A Villamosenergia-ipari Sporttalálkozók Általános Versenyszabályzata

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "A Villamosenergia-ipari Sporttalálkozók Általános Versenyszabályzata"

Átírás

1 A Villamosenergia-ipari Sporttalálkozók Általános Versenyszabályzata A Villamosenergia-ipari Ágazati Kollektív Szerzdés IX.. fejezet 4. pontja alapján megtartásra kerül villamosenergia-ipari sporttalálkozók rendezése, szervezése során az alábbi általános szabályokat, irányelveket kell figyelembe venni: 1. A sporttalálkozók célja: A villamosenergia-iparág munkavállalóinak körében az egészséges életmód, az aktív pihenés népszersítése, a több mint 100 éves villamosenergia-ipar hagyományainak megrzése, az emberi kapcsolatok ersítése. 2. Megrendezésre kerül sportágak asztalitenisz, horgászat, kajak-kenu, kispályás labdarúgás, sakk, sí, teke, tenisz, természetbarát, vitorlás. 3. A sporttalálkozók idrendje Az egyes sportágak sporttalálkozói évente a Versenynaptár szerinti idpontban kerülnek megrendezésre. Az egyes sportágak sporttalálkozóit lehetleg mindig az év ugyanazon idszakában (hetében) kell megrendezni. Az ajánlott idrend az 1. számú mellékletben található. 4. A versenynaptár összeállítása Az évenként elkészül versenynaptár tartalmazza sportáganként a sporttalálkozót megrendez szervezet megnevezését, a sporttalálkozó helyszínét és idejét. A rendezt az adott sportágra vonatkozóan kedvez tárgyi és személyi feltételekkel rendelkez munkáltatói és/vagy sportszervezetek közül a rendezési feladatok egyenletes elosztására törekedve a Villamosenergia-ipari Sportbizottság kéri fel. Az elfogadott felkérések alapján a részletes versenynaptárt a Villamosenergia-ipar a Sportért Alapítvány kuratóriuma hagyja jóvá. A versenynaptárt lehetleg a tárgyévet megelz évben kell elkészíteni. Az éves versenynaptár alapján a Villamosenergia-ipar a Sportért Alapítvány a rendezként megjelölt szervezetekkel a rendezési feladatok végrehajtására, annak támogatására Megállapodást köt.

2 5.A sporttalálkozó rendezje. Versenykiírás. Meghívás a sporttalálkozóra. A sporttalálkozó rendezje a versenynaptárban megjelölt társaság/szervezet, amelynek kötelessége, hogy a rendezés során a jelen Általános Versenyszabályzatban, valamint a Sportági Versenyszabályzatban foglaltaknak érvényt szerezzen. A rendezéssel kapcsolatos egyéb kérdésekben a rendez önállóan határoz. Vitás kérdésekben kérheti a Villamosenergia-ipari Sportbizottság, illetve a Sportági Bizottság állásfoglalását. A sporttalálkozó rendezje a találkozón megrendezésre kerül versenyszámokat, a részvétel, a lebonyolítás és az értékelés szabályait elzetesen, versenykiírásban köteles rögzíteni és nyilvánosságra hozni. Az elkészített versenykiírást nyilvánosságra hozatal eltt a Sportági Bizottság hagyja jóvá. A rendez a sporttalálkozó kezdete eltt minimum 6 héttel, a versenykiírásnak, a sporttalálkozó programjának és a nevezési lapjainak az alapítvány honlapjára való felhelyezésével és az annak megtörténtérl a résztvev társaságok vezetjének és sportkoordinátorának küldött elektronikus levélben hívja meg az érintett szervezetek képviselit a sporttalálkozóra. Összesít nevezési lapként a 6. sz. melléklet szerinti rlap használandó, amelyet további oszlopokkal a rendez kiegészíthet. Az Összesít nevezési lapon a késbbi változásokat át kell vezetni és a tényleges helyzetet a találkozó helyszínén a csapatvezet aláírásával igazolja. A sporttalálkozót követen 15 napon belül - annak eredményeirl és a részvétel jellemz adatairól (lásd 2. sz. melléklet) a rendez a Sportági Bizottságot és a Villamosenergia-ipari Sportbizottságot tájékoztatni köteles. 6. Sportági versenyszabályzatok A sportági sporttalálkozók lebonyolításának szabályait, irányelveit tartalmazó dokumentum, amely jelen Általános Versenyszabályzattal összhangban. készítend el. A Sportági Versenyszabályzatot a Sportági Értekezlet javaslatai alapján a Sportági Bizottság készíti el, a Villamosenergia-ipari Sportbizottság véleményezi és a Villamosenergia-ipar a Sportért Alapítvány kuratóriuma hagyja jóvá. 7. Villamosenergia-ipar a Sportért Alapítvány. Villamosenergia-ipari Sportértekezlet A Villamosenergia-ipar a Sportért Alapítványt (továbbiakban: Alapítvány) a Villamosipari Társaságok Munkaadói Szövetsége (VTMSZ) hozta létre általában a sport, az egészséges életmód, kiemelten a villamosenergia-ipar hagyományos sporttalálkozóinak támogatására. Az Alapítvány döntéshozó szerve a 10 fs Kuratórium, amelynek tagjaivá a nagyobb iparági társaságok, társaságcsoportok sportkoordinátorait, továbbá a villamosenergia-ipari Sportbizottság tagjait kérte fel az alapító. A Kuratórium jelen Általános Versenyszabályzathoz kapcsolódó - feladatai: Az éves versenynaptár összeállítása, elfogadása. A megrendezésre került sporttalálkozók általános jelleg értékelése.

3 Az Általános Versenyszabályzat elfogadása, szükség esetén módosítása. A sportági versenyszabályzatok jóváhagyása. A Sporttalálkozókra meghívást kér, igényl társaságokkal, szervezetekkel támogatási megállapodás kötése, A sporttalálkozók rendezinek rendezési hozzájárulás biztosítása megállapodás alapján. Az Alapítvány honlapjának mködtetése. A Kuratórium ülései nyilvánosak. Az Alapítvány éves tevékenységét értékel, a következ évi költségvetést tárgyaló kuratóriumi ülésre amelynek elnevezése: Villamosenergia-ipari Sportértekezlet a Sportkoordinátorokat és a Sportági Bizottságok elnökeit tanácskozási joggal meg kell hívni. Az Alapítvány Alapító Okirata, egyéb dokumentumai és a villamosenergia-ipari sporttalálkozókkal kapcsolatos minden lényeges dokumentum az Alapítvány honlapján ( megtalálható. 8. Villamosenergia-ipari Sportbizottság A Villamosenergia-ipari Ágazati Párbeszéd Bizottság (VÁPB) által felkért állandó bizottság (a jelenlegi tagok az 5. sz. melléklet), amelynek feladatai: Versenynaptárak összeállításával kapcsolatos elkészít feladatok elvégzése Az Általános Versenyszabályzat elkészítése, gondozása, a kuratóriummal egyetértésben Sportági versenyszabályzatok véleményezése A sportági bizottságokkal kapcsolattartás, munkájuk figyelemmel kísérése, koordinálása A VÁPB évenkénti tájékoztatása az elz évi sporttalálkozókról 9. Sportági Értekezlet Az adott sportágat szeret, mvel villamosenergia-ipari munkavállalók, illetve képviselik fóruma. A sportági értekezletet általában a sporttalálkozók alkalmával kell megtartani. A Sportági Értekezlet résztvevi a csapatvezetk, vagy a sportkoordinátor által írásban megbízott személy (társaságonként 1 f) A Sportági Értekezlet feladatai: A sportági sporttalálkozók tapasztalatainak megbeszélése, értékelése A sportági versenyszabályzat véleményezése, esetleges módosítására javaslattétel. A Sportági Bizottság elnökének és tagjainak megválasztása és visszahívása. A Sportági Értekezlet határozatait többségi szavazással hozza. Minden benevezett csapatnak (munkáltatói szervezetnek) 1 szavazata van. 10. Sportági Bizottságok Sportáganként általában 3 fs testület, amelynek tagjait a Sportági Értekezlet választja meg 3 év idtartamra. A választási ciklus közben megválasztott tag mandátuma a ciklus végéig tart. A megválasztott tagok maguk közül elnököt választanak. A megválasztott új tagokról a Villamosenergia-ipari Sportbizottság a tag munkáltatóját ( nyugdíjas esetében volt munkáltatóját) tájékoztatja. ( A Sportági Bizottságok jelenlegi tagjai a 3. sz függelékben találhatók)

4 A sportági bizottságok feladatai - A Sportági Értekezlet elkészítése, levezetése arról 15 napon belül emlékeztet készítése, annak megküldése a résztvevknek és a Villamosenergia-ipari Sportbizottságnak - Ajánlás készítése a nevezési díj megállapítására. - A találkozók versenykiírásának, programjának jóváhagyása. Általános Versenyszabályzat véleményezése Sportági Versenyszabályzat elkészítése, gondozása Állásfoglalás, illetve ajánlások megfogalmazása a sportági találkozók megrendezésével kapcsolatban felmerül, nem szabályozott vagy vitás kérdésekben A sportági találkozók történetére vonatkozó adatok gyjtése, az Alapítvány honlapjára való felhelyezése. 11. Sportkoordinátorok A 12. pont szerinti munkáltatói szervezetek az iparági sporttalálkozókkal kapcsolatos tevékenységük koordinálására Sportkoordinátort bíznak meg, s a megbízásról, annak változásáról a Villamosenergiaipari Sportbizottságot írásban értesítik. Ugyanazt a személyt több társaság is megbízhatja a sportkoordinátori feladatok ellátásával. A Sportkoordinátor feladatai: - A társaság képviselete a Villamosenergia-ipari Sportértekezleten. - A hozzá érkez Versenykiírások (meghívások) közzététele a társaságon belül, a jelentkezések koordinálása, csapatvezet kijelölése - Társasághoz tartozó sportági bizottsági tagok munkájának támogatása - Adatszolgáltatás a Villamosenergia-ipari Sportbizottságnak évente jan. 15-ig a társaság elz évi átlagos statisztikai létszámáról. - Gondoskodás a 15.2 pont szerinti rendezési támogatás átutalásáról. - Elsegíti, koordinálja a társaság sporttalálkozó rendezésére történ vállalkozását 12. A meghívandó munkáltatói szervezetek A villamosenergia-ipari sporttalálkozókra meghívandó munkáltatói szervezetek: a) a 116/2007. (XII.29.) GKM rendelet 2. sz. mellékletében felsorolt munkáltatói szervezetek., b) az a) pont hatálya alá nem tartozó, de ftevékenységét tekintve 35.1 TEAOR besorolású munkáltatói szervezetek, c) Az a) és b) hatálya alá nem tartozó, de az iparág tevékenységéhez szorosan kapcsolódó munkáltatói szervezetek, ha jelentkezésüket a Villamosenergia-ipari Sportbizottság elfogadja. d) Az iparághoz kötd, a villamosenergia-ipari sporttalálkozókon hagyományosan résztvev gazdálkodó szervezetek azokban a sportágakban, amelyekben részvételüknek hagyománya van. e) A rendez által meghívott a találkozók villamosenergia-ipari jellegét nem veszélyeztet számú szervezetek. Az a)-d) alá tartozó munkáltatói szervezetek meghívásának feltétele írásbeli jelentkezés benyújtása a 3. sz. melléklet szerinti tartalommal, illetve formában. Az a)-d) alá tartozó munkáltatói szervezetek aktuális névsora jelen szabályzat 1. sz. függelékét képezi.

