Mikor lesz végre sikeres az én cégem is az Interneten?

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Mikor lesz végre sikeres az én cégem is az Interneten?"

Átírás

1 Villányi Balázs Mikor lesz végre sikeres az én cégem is az Interneten? onlinemarketinges.hu

2 Előszó 1 Mikor lesz végre sikeres az én cégem is az Interneten? És egyáltalán: mi az, hogy siker az Interneten? Ha van egy szép honlapunk? Facebook oldalunk? sok látogatónk? Nem! Akkor sikeres egy cég az Interneten, ha a honlapja aktívan hozza a vevőket. Az összes többi csak körítés. Egy honlap (Facebook oldal, blog, Youtube csatorna, hírlevél rendszer stb.) csak akkor tekinthető sikeresnek, ha vevőket és ezáltal profitot hoz az üzemeltetőjének. Nem lehet más célja egy üzleti internetes felületnek, mint a vevőszerzés, vagy a vevőszerzés hatékony támogatása. Amíg ez nem valósul meg, addig a honlap csak viszi a pénzt, csak a szükséges rossz marad a vállalkozás számára. Tapasztalatom szerint, 10 vállalkozásból 9 esetében a honlap alig hoz kézzelfogható profitot. Miért van ez? A válaszról sok-sok konkrét példa elemzésével órákig lehetne beszélni. Most maradjunk annyiban: még nem terjedt el kellőképpen hazánkban az online marketinges kultúra. Ez tulajdonképpen jó hír egy vállalkozásnak, hiszen ez azt jelenti, hogy az a vállalkozás, amelyik gyorsan valósítja meg az ebben a tanulmányban leírtakat, az könnyen a versenytársai elé kerülhet. Így hát: hajrá! Ez a tanulmány azoknak a vállalkozásoknak szól, amelyek vevőket szeretnének szerezni a honlapjuk segítségével. Konkrét példákon keresztül mutatom be a ennek az útját, a megvalósítás lépéseit. Nincs más teendőd, mint elolvasni és MEGVALÓSÍTANI. Kipróbált és működő dolgokat írok. Lehet, hogy bizonyos dolgokról még nem hallottál. Vagy azt is gondolhatod, hogy túl sokba kerül, vagy túl sok munkával jár. De ez nem igaz. Amiket itt írok, azok viszonylag könnyen, gyorsan megvalósíthatók. Csak el kell kezdeni! Csak bele kell vágni! Jó olvasást és még jobb megvalósítást kívánok! Villányi Balázs onlinemarketinges.hu

3 1. Találjanak meg! 2 Ebben a részben azt mutatom be, hogy miképpen tudunk megfelelő mennyiségű és minőségű forgalmat terelni a honlapunkra. Mivel ez összetett feladat, ezért több példával és részletesebben írok róla. Az első lépés az Internetes sikerhez vezető úton, hogy találják meg az internetes megjelenésünket. Tudjanak a honlapomról! Elegendő mennyiségű látogató nélkül nincs siker. Azzal, hogy elkészítettük a honlapunkat, csak annyit tettünk, mintha nyitottunk volna egy üzletet egy elhagyatott utcában. Senki nem fog betévedni hozzánk, senki nem fog megtalálni. Itt azonban fel kell hívnom a figyelmet egy nagyon fontos dologra. Az elegendő látogató még önmagában nem elég. A látogatóinknak a célcsoportunkból, a potenciális vásárlóinkból kell érkezniük. Milyen lehetőségeink vannak? Hogyan találnak meg? Lehetőségeink elsősorban termékünk illetve szolgáltatásunk természetétől függenek. Jó helyzetben vagyunk, ha Internetes keresővel (Google) keresik a termékünket, szolgáltatásunkat. Nézzünk néhány konkrét példát: Ceremóniamesterségre 1 adtuk a fejünket vagy Tárhely szolgáltatás üzletbe fogtunk. Ezekre a fogalmakra, nap mint nap, elegendő mennyiségű keresés van. Tehát csak egy dolgunk van: előkelő helyen legyünk a keresőben! Konkrétan: ha valaki beírja a Google-ba a ceremóniamester vagy a tárhely szavakat, akkor a találati lista első oldalán lehetőleg annak is az elején legyen a mi honlapunk. 1 A ceremóniamester az esküvők lebonyolításáért és jó hangulatáért felel. A vőfély mai (városi) leszármazottja.

4 Hogyan érhetjük ezt el? 3 Keresőoptimalizálással és/vagy Google Adwords hirdetéssel. a) Nézzük először a Google Adwords-öt: Az Adwords a Google hirdetési rendszere, és segítségével azt érjük el, hogy a honlapunk az általunk megadott kulcsszóra a Google találati listája felett vagy mellett jelenjen meg. Valahogy így: Azok számára tehát, akik a ceremóniamester kulcsszóra keresnek, meg fog jelenni a hirdetésünk. Aki elég érdekesnek, a keresésére relevánsnak találja a hirdetésünket, ránk fog kattintani, és máris a honlapunkon találja magát. Nekünk hirdetőnek pedig a kattintások után (tehát a tényleges forgalom után) kell fizetnünk. Mit jelent ez? (Például) 50 forintba kerül egy kattintás. Naponta tízen kattintanak a hirdetésünkre. 500 forintért kaptunk 10 olyan látogatót, aki ceremóniamestert keres. Ez nem rossz. Lépjünk tovább! b) Hogy működik a keresőoptimalizálás? Amennyiben a honlapunk annyira erős, hogy a Google a találati listája élére sorolja, akkor nincs szükségünk hirdetésre, nem kell a kattintásokért külön fizetnünk, hanem organikus módon jönnek a találatok. Például így:

5 4 Ez jól hangzik! Mit kell érte tennünk? KERESŐOPTIMALIZÁLNI! A keresőoptimalizálásnak az a célja, hogy a honlapunk, a számunkra fontos kulcsszavakra a Google találati listájának az elején legyen. Akkor most Adwords vagy keresőoptimalizálás? A keresőoptimalizálásért egyszer kell fizetnünk egy viszonylag nagyobb összeget, de cserébe hosszú távon hozza nekünk a látogatókat. Az eredménye lassabban jelentkezik (a keresőoptimalizálás több hónapot vesz igénybe) de tartós 2. Az Adwords-ért kis összegeket kell fizetnünk, azonnal jelentkezik a hatása, de ha leállítjuk a hirdetést (elfogy a hirdetési keretünk) akkor nem kapunk több látogatót. Lássunk egy működő stratégiát: 1. Elindítottuk a honlapunkat. Kellenek a látogatók. 2. Kezdjünk el hirdetni Adwords-cel. Próbáljunk ki több keresőszót. 3. Ha látjuk, hogy melyik keresőszóra, keresőszavakra jönnek a legjobb látogatók akikből valóban vevők lesznek akkor kezdjük el ezekre a szavakra a keresőoptimalizálást. 4. Néhány hónap múlva, ha már beérett a keresőoptimalizálás eredménye, leállhatunk a az Adwords hirdetéssel. 2 Azt nem mondhatjuk, hogy a keresőoptimalizálás örökre garantálja a megfelelő helyezést. Azt azonban mondhatjuk, hogy a keresőoptimalizálással elért helyezésünk, minimális fenntartó kezeléssel tartósan fogja szolgálni a vállalkozásunkat.

6 Mit értünk el? Azonnal viszonylag kis összegért jöttek a potenciális vevők. Ki tudtuk választani a legjobb kulcsszavakat, így a keresőoptimalizálás valóban optimalizálás lett. Néhány hónap múlva tartósan és további jelentős költségek nélkül jönnek a látogatók. 5 Hurrá! DE az élet nem mindig ilyen egyszerű! Mi van akkor, ha Interneten nem keresik a termékemet, szolgáltatásomat? mert nem is tudnak róla, hogy ilyen szolgáltatás létezik. mert a piacomnak nincs probléma tudata. mert nem tudják, hogy milyen remek és hasznos a szolgáltatásom. mert meg vannak elégedve a jelenlegi szolgáltatójukkal. mert úgy gondolják, hogy drága a szolgáltatásom. Mi a dolgunk ilyen esetben? Meg kell mutassuk a célcsoportunknak a termékünket, szolgáltatásunkat! Erre nagyon alkalmas lehet a közösségi média. A közösségi média az Internet jelenleg legdinamikusabban fejlődő ága nem csak a Facebook-ot jelenti! Youtube, Linkedin, Twitter de sor hosszan folytatható szintén fontos és hasznos médiumok. A továbbiakban azonban az egyszerűség kedvéért csak a Facebook-kal foglalkozunk. A Facebook a kreativitás és az új lehetőségek terepe. Sok jót meg persze sok rosszat is lehet róla mondani. Én azonban most csak két lényeges lehetőségre fókuszálok: Nagyon pontos célzási lehetőség. Ezt elsősorban a hirdetéseinknél tudjuk kihasználni Vírus szerű terjedés, vagyis a virális hatás. Ha eltaláljuk a Facebook felhasználók érdeklődését, akkor páratlan dinamizmussal képes terjedni a bejegyzésünk a Facebook hálózatán.

