműködést elősegítő, fejlesztő program, hiszen a sofőrnek, navigátorának és az utasoknak összhangba kell kerülni a hatékony feladatmegoldáshoz, mind a tájékozódásban, mind az állomások feladványainak gyors megfejtésében. A JÁTÉK NEM A SEBESSÉGRŐL SZÓL!!! A program lehet két-három óra terjedelmű, de akár egész napos kirándulás is. Bevetés A játék kerettörténete a küldetés. A résztvevők air-soft felszereléssel indulnak a feladat teljesítésére. Az alapjátékot partizánok (trénerek) meglepetésszerű air-soft támadásai teszik még izgalmasabbá, színesebbé. Beltéri csapatépítő verseny A program a szabadtéri csapatépítő verseny módosított változata, ahol az állomások fedett helyszíneken, konferenciatermekben kerülnek kialakításra. Vetélkedő (indoor) A résztvevők csapatokban, de egy helyen és időben teljesítik a könnyed, játékos feladatokat. A feladatok célja a szórakoztatás, a társaság felélénkítése, egymás jobb megismerése. Air-soft Az air-soft egy egyedi stratégiai, taktikai csapatjáték. Két vagy több fél speciális szabályok alapján játszik egymás ellen valósághű, de veszélytelen fegyverekkel. Az air-soft fegyverek kisméretű, a természetben lebomló (kukorica alapanyagú) nyomot nem hagyó lövedéket lőnek ki. A fegyverek lőtávolsága m. A játék lebonyolítása a paintballhoz hasonlóan, a megrendelő igénye szerint több változatban lehetséges. Az air-soft kiváló kiegészítője lehet a csapatépítő játékaink valamelyikének, de önálló programként is megállja a helyét. Sarlóspuszta Club Hotel 2375 Tatárszentgyörgy, Sarlóspuszta Tel.: info@sarlospuszta.hu

ACTIVITEAM-ART CSAPATÉPÍTŐ JÁTÉKOK

ACTIVITEAM-ART CSAPATÉPÍTŐ JÁTÉKOK ACTIVITEAM-ART CSAPATÉPÍTŐ JÁTÉKOK 1. Rejtély Harkányban interaktív nyomozás A bohókás törzsőrmester, és hű társa Füredi kapitány, rejtélyes bűnügy szálait bogozgatja a festői szépségű helyszínen, de valljuk

Részletesebben

Csapatépítı-, és élményprogramok 2012.

Csapatépítı-, és élményprogramok 2012. Csapatépítı-, és élményprogramok 2012. Az alábbiakban ismertetett programok sokszor lebonyolított, jól bevált játékok, de fontos jellemzıjük, hogy a megrendelı igénye szerint bármelyik rugalmasan átalakítható

Részletesebben

1-2 napos csapatépítő játékká bővíthető, CSI ajánlatunkkal egységet alkothat

1-2 napos csapatépítő játékká bővíthető, CSI ajánlatunkkal egységet alkothat 1. A herceg hagyatéka Kalandos ereklyevadászat. Az útvesztő a mai ember számára rejtvény, izgalmas, olykor félelmetes kaland lehet, melyet ereklyevadászat színesít, különleges szereplők jelenléte tarkít,

Részletesebben

Csapatépítő tréning ajánlatok

Csapatépítő tréning ajánlatok Csapatépítő tréning ajánlatok Céges rendezvények, csapatépítő tréningek alkalmával ma már elengedhetetlen fontosságúvá vált a megfelelő helyszín kiválasztása, amelyet nem csupán a könnyű megközelíthetőség

Részletesebben

BEMUTATKOZÁS A KIÁLLÍTÁS

BEMUTATKOZÁS A KIÁLLÍTÁS BEMUTATKOZÁS Egyedülálló látványosság a filmek szerelmeseinek! Közép- Kelet- Európa első filmes látogatóközpontja Budapesttől 30 km- re, Etyeken található a Korda Filmstúdió területén, annak díszletei

Részletesebben

CSAPATÉPÍTŐ TRÉNINGEK SEGWAYRE SZABVA. Ne dőlj hátra! - Élménytúrák Segway PT-n

CSAPATÉPÍTŐ TRÉNINGEK SEGWAYRE SZABVA. Ne dőlj hátra! - Élménytúrák Segway PT-n CSAPATÉPÍTŐ TRÉNINGEK SEGWAYRE SZABVA Ne dőlj hátra! - Élménytúrák Segway PT-n Micsoda? Segway? Igen, a Segway egy csoda. A világ egyik legizgalmasabb közlekedési eszköze, egy olyan elektromos önjáró kétkerekű,

Részletesebben

Kis létszámú outdoor csapatépítés a Kristály Torony Kalandparkban

Kis létszámú outdoor csapatépítés a Kristály Torony Kalandparkban Kis létszámú outdoor csapatépítés a Kristály Torony Kalandparkban Csapatépítő programunk során a résztvevők, 10 18 fő, biztonságos, szabadtéri körülmények között olyan élményekhez jutnak, amelyben megélhetik

Részletesebben

Kedves gyerekek! A kalandpark

Kedves gyerekek! A kalandpark Kedves gyerekek! Szeretném bemutatni nektek a gyulai GELLÉNY birtokot, ahol a kirándulásunk harmadik napját fogjuk tölteni. Ez a birtok, megfelelő helyszín a tökéletes lakodalomhoz, családi eseményekhez,

Részletesebben

OUTDOOR CSAPATÉPÍTŐ PROGRAMOK AZ EGÉSZ TÖBB, MINT A RÉSZEK ÖSSZESÉGE BALATONQUALITY RENDEZVÉNYSZERVEZŐ IRODA

OUTDOOR CSAPATÉPÍTŐ PROGRAMOK AZ EGÉSZ TÖBB, MINT A RÉSZEK ÖSSZESÉGE BALATONQUALITY RENDEZVÉNYSZERVEZŐ IRODA OUTDOOR CSAPATÉPÍTŐ PROGRAMOK AZ EGÉSZ TÖBB, MINT A RÉSZEK ÖSSZESÉGE BALATONQUALITY RENDEZVÉNYSZERVEZŐ IRODA VIZES PROGRAMOK SÁRKÁNYHAJÓZÁS VITORLÁZÁS - Egy vérbeli csapatsport a közösségteremtésre - Minimum

Részletesebben

Ez az a feladat, amikor rájön az ember, hogy nem is olyan egyszerű TISZTA HOLLYWOOD - FILMFORGATÁS PROGRAMAJÁNLATUNK

