Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download ""

Átírás

1 Renault KADJAR

2 Merjen változtatni! Itt az idő: tegye, amiről mindig is álmodott, de eddig nem volt mersze belevágni. A Renault KADJARRAL közösen új horizontokat fedezhetnek fel. Inspiráló, erős, határozott egyéniség, csakúgy, mint ön. Ilyen egy igazi crossover: társa lesz terepen és a városban. Az erőt sugárzó formákat finom vonalakkal kombináltuk: kifejező első rész, és határozott dizájn. A Renault KADJAR készen áll arra, hogy útitársa legyen a mindennapi kalandokban. Útra fel tehát, itt most ön lehet a felfedező, a nyomkereső, a hős, és természetesen önmaga! Üdvözöljük a Renault KADJAR világában!

3

4 100% szabadság A Renault Kadjar cselekvésre késztet, és arra, hogy tovább merjen lépni. Az új élmények világa önre vár. Váltson négykerék-hajtásra, cserélje le a járt utat a járatlanra és fedezzen fel lélegzetelállító vidékeket! A robusztus és biztonságos Renault Kadjar még több élményt és még több beteljesült álmot hoz életébe!

5

6

7 Kaland a városban A mindennapos autózás is jelenthet kalandot. A Renault Kadjar segítségével a város egészen új oldalát fedezheti fel. A Stop & Start és Energy Smart Management rendszerekkel az Energy dci 110 motor az új Kadjarban is az alacsony fogyasztás (3,8 l / 100km*) és CO 2 kibocsátás (99 g/ km*) záloga. A környezettudatosság fontos szempont! *A feltüntetett üzemanyag-fogyasztás illetve CO 2 - kibocsátás a mindenkor hatályos szabályok (NEDC ciklus) által előírt mérések eredményei, melyek adott paraméterekkel rendelkező gépkocsik esetében az azonos feltételek melletti összehasonlítás alapjául szolgálnak. Az általános fogyasztás eltérhet ezen értékektől a vezetési stílus, a gépkocsi terhelése, az időjárási viszonyok továbbá az útvonalválasztás függvényében.

8

9 Nagyvonalú kényelem A Renault Kadjar tágas és világos belső tere tökéletes akkor, ha üzleti megbeszélésre megy és akkor is, ha kalandozni indul: panoráma üvegtető, kiváló minőségű anyagok, tökéletes formájú, sportos első ülések, Bose hangzás.

10

11 Renault Kadjar: Kalandra fel! A Renault Kadjar fedélzetén biztonságosan kalandozhat és kiváló partnere lesz az ismeretlen felfedezésében. És, hogy ehhez milyen eszközöket kínál? Dinamikus és takarékos motorokat, kényelmes, tágas és világos belső teret, és olyan intelligens tároló rendszereket, amelyek segítenek megszökni az egyhangú mindennapok elől.

12 A tökéletes tapadás anatómiája A Renault Kadjar igazi crossover, amellyel minden terepen szabadon mozoghat. A megemelt hasmagasság és a kétféle hajtásképlet (4x4 és 4x2), minden körülmények között jól teljesít. 4x4 hajtás*. Ha változnak az útviszonyok, csak fordítsa el a tárcsát és válassza ki a megfelelő módot. A következők közül választhat: - 2WD: a teljes hajtás az első kerekeken van. Normál körülmények között ez a legmegfelelőbb az üzemanyag-fogyasztás szempontjából. - Auto: a rendszer automatikusan figyeli, és korrigálja a nyomatékeloszlást az első- és a hátsó futóművek között. Optimális egyensúly a biztonság és a hatékonyság között. - 4WD Lock: a sáros, burkolatlan út, vagy a hó, homok sem akadály, mert az első és a hátsó tengely között 50-50%-ban oszlik meg a hajtás. Ez a mód 40 km/h-ig használható. * A 4x4 hajtás kizárólag az Energy dci 130 motorral érhető el.

13

14

15 Hatékonyság kompromisszumok nélkül A Renault Kadjar motorválasztéka, a márkától megszokott módon hatékony, megbízható, takarékos, mégis erős. A Stop & Start rendszer, valamint a motorfékezés kinetikus energiáját visszanyerő Energy Smart Management rendszer és az összes további technológiai újítás (downsizing, súrlódáscsökkentés, legújabb generációs befecskendezés) a biztosítékai annak, hogy az üzemanyagfogyasztás még alacsonyabb lehet, azonos teljesítmény és vezetési élmény mellett. Energy dci 110 Kényelmes vezetés Magas hatékonyság és jó teljesítmény a mindennapokban: ez minden kétséget kizáróan az Energy dci 110 motor sajátja. Azoknak ajánljuk, akik az alacsony fenntartási költségeket szeretnék ötvözni a vezetés maradéktalan élvezetével. Az Energy dci 110 motor volt az első a Renault választékában, amelyekben olyan anyagokat használtunk fel (pl. a hengerekben), amelyek csökkentik a súrlódást, így hatékonyabban működhetnek. A motorhoz a 6 sebességes, manuális váltót kínáljuk, de elérhető hozzá a duplakuplungos EDC automata váltó is. Figyelemreméltóan hatékony: 99 g/km CO 2 - kibocsátás* és 3,8 l/100 km fogyasztás* jellemzi. Energy dci 130 Kimagaslóan élvezetes Ebben a rugalmas, mégis erős blokkban a Renault minden motortervezési tapasztalata benne van. Amellett, hogy kimagaslóan élvezetes vezetni, a fogyasztási értékek is kézben tarthatóak. A négykerék-hajtás is ezzel a motorral érhető el. Energy TCe 130 Kellemes utazás, dinamikus vezetés Az Energy TCe 130 motor rugalmasan alkalmazkodik a közlekedési viszonyokhoz és gyorsan reagál a sofőr szándékaira. A turbófeltöltésnek köszönhetően kedvező a fogyasztása, mégis dinamikus már az alacsony fordulatszám-tartományban is. Az Energy TCe 130 motor a dinamikus autósok kedvence lesz. *A feltüntetett üzemanyag-fogyasztás illetve CO 2 - kibocsátás a mindenkor hatályos szabályok (NEDC ciklus) által előírt mérések eredményei, melyek adott paraméterekkel rendelkező gépkocsik esetében az azonos feltételek melletti összehasonlítás alapjául szolgálnak. Az általános fogyasztás eltérhet ezen értékektől a vezetési stílus, a gépkocsi terhelése, az időjárási viszonyok továbbá az útvonalválasztás függvényében. EDC (Efficient Dual Clutch) duplakuplungos automata váltó Modern konstrukció, kényelem és alacsony fogyasztás Ez a 6 sebességes, duplakuplungos automata váltó finom átmenetekkel, szinte zökkenőmentesen vált. Az EDC technológia dinamikus, azonnal reagál. A fogyasztás tekintetében megállja a helyét a manuális váltóval szerelt autókkal szemben is. A váltó az Energy dci 110 motorral együtt ideális a stresszmentes vezetéshez minden körülmények között.

16 Hatékony vezetéstámogató rendszerek A Renault Kadjar az az autó, amely segít abban, hogy a mindennapok egyszerűbbek legyenek. A hatékony vezetéstámogatásnak köszönhetően, szinte minden gyerekjáték: alkalmazkodik a megengedett sebességhez, tartja a sávot, biztonságossá teszi a holtteret, beparkolja az autót, vagy akár vált a tompított fény és a reflektor között, ha a forgalmi helyzet megkívánja. Úton lenni soha nem volt ilyen egyszerű. Közlekedési tábla felismerés A rendszer segít abban, hogy a közlekedési táblákat felismerve mindig szabályosan és biztonságosan közlekedhessen. A nagyfelbontású kamera figyeli és felismeri a táblákat, figyelmeztetésképpen kijelzi azokat a műszerfalon és a sebességhatároló bekapcsolt állapotában be is állítja a kijelzett sebességet. Easy Park Assist parkolórendszer Parkolás? Nem probléma! Az Easy Park Assist-el gyerekjáték. Bízza magát a rendszerre és az kiszámolja a szükséges helyet és a nyomvonalat. Ezek után természetesen le is parkolja az autót.

17 Holttérfigyelő rendszer A külső visszapillantó tükörben elhelyezett sárga fény villogással figyelmeztet, ha az autó melletti holttérben egy másik jármű tartózkodik. Aktív Fékrásegítő Rendszer (AEBS) Ez a rendszer figyelmeztet, ha ráfutásos baleset veszélye áll fenn. Ha a sofőr nem, vagy nem elég gyorsan reagál, a rendszer fékezni kezd, hogy elkerülje az ütközést.