5 13. A sporttalálkozók résztvevi A villamosenergia-ipari sporttalálkozókon az elz fejezet szerinti munkáltatói szervezetek képviseletében azok munkavállalói, tisztségviseli, nyugdíjasai és elzek hozzátartozói vehetnek részt. Az elz fejezet a) pontja szerinti munkáltatói szervezetek képviseletében nevezhetk a sporttalálkozókra a tulajdonosi körébe tartozó gazdálkodó szervezetekhez kiszervezett munkavállalók, nyugdíjasok és azok hozzátartozói is. E szempontból hozzátartozó a munkavállaló, tisztségvisel, nyugdíjas házastársa/bejegyzett élettársa, szülje, testvére, egyenes ági leszármazottja. Az indulási jogosultságot az összesít nevezési lapon cégszeren igazolni kell. Egyéni versenyszámban hozzátartozók ha a sportági versenyszabályzat másként nem rendelkezik nem indulhatnak. A csapat jelleg versenyszámokra benevezett csapatok (ide tartoznak pl.: a páros versenyek is) létszámának legfeljebb 50 %-a lehet hozzátartozói minség résztvev. Mindkét szabály alól kivételt képeznek a kifejezetten, vagy dönten hozzátartozók részére rendezett (rendezhet) versenyszámok (pl: gyermek verseny, családi verseny, nyílt versenyszám, stb.) A sportági versenyszabályzatok a hozzátartozók indulási jogosultságát az elzektl eltér módon is szabályozhatják. Az elz fejezet e.) pontja alá tartozó szervezetek képviseli kizárólag nyílt jelleg versenyszámokban indulhatnak. A találkozóra összességében és/vagy az egyes társaságok által nevezhet személyek számát a sportági versenyszabályzatok, annak hiányában a rendezk a Sportági Bizottság és a Villamosenergia-ipari Sportbizottság véleményét elzetesen kikérve - korlátozhatják. 14. A sporttalálkozók jellege A sporttalálkozók amatr jellegek, azokon minsített sportolók csak a részükre (is) rendezett versenyszámokban indulhatnak. A minsített sportoló kritériumait a sportági versenyszabályzatokban kell meghatározni, az adott sportág sajátosságainak megfelelen, az adott sportág szakszövetségének hivatalos és hozzáférhet nyilvántartására támaszkodva. 15. A sporttalálkozók finanszírozása, a részvételi díjak megállapítása A sporttalálkozók megrendezésének költségeit a 15.2 pont szerinti kivételekkel a résztvev munkáltatói szervezetek, vagy a rendezvel történt elzetes megállapodás alapján a résztvev munkáltatói szervezetek sportegyesülete, illetve munkavállalói a rendeznek a részvételi díjról kiállított - számla alapján megtérítik. A számlázással kapcsolatos irányelvek a 7. sz. függelékben találhatók Részvételi díjak megállapítása A részvételi díj az alábbi költségekre nyújt fedezetet: a) Versenyrendezési költségek ( nevezési díj): A nevezési díj közvetlenül a sporttevékenységhez kapcsolódó költségeket tartalmazza: pálya / terembérleti díjak, sporteszközök költsége, bérleti díja, bírói díjak és azok közterhei, serleg / érem / tárgyjutalom, oklevél költségei, versenykiírás és versenyadminisztráció költségei, közlekedési költségek stb.

6 b) Ellátási költségek (ellátási díj): A részvevk napi 3-szori étkezésének költségei a verseny közbeni indokolt mérték ellátás (büfé) költségei, a búcsúest (bankett) zeneszolgáltatásának költségei. c) Szállás költségek (szállásdíj): A résztvevk elszállásolásának költsége, amely tartalmazza az IFA-t is A versenykiírásban fel kell tüntetni a részvételi díj elzek szerinti részletezését, a szállásdíj mellett megjelölve a szállás jogszabály szerinti besorolását. A részvételi díj kalkulációja nyereséget nem tartalmazhat. A rendezés során kifejezésre kell juttatni a sporttalálkozók amatr, tömegsport jellegét. Ennek megfelelen a találkozók küls körülményei, a résztvevk ellátása kulturált, de mértéktartó, hivalkodásmentes legyen, törekedve a részvételi díjak indokoltnak megfelel legalacsonyabb szinten tartására, az ajánlott részvételi díjak (lásd 4. sz függelék) betartására. Célszer és indokolt törekedni küls támogatók, szponzorok felkutatására is, akik anyagi hozzájárulásával a sporttalálkozók színvonala tovább emelhet, illetve a Sporttalálkozó költségei csökkenthetk Rendezési támogatás. Rendezési hozzájárulás. A sporttalálkozók megrendezésével, lebonyolításával kapcsolatos egyéb költségek (a rendez rendezésben közremköd munkatársai munkadíjának, ellátásának, utazásának költségei, továbbá az önként vállalt, a sporttalálkozó lebonyolításához szorosan nem kapcsolódó költségek pl.: a résztvevk megajándékozása, ingyenes büfé és ingyenes kulturális program) a rendezt terhelik, amely terhek kompenzálására illetve csökkentésére a Villamosenergia-ipar a Sportért Alapítvány a rendez részére megállapodás alapján (6. sz. függelék) - pénzügyi támogatást (rendezési hozzájárulást) biztosít. Az Alapítvány általi pénzügyi támogatás forrása a résztvev munkáltatói szervezetek (12.pont) által az Alapítványnak megállapodás alapján (5. sz. függelék) - fizetett rendezési támogatás. A rendezési támogatás összege a Társaság elz évi átlagos statisztikai létszáma szorozva a tárgyév jan. 1-i közterhekkel növelt országos minimális órabérrel, amelynek évenkénti aktuális értékét a 4. sz. melléklet tartalmazza. A rendezési támogatás befizetésének határideje tárgyév jan. 31. Az Alapítvány a hozzá befolyt rendezési támogatást az Alapítvány mködési költségeihez szükséges, a befolyt összeg 20 %-át meg nem haladó mérték, az Alapítvány költségvetésében meghatározott összeg levonását követen - a rendezésre vállalkozó Szervezetek között az elz évi találkozók versenyzi létszáma alapján osztja szét, és a rendezvel kötött megállapodás szerinti módon biztosítja a rendez részére. A rendez Szervezetet közremködése és az általa vállalt költségek jogosulttá teszi arra, hogy a sporttalálkozó nyújtotta reklám, illetve hirdetési lehetségeket önmaga és a találkozó szponzorai számára, az általa biztosított eszközökön, kiadványokon keresztül korlátlanul igénybe vegye. 16. A sporttalálkozók helyezettjeinek elismerése A sporttalálkozókon megrendezésre került versenyszámokban az 1-3. helyezést elérteknek serleg vagy érem vagy tárgyjutalom + oklevél díjazás jár.

7 Mellékletek: 1. Sporttalálkozók ajánlott idrendje 2. Adatlap a Villamosenergia-ipari Sporttalálkozók megrendezésérl 3. Jelentkezési lap a Villamosenergia-ipari Sporttalálkozókra. 4. Rendezési támogatás mértéke 5. A Villamosenergia-ipari Sportbizottság tagjai 6. Összesít nevezési lap Függelékek: 1. A villamosenergia-ipari sporttalálkozókra meghívandó gazdasági társaságok, munkáltatói szervezetek 2. A meghívandó szervezetek kapcsolattartói (Sportkoordinátorok) 3. A sportági bizottságok tagjai 4. Ajánlott részvételi díjak. 5. Adományozási Megállapodás 6. Megállapodás a Villamosenegia-ipari sporttalálkozó rendezésérl. 7. Irányelvek a részvételi díjak kiszámlázásához. ZÁRADÉK Jelen Általános Versenyszabályzatot a Villamosenergia-ipari Ágazati Párbeszéd Bizottság június hó 24. napján megtárgyalta és elfogadta Dr. Janka Mária sk Gál Rezs sk. munkáltatói oldal munkavállalói oldal

8 1. sz. melléklet A sporttalálkozók ajánlott idrendje Sportág Hét Sí 6-7. Sakk 19. Asztalitenisz 42. Természetbarát 26. Horgász Kajak-kenu Tenisz 32. Vitorlás Kispályás labdarúgás (dönt)* 39. Teke * Az eldöntk május június 15. között rendezendk.

9 Adatlap 2.sz.melléklet villamosenergia-ipari sporttalálkozó megrendezésérl Sportág:.. Év:. Helyszín:. Találkozó sorszáma:. Idpont:... tól.... ig Rendez szervezet: Rendezk száma:. Melléklet:Hivatalos eredménylista, összesít nevezési lapok Adatok a találkozó résztvevirl Munkáltatói szervezetek (1. sz. függelék szerint) Résztvev/f mváll/nyugd. hozzátartozó kísér összesen Egyéb meghívottak Összesen: Kelt:.. rendez cégszer aláírása

10 3. sz. melléklet Jelentkezési lap a villamosenergia-ipari sporttalálkozókra A Villamosenergia-ipari Sporttalálkozók Általános Versenyszabályzata 12. pontjában foglaltaknak megfelelen társaságunk igényli (a, és b, alattiak) kéri (c, alattiak) a villamosenergia-ipari sporttalálkozókra való rendszeres meghívását. Társaságunk kijelenti, hogy a Villamosenergia-ipari Sporttalálkozók Általános Versenyszabályzatában (VSÁV) foglaltakat betartja, ezen belül kiemelten a VSÁV 8. és 10. pontja szerinti bizottságokban az arra feljogosított szervezetek által megválasztott tagok munkáját elsegíti és támogatja, a sporttalálkozók megrendezését a VSÁV 15. pontja szerinti rendezési támogatás vállalásával elsegíti. A társaság neve:... A társaság címe:... A társaság ftevékenysége, TEAOR 08 szerinti besorolása:... A társaság képviseljének neve, beosztása:... A társaság képviseljének címe:... A társaság sportkoordinátorának (a villamosenergia-ipari sporttalálkozókkal kapcsolatos kérdésekben a Társaság képviseletével megbízottnak) neve, beosztása: A társaság sportkoordinátorának elérhetségei:... A társaság elz évi átlagos statisztikai állományi létszáma (f):... Kelt: cégszer aláírás

