Enter. PRO DJ SZÉRIA

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Enter. PRO DJ SZÉRIA www.djsounds.com"

Átírás

1 Enter PRO DJ SZÉRIA

2 Forradalmi technológia Az intenzív kutatási és fejlesztési erőfeszítéseknek köszönhetően páratlan hírnévre tettek szert a világban a Pioneer Pro DJ felszerelések. A modellcsalád tagjainak közös jellemzője, hogy új lehetőségeket kínálnak a szórakoztatóipar számára. A CDJ szériájú digitális készülékek 1994-es megjelenése óta folytatott technológiai fejlesztések eredményeként született meg a Pro DJ digitális termékcsalád, amely magán hordozza a profi felhasználók visszajelzéseit, és tükrözi az iparágban megfogalmazott igényeket. Kreatív eszközök valóságos arzenáljával folytatja a Pioneer a DJ-k kiszolgálását. Ebben a prospektusban Ön mindent megtudhat az élenjáró technológiákat tartalmazó díjnyertes berendezésekről, valamint az innovációk részleteiről. Az intuitív CD lejátszók és szenzációs DVJ DVD/CD lejátszók lenyűgöző audiovizuális tulajdonságai alaposan felkeltették az érdeklődést a DJ és VJ közösség körében. Most Ön is megismerheti a világszínvonalat képviselő keverők káprázatos választékát! Érdemes megcsodálni a Pro DJ effektorok zenemanipulációs képességeit, gyönyörködni a Pioneer fejhallgatók stílusos funkcionalitásában, vagy megismerni az S-FL1 panelsugárzó és a DJS digitális DJ szoftver előnyeit. Ez a prospektus választ ad mindazokra a kérdésekre, amelyek azzal kapcsolatban merülnek fel, hogy miért számíthatnak

3 TARTALOM LINKEK ISMERTETŐK LEJÁTSZÓK KEVERŐK EFFEKTOROK FEJHALLGATÓK DJ MIXING SZOFTVER HANGSUGÁRZÓK DVD LEJÁTSZÓ Bevezető 2-3 CDJ modellek 4-5 DJM modellek 6-7 EFX modellek 8-9 DVJ CDJ-1000MK CDJ-800MK CDJ CDJ-100S DJM DJM DJM DJM-600/S DJM DJM/CMX EFX EFX-500/R HDJ DJS S-FL DVD-V KIEGÉSZÍTŐK KONFIGURÁCIÓK MŰSZAKI JELLEMZŐK 48-51

4 CDJ modellek A Pioneer gyártmányú digitális lejátszókra világszerte úgy tekintenek a DJ-k, hogy ezek a berendezések képviselik hitelesen a legfejlettebb technológiákat, eközben gyakorlati tapasztalatok támasztják alá a könnyű használhatóságukat. A gondos felépítés nélkülözhetetlen kelléke a Jog Wheel technológia, amely átfogó kontrollt biztosít a DJ-k számára a zenei produkció felett. A Jog tárcsa mellett számos egyéb kulcsfontosságú előnyt is kínálnak a Pioneer CD lejátszók, ilyen például a Master Tempo funkció, a Cue/Loop memória és immár az MP3 kompatibilitás, emellett ergonómikus kezelőszervek biztosítják a felhasználóbarát kialakítású, tiszta hangú és progresszív funkciókkal rendelkező modellcsalád osztatlan sikerét. A hírneves DJ-k véleménye alapján kifejlesztett, és a szakma elvárásait messze túlteljesítő Pioneer Pro DJ berendezések garantáltan megfelelnek a jövő igényeinek, ami nem elhanyagolható teljesítmény ebben az örök fejlődést mutató iparágban.

5 Jog-tárcsa CDJ módban a jog-tárcsával történik a track gyorsítása és lassítása, a cue-pontok finomhangolása, valamint az összes egyéb CDJ funkció vezérlése. Vinil módban a DJ számára lehetőség van a track-ek leállítására, cue-pontok előhívására, illetve bend/scratch effektek alkalmazására, hasonlóan a régi bakelitlemezes módszerhez. Cue/Loop memória A DJ által kijelölt cue- vagy loop-pont bármikor elmenthető a belső memóriába (vagy külső adattárolóra), vagyis akár többszáz track-en is azonnal megtalálhatók a cue-pontok. Master Tempo Ezzel a világszerte ismert és kedvelt funkcióval rögzíthető a track pitch beállítása, és függetleníthető a lejátszási sebesség gyorsításától. A DJ-k anélkül gyorsíthatnak és lassíthatnak az ütemen, hogy azzal befolyásolnák az énekhangok vagy a hangszerek hangmagasságát. Loop In/Out beállítás Loop finomhangolás a belépő és kilépő pontok kijelölésével. Az eredmények memóriába menthetők. Real-Time Seamless Loop Lehetőség van menet közbeni loopbeállításra és szakaszismétlésre. A Reloop/Exit gomb megnyomásával szünet nélkül folytatódik a track lejátszása. Real-Time Cue Az In/Real-Time Cue gomb segítségével bármikor kijelölhető egy cue-pont, majd elmenthető a memóriában. Auto Cue A track első ütemének automatikus keresése, amely kikapcsolható a kézi cuepont beállításhoz. Manual Cue Vinil vagy CDJ módban, a jog tárcsa vagy a kézi keresőgombok használatával a track bármyleik részén ki lehetjelölni cuepontokat. A lejátszókészülék egészen addig a belső memóriájában (vagy külső médián) tárolja a cue-pontot, amíg azt nem írja felül egy új cue-pont. Pitch Bend Lehetőség van a track-tempó gyorsítására és lassítására, előre- és visszafelé a jog tárcsával (CDJ módban) vagy a Pitch Bend gombok segítségével a CMX-3000 modellen. Reverse Ezzel a gombbal a track-lejátszás leállítása vagy indítása nélkül lehet megfordítani a lejátszás irányát. A művelet sem a tempó, sem a pitch beállítását nem befolyásolja.

6 DJM modellek A Pioneer népes Pro DJ keverőcsaládja világszerte kedvelt a DJ-k körében. Az alkalmazott élenjáró technológiák korlátlan szabadságot biztosítanak, miközben felülmúlhatatlan tisztaság, rugalmasság és kontroll jellemzi a modelleket. Az impozáns modellcsalád számos világszínvonalú funkciót és szolgáltatást kínál, ami a DJ-k számára lehetővé teszi az egyéni kreativitás korlátlan kibontakoztatását és szenzációs programok összeállítását, bármilyen zenei műfajban, stílusban. A logikai elrendezésbe illeszkedő szuperérzékeny fader technológia, valamint a 2-, 4- és 6-csatornás berendezések stílusos formavilága egyaránt megteremti a DJ-k által megálmodott műsorok kivitelezéséhez szükséges feltételeket. A minőségi komponensekből álló, 96 khz/24-bites, tiszta audiót nyújtó keverők teljes szabadságot biztosítanak a szenzációs hatás elérésében.

7 Effect Mix Mode Könnyed és pontos effekt-frazírozás BPMkapcsolt üzemmódban Effects Delay - ütemeffekt ismétlés Echo - echo-effekthez úsztatott hangismétlés Auto Pan - automatikus hangváltás a bal és a jobb hangsugárzók között Auto Transformer - hanglevágás a kívánt ütemnél Auto Filter - effekt-készítés frekvenciamanipulációval Flanger - elektronikus hullámeffekt Reverb - visszhang-effekt sorozat Pitch Shifter - zenei hangmagasságmanipuláció +/- 1 oktávon belül Send/Return - kapcsolódás külső perifériákhoz (külső effektek bevitele/ kiadása) Beat effektek Effekt-szint kontrol effect-tárcsával Hangeffektek engedélyezése 1/1, 2/1, 4/1, 8/1 ütemen Beat Sampler Rec mód Auto Beat Sampler - 8 másodpercnyi hangrögzítés mintavételezéshez Auto Sync Recording - szinkronfelvétel tetszőleges cue-ponttól kezdődően Beat Sampler - Play mód Manual (Single) Play - a mintavételezett zenei anyag manuális aktiválása track-en keresztül Auto Loop Play - a mintavételezett zenei anyag folyamatos/ismételt lejátszása Stretch Play - a mintatempó manipulálása az ütemmel Csatornafader Könnyen kezelhető, érintésérzékeny faderek Strapabíró kivitel, megbízható működés Könnyen cserélhető faderek Faderes lejátszás (Pioneer CDJ lejátszókkal) Keresztfader Három választható keresztfader-görbe Fadergörbés echo a simább keverés érdekében Faderes lejátszás (Pioneer CDJ lejátszókkal)

8 EFX modellek Professzionális szintű spontán remix a Pro DJ effektorok segítségével. A zenei anyagok dinamikájának változtatása új frissességet lehel a felszerelésbe. A hangmanipuláció világhírű művelőivel történő együttműködés eredményeként született meg a Pioneer két remekműve, a professzionális kategóriát képviselő EFX-1000 típusjelű digitális audioeffektor és népszerű elődje, az EFX-500 modell. Mindkét berendezés kendelkezik a Pioneer népszerű digitális jog-tárcsa technológiájával, emellett impozáns választékban kínálnak effekteket, és egyaránt alkalmasak a stúdiókban és a szórakozóhelyeken, klubokban jelentkező igények magas szintű kiszolgálására. Ezek az effektorok saját egyedi programok készítését teszik lehetővé a zenei anyag manipulálásával, az adott felszerelésnek és beállításoknak megfelelően.

9 EFX khz/24-bites digitális mintavételezé Beat & Rhythm effektek Különféle ütem- és ritmusalapú effektek frekvencia-kiválasztással. Digital Jog Break Jog tárcsa effekt fenntartása Hold gombbal. Jog Memory Play Jog-tárcsa mozgás memorizálása és reprodukálása egyszeri vagy ismétlődő loop-ként. Jog Break műszer Jog Break mozgáskijelzés. Signal Flow kapcsoló Jelút-módosítás és 49-féle effektminta felkínálása a Beat Effect és a Digital Jog Break számára. Bemenet/effekt-kimeneti szintmérő és szabályzógomb A minőségi jelszintbeállítás érdekében. Digital Link funkció Segítségével Pioneer digitális deckhez vagy a DJM-1000 típusjelű keverőhöz kapcsolható az EFX Digitális bemeneti/kimeneti terminál 96 khz/24-bites mintavételezéssel Lehetővé teszi a DJ-k számára, hogy átkapcsolják a digitális kimenet mintavételezési frekvenciáját (44.1kHz/48kHz/96kHz). MIDI In/MIDI Out Ezzel a kezelőszervvel szabályozható a MIDI eszközök órajele, vagyis szinkronizálható a csatlakoztatott MIDI forrásokból származó hang. EFX-500/R 16-bit/48 khz-es Sampling Beat effektek Az Auto Beat Effect gomb segítségével 5 effekt állítható elő az audió üteméhez kapcsolva. Digital Jog Break Helyszíni digitális hangképzés esetén a következő 5 effekt szabályozható a jog-tárcsával: Jet, Zip, Wah, Ring Modulation és Fuzz. 3-sávos izolátor A 3-sávos, kiváló minőségű ekvalizer levágási jellemzője: db (Hi, Mid, Low).