Ez az a feladat, amikor rájön az ember, hogy nem is olyan egyszerű TISZTA HOLLYWOOD - FILMFORGATÁS PROGRAMAJÁNLATUNK TISZTA HOLLYWOOD - FILMFORGATÁS Ez az a feladat, amikor rájön az ember, hogy nem is olyan egyszerű dolog az, amit mindennap lát a tévében. A feladat bizonyos keretet, irányt ugyan szab, de a résztvevők

Részletesebben

TEMATIKUS PROGRAMAJÁNLATOK VANNAK AKIKBEN A STÍLUS A GONDOLATOKBAN SZÜLETIK BALATONQUALITY RENDEZVÉNYSZERVEZŐ IRODA

TEMATIKUS PROGRAMAJÁNLATOK VANNAK AKIKBEN A STÍLUS A GONDOLATOKBAN SZÜLETIK BALATONQUALITY RENDEZVÉNYSZERVEZŐ IRODA TEMATIKUS PROGRAMAJÁNLATOK VANNAK AKIKBEN A STÍLUS A GONDOLATOKBAN SZÜLETIK BALATONQUALITY RENDEZVÉNYSZERVEZŐ IRODA 20-AS ÉVEK AMERIKÁJA - A bűnbarlangban a szerencsejátéké, a szeszé, a fegyvereké a főszerep.

Részletesebben

Megdöbbentő állatvilág

Megdöbbentő állatvilág négyrészes könyvsorozat összesen 256 oldalon több száz látványos fotóval Megdöbbentő állatvilág négyré szes kö nyvsor matric ingyen e interne s tes versen y ozat ás albu m A kép illusztráció közönko!zz!

Részletesebben

SZÁMKERESZTREJTVÉNYEK

SZÁMKERESZTREJTVÉNYEK Róka Sándor SZÁMKERESZTREJTVÉNYEK Bővített és átdolgozott kiadás TARTALOM Bevezetés 7 Keresztező feladatok (1 26 számkeresztrejtvény) 11 Egyszerűbb számkeresztrejtvények (27 33. számkeresztrejtvény) 83

Részletesebben

Konferenciák Üzleti találkozók Tréningek Csapatépítő programok Üdülések Hétvégi pihenések Családi rendezvények Esküvők Selfness programok

Konferenciák Üzleti találkozók Tréningek Csapatépítő programok Üdülések Hétvégi pihenések Családi rendezvények Esküvők Selfness programok Fák, virágok. Fűzfákkal szegélyezett tóparti sétány. Madárfütty, nyugalom. Ez a bikácsi Zichy Park Hotel. Konferenciák Üzleti találkozók Tréningek Csapatépítő programok Üdülések Hétvégi pihenések Családi

Részletesebben

R E N D E Z V ÉNYH E LY S Z Í N KIA J Á N L Ó

R E N D E Z V ÉNYH E LY S Z Í N KIA J Á N L Ó R E N D E Z V ÉNYH E LY S Z Í N KIA J Á N L Ó 2 0 1 7 Rólunk A Liget Club, Budapest legnagyobb szórakozóhelye, mely 2011 szeptemberében nyitotta meg a kapuit. A klub 5 tánctérrel, 5 különböző zenei stílussal,

Részletesebben

f Balatoni Programok

f Balatoni Programok Balatoni Programok Szolgáltatásaink: - Hajókirándulások - Csapatépítések - Vitorlázás - Speed boat transfer - Magán rendezvények - Szárazföldi transzfer Eszközeink: - 40-70 fős vitorlások - 15 fős speed

Részletesebben

Robin KalandSziget. Kalandpark tömör bemutatása. 20 kiemelt játék bemutatása

Robin KalandSziget. Kalandpark tömör bemutatása. 20 kiemelt játék bemutatása Robin KalandSziget Kalandpark tömör bemutatása Hazánk egyik leggyönyörűbb és legkalandosabb vízi világában, a Tisza-tó vadregényes szigetén Magyarországon egyedülálló élménypark épült. Az attrakció célja,

Részletesebben

10 választható program! Kártya tulajdonosnak és vele együtt érkezőknek INGYENES részvétel 1 választott programon. Kártya beváltási határideje:

10 választható program! Kártya tulajdonosnak és vele együtt érkezőknek INGYENES részvétel 1 választott programon. Kártya beváltási határideje: Élménykártya 10 választható program! Kártya tulajdonosnak és vele együtt érkezőknek INGYENES részvétel 1 választott programon. Kártya beváltási határideje: 2015.07.01 A program során fotókat készítünk,

Részletesebben

KARÁCSONYI ajándékkártya

KARÁCSONYI ajándékkártya KARÁCSONYI ajándékkártya s z a b a d u l ó j á t é k A J Á N D É K KÁRTYA 60 perced van! 60 perced van! Elmegyógyintézet Casino Backstage pálya pálya pálya Időpont foglalás: Kód: Érvényes: 2019. február

Részletesebben

CSAPATÉPÍTŐ PROGRAMAJÁNLATOK

CSAPATÉPÍTŐ PROGRAMAJÁNLATOK www.zamardikalandpark.hu KALANDTÚRA FÖLDÖN, VÍZEN, LEVEGŐBEN Egyéni és 1,5 km-es csúszópályák 2 csapatépítő pályán, mini csapatok hajtják végre a feladatokat animátor vezetésével csúszópályák, felnőttpályák

Részletesebben

JÁTÉKOSLÉT 2013 KÉRDŐÍV eredmények. 5. rész Játékosok MOTIVÁCIÓI

JÁTÉKOSLÉT 2013 KÉRDŐÍV eredmények. 5. rész Játékosok MOTIVÁCIÓI Eötvös Loránd Tudományegyetem, Társadalomtudományi Kar, Szociológia Doktori Iskola Fromann Richárd JÁTÉKOSLÉT 2013 KÉRDŐÍV eredmények 5. rész Játékosok MOTIVÁCIÓI www.jatekkutatas.hu Interdiszciplináris

Részletesebben

Túrák, előadások, családi programok, terepi vezetés

Túrák, előadások, családi programok, terepi vezetés Túrák, előadások, családi programok, terepi vezetés info@nngeopark.eu Terepi vezetés Amennyiben szeretné megismerni a Medves vidékét, örömmel segítünk. Túravezetőink már 2500 Ft/óra díjtól akár személyre

Részletesebben

Varga Zsolt, BCE 2015. január 3.