11 4. sz. melléklet A rendezési támogatás mértéke Év Minimálbér (Ft/óra) Közterhek össz.* (%) Rendezési támogatás (Ft/f) , ,5 549 * nyugdíj-, egészségbiztosítási-, munkaadói járulék, szakképzési hozzájárulás

12 5. sz. melléklet A Villamosenergia-ipari Sportbizottság tagjai Várhelyi Géza elnök, DÉMÁSZ Zrt. Horváth Tibor tag, Budapesti Erm Zrt. Dr. Szilágyi József tag, VDSZSZ

13 6. sz melléklet évi Villamosenergi-ipari.. Találkozó ÖSSZESÍT NEVEZÉSI LAP.. társaság Csapatvezet tel. szám cím:... Számlázási cím:. NÉV Részvétel jogcíme* Születési id Év. Hó. Nap. Amatr vagy Minsített * munkavállaló, nyugdíjas, hozzátartozó, kísér Kelt:. A részvétel jogosultságát igazolom:. nevez szervezet képviselje Kelt:. A részvétel megtörténtét igazolom:.. csapatvezet

14 1-2 sz. függelék Társaság neve Társaság címe TEAOR Képvisel neve Beosztása címe AES Borsodi Energetikai Kft Kazincbarcika, Ipari u Bozsó Ferenc ügyvezet igazgató AES Tisza Erm Kft Tiszaújváros, Verebély L. út Andrew Horrocks Bakonyi Erm Zrt Ajka, Gyártelep Pf: Németh Frigyes vezérigazgató Budapesti Erm Zrt Budapest, Budafoki út Nicolas Katcharov elnök-vezérigazgató DÉMÁSZ Zrt Szeged, Klauzál tér 9. Jacques Pithois elnök-vezérigazgató DÉMÁSZ Hálózati Elosztó Kft Szeged, Klauzál tér 1. Jean-Paul Sainte-Marie ügyvezet igazgató DÉMÁSZ Partner Kft Szeged, Kossuth L.sgt Tóth József ügyvezet igazgató DÉMÁSZ Primavill Kft Szeged, Pulcz u. 42. Korponai István ügyvezet igazgató EDF Energia Hungária Kft Szeged, Kossuth L.sgt Christophe Espert ügyvezet igazgató HEBÜ Kft Szeged, Damjanich u. 21. Baranyi Béla ügyvezet igazgató E.ON Északdunántúli Áramszolgáltató Zrt Gyr, Kandó K. u Patay László ügyvezet igazgató E.ON EÜT Kft 4030 Debrecen, Mikepércsi út Pogácsás Márton ÜT elnök E.ON Hálózati Szolgáltató Kft Pécs, Malomvölgyi út Paluska Zoltán ügyvezet igazgató E.ON Tiszántúli Áramszolgáltató Zrt Deberecen, Kossuth u Rubint Dezs ügyvezet igazgató E.ON Ügyfélszolgálati Kft Budapest, Roosevelt tér Tóth Béla ügyvezet igazgató ELMÜ - ÉMÁSZ Társaságcsoport 1132 Budapest, Váci út Stevanyik Tamás humán erforr. Ig. tamas.stevanyik@elmu.hu MVM ERBE Energetikai Mérnökiroda Zrt Budapest, Budafoki út Vavrik Antal vezérigazgató antal.vavrik@erbe.hu MVM GTER Zrt Budapest, Vám u Pap Ferenc törzskari és humán ig. papf@mvm-gter.hu Magyar Áramszolgáltató Kft Budapest, Váci út Nagy Zoltán ügyvezet igazgató zoltan.nagy@masz.co.hu Magyar Villamos Mvek Zrt Budapest, Vám u Mártha Imre vezérigazgató imartha@mvm.hu MAVIR Zrt Budapet, Petermann bíró 3512 Tari Gábor vezérigazgató tari@mvm.hu Mátrai Erm Zrt Visonta, Erm út Valaska József igazgatóság elnöke jozsef.valaska@mert.hu MVM Kontó Zrt Paks, Gagarin u. 1, 6920 Sziklai Marianna Éva vezérigazgató sziklai.mariann@mvm-konto.hu MVM Informatikai Zrt Paks, Pf: `08 Szentgyörgyi Zsolt vezérigazgató szentgyorgyi@mvm-informatika.hu Országos Villamostávvezeték Zrt Budapest, Körvasút sor Horváth Miklós vezérigazgató horvathm@ovit.hu Paksi Atomerm Zrt Paks Pf: Kovács József vezérigazgató kovacsj@npp.hu Pannon Herm Zrt Pécs, Edison u Péterffy Attila vezérigazgató vezérigazg@pannonpower.hu Pannonpower Holding Zrt Budapest, Budafoki út Gerald Bourland elnök-vezérigazgató vezérigazg@pannonpower.hu Pannontrading Kft Pécs, Edison u Farkas Lászlóné ügyvezet farkaslne@pannonpower.hu Tiszavíz Vízerm Kft Tiszalök, Vízerm 3511 Ötvös Pál ügyvezet igazgató titkarsag@tiszavizvizeromu.hu Vértesi Erm Zrt Oroszlány, Pf: Gálos Tibor vezérigazgató galost@vert.hu Villkesz Villamosipari Keresk.és Szolg. kft Budapest, Révész u Dézsenyi Ferenc ügyvezet igazgató villkesz@villkesz.hu E.ON Gazdasági Szolgáltató Kft Gyr, Kandó K. u `03 Temesváry Zsolt ügyvezet igazgató zsolt.temesvari@eon-hungaria.com Magyar Energia Hivatal 1081 Budapest, Köztársaság tér 7. Horváth B. Ferenc husztia@eh.gov.hu

15 Villamosipari Sportbizottság A Villamosipari Sportbizottság és a Sportági Bizottságok tagjai 3. sz. függelék NÉV Beosztás Társaság Cím /társaság/ Telefon Mobil FAX E - mail Várhelyi Géza elnök DÉMÁSZ Zrt 6720 Szeged, Klauzál tér. 9. Horváth Tibor tag Budapesti Erm Zrt Budapest, Budafoki út 52. Dr. Szilágyi József tag VDSZSZ 1011 Budapest, Vám u / / / / varhelyi@demasz.hu 20/ tibor.horvath@bert.hu Sportági Bizottságok Sportág Név Társaság Cím /társaság/ Telefon Mobil FAX E - mail Asztalitenisz Horgász Hajdu István (nyugdíj) Urbán Erika MVM Zrt. Géczi István ÉMÁSZ Nyt Miskolc, Dózsa Gy. u. 13. Tokovicz Ervin E.ON Észak-dunántúli Áramszolgáltató Zrt Gyr, Kandó K. u / hajduis@fre .hu (06-96) / (06-96) ervin.tokovicz@eon-hungaria.com Kajak-kenu Kispályás labdarúgás Antal Lajos Paks Atomerm. Zrt Paks, Pf: 20 (06-75) / antal@npp.hu Nagy Károly Bakonyi Erm Zrt Ajka, Pf.134 (06-88) (06-88) ahmsz@bakonyi.hu Czikk József DÉMÁSZ Nyrt Szeged, Klauzál 30/ czikkj@demasz.hu tér 9. Mislei Tibor Budapesti Erm Zrt Budapest, Budafoki út / tibor.misley@bert.hu Járfás Tamásné Paks Atomerm. Zrt Paks, Pf / jarfasne@npp.hu Donka Sándor MAVIR Zrt Budapest, Petermann bíró u / / (1) donkas@mavir.hu Révész Sándor Pannon Herm Zrt Pécs Edison u 1. Hajdu András OVIT Zrt Budapest, Körvasút sor / / / beszerzes@pannonpower.hu 20/ /

16 Sakk Kozsik Tibor ÉMÁSZ Nyrt Miskolc, Dózsa Gy. u. 13. ip.08/ / Pál Imre Pál MVM Zrt Budapest Vám u / Tóth József Vértesi Erom Zrt. 34/ / Sí Asztalos András Mátrai Erom Zrt Visonta,Pf: 21 30/ Tari Gábor MVM Zrt Budapest Vám u Kormány Zsolt DÉMÁSZ Zrt Szeged, 62/ Klauzál tér / / Teke Balogh Mária E.ON Tiszántúli Áramszolgáltató Zrt Hajdúszoboszló, Bárány út / / Suplicz Sándor Paksi Atomerom Zrt Paks, Pf. 71. Tenisz Albert Zoltán E.ON Észak-dunántúli Áramszolgáltató Rt Gyor, Kandó K. u. ip.07/ / Majoross László ELMÜ Rt Budapest, Váci út / Természetbarát Bükki Géza Vértesi Eromu Rt Oroszlány, Pf. 23. (06-34) /31- (06-34) /31-27 Jakab Albert Paksi Atomerm Zrt Paks, Pf:71 75/ / Bacsó Nándor MVM Zrt. Héra Alapítvány 1011 Budapest II. ker. Fo u Budapest, I. ker Vám u Balkányi Ferenc ÉMÁSZ Rt Miskolc, Dózsa Gy. u. 13. (06-1) / (06-1) (06-46) / Vitorlás Kovács János ELMÜ Rt 1037 Budapest, (06-1) / Kunigunda u. 47/b Stadler Csaba Paksi Atomerm Zrt. 75/ / Horváth Endre MAVIR Zrt Budapest, Petermann-bíró u

17 Adományozási megállapodás 5. sz függelék Jelen adományozási megállapodást (továbbiakban: Megállapodás) köt felek: Adományozó Neve: Székhelye: Adószáma: Adományozott Neve: Villamosenergia-ipar a Sportért Alapítvány Székhelye: 6720 Szeged, Klauzál tér 9. Adószáma: Közhasznúsági fokozata: közhasznú szervezet Az adomány célja a villamosenergia-ipari sporttalálkozók megrendezésének támogatása. Adományozott kötelezettséget vállal, hogy az adományt annak célja szerint használja fel a Villamosenergia-ipari Sporttalálkozók Általános Versenyszabályzatában foglaltak betartásával. Az adomány évenkénti összege az Adományozó elz évi átlagos statisztikai állományi létszáma és a Versenyszabályzat 4. sz. mellékletében tárgyévre vonatkozó normatíva szorzata. Adományozó az így meghatározott összegtl bármelyik évben saját elhatározásából felfelé eltérhet. Az adomány összege az aláírás évében az elzek, valamint a Megállapodás érvényességi idejének megfelel idarányosítás figyelembe vételével... ezer Ft. Ezen összeget Adományozó saját elhatározásából... ezer Ft-ra módosítja. Az adomány az aláírás évében az aláírást követ 15 napon belül, azt követen évente január 31-ig az Adományozott Budapest Banknál vezetett számú bankszámlájára való átutalással fizetend, a közlemény rovatban... évi adomány rendezési támogatásra szöveg feltüntetésével. Adományozott vállalja, hogy mint állandó támogatót az Adományozó, illetve az általa képviselt gazdálkodó szervezetek nevét és logóját honlapján ( közzéteszi, mely közzétételhez Adományozó hozzájárul, továbbá Adományozó részére az LXXXI. Tv. 7.. /7/ bekezdés szerint igazolást az adomány megérkezésétl számított 30 napon belül megküldi. Jelen Megállapodás határozatlan idre köttetett és bármelyik fél által bármelyik évben december 31-i hatállyal felmondható. Kelt: adományozó adományozott

