Cinema City Én vagyok a szuperhős! Facebook-játék. hivatalos Játék-, és Adatvédelmi szabályzata

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Cinema City Én vagyok a szuperhős! Facebook-játék. hivatalos Játék-, és Adatvédelmi szabályzata"

Átírás

1 Cinema City Én vagyok a szuperhős! Facebook-játék hivatalos Játék-, és Adatvédelmi szabályzata 1. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK 1. A Játék Szervezője és Lebonyolítója Az I.T. Magyar Cinema Kft. (Székhelye: 1132 Budapest, Váci út I. emelet) (továbbiakban: Szervező) Én vagyok a szuperhős! elnevezésű játékot hirdet a oldalon (továbbiakban: Játék). A Játék lebonyolítója az ACG Reklámügynökség Kft. (Székhelye: 1126 Budapest, Istenhegyi út 18.) (továbbiakban: Lebonyolító). 2. A Játék hivatalos játékszabálya (a továbbiakban: Játékszabály) elérhető a Szervező weboldalán, ( illetve Facebook-oldalán ( 2. A JÁTÉK SZABÁLYAI ÉS A RÉSZVÉTEL FELTÉTELEI 1. A Játékban részt vevő személyek - a részvétel feltételei A Játékban kizárólag azon 18. életévüket betöltött, kizárás alá nem eső, magyar állampolgárságú természetes személyek vehetnek részt, akik a Játék időtartama alatt (2. pont) a Cinema City Magyarország hivatalos Facebook-oldalának rajongói és a pályázatban kiírt feltételeknek megfelelnek, tehát a Cinema City Én vagyok a szuperhős! alkalmazását használva, az abban leírtaknak megfelelően, szabályosan játszanak, illetve adataikat helyesen, a valóságnak megfelelően adják meg (továbbiakban: Játékos). A Játék semmilyen szinten nem áll kapcsolatban a Facebookkal, a Facebook nem támogatja azt. A Játékban részt vevők nem a Facebook számára szolgáltatnak információkat. A Játékban való részvétel önkéntes és ingyenes, arról a Játék teljes időtartama alatt (2. pont) lehetőség van a leiratkozásra. A részvétel a jelen hivatalos Játékszabályzat és Adatvédelmi szabályzat automatikus elfogadását jelenti. A Játékban nem vehetnek részt a Szervező, illetve a Játékot Lebonyolító alkalmazottai és azok közeli hozzátartozói (a Ptk. 8:1. (1) bekezdése alapján).

2 2. A Játék időtartama A Játék és között zajlik. A Játék indulása: , A Játék vége: , A Játék menete: A Játékosok a oldalon található Én vagyok a szuperhős! alkalmazással (továbbiakban: Alkalmazás) játszanak. Az oldal lájkolása, az alkalmazás engedélyezése, és a jelen hivatalos Játék-, és Adatvédelmi szabályzat, valamint a marketing célú hozzájárulás és a moderációs elvek betartását vállaló nyilatkozat elfogadása után a Játékosok egy képet tölthetnek fel gyermekükről szuperhős jelmezben. Amennyiben a kép a Játékszabályzatban leírt feltételeknek megfelel (4. pont) a rendszer elfogadja és a kép automatikusan részt vesz a szavazáson. A 100 db legtöbb szavazatot gyűjtött kép közül egy, a Szervező munkatársaiból álló zsűri (továbbiakban: Zsűri) 40 db képet választ ki, amelyek felkerülnek a Játékban részt vevő mozik popcorn dobozaira. A nyertesek kiválasztása a Zsűri kizárólagos mérlegelésén és szubjektív döntésén alapul, amelyért a Szervező és a Lebonyolító nem vállalnak felelősséget. A Zsűri döntésével szemben nincs jogorvoslati lehetőség. Ha a kiválasztott nyertesek bármelyike bármilyen okból nem jogosult a nyereményekre, úgy a Zsűri pótnyerteseket is választ. A pótnyertesek kiválasztása ugyanolyan feltételek szerint történik, mint az eredeti nyertesek meghatározása. A Zsűri addig választ pótnyerteseket, amíg 40 játékos nem lesz jogosult a nyereményekre. Az Én vagyok a szuperhős! promóciós popcorn dobozok től elérhetőek a Játékban részt vevő mozikban a készlet erejéig. A szabályos játék kritériumai: Egy Játékos csak egy képet tölthet fel az Alkalmazásba. Egy játékos csak egyszer szavazhat. Minden képet feltöltő Játékos neve és hozzá kapcsolódó címe csak egyszer szerepelhet az adatbázisban. A Játékos a Játékban való részvétellel az alábbiakról nyilatkozik: A Játékos a feltöltött fotók tulajdoni és felhasználási jogával kizárólagosan rendelkezik, abban harmadik fél nem érintett. Egyúttal nyilatkozik, hogy ő a feltöltött képen szereplő kiskorú törvényes képviselője. Beleegyezik a kép, Szervező által történő, térítésmentes felhasználásába, az általa elfogadott Játékszabályzatban előírtak alapján. Miután a kép feltöltésre került, a Játékos címére érkezik az értesítés, amennyiben az Alkalmazásban helyesen adta meg adatait. A Játékosok, függetlenül attól, hogy töltöttek-e fel képet az Alkalmazásba meghívhatják barátaikat is Játékra, illetve megnézhetik a Képgalériát. A Játékos a barát kiválasztása után a Kész gombra kattintva küldheti el a Játékra szóló meghívást. Egy Játékosnak lehetősége

3 van több barátot is meghívni, de egy barátot csak egyszer. A meghívott barát egy Facebook értesítést kap a meghívásról. A játék lezárását követően a Zsűri kiválasztja a 40 db nyertes képet, amely képekhez tartozó Játékosokat a Szervező a Játék során megadott címen értesíti. A nyertesek értesítő üzenete tartalmazza a mozis ajándék (5. pont) voucher kódját. Az ajándék beváltásához a nyereményről értesítő kinyomtatott formában, vagy az erre alkalmas mobileszközön való bemutatása szükséges. Az ajándék beváltható a beváltási időszakban, a 8. pontban megadott, a Játékban részt vevő mozik egyikében. 4. A sikeres képfeltöltés feltételei: JPG, PNG vagy GIF formátum Minimum méret: 1600 pixel x 1200 pixel és 0,5 MB Maximum méret: 5000 pixel x 5000 pixel és 5 MB A feltöltött képek mindegyikének meg kell felelnie a következő moderációs feltételeknek: a feltöltött képen csak 1 gyermek szerepelhet; a gyermeknek jól azonosíthatóan szuperhős jelmezt imitáló ruházatban kell szerepelniük a képen; a feltöltött kép nem sértheti más személyek vagy vállalatok szellemi tulajdonhoz fűződő jogát, illetve személyiségi jogait; a feltöltött kép nem támogathat erőszakos, veszélyes vagy antiszociális viselkedési formákat; a feltöltött kép nem lehet törvényellenes és nem sértheti az íratlan és írott közösségi szabályokat; a feltöltött kép nem sértheti mások etnikai, vallási, politikai meggyőződését; a feltöltött kép nem tartalmazhat obszcén, sértő, vulgáris, fenyegető zaklató szexista vagy rasszista utalásokat; a feltöltött kép nem tartalmazhat spam jellegű üzenetet és nem okozhat technikai zavart az oldal működésében. A fenti feltételeket megsértő képeket a Játék teljes időtartama alatt, az addig szerzett szavazatok elvesztése mellett a Szervező vagy a Lebonyolító törölheti az alkalmazásból. 5. Nyeremény, mozis ajándék, a mozis ajándék átvétele A legtöbb szavazatot nyert és a Zsűri által kiválasztott 40 db kép feltöltőinek nyereménye, hogy feltöltött fotójukat a Szervező a Játékban részt vevő mozik popcorn dobozain feltünteti. A nyertesek további ajándéka a Szervező által felajánlott mozis ajándék, amelyet az értesítő ben küld ki. (3. pont)