Varga Zsolt, BCE 2015. január 3. Varga Zsolt, BCE 2015. január 3. A Gyűrűk Urának történetét játékként először az 1970- es években dolgozták fel, egy időben a Hobbit első, rajzfilm-változatával A mozifilmek és a számítógépes játékok népszerűvé

Részletesebben

Körös Tehetséggondozó Egyesület NTP-MTI-14-0146. Madárvárta. Tematika. Időszak: 2015. február 6 2015. június 30.

Körös Tehetséggondozó Egyesület NTP-MTI-14-0146. Madárvárta. Tematika. Időszak: 2015. február 6 2015. június 30. Körös Tehetséggondozó Egyesület NTP-MTI-14-0146. 1 Madárvárta Tematika Időszak: 2015. február 6 2015. június 30. 1. témakör: Tavaszi Madárles (Spring Alive) Cél: tudományos jellegű, azt életkori sajátosságoknak

Részletesebben

Nyílt Vezetőképző, tájékoztató 2012. február szeptember

Nyílt Vezetőképző, tájékoztató 2012. február szeptember , tájékoztató 2012. február szeptember Tartalom A program célja 3 A program felépítése 3 Technikai információk 5 Trénereink 6 2 Mindenkinek szüksége van sikerélményre is, hiszen éppen ez lendít át a bizonytalanságon,

Részletesebben

Üdvözöljük a Your Dance online tánciskola világában. Élmények iskolája az otthonodban, élmények az életedben.

Üdvözöljük a Your Dance online tánciskola világában. Élmények iskolája az otthonodban, élmények az életedben. Üdvözöljük a Your Dance online tánciskola világában. Élmények iskolája az otthonodban, élmények az életedben. Élmények Minden ember számára fontosak az élmények, ahogy Önnek is, hiszen egy jó élmény örök

Részletesebben

A kincskeresők feljegyzései

A kincskeresők feljegyzései A kincskeresők feljegyzései A kincskeresők köszöntése Most egy hazánkban még kevésbé ismert élménygyűjtő és tanító séta előtt állsz. Az útvonal bejárásához nem is kell más, csak egy kis jó hangulat és

Részletesebben

Kincskereső tábor 2012. LABIRINTUS

Kincskereső tábor 2012. LABIRINTUS Kincskereső tábor 2012. LABIRINTUS 2012. július 30. hétfő Időpont Tartalmi rész Felelős és feladatai Terem berendezése Kellékek kiosztása, 8:15-8:45 - Névtanulás, ismerkedés - Csapatalakítás - CSENDJEL

Részletesebben

A J Á N D É K KÁRTYA

A J Á N D É K KÁRTYA A J Á N D É K KÁRTYA Információk A Lockarium Escape Rooms-ban négyféle ajándékkártya közül választhatsz. A három különböző témájú pályáinkhoz egyedi utalványokat készítettünk és van egy általános, úgynevezett

Részletesebben

Börzsöny erdei iskola program. Kalandok a természetben. élővilága. Esti vadles. GPS Kincsvadászat

Börzsöny erdei iskola program. Kalandok a természetben. élővilága. Esti vadles. GPS Kincsvadászat Börzsöny erdei iskola program Kalandok a természetben Elméleti oktatás, a Börzsöny élõvilága,képekben, majd séta az erdőben, fafajták bemutatása, táplálékláncok, nevezetességek. A foglalkozás ára: 490,-Ft/fő

Részletesebben

Streetball challenge. Tájékoztató anyag

Streetball challenge. Tájékoztató anyag Streetball challenge Tájékoztató anyag 2011 Adidas Streetball Challenge 2011. Néhány szó a játékról, amely rövid idő alatt meghódította a világot és Magyarországot is. A Streetball, a kosárlabdázás őshazájából,

Részletesebben

A SZÓRAKOZTATÁS ÚJ GENERÁCIÓJA ÉVI KATALÓGUS KAPCSOLAT: MARCO MAURONI

A SZÓRAKOZTATÁS ÚJ GENERÁCIÓJA ÉVI KATALÓGUS KAPCSOLAT: MARCO MAURONI A SZÓRAKOZTATÁS ÚJ GENERÁCIÓJA 2018. ÉVI KATALÓGUS KAPCSOLAT: MARCO MAURONI +36 20 44 000 74 INFO@RIOTERGAMES.HU A buborékfoci kiváló sportnapokra és gyermekprogramokra. a résztvevők embernagyságú, levegővel

Részletesebben

Miért pont Megyer? Tapolca Sümeg. Megyeri sonka

Miért pont Megyer? Tapolca Sümeg. Megyeri sonka Miért pont Megyer? Megyeri sonka Mondhatnánk azt is, hogy csak, de ez túl cinikus lenne és mi nem vagyunk ilyenek. Azt is mondhatnánk még, hogy azért, mert itt Neked jó és punktum, aminek jelentôs valóság

Részletesebben

Programajánló. Eperfesztivál és Tahitótfalui vágta. Meggyfesztivál. XII. Cseresznye Fesztivál Debreceni Pulykanapok Szigligeti Várjátékok

Programajánló. Eperfesztivál és Tahitótfalui vágta. Meggyfesztivál. XII. Cseresznye Fesztivál Debreceni Pulykanapok Szigligeti Várjátékok Eperfesztivál és Tahitótfalui vágta Meggyfesztivál XII. Cseresznye Fesztivál Debreceni Pulykanapok Szigligeti Várjátékok Mezőhegyesi Kanca-és Ménverseny Debreceni Simonyi Napok Eperfesztivál és Tahitótfalui

Részletesebben

ITIL SZIMULÁCIÓ ÜZLETI ELŐNY, HATÉKONY TANULÁS, JÁTÉK ÉS SZÓRAKOZÁS EGYBEN!

ITIL SZIMULÁCIÓ ÜZLETI ELŐNY, HATÉKONY TANULÁS, JÁTÉK ÉS SZÓRAKOZÁS EGYBEN! ITIL SZIMULÁCIÓ ÜZLETI ELŐNY, HATÉKONY TANULÁS, JÁTÉK ÉS SZÓRAKOZÁS EGYBEN! G2G3 Polestar ITSM IT szolgáltatás menedzsment szimulációs játék és erre épülő ITIL oktatási megoldások 1 ITIL SZIMULÁCIÓ - ÜZLETI

Részletesebben

Fedezd fel Termina Field hatalmas síkságait, Snowhead fagyos hegységeit, Great Bay víz alatti mélységeit és sok más érdekes helyszínt.

