Referencia Triave Kft. H-1222 Budapest, Nagytétényi út

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Referencia 2013.05.27. Triave Kft. H-1222 Budapest, Nagytétényi út 48-50."

Átírás

1 Referencia Triave Kft. H-1222 Budapest, Nagytétényi út

2 Nem a szél határozza meg az irányt, hanem a vitorla.

3 Legyen Ön a vitorla, jelölje ki az irányt!

4 A Triave reklámügynökség A Zelmer reklámügynökségról 2008 decemberig Zelmer Kft. nevén dolgoztunk. Dr. Erhard Zelmer Ügyvezetô igazgató +36 / e.zelmer@refocus.de Borsos János Artdirector +36 / borsos@triave.hu Stéhliné Szilágyi Ildikó Ügyvezetôi asszisztens +36 / szilagyi@triave.hu A legrosszabb, ami egy reklámmal történhet, hogy unalmas lesz. Ugyanis akkor nem fi gyelnek oda rá. Ez olyankor történik meg, ha az ügynökségnek és az ügyfélnek vagy nincs bátorsága a kreatív ötletekhez, vagy pedig a kreatív ötletek nem egy offenzív stratégiának megfelelôen születnek. Bízunk benne, hogy reklámjainkat nem csak élvezik, hanem felfedezik a szándékot is, amely mögöttük rejlik.

5 Ügyfeleink A Zelmer reklámügynökségról Ezen ügyfeleknek 2008 decemberig Zelmer Kft. néven dolgoztunk.

6 DUIHK Díj formatervezés

7 Ingatlan eladási koncepció / cégarculat, citylight hirdetés, óriásplakát, prezentáció Hungarian automotive and alternative technology center powered by: W.E.T. Automotive Systems Magyarország Kft.

8 Ingatlan eladási koncepció / prospektus

9 Szalag hirdetés a Napi Gazdaság különkiadásán Azért, hogy biztosíthassuk, az AWD a konkurrenciát megelôzôen jelenjen meg az egyik legizgalmasabb gazdasági magazinban - A 100 leggazdagabb magyar -, a hirdetést rögtön a címoldalra tettük: szalagként. A kiadvány megjelenése után az AWD ügyvezetôjének kommentárja: Úgy gondolom, teljes egészében elértük a tervezett hatást. Sok nagyon pozitív visszajelzést kaptam környezetembôl.

10 TUI A TUI márka magyar piacra történô bevezetése Az elsô hirdetés megjelenése után 6 héttel a TUI katalógusai iránti kereslet 40%-kal megnôtt. A hatást nagymértékben elôsegítette a kampányt követô média-visszhang. A televízió többször beszámolt róla, részben az illetô helyiségekben készített riportokkal. Internet-fórumokat hoztak létre a témában, újságokban írtak róla.

11 Image hirdetések

12 Image hirdetések

13 Image hirdetések

14 TUI Villamos hirdetés A Szabadság magas fokon a TUI-nál egy repülôgéppel kezdôdik. Ezt az érzést akartuk legalább a nap néhány pillanatára közvetíteni a budapesti villamosok utasai számára. És a közlekedés többi résztvevôjének is bizonyosan feltûnt egy repülôgép a város közepén.

15 TUI Image hirdetés A TUI-nál mindenki megkapja, amit akar, ez pedig olykor csak egy kis nyugalom. Jó, ha eközben az embernek üzletemberként nem kell, hogy rossz lelkiismerete legyen: ahol nincs hálózat, ott telefonálni sem lehet

16 Image kampány Mindannyiunkban rejlik egy darabka Teréz anya, hiszen mindenki szívesen segítene valahogyan valamikor valakinek. Ilyen összefüggésben a szép nyaralási fotók persze felkeltik a kíváncsiságot.

17 Akció kampány Szlogen: Válni akar! A feleségem úgy érzi, nem ér annyit nekem, mint régen, mert Gulet-nyaralása most csupán a felébe kerül. A férfiak sohasem sírnak! Csak abban az egy esetben, ha valamilyen félreértésért kell bûnhôdniük! A Gulet 2008 nyarán olyan utakat kínál, ahol a jobbik félért csak félárat kell fizetni. Ezt sajnos nem minden feleség érti meg

18 Akció kampány Azért, hogy a lehetô legtöbb ember érezzen együtt a mi három fájdalmasan zokogó férjünkkel, a reklám olyan helyeken jelenik meg, ahol a legtöbben láthatják naponta: két budapesti Tesco-áruházban: áruházanként ügyfél naponta.

19 Mind a 19 hirdetés egyféle méretben jelent meg: 45 x 100 mm, és csak a Metro újságban, mindig azonos helyen, a 3. oldalon. A foglalások aránya közvetlenül a kampány után: augusztus 83%, szeptember 91%. Újsághirdetés kampány

20 Hirdetés

21 Citylight plakátok

22 Golf hirdetések

23 Citylight-plakát kampány Egy olyan márkának, amely már a logójában is azt ígéri: Szabadság mindenkinek, be kell tartania a szavát a citylight-plakátok esetében is. Tehát a megszokott nagy méretû plakátokat rövid úton szabadságra küld- tük, és helyettük a reklámot kis, A2-es formátumú plakátokra bíztuk. A figyelemfelkeltésnek egyáltalán nem ártott, épp ellenkezôleg!

24 Demonstráció Pont a legnagyobb magyarországi turizmusvásáron egy demonstráció! Ez gondoskodik a látogatók figyelmének felkeltésérôl! Szerencsére békés demonstrációról van szó, több szabadságért. Persze nem kellett soká várnunk arra, hogy mindenki egyetértsen velünk. Ez is egy lehetôség arra, hogy egy márkának rokonszenvet és elismerést szerezzünk.

25 Zebra ember hirdetés A nyaralás mindenkibôl új embert csinál, nem igaz? A Magic life-nál ráadásul egy sor új barátot is szerezhetünk. Ez valóban nagyon egyszerûen kommunikálható: minden plakáttartó egy szép testet kap és megfogja szomszédja kezét ilyen egyszerû és szórakoztató lehet az utazási reklám, a szokásos nyár-nap-strand-hotel-fotók nélkül is.

26 Image hirdetések Az autós nyaralás már az autóban kezdôdik: nem kell sorban állni a becsekkolásnál, és az utat is csak ott és akkor kell megszakítani, ahol és amikor az ember maga akarja. A Pappas Auto ügyfélmagazinja épp a megfelelô hely az ilyen üzenetek számára.

27 Útlevél promóció Létezik olyan reklám, amely mindenkit érdekel? Már maga a kérdés is abszurdnak tûnik. De tényleg van ilyen, mégpedig akkor, ha a reklámot egy látszólag véletlenül elveszített útlevélbe rejtik. Hosszú percekig lapozgattak benne a megtalálók, keresve, hogy kié is lehet. Csak lassacskán vették észre a tulajdonképpeni reklámcélt túl késôn ahhoz, hogy a minden oldalon megjelenô Terra-logót és nyaralási helyeket újra elfelejtsék. Ez a gerilla-promóció Magyarország legfontosabb kreatív-versenyén, a Hipnózis -on nemcsak az elsô díjat nyerte el az Egyéb fogyasztóközpontú reklámok kategóriában, de elhozta A év reklámja címet is (Zelmer Kft. néven). Örülünk neki, és természetesen ügyfelünk is örül.

28 Téli akció Mit csináljunk, ha Magyarországon egyszerûen nincs már igazi tél? Természetesen reklámozzuk az igazi télbe való utazást! A téli gumik számára készített zebraember hirdetés harangozta be az eseményt. Közvetlenül a stand mellett a fákra lógatott 500 papírcsíkon szemtelen mondások csábították az embereket, hogy közelebb jöjjenek. Az eredmény: 600 katalógust, 1000 csésze puncsot és 1000 csésze teát osztottunk szét 5 óra alatt, a standnál pedig tiszta téli nyaralás-hangulat uralkodott!