4 A Szervező által felajánlott mozis ajándék nyertesenként: 4 db kis popcornra beváltható voucher A mozis ajándékokat az ben megkapott voucher kódok jelentik, amelyek beváltása az alábbi feltételek mellett történik: Az ajándék beváltásához az értesítő kinyomtatott formában, vagy az erre alkalmas mobil eszközön való bemutatása szükséges. A mozis ajándékok június 19. és július 1. között használhatók fel a hét minden napján, a Játékban részt vevő mozikban (8. pont). Az átvétel helyszínére történő utazás költsége a nyertest terheli. 6. Kép törlése, a Játékban való részvétel visszamondása A játék lezárásáig, tehát , ig, a promocio@cinemacity.hu címre megküldött kérelemmel a Játékosnak lehetősége van a Játékban való részvételtől, ezáltal a versenytől elállni és az általa feltöltött képet töröltetni. 7. A játék lezárása, a Zsűri döntése, a kiértesítés menete A Játék lezárása: , A Zsűri döntésének időpontja: Eredményhirdetés a oldalán: Nyertesek értesítése: án, a Játékban megadott címen. A Szervező felhívja a figyelmet arra, hogy a nyerteseket a regisztrált adatok segítségével azonosítja, így az időközbeni esetleges adatváltozással járó, valamint a Szervező érdekkörén kívüli technikai okból felmerülő problémákért a felelősséget a Szervező nem vállalja. Amennyiben egy nyertes valamilyen okból nem felel meg a Játékszabályzatban előírt feltételeknek, úgy az adott Játékos a nyereményre való jogosultságát elveszíti és helyébe a Játékszabályzat feltételeinek megfelelő következő pótnyertes lép. A téves adatszolgáltatásáért a Lebonyolító és a Szervező cégek nem vállalnak felelősséget. 3. ZÁRÓ RENDELKEZÉSEK ÉS ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ 1. Szervező fenntartja a jogot a Játékszabály megváltoztatására, erről a játék online felületén a Játékosokat tájékoztatja! 2. Adatbiztonság: A Játékosok a játékra regisztráláskor megadott személyes adatok, információk bizalmasak, azokat a Szervező valamint az adatfeldolgozást végző alvállalkozó cég (ACG Reklámügynökség Kft., 1126 Budapest, Istenhegyi út 18.) kezeli. Ez utóbbi a Játékos adatait kizárólag a Szervező számára adhatja ki.

5 3. A Játékosok a Játékban való részvétellel automatikusan elfogadják a Játék hivatalos Játékszabályát, valamint tudomásul veszik, hogy: a. Adatai kezelését a Szervező, illetve feldolgozását az ACG Reklámügynökség Kft. végzi, Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról évi CXII. törvény valamint az elektronikus hírközlésről szóló többször módosított évi C. törvény alapján a Játékszabályzatban meghatározott szerinti adatkezeléshez és a megjelölt adatfeldolgozók által végzett adatfeldolgozásért az adattulajdonos hozzájárulását írásos formában megadottnak kell tekinteni a részvétel során, a regisztrálással megadott hozzájárulás alapján. b. A Játékosok hozzájáruló nyilatkozata után a Játékosok által közölt adatok a Szervező adatbázisába kerülnek és azokat a Szervező az esetleges tiltási nyilatkozatokig minden további ellenszolgáltatás és engedélyezés nélkül a jelen promóció során, valamint a jövőben saját marketingtevékenysége céljából felhasználhatja. c. A Szervezőnek jogában áll saját internetes oldalán, és a Cinema City Magyarország Facebook oldalán, egyéb online és nyomtatott média megjelenéseiben közzétenni a Játékosok teljes nevét, illetve a nyertesek esetében nevüket, címüket és városuk nevét (a település közigazgatási megnevezésével). 4. Az adatszolgáltatás önkéntes. 5. Az adatok az adattulajdonos előzetes tájékoztatása és engedélye nélkül harmadik személy részére nem kerülnek átadásra, ide nem értve a jogszabályokban meghatározott eseteket. Az adattulajdonos bármikor visszavonhatja hozzájárulását, illetve kérheti adatai törlését, módosítását ben a lemondas@cinemacity.hu címen. A Szervező a tiltakozást a kérelem benyújtásától számított legrövidebb időn belül, de legfeljebb 15 napon belül megvizsgálja, annak megalapozottsága kérdésében döntést hoz, és döntéséről a kérelmezőt írásban tájékoztatja. A Játékos tudomásul veszi, hogy a Játék időtartama alatt az adatainak a törlése a Játékból való kizárását eredményezi, mivel a Szervező az adatok hiányában nem tudja biztosítani a Játékos részvételét. A Játékos az Info.tv., valamint a Polgári Törvénykönyv (2013. évi V. törvény) alapján bíróság előtt érvényesítheti jogait, vagy a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c.; fordulhat. 6. A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló évi CXII. törvény (Infotv.) 68. (6) bekezdése alapján az adatvédelmi nyilvántartásról szóló adatlapon feltüntetett adatkezelést az I.T. Magyar Cinema Kft. esetében NAIH-66925/2013. adatvédelmi nyilvántartási számmal, az ACG Reklámügynökség Kft. esetében NAIH-40122/2012. adatvédelmi nyilvántartási számmal vette nyilvántartásba.

6 7. Vegyes rendelkezések: a. A Játékban való részvétel hiányosságáért/hibájáért, a hibás, nem valós adatok megadásáért, az internetes rendszer lassúságáért, leállásáért a Lebonyolító és a Szervező nem vállal felelősséget. A Lebonyolító és a Szervező a nyeremények tekintetében szavatosságot nem vállal, a nyertes ilyen igényét jogszabályi keretek között a nyeremény gyártójával/forgalmazójával illetve a szolgáltatóval szemben érvényesítheti. A nyeremények másra át nem ruházhatók, és készpénzre át nem válthatók. b. A Szervező a nyeremény átadásáig kizárhatja továbbá a Játékból azon Játékost, aki nem felel meg a részvételi feltételeknek. c. Szervező jogosult kizárni Játékból azt a Játékost, aki a Játékban tisztességtelen módon, a jelen szabályzatban foglalt feltételek és előírások megkerülésével próbál részt venni. Amennyiben a Játék során visszaélések, jelentős mértékű sportszerűtlen Játék gyanúja merül fel, amely visszaélésre adhat lehetőséget, a Szervező fenntartja a jogot, hogy a Játékot szüneteltesse vagy törölje. A Játékról információk találhatóak oldalon lévő Játékszabályzatban. A Szervező fenntartja a jelen Játékszabály módosításának jogát. A Szervező és Lebonyolító kizárja felelősségét a Játékkal kapcsolatos bármilyen kommunikációs anyagban esetlegesen előforduló nyomdai hibáért. 8. Részt vevő mozik listája CINEMA CITY Alba 8000 Székesfehérvár, Alba Plaza. Palotai u. 1. CINEMA CITY Allee 1117 Budapest, Allee, Október Huszonharmadika u CINEMA CITY Arena 1087 Budapest, Arena Plaza, Kerepesi út 9. CINEMA CITY Balaton 8200 Veszprém, Balaton Plaza. Budapest út CINEMA CITY Campona 1222 Budapest, Campona, Nagytétényi út CINEMA CITY Debrecen 4026 Debrecen, Debrecen Plaza. Péterfia u. 18. CINEMA CITY Duna Plaza 1138 Budapest, Duna Plaza, Váci út 178. CINEMA CITY Győr 9024 Győr, Győr Plaza. Vasvári Pál u. 7. CINEMA CITY Kaposvár 7400 Kaposvár, Kapos Plaza, Berzsenyi Dániel u CINEMA CITY Miskolc 3525 Miskolc, Miskolc Plaza. Szentpáli u CINEMA CITY MOM Park 1123 Budapest, MOM Park, Alkotás út 53. CINEMA CITY Nyíregyháza 4400 Nyíregyháza, Nyír Plaza, Szegfű u. 75. CINEMA CITY Pécs 7632 Pécs, Pécs Plaza, Megyeri u. 76. CINEMA CITY Savaria 9700 Szombathely, Savaria Plaza. Körmendi u CINEMA CITY Sopron 9400 Sopron, Sopron Plaza. Lackner Kristóf u. 35. CINEMA CITY Szeged 6724 Szeged, Szeged Plaza. Kossuth Lajos sgt CINEMA CITY Szolnok 5000 Szolnok, Szolnok Plaza. Ady Endre út 28. CINEMA CITY Westend 1062 Budapest, Westend City Center, Váci út 1-3. CINEMA CITY Zalaegerszeg 8900 Zalaegerszeg, Zala Plaza. Stadion út 5. PALACE MAMMUT 1024 Budapest, Mammut I II Lövőház utca 2-6. I.T. Magyar Cinema Kft Szervező

Cinema City PopKarácsony Facebook Játék. Hivatalos Játékszabályzat és Adatvédelmi szabályzat

Cinema City PopKarácsony Facebook Játék. Hivatalos Játékszabályzat és Adatvédelmi szabályzat 1. A Játék Szervezője és Lebonyolítói Cinema City PopKarácsony Facebook Játék Hivatalos Játékszabályzat és Adatvédelmi szabályzat A I.T. Magyar Cinema Kft. (Székhelye: 1132 Budapest, Váci út 22-24. I.

