MICRO-V HORIZON BORDÁS ÉKSZÍJ SEGÉDBERENDEZÉSEK ÉKSZÍJHAJTÁSÚ RENDSZERE

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "MICRO-V HORIZON BORDÁS ÉKSZÍJ SEGÉDBERENDEZÉSEK ÉKSZÍJHAJTÁSÚ RENDSZERE"

Átírás

1 MICRO-V HORIZON BORDÁS ÉKSZÍJ SEGÉDBERENDEZÉSEK ÉKSZÍJHAJTÁSÚ RENDSZERE

2 MICRO-V HORIZON

3 A teljesen új Micro-V Horizon A valaha volt legkorszerűbb ékszíj A segédberendezések ékszíjai döntő fontosságúak a modern gépkocsik működése szempontjából. Biztosnak kell lennie benne, hogy a piacon kapható legjobbat használja. A kialakításánál fogva csendes futású, nagy stabilitású és páratlanul rugalmas Micro-V Horizon ékszíj a legjobb választás eredeti és utángyártott alkatrészek esetén is. 3.

4 MICRO-V HORIZON A LEGJOBBRA TERVEZVE A Gates vállalat már több mint 100 éve gyárt kiváló minőségű autóipari termékeket. Termékeink kiváló minőségét ügyfeleink elégedettsége és az iparágban elfoglalt vezető helyünk bizonyítja. Ezért bíznak a világ legnagyobb gépkocsigyártói fejlesztéseinkben és kiemelkedő mérnöki munkánkban, és ezért szerzik be tőlünk a szükséges autóipari termékeket. A teljesen új Micro-V Horizon mérnöki munkánk legkorszerűbb darabja jelenleg, és a valaha volt legkorszerűbb bordás ékszíj, mellyel következetesen túlszárnyaljuk versenytársainkat. 4.

5 Csendes futás Az elemi szálakat tartalmazó keverék csillapítja a hibás beállítás miatti esetleges zajt Az optimális profil egyenletes kapcsolódást biztosít az ékszíj és az ékszíjtárcsa között Rendkívüli rugalmasság Az alacsony ékszíjprofil nagyobb stabilitást és kisebb csúszást jelent az ékszíjnak Rugalmas poliészter szálak a megnyúlás ellen A mai nagyobb teljesítményű és kompaktabb motorokra jellemző kisebb ékszíjtárcsákhoz és rövidebb ívnyílásokhoz ideális Ellenálló a hajlító igénybevételkori kifáradással szemben Tartósság A szálerősítésű EPDM keverék garantálja az optimális teljesítményt magas/alacsony hőmérsékletek mellett Az EPDM rendkívül hatékony a göbösödés, az olajcseppek és az ózon ellen Erősen kopásálló szövet Rugalmas poliészter szálak a nagy igénybevétel melletti nagy teherbíráshoz 5.

6 MICRO-V HORIZON GATES: NYUGALMAT ÉRTÉKESÍT Egy olyan prémium minőségű termék megvásárlásakor, mint amilyen a Micro-V Horizon, tudja, hogy a minőségbe fektet be. A Gates Micro-V Horizon ékszíjának felszerelésével nyugalmat biztosít ügyfeleinek a jövőre nézve. E nyugalom biztosítására teljes és műszakilag innovatív termékskálánkat egy speciális vevőszolgálati programmal egészítjük ki, melynek része a naprakész katalogizálás, az eszközök, a műszaki dokumentumok és a képzés ugyanúgy, mint az átfogó hibakeresési útmutatás. 6.

7 A MINŐSÉGI CSERE FONTOSSÁGA Senki nem tud annyit az ékszíjakról, mint a Gates. Bízzon a segédberendezések ékszíjhajtású rendszerében, és biztosítsa, hogy ügyfelei biztonságos, zavaroktól mentes, az iparág legkiválóbb ékszíjával meghajtott hajtással rendelkezzenek. A magas motortéri hőmérsékletek és az állandó hajlító igénybevételek miatt a segédberendezés-ékszíjakat végül ki kell cserélni. A váratlan alkatrészmeghibásodás elkerülésére segítsen ügyfeleinek azzal, hogy rendszeresen ellenőrzi a segédberendezések ékszíjhajtású rendszerét, és cserélje ki a bordás ékszíjat egy Micro-V Horizon ékszíjra, ha az már legalább négy éves vagy kilométert futott. 7.

8 MICRO-V HORIZON A MEGBÍZHATÓ SZÁLLÍTÓ A bordás ékszíjakhoz hasonlóan a szíjhajtás alkatrészeinek is véges az élettartama. Ezen alkatrészek kopása hatással lehet az ékszíj, és végső soron a teljes rendszer teljesítményére. A Gates az ékszíjhajtású rendszerekhez tartozó termékek széles választékát kínálja személygépkocsikhoz, kistehergépkocsikhoz, autóbuszokhoz és vontatókhoz. Ezek közé tartoznak: szíjfeszítő egységek, feszítőgörgők, torziós lengéscsillapítók és csúszó generátor-szíjtárcsák. Úgy döntöttünk, hogy kiegészítjük a cseretermékek e széles választékát professzionális eszközökkel, amelyek az alapos rendszervizsgálathoz szükséges minden szerkezetet tartalmaznak. 8.

9 Micro-V KÉSZLETEK Mindent tartalmaz egyetlen csomagban, amire a teljes rendszervizsgálathoz szüksége lehet, így az összes alkalmazás-specifikus bordás ékszíjat és fémalkatrészt DriveAlign SZÍJFESZÍTŐK ÉS FESZÍTŐGÖRGŐK Alkalmazás-specifikus szíjfeszítők és feszítőgörgők széles választéka, melyek számos különböző gépkocsinál pontos illeszkedést biztosítanak DriveAlign CSÚSZÓ GENERÁTOR-SZÍJTÁRCSÁK Az eredetivel egyenértékű alkatrészek teljes választéka a folyamatos ékszíjteljesítmény biztosításához DriveAlign TORZIÓS LENGÉSCSILLAPÍTÓK A motor rezgéseinek csillapításához és a többi alkatrész élettartamának meghosszabbításához SEGÉDBERENDEZÉSEK ÉKSZÍJHAJTÁSÚ RENDSZERRE Minden szükséges célszerszám a szíjhajtású rendszerek biztonságos és megfelelő szereléséhez és karbantartásához 9.

10 MICRO-V HORIZON FOLYAMATOS TÁMOGATÁS KIVÁLÓ KATALOGIZÁLÁS A Gates jobban lefedi a piacot, mint bármely versenytársa a gépkocsiiparban. Erre specializált alkalmazásfejlesztő kutatócsoportunk biztosítja, hogy nekünk legyen a legszélesebb termékválasztékunk és a legfrissebb adataink gyakorlatilag a világ összes gépkocsijához. RENDKÍVÜLI KÉPZÉSEK Az autószerelők célja, hogy ügyfeleik elégedettek legyenek, és ne kelljen költséges szervizelés miatt visszahozniuk gépkocsijaikat. Ehhez nem elegendőek csupán a jó minőségű termékek és a célszerszámok. Műszaki csapatunk olyan képzéseket és műszaki, szervizelési koncepciókat dolgoz ki, melyek segítenek az autószerelőknek az új technológiák és a hajtásrendszerekkel kapcsolatos összetett problémák megismerésében. Ezenfelül élő szemináriumokat is tartunk, ahol a résztvevőknek lehetőségük nyílik tapasztalt Gates autóipari szakemberekkel való együttműködésre, akik gyakran ott helyben meg tudnak oldani műszaki problémákat. MŰSZAKI HÍRLEVELEK A Gates műszaki hírlevelei kritikus hajtásokkal és minden olyasmivel kapcsolatban tartalmaznak információkat, ami problémát okozhat az ékszíjhajtású rendszerekben. A műszaki hírlevelek az ékszíjhajtású rendszerekre jellemző problémákkal foglalkoznak, és hibaelhárítási utasításokat tartalmaznak, hogy segítsenek a szerelési hibák megelőzésében. A műszaki hírlevelek ingyenesen elérhetők a Gates weboldalán és a Gates webes katalógusában. 10.

