Javaslat iskolatej-ellátás biztosítására vonatkozó szerzıdés megkötésére

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Javaslat iskolatej-ellátás biztosítására vonatkozó szerzıdés megkötésére"

Átírás

1 Javaslat iskolatej-ellátás biztosítására vonatkozó szerzıdés megkötésére Tisztelt Bizottság! A tejfogyasztás növelése érdekében a Földmővelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium évi iskolatej program szabályozásáról szóló 158/2007. (XII.28.) FVM rendelet értelmében a január 1. és december 31. közötti idıszakra az iskolatej-ellátás biztosításához iskolatej programot hirdetett. A program keretében általános iskolai tanulónként foglalkozási és tanítási naponként átlagosan legfeljebb 0,25 liter tej egyenértékkel megegyezı mennyiség erejéig a rendeletben meghatározott tejtermékek után támogatás igényelhetı. Az 52/2008. (II.21.) GMB határozat értelmében a Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzata és a TOLNATEJ Tolna Megyei Tejipari Zártkörően Mőködı Részvénytársaság közötti szállítási szerzıdés megkötésre került. Az elızı évek gyakorlatához hasonlóan azonban a szeptemberi iskolakezdéskor a megállapodásban rögzített adatok felülvizsgálata megtörtént. Szükségessé tették ezt egyrészt az elmúlt hónapokban bekövetkezett összevonások miatt megváltozott intézménynevek, másrészt az I. Béla Gimnázium tagintézményeként önkormányzati társulás fenntartásába kerülı szedresi Bezerédj István Általános Iskola iskolatej-programba való bevonása, valamint az esetlegesen bekövetkezı létszámváltozások, melyek az intézményekkel elızetesen egyeztetésre kerültek. Mivel ezek a változtatások magát a megállapodást is, nem csak annak mellékleteit érintik, ezért új szállítási szerzıdés megkötése szükséges a szeptember 22. és december 31. közötti idıszakra vonatkozóan. (A tervezett szerzıdés az elıterjesztés 1. sz. mellékletét képezi.) Annak ellenére, hogy egy további intézmény a szedresi általános iskola kerül bevonásra a programba, az önkormányzat évi költségvetésében elkülönített keretösszeg továbbra is elegendı lesz ennek finanszírozására, mivel a tényleges ellátási napok száma a tanítási szünetek miatt a tervezettnél kevesebb, valamint a szeptemberi beíratott tanulók létszáma alapján több intézmény is a keretszámaik csökkentését kérte. Ezek a változások pedig fedezetet nyújtanak az I. Béla Gimnázium tagintézményének iskolatej-ellátására. Kérem a Tisztelt Bizottságot az elıterjesztés megtárgyalására és a határozat meghozatalára. Szekszárd, szeptember 10. Kocsis-Kisantal Orsolya oktatási és pályázati referens

2 Határozati javaslat Tárgy: Javaslat iskolatej-ellátás biztosítására vonatkozó szerzıdés megkötésére 1. Szekszárd Megyei Jogú Város Közgyőlésének Bizottsága jóváhagyja az iskolatej-ellátás biztosítására vonatkozó szerzıdés tervezetét. 2. A Bizottság felhatalmazza a Polgármestert a TOLNATEJ Tolna Megyei Tejipari Zártkörően Mőködı Részvénytársasággal szeptember 22-tıl december 31. napjáig terjedı idıszakra az iskolatej-ellátás biztosítása érdekében megkötendı szállítási szerzıdés aláírására. Határidı: szeptember 17. Felelıs:

3 1. sz. melléklet Szállítási szerzıdés iskolatej értékesítésre amely létrejött egyrészrıl Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzata (7100 Szekszárd, Béla király tér 8., telefon, fax-szám: 74/ , 74/ , adószám: , bankszámla száma: , képviseli: ) fenntartó, mint megrendelı (a továbbiakban: ), másrészrıl a TOLNATEJ Tolna Megyei Tejipari Zártkörően Mőködı Részvénytársaság (székhely: 7100 Szekszárd, Keselyősi út 26., adószáma: , bankszámla száma: , képviseli: ), mint szállító (a továbbiakban: ) között a évi iskolatej program szabályozásáról szóló 158/2007. (XII. 208) FVM rendelet (a továbbiakban: FVM rendelet) alapján alulírott helyen és idıben az alábbiak szerint: 1./ A szerzıdés tárgya: 1.1 Szekszárd Megyei Jogú Város Közgyőlésének Gazdasági és Mezıgazdasági Bizottsága /2008. ( ) GMB határozatában foglaltaknak megfelelıen megrendeli, pedig vállalja az általa gyártott és forgalmazott 2,8 % zsírtartalmú, 0,2 literes kiszereléső pasztırözött poharas iskolatej szállítását a által fenntartott 5 általános iskola és egy 8 osztályos gimnázium 5-8. évfolyamaiban jelen szerzıdésben foglalt feltételeknek megfelelıen. 1.2 A teljesítés helyét, a tanítási napok és a tanulók számát, a termékek átvételének módját, a termék kiszerelési módját, illetve a kiszerelési mód szerinti egységnyi mennyiséget, a termék egységárát, a fizetés feltételeit, a szállítandó termékek mennyiségét, a szállítási idıszakot és a szállítások ütemezését teljesítési helyenként részletezett, jelen szerzıdés elválaszthatatlan részét képezı 10 db melléklet tartalmazza. 1.3 A szállítási idıszak: szeptember 22. napjától december 31. napjáig (tanítási napokon). a szerzıdés mellékleteiben oktatási intézményenként meghatározott termékmennyiség tekintetében kiköti az eltérés lehetıségét ± 20 %-ban. 2./ Megrendelés 2.1 A rendelést segítendı a a tárgyheti rendelést megelızı keddig rendelési listát küld, melyet a igénye szerint módosít. 2.2 köteles heti rendelését legkésıbb a szállítás hetét megelızı csütörtökig eljuttatni a hoz. 2.3 a által leadott megrendelések módosítását csak akkor tudja teljesíteni, ha módosításra vonatkozó igényeit legkésıbb a tárgynapi szállítást megelızı munkanap 6.00 órától 9.00 óráig a 74/ telefonszámon bejelenti vagy a 74/ telefaxon eljuttatja hoz.

4 3. A szállított termékek minıségével kapcsolatos elıírások és a termékek visszavétele 3.1 A leszállított termékeknek meg kell felelniük az FVM rendelet 2/a. számú mellékletében elıírt minıségi követelményeknek, a Magyar Élelmiszerkönyv illetıleg gyártmánylap, valamint a hatályos élelmezés-egészségügyi elıírásoknak. 3.2 A teljesítés során felmerült minıségi kifogás esetén a felek jegyzıkönyvet vesznek fel. A jegyzıkönyv alapján a minıségi kifogás megalapozottsága esetén köteles a minıségi kifogás okának elhárítására. Véleményeltérés esetén a Felek mielıbbi megegyezésre törekednek. 3.3 A a leszámlázott áron visszaveszi a terméket különösen akkor, ha: a.) azt az elıírásoknak megfelelıen tárolták, de minıség megırzési idın belül minıségi hibássá vált b.) a hibájából hibás vagy sérült csomagolású az áru c.) a megrendelés nélkül szállította ki az árut d.) a szállítólevélen kiírta, de nem szállította ki az árut e.) a kiszállított termék a minıség megırzési idı 2/3-ad részével nem rendelkezik. Fenti esetekben reklamáció akkor fogadható el, ha azt a legkésıbb a val történı elszámoláskor jelzi. 4./ Egyéb kötelezettségek 4.1 A termékek átadása P-20-as tálca rekeszben történik, melyet biztosít részére. a forgalom bonyolításához a második szállítási naptól cseregöngyöleget biztosít és azt kitisztítva naponta elıkészíti. a szállítási idıszakot követı elsı munkanapon a göngyölegekkel elszámol a felé, ellenkezı esetben a kiszállított göngyöleg kiszámlázásra kerül. 4.2 Amennyiben a jelen szerzıdésben foglaltak szerint megrendelt árut nem veszi át, úgy az ebbıl eredı kár a t terheli. 4.3 Szerzıdı felek kötelesek egymást minden olyan körülményrıl haladéktalanul értesíteni, amely a megrendelés teljesítésének eredményességét, minıségét veszélyezteti vagy gátolja. 4.4 A kijelenti, hogy mindenben megfelel az FVM rendeletben meghatározott feltételeknek, különösen a rendelet 5. (1) bekezdésben rögzített követelményeknek. 4.5 jogosult az áruszállítást megtagadni, amennyiben a fizetési határidıvel kapcsolatban késedelembe esik. 4.6 tudomásul veszi, hogy élni kíván a Ptk ában meghatározott jogaival. Ennek megfelelıen ha a Vevı költséggel, késedelmi kamattal is tartozik és az általa a nak fizetett összeg az egész tartozás kiegyenlítésére nem elegendı, úgy a befizetett összegbıl elıször a költségét, majd a késedelmi kamatot vonja le és csak a fennmaradó részt számolja el a szállított áru ellenértékeként.

