Jegyzıkönyv. (Magyar Floorball Szakszövetség - Versenybizottsági ülés)

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Jegyzıkönyv. (Magyar Floorball Szakszövetség - Versenybizottsági ülés)"

Átírás

1 Jegyzıkönyv (Magyar Floorball Szakszövetség - Versenybizottsági ülés) Dátum: Helyszín: Magyar Sport Háza, 2. emeleti Ovális Tárgyaló Résztvevık: Vörös László (VB elnök), Tóth Dóra, Kiss Tibor, Német Balázs, Pász Mátyás (tagok) Jegyzıkönyvvezetı: Vörös László, (elfogadva 3 igen, 2 tartózkodás mellett) Jegyzıkönyv-hitelesítı: Tóth Dóra, (elfogadva 3 igen, 2 tartózkodás mellett) Napirendi pontok: 1. White Sharks C-DF-Regale Energy Klíma-RFT férfi Magyar Kupa A Versenybizottság megállapítja, hogy a White Sharks C csapata visszalépett a férfi Magyar Kupától. 2011/11/03/1. határozat: A párharc továbbjutója a VSZ / pontja szerint a DF-Regale Energy Klíma-RFT. A határozat 3 igen mellett, 2 tartózkodás mellett született. 2. Theresa Town Glabers-Diamonds SK férfi Magyar Kupa A Versenybizottság (VB) megállapítja, hogy a Theresa Town Glabers a mérkızést nem jelentette be a Versenyszabályzat (VSZ) 12. 4/ szerint. 2011/11/03/2. határozat: A mérkızés végeredménye 0-5, a továbbjutó a Diamonds SK. A határozat 5 igen mellett, egyhangúan született.

2 3. Dombóvári FSE-SZPK NOKIA férfi Magyar Kupa A Versenybizottság megállapítja, hogy a Dombóvári FSE visszalépett a férfi Magyar Kupától. A Dombóvári FSE rosszul értelmezte a Versenykiírás 10. pontját. Az egyesület javaslatát a VB a következı évi versenykiírások elkészítésénél figyelembe veszi. 2011/11/03/3. határozat: A párharc továbbjutója a VSZ / pontja szerint az SZPK- NOKIA. A VB felkéri az Elnökséget, hogy döntsön a VSZ 30. szerinti szankciókról, azonban javasolja, hogy az Elnökség ne szabjon ki pénzbüntetést a Dombóvár csapatára. A határozat 4 igen, 1 tartózkodás mellett született. 4. Kecskeméti Református Kollégium-Neumann FSE, férfi Magyar Kupa A Versenybizottság megállapítja, hogy a Kecskemét visszalépett a férfi Magyar Kupától. A két csapat a kiírt idıpont elıtt két nappal lejátszott egy mérkızést, melynek elismerését a Kecskemét kérvényezi. 2011/11/03/4. határozat: A lejátszott mérkızés eredménye a Magyar Kupában nem vehetı figyelembe. A párharc továbbjutója a VSZ / pontja szerint a Neumann FSE. A VB felkéri az Elnökséget, hogy döntsön a VSZ 30. szerinti szankciókról, azonban javasolja, hogy az Elnökség ne szabjon ki pénzbüntetést a Kecskemét csapatára. A határozat 3 igen, 2 tartózkodás mellett született. 5. Hevesi FE-IBK Cartoon Heroes, férfi Magyar Kupa

3 A Versenybizottság megállapítja, hogy a Hevesi FE a VSZ 23. alapján jelezte, hogy a Magyar Kupa mérkızésen nem tud megjelenni. Mivel a lemondás 48 órán belül történt, a Hevesi FE jelezte, hogy a VSZ 23 4./ szerinti kártérítést hajlandó megfizetni. 2011/11/03/5. határozat: A mérkızés végeredménye 0-5, a továbbjutó az IBK Cartoon Heroes. A VSZ / pontja alapján a VB Ft átalány-kártérítésre kötelezi a Hevesi FE csapatát, melybıl Ft az IBK Cartoon Heroes csapatát, Ft a Magyar Floorball Szakszövetséget illeti. A fizetés határideje november 15. A határozat 5 igen mellett, egyhangúan született. 6. férfi Magyar Kupa, 2. forduló, bejelentési határidı A Versenybizottság észlelte, hogy a férfi Magyar Kupa második fordulójának bejelentési kötelezettsége november 6-a, vasárnap éjfél, ami nem nyújt elegendı idıt a sorsolás után a hazai csapatoknak a teremfoglalásra. 2011/11/03/6. határozat: A férfi Magyar Kupa 2. fordulójának bejelentési határideje november 9, szerda éjfél. A VSZ / pontjában szereplı 10 nap 7 napra módosul a férfi Magyar Kupa 2. fordulója esetében. A határozat 5 igen mellett, egyhangúan született. 7. férfi Magyar Kupa, 2. forduló sorsolása (19.00) Jelen vannak: Vörös László (VB elnök), Tóth Dóra, Német Balázs, Pász Mátyás (tagok), Hitelesítı: dr Tóth Bars, Pász Mátyás A Versenybizottság kisorsolta a Magyar Kupa 2. fordulójának párosításait. (1. sz. melléklet) 8. Diamonds SK-Dunai Krokodilok SE, floorballer.hu OB3 mérkızés ( )

4 A mérkızés az elsı harmad után, 1-2-es állásnál félbeszakadt. A mérkızés jegyzıkönyvére a következı bejegyzés került: A mérkızés az elsı harmad végén befejezıdött. A Diamonds sérülésekre hivatkozva nem állt ki a mérkızés többi részére. dr Tóth Bars: a Dunai Krokodilok beadványa elkésett, nem tárgyalható, a VB hivatalból dönthet, ha a mérkızés óta nem volt VB ülés (errıl a Diamonds SK nem tudott). A mérkızés nagyon durva volt, bennünk felmerült, hogy ellenfelünk esetleg szándékosan akar sérülést okozni. A mérkızés után csapatunkból két ember emiatt abba is hagyta a floorballt. Az elsı harmad után a Diamonds SK-nak annyi sérültje volt, hogy nem tudtuk folytatni a mérkızést. Emellett a további sérülések elkerülése végett is adtuk fel a mérkızést. 9-bıl talán ha 5-en maradtunk, azok közül is többen félsérültek. A Versenybizottság telefonon beszél a mérkızés egyik játékvezetıjével (Görög Tamás), aki felsorol 5 játékost, akinek sérülésére tételesen emlékszik, valamint elmondja, hogy a mérkızés valóban OB3-hoz képest meglehetısen kemény volt. A Versenybizottság megállapítja, hogy a VSZ / pontja szerinti játék (szándékos) megtagadása nem bizonyítható, és nem állapítható meg. Az esetre a Játékszabályok ) pontja alkalmazható. 2011/11/03/7. határozat: A mérkızés végeredménye 0-5. A VSZ / és / pontja szerinti kártérítés nem ítélhetı meg a rendelkezésre álló információk alapján. A határozat 4 igen, 1 nem mellett született. 9. Dunai Krokodilok SE-Diamonds SK, X3M OB1 mérkızés (elmaradt) A Versenybizottság megállapítja, hogy a Dunai Krokodilok SE a mérkızés napján jelezte, hogy a mérkızést nem tudja megrendezni. 2011/11/03/8. határozat: A mérkızés végeredménye 0-5. A VSZ / pontja alapján a VB Ft átalány-kártérítésre kötelezi a Dunai Krokodilok SE csapatát, melybıl Ft az Diamonds SK csapatát (számlaszám), Ft a Magyar Floorball Szakszövetséget illeti. A büntetés befizetésének határideje november 15. A határozat 5 igen mellett, egyhangúan született. dr. Tóth Bars távozik az ülésrıl.