7 A pontos célzás a Facebook-nál azt jelenti, hogy a hirdetésünket lakhely, kor, érdeklődési kör és még sok egyéb szempont szerint tudjuk célozni. 6 Nézzünk egy példát: Játékkölcsönzésbe kezdtünk. Ez egy olyan szolgáltatás, ami újdonság hazánkban, ezért a Google-ban nincs keresés erre a tevékenységre. Keresőoptimalizálással vagy Adwords-cel tehát nem tudunk vevőket szerezni. A célcsoportja azonban jól definiálható, és ezért jól célozható: Fiatal anyukák, Budapest 20 kilométeres körzetében (a vállalkozás Budapesten van) akiknek az érdeklődése a baba-mama világ. A Facebook lehetőséget biztosít, hogy a hirdetésünk, a 4 millió magyarországi Facebook felhasználó közül, a fenti módon jellemzett hölgyek Facebook profilján jelenjen meg. (ez bizonyosan több tízezres nagyságrend) A másik lehetőség a vírus hatás kihasználása. Az előbbi példánál maradva: készítünk egy remek bejegyzést, ami egy olyan képességfejlesztő játékról szól, amivel játékosan fejleszthetjük a gyermekünk finommotoros képességét. Ha valóban nagyon jó ez a játék, ha nagyon jó bejegyzést készítettünk, akkor van esélyünk, hogy a bejegyzésünk elkezdjen terjedni a Facebook-on. Mit érünk el? Egy olyan szolgáltatást - amiről jószerivel még nem is hallottak - meg tudunk mutatni a célcsoportunknak. Esetünkben ez több tízezer kisgyermekes anyukát jelent. A hirdetésünkkel a honlapunkra, Facebook oldalunkra tudjuk őket csalogatni, a virális hatás kihasználásával pedig tovább tudjuk növelni az elért célcsoport tagok számát úgy, hogy nem növeljük a hirdetési költségvetésünket. Hurrá! De még ez sem jelent mindig megoldást. Mi van akkor, ha lokális a szolgáltatásom? (helyi piacra dolgozó szolgáltatás) Nincs (elegendő) internetes keresés, nem tudok elérni elegendő embert Facebookon sem? Lokális szolgáltatásoknál jól működik a helyi újság, vagy a jól célzott szórólapozás.

8 Nem félreértés. Online marketingről beszélünk. De ha a piacot nem tudom elérni internetes eszközökkel, akkor az első lépés találják meg a honlapomat lehet off line is. 7 Hirdessünk tehát a helyi újságban, vagy szórólapozzuk be a megcélzott területet! De NE a hagyományos módon! A hagyományos módszer ez: Megjelenítjük a hirdetésünket vagy megírjuk a szórólapunkat arról, hogy: megnyitottunk, milyen remek szolgáltatók vagyunk, bemutatjuk a szolgáltatásunkat (kocsit mosunk, kertet építünk, műkörmöt készítünk, vagy remek frizurákat). Az online marketing gondolkodás azonban merőben más utat jár! Nézzünk egy példát: 1. Szépségszalont nyitottunk egy kis településen. A célcsoportunk a helyi lakosok. Az ideális média felület a szórólapozás. A szórólapunk fő eleme egy kupon. A kupon egy ajándék fej-nyak masszázs. Az ajándékkal a most megnyílt szalonunk megnyitása kapcsán szeretnénk kedveskedni leendő ügyfeleinknek. A kupont az ügyfeleink kényelme érdekében, internetes, vagy telefonos időpont egyeztetés útján tudják igénybe venni. Aki Interneten jelentkezik be, attól az időpontfoglaló rendszer elkéri az címét. Tipp: ne lehessen időpontot foglalni aznapi, vagy másnapi időpontra. Az első szabad időpont a harmadik naptól legyen. Ennek két praktikus oka van: Ha azt látja az ügyfelünk, hogy ezek hú de tele vannak, akkor egy jól menő, sikeres vállalkozás képe rajzolódik ki a lelki szemei előtt. A másik indok pedig, hogy legyen alkalmunk, közvetlenül az időpont előtt egy emlékeztető t küldenünk. 2. A telefonos bejelentkezéskor is kérjünk címét, hogy emlékeztető t küldhessünk. Az emlékeztető az első kulcs momentum. Ez az első alkalom, hogy mi keressük az ügyfelünket. Ennek az nek nagyon jó benyomást kell keltenie, mert azt szeretnénk elérni, hogy az ügyfelünk máskor is szívesen fogadja az jeinket. Ebben az ben leírjuk, hogy várjuk szeretettel, és tájékoztatjuk, hogy mire számítson. Levelünk tartalmazza az összes hasznos információt. Pontos időpont, ki fogja őt fogadni, mikor végez, hol tud parkolni, mit hozzon magával

9 (az is információ, ha semmit sem kell hoznia) és hogy milyen élményre számíthat. 8 Meglepő gondosságnak és kedves gesztusnak fogja érezni ezt a levelünket az ügyfelünk. 3. A masszázs után a következő lépés, hogy adjunk át az ügyfelünknek egy újabb kupont (a kupon 3 hétig érvényes) a következő kísérő szöveggel: Köszönjük, hogy felkeresett minket. Engedje meg, hogy egy újabb ajándékkal kedveskedjünk önnek. Ez egy 3000 forint értékű kupon. Bármilyen szolgáltatásunkra be tudja váltani. Cserébe csak annyit kérünk, hogy engedje meg, hogy ben tájékoztassuk az akcióinkról, érdekességeinkről. Mi fog történni? Egy olyan ügyféllel beszélgetünk, akire jó benyomást tettünk az alaposságunkkal, a figyelmességünkkel. Éppen túl van, egy frissítő lazító masszázson. Készülünk adni neki egy újabb ajándékot, és még ki sem kellett nyitnia a pénztárcáját. Higgyük el, szinte biztosra vehető, hogy bólintani fog. 4. A következő lépés, hogy 3 nappal a kupon lejárta előtt ha még nem váltotta be a kupont akkor küldünk egy emlékeztető t, a következő szöveggel: Kedves Andrea! Veszélyben a 3000 forint értékű kuponja! Nézze meg, hogy mi mindent tud most kedvezményesen igénybe venni. Link a honlapun szolgáltatásaink aloldalára. Mit értünk el? Nyitottunk egy új üzletet. Elértünk elegendő számú potenciális ügyfelet, akik megismerték az üzletünket, szolgáltatásunkat. A figyelmességünkkel és az alaposságunkkal jó benyomást tettünk az új ügyfeleinkre. Tudjuk a potenciális ügyfeleink elérhetőségét, és bírjuk a hozzájárulásukat, hogy felvegyük velük a kapcsolatot.

10 Még apropónk is van (jöjjön, váltsa be a kuponját), hogy promótáljuk a szolgáltatásainkat és behívjuk az üzletünkbe. 9 Hurrá! Foglaljuk össze az eddigieket: Az első számú feladat: Találják meg a honlapunkat! Ha keresnek a termékünkre, szolgáltatásunkra, akkor használjuk az Adwordsöt, és/vagy keresőoptimalizáljunk. Ha elegendő számú, jól definiálható célcsoporttagunk van jelen a közösségi hálón, akkor hirdessünk célzottan a Facebook-on, valamint használjuk a virális hatást. Ha helyi piacra dolgozik a vállalkozásunk, akkor hirdessünk a helyi sajtóban, vagy szórólapozzunk, de ne magunkról vagy a szolgáltatásunkról szóljon a szórólap/hirdetés, hanem adjunk egy kupont, amivel a potenciális ügyfeleinket becsalogatjuk az üzletünkbe, és megszerezzük a hozzájárulásukat, hogy tarthassuk velük a kapcsolatot, valamint rá tudjuk irányítani a figyelmüket a honlapunkra. Tovább léphetünk! Az első lépésen túl vagyunk. A honlapunkra csalogattuk a potenciális ügyfeleinket. Most azon múlik a sikerünk, hogy a látogatóra tett első benyomás mindent elsöprő legyen. Egy rövid statisztikai kitérő. Egy átlagos honlap-látogató másodpercet tölt egy honlapon. Ennyi időnk van tehát, hogy meggyőzzük a nagy nehezen megszerzett látogatót, hogy jó helyen jár. Nincs második lehetőség, nincs próbálja meg még egyszer. Ha nem vagyunk elég jók, akkor a nehezen és költségek árán megszerzett látogatónk elkattint és a történelem részévé válunk többé sosem látjuk.

11 2. Az első benyomás ereje 10 Az első benyomás élet-halál kérdése. Erős, sőt mindent elsöprő benyomást kell tehát tennünk, rögtön a honlapunk első oldalán. Könnyű azt mondani mondhatnánk. Valóban nem egyszerű, de egyáltalán nem lehetetlen. Mindössze annyit kell tennünk, hogy próbáljunk a vevőink fejével gondolkodni. Ennek érdekében tegyünk fel magunknak egy egyszerű kérdést! Mi a célcsoportunk legnagyobb problémája? Vagyis milyen problémára keres megoldást az Interneten? Mi az, amibe folyton beleütközik? amitől tart? amit a legjobban utál? ami elveszi a kedvét? ami visszatartja a vásárlástól? amiben eddig mindig csalódott? Nézzünk néhány példát! De mielőtt a példákba belefogunk, néhány szó a leggyakoribb hibáról. Ez pedig így néz ki: (néhány alap változat ) Üdvözöljük a honlapunkon. A Komla Kft üdvözli Önt! Cégünk ars poeticája.. Köszönjük, hogy a honlapunkra látogatott! Cégünk a megbízhatóságot és a szakértelmet tartja szem előtt Na ezeket a mondatokat érdemes örökre elfelejteni! Nézzünk tehát néhány jó példát! Dadogás mentesítés. 6 hét alatt elfelejti, hogy valaha dadogott. A családbarát nyaralás 3 elengedhetetlen kelléke. Nálunk mind a hármat megtalálja.