Részletesebben

Cinema City OscarSziluett Facebook Játék. Hivatalos Játékszabályzat és Adatvédelmi szabályzat

Cinema City OscarSziluett Facebook Játék. Hivatalos Játékszabályzat és Adatvédelmi szabályzat 1. A Játék Szervezője és Lebonyolítói Cinema City OscarSziluett Facebook Játék Hivatalos Játékszabályzat és Adatvédelmi szabályzat A I.T. Magyar Cinema Kft. (Székhelye: 1132 Budapest, Váci út 22-24. I.

Részletesebben

HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYZAT

HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYZAT Nyerj páros ajándék mozijegyet a Multiponttal nyereményjáték VinCe Balaton rendezvényen 2014. július 10-13. között (továbbiakban: Nyereményjáték ) A Nyereményjáték szervezője a Multipont Program Zrt. (1117

Részletesebben

Cinema City Kívánj hármat! Facebook Játék. Hivatalos Játékszabály és Adatvédelmi szabályzat

Cinema City Kívánj hármat! Facebook Játék. Hivatalos Játékszabály és Adatvédelmi szabályzat 1. A Játék Szervezője és Lebonyolítói Cinema City Kívánj hármat! Facebook Játék Hivatalos Játékszabály és Adatvédelmi szabályzat A I.T. Magyar Cinema Kft. (Székhelye: 1132 Budapest, Váci út 22-24. I. emelet)

Részletesebben

Cinema City Rendez-Vous A mozis légyott Játék. Hivatalos Játékszabály és Adatvédelmi szabályzat

Cinema City Rendez-Vous A mozis légyott Játék. Hivatalos Játékszabály és Adatvédelmi szabályzat 1. A Játék Szervezője és Lebonyolítója Cinema City Rendez-Vous A mozis légyott Játék Hivatalos Játékszabály és Adatvédelmi szabályzat A I.T. Magyar Cinema Kft. (Székhelye: 1132 Budapest, Váci út 22-24.

Részletesebben

Amerika Kapitány. elnevezésű Facebook nyereményjáték Játék-, és adatvédelmi szabályzata és. részvételi feltételei

Amerika Kapitány. elnevezésű Facebook nyereményjáték Játék-, és adatvédelmi szabályzata és. részvételi feltételei Amerika Kapitány elnevezésű Facebook nyereményjáték Játék-, és adatvédelmi szabályzata és részvételi feltételei 1. A Játék szervezője A I.T. Magyar Cinema Kft. (Székhelye: 1132 Budapest, Váci út 22-24.

Részletesebben

Ákos Karcolatok 20. elnevezésű Facebook nyereményjáték Játék-, és adatvédelmi szabályzata és. részvételi feltételei

Ákos Karcolatok 20. elnevezésű Facebook nyereményjáték Játék-, és adatvédelmi szabályzata és. részvételi feltételei Az Ákos Karcolatok 20 elnevezésű Facebook nyereményjáték Játék-, és adatvédelmi szabályzata és részvételi feltételei KÉRJÜK, HOGY A SZABÁLYZATOT FIGYELMESEN OLVASD EL ÉS CSAK AKKOR VEGYÉL RÉSZT A JÁTÉKBAN,

Részletesebben

Demóna. elnevezésű Facebook nyereményjáték Játék-, és adatvédelmi szabályzata és. részvételi feltételei

Demóna. elnevezésű Facebook nyereményjáték Játék-, és adatvédelmi szabályzata és. részvételi feltételei A Demóna elnevezésű Facebook nyereményjáték Játék-, és adatvédelmi szabályzata és részvételi feltételei KÉRJÜK, HOGY A SZABÁLYZATOT FIGYELMESEN OLVASD EL ÉS CSAK AKKOR VEGYÉL RÉSZT A JÁTÉKBAN, HA AZ ITT

Részletesebben

Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat

Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat CEWE FOTÓKÖNYV Legyen az esküvő egy örök emlék nyereményjáték 1. Szervezés és lebonyolítás A nyereményjáték szervezője és adatkezelője a CEWE Magyarország Kft. (székhelye:

Részletesebben

VISTA nyereményjáték szabályzat

VISTA nyereményjáték szabályzat VISTA nyereményjáték szabályzat A nyár nem egy évszak! 2018. szeptember 27. - 2018. október 10. éjfélig A Vista Utazási Irodák Kft. (székhely: 1061 Budapest, Andrássy út 1., cégjegyzékszám: 01-09-067-990)

Részletesebben

Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat. Módosítás

Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat. Módosítás Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat Módosítás Ki a legjobb lesifotós? nyereményjáték 1. Szervezés és lebonyolítás A nyereményjáték szervezője és adatkezelője a Bau-Trans Kft. (székhely: 2051 Biatorbágy,

Részletesebben

Tippeljen és nyerjen nevezésű játék hivatalos játék-, és adatkezelési szabályzata

Tippeljen és nyerjen nevezésű játék hivatalos játék-, és adatkezelési szabályzata Tippeljen és nyerjen nevezésű játék hivatalos játék-, és adatkezelési szabályzata Az AUCHAN Magyarország Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (székhelye: 2040 Budaörs, Sport utca

Részletesebben

Marquard Media Magyarország Kft. InStyle Style Award 2018 nyereményjáték hivatalos játékszabálya

Marquard Media Magyarország Kft. InStyle Style Award 2018 nyereményjáték hivatalos játékszabálya Marquard Media Magyarország Kft. InStyle Style Award 2018 nyereményjáték hivatalos játékszabálya 1. A játék szervezője Az InStyle Style Award 2018 elnevezésű nyereményjáték (a továbbiakban Játék ) szervezője

Részletesebben

Soproni Radler Frissítő pillanatok játék. Hivatalos Játékszabályzat és Adatvédelmi szabályzat

Soproni Radler Frissítő pillanatok játék. Hivatalos Játékszabályzat és Adatvédelmi szabályzat Soproni Radler Frissítő pillanatok játék Hivatalos Játékszabályzat és Adatvédelmi szabályzat 1. A Játék neve és rövid leírása: A Soproni Radler Frissítő pillanatok nyereményjátékban (továbbiakban: Játék)

Részletesebben

Részvételi és adatkezelési szabályzat a Nestlé (HU) ig tartó Mikulás** játék üzenőfali nyereményjátékához

Részvételi és adatkezelési szabályzat a Nestlé (HU) ig tartó Mikulás** játék üzenőfali nyereményjátékához Részvételi és adatkezelési szabályzat a Nestlé (HU) 2015.12.02. 2015.12.03-ig tartó Mikulás** játék üzenőfali nyereményjátékához A játék időtartama: 1. december 2. 14:00 órától 2015. december 3. 09:00

Részletesebben

A VÉDŐHÁLÓ KÖNYVELŐKNEK NYEREMÉNYJÁTÉK HIVATALOS RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

A VÉDŐHÁLÓ KÖNYVELŐKNEK NYEREMÉNYJÁTÉK HIVATALOS RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA A VÉDŐHÁLÓ KÖNYVELŐKNEK NYEREMÉNYJÁTÉK HIVATALOS RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA A nyereményjáték szervezője A "VÉDŐHÁLÓ KÖNYVELŐKNEK nyereményjáték (a továbbiakban: "Játék") szervezője a Magyar Könyvvizsgálói