Fedezd fel Termina Field hatalmas síkságait, Snowhead fagyos hegységeit, Great Bay víz alatti mélységeit és sok más érdekes helyszínt. Képes vagy megmenteni a világot 3 nap alatt? Üdvözlünk Terminában A The Legend of Zelda: Ocarina of Time eseményeit követően Link egy újabb kaland kellős közepén találja magát, ezúttal Termina misztikus

Részletesebben

Komplex, egyedi programcsomagokat kínálunk leendő látogatóink számára szórakoztatási lehetőségekkel, családbarát programok biztosításával.

Komplex, egyedi programcsomagokat kínálunk leendő látogatóink számára szórakoztatási lehetőségekkel, családbarát programok biztosításával. Csabai Kolbászház Látvány és élmény! Disznóvágás Kolbászkészítés Csapatépítő programok 2015 januárjától megnyitotta kapuit a Csabai Rendezvényszervező Kft. által üzemeltetett fesztiválház. Fő célunk a

Részletesebben

Álomvár Földváron. Hotel Főnix Szálloda és Oktatóközpont ****

Álomvár Földváron. Hotel Főnix Szálloda és Oktatóközpont **** Álomvár Földváron Hotel Főnix Szálloda és Oktatóközpont **** Balatonföldváron, a magyar tenger egyik legszebb üdülőhelyén, Budapestről 1 óra alatt megközelíthető színvonalas, családias hangulatú szállodánkban

Részletesebben

SZABADIDŐS, EXTRÉM, ÉLMÉNY ÉS CSAPATÉPÍTŐ KALANDJÁTÉKOK FÖLDÖN-VÍZEN-LEVEGŐBEN. VEXTON Team 2016

SZABADIDŐS, EXTRÉM, ÉLMÉNY ÉS CSAPATÉPÍTŐ KALANDJÁTÉKOK FÖLDÖN-VÍZEN-LEVEGŐBEN. VEXTON Team 2016 SZABADIDŐS, EXTRÉM, ÉLMÉNY ÉS CSAPATÉPÍTŐ KALANDJÁTÉKOK FÖLDÖN-VÍZEN-LEVEGŐBEN VEXTON Team 2016 PROGRAMAJÁNLATOK A PRÓNAY-KASTÉLY RÉSZÉRE A monoton hétköznapokat nem csupán színessé kívánjuk varázsolni

Részletesebben

Húsmanufaktúra mesterséges adalékanyagoktól, tartósítószerektől mentes

Húsmanufaktúra mesterséges adalékanyagoktól, tartósítószerektől mentes A Húsmanufaktúra egy olyan gasztronómiai sziget Debrecen belvárosában, ahol kiváló alapanyagokból álló, hazai és külföldi húskülönlegességeket kínálunk.bár a friss húsok és a belőlük készülő finomságok

Részletesebben

www.zoborikalandozoo.hu ZOBORI KALANDOZOO AZ OSZTÁLYKIRÁNDULÁS SPECIALISTA Zobori KalandoZoo

www.zoborikalandozoo.hu ZOBORI KALANDOZOO AZ OSZTÁLYKIRÁNDULÁS SPECIALISTA Zobori KalandoZoo ZOBORI KALANDOZOO AZ OSZTÁLYKIRÁNDULÁS SPECIALISTA www.zoborikalandozoo.hu Zalakaros: 15 min Hévíz: 30 min Keszthely: 30 min ZALASZABAR Cím: 8743 Zalaszabar, Hrsz. 1565 GPS: 46 38 27.8 N 17 6 43.9 E VÉGTELEN

Részletesebben

ALKALMAK: minden csütörtökön 10.30 órától 11.00 óráig

ALKALMAK: minden csütörtökön 10.30 órától 11.00 óráig PROGRAMAJÁNLÓ 2012. április hónapra a GYERMEKEK HÁZÁBA www.gyhgyor.hu ZENEBÖLCSI ALKALMAK: minden csütörtökön 10.30 órától 11.00 óráig 6 hónapos kortól 3 éves korig várjuk az apróságokat és szüleiket.

Részletesebben

A HMJVÖ Liszt Ferenc Ének-Zenei Általános Iskola és Óvoda Jó gyakorlatai: SZÓ-TÁR idegen nyelvi nap

A HMJVÖ Liszt Ferenc Ének-Zenei Általános Iskola és Óvoda Jó gyakorlatai: SZÓ-TÁR idegen nyelvi nap A HMJVÖ Liszt Ferenc Ének-Zenei Általános Iskola és Óvoda Jó gyakorlatai: SZÓ-TÁR idegen nyelvi nap A jó gyakorlat célja Az idegen nyelvi nap során a tanulók különböző idegen nyelvi foglalkozásokon, workshopokon

Részletesebben

Alföldi. Legendás Túracsomag KARCAG. Ahol magad is legendára találsz

Alföldi. Legendás Túracsomag KARCAG. Ahol magad is legendára találsz Alföldi %egendárium Legendás Túracsomag KARCAG Ahol magad is legendára találsz Karcag, mint Legendás Helyszín bemutatása: Karcag város Jász-Nagykun-Szolnok megyében található, a Karcagi járások központja,

Részletesebben

t flotta hajózási társaság

t flotta hajózási társaság t flotta hajózási társaság info@tflotta.hu +36 30 542 4547 bemutatkozó Az elmúlt 16 évben cégünk a Balatoni hajózás meghatározó szereplőjévé vált. Folyamatos fejlődésünknek köszönhetően mára a térség legnagyobb

Részletesebben

KONFERENCIA - TRÉNING

KONFERENCIA - TRÉNING SZÁLLÁS www.abbazia-nemesnep.hu KONFERENCIA - TRÉNING ABBÁZIA COUNTRY CLUB KAPCSOLAT: Fraller Ágnes sales manager www.abbazia-nemesnep.hu konferencia@abbazia-nemesnep.hu Club Dobogómajor 8372 Cserszegtomaj,

Részletesebben

Szakképzési Centrum megnevezése (amennyiben nem tagintézmény a program gazdája)

Szakképzési Centrum megnevezése (amennyiben nem tagintézmény a program gazdája) Szakképzési Centrum megnevezése (amennyiben nem tagintézmény a program gazdája) ssz. Tagintézmény megnevezése amennyiben a program helyszíne nem a tagintézmény; intézmény megnevezése Program rövid megnevezése

Részletesebben

DUNA. A folyó közelsége biztosítja az exkluzív légkört ahely számára. Teraszhelyiségünkben és a 200 fő

DUNA. A folyó közelsége biztosítja az exkluzív légkört ahely számára. Teraszhelyiségünkben és a 200 fő Rendezvény központ Üdvözöljük A Római-part legújabb gyöngyszeme, ahely, csodálatos dunai panorámával várja kedves vendégeit. Hatalmas kertünkben közvetlenül a folyóparton gyönyörködhet a Dunában egy pohár