5 10. Dunai Krokodilok SE-Torpedo Justitia, Erima U14 mérkızés (elmaradt) A Dunai Krokodilok SE a mérkızés elıtti napon teremhiány miatt halasztási kérelmet adott be, melyet a VB a VSZ / alapján elutasított. A mérkızés nem került lejátszásra. 2011/11/03/9. határozat: A mérkızés végeredménye 0-5. A VSZ / pontja alapján a VB Ft átalány-kártérítésre kötelezi a Dunai Krokodilok SE csapatát, melybıl Ft a Torpedo Justita csapatát, Ft a Magyar Floorball Szakszövetséget illeti. A büntetés befizetésének határideje november 15. A VB felhívja a Dunai Krokodilok SE figyelmét, hogy az Erima U14 bajnokságban a következı meg nem jelenés/ki nem állás/bejelentés elmulasztása/játék megtagadása esetén a VB a Versenykiírás 17.c. pontja értelmében a Dunai Krokodilok SE X3M OB1-es csapatától 1 pontot levon. A határozat 5 igen mellett, egyhangúan született. 11. Dunai Krokodilok SE, Erima fiú U19 bajnokságtól való visszalépés A Dunai Krokodilok SE visszalépett az Erima fiú U19 bajnokságtól. 2011/11/03/10. határozat: A VB a VSZ / alapján a csapat minden eredményét törli, valamint megállapítja, hogy a Dunai Krokodilok SE a bajnokság 7. helyén végzett. A VB felkéri az Elnökséget, hogy döntsön a VSZ / szerinti szankciókról. A határozat 5 igen mellett, egyhangúan született. 12. Dunai Krokodilok SE-Debreceni FSE, X3M OB1 mérkızés (kijelzı) A mérkızésen a VSZ / szerinti kijelzıt a rendezı csapat nem biztosította. 2011/11/03/11. határozat: A VB a Versenykiírás 18.c. pontja alapján a Dunai Krokodilok SE csapatát figyelmeztetésben részesíti és felhívja a figyelmét, hogy minden további esetben Ft büntetést fog kiszabni. A határozat 5 igen mellett, egyhangúan született.

6 13. Eszterházy-Hunyadi-Meise-Bosch Rexroth, floorballer.hu OB3, versenyengedélyek A VB megállapítja, hogy a csapat a versenyengedély díjakat a benevezett játékosai után még nem fizette be. 2011/11/03/12. határozat: A VB a VSZ 10. és 14. alapján az Eszterházy-Hunyadi-Meise- Bosch Rexroth csapatának összes eddig lejátszott mérkızésének eredményét 0-5-re változtatja a vétlen fél javára (kivéve, ha a vétlen félnek az eredeti eredmény kedvezıbb). A VB felszólítja a csapatot a versenyengedélyek díjának haladéktalan befizetésre. A fıtitkár csak akkor állíthatja ki a nevezési listát, ha díj beérkezett, és csak ezzel a nevezési listával léphetnek pályára a floorballer.hu OB3 következı fordulójában.amennyiben ez a következı fordulóig nem történik meg, így a VB a VSZ 31. szerinti kizárást alkalmaz a csapattal szemben.. A határozat 5 igen mellett, egyhangúan született. 14. Torpedo Justitia-Ares HC 94, Erima U14 mérkızés (nevezési lista) Felmerült, hogy a Torpedo Justitia csapatának nevezési listája nem volt ott a mérkızésen. A mérkızés jegyzıkönyvén ez nem szerepel, ezért a nevezési lista hiánya nem megállapítható. 2011/11/03/13. határozat: A VB a mérkızés eredményét jóváhagyja. A határozat 5 igen mellett, egyhangúan született. 15. Phoenix FSE-Dunai Krokodilok SE, Erima fiú U16 mérkızés (nevezési lista, játékvezetı) Felmerült, hogy a Dunai Krokodilok SE csapatának nevezési listája nem volt ott a mérkızésen. A mérkızés jegyzıkönyvén ez nem szerepel, ezért a nevezési lista hiánya nem megállapítható.

7 A Dunai Krokodilok SE a mérkızésre nem biztosított játékvezetıt a Versenykiírás 13.a. pontja alapján. A mérkızés egy játékvezetıvel lejátszásra került. 2011/11/03/14. határozat: A mérkızés végeredménye 5-0 a Versenykiírás 13.d. pontja alapján. A Versenykiírás 13.d. pontja alapján a VB Ft átalány-kártérítésre kötelezi a Dunai Krokodilok SE csapatát, melyet a Szakszövetség számlájára kell befizetni november 15-ig. A VB felhívja a Dunai Krokodilok SE figyelmét, hogy az Erima U16 bajnokságban a következı meg nem jelenés/ki nem állás/bejelentés elmulasztása/játék megtagadása esetén a VB a Versenykiírás 17.c. pontja értelmében a Dunai Krokodilok SE X3M OB1-es csapatától 1 pontot levon. A határozat 4 igen, 1 nem mellett született. 16. SZPK NOKIA-Phoenix FSE, Erima fiú U16 (nevezési lista) A Phoenix FSE csapatának nevezési listája nem volt ott a mérkızésen. A mérkızés jegyzıkönyvén ez szerepel, ezért a nevezési lista hiánya megállapítható. 2011/11/03/15. határozat: A VB a VSZ / pontja szerint Ft büntetést szab ki a Phoenix FSE csapatára, melyet november 15-ig kell a Szakszövetség részére megfizetnie. A VB emellett felhívja a Phoenix FSE figyelmét, hogy minden hasonló további eset az Erima fiú U16 bajnokságban a VSZ / pontja szerint az ellenfél automatikus gyızelméhez vezet. A határozat 5 igen mellett, egyhangúan született. 17. Eszterházy-Hunyadi-Meise-Bosch Rexroth, Salming nıi OB, alulkoros kérelem Az Eszterházy-Hunyadi-MEISE-Bosch Rexroth csapata a versenykiírásban szereplınél fiatalabb játékost szeretne nevezni a bajnokságba, amihez szülıi engedélyt is csatol. 2011/11/03/16. határozat: A kérelmet a VB a Versenykiírás 15.c. pontja alapján elutasítja. A határozat 5 igen mellett, egyhangúan született. 18. Diamonds SK-SZPK NOKIA, X3M OB1, jegyzıkönyvben nem szereplı játékos /A 9. napirendi pont után tárgyalva./

8 A mérkızésen 40-es számmal pályára lépett Zsemberi András az SZPK-NOKIA csapatában, aki azonban a jegyzıkönyvben nem szerepelt. A játékvezetık a mérkızés után észlelték a hibát és ellenırizték a játékos játékjogosultságát (sportorvosi engedély, nevezési lista). A VB megállapítja, hogy a VSZ / nem alkalmazható. Az esetre a játékszabályokban szereplı pontok alkalmazhatók (613/2) és 702/3)). 2011/11/03/17. határozat: A VB a pályán elért eredményt jóváhagyja. A határozat 4 igen, 1 nem mellett született. 19. Ares HC 94-Kinizsi TTK, floorballer.hu OB2, jegyzıkönyvben nem szereplı játékos /A 9. napirendi pont után tárgyalva./ A mérkızésen 19-es számmal pályára lépett Varga Bence a Kinizsi TTK csapatában, aki azonban a jegyzıkönyvben nem szerepelt. A játékvezetık a mérkızés 57. percében észlelték a hibát és miután ellenırizték a játékos játékjogosultságát (sportorvosi engedély, nevezési lista), végleges 1 kiállítást alkalmaztak a játékossal szemben. A VB megállapítja, hogy a VSZ / nem alkalmazható. Az esetre a játékszabályokban szereplı pontok alkalmazhatók (613/2) és 702/3)). 2011/11/03/18. határozat: A VB a pályán elért eredményt jóváhagyja. A határozat 4 igen, 1 nem mellett született. 20. Phoenix FSE, Erima fiú U14, túlkoros kérelem A Phoenix FSE csapata a versenykiírásban szereplınél egy évvel idısebb játékost (kapust) szeretne nevezni a bajnokságba, akit feljebb nem versenyeztetne, mivel az elmúlt idıszak erıfeszítései ellenére sem sikerült a korosztálynak megfelelı kapust igazolni. A

9 Versenybizottság a kérelmet a Versenykiírás alapján nem tudja támogatni, azonban megvizsgálja, milyen más módon lehet az ilyen problémával szembesülı csapatoknak segíteni. 2011/11/03/19. határozat: A kérelmet a VB a Versenykiírás 4.a. és c. pontja alapján elutasítja. A határozat 5 igen mellett, egyhangúan született. 21. Lány U16 bajnokság A Phoenix FSE mellett a bajnokságba az Ares HC nevezett két csapattal (Ares/Deák és Ares/Paks néven). A két csapat a VB-vel egyeztetve megegyezett a lebonyolításról. Az Ares HC kérelmezte, hogy a Salming nıi OB-ben szereplı játékosa túlkorosként szerepelhessen, mivel e nélkül nem tud két csapatot kiállítani. 2011/11/03/20. határozat: A lány U16 bajnokság lebonyolítását (2. melléklet) a VB elfogadja. A bajnokságban a Versenykiírás 4.c. pontja alapján engedélyezi túlkoros játékos szerepeltetését mindhárom csapatban, és mindhárom csapat részére felmentést ad a 4.c.i. pont alól. A határozat 5 igen mellett, egyhangúan született. 22. Halasztások Tibor elektronikusan szavaz A Versenybizottság megvitatja az elmúlt idıszakban megszaporodott halasztási eljárások tapasztalatait. A VB fokozottan felhívja a figyelmet a VSZ 13. (Halasztások) betartására, valamint a halasztások formanyomtatványon történı benyújtására. Határozat a napirendi pontban nem született. 23. Hunfloorball, mérkızéslejelentés, mez színe Tibor elektronikusan szavaz