18

19 BOSE Sound System Teljesen új hangélmény Telt és mély basszusok, kifinomult közepek, valódi hangzás A Bose hangrendszer élő koncertteremmé varázsolja a Renault Kadjar utasterét. A hét nagyteljesítményű hangsugárzó és a mélysugárzó egy digitális erősítő segítségével varázsol fantasztikus audio-élményt minden utas köré. Tiszta hangok, gazdag ütemek és ritmusok, elöl és hátul kiegyensúlyozott a hangzás. A Renault Kadjar új kalandokra csábítja a zenében is!

20 Tökéletesen alakítható A tágas belső térhez Easy Break rendszer is társul, amely intelligens módon segít azt az aktuális szükségletekhez alakítani. A hátsó ülések le- és felhajtása így gyerekjáték. A csomagtér padlózatának két állása van, a felső pozícióban könnyebb ki- és berakodni a nehéz tárgyakat, az alsó állásban pedig igazán ki lehet használni a csomagtér teljes tárolókapacitását. Emellett a csomagtér két vagy három részre osztható fel, így is védve a bepakolt csomagokat. A Renault Kadjar segít minden szenvedély maximális megélésében! Snowboard vagy szörfdeszka? Nem gond! A csomagtér padlóját a fenti állásba helyezve és a hátsó üléseket lehajtva tökéletesen lapos rakodótér nyerhető. Ha az első utasülés támláját is előredönti asztalka pozícióba, akkor akár 2,5 méter hosszú tárgyakat is szállíthat. Ha az utazáshoz bármilyen fontos tárgyat a keze ügyében szeretne tartani, akkor az utastérben 30 liternyi ötletes tárolóhely áll a rendelkezésére.

21

22 Színválaszték JÉGFEHÉR* GYÖNGYHÁZFEHÉR** SZAHARA BÉZS LÁNGVÖRÖS PLATINASZÜRKE TITÁNIUM SZÜRKE KOZMOSZKÉK CAPUCCINO BARNA FEKETE GYÉMÁNT * Normál fényezés ** Speciális metálfényezés

23 Felszereltségi szintek LIFE 16 -os Pragma dísztárcsa Textilkárpit ABS+ AFU vészfékrásegítő ESP - dinamikus menetstabilizátor (ESP) HSA emelkedőn elindulást segítő rendszer Abroncsnyomás-ellenőrző Frontlégzsákok elöl, az utas oldalán kikapcsolható Oldallégzsákok elöl Függönylégzsákok Sebességszabályozó és -korlátozó Elektromos parkolófék 3 pontos biztonsági övek elöl és hátul Fejtámlák elöl és hátul ISOFIX rögzítési lehetőség a hátsó szélső üléseken Változó rásegítésű, elektromos szervokormány Központi zár Műszerfal TFT-kijelzővel Manuális klíma Fűthető külső visszapillantó tükrök Elektromos ablakemelők elöl és hátul, a vezető oldalán impulzív kapcsolóval Rádió USB, Jack és Bluetooth kapcsolattal Textilkárpitozás Magasságban és mélységben állítható kormányoszlop Magasságban állítható vezetőülés Középkonzol könyöktámasszal 1/3 2/3 arányban lehajtható hátsó üléstámla Króm keret az ablakok körül Színre fújt kilincsek és külső tükörházak Fekete karosszériavédő-elemek LED nappali menetfény Riasztó-előkészítés Gumijavító-készlet 16 -os acél felnik

24 Felszereltségi szintek ZEN (LIFE +) Aquila 17 -os alufelni Zen multimédia csomag, textilkárpit, Automata Renault Kártya Magasságban állítható vezetőülés deréktámasszal Bőrkormány Ködfényszórók kanyarfunkcióval Oldalsó védőelemek krómbetéttel 17 -os alufelnik Textilkárpit Zen felszereltség, Look dizájncsomaggal

25 Felszereltségi szintek INTENS (ZEN +) 17 -os Aquila alufelni 19 -os Extreme alufelni (opció) Intens kárpitozás R-Link 2 fedélzeti multimédiarendszer, navigációval, Európatérképpel, Bluetooth, USB és Jack csatlakozókkal Sávelhagyásra figyelmeztető rendszer Közlekedési tábla felismerő rendszer Automata fényszóróvezérlés Kétzónás automata klíma Esőérzékelős ablaktörlők Elektromosan behajtható külső tükrök Növényi cserzésű bőrrel kombinált textilkárpit Easy Break 1/3-2/3 arányban dönthető hátsó üléstámlák Vízszintesbe hajtható első utasülés hosszú tárgyak szállításához Megvilágított sminktükör Küszöbdíszítés Parkolássegítő rendszer Sötétített hátsó ablakok Hosszanti tetőrudak Grafitszürke karosszériavédő elemek

26 Felszereltségi szintek BOSE (INTENS +) Egeus 19 -os alufelni BOSE kárpitozás Bose felszereltség Napfény csomaggal Bose hangrendszer Pure Vision Full LED fényszórók Bose feliratú küszöbdíszítés Fényes fekete külső tükörházak Bose márkajelzés az első sárvédőkön 19 -os alufelnik

27 Műszaki adatok MOTOR Energy TCe 130 Energy dci 110 Energy dci 110 EDC Eco 2 Eco 2 Energy dci 130 Energy dci 130 4WD Üzemanyag típusa benzin diesel diesel diesel diesel Károsanyag-kibocsátási norma Euro 6 Euro 6 Euro 6 Euro 6 Euro 6 Hajtásképlet 2WD 2WD 2WD 2WD kapcsolható 4x4 Lökettérfogat (cm 3 ) Furat x löket (mm) 72,2 x 73,1 76 x 80,5 76 x 80,5 80 x 79,5 80 x 79,5 Hengerek / szelepek száma 4 / 16 4 / 8 4 / 8 4 / 16 4 / 16 Max. teljesítmény kw (LE), adott fordulaton 96 (130) / ford. 81 (110) / ford. 81 (110) / ford. 96 (130) / ford. 96 (130) / ford. Max. nyomaték (Nm) adott fordulaton 205 / ford. 260 / ford. 250 / ford. 320 / ford. 320 / ford. Befecskendezés típusa közvetlen közvetlen Common Rail közvetlen Common Rail közvetlen Common Rail közvetlen Common Rail System Stop & Start Igen Igen Igen Igen Igen ERŐÁTVITEL Sebességváltó típusa manuális manuális EDC duplakuplungos automata manuális manuális Fokozatok száma TELJESÍTMÉNY Légellenállási együttható SCx 0,790 m² 0,790 m² 0,790 m² 0,790 m² 0,820 m² Max. sebesség (km/h) m állórajttal (s) 17,3 18,4 17,8 17,4 17, m állórajttal (s) 31,5 33,5 33,2 31,9 32, km/h (s) 10,1 11,9 11,7 9,9 10,5 FOGYASZTÁS ÉS CO 2 -KIBOCSÁTÁS* Városi (l/100 km) - NEDC 6,8 7,0 4,1 4,2 3,8 4,0 5,0 5,1 5,4 5,5 Országúti (l/100 km) - NEDC 4,9 5,1 3,6 3,8 3,8 3,9 3,9 4,1 4,4 4,6 Vegyes (l/100km) - NEDC 5,6 5,8 3,8 3,9 3,8 3,9 4,3 4,5 4,8 4,9 CO 2 kibocsátás, vegyes ciklusban (g/km) - NEDC Üzemanyagtartály mérete (l) KORMÁNY Rásegítés típusa Változó, elektromos Változó, elektromos Változó, elektromos Változó, elektromos Változó, elektromos Fordulókör min. Ø (m) 10,72 10,72 10,72 10,72 10,72 FÉKEK Hűtött tárcsák elöl Ø (mm) 296x26 296x26 296x26 296x26 296x26 Tárcsák hátul Ø (mm) 290x13 290x13 290x13 290x13 290x13 FELNIK ÉS ABRONCSOK Felnik mérete J16 / J17 J19 J16 / J17 J19 J16 / J17 J19 J16 / J17 J19 J16 / J17 J19 R16: 215/65 R16: 215/65 R16: 215/65 R16: 215/65 R16: 215/65 Abroncsok mérete R19: 225/45 R19: 225/45 R19: 225/45 R19: 225/45 R19: 225/45 R17: 215/60 R17: 215/60 R17: 215/60 R17: 215/60 R17: 215/60 *A feltüntetett üzemanyag-fogyasztás illetve CO 2 - kibocsátás a mindenkor hatályos szabályok (NEDC ciklus) által előírt mérések eredményei, melyek adott paraméterekkel rendelkező gépkocsik esetében az azonos feltételek melletti összehasonlítás alapjául szolgálnak. Az általános fogyasztás eltérhet ezen értékektől a vezetési stílus, a gépkocsi terhelése, az időjárási viszonyok továbbá az útvonalválasztás függvényében.