Részletesebben

Tartozékok. 4 játéktábla (sárga, vörös, zöld, kék) ezek együtt alkotják a pontsávot (1-100)

Tartozékok. 4 játéktábla (sárga, vörös, zöld, kék) ezek együtt alkotják a pontsávot (1-100) Tartozékok 4 játéktábla (sárga, vörös, zöld, kék) ezek együtt alkotják a pontsávot (1-100) 5 nagy alattvaló (1-1 minden színben) 5 kis alattvaló (1-1 minden színben) 5 láda 5 100/200-as lapka hátlap Fontos:

Részletesebben

Nyomozós Játék. A főbérlő értelmetlen halála

Nyomozós Játék. A főbérlő értelmetlen halála Nyomozós Játék A főbérlő értelmetlen halála A játék menete Minden csapat megtudja a kerettörténetet a startnál, valamint kapnak egy 16 kérdésből álló tesztet is, melyekre a feladatok megoldása során tudnak

Részletesebben

C ÉPÜLET AULA C ÉPÜLET KÖNYVTÁR KIÁLLÍTÁS LISZT FERENC SZÜLETÉSÉNEK ÉVFORDULÓJÁRA

C ÉPÜLET AULA C ÉPÜLET KÖNYVTÁR KIÁLLÍTÁS LISZT FERENC SZÜLETÉSÉNEK ÉVFORDULÓJÁRA KUTATÓK ÉJSZAKÁJA 2011. SZEPTEMBER 23. NYME SEK KÖNYVTÁRA C ÉPÜLET AULA KIÁLLÍTÁS LISZT FERENC SZÜLETÉSÉNEK ÉVFORDULÓJÁRA A Magyar és európai: Liszt Ferenc 1811-1886 c. kiállítás, mely a Liszt Ferenc Emlékmúzeum

Részletesebben

KATLAN TÓNI VENDÉGLÁTÁS SZERETETTEL

KATLAN TÓNI VENDÉGLÁTÁS SZERETETTEL KATLAN TÓNI VENDÉGLÁTÁS SZERETETTEL Katlan Tóni Vendéglátás szeretettel A remek ízek, ételek, a kellemes közös étkezések örömöt okoznak és összehoznak. A Kárpát-medence tájegységeinek gasztronómiája egyszerre

Részletesebben

FEJLESZTÉSI TERÜLETEK KOMPLEX KÉPESSÉGFEJLESZTÉS VILÁGHÍRŰ. logikai játékokkal KUDARCTŰRÉS ÖNBIZALOM TÁRSAS KAPCSOLATOK + =

FEJLESZTÉSI TERÜLETEK KOMPLEX KÉPESSÉGFEJLESZTÉS VILÁGHÍRŰ. logikai játékokkal KUDARCTŰRÉS ÖNBIZALOM TÁRSAS KAPCSOLATOK + = FEJLESZTÉSI TERÜLETEK KOMPLEX KÉPESSÉGFEJLESZTÉS IQ VILÁGHÍRŰ logikai játékokkal ÉRZELMI INTELLIGENCIA MATEMATIKA STRATÉGIAI GONDOLKODÁS LOGIKA KUDARCTŰRÉS ÖNBIZALOM TÁRSAS KAPCSOLATOK + = SIKER LOGIKA

Részletesebben

Jeti vadászat - koncepció

Jeti vadászat - koncepció Jeti vadászat Jeti vadászat - koncepció Egy hatalmas vállalkozásnak indulnak neki a résztvevők, hiszen eddig még senkinek sem sikerült elfogni a hegyekben élő jetiket. A vadászat előtt csapatokba szervezve

Részletesebben

AZ ÖN VÁROSA LESZ EURÓPA KÖVETKEZŐ OKOSTURISZTIKAI FŐVÁROSA?

AZ ÖN VÁROSA LESZ EURÓPA KÖVETKEZŐ OKOSTURISZTIKAI FŐVÁROSA? AZ ÖN VÁROSA LESZ EURÓPA KÖVETKEZŐ OKOSTURISZTIKAI FŐVÁROSA? INFORMÁCIÓS ADATLAP 1. AZ ÖN VÁROSA LESZ EURÓPA KÖVETKEZŐ OKOSTURISZTIKAI FŐVÁROSA? Az Európai Parlament előkészítő tevékenységével összhangban

Részletesebben

Körös körül a világ. Kőrösi Tibor. A Magyar Tehetséggondozó Társaság 28. Országos Konferenciája szeptember SZARVAS

Körös körül a világ. Kőrösi Tibor. A Magyar Tehetséggondozó Társaság 28. Országos Konferenciája szeptember SZARVAS Kőrösi Tibor Körös körül a világ A Magyar Tehetséggondozó Társaság 28. Országos Konferenciája 2017. szeptember 22-23. SZARVAS Körös Tehetséggondozó Egyesület Békéscsaba MAGYAR TEHETSÉGGONDOZÓ TÁRSASÁG

Részletesebben

A MI ESKÜVŐNK. ilyen lesz

A MI ESKÜVŐNK. ilyen lesz szeretlekszeretlekszeretlekszeretlekszeretlekszeretlekszeretleks zeretlekszeretlekszeretlekszeretlekszeretlekszeretlekszeretleksz eretlekszeretlekszeretlekszeretlekszeretlekszeretlekszeretleksze retlekszeretlekszeretlekszeretlekszeretlekszeretlekszeretlekszer

Részletesebben

ZENE JÁTÉK I. + Kártyacsomag + Útmutató ZENE JÁTÉK II. + Munkafüzet + Útmutató

ZENE JÁTÉK I. + Kártyacsomag + Útmutató ZENE JÁTÉK II. + Munkafüzet + Útmutató Bánki Vera Stark Gábor Széplaki Gyöngyi Kismartony Katalin ZENE JÁTÉK I. + Kártyacsomag + Útmutató ZENE JÁTÉK II. + Munkafüzet + Útmutató Tankönyv az alapfokú nevelés-oktatás 1-4. évfolyamai számára Miben

Részletesebben

Képzeljen el egy világító falat, ami érintéssel irányítható, akár egy tablet!

Képzeljen el egy világító falat, ami érintéssel irányítható, akár egy tablet! Képzeljen el egy világító falat, ami érintéssel irányítható, akár egy tablet! A természetes hangulatvilágítást kínál a falak, a padló és más felszínek kivilágításával. Az egyedi technológia olyan interaktív

Részletesebben

ÁRAJÁNLAT. Emlékszel még a Tüskevárra?