12 A szerviz, ahol az ingyenes átvizsgálás után is lemossuk az autóját. Garantáltan leteszi a nyelvvizsgát, vagy ha mégsem, akkor visszafizetjük a tanfolyam díját. 11 Ilyen első benyomás után, aki elkattint, az tévedésből látogatott a honlapunkra. Mi az alapvető különbség? A rossz példák rólunk a cégünkről, a honlapunkról, a szolgáltatásunkról szólnak. A jó példák pedig az ügyfélről! Arról az előnyről, ami számára fontos! Nem azért keres valaki angol tanárt, hogy az üdvözölje. Nem azért keres valaki könyvelőt, hogy megtudja, hogy ez a cég már 12 éve működik. Azért keresünk az Interneten, azért kattintunk hirdetésre, azért olvasunk el egy üzleti ajánlatot, mert valamilyen előnyt várunk tőle! Mutassuk hát meg ezt az előnyt! De mi van akkor, ha nem tudunk vagy nem akarunk ilyen erős első mondattal indítani? Oké. Lehet ilyen helyzet is. Tegyük fel, hogy olyan vállalkozásban vagyunk érdekeltek, ahol az átlagos megrendelési összeg havi több millió forint. Ebben az esetben egy autólemosás, vagy egy tanfolyami díj visszatérítés nem elég izgalmas (bár a szolgáltatásunk 3 titka/elengedhetetlen kelléke jellegű mondatok itt is működnének). Ebben az esetben fókuszáljunk a bizalomépítésre! Mivel tudunk bizalmat ébreszteni? o Személyes, a célcsoportunkra szűkített megszólítással o Ha úgy érzi, ez pont neki szól o Ha úgy gondolja, megtalálta az igazit o Átütő szakértelemmel o Tetszetős referenciákkal o Ha olyanok ajánlják, akikben megbízik, akiknek hisz, vagy akiket példának tart Nézzünk erre is jó példákat: A magánorvosok marketing szakértője Ez a cím azt sugallja, hogy a honlap gazdája rendelkezik egy olyan tudással, ami kifejezetten nekem, mint magán praxissal rendelkező orvosnak előnyös.

13 4689 elégedett ügyfél nem tévedhet! Itt bocsánat, ha sértőnek hangzik a birka szellemre apellálunk. Ennyi mindenkinek bejött, akkor miért lennék én kivétel? évig revizor voltam. Most adótanácsadó vagyok. Aha. Ezek szerint egy kiugrott revizor segít nekem, hogy ne kelljen rettegnem az adó revizoroktól! 5 tipp, ha jön a munkavédelmi ellenőr. Ez a nyitó mondat a probléma tudat fokozásán és a szakértelem bemutatásán - keresztül fejti ki a hatását. Foglaljuk össze az eddigieket! 1. Honlapunkra csábítottuk a célcsoportunk tagjait. 2. A honlapunk első benyomásával meggyőztük arról, vagy legalábbis elindultunk a meggyőzés útján hogy jó helyen jár, hogy mi vagyunk az ideális megoldás. Az unalmas és sablonos kezdőoldal helyett aminek garantáltan az az eredménye, hogy elkattint a látogatónk hatásos első benyomást gyakoroltunk a látogatónkra. Felkeltettük az érdeklődését, előkészítettük arra, hogy cselekedjen. A következő lépés: cselekvésre ösztönzés!

14 3. Ellenállhatatlan ajánlat a cselekvésért 13 Az első ajánlatunk célja, hogy cselekvésre sarkalljuk a majdnem ügyfelünket. Nem az a lényeg tehát, hogy keressünk ezen az ügyleten. A lényeg az, hogy bevonjuk, hogy partnerré tegyük, és hogy legálisan kapcsolatba kerülhessünk a leendő ügyfelünkkel. Ne feledjük: a látogatónk megtalált minket az Internet óceánjában. Már érdeklődik irántunk, de még közel sem az ügyfelünk, még nem kötötte meg velünk élete legjobb üzletét. A cselekvésre ösztönző ajánlatunk a következő állomás ebben a folyamatban. Két alapesetet vizsgálunk: Több termékünk van, vagy olyan a termékünk/szolgáltatásunk, hogy gyakran, rendszeresen igénybe veszik, vásárolnak belőle. Egyetlen termékünk van. Meg kell, hogy jegyezzem, az egytermékes vállalkozások nagyon kiszolgáltatottak. Nincs lehetőségük upsellre, nem tudnak bevezető termékkel piacot szerezni, korlátosak a lehetőségeik az árképzésben, minden célcsoportnak ugyanazt kínálják, egy piaci változás például egy erős piaci szereplő agresszív megjelenése akár tönkre is teheti a vállalkozást. Ez akkor is megtörténhet, ha a szolgáltatásunk kiváló, ha az árazásunk megfelelő, ha valódi értéket állítunk elő. A piaci kockázatoktól ezek nem feltétlen védenek meg. Továbbá meg kell jegyezzem azt is, hogy nagyon ritka az a vállalkozás, ahol termékfejlesztési hozzáértéssel ne lehetne egy sokkal több profitot termelni képes termékpiramist kialakítani. Gyakran elegendő szinte a csomagolást a kiszerelést átgondolni. Ilyen termék piramisra gondolok: Lebutított termék Fő termék Prémium termék Ez a terméksor gyakran előállítható ugyanazon termékből is, a hozzá kapcsolt szolgáltatások, kiegészítések megfelelő adagolásával.

15 A cselekvésre ösztönző ajánlat lényege: 14 Azt kívánjuk elérni, hogy a majdnem vásárlóból, vásárlót, partnert konvertáljunk. Ne menjen el az oldalunkról anélkül, hogy üzleti kapcsolatba ne kerülne velünk. A cselekvésre ösztönzés egyik legegyszerűbb módja, ha egy ingyenes termékünket ajánljuk fel. A lényeg tehát az, hogy: Aktivitásra ösztönözzük Értékhez juttassuk vevőinket és Megadják nekünk az elérhetőségüket. Első hallásra azt is gondolhatjuk, hogy egy ingyenes termék elfogadása nem is valódi üzleti tranzakció. De ez tévedés. Ez egy nagyon fontos és értékes tranzakció. A következőket azonban figyelembe kell vennünk: Az ingyenesen hozzáférhető termékünk csak akkor fog kiváltani vevői aktivitást, ha valóban értéket teremtünk az ügyfelünk számára. Ne essünk abba a tévedésbe, hogy az ingyenes termékünk már attól kelendő lesz, mert ingyenes. Az ügyfelünk valójában nem ingyen kapja a termékünket, hiszen azt kérjük tőle, hogy adja meg az elérhetőségét. Pénz helyett az idejével fizet. És mint tudjuk, az idő pénz (főleg manapság). Abban az esetben tehát, ha az ingyenesen letölthető termékünk valóban érték a látogatónk, potenciális ügyfelünk számára, akkor ennek a terméknek az igénylése, ennek a terméknek a letöltése valódi üzletként működik. Mi lehet ellenállhatatlan ajánlat? Először nézzük a gyakoribb helyzetet, amikor több termékes a vállalkozásunk! Ha több termékkel rendelkezik a vállalkozásunk, vagy olyan a termékünk/szolgáltatásunk, hogy azt gyakran veszik igénybe (például: fodrász, konditerem, masszázs, stb.) akkor remekül működik az ingyenes, vagy nagyon kedvezményes kipróbálási lehetőség. Ne féljünk az ingyenességtől! A hangsúly a folytatáson van! (erről már írtam az első részben is).

16 a) Ha ingyen nem tudjuk adni a szolgáltatásunkat, akkor adhatunk egy készpénz kupont. Fontos: ha kupont adunk, akkor tartsunk be néhány alapszabályt: Ne százalékot tartalmazzon a kupon, hanem összeget. Lehetőleg legyen kinyomtatható. A legjobb, ha a kuponunk bankjegyre hajaz és betehető a pénztárcába. Legyen határideje, hogy tudjuk értesíteni a tulajdonosát, ha közeledik a lejárati határidő (jó apropó a levélküldésre, és figyelmességnek fogja venni). Ne tegyük bonyolulttá az igénybevételét. (ne legyen apró betűs rész ) 15 b) A kuponon kívül mással is tudunk cselekvésre ösztönző ajánlatot adni. Amennyiben a termékünk, szolgáltatásunk mögött a vevőinket közvetlenül érdeklő magas szakmai tudás van, akkor nagyon jól működnek az infó termékek. Ennek is több fajtáját bevethetjük: Mini tréning Hírlevél Tanulmány Video vagy hang előadás Infó termék összefoglaló névvel szoktuk nevezni azokat a termékeket, amik valamilyen tudást, oktatást, képzést biztosítanak, dobozos formában. A dobozos szó azt jelenti, hogy a terméket be lehet tenni egy dobozba, mint egy kinyomtatott tanulmányt, vagy lemezre felvett kép vagy hanganyagot. Az infó termék kulcsa hogy valóban értékes, hasznos, egyedi legyen az a tanulmány vagy video stb. ami az infó termék tárgya. c) Végül pedig külön kategóriába sorolom az egyéb lehetőségeket: VIP jogok: például zárt tartalomhoz, fórumhoz való hozzáférés. Demó verzió igénybevétele Teszt kitöltési lehetőség. Tudásfelmérés. Most nézzük azt a helyzetet, ha a vállalkozásnak csak egy terméke van! Olyan vállalkozásról beszélünk tehát, aminek kizárólag egy terméke van, és azt a terméket is gyakorlatilag csak egy alkalommal vásárolhatja meg egy ügyfél. Mit tapasztalunk a leggyakrabban? Kérje árajánlatunkat! vagy: Ingyenes helyszíni felmérés. Miért nem jó ez? Ha tudunk küldeni árajánlatot pontosan be tudjuk árazni a szolgáltatásunkat akkor tegyük ki az árlistát a honlapra. Ennyi.

