Szöveges beszámoló az SzMM Aszódi Javítóintézet 2006.évi Gazdálkodásáról

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Szöveges beszámoló az SzMM Aszódi Javítóintézet 2006.évi Gazdálkodásáról"

Átírás

1 Szöveges beszámoló az SzMM Aszódi Javítóintézet 2006.évi Gazdálkodásáról I. Az intézet feladataiban változás 2006.évben nem volt, szervezeti felépítésünk nem módosult. Működésünket a én érvénybe lépő Alapító Okirat és a2006. november 2-án jóváhagyásra felterjesztett Szervezeti és Működési Szabályzatunk szerint végezzük. Feladatunkk a bíróság által javítóintézeti nevelésre utalt fiúk számára javítóintézeti ellátás biztosítása. Munkánkat hat szakfeladaton végezzük: - Javítóintézeti ellátás - Sajátos nevelési igényű tanulók nevelése, oktatása - Általános iskolai oktatás - Szakiskolai nevelés, oktatás - Kiegészítő tevékenységek - Szolgálati lakások fenntartása a./ Alapítványokat, közalapítványokat nem támogattunk. b./ Vállalkozási tevékenységünk nincs. c./ Munkatársainkat lakásépítési, lakásvásárlási támogatásban nem részesítettük. d./ A Számviteli politikát 2006-ban módosítottuk. e./ Az intézményünk esetében nem kötelező a könyvvizsgálat. f./ A beszámoló és a Magyar Államkincstár által nyilvántartott adatok eltérése, és annak indokai: Az eltérés téves KTK kód alkalmazásából adódott az egyéb folyó kiadásoknál a dologi kiadásokon belül. g./ N. É. II. N. É.

2 2 III. Az előirányzat alakulása és a pénzforgalmi egyeztetés 1., Kiadási bevételi előirányzat hatáskörönkénti módosítása, annak indoklása. Személyi juttatások eft Módosítások: - Kormány hatáskörben eft - Felügyeleti hatáskörben eft Változás eft Módosított előirányzat eft eft eft Kormány hatáskörben a 2006.évi illetményjavítás fedezetére kaptuk a eftot, melyet a közalkalmazotti illetményalap és pótlékalap emelése miatti többletkiadásokra fordítottunk. Felügyeleti hatáskörben a személyi juttatási előirányzat kétszer került megemelésre, júniusban eft-ot, decemberben pedig eft-ot kaptunk, melyből az utóbb kapott összeg kötelezettségvállalással terhelt maradványunk részét képezi, elkölteni már nem tudtuk. Ezzel a támogatással ill. szigorú következetes gazdálkodással tudtuk elérni, hogy a szűkös bérkeretünk elégséges legyen. Tovább folytattuk a létszámcsökkentési programunkat, mellyel az év eleji 226 fős munkajogi létszámunk 211 főre csökkent. Munkaadókat terhelő járulékok eft Módosítások: - Kormány hatáskörben 937 eft - Felügyeleti hatáskörben 822 eft - Intézményi hatáskörben eft Változás eft Módosított előirányzat eft eft 472 eft A Kormány hatáskörű és felügyeleti hatáskörű módosítás az illetményjavítás munkaadói járulékot terhelő vonzatú volt. A saját hatáskörben végrehajtott előirányzat módosítást az előirányzaton keletkező maradvány tette lehetővé, melyet felújításokra és dologi kiadások finanszírozására fordítottunk.

3 3 Dologi kiadások eft Módosítás: - Intézményi hatáskörben eft Módosított előirányzat eft eft eft Az intézményi hatáskörban végrehajtott előirányzat növelések a többletbevételek, a szakképzési támogatások (átvett pénzeszközök), a fejezeti kezelésből kapott gázártámogatás, az előző évi pénzmaradvány, a felhalmozási kiadási előirányzat terhére történtek. Erre azért volt szükség, mert az évek óta bevezetett és gyakorolt takarékossági intézkedések nem tudták kompenzálni ezen a tételen jelentkező hiányt. Szállítói tartozásunkat így az előző évihez képest felére tudtuk csökkenteni. A maradványunk a Kincstári utolsó napon visszautalt összeg miatt keletkezett. Ellátottak pénzbeli juttatása Módosított előirányzat eft eft eft 0 eft Módosítás nem történt, csak a minimum zsebpénzt és munkafoglalkoztatási jutalmat fizettük növendékeinknek. Intézményi beruházási kiadások eft Módosítás - Intézményi hatáskörben eft Módosított előirányzat 624 eft 624 eft 0 eft Az intézményi hatáskörben végrehajtott előirányzat átcsoportosítás oka, a dologi kiadásokra fordítható pénzeszköz hiánya volt. Felújítás 0 eft Módosítás: - felügyeleti hatáskörben eft - intézményi hatáskörben eft változás eft Módosított előirányzat eft eft 3 eft

4 4 Felügyeleti hatáskörben kapott pénzeszközt a célnak megfelelően a kerítésfelújítási programunk befejezésére fordítottuk. Az intézményi hatáskörben végrehajtott előirányzat módosítást a 2005.évi előirányzat maradványunkból ill. a felhalmozási kiadásokból eszközöltük. Ennek segítségével befejezhettük az előző évi kerítés-, kút- és egyéb (vizesblokk) felújítási programunkat. Bevételek eft Módosítás - Intézményi hatáskörben eft Módosított előirányzat eft eft Túlteljesítés 340 eft Az intézményi többletbevétel oka a mezőgazdasági eszközök, gépek, állatok értékesítése és az átvett pénzeszköz volt. Felügyeleti támogatás eft Módosítás - Kormány hatáskörben eft - Felügyeleti hatáskörben eft Változás eft Módosított előirányzat eft eft A eft-ot a kiadásoknál már részletezett célokra kaptuk. 2., a., ok alakulása 2006.évben eft maradványunk keletkezett kiadási megtakarítás (5.260 eft) és bevételi túlteljesítés (340 eft) miatt. A teljes előirányzat maradvány kötelezettségvállalással terhelt. b., Személyi juttatások, létszám alakulása Létszám alakulása Terv (fő) Tény (fő) Tény/Terv % Teljes munkaidős ,2 Részmunkaidős Összesen ,4 Üres álláshelyek száma 2006.december 31-én 38 fő.

5 5 Személyi juttatások Rendszeres személyi jutt. M.végzéshez kapcs. Foglalkoztatottak sajátos Személyhez kapcsolódó ktg.térítés Eredeti ei. Módosított T/E % T/Mód (eft) ei. (eft) (eft) % , ,8 97, ,7 99, ,7 100 Külső szem. Jutt Keresetkieg.fed Összesen ,9 99,7 Személyi juttatási előirányzat a fejezettől kapott támogatással, következetes gazdálkodással elégségesnek bizonyult. Tovább folytattuk a létszámleépítési programunkat, hiszen az üres álláshelyek bére szükséges volt a januári soros előrelépések és más egyéb jogszabályi kötelezettségekhez (jubileumi jutalom, ped. Szakkönyv, túlórák). A dolgozóink képzésére, továbbképzésére csak igen keveset tudtunk fordítani. c., Munkaadókat terhelő juttatások Eredeti Mód.ei. % T/E %T/M ei.( eft) (eft) (eft) TB.járulék ,2 99,6 M.adói járulék Eü.hozzájárulás ,1 100 Táppénz hozzájár ,4 99,2 Összesen ,9 99,7

