A VOLVÓNÁL ELSŐ AZ EMBER

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "A VOLVÓNÁL ELSŐ AZ EMBER"

Átírás

1 XC90

2

3 A VOLVÓNÁL ELSŐ AZ EMBER ÜDVÖZÖLJÜK! 1 A skandináv dizájn mindig az embert helyezi a középpontba, azt, aki használni fogja a tárgyat. Mi magunk is svédek vagyunk, ezért autóink tervezésénél mindig ezt a filozófiát követtük, és követjük ma is. Tervezőink előtt csak az a cél lebeg, hogy hogyan tehetnék a felhasználó életét jobbá, könnyebbé és kényelmesebbé. Így míg más autógyártók sokszor a technológiából indulnak ki, és annak korlátai közé próbálják szorítani az embert, a Volvónál Önnek tervezzük autóinkat. Először felmérjük, pontosan mire van szüksége, majd széles körű műszaki ismereteinkre és tapasztalatainkra alapozva egyszerűbbé, jobbá, biztonságosabbá és szebbé tesszük életét. Nálunk a forma a funkciót követi, de ha egy autót kívül-belül az emberek számára tervezünk, az egyben szép is lesz. Fontosnak tartjuk, hogy autóink látványa és vezetésük élménye nap, mint nap jó kedvre derítse Önt és utasait. Autóinkat az emberek számára tervezzük és ez a dizájn-filozófia 86 éves történetünk során számos újításhoz vezetett. Gondoljon csak a három pontos biztonsági övre. Minden nap becsatolja, de tudta-e, hogy 1959-ben a Volvo találmányaként jelent meg a piacon? 1976-ban szintén mi fejlesztettük ki a Lambda-szondát, vagyis a kipufogógáz összetételét figyelő szenzort, amellyel lehetővé vált a motorok károsanyag-kibocsátásának jelentős csökkentése miközben nőtt a teljesítményük, és javult a hatékonyságuk is. Ma lényegében minden benzinmotorban ott van a Lambda-szonda, a világ bármely márkájáról legyen is szó.

4 SVÉDORSZÁGBAN A JÓ DIZÁJN NEM LUXUS, HANEM A MINDENNAPI ÉLET RÉSZE

5 ÜDVÖZÖLJÜK! 3 A folyamatos újítás elválaszthatatlan a Volvótól. Mindez persze saját gyökereinkből is fakad. Abból, hogy Svédország kis lélekszáma ellenére is számos kreatív elmét adott a világnak. Mert mi tudjuk, hogy az igazi kreativitáshoz hinnünk kell magunkban és abban, ahogyan dolgozunk függetlenül attól, hogy mások hogyan vélekednek ugyanerről. Vessünk egy pillantást például az üléseinkre. A hatvanas évek elején a göteborgi műszaki egyetemen konzíliumra hívtunk össze néhány ortopéd sebészt. A doktorok először nem is értették, mit akarhat tőlük egy autó-tervező csapat mert addig egyetlen autógyár sem kérte ki tanácsukat az ülések tervezéséhez. Az orvosokkal való együttműködés nyomán olyan ergonómiai szempontok szerint tervezett üléseket fejlesztettünk ki, amelyek szinte a kényelem szinonimájává tették a Volvo márkát. A skandináv kézművesekhez hasonlóan autóinkhoz mi is csak a legjobb alapanyagokat használjuk. Az utasteret körülvevő biztonsági cellát ezért különlegesen erős bóracélból készítjük, az utastéren belül pedig csak természetes és hiteles eredetű anyagokat használunk. Nem azért, mert most éppen ez a divat, hanem azért, mert ezek nemcsak kellemesebbé, de egészségesebbé is teszik a belső környezetet. Számunkra természetes, hogy mindig tökéletes élményben részesítsük Önt és utasait. Mert Svédországban a jó dizájn korántsem luxus, hanem a mindennapi élet szerves része.

6 AMIKOR NEM KORLÁTOZ A TÉR, ÉS NEM SÜRGET AZ IDŐ EZ AZ IGAZI SZABADSÁG AZ ÖN ÚJ AUTÓJA VOLVO XC90 4 Az életmódja azt diktálja, hogy autójába akár heten is beférjenek; a szíve viszont azt súgja, hogy egy határozott megjelenésű, végtelenül biztonságos és a tereptől sem visszariadó autót válasszon. A Volvo XC90 mindkét elvárást teljesíti méghozzá kompromisszumok nélkül. A csomagtérből felhajtható ülésekkel az utastér néhány mozdulattal hat- vagy hétülésesre bővíthető, és még így is marad rakodótér. De a belső tér nemcsak tágasságával nyűgözi le az embert: az ülések kényelme, a finom kárpitok tapintása és a skandináv dizájn mindent átható eleganciája a luxuslimuzinok utasterét idézi. A vezetőülésből kitekintve azonban olyan rálátása van az útra, amit csak egy nagy hasmagasságú sportterepjáró nyújthat. És ha az összkerékhajtású modellváltozatot választja, már útra sem lesz szüksége. Az XC90 R-Design nemcsak látványra sportosabb, hanem futóművét is keményebbre hangolták és kormányzása is közvetlenebb. AZ ÖNHÖZ LEGKÖZELEBBI VOLVO MÁRKAKERESKEDŐT MEGTALÁLJA A VOLVOCARS.HU HONLAPON

7

8

9 AZT MONDJÁK, A LÁTSZAT SOKSZOR CSAL. DE AZ XC90 VALÓBAN AZ, AMINEK LÁTSZIK DIZÁJN FILOZÓFIÁNK VOLVO XC90 7 Elég egy pillantást vetni az autóra, és határozott egyénisége máris megragadja az embert. Az első fényszóróktól egészen a hátsó ajtóig húzódó, jellegzetesen volvós vállvonal erőt és céltudatosságot sugároz, ugyanakkor korántsem akar lehengerlő lenni. Az elegáns és kifinomult Volvo XC90 egyszerre luxusautó, amellyel magabiztosan érkezhet meg az exkluzív szállodákba, és sokoldalú sportterepjáró, amely a hegyi kempingekben sem tűnik idegennek. De az XC90 nemcsak külsejében hordozza ezt a kettősséget. A luxus - színvonalú utastérben a kiváló minőségű anyagok megnyugtató elegan ciája veszi körül. A skandináv hagyományokhoz hűen a legapróbb részleteket is mesteri kivitelezés jellemzi. De ha túrára indul, a számtalanul variálható üléskonfigurációkkal síléceit vagy kerékpárjait is az autón belül szállíthatja. Akár üzleti tárgyalásra utazik, akár családi nyaralásra indul, az XC90-nel mindig biztonságban és kényelemben autózhat. Kiváló anyagok és minőségi kivitelezés: a Volvo jól bevált gyakorlata az XC90-ben is maximálisan érvényesül. Az élmény-faktorról nem is beszélve. A XC90 ELEGÁNS FORMAVILÁGÁRÓL BŐVEBBEN IS OLVASHAT A VOLVOCARS.HU HONLAPON

10 A ROSSZ IDŐJÁRÁS FELBORÍTHATJA A PROGRAMOT. DE ÖN MINDIG IDŐBEN OTT LESZ

11 AUTÓ MINDEN ÉVSZAKRA VOLVO XC90 9 A svédek azt szokták mondani: rossz időjárás nem létezik, csak rosszul megválasztott öltözet. És szerintünk ez az autókra is igaz. Ezért Volvóinkban mindig a legkorszerűbb technológiákat alkalmazzuk, hogy bárhová eljuthasson velük, bármilyen utakon, bármilyen időben. Mintha a Volvo is az öltözet része lenne méghozzá rendkívül sokoldalú, de mindig végtelenül elegáns. A Volvo XC90-nel biztosan jó öltözetet választ. Ebben az autóban azzal a megnyugtató tudattal indulhat útnak, hogy nagy hasmagassága és robusztus karaktere révén akkor sem hátrál meg, ha elfogy alóla az aszfalt. Ha pedig ennél is jobb terep-képességekre van szüksége, az összkerékhajtású modellváltozattal új utak nyílnak meg Ön előtt ott is, ahol már nincsenek utak. A nagy igénybevételre tervezett futómű sem riad vissza a kihívásoktól az országúton ugyanakkor kitűnő úttartást és a limuzinokra jellemző kifinomultságot tanúsít. Az XC90 bár ránézésre tagadhatatlanul sportterepjáró családi és városi autóként is kiválóan teljesít.

12 Ha a biztonságról van szó, a Volvo mindenkiről egyformán gondoskodik akár felnőttekről, akár gyermekekről van szó. A második üléssor középső ülése ezért egy beépített emelőpárnát is rejt, amely egyetlen mozdulattal kihajtható az ülésből. Azok a gyermekek, akik már kinőtték a gyermekülést, de még nem elég magasak, az emelőpárnán ülve már a felnőtt biztonsági övet is használhatják. Természetesen itt is három pontos biztonsági öv található, akárcsak a harmadik üléssor üléseinél. EMLÍTETTÜK MÁR A BIZTONSÁGOT?

13 VIGYÁZUNK ÖNRE 11 Emberközpontú gondolkodásmódunkból egyenesen következik a biztonság iránti elkötelezettségünk. A Volvo XC90 tervezésekor is ez az elkötelezettség vezérelt bennünket, ezért az innovatív biztonsági technológiák egész arzenálja védi Önt és utasait. És nemcsak akkor, ha már elkerülhetetlen a baleset: intelligens vezérlő rendszereink folyamatosan figyelik az autó mozgását, és segítenek megelőzni a kockázatos helyzeteket amivel nemcsak biztonságosabbá, hanem kényelmesebbé és megnyugtatóbbá is teszik a mindennapi autózást. Ez a Volvo IntelliSafe rendszereinek a lényege. Jó példa erre a dinamikus menetstabilizáló rendszer (DSTC), amely már a kicsúszás legkisebb jelére a motor nyomatékának visszafogásával, illetve a négy kerék egymástól független fékezésével azonnal stabi lizálja az autót. Az aktív borulásgátló rendszer (RSC) hasonló eszközökkel korrigálja az XC90 pályáját, ha hirtelen kanyarodáskor túlságosan megdőlne az autó. A ragasztott oldalüvegek balesetben sem törnek szilánkokra, ezzel is nagyobb védelmet nyújtva az utasoknak, kézzel pedig szinte lehetetlen betörni őket, így az alkalmi tolvajoknak esélyük sincs arra, hogy hozzáférjenek értékeihez. A vízlepergető első oldalüvegeken át a vezető esős időben is jól látja autója környezetét, sőt, a holttérfigyelő rendszer (BLIS) még arra is figyelmezteti, amit nem láthat: ha a rendszer digitális kamerái valamelyik szomszédos sávban a tükrök holtterébe került járművet észlelnek, az A oszlopon kigyulladó diszkrét lámpa jelzi, hogy most nem szabad sávot váltani.