11 MAGAS FOKÚ BIZALOM A Gates vállalat tudja, hogy a Micro-V Horizon ékszíj a legjobb. Őszintén hiszünk termékeink minőségében és a gépkocsi teljesítményének javításában nyújtott hatékonyságában. A Micro-V Horizon ékszíj csendes, hatékony, és optimális teljesítményt biztosít minden gépkocsinál. A terméktervezés kiválósága mellett komolyan vesszük környezeti felelősségünket is folyamatosan a legnagyobb gondossággal kezelünk minden erőforrást és anyagot. Fáradhatatlanul dolgozunk azon, hogy frissítsük gondolkodásunkat, fejlesszük szakértelmünket, és fenntartható termékekkel és megoldásokkal lássuk el ügyfeleinket ma és a későbbiekben is. 11.

12 SZÉKHELY BELGIUM GATES EUROPE BVBA Dr. Carlierlaan Erembodegem T (32) / F (32) OLASZORSZÁG GATES S.R.L. Via Senigallia 18 - Blocco A Milano MI T (39) / F (39) SPANYOLORSZÁG GATES PT SPAIN S.A. Polígono Industrial Les Malloles Balsareny (Barcelona) T (34) / F (34) FRANCIAORSZÁG GATES FRANCE S.A.R.L. B.P , Rue de la Briqueterie Zone Industrielle, Louvres T (33) / F (33) OROSZORSZÁG GATES CIS LLC Kosmodamianskaja nab. 52, building 4 Business Centre Riverside Towers, 6th floor Moscow T (7) / F (7) EGYESÜLT KIRÁLYSÁG GATES POWER TRANSMISSION LTD Tinwald Downs Road Heathhall, Dumfries DG1 1TS T (44) / F (44) Gates.eu/horizon Az Ön kereskedője: E11/70524 A gyártók a szükséges változtatások jogát fenntartják. Gates Corporation 2012 Nyomtatva Belgiumban - 10/12.

GYÁRI MINŐSÉGGEL MINDIG AZ ÉLEN

GYÁRI MINŐSÉGGEL MINDIG AZ ÉLEN GYÁRI MINŐSÉGGEL MINDIG AZ ÉLEN A HOSSZBORDÁS SZÍJAK GYÁRI ETALONJA A HOSSZBORDÁS SZÍJAK GYÁRI ETALONJA Új hosszbordás szíjak tervezésekor még a legnagyobb autómárkák is szakértőkhöz fordulnak. Megbízható

Részletesebben

Személygépkocsi és kisteherautó, téli és négyévszakos gumiabroncsok 2013

Személygépkocsi és kisteherautó, téli és négyévszakos gumiabroncsok 2013 Személygépkocsi és kisteherautó, téli és négyévszakos gumiabroncsok 2013 Gondolja végig, a Sava gumiabroncsokkal pénzt takaríthat meg... Sava: európai minőségű gumiabroncs Sava kerékabroncs felhasználási

Részletesebben

TURBÓGENERÁTOR ÁLLÓRÉSZEK Élettartamának meghosszabbítása

TURBÓGENERÁTOR ÁLLÓRÉSZEK Élettartamának meghosszabbítása Szigetelés Diagnosztikai Konferencia 2009. 10. 14-16. TURBÓGENERÁTOR ÁLLÓRÉSZEK Élettartamának meghosszabbítása Az élettartam kiterjesztés kérdései A turbógenerátorok üzemi élettartamának meghosszabbítása,

Részletesebben

A-TÓL Z-IG GARANTÁLTAN ISMERJÜK A MEDDŐENERGIA MEGSZÜNTETÉSÉNEK MINDEN MÓDJÁT!

A-TÓL Z-IG GARANTÁLTAN ISMERJÜK A MEDDŐENERGIA MEGSZÜNTETÉSÉNEK MINDEN MÓDJÁT! A-TÓL Z-IG GARANTÁLTAN ISMERJÜK A MEDDŐENERGIA MEGSZÜNTETÉSÉNEK MINDEN MÓDJÁT! Energiaveszteség kizárva! Fázisjavítás. Felharmonikus szűrés. Energiamenedzsment. Energiagazdálkodás... már éve! A KEVÉS LÁTHATÓ

Részletesebben

ÉPÍTKEZÉS. A tető- és homlokzatépítés Profi rendszere. FEIN akkus fémipari csavarozó és akkus lemezcsipkedő készletben. Most célirányos készletben!

ÉPÍTKEZÉS. A tető- és homlokzatépítés Profi rendszere. FEIN akkus fémipari csavarozó és akkus lemezcsipkedő készletben. Most célirányos készletben! ÉPÍTKEZÉS A tető- és homlokzatépítés Profi rendszere. FEIN akkus fémipari csavarozó és akkus lemezcsipkedő készletben. Most célirányos készletben! Két gép, egy készlet: az új FEIN Profi rendszer a rugalmasabb

Részletesebben

Folyamat ésszerűsítés. Hidak a jövőbe. Szerszámok / Méréstechnika / Automatizáció

Folyamat ésszerűsítés. Hidak a jövőbe. Szerszámok / Méréstechnika / Automatizáció Folyamat ésszerűsítés Hidak a jövőbe Szerszámok / Méréstechnika / Automatizáció Küldetésünk Ön műszakilag igényes termékeket vagy alkatrészeket készít. Mi a gyártás hatékonyságáról és megbízhatóságáról,

Részletesebben

Nagyteljesítményû kenôzsírok

Nagyteljesítményû kenôzsírok Nagyteljesítményû kenôzsírok Osztrák minôség ipari alkalmazások számára Photo by courtesy of SKF www.omv.com OMV Felkészültünk a jövôre Gyorsabban, tovább, jobban. Az elmúlt évek során a gazdasági környezet

Részletesebben

HIBAKERESÉSI ÚTMUTATÓ

HIBAKERESÉSI ÚTMUTATÓ HIBAKERESÉSI ÚTMUTATÓ SEGÉDBERENDEZÉSEK SZÍJHAJTÁSRENDSZERE HIBAKERESÉSI ÚTMUTATÓ TARTALOMJEGYZÉK ELŐZETES TUDNIVALÓK A kiváló katalogizálásnak köszönhetően könnyen kiválasztható a megfelelő cserealkatrész...6

Részletesebben

Stay calm. You re covered. A DrivePro szolgáltatások Önnek is segítenek az élvonalban maradni

