Háztartási

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "2010 2010 Háztartási"

Átírás

1 2010 Háztartási gépek

2 2010 háztartási gépek Emberek által megálmodott termékek ~ embereknek A Fagor emberközpontú márka. Igyekszik a lehető legjobb megoldásokat megtalálni annak érdekében, hogy egészségesebb és kellemesebb környezetben élhessünk. Ezért termékskálánkat úgy állítottuk össze, hogy óvják Önt és szeretteit.

3 A FAGOR HUNGÁRIA KFT. a legnagyobb spanyol fehéráru-gyártó cég, a Fagor Elctrodomésticos 100 %-os tulajdonú leányvállalata. A Fagor Magyarországon 1995-ben alapított képviseleti irodát, mely 1997-ben átalakult Fagor Hungária Kft.-vé. Az elmúlt időszakban folyamatosan bővülő termékkörének, energiatakarékos, a legújabb technológiai megoldásokat képviselő háztartási készülékeinek köszönhetően nagy népszerűségre tett szert. Közép-Kelet Európában a Fagor Hungária Kft. az elsők között jelenhetett meg a spanyol cég által kínált széles választékú háztartási gépeivel. Jelenleg a következő termékcsoportok érhetők el nálunk: ~ Sütők ~ Főzőlapok ~ Páraelszívók ~ Mikrohullámú sütők ~ Tűzhelyek ~ Hűtőgépek ~ Fagyasztók ~ Borhűtők ~ Mosogatógépek ~ Mosógépek ~ Szárítógépek ~ Háztartási kisgépek ~ Edények ~ Komfort készülékek

4 1956-ban a spanyolországi Mondragón városának egy kis műhelyében született meg az a cég, amely ma a világ legnagyobb szövetkezeti társulása. Ma, több, mint 50 évvel később a Mondragóni Szövetkezeti Csoport (MCC) Baszkföld legnagyobb vállalatává nőtte ki magát, és a spanyol vállalatok ranglistáján az elsők között helyezkedik el. Éves forgalma meghaladja a 1,4 milliárd Eurót, alkalmazottjainak száma pedig a főt. A Fagor Csoprt jelenleg Európa 5 legnagyobb háztartásigép-gyártó vállalata közé tartozik. Létesítényeiben alkalmazott dolgozik Európa szerte, hiszen gyártó egység nemcsak Spanyolországban van (Fagor Electrodomésticos), hanem Franciaországban (Fagor-Brandt), Lengyelországban (Fagor-Mastercook) és még egyéb országokban is, mint például Marokkóban, Olaszországban és Kínában. Világszerte 18 országban van leányvállalata és 130 országba exportálja készülékeit. A Fagor csoport gyártja a legtöbb felültöltős mosógépet és gázmelegítőt Európa szerte, míg világviszonylatban a gyorsfőző edények gyártásában piacvezető. A Fagor úttörő a fejlett technológiák alkalmazásában is, mint például a pirolízis vagy az indukciós főzőlapok kifejlesztése. Reméljük a katalógusunkban lévæ termékek elnyerik tetszését és mihamarabb egy boldog Fagor háztartási gép tulajdonosaként köszönthetjük Önt a Fagor Világában.

5 A Fagor minden stílussal tökéletes kombinációt alkot

6

7 A konyha teljessége. Vonzó életmód. Helyezze magát kényelembe a saját igényeire szabott családi tűzhely körül. Válasszon biztonságosabb és egészségesebb főzőteret. A Fagor beépíthető konyhai készülékei egységes környezetet teremtenek. Minden igényt kielégítő megoldások várják. A Fagor kínálatában mindent megtalálhat.. 64 old. A kellemes otthon záloga a tiszta, egészséges levegő ismerje meg az elérhető leghatékonyabb és legcsendesebb elszívót! 42 old. Szeretne tenni környezetünk megóvásáért? Az indukciós és üvegkerámia főzőlapok környezetbarát új megoldásai várják. 102 old. A mosogatógép bármikor bekapcsolható nem zavarja meg a csend és a nyugalom pillanatait. Az Effisilent termékcsalád a ma kapható legcsendesebb és leghatékonyabb megoldás. 124 old. Érezze a frissen mosott ruhák lágy érintését. Mosógépeink a legfinomabb kényeztetést és egyben a leghatékonyabb tisztítást kínálják ruháinak.

8 36 old. A Fagor mikrohullámú sütőinek automatikus programjai kifinomult fogások széles skáláját teszik egyszerűen elkészíthetővé. 18 old. A sütő automatikus tisztítása még tökéletesebb formában ez a Fagor pirolitikus megoldásainak 2.0-s verziója. 80 old. A Fagor új, 60 cm széles beépíthető hűtőszekrényei. Nagyobb tér, az elegáns beépíthetőségről való lemondás nélkül új hűtőszekrényeinkben még több élelmiszer frissességét és értékes tápanyagait őrizheti meg.

9 Valódi megoldások valódi embereknek A katalógusban szereplő valamennyi személy a Fagor csapatának tagja. Ők azok, akik létrehozták ezeket a termékeket. Mert szeretnénk, ha a márkanevünkhöz kapcsolódó üzenet olyan lenne, amit saját munkatársaink közvetítenek: valós és közeli kép. tartalomjegyzék SütÆk ~ Pirolitikus sütők 26 ~ Többfunkciós sütő gőzölő-pároló funkcióval 26 ~ Multifunkciós plusz sütők 27 ~ Multifunkciós sütők 28 ~ 45 cm magas sütő gőzölő-pároló funkcióval 29 ~ 45 cm magas sütő mikrohullámú sütő kombináció 29 ~ Műszaki adatok és tartozékok 30 Mikrohullámú sütæk ~ 30 literes mikrohullámú sütők ~ beépítő kerettel 39 ~ 24 literes mikrohullámú sütők ~ beépítő kerettel 39 ~ 23 literes mikrohullámú sütők ~ beépítő kerettel 39 ~ 17 literes mikrohullámú sütők ~ beépítő kerettel 40 ~ Szabadonálló mikrohullámú sütők 40 ~ Műszaki adatok és tartozékok 41 FÆzÆlapok ~ Indukciós 47 ~ Vegyes indukciós főzőlapok 49 ~ Üvegkerámia touch 52 ~ Üveg-gáz 56 ~ Hagyományos gáz 57 ~ Dominó 58 ~ Műszaki adatok és tartozékok 59 KürtÆs Páraelszívók ~ Kürtős 73 ~ Kihúzható és hagyományos páraelszívók 75 ~ Álkürtőbe építhető páraelszívó 76 ~ Műszaki adatok és tartozékok 77 H tés ~ Háromrészes hűtőszekrény 87 ~ 2 m ~magas No Frost rendszerű kombinált hűtőszekrények 88 ~ Kombinált 89 ~ Kombinált, álló típusok egy szabályozórendszerrel 89 ~ 1 ajtós hűtők 92 ~ Fagyasztószekrények 93 ~ 60 cm széles beépíthető kombinált készülékek 96 ~ Műszaki adatok és tartozékok 98 Mosogatógépek ~ 60 cm széles ~ elektronikus szabadonálló mosogatógépek 110 ~ 45 cm széles ~ elektronikus szabadonálló mosogatógépek 112 ~ 60 cm széles ~ elektronikus teljesen beépíthető mosogatógépek 116 ~ 60 cm széles ~ elektronikus beépíthető mosogatógépek 117 ~ 45 cm széles ~ elektronikus teljesen beépíthető mosogatógépek 118 ~ 45 cm széles ~ elektronikus beépíthető mosogatógépek 118 ~ Műszaki adatok és tartozékok 119 Mosógépek - Szárítógépek ~ Elektronikus mosógépek 8 kg. 130 ~ Elektronikus mosógépek 6 kg. 131 ~ Elektronikus mosógépek 5 kg. 131 ~ Beépíthető elektronikus mosógépek 7 és 6 kg. 132 ~ Felültöltős elektronikus mosógépek 7 kg. 138 ~ Felültöltős elektronikus mosógépek 6 kg. 138 ~ Felültöltős elektronikus mosógépek 5,5 kg. 140 ~ Elektronikus mosó-szárítógép 143 ~ Beépíthető elektronikus mosó-szárítógép 143 ~ Szárítógép 8 kg. 145 ~ Szárítógép 6 kg. 145 ~ Műszaki adatok 146 T zhelyek ~ Üvegkerámia tűzhelyek ~ 60 x 60 cm-es 151 ~ Üvegkerámia tűzhelyek ~ 50 x 60 cm-es 151 ~ Kombinált tűzhelyek ~ 50 x 60 cm-es 152 ~ Gáztűzhelyek ~ 50 x 60 cm-es 153 ~ Műszaki adatok és tartozékok 154

10

11 A Fagor elérhetæ közelségbe hozza a harmóniát Dőljön hátra, és élvezze a Fagor új konyhai koncepciójának pazar látványvilágát! Tökéletes harmónia és esztétikai egyensúly várja. A Fagor sütői, mikrohullámú sütői, főzőlapjai és elszívói összehangolt formatervezésüknek hála látványos és egységes környezetet teremtenek. A Fagor konyhai gépeinek tetszőleges kombinációját választva mindig biztos lehet abban, hogy kéznél lesz a szükséges megoldás. A Fagor bevezeti konyhájába a harmóniát.

12 SÜTŐK

13 ~ sokoldalúság tetszés szerinti kombinációban Egyedi megoldások minden konyhai stílus és igény kielégítésére. Fekvő vagy álló kivitel. Főzőlap, sütő, mikrohullámú sütő és páraelszívó. Hagyományos sütő párolási funkcióval, beépített mikrohullámú sütővel és természetesen a második generációs pirolízis által garantált tisztasággal. Indukciós és üvegkerámia főzőlapok különböző típusú és méretű főzőzónákkal. Páraelszívók széles skálája: T alakú, piramis alakú, kocka alakú, függőleges vagy hengeres. A Fagor tökéletesen integrált, csúcstechnológiás konyhai megoldásai minden igényt kiszolgálnak. Kombinálja saját ízlése szerint. A választás az Öné!

14 SÜTŐK

15 SütÆk Az j pirolitikus funkci k precizit st s tisztas got hoznak a konyh ba

16 SÜTŐK

17 Pirolízis 2.0 ~ a beépített öntisztítás legfejlettebb módja PIROLÍTIKUS A Fagor már a kezdetektől élen járt a pirolitikus technológia bevezetésében. Most még tovább lép a pirolízis legújabb generációjával, a ma elérhető legfejlettebb és leghatékonyabb technikát építve be sütőibe. Miért is a legjobb a Fagor Pirolízis 2.0? A műszaki fejlesztéseink során felgyűlt óriási tapasztalatunknak hála olyan új fejlesztések kaptak helyet Pirolízis 2.0 megoldásainkban, amelyek a piacon ma hozzáférhető legbiztonságosabb, legprecízebb, leghatékonyabb és legkényelmesebb pirolitikus sütőket garantálják. A sütők ajtói extra hidegek maradnak a 4 üvegrétegnek hála, így mindig biztonságosan megérinthetőek. Ez az ajtómegoldás tökéletesen elszigeteli a sütő belsejét, ami takarékosabb és tisztább sütést is jelent. A hő maximálisan felhasználódik a sütéshez, ami a nagyobb hatékonyság és a kisebb energiafogyasztás záloga. Az Auto-Pyro funkció még tovább optimalizálja az energiafogyasztást az észlelt szennyezettség alapján pontosan kiszámítja a tisztításhoz szükséges időt. A kényelemről szólva elmondhatjuk, hogy a Fagor pirolitikus sütői ma az egyetlenek, amelyek automatikusan elvégzik a tepsik és az oldalsó vezetősínek pirolitikus tisztítását is. A végeredmény: tökéletesen tiszta sütő egyetlen gombnyomásra, alig 100 forintnyi energiafelhasználással. ~ nagyobb tisztaság a tepsik pirolitikus öntisztítása Az egyetlen pirolitikus megoldás a piacon, amely a sütő teljeskörű tisztítását kínálja: a Turbo funkció kiválasztásakor a tepsik öntisztítására is sor kerül. AUTO ~ nagyobb pontosság az öntisztítás AUTOPYRO levesz egy gondot a válláról, miközben idæt és pénzt is megtakarít Auto-Pyro: a sütő kiszámítja a tökéletes pirolitikus öntisztítás várható idejét. Ez nemcsak kényelmes, hanem energiatakarékos is így. A sütő az észlelt szennyezettség alapján automatikusan kiszámítja a tisztításhoz szükséges időt és energiát. Ez a tökéletes tisztaság és a minimális energiafogyasztás titka. A szennyezettség fokának megfelelő Eco vagy Turbo pirolitikus tisztítási mód igény szerint kézzel is kiválasztható. ~ nagyobb biztonság gondtalan mozgás a konyhában HIDEG AJTÓ 4 ÜVEG Hideg ajtó 4 réteg üveggel. A sütő ajtajának tökéletes, hőveszteségmentes szigetelése egyszerre jelent nagyobb biztonságot, ízletesebb ételeket, hatékonyabb pirolitikus öntisztítást és takarékosabb fogyasztást. A négyrétegű üvegajtó érintésre biztonságosan hűvös marad sütés közben is. A belső ajtó új típusú szellőzése a beáramló levegőt az üvegrétegek között keringeti, így az ajtó hőmérséklete mindig optimális marad. A pára- és szagelnyelő katalizátor tisztább környezetet is teremt. A Fagor valamennyi pirolitikus sütője rendelkezik katalizátoros gőzelszívóval. Ha a palládiumból készült katalizátor 250 ºC fölé melegszik, másodlagos égést indít be a szűrőn áthaladó részecskék semlegesítésére, így a konyha gőz- és szagmentes marad. Hatékonyság és energiatakarékosság. Az A-10% típusú Fagor pirolitikus sütők az egyéb A energiaosztályú sütőknél 10%-kal kevesebb energiát fogyasztanak, így 10%-kal csökkentik a szén-dioxid kibocsátást is.