18 Megállapodás Villamosenergia-ipari sporttalálkozó rendezésére 6. sz. függelék Mely köttetett egyrészt a Villamosenergia-ipar a Sportért Alapítvány 6720 Szeged, Klauzál tér 9. adószám: mint Megbízó, másrészt adószám: mint Rendez között az alábbi feltételekkel: 1. A Villamosenergia-ipari Sporttalálkozók Általános Versenyszabályzatában (VSÁV) kapott felhatalmazás alapján Megbízó megbízza Rendezt, hogy a megrendezze.... évi Villamosenergia-ipari... sporttalálkozót 2. Rendez vállalja, hogy a sporttalálkozó megrendezése során a VSÁV-ban, továbbá a Sportági Versenyszabályzatban foglaltakat köztük a részvételi díjakra vonatkozó ajánlatot maradéktalanul betartja. 3. Megbízó a Rendez számára a részvételi díjakban meg nem térül ráfordításai elismeréseként, illetve fedezésére... Ft, azaz... Ft egyszeri, vissza nem térítend pénzügyi támogatást nyújt, Rendez sz. bankszámlájára való átutalással. Az átutalás a találkozó Versenykiírásának Megbízóhoz való eljuttatásától számított 15 napon belül teljesítend. 4. Jelen megállapodás bármelyik fél részérl csak rendkívüli, a megállapodás teljesítését ellehetetlenít esemény bekövetkezése esetén mondható fel. Ha a megállapodást a Rendez mondja fel, a 3. pont szerint támogatás ha annak átutalása megtörtént Megbízónak 15 napon belül visszafizetend. Kelt: év... hó... nap PH. PH Megbízó Rendez

A Villamosenergia-ipari Sporttalálkozók Általános Versenyszabályzata

A Villamosenergia-ipari Sporttalálkozók Általános Versenyszabályzata A Villamosenergia-ipari Sporttalálkozók Általános Versenyszabályzata A Villamosenergia-ipari Ágazati Kollektív Szerződés (VKSZ) IX. fejezet 4. pontja alapján megtartásra kerülő villamosenergia-ipari (másként:

Részletesebben

XX. Villamosenergia-ipari Asztalitenisz Találkozó 2009. október 16-17-18 GYR

XX. Villamosenergia-ipari Asztalitenisz Találkozó 2009. október 16-17-18 GYR XX. Villamosenergia-ipari Asztalitenisz Találkozó 2009. október 16-17-18 GYR Versenykiírás 1. A verseny célja: A villamosenergia-ipar hagyományainak és a dolgozók egészségének megrzése, az emberi kapcsolatok

Részletesebben

A Villamosenergia-ipari Sporttalálkozók Általános Versenyszabályzata

A Villamosenergia-ipari Sporttalálkozók Általános Versenyszabályzata A Villamosenergia-ipari Sporttalálkozók Általános Versenyszabályzata A Villamosenergia-ipari Ágazati Kollektív Szerződés (VKSZ) IX. fejezet 4. pontja alapján megtartásra kerülő villamosenergia-ipari (másként:

Részletesebben

Jegyzkönyv kuratóriumi ülésrl

Jegyzkönyv kuratóriumi ülésrl Villamosenergia-ipar a Sportért Alapítvány Jegyzkönyv kuratóriumi ülésrl Az ülés idpontja: 2008. december 11. Az ülés helyszíne: ELMÜ Sporttelep Budapest Jelen vannak: mellékelt jelenléti ív szerint A

Részletesebben

A Villamosenergia-ipari Sporttalálkozók Általános Versenyszabályzata

A Villamosenergia-ipari Sporttalálkozók Általános Versenyszabályzata A Villamosenergia-ipari Sporttalálkozók Általános Versenyszabályzata A Villamosenergia-ipari Ágazati Kollektív Szerződés (VKSZ) IX. fejezet 4. pontja alapján megtartásra kerülő villamosenergia-ipari (másként:

Részletesebben

A Villamosenergia-ipari Asztalitenisz Sporttalálkozók Versenyszabályzata

A Villamosenergia-ipari Asztalitenisz Sporttalálkozók Versenyszabályzata A Villamosenergia-ipari Asztalitenisz Sporttalálkozók Versenyszabályzata 1. Az Asztalitenisz Sporttalálkozók célja: A villamosenergia-ipariág munkavállalóinak körében az egészséges életmód, az aktív pihenés,

Részletesebben

A Villamosenergia-ipar a Sportért Alapítvány honlapjának (www.vitsport.hu) Működési Szabályzata

A Villamosenergia-ipar a Sportért Alapítvány honlapjának (www.vitsport.hu) Működési Szabályzata A Villamosenergia-ipar a Sportért Alapítvány honlapjának (www.vitsport.hu) Működési Szabályzata 1. A honlap létrehozásának, működésének céljai A honlapot a Villamosenergia-ipar a Sportért Alapítvány hozta

Részletesebben

59. Villamosenergia-ipari Országos Természetbarát Találkozó

59. Villamosenergia-ipari Országos Természetbarát Találkozó 59. Villamosenergia-ipari Országos Természetbarát Találkozó VERSENYEREDMÉNY VÁC - NASZÁLY, 2009. július 3-5. A találkozó fő támogatója: MAVIR ZRt. A találkozó rendezője: MAVIR Sportegyesület A résztvevő

Részletesebben

Villamosenergia-ipari Üzemi Tanácsok Fóruma. Működési Rend 2011.

Villamosenergia-ipari Üzemi Tanácsok Fóruma. Működési Rend 2011. Villamosenergia-ipari Üzemi Tanácsok Fóruma Működési Rend 2011. Villamosenergia-ipari Üzemi Tanácsok Fórumának Működési Rendje A többször módosított 1992. évi XXII. törvény a Munka törvénykönyvéről, valamint

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. 37. Villamosenergia-ipari. Kajak-kenu találkozó. Szeged, 2015. 08. 14-16.

VERSENYKIÍRÁS. 37. Villamosenergia-ipari. Kajak-kenu találkozó. Szeged, 2015. 08. 14-16. VERSENYKIÍRÁS 37. Villamosenergia-ipari Kajak-kenu találkozó Szeged, 2015. 08. 14-16. A találkozó időpontja: 2015. Aaugusztus 14-16. A találkozó helye: Szeged, Maty-éri Evezős és Kajak-Kenu Pálya A találkozó

Részletesebben

46. Villamosenergia-ipari Sakktalálkozó

46. Villamosenergia-ipari Sakktalálkozó 46. Villamosenergia-ipari Sakktalálkozó VERSENYKIÍRÁS Berekfürdő, 2015. május 8-10. 46. Villamosenergia-ipari Sakktalálkozó Berekfürdő, 2015. május 8-10. A verseny célja: Villamosenergia-ipar hagyományainak

Részletesebben

ELŐZETES VERSENYKIÍRÁS. 6. Villamosenergia-ipari Futó Találkozó

ELŐZETES VERSENYKIÍRÁS. 6. Villamosenergia-ipari Futó Találkozó ELŐZETES VERSENYKIÍRÁS 6. Villamosenergia-ipari Futó 6. Villamosenergia-ipari Futó A találkozó A találkozó időpontja: 2016. október 1-2. A találkozó helye: Paks A találkozó rendezője: MVM KONTÓ ZRt. A

Részletesebben

A FÖLDEÁKI ISKOLÁSOKÉRT KÖZALAPÍTVÁNY. módosított alapító okirata

A FÖLDEÁKI ISKOLÁSOKÉRT KÖZALAPÍTVÁNY. módosított alapító okirata A FÖLDEÁKI ISKOLÁSOKÉRT KÖZALAPÍTVÁNY módosított alapító okirata amely azért készült, hogy az I. pontban felsorolt alapító az 1959. évi IV. törvény, a Polgári törvénykönyv 74/'G. -aiban meghatározott rendelkezéseket

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. 5. Villamosenergia-ipari. Futó Találkozó. Mórahalom, 2015. 10. 03-04.

VERSENYKIÍRÁS. 5. Villamosenergia-ipari. Futó Találkozó. Mórahalom, 2015. 10. 03-04. VERSENYKIÍRÁS 5. Villamosenergia-ipari Futó Találkozó A találkozó időpontja: 2015. Aoktóberoktóber 03-04. A találkozó helye: Mórahalom A találkozó rendezője: EDF DÉMÁSZ Társaságcsoport A találkozó védnökei:

Részletesebben

53. EJTŐERNYŐS CÉLBAUGRÓ MAGYAR NEMZETI BAJNOKSÁG

53. EJTŐERNYŐS CÉLBAUGRÓ MAGYAR NEMZETI BAJNOKSÁG MAGYAR EJTŐERNYŐS SZÖVETSÉG 53. EJTŐERNYŐS CÉLBAUGRÓ MAGYAR NEMZETI BAJNOKSÁG II. OSZTÁLYÚ BAJNOKSÁG IFJÚSÁGI ÉS UTÁNPÓTLÁS BAJNOKSÁG MESTER BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA Szeged 2015. 09. 17-20. 53. EJTŐERNYŐS

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ VITSPORT. Sárkányhajó Kupa 2016.