Stay calm. You re covered. A DrivePro szolgáltatások Önnek is segítenek az élvonalban maradni DrivePro Life Cycle szolgáltatások Stay calm. You re covered. A DrivePro szolgáltatások Önnek is segítenek az élvonalban maradni Optimális működés a legelső naptól drives.danfoss.hu/services/drivepro-services

Részletesebben

MAGAS ÉLETTARTAM, NAGYOBB TERMELÉKENYSÉG: LUTZ SZÕNYEG- ÉS TEXTILIPARI PENGÉK

MAGAS ÉLETTARTAM, NAGYOBB TERMELÉKENYSÉG: LUTZ SZÕNYEG- ÉS TEXTILIPARI PENGÉK TEXTILIPAR Válogatott terméklista kérjen ajánlatot más típusokra MAGAS ÉLETTARTAM, NAGYOBB TERMELÉKENYSÉG: LUTZ SZÕNYEG- ÉS TEXTILIPARI PENGÉK EGYEDI PENGÉK FÓLIA VEGYI- ÉS ÜVEGSZÁL ORVOSTECHNIKA ÉLELMISZERIPAR

Részletesebben

Fényesebb életstílus Új megvilágításban az Audi A4

Fényesebb életstílus Új megvilágításban az Audi A4 www.light-up.osram.info Fényesebb életstílus Új megvilágításban az Audi A4 Az OSRAM fiatalos és egyedi megjelenést ad az Audinak. Kapcsoljon a stílusos megjelenésre és ragyogó megvilágításra az Audi A4

Részletesebben

LOKÁLIS KAPCSOLATOK

LOKÁLIS KAPCSOLATOK LOKÁLIS KAPCSOLATOK 2018.02.28. JÖVŐKÉPÜNK: megváltoztatja a [vásárlókét] [kollégákét] [partnerekét] életet ÉRTÉKEINK BIZALOM KIVÁLÓSÁG NYITOTTSÁG 2 meggyőződésünk Az Auchannál azt gondoljuk, hogy A kereskedő

Részletesebben

Útmutató. Trane Select szerződés CAP-PRG001-HU

Útmutató. Trane Select szerződés CAP-PRG001-HU Útmutató Trane Select szerződés CAP-PRG001-HU Trane Select szerződés Tárgy A dokumentum célja, hogy meghatározza azokat a feltételeket, amelyek mellett a karbantartó vállalat el tudja végezni a HVAC rendszerek

Részletesebben

Hosszan tartó megbízhatóság.

Hosszan tartó megbízhatóság. Hosszan tartó megbízhatóság. WWW.OKTRUCKS.COM OK TRUCKS, használt járművek átfogó kínálata a vezető gyártóktól, az IVECO garanciájával, valamint szolgáltatások és üzleti megoldások teljes skálájával. Rólunk

Részletesebben

MECHANIKUS NYOMATÉKKULCS SZÉRIA

MECHANIKUS NYOMATÉKKULCS SZÉRIA MECANIKU NYOMATÉKKULC ZÉRIA Kattanó nyomatékkulcs MECANIKU NYOMATÉKKULC ZÉRIA Az új Atlas Copco termékcsaládban a manuális meghúzás alapját a mechanikus nyomatékkulcsok képezik. Lehetővé teszik az Ön számára,

Részletesebben

Nagyteljesítményû turbinaolajok

Nagyteljesítményû turbinaolajok Nagyteljesítményû turbinaolajok Osztrák minôség ipari alkalmazások számára www.omv.com OMV Felkészültünk a jövôre Gyorsabban, tovább, jobban. Az elmúlt évek során a gazdasági környezet drasztikusan átalakult

Részletesebben

KOTRÓLÁNCOK ÉS KOTRÓLAPÁTOK

KOTRÓLÁNCOK ÉS KOTRÓLAPÁTOK PROBIG KOTRÓLÁNCOK ÉS KOTRÓLAPÁTOK A MŰANYAG No. KOTRÓ RENDSZEREKBEN KOTRÓLÁNCOK ÉS KOTRÓLAPÁTOK CSÚCSTECHNOLÓGIÁS NEM FÉM ANYAGBÓL ELŐÁLLÍTVA INNOVATÍV TELJESKÖRŰ MEGOLDÁSOK HOGY MINDEN ZKKENŐMENTES LEGYEN

Részletesebben

Merkur. Nagy teljesítményű finomszórás-technikai csomagok ELLENŐRZÖTT MINŐSÉG. VEZETŐ TECHNOLÓGIA.

Merkur. Nagy teljesítményű finomszórás-technikai csomagok ELLENŐRZÖTT MINŐSÉG. VEZETŐ TECHNOLÓGIA. Merkur Nagy teljesítményű finomszórás-technikai csomagok ELLENŐRZÖTT MINŐSÉG. VEZETŐ TECHNOLÓGIA. Fejlett technológia. Kiváló teljesítmény. Az új, továbbfejlesztett Merkur csomagok kialakítása jobb teljesítményt

Részletesebben

SKF Szíjfeszítő rendszer. SKF módszer a hajtás minőségének javítására Könnyű Gyors Ismételhető

SKF Szíjfeszítő rendszer. SKF módszer a hajtás minőségének javítására Könnyű Gyors Ismételhető SKF Szíjfeszítő rendszer SKF módszer a hajtás minőségének javítására Könnyű Gyors Ismételhető SKF Szíjfeszítő rendszer Új megoldás a szíjhajtások előfeszítésére Közismert, hogy a szíjakat időnként ki kell

Részletesebben

FAI Automotive prezentáció www.faiauto.com

FAI Automotive prezentáció www.faiauto.com FAI Automotive prezentáció www.faiauto.com Így kezdődött A FAI 1968 óta egy sikeres autóversenyző csapatból nőtte ki magát motoralkatrész, napjainkra pedig már egyéb alkatrészek széles kínálatát is gyártó

Részletesebben

alkatrészeket! A Reman alkatrészek ára is rendkívül kedvező. További információkat a 10. oldalon található márkakereskedői hálózatunknál kaphat.

alkatrészeket! A Reman alkatrészek ára is rendkívül kedvező. További információkat a 10. oldalon található márkakereskedői hálózatunknál kaphat. 2016/3. KÖSZÖNTŐ Ön milyen szempontok szerint választja ki járművét? Hatékony, magas teljesítményű, de mégis környezetbarát megoldást keres? Az IVECO mindezt biztosítja az Ön számára a jármű egész élettartama

Részletesebben

OPTIMAL MIDI. Felhasználási terület Motorok és felépítmények Fémipari szerelvények Építőipar. Autószerelő műhelyek Gumis műhelyek

OPTIMAL MIDI. Felhasználási terület Motorok és felépítmények Fémipari szerelvények Építőipar. Autószerelő műhelyek Gumis műhelyek MII Mini OPTIMAL SGS 360 3/8 SGS 430 1/2 SGS 850 1/2 Felhasználási terület Motorok és felépítmények Fémipari szerelvények Építőipar Javító és összeszerelő műhelyek Karosszériák, felépítmények Fémipari

Részletesebben

Garancia kiterjesztés és szervizszolgáltatások Gondtalan szerviz

Garancia kiterjesztés és szervizszolgáltatások Gondtalan szerviz és szervizszolgáltatások Gondtalan szerviz Ismerkedjen meg kínálatunkkal és válassza ki az Önnek megfelelőt! Garancia+ GARANCIA+ EASY SERVICE + A gyártó által előírt kötelező szervizátvizsgálások Hosszabbítsa