28 RENAULT KADJAR MÉRETEK CSOMAGTÉR TÉRFOGATA (liter) (ISO 3832 szabvány szerint) Űrtartalom VDA-szabvány szerint 472 Maximális térfogat pótkerékkel 527 Maximális rakodótér lehajtott hátsó ülések esetén pótkerékkel 1478 MÉRETEK (mm) A Tengelytáv 2,646 B Teljes hossz 4,449 C Első túlnyúlás 897 D Hátsó túlnyúlás 906 E Első nyomtáv 1,556 F Hátsó nyomtáv 1,542 G Teljes szélesség / visszapillantó tükrökkel 1,836 / 2,058 H Terheletlen magasság / tetőrudakkal 1,607 / 1,613 H1 Felnyitott csomagtérajtó magassága 2,069 J Rakodóküszöb magassága terheletlenül 761 K Hasmagasság 200 L Távolság a hátsó és az első ülés között 220 M Könyökszélesség elöl 1,480 M1 Könyökszélesség hátul 1,455 P Fejtér első ülésnél 905 P1 Fejtér a hátsó ülésnél 910 Y Kerékdobok közötti belső szélesség 1,099 Z Első ülések mögötti csomagtér rakodóhossz / lehajtott hátsó ülésekkel 864 / 1,620 Z1 Csomagtér maximális rakodóhossza lehajtott első utasüléssel 2,563 R/R1 Első / hátsó terepszög 18 / 28

29 Tartozékok EGYEDI STÍLUS A Renault Kadjaron a kerékjárati védőívek, még sportosabbá teszik a formáját és óvják a mindennapok apró sérüléseitől. 2. A küszöb alatti könnyűfém oldallépcső robusztus és teherbíró. Az ajtó körüli megvilágítás könnyebbé teszi a ki- és beszállást. 3. Még stabilabb tapadást biztosít ez a sport pedál szett, amely nem csak praktikus, de sportosan elegáns is. 4. Jaipur 19 -os alufelni. Az antracit szinű kerektarcsa elegáns és dinamikus megjelenést biztosít os fekete könnyűfém keréktárcsa. A Renault Kadjar mellé többféle felnit kínálunk, hogy mindeki megtalálhassa a hozzá illő stílust

30 Tartozékok KÉNYELEM A FEDÉLZETEN Csomagtér elválasztó rács: biztonságosan választja le a csomagteret, így négylábú kedvence is kényelmesen utazhat. 2. Világító küszöbvédő: elegánsan, mégsem hivalkodóan védi a küszöböt. 3. DVD lejátszó, 2 kijelzővel: a fejtámlákra igen egyszerűen rögzíthető és egy mozdulattal eltávolítható. Hasznos lehet a hosszú utakon. 4. Prémium textilszőnyegek: méretpontos és elegáns védelem. 5. Gumiszőnyeg: ha vízhatlan padlóvédelemre van szüksége, akkor ez a megfelelő választás.

31 Tartozékok KIKAPCSOLÓDÁS ÉS TOVÁBBI LEHETŐSÉGEK Tetőbox: esztétikus, praktikus, áramvonalas módon növeli meg autójának csomagtér-kapacitását. 2. Vonóhorogra szerelhető kerékpártartó: akár 3 biciklit is könnyedén elbír. 3. Visszahúzható vonóhorog: könnyedén elrejthető ha nincs rá szükség, de ha kell, egy mozdulattal elővarázsolható. 4. Easy Flex csomagtérvédő: ötletes kialakításánál fogva bármilyen üléskonfiguráció esetén védi a csomagtér padlóját. 5. Alumínium síléctartó: City Crash Test minősítéssel rendelkező tartozék, könnyű fel- és leszerelni.

32 A Renault Kadjar további részletei a oldalon A jelen prospektusban szereplő termékek és az azokkal kapcsolatos valamennyi információ a nyomtatás időpontjában hatályos állapotot tükrözik. A jelen prospektus RENAULT előszériák és prototípusok alapján készült. A termékek folyamatos tökéletesítési programjára tekintettel a Renault Hungária Kft. fenntartja annak jogát, hogy bármikor módosítsa a jelen prospektusban szereplő termékekkel kapcsolatos információkat. A Renault Hungária Kft. az esetleges módosításokat a lehető legrövidebb időn belül jelzi a RENAULT márkakereskedéseknek. Az adott gépjárművek verziói az értékesítés helyétől függően különbözőek lehetnek, mivel bizonyos felszereltségek (szériafelszerelésként, opcióként vagy tartozékként) nem állnak rendelkezésre valamennyi országban. A hatályos és pontos tájékoztatás érdekében kérjük, vegye fel a kapcsolatot bármely RENAULT márkakereskedéssel. A nyomtatási technikák korlátai miatt a jelen prospektusban bemutatott színek kissé eltérhetnek a gépjárművek valódi színeitől vagy az azok belsejében használt anyagok színeitől. A jelen prospektus szerinti tájékoztatás nem teljes körű, és nem minősül ajánlattételnek. A jelen kiadványban található képek illusztrációk. A jelen prospektus bármely részének bármely formában és bármely módszerrel történő sokszorosításához és közzétételéhez a Renault Hungária Kft. előzetes, írásos engedélye szükséges. A feltüntetett üzemanyag-fogyasztás illetve CO 2 - kibocsátás a mindenkor hatályos szabályok által előírt mérések eredményei, melyek adott paraméterekkel rendelkező gépkocsik esetében az azonos feltételek melletti összehasonlítás alapjául szolgálnak. Az általános fogyasztás eltérhet ezen értékektől a vezetési stílus, a gépkocsi terhelése, az időjárási viszonyok továbbá az útvonalválasztás függvényében. A garancia 5 év vagy km, minden esetben a kettő közül a korábban elért erejéig érvényes, annak pontos részleteit a szerződés részét képező Renault Jótállási feltételek című dokumentum tartalmazza

Renault Kadjar. Ne csak nézd! Éld át! 4 990 000 Ft-tól*

Renault Kadjar. Ne csak nézd! Éld át! 4 990 000 Ft-tól* Renault Kadjar Ne csak nézd! Éld át! 4 990 000 Ft-tól* Renault Kadjar Ne csak nézd! Éld át! LISTAÁR Motor Life Zen Intens Bose TCe 130 5 390 000 5 950 000 6 680 000 - dci 110-6 740 000 7 470 000 - dci

Részletesebben

Renault Kadjar. Ne csak nézd! Éld át! Life már 4 990 000 Ft-tól*

Renault Kadjar. Ne csak nézd! Éld át! Life már 4 990 000 Ft-tól* Renault Kadjar Ne csak nézd! Éld át! Life már 4 990 000 Ft-tól* Renault Kadjar Ne csak nézd! Éld át! LISTAÁR Motor Life ZEN Intens BOSE TCe 130 5 390 000 5 950 000 6 680 000 - dci 110-6 740 000 7 470 000

Részletesebben

TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ. FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR Dynamique 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift*** 3 040 000

TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ. FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR Dynamique 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift*** 3 040 000 TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ OOAlakítsd a stílusod szerint! Válassz az egyéniségedhez illő színt és akár felnit is! FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift***

Részletesebben

KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE

KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE MÉGANE EXPRESSION KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE O OÚj Energy 1,2 TCe 115 LE motor Stop&Start rendszerrel OOFlottakedvezmény már egy autó vásárlásakor is O OGazdag felszereltség: Kétzónás

Részletesebben

RENAULT CRÉDIT ENERGY FINANSZÍROZÁSSAL AKÁR 2,99%-OS THM-MEL*

RENAULT CRÉDIT ENERGY FINANSZÍROZÁSSAL AKÁR 2,99%-OS THM-MEL* ÚJ TWINGO RENAULT CRÉDIT ENERGY FINANSZÍROZÁSSAL AKÁR 2,99%-OS THM-MEL* FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR Life 1,0 SCe 70 LE 2 590 000 Zen 1,0 SCe 70 LE 2 850 000 Intens 1,0 SCe 70 LE 3 200 000 Energy 0,9 TCe

Részletesebben

RENAULT SCENIC DRIVE THE CHANGE

RENAULT SCENIC DRIVE THE CHANGE RENAULT SCENIC 2015 DRIVE THE CHANGE TESTRE SZABOTT KÉNYELEM SEGÍTSÉG A MINDENNAPOKBAN 2. 1. 4. 3. 5. 6. 7. A SCENICBEN OTTHON ÉREZHETI MAGÁT, HISZEN MINDEN A RENDELKEZÉSÉRE ÁLL, AMIRE A KÉNYELMES UTAZÁSHOZ