Részletesebben

Collagen Cocktail Irány Róma! elnevezésű Valentin napi nyereményjátékának hivatalos szabálya és adatkezelési szabályzata

Collagen Cocktail Irány Róma! elnevezésű Valentin napi nyereményjátékának hivatalos szabálya és adatkezelési szabályzata Collagen Cocktail Irány Róma! elnevezésű Valentin napi nyereményjátékának hivatalos szabálya és adatkezelési szabályzata A JÁTÉKBAN MINDEN VÁSÁRLÓNAK LEHETŐSÉGE VAN RÉSZT VENNI, AKI A VALENTIN NAPI AKCIÓ

Részletesebben

HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYZAT

HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYZAT Nyerj ajándék mozijegyet a Multiponttal nyereményjáték (továbbiakban: Nyereményjáték ) A Nyereményjáték szervezője a Multipont Program Zrt. (1117 Budapest, Budafoki út 79., továbbiakban: Szervező ). A

Részletesebben

A Mozizz a Corvinban, bulizz a Soundon! elnevezésű promóció Hivatalos játékszabálya és adatvédelmi szabályzata

A Mozizz a Corvinban, bulizz a Soundon! elnevezésű promóció Hivatalos játékszabálya és adatvédelmi szabályzata A Mozizz a Corvinban, bulizz a Soundon! elnevezésű promóció Hivatalos játékszabálya és adatvédelmi szabályzata A játékban résztvevő játékosok részvételükkel automatikusan tudomásul veszik és elfogadják

Részletesebben

PlayIT Show Videós tehetségkutató 2015.11.28-29. JÁTÉKSZABÁLYZAT

PlayIT Show Videós tehetségkutató 2015.11.28-29. JÁTÉKSZABÁLYZAT PlayIT Show Videós tehetségkutató 2015.11.28-29. JÁTÉKSZABÁLYZAT A Játék lebonyolítója a MEEX Agent Kft. (székhely: 1095 Budapest, Soroksári út 48.), (a továbbiakban: Szervező) 1. A Játékban való részvétel

Részletesebben

Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat

Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat Húsvéti Kvíz nyereményjáték 1. Szervezés és lebonyolítás A nyereményjáték szervezője a (székhely: 1034 Budapest, Bécsi út 100., adószám: 10896774-2-41) (továbbiakban:

Részletesebben

Marquard Media Magyarország Kft. Man of the year 2018 nyereményjáték hivatalos játékszabálya

Marquard Media Magyarország Kft. Man of the year 2018 nyereményjáték hivatalos játékszabálya Marquard Media Magyarország Kft. Man of the year 2018 nyereményjáték hivatalos játékszabálya 1. A játék szervezője Az Man of the year 2018 elnevezésű nyereményjáték (a továbbiakban Játék ) szervezője a

Részletesebben

Otthontérkép Lakásvadász Játékszabályzat

Otthontérkép Lakásvadász Játékszabályzat Otthontérkép Lakásvadász Játékszabályzat Játék, és adatkezelési szabályzat 1. A játék időtartama 2014. szeptember 29. 2014. december 31. 2. A játék szervezője Az INDEX.HU Zrt. székhely: 1033 Budapest,Flórián

Részletesebben

Támogass minket egy egyszerű Facebook megosztással! Facebook játék- és adatkezelési szabályzat

Támogass minket egy egyszerű Facebook megosztással! Facebook játék- és adatkezelési szabályzat Támogass minket egy egyszerű Facebook megosztással! Facebook játék- és adatkezelési szabályzat A Nyereményjáték szabályzat (a továbbiakban: Szabályzat) vonatkozik a Szívbeteg Gyermekekért Alapítvány (székhely:

Részletesebben

Bosszúállók szobor promóció elnevezésű játék 2015. június 8.-2015- július 8. JÁTÉKSZABÁLYZATA

Bosszúállók szobor promóció elnevezésű játék 2015. június 8.-2015- július 8. JÁTÉKSZABÁLYZATA Bosszúállók szobor promóció elnevezésű játék 2015. június 8.-2015- július 8. JÁTÉKSZABÁLYZATA A Walt Disney Magyarország Kft. (székhely: 1068 Budapest, Dózsa György út 84/A, Cg. 01 09 729276, adószám:

Részletesebben

Balaton régió fotópályázat 2012. hivatalos játékszabályzata

Balaton régió fotópályázat 2012. hivatalos játékszabályzata Balaton régió fotópályázat 2012 hivatalos játékszabályzata 1 Megnevezés: Balaton régió fotópályázat 2012 (a továbbiakban Játék ) Szervezők: SG Marketing Kft. (1149 Budapest, Limanova tér 12.), Aktimania

Részletesebben

Bosszúállók szobor promóció elnevezésű játék 2015. augusztus 17.-2015- szeptember 15. JÁTÉKSZABÁLYZATA

Bosszúállók szobor promóció elnevezésű játék 2015. augusztus 17.-2015- szeptember 15. JÁTÉKSZABÁLYZATA Bosszúállók szobor promóció elnevezésű játék 2015. augusztus 17.-2015- szeptember 15. JÁTÉKSZABÁLYZATA A Walt Disney Magyarország Kft. (székhely: 1068 Budapest, Dózsa György út 84/A, Cg. 01 09 729276,

Részletesebben

Ballantine s Angels Nights Játékszabályzat

Ballantine s Angels Nights Játékszabályzat Ballantine s Angels Nights Játékszabályzat A Pernod Ricard Hungary Kft. (székhely: 1027 Budapest, Kapás utca 6-12., Cg.: 01-09- 466108; továbbiakban: Pernod Kft.), mint szervező és adatkezelő a jelen játékszabályzatban

Részletesebben

A Pólus Center őszi szüneti kampányának hivatalos játékszabályzata:

A Pólus Center őszi szüneti kampányának hivatalos játékszabályzata: A Pólus Center őszi szüneti kampányának hivatalos játékszabályzata: 1. A promóció szervezője A Polus Társasház Üzemeltető Kft. (H-1152 Budapest, Szentmihályi út 131.; továbbiakban: Szervező ) regisztrációhoz

Részletesebben

Az OTP Bank Nyrt. 2011. őszi PayPass nyereményjátékának hivatalos részvételi és promóciós szabályzata (a továbbiakban: Promóciós Szabályzat )

Az OTP Bank Nyrt. 2011. őszi PayPass nyereményjátékának hivatalos részvételi és promóciós szabályzata (a továbbiakban: Promóciós Szabályzat ) Az OTP Bank Nyrt. 2011. őszi PayPass nyereményjátékának hivatalos részvételi és promóciós szabályzata (a továbbiakban: Promóciós Szabályzat ) 1. A promóció (a továbbiakban: Promóció ) szervezője OTP Bank

Részletesebben

Marquard Media Magyarország Kft. Éva magazin és az F&F közös nyereményjátéka hivatalos játékszabálya

Marquard Media Magyarország Kft. Éva magazin és az F&F közös nyereményjátéka hivatalos játékszabálya Marquard Media Magyarország Kft. Éva magazin és az F&F közös nyereményjátéka hivatalos játékszabálya 1. A játék szervezője Az Éva magazin és az F&F közös felhívása a A legstílusosabb család 2017-ben elnevezésű

Részletesebben

ÚJÉVI ORGONAKONCERT PETŐFI NÉPE - NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA

ÚJÉVI ORGONAKONCERT PETŐFI NÉPE - NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA ÚJÉVI ORGONAKONCERT PETŐFI NÉPE - NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS LEBONYOLÍTÓJA A meghirdetett játék (a továbbiakban: játék) szervezője és lebonyolítója a Mediaworks Hungary Zrt.

Részletesebben

Labdarúgó Világbajnokság 2018 országos promóció - online kvíz hivatalos játékszabályzata

Labdarúgó Világbajnokság 2018 országos promóció - online kvíz hivatalos játékszabályzata Labdarúgó Világbajnokság 2018 országos promóció - online kvíz hivatalos játékszabályzata A nyereményjáték (a továbbiakban: Játék) megnevezése: Ziccer: Nyerjen értékes sorsjegy csomagot foci VB-s kvízjátékunkban!

