Csapataink eredményei szeptember 7-től 13-ig:

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Csapataink eredményei szeptember 7-től 13-ig:"

Átírás

1 SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van, a bőr tehénből, a tehén pedig füvet eszik, hiányzik az identitás, a végeredmény pedig a futball megcsúfolása. úgyhogy a labdának a füvön a helye!"... van, ami fontosabb a győzelemnél, sokkal emlékezetesebb." Pisa (Olaszország), Carlos Dunga Brazília Xavi - FC Barcelona 3. Más kapus hasonló helyzetben elkezdte volna elrugdosni a labdát, ez azonban most semmi másra nem vezetett volna, csak arra, hogy a Real sarokba szorít minket. Inkább adja el a labdát még egyszer, de tartson ki saját játékstílusunk mellett, és segítsen hátulról építkezni. - Josep Guardiola nyilatkozata a 2011.december 10.-ei El Clásico után (Real Madrid Barcelona 1-3) Tartsd meg a labdát, légy türelmes, gondolkozz gyorsan, és keresd a rést! Csapataink eredményei szeptember 7-től 13-ig: U19( 97/ 98) BLSZ felnőtt II. osztály, 4.forduló óra XI. Kánai út 2-4., Sport11 Sportcentrum - műfüves nagypálya, 2x45 perc, 80 néző Újbuda felnőtt II./Budai FC Tabáni Spartacus U19 vegyes Pestszentimre SK 4-5 (3-1) G: Németh (3), Molnár Horváth Surnyák, Menyhárt, Gallwitz, Solt Lukász, Farkas, Németh Barabási, Molnár, Turi Cs: Földi, Zana, Gulyás, Kovács Mérkőzéselemzés: Az előző heti vereségen igyekeztünk volna javítani, de a mérkőzést, sajnos, most sem sikerült eredményesen teljesíteni. A múlt héten lejátszott, Nagytétény elleni találkozóból sok tanulságot levontunk, és a mérkőzés előtt, illetve a szünetben is megbeszéltük azokat a védekezési dolgokat, melyeket a Pestszentimre ellen meg kell oldani. Az egész játék teljesen jól alakult az 56. percig, amikor vendégeink 3-2-re felzárkóztak, és visszajöttek a meccsbe. E bekapott gólra még sikerült válaszolnunk. és úgy tűnt a mérkőzés meg van, de az ellenfelünk kontráira, előre rúgott labdáira a csapatunk ismét rosszul reagált, hiszen elől nem támadtuk meg a labdás játékost, hátul pedig rosszul helyezkedtünk a felívelt labdára, így ellenfelünk összes kontrája életveszélyes volt. A tényekhez persze hozzátartozik, hogy mind 2-0-s, 3-1-s, illetve 4-2-s vezetésnél meg voltak a labdáink a mérkőzés lezáráshoz, de az ordítóan nagy ziccereket nem sikerült megértékesíteni, így a vérszemet kapó ellenfelünk a gólok hatására felénk tudott emelkedni, és megnyerte a már elveszített bajnokit. Összegzés: A védekezést rendbe kell tenni, mert ebben az osztályban nagyon sokan a gyors, védelem vonala mögé történő indításokkal próbálkoznak, aminek a mi szempontunkból két kimenete lehetséges: ha megoldjuk a felívelt labdák hatástalanítását, akkor 15 meccsből 10-et tuti megnyerünk, ha viszont nem, akkor nagyon nehéz ősz elé nézünk.

2 BLSZ FELNŐTT BAJNOKSÁG II. osztály A bajnokság állása az 5. forduló után Csapat neve: Mérk. Győz. Dönt. Ver. Lőtt gól Kapott gól Pont 1. Nagytétény SE RTK-Vasló Hidegkúti SC II. Kerületi UFC Kelen SC Pestszentimrei SK Újbuda Kft. II. Budai FC Rákosszentmihályi SC Csep-Gól FC Közterület SC SZAC KSE Budatétényi SE Csillaghegyi MTE Pénzügyőr SE II BVSC-Zugló Szabadkikötő SE Edző: Helm Tamás U19( 97/ 98) MLSZ II. osztály Közép A. csoport, 4.forduló óra Tatabánya, Ságvári E.u.9., Grosics Gyula Sporttelep - műfüves nagypálya, 2x45 perc, 80 néző TASK Tatabánya Budai FC-Tabáni Spartacus 3-4 (1-2) G: Székely (3), Jakab Gólpassz: Székely, Lukász, Zana, Molnár Sóvári (5) Surnyák (5), Molnár V. (5), Siklósi (5), Gallwitz (6) Lukász (8), Székely (9), Zana (8) Pfeiffer (7), Molnár L. (7), Jakab (7-2=5) Cs: Horváth (-), Simon (6), Bíró (-), Dobler (-) Mérkőzéselemzés: A két évvel ezelőtti 10-1-es vereségre a csapatból még sokan emlékeztek, így különösebb külső motivációt nem kellett adni a fiúknak a mérkőzéssel kapcsolatban, bár tisztában voltunk vele, hogy a visszavágáshoz minden tudásunkra szükségünk lesz. Az első 20 percben ellenfelünk teljesen uralta a mérkőzést, bár az első öt percben két 100%-os ziccert hagytunk ki, mégis a hazaiak veszélyesebben, gólra törőbben játszottak, aminek a 22. percben meg is lett az eredménye, hiszen egy szép átlövéssel a tatbányaiak megszerezték a vezetést. Fiainkat a gól se negatív, se pozitív irányba nem mozdította el, ezért nem változott a játékképe, az ellenfél dominált, mi pedig próbáltuk megtalálni azt a tempót, ahol játékunkat érvényre jutathatjuk. Szerencsére, az első félidő hajrájában fokozatosan átvettük az irányítást, majd az utolsó 5 percben, gyönyörűbbnél gyönyörűbb támadások végén, megfordítottuk a mérkőzés eredményét. A szünetben átbeszéltünk mindent, de mégis a beragadtunk a kezdésnél, amit a lelkesen kezdő, győzni akaró hazaiak ki is használtak, a 47.percben újra döntetlen volt az állás. Sajnos, a gólt követő percben kakaskodásért a játékvezető kiállította a Jakab Mátét, ami a gól hatására még jobban motiválttá váló ellenféllel szemben, igencsak megnehezítette a helyzetünket. A játékosaim ebben a kritikus szituációban megmutatták, hogy akarattal, egymásért való küzdéssel, valamint koncentrált, fegyelmezett játékkal, hogy lehet úrrá lenni egy ilyen mérkőzésen. Fiaink csodálatos játékkal, először, Zana-Székely összjátékból, visszavették a vezetést (3-2), majd a tatabányaiak 2 perc leforgása alatt újra egyenlítettek, végül, már azonos létszámnál, ismét Székely villant, aki Molnár beadását fejelte be a kapuba. A hajrában még mindent egy lapra feltéve rohamoztak a hazaiak, de védelmünk már ekkor stabilan állta a támadásokat.

