461,- (kb ,- HUF) (tartalmaz a szállas, az utazás, a teljes ellátás, a kisérö és soför költségeit - 2 fö kisérövel, 6 fö részvétele esetén)

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "461,- (kb.124.000,- HUF) (tartalmaz a szállas, az utazás, a teljes ellátás, a kisérö és soför költségeit - 2 fö kisérövel, 6 fö részvétele esetén)"

Átírás

1 Ausztria Nyaralás vidéki tanyán Killi Tanya Legszebb Murn-völgyi tanya panorámás kilátással 2 db kerekeskocsisnak-fogyatékosnak-alkalmas nyaraló-lakás, (összesen 8 személyig), tussoló/wc, berendezett nappali-konyha, TV, Rádio, mosógép. 1 db hegyi tanya (2-5 személyig). Különlegesség: Egész évben megközelíthetö hegyi tanya, nyaraló lakás, ez is kerekesszékesnek alkalmas. Nem dohányzó! Lehetöségek a környéken Séta az állatokhoz (nyájhoz) Körutazás traktorral Horgászás Munkák végzése a tanyán Pónik gondozása Grillsütés, tábortüz Murau város és kastély sörfözde-látogatás Ezüstbánya Vízesés Günstben Dohánymúzeum Közet kiállitás Uszodák a közelben Kirándulás a tavakhoz Lovaglás Korcsolyázás Állatok: Tehenek borjúkkal, Törpelovak, Nyulak, Macskák 612,- (kb ,- HUF) (tartalmaz a szállas, az utazás, a teljes ellátás, a kisérö, soför és gondozó költségeit - 3 fö kisérövel, 5 fö részvétele esetén) 461,- (kb ,- HUF) 237,- (kb ,- HUF) Olach Tanya Családoknak elönyös. 3 db duppla szoba, 1 db 3 ágyas szoba, 2 db lakás 4 személyre, 1 db nyaralóház 4 személyre (akadálymentes). Camping lehetséges; nyaralólakás és faházak személyig lehet a régi malmot bérelni. Különlegesség: Lovagló csarnok, házi templom, tó. Lehetöségek a környéken: Lovaglás (therápia is) Csónakázás Horgászás Tábortüz Uszás családi programok nyáron kocsikázás saját Camping akadálymentes

2 Állatok: Tehenek, Lovak, Szamarak, Juhok, Sertések, kis állatok. 607,- (kb ,- HUF) (tartalmaz a szállas, az utazás, a teljes ellátás, a kisérö, soför és gondozó költségeit - 3 fö kisérövel, 5 fö részvétele esetén) 457,- (kb ,- HUF) 233,- (kb ,- HUF) Városi utak Ausztria Bécs (2 nap) Vendégház és Szálloda, Bécs centrum A látnivalók gyalogosan vagy nyilvános közlekedési eszközzel elérhetö. Földalatti Schönbrunn felé 200m, 15 perc; 200m a Bécsi Édességpiac. 300m a nagy Bécsi bevásárló utca, a Mariahilfer Straße. Café Sperl, egyik legrégebbi Bécsi kávéház közel. 800m-1 km a Wiener Ringstraße, a Hofburg, a színházak és muzeumok. 3 óra városnézés idegenvezetövel! 270,- (kb ,- HUF) (tartalmaz a szállas svédasztalos reggelivel, az utazás, a teljes ellátás, a kisérö, soför és gondozó költségeit - 3 fö kisérövel, 5 fö részvétele esetén) 213,- (kb ,- HUF) (tartalmaz a szállas svédasztalos reggelivel, az utazás, a teljes ellátás, a kisérö és soför költségeit - 2 fö kisérövel, 6 fö részvétele esetén) 123,- (kb ,- HUF) (tartalmaz a szállas svédasztalos reggelivel, az utazás, a soför költsége gondozó- és tovabbi ellátás nélkül, 7 fö részvétele esetén) Bécsi kirándulás (1 nap) 3 óra városnézés idegenvezetövel! 136,- (kb ,- HUF) (tartalmaz az utazás, a teljes ellátás, a kisérö, soför és gondozó költségeit - 3 fö kisérövel, 5 fö részvétele esetén) 107,- (kb ,- HUF) (tartalmaz az utazás, a teljes ellátás, a kisérö és soför költségeit - 2 fö kisérövel, 6 fö részvétele esetén) 62,- (kb ,- HUF) (Az ár tartalmaz az utazás, a soför költsége gondozó- és ellátás nélkül, 7 fö részvétele esetén)

3 Horvátország Nyaralóház Skradinban Leírás: 5 szoba, 4 duppla szoba, 1 kétágyas szoba 4 fürdöszoba 1 nappali 1 konyha + 1 nyári konyha Nem akadálymentes! 680,- (kb ,- HUF) (tartalmaz a szállas, az utazás, a teljes ellátás, a kisérö, soför és gondozó költségeit - 3 fö kisérövel, 5 fö részvétele esetén) 517,- (kb ,- HUF) 255,- (kb ,- HUF) Bungalók Nyaralótelepen Város: Umag, Isztria Bungalóház (2-5 személyre), út kerekesszékkel direkt a tengerhez, ill. a tengerbe!!! Akadálymentes! Hely: 2 km Umag várostól, direkt a tengernél. Strandsétány vezet Umag központjába. Kávébár, pizzéria, strandbár. 670,- (kb ,- HUF) (tartalmaz a szállas, az utazás, a ellátás, a kisérö, soför és gondozó költségeit - 3 fö kisérövel, 5 fö részvétele esetén) 510,- (kb ,- HUF) (tartalmaz a szállas, az utazás, a ellátás, a kisérö és soför költségeit - 2 fö kisérövel, 6 fö részvétele esetén) 278,- (kb ,- HUF) Hollandia hajóval / Friesland Beatrix Vitorlási hajó 12 személyig. Max. 4 személy kerekesszekkel. 2 személy legénység. Alvás szálláshelyen szárazföldön. Étkezés, ellátás önállóan, a legénység a nyaralókkal étkezik.