10 A kötelezı bejelentést a VB megvizsgálta, és javasolja a hunfloorball további fejlesztésének részéve tenni, valamint a jövı évi versenykiírások esetén ezt is a bejelentési kötelezettségek közé emelni. Határozat a napirendi pontban nem született. 24. Egyéb Tibor elektronikusan szavaz Határozat a napirendi pontban nem született. Vörös László elnök kor berekeszti az ülést. A határozatok ellen a VSZ / b./ pontja szerint fellebbezésnek van helye, melyet az értesítéstıl számítva 8 napon belül (2011. november 15-ig) a Versenybizottsághoz kell benyújtani ben (vb kukac hunfloorball.hu) vagy postán (Magyar Floorball Szakszövetség Versenybizottság, 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.) Budapest, november 5. PH.. Vörös László jegyzıkönyvvezetı. Tóth Dóra jegyzıkönyv-hitelesítı

11 Mellékletek: 1. férfi Magyar Köztársaság Kupa 2. fordulójának sorsolása Hazai Vendég VESC Lizards Ares HC' 94 White Sharks HC B Paksi FK Neumann-Kartal FSE Phoenix Wizards SZPK NOKIA Komárom IBK Cartoon Heroes Diamonds SK Kinizsi TTK White Sharks HC A Phoenix Fireball SE Szolnok Cannibals FK Dunai Krokodilok SE Dunaújvárosi Főiskola - Regale Energy Klíma - RFT Debreceni FSE 2. lány U16 bajnokság lebonyolítása A bajnokságba három csapat nevezett: Phoenix FSE Ares/Paks Ares/Deák A bajnokságban a csapatok körmérkızést játszanak a Versenykiírás szerinti játékidıben. Minden csapat háromszor találkozik a másik két csapattal a következı sorrendben: 1. kör Ares/Paks Ares/Deák Ares/Deák Phoenix FSE Phoenix FSE Ares/Paks 2. kör Ares/Deák Ares/Paks Phoenix FSE Ares/Deák Ares/Paks Phoenix FSE 3. kör Ares/Paks Ares/Deák Ares/Deák Phoenix FSE Phoenix FSE Ares/Paks A körmérkızések után a VSZ szerint kialakul a bajnokság végeredménye.

Jegyzőkönyv. (Magyar Floorball Szakszövetség- Versenybizottsági ülés)

Jegyzőkönyv. (Magyar Floorball Szakszövetség- Versenybizottsági ülés) Jegyzőkönyv (Magyar Floorball Szakszövetség- Versenybizottsági ülés) Dátum: 2012.05.29. 18.30 Helyszín: Magyar Sport Háza, 2. emelet 207 Résztvevők: Vörös László (VB elnök), Tóth Dóra, Kiss Tibor, Német

Részletesebben

Jegyzőkönyv. (Magyar Floorball Szakszövetség- Versenybizottsági ülés)

Jegyzőkönyv. (Magyar Floorball Szakszövetség- Versenybizottsági ülés) Jegyzőkönyv (Magyar Floorball Szakszövetség- Versenybizottsági ülés) Dátum: 2011.11.28. 18.30 Helyszín: MFSZ Iroda, Magyar Sport Háza, 2. emelet 207 Résztvevők: Vörös László (VB elnök), Tóth Dóra, Kiss

Részletesebben

Versenybizottsági ülés, Budapest, Magyar Sportok háza, 2009.10.20.

Versenybizottsági ülés, Budapest, Magyar Sportok háza, 2009.10.20. Versenybizottsági ülés, Budapest, Magyar Sportok háza, 2009.10.20. Jelenlévık: Kovács Gergely, Versenybizottság, elnök Atyafi Dániel, Versenybizottság, tag Vígh László, Versenybizottság, tag Tóth Dóra,

Részletesebben

JEGYZİKÖNYV (Versenybizottsági ülés)

JEGYZİKÖNYV (Versenybizottsági ülés) JEGYZİKÖNYV (Versenybizottsági ülés) Dátum: 2008. 07. 15. 16:00 Helyszín: Budapest, Magyar Sportok Háza, 207-es szoba Résztvevık: Kovács Tamás (elnök), Liska Bálint, Kovács Barna (MFSZ elnökségi tag),

Részletesebben

Jegyzőkönyv. (Magyar Floorball Szakszövetség- Versenybizottsági ülés)

Jegyzőkönyv. (Magyar Floorball Szakszövetség- Versenybizottsági ülés) Jegyzőkönyv (Magyar Floorball Szakszövetség- Versenybizottsági ülés) Dátum: 2012.02.21. 18.30 Helyszín: Magyar Sport Háza, 2. emelet, 207 Résztvevők: Vörös László (VB elnök), Tóth Dóra, Német Balázs, Pász

Részletesebben

Jegyzőkönyv. (Magyar Floorball Szakszövetség- Versenybizottsági ülés)

Jegyzőkönyv. (Magyar Floorball Szakszövetség- Versenybizottsági ülés) Jegyzőkönyv (Magyar Floorball Szakszövetség- Versenybizottsági ülés) Dátum: 2013.11.03. 9.00 Résztvevők: Jaczkó Róbert Gyula, Füzi Gábor (tagok), Liska Bálint (elnök) Jegyzőkönyvvezető: Jaczkó Róbert Gyula

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV (Internetes-Versenybizottsági ülés)

JEGYZŐKÖNYV (Internetes-Versenybizottsági ülés) JEGYZŐKÖNYV (Internetes-Versenybizottsági ülés) Dátum: 2008. 10. 15. Helyszín: Ajka, Avar utca 49. Résztvevők: Kovács Tamás (elnök), Liska Bálint, Türinger József, Jánosa Márton Nem vett részt: Kovács

Részletesebben

Jegyzőkönyv. (Magyar Floorball Szakszövetség - Online Versenybizottsági ülés)

Jegyzőkönyv. (Magyar Floorball Szakszövetség - Online Versenybizottsági ülés) Jegyzőkönyv (Magyar Floorball Szakszövetség - Online Versenybizottsági ülés) Dátum: 2018. 12. 28. Résztvevők: Gál Tamás, Német Balázs, Szűcs András, Szegvári András (elnök) Jegyzőkönyvvezető: Szegvári

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. (Magyar Floorball Szakszövetség Elnökségi ülés)

JEGYZŐKÖNYV. (Magyar Floorball Szakszövetség Elnökségi ülés) JEGYZŐKÖNYV (Magyar Floorball Szakszövetség Elnökségi ülés) Dátum: 2010. március 21, 13.00 óra Helyszín: Magyar Sport Háza, 2. emelet, Ovális tárgyaló Résztvevők: (elnök),, Kovács Barna, Kovács Tamás,

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült a Magyar Floorball Szakszövetség elnökségének ülésén 2007. március 10-én, a Magyar Sportok Házában. Jelen vannak: - Siklósi Evelin MFSZ elnök - Kovács Barna elnökségi tag

Részletesebben

JEGYZİKÖNYV. (Magyar Floorball Szakszövetség Elnökségi ülés)

JEGYZİKÖNYV. (Magyar Floorball Szakszövetség Elnökségi ülés) JEGYZİKÖNYV (Magyar Floorball Szakszövetség Elnökségi ülés) Dátum: 2010. január 10. 14.00 óra Helyszín: Magyar Sport Háza, 2. emelet, 207, MFSZ Iroda Résztvevık: (elnök), Bokor Gábor, Kovács Barna, Kovács

Részletesebben

Magyar Floorball Szakszövetség. Országos Bajnokság I. osztály

Magyar Floorball Szakszövetség. Országos Bajnokság I. osztály Országos Bajnokság I. osztály Férfi, felnőtt, nagypályás floorball bajnokság versenykiírása 2014-2015 Budapest, 2014. május 31. 1. A bajnokság rendezője és neve a. A bajnokságot a Magyar Floorball Szakszövetség

Részletesebben

Magyar Floorball Szakszövetség. Országos Bajnokság I. osztály

Magyar Floorball Szakszövetség. Országos Bajnokság I. osztály Országos Bajnokság I. osztály Férfi, felnőtt, nagypályás floorball bajnokság versenykiírása 2013-2014 Budapest, 2013. július 1. 1. A bajnokság rendezője és neve a. A bajnokságot a Magyar Floorball Szakszövetség