18 SÜTŐK ~ még nagyobb tisztaság könnyebb INOX UJJLENYOMATMENTES tisztíthatóságra tervezve A Fagor sütőinek rozsdamentes acél külső burkolata speciális bevonattal rendelkezik, így nem látszanak meg rajta az ujjlenyomatok. Üvegtisztítás egy szempillantás alatt. A Fagor sütők üvegajtói a létező legegyszerűbb módon leszerelhetőek. 3 lépésben, szerszámok nélkül kivehetők, és pillanatok alatt könnyen megtiszíthatóak. Tökéletesen tiszta belső. A sütők belsejét úgy terveztük újra, hogy a pirolitikus tisztítás minden sarkot elérjen, és maximális higiéniát biztosítson. E célból az új belső, a különleges zománcbevonat és a behajtható felső grill úgy illeszkedik az átalakított belső ajtóhoz, hogy annak üvege teljes mértékben fedje az ajtó belsejét, így nem maradnak rések a szennyeződések megtapadására. Egyedülálló megoldások a tepsik és az oldalsó vezetősínek pirolitikus öntisztítására. A Fagor sütői egyedülállóak a piacon abban is, hogy oldalsó vezetősínjeik megtisztíthatók pirolízissel, mivel különleges zománcuk elviseli a magas hőmérsékleteket. Ez nemcsak a vezetősínek megtisztítása miatt előnyös, hanem ez teszi lehetővé azt is, hogy a Turbo öntisztítás során a sütőben hagyhassa a tepsiket.

19 A megfelelæ technológia egyszer síti a dolgokat Új technikai megoldások a konyham vészet szolgálatában. A Fagor sütőinek modern elektronikai megoldásai hasonlóak ahhoz, mintha egy mesterszakács segítené a főzésben. Az érintéses vezérléssel egyszerűen és magától értetődően választhatja ki a megfelelő funkciókat. A kijelzőkről mindig könnyen leolvasható az ételkészítési folyamat aktuális állapota. Ahogy halad előre a funkcióválasztási folyamatban, az érintéses vezérlés segíti a munkáját azzal, hogy megvilágítja a további lehetséges lépéseket. A kijelzők új technológiája minden szögből tökéletes rálátást biztosít. A sütés-főzés így tökéletesen irányítható. A 6H-870A TC X típus kezelőpaneljének képe. A 6H-760A X típus kezelőpaneljének képe. A nagy precizitású elektronika segíti abban, hogy alacsonyabb fogyasztás mellett készíthessen egészségesebb ételeket. A Fagor elektronikus szabályozórendszere mérnöki pontossággal tartja fenn a beállított hőmérsékletet. Így az étel elkészítési ideje alatt az ideális hőmérséklet fenntartása folyamatos, nincsenek a végeredményt hátrányosan befolyásoló felmelegedések és lehűlések. Ez a kimagasló precizitás lehetővé teszi például, hogy alacsony hőmérsékleten készítsen olyan ínyencfalatokat, amelyek így maximálisan megőrzik tápanyagtartalmukat és ízeiket. Emellett a Fagor minden elektronikus vezérlésű sütője A-10% besorolású, ami azt jelenti, hogy az egyéb A energiaosztályú sütőknél 10%-kal kevesebb energiát fogyasztanak, így 10%-kal csökkentik a szén-dioxidd-kibocsátást is. ~ automatikus sütési funkciók szeretné, ha valaki elkészítené az ételt Ön helyett? COOKING BOOK A Cooking Book receptkönyv-funkció használatával kiválaszthatja a sütőbe már előre beprogramozott recept valamelyikét. Csak adja meg az elkészíteni kívánt ételt, és a sütő már ki is választja az annak megfelelő beállításokat.

20 SÜTŐK

21 Az értékes tápanyagok megærzése Különleges receptek az egészséges táplálkozás szolgálatában: párolás, sütés alacsony hőfokon és Avanssis. ~ minőségi ételek az ételkészítés specialistái A Fagor évtizedek óta szenvedélyes elkötelezettje a gasztronómiának. Folyamatosan kutatjuk és alkalmazzuk sütőinkben a legfejlettebb megoldásokat, amelyek megválaszolják a változó életstílusok és étkezési szokások támasztotta kihívásokat. Így ki tudjuk elégíteni az igényeket a tradicionális konyhától a modern párolásig, illetve a legegyszerűbb ételektől a gourmet ízlésig. Élvezze konyháját minden érzékszervével! Az élelmiszerek íze, illata, tapintása és látványa mellett azok értékes tápanyagai is maximálisan megőrizhetők. Ízletesebb és egészségesebb ételek minden alapanyagból. Jó étvágyat! Sütés alacsony hæfokon ~ a konyham vészet remekei. A Fagor sütőinek nagy precizitású szabályozása támogatja az alacsony hőmérsékleten történő, mesterien kifi nomult ételkészítést. Az eredmény: ínycsiklandó és egészséges ételek, amelyekben a tápanyagok is hiánytalanul megmaradnak. Választhat a sütő 6 különböző beprogramozott receptje közül: borjú, marha, sertés, bárány, csirke és joghurt. Párolás ~ az egészséges ételek vonzzák? A Fagor kitűnő választás az egészséges ételek kedvelőinek. Gőzölő-pároló funkciós sütőinket úgy terveztük, hogy azok maximálisan megőrizzék az ételek értékes tápanyagait, ízeit, színeit és természetes aromáit. Az eredmény: látványos, mesterien elkészített, könnyebben emészthető fogások. Receptek a Fagor ajánlásával az Interneten is. A webhelyen még 90 új receptet talál hagyományos és párolt ételek készítéséhez. Mindegyik ételnél feltüntettük a tápanyag- és kalóriaértékeket is. Az egyes receptek mellett egy ikon jelzi, hogy az adott étel tápanyag összetétele mennyire egészséges.

22 SÜTŐK Avanssis ~ automatikus páratartalomszabályozás A Fagor összehasonlíttatta egy Avanssis páratartalom-szabályozással rendelkező és egy anélküli sütő használatának eredményeit. Megállapítást nyert, hogy az automatikus páratartalomszabályozással rendelkező sütők jelentősen több tápanyagot őriznek meg, és ízletesebbé varázsolják a bennük készült ételeket. Az eredmények igazolják az automatikus páratartalomszabályozás pozitív hatását az elkészült ételek minőségére és egészségességére, a vitaminok jobb megőrzésére, valamint a zsírtartalom csökkentésére. A vizsgálatokat Dr. Antonio Villarino Marín, a Madridi Alcalái Egyetem biokémia szakos tanára ellenőrizte. A vizsgálat fontos megállapításai: Kímélőbb ételek Az Avanssis technológia több zsírt von ki az ételekből, és omlósabbá teszi azokat. A vizsgálatok szerint a burgonya kevesebb C-vitamint, a csirkehús pedig kevesebb B9-vitamint (folsavat) vesztett az elkészítés során. Kívánatosabb ételek Az alacsony zsírtartalmú ételek (például a paradicsom) jobban megőrzik eredeti állagukat. Az eredmény: szemmel láthatóan is vonzóbb ételek. A sütő tisztább marad A sütés közbeni pontos páratartalom-szabályozás révén a sütő belső falai kevésbé szennyeződnek.

23 Ergonómia ~ kényelmes és biztonságos használat a kezek felszabadulnak a konyhában A Fagor Impulse vezetősíneknek hála a tepsi magától kicsúszik az ajtó nyitásakor. Ahogy nyitáskor megdönti az ajtót, a tepsi fokozatosan csúszik előre. Egy újabb példa arra, hogy miként növeli a Fagor a konyha kényelmét, biztonságosságát és egyszerű használatát. IMPULSE TÁLCAKIADÓ SÍNEK ~ egyszerű és biztonságos használat az ellenærzés és a f szerezés is kényelmesebbé vált Az Acceso Total rendszerű, 100%-osan kihúzható tepsik teljesen kicsúsztathatóak a sütőből, így megkönnyítik az ételek elkészítését, menet közbeni ellenőrzését. TÖKÉLETES HOZZÁFÉRÉS A TEPSIHEZ

24 SÜTŐK ELEKTRICKÉ RÚRY

25 pirolitikus sütæk újdonság 6H-870A TC X inox EAN-13: Önálló ~ Multifunkciós Plusz, 8 sütőprogram ~ Egyszerű érintéses vezérlés és nagyméretű kijelző: idő, sütési idő, hőmérséklet, funkció, javasolt tepsipozíció ~ Cooking Book 15 recepttel ~ Hőmérséklet-előválasztás minden funkciónál ~ Impulse automatikus tálcakiadó sínek ~ Celeris gyors előmelegítési funkció ~ Energiatakarékos, kettős belső világítás ~ Extra hideg ajtó 4 kivehető üvegréteggel ~ Füstelnyelő szűrő ~ Pirolitikus tisztítás: Auto-Pyro, Eco és Turbo COOKING BOOK HIDEG AJTÓ 4 ÜVEG INOX UJJLENYOMATMENTES 560 újdonság 6H-760A X inox EAN-13: H-760A B fehér üveg EAN-13: H-760A N fekete üveg EAN-13: Önálló ~ Multifunkciós Plusz, 8 sütőprogram ~ Új, háttér-világításos rejtett kapcsolók; hőmérséklet és idő kijelzése ~ Hőmérséklet-előválasztás minden funkciónál ~ Teleszkópos vezetősínek a hozzáférés megkönnyítéséhez ~ Celeris gyors előmelegítési funkció ~ Hideg tripla üvegű biztonsági ajtó ~ Füstelnyelő szűrő ~ Pirolitikus tisztítás: Eco y Turbo TÖKÉLETES HOZZÁFÉRÉS A TEPSIHEZ HIDEG AJTÓ 3 ÜVEG INOX UJJLENYOMATMENTES Önálló 592 újdonság 6H-755A X inox EAN-13: ~ Multifunkciós, 7 sütőprogram ~ Elektronikus óra a be- és kikapcsolás teljeskörű programozásához ~ Hideg tripla üvegű biztonsági ajtó ~ Különleges pirolitikus zománc ~ Füstelnyelő szűrő ~ Pirolitikus tisztítás: Eco és Turbo HIDEG AJTÓ 3 ÜVEG többfunkciós sütæ gæzölæ-pároló funkcióval újdonság 6H-815A TC X inox EAN-13: Önálló ~ Multifunkciós Plusz, 12 sütőprogram ~ Különleges funkciók: Gőzölés-párolás ~ Egyszerű érintéses vezérlés és nagyméretű kijelző: idő, sütési idő, hőmérséklet, funkció, javasolt tepsipozíció ~ Cooking Book 35 recepttel ~ Cooking Book 12 recepttel párolt ételekhez ~ Hőmérséklet-előválasztás minden funkciónál ~ Teleszkópos vezetősínek a hozzáférés megkönnyítéséhez ~ Celeris gyors előmelegítési funkció ~ Energiatakarékos, kettős belső világítás ~ Tripla üvegű biztonsági ajtó ~ Könnyen tisztítható Top Slide zománcbevonat ~ Ventilátoros páraelszívás PÁROLÁS COOKING BOOK HIDEG AJTÓ 3 ÜVEG INOX UJJLENYOMATMENTES ~

26 multifunkciós plusz sütæk újdonság 6H-800A TC X inox EAN-13: Önálló ~ Multifunkciós Plusz, 8 sütőprogram ~ Egyszerű érintéses vezérlés és nagyméretű kijelző: idő, sütési idő, hőmérséklet, funkció, javasolt tepsipozíció ~ Cooking Book 15 recepttel ~ Hőmérséklet-előválasztás minden funkciónál ~ Impulse automatikus tálcakiadó sínek ~ Celeris gyors előmelegítési funkció ~ Energiatakarékos, kettős belső világítás ~ Tripla üvegű biztonsági ajtó ~ Könnyen tisztítható Top Slide zománcbevonat ~ Ventilátoros páraelszívás SÜTŐK COOKING BOOK HIDEG AJTÓ 3 ÜVEG INOX UJJLENYOMATMENTES Önálló újdonság 6H-197A X inox EAN-13: ~ Multifunkciós Plusz, 8 sütőprogram ~ Új, háttér-világításos rejtett kapcsolók; hőmérséklet és idő kijelzése ~ Hőmérséklet-előválasztás minden funkciónál ~ Impulse automatikus tálcakiadó sínek ~ Celeris gyors előmelegítési funkció ~ Kettős belső világítás ~ Tripla üvegű biztonsági ajtó ~ Könnyen tisztítható Top Slide zománcbevonat ~ Ventilátoros páraelszívás min IMPULSE TÁLCAKIADÓ SÍNEK HIDEG AJTÓ 3 ÜVEG INOX UJJLENYOMATMENTES újdonság 6H-196A X inox EAN-13: H-196A B fehér üveg EAN-13: Önálló ~ Multifunkciós Plusz, 8 sütőprogram ~ Új, háttér-világításos rejtett kapcsolók; hőmérséklet és idő kijelzése ~ Teleszkópos vezetősínek a hozzáférés megkönnyítéséhez ~ Celeris gyors előmelegítési funkció ~ Könnyen tisztítható Top Slide zománcbevonat ~ Ventilátoros páraelszívás min H-196A N fekete üveg EAN-13: TÖKÉLETES HOZZÁFÉRÉS A TEPSIHEZ INOX UJJLENYOMATMENTES újdonság 6H-185A X inox EAN-13: H-185A B fehér üveg EAN-13: Önálló ~ Multifunkciós Plusz, 8 sütőprogram ~ Kijelző: időleolvasás és -beállítás ~ Teleszkópos vezetősínek a hozzáférés megkönnyítéséhez ~ Könnyen tisztítható Top Slide zománcbevonat ~ Ventilátoros páraelszívás 6H-185A N fekete üveg EAN-13: TÖKÉLETES HOZZÁFÉRÉS A TEPSIHEZ INOX UJJLENYOMATMENTES 27 ~