10 dvj-1000 Kompakt kivitel Nagyméretű, növelt fényerejű hullámforma - és adatmegjelenítő CD, DVD & MP3 kompatibilitás Érintésérzékelős standard JOG tárcsa Beépített PAL és NTSC konverter Back & Forth loop funkció Képernyő-előnézet (Preview Screen) kimenet (adatítás monitorozáshoz, könnyű navigálás az MP3 mappákban) 10

11 dvj-1000 Digitális CD / DVD Deck Megszületett a Pioneer új zászlóshajója, a DVJ-1000 típusjelű digitális keverő. A CDJ csúcsmodell működésével, felépítésével és elrendezésével azonos készülék DVD képességgel fokozza a mixelés minőségét. A DJ dönthet arról, hogy kizárólag audióval vagy szenzációs DVJ programokkal szórakoztatja közönségét a hang- és képanyag DVDn keresztül történő szinkronizálásával. Az audióval manipulálható videoképesség lehetővé teszi a video scratching, a hot cue, valamint az új back & forth seamless loop funkció kihasználását, i magaslatokra emelve a kreativitási lehetőségeket. A zenehordozhatóság terén is új szabványt képvisel a DVJ-1000: akár 1000 MP3-as műsorszámot is kezel, méghozzá DVD-ROM lemezen, és a legfejlettebb eszközökkel támogatja a töretlenül népszerű formátumot. Optimális hangtisztaságot biztosít a 96 khz/24-bites mintavételezés a stúdiók és előadók számára. Digitális Pioneer keverő csatlakoztatásával minden feltétel adott a színvonalas szórakoztatáshoz. 11

12 c dj m k 3 Teljes MP3 kompatibilitás Szabályozható Feel, Club Standard jog-tárcsa Mappakeresés/CD Text Nagyfelbontású hullámadat-kijelzés Hordozható SD/MMC memória Hot Loop/Hot Cue Wide Pitch kontroll Digitális kimenet/aranyozott RCA 12

13 cdj-1000mk3 MP3 képes digitális CD lejátszó Teljes funkcionalitással támogatja a DJ-zés jövőjét: a CDJ-1000MK3 deck számos új és nagyszerű szolgáltatást kínál a világhírű DJ-k kívánságának megfelelően. A kényelmes használatot biztosító MP3 kompatibilitás, a gyors mappakeresőképesség, a track-/hullámadatok fejlett megjelenítése, valamint a szabályozható traction funkcióval ellátott jog-tárcsa birtokában a legelőnyösebb digitális DJ élményt képes nyújtani az MK3 típusjelű deck. Az új Hot Loop funkcióval elérhető élő szerkesztési lehetőségtől az aranyozott RCA csatlakozók mind hozzájárulnak a hifihangzáshoz. A CDJ-1000MK3 modellnél a teljesítmény és a minőség áll az első helyen. 13

14 cdj-800mk2 Teljes MP3 kompatibilitás Kiváló minőségű, Club Standard jog-tárcsa Mappakeresés/CD Text Továbbfejlesztett kijelző Szupergyors keresés Új Auto Beat Loop 800 CD-s memória Quick Return Wide Pitch Control Digitális kimenet 14

15 cdj-800mk2 Digitális CD lejátszó MP3 képességgel Az élvonalhoz tartozó DJ-k hasznos eszköze az előadás színvonalának növelése és a kezelhetőség könnyítése érdekében. Az innovatív, második generációs CDJ-800 modell mind megjelenését, mind beltartalmát illetően megérdemli a digitális forradalom kreatív résztvevője címet. Az MK2 deck legfontosabb jellemzője a kényelmes használatot biztosító MP3 kompatibilitás, a mappakereső funkció és a fejlesztett jogtárcsa. A fejlett szolgáltatások lehetővé teszik a DJ-k számára, hogy létrehozzanak, kivágjanak és manipuláljanak loop-okat az új Auto Beat Loop utasítással, emellett extra memóriával támogassák a cue/loop pontok tárolását. A tömöracél gombok, a fémes kidolgozás és a növelt fényerejű kijelzők erőt, szabadságot és kontrollt kölcsönöznek a CDJ-800MK2 modellnek. 15

16 cdj-200 Digitális Jog Break effektekkel (Zip, Jet & Wah) Teljeskörű MP3 kompatibilitás Hot Loop 4-Beat Auto Loop Loop Cutter Növelt fényerejű pontmátrix kijelző szöveggörgetéssel Fejhallgató-kimenet + hangerőszabályozás Digitális kimenet Auto BPM számláló Valós idejű Seamless Loop Quick Slot betöltő kék LED-es kijelzéssel Text mód 16

17 cdj-200 MP3 képes digitális lejátszó A CDJ-200 új szabványt képvisel az MP3 kompatibilis CD lejátszók körében a professzionális szintű jellemzőivel, valamint vonzó megjelenésével és megbízható működésével. A Pioneer technológiai fejlettségére alapozott lejátszó a professzionális CDJ lejátszókat képviselő Pro DJ széria kompakt tagjaként olyan innovatív képességekkel rendelkezik, mint a teljeskörű MP3 kompatibilitás, valamint a Hot Loop, és Beat Loop funkciók és a Pioneer egyedülálló Beat Cutter gombja. A vitathatatlan műszaki fölényt kiegészítő strapabíró felépítés, kompakt méret és hordozhatóság birtokában a CDJ-200 egyaránt ideális eszköze a fix telepítésű és a mobil DJ-zésnek. 17

18 cdj-100s Digitális Jog Break effektek (Zip, Jet & Wah) Master Tempo (Pitch Lock) Auto Cue Rázkódásmentesítő memória Szolid felépítés CD & CD-R lejátszás 18

19 cdj-100s Digitális lejátszó A CDJ-100S típusjelű deck lehetővé teszi a professzionális szintre törekvő DJ-k számára, hogy felfedezzék a kreativitás új szintjét, és megtapasztalják a digitális technológia áldásait. Számos hangkreációs és remix lehetőség támogatja az egyéni stílus gyakorlását és fejlesztését. A beépített digitális Jog Break funkció három különböző remix gombbal van kibővítve, miközben a jog-tárcsa a Pioneer CDJ lejátszó összes standard funkcióját ismeri. A Playing Address sáv grafikusan mutatja a műsoron lévő track eltelt és hátralévő idejét, és villogással jelzi a közelgő befejezést. Ez a belépő szintű deck ideális megoldást kínál mindazoknak az amatőr DJ-knek, akik meg akarják tapasztalni a CD technológiában rejlő lehetőségeket. 19

20 DJM os rack-rendszerű/asztali kivitel 96 khz/24-bites digitális mintavételezés New Sound, Visual & EFX Link For Future termékek R-magos hálózati transzformátor Rezgéscsillapított váz Kereszt- és vonalfader-görbe szabályozás 60mm-es Alps gyártmányú vonalfaderek 2-Send/Return csatorna Pre, Post és Aux funkcióval 3-sávos Master Isolator ( +6 db) 2-sávos Booth EQ (hi & low) Mesterkimenet-csillapítás MIDI Out/MIDI keresztfader Rotary kit (opció) 20

21 djm csatornás, professzionális keverő A DJM-1000 típusjelű, robusztus felépítésű, 19 -os, fix telepítésű, professzionális keverő úttörő szerepet tölt be a digitális audió területén. A 96 khz/24 és a 96 khz/32-bites jelfeldolgozású digitális hang felülmúlhatatlan minősége, valamint a DJM-1000 bemeneti-kimeneti útvonala lehetővé teszi a transzparens jelfeldolgozást Pioneer CDJ és DVJ lejátszókkal együtt. A fejlett kijelzőrendszerrel ellátott mixer nagyszámú képességei közé tartozik az analóg bemenet digitalizálhatósága, valamint egy olyan innovatív lehetőség, amellyel két EFX-1000 keverhető a mixbe EFX Link vagy Send/Return csatornák révén. Az első osztályú digitális audió és a bőséges csatlakoztatási lehetőségek fúziója minden olyan profi számára kötelező vétellé teszi a DJM-1000 modellt, aki kompromisszumoktól mentes teljesítményt és flexibilis megoldást vár a rendszerétől. 21

22 DJM csatornás, 96 khz/24-bites digitális keverő Hifi hang, 32-bites hangprocesszor 61 programozható MIDI vezérlő 4 hangszín-effekt 4 digitális bemenet 13 ütemeffekt, benne Roll Sampler Nagyméretű, pontmátrix kijelző Rotary kit (opció) 22

23 djm-800 Programozható MIDI keverő A Pioneer új, nagyteljesítményű DJM-800 típusjelű digitális keverője temérdek csatlakoztatási lehetőséget és kreatív kontrollt kínál. Az osztályon felüli hanghűséggel, bővített MIDI képességekkel és a harmonikus keverés innovatív megközelítésével a DJM-800 lépést és izgalmas technikákat biztosít a világban tevékenykedő DJ-k számára. A lenyűgöző választékban rendelkezésre álló funkciók és effektek, valamint a high-end kategóriát képviselő 96 khz/24-bites digitális hangminőség olyan képességekkel bővült, mint például a 61 programozható MIDI vezérlő, miközben a szabályozható Sound Colour effektek tartalmazzák a zenei változások harmonikus kontrollját. A professzionális alkalmazásra, tehát klubokba és stúdiókba tervezett DJM-800 megnyitja az utat a kreativitás felé, mindezt komplett digitális vezérléssel. 23

24 DJM-909 Hifi hangminőség XLR/Phono/Master Attenuator 2 programozható effektcsatorna 50 effekt BPM és fader-effektek mind a keresztfadereken, mind a csatornafadereken (szabadalmaztatás alatt) Lábkapcsolós effekt-kezelés Érintőképernyős effekt- és keresztfader-szabályozás Scratch-effekt Send & Return 24

25 djm csatornás scratch/ effekt-keverő A lehető legnagyobb teljesítmény és színvonalas keverés jellemzi a DJM-909 modellt. Ez a káprázatos berendezés pontos keresztfader/fade kontroll technológiával, valamint érintőképernyős effekt, fader-effekt és Auto BPM számláló képességgel rendelkezik. A beépített érintőképernyő segítségével a DJ csatornánként akár 50 különböző BPM szinkronizált effekthez is hozzáférhet. Ez a képernyő a kilenc előválasztott effekt kiválasztását is lehetővé teszi, de fader-effekt funkciók kereszt- vagy csatornafaderekhez történő programozását is elvégzi. Az effekt-paraméterek szabályozása a faderek egyikének mozgatásával történik. A scratch-barát funkciók szédületes kínálatának köszönhetően a 909-es modell vitathatatlanul győztes a kétcsatornás keverők mezőnyében. 25

26 DJM-600/s Auto Beat Sampler Auto Beat effektor 8 ütemeffekt Faderes lejátszásindítás Szabályozható keresztfader-görbe 3-sávos EQ Fejhallgató-megosztás (két kijelölt csatorna között) Auto BPM számláló 26