17 A helyszíni felmérés első ajánlatként több szempontból sem szerencsés. Először is: roppant költséges mulatság. De ez csak az egyik hiba. A másik gond a folytatással van: Ha abban állapodtunk meg az ügyfelekkel, hogy felmérjük az elvégzendő munkát, akkor mit tegyünk, ha nem reagál az elkészített ajánlatunkra? Nincs logikus és korrekt apropó amivel újra megkereshetjük. 16 Ne az ingyenes felmérés legyen az első kontaktus! Csak akkor keressük fel a saját költségünkön az ügyfelünket, ha már meggyőztük arról, hogy csak velünk szabad dolgoztatnia. Mit tehetünk? Meg kell győznünk a potenciális ügyfelünket arról, hogy ragaszkodjon a minőséghez döntésében ne az ár legyen az első és legfontosabb szempont, hanem a minőség, a szakértelem ebben mi vagyunk a legjobbak válassza a szakértőt, a specialistát, a megbízható szolgáltatót (vagyis minket). A meggyőzésre ebben az esetben is kiválóan alkalmas az infótermék. Csak ismétlésképpen: Mini tréning Hírlevél Tanulmány Video vagy hang előadás Vagy pedig az egyéb kategóriába sorolt mézesmadzagok : VIP jogok: például zárt tartalomhoz, fórumhoz való hozzáférés. Demó verzió igénybevétele Teszt kitöltési lehetőség. Tudásfelmérés. Mi történt tehát? A potenciális ügyfelünk igénybe vette egy termékünket/szolgáltatásunkat. Aktivitást fejtett ki annak érdekében, hogy megkapja a számára hasznos termékünket. Ízelítőt kapott az általunk nyújtott színvonalból és hozzájárult, hogy a jövőben is megkeressük.

18 Foglaljuk össze, hogy mit értünk el! 17 Eddig volt egy honlapunk, ami: Mostantól: eddig csak pénzbe került profitot, vevőt nem termelt. A célcsoportunk tagjai kellő számban megtalálják a honlapunkat. A honlapunk első benyomása lenyűgözi és bizalommal tölti el potenciális vevőinket. Létrejött az első üzlet, vagyis az érdeklődőt aktivitásra ösztönöztük. Újdonsült vevőnk kipróbálta egy termékünket, vagyis lehetőségünk nyílik arra, hogy egy konkrét termékünkön keresztül mutassuk be a termékünk/szolgáltatásunk magas színvonalát. Megkaptuk a vevőnk elérhetőségét, és a hozzájárulását, hogy tartsuk vele a kapcsolatot. Ezáltal csak rajtunk múlik, hogy újabb üzleteket kössünk. Olyan ez, mintha bejönne az üzletünkbe egy vevő és azt mondaná: Itt vagyok. Mutasd meg, hogy mit kínálsz nekem, mit tudsz! Győzz meg, hogy nálad vásároljak. Érdekel a terméked, segíts a döntésben. Várom a jó ajánlatodat. Megvagyunk. Most rajtad a sor. Kezdj hozzá még ma! Ahogy egy bölcs mondás tartja: Egy fa ültetésére a legjobb időpont húsz éve volt. A második legjobb időpont ma van. Hidd el: megéri, hiszen mindez nem nagy ördöngösség. De biztosan egyszerűbb, mint gondolnád. És most már én is itt vagyok, hogy segítsek. Végül egy saját bölcsesség: Csináld valahogy, csináld jól, csináld tökéletesen! El kell kezdeni! Először nem lesz tökéletes. De el kell kezdeni, és egyre jobb lesz. Hajrá! Sok sikert a megvalósításhoz! Villányi Balázs onlinemarketinges.hu

Kincskereső üzemmód: Hol a titok? Mi a trükk? Keressük meg a NAGY kiugrási pontot! 1. HIBA

Kincskereső üzemmód: Hol a titok? Mi a trükk? Keressük meg a NAGY kiugrási pontot! 1. HIBA Sokan arra várnak, hogy egyszercsak eljön majd az ő idejük és beindul az üzlet. Tanulják a marketinget, olvasnak róla mit kell tenni, eljárnak rendezvényekre, minden ötletbe belefognak, de valahogy soha

Részletesebben

Online Marketing Akadémia: INSTANT Karácsonyi Ötletcsomag

Online Marketing Akadémia: INSTANT Karácsonyi Ötletcsomag Karácsonykor mindenkinek égeti a zsebét néhány ezer vagy tízezer forint, amit muszáj elkölteni ajándékra! Ne feledd! Ilyenkor az emberek sokkal fogékonyabbak a vásárlási ajánlatokra! Most még van időd

Részletesebben

Webáruház elemzés. Miért hoztuk létre ezt a szolgáltatást?

Webáruház elemzés. Miért hoztuk létre ezt a szolgáltatást? Webáruház elemzés Miért hoztuk létre ezt a szolgáltatást? Tudatos e-kereskedelem (üzleti terv tervezés profi kivitelezés / mérés tesztelés elemzés optimalizálás) Internetes vásárlás támogatása, népszerűsítése,

Részletesebben

marketing gyorsindító alapvetések

marketing gyorsindító alapvetések marketing gyorsindító alapvetések munkafüzet!1 Kiadja: Oláh Sándor Mérhető Marketing Megoldások 2015. Minden jog fenntartva. A jelen jegyzet tartalmának másolása, sokszorosítása, közzététele bármilyen

Részletesebben

amihez mi is szeretnénk hozzájárulni hirdetésünkkel!

amihez mi is szeretnénk hozzájárulni hirdetésünkkel! Tisztelt Leendő Partnerünk, Hirdetőnk! Sikeres 3,5 évet tudhatunk magunk mögött, a pécelinfo.hu növekvése a mai napig töretlen. A 2009-es induláshoz képest 2011-re már elértük a 40-45 folyamatos péceli

Részletesebben

Egy hirtelen ötlet. 2013. december 30. felmerült egy kérdés: Vajon mi jellemző a magyar fiatalok közösségi média használatára?

Egy hirtelen ötlet. 2013. december 30. felmerült egy kérdés: Vajon mi jellemző a magyar fiatalok közösségi média használatára? Egy hirtelen ötlet 2013. december 30. felmerült egy kérdés: Vajon mi jellemző a magyar fiatalok közösségi média használatára? Megoldás: Google kérdőív + Facebook hirdetések Kutatás a Facebookon Előadó:

Részletesebben

Árajánlat weboldal készítésére a Magyar Könyvvizsgálói Kamara Oktatási Központ ügyfelei részére

Árajánlat weboldal készítésére a Magyar Könyvvizsgálói Kamara Oktatási Központ ügyfelei részére Árajánlat weboldal készítésére a Magyar Könyvvizsgálói Kamara Oktatási Központ ügyfelei részére Responsive, dinamikus weboldal Alapcsomag tartalma Reszponzív, dinamikus weboldal Egyedi webdesign 1-5 menüpont

Részletesebben

ÁRLISTA SZÖVEGÍRÁSHOZ

ÁRLISTA SZÖVEGÍRÁSHOZ ÁRLISTA SZÖVEGÍRÁSHOZ http://kreativkontroll.hu. Érvényes: 2012. augusztus 1-jétől visszavonásig HOGYAN KÉPEZZÜK ÁRAINKAT? Mivel a szövegírás minden esetben más, ezért az adott projectekhez igazítjuk árainkat.

Részletesebben

41 marketing teendő, ami gazdaggá tesz

41 marketing teendő, ami gazdaggá tesz 41 marketing teendő, ami gazdaggá tesz Jagodics Rita Kedves Vállalkozó Társam! A világ legnagyobb vállalatainál, az Apple-nél, a Samsungnál, de még a sikeres magyar vállalatoknál is, mint például a Szentkirályi

Részletesebben

Közösségi marketing 2015-ben. Facebook kommunikáció miért kell?

Közösségi marketing 2015-ben. Facebook kommunikáció miért kell? Közösségi marketing 2015-ben Facebook kommunikáció miért kell? Hidasi Judit Író (Húsz éve ír és szerkeszt, öt regényt írt közben) Kommunikátor (PR és Közösségi Marketing szakértő Uzine Communications)

Részletesebben

Prievara Tibor Nádori Gergely. A 21. századi szülő

Prievara Tibor Nádori Gergely. A 21. századi szülő Prievara Tibor Nádori Gergely A 21. századi szülő Előszó Ez a könyvecske azért született, hogy segítsen a szülőknek egy kicsit eligazodni az internet, a számítógépek (összefoglaló nevén az IKT, az infokommunikációs

Részletesebben

Hirdess hatékonyan: Google vagy Facebook?

Hirdess hatékonyan: Google vagy Facebook? Hirdess hatékonyan: Gombos Zsolt Fehér Márton Google vagy Facebook? Hirdess hatékonyan: Google vagy Facebook? I. A hirdetési rendszerek működése 2 Szőnyegbombázó vs. mesterlövész 3 Google AdWords Keresési

Részletesebben

Médiaajánlat. KIDSOASIS KFT. 2120 Dunakeszi, Pallag u. 26. T: +36 27 200 873 Fax: +36 27 200 872 info@kidsoasis.hu. www.kidsoasis.

Médiaajánlat. KIDSOASIS KFT. 2120 Dunakeszi, Pallag u. 26. T: +36 27 200 873 Fax: +36 27 200 872 info@kidsoasis.hu. www.kidsoasis. Médiaajánlat 1. Bemutatkozás A KidsOasis egy családbarát minősítési rendszer, egy bejegyzett tanúsító védjegy, és az ahhoz kapcsolódó szállásfoglalási portál. A szálláshelyeket egy több mint 50 feltételből

Részletesebben

Vajda Éva. Bevezetés a keresőmarketingbe

Vajda Éva. Bevezetés a keresőmarketingbe Vajda Éva Bevezetés a keresőmarketingbe Alapfogalmak Fizetett hivatkozások - hirdetés Organikus találatok - ki kell "érdemelni" jó honlappal Organikus vs fizetett hivatkozás Organikus - keresőoptimalizálás

Részletesebben

Hogyan többszörözd meg weboldalaid látogatottságát?

Hogyan többszörözd meg weboldalaid látogatottságát? Hogyan többszörözd meg weboldalaid látogatottságát? 1 Nagyobb látogatottság jobb ajánlatok több pénz 2 Amit helyettünk csinálnak kész rendszert működtetnek újabb ajánlatok hírlevél kiküldés ügyfélszolgálat

Részletesebben

Mitől jó egy weboldal?