27 multifunkciós plusz sütæk újdonság 6H-185A N Epoca fekete üveg EAN-13: Önálló ~ Multifunkciós Plusz, 8 sütőprogram ~ Analóg digitális óra, teljesen programozható be- és kikapcsolás ~ Teleszkópos vezetősínek a hozzáférés megkönnyítéséhez ~ Könnyen tisztítható Top Slide zománcbevonat ~ Ventilátoros páraelszívás min TÖKÉLETES HOZZÁFÉRÉS A TEPSIHEZ H-186 X inox EAN-13: Önálló ~ Multifunkciós Plusz, 8 sütőprogram ~ Kijelző: időleolvasás és -beállítás ~ Könnyen tisztítható Top Slide zománcbevonat ~ Dupla üvegű biztonsági ajtó ~ Teleszkópos vezetősínek a hozzáférés megkönnyítéséhez ~ Ventilátoros páraelszívás min multifunkciós sütæk TÖKÉLETES HOZZÁFÉRÉS A TEPSIHEZ 6H-175 X inox EAN-13: újdonság 6H-175 B fehér üveg EAN-13: újdonság Önálló ~ Multifunkciós, 6 sütőprogram ~ Kijelző: időleolvasás és -beállítás ~ Elektronikus óra a be- és kikapcsolás teljeskörű programozásához ~ Könnyen tisztítható Top Slide zománcbevonat ~ Ventilátoros páraelszívás min. 6H-175 N fekete üveg EAN-13: H-126 X inox EAN-13: Önálló ~ Multifunkciós, 6 sütőprogram ~ Kijelző: idő beállítás ~ Könnyen tisztítható Top Slide zománcbevonat ~ Dupla üvegű biztonsági ajtó ~ Ventilátoros páraelszívás min ~

28 5H-104 X1 inox EAN-13: Önálló ~ Multifunkciós, 6 sütőprogram ~ Időzítő (hangjelzéssel) ~ Dupla üvegű biztonsági ajtó ~ Könnyen tisztítható Top Slide zománcbevonat ~ Ventilátoros páraelszívás min SÜTŐK min cm magas sütæ gæzölæ-pároló funkcióval újdonság 6HV-585A TC X inox EAN-13: Önálló ~ Sütő gőzölő-pároló funkcióval, 9 sütőprogrammal ~ Egyszerű érintéses vezérlés és nagyméretű kijelző: idő, sütési idő, hőmérséklet, funkció ~ Hőmérséklet-előválasztás minden funkciónál ~ Ventilátoros páraelszívás Mikrohullámú sütő helye (Távtartó) Távtartó Sütő ENERGÍA PÁROLÁS INOX UJJLENYOMATMENTES 45 cm magas sütæ mikrohullámú sütæ kombináció Önálló 60 újdonság 6H-570A TC X inox EAN-13: ~ Multifunkció Plusz, 6 funkció: 3 sütőprogram; 2 sütőprogram + mikrohullámú funkció; 1 mikrohullámú program ~ Egyszerű érintéses vezérlés és nagyméretű kijelző: idő, sütési idő, hőmérséklet, funkció, javasolt tepsipozíció ~ Automata Szakács 12 automatikus sütési mód: ételtípus/súly kiválasztása alapján ~ Tripla üvegű biztonsági ajtó ~ Integrált forgótányér Mikrohullámú sütő helye (Távtartó) Távtartó Sütő COOKING BOOK HIDEG AJTÓ 3 ÜVEG INOX UJJLENYOMATMENTES 29 ~

29 pirolitikus sütæk ~ multifunkciós plusz ÁLTALÁNOS SZOLGÁLTATÁSOK 6H-870A TC X PIROLITIKUS MULTIFUNKCIÓS PLUSZ 6H-760A X 6H-760A B 6H-760A N 6H-755A X Hasznos belső tér (liter) Sütőprogramok száma Ventilátoros páraelszívás Kapcsológomb-típusok Touch Kapcsológombos Fix Kivehető üvegű ajtóbelső Lehajtható grillező 2 állásba állítható grillező Pizza Különleges funkciók Celeris Hálózati csatlakozókábel Forgónyárs Belső világítás Dupla Pirolízises tisztítás Öko/Turbo/Auto-Pyro Öko/Turbo Öko/Turbo Füst- és szagelnyelő szűrő MŰKÖDÉSVEZÉRLÉS Cooking-Book Be- és kikapcsoló elektronika Funkció- és hőmérséklet-választó gomb Be- és kikapcsológomb +/- beállítógomb Termosztát 35º - 275º 35º - 275º 35º - 275º Hőmérséklet-előválasztás Működésjelző lámpa Termosztát-jelzőlámpa Pirolízis funkciót jelző lámpa BIZTONSÁG Biztonsági termosztát Gyermekbiztonsági zár a funkciók blokkolásához Automatikus biztonsági kikapcsolás Hőszigetelt ajtó Üvegek száma az ajtón Pirolízis módban automatikus ajtólezárás MŰSZAKI ADATOK Összteljesítmény (kw) 3,57 3,57 3,07 Intenzív grill teljesítménye (kw) 3,0 3,0 3,0 Alsó szint teljesítménye (kw) 1,5 1,5 1,5 Pirolízis teljesítménye (kw) Tápfeszültség / Frekvencia (V/Hz) / / / Áramerősség (A) Energiaosztály A-10% A-10% A-10% Típus Közepes Közepes Közepes Tepsi hasznos felülete (cm 2 ) Energiafogyasztás Hagyományos (kw) 0,79 0,79 0,79 Levegőkeringetéses (kw) 0,71 0,71 0,71 TARTOZÉKOK Mély zománcozott tálca Zománcozott tálca Krómozott rostély biztonsági ütközővel 1 1 Krómozott rostély 1 100%-ig kihúzható tepsik 1 Impulse automatikus tálcakiadó sínek 1 Belső vezetősínek Zománcozott Zománcozott MÉRETEK Belső méretek (mm) Külső méretek (mm) Szélesség Magasság Mélység Szélesség Magasság Mélység ~

30 Önálló sütæk ~ multifunkciós plusz ÁLTALÁNOS SZOLGÁLTATÁSOK 6H-800A TC X 6H-197A X 6H-196A X 6H-196A B 6H-196A N MULTIFUNKCIÓS PLUSZ 6H-185A X 6H-185A B 6H-185A N 6H-185A N Epoca Hasznos belső tér (liter) Sütőprogramok száma Ventilátoros páraelszívás Avansis Kapcsológomb-típusok Touch Kapcsológombos Kapcsológombos Fix Epoca Fix Fix Oldalirányú nyitás Üveg ajtóbelső Lehajtható grillező 2 állásba állítható grillező Pizza Celeris Különleges funkciók 4 grillezési szint Gőzölés-párolás Hálózati csatlakozókábel Belső világítás Doble Doble Különleges Top Slide zománcbevona MŰKÖDÉSVEZÉRLÉS Cooking-Book Be- és kikapcsoló elektronika Funkció- és hőmérséklet-választó gomb Be- és kikapcsológomb +/- beállítógomb Termosztát 35º - 275º 35º - 275º 50º - 250º 50º - 250º 50º - 250º 50º - 250º Hőmérséklet-előválasztás Működésjelző lámpa Termosztát-jelzőlámpa BIZTONSÁG Biztonsági termosztát Gyermekbiztonsági zár a funkciók blokkolásához Automatikus biztonsági kikapcsolás Üvegek száma az ajtón MŰSZAKI ADATOK Összteljesítmény (kw) 3,17 3,57 3,57 2,67 2,67 2,67 Intenzív grill teljesítménye (kw) 2,6 2,6 2,6 2,6 2,6 2,6 Alsó szint teljesítménye (kw) 1,2 1,5 1,5 1,0 1,0 1,0 Tápfeszültség / Frekvencia (V/Hz) / / / / / / 50 Áramerősség (A) Energiaosztály A-10% A-10% A A A A Típus Közepes Közepes Közepes Közepes Közepes Tepsi hasznos felülete (cm 2 ) Energiafogyasztás Hagyományos (kw) 0,79 0,79 0,79 0,79 0,79 0,79 Levegőkeringetéses (kw) 0,72 0,72 0,80 0,80 0,80 0,80 TARTOZÉKOK Mély zománcozott tálca Zománcozott tálca Pároló tálca Krómozott rostély biztonsági ütközővel %-ig kihúzható tepsik Impulse automatikus tálcakiadó sínek 1 1 Belső vezetősínek MÉRETEK Belső méretek (mm) Szélesség Magasság Mélység Szélesség Külső méretek (mm) Magasság Mélység H-186 X SÜTŐK 31 ~

31 Önálló sütæk ~ multifunkciós MULTIFUNKCIÓS 6H-175 X 6H-175 B 6H-175 N 5H-126 X 5H-104 X1 ÁLTALÁNOS SZOLGÁLTATÁSOK Hasznos belső tér (liter) Sütőprogramok száma Ventilátoros páraelszívás Kapcsológomb-típusok Fix Fix Fix Állítható grillező 2 fokozat 2 fokozat 2 fokozat Különleges funkciók: Celeris Hálózati csatlakozókábel Belső világítás Top Slide zománc MŰKÖDÉSVEZÉRLÉS Elektronikus be- és kikapcsológomb jelzéssel Hőmérséklet és idő központi beállítása és kijelzése Funkció- és hőmérséklet-választó gomb Termosztát 50º - 250º 50º - 250º 50º - 250º Működésjelző lámpa Termosztát-jelzőlámpa BIZTONSÁG Biztonsági termosztát Gyermekbiztonsági zár a funkciók blokkolásához Üvegek száma az ajtón MŰSZAKI ADATOK Összteljesítmény (kw) 2,67 2,67 2,67 Intenzív grill teljesítménye (kw) 2,6 2,6 2,6 Alsó szint teljesítménye (kw) 1,0 1,0 1,0 Tápfeszültség / Frekvencia (V/Hz) 230 / / / 50 Áramerősség (A) Energiaosztály A A A Típus Közepes Tepsi hasznos felülete (cm 2 ) 1638 Energiafogyasztás Hagyományos (kw) 0,79 0,79 0,79 Levegőkeringetéses (kw) 0,80 0,74 TARTOZÉKOK Mély zománcozott tálca 1 Zománcozott tálca 2 1 Krómozott rostély biztonsági ütközővel 1 Krómozott rostély 1 Pull-System 1 Belső vezetősínek MÉRETEK Belső méretek (mm) Külső méretek (mm) Szélesség Magasság Mélység Szélesség Magasság Mélység ~

32 speciális sütæk PÁRO 45 cm. COMBI 6HV-585A TC X 6H-570A TC X ÁLTALÁNOS SZOLGÁLTATÁSOK Hasznos belső tér (liter) Sütőprogramok száma 8 3 Mikrohullámú sütővel kombinált főzőprogramok száma 3 Ventilátoros páraelszívás Kapcsológomb-típusok (Touch Control) Üveg ajtóbelső Lehajtható grillező 2 állásba állítható grillező 3 grillezési szint Különleges funkciók Automatikus kiolvasztás Hálózati csatlakozókábel Belső világítás MŰKÖDÉSVEZÉRLÉS Automatic-Chef Be- és kikapcsoló elektronika Funkció- és hőmérséklet-választó gomb Be- és kikapcsológomb +/- beállítógomb Termosztát 55º - 100º 50º - 250º Hőmérséklet-előválasztás Működésjelző lámpa Termosztát-jelzőlámpa Vízszintjelző BIZTONSÁG Biztonsági termosztát Gyermekbiztonsági zár a funkciók blokkolásához Automatikus biztonsági kikapcsolás Hőszigetelt ajtó Üvegek száma az ajtón 1 3 Pirolízis módban automatikus ajtólezárás MŰSZAKI ADATOK Összteljesítmény (kw) 1,78 3,4 Intenzív grill teljesítménye (kw) 1,75 Mikrohullámú sütő teljesítménye (kw) 1,65 Tápfeszültség / Frekvencia (V/Hz) / / 50 Áramerősség (A) Típus Kicsi Kicsi Tepsi hasznos felülete (cm 2 ) 750 TARTOZÉKOK Zománcozott tálca Üveg Pároló tálca 1 Krómozott rostély 1 Integrált forgótányér Műanyag tányérfedő 1 Belső vezetősínek Lyukacsos pároló tálca 1 MÉRETEK Belső méretek (mm) Külső méretek (mm) Szélesség Magasság Mélység Szélesség Magasság Mélység SÜTŐK 33 ~

33 tartozékok sütækhöz Modell, Kód és EAN Jellemzők Pull-System 5K-PS Kód EAN-13: Külön rendelhető Pull-System szett (rostély + tepsitartó). Lehetővé teszi a tepsi teljes kihúzását, amivel a legnagyobb biztonság mellett kezelhető az étel a sütés alatt. Rendelendő mennyiség: 1 Kihúzható tepsik Tökéletes hozzáférés 5K-BET Kód EAN-13: Külön rendelhető kihúzható tepsi + teljes hozzáférés szett (rostély + tepsitartó és teleszkópos vezetősín). A tepsi teljesen kihúzható, amivel a legnagyobb biztonság mellett kezelhető az étel a sütés alatt. 60 cm-es Multifunkció Plus sütőkhöz és 60 cm-es Multifunkció Plus pirolitikus sütőkhöz. Rendelendő mennyiség: 1 Impulse automatikus tálcakiadó sínek 6KG-BET Kód EAN-13: Külön rendelhető készlet: Impulse kivehető, teleszkópos vezetősínek (tartórács + tálcatartó teleszkópos vezetősínek). Az ajtó kinyitásával automatikusan kihúzható a tálca, így teljes biztonsággal felügyelhető az étel sütése. 60 cm-es Multifunkció Plus sütőkhöz és 60 cm-es Multifunkció Plus pirolitikus sütőkhöz. Rendelendő mennyiség: 1 Kihúzható tepsik - Tökéletes hozzáférés (45 cm-es sütők) 7KP-45BET Kód EAN-13: Külön rendelhető kihúzható tepsi + teljes hozzáférés szett (rostély + tepsitartó és teleszkópos vezetősín). A tepsi teljesen kihúzható, amivel a legnagyobb biztonság mellett kezelhető az étel a sütés alatt. 45 cm-es Multifunkció Plus sütőkhöz. Rendelendő mennyiség: 1 34 ~

34 35 ~ SÜTŐK

35 Mikrohullámú sütæk Ha azt hitte, a mikrohullámú sütæk csupán a gyorsaságukkal tesznek jó szolgálatot, hamarosan rá fog jönni, mennyivel többet tehetnek a minæségi fæzésért

36 MIKROHULLÁMÚ SÜTŐK

37 Otthoni professzionális séf, kicsiben Gyorsaság és kényelem a főzésben. ~ a főzés új minőségi mércéi minden együtt, kisebb helyen Automatikus programok. Az automatikus programok széles skálája átveszi a feladatok legnagyobb részét. A Fagor mikrohullámú sütői kifi nomult fogások elkészítését teszik lehetővé, olyan kombinált programokkal, mint például a Mikrohullám + Grill és mikrohullám + Turbó melegítés.