TÁJÉKOZTATÓ VITSPORT. Sárkányhajó Kupa 2016. TÁJÉKOZTATÓ VITSPORT Sárkányhajó Kupa 2016. Fadd-Dombori, 2016. szeptember 09-11. TÁJÉKOZTATÓ a VITSPORT Sárkányhajó Kupa 2016. évi találkozójáról A találkozó rendezője: ATOMERŐMŰ SPORTEGYESÜLET Levélcím:

Részletesebben

H 1963.11.01. VPCs 1 M

H 1963.11.01. VPCs 1 M XXIX. Villamosenergia-ipari Tenisztalálkozó ÖSSZESÍTŐ NEVEZÉSI LAP egy lapon csak egy társasághoz (vagy a társaságok közötti versenyben együtt értékelendő társaságokhoz) tartozók tüntethetők fel BAKONYI

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. Mecsek Meghívásos Terepfutó OB

VERSENYKIÍRÁS. Mecsek Meghívásos Terepfutó OB Jóváhagyom! Budapest, 2013. augusztus 14. Bittmann Tibor tű. ezredes sk. BM OKF Humán Szolgálat szolgálatvezető VERSENYKIÍRÁS Mecsek Meghívásos Terepfutó OB Felterjesztem! Pécs, 2013. augusztus 13-án Mácsai

Részletesebben

2017. ÉVI VETERÁN TRIPLETT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG ÉS VÁLOGATÓ VERSENYKIÍRÁSA

2017. ÉVI VETERÁN TRIPLETT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG ÉS VÁLOGATÓ VERSENYKIÍRÁSA Magyar Pétanque Szövetség Fédération Hongroise de Pétanque Hungarian Federation of Pétanque H-7396 Magyarszék, Kossuth Lajos u. 33. Tel: +36 70 933 0215 Fax: +36 72 521-006 E-mail: info@petanque.hu 2017.

Részletesebben

Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének 4/2018. (II. 21.) önkormányzati rendelete a sportrendezvénynaptárról

Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének 4/2018. (II. 21.) önkormányzati rendelete a sportrendezvénynaptárról 1 Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének 4/2018. (II. 21.) önkormányzati rendelete a sportrendezvénynaptárról Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzatának Közgyűlése az Alaptörvény 32. cikk

Részletesebben

2018/2019. TANÉVI XVIII. FEKVENYOMÁS DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁSA

2018/2019. TANÉVI XVIII. FEKVENYOMÁS DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁSA 2018/2019. TANÉVI XVIII. FEKVENYOMÁS DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁSA A Fekvenyomás Diákolimpiát az oktatásért felelős miniszter a Magyar Diáksport Szövetséggel (a továbbiakban: MDSZ) közösen

Részletesebben

XXXI. Villamosenergia-ipari sítalálkozó kiírása. Helyszín: Tále, Szlovákia. Időpontja: 2014. február 13-16. Rendező: Mátrai Erőmű Zrt.

XXXI. Villamosenergia-ipari sítalálkozó kiírása. Helyszín: Tále, Szlovákia. Időpontja: 2014. február 13-16. Rendező: Mátrai Erőmű Zrt. XXXI. VILLAMOSENERGIA-IPARI SÍTALÁLKOZÓ 1 XXXI. Villamosenergia-ipari sítalálkozó kiírása Helyszín: Tále, Szlovákia Időpontja: 2014. február 13-16 Rendező: Mátrai Erőmű Zrt. XXXI. VILLAMOSENERGIA-IPARI

Részletesebben

Rákoshegyi Vasutas SE V.

Rákoshegyi Vasutas SE V. Rákoshegyi Vasutas SE. 2007. V. Csipet Kupa 1. A VERSENY CÉLJA A tekesport népszerűsítése. A sportolók tudásszintjének emelése. Megfelelő minőségi versenyzési lehetőség biztosítása a résztvevők számára.

Részletesebben

2018/2019. TANÉVI TÁNCSPORT DIÁKOLIMPIA VERSENYTÁNC SZAKÁG ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS

2018/2019. TANÉVI TÁNCSPORT DIÁKOLIMPIA VERSENYTÁNC SZAKÁG ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS 2018/2019. TANÉVI TÁNCSPORT DIÁKOLIMPIA VERSENYTÁNC SZAKÁG ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS A Táncsport Diákolimpiát az oktatásért felelős miniszter a Magyar Diáksport Szövetséggel közösen hirdeti meg; a versenyt

Részletesebben

Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata./2009. ( ) rendelete a fenntartásában mköd közoktatási intézmények adatszolgáltatásának teljesítésérl

Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata./2009. ( ) rendelete a fenntartásában mköd közoktatási intézmények adatszolgáltatásának teljesítésérl Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata./2009. ( ) rendelete a fenntartásában mköd közoktatási intézmények adatszolgáltatásának teljesítésérl Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgylése a közoktatásról

Részletesebben

2014. évi Villamosenergia-ipari Vitorlás Találkozó ÖSSZESÍTŐ NEVEZÉSI LAP ELMŰ-ÉMÁSZ társaságcsoport Csapatvezető: Kovács János, tel. szám: +36/1-238-3860 E-mail cím: janos.kovacs@elmu.hu Számlázási cím:

Részletesebben

Versenykiírás a XXVII. Villamosenergia-ipari kispályás labdarúgó Találkozóra (Döntő) Tisztelt Iparági Kollégák! Kedves Sporttársak! A XXVII. Villamosenergia-ipari Kispályás Labdarúgó Találkozó alkalmával

Részletesebben

NYÍREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYLÉSÉNEK. 211/2008.(VI.23.) számú. h a t á r o z a t a

NYÍREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYLÉSÉNEK. 211/2008.(VI.23.) számú. h a t á r o z a t a NYÍREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYLÉSÉNEK 211/2008.(VI.23.) számú h a t á r o z a t a a PRIMOM Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Vállalkozásélénkít Alapítvány Alapító Okiratának módosításáról és kiegészítésérl

Részletesebben

A Diákolimpia Versenyszabályzata

A Diákolimpia Versenyszabályzata 2 3 A Diákolimpia Versenyszabályzata 1. Diákolimpia célja, feladata: A versenykiírásban szereplő sportágakban a tanév megyei diákolimpiai címeinek, helyezéseinek eldöntése a sportágak népszerűsítése. 2.

Részletesebben

NYUGAT-MAGYARORSZÁGI EGYETEM SPORT ÉS REKREÁCIÓS BIZOTTSÁGÁNAK MKÖDÉSI RENDJE

NYUGAT-MAGYARORSZÁGI EGYETEM SPORT ÉS REKREÁCIÓS BIZOTTSÁGÁNAK MKÖDÉSI RENDJE NYUGAT-MAGYARORSZÁGI EGYETEM NYUGAT-MAGYARORSZÁGI EGYETEM SPORT ÉS REKREÁCIÓS BIZOTTSÁGÁNAK MKÖDÉSI RENDJE SOPRON 2008 A Nyugat-Magyarországi Egyetem Sport és Rekreációs Bizottságának (a továbbiakban:

Részletesebben

IV. Tüker M. SC Kupa

IV. Tüker M. SC Kupa IV. Tüker M. SC Kupa versenykiírása 2018. 08. 08-22-23-24-25-26. 2018.06.02. Rendező: Az 1952-ben alapított Tüker M. SC Tekeszakosztálya A Tüker M. SC Tekeszakosztálya hagyományőrző céllal a 2018-es naptári

Részletesebben

KOSSUTH LAJOS ÁLTALÁNOS ISKOLA

KOSSUTH LAJOS ÁLTALÁNOS ISKOLA KOSSUTH LAJOS ÁLTALÁNOS ISKOLA DIÁKTARISZNYA ALAPÍTVÁNY MONOR ALAPÍTÓ OKIRAT 2 Ezen alapító okirat azért készült, hogy az 1. pontban megnevezett alapító az 1959. évi IV. törvény, a Polgári Törvénykönyv

Részletesebben

2010. évi Cápa és Junior korcsoport Uszonyosúszó Országos Bajnokság

2010. évi Cápa és Junior korcsoport Uszonyosúszó Országos Bajnokság 2010. évi Cápa és Junior korcsoport Uszonyosúszó Országos Bajnokság VERSENYKIÍRÁSA 1. Célja: A 2010. év uszonyosúszó cápa és junior korosztály Magyar Bajnokainak és helyezettjeinek megállapítása, a gyermek

Részletesebben

SPORTBIZOTTSÁG MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA

SPORTBIZOTTSÁG MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA SPORTBIZOTTSÁG MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA MAGYAR BÚVÁR SZAKSZÖVETSÉG 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. tel.,fax: (36-1) 270 0117 E-mail: buvar@buvar.hu Web: www.buvar.hu Érvényes: 2014. 10.10-től Sportbizottság

Részletesebben

65. VILLAMOSENERGIA-IPARI ORSZÁGOS TERMÉSZETBARÁT TALÁLKOZÓRÓL

65. VILLAMOSENERGIA-IPARI ORSZÁGOS TERMÉSZETBARÁT TALÁLKOZÓRÓL ELŐZETES TÁJÉKOZTATÓ A 65. VILLAMOSENERGIA-IPARI ORSZÁGOS TERMÉSZETBARÁT TALÁLKOZÓRÓL (Székesfehérvár, 2015. július 17-19.) KÖSZÖNTŐ Kedves Versenyzők! Szeretettel köszöntjük a résztvevőket a MAVIR ZRt.

Részletesebben

Magyar Evezős Szövetség

Magyar Evezős Szövetség Magyar Evezős Szövetség ORSZÁGOS DÖNTŐ III., IV., V., és VI. KORCSOPORT Szeged, 2014.09.05-06. 1 2014/2015. TANÉVI EVEZŐS DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS 1. Az országos döntő célja: Az evezés

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS Lovastorna SÓSKÚT KUPA 2014. május 3-4. - helyszíne: Sóskúti Lovas-és Élménypark

VERSENYKIÍRÁS Lovastorna SÓSKÚT KUPA 2014. május 3-4. - helyszíne: Sóskúti Lovas-és Élménypark VERSENYKIÍRÁS Lovastorna SÓSKÚT KUPA 2014. május 3-4. Sóskúti Lovas-és Élménypark 1. Általános rendelkezések: A verseny kiírója és a kiírás alapja: Magyar Lovas Szövetség Lovastorna Szakág (továbbiakban:

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS IV. Gyermek- IV. Serdülő- IV. Ifjúsági- IV. Junior- IV. Felnőtt Uszonyos- és búvárúszó Rövidpályás Országos Bajnokság (2018)

VERSENYKIÍRÁS IV. Gyermek- IV. Serdülő- IV. Ifjúsági- IV. Junior- IV. Felnőtt Uszonyos- és búvárúszó Rövidpályás Országos Bajnokság (2018) 1. A verseny célja: VERSENYKIÍRÁS IV. Gyermek- IV. Serdülő- IV. Ifjúsági- IV. Junior- IV. Felnőtt Uszonyos- és búvárúszó Rövidpályás Országos Bajnokság (2018) A 2018. év uszonyosúszó gyermek, serdülő,

Részletesebben

1.1. Megnevezése (neve): 1.2.2. Pályázó szervezeti-működési formája: 1.2.2.1. Szervezeti formán belüli bontás:

1.1. Megnevezése (neve): 1.2.2. Pályázó szervezeti-működési formája: 1.2.2.1. Szervezeti formán belüli bontás: 2015. február 12-étől érvényes adatlap (V1) Azonosító: A NEMZETI KULTURÁLIS ALAP IGAZGATÓSÁGA 1388 Budapest, Pf.: 82. Telefon: 327-4300 e-mail: info@nka.hu, honlap: www.nka.hu P Á L Y Á Z A T I A D A T

Részletesebben

Központi Sport- és Ifjúsági Egyesület 1146. Budapest, Istvánmezei út 1-3. SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT. Jóváhagyva: 2001. május 03.

