Üdvözöljük a Bauknecht világában! Beépíthető készülékek

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Üdvözöljük a Bauknecht világában! Beépíthető készülékek"

Átírás

1 Üdvözöljük a Bauknecht világában! Beépíthető készülékek Termékkínálat 2013

2 2 A Bauknecht új világa már várja Önt. Engedje magát elvarázsolni és fedezze fel a legújabb, intelligens megoldásokat, melyek megkönnyítik életét.

3 Tartalom 3 Tartalomjegyzék 04 A Bauknecht marketing filozófiája 06 A Bauknecht dizájn filozófiája 08 BlackLine termékcsalád 10 Beépíthető sütők 16 Kompakt készülékek 20 Mikrohullámú sürők 22 Főzőlapok 27 ixelium TM gázfőzőlapok 30 Páraelszívók 34 Beépíthető hűtőszekrények 40 Beépíthető mosogatógépek 45 Beépítési rajzok 48 Összefoglaló terméktáblázat 50 Jelmagyarázat 54 Szerviztámogatás

4 4 Korábban a Bauknecht a kiváló technológiáról szólt, ma már jóval több annál Az innovációnak nagy hagyományai vannak a Bauknecht márkánál. Pontosabban ez több mint 90 éve hatja át készülékeinket. Ez nem meglepő, hiszen a gyökerei Németország azon sváb régiójába nyúlnak vissza, mely feltalálóiról és mérnökeiről híres. Itt alapította meg 1919-ben az akkor 27 éves Gottlob Bauknecht elektrotechnikai üzemét azzal a céllal, hogy olyan elektromotorokat építsen, amivel az emberek munkája egyszerűbbé válhat. Ezzel egy olyan vállalat alapjait fektette le, mely újabb és újabb innovatív megoldásokkal állt elő. Ma már a Bauknecht márka egész Európában jelen van. Továbbra is az a filozófia kötelez minket, hogy a vásárlóinkat a lehető legtöbb háztartási munkától kíméljük meg. Mégis, hogy ezeket az igényeket a legteljesebben kiszolgáljuk, a technológián és a minőségen túl már többre van szükség. Amivel a Bauknecht készülékek meggyőzik vásárlóikat, az a letisztult, egyedi design, a nemes anyagok és az a bizonyos plusz. Lenyűgöző, innovatív technológiát kínálnak, amelyek a kiemelkedő kényelmet a meglepő rafinériával ötvözik. Az életet azonban nem pusztán kényelmesebbé varázsoljuk, hanem környezettudatos vásárlóink igényeinek is maximálisan eleget teszünk: a Bauknecht készülékek az energia- és víztakarékosság legmodernebb követelményeinek is megfelelnek. Jövőbe mutató a készülékeinkkel történő interakció és párbeszéd, amelyek már most is meghaladják a pusztán felhasználóbarát kezelhetőség követelményét. Ezzel kezdődik a Bauknecht történelmének következő fejezete, amely újra és újra arról szól, hogy az innovatív technológiákat egyszerűen használhatóvá tegyük a mindennapi életben. Lássuk, hogyan Gottlob Bauknecht, vállalatalapító A vásárlók igényeit mindennél fontosabbnak tartotta. Ma, majd száz évvel később, számunkra még mindig ugyanez a legfontosabb szempont. Ha ezt a logót látja, Ön többre számíthat... Nem csak a technológiát találja majd lenyűgözőnek, hanem a design-t, a különböző minőségi anyagok összhangját, az egyszerű kezelhetőséget és így tovább.

5 5

6 6 Az egyszerűség csak hozzáállás kérdése Fontosnak tartjuk az egyszerűséget, hogy az Ön élete minél kényelmesebb legyen. Minden Bauknecht készüléket úgy alakítottunk ki, hogy a használata intuitív, magától értetődő legyen, következzen és optimalizálja a működési folyamatokat.

7 A dizájnról mindig mindenki sokat beszél. Mi azt szeretnénk, hogy Önt rabul is ejtse. 7 Az elsőosztályú, egyedi termékdizájn a Bauknecht vitathatatlan ismertetőjelei közé tartozik. A Bauknecht dizájnfilozófiájának alapja egy sor olyan formai kialakítás, amelyet a német dizájniskola hagyományai inspiráltak és amelyek a tiszta funkcionalitás felé orientálódnak. Célunk egy iránymutató, összetéveszthetetlen, markáns vonalvezetés kialakítása. Ezért válik a dizájn a fejlődés úttörőjévé. Mindezt azért tartjuk ilyen fontosnak, hogy az innovatív technológiánkat lenyűgöző formavilágba öltöztetve mutathassuk be, elvégre a jövő csak szép lehet. Nem szeretjük magunkat dicsérni, ezt megteszik helyettünk mások A Bauknecht készülékek dizájnja a kritikusok fürkésző pillantásait is állja. Készülékeinket az utóbbi években elismert díjakkal tüntették ki, többek között az egyedülálló formavilágért, a felhasználóbarát kezelhetőségért, minőségért, tartósságért és nem utolsó sorban az innovativitásért. Így nemrégiben elnyertük többek között a Reddot Design 2010 díjat a KULT beépíthető sütőért, a Plus X 2013 Minőség, dizájn és funkcionalitás díjat a Black Line termékcsaládért, a KItchen Innovation 2013 díjat BlackLine sütőnkért, mikrohullámú sütőnkért valamint a 7 liter vízfogyasztású PowerClean+-szal rendelkező mosogatógépünkért. Functionality

8 8 BlackLine termékcsalád BlackLine - a technológia káprázatos formája Az egyöntetű fekete BlackLine sütők részére a Bauknecht a SCHOTT német technológiai konszernnel közösen speciális tükörüveget fejlesztett ki, mely különösen kiváló minőségű és teherbíró: a fekete tükörüveg minden konyha elegáns fókuszpontja. Érezni a harmóniát Segítségével a gőz és a pára azonnal eltűnik. Csupán a páraelszívó látványa marad, mely konyhája valódi éke. Átélni a tökéletességet Sehol egy sarok, sehol egy perem. Az innovatív üvegkerámia indukciós főzőlap megjelenése igazán elegáns. A testet öltött nagyvonalúság Tapasztalja meg a tükörfényű amerikai hűtőszekrény tágas belső tereit és számtalan extra funkcióját. Az impozáns készülékméret ellenére a finom, letisztult vonalvezetésnek, az enyhén lekerekített formáknak köszönhetően mégis légiesen elegánsnak tűnik.

9 BlackLine termékcsalád 9 Felfedezni új lehetőségeket A mikrohullámú kompaktsütő igazán sokoldalú tehetség : mindegy, hogy villámgyors felolvasztásról, szinte zsírmentesen történő ropogósra sütésről, grillezésről vagy sütésről van szó, a légkeveréses rendszerrel bármi lehetséges. A gőzpároló funkcióval a vitaminok a lehető legteljesebben megőrizhetők. Élvezni a haladást Csak kapcsolja be a sütőt és már készül is az étel - előmelegítés nélkül. A BlackLine sütőben ez még különösen kíméletesen és percre pontosan történik.

10 10 Bauknecht a szemet gyönyörködtető látvány.

11 Beépíthető sütők 11 Innováció formai tökélyben A BlackLine sütővel elegancia és haladás költözik a konyhájába. Főzzön és süssön mostantól kényelmesen, gyorsan és egészségesen a modern és kímélő elkészítési funkcióknak köszönhetően. Át szeretné tekinteni a kínálatot mielőtt választ? A következő oldalakon megismerheti a Bauknecht sütők számtalan egyedi tulajdonságát és különleges funkcióit. Tükörfényű fekete üveg csupa esztétika Ezzel a felülettel csak a Bauknecht BlackLine készülékek rendelkeznek. A SCHOTT Ceran tükröződő, speciális üvegfelülete olyan, mintha fekete tükörből öntötték volna. Mindent egyszerre sütni az aromák keveredése nélkül Változatos ételek: az innovatív és hatékony hőlégbefúvással egyszerre főzhet különböző ételeket három szinten az ízek és illatok keveredése nélkül. Több hely az ételeknek: 30%-kal* nagyobb térfogat mint a hagyományos sütőknél. SCHOTT SeeClear: innovatív technológia a tükröződő üvegekért az új esztétikáért és könnyű kezelhetőségért. *Az 55 literes térfogatú Bauknecht sütővel összehasonlítva. Előmelegítés nélküli sütés-főzés Az intelligens hőlégbefúvásos rendszer az első perctől kezdve mindenütt egyenletesen oszlatja el a forró levegőt. Ez jót tesz az ételeknek és a pénztárcájának is, hiszen ezzel energiát takarít meg. Egyszerű és halk: a finoman záródó sütőajtó Elég egy enyhe nyomás és a sütőajtó lassan és gyengéden záródik. Nagyon praktikus és elegáns.

12 12 Beépíthető sütők Termékválaszték ÚJDONSÁG! BLTC 8100 ES/L Multifunkciós sütő Kult termékcsalád BLVMS 8100/SW Komfort termékcsalád BlackLine Multifunkciós sütő Energiafogyasztás: A-20% Fekete-tükrös készülékszín Atlas (színes szöveges-piktogramos LCD) kijelző 30 előre programozott recepttel Süllyeszthető kezelőgombok Lightronic sütőhőmérséklet szabályozás AutoSzenzor funkció 30 előre programozott recepthez és 7 féle optimális sütési mód különböző húsfélékhez Multifunkció 8+ sütési mód: hagyományos funkciók: alsó-és felső sütés, légkeverés, hőlégbefúvás, grill, turbo grill; speciális funkciók: kiolvasztás, melegen tartás, kelesztés, sütés több szinten, maxi sütés, fagyasztott ételkészítés illetve lassú hús/hal sütés Gyorsfelfűtés Kedvencek: 10 leggyakrabban használt sütési beállítás tárolása (memória funkció) Finoman záródó sütőajtó Energiafogyasztás: A-30% Éjfekete készülékszín ProCook (szöveges-piktogramos) kijelző 30 előre programozott recepttel Süllyeszthető kezelőgombok Lightronic sütőhőmérséklet szabályozás AutoSzenzor funkció 30 előre programozott recepthez Multifunkció 8+ sütési mód: hagyományos funkciók: alsó-és felső sütés, légkeverés, hőlégbefúvás, grill, turbo grill; speciális funkciók: kiolvasztás, melegen tartás, kelesztés, sütés több szinten, maxi sütés, fagyasztott ételkészítés, lassú hús/hal sütés illetve ECO hőlégbefúvás Gyorsfelfűtés Kedvencek: 10 leggyakrabban használt sütési beállítás tárolása memória funkció) 4-rétegű hűtött, tükrös teleüveg sütőajtó Tartozékok: hússzonda, grillrács, sütőtepsi, zsírfogó tepsi Teleszkópos sütősín (3-szintű) Halogén sütővilágítás (40 W) Sütőtérfogat: 73 l Méret (Mag.xSzél.xMély.): 595 x 595 x 570 mm 3-rétegű hűtött, tükrös teleüveg sütőajtó Tartozékok: grillrács, sütőtepsi, zsírfogó tepsi Most ajándék sütősínnel!* Halogén sütővilágítás (40 W) Sütőtérfogat: 73 l Méret (Mag.xSzél.xMély.): 595 x 595 x 564 mm AUTO SENSOR HIDEG SÜTŐAJTÓ TELESZKÓPOS AUTO SENSOR HIDEG SÜTŐAJTÓ SÜTŐSÍN *A BA 42 cikkszámú 2 szintű sütősínt igényelje kereskedőjétől.

13 Beépíthető sütők 13 Termékválaszték ÚJDONSÁG! BCVMS 8100/PT Komfort termékcsalád BLPM 8110/PT Komfort termékcsalád Környezetbarát öntisztítású, multifunkciós sütő PureClean sütőtisztítás Finoman záródó sütőajtó Energiafogyasztás: A-30% Ujjlenyomatmentes inox készülékszín ProCook (szöveges-piktogramos) kijelző 30 előre programozott recepttel Süllyeszthető kezelőgombok Lightronic sütőhőmérséklet szabályozás AutoSzenzor funkció 30 előre programozott recepthez Multifunkció 8+ sütési mód: hagyományos funkciók: alsó-és felső sütés, légkeverés, hőlégbefúvás, grill, turbo grill; speciális funkciók: kiolvasztás, melegen tartás, kelesztés, sütés több szinten, maxi sütés, fagyasztott ételkészítés, lassú hús/hal sütés illetve ECO hőlégbefúvás Gyorsfelfűtés Kedvencek: 10 leggyakrabban használt sütési beállítás tárolása (memória funkció) 3-rétegű hűtött, tükrös teleüveg sütőajtó Tartozékok: grillrács, sütőtepsi, zsírfogó tepsi Most ajándék sütősínnel!* Halogén sütővilágítás (40 W) Sütőtérfogat: 73 l Méret (Mag.xSzél.xMély.): 595 x 595 x 564 mm Pirolitikus öntisztítású, multifunkciós sütő Pirolitikus sütőtisztítás Energiafogyasztás: A-30% Ujjlenyomatmentes inox készülékszín ProCook (szöveges-piktogramos) kijelző 30 előre programozott recepttel Süllyeszthető kezelőgombok Lightronic sütőhőmérséklet szabályozás Hússzonda AutoSzenzor funkció 30 előre programozott recepthez és 7 féle optimális sütési mód különböző húsfélékhez Multifunkció 8+ sütési mód: hagyományos funkciók: alsó-és felső sütés, légkeverés, hőlégbefúvás, grill, turbo grill; speciális funkciók: kiolvasztás, melegen tartás, kelesztés, sütés több szinten, maxi sütés, fagyasztott ételkészítés illetve lassú hús/hal sütés Gyorsfelfűtés Kedvencek: 10 leggyakrabban használt sütési beállítás tárolása (memória funkció) 4-rétegű hűtött, tükrös teleüveg sütőajtó Tartozékok: grillrács, 2 sütőtepsi, zsírfogó tepsi Teleszkópos sütősín (2-szintű) Halogén sütővilágítás (40 W) Sütőtérfogat: 73 l Méret (Mag.xSzél.xMély.): 595 x 595 x 564 mm A tisztításhoz csak vízre van szüksége. A PureClean-nek a környezet is örül. A sütő vegyszerek nélkül 90 C-on tisztul és így 97%** energiát takarít meg. Önnek a PureClean program után, már csak nedves szivaccsal kell áttörölnie a sütőteret. PRO Pure AUTO SENSOR HIDEG SÜTŐAJTÓ PRO AUTO SENSOR HIDEG SÜTŐAJTÓ TELESZKÓPOS HÚSSZONDA TOUCH TOUCH SÜTŐSÍN *A BA 42 cikkszámú 2 szintű sütősínt igényelje kereskedőjétől. **Pirolitkus öntisztító Bauknecht sütővel összehasonlítva.