14 A FENNTARTHATÓ AUTÓZÁS IZGALMAS KIHÍVÁS. ÉS MÉG IZGALMASABB AUTÓKHOZ VEZET

15 MOTORVÁLASZTÉK 13 A környezet védelme szívügyünk, ezért minden modellünket a fenntartható autózás jegyében tervezzük. Ezért fejlesztettük ki azokat a technológiákat, amelyek segítségével növelhetjük motorjaink hatékonyságát, és ezáltal úgy csökkenthetjük fogyasztásukat és káros környezeti hatásaikat, hogy eközben a vezetési élmény ne szenvedjen csorbát. Ezek a technológiák alkotják a Volvo számára meghatározó Drive-E koncepciót. A Drive-E koncepció részeként csökkentettük a motorok tömegét és alkatrészeik belső súrlódását, miközben a sebességváltók áttételezésének optimalizálásával még kedvezőbbé tettük az üzemanyag-fogyasztást. Az XC90 kétféle, nagy nyomatékú turbódízel motorral kerül forgalomba. A közös nyomócsöves befecskendezés révén üzemanyag-felhasználásuk rendkívül hatékony, a környezetbarát üzemelésről pedig a karbantartást nem igénylő részecskeszűrő gondoskodik. A Drive-E koncepció kiterjed az újrahasznosítás bővítésére és a fenntartható gyártási folyamatok bevezetésére is: svédországi gyárunkban például már kizárólag tiszta és megújuló vízenergiát használunk. Mert az intelligens luxushoz éppúgy hozzá tartozik a környezet tudatos védelme, mint a minőség vagy az elegancia.

16 A harmadik üléssor két ülése néhány mozdulattal a csomagtér padlójába süllyeszthető, és ilyenkor tágas rakodótér áll rendelkezésre, amely az előre-hátra mozgatható második üléssor révén szükség szerint bővíthető. Mind a hét ülésnél hárompontos biztonsági övek védik az utasokat, és a csomagtérpadlóba rejtett rögzítő szemekkel a rakományt is biztonságosan rögzítheti. További védelmet nyújt a második, vagy ledöntött hátsó üléstámlák esetén az első üléssor mögött kifeszíthető csomagtér elválasztó háló. SKANDINÁV LAKBERENDEZÉS NÉGY KERÉKEN

17 AZ UTASTÉRBEN VOLVO XC90 15 A Volvo XC90 tágas és levegős utasterében hét személy is kényelmesen és biztonságosan elfér, és még ilyenkor is marad hely a csomagoknak. Mennyivel kellemesebb így az utazás, mintha a családnak vagy a társaságnak egymástól elszakadva, két autóval kellene közlekednie. De az XC90 akkor is jól kihasználható, ha kevesebben, de több csomaggal utaznak. Ilyenkor a harmadik üléssor ülései a csomagtér padlójába simulnak, sőt, szükség esetén a második sor 40/20/40 arányban osztott háttámlája is teljesen vízszintes helyzetbe dönthető akár részben, akár egészben. Rendkívül praktikus megoldás a két részben nyíló csomagtérajtó. A nagyobb felső rész felnyitásakor a kisebb alsó rész továbbra is függőleges helyzetben marad, és ezzel mintegy peremként megakadályozza, hogy bármi kiessen a csomagtartóból. Rakodáskor az ajtó alsó része egyetlen mozdulattal vízszintes helyzetbe hajtható, és ilyenkor akár ülésként is használható. A két 8 colos képernyőt tartalmazó hátsó szórakoztató rendszerrel a hátul utazók egymástól függetlenül akár más-más filmet is nézhetnek, és mert a hangot fejhallgatók közvetítik, az elöl ülők eközben kedvenc rádióműsorukat vagy lemezüket hallgathatják a kiváló hangzású audiorendszeren.

18 R-DESIGN VOLVO XC90 16 ENGEM NÉZNEK? AKKOR JÓ Szeretné még sportosabbá és dinamikusabbá tenni Volvóját? Az R-Design csomag éppen erre szolgál. De ne gondolja, hogy csupán divatos optikai kiegészítőkről van szó. Hiszen a skandináv dizájnban a forma mindig a funkciót szolgálja. Éppen ezért az XC90 R-Design keményebbre hangolt sportfutóművet is kap, és szériafelszerelés a sebességfüggő szervokormány is. Mindez azt jelenti, hogy Ön még jobban élvezheti majd a vezetést.

19 Az R-Design modellek sportos, ötküllős könnyűfém keréktárcsákat, a külső tükörházakra pedig egyedi, selyemfényű ezüst borítást kapnak. Hátul a versenyautókra emlékeztető alsó légterelő és króm bevonatú kettős kipufogócsővégek teszik még sportosabbá XC90 R-Design megjelenését. Az R-Design csomag egyedi elemei az utastérben is megtalálhatók: a színes varrással készült, bőrkárpitozású sport üléseken amelyeket akár kéttónusú, fekete/porcelánfehér színkombinációban is rendelhet és a kormánykeréken is felfedezhető a jellegzetes R-Design logo. A sport pedálok mellett a sportos váltógomb és váltószoknya, az egyedi, kék számlapos R-Design műszerek, az alumínium díszítő betétek valamint a sportos, fekete textil szőnyegek is hozzá tartoznak az R-Design felszereltséghez.

20 EXECUTIVE VOLVO XC90 18 AZ IDŐ LUXUSCIKK. MIÉRT NE TÖLTENÉ LUXUSSZÍNVONALÚ KÖRNYEZETBEN? Az XC90 Executive modellváltozatot azoknak terveztük, akik mindenből a legjobbat szeretik választani. Ezért mi is a legjobb anyagokat és a legmagasabb szintű opciókat válogattuk össze ebbe a felszereltség-csomagba. Sőt, az XC90 Executive olyan egyedi szolgáltatásokat is kínál, amelyek más modellváltozatokhoz opcióként sem rendelhetők ilyen például az első ülésszellőztetés és masszázs funkció vagy a hátsó ülésfűtés. Miért ne kényeztetné el magát és utasait egy kis extra kényelemmel?

21 Az Executive modellváltozatban az ülések egészét szemi-anilines szoftbőr kárpit borítja. Ez a különleges kezelésű, rendkívül puha bőrkárpit hosszú távon is megőrzi természetes szépségét, és felülete is kevésbé csúszik, amit az éles kanyarokban értékelnek majd az utasok. Az első ülések szellőztetést és masszázs funkciót is kínálnak, míg az ülésfűtés nemcsak elöl, hanem a második üléssor két szélső ülésén is bekapcsolható. Az ülések mellett bőrkárpit borítja az első és hátsó középső kartámaszt és az ajtóbetéteket is, a középkonzolt és a kesztyűtartót pedig diófa betétek díszítik. Sőt, ugyanilyen diófa borítást kap a váltógomb és opcióként még a kormány is. Az elegáns Executive környezethez tartozik a 12 hangszórós Premium Sound audiorendszer is. Kívülről a diszkrét Executive embléma mellett a krómozott kipufogócső árulkodik a különleges felszereltségről.

22 MELYIK XC90 ÁLL LEGKÖZELEBB ÖNHÖZ? AZ ÖNKIFEJEZÉS ESZKÖZEI VOLVO XC90 20 Amikor eldöntötte, hogy a Volvo XC90-et választja és ehhez a döntéshez csak gratulálni tudunk, és már az ideális motort is kiválasztotta, az opciók és tartozékok hosszú listája még mindig számtalan lehetőséget kínál. Hogy megkönnyítsük a döntést, összeállítottunk négy gyári felszereltség-csomagot, amelyek között a kifinomult elegancia és a sportos dinamizmus hívei is megtalálják a kedvükre valót. És ha valami még hiányzik, a csomagok további egyedi opciókkal is kiegészíthetők. XC90 KINETIC Alapfelszereltség: ABS, fékasszisztens és elektronikus fékerő-elosztó (EBD) Automata biztonsági övek mind a hét ülésnél, elöl automatikus magasságállítással Automatikus szintszabályozás (Nivomat) Biztonsági kormányoszlop Biztonsági öv becsatolására figyelmeztető jelzés Csomagtérháló és csomagtérroló DSTC-dinamikus menetstabilizáló rendszer Elektromosan állítható és fűthető, a vezető oldalán holttér-mentes külső tükrök Elektronikus indításgátló Gyermekzár a hátsó ajtókon (manuális) Integrált emelőpárna a második üléssor középső ülésében Irányjelzők a külső tükrökben Kisérőfény és közelítőfény Külső hőmérő Légzsákok elöl Öv alá becsúszást gátló ülések elöl és hátul Överőhatárolók elöl; övfeszítők elöl és hátul (5 ) Pótféklámpa (LED) ROPS borulásvédelmi rendszer RSC borulásgátló rendszer SIPS oldalütközés-védelmi rendszer SIPS függönylégzsák (IC) elöl és hátul, mindkét oldalon SIPS oldallégzsákok az első ülésekben Szervokormány Távirányítós központi zár pánikriasztás-funkcióval Utasoldali kikapcsolható légzsák WHIPS ostorcsapás-nyaksérülés elleni védelem az első üléseken 12V elektromos csatlakozó elöl, hátul és a csomagtérben 17" könnyűfém keréktárcsák 40/20/40 arányban osztott, ledönthető hátsó üléstámla Állítható magasságú és dőlésű első ülések gerinctámasz állítással Állítható magasságú és mélységű kormány Alsó borítólemez elöl és hátul Belépő világítás elöl mindkét oldalon Belső levegő-keringtetés és pollenszűrő Bőr (színben harmonizáló) többfunkciós kormány és bőr váltógomb Dízel részecskeszűrő Dupla kipufogócső Elektromos ablakemelők elöl és hátul Elektronikusan vezérelt légkondicionáló (ECC) aktív utastérszűrővel (IAQS); Fedélzeti számítógép (Info-center) Fényszóró magasságállítás a műszerfalról Gumijavító készlet High Performance Audio rendszer Inscription Sanded Silver alumínium díszítő betétek Italtartók elöl és a középkonzol végén hátul Komfort futómű Krómkeretes műszerek LED-es nappali menetjelző lámpák Marstrand textil/vinyl kárpit Megvilágított piperetükrök a vezető és az utas oldalán Színezett ablaküvegek Tempomat (sebességrögzítő) Tetőcsomagtartó alapsín (ezüst színű) Tetőspoiler Textilszőnyeg garnitúra Tolatóradar