4 1.100,- (kb ,- HUF) (tartalmaz a szállas, a teljes ellátás, az utazás busszal (nem a repülöjárat!!!), a kisérö, soförök és gondozó költségeit, a hajóbért üzemanyaggal, a kikötö- és zsilip-díjakat, a legénység - 4 fö kisérövel, 8 fö részvétele esetén) 960,- (kb ,- HUF) (tartalmaz a szállas, a teljes ellátás, az utazás busszal (nem a repülöjárat!!!), a kisérö és soförök költségeit, a hajóbért üzemanyaggal, a kikötö- és zsilip-díjakat, a legénység - 3 fö kisérövel, 9 fö részvétele esetén) 280,- (kb ,- HUF) (tartalmaz a szállas, a hajóbért üzemanyaggal, a kikötö- és zsilip-díjakat, a legénység (nem magyarnyelvü) 12 fö részvétele esetén, ellátás és kisérök nélkül nem tartalmaz az utazás busszal vagy a repülöjárat!!!) Lutgerdina Vitorlási hajó 20 személyig. Max. 7 személy kerekesszekkel. 3 személy legénység. Alvás a hajón, 2-4 személyes kabinokban. Étkezés, ellátás önállóan, a legénység a nyaralókkal étkezik ,- (kb ,- HUF) (tartalmaz a szállas, a teljes ellátás, az utazás busszal (nem repülöjárat!!!), a kisérö, soförök és gondozó költségeit, a hajóbért üzemanyaggal, a kikötö- és zsilip-díjakat, a legénység - 5 fö kisérövel, 15 fö részvétele esetén) 655,- (kb ,- HUF) (tartalmaz a szállas, a teljes ellátás, a kisérö és gondozó személyek költségeit, a hajóbért üzemanyaggal, a kikötö- és zsilip-díjakat, a legénység - 5 fö kisérövel, 15 fö részvétele esetén nem tartalmaz a repülöjárat!!!) 344,- (kb ,- HUF) (tartalmaz a szállas, a hajóbért üzemanyaggal, a kikötö- és zsilip-díjakat, a legénység (nem magyarnyelvü) 20 fö részvétele esetén, ellátás és kisérök nélkül nem tartalmaz az utazás busszal vagy a repülöjárat!!!) Robinson Crusoe Saját kis sziget kikötövel 23 személyig. Tábortüz lehetöség, kandalló. 3 személy legénység, max. 7 vizisport oktató. Alvás szálláshelyen a szigeten. Étkezés, ellátás önállóan, a legénység a nyaralókkal étkezik. 990,- (kb ,- HUF) (tartalmaz a szállas, a teljes ellátás, az utazás busszal (nem repülöjárat!!!), a kisérö, soförök és gondozó költségeit, a hajóbért üzemanyaggal, a kikötö- és zsilip-díjakat, a legénység - 5 fö kisérövel, 18 fö részvétele esetén) 750,- (kb ,- HUF) (tartalmaz a szállas, a teljes ellátás, a kisérö és gondozó személyek költségeit, a hajóbért üzemanyaggal, a kikötö- és zsilip-díjakat, a legénység - 5 fö kisérövel, 18 fö részvétele esetén nem tartalmaz a repülöjárat!!!) 405,- (kb ,- HUF) (tartalmaz a szállas, a hajóbért üzemanyaggal, a kikötö- és zsilip-díjakat, a legénység (nem magyarnyelvü) 23 fö részvétele esetén, ellátás és kisérök nélkül nem tartalmaz az utazás busszal vagy a repülöjárat!!!)

5 Németország Balti tenger Stettiner Haff Szép nyaralóházak Fedélzetmester ház ( Bootsmannhaus, akadálymentes) Leírás: Téglaházak, konyhakertek, halászhajók, pár méter a partig. A Haff (öböl) mindig egy pár fokkal melegebb mint a tenger és sekélyebb. Erdei fürdö, sekély, ideális gyermekeknek. Tengeri fürdöhelyek perc alatt autóval elérhetö. Finom homokstrand, helyenként örzött és strandfotelekkel. Megfigyelhetö: Tengeri sasok, vadlibák és darvak. Lehetöségek: Kenyér sütés, lekvárfözés, kirándulás Stettinbe (kikötö, múzeum és éttermek). Kocsikázás és csónaktúrák egy halásszal. Állatkert Ueckermündében. Gyümölcs- és gombagyüjtés az erdöben. Usedom (a második legnagyobb Német sziget) közelben, komppal Ueckermündétöl 80 perc alatt elérhetö. Csónaktúrák a természetvédelmi tavakon (vidra, tengeri sas, vizimadarak megfigyelhetö). Tartama: 8 km 3 óra. Költsége: ,- (kb ,- HUF) (tartalmaz a szállas, az utazás, a teljes ellátás, a kisérö, soförök és gondozó költségeit - 4 fö kisérövel, 8 fö részvétele esetén) 603,- (kb ,- HUF) (tartalmaz a szállas, az utazás, a teljes ellátás, a kisérö és soförök költségeit - 3 fö kisérövel, 9 fö részvétele esetén) 390,- (kb ,- HUF) (tartalmaz a szállas, az utazás, a soförök költsége gondozó- és ellátás nélkül, 10 fö részvétele esetén) Fekete Erdö Vendégház Zum Himmelreich 4 szoba akadálymentes. Integratív (gyakorló-képzés-) szálloda. Jól megközelíthetö hely, ingyenesen nyilvános közlekedési eszközzel. 996,- (kb ,- HUF) (tartalmaz a szállas svédasztalos reggelivel, az utazás, a teljes ellátás, a kisérö, soför és gondozó költségeit - 3 fö kisérövel, 5 fö részvétele esetén) 782,- (kb ,- HUF) (tartalmaz a szállas svédasztalos reggelivel, az utazás, a teljes ellátás, a kisérö és soför költségeit - 2 fö kisérövel, 6 fö részvétele esetén) 482,- (kb ,- HUF) (tartalmaz a szállas svédasztalos reggelivel, az utazás, a soför költsége gondozó- és tovabbi ellátás nélkül, 7 fö részvétele esetén)

6 Városi utak Németország Berlin (4 nap) MitMensch Szálloda Központi hely, Karlshorst, Prinzenviertel (városrész). Kerekesszékesnek alkalmas, 7 akadálymentes szoba. Megközelíthetö nyilvános (nagyrészt akadálymentes) közlekedési eszközzel. Autóval 15 per a belvárosig (Alexanderplatz). Terasz, étterem, parkoló, felvonó, gyógyszerszekrény kérésre, ápolás-kiséret szervezés, kerekesszék bérles kérésre. 536,- (kb ,- HUF) (tartalmaz a szállas svédasztalos reggelivel, az utazás, a teljes ellátás, a kisérö, soför és gondozó költségeit - 3 fö kisérövel, 5 fö részvétele esetén) 422,- (kb ,- HUF) (tartalmaz a szállas svédasztalos reggelivel, az utazás, a teljes ellátás, a kisérö és soför költségeit - 2 fö kisérövel, 6 fö részvétele esetén) 268,- (kb ,- HUF) (tartalmaz a szállas svédasztalos reggelivel, az utazás, a soför költsége gondozó- és tovabbi ellátás nélkül, 7 fö részvétele esetén) Berlin (4 nap) Rosemarie Reichwein Ház (Spastiker-, mozgássérült segítségtöl) Charlottenburg, Grunewald közel. 16 mozgássérültnek alkalmas szoba, egyágyas- vagy kétágyasként használható, speciál ágyak. 2 db berendezett konyha kerekesszékre alkalmas, önellátás lehetséges. Grillezés a kertben. Bevásárlás 2 buszmegállóra. Reggeli és vacsora vagy ebéd kivánságra megrendelhetö. 535,- (kb ,- HUF) (tartalmaz a szállas félpanzióval (reggeli + meleg ebéd vagy vacsora), az utazás, a teljes ellátás, a kisérö, soför és gondozó költségeit - 3 fö kisérövel, 5 fö részvétele esetén) 422,- (kb ,- HUF) (tartalmaz a szállas félpanzióval (reggeli + meleg ebéd vagy vacsora), az utazás, a teljes ellátás, a kisérö és soför költségeit - 2 fö kisérövel, 6 fö részvétele esetén) 292,- (kb ,- HUF) (Az ár tartalmaz a szállas félpanzióval (reggeli + meleg ebéd vagy vacsora), az utazás, a soför költsége gondozó- és tovabbi ellátás nélkül, 7 fö részvétele esetén)

7 Görögország Szálloda Koropi-ban 40 km Athéntöl. 3 akadálymentes szoba, az egész szálloda fogyatékosok részére elönyös. 100m strandtól, közel Pelion hegy, Görögország egyik magas hegye, kirándulásra alkalmas. Az árak nem tartalmazzak a repülöjárat! 710,- (kb ,- HUF) (tartalmaz a szállas félpanzióval (reggeli + vacsora), a teljes ellátás, a kisérö és gondozók költségeit - 3 fö kisérövel, 5 fö részvétele esetén) 543,- (kb ,- HUF) (tartalmaz a szállas félpanzióval (reggeli + vacsora), a teljes ellátás, a kisérö és gondozó költségeit - 2 fö kisérövel, 6 fö részvétele esetén) 323,- (kb ,- HUF) (tartalmaz a szállas félpanzióval (reggeli + vacsora), 1 kisérö költsége gondozó- és tovabbi ellátás nélkül, 7 fö részvétele esetén) Olaszország Bungalóházak Toszkánában A teljes üdülöhely akadálymentes. Akadálymentes a medence is. Közel: Firenze, Perugia, Siena, Montepulciano, Arezzo, Cortona, Montalcino, Pienza, Lucignano. 905,- (kb ,- HUF) (tartalmaz a szállas, az utazás, a teljes ellátás, a kisérö, soför és gondozó költségeit - 3 fö kisérövel, 5 fö részvétele esetén) 705,- (kb ,- HUF) 460,- (kb ,- HUF) Magyarország Falusi Vendégház Horpácson Földszint 1-6 (max. 8) személynek Egész ház 6-12 személynek 6 zárt parkolóhely Kert, fedett szallonasütö Kertböl gyümölcs, zöldség fogyasztható!