5 5./ Záró rendelkezések 5.1 Jelen szerzıdés aláírásának napján lép hatályba és a benne foglalt kötelezettségek szerzıdı felek általi maradéktalan teljesítésével szőnik meg. A szerzıdés a meghatározott idıtartam alatt rendes felmondással nem szüntethetı meg. 5.2 Jelen szerzıdést bármelyik fél csak a másik fél súlyos szerzıdésszegése esetén mondhatja fel azonnali hatállyal. 5.3 Felek jelen szerzıdés értelmezésével, illetve teljesítésével kapcsolatos jogvitáikat a Szekszárdi Városi Bíróság illetékességi körébe utalják. 5.4 A bírósági eljárás kezdeményezését megelızıen legalább 8 nappal a felek kötelesek a vitás kérdésekre vonatkozóan álláspontjaikat egyeztetni, amelyrıl jegyzıkönyv készül. Az egyeztetés sikertelensége esetén a vitás kérdés a bíróság elé terjeszthetı. 5.5 Jelen szerzıdésben nem szabályozott kérdésekben a Ptk., a 158/2007. (XII. 28.) FVM rendelet, illetıleg más jogszabályok, valamint a vonatkozó szabványok rendelkezései az irányadóak. 5.6 Az 1-6. és 1/a, 3/a, 4/a, valamint 6/a. számú melléklet jelen szerzıdés elválaszthatatlan részét képezi. Jelen szerzıdést felek átolvasás és értelmezés után, mint akaratukkal mindenben megegyezıt, jóváhagyólag aláírják.

6 1. sz. melléklet az iskolatej értékesítésre vonatkozó szállítási szerzıdéshez 1. A szállítandó termék megnevezése: 2,8 % zsírtartalmú 0,2 literes pasztırözött tej pohárban 2. Teljesítés helye: Garay János Általános Iskola, Alapfokú Mővészetoktatási Intézmény, Közoktatási Típusú Sportiskola, Óvoda és Pedagógiai-Szakmai Szolgáltató Intézmény 7100 Szekszárd, Zrínyi u. 78. idıszakban: 326 fı 5.1 vállalja, hogy a termékeket jelen mellékletben meghatározott mennyiségben és 5.2 köteles a termékeket a gépjármőrıl a által kijelölt helyre viseli. 5.3 vállalja, hogy a megrendelt termékeket átveszi és fogyasztásig 5.4 a termékeket azok mennyiségének és csomagolásuk sértetlenségének megtérítésének esedékessége, a számlán feltüntetett fizetési határidı A fizetési határidı a és tárgyhónap 16-tól a hónap utolsó napja. A fizetés módja banki átutalás. A a 8. A szállítandó termékek mennyisége: db, liter. 10. A szállítások ütemezése: szeptember 10-tıl december 31-ig tanítási napokon hetente 3 nap

7 1/a. sz. melléklet az iskolatej értékesítésre vonatkozó szállítási szerzıdéshez Garay János Általános Iskola, Alapfokú Mővészetoktatási Intézmény, Közoktatási Típusú Sportiskola, Óvoda és Pedagógiai-Szakmai Szolgáltató Intézmény tagintézményébe történı szállítással 1. A szállítandó termék megnevezése: 2,8 % zsírtartalmú 0,2 literes pasztırözött tej pohárban 2. Teljesítés helye: Garay János Általános Iskola és Alapfokú Mővészetoktatási Intézmény Sióagárdi Általános és Mővészeti Iskolája 7171 Sióagárd, Kossuth L u. 2. idıszakban: 24 fı 5.5 vállalja, hogy a termékeket jelen mellékletben meghatározott mennyiségben és 5.6 köteles a termékeket a gépjármőrıl a által kijelölt helyre viseli. 5.7 vállalja, hogy a megrendelt termékeket átveszi és fogyasztásig 5.8 a termékeket azok mennyiségének és csomagolásuk sértetlenségének és tárgyhónap 16-tól a hónap utolsó napja. A fizetés módja banki átutalás. A a 8. A szállítandó termékek mennyisége: 840 db, 168 liter. 11. A szállítások ütemezése: szeptember 22-tıl december 31-ig tanítási napokon hetente 3 nap

8 2. sz. melléklet az iskolatej értékesítésre vonatkozó szállítási szerzıdéshez 1. A szállítandó termék megnevezése: 2,8 % zsírtartalmú 0,2 literes pasztırözött tej pohárban 2. Teljesítés helye: Babits Mihály Általános Iskola 7100 Szekszárd, Kadarka u. 17. idıszakban: 150 fı 5.1 vállalja, hogy a termékeket jelen mellékletben meghatározott mennyiségben és 5.2 köteles a termékeket a gépjármőrıl a által kijelölt helyre viseli. 5.3 vállalja, hogy a megrendelt termékeket átveszi és fogyasztásig 5.4 a termékeket azok mennyiségének és csomagolásuk sértetlenségének és tárgyhónap 16-tól a hónap utolsó napja. A fizetés módja banki átutalás. A a 8. A szállítandó termékek mennyisége: db, liter. 10. A szállítások ütemezése: szeptember 22-tıl december 31-ig tanítási napokon hetente 3 nap

9 3. sz. melléklet az iskolatej értékesítésre vonatkozó szállítási szerzıdéshez 1. A szállítandó termék megnevezése: 2,8 % zsírtartalmú 0,2 literes pasztırözött tej pohárban 2. Teljesítés helye: Dienes Valéria Általános Iskola Grundschule 7100 Szekszárd, Kecskés F. u. 6. idıszakban: 300 fı 5.1 vállalja, hogy a termékeket jelen mellékletben meghatározott mennyiségben és 5.2 köteles a termékeket a gépjármőrıl a által kijelölt helyre viseli. 5.3 vállalja, hogy a megrendelt termékeket átveszi és fogyasztásig 5.4 a termékeket azok mennyiségének és csomagolásuk sértetlenségének és tárgyhónap 16-tól a hónap utolsó napja. A fizetés módja banki átutalás. A a 8. A szállítandó termékek mennyisége: db, liter. 10. A szállítások ütemezése: szeptember 22-tıl december 31-ig tanítási napokon hetente 3 nap

10 3/a. sz. melléklet az iskolatej értékesítésre vonatkozó szállítási szerzıdéshez Dienes Valéria Általános Iskola Grundschule tagintézményébe történı szállítással 1. A szállítandó termék megnevezése: 2,8 % zsírtartalmú 0,2 literes pasztırözött tej pohárban 2. Teljesítés helye: Dienes Valéria Általános Iskola Grundschule Medinai Tagintézmény 7057 Medina, Rákóczi F. u. 15. idıszakban: 16 fı 5.9 vállalja, hogy a termékeket jelen mellékletben meghatározott mennyiségben és 5.10 köteles a termékeket a gépjármőrıl a által kijelölt helyre viseli vállalja, hogy a megrendelt termékeket átveszi és fogyasztásig 5.12 a termékeket azok mennyiségének és csomagolásuk sértetlenségének ellenırzése után a szállítólevélen bélyegzıvel és aláírásával igazolva átveszi. és tárgyhónap 16-tól a hónap utolsó napja. A fizetés módja banki átutalás. A a 8. A szállítandó termékek mennyisége: 560 db, 112 liter. 12. A szállítások ütemezése: szeptember 22-tıl december 31-ig tanítási napokon hetente 3 nap

