BEMUTATKOZÓ. A szálloda/hotel neve: Residence Ózon Conference & Wellness Hotel. Címe: 3233 Mátraháza

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "BEMUTATKOZÓ. A szálloda/hotel neve: Residence Ózon Conference & Wellness Hotel. Címe: 3233 Mátraháza"

Átírás

1 BEMUTATKOZÓ A szálloda/hotel neve: Residence Ózon Conference & Wellness Hotel Címe: 3233 Mátraháza Elérhetőség/megközelíthetőség: Tel.: 37/ Fax.: 37/ info@hotelozon.hu Honlap: Kapcsolat: v Név: Asztalos Tünde v Telefon: 37/ v mailto:moffice@hotelozon.hu v Weblap: Környezet leírása: A Hotel Residence Ózon**** Conference & Wellness Hotel Budapesttől csupán 80 km-re a Kékes lábánál Mátraházán, 710 méterre a tengerszint felett várja kedves vendégeit. Szobatípusok/db számuk: Ebben az inspiráló környezetben, 66 standrad kétágyas szoba, 3 családi szoba, 5 deluxe szoba, 2 standard superior szoba és 3 lakosztály biztosít tökéletes kényelmet. A szobák rövid ismertetője: Standard kétágyas szoba: A szállodában 66 standard kétágyas szoba nyújt kényelmes elhelyezést akár egyedül, a kedvessel vagy kis családjával utazik. A szoba felszereltsége:

2 25-29 nm alapterület Egy légtér Francia vagy külön ágy Kádas vagy zuhanykabinos fürdőszoba (törölközővel, fürdőköntössel, hajszárítóval) Kékesre-, vagy a Szálloda más területére néző kilátással A standard kétágyas szobák többsége akár felnőtt méretű pótágyakkal is kényelmesen pótágyazható. A legkissebek otthoni kényelmét - kérésére - babaággyal, babakáddal, etetőszék bekészítésével biztosítjuk. Standard superior kétágyas szoba: Luxus közel 30 négyzetméteren. Pihenjen párjával, kedvesével, szerelmével 2 standard superior kétágyas szobáink valamelyikében és élvezzék együtt a privát pezsgőfürdő nyújtotta extra kényeztetést. A szoba általános felszereltsége: nm alapterület Egy légtér Baldachinos franciaágy, jacuzzi a hálószobában - Standard Superior kétágyas " A" Baldachinos franciaágy, jacuzzi a fürdőszobában - Standard Superior kétágyas "B" Fürdőszoba (törölközővel, fürdőköntössel, hajszárítóval) Egyedülálló panoráma További egy/két pótágy illetve babaágy elhelyezhető

3 Családi szoba: A szállodában a családdal vagy társasággal érkező vendégeket 3 db családi szoba várja. 2 db családi szoba felszereltsége: nm alapterület Két légtér 1 franciágyas hálószoba, 1 emeletes ággyal berendezett hálószoba Kádas fürdőszoba (törölközővel, fürdőköntössel, hajszárítóval) Egyedülálló panoráma További egy pótágy illetve babaágy kényelmesen elhelyezhető. 1 db családi szoba felszereltsége: nm alapterület Egy légtér 1 franciágy, 1 db 3 személyes emeletes ággyal berendezett közös hálószoba Kádas fürdőszoba (törölközővel, fürdőköntössel, hajszárítóval) a hálószobával egy légtérben Egyedülálló panoráma További egy babaágy elhelyezhető. Deluxe szoba: Funkcionalitás, elegancia és kényelem közel 50 nm-en a szálloda 5 db Deluxe szobájában.

4 A szoba felszereltsége: nm alapterület Két légtér 1 több funkciós nappali szoba 2 személyes (170 x 220 cm) kihúzható ággyal 1 franciaágyas hálószoba (a szobákat nem választja el ajtó) Kádas / zuhanyzós fürdőszoba (törölközővel, fürdőköntössel, hajszárítóval) Egyedülálló park - panoráma További egy pótágy illetve babaágy kényelmesen elhelyezhető. Standard lakosztály: Park - panorámás lakosztály egy karnyújtásnyira a természettől a szálloda legfelső emeletén. A lakosztály felszereltsége: 45 nm alapterület Exclusiv interieur Egy légtér 1 luxus nappali szoba beépített pezsgőfürdővel 1 köralakú franciaággyal Zuhanykabinos Fürdőszoba (törölközővel, fürdőköntössel, hajszárítóval) Egyedülálló park - panoráma További egy pótágy illetve babaágy kényelmesen elhelyezhető Mindezek mellett felhívjuk azon kedves vendégeink figyelmét, akik légzőszervi betegségben, asztmában vagy allergiában szenvednek, hogy szobáinkat olyan kifinomult és magas fokú tisztítási eljárással készítjük elő érkezésükre, melynek során minden Önt bántó por, atka és kosz eltávolításra kerül a padlószőnyegből, a textíliákból és a matracból, így maximális tisztaság, ezáltal pedig pihentető kikapcsolódás várja.