8 A ház földszinti része előszoba, hálószoba (2 ágy, pótágyazható), konyha, társalgó (4 ágy, pótágyazható) és 1 db fürdőszoba + WC akadálymentesen kialakított, kerekesszéket használó vendégek fogadására is alkalmas. Második db fürdöszoba nem akadálymentes. Tetötér 4 ágy, pótágyazható, 1 WC + kézmosó Lehetöségek a környéken: Mikszáth kúria meglátogatás Madách kúria meglátogatás Kastélyok Muzeumok (pl. Hollókö) Gyalogtúra (Duna-Ipoly Nemzeti Park, gyönyörü, védett erdö) Horgászás (Ipoly folyó, tavak) Strandolás Lovaglás - Kocsikázás ,- HUF (tartalmaz a szállas, az utazás, a teljes ellátás, a kisérö, soför és gondozó költségeit - 3 fö kisérövel, 5 fö részvétele esetén) ,- HUF ,- HUF Kirándulás: Akadálymentes vitorlási hajó Balatonon személynek. Ár személyenként/nap: ,- HUF (tartalmaz a hajóbér, az indulás Budapeströl, a teljes ellátás, a kisérö, soförök és gondozók költségeit 6 fö kisérövel, 18 fö részvétele esetén) Ár személyenként/nap: ,- HUF (tartalmaz a hajóbér, az indulás Budapeströl, a teljes ellátás, a kisérö és soförök költségeit 4 fö kisérövel, 20 fö részvétele esetén) Ár személyenként/nap: ,- HUF (tartalmaz a hajóbér, az indulás Budapeströl, 3 soför költségei gondozó- és ellátás nélkül, minimum 21 fö részvétele esetén) A hajó óránként is bérelhetö, naplemente túra és sétahajózás is lehetséges.

www.limba.com - Harkány Szálloda 14968

www.limba.com - Harkány Szálloda 14968 www.limba.com - Harkány Szálloda 14968 Szálloda: Szálloda az üdülőterületen. A szállodában / területen található étterem, kávéház, internet-csatlakozás, terasz. Parkoló - őrzött, fizető. Harkány - központ

Részletesebben

Balatontourist Platán. Panzió. Balaton. H 8621 Zamárdi, Damjanich u. 2/b. www.balatontourist.hu

Balatontourist Platán. Panzió. Balaton. H 8621 Zamárdi, Damjanich u. 2/b. www.balatontourist.hu Balatontourist Platán Panzió Balaton 2013 H 8621 Zamárdi, Damjanich u. 2/b. H Balatontourist Platán Panzió H 8621 Zamárdi, Damjanich u. 2/b. Foglalás: Tel.: (36) 84/314-388, (36) 30/758-4575 (36) 30/742-2107

Részletesebben

*CSALÁDI NYARALÁS AHOL A GYEREKEK INGYEN VAKÁCIÓZHATNAK* ***2 felnőtt + 2 gyerek (14 éves korig) 2 fő fizet 2 gyermek GRATIS***

*CSALÁDI NYARALÁS AHOL A GYEREKEK INGYEN VAKÁCIÓZHATNAK* ***2 felnőtt + 2 gyerek (14 éves korig) 2 fő fizet 2 gyermek GRATIS*** 2015 *CSALÁDI NYARALÁS AHOL A GYEREKEK INGYEN VAKÁCIÓZHATNAK* ***2 felnőtt + 2 gyerek (14 éves korig) 2 fő fizet 2 gyermek GRATIS*** CAMPING FIORI*** RABAC - Isztriai félsziget Horvátország 560 km-re Bp-től

Részletesebben

Horvátország HOTEL LIŠANJ 2* - NOVI VINODOLSKI

Horvátország HOTEL LIŠANJ 2* - NOVI VINODOLSKI HOTEL LIŠANJ 2* - NOVI VINODOLSKI A hotel közvetlen tengerparton található, közelében postahivatal, bank és benzinkút, a városközpont kb. 10 perc. A kétágyas szobák mindegyikben zuhany/wc, SAT TV, telefon.

Részletesebben

MALDÍV-szigetek. BANDOS ISLAND Észak Malé atoll, 4 csillagos, 600 m x 400 m, zátony: 10-40 m, 20 perc gyorshajóval a reptértől,

MALDÍV-szigetek. BANDOS ISLAND Észak Malé atoll, 4 csillagos, 600 m x 400 m, zátony: 10-40 m, 20 perc gyorshajóval a reptértől, MALDÍV-szigetek. BANDOS ISLAND Észak Malé atoll, 4 csillagos, 600 m x 400 m, zátony: 10-40 m, 20 perc gyorshajóval a reptértől, Ez a méltán népszerű sziget az egyik legrégebben átadott üdülőhely. Eredetileg

Részletesebben

ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZAT SOLTVADKERTI CSALÁDOS ÜDÜLŐJE

ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZAT SOLTVADKERTI CSALÁDOS ÜDÜLŐJE ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZAT SOLTVADKERTI CSALÁDOS ÜDÜLŐJE A várostól 4 km-re, a Vadkerti tó üdülőövezetének központjában a strand főbejáratától 200 m-re található a BUDA-HOLD Kft. által üzemeltetett 3 szintes

Részletesebben

Györköny szálláshelyek

Györköny szálláshelyek Györköny szálláshelyek Gellérthegyi Lak Györköny-Pincefalu központjában helyezkedik el egy új építésű présház, mely külsőségeiben hagyományos présház jellegű, viszont belső kialakítása lehetővé teszi vendégek

Részletesebben

NÉMETORSZÁG, BERLIN, NYELVTANFOLYAM

NÉMETORSZÁG, BERLIN, NYELVTANFOLYAM NÉMETORSZÁG, BERLIN, NYELVTANFOLYAM Az 1984-ben alapított szervezet híres fiataloknak szervezett nyári táborairól, melyeket főleg Berlinben szervez. Az itt tanulók minimum korosztálya 8 év, de a különböző

Részletesebben

Rendezvényközpont. Zánkai Sport-és

Rendezvényközpont. Zánkai Sport-és Rendezvényközpont Zánkai Sport-és Központi szállodaépület Az üdülőközpont 2012-ben felújított központi épületében több szinten helyezkednek el a szálláshelyek, melyek 1, 2 és 3 ágyasak. Ezek a szobák nem