11 4. sz. melléklet az iskolatej értékesítésre vonatkozó szállítási szerzıdéshez 1. A szállítandó termék megnevezése: 2,8 % zsírtartalmú 0,2 literes pasztırözött tej pohárban 2. Teljesítés helye: 5. Számú Általános Iskola 7100 Szekszárd, Béri B. Á. u. 89. idıszakban: 400 fı 5.1 vállalja, hogy a termékeket jelen mellékletben meghatározott mennyiségben és 5.2 köteles a termékeket a gépjármőrıl a által kijelölt helyre viseli. 5.3 vállalja, hogy a megrendelt termékeket átveszi és fogyasztásig 5.4 a termékeket azok mennyiségének és csomagolásuk sértetlenségének és tárgyhónap 16-tól a hónap utolsó napja. A fizetés módja banki átutalás. A a 8. A szállítandó termékek mennyisége: db, liter. 10. A szállítások ütemezése: szeptember 22-tıl december 31-ig tanítási napokon hetente 3 nap

12 4/a. sz. melléklet az iskolatej értékesítésre vonatkozó szállítási szerzıdéshez 5. Számú Általános Iskola gyógypedagógiai tagozatába történı szállítással 1. A szállítandó termék megnevezése: 2,8 % zsírtartalmú 0,2 literes pasztırözött tej pohárban 2. Teljesítés helye: 5. Számú Általános Iskola Gyógypedagógiai Tagozata 7100 Szekszárd, Bezerédj u Tanítási napok száma: 58 nap idıszakban: 72 fı 5.1 vállalja, hogy a termékeket jelen mellékletben meghatározott mennyiségben és 5.2 köteles a termékeket a gépjármőrıl a által kijelölt helyre viseli. 5.3 vállalja, hogy a megrendelt termékeket átveszi és fogyasztásig 5.4 a termékeket azok mennyiségének és csomagolásuk sértetlenségének és tárgyhónap 16-tól a hónap utolsó napja. A fizetés módja banki átutalás. A a 8. A szállítandó termékek mennyisége: db, 835,2 liter. 10. A szállítások ütemezése: szeptember 22-tıl december 31-ig tanítási napokon hétfıtıl péntekig.

13 5. sz. melléklet az iskolatej értékesítésre vonatkozó szállítási szerzıdéshez 1. A szállítandó termék megnevezése: 2,8 % zsírtartalmú 0,2 literes pasztırözött tej pohárban 2. Teljesítés helye: I. Béla Gimnázium Szedresi Bezerédj István Általános Iskolája 7056 Szerdes, Arany J. u. 1. idıszakban: 130 fı 5.1 vállalja, hogy a termékeket jelen mellékletben meghatározott mennyiségben és 5.2 köteles a termékeket a gépjármőrıl a által kijelölt helyre viseli. 5.3 vállalja, hogy a megrendelt termékeket átveszi és fogyasztásig 5.4 a termékeket azok mennyiségének és csomagolásuk sértetlenségének és tárgyhónap 16-tól a hónap utolsó napja. A fizetés módja banki átutalás. A a 8. A szállítandó termékek mennyisége: db, 910 liter. 10. A szállítások ütemezése: szeptember 22-tıl december 31-ig tanítási napokon hetente 3 nap

14 6. sz. melléklet az iskolatej értékesítésre vonatkozó szállítási szerzıdéshez 1. A szállítandó termék megnevezése: 2,8 % zsírtartalmú 0,2 literes pasztırözött tej pohárban 2. Teljesítés helye: Garay János Gimnázium 7100 Szekszárd, Szent István tér 7-9. idıszakban: 40 fı 5.5 vállalja, hogy a termékeket jelen mellékletben meghatározott mennyiségben és 5.6 köteles a termékeket a gépjármőrıl a által kijelölt helyre viseli. 5.7 vállalja, hogy a megrendelt termékeket átveszi és fogyasztásig 5.8 a termékeket azok mennyiségének és csomagolásuk sértetlenségének és tárgyhónap 16-tól a hónap utolsó napja. A fizetés módja banki átutalás. A a 8. A szállítandó termékek mennyisége: db, 280 liter. 11. A szállítások ütemezése: szeptember 22-tıl december 31-ig tanítási napokon hetente 3 nap

15 6/a. sz. melléklet az iskolatej értékesítésre vonatkozó szállítási szerzıdéshez Garay János Gimnázium kihelyezett tagozatába történı szállítással 1. A szállítandó termék megnevezése: 2,8 % zsírtartalmú 0,2 literes pasztırözött tej pohárban 2. Teljesítés helye: 5. Számú Általános Iskola 7100 Szekszárd, Béri B. Á. u. 89. idıszakban: 35 fı 5.1 vállalja, hogy a termékeket jelen mellékletben meghatározott mennyiségben és 5.2 köteles a termékeket a gépjármőrıl a által kijelölt helyre viseli. 5.3 vállalja, hogy a megrendelt termékeket átveszi és fogyasztásig 5.4 a termékeket azok mennyiségének és csomagolásuk sértetlenségének és tárgyhónap 16-tól a hónap utolsó napja. A fizetés módja banki átutalás. A a 8. A szállítandó termékek mennyisége: db, 245 liter. 10 szállítások ütemezése: szeptember 22-tıl december 31-ig tanítási napokon hetente 3 nap

Javaslat iskolatej-ellátás biztosítására

Javaslat iskolatej-ellátás biztosítására Javaslat iskolatej-ellátás biztosítására Tisztelt Bizottság! A tejfogyasztás növelése érdekében a Földmővelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium a 2009. évi iskolatej program szabályozásáról szóló 166/2008.

Részletesebben

E L İ T E R J E S Z T É S

E L İ T E R J E S Z T É S AZ ELİTERJESZTÉS SORSZÁMA: 52. MELLÉKLET: 1 db TÁRGY: Javaslat a Mészöly hagyaték kezelésére vonatkozó együttmőködési megállapodás elfogadására E L İ T E R J E S Z T É S SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA

Részletesebben

E L İ T E R J E S Z T É S

E L İ T E R J E S Z T É S AZ ELİTERJESZTÉS SORSZÁMA: 59. MELLÉKLET: 1 db TÁRGY: Javaslat az általános iskolai tanulók napközbeni felügyeletének biztosítására az iskolai nyári szünetben E L İ T E R J E S Z T É S SZEKSZÁRD MEGYEI

Részletesebben

SZÁLLÍTÁSI SZERZİDÉS (Tej, tejtermék)

SZÁLLÍTÁSI SZERZİDÉS (Tej, tejtermék) SZÁLLÍTÁSI SZERZİDÉS (Tej, tejtermék) E szerzıdés létrejött egyrészrıl a Boronkay György Mőszaki Középiskola és Gimnázium (a továbbiakban: Megrendelı, cím: 2600 Vác, Németh László u. 4,-6 adószám: 15395577-2-13

Részletesebben

Szállítási Szerzıdés

Szállítási Szerzıdés Szállítási Szerzıdés amely létrejött egyrészrıl a Bács-Kiskun megyei Önkormányzat Kórháza (Kecskemét, Nyíri út 38.), mint megrendelı (a továbbiakban megrendelı), valamint BUSA Kft. (6100 Kiskunfélegyháza,

Részletesebben

E L İ T E R J E S Z T É S

E L İ T E R J E S Z T É S AZ ELİTERJESZTÉS SORSZÁMA: 21. MELLÉKLET: 2 db TÁRGY: Javaslat a Lisztesvölgyi lıtér ingatlanhasználati szerzıdésének módosítására E L İ T E R J E S Z T É S SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZGYŐLÉSÉNEK

Részletesebben

DOROG VÁROS POLGÁRMESTERE 2510 DOROG BÉCSI ÚT DOROG PF.:43. TEL.: FAX.:

DOROG VÁROS POLGÁRMESTERE 2510 DOROG BÉCSI ÚT DOROG PF.:43. TEL.: FAX.: Tisztelt Képviselı-testület! DOROG VÁROS POLGÁRMESTERE 2510 DOROG BÉCSI ÚT 71. 2511 DOROG PF.:43. TEL.: 06 33 431 299 FAX.: 06 33 431 377 E-MAIL : PMESTER@DOROG.HU Elıterjesztés Dorog Város Képviselı testületének

Részletesebben

E L İ T E R J E S Z T É S

E L İ T E R J E S Z T É S AZ ELİTERJESZTÉS SORSZÁMA: 145. MELLÉKLET: 1 db TÁRGY: Javaslat köznevelési megállapodás kötésére a Négy Évszak Waldorf-pedagógiai Alapítvánnyal E L İ T E R J E S Z T É S SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA

Részletesebben

SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŐLÉSÉNEK PÉNZÜGYI BIZOTTSÁGA

SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŐLÉSÉNEK PÉNZÜGYI BIZOTTSÁGA SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŐLÉSÉNEK PÉNZÜGYI BIZOTTSÁGA Iktatószám: IV. 75-1/2008. JEGYZİKÖNYV amely készült Szekszárd Megyei Jogú Város Közgyőlése Pénzügyi Bizottságának 2009. február 26-án 7 óra

Részletesebben

SZÁLLÍTÁSI SZERZİDÉS (Tıkehús, csirkehús, belsıség, zsír, pulykahús)

SZÁLLÍTÁSI SZERZİDÉS (Tıkehús, csirkehús, belsıség, zsír, pulykahús) SZÁLLÍTÁSI SZERZİDÉS (Tıkehús, csirkehús, belsıség, zsír, pulykahús) E szerzıdés létrejött egyrészrıl a Boronkay György Mőszaki Középiskola és Gimnázium (a továbbiakban: Megrendelı, cím: 2600 Vác, Németh

Részletesebben

Sárospatak Város Polgármesterétıl

Sárospatak Város Polgármesterétıl Sárospatak Város Polgármesterétıl 3950 Sárospatak, Kossuth u. 44. Tel.: 47/513-240 Fax: 47/311-404 E-mail: sarospatak@sarospatak.hu JAVASLAT - a Képviselı-testületnek - Sárospatak Város Önkormányzata és

Részletesebben

E L İ T E R J E S Z T É S

E L İ T E R J E S Z T É S AZ ELİTERJESZTÉS SORSZÁMA: 196. MELLÉKLET: 2 db TÁRGY: Hozzájárulás telki szolgalmi jog földhivatali bejegyzéséhez E L İ T E R J E S Z T É S SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZGYŐLÉSÉNEK 2012.

Részletesebben

E L İ T E R J E S Z T É S

E L İ T E R J E S Z T É S AZ ELİTERJESZTÉS SORSZÁMA: 73 MELLÉKLET : 1 db TÁRGY: Tulajdonosi hozzájárulás tárgyi eszköz (földkábel) térítésmentes átadás-átvételéhez E L İ T E R J E S Z T É S SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA

Részletesebben

SZÁLLÍTÁSI SZERZİDÉS (kenyér, pékáru)

SZÁLLÍTÁSI SZERZİDÉS (kenyér, pékáru) SZÁLLÍTÁSI SZERZİDÉS (kenyér, pékáru) E szerzıdés létrejött egyrészrıl a Boronkay György Mőszaki Középiskola és Gimnázium (a továbbiakban: Megrendelı, cím: 2600 Vác, Németh László u. 4,-6 adószám: 15395577-2-13

Részletesebben

E L İ T E R J E S Z T É S

E L İ T E R J E S Z T É S AZ ELİTERJESZTÉS SORSZÁMA: 8. MELLÉKLET : 3 db TÁRGY: Javaslat az Újra Dolgozni Tolnában Egyesülettel együttmőködési megállapodás megkötésére E L İ T E R J E S Z T É S SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA

Részletesebben

Sárospatak Város Polgármesterétıl

Sárospatak Város Polgármesterétıl Sárospatak Város Polgármesterétıl 3950 Sárospatak, Kossuth u. 44. Tel.: 47/513-240 Fax: 47/311-404 E-mail: sarospatak@sarospatak.hu J A V A S L A T - a Képviselı-testületnek a Rendelıintézet számára eszközök

Részletesebben

Sajószentpéter Környéki Önkormányzati Társulás Társulási Tanácsa 3770 Sajószentpéter, Kálvin tér 4. K i v o n a t

Sajószentpéter Környéki Önkormányzati Társulás Társulási Tanácsa 3770 Sajószentpéter, Kálvin tér 4. K i v o n a t Iktatószám: 2-8/2013. Társulási Tanácsa 3770 Sajószentpéter, Kálvin tér 4. K i v o n a t Készült: Társulási Tanácsának 2013. október 24. napján 14.11 órakor a Sajószentpéteri Polgármesteri Hivatal Tanácskozó

Részletesebben

E L İ T E R J E S Z T É S

E L İ T E R J E S Z T É S AZ ELİTERJESZTÉS SORSZÁMA:133. MELLÉKLET: 1 db. TÁRGY: Javaslat a Magyar Alkotómővészeti Közhasznú Nonprofit Kft-vel kötendı megállapodás jóváhagyására E L İ T E R J E S Z T É S SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS

Részletesebben

E L İ T E R J E S Z T É S

E L İ T E R J E S Z T É S AZ ELİTERJESZTÉS SORSZÁMA: 134. MELLÉKLET: 1 db TÁRGY: Javaslat az általános iskolai tanulók napközbeni felügyeletének biztosítására az iskolai nyári szünetben E L İ T E R J E S Z T É S SZEKSZÁRD MEGYEI

Részletesebben

Elıterjesztés Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyőlésének Gazdasági és Pénzügyi Bizottsága számára. Tisztelt Bizottság!

Elıterjesztés Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyőlésének Gazdasági és Pénzügyi Bizottsága számára. Tisztelt Bizottság! 1. sz. bizottsági elıterjesztés Elıterjesztés Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyőlésének Gazdasági és Pénzügyi Bizottsága számára Tárgy: Mővészetek Háza belsı lépcsıbérlet fedezetének biztosítása

Részletesebben

E L İ T E R J E S Z T É S

E L İ T E R J E S Z T É S AZ ELİTERJESZTÉS SORSZÁMA: 83. MELLÉKLET: - TÁRGY: Javaslat TIOP-1.1.1-07/1 kódszámú pályázatok projektmenedzseri feladatainak ellátására E L İ T E R J E S Z T É S SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA

Részletesebben

E L İ T E R J E S Z T É S

E L İ T E R J E S Z T É S AZ ELİTERJESZTÉS SORSZÁMA: 300. MELLÉKLET: 2 TÁRGY: Javaslat a Karitász RÉV Szenvedélybeteg-segítı Szolgálattal megkötött ellátási szerzıdés meghosszabbítására E L İ T E R J E S Z T É S SZEKSZÁRD MEGYEI

Részletesebben

E L İ T E R J E S Z T É S

E L İ T E R J E S Z T É S AZ ELİTERJESZTÉS SORSZÁMA: 299 MELLÉKLET: 2 db TÁRGY: Javaslat a Mentálhigiénés Mőhellyel megkötött ellátási szerzıdés meghosszabbítására E L İ T E R J E S Z T É S SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA

Részletesebben

E L İ T E R J E S Z T É S

E L İ T E R J E S Z T É S E L İ T E R J E S Z T É S mely készült Ordacsehi Község Önkormányzat Képviselıtestületének 2014. szeptember 10 - i nyilvános testületi ülésére a 7. sz. napirendi ponthoz Tárgy: Feladat ellátási szerzıdés

Részletesebben

E L İ T E R J E S Z T É S

E L İ T E R J E S Z T É S AZ ELİTERJESZTÉS SORSZÁMA: 235. MELLÉKLET : 1 db TÁRGY: Javaslat a légimentı bázis létrehozására vonatkozó megállapodás módosítására E L İ T E R J E S Z T É S SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA

Részletesebben

SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZGYŐLÉSÉNEK GAZDASÁGI ÉS MEZİGAZDASÁGI BIZOTTSÁGA

SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZGYŐLÉSÉNEK GAZDASÁGI ÉS MEZİGAZDASÁGI BIZOTTSÁGA SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZGYŐLÉSÉNEK GAZDASÁGI ÉS MEZİGAZDASÁGI BIZOTTSÁGA Kivonat Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyőlésének Gazdasági és Mezıgazdasági Bizottsága 2010.