ÁRAJÁNLAT. Emlékszel még a Tüskevárra? ÁRAJÁNLAT Emlékszel még a Tüskevárra? Ahol Tutajos és Bütyök a nyári szünetben az öreg Matula bácsi mellett megtanulják, mit jelent a berekbéli élet, és ettől örökre megváltozik az életük! A Szécsény melletti

Részletesebben

Agora táborok Itt mindig történik valami!

Agora táborok Itt mindig történik valami! Agora táborok 2017 Itt mindig történik valami! Ötkarikás SPORT tábor 2017. június 19-23., 8-16 óráig Helyszín: Földi Imre Sportcsarnok Szent Borbála ú Spor elep sportlétesítményei Korosztály: 7 éves kortól

Részletesebben

LEGO MAGYAR NYELVŰ KÖNYVEK, MATRICÁK ÉS FOGLALKOZTATÓK

LEGO MAGYAR NYELVŰ KÖNYVEK, MATRICÁK ÉS FOGLALKOZTATÓK 1106 Budapest, Keresztúri út 8/A +36-1-264-4555 terjesztes@dunakiado.hu LEGO MAGYAR NYELVŰ KÖNYVEK, MATRICÁK ÉS FOGLALKOZTATÓK 1. Oroszlánok és sasok LEGO Legends of Chima minifigurás foglalkoztató Sok

Részletesebben

Feladatlap. lókedvelő könyvbarátoknak

Feladatlap. lókedvelő könyvbarátoknak Feladatlap lókedvelő könyvbarátoknak Összegyűjthető 56 / Név: Iskola, osztály:. Lakcím:. Elérhetőség: mail, telefon Beküldés határideje: 2012. április 13. Cím: Békés Megyei Tudásház és Könyvtár, Gyermekkönyvtár

Részletesebben

GOMI RENDEZVÉNYEK VELENCE KORZÓ 30/

GOMI RENDEZVÉNYEK VELENCE KORZÓ 30/ ÚJ, EXLKUZÍV RENDEZVÉNYHELYSZÍN A GOMI Rendezvényszervező és Kereskedelmi Kft. egy többfunkciós, exkluzív rendezvényhelyszínt, a Velence Korzót ajánlja régi és új Partnereinek egyaránt. Akik a GOMI rendezvények

Részletesebben

Bogácsi programok 2014

Bogácsi programok 2014 Bogácsi programok 2014 III. Falusi Kamra Mustra és IV. Bogácsi Kocsonyafőző Verseny 2014. február 01. Közösségi Ház A III. alkalommal megrendezésre kerülő Falusi Kamra Mustra vendégei több település éléskamrájába

Részletesebben

ANGOL NYELVI VETÉLKEDŐ

ANGOL NYELVI VETÉLKEDŐ Innovatív iskolák fejlesztése 2. ütem című pályázat TÁMOP 3.1.4.C-14-2015-0494. számú Tanulj nyelveket és közlekedj okosan! projekt ANGOL NYELVI VETÉLKEDŐ Az angol nyelvi vetélkedőt a témahét utolsó napján

Részletesebben

Weöres Sándor kiállítás Megtekinthető: 2013. július 1-15.

Weöres Sándor kiállítás Megtekinthető: 2013. július 1-15. Weöres Sándor kiállítás Megtekinthető: 2013. július 1-15. Tervezett gyermekprogramok: Időpont: 2013. július 6. 10-16 óráig, valamint 2013.július 13. 10-16 óráig gyermekprogramok, kézműves foglalkozások,

Részletesebben

többiek ne lássák. Az információt érdemes lejegyezni nyomozófüzetünkbe, melyet a játékhoz mellékeltek.

többiek ne lássák. Az információt érdemes lejegyezni nyomozófüzetünkbe, melyet a játékhoz mellékeltek. Az emberek fantáziáját mindig megmozgatták a rejtélyek. Gondoljunk csak Sir Arthur Conan Doyle világhírű nyomozójára, Sherlock Holmes-ra, vagy Agatha Christie Hercule Poirot-jára. Generációk vették izgatottan

Részletesebben

Nem lehet elég korán kezdeni! Ahhoz, hogy megtanuljunk játszani, gyakorolnunk kell!

Nem lehet elég korán kezdeni! Ahhoz, hogy megtanuljunk játszani, gyakorolnunk kell! Nem lehet elég korán kezdeni! Ahhoz, hogy megtanuljunk játszani, gyakorolnunk kell! Az edzéseken fontos a fegyelem. Ha végrehajtjuk az edző kérését, akkor lehetünk egyre ügyesebbek. Pista bácsi megtanít

Részletesebben

E-Négyzet Wellness Bt

E-Négyzet Wellness Bt E-Négyzet Wellness Bt Céges sportrendezvények Cégünkről Az E-Négyzet a céges sportprogramok szakértője. E-Négyzet azaz Energia a Négyzeten. Ez az, amit cégünk képvisel. Cégünk 2004 óta foglalkozik sport,

Részletesebben

FONYÓDI HARCSAFESZTIVÁL

FONYÓDI HARCSAFESZTIVÁL FONYÓDI HARCSAFESZTIVÁL 2013. szeptember 6 8. Gasztronómiai és Kulturális Rendezvény 2013. szeptember 06. péntek Helyszín: Kikötő, Szabadtéri színpad 20:00 Románia Magyarország Világbajnoki selejtező mérkőzés

Részletesebben

Fiatal tehetségek beépítése a profi csapatba

Fiatal tehetségek beépítése a profi csapatba Fiatal tehetségek beépítése a profi csapatba Mönks tehetségmodellje Kreativitás ISKOLA TÁRSAK Feladat iránti elkötelezettség Átlagon felüli képességek CSALÁD Játékossá válás GENETIKA EDZŐ KÉPZÉS CSALÁD

Részletesebben

Airsoft IDPA Vereseny 2014.04.12. Pályaleírások. Airsoft Szabadidő és Versenysport Egyesület. 1201 Budapest, Torontál utca 1.

Airsoft IDPA Vereseny 2014.04.12. Pályaleírások. Airsoft Szabadidő és Versenysport Egyesület. 1201 Budapest, Torontál utca 1. Airsoft IDPA Vereseny 2014.04.12. Pályaleírások Rendező: Helyszín: Waffenorg Lőtér 1201 Budapest, Torontál utca 1. Bővebb információ, versenykiírás és előzetes regisztráció: http://airsoft.org.hu/idpa

Részletesebben

Ajánlatunk szállodáknak, hoteleknek, fürdőknek

Ajánlatunk szállodáknak, hoteleknek, fürdőknek Ajánlatunk szállodáknak, hoteleknek, fürdőknek Programunk célja, hogy egy szórakoztató, gondolkodtató élményekben gazdag, a kiegészítő játékainkkal pedig egy aktív cselekvésre buzdító, energizáló eseményt

Részletesebben

Építs teljesítmény-központú kultúrát!