Részletesebben

Ügyfelünk a Knorr-Bremse. Központilag szervezett európai disztribúció

Ügyfelünk a Knorr-Bremse. Központilag szervezett európai disztribúció Ügyfelünk a Knorr-Bremse Központilag szervezett európai disztribúció Copyright Knorr-Bremse AG Közös növekedés lépésről lépésre A stabil kapcsolatok kialakulásához idő kell. Idő kell a kölcsönös bizalom

Részletesebben

Nagyteljesítményû hajtómûolajok

Nagyteljesítményû hajtómûolajok Nagyteljesítményû hajtómûolajok Osztrák minôség ipari alkalmazások számára www.omv.com OMV Felkészültünk a jövôre Gyorsabban, tovább, jobban. Az elmúlt évek során a gazdasági környezet drasztikusan átalakult

Részletesebben

Alsipercha Lezuhanásgátló rendszer

Alsipercha Lezuhanásgátló rendszer Alsipercha Lezuhanásgátló rendszer Ipari alkalmazás ALSINA Az Alsina csoport célkitűzése Megoldások nyújtása betonszerkezetekhez, melyek segítségével ügyfeleink növelhetik projektjeik hatékonyságát és

Részletesebben

Az automatizálás a hajtóerőnk

Az automatizálás a hajtóerőnk Az automatizálás a hajtóerőnk 02 Springer Az automatizálás a hajtóerőnk Springer GmbH - innovatív vállalat, hogy automatizálása sikeres legyen Springer Az automatizálás a hajtóerőnk Innovációs erejével,

Részletesebben

Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság

Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság 2 1200-as sorozatú tűzjelző központ A biztonság nyugalma Tökéletes védelem az Ön igényihez szabva Az 1200-as sorozatú tűzjelző központ rugalmas,

Részletesebben

SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL A CSEREDARABOS ALKATRÉSZEKRŐL*

SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL A CSEREDARABOS ALKATRÉSZEKRŐL* SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL A CSEREDARABOS ALKATRÉSZEKRŐL* A PEUGEOT CSEREDARABOS ALKATRÉSZEI GAZDASÁGOS ÉS KÖRNYEZETBARÁT ALTERNATÍVÁT JELENTENEK PEUGEOT GÉPJÁRMŰVE BIZTONSÁGOS JAVÍTÁSÁHOZ

Részletesebben

A találmány, ami megváltoztatta a világot

A találmány, ami megváltoztatta a világot Willis Carrier 1902-ben alkotta meg a modern légkondicionáló berendezések működési elvét. Erre épült fel azután a Carrier, a világ fűtési, légkondicionáló és hűtési megoldásainak vezető gyártója. A Carrier

Részletesebben

MADE IN AUSTRIA INNOVATÍV GYÁRTMÁNYOK MINDEN TÉREN

MADE IN AUSTRIA INNOVATÍV GYÁRTMÁNYOK MINDEN TÉREN MADE IN AUSTRIA INNOVATÍV GYÁRTMÁNYOK MINDEN TÉREN REGENT A SZÁNTÓFÖLDI NÖVÉNYTERMESZTÉS TÖKÉLETES GÉPEINEK FEJLESZTŐJE A FELSŐ-AUSZTRIAI ATTNANG-PUCHHEIMBEN 85 ÉVE GYÁRTANAK KIEMELKEDŐ MINŐSÉGŰ MEZŐGAZDASÁGI

Részletesebben

Q+ CSILLAPÍTÓ ALÁTÉTLEMEZ. Prémium kategóriás fékezési komfort.

Q+ CSILLAPÍTÓ ALÁTÉTLEMEZ. Prémium kategóriás fékezési komfort. Q+ CSILLAPÍTÓ ALÁTÉTLEMEZ Prémium kategóriás fékezési komfort www.textar.com PLUSZPONTOK. A Q+ meggyőző tulajdonságai+ Súrlódásos csillapítás a felületi textúra által Felragasztott lemez nem kell felhelyezni

Részletesebben

SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL A KENŐ- ANYAGOKRÓL

SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL A KENŐ- ANYAGOKRÓL SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL A KENŐ- ANYAGOKRÓL OLAJCSERÉRE AZ ÖN GÉPJÁRMŰVÉNEK IS FELTÉTLENÜL SZÜKSÉGE VAN. Olajcsere nélkül nincs tökéletes működés. MIÉRT VAN SZÜKSÉG OLAJCSERÉRE? Feltétlenül

Részletesebben

Különszám. A Forest Hungary Kft. hírlevele. Jól ismert világmárka a Forestnél!

Különszám. A Forest Hungary Kft. hírlevele. Jól ismert világmárka a Forestnél! XVI. évfolyam különszám 2015. március A Forest Hungary Kft. hírlevele Különszám Jól ismert világmárka a Forestnél! A Forest választékában ezentúl megtalálhatóak a bútor vasalatok gyártásában a világ élvonalába

Részletesebben

NYITOTTSÁG TAPASZTALAT TERVEZÉS, KUTATÁS, FEJLESZTÉS MEGOLDÁS KAPACITÁS, DINAMIKA PARTNERSÉG KÖZELSÉG

NYITOTTSÁG TAPASZTALAT TERVEZÉS, KUTATÁS, FEJLESZTÉS MEGOLDÁS KAPACITÁS, DINAMIKA PARTNERSÉG KÖZELSÉG NYITOTTSÁG Engedjék meg, hogy néhány szóban bemutassuk a KORAX Gépgyárat és tevékenységünket. A gépgyártás során megszerzett tapasztalataink és technikai (technológiai) lehetőségeink felhasználásával kívánunk

Részletesebben

MŰHELYTITKOK A KENŐANYAGOKRÓL

MŰHELYTITKOK A KENŐANYAGOKRÓL MŰHELYTITKOK A KENŐANYAGOKRÓL OLAJCSERÉRE AZ ÖN AUTÓJÁNAK IS SZÜKSÉGE VAN MIÉRT VAN SZÜKSÉG OLAJCSERÉRE? Feltétlenül szükséges, hogy gépjárműve motorolaját bizonyos időközönként a CITROËN-szabványoknak

Részletesebben

Profiktól Profiknak: képzési Program

Profiktól Profiknak: képzési Program Profiktól profiknak: Képzési program Előszó A világ egyre inkább felgyorsul rég elmúltak azok az idők, amikor a karburátort, megszakító érintkezőt vagy a gyújtási időpontot be kellett állítani. Ahhoz,

Részletesebben

Termékáttekintés. Μagyarorszàg 07.2009

Termékáttekintés. Μagyarorszàg 07.2009 Termékáttekintés Μagyarorszàg 07.09 Ajánlott abroncsok az optimális teljesítményhez AUTÓPÀLYA KÖZÙT BURKOLATLAN ÙT ÉS TEREP SZÉLSŐSÈGES ÚTVISZONYOKRA VÀROSI UTAKRA TÉLI 70--AS SZÉRIÁJÚ TEHERGÉ- PJÁRMŰ

Részletesebben

EQ80 a Canontól ÉPÍTSÜNK JOBB VÁLLALKOZÁST! EGYÜTT.