3 Összegzés: Óriási győzelmet aratott csapatunk a Tatabánya otthonában, ahol egy kimondottan jó, erős gárdát sikerült felülmúlni. A mentális tartás, és az egymásért való küzdelem igazi példáját láthatták azok, aki kint voltak a mérkőzésen, és méltán mondhatják ők is azt, hogy megérdemelten hoztuk el a három pontot a csütörtöki idegenbeli bajnoki mérkőzésünkről. Gratulálok! MLSZ IFJÚSÁGI BAJNOKSÁG U-19 II.oszt. Közép A. csoport A bajnokság állása a 4. forduló után Csapat neve: Mérk. Győz. Dönt. Ver. Lőtt gól Kapott gól Pont 1. Airnergy FC Budaörsi SC Budai FC-Tabáni Spartacus III.Kerületi TVE Goldball 94 FC SE Balassagyarmat PF UPSE Szolnoki MÁV UP. FC REAC SI SE Kelen SC Mészöly Focisuli SE Ferihegy Vecsés Szent István SE-OTP Bank TASK Tatabánya SZAC KSE Soroksár SC Edző: Helm Tamás U17( 99/ 00) MLSZ II. osztály Közép A. csoport, 4.forduló óra Tatabánya, Ságvári E.u.9., Grosics Gyula Sporttelep - műfüves nagypálya, 2x45 perc, 60 néző TASK Tatabánya Budai FC-Tabáni Spartacus 3-1 (1-0) G: Cséka (2), Molnár 2, Szabó Orczy (-) - Simon (5), Somogyi (5), Kulcsár (5), Radnó (5) - Dobler (6), Barta (6), Bíró (6) Kálló (6), Molnár (5), Cséka (5) Cs.: Prizzia (5), Hutter (5), Jobbágy (6), Szabó S. (5), Gallwitz (5) Otthagyott 3 pont. Ragyogó futball időben rendezték meg vasárnap déli kor a TASK-Tabán U17-es mérkőzését. Az idillikus képet minimálisan árnyékolta az erős szél, azonban ennek nem lett döntő jelentősége a mérkőzés alakulásában. Rangadó volt ez a javából, annak minden apró részletével. Az ellenfél az első pillanattól kezdve kezébe ragadta az irányítást, és már a harmadik percben be is találtak a kapunkba. A csapat határozatlansága, és tompasága már a bemelegítésnél feltűnt a játékosoknak is, akik mondogatták is egymásnak, azonban sem ők, egymást sem én nem tudtam felrázni őket. Mire kezdett volna kiegyenesedni a csapat, és a játék irányítását teljesen átvettük volna, sajnos Orczy Kristóf kapusunkat rosszullét miatt le kellett cserélni. Ezúton is remélem minden rendben van vele. Ez ismét megzavarta a fejeket, és nem jött össze a koncentrált támadás befejezés, magyarul minden kimaradt. Magyarázkodásnak tűnhet, de inkább tanulságként írom le, hogy a játékvezető 75 percig partner volt abban, hogy a pálya középső harmadában taktikai szabálytalanságokkal megállítsák a felgyorsulni készülő középpályás játékunkat. Már pedig azokon a meccseken, amelyeken nem tudjuk a középpályán gyorsítani a játékot, eddig mindig kikaptunk. Remélem, tanulunk ebből a dologból és ez volt az utolsó, hogy az ilyen felfogásban játszó csapatok ellen ne tudjunk eredményesen játszani. A második félidőben minden esélyünk megvolt arra, hogy 2-0 után ne csak kiegyenlítsünk, hanem meg is fordítsuk a mérkőzést, azonban a helyzetek egy kivételével kimaradtak. Az ellenfél minden eszközt felhasznált a játék tördelésére, az idő húzására, és ebben is partnerre leltek a játékvezetőkben, még azzal a színjátékkal együtt is, hogy az ellenfél edzőjét elküldték a kispadtól.

4 Azonban a játék nem tudott folyamatos lenni, nem tudtuk az ellenfelünket tartósan nyomás alá helyezni. Öt tatabányai játékos kapott görcsöt a második játékrészben, és mindegyiküket a pályán ápolták percekig. A négy perces hosszabbításból kettő azzal ment el, hogy az egyiküket a pályán ápolták, majd társai levitték a pályáról. Tanulságul: Igazi rangadó volt ez a javából, annak minden egyes apró részletével. Meg kell tanulni gyorsabban játszani az agresszív, szabálytalankodó, játékot tördelő ellenfelek ellen is. Meg kell tanulni függetlenítenie magát a játékosoknak a játékot körülvevő környezeti hatásoktól (játékvezetői ítéletek, ellenfél játékosai, ellenfél edzői, szurkolók beszólásai, stb.). Meg kell tanulni higgadtnak maradni sorsdöntő helyzetekben, és jó döntéseket hozva jó megoldásokat végrehajtani (ezen a meccsen a gólhelyzetek gólra váltása, az utolsó passzok pontossága esetén sima győzelemmel jöhettünk volna haza). Meg kell tanulni egymásért játszani, és ha kell, akkor összeszorított fogakkal hajtani az utolsó pillanatig. Mindamellett ezen a meccsen is dominálni tudott a csapat akkor, amikor a földön gyorsan járatta a labdát, sokszor tudott az ellenfél védelmi vonala mögé kerülni és gólhelyzetet kialakítani. A jó részeket tovább fogjuk erősíteni, a hibákat kijavítjuk és ezt már a MLSZ IFJÚSÁGI BAJNOKSÁG U-17 II.oszt. Közép A. csoport A bajnokság állása a 4. forduló után Csapat neve: Mérk. Győz. Dönt. Ver. Lőtt gól Kapott gól Pont 1. Szolnoki MÁV UP. FC Airnergy FC TASK Tatabánya REAC SI SE Budai FC-Tabáni Spartacus Ferihegy Vecsés SZAC KSE Soroksár SC Goldball 94 FC SE Kelen SC Budaörsi SC Szent István SE-OTP Bank Balassagyarmat PF UPSE III.Kerületi TVE Mészöly Focisuli SE Edző: Kun István U16/15( 00/ 01) BLSZ U16 1.csoport, 3. forduló óra XVI. Bátony u , Ikarus BSE Sporttelep, műfüves nagypálya, 2x45 perc, 30 néző Ikarus BSE - Budai FC- Tabáni Spartacus 2-5 (0-3) G: Usakov (2), Szabó (2), Ullrich Verseghi-Nagy (7) Kamarás (8), Zalaváry (6), Ullrich (8), Boksay (8) - Bebők (6), Gallwitz (7) Usakov (7), Kovács (5), Moldován (6) Szabó (8) Cs: Kolláth (-), Mészáros (7) Mérkőzéselemzés: Az idei első tétmérkőzésünket játszottuk az Ikarus csapata ellen, egy kiváló pályán, nagyon jó körülmények között. Sajnos az összeállításnál adódtak gondjaim, kit melyik pozícióban lenne érdemes játszatni, de utólag úgy látom, jól döntöttem. A mérkőzés úgy indult, ahogy elvártam a csapattól, domináltunk, mi birtokoltuk a labdát, törekedtünk a gyors támadó játékra. Ellenfelünk már az elején nagyon feltolta a védővonalát, így váltanunk kellett, gyors embereket tettünk előre, és próbáltunk nyomást gyakorolni a védőikre, területre belőtt labdákkal.