Részletesebben

Erzsébet Üdülőközpont és Tábor Zánka

Erzsébet Üdülőközpont és Tábor Zánka Központi szállodaépület (nyitva: június 15 - augusztus 29.) Az üdülőközpont 2012-ben felújított központi épületében több szinten helyezkednek el a szálláshelyek, melyek 1, 2 és 3 ágyasak. Ezek a szobák

Részletesebben

Trek biciklitúra sorozat és a 2011-es modellek tesztelése Velencei-tó

Trek biciklitúra sorozat és a 2011-es modellek tesztelése Velencei-tó Trek biciklitúra sorozat és a 2011-es modellek tesztelése Velencei-tó Aktív hétvégére várjuk a sportszerető családokat! Ezt a hétvégét olyan családoknak vagy egyéneknek ajánljuk, akik szeretnének egy sportos

Részletesebben

KIRÁNDULÁS AUSZTRIA ZÖLD SZÍVÉBE 2014. 07.18 07.27

KIRÁNDULÁS AUSZTRIA ZÖLD SZÍVÉBE 2014. 07.18 07.27 KIRÁNDULÁS AUSZTRIA ZÖLD SZÍVÉBE 2014. 07.18 07.27 Indulás: 2014.július 18-án (péntek) reggel 7:00, gyülekezés, bepakolás 6:30 órától a Búza-téri görög katolikus templom mögötti parkolóból. 1. nap Miskolc

Részletesebben

MALDÍV-szigetek: HOLIDAY ISLAND

MALDÍV-szigetek: HOLIDAY ISLAND MALDÍV-szigetek: HOLIDAY ISLAND 3 csillagos, 700m x 140m, zátony: 350-400 m, 35 perc belső járattal Malé reptértől+ 5 perc hajóval: PADI búvárközponttal rendelkezik! Talán a legkedvezőbb áru sziget! A

Részletesebben

Kihaad Maldives Éttermek:

Kihaad Maldives Éttermek: Kihaad Maldives 4,5 csillagos, 600 m x 350 m -s sziget, zátony 50 m 200 m Csak ALL INCLUSIVE ellátással lehet igénybe venni. Szobai minibár (sör+üdítők) és 1kirándulás is az árban Kiváló minőségű, szép

Részletesebben

Egy csodás Balaton-parti esküvő forgatókönyve

Egy csodás Balaton-parti esküvő forgatókönyve Egy csodás Balaton-parti esküvő forgatókönyve Romantikus Balaton-parti esküvőről álmodik? Szívesen mondaná ki a boldogító igent szíve választottjának egy varázslatos balatoni szigeten? Válassza a tihanyi

Részletesebben

Apartmanok 2 0 1 5 Lido di Jesolo

Apartmanok 2 0 1 5 Lido di Jesolo Apartmanok 2 0 1 5 Lido di Jesolo LIDO DI JESOLO az Adriai tengerpart egyik legfőbb üdülőhelye, mindössze 21 km-re található az egyedülálló várostól, a nemzetközi kulturális események színházától, Velencétől.

Részletesebben

Család, szórakozás és pihenés...

Család, szórakozás és pihenés... Család, szórakozás és pihenés... UMAG I VILLAGE SOL GARDEN ISTRA 4* CSALÁDI AJÁNLAT 2015.10.23-11.01. családi szobában 2 felnőtt + 2 gyermek 101 700 Ft/CSALÁD/3 éj félpanzióval családi szoba: két összenyitható

Részletesebben

HORVÁTORSZÁG 2015 MEDULIN: NARANCSMAG APARTMANOK

HORVÁTORSZÁG 2015 MEDULIN: NARANCSMAG APARTMANOK HORVÁTORSZÁG 2015 MEDULIN: NARANCSMAG APARTMANOK Strandhoz közel fekvő, kényelmes, pénztárcabarát apartmanok. Fekvése: a barátságos apartmanház Medulinban található. Tengerpart: aprókavicsos, lassan mélyülő

Részletesebben

Rendezvényközpont. Zánkai Sport-és

Rendezvényközpont. Zánkai Sport-és Rendezvényközpont Zánkai Sport-és Központi szállodaépület Az üdülőközpont 2012-ben felújított központi épületében több szinten helyezkednek el a szálláshelyek, melyek 1, 2 és 3 ágyasak. Ezek a szobák nem

Részletesebben

Érkezések: szombatonként (Június, július, augusztusban 17:00 20:00 óráig, májusban és szeptemberben 16:00-19:00-ig.) Elutazás: 09:00 óráig

Érkezések: szombatonként (Június, július, augusztusban 17:00 20:00 óráig, májusban és szeptemberben 16:00-19:00-ig.) Elutazás: 09:00 óráig lignano Lignano az észak-adriai tengerpart legszebb része. Igazi nyüzsgő, modern tengerparti üdülőhely, aranyszínű homokos tengerparttal, hatalmas zöld területekkel, természetesen meghagyott fenyőerdőkkel,

Részletesebben

Szív a Szívért Alapítvány

Szív a Szívért Alapítvány Szív a Szívért Alapítvány 1138. Budapest, Váci út 163. Kedves Sorstársaink, Hozzátartozók és Vendégeink! Székesfehérvár-Agárd, 2017. június 9-10-11-12.-i (péntek du.-hétfő de.) Orvos- Beteg találkozó rövid

Részletesebben

2015. május RIO 2016 OLIMPIA

2015. május RIO 2016 OLIMPIA Engedélyszám: U 000390 Molnár Kriszta sportutak Tel: +361 999 1446 Fax: +361 345 1566 E-mail: kmolnar@tensi.hu Kovács Mónika sportutak Tel: +361 345 1589 Fax: +361 345 1566 E-mail: mkovacs@tensi.hu 2015.

Részletesebben

Legkedveltebb programtervünk:

Legkedveltebb programtervünk: Egy csodás Balaton-parti esküvő forgatókönyve Romantikus Balaton-parti esküvőről álmodik? Szívesen mondaná ki a boldogító igent szíve választottjának egy varázslatos balatoni szigeten? Válassza a tihanyi

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 1069 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Valdichiana Vidéki luxusbirtok eladó az olasz Valdichianaban

Részletesebben

Gerlitzen (1000-1911 m)

Gerlitzen (1000-1911 m) Gerlitzen Gerlitzen (1000-1911 m) A gerlitzeni sícentrumot a legjobb családi síterületként tartják számon. Karintiában ez az egyetlen olyan síközpont, amely bizonyítvánnyal rendelkezik arról, hogy kifejezetten

Részletesebben

A falusi vendéglátás, mint a helyi értékek kihasználásának lehetősége. Ricz András Regionális Tudományi Társaság Szabadka

A falusi vendéglátás, mint a helyi értékek kihasználásának lehetősége. Ricz András Regionális Tudományi Társaság Szabadka A falusi vendéglátás, mint a helyi értékek kihasználásának lehetősége Ricz András Regionális Tudományi Társaság Szabadka Helyi értékek - vonzerőleltár Kulturális hagyaték Természetvédelmi értékek Turisztikai

Részletesebben

1 ADMIRAL TRAVEL utazási iroda : email: info@admiraltravel.hu www.maldiv-szigetek.info

1 ADMIRAL TRAVEL utazási iroda : email: info@admiraltravel.hu www.maldiv-szigetek.info 1 COCO PALM DHUNI KOLHU 5 csillagos, nagyon szép sziget. BAA atoll. Malétól észak-nyugati irányban. Alap árban belső repülőjárat 35 perc + kishajójárat 15 perc. Felárért lehet kérni 30 perces közvetlen