6 6 d., Dologi kiadások Azon tételeket emeltük ki az alábbiakban, amelyek a dologi kiadások vonatkozásában a legjelentősebb nagyságrenddel bírnak (2 %-nál magasabb hányadot képviselnek a dologiban). Eredeti előirányzat (eft) Módosított előirányzat (eft) (eft) T/E % T/Mód % Élelmiszer ,3 97,3 Irodaszer, ,6 98,4 nyomtatvány Hajtó és ,4 100 kenőanyag Szakmai anyag ,5 100 Egyéb anyag ,6 98,6 beszerzés Távközlési ,3 99,4 díjak Gázenergia ,9 99,4 díja Vill. energia ,5 90,1 Víz- és ,7 99,9 csatornadíj Karbantartási kiksjavítási ksg ,5 93,5 Egyéb üzemeltetés, fenntartási ,8 100 ÁFA ,9 100 Összes teljesítés : összes eredeti ei. = : = 106,7 % Összes teljesítés : összes módosított ei. = : = 98,4 % A dologi előirányzatunkat év közben megemeltük a többletbevételekből, az átvett pénzeszközökből, felhalmozásból. Az eredeti előirányzat már nem lett volna elégséges a több éve bevezetett takarékossági intézkedések ellenére sem. A legnagyobb tételt képviselő kiadások közül az élelmiszerbeszerzés; a hajtóés kenőanyag beszerzés; a hírközlési díjakból a mobilszolgáltatás; a tisztító- és takarítószer beszerzés; az egyéb üzemelési, fenntartási kiadások közül az őrzésvédelem közbeszerzési szerződések alapján történik intézetünkben. Vagy központosított közbeszerzés, vagy saját hatáskörben bonyolított közbeszerzési eljárások eredményeképpen. A saját hatáskörben kiírt közbszerzési eljárások bírálati szempontja minden esetben a legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás volt, figyelemmel az előirányzat elégtelenségre.

7 7 A gáz-, villamos- és víz felhasználás a dologi kiadások 28 %-át teszi ki, amely arány még több lenne mintegy 4 %-kal (kb. 8 MFt), ha nem sikerült volna a fúrt kutunkat kitisztítani 2005 év végén, mert így városi vizet alig vételezünk. Az utóbbi évben az energia költségek az alábbi mértékben emelkedtek intézetünk vonatkozásában: - gázenergai díjak: 70,6 % - víz- és csatornadíjak: 7,0 % - villamosenergia díjak: 4,3 % A felújítási beruházási tervünkben szereplő új kút fúrására viszont nagy szükség lenne, hiszen a kamerázás a tisztításnál igen elöregedettnek mutatta a kutat (24 évet üzemelt). e., Ellátottak pénzbeli juttatása Az ellátottak pénzbeli juttatásai előirányzat elégségesnek bizonyult, bár ezt nagymértékben segítette részben a gyermeklétszámunk alakulása, részben pedig az a belső intézkedés, amely megszüntette a differenciálási lehetőséget, csak a minimum zsebpénzt és munkafoglalkoztatási díjat fizettük növendékeinknek. f., Működési felhalmozási célú pénzeszköz átadás nem volt. g., Kamatkiadásunk nem volt. h., Támogatás értékű működési/felhalmozási kiadásunk nem volt. i., Intézményi beruházási kiadások Az átcsoportosítás miatt igen lecsökkent, a mértéke alig vásároltunk eszközöket ( 1 db számítógép, 1 db nyomtató, 1 db program) j., Felújítás Felújítási előirányzattal nem rendelkeztünk, a módosítást a évi maradvány a saját hatáskörű és a felügyeleti hatáskörű módosítása tette lehetővé. A 2005-ben elkezdett kerítés- és kútfelújítási programunkat fejeztük be, ill. fürdő felújítást végeztettünk az Otthon épületben. k., Kölcsönt nem nyújtottunk.

8 8 3., Az intézményi bevételek alakulása (jelentősebb tételek) Eredeti ei. (eft) Módosított ei. (eft) (eft) Áru és klt értékesítés Szolg. ellenértéke Továbbszámlázott szolg Bérleti és lízingdíjak Alkalmazottak térítése ÁFA bevételek Átvett peszk.vállalk-tól Műk.bev.összesen Gépek, berend. Ért Járművek ért Felhalm-i jell. Bev. összesen Költségvetési támogatás (működési) Felhalmozási kiadás támogatása Felügyeleti szervtől kapott tám Tám.értékű műk.bevétel Támogatások összesen A működési költségek bevételei közül a legjelentősebb tétel az árú- és készlet értékesítés bevétele volt 2006-ban, amely a működési bevételek 26 %-át tette ki. Ez szinte teljes egészében mezőgazdasági jellegű bevétel volt. A tangazdaságunk feltételrendszerében bekövetkezett negatív változások miatt jelenleg szüneteltetjük ezt a növendékfoglalkoztatási formát. A szolgáltatások ellenértéke a külsős étkezők által befizetett térítési díjakból és a közbeszerzési eljárások eseti jellegű dokumentációjának árából tevődött össze. A továbbszámlázott szolgáltatási díjbevétel a szolgálati lakásokban lakók energia bevételéből áll. A bérleti és lízingdíjbevétel a nem alkalmazottak (nyugdíjasok) lakbéréből és a kiadott földterületek, egyéb helyiségek bérleti díját foglalja magába. Az alkalmazottak térítése a szolgálati lakások lakbérét, az étkezési és telefontérítésből áll. A szakképzési hozzájárulás különféle vállalkozóktól az átvett pénzeszköznél jelenik meg.

9 9 IV. Az immateriális javak és tárgyi eszközök állományának alakulása Tárgyévi nyitó állományhoz viszonyítva a beszerzések, létesítések, felújítások igen csekély mértéket képviselnek, mindösszesen 2,3 %-ot. A beszerzések immateriális javak és gépek berendezések kategóriában 624 eft mértékben, a felújítás pedig az ingatlanok vonatkozásában (kerítés, kút, fürdő) eft értékben. A selejtezések, egyéb csökkenések mértéke a nyitó állományhoz viszonyítva 0,66 %, melyből az egyik legnagyobb tétel a sertéstenyésztés megszűnése miatti tenyészállat kivezetés volt, eft értékben. Tárgyi eszközeink elhasználódási szintje igen magas, 32,5 %. Ez a mutatószám a gépek, berendezéseknél a legrosszabb, 86,5 %. Immateriális javasknál 82,6 %, ingatlanok esetében 24,7 %, járműveknél pedig 73,3 %. A táblázat jól mutatja a beruházások és felújítások elmaradását. V. N. É. VI. A követelések és kötelezettségek állományának alakulása 1., Követelések A követelések állománya igen csekély mértékű, amely még az előző évihez viszonyítva is csökkent, mintegy 15 %-kal. Az eft-ből 320 eft van jelenleg peresítés alatt, két céggel szemben, bérleti díj nem-fizetés miatt. 2., Kötelezettségek A kötelezettségek állománya a 2005.évihez viszonyítva, mintegy felére csökkent, amely nagyobb részt szolgáltatásokkal kapcsolatos szállítói tartozásból áll (5.383 eft). Ezen összeg döntő része gázdíj. VII. N. É. VIII. N.É.

10 10 IX. Kötelezettség vállalások állományának alakulása 1. Intézményi előirányzatok A tárgyévi maradványunk teljes egészében kötelezettség-vállalással terhelt maradvány, úgy a személyi juttatások és járulékai, mint pedig a dologi előirányzat vonatkozásában. 2. N.É. X. A feladatmutatók állományának alakulása 180 férőhelyen biztosítunk szolgálati lakást az intézeti dolgozók és nyugdíjasaink vonatkozásában. Ez a szám 2007-ben le fog csökkenni, a lakáseladási programunk miatt, melyben lakásaink több mint felét értékesítjük. Sajátos nevelési igényű gyerekeink létszáma az általános iskolai oktatásban résztvevőkön belül igen magas, mindkét esetben 8 tanulócsoportban végeztük oktatásukat. A szakiskolai nevelésben, oktatásban (faipari, festő, kosárfonó) részesíthető gyerekeink aránya igen alacsony, 3 tanulócsoportban mintegy 20 fő létszámmal dolgoztunk. Ugyanis kevés az általános iskolát végzettek száma az intézeti beutaláskor. Az intézetünk kihasználtsága mintegy 51 %-os volt, 240 férőhelyen gondoztunk átlagosan 122 főt. XI. Letéti számla pénzforgalma Intézetünknek 1 db letéti számlája van, a növendékek pénzének kezelésére szolgál. A számlán szereplő összeg az év elejihez képest csökkent, mintegy 8 %-kal. XII. N. É.

