Ópusztaszer Nemzeti Történeti Emlékpark

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Ópusztaszer Nemzeti Történeti Emlékpark http://www.opusztaszer.hu"

Átírás

1 Ópusztaszer Nemzeti Történeti Emlékpark Nyári nyitva tartás (2013. március 31-től): Emlékpark: kedd - vasárnap: , illetve hétfő: zárva A Feszty-körképhez az utolsó csoport indulási időpontja: 17.30! A Feszty-körkép megtekintése előjegyzéshez kötött! További információ, előjegyzés a Feszty-körképre: ; (mellék: 103, 104; munkanapokon 08:00-16:00) Téli nyitva tartás (2012. november március 30.) Emlékhelyek, alkotások Az Emlékpark 5 fő látogatóegysége (Rotunda, Monostor, Skanzen, Nomád Park, Csetejurták) mellett, sétánk során több emlékművel, szoborral, alkotással találkozhatunk. A könnyebb tájékozódás elősegítése érdekében intézményünk sétányait, tereit elneveztük. Névadóink mind-mind kapcsolódnak az Emlékparkhoz. Figyelje a táblákat, és ha van ideje olvassa el a rövid tájékoztatót!

2 VENDÉGLÁTÁS Szeri Csárda A Szeri Csárda 76 féle ízletes étellel várja Önt szeretettel. Nyitva tartás: ; hétfő: zárva Ajánlatkérés, asztalfoglalás: Ruszkay Zsolt Csárda Gazda ruszkay.zsolt@opusztaszer.hu Éttermünkben Vendégeinknek alkalmuk nyílik bankkártyás és OTP SZÉP Kártyás fizetésre. Feszty Galéria Kávézó A Rotunda (Körépület) első emeletén kávékülönlegességekkel, teákkal, friss házi süteményekkel, üdítőitalokkal, finom borokkal, minőségi röviditalokkal várjuk Vendégeinket. SZÉP kártya és Erzsébet utalvány elfogadóhely. A kávézóban ingyenes Wi-Fi elérhetőséget biztosítunk! A hangulatosan berendezett kávézó falát délvidéki kortárs festőművészek alkotásai díszítik, ám az egyik asztal felett megtalálhatjuk a Körkép egyik alkotójának, Feszty Árpádnak az önarcképét is. A kávézó teraszáról gyönyörű kilátás nyílik a horgásztóra és a Csete-jurtákra. Büfék Szeri Falatozó (a főbejárat közelében, az ajándékboltok mellett) Nyitva tartás szezonban: K-V, Kínálat: üdítőitalok, kávé, sörök, borok, röviditalok, édességek Ételek: Hamburger (sima, sajtos, szalámis, rántott húsos) Szalámis szendvics Sült burgonya, sült kolbász, sült virsli Rántott csirkemell, rántott pulykamell, rántott szelet Sült virsli Wimpi Hot-dog Rántott sajt Gőzös Büfé (a skanzen és a Nomád park közelében, az Erdészházzal szemben) Nyitva tartás szezonban: K-V Mi az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark? Hazánk nemzeti emlékhelye, muzeális kiállítóhely, mely kiemelkedő szerepet játszott történelmi múltunkban, a honfoglalás meghatározó színtere. Anonymus 1200 körül írta le krónikájában, a Gesta Hungarorumban: Azon a helyen a vezér és nemesei elrendezték az országnak minden szokástörvényét meg valamennyi jogát is, hogy miképpen szolgáljanak a vezérnek meg főembereinek, vagy miképpen tegyenek igazságot bárminő elkövetett vétekért. Azt a helyet, ahol mindezt elrendezték, a magyarok a maguk nyelvén Szerinek nevezték el

3 azért, mert ott ejtették meg a szerét az ország egész dolgának.\" Az első országgyűlés helyszíneként számon tartott Ópusztaszernek vitathatatlan a magyarság összetartozását erősítő jellege. Egész évben látogatható az Emlékpark? Igen, a hétfői napok kivételével (illetve a december végén, január elején szokásos technikai szünettől eltekintve) az Emlékpark egész évben várja látogatóit. Szezonon kívül (téli időszak, novembertől márciusig) a Feszty-körkép és a Rotunda kiállításai látogathatóak, külső kiállításaink (skanzen, Csete-jurták) zárva tartanak és a lovasbemutató is szünetel. Ajánljuk azonban a sétát az őszi és a téli Emlékparkban is. Hol lehet parkolni? Az Emlékparkon kívül kijelölt parkolóhelyeken (500 Ft/autó; 1500 Ft/busz) Milyen látnivalók várnak az Emlékparkban? Az Emlékparkban alapvetően öt látogatóegységet különböztetünk meg. A Rotunda (körépület) ad helyet a legismertebb attrakciónak, a monumentális Feszty-körképnek. Az épületben további állandó és időszaki kiállítások tekinthetőek meg. A Monostor tulajdonképpen az Emlékpark szíve: az egykor az Alföld legjelentősebb bencés monostorának romjait között tárták fel. A millennium idején a romok közelében emelték az Árpád-emlékművet. A Skanzen (múzeumfalu) a mai Csongrád megye népi építészetét és századi agrárnépességének életmódját mutatja be. A honfoglaló magyarság életmódját, harcmodorát, mindennapjait élhetjük át a Nomád Parkban. A Csete-jurták 13 jurtaszerű épületegyüttes, melyek Csete György és Dulánszky Jenő tervei alapján készültek és kiállításoknak adnak helyet. Miért vannak zárva a Csete-jurták? A Csete-jurták közül jelenleg az Ökumenikus kápolna és a Koronás jurta látogatható szezonidőszakban. A többi épület technikai okok miatt zárva tart. Mennyi idő szükséges az Emlékpark megtekintéséhez? Egy teljes nap, de legalább 4 óra. Lehet-e fotózni a Feszty-körképet? A Feszty-körképről látogatóink nem készíthetnek fotót, videót. A Feszty Ajándékboltban tudnak vendégeink a Körkép részleteivel díszített emléktárgyakat vásárolni. Mi az a Rotunda? A Rotunda egy hatalmas, kör alakú épület az Emlékparkon belül. Többek között itt található a Feszty-körkép is, de a látogatóközpont funkcióját is betölti (Tourinform iroda, ajándékbolt, kávézó, mosdók). Az akadálymentesített épületben a Körképen kívül, három szinten különböző kiállítások tekinthetőek meg. Az Emlékparkon belül hol található a Feszty-körkép? A főbejárattól balra kanyarodva, egy hatalmas kör alakú épületben, a Rotundában. Ennek az épületnek az előcsarnokában várakozhatnak a Feszty-körkép megtekintésére. Mikor látogatható a Feszty-körkép? Egész évben. A nyitva tartási idő alatt 30 percenként indulnak látogatói csoportok a Fesztykörképhez.