14 14 Beépíthető sütők Termékválaszték BLVM 8110/PT Komfort termékcsalád BLVE 8110/PT Komfort termékcsalád Multifunkciós sütő Energiafogyasztás: A-20% Ujjlenyomatmentes inox készülékszín ProCook (szöveges-piktogramos) kijelző 30 előre programozott recepttel Süllyeszthető kezelőgombok Lightronic sütőhőmérséklet szabályozás Multifunkciós sütő Energiafogyasztás: A-20% Ujjlenyomatmentes inox készülékszín CleverCook (piktogramos) kijelző Süllyeszthető kezelőgombok Lightronic sütőhőmérséklet szabályozás AutoSzenzor funkció 30 előre programozott recepthez Multifunkció 8+ sütési mód: hagyományos funkciók: alsó-és felső sütés, légkeverés, hőlégbefúvás, grill, turbo grill; speciális funkciók: kiolvasztás, melegen tartás, kelesztés, sütés több szinten, maxi sütés, fagyasztott ételkészítés illetve lassú hús/hal sütés Gyorsfelfűtés Kedvencek: 10 leggyakrabban használt sütési beállítás tárolása (memória funkció) Multifunkció 8+ sütési mód: hagyományos funkciók: alsó-és felső sütés, légkeverés, hőlégbefúvás, grill, turbo grill; speciális funkciók: kiolvasztás, melegen tartás, kelesztés, maxi sütés, kenyér/pizza illetve lassú hús/hal sütés Gyorsfelfűtés 3-rétegű hűtött, tükrös teleüveg sütőajtó Tartozékok: grillrács, sütőtepsi, zsírfogó tepsi Teleszkópos sütősín (2-szintű) Halogén sütővilágítás (40 W) Sütőtérfogat: 73 l Méret (Mag.xSzél.xMély.): 595 x 595 x 564 mm 3-rétegű hűtött, tükrös teleüveg sütőajtó Tartozékok: grillrács, sütőtepsi, zsírfogó tepsi Teleszkópos sütősín (2-szintű) Halogén sütővilágítás (40 W) Sütőtérfogat: 73 l Méret (Mag.xSzél.xMély.): 595 x 595 x 564 mm PRO AUTO SENSOR HIDEG SÜTŐAJTÓ TELESZKÓPOS PRO AUTO SENSOR HIDEG SÜTŐAJTÓ TELESZKÓPOS TOUCH SÜTŐSÍN TOUCH SÜTŐSÍN

15 Beépíthető sütők 15 Termékválaszték ÚJDONSÁG! BLVES 8100 EW Komfort termékcsalád BLCE 7103/PT Atrium termékcsalád Multifunkciós sütő Finoman záródó sütőajtó Energiafogyasztás: A-20% Fehér készülékszín CleverCook (piktogramos) kijelző Süllyeszthető kezelőgombok Lightronic sütőhőmérséklet szabályozás Multifunkciós sütő Energiafogyasztás: A-20% Ujjlenyomatmentes inox készülékszín CleverCook (piktogramos) kijelző Süllyeszthető kezelőgombok Lightronic sütőhőmérséklet szabályozás Multifunkció 8+ sütési mód: hagyományos funkciók: alsó-és felső sütés, légkeverés, hőlégbefúvás, grill, turbo grill; speciális funkciók: kiolvasztás, melegen tartás, kelesztés, maxi sütés, kenyér/pizza illetve lassú hús/hal sütés Gyorsfelfűtés Multifunkció 8+ sütési mód: hagyományos funkciók: alsó-és felső sütés, légkeverés, hőlégbefúvás, grill, turbo grill; speciális funkciók: kiolvasztás, melegen tartás, kelesztés, maxi sütés, kenyér/pizza illetve lassú hús/hal sütés Gyorsfelfűtés 3-rétegű hűtött, teleüveg sütőajtó Tartozékok: grillrács, sütőtepsi, zsírfogó tepsi Most ajándék sütősínnel!* Halogén sütővilágítás (40 W) Sütőtérfogat: 73 l Méret (Mag.xSzél.xMély.): 595 x 595 x 564 mm 2-rétegű hűtött, teleüveg sütőajtó Tartozékok: grillrács, sütőtepsi Teleszkópos sütősín (3-szintű) Sütővilágítás (25 W) Sütőtérfogat: 65 l Méret (Mag.xSzél.xMély.): 595 x 595 x 564 mm AUTO SENSOR HIDEG SÜTŐAJTÓ PRO HIDEG SÜTŐAJTÓ TELESZKÓPOS TOUCH SÜTŐSÍN *A BA 42 cikkszámú 2 szintű sütősínt igényelje kereskedőjétől.

16 16 Nem kell nagynak lennie annak, ami nagyszerű.

17 Kompakt készülékek 17 Egy okos konyha kis helyen is elfér A kompakt Bauknecht készülékekkel a konyhában helyet, a főzésnél sok időt takarít meg. Élvezze, hogy a hagyományos ételek sokkal egészségesebben, a gőz erejével készülnek. Egészségesebb ételek gőzsütővel A gőze erejével a főzés kíméletesebb, megőrizhetők a tápanyagok és vitaminok, melyek az egészséges táplálkozás alapjai. Ezek a készülékek a hagyományos sütési funkciókat is biztosítják. Szeretne gőzsütője vagy mikrohullámú sütője mellé még egy sütőt is, de nincs elég hely a konyhájában? Semmi probléma. A hőlégbefűvással illetve légkeveréssel kombinált készülékek sütőként is használhatók. Exkluzív: a Crisp TM funkció A Bauknecht egyedülálló Crisp TM funkciójával Ön könnyedén megtalálhatja az egyensúlyt a ropogósra sütés, kelesztés és barnítás között.

18 18 Kompakt készülékek Termékválaszték BMES 8145 Komfort termékcsalád ECTM 8145/1 PT Komfort termékcsalád Speedoven - kombinált sütő - mikrohullámú sütő ProCook kijelző előre programozott receptekkel Ujjlenyomatmentes inox készülékszín Elektronikus vezérlés Alsó és felső sütés, grill/turbogrill, légkeveréses sütés, mikrohullámú sütés és ezek kombinációja is Lefelé nyíló tükrös üvegajtó Zománcozott belső tér 3D mikrohullám sugárzás, 8 teljesítmény fokozattal Rapid Start, Rapid újramelegítés Nagyteljesítményű grill funkció Súly szerinti automata funkciók Készre sütés, melegítés, melegen tartás Speciális funkciók: kelesztés, kiolvasztás Auto kiolvasztás és újramelegítés funkció Tartozékok: sütőtálca, üveg sütőtálca, grillrács Konyhai időzítő, indításkésleltetés Belső térfogat: 40 l Mikrohullám/grill/alsó fűtőszál teljesítmény: 850/1600/100 W Méret (mag.xszél.xmély.): 455 x 595 x 560 mm Hőlégbefúvással kombinált gőzpároló (34 liter) ProCook kijelző előre programozott receptekkel Ujjlenyomatmentes inox készülékszín Elektronikus vezérlés Elektronikus hőmérsékletszabályozás 30 C és 100 C között Lefelé nyíló tükrös üvegajtó Nemesacél belső tér Autoszenzor - ételfajta szerinti automata funkciók Készre sütés, melegítés, melegen tartás Gőzöléses kiolvasztás Manuális funkciók: párolás, hőlégbefúvás, hőlégbefúvás+gőz Speciális funkciók: kelesztés, kiolvasztás, vízkőmentesítés, fertőtlenítés, joghurt, tartósítás Tartozékok: tartóállvány (3 párolási szint), sütőrács, sütő és cseppfogó tálca, gőzölőtálca, víztartály (1,5 l), szivacs, hússzonda Konyhai időzítő óra, indításkésleltetés Belső térfogat: 34 l Hőlégbefúvás teljesítmény: 1400 W Méret (mag.xszél.xmély.): 455 x 595 x 537 mm PRO TOUCH

19 Kompakt készülékek 19 Termékválaszték KMT 9145 Automata kávéfőzőgép LCD kijelző Ujjlenyomatmentes inox készülékszín Érintőszenzoros vezérlés Cappucino készítés (gőzölő fúvóka segítségével) Gőznyomás: 15 bar Víztartály kapacitása: 1.8 l Vízforraló teljesítmény: 1200 W Méret (mag.xszél.xmély.): 455 x 595 x 398 mm Szemes kávé ill. őrölt kávé is használható Forróvíz Beállítások (kávémennyiség, hőmérséklet, erősség) Változtatható menüparaméterek (óra, nyelv, hangbeállítás stb.) Automatikus indítás és kikapcsolás Vízkőmentesítés Cseppfogó tálca PRO TOUCH Fiókok WD 142 IX Melegentartó fiók tányérok, poharak és evőeszközök melegítésére Elektromos melegentartó fiók Ujjlenyomatmentes inox készülékszín Termosztátos vezérlés 30 C és 85 C között Hőmérséklet fokozatok száma: 6 Ventilátoros működés Állószekrénybe építhető kivitel Kapacitás: 20 l Méret (mag.xszél.xmély.): 135 x 595 x 548 mm Teljesítményigény: W AKB 655 Edénytartó fiók tányérok, poharak és evőeszközök tárolására Edénytartó fiók tányérok, poharak és evõeszközök tárolására Edénytartó fiók, melegentartó funkció nélkül Ujjlenyomatmentes inox készülékszín Állószekrénybe építhető kivitel Kapacitás: 20 l Méret (mag.xszél.xmély.): 135 x 595 x 548 mm PRO PRO TOUCH TOUCH

20 20 Mikrohullámú sütők Termékválaszték ÚJDONSÁG! EMCHD 8145 PT Komfort termékcsalád EMCHD 8145 SW BlackLine EMCHE 8145 EW Komfort termékcsalád Mikrohullámú sütő grill, Crisp, párolás és hőlégbefúvás funkcióval (40 liter) ProCook kijelző előre programozott receptekkel Ujjlenyomatmentes inox készülékszín Elektronikus vezérlés Lefelé nyíló tükrös üvegajtó Nemesacél belső tér 3D mikrohullám sugárzás, 8 teljesítmény fokozattal Rapid Start, Rapid Kiolvasztás Nagyteljesítményű grill funkció Rapid Hőlégbefúvás ( C) Crisp funkció Párolás funkció Súly szerinti automata funkciók Tartozék: Crisp tál, fogantyú, 2 grillrács, párolóedény, sütőtepsi Belső térfogat: 40 l Mikrohullám/grill/hőlégbefúvás teljesítmény: 900/1600/1200 W Méret (mag.xszél.xmély.): 455 x 595 x 560 mm Mikrohullámú sütő grill, Crisp, párolás és hőlégbefúvás funkcióval (40 liter) ProCook kijelző előre programozott receptekkel Éjfekete készülékszín Elektronikus vezérlés Lefelé nyíló tükrös üvegajtó Nemesacél belső tér 3D mikrohullám sugárzás, 8 teljesítmény fokozattal Rapid Start, Rapid Kiolvasztás Nagyteljesítményű grill funkció Rapid Hőlégbefúvás ( C) Crisp funkció Párolás funkció Súly szerinti automata funkciók Tartozék: Crisp tál, fogantyú, 2 grillrács, párolóedény, sütőtepsi Belső térfogat: 40 l Mikrohullám/grill/hőlégbefúvás teljesítmény: 900/1600/1200 W Méret (mag.xszél.xmély.): 455 x 595 x 560 mm Mikrohullámú sütő grill, Crisp, párolás és hőlégbefúvás funkcióval (40 liter) CleverCook kijelző Fehér készülékszín Elektronikus vezérlés Lefelé nyíló tükrös üvegajtó Nemesacél belső tér 3D mikrohullám sugárzás, 8 teljesítmény fokozattal Rapid Start, Rapid Kiolvasztás Nagyteljesítményű grill funkció Rapid Hőlégbefúvás ( C) Crisp funkció Párolás funkció Súly szerinti automata funkciók Tartozék: Crisp tál, fogantyú, 2 grillrács, párolóedény, sütőtepsi Belső térfogat: 40 l Mikrohullám/grill/hőlégbefúvás teljesítmény: 900/1600/1200 W Méret (mag.xszél.xmély.): 455 x 595 x 560 mm PRO TOUCH SYSTEM DEFROST SYSTEM DEFROST SYSTEM DEFROST

21 Mikrohullámú sütők 21 Termékválaszték EMCCE 8138 PT Komfort termékcsalád EMCP 9238 PT Komfort termékcsalád EMSP 9238 PT Komfort termékcsalád Mikrohullámú sütő, grill és Crisp funkcióval (31 liter) Felsőszekrénybe is épthető kivitel Mikrohullámú sütő, grill és Crisp funkcióval (22 liter) Felsőszekrénybe is épthető kivitel Mikrohullámú sütő, párolás funkcióval (22 liter) CleverCook kijelző Ujjlenyomatmentes inox készülékszín Elektronikus vezérlés Lefelé nyíló tükrös üvegajtó Nemesacél belső tér 3D mikrohullám sugárzás, 8 teljesítmény fokozattal Rapid Start, Rapid Kiolvasztás Grill funkció Crisp funkció Tartozék: Crisp tál, fogantyú Digitális kijelző Ujjlenyomatmentes inox készülékszín Elektronikus vezérlés Oldalra nyíló tükrös üvegajtó Festett belső tér 3D mikrohullám sugárzás, 4 teljesítmény fokozattal Rapid Start, Rapid Kiolvasztás Grill funkció Crisp funkció Tartozék: Crisp tál, fogantyú Digitális kijelző Ujjlenyomatmentes inox készülékszín Elektronikus vezérlés Oldalra nyíló tükrös üvegajtó Festett belső tér 3D mikrohullám sugárzás, 4 teljesítmény fokozattal Rapid Start, Rapid Kiolvasztás Párolás funkció Memória Tartozék: párolóedény Belső térfogat: 31 l Mikrohullám/grill teljesítmény: 1000/800 W Méret (mag.xszél.xmély.): 385 x 595 x 468 mm Belső térfogat: 22 l Mikrohullám/grill teljesítmény: 750/700 W Méret (mag.xszél.xmély.): 382 x 595 x 320 mm Belső térfogat: 22 l Mikrohullám teljesítmény: 750 W Méret (mag.xszél.xmély.): 382 x 595 x 320 mm PRO PRO PRO TOUCH SYSTEM DEFROST TOUCH SYSTEM DEFROST TOUCH SYSTEM DEFROST

22 22 A főzőfelület a feladatokkal együtt nő.