Részletesebben

CA NOGHERA - CAMPING ALBA D ORO

CA NOGHERA - CAMPING ALBA D ORO CA NOGHERA - CAMPING ALBA D ORO IT0205 Leírás: a kemping a Marco Polo reptér közelében fekszik 15 km-re Velencétől. Szolgáltatás: étterem, élelmiszerüzlet, bár, parkoló, internet lehetőség.elhelyezés:

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 0186 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Grosseto Luxus ház eladó LEIRÁS Luxus ház eladó Maremma

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 0556 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Argentárió, Toszkána LUXUSVILLA ELADÓ ARGENTÁRIÓBAN

Részletesebben

1 ADMIRAL TRAVEL utazási iroda, Tel:

1 ADMIRAL TRAVEL utazási iroda, Tel: 1 AMARI HAVODDA 4,5 csillagos, Gaafu-Dhaalu atoll, Malétól, 60 perc belső repülőjárattal, majd hajóval + 15 perc. A sziget mérete: 280 m x 800 m, housereef:150-200 m. A szigeten 2 étterem, főétteremben

Részletesebben

Siófok és környéke Nyaralók, apartmanok, magánházak Nyár 2013

Siófok és környéke Nyaralók, apartmanok, magánházak Nyár 2013 Siófok és környéke Nyaralók, apartmanok, magánházak Nyár Megrendelhető: HÍRÖS GUIDE Utazási Iroda, 6000 Kecskemét, Lórántffy u. 2. Tel./Fax: 76/499-814, Mobil: +36/30/265-1970 E-mail: hirosguide@freemail.hu

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2015. június 25-i ülésére Tárgy: A kárpátaljai Dercenből érkező gyermekek vendéglátásáról szóló döntés meghozatala Előadó: Ottó Péter

Részletesebben

a Personal Tours A Kefallinia.hu Partnere

a Personal Tours A Kefallinia.hu Partnere A Kefallinia.hu Partnere a Personal Tours A 24. sikeres szezonja elé néző Personal Tours az elmúlt évtizedekben több, mint százezer pihenni vágyó, jelentős részben visszatérő vendéget utaztatott nyaralásukra.

Részletesebben

11. Dalmáciai Fotóművészeti Mesterműhely 2 fotómodellel május 30-június 3

11. Dalmáciai Fotóművészeti Mesterműhely 2 fotómodellel május 30-június 3 11. Dalmáciai Fotóművészeti Mesterműhely 2 fotómodellel 2011. május 30-június 3 Európa egyik legszebb, szigetekkel, félszigetekkel tagolt tengerpartja a horvát partszakasz. A közép-dalmáciai részre, az

Részletesebben

Mont Saint Michel. Normandia D-Day. Zarándoklat, Kaland, Élmény

Mont Saint Michel. Normandia D-Day. Zarándoklat, Kaland, Élmény Mont Saint Michel Normandia D-Day Zarándoklat, Kaland, Élmény Társadalmi kapcsolatok Cseh és magyar fegyver barátság Légiparádé Falaiseban Fiatal érdeklődő Helyi hagyományőrzők Normandiai csendéletek

Részletesebben

4 és 5 SZÁLLODÁK. Az árak EUR-ban/fő. Forintban történő fizetésnél alkalmazott árfolyam: Kereskedelemi és Hitelbank napi valuta eladási jegyzése.

4 és 5 SZÁLLODÁK. Az árak EUR-ban/fő. Forintban történő fizetésnél alkalmazott árfolyam: Kereskedelemi és Hitelbank napi valuta eladási jegyzése. 1000 ÚT Utazási Iroda HORVÁTORSZÁG 2007. 4 és 5 SZÁLLODÁK Az árak EUR-ban/fő. Forintban történő fizetésnél alkalmazott árfolyam: Kereskedelemi és Hitelbank napi valuta eladási jegyzése. RÖVIDíTÉSEK: 1/2

Részletesebben

A tihanyi Panoráma Hotel konferencia / rendezvény szolgáltatási csomagajánlata

A tihanyi Panoráma Hotel konferencia / rendezvény szolgáltatási csomagajánlata A tihanyi Panoráma Hotel konferencia / rendezvény szolgáltatási csomagajánlata Ajánlattevő neve: H + H Lakópark Korlátolt Felelősségű Társaság Ajánlattevő székhelye: 8200 Veszprém, Stadion út 11/B Ajánlattevő

Részletesebben

Eladó szálloda, panzió, üdülő, Eplény Ft. Eckert Eleonóra. Hivatkozási szám: Keresse szakértőnket!

Eladó szálloda, panzió, üdülő, Eplény Ft. Eckert Eleonóra. Hivatkozási szám: Keresse szakértőnket! Keresse szakértőnket! Eckert Eleonóra Ingatlan-képviselő, Home Stager +36203340399 eleonora.eckert@casanetwork.hu Ingatlan jellemzői CasaNetWork 0440 Ingatlan leírása Veszprémi Ingatlaniroda eladásra kínálja

Részletesebben

ADMIRAL TRAVEL utazási iroda : email: info@admiraltravel.hu www.maldiv-szigetek.info

ADMIRAL TRAVEL utazási iroda : email: info@admiraltravel.hu www.maldiv-szigetek.info 1 THE SUN SIYAM IRUFUSHI MALDIVES. 5 csillagos minőségű, az északi Nonu Atollon található, Malétól 170 km re. Kb. 800m.hosszú és 300 m széles,gyönyörű, dús trópusi erdővel övezett, hófehér- homokos partja

Részletesebben

10. Dalmáciai Fotóművészeti Mesterműhely

10. Dalmáciai Fotóművészeti Mesterműhely 10. Dalmáciai Fotóművészeti Mesterműhely Európa egyik legszebb, szigetekkel, félszigetekkel tagolt tengerpartja a horvát partszakasz. A közép-dalmáciai részre, az Adriai-tenger partjára invitálja immár

Részletesebben

8. Dalmáciai Fotóművészeti Mesterműhely

8. Dalmáciai Fotóművészeti Mesterműhely 8. Dalmáciai Fotóművészeti Mesterműhely Európa egyik legszebb, szigetekkel, félszigetekkel tagolt tengerpartja a horvát partszakasz. A közép-dalmáciai részre, az Adriai-tenger partjára invitálja immár

Részletesebben

Időpontok: 2015. május-október között 7 éjszaka, 8 napos időtartamban

Időpontok: 2015. május-október között 7 éjszaka, 8 napos időtartamban Üdülés Szicília szigetén Utazás: egyénileg Időpontok: 2015. május-október között 7 éjszaka, 8 napos időtartamban Catania környéke ( repülőtéri transzfer: Catania repülőtere) Santa Lucia α Le Sabbie d Oro

Részletesebben

2013. ÉVI ÜDÜLÉSI LEHETŐSÉGEK

2013. ÉVI ÜDÜLÉSI LEHETŐSÉGEK BÁNYA-, ENERGIA- ÉS IPARI DOLGOZÓK SZAKSZERVEZETE 1068 Budapest, Városligeti fasor 46-48. 2013. ÉVI ÜDÜLÉSI LEHETŐSÉGEK BALATONFÖLDVÁRI ÜDÜLŐ, Spúr István u. 31. Az üdülő Balatonföldvár központjában, a

Részletesebben

Konferencia szállás ajánlataink*

Konferencia szállás ajánlataink* Corso Hotel**** Pécs, Koller u. 8, 7626 (Térkép) Konferencia szállás ajánlataink* Egyike azon belvárosi hoteleknek melyek magukénak tudhatják Pécsett a legtöbb, azaz 4 csillagot. A 2010-ben épült Corso

Részletesebben

Kérdőív. Adatgyűjtés a táborhely minősítéshez és hazai vízi turizmus fejlesztéséhez