Részletesebben

Magyar Floorball Szakszövetség. Országos Bajnokság II. osztály

Magyar Floorball Szakszövetség. Országos Bajnokság II. osztály Országos Bajnokság II. osztály Férfi, felnőtt, nagypályás floorball bajnokság versenykiírása 2011-2012 Budapest, 2011. július 5. 1. A bajnokság rendezője és neve a. A bajnokságot a Magyar Floorball Szakszövetség

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült a Magyar Floorball Szakszövetség elnökségének ülésén 2007. január 14-én, a Magyar Sportok Házában. Jelen vannak: - Siklósi Evelin MFSZ elnök - Kovács Barna elnökségi tag -

Részletesebben

Magyar Floorball Szakszövetség Elnökségi ülés

Magyar Floorball Szakszövetség Elnökségi ülés Magyar Floorball Szakszövetség Elnökségi ülés Dátum: 2016. február 8. 17 óra, Budapest Jegyzőkönyvvezető: Jaczkó Róbert Gyula Az Elnökségi ülés napirendi pontja: 1. IFF utánpótlás támogatás felhasználása

Részletesebben

Magyar Floorball Szakszövetség

Magyar Floorball Szakszövetség Országos Bajnokság I. osztály Férfi, felnőtt, nagypályás floorball bajnokság versenykiírása 2017-2018 Budapest, 2017. május 31. 1. A bajnokság rendezője és neve a. A bajnokságot a Magyar Floorball Szakszövetség

Részletesebben

NEMZETI EGYETEMI KOSÁRLABDA BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA 2013/2014

NEMZETI EGYETEMI KOSÁRLABDA BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA 2013/2014 NEMZETI EGYETEMI KOSÁRLABDA BAJNOKSÁG (MAGYAR EGYETEMI FŐISKOLAI ORSZÁGOS BAJNOKSÁG) VERSENYKIÍRÁSA 2013/2014 MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE HUNGARIAN BASKETBALL FEDERATION POSTACÍM: 1146 BUDAPEST,

Részletesebben

16/2015. (05.08.) számú Zala Megyei Hivatalos Értesítő. Versenybizottsági határozatok

16/2015. (05.08.) számú Zala Megyei Hivatalos Értesítő. Versenybizottsági határozatok MLSZ ZALA MEGYEI IGAZGATÓSÁG Levelezési cím: Zalaegerszeg, Kossuth u. 47-51. Számlázási cím: 1112 Budapest, Kánai út. 2.D Számlaszám: 11707024-20480909 Adószám:19020848-2-43 Tel/Fax: 92/ 510-359, Tel:

Részletesebben

MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG HAJDÚ-BIHAR MEGYEI IGAZGATÓSÁG

MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG HAJDÚ-BIHAR MEGYEI IGAZGATÓSÁG MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG HAJDÚ-BIHAR MEGYEI IGAZGATÓSÁG H-4025 Debrecen, Piac u. 71. Telefon/fax: (52) 413-179, 534-538 Web: adatbank.mlsz.hu E-mail: hajdu@mlsz.hu H I V A T A L O S L A P 45. szám FEGYELMI

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. A Magyar Floorball Szakszövetség rendkívüli közgyűlése. Helyszín: Magyar Sport Háza (1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.

JEGYZŐKÖNYV. A Magyar Floorball Szakszövetség rendkívüli közgyűlése. Helyszín: Magyar Sport Háza (1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. JEGYZŐKÖNYV A Magyar Floorball Szakszövetség rendkívüli közgyűlése Dátum: 2011. augusztus 27. 10 óra Helyszín: Magyar Sport Háza (1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.) Résztvevők: Németh Miklós (MFSZ elnök),

Részletesebben

38/2016. (11.17.) számú Zala Megyei Hivatalos Értesítő. Versenybizottság határozatai

38/2016. (11.17.) számú Zala Megyei Hivatalos Értesítő. Versenybizottság határozatai MLSZ ZALA MEGYEI IGAZGATÓSÁG Levelezési cím: Zalaegerszeg, Kossuth u. 47-51. Számlázási cím: 1112 Budapest, Kánai út. 2.D Számlaszám: 11707024-20480909 Adószám:19020848-2-43 Tel/Fax: 92/ 510-359, Tel:

Részletesebben

17/2019. (06.12.) számú Zala Megyei Hivatalos Értesítő. Versenybizottsági határozatok

17/2019. (06.12.) számú Zala Megyei Hivatalos Értesítő. Versenybizottsági határozatok MLSZ ZALA MEGYEI IGAZGATÓSÁG Levelezési cím: H-8900 Zalaegerszeg, Kossuth u. 47-51. Számlázási cím: 1112 Budapest, Kánai út. 2.D. Számlaszám: 11707024-20480909 Adószám:19020848-2-44 Tel/Fax: 92/ 510-359,

Részletesebben

37/2018. (10.12.) számú Zala Megyei Hivatalos Értesítő. Versenybizottsági határozatok

37/2018. (10.12.) számú Zala Megyei Hivatalos Értesítő. Versenybizottsági határozatok MLSZ ZALA MEGYEI IGAZGATÓSÁG Levelezési cím: H-8900 Zalaegerszeg, Kossuth u. 47-51. Számlázási cím: 1112 Budapest, Kánai út. 2.D. Számlaszám: 11707024-20480909 Adószám:19020848-2-44 Tel/Fax: 92/ 510-359,

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség 05/2012 (03.07.) számú Hivatalos Értesítő 2012.03.07. Tartalom Versenybizottsági határozatok... 3 2 Versenybizottsági határozatok 25/2012 (02.20.) számú határozat A 2012. február

Részletesebben

MAGYARORSZÁG VERSENYKIÍRÁSA

MAGYARORSZÁG VERSENYKIÍRÁSA MAGYARORSZÁG KOSÁRPALÁNTA BAJNOKSÁGÁNAK VERSENYKIÍRÁSA 2018/2019. MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE HUNGARIAN BASKETBALL FEDERATION SZÉKHELY: 1146 BUDAPEST, ISTVÁNMEZEI ÚT 1-3. POSTACÍM: 1146 BUDAPEST,

Részletesebben

BARANYA MEGYEI IGAZGATÓSÁG

BARANYA MEGYEI IGAZGATÓSÁG MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG BARANYA MEGYEI IGAZGATÓSÁG 4/2018 (02.09.) számú Hivatalos Értesítő 2018.02.09. Tel.: +36-72-212-705 Fax.: +36-72-212-715 E-mail: baranya@mlsz.hu Web: baranya.mlsz.hu Bankszámla

Részletesebben

SZOLNOK VÁROSI FELNİTT AMATİR KOSÁRLABDA BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA

SZOLNOK VÁROSI FELNİTT AMATİR KOSÁRLABDA BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA SZOLNOK VÁROSI FELNİTT AMATİR KOSÁRLABDA BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA Tartalomjegyzék 1. Bajnokság célja 2. Bajnokság rendezıje 3. Társadalmi versenybizottság 4. A Bajnokság rendszere, ideje, helyszíne 5.

Részletesebben

Kőbányai Kenguru Kupa. Versenykiírás 2016/2017.

Kőbányai Kenguru Kupa. Versenykiírás 2016/2017. ZSÍROS TIBOR KOSÁRLABDA AKADÉMIA KŐBÁNYAI DIÁKOK SPORTEGYESÜLETE Kőbányai Kenguru Kupa Versenykiírás 2016/2017. 2016/2017. KŐBÁNYAI KENGURU KUPA 2. 1. A verseny célja: Versenyzési lehetőség biztosítása

Részletesebben

MAGYARORSZÁG VERSENYKIÍRÁSA

MAGYARORSZÁG VERSENYKIÍRÁSA MAGYARORSZÁG KOSÁRPALÁNTA BAJNOKSÁGÁNAK VERSENYKIÍRÁSA 2017/2018. MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE HUNGARIAN BASKETBALL FEDERATION SZÉKHELY: 1146 BUDAPEST, ISTVÁNMEZEI ÚT 1-3. POSTACÍM: 1146 BUDAPEST,

Részletesebben

Magyar Gyeplabda Szakszövetség Hungarian Hockey Federation

Magyar Gyeplabda Szakszövetség Hungarian Hockey Federation Magyar Gyeplabda Szakszövetség Hungarian Hockey Federation 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. Tel: +36 (1) 460-69-85 ;Fax: +36 (1) 460-69-85 E-mail: info@hockey.hu Honlap: www.gyeplabda.hu / www.hockey.hu