23 Főzőlapok 23 Edénynagysághoz igazítható főzőfelület Kompromisszumok nélküli energiatakarékosság. Az indukciós főzőlapjaink igazán sokoldalúan változtathatóak, intelligensek és elegáns SCHOTT Ceran üvegfelülettel rendelkeznek. Természetesen a tartósságról is gondoskodnak mint minden Bauknecht főzőlap. Válasszon az indukciós, az üvegkerámia vagy a gázlapok küzül! A részletekért olvasson tovább! A hatékony elegancia Az indukciós főzőlap először a megjelenésével nyűgöz le,majd tudásával győz meg: csak akkor kezd el felmelegedni, mikor az edény a felületen áll. Ez teszi az indukcióval történő főzést még hatékonyabbá. Ha valami véletlenül kifut, az nem tud ráégni a főzőlapra. Az intuitív szenzortechnológia Az intelligens szenzorok azonnal érzékelik, amint a víz forrni kezd. Ekkor automatikusan lejjebb veszi a hőfokot. A víz innentől gyöngyözve forr tovább. Nagyon okos megoldás és 30%-kal kevesebb energiát használ el*. *Bauknecht indukciós főzőlap Booster funkciójának energiaigényével összehasonlítva. Egy nagy edényt egyenletesen felhevíteni? A FlexiCookkal két főzőzónát egyesíthet egy óriási méretűvé, így egy nagy lábos vagy tepsi egész felülete egyenletesen felhevíthető. Két edényt külön melegíteni? A FlexiCook két külön zónaként is használható és lehetővé teszi, hogy két edényt különböző hőmérsékletre melegítsünk fel. Például az egyiken főzhet, míg a másikon melegíthet. SCHOTT CERAN : az első üvegkerámia, ami a mérgező nehézfémek, az arzén és antimon felhasználása nélkül készül.

24 24 Indukciós főzőlapok Termékválaszték ÚJDONSÁG! ÚJDONSÁG! ESPIF 8950 IN ETPI 8930/IN ESMIF 8740 IN Érintőszenzoros, indukciós kerámialap, 86 cm Érintőszenzoros, indukciós kerámialap, 86 cm Érintőszenzoros, indukciós kerámialap, 77 cm Kivitel: inox keret, elöl élcsiszolt kialakítás Kezelőfelület: érintőszenzoros, prémium Slider (csúszóérintős) teljesítményvezérlés Főzőzónák száma: 5, melyből 2 Flexi Cook (2-2 összekapcsolható zóna) és 1 nagyméretű, kétkörös főzőzóna AutoSensor funkció (forráspont érzékelés) - 30%-kal kevesebb energiafogyasztás Gyorsforralás (Booster) fokozat Időzítés (timer) főzőzónánként, max. 99 perc Beállított főzési fokozat kijelzés Maradékhő jelzés Szünet funkció Automatikus speciális funkciók: lassú forralás, olvasztás Gyermekzár - kezelőlap zárolása Kivitel: inox keret, elöl élcsiszolt kialakítás Kezelőfelület: érintőszenzoros, prémium slider (csúszóérintős) teljesítményvezérlés Főzőzónák száma: 3, melyből 1 nagyméretű, kétkörös főzőzóna AutoSensor funkció (forráspont érzékelés) - 30%-kal kevesebb energiafogyasztás Gyorsforralás (Booster) fokozat Időzítés (timer) főzőzónánként, max. 99 perc Beállított főzési fokozat kijelzés Maradékhő jelzés Szünet funkció Automatikus speciális funkciók: lassú forralás, olvasztás Gyermekzár - kezelőlap zárolása Kivitel: inox keret, elöl élcsiszolt kialakítás Kezelőfelület: érintőszenzoros, prémium slider (csúszóérintős) teljesítményvezérlés Főzőzónák száma: 4, melyből 1 Flexi Cook (2 összekapcsolható zóna) AutoSensor funkció (forráspont érzékelés) - 30%-kal kevesebb energiafogyasztás Gyorsforralás (Booster) fokozat Időzítés (timer) főzőzónánként, max. 99 perc Beállított főzési fokozat kijelzés Maradékhő jelzés Szünet funkció Automatikus speciális funkciók: lassú forralás, olvasztás Gyermekzár - kezelőlap zárolása Max. teljesítményigény: Beépítési méret: (Mag.xSzél.xMély.) 10,200 W 52 x 860 x 510 mm Max. teljesítményigény: Beépítési méret: (Mag.xSzél.xMély.) 7,200 W 56 x 860 x 400 mm Max. teljesítményigény: Beépítési méret: (Mag.xSzél.xMély.) 7,400 W 56 x 770 x 510 mm PAUSE PAUSE PAUSE

25 Indukciós főzőlapok 25 Termékválaszték ÚJDONSÁG! ÚJDONSÁG! ESPIF 8640 IN Érintőszenzoros, indukciós kerámialap, 58 cm Kivitel: inox keret, elöl élcsiszolt kialakítás Kezelőfelület: érintőszenzoros, prémium slider (csúszóérintős) teljesítményvezérlés Főzőzónák száma: 4, melyből 1 Flexi Cook (2 összekapcsolható zóna) és 1 nagyméretű főzőzóna AutoSensor funkció (forráspont érzékelés) - 30%-kal kevesebb energiafogyasztás Gyorsforralás (Booster) fokozat Időzítés (timer) főzőzónánként, max. 99perc Beállított főzési fokozat kijelzés Maradékhő jelzés Szünet funkció Automatikus speciális funkciók: lassú forralás, olvasztás Gyermekzár - kezelőlap zárolása ESIO 6640 IN Érintőszenzoros, indukciós kerámialap, 58 cm Kivitel: inox keret, elöl élcsiszolt kialakítás Kezelőfelület: érintőszenzoros, slider (csúszóérintős) teljesítményvezérlés Főzőzónák száma: 4, melyből 1 ovális főzőzóna Időzítés (timer) főzőzónánként, max. 99 perc Beállított főzési fokozat kijelzés Maradékhő jelzés Gyermekzár - kezelőlap zárolása Max. teljesítményigény: Beépítési méret (Mag.xSzél.xMély.): 7,200 W 56 x 580 x 510 mm Max. teljesítményigény: Beépítési méret (Mag.xSzél.xMély.): 7,400 W 56 x 580 x 510 mm SLIDER- PAUSE TECHNOLOGIE ÚJDONSÁG! ETI 1640 IN Érintőszenzoros, indukciós kerámialap, 58 cm Kivitel: inox keret, elöl élcsiszolt kialakítás Kezelőfelület: érintőszenzoros Főzőzónák száma: 4 főzőzóna PowerManagement funkció - Teljesítményvezérlés max. 2,5 4,0 6,0 7,2 kw Gyorsforralás (Booster) fokozat Időzítés (timer) főzőzónánként, max. 99 perc Beállított főzési fokozat kijelzés Maradékhő jelzés Automatikus speciális funkció: EcoBooster - energiatakarés gyorsforralás Gyermekzár - kezelőlap zárolása ETI 6260 IN Érintőszenzoros, indukciós kerámialap, 28 cm széles Kivitel: inox keret, elöl élcsiszolt kialakítás Kezelőfelület: érintőszenzoros Főzőzónák száma: 2 főzőzóna Gyorsforralás (Booster) fokozat Időzítés (timer) főzőzónánként, max. 99 perc Beállított főzési fokozat kijelzés Maradékhő jelzés Gyermekzár - kezelőlap zárolása Max. teljesítményigény: Beépítési méret (Mag.xSzél.xMély.): 7,200 W 56 x 580 x 510 mm Max. teljesítményigény: Beépítési méret (Mag.xSzél.xMély.): 3,000 W 52 x 288 x 510 mm

26 26 Üvegkerámia főzőlapok Termékválaszték EDPV 6740/IN ETPV 8640/IN ETP 8460/IN Üvegkerámia főzőlap érintőszenzorral (77 cm) Üvegkerámia főzőlap érintőszenzorral (58 cm) Üvegkerámia főzőlap érintőszenzorral (58 cm) Kivitel : inox keret, elöl élcsiszolt kialakítás Kezelőfelület: érintőszenzoros Főzőzónák száma: 4, melyből 1 ovális; 1 háromkörös főzőzóna Gyorsforralás (Booster) fokozat Gombzár (gyermekzár) Időzítés (timer) főzőzónánként, max 99 perc Maradékhő jelzés Szünet funkció Beállított főzési fokozat kijelző Speciális funkció: olvasztás, lágyítás Méret (mag.xszél.xmély.): 46 x 770 x 510 mm Maxteljesítményigény: 7 kw Kivitel : inox keret, elöl élcsiszolt kialakítás Kezelőfelület: érintőszenzoros Főzőzónák száma: 4, melyből 1 ovális; 1 kétkörös főzőzóna Gyorsforralás (Booster) fokozat Gombzár (gyermekzár) Időzítés (timer) főzőzónánként, max 99 perc Maradékhő jelzés Beállított főzési fokozat kijelző Méret (mag.xszél.xmély.): 46 x 580 x 510 mm Maxteljesítményigény: 6 kw Kivitel : inox keret, elöl élcsiszolt kialakítás Kezelőfelület: érintőszenzoros Főzőzónák száma: 4 Gyorsforralás (Booster) fokozat Gombzár (gyermekzár) Időzítés (timer) főzőzónánként, max 99 perc Maradékhő jelzés Beállított főzési fokozat kijelző Méret (mag.xszél.xmély.): 46 x 580 x 510 mm Maxteljesítményigény: 6.2 kw

27 Gázfőzőlapok 27 A design és a technológia ragyogó találkozása Élenjáró a designban és a technológiában is. Az ixelium gázégő kimondottan megnyerő külsővel, a jobb hatékonyság miatt új gázégő technikával és különleges, ixelium -felülettel rendelkezik, mely évekig óvja a gázlap szépségét A hosszú élet olyan tulajdonság, ami természetesen a többi Bauknecht főzőlapot is jellemzi. Erről részletesebben az előző oldalakon olvashatott. A tiszta víz elegendő ixelium - nincs szükség tisztítószerre. Az ixelium egy nanotechnológiával bevont felület, amin nem tapadnak meg a foltok és ezért különösen egyszerűen tisztítható. Felébreszti a főzés iránti vágyat Az étvágy nem csak az evéssel jön meg hanem már az ixelium gázégőre vetett pillantással. Nem is lehetne szebben főzni. ixelium felület * Normál Bauknecht gázégővel összehasonlítva. ixelium - az ellenálló felület ixelium a teljes gázlapot (az edénytartó rácsokkal és gázégőkkel együtt) különösen jól védi a karcolásoktól. Elfelejtheti a korábban megszokott elszíneződéseket is. Hagyományos felület Újdonság: függőleges lángok A függőleges lángok az energiát egyenesen az edényhez juttatják, így célzottabban melegítenek és több mint 50%-kal kevesebb a CO 2 kibocsátásuk.*

28 28 Gázfőzőlapok Termékválaszték ÚJDONSÁG! TGZ 5758/IXL Gázfőzőlap ixelium nemesacél felületen ixelium nemesacél gázrózsafedéllel és keresztrácsokkal (73 cm) Kezelés: elöl elhelyezett forgatógombok Főzőzónák száma: 5 3 ixelium edénytartó keresztrács (2 dupla) Több, mint 20%-kal hatékonyabb, mint egy hagyományos gázfőzőlap 50%-kal kevesebb széndioxid kibocsátással Önállóan beépíthető gázfőzőlap Égésbiztosító szelep, gázégőnként Egykezes automata elektromos szikragyújtás Gáz alapbeállítás: Földgáz (G-20), 20 mbar Gázégők összteljesítménye: 11,5 kw Méret (mag.xszél.xmély.): 50 x 730 x 510 mm Ajándék beszereléssel!

29 Gázfőzőlapok 29 Termékválaszték TGW 5465/PT Gázfőzőlap ixelium nemesacél felületen (59 cm) Kezelés: elöl elhelyezett forgatógombok Főzőzónák száma: 4 Öntöttvas edénytartó 4 lángkörös nagyteljesítményű WOK-égő TGV 5460/SW Gázfőzőlap ixelium nemesacél felületen (59 cm) Kezelés: elöl elhelyezett forgatógombok Főzőzónák száma: 4 4 öntöttvas edénytartó keresztrács Önállóan beépíthető gázfőzőlap Égésbiztosító szelep, gázégőnként Egykezes automata elektromos szikragyújtás Gáz alapbeállítás: Földgáz (G-20), 25 mbar Önállóan beépíthető gázfőzőlap Égésbiztosító szelep, gázégőnként Egykezes automata elektromos szikragyújtás Gáz alapbeállítás: Földgáz (G-20), 25 mbar Gázégők összteljesítménye: 8 kw Méret (mag.xszél.xmély.): 41 x 590 x 510 mm Gázégők összteljesítménye: 7,8 kw Méret (mag.xszél.xmély): 49 x 590 x 510 mm

30 30 A szagok eltüntetésének legelegánsabb módja.

31 Páraelszívók 00 Hagyja magát inspirálni: vigyen egy kis művészetet konyhájába! A Bauknecht páraelszívók megszabadítják konyháját a szagoktól és a főzés során keletkezett párától, valamint széles színés dizájnpalettából válogathat. A T jegyében Különlegesen elegáns megoldás a fordított T-formájú dizájnelszívó. Könnyed elegancia jellemzi, nem hivalkodó. Úgy tűnik, mintha lebegne. ixelium felület Hagyományos felület A felületük is intelligens Az ixelium -mal bevont elszívók különösen ellenálló felülettel rendelkeznek és könnyen kezelhetőek. A zsírlerakódások, ujjlenyomatok, gőzcseppek egyszerűen vízzel tisztíthatók.