Részletesebben

NYERJ TV-T A FLAVONNAL! NYEREMÉNYJÁTÉK. FLAVON GROUP KFT. hivatalos promóciós játékszabálya és adatkezelési szabályzata

NYERJ TV-T A FLAVONNAL! NYEREMÉNYJÁTÉK. FLAVON GROUP KFT. hivatalos promóciós játékszabálya és adatkezelési szabályzata NYERJ TV-T A FLAVONNAL! NYEREMÉNYJÁTÉK FLAVON GROUP KFT. hivatalos promóciós játékszabálya és adatkezelési szabályzata 1. A játék szervezője a Flavon Group Kft. cím: 4033 Debrecen, Veres Péter u. 19.,

Részletesebben

Február havi promóció! NESCAFÉ Dolce Gusto promóció RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT

Február havi promóció! NESCAFÉ Dolce Gusto promóció RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT Február havi promóció! NESCAFÉ Dolce Gusto promóció RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT A Nestlé Hungária Kft. (a továbbiakban: Szervező) a jelen részvételi és adatkezelési szabályzatban részletezett

Részletesebben

A nyereményjátékban a következő nyeremények kerülnek kisorsolásra: Összesen 5 nyertest sorsolunk a játékban regisztrálók között havonta.

A nyereményjátékban a következő nyeremények kerülnek kisorsolásra: Összesen 5 nyertest sorsolunk a játékban regisztrálók között havonta. Részvételi feltételek Keresd a párját applikáció A nyereményjáték szervezője a Mercur Rent a Car Kft. (Cím: 2220 Vecsés, Hertz u 2. Adószám: 12027222-2- 13. nyilvántartási szám NAIH-86525/2015. továbbiakban,

Részletesebben

Küldj Karikártyát! elnevezésű nyereményjáték Játék- és adatkezelési szabályzata

Küldj Karikártyát! elnevezésű nyereményjáték Játék- és adatkezelési szabályzata Küldj Karikártyát! elnevezésű nyereményjáték Játék- és adatkezelési szabályzata 1. A játék szervezője és lebonyolítója Telenor Magyarország Zrt. Székhely:. 2045 Törökbálint, Pannon út 1. Cégjegyzékszám:13

Részletesebben

Fotó kihívás Játék. 2.1 A Szervező által meghirdetett játékban minden Facebook adatlappal rendelkező játékos részt vehet, aki betöltötte 18. életévét.

Fotó kihívás Játék. 2.1 A Szervező által meghirdetett játékban minden Facebook adatlappal rendelkező játékos részt vehet, aki betöltötte 18. életévét. Fotó kihívás Játék 1. Szervező Jelen részvételi- és játékszabályzatban bemutatásra kerülő játék (a továbbiakban: Játék) szervezője a Corvin Plaza üzemeltetője, a Klépierre Corvin Kft. (a továbbiakban:

Részletesebben

Baba-mama expo nyereményjáték - Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat

Baba-mama expo nyereményjáték - Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat Baba-mama expo nyereményjáték - Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat 1. Szervezés és lebonyolítás A Baba-mama expo nyereményjáték szervezője, lebonyolítója és adatkezelője a Sarti Szolgáltató Bt. (1118 Budapest,

Részletesebben

A Pólus Center Mikulás a Pólusban - hivatalos játékszabályzata:

A Pólus Center Mikulás a Pólusban - hivatalos játékszabályzata: A Pólus Center Mikulás a Pólusban - hivatalos játékszabályzata: 1. A promóció szervezője A Pólus Társasház Üzemeltető Kft. (H-1152 Budapest, Szentmihályi út 131.; továbbiakban: Szervező ) regisztrációhoz

Részletesebben

IMOnline Élmény a vásárlás promóció. Részvételi feltételek és Adatvédelmi szabályzat

IMOnline Élmény a vásárlás promóció. Részvételi feltételek és Adatvédelmi szabályzat IMOnline Élmény a vásárlás promóció Részvételi feltételek és Adatvédelmi szabályzat A promócióban (reklámcélú ajándéksorsolásban) részt vevő játékosok részvételükkel automatikusan tudomásul veszik és elfogadják

Részletesebben

A STADLBAUER Kft. által szervezett Carrera Bajnokság elnevezésű verseny és nyereményjáték részletes részvételi és adatkezelési szabályzata

A STADLBAUER Kft. által szervezett Carrera Bajnokság elnevezésű verseny és nyereményjáték részletes részvételi és adatkezelési szabályzata A STADLBAUER Kft. által szervezett Carrera Bajnokság elnevezésű verseny és nyereményjáték részletes részvételi és adatkezelési szabályzata 1. A STADLBAUER Kft. (a továbbiakban: Szervező) a jelen részvételi,

Részletesebben

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT 1. Az Bonduelle Central Europe Kft. (Székhely: 2750 Nagykőrös, Ceglédi út 25.) (továbbiakban: Szervező) által szervezett promóciós játékban (továbbiakban: Játék) kizárólag

Részletesebben

HALFOTÓVERSENY 2018 JÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA

HALFOTÓVERSENY 2018 JÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA HALFOTÓVERSENY 2018 JÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS LEBONYOLÍTÓJA A meghirdetett promóciós játék (a továbbiakban: játék) szervezője és lebonyolítója a Mediaworks Hungary Zrt. (székhely:

Részletesebben

Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat

Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat Játékos pályaválasztás nyereményjáték 1. Szervezés és lebonyolítás A nyereményjáték szervezője és adatkezelője a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara (székhelye: 7625

Részletesebben

Media Markt Pótalkatrész játék 2015.09.24-27. JÁTÉKSZABÁLYZAT

Media Markt Pótalkatrész játék 2015.09.24-27. JÁTÉKSZABÁLYZAT Media Markt Pótalkatrész játék 2015.09.24-27. JÁTÉKSZABÁLYZAT A Media Markt Saturn Holding Kft. (székhely: 2040 Budaörs, Petőfi utca 64.; adószám: 12172951-2-44) (továbbiakban: Szervező) a Facebookon nyereményjátékot

Részletesebben

A HÓNAP FOGÁSA JÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA

A HÓNAP FOGÁSA JÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA A HÓNAP FOGÁSA JÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS LEBONYOLÍTÓJA A meghirdetett promóciós játék (a továbbiakban: játék) szervezője és lebonyolítója a Mediaworks Hungary Zrt. (székhely: 1034

Részletesebben

JÁTÉKSZABÁLYZAT. 2. A Játékban kizárólag a Játék időpontjában 18 évét betöltött, cselekvőképes természetes személy vehet részt (továbbiakban: Játékos)

JÁTÉKSZABÁLYZAT. 2. A Játékban kizárólag a Játék időpontjában 18 évét betöltött, cselekvőképes természetes személy vehet részt (továbbiakban: Játékos) JÁTÉKSZABÁLYZAT Az MS E-Commerce Kft. (székhely: 2040 Budaörs, Petőfi utca 64.; továbbiakban: Szervező) nyereményjátékot szervez. (továbbiakban: Játék). A Játék lebonyolításában közreműködik az Intermedius

Részletesebben

A Madagaszkár pingvinjei. elnevezésű Facebook Kvíz nyereményjáték Játék-, és adatvédelmi szabályzata és. részvételi feltételei

A Madagaszkár pingvinjei. elnevezésű Facebook Kvíz nyereményjáték Játék-, és adatvédelmi szabályzata és. részvételi feltételei A A Madagaszkár pingvinjei elnevezésű Facebook Kvíz nyereményjáték Játék-, és adatvédelmi szabályzata és részvételi feltételei KÉRJÜK, HOGY A SZABÁLYZATOT FIGYELMESEN OLVASD EL ÉS CSAK AKKOR VEGYÉL RÉSZT

Részletesebben

Zsolnay Kulturális Negyed Planetárium nyereményjáték SZABÁLYZAT. (2015. december 15.- 2016. március 11.)