Részletesebben

E L İ T E R J E S Z T É S

E L İ T E R J E S Z T É S AZ ELİTERJESZTÉS SORSZÁMA: 167. MELLÉKLET: 1 db TÁRGY: A Garay János Általános Iskola és AMI, illetve a Négy Évszak Waldorf-pedagógiai Alapítvány között létrejövı bérleti szerzıdés jóváhagyása E L İ T

Részletesebben

12. Jelen szerzıdés az aláírással egyidejőleg lép hatályba. 2

12. Jelen szerzıdés az aláírással egyidejőleg lép hatályba. 2 SZOLGÁLTATÁSI SZERZİDÉS amely létrejött egyrészrıl a Szegedi Kistérség Többcélú Társulása Közoktatási Intézménye székhelye: 6724 Szeged, Csongor tér 1.; adószáma: 15485238-2-06; bankszámla száma: 12067008-00153740-00100001)

Részletesebben

E L İ T E R J E S Z T É S

E L İ T E R J E S Z T É S AZ ELİTERJESZTÉS SORSZÁMA: 172. MELLÉKLET: 1 db TÁRGY: A nevelési és oktatási intézmények, valamint a Városi Nevelési Tanácsadó és Egységes Pedagógiai Szakszolgálat között létrejövı feladat-ellátási megállapodások

Részletesebben

E L İ T E R J E S Z T É S

E L İ T E R J E S Z T É S AZ ELİTERJESZTÉS SORSZÁMA: 245 MELLÉKLET: 2 db TÁRGY: Javaslat a Mentálhigiénés Mőhely ellátási szerzıdésének meghosszabbítására E L İ T E R J E S Z T É S SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZGYŐLÉSÉNEK

Részletesebben

E L İ T E R J E S Z T É S

E L İ T E R J E S Z T É S AZ ELİTERJESZTÉS SORSZÁMA: 97. MELLÉKLET: 1 db TÁRGY: A IV. sz. vegyes fogászati körzet feladat ellátási kérdésének tisztázása E L İ T E R J E S Z T É S SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZGYŐLÉSÉNEK

Részletesebben

Intézményi címjegyzék 2008. augusztus

Intézményi címjegyzék 2008. augusztus 1 Intézményi címjegyzék 2008. augusztus Városi fenntartású, illetve társulásban mőködı közoktatási intézmények 1. 1. Számú Óvoda Kindergarten Pernyész Józsefné ovoda1@tolna.net, Kölcsey ltp. 15. óvodavezetı

Részletesebben

SÁROSPATAK VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETÉNEK /2013. (III. 27.) KT. határozati-javalata. használati jog megszőntetésérıl

SÁROSPATAK VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETÉNEK /2013. (III. 27.) KT. határozati-javalata. használati jog megszőntetésérıl SÁROSPATAK VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETÉNEK /2013. (III. 27.) KT. határozati-javalata használati jog megszőntetésérıl Sárospatak Város Önkormányzat Képviselı-testülete megtárgyalta a Borsod-Abaúj-Zemplén

Részletesebben

S Z Á L L Í T Á S I S Z E R Z İ D É S melegétel utalványok beszerzésére

S Z Á L L Í T Á S I S Z E R Z İ D É S melegétel utalványok beszerzésére S Z Á L L Í T Á S I S Z E R Z İ D É S melegétel utalványok beszerzésére amely létrejött egyrészrıl Salgótarján Megyei Jogú Város Önkormányzata (3100 Salgótarján, Múzeum tér 1.) adószáma: 15450494-2-12,

Részletesebben

A Tolna Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 2008. február 15-i ülése 12. sz. napirendi pontja

A Tolna Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 2008. február 15-i ülése 12. sz. napirendi pontja Egyszerű többség A Tolna Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 2008. február 15-i ülése 12. sz. napirendi pontja Javaslat Szekszárd Megyei Jogú Várossal a Mészöly hagyaték kezeléséről kötendő együttműködési

Részletesebben

Elıterjesztés. Sándorfalva Város Képviselı-testületének. Kakas Béla polgármester

Elıterjesztés. Sándorfalva Város Képviselı-testületének. Kakas Béla polgármester Elıterjesztés Sándorfalva Város Képviselı-testületének Elıterjesztı: Kakas Béla polgármester Tárgy: Közoktatási feladatok ellátását szolgáló térítésmentes használatra átadott ingatlanokra vonatkozó megállapodás

Részletesebben

E L İ T E R J E S Z T É S

E L İ T E R J E S Z T É S AZ ELİTERJESZTÉS SORSZÁMA: 185. MELLÉKLET: 1 db TÁRGY: A Garay János Általános Iskola és AMI, valamint a Négy Évszak Waldorf-pedagógiai Alapítvány között kötendı bérleti szerzıdés jóváhagyása E L İ T E

Részletesebben

Sárospatak Város Polgármesterétıl

Sárospatak Város Polgármesterétıl Sárospatak Város Polgármesterétıl 3950 Sárospatak, Kossuth u. 44. Tel.: 47/513-250 Fax: 47/311-404 E-mail: sarospatak@sarospatak.hu 13330/2011 Elıterjesztés - a Képviselı- testületnek- a Sárospatak címő

Részletesebben

E L İ T E R J E S Z T É S Gárdony Város Önkormányzat Képviselı-testületének 2015. február 04-i ülésére

E L İ T E R J E S Z T É S Gárdony Város Önkormányzat Képviselı-testületének 2015. február 04-i ülésére E L İ T E R J E S Z T É S Gárdony Város Önkormányzat Képviselı-testületének 2015. február 04-i ülésére a Helyi TDM szervezettel kötendı ingatlanhasználati szerzıdés tárgyában Tisztelt Képviselı-testület!

Részletesebben

E L İ T E R J E S Z T É S

E L İ T E R J E S Z T É S AZ ELİTERJESZTÉS SORSZÁMA: 200. MELLÉKLET: - db TÁRGY: Javaslat a Garay téri volt általános iskola épületének iskolai célú hasznosítására E L İ T E R J E S Z T É S SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA

Részletesebben

E L İ T E R J E S Z T É S

E L İ T E R J E S Z T É S AZ ELİTERJESZTÉS SORSZÁMA: 168. MELLÉKLET: 1 db TÁRGY: Javaslat közoktatási és szakszolgálati feladatok ellátására kötött feladat-ellátási megállapodások módosítására E L İ T E R J E S Z T É S SZEKSZÁRD

Részletesebben

Közoktatási intézmények

Közoktatási intézmények 1 intézmények 1. 1. Számú Óvoda Kindergarten, Kölcsey ltp. 15. OM azonosító: 036127 Sebestyén Györgyi óvodavezetı 74/528-900 (fax is) közv.: 74/528-901 ovoda1@tolna.net Szekszárd és Szálka Óvodafenntartó

Részletesebben

Javaslat a Szoceg Nonprofit Kft.-vel kötendő szolgáltatási szerződés jóváhagyására

Javaslat a Szoceg Nonprofit Kft.-vel kötendő szolgáltatási szerződés jóváhagyására Az előterjesztés száma: 146/2014. A határozati javaslat elfogadásához egyszerű többség szükséges! Decs nagyközség képviselő-testületének 2014. november 17-én, 18-órakor megtartandó rendkívüli ülésére Javaslat

Részletesebben

Ikt. szám: 47.374/2006.

Ikt. szám: 47.374/2006. Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal Szociális és Egészségügyi Iroda Ikt. szám: 47.374/2006. Javaslat Somoskıújfalu Község Önkormányzata fogorvosi feladatai ellátásának átvételére, és a

Részletesebben

S Z Á L L Í T Á S I S Z E R Z Ő D É S

S Z Á L L Í T Á S I S Z E R Z Ő D É S S Z Á L L Í T Á S I S Z E R Z Ő D É S Amely létrejött egyrészről a Kiskunlacháza Nagyközségi Önkormányzat Központi Konyha 2340 Kiskunlacháza, Rákóczi u. 12. szám alatti intézmény (képviselője Kovács Jánosné

Részletesebben

SÁROSPATAK VÁROS POLGÁRMESTERÉTİL 3950 Sárospatak, Kossuth út 44. Tel.: 47/513-250 Fax.: 47/311-404. - a Képviselı-testületnek -

SÁROSPATAK VÁROS POLGÁRMESTERÉTİL 3950 Sárospatak, Kossuth út 44. Tel.: 47/513-250 Fax.: 47/311-404. - a Képviselı-testületnek - SÁROSPATAK VÁROS POLGÁRMESTERÉTİL 3950 Sárospatak, Kossuth út 44. Tel.: 47/513-250 Fax.: 47/311-404. Tisztelt Képviselı-testület! E lıterjesztés - a Képviselı-testületnek - önkormányzati ingatlan ideiglenes

Részletesebben

SZÁLLÍTÁSI SZERZİDÉS (zöldség, gyümölcs, tojás)