EQ80 a Canontól ÉPÍTSÜNK JOBB VÁLLALKOZÁST! EGYÜTT. EQ80 a Canontól ÉPÍTSÜNK JOBB VÁLLALKOZÁST! EGYÜTT. See the bigger picture Intelligensebb megoldások egy jobb vállalkozásért A Canonnál elköteleztük magunkat amellett, hogy ügyfeleinknek innovatív termékek

Részletesebben

Garancia kiterjesztés és szervizszolgáltatások. Gondtalan szerviz

Garancia kiterjesztés és szervizszolgáltatások. Gondtalan szerviz és szervizszolgáltatások Gondtalan szerviz Ismerkedjen meg kínálatunkkal és válassza ki az Önnek megfelelőt! Garancia+ GARANCIA+ EASY SERVICE + A gyártó által előírt kötelező szervizátvizsgálások Hosszabbítsa

Részletesebben

W-Tec 3D+ rejtett pántok az SFS intec-től egyedi belsőépítészeti megoldásokhoz

W-Tec 3D+ rejtett pántok az SFS intec-től egyedi belsőépítészeti megoldásokhoz W-Tec 3D+ rejtett pántok az SFS intec-től egyedi belsőépítészeti megoldásokhoz SFS intec turn ideas into reality W-Tec 3D+ rejtett pántok egyedi tervezésű ajtókhoz Az SFS intec által gyártott új rejtett

Részletesebben

SZEMÉLY- ÉS KISTEHERAUTÓ GUMIABRONCS KÍNÁLAT 2018/2019 TÉL

SZEMÉLY- ÉS KISTEHERAUTÓ GUMIABRONCS KÍNÁLAT 2018/2019 TÉL SZEMÉLY- ÉS KISTEHERAUTÓ GUMIABRONCS KÍNÁLAT 2018/2019 TÉL Tartalomjegyzék Oldal SZEMÉLYAUTÓ 4SEASONS Minden időjáráshoz, minden évszakra WINTERPRO 2 Új, nagy teljesítményű gumiabroncs 6 4 WINTERPRO HP

Részletesebben

Új! Szerviztermékek fékek karbantartásához. Formula XT Cera Tec Hydra Tec.

Új! Szerviztermékek fékek karbantartásához. Formula XT Cera Tec Hydra Tec. Új! Szerviztermékek fékek karbantartásához Formula XT Cera Tec Hydra Tec www.textar.com Mindent. Kivéve a kompromisszumokat. ELSŐ OSZTÁLYÚ FÉKEZÉSI TECHNOLÓGIA Ha első osztályú fékezési technológiát keres,

Részletesebben

KARTONPALLET papír raklap. Az ideális raklap a legjobb áron

KARTONPALLET papír raklap. Az ideális raklap a legjobb áron KARTONPALLET papír raklap Az ideális raklap a legjobb áron általános termékek Erősített raklapok Szabvány méretű raklapok Keretek Raklap láb Könnyített raklapok Koncepció KARTONPALLET méretpontos, egyedi,

Részletesebben

www.electromega.hu AZ ELEKTROMOS AUTÓZÁS ELŐNYEI, JÖVŐJE

www.electromega.hu AZ ELEKTROMOS AUTÓZÁS ELŐNYEI, JÖVŐJE AZ ELEKTROMOS AUTÓZÁS ELŐNYEI, JÖVŐJE MI AZ AUTÓK LÉNYEGE? Rövid szabályozott robbanások sorozatán eljutni A -ból B -be. MI IS KELL EHHEZ? MOTOR melyben a robbanások erejéből adódó alternáló mozgást először

Részletesebben

Csúszógyűrűs tömítések. Eredeti ITT Flygt pótalkatrészek problémák nélkül

Csúszógyűrűs tömítések. Eredeti ITT Flygt pótalkatrészek problémák nélkül Csúszógyűrűs tömítések Eredeti ITT Flygt pótalkatrészek problémák nélkül Mi teszi a szivattyút Flygt szivattyúvá? A megbízhatóság nem véletleneken alapul. Alkatrészenként, lépésről lépésre történő fejlesztési

Részletesebben

Professzionális elõtétek nagyintenzitású kisülõlámpákhoz

Professzionális elõtétek nagyintenzitású kisülõlámpákhoz PCI beltéri alkalmazásokhoz Professzionális elõtétek nagyintenzitású kisülõlámpákhoz Spotlámpák Mélysugárzók Lineáris lámpatestek Térvilágítók Padló fali lámpák Szabadonsugárzók Dekor. lámpatestek PCI

Részletesebben

THE GREEN LIGHT. evolo 2 3

THE GREEN LIGHT. evolo 2 3 71 THE GREEN LIGHT evolo 2 3 evolo A LÁMPATESTEK JELLEMZŐI Védettség Optikai tér IP 66 Sealsafe (*) Szerelvénytér IP 66 (*) Törési szilárdság Üveg IK 08 (**) PC IK 10 (**) Aerodinamikai felület (CxS) -

Részletesebben

Egyszerű mobil gazdaságos: Csiszolás FEIN emelt frekvenciás rendszerrel.

Egyszerű mobil gazdaságos: Csiszolás FEIN emelt frekvenciás rendszerrel. FÉM FEIN egyedi munkaállomáson használható emelt frekvenciás frekvenciaváltó HFS 17-30 HFS 27-30 Egyszerű mobil gazdaságos: Csiszolás FEIN emelt frekvenciás rendszerrel. Jobb csiszolási teljesítmény, hosszabb

Részletesebben

TRP törlőlapátok Optimális láthatóság és minőség

TRP törlőlapátok Optimális láthatóság és minőség TRP légkondicionáló-alkatrészek TRP törlőlapátok Optimális láthatóság és minőség A TRP törlőlapátok remek láthatóságot, kiváló minőséget és versenyképes árképzést biztosítanak. A kamionmárkák teljes skáláját

Részletesebben

A cserét a következő sorrendben végezze:

A cserét a következő sorrendben végezze: Ford Focus II első felfüggesztés A cserét a következő sorrendben végezze: 1 Ford Focus II autóján mindkét lengéscsillapítót egyidőben cserélje. 2 Húzza be a kéziféket. 3 Helyezzen ékeket az hátsó kerekek

Részletesebben

A cserét a következő sorrendben végezze:

A cserét a következő sorrendben végezze: Útmutató: Volkswagen Polo IV A cserét a következő sorrendben végezze: 1 A szűrőt az olajjal együtt cserélje. Viseljen kesztyűt, hogy ne kerüljön a kezére forró folyadék. Álljon az autóval a szerelőakna

Részletesebben

Minden érv. mellette szól

Minden érv. mellette szól Minden érv mellette szól Nekem fontos a hatékonyság Klick Klick Klick Tökéletes választás mindenkinek, akinek fontos a hatékonyság. Előnyök a beépítés során + csavar nélküli szerelés, akusztikus visszajelzéssel

Részletesebben

Qualitäts Werkstatt Produkte

Qualitäts Werkstatt Produkte Kitűnő ár/érték arány gépjárműalkatrész csoportok és rendszerek számára. Folyamatosan kiegészülő termékportfólió, amely mind személygépkocsi, mind haszongépjármű alkatrészeket tartalmaz. A QWP a megfelelő

Részletesebben

SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL AZ EREDETI PEUGEOT ALKATRÉSZEKRŐL

SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL AZ EREDETI PEUGEOT ALKATRÉSZEKRŐL SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL AZ EREDETI PEUGEOT ALKATRÉSZEKRŐL EREDETI ALKATRÉSZEK: A PEUGEOT SZAKÉRTELMÉNEK BIZONYÍTÉKAI Az Ön PEUGEOT gépjárműve olyan alkotórészekből épül fel, melyek

Részletesebben

CoroDrill 808 Elsődlegesen ajánlott megoldás szoros tűrésű mély furatokhoz

CoroDrill 808 Elsődlegesen ajánlott megoldás szoros tűrésű mély furatokhoz CoroDrill 808 CoroDrill 808 Elsődlegesen ajánlott megoldás szoros tűrésű mély furatokhoz Sok éven át közelről figyeltük az iparági fejleményeket, figyelemmel kísérve a felmerülő kihívásokat, szükségleteket

Részletesebben

MAGIC.SENS tűzérzékelő sorozat Háromszoros tűzvédelem, maximális védettség a téves riasztásokkal szemben

MAGIC.SENS tűzérzékelő sorozat Háromszoros tűzvédelem, maximális védettség a téves riasztásokkal szemben MAGIC.SENS tűzérzékelő sorozat Háromszoros tűzvédelem, maximális védettség a téves riasztásokkal szemben 2 Példaértékű kutatás A mérőhelyeken minden egyes MAGIC.SENS valamennyi funkciója ellenőrzésre kerül.

Részletesebben

ÜDVÖZÖLJÜK A CSALÁDBAN!

ÜDVÖZÖLJÜK A CSALÁDBAN! ÜDVÖZÖLJÜK A CSALÁDBAN! ITT MINDEN A CSALÁDIAS TÖRŐDÉS -RŐL SZÓL! A Kiánál családtagként szeretjük az autóinkat... és amit szeretünk, azzal törődni kell. Kia-tulajdonosként Ön is családunk tagjává vált.

Részletesebben

: KUKORICAFOSZTÓ FEJ, TERMÉSZETES INNOVÁCIÓ

: KUKORICAFOSZTÓ FEJ, TERMÉSZETES INNOVÁCIÓ : KUKORICAFOSZTÓ FEJ, TERMÉSZETES INNOVÁCIÓ QUASAR MEGBÍZHATÓSÁG HEKTÁRONKÉNT A Quasar kukoricafosztó fej sok-sok éven ketesztül folytatott alapos tanulmányozás, újítás és tökéletesítés eredménye. Szakszerű,

Részletesebben

Adaptív Frekvenciaváltós hajtás Kiemelkedő hűtőteljesítmény

Adaptív Frekvenciaváltós hajtás Kiemelkedő hűtőteljesítmény Adaptív Frekvenciaváltós hajtás Kiemelkedő hűtőteljesítmény Adaptív frekvenciaváltó készletek érhetőek el a Trane léghűtéses és vízhűtéses folyadékhűtő berendezéseihez. Ha RTAC, RTAD, RTWD vagy RTWB hűtőberendezéssel

Részletesebben

Minden érv. mellette szól

Minden érv. mellette szól Minden érv mellette szól Nekem fontos a hatékonyság Tökéletes választás mindenkinek, akinek fontos a hatékonyság. RotoQ-val garantált a hatékony beépítés. Az új RotoQ a beszerelés során csavarok nélkül

Részletesebben

AP-OFFICE Kereskedelmi és Tanácsadó Kft 1056 Budapest, Só u. 2. 1225 Budapest, Bányalég u. 60/B 2120 Dunakeszi, Pallag u. 25/B

AP-OFFICE Kereskedelmi és Tanácsadó Kft 1056 Budapest, Só u. 2. 1225 Budapest, Bányalég u. 60/B 2120 Dunakeszi, Pallag u. 25/B r e z s a d AP-OFFICE Kereskedelmi és Tanácsadó Kft 1056 Budapest, Só u. 2. 1225 Budapest, Bányalég u. 60/B 2120 Dunakeszi, Pallag u. 25/B ri o Telefon: +36 1 999 6346 +36 1 999 6347 +36 1 999 6348 Fax:

Részletesebben

Fogaskoszorú (11-fokozatú)

Fogaskoszorú (11-fokozatú) (Hungarian) DM-CS0004-04 Kereskedői kézikönyv Fogaskoszorú (11-fokozatú) CS-9000 CS-6800 CS-5800 FONTOS FIGYELMEZTETÉS Ez a kereskedői kézikönyv elsősorban hivatásos kerékpárszerelők számára készült. Kerékpárszerelői

Részletesebben

A nemesacél új generációja: A gazdaságos Viega 1.4521-es Sanpress csœ.

A nemesacél új generációja: A gazdaságos Viega 1.4521-es Sanpress csœ. A nemesacél új generációja: A gazdaságos Viega 1.4521-es Sanpress csœ. Több gazdaságosság a tervezésben és a kalkulációban: Viega 1.4521-es Sanpress csœ. A Viega válasza az ingadozó nemesacél árakra A

Részletesebben

Automata rendszerek támogatása

Automata rendszerek támogatása www.toyota-forklifts.hu Automata rendszerek támogatása Megbízható támogatás a maximális rendelkezésre állás érdekében 2 TOYOTA MATERIAL HANDLING AUTOMATIZÁLT MEGOLDÁS. MEGBÍZHATÓ PARTNER ÁLTAL NYÚJTOTT

Részletesebben

A FÜGGETLEN SZERVIZEK SZÁMÁRA KÍNÁLT PEUGEOT MŰSZAKI DOKUMENTÁCIÓ

A FÜGGETLEN SZERVIZEK SZÁMÁRA KÍNÁLT PEUGEOT MŰSZAKI DOKUMENTÁCIÓ A FÜGGETLEN SZERVIZEK SZÁMÁRA KÍNÁLT PEUGEOT MŰSZAKI DOKUMENTÁCIÓ A PEUGEOT a professzionális felhasználók*, a műszaki dokumentumok kiadói és a javítási felszerelések gyártói számára elérhetővé teszi a

Részletesebben

iko zsindely, a tetőre vetett okosabb pillantás

iko zsindely, a tetőre vetett okosabb pillantás iko zsindely, a tetőre vetett okosabb pillantás A vezető szaktekintély világsz minőségű tetőfedések Szókratész (i.e. 469-399) az antik kor leghíresebb görög filozófusa, Gondolatai a filozófia tudomány

Részletesebben

Hajlítás és alakformálás

Hajlítás és alakformálás Hajlítás és alakformálás Széles választék specifikus hajlítási és alakítási igényekhez. Megbízható minőség. Típus Modellek száma in. Oldal Karos csőhajlítók Csővezetékek 7 5 8-3 4 10-18 8.2 Szerszám 8

Részletesebben

MINŐSÉG A SOROZATGYÁRTÁSHOZ LUTZ IPARI PENGÉK ÉS KÉSEK AZ AUTÓIPAR SZÁMÁRA

MINŐSÉG A SOROZATGYÁRTÁSHOZ LUTZ IPARI PENGÉK ÉS KÉSEK AZ AUTÓIPAR SZÁMÁRA AUTÓIPAR Válogatott terméklista kérjen ajánlatot más típusokra MINŐSÉG A SOROZATGYÁRTÁSHOZ LUTZ IPARI PENGÉK ÉS KÉSEK AZ AUTÓIPAR SZÁMÁRA EGYEDI PENGÉK FÓLIA VEGYI- ÉS ÜVEGSZÁL ORVOSTECHNIKA ÉLELMISZERIPAR