Zsolnay Kulturális Negyed Planetárium nyereményjáték SZABÁLYZAT. (2015. december 15.- 2016. március 11.) Zsolnay Kulturális Negyed Planetárium nyereményjáték SZABÁLYZAT (2015. december 15.- 2016. március 11.) A Zsolnay Örökségkezelő Nonprofit Kft. (székhelye: 7630 Pécs, Zsolnay Vilmos utca 37., Cg.: 02-09-073887,

Részletesebben

HOZZÁJÁRULÓ NYILATKOZAT személyes adatok kezeléséhez

HOZZÁJÁRULÓ NYILATKOZAT személyes adatok kezeléséhez HOZZÁJÁRULÓ NYILATKOZAT személyes adatok kezeléséhez Alulírott,.....(gondviselő neve)... (szül. hely és idő),..... (lakcím)... (gondviselő telefonszáma) az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról

Részletesebben

A PROMOD ÚJ ILLATAI FACEBOOK NYEREMÉNYJÁTÉKÁNAK JÁTÉKSZABÁLYZATA: 2015. OKTÓBER 10-TŐL 15-ig

A PROMOD ÚJ ILLATAI FACEBOOK NYEREMÉNYJÁTÉKÁNAK JÁTÉKSZABÁLYZATA: 2015. OKTÓBER 10-TŐL 15-ig 1. SZERVEZŐ CÉG: A PROMOD ÚJ ILLATAI FACEBOOK NYEREMÉNYJÁTÉKÁNAK JÁTÉKSZABÁLYZATA: 2015. OKTÓBER 10-TŐL 15-ig A PROMOD ÚJ ILLATAI c. nyereményjáték (a továbbiakban: "Játék") szervezője a Promod Hungary

Részletesebben

Marquard Media Magyarország Kft. Nyerj Yves Saint Laurent Mon Paris parfümöt nyereményjáték hivatalos játékszabálya

Marquard Media Magyarország Kft. Nyerj Yves Saint Laurent Mon Paris parfümöt nyereményjáték hivatalos játékszabálya Marquard Media Magyarország Kft. Nyerj Yves Saint Laurent Mon Paris parfümöt nyereményjáték hivatalos játékszabálya 1. A játék szervezője Az Nyerj Yves Saint Laurent Mon Paris parfümöt elnevezésű nyereményjáték

Részletesebben

J Á T É K S Z A B Á L Y Z A T

J Á T É K S Z A B Á L Y Z A T J Á T É K S Z A B Á L Y Z A T A VKSZ Veszprémi Közüzemi Szolgáltató Zrt. nyereményjátékot szervez, amelynek részvételi feltételeit és szabályait (a továbbiakban: Játékszabályzat ) az alábbiakban határozza

Részletesebben

JÁTÉKSZABÁLYZAT. Nyereményjáték

JÁTÉKSZABÁLYZAT. Nyereményjáték JÁTÉKSZABÁLYZAT Nyereményjáték Töltsd fel közösségi média felületeidre (Facebook, Instagram) a Kerekdomb Fesztiválok és a Művészetek Völgye Fesztivál alatt készült képeidet! Használd a hivatalos hashtageket

Részletesebben

Ariston Bónusz Program online részvételi szabályzata

Ariston Bónusz Program online részvételi szabályzata Ariston Bónusz Program online részvételi szabályzata A Program szervezője Az Ariston Thermo Hungária Kft. (továbbiakban: "Szervező") promóciót szervez (továbbiakban: "Program"), amelyben azon, a 1. pontban

Részletesebben

A Magyar Cukor Zrt. által szervezet A legcukibb jelmezverseny elnevezésű nyereményjáték részvételi és adatkezelési szabályzata

A Magyar Cukor Zrt. által szervezet A legcukibb jelmezverseny elnevezésű nyereményjáték részvételi és adatkezelési szabályzata A Magyar Cukor Zrt. által szervezet A legcukibb jelmezverseny elnevezésű nyereményjáték részvételi és adatkezelési szabályzata 1. A Magyar Cukor Zrt. (a továbbiakban: Szervező) a jelen részvételi, adatkezelési

Részletesebben

REGIO JÁTÉK által szervezett LEGO Sarkvidéki kalandok elnevezésű nyereményjáték hivatalos játékszabálya és adatvédelmi szabályzata

REGIO JÁTÉK által szervezett LEGO Sarkvidéki kalandok elnevezésű nyereményjáték hivatalos játékszabálya és adatvédelmi szabályzata REGIO JÁTÉK által szervezett LEGO Sarkvidéki kalandok elnevezésű nyereményjáték hivatalos játékszabálya és adatvédelmi szabályzata 1, A Játék szervezője A REGIO Játékkereskedelmi Kft. (Székhelye 1119 Budapest,

Részletesebben

A Fashion Trend Center és a Marquard Media Magyarország Kft. közös nyereményjátéka. JOY Fashion Trend Award hivatalos játékszabálya

A Fashion Trend Center és a Marquard Media Magyarország Kft. közös nyereményjátéka. JOY Fashion Trend Award hivatalos játékszabálya A Fashion Trend Center és a Marquard Media Magyarország Kft. közös nyereményjátéka 1. A játék szervezője JOY Fashion Trend Award hivatalos játékszabálya A Joy Fashion Trend Award elnevezésű nyereményjáték

Részletesebben

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT A "Találd meg az elveszett EFOTT jegyeket!" NYEREMÉNYJÁTÉK Adatvédelmi szabályzata I. Bevezetés A 2015. 07. 08. 00:01 perctől 2015. 07. 13. 23:59 percig tartó "Találd meg az elveszett

Részletesebben

FOX Wayward Pines. elnevezésű Facebook nyereményjáték Játékszabályzata és. részvételi feltételei

FOX Wayward Pines. elnevezésű Facebook nyereményjáték Játékszabályzata és. részvételi feltételei A FOX Wayward Pines elnevezésű Facebook nyereményjáték Játékszabályzata és részvételi feltételei KÉRJÜK, HOGY A SZABÁLYZATOT FIGYELMESEN OLVASD EL, ÉS CSAK AKKOR VEGYÉL RÉSZT A JÁTÉKBAN, HA AZ ITT LEÍRTAKKAL

Részletesebben

A HEINEKEN HUNGÁRIA SÖRGYÁRAK ZRT. Legendák Harca elnevezésű. Facebook nyereményjátékának szabályzata és részvételi feltételei

A HEINEKEN HUNGÁRIA SÖRGYÁRAK ZRT. Legendák Harca elnevezésű. Facebook nyereményjátékának szabályzata és részvételi feltételei A HEINEKEN HUNGÁRIA SÖRGYÁRAK ZRT. Legendák Harca elnevezésű Facebook nyereményjátékának szabályzata és részvételi feltételei KÉRJÜK, HOGY A SZABÁLYZATOT FIGYELMESEN OLVASD EL, ÉS CSAK AKKOR VEGYÉL RÉSZT

Részletesebben

A Nintendo Switch elnevezésű nyereményjáték

A Nintendo Switch elnevezésű nyereményjáték A Nintendo Switch elnevezésű nyereményjáték HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYA ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA A Játékban résztvevők részvételükkel külön jognyilatkozat nélkül tudomásul veszik és elfogadják a játék hivatalos

Részletesebben

A Nyereményjáték szabályzat (a továbbiakban: Szabályzat) vonatkozik a Szallas.hu Kft. (a

A Nyereményjáték szabályzat (a továbbiakban: Szabályzat) vonatkozik a Szallas.hu Kft. (a Nyereményjáték szabályzat A Nyereményjáték szabályzat (a továbbiakban: Szabályzat) vonatkozik a Szallas.hu Kft. (a továbbiakban: Szervező) által üzemeltetett Szallas.hu, oraatallitas.hu, szallasguru.hu

Részletesebben

OHMYDEER SOMOGYI HÍRLAP - NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA

OHMYDEER SOMOGYI HÍRLAP - NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA OHMYDEER SOMOGYI HÍRLAP - NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS LEBONYOLÍTÓJA A meghirdetett játék (a továbbiakban: játék) szervezője és lebonyolítója a Mediaworks Hungary Zrt. (székhely:

Részletesebben

Nestlé Hungária Kft. Nescafé Alegria To Go Princess Promóció elnevezésű promóciójának részvételi szabályzata

Nestlé Hungária Kft. Nescafé Alegria To Go Princess Promóció elnevezésű promóciójának részvételi szabályzata Nestlé Hungária Kft. Nescafé Alegria To Go Princess Promóció elnevezésű promóciójának részvételi szabályzata 1. A Promóció szervezője A Nestlé Hungária Kft. (a továbbiakban: Szervező) a jelen részvételi

Részletesebben

8. Szülinapi Fan Game Nyereményjáték

8. Szülinapi Fan Game Nyereményjáték 8. Szülinapi Fan Game Nyereményjáték RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT 1. A Program szervezője A " 8. Szülinapi Fan Game Nyereményjáték (a továbbiakban: Játék/Nyereményjáték) szervezője a Penny Market Kft.