27 djm-600/s 4-csatornás keverő A sokoldalú DJM-600 modell az egyik legnépszerűbb keverő a piacon: az impozáns választékban rendelkezésre álló ütemeffektek, valamint az Auto BPM funkció és a különféle csatorna- és keresztfader opciók révén könnyen megérthető, hogy miért. Felvevő és lejátszó módokban beat samplerként is működik a felvevő, ami azt jelenti, hogy a DJ egészen nyolc másodpercnyi hangot rögzíthet, és manuális úton visszajátszhatja vagy használhatja az Auto Loop funkciót a minta folyamatos ismétléséhez, miközben a Stretch Play funkcióval manipulálhatja a minta tempóját. A meggyőző és mintavételező funkciók bőséges kínálatának köszönhetően a DJM-600 világszerte bebiztosította dobogós helyét a menő DJ-k körében. Fekete és ezüst kidolgozásban kapható. 27

28 DJM csatornás, 96 khz/24-bites digitális keverő 5-bankos, 4-ütemű In-loop sampler 7 digitális ütemeffekt 3-sávos EQ 2 mikrofonbemenet, Aux beállítások Keresztfader-görbe szabályozás Auto BPM számláló Ütemválasztó gombok 28

29 DJM csatornás keverő effektekkel A Pioneer új, izgalmasnak ígérkező DJM-400 keverője kompakt kivitelben tálalja a fejlett digitális technológiát. Kompakt mérete ellenére tekintélyes teljesítmény és páratlan hangminőség jellemzi a Pioneer hordozható készülékét. A nagyobb keverők tulajdonságait öröklő DJM-400 ideális partnere a CDJ-200 típusjelű lejátszónak. A keverő intelligens 96 khz/24- bites mintavételező áramköre öt bankban tárol négy ütemet, amelyeket automatikusan képes a digitális ütemeffektekhez illeszteni. A különféle effektek, például a Roll, tetszés szerint vághatók és manipulálhatók. A mély benyomást keltő, sokoldalú DJM-400 garantáltan kiszolgálja a magasabb szintű kreativitásra vonatkozó igényeket. 29

30 DJM/ cmx Jog-tárcsa átlátszó (fix) ablakkal Master Tempo Hot Cue (mintavételező) és Hot Loop funkciók Auto Mix Play funkció Auto Beat és Emergency Loop Scratch mód Hullámkijelzés Beépített memória Digitális kimenetek 30

31 DJM/cmx csatornás keverő/ CD ikerlejátszó Élmény és funkcionalitás: a CMX-3000 típusjelű CD ikerlejátszó az amatőr és a profi DJ-k számára egyaránt lehetőséget nyújt az egyéni kreativitás kibontakoztatásához, mindezt megdöbbentően széles választékban elérhető szolgáltatásokkal. Az Auto Mix lejátszófunkció egyetlen gombnyomásra automatikusan összekever két csatornát BPM illesztéssel és tempókorrekcióval. A DJ-k négy mixminta közül választhatnak (Cross-Fade, Cut, Echo és Zip) a Mix módválasztó funkció segítségével, emellett szabályozható mixidőre cserélhetik az időkeretet. A DJM-600 modell szinte mindegyik funkciójával rendelkező, 19 -os rack-rendszerű DJM-3000 effektek egész sorát kínálja, és szeparált, csatornánként 3-sávos EQ-kkal van felszerelve. 31

32 Efx khz/24-bites digitális jelfeldolgozás Beat & Rhythm effektek Digitális Jog Break Jog Memory lejátszás Jog Break műszer Jelfolyam-kapcsoló Bemenet/effekt-kimenet szintmérés szabályzógombbal Digital Link funkció Digitális bemenet/kimenet 96 khz/24-bites mintavételezéssel 32

33 Efx-1000 Professzionális kategóriájú digitális effektor A menő DJ-k és technikusok álma: az EFX-1000 modell a világ első olyan effekt keverője, amely 96 khz/24-bites mintavételezéssel és 32-bites jelfeldolgozással rendelkezik. Hihetetlen hangtisztaság észbontó effektekkel (például Rhythm és Digital Jog), valamint a Digital Link funkció felhasználása Pioneer lejátszók és keverők összekapcsolására. A 96 khz/24-bites mintavételezésű digitális bemeneti/kimeneti csatlakozó lehetőséget bíztosít a DJ-k számára a kimeneti mintavételezési frekvencia kapcsolására, miközben a MIDI In/Out port bővíti a csatlakoztatási lehetőségek amúgy is széles kínálatát. A lehető legjobb minőségű digitális audióval és effektekkel kibővített élő program birtokában alaposan feladja a leckét az EFX-1000 a többi professzionális effektornak. 33

34 Efx-500/r 16-bit/48 khz-es mintavételezés Ütemeffektek Digitális Jog Break 3-sávos izolátor Line In/Line Out MIDI In/MIDI Out 34

35 EFX-500/r Teljesítményeffektor Lenyűgöző hanghatás, fantasztikus mix tüzes vörös kivitelben: az EFX-500 típusjelű effektor megoldást jelent a kihívásokra.. Öt BPM effekthez kapcsolódó Auto BPM funkció (Delay, Echo, Pan, Flanger és Transformer), és i öt effekt (Jet, Zip, Wah, Ring és Fuzz) elérése a digitális Jog Break tárcsával. Az effektek meggyőző választékával és a lenyűgöző funkciókkal rendelkező EFX-500 végtelen lehetőséget kínál a DJ-k számára, stúdiómunkában és saját környezetben egyaránt. Az EFX-500 modell ezüst kidolgozásban kapható. 35

36 hdj-1000 Kiváló minőségű, zárt rendszerű dinamikus fejhallgató Külsőzaj-csökkentés Széles frekvenciatartomány Könnyű, kompakt, összehajtható kivitel Billenthető mechanika 36

37 hdj-1000 Professzionális DJ fejhallgató Stílus és tartalom: a Pioneer HDJ-1000 típusjelű fejhallgatója magára vonja a figyelmet a minőségével és divatos megjelenésével. A legmodernebb alkatrészekből készült futurisztikus megjelenésű HDJ-1000 fejhallgató osztatlan népszerűségre tarthat számot a legmenőbb DJ-k körében. Kényelmes viseletük mellett tökéletes zajszigetelést nyújtanak a szigetelt fülpárnák, miközben az alacsony szintű bemenet is kristálytiszta marad. A teljes hangtartományban tökéletes a reprodukció, a mélyhangátvitel minősége pedig maradéktalanul megfelel a klubokban és stúdiókban történő alkalmazáshoz. A billenő mechanikának, valamint az összecsukható kialakításnak köszönhetően gond nélkül szállítható, mégis strapabíró. A forma és tartalom teljes összhangjával új szabványt képvisel a professzionális fejhallgatók mezőnyében a HDJ

38 djs Belső effektek (EFX-500 modellen alapul) Faderes vagy forgógombos keverés Komplett zenekezelés Részletes beállítások Hot Cue & Loop inzertek Frissítési lehetőség 38

39 djs MP3 DJ Mixing Software Mobil és otthoni használatra tervezett PC-alapú szoftver az MP3 fájlokat használó DJ-k növekvő számának kiszolgálására. Teljes értékű DJ mixelés PC-re, és olyan lejátszási képességek, amelyek összemérhetőek a Pioneer többi Pro DJ termékével. A DJS intuitivitása egyenrangú a CDJ lejátszókéval és a DJM keverőkével, mégpedig számos hasonló szolgáltatással (például Hot Cue, Master Tempo és effektek). A Pioneer DJS szoftvere magas színvonalon egyesíti a Pro DJ széria alapvető képességeit a számítógépes funkciókkal. 39

40 s-fl1 Open Back NXT rendszerű panelsugárzó Robusztus alumínium felépítés Stílusos retro dizájn Távolról is erőteljes loudness-hatás Széles irányítottság (körsugárzó) Növelt sávszélesség (nyolc oktávos átfogás) 40

41 s-fl1 Panelsugárzó DML-rendszerű, vékony stílusos panelsugárzó NXT SurfaceSound technológiával, Pioneer S-FL1 típusjelzéssel. Megdöbbentően vékony (55mm) és könnyű (9.9kg) panelsugárzó tekintélyes teljesítménykezeléssel és kiváló minőségű, irányítatlan hangreprodukcióval. A könnyen telepíthető panelsugárzó ideális megoldást jelent a szűkös klubok számára, emellett mobil DJ-zéshez és nyilvános prezentációkhoz is remekül használható. Minden olyan alkalmazásra megfelel az S- FL1 modell, ahol egyszerre jelentkezik igény a kompakt kialakításra és a hangminőségre. 41

42 DVD-V8000 Válogatott, minőségi komponensek 19 -os rack-rendszerű felépítés Porálló kivitel Széleskörű csatlakoztatási lehetőség / növelt funkcionalitás Háttérvilágított LCD panel 42

43 DVD-V8000 Ipari DVD-Video lejátszó Elég egy pillantást vetni a DVD- V8000 modellre, és mindenki előtt világossá válik, hogy mit takar a professzionális szint fogalma: A strapabíró, 19 -os rack-kialakítású DVD- V8000 típusjelű lejátszó belsejében porálló mechanizmus dolgozik. A jól áttekinthető és logikusan szervezett kezelőgombok működését remekül kiegészíti a háttérvilágítással ellátott LCD kijelző. A DVD-V8000 modell impozáns számú csatlakoztatási lehetőséggel támogatja a különféle alkalmazásokat. A kivételes képminőséget eredményező highend specifikációk bizonyítják, hogy a DVD- V8000 lejátszóban harmonikus egységet alkot a megjelenés és a teljesítmény, más szóval a professzionális videózás kompromisszummentes mentes partnere. 43

44 tartozékok A Pioneer professzionális Pro DJ állványai és kofferei garantálják a DJ felszerelések szakszerű tárolását és szállítását a hosszú és megbízható működés biztosítása érdekében. állványok PRODJ-1000-PLATE CDJ-1000MK3 (és a régebbi modellekhez) PRODJ-800-PLATE CDJ-800MK2 (és a régebbi modellekhez) PRODJ-DVJX1-PLATE DVJ-X1 PRODJ-EFX-PLATE EFX-500 PRODJ-EFX1000-PLATE EFX-1000 PRODJ-BRACKET a fent felsorolt lapok tartására KOFFEREK PRO-420-FLT CDJ-200 x 2 + DJM-400 PRO-2600-FLT CDJ-1000 x 2 + DJM-600 / DJM-800 PRO-2200-FLT CDJ-800 x 2 + DJM-600 / DJM-800 PRO-1000-FLT CDJ-1000 PRO-800-FLT CDJ-800 PRO-3000-FLT CMX-3000 / DJM os rack-ek A strapabíró és helytakarékos kialakítású Pro DJ állvány lehetővé teszi a készülékekben keletkező hő szabad eltávozását, emellett elősegíti a kábelek rejtett vezetését. A rezgéscsillapító talpakkal ellátott állványok magassága és dőlési szöge egyaránt szabályozható. DJM600-ADAPTER DJM800-ADAPTER DJM-600 DJM-800 A Pioneer Pro DJ állványok két komponensből állnak, lapokból és keretekből, melyeket külön is meg lehet vásárolni a tetszőleges összeállítás érdekében. A Pioneer kiváló minőségű kofferei tökéletes védelmet nyújtanak a felszerelések szállításakor, emellett - lecsatolt fedéllappal - telepítéshez is felhasználhatók. 44