4 Mennyi ideig tartózkodhatok a Feszty-körképnél? Látogatóink kb. 30 percet tölthetnek a festménynél. Hogyan mutatják be a Feszty-körképet? A Feszty-körkép egyes jeleneteit hanggal és fénynyalábbal mutatjuk be, majd a látogatók maguk járhatják körbe a festményt. A különböző jeleneteknél más-más hangeffektusokat hallhatunk, így a hatás, az élmény még teljesebb. Lehetőség van idegen nyelvű (angol, német, francia, orosz) ismertető bejátszására is, de csak a magyar nyelvű szöveg után. Előfordulhat, hogy egy adott napra már nem tudnak időpontot biztosítani a Fesztykörképhez? Igen. A Körképépület befogadóképessége korlátozott, ezért a Körképnél biztonsági okokból egy adott időpontban meghatározott számú látogató tartózkodhat. Ha a létszámkeretek betelnek, nem tudunk időpontot biztosítani. Ilyen helyzet főleg az ingyenes napokon várható. Be kell előre jelentkezni a Feszty-körkép megtekintéséhez? Igen, minden esetben. Kérjük, hogy a tervezett látogatás előtt telefonon vagy en kérjenek időpontot a Körkép megtekintéséhez: (mellékek: 103, 104, 121) Ha időpontot foglaltam a Feszty-körkép megtekintésére, hol és mikor tudom átvenni a belépőjegyet? Telefonon vagy en történt bejelentkezés esetén a belépőjegyet a Körképlátogatás időpontja előtt legalább fél órával szíveskedjenek átvenni a jegypénztárnál. A Körképlátogatás időpontja előtt mennyivel érdemes a Rotundába mennem? 5 perccel a belépőjegyen feltüntetett időpont előtt javasoljuk, hogy a Rotunda előcsarnokába érkezzenek. Itt egy rövid ismertetőszöveget hallhatnak Ópusztaszerről és a Feszty-körkép történetéről, mielőtt elindulnak a festményhez. Mennyibe kerül a belépőjegy az Emlékparkba? Látogatóinknak különböző jegycsomagokat kínálunk annak függvényében, milyen látnivalókat szeretnének megtekinteni, illetve milyen szolgáltatásokat kívánnak igénybe venni, mennyi időt tudnak/kívánnak eltölteni az Emlékparkban. A jegycsomagok ára a bennük foglalt látnivalóktól és szolgáltatásoktól függ. A legolcsóbb jegytípus a Park jegycsomag, amely nem tartalmazza a Feszty-körkép megtekintését. A téli időszakban (novembertől márciusig) kevesebb szolgáltatást kínálunk, ilyenkor a téli belépőjegyek érvényesek. Az aktuális jegyárakról a honlap ek menüpontjában találnak információt. Mennyibe kerül a Feszty-körkép megtekintése? A Feszty-körkép megtekintéséhez szezon időszakban legalább a Feszty jegycsomag megváltása szükséges. Az aktuális jegyárakról a ek menüpontban kaphat információt. Ha rendezvénynapon látogatok az Emlékparkba, változnak-e a jegyárak? Nem jellemző ugyan, de rendezvénynapokon a szokásos jegyárainktól eltérhetnek a belépők árai. Ilyenkor honlapunkon, illetve telefonon minden esetben felhívjuk látogatóink figyelmét a változásra. Ha a látogatásom ideje alatt elhagyom az Emlékparkot, visszaengednek-e később? Azon a napon, amelyre a belépőjegy szól, a jegy felmutatásával bármikor ki- és beléphet.

5 Lehet-e bankkártyával fizetni? Igen, lehetséges a bankkártyás fizetési mód. Kérjük, előre jelezze munkatársunknak, ha így kíván fizetni. Elfogadják-e a SZÉP kártyát az Emlékparkban illetve a Szeri Kempingben? Igen, az Emlékpark SZÉP kártya elfogadóhely. SZÉP kártyával a következő vendéglátóegységekben fizethet: Szeri Csárda, Feszty Kávézó (a Rotundában). A Szeri Kemping kizárólag Szép Kártya Szállás elfogadóhely. Fizethetek-e Erzsébet-utalvánnyal? Igen. Étkezési, Gyermekvédelmi Erzsébet-utalványt elfogadják: Szeri Csárda, büfék, Feszty Kávézó; Ajándék Erzsébet-utalvány: Feszty Ajándékbolt, Szeri Bolt, Szeri Kemping; Szabadidő Erzsébet-utalvány: Jegypénztár vásárlásánál elfogadják a Hungary Card-ot és a Kultúra Utalványt? Igen. A következő Kultúra Utalványokat fogadjuk el: SODEXO PASS KULTÚRA, TICKET KULTÚRA Mely jegytípusokra vehetek igénybe kedvezményt? Amennyiben a kedvezményre való jogosultság igazolásra kerül, ingyenesség vagy 50%-os kedvezmény vehető igénybe a PARK jegytípus (alapszolgáltatás) árából. A Feszty-körkép megtekintésére nem vonatkoznak a kedvezmények. Milyen étkezési lehetőségeket találok az Emlékparkban? Az Emlékpark közvetlen szomszédságában található a Szeri Csárda, melynek kínálatában hagyományos, tájjellegű ételeket találhatnak a vendégek, kedvező áron. Az Emlékparkon belül két büfé is található, ahol szintén kaphatóak hideg és meleg ételek. A téli időszakban külső büféink zárva tartanak. Találok-e benti, fedett kávézót az Emlékparkban? Igen. A Feszty-körképnek is helyet adó Rotunda épületében található a Feszty Galéria Kávézó, amely egész évben nyitva tart. Hol tudok ajándékot vásárolni? A főbejárattól balra kanyarodva, a fa pavilonokban, a Rotundában (körépület) található Feszty Ajándékboltban, a skanzen Szatócsboltjában és piacterén. Hol található mosdó az Emlékparkban? A bejárattól balra kanyarodva, a fa ajándékboltok után. 2. A Rotunda (körépület) épületében az első emeleti galérián. 3. A skanzenben a Tanyai iskola udvarán. 4. A Gőzös büfé közelében és a Nomád Park mellett telepített WC-k találhatóak. Ha csoporttal érkezem (felnőtt, diák, nyugdíjas), van-e olyan hely, ahol elfogyaszthatjuk az uzsonnánkat? Kinti büféink előtt, fedett helyen asztalok és padok állnak vendégeink részére, ahol kulturált körülmények között étkezhetnek. Lehet-e főzni, bográcsozni az Emlékparkban? Igen, a kijelölt tűzrakó helyeken megfőzhetik a saját bográcsos ételüket a látogatók. Kérjük, ezt az igényüket jelezzék a titkar@opusztaszer.hu címre küldött levéllel. A főzéshez

6 szükséges kellékeket a nyitás előtt lehet gépkocsival az Emlékpark területére behozni. Tűzgyújtási tilalom esetén fával nem lehet főzni. neve PARK 2200 FESZTY 2800 HÉTVEZÉR 3500 EMESE ÁLMA családi 9800 belépő Minden látnivaló 5500 FESZTY KÁRTYÁVAL neve LEVENTE diák csoportos belépő min fő esetén DIÁK CSOMAG ára/forint ára 3000 Egyéni belépőjegyek ben foglalt szolgáltatások Alapszolgáltatás: Árpád-emlékmű Romkert Skanzen épületei Útkaparóház Gátőrház Árvízi bemutató Koronás jurta Ökumenikus kápolna Nomád park Lovasbemutató (csak szezonban naponta: 11.30, Időjárásfüggő!) Feszty-körkép Rotunda kiállításai (kivéve: Panoptikum) PARK-ban foglalt látnivalók Minden látnivalót magában foglal! Minden látnivaló megtekintése (kivéve: Panoptikum) 2 felnőtt és legfeljebb 3 fő 14 év alatti gyermekük; 3 gyermek felett +500 Ft gyermekenként Névre szóló kártya, amellyel a vásárlástól számított egy éven át minden látnivaló megtekinthető. Csoportos belépőjegyek ben foglalt szolgáltatások Minden látnivaló a Panoptikum kivételével: Feszty-körkép Rotunda kiállításai (kivéve: Panoptikum) skanzen Nomád Park (a lovasbemutató megtartása az időjárástól függ!) Minden 15 fő után 1 fő kísérő belépése ingyenes Minden látnivaló (kivéve Panoptikum) + 1 múzeumpedagógiai foglalkozás + menüebéd Előjegyzéssel! Az ajánlat iskolai csoportok részére szól, legalább 15 fő esetén. Kedvezményes csomag előjegyzése esetén a részvételi díjat az egyeztetett időpont előtt legalább 2 héttel banki átutalással szükséges teljesíteni. A lovasbemutató megtartása az időjárástól függ!

7 neve ára/forint FESZTY kiegészítő 1000 PANOPTIKUM 800 Kiegészítő jegyek ben foglalt szolgáltatások Ingyenes alapszolgáltatásainkra (PARK jegytípus) jogosultak különbözeti jegy váltásával tekinthetik meg a Feszty-körképet. Panoptikum: Reneszánsz panoptikum Koronás Királyok, Királyi Koronák PANOPTIKUM diák és 400 A jogosultságot igazolni szükséges! nyugdíjas PANOPTIKUM családi 2000 Emese álma családi belépőjegy mellé vásárolható. (Ft/család) Támogatói jegy 1000 Köszönjük! Budapest, szeptember 3. Tisztelettel: Schütt András Vastagh László

Felhívjuk kedves látogatóink figyelmét, hogy a belépőjegy egyszeri belépésre jogosít!