11 11 XIII. Befizetési kötelezettség teljesítése 770 eft-ot fizettünk be az 5 %-os befizetési kötelezettség miatt. Árú- és készletértékesítés mezőgazdaság: = 233 eft szolgáltatások ellenértéke = eft bérleti- és lízingdíj = eft eft x 5% = 393 eft Aszód, február 27. Szarka Attila Igazgató Urbán Imréné gazd.vez.

2010. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSI TERV INTÉZMÉNYI KIADÁSOK

2010. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSI TERV INTÉZMÉNYI KIADÁSOK Budapest XV. ker. Önkormányzat Egyesített Szociális Intézmény 21. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSI TERV INTÉZMÉNYI KIADÁSOK eft-ban Engedélyezett álláshelyek száma összesen (fő): 16 16,25 szakmai 13,75 -technikai 12,75

Részletesebben

Szöveges beszámoló az SzMM Aszódi Javítóintézet 2008.évi gazdálkodásáról. I. Az intézmény feladatkörének, 2008. évi tevékenységének rövid ismertetése

Szöveges beszámoló az SzMM Aszódi Javítóintézet 2008.évi gazdálkodásáról. I. Az intézmény feladatkörének, 2008. évi tevékenységének rövid ismertetése Szöveges beszámoló az SzMM Aszódi Javítóintézet 2008.évi gazdálkodásáról I. Az intézmény feladatkörének, 2008. évi tevékenységének rövid ismertetése Az intézet feladataiban változás 2008.évben nem volt,

Részletesebben

Készült: :05 Ellenörző kód: Értéktípus: Ezer Forint

Készült: :05 Ellenörző kód: Értéktípus: Ezer Forint Tartalomjegyzék Szám Űrlap megnevezés 02 Személyi juttatások és a munkaadókat terhelő járulékok előirányzata és teljesítése 03 Dologi kiadások és egyéb folyó kiadások előirányzata és teljesítése 04 Egyéb

Részletesebben

Tolna Megyei Önkormányzat Árpád-házi Szent Erzsébet Otthona 7150 Bonyhád, Schweitzertanya évi pénzügyi beszámoló

Tolna Megyei Önkormányzat Árpád-házi Szent Erzsébet Otthona 7150 Bonyhád, Schweitzertanya évi pénzügyi beszámoló Tolna Megyei Önkormányzat Árpád-házi Szent Erzsébet Otthona 7150 Bonyhád, Schweitzertanya 51. 2007. évi pénzügyi beszámoló Az intézmény pénzügyi helyzetét a forráshiány jellemezte. Állandó finanszírozási

Részletesebben

07 Teljes munkaidőben foglalkoztatottak rendszeres személyi juttatása összesen ( )

07 Teljes munkaidőben foglalkoztatottak rendszeres személyi juttatása összesen ( ) Tartalomjegyzék Szám Űrlap megnevezés 02 Személyi juttatások, a munkaadókat terhelő járulékok és szociális hozzájárulási adó előirányzata és teljesítése 03 Dologi kiadások előirányzata és teljesítése 04

Részletesebben

08 Részmunkaidőben foglalkoztatottak rendszeres személyi juttatása Rendszeres személyi juttatások (07+08)

08 Részmunkaidőben foglalkoztatottak rendszeres személyi juttatása Rendszeres személyi juttatások (07+08) Tartalomjegyzék Szám Űrlap megnevezés 02 Személyi juttatások, a munkaadókat terhelő járulékok és szociális hozzájárulási adó előirányzata és teljesítése 03 Dologi kiadások előirányzata és teljesítése 04

Részletesebben

PIR: Elemi költségvetés NAPSUGÁR OTTHON Fejezet: 20/01 zaradek.cim02/03 Szakág: Szektor: 1051 Időszak:

PIR: Elemi költségvetés NAPSUGÁR OTTHON Fejezet: 20/01 zaradek.cim02/03 Szakág: Szektor: 1051 Időszak: Tartalomjegyzék Szám Űrlap megnevezés 02 Személyi juttatások, a munkaadókat terhelő járulékok és szociális hozzájárulási adó előirányzata és teljesítése 03 Dologi kiadások előirányzata és teljesítése 07

Részletesebben

A) ELEMI KÖLTSÉGVETÉS

A) ELEMI KÖLTSÉGVETÉS A fejezet megnevezése, székhelye: Az irányító szerv:.................. számjel 3 1 1 5 4 2 1 0 5 1 0 6 0 1 0 0 8 4 2 3 2 0 PIR-törzsszám szektor fejezet cím/alcím szakágazat Önkormányzat/ költségvetési

Részletesebben

Elemi költségvetés CSUKA ZOLTÁN VÁROSI KÖNYVTÁR Megye: 13 Településtípus: 0057 Szakág: Szektor: 1251 Év/Időszak:

Elemi költségvetés CSUKA ZOLTÁN VÁROSI KÖNYVTÁR Megye: 13 Településtípus: 0057 Szakág: Szektor: 1251 Év/Időszak: 02 - Személyi juttatások és a munkaadókat terhelő járulékok előirányzata és teljesítése 01 Alapilletmények 26 985 0 0 02 Illetménykiegészítések 0 0 0 03 Nyelvpótlék 0 0 0 04 Egyéb kötelező illetménypótlékok

Részletesebben

PIR: Elemi költségvetés JÁVORSZKY ÖDÖN KÓRHÁZ Fejezet: 20/01 zaradek.cim10/02 Szakág: Szektor: 1051 Időszak:

PIR: Elemi költségvetés JÁVORSZKY ÖDÖN KÓRHÁZ Fejezet: 20/01 zaradek.cim10/02 Szakág: Szektor: 1051 Időszak: Tartalomjegyzék Szám Űrlap megnevezés 02 Személyi juttatások, a munkaadókat terhelő járulékok és szociális hozzájárulási adó előirányzata és teljesítése 03 Dologi kiadások előirányzata és teljesítése 07

Részletesebben

Árpád Fejedelem Általános Iskola. Dunavarsány Árpád u KÖLTSÉGVETÉS melléklet

Árpád Fejedelem Általános Iskola. Dunavarsány Árpád u KÖLTSÉGVETÉS melléklet Dunavarsány Árpád u. 12. KÖLTSÉGVETÉS 003. melléklet BEVÉTELEK Költségvetési főösszeg bevételi forrásonként és kiemelt kiadási előirányzatonként 1 Intézményi működési bevételek 73 707 38 101 4 500 2 Műk.

Részletesebben

2012 Elemi költségvetés

2012 Elemi költségvetés A fejezet megnevezése, székhelye: Irányító szerv:.................. számjel 308647 1051 20 0900 34832 PIR-törzsszám Szektor Fejezet Címrend ÁHT A költségvetési szerv megnevezése, székhelye: 2170 Aszód

Részletesebben

2012 Elemi költségvetés

2012 Elemi költségvetés A fejezet megnevezése, székhelye: Irányító szerv:.................. számjel 309127 1051 20 1100 38137 PIR-törzsszám Szektor Fejezet Címrend ÁHT A költségvetési szerv megnevezése, székhelye: 1011 2012......