5 Superior Lakosztály "A" felszereltsége: 67 nm alapterület Exclusiv interieur Két légtér 1 luxus nappali szoba beépített pezsgőfürdővel köralakú franciaággyal 1 franciágyas hálószoba Zuhanykabinos fürdőszoba (törölközővel, fürdőköntössel, hajszárítóval) Mindkét szobában Hotel TV - beépített vido tékával, és video játékokkal Egyedülálló panoráma Kékestetőre További egy pótágy illetve babaágy kényelmesen elhelyezhető Superior lakosztály "B" felszereltsége: 57 nm alapterület Exclusiv interieur Két légtér 1 luxus nappali szoba beépített pezsgőfürdővel sarok ülőgarnitúrával 1 franciágyas hálószoba Zuhanykabinos fürdőszoba (törölközővel, fürdőköntössel, hajszárítóval) Mindkét szobában Hotel TV - beépített vido tékával, és video játékokkal Park - panoráma További két pótágy illetve babaágy kényelmesen elhelyezhető Étterem: Tapasztalja meg az egyedülálló panorámával rendlkező étterem kulináris sokszínűségét, amely remekül ötvözi a magyar konyha ízeit, az egészséges étrendet és a nemzetközi specialitásokat!

6 Az étterem teraszáról csodálatos kilátás nyílik a Kékes tető vonulataira, ahol szinte a Mátra ölelésében érezheti és élveszheti magasan képzett szakácsaink nyújtotta gasztronómiai élményt. Az étkezésekre svédasztalos valamint á la carte rendszerben egyaránt van lehetőség. A reggeli minden esetben büfé jellegű, svédasztalos - a szobaárban benne foglaltatik. Az étkezések elmaradhatatlan kísérője a finom bor. Kóstolja meg a ház borpincéjében a felejthetetlen ízélményt nyújtó hazai és nemzetközi borkülönlegességeket. Ne hagyja ki és vegyen részt borkóstolóinkon, borvacsora estjeinken, borgasztronómiai bemutatóinkon! Wellness: A szálloda több mint 1000 nm nagyságú wellness részlegében különböző élményelemekkel felszerelt panorámás medencék kényeztetik vendégeinket. 1., Az úszásra is kiválóan alkalmas fedett élménymedence (1,20 m mély), nyakzuhannyal, sodrófolyosóval, masszírozó buzgárokkal, gejzírekkel és légágyakkal rendelkezik. A medencetér felett nyugágyakkal berendezett, galériás pihenőtér várja a fürdőzés után ejtőzni vágyó vendégeket. 2., A gyermekmedence (0,15 m 0,45 m mély) garantáltan önfeledt és biztonságos szórakozást biztosít a kicsiknek. 3., A kültéri medence (1,20 m mély) az év minden napján a vendégek rendelkezésére áll. A medencéhez a nyári hónapokban vízi bár kapcsolódik, ahol Ön frissítőkkel, koktélokkal enyhítheti szomjúságát. A beltéri medencék vízhőmérséklete C. A kültéri medence vízhőmérséklete C. Melegvizes relaxációs medence:

7 A szállodában beltéri melegvizes relaxációs medence (1,20 m mély) várja a vendégeket. A masszázs medencében való fürdőzés csökkenti a stresszt, az izmok feszültségét, a gyors szívverést, a szorongást és a krónikus fájdalmakat. Mindezek hatására teste ellazul, lelke megnyugszik így segítve hozzá Önt a tökéletes pihenés élményéhez. Masszázs szolgátatások: A mobilkommunikáció, a számítógépes kapcsolatteremtés világában, amikor szinte teljesen elszigeteljük magunkat a külvilágtól, egyre inkább szükségünk van az érintésre és annak gyógyító hatására. A Mountain Spa Wellness Oázisban több mint 20 féle masszázzsal és egészségmegtartó, egészség javító kezeléssel várjuk a vendégeket. Egyéb szolgáltatások: A Mountain SPA Wellness Oázisban található még egy finn szauna hideg vizes merülővel, egy aroma és gőzkabin, infrakabin, sókabin, valamint szolárium és masszázs szolgáltatások. A Kékesre néző kültéri exkluzív élményszauna felejthetetlen felfrissülésben részesíti a testet és a lelket, jótékony és pozitív hatással van egészségére. A medencék használata, a pezsgőfürdő, a Kékesre néző élményszauna, a finn szauna, gőzkabin, infrakabin, sókabin valamint a fitneszterem és a galériás uszodatér használata a szobaárban kalkulált, igénybevételük a nyitvatartási időn belül díjtalan. Fitness terem: Rossz időben sem kell lemondania a sportolásról, hiszen fitness termünk egész évben várja kedves Vendégeinket a wellness részleg nyitvatartási idejében, térítésmentesen, az alábbi elemekkel:

8 2 db futópad 2 db szobakerékpár 1 db eliptikus tréner 1 db taposó gép 1 db kombinált edzőgép súlyok 2-20 kg között bordásfal Konferencia terem: A legfontosabb rendezvény információk a Residence Ózon****-ról: A szállodában a céges rendezvények résztvevőinek kényelmét és az eredményes, zavartalan szakmai munkát az alábbi szolgáltatások segítik, biztosítják. 79 légkondicionált szoba: Standard kétágyas, családi, deluxe, superior szobák és lakosztályok. A legtöbb szoba kényelmesen pótágyazható. Konferencia köpont: A szállodában konferencia központjában egyidejüleg 8 kiemelkedő minőségű konferencia terem használható, mindegyik természetes fénnyel megvilágított, korszerű tecnnikai eszközökkel felszerelt és légkondicionált, közvetlen kilátással a Kékestetőre. Konferencia terem kapacitás: főig. Vendéglátás: A panorámás étterem 200 fő befogadására alkalmas, mely a mellette lévő Kékes teremmel 600 m2-es rendezvényteremmé bővíthető.