Központi Sport- és Ifjúsági Egyesület 1146. Budapest, Istvánmezei út 1-3. SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT. Jóváhagyva: 2001. május 03. Központi Sport- és Ifjúsági Egyesület 1146. Budapest, Istvánmezei út 1-3. SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT Jóváhagyva: 2001. május 03. 1 A szervezeti és működési szabályzat összefoglalóan tartalmazza

Részletesebben

Ifjúsági- Junior - Felnőtt Uszonyosúszó. Nyílt Országos Bajnokság 2014. évi VERSENYKIÍRÁSA Hód Kupa Béka, Cápa, Gyermek Találkozó

Ifjúsági- Junior - Felnőtt Uszonyosúszó. Nyílt Országos Bajnokság 2014. évi VERSENYKIÍRÁSA Hód Kupa Béka, Cápa, Gyermek Találkozó Ifjúsági- Junior - Felnőtt Uszonyosúszó Nyílt Országos Bajnokság 2014. évi VERSENYKIÍRÁSA Hód Kupa Béka, Cápa, Gyermek Találkozó 1. Célja: A 2014. év uszonyosúszó ifjúsági, junior és felnőtt korcsoport

Részletesebben

Kapolcs Vigántpetend Egészségügyi Alapítvány

Kapolcs Vigántpetend Egészségügyi Alapítvány Kapolcs Vigántpetend Egészségügyi Alapítvány ALAPÍTÓ OKIRAT A 2011. július 18-i módosítással egységes szerkezetbe foglalva. Az alapító okirat módosítását a Kapolcs-Vigántpetend Egészségügyi Alapítvány

Részletesebben

2016/2017. TANÉVI PÁRBAJTŐR VERSENYKIÍRÁS

2016/2017. TANÉVI PÁRBAJTŐR VERSENYKIÍRÁS 2016/2017. TANÉVI PÁRBAJTŐR VERSENYKIÍRÁS 1 2016/2017. TANÉVI VÍVÓ DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ PÁRBAJTŐR VERSENYKIÍRÁS A Párbajtőr Diákolimpiát az oktatásért felelős miniszter a Magyar Diáksport Szövetséggel

Részletesebben

A Magyar Műrepülő Klub Közhasznú Sportegyesület Szervezeti és Működési Szabályzata. A Magyar Műrepülő Klub Közhasznú Sportegyesület

A Magyar Műrepülő Klub Közhasznú Sportegyesület Szervezeti és Működési Szabályzata. A Magyar Műrepülő Klub Közhasznú Sportegyesület A Magyar Műrepülő Klub Közhasznú Sportegyesület SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA 2008. I. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK A Sportegyesület jogállása Az Magyar Műrepülő Klub Közhasznú Sportegyesület alakuló közgyűlése

Részletesebben

Versenykiírás. Általános rendelkezések

Versenykiírás. Általános rendelkezések Versenykiírás Általános rendelkezések 1. A Campus Olimpia bemutatása A Campus Olimpia 2010. július 20-22 között megrendezendő sportrendezvény a magyarországi és a határon túli felsőoktatási intézmények

Részletesebben

ALAPÍTÓ OKIRAT. Alulírott alapítók a PTK-ban meghatározottak szerint tartós közérdekû célra ALAPÍTVÁNYT hozunk létre az alábbi feltételek szerint:

ALAPÍTÓ OKIRAT. Alulírott alapítók a PTK-ban meghatározottak szerint tartós közérdekû célra ALAPÍTVÁNYT hozunk létre az alábbi feltételek szerint: ALAPÍTÓ OKIRAT Alulírott alapítók a PTK-ban meghatározottak szerint tartós közérdekû célra ALAPÍTVÁNYT hozunk létre az alábbi feltételek szerint: 1. Az alapítvány neve: Simonyi Károly Szakközépiskola és

Részletesebben

2018/2019. TANÉVI VERSENYKIÍRÁS

2018/2019. TANÉVI VERSENYKIÍRÁS 2018/2019. TANÉVI VERSENYKIÍRÁS 1 2018/2019. TANÉVI AEROBIK DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁS Az Aerobik Diákolimpiát az oktatásért felelős miniszter a Magyar Diáksport Szövetséggel (a továbbiakban: MDSZ) közösen

Részletesebben

VILLAMOSENERGIA-IPARI MUNKAVÁLLALÓK ÉRDEKVÉDELMI SZAKSZERVEZETE

VILLAMOSENERGIA-IPARI MUNKAVÁLLALÓK ÉRDEKVÉDELMI SZAKSZERVEZETE VILLAMOSENERGIA-IPARI MUNKAVÁLLALÓK ÉRDEKVÉDELMI SZAKSZERVEZETE (VIMÉSZ) SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT Tatabánya, 2012. október 29. VILLAMOSENERGIA-IPARI MUNKAVÁLLALÓK ÉRDEKVÉDELMI SZAKSZERVEZETE (VIMÉSZ)

Részletesebben

2018/2019. TANÉVI SAKK DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁS

2018/2019. TANÉVI SAKK DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁS 2018/2019. TANÉVI SAKK DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁS A Sakk Diákolimpiát az oktatásért felelős miniszter a Magyar Diáksport Szövetséggel (a továbbiakban: MDSZ) közösen hirdeti meg a versenyt az MDSZ-szel kötött

Részletesebben

2018/2019. TANÉVI KAJAK-KENU DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS

2018/2019. TANÉVI KAJAK-KENU DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS 2018/2019. TANÉVI KAJAK-KENU DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS A Kajak-Kenu Diákolimpiát az oktatásért felelős miniszter a Magyar Diáksport Szövetséggel közösen hirdeti meg; a versenyt az MDSZ-szel

Részletesebben

XLIX. MAGYAR NEMZETI BAJNOKSÁG

XLIX. MAGYAR NEMZETI BAJNOKSÁG Magyar Repülő Szövetség MAGYAR EJTŐERNYŐS SZÖVETSÉG XLIX. MAGYAR NEMZETI BAJNOKSÁG II. OSZTÁLYÚ BAJNOKSÁG IFJÚSÁGI ÉS UTÁNPÓTLÁS BAJNOKSÁG MESTER BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA Nyíregyháza, 2011. 07. 28 07.

Részletesebben

ALAPÍTÓ OKIRAT. ALAPÍTVÁNYT hoz létre az alábbi feltételek szerint:

ALAPÍTÓ OKIRAT. ALAPÍTVÁNYT hoz létre az alábbi feltételek szerint: ALAPÍTÓ OKIRAT Kardhordó Kálmán (a volt 508-as Szakmunkásképző és Szakközépiskola 1958-tól 1996-ig tanára) ( új név: Simonyi Károly Szakközépiskola és Szakiskola) ALAPÍTVÁNYT hoz létre az alábbi feltételek

Részletesebben

A Generomax Kupa résztvevőinek a nevezési díj: 500 Ft!!!

A Generomax Kupa résztvevőinek a nevezési díj: 500 Ft!!! Ifjúsági - Felnőtt Uszonyos-, és Búvárúszó Országos Bajnokság és I. Generomax Kupa - Cápa, Gyermek és Szenior Találkozó 2011. évi VERSENYKIÍRÁSA 1,/ Célja: A 2011. év uszonyos-, és búvárúszó serdülő, junior

Részletesebben

2018/2019. TANÉVI KÖTÉLUGRÓ DIÁKOLIMPIA EGYÉNI ÉS PÁROS ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS

2018/2019. TANÉVI KÖTÉLUGRÓ DIÁKOLIMPIA EGYÉNI ÉS PÁROS ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS 2018/2019. TANÉVI KÖTÉLUGRÓ DIÁKOLIMPIA EGYÉNI ÉS PÁROS ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS A Kötélugró Diákolimpiát az oktatásért felelős miniszter a Magyar Diáksport Szövetséggel közösen hirdeti meg, a versenyt

Részletesebben

MAGYAR GYEPLABDA SZAKSZÖVETSÉG 2014/2015. TANÉVI ORSZÁGOS DÖNTŐK

MAGYAR GYEPLABDA SZAKSZÖVETSÉG 2014/2015. TANÉVI ORSZÁGOS DÖNTŐK MAGYAR GYEPLABDA SZAKSZÖVETSÉG 2014/2015. TANÉVI ORSZÁGOS DÖNTŐK 1 2014/2015. TANÉVI GYEPLABDA DIÁKOLIMPIA TEREM és MŰFÜVES VERSENYKIÍRÁS 1. Az országos döntő célja: A gyeplabdázás népszerűsítése az általános

Részletesebben

Kenguru és Gyermek Kupa. Versenykiírás 2010/2011.

Kenguru és Gyermek Kupa. Versenykiírás 2010/2011. MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE Kenguru és Gyermek Kupa Versenykiírás 2010/2011. MEGTÁRGYALTA ÉS ELFOGADTA AZ MKOSZ ELNÖKSÉGE 2010. szeptember 20. 2010/2011. KENGURU ÉS GYERMEK KUPA 2. 1. A verseny

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ FÜZET AZ IPARÁGI SPORTTALÁLKOZÓK RÉSZTVEVŐI SZÁMÁRA BORÍTÓ HELYE

TÁJÉKOZTATÓ FÜZET AZ IPARÁGI SPORTTALÁLKOZÓK RÉSZTVEVŐI SZÁMÁRA BORÍTÓ HELYE TÁJÉKOZTATÓ FÜZET AZ IPARÁGI SPORTTALÁLKOZÓK RÉSZTVEVŐI SZÁMÁRA 2015. BORÍTÓ HELYE Villamosenergia-ipar a Sportért Alapítvány, Villamosenergia-ipari Sportbizottság KEDVES KOLLÉGÁK, SPORTBARÁTOK! A Villamosenergia-ipari

Részletesebben

Magyar Pétanque Szövetség

Magyar Pétanque Szövetség Magyar Pétanque Szövetség Fédération Hongroise de Pétanque Hungarian Federation of Pétanque H-7396 Magyarszék, Kossuth L. u. 33. Tel: +3630 405-4511 Fax: +3672 521-006 Jóváhagyta a MAPESZ elnöke 2015.