32 32 Páraelszívók Termékválaszték DSTI 5410 IN/PT Mennyezetre szerelhető sziget elszívó Deep Silence technológiával (90 cm) Készülékszín: ujjlenyomatmentes inox Elektronikus vezérlés Időzíthető Elszívófokozatok száma: 3 + intenzív Elszívókapacitás (légkivezetésnél): m 3 /óra Zajszint, Deep Silence technológia: csak 35 db 300 m 3 /óra elszívásnál Motorok száma: 1 Világítás: 4 halogénlámpa, 20 W Szűrő: 1 mosható alumínium zsírszűrő Méret (Mag.xSzél.xMély.): x 998 x700 mm DDRI 5890 IN Mennyezetre szerelhető sziget elszívó (90 cm) Készülékszín: inox, üveg légterelővel Elektronikus vezérlés, távvezérelhető Időzíthető Elszívófokozatok száma: 4 Elszívókapacitás (légkivezetésnél): m 3 /óra Zajszint (légkivezetésnél): db Motorok száma: 1 Világítás: 3 halogénlámpa, 20 W Szűrő: 1 mosható fém zsírszűrő Méret (Mag.xSzél.xMély.): x 900 x 900 mm ÚJDONSÁG! DDEI 5790 IN DWGR 9780 ES BlackLine Mennyezetre szerelhető sziget elszívó (90 cm) Készülékszín: inox, üveg légterelővel Elektronikus vezérlés Elszívófokozatok száma: 3 Elszívókapacitás (légkivezetésnél): m 3 /óra Zajszint (légkivezetésnél): db Motorok száma: 1 Világítás: 4 halogénlámpa, 20 W Szűrő: 1 mosható alumínium zsírszűrő Méret (Mag.xSzél.xMély.): x 898 x 600 mm Falra szerelhető kürtős páraelszívó (60 cm) Készülékszín: fekete Elektronikus vezérlés Elszívófokozatok száma: 3 Elszívókapacitás (légkivezetésnél): m 3 /óra Zajszint (légkivezetésnél): db Motorok száma: 1 Világítás: 2 halogénlámpa, 20 W Szűrő: 1 mosható alumínium zsírszűrő Méret (Mag.xSzél.xMély.): 517 x 600 x 330 mm

33 Páraelszívók 33 Termékválaszték ÚJDONSÁG! DBR 6990 IXL ixelium TM nemesacél felületű falra szerelhető kürtős páraelszívó Perimeter technológiával (90 cm) Készülékszín: ixelium TM inox Elektronikus vezérlés Időzíthető Különleges perem-elszívó technika Elszívófokozatok száma: 3 + intenzív Elszívókapacitás (légkivezetésnél): m 3 /óra Zajszint (légkivezetésnél): db Motorok száma: 1 Világítás: 2 halogénlámpa, 20 W Szűrő: 1 mosható alumínium zsírszűrő Méret (Mag.xSzél.xMély.): x 898 x 500 mm DDE 5760 IN Falra szerelhető kürtős páraelszívó (60 cm) Készülékszín: inox, üveg légterelővel Elektronikus vezérlés Elszívófokozatok száma: 3 Elszívókapacitás (légkivezetésnél): m 3 /óra Zajszint (légkivezetésnél): db Motorok száma: 1 Világítás: 2 halogénlámpa, 20 W Szűrő: 1 mosható alumínium zsírszűrő Méret (Mag.xSzél.xMély.): x 598 x 500 mm DNV 5460 SG Felsőszekrénybe építhető, kihúzható teleszkópos elszívó (90 cm) Készülékszín: ezüstszürke Mechanikus vezérlés Elszívófokozatok száma: 2 + intenzív Elszívókapacitás légkivezetésnél: m 3 /óra Zajszint (légkivezetésnél):52-61 db Motorok száma: 2 Világítás: 1 halogénlámpa, 11 W Szűrő: 2 mosható alumínium zsírszűrő A front panel nem tartozék, külön megvásárolható: fehér, fekete ill. inox színben Méret (Mag.xSzél.xMély.): 395 x 898 x 285 mm DNHI 3690 SG Felsőszekrénybe építhető, kihúzható teleszkópos elszívó (60 cm) Készülékszín: ezüstszürke Mechanikus vezérlés Elszívófokozatok száma: 3 + intenzív Elszívókapacitás légkivezetésnél: m 3 /óra Zajszint (légkivezetésnél): db Motorok száma: 1 Világítás: 2 halogénlámpa, 28 W Szűrő: 1 mosható alumínium zsírszűrő A front panel nem tartozék, külön megvásárolható: fehér, fekete ill. inox színben Méret (Mag.xSzél.xMély.): 395 x 598 x 285 mm

34 34 A Bauknecht-tel négyszer hosszabb ideig marad friss a paradicsom. *

35 Beépíthető hűtőszekrények 35 Green Intelligence fejlett intelligenciával rendelkező hűtési technológia. Látni és ízlelni fogja a különbséget. Green Intelligence- ez az intelligens hűtési technológia, ami négyszeresen győz meg, mert a ProFresh-nek köszönhetően az élelmiszer négyszer hosszabb ideig friss*és egészséges marad. Ne feledkezzünk meg a készülék elegáns megjelenéséről sem. Ötletek a hosszan tartó frissességért: ProFresh - 0 º zóna a halak és húsok különleges védelméért A speciális rekesz intelligens szellőztető rendszerrel és saját ventilátorral állandóan optimális 0 C körüli hőmérsékletről és ideális páratartalomról gondoskodik. Az új ProFresh technológia révén az élemiszerek akár négyszer hosszabb ideig frissen tarthatók, a Total NoFrost elven működő készülékekhez képest. Az élelmiszerek optimális tárolásához szükséges hőmérsékletet és páratartalmat folyamatosan szabályozza, így azok hosszabb ideig őrzik meg frissességüket, vitamin és tápanyagtartalmukat, ízüket, illatukat és nem száradnak ki. * Az SLG tesztje alapján. Sz RR-PP Bauknecht NoFrost hűtőszekrénnyel összehasonlítva. Dizájn a tágasabb belső tér érdekében A tükörfényű side by side hűtőszekrény igazi dizájn műremek, nemcsak a konyhába, de a stílusos lakóterekbe is jól illeszkedik. Tágas belső tere és számtalan extra funkciója a legkiemelkedőbb készülékek sorába emeli. Folyamatosan szűri a belső tér levegőjét, így előzi meg a baktériumok elszaporodását és a kellemetlen szagok kialakulását.

36 36 Beépíthető hűtőszekrények Termékválaszték KSN 568 A++ ES No Frost amerikai típusú hűtőszekrény (178 cm) Green Intelligence TM technológiával Kult termékcsalád Teljes hasznos térfogat: 505 l Energiaosztály: A++ Éves energiafogyasztás: 343 kwh/év Zajszint: 45 db Elektronikus vezérlés, külső digitális kijelző Fekete-tükrös készülékszín Külső víz- és jégadagoló Hasznos térfogat: 335 l Páratartalom szabályozás Ventilátor Hygiene+ antibakteriális szűrővel Automatikus leolvasztás Hűtőpolcok száma: 4 Ajtópolcok száma: 4 Zöldségtartó száma: 2 Lehajtható tejtermék rekesz 0-4 Zóna (húsok és halak számára) Jegesedésmentes fagyasztótér Fagyasztótér jellege: 4* Hasznos térfogat: 180 L Fagyasztási kapacitás (24 óra): 12 kg Tartási idő hiba esetén: 5 óra Fagyasztórekeszek száma: 3 Fagyasztókosarak / polcok száma: 2/4 Gyorsfagyasztás funkció Készülékméret (Mag.xSzél.xMély.): 1780 x 902 x 700 mm Klímaosztály: SN-T (10 C - 43 C) ENERGIA HŰTÉS ProFresh HATÉKONYSÁG FAGYASZTÁS

37 Beépíthető hűtőszekrények 37 Termékválaszték ÚJDONSÁG! ÚJDONSÁG! KGIN 3183 A++ No Frost alulfagyasztós hűtőszekrény (177 cm) Green Intelligence TM és ProFresh technológiával Teljes hasznos térfogat: 264 l Energiaosztály: A++ Éves energiafogyasztás: 234 kwh/év Zajszint: 38 db Elektronikus vezérlés, digitális kijelző Hasznos térfogat: 201 l Páratartalom szabályozás Ventilátor Hygiene+ antibakteriális szűrővel Automatikus leolvasztás Hűtőpolcok száma: 5 Ajtópolcok száma: 4 Zöldségtartó száma: 1 Lehajtható tejtermék rekesz StarLight LED világítás Jegesedésmentes fagyasztótér Fagyasztótér jellege: 4* Hasznos térfogat: 63 l Fagyasztási kapacitás (24 óra): 9 kg Tartási idő hiba esetén: 16 óra Fagyasztórekeszek száma: 3 Gyorsfagyasztás funkció Készülékméret: 1770 x 540 x 545 mm (Mag.xSzél.xMély.) Beépítési méret: 1776 x 560 x 555 mm (Mag.xSzél.xMély.) Klímaosztály: SN-T (10 C - 43 C) Szerelés: SETMO rendszer (kivehető pántos) KGIE 3193 A++ Extra magas alulfagyasztós hűtőszekrény (194 cm) Green Intelligence TM és ProFresh technológiával Teljes hasznos térfogat: 310 l Energiaosztály: A++ Éves energiafogyasztás: 245 kwh/év Zajszint: 35 db Elektronikus vezérlés, LED kijelző Hasznos térfogat: 237 l Páratartalom szabályozás Ventilátor Hygiene+ antibakteriális szűrővel Automatikus leolvasztás Hűtőpolcok száma: 5 Ajtópolcok száma: 4 Zöldségtartó száma: 1 Lehajtható tejtermék rekesz StarLight LED világítás Gyorshűtés funkció Fagyasztótér jellege: 4* Hasznos térfogat: 73 l Fagyasztási kapacitás (24 óra): 3,5 kg Tartási idő hiba esetén: 17 óra Fagyasztórekeszek száma: 3 Gyorsfagyasztás funkció Készülékméret: 1935x540x545 mm (Mag.xSzél.xMély.) Beépítési méret: 1940x560x555 mm (Mag.xSzél.xMély.) Klímaosztály: SN-T (10 C - 43 C) Szerelés: SETMO rendszer (kivehető pántos) KGIE 3182/A+ Alulfagyasztós hűtőszekrény (177 cm) Green Intelligence TM és ProFresh technológiával Teljes hasznos térfogat: 271 l Energiaosztály: A++ Éves energiafogyasztás: 228 kwh/év Zajszint: 37 db Elektronikus vezérlés, digitális kijelző Könnyen záródó ajtó Hasznos térfogat: 194 l Páratartalom szabályozás Ventilátor Hygiene + antibakteriális szűrővel Automatikus leolvasztás Hűtőpolcok száma: 3 Ajtópolcok száma: 4 Zöldségtartó száma: 1 Lehajtható tejtermék rekesz LED égős hűtővilágítás ProFresh - 0 Zóna Fagyasztótér jellege: 4* Hasznos térfogat: 72 l Fagyasztási kapacitás (24 óra): 9 kg Tartási idő hiba esetén: 15 óra Fagyasztórekeszek száma: 3 Gyorsfagyasztás funkció Készülékméret: 1770x540x545 mm (Mag.xSzél.xMély.) Beépítési méret: 1776x560x555 mm (Mag.xSzél.xMély.) Klímaosztály: SN-T (10 C - 43 C) Szerelés: SETMO rendszer (kivehető pántos) ENERGIA HŰTÉS ENERGIA HŰTÉS ENERGIA HŰTÉS ProFresh HATÉKONYSÁG FAGYASZTÁS HATÉKONYSÁG FAGYASZTÁS HATÉKONYSÁG FAGYASZTÁS GYORS- GYORS- GYORS- FAGYASZTÁS HŰTÉS FAGYASZTÁS

38 38 Beépíthető hűtőszekrények Termékválaszték ÚJDONSÁG! KGIE 2181/A++ Alulfagyasztós hűtőszekrény (177 cm) Green Intelligence TM és ProFresh technológiával KGI 1181/A+ Alulfagyasztós hűtőszekrény (177 cm) KVI 11211/1/A+ Egyajtós hűtőszekrény (122cm) Teljes hasznos térfogat: 271 l Energiaosztály: A++ Éves energiafogyasztás: 230 kwh/év Zajszint: 37 db Elektronikus vezérlés, digitális kijelző Könnyen záródó ajtó Hasznos térfogat: 199 l Páratartalom szabályozás Ventilátor Hygiene+ antibakteriális szűrővel Automatikus leolvasztás Hűtőpolcok száma: 5 Ajtópolcok száma: 4 Zöldségtartó száma: 1 Lehajtható tejtermék rekesz StarLight LED világítás Gyorshűtés funkció Fagyasztótér jellege: 4* Hasznos térfogat: 72 l Fagyasztási kapacitás (24 óra): 9 kg Tartási idő hiba esetén: 15 óra Fagyasztórekeszek száma: 3 Gyorsfagyasztás funkció Készülékméret: 1770x540x545 mm (Mag.xSzél.xMély.) Beépítési méret: 1776x560x555 mm (Mag.xSzél.xMély.) Klímaosztály: SN-T (10 C - 43 C) Szerelés: SETMO rendszer (kivehető pántos) Teljes hasznos térfogat: 273 l Energiaosztály: A+ Éves energiafogyasztás: 292 kwh/év Zajszint: 35 db Termosztátos vezérlés Hasznos térfogat: 201 l Automatikus leolvasztás Hűtőpolcok száma: 5 Ajtópolcok száma: 4 Zöldségtartó száma: 1 Lehajtható tejtermék rekesz Hűtővilágítás Fagyasztótér jellege: 4* Hasznos térfogat: 72 L Fagyasztási kapacitás (24 óra): 3,5 kg Tartási idő hiba esetén: 15 óra Fagyasztórekeszek száma: 3 Készülékméret: 1770x540x545 mm (Mag.xSzél.xMély.) Beépítési méret: 1776x560x555 mm (Mag.xSzél.xMély.) Klímaosztály: SN-T (10 C - 43 C) Szerelés: csúszópántos Teljes hasznos térfogat: 193 l Energiaosztály: A+ Éves energiafogyasztás: 226 kwh/év Zajszint: 36 db Termosztátos vezérlés Hasznos térfogat: 175 l Automatikus leolvasztás Hűtőpolcok száma: 4 Ajtópolcok száma: 4 Zöldségtartó száma: 1 Lehajtható tejtermék rekesz Hűtővilágítás Fagyasztótér jellege: 4* Hasznos térfogat: 18 l Fagyasztási kapacitás (24 óra): 2 kg Tartási idő hiba esetén: 12 óra Készülékméret: 1220x540x545 mm (Mag.xSzél.xMély.) Beépítési méret: 1221x560x550 mm (Mag.xSzél.xMély.) Klímaosztály: SN-ST (10 C - 43 C) Szerelés: csúszópántos ENERGIA HŰTÉS GYORS- ENERGIA HŰTÉS ENERGIA HATÉKONYSÁG FAGYASZTÁS HŰTÉS HATÉKONYSÁG FAGYASZTÁS HATÉKONYSÁG

39 Borhűtő 39 Termékválaszték KRIW 1233 Beépíthető bortároló Hasznos térfogat 101 L, max. 46 palack (0,75 l) A energiaosztály Elektronikus hőmérséklet beállítás 6-18 C között 1 hőmérsékleti zóna 6 nemesfa polc (4 kivehető) Belső világítás (ki/bekapcsolható) Működésjelző fény Éves energiafogyasztás (kwh / év): 288 Klímaosztály: N Zajszint: 39 dba Készülékméret: (Mag.xSzél.xMély.): 687 x 560 x 555 mm

40 40 A főzés még szórakoztatóbb, ha más mosogat.

41 Beépíthető mosogatógépek 41 Tökéletes tisztaság, kézi előöblítés nélkül Csak 6 liter vízre lesz szükség. Az egyedülálló PowerClean+ technológia a Bauknecht mosogatógépekben található meg. Erőteljesen oldja fel még a makacs szennyeződéseket is, előöblítés nélkül. Az erő azonban nem minden. Mosogatógépeink csendesek és nagyon takarékosak mikor víz- és energiafelhasználásról van szó. Mindig tiszta megoldás A Bauknecht mosogatógépeket tökéletesen be lehet építeni, sok hely van bennük az edényeknek és sok változtatási lehetőséget hagynak. Mindent elmosogatnak egyszerre akár a makacs szennyeződésű lábosokat a kényes étkészletekkel, poharakkal, evőeszközökkel együtt. Minden ragyogóan tiszta lesz. * Bauknecht PowerClean+ technológia nélküli mosogatógéppel, ugyan olyan méretű edényekkel (m: 10,5 cm, átm. 22 cm) és serpenyővel (m: 5,5 cm, átm. 23,5 cm) összehasonlítva. Egyedülálló öntisztító szűrő Microban antibakteriális felülettel. Egy mosogatás csak 6 liter A vízfelhasználásban nagyon takarékosak a készülékeink. Ma a tisztaság már lehet ennyire takarékos legalábbis a Bauknechtnél. PowerClean+ -nak köszönhetően: tíz tányérral több* A PowerClean+ további előnye, hogy a fúvókákat úgy helyezték el, hogy több edény férjen a gépbe. Így nyugodtan hívhat több vendéget.