9 A szálloda területén hangulatos kávézó, drink és snack bár, Borpince és borbár, wellness juice bár és wellness vízi bár várja. Részlegeink nyitva tartása: Étterem: Kávézó: Drink és snack bár: Borpince és Borbár: , hangszigetelt, kb. 100 főig Wellness Juice Bár: Wellness Vízi bár: , tavasztól őszig üzemel Egységeink nyitvatartása igény szerint meghosszabbítható. A wellness részleg órától óráig (felár ellenében hosszabbítható). Szórakozási és sportolási lehetőségek: Szállodán belül: Játékterem a következő szórakoztató elemekkel: Bowling Biliárd Csocsó Dart's Asztalitenisz Társasjáték sarok Szállodán kívűl: Erdei szabadidőpark A szálloda szerves részét képezi egy 3,2 hektáros szabadidőpark, amely önfeledt szórakozást biztosít kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A parkban a következő szolgáltatások lelhetők fel: 9 lyukú minigolf pálya Fedett salakos teniszpálya Füves labdapálya Játszótér kicsiknek és nagyobbaknak Erdei akadálypálya és tornapálya

10 Szánkópálya Csapatépítések, esti programok szervezése: A szálloda rendezvényszervező csapata csapatépítések, komplett esti programok szervezését és lebonyolítását vállalja, beltéren és kültéren egyaránt. Parkolási lehetőség: A szálloda előtt nyitott parkoló áll kedves Vendégeink rendelkezésére. Programajánlatok: Hosszú hétvégéken irányított gyermekanimáció, szórakoztató városi programok

Vásároljon Residence élményt ajándékba!

Vásároljon Residence élményt ajándékba! Vásároljon Residence élményt ajándékba! Ajándékozzon pihenést a wellness jegyében mindazon embereknek, akiket szeret, fontosnak, megbecsülendőnek tart! Nincs jobb, mint egy pár napos kényeztetés a stresszes

Részletesebben

Vásároljon Residence élményt ajándékba!

Vásároljon Residence élményt ajándékba! Vásároljon Residence élményt ajándékba! Ajándékozzon pihenést a wellness jegyében mindazon embereknek, akiket szeret, fontosnak, megbecsülendőnek tart! Nincs jobb, mint egy pár napos kényeztetés a stresszes

Részletesebben

Érvényes: 2014. szeptember 1.- december 22. között (kivétel a kiemelt és ünnepi időszakok***), legalább 2 éjszaka foglalása esetén!

Érvényes: 2014. szeptember 1.- december 22. között (kivétel a kiemelt és ünnepi időszakok***), legalább 2 éjszaka foglalása esetén! KIRÁNDULÁS ÖTLETEK HOTEL KITTY***+MISKOLCTAPOLCA A Hotel Kitty, Miskolc-Tapolca ősparkjában, a világhírű és egyedülálló Barlangfürdő bejáratától alig néhány lépésre található. A két bástyaszerű torony

Részletesebben

HÚSVÉT. ÜNNEPI SZÁLLÁSAJÁNLATOK Érvényes: 2012.április 06 09. ERZSÉBET PARK HOTEL*** PARÁDFÜRDŐ PIROSKA HOTEL*** BÜK

HÚSVÉT. ÜNNEPI SZÁLLÁSAJÁNLATOK Érvényes: 2012.április 06 09. ERZSÉBET PARK HOTEL*** PARÁDFÜRDŐ PIROSKA HOTEL*** BÜK HÚSVÉT Messze földön jártam, szép harmatos reggel Aranytündér kútvizéből vizet merítettem. Aranytündér kútvizével öntözgetni járok, olyan szagos, mint a rózsa, gyertek ti is, lányok! ÜNNEPI SZÁLLÁSAJÁNLATOK

Részletesebben

Szállást a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Kar Laterum Kollégiumába tud foglalni.

Szállást a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Kar Laterum Kollégiumába tud foglalni. SZÁLLÁSFOGLALÁS A szervezőiroda vállalja a szállodai szobafoglalások lebonyolítását. Kérjük, pontos igényüket egyértelműen jelöljék be a regisztrációkor. A szállást csak a 2015. július 30-ig beérkezett

Részletesebben

A szobák felszereltsége: klíma, LCD TV, vezeték nélküli (WIFI) internet, minibár, szobai széf, hajszárító.

A szobák felszereltsége: klíma, LCD TV, vezeték nélküli (WIFI) internet, minibár, szobai széf, hajszárító. SZÁLLÁSLEHETŐSÉGEK Hunguest Hotel Forrás****SUPERIOR Gyógy- és Wellness Szálloda 6726 Szeged, Szent-Györgyi Albert u.16-24. A kongresszus helyszíne. A légkondicionált szálloda 196 szobája között kétágyas

Részletesebben

Parkolás: A Kölcsey Központ mélygarázsában, a Hotel Lycium vendégei részére elkülönített parkolóhelyeken Ft/szgk/éj.

Parkolás: A Kölcsey Központ mélygarázsában, a Hotel Lycium vendégei részére elkülönített parkolóhelyeken Ft/szgk/éj. SZÁLLÁSFOGLALÁS A szervezőiroda vállalja a szállodai szobafoglalások lebonyolítását. Kérjük, pontos igényüket egyértelműen jelöljék be a regisztrációkor. A szállást csak a 2019. május 20-ig beérkezett

Részletesebben

HEGYVIDÉKI NYÁR BELFÖLDÖN 4 7 napos csomagajánlatok a 2012.nyári vakációra

HEGYVIDÉKI NYÁR BELFÖLDÖN 4 7 napos csomagajánlatok a 2012.nyári vakációra HEGYVIDÉKI NYÁR BELFÖLDÖN 4 7 napos csomagajánlatok a 2012.nyári vakációra MÁTRA - PARÁDFÜRDŐ ERZSÉBET HOTEL*** Érvényes: 2012.07.09-08.17.között, 6 éjszakás foglalással, a hét bármely napján Ár: 9.900

Részletesebben

Hotel Makár Sport & Wellness***/**** 7635 Pécs, Középmakár dűlő 4.