Felhívjuk kedves látogatóink figyelmét, hogy a belépőjegy egyszeri belépésre jogosít! VESZPRÉMI ÁLLATKERT BELÉPŐJEGY ÁRAK (Érvényes: 2018. március 14-től a visszavonásig)* Forrás: veszpzoo.hu EGYÉNI FT Gyermek (3-18 éves korig) Kisgyermek (3 éves kor alatt) Diák (18 éves kor felett) 2100Ft

Részletesebben

Felhívjuk kedves látogatóink figyelmét, hogy a belépőjegy egyszeri belépésre jogosít! Iskolák csoportos bérletárai (10 fő felett) 4 alkalomra szóló

Felhívjuk kedves látogatóink figyelmét, hogy a belépőjegy egyszeri belépésre jogosít! Iskolák csoportos bérletárai (10 fő felett) 4 alkalomra szóló Veszprémi Állatkert Árak (2016. július 1-től) Forrás: www.veszpremzoo.hu ÁRAK EGYÉNI FT/FŐ Gyermek (3-18 éves korig) Kisgyermek (3 éves kor alatt) Diák (18 éves kor felett) Felnőtt Támogatói jegy Regisztrációs

Részletesebben

Dég, Festetics-kastély Fáj, Fáy-kastély Füzérradvány, Károlyi-kastély

Dég, Festetics-kastély Fáj, Fáy-kastély Füzérradvány, Károlyi-kastély Dég, Festetics-kastély Cím: 8131, Dég, Hunyadi út 11. Telefon: +36 25 237 392, +36 20 400 1343 GPS koordináta: 46.8743890851, 18.4340420872 2013. március 29 április 1. (húsvéti hétvége) 10.00 18.00-ig,

Részletesebben

B A R L A N G J A I N K L Á T O G A T Á S I R E N D J E 2014. január 1. - 2014. március 31. között

B A R L A N G J A I N K L Á T O G A T Á S I R E N D J E 2014. január 1. - 2014. március 31. között B A R L A N G J A I N K L Á T O G A T Á S I R E N D J E 2014. január 1. - 2014. március 31. között Jegyváltás Nyitva tartás Jegykiadás (a feltüntetett árak bruttó árak,27% áfát tartalmaznak) A program

Részletesebben

N A P O N T A I N D U L Ó B A R L A N G T Ú R Á K

N A P O N T A I N D U L Ó B A R L A N G T Ú R Á K BARLANGJAINK LÁTOGATÁSI RENDJE 2013. március 1. - 2013. március 31. között Nyitvatartás: Aggteleken, Vörös-tónál, Jósvafőn és Bódvarákón naponta 8.00 órától 16.00 óráig. Jegykiadás: Aggteleken és Bódvarákón

Részletesebben

Látnivalók, múzeumok, egyéb szolgáltatók nyitva tartásai Szilvásváradon

Látnivalók, múzeumok, egyéb szolgáltatók nyitva tartásai Szilvásváradon Látnivalók, múzeumok, egyéb szolgáltatók nyitva tartásai Szilvásváradon Szilvásvárad Állami Erdei Vasút: Október 31-ig naponta, az 1 -es jelzésű vonatok indulnak a Szalajka-völgybe: 10:30, 11:30, 13:00,

Részletesebben

JEGY- ÉS BÉRLETINFORMÁCIÓK

JEGY- ÉS BÉRLETINFORMÁCIÓK JEGY- ÉS BÉRLETINFORMÁCIÓK Szurkolóink február 17-től, keddtől féléves bérletet válthatnak a Groupama Arénába, labdarúgó-csapatunk tavaszi idényének mérkőzéseire. A tavaszi féléves bérlettel csapatunk

Részletesebben

ELİTERJESZTÉS. a Komárom-Esztergom Megyei Közgyőlés május 28-i ülésére

ELİTERJESZTÉS. a Komárom-Esztergom Megyei Közgyőlés május 28-i ülésére KOMÁROM-ESZTERGOM MEGYEI KÖZGYŐLÉS ELNÖKE ELİTERJESZTÉS a Komárom-Esztergom Megyei Közgyőlés 2009. május 28-i ülésére Tárgy: A megyei múzeumi szervezethez tartozó múzeumok nyitvatartási rendjérıl, belépıjegy

Részletesebben

FTC SZEKTOR TÉRKÉP 1 C4-C5 2 C3, C6 3 D3, D4 4 C1-C2 LUSS HU FTC 2015

FTC SZEKTOR TÉRKÉP 1 C4-C5 2 C3, C6 3 D3, D4 4 C1-C2 LUSS HU FTC 2015 FTC SZEKTOR TÉRKÉP Kategória Szektor 1 C4-C5 2 C3, C6 3 D3, D4 4 C1-C2 B-Közép, Vendég Családi B1-B3, E D1-D2 1 FTC JEGYÁRAK C mérkőzés kategória B mérkőzés kategória A mérkőzés kategória A+ mérkőzés kategória

Részletesebben

Ópusztaszer. Fénymásolható

Ópusztaszer. Fénymásolható Ópusztaszer Ópusztaszer egy kis település az Alföld dél-keleti részén, Szegedtől 25 kilométerre. Jelenleg kb. kétezer állandó lakosa van. Régi források és legendák szerint a honfoglalás idején Árpád vezér

Részletesebben

A Herman Ottó Múzeum március 1. napjától érvényes díjszabása. Pannon-tenger Múzeum Kiállítóépület

A Herman Ottó Múzeum március 1. napjától érvényes díjszabása. Pannon-tenger Múzeum Kiállítóépület A Herman Ottó Múzeum 2019. március 1. napjától érvényes díjszabása Pannon-tenger Múzeum Kiállítóépület 2800 Ft/fő 1400 Ft/fő 1400 Ft/fő 2600 Ft/fő Csoportos belépő diákok és nyugdíjasok számára (15 fő

Részletesebben

Feladatlap. Osszátok fel a szervezési feladatokat egymás között! Ha valaki végzett a saját feladatával, az segítsen a többieknek!

Feladatlap. Osszátok fel a szervezési feladatokat egymás között! Ha valaki végzett a saját feladatával, az segítsen a többieknek! Feladatlap Szervezzetek egy kirándulást a megadott helyre! Állítsatok össze egy hétvégi programot! A megadott árak alapján számoljátok ki, hogy körülbelül mennyibe kerül a kirándulás? Indulási pont: Horváth

Részletesebben

GYULAI LÁTNIVALÓK. Gyulai vár

GYULAI LÁTNIVALÓK. Gyulai vár GYULAI LÁTNIVALÓK Az árak és a nyitva tartás a leírásban csak tájékoztató jellegűek, kérlek benneteket, hogy mindig kérjetek friss információt ez ügyben! Gyulai vár A gyulai vár a 15.század első felében

Részletesebben

Tisza Corner Hotel, Szeged - 2=3 Akció. Csomagárak:

Tisza Corner Hotel, Szeged - 2=3 Akció. Csomagárak: Tisza Corner Hotel, Szeged - 2=3 Akció szállás 3 éjre fürdőszobás szobában Svédasztalos reggeli Wifi internet parkolás hotel zárt parkolójában a 3. éjszakát grátisz biztosítjuk! Csomagárak: 6.500.-Ft helyett

Részletesebben

FTC SZEKTOR TÉRKÉP 1 C4-C5 2 C3, C6 3 D3, D4 4 C1-C2. SKY Box LUSS HU FTC 2014

FTC SZEKTOR TÉRKÉP 1 C4-C5 2 C3, C6 3 D3, D4 4 C1-C2. SKY Box LUSS HU FTC 2014 FTC SZEKTOR TÉRKÉP Kategória Szektor 1 C4-C5 2 C3, C6 3 D3, D4 4 C1-C2 B-Közép, Vendég Családi B1-B3, E D1-D2 VIP Gold VIP Bronz A2-A5 A1, A6 1 FTC JEGYÁRAK C mérkőzés kategória B mérkőzés kategória A

Részletesebben

Kerettéma: Modern technológiák a bányamérésben

Kerettéma: Modern technológiák a bányamérésben Az Országos Magyar Bányászati és Kohászati Egyesület Bányamérő Szakcsoportja, a Magyar Bányamérő Alapítvány és a Bányászati Szakosztály Tatabányai Helyi Szervezete nevében tisztelettel meghívjuk Önt és