5 A csapat ebből jelesre vizsgázott, nagy zavart okoztunk a védőiknek, amiből gólokat tudtunk szerezni. 2-0-ás előnynél megnyugodtunk, talán egy kicsit túlságosan is, ellenfelünk egyre inkább kezdte átvenni az irányítást, de némileg váratlanul ekkor született a harmadik gólunk, ami kicsit megtörte őket. A második félidőt jól kezdtük, hamar gólt rúgtunk. Velem együtt a csapat elhitte, hogy innentől sima győzelem lesz, és a pályán ez meg is mutatkozott. A párharcokban kezdtünk alul maradni, pontatlan labdák, kevés mozgás jellemezte ekkor a csapat játékát. Nem is kellett sokáig várni az ellenfél szépítő góljaira, ami után már teljesen fölényben (főképp lélektanilag) játszottak. Itt érezhető volt a nyomás, de egy jókor lőtt gólunk eloszlatta azokat a gondolatokat benne, és szerencsére ellenfelünkben is, ami izgalmakhoz vezethetett volna. A mérkőzés végén még adódtak lehetőségeink, de az eredmény nem változott. Összegzés: Ez volt az első bajnoki mérkőzés, így önmagában elégedett lehetek. A három pont, és az öt rúgott gól mindenképp pozitívum, ám akadtak a mérkőzésnek olyan periódusai, amikor nem azt csináltuk, amit megbeszéltünk. Úgy gondolom, mostanra az edzésen is kemény munka folyik, a sérültek felépültek, így még könnyebben tudok majd szerkezetileg módosítani a csapaton, ami további jó szerepléshez vezethet. A mérkőzésen kiemelkedőt nyújtott Kamarás Igor, aki ezen a poszton szinte sosem játszott még. Teljesítményéhez, és a csapatéhoz is egyaránt gratulálok! Edző: Zöld Péter U15( 01) MLSZ II. osztály Közép A. csoport, 4.forduló óra XI. Kánai út 2-4., Sport11 Sportcentrum - műfüves nagypálya, 2x45 perc, 50 néző Budai FC-Tabáni Spartacus - UTE 2-2 (0-1) G: Abaházi, Légrádi Farkas (-) Győrfi (6), Légrádi (6), Soóky (6), Dévai (7) - Riesz (7), Veress (6), Ilyés (6) Boros (6), Bátor (6), Dudás (6) Cs: Abaházi (6), Kajzinger (7), Baráth (6), Szaniszló (-) Ellenfelünk az UTE csapata volt. Jelenlegi csapatukban 7 játékos szerepelt tavaly a U14-es kiemelt, I osztályú bajnokságban. A mérkőzést nagy részben uralta a csapat. A gondolkodásmód a pályán megfelelt a klub elvárasainak. A két gól ellenére nem esett vissza a játékunk, hanem ugyanazt a szintet hoztuk az egész mérkőzés folyamán. Az első gól egy kétes szituációból született, ahol más véleményen voltunk a játékvezetővel. Az első játékrészben voltak lehetőségeink, de sajnos nem tudtuk gólra váltani. A második játékrészben is mi diktáltuk a tempót, de egy pontrúgást követően ellenfeünk növelte az előnyét. Ezek után, amit tapasztaltam a pályán büszkeséggel töltött el. A csapat egymásért, és a közös célokért EGYÜTT kezdett harcolni. Sok helyzetünk volt. A végén egy szöglet után sikerült gólt szerezni, és a hosszabbításban egy jogos büntetőből pontot szerezni. Összességében egy jó iramú mérkőzést játszottunk. A hit az utolsó percig megvolt, hogy pontot, pontokat szerzünk. Az a mentális bázis és egység, ami a csapatot jellemezte ezen a mérkőzésen, sok nehézségen fog átsegíteni minket. Ez a közös céljaink felé vezető út egyik alapköve. Kevés csapat tud higgadt maradni, mikor a pályán, és pályán kívül az indulatok magasabbak a megszokottnál. 0-2-ről kevés csapat tud felállni a vége előtt 5 perccel. Gratulálok!!!

6 MLSZ SERDÜLŐ BAJNOKSÁG U-15 II.oszt. Közép A. csoport A bajnokság állása a 4. forduló után Csapat neve: Mérk. Győz. Dönt. Ver. Lőtt gól Kapott gól Pont 1. ESMTK-CSHC 94 SE UTE Siófoki Bányász SE Budai FC-Tabáni Spartacus Monori SE Goldball 94 FC SE Testvériség SE Vác Város LSE Szolnoki MÁV UP. FC Gloriett SE REAC SI SE TASK Tatabánya Gyöngyös AK Grund 1986 FC Mészöly Focisuli SE Edző: Helm András U14( 02) MLSZ II. osztály Közép A. csoport, 4.forduló óra XI. Kánai út 2-4., Sport11 Sportcentrum - műfüves nagypálya, 2x45 perc, 50 néző Budai FC-Tabáni Spartacus UTE 1-2 (0-1) G: Kubitsch Borbíró (6) Szél (5), Rosdy (6), Polgárdi (5), Knódel (5) - Hatvany (5), Jónás (5), Horváth (5) Jancsó (5), Kubitsch (7), Varga (5) Cs: Simon (-), Kádár (-), Pap A bajnokság második haza mérkőzésén az Újpest csapatát fogadtuk, amelyen nem sikerült itthon tartanunk a három pontot, de még egyet sem. A mérkőzés első félidejében az Újpestnek sikerült gólt rúgnia, amihez úgy gondolom mi is segítettük őket, rossz ütemben történő kilépés a védelemből, majd nem tudtunk labdát szerezni. A kapott gól ellenére elég kiegyenlített volt az első félidő, az UTE csapata nagyon ránk jött, egészen feltolta a védekezését. A második félidőben már nagyobb arányban mi birtokoltuk a labdát, tudtuk a saját játékunkat is játszani. A támadásainkat, nem tudtuk góllal befejezni. Többször is voltak hatalmas ziccerek, volt olyan, amikor egy támadásból akár három gól is születhetett volna, de csak a kapusba tudtuk rúgni a labdát. És persze milyen a sport, több kihagyott helyzet után az utolsó percben az ellenfélnek sikerült megtalálni a rést a védelmünk között és egy nagyon jól eltalált lövésből gólt rúgni. Összegzés: Ha berúgjuk a helyzeteinket akár 3-4 gólos különbséggel simán hozzuk a mérkőzést a második félidei játékunkkal és teljesítményünkkel, akkor ez az utolsó kapott gól kevésbé lenne érdekes, de mivel pontatlanok voltak a befejezéseink, így döntő momentum volt ez a kapott gól.