Hotel Makár Sport & Wellness***/**** 7635 Pécs, Középmakár dűlő 4. SZÁLLÁSFOGLALÁS A szervezőiroda vállalja a szállodai szobafoglalások lebonyolítását. Kérjük, pontos igényüket egyértelműen jelöljék be a regisztrációkor. A szállást csak a 2015. július 30-ig beérkezett

Részletesebben

Balatontourist Platán. Panzió. Balaton. H 8621 Zamárdi, Damjanich u. 2/b. www.balatontourist.hu

Balatontourist Platán. Panzió. Balaton. H 8621 Zamárdi, Damjanich u. 2/b. www.balatontourist.hu Balatontourist Platán Panzió Balaton 2013 H 8621 Zamárdi, Damjanich u. 2/b. H Balatontourist Platán Panzió H 8621 Zamárdi, Damjanich u. 2/b. Foglalás: Tel.: (36) 84/314-388, (36) 30/758-4575 (36) 30/742-2107

Részletesebben

Ha élményekkel teli, aktív kikapcsolódásra vágyik a természet harmóniájában, akkor ezt nálunk megtalálja!

Ha élményekkel teli, aktív kikapcsolódásra vágyik a természet harmóniájában, akkor ezt nálunk megtalálja! KIKELET SOMOGY KERTJE**** BONNYA Tavasz váró akció Somogy Kertjében Érvényes: 2015.04.30-ig Ha élményekkel teli, aktív kikapcsolódásra vágyik a természet harmóniájában, akkor ezt nálunk megtalálja! 16.065

Részletesebben

A szobákról. PREMIUM ROOM GARDEN VIEW (a tábor alapcsomagjában) Prémium szoba kertre néző kilátással

A szobákról. PREMIUM ROOM GARDEN VIEW (a tábor alapcsomagjában) Prémium szoba kertre néző kilátással A szobákról PREMIUM ROOM GARDEN VIEW (a tábor alapcsomagjában) Prémium szoba kertre néző kilátással Alapterület: 42 m 2 A felső emeleten található szobát kortárs trópusi dekoráció borítja, amely tetőtéri

Részletesebben

CSALÁDI VAKÁCIÓ A HEGYEKBEN ÉS AZ ALFÖLDÖN!

CSALÁDI VAKÁCIÓ A HEGYEKBEN ÉS AZ ALFÖLDÖN! CSALÁDI VAKÁCIÓ A HEGYEKBEN ÉS AZ ALFÖLDÖN! Az ajánlatok a 2013.év nyári főszezonban, kiemelt ünnepek kivételével, érvényesek. Elő- és utószezonra más csomagárakat kínálunk! MAGITA HOTEL*** ERDŐBÉNYE /

Részletesebben

1. Extra kényeztetés nosztalgia árakon 4nap/3éj Ft/fő/éj-től* Leírás:

1. Extra kényeztetés nosztalgia árakon 4nap/3éj Ft/fő/éj-től* Leírás: 1. Extra kényeztetés nosztalgia árakon 4nap/3éj 8.167 Ft/fő/éj-től* Mit szólna, ha egy varázsütésre mindenhol akár 2010-es árakon vásárolhatna. Nálunk 09.19 és 12.23 között kedvező csomagajánlatainkkal

Részletesebben

AZ ŐSZ SZÍNEI ÉS ÁRAI

AZ ŐSZ SZÍNEI ÉS ÁRAI AZ ŐSZ SZÍNEI ÉS ÁRAI HH NAGYERDŐ*** DEBRECEN Érvényes: 2013.10.01 12.22-ig.( kivéve őszi szünet) Ár: 7.245 Ft / fő / éj, a hét bármely napján, min. 2éj foglalással 2 éjszaka szállás félpanzióval (bőséges

Részletesebben

Colosseum Hotel **** Superior Magyarország - Csongrád megye - Mórahalom

Colosseum Hotel **** Superior Magyarország - Csongrád megye - Mórahalom Bemutatkozás Összesen 82 szobával várja vendégeit a Colosseum Hotel****, mely Mórahalom központjában, közvetlenül a Szent Erzsébet Gyógyfürdő mellett található, Szegedtől 20 km távolságra. Szobáink: 17

Részletesebben

ÉL M ÉNYUTA L VÁN Y. Négycsillagos Wellness

ÉL M ÉNYUTA L VÁN Y. Négycsillagos Wellness ÉL M ÉNYUTA L VÁN Y AQUA SPA HOTEL**** Cserkeszőlő 3 nap/2 éj szállás 2 fő részére standard szobában svédasztalos reggeli svédasztalos vacsora Az Aqua-Spa**** Konferencia és Wellness szállodát méltán nevezhetjük

Részletesebben

II. Wolters Kluwer Jogi Konferencia - Tájékoztató. 1. Bejelentkezés, csomagszoba

II. Wolters Kluwer Jogi Konferencia - Tájékoztató. 1. Bejelentkezés, csomagszoba II. Wolters Kluwer Jogi Konferencia - Tájékoztató 1. Bejelentkezés, csomagszoba A Thermal Hotel Visegrád****superior szobáit az érkezés napján 10.00-13.00 óra között lehet átvenni, távozás napján 10.00

Részletesebben

SZÁLLÁSLEHETŐSÉGEK. Hunguest Hotel Forrás****SUPERIOR Gyógy- és Wellness Szálloda 6726 Szeged, Szent-Györgyi Albert u A kongresszus helyszíne.