Kérdőív. Adatgyűjtés a táborhely minősítéshez és hazai vízi turizmus fejlesztéséhez Kérdőív Adatgyűjtés a táborhely minősítéshez és hazai vízi turizmus fejlesztéséhez A kérdőív kitöltése maximum 15 percet vesz igénybe, kérem, hogy segítse a munkámat! A VÁLASZOKAT BÁRMILYEN MÓDOD JELÖLHETI,

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 1332 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Viareggio Bájos villa eladó Viareggio LEIRÁS Ez a bájos

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 1449 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Firenze - Hills Magnificent luxus villa eladó Firenze

Részletesebben

ADMIRAL TRAVEL utazási iroda, Tel:

ADMIRAL TRAVEL utazási iroda, Tel: Kihaa Maldives 4 csillagos, 600 m x 350 m -s sziget, zátony 50 m 200 m Csak ALL INCLUSIVE ellátással lehet igénybe venni. Az egyik legszebb partú sziget, főleg a SUNSET oldalon. 1 A 2012-ben nyitott Kihaa

Részletesebben

A szobák felszereltsége: klíma, LCD TV, vezeték nélküli (WIFI) internet, minibár, szobai széf, hajszárító.

A szobák felszereltsége: klíma, LCD TV, vezeték nélküli (WIFI) internet, minibár, szobai széf, hajszárító. SZÁLLÁSLEHETŐSÉGEK Hunguest Hotel Forrás****SUPERIOR Gyógy- és Wellness Szálloda 6726 Szeged, Szent-Györgyi Albert u.16-24. A kongresszus helyszíne. A légkondicionált szálloda 196 szobája között kétágyas

Részletesebben

Akadálymentesített bükfürdői szálláshelyek

Akadálymentesített bükfürdői szálláshelyek Akadálymentesített bükfürdői szálláshelyek Apartmanok Anna Apartman Házba és az apartmanokba be lehet jutni kerekes székkel A teraszra rámpa van kialakítva A fürdőszobában a kádba be kell lépni, de ott

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 1331 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Campiglia Marittima Gyönyörű Luxury Villa Campiglia

Részletesebben

Egyéni síutak Ausztria

Egyéni síutak Ausztria Gasthof Meyer Egyéni síutak Ausztria Annabergben található, kitűnő elhelyezkedésű, barátságos, kétcsillagos panzió, amely csoportok részére is ideális választás. Sílift: 2 üléses felvonótól 50 méterre.

Részletesebben

1 ADMIRAL TRAVEL utazási iroda :

1 ADMIRAL TRAVEL utazási iroda : 1 SONEVA FUSHI Igazi 6 csillagos szuper luxus ECO-FRIENDLY sziget, azoknak akik igénylik a magas szolgáltatásokat, de mégis szeretnének Robinsoni luxus körülmények között pihenni-kikapcsolódni. 1,4 km

Részletesebben

AZ IPA TAPOLCAI SZERVEZETE 2013. szeptember 05-től szeptember 09-ig a Hunguest Hotel Pelion **** Tapolca Köztársaság tér 10. szám alatt rendezi meg a 20 éves jubileumi ünnepségét, rendezvényét. A rendezvényre

Részletesebben

UTASTÁJÉKOZTATÓ ZAKYNTHOS 2016

UTASTÁJÉKOZTATÓ ZAKYNTHOS 2016 UTASTÁJÉKOZTATÓ ZAKYNTHOS 2016 A festői szépségű kék tenger minden természetkedvelő embert elvarázsol Zakynthos szigetén. Aki egyszer a Navagio-öblöt megpillantja, az biztosan rabja lesz és szeretne visszatérni

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 1029 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Siena LUXUSVILLA ELADÓ SIENA VÁROSÁBAN LEIRÁS A zöld

Részletesebben

A tihanyi Aquilo Hotel Panoráma konferencia / rendezvény szolgáltatási csomagajánlata

A tihanyi Aquilo Hotel Panoráma konferencia / rendezvény szolgáltatási csomagajánlata A tihanyi Aquilo Hotel Panoráma konferencia / rendezvény szolgáltatási csomagajánlata Ajánlattevő neve: H + H Lakópark Korlátolt Felelősségű Társaság Ajánlattevő székhelye: H-8237 Tihany, Diós és Gödrös

Részletesebben

Szállás. Időpontok: ,-Ft/Fő ,-Ft/Fő ,-Ft/Fő (húsvét) Szállás : 3-4*-os szállodában

Szállás. Időpontok: ,-Ft/Fő ,-Ft/Fő ,-Ft/Fő (húsvét) Szállás : 3-4*-os szállodában Időpontok: 2014.03.12. 111.000,-Ft/Fő 2014.04.02. 117.400,-Ft/Fő 2014.04.16. 123.900,-Ft/Fő (húsvét) Szállás : 3-4*-os szállodában Ellátás : félpanzió Utazás: Autóbusszal Szállás 1 / 5 Szállás: 1-1 éjszaka

Részletesebben

Magyar Könyvtárosok Egyesülete 47. Vándorgyűlése Szolnok, 2015. július 16-18. A minőség dinamikája: a fejlődő könyvtár.

Magyar Könyvtárosok Egyesülete 47. Vándorgyűlése Szolnok, 2015. július 16-18. A minőség dinamikája: a fejlődő könyvtár. Magyar Könyvtárosok Egyesülete 47. Vándorgyűlése Szolnok, 2015. július 16-18. A minőség dinamikája: a fejlődő könyvtár Jelentkezési lap Személyes adatok Név*: Területi szervezet / szekció neve: MKE tagsági

Részletesebben

II. Wolters Kluwer Jogi Konferencia - Tájékoztató. 1. Bejelentkezés, csomagszoba

II. Wolters Kluwer Jogi Konferencia - Tájékoztató. 1. Bejelentkezés, csomagszoba II. Wolters Kluwer Jogi Konferencia - Tájékoztató 1. Bejelentkezés, csomagszoba A Thermal Hotel Visegrád****superior szobáit az érkezés napján 10.00-13.00 óra között lehet átvenni, távozás napján 10.00

Részletesebben

GÁL FERENC FŐISKOLA MEZŐTÚR SZÁLLÁSLEHETŐSÉGEK

GÁL FERENC FŐISKOLA MEZŐTÚR SZÁLLÁSLEHETŐSÉGEK GÁL FERENC FŐISKOLA MEZŐTÚR SZÁLLÁSLEHETŐSÉGEK Kollégiumi szálláslehetőség Cím: 5400 Mezőtúr, Petőfi tér 1. (volt főiskola kollégiuma) tel: 06-56-551-000 Szobák és árak: Földszint: 2 db 4 fős szoba (külön

Részletesebben

SZÁLLÁSLEHETŐSÉGEK. Hunguest Hotel Forrás****SUPERIOR Gyógy- és Wellness Szálloda 6726 Szeged, Szent-Györgyi Albert u A kongresszus helyszíne.

SZÁLLÁSLEHETŐSÉGEK. Hunguest Hotel Forrás****SUPERIOR Gyógy- és Wellness Szálloda 6726 Szeged, Szent-Györgyi Albert u A kongresszus helyszíne. SZÁLLÁSLEHETŐSÉGEK Hunguest Hotel Forrás****SUPERIOR Gyógy- és Wellness Szálloda 6726 Szeged, Szent-Györgyi Albert u.16-24. A kongresszus helyszíne. A légkondicionált szálloda 196 szobája között kétágyas

Részletesebben

Meseszálló. Ha olyan helyet keresel, ahol pihenhetsz és feltöltődhetsz, jó hírünk van: A Meseszálló stresszmentes övezet!