Mitől jó egy weboldal? 1 Mitől jó egy weboldal? Mitől jó egy weboldal? Készítette: Pálinkás Róbert Csatlós Csaba 2 Mitől jó egy weboldal? Ellenőrző lista A Marketingzseni módszer négy lépésből áll (bővebbet a módszerről a www.marketingzseni.hu

Részletesebben

Facebook, mint keresőrendszer Egy nyomós érv megszületése a Bing optimalizálás mellett Clear Online Riport www.clear.hu 1. oldal JOGI FELTÉTELEK FELELŐSSÉG KORLÁTOZÁS Ez a riport nem üzleti vagy jogi tanácsadás

Részletesebben

Teszteld le az Adwords kampányod!

Teszteld le az Adwords kampányod! Teszteld le az Adwords kampányod! A Te kampányod GYÉMÁNT BÁNYA vagy FEKETE LYUK??? Vigyázz! A kettő nagyon hasonlít egymásra: Egyre drágább az Adwords és egyre kevesebb az új ügyfél belőle? Úgy érzed,

Részletesebben

A cégek szerint. Alig érjük el a rajongóinkat, így már nem éri meg Facebookozni. Itt az ideje, hogy átvigyük a cégünket a Google pluszra.

A cégek szerint. Alig érjük el a rajongóinkat, így már nem éri meg Facebookozni. Itt az ideje, hogy átvigyük a cégünket a Google pluszra. A cégek szerint Alig érjük el a rajongóinkat, így már nem éri meg Facebookozni Itt az ideje, hogy átvigyük a cégünket a Google pluszra. Már csak sel tudjuk a vevőket elérni. A Zuckerberg gyerek megásta

Részletesebben

Ne csak lıj, célozz is!

Ne csak lıj, célozz is! Ne csak lıj, célozz is! Manapság egymást érik a különbözı cikkek és tanulmányok a válságkezeléssel kapcsolatosan. Én igazán akkor beszélek válságról, ha az a saját fejünkben/lelkünkben is kialakul. Mindaddig

Részletesebben

ÉRJEN EL SEGÍTSÉGÜNKKEL TÖBB, MINT 200.000 POTENCIÁLIS ADÓ 1% FELAJÁNLÓT! MEGJELENÉS AZ ADÓ 1% KERESŐ PORTÁLON KIADVA: 2014. JANUÁR 27.

ÉRJEN EL SEGÍTSÉGÜNKKEL TÖBB, MINT 200.000 POTENCIÁLIS ADÓ 1% FELAJÁNLÓT! MEGJELENÉS AZ ADÓ 1% KERESŐ PORTÁLON KIADVA: 2014. JANUÁR 27. Budapest, 2014. január 27. ÉRJEN EL SEGÍTSÉGÜNKKEL TÖBB, MINT 200.000 POTENCIÁLIS ADÓ 1% FELAJÁNLÓT! MEGJELENÉS AZ ADÓ 1% KERESŐ PORTÁLON KIADVA: 2014. JANUÁR 27. 1. Mi a www.tetalap.hu címen elérhető

Részletesebben

Egy nagyon egyszerű módszer - avagy hogyan egészítheted ki a jövedelmedet anélkül, hogy bármit is el kellene adnod

Egy nagyon egyszerű módszer - avagy hogyan egészítheted ki a jövedelmedet anélkül, hogy bármit is el kellene adnod Tárgy: [SPEC1]! Egy nagyon egyszerű módszer, avagy siker 8 lépésben... Egy nagyon egyszerű módszer - avagy hogyan egészítheted ki a jövedelmedet anélkül, hogy bármit is el kellene adnod Kedves [SPEC1]!

Részletesebben

Eredményes értékesítés.

Eredményes értékesítés. Eredményes értékesítés. Egy belföldi vidéki wellness szálloda kínált kedvezményes, belföldi utazási lehetőséget. A szolgáltatás értékesítésénél a kedvező ár volt a motiváció. Az esettanulmány jól szemlélteti,

Részletesebben

Közösség aktivizáció. Milyen akciók, játékok, marketingtrükkök válnak be a közösségi oldalakon, amire szívesen megadják adataikat az olvasók?

Közösség aktivizáció. Milyen akciók, játékok, marketingtrükkök válnak be a közösségi oldalakon, amire szívesen megadják adataikat az olvasók? Közösség aktivizáció Milyen akciók, játékok, marketingtrükkök válnak be a közösségi oldalakon, amire szívesen megadják adataikat az olvasók? Hogyan vegyük rá a felépített közösségeinket termékeink, szolgáltatásaink

Részletesebben

MI AZ A KÖZÖSSÉGI MÉDIA MARKETING?

MI AZ A KÖZÖSSÉGI MÉDIA MARKETING? A közösségi média gyorsan utoléri az e-mail-t, amely eddig az elsőszámú online adat- és hírmegosztási módszer volt. A Facebook-nak már 1 milliárdnál is több felhasználója van, a Twitteren 55 millió üzenetet

Részletesebben

Írta: Pinezits Csaba

Írta: Pinezits Csaba Hogyan kerüljük el az Internetes ingatlan-hirdetések csapdáit? Írta: Pinezits Csaba Minden jog fenntartva, beleértve a sokszorosítás, a nyilvános elõadás, bármilyen egyéb felhasználás, az egyes fejezetekre

Részletesebben

Marketinggel könnyebb. Mi változott? Mi változott? 2013.12.27. Papp-Váry Árpád Dr. Marketinggel könnyebb - a fogászati klinikák számára is 1

Marketinggel könnyebb. Mi változott? Mi változott? 2013.12.27. Papp-Váry Árpád Dr. Marketinggel könnyebb - a fogászati klinikák számára is 1 Marketinggel könnyebb volt az elmúlt években is és lesz a jövőben is Dr. Papp-Váry Árpád Mi változott? 1. Gazdasági helyzet Mi változott? 2. Technológia Hallottunk erről a válságról. De úgy döntöttünk,

Részletesebben

Marketing és kommunikáció PR Online kommunikáció. Schwarcz Tibor Oneline PR

Marketing és kommunikáció PR Online kommunikáció. Schwarcz Tibor Oneline PR Marketing és kommunikáció PR Online kommunikáció Schwarcz Tibor Oneline PR Marketingkommunikáció elhelyezése A marketing ( társadalmi és vezetési lépések láncolata, melyek során az egyének és csoportok

Részletesebben

Miért ne lehetne Önnek is egy olyan weboldala, mely naponta tereli Önhöz a potenciális ügyfeleket?

Miért ne lehetne Önnek is egy olyan weboldala, mely naponta tereli Önhöz a potenciális ügyfeleket? Gergely Gábor online marketing tréner Simon László részére Miért ne lehetne Önnek is egy olyan weboldala, mely naponta tereli Önhöz a potenciális ügyfeleket? Itt a megoldás ami... egyszerűen használható,

Részletesebben

Avagy hogyan indulj el az Ajánlói/Affiliate Marketing útján.

Avagy hogyan indulj el az Ajánlói/Affiliate Marketing útján. Avagy hogyan indulj el az Ajánlói/Affiliate Marketing útján. Tartalom Bevezetés... 3 Alapozzunk!... 4 Mi az Affiliate Marketing?... 4 Mi nem az Affiliate Marketing?... 5 Hasznos a kezdő affiliate marketer

Részletesebben

A kutatás időtartama: 2013. március

A kutatás időtartama: 2013. március 1 A kutatás célja a Magyarországon működő, rendszeresen frissített termékkínálattal rendelkező, online kiskereskedelemmel foglalkozó cégek működésének vizsgálata. A kutatás célcsoportjának kiválasztása:

Részletesebben

Studio 1900 C.A. Kft 1149 Budapest Róna utca 47. +36 70 398 8822 sales@starmediagroup.hu

Studio 1900 C.A. Kft 1149 Budapest Róna utca 47. +36 70 398 8822 sales@starmediagroup.hu Médiaajánlat A Studio 1900 Communications Agency védjegye a naprakészség és a folyamatos fejlődés. Ennek szellemében dolgozik tapasztalt csapatunk, hogy az online világban rejlő lehetőségek legszélesebb

Részletesebben

70 érdeklődőből 35 vevő Ráadásul egy 29.000 Ft értékű szolgáltatásnál? Hogyan működhet ez a Te nagykereskedésedben vagy gyártásodban?

70 érdeklődőből 35 vevő Ráadásul egy 29.000 Ft értékű szolgáltatásnál? Hogyan működhet ez a Te nagykereskedésedben vagy gyártásodban? 70 érdeklődőből 35 vevő Ráadásul egy 29.000 Ft értékű szolgáltatásnál? Hogyan működhet ez a Te nagykereskedésedben vagy gyártásodban? Jagodics Rita, NagykerMarketing Limitált eléréssel A száraz tényeknél

Részletesebben

ÖTLET / VÁLLALKOZÁS VALIDÁLÓ MARKETING KÉRDŐÍV A vállalkozás neve: Gardena Kertészet

ÖTLET / VÁLLALKOZÁS VALIDÁLÓ MARKETING KÉRDŐÍV A vállalkozás neve: Gardena Kertészet ÖTLET / VÁLLALKOZÁS VALIDÁLÓ MARKETING KÉRDŐÍV A vállalkozás neve: Gardena Kertészet I. KÉRDÉS SOR: MINTA Töltsd ki az alábbi táblázatot a jelenlegi gondolataid, tudásanyagod, feltételezéseid alapján.

Részletesebben

Tel.: 06-30/218-3519 E-mail: probert@petorobert.com. Közösségi megosztás előnyei és alkalmazása

Tel.: 06-30/218-3519 E-mail: probert@petorobert.com. Közösségi megosztás előnyei és alkalmazása Tel.: 06-30/218-3519 E-mail: probert@petorobert.com Közösségi megosztás előnyei és alkalmazása Tartalomjegyzék KÖZÖSSÉGI MEGOSZTÁS - 2 - MIÉRT HASZNOS? - 2 - A JÓ SHARE GOMB ISMERTETŐ JELEI - 3 - MEGOSZTÁSI

Részletesebben

A mai problémákra mai megoldások kellenek.