Részletesebben

JEGYZİKÖNYV. (Elnökségi ülés)

JEGYZİKÖNYV. (Elnökségi ülés) JEGYZİKÖNYV (Elnökségi ülés) Dátum: 2007. március 31. 15 óra Résztvevık: Siklósi Evelin (MFSZ elnök), Bokor Gábor (MFSZ alelnök), Kovács Gergely (MFSZ alelnök), Kovács Barna (elnökségi tag), Strauss Tamás

Részletesebben

Magyar Floorball Szakszövetség Utánpótlás, nagypályás floorball bajnokság versenykiírása

Magyar Floorball Szakszövetség Utánpótlás, nagypályás floorball bajnokság versenykiírása Utánpótlás, nagypályás floorball bajnokság versenykiírása 2013-2014 Budapest, 2013. július 1. 1. A bajnokság rendezője és neve a. A bajnokságot a Magyar Floorball Szakszövetség (továbbiakban MFSZ) írja

Részletesebben

BARANYA MEGYEI IGAZGATÓSÁG

BARANYA MEGYEI IGAZGATÓSÁG MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG BARANYA MEGYEI IGAZGATÓSÁG 5/2018 (02.16.) számú Hivatalos Értesítő 2018.02.16. Tel.: +36-72-212-705 Fax.: +36-72-212-715 E-mail: baranya@mlsz.hu Web: baranya.mlsz.hu Bankszámla

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség NB III. férfi felnőtt nagypályás labdarúgó bajnokság 2013-2014. évi indulási jogát eldöntő osztályozó mérkőzések versenykiírása 1. Az Osztályozó mérkőzések résztvevői A) A 2012-2013.

Részletesebben

Magyar Floorball Szakszövetség Elnökségi határozatok

Magyar Floorball Szakszövetség Elnökségi határozatok Magyar Floorball Szakszövetség Elnökségi határozatok Dátum: 2016. március 22. Jegyzőkönyvvezető: Jaczkó Róbert Gyula Az Elnökségi ülés napirendi pontja: 1. Magyar Kupa rendezési pályázatok értékelése 2.

Részletesebben

Magyar Vízilabda Szövetség BENU Férfi és Női Magyar Kupa évi Versenykiírása 2019/2020. évi kupaszezon -

Magyar Vízilabda Szövetség BENU Férfi és Női Magyar Kupa évi Versenykiírása 2019/2020. évi kupaszezon - Magyar Vízilabda Szövetség BENU Férfi és Női Magyar Kupa 2019. évi Versenykiírása 2019/2020. évi kupaszezon - 1. Általános rendelkezések 1.1. A Kupa kiírója A Magyar Vízilabda Szövetség (MVLSZ), lebonyolítója

Részletesebben

A 2010/2011. évi felnıtt férfi Salming Országos Bajnokság I. osztályának versenykiírása

A 2010/2011. évi felnıtt férfi Salming Országos Bajnokság I. osztályának versenykiírása Magyar Floorball Szakszövetség 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. Telefon: 06-1-460-6828 Fax. 06-1-460-6829 E-mail: vb@hunfloorball.hu A 2010/2011. évi felnıtt férfi Salming Országos Bajnokság I. osztályának

Részletesebben

4. sz. ZÁHONY-PORT HÍRMONDÓ

4. sz. ZÁHONY-PORT HÍRMONDÓ 4. sz. ZÁHONY-PORT HÍRMONDÓ Kiadja: Záhony-Port Zrt. Marketing és kommunikáció Záhony, 2010. június 7. Újra vasutasnap Záhonyban A Záhony-Port aktív közremőködésével újra Záhony lesz a vasutas élet központja

Részletesebben

Csapatvezetői megbeszélés kivonata

Csapatvezetői megbeszélés kivonata 2014. április 4. 18 óra Magyar Sport Háza Csapatvezetői megbeszélés kivonata Résztvevők: Mészáros Szabolcs, MFSZ elnökségi tag Jaczkó Róbert Gyula, MFSZ főtitkár megbeszélés-levezető George Chatzicharalampous,

Részletesebben

MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG

MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG A 2016. ÉVI FÉRFI ÉS NŐI EGYETEMI VÍZILABDA BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA 2016/2017. ÉVI BAJNOKI SZEZON 1. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK 1.1 Az Egyetemi Vízilabda Bajnokság mérkőzéssorozat

Részletesebben

13/2018. (04.26.) számú Zala Megyei Hivatalos Értesítő. Versenybizottsági határozatok

13/2018. (04.26.) számú Zala Megyei Hivatalos Értesítő. Versenybizottsági határozatok MLSZ ZALA MEGYEI IGAZGATÓSÁG Levelezési cím: H-8900 Zalaegerszeg, Kossuth u. 47-51. Számlázási cím: 1112 Budapest, Kánai út. 2.D. Számlaszám: 11707024-20480909 Adószám:19020848-2-44 Tel/Fax: 92/ 510-359,

Részletesebben

1. Engedélyezett eszközök: 1.1 STEEL szakág:

1. Engedélyezett eszközök: 1.1 STEEL szakág: A Budapesti Darts Szövetség, mint a Nemzeti Sportszövetség és azon belül a Magyar Darts Szövetség erre jogosult szervezete a Magyar Darts Szövetség versenyszabályzata alapján kiírja a 2008-2009. évi, Budapest

Részletesebben

FÉRFI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS A ZSÍROS TIBOR MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2016/2017.

FÉRFI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS A ZSÍROS TIBOR MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2016/2017. FÉRFI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS A ZSÍROS TIBOR MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2016/2017. MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE HUNGARIAN BASKETBALL FEDERATION SZÉKHELY: 1146 BUDAPEST, ISTVÁNMEZEI ÚT 1-3.

Részletesebben

Magyar Floorball Szakszövetség. Versenyszabályzat

Magyar Floorball Szakszövetség. Versenyszabályzat Magyar Floorball Szakszövetség 1146. Budapest, Istvánmezei út 1-3. Versenyszabályzat Hatályos: 2008. június Budapest 2008. május Magyar Floorball Szakszövetség Versenyszabályzat 1 I. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK

Részletesebben

FÉRFI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS A ZSÍROS TIBOR MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2015/2016.

FÉRFI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS A ZSÍROS TIBOR MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2015/2016. FÉRFI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS A ZSÍROS TIBOR MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2015/2016. MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE HUNGARIAN BASKETBALL FEDERATION SZÉKHELY: 1146 BUDAPEST, ISTVÁNMEZEI ÚT 1-3.

Részletesebben

Magyar Floorball Szakszövetség Unihoki Utánpótlás Floorball Szabadidős Bajnokság Versenykiírása

Magyar Floorball Szakszövetség Unihoki Utánpótlás Floorball Szabadidős Bajnokság Versenykiírása Unihoki Utánpótlás Floorball Szabadidős Bajnokság Versenykiírása 2013-2014 Budapest, 2013. július 1. 1. A bajnokság rendezője és neve a. A bajnokságot a Magyar Floorball Szakszövetség (továbbiakban MFSZ)

Részletesebben

Magyar Floorball Szakszövetség. Elnökségi ülés

Magyar Floorball Szakszövetség. Elnökségi ülés Dátum: 2013. december 15. 15 óra Magyar Floorball Szakszövetség Elnökségi ülés Helyszín: Komáromi Városi Sportcsarnok kisterme Jegyzőkönyvvezető: Jaczkó Róbert Gyula Az Elnökségi ülés napirendi pontjai:

Részletesebben

MAGYARORSZÁG VERSENYKIÍRÁSA 2018/2019.

MAGYARORSZÁG VERSENYKIÍRÁSA 2018/2019. MAGYARORSZÁG AKROBATIKUS KOSÁRLABDA CSAPAT BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA 2018/2019. MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE HUNGARIAN BASKETBALL FEDERATION SZÉKHELY: 1146 BUDAPEST, ISTVÁNMEZEI ÚT 1-3. POSTACÍM:

Részletesebben

FÉRFI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS A ZSÍROS TIBOR MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2019/2020.

FÉRFI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS A ZSÍROS TIBOR MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2019/2020. FÉRFI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS A ZSÍROS TIBOR MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2019/2020. MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE HUNGARIAN BASKETBALL FEDERATION SZÉKHELY: 1146 BUDAPEST, ISTVÁNMEZEI ÚT 1-3.