45 45

46 Jellemző Az alábbiakban ismertetésre kerülő Pioneer Pro DJ összeállításokkal garantált a lehető legjobb hangminőség és a kreatív előadás. Látogassa meg a weboldalt a kereskedők listájához és a kívánt felszerelés összeállításához szükséges információkért. CDJ-1000MK3 lejátszók DJM-800 keverővel és EFX-1000 effektorral 46

47 DVJ-1000s, DJM-1000 és VSW-1 CDJ-800MK2, DJM-600 és EFX-500R CDJ-1000MK3 és DJM-909 CDJ-200s és DJM

48 műszaki specifikációk dvj-1000 cdj-1000mk3 cdj-800mk2 cdj-200 Áramellátás AC 220 ~ 240 V, 50/60 Hz Áramellátás AC 220 ~ 240 V, 50/60 Hz Áramellátás AC 220 ~ 240 V, 50/60 Hz Áramellátás AC 220 ~ 240 V, 50/60 Hz Teljesítményigény 40 W Teljesítményigény 27 W Teljesítményigény 24 W Teljesítményigény 16 W Tömeg 5,4 kg Tömeg 4,2 kg Tömeg 4,0 kg Tömeg 3,2 kg Méretek (sz. x m. x ma) 320 x 408 x 109mm Méretek (sz. x m. x ma) 320 x 370 x 105 mm Méretek (sz. x m. x ma) 305 x 344,1 x 108,5 mm Méretek (sz. x m. x ma) 216 x 292 x 99,5 mm Frekvencia-átvitel 4 Hz ~ 20 khz Frekvencia-átvitel 4 Hz ~ 20 khz Frekvencia-átvitel 4 Hz ~ 20 khz Frekvencia-átvitel 4 Hz ~ 20 khz Jel-zaj viszony legalább 115 db (JEITA) Jel-zaj viszony legalább 115 db (JEITA) Jel-zaj viszony legalább 115 db (JEITA) Jel-zaj viszony legalább 110 db (JEITA) Teljes harmonikus torzítás 0,004 % (JEITA) Teljes harmonikus torzítás 0,006 % (JEITA) Teljes harmonikus torzítás 0,006 % (JEITA) Teljes harmonikus torzítás 0,006 % (JEITA) Kattintson ide a részletes specifikációkért Kattintson ide a részletes specifikációkért Kattintson ide a részletes specifikációkért Kattintson ide a részletes specifikációkért 48

49 djm-1000 djm-800 djm-909 djm-600/s Mintavételezési ráta 96 khz / 24 bit Áramellátás AC 220 ~ 240 V, 50/60 Hz Áramellátás AC 220 ~ 240 V, 50/60 Hz Áramellátás AC 220 ~ 240 V, 50/60 Hz Tömeg 3,9 kg Teljesítményigény 30 W Teljesítményigény 30 W Teljesítményigény 34 W Méretek (sz x m x ma.) 305 x 331 x 109 mm Tömeg 7.5 kg Tömeg 6,5 kg Tömeg 6,6 kg Teljesítményigény 21 W Méretek (sz x m x ma.) 320 x 381 x 108 mm Méretek (sz x m x ma.) 251 x x 107,9 mm Méretek (sz x m x ma.) 320 x 107 x 372 mm Mintavételezési ráta 96 khz / 24 bit Frekvenciaátvitel 20 Hz ~ 20 khz Frekvenciaátvitel 20 Hz ~ 20 khz Frekvenciaátvitel 20 Hz ~ 20 khz (CD) Torzítás 0.006% (JEITA) Jel-zaj viszony 104dB (vonal), 88dB (phono), 84dB (mikrofon) Jel-zaj viszony 93dB (vonal), 78dB (phono), 64dB (mikrofon) Jel-zaj viszony 87dB (vonal), 77dB (phono), 69dB (mikrofon) Jel-zaj viszony 104dB (vonal), 88dB (phono), 84dB Teljes harmonikus max. 0,006 % Teljes harmonikus max. 0,02 % Teljes harmonikus max. 0,02 % (mikrofon) torzítás torzítás torzítás Kattintson ide a részletes specifikációkért Kattintson ide a részletes specifikációkért Kattintson ide a részletes specifikációkért Kattintson ide a részletes specifikációkért 49

50 specifications djm-400 djm/cmx-3000 EFX-1000 Efx-500/r Mintavételezési ráta 96 khz / 24 bit Áramellátás AC 220 ~ 240 V, 50/60 Hz Mintavételezési ráta 96 khz Áramellátás AC 220 ~ 240 V, 50/60 Hz Teljesítményigény 49 W Áramellátás AC 220 V-240 V, 50/60 Hz Áramellátás AC 220 ~ 240 V, 50 Hz Teljesítményigény 13 W Tömeg 2,0 kg (vezérlő), 5,6 kg (lejátszó) Teljesítményigény 14 W Teljesítményigény 14 W Tömeg 3,2 kg Méretek (sz x m x ma.) 482 x 132 x 82 mm (vezérlő) Tömeg 2,4 kg Tömeg 2.0 kg Méretek (sz x m x ma.) 223 x 304,7 x 106,6 mm Méretek (sz x m x ma.) 482 x 252 x 90 mm (lejátszó) Méretek (sz x m x ma.) 320 x 234 x 101 mm Méretek (sz x m x ma.) 277 x 84 x 225 mm Frekvenciaátvitel 20 Hz ~ 20 khz Frekvenciaátvitel 4 Hz ~ 20 khz Frekvenciaátvitel 20 Hz ~ 28 khz Frekvenciaátvitel 20 Hz ~ 22 khz Jel-zaj viszony Line: 97dB Db Phono: 82dB Mic: 78dB Jel-zaj viszony 87dB (vonal), 77dB (phono), 69dB (mikrofon) Jel-zaj viszony 83 db Jel-zaj viszony 83 db Teljes harmonikus torzítás max. 0,007 % Teljes harmonikus torzítás 0,006 % (EIAJ) Teljes harmonikus torzítás max. 0,007 % Teljes harmonikus torzítás max. 0,01 % Kattintson ide a részletes specifikációkért Kattintson ide a részletes specifikációkért Kattintson ide a részletes specifikációkért Kattintson ide a részletes specifikációkért 50

51 hdj-1000 se-dj5000 S-fl1 DVD-V8000 Rendszer Nyitott panelhangsugárzó NXT Támogatott formátumok DVD-Video, Video-CD és CD-DA Frekvenciaátvitel 60-16,000 khz Teljesítményigény 23 W (lejátszás), 0,8 W (készenlét) Érzékenység 90 db Tömeg 5,3 kg Max. bemeneti teljesítmény 240 W Méretek (sz x ma. x m) 420 x 86,2 x 309,2 mm Max. kimenőteljesítmény (folyamatos) 111 db Működési hőmérséklet +5 C ~ +35 C Max. kimenőteljesítmény (csúcs) 114 db Környezeti páratartalom 5% ~ 85% (nem kicsapódó) Frekvenciaátvitel Impedancia Maximális bemeneti szint 5 ~ 30,000 Hz 40 Ω mw Frekvenciaátvitel Impedancia Maximális bemeneti szint 5 ~ 28,000 Hz 55 Ω mw Impedancia Mágneses árnyékolás Bemeneti csatlakozók Ház 8 ohm Igen 2 x Speakon / Neutrick alumíniumöntvény és sajtolt anyag Támogatott lemezek: DVD-Video (PAL/NTSC), DVD-R/RW Video mód (PAL/NTSC), DVD-RW VR mód (PAL/NTSC, CPRM compliant), Dual layer DVD-R Video mód (PAL/NTSC), CD-Audio, CD-R, CD-RW Kimeneti jelszint 107 db/mw Kimeneti jelszint 105 db /mw Tömeg 9,9 kg Videójel DVI-D, Video, S-Video és komponensvideó Hangszóró 50 mm-es dóm Hangszóró 50 mm-es dóm Rögzítés Minden felületen: (M8 x 2) x4 kimenet Tömeg 270 g (kábel nélkül) Tömeg 270 g (kábel nélkül) Méretek (sz x ma. x m) 675 x 500 x 55 mm Audiókimenet Analóg RCA, digitális RCA & optikai x 1 Kattintson ide a részletes specifikációkért Kattintson ide a részletes specifikációkért Kattintson ide a részletes specifikációkért Kattintson ide a részletes specifikációkért 51

52 BASYS MAGYARORSZÁGI KFT Törökbálint, Tó Park (West Gate) HUNGARY TEL FAX A prospektusban ismertetett műszaki adatok és jellemzők a nyomtatás napján érvényesek, a specifikációk idő közben módosulhatnak. Ez a kiadvány gépelési hibákat és tévedéseket is tartalmazhat, emellett a bemutatott készülékek megjelenése is eltérhet a valóságostól. Vegye fel a kapcsolatot a legközelebbi Pioneer márkakereskedővel a tényleges jellemzők ellenőrzése érdekében. Előfordulhat, hogy a prospektusban ismertetett készülékek közül egy vagy több modell nem kerül forgalmazásra az adott országban Nyomdai terv és kivitelezés: Planet Interactive Arts Limited, DJ-RANGE-DSD-HUNGARY

Forradalmi technológia

Forradalmi technológia PRO DJ SOROZAT Forradalmi technológia Az intenzív kutatási és fejlesztési erőfeszítéseknek köszönhetően páratlan hírnévre tettek szert a világban a Pioneer Pro DJ felszerelések. A modellcsalád tagjainak

Részletesebben

Az Ön kézikönyve PIONEER PRO-440FLT http://hu.yourpdfguides.com/dref/3174798

Az Ön kézikönyve PIONEER PRO-440FLT http://hu.yourpdfguides.com/dref/3174798 Elolvashatja az ajánlásokat a felhasználói kézikönyv, a műszaki vezető, illetve a telepítési útmutató. Megtalálja a választ minden kérdésre az a felhasználói kézikönyv (információk, leírások, biztonsági

Részletesebben

Kisker árlista LEJÁTSZÓK

Kisker árlista LEJÁTSZÓK LEJÁTSZÓK CDJ-100S CDJ-200 CDJ-350 DJ CD lejátszó DJ CD lejátszó. Teljes MP3 komtabillitás. DJ CD lejátszó. Teljes MP3 komtabillitás. USB bemenet. Mac/Pc támogatás. 111 250 Ft 149 500 Ft 175 000 Ft CDJ-850

Részletesebben

NEM SZÜKSÉGES SZÁMÍTÓGÉP

NEM SZÜKSÉGES SZÁMÍTÓGÉP NEM SZÜKSÉGES SZÁMÍTÓGÉP 4-csatornás DJ kontroller digitális keverővel Kettős USB audio interfész 2 számítógép csatlakoztatása egyidejűleg 3 Serato DJ kiegészítő csomag mellékelve (Pitch n Time; Flip;

Részletesebben

DJ KEVERŐPULT DJM-400

DJ KEVERŐPULT DJM-400 DJ KEVERŐPULT DJM-400 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Köszönjük, hogy Pioneer terméket választott. Kérjük tanulmányozza át ezt a használati útmutatót, hogy alaposabban megismerkedhessen a készülék működetésével. Az