7 MLSZ SERDÜLŐ BAJNOKSÁG U-14 II.oszt. Közép A. csoport A bajnokság állása a 4. forduló után Csapat neve: Mérk. Győz. Dönt. Ver. Lőtt gól Kapott gól Pont 1. UTE Vác Város LSE Szolnoki MÁV UP. FC REAC SI SE ESMTK-CSHC 94 SE Grund 1986 FC Testvériség SE Gloriett SE Siófoki Bányász SE Budai FC-Tabáni Spartacus Monori SE TASK Tatabánya Mészöly Focisuli SE Goldball 94 FC SE Gyöngyös AK Edző: Miták Pál U13( 03) OTP-MOL Bozsik Gyermektorna Program U13/8. csoport, 1. őszi játéknap óra I. Czakó u füves ½ pálya, 5x2 m-es kapuk, 8+1 fő; 1x20 perc, 80 néző A tornán részt vevő keret: Bodor Márton Árpád Mátyás, Bodor Mátyás, Markovits Márton, Szűrös Máté, Zalaváry Dániel, Novák Milán, Gáldi András, Kerényi Gergely, Péli Iván Mérkőzések: Budai FC-Tabáni Spartacus Budafoki LC. 1-3 G: Markovits Márton Budai FC-Tabáni Spartacus FC Budapest 1-1 G: Szűrös Máté Budai FC-Tabáni Spartacus RTK 1:3 G: Gáldi András A torna mérkőzései összesítve: Összegzés: Az ősz első Bozsik tornáját, hazai környezetben, a Czakó utcában játszottuk le. A tornán 3 mérkőzést játszottunk. Mindhárom mérkőzés nagyon izgalmas volt, mindkét kapu folyamatosan veszélyben volt a mérkőzések során. Az első meccsen nem volt szerencsénk, rengeteg helyzetet hagytunk ki, emellett elkerülhető gólokat kaptunk. Ezen a mérkőzésen ki kell emelni Markovits Márton gyönyörű távoli gólját. A második meccsen már sokkal jobban koncentráltak a fiúk, Szűrös Máté okos szabadrúgásával szereztük meg a vezetést, de nem sikerült sokáig élveznünk az előnyünket, hamar egyenlített az ellenfél. A harmadik mérkőzésen egy erős ellenfél ellen derekasan küzdöttek a fiúk, de itt már látszottak a fáradtság jelei. Összességében jó teljesítményt nyújtottunk, de mind támadásban és védekezésben is sokat kell még fejlődnünk. Tovább dolgozunk az edzéseken, hogy a következő tornákon jobban szerepeljünk. Hajrá Tabán A tornán oklevelet kapott Markovits Márton. Gratulálunk! Edző: Kukorelli András

8 U13/12( 03/ 04) OTP-MOL Bozsik Gyermektorna Program U13/12. csoport, 1. őszi játéknap óra I. Czakó u füves ½ pálya, 5x2 m-es kapuk, 8+1 fő; 1x18 perc, 80 néző A tornán részt vevő keret: Vince B., Árpád Mátyás, Thorpe Jakab, Markovits Márton, Szűrös Máté, Zalaváry Dániel, Novák Milán, Gáldi András, Tüske Bernát Mérkőzések: Budai FC-Tabáni Spartacus III. Levegő-Energia HFC 0-2 Budai FC-Tabáni Spartacus III. Pestszentimrei SK 0-2 Budai FC-Tabáni Spartacus III. Királymajor DSE 2-7 G: öngól, Gáldi András A torna mérkőzései összesítve: Összegzés: Az ősz első Bozsik tornáját, hazai környezetben, a Czakó utcában játszottuk le. A tornán 3 mérkőzésünk volt, és sajnos a sok hiányzó miatt csere nélkül szerepelt a csapat, ezért külön dicséret illeti meg őket, mert mindegyik mérkőzést végighajtották. A mérkőzéseken főleg a védekezésé volt a főszerep, az ellenfeleink rendre beszorítottak minket a kapunk elé. A kapott góljaink jelentős része elkerülhető lett volna, ezeket mind egyéni hibákból, labdaeladásokból vagy pontatlanságból kaptuk. Az utolsó mérkőzésre nagyon elfáradt a csapat, meg is látszott a kapott gólok számán, hogy már nem tudnak annyira koncentrálni a srácok, mint az elején, de a küzdeni tudásukat dicséret illeti, mivel ezen a mérkőzésen szereztük meg az első góljainkat. Amit kiemelnék a tornáról, hogy a csapatunk tagjai mindent megtettek a jó játékért és a jó szereplésért, kitartóan játszották végig az összes mérkőzést. Tovább dolgozunk az edzéseken, hogy a következő tornákon jobban szerepeljünk. Hajrá Tabán A tornán oklevelet kapott Thorpe Jakab. Gratulálunk! Edző: Kukorelli András U12( 04) OTP-MOL Bozsik Gyermektorna Program U13/12. csoport, 1. őszi játéknap óra I. Czakó u füves ½ pálya, 5x2 m-es kapuk, 8+1 fő; 1x18 perc, 80 néző A tornán részt vevő keret: Tóth B., Molnár Cs., Halász G., Tüske B., Gáldi A., Vincze D., Bajáki B., Melczer Z., Váradi Zs. Mérkőzések: Pestszentimrei SK- Budai FC-Tabáni Spartacus II. 0-0 Királymajor DSE- Budai FC-Tabáni Spartacus II. 7-0 Airnergy FC - Budai FC-Tabáni Spartacus II. 1-0 A torna mérkőzései összesítve:

9 Összegzés: Az ősz első Bozsik tornáján jól kezdtünk, de az első mérkőzésen sajnos csak egy 0-0-ás eredményt sikerült elérnünk, pedig volt lehetőségünk gólokat rúgni. A második és harmadik mérkőzésen az ellenfelek testi, fizikai adottságai sokkal jobbak, előnyösebbek voltak, amivel ügyesen éltek is, de nem gond, mert a gyerekeknek ahhoz is hozzá kell szokniuk, hogy erősebb, gyorsabb ellenféllel szemben, is próbálnak játszani. A fizikai tulajdonságok változnak, az életkor előrehaladtával, ezért fontosabb a játékban mutatott teljesítmény, de a mérkőzéseken nagyon sok technikai hibával, és rossz helyezkedéssel játszottunk. Van még bőven mit gyakorolnunk, tanulnunk. A játékban történő belépést kevésbé tettük meg, ami miatt a létszámfölény, kisjáték nehezen tud kialakulni. A kombinatív, kisjátékot még kevésbé tudjuk, aminek oka a technikai hibák magas száma miatt is van. A csapatból Tóth Balázst emelném ki, remek védéseiért, amivel sokat segített a csapatnak! A tornán oklevelet kapott: Bajáki Botond agresszív, és kemény védőmunkájáért. Gratulálunk! Edző: Miták Pál U11( 05) OTP-MOL Bozsik Gyermektorna Program U11/5. csoport, 1. őszi játéknap óra XXI. Béke tér1., Csepel SC Sporttelep füves ½ pálya, 6+1 fő, 5x2m-es kapuk,1x20 perc, 50 néző A szezon első Bozsik tornáját ismét Csepelen játszottuk, de az eddigiektől eltérően új helyszínen. Budai FC-Tabáni Spartacus kerete: Musza Gellért, Kovács Máté, Medgyessy Mátyás, Szabó Domonkos, Szabó Benedek, Szabó András, Kubitsch Kristóf Mérkőzések: Csepel FC - Budai FC-Tabáni Spartacus 3-2 G: Kovács, Medgyessy Budai FC-Tabáni Spartacus - UTE 0-8 Budai FC-Tabáni Spartacus - Ikarus BSE I. 0-3 Budai FC-Tabáni Spartacus - Kelen SC 1-3 G: Kovács A torna mérkőzései összesítve: Erről a tornáról sajnos nem nagyon lehet értékelhető gondolatokat írni, hiszen eleve vesztes pozícióból indultunk (nem az eredményekre gondolok). A fő gond a létszámmal volt, darabra ugyan megvoltunk csere nélkül, de mint tudjuk az amúgy sem kellemes, nemhogy úgy, hogy a gyerekek fele (főként az U10-es korosztály) délelőtt már végig játszott egy tornát. Így hát sajnos, az első meccs kivételével csak szenvedtünk a pályán. A csepeli csapat ellen még bírtuk erővel, voltak szép egyéni megmozdulások, szerelések és kialakult némi játék is. A további találkozókon fokozatosan őrlődött föl a csapat, így egyre több gól esett. A végére már lépni alig bírtak szegények.

10 Összegzés: Amint lesz megfelelő létszám, úgy lehet értékelhető teljesítménye a csapatnak, addig sajnos a pofozó gép szerepe jut nekünk. Az ellenfeleink egyébként nem jobb csapatok nálunk, teljes kerettel, és friss emberekkel jó mérkőzéseket tudunk velük játszani. Köszönet jár az egész csapatnak akik jelen voltak, hogy ilyen körülmények között is próbáltak helyt állni és a lehető legjobb eredményt kialakítani. Edző: Zöld Péter U10( 06) OTP-MOL Bozsik Gyermektorna Program U11/7. csoport, 1. őszi játéknap óra XVIII., Nagyszalonta u füves ½ pálya, 5x2 m-es kapuk, 6+1 fő; 1x18 perc, 50 néző A tornán részt vevő keret: Daróczi Ádám, Hanzmann Gergely, Kubitsch Kristóf, Németh Tamás, Szabó András Bernát, Szabó Benedek, Váradi- Szabó Benedek Mérkőzések: Budai FC-Tabáni Spartacus Városgazda U.A. I. 2-5 G: Szabó András Bernát, Németh Tamás Budai FC-Tabáni Spartacus II. Kerület UFC 1-3 G: Kubitsch Kristóf Budai FC-Tabáni Spartacus RTK 0-4 Budai FC-Tabáni Spartacus Városgazda U.A. II. 5-0 G: Szabó András Bernát (2), Németh Tamás, Kubitsch Kristóf, Szabó Benedek A torna mérkőzései összesítve: Összegzés: Az ősz első OTP Bank Bozsik tornáját vasárnap kora reggel, remek időjárási viszonyok között rendezték meg. A torna lebonyolítása nem lett elnyújtva, a mérkőzések között alig volt pár perc pihenőidő, szinte 2-3 perc után már kezdődött is a következő mérkőzés. Négy mérkőzést játszottunk a csoportunkban. Látszott a fiúkon, hogy ez az első tornájuk, az első mérkőzéseken nagyon megilletődötten játszottak, de szerencsére ez a bátortalanság hamar eltűnt, már az első meccsen (az egyik legerősebb csapat ellen) is bátran küzdöttek és ennek meg is lett az eredménye két remek gól formájában. Sajnos a következő két mérkőzésen nem volt szerencsénk a kapuk előtt, sok ziccert hibáztunk, hátul pedig több olyan gólt kaptunk, ami elkerülhető lett volna, ezeket a mi hibánkból, eladott labdából, vagy pontatlanságból kaptuk. Az utolsó mérkőzésen már felszabadultan játszottak a fiúk. Ezen a mérkőzésen tudtunk egyértelműen fölényesebben játszani, hátulról magabiztosabban kihoztuk a labdát, és a játék tempója, ritmusa sokkal gyorsabb volt. A csapatjátékban is több jó megoldást láthattunk, főleg a szélén felfutó gyors labdakihozatalokkal tudtunk az ellenfél mögé kerülni. A látottak alapján ezen a napon a teljesítményünkkel és az eredményességünkkel elégedettek lehettünk. Ki kell emelni, hogy a négy mérkőzést csere nélkül játszottuk végig, ezért külön dicséret jár a fiúknak. De ez csak az első torna volt, rengeteg munka vár még a srácokra. Hajrá Tabán! A tornán oklevelet kapott Hanzmann Gergely a remek védései miatt. Gratulálunk! Edző: Kukorelli András

Csapataink eredményei január 11-től 17-ig:

Csapataink eredményei január 11-től 17-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

Csapataink eredményei január 18-tól 24-ig:

Csapataink eredményei január 18-tól 24-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

Csapataink eredményei szeptember 21-től 27-ig:

Csapataink eredményei szeptember 21-től 27-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

Csapataink eredményei január 16-tól 22-ig:

Csapataink eredményei január 16-tól 22-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

Csapataink eredményei november 16-tól 22-ig:

Csapataink eredményei november 16-tól 22-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

Csapataink eredményei Idényzáró, június 16.:

Csapataink eredményei Idényzáró, június 16.: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

Csapataink eredményei február 1-től 7-ig:

Csapataink eredményei február 1-től 7-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

Csapataink eredményei november 3-tól 9-ig:

Csapataink eredményei november 3-tól 9-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

Csapataink eredményei április 25-től május 1-ig:

Csapataink eredményei április 25-től május 1-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

Csapataink eredményei november 9-től 15-ig:

Csapataink eredményei november 9-től 15-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

Csapataink eredményei február 26-tól március 4-ig:

Csapataink eredményei február 26-tól március 4-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

Csapataink eredményei május 2-től 8-ig:

Csapataink eredményei május 2-től 8-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

Csapataink eredményei március 21-től 27-ig:

Csapataink eredményei március 21-től 27-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