SZÁLLÍTÁSI SZERZİDÉS (zöldség, gyümölcs, tojás) SZÁLLÍTÁSI SZERZİDÉS (zöldség, gyümölcs, tojás) E szerzıdés létrejött egyrészrıl a Vác Város Önkormányzat Bölcsödék és Fogyatékosok Intézménye (a továbbiakban: Megrendelı, cím: 2600 Vác, Kölcsey u. 4,

Részletesebben

Lırinci Város Önkormányzata Képviselı-testületének 86/2010. (V. 27.) önkormányzati határozata

Lırinci Város Önkormányzata Képviselı-testületének 86/2010. (V. 27.) önkormányzati határozata Lırinci Város Önkormányzata Képviselı-testületének 86/2010. (V. 27.) önkormányzati határozata Dr. Vida Sándor Ügyvédi Irodával kötendı megbízási keretszerzıdésrıl Lırinci Város Önkormányzatának Képviselı-testülete

Részletesebben

Városi Önkormányzat Polgármesteri Hivatala 8630 Balatonboglár, Erzsébet u. 11. Balatonboglár Város Önkormányzat Képviselı-testülete

Városi Önkormányzat Polgármesteri Hivatala 8630 Balatonboglár, Erzsébet u. 11. Balatonboglár Város Önkormányzat Képviselı-testülete Városi Önkormányzat Polgármesteri Hivatala 8630 Balatonboglár, Erzsébet u. 11. Ügyiratszám: 4106/2012. Sorszám: 14. E LİTERJESZTÉS Balatonboglár Város Önkormányzat Képviselı-testülete 2012. december 6.

Részletesebben

E L İ T E R J E S Z T É S

E L İ T E R J E S Z T É S AZ ELİTERJESZTÉS SORSZÁMA: 59. MELLÉKLET: 1 db TÁRGY: Szent Erzsébet Caritas Alapítvánnyal kötendı együttmőködési megállapodás jóváhagyása E L İ T E R J E S Z T É S SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA

Részletesebben

Szállítási Szerződés amely létrejött egyrészről a Bács-Kiskun megyei Önkormányzat Kórháza (Kecskemét, Nyíri út 38.), mint megrendelő (a továbbiakban megrendelő), valamint az Univer-Coop Zrt. (6000 Kecskemét,

Részletesebben

SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS

SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről a Gyógyír XI. Egészségügyi Szolgáltató Nonprofit Kft. (székhely: 1117 Budapest, Fehérvári út 12.; cégjegyzékszám: 01-09-913332; adószám: 21814097-2-43, képviseli:

Részletesebben

TÁRGY: Javaslat feladat-ellátási megállapodás megkötésére a Szekszárdi Városfejlesztési Kft-vel

TÁRGY: Javaslat feladat-ellátási megállapodás megkötésére a Szekszárdi Városfejlesztési Kft-vel AZ ELİTERJESZTÉS SORSZÁMA: 51. MELLÉKLET : - db TÁRGY: Javaslat feladat-ellátási megállapodás megkötésére a Szekszárdi Városfejlesztési Kft-vel E L İ T E R J E S Z T É S SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA

Részletesebben

Egyéb elıterjesztés Békés Város Képviselı-testülete 2009. augusztus 27-i ülésére

Egyéb elıterjesztés Békés Város Képviselı-testülete 2009. augusztus 27-i ülésére Tárgy: Békési Kistérségi Iroda bérleti ügye Sorszám: IV/6 Elıkészítette: Dr. Farkas László jogi munkatárs Véleményezı bizottság: Pénzügyi Bizottság Tisztelt Képviselı-testület! Döntéshozatal módja: Minısített

Részletesebben

KÖZLÖNYE NÓGRÁD MEGYE ÖNKORMÁNYZATÁNAK. NÓGRÁD MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK HIVATALA 3100 Salgótarján, Rákóczi út 36.

KÖZLÖNYE NÓGRÁD MEGYE ÖNKORMÁNYZATÁNAK. NÓGRÁD MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK HIVATALA 3100 Salgótarján, Rákóczi út 36. XIX. évfolyam 8. szám 2009. október 21. H NÓGRÁD MEGYE ÖNKORMÁNYZATÁNAK * * HIVATALOS LAPJA NÓGRÁD MEGYE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÖZLÖNYE A KÖZGYŰLÉS 2009. X. 21.-ÉN TARTOTT ÜLÉSÉN HOZOTT HATÁROZATAI NÓGRÁD MEGYEI

Részletesebben

TÁRGY: Javaslat a Tolnatáj Televízió Zrt-vel kötendı mősorszolgáltatási megállapodás jóváhagyására E L İ T E R J E S Z T É S

TÁRGY: Javaslat a Tolnatáj Televízió Zrt-vel kötendı mősorszolgáltatási megállapodás jóváhagyására E L İ T E R J E S Z T É S AZ ELİTERJESZTÉS SORSZÁMA: 54. MELLÉKLET: 1 db TÁRGY: Javaslat a Tolnatáj Televízió Zrt-vel kötendı mősorszolgáltatási megállapodás jóváhagyására E L İ T E R J E S Z T É S SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA

Részletesebben

J a v a s l a t Parkolók létesítésére és használatára, valamint ezt biztosító szolgalmi jog alapítására

J a v a s l a t Parkolók létesítésére és használatára, valamint ezt biztosító szolgalmi jog alapítására 102-10/2006. J a v a s l a t Parkolók létesítésére és használatára, valamint ezt biztosító szolgalmi jog alapítására Tisztelt Közgyőlés! Salgótarján Megyei Jogú Város Önkormányzata 99/2002.(V.30.)Öh. sz.

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZİDÉS

VÁLLALKOZÁSI SZERZİDÉS VÁLLALKOZÁSI SZERZİDÉS amely létrejött Egyrészrıl a: GYİRI NEMZETI SZÍNHÁZ Székhely: 9022 Gyır, Czuczor G. u. 07. Adószám: 15467012-2-08 Számlaszám: OTP 11737007-15467012 Képviseli: Nagy Viktor igazgató

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZİDÉS

VÁLLALKOZÁSI SZERZİDÉS VÁLLALKOZÁSI SZERZİDÉS amely létrejött egyrészrıl Salgótarján Megyei Jogú Város Önkormányzata Cím : 3100 Salgótarján, Múzeum tér 1. Adószám: 15450494-2-12 Számlaszám: Kereskedelmi és Hitelbank Zrt. 10402142-49565051-57501001

Részletesebben

SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZGYŐLÉSÉNEK HUMÁN BIZOTTSÁGA

SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZGYŐLÉSÉNEK HUMÁN BIZOTTSÁGA Iktatószám: IV. 577/2010. SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZGYŐLÉSÉNEK HUMÁN BIZOTTSÁGA JEGYZİKÖNYV amely készült Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyőlése Humán Bizottságának 2010.

Részletesebben

Hatósági szerzıdés. Támogatás mértéke %

Hatósági szerzıdés. Támogatás mértéke % Iktatószám:< ügyirat iktatószáma > Ügyintézı:< ügyintézı neve > telefon:< ügyintézı telefonszáma > Gépi azonosító:< ügyszám > / < ügyiratszám > Tárgy: közfoglalkoztatás támogatás hatósági

Részletesebben

Sárospatak Város Polgármesterétıl

Sárospatak Város Polgármesterétıl Sárospatak Város Polgármesterétıl 3950 Sárospatak, Kossuth u. 44. Tel.: 47/513-250 Fax: 47/311-404 E-mail: sarospatak@sarospatak.hu 242/2014 - Javaslat - a Képviselı- testületnek a 2014. évi óvodatej programról

Részletesebben

(közbeszerzési eljárás eredményeképpen kötött szerzıdés)

(közbeszerzési eljárás eredményeképpen kötött szerzıdés) Száma: 09000-0/7057-51/2013. ált. SZÁLLÍTÁSI SZERZİDÉS (közbeszerzési eljárás eredményeképpen kötött szerzıdés) Amely létrejött egyrészrıl a HAJDÚ-BIHAR MEGYEI RENDİR-FİKAPITÁNYSÁG (székhelye: 4024 Debrecen,

Részletesebben

E L İ T E R J E S Z T É S

E L İ T E R J E S Z T É S AZ ELİTERJESZTÉS SORSZÁMA: 65. MELLÉKLET: 2 db TÁRGY: Javaslat gyermek és ifjúsági fogászati szolgálat ellátására vonatkozó feladat-ellátási szerzıdések jóváhagyására E L İ T E R J E S Z T É S SZEKSZÁRD