29 Snowboard event 80 km/óra sebességgel Budapesten keresztül, egy snowboard-ossal az autó tetején. Elég ôrült dolog! Még ôrültebb volt azonban, hogy a sok rendôr közül, akikkel találkoztunk, egyik sem állította le az akciót. Kissé kár a mintegy 20 újságíró miatt, akik a snowboard-os mögött egy kisbuszban haladtak, és szívesen felvettek volna néhány fotót ezzel a fôcímmel: A rendôrség megállította a TUI reklámakcióját! A promócióban mégis örömünk telt, fôként persze az embereknek az utcán és végül is ez a lényeg.

30 Óriásmolinó, RiverPark üzletház

31 Image kampány Sok lehetôség van a pénzkeresésre. A megfelelô szakirodalommal mindenesetre gyorsabban és komolyabban megy.

32 Árcsökkenés kampány Sokszor egyetlen kis különbségbôl ered egy kampány sikere: az ügyfél ugyanazt a teljesítményt kapja kevesebb pénzért, vagy ugyanazért a pénzért nagyobb teljesítményt kap a Copy General-nál? A második variáció mellett döntöttünk, és az erôteljes forgalomnövekedés igazat adott nekünk.

33 A Copy General és a Folprint közös kampánya Milyen szerencse, hogy mindkét cég neve ismert vitaminok betûjelével kezdôdik! A két cég együttmûködését ezért a kampány elejétôl a végéig új gyógyszermix-ként prezentáltuk. A lezáró csúcspont ennek megfelelôen egy orvosi parti volt a mûhelyek megtekintésével, egészségellenôrzéssel és orvosokkal, mint idegenvezetôkkel.

34 Árnövekedési kampány Egyszer mindenkinek árat kell emelnie, de hogyan indokoljam ezt meg ügyfeleimnek? Egész egyszerûen: vannak dolgok, melyeknek tágulásával összehasonlítva egy áremelés viszonylag szerénynek tûnik Minden esetben attól függ, hogyan nézzük a dolgot. A Copy General nagy ügyfelei ezt nyilvánvalóan megértették: egyikük sem hagyta ott a céget az áremelés után.

35 Image kampány Aki németként Magyarországot jobban meg akarja érteni, az fizessen elô a Budapester Zeitung-ra. Így még egy kis segítséget is kaphat a nyelvtanulásban

36 Újsághírdetés kampány Kis költségvetés, kis formátum, egyetlen szín, de dinamikus, mint az a tevékenység, melyet a GepárdTeam kínál ilyennek kellett lennie a hirdetési kampánynak. Nem probléma, ha az ügyfélnek van humorérzéke.

37 Autoparádé kampány

38 Óriásmolinó, Kárpát utca, Budapest

39 Jahreswagen hirdetések Van különbség egy Jahreswagen (majdnem új) és egy új autó között? Természetesen nincs legalábbis nem a mi plakátjainkon. Egy apró kis csalás, amely segít az ügyfélnek, hogy gyorsabban megértse az üzenetet.

40 Kreatív fotóátalakítás

41 Újsághirdetések Nagy- vagy kisformátumú hirdetések, egy ilyen márka minimalista eleganciára kötelez, és szuverén humorra, idétlenkedés nélkül.

42 Újsághirdetés

43 Rákellenes hirdetés

44 kampány és hirdetés

45 kampány és tervek

46 Image kampány Legyen szó akár telefonról, TV- vagy DVD-távirányítóról, mindegyiken rengeteg gomb van, és sokszor hihetetlen vastag használati utasítás jár hozzájuk. Jó, hogy a Somfy eszközeinél csupán három gomb közül kell megnyomni valamelyiket ahhoz, hogy mozgásba hozzuk azt.

47 Üzleti jelentések A minôség a részletek iránti szeretetben rejlik. Nem lehet ez másként az Audi-nál sem Gyôrben, amely a konszernen belül a legmagasabb minôségbiztosítási standarddal rendelkezik. Tehát a szokványos termékfotók helyett a bennünket körülvevô dolgokat fotóztuk le erôs nagyításban. Ami szép a szemnek, az az értelmet is meggyôzi.

48 Óriásplakát

49 Borcimke

50 Pálinkacimke

51 DM hirdetések

52 DM hirdetések

53 CopyRex DM hirdetés-tervek

54 CopyRex hirdetés tervek

55 CopyRex hirdetés - a megvalósult terv

56 Baby Fashion hirdetés A plakátokat a Brendon és a Megatoys babaáruházakban a termékpolcok mellett függesztettük ki. Az eladások ennek hatására megduplázódtak.

57 Hirdetések

58 Sonett újsághirdetés

59 Junkers OASIS Roadshow Budapesten Feladatunk volt a Junkers OASIS Roadshow Budapesti helyszínét megtalálni, leszervezni, valamint 5 napon keresztüli mûködését biztosítani.

60 Image kampány A design-bútorok olyanok, mint a mûalkotások: Nem elsôsorban gyakorlati hasznuk miatt vásároljuk ôket, hanem azért, mert inspirálják képzelôerônket. Nem voltunk meglepve, hogy fôként nôk dicsérték meg hirdetéseinket. Hiszen nekik általában nagyobb a fantáziájuk, mint a férfiaknak. A hirdetések építészeti és lakáskultúrával foglalkozó lapokban jelentek meg.

61 Triave Kft. Budapest,

logo arculat hirdetés kiadvány foto egyéb

logo arculat hirdetés kiadvány foto egyéb WOW! Studiónk az ezernégyszázas években alakult Budapest Székesfővárosban, elsőként nyitottunk UP-AND-Go grafikai studiot. Kezdetben Török megrendelőink voltak, de dolgoztunk Mária Teréziának is. Studiónk

Részletesebben

KREATÍV MÉDIAAJÁNLAT TERJESZTÉSI ADATOK OLVASÓI ÖSSZETÉTEL VÁLLALATI DÖNTÉSHOZÓ 35% 53% KKV AB STÁTUSZÚ 90% KONTAKT. Professional Publishing Hungary

KREATÍV MÉDIAAJÁNLAT TERJESZTÉSI ADATOK OLVASÓI ÖSSZETÉTEL VÁLLALATI DÖNTÉSHOZÓ 35% 53% KKV AB STÁTUSZÚ 90% KONTAKT. Professional Publishing Hungary KREATÍV Professional Publishing Hungary MÉDIAAJÁNLAT SZAKLAP ÉS TARTALOM A Kreatív több, mint 20 éves múltjával, a kommunikációs szakma legismertebb, mérvadó szaklapja, amely havonta jelenik meg. Olvasói

Részletesebben

SALES POLICY 2014 SANOMA MEDIA BUDAPEST KERESKEDELMI IGAZGATÓSÁG MAGAZIN DIVÍZIÓ ÉRVÉNYES: 2014. FEBRUÁR 12-TŐL VISSZAVONÁSIG

SALES POLICY 2014 SANOMA MEDIA BUDAPEST KERESKEDELMI IGAZGATÓSÁG MAGAZIN DIVÍZIÓ ÉRVÉNYES: 2014. FEBRUÁR 12-TŐL VISSZAVONÁSIG SALES POLICY 2014 SANOMA MEDIA BUDAPEST KERESKEDELMI IGAZGATÓSÁG MAGAZIN DIVÍZIÓ ÉRVÉNYES: 2014. FEBRUÁR 12-TŐL VISSZAVONÁSIG Az ügyfélkedvezmények meghatározásakor a Sanoma Media Budapest Zrt. Kereskedelmi

Részletesebben

Marketing Megfeleljen a vásárlók igényeinek nyereséges módon

Marketing Megfeleljen a vásárlók igényeinek nyereséges módon Marketing Marketinget gyakran tekintik mint a munka létrehozása, a termékek és szolgáltatások promóciója és szállítása az egyéni fogyasztók vagy más cégek, az úgynevezett üzleti ügyfelek számára. (A legrövidebb

Részletesebben

Mitől jó egy weboldal?