Részletesebben

BARLANGTÚRÁK BARLANGTÚRA TÍPUSA A TÚRA INDULÁSI IDŐPONTJA ÁRA JELENTKEZÉS, INFORMÁCIÓ

BARLANGTÚRÁK BARLANGTÚRA TÍPUSA A TÚRA INDULÁSI IDŐPONTJA ÁRA JELENTKEZÉS, INFORMÁCIÓ BARLANGTÚRÁK BARLANGTÚRA TÍPUSA A TÚRA INDULÁSI IDŐPONTJA ÁRA JELENTKEZÉS, INFORMÁCIÓ Aggteleki rövidtúra (1 óra/1 km) Vörös-tói túra (2 óra/2,3 km) Hosszútúra (kb. 5 óra/7 km) Retek-ági speciális túra

Részletesebben

BÓKAY (PARK) USZODA ÉS STRANDFÜRDŐ

BÓKAY (PARK) USZODA ÉS STRANDFÜRDŐ BÓKAY (PARK) USZODA ÉS STRANDFÜRDŐ NYITVA TARTÁS Az Uszoda nyitva tartása: Hétköznap: 6:00 21:00 A teljes nyitva tartási idő alatt legalább egy szabad sáv a lakosság számára rendelkezésre áll. Hétvégén

Részletesebben

1. Árak. Belépőjegyek. Kedvezményes (diák, 60 éves kor felett, pedagógus) 1500 Ft/fő 900 Ft/fő 700 Ft/fő Ingyenes

1. Árak. Belépőjegyek. Kedvezményes (diák, 60 éves kor felett, pedagógus) 1500 Ft/fő 900 Ft/fő 700 Ft/fő Ingyenes 1. Árak Belépőek Látogatóközpont (kiállítás, Hagyományos gazdálkodás tanösvény, major) Major (Hagyományos gazdálkodás tanösvény, major, játszótér) Szaporca látogatóközpont (Szaporca község Szaporca major

Részletesebben

Osztálytalálkozó csomag ajánlat Érvényes től, visszavonásig

Osztálytalálkozó csomag ajánlat Érvényes től, visszavonásig Ambrózia Étterem és Panzió*** H 3700, Kazincbarcika, Egressy Béni út 41. Tel/fax: 48/310-883, 30/830-40-25 E-mail:info@ambroziapanzio.hu Web: www.ambroziapanzio.hu Osztálytalálkozó csomag ajánlat Érvényes

Részletesebben

A Főapátságban látogatható területek nyitva tartása*

A Főapátságban látogatható területek nyitva tartása* NYITVA TARTÁS 2019. A Főapátságban látogatható területek nyitva tartása* Apátsági Pincészet vezetések** 01.01. -01.14. között ZÁRVA 01.15. 03.20. kedd-vasárnap 10.00 15.00 hétfőn zárva 03.21. 04.30. kedd-vasárnap

Részletesebben

augusztus 2-9. közötti időszakra

augusztus 2-9. közötti időszakra Programajánló Egerbe és környékére az augusztus 2-9. közötti időszakra 37 C 38 C 39 C 35 C 36 C 32 C 32 C 26 C aug 2. aug 3. aug 4. aug 5. aug 6. aug 7. aug 8. aug 9. szerda csütörtök péntek szombat vasárnap

Részletesebben

ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZAT SOLTVADKERTI CSALÁDOS ÜDÜLŐJE

ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZAT SOLTVADKERTI CSALÁDOS ÜDÜLŐJE ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZAT SOLTVADKERTI CSALÁDOS ÜDÜLŐJE A várostól 4 km-re, a Vadkerti tó üdülőövezetének központjában a strand főbejáratától 200 m-re található a BUDA-HOLD Kft. által üzemeltetett 3 szintes

Részletesebben

VILMOS ENDRE SPORTCENTRUM (MALÉV USZODA)

VILMOS ENDRE SPORTCENTRUM (MALÉV USZODA) VILMOS ENDRE SPORTCENTRUM (MALÉV USZODA) NYITVA TARTÁS Az Uszoda nyitva tartása: A hétköznap: 6:00 21:00 A teljes nyitva tartási idő alatt legalább egy szabad sáv a lakosság számára rendelkezésre áll.

Részletesebben

BÓKAY (PARK) USZODA ÉS STRANDFÜRDŐ

BÓKAY (PARK) USZODA ÉS STRANDFÜRDŐ BÓKAY (PARK) USZODA ÉS STRANDFÜRDŐ NYITVATARTÁS Az Uszoda nyitvatartása: Hétköznap: 6:00 21:00 A teljes nyitvatartási idő alatt legalább egy szabad sáv a lakosság számára rendelkezésre áll. Hétvégén és

Részletesebben

Kedvezményes téli ajánlatok

Kedvezményes téli ajánlatok KISBÉR TOURIST Engedély:R 1068 Utazási Iroda 2870 Kisbér Komáromi u.1. Telefon: 34/352-700 és 06/30/217-8722 Kedvezményes téli ajánlatok Program ajánlat: Szállást kínálunk Budapesten Hotel Rubin****6.450

Részletesebben

AGORA SZOMBATHELYI KULTURÁLIS KÖZPONT JEGYVÁSÁRLÁSI TÁJÉKOZTATÓ

AGORA SZOMBATHELYI KULTURÁLIS KÖZPONT JEGYVÁSÁRLÁSI TÁJÉKOZTATÓ AGORA SZOMBATHELYI KULTURÁLIS KÖZPONT JEGYVÁSÁRLÁSI TÁJÉKOZTATÓ Az AGORA Szombathelyi Kulturális Központ programjaira az Agorasavaria.hu honlapon keresztül a Jegy.agorasavaria.hu oldalon kezelési költség

Részletesebben

VILMOS ENDRE SPORTCENTRUM (MALÉV USZODA)

VILMOS ENDRE SPORTCENTRUM (MALÉV USZODA) VILMOS ENDRE SPORTCENTRUM (MALÉV USZODA) NYITVA TARTÁS Az Uszoda nyitva tartása: A hétköznap: 6:00 21:00 A teljes nyitva tartási idő alatt legalább egy szabad sáv a lakosság számára rendelkezésre áll.

Részletesebben

PROGRAMLEHETOSÉGEK, NYITVATARTÁS, ÁRLISTA

PROGRAMLEHETOSÉGEK, NYITVATARTÁS, ÁRLISTA PROGRAMLEHETOSÉGEK, NYITVATARTÁS, ÁRLISTA További információ és valamennyi programra bejelentkezés: TriCollis Foglalási Központ Tel.: +36-96/570-191 Email: info@osb.hu 2018. Apátság, Pincészet, Megújuló

Részletesebben

JEGYÁRAK. "AZ OTTHON MELEGE". CSERÉPKÁLYHA-TÖRTÉNETI KIÁLLÍTÁS 9022 Győr, Kiss János u. 9. Telefon: 06-20/967-6567, Fax: 06-96/310-731

JEGYÁRAK. AZ OTTHON MELEGE. CSERÉPKÁLYHA-TÖRTÉNETI KIÁLLÍTÁS 9022 Győr, Kiss János u. 9. Telefon: 06-20/967-6567, Fax: 06-96/310-731 JEGYÁRAK GYŐR XÁNTUS JÁNOS MÚZEUM 9022 Széchenyi tér 5. Telefon: 96/310-588, 524-888 Fax: 96/310-731 IV. 1.-IX. 30: 10-18 óráig, (X. 1.-III. 31.:10-16 óráig) szünnap: hétfő Könyvtár: Kedd: 10-14 óráig,

Részletesebben

Az Erste Bank által meghirdetett Akciós ajánlatok lakossági ügyfelek részére. Közzététel: 2015. július 30. Hatályos: 2015.