Részletesebben

PROFESSZIONÁLIS OKTATÓI TEVÉKENYSÉG

PROFESSZIONÁLIS OKTATÓI TEVÉKENYSÉG PROFESSZIONÁLIS OKTATÓI TEVÉKENYSÉG KIVÁLÓSÁG PROFIL 2011. június A kiváló szervezetek elérik és fenntartják azt a teljesítményt, mely megfelel a partnereik elvárásainak. Ennek a célnak sikeres elérése

Részletesebben

Geberit vizelderendszer. Minden igénynek megfelel

Geberit vizelderendszer. Minden igénynek megfelel Geberit vizelderendszer Minden igénynek megfelel Előnyök egy kézből A Geberit vizelderendszert rugalmasság jellemzi: tökéletes megoldást nyújt bármely kívánság vagy építési helyzet esetén. A teljes körű

Részletesebben

Linde Material Handling. Logisztikai Road Show 2012. Linde Material Handling

Linde Material Handling. Logisztikai Road Show 2012. Linde Material Handling Logisztikai Road Show 2012 Cégtörténet Hogyan csinálhatnánk jobban? Carl von Linde (1842 1934) 2 Cégtörténet 3 Cégtörténet Áttekintés A világ második legnagyobb anyagmozgató gép gyártója Világszerte 13,838

Részletesebben

A Btech Magyarország Kft. B2B ajánlata

A Btech Magyarország Kft. B2B ajánlata A Btech Magyarország Kft. B2B ajánlata Cégünkrôl Vállalatunk a Btech Magyarország Kft. a Swatch Group svájci órakonszern olyan népszerû és világszinten kiemelkedô eladási volumennel rendelkezô márkáinak,

Részletesebben

A Cardo űrtechnológiát hoz az otthonunkba! 9x-es Superbrandsgyőztes!

A Cardo űrtechnológiát hoz az otthonunkba! 9x-es Superbrandsgyőztes! A Cardo űrtechnológiát hoz az otthonunkba! 9x-es Superbrandsgyőztes! Cardo ispace matrac alvás egy más világ stílusában Képzelje el a tökéletes alvást, ami egész éjszakán át tartó könnyed, a lebegéshez

Részletesebben

EXKLUZÍV ELSŐ OSZTÁLYÚ KITŰNŐ ÁRFEKVÉSŰ!

EXKLUZÍV ELSŐ OSZTÁLYÚ KITŰNŐ ÁRFEKVÉSŰ! EXKLUZÍV ELSŐ OSZTÁLYÚ KITŰNŐ ÁRFEKVÉSŰ! GARANTÁLT MINŐSÉGŰ GUMIABRONCS EURÓPAI ELSŐ OSZTÁLYÚ Az új európai gyártású SEBRING gumiabroncsot az egyik legnagyobb gumiabroncsgyártó gyártja. A minőség a legfontosabb

Részletesebben

Meghatározó az ultrahangos hegesztés területén az optimális kötésekért ))

Meghatározó az ultrahangos hegesztés területén az optimális kötésekért )) Weber Ultrasonics Weld & Cut Meghatározó az ultrahangos hegesztés területén az optimális kötésekért )) Optimális ultrahangos hegesztési, és vágási megoldások A Weber a minőség megtestesítője Ultrahangos

Részletesebben

ECONATURAL. Mérföldkő a papírgyártás történetében

ECONATURAL. Mérföldkő a papírgyártás történetében ECONATURAL Mérföldkő a papírgyártás történetében Lucart Professional EcoNatural: a környezettudatos papír új generációja. Az újrafelhasznált italos kartondobozokból készült EcoNatural a 100%-osan környezetbarát

Részletesebben

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA ZT610R VONALKÓD NYOMTATÓ

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA ZT610R VONALKÓD NYOMTATÓ VONALKÓD NYOMTATÓ TERMÉK ISMERTETŐ Zebra ZT610R ipari tekercses címkenyomtatók A gyártó több mint 20 éves vonalkód-nyomtatási újítások alapján a ZT610R ipari nyomtatóval új követelményeket állított fel

Részletesebben

EW3595 Bluetooth fejhallgató FM-rádióval és microsdkártyanyílással

EW3595 Bluetooth fejhallgató FM-rádióval és microsdkártyanyílással EW3595 Bluetooth fejhallgató FM-rádióval és microsdkártyanyílással 2 MAGYAR EW3595 Bluetooth headset FM-rádióval és microsd-kártyanyílással Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 A csomag tartalma... 2

Részletesebben

Kiválóságunk alapja a hagyomány

Kiválóságunk alapja a hagyomány News 2018 Családi vállalkozás Kiválóságunk alapja a hagyomány Márkánk sikere nem véletlen. Családi vállalkozásunk már 150 éve tevékenykedik a fafeldolgozó iparban. A fából készült természetes termékek

Részletesebben

Garanciális igény elbírálását az alkatrész importőrének szakembere végzi. Ő dönthet;

Garanciális igény elbírálását az alkatrész importőrének szakembere végzi. Ő dönthet; Garancia: Garanciális igény benyújtásához szükséges feltételek: v - számla az alkatrészről - szakműhely számlája vagy munkalapja az alkatrész beszereléséről - forgalmi engedély fénymásolata - garanciális

Részletesebben

Hosszabb élettartam. Alacsonyabb költségek. A Hiltivel pénzt takaríthat meg! Győződjön meg róla! Hilti. Tartósan teljesít.

Hosszabb élettartam. Alacsonyabb költségek. A Hiltivel pénzt takaríthat meg! Győződjön meg róla! Hilti. Tartósan teljesít. Hosszabb élettartam. Alacsonyabb költségek. A Hiltivel pénzt takaríthat meg! Győződjön meg róla! Hilti. Tartósan teljesít. Mi jobb az alacsony költségeknél? A költségmentesség! A Hilti az Ön igényeihez

Részletesebben

Szoros kapcsolat. Termékminõség. Szakértelem. a vevõkkel. Tmodule RECTANGULAR. Termékismertetõ

Szoros kapcsolat. Termékminõség. Szakértelem. a vevõkkel. Tmodule RECTANGULAR. Termékismertetõ Szakértelem Termékminõség Szoros kapcsolat a vevõkkel Termékismertetõ Tmodule RECTANGULAR LED-modulok bel- és kültéri használatra Tmodule RECTANGULAR: kitûnõ teljesítmény és fényhasznosítás A Tmodule RECTANGULAR

Részletesebben

SZERVIZ SZOLGÁLTATÁS SEBESSÉGVÁLTÓ

SZERVIZ SZOLGÁLTATÁS SEBESSÉGVÁLTÓ SZERVIZ SZOLGÁLTATÁS SEBESSÉGVÁLTÓ Protruck Kft tevékenysége a haszongépjármű sebességváltók területén A Protruck Kft, mint a ZF magyarországi szervizképviselete, a haszongépjármű szektorban az alábbi