42 42 Beépíthető mosogatógépek Termékválaszték ÚJDONSÁG! ÚJDONSÁG! ÚJDONSÁG! GSXP TR A++ Teljesen integrálható mosogatógép (60 cm) Green Intelligence TM szenzortechnológiával (40-70 ) 7 l-es vízfogyasztású program! Kapacitás: 13 teríték Energiaosztály: A++ Éves energia- és vízfogyasztás*: 262 kwh, 1960 l Zajszint: 42 db Tápvíz maximális hőmérséklete: 60 C Elektronikus só- és öblítőszerhiány kijelzés Vízvédelem 8 program, 7 hőfok PROGRAMOK: Szenzorprogram (40-70 ), Előmosogatás, Gyors program, Gyors napi mosogatás, Kímélő üvegprogram, ECO 50, Éjszakai program (39 db), Kettős intenzitású mosogatás OPCIÓK: PowerClean+, Indításkésleltetés (1-24 óra), Multitabletta, Antibakteriális öblítés Harmadik evõeszköztartó fiók Kivehető és állítható magasságú felső kosár Öntisztító rozsdamentes acél szűrő GSXP TR A+ Teljesen integrálható mosogatógép (60 cm) Green Intelligence TM szenzortechnológiával (40-70 ) 6 l-es vízfogyasztású program! Kapacitás: 13 teríték Energiaosztály: A+ Éves energia- és vízfogyasztás*: 293 kwh, 1680 l Zajszint: 42 db Tápvíz maximális hőmérséklete: 60 C Elektronikus só- és öblítőszerhiány kijelzés Vízvédelem 8 program, 7 hőfok PROGRAMOK: Szenzorprogram (40-70 ), Előmosogatás, Gyors program, Gyors napi mosogatás, Kímélő üvegprogram, ECO 50, Éjszakai program (39 db), Kettős intenzitású mosogatás OPCIÓK: PowerClean+, Indításkésleltetés (1-24 óra), Multitabletta, Antibakteriális öblítés Harmadik evõeszköztartó fiók Kivehető és állítható magasságú felső kosár Öntisztító rozsdamentes acél szűrő GSXP Di A++ Teljesen integrálható mosogatógép (60 cm) Green Intelligence TM szenzortechnológiával (40-70 ) Kapacitás: 13 teríték Energiaosztály: A++ Éves energia- és vízfogyasztás*: 261 kwh, 3080 l Zajszint: 42 db Tápvíz maximális hőmérséklete: 60 C Elektronikus só- és öblítőszerhiány kijelzés Vízvédelem 6 program, 6 hőfok PROGRAMOK: Szenzorprogram (40-70 ), Gyors program, Gyors napi mosogatás, Kímélő üvegprogram, ECO 50, Éjszakai program (39 db) OPCIÓK: PowerClean+, Indításkésleltetés (1-24 óra), Multitabletta, Antibakteriális öblítés Kivehető és állítható magasságú felső kosár Öntisztító rozsdamentes acél szűrő ENERGIA SZÁRÍTÁSI EXPRESSZ ENERGIA SZÁRÍTÁSI EXPRESSZ ENERGIA SZÁRÍTÁSI EXPRESSZ HATÉKONYSÁG HATÉKONYSÁG PROGRAM HATÉKONYSÁG HATÉKONYSÁG PROGRAM HATÉKONYSÁG HATÉKONYSÁG PROGRAM ÉJSZAKAI VÍZ STOP EGYSZERŰ ÉJSZAKAI VÍZ STOP EGYSZERŰ ÉJSZAKAI VÍZ STOP EGYSZERŰ PROGRAM SZUPERCSENDES BEÉPÍTÉS PROGRAM SZUPERCSENDES BEÉPÍTÉS PROGRAM SZUPERCSENDES BEÉPÍTÉS * az éves fogyasztási adatok 280 normál tisztítási ciklusra vonatkoznak, a tényleges fogyasztás ettől eltérhet.

43 Beépíthető mosogatógépek 43 Termékválaszték ÚJDONSÁG! ÚJDONSÁG! GSIP TR A+ PT Beépíthető ujjlenyomatmentes inox mosogatógép (60 cm) Green Intelligence TM szenzortechnológiával (40-70 ) GSIP Di A++ PT Beépíthető ujjlenyomatmentes inox mosogatógép (60 cm) Green Intelligence TM szenzortechnológiával (40-70 ) 6 l-es vízfogyasztású program! Kapacitás: 13 teríték Energiaosztály: A+ Éves energia- és vízfogyasztás*: 293 kwh, 1680 l Zajszint: 42 db Tápvíz maximális hőmérséklete: 60 C Digitális kijelző Elektronikus só- és öblítőszerhiány kijelzés Vízvédelem 8 program, 7 hőfok PROGRAMOK: Szenzorprogram (40-70 ), Előmosogatás, Gyors program, Gyors napi mosogatás, Kímélő üvegprogram, ECO 50, Éjszakai program (39 db), Kettős intenzitású mosogatás Kapacitás: 13 teríték Energiaosztály: A++ Éves energia- és vízfogyasztás*: 261 kwh, 3080 l Zajszint: 42 db Tápvíz maximális hőmérséklete: 60 C Digitális kijelző Elektronikus só- és öblítőszerhiány kijelzés Vízvédelem 6 program, 6 hőfok PROGRAMOK: Szenzorprogram (40-70 ), Gyors program, Gyors napi mosogatás, Kímélő üvegprogram, ECO 50, Éjszakai program (39 db) OPCIÓK: PowerClean+, Indításkésleltetés (1-24 óra), Multitabletta, Antibakteriális öblítés Harmadik evõeszköztartó fiók Kivehető és állítható magasságú felső kosár Öntisztító rozsdamentes acél szűrő OPCIÓK: PowerClean+, Indításkésleltetés (1-24 óra), Multitabletta, Antibakteriális öblítés Kivehető és állítható magasságú felső kosár Öntisztító rozsdamentes acél szűrő ENERGIA SZÁRÍTÁSI PRO EXPRESSZ ÉJSZAKAI VÍZ STOP ENERGIA SZÁRÍTÁSI PRO EXPRESSZ ÉJSZAKAI VÍZ STOP EGYSZERŰ HATÉKONYSÁG HATÉKONYSÁG TOUCH PROGRAM PROGRAM SZUPERCSENDES HATÉKONYSÁG HATÉKONYSÁG TOUCH PROGRAM PROGRAM SZUPERCSENDES BEÉPÍTÉS

44 44 Keskeny beépíthető mosogatógépek Termékválaszték ÚJDONSÁG! ÚJDONSÁG! GCXP A+ Teljesen integrálható mosogatógép (45 cm) AutoSzenzor funkcióval Kapacitás: 9 teríték Energiaosztály: A+ Éves energia- és vízfogyasztás*: 222 kwh, 2940 l Zajszint: 47 db Tápvíz maximális hőmérséklete: 60 C Elektronikus só- és öblítőszerhiány kijelzés Vízvédelem 7 program, 6 hőfok PROGRAMOK: AutoSzenzor program, Előmosogatás, Gyors program, Napi program, Kímélő üvegprogram, ECO 50, Intenzív OPCIÓK: Indításkésleltetés (1-24 óra), Multitabletta Állítható magasságú felső kosár GCIP A+ IN Beépíthető inox mosogatógép (45 cm) AutoSzenzor funkcióval Kapacitás: 9 teríték Energiaosztály: A+ Éves energia- és vízfogyasztás*: 222 kwh, 2940 l Zajszint: 47 db Tápvíz maximális hőmérséklete: 60 C Digitális kijelző Elektronikus só- és öblítőszerhiány kijelzés Vízvédelem 7 program, 6 hőfok PROGRAMOK: AutoSzenzor program, Előmosogatás, Gyors program, Napi program, Kímélő üvegprogram, ECO 50, Intenzív OPCIÓK: Indításkésleltetés (1-24 óra), Multitabletta Állítható magasságú felső kosár ENERGIA SZÁRÍTÁSI EXPRESSZ VÍZ STOP EGYSZERŰ ENERGIA SZÁRÍTÁSI EXPRESSZ VÍZ STOP EGYSZERŰ HATÉKONYSÁG HATÉKONYSÁG PROGRAM BEÉPÍTÉS HATÉKONYSÁG HATÉKONYSÁG PROGRAM BEÉPÍTÉS * az éves fogyasztási adatok 280 normál tisztítási ciklusra vonatkoznak, a tényleges fogyasztás ettől eltérhet.

Üdvözöljük a Bauknecht világában! Beépíthető készülékek

Üdvözöljük a Bauknecht világában! Beépíthető készülékek Üdvözöljük a Bauknecht világában! Beépíthető készülékek Termékkínálat 2014 2 Ismerje meg a jövőbe mutató, izgalmas termékújdonságokat, csodálja meg a szemetgyönyörködtető dizájnt és a Bauknecht segítségével

Részletesebben

Üdvözöljük a Bauknecht világában! Beépíthető készülékek

Üdvözöljük a Bauknecht világában! Beépíthető készülékek Üdvözöljük a Bauknecht világában! Beépíthető készülékek Termékkínálat 2015 2 Tartalom 3 Tartalomjegyzék 04 A Bauknecht márkafilozófiája 06 A Bauknecht dizájnfilozófiája 08 BlackLine a technológia káprázatos

Részletesebben

Intelligens stílus. Háztartási gép kínálat 2015. www.amica.hu

Intelligens stílus. Háztartási gép kínálat 2015. www.amica.hu Intelligens stílus Háztartási gép kínálat 015 www.amica.hu 50 országban forgalmazott termékek ek A különféle sütésfunkciónak köszönhetően mindig az ételek számára legoptimálisabb sütési módot választhatja,

Részletesebben

WHIRLPOOL 2013 BEÉPÍTHETŐ KONYHAGÉP AJÁNLAT GARANCIA. Érvényes visszavonásig TELJES KÖRŰ

WHIRLPOOL 2013 BEÉPÍTHETŐ KONYHAGÉP AJÁNLAT GARANCIA. Érvényes visszavonásig TELJES KÖRŰ WHIRLPOOL Érvényes visszavonásig 2013 BEÉPÍTHETŐ KONYHGÉP JÁNLT SŰTŐ - MIKROHULLÁMÚ SÜTŐ - PÁRELSZÍVÓ KOMBINÁCIÓK SŰTŐ - MIKROHULLÁMÚ SÜTŐ - PÁRELSZÍVÓ KOMBINÁCIÓK KZ 562/IX 129 900 Ft PIROLÍZIS MW 4095/1

Részletesebben

WHIRLPOOL. Beépíthető konyhagép ajánlat 2011/3. Érvényes: 2011. aug. 1-től dec. 31-ig, vagy korábbi visszavonásig. beépíthetô készülékekre

WHIRLPOOL. Beépíthető konyhagép ajánlat 2011/3. Érvényes: 2011. aug. 1-től dec. 31-ig, vagy korábbi visszavonásig. beépíthetô készülékekre WHIRLPOOL Beépíthető konyhagép ajánlat 2011/3 Érvényes: 2011. aug. 1-től dec. 31-ig, vagy korábbi visszavonásig Az akció 2011.05.01-2011.12.31 között, illetve visszavonásig érvényes a megvásárolt beépíthetô

Részletesebben

WHIRLPOOL. Beépíthető konyhagép ajánlat 2011/2. Érvényes: 2011. május 01-től július 31-ig, vagy korábbi visszavonásig. beépíthetô készülékekre

WHIRLPOOL. Beépíthető konyhagép ajánlat 2011/2. Érvényes: 2011. május 01-től július 31-ig, vagy korábbi visszavonásig. beépíthetô készülékekre WHIRLPOOL Beépíthető konyhagép ajánlat 2011/2 Érvényes: 2011. május 01-től július 31-ig, vagy korábbi visszavonásig Az akció 2009.01.01-2010.12.31 között, illetve visszavonásig érvényes a megvásárolt beépíthetô

Részletesebben

WHIRLPOOL. BEÉPÍTHETŐ KONYHAGÉP AJÁNLAT 2012/2 érvényes: visszavonásig, de legkésőbb 2012.12.31-ig GARANCIA

WHIRLPOOL. BEÉPÍTHETŐ KONYHAGÉP AJÁNLAT 2012/2 érvényes: visszavonásig, de legkésőbb 2012.12.31-ig GARANCIA WHIRLPOOL BEÉPÍTHETŐ KONYHAGÉP AJÁNLAT 2012/2 érvényes: visszavonásig, de legkésőbb 2012.12.31-ig 4év GARANCIA AWOC 0614 Beépíthető 6kg kapacitású mosógép; 60 cm AKR 564 IX Teleszkópos elszívó - inox;

Részletesebben

NODOR BEÉPÍTHETŐ ÁRLISTA GÁZFŐZŐLAPOK

NODOR BEÉPÍTHETŐ ÁRLISTA GÁZFŐZŐLAPOK NODOR BEÉPÍTHETŐ ÁRLISTA 3 év garancia érvényes: 2015.augusztus 17-től visszavonásig Termék jellege Típus Cikk szám leírás GÁZFŐZŐLAPOK Javasolt fogyasztói ár EAN gázfőzőlap GCS 417 4019 5 gázégő égésbiztosítóval,

Részletesebben

Beépíthető sütő újdonságok

Beépíthető sütő újdonságok Beépíthető sütő újdonságok 2012 2 Beépíthető sütők Az első fogás már főzés közben is élvezhető: a Bosch beépíthető sütők szépsége és tudása. HotAir Eco hőlégbefúvás: energiatakarékos sütési mód a Bosch-tól.

Részletesebben

KERESKEDŐ CATA BEÉPÍTHETŐ ÁRLISTA

KERESKEDŐ CATA BEÉPÍTHETŐ ÁRLISTA KERESKEDŐ CATA BEÉPÍTHETŐ ÁRLISTA 3 év garancia érvényes: 2015.augusztus 17-től visszavonásig Brand Termék jellege Típus Cikk szám Leírás Javasolt EAN GÁZFŐZŐLAPOK CATA gázfőzőlap GI 604 A inox ÚJDONSÁG!

Részletesebben

Játék a munka... www.indesit.hu. Sütôk. Fôzôlapok Páraelszívók. Hûtôszekrények. Mosogatógépek. Az Indesittel könnyû az élet. 4.