Mitől jó egy weboldal? 1 Mitől jó egy weboldal? Mitől jó egy weboldal? Készítette: Pálinkás Róbert Csatlós Csaba 2 Mitől jó egy weboldal? Ellenőrző lista A Marketingzseni módszer négy lépésből áll (bővebbet a módszerről a www.marketingzseni.hu

Részletesebben

Felület 2/1 392x x x Borító IV. 215x x Borító III. 215x x

Felület 2/1 392x x x Borító IV. 215x x Borító III. 215x x az Autó Az autóslap Az Autó címû havilap olvasói számára továbbra is elsôdleges és meghatározó hírforrást kínál az autók és az autózás világának széles rétegeket érintô kérdéseiben. Hiteles, naprakész

Részletesebben

KREATÍV MÉDIAAJÁNLAT SZAKLAP ÉS TARTALOM CÉLCSOPORT OLVASÓI ÖSSZETÉTEL TERJESZTÉSI ADATOK VÁLLALATI DÖNTÉSHOZÓ AB STÁTUSZÚ KKV KONTAKT

KREATÍV MÉDIAAJÁNLAT SZAKLAP ÉS TARTALOM CÉLCSOPORT OLVASÓI ÖSSZETÉTEL TERJESZTÉSI ADATOK VÁLLALATI DÖNTÉSHOZÓ AB STÁTUSZÚ KKV KONTAKT KREATÍV MÉDIAAJÁNLAT SZAKLAP ÉS TARTALOM A Kreatív több, mint 25 éves múltjával, a kommunikációs szakma legismertebb, mérvadó szaklapja, amely havonta jelenik meg. Olvasói a reklámipar, a média és a marketingesek

Részletesebben

Felület 2/1 392x248 430x280 440x290 1 870 000 Borító IV. 215x280 220x290 1 460 000 Borító III. 215x280 220x290 1 210 000

Felület 2/1 392x248 430x280 440x290 1 870 000 Borító IV. 215x280 220x290 1 460 000 Borító III. 215x280 220x290 1 210 000 az Autó Az autóslap Az Autó címû havilap olvasói számára továbbra is elsôdleges és meghatározó hírforrást kínál az autók és az autózás világának széles rétegeket érintô kérdéseiben. Hiteles, naprakész

Részletesebben

szolgáltatás ismertető www.primerate.hu

szolgáltatás ismertető www.primerate.hu Szemkamera kutatás szolgáltatás ismertető Mi is az a szemkamera? A szemkamera egy vizuális eszköz, amely képes rögzíteni az emberi szem mozgását, miközben az hirdetéseket, prospektusokat, DM levelet, reklámújságot,

Részletesebben

www.duen.hu www MÉDIA ajánlat a 201 20 2 1

www.duen.hu www MÉDIA ajánlat a 201 20 2 1 MÉDIA ajánlat 2012 www.duen.hu, a kezdõoldal 1999 óta mûködik a weblap, mint a magyar autósport élet vezetõ hírforrása. 3x nyerte el az MNASZ-tõl az ÉV AUTÓS HONLAPJA megtisztelõ elismerést. Több, mint

Részletesebben

Újradefiniált kereskedelem

Újradefiniált kereskedelem Újradefiniált kereskedelem Magyar Termék Google rendezvény 2017. 03.06. Az előadást és az összefoglalót készítette: Csukás Zsuzsanna FMCG szakértő zsuzsanna.csukas@applause.hu Az előadás tartalma Általános

Részletesebben

kreatív MÉDIAAJÁNlat CÉLCSOPOrt

kreatív MÉDIAAJÁNlat CÉLCSOPOrt kreatív MÉDIAAJÁNlat SZAKLAP ÉS TARTALOM A Kreatív több, mint 25 éves múltjával, a kommunikációs szakma legismertebb, mérvadó szaklapja, amely havonta jelenik meg. Olvasói a reklámipar, a média és a marketingesek

Részletesebben

A válaszadók több, mint kilenctizede férfi. Forrás: Nowton Bt es gazdafelmérés, N 2019 =523 fő

A válaszadók több, mint kilenctizede férfi. Forrás: Nowton Bt es gazdafelmérés, N 2019 =523 fő Gazdafelmérés 2019 A válaszadók több, mint kilenctizede férfi 100 90 80 70 60 50 40 30 20 10 0 Férfi Nő A gazdák dominálnak a foglalkozást illetően A válaszadók negyede se nem gazda se nem vadász. A vadászok

Részletesebben

Leonardo pályázat "Egy nyelven beszélünk, a divat nyelvén! " Beszámoló a szakmai gyakorlatról Finnország Hämeenlinna 2010.január.30-február.

Leonardo pályázat Egy nyelven beszélünk, a divat nyelvén!  Beszámoló a szakmai gyakorlatról Finnország Hämeenlinna 2010.január.30-február. Leonardo pályázat "Egy nyelven beszélünk, a divat nyelvén! " Beszámoló a szakmai gyakorlatról Finnország Hämeenlinna 2010.január.30-február.28 Készítette: Antal Szabina Emese 14.Ru Küldő intézmény: SzSzKSz

Részletesebben

KREATÍV MÉDIAAJÁNLAT SZAKLAP ÉS TARTALOM CÉLCSOPORT OLVASÓI ÖSSZETÉTEL TERJESZTÉSI ADATOK VÁLLALATI DÖNTÉSHOZÓ AB STÁTUSZÚ KKV KONTAKT

KREATÍV MÉDIAAJÁNLAT SZAKLAP ÉS TARTALOM CÉLCSOPORT OLVASÓI ÖSSZETÉTEL TERJESZTÉSI ADATOK VÁLLALATI DÖNTÉSHOZÓ AB STÁTUSZÚ KKV KONTAKT KREATÍV MÉDIAAJÁNLAT SZAKLAP ÉS TARTALOM A több, mint 25 éves múltjával, a kommunikációs szakma legismertebb, mérvadó szaklapja, amely havonta jelenik meg. Olvasói a reklámipar, a média és a marketingesek

Részletesebben

Kreatív értékesítési technikák a social media segítségével.

Kreatív értékesítési technikák a social media segítségével. Kreatív értékesítési technikák a social media segítségével. Lukács Ádám József Piac & Profit 2014.09.24. Lukács Ádám József Online Marketing Specialista Ügynökség ATL BTL ONLINE KREATÍV PRODUKCIÓS GYÁRTÁS

Részletesebben

Cigánypénzek, káoszprojektek 2011. March 05.

Cigánypénzek, káoszprojektek 2011. March 05. Cigánypénzek, káoszprojektek 2011. March 05. Nem lehet pontosan tudni, hogy a rendszerváltás óta mennyit költöttek a kormányok összesen a roma integrációra. Ennek oka, hogy rengeteg foglalkoztatási és

Részletesebben

13 JÓ SZOKÁSOK KIFEJLESZTÉSE

13 JÓ SZOKÁSOK KIFEJLESZTÉSE 13 JÓ SZOKÁSOK KIFEJLESZTÉSE Mindegyikünknek kétféle szokásai vannak: jók és rosszak. A jó szokásaink közelebb visznek minket álmaink földjére, és a rosszak távolabb visznek álmaink földjétől. A jó szokások

Részletesebben

Lesz-e Tarlós-bringa Budapesten?