23 + MOMENTUM Tartalma az alapfelszereltségen felül: 18" könnyűfém keréktárcsák Elektromosan behajtható külső tükrök talajmegvilágító lámpákkal Vízlepergető oldalüvegek Automatikusan sötétedő belső visszapillantó tükör Bevásárlótáska-tartó Bőr/vinyl kárpit Elektromosan állítható vezetőülés ülés- és tükörmemóriával Esőérzékelős ablaktörlő Integrált Bluetooth -kapcsolat + SUMMUM Tartalma a Momentum felszereltségen felül: Aktív Dual-Xenon fényszórók fényszórómosóval Krómozott díszítő elemek a karosszérián Krómozott kipufogócső-végek Krómozott külső tükrök Elektromosan állítható utasülés Párnázott könyöktámasz az első ajtón RTI útinformációs és navigációs rendszer Szoftbőr kárpit Vastag textil szőnyeg garnitúra + EXECUTIVE Tartalma a Summum felszereltségen felül: Bőr könyöktámasz a középkonzolon és az első ajtókban Executive embléma Executive fa díszítő betétek Executive szoftbőr kárpit Faborítású sebességváltó gomb Fejhallgató kimenet és műsorforrás-választó hátul Fűthető első ülések Fűthető hátsó szélső ülések a második üléssorban Luxus textilszőnyeg garnitúra Nagy szilárdságú ragasztott oldalüvegek vízlepergető bevonattal Premium Sound audiorendszer Riasztóberendezés emelésérzékelővel és zárreteszeléssel Szellőztetett első ülések masszázs funkcióval R-DESIGN Tartalma: 19" Ixion könnyűfém keréktárcsák Aktív Dual-Xenon fényszórók fényszórómosóval Dupla polírozott kipufogócső vég Első és hátsó takarólemez Matt króm ablakkeretek és dekor a csomagtérajtón R-Design fellépő R-Design hűtőmaszk R-Design matt króm külső tükrök Színre fényezett kerékjárati dob kiszélesítés R-Design alubetétek R-Design bőr kormány alumínium betéttel R-Design bőr váltógomb R-Design bőr/vinyl kárpit sportülésekkel R-Design dinamikus futómű R-Design krómkeretes műszerek kék háttérrel R-Design szőnyegek egyedi szegélyezéssel Sebességfüggő szervokormány Sötétített hátsó üvegek

24 ÚJ VOLVÓJA MÁSODIK OTTHONA LESZ. RENDEZZE BE SAJÁT ÍZLÉSE SZERINT TESTRE SZABOTT BELSŐ TÉR A Volvónál a kényelmes és elegáns utastér magától értetődő. Akárcsak a precíz kivitelezés. Ezért az XC90-ben a sportos, háromküllős kormánykeréktől a szellőzőrácsok selyemfényű króm keretén át az ajtóoszlopok finom szövetkárpitjáig minden a kiváló minőség jegyében készült. A vezetőülésben parancsnoki helyzetben érezheti magát: a kezelőszervek kényelmesen elérhetők, a műszerfal jól áttekinthető és a magas pozícióból kitűnő rálátás nyílik az útra. A hideg téli reggeleken a fűthető ülések percek alatt bemelegszenek, az Executive modellváltozathoz pedig ülésszellőztetés, sőt, frissítő masszázs funkció is jár. A hátsó ülések a színházi nézőterekhez hasonlóan magasabban helyezkednek el, így a hátul ülők is kitűnő kilátást élvezhetnek. A második üléssor

25 VOLVO XC90 23 ülései egymástól függetlenül mozgathatók előre és hátra, sőt, a középső ülés amelyből egy beépített emelőpárna is kihajtható egészen az első ülésekig előre tolható, hogy az itt utazó kisgyermek közelebb kerülhessen elöl ülő szüleihez. A leghátsó sorban ülőket saját tárolórekeszek és pohártartók várják, de opcióként külön manuális klímaberendezést is rendelhet számukra. A Volvo XC90 Önnek készül, ezért az utastér elemeit saját ízlésének megfelelően válogathatja öszsze. Kétféle árnyalatú belső burkolat és még több kárpit közül választhat. És akkor még nem is beszéltünk a különböző díszítő betétekről, kormánykerekekről, váltógombokról és padlószőnyegekről. Nem könnyű a választás, de érdemes rá időt szánni mert ennél sokkal több időt fog itt tölteni! Az Executive szoftbőr kárpitokat a minőségi bőr termékeiről híres Bridge of Weir készíti, a legfinomabb alapanyagokból. A bőr minimális felületi kezelést kap, így hosszú távon megőrzi természetes puhaságát.

26 KÁRPITOK EXECUTIVE Fekete Executive szellőztetett szoftbőr kárpit (CU00), fekete belső burkolatok Bézs Executive szellőztetett szoftbőr kárpit (CU10), bézs belső burkolatok Gesztenyebarna Executive szellőztetett szoftbőr kárpit (CU0P), fekete belső burkolatok KÁRPITOK SZOFTBŐR Fekete szoftbőr kárpit (CM00), fekete belső burkolatok Gesztenyebarna szoftbőr kárpit (CM0D), fekete belső burkolatok Bézs szoftbőr kárpit (CM10), bézs belső burkolatok Bézs szoftbőr kárpit (CM0U), fekete belső burkolatok

27 KÁRPITOK BŐR/VINYL VOLVO XC90 25 Bézs bőr/vinyl kárpit (C910), bézs belső burkolatok Fekete bőr/vinyl kárpit (C900), fekete belső burkolatok KÁRPIT MARSTRAND TEXTIL/VINYL Fekete Marstrand textil/vinyl kárpit (C000), fekete belső burkolatok DÍSZÍTŐ BETÉTEK Vörösbarna fa Inscription Sanded Silver alumínium

28 KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSÁK VOLVO XC90 26 Cratus 8 20" matt ezüst (Csak az R-Design modellváltozathoz) Thalassa 8 20" Diamond Cut/világosszürke Thalassa 8 20" Diamond Cut/matt sötétszürke Alastor 8 19" magas fényű fekete Alastor 8 19" ezüstszínű Galateia 8 19" ezüstszínű Ixion 8 19" Diamond Cut/sötétszürke (Csak az R-Design modellváltozathoz) Vulcanis 8 19" ezüstszínű Thalia 7,5 18" matt fekete Thalia 7,5 18" matt ezüst Nereus 7 18" ezüstszínű Situla 7 18'' ezüstszínű Aquarius 7,5 17" matt ezüst Neptune 7 17" ezüstszínű Thalassa 8 20" Diamond Cut/világosszürke könnyűfém keréktárcsák

29

30 AZ XC90 JÓL IGAZODIK AZ ÖN ÉLETMÓDJÁHOZ TARTOZÉKOK VOLVO XC90 28 A Volvo XC90 hétüléses utasterével, nagy hasmagasságával és nyomatékos dízelmotorjával a váratlan helyzetekkel és feladatokkal is könnyedén megbirkózik. De ha még látványosabbá vagy még sokoldalúbbá szeretné tenni Volvóját, a gyári tartozékok hosszú sorából válogathat. A 20 colos Thalassa keréktárcsák és az alumínium küszöbsín például kitűnően illenek az XC90 robusztus és semmitől sem visszariadó egyéniségéhez. De kínálunk a csomagteret és a kárpitot védő szőnyegeket és gumitálcákat, csomagrögzítő hálót és elválasztó rácsot vagy a sportfelszerelések szállítására alkalmas tetőcsomagtartó adaptereket is. TOVÁBBI TARTOZÉKOK A VOLOCARS.HU HONLAPON

31 Az ezüstszínű alumínium küszöbsín nemcsak látványos kiegészítő, hanem egyenetlen utakon védi is a karosszériát. Emellett meg könnyíti a ki- és beszállást, és ráállva a tetőcsomagtartóra is könnyebb a rakodás. A kerékjárati ívek és az ajtók alsó széle mentén végigfutó, a karosszéria színére fújt, látványos dekorelemek még különlegesebbé teszik az XC90 megjelenését. A Space Design tetőbox nem csak modern és elegáns megjelenésű, de az áramvonalas forma révén légellenállása is minimális. A néhány mozdulattal a kereszttartókhoz rögzíthető doboz mindkét oldalról nyitható, így bárhol parkol is, mindig a járda felől rakodhat. A Space Design tetőbox ezüst és fekete színben, 320 és 430 literes méretben kapható. Mindkét változat max. 75 kg-ig terhelhető. A vonóhorogra szerelhető kerékpártartóval akár két kerékpárt is kényelmesen szállíthat. A tartó felszerelése csupán néhány percet vesz igénybe, és mivel saját lámpákkal és rendszámtartóval rendelkezik, megfelel a közúti előírásoknak is. A kompakt méretű tartó használaton kívül az autó csomagtartójában is elfér.