Az Erste Bank által meghirdetett Akciós ajánlatok lakossági ügyfelek részére. Közzététel: 2015. július 30. Hatályos: 2015. Az Erste Bank által meghirdetett Akciós ajánlatok lakossági ügyfelek részére Közzététel: 2015. július 30. Hatályos: 2015. július 31-től 1. EgySzámla számlavezetési díjkedvezmény, amennyiben 2015. július

Részletesebben

a 2013/14-es évad MûSoRa

a 2013/14-es évad MûSoRa Mindenki játszik. a 2013/14-es évad MûSoRa LiSZTFeReNC BéRLeT LiSZT FeReNC KoNFeReNCia- és KuLTuRáLiS KöZPoNT A 2013/14-es évad MûSoRa 2013. SZEPTEMBER 30., HÉTFÔ, 19 ÓRA A ZeNe ViLáGNaPJa G. ROSSINI:

Részletesebben

NAPIJEGYEK. jegy. 750 Ft 600 Ft éves kor között érvényes Ft Ft Ft Ft Ft Ft - -

NAPIJEGYEK. jegy. 750 Ft 600 Ft éves kor között érvényes Ft Ft Ft Ft Ft Ft - - NAPIJEGYEK Alap napijegy Wellness (Kültéri medencék, fedett 50 és szauna méteres medence és jegy élményrészleg) Délutáni kedvezmény: főszezonban 17 órától, utószezonban 16 órától Teljes napijegy (Alapjegy,

Részletesebben

Szentesi Sport- Üdülőközpont jegyárai NAPIJEGYEK

Szentesi Sport- Üdülőközpont jegyárai NAPIJEGYEK Szentesi Sport- Üdülőközpont jegyárai NAPIJEGYEK 1.zóna Napijegy (kültéri, fedett 50 méteres medence és élményrészleg) 16 óra utáni délutáni kedvezmény 2.zóna Napijegy (Szauna + wellness) 1+2 zóna 16 óra

Részletesebben

FONYÓDI PIAC- ÉS VÁSÁR ÜZEMELTETÉSI SZABÁLYZAT 2017.

FONYÓDI PIAC- ÉS VÁSÁR ÜZEMELTETÉSI SZABÁLYZAT 2017. FONYÓDI PIAC- ÉS VÁSÁR ÜZEMELTETÉSI SZABÁLYZAT 2017. Szervezet neve: Címe: Fonyód Város Önkormányzat 8640 Fonyód, Fő u.19. Adószáma: 15731405-2-14 Képviseletre jogosult személy neve: Hidvégi József polgármester

Részletesebben

Szentesi Üdülőközpont jegyárai

Szentesi Üdülőközpont jegyárai Szentesi Üdülőközpont jegyárai NAPIJEGYEK 1. zóna 2. zóna 1+2 zóna Napijegy (kültéri és fedett 50 méteres medence) 16 óra után (délutáni kedvezmény máj. 1. szept. 15.) Szauna + wellness Összesen 16 óra

Részletesebben

Sárospataki Gyűjtemények mindenkinek TÁMOP 3.2.8.B-12/1-2012-0001. Múzeumi nap 1 tematikája

Sárospataki Gyűjtemények mindenkinek TÁMOP 3.2.8.B-12/1-2012-0001. Múzeumi nap 1 tematikája Múzeumi nap 1 tematikája Múzeumi nap helye és ideje: Sárospatak, 2012. november 16. Címe: Résztvevők: Szakirodalom: Segédanyag: Oktatási, nevelési célok: Ép testben ép lélek A túrkevei Kaszap Nagy István

Részletesebben

Adjunk többet, mint amibe kerül! A Magyar Turizmus Kártya (Hungary Card), mint béren kívüli juttatás

Adjunk többet, mint amibe kerül! A Magyar Turizmus Kártya (Hungary Card), mint béren kívüli juttatás Adjunk többet, mint amibe kerül! A Magyar Turizmus Kártya (Hungary Card), mint béren kívüli juttatás Amiről szó lesz: Mit tud a Hungary Card? Hogyan lehet hozzájutni és mennyibe kerül? Miért kedvező a

Részletesebben

Turisztikai csomagok kalandvágyó diákcsoportoknak a komáromi Monostori Erődben

Turisztikai csomagok kalandvágyó diákcsoportoknak a komáromi Monostori Erődben Turisztikai csomagok kalandvágyó diákcsoportoknak a komáromi Monostori Erődben A Monostori Erőd 2012-től turisztikai csomagokat kínál az osztálykiránduló diákcsoportoknak. A csomagok előnye, hogy leveszik

Részletesebben

csepeli nyár programajánló július augusztus

csepeli nyár programajánló július augusztus csepeli nyár programajánló 2017. július augusztus FINA Vizes VB (17. Úszó, Műúszó, Műugró, Óriástorony-ugró, Nyílt Vízi Úszó és Vízilabda Világbajnokság) Időpont: 2017. július 14 30. A vízisportokat szeretők

Részletesebben

Isa-Paletta Vendéglátó és Kereskedelmi Betéti Társaság Csata vendéglô és vendégház 2117 Isaszeg Rákóczi u. 8. Kapcsolattartó: Könczöl Gábor Telefon:

Isa-Paletta Vendéglátó és Kereskedelmi Betéti Társaság Csata vendéglô és vendégház 2117 Isaszeg Rákóczi u. 8. Kapcsolattartó: Könczöl Gábor Telefon: Isaszeg Isa-Paletta Vendéglátó és Kereskedelmi Betéti Társaság Csata vendéglô és vendégház 2117 Isaszeg Rákóczi u. 8. Kapcsolattartó: Könczöl Gábor Telefon: 06-20/550-0924 E-mail: isapaletta@freemail.hu

Részletesebben

Kedvező ajánlat a béren kívüli juttatások között: HUNGARY CARD. Kedvezmények belföldi üdüléshez egy éven át!

Kedvező ajánlat a béren kívüli juttatások között: HUNGARY CARD. Kedvezmények belföldi üdüléshez egy éven át! Kedvező ajánlat a béren kívüli juttatások között: HUNGARY CARD Kedvezmények belföldi üdüléshez egy éven át! Hungary Card 2011 1 x ingyenes 4 napos autópálya-matrica 2012. január 31-ig korlátlan alkalommal

Részletesebben

VILMOS ENDRE SPORTCENTRUM (MALÉV USZODA)

VILMOS ENDRE SPORTCENTRUM (MALÉV USZODA) VILMOS ENDRE SPORTCENTRUM (MALÉV USZODA) NYITVATARTÁS Az Uszoda nyitvatartása: A hétköznap: 6:00 21:00 A teljes nyitvatartási idő alatt legalább egy szabad sáv a lakosság számára rendelkezésre áll. Hétvégén

Részletesebben

Tour de Délvidék Badacsonyi tavasz április 28.- május 1.

Tour de Délvidék Badacsonyi tavasz április 28.- május 1. Tour de Délvidék Badacsonyi tavasz 2018. április 28.- május 1. Nemrég a Keszthelyi hegységben túráztunk, az egyik kilátóból szépen látszott a 2018. évi Tour majális túra színtere, a Tapolcai medence a

Részletesebben

NAPIJEGYEK. jegy. 750 Ft 600 Ft éves kor között érvényes Ft Ft Ft Ft Ft Ft - -

NAPIJEGYEK. jegy. 750 Ft 600 Ft éves kor között érvényes Ft Ft Ft Ft Ft Ft - - NAPIJEGYEK Alap napijegy Wellness (Kültéri medencék, fedett 50 és szauna méteres medence és jegy élményrészleg) Délutáni kedvezmény: főszezonban 17 órától, utószezonban 16 órától Teljes napijegy (Alapjegy,

Részletesebben

Csongrád megyei turisztikai. Lorem ipsum kérdések megvitatása

Csongrád megyei turisztikai. Lorem ipsum kérdések megvitatása Csongrád megyei turisztikai pályázatok bemutatása, aktuális Lorem ipsum kérdések megvitatása Turisztikai kiírások az Új Széchenyi Terv keretében a Dél-alföldön Kód Pályázat címe Beadott Nyert Cs. M-ben

Részletesebben

S O M O G Y M E G Y E I M Ú Z E U M O K I G A Z G A T Ó S Á G A H Í R L E V É L

S O M O G Y M E G Y E I M Ú Z E U M O K I G A Z G A T Ó S Á G A H Í R L E V É L Kedves Látogatónk! S O M O G Y M E G Y E I Hírlevelünkben legújabb kiállításainkat és júniusi programjainkat ajánljuk figyelmébe, külön felhívnánk figyelmét a MÚZEUMOK ÉJSZAKÁJÁRA! Programok: Múzeumok

Részletesebben

Esküvői ajánlat. Igénybe vehető rendezvény helyszíneink:

Esküvői ajánlat. Igénybe vehető rendezvény helyszíneink: Esküvői ajánlat A házasságkötés életünk egyik meghatározó eseménye, melyet szeretnénk emlékezetessé varázsolni. Megtisztelve érezzük magunkat, hogy életük legfontosabb napjának helyszínéül a festői környezetben

Részletesebben

8. oldal Kerecsendi Újság Tisztelt Polgármester Úr! A kerecsendi nyugdíjasok nevében szeretnénk tisztelettel megköszönni azt a törődést és az évenkénti kirándulási lehetőséget, amellyel megörvendeztetnek

Részletesebben

OTP SZÉP kártya. Három cafeteria-elem egyetlen e-kártyán, számos új szolgáltatással. Tájékoztató. OTP Pénztárszolgáltató Zrt. 2012.