Részletesebben

DJ2GO2 4-CSATORNÁS PRÉMIUM DJ KONTROLLER KISMÉRETŰ DJ KONTROLLER AUDIO INTERFÉSSZELL

DJ2GO2 4-CSATORNÁS PRÉMIUM DJ KONTROLLER KISMÉRETŰ DJ KONTROLLER AUDIO INTERFÉSSZELL 4-CSATORNÁS PRÉMIUM DJ KONTROLLER Dupla USB port a zökkenőmentes DJ-váltáshoz 2-inch átmérőjű színes LCD kijelző mindkét jog-tárcsába integrálva Mellékelt Serato DJ (teljes verzió) Érintés-érzékeny gombok

Részletesebben

CRX 1228 Ultra kis zajú 12 csatornás power mixer

CRX 1228 Ultra kis zajú 12 csatornás power mixer CRX 1228 Ultra kis zajú 12 csatornás power mixer CRX 1628 Ultra kis zajú 16 csatornás power mixer +48V Phantom táp 3 sávos EQ minden csatornában Aux / Effekt kimenet Aux return Effekt - 256 DSP 2x7 sávos

Részletesebben

* (Nokia, ZTE (OMTP) kivételével) Főbb jellemzők

* (Nokia, ZTE (OMTP) kivételével) Főbb jellemzők A Panasonic 2016-ban bevezeti új, HD6M típusú, mikrofonos fejhallgatóját, amely a belépő szintet képviseli kategóriájában. Az új fejhallgató kiválóan adja vissza a legigényesebb zenéket is. A HD6M a korábbi

Részletesebben

AM 120 MKII. www.sulitech.com Ingyenes szállítás az egész országban! tel.: 06 22 33 44 55. Felhasználási javaslat:

AM 120 MKII. www.sulitech.com Ingyenes szállítás az egész országban! tel.: 06 22 33 44 55. Felhasználási javaslat: AM 120 MKII 3 csatornás keverőpult PHONIC Jellemzők: Csatornák száma: 3 (1 mikrofon, 2 sztereó) 2T be- és kimenet Fejhallgató kimenet 2 x 4 LED-es kivezérlésmérő +48V Phantom táp Technikai adatok: Sávszélesség:

Részletesebben

SC Surround Sound Card (714DX 7.1 SOUND EXPERT)... A 7.1 hangszórók bekötése. 2

SC Surround Sound Card (714DX 7.1 SOUND EXPERT)... A 7.1 hangszórók bekötése. 2 Termékismertető A: Analóg bemenetek és kimenetek B: Digitális S/PDIF bemenet és kimenet C: Belső analóg bemenetek C A B Üzembe helyezés A műveletek előtt végezze el a következőket: Ha alaplapi hangkártyával

Részletesebben

Rádió/DVD lejátszó. Kezelési útmutató

Rádió/DVD lejátszó. Kezelési útmutató Figyelem Rádió/DVD lejátszó Kezelési útmutató Menet közben ne próbálja konfigurálni a készüléket. Ha gépjárművével napsütésen parkol, a készülék bekapcsolása előtt várja meg, amíg a készülék lehűl. Esős,

Részletesebben

CLOSER TO YOU. Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően

CLOSER TO YOU. Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően CLOSER TO YOU Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően FONA Intraorális röntgenek FONA XDC Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően A FONA intraorális röntgen

Részletesebben

A vizsgafeladat ismertetése: A stúdiótechnikai és munkavédelmi alapismeretek

A vizsgafeladat ismertetése: A stúdiótechnikai és munkavédelmi alapismeretek A vizsgafeladat ismertetése: A stúdiótechnikai és munkavédelmi alapismeretek A tételekhez segédeszköz nem használható. A feladatsor első részében található 1-20-ig számozott vizsgakérdéseket ki kell nyomtatni,

Részletesebben

Lars & Ivan THA-21. Asztali Headamp A osztályú Erősítő Használati útmutató

Lars & Ivan THA-21. Asztali Headamp A osztályú Erősítő Használati útmutató Lars & Ivan THA-21 Asztali Headamp A osztályú Erősítő Használati útmutató Lars & Ivan Köszönjük, hogy Lars & Ivan gyártmányú készüléket választott. A Lars & Ivan elkötelezett mind a minőségi zenehallgatás

Részletesebben

Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság

Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság 2 1200-as sorozatú tűzjelző központ A biztonság nyugalma Tökéletes védelem az Ön igényihez szabva Az 1200-as sorozatú tűzjelző központ rugalmas,

Részletesebben

Erősítő tanfolyam Keverők és előerősítők

Erősítő tanfolyam Keverők és előerősítők Erősítő tanfolyam Keverők és előerősítők Hol tartunk? Mikrofon Gitár Dob Keverő Végfok Mi az a keverő? Elektronikus eszköz Audio jelek átalakítása, majd keverése Csatornák erősítése (Hangszínszabályozás)

Részletesebben

INFINITE variálható plazmafal

INFINITE variálható plazmafal FITE variálható plazmafal LÉLEGZETELÁLLÍTÓAN ÓRIÁSI KÉPMÉRET Hivatalos magyarországi importõr és márkaképviselet: B&L Konferenciatechnika Kft. 2310 Szigetszentmiklós, Tököli út 51/B. Telefon/Fax: 06-(24)

Részletesebben

GOKI GQ-8505A 4 CSATORNÁS KÉPOSZTÓ. Felhasználói kézikönyv

GOKI GQ-8505A 4 CSATORNÁS KÉPOSZTÓ. Felhasználói kézikönyv GOKI GQ-8505A 4 CSATORNÁS KÉPOSZTÓ Felhasználói kézikönyv A dokumentáció a DELTON KFT. szellemi tulajdona, ezért annak változtatása jogi következményeket vonhat maga után. A fordításból, illetve a nyomdai

Részletesebben

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények Használati útmutató Tulajdonságok: (1) Felhasználóbarát állomáskeresés TV Expert egyszerűen meghatározható TV lejátszóként, mindegy hogy digitális TV jelről vagy analog TV jelről van szó. A nem felhasználóbarát

Részletesebben

Acer kivetítők 3D technológiával. Gyorsútmutató

Acer kivetítők 3D technológiával. Gyorsútmutató Acer kivetítők 3D technológiával Gyorsútmutató 2012. Minden jog fenntartva. Használati útmutató az Acer kivetítősorozatához Eredeti kiadás: 8/2012 Típusszám: Sorozatszám: Vásárlás időpontja: Vásárlás helye:

Részletesebben

Érintse meg és érezze a különbséget!

Érintse meg és érezze a különbséget! Érintse meg és érezze a különbséget! Az első hordozható, 15"-os kijelzővel rendelkező Color Doppler ultrahang készülék Kínában való megjelentetése óta elkötelezett a SonoScape az ultrahang csúcstechnológiák

Részletesebben

LC4 széles sugárzási szögű mennyezeti hangsugárzó Rendkívül kompakt. Rendkívül erőteljes.

LC4 széles sugárzási szögű mennyezeti hangsugárzó Rendkívül kompakt. Rendkívül erőteljes. LC4 széles sugárzási szögű mennyezeti hangsugárzó Rendkívül kompakt. Rendkívül erőteljes. 2 LC4 széles sugárzási szögű mennyezeti hangsugárzó Kompakt felépítés, minőség és utolérhetetlen lefedettség A

Részletesebben

DJ EFFEKTOR EFX-1000 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

DJ EFFEKTOR EFX-1000 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ DJ EFFEKTOR EFX-1000 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ FONTOS A fekete háromszögben elhelyezett villámszimbólum figyelmezteti a felhasználót a szigeteletlen "veszélyes feszültség" berendezésen belüli jelenlétére. Ez

Részletesebben

Azoknak, akik munkájuk során legyőzik az akadályokat.

Azoknak, akik munkájuk során legyőzik az akadályokat. Konstantin Schmidt, Kereskedelmi igazgató Azoknak, akik munkájuk során legyőzik az akadályokat. Egy ZARGES koffer amely tökéletes megjelenésű, elegáns és strapabíró Annyira híres. Annyira elegáns. Az új

Részletesebben

SONOPULS 490B ÚJ MODELL

SONOPULS 490B ÚJ MODELL SONOPULS 490B ÚJ MODELL A Sonopuls 490-es készülék a 4-es széria ultrahang készüléke. Kiválaszthatja segítségével a kórtanhoz illeszkedő helyes alkalmazást. Nagy és kis multifrekvenciás ultrahangfejei

Részletesebben

MaxiCont. MOM690 Mikroohm mérő

MaxiCont. MOM690 Mikroohm mérő MOM690 Mikroohm mérő A nagyfeszültségű megszakítók és szakaszolók karbantartásának fontos része az ellenállás mérése. A nagy áramú kontaktusok és egyéb átviteli elemek ellenállásának mérésére szolgáló

Részletesebben

Acer kivetítők 3D technológiával. Gyorsútmutató

Acer kivetítők 3D technológiával. Gyorsútmutató Acer kivetítők 3D technológiával Gyorsútmutató 2014. Minden jog fenntartva. Használati útmutató az Acer kivetítősorozatához Eredeti kiadás: 10/2014 Típusszám: Sorozatszám: Vásárlás időpontja: Vásárlás

Részletesebben

Finomhangolás: 11 új Sony fülhallgató a különböző zenei stílusokhoz igazítva

Finomhangolás: 11 új Sony fülhallgató a különböző zenei stílusokhoz igazítva Sajtóközlemény CES, Las Vegas 2012. január 9. Finomhangolás: 11 új Sony fülhallgató a különböző zenei stílusokhoz igazítva A Sony 2012-ben 11 féle, különleges gonddal tervezett fejhallgatóval jelentkezik,

Részletesebben

Projektor árlista 2008. november 13-tól Javasolt

Projektor árlista 2008. november 13-tól Javasolt Projektor árlista 2008. november 13-tól Javasolt Rendelési kód Megnevezés Kép végf. ár VPA75E VPA75E projektor Felbontás: XGA (1024x768) Fényerő: 2600 ANSI lumen Kontraszt: 400:1 Trapézkorrekció: Függőleges

Részletesebben

DJ KEVERŐPULT DJM-1000 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

DJ KEVERŐPULT DJM-1000 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ DJ KEVERŐPULT DJM-1000 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Köszönjük, hogy Pioneer terméket választott. Kérjük tanulmányozza át ezt a használati útmutatót, hogy alaposabban megismerkedhessen a készülék működetésével.