32

33 A VOLVO ÉLMÉNY VOLVO XC90 31 ÖNÉ AZ AUTÓZÁS ÖRÖME. A TÖBBIT BÍZZA RÁNK Szeretjük, ha Ön elégedett. Ha úgy érzi, hogy a dolgok jobban, egyszerűbben és gyorsabban mennek, mint várta. Mert ha a Volvo mellett dönt, az autózás egyik legkényelmesebb és leggondtalanabb módját választja. A finanszírozás, a biztosítás, a szervizelés, a gumicsere vagy az autómosás nem feltétlenül az autózás legélvezetesebb elemei ezért ezeket bízza nyugodtan ránk, és máris egyszerűbb és kényelmesebb lesz az élete. Volvo márkakereskedője teljes körű szolgáltatással áll rendelkezésére mindig úgy, ahogy az Önnek a legmegfelelőbb. Ahogy autója, úgy mi is mindig igazodunk az Ön életmódjához. VÁSÁRLÁS ÉS FINANSZÍROZÁS Gyári és kiterjesztett garancia Finanszírozás Lízing Biztosítás Szervizszolgáltatási szerződés SZERVIZ ÉS KARBANTARTÁS SEGÍTSÉGNYÚJTÁS Volvo szerviz 2.0 Volvo Assistance Szoftver frissítések (új Volvo 3 éves koráig Autóbérlés díjmentes, később Gumiszerelés és -javítás, évente hosszabbítható) téli/nyári gumik tárolása Klíma javítás és karbantartás Javítási munkák Volvo karosszériajavítás Classic szerviz (5 évnél idősebb Volvók részére) TOVÁBBI INFORMÁCIÓK AZ INTERNETEN: VOLVOCARS.HU

34 TÉNYEK ÉS SZÁMOK TOVÁBBI INFORMÁCIÓK: VOLVOCARS.HU

35 D5 AWD D4 Motor Erőátvitel Öthengeres, soros elrendezésű, közös nyomócsöves turbódízel, 2400 cm 3 Hatfokozatú Geartronic automata sebességváltó Öthengeres, soros elrendezésű, közös nyomócsöves turbódízel, 2400 cm 3 Hatfokozatú Geartronic automata sebességváltó Fogyasztás, vegyes ciklusban, automata 8,2 l/100 km 8,1 l/100 km CO 2 kibocsátás, kézi/automata 215 g/km 212 g/km Legnagyobb teljesítmény 147 kw (200 LE) 3900/min fordulatnál 120 kw (163 LE) 4000/min fordulatnál Legnagyobb nyomaték 420 Nm /min fordulatnál 340 Nm /min fordulatnál Gyorsulás, km/h, kézi/automata 10,3 s 11,8 s Végsebesség, kézi/automata 205 km/h 190 km/h Üzemanyagtartály térfogata 68 l 68 l Környezetvédelmi besorolás Euro 5 (2011) Euro 5 (2011) A műszaki adatok tájékoztató jellegűek és a nyomdába adás óta érvényüket veszthették. Az aktuális adatokról érdeklődjön márkakereskedőjénél. Tegye még lendületesebbé Volvóját Polestar motortuninggal. A Polestar Performance motorvezérlő szoftvert a Volvo versenyző partnercége fejlesztette ki, amely a versenypályákon szerzett tapasztalataival segít bennünket abban, hogy egyre hatékonyabbá és dinamikusabbá tegyük motorjainkat. TOVÁBBI INFORMÁCIÓK A POLESTAR.COM HONLAPON Megjegyzés: A folyamatos termékfejlesztés következtében a prospektusban közölt egyes adatok és információk a nyomdába adás óta érvényüket veszthették. Az ábrázolt, illetve ismertetett felszerelések egy része feláras lehet. A megrendelés véglegesítése előtt Volvo márkakereskedőjénél tájékozódjon a legfrissebb információkról. A gyártó fenntartja a jogot, hogy az árakat, színeket, kárpitokat, műszaki jellemzőket vagy a modellválasztékot előzetes bejelentés nélkül, bármikor megváltoztassa.

36 SZÍNEK 707 Inscription kristályfehér (Az R-Design modellváltozathoz is rendelhető.) 614 Fehér (Az R-Design modellváltozathoz is rendelhető.) 477 Inscription csillámezüst metál (Az R-Design modellváltozathoz is rendelhető.) 612 Piros (Csak az R-Design modellváltozathoz rendelhető.) 702 Flamenco vörös metál 498 Kaszpi-kék metál (Az R-Design modellváltozathoz is rendelhető.)

37 700 Twilight bronz metál (Az R-Design modellváltozathoz is rendelhető.) 492 Sötétszürke metál (Az R-Design modellváltozathoz is rendelhető.) 487 Inscription szénfekete metál (Az R-Design modellváltozathoz is rendelhető.) 452 Zafírfekete metál (Az R-Design modellváltozathoz is rendelhető.) 019 Fekete (Az R-Design modellváltozathoz is rendelhető.) Megjegyzés: Nyomtatásban, illetve képernyőn nem lehet pontosan visszaadni az eredeti színárnyalatokat. A Volvo márkakereskedők készséggel mutatnak színmintákat.

38 VOLVOCARS.HU VOLVO XC90

VOLVO S60 CROSS COUNTRY

VOLVO S60 CROSS COUNTRY A VADONATÚJ VOLVO S60 CROSS COUNTRY A sportos elegancia és a robusztus rátermettség egyedi kombinációja A vadonatúj Volvo S60 Cross Country az alapmodell fiatalos eleganciáját 65 mm-rel megemelt hasmagassággal

Részletesebben

VOLVO XC90 ALAPMODELLEK ÁRAI

VOLVO XC90 ALAPMODELLEK ÁRAI VOLVO XC90 ALAPMODELLEK ÁRAI DIESEL AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁR ÁFÁVAL, REGISZTRÁCIÓS ADÓ NÉLKÜL AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁR ÁFÁVAL, REGISZTRÁCIÓS ADÓVAL MOTOR TÍPUS TELJESÍTMÉNY (KW/LE) REGISZTRÁCIÓS ADÓ D4 AUT

Részletesebben

VOLVO XC70 801 724 1878/1089 1604 ÜDVÖZÖLJÜK AZ UTASTÉRBEN AZ ÖN ÚJ AUTÓJA AUTÓ MINDEN ÉVSZAKRA INTELLISAFE DRIVE-E SENSUS MINDEN BELEFÉR BELSŐ TÉR

VOLVO XC70 801 724 1878/1089 1604 ÜDVÖZÖLJÜK AZ UTASTÉRBEN AZ ÖN ÚJ AUTÓJA AUTÓ MINDEN ÉVSZAKRA INTELLISAFE DRIVE-E SENSUS MINDEN BELEFÉR BELSŐ TÉR VOLVO XC70 ÜDVÖZÖLJÜK AZ ÖN ÚJ AUTÓJA AZ UTASTÉRBEN AUTÓ MINDEN ÉVSZAKRA 01 04 08 10 SENSUS INTELLISAFE DRIVE-E MINDEN BELEFÉR 12 14 16 18 FELSZERELTSÉGI SZINTEK BELSŐ TÉR KÁRPITOK KERÉKTÁRCSÁK 22 24 26

Részletesebben

FORD KA. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

FORD KA. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

VOLVO V50 ALAPMODELLEK ÁRAI

VOLVO V50 ALAPMODELLEK ÁRAI VOLVO V50 ALAPMODELLEK ÁRAI BENZIN DIESEL AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁR ÁFÁVAL, REGISZTRÁCIÓS ADÓ NÉLKÜL AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁR ÁFÁVAL, REGISZTRÁCIÓS ADÓVAL MOTOR TÍPUS TELJESÍTMÉNY (KW/LE) REGISZTRÁCIÓS ADÓ

Részletesebben

Suzuki Grand Vitara Felszereltség 5 ajtó

Suzuki Grand Vitara Felszereltség 5 ajtó Suzuki Grand Vitara Felszereltség 5 ajtó A gyártó bármikor megváltoztathatja a műszaki adatokat, a felszereltséget, az opciókat, az árakat és a színeket, ezért pontosabb felvilágosítás érdekében kérjük,

Részletesebben

Felszereltség Suzuki Swift

Felszereltség Suzuki Swift 1.2L 1.2L 1.L 5 5 Sebességváltó / / FUTÓMŰ Abroncsok és keréktárcsák 175/65R15 + acél keréktárcsa (teljes méretű dísztárcsával) 185/55R16 + könnyűfém keréktárcsa S S - S - S - Defektjavító készlet KÜLSŐ

Részletesebben

Fiat 500L klímával 3 990 000 Ft-tól*

Fiat 500L klímával 3 990 000 Ft-tól* Fiat 500L klímával 3 990 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár 500L 1.4 16V Pop 70/95 4 400 000 500L 1.4 16V PopStar 70/95 4 850 000 500L PopStar 62/85 5 600 000 500L 0.9 TwinAir T

Részletesebben

VOLVO S60 CROSS COUNTRY ALAPMODELLEK ÁRAI

VOLVO S60 CROSS COUNTRY ALAPMODELLEK ÁRAI VOLVO S60 CROSS COUNTRY ALAPMODELLEK ÁRAI DIESEL AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁR ÁFÁVAL, REGISZTRÁCIÓS ADÓ NÉLKÜL AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁR ÁFÁVAL, REGISZTRÁCIÓS ADÓVAL MOTOR TÍPUS TELJESÍTMÉNY (KW/LE) REGISZTRÁCIÓS

Részletesebben

Volvo S80 ÜDVÖZÖLJÜK AZ ÖN ÚJ AUTÓJA AZ UTASTÉRBEN FUTÓMŰ ÉS MENETDINAMIKA DRIVE-E INTELLISAFE SENSUS INSCRIPTION BELSŐ TÉR KERÉKTÁRCSÁK KÁRPITOK