38 30 literes mikrohullámú sütæk ~ beépítæ kerettel újdonság 30 literes Többfunkciós mikrohullámú sütæ GrillezÆvel. 900 W MWB-309A CE X inox EAN-13: ~ Easy-Combi elektronikus ~ Belső tér rozsdamentes acélból ~ Kiolvasztás, melegítés és főzés ételtípus és súly szerint ~ Grillező funkció és párhuzamosan grillező + mikrohullámú funkció ~ Turbó funkció és párhuzamosan turbó + mikrohullámú funkció ~ Kihajtható W-os grillező ~ DUPLEX funkció: Kétszintű párhuzamos melegítés ~ 90 perces elektronikus kijelző ~ Gyermekbiztonsági zár ~ Duplazáras biztonsági rendszer ~ Leállás programozható időkapcsolóval ~ Beépítőkeret (60 cm-es bútorhoz) min MIKROHULLÁMÚ SÜTŐK GYEREKZÁR INOX UJJLENYOMATMENTES 24 literes mikrohullámú sütæk ~ beépítæ kerettel 24 literes párhuzamos GrillezÆvel. 900 W újdonság MWB-245A GE X inox EAN-13: ~ Easy Elektronikus ~ Belső tér rozsdamentes acélból ~ Kiolvasztás, melegítés és főzés ételtípus és súly szerint ~ Grillező funkció és párhuzamosan grillező + mikrohullámú funkció ~ W ultragyors kvarc grillező ~ 60 perces elektronikus kijelző ~ DUPLEX funkció: Kétszintű párhuzamos melegítés ~ Gyermekbiztonsági zár ~ Duplazáras biztonsági rendszer ~ Leállás programozható időkapcsolóval ~ Beépítőkeret (60 cm-es bútorhoz) 390 4,5 min , GYEREKZÁR INOX UJJLENYOMATMENTES 23 literes mikrohullámú sütæk ~ beépítæ kerettel 23 literes, grillezævel. 800 W újdonság MWB-23A EG X inox EAN-13: ~ Belső tér rozsdamentes acélból ~ 5 fokozatban állítható mikrohullámú teljesítmény ~ 60 perces időkapcsoló ~ Kiolvasztás, melegítés és főzés élelmiszertípus és súly alapján ~ Grillező, illetve párhuzamos grillező + mikrohullámú sütő funkció ~ Ultragyors, 1200 W teljesítményű, kvarc grillező ~ Duplazáras biztonsági rendszer ~ Leállás programozható időkapcsolóval ~ Beépítési kerettel és kiegészítőkkel (60 cm széles szekrényhez) 390 4,5 min int min INOX UJJLENYOMATMENTES 39 ~

39 17 literes mikrohullámú sütæk ~ beépítæ kerettel 17 literes, grillezævel. 700 W újdonság MWB-17A EG X inox EAN-13: ~ Belső tér rozsdamentes acélból ~ 5 fokozatban állítható mikrohullámú teljesítmény ~ 60 perces időkapcsoló ~ Kiolvasztás, melegítés és főzés élelmiszertípus és súly alapján ~ Grillező, illetve párhuzamos grillező + mikrohullámú sütő funkció ~ Ultragyors, 1000 W teljesítményű, kvarc grillező ~ Dupla biztonsági rendszer ~ Leállás programozható időkapcsolóval ~ Beépítési kerettel és kiegészítőkkel (60 cm széles szekrényhez) min int min szabadonálló mikrohullámú sütæk MW4-17 EG N fekete EAN-13: MW4-17 EG B fehér EAN-13: INOX UJJLENYOMATMENTES 17 literes Grilles. 700 W. ~ Belső tér epoxiból ~ 5 szintű mikrohullámú teljesítmény kiválasztógomb ~ Grillező és párhuzamosan grillező + mikrohullámú funkció ~ 1000 W ultragyors kvarc grillező ~ Elektronikus időkijelző ~ Gyermekbiztonsági zár A típus álló (falra függesztett) szekrénybe is beépíthető (41. old.) GYEREKZÁR 40 ~

40 mikrohullámú sütæk TETSZŐLEGESEN BEÉPÍTŐKERETTEL BEÉPÍTHETŐ 30 LITERES 24 LITERES 23 LITERES 17 LITERES 17 LITERES MWB-309A CE X MWB-245A GE X MWB-23A EG X MWB-17A EG X MW4-17 EG N MW4-17 EG B ÁLTALÁNOS SZOLGÁLTATÁSOK Mikrohullámú sütők teljesítménye Funkciók Mikrohullámú sütő Combi Grillező Kombinált Kvarc Kvarc Kvarc Kvarc Grill+Mikró Turbó és Turbó+Mikró Duplex Belső tér Inox Inox Inox Inox Epoxi Belső világítás Hálózati csatlakozókábel Dugasz PROGRAMOZÁS Elektronikus kijelző, leállás hangjelzéssel (perc) Elektronikus óra (24 óra) Leállás elektronikus időzítőkapcsolóval MŰKÖDÉSVEZÉRLÉS Választógombok Nyomógombok Élelmiszertípus / funkciók Idő és súly Mikrohullámú teljesítmények Duplex működés Grill Gyorsmelegítés vagy gyorsmelegítés + mikró Gyors kiolvasztás Forgótányér indítása és leállítása Ajtó nyitása BIZTONSÁG Gyermekbiztonsági zár Duplazáras biztonsági rendszer MŰSZAKI ADATOK Névleges mikrohullámú teljesítmény (W) Grillező teljesítménye (W) 1,55 1,25 1,2 1 1 Összteljesítmény (W) 3,1 2,75 1,28 1,08 1,08 Feszültség / Frekvencia (V/Hz) / / / / / 50 TARTOZÉKOK Magasító tartórács grillezéshez Duplex tálca Kivehető forgótányér Beépítési keret (alapkivitelben / külön rendelhető) MÉRETEK Belső méretek (mm) Külső méretek (mm) Szélesség Mélység Magasság Szélesség Mélység Magasság MIKROHULLÁMÚ SÜTŐK mikrohullámú sütæk szerelési elæírásai 24 és 23 literes mikrohullámú sütæ beépítæ kerettel 380 min min. 530 min. LEVEGŐ Csak mikrohullámú sütő beépítésére. 380 min min. 530 min. LEVEGŐ Mikrohullámú sütő ráépítése sütőre min. 380 FONTOS: A 24 es 23 literes mikrohullámú sütő szellőzéséhez az oszlopos konyhabútornak nyílásokkal vagy elegendő hellyel kell rendelkeznie, mind az üregben, mind pedig a felső és alsó részen. A BEÉPÍTÉSHEZ NINCS SZÜKSÉG TOVÁBBI KIEGÉSZÍTŐKRE. 17 literes mikrohullámú sütæ beépítæ kerettel min min BEÉPÍTÉS 60 cm MAGAS BÚTORBA. MWB-17 AEG X. Az típus függesztett konyhabútorba is szerelhető. A BEÉPÍTÉSHEZ NINCS SZÜKSÉG TOVÁBBI KIEGÉSZÍTŐKRE. 400 LEVEGŐ 60 LEVEGŐ 41 ~

41 FÆzÆlapok Indukciós megoldásaink gyorsak, biztonságosak és egyszer en tisztíthatók tehát minden igényt kielégítenek

42 FŐZŐLAPOK

43 Indukció, fæzés és tisztaság egy szempillantás alatt ~ gyors felmelegedés a hideg hæ a leggyorsabb megoldás PERCEK 12,45 perc ~ biztonság mindenre gondoltunk Gyermekbiztonsági zár. Ezzel a zárral letiltható a kezelőpanel működése. Így elkerülhető például, hogy a gyermek megváltoztassa a főzési beállításokat. 7,15 perc 9,29 perc 9,47 perc Maradékhő-kijelző. Egy piros jelzőfény fi gyelmeztet, ha a főzőlap felülete még maradékhőtől meleg. 4,30 perc indukciós gáz halogén üvegkerámia hagymányos üvegkerámia elektromos főzőlap Egy összehasonlító vizsgálat megállapította, hogy az indukciós melegítés segítségével lehet 2 liter vizet a leggyorsabban felhevíteni 20 ºC-ról 95 ºC-ra. ~ széles típusválaszték válassza a fæzési stílusához illæ típust! ~dizájn nagyobb mozgási szabadság fæzés közben Az elegáns Stratos szegély egyike annak a számtalan apró részletnek, amelyek stílusosabbá teszik a konyhát. A Fagor indukciós főzőlapjai ezzel az új, modern szegéllyel készülnek, amely vizuálisan felnagyítja a munkafelületet, és megkönnyíti a háztartási eszközök kezelését és tisztán tartását. Határtalan főzési hely várja! A Fagor indukciós főzőlapjai között mindenki megtalálhatja a neki leginkább megfelelőt. Garancia erre a dizájn, a főzőzónák, a méretek és a funkciók széles választéka. ~ tisztítás tisztításkor sem hagyja cserben A főzőlap szabad területei hidegek maradnak, a kicsorgó vagy kifröccsenő étel nem ég rá a főzőlapra. Így egyszerűen letörölhető, égési sérülés kockázata nélkül. Tényleg csak egy mozdulat a nedves törlőruhával! ~ elkötelezettség a környezet megóvása mérgező fémek nélkül A Fagor a Schott Ceran új üvegkerámia termékeit használja, amelyek gyártása során egyáltalán nem használnak fel mérgező fémeket. Ezzel is hozzájárulunk környezetünk védelméhez.

44 FŐZŐLAPOK

45 Indukció a legjobb segítség a konyhában ~ új főzőzónák még több lehetæség a fæzés szolgálatában ~ Pasta tésztafőzési funkció A tökéletes tésztafæzés titka Ezt a praktikus funkciót használva nem kell többé folyamatosan fi gyelnie a főni feltett tésztákat. Csak válassza ki a Pasta funkciót, és a főzőlap megoldja az elejétől a végéig. ZONE főzőzóna funkció: Nagyobb méret, igényeihez igazodva. Egy nagy, széles edényben készül az étel? Vagy egyszerre több kisebben? A Zone főzőzóna tényleg óriási: 40 x 23 cm. Egy vagy egyszerre több edénnyel is dolgozhat rajta, ahogy a főzés megkívánja. És az egy helyre koncentrálódó főzőzónát szabályozni is sokkal egyszerűbb. 2 az 1-ben funkció: ötletes segítség a 2 különböző teljesítmény egy programon belüli használatára. Ez a funkció lehetővé teszi egy programon belül 2 különböző teljesítményfokozat alkalmazását. Tökéletes az olyan ételekhez, amelyek 2 különböző hőfokot is igényelnek elkészítésük során. Az első teljesítményhez beállított idő letelte után a főzőlap automatikusan átvált a főzés második részéhez megadott másik teljesítményre. Mi cocina egyéni főzőfunkció: a megszokott főzési teljesítmény gyors beállítása. A főzés tovább egyszerűsödik: a főzőlap képes eltárolni a leggyakrabban használt teljesítményt, így kedvenc beállítását egyetlen mozdulattal bekapcsolhatja. INDULIGHT főzőlapok: a teljesítmény szemmel látható! Egy színes skála mutatja minden egyes bekapcsolt főzőzóna aktuális teljesítményét, így folyamatosan szemmel tarthatja a főzést a konyha távolabbi pontjairól is. BOOSTER gyorsfőző funkció: közvetlen hozzáférés a maximális teljesítményhez, ha éppen arra van szükség. Ez a funkció lehetővé teszi két főzőzóna teljesítményének összpontosítását egyetlen helyre. Így felgyorsítható a melegítés, és jelentősen csökkenthető a főzés összideje. Gigante 28 cm-es óriás főzőzóna. Teljesítménye az edény átmérőjéhez igazodik. A legkisebb és a legnagyobb lábassal egyaránt használhatja. ~ könnyen kezelhető így élvezet a fæzés Tempo időkijelzési funkció: mutatja a teljesítmény legutóbbi megváltoztatása óta eltelt főzési időt, így ezt sem kell külön nyomon követnie Programozható: állítsa be, pontosan mikorra készüljön el az étel. A Fagor főzőlapokkal könnyebb az időt beosztani. Beprogramozható funkció teszi lehetővé, hogy beállítsa az étel kívánt elkészülési idejét. A főzőlap magától bekapcsol, majd kikapcsol, pontosan a szükséges időpontokban. Érintéses vezérlés. A hőmérséklet mérnöki pontosságú beállítása megmutatkozik az elkészült ételek minőségében is.