Részletesebben

SYS700-PLM Power Line Monitor modul DDC rendszerelemek, DIALOG-III család

SYS700-PLM Power Line Monitor modul DDC rendszerelemek, DIALOG-III család DDC rendszerelemek, DIALOG-III család KIVITEL ALKALMAZÁS A az energiaellátás minőségi jellemzőinek mérésére szolgáló szabadon programozható készülék. Épületfelügyeleti rendszerben (BMS), valamint önállóan

Részletesebben

KARAOKE HANGFAL SZETT

KARAOKE HANGFAL SZETT KARAOKE HANGFAL SZETT Használati utasítás Figyelmeztetések: - A készülék használata előtt olvassa el a használati utasítást. - Őrizze meg a használati utasítást, hogy bármikor segítségül hívhassa. - Kérjük,

Részletesebben

Felhsználói kézikönyv

Felhsználói kézikönyv Felhsználói kézikönyv Olvassa el a kézikönyvet alaposan, mielott a monitort használatba helyezné Tartalomjegyzék 1. TULAJDONSÁGOK... 3 2. MUSZAKI ADATOK... 3 3. ÜZEMELTETÉSI UTASÍTÁSOK...4 3.1 FO MENÜ...4

Részletesebben

HASZNÁLATI UTASÍTÁS. Modell: WHOOPEE

HASZNÁLATI UTASÍTÁS. Modell: WHOOPEE HASZNÁLATI UTASÍTÁS Modell: WHOOPEE Köszönjük, hogy WELL terméket választott. Kérjük, olvassa el figyelmesen a következő utasításokat, és tartsa meg. Rendelési azonosító: SPKR-BT-ECHO-WL Tulajdonságok:

Részletesebben

Tartalomjegyzék és jellemzők

Tartalomjegyzék és jellemzők Tartalomjegyzék és jellemzők Tartalomjegyzék és jellemzők... 2 Biztonsági információk... 3 Beállítás és hibakeresés... 4 Kábelek bekötése... 6 Méretek... 8 Blokkdiagram... 9 Csatornák felépítése... 10

Részletesebben

Digitális interfészek Digitrack

Digitális interfészek Digitrack Digitális interfészek Digitrack USB AD/DA konverter Működési leírás: A készülék képes a feltüntetett mintavételi frekvenciák mindegyikén a bemenetére csatlakoztatott analóg, vagy digitális jelet a számítógép

Részletesebben

JABRA MOVE WIRELESS. Használati útmutató. jabra.com/movewireless

JABRA MOVE WIRELESS. Használati útmutató. jabra.com/movewireless Használati útmutató jabra.com/movewireless 1. ÜDVÖZÖLJÜK...3 2. A DOBOZ TARTALMA... 4 3. A FEJHALLGATÓ VISELÉSE...5 3.1 A MAGASSÁG BEÁLLÍTÁSA 4. A FEJHALLGATÓ FELTÖLTÉSE... 6 4.1 AKKUMULÁTOR TÖLTÖTTSÉGJELZŐ

Részletesebben

ZE-NC2010. E>GO Dedikált multimédiás navigációs állomás, VW ZE-NC2040. E>GO Dedikált multimédiás navigációs állomás, VW ZE-NC3810

ZE-NC2010. E>GO Dedikált multimédiás navigációs állomás, VW ZE-NC2040. E>GO Dedikált multimédiás navigációs állomás, VW ZE-NC3810 E>GO ZE-NC2010 E>GO Dedikált multimédiás navigációs állomás, VW DVD-s multimédia állomás navigációval az alábbi járművekhez: VW Golf V/VI, Jetta, Eos, Tiguan, Passat; SEAT: Leon, Altea Nincs szükség további

Részletesebben

Magyar 1. fejezet: Bevezetés TVGo A31 TVGo A31 1.1 A csomag tartalma

Magyar 1. fejezet: Bevezetés TVGo A31 TVGo A31 1.1 A csomag tartalma 1. fejezet: Bevezetés Ez az új Genius TVGo A31 eszköz ideális választás TV-hez, videókészülékhez vagy akár 1280 x 1024 képpont felbontású TFT / LCD / CRT monitorokhoz. Ez a TV/ Video eszköz lehetővé teszi,

Részletesebben

Hogyan kell 3D tartalmat megtekinteni egy BenQ kivetítőn? Minimális rendszerkövetelmények 3D tartalom lejátszásához BenQ kivetítőn:

Hogyan kell 3D tartalmat megtekinteni egy BenQ kivetítőn? Minimális rendszerkövetelmények 3D tartalom lejátszásához BenQ kivetítőn: Hogyan kell 3D tartalmat megtekinteni egy BenQ kivetítőn? Az Ön BenQ kivetítője támogatja a háromdimenziós (3D) tartalom lejátszását a D-Sub, Komponens, HDMI, Videó és S-Video bemeneteken keresztül. Kompatibilis

Részletesebben

Navigáció: GPS Tracking: 3G modem: A gyors CPU-nak köszönhetően a. készülék akadozásmentesen futtatja a. is. A navigáció használata

Navigáció: GPS Tracking: 3G modem: A gyors CPU-nak köszönhetően a. készülék akadozásmentesen futtatja a. is. A navigáció használata Navigáció: A gyors CPU-nak köszönhetően a készülék akadozásmentesen futtatja a legújabb GPS navigációs szoftvereket is. A navigáció használata közben lehetősége van zenét hallgatni vagy filmet nézni, ilyenkor

Részletesebben

Új kompakt X20 vezérlő integrált I/O pontokkal

Új kompakt X20 vezérlő integrált I/O pontokkal Új kompakt X20 vezérlő integrált I/O pontokkal Integrált flash 4GB belső 16 kb nem felejtő RAM B&R tovább bővíti a nagy sikerű X20 vezérlő családot, egy kompakt vezérlővel, mely integrált be és kimeneti

Részletesebben

Hagyományos 500-as sorozatú tűzjelző központ Egyszerű, akár az 1x1

Hagyományos 500-as sorozatú tűzjelző központ Egyszerű, akár az 1x1 Hagyományos 500-as sorozatú tűzjelző központ Egyszerű, akár az 1x1 2 Egyszerűen telepíthető, beállítható, karbantartható és használható tűzjelző központ. LCD- kijelző az összes érzékelőzónára vonatkozó

Részletesebben

A vizsgafeladat ismertetése: Stúdiótechnikai és munkavédelmi, balesetvédelmi alapismeretek

A vizsgafeladat ismertetése: Stúdiótechnikai és munkavédelmi, balesetvédelmi alapismeretek A vizsgafeladat ismertetése: Stúdiótechnikai és munkavédelmi, balesetvédelmi alapismeretek A tételekhez segédeszköz nem használható. A feladatsor első részében található 1-20-ig számozott vizsgakérdéseket

Részletesebben

DMS 70. Digitális Vezetéknélküli Mikrofonrendszer. Digitális Vezetéknélküli Mikrofonrendszer

DMS 70. Digitális Vezetéknélküli Mikrofonrendszer. Digitális Vezetéknélküli Mikrofonrendszer DMS 70 Beltéri hangosítások Konferenciák Szemináriumok, Iskolai alkalmazások Élőzenei / Klub hangosítások AES 128 bites titkosítás Dinamikus frekvencia-választás Szabadalmaztatott D5 akusztika Stúdióminőség

Részletesebben

1. fejezet: Bevezetés. 2. fejezet: Első lépések

1. fejezet: Bevezetés. 2. fejezet: Első lépések 1. fejezet: Bevezetés A Media Player 100 olyan digitális médialejátszó, amely USB memóriához és kártyaolvasókhoz egyaránt csatlakoztatható. Az otthoni szórakoztatóközpontra csatlakozik, és lehetővé teszi

Részletesebben

X sorozat: csúcsminőségű digitális zene. A Sony bemutatja az új vezeték nélküli Made for ipod/ iphone/ipad hangsugárzó-dokkolókat

X sorozat: csúcsminőségű digitális zene. A Sony bemutatja az új vezeték nélküli Made for ipod/ iphone/ipad hangsugárzó-dokkolókat Sajtóközlemény 2012. január 10. X sorozat: csúcsminőségű digitális zene A Sony bemutatja az új vezeték nélküli Made for ipod/ iphone/ipad -dokkolókat A Sony öt új Made for ipod/ iphone/ipad -dokkolója

Részletesebben

MAX 250. 160 W-os végerősítő. www.sulitech.com Ingyenes szállítás az egész országban! tel.: 06 22 33 44 55

MAX 250. 160 W-os végerősítő. www.sulitech.com Ingyenes szállítás az egész országban! tel.: 06 22 33 44 55 MAX 250 160 W-os végerősítő PHONIC Jellemzők: A Phonic Max - szériának köszönhetően mindenki megtalálhatja azt a végfokot, amire rendszeréhez szüksége van. Bemenetek szempontjából egyaránt csatlakoztatható

Részletesebben

Exigo. A lakóépületek fűtésének egyszerű szabályozása

Exigo. A lakóépületek fűtésének egyszerű szabályozása Exigo A lakóépületek fűtésének egyszerű szabályozása Fűtési és kazán szabályzás Az Exigo-val a szabályzás összes lépése a beépítéstől a működtetésen keresztül a karbantartásig még egyszerűbb, mint valaha.

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv 6234C Fordulatszámmérő TARTALOMJEGYZÉK 1. Termékjellemzők... 2 2. Műszaki jellemzők... 2 3. Előlap és kezelőszervek... 2 4. Működési leírás... 3 5. Mérési folyamat... 4 6. Elem cseréje...

Részletesebben

A MEGBÍZHATÓ MŰHELYESZKÖZ

A MEGBÍZHATÓ MŰHELYESZKÖZ A MEGBÍZHATÓ MŰHELYESZKÖZ Optimo 2 a Stoneridge-tól Egy Dell tablet, amely a műhelyek igényeire lett fejlesztve, hogy könnyű kezelhetőségén és hasznos alkalmazásain keresztül növelje a műhelyek hatékonyságát

Részletesebben

Bevezető szintű, kedvező árú Digitális Tároló Oszcilloszkóp sorozat 100 / 70 / 50 MHz

Bevezető szintű, kedvező árú Digitális Tároló Oszcilloszkóp sorozat 100 / 70 / 50 MHz GLOBAL FOCUS Kft. Villamos és laboratóriumi mérőműszerek forgalmazása, javítása, karbantartása www.globalfocus.hu Bevezető szintű, kedvező árú Digitális Tároló Oszcilloszkóp sorozat 100 / 70 / 50 MHz Fő

Részletesebben

SYS700-A Digitális szabályozó és vezérlõ modul DDC rendszerelemek, DIALOG-III család. Terméktámogatás:

SYS700-A Digitális szabályozó és vezérlõ modul DDC rendszerelemek, DIALOG-III család. Terméktámogatás: DDC rendszerelemek, DIALOG-III család KIVITEL ALKALMAZÁS A SYS00-A a Dialog-III készülékcsalád analóg jelek kezelésére alkalmas tagja, amely kifejezetten épületgépészeti szabályozási és vezérlési feladatok

Részletesebben

GIS Open 2011 Székesfehérvár Leica Viva Integrált felmérés eszközei Leica Viva Képalkotási Technológiák Horváth Zsolt Leica Geosystems Hungary Kft

GIS Open 2011 Székesfehérvár Leica Viva Integrált felmérés eszközei Leica Viva Képalkotási Technológiák Horváth Zsolt Leica Geosystems Hungary Kft GIS Open 2011 Székesfehérvár Leica Viva Integrált felmérés eszközei Leica Viva Képalkotási Technológiák Horváth Zsolt Leica Geosystems Hungary Kft Leica Viva Series Egy teljes felmérő rendszer 2 Új TS11

Részletesebben

AJÁNLAT. Pilis Város Önkormányzata. Hajnal Csilla polgármester asszony részére. Tárgy: Szavazatszámláló és konferencia rendszer eszközeinek beszerzése

AJÁNLAT. Pilis Város Önkormányzata. Hajnal Csilla polgármester asszony részére. Tárgy: Szavazatszámláló és konferencia rendszer eszközeinek beszerzése AJÁNLAT Pilis Város Önkormányzata Hajnal Csilla polgármester asszony részére Tárgy: Szavazatszámláló és konferencia rendszer eszközeinek beszerzése Tisztelt Ajánlatkérő! Ajánlat száma: 218/NJ/2017 Köszönjük,

Részletesebben

Nagyszerű képminőség. Az SCI tisztább képet ad a többszögű összetett nyaláb kivetítés által növelt kontraszt felbontással.