SZÁLLÁSLEHETŐSÉGEK. Hunguest Hotel Forrás****SUPERIOR Gyógy- és Wellness Szálloda 6726 Szeged, Szent-Györgyi Albert u A kongresszus helyszíne. SZÁLLÁSLEHETŐSÉGEK Hunguest Hotel Forrás****SUPERIOR Gyógy- és Wellness Szálloda 6726 Szeged, Szent-Györgyi Albert u.16-24. A kongresszus helyszíne. A légkondicionált szálloda 196 szobája között kétágyas

Részletesebben

*CSALÁDI NYARALÁS AHOL A GYEREKEK INGYEN VAKÁCIÓZHATNAK* ***2 felnőtt + 2 gyerek (14 éves korig) 2 fő fizet 2 gyermek GRATIS***

*CSALÁDI NYARALÁS AHOL A GYEREKEK INGYEN VAKÁCIÓZHATNAK* ***2 felnőtt + 2 gyerek (14 éves korig) 2 fő fizet 2 gyermek GRATIS*** 2015 *CSALÁDI NYARALÁS AHOL A GYEREKEK INGYEN VAKÁCIÓZHATNAK* ***2 felnőtt + 2 gyerek (14 éves korig) 2 fő fizet 2 gyermek GRATIS*** CAMPING FIORI*** RABAC - Isztriai félsziget Horvátország 560 km-re Bp-től

Részletesebben

ÉL M ÉNYUTA L VÁN Y. Wellness és Romantika

ÉL M ÉNYUTA L VÁN Y. Wellness és Romantika ÉL M ÉNYUTA L VÁN Y AQUARELL HOTEL **** Cegléd 3 nap/2 éj szállás 2 fő részére félpanziós ellátás (svédasztalos reggeli, svédasztalos vacsora) ajándék 1 üveg pezsgő és gyümölcs bekészítés a szobába késői

Részletesebben

Budapest - Gyula (220km): M5-ös autópályán át Kecskemét, 44-es főút - Szarvas - Békéscsabairányában

Budapest - Gyula (220km): M5-ös autópályán át Kecskemét, 44-es főút - Szarvas - Békéscsabairányában SZÁLLODA LEÍRÁSA Gyula város első négycsillag superior minősítésű szállodája, a Wellness Hotel Gyula, 68 légkondicionált szobával, 650 négyzetméteres, kétszintes wellness központtal és 250 négyzetméteres

Részletesebben

PIKNIK WELLNESS ÉS KONFERENCIA HOTEL *** & PIKNIK APARTMANOK

PIKNIK WELLNESS ÉS KONFERENCIA HOTEL *** & PIKNIK APARTMANOK PIKNIK WELLNESS ÉS KONFERENCIA HOTEL *** & PIKNIK APARTMANOK Szobaáraink 2013: áraink Forintban egy főre, egy éjszakára értendőek Normál kétágyas szobában (2 fő +1 pótágy): 9720 Ft/fő/éj, -10% kedvezmény

Részletesebben

Hogyan használhatja fel a fenti kuponokat?

Hogyan használhatja fel a fenti kuponokat? Hogyan használhatja fel a fenti kuponokat? Ha már tudja, hogy melyik időpont megfelelő Önnek 1. Hívjon minket telefonon a hét minden napján a 06-95-520-630-as számon, ahol munkatársaink várják hívását

Részletesebben

Foglalását kérem a piknik@piknik.hu e-mail címen írja meg

Foglalását kérem a piknik@piknik.hu e-mail címen írja meg PIKNIK WELLNESS ÉS KONFERENCIA HOTEL *** & PIKNIK APARTMANOK Siófok, Honvéd u. 73. Szobaáraink 2013: áraink Forintban egy főre, egy éjszakára értendőek Normál kétágyas szobában (2 fő +1 pótágy): 9720 Ft/fő/éj,

Részletesebben

Család, szórakozás és pihenés...

Család, szórakozás és pihenés... Család, szórakozás és pihenés... UMAG I VILLAGE SOL GARDEN ISTRA 4* CSALÁDI AJÁNLAT 2015.10.23-11.01. családi szobában 2 felnőtt + 2 gyermek 101 700 Ft/CSALÁD/3 éj félpanzióval családi szoba: két összenyitható

Részletesebben

2012. ELŐSZEZONI PIHENÉS

2012. ELŐSZEZONI PIHENÉS 2012. ELŐSZEZONI PIHENÉS PIROSKA HOTEL*** BÜK Érvényes: 2012.06. 01 30.között, a hét bármely napján! Ár: 8.126 Ft / fő / éj 2 éjszaka foglalással Ár: 7.460 Ft / fő / éj 3 éjszaka foglalással Szállás kétágyas

Részletesebben

Wellness szolgáltatásaink: A Szarvaskút Spa a Bakony legszélesebb wellness kínálatával minden nap 7-22 óra között áll Vendégeink rendelkezésére.