46 indukciós Önálló. 63 cm-es szélesség újdonság IF-40HAS ferde élű előlap, metálszürke EAN-13: ~ 4 Booster indukciós főzőzóna ~ LCD-panel Pasta tésztafőzési funkcióval ~ Digitális vezérlés 12 teljesítményfokozattal ~ Gyermekbiztonsági zár ~ Maradékhő-kijelzés minden zónában ~ Biztonsági termosztát minden zónánál ~ 2 az 1-ben funkció, Mi cocina egyéni főzőfunkció és Tempo időkijelzési funkció ~ 7,2 kw-os összteljesítmény max GYEREKZÁR Önálló. 63 cm-es szélesség újdonság IF-ZONE40HS levékonyított EAN-13: ~ 4 Booster indukciós főzőzóna ~ 1 Gigante óriás főzőzóna: 40 x 23 cm, 3,6 kw ~ Digitális vezérlés 12 teljesítményfokozattal ~ Gyermekbiztonsági zár ~ Maradékhő-kijelzés minden zónában ~ Biztonsági termosztát mindhárom zónánál ~ Beprogramozható késleltetés és időzítőkapcsoló minden zónánál ~ 2 az 1-ben funkció minden zónánál ~ Bármilyen állásba beprogramozható Mi cocina, egyéni főzőfunkció minden zónánál ~ 7,2 kw-os összteljesítmény max. 68 FŐZŐLAPOK GYEREKZÁR Önálló. 63 cm-es szélesség újdonság IF-40ALX ferde élű előlap, metálszürke EAN-13: ~ 4 Booster indukciós főzőzóna ~ Digitális vezérlés 12 teljesítményfokozattal ~ Gyermekbiztonsági zár ~ Maradékhő-kijelzés minden zónában ~ Biztonsági termosztát minden zónánál ~ Beprogramozható késleltetés és időzítőkapcsoló minden zónánál ~ 2 az 1-ben funkció minden zónánál ~ Bármilyen állásba beprogramozható Mi cocina, egyéni főzőfunkció minden zónánál ~ 7,2 kw-os összteljesítmény max. 68 GYEREKZÁR Önálló. 63 cm-es szélesség újdonság IF-3AX Stratos szegély EAN-13: ~ 3 db indukció Plus zóna ~ Ebből egy 28 cm-es óriás zóna ~ Digitális vezérlés 12 teljesítményfokozattal ~ Gyermekbiztonsági zár ~ Maradékhő-kijelzés minden zónában ~ Biztonsági termosztát mindhárom zónánál ~ 1-99 perces időkapcsoló minden zónánál ~ 7,2 kw-os összteljesítmény max GYEREKZÁR FONTOS: Lásd a főzőlap elhelyezésére vonatkozó szellőzési normákat, 59 old. 47 ~

47 indukciós IF-3S levékonyított EAN-13: Önálló. 59 cm-es szélesség ~ 3 db indukció Plus zóna ~ Ebből egy 28 cm-es óriás zóna ~ Digitális vezérlés 12 teljesítményfokozattal ~ Gyermekbiztonsági zár ~ Maradékhő-kijelzés minden zónában ~ Biztonsági termosztát mindhárom zónánál ~ 1-99 perces időkapcsoló minden zónánál ~ 7,2 kw-os összteljesítmény max GYEREKZÁR IF-4S levékonyított EAN-13: Önálló. 59 cm-es szélesség ~ 4 db indukció Plus zóna ~ Digitális vezérlés 12 teljesítményfokozattal ~ Gyermekbiztonsági zár ~ Maradékhő-kijelzés minden zónában ~ Biztonsági termosztát minden főzőzónában ~ 1-99 perces időkapcsoló minden zónánál ~ 7,2 kw-os összteljesítmény max GYEREKZÁR Önálló. 63 cm-es szélesség újdonság IF-4AX Stratos szegély EAN-13: ~ 4 db indukció Plus zóna ~ Digitális vezérlés 12 teljesítményfokozattal ~ Gyermekbiztonsági zár ~ Maradékhő-kijelzés minden zónában ~ Biztonsági termosztát minden főzőzónában ~ 1-99 perces időkapcsoló minden zónánál ~ 7,2 kw-os összteljesítmény max GYEREKZÁR Önálló. 59 cm-es szélesség újdonság IFT-14S levékonyított EAN-13: ~ 4 db indukció Plus zóna ~ Digitális vezérlés 10 teljesítményfokozattal ~ Gyermekbiztonsági zár ~ Maradékhő-kijelzés minden zónában ~ Biztonsági termosztát minden főzőzónában ~ 1-99 perces időkapcsoló minden zónánál ~ 7,2 kw-os összteljesítmény max ~ GYEREKZÁR FONTOS: Lásd a főzőlap elhelyezésére vonatkozó szellőzési normákat, 59 old.

48 vegyes indukciós fæzælapok I-200TS levékonyított EAN-13: Önálló. 58 cm-es szélesség ~ 1 db indukció Plus zóna ~ 1 db indukciós zóna ~ 2 db High Light zóna, 1 db kétkörös zóna ~ Digitális vezérlés 9 teljesítményfokozattal ~ Gyermekbiztonsági zár ~ Maradékhő-kijelzés minden zónában ~ Biztonsági termosztát minden főzőzónában ~ 1-99 perces időkapcsoló minden zónánál ~ 6,3 kw-os összteljesítmény max GYEREKZÁR Önálló. 63 cm-es szélesség újdonság I-200TAX Stratos szegély EAN-13: ~ 1 db indukció Plus zóna ~ 1 db indukciós zóna ~ 2 db High Light zóna, 1 db kétkörös zóna ~ Digitális vezérlés 9 teljesítményfokozattal ~ Gyermekbiztonsági zár ~ Maradékhő-kijelzés minden zónában ~ Biztonsági termosztát minden főzőzónában ~ 1-99 perces időkapcsoló minden zónánál ~ 6,3 kw-os összteljesítmény max. 68 FŐZŐLAPOK 560 GYEREKZÁR FONTOS: Lásd a főzőlap elhelyezésére vonatkozó szellőzési normákat, 59 old. 49 ~

49 Üvegkerámia vezérlés egy könnyed érintéssel A SLIDE üvegkerámia panelen a teljesítménybeállítás a lehető legkényelmesebb. A SLIDE üvegkerámia panelek pontosabb, egyszerűbb és áttekinthetőbb szabályozást tesznek lehetővé. A kívánt teljesítménybeállítás eléréséhez csak húzza végig az ujját az érintőpanelen. Jól áttekinthető színes skála jelzi minden pillanatban az aktuális teljesítményszintet. ~ könnyen és biztonságosan számtalan lehetæség Egy főzőzóna számos lehetőség. Az óriási Gigante főzőzóna 3 különböző átmérő között vált, mindig a ráhelyezett edény méretétől függően. Érintéses vezérlés. A Fagor érintéses kezelőpaneljei egyszerűen működnek, mégis számtalan lehetőséget kínálnak a főzés igény szerinti vezérlésére és programozására. Segítség a tisztításban is. Egyszerű tisztítás a sima felületeknek hála. 28 cm főzőlap szélessége Nagyobb biztonságban a konyhában. Többféle biztonsági rendszer óvja Önt, és családját: maradékhőkijelző, kikapcsoló termosztát és gyermekbiztonsági zár.

50 FŐZŐLAPOK ~dizájn nagyobb mozgási szabadság fæzés közben Az elegáns Stratos szegély egyike annak a számtalan apró részletnek, amelyek stílusosabbá teszik a konyhát. A Fagor indukciós főzőlapjai ezzel az új, modern szegéllyel készülnek, amely vizuálisan felnagyítja a munkafelületet, és megkönnyíti a háztartási eszközök kezelését és tisztán tartását. Határtalan főzési hely várja! ~ elkötelezettség a környezet megóvása mérgező fémek nélkül A Fagor a Schott Ceran új üvegkerámia termékeit használja, amelyek gyártása során egyáltalán nem használnak fel mérgező fémeket. Ezzel is hozzájárulunk környezetünk védelméhez.

A Fagor elérhetæ közelségbe hozza a harmóniát Dőljön hátra, és élvezze a Fagor új konyhai koncepciójának pazar látványvilágát! Tökéletes harmónia és

A Fagor elérhetæ közelségbe hozza a harmóniát Dőljön hátra, és élvezze a Fagor új konyhai koncepciójának pazar látványvilágát! Tökéletes harmónia és A Fagor elérhetæ közelségbe hozza a harmóniát Dőljön hátra, és élvezze a Fagor új konyhai koncepciójának pazar látványvilágát! Tökéletes harmónia és esztétikai egyensúly várja. A Fagor sütői, mikrohullámú

Részletesebben

mikrohullámú sütők Gazdag választék, beépítési keretekkel együtt. Hogy kényelmesen megoldható legyen a mikrohullámú sütő beépítése álló szekrénybe.

mikrohullámú sütők Gazdag választék, beépítési keretekkel együtt. Hogy kényelmesen megoldható legyen a mikrohullámú sütő beépítése álló szekrénybe. mikrohullámú sütők Gazdag választék, beépítési keretekkel együtt. Hogy kényelmesen megoldható legyen a mikrohullámú sütő beépítése álló szekrénybe. Otthoni professzionális séf, kicsiben. A precíz elektronikus

Részletesebben

SütÆk. Az j pirolitikus funkci k precizit st s tisztas got hoznak a konyh ba

SütÆk. Az j pirolitikus funkci k precizit st s tisztas got hoznak a konyh ba SütÆk Az j pirolitikus funkci k precizit st s tisztas got hoznak a konyh ba SÜTŐK Pirolízis 2.0 ~ a beépített öntisztítás legfejlettebb módja PIROLÍTIKUS A Fagor már a kezdetektől élen járt a pirolitikus

Részletesebben

Az j pirolitikus funkci k precizit st s tisztas got hoznak a konyh ba

Az j pirolitikus funkci k precizit st s tisztas got hoznak a konyh ba Az j pirolitikus funkci k precizit st s tisztas got hoznak a konyh ba SÜTŐK ~ sokoldalúság tetszés szerinti kombinációban Egyedi megoldások minden konyhai stílus és igény kielégítésére. Pult alá építve

Részletesebben

Háztartási 2011/12 2011 12 Háztartási

Háztartási 2011/12 2011 12 Háztartási 2011 12 Háztartási gépek 2011/12 háztartási gépek Emberek által megálmodott termékek ~ embereknek A Fagor emberközpontú márka. Igyekszik a lehető legjobb megoldásokat megtalálni annak érdekében, hogy egészségesebb

Részletesebben

FÆzÆlapok. Indukciós megoldásaink gyorsak, biztonságosak és egyszer en tisztíthatók tehát minden igényt kielégítenek

FÆzÆlapok. Indukciós megoldásaink gyorsak, biztonságosak és egyszer en tisztíthatók tehát minden igényt kielégítenek FÆzÆlapok Indukciós megoldásaink gyorsak, biztonságosak és egyszer en tisztíthatók tehát minden igényt kielégítenek FŐZŐLAPOK Indukció, fæzés és tisztaság egy szempillantás alatt ~ gyors felmelegedés a

Részletesebben

főzőlapok indukciós 29 old. üvegkerámia 31-32 old. üveg-gáz 34 old. hagyományos gáz 34-35 old. dominó 37 old. Főzőlapok

főzőlapok indukciós 29 old. üvegkerámia 31-32 old. üveg-gáz 34 old. hagyományos gáz 34-35 old. dominó 37 old. Főzőlapok főzőlapok indukciós 29 old. üvegkerámia 31-32 old. üveg-gáz 34 old. hagyományos gáz 34-35 old. dominó 37 old. Főzőlapok _indukciós biztonságos, mert csak ott meleg, ahol kell A főzőlapok csak akkor kapcsolnak

Részletesebben

sütők pirolítikus multifunkciós plusz 22. old. oldalról nyíló 23. old. multifunkciós plusz 24. old. multifunkciós 26. old.

sütők pirolítikus multifunkciós plusz 22. old. oldalról nyíló 23. old. multifunkciós plusz 24. old. multifunkciós 26. old. sütők pirolítikus multifunkciós plusz 22. old. oldalról nyíló 23. old. multifunkciós plusz 24. old. multifunkciós 26. old. Sütők sütők melyek segítenek Neked, hogy sikeres legyél a konyhában Különböző

Részletesebben

sütők pirolítikus 18 old. oldalról nyíló 19 old. multifunkciós plusz 19-20 old. multifunkciós 20-21 old. Sütők

sütők pirolítikus 18 old. oldalról nyíló 19 old. multifunkciós plusz 19-20 old. multifunkciós 20-21 old. Sütők sütők pirolítikus 18 old. oldalról nyíló 19 old. multifunkciós plusz 19- old. multifunkciós -21 old. Sütők _minőségi ételek csak az élelmiszer típusát kell megadni A többiről a sütő gondoskodik: beállítja

Részletesebben

Az Egyesült Nemzetek Szervezete Közgyűlése a 2012-es évet Szövetkezeti Évvé nyilvánította.

Az Egyesült Nemzetek Szervezete Közgyűlése a 2012-es évet Szövetkezeti Évvé nyilvánította. Az Egyesült Nemzetek Szervezete Közgyűlése a 2012-es évet Szövetkezeti Évvé nyilvánította. A szövetkezetekkel egy jobb világ épül! szlogennel a Szövetkezetek Nemzetközi Éve a legnagyobb megerősítő és intézményi

Részletesebben

Az Egyesült Nemzetek Szervezete Közgyűlése a 2012-es évet Szövetkezeti Évvé nyilvánította.