Csapataink eredményei január 30-tól február 5-ig:

Csapataink eredményei január 30-tól február 5-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

Csapataink eredményei - 2015. november 30-tól december 6-ig:

Csapataink eredményei - 2015. november 30-tól december 6-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

Csapataink eredményei - 2014. október 13-tól 19-ig:

Csapataink eredményei - 2014. október 13-tól 19-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

Csapataink eredményei április 14-től 20-ig:

Csapataink eredményei április 14-től 20-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

Csapataink eredményei február 2-től 8-ig:

Csapataink eredményei február 2-től 8-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

Csapataink eredményei november 17-től 23-ig:

Csapataink eredményei november 17-től 23-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

Csapataink eredményei - 2015. január 19-től 25-ig:

Csapataink eredményei - 2015. január 19-től 25-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

Csapataink eredményei április 4-től 10-ig:

Csapataink eredményei április 4-től 10-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

Csapataink eredményei június 2-től 8-ig:

Csapataink eredményei június 2-től 8-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

Csapataink eredményei április 21-től 27-ig:

Csapataink eredményei április 21-től 27-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

Csapataink eredményei április 11-től 17-ig:

Csapataink eredményei április 11-től 17-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

Csapataink eredményei február 13-tól 19-ig:

Csapataink eredményei február 13-tól 19-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

Csapataink eredményei augusztus 8-tól 14-ig:

Csapataink eredményei augusztus 8-tól 14-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

Csapataink eredményei október 24-től 30-ig:

Csapataink eredményei október 24-től 30-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

Csapataink eredményei október 20-tól 26-ig:

Csapataink eredményei október 20-tól 26-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

Csapataink eredményei február 9-től 15-ig:

Csapataink eredményei február 9-től 15-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

Budapesti Igazgatóság

Budapesti Igazgatóság MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG Budapesti Igazgatóság Tel.: +36-1-318-13-38 Fax.: +36-1-266-02-35 E-mail: budapest@mlsz.hu Web: www.blsz.hu Bankszámla szám: 11707024-20480710-00000000 Cím: H-1053 Budapest,

Részletesebben

Csapataink eredményei március 14-től 20-ig:

Csapataink eredményei március 14-től 20-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

Csapataink eredményei - 2015. június 1-től 7-ig:

Csapataink eredményei - 2015. június 1-től 7-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

Csapataink eredményei november 28-tól december 4-ig:

Csapataink eredményei november 28-tól december 4-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

Csapataink eredményei január 26-tól február 1-ig:

Csapataink eredményei január 26-tól február 1-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

Budapesti Igazgatóság

Budapesti Igazgatóság MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG Budapesti Igazgatóság Tel.: +36-1-318-13-38 Fax.: +36-1-266-02-35 E-mail: budapest@mlsz.hu Web: www.blsz.hu Bankszámla szám: 11707024-20480710-00000000 Cím: H-1053 Budapest,

Részletesebben

Budapesti Igazgatóság

Budapesti Igazgatóság MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG i Igazgatóság Tel.: +36-1-318-13-38 Fax.: +36-1-266-02-35 E-mail: budapest@mlsz.hu Web: www.blsz.hu Bankszámla szám: 11707024-20480710-00000000 Cím: H-1053, Curia utca 3. Levelezési

Részletesebben

Csapataink eredményei március 2-től 8-ig:

Csapataink eredményei március 2-től 8-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

Budapesti Igazgatóság

Budapesti Igazgatóság MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG Budapesti Igazgatóság Tel.: +36-1-318-13-38 Fax.: +36-1-266-02-35 E-mail: budapest@mlsz.hu Web: www.blsz.hu Bankszámla szám: 11707024-20480710-00000000 Cím: H-1053 Budapest,

Részletesebben

Budapesti Igazgatóság

Budapesti Igazgatóság MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG Budapesti Igazgatóság Tel.: +36-1-318-13-38 Fax.: +36-1-266-02-35 E-mail: budapest@mlsz.hu Web: www.blsz.hu Bankszámla szám: 11707024-20480710-00000000 Cím: H-1053 Budapest,

Részletesebben

Csapataink eredményei május 25-től 31-ig:

Csapataink eredményei május 25-től 31-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

Csapataink eredményei február 12-től 18-ig:

Csapataink eredményei február 12-től 18-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

Csapataink eredményei október 6-tól 12-ig:

Csapataink eredményei október 6-tól 12-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

Csapataink eredményei november 10-től 16-ig:

Csapataink eredményei november 10-től 16-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

Csapataink eredményei szeptember 12-től 18-ig:

Csapataink eredményei szeptember 12-től 18-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

Budapesti Igazgatóság

Budapesti Igazgatóság MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG Budapesti Igazgatóság Tel.: +36-1-318-13-38 Fax.: +36-1-266-02-35 E-mail: budapest@mlsz.hu Web: www.blsz.hu Bankszámla szám: 11707024-20480710-00000000 Cím: H-1053 Budapest,

Részletesebben

Csapataink eredményei április 28-tól május 4-ig:

Csapataink eredményei április 28-tól május 4-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

Budapesti Igazgatóság

Budapesti Igazgatóság MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG Budapesti Igazgatóság Tel.: +36-1-318-13-38 Fax.: +36-1-266-02-35 E-mail: budapest@mlsz.hu Web: www.blsz.hu Bankszámla szám: 11707024-20480710-00000000 Cím: H-1053 Budapest,

Részletesebben

Az U11-es csapat nyerte Kaposváron a "Tavaszi Kupát"

Az U11-es csapat nyerte Kaposváron a Tavaszi Kupát Az U11-es csapat nyerte Kaposváron a "Tavaszi Kupát" U9 1 / 8 Helyszín: Paks Dátum: 2014.05.08. Értékelés: ASE BAJA 4 : 12 A mérkőzés előtti cél az volt, hogy mindenki játéklehetőséghez jusson, többet-kevesebbet

Részletesebben

Csapataink eredményei november 14-től 20-ig:

Csapataink eredményei november 14-től 20-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

Csapataink eredményei február 16-től 22-ig:

Csapataink eredményei február 16-től 22-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

Csapataink eredményei augusztus 27-től szeptember 2-ig:

Csapataink eredményei augusztus 27-től szeptember 2-ig: www.budaifc.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van, a bőr tehénből,

Részletesebben

U13 lány Badó László régió Felsőház

U13 lány Badó László régió Felsőház 2017. május 2-7. között számos mérkőzést játszottak a Kesis kézilabdacsapatok. Az U13 leány csapat biztosra vehette volna a bajnoki győzelmet, ám így is nagy eséllyel indulnak a döntő mérkőzéseken. U13

Részletesebben

50/2018 (12.13.) számú Budapesti Hivatalos Értesítő

50/2018 (12.13.) számú Budapesti Hivatalos Értesítő MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG Budapesti Igazgatóság Tel.: +36-1-318-13-38 Fax.: +36-1-266-02-35 E-mail: budapest@mlsz.hu Web: www.blsz.hu Bankszámla szám: 11707024-20480710-00000000 Cím: H-1053 Budapest,