Részletesebben

A) ELEMI KÖLTSÉGVETÉS

A) ELEMI KÖLTSÉGVETÉS A fejezet megnevezése, székhelye: Az irányító szerv:.................. számjel 3 9 7 0 2 1 1 0 5 1 2 0 1 0 0 2 8 6 1 0 0 0 PIR-törzsszám szektor fejezet cím/alcím szakágazat Önkormányzat/ költségvetési

Részletesebben

A) ELEMI KÖLTSÉGVETÉS

A) ELEMI KÖLTSÉGVETÉS A fejezet megnevezése, székhelye: Az irányító szerv:.................. számjel 3 5 5 7 1 7 1 0 5 1 2 0 1 0 0 2 8 6 1 0 0 0 PIR-törzsszám szektor fejezet cím/alcím szakágazat Önkormányzat/ költségvetési

Részletesebben

2011 Elemi költségvetés

2011 Elemi költségvetés A fejezet megnevezése, székhelye: Irányító szerv:.................. számjel 311432 1051 06 0100 35576 PIR-törzsszám Szektor Fejezet Címrend ÁHT A költségvetési szerv megnevezése, székhelye: 3301 2011......

Részletesebben

A) ELEMI KÖLTSÉGVETÉS

A) ELEMI KÖLTSÉGVETÉS A fejezet megnevezése, székhelye: Az irányító szerv:.................. számjel 3 5 0 8 5 5 1 2 5 1 0 5 0 2 0 0 9 1 0 2 0 0 PIR-törzsszám szektor fejezet cím/alcím szakágazat Önkormányzat/ költségvetési

Részletesebben

A) ELEMI KÖLTSÉGVETÉS

A) ELEMI KÖLTSÉGVETÉS A fejezet megnevezése, székhelye: Az irányító szerv:.................. számjel 3 5 5 4 0 9 1 0 5 1 2 0 1 0 0 2 8 6 1 0 0 0 PIR-törzsszám szektor fejezet cím/alcím szakágazat Önkormányzat/ költségvetési

Részletesebben

Dunavarsány Város Polgármesteri Hivatal. Dunavarsány Kossuth L. u KÖLTSÉGVETÉS melléklet

Dunavarsány Város Polgármesteri Hivatal. Dunavarsány Kossuth L. u KÖLTSÉGVETÉS melléklet Dunavarsány Kossuth L. u. 18. 2012. KÖLTSÉGVETÉS 002. melléklet BEVÉTELEK 2012. Költségvetési főösszeg bevételi forrásonként és kiemelt kiadási előirányzatonként 1 Intézményi működési bevételek 11 963

Részletesebben

A) ELEMI KÖLTSÉGVETÉS

A) ELEMI KÖLTSÉGVETÉS A fejezet megnevezése, székhelye: Az irányító szerv:.................. számjel 3 5 5 0 3 6 1 0 5 1 2 0 1 0 0 2 8 6 1 0 0 0 PIR-törzsszám szektor fejezet cím/alcím szakágazat Önkormányzat/ költségvetési

Részletesebben

A) ELEMI KÖLTSÉGVETÉS

A) ELEMI KÖLTSÉGVETÉS A fejezet megnevezése, székhelye: Az irányító szerv:.................. számjel 4 1 5 1 9 0 1 0 5 1 2 0 1 0 0 2 8 6 1 0 0 0 PIR-törzsszám szektor fejezet cím/alcím szakágazat Önkormányzat/ költségvetési

Részletesebben

A) ELEMI KÖLTSÉGVETÉS

A) ELEMI KÖLTSÉGVETÉS A fejezet megnevezése, székhelye: Az irányító szerv:.................. számjel 4 9 2 3 2 4 1 0 5 1 2 0 1 0 0 2 8 6 1 0 0 0 PIR-törzsszám szektor fejezet cím/alcím szakágazat Önkormányzat/ költségvetési

Részletesebben

A) ELEMI KÖLTSÉGVETÉS

A) ELEMI KÖLTSÉGVETÉS A fejezet megnevezése, székhelye: Az irányító szerv:.................. számjel 3 0 7 7 1 6 1 0 5 1 2 0 1 0 0 2 8 6 1 0 0 0 PIR-törzsszám szektor fejezet cím/alcím szakágazat Önkormányzat/ költségvetési

Részletesebben

A) ELEMI KÖLTSÉGVETÉS

A) ELEMI KÖLTSÉGVETÉS A fejezet megnevezése, székhelye: Az irányító szerv:.................. számjel 7 8 9 2 5 7 1 0 5 1 1 0 0 8 0 0 8 4 1 1 0 4 PIR-törzsszám szektor fejezet cím/alcím szakágazat Önkormányzat/ költségvetési

Részletesebben

2012 Elemi költségvetés

2012 Elemi költségvetés A fejezet megnevezése, székhelye: Irányító szerv:.................. számjel 350855 1051 10 0802 748160 PIR-törzsszám Szektor Fejezet Címrend ÁHT A költségvetési szerv megnevezése, székhelye: 3529 Miskolc

Részletesebben

A) ELEMI KÖLTSÉGVETÉS

A) ELEMI KÖLTSÉGVETÉS A fejezet megnevezése, székhelye: Az irányító szerv:.................. számjel 3 1 1 4 3 2 1 0 5 1 0 6 0 1 0 0 8 4 2 3 2 0 PIR-törzsszám szektor fejezet cím/alcím szakágazat Önkormányzat/ költségvetési

Részletesebben

1.számú melléklet. Módosított Teljesítés %

1.számú melléklet. Módosított Teljesítés % 1.számú melléklet Nagybakónak Község Önkormányzatának 2011. évi bevételei (ezer Ft-ban) 2011. évi Teljesítés % 1.Intézményi bevételek Közhatalmi bevételek 0 0 23 Áru és készletértékesítés 0 0 69 egyéb

Részletesebben

2011 Elemi költségvetés

2011 Elemi költségvetés A megye megnevezése, székhelye: Irányító szerv:.................. számjel 415190 1251 17 0100 861000 PIR-törzsszám Szektor Megye PÜK Szakágazat A költségvetési szerv megnevezése, székhelye: 7150 Bonyhád

Részletesebben

A) ELEMI KÖLTSÉGVETÉS

A) ELEMI KÖLTSÉGVETÉS A fejezet megnevezése, székhelye: Az irányító szerv:.................. számjel 4 9 3 9 5 8 1 2 5 1 0 1 9 1 0 0 8 7 9 0 6 0 PIR-törzsszám szektor fejezet cím/alcím szakágazat Önkormányzat/ költségvetési

Részletesebben

A Felsőoktatási Regisztrációs Központ 2006. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSI BESZÁMOLÓJÁNAK SZÖVEGES INDOKLÁSA

A Felsőoktatási Regisztrációs Központ 2006. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSI BESZÁMOLÓJÁNAK SZÖVEGES INDOKLÁSA A Felsőoktatási Regisztrációs Központ 2006. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSI BESZÁMOLÓJÁNAK SZÖVEGES INDOKLÁSA 1. Feladatkör, tevékenység 1.1. Az intézmény adatai Név: Felsőoktatási Regisztrációs Központ Törzskönyvi

Részletesebben

Szöveges beszámoló 2005. év

Szöveges beszámoló 2005. év Szöveges beszámoló 2005. év Intézményünknek a TMÖ Pszichiátriai Betegek Otthona Máza az eltelt 12 hónap során a felügyeleti szerv biztosította a pénzügyi fedezetet, ezen kívül a munkaügyi központtól kapott