A mai problémákra mai megoldások kellenek. Az Ön üzletében sem tolonganak a vevők? Hálót szőtt a pók a pénztárgépére? Szeretné, ha jobban menne az üzlet, de nincs ötlete? Van megoldás! A világ és a vevők megváltoztak. Önnek is változnia kell! Ezt

Részletesebben

TISZTASZOFTVER PROGRAM www.tisztaszoftver.hu ONLINE IGÉNYLÉSI ÚTMUTATÓ

TISZTASZOFTVER PROGRAM www.tisztaszoftver.hu ONLINE IGÉNYLÉSI ÚTMUTATÓ TISZTASZOFTVER PROGRAM www.tisztaszoftver.hu ONLINE IGÉNYLÉSI ÚTMUTATÓ Kedves Látogató! Jelen tájékoztatóban összefoglaljuk a Tisztaszoftver Program keretén belül az arra jogosultak számára ingyenesen

Részletesebben

Médiaajánlat. Földkerülés egy nemes célért!

Médiaajánlat. Földkerülés egy nemes célért! Médiaajánlat Tisztelt Érdeklődő! Támogatásért kínált termékeink, szolgáltatásaink A hajó vitorlázata Kiemelt hirdetési felületként a hajó vitorlázatai szolgálnak. Minden támogató helyet kap a nagyvitorlán,

Részletesebben

Beszéljünk a nyári uborkaszezonról!

Beszéljünk a nyári uborkaszezonról! Beszéljünk a nyári uborkaszezonról! Sok mikro-és kisvállalkozás tulajdonosának igazi rémálom a nyári idıszak, hiszen beköszönt az utálatos uborkaszezonként emlegetett jelenség, melynek a jellemzıit biztosan

Részletesebben

Média ajánlat. Éljen az online marketing előnyeivel, hirdesse cégét a VIRM rendszerében! Mit jelent emellett egy online hirdetés?

Média ajánlat. Éljen az online marketing előnyeivel, hirdesse cégét a VIRM rendszerében! Mit jelent emellett egy online hirdetés? Az üzletben két funkció létezik: a marketing és az innováció. (Milan Kundera) Média ajánlat (Érvényes: 2015. 04. 27-től visszavonásig) A VIRM - http://virm.hu oldalán történő hirdetési megjelenések révén

Részletesebben

Honlapkészítés egyszerűen. Tegyük tisztába a dolgokat!

Honlapkészítés egyszerűen. Tegyük tisztába a dolgokat! Honlapkészítés egyszerűen Tegyük tisztába a dolgokat! Az Internet beépült a mindennapjainkba A technikai fejlődésnek és a szélessávú Internet elterjedésének köszönhetően ma már weboldalak milliárdjai között

Részletesebben

Facebook, Twitter: a marketing szép, új (ingyenes?) világa

Facebook, Twitter: a marketing szép, új (ingyenes?) világa Facebook, Twitter: a marketing szép, új (ingyenes?) világa Ki van fent a közösségi média oldalakon? Az ma már nem kérdés, hogy fent vagyunk-e a közösségi oldalakon. A kérdés az, hogy miként vagyunk fenn,

Részletesebben

A longtail uraljaa keresésvilágát: a keresések70%- a long tail kulcsszó

A longtail uraljaa keresésvilágát: a keresések70%- a long tail kulcsszó Long tail vagy fat head? Erdei út vagy autópálya? Énekes Barbara (Weboriginal Kft, ügyvezető) Azelőadástémái A klasszikuslong tail ábra: fat head, chunky middle, éslong tail Miért érdemes a long tail-el

Részletesebben

ONLINE MÉDIAAJÁNLÓ. www.interpressmagazin.hu www.elmebajnoksag.hu

ONLINE MÉDIAAJÁNLÓ. www.interpressmagazin.hu www.elmebajnoksag.hu ONLINE MÉDIAAJÁNLÓ www.interpressmagazin.hu www.elmebajnoksag.hu 2010 W W W. I N T E R P R E S S M A G A Z I N. H U 2009. augusztusában megújult az Interpress Magazin honlapja. A magazin cikkei teljes

Részletesebben

A Kuponcenter.hu ajánlatai. Miért érdemes a Kuponcenter.hu weboldalt választania cége népszerűsítésére?

A Kuponcenter.hu ajánlatai. Miért érdemes a Kuponcenter.hu weboldalt választania cége népszerűsítésére? KUPONCENTER 2 A Kuponcenter.hu ajánlatai Miért érdemes a Kuponcenter.hu weboldalt választania cége népszerűsítésére? 3 Tisztelt leendő ügyfelünk! Ez a tájékoztató anyag azért készült, hogy Ön is átfogó

Részletesebben

Activity Plan. A javaslat nem teljes körű: csupán a konzultáción, a cégvezető elmondása alapján szerzett információkon alapszik.

Activity Plan. A javaslat nem teljes körű: csupán a konzultáción, a cégvezető elmondása alapján szerzett információkon alapszik. Activity Plan A program fő pillérét a cégvezetővel folytatott szakértői konzultáció adja, melynek tartalma minden esetben cégspecifikus és személyre szabott. A Human Map szakértői számára a programban

Részletesebben

minic studio VitaMed Pilula Weboldal és web-shop kivitelezés Vadasz Zoltán 2013.05.20.

minic studio VitaMed Pilula Weboldal és web-shop kivitelezés Vadasz Zoltán 2013.05.20. minic studio VitaMed Pilula Weboldal és web-shop kivitelezés Vadasz Zoltán 2013.05.20. Projekt rövid leírása Weboldal és shop magyar nyelven, szűk termékkínálattal, célzott marketinggel. A romániai piac

Részletesebben

Miért olyan fontos a minıségi pont?

Miért olyan fontos a minıségi pont? A fiókban látható konkrét minıségi pont értékek egy olyan általános számítás eredményei, ami a kulcsszó tökéletes egyezése esetére érvényesek. Miért olyan fontos a minıségi pont? A minıségi pont három

Részletesebben

Médiaajánlat www.bioboltbudapesten.hu

Médiaajánlat www.bioboltbudapesten.hu Médiaajánlat A bioboltbudapesten.hu 2012. tavaszán indult információs portál, mely a budapesti bioboltok és bio webáruházak bemutatását célozta meg. A weboldal a bio termékek térhódításának köszönhetően

Részletesebben

Adhouse megjelenési lehetőségek. Adó 1 % kampányok számára

Adhouse megjelenési lehetőségek. Adó 1 % kampányok számára Adhouse megjelenési lehetőségek Adó 1 % kampányok számára Adhouse Adó 1% Adó 1% A non-profit szervezetek bevételei között jelentős arányt képviselnek az adó 1%-ból befolyó összegek. A szervezetek számára

Részletesebben

Általános média ajánlat

Általános média ajánlat Általános média ajánlat 2010 Bemutatkozás A Bookline Magyarország legnagyobb online áruháza, ahol a több százezer könyv mellett széles a választék CD-kből, DVD-kből, játékokból, műszaki cikkekből és drogériai

Részletesebben

CW7 ÖSSZEFOGLALÓ AZ ÚJ FEJLESZTÉSEKRŐL

CW7 ÖSSZEFOGLALÓ AZ ÚJ FEJLESZTÉSEKRŐL CW7 ÖSSZEFOGLALÓ AZ ÚJ FEJLESZTÉSEKRŐL A CW7 úgy döntött, hogy fejlesztéseket hajt végre a Juttatási Rendszerben, és jutalmazza Értékesítési Partnerei erőfeszítéseit, amennyire csak lehetséges. A kifizetési

Részletesebben

MÉDIAAJÁNLAT SZAKEMBEREK SZÁMÁRA. www.szepsegbroker.hu

MÉDIAAJÁNLAT SZAKEMBEREK SZÁMÁRA. www.szepsegbroker.hu MÉDIAAJÁNLAT SZAKEMBEREK SZÁMÁRA www.szepsegbroker.hu Érvényes: 2010. december 31-ig Dr. Szabó Judit Anna Gyógyszerész Szépség Bróker Mobil: 06 30 985 6602 E-mail: szabo.judit@szepsegbroker.hu A SzépségBróker.hu

Részletesebben

Egy nagyon egyszerű módszer - avagy hogyan egészítheted ki a jövedelmedet anélkül, hogy bármit is el kellene adnod

Egy nagyon egyszerű módszer - avagy hogyan egészítheted ki a jövedelmedet anélkül, hogy bármit is el kellene adnod Ebből a tortából most Te is vághatsz magadnak egy szeletet [SPEC1]! Egy nagyon egyszerű módszer - avagy hogyan egészítheted ki a jövedelmedet anélkül, hogy bármit is el kellene adnod Kedves [SPEC1]! Először

Részletesebben

ONLINE MÉDIAAJÁNLÓ. www.interpressmagazin.hu www.elmebajnoksag.hu

ONLINE MÉDIAAJÁNLÓ. www.interpressmagazin.hu www.elmebajnoksag.hu ONLINE MÉDIAAJÁNLÓ www.interpressmagazin.hu www.elmebajnoksag.hu 2011 W W W. I N T E R P R E S S M A G A Z I N. H U Amíg az ember levegô nélkül csak per cekig képes élni, víz híján csak napokig, élelemtôl

Részletesebben

Kreatív értékesítési technikák a social media segítségével.

Kreatív értékesítési technikák a social media segítségével. Kreatív értékesítési technikák a social media segítségével. Lukács Ádám József Piac & Profit 2014.09.24. Lukács Ádám József Online Marketing Specialista Ügynökség ATL BTL ONLINE KREATÍV PRODUKCIÓS GYÁRTÁS

Részletesebben

Írta: Gömöry Kati. Ahhoz, hogy a hirdetésed magára vonja a figyelmet, legjobb, ha megszólítod a célcsoportodat. Ennek többféle módja van:

Írta: Gömöry Kati. Ahhoz, hogy a hirdetésed magára vonja a figyelmet, legjobb, ha megszólítod a célcsoportodat. Ennek többféle módja van: 10 profitnövelő Facebook hirdetés tipp Karácsonyra Hirdetsz a Facebookon, de szeretnél még eredményesebb lenni? A titok a részletekben rejlik. Talán nem is sejted, milyen sok múlik azon, ha néhány dolgot

Részletesebben

Csináljunk hűséges vevőket!