Meseszálló. Ha olyan helyet keresel, ahol pihenhetsz és feltöltődhetsz, jó hírünk van: A Meseszálló stresszmentes övezet! Meseszálló Bőszénfa, Kossuth Lajos utca 28. Ha olyan helyet keresel, ahol pihenhetsz és feltöltődhetsz, jó hírünk van: A Meseszálló stresszmentes övezet! Kaposvártól 15 km - re délre, Szigetvár felé haladva

Részletesebben

CORPORATE TRAVEL GRAN CANARIA

CORPORATE TRAVEL GRAN CANARIA CORPORATE TRAVEL GRAN CANARIA SZEMÉLYES ELŐNYÖK Helyben élő magyar kapcsolat non-stop elérhetőséggel, csoportkísérettel és az alábbiak ismeretével: Az igényeknek legmegfelelőbb szállás biztosítása Az attrakciókat

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 1161 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Monte Argentario Csodás tengerpartra néző villa eladó

Részletesebben

TAVASZI & NYÁRI WELLNESS AJÁNLAT. Pihenjen és töltődjön fel energiával a Château Béla Kastélyszállóban, távol a mindennapok stresszes világától.

TAVASZI & NYÁRI WELLNESS AJÁNLAT. Pihenjen és töltődjön fel energiával a Château Béla Kastélyszállóban, távol a mindennapok stresszes világától. TAVASZI & NYÁRI WELLNESS AJÁNLAT Pihenjen és töltődjön fel energiával a Château Béla Kastélyszállóban, távol a mindennapok stresszes világától. Különleges ajánlatunk, amely a következőket tartalmazza:

Részletesebben

A tihanyi Aquilo Hotel Panoráma konferencia / rendezvény szolgáltatási csomagajánlata

A tihanyi Aquilo Hotel Panoráma konferencia / rendezvény szolgáltatási csomagajánlata A tihanyi Aquilo Hotel Panoráma konferencia / rendezvény szolgáltatási csomagajánlata Ajánlattevő neve: H + H Lakópark Korlátolt Felelősségű Társaság Ajánlattevő székhelye: H-8237 Tihany, Diós és Gödrös

Részletesebben

Szálláshelyek Várpalotán:

Szálláshelyek Várpalotán: Szálláshelyek Várpalotán: TANNE Fizető vendégszolgálat 8100 Várpalota, Pipacs u.44. Szobák száma: 4 Férőhelyek száma: 10 A szálláshely:a 4 szobához 2 fürdőszoba tartozik, teljesen felszerelt konyha használható,

Részletesebben

A Kompetenciafejlesztés helyszíneinek a bemutatása

A Kompetenciafejlesztés helyszíneinek a bemutatása A Kompetenciafejlesztés helyszíneinek a bemutatása Közigazgatási szervek munkatársainak kompetenciafejlesztése Árop 2.2.23 Készítette: Szíjgyártó Beáta,Cserép Zsolt, Navracsics Antal, Lakatos Béla az Erzsébet

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 0846 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Toszkána - Firenze TÖRTÉNELMI VILLA ELADÓ FIRENZÉBEN

Részletesebben

Zöld Béka vendégház 4200 Hajdúszoboszló Tessedik S. u. 28.

Zöld Béka vendégház 4200 Hajdúszoboszló Tessedik S. u. 28. Zöld Béka vendégház 4200 Hajdúszoboszló Tessedik S. u. 28. SZOBA ÁRAK: ELŐ ÉS UTÓSZEZONBAN Erkélyes thai szoba 2 fő részére 2013.május 01.- június 01.-ig 2013. augusztus 29.- december 31.-ig 7000 Ft/ éj

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 0251 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Toszkána - Grosseto SZÍNVONALAS VILLA TOSZKÁNÁBAN LEIRÁS

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 1142 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Capri Luxusvilla eladó Capri szigetén LEIRÁS Capri központjából

Részletesebben

ERDEI SULI (DÖMÖS) Készítette:Etzl Regina Herczku Bianka

ERDEI SULI (DÖMÖS) Készítette:Etzl Regina Herczku Bianka ERDEI SULI (DÖMÖS) Készítette:Etzl Regina Herczku Bianka SZÁLLÁS Szolgáltatások: 18 db meleg vizes tusoló, 18 db WC, mosdók főzési lehetőség, mosogatók áram-csatlakozók (220 V) szabadtéri tűzrakóhely,

Részletesebben

SZÁLLÁS AJÁNLATOK (saját ügyintézésben!) a 2015. évi Országos Molnárnapokhoz VESZPRÉM

SZÁLLÁS AJÁNLATOK (saját ügyintézésben!) a 2015. évi Országos Molnárnapokhoz VESZPRÉM 1 Péter Pál Panzió Veszprém, Dózsa Gy. út 3. Tel/Fax: 88/328-091 www.peterpal.hu E-mail: info@peterpal.hu SZÁLLÁS AJÁNLATOK (saját ügyintézésben!) a 2015. évi Országos Molnárnapokhoz VESZPRÉM Szobák száma:

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 1152 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Lucca Medencés luxusvilla eladó Luccában LEIRÁS Lucca

Részletesebben

Szállásaink. Vendégszoba, apartman

Szállásaink. Vendégszoba, apartman Szállásaink Vendégszoba, apartman Az apartmant 2 felnõtt és 1 kisgyermek üdülésére alakítottuk ki. A nyári hõségben légkondícionáló berendezés mûködtethetõ külön térítés mellett. Az apartmanban elérhetõ

Részletesebben

esetén 18.500,-Ft/f /7 éjszaka). 2011. január 06-tól február 27-ig 20.500,-Ft/f /7 éjszaka (négyágyas szobákban 4 személy

esetén 18.500,-Ft/f /7 éjszaka). 2011. január 06-tól február 27-ig 20.500,-Ft/f /7 éjszaka (négyágyas szobákban 4 személy HAJDÚSZOBOSZLÓ FONTANA PANZIÓ (4200 Hajdúszoboszló, Jókai sor 19.) A panzióban tíz teljes komforttal rendelkez vendégszoba áll rendelkezésre. A szobák elosztása: 4 db nagyobb alapterület kétágyas, 3 db

Részletesebben

Maison de l'alpe R3 - apartman tájékoztató

Maison de l'alpe R3 - apartman tájékoztató La Maison de l'alpe R3 (3. emelet) Route de la Poste Quartier du Vieil Alpe Maison de l'alpe R3 - apartman tájékoztató A Vieil Alpe negyedben a város történelmi központjában található. Északi fekvésű,

Részletesebben

1.. Touring Hotel. Ünnepnapokra főszezoni árak érvényesek. Idegenforgalmi adó: 500 Ft/fő/éj (18 év felett) SZOBAÁRAK. Az árak forintban értendőek

1.. Touring Hotel. Ünnepnapokra főszezoni árak érvényesek. Idegenforgalmi adó: 500 Ft/fő/éj (18 év felett) SZOBAÁRAK. Az árak forintban értendőek Cserkeszőlő Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 15/2018. (XI.13.) önkormányzati rendelete a Cserkeszőlő Fürdő és Gyógyászati Központ és a Jurta tábor által üzemeltetett szálláshelyek 2019. évi díjtételeiről

Részletesebben

MALDIVES LILY BEACH RESORT 5 csillagos Ari-Atoll délkeleti részén található. Transzfer: hidroplánnal 30 perc Malé-i reptértôl.