Részletesebben

TERMÉK INFORMÁCIÓ DT-sorozatú DEUTSCH csatlakozók

TERMÉK INFORMÁCIÓ DT-sorozatú DEUTSCH csatlakozók TERMÉK INFORMÁCIÓ DT-sorozatú DEUTSCH csatlakozók Környezeti behatások Maximális védettség külső tényezők ellen TERMÉKJELLEMZŐK A koncepcióval kiváló minőségű anyagokból olyan csatlakozórendszer jön létre,

Részletesebben

Profillemezek tetőre és falra. Profillemezek tetőre és falra

Profillemezek tetőre és falra. Profillemezek tetőre és falra Profillemezek tetőre és falra Profillemezek tetőre és falra 3 A Ruukki az acélipar szakértője. A legkisebb részlettől a legnagyobb építőipari projektig, minden területen számíthat ránk, legyen szó fémszerkezetes

Részletesebben

A cserét a következő sorrendben végezze:

A cserét a következő sorrendben végezze: Renault Clio II hátsó felfüggesztés A cserét a következő sorrendben végezze: 1 RENAULT CLIO II autóján mindkét lengéscsillapítót egyidőben cserélje. 2 Helyezzen ékeket az első kerekek alá. 3 Emelje el

Részletesebben

Linia PastaCook TÉSZTAFŐZŐ ÉS HŰTŐGYÁRTÓSOR

Linia PastaCook TÉSZTAFŐZŐ ÉS HŰTŐGYÁRTÓSOR Food Processing Equipment Linia PastaCook TÉSZTAFŐZŐ ÉS HŰTŐGYÁRTÓSOR A tészta az ipari élelmiszertermelés egyik legnehezebb terméke, mivel hagyományosan a főzést követően néhány percen belül tálalni kell.

Részletesebben

Proxes T1S Proxes T1R Proxes CF1. Proxes R888 R610 Proxes T1 Cleanprox

Proxes T1S Proxes T1R Proxes CF1. Proxes R888 R610 Proxes T1 Cleanprox 330-350 V1 VARIO V2 330 Rendkívül gazdaságos, hosszú futásteljesítményű gumiabroncs kiváló tapadási,és vízelvezetési tulajdonságokkal, mely nagy biztonságot ad nedves úton is. Alacsony gördülési ellenállása

Részletesebben

Teljes termékskála benzin nélkül is

Teljes termékskála benzin nélkül is Teljes termékskála benzin nélkül is Csendesen és károsanyag-kibocsátás nélkül szeretné karban tartani a kertjét, de nem szeretne megalkudni a teljesítmény terén? Itt a megoldás: a Husqvarna akkumulátoros

Részletesebben

Képfeldolgozó rendszerek a méréstechnikában

Képfeldolgozó rendszerek a méréstechnikában Képfeldolgozó rendszerek a méréstechnikában www.falcon-vision.com GYÁRTÓSORI ELLENÔRZÉS MINÔSÉGBIZTOSÍTÁS FOLYAMATDIAGNOSZTIKA www.falcon-vision.com Termékeink felhasználási köre Képfeldolgozó mérôrendszerek

Részletesebben

A cserét a következő sorrendben végezze:

A cserét a következő sorrendben végezze: Suzuki Swift 3 első felfüggesztő A cserét a következő sorrendben végezze: 1 Suzuki Swift 3 autóján párban cserélje a rugókat. Húzza be a kéziféket. 2 3 Helyezzen ékeket az hátsó kerekek alá. Lazítsa meg

Részletesebben

BYD Zöld Város Koncepció

BYD Zöld Város Koncepció BYD Zöld Város Koncepció Környezetkímélő Megoldások napjaink tömegközlekedésének kihívásaira BYD Europe B.V 4 fő üzletág: elektronika, új energia, autóipar, vasúti szállítás Az első és egyetlen vállalat

Részletesebben

GÉPELEMEK 2. GYAKORLAT

GÉPELEMEK 2. GYAKORLAT GÉPELEMEK 2. GYAKORLAT Összeállította: Kerényi György Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, Gép- és Terméktervezés Tanszék, 4. Gépelemek 2. 1 4. Gépelemek 2. 2 Három feladat: ventillátor faipari

Részletesebben

TURBÓGENERÁTOR FORGÓRÉSZEK Élettartamának meghosszabbítása

TURBÓGENERÁTOR FORGÓRÉSZEK Élettartamának meghosszabbítása Szigetelés Diagnosztikai Konferencia 2007. 04. 26-28. TURBÓGENERÁTOR FORGÓRÉSZEK Élettartamának meghosszabbítása Az élettartam kiterjesztés kérdései A turbógenerátorok üzemi élettartamának meghosszabbítása,

Részletesebben

TRAKTOR MAXI TRACTION IF MAXI TRACTION PERFORMER 65

TRAKTOR MAXI TRACTION IF MAXI TRACTION PERFORMER 65 ABRONCSOK MEZŐGAZDASÁGI RADIÁLABRONCSOK 2016 TRAKTOR MAXI TRACTION IF Nagy teljesítményű traktorokra tervezve: csökkentett földtömörítés és nagyobb üzemi hatékonyság. Akár 20 százalékkal nagyobb terhelhetőség.

Részletesebben

ZF TERMÉKEK. Hajtáslánc, felfüggesztés és kormányzás. elemei, alkatrészei

ZF TERMÉKEK. Hajtáslánc, felfüggesztés és kormányzás. elemei, alkatrészei ZF TERMÉKEK Hajtáslánc, felfüggesztés és kormányzás elemei, alkatrészei ZF Lenksysteme A ZF 1932-ben kezdte meg a kormányművek gyártását az amerikai Ross Gear & Tool társaság licensze alapján. 1950-ben

Részletesebben

TERMÉKEK TEHERAUTÓKHOZ ÉS BUSZOKHOZ A TELJES TERMÉKSKÁLA 2019

TERMÉKEK TEHERAUTÓKHOZ ÉS BUSZOKHOZ A TELJES TERMÉKSKÁLA 2019 TERMÉKEK TEHERAUTÓKHOZ ÉS BUSZOKHOZ A TELJES TERMÉKSKÁLA 2019 TALÁLJA MEG A TEHERAUTÓ- ÉS BUSZALKATRÉSZEKET KÖNNYEN ÉS GYORSAN A WWW.GATESAUTOCAT.COM OLDALON TARTALOMJEGYZÉK SEGÉDBERENDEZÉSEK SZÍJHAJTÁSRENDSZERE...

Részletesebben

MEREVTESTŰ FELFÚJHATÓ CSÓNAKOK KÖZÖTT AZ ELSŐ

MEREVTESTŰ FELFÚJHATÓ CSÓNAKOK KÖZÖTT AZ ELSŐ MEREVTESTŰ FELFÚJHATÓ CSÓNAKOK KÖZÖTT AZ ELSŐ A MINŐSÉG MUNKÁHOZ ÉS SZABADIDŐHÖZ - - Olyan kiváló minőségű csónakokat gyártunk, amelyek a hajókirándulások legmodernebb igényeit is kielégítik. Kifejlesztettünk

Részletesebben

Egyedi megoldások az élet bármely területére az ön igényei szerint!

Egyedi megoldások az élet bármely területére az ön igényei szerint! Egyedi megoldások az élet bármely területére az ön igényei szerint! Tevékenységünk A célgépgyártás fejlődésében jelentkező igények időbeni felismerése alapozta meg azt a döntést, hogy cégünk 2002- ben

Részletesebben