Részletesebben

2. EliteSport Nemzetközi Tavaszi Kézilabda Torna Balatonfüred 2019

2. EliteSport Nemzetközi Tavaszi Kézilabda Torna Balatonfüred 2019 2. EliteSport Nemzetközi Tavaszi Kézilabda Torna Balatonfüred 2019 A verseny időpontja: 2019. április 19-22. (4 játéknap) A verseny helyszíne: Balatonfüred és Alsóőrs sportcsarnokai (4 sportcsarnok) A

Részletesebben

2017/2018. évi megyei utánpótlás leány - fiú kézilabda kupa versenykiírása

2017/2018. évi megyei utánpótlás leány - fiú kézilabda kupa versenykiírása Hajdú-Bihar Megyei Kézilabda Szövetség 4024 Debrecen, Piac utca 71. Telefon, FAX : (52) 532-263 e-mail: hbmkeziszov@freemail.hu OTP Bankszámlaszám: 11738008-20065946 2017/2018. évi megyei utánpótlás leány

Részletesebben

36/2015. (10.01.) számú Zala Megyei Hivatalos Értesítő. Versenybizottság határozatai

36/2015. (10.01.) számú Zala Megyei Hivatalos Értesítő. Versenybizottság határozatai MLSZ ZALA MEGYEI IGAZGATÓSÁG Levelezési cím: Zalaegerszeg, Kossuth u. 47-51. Számlázási cím: 1112 Budapest, Kánai út. 2.D Számlaszám: 11707024-20480909 Adószám:19020848-2-43 Tel/Fax: 92/ 510-359, Tel:

Részletesebben

15/2017. (05.25.) számú Zala Megyei Hivatalos Értesítő. Versenybizottság határozatai

15/2017. (05.25.) számú Zala Megyei Hivatalos Értesítő. Versenybizottság határozatai MLSZ ZALA MEGYEI IGAZGATÓSÁG Levelezési cím: Zalaegerszeg, Kossuth u. 47-51. Számlázási cím: 1112 Budapest, Kánai út. 2.D Számlaszám: 11707024-20480909 Adószám:19020848-2-44 Tel/Fax: 92/ 510-359, Tel:

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség 03/2014 (01.27.) számú Hivatalos Értesítő 2014.01.27. Tartalom Jogi Bizottsági határozatok Versenybizottsági határozatok Fegyelmi Bizottsági határozatok 3. oldal 4. oldal 9.

Részletesebben

6/2015-2016 sz. Közlöny

6/2015-2016 sz. Közlöny 700 Szekszárd, Keselyűsi út 3. 6/205-206 sz. Közlöny Szekszárdi Városi Kispályás Labdarúgó Bajnokság 205-206. év 5. JÁTÉKNAP EREDMÉNYEI I. PÁLYA ford dátum idő hazai csapat - vendég csapat ered Pont 5

Részletesebben

2017/2018. ÉVI NEMZETI EGYETEMI JÉGKORONG BAJNOKSÁG (MEFOB) VERSENYKIÍRÁSA

2017/2018. ÉVI NEMZETI EGYETEMI JÉGKORONG BAJNOKSÁG (MEFOB) VERSENYKIÍRÁSA 2017/2018. ÉVI NEMZETI EGYETEMI JÉGKORONG BAJNOKSÁG (MEFOB) VERSENYKIÍRÁSA 1 2017/2018. ÉVI NEMZETI EGYETEMI JÉGKORONG BAJNOKSÁG (MEFOB) 2018. MÁJUS 9. 1. A verseny célja: A felsőoktatási intézmények női

Részletesebben

NŐI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS NŐI MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2013/2014.

NŐI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS NŐI MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2013/2014. NŐI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS NŐI MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2013/2014. MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE HUNGARIAN BASKETBALL FEDERATION SZÉKHELY: 1146 BUDAPEST, ISTVÁNMEZEI ÚT 1-3. POSTACÍM:

Részletesebben

2018/2019. TANÉVI FLOORBALL - NAGYPÁLYÁS DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁS

2018/2019. TANÉVI FLOORBALL - NAGYPÁLYÁS DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁS 2018/2019. TANÉVI FLOORBALL - NAGYPÁLYÁS DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁS A Floorball - nagypályás Diákolimpiát az oktatásért felelős miniszter a Magyar Diáksport Szövetséggel (a továbbiakban: MDSZ) közösen hirdeti

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ A MEFOB 2017/2018. ÉVI FUTSAL BAJNOKSÁG LEBONYOLÍTÁSI RENDJÉRŐL

TÁJÉKOZTATÓ A MEFOB 2017/2018. ÉVI FUTSAL BAJNOKSÁG LEBONYOLÍTÁSI RENDJÉRŐL Verseny rendezője: TÁJÉKOZTATÓ A MEFOB 2017/2018. ÉVI FUTSAL BAJNOKSÁG LEBONYOLÍTÁSI RENDJÉRŐL Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség Verseny célja: A MEFS által 2017/18. tanévben meghirdetett egyetemi

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ A MEFOB 2018/2019. ÉVI FUTSAL BAJNOKSÁG LEBONYOLÍTÁSI RENDJÉRŐL. A MEFOB Általános Versenykiírás rendelkezik a résztvevőkről.

TÁJÉKOZTATÓ A MEFOB 2018/2019. ÉVI FUTSAL BAJNOKSÁG LEBONYOLÍTÁSI RENDJÉRŐL. A MEFOB Általános Versenykiírás rendelkezik a résztvevőkről. Verseny rendezője: TÁJÉKOZTATÓ A MEFOB 2018/2019. ÉVI FUTSAL BAJNOKSÁG LEBONYOLÍTÁSI RENDJÉRŐL Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség Verseny célja: A MEFS által 2018/19. tanévben meghirdetett egyetemi

Részletesebben

17/2017. (06.08.) számú Zala Megyei Hivatalos Értesítő. Versenybizottság határozatai

17/2017. (06.08.) számú Zala Megyei Hivatalos Értesítő. Versenybizottság határozatai MLSZ ZALA MEGYEI IGAZGATÓSÁG Levelezési cím: Zalaegerszeg, Kossuth u. 47-51. Számlázási cím: 1112 Budapest, Kánai út. 2.D Számlaszám: 11707024-20480909 Adószám:19020848-2-44 Tel/Fax: 92/ 510-359, Tel:

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. A Magyar Floorball Szakszövetség megismételt rendes közgyűlése

JEGYZŐKÖNYV. A Magyar Floorball Szakszövetség megismételt rendes közgyűlése JEGYZŐKÖNYV A Magyar Floorball Szakszövetség megismételt rendes közgyűlése Dátum: 2011. június. 11.00 Helyszín: Magyar Sport Háza, földszinti Nagytárgyaló (1146 Bp, Istvánmezei út 1-3.) Résztvevők: Vörös

Részletesebben

GYSI HÁROM NAP A SZŐLŐ ÉS BOR VÁROSÁBAN, A MÁTRA KAPUJÁBAN GYÖNGYÖSÖN, AHOL A NAP ÉS A HEGY ÖSSZEÉR

GYSI HÁROM NAP A SZŐLŐ ÉS BOR VÁROSÁBAN, A MÁTRA KAPUJÁBAN GYÖNGYÖSÖN, AHOL A NAP ÉS A HEGY ÖSSZEÉR HÁROM NAP A SZŐLŐ ÉS BOR VÁROSÁBAN, A MÁTRA KAPUJÁBAN GYÖNGYÖSÖN, AHOL A NAP ÉS A HEGY ÖSSZEÉR GYÖNGYÖS 2011 M E G H Í VÓ Tartalmas és színvonalas kézilabda tornánkkal, Gyöngyös látványosságaival, vendégszeretetével

Részletesebben

Football Factor Dalnoki Bajnokság

Football Factor Dalnoki Bajnokság Football Factor Dalnoki Bajnokság VERSENYKIÍRÁS Helyszín : 1157 Bp. Bánkút u.71 ( Dalnoki pálya) Nevezési Feltételek: 39.000 Ft/Csapat ( minimum 9 meccs garantált) 15 fős Csapatok. (Egyszerre 5+1 játékos

Részletesebben

CAMPUS SPORTFESZTIVÁL LABDARÚGÓ BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA 2017.