Lesz-e Tarlós-bringa Budapesten? Lesz-e Tarlós-bringa Budapesten? Október vége van, 2013 októberéé, és jövő tavasszal, ha igaz, Budapesten is beindul a közbicikli rendszer, BUBI néven. Tud róla? Tudja, hogy mi is ez? Érdekli? Szeretné

Részletesebben

CM Sales Kft. Kereskedelmi Igazgatóság Magazin Divízió. Támogatott megjelenések Érvényes: 2014. február 5-től visszavonásig

CM Sales Kft. Kereskedelmi Igazgatóság Magazin Divízió. Támogatott megjelenések Érvényes: 2014. február 5-től visszavonásig CM Sales Kft. Kereskedelmi Igazgatóság Magazin Divízió Támogatott megjelenések Érvényes: 2014. február 5-től visszavonásig Általános feltételek A CM Sales Kft. a támogatott megjelenések 3 fajtáját különbözteti

Részletesebben

Molnár Katalin A rendészettudósok új generációja? Kiemelkedő szakdolgozatok a Rendőrtiszti Főiskola MA szakának első évfolyamán

Molnár Katalin A rendészettudósok új generációja? Kiemelkedő szakdolgozatok a Rendőrtiszti Főiskola MA szakának első évfolyamán Molnár Katalin A rendészettudósok új generációja? Kiemelkedő szakdolgozatok a Rendőrtiszti Főiskola MA szakának első évfolyamán Sikeresen befejezték tanulmányaikat a Rendőrtiszti Főiskola mesterszakának

Részletesebben

És bizony: Ha az emberek nincsenek valami hatalmas és kemény kontroll alatt, felfalják egymást. Ez nem igaz.

És bizony: Ha az emberek nincsenek valami hatalmas és kemény kontroll alatt, felfalják egymást. Ez nem igaz. Van egy hamis adat. Íme: Az igazság fáj. Hídvégi Róbert Ez nem igaz. Persze van egy dolog, ami miatt igaznak tűnik. De nem az. Hogyan is használható? 1. Amitől jól érzed magad, abban igazság van 2. Ha

Részletesebben

AZ AUTÓ. Médiaajánlat 2014. Az autóslap. Hirdetési tarifák: 2/1 1/1 1/2 1/2 1/2. 2x1/2. 1/3 átfutó 1/4. fekvô. junior átfutó. álló. junior.

AZ AUTÓ. Médiaajánlat 2014. Az autóslap. Hirdetési tarifák: 2/1 1/1 1/2 1/2 1/2. 2x1/2. 1/3 átfutó 1/4. fekvô. junior átfutó. álló. junior. AZ AUTÓ Az autóslap Az Autó címû havilap olvasói számára továbbra is elsôdleges és meghatározó hírforrást kínál az-autók és az autózás világának széles rétegeket érintô kérdéseiben. Hiteles, naprakész

Részletesebben

A HÓNAP KÜLDŐORSZÁGA LENGYELORSZÁG

A HÓNAP KÜLDŐORSZÁGA LENGYELORSZÁG A HÓNAP KÜLDŐORSZÁGA LENGYELORSZÁG HIRLING BOŻENA Külképviselő MAGYAR TURIZMUS ZRT. varsói képviselete Narodowe Przedstawicielstwo Turystyki Węgierskiej 00-784 Warszawa, ul. Dworkowa 2 lok.16 Tel. 0048/22/856

Részletesebben

MagyarOK B1+ munkalapok 6

MagyarOK B1+ munkalapok 6 1. Egyetértek. Nem értek egyet. munkalap Egyetért? Nem ért egyet? Írja le az érveit! Lassan az lesz a furcsa, ha az emberek egymással beszélgetnek, és nem a telefonjukat bámulják.... Soha nem fogok szótlanul

Részletesebben

prezentáció Balusztrád és padlóreklám a metróállomásokon

prezentáció Balusztrád és padlóreklám a metróállomásokon Metró Reklám m Kft. prezentáció Balusztrád és padlóreklám a metróállomásokon Kik utaznak metróval? Az utazóközönség demográfiai összetétele kutatási adatok alapján Férfi 43% Nő 57% 50 évnél idősebb 38%

Részletesebben

Értékesítések (összes, geográfiai -, ügyfelenkénti-, termékenkénti megoszlás)

Értékesítések (összes, geográfiai -, ügyfelenkénti-, termékenkénti megoszlás) Saját vállalkozás Értékesítések (összes, geográfiai -, ügyfelenkénti-, termékenkénti megoszlás) Piaci részesedés Haszonkulcs Marketing folyamatok Marketing szervezet Értékesítési/marketing kontrol adatok

Részletesebben

Expressz felmérés eredmények

Expressz felmérés eredmények Expressz felmérés eredmények Felmérés időtartama: 2013 április 9-tól 16-ig WOM express survey: Superbrands Bevezetés: Expressz felmérés a trnd-től. Gyors felmérés a trnd ~60 000 fős -közösségében, melynek

Részletesebben

mozdulatokkal hol a sínt, hol a kereket kalapálták, míg minden a helyére került.

mozdulatokkal hol a sínt, hol a kereket kalapálták, míg minden a helyére került. A kidaruzásig hátralévő napokon megjavíttattuk a radart, megforrasztattuk a kályhánk meggyengült részeit, tömítettük a szivárgó csatlakozókat, felleltároztuk a készleteket. Nem mellékesen a fiúk remek

Részletesebben

3 Filozófia A biológiai információ generációk közötti átadását az örökítőanyag biztosítja. A DNS szerkezete teremti meg az információ majdnem tökéletesen stabil tárolását, pontos megkettőződését és átadását.

Részletesebben

Online CRM: Tegyük személyessé! Vinnai Balázs

Online CRM: Tegyük személyessé! Vinnai Balázs Online CRM: Tegyük személyessé! Vinnai Balázs CEO 24/10/2011 Van internet bankunk! Mi következik? sokkal hatékonyabb működés több értékesítés: csoportos beszedési megbízás, hitelkártya, lekötés, kötvény,

Részletesebben

Indiai titkaim 5 - nagy kupac csomag

Indiai titkaim 5 - nagy kupac csomag 2010 szeptember 05. Flag 0 Értékelés kiválasztása Még nincs értékelve Értéke: 1/5 Értéke: 2/5 Mérték Értéke: 3/5 Értéke: 4/5 Értéke: 5/5 Eljött a nagy nap. 1993. december 13-a, Luca napja. Indulás Indiába

Részletesebben

Feldmár András ÉLETUNALOM, ÉLETTÉR, ÉLETKEDV

Feldmár András ÉLETUNALOM, ÉLETTÉR, ÉLETKEDV Feldmár András ÉLETUNALOM, ÉLETTÉR, ÉLETKEDV A kötet gondozásában közremûködött a Feldmár Intézet. A Feldmár Intézet szellemi mûhely, amely a filozófia, az etika és az interperszonális fenomenológia eszközeivel

Részletesebben

A 14 21 éves, biztosan továbbtanuló fiatalok oktatási tematikus lapja A lap profilja: felkészülés a kétszintû érettségire felnõttképzés a felsõoktatás világa tanulási technikák és gyakorlás nyelvtanulás

Részletesebben

SZAKMAI GYAKORLAT BESZÁMOLÓ LUKÁCS ZSÓFIA 2015/2016 MÁLTA

SZAKMAI GYAKORLAT BESZÁMOLÓ LUKÁCS ZSÓFIA 2015/2016 MÁLTA SZAKMAI GYAKORLAT BESZÁMOLÓ LUKÁCS ZSÓFIA 2015/2016 MÁLTA Szakmai gyakorlatomat Máltán, a Vera Sant Fournier Interior Design Studionál végeztem. Ez a csupán három főből álló cég elsősorban magánlakások

Részletesebben

Csoportos, és egyéni foglalkozás keretében: fiatalkorú bűnelkövetők élettervezésének a vizsgálata családpedagógiai szempontból.