Csináljunk hűséges vevőket! Csináljunk hűséges vevőket! AdWords Mennyibe kerül egy új vevő? Persze, vannak kivételek 400 Ft-ért is lehet új vevőt szerezni 1,1%-os konverzió 17 hónap alatt 141 vevő Ebből nem lehet megélni! Mennyibe

Részletesebben

Social media Facebook

Social media Facebook Social media Facebook A social media hazánkban is kezd nagyon széles ívben elterjedni. Manapság egyik legnépszerűbb közösségi portál a facebook. Magyarországon már 1,3 millió felhasználója van, akiknek

Részletesebben

Nagy Webáruház Felmérés 2015

Nagy Webáruház Felmérés 2015 EREDMÉNYEK Nagy Webáruház Felmérés 2015 Folytatva a már 2008 óta meglévő hagyományunkat, idén is megrendeztük a Nagy Webáruház Felmérést. Ennek keretében 790 hazai webáruház tulajdonosa válaszolt, többek

Részletesebben

Hogyan kereshetsz pénzt a Deal-ből Kereskedő / kedvezményadó partner regisztrálása Kereskedő adatok feltöltése Egy ajánlat összeállítása

Hogyan kereshetsz pénzt a Deal-ből Kereskedő / kedvezményadó partner regisztrálása Kereskedő adatok feltöltése Egy ajánlat összeállítása 2012. Augusztus 7. Mai témák Hogyan kereshetsz pénzt a Deal-ből Kereskedő / kedvezményadó partner regisztrálása Kereskedő adatok feltöltése Egy ajánlat összeállítása Szöveges információk Matek A kereskedő

Részletesebben

Tervezés. Eszközök. Kritikus Tömeg Webinárium. 1. Kutatás 2. Elemzés 3. Tesztelés. 4. Eszközök kiválasztása 5. Tervezés 6. Végrehajtás 7.

Tervezés. Eszközök. Kritikus Tömeg Webinárium. 1. Kutatás 2. Elemzés 3. Tesztelés. 4. Eszközök kiválasztása 5. Tervezés 6. Végrehajtás 7. Tervezés 1. Kutatás 2. Elemzés 3. Tesztelés 4. Eszközök kiválasztása 5. Tervezés 6. Végrehajtás 7. GOTO 1 :o) Eszközök 4. lépés: Eszközök kiválasztása Amire szükséged lesz... Kétféle eszköz 1) Hosszútávú

Részletesebben

Célcsoport-orientált online tervezés hatékonyság az online kommunikációban

Célcsoport-orientált online tervezés hatékonyság az online kommunikációban VI. Építő Marketing Szeminárium 2014. november 13. Célcsoport-orientált online tervezés hatékonyság az online kommunikációban Rajki Diána, Build-Communication Kft. ügyvezető igazgató Online marketing tervezése

Részletesebben

Hol indul egy weboldal marketingezése?

Hol indul egy weboldal marketingezése? Témakör: informatika, számítástechnika, tanfolyam, tréning, informatika oktatás, felnıttképzés, számítógép, weblapkészítés, php webprogramozás, honlapkészítés képzés, weblapkészítı tanfolyam Hol indul

Részletesebben

Az Arkánum Medhotel fejlődése

Az Arkánum Medhotel fejlődése Az Arkánum Medhotel fejlődése Hogyan véssük be egy új hotel nevét a köztudatba 2015-ben? Péter Krisztina Link Consulting Kft. PR is storytelling for your business. Patrick Goodness, The Goodness Company

Részletesebben

A 365 Solutions Kft. büszke a teljesítményére, az elért sikereire és a munkatársai képességeire. Kamatoztassa ön is a tapasztalatainkat és a

A 365 Solutions Kft. büszke a teljesítményére, az elért sikereire és a munkatársai képességeire. Kamatoztassa ön is a tapasztalatainkat és a 365 365 A 365 Solutions Kft. büszke a teljesítményére, az elért sikereire és a munkatársai képességeire. Kamatoztassa ön is a tapasztalatainkat és a tökéletesre való törekvésünket: Legyen a partnerünk,

Részletesebben

Go to London!!! S.O.S. Lépésről - Lépésre, a kezdetektől - az új életig! Szigeti Attila. Publio kiadó. Minden jog fenntartva!

Go to London!!! S.O.S. Lépésről - Lépésre, a kezdetektől - az új életig! Szigeti Attila. Publio kiadó. Minden jog fenntartva! Go to London!!! S.O.S. Lépésről - Lépésre, a kezdetektől - az új életig! Szigeti Attila 2015 Publio kiadó Minden jog fenntartva! Köszönetnyilvánítás jó és rossz akaróimnak: Nem egy szokványos köszönet

Részletesebben

ONLINE MARKETING STRATÉGIÁK avagy Hogyan növelhetjük eredményeinket az internet segítségével?

ONLINE MARKETING STRATÉGIÁK avagy Hogyan növelhetjük eredményeinket az internet segítségével? ONLINE MARKETING STRATÉGIÁK avagy Hogyan növelhetjük eredményeinket az internet segítségével? A VALÓDI PROBLÉMÁT KELL MEGOLDANOD! ÚJ VEVŐK SZERZÉSE ÚJ VEVŐK SZERZÉSE KOSÁRÉRTÉK NÖVELÉSE RÉGI VEVŐK VISSZAHÍVÁSA

Részletesebben

Felfedeztem egy nagyon érdekes és egyszerű internetes pénzkeresési módot, amihez nulla forint befektetés szükséges.

Felfedeztem egy nagyon érdekes és egyszerű internetes pénzkeresési módot, amihez nulla forint befektetés szükséges. Kedves Olvasó! Felfedeztem egy nagyon érdekes és egyszerű internetes pénzkeresési módot, amihez nulla forint befektetés szükséges. Eredetileg egy barátomnak akartam segíteni, aki egyik napról a másikra

Részletesebben

KISVÁLLALKOZÁSOK KOMMUNIKÁCIÓJA

KISVÁLLALKOZÁSOK KOMMUNIKÁCIÓJA KISVÁLLALKOZÁSOK KOMMUNIKÁCIÓJA A MARKETINGTŐL AZ ÜZLETI PROTOKOLLIG SZENES GÁBOR PRESSONLINE Kommunikációs Tanácsadó Kft. Székesfehérvár, 2014.10.27. MIRE VALÓ A MARKETING? Almaeszencia Termelői piac

Részletesebben

Budai Egészségközpont Online Ügyfélszolgálat

Budai Egészségközpont Online Ügyfélszolgálat Budai Egészségközpont Online Ügyfélszolgálat KÉZIKÖNYV Online ügyfélszolgálat Örömmel tájékoztatjuk, hogy a Budai Egészségközpontban immár online ügyfélszolgálaton keresztül is módja van egészségügyi ellátással

Részletesebben

Mi kell a jó vevőnek? Jagodics Rita Kereskedelmi marketing szakértő

Mi kell a jó vevőnek? Jagodics Rita Kereskedelmi marketing szakértő Mi kell a jó vevőnek? Jagodics Rita Kereskedelmi marketing szakértő A hozzád legközelebb álló emberek átlaga vagy! Jagodics Rita kereskedelmi marketing szakértő Hogyan érheted el a gazdagab, jobb vevőket?

Részletesebben

5 ok, amiért a válságban még fontosabb a CRM

5 ok, amiért a válságban még fontosabb a CRM 5 ok, amiért a válságban még fontosabb a CRM A válságban nem elég keményebben dolgozni, sokkal okosabban is kell. Vállalkozása a CRM stratégiai alkalmazásával nyereségesebbé válhat és hatékonyabban szolgálja

Részletesebben

8.1. Az alapvető különbség a normál, keresőben megjelenő AdWords hirdetésekhez képest

8.1. Az alapvető különbség a normál, keresőben megjelenő AdWords hirdetésekhez képest 72 8.1. Az alapvető különbség a normál, keresőben megjelenő AdWords hirdetésekhez képest A Google tartalmi hálózata alatt azoknak a honlapoknak az összességét értjük, ahol az AdWords hirdetések megjelennek,

Részletesebben

Hogyan emelj árat? II. rész. Máris elolvashatod az áremelésrıl szóló tanulmány 2. részét!

Hogyan emelj árat? II. rész. Máris elolvashatod az áremelésrıl szóló tanulmány 2. részét! Hogyan emelj árat? II. rész Máris elolvashatod az áremelésrıl szóló tanulmány 2. részét! A cikk elsı részében elsısorban az áremelés kérdését az ár oldaláról közelítettem meg, most viszont fordul a kocka:

Részletesebben

Megjelenési csomagok. Szolgáltatás. Standard megjelenés- éves díj. rendelkező partnerek

Megjelenési csomagok. Szolgáltatás. Standard megjelenés- éves díj. rendelkező partnerek Médiaajánlat Szolgáltatás Megjelenési csomagok Minimál regisztráció Szállásfoglalási regisztráció Standard kiemelések Prémium kiemelések Szálláshely önálló adatlap ismertetővel, szolgáltatások bemutatásával

Részletesebben

Marketing cégelemzés. For-Max Kft. 2011. december. 21.