Részletesebben

Renault Twingo LISTAÁR 5GARANCIA. SCe 70 2 640 000 2 900 000 3 250 000. TCe 90 3 550 000

Renault Twingo LISTAÁR 5GARANCIA. SCe 70 2 640 000 2 900 000 3 250 000. TCe 90 3 550 000 Renault Twingo LISTAÁR Motor Life zen intens SCe 70 2 640 000 2 900 000 3 250 000 TCe 90 3 550 000 Az ajánlat 2015.10.01-től visszavonásig, vagy a készlet erejéig érvényes. ÉV 5GARANCIA RENAULT twingo

Részletesebben

Motor LIFE ZEN INTENS INITIALE PARIS. Energy TCe 150 EDC 8 400 000 8 700 000. Energy TCe 200 EDC 10 800 000. Energy dci 110 7 500 000

Motor LIFE ZEN INTENS INITIALE PARIS. Energy TCe 150 EDC 8 400 000 8 700 000. Energy TCe 200 EDC 10 800 000. Energy dci 110 7 500 000 Renault Talisman Öné az irányítás LISTAÁR Motor LIFE ZEN INTENS INITIALE PARIS Energy TCe 150 8 400 000 8 700 000 Energy TCe 200 10 800 000 Energy dci 110 7 500 000 Energy dci 130 8 400 000 8 700 000 Energy

Részletesebben

Renault MEGANE GrandCoupé

Renault MEGANE GrandCoupé Renault MEGANE GrandCoupé Stílus, ami felébreszti a vágyat A Renault MEGANE GrandCoupé minden tekintetben lenyűgöző. Szemet gyönyörködtető, tökéletesen kiegyensúlyozott arányai és merész, dinamikus vonalai

Részletesebben

Stepway. Sportos Stepway belső

Stepway. Sportos Stepway belső ÚJ Dacia Sandero Stepway A Stepway Arcticban megtalálható a 7 -os érintőképernyős integrált fedélzeti MEDIA NAV multimédia rendszer, a tempomat, valamint a klímaberendezés és a tolatóradar is. Sportos

Részletesebben

Dacia Techroad limitált széria

Dacia Techroad limitált széria Dacia Techroad limitált széria Techroad limitált széria Tedd élménnyé és kalanddá a mindennapokat! A Dacia termékcsalád szinte minden modelljén elérhető Techroad limitált széria éppen ezért született:

Részletesebben

Renault Kadjar. Ne csak nézd! Éld át! Ft-tól*

Renault Kadjar. Ne csak nézd! Éld át! Ft-tól* Renault Kadjar Ne csak nézd! Éld át! 4 999 000 Ft-tól* Renault Kadjar Ne csak nézd! Éld át! LISTAÁR Motor Life Adventure Intens TCe 130 5 499 000 6 299 000 6 749 000 TCe 130 EDC7 - - 7 399 000 TCe 160

Részletesebben

Renault MEGANE GrandCoupé

Renault MEGANE GrandCoupé ault zaleca Fedezze fel az Új Renault MEGANE GrandCoupét! www.renault.hu Az Új Renault MEGANE GrandCoupé A jelen prospektusban szereplő termékek és az azokkal kapcsolatos valamennyi információ a nyomtatás

Részletesebben

1,33 literes Dual VVT-i 1NR-FE 6 M/T Stop & Start rendszerrel. Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9. Városi (liter/100 km) 6,6 5,3 5,8

1,33 literes Dual VVT-i 1NR-FE 6 M/T Stop & Start rendszerrel. Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9. Városi (liter/100 km) 6,6 5,3 5,8 Urban Cruiser Műszaki adatok KÖRNYEZETI TELJESÍTMÉNY 6 M/T Stop & Start rendszerrel Fogyasztás (utoljára a 2004/3 rendelettel módosított 80/1268 EU direktíva alapján) Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9

Részletesebben

RENAULT CLIO GRANDTOUR DRIVE THE CHANGE

RENAULT CLIO GRANDTOUR DRIVE THE CHANGE RENAULT CLIO GRANDTOUR DRIVE THE CHANGE FOCUS A SZENVEDÉLY ANATÓMIÁJA AZ IGAZÁN SPORTOS MODELLEK ÉS A KOMBIK REMEK TULAJDONSÁGAIT ÖTVÖZI EZ A LENDÜLETES ÉS HARMONIKUS VONALVEZETÉSŰ AUTÓ. DINAMIKUS ÉS

Részletesebben

ÚJ CLIO GRANDTOUR. már 3 190 000 ft-tól

ÚJ CLIO GRANDTOUR. már 3 190 000 ft-tól ÚJ CLIO GRANDTOUR már 3 190 000 ft-tól O OMOsT 5 év vagy 100 000 km GARANCIA, 5 év COMfORT AssIsTANCe és TOvábbI 5-ösRe vizsgázó AJáNLATOk várják A ReNAULT-MáRkAkeReskeDésekbeN KOMFORT ASSISTANCE -ÖSRE

Részletesebben

Renault MÉGANE BERLINE LISTAÁR 5GARANCIA. Fix 5,99% THM. 400 000 Ft. ÁRELŐNNyel

Renault MÉGANE BERLINE LISTAÁR 5GARANCIA. Fix 5,99% THM. 400 000 Ft. ÁRELŐNNyel Renault MÉGANE BERLINE LISTAÁR Motor BUSINESS Limited BOSE Energy TCe 115 4 690 000 4 790 000 Energy dci 95 5 150 000 Energy dci 110 5 400 000 5 500 000 Energy dci 130 6 450 000 MégANE Limited: különleges,

Részletesebben

Renault Clio. Grandtour. Megdobogtatja a szíved 3 190 000 Ft-tól

Renault Clio. Grandtour. Megdobogtatja a szíved 3 190 000 Ft-tól Renault Clio Grandtour Megdobogtatja a szíved 3 190 000 Ft-tól Renault Clio Grandtour Megdobogtatja a szíved LISTAÁR Motor Life Alizé Limited Intens GT 1,2 16V 73 LE 3 190 000 3 440 000 3 740 000 Energy

Részletesebben

Michael van der Sande, A Renault-csoport marketingigazgatója. Laurens van den Acker, Formatervezési igazgató

Michael van der Sande, A Renault-csoport marketingigazgatója. Laurens van den Acker, Formatervezési igazgató Új Renault ESPACE Az új Renault Espace igazi utazást kínál a jövőbe. Masszív, robusztus megjelenését és a páratlanul kényelmes utasteret a legmodernebb és legmagasabb szintű technológiával ötvözi. A Renault

Részletesebben

Renault MÉGANE LISTAÁR 5GARANCIA. 400 000 Ft. Fix 5,99% THM

Renault MÉGANE LISTAÁR 5GARANCIA. 400 000 Ft. Fix 5,99% THM Renault MÉGANE GRANDTOUR LISTAÁR Motor BUSINESS Limited BOSE Energy TCe 115 4 940 000 5 040 000 Energy dci 95 5 400 000 Energy dci 110 5 650 000 5 750 000 Energy dci 130 6 700 000 Mégane Limited: különleges,

Részletesebben

Renault FLUENCE A valódi limuzin Limited már 3 490 000 Ft-tól*

Renault FLUENCE A valódi limuzin Limited már 3 490 000 Ft-tól* Renault FLUENCE A valódi limuzin Limited már 3 490 000 Ft-tól* Renault FLUENCE A valódi limuzin LISTAÁR Motor Business Limited Intens 1,6 16V 115 4 120 000 4 220 000 4 590 000 dci 95 4 670 000 dci 110

Részletesebben

Michael van der Sande, A Renault-csoport marketingigazgatója. Laurens van den Acker, Formatervezési igazgató

Michael van der Sande, A Renault-csoport marketingigazgatója. Laurens van den Acker, Formatervezési igazgató ÚJ RENAULT ESPACE 150 A jelen prospektusban szereplő termékek és az azokkal kapcsolatos valamennyi információ a nyomtatás időpontjában hatályos állapotot tükrözik. A jelen prospektus RENAULT előszériák

Részletesebben

Renault MÉGANE. Grandtour. 4 490 000 Ft-tól*

Renault MÉGANE. Grandtour. 4 490 000 Ft-tól* Renault MÉGANE Grandtour 4 490 000 Ft-tól* Renault MÉGANE Grandtour LISTAÁR Motor Business Limited Bose Energy TCe 115 4 990 000 5 090 000 Energy dci 95 5 450 000 Energy dci 110 5 700 000 5 800 000 Energy