Csoportos, és egyéni foglalkozás keretében: fiatalkorú bűnelkövetők élettervezésének a vizsgálata családpedagógiai szempontból. Csoportos, és egyéni foglalkozás keretében: fiatalkorú bűnelkövetők élettervezésének a vizsgálata családpedagógiai szempontból. Őszinte örömmel töltött el, amikor felkérést kaptam a címen megjelölt témában.

Részletesebben

BESZÁMOLÓ az Office Depot üzletekben 2008. október 13-15. között megtartott Ökocímke Napokról

BESZÁMOLÓ az Office Depot üzletekben 2008. október 13-15. között megtartott Ökocímke Napokról BESZÁMOLÓ az Office Depot üzletekben 2008. október 13-15. között megtartott Ökocímke Napokról Az Európai Bizottság által évenként megtartott Virág Hónapja (Flower Month) alkalmából október 13. és október

Részletesebben

A te autód, a mi ötleteink, a közös történetünk

A te autód, a mi ötleteink, a közös történetünk A te autód, a mi ötleteink, a közös történetünk A VEZESS.HU ERŐSSÉGEI A Vezess.hu Magyarország egyik legnépszerűbb autósportálja. Célja, hogy hitelesen, laikusok számára is élvezhetően és érdekesen tájékoztasson

Részletesebben

Rejtvényözön. Médiaajánló 300.000 2009. Unaloműző EGYEDISÉG PÉLDÁNY. 0% meddőszórás INTERAKTÍV ÉS KREATIVITÁS HIRDETÉSI LEHETŐSÉG

Rejtvényözön. Médiaajánló 300.000 2009. Unaloműző EGYEDISÉG PÉLDÁNY. 0% meddőszórás INTERAKTÍV ÉS KREATIVITÁS HIRDETÉSI LEHETŐSÉG Unaloműző Ingyenes reklám- és rejtvényújság Rejtvényözön EGYEDISÉG ÉS KREATIVITÁS 0% meddőszórás 300.000 PÉLDÁNY INTERAKTÍV HIRDETÉSI LEHETŐSÉG Médiaajánló 2009. REJTVÉNYEK HÍREK TIPPEK RECEPTEK HOROSZKÓP

Részletesebben

Digitális szegmensek. Kurucz Imre NRC Marketingkutató

Digitális szegmensek. Kurucz Imre NRC Marketingkutató Digitális szegmensek Kurucz Imre NRC Marketingkutató 20161 május Három szegmens a 15-59 éves lakosságon belül Digitális analfabéták nem használják az internetet, így (szinte) teljesen kívül rekednek a

Részletesebben

MAGAZIN KIAJÁNLÓ. 2015. december LAPSZÁMOK MAGYAR ÉS ANGOL NYELVEN

MAGAZIN KIAJÁNLÓ. 2015. december LAPSZÁMOK MAGYAR ÉS ANGOL NYELVEN MAGAZIN KIAJÁNLÓ 2015. december LAPSZÁMOK MAGYAR ÉS ANGOL NYELVEN PERSPECTIVE Lapunkon keresztül alternatív perspektívát adunk Olvasóinknak a jövő technológiai újításaihoz és a mögöttük fellelhető üzlet

Részletesebben

Szerintem vannak csodák

Szerintem vannak csodák Brjeska Dóra Szerintem vannak csodák De neked is tenned kell értük 2015 Bevezetés Ajánlom ezt a könyvet valakinek, aki már egy másik, sokkal békésebb helyről vigyáz ránk és segít nekünk. Így kezdődik egy

Részletesebben

VÁRÓTERMI KUTATÁS Kutatási jelentés az IDS Medical részére

VÁRÓTERMI KUTATÁS Kutatási jelentés az IDS Medical részére VÁRÓTERMI KUTATÁS Kutatási jelentés az IDS Medical részére 1 A váróteremben töltött idő A legutóbbi várótermi látogatás tapasztalatai % Plakátok 9% Reklámanyagok olvasása Szórólapok 44% 9% 44% Elolvasta

Részletesebben

FOGYATÉKKAL ÉLŐK KIÁLLÍTÁSA. Mindenki meg fog lepődni

FOGYATÉKKAL ÉLŐK KIÁLLÍTÁSA. Mindenki meg fog lepődni FOGYATÉKKAL ÉLŐK KIÁLLÍTÁSA Mindenki meg fog lepődni Szponzori kiajánló 2014 A rendezvény célja: Bemutatni, hogy a hétköznapi emberekhez képest, ŐK milyen hihetetlen dolgokra képesek A legnagyobb esemény,

Részletesebben

SPÓROLJUNK AZ IRODAI REZSIN

SPÓROLJUNK AZ IRODAI REZSIN A SZERZŐI KÖNYVKIADÁS FORRADALMA II. Évad, 2. Szám, 2015. 07. A HÓDÍTÓ ÍR Egy kis whisky-történelem A TŐZSDEI ROBOT Barát vagy ellenség? INGYENES TECHNOLÓGIA ÉS ÜZLET MÁSKÉPP SPÓROLJUNK AZ IRODAI REZSIN

Részletesebben

2. A külföldi beruházások hatásai a munkavállalók béreire * John Sutherland Earle & Telegdy Álmos Bevezetés

2. A külföldi beruházások hatásai a munkavállalók béreire * John Sutherland Earle & Telegdy Álmos Bevezetés Earle & Telegdy: a külföldi beruházások hatásai... 2. A külföldi beruházások hatásai a munkavállalók béreire * John Sutherland Earle & Telegdy Álmos Bevezetés Ebben a fejezetben olyan kérdéskört tárgyalunk,

Részletesebben

Megkérdeztük Látogatás a műhelyben

Megkérdeztük Látogatás a műhelyben Megkérdeztük Látogatás a műhelyben A raktárunk régebben legalább háromszor ekkora volt. Yves Antoni lakatosmesterrel a raktározásról beszélgettünk:. Megkérdeztük Látogatás a műhelyben Yves Antoni barátságosan

Részletesebben

Tájékozódás és vásárlás a magyar internetezők körében. Összefoglaló

Tájékozódás és vásárlás a magyar internetezők körében. Összefoglaló Tájékozódás és a magyar internetezők körében Összefoglaló Tájékozódás és online és offline Termékenként és termékkategóriánként Tájékozódás és termékenként (1./2) Online tájékozódás Online tájékozódás

Részletesebben

Megjelenési lehetőségek a Várépítő pályázathoz kötődő kommunikációs csatornákon és eszközökön

Megjelenési lehetőségek a Várépítő pályázathoz kötődő kommunikációs csatornákon és eszközökön Megjelenési lehetőségek a Várépítő pályázathoz kötődő kommunikációs csatornákon és eszközökön Pályázati felhívás (postázott nyomtatott anyag) Minden évben több mint 8 000 példányban gyermekintézményeknek,

Részletesebben

Márkaépítés, termékbevezetés, rendezvények és koncertek a siker és az elegancia megtestesítőjével, Zsédával.