Részletesebben

2017. ÉVI EGYÉNI ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA

2017. ÉVI EGYÉNI ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA Magyar Pétanque Szövetség Fédération Hongroise de Pétanque Hungarian Federation of Pétanque H-7396 Magyarszék, Kossuth Lajos u. 33. Tel: +36 70 933-0215 Fax: +36 72 521-006 E-mail: info@petanque.hu 2017.

Részletesebben

a Képviselő-testülethez az önkormányzat jogi képviseletével kapcsolatos ügyvédi megbízás jóváhagyására

a Képviselő-testülethez az önkormányzat jogi képviseletével kapcsolatos ügyvédi megbízás jóváhagyására FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5. /Fax: (54) 531 000 ; 531 001 E-mail: foldes.ph@gmail.com Iktatószám: 506/2014. 6. E LŐTERJESZTÉS a Képviselő-testülethez az önkormányzat

Részletesebben

versenykiírás 1. Általános rendelkezések:

versenykiírás 1. Általános rendelkezések: versenykiírás 1. Általános rendelkezések: A verseny kiírója és a kiírás alapja: Magyar Lovas Szövetség Lovastorna Szakág (továbbiakban: MLSz Lovastorna Szakág). A 2014. február 1-től hatályos Magyar Lovastorna

Részletesebben

2016/2017. TANÉVI AEROBIK DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁS

2016/2017. TANÉVI AEROBIK DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁS 2016/2017. TANÉVI AEROBIK DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁS Az Aerobik Diákolimpiát az oktatásért felelős miniszter a Magyar Diáksport Szövetséggel (továbbiakban: MDSZ) közösen hirdeti meg; a versenyt az MDSZ-szel

Részletesebben

2017. ÉVI DUPLETT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA

2017. ÉVI DUPLETT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA Magyar Pétanque Szövetség Fédération Hongroise de Pétanque Hungarian Federation of Pétanque H-7396 Magyarszék, Kossuth Lajos u. 33. Tel: +36 70 933-0215 Fax: +36 72 521-006 E-mail: info@petanque.hu 2017.

Részletesebben

PÁLYÁZATI TUDNIVALÓK. A rendezéssel kapcsolatos részletes forgatókönyvet az Általános Versenykiírás mellékletében találhatják.

PÁLYÁZATI TUDNIVALÓK. A rendezéssel kapcsolatos részletes forgatókönyvet az Általános Versenykiírás mellékletében találhatják. PÁLYÁZATI FELHÍVÁS 2009/2010. TANÉVI ORSZÁGOS BAJNOKSÁGOK RENDEZÉSÉRE A Magyar Egyetemi Főiskolai Sportszövetség (MEFS) pályázatot hirdet a 2009-2010. tanévi országos egyetemi főiskolai bajnokságok döntőinek

Részletesebben

ZALA MEGYE SPORTNAPJA DECATHLON KUPÁÉRT. 2011. szeptember 17. Hévíz

ZALA MEGYE SPORTNAPJA DECATHLON KUPÁÉRT. 2011. szeptember 17. Hévíz ZALA MEGYE SPORTNAPJA A DECATHLON KUPÁÉRT 2011. szeptember 17. Hévíz ZALA MEGYE SPORTNAPJA 2011. szeptember 17. szombat 10.30 óra Hévíz Hagyományteremtő szándékkal nyolcadik éve hívjuk mozogni, sportolni

Részletesebben

SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT. MEOESZ ŐRZŐ-VÉDŐ SPORTBIZOTTSÁG (továbbiakban ŐVSB) I. Általános rendelkezések

SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT. MEOESZ ŐRZŐ-VÉDŐ SPORTBIZOTTSÁG (továbbiakban ŐVSB) I. Általános rendelkezések SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT MEOESZ ŐRZŐ-VÉDŐ SPORTBIZOTTSÁG (továbbiakban ŐVSB) I. Általános rendelkezések 1. Az ŐVSB-t a Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesülete Szövetsége (továbbiakban MEOESZ)

Részletesebben

SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT

SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT Komárom Városi Sportegyesület 2922 Komárom, Stadion út 1. SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT Jóváhagyva: 2009. április 24. 1 A szervezeti és működési szabályzat összefoglalóan tartalmazza az egyesület szerveinek,

Részletesebben

(1) A Szervezet neve: Szénhidrogén-szállítóvezetéki Szakági Műszaki Bizottság Székhelye: Siófok

(1) A Szervezet neve: Szénhidrogén-szállítóvezetéki Szakági Műszaki Bizottság Székhelye: Siófok Szénhidrogén-szállítóvezetéki Szakági Műszaki Bizottság MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT I. Általános rendelkezések 1. A Műszaki Bizottság neve, székhelye (1) A Szervezet neve: Szénhidrogén-szállítóvezetéki Szakági

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. Muay Thai Amatőr Világkupa. Szigetszentmiklós, 2015. május 20-24.

VERSENYKIÍRÁS. Muay Thai Amatőr Világkupa. Szigetszentmiklós, 2015. május 20-24. VERSENYKIÍRÁS Muay Thai Amatőr Világkupa Szigetszentmiklós, 2015. május 20-24. A Magyar Muaythai Országos Sportági Szakszövetség (1066 Budapest, Jókai utca 18.) engedélyével nyílt bajnokságként megrendezésre

Részletesebben

VILLAMOSENERGIA VÁSÁRLÁSI SZERZŐDÉS EGYETEMES SZOLGÁLTA- TÁST IGÉNYBE VEVŐ FELHASZNÁLÁSI HELYEKRE

VILLAMOSENERGIA VÁSÁRLÁSI SZERZŐDÉS EGYETEMES SZOLGÁLTA- TÁST IGÉNYBE VEVŐ FELHASZNÁLÁSI HELYEKRE VILLAMOSENERGIA VÁSÁRLÁSI SZERZŐDÉS EGYETEMES SZOLGÁLTA- TÁST IGÉNYBE VEVŐ FELHASZNÁLÁSI HELYEKRE amely létrejött egyrészről a Budapesti Elektromos Művek Nyrt. Székhely : 1132 Budapest, Váci út 72-74.

Részletesebben

POLGÁRMESTERI ELŐTERJESZTÉS

POLGÁRMESTERI ELŐTERJESZTÉS ....napirendi pont POLGÁRMESTERI ELŐTERJESZTÉS Tájékoztató a hatályban lévő közérdekű kötelezettségvállalásokról, illetve új közérdekű kötelezettségvállalások szervezéséről Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata

Részletesebben

Tárgy: A sportról szóló 11/2014. (V.30.) önkormányzati rendelet módosítása Mell.: Rendelet tervezet

Tárgy: A sportról szóló 11/2014. (V.30.) önkormányzati rendelet módosítása Mell.: Rendelet tervezet Szentes Város Jegyzőjétől 6600 Szentes, Kossuth tér 6. Ikt. szám: R-11316/2016 Témafelelős: Kovács Zsuzsa Tárgy: A sportról szóló 11/2014. (V.30.) önkormányzati rendelet módosítása Mell.: Rendelet tervezet

Részletesebben

IV. ORSZÁGOS KISMOTORFECSKENDŐ-SZERELÉSI BAJNOKSÁG 2. forduló Berettyóújfalu

IV. ORSZÁGOS KISMOTORFECSKENDŐ-SZERELÉSI BAJNOKSÁG 2. forduló Berettyóújfalu Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság H-4027 Debrecen, Böszörményi út 46-56. *: 4001 Debrecen, Pf.: 155 Tel: (52) 521-920; 521-912 Fax: (52) 521-945; 521923 e-mail: hajdu.titkarsag@katved.gov.hu

Részletesebben

2015/2016. TANÉVI EVEZŐS DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS

2015/2016. TANÉVI EVEZŐS DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS 2015/2016. TANÉVI EVEZŐS DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS 1. Az országos döntő célja: Az evezés sportág népszerűsítése az általános és középiskolák tanulói és pedagógusai körében. A fiatalok készségeinek,

Részletesebben

Angyali Szolgálat Alapítvány. Alapító Okirata

Angyali Szolgálat Alapítvány. Alapító Okirata Angyali Szolgálat Alapítvány Alapító Okirata tanítások átadása így hozzájárulva egy békésebb, szeretetteljesebb és boldogabb társadalmi élet kialakulásához. II.-6. Az alapítvány munkájában résztvev k

Részletesebben

Paksi Atomerımő Rt. és Sportegyesület

Paksi Atomerımő Rt. és Sportegyesület Rendezı: Paksi Atomerımő Rt. és Sportegyesület Nıi egyéni Helyezés Név Csapat Teli/1. Tar./1. Teli/2. Tar./2. Teli Tarol. Összesen 1. Nagy Adrienn TITÁSZ Rt. 176 60 162 66 338 126 464 2. Kelemen Gáborné

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS XV. Cápa- XLVII. Serdülő- XXVII. Junior Uszonyos- és búvárúszó Országos Bajnokság (2017)

VERSENYKIÍRÁS XV. Cápa- XLVII. Serdülő- XXVII. Junior Uszonyos- és búvárúszó Országos Bajnokság (2017) 1. A verseny célja: VERSENYKIÍRÁS XV. Cápa- XLVII. Serdülő- XXVII. Junior Uszonyos- és búvárúszó Országos Bajnokság (2017) A 2017. év uszonyosúszó cápa, serdülő és junior korcsoport Magyar Bajnokainak

Részletesebben

J A V A S L A T az Ózd Város Önkormányzata közigazgatási területén működő társadalmi sportszervezetek támogatásának pályázati kiírására

J A V A S L A T az Ózd Város Önkormányzata közigazgatási területén működő társadalmi sportszervezetek támogatásának pályázati kiírására J A V A S L A T az Ózd Város Önkormányzata közigazgatási területén működő társadalmi sportszervezetek támogatásának pályázati kiírására Ó z d, 2012. február 16. Előterjesztő: Oktatási, Kulturális és Sport

Részletesebben

2016/2017. TANÉVI KÖTÉLUGRÓ DIÁKOLIMPIA EGYÉNI ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS

2016/2017. TANÉVI KÖTÉLUGRÓ DIÁKOLIMPIA EGYÉNI ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS 2016/2017. TANÉVI KÖTÉLUGRÓ DIÁKOLIMPIA EGYÉNI ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS A Kötélugrás Diákolimpiát az oktatásért felelős miniszter a Magyar Diáksport Szövetséggel (továbbiakban: MDSZ) közösen hirdeti

Részletesebben

BMF SPORT-KUPA 2008 MOZDULJ BMF!