Az Egyesült Nemzetek Szervezete Közgyűlése a 2012-es évet Szövetkezeti Évvé nyilvánította. Az Egyesült Nemzetek Szervezete Közgyűlése a 2012-es évet Szövetkezeti Évvé nyilvánította. A szövetkezetekkel egy jobb világ épül! szlogennel a Szövetkezetek Nemzetközi Éve a legnagyobb megerősítő és intézményi

Részletesebben

07június. háztartási gépek

07június. háztartási gépek 07június háztartási gépek egy átlagos nap a Fagor világában... első az egészséged Új massalud család, Hygienizer kezelés és antibakteriális programok A Fagor új massalud típusú hűtőszekrényeit az egészségesen

Részletesebben

Ú LLÁM U H O K R TŐ IK M SÜ

Ú LLÁM U H O K R TŐ IK M SÜ Mikrohullámú sütæk Ha azt hitte, a mikrohullámú sütæk csupán a gyorsaságukkal tesznek jó szolgálatot, hamarosan rá fog jönni, mennyivel többet tehetnek a minæségi fæzésért MIKROHULLÁMÚ SÜTŐK Otthoni professzionális

Részletesebben

Intelligens stílus. Háztartási gép kínálat 2015. www.amica.hu

Intelligens stílus. Háztartási gép kínálat 2015. www.amica.hu Intelligens stílus Háztartási gép kínálat 015 www.amica.hu 50 országban forgalmazott termékek ek A különféle sütésfunkciónak köszönhetően mindig az ételek számára legoptimálisabb sütési módot választhatja,

Részletesebben

2011 tavasz Érvényes: 2011 április 01-tôl 2011 május 31-ig, illetve a készlet erejéig

2011 tavasz Érvényes: 2011 április 01-tôl 2011 május 31-ig, illetve a készlet erejéig 2011 tavasz Érvényes: 2011 április 01-tôl 2011 május 31-ig, illetve a készlet erejéig 6H-815 ATCX 901015896 902010001 Stratos szegély IF-3AX 179.900 Ft Multifunkciós Plusz sütô, gôzölô-pároló funkcióval

Részletesebben

háztartási 08 gépek 09

háztartási 08 gépek 09 08 09 háztartási gépek 08 09 háztartási gépek _A Fagor vigyáz a családra és a környezetre energiatakarékos A legjobb energiahatékonysági minősítés: A+ Energiaosztály A Fagor Innovation háztartási gépei

Részletesebben

07június. háztartási gépek

07június. háztartási gépek 07június háztartási gépek egy átlagos nap a Fagor világában... első az egészséged Új massalud család, Hygienizer kezelés és antibakteriális programok A Fagor új massalud típusú hűtőszekrényeit az egészségesen

Részletesebben

07június. háztartási gépek

07június. háztartási gépek 07június háztartási gépek egy átlagos nap a Fagor világában... első az egészséged Új massalud család, Hygienizer kezelés és antibakteriális programok A Fagor új massalud típusú hűtőszekrényeit az egészségesen

Részletesebben

Minden, a kiadványban szereplô termékre 5 év teljes körû garanciát biztosítunk a szórólap érvényességi ideje alatt.

Minden, a kiadványban szereplô termékre 5 év teljes körû garanciát biztosítunk a szórólap érvényességi ideje alatt. 2011 PREMIUM LINE 2011 Érvényes: 2012. február 29-ig, illetve a készlet erejéig Minden, a kiadványban szereplô termékre 5 év teljes körû garanciát biztosítunk a szórólap érvényességi ideje alatt. pirolitikus

Részletesebben

KOMPAKT KÉSZÜLÉKEK Kevesebb hely. Azonos tudás.

KOMPAKT KÉSZÜLÉKEK Kevesebb hely. Azonos tudás. KOMPAKT KÉSZÜLÉKEK Kevesebb hely. Azonos tudás. Teka KOMPAKT KÉSZÜLÉKEK Kompakt sütők MODELL HKL 840 1 mm 3 562 mm Teka Hydroclean Beépíthető multifunkciós kompakt sütő - Kapacitás: 48/40 liter (bruttó/nettó)

Részletesebben

KOMPAKT KÉSZÜLÉKEK Kevesebb hely. Azonos tudás.

KOMPAKT KÉSZÜLÉKEK Kevesebb hely. Azonos tudás. KOMPAKT KÉSZÜLÉKEK Kevesebb hely. Azonos tudás. Teka KOMPAKT KÉSZÜLÉKEK Kompakt sütők MODELL HKL 4 3 62 mm Kód: 44 Teka Hydroclean Beépíthető multifunkciós kompakt sütő Rozsdamentes acél keret és fogantyú

Részletesebben

KERESKEDŐ CATA BEÉPÍTHETŐ ÁRLISTA

KERESKEDŐ CATA BEÉPÍTHETŐ ÁRLISTA KERESKEDŐ CATA BEÉPÍTHETŐ ÁRLISTA 3 év garancia érvényes: 2015.augusztus 17-től visszavonásig Brand Termék jellege Típus Cikk szám Leírás Javasolt EAN GÁZFŐZŐLAPOK CATA gázfőzőlap GI 604 A inox ÚJDONSÁG!

Részletesebben

GYORS MEGOLDÁS VÁRATLAN VENDÉGEKHEZ. by TEKA MICROWAVES

GYORS MEGOLDÁS VÁRATLAN VENDÉGEKHEZ. by TEKA MICROWAVES GYORS MEGOLDÁS VÁRATLAN VENDÉGEKHEZ by TEKA MICROWAVES M I K R O H U L L Á M Ú S Ü T Ő K A Teka mikrohullámú sütők a legjobb szövetségeseink a konyhában, hiszen amellett, hogy időt spórolnak meg nekünk,

Részletesebben

MIKROHULLÁMŰ SÜTŐK Viszlát forgótányér. Megérkezett a kerámiabevonat.

MIKROHULLÁMŰ SÜTŐK Viszlát forgótányér. Megérkezett a kerámiabevonat. MIKROHULLÁMŰ SÜTŐK Viszlát forgótányér. Megérkezett a kerámiabevonat. Teka MIKROHULLÁMŰ SÜTŐK Teka kerámia bevonat: tisztább, egyenletesebb melegítés és hosszabb élettartam A Teka vezető szerepet tölt

Részletesebben

beépíthetà készülékek

beépíthetà készülékek beépíthetà készülékek 2005 innováció Az innováció könnyè használat, energiamegtakarítás, szabadidà, megnyerà külsà. Ezek a temékek a Fagor Innováció legabb eredményei. A termékek generációja, a legkorszerèbb

Részletesebben

2010 tél Érvényes: 2010. november 15-tôl 2011. január 31-ig, illetve a készlet erejéig!

2010 tél Érvényes: 2010. november 15-tôl 2011. január 31-ig, illetve a készlet erejéig! 2010 tél Érvényes: 2010. november 15-tôl 2011. január 31-ig, illetve a készlet erejéig! HP-7460 AX IFT-14S levékonyított szegély Pirolitikus multifunkciós sütô 7 program Süllyeszthetô kezelôszerv és Touch

Részletesebben

MIKROHULLÁMÚ SÜTŐK Viszlát forgótányér. Megérkezett a kerámiabevonat.

MIKROHULLÁMÚ SÜTŐK Viszlát forgótányér. Megérkezett a kerámiabevonat. MIKROHULLÁMÚ SÜTŐK Viszlát forgótányér. Megérkezett a kerámiabevonat. Teka MIKROHULLÁMÚ SÜTŐK Teka kerámia bevonat: tisztább, egyenletesebb melegítés és hosszabb élettartam A Teka vezető szerepet tölt

Részletesebben

NODOR BEÉPÍTHETŐ ÁRLISTA GÁZFŐZŐLAPOK

NODOR BEÉPÍTHETŐ ÁRLISTA GÁZFŐZŐLAPOK NODOR BEÉPÍTHETŐ ÁRLISTA 3 év garancia érvényes: 2015.augusztus 17-től visszavonásig Termék jellege Típus Cikk szám leírás GÁZFŐZŐLAPOK Javasolt fogyasztói ár EAN gázfőzőlap GCS 417 4019 5 gázégő égésbiztosítóval,

Részletesebben

háztartás gyorsfőzők 14. old. edények 16. old. kávéfőzők 17. old. serpenyők 16. old.

háztartás gyorsfőzők 14. old. edények 16. old. kávéfőzők 17. old. serpenyők 16. old. háztartás gyorsfőzők 14. old. edények 16. old. kávéfőzők 17. old. serpenyők 16. old. Fagor edények Egészséges ételek gyorsan és biztonságosan elkészítve. 10 L 8 8 L 6 6 L 4 4 L 2 Egészséges ételek A Fagor

Részletesebben

16:30 h IGAZ BARÁTSÁG Néhány jó barát, egy jó film és popcorn. Jó ötlet!

16:30 h IGAZ BARÁTSÁG Néhány jó barát, egy jó film és popcorn. Jó ötlet! 16:30 h IGAZ BARÁTSÁG Néhány jó barát, egy jó film és popcorn. Jó ötlet! Mikrohullámú sütők A Teka mikrohullámú sütők a legjobb szövetségeseink a konyhában, hiszen amellett, hogy időt spórolnak meg nekünk,

Részletesebben

07június. háztartási gépek

07június. háztartási gépek FAGOR Hungária Kft. 1071 BUDAPEST Dammjanich u. 11-15. Tel.: (06-1) 479-5870 Fax.: (06-1) 413-6016 e-mail: info@fagor.hu www.fagor.com 07június háztartási gépek tartalomjegyzék _ Sütők 4 Pirolítikus multifunkciós

Részletesebben

Játék a munka... www.indesit.hu. Sütôk. Fôzôlapok Páraelszívók. Hûtôszekrények. Mosogatógépek. Az Indesittel könnyû az élet. 4.

Játék a munka... www.indesit.hu. Sütôk. Fôzôlapok Páraelszívók. Hûtôszekrények. Mosogatógépek. Az Indesittel könnyû az élet. 4. Játék a munka... Legyen még több szabadidôd! Ez az Indesit filozófiája: egy olyan márkáé, ami egyre hatékonyabb termékeket és egyre újabb megoldásokat hoz létre, hogy könnyebbé tegye az életed is. Az Indesit

Részletesebben

GONDOSKODJON EGÉSZSÉGÉRŐL, TARTSA FRISSEN ÉTELEIT. by TEKA REFRIGERATORS

GONDOSKODJON EGÉSZSÉGÉRŐL, TARTSA FRISSEN ÉTELEIT. by TEKA REFRIGERATORS GONDOSKODJON EGÉSZSÉGÉRŐL, TARTSA FRISSEN ÉTELEIT by TEKA REFRIGERATORS Szükség van egy hideg helyre is meleg otthonunkban. A Teka hűtők frissen tartják az ételeket, mert hatékonyan megőrzik azok tápanyag

Részletesebben

124 990 Ft TCD 805 + ME 607 I + TF 2003 = 162 970 Ft 139 990 Ft. 129 990 Ft TC 604 FVI + ME 609 DI + TF 2003 = 170 970 Ft 149 990 Ft 3:1 SZETT

124 990 Ft TCD 805 + ME 607 I + TF 2003 = 162 970 Ft 139 990 Ft. 129 990 Ft TC 604 FVI + ME 609 DI + TF 2003 = 170 970 Ft 149 990 Ft 3:1 SZETT 3:1 SZETT AJÁNLAT (sütőfőzőlappáraelszívó) L 604 FTI gázfőzőlap BASIC L 604 FTI gázfőzőlap MEDIUM 4 gázégő égésbiztosítóval, automata szikragyújtás, 60 cm vagy 4 gázégő égésbiztosítóval, automata szikragyújtás,

Részletesebben

07június. 07 Június. háztartási gépek. háztartási gépek

07június. 07 Június. háztartási gépek. háztartási gépek FAGOR Hungária Kft. 1071 BUDAPEST Dammjanich u. 11-15. Tel.: (06-1) 479-5870 Fax.: (06-1) 413-6016 e-mail: info@fagor.hu www.fagor.com ROS / FAGOR X-06-07/G.Santamaría F04GGFIHU02 háztartási gépek 07június

Részletesebben

CATA BEÉPÍTHETŐ ÁRLISTA

CATA BEÉPÍTHETŐ ÁRLISTA CATA BEÉPÍTHETŐ ÁRLISTA 3 év garancia október 1-2013. október 1- Brand Javasolt GÁZFŐZŐLAPOK CATA gázfőzőlap GI 631 A inox 8066310 4 gázégő égésbiztosítóval, automata szikragyújtás, 1 WOK gázégő, 60 cm

Részletesebben

mosogatógépek szabadonálló old. beépíthető old. Mosogatógépek

mosogatógépek szabadonálló old. beépíthető old. Mosogatógépek mosogatógépek szabadonálló 78-79 old. beépíthető 82-84 old. Mosogatógépek tripla A a környezetért mi törődünk az emberrel és környezetével 40% energiamegtakarítás 25% vízmegtakarítás Fejlett változó fogyasztás.

Részletesebben

2011 tavasz Érvényes: 2011 április 01-tôl 2011 május 31-ig, illetve a készlet erejéig

2011 tavasz Érvényes: 2011 április 01-tôl 2011 május 31-ig, illetve a készlet erejéig 2011 tavasz Érvényes: 2011 április 01-tôl 2011 május 31-ig, illetve a készlet erejéig 6H-815 ATCX 901015896 902010001 Stratos szegély IF-3AX 179.900 Ft Multifunkciós Plusz sütô, gôzölô-pároló funkcióval

Részletesebben

+5% BEÉPÍTHETŐ szett ajánlat

+5% BEÉPÍTHETŐ szett ajánlat CATA MD FEHÉR SZETT 65 LITERES SÜTŐTÉR INDUKCIÓS FŐZŐZÓNA CATA MD 700 WH multifunkciós sütő funkció, 0-50 C, tripla üvegezésű sütőajtó süllyeszthető gombok db 75%-ban kihúzható sütősín db mély tepsi (5

Részletesebben

hűtőgépek kombinált 67 old. beépíthető 69 old. Hűtőgépek

hűtőgépek kombinált 67 old. beépíthető 69 old. Hűtőgépek hűtőgépek kombinált 67 old. beépíthető 69 old. Hűtőgépek _kombinált No Frost: alul-felül jegesedésmentes Hűtés optimális páratartalommal, jegesedés nélkül a hűtőben és a fagyasztóban. no frost 2 db nagyméretű

Részletesebben

13:00 h IGAZI FELFRISSÜLÉS Itt az ideje ebédelni!

13:00 h IGAZI FELFRISSÜLÉS Itt az ideje ebédelni! 13:00 h IGAZI FELFRISSÜLÉS Itt az ideje ebédelni! Hűtők Szükség van egy hideg helyre meleg otthonunkban is. A Teka hűtők frissen tartják az ételeket, mert hatékonyan megőrzik tápanyag és vitamin tartalmukat.