Részletesebben

RENAULT MEGANE 2015 DRIVE THE CHANGE

RENAULT MEGANE 2015 DRIVE THE CHANGE RENAULT MEGANE 2015 DRIVE THE CHANGE KIFEJEZŐ SZEMÉLYISÉG 1. 2. MODERN ÉS DINAMIKUS FORMÁK AZ ÚJ MÁRKAIMÁZS KIFEJEZŐ STÍLUSJEGYEI: A FÉNYES FEKETE HÁTTÉREN ELHELYEZETT RENAULT- EMBLÉMA, AZ ELLIPTIKUS LÁMPATESTEK,

Részletesebben

Renault MEGANE GrandCoupé

Renault MEGANE GrandCoupé Renault MEGANE GrandCoupé Stílus, ami felébreszti a vágyat A Renault MEGANE GrandCoupé minden tekintetben lenyűgöző. Szemet gyönyörködtető, tökéletesen kiegyensúlyozott arányai és merész, dinamikus vonalai

Részletesebben

ÚJ CAPTUR. O OMosT 5 év vagy km garancia, 5 év CoMfoRT AssisTAnCe és További 5-ösRe vizsgázó AJánlATok várják A RenAUlT-MáRkAkeReskedésekben

ÚJ CAPTUR. O OMosT 5 év vagy km garancia, 5 év CoMfoRT AssisTAnCe és További 5-ösRe vizsgázó AJánlATok várják A RenAUlT-MáRkAkeReskedésekben ÚJ CAPTUR O OMosT 5 év vagy 100 000 km garancia, 5 év CoMfoRT AssisTAnCe és További 5-ösRe vizsgázó AJánlATok várják A RenAUlT-MáRkAkeReskedésekben KOMFORT ASSISTANCE -ÖSRE VIZSGÁZÓ AJÁNLATOK FELSZERELTSÉG

Részletesebben

Dacia Értjük az Ön elvárásait, ezért intelligens ötleteket kínálunk

Dacia Értjük az Ön elvárásait, ezért intelligens ötleteket kínálunk Dacia Értjük az Ön elvárásait, ezért intelligens ötleteket kínálunk A Daciát és Önt az intelligencia köti össze. Praktikus és kedvező árú megoldást keres? Mi tudjuk a megoldást! Bőséges helykínálat, kényelem,

Részletesebben

Renault Clio Megdobogtatja a szíved Alizé már 2 790 000 Ft-tól*

Renault Clio Megdobogtatja a szíved Alizé már 2 790 000 Ft-tól* Renault Clio Megdobogtatja a szíved Alizé már 2 790 000 Ft-tól* Renault Clio Megdobogtatja a szíved LISTAÁR Motor Life ALIZÉ Limited Intens GT 1,2 16V 73 LE 2 990 000 3 240 000 3 490 000 Energy TCe 90

Részletesebben

Renault Grand SCÉNIC 5 240 000 Ft-tól*

Renault Grand SCÉNIC 5 240 000 Ft-tól* Renault Grand SCÉNIC 5 240 000 Ft-tól* Renault Grand SCÉNIC LISTAÁR Motor Limited Bose Energy TCe 130 5 840 000 - Energy dci 110 6 400 000 Energy dci 130 6 900 000 7 500 000 Grand Scénic Limited: magasra

Részletesebben

Renault SCénIC LISTAÁR 5GARANCIA. 500 000 Ft kedvezmény. Fix 5,99% THM

Renault SCénIC LISTAÁR 5GARANCIA. 500 000 Ft kedvezmény. Fix 5,99% THM Renault SCénIC LISTAÁR Motor Limited BOSE Energy TCe 115 5 340 000 Energy dci 110 6 050 000 Energy dci 130 6 550 000 7 100 000 Scénic Limited: magasra teszi a mércét KiemeLT ajánlatunk Limited verziók

Részletesebben

Renault CAPTUR Tedd teljessé az életed Life már 3 590 000 Ft-tól*

Renault CAPTUR Tedd teljessé az életed Life már 3 590 000 Ft-tól* Renault CAPTUR Tedd teljessé az életed Life már 3 590 000 Ft-tól* Renault CAPTUR Tedd teljessé az életed LISTAÁR Motor Life ZEN Intens Outdoor Energy TCe 90 3 940 000 4 340 000 4 690 000 5 040 000 Energy

Részletesebben

Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről.

Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről. Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről. Mazda CX5 12,606,900.00HUF Külső tulajdonságok Dátum 2019.

Részletesebben

FURgon Már nettó 3 590 000 Ft-tól (bruttó 4 559 300 Ft)

FURgon Már nettó 3 590 000 Ft-tól (bruttó 4 559 300 Ft) FURgon Már nettó 3 590 000 Ft-tól (bruttó 4 559 300 Ft) AKTUÁLIS AKCIÓ OOFlottakedvezmény már egy autó vásárlása esetén OORenault Crédit Prémium finanszírozás esetén nettó 200 000 Ft plusz kedvezmény OOAz

Részletesebben

Renault Clio. Grandtour. Végtelen vonzerő Alizé Ft-tól*

Renault Clio. Grandtour. Végtelen vonzerő Alizé Ft-tól* Renault Clio Grandtour Végtelen vonzerő Alizé 3 299 000 Ft-tól* Renault Clio Grandtour Végtelen vonzerő LISTAÁR Motor Life Alizé Limited Intens 1,2 16V 73 3 199 000 3 499 000 3 799 000 TCe 90 3 899 000

Részletesebben

Új Renault KADJAR tartozék árlista 2019

Új Renault KADJAR tartozék árlista 2019 Új Renault KADJAR SUV a Renault-tól! Új Renault KADJAR tartozék árlista 2019 Varázsolja egyedivé Új Renault KADJAR terepjáróját kiegészítőinkkel, saját fantáziája szerint! Oldalfellépők és sárfogók A csúszásgátló

Részletesebben

Renault Clio Megdobogtatja a szíved Ft-tól

Renault Clio Megdobogtatja a szíved Ft-tól Renault Clio Megdobogtatja a szíved 2 990 000 Ft-tól Renault Clio Megdobogtatja a szíved LISTAÁR Motor Life Alizé Limited Intens GT 1,2 16V 73 LE 2 990 000 3 240 000 3 540 000 Energy TCe 90 3 700 000 4

Részletesebben

Renault Clio Végtelen vonzerő 5 ajtós Clio Ft-tól*

Renault Clio Végtelen vonzerő 5 ajtós Clio Ft-tól* Renault Clio Végtelen vonzerő 5 ajtós Clio 2 699 000 Ft-tól* Renault Clio Megdobogtatja a szíved LISTAÁR Motor Life Alizé Limited Intens 1,2 16V 73 2 999 000 3 249 000 3 549 000 Energy TCe 90 3 649 000

Részletesebben

C4 Picasso és Grand C4 Picasso műszaki adatok július

C4 Picasso és Grand C4 Picasso műszaki adatok július C4 Picasso és Grand C4 Picasso műszaki adatok ÚJ CITROËN C4 Picasso Külső méretek 2016. Július ÚJ CITROËN Grand C4 Picasso Külső méretek 2016. Július CITROËN C4 Picasso Műszaki adatok C4 Picasso THP 16

Részletesebben

Motor Life Limited Intens S-Edition. TCe 140 FAP TCe 160 FAP Blue dci

Motor Life Limited Intens S-Edition. TCe 140 FAP TCe 160 FAP Blue dci Renault Kadjar Ne csak nézd! Éld át! LISTAÁR Motor Life Limited Intens S-Edition TCe 140 FAP 5 699 000 6 599 000 6 949 000 - TCe 160 FAP - - 7 199 000 7 449 000 Blue dci 115-7 399 000-7 999 000 HASZNÁLTAUTÓ-

Részletesebben

Renault Clio Végtelen vonzerő 5 ajtós Clio Ft-tól*

Renault Clio Végtelen vonzerő 5 ajtós Clio Ft-tól* Renault Clio Végtelen vonzerő 5 ajtós Clio 2 799 000 Ft-tól* Renault Clio Végtelen vonzerő LISTAÁR Motor Life Alizé Limited Intens 1,2 16V 73 2 999 000 3 299 000 3 599 000 TCe 90 3 699 000 3 999 000 Energy

Részletesebben

ÚJ Fiat Fullback E6 árlista

ÚJ Fiat Fullback E6 árlista A készlet erejéig! Verzió incom Opció Kivitel ebességváltó Hengerûrtart. Teljesítmény Nyomaték Terhelhetôség Tengelytáv Nettó ár Bruttó ár cm 3 kw/le Nm kg mm Ft Ft Új Fullback 2.4D 150 & X 4x4 MT6 Podium+

Részletesebben

CLIO RENAULT DRIVE THE CHANGE. (www.renault.hu)