BMF SPORT-KUPA 2008 MOZDULJ BMF! BMF SPORT-KUPA 2008 MOZDULJ BMF! Alapította: Dr. Rudas Imre, rektor Alapítás éve: 2005/2006. tanév FŐVÉDNÖK Dr. Rudas Imre, rektor VÉDNÖKÖK Dr. Patkó István, dékán (Rejtő Sándor Könnyűipari és Környezetmérnöki

Részletesebben

versenykiírás Díjazás: Minden kategória első három helyezettjét a verseny rendezősége éremmel, az első helyezetteket serleggel díjazza.

versenykiírás Díjazás: Minden kategória első három helyezettjét a verseny rendezősége éremmel, az első helyezetteket serleggel díjazza. versenykiírás 1. Általános rendelkezések: A verseny kiírója és a kiírás alapja: Magyar Lovas Szövetség Lovastorna Szakág (továbbiakban: MLSz Lovastorna Szakág). A 2015. február 9-től hatályos Magyar Lovastorna

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS az Országos Meghívásos Rendőrségi Tenisz Versenyre

VERSENYKIÍRÁS az Országos Meghívásos Rendőrségi Tenisz Versenyre VERSENYKIÍRÁS az Országos Meghívásos Rendőrségi Tenisz Versenyre A verseny célja: Az Országos Rendőr-főkapitányság szerveinél dolgozók közül a teniszt kedvelőknek versenyzési, sportolási lehetőség biztosítása,

Részletesebben

Versenykiírás a XXXI. Villamosenergia-ipari Kispályás Labdarúgó Találkozóra (Döntő)

Versenykiírás a XXXI. Villamosenergia-ipari Kispályás Labdarúgó Találkozóra (Döntő) Versenykiírás a XXXI. Villamosenergia-ipari Kispályás Labdarúgó Találkozóra (Döntő) A találkozó célja: A Villamosenergia-ipar hagyományainak megőrzése, az egészséges életmód, a sport és a labdarúgó sportág

Részletesebben

MEGÁLLAPODÁS-MÓDOSÍTÁS EGYSÉGES SZERKEZETBEN Közös Önkormányzati Hivatal alakításáról és fenntartásáról

MEGÁLLAPODÁS-MÓDOSÍTÁS EGYSÉGES SZERKEZETBEN Közös Önkormányzati Hivatal alakításáról és fenntartásáról MEGÁLLAPODÁS-MÓDOSÍTÁS EGYSÉGES SZERKEZETBEN Közös Önkormányzati Hivatal alakításáról és fenntartásáról Csanádpalota Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 6913 Csanádpalota, Kelemen László tér 10.

Részletesebben

Az oktatási intézmények I., II., III., IV., V. és VI. korcsoportos csapatai, ahol fiúk és leányok vegyes csapatot alkotnak.

Az oktatási intézmények I., II., III., IV., V. és VI. korcsoportos csapatai, ahol fiúk és leányok vegyes csapatot alkotnak. KORFBALL 2013/2014-es tanévre vonakozó Diákolimpia Versenykiírása 1. A verseny célja: a korfball népszerűsítése, verseny- és játéklehetőség biztosítása, az egészséges életmódra nevelés, a tehetséges fiatalok

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS BÁCSVÍZ KUPA Uszonyosúszó verseny

VERSENYKIÍRÁS BÁCSVÍZ KUPA Uszonyosúszó verseny VERSENYKIÍRÁS BÁCSVÍZ KUPA Uszonyosúszó verseny 1. A verseny célja: A sportág népszerűsítése, versenyzési lehetőség biztosítása. 2. Verseny helye és ideje: Kecskemét, Kecskeméti Fürdő, 50m-es 10 pályás

Részletesebben

Hírközlési és Informatikai Tudományos Egyesület Információbiztonsági Szakosztály EIVOK Szervezeti és Működési Szabályzat

Hírközlési és Informatikai Tudományos Egyesület Információbiztonsági Szakosztály EIVOK Szervezeti és Működési Szabályzat Szervezeti és Működési Szabályzat 1. Általános rendelkezések 1.1. Az : 1.1.1. a Hírközlési és Informatikai Tudományos Egyesület (a továbbiakban HTE) szakosztályként működő szervezeti egysége; 1.1.2. a

Részletesebben

MAGYARORSZÁG VERSENYKIÍRÁSA 2018/2019.

MAGYARORSZÁG VERSENYKIÍRÁSA 2018/2019. MAGYARORSZÁG AKROBATIKUS KOSÁRLABDA CSAPAT BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA 2018/2019. MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE HUNGARIAN BASKETBALL FEDERATION SZÉKHELY: 1146 BUDAPEST, ISTVÁNMEZEI ÚT 1-3. POSTACÍM:

Részletesebben

2016/2017. TANÉVI GUMIASZTAL és MINITRAMPOLIN DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS

2016/2017. TANÉVI GUMIASZTAL és MINITRAMPOLIN DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS 2016/2017. TANÉVI GUMIASZTAL és MINITRAMPOLIN DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS A Gumisztal és Minitrampolin Diákolimpiát az oktatásért felelős miniszter a Magyar Diáksport Szövetséggel (továbbiakban:

Részletesebben

Alapító okirat 2017.

Alapító okirat 2017. Szociális Otthoni Idősekért Alapítvány 2145 Kerepes, Gyulai Pál utca 20. Alapító okirat (Módosításokkal egységes szerkezetbe foglalt) 2017. A Fővárosi Önkormányzat Pesti Úti Idősek Otthona [elnevezése

Részletesebben

2017/2018. ÉVI NEMZETI EGYETEMI JÉGKORONG BAJNOKSÁG (MEFOB) VERSENYKIÍRÁSA

2017/2018. ÉVI NEMZETI EGYETEMI JÉGKORONG BAJNOKSÁG (MEFOB) VERSENYKIÍRÁSA 2017/2018. ÉVI NEMZETI EGYETEMI JÉGKORONG BAJNOKSÁG (MEFOB) VERSENYKIÍRÁSA 1 2017/2018. ÉVI NEMZETI EGYETEMI JÉGKORONG BAJNOKSÁG (MEFOB) 2018. MÁJUS 9. 1. A verseny célja: A felsőoktatási intézmények női

Részletesebben

REFORMÁTUS ISKOLÁK ORSZÁGOS SAKK- ÉS ASZTALITENISZ BAJNOKSÁGÁNAK VERSENYKIÍRÁSA 2017

REFORMÁTUS ISKOLÁK ORSZÁGOS SAKK- ÉS ASZTALITENISZ BAJNOKSÁGÁNAK VERSENYKIÍRÁSA 2017 REFORMÁTUS ISKOLÁK ORSZÁGOS SAKK- ÉS ASZTALITENISZ BAJNOKSÁGÁNAK VERSENYKIÍRÁSA 2017 A verseny rendezője: KISKUNHALASI REFORMÁTUS KOLLÉGIUM SZILÁDY ÁRON GIMNÁZIUM ÉS KOLLÉGIUM 6400 Kiskunhalas, Kossuth

Részletesebben

2018/2019. TANÉVI PÁLYAKERÉKPÁR DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁSA

2018/2019. TANÉVI PÁLYAKERÉKPÁR DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁSA 2018/2019. TANÉVI PÁLYAKERÉKPÁR DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁSA A Pályakerékpár Diákolimpiát az oktatásért felelős miniszter a Magyar Diáksport Szövetséggel (a továbbiakban: MDSZ) közösen hirdeti

Részletesebben

Magyar Pétanque Szövetség

Magyar Pétanque Szövetség Magyar Pétanque Szövetség Fédération Hongroise de Pétanque Hungarian Federation of Pétanque H-7396 Magyarszék, Kossuth L. u. 33. Tel: +3630 405-4511 Fax: +3672 521-006 Jóváhagyta a MAPESZ elnöksége 2014.

Részletesebben

Közép-dunántúli Regionális Államigazgatási Kollégium Ügyrendje

Közép-dunántúli Regionális Államigazgatási Kollégium Ügyrendje Szám: 04-37-21/2009. Közép-dunántúli Regionális Államigazgatási Kollégium Ügyrendje 2 Közép-dunántúli Regionális Államigazgatási Kollégium ÜGYRENDJE I. Általános rendelkezések 1.. A Kollégium megnevezése,

Részletesebben

Pályázati kiírás. A pályázat kiírója: Isaszeg Város Önkormányzata, 2117 Isaszeg, Rákóczi u. 45.

Pályázati kiírás. A pályázat kiírója: Isaszeg Város Önkormányzata, 2117 Isaszeg, Rákóczi u. 45. Pályázati kiírás A pályázat címe: Civil pályázat A pályázat kiírója: Isaszeg Város Önkormányzata, 2117 Isaszeg, Rákóczi u. 45. A pályázat célja: isaszegi székhelyű, bejegyzésű civil szervezetek,egyesületek,

Részletesebben

MAGYAR EGYETEMI-FŐISKOLAI ORSZÁGOS VÍVÓ BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁS

MAGYAR EGYETEMI-FŐISKOLAI ORSZÁGOS VÍVÓ BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁS MAGYAR EGYETEMI-FŐISKOLAI ORSZÁGOS VÍVÓ BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁS 1. A verseny célja: A felsőoktatási intézmények női és férfi hallgatói részére színvonalas versenyzési lehetőség biztosítása vívás sportágban.

Részletesebben

A villamosenergia-ipari kajak-kenu sporttalálkozók versenyszabályzata

A villamosenergia-ipari kajak-kenu sporttalálkozók versenyszabályzata A villamosenergia-ipari kajak-kenu sporttalálkozók versenyszabályzata A kajak-kenu találkozók célja: 1. A villamosenergia-ipariági munkavállalóinak körében az egészséges életmód, az aktív pihenés, a kajak-kenu

Részletesebben

TRAINEX Pénzügyi, Vállalkozásfejlesztési és Oktatási Kft. 1134 Budapest, Váci út 39. 1553 Budapest, 62. Pf. 44. Telefon: 320-4198 Fax: 320-9454

TRAINEX Pénzügyi, Vállalkozásfejlesztési és Oktatási Kft. 1134 Budapest, Váci út 39. 1553 Budapest, 62. Pf. 44. Telefon: 320-4198 Fax: 320-9454 TRAINEX Pénzügyi, Vállalkozásfejlesztési és Oktatási Kft. 1134 Budapest, Váci út 39. 1553 Budapest, 62. Pf. 44. Telefon: 320-4198 Fax: 320-9454 Honlap: www.trainex.hu E-mail: trainex@trainex.hu Nyilvántartási

Részletesebben

III. WATT 22 Kupa Versenykiírás

III. WATT 22 Kupa Versenykiírás III. WATT 22 Kupa Versenykiírás A WATT 22 SE a sportág népszerűsítése érdekében az idei évben ismét megrendezi immár a III. WATT 22 elnevezésű vándor kupát az Országos- és a Budapesti Tekézők Szövetsége

Részletesebben