Részletesebben

Pólus Nyereményjáték 2016.01.11. 2016.01.30. HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYA ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA (továbbiakban: Szabályzat)

Pólus Nyereményjáték 2016.01.11. 2016.01.30. HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYA ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA (továbbiakban: Szabályzat) Pólus Nyereményjáték 2016.01.11. 2016.01.30. A szórólapon található kupon bemutatásával szerezd be értékes ajándékaink egyikét, majd dobd be a kitöltött kupont az információs pultnál található gyűjtődobozunkba

Részletesebben

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT Dove Men+Care nyereményjáték

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT Dove Men+Care nyereményjáték RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT Dove Men+Care nyereményjáték 1. Az UNILEVER Magyarország Kft. (1138 Budapest, Váci út 182., továbbiakban: Szervező) által szervezett nyereményjátékban (továbbiakban: Játék)

Részletesebben

A(z) Duna Plaza Duna Plaza-CEWE közös nyereményáték ( Nyereményjáték ) Hivatalos Szabályzata ( Szabályzat )

A(z) Duna Plaza Duna Plaza-CEWE közös nyereményáték ( Nyereményjáték ) Hivatalos Szabályzata ( Szabályzat ) A(z) Duna Plaza Duna Plaza-CEWE közös nyereményáték ( Nyereményjáték ) Hivatalos Szabályzata ( Szabályzat ) Kérjük olvasd át a Nyereményjátékban való részvétel felhasználási feltételeit, mivel a Játékban

Részletesebben

K&H Bank Zrt. Nyerj Gorillaz koncertjegyet a Mastercard jóvoltából Játékszabályzat

K&H Bank Zrt. Nyerj Gorillaz koncertjegyet a Mastercard jóvoltából Játékszabályzat K&H Bank Zrt. Nyerj Gorillaz koncertjegyet a Mastercard jóvoltából Játékszabályzat A K&H Bank Zrt. (székhely: 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 9. cégjegyzékszám: Cg. 01-10-041043, nyilvántartó bíróság:

Részletesebben

Media Markt Hírlevél Regisztráció elnevezésű játék 2015.06.09-11. JÁTÉKSZABÁLYZAT

Media Markt Hírlevél Regisztráció elnevezésű játék 2015.06.09-11. JÁTÉKSZABÁLYZAT Media Markt Hírlevél Regisztráció elnevezésű játék 2015.06.09-11. JÁTÉKSZABÁLYZAT A Media Markt Saturn Holding Kft. (székhely: 2040 Budaörs, Petőfi utca 64.; adószám: 12172951-2-44) (továbbiakban: Szervező)

Részletesebben

Május havi promóció! NESCAFÉ Dolce Gusto promóció RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT

Május havi promóció! NESCAFÉ Dolce Gusto promóció RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT Május havi promóció! NESCAFÉ Dolce Gusto promóció RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT A Nestlé Hungária Kft. (a továbbiakban: Szervező) a jelen részvételi és adatkezelési szabályzatban részletezett nyereményjátékot

Részletesebben

Nyereményjáték szabályzat a Netex-Magyarország Kft. által a https://www.facebook.com/webkiallitas oldalon meghirdetett nyereményjátékokhoz

Nyereményjáték szabályzat a Netex-Magyarország Kft. által a https://www.facebook.com/webkiallitas oldalon meghirdetett nyereményjátékokhoz Nyereményjáték szabályzat a Netex-Magyarország Kft. által a https://www.facebook.com/webkiallitas oldalon meghirdetett nyereményjátékokhoz 2014. 12. 22. Netex-Magyarország Kft. Bevezető A jelen szabályzat

Részletesebben

Allianz BabaMama Expo nyereményjáték 2015. október 26. 2015. november 15. Játék- és adatkezelési szabályzat

Allianz BabaMama Expo nyereményjáték 2015. október 26. 2015. november 15. Játék- és adatkezelési szabályzat Allianz BabaMama Expo nyereményjáték 2015. október 26. 2015. november 15. Játék- és adatkezelési szabályzat Az Allianz Hungária Zrt. (székhely: 1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 48-52.; cégjegyzékszám:

Részletesebben

RTL Spike-Yellowstone. elnevezésű Facebook nyereményjáték Játékszabályzata és. részvételi feltételei

RTL Spike-Yellowstone. elnevezésű Facebook nyereményjáték Játékszabályzata és. részvételi feltételei Az RTL Spike-Yellowstone elnevezésű Facebook nyereményjáték Játékszabályzata és részvételi feltételei KÉRJÜK, HOGY A SZABÁLYZATOT FIGYELMESEN OLVASD EL, ÉS CSAK AKKOR VEGYÉL RÉSZT A JÁTÉKBAN, HA AZ ITT

Részletesebben

A Magyar Posta Facebook oldalán indított 2016-os Labdarúgó-Európa-bajnokság Nyereményjátékra a következők vonatkoznak:

A Magyar Posta Facebook oldalán indított 2016-os Labdarúgó-Európa-bajnokság Nyereményjátékra a következők vonatkoznak: A MAGYAR POSTA ZRT. 2016-OS LABDARÚGÓ-EURÓPA-BAJNOKSÁG FACEBOOK NYEREMÉNYJÁTÉK (A TOVÁBBIAKBAN: 2016-OS LABDARÚGÓ-EURÓPA-BAJNOKSÁG NYEREMÉNYJÁTÉK) RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA A Magyar Posta Facebook

Részletesebben

Bridgestone Abroncs Kitartás Kihívás június június 17. JÁTÉK- ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT

Bridgestone Abroncs Kitartás Kihívás június június 17. JÁTÉK- ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT Bridgestone Abroncs Kitartás Kihívás 2018 2018. június 11. 2018. június 17. JÁTÉK- ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT Az Agora Nonprofit Kft. Tatabánya Pont (székhely: 2800 Tatabánya, Szent Borbála út 19.; cégjegyzékszám:

Részletesebben

1. A részvételre való alkalmasság és a Játék menete

1. A részvételre való alkalmasság és a Játék menete Kérjük, olvassa el figyelmesen az Intervet Hungária Kft. által a Kisállatorvos Facebook oldalon megrendezett Gazdi-kedvenc szelfiverseny elnevezésű nyereményjáték (a továbbiakban: Játék ) részvételi feltételeit.

Részletesebben

A Szervező Barkácsforrás regisztráció elnevezéssel ajándékakciót (továbbiakban Akció) szervez a játékszabályzatban található feltételekkel.

A Szervező Barkácsforrás regisztráció elnevezéssel ajándékakciót (továbbiakban Akció) szervez a játékszabályzatban található feltételekkel. Barkácsforrás regisztrációs játék Részvételi és játékszabályzat 1. A játék szervezője a Max-24 Kft. 4700 Mátészalka, Ipari u. 27.sz. a továbbiakban szervező A Szervező Barkácsforrás regisztráció elnevezéssel

Részletesebben

Travel Channel A sörök útján. elnevezésű Facebook nyereményjáték Játékszabályzata és. részvételi feltételei

Travel Channel A sörök útján. elnevezésű Facebook nyereményjáték Játékszabályzata és. részvételi feltételei A Travel Channel A sörök útján elnevezésű Facebook nyereményjáték Játékszabályzata és részvételi feltételei KÉRJÜK, HOGY A SZABÁLYZATOT FIGYELMESEN OLVASD EL, ÉS CSAK AKKOR VEGYÉL RÉSZT A JÁTÉKBAN, HA

Részletesebben

A Karácsonyi videó kvíz nyereményjáték (továbbiakban: Játék ) szervezője a TESCO- GLOBAL