CAMPUS SPORTFESZTIVÁL LABDARÚGÓ BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA 2017. CAMPUS SPORTFESZTIVÁL LABDARÚGÓ BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA 2017. 1) A verseny célja Az UEFA Grassroots programjának népszerűsítése Az ország felsőoktatási intézményeiben tanuló hallgatók közötti kapcsolatok

Részletesebben

Magyar Floorball Szakszövetség

Magyar Floorball Szakszövetség Országos Bajnokság III. osztály Felnőtt, nagypályás floorball bajnokság versenykiírása 2015-2016 Budapest, 2015. június 12. 1. A bajnokság rendezője és neve a. A bajnokságot a Magyar Floorball Szakszövetség

Részletesebben

XXIII. FERENCZY-BUDAPEST KUPA VERSENYKIÍRÁSA

XXIII. FERENCZY-BUDAPEST KUPA VERSENYKIÍRÁSA XXIII. FERENCZY-BUDAPEST KUPA VERSENYKIÍRÁSA I. Az Angyalföldi Sportiskola és DSE, valamint a Budapesti Kézilabda Szövetség által a kézilabda sportág népszerűsítése és az utánpótlás korosztályok felkészülési

Részletesebben

25/2017. (08.18.) számú Zala Megyei Hivatalos Értesítő. Versenybizottsági határozatok

25/2017. (08.18.) számú Zala Megyei Hivatalos Értesítő. Versenybizottsági határozatok MLSZ ZALA MEGYEI IGAZGATÓSÁG Levelezési cím: Zalaegerszeg, Kossuth u. 47-51. Számlázási cím: 1112 Budapest, Kánai út. 2.D Számlaszám: 11707024-20480909 Adószám:19020848-2-44 Tel/Fax: 92/ 510-359, Tel:

Részletesebben

9/ sz. Hivatalos közlöny MEGYEI II. OSZTÁLY NYUGATI CSOPORT 9. FORDULÓ FELNŐTT EREDMÉNYEK 9. FORDULÓ U-21-ES EREDMÉNYEK TABELLA FELNŐTT

9/ sz. Hivatalos közlöny MEGYEI II. OSZTÁLY NYUGATI CSOPORT 9. FORDULÓ FELNŐTT EREDMÉNYEK 9. FORDULÓ U-21-ES EREDMÉNYEK TABELLA FELNŐTT Magyar Labdarúgó Szövetség Tolna Megyei Igazgatósága Telefonok: 74/511-123 7100 Szekszárd, Keselyűsi u 3. 74/511-124 E-mail: tolna@mlsz.hu Fax: 74/412-857 Honlap cím: www.tolnalsz.hu 9/2013-2014 sz. Hivatalos

Részletesebben

Magyar Floorball Szakszövetség

Magyar Floorball Szakszövetség Országos Bajnokság I. osztály Férfi, felnőtt, nagypályás floorball bajnokság versenykiírása 2019-2020 Budapest, 2019. május 31. 1. A bajnokság rendezője és neve a. A bajnokságot a (továbbiakban MFSZ) írja

Részletesebben

MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE. Kenguru és Gyermek Kupa. Országos Jamboree 2012.

MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE. Kenguru és Gyermek Kupa. Országos Jamboree 2012. MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE Kenguru és Gyermek Kupa Országos Jamboree 2012. 2011/2012. KENGURU ÉS GYERMEK KUPA ORSZÁGOS JAMBOREE 2. Kenguru és Gyermek Kupa Versenykiírás 2011/2012. KIVONAT

Részletesebben

Pest Megyei Kosárlabda Szövetség B33-as BAJNOKSÁGAINAK VERSENYKIÍRÁSA 2017/2018

Pest Megyei Kosárlabda Szövetség B33-as BAJNOKSÁGAINAK VERSENYKIÍRÁSA 2017/2018 Pest Megyei Kosárlabda Szövetség B33-as BAJNOKSÁGAINAK VERSENYKIÍRÁSA 2017/2018 2016/2017. Pest Megye Versenykiírás PEST MEGYEI KOSÁRLABDA SZÖVETSÉG SZÉKHELY: 1146 Budapest, Istvánmezei u. 1-3 POSTACÍM:

Részletesebben

25/ sz. Hivatalos közlöny MEGYEI II. OSZTÁLY NYUGATI CSOPORT. Rájátszás 8. forduló FELNŐTT EREDMÉNYEK

25/ sz. Hivatalos közlöny MEGYEI II. OSZTÁLY NYUGATI CSOPORT. Rájátszás 8. forduló FELNŐTT EREDMÉNYEK Magyar Labdarúgó Szövetség Tolna Megyei Igazgatósága Telefonok: 74/511-123 7100 Szekszárd, Keselyűsi u 3. 74/511-124 E-mail: tolna@mlsz.hu Fax: 74/412-857 Honlap cím: www.tolnalsz.hu 25/2012-2013 sz. Hivatalos

Részletesebben

MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG HAJDÚ-BIHAR MEGYEI IGAZGATÓSÁG

MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG HAJDÚ-BIHAR MEGYEI IGAZGATÓSÁG MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG HAJDÚ-BIHAR MEGYEI IGAZGATÓSÁG H-4025 Debrecen, Piac u. 71. Telefon/fax: (52) 413-179, 534-538 Web: adatbank.mlsz.hu E-mail: hajdu@mlsz.hu H I V A T A L O S L A P 15. szám FEGYELMI

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Heves Megyei Igazgatóság JOMA Kupa Heves Megyei Téli Nagypályás Műfüves Labdarúgó Torna Versenykiírása 2016. 1. A torna szervezője és rendezője, a torna típusa és hivatalos neve:

Részletesebben

Paks öregfiúk kispályás labdarúgó bajnokság évi versenykiírása

Paks öregfiúk kispályás labdarúgó bajnokság évi versenykiírása Nevezni április 10-ig lehet!!! Paks öregfiúk kispályás labdarúgó bajnokság 2012. évi versenykiírása A bajnokság célja: A bajnoki rendszer keretében a lakóhelyi, egyesületi, baráti stb. öregfiú csapatok

Részletesebben

42/2017. (12.06.) sz. Megyei Hivatalos Értesítő

42/2017. (12.06.) sz. Megyei Hivatalos Értesítő MLSZ FEJÉR MEGYEI IGAZGATÓSÁG Cím: 8000 Székesfehérvár, Honvéd u. 3/a. Fszt. Tel.: 06 (22) 312-282, Fax: 06 (22) 506-126 E-mail: fejer@mlsz.hu Web: fejer.mlsz.hu Adószám: 19020848-2-44 Bank: 11707024-20480772

Részletesebben

Versenykiírás és program

Versenykiírás és program Versenykiírás és program A torna helyszíne: Dabas, Kossuth Zsuzsanna Szakképző Iskola József Attila u. 107 Rendező: Dabas-Gyón FC A torna időpontjai: 2015. február 8. és március 1. Korosztályok: U-7 /2008/

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség 27/2012 (12.06.) számú Hivatalos Értesítő 2012.12.06. Tartalom Versenybizottsági határozatok... 3 KÖZLEMÉNY... 6 2 Versenybizottsági határozatok 422/2012 (11.28.) számú határozat

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség 3/2016 (02.15.) számú Hivatalos Értesítő 2016.02.15. Tartalom Versenybizottsági határozatok Fegyelmi Bizottsági határozatok 3. oldal 5. oldal 2 Versenybizottsági határozatok

Részletesebben

Magyar Floorball Szakszövetség

Magyar Floorball Szakszövetség Floorballer.hu Országos Bajnokság III. osztály Felnőtt, nagypályás floorball bajnokság versenykiírása 2017-2018 Budapest, 2017. május 31. 1. A bajnokság rendezője és neve a. A bajnokságot a Magyar Floorball

Részletesebben

Kenguru és Gyermek Kupa. Versenykiírás 2010/2011.

Kenguru és Gyermek Kupa. Versenykiírás 2010/2011. MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE Kenguru és Gyermek Kupa Versenykiírás 2010/2011. MEGTÁRGYALTA ÉS ELFOGADTA AZ MKOSZ ELNÖKSÉGE 2010. szeptember 20. 2010/2011. KENGURU ÉS GYERMEK KUPA 2. 1. A verseny

Részletesebben

16/2016. (05.26.) számú Zala Megyei Hivatalos Értesítő. Versenybizottság határozatai

16/2016. (05.26.) számú Zala Megyei Hivatalos Értesítő. Versenybizottság határozatai MLSZ ZALA MEGYEI IGAZGATÓSÁG Levelezési cím: Zalaegerszeg, Kossuth u. 47-51. Számlázási cím: 1112 Budapest, Kánai út. 2.D Számlaszám: 11707024-20480909 Adószám:19020848-2-43 Tel/Fax: 92/ 510-359, Tel:

Részletesebben

39/2018. (10.26.) számú Zala Megyei Hivatalos Értesítő. Versenybizottsági határozatok

39/2018. (10.26.) számú Zala Megyei Hivatalos Értesítő. Versenybizottsági határozatok MLSZ ZALA MEGYEI IGAZGATÓSÁG Levelezési cím: H-8900 Zalaegerszeg, Kossuth u. 47-51. Számlázási cím: 1112 Budapest, Kánai út. 2.D. Számlaszám: 11707024-20480909 Adószám:19020848-2-44 Tel/Fax: 92/ 510-359,