Játék a munka... www.indesit.hu. Sütôk. Fôzôlapok Páraelszívók. Hûtôszekrények. Mosogatógépek. Az Indesittel könnyû az élet. 4. Játék a munka... Legyen még több szabadidôd! Ez az Indesit filozófiája: egy olyan márkáé, ami egyre hatékonyabb termékeket és egyre újabb megoldásokat hoz létre, hogy könnyebbé tegye az életed is. Az Indesit

Részletesebben

NODOR BEÉPÍTHETŐ ÁRLISTA GÁZFŐZŐLAPOK

NODOR BEÉPÍTHETŐ ÁRLISTA GÁZFŐZŐLAPOK NODOR BEÉPÍTHETŐ ÁRLISTA Típus Cikk szám leírás Javasolt EAN GÁZFŐZŐLAPOK gázfőzőlap GCI 316 3912 59 990 Ft 8435025739123 gázfőzőlap GCI 57 black 3910 75 990 Ft 8435025739109 gázfőzőlap GCI 57 white 3939

Részletesebben

Tegye szebbé karácsonyát Bauknecht készülékekkel!

Tegye szebbé karácsonyát Bauknecht készülékekkel! Tegye szebbé karácsonyát Bauknecht készülékekkel! Kellemes ünnepeket kíván a Bauknecht! PureClean az öntisztító mesterszakács A PureClean technológiával nincs több ráégett ételmaradék: a sütő és az ajtó

Részletesebben

A különbség az egyszerűség és az intelligens működés között.

A különbség az egyszerűség és az intelligens működés között. WHIRLPOOL BEÉPÍTHETŐ TERMÉKVÁLASZTÉK 2014 A különbség az egyszerűség és az intelligens működés között. A Whirlpool tisztában van az Ön igényeivel, és tudja, hogy Ön nap mint nap törődik mindazzal, amit

Részletesebben

Exkluzív beépíthető készülékválaszték

Exkluzív beépíthető készülékválaszték Exkluzív beépíthető készülékválaszték 2010 Tartalom 3 5 8 10 10 11 15 Sütők Főzőlapok Elszívók Mikrohullámú sütők Kávéfőzők Hűtők Mosogatógépek új modell, elérhető 2010-től elektromos főzőlap Direct Touch

Részletesebben

07június. háztartási gépek

07június. háztartási gépek 07június háztartási gépek egy átlagos nap a Fagor világában... első az egészséged Új massalud család, Hygienizer kezelés és antibakteriális programok A Fagor új massalud típusú hűtőszekrényeit az egészségesen

Részletesebben

GYORS MEGOLDÁS VÁRATLAN VENDÉGEKHEZ. by TEKA MICROWAVES

GYORS MEGOLDÁS VÁRATLAN VENDÉGEKHEZ. by TEKA MICROWAVES GYORS MEGOLDÁS VÁRATLAN VENDÉGEKHEZ by TEKA MICROWAVES M I K R O H U L L Á M Ú S Ü T Ő K A Teka mikrohullámú sütők a legjobb szövetségeseink a konyhában, hiszen amellett, hogy időt spórolnak meg nekünk,

Részletesebben

újdonságok, design, stílus

újdonságok, design, stílus év tapasztalat, hónap garancia! újdonságok, design, stílus A 2010. május 1. és augusztus 31. között vásárolt 50 000 forintnál nagyobb értékű Gorenje háztartási gépeinkre 60 hónapos (3 év teljeskörű + 2

Részletesebben

KOMPAKT KÉSZÜLÉKEK Kevesebb hely. Azonos tudás.

KOMPAKT KÉSZÜLÉKEK Kevesebb hely. Azonos tudás. KOMPAKT KÉSZÜLÉKEK Kevesebb hely. Azonos tudás. Teka KOMPAKT KÉSZÜLÉKEK Kompakt sütők MODELL HKL 840 1 mm 3 562 mm Teka Hydroclean Beépíthető multifunkciós kompakt sütő - Kapacitás: 48/40 liter (bruttó/nettó)

Részletesebben

CATA BEÉPÍTHETŐ ÁRLISTA

CATA BEÉPÍTHETŐ ÁRLISTA CATA BEÉPÍTHETŐ ÁRLISTA 3 év garancia október 1-2013. október 1- Brand Javasolt GÁZFŐZŐLAPOK CATA gázfőzőlap GI 631 A inox 8066310 4 gázégő égésbiztosítóval, automata szikragyújtás, 1 WOK gázégő, 60 cm

Részletesebben

Különleges ajánlatok. Érvényes: 2009. november 1-től december 31-ig. Megérint a jövő.

Különleges ajánlatok. Érvényes: 2009. november 1-től december 31-ig. Megérint a jövő. Különleges ajánlatok Érvényes: 2009. november 1-től december 31-ig Megérint a jövő. Vásároljon most különböző beépíthető Siemens készülékeket* és egy kiskészülékkel lesz gazdagabb. * Az akcióban a beépíthető

Részletesebben

újdonságok, design, stílus

újdonságok, design, stílus újdonságok, design, stílus akciós szórólap az akció visszavonásig, illetve a készlet erejéig érvényes 109 990 Ft 99 990 Ft ECT 610 ASC-1 Beépíthetõ üvegkerámia fõzõlap 4 főzőzóna, gyerekzár, hi-light fűtőszál,

Részletesebben

Termékkód Típus Leírás Katalógusszám Listaár Önállóan beépíthető elektromos sütők SÜTŐK

Termékkód Típus Leírás Katalógusszám Listaár Önállóan beépíthető elektromos sütők SÜTŐK Önállóan beépíthető elektromos sütők SÜTŐK 41518510 HS 615 E 41521410 HS 635 E02 inox 41524310 HS 725 E00 inox 41522510 HS 735 E01 41524313 HS 710 fekete E00 Energiaosztály: A, 5 funkciós, süllyeszthető

Részletesebben

NODOR BEÉPÍTHETŐ ÁRLISTA GÁZFŐZŐLAPOK

NODOR BEÉPÍTHETŐ ÁRLISTA GÁZFŐZŐLAPOK NODOR BEÉPÍTHETŐ ÁRLISTA 5 év garancia érvényes: 2014.október 06- tól visszavonásig Termék jellege Típus Cikk szám leírás GÁZFŐZŐLAPOK Javasolt fogyasztói ár EAN gázfőzőlap GCS 417 4019 5 gázégő égésbiztosítóval,

Részletesebben

13:00 h IGAZI FELFRISSÜLÉS Itt az ideje ebédelni!

13:00 h IGAZI FELFRISSÜLÉS Itt az ideje ebédelni! 13:00 h IGAZI FELFRISSÜLÉS Itt az ideje ebédelni! Hűtők Szükség van egy hideg helyre meleg otthonunkban is. A Teka hűtők frissen tartják az ételeket, mert hatékonyan megőrzik tápanyag és vitamin tartalmukat.

Részletesebben

KOMPAKT KÉSZÜLÉKEK Kevesebb hely. Azonos tudás.

KOMPAKT KÉSZÜLÉKEK Kevesebb hely. Azonos tudás. KOMPAKT KÉSZÜLÉKEK Kevesebb hely. Azonos tudás. Teka KOMPAKT KÉSZÜLÉKEK Kompakt sütők MODELL HKL 4 3 62 mm Kód: 44 Teka Hydroclean Beépíthető multifunkciós kompakt sütő Rozsdamentes acél keret és fogantyú

Részletesebben

electrolux 2007 tűzhelyek

electrolux 2007 tűzhelyek electrolux 2007 tűzhelyek 2 electrolux insight tűzhelyek Új designkoncepció igényes embereknek z Electrolux új designkoncepciója a ma trendjein alapul és az igényes, modern stílust kedvelő emberekhez szól.

Részletesebben

BEÉPÍTHETŐ KÉSZÜLÉKEK

BEÉPÍTHETŐ KÉSZÜLÉKEK BEÉPÍTHETŐ KÉSZÜLÉKEK 2007 ZANUSSI DESIGN Az összes Zanussi berendezés tervezése során az Ön igényeit tartottuk szem előtt, és azt tűztük ki célul, hogy a mindennapi feladatok kreatív megoldásaival könnyebbé

Részletesebben

AKM 520/IX/01 4 gázégő, 60 cm-es inox felületen, elöl elhelyezett, ezüst kezelőgombok, automata szikragyújtás, telerúd edénytartó rács, FLAT design

AKM 520/IX/01 4 gázégő, 60 cm-es inox felületen, elöl elhelyezett, ezüst kezelőgombok, automata szikragyújtás, telerúd edénytartó rács, FLAT design TELJESKÖRŰ GARANCIA! 10 MF5, 5 sütési funkció Teleüveg sütőajtó MF5, 5 sütési funkció Digitális időkijelzés Gemini II vezérlés 3 rétegű teleüveg sütőajtó Dupla sütősín Katalitikus hát- és oldallapok Hőlégkeverés

Részletesebben

BEÉPÍTHETÔ KÉSZÜLÉKEK

BEÉPÍTHETÔ KÉSZÜLÉKEK BEÉPÍTHETÔ 2004 KÉSZÜLÉKEK 2 Candy beépíthetô készülékek - 2004 Önálló sütôk - Plan család FP 25 X elektronikus programozás teleszkópos gomb 7 sütésmód - pizzasütés - kiolvasztás - légkeveréses sütés -

Részletesebben

Érvényes 2015.03.01-től visszavonásig MOSOGATÓTÁLCÁK. méret beépíthetőség egyéb tulajdonságok. GK sorozat. szintbe vagy pultba építhető (1mm magas)

Érvényes 2015.03.01-től visszavonásig MOSOGATÓTÁLCÁK. méret beépíthetőség egyéb tulajdonságok. GK sorozat. szintbe vagy pultba építhető (1mm magas) 10 év garancia Ide írja be az Ön kondícióját: 20 Érvényes 2015.03.01-től visszavonásig MOSOGATÓTÁLCÁK cikkszám kép szekrény mérete méret beépíthetőség egyéb tulajdonságok javasolt fogy ár GK sorozat 1401100

Részletesebben

WHIRLPOOL BEÉPÍTHETŐ KONYHAGÉP AKCIÓ 2009/1B. Érvényes: 2009. március 01. április 30-ig, vagy visszavonásig. BEÉPÍTHETÔ KÉSZÜLÉKEKRE

WHIRLPOOL BEÉPÍTHETŐ KONYHAGÉP AKCIÓ 2009/1B. Érvényes: 2009. március 01. április 30-ig, vagy visszavonásig. BEÉPÍTHETÔ KÉSZÜLÉKEKRE WHIRLPOOL BEÉPÍTHETŐ KONYHAGÉP AKCIÓ 2009/1B Érvényes: 2009. március 01. április 30-ig, vagy visszavonásig. Az akció 2009.01.01-2009.12.31 között, illetve visszavonásig érvényes a megvásárolt beépíthetô

Részletesebben

+5% BEÉPÍTHETŐ szett ajánlat

+5% BEÉPÍTHETŐ szett ajánlat CATA MD FEHÉR SZETT 65 LITERES SÜTŐTÉR INDUKCIÓS FŐZŐZÓNA CATA MD 700 WH multifunkciós sütő funkció, 0-50 C, tripla üvegezésű sütőajtó süllyeszthető gombok db 75%-ban kihúzható sütősín db mély tepsi (5

Részletesebben

WHIRLPOOL. Válassza a minőséget és nyerjen!

WHIRLPOOL. Válassza a minőséget és nyerjen! WHIRLPOOL www.whirlpoolpremium.hu Válassza a minőséget és nyerjen! 6év TELJESKÖRŰ GARANCIA beépíthető termékekre 4év TELJESKÖRŰ GARANCIA szabadonálló termékekre Vásároljon most Whirlpool Premium Selection

Részletesebben

NODOR BEÉPÍTHETŐ ÁRLISTA GÁZFŐZŐLAPOK

NODOR BEÉPÍTHETŐ ÁRLISTA GÁZFŐZŐLAPOK NODOR BEÉPÍTHETŐ ÁRLISTA 5 év garancia érvényes: 2013.április 10-től visszavonásig Termék jellege Típus Cikk szám Leírás Javasolt fogyasztói ár EAN GÁZFŐZŐLAPOK gázfőzőlap GCI 316 3912 59 990 Ft 8435025739123

Részletesebben

GONDOSKODJON EGÉSZSÉGÉRŐL, TARTSA FRISSEN ÉTELEIT. by TEKA REFRIGERATORS

GONDOSKODJON EGÉSZSÉGÉRŐL, TARTSA FRISSEN ÉTELEIT. by TEKA REFRIGERATORS GONDOSKODJON EGÉSZSÉGÉRŐL, TARTSA FRISSEN ÉTELEIT by TEKA REFRIGERATORS Szükség van egy hideg helyre is meleg otthonunkban. A Teka hűtők frissen tartják az ételeket, mert hatékonyan megőrzik azok tápanyag

Részletesebben

HATÉKONY MOSOGATÁS, RAGYOGÓ EREDMÉNY. by TEKA DISHWASHES

HATÉKONY MOSOGATÁS, RAGYOGÓ EREDMÉNY. by TEKA DISHWASHES HATÉKONY MOSOGATÁS, RAGYOGÓ EREDMÉNY by TEKA DISHWASHES MOSOGATÓGÉPEK A Teka mosogatógépek nem csak az edények tisztításáról gondoskodnak, hanem vizet és energiát is spórolnak otthonában. ÁTTEKINTÉS Részlegesen

Részletesebben

WHIRlPOOl. BEÉPítHEtő termékkatalógus 2012/1. monocrom Ô04 '05 '07 '08 '09 '10 '11. color Ô04 '05 '07 '08 '09 '10 '11

WHIRlPOOl. BEÉPítHEtő termékkatalógus 2012/1. monocrom Ô04 '05 '07 '08 '09 '10 '11. color Ô04 '05 '07 '08 '09 '10 '11 WHIRlPOOl BEÉPítHEtő termékkatalógus 2012/1 monocrom 7x Ô04 '05 '07 '08 '09 '10 '11 color 7x Ô04 '05 '07 '08 '09 '10 '11 2 tartalom beépíthető sütők 8 galéria termékcsalád 18 gőzpároló 20 beépíthető sütők

Részletesebben

Új beépíthető sütők a Siemens-től.

Új beépíthető sütők a Siemens-től. Új beépíthető sütők a Siemens-től. Partner Program www.siemens-home.com/hu Siemens. Megérint a jövő. Sütés könnyedén: Számtalan lehetőség a beépített automatikának és szöveges kijelzőnek köszönhetően Győződjön

Részletesebben

főzőlapok indukciós 29 old. üvegkerámia 31-32 old. üveg-gáz 34 old. hagyományos gáz 34-35 old. dominó 37 old. Főzőlapok

főzőlapok indukciós 29 old. üvegkerámia 31-32 old. üveg-gáz 34 old. hagyományos gáz 34-35 old. dominó 37 old. Főzőlapok főzőlapok indukciós 29 old. üvegkerámia 31-32 old. üveg-gáz 34 old. hagyományos gáz 34-35 old. dominó 37 old. Főzőlapok _indukciós biztonságos, mert csak ott meleg, ahol kell A főzőlapok csak akkor kapcsolnak

Részletesebben

Háztartási nagykészülékek

Háztartási nagykészülékek s Háztartási nagykészülékek Újdonságok 2005 Siemens. Megérint a jövô. Hûtô-fagyasztó kombinációk Tele ötletes megoldásokkal de az Ön élelmiszerei számára mindig van hely. Kétkompresszoros kivitel lsó fagyasztós

Részletesebben

17:40 h IGAZI SZÓRAKOZÁS

17:40 h IGAZI SZÓRAKOZÁS 17:40 h IGAZI SZÓRAKOZÁS Most pedig adjuk hozzá a cukrot...vagy ez só? Főzőlapok Velünk a főzés igazi élménnyé válik. A Teka főzőlapok egyet jelentenek a tisztasággal, biztonsággal és a hatékonysággal.