Wellness szolgáltatásaink: A Szarvaskút Spa a Bakony legszélesebb wellness kínálatával minden nap 7-22 óra között áll Vendégeink rendelkezésére. Szállodánk A Hotel Szarvaskút**** Zirc külterületén helyezkedik el a Bakonybél felé vezet út mellett erdei környezetben. Szállodánk a Hotelstars nemzetközi szállodamin sít által min sített 4 csillagos

Részletesebben

TÉLI VARÁZS CSOMAGÁRAK Kétágyas szoba /Erzsébet szárny / Ft / fő / éj hétköznapokon Ft / fő / éj hétvégén

TÉLI VARÁZS CSOMAGÁRAK Kétágyas szoba /Erzsébet szárny / Ft / fő / éj hétköznapokon Ft / fő / éj hétvégén TÉLI VARÁZS ERZSÉBET PARK HOTEL*** PARÁDFÜRDŐ Érvényesség: 2017.12.01-2018.02.28 Nem foglalható: 2017.12.22-2018.01.05, 2018.01.19-2018.01.21, 2018.02.08-2018.02.10 Hófedte hegytetők, hosszú erdei séták,

Részletesebben

A HUNGUEST HOTELEK NYÁRI KÍNÁLATÁBÓL

A HUNGUEST HOTELEK NYÁRI KÍNÁLATÁBÓL A HUNGUEST HOTELEK NYÁRI KÍNÁLATÁBÓL HH RÉPCE***+ BÜKFÜRDŐ Érvényes: 2012.08.17-ig / 2 3 éjszaka foglalással Ár: 11.970 Ft / fő / éjszaka Ár: 10.440 Ft / fő / éjszaka 4 éj foglalással Szállás 2ágyas szobában

Részletesebben

15% SERVICE4YOU SZÁLLODÁK KEDVEZMÉNY. Kellemes pihenést kívánunk! Service4You Hotel Management Company

15% SERVICE4YOU SZÁLLODÁK KEDVEZMÉNY. Kellemes pihenést kívánunk! Service4You Hotel Management Company SERVICE4YOU SZÁLLODÁK A Service 4 You Hotel Management által üzemeltetett szállodák Magyarország közkedvelt régióiban találhatók. Családbarát szállodáinkban várjuk gyermekekkel érkező vendégeinket, ahol

Részletesebben

Időpontok: 2015. május-október között 7 éjszaka, 8 napos időtartamban

Időpontok: 2015. május-október között 7 éjszaka, 8 napos időtartamban Üdülés Szicília szigetén Utazás: egyénileg Időpontok: 2015. május-október között 7 éjszaka, 8 napos időtartamban Catania környéke ( repülőtéri transzfer: Catania repülőtere) Santa Lucia α Le Sabbie d Oro

Részletesebben

ÉLMÉNYUTALVÁNY. Gyógyulás és Pihenés

ÉLMÉNYUTALVÁNY. Gyógyulás és Pihenés ÉLMÉNYUTALVÁNY HOTEL FORRÁS*** Zalakaros 4 nap/3 éj szállás 2 fő részére kétágyas erkélyes összkomfortos szoba félpanziós ellátás (büféreggeli és 3-fogásos vacsora) fejenként 4 kezelés gyógyászati részlegünkön

Részletesebben

Szobaárak 2015. Kiemelt idôszak: 2015. 04. 02-07.; 05. 01-03.; 05. 22-25.; 10. 23-11. 01.; 12. 24-2016. 01. 03.

Szobaárak 2015. Kiemelt idôszak: 2015. 04. 02-07.; 05. 01-03.; 05. 22-25.; 10. 23-11. 01.; 12. 24-2016. 01. 03. Árlista 2015 Szobaárak 2015 Ft/szoba/éj Elô-/Utószezon Hétközben Hétvégén * Kétágyas szoba 31 620 34 720 39 060 Egyágyas szoba 23 250 24 800 27 900 Lakosztály 42 470 45 570 49 910 Felnôtt pótágy 9 300

Részletesebben

Colosseum Hotel **** Superior Magyarország - Csongrád megye - Mórahalom http://www.reise.info.hu/colosseumhotel/hu/

Colosseum Hotel **** Superior Magyarország - Csongrád megye - Mórahalom http://www.reise.info.hu/colosseumhotel/hu/ http:///colosseumhotel/hu/ Bemutatkozás 2011 áprilisától várja vendégeit a Colosseum Hotel****, mely Mórahalom központjában, közvetlenül a Szent Erzsébet Gyógyfürdő mellett található, Szegedtől 20 km távolságra.

Részletesebben

November 4.,11. 8 NAP / 7 ÉJSZAKA. FP 99.000,- Ft/fő Hotel Iberotel Grand Sharm***** FP 136.000,- Ft/fő Hotel LTI Grand Azure*****

November 4.,11. 8 NAP / 7 ÉJSZAKA. FP 99.000,- Ft/fő Hotel Iberotel Grand Sharm***** FP 136.000,- Ft/fő Hotel LTI Grand Azure***** November 4.,11. 8 NAP / 7 ÉJSZAKA Hotel Falcon Hills*** FP 99.000,- Ft/fő Hotel Iberotel Grand Sharm***** FP 136.000,- Ft/fő Hotel LTI Grand Azure***** AI 143.000,- Ft/fő standard kétágyas szoba Hotel

Részletesebben

Tájékoztatjuk Kedves vendégeinket, hogy a minibárból történő fogyasztást a konferencia minden kedves vendége egyénileg rendezi a szálloda portáján.