Részletesebben

Budapesti Igazgatóság

Budapesti Igazgatóság MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG Budapesti Igazgatóság Tel.: +36-1-318-13-38 Fax.: +36-1-266-02-35 E-mail: budapest@mlsz.hu Web: www.blsz.hu Bankszámla szám: 11707024-20480710-00000000 Cím: H-1053 Budapest,

Részletesebben

Csapataink eredményei szeptember 19-től 25-ig:

Csapataink eredményei szeptember 19-től 25-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

Budapesti Igazgatóság

Budapesti Igazgatóság MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG Budapesti Igazgatóság Tel.: +36-1-318-13-38 Fax.: +36-1-266-02-35 E-mail: budapest@mlsz.hu Web: www.blsz.hu Bankszámla szám: 11707024-20480710-00000000 Cím: H-1053 Budapest,

Részletesebben

Csapataink eredményei április 20-tól 26-ig:

Csapataink eredményei április 20-tól 26-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

Budapesti Igazgatóság

Budapesti Igazgatóság MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG Budapesti Igazgatóság Tel.: +36-1-201-76-90 Fax.: +36-1-266-02-35 E-mail: budapest@mlsz.hu Web: www.blsz.hu Bankszámla szám: 11707024-20480710-00000000 Cím: H-1053 Budapest,

Részletesebben

Csapataink eredményei május 8-tól 14-ig:

Csapataink eredményei május 8-tól 14-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

Budapesti Igazgatóság

Budapesti Igazgatóság MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG Budapesti Igazgatóság Tel.: +36-1-318-13-38 Fax.: +36-1-266-02-35 E-mail: budapest@mlsz.hu Web: www.blsz.hu Bankszámla szám: 11707024-20480710-00000000 Cím: H-1053 Budapest,

Részletesebben

Csapataink eredményei szeptember 3-tól 9-ig:

Csapataink eredményei szeptember 3-tól 9-ig: www.budaifc.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van, a bőr tehénből,

Részletesebben

Csapataink eredményei október 17-től 23-ig:

Csapataink eredményei október 17-től 23-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

Csapataink eredményei szeptember 10-től 16-ig:

Csapataink eredményei szeptember 10-től 16-ig: www.budaifc.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van, a bőr tehénből,

Részletesebben

Csapataink eredményei október 3-tól 9-ig:

Csapataink eredményei október 3-tól 9-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

Budapesti Igazgatóság

Budapesti Igazgatóság MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG Budapesti Igazgatóság Tel.: +36-1-318-13-38 Fax.: +36-1-266-02-35 E-mail: budapest@mlsz.hu Web: www.blsz.hu Bankszámla szám: 11707024-20480710-00000000 Cím: H-1053 Budapest,

Részletesebben

Csapataink eredményei szeptember 26-tól október 2-ig:

Csapataink eredményei szeptember 26-tól október 2-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

Csapataink eredményei szeptember 5-től 11-ig:

Csapataink eredményei szeptember 5-től 11-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

21/2016 (06.20.) számú Budapesti Hivatalos Értesítő

21/2016 (06.20.) számú Budapesti Hivatalos Értesítő MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG Budapesti Igazgatóság Tel.: +36-1-318-13-38 Fax.: +36-1-266-02-35 E-mail: budapest@mlsz.hu Web: www.blsz.hu Bankszámla szám: 11707024-20480710-00000000 Cím: H-1053 Budapest,

Részletesebben

U õszi értékelés Készítette: Palotai Nándor, vezetõedzõ

U õszi értékelés Készítette: Palotai Nándor, vezetõedzõ U15 2015-2016. õszi értékelés Készítette: Palotai Nándor, vezetõedzõ Helyezés: 2. Lejátszott mérkõzés: 13 Gyõzelem: 12 Döntetlen: 0 Vereség: 1 Szerzett pont: 36 Gólarány: 81:17 A nyáron olyan csapatot

Részletesebben

Budapesti Igazgatóság

Budapesti Igazgatóság MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG Budapesti Igazgatóság Tel.: +36-1-318-13-38 Fax.: +36-1-266-02-35 E-mail: budapest@mlsz.hu Web: www.blsz.hu Bankszámla szám: 11707024-20480710-00000000 Cím: H-1053 Budapest,

Részletesebben

25/2016 (08.05.) számú Budapesti Hivatalos Értesítő

25/2016 (08.05.) számú Budapesti Hivatalos Értesítő MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG Budapesti Igazgatóság Tel.: +36-1-318-13-38 Fax.: +36-1-266-02-35 E-mail: budapest@mlsz.hu Web: www.blsz.hu Bankszámla szám: 11707024-20480710-00000000 Cím: H-1053 Budapest,

Részletesebben

Csapataink eredményei április 2-től 8-ig:

Csapataink eredményei április 2-től 8-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

Csapataink eredményei március 19-től 25-ig:

Csapataink eredményei március 19-től 25-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

A MFS kiemelt 2002-es korosztály statisztikája és eredményei a 2011/12-es idényben

A MFS kiemelt 2002-es korosztály statisztikája és eredményei a 2011/12-es idényben A MFS kiemelt 2002-es korosztály statisztikája és eredményei a 2011/12-es idényben A korosztály összesített góllövőlistája a 2011/12-es idényben 37 gólos: Kristó Dominik 31 gólos: Dornfeld Donát 29 gólos:

Részletesebben

Budapesti Igazgatóság

Budapesti Igazgatóság MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG Budapesti Igazgatóság Tel: +36-1-201-76-90 Fax: +36-1-266-02-35 E-mail: budapest@mlszhu Web: wwwblszhu Bankszámla szám: 11707024-20480710-00000000 Cím: H-1053 Budapest, Curia

Részletesebben

Budapesti Igazgatóság

Budapesti Igazgatóság MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG Budapesti Igazgatóság Tel.: +36-1-318-13-38 Fax.: +36-1-266-02-35 E-mail: budapest@mlsz.hu Web: www.blsz.hu Bankszámla szám: 11707024-20480710-00000000 Cím: H-1053 Budapest,

Részletesebben

Csapataink eredményei április 17-től 23-ig:

Csapataink eredményei április 17-től 23-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

49/2018 (12.13.) számú Budapesti Hivatalos Értesítő

49/2018 (12.13.) számú Budapesti Hivatalos Értesítő MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG Budapesti Igazgatóság Tel.: +36-1-318-13-38 Fax.: +36-1-266-02-35 E-mail: budapest@mlsz.hu Web: www.blsz.hu Bankszámla szám: 11707024-20480710-00000000 Cím: H-1053 Budapest,