CLIO RENAULT DRIVE THE CHANGE. (www.renault.hu) RENAULT CLIO (www.renault.hu) A jelen prospektusban szereplő termékek és az azokkal kapcsolatos valamennyi információ a nyomtatás időpontjában hatályos állapotot tükrözik. A jelen prospektus RENAULT előszériák

Részletesebben

Sandero, Logan és Logan MCV

Sandero, Logan és Logan MCV Sandero, Logan és Logan MCV Dacia Sandero és Sandero Stepway Korszerű, dinamikus és kényelmes. Az út ilyen egyszerű is lehet! Dacia Sandero és Sandero Stepway Dacia Sandero és Sandero Stepway Merjen

Részletesebben

Új Renault Kadjar SUV a Renault-tól Már havi Ft-tól! 2

Új Renault Kadjar SUV a Renault-tól Már havi Ft-tól! 2 Új Renault Kadjar SUV a Renault-tól Már havi 49 000 Ft-tól! 2 THM: fix 4,99% 2 renault.hu Új Renault Kadjar SUV a Renault-tól LISTAÁR Motor Life Zen Intens TCe 140 FAP 5 799 000 6 399 000 7 199 000 TCe

Részletesebben

C4 Picasso és Grand C4 Picasso műszaki adatok július

C4 Picasso és Grand C4 Picasso műszaki adatok július C4 Picasso és műszaki adatok 2016. július ÚJ CITROËN Külső méretek 2016. Július CITROËN Műszaki adatok 2016. július C4 Picasso THP 165 EAT6 C4 Picasso BlueHDi 100 S&S BlueHDi 120 S&S BlueHDi BlueHDi BlueHDi

Részletesebben

ADAM ADAM ROCKS

ADAM ADAM ROCKS Opel műszaki adatok ADAM Általános tulajdonságok Általános tulajdonságok Karosszéria ADAM ADAM ROCKS Csomagtartó méretek (ECIE/GM)(mm) ADAM Magasság (mm) 1484 149 Hossz előrehajtott hátsó üléssel 1041

Részletesebben

ADAM. Általános tulajdonságok Karosszéria. 3-ajtós / / 1464

ADAM. Általános tulajdonságok Karosszéria. 3-ajtós / / 1464 Opel műszaki adatok ADAM Magasság (mm) Hosszúság (mm) Tengelytáv (mm) Szélesség (külső tükrökkel/nélkül) (mm) Nyomtáv (elöl/hátul) (mm) Általános tulajdonságok Karosszéria -ajtós 1484 698 211 1966 / 1720

Részletesebben

C4 Picasso és Grand C4 Picasso műszaki adatok július

C4 Picasso és Grand C4 Picasso műszaki adatok július C4 Picasso és Grand C4 Picasso műszaki adatok 2016. július ÚJ CITROËN C4 Picasso Külső méretek 2016. Július CITROËN C4 Picasso Műszaki adatok 2016. július C4 Picasso THP 16 EAT6 C4 Picasso BlueHDi 100

Részletesebben

Renault MEGANE GrandCoupé Technológia a siker útján

Renault MEGANE GrandCoupé Technológia a siker útján Renault MEGANE GrandCoupé Technológia a siker útján LISTAÁR Motor 1,6 SCe 114 4 599 000 4 999 000 5 399 000 Energy TCe 131 EDC7 6 199 000 90 5 299 000 5 499 000 110 5 799 000 6 199 000 110 EDC 6 299 000

Részletesebben

TARTOZÉKOK I AZ ÚJ DACIA SANDERO ÉS SANDERO STEPWAY

TARTOZÉKOK I AZ ÚJ DACIA SANDERO ÉS SANDERO STEPWAY Dacia Sandero és Sandero Stepway Gyári tartozékok TARTOZÉKOK I AZ ÚJ DACIA SANDERO ÉS SANDERO STEPWAY Minden, amire szüksége lehet a hosszan tartó védelemhez és a maximális kényelemhez. Egyszerűen nagyszerű

Részletesebben

ÚJ RENAULT TWINGO GYÁRI TARTOZÉKOK

ÚJ RENAULT TWINGO GYÁRI TARTOZÉKOK ÚJ RENAULT TWINGO GYÁRI TARTOZÉKOK TARTOZÉKOK I ÚJ RENAULT TWINGO DIZÁJN KÉNYELEM BIZTONSÁG RENAULT TARTOZÉKOK Bármilyen stílushoz és személyiséghez igazodik. Javítja a jármű praktikus kihasználhatóságát,

Részletesebben

nagyobb nyugalommal és hosszabbítsa Praktikus és kedvező árú családi autót keres? meg a garanciát további két évvel, összesen Mi tudjuk a megoldást!

nagyobb nyugalommal és hosszabbítsa Praktikus és kedvező árú családi autót keres? meg a garanciát további két évvel, összesen Mi tudjuk a megoldást! Dacia Értjük az Ön elvárásait, ezért intelligens ötleteket kínálunk A Daciát és Önt az intelligencia köti össze. felszereltségek. A Renault csoport nem támaszkodunk, melyek már bizonyították nagyobb nyugalommal

Részletesebben

ÚJ Fiat Fullback E6 árlista

ÚJ Fiat Fullback E6 árlista ÚJ árlista A készlet erejéig! Verzió incom Opció Kivitel ebességváltó Hengerûrtart. Teljesítmény Nyomaték Terhelhetôség Tengelytáv Nettó ár Bruttó ár cm 3 kw/le Nm kg mm Ft Ft Új Fullback 2.4D 150 & X

Részletesebben

Renault MeGANE. Grandtour Ft-tól*

Renault MeGANE. Grandtour Ft-tól* Renault MeGANE Grandtour 4 490 000 Ft-tól* Renault MeGANE Grandtour LISTAÁR Motor Limited Energy TCe 115 5 090 000 Energy dci 110 5 800 000 MEGANE LIMITED: különleges, mint egy filmsztár! Kiemelt ajánlatunk

Részletesebben

CITROËN JUMPER Tehergépkocsi

CITROËN JUMPER Tehergépkocsi CITROËN JUMPER Tehergépkocsi Műszaki jellemzők 2013. február Jumper általános műszaki jellemzők Motor HDi 110 HDi 130 HDi 150 HDi 180 hengerek száma 4 4 4 4 hengerűrtartalom (cm 3 ) 2198 2198 2198 2998

Részletesebben

Renault CAPTUR. A Renault CAPTUR részletesen:

Renault CAPTUR. A Renault CAPTUR részletesen: A Renault CAPTUR részletesen: www.renault.hu Renault CAPTUR A jelen prospektusban szereplő termékek és az azokkal kapcsolatos valamennyi információ a nyomtatás időpontjában hatályos állapotot tükrözik.

Részletesebben

RENAULT CAPTUR GYÁRI TARTOZÉKOK

RENAULT CAPTUR GYÁRI TARTOZÉKOK RENAULT CAPTUR GYÁR TARTOZÉKOK TARTOZÉKOK RENAULT CAPTUR DZÁJN KÉNYELEM BZTONSÁG RENAULT TARTOZÉKOK Bármilyen stílushoz igazodik. Javítja a jármű kihasználhatóságát és növeli annak értékét. A szabványokat

Részletesebben

Renault CAPTUR. A Renault CAPTUR részletesen:

Renault CAPTUR. A Renault CAPTUR részletesen: A Renault CAPTUR részletesen: www.renault.hu Renault CAPTUR A jelen prospektusban szereplő termékek és az azokkal kapcsolatos valamennyi információ a nyomtatás időpontjában hatályos állapotot tükrözik.

Részletesebben

ÚJ CITROËN JUMPER Tehergépkocsi

ÚJ CITROËN JUMPER Tehergépkocsi ÚJ CITROËN JUMPER Tehergépkocsi Műszaki jellemzők 2014 új Jumper általános műszaki jellemzők Motor HDi 110 HDi 130 HDi 150 HDi 180 hengerek száma 4 4 4 4 hengerűrtartalom (cm 3 ) 2198 2198 2198 2998 max.