Részletesebben

A) ELEMI KÖLTSÉGVETÉS

A) ELEMI KÖLTSÉGVETÉS A fejezet megnevezése, székhelye: Az irányító szerv:.................. számjel 3 0 9 1 2 7 1 0 5 1 2 0 1 1 0 0 9 1 0 1 0 0 PIR-törzsszám szektor fejezet cím/alcím szakágazat Önkormányzat/ költségvetési

Részletesebben

A) ELEMI KÖLTSÉGVETÉS

A) ELEMI KÖLTSÉGVETÉS A fejezet megnevezése, székhelye: Az irányító szerv:.................. számjel 3 2 1 1 5 0 1 0 5 1 2 0 1 1 0 0 9 1 0 2 0 0 PIR-törzsszám szektor fejezet cím/alcím szakágazat Önkormányzat/ költségvetési

Részletesebben

Erkel Ferenc Zeneiskola. Dunavarsány Halász L.-né u. 3. 2012. KÖLTSÉGVETÉS. 005. melléklet

Erkel Ferenc Zeneiskola. Dunavarsány Halász L.-né u. 3. 2012. KÖLTSÉGVETÉS. 005. melléklet Dunavarsány Halász L.-né u. 3. 2012. KÖLTSÉGVETÉS 005. melléklet BEVÉTELEK 2012. Költségvetési főösszeg bevételi forrásonként és kiemelt kiadási előirányzatonként 1 Intézményi működési bevételek 1 650

Részletesebben

A) ELEMI KÖLTSÉGVETÉS

A) ELEMI KÖLTSÉGVETÉS A fejezet megnevezése, székhelye: Az irányító szerv:.................. számjel 7 9 5 9 6 6 1 0 5 1 0 6 0 1 0 0 8 4 2 3 1 0 PIR-törzsszám szektor fejezet cím/alcím szakágazat Önkormányzat/ költségvetési

Részletesebben

Költségvetési szerv. Simontornyai Köznevelési Társulás megnevezése Feladat megnevezése

Költségvetési szerv. Simontornyai Köznevelési Társulás megnevezése Feladat megnevezése Költségvetési szerv Simontornyai Köznevelési Társulás megnevezése Feladat megnevezése Összes bevétel, kiadás Ezer forintban! Száma Előirányzat-csoport, kiemelt előirányzat megnevezése Előirányzat 1 2 3

Részletesebben

Bánk Község Önkormányzat 2010. évi költségvetési koncepciója. Bevételek

Bánk Község Önkormányzat 2010. évi költségvetési koncepciója. Bevételek Bánk Község Önkormányzat 2010. évi költségvetési koncepciója Bevételek 1000 Ft-ban 2010. évi koncepció Előirányzat Teljesítés 09.30 I. Működési bevételek Igazgatási szolgáltatási díj bevétele 0 40 62 Szolgáltatások

Részletesebben

Bánk Község Önkormányzat 2008. évi költségvetésének háromnegyed-éves mérlege. Bevételek

Bánk Község Önkormányzat 2008. évi költségvetésének háromnegyed-éves mérlege. Bevételek Bánk Község Önkormányzat 2008. évi költségvetésének háromnegyed-éves mérlege Bevételek 1000 Ft-ban I. Működési bevételek Igazgatási szolgáltatási díj bevétele 0 0 7 Szolgáltatások ellenértéke 19482 19482

Részletesebben

Nagykarácsony Község Önkormányzata bevételeinek és kiadásainak mérlege 2012. évre

Nagykarácsony Község Önkormányzata bevételeinek és kiadásainak mérlege 2012. évre 2011. 2012. % BEVÉTELEK: INTÉZMÉNYI MŰKÖDÉSI BEVÉTELEK 3050 3100 101,6 EGYÉB SAJÁTOS BEVÉTELEK 1650 1910 115,8 ÖNKORMÁNYZATOK SAJÁTOS MŰKÖDÉSI BEVÉTELE 67062 59958 89,4 ebből: - Helyi adók, bírságok, pótlékok,

Részletesebben

A) ELEMI KÖLTSÉGVETÉS

A) ELEMI KÖLTSÉGVETÉS A fejezet megnevezése, székhelye: Az irányító szerv:.................. számjel 8 0 9 7 6 0 1 2 5 1 1 3 1 3 0 0 9 1 0 2 0 0 PIR-törzsszám szektor fejezet cím/alcím szakágazat Önkormányzat/ költségvetési

Részletesebben

Petőfi Művelődési Ház és Könyvtár. Dunavarsány Kossuth L. u KÖLTSÉGVETÉS melléklet

Petőfi Művelődési Ház és Könyvtár. Dunavarsány Kossuth L. u KÖLTSÉGVETÉS melléklet Dunavarsány Kossuth L. u. 2. 2012. KÖLTSÉGVETÉS 006. melléklet BEVÉTELEK 2012. Költségvetési főösszeg bevételi forrásonként és kiemelt kiadási előirányzatonként 1 Intézményi működési bevételek 1 991 3

Részletesebben

Számjel. Fejezet. Éves beszámoló Éves beszámoló ... a beszámoló elkészítéséért kijelölt felelős személy. ... (név)... (név)

Számjel. Fejezet. Éves beszámoló Éves beszámoló ... a beszámoló elkészítéséért kijelölt felelős személy. ... (név)... (név) A fejezet megnevezése, székhelye: Irányító szerv: Számjel 300081 1051 17 05/00 038764 PIR-törzsszám Szektor Fejezet Címrend ÁHT A költségvetési szerv megnevezése, székhelye: 1145 Budapest Columbus utca

Részletesebben

INTÉZMÉNYI KIADÁSOK. 2013.évi eredeti költségvetés. Rendszeres személyi juttatások 261 472 214 037 263 852

INTÉZMÉNYI KIADÁSOK. 2013.évi eredeti költségvetés. Rendszeres személyi juttatások 261 472 214 037 263 852 Budapest XV. ker. Önkormányzat Intézmény: Egyesített Szociális Intézmény - TERVEZET INTÉZMÉNYI KIADÁSOK Engedélyezett álláshelyek száma összesen (fő): 152,50 150,00 150,00 -pedagógus/szakmai 132,25 134,75

Részletesebben

Piliscsév Község Önkormányzata. Mérleg 2015.06.30. Eredeti ei. Mód.ei. Teljesítés % Eredeti ei. Mód.ei. Teljesítés %

Piliscsév Község Önkormányzata. Mérleg 2015.06.30. Eredeti ei. Mód.ei. Teljesítés % Eredeti ei. Mód.ei. Teljesítés % Piliscsév Község Önkormányzata I/1.számú melléklet Mérleg 2015.06.30. Bevételek Kiadások eft Eredeti ei. Mód.ei. Teljesítés % Eredeti ei. Mód.ei. Teljesítés % Intézm. működési bev. 8 778 15 853 12 223

Részletesebben

TÜNDÉRKERT ÓVODA. Bevételek

TÜNDÉRKERT ÓVODA. Bevételek Óvodabevételek 2/a TÜNDÉRKERT ÓVODA Bevételek Megnevezés 2013 2014.év 2014.év 2014.év 2015. év eredeti ei. eredeti ei. mód.ei várh.telj eredeti ei. B40500 096010 Intézményi ellátás díja 15 000 14 000 14

Részletesebben

Szöveges értékelés a 2004. évi intézményi beszámolóhoz

Szöveges értékelés a 2004. évi intézményi beszámolóhoz Szöveges értékelés a 2004. évi intézményi beszámolóhoz Az intézet 2004. évi gazdálkodásának értékelésénél megállapitható, hogy az előző évekhez hasonlóan a kényszerü takarékoskodás jellemezte az intézetet.