Építs teljesítmény-központú kultúrát! Építs teljesítmény-központú kultúrát! A Terra Nova egy interaktív, saját élményű szimulációs játék, amely valós szervezetek működését modellezi. A szimuláció minimum tíz, de akár több száz fős csoportoknak

Részletesebben

VÁRUNK V NYÁRON IS! NY

VÁRUNK V NYÁRON IS! NY VÁRUNK NYÁRON IS! 2019. NAPKÖZIS NYÁRI TÁBOROK A PASARÉTI SÍISKOLÁBAN Síiskolánkban nyáron sem áll meg az élet! Színes programokkal várjuk táborainkba a gyerekeket. A napközis táborokban minden nap 90

Részletesebben

Beszámoló a 35/2013. (V.22.) VM rendelet támogatásával megvalósult beruházásról

Beszámoló a 35/2013. (V.22.) VM rendelet támogatásával megvalósult beruházásról Beszámoló a 35/2013. (V.22.) VM rendelet támogatásával megvalósult beruházásról Pályázó neve: Crux-Ker Kereskedelmi Bt. Pályázó címe: 3060 Pásztó, Csohány Kálmán utca 12. Ügyfél-azonosító: 1004811576 Támogatási

Részletesebben

Október 23-hoz kapcsolódó, délutáni szabadidős foglalkozás

Október 23-hoz kapcsolódó, délutáni szabadidős foglalkozás Október 23-hoz kapcsolódó, délutáni szabadidős foglalkozás Ideje: október 22-én délután Kezdés: 13.30 Zárás: 15.30 Az ünnepi műsor a zárást követően lesz. (Felelősök a 8. osztályosok) Felső tagozatosoknak

Részletesebben

Szerepjáték Project Story of my life

Szerepjáték Project Story of my life Szerepjáték Project Story of my life Leírás A feladat egy konzol felületű játék elkészítése, amely betekintést kíván adni egy egyetemista életébe. A játék felépítését tekintve szerepjáték, de nem a szokásos

Részletesebben

AJÁNDÉKOZZ HORGÁSZATOT

AJÁNDÉKOZZ HORGÁSZATOT AJÁNDÉKOZZ HORGÁSZATOT 2017 NEM CSAK HORGÁSZOKNAK!!! Szenvedély, Kaland, Halak Balaton Fishing Kft. AJÁNDÉKKÁRTYA családodnak, barátodnak, főnöködnek, baráti társaságnak, születésnapra, karácsonyra, esküvőre,

Részletesebben

GYEREKTÁBOR. A Belügyi és Rendvédelmi Dolgozók Szakszervezetének Intéz Bizottsága 2009-ben is tábort szervez 9 14 éves korú gyermekek részére.

GYEREKTÁBOR. A Belügyi és Rendvédelmi Dolgozók Szakszervezetének Intéz Bizottsága 2009-ben is tábort szervez 9 14 éves korú gyermekek részére. GYEREKTÁBOR A Belügyi és Rendvédelmi Dolgozók Szakszervezetének Intéz Bizottsága 2009-ben is tábort szervez 9 14 éves korú gyermekek részére. A tábor helye: Szandavár, diáktábor Részvételi díj: - BRDSZ

Részletesebben

ESZTÉTIKAI-MŰVÉSZETI TUDATOSSÁG ÉS KIFEJEZŐKÉSZSÉG KOMPTETENCIA. Projekt az Alapfokú Művészeti Iskolák számára Klasszikus zene műfaj (8-16.

ESZTÉTIKAI-MŰVÉSZETI TUDATOSSÁG ÉS KIFEJEZŐKÉSZSÉG KOMPTETENCIA. Projekt az Alapfokú Művészeti Iskolák számára Klasszikus zene műfaj (8-16. TÁMOP 3.1.4-08/2 2008-0085 Kompetencia alapú oktatás, egyenlő hozzáférés Innovatív intézményekben HAMMIDO Alapfokú Művészeti Iskola (6722 Szeged, Kossuth L. sgt. 23.) ESZTÉTIKAI-MŰVÉSZETI TUDATOSSÁG ÉS

Részletesebben

Nyári táborok Aprajafalván 2014

Nyári táborok Aprajafalván 2014 Nyári táborok Aprajafalván 2014 Napirend: 7:30-9:00: érkezés, gyülekező közben játék 9:00-9:30: reggeli/tízórai 9:30-12:00: játékos foglalkozás az adott tábor leírása alapján, udvari, szabad játék 13:00-15:00:

Részletesebben

A tihanyi Aquilo Hotel Panoráma konferencia / rendezvény szolgáltatási csomagajánlata

A tihanyi Aquilo Hotel Panoráma konferencia / rendezvény szolgáltatási csomagajánlata A tihanyi Aquilo Hotel Panoráma konferencia / rendezvény szolgáltatási csomagajánlata Ajánlattevő neve: H + H Lakópark Korlátolt Felelősségű Társaság Ajánlattevő székhelye: H-8237 Tihany, Diós és Gödrös

Részletesebben

BABY KOCKÁK. Minden Baby kockák játékunkhoz tartozik egy szülőknek szóló, játékötleteket tartalmazó inspirációs füzet.