Márkaépítés, termékbevezetés, rendezvények és koncertek a siker és az elegancia megtestesítőjével, Zsédával. + A PResston PR stratégiája: Zséda - Út az üzleti sikerhez - Márkaépítés, termékbevezetés, rendezvények és koncertek a siker és az elegancia megtestesítőjével, Zsédával. 1 + A PResston PR stratégiája:

Részletesebben

2013. 07.18. -07.24. 19-én elhajóztunk dél felé. Szép idő, napsütés, bámulatos és - mint már írtam - rendkívül

2013. 07.18. -07.24. 19-én elhajóztunk dél felé. Szép idő, napsütés, bámulatos és - mint már írtam - rendkívül 2013. 07.18. -07.24. Quaqortoqba való megérkezésünket követően előbb engedtünk az eufóriának, majd igyekeztünk racionális tervet készíteni a következő két hétre. Így történt, hogy Dénes másnap átiratta

Részletesebben

Ügynökségi pozíciók leírása

Ügynökségi pozíciók leírása Ügynökségi pozíciók leírása Ügyfélkapcsolatok Account Asszisztens Az első lépcsőfok az ügynökségi ügyfélkapcsolati munkában, egyetem, főiskolai végzés után, vagy kevés üzleti tapasztalattal. Egy vagy több

Részletesebben

MÉDIAAJÁNLAT. Oxygen Wellness Naphegy

MÉDIAAJÁNLAT. Oxygen Wellness Naphegy MÉDIAAJÁNLAT Oxygen Wellness Naphegy M I O T T V A G Y U N K.... A M I K O R N Ö V E K S Z I K A Z Ö N B I Z A L O M.. A M I K O R A L E G M A G A S A B B A Z E N D O R F I N S Z I N T.. A M I K O R C

Részletesebben

AZ AUTÓ. Médiaajánlat 2013. Az autóslap. Hirdetési tarifák: 1/1 1/2 2/1 1/2 1/2 1/8. fekvô. junior átfutó. álló. junior. fekvô.

AZ AUTÓ. Médiaajánlat 2013. Az autóslap. Hirdetési tarifák: 1/1 1/2 2/1 1/2 1/2 1/8. fekvô. junior átfutó. álló. junior. fekvô. AZ AUTÓ Az autóslap Az Autó címû havilap olvasói számára továbbra is elsôdleges és meghatározó hírforrást kínál az autók és az autózás világának széles rétegeket érintô kérdéseiben. Hiteles, naprakész

Részletesebben

MarketingMánia - A kisvállalkozók marketingasszisztense www.marketingmania.hu

MarketingMánia - A kisvállalkozók marketingasszisztense www.marketingmania.hu Érdemes még hírlevelet írni? Kérdőíves felmérés Nemrég készítettem egy kérdőívet, mert érdekelt, hogy mennyire megalapozott az az állítás, hogy a hírlevél halott, és nem érdemes már foglalkozni vele. A

Részletesebben

Az árfolyamsáv kiszélesítésének hatása az exportáló vállalatok jövedelmezõségére

Az árfolyamsáv kiszélesítésének hatása az exportáló vállalatok jövedelmezõségére MAGYAR KERESKEDELMI ÉS IPARKAMARA GAZDASÁG- ÉS VÁLLALKOZÁSELEMZÉSI KHT Az árfolyamsáv kiszélesítésének hatása az exportáló vállalatok jövedelmezõségére (Az MKIK-GVI és a megyei kamarák kérdõíves vállalati

Részletesebben

Médiaajánlat - www.greenfo.hu

Médiaajánlat - www.greenfo.hu Médiaajánlat - www.greenfo.hu Érvényes: 2011. október 14-től visszavonásig Honlapunkra elsősorban környezetkímélő termékek és szolgáltatások, illetve környezetvédelemmel, természetvédelemmel és energiatakarékossággal

Részletesebben

Világjátékok 2009 - Tajvan, a magyar sikersziget. Világjátékok 2009 - Tajvan, a magyar sikersziget. The World Games 2009. The World Games 2009

Világjátékok 2009 - Tajvan, a magyar sikersziget. Világjátékok 2009 - Tajvan, a magyar sikersziget. The World Games 2009. The World Games 2009 96 97 98 99 100 SKAohsiung: A BAJNOK ÚTJA,,Hatéves voltam, amikor édesapám ismerôse révén elmehettem egy karateedzésre. Ahogy beléptem, iszonyú hangzavar, kiabálás, egymással harcoló fehér ruhás emberek

Részletesebben

Támogatott és PR cikkek megjelenések szabályrendszere

Támogatott és PR cikkek megjelenések szabályrendszere Támogatott és PR cikkek megjelenések szabályrendszere» Rovatszponzoráció» Különleges Hirdetési Összeállítás, S.A.S. ( Special Advertising Section)» PR cikk» Tématámogatás» Receptszponzorációk» Keresztrejtvény

Részletesebben

A legférfiasabb oldalad

A legférfiasabb oldalad A legférfiasabb oldalad A manus.hu célja megteremteni egy olyan oldalt, melyben az erősebbik nem újból erősebbik nem lehet. Lelki menedéket és szakszerű segítséget nyújtani egy internetes magazin keretein

Részletesebben

Kincskereső üzemmód: Hol a titok? Mi a trükk? Keressük meg a NAGY kiugrási pontot! 1. HIBA

Kincskereső üzemmód: Hol a titok? Mi a trükk? Keressük meg a NAGY kiugrási pontot! 1. HIBA Sokan arra várnak, hogy egyszercsak eljön majd az ő idejük és beindul az üzlet. Tanulják a marketinget, olvasnak róla mit kell tenni, eljárnak rendezvényekre, minden ötletbe belefognak, de valahogy soha

Részletesebben

Monacóhoz hasonló utcai futam

Monacóhoz hasonló utcai futam 1. oldal, összesen: 8 Kötelező kalkulátor 2009 Tavaly 130.000 autósnak átlagosan 13000 Ft-ot spóroltunk. Idén önnek? www.netrisk.hu Groupama Garancia Kötelező felelősségbiztosí Számoljunk együtt! www.groupama-garancia.hu

Részletesebben

MOBILHIRDETÉSI SZOLGÁLTATÁSOK MEGRENDELÉSE 2012

MOBILHIRDETÉSI SZOLGÁLTATÁSOK MEGRENDELÉSE 2012 Beküldendő e-mailen, postai úton, vagy faxon! Kiállítás megnevezése: Pavilon/Standszám: Ügyintéző: Elérhetősége: Kiállító neve: MOBILHIRDETÉSI SZOLGÁLTATÁSOK MEGRENDELÉSE 01 Megrendeljük az alábbi szolgáltatásokat:

Részletesebben

2008. április, II. évfolyam 3. szám INTERJÚ HR CSEMEGÉK. belülrôl

2008. április, II. évfolyam 3. szám INTERJÚ HR CSEMEGÉK. belülrôl 2008. április, II. évfolyam 3. szám INTERJÚ Fekete Balázzsal, a Nestlé Hungária Kft. toborzási specialistájával HR CSEMEGÉK A Munkaügyi Közvetítôi és Döntôbírói Szolgálat belülrôl Interjú Rigler Diánával,

Részletesebben

A B2B marketingkommunikációs eszközei Dr. Piskóti István Miskolci Egyetem Marketing Intézet

A B2B marketingkommunikációs eszközei Dr. Piskóti István Miskolci Egyetem Marketing Intézet A B2B marketingkommunikációs eszközei Dr. Piskóti István Miskolci Egyetem Marketing Intézet - Nem tudom ki vagy. - Nem ismerem a céged. - Nem ismerem a céged termékeit. - Nem tudom mire törekszik a céged.