Részletesebben

NODOR BEÉPÍTHETŐ ÁRLISTA GÁZFŐZŐLAPOK

NODOR BEÉPÍTHETŐ ÁRLISTA GÁZFŐZŐLAPOK NODOR BEÉPÍTHETŐ ÁRLISTA Típus Cikk szám leírás Javasolt EAN GÁZFŐZŐLAPOK gázfőzőlap GCI 316 3912 59 990 Ft 8435025739123 gázfőzőlap GCI 57 black 3910 75 990 Ft 8435025739109 gázfőzőlap GCI 57 white 3939

Részletesebben

T Ű Z H E L Y E K M I K R Ó K

T Ű Z H E L Y E K M I K R Ó K TŰZHELYEK M I K R Ó K 2007 Főzés. Ezért van a konyha. Tény, hogy a főzés a legmókásabb dolog, amit a konyhában tehetünk akár süteményt sütünk, hagymát pirítunk, vagy négyfogásos menüt állítunk össze. A

Részletesebben

Indukciós asztali főzőlap - HP

Indukciós asztali főzőlap - HP A sorozat több, mint 100 modellt foglal magába. Minden készülékek nagy teljesítményű, megbízható, energiatakarékos, biztonságos és ergonómikus. A modul rendszer megszámlálhatatlan konfigurációban telepíthető:

Részletesebben

BEÉPÍTHETÔ KÉSZÜLÉKEK

BEÉPÍTHETÔ KÉSZÜLÉKEK BEÉPÍTHETÔ 2004 KÉSZÜLÉKEK 2 Candy beépíthetô készülékek - 2004 Önálló sütôk - Plan család FP 25 X elektronikus programozás teleszkópos gomb 7 sütésmód - pizzasütés - kiolvasztás - légkeveréses sütés -

Részletesebben

Most. Főzőlapok vonzó áron. Miele indukciós főzőlapok PowerFlex technológiával

Most. Főzőlapok vonzó áron. Miele indukciós főzőlapok PowerFlex technológiával Most Főzőlapok vonzó áron Miele indukciós főzőlapok PowerFlex technológiával Főzés profi módon Az indukciós főzőlapok termékjellemzői Az indukciós elv A profi szakácsok már régóta ismerik az indukciós

Részletesebben

NODOR BEÉPÍTHETŐ ÁRLISTA GÁZFŐZŐLAPOK

NODOR BEÉPÍTHETŐ ÁRLISTA GÁZFŐZŐLAPOK NODOR BEÉPÍTHETŐ ÁRLISTA 5 év garancia érvényes: 2014.október 06- tól visszavonásig Termék jellege Típus Cikk szám leírás GÁZFŐZŐLAPOK Javasolt fogyasztói ár EAN gázfőzőlap GCS 417 4019 5 gázégő égésbiztosítóval,

Részletesebben

NODOR BEÉPÍTHETŐ ÁRLISTA GÁZFŐZŐLAPOK

NODOR BEÉPÍTHETŐ ÁRLISTA GÁZFŐZŐLAPOK NODOR BEÉPÍTHETŐ ÁRLISTA 5 év garancia érvényes: 2013.április 10-től visszavonásig Termék jellege Típus Cikk szám Leírás Javasolt fogyasztói ár EAN GÁZFŐZŐLAPOK gázfőzőlap GCI 316 3912 59 990 Ft 8435025739123

Részletesebben

Termékkatalógus Mosógépek Sütôk Fôzôlapok.

Termékkatalógus Mosógépek Sütôk Fôzôlapok. Termékkatalógus 2012 Mosógépek Sütôk Fôzôlapok katalogus.indd 1 2012.06.04. 20:03:44 Mosógépek MFS60-S1410 My-Cycle (Saját ciklus) Számos mosógépünkbe kényelmi funkcióként építettük be a Saját ciklus programot.

Részletesebben

mosógépek szárítógépek

mosógépek szárítógépek mosógépek 8 kg-os mosógépek 98 old. 7 kg-os mosógépek 98 old. 6 kg-os mosógépek 98-99 old. 5 kg-os mosógépek 99 old. beépíthető mosógépek 100 old. felültöltős 104-105 old. szárítógépek mosó-szárítógép

Részletesebben

A Hotpoint-Ariston stílusa, a konyha mûvészete

A Hotpoint-Ariston stílusa, a konyha mûvészete Hotpoint Ariston - Indesit Bemutatóterem Konyhatechnológia Kft. 1085 Budapest, József krt. 5. Tel.: 06-1-486-1467 www.kta.hu Nyitvatartás: Hétfõ, Szerda, Péntek: 10:00-18:00 óráig Kedd, Csütörtök: 10:00-19:00

Részletesebben

KürtÆs Páraelszívók. Konyh nkban ezent l mindig tiszta levegæt l legezhet nk be zajmentesen s egyetlen rint sre

KürtÆs Páraelszívók. Konyh nkban ezent l mindig tiszta levegæt l legezhet nk be zajmentesen s egyetlen rint sre KürtÆs Páraelszívók Konyh nkban ezent l mindig tiszta levegæt l legezhet nk be zajmentesen s egyetlen rint sre PÁRAELSZÍVÓK Az új idæk lehelete konyhájában A Fagor továbbra is élen jár a stílusos konyhai

Részletesebben

17:40 h IGAZI SZÓRAKOZÁS

17:40 h IGAZI SZÓRAKOZÁS 17:40 h IGAZI SZÓRAKOZÁS Most pedig adjuk hozzá a cukrot...vagy ez só? Főzőlapok Velünk a főzés igazi élménnyé válik. A Teka főzőlapok egyet jelentenek a tisztasággal, biztonsággal és a hatékonysággal.

Részletesebben

electrolux 2007 tűzhelyek

electrolux 2007 tűzhelyek electrolux 2007 tűzhelyek 2 electrolux insight tűzhelyek Új designkoncepció igényes embereknek z Electrolux új designkoncepciója a ma trendjein alapul és az igényes, modern stílust kedvelő emberekhez szól.

Részletesebben

Beépíthető sütő újdonságok

Beépíthető sütő újdonságok Beépíthető sütő újdonságok 2012 2 Beépíthető sütők Az első fogás már főzés közben is élvezhető: a Bosch beépíthető sütők szépsége és tudása. HotAir Eco hőlégbefúvás: energiatakarékos sütési mód a Bosch-tól.

Részletesebben

A legjobb fűtés minden évszakban. DIGITÁLIS SZABÁLYOZÁSÚ ELEKTROMOS KAZÁNOK Fűtéshez és használati melegvíz előállításához.

A legjobb fűtés minden évszakban. DIGITÁLIS SZABÁLYOZÁSÚ ELEKTROMOS KAZÁNOK Fűtéshez és használati melegvíz előállításához. A legjobb fűtés minden évszakban DIGITÁLIS SZABÁLYOZÁSÚ ELEKTROMOS KAZÁNOK Fűtéshez és használati melegvíz előállításához 2010 Katalógus Teljes biztonság és maximális kényelem A GABARRÓN elektromos kazánokok

Részletesebben

'!2E20AE-ccdbcc! N 70 T48BD1AN0 INDUKCIÓS FŐZŐLAP BEÉPÍTETT ELSZÍVÓVAL 1/5

'!2E20AE-ccdbcc! N 70 T48BD1AN0 INDUKCIÓS FŐZŐLAP BEÉPÍTETT ELSZÍVÓVAL 1/5 Az indukciós főzőlap a beépített elszívással két készüléket egyesít, hogy kényelmesebb legyen a főzés. Combi Zone két lehetséges használati móddal: 2 különálló indukciós főzőzóna vagy 1 nagy összekapcsolt

Részletesebben

Mosogatógépek. A legjobb mosogatógépeket kínáljuk. Takarékosak, csendesek és környezetkímélæek

Mosogatógépek. A legjobb mosogatógépeket kínáljuk. Takarékosak, csendesek és környezetkímélæek Mosogatógépek A legjobb mosogatógépeket kínáljuk. Takarékosak, csendesek és környezetkímélæek MOSOGATÓGÉPEK A leghatékonyabb és a legcsendesebb a piacon Működés közben alig hallható, zajszintje mindössze

Részletesebben

MOSOGATÓGÉPEK A halk működés alapkövetelmény

MOSOGATÓGÉPEK A halk működés alapkövetelmény MOSOGATÓGÉPEK A halk működés alapkövetelmény Teka MOSOGATÓGÉPEK Szinte hangtalan mosogatógépek: zajszint 49 dba A Teka mosogatógépek új generációja a fejlesztéseinknek köszönhetően gondoskodik az optimális

Részletesebben

Szabadonálló gázüzemű főzőüst

Szabadonálló gázüzemű főzőüst A 700XP sorozat több, mint 100 modellt foglal magába. Minden készülékek nagy teljesítményű, megbízható, energiatakarékos, biztonságos és ergonómikus. A modul rendszer megszámlálhatatlan konfigurációban

Részletesebben

Termékkód Típus Leírás Katalógusszám Listaár Önállóan beépíthető elektromos sütők SÜTŐK

Termékkód Típus Leírás Katalógusszám Listaár Önállóan beépíthető elektromos sütők SÜTŐK Önállóan beépíthető elektromos sütők SÜTŐK 41518510 HS 615 E 41521410 HS 635 E02 inox 41524310 HS 725 E00 inox 41522510 HS 735 E01 41524313 HS 710 fekete E00 Energiaosztály: A, 5 funkciós, süllyeszthető

Részletesebben

SÜTŐK Idő Önnek és a családjának

SÜTŐK Idő Önnek és a családjának SÜTŐK Idő Önnek és a családjának Teka SÜTŐK Teka sütők, a főzés szenvedélye Főzni sokféleképpen lehet, talán annyiszor ahány olyan ember akad, aki hajlandó felvenni a kötényt és összepiszkítani a kezét.

Részletesebben

Új Graphic Touch sütő: könnyű és közvetlen párbeszéd a konyabán Az egyszerűség mindannyiunk alapvető igénye. Az Ariston tökélyre fejlesztette ennek

Új Graphic Touch sütő: könnyű és közvetlen párbeszéd a konyabán Az egyszerűség mindannyiunk alapvető igénye. Az Ariston tökélyre fejlesztette ennek Új Graphic Touch sütő: könnyű és közvetlen párbeszéd a konyabán Az egyszerűség mindannyiunk alapvető igénye. Az Ariston tökélyre fejlesztette ennek az igénynek a kielégítését, hiszen a mindennapi életet

Részletesebben

Edényeim segítségével az egészséges és kiegyensúlyozott étrendhez tartozó összes ételt megfæzhetem rendkívül rövid idæ alatt, és az ízekræl sem kell

Edényeim segítségével az egészséges és kiegyensúlyozott étrendhez tartozó összes ételt megfæzhetem rendkívül rövid idæ alatt, és az ízekræl sem kell háztartás Edényeim segítségével az egészséges és kiegyensúlyozott étrendhez tartozó összes ételt megfæzhetem rendkívül rövid idæ alatt, és az ízekræl sem kell lemondanom. háztartás ~ gyorsfőző készlet

Részletesebben

14:17 h KÖZÖS ÉLMÉNY. Én főzök, te megteríted az asztalt... és ki fog mosogatni?

14:17 h KÖZÖS ÉLMÉNY. Én főzök, te megteríted az asztalt... és ki fog mosogatni? 14:17 h KÖZÖS ÉLMÉNY Én főzök, te megteríted az asztalt... és ki fog mosogatni? Mosogatógépek A Teka mosogatógépek nem csak az edények tisztításáról gondoskodnak, hanem vizet és energiát is spórolnak otthonában.

Részletesebben

SNAIGĖ STANDART LÁTVÁNY HŰTŐK CD , CD , CD , CD

SNAIGĖ STANDART LÁTVÁNY HŰTŐK CD , CD , CD , CD SNAIGĖ STANDART LÁTVÁNY HŰTŐK CD290-1004, CD350-1003, CD350-1004, CD350-1013 Álló hűtők CD350 és CD290 kiváló választás kis üzletekbe, bárokba, kávézókba, hotelekbe. Tágas hűtők, melyek nem igényelnek

Részletesebben

Több mint 30 éve gyártunk szagelszívókat. Ez a jelölés a páraelszívók szélességét jelzi. centiméterben megadva.

Több mint 30 éve gyártunk szagelszívókat. Ez a jelölés a páraelszívók szélességét jelzi. centiméterben megadva. sorozat 213. 12. 31-ig Több mint 3 e gyártunk szagelszívókat. 3 es tapasztalattal és a mindennapos elkötelezettséggel ajánljuk Önnek a minőséget, a részletekre irányuló figyelmet, az európai tökély legmagasabb

Részletesebben

BEÉPÍTHETŐ KÉSZÜLÉKEK

BEÉPÍTHETŐ KÉSZÜLÉKEK BEÉPÍTHETŐ KÉSZÜLÉKEK 2007 ZANUSSI DESIGN Az összes Zanussi berendezés tervezése során az Ön igényeit tartottuk szem előtt, és azt tűztük ki célul, hogy a mindennapi feladatok kreatív megoldásaival könnyebbé

Részletesebben

HATÉKONY MOSOGATÁS, RAGYOGÓ EREDMÉNY. by TEKA DISHWASHES

HATÉKONY MOSOGATÁS, RAGYOGÓ EREDMÉNY. by TEKA DISHWASHES HATÉKONY MOSOGATÁS, RAGYOGÓ EREDMÉNY by TEKA DISHWASHES MOSOGATÓGÉPEK A Teka mosogatógépek nem csak az edények tisztításáról gondoskodnak, hanem vizet és energiát is spórolnak otthonában. ÁTTEKINTÉS Részlegesen

Részletesebben

STEAMBOX a Giorik cég új generációs kombinált konvekciós/gőzpárolós sütője. A Steamboxban, Gioriknak sikerült elérni, hogy a lehető leghatékonyabb

STEAMBOX a Giorik cég új generációs kombinált konvekciós/gőzpárolós sütője. A Steamboxban, Gioriknak sikerült elérni, hogy a lehető leghatékonyabb Magyar STEAMBOX a Giorik cég új generációs kombinált konvekciós/gőzpárolós sütője. A Steamboxban, Gioriknak sikerült elérni, hogy a lehető leghatékonyabb legyen az energiafelhasználás, így a Cég vezető,

Részletesebben

ELSŐ LÁTÁSRA KONYHA HU

ELSŐ LÁTÁSRA KONYHA HU ELSŐ LÁTÁSRA KONYHA HU A TE ICONOD, ABBAN A FORMÁTUMBAN, AMELYIKBEN SZERETNÉD. Három különböző modell három eltérő teljesítménnyel. MŰSZAKI GYÁRTÁSI JELLEMZŐK Tökéletesen sima, lekerekített szélű főzőkamra.