Volvo S80 ÜDVÖZÖLJÜK AZ ÖN ÚJ AUTÓJA AZ UTASTÉRBEN FUTÓMŰ ÉS MENETDINAMIKA DRIVE-E INTELLISAFE SENSUS INSCRIPTION BELSŐ TÉR KERÉKTÁRCSÁK KÁRPITOK Volvo S80 ÜDVÖZÖLJÜK AZ ÖN ÚJ AUTÓJA AZ UTASTÉRBEN FUTÓMŰ ÉS MENETDINAMIKA 01 04 08 10 SENSUS INTELLISAFE DRIVE-E INSCRIPTION 12 14 16 18 FELSZERELTSÉGI SZINTEK BELSŐ TÉR KÁRPITOK KERÉKTÁRCSÁK 22 24 26

Részletesebben

VOLVO V60 CROSS COUNTRY ALAPMODELLEK ÁRAI

VOLVO V60 CROSS COUNTRY ALAPMODELLEK ÁRAI VOLVO V60 CROSS COUNTRY ALAPMODELLEK ÁRAI DIESEL MOTOR TÍPUS TELJESÍTMÉNY (KW/LE) AJÁNLOTT FOGY. ÁR ÁFÁVAL, REGISZTRÁCIÓS ADÓ NÉLKÜL REGISZTRÁCIÓS ADÓ AJÁNLOTT FOGY. ÁR ÁFÁVAL, REGISZTRÁCIÓS ADÓVAL D4

Részletesebben

Fiat 500L Living árlista

Fiat 500L Living árlista 1.4 16V 1.4 T-Jet MTA Sincom kód: 351.24A.2 351.24J.2 351.24M.2 351.24T.2 351.24V.2 Hengerûrtartalom (ccm) 875 1368 1368 1248 1248 Teljesítmény (kw/le) 77/105 70/95 88/120 70/95 70/95 Üzemanyag benzin

Részletesebben

Műszaki leírás/adatlap. 1. rész

Műszaki leírás/adatlap. 1. rész Műszaki leírás/adatlap Adásvételi szerződés keretében személygépjármű beszerzés az Országos Vízügyi Főigazgatóság részére tárgyú közbeszerzési eljárás 1. rész 1 db szolgálati használatra szánt, önálló

Részletesebben

1,33 literes Dual VVT-i 1NR-FE 6 M/T Stop & Start rendszerrel. Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9. Városi (liter/100 km) 6,6 5,3 5,8

1,33 literes Dual VVT-i 1NR-FE 6 M/T Stop & Start rendszerrel. Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9. Városi (liter/100 km) 6,6 5,3 5,8 Urban Cruiser Műszaki adatok KÖRNYEZETI TELJESÍTMÉNY 6 M/T Stop & Start rendszerrel Fogyasztás (utoljára a 2004/3 rendelettel módosított 80/1268 EU direktíva alapján) Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Fiat 500L Living árlista

Fiat 500L Living árlista 1.4 16V 1.4 T-Jet MTA Sincom kód: 351.24A.4 351.24J.4 351.24M.4 351.24T.4 351.24V.4 Hengerûrtartalom (ccm) 875 1368 1368 1248 1248 Teljesítmény (kw/le) 77/105 70/95 88/120 70/95 70/95 Üzemanyag benzin

Részletesebben

Fiat 500L Living 4 450 000 Ft-tól*

Fiat 500L Living 4 450 000 Ft-tól* 4 450 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** 500L Living 0.9 TwinAir T 77/105 5 490 000 5 000 000 4 800 000 500L Living 1.4 16V 70/95

Részletesebben

Fiat 500L Living árlista

Fiat 500L Living árlista 1.4 16V MTA Sincom kód: 351.24A.0 351.24J.0 351.24M.0 351.24R.0 351.24S.0 Hengerûrtartalom (ccm) 875 1368 1368 1248 1248 Teljesítmény (kw/le) 77/105 70/95 88/120 62/85 62/85 Üzemanyag benzin benzin benzin

Részletesebben

Automata világításvezérlés - - - -

Automata világításvezérlés - - - - Swift Motor Benzin Benzin Diesel 1.2L 1.2L 1.3L Ajtók száma 3 és 5 5 3 és 5 Hajtás 2WD 4WD 2WD Sebességváltó 5MT 5MT/4AT 5MT/4AT 5MT 5MT Felszereltség GC GLX GS GLX GLX Futómű Abroncsok és keréktárcsák

Részletesebben

Motor/Felszereltség lista

Motor/Felszereltség lista Motor/Felszereltség lista 1 Benzin Motor 1.4 TWINPORT ECOTEC 66 kw/90 LE 1.4 TWINPORT ECOTEC 66 kw/90 LE 1.8 ECOTEC 92 kw/125 LE TwinTop Váltómű 5fokozatú kézi 4 657 000 4 877 000 5fokozatú Easytronic

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Sincom kód: 152.71A.1 152.71P.1 152.76A.1 152.76B.1 152.76P.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1368 1598 1368 1368 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 88/120 70/95 Üzemanyag benzin dízel benzin benzin

Részletesebben

Sebességváltás 5MT 5MT 4AT 5MT Modell JLX JLX JLX MODE3

Sebességváltás 5MT 5MT 4AT 5MT Modell JLX JLX JLX MODE3 BENZIN Sebességváltás 5 5 4 5 FUTÓMŰ Abroncsok és keréktárcsák Pótkerék és keréktárcsa Pótkerék fedő (lemez tipusú) 205/70R15 + acél keréktárcsa 205/70R15 + acél keréktárcsa (*1) (*1) (*1) (*1) 205/70R15

Részletesebben

VOLVO S60 ALAPMODELLEK ÁRAI

VOLVO S60 ALAPMODELLEK ÁRAI VOLVO S60 ALAPMODELLEK ÁRAI BENZIN DIESEL AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁR ÁFÁVAL, REGISZTRÁCIÓS ADÓ NÉLKÜL AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁR ÁFÁVAL, REGISZTRÁCIÓS ADÓVAL MOTOR TÍPUS TELJESÍTMÉNY (KW/LE) REGISZTRÁCIÓS ADÓ

Részletesebben

Fiat 500L Living 4 590 000 Ft-tól*

Fiat 500L Living 4 590 000 Ft-tól* 4 590 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár 500L Living 77/105 5 575 000 4 910 000 500L Living 1.4 16V 70/95 5 275 000 4 590 000 500L Living 88/120 5 775 000 5 090 000 500L

Részletesebben

VOLVO C70 ALAPMODELLEK ÁRAI

VOLVO C70 ALAPMODELLEK ÁRAI VOLVO C70 ALAPMODELLEK ÁRAI BENZIN DIESEL AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁR ÁFÁVAL, REGISZTRÁCIÓS ADÓ NÉLKÜL AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁR ÁFÁVAL, REGISZTRÁCIÓS ADÓVAL MOTOR TÍPUS TELJESÍTMÉNY (KW/LE) REGISZTRÁCIÓS ADÓ

Részletesebben

0.9 TwinAir T PopStar. 1.4 16V PopStar

0.9 TwinAir T PopStar. 1.4 16V PopStar 1.4 Pop 0.9 TwinAir T 1.4 1.3 Mjet 1.3 Mjet Aut. 1.6 Mjet Sincom kód: 330.12J.2 330.14A.2 330.14J.2 330.14M.2 330.14T.2 330.14V.2 330.14Z.2 Hengerûrtartalom (ccm) 1368 875 1368 1368 1248 1248 1598 Teljesítmény

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 740 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 740 000 Ft-tól* Fiat Doblò Panoráma 3 740 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Új Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 200 000 3 740 000 Új Doblò Panoráma Active 66/90 5 150 000 4 590 000 Új

Részletesebben

0.9 TwinAir T PopStar V PopStar

0.9 TwinAir T PopStar V PopStar 1.4 Pop 1.4 Aut. Sincom kód: 330.12J.4 330.14A.4 330.14J.4 330.14M.4 330.14T.4 330.14V.4 330.14Z.4 Hengerûrtartalom (ccm) 1368 875 1368 1368 1248 1248 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 77/105 70/95 88/120

Részletesebben

VOLVO XC70 ALAPMODELLEK ÁRAI

VOLVO XC70 ALAPMODELLEK ÁRAI VOLVO XC70 ALAPMODELLEK ÁRAI BENZIN DIESEL AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁR ÁFÁVAL, REGISZTRÁCIÓS ADÓ NÉLKÜL AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁR ÁFÁVAL, REGISZTRÁCIÓS ADÓVAL MOTOR TÍPUS TELJESÍTMÉNY (KW/LE) REGISZTRÁCIÓS ADÓ

Részletesebben

KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE

KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE MÉGANE EXPRESSION KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE O OÚj Energy 1,2 TCe 115 LE motor Stop&Start rendszerrel OOFlottakedvezmény már egy autó vásárlásakor is O OGazdag felszereltség: Kétzónás

Részletesebben

Új Hyundai H350 3 év kilométerkorlátozás nélküli garanciával!