Részletesebben

ÚJ Fiat Fullback E6 árlista

ÚJ Fiat Fullback E6 árlista ÚJ árlista A készlet erejéig! Verzió incom Opció Kivitel ebességváltó Hengerûrtart. Teljesítmény Nyomaték Terhelhetôség Tengelytáv Nettó ár Bruttó ár cm 3 kw/le Nm kg mm Ft Ft Új Fullback 2.4D 150 & X

Részletesebben

RENAULT DRIVE THE CHANGE

RENAULT DRIVE THE CHANGE DRIVE THE CHANGE MINDENBŐL A LEGJOBBAT Úgy gondolja, hogy mindenből a legjobbat érdemli? Mi nem hisszük, hogy ez túlzás lenne! A Renault Limited választékával a legmagasabb szintű felszereltséghez és fantasztikus

Részletesebben

Renault MEGANE GrandCoupé Technológia a siker útján

Renault MEGANE GrandCoupé Technológia a siker útján Renault MEGANE GrandCoupé Technológia a siker útján LISTAÁR Motor 1,6 SCe 114 4 799 000 5 249 000 5 649 000 Energy TCe 131 EDC7 6 499 000 90 5 299 000 110 6 049 000 6 449 000 110 EDC 6 949 000 130 6 949

Részletesebben

EGYEDI KEDVEZMÉNYEK AJÁNDÉK TÉLI KEREKEK AJÁNDÉK NAVIGÁCIÓ AKÁR 0% THM 5 ÉV VAGY KM GARANCIA

EGYEDI KEDVEZMÉNYEK AJÁNDÉK TÉLI KEREKEK AJÁNDÉK NAVIGÁCIÓ AKÁR 0% THM 5 ÉV VAGY KM GARANCIA EGYEDI KEDVEZMÉNYEK AJÁNDÉK TÉLI KEREKEK AJÁNDÉK NAVIGÁCIÓ AKÁR 0% THM 5 ÉV VAGY 200 000 KM GARANCIA MINDEN LÉPÉS SZÁMÍT A magyar olimpiai csapat büszke partnere Platina fokozatú támogatóként büszkén gratulálunk

Részletesebben

Városi kalandok várják

Városi kalandok várják Új Renault CAPTUR Városi kalandok várják A Renault csinos városi crossovere új fejezethez érkezett! Új színpalettával, áttervezett hűtőmaszkkal, krómbetétekkel és hatalmas üvegtetővel az Új Renault CAPTUR

Részletesebben

Zánka Község Önkormányzata 8251 Zánka, Fő utca 29. Filep Miklós Úr részére

Zánka Község Önkormányzata 8251 Zánka, Fő utca 29. Filep Miklós Úr részére Császár Autószerviz Kft. Központ: 8500 Pápa, Külső Veszprémi út 49. Fióktelepek: 8200 Veszprém, Mártírok út 7. 2800 Tatabánya, Bárdos L út 1 8900 Zalaegerszeg Sport út 1 Adószám:11331333-2-19 Zánka Község

Részletesebben

Kényelem egyterűre szabva. Dacia Lodgy

Kényelem egyterűre szabva. Dacia Lodgy Kényelem egyterűre szabva Az életet megkönnyítő technológiák A világ változik, és vele együtt változnak az Ön igényei is. A Dacia Lodgy még több hasznos technológiát kínál, mint eddig: MEDIA NAV Evolution

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Műszaki leírás/adatlap. 1. rész

Műszaki leírás/adatlap. 1. rész Műszaki leírás/adatlap Adásvételi szerződés keretében személygépjármű beszerzés az Országos Vízügyi Főigazgatóság részére tárgyú közbeszerzési eljárás 1. rész 1 db szolgálati használatra szánt, önálló

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 740 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 740 000 Ft-tól* Fiat Doblò Panoráma 3 740 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Új Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 200 000 3 740 000 Új Doblò Panoráma Active 66/90 5 150 000 4 590 000 Új

Részletesebben

CITROËN JUMPER Tehergépkocsi

CITROËN JUMPER Tehergépkocsi CITROËN JUMPER Tehergépkocsi Műszaki jellemzők 2016 Motor BlueHDi 110 BlueHDi 130 BlueHDi 160 hengerek száma 4 4 4 hengerűrtartalom (cm 3 ) 1997 1997 1997 max. teljesítmény KW / LE (ford./perc) 81 / 110

Részletesebben

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA MALIBU

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA MALIBU ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA MALIBU MY12 JANUÁR 2013 ÁRAK 2.4 benzin 167LE AT6 2.0 dízel 160LE MT6 2.0 dízel 160LE AT6 CO2- KIBOCSÁTÁS (VEGYES) LISTAÁR KEDVEZMÉNY KAMPÁNYÁR 188 g/km 134 g/km 160 g/km FELSZERELTSÉG

Részletesebben

Suzuki Grand Vitara Felszereltség 5 ajtó

Suzuki Grand Vitara Felszereltség 5 ajtó Suzuki Grand Vitara Felszereltség 5 ajtó A gyártó bármikor megváltoztathatja a műszaki adatokat, a felszereltséget, az opciókat, az árakat és a színeket, ezért pontosabb felvilágosítás érdekében kérjük,

Részletesebben

208 VAN. Érvényes: tól a következő árlista közléséig. Gyári típuskód Nettó ár (Ft) Bruttó ár (Ft)

208 VAN. Érvényes: tól a következő árlista közléséig. Gyári típuskód Nettó ár (Ft) Bruttó ár (Ft) Modell (cm 3 ) Gyári típuskód Nettó ár (Ft) Bruttó ár (Ft) 2 ZEMÉLYE KIÁRUZÁLLÍTÓ 208 VAN Access 1.2 PureTech 82 1560 1PIAADFKQ5K0ACG3 2 630 000 3 340 100 208 VAN Access 1.6 BlueHDi 75 1560 1PIAADFKM5K0ACG3

Részletesebben

A bemutatott típus egy Jazz 1.3 i-vtec Elegance Sunset Orange színváltozatban, 16" könnyűfém kerekekkel és választható Honda CONNECT rendszerrel,

A bemutatott típus egy Jazz 1.3 i-vtec Elegance Sunset Orange színváltozatban, 16 könnyűfém kerekekkel és választható Honda CONNECT rendszerrel, ÚJ JAZZ A bemutatott típus egy Jazz 1.3 i-vtec Elegance Sunset Orange színváltozatban, 16" könnyűfém kerekekkel és választható Honda CONNECT rendszerrel, Garmin Navigation szolgáltatással kiegészítve.

Részletesebben

ÚJ FURgon már nettó 3 690 000 Ft-tól (bruttó 4 686 300 Ft)

ÚJ FURgon már nettó 3 690 000 Ft-tól (bruttó 4 686 300 Ft) ÚJ FURgon már nettó 3 690 000 Ft-tól (bruttó 4 686 300 Ft) AKTUÁLIS AKCIÓK O OFlottakedvezmény már egy autó vásárlása esetén is OORenault Crédit Prémium finanszírozás esetén nettó 200 000 Ft plusz kedvezmény

Részletesebben

Felszereltség Motor Teljesítmény Típuskód Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár. 1PW2C5L9Q651A0C0 1PW2C5LLN651A0C0 (dec.)

Felszereltség Motor Teljesítmény Típuskód Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár. 1PW2C5L9Q651A0C0 1PW2C5LLN651A0C0 (dec.) GT ALLURE ACTIVE ACCESS Az EURO 5-ös motorok csak 2015. júniusi gyártásig, illetve a készlet erejéig rendelhetők! Felszereltség Motor Teljesítmény Típuskód Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár 1.6 VTi 2TR

Részletesebben

Új Renault CAPTUR Találd meg a saját utad! Ft-tól*

Új Renault CAPTUR Találd meg a saját utad! Ft-tól* Új Renault CAPTUR Találd meg a saját utad! 3 699 000 Ft-tól* Új Renault CAPTUR Éld meg a pillanatot! LISTAÁR Motor Life Zen Intens XMod Initiale Paris Energy TCe 90 3 899 000 4 369 000 4 869 000 Energy

Részletesebben

ÚJ Fiat Fullback E6 árlista

ÚJ Fiat Fullback E6 árlista ÚJ árlista Verzió incom Kivitel ebességváltó Hengerûrtart. Teljesítmény Nyomaték Terhelhetôség Tengelytáv Nettó ár Bruttó ár cm 3 kw/le Nm kg mm Ft Ft Új Fullback 2.4D 150 & LX 4x4 MT6 ilver 503.4BU.0

Részletesebben

Új Renault KADJAR Kalandokra tervezve Sportos dizájn Az Új Renault KADJAR, amely vonalvezetésében egy igazi városi terepjáró, büszkén viseli kalandor külsejét és erőteljes dizájnelemeit. Egy eredeti személyiség

Részletesebben

Fiat Fiorino E5+ árlista A Készlet erejéig!