Részletesebben

Eredményesebb vállalkozás hatékony kommunikációval. - nem többet, hanem máshogy kell költeni -

Eredményesebb vállalkozás hatékony kommunikációval. - nem többet, hanem máshogy kell költeni - Eredményesebb vállalkozás hatékony kommunikációval - nem többet, hanem máshogy kell költeni - Green Edge reklámügynökség integrált kommunikációs ügynökség vagyunk a projektek kezelését tervezéstől a kivitelezésig

Részletesebben

Az ARTIQ Kulturális Magazin médiaajánlata

Az ARTIQ Kulturális Magazin médiaajánlata Az ARTIQ Kulturális Magazin médiaajánlata 2014 ARTIQ BEMUTATKOZÁS BANNERHELYEK ÁRAK ÉS AKCIÓK Tisztelt leendő Hirdetőnk! Az ARTIQ kulturális magazin (http://artiq.hu/) 2014. január 16-án indult. Az ARTIQ

Részletesebben

IPARI RIPORTOK.hu. media kit 2019

IPARI RIPORTOK.hu. media kit 2019 .hu media kit 2019 MEDIA KIT Az gazdasági, ipari szakfolyóiratok független kiadója. Az elmúlt évek során számos exkluzív szakmai riportot készítettünk a magyar gazdaság kiemelkedő szereplőivel nagyvállalatok,

Részletesebben

Belső Nóra: Utak egymáshoz (részlet) Beszélgessünk!

Belső Nóra: Utak egymáshoz (részlet) Beszélgessünk! Belső Nóra: Utak egymáshoz (részlet) Beszélgessünk! Sokszor nagyon kevés dolgon múlik, hogy egy kapcsolat miképpen alakul. Ugyanazzal az energiával lehet építeni és rombolni is. A lényeg a szándék, illetve

Részletesebben

Könyvszemle. Szakirodalom. Krugman, P.: Elég legyen a válságból! MOST!

Könyvszemle. Szakirodalom. Krugman, P.: Elég legyen a válságból! MOST! Könyvszemle Krugman, P.: Elég legyen a válságból! MOST! Akadémiai Kiadó. 2012. Budapest. (End This Depression NOW!) W. W. Norton Company. 2012. New York, London. Ha létezik közgazdasági bestseller, a Nobel-díjas

Részletesebben

Pénzügyek egyszer űű en, minde nn kinek

Pénzügyek egyszer űű en, minde nn kinek Pénzügyek egyszer űű en, minde nn kinek Ferenczi Gábor Tartalomjegyzék: A közgazdasági, pénzügyi törvényekről3 Megtakarítás, befektetés, biztosítás, hitel3 Megtakarítások3 Befektetések4 Biztosítás5 Fogalmak:6

Részletesebben

KÉZIKÖNYV. Shop midi - EDU. (manual-shop-midi-hun) *2010.11.22. 9:52:30. EcoSim Kft. Budapest

KÉZIKÖNYV. Shop midi - EDU. (manual-shop-midi-hun) *2010.11.22. 9:52:30. EcoSim Kft. Budapest *2010.11.22. 9:52:30 Shop midi - EDU (manual-shop-midi-hun) EcoSim Kft. Budapest No part of this edition may be multiplied and/or publicly notified by means of printing, photocopy, microfilm or in any

Részletesebben

Különleges és támogatott megjelenési lehetőségek

Különleges és támogatott megjelenési lehetőségek Különleges és támogatott megjelenési lehetőségek S.A.S. Az ilyen típusú megjelenés azáltal erősíti a hirdető márkakommunikációját, hogy az újság szerkesztett részeként jelenik meg. A megjelenés tisztán

Részletesebben

Nekem ez az életem. Beszélgetés Müller Henriknével, a solti Béke Patika vezetôjével

Nekem ez az életem. Beszélgetés Müller Henriknével, a solti Béke Patika vezetôjével Nekem ez az életem Beszélgetés Müller Henriknével, a solti Béke Patika vezetôjével A patika igényesen felújított, orvosi rendelôknek is helyet adó épületben található a kisváros egyik terének sarkán. A

Részletesebben

Különleges és Támogatott megjelenési lehetőségek

Különleges és Támogatott megjelenési lehetőségek Különleges és Támogatott megjelenési lehetőségek S.A.S. Az ilyen típusú megjelenés azáltal erősíti a hirdető márkakommunikációját, hogy az újság szerkesz- tett részeként jelenik meg. A megjelenés tisztán

Részletesebben

A display hirdetések hatékonyságmérése

A display hirdetések hatékonyságmérése A display hirdetések hatékonyságmérése A kutatás célja A display hirdetések hatékonyságának vizsgálata a hirdetéseket valós környezetben vizsgáljuk kimutatjuk, hogy a kreatív és a megjelenés típusa milyen

Részletesebben

BIJÓ SZAKÁRUHÁZ ÉS WEBSHOP

BIJÓ SZAKÁRUHÁZ ÉS WEBSHOP BIJÓ SZAKÁRUHÁZ ÉS WEBSHOP Marketing kommunikációs megjelenési lehetőségek TISZTELT PARTNERÜNK, Szakáruházunkban online és offline hirdetési felületek illetve számos marketing eszköz áll rendelkezésükre

Részletesebben

EGYENES ÚT AZ EGYETEMRE A 14 21 éves, biztosan továbbtanuló fiatalok oktatási tematikus lapja A lap profilja: felkészülés a kétszintû érettségire felnõttképzés a felsõoktatás világa tanulási technikák

Részletesebben

Pályázók köre. Nevezhetô anyagok

Pályázók köre. Nevezhetô anyagok versenykiírás 2 Arany LolliPOP 2013 verseny a Kreatív Csoport szervezésében, btl és azon túlmutató díjazására. Pályázók köre Magyarországon mûködô, forgalmazó vállalatok, márkatulajdonosok, kiskereskedôk,

Részletesebben

A magyarországi online display hirdetések helyzete

A magyarországi online display hirdetések helyzete 01 0 001 0 1 1 0 1 0 1 0 1 0 0 0 0 0 1 0 1 1 0 1 0101 001 0101 01000101 001 A magyarországi online display hirdetések helyzete 001 jelentés A legnépszerűbb és leghatékonyabb display hirdetések 2010 / Q4

Részletesebben

Bemutatkozó Prezentáció. ORIGAMI Europe Advertising

Bemutatkozó Prezentáció. ORIGAMI Europe Advertising Bemutatkozó Prezentáció Ügyféligényekre hajtott kreatív megoldások Design & Print Használd ki a multinacionális ügyfeleken edződött grafikusaink tehetségét, legyen szó arculattervezésről, brossúra, vagy

Részletesebben

Élménybeszámoló - Dolomitok (Rosengarten)

Élménybeszámoló - Dolomitok (Rosengarten) Élménybeszámoló - Dolomitok (Rosengarten) A 2013/2014. tanévben immár harmadik alkalommal megrendezett Jakucs László Nemzetközi Földrajzversenyen elért első helyezésünkkel csapattársam, Boros János Mátyás,

Részletesebben

2018. évi versenypiaci szerződéskötési promóció. ELMŰ-ÉMÁSZ Energiakereskedő Kft. Az Energia és reklám vállalkozásának promóció részvételi szabályzata

2018. évi versenypiaci szerződéskötési promóció. ELMŰ-ÉMÁSZ Energiakereskedő Kft. Az Energia és reklám vállalkozásának promóció részvételi szabályzata 2018. évi versenypiaci szerződéskötési promóció ELMŰ-ÉMÁSZ Energiakereskedő Kft. Az Energia és reklám vállalkozásának promóció részvételi szabályzata 1. Szervező Jelen részvételi szabályzatban bemutatásra