Részletesebben

'!2E20AE-ccdbcc! N 70 T48BD1AN0 INDUKCIÓS FŐZŐLAP BEÉPÍTETT ELSZÍVÓVAL 1/5

'!2E20AE-ccdbcc! N 70 T48BD1AN0 INDUKCIÓS FŐZŐLAP BEÉPÍTETT ELSZÍVÓVAL 1/5 Az indukciós főzőlap a beépített elszívással két készüléket egyesít, hogy kényelmesebb legyen a főzés. Combi Zone két lehetséges használati móddal: 2 különálló indukciós főzőzóna vagy 1 nagy összekapcsolt

Részletesebben

Beépíthető készülékek

Beépíthető készülékek Beépíthető készülékek és konyhai kisgépek katalógusa 2013/1/b 2013. április 15-től visszavonásig, vagy a készlet erejéig, de legfeljebb 3 hónapig. Informálódjon a kereskedőjénél vagy a www.hodin.hu weboldalon.

Részletesebben

07június. háztartási gépek

07június. háztartási gépek 07június háztartási gépek egy átlagos nap a Fagor világában... első az egészséged Új massalud család, Hygienizer kezelés és antibakteriális programok A Fagor új massalud típusú hűtőszekrényeit az egészségesen

Részletesebben

WHIRLPOOL BEÉPÍTHETŐ TERMÉKCSALÁD 2010/1

WHIRLPOOL BEÉPÍTHETŐ TERMÉKCSALÁD 2010/1 WHIRLPOOL BEÉPÍTHETŐ TERMÉKCSALÁD 2010/1 TARTALOM beépíthető sütők 9 önálló sütők 12 galéria termékcsalád 21 önálló kerámialapok 25 önálló gázlapok 33 domino lapok 38 mikrohullámú sütők 41 páraelszívók

Részletesebben

16:30 h IGAZ BARÁTSÁG Néhány jó barát, egy jó film és popcorn. Jó ötlet!

16:30 h IGAZ BARÁTSÁG Néhány jó barát, egy jó film és popcorn. Jó ötlet! 16:30 h IGAZ BARÁTSÁG Néhány jó barát, egy jó film és popcorn. Jó ötlet! Mikrohullámú sütők A Teka mikrohullámú sütők a legjobb szövetségeseink a konyhában, hiszen amellett, hogy időt spórolnak meg nekünk,

Részletesebben

2016.dec. 31-ig. meghosszabbítva! beépíthető háztartási készülékek. Nagy választék kalandból

2016.dec. 31-ig. meghosszabbítva! beépíthető háztartási készülékek. Nagy választék kalandból A Beko 5 év teljes körű gyártói garanciát ad minden beépíthető háztartási készülékére. Nagy választék kalandból beépíthető háztartási készülékek meghosszabbítva! 2016.dec. 31-ig Érvényes: 2016. május 9

Részletesebben

6. ÉRZÉK TECHNOLÓGIA ÉS AZ INNOVÁCIÓ ZÖLD ARCA

6. ÉRZÉK TECHNOLÓGIA ÉS AZ INNOVÁCIÓ ZÖLD ARCA BEVEZETŐ 6. ÉRZÉK TECHNOLÓGI ÉS Z INNOVÁCIÓ ZÖLD RC WHIRLPOOL INNOVÁCIÓS TÖREKVÉSEI TLÁLKOZNK Z ÖN KÖRNYEZETET MEGÓVÓ SZÁNDÉKÁVL TERMÉKVÁLSZTÉKUNK LEGINKÁBB KÖRNYEZETBRÁT KÉSZÜLÉKEI ESETÉBEN. TEGYÜNK EGYÜTT

Részletesebben

Siemens beépíthető készülékek 2012 / 2013. siemens-home.com/hu. Siemens. Megérint a jövő.

Siemens beépíthető készülékek 2012 / 2013. siemens-home.com/hu. Siemens. Megérint a jövő. Siemens beépíthető készülékek 2012 / 2013 siemens-home.com/hu Siemens. Megérint a jövő. Üdvözöljük a modern háztartási készülékek világában! Üdvözöljük a Siemensnél! Haladás az emberek szolgálatában vízióval

Részletesebben

14:17 h KÖZÖS ÉLMÉNY. Én főzök, te megteríted az asztalt... és ki fog mosogatni?

14:17 h KÖZÖS ÉLMÉNY. Én főzök, te megteríted az asztalt... és ki fog mosogatni? 14:17 h KÖZÖS ÉLMÉNY Én főzök, te megteríted az asztalt... és ki fog mosogatni? Mosogatógépek A Teka mosogatógépek nem csak az edények tisztításáról gondoskodnak, hanem vizet és energiát is spórolnak otthonában.

Részletesebben

12:40 h IGAZI CINKOSTÁRS. 4 főre nem ugyanaz főzni, mint 1 főre, igaz?

12:40 h IGAZI CINKOSTÁRS. 4 főre nem ugyanaz főzni, mint 1 főre, igaz? 12:40 h IGAZI CINKOSTÁRS 4 főre nem ugyanaz főzni, mint 1 főre, igaz? Kompakt készülékek Manapság mindenki arra törekszik, hogy bevált receptjei alapján tökéletes ételeket készítsen, lehetőség szerint

Részletesebben

KATALÓGUSA. Kerti gépek 2014/2. KIADÁS. Kínálatunk: Hűtéstechnika. Szerszámgépek. Szezonális ajánlataink:

KATALÓGUSA. Kerti gépek 2014/2. KIADÁS. Kínálatunk: Hűtéstechnika. Szerszámgépek. Szezonális ajánlataink: Beépíthető konyhagépek KTLÓGUS Beépíthető gépek Kerti gépek Kéziszerszámok Mosogatótálca Hűtéstechnika 2014/2. KIDÁS Szezonális ajánlataink: Kerti gépek 22. oldal Hűtéstechnika 24. oldal Szerszámgépek

Részletesebben

124 990 Ft TCD 805 + ME 607 I + TF 2003 = 162 970 Ft 139 990 Ft. 129 990 Ft TC 604 FVI + ME 609 DI + TF 2003 = 170 970 Ft 149 990 Ft 3:1 SZETT

124 990 Ft TCD 805 + ME 607 I + TF 2003 = 162 970 Ft 139 990 Ft. 129 990 Ft TC 604 FVI + ME 609 DI + TF 2003 = 170 970 Ft 149 990 Ft 3:1 SZETT 3:1 SZETT AJÁNLAT (sütőfőzőlappáraelszívó) L 604 FTI gázfőzőlap BASIC L 604 FTI gázfőzőlap MEDIUM 4 gázégő égésbiztosítóval, automata szikragyújtás, 60 cm vagy 4 gázégő égésbiztosítóval, automata szikragyújtás,

Részletesebben

Hűtőkészülékek. Hűtőkészülékek

Hűtőkészülékek. Hűtőkészülékek Hűtőkészülékek Hűtőkészülékek 2008 E g y a j t ó s h ű t ő s z e k r é n y e k MP 13 SA Energiaosztály A 40 dba 0,4 kwh 130 l Méret: 84,5 x 54,5 x 55,8 cm MP 16 SA Energiaosztály A 40 dba 0,45 kwh 102

Részletesebben

T Ű Z H E L Y E K M I K R Ó K

T Ű Z H E L Y E K M I K R Ó K TŰZHELYEK M I K R Ó K 2007 Főzés. Ezért van a konyha. Tény, hogy a főzés a legmókásabb dolog, amit a konyhában tehetünk akár süteményt sütünk, hagymát pirítunk, vagy négyfogásos menüt állítunk össze. A

Részletesebben

Beépíthető készülék ajánlatok

Beépíthető készülék ajánlatok Beépíthető készülék ajánlatok Érvényes: 2009. november 1-től december 31-ig Vásároljon most 3 vagy 5 darab Bosch beépíthető készüléket és egy Bosch turmixgéppel vagy egy konyhai robotgéppel lesz gazdagabb!

Részletesebben

A Bosch VitaFresh rendszere frissen tartja ételeit. És megőrzi az értékes vitaminokat.

A Bosch VitaFresh rendszere frissen tartja ételeit. És megőrzi az értékes vitaminokat. A Bosch VitaFresh rendszere frissen tartja ételeit. És megőrzi az értékes vitaminokat. Bosch NoFrost készülékek VitaFresh funkcióval tökéletesítve. www.bosch-home.com/hu *Háztartási nagykészülékek Forrás:

Részletesebben

Beépíthető sütők katalógusa. Partner Program 2012

Beépíthető sütők katalógusa. Partner Program 2012 Beépíthető sütők katalógusa Partner Program 2012 Bosch sütők számtalan extrával hogy Önnek csak a vendégeivel kelljen foglalkozni. Sütőautomatika AutoPilot beépített automata programok Súlyautomatikával

Részletesebben

KÉSZÜLÉKEK. és konyhai kisgépek katalógusa

KÉSZÜLÉKEK. és konyhai kisgépek katalógusa BEÉPÍTHETŐ 2014/1 KÉSZÜLÉKEK és konyhai kisgépek katalógusa 2014. február 1-től visszavonásig, vagy a készlet erejéig, de legfeljebb 3 hónapig. Informálódjon a kereskedőjénél vagy a www.hodin.hu weboldalon.

Részletesebben

hűtőgépek kombinált 67 old. beépíthető 69 old. Hűtőgépek

hűtőgépek kombinált 67 old. beépíthető 69 old. Hűtőgépek hűtőgépek kombinált 67 old. beépíthető 69 old. Hűtőgépek _kombinált No Frost: alul-felül jegesedésmentes Hűtés optimális páratartalommal, jegesedés nélkül a hűtőben és a fagyasztóban. no frost 2 db nagyméretű

Részletesebben

Szabadonálló készülékek/2012 2013 MELYIK KÉSZÜLÉK A JÓ VÁLASZTÁS?

Szabadonálló készülékek/2012 2013 MELYIK KÉSZÜLÉK A JÓ VÁLASZTÁS? Szabadonálló készülékek/2012 2013 MELYIK KÉSZÜLÉK A JÓ VÁLASZTÁS? EGYSZERŰ. VEGYE KÖNNYEDÉN! 1 FŐZÉS KÖNNYEDÉN Tűzhelyek 12 50 cm széles tűzhelyek 12 Mikrohullámú sütők 18 HŰTÉS KÖNNYEDÉN Kombinált hűtő-fagyasztók

Részletesebben

MOSOGATÓGÉPEK A halk működés alapkövetelmény

MOSOGATÓGÉPEK A halk működés alapkövetelmény MOSOGATÓGÉPEK A halk működés alapkövetelmény Teka MOSOGATÓGÉPEK Szinte hangtalan mosogatógépek: zajszint 49 dba A Teka mosogatógépek új generációja a fejlesztéseinknek köszönhetően gondoskodik az optimális

Részletesebben

BEÉPÍTHETŐ KÉSZÜLÉKEK

BEÉPÍTHETŐ KÉSZÜLÉKEK BEÉPÍTHETŐ KÉSZÜLÉKEK EM 2012/2 2012. július 15-től visszavonásig, vagy a készlet erejéig. Informálódjon a kereskedőjénél vagy a www.hodin.hu weboldalon. Pirolitikus sütők Egyes AEG-Electrolux sütők A

Részletesebben

BEÉPÍTHETŐ TERMÉKKATALÓGUS 2013/2 WHIRLPOOL TELJES KÖRŰ GARANCIA

BEÉPÍTHETŐ TERMÉKKATALÓGUS 2013/2 WHIRLPOOL TELJES KÖRŰ GARANCIA BEÉPÍTHETŐ TERMÉKKATALÓGUS 2013/2 WHIRLPOOL 4 év TELJES KÖRŰ GARANCIA tartalom beépíthető sütők 8 galéria termékcsalád 20 speedoven 22 gőzpároló 23 rusztikus termékcsalád 24 beépíthető sütő tartozékok

Részletesebben

IQpro funkció Főzés maraton nagyon könnyedén. IQpoach funkció Főzés pontosan a megfelelő hőmérsékleten

IQpro funkció Főzés maraton nagyon könnyedén. IQpoach funkció Főzés pontosan a megfelelő hőmérsékleten FŐZŐLAPOK 41 IQpro funkció Főzés maraton nagyon könnyedén Az IQpro funkcióval egyszerű készíthetünk el olyan ételeket, amelyek hosszabb főzési időt igényelnek lassú előmelegítéssel vagy alacsony hőmérsékleten

Részletesebben

Termékkatalógus Mosógépek Sütôk Fôzôlapok.

Termékkatalógus Mosógépek Sütôk Fôzôlapok. Termékkatalógus 2012 Mosógépek Sütôk Fôzôlapok katalogus.indd 1 2012.06.04. 20:03:44 Mosógépek MFS60-S1410 My-Cycle (Saját ciklus) Számos mosógépünkbe kényelmi funkcióként építettük be a Saját ciklus programot.

Részletesebben

MIKROHULLÁMŰ SÜTŐK Viszlát forgótányér. Megérkezett a kerámiabevonat.