OTP SZÉP kártya. Három cafeteria-elem egyetlen e-kártyán, számos új szolgáltatással. Tájékoztató. OTP Pénztárszolgáltató Zrt. 2012. OTP SZÉP kártya Három cafeteria-elem egyetlen e-kártyán, számos új szolgáltatással Tájékoztató 2012. Tartalom A SZÉP kártya Az OTP SZÉP kártya eredmények Elfogadási technikák Klasszikusok (POS terminál,

Részletesebben

Tisztelt Partnerünk!

Tisztelt Partnerünk! Tisztelt Partnerünk! Alábbiakban szeretnénk bemutatni a Bástya Bisztró 2009 évi ajánlatát. Termeink befogadóképessége az asztalok elrendezésétől függően: Étterem 60-100 fő Kávézó 40-50 fő Különterem 50-80

Részletesebben

Online jegyvásárlás gyakran ismételt kérdések

Online jegyvásárlás gyakran ismételt kérdések Online jegyvásárlás gyakran ismételt kérdések Hol vásárolhatok jegyeket online? A hivatalos magyar Cinema City weboldalon: www.cinemacity.hu. Milyen online fizetési módokat használhatok? Minden típusú

Részletesebben

S O M O G Y M E G Y E I M Ú Z E U M O K I G A Z G A T Ó S Á G A H Í R L E V É L

S O M O G Y M E G Y E I M Ú Z E U M O K I G A Z G A T Ó S Á G A H Í R L E V É L Kedves Látogatónk! Hírlevelünkben legújabb kiállításainkat és májusi programjainkat ajánljuk figyelmébe! Programok: Népi Kalendárium 2011. május 14. A Népi Kalendárium májusi témája a gyapjú. Ez alkalommal

Részletesebben

Kavics Spa Klub & Hotel Wellness és Szaunavilág és Sportcentrum BELÉPŐJEGY ÁRAK érvényes: 2015. október 1-jétől visszavonásig

Kavics Spa Klub & Hotel Wellness és Szaunavilág és Sportcentrum BELÉPŐJEGY ÁRAK érvényes: 2015. október 1-jétől visszavonásig A Kavics Spa Wellness- és Szaunavilág Szolgáltatások: Fedett úszómedence élmény-és masszázszuhannyal, belső medence, Kneipp kavicságyas taposómedence, jacuzzi, finn szauna, infraszauna, szauna, gőzkabin,

Részletesebben

Szentesi Sport- Üdülőközpont jegyárai NAPIJEGYEK

Szentesi Sport- Üdülőközpont jegyárai NAPIJEGYEK Szentesi Sport- Üdülőközpont jegyárai NAPIJEGYEK 1.zóna Napijegy (kültéri, fedett 50 méteres medence és élményrészleg) 16 óra utáni délutáni kedvezmény 2.zóna Napijegy (Szauna + wellness) 1+2 zóna 16 óra

Részletesebben

Révfülöpi Nyár 2008. JÚNIUS

Révfülöpi Nyár 2008. JÚNIUS Révfülöpi Nyár 2008. JÚNIUS 2008. június 14. szombat 18 óra RAFFAY BÉLA szobrászművész kiállításának megnyitója a Tóparti Galériában (Révfülöp, Halász utca 6.). A kiállítást megnyitja: Kancsal Károly,

Részletesebben

Az Erste Bank által meghirdetett Akciós ajánlatok lakossági ügyfelek részére. Közzététel: 2015. augusztus 31. Hatályos: 2015.

Az Erste Bank által meghirdetett Akciós ajánlatok lakossági ügyfelek részére. Közzététel: 2015. augusztus 31. Hatályos: 2015. Az Erste Bank által meghirdetett Akciós ajánlatok lakossági ügyfelek részére Közzététel: 2015. augusztus 31. Hatályos: 2015. szeptember 1-től 1. EgySzámla számlavezetési díjkedvezmény, amennyiben 2015.

Részletesebben

Tudatos Vásárlók Egyesülete Infoteszt: vidéki gyógyfürdők

Tudatos Vásárlók Egyesülete Infoteszt: vidéki gyógyfürdők Tudatos Vásárlók Egyesülete Infoteszt: vidéki gyógyfürdők A Tudatos Vásárlók Egyesülete hét vidéki fürdőt tesztelt a szolgáltatások, kedvezmények, tisztaság, a környezetvédelem és akadálymentesítés szempontjából.

Részletesebben

P AN N O N H AL M I FŐ AP ÁT S ÁG

P AN N O N H AL M I FŐ AP ÁT S ÁG P AN N O N H AL M I FŐ AP ÁT S ÁG 996-ban Géza fejedelem bencés szerzeteseket telepített le Pannónia Szent Hegyén. Az István király által jogaiban megerősített monostor feladata a kereszténység terjesztése

Részletesebben

Zöld Béka vendégház 4200 Hajdúszoboszló Tessedik S. u. 28.

Zöld Béka vendégház 4200 Hajdúszoboszló Tessedik S. u. 28. Zöld Béka vendégház 4200 Hajdúszoboszló Tessedik S. u. 28. SZOBA ÁRAK: ELŐ ÉS UTÓSZEZONBAN Erkélyes thai szoba 2 fő részére 2013.május 01.- június 01.-ig 2013. augusztus 29.- december 31.-ig 7000 Ft/ éj

Részletesebben

Standard Budapesten 2 felnôtt / 1 nap*

Standard Budapesten 2 felnôtt / 1 nap* Mit tudnak a HungaryCard csomagok? Standard Budapesten 2 felnôtt / 1 nap* Belépő a Fővárosi állat- és növénykertbe, 2 főre 25% S 1.250 Ft ebéd a Hotel Benczúr zsolnay éttermében 30% 2.400 Ft Bringóhintózás

Részletesebben

egyéni megállapodás szerint

egyéni megállapodás szerint Tárgy: Előterjesztő: Készítette: Véleményező Biz.: Tervezett döntés: Döntés: Kálmán-ftlrdő 2014. évi belépöjegy árai Siklósi István polgármester Fesetőné Sipos Judit titkársági ügyintéző Pénzügyi és Gazdasági

Részletesebben

Miért érdemes a Manó Vendégházat választani:

Miért érdemes a Manó Vendégházat választani: M a nai V e n d é g h á z P á z m á n d P á z m á n d F e j é r m e g y e ka z e p é n, a V e l e-nh ce eg iy s é g k e l e t i n yaz l v á n y a i a l a t t, a z M 7 ( a u tai p á l y a ) ka z e f e k

Részletesebben

AMBRÓZIA ÉTTEREM ÉS PANZIÓ*** H-3700, Kazincbarcika, Egressy Béni út 41. facebook.com/ambróziaétterem és Panzió***

AMBRÓZIA ÉTTEREM ÉS PANZIÓ*** H-3700, Kazincbarcika, Egressy Béni út 41.  facebook.com/ambróziaétterem és Panzió*** AMBRÓZIA ÉTTEREM ÉS PANZIÓ*** H-3700, Kazincbarcika, Egressy Béni út 41. www.ambroziapanzio.hu facebook.com/ambróziaétterem és Panzió*** AKTUÁLIS SZÁLLÁS ALAPÁRAK érvényes 2017. január 01-től (július és

Részletesebben

PROGRAMOK MINDKÉT NAPON

PROGRAMOK MINDKÉT NAPON PROGRAMOK MINDKÉT NAPON 10.00 Kapunyitás 10.00 18.00 Kézműves vásár 10.00, 12.00, 14.00, 16.00 és 18.00 Pompeji tárlatvezetés elővételi jeggyel, időpontonként legfeljebb 50 fővel. A kiállítótér korlátozott

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S 19. NAPIREND Ügyiratszám: 1/374/2012. E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület 2012. április 27-i nyilvános ülésére Tárgy: Előterjesztő: Előkészítette: Megtárgyalja: Meghívandó: Tourinform Iroda

Részletesebben

Kavics Spa Klub & Hotel Wellness & Szaunavilág és Sportcentrum BELÉPŐJEGY és BÉRLET árak Érvényes: október 1-jétől visszavonásig

Kavics Spa Klub & Hotel Wellness & Szaunavilág és Sportcentrum BELÉPŐJEGY és BÉRLET árak Érvényes: október 1-jétől visszavonásig Wellness & Szaunavilág és Sportcentrum BELÉPŐJEGY és k - és Szaunavilág Szolgáltatások: Fedett úszómedence élmény- és masszázszuhannyal, belső gyermekmedence, Kneipp kavicságyas taposó, jacuzzi, finn szauna,

Részletesebben

A pécsváradi Tourinform iroda 2014/ÁPRILIS. Tisztelt Olvasó!