Részletesebben

Adatlap. a 2010. évi költségvetés tervezéséhez

Adatlap. a 2010. évi költségvetés tervezéséhez JNSZ Szakképzés-szervezési Társulás intézmény megnevezése 4/21. (I. 19.) sz. határozat 1. sz.melléklet Adatlap a 21. évi költségvetés tervezéséhez ezer Ft-ban Főkönyvi 29. évi 29. évi 21. évi TÁMOP TIOP

Részletesebben

Weöres Sándor Óvoda. Dunavarsány Árpád u. 14. 2012. KÖLTSÉGVETÉS. 004 melléklet

Weöres Sándor Óvoda. Dunavarsány Árpád u. 14. 2012. KÖLTSÉGVETÉS. 004 melléklet Dunavarsány Árpád u. 14. 2012. KÖLTSÉGVETÉS 004 melléklet BEVÉTELEK 2012. Költségvetési főösszeg bevételi forrásonként és kiemelt kiadási előirányzatonként 1 Intézményi működési bevételek 60 59 63 2 Műk.

Részletesebben

Készült: :25. Éves beszámoló NAPSUGÁR OTTHON Fejezet: 20/01 Címrend: 0203 ÁHT: Szakág: Szektor: 1051 Időszak: 2013.

Készült: :25. Éves beszámoló NAPSUGÁR OTTHON Fejezet: 20/01 Címrend: 0203 ÁHT: Szakág: Szektor: 1051 Időszak: 2013. Tartalomjegyzék Szám Űrlap megnevezés 01 Könyvviteli Mérleg 02 Személyi juttatások, a munkaadókat terhelő járulékok és szociális hozzájárulási adó előirányzata és teljesítése 03 Dologi kiadások előirányzata

Részletesebben

KÖLTSÉGVETÉSI BESZÁMOLÓ

KÖLTSÉGVETÉSI BESZÁMOLÓ Fejezeti jellemző adatok Fejezeti jellemző adatok Önkormányzati jellemző adatok Önkormányzati jellemző adatok 06 0100 fejezet cím/alcím megye megye pénzügyi pénzügyi körzet körzet településtípus település-

Részletesebben

BEVÉTELEK ÉS KIADÁSOK TELJESÍTÉSE

BEVÉTELEK ÉS KIADÁSOK TELJESÍTÉSE HETES KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 6/2014. (IV.30.) ÖNKORMÁNYZATI R E N D E L E T E AZ ÖNKORMÁNYZAT 2013. ÉVI ZÁRSZÁMADÁSÁRÓL ÉS PÉNZMARADVÁNYÁRÓL Hetes Község Önkormányzatának Képviselő-testülete

Részletesebben

KÖLTSÉGVETÉSI BESZÁMOLÓ

KÖLTSÉGVETÉSI BESZÁMOLÓ Fejezeti jellemző adatok Fejezeti jellemző adatok Önkormányzati jellemző adatok Önkormányzati jellemző adatok 12 0600 fejezet cím/alcím megye megye pénzügyi pénzügyi körzet körzet településtípus település-

Részletesebben

2012 Féléves beszámoló

2012 Féléves beszámoló A fejezet megnevezése, székhelye: Irányító szerv: Számjel 327361 1091 02 02/02 17530 PIR-törzsszám Szektor Fejezet Címrend ÁHT A költségvetési szerv megnevezése, székhelye: 2012...... a beszámoló elkészítéséért

Részletesebben

2010 Elemi költségvetés tervezés

2010 Elemi költségvetés tervezés A fejezet megnevezése, székhelye: Irányító szerv:.................. számjel 311432 1051 06 0100 PIR-törzsszám Szektor Fejezet Címrend ÁHT A költségvetési szerv megnevezése, székhelye: 3301 Eger Barkóczy

Részletesebben

... számjel. Szektor Fejezet Címrend ÁHT. Éves beszámoló Éves beszámoló

... számjel. Szektor Fejezet Címrend ÁHT. Éves beszámoló Éves beszámoló A fejezet megnevezése, székhelye: Irányító szerv:.................. számjel 311542 1051 06 0100 035686 PIR-törzsszám Szektor Fejezet Címrend ÁHT A költségvetési szerv megnevezése, székhelye: 8000 Székesfehérvár

Részletesebben

Németbánya Község Önkormányzati Képviselő-testületének 2/2014.(V.13.) önkormányzati rendelete Németbánya Község Önkormányzat 2013.

Németbánya Község Önkormányzati Képviselő-testületének 2/2014.(V.13.) önkormányzati rendelete Németbánya Község Önkormányzat 2013. Németbánya Község Önkormányzati Képviselő-testületének 2/2014.(V.13.) önkormányzati rendelete Németbánya Község Önkormányzat 2013. évi költségvetéséről szóló 1/2013.(III.25.) önkormányzati rendelet módosításáról

Részletesebben

KÖLTSÉGVETÉSI BESZÁMOLÓ

KÖLTSÉGVETÉSI BESZÁMOLÓ Fejezeti jellemző adatok Fejezeti jellemző adatok Önkormányzati jellemző adatok Önkormányzati jellemző adatok 06 0100 fejezet cím/alcím megye megye pénzügyi pénzügyi körzet körzet településtípus település-

Részletesebben

Elemi költségvetés elkészítéséhez használandó

Elemi költségvetés elkészítéséhez használandó Szociális és Munkaügyi Minisztérium Zalaegerszegi Gyermekotthona 8900. Zalaegerszeg, Posta út 144. pf.: 177. Tel.: 92/599-392, 92/599-395, Fax: 92/599-391, E-mail: zegigyermekotth@t.online.hu Elemi költségvetés

Részletesebben

Balassagyarmati Törvényszék évi Szöveges beszámoló melléklete. 1. számú melléklet: Költségvetési előirányzatok változása.

Balassagyarmati Törvényszék évi Szöveges beszámoló melléklete. 1. számú melléklet: Költségvetési előirányzatok változása. 1. számú melléklet: Költségvetési előirányzatok változása. Megnevezés Kiadások Előirányzat eft-ban 2015. év 2016. év Változás 2016-2015.év Eredeti Módositott Módosítás Eredeti Módositott Módosítás Eredeti

Részletesebben

A Reménysugár Habilitációs Intézet évi költségvetési beszámolójának, szöveges indokolása

A Reménysugár Habilitációs Intézet évi költségvetési beszámolójának, szöveges indokolása Ikt. szám: Tárgy: 2010. évi beszámoló A Reménysugár Habilitációs Intézet 2010. évi költségvetési beszámolójának, szöveges indokolása I.) Az intézmény feladatkörének, 2010. évi tevékenységének rövid ismertetése

Részletesebben

KÖLTSÉGVETÉSI BESZÁMOLÓ

KÖLTSÉGVETÉSI BESZÁMOLÓ Fejezeti jellemző adatok Fejezeti jellemző adatok Önkormányzati jellemző adatok Önkormányzati jellemző adatok 14 3600 75 fejezet cím/alcím megye megye pénzügyi pénzügyi körzet körzet településtípus település-

Részletesebben

2016. évi Elemi költségvetés

2016. évi Elemi költségvetés Manolisz Glezosz 12. Évfolyamos Görögnyelv Oktató Iskola 2016. évi Elemi költségvetés Szöveges indoklás Budapest, 2016. január 20. Határozat száma: Intézmény vezető Általános indoklás A 2016. évi elemi

Részletesebben

2011 Elemi költségvetés

2011 Elemi költségvetés A fejezet megnevezése, székhelye:......... Irányító szerv:......... Számjel 800013 1051 33 01/03 40035 PIR-törzsszám Szektor Fejezet Címrend ÁHT A költségvetési szerv megnevezése, székhelye: 1051 2011......