Részletesebben

Budapesti Igazgatóság

Budapesti Igazgatóság MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG Budapesti Igazgatóság Tel.: +36-1-318-13-38 Fax.: +36-1-266-02-35 E-mail: budapest@mlsz.hu Web: www.blsz.hu Bankszámla szám: 11707024-20480710-00000000 Cím: H-1053 Budapest,

Részletesebben

Budapesti Igazgatóság

Budapesti Igazgatóság MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG Budapesti Igazgatóság Tel.: +36-1-318-13-38 Fax.: +36-1-266-02-35 E-mail: budapest@mlsz.hu Web: www.blsz.hu Bankszámla szám: 11707024-20480710-00000000 Cím: H-1053 Budapest,

Részletesebben

Csapataink eredményei április 16-tól 22-ig:

Csapataink eredményei április 16-tól 22-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

Csapataink eredményei május 12-től 18-ig:

Csapataink eredményei május 12-től 18-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

Csapataink eredményei november 5-től 11-ig:

Csapataink eredményei november 5-től 11-ig: www.budaifc.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van, a bőr tehénből,

Részletesebben

Csapataink eredményei március 13-tól 19-ig:

Csapataink eredményei március 13-tól 19-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

Budapesti Igazgatóság

Budapesti Igazgatóság MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG Budapesti Igazgatóság Tel.: +36-1-318-13-38 Fax.: +36-1-266-02-35 E-mail: budapest@mlsz.hu Web: www.blsz.hu Bankszámla szám: 11707024-20480710-00000000 Cím: H-1053 Budapest,

Részletesebben

Dabasi. helyzet. A tradíció kötelez, a jelen felhatalmaz, a jövő lehető séget kínál.

Dabasi. helyzet. A tradíció kötelez, a jelen felhatalmaz, a jövő lehető séget kínál. Dabasi - helyzet Az FC Dabas rendszeresen megjelenő kiadványa III. évfolyam. 3. szám A tradíció kötelez, a jelen felhatalmaz, a jövő lehető séget kínál. Csapataink, játékosaink Teremtornák 2018 U11 A torna

Részletesebben

Csapataink eredményei november 21-től 27-ig:

Csapataink eredményei november 21-től 27-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

Budapesti Igazgatóság

Budapesti Igazgatóság MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG Budapesti Igazgatóság Tel.: +36-1-318-13-38 Fax.: +36-1-266-02-35 E-mail: budapest@mlsz.hu Web: www.blsz.hu Bankszámla szám: 11707024-20480710-00000000 Cím: H-1053 Budapest,

Részletesebben

IX. NÉMETH FERENC EMLÉKTORNA

IX. NÉMETH FERENC EMLÉKTORNA Halásztelek Futball Club IX. NÉMETH FERENC EMLÉKTORNA 2016.szeptember 03. (szombat) 2007-es korosztály Versenykiírás 2007-es korosztály Torna ideje: 2016. Szeptember 03. (szombat) Torna helyszíne: 2314

Részletesebben

Csapataink eredményei május 22-től 28-ig:

Csapataink eredményei május 22-től 28-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

Játékrendszerek

Játékrendszerek Játékrendszerek 2. 1-4-2-2 Alapfogalmak: Felállási forma: játékosok alapvető elhelyezkedése a pályán Játékrendszer: játékmagatartás ami a felállási formából indul ki Játékstratégia: játékstílus, játékelképzelés,

Részletesebben

2010 Tavasz U-19. Tavaszi szezont a 7. helyről vártuk, de látótávon belül volt dobogó elérése, ezért bízva egy sikeres tavaszban megcéloztuk azt.

2010 Tavasz U-19. Tavaszi szezont a 7. helyről vártuk, de látótávon belül volt dobogó elérése, ezért bízva egy sikeres tavaszban megcéloztuk azt. 2010 Tavasz U-19 Január utolsó hetében kezdtük a felkészülést, melyre egy teremtornával hangoltunk Cegléden. A csapat az 5. helyen végzett, bemelegítésnek jó volt. A következő héten kezdődött az igazi

Részletesebben

Budapesti Igazgatóság

Budapesti Igazgatóság MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG Budapesti Igazgatóság Tel.: +36-1-201-76-90 Fax.: +36-1-266-02-35 E-mail: budapest@mlsz.hu Web: www.blsz.hu Bankszámla szám: 11707024-20480710-00000000 Cím: H-1053 Budapest,

Részletesebben

Csapataink eredményei május 19-től 25-ig:

Csapataink eredményei május 19-től 25-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

Csapataink eredményei október 15-től 21-ig:

Csapataink eredményei október 15-től 21-ig: www.budaifc.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van, a bőr tehénből,

Részletesebben

Budapesti Igazgatóság

Budapesti Igazgatóság MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG Budapesti Igazgatóság Tel.: +36-1-318-13-38 Fax.: +36-1-266-02-35 E-mail: budapest@mlsz.hu Web: www.blsz.hu Bankszámla szám: 11707024-20480710-00000000 Cím: H-1053 Budapest,

Részletesebben

Utánpótlás Labdarúgó Torna

Utánpótlás Labdarúgó Torna MKB - Euroleasing Kelen Kupa Utánpótlás Labdarúgó Torna. -6 r5 bruá 2011. fe H-1116 Budapest, Hunyadi Mátyás út 56. www.kelensc.hu Kö s z ö n t ő Kedves Játékosok! Tisztelt Csapatvezetők, Edzőtársak, Szülők!

Részletesebben

A MFS kiemelt 1998-as korosztály statisztikája és eredményei a 2011/12-es idényben

A MFS kiemelt 1998-as korosztály statisztikája és eredményei a 2011/12-es idényben A MFS kiemelt 1998-as korosztály statisztikája és eredményei a 2011/12-es idényben A korosztály összesített góllövőlistája a 2011/12-es idényben 36 gólos: Varsányi Sándor 29 gólos: Meleg Máté 20 gólos:

Részletesebben

Budapesti Igazgatóság

Budapesti Igazgatóság MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG Budapesti Igazgatóság Tel.: +36-1-318-13-38 Fax.: +36-1-266-02-35 E-mail: budapest@mlsz.hu Web: www.blsz.hu Bankszámla szám: 11707024-20480710-00000000 Cím: H-1053 Budapest,

Részletesebben

es. FŐNIX ISE. LABDARÚGÓ SZAKOSZTÁLY EREDMÉNYEI es korosztály. IV.CSHC OKTÓBER-FEST TORNA Október 09.

es. FŐNIX ISE. LABDARÚGÓ SZAKOSZTÁLY EREDMÉNYEI es korosztály. IV.CSHC OKTÓBER-FEST TORNA Október 09. 2-2-es. FŐNIX ISE. LABDARÚGÓ SZAKOSZTÁLY EREDMÉNYEI 2-es korosztály IV.CSHC OKTÓBER-FEST TORNA Október 9.. Fehérvár Főnix Gold FC. 2. Jászberény 3. Videoton 4. FŐNIX ISE. 5. Csepel Halászi 6. Szent Pál

Részletesebben