Nagyszerű képminőség. Az SCI tisztább képet ad a többszögű összetett nyaláb kivetítés által növelt kontraszt felbontással. All- in-one Nagyszerű képminőség Az E-CUBE 7 jelenti a következő mérföldkövet az E-Cube sorozat fejlődésében, beépített képalkotó technológiája a képek egységességével, nagy felbontással és vizsgálati

Részletesebben

Z80TAPE FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ

Z80TAPE FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ Z80TAPE FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ Tartalomjegyzék 1. A készülék ismertetése 2. Üzembe helyezés 3. Főmenü 4. COMPUTER 5. OPEN FILE 6. PLAY 7. LEVEL 8. SOUND 9. REMOTE 10. SAVE A Z80TAPE készülék 1. A készülék

Részletesebben

Lenovo Ideapad YOGA3 PRO 80HE00MCHV (80HE00MCHV)

Lenovo Ideapad YOGA3 PRO 80HE00MCHV (80HE00MCHV) Lenovo Ideapad YOGA3 PRO 80HE00MCHV (80HE00MCHV) Bruttó ár: 0 Ft Termékcsalád: YOGA Termékvonal: Lenovo 2 az 1-ben Hibrid Notebook Termékvonal2: 2 az 1-ben Hibrid Notebook Processzor: Intel Core M Processzor

Részletesebben

LBC 310x/1x beépíthető hangszórók

LBC 310x/1x beépíthető hangszórók Kommnikációs rendszerek LBC 31x/1x beépíthető hangszórók LBC 31x/1x beépíthető hangszórók www.boschsecrity.h Kiváló minőségű zene- és beszédvisszaadás Kibővített frekvenciatartomány Széles nyílásszög Egyszerű

Részletesebben

T201W/T201WA 20 -os szélesvásznú LCD monitor Felhasználói kézikönyv

T201W/T201WA 20 -os szélesvásznú LCD monitor Felhasználói kézikönyv T201W/T201WA 20 -os szélesvásznú LCD monitor Felhasználói kézikönyv Tartalom A csomag tartalma... 3 Telepítés... 4 A monitor csatlakoztatása a számítógéphez... 4 A monitor csatlakoztatása az áramforráshoz...

Részletesebben

A legjobb ár/érték arányú CCTV rendszer HD technológiával koax kábelen történő adatátvitellel 500m távolságig

A legjobb ár/érték arányú CCTV rendszer HD technológiával koax kábelen történő adatátvitellel 500m távolságig DCA-BV5241 A legjobb ár/érték arányú CCTV rendszer HD technológiával koax kábelen történő adatátvitellel 500m távolságig Az AHD technológia előnyei a hagyományos analóg rendszerhez képest Nagy felbontás

Részletesebben

3. Gyors útmutató 4. Garanciakártya

3. Gyors útmutató 4. Garanciakártya A csomag tartalma 1. Prestigio webkamera főegység 2. Alkalmazás szoftver CD Használatvétel 3. Gyors útmutató 4. Garanciakártya 1. Kapcsolja be a PC-t, vagy notebookot. 2. Dugja be az USB csatolót a PC,

Részletesebben

16/8/4 CSATORNÁS Real Time MPEG-4DVR. 16/8/4 CSATORNÁS beépített DVD-RW íróval vagy CD-RW íróval

16/8/4 CSATORNÁS Real Time MPEG-4DVR. 16/8/4 CSATORNÁS beépített DVD-RW íróval vagy CD-RW íróval AVC78X QUICK START 1 GYORS INDÍTÁS 16/8/4 CSATORNÁS Real Time MPEG-4DVR 4 CSATORNÁS 16/8/4 CSATORNÁS 16/8/4 CSATORNÁS beépített DVD-RW íróval vagy CD-RW íróval 1. Győződjön meg arról, hogy a csomag tartalmazza

Részletesebben

FEJHALLGATÓ FÜLHALLGATÓ. 4 990 Ft Bruttó kiskereskedelmi ár SHP520. 2 790 Ft Bruttó kiskereskedelmi ár BHP515. 2 990 Ft Bruttó kiskereskedelmi ár

FEJHALLGATÓ FÜLHALLGATÓ. 4 990 Ft Bruttó kiskereskedelmi ár SHP520. 2 790 Ft Bruttó kiskereskedelmi ár BHP515. 2 990 Ft Bruttó kiskereskedelmi ár FEJHALLGATÓ FÜLHALLGATÓ SHP520 Travel fejhallgató Deluxe fejhallgató hangerő-szabályozó 40mm membrán Érzékenység: 114dB 150mW maximális teljesítmény BHP515 Travel fejhallgató Travel fejhallgató összecsukható

Részletesebben

A valóság határait ostromoljuk

A valóság határait ostromoljuk A valóság határait ostromoljuk APanasonic a gépkocsiba építhetô audio- és videokészülékek terén végzett széleskörû kutatási és fejlesztési munkáját egyetlen fô cél mozgatja olyan technológiák, készülékek

Részletesebben

Értékelés Összesen: 100 pont 100% = 100 pont A VIZSGAFELADAT MEGOLDÁSÁRA JAVASOLT %-OS EREDMÉNY: EBBEN A VIZSGARÉSZBEN A VIZSGAFELADAT ARÁNYA 15%.

Értékelés Összesen: 100 pont 100% = 100 pont A VIZSGAFELADAT MEGOLDÁSÁRA JAVASOLT %-OS EREDMÉNY: EBBEN A VIZSGARÉSZBEN A VIZSGAFELADAT ARÁNYA 15%. Az Országos Képzési Jegyzékről és az Országos Képzési Jegyzék módosításának eljárásrendjéről szóló 133/2010. (IV. 22.) Korm. rendelet alapján: Szakképesítés, szakképesítés-elágazás, rész-szakképesítés,

Részletesebben

Használati utasítás. Jellemzők. Használati útmutató JB SYSTEMS DJ-KONTROL 3

Használati utasítás. Jellemzők. Használati útmutató JB SYSTEMS DJ-KONTROL 3 Használati utasítás MAGYAR Használati utasítás Használati útmutató Jellemzők Ez az egység a rádió - interferencia elfojtott. A készülék megfelel az aktuális európai és nemzeti irányelveknek. Professzionális

Részletesebben

Tartalomjegyzék és jellemzők

Tartalomjegyzék és jellemzők Tartalomjegyzék és jellemzők Tartalomjegyzék és jellemzők... 2 Biztonsági információk... 3 Kábelek bekötése... 4 Blokkdiagram... 6 Csatornák felépítése... 7 Rack be szerelés, méretek... 15 Tipikus alkalmazások...

Részletesebben

Multimédia Árlista TERMÉK. Autoriasztok.hu / 12volt.hu. termékleírás TETŐTV. 2012. január 2. Á R L I S T A www.autoriasztok.hu és www.12volt.

Multimédia Árlista TERMÉK. Autoriasztok.hu / 12volt.hu. termékleírás TETŐTV. 2012. január 2. Á R L I S T A www.autoriasztok.hu és www.12volt. Multimédia Árlista Autoriasztok.hu / 12volt.hu Móró Alarm Bt. 1182 Budapest Dés. U. 8., Tel: 06(209)357-228 vagy 061-291-2609 2012. január 2. Á R L I S T A www.autoriasztok.hu és www.12volt.hu TERMÉK TETŐTV

Részletesebben

Színes kültéri. Reklámtábla installáció

Színes kültéri. Reklámtábla installáció Színes kültéri LED Reklámtábla installáció JU-JO Engineering Bt LED Specialista www.illur.hu Email: illur@illur.hu Tartalom Áttekintés Technikai leírás Tulajdonságok Rendszer csatlakozások Szerkezeti rajz

Részletesebben

MEGAFONOK LH25 Megafon-25W, beépített sziréna 18 100 21 720 19 000 6

MEGAFONOK LH25 Megafon-25W, beépített sziréna 18 100 21 720 19 000 6 Típus JELFORMÁLÓK ÉS KIEGÉSZÍTİK AMIS31EQ Mono 1x31 sávos grafikus E.Q., XLR, Jack, RCA be / kimenetek 50 200 60 240 52 500 5 AMIS23X 2 utas sztereó, 3 utas mono keresztváltó 64 700 77 640 68 000 2 XLR,

Részletesebben

Stílusos és helytakarékos megoldás az Ön otthonába.

Stílusos és helytakarékos megoldás az Ön otthonába. Canon ip2700 Canon ip7250 Canon MP230 A megfizethető otthoni fotónyomtatót kereső felhasználók számára ideális megoldás a PIXMA ip2700 készülék, amely egyszerűen használható és 2 pikoliteres tintacseppekkel

Részletesebben

- Biztosítani kell, hogy amikor a terméket bekötjük a hálózati kábel nincs szétlapítva és sérülésmentes.

- Biztosítani kell, hogy amikor a terméket bekötjük a hálózati kábel nincs szétlapítva és sérülésmentes. Gratulálunk a SINN7 Status 24/96 hangkártya beszerzéséhez. Köszönjük, hogy bizalmát a mi DJ technológiánkba fektette. Mielőtt használatba helyezi ezt a berendezést, arra kérjük Önt, hogy alaposan tanulmányozza,

Részletesebben

KEZELÉSI ÚTMUTATÓ STORESAFE PRO II DIGITÁLIS RÖGZÍTŐ

KEZELÉSI ÚTMUTATÓ STORESAFE PRO II DIGITÁLIS RÖGZÍTŐ KEZELÉSI ÚTMUTATÓ STORESAFE PRO II DIGITÁLIS RÖGZÍTŐ A rendszer telepítője és a kézikönyv készítője: MULTI ALARM ZRT. 1092 Budapeset, Bakáts tér 2. Tel.: 1/666-2130; Fax: 1/666-2180 www.multialarm.hu budapest@multialarm.hu

Részletesebben

AUDIO ENGINEERING SOCIETY

AUDIO ENGINEERING SOCIETY HUNGARIAN SECTION HÍREK MAGYAR TAGOZAT Szerkeszti: dr. Takács Ferenc, Titkár 36. szám. 2002. március 26. PRO TOOLS HD Mérföldk a Digidesign történetében A Digidesign története a nyolcvanas évek közepére

Részletesebben

HF-DVR 1004 H.264 Hálózati Rögzítő. Felhasználói kézikönyv

HF-DVR 1004 H.264 Hálózati Rögzítő. Felhasználói kézikönyv HF-DVR 1004 H.264 Hálózati Rögzítő Felhasználói kézikönyv Általános jellemzők Fejlett H.264 tömörítés. A továbbfejlesztett szűrőnek köszönhetően 30%-os adatmennyiség csökkenés. 4xD1 valós rögzítés. Egyidejűleg

Részletesebben

GOKI GQ-8505B 8 CSATORNÁS KÉPOSZTÓ. Felhasználói kézikönyv

GOKI GQ-8505B 8 CSATORNÁS KÉPOSZTÓ. Felhasználói kézikönyv GOKI GQ-8505B 8 CSATORNÁS KÉPOSZTÓ Felhasználói kézikönyv Műszaki jellemzők - Egyszerre 4/8 kamera csatlakoztatható Állítható fényerő, kontraszt, telítettség, színárnyalat és élesség - Magas felbontás

Részletesebben

Qosmio: A hallható különbség

Qosmio: A hallható különbség Qosmio: A hallható különbség PERSONAL COMPUTER LCD TV WITH TRUBRITE DISPLAY HDD/DVD Qosmio TM a kivételes hangzás RECORDER élménye VIRTUAL SURROUND A Toshiba vállalat Qosmio elnevezésű hordozható szórakoztató

Részletesebben

EON 10G2. Főbb jellemzők:

EON 10G2. Főbb jellemzők: EON 10G2 Főbb jellemzők: Az egyik legsikeresebb, legmeghatározóbb hangsugárzó család második generációjának tagja. 10 -os Differential Drive mélysugárzó, neodímium mágnessel szerelve, a kis tömeg és az

Részletesebben

Használati útmutató. 1.0 verzió 2003. február

Használati útmutató. 1.0 verzió 2003. február Használati útmutató 1.0 verzió 2003. február BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOK FIGYELEM: Az elektromos áramütés kockázatának elkerülése érdekében soha nem vegyük le a berendezés fedőlapját vagy hátlapját. A berendezés

Részletesebben

LEICA LINO Termék bemutató Március 26.