Részletesebben

Dealer website felhasználónév: dealer, jelszó: extranet

Dealer website  felhasználónév: dealer, jelszó: extranet Fiat Arculati Kézikönyv 2007 Fiat. Új logó, új arculat 2007. Megérkezett az új Fiat-logó. Új arculat, új kihívás, és egy új logó, történelmi múlttal. A szimbólum annak a híres jelképnek a modernizált újraértelmezése,

Részletesebben

Hajomakett.hu - Vitorlás, hajó, makett

Hajomakett.hu - Vitorlás, hajó, makett Nina építés Hozzáadta: GyuSea 2004. október 19. kedd 20:12 Utolsó frissités 2009. április 28. kedd 17:22 Hosszas készülõdés után belevágtam életem második fából épített hajó makettjébe. Másodikat írtam,

Részletesebben

o r v o s - b e t e g K A P C S O L A T beszeljunk rola A Magyar Hospice Alapítvány Orvos-Beteg Kapcsolat Programja

o r v o s - b e t e g K A P C S O L A T beszeljunk rola A Magyar Hospice Alapítvány Orvos-Beteg Kapcsolat Programja o r v o s - b e t e g K A P C S O L A T beszeljunk rola A Magyar Hospice Alapítvány Orvos-Beteg Kapcsolat Programja Sok szerencsét kívánok önöknek, és ne felejtsék el, hogy a beteg is ember (A Budapest

Részletesebben

MŰANYAGOK FELDOLGOZÁSA

MŰANYAGOK FELDOLGOZÁSA MŰANYAGOK FELDOLGOZÁSA Nagyméretű és nagy teljesítményű villamos fröccsgépek A villamos hajtású fröccsöntő gépeket korábban hatékony energiafelhasználásuk és a hidraulikus gépeknél precízebb munkájuk miatt

Részletesebben

Januárban szeretnék utazni feleltem lefegyverzőnek szánt mosollyal. A lány rögtön rákapcsolt: Napfényre vágyik? Korlátozottak az anyagi lehetőségeim

Januárban szeretnék utazni feleltem lefegyverzőnek szánt mosollyal. A lány rögtön rákapcsolt: Napfényre vágyik? Korlátozottak az anyagi lehetőségeim 1 1999. december 14-én, a délután kellős közepén rádöbbentem, hogy a szilveszterem valószínűleg el lesz cseszve ahogy máskor is. Jobbra fordultam, a Félix-Faure sugárútra, és bementem az első utazási irodába.

Részletesebben

EGÉSZSÉGTURIZMUS SZAKMAI HÁTTÉRANYAG

EGÉSZSÉGTURIZMUS SZAKMAI HÁTTÉRANYAG EGÉSZSÉGTURIZMUS SZAKMAI HÁTTÉRANYAG Egészségturizmus a termék Magyarország világviszonylatban is egyedülállóan gazdag termál- és gyógyvízkinccsel rendelkezik, hiszen az ország területének 80%-a alatt

Részletesebben

Tisztelt Fővárosi Önkormányzat!

Tisztelt Fővárosi Önkormányzat! Budapest Főváros Önkormányzata 1052 Budapest Városház utca 9-11 Tárgy: Hatósági ármegállapítás iránti kérelem Tisztelt Fővárosi Önkormányzat! 1990. évi LXXXVII. törvény az árak megállapításáról, rendelkezéseit

Részletesebben

Médiaajánlat Érvényes: 2012. december 7-től visszavonásig. info@magro.hu www.magro.hu

Médiaajánlat Érvényes: 2012. december 7-től visszavonásig. info@magro.hu www.magro.hu Médiaajánlat Érvényes: 2012. december 7-től visszavonásig Miért a Magro.hu? A Magro.hu célzott elérést biztosít az agrárszektor minden gyakorlati szereplőjének megszólításában, minőségi felületen célközönsége:

Részletesebben

Megkérdeztük Látogatás a műhelyben

Megkérdeztük Látogatás a műhelyben Megkérdeztük Látogatás a műhelyben Megbízom benne. Még mindig bejött! Harry Schmidt lakatosmesterrel a raktározásról a határidőkről és a tervezhetőségről beszélgettünk. Megkérdeztük Látogatás a műhelyben

Részletesebben

BIJÓ SZAKÁRUHÁZ ÉS WEBSHOP

BIJÓ SZAKÁRUHÁZ ÉS WEBSHOP BIJÓ SZAKÁRUHÁZ ÉS WEBSHOP Marketing kommunikációs megjelenési lehetőségek TISZTELT PARTNERÜNK, Szakáruházunkban online és offline hirdetési felületek illetve számos marketing eszköz áll rendelkezésükre

Részletesebben

Hogyan könnyítsd meg az életed a Google Street View használatával?

Hogyan könnyítsd meg az életed a Google Street View használatával? Hogyan könnyítsd meg az életed a Google Street View használatával? Használd ezt a nagyszerű és ingyenes szolgáltatást olyan célokra, amelyek pénzt és időt takarítanak meg Neked, ügyfeleidnek és barátaidnak!

Részletesebben

NYELVHASZNÁLATI FELMÉRÉS KIÉRTÉKELÉSE (Kassai lakosok / Kassa-környéki lakosok)

NYELVHASZNÁLATI FELMÉRÉS KIÉRTÉKELÉSE (Kassai lakosok / Kassa-környéki lakosok) NYELVHASZNÁLATI FELMÉRÉS KIÉRTÉKELÉSE (Kassai lakosok / Kassa-környéki lakosok) Egy átlagos napon, ÖSSZESEN hány órát néz TV-t, videót? (Kassai lakos) 2,3 órát Egy átlagos napon, hány órát néz

Részletesebben

ARTIQ MÉDIAAJÁNLAT 2015. ARTIQ Kulturális Magazin

ARTIQ MÉDIAAJÁNLAT 2015. ARTIQ Kulturális Magazin Kulturális Magazin MÉDIAAJÁNLAT 2015. A Magazinról Tisztelt leendő Hirdetőnk, Partnerünk! Az Kulturális Magazin 2014 januárja óta napi rendszerességgel tájékoztatja olvasóit a kulturális élet hazai és

Részletesebben

Közösségi marketing és kereskedelmi aktivitások 2015-ben Avramucz Attila MAGYAR TERMÉK Nonprofit Kft. Marketing Bizottság

Közösségi marketing és kereskedelmi aktivitások 2015-ben Avramucz Attila MAGYAR TERMÉK Nonprofit Kft. Marketing Bizottság Közösségi marketing és kereskedelmi aktivitások 2015-ben Avramucz Attila MAGYAR TERMÉK Nonprofit Kft. Marketing Bizottság Tavaszi szakmai nap / 2015.05.06. IMAGE MEGJELENÉSEK 1. EGYÉNI MEGJELENÉSEK a.,

Részletesebben

DR. GÖNCZÖL KATALIN egyetemi tanár miniszteri biztos, az Országos Bűnmegelőzési Bizottság szakmai elnöke

DR. GÖNCZÖL KATALIN egyetemi tanár miniszteri biztos, az Országos Bűnmegelőzési Bizottság szakmai elnöke DR. GÖNCZÖL KATALIN egyetemi tanár miniszteri biztos, az Országos Bűnmegelőzési Bizottság szakmai elnöke A TÁRSADALMI BŰNMEGELŐZÉS STRATÉGIÁJÁNAK MEGVALÓSULÁSI FELTÉTELEI A NAGYVÁROSOKBAN Köszönöm a meghívást.

Részletesebben

Országos Digitális Átállás Projekt

Országos Digitális Átállás Projekt Országos Digitális Átállás Projekt kommunikáció Zsuppán Attila kommunikációs igazgató 2013. március 28. Célcsoportjaink 1. Aki (földfelszíni) analóg módon tévézik: - támogatott rászorulók - akik önerőből

Részletesebben