Részletesebben

ELİTERJESZTÉS Gárdony Város Önkormányzat képviselı-testületének 2015. február 4-i ülésére Pályázat Testvérvárosi kapcsolatok találkozója tárgyában

ELİTERJESZTÉS Gárdony Város Önkormányzat képviselı-testületének 2015. február 4-i ülésére Pályázat Testvérvárosi kapcsolatok találkozója tárgyában ELİTERJESZTÉS Gárdony Város Önkormányzat képviselı-testületének 2015. február 4-i ülésére Pályázat Testvérvárosi kapcsolatok találkozója tárgyában Tisztelt Képviselı-testület! A korábbi évekhez hasonlóan

Részletesebben

a köztemetési szolgáltatásra vonatkozó megállapodás megkötésérıl

a köztemetési szolgáltatásra vonatkozó megállapodás megkötésérıl Sárospatak Város Polgármesterétıl 3950 Sárospatak, Kossuth u. 44. tel.: 47/513-240 Fax: 47/311-404 e-mail: sarospatak@sarospatak.hu Levelezési cím: 3950 Sárospatak. Pf.:218 E l ı t e r j e s z t é s a

Részletesebben

ME-7.4.2 Árajánlatkérés, szerződésminták, vállalkozók értékelése

ME-7.4.2 Árajánlatkérés, szerződésminták, vállalkozók értékelése 30/38 7. sz. melléklet S ZÁLLÍTÁSI SZERZŐ DÉS ( MINTA) mely létrejött az alábbi szerződő felek között, az alulírott napon és helyen az alábbi feltételek mellett: A MEGRENDELŐ ADATAI Megrendelő neve: Székhelye:

Részletesebben

Sárospatak Város Polgármesterétıl

Sárospatak Város Polgármesterétıl Sárospatak Város Polgármesterétıl 3950 Sárospatak, Kossuth u. 44. Tel.: 47/513-240 Fax: 47/311-404 E-mail: sarospatak@sarospatak.hu 9341/2012. Elıterjesztés - a képviselı-testületneka Tiszáninneni Református

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Jelen Általános Szerződési Feltételek a Novreczky Tanácsadó és Kereskedelmi Kft. (székhely: 7632 Pécs, Móra Ferenc u. 50. fsz 1., cg: 02-09-068815; adószám: 13075675-2-02),

Részletesebben

SZÁLLÍTÁSI SZERZİDÉS

SZÁLLÍTÁSI SZERZİDÉS SZÁLLÍTÁSI SZERZİDÉS Amely létrejött a Közbeszerzésekrıl szóló, többszörösen módosított 2003. évi CXXIX. törvény alapján a Fıvárosi Vízmővek Zártkörően Mőködı Részvénytársaság által lefolytatott közbeszerzési

Részletesebben

Iktatószám: 918-10/2007. SZÁLLÍTÁSI SZERZİDÉS. amely létrejött egyrészrıl

Iktatószám: 918-10/2007. SZÁLLÍTÁSI SZERZİDÉS. amely létrejött egyrészrıl Iktatószám: 918-10/2007. SZÁLLÍTÁSI SZERZİDÉS amely létrejött egyrészrıl Nógrád Megye Önkormányzata 3100 Salgótarján, Rákóczi út 36. képviseli: Becsó Zsolt, a közgyőlés elnöke mint megrendelı, a továbbiakban:

Részletesebben

/2012. Megállapodás közérdekő kötelezettségvállalásra

/2012. Megállapodás közérdekő kötelezettségvállalásra 08-8-1486/2012 Megállapodás közérdekő kötelezettségvállalásra Amely létrejött egyrészrıl Pannon Hıerımő Zrt. székhelye: 7630 Pécs, Edison u. 1. adószáma: 10740013-2-02 mint a közérdekő kötelezettségvállalást

Részletesebben

POLGÁRMESTERI HIVATAL Városfejlesztési és Üzemeltetési Iroda JAVASLAT

POLGÁRMESTERI HIVATAL Városfejlesztési és Üzemeltetési Iroda JAVASLAT Szám: 22113-2/2007 SALGÓTARJÁN MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERI HIVATAL Városfejlesztési és Üzemeltetési Iroda 3100 Salgótarján, Múzeum tér 1. 32/310-750; Fax: 32/310-838; E-mail: vfenn@salgotarjan.hu JAVASLAT

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZİDÉS

VÁLLALKOZÁSI SZERZİDÉS VÁLLALKOZÁSI SZERZİDÉS amely létrejött egyrészrıl Salgótarján Megyei Jogú Város Önkormányzata Cím: 3100 Salgótarján, Múzeum tér 1. Adószám: 15450494-2-12 Számlaszám: Kereskedelmi és Hitelbank Zrt. 10402142-49565051-57501001

Részletesebben

Muhariné Mayer Piroska sk. aljegyzı

Muhariné Mayer Piroska sk. aljegyzı Elıterjesztés 3. Felsılajos Község Önkormányzata Képviselı-testületének 2013. február 1-i ülésére Tárgy: Közösségi ellátások és pszichiátriai betegek, illetve szenvedélybetegek nappali ellátásának biztosítására

Részletesebben

E L İ T E R J E S Z T É S

E L İ T E R J E S Z T É S AZ ELİTERJESZTÉS SORSZÁMA: 258. MELLÉKLET: 2 db TÁRGY: Javaslat magasabb vezetıi megbízásra vonatkozó pályázati felhívások közzétételére E L İ T E R J E S Z T É S SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA

Részletesebben

ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS Fajta és mennyiség szerint meghatározott dolog határidős adásvételére

ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS Fajta és mennyiség szerint meghatározott dolog határidős adásvételére Amely létrejött egyrészről ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS Fajta és mennyiség szerint meghatározott dolog határidős adásvételére Név Székhely Képviseli Adószám Cégjegyzékszám Bankszámlaszám Szolgáltató nevében eljáró

Részletesebben

Benkı Barnabás Zoltánné ügyvezetı

Benkı Barnabás Zoltánné ügyvezetı Tisztelt Képviselı-testület! a Végardó Fürdı fejlesztése érdekében a Turisztikai attrakciók és szolgáltatások fejlesztése ( ÉMOP-2.1.1/B-12) címő felhívás keretében benyújtandó pályázat elıkészítésérıl

Részletesebben

Szállítási Szerződés amely létrejött egyrészről a Bács-Kiskun megyei Önkormányzat Kórháza (Kecskemét, Nyíri út 38.), mint megrendelő (a továbbiakban m

Szállítási Szerződés amely létrejött egyrészről a Bács-Kiskun megyei Önkormányzat Kórháza (Kecskemét, Nyíri út 38.), mint megrendelő (a továbbiakban m Szállítási Szerződés amely létrejött egyrészről a Bács-Kiskun megyei Önkormányzat Kórháza (Kecskemét, Nyíri út 38.), mint megrendelő (a továbbiakban megrendelő),valamint a JOHNSON & JOHNSON Kft. (2045

Részletesebben

SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS (tej, tejtermék)

SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS (tej, tejtermék) SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS (tej, tejtermék) E szerződés létrejött egyrészről a Vác Város Önkormányzat Bölcsődék és Fogyatékosok Intézménye (a továbbiakban: Megrendelő, cím: 2600 Vác, Kölcsey u. 4, adószám: 15566843-2-13,

Részletesebben

E L İ T E R J E S Z T É S SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZGYŐLÉSÉNEK október 30-i ÜLÉSÉRE

E L İ T E R J E S Z T É S SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZGYŐLÉSÉNEK október 30-i ÜLÉSÉRE AZ ELİTERJESZTÉS SORSZÁMA: 269. MELLÉKLET: 1 db TÁRGY: A Szekszárdi Német Kisebbségi Önkormányzat kezdeményezése a Dienes Valéria Általános Iskola Grundschule közös fenntartására E L İ T E R J E S Z T

Részletesebben

MEGBÍZÁSI SZERZİDÉS. Preambulum

MEGBÍZÁSI SZERZİDÉS. Preambulum MEGBÍZÁSI SZERZİDÉS amely létrejött egyrészrıl Szécsény Város Önkormányzata Cím : 3170. Szécsény, Rákóczi út 84. Adószám : 15451244-2-12 Számlaszáma : Kereskedelmi és Hitelbank Zrt. 10402142-21424304-00000000