Részletesebben

NEMZETI EGYETEMI KOSÁRLABDA BAJNOKSÁG (MEFOB) VERSENYKIÍRÁSA 2015/2016

NEMZETI EGYETEMI KOSÁRLABDA BAJNOKSÁG (MEFOB) VERSENYKIÍRÁSA 2015/2016 NEMZETI EGYETEMI KOSÁRLABDA BAJNOKSÁG (MEFOB) VERSENYKIÍRÁSA 2015/2016 MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE HUNGARIAN BASKETBALL FEDERATION SZÉKHELY: 1146 BUDAPEST, ISTVÁNMEZEI ÚT 1-3. TELEFON: 06-1/460-6825

Részletesebben

Magyar Floorball Szakszövetség

Magyar Floorball Szakszövetség Országos Bajnokság II. osztály Férfi, felnőtt, nagypályás floorball bajnokság versenykiírása 2015 2016 Budapest, 2015. június 12. 1. A bajnokság rendezője és neve a. A bajnokságot a Magyar Floorball Szakszövetség

Részletesebben

nemzeti egyetemi kosárlabda bajnokság (MEFOB) VERSENYKIÍRÁSA 2014/2015

nemzeti egyetemi kosárlabda bajnokság (MEFOB) VERSENYKIÍRÁSA 2014/2015 nemzeti egyetemi kosárlabda bajnokság (MEFOB) VERSENYKIÍRÁSA 2014/2015 MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE HUNGARIAN BASKETBALL FEDERATION SZÉKHELY: 1146 BUDAPEST, ISTVÁNMEZEI ÚT 1-3. POSTACÍM: 1146

Részletesebben

CAMPUS SPORTFESZTIVÁL STRANDRÖPLABDA VERSENYKIÍRÁSA 2018.

CAMPUS SPORTFESZTIVÁL STRANDRÖPLABDA VERSENYKIÍRÁSA 2018. CAMPUS SPORTFESZTIVÁL STRANDRÖPLABDA VERSENYKIÍRÁSA 2018. 1) A verseny célja o a hazai és a környező országok felsőoktatási intézményeiben tanuló hallgatók közötti személyes emberi- és sportkapcsolatok

Részletesebben

9/2017. (04.13.) számú Zala Megyei Hivatalos Értesítő. Versenybizottság határozatai

9/2017. (04.13.) számú Zala Megyei Hivatalos Értesítő. Versenybizottság határozatai MLSZ ZALA MEGYEI IGAZGATÓSÁG Levelezési cím: Zalaegerszeg, Kossuth u. 47-51. Számlázási cím: 1112 Budapest, Kánai út. 2.D Számlaszám: 11707024-20480909 Adószám:19020848-2-44 Tel/Fax: 92/ 510-359, Tel:

Részletesebben

7/2018. (03.14.) számú Zala Megyei Hivatalos Értesítő. Versenybizottsági határozatok

7/2018. (03.14.) számú Zala Megyei Hivatalos Értesítő. Versenybizottsági határozatok MLSZ ZALA MEGYEI IGAZGATÓSÁG Levelezési cím: H-8900 Zalaegerszeg, Kossuth u. 47-51. Számlázási cím: 1112 Budapest, Kánai út. 2.D. Számlaszám: 11707024-20480909 Adószám:19020848-2-44 Tel/Fax: 92/ 510-359,

Részletesebben

A ÉVI FÉRFI ÉS NŐI EGYETEMI VÍZILABDA KUPA VERSENYKIÍRÁSA

A ÉVI FÉRFI ÉS NŐI EGYETEMI VÍZILABDA KUPA VERSENYKIÍRÁSA MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG A 2016. ÉVI FÉRFI ÉS NŐI EGYETEMI VÍZILABDA KUPA VERSENYKIÍRÁSA 2015/2016. ÉVI BAJNOKI SZEZON 1. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK 1.1 Az Egyetemi Vízilabda Kupa mérkőzéssorozat célja:

Részletesebben

18/2015. (05.22.) számú Zala Megyei Hivatalos Értesítő. Versenybizottsági határozatok

18/2015. (05.22.) számú Zala Megyei Hivatalos Értesítő. Versenybizottsági határozatok MLSZ ZALA MEGYEI IGAZGATÓSÁG Levelezési cím: Zalaegerszeg, Kossuth u. 47-51. Számlázási cím: 1112 Budapest, Kánai út. 2.D Számlaszám: 11707024-20480909 Adószám:19020848-2-43 Tel/Fax: 92/ 510-359, Tel:

Részletesebben

IFJÚSÁGI, SERDÜLŐ, GYERMEK FIÚ ÉS LEÁNY ORSZÁGOS VÍZILABDA BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA

IFJÚSÁGI, SERDÜLŐ, GYERMEK FIÚ ÉS LEÁNY ORSZÁGOS VÍZILABDA BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA IFJÚSÁGI, SERDÜLŐ, GYERMEK FIÚ ÉS LEÁNY ORSZÁGOS VÍZILABDA BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA 2007-2008. BAJNOKI ÉVAD - 1 1. A BAJNOKSÁG Az MVLSZ korosztályos országos utánpótlás bajnokságai 2. RÉSZTVEVŐ CSAPATOK

Részletesebben

17/2015. (05.15.) számú Zala Megyei Hivatalos Értesítő. Versenybizottsági határozatok

17/2015. (05.15.) számú Zala Megyei Hivatalos Értesítő. Versenybizottsági határozatok MLSZ ZALA MEGYEI IGAZGATÓSÁG Levelezési cím: Zalaegerszeg, Kossuth u. 47-51. Számlázási cím: 1112 Budapest, Kánai út. 2.D Számlaszám: 11707024-20480909 Adószám:19020848-2-43 Tel/Fax: 92/ 510-359, Tel:

Részletesebben

6./2014.(09.25.) sz. Hivatalos Értesítő

6./2014.(09.25.) sz. Hivatalos Értesítő MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG Nógrád Megyei Igazgatósága Cím: 3100 Salgótarján Bartók Béla út 10 Telefon: 06-32-432-077 Fax: 06-32-432-077 E-mail: nograd@mlsz.hu E-mail: nogradlasz@indamail.hu 6./2014.(09.25.)

Részletesebben

MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG HAJDÚ-BIHAR MEGYEI IGAZGATÓSÁG

MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG HAJDÚ-BIHAR MEGYEI IGAZGATÓSÁG MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG HAJDÚ-BIHAR MEGYEI IGAZGATÓSÁG H-4025 Debrecen, Piac u. 71. Telefon/fax: (52) 413-179, 534-538 Web: adatbank.mlsz.hu E-mail: hajdu@mlsz.hu H I V A T A L O S L A P 37. szám FEGYELMI

Részletesebben

F Ü G G E L É K MISKOLCI EGYETEMI 2015/2016 TANÉV I. FÉLÉVI SZABADTÉRI KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ BAJNOKSÁGÁNAK VERSENYKIÍRÁSÁHOZ

F Ü G G E L É K MISKOLCI EGYETEMI 2015/2016 TANÉV I. FÉLÉVI SZABADTÉRI KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ BAJNOKSÁGÁNAK VERSENYKIÍRÁSÁHOZ F Ü G G E L É K MISKOLCI EGYETEMI 2015/2016 TANÉV I. FÉLÉVI SZABADTÉRI KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ BAJNOKSÁGÁNAK VERSENYKIÍRÁSÁHOZ 1. / Játékvezetők. A kisorsolt bajnoki mérkőzésre a játékvezetőket a ME Sportiroda

Részletesebben

6/2018. (03.07.) sz. Megyei Hivatalos Értesítő

6/2018. (03.07.) sz. Megyei Hivatalos Értesítő MLSZ FEJÉR MEGYEI IGAZGATÓSÁG Cím: 8000 Székesfehérvár, Honvéd u. 3/a. Fszt. Tel.: 06 (22) 312-282, Fax: 06 (22) 506-126 E-mail: fejer@mlsz.hu Web: fejer.mlsz.hu Adószám: 19020848-2-44 Bank: 11707024-20480772

Részletesebben

Magyar Floorball Szakszövetség

Magyar Floorball Szakszövetség Liga Kupa Férfi, felnőtt, nagypályás floorball bajnokság versenykiírása 2016 2017 Budapest, 2016. augusztus 6. 1. A bajnokság rendezője és neve a. A bajnokságot a Magyar Floorball Szakszövetség (továbbiakban

Részletesebben