Új Hyundai H350 3 év kilométerkorlátozás nélküli garanciával! Új Hyundai H350 3 év kilométerkorlátozás nélküli garanciával! Karosszéria Teljesítmény / Hajtás Listaár (nettó) Listaár (bruttó) ECO 2.5 CRDi LP 5,7m Alváz (CAB) 150 LE / Hátsókerék 6 299 000 7 999 730

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Sincom kód: 152.71A.1 152.71P.1 152.76A.1 152.76B.1 152.76P.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1368 1598 1368 1368 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 88/120 70/95 Üzemanyag benzin dízel benzin benzin

Részletesebben

Felszereltség Motor 5 ajtós 1.0l EcoBoost (100LE) A6 Euro6 - Start/Stop Ft

Felszereltség Motor 5 ajtós 1.0l EcoBoost (100LE) A6 Euro6 - Start/Stop Ft FIESTA VIGNALE 2018-as modellév - 2017/4. Érvényes: 2017. október 1-i gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! Felszereltség Motor 5 ajtós 1.0l EcoBoost (100LE) A6 Euro6 - Start/Stop 5 950 000 Ft 1.0l

Részletesebben

VOLVO XC60 ALAPMODELLEK ÁRAI

VOLVO XC60 ALAPMODELLEK ÁRAI VOLVO XC60 ALAPMODELLEK ÁRAI BENZIN DIESEL AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁR ÁFÁVAL, REGISZTRÁCIÓS ADÓ NÉLKÜL AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁR ÁFÁVAL, REGISZTRÁCIÓS ADÓVAL MOTOR TÍPUS TELJESÍTMÉNY (KW/LE) REGISZTRÁCIÓS ADÓ

Részletesebben

VOLVO V70 ALAPMODELLEK ÁRAI

VOLVO V70 ALAPMODELLEK ÁRAI VOLVO V70 ALAPMODELLEK ÁRAI BENZIN DIESEL AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁR ÁFÁVAL, REGISZTRÁCIÓS ADÓ NÉLKÜL AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁR ÁFÁVAL, REGISZTRÁCIÓS ADÓVAL MOTOR TÍPUS TELJESÍTMÉNY (KW/LE) REGISZTRÁCIÓS ADÓ

Részletesebben

VOLVO S80 ALAPMODELLEK ÁRAI

VOLVO S80 ALAPMODELLEK ÁRAI VOLVO S80 ALAPMODELLEK ÁRAI BENZIN DIESEL AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁR ÁFÁVAL, REGISZTRÁCIÓS ADÓ NÉLKÜL AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁR ÁFÁVAL, REGISZTRÁCIÓS ADÓVAL MOTOR TÍPUS TELJESÍTMÉNY (KW/LE) REGISZTRÁCIÓS ADÓ

Részletesebben

VOLVO S90 ALAPMODELLEK ÁRAI

VOLVO S90 ALAPMODELLEK ÁRAI NYOMTATÁS VOLVO S90 ALAPMODELLEK ÁRAI BENZIN DIESEL TELJESÍ TMÉNY (KW/LE) AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁR ÁFÁVAL, REGISZTRÁCIÓS ADÓ NÉLKÜL REGISZT RÁCIÓS ADÓ AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁR ÁFÁVAL, REGISZTRÁCIÓS ADÓVAL

Részletesebben

Felszereltség Suzuki Swift Sport

Felszereltség Suzuki Swift Sport uzuki wift port ebességváltó PORT FUTÓMŰ Abroncsok és keréktárcsák Defektjavító készlet 175/65R15 + acél keréktárcsa (teljes méretű dísztárcsával) 185/55R16 + könnyűfém keréktárcsa 195/45R17 + könnyűfém

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Sincom kód: 152.71A.1 152.71P.1 152.76A.1 152.76B.1 152.76P.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1368 1598 1368 1368 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 88/120 70/95 Üzemanyag benzin dízel benzin benzin

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 590 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 590 000 Ft-tól* 3 590 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 220 000 3 590 000 Doblò Panoráma Active 66/90 5 140 000 4 480 000 Doblò Panoráma 1.4 70/95 4

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 420 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 420 000 Ft-tól* Fiat Doblò Panoráma 3 420 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 100 000 3 620 000 3 420 000 Doblò Panoráma

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Sincom kód: 152.71A.1 152.71P.1 152.76A.1 152.76B.1 152.76P.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1368 1598 1368 1368 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 88/120 70/95 Üzemanyag benzin dízel benzin benzin

Részletesebben

FIAT Tipo 4 ajtós árlista

FIAT Tipo 4 ajtós árlista 1.3 Multijet 16V 1.3 Multijet 16V Sincom kód: 356.03B.0 356.03C.0 356.M3B.0 356.M3C.0 Hengerűrtartalom (cm 3 ) 1 368 1 248 1 368 1 248 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 70/95 Üzemanyag benzin dízel

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Sincom kód: 152.71A.1 152.71P.1 152.76A.1 152.76B.1 152.76P.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1368 1598 1368 1368 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 88/120 70/95 Üzemanyag benzin dízel benzin benzin

Részletesebben

ÚJ FORD KUGA VIGNALE as modellév /3. Érvényes: december 1-i gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk!

ÚJ FORD KUGA VIGNALE as modellév /3. Érvényes: december 1-i gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! ÚJ FORD KUGA VIGNALE A változtatás jogát fenntartjuk! Felszereltség Motor Listaár 4WD 1.5l EcoBoost 182LE S6 A6 11 815 000 Ft 4WD 2.0l TDCi 180LE S6 M6 12 070 000 Ft 4WD 2.0l TDCi 180LE S6 Powershift automata

Részletesebben

TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ. FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR Dynamique 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift*** 3 040 000

TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ. FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR Dynamique 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift*** 3 040 000 TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ OOAlakítsd a stílusod szerint! Válassz az egyéniségedhez illő színt és akár felnit is! FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift***

Részletesebben

ÚJ RENAULT TWINGO GYÁRI TARTOZÉKOK

ÚJ RENAULT TWINGO GYÁRI TARTOZÉKOK ÚJ RENAULT TWINGO GYÁRI TARTOZÉKOK TARTOZÉKOK I ÚJ RENAULT TWINGO DIZÁJN KÉNYELEM BIZTONSÁG RENAULT TARTOZÉKOK Bármilyen stílushoz és személyiséghez igazodik. Javítja a jármű praktikus kihasználhatóságát,

Részletesebben

Az új 500 Vintage 57 modell egyenesen az 50'-es évekből érkezett. Ez az autó tisztelgés az első 500-as modell előtt, melyet pontosan 1957-ben

Az új 500 Vintage 57 modell egyenesen az 50'-es évekből érkezett. Ez az autó tisztelgés az első 500-as modell előtt, melyet pontosan 1957-ben Vintage '57 Az új 500 Vintage 57 modell egyenesen az 50'-es évekből érkezett. Ez az autó tisztelgés az első 500-as modell előtt, melyet pontosan 1957-ben gyártottak. A szépség, a stílus és az eredetiség

Részletesebben

Hyundai i20 akár már Forintért!

Hyundai i20 akár már Forintért! Hyundai i20 akár már 2 999 000 Forintért! Karosszéria Teljesítmény Listaár Kedvezmény Entry 1.25 LP 5 ajtós 75 LE 3 599 000 600 000 Kedvezményes ár 2 999 000 Life A/C 1.25 LP 5 ajtós 75 LE 3 949 000 500

Részletesebben

VOLVO S80 ALAPMODELLEK ÁRAI

VOLVO S80 ALAPMODELLEK ÁRAI VOLVO S80 ALAPMODELLEK ÁRAI BENZIN DIESEL AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁR ÁFÁVAL, REGISZTRÁCIÓS ADÓ NÉLKÜL AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁR ÁFÁVAL, REGISZTRÁCIÓS ADÓVAL MOTOR TÍPUS TELJESÍTMÉNY (KW/LE) REGISZTRÁCIÓS ADÓ

Részletesebben

VOLVO V40 CROSS COUNTRY ALAPMODELLEK ÁRAI

VOLVO V40 CROSS COUNTRY ALAPMODELLEK ÁRAI VOLVO V40 CROSS COUNTRY ALAPMODELLEK ÁRAI BENZIN DIESEL AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁR ÁFÁVAL, REGISZTRÁCIÓS ADÓ NÉLKÜL AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁR ÁFÁVAL, REGISZTRÁCIÓS ADÓVAL MOTOR TÍPUS TELJESÍTMÉNY (KW/LE) REGISZTRÁCIÓS

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 340 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 340 000 Ft-tól* Fiat Doblò Panoráma 3 340 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 175 000 3 540 000 3 340 000 Doblò Panoráma

Részletesebben

VOLVO V60 CROSS COUNTRY ALAPMODELLEK ÁRAI

VOLVO V60 CROSS COUNTRY ALAPMODELLEK ÁRAI VOLVO V60 CROSS COUNTRY ALAPMODELLEK ÁRAI DIESEL MOTOR TÍPUS TELJESÍTMÉNY (KW/LE) AJÁNLOTT FOGY. ÁR ÁFÁVAL, REGISZTRÁCIÓS ADÓ NÉLKÜL REGISZTRÁCIÓS ADÓ AJÁNLOTT FOGY. ÁR ÁFÁVAL, REGISZTRÁCIÓS ADÓVAL D4

Részletesebben

Fiat Scudo E5+ árlista

Fiat Scudo E5+ árlista Scudo furgon Fiat Scudo E5+ árlista Verzió Kivitel Sincom Tengelytáv Nettó ár Bruttó ár -kód mm cm 3 kw/le Nm kg m 3 Ft Ft Scudo 1.6 Mjet. L1H1 E5+ furgon 272.1L6.0 3 000 1 560 66/90 180 1 000 5 4 231

Részletesebben

FIAT Tipo 4 ajtós árlista

FIAT Tipo 4 ajtós árlista 1.3 Multijet 16V 1.3 Multijet 16V Sincom kód: 356.03B.0 356.03C.0 356.M3B.0 356.M3C.0 Hengerűrtartalom (cm 3 ) 1 368 1 248 1 368 1 248 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 70/95 Üzemanyag benzin dízel

Részletesebben

Fiat 500L 3 640 000 Ft-tól*

Fiat 500L 3 640 000 Ft-tól* 3 640 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** 500L Pop 70/95 4 505 000 3 840 000 3 640 000 500L 0.9 TwinAir T 77/105 5 255 000 4 790 000

Részletesebben

GARANCIA ÉS ASSISTANCE 5 év

GARANCIA ÉS ASSISTANCE 5 év Ú J www.fi at.hu GARANCIA ÉS ASSISTANCE 5 év garancia 100 000 km-ig Minden Fiat személygépkocsihoz 2 év, futásteljesítménytől független gyártói, és +3 év, vagy maximum 100.000 km-ig érvényes kiterjesztett,