MALDIVES LILY BEACH RESORT 5 csillagos Ari-Atoll délkeleti részén található. Transzfer: hidroplánnal 30 perc Malé-i reptértôl. MALDIVES LILY BEACH RESORT 5 csillagos Ari-Atoll délkeleti részén található. Transzfer: hidroplánnal 30 perc Malé-i reptértôl./ 110 km / 1 A sziget mérete 600m x 110 m. A housereef a parttól kb 15-30 m

Részletesebben

A 3 éjszakás csomagajánlat +1 éjszakával történő meghosszabbítása esetén a térítési díj már

A 3 éjszakás csomagajánlat +1 éjszakával történő meghosszabbítása esetén a térítési díj már HÚSVÉT A SZŐLŐSZEM TERMÁLBAN SZÉDÍTŐ KEDVEZMÉNNYEL! Érvényessége: 2013. március 29-április 01. Tartalma: - 3 éjszakai szállás kedvezményesen - elhelyezés szobában vagy apartmanban létszámtól függően -

Részletesebben

Üdvözöljük honlapunkon!

Üdvözöljük honlapunkon! Üdvözöljük honlapunkon! Ezúton szeretnénk Önnek betekintést nyújtani nyaralónkba, mely Horvátországban, Zadar közelében, a csodaszép Privlakában található. A homokos tengerpart a nyaralótól 40 m-re, a

Részletesebben

CENTRAL PARC 2 - apartman tájékoztató 2fős

CENTRAL PARC 2 - apartman tájékoztató 2fős CENTRAL PARC 2 - apartman tájékoztató 2fős Central Parc 2 (2. emelet) ref.: RIP203 Nagyon jó fekvésű apartman ház gyönyörű kilátással Briancon szívében, közel az üzletekhez és szolgáltatásokhoz. Prorel

Részletesebben

KALANDOZÁS A MALÁJ-FÉLSZIGETEN KALANDOZÁS MALÁJ-FÉLSZIGETEN. Körutazás Malájziában tengerparti nyaralással Langkawin 2013. március 21-április 02.

KALANDOZÁS A MALÁJ-FÉLSZIGETEN KALANDOZÁS MALÁJ-FÉLSZIGETEN. Körutazás Malájziában tengerparti nyaralással Langkawin 2013. március 21-április 02. KALANDOZÁS A MALÁJ-FÉLSZIGETEN KALANDOZÁS MALÁJ-FÉLSZIGETEN Körutazás Malájziában tengerparti nyaralással Langkawin 2013. március 21-április 02. KUALA LUMPUR MODERN ÉS RÉGI ARCA, MALACCA GYARMATI EMLÉKEI,

Részletesebben

Paganella Brenta Dolomiti Tre Valli Dolomiti. Téli síutak. sieljunk.com Olaszországban

Paganella Brenta Dolomiti Tre Valli Dolomiti. Téli síutak. sieljunk.com Olaszországban Paganella Brenta Dolomiti Tre Valli Dolomiti Téli síutak sieljunk.com Olaszországban Paganella sí centrum 1040-2125 m Paganella sícentrum Trentino és egyben a Dolomitok egyik legmodernebb pályarendszere.

Részletesebben

FEDEZZE FEL ITÁLIÁT VELÜNK!

FEDEZZE FEL ITÁLIÁT VELÜNK! FEDEZZE FEL ITÁLIÁT VELÜNK! PONTOSSÁG, SZAKÉRTELEM, ALACSONY ÁRAK OLASZ SZÁLLÁS AJÁNLATAINK A következő akciós kempingeket ajánljuk az utószezonban: AZ ÁRAK MAXIMUM 4 FŐ/MOBILHOME ESETÉN ÉRVÉNYESEK! MINIMUM

Részletesebben

1 ADMIRAL TRAVEL utazási iroda, Tel:

1 ADMIRAL TRAVEL utazási iroda, Tel: 1 CLUB MED FINOLHU VILLAS 5 csillagos luxus minőség. Észak Male atoll, 40 perces privát gyorshajó transzfer a reptértől a szállodáig. A sziget déli része kizárólag az ott nyaralóknak van fenntartva. Ezen

Részletesebben

A szobákról. PREMIUM ROOM GARDEN VIEW (a tábor alapcsomagjában) Prémium szoba kertre néző kilátással

A szobákról. PREMIUM ROOM GARDEN VIEW (a tábor alapcsomagjában) Prémium szoba kertre néző kilátással A szobákról PREMIUM ROOM GARDEN VIEW (a tábor alapcsomagjában) Prémium szoba kertre néző kilátással Alapterület: 42 m 2 A felső emeleten található szobát kortárs trópusi dekoráció borítja, amely tetőtéri

Részletesebben

2012.06.08. / TENSI HOLIDAY

2012.06.08. / TENSI HOLIDAY LUX* Hotel Gran Gaube (Legends)***** Mauritius / Grand Gaube Sokféle szolgáltatással rendelkező szálloda, az aktív pihenést keresők számára ideális. Fekvése A LUX* Island Resorts szállodalánc tagja Grand

Részletesebben

Szabad program, játék. Uzsonna

Szabad program, játék. Uzsonna BUDAPEST KÖRNYÉKI KIRÁNDULÁSOK: Négy napos kirándulások: Szállás teljes ellátással: 3800Ft/fő/éj - Szállás: 2000 Ft /fő/ éj - Étkezés: reggeli: 140 Ft tízórai: 140 Ft ebéd: 810 Ft uzsonna: 140 Ft vacsora

Részletesebben

Szállást a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Kar Laterum Kollégiumába tud foglalni.

Szállást a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Kar Laterum Kollégiumába tud foglalni. SZÁLLÁSFOGLALÁS A szervezőiroda vállalja a szállodai szobafoglalások lebonyolítását. Kérjük, pontos igényüket egyértelműen jelöljék be a regisztrációkor. A szállást csak a 2015. július 30-ig beérkezett

Részletesebben

Paganella Brenta Dolomiti Tre Valli Dolomiti Téli síutak. sieljunk.com Olaszországban

Paganella Brenta Dolomiti Tre Valli Dolomiti Téli síutak. sieljunk.com Olaszországban Paganella Brenta Dolomiti Tre Valli Dolomiti 2018 Téli síutak 2019 sieljunk.com Olaszországban Paganella sí centrum 1040-2125 m Paganella sícentrum Trentino és egyben a Dolomitok egyik legmodernebb pályarendszere.

Részletesebben

KORFU VÁROS. Glifada. Perama. Benitses. Moraitika Messonghi. jún. 9., 16. szept. 15,. 22. Repülőjegy

KORFU VÁROS. Glifada. Perama. Benitses. Moraitika Messonghi. jún. 9., 16. szept. 15,. 22. Repülőjegy Átlaghőmérséklet Június Július Augusztus Szeptember Nappal 28 31 32 28 Éjszaka 16 18 18 16 Víz 21 23 24 23 Napos órák száma 12 13 11 9 Görögország legzöldebb szigete, Odüsszeusz és Sissy királynő kedvenc

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 1140 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Monte Argentario Luxusvilla eladó az olasz Monte Argentario

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 0897 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Capri Tengerparti luxushotel Capri szigetén LEIRÁS A

Részletesebben

Sarti. 4 férőhelyű. 3 férőhelyű

Sarti. 4 férőhelyű. 3 férőhelyű Sarti Napjainkban Sarti a Sithonia-félsziget egyik legkedveltebb települése, ahol a tenger kékje egyesül a kristálytiszta vizű, homokos tengerparttal. Ez a kép teszi feledhetetlenné az itt eltöltött vakációt.

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 0395 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Toszkána - Siena SIENAI VILLA ELADÓ LEIRÁS A festői

Részletesebben