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testületeinek május 27-i ülésére

ELŐTERJESZTÉS. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testületeinek május 27-i ülésére ELŐTERJESZTÉS Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testületeinek 213. május 27-i ülésére Tárgy: Zirci Közös Önkormányzati Hivatal 213. évi költségvetésének módosítása Előadó: Ottó Péter polgármester Előterjesztés

Részletesebben

2012 Elemi költségvetés

2012 Elemi költségvetés A fejezet megnevezése, székhelye:......... Irányító szerv:......... Számjel 329530 1051 20 16/00 211639 PIR-törzsszám Szektor Fejezet Címrend ÁHT A költségvetési szerv megnevezése, székhelye: 1097 Budapest

Részletesebben

Számjel. Megye. Éves beszámoló Éves beszámoló ... a beszámoló elkészítéséért kijelölt felelős személy. ... (név)... (név)

Számjel. Megye. Éves beszámoló Éves beszámoló ... a beszámoló elkészítéséért kijelölt felelős személy. ... (név)... (név) A megye megnevezése, székhelye: Irányító szerv: Számjel 735638 1254 01 9100 841105 PIR-törzsszám Szektor Megye PÜK Szakágazat A költségvetési szerv megnevezése, székhelye: 1052 Budapest Városház utca 9-11

Részletesebben

Németbánya Község Önkormányzati Képviselő-testületének 10/2013.(IX.27.) önkormányzati rendelete Németbánya Község Önkormányzat 2013.

Németbánya Község Önkormányzati Képviselő-testületének 10/2013.(IX.27.) önkormányzati rendelete Németbánya Község Önkormányzat 2013. Németbánya Község Önkormányzati Képviselő-testületének 10/2013.(IX.27.) önkormányzati rendelete Németbánya Község Önkormányzat 2013. évi költségvetéséről szóló 1/2013.(III.25.) önkormányzati rendelet módosításáról

Részletesebben

Tolmács Község Önkormányzata évi költségvetésének I. féléves mérlege. Bevételek

Tolmács Község Önkormányzata évi költségvetésének I. féléves mérlege. Bevételek Tolmács Község Önkormányzata 2012. évi költségvetésének I. féléves mérlege 1. melléklet 1000 Ft-ban Bevételek Teljesítés I. Működési bevételek Hatósági jogkörhöz köthető m. bev. 75 75 36 48,00 Szolgáltatások

Részletesebben

Készült: :10 Ellenörző kód: Értéktípus: Ezer Forint

Készült: :10 Ellenörző kód: Értéktípus: Ezer Forint Tartalomjegyzék Szám Űrlap megnevezés 02 Személyi juttatások és a munkaadókat terhelő járulékok előirányzata és teljesítése 03 Dologi kiadások és egyéb folyó kiadások előirányzata és teljesítése 04 Egyéb

Részletesebben

I. Bánk Község Önkormányzata 2008.évi pénzforgalmi mérlege. Bevételek

I. Bánk Község Önkormányzata 2008.évi pénzforgalmi mérlege. Bevételek 1/a. melléklet I. Bánk Község Önkormányzata 2008.évi pénzforgalmi mérlege Bevételek 1000 Ft-ban Sor Előirányzat Megnevezés sz. Eredeti Módosított Teljesítés Telj. %-a I. Működési bevételek Igazgatási szolgáltatási

Részletesebben

Szöveges beszámoló 2004. év

Szöveges beszámoló 2004. év Szöveges beszámoló 2004. év Intézményünknek a TMÖ Árpád-házi Szent Erzsébet Otthona Bonyhád az eltelt 12 hónap során a felügyeleti szerv biztosította a pénzügyi fedezetet, ezen kívül alapítványi támogatásból,

Részletesebben

Elemi költségvetés elkészítéséhez használandó

Elemi költségvetés elkészítéséhez használandó Szociális és Munkaügyi Minisztérium Zalaegerszegi Gyermekotthona Zalaegerszeg, Posta út 144. Elemi költségvetés elkészítéséhez használandó 20. évi formanyomtatványok, mellékletek Zalaegerszeg, 20. február

Részletesebben

Tolmács Község Önkormányzata évi költségvetésének I. féléves mérlege. Bevételek

Tolmács Község Önkormányzata évi költségvetésének I. féléves mérlege. Bevételek Tolmács Község Önkormányzata 2010. évi költségvetésének I. féléves mérlege 1. melléklet 1000 Ft-ban Bevételek Teljesítés I. Működési bevételek Hatósági jogkörhöz köthető m. bev. 0 0 84 Szolgáltatások ellenértéke

Részletesebben

... számjel. Szektor Fejezet Címrend ÁHT

... számjel. Szektor Fejezet Címrend ÁHT A fejezet megnevezése, székhelye: Irányító szerv:.................. számjel 308647 1051 20 0900 034832 PIR-törzsszám Szektor Fejezet Címrend ÁHT A költségvetési szerv megnevezése, székhelye: EMBERI ERŐFORRÁSOK

Részletesebben

2012 Elemi költségvetés

2012 Elemi költségvetés A fejezet megnevezése, székhelye: Irányító szerv:.................. számjel 336444 1051 10 0802 747756 PIR-törzsszám Szektor Fejezet Címrend ÁHT A költségvetési szerv megnevezése, székhelye: 6454 Bácsborsód

Részletesebben

Kormányzati funkció:

Kormányzati funkció: Kormányzati funkció: 1751 Szociális étkeztetés 215. évi költségvetés Rovat megnevezése Rovatszám Tétel megnevezése Részletezés (1 havi) Részösszeg eft-ban Rovat összege 214.évi teljesítés,eftban K1 SZEMÉLYI

Részletesebben

2011 Elemi költségvetés

2011 Elemi költségvetés A megye megnevezése, székhelye:......... Irányító szerv:......... Számjel 492522 1251 01 9100 873000 PIR-törzsszám Szektor Megye PÜK Szakágazat A költségvetési szerv megnevezése, székhelye: 1064 Budapest

Részletesebben

Költségvetési kiadások 2009 év teljesítés

Költségvetési kiadások 2009 év teljesítés A rovat, tétel, altétel megnevezése, indoklása 2009. év eredeti előirányzat (adatok ezer forintban 2009. év módosított előirányzat (adatok ezer forintban) 2009. év 12.31- i teljesítés (adatok ezer forintban)

Részletesebben

B1-B7. Költségvetési bevételek

B1-B7. Költségvetési bevételek B1-B7. Költségvetési bevételek 1. melléklet a 7/215. (V. 4.) önkormányzati rendelethez Nyim Község Önkormányzatának 214. évi bevételi ai Sorszá Rovat megnevezése Rovat Eredeti száma m 1. 2. 3. 4. 1 Helyi

Részletesebben

2012 Elemi költségvetés

2012 Elemi költségvetés A fejezet megnevezése, székhelye:......... Irányító szerv:......... Számjel 800013 1051 33 01/03 40035 PIR-törzsszám Szektor Fejezet Címrend ÁHT A költségvetési szerv megnevezése, székhelye: 1051 2012......