Részletesebben

IQpro funkció Főzés maraton nagyon könnyedén. IQpoach funkció Főzés pontosan a megfelelő hőmérsékleten

IQpro funkció Főzés maraton nagyon könnyedén. IQpoach funkció Főzés pontosan a megfelelő hőmérsékleten FŐZŐLAPOK 41 IQpro funkció Főzés maraton nagyon könnyedén Az IQpro funkcióval egyszerű készíthetünk el olyan ételeket, amelyek hosszabb főzési időt igényelnek lassú előmelegítéssel vagy alacsony hőmérsékleten

Részletesebben

Csak egy kattintás, és a szakszerű főzés egyszerűen és gyorsan megoldható!

Csak egy kattintás, és a szakszerű főzés egyszerűen és gyorsan megoldható! 8 darabos készlet: 16/20 cm fazék + 22/24/28 cm serpenyő + fedők + fogantyú L6589402 Csak egy kattintás, és a szakszerű főzés egyszerűen és gyorsan megoldható! Ingenio: a sokoldalú főzőedény A tűzhelyről,

Részletesebben

A páraelszívók szakértőinek ajánlásával...

A páraelszívók szakértőinek ajánlásával... A páraelszívók szakértőinek ajánlásával... LEVANTE A páraelszívó magassága igény szerint fel-le változtatható egy távirányítós motor segítségével. A magasság szükség szerint 8 fokozatban állítható. Amikor

Részletesebben

MKN SpaceCombi 061R_MP + kiegészítői

MKN SpaceCombi 061R_MP + kiegészítői MKN SpaceCombi 061R_MP + kiegészítői HASZNÁLT BEMU- TATÓTERMI DARAB 2 161 350.-Ft 1 837 150.-Ft 15% Hőlégkavarásos sütő-gőzpároló berendezés, elektromos üzemű fordított nyitás iránnyal! (a kép illusztráció)

Részletesebben

FŐZŐLAPOK High-tech megoldások és avan-garde design az Ön konyhájában

FŐZŐLAPOK High-tech megoldások és avan-garde design az Ön konyhájában FŐZŐLAPOK Hightech megoldások és avangarde design az Ön konyhájában Teka FŐZŐLAPOK Teka Flex: 30%kal nagyobb extra főzőfelület Teka Flex indukciós zónák 280 x 385 mm. Lehetséges példák. 9 cm 2 cm 9 cm

Részletesebben

ÁRLISTA. sütő gázfőzőlap kerámialap mikrohullámú sütő borhűtő. 3év garancia. érvényes: 2008. június 15-től

ÁRLISTA. sütő gázfőzőlap kerámialap mikrohullámú sütő borhűtő. 3év garancia. érvényes: 2008. június 15-től ÁRLISTA B E É P Í T H E T Ő H Á Z T A R T Á S I G É P E K sütő gázfőzőlap kerámialap mikrohullámú sütő borhűtő 2008 érvényes: 2008. június 15-től 2 E4000 főzőlapok Élvezetes ételkészítés A Cata elit főzőlap-családja

Részletesebben

Termoelektromos borhűtő. Modell: DX-68COMBO. Használati útmutató

Termoelektromos borhűtő. Modell: DX-68COMBO. Használati útmutató Termoelektromos borhűtő Modell: DX-68COMBO Használati útmutató Tartalomjegyzék I. Általános biztonsági előírások 1 II. Műszaki adatok 2 III. Kezelőszervek 3 IV. Bekötési rajz 4 V. Működtetés 4 VI. Speciális

Részletesebben

El. főzőüstök - indirekt fűtés

El. főzőüstök - indirekt fűtés A 900XP sorozat minden készüléke nagy teljesítményű, megbízható, energiatakarékos, biztonságos és ergonómikus. A modul rendszer megszámlálhatatlan konfigurációban telepíthető: asztali modellként (állványra

Részletesebben

A Hotpoint-Ariston stílusa, a konyha mûvészete

A Hotpoint-Ariston stílusa, a konyha mûvészete Hotpoint Ariston - Indesit Bemutatóterem Konyhatechnológia Kft. 1085 Budapest, József krt. 5. Tel.: 06-1-486-1467 www.kta.hu A Hotpoint-Ariston stílusa, a konyha mûvészete Nyitvatartás: Hétfõ, Szerda,

Részletesebben

4 égős szabadonálló gáztűzhelyek

4 égős szabadonálló gáztűzhelyek A 700XP sorozat több, mint 100 modellt foglal magába. Minden készülékek nagy teljesítményű, megbízható, energiatakarékos, biztonságos és ergonómikus. A modul rendszer megszámlálhatatlan konfigurációban

Részletesebben

3 ÉV TELJESKÖR GARANCIA

3 ÉV TELJESKÖR GARANCIA BETA 600 és VENERE 900 kürt s páraelszívó BETA 600 FALI PÁRAELSZÍVÓ (60 cm) 3 ÉV TELJESKÖR GARANCIA 59 990 Ft 1680 m 3 /h (max.) légszállítás elektronikus vezérlés halogén világítás id zít (utószell ztetés)

Részletesebben

újdonságok, design, stílus

újdonságok, design, stílus újdonságok, design, stílus akciós szórólap az akció visszavonásig, illetve a készlet erejéig érvényes 109 990 Ft 99 990 Ft ECT 610 ASC-1 Beépíthetõ üvegkerámia fõzõlap 4 főzőzóna, gyerekzár, hi-light fűtőszál,

Részletesebben

12:40 h IGAZI CINKOSTÁRS. 4 főre nem ugyanaz főzni, mint 1 főre, igaz?

12:40 h IGAZI CINKOSTÁRS. 4 főre nem ugyanaz főzni, mint 1 főre, igaz? 12:40 h IGAZI CINKOSTÁRS 4 főre nem ugyanaz főzni, mint 1 főre, igaz? Kompakt készülékek Manapság mindenki arra törekszik, hogy bevált receptjei alapján tökéletes ételeket készítsen, lehetőség szerint

Részletesebben

WHIRLPOOL MOSOGATÁS. www.whirlpool-professional.hu 2012.

WHIRLPOOL MOSOGATÁS. www.whirlpool-professional.hu 2012. WHIRLOOL MOSOGATÁS 2012. www.whirlpool-professional.hu MOSOGATÁS A Whirlpool professzionális mosogatógépeinek fő jellemzői a teljesítmény, a megbízhatóság, a biztonság, a higiénia, a kiváló anyagok, a

Részletesebben

FŐZŐLAPOK High-tech megoldások és avan-garde design az Ön konyhájában

FŐZŐLAPOK High-tech megoldások és avan-garde design az Ön konyhájában FŐZŐLAPOK High-tech megoldások és avan-garde design az Ön konyhájában Teka FŐZŐLAPOK Teka Flex: 30%-kal nagyobb extra főzőfelület Teka Flex indukciós zónák 280 x 385 mm. Lehetséges példák. 9 cms 12 cms

Részletesebben

Szabadonálló elektromos olajsütő

Szabadonálló elektromos olajsütő A 700XP sorozat több, mint 100 modellt foglal magába. Minden készülékek nagy teljesítményű, megbízható, energiatakarékos, biztonságos és ergonómikus. A modul rendszer megszámlálhatatlan konfigurációban

Részletesebben

Mindig világosságra érhet haza

Mindig világosságra érhet haza PHILIPS mygarden Falilámpa Veranda inox Mindig világosságra érhet haza Tegye emlékezetessé a különleges alkalmakat ezzel a nagyszerű, rozsdamentes acélból készült Philips mygarden fali lámpával. Kialakítása

Részletesebben

Angelo PO FX61 E3 TOP

Angelo PO FX61 E3 TOP Angelo PO FX61 E3 TOP 2 404 300.-Ft 1 990 000.-Ft 17% Hőlégkavarásos sütő-gőzpároló, elektromos üzemű kívül-belül teljesen rozsdamentes acél kivitel, automata tistzító rendszer Alap funkciók: Légkeveréses

Részletesebben

' Így sokkal könnyebb tisztán és rendben tartani az otthonomat

' Így sokkal könnyebb tisztán és rendben tartani az otthonomat ' Így sokkal könnyebb tisztán és rendben tartani az otthonomat ~ porzsák nélküli porszívók Felejtse el a porzsákot Sokkal praktikusabb és könnyebb nélküle. Felejtse el a porzsákot. Már nem kell törődnie

Részletesebben

WITL 100. Mosógép Beszerelés és használat. Lásd a készülékben található többnyelvû használati utasításbeli oldalhivatkozásokat.

WITL 100. Mosógép Beszerelés és használat. Lásd a készülékben található többnyelvû használati utasításbeli oldalhivatkozásokat. WITL 100 Mosógép Beszerelés és használat Lásd a készülékben található többnyelvû használati utasításbeli oldalhivatkozásokat. WITL 100 Tartalomjegyzék Üzembehelyezés...5 A készülék leírása...7 Indítás

Részletesebben

és tartalom ZUHANY AZONNAL OKOS HŐMÉRŐ KÉT TARTÁLY, DUPLA KOMFORT Új, egyedi olasz stílusú vízmelegítő tőlünk: -21% -51% -60% CSAK 27 cm mély!

és tartalom ZUHANY AZONNAL OKOS HŐMÉRŐ KÉT TARTÁLY, DUPLA KOMFORT Új, egyedi olasz stílusú vízmelegítő tőlünk: -21% -51% -60% CSAK 27 cm mély! TERMÉKCSALÁD Stílus és design italiano és tartalom Új, egyedi olasz stílusú vízmelegítő tőlünk: CSAK 27 cm mély! HEATING FELFŰTÉSI TIME IDŐ l. l. Időmegtakarítás Time saving Időmegtakarítás Time saving

Részletesebben

The Wine Cooling Experts

The Wine Cooling Experts The Wine ooling Experts MAGYAR Otthon Étterem Beépíthetô Rendezvény Exkluzív 5 7 9 3 égünk 2006 óta a bor szakszerû tárolására alkalmas borhûtôket gyárt és forgalmaz. Az elmúlt évek alatt a borhûtô piac

Részletesebben

Gorenje Budapest Kft. ajánlata a: Nagycsaládosok Országos Egyesülete részére

Gorenje Budapest Kft. ajánlata a: Nagycsaládosok Országos Egyesülete részére Gorenje Budapest Kft. ajánlata a: Nagycsaládosok Országos Egyesülete részére Tevékenységünk célja 1. A 2010-es évben bekövetkezett devecseri és kolontári vörösiszap katasztrófa károsultjainak támogatása

Részletesebben

EGYSZERŰ KARBANTARTÁS IPX4-es szintű vízvédelem. A kezelőgombok speciális kialakításnak köszönhetően nincs vízbeszivárgás.

EGYSZERŰ KARBANTARTÁS IPX4-es szintű vízvédelem. A kezelőgombok speciális kialakításnak köszönhetően nincs vízbeszivárgás. A 700XP sorozat több, mint 100 modellt foglal magába. Minden készülékek nagy teljesítményű, megbízható, energiatakarékos, biztonságos és ergonómikus. A modul rendszer megszámlálhatatlan konfigurációban

Részletesebben

BEÉPÍTHETŐ KÉSZÜLÉKEK

BEÉPÍTHETŐ KÉSZÜLÉKEK BEÉPÍTHETŐ KÉSZÜLÉKEK 2008 ZANUSSI DESIGN Az összes Zanussi berendezés tervezése során az Ön igényeit tartottuk szem előtt, és azt tűztük ki célul, hogy a mindennapi feladatok kreatív megoldásaival könnyebbé

Részletesebben

Mosógépek Szárítógépek

Mosógépek Szárítógépek Mosógépek Szárítógépek A selymesebb, megk m lt ruh k r me MOSÓGÉPEK / SZÁRÍTÓGÉPEK Harmónia a mosásban, az Ön kényelméért Ergonómikus kialakítás a biztonság és a kényelem jegyében. Harmónikus mozdulatokra

Részletesebben

A legújabb generáció. Piacvezető fogászati kezelőegység

A legújabb generáció. Piacvezető fogászati kezelőegység A legújabb generáció Piacvezető fogászati kezelőegység A Belmont abszolút piacvezető a fogászati kezelőegységek legújabb generációjával Szék 1. Állítható pozíció Különösen széles skálán mozgó határértékeinek

Részletesebben

Elektromos asztali olajsütők

Elektromos asztali olajsütők A 700XP sorozat több, mint 100 modellt foglal magába. Minden készülékek nagy teljesítményű, megbízható, energiatakarékos, biztonságos és ergonómikus. A modul rendszer megszámlálhatatlan konfigurációban

Részletesebben

SNACK BERENDEZÉSEK FIGYELMEZTETÉS: A gáz berendezések ezekre a gázfajtákra és gáznyomásokra vannak elkészítve:

SNACK BERENDEZÉSEK FIGYELMEZTETÉS: A gáz berendezések ezekre a gázfajtákra és gáznyomásokra vannak elkészítve: SNACK BERENDEZÉSEK SNACK FIGYELMEZTETÉS: A gáz berendezések ezekre a gázfajtákra és gáznyomásokra vannak elkészítve: LPG: 37 g/cm 2 Földgáz: 20 g/cm 2 CG-310 típusu tűzhelyek gázpalack tároló szekrénnyel

Részletesebben