A pécsváradi Tourinform iroda 2014/ÁPRILIS. Tisztelt Olvasó! A pécsváradi Tourinform iroda HÍRLEVELE 2014/ÁPRILIS Tisztelt Olvasó! Ön a pécsváradi Tourinform Iroda 2014. évi negyedik hírlevelét olvassa, amellyel célunk, hogy mind partnereinket, mind pedig az érdeklődőket

Részletesebben

A Katica Tanya - Élményközpont nyitva tartása és árai szeptember augusztus 31. Katica Tanya Az élmények hazája

A Katica Tanya - Élményközpont nyitva tartása és árai szeptember augusztus 31. Katica Tanya Az élmények hazája A Katica Tanya - Élményközpont nyitva tartása és árai 2017. szeptember 1. - 2018. augusztus 31. Napijegyek Családi belépők Legjobb ár, ha családdal jössz Ha csoporttal jössz egy napra Ha nálunk szállsz

Részletesebben

P AN N O N H AL M I F Ő AP ÁT S ÁG

P AN N O N H AL M I F Ő AP ÁT S ÁG P AN N O N H AL M I F Ő AP ÁT S ÁG 996-ban Géza fejedelem bencés szerzeteseket telepített le Pannónia Szent Hegyén. Az István király által jogaiban megerősített monostor feladata a kereszténység terjesztése

Részletesebben

múzeumi programok január szombathely Gatyás ölyv - Savaria Múzeum

múzeumi programok január szombathely Gatyás ölyv - Savaria Múzeum múzeumi programok 2017. január Gatyás ölyv - Savaria Múzeum szombathely 2017. január Január 10. kedd 17.00 Január 24. kedd 17.00 Tárlatvezetés Január. 11. szerda 17.00 iseum savariense Vas vármegye kora

Részletesebben

330.-/DB(KB. 20dkg.)

330.-/DB(KB. 20dkg.) A pirog vagy pirozsok egy orosz ételféleség, mely kelt tésztából készül különféle töltelékkel. Neve valószínűleg a pír, lakoma szóból ered. Oroszországon kívül a többi szláv konyhában is ismert étel. A

Részletesebben

Kedvezmények a Debreceni Egyetem és a Debreceni Gyógyfürdő között létrejött Szerződés alapján

Kedvezmények a Debreceni Egyetem és a Debreceni Gyógyfürdő között létrejött Szerződés alapján Kedvezmények a Debreceni Egyetem és a Debreceni Gyógyfürdő között létrejött Szerződés alapján A kedvezmények mértéke kiterjed: - Hotel Lycium **** - Aquaticum Termál és Wellness Hotel **** - Aquaticum

Részletesebben

ÓBUDAI EGYETEM ÜDÜLÉSI TÁJÉKOZTATÓ. Budapest, 2017.

ÓBUDAI EGYETEM ÜDÜLÉSI TÁJÉKOZTATÓ. Budapest, 2017. ÓBUDAI EGYETEM ÜDÜLÉSI TÁJÉKOZTATÓ Budapest, 2017. Tisztelt Munkatársak! Az Óbudai Egyetem meghirdeti kedvezményes 2017. évi nyári üdülésre a Zamárdi Üdülőt. Az üdültetésben valamennyi dolgozónk, hallgatónk

Részletesebben

Kedves Uvaterv -es Vendégeink!

Kedves Uvaterv -es Vendégeink! Kedves Uvaterv -es Vendégeink! A TIHANYI ÜDÜLŐ - a 2012-es évben is várja a pihenni, nyaralni vágyó vendégeket. Az üdülési program lehetőséget ad : - rövidebb, hosszabb időszak, - csak szállás, - szállás

Részletesebben

A CSABAGYÖNGYE KULTURÁLIS KÖZPONT HÁZIRENDJE

A CSABAGYÖNGYE KULTURÁLIS KÖZPONT HÁZIRENDJE HÁZIREND 2016. A CSABAGYÖNGYE KULTURÁLIS KÖZPONT HÁZIRENDJE Ezen dokumentum az Intézmény Szervezeti és Működési Szabályzat alapdokumentáció mellékletét képezi Az Intézmény legfontosabb adatai: Megnevezése:

Részletesebben

Esküvői ajánlat 2017

Esküvői ajánlat 2017 Esküvői ajánlat 2017 Kedves Ifjú Pár! Kapcsolat: Esküvőszervezés: 20/297-3766 szusz.info@gmail.com A) Klasszikus esküvői ajánlat Vendégváró falatkák: o Friss, meleg házi sajtos pogácsa o Sajtos masni Leves:

Részletesebben

cafetéria tudatos motiváció támogatás Válassza 2018-ban is Magyarország kedvenc utalványát! hatékony toborzási jutalom megoldás gondoskodás

cafetéria tudatos motiváció támogatás Válassza 2018-ban is Magyarország kedvenc utalványát! hatékony toborzási jutalom megoldás gondoskodás cafetéria tudatos toborzási jutalom megoldás gondoskodás támogatás hatékony motiváció piacvezető jelenléti bónusz üzleti ajándék ötletláda szerződött elfogadóhelyek Válassza 2018-ban is Magyarország kedvenc

Részletesebben

Program és árajánlat. Egy napos kirándulások. Iskolás vagy óvodás csoportok részére

Program és árajánlat. Egy napos kirándulások. Iskolás vagy óvodás csoportok részére Program és árajánlat Egy napos kirándulások Iskolás vagy óvodás csoportok részére Érkezés Lehetőség van rá, hogy jó idő esetén a csoport lovas kocsival érkezzen a vasútállomástól a park területére. Azonban

Részletesebben

Az akrobatikus torna népszerűsítése, minőségi színvonalának emelése. Versenyalkalom biztosítása a minősítési követelmények teljesítéséhez.

Az akrobatikus torna népszerűsítése, minőségi színvonalának emelése. Versenyalkalom biztosítása a minősítési követelmények teljesítéséhez. ORSZÁGOS AKROBATIKUS TORNA VERSENY III. BASE Budapest-Vidék Bajnokság 2013 1. A VERSENY CÉLJA: Versenykiírás Az akrobatikus torna népszerűsítése, minőségi színvonalának emelése. Versenyalkalom biztosítása

Részletesebben

MÓRA FERENC MÚZEUM (6720 Szeged, Roosevelt tér 1-3.)

MÓRA FERENC MÚZEUM (6720 Szeged, Roosevelt tér 1-3.) Móra Ferenc Múzeum Kongresszusi kitűzővel ingyenesen látogatható (április 19-22. között, hivatalos látogatási időben): MÓRA FERENC MÚZEUM (6720 Szeged, Roosevelt tér 1-3.) A Városi Múzeumot és a Somogyi-könyvtárat

Részletesebben

Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság. projekt fejlesztési tapasztalatai 2015.06.12. Békéscsaba

Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság. projekt fejlesztési tapasztalatai 2015.06.12. Békéscsaba Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság projekt fejlesztési tapasztalatai 2015.06.12. Békéscsaba 14 látogatóhely ebből 3 látogatóközpont A fejlesztések az igazgatóság turisztikai fejlesztési terve alapján

Részletesebben

TEREMBÉRLÉS. Az Esernyős rendezvényhelyszínei Óbuda KIOSZK

TEREMBÉRLÉS. Az Esernyős rendezvényhelyszínei Óbuda KIOSZK TEREMBÉRLÉS Az Esernyős rendezvényhelyszínei Óbuda KIOSZK Mi az Esernyős? Bérelhető tereink KÁVÉZÓ, KÖZÖSSÉGI TÉR, ahol a minőségi kávé, a hagyományos és reform sütemények mellett hetente változó déli

Részletesebben

PROGRAMAJÁNLÓ 2015 JÚNIUS

PROGRAMAJÁNLÓ 2015 JÚNIUS PROGRAMAJÁNLÓ 2015 JÚNIUS Június 5. Környezetvédelmi Világnap A jeles nap alkalmából környezetünk, természetünk védelmével kapcsolatos játékos feladatokkal várjuk a gyerekeket. Időpont: 10.00, 11.00, 12.00,

Részletesebben

A pécsváradi Tourinform iroda 2014/OKTÓBER. Tisztelt Olvasó!