Részletesebben

2011 Elemi költségvetés

2011 Elemi költségvetés A megye megnevezése, székhelye: Irányító szerv:.................. számjel 350855 1251 05 9100 910200 PIR-törzsszám Szektor Megye PÜK Szakágazat A költségvetési szerv megnevezése, székhelye: 3529 Miskolc

Részletesebben

2012 Elemi költségvetés

2012 Elemi költségvetés A megye megnevezése, székhelye:......... Irányító szerv:......... Számjel 566708 1247 13 1000 841106 PIR-törzsszám Szektor Megye PÜK Szakágazat A költségvetési szerv megnevezése, székhelye: 2300 Ráckeve

Részletesebben

2012 Elemi költségvetés

2012 Elemi költségvetés A megye megnevezése, székhelye:......... Irányító szerv:......... Számjel 492522 1251 01 9100 873000 PIR-törzsszám Szektor Megye PÜK Szakágazat A költségvetési szerv megnevezése, székhelye: 1064 Budapest

Részletesebben

SZÖVEGES ÉRTÉKELÉS Az intézmény 2010. I. félévi gazdálkodásáról

SZÖVEGES ÉRTÉKELÉS Az intézmény 2010. I. félévi gazdálkodásáról Fővárosi Önkormányzat Értelmi Fogyatékosok Otthona Kéthely SZÖVEGES ÉRTÉKELÉS Az intézmény 2010. I. félévi gazdálkodásáról levélcím: 8713 Kéthely, Magyari u. 35. telefon: 36 85 339 211 fax: 36 85 339 059

Részletesebben

2012 Féléves beszámoló

2012 Féléves beszámoló A fejezet megnevezése, székhelye: Irányító szerv:.................. számjel 355036 1051 20 1002 751395 PIR-törzsszám Szektor Fejezet Címrend ÁHT A költségvetési szerv megnevezése, székhelye: 6800 Hódmezővásárhely

Részletesebben

2012 Elemi költségvetés

2012 Elemi költségvetés A megye megnevezése, székhelye: Irányító szerv:.................. számjel 760160 1251 03 3200 841115 PIR-törzsszám Szektor Megye PÜK Szakágazat A költségvetési szerv megnevezése, székhelye: 6000 Kecskemét

Részletesebben

1. Napirendi pont. Csabdi Község Önkormányzat Képviselő-testületének február 28-i soros ülésére

1. Napirendi pont. Csabdi Község Önkormányzat Képviselő-testületének február 28-i soros ülésére 1. Napirendi pont E LŐTERJESZTÉS Csabdi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. február 28-i soros ülésére Előterjesztés címe és tárgya: Csabdi Község Önkormányzat 2016. évi költségvetési rendeletének

Részletesebben

KÖLTSÉGVETÉSI BESZÁMOLÓ

KÖLTSÉGVETÉSI BESZÁMOLÓ Fejezeti jellemző adatok Fejezeti jellemző adatok Önkormányzati jellemző adatok Önkormányzati jellemző adatok 06 0100 fejezet cím/alcím megye megye pénzügyi pénzügyi körzet körzet településtípus település-

Részletesebben

2. Napirend ELŐTERJESZTÉS a évi költségvetés módosításáról

2. Napirend ELŐTERJESZTÉS a évi költségvetés módosításáról 2. Napirend Az Önkormányzat 2011. évi költségvetésének módosítása 2. Napirend ELŐTERJESZTÉS a 2011. évi költségvetés módosításáról Tisztelt Képviselő-testület! A tárgyévi gazdálkodás helyzetének értékelését

Részletesebben

... számjel. Szektor Fejezet Címrend ÁHT. Éves beszámoló Éves beszámoló

... számjel. Szektor Fejezet Címrend ÁHT. Éves beszámoló Éves beszámoló A fejezet megnevezése, székhelye: Irányító szerv:.................. számjel 802101 1051 20 2500 336139 PIR-törzsszám Szektor Fejezet Címrend ÁHT A költségvetési szerv megnevezése, székhelye: 1132 Budapest

Részletesebben

IV. Alapvető Jogok Biztosának Hivatala

IV. Alapvető Jogok Biztosának Hivatala IV. Alapvető Jogok Biztosának Hivatala A IV. Alapvető Jogok Biztosának Hivatala fejezet az alapvető jogok biztosa és két helyettese, valamint a Hivatal tevékenységét és gazdálkodását foglalja össze. A

Részletesebben

Számjel. Megye. Éves beszámoló Éves beszámoló ... a beszámoló elkészítéséért kijelölt felelős személy. ... (név)... (név)

Számjel. Megye. Éves beszámoló Éves beszámoló ... a beszámoló elkészítéséért kijelölt felelős személy. ... (név)... (név) A megye megnevezése, székhelye:......... Irányító szerv:......... Számjel 680363 1249 01 0011 881000 PIR-törzsszám Szektor Megye PÜK Szakágazat A költségvetési szerv megnevezése, székhelye: A BUDAVÁRI,

Részletesebben

2012 Elemi költségvetés

2012 Elemi költségvetés A megye megnevezése, székhelye: Irányító szerv:.................. számjel 415190 1251 17 0100 861000 PIR-törzsszám Szektor Megye PÜK Szakágazat A költségvetési szerv megnevezése, székhelye: 7150 Bonyhád

Részletesebben

2012 Éves beszámoló. Éves beszámoló. A megye megnevezése, székhelye: Irányító szerv: ... számjel. Szektor Megye PÜK Szakágazat.

2012 Éves beszámoló. Éves beszámoló. A megye megnevezése, székhelye: Irányító szerv: ... számjel. Szektor Megye PÜK Szakágazat. A megye megnevezése, székhelye: Irányító szerv:.................. számjel 760160 1251 03 3200 841115 PIR-törzsszám Szektor Megye PÜK Szakágazat A költségvetési szerv megnevezése, székhelye: 6000 Kecskemét

Részletesebben

Maglód Város Önkormányzat Képviselő-testületének. 10/2018.(VIII.21.) önkormányzati rendelete 1

Maglód Város Önkormányzat Képviselő-testületének. 10/2018.(VIII.21.) önkormányzati rendelete 1 10/2018.(VIII.21.) önkormányzati rendelet az önkormányzat 2018. évi költségvetéséről szóló 2/2018.(II.19.) önkormányzati rendelet módosításáról Hatályos: 2018. augusztus 22-étól Maglód Város Önkormányzat

Részletesebben

2012 Elemi költségvetés

2012 Elemi költségvetés A fejezet megnevezése, székhelye:......... Irányító szerv:......... Számjel 309985 1051 20 14/00 35082 PIR-törzsszám Szektor Fejezet Címrend ÁHT A költségvetési szerv megnevezése, székhelye: 1055 Budapest

Részletesebben

2011 Elemi költségvetés

2011 Elemi költségvetés A fejezet megnevezése, székhelye: Irányító szerv: Számjel 597924 1051 06 01/00 254801 PIR-törzsszám Szektor Fejezet Címrend ÁHT A költségvetési szerv megnevezése, székhelye: 4025 Debrecen Széchenyi utca

Részletesebben

Táblatípus : 20 2007.2 éves beszámoló Készült : 2008.05.28

Táblatípus : 20 2007.2 éves beszámoló Készült : 2008.05.28 Intézmény neve: Magyar Bányászati Hivatal Év: 27 Típus: Beszámolók Táblatípus : 2 27.2 éves beszámoló Készült : 28.5.28 Fejezet: 15 Szektor: 151 Törzsz: 381 Cím,alcím: 11 Magyar Bányászati és Földtani

Részletesebben

2012 Elemi költségvetés

2012 Elemi költségvetés A fejezet megnevezése, székhelye:......... Irányító szerv:......... Számjel 311805 1051 33 01/05 39860 PIR-törzsszám Szektor Fejezet Címrend ÁHT A költségvetési szerv megnevezése, székhelye: 7624 Pécs

Részletesebben

Bánk Község Önkormányzat évi költségvetésének I. féléves mérlege. Bevételek. Eredeti Módosított

Bánk Község Önkormányzat évi költségvetésének I. féléves mérlege. Bevételek. Eredeti Módosított Bánk Község Önkormányzat 2009. évi költségvetésének I. féléves mérlege Bevételek 1000 Ft-ban I. Működési bevételek Igazgatási szolgáltatási díj bevétele 0 0 29 Szolgáltatások ellenértéke 23932 23932 8328

Részletesebben