A Karácsonyi videó kvíz nyereményjáték (továbbiakban: Játék ) szervezője a TESCO- GLOBAL Karácsonyi videó kvíz! játék részvételi feltételei A Karácsonyi videó kvíz nyereményjáték (továbbiakban: Játék ) szervezője a TESCO- GLOBAL Áruházak Zrt. (székhely: 2040 Budaörs, Kinizsi út 1-3., cg.:13-10-

Részletesebben

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT A "Tippeld meg a hét kérdését és nyerj!" NYEREMÉNYJÁTÉK Adatvédelmi szabályzata I. Bevezetés A 2015. 11. 23. 12:00 perctől 2015. 12. 13. 23:59 percig tartó "Tippeld meg a hét kérdését

Részletesebben

Telenor MyTV Facebook játék játék a Telenor Hungary Facebook oldalán

Telenor MyTV Facebook játék játék a Telenor Hungary Facebook oldalán Telenor MyTV Facebook játék játék a Telenor Hungary Facebook oldalán Játékszabályzat Kérjük, olvassa el figyelmesen a Telenor Hungary Facebook oldalán megrendezett játék (a továbbiakban: Játék ) részvételi

Részletesebben

A Max Factor 100 év Glamúr Nyereményjáték Szabályzata

A Max Factor 100 év Glamúr Nyereményjáték Szabályzata A Max Factor 100 év Glamúr Nyereményjáték Szabályzata A Primőr Kozmetikai Kft. (székhely: 6100 Kiskunfélegyháza, Liget u. 3., Cg.: 03-09-106401, adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-7593962014, továbbiakban:

Részletesebben

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Regisztrálj és nyerj nyereményjáték szabályzata

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Regisztrálj és nyerj nyereményjáték szabályzata A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Regisztrálj és nyerj nyereményjáték szabályzata I. A nyereményjáték részvételi feltételei A nyereményjáték (továbbiakban: Játék) Szervezője a Plazmaszolgálat

Részletesebben

Startutazás nyereményjáték játékszabályzat

Startutazás nyereményjáték játékszabályzat Startutazás nyereményjáték játékszabályzat 1. A nyereményjáték elnevezése, szervezője: A promóciós játék elnevezése: Startutazás nyereményjáték (a továbbiakban: Játék ). A Játékot a Dating Central Europe

Részletesebben

Az Év Ügyfélbarát Biztosítója 2015 díj Promóciós Nyereményjátékának

Az Év Ügyfélbarát Biztosítója 2015 díj Promóciós Nyereményjátékának A Netrisk.hu Zrt. Az Év Ügyfélbarát Biztosítója 2015 díj Promóciós Nyereményjátékának részvételi és játékszabályzata 2015.12.01 2015.12.20. 1. A játék szervezője A promóciós kérdőív nyereményjáték (a továbbiakban:

Részletesebben

Részvételi szabályzat / Mastercard Youtuber Showroom előadás jegyek

Részvételi szabályzat / Mastercard Youtuber Showroom előadás jegyek Részvételi szabályzat / Mastercard Youtuber Showroom előadás jegyek Kérjük, olvassa el figyelmesen az MGroup International kft. által meghirdetett MasterCard Youtuber Showroom játék (a továbbiakban: a

Részletesebben

A Játékban részt vehet minden az alábbi 2. pontban meghatározott természetes személy, az alábbi feltételek együttes teljesülésével:

A Játékban részt vehet minden az alábbi 2. pontban meghatározott természetes személy, az alábbi feltételek együttes teljesülésével: Játékszabályzat Az Athenaeum Kiadó Kft. (1086 Budapest, Dankó u. 4-8., továbbiakban: Szervező) által Magyarország területén 2019. 03. 18. és 2019. 04. 18. között szervezett AVATAR KIÁLLÍTÁS NYEREMÉNYJÁTÉK

Részletesebben

ALLEE BEVÁSÁRLÓKÖZPONT Készíts te is csokoládét! HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYZATA. 1. Szervezés és lebonyolítás

ALLEE BEVÁSÁRLÓKÖZPONT Készíts te is csokoládét! HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYZATA. 1. Szervezés és lebonyolítás ALLEE BEVÁSÁRLÓKÖZPONT Készíts te is csokoládét! HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. Szervezés és lebonyolítás A promóciós játékok szervezője az United Netlines Kft., amelynek bejegyzett székhelye: 1146 Budapest,

Részletesebben

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT. HAJRÁ MAGYAROK! Szurkolói Cupcake-verseny

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT. HAJRÁ MAGYAROK! Szurkolói Cupcake-verseny RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT HAJRÁ MAGYAROK! Szurkolói Cupcake-verseny 1. A Central Médiacsoport Zrt. (1037 Budapest, Montevideo utca 9., a továbbiakban: Szervező) által szervezett pályázati nyereményjátékban

Részletesebben

Alkotó Energia Közönségszavazás március 1. március 14. Hivatalos Részvételi- és Adatkezelési Szabályzat

Alkotó Energia Közönségszavazás március 1. március 14. Hivatalos Részvételi- és Adatkezelési Szabályzat Alkotó Energia Közönségszavazás 2018. március 1. március 14. Hivatalos Részvételi- és Adatkezelési Szabályzat Az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. (székhelye: 7030 Paks, Hrsz.: 8803/17.) (továbbiakban Szervező)

Részletesebben

PRIMA-PROTETIKA Kft. játékszabályzata

PRIMA-PROTETIKA Kft. játékszabályzata PRIMA-PROTETIKA Kft. játékszabályzata 1. A játék és a szervező Jelen szabályzat PRIMA-PROTETIKA Kft. továbbiakban: Szervező) által meghirdetett Csaba Kártya játékra vonatkozik, (a továbbiakban: Játék),

Részletesebben

Yves Rocher Játékszabályzat Samsung játék

Yves Rocher Játékszabályzat Samsung játék Yves Rocher Játékszabályzat Samsung játék (2015. május 1-től 2015. június 30-ig) 1. Játék szervezője és a játék rövid leírása 1.1. Jelen nyereményjáték (a továbbiakban "Játék") szervezője az www.yves-rocher.hu-t

Részletesebben

ÁrTúró Gyümölcsjósdája játékszabályzat

ÁrTúró Gyümölcsjósdája játékszabályzat ÁrTúró Gyümölcsjósdája játékszabályzat 1. A játék neve, szervezője és az adatvédelem Jelen szabályzat vonatkozik az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. (továbbiakban: ALDI) által kezelt, karbantartott http://www.facebook.com/aldi.magyarorszag

Részletesebben

NYEREMÉNYJÁTÉK-SZABÁLYZAT

NYEREMÉNYJÁTÉK-SZABÁLYZAT NYEREMÉNYJÁTÉK-SZABÁLYZAT A DIGI Távközlési és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (1134 Budapest, Váci út 35.; a továbbiakban: Szervező ) a szolgáltatásával kapcsolatos nyereményjátékot (a továbbiakban:

Részletesebben

MOM PARK UNGARO SWISS KFT PROMÓCIÓS JÁTÉK HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYZAT

MOM PARK UNGARO SWISS KFT PROMÓCIÓS JÁTÉK HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYZAT MOM PARK UNGARO SWISS KFT PROMÓCIÓS JÁTÉK HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYZAT Szervezés és lebonyolítás A promóciós játék Szervezői a MOM Park MFC Ingatlanforgalmazó és Beruházó Kft. (továbbiakban MOM Park MFC Kft.

Részletesebben

A dm Kvízjáték Syoss hivatalos játékszabályzata

A dm Kvízjáték Syoss hivatalos játékszabályzata A dm Kvízjáték Syoss hivatalos játékszabályzata A nyereményjáték sorozat megnevezése: dm Kvízjáték Syoss (a továbbiakban Játék ) A Játék szervezője: dm Kft., 2046 Törökbálint, Depo Pf. 4 (a továbbiakban

Részletesebben

MINIMAX KEDVENCEM Nyereményjáték Részvételi- és Játékszabályzat

MINIMAX KEDVENCEM Nyereményjáték Részvételi- és Játékszabályzat MINIMAX KEDVENCEM Nyereményjáték Részvételi- és Játékszabályzat A játék időtartama: 2014.06.09. 2014.06.30. Játék hosszabbítása: 2014.07.01. - 2014.07.14. 2. sorsolás: 2014.07.15. A pályázat kiírója a

Részletesebben