A pécsváradi Tourinform iroda 2014/OKTÓBER. Tisztelt Olvasó! A pécsváradi Tourinform iroda HÍRLEVELE 2014/OKTÓBER Tisztelt Olvasó! Ön a pécsváradi Tourinform Iroda 2014. évi tizedik hírlevelét olvassa, amellyel célunk, hogy mind partnereinket, mind pedig az érdeklődőket

Részletesebben

Turisztikai programcsomag ajánlat általános és középiskolák, cserkészcsapatoknak számára

Turisztikai programcsomag ajánlat általános és középiskolák, cserkészcsapatoknak számára Turisztikai programcsomag ajánlat általános és középiskolák, cserkészcsapatoknak számára Átlagos csoportlétszám: 15 30 fő esetén. Célmeghatározás: Ismerkedés Magyarország egyik leghíresebb iskolavárosával,

Részletesebben

Szada, Székely Bertalan Művelődési Ház és Könyvtár. Könyvtárának használati szabályzata

Szada, Székely Bertalan Művelődési Ház és Könyvtár. Könyvtárának használati szabályzata Szada, Székely Bertalan Művelődési Ház és Könyvtár Könyvtárának használati szabályzata Szolgáltatások - a könyvtárlátogatás, a gyűjtemény helyben használata ( olvasóterem, helytörténet) - az állományfeltáró

Részletesebben

Esküvői ajánlat 2017/2018

Esküvői ajánlat 2017/2018 Esküvői ajánlat 2017/2018 A házasságkötés életünk egyik meghatározó eseménye, melyet szeretnénk emlékezetessé varázsolni. Megtisztelve érezzük magunkat, hogy életük legfontosabb napjának helyszínéül a

Részletesebben

Akcióban Résztvevő Partnerek

Akcióban Résztvevő Partnerek Keresse a Partner matricával ellátott üzleteket! Akcióban Résztvevő Partnerek Boltív köz 2. Alfaparf Referencia Szalon (fodrász üzlet) nyitva tartás: 9:00-20:00 nyitási akciók; férfi hajvágás 1000 Ft-tól,

Részletesebben

Felfedezések és kalandozások a Hortobágyon Állatgondozói tábor 2015. július 6-10.

Felfedezések és kalandozások a Hortobágyon Állatgondozói tábor 2015. július 6-10. Felfedezések és kalandozások a Hortobágyon Állatgondozói tábor 2015. július 6-10. 5 napos, ottalvás nélküli napközis tábor a Hortobágyi Vadasparkban. Olyan gyerekek jelentkezését várjuk, akik szívesen

Részletesebben

Felfedezések és kalandozások a Hortobágyon 2014. július 7-11.

Felfedezések és kalandozások a Hortobágyon 2014. július 7-11. Felfedezések és kalandozások a Hortobágyon 2014. július 7-11. 5 napos, ottalvás nélküli napközis tábor a Hortobágyi Vadasparkban. Olyan gyerekek jelentkezését várjuk, akik szívesen megismerik a Hortobágy

Részletesebben

Kavics Spa Klub & Hotel Wellness & Szaunavilág és Sportcentrum BELÉPŐJEGY és BÉRLET árak Érvényes: szeptember 1-jétől visszavonásig

Kavics Spa Klub & Hotel Wellness & Szaunavilág és Sportcentrum BELÉPŐJEGY és BÉRLET árak Érvényes: szeptember 1-jétől visszavonásig Wellness & Szaunavilág és Sportcentrum Kavics Spa Wellness- és Szaunavilág Szolgáltatások:Fedett úszómedence élmény-és masszázszuhannyal, belső gyermekmedence, Kneipp kavicságyas taposó, jacuzzi, finn

Részletesebben

Fontos információk csoportok részére

Fontos információk csoportok részére Fontos információk csoportok részére Megközelíthetőség, parkolás, lépcsők Pannonhalmi Főapátság GPS-koordinátái: N 47.555214 E 17.759749 Közúton Az Apátság megközelíthető Budapest, Hegyeshalom, Győr felől

Részletesebben

Magyar Endokrinológiai és Anyagcsere Társaság XXV. KONGRESSZUSA. Pécs, 2014. június 5 7. Meghívó

Magyar Endokrinológiai és Anyagcsere Társaság XXV. KONGRESSZUSA. Pécs, 2014. június 5 7. Meghívó Magyar Endokrinológiai és Anyagcsere Társaság XXV. KONGRESSZUSA Pécs, 2014. június 5 7. 2 0 1 3. á p r i l i s 2 4 2 7. Meghívó MAGYAR Endokrinológiai és anyagcsere TÁRSASÁG XXV. KONGRESSZUSA Tisztelt

Részletesebben

Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság Bemutatóhelyeink nyitva tartása és árai március 1-től

Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság Bemutatóhelyeink nyitva tartása és árai március 1-től Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság Bemutatóhelyeink nyitva tartása és árai 2019. március 1-től Pintér-kert Arborétum, Pécs 7625 Pécs, Tettye tér 9., 72-517-200 Március 1-október 31.: munkanapokon: H-CS:

Részletesebben

E l ő t e r j e s z t é s. az önkormányzati, 2015. évre vonatkozó árak-díjak megállapítása tárgyában

E l ő t e r j e s z t é s. az önkormányzati, 2015. évre vonatkozó árak-díjak megállapítása tárgyában Kunfehértó Polgármesteréről E l ő t e r j e s z t é s az önkormányzati, 2015. évre vonatkozó árak-díjak megállapítása tárgyában (Képviselő-testület 2015. február 11-i ülésére) Kunfehértó Község Képviselő-testülete

Részletesebben

ÓNTE Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark Közhasznú Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság SZAKMAI BESZÁMOLÓ

ÓNTE Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark Közhasznú Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság SZAKMAI BESZÁMOLÓ ÓNTE Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark Közhasznú Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság SZAKMAI BESZÁMOLÓ a Nemzeti Kulturális Alap Közgyűjtemények Kollégiuma támogatásával megvalósult 204106/02197

Részletesebben

Lakossági Katalógus. Érvényes: szeptember 15-től visszavonásig. Elérhetőségeink: Debrecen, Böszörményi út 218/C. 52/

Lakossági Katalógus. Érvényes: szeptember 15-től visszavonásig. Elérhetőségeink: Debrecen, Böszörményi út 218/C. 52/ Lakossági Katalógus Érvényes: 2017. szeptember 15-től visszavonásig Elérhetőségeink: Debrecen, Böszörményi út 218/C. 52/ 536-536 Rendelésfelvétel: 101-es 103-as és 118-as mellék ÁSZ Salátabár Halköz Üzletház

Részletesebben

LÉLEKEMELŐ KÖRNYEZET IMPOZÁNS KIÁLLÍTÁSOK

LÉLEKEMELŐ KÖRNYEZET IMPOZÁNS KIÁLLÍTÁSOK LÉLEKEMELŐ KÖRNYEZET IMPOZÁNS KIÁLLÍTÁSOK Önt is várjuk a ciszterci szellemiség magyarországi központjába! Amennyiben lelkesedik a középkori szellemiséggel átitatott, megjelenésében mégis barokk művészettörténeti

Részletesebben

MEGHÍVÓ Summer Opening Bécsi Ujvárosi Ügyvédi Iroda. Kedves Ügyfelek és Barátok!

MEGHÍVÓ Summer Opening Bécsi Ujvárosi Ügyvédi Iroda. Kedves Ügyfelek és Barátok! MEGHÍVÓ Summer Opening Bécsi Ujvárosi Ügyvédi Iroda Kedves Ügyfelek és Barátok! Szeretettel meghívunk minden érdeklödöt a Bécsi Ujvárosi Ügyvédi Iroda Summer Opening összejövetelére. Idöpont: 2015 június

Részletesebben