Részletesebben

FIAT Tipo 4 ajtós árlista

FIAT Tipo 4 ajtós árlista 1.3 Multijet 16V Easy Easy Aut. 1.3 Multijet Sincom kód: 356.030.0 356.035.0 356.M30.0 356.M32.0 356.M35.0 Hengerűrtartalom (cm 3 ) 1 368 1 248 1 368 1 598 1 248 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95

Részletesebben

Fiat 500L Living árlista

Fiat 500L Living árlista 1.4 16V 1.4 T-Jet MTA Sincom kód: 351.24A.5 351.24J.5 351.24M.5 351.24T.5 351.24V.5 Hengerûrtartalom (ccm) 875 1368 1368 1248 1248 Teljesítmény (kw/le) 77/105 70/95 88/120 70/95 70/95 Üzemanyag benzin

Részletesebben

Új FORD Ranger Raptor

Új FORD Ranger Raptor Új FORD Ranger Széria Motor Dupla kabinos Nettó Bruttó 2.0 TDCi 213LE 4x4 A10 12,900,000 Ft 16,383,000 Ft Minden Ford Ranger megfelel az EURO 6.2 káros anyag kibocsátási normának. A gépjármű ára a forgalomba

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Pop CNG Maxi Sincom kód: 152.71X.1 152.76T.1 152.76U.1 152.76X.1 152.76Z.1 152.L6Z.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1598 1368 1368 1598 1598 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 88/120 88/120 70/95 88/120 88/120

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Pop CNG Maxi Sincom kód: 152.71X.1 152.76T.1 152.76U.1 152.76X.1 152.76Z.1 152.L6Z.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1598 1368 1368 1598 1598 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 88/120 88/120 70/95 88/120 88/120

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

2014/1. VOLVOCARS.HU

2014/1. VOLVOCARS.HU 2014/1. VOLVOCARS.HU ÜDVÖZÖLJÜK! AZ ÖN ÚJ AUTÓJA AZ UTASTÉRBEN DIZÁJN FILOZÓFIÁNK 01 04 08 10 SENSUS INTELLISAFE DRIVE-E R-DESIGN 12 14 16 18 FELSZERELTSÉGI SZINTEK BELSŐ TÉR KÁRPITOK KERÉKTÁRCSÁK 22 24

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Pop CNG Maxi Sincom kód: 152.71X.1 152.76T.1 152.76U.1 152.76X.1 152.76Z.1 152.L6Z.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1598 1368 1368 1598 1598 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 88/120 88/120 70/95 88/120 88/120

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Pop CNG Maxi Sincom kód: 152.71X.1 152.76T.1 152.76U.1 152.76X.1 152.76Z.1 152.L6Z.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1598 1368 1368 1598 1598 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 88/120 88/120 70/95 88/120 88/120

Részletesebben

Megújult Hyundai i20 akár már Forintért!

Megújult Hyundai i20 akár már Forintért! Megújult Hyundai i20 akár már 3 149 000 Forintért! Karosszéria Teljesítmény Listaár Kedvezmény Entry 1.25 LP 5 ajtós / M/T 75 LE 3 749 000 600 000 Euro 6c Kedvezményes ár 3 149 000 Life 1.25 LP 5 ajtós

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Pop CNG Maxi Sincom kód: 152.71X.1 152.76T.1 152.76U.1 152.76X.1 152.76Z.1 152.L6Z.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1598 1368 1368 1598 1598 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 88/120 88/120 70/95 88/120 88/120

Részletesebben

ÚJ FORD FIESTA. www.ford.hu 1 / 5 ST2. Ügyfélszolgálat 06-40-200-024, 06-40-200-181

ÚJ FORD FIESTA. www.ford.hu 1 / 5 ST2. Ügyfélszolgálat 06-40-200-024, 06-40-200-181 ÚJ FORD FIESTA Felszereltség 1.6l GTDi (182LE) M6 3 ajtós 6 170 000 Ft Vegyes átlagfogyasztás: 5,9l/100 km, CO2 kibocsátás: 138 g/km A gépjármű ára a forgalombahelyezési költségeket nem tartalmazza! Részletekről

Részletesebben

Műszaki leírás/adatlap. 2. rész

Műszaki leírás/adatlap. 2. rész Műszaki leírás/adatlap Adásvételi szerződés keretében személygépjármű beszerzés az Országos Vízügyi Főigazgatóság részére tárgyú közbeszerzési eljárás 2. rész 2 db egyterű 1. kategóriába tartozó, 80-129

Részletesebben

Renault FLUENCE A valódi limuzin Limited már 3 490 000 Ft-tól*

Renault FLUENCE A valódi limuzin Limited már 3 490 000 Ft-tól* Renault FLUENCE A valódi limuzin Limited már 3 490 000 Ft-tól* Renault FLUENCE A valódi limuzin LISTAÁR Motor Business Limited Intens 1,6 16V 115 4 120 000 4 220 000 4 590 000 dci 95 4 670 000 dci 110

Részletesebben

2,2 D-4D 150 dízelmotor 6 M/T DPF 2AD-FTV 4WD

2,2 D-4D 150 dízelmotor 6 M/T DPF 2AD-FTV 4WD RAV4 Műszaki adatok KÖRNYEZETI TELJESÍTMÉNY 2,2 D-CAT 150 6 A/T 2AD-FHV DPF 2AD-FTV 3ZR-FAE Multidrive S 3ZR-FAE Fogyasztás (utoljára a 2004/3/EC rendelettel módosított 80/1268/EEC (Euro 4), valamint utoljára

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

Ford Transit Courier. 2015.75-ös modellév Érvényes: 2015. június 1-jei gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! 2015/04.

Ford Transit Courier. 2015.75-ös modellév Érvényes: 2015. június 1-jei gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! 2015/04. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

2.2 TDCi 150LE 4x4 M6 6 040 000 Ft 7 670 800 Ft XLT 2.2 TDCi 150LE 4x4 M6 6 760 000 Ft 8 585 200 Ft

2.2 TDCi 150LE 4x4 M6 6 040 000 Ft 7 670 800 Ft XLT 2.2 TDCi 150LE 4x4 M6 6 760 000 Ft 8 585 200 Ft Árlista 2015.25-ös modellév Érvényes: 2015. január 23-i gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! 2015/01 Széria Motor Dupla kabinos nettó bruttó XL 2.2 TDCi 125LE 4x4 M6 5 900 000 Ft 7 493 000 Ft 2.2

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Pop CNG Maxi Sincom kód: 152.71X.1 152.76T.1 152.76U.1 152.76X.1 152.76Z.1 152.L6Z.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1598 1368 1368 1598 1598 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 88/120 88/120 70/95 88/120 88/120

Részletesebben

Felszereltség Motor Teljesítmény Típuskód Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár. 1PW2C5L9Q651A0C0 1PW2C5LLN651A0C0 (dec.)

Felszereltség Motor Teljesítmény Típuskód Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár. 1PW2C5L9Q651A0C0 1PW2C5LLN651A0C0 (dec.) GT ALLURE ACTIVE ACCESS Az EURO 5-ös motorok csak 2015. júniusi gyártásig, illetve a készlet erejéig rendelhetők! Felszereltség Motor Teljesítmény Típuskód Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár 1.6 VTi 2TR

Részletesebben

2014/1. VOLVOCARS.HU

2014/1. VOLVOCARS.HU 2014/1. VOLVOCARS.HU ÜDVÖZÖLJÜK! AZ ÖN ÚJ AUTÓJA AZ UTASTÉRBEN KALANDRA FEL! 01 04 08 10 SENSUS INTELLISAFE DRIVE-E R-DESIGN 12 14 16 18 VOLVO OCEAN RACE FELSZERELTSÉGI SZINTEK BELSŐ TÉR KÁRPITOK 20 22

Részletesebben

TIPPMIX NYEREMÉNYJÁTÉK NYEREMÉNYEINEK RÉSZLETES LEÍRÁSA

TIPPMIX NYEREMÉNYJÁTÉK NYEREMÉNYEINEK RÉSZLETES LEÍRÁSA 0 1 TIPPMIX NYEREMÉNYJÁTÉK NYEREMÉNYEINEK RÉSZLETES LEÍRÁSA 3 1 MILLIÓ FORINT PÉNZNYEREMÉNY A nyereményjáték végén a teljes időszak alatt feltöltött, a feltételeknek megfelelő szelvényszámokból kerül kisorsolásra

Részletesebben

Megújult Hyundai i20 akár már Forintért!