MIKROHULLÁMŰ SÜTŐK Viszlát forgótányér. Megérkezett a kerámiabevonat. MIKROHULLÁMŰ SÜTŐK Viszlát forgótányér. Megérkezett a kerámiabevonat. Teka MIKROHULLÁMŰ SÜTŐK Teka kerámia bevonat: tisztább, egyenletesebb melegítés és hosszabb élettartam A Teka vezető szerepet tölt

Részletesebben

HÁZTARTÁSI KÉSZÜLÉKEK

HÁZTARTÁSI KÉSZÜLÉKEK HÁZTARTÁSI KÉSZÜLÉKEK 2008 ZANUSSI DESIGN Az összes Zanussi berendezés tervezése során az Ön igényeit tartottuk szem előtt. Azt tűztük ki célul, hogy a mindennapi feladatok kreatív megoldásaival könnyebbé

Részletesebben

Fogalmazza át a beépíthető konyháról kialakult képet a Whirlpool Cube minden várakozást felülmúló formái segítségével. Lépjen be a hatodik

Fogalmazza át a beépíthető konyháról kialakult képet a Whirlpool Cube minden várakozást felülmúló formái segítségével. Lépjen be a hatodik WHIRLPOOL 2 Fogalmazza át a beépíthető konyháról kialakult képet a Whirlpool Cube minden várakozást felülmúló formái segítségével. Lépjen be a hatodik dimenzióba: egy olyan világba, ahol a különböző elemek

Részletesebben

WHIRLPOOL. BEÉPÍTHETŐ KONYHAGÉP AKCIÓ 2010/1 Érvényes: 2010. január 07-től Április 30-ig, vagy korábbi visszavonásig BEÉPÍTHETÔ KÉSZÜLÉKEKRE

WHIRLPOOL. BEÉPÍTHETŐ KONYHAGÉP AKCIÓ 2010/1 Érvényes: 2010. január 07-től Április 30-ig, vagy korábbi visszavonásig BEÉPÍTHETÔ KÉSZÜLÉKEKRE WHIRLPOOL BEÉPÍTHETŐ KONYHAGÉP AKCIÓ 2010/1 Érvényes: 2010. január 07-től Április 30-ig, vagy korábbi visszavonásig Az akció 2010.01.01-2010.12.31 között, illetve visszavonásig érvényes a megvásárolt beépíthetô

Részletesebben

A KIS HELY NEM AKADÁLY, HOGY TÖKÉLETESET ALKOSSAK. by TEKA COMPACTS

A KIS HELY NEM AKADÁLY, HOGY TÖKÉLETESET ALKOSSAK. by TEKA COMPACTS A KIS HELY NEM AKADÁLY, HOGY TÖKÉLETESET ALKOSSAK by TEKA COMPACTS K O M P A K T K É S Z Ü L É K E K Kompakt méretű sütőink a nagyok minden előnyével rendelkeznek. Azok számára készültek akik kisebb térben

Részletesebben

KIEGÉSZÍTÔ TERMÉKEK 2014/2

KIEGÉSZÍTÔ TERMÉKEK 2014/2 KIEGÉSZÍTÔ TERMÉKEK 2014/2 Az akció 2014. szeptember 10-tôl visszavonásig érvényes. A feltüntetett javasolt fogyasztói árak az ÁFÁ-t tartalmazzák. Az Ön kereskedôje: Livinox mosogatók és kiegészítôk Silverline

Részletesebben

Jelentkezzen be a gourmet hotelba. Luxuselhelyezés és tökéletes körülmények minden élelmiszer számára az új Miele K készülékekben.

Jelentkezzen be a gourmet hotelba. Luxuselhelyezés és tökéletes körülmények minden élelmiszer számára az új Miele K készülékekben. Jelentkezzen be a gourmet hotelba Luxuselhelyezés és tökéletes körülmények minden élelmiszer számára az új Miele K 20.000 készülékekben. Jelentkezzen be a gourmet hotelba Élvezze ki teljesen a tartózkodást:

Részletesebben

A Hotpoint-Ariston stílusa, a konyha mûvészete

A Hotpoint-Ariston stílusa, a konyha mûvészete Hotpoint Ariston - Indesit Bemutatóterem Konyhatechnológia Kft. 1085 Budapest, József krt. 5. Tel.: 06-1-486-1467 www.kta.hu Nyitvatartás: Hétfõ, Szerda, Péntek: 10:00-18:00 óráig Kedd, Csütörtök: 10:00-19:00

Részletesebben

BEÉPÍTHETŐ KONYHAGÉPEK KATALÓGUSA

BEÉPÍTHETŐ KONYHAGÉPEK KATALÓGUSA BEÉPÍTHETŐ KONYHAGÉPEK KATALÓGUSA 2014. szeptember 15-től 2015 január 31-ig. 2014 03... 2. oldal... 8. oldal... 21. oldal... 4. oldal... 4, 5. oldal... 6. oldal... 7. oldal... 12. oldal... 15. oldal...

Részletesebben

A páraelszívók szakértőinek ajánlásával...

A páraelszívók szakértőinek ajánlásával... A páraelszívók szakértőinek ajánlásával... LEVANTE A páraelszívó magassága igény szerint fel-le változtatható egy távirányítós motor segítségével. A magasság szükség szerint 8 fokozatban állítható. Amikor

Részletesebben

Beépíthető háztartási készülékek

Beépíthető háztartási készülékek Beépíthető háztartási készülékek 2 0 0 7 Néhány mondatban az ARDO-ról... Az ARDO hazánkban feltörekvő márkának számít, legalábbis ahhoz mérten, hogy a terméket előállító olasz cég, az Antonio Merloni S.p.a.

Részletesebben

MIKROHULLÁMÚ SÜTŐK Viszlát forgótányér. Megérkezett a kerámiabevonat.

MIKROHULLÁMÚ SÜTŐK Viszlát forgótányér. Megérkezett a kerámiabevonat. MIKROHULLÁMÚ SÜTŐK Viszlát forgótányér. Megérkezett a kerámiabevonat. Teka MIKROHULLÁMÚ SÜTŐK Teka kerámia bevonat: tisztább, egyenletesebb melegítés és hosszabb élettartam A Teka vezető szerepet tölt

Részletesebben

Beépíthető készülékek

Beépíthető készülékek A SZEKRÉNYEK SE MARADJANAK ÜRESEN! Keresse a katalógusban edény és konyhai kisgép ajánlatainkat! 2009/3 Beépíthető készülékek A katalógus érvényes: 2009 szeptember 1-től visszavonásig, illetve a készlet

Részletesebben

Beépíthető. készülékek. és konyhai kisgépek katalógusa

Beépíthető. készülékek. és konyhai kisgépek katalógusa Beépíthető készülékek és konyhai kisgépek katalógusa 2013/2 2013. július 15-től visszavonásig, vagy a készlet erejéig, de legfeljebb 3 hónapig. Informálódjon a kereskedőjénél vagy a www.hodin.hu weboldalon.

Részletesebben

BEÉPÍTHETŐ KÉSZÜLÉKEK

BEÉPÍTHETŐ KÉSZÜLÉKEK BEÉPÍTHETŐ KÉSZÜLÉKEK 2013/2014 TÖBB MINT 60 ÉV TAPASZTALATA Értékesítés 70 országban világszerte A Gorenje egyike a vezető európai háztartási készülék gyártóknak. Technológiailag tökéletesített, kiváló

Részletesebben

WHIRLPOOL BEÉPÍTHETŐ TERMÉKKATALÓGUS 2011

WHIRLPOOL BEÉPÍTHETŐ TERMÉKKATALÓGUS 2011 WHIRLPOOL BEÉPÍTHETŐ TERMÉKKATALÓGUS 2011 TARTALOM beépíthető sütők 8 galéria termékcsalád 20 rusztikus termékcsalád 22 főzőlapok 24 domino lapok 37 mikrohullámú sütők 38 páraelszívók 46 mosogatógépek

Részletesebben

A MINÔSÉG BEÉPÜL OTTHONÁBA

A MINÔSÉG BEÉPÜL OTTHONÁBA A MINÔSÉG BEÉPÜL OTTHONÁBA bézs, antracit, szín EH 60 4G HLX 60 4G önálló gázlap 4 gázégő, oldalsó kezelőszervek, elektromos szikragyújtás, zománcozott égőfejek és rácsok önálló gázlap 4 gázégő 1 háromkörös,

Részletesebben

Engedje szabadjára képzelőerejét gázfőzőlapjaink széles választékával

Engedje szabadjára képzelőerejét gázfőzőlapjaink széles választékával GÁZFŐZŐLAPOK TERMÉKVÁLASZTÉK 2015 Engedje szabadjára képzelőerejét gázfőzőlapjaink széles választékával Hosszantartó ragyogás: ixelium gázfőzőlapok Köszönhetően a forradalmi és exkluzív ixelium nanotechnológiás

Részletesebben

Beépíthető háztartási készülékek 2012 / 2013

Beépíthető háztartási készülékek 2012 / 2013 Beépíthető háztartási készülékek 2012 / 2013 2 Igényes megjelenés könnyű kezelhetőség. Bosch beépíthető készülékek a tökéletes fogásokhoz. A Bosch válogatott beépíthető készülékei a tökéletesség új mércéjét

Részletesebben

BEÉPÍTHETŐ KONYHAGÉPEK KATALÓGUSA. Az ajánlat érvényes 2015. október 15-től 2015 december 31-ig, illetve a készlet rendelkezésre állásáig.

BEÉPÍTHETŐ KONYHAGÉPEK KATALÓGUSA. Az ajánlat érvényes 2015. október 15-től 2015 december 31-ig, illetve a készlet rendelkezésre állásáig. 2015 01 BEÉPÍTHETŐ KONYHAGÉPEK KATALÓGUSA Az ajánlat érvényes 2015. október 15-től 2015 december 31-ig, illetve a készlet rendelkezésre állásáig. Multifunkcionális Képzelje el, hogy különböző szinteken

Részletesebben

Beépíthető készülékek

Beépíthető készülékek Beépíthető készülékek és konyhai kisgépek katalógusa 2013/1 2013. január 28-től visszavonásig, vagy a készlet erejéig, de legfeljebb 3 hónapig. Informálódjon a kereskedőjénél vagy a www.hodin.hu weboldalon.

Részletesebben

Most. Főzőlapok vonzó áron. Miele indukciós főzőlapok PowerFlex technológiával

Most. Főzőlapok vonzó áron. Miele indukciós főzőlapok PowerFlex technológiával Most Főzőlapok vonzó áron Miele indukciós főzőlapok PowerFlex technológiával Főzés profi módon Az indukciós főzőlapok termékjellemzői Az indukciós elv A profi szakácsok már régóta ismerik az indukciós

Részletesebben

Szabadonálló gázüzemű főzőüst

Szabadonálló gázüzemű főzőüst A 700XP sorozat több, mint 100 modellt foglal magába. Minden készülékek nagy teljesítményű, megbízható, energiatakarékos, biztonságos és ergonómikus. A modul rendszer megszámlálhatatlan konfigurációban

Részletesebben

WHIRLPOOL BEÉPÍTHETŐ KONYHAGÉP AKCIÓ 2009/3. Érvényes: 2009. szeptember 01 től december 31-ig. BEÉPÍTHETÔ KÉSZÜLÉKEKRE

WHIRLPOOL BEÉPÍTHETŐ KONYHAGÉP AKCIÓ 2009/3. Érvényes: 2009. szeptember 01 től december 31-ig. BEÉPÍTHETÔ KÉSZÜLÉKEKRE WHIRLPOOL BEÉPÍTHETŐ KONYHAGÉP AKCIÓ 2009/3 Érvényes: 2009. szeptember 01 től december 31-ig. Az akció 2009.01.01-2009.12.31 között, illetve visszavonásig érvényes a megvásárolt beépíthetô készülékekre.

Részletesebben

154 900 Ft. 49 900 Ft. 109 900 Ft. 169 900 Ft

154 900 Ft. 49 900 Ft. 109 900 Ft. 169 900 Ft EM Pirolitikus sütők Egyes AEG-Electrolux sütők A energiaosztályú pirolitikus öntisztító rendszerrel készülnek. Amikor elindítja a pirolitikus tisztítás funkciót, a sütőtérben lerakódott szennyeződések

Részletesebben

sütők pirolítikus 18 old. oldalról nyíló 19 old. multifunkciós plusz 19-20 old. multifunkciós 20-21 old. Sütők

sütők pirolítikus 18 old. oldalról nyíló 19 old. multifunkciós plusz 19-20 old. multifunkciós 20-21 old. Sütők sütők pirolítikus 18 old. oldalról nyíló 19 old. multifunkciós plusz 19- old. multifunkciós -21 old. Sütők _minőségi ételek csak az élelmiszer típusát kell megadni A többiről a sütő gondoskodik: beállítja

Részletesebben

WHIRLPOOL. Beépíthető konyhagép ajánlat 2011/1. Érvényes: január 01-től április 30-ig, vagy korábbi visszavonásig. beépíthetô készülékekre

WHIRLPOOL. Beépíthető konyhagép ajánlat 2011/1. Érvényes: január 01-től április 30-ig, vagy korábbi visszavonásig. beépíthetô készülékekre WHIRLPOOL Beépíthető konyhagép ajánlat 2011/1 Érvényes: 2011. január 01-től április 30-ig, vagy korábbi visszavonásig Az akció 2009.01.01-2010.12.31 között, illetve visszavonásig érvényes a megvásárolt

Részletesebben

RAGYOGÓ TISZTASÁG ÉS TÖKÉLETES VÉDELEM AZ EDÉNYEKNEK

RAGYOGÓ TISZTASÁG ÉS TÖKÉLETES VÉDELEM AZ EDÉNYEKNEK RAGYOGÓ TISZTASÁG ÉS TÖKÉLETES VÉDELEM AZ EDÉNYEKNEK EK 2017 2018 TERMÉSZETES SZÁRÍTÁS EK HATÉKONYSÁG Nem kell többé amiatt aggódnia, hogy a poharakon, üvegedényeken vagy műanyag tálakon foltok és vízcseppek

Részletesebben

tûzhelyek és mikrohullámú sütôk 2007

tûzhelyek és mikrohullámú sütôk 2007 tûzhelyek és mikrohullámú sütôk 007 electrolux tûzhelyek z Electrolux bemutatja új designkoncepcióját z új designkoncepció a manapság megfigyelhetô trendeken alapul és három különbözô termékcsoportot foglal

Részletesebben

Érvényes 2014.07.01-től visszavonásig. méret beépíthetőség egyéb tulajdonságok EAN. GK sorozat

Érvényes 2014.07.01-től visszavonásig. méret beépíthetőség egyéb tulajdonságok EAN. GK sorozat Érvényes 2014.07.01-től visszavonásig MOSOGATÓTÁLCÁK cikkszám kép szekrény mérete méret beépíthetőség egyéb tulajdonságok EAN javasolt fogy ár akciós fogy ár GK sorozat 1401100 90 cm 860x480 mm lapos kivitel

Részletesebben

HÁZTARTÁSI KÉSZÜLÉKEK

HÁZTARTÁSI KÉSZÜLÉKEK HÁZTARTÁSI KÉSZÜLÉKEK 2007 ZANUSSI DESIGN Az összes Zanussi berendezés tervezése során az Ön igényeit tartottuk szem előtt. Azt tűztük ki célul, hogy a mindennapi feladatok kreatív megoldásaival könnyebbé

Részletesebben

BEÉPÍTHETŐ KÉSZÜLÉKEK

BEÉPÍTHETŐ KÉSZÜLÉKEK BEÉPÍTHETŐ KÉSZÜLÉKEK EM 2012/2B 2012. október 08-től visszavonásig, vagy a készlet erejéig, de legfeljebb 3 hónapig. Informálódjon a kereskedőjénél vagy a www.hodin.hu weboldalon. ThermiC Air Az új, aerodinamikus

Részletesebben

Beépíthető készülékek. Megérint a jövő.

Beépíthető készülékek. Megérint a jövő. Beépíthető készülékek 2010 Megérint a jövő. Az ízeknek csak a képzelete szabhat határt. Süssön, főzzön, pároljon A Siemens innovatív beépíthető készülékei segítségével megmutatjuk, hogyan csábíthatja el

Részletesebben