Marketing cégelemzés. For-Max Kft. 2011. december. 21. Marketing cégelemzés For-Max Kft. 2011. december. 21. Iránypontok a következő évhez, hogy az általad tervezett 5%-os növekedéshez közelebb kerüljön a céged 2012-ben Kedves László! Mielőtt megnézzük, hol

Részletesebben

Gyermekeink védelme a nemkívánt internetes tartalmaktól. Avagy hogyan fogjuk a kezüket úgy, hogy ne bilincsnek, hanem segítségnek érezzék

Gyermekeink védelme a nemkívánt internetes tartalmaktól. Avagy hogyan fogjuk a kezüket úgy, hogy ne bilincsnek, hanem segítségnek érezzék Gyermekeink védelme a nemkívánt internetes tartalmaktól Avagy hogyan fogjuk a kezüket úgy, hogy ne bilincsnek, hanem segítségnek érezzék Káros tartalom Nem az a baj, hogy esetleg a gyerek kíváncsi, hanem

Részletesebben

Az információs műveltség fejlesztése A könyvtárak szemléletváltása és feladatai a 21. században

Az információs műveltség fejlesztése A könyvtárak szemléletváltása és feladatai a 21. században Az információs műveltség fejlesztése A könyvtárak szemléletváltása és feladatai a 21. században Dr. Varga Katalin Miért fontos ez a téma? Az interneten nem azt találjuk meg, amire kíváncsiak vagyunk, hanem

Részletesebben

Válság és kommunikáció!

Válság és kommunikáció! Válság és kommunikáció! A potenciális vevıink irányába történı kommunikáció válság idején kiemelten fontos. Sajnos nagyon sokan elkövetik azt a hibát, hogy egy nehéz helyzetben (pl. válság idején) behúzzák

Részletesebben

Expressz felmérés eredmények

Expressz felmérés eredmények Expressz felmérés eredmények Felmérés időtartama: 2013 április 9-tól 16-ig WOM express survey: Superbrands Bevezetés: Expressz felmérés a trnd-től. Gyors felmérés a trnd ~60 000 fős -közösségében, melynek

Részletesebben

47M. Megérkezett!!! A legnagyobb. AZ EGÉSZ VILÁGON!

47M. Megérkezett!!! A legnagyobb. AZ EGÉSZ VILÁGON! Megérkezett!!! A legnagyobb. AZ EGÉSZ VILÁGON! A Muscle & Fitness a világ legnagyobb látogatottságú nőknek és férfiaknak szóló, populáris fitnesz és testépítés témakörére fókuszáló médiafelülete. A testformálás

Részletesebben

Ezek ismerete nélkül ugyanis már akkor bukásra van ítélve az induló webáruházas, mielőtt egyáltalán megnyitná az első webáruházát.

Ezek ismerete nélkül ugyanis már akkor bukásra van ítélve az induló webáruházas, mielőtt egyáltalán megnyitná az első webáruházát. INDUL A WEBÁRUHÁZ! E-BOOK MELYBŐL MEGTUDHATOD HOGYAN INDÍTHATSZ TELJESEN INGYEN EGY MŰKÖDŐKÉPES WEBÁRUHÁZAT 0 FT BEFEKTETÉSSEL - 0 TECHNIKAI TUDÁSSAL! TE IS SZERETNÉL SAJÁT WEBÁRUHÁZAT? Itt a lehetőség,

Részletesebben

Hogyan segítik a modern információs technológiák a szakszervezetek kommunikációs munkáját? Kovács László VDSZ 2014. Október 15.

Hogyan segítik a modern információs technológiák a szakszervezetek kommunikációs munkáját? Kovács László VDSZ 2014. Október 15. Hogyan segítik a modern információs technológiák a szakszervezetek kommunikációs munkáját? Kovács László VDSZ 2014. Október 15. Kommunikáció - Egyirányú / kétirányú - Belső / külső körnek - Cél szempontjából:

Részletesebben

Most kiderül, mennyire tudsz nagyban gondolkozni.

Most kiderül, mennyire tudsz nagyban gondolkozni. Tárgy: Még én sem gondoltam, hogy ennyire jól működik [SPEC1]! Most kiderül, mennyire tudsz nagyban gondolkozni. Kedves [SPEC1]! Most egy valóban nagyszerű lehetőséggel tudsz megismerkedni. Először, amikor

Részletesebben

Segítünk hogy Segíthessen!

Segítünk hogy Segíthessen! Natur Marketing prospektus szervezetek részére Segítünk hogy Segíthessen! "Ma már pontosan tudjuk, hogy egy megfelelően megszerkesztett, több ezres tömegeket megmozgató marketing kampány, amelyet gyorsan

Részletesebben

NÉHÁNY ÓRÁS MARKETING TERV

NÉHÁNY ÓRÁS MARKETING TERV NÉHÁNY ÓRÁS MARKETING TERV Copyright Odrovics János 2008 www.dmgyar.hu - 0 - MARKETING TERV NÉHÁNY ÓRA ALATT Tudom, hogy meglepő, de a marketing terved alapja a matek. Megmagyarázom... A legfőbb célod

Részletesebben

Stengl Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Stengl Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. Stengl Kereskedelmi és Székhely: 7632 Pécs, Júlia u. 13. IV. em. 13. Tel: 06 30 758 75 16 Fax: 06 72 520 263 Tisztelt leendő Partnerünk! Kérem, engedje meg, hogy röviden bemutassuk cégünket. A Stengl Kereskedelmi

Részletesebben

Boltinfo.eu online cégregiszter

Boltinfo.eu online cégregiszter Boltinfo.eu online cégregiszter [web] www.boltinfo.eu [mail] info@boltinfo.eu Csatlakozzon Ön is! A Boltinfo.eu egy online cégregiszter, ahol cégét hirdetheti termékeivel, térképes, fényképes, videós megjelenéssel,

Részletesebben

Projektmenetrend. Márkaguruk Klubja. Próbáljuk ki közösen a Bonux 3az1-ben mosószereket, és ismerkedjünk meg okos ötletekkel!

Projektmenetrend. Márkaguruk Klubja. Próbáljuk ki közösen a Bonux 3az1-ben mosószereket, és ismerkedjünk meg okos ötletekkel! Projektmenetrend Márkaguruk Klubja Próbáljuk ki közösen a Bonux 3az1-ben mosószereket, és ismerkedjünk meg okos ötletekkel! ÜDVÖZÖLJÜK A PROJEKTBEN! Üdvözöljük közös Bonux projektünkben! Örömmel köszöntjük

Részletesebben

Ahol az 50 év feletti vásárlók megszólíthatók MÉDIAAJÁNLAT 2012. www.anyugdijas.hu

Ahol az 50 év feletti vásárlók megszólíthatók MÉDIAAJÁNLAT 2012. www.anyugdijas.hu Ahol az 50 év feletti vásárlók megszólíthatók MÉDIAAJÁNLAT 2012 www.anyugdijas.hu LÁTOGATÓI STATISZTIKA HAVI BONTÁSBAN 2012-es eredmények 171.623 egyedi látogató 3.038.985 oldalletöltés 17,70 oldal/ látogató

Részletesebben

Remek szemléltetőeszköz a turisztikai szolgáltatások bemutatására: elsődleges információforrásként szolgál a turisták számára a helyi kínálatról

Remek szemléltetőeszköz a turisztikai szolgáltatások bemutatására: elsődleges információforrásként szolgál a turisták számára a helyi kínálatról térképek BUSINESSMAPS by a TURIZMUSBAN A látványos és pontos térképek alapvető kellékei a turisztikai szolgáltatásoknak. Tartalmazzák a látogatók számára elengedhetetlen információkat: látnivalókat, fontos

Részletesebben

Marketing mix. Marketing-orientált árazás 2012.02.25. Értékajánlat

Marketing mix. Marketing-orientált árazás 2012.02.25. Értékajánlat Marketing mix Partnerek Értékajánlat Pozícionálás Márkaépítés Referenciacsoportok Szolgáltató Fogyasztó Termék Árazás Értékesítés Versenytársak Reklám gyüttfogyasztók Árazás Ár Áron egy termék vagy szolgáltatás

Részletesebben

GMAIL online levelezőrendszer használata, levél olvasása, válaszírás, csatolmányok letöltése, küldése, saját levelező lista

GMAIL online levelezőrendszer használata, levél olvasása, válaszírás, csatolmányok letöltése, küldése, saját levelező lista GMAIL online levelezőrendszer használata, levél olvasása, válaszírás, csatolmányok letöltése, küldése, saját levelező lista Az internetet kommunikáció alapszabályai, hangulatjelei, és érzelemkifejező formái

Részletesebben

Használati utasítás.

Használati utasítás. Lotus Notes Naptár Windows telefonra Használati utasítás. Írta: Varga Róbert 1 http://www.robertwpapps.uw.hu Bevezetés: Ezt az alkalmazást a fejlesztő saját használatra írta a teljesség igénye nélkül.

Részletesebben

Koncepció. vezető tréning cégeinek

Koncepció. vezető tréning cégeinek 10 10.. Personal Hungary Szakkiállítás 2013. október 9-10 10.. Koncepció Magyarország vezető tréning cégeinek 10. Personal Hungary Magyarország elsőszámú HR Szakkiállítása 78kiállító és 2.105szaklátogató

Részletesebben

Médiaajánlat Érvényes: 2012. december 7-től visszavonásig. info@magro.hu www.magro.hu

Médiaajánlat Érvényes: 2012. december 7-től visszavonásig. info@magro.hu www.magro.hu Médiaajánlat Érvényes: 2012. december 7-től visszavonásig Miért a Magro.hu? A Magro.hu célzott elérést biztosít az agrárszektor minden gyakorlati szereplőjének megszólításában, minőségi felületen célközönsége:

Részletesebben

Általános médiaajánlat. Egyedi ajánlatkérés: sales@cemp.hu Érvényes 2009. okt. 1-től visszavonásig.

Általános médiaajánlat. Egyedi ajánlatkérés: sales@cemp.hu Érvényes 2009. okt. 1-től visszavonásig. Általános médiaajánlat Bemutatkozás A Bookline Magyarország legnagyobb online áruháza, ahol a több százezer könyv mellett széles a választék CD-kből, DVD-kből, játékokból, műszaki cikkekből és drogériai

Részletesebben