BABY KOCKÁK. Minden Baby kockák játékunkhoz tartozik egy szülőknek szóló, játékötleteket tartalmazó inspirációs füzet. BABY KOCKÁK Fejlődjünk a Baby kockákkal! A Baby kockákat a kisgyerekek motorikus képességeinek fejlesztésére tervezték. A kockák egymásra helyezésével fejlődik a kézügyesség, a kezek koordinációja és egyben

Részletesebben

Szabály játékok. Szerep játékok. 5:5 (kapussal) 5:5 3:3 5:3 3:3. 5:5 (kapussal) 3:3 Ügyességi 5:5. 3 m 3 m. feladatok, játékok

Szabály játékok. Szerep játékok. 5:5 (kapussal) 5:5 3:3 5:3 3:3. 5:5 (kapussal) 3:3 Ügyességi 5:5. 3 m 3 m. feladatok, játékok U9 3 m 3 m U7 5:5 (kapussal) 5:5 3:3 Szabály játékok 5:3 x x x x Labda nélküli koordináció célbarúgással Szerep játékok 3:3 x x x x 5:5 x x x x 5:5 (kapussal) 3:3 Ügyességi feladatok, játékok U7: 5-6 évesek

Részletesebben

www.dinasztia.hu Egyedülálló, játékos készségfejlesztő rendszer Képességfejlesztő játék csoportos foglalkozásokra, de akár egyéni fejlesztésre is!

www.dinasztia.hu Egyedülálló, játékos készségfejlesztő rendszer Képességfejlesztő játék csoportos foglalkozásokra, de akár egyéni fejlesztésre is! Egyedülálló, játékos készségfejlesztő rendszer átfogó, komplex sorozat, mely az iskolaérettség szempontjából lényeges, összes képességet fejleszti: megfigyelés, összpontosítás, kitartás, problémamegoldó

Részletesebben

AJÁNDÉKOZZ HORGÁSZATOT

AJÁNDÉKOZZ HORGÁSZATOT AJÁNDÉKOZZ HORGÁSZATOT 2017 NEM CSAK HORGÁSZOKNAK!!! Szenvedély, Kaland, Halak Balaton Fishing Kft. AJÁNDÉKKÁRTYA családodnak, barátodnak, főnöködnek, baráti társaságnak, születésnapra, karácsonyra, esküvőre,

Részletesebben

IDŐPONT: HELYSZÍN: Balatonkenese, Hotel Marina Port

IDŐPONT: HELYSZÍN: Balatonkenese, Hotel Marina Port IDŐPONT: 2019. 09. 13-14. HELYSZÍN: Balatonkenese, Hotel Marina Port A verseny időpontja: Helyszín: Tervezett flotta méret: Tervezett létszám: 2019. szeptember 13-14. Kenese Marina-Port, Balatonkenese,

Részletesebben

USTRON. Nemzetközi diákkonferencia 2009

USTRON. Nemzetközi diákkonferencia 2009 USTRON Nemzetközi diákkonferencia 2009 Hogyan jutottunk ki Ustronba? Újbuda önkormányzatának egyebek között egy lengyel várossal, Ustronnal is testvérvárosi kapcsolata van. Ustron néhány évente nemzetközi

Részletesebben

Mozgással az Egészségért!

Mozgással az Egészségért! Mozgással az Egészségért! 2010. Június 12. (szombat) 9 óra Mátrai Gyógyintézet Mátraháza ABBA Feeling Show Ingyenes szűrővizsgálatok Közös Aerobik Színvonalas programok Gyermekvetélkedő Értékes tombolanyeremények

Részletesebben

A 2013. ÉV TŰZOLTÓ- CSAPATÁT! Jelentkezz most!

A 2013. ÉV TŰZOLTÓ- CSAPATÁT! Jelentkezz most! Az IVECO MAGIRUS világszerte keresi A 2013. ÉV TŰZOLTÓ- CSAPATÁT! Jelentkezz most! A 2012-ES ÉV LEGJOBB TŰZOLTÓEGYSÉGE DETMOLDBÓL NEW YORKBA! A tavaly, akkor még csak országos szinten megrendezett Conrad

Részletesebben

MKOSZ Streetball Budapest 3x3 Kupa. Versenykiírása

MKOSZ Streetball Budapest 3x3 Kupa. Versenykiírása MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE MKOSZ Streetball Budapest 3x3 Kupa Versenykiírása 2013 1 MKOSZ Streetball 3x3 Budapest Kupa MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE. Magyar Kosárlabdázók Országos

Részletesebben

FIGYELMEZTETÉS! Fulladásveszély! Apró alkatrészeket tartalmaz, ezért 3 éves kor alatt tilos! 5 éves kortól ajánlott 2-6 játékos számára

FIGYELMEZTETÉS! Fulladásveszély! Apró alkatrészeket tartalmaz, ezért 3 éves kor alatt tilos! 5 éves kortól ajánlott 2-6 játékos számára Zingo játékszabály és használati útmutató FIGYELMEZTETÉS! Fulladásveszély! Apró alkatrészeket tartalmaz, ezért 3 éves kor alatt tilos! 5+ 5 éves kortól ajánlott 2-6 játékos számára Játssz a kedvenc Zingo

Részletesebben

IDŐPONT: HELYSZÍN: Balatonkenese, Hotel Marina Port. SZERVEZŐK: iroda.hu / Litkey Farkas

IDŐPONT: HELYSZÍN: Balatonkenese, Hotel Marina Port. SZERVEZŐK: iroda.hu / Litkey Farkas Ü Z L E T. É L M É N Y. B A L A T O N IDŐPONT: 2018.09.14-15 HELYSZÍN: Balatonkenese, Hotel Marina Port SZERVEZŐK: iroda.hu / Litkey Farkas A verseny időpontja: Helyszín: Tervezett flotta méret: Tervezett

Részletesebben

Kihozzuk belőled a benned rejlő tehetséget és a kreatív alkotóerőt! Tehetséggondozó pályázat megvalósítása a Körzetiben

Kihozzuk belőled a benned rejlő tehetséget és a kreatív alkotóerőt! Tehetséggondozó pályázat megvalósítása a Körzetiben Kihozzuk belőled a benned rejlő tehetséget és a kreatív alkotóerőt! Tehetséggondozó pályázat megvalósítása a Körzetiben A 2015/2016. tanévben kiemelt feladatként jelöltük meg a tehetséggondozás megújítását

Részletesebben

.a Széchenyi iskoláról

.a Széchenyi iskoláról Negyedikesek írták....a Széchenyi iskoláról 7 éves koromban, szüleimmel azért választottuk ezt az iskolát, mert itt német nyelvet lehet tanulni. Én már óvodás korom óta tanulom a németet, így ragaszkodtunk

Részletesebben

AD Solution programajánló

AD Solution programajánló AD Solution programajánló Outdoor programok, csapatépítések Ma már az outdoor programok is elismertek a készségfejlesztések terén. A professzionálisan felépített, kerettörténetbe ágyazott és logikusan

Részletesebben

Driving Experience ON ICE az igazi téli vezetéstechnika SZIGORÚAN HÓBAN

Driving Experience ON ICE az igazi téli vezetéstechnika SZIGORÚAN HÓBAN Driving Experience ON ICE az igazi téli vezetéstechnika SZIGORÚAN HÓBAN Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy ez a Magyarországon elérhető legjobb téli vezetéstechnikai tréning. Ugyanis nem mesterséges műgyanta

Részletesebben