Tájékoztatjuk Kedves vendégeinket, hogy a minibárból történő fogyasztást a konferencia minden kedves vendége egyénileg rendezi a szálloda portáján. II. Számviteli konferencia Helyszín ismertető A Szálloda a Budapest Székesfehérvár vasútvonalon Velence állomástól 150 méterre található. A szálláshely szolgáltatás megrendelése feljogosítja a megrendelőt

Részletesebben

KEDVEZMÉNYES BELFÖLDI AJÁNLATAINK

KEDVEZMÉNYES BELFÖLDI AJÁNLATAINK KEDVEZMÉNYES BELFÖLDI AJÁNLATAINK Bonnya: Somogy Kertje Üdülőfalu**** Nyári piknik csomag VIII.28-ig 21 800 Ft/fő 2 éjszaka szállás félpanzióval, üdvözlőital, pezsgős bekészítés a szobában, Somogy Kertje

Részletesebben

Fürdőkultúra, wellness, fitness

Fürdőkultúra, wellness, fitness Fürdőkultúra, wellness, fitness 68 HÁZ és KERT Fürdőkultúra, wellness, fitness Wellness Egerben A Hotel Eger & Park, Eger patináns szállodai komplexuma, a belvárosban, Eger történelmi központjától, a Dobó

Részletesebben

MEDITERRÁN VAKÁCIÓ CIPRUSON

MEDITERRÁN VAKÁCIÓ CIPRUSON MEDITERRÁN VAKÁCIÓ CIPRUSON Utazás: Budapest Larnaca Budapest útvonalon Malév menetrendszerinti járataival, egyénileg. Időpont: választott időpontban és időtartamra. Idegenvezetés: helyi magyar nyelvű

Részletesebben

BALATONI VAKÁCIÓ CLUB ALIGA*** - BALATONVILÁGOS-ALIGA ANNA MÁRIA VILLA HOTEL BALATONFÖLDVÁR

BALATONI VAKÁCIÓ CLUB ALIGA*** - BALATONVILÁGOS-ALIGA ANNA MÁRIA VILLA HOTEL BALATONFÖLDVÁR BALATONI VAKÁCIÓ CLUB ALIGA*** - BALATONVILÁGOS-ALIGA A Balaton kapujában Budapesttől csupán 90 km-re található balatonaligai szállás-, és üdülőközpont, melynek 10 hektáros strandja 2 km hosszan nyúlik

Részletesebben

H Győr, Nagysándor József u. 31.

H Győr, Nagysándor József u. 31. A RENDEZVÉNYHELYSZÍN ETO PARK HOTEL**** SUPERIOR BUSINESS & STADIUM Az ETO PARK HOTEL**** SUPERIOR Business & Stadium öt percre található a városközponttól és a Győri Ipari Parktól egyaránt. Modern audiovizuális

Részletesebben

Szállást már csak a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Kar Laterum Kollégiumába tud foglalni.

Szállást már csak a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Kar Laterum Kollégiumába tud foglalni. SZÁLLÁSFOGLALÁS A szervezıiroda vállalja a szállodai szobafoglalások lebonyolítását. Kérjük, pontos igényüket egyértelmően jelöljék be a regisztrációkor. A szállást csak a 2015. július 30-ig beérkezett

Részletesebben

Balatonalmádi Ramada Aurora Hotel & Resort Lake Balaton**** Valentin nap Érvényesség: 2016. február 12-14.

Balatonalmádi Ramada Aurora Hotel & Resort Lake Balaton**** Valentin nap Érvényesség: 2016. február 12-14. Balatonalmádi Balatonfüred Budapest Bük-Bükfürdő Demjén Esztergom Egerszalók Garabonc Hajdúszoboszló Hévíz Lenti-Gosztola Mátraháza Mezőkövesd-Zsóryfürdő Miskolctapolca Noszvaj Parádfürdő Sárvár Siófok

Részletesebben

Tisztelt Szakszervezeti Tag!

Tisztelt Szakszervezeti Tag! Tisztelt Szakszervezeti Tag! Kérem, engedje meg, hogy figyelmébe ajánljam szállodánk a Két Korona Wellness Hotel ajánlatait. A családias hangulat, munkatársaink vendégszeretete, a kellemes környezet és

Részletesebben

Gyermekárak: 4 éves korig: 2 fő teljes fizető mellett: díjmentes 4-14 éves korig: 2 fő teljes fizető mellett, pótágyon 9800 Ft/fő/2 éj

Gyermekárak: 4 éves korig: 2 fő teljes fizető mellett: díjmentes 4-14 éves korig: 2 fő teljes fizető mellett, pótágyon 9800 Ft/fő/2 éj NYÁRUTÓ MAGISTERN HOTEL***+ SIÓFOK Érvényes: 2015. 08. 31 2015. 10. 21. között min. 2 éjszaka igénybe vétele esetén. Az akció ára: 6.840,- Ft / fő / éjszaka, félpanzióval A csomagár tartalmazza: szállást

Részletesebben

Tisztelt Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezete!

Tisztelt Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezete! Tisztelt Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezete! Kérem, engedje meg, hogy figyelmébe ajánljam szállodánk a Két Korona Wellness Hotel ajánlatait. Szállodánk Balatonszárszón az egyik legkedveltebb üdülőövezetben

Részletesebben

ARANYHOMOK - HOTEL ATLAS**** ALL INCLUSIVE - 2014

ARANYHOMOK - HOTEL ATLAS**** ALL INCLUSIVE - 2014 ARANYHOMOK - HOTEL ATLAS**** ALL INCLUSIVE - 2014 Étel & Ital Ellátás napi háromszori étkezéssel Reggeli 07:30 10:30 Kései reggeli (legalább kontinentális) 11:00-ig Ebéd (büfé) 12:30 14:30 Vacsora (büfé)

Részletesebben

BALNEO HOTEL ZSÓRI **** 3400 Mezőkövesd Zsóry-fürdő, Fülemüle u. 2.