LEICA LINO Termék bemutató Március 26. 1 LEICA LINO Termék bemutató 2018. Március 26. Egy erőteljes új termékcsalád P5 L2 L2P5 L2G L2P5G 2 Lino speciális kialakítás Ütéscsillapító gumiborítás Többféle áramellátás Automatikus pulzáló mód detektorhoz

Részletesebben

Intégro CLIA. A klímavezérlő számítógép általános ismertetése

Intégro CLIA. A klímavezérlő számítógép általános ismertetése BRINKMAN HUNGARY KFT. Hódmezővásárhely 6800 Szántó K. J. u. 180. Tel.: (62) 533-260 Fax.: (62) 243-254 Intégro CLIA A klímavezérlő számítógép általános ismertetése Az Integro Clia növényházakban alkalmazható

Részletesebben

USB2.0 HD AV digitalizáló Használati útmutató

USB2.0 HD AV digitalizáló Használati útmutató USB2.0 HD AV digitalizáló Használati útmutató 1. Bevezetés Ezzel a komponens videó bemenettel rendelkező USB-s videó digitalizálóval könnyen lehetséges tetszőleges AV készülékekről (pl. DV, V8, Hi8, VHS,

Részletesebben

Körvágó olló KS 1 HTBS 650-15 M. Manuális táblalemezollók. BSS 1000 BSS 1020 BSS 1250 FTBS M - sorozat. FTBS P - sorozat. Motoros táblalemezollók

Körvágó olló KS 1 HTBS 650-15 M. Manuális táblalemezollók. BSS 1000 BSS 1020 BSS 1250 FTBS M - sorozat. FTBS P - sorozat. Motoros táblalemezollók Metallkraft_01-71.qxp 2007.08.13. 13:06 Page 13 Körvágó olló KS 1 Asztali manuális táblalemezollók HTBS 650-15 M Manuális táblalemezollók BSS 1000 BSS 1020 BSS 1250 FTBS M - sorozat Pneumatikus táblalemezollók

Részletesebben

DELL Vostro MONET14SKL1605_011_UBU-11

DELL Vostro MONET14SKL1605_011_UBU-11 DELL Vostro 5459 - MONET14SKL1605_011_UBU-11 (MONET14SKL1605_011_UBU-11) Bruttó ár: 204.990 Ft Termékcsalád: Vostro Termékvonal: Dell Notebook / Dell Laptop Termékvonal2: Notebook / Laptop Processzor:

Részletesebben

Itt kezdje! Gyors üzembe helyezési útmutató

Itt kezdje! Gyors üzembe helyezési útmutató Blu-ray Disc /DVD házimozirendszer BDV-NF7220 HU Itt kezdje! Gyors üzembe helyezési útmutató BDV-NF7220 1 A doboz tartalma/a hangsugárzók üzembe helyezése BDV-NF7220 2 Televízió-készülék csatlakoztatása

Részletesebben

moduláris átkapcsoló rendszer 63... 160 A áramerősségre KAPCSOLJON SWITCH TO INNOVÁCIÓRA

moduláris átkapcsoló rendszer 63... 160 A áramerősségre KAPCSOLJON SWITCH TO INNOVÁCIÓRA moduláris átkapcsoló rendszer 63... 160 A áramerősségre KAPCSOLJON SWITCH TO INNOVÁCIÓRA INNOVATION Socomec : intelligens átkapcsolás A SOCOMEC cég, mint az áramforrás átkapcsolás szakterületének piacvezetője

Részletesebben

CSATLAKOZTATÁS SZÁMÍTÁSTECHNIKA. Operációs rendszer RAM Belső tárhely Processzor. Grafikus processzor Vezeték nélküli frissítések HANG

CSATLAKOZTATÁS SZÁMÍTÁSTECHNIKA. Operációs rendszer RAM Belső tárhely Processzor. Grafikus processzor Vezeték nélküli frissítések HANG KIJELZŐ CSATLAKOZTATÁS Átlós méret Képernyő típusa Képarány Képernyőterület Képernyő színei Felbontás Válaszidő Frissítési frekvencia LCD-képernyő betekintési szöge Fényerősség Kontrasztarány Háttérfény-érzékelő

Részletesebben

Acer AL 1716As 8ms 17" LCD. Acer AL 1717As 17" LCD. Acer AL 1916ws 19" WIDE 5ms LCD

Acer AL 1716As 8ms 17 LCD. Acer AL 1717As 17 LCD. Acer AL 1916ws 19 WIDE 5ms LCD Acer AL 1716As 8ms Maximális felbontás: 1280 x 1024@75Hz Kontrasztarány: 500:1 Láthatósági szög: 140 /130 Fogyasztás: 44W Tömeg: 5kg Acer AL 1717As felbontás: 1280 x 1024@75Hz kontrasztarány: 500:1 fényerő:

Részletesebben

AVerVision CP135 vizualizer Hordozható dokumentum-kamera

AVerVision CP135 vizualizer Hordozható dokumentum-kamera AVerVision CP135 vizualizer Hordozható dokumentum-kamera CMOS technológia, 3,2Mpixel effektív pixelszám, 720p (1280x720) maximális kimeneti jel, 2x Optikai, 8x Digitális ZOOM (maximális zoom 16x), manuálisan

Részletesebben

Időprogramozott üzemeltetés a kényelemért és a gazdaságosságért

Időprogramozott üzemeltetés a kényelemért és a gazdaságosságért Idővezérlés Időprogramozott üzemeltetés a kényelemért és a gazdaságosságért A Hager digitális heti- és éves kapcsolóóráival vevőinek a legmodernebb időkapcsolási technikát kínálhatja. Programozható kulcs

Részletesebben

Még gazdagabb játékélményt ígér a SIE új csúcskonzolja, a PlayStation 4 PRO

Még gazdagabb játékélményt ígér a SIE új csúcskonzolja, a PlayStation 4 PRO A Sony Interactive Entertainment(SIE) a mai napon jelentette be az új PlayStation 4 Pro (PS4 Pro) (CUH-7000 sorozatszámú) játékkonzolt, mely továbbfejlesztett képfeldolgozó képességének köszönhetően 4K

Részletesebben

ATMOS Scope. Forradalmi megoldás a flexibilis endoszkópia és stroboszkópia területén

ATMOS Scope. Forradalmi megoldás a flexibilis endoszkópia és stroboszkópia területén ATMOS Scope Forradalmi megoldás a flexibilis endoszkópia és stroboszkópia területén ATMOS Az innovatív ATMOS a design és az int 2 Scope - egráció találkozása Az ATMOS Scope a flexibilis endoszkópiában

Részletesebben

DI8 Nyolccsatornás DI-box/vonalkeverő

DI8 Nyolccsatornás DI-box/vonalkeverő CT2 Kábelteszter A CT2 egy igen sokoldalúan használható kábel/csatlakozó tesztelő készülék, mellyel bármilyen szabványos audio kábel és csatlakozó gyorsan és hatékonyan ellenőrizhető. A legkeményebb road-gárdák

Részletesebben

2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER. Kiegészítő egység VDT SC6V. VDT-SC6V Leírás v1.0.pdf

2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER. Kiegészítő egység VDT SC6V. VDT-SC6V Leírás v1.0.pdf 2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Kiegészítő egység VDT SC6V VDT-SC6V Leírás v1.0.pdf Tartalom 1 Ismertető... 3 2 Kaputábla leírása... 3 3 Rögzítés... 4 4 Kábelezési rajz... 4 5 Konfiguráció... 5 5.1 A

Részletesebben

DMP-555. Digitális médialejátszó. Használati útmutató

DMP-555. Digitális médialejátszó. Használati útmutató Digitális médialejátszó Használati útmutató FIGYELMEZTETÉS: A KÉSZÜLÉK NEM VÍZÁLLÓ, EZÉRT A TŰZ- VAGY ÉRINTÉSVESZÉLY MEGAKADÁLYOZÁSA ÉRDEKÉBEN, A KÉSZÜLÉKET NEM ÉRHETI ESŐ VAGY NEDVESSÉG HATÁSA, ÉS NEM

Részletesebben

Használati útmutató. 1.0 verzió 2002. augusztus

Használati útmutató. 1.0 verzió 2002. augusztus Használati útmutató 1.0 verzió 2002. augusztus BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOK FIGYELEM: Az elektromos áramütés kockázatának csökkentése érdekében soha nem vegyük le a berendezés fedőlapját vagy hátlapját. A berendezés

Részletesebben

TANTÁL MidiMax-H. Hordozható nyelvoktató berendezés. Felhasználói segédlet

TANTÁL MidiMax-H. Hordozható nyelvoktató berendezés. Felhasználói segédlet E L E K T R O N I K A I K F T H-1149 BUDAPEST XIV. NAGY LAJOS KIRÁLY ÚTJA 117. TEL./FAX: 220-6454, 220-6455 e-mail: tantal@t-online.hu www.tantal.hu TANTÁL MidiMax-H Hordozható nyelvoktató berendezés Felhasználói

Részletesebben

SVL1003 (3.0m) BVL1200 (0.5m)

SVL1003 (3.0m) BVL1200 (0.5m) HDMI KÁBELEK SVL1003 (3.0m) 1080p Full HD 24 karátos arannyal bevont csatlakozók 99,96% oxigén mentes réz vezetők Dual tone öntött dugó kivitel Biztonságos kábel árnyékolás Azonosító címkéket tartalmazza

Részletesebben

CLOSER TO YOU. Intraorális képalkotás A DIGITÁLIS VILÁG ELŐNYEI

CLOSER TO YOU. Intraorális képalkotás A DIGITÁLIS VILÁG ELŐNYEI CLOSER TO YOU Intraorális képalkotás A DIGITÁLIS VILÁG ELŐNYEI Intraorális képalkotás Páciens kényelem és könnyű használat A lemez mérete és a pozicionálás megegyezik a tradicionális kisfilmes eljárással,

Részletesebben