Megújult Hyundai i20 akár már Forintért! Megújult Hyundai i20 akár már 3 149 000 Forintért! Karosszéria Teljesítmény Listaár Kedvezmény Entry 1.25 LP 5 ajtós / M/T 75 LE 3 749 000 600 000 Kedvezményes ár 3 149 000 Life 1.25 LP 5 ajtós / M/T 75

Részletesebben

VOLVO XC60 ALAPMODELLEK ÁRAI

VOLVO XC60 ALAPMODELLEK ÁRAI VOLVO XC60 ALAPMODELLEK ÁRAI BENZIN DIESEL AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁR ÁFÁVAL, REGISZTRÁCIÓS ADÓ NÉLKÜL AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁR ÁFÁVAL, REGISZTRÁCIÓS ADÓVAL MOTOR TÍPUS TELJESÍTMÉNY (KW/LE) REGISZTRÁCIÓS ADÓ

Részletesebben

1,8 literes VVT-i. e-cvt 15" kerekek. Javasolt üzemanyag 95-ös ólommentes benzin vagy < 95-ös ólommentes benzin vagy <

1,8 literes VVT-i. e-cvt 15 kerekek. Javasolt üzemanyag 95-ös ólommentes benzin vagy < 95-ös ólommentes benzin vagy < Új Prius Műszaki adatok Környezeti teljesítmény 1,8 literes VVT-i 2ZR-FXE e-cvt 15" kerekek 1,8 literes VVT-i 2ZR-FXE e-cvt 17" kerekek Fogyasztás (utoljára az EC 692/2008 rendelettel módosított EC 715/2007

Részletesebben

ÚJ Fiat Fullback E6 árlista

ÚJ Fiat Fullback E6 árlista A készlet erejéig! Verzió incom Opció Kivitel ebességváltó Hengerûrtart. Teljesítmény Nyomaték Terhelhetôség Tengelytáv Nettó ár Bruttó ár cm 3 kw/le Nm kg mm Ft Ft Új Fullback 2.4D 150 & X 4x4 MT6 Podium+

Részletesebben

ÚJ CAPTUR. O OMosT 5 év vagy km garancia, 5 év CoMfoRT AssisTAnCe és További 5-ösRe vizsgázó AJánlATok várják A RenAUlT-MáRkAkeReskedésekben

ÚJ CAPTUR. O OMosT 5 év vagy km garancia, 5 év CoMfoRT AssisTAnCe és További 5-ösRe vizsgázó AJánlATok várják A RenAUlT-MáRkAkeReskedésekben ÚJ CAPTUR O OMosT 5 év vagy 100 000 km garancia, 5 év CoMfoRT AssisTAnCe és További 5-ösRe vizsgázó AJánlATok várják A RenAUlT-MáRkAkeReskedésekben KOMFORT ASSISTANCE -ÖSRE VIZSGÁZÓ AJÁNLATOK FELSZERELTSÉG

Részletesebben

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA CRUZE STATION WAGON 2013 JANUÁR MY13

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA CRUZE STATION WAGON 2013 JANUÁR MY13 ÁR ÉS FEZERELTSÉG LISTA CRUZE STATION WAGON 2013 JANUÁR MY13 ÁRAK FEZERELTSÉGI SZINT CO2- KIBOCSÁTÁS (VEGYES) LISTAÁR KEDVEZMÉNY KAMPÁNYÁR 1.6 benzin 124 LE MT5 + 1.6 benzin 124 LE MT5 1.7 dízel 130 LE

Részletesebben

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA ÚJ AVEO 4 AJTÓS

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA ÚJ AVEO 4 AJTÓS ÁR ÉS FEZERESÉG LISTA ÚJ AVEO 4 AJTÓS MY12 FEBRUÁR 2012 ÁRAK FEZERESÉGI SZINT VÁÓTÍPUSA CO2- KIBOCSÁTÁS (VEGYES) LISTAÁR KAMPÁNYÁR 1.2 DOHC, 70LE 137 g/km 3 015 000Ft 2 714 000 Ft Plus 1.2 DOHC, 86LE 1.3

Részletesebben

Megújult Hyundai i20 akár már Forintért!

Megújult Hyundai i20 akár már Forintért! Megújult Hyundai i20 akár már 3 149 000 Forintért! Karosszéria Teljesítmény Listaár Kedvezmény Entry 1.25 LP 5 ajtós / M/T 75 LE 3 749 000 600 000 Kedvezményes ár 3 149 000 Life 1.25 LP 5 ajtós / M/T 75

Részletesebben

2014/1. VOLVOCARS.HU

2014/1. VOLVOCARS.HU 2014/1. VOLVOCARS.HU ÜDVÖZÖLJÜK! AZ ÖN ÚJ AUTÓJA KALANDRA FEL! SENSUS 01 04 08 10 INTELLISAFE DRIVE-E VOLVO OCEAN RACE FELSZERELTSÉGI SZINTEK 12 14 16 18 BELSŐ TÉR KÁRPITOK KERÉKTÁRCSÁK TARTOZÉKOK 20 22

Részletesebben

OPEL VECTRA A L A P F E L S Z E R E L T S É G

OPEL VECTRA A L A P F E L S Z E R E L T S É G OPEL VECTRA A L A P F E L S Z E R E L T S É G VECTRA ESSENTIA: teljes méretû légzsákok a vezetô- és utasoldalon, oldal- és tetôlégzsákok, övfeszítôk överôhatárolóval, 3-pontos automata biztonsági öv hátul

Részletesebben

Új FORD Ranger. www.ford.hu 1 / 5. Dupla kabinos nettó. Motor. Széria. bruttó XL* XLT 2.2TDCi 160LE 4x4 M6. Limited. WildTrak

Új FORD Ranger. www.ford.hu 1 / 5. Dupla kabinos nettó. Motor. Széria. bruttó XL* XLT 2.2TDCi 160LE 4x4 M6. Limited. WildTrak 2015.75ös modellév Érvényes: 2015. szeptember 14i gyártástól Széria Motor Dupla kabinos * 2.2TDCi 130LE 4x4 M6 6 175 000 Ft 7 842 250 Ft 2.2TDCi 160LE 4x4 M6 6 410 000 Ft 8 140 700 Ft 2.2TDCi 160LE 4x4

Részletesebben

ÚJ GENERÁCIÓS FIESTA. Felszereltség Motor 3 ajtós 5 ajtós Trend Technology. One Call Ügyfélszolgálat:

ÚJ GENERÁCIÓS FIESTA. Felszereltség Motor 3 ajtós 5 ajtós Trend Technology. One Call Ügyfélszolgálat: ÚJ GENERÁIÓS IESTA 2017.5-ös modellév - 2017/01. elszereltség Motor 3 ajtós 5 ajtós 1.1l (85LE) M5 Euro6-4 030 000 t 1.5l TDi (85LE) M6 Euro6-4 580 000 t 1.1l (85LE) M5 Euro6-4 290 000 t usiness 1.0l Ecooost

Részletesebben

Trend. Titanium nettó bruttó nettó bruttó 1.0l 100 LE M5 FWD 3 769 843 Ft 4 832 700 Ft. - 1.5 TDCi 75 LE M5 FWD 4 048 268 Ft 5 206 300 Ft

Trend. Titanium nettó bruttó nettó bruttó 1.0l 100 LE M5 FWD 3 769 843 Ft 4 832 700 Ft. - 1.5 TDCi 75 LE M5 FWD 4 048 268 Ft 5 206 300 Ft Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

RENAULT CRÉDIT ENERGY FINANSZÍROZÁSSAL AKÁR 2,99%-OS THM-MEL*

RENAULT CRÉDIT ENERGY FINANSZÍROZÁSSAL AKÁR 2,99%-OS THM-MEL* ÚJ TWINGO RENAULT CRÉDIT ENERGY FINANSZÍROZÁSSAL AKÁR 2,99%-OS THM-MEL* FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR Life 1,0 SCe 70 LE 2 590 000 Zen 1,0 SCe 70 LE 2 850 000 Intens 1,0 SCe 70 LE 3 200 000 Energy 0,9 TCe

Részletesebben

FORD Ranger. www.ford.hu 1 / 5. Dupla kabinos Széria. Motor nettó. bruttó. XLT 2.2TDCi 150LE 4x4 M6. Limited*

FORD Ranger. www.ford.hu 1 / 5. Dupla kabinos Széria. Motor nettó. bruttó. XLT 2.2TDCi 150LE 4x4 M6. Limited* Dupla kabinos Széria Motor 2.2TDCi 125LE 4x4 M6 5 700 000 Ft 7 239 000 Ft 2.2TDCi 150LE 4x4 M6 5 840 000 Ft 7 416 800 Ft T 2.2TDCi 150LE 4x4 M6 6 540 000 Ft 8 305 800 Ft 2.2TDCi 150LE 4x4 M6 7 130 000

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés. FORD FIESTA Van Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: /215, Fax:

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés. FORD FIESTA Van Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: /215, Fax: Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

Lelkesítő hangulat. Touring Sports kombi egyedi dizájn megoldásokkal, amelyek még dinamikusabb megjelenéssel ruházzák fel az autót.

Lelkesítő hangulat. Touring Sports kombi egyedi dizájn megoldásokkal, amelyek még dinamikusabb megjelenéssel ruházzák fel az autót. 2 Lelkesítő hangulat Az Auris különleges változata, a Freestyle tökéletesen testesíti meg a lelkesítő érzést, ami az ismeretlenbe vezető úton fogja el az embert. Touring Sports kombi egyedi dizájn megoldásokkal,

Részletesebben

FORD Ranger. 1 / 6. Dupla kabinos nettó bruttó. XL XLT Limited* Ügyfélszolgálat ,

FORD Ranger.  1 / 6. Dupla kabinos nettó bruttó. XL XLT Limited* Ügyfélszolgálat , FORD Ranger Széria XL XLT Limited* Motor 2.2TDCi 125LE 4x4 M6 2.2TDCi 150LE 4x4 M6 2.2TDCi 150LE 4x4 M6 2.2TDCi 150LE 4x4 M6 3.2TDCi 200LE 4x4 M6 Dupla kabinos nettó bruttó 5 750 000 Ft 7 302 500 Ft 5

Részletesebben

Fiat grande Punto Van árlista

Fiat grande Punto Van árlista Fiat grande Punto Van árlista Fiat grande Punto Van Sincom-kód: Kivitel: Hengerûrtartalom (cm 3 ): Teljesítmény (kw/le): Nyomaték (Nm): Üzemanyag: Fogyasztás (l/100 km, városi/városon kívüli/vegyes)* CO

Részletesebben

COROLLA SEDAN TARTOZÉKOK

COROLLA SEDAN TARTOZÉKOK COROLLA SEDAN MINDEN ÉLETSTÍLUSHOZ Az eredeti Toyota tartozékokkal saját igényeihez és életstílusához formálhatja az új Corolla Sedant méghozzá anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötnie a praktikum

Részletesebben

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA ORLANDO

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA ORLANDO ÁR ÉS FEZERESÉG LISTA ORLANDO MY12 FEBRUÁR 2012 ÁRAK FEZERESÉGI SZINT CO2- KIBOCSÁTÁS (VEGYES) LISTAÁR KAMPÁNYÁR 5 160 000Ft 5 800 000Ft + 1,8 benzin 141 LE AT6 2,0 Diesel LE 131 MT6 2,0 Diesel LE 163

Részletesebben