Részletesebben

Sárospatak Város Polgármesterétıl

Sárospatak Város Polgármesterétıl Sárospatak Város Polgármesterétıl 3950 Sárospatak, Rákóczi út 32. Tel.: 47/513-240 Fax: 47/311-404 E-mail: sarospatak@sarospatak.hu Levelezési cím: 3950 Sárospatak Pf.:218 J a v a s l a t - a Képviselı-testületnek

Részletesebben

INTER-TRADE Kft. AZ INTER-TRADE KFT Általános Szerződési Feltételei

INTER-TRADE Kft. AZ INTER-TRADE KFT Általános Szerződési Feltételei AZ INTER-TRADE KFT Általános Szerződési Feltételei 1.. Általános szabályok Az INTER-TRADE KFT minden magyarországi értékesítésére jelen feltételek alkalmazandók, függetlenül az értékesítendő árutól, illetve

Részletesebben

E L İ T E R J E S Z T É S

E L İ T E R J E S Z T É S AZ ELİTERJESZTÉS SORSZÁMA: 55. MELLÉKLET : 5 db TÁRGY: Javaslat az új konyhai rendszer kialakítására E L İ T E R J E S Z T É S SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZGYŐLÉSÉNEK 2010. április 15-i

Részletesebben

hirdetési lehetıséget Városi Televízióval civil szervezet bejelentett székhelyéül iratszekrényt számítástechnikai képzés munkerı-piaci

hirdetési lehetıséget Városi Televízióval civil szervezet bejelentett székhelyéül iratszekrényt számítástechnikai képzés munkerı-piaci Salgótarján Megyei Jogú Város A l p o l g á r m e s t e r é tıl 3100 Salgótarján, Múzeum tér 1. Tel.: (32) 314-668 Szám: 14945/2009. Javaslat a Nógrád Megyei Civil Szolgáltató Központot mőködtetı Mozgáskorlátozottak

Részletesebben

EDELÉNY VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETÉNEK 36/2010. (XII.30.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELETE

EDELÉNY VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETÉNEK 36/2010. (XII.30.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELETE EDELÉNY VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETÉNEK 36/2010. (XII.30.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELETE a Magyar Tudományos Akadémia által a 2010. május és júniusi árvízkárosultak számára adományozott pénzösszegbıl

Részletesebben

Együttmőködési megállapodás

Együttmőködési megállapodás PE iktatószám: Kórház iktatószám: Együttmőködési megállapodás Melyet a Pannon Egyetem (8200 Veszprém, Egyetem u. 10.; adószáma: 15308816-2-19; OM száma: FI 80554) képviseletében: Dr. Friedler Ferenc rektor

Részletesebben

SZÁLLÍTÁSI SZERZİDÉS

SZÁLLÍTÁSI SZERZİDÉS SZÁLLÍTÁSI SZERZİDÉS amely létrejött Magyar Állami Operaház (1061 Budapest, Andrássy u. 22., képviseli: Vass Lajos fıigazgató, adószáma: 15309439-2-42), mint megrendelı - a továbbiakban: Vevı, másrészrıl

Részletesebben

E L İ T E R J E S Z T É S

E L İ T E R J E S Z T É S AZ ELİTERJESZTÉS SORSZÁMA: 194. MELLÉKLET: 1 db TÁRGY: Javaslat háziorvosi szolgálat ellátására vonatkozó feladatellátási szerzıdés jóváhagyására E L İ T E R J E S Z T É S SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA

Részletesebben

Elıterjesztés a Sajószentpéteri Központi Napközi Otthonos Óvoda mőködtetésére vonatkozó intézményfenntartói társulási megállapodás módosítására

Elıterjesztés a Sajószentpéteri Központi Napközi Otthonos Óvoda mőködtetésére vonatkozó intézményfenntartói társulási megállapodás módosítására Elıterjesztı: Dr. Faragó Péter Készítette: Dr. Guláné Bacsó Krisztina osztályvezetı Elıterjesztés a Sajószentpéteri Központi Napközi Otthonos Óvoda mőködtetésére vonatkozó intézményfenntartói társulási

Részletesebben

ELİTERJESZTÉS KOMÁROM-ESZTERGOM MEGYEI KÖZGYŐLÉS ELNÖKE. a Komárom-Esztergom Megyei Közgyőlés 2009. október 29-i ülésére

ELİTERJESZTÉS KOMÁROM-ESZTERGOM MEGYEI KÖZGYŐLÉS ELNÖKE. a Komárom-Esztergom Megyei Közgyőlés 2009. október 29-i ülésére KOMÁROM-ESZTERGOM MEGYEI KÖZGYŐLÉS ELNÖKE ELİTERJESZTÉS a Komárom-Esztergom Megyei Közgyőlés 2009. október 29-i ülésére Tárgy: Finanszírozási szerzıdés kötése a Váci Egyházmegyével Elıterjesztı: dr. Völner

Részletesebben

Javaslat a nem önkormányzati fenntartású közoktatási intézmények 2009. évi támogatására

Javaslat a nem önkormányzati fenntartású közoktatási intézmények 2009. évi támogatására Javaslat a nem önkormányzati fenntartású közoktatási intézmények 2009. évi ára Tisztelt Mővelıdési és Oktatási Bizottság! Szekszárd Megyei Jogú Város Közgyőlése a 88/2006. (VI.15.) szekszárdi önkormányzati

Részletesebben

Ikt.sz.: VI. 578/2010. Társulási megállapodás közoktatási intézmény közös fenntartására

Ikt.sz.: VI. 578/2010. Társulási megállapodás közoktatási intézmény közös fenntartására Ikt.sz.: VI. 578/2010. Társulási megállapodás közoktatási intézmény közös fenntartására mely létrejött egyrészrıl Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzata (7100 Szekszárd, Béla király tér 8.) képviseli:

Részletesebben

J a v a s l a t - a Képviselı-testületnek - nem lakáscélú helyiség bérbeadására

J a v a s l a t - a Képviselı-testületnek - nem lakáscélú helyiség bérbeadására SÁROSPATAK VÁROS POLGÁRMESTERÉTİL 3950 Sárospatak, Rákóczi út 32. Tel.: 47/513-240 Fax.: 47/311-404 J a v a s l a t - a Képviselı-testületnek - nem lakáscélú helyiség bérbeadására Tisztelt Képviselı-testület!

Részletesebben

Intézményfenntartó társulási megállapodás

Intézményfenntartó társulási megállapodás Intézményfenntartó társulási megállapodás Sajószentpéter Város Önkormányzata (székhelye: 3770 Sajószentpéter, Kálvin tér 4., képviseli: Dr. Faragó ), - gesztor önkormányzat Alacska Község Önkormányzata

Részletesebben

Konzorciumi megállapodás

Konzorciumi megállapodás Konzorciumi megállapodás Preambulum Felek jelen megállapodás aláírásával konzorciumot hoznak létre abból a célból, hogy a földmővelésügyi és vidékfejlesztési miniszter által meghirdetett, a magyar borvidékek/borrégiók

Részletesebben

SZÁLLÍTÁSI KERETSZERZİDÉS

SZÁLLÍTÁSI KERETSZERZİDÉS SZÁLLÍTÁSI KERETSZERZİDÉS Amely létrejött a Közbeszerzésekrıl szóló, többszörösen módosított 2003. évi CXXIX. törvény alapján a Fıvárosi Vízmővek Zártkörően Mőködı Részvénytársaság által lefolytatott közbeszerzési

Részletesebben

E L İ T E R J E S Z T É S

E L İ T E R J E S Z T É S AZ ELİTERJESZTÉS SORSZÁMA: 314. MELLÉKLET: 2 db TÁRGY: Javaslat magasabb vezetıi megbízásra vonatkozó pályázati felhívások közzétételére E L İ T E R J E S Z T É S SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA

Részletesebben

Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyőlésének 20/2012.(IV. 12.) önkormányzati rendelete a helyben központosított közbeszerzésekrıl *

Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyőlésének 20/2012.(IV. 12.) önkormányzati rendelete a helyben központosított közbeszerzésekrıl * Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyőlésének 20/2012.(IV. 12.) önkormányzati rendelete a helyben központosított közbeszerzésekrıl * Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzatának Közgyőlése a

Részletesebben