Fiat Fiorino E5+ árlista A Készlet erejéig! Fiat Fiorino E5+ árlista A Készlet erejéig! Sincom-kód: Kivitel: Hengerûrtartalom (cm 3 ): Teljesítmény (kw/le): Nyomaték (Nm): Üzemanyag: Fogyasztás (l/100 km, városi/városon kívüli/vegyes) CO 2 -kibocsátás

Részletesebben

TWINGO RENAULT DRIVE THE CHANGE. (www.renault.hu)

TWINGO RENAULT DRIVE THE CHANGE. (www.renault.hu) ÚJ RENAULT TWINGO (www.renault.hu) A jelen prospektusban szereplő termékek és az azokkal kapcsolatos valamennyi információ a nyomtatás időpontjában hatályos állapotot tükrözik. A jelen prospektus RENAULT

Részletesebben

Renault CAPTUR Tedd teljessé az életed! Klímás, rádiós Alizé már Ft-tól*

Renault CAPTUR Tedd teljessé az életed! Klímás, rádiós Alizé már Ft-tól* Renault CAPTUR Tedd teljessé az életed! Klímás, rádiós Alizé már 3 699 000 Ft-tól* Renault CAPTUR Tedd teljessé az életed! LISTAÁR Motor Alizé Limited Intens Night&Day Energy TCe 90 3 999 000 4 499 000

Részletesebben

JS50. Útra FEL! www.ligier.hu 02/10/2014 13:49

JS50. Útra FEL! www.ligier.hu 02/10/2014 13:49 JS50 Útra FEL! www.ligier.hu 02/10/2014 13:49 JS50 Szenzációs dizájn Olyan mint a csodálatos olasz temperamentum, agresszív és barátságos egyben. EXE JS 50 JYL.indd 3 Premium kivitelben Modern fényszórók,

Részletesebben

Ismerje meg az új Safari érzést

Ismerje meg az új Safari érzést Ismerje meg az új Safari érzést Üljön be egy új TATA SAFARI-ba, ahol otthonos világ fogadja. Ragadja meg a kormányt, indítson, tegyen meg több száz km-es távolságot. Autópályán, hegyen-völgyön, földutakon,

Részletesebben

Fiat Fiorino E6D árlista

Fiat Fiorino E6D árlista Fiat Fiorino E6D árlista Sincom-kód: Kivitel: Hengerûrtartalom (cm 3 ): Teljesítmény (kw/le): Nyomaték (Nm): Üzemanyag: Fogyasztás (l/100 km, városi/városon kívüli/vegyes) CO 2 -kibocsátás (g/km, vegyes)

Részletesebben

Motor Life ZEN INITIALE PARIS. Energy TCe 200 EDC 10 400 000 12 400 000. Energy dci 130 9 390 000. beszámítás. INITIALE PARIS verziók

Motor Life ZEN INITIALE PARIS. Energy TCe 200 EDC 10 400 000 12 400 000. Energy dci 130 9 390 000. beszámítás. INITIALE PARIS verziók Új Renault Espace High-tech crossover LISTAÁR Motor Life ZEN INITIALE PARIS Energy TCe 200 EDC 10 400 000 12 400 000 Energy dci 130 9 390 000 Energy dci 160 EDC 11 000 000 13 000 000 KiemeLT ajánlatunk

Részletesebben

ÚJ KANGOO. már 4 040 000 Ft-tól

ÚJ KANGOO. már 4 040 000 Ft-tól ÚJ KANGOO már 4 040 000 Ft-tól FELSZERELTSÉG MOTOR ÁR ÁRKEDVEZMÉNY AKCIÓS ÁR Authentique 1,6 16V 78 kw / 105 LE Euro 5 4 440 000 400 000 4 040 000 1,5 dci 55 kw / 75 LE Euro 5 4 740 000 400 000 4 340 000

Részletesebben

ÚJ Fiat Doblò Cargo árlista

ÚJ Fiat Doblò Cargo árlista ÚJ Fiat Doblò Cargo árlista Modell Sincomkód Kivitel Nyomaték Üzemanyag Hengerûrtart. Teljesítmény Teherbírás Tengelytáv cm 3 kw/le Nm kg mm Nettó ár Bruttó ár Új Doblò Cargo 1.4 16V E6 263.11A.1 zárt

Részletesebben

Új Hyundai i30-as akár már Forintért!

Új Hyundai i30-as akár már Forintért! Új Hyundai i30-as akár már 4 499 000 Forintért! Karosszéria / váltó Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Life 1.4 MPi 5 ajtós / M/T 100 LE 4 999 000 500 000 4 499 000 1.0 T-GDi 5 ajtós / M/T

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 590 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 590 000 Ft-tól* 3 590 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 220 000 3 590 000 Doblò Panoráma Active 66/90 5 140 000 4 480 000 Doblò Panoráma 1.4 70/95 4

Részletesebben

Felszereltség Suzuki Swift

Felszereltség Suzuki Swift 1.2L 1.2L 1.L 5 5 Sebességváltó / / FUTÓMŰ Abroncsok és keréktárcsák 175/65R15 + acél keréktárcsa (teljes méretű dísztárcsával) 185/55R16 + könnyűfém keréktárcsa S S - S - S - Defektjavító készlet KÜLSŐ

Részletesebben

Renault Clio Az ország kedvenc kisautója 2017-ben! Végtelen vonzerő 5 ajtós Clio Ft-tól*

Renault Clio Az ország kedvenc kisautója 2017-ben! Végtelen vonzerő 5 ajtós Clio Ft-tól* Renault Clio Az ország kedvenc kisautója 2017-ben! Végtelen vonzerő 5 ajtós Clio 2 849 000 Ft-tól* Renault Clio Végtelen vonzerő LISTAÁR Motor Life Alizé Limited Intens 1,2 16V 73 2 999 000 3 299 000 Energy

Részletesebben

Új Hyundai i30-as kombi akár már Forintért!

Új Hyundai i30-as kombi akár már Forintért! Új Hyundai i30-as kombi akár már 4 779 000 Forintért! Karosszéria / váltó Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Life 1.4 MPi kombi / M/T 100 LE 5 279 000 500 000 4 779 000 1.0 T-GDi kombi / M/T

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 420 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 420 000 Ft-tól* Fiat Doblò Panoráma 3 420 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 100 000 3 620 000 3 420 000 Doblò Panoráma

Részletesebben

Euro LUJ&M60&5EA 2H0&MSA&5EA 2H0&MH8&5EA LNP&MYJ&5EA 1.4T MT 1.8L MT 1.8L AT

Euro LUJ&M60&5EA 2H0&MSA&5EA 2H0&MH8&5EA LNP&MYJ&5EA 1.4T MT 1.8L MT 1.8L AT Euro LUJ&M60&5EA 2H0&MSA&5EA 2H0&MH8&5EA LNP&MYJ&5EA 1.4T MT 1.8L MT 1.8L AT 2.0L Euro5 Dízel MT Motor adatok Motor, elhelyezkedés elöl, keresztben beépítve elöl, keresztben beépítve elöl, keresztben beépítve

Részletesebben

Fiat 500L klímával 3 990 000 Ft-tól*

Fiat 500L klímával 3 990 000 Ft-tól* Fiat 500L klímával 3 990 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár 500L 1.4 16V Pop 70/95 4 400 000 500L 1.4 16V PopStar 70/95 4 850 000 500L PopStar 62/85 5 600 000 500L 0.9 TwinAir T

Részletesebben

Természetjáró modell

Természetjáró modell plusz egy dimenzió Kategóriák felett Olyan korban élünk, amelyben minden perc számít. Mindenhol. Az utazás sem kivétel. A Suzuki SX4 a gyors, hétköznapi utazást dinamikus, kirobbanó teljesítménnyel képes

Részletesebben

CITROËN JUMPER Tehergépkocsi

CITROËN JUMPER Tehergépkocsi CITROËN JUMPER Tehergépkocsi Műszaki jellemzők 2017 Motor BlueHDi 110 BlueHDi 130 BlueHDi 160 hengerek száma 4 4 4 hengerűrtartalom (cm 3 ) 1997 1997 1997 max. teljesítmény KW / LE (ford./perc) 81 / 110

Részletesebben

Váltó manuális (6 fok) manuális (6 fok) manuális (6 fok) Motor típus Benzin Turbo Benzin Turbo Benzin Turbo

Váltó manuális (6 fok) manuális (6 fok) manuális (6 fok) Motor típus Benzin Turbo Benzin Turbo Benzin Turbo 4 AJTÓS Váltó manuális (6 fok) manuális (6 fok) manuális (6 fok) Listaár regisztrációs adóval (Ft) 6 799 000 7 399 000 8 199 000 Metálfényezés (Ft) 130 000 130 000 130 000 CVT (fokozatmentes) automata

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Sincom kód: 152.71A.1 152.71P.1 152.76A.1 152.76B.1 152.76P.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1368 1598 1368 1368 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 88/120 70/95 Üzemanyag benzin dízel benzin benzin

Részletesebben