BALNEO HOTEL ZSÓRI **** 3400 Mezőkövesd Zsóry-fürdő, Fülemüle u. 2. BALNEO HOTEL ZSÓRI **** 3400 Mezőkövesd Zsóry-fürdő, Fülemüle u. 2. A Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness szálloda Mezőkövesd üdülőterületén, Zsóryfürdőn található. 134 szobával, minden igényt kielégítő

Részletesebben

GRAND HOTEL ARANYBIKA RENDEZVÉNY ÉS KONFERENCIAAJÁNLAT

GRAND HOTEL ARANYBIKA RENDEZVÉNY ÉS KONFERENCIAAJÁNLAT GRAND HOTEL ARANYBIKA RENDEZVÉNY ÉS KONFERENCIAAJÁNLAT 2012 RENDEZVÉNY ÉS KONFERENCIAAJÁNLAT 2012 Debrecen szívében, a Nagytemplom szomszédságában található a patinás szálloda. Megközelítés: Debrecen-Budapest

Részletesebben

Ho t e l Pl aya Go l f ««««

Ho t e l Pl aya Go l f «««« MALLORCA NYÁR NYÁR Mallorca Spanyolország északi része elõtt húzódik a különbözõ földrajzi adottságokkal, kultúrával, valamint konyhával rendelkezõ öt szigetbõl álló Baleár-szigetvilág. Legnagyobb és egyben

Részletesebben

Gerlitzen (1000-1911 m)

Gerlitzen (1000-1911 m) Gerlitzen Gerlitzen (1000-1911 m) A gerlitzeni sícentrumot a legjobb családi síterületként tartják számon. Karintiában ez az egyetlen olyan síközpont, amely bizonyítvánnyal rendelkezik arról, hogy kifejezetten

Részletesebben

Hosszabbítás 21 900 28 900 10 900 6 900 17 850 23 900 10 900 6 900

Hosszabbítás 21 900 28 900 10 900 6 900 17 850 23 900 10 900 6 900 Makár relax napok 3nap/2éj kétágyas 1 fő 2 fő Pótágy Gyerek 1 fő 2 fő Pótágy Gyerek 45 900 59 400 22 300 14 600 35 700 49 400 22 300 14 600 Hosszabbítás 21 900 28 900 10 900 6 900 17 850 23 900 10 900

Részletesebben

TÉL HÓ - WELLNESS KAPITÁNY HOTEL*** SÜMEG IROTTKŐ HOTEL*** KŐSZEG

TÉL HÓ - WELLNESS KAPITÁNY HOTEL*** SÜMEG IROTTKŐ HOTEL*** KŐSZEG TÉL HÓ - WELLNESS KAPITÁNY HOTEL*** SÜMEG Érvényes: 2013. február 28-ig Ár: 33.660 Ft / 2 fő / 2 éj /hétköznap Ár: 43.860 Ft / 2 fő / 2 éj / hétvégén Szállás exkluzív berendezésű kétágyas szobában Bőséges

Részletesebben

VALENTIN-NAPI AJÁNLATOK

VALENTIN-NAPI AJÁNLATOK VALENTIN-NAPI AJÁNLATOK HUNGUEST HOTEL FLÓRA *** EGER Töltsön egy meghitt, romantikus hétvégét szállodánkban 2018. 02.16-18 között Valentin nap alkalmából. Nincs ajándék ötlete? Lepje meg kedvesét egy

Részletesebben

Klubtravel előfoglalási kedvezmény 10 % (foglalás 04.30-ig, teljes összeg befizetése 05.15-ig)

Klubtravel előfoglalási kedvezmény 10 % (foglalás 04.30-ig, teljes összeg befizetése 05.15-ig) TENGERPARTI ÜDÜLÉSEK NAPOSPART Minden bolgár foglalásnál 12 éves kor fölött 4 400 Ft/fő, 12 éves kor alatt 2 200 Ft/fő üdülőhelyi díj fizetendő irodánkban. A díj egyszeri, és a teljes tartózkodásra értendő.

Részletesebben

H Győr, Nagysándor József u. 31.

H Győr, Nagysándor József u. 31. A SZÁLLODA ETO PARK HOTEL**** SUPERIOR BUSINESS & STADIUM Szállodánk több éves tapasztalattal rendelkezik sportcsapatok színvonalas ellátásával, elszállásolásával, igény szerint rendezvényszolgáltatással,

Részletesebben

Ajánlataink 2010!!!!!

Ajánlataink 2010!!!!! Ajánlataink 2010!!!!! 2300 Ráckeve, Dömsödi út 1/a Tel.: 06 (24) 523 230, Fax: 06 (24) 523 250 Értékesítés: Tel.: 06 24 523 230, Fax: 06 24 523 250 E-mail: info@wellnesshotel.hu, sales@wellnesshotel.hu

Részletesebben

TAVASZI & NYÁRI WELLNESS AJÁNLAT. Pihenjen és töltődjön fel energiával a Château Béla Kastélyszállóban, távol a mindennapok stresszes világától.

TAVASZI & NYÁRI WELLNESS AJÁNLAT. Pihenjen és töltődjön fel energiával a Château Béla Kastélyszállóban, távol a mindennapok stresszes világától. TAVASZI & NYÁRI WELLNESS AJÁNLAT Pihenjen és töltődjön fel energiával a Château Béla Kastélyszállóban, távol a mindennapok stresszes világától. Különleges ajánlatunk, amely a következőket tartalmazza:

Részletesebben

900 m. (térítés ellenében). Babaágyak ingyenesen igényelhetők. Napágyak és napernyők ingyenesen használhatóak a medencénél. 800 m

900 m. (térítés ellenében). Babaágyak ingyenesen igényelhetők. Napágyak és napernyők ingyenesen használhatóak a medencénél. 800 m Napospart Burgasztól 36 km-re északra terül el a bolgár tengerpart legnagyobb, legismertebb üdülőközpontja. 8 km hosszú, kb. 150 m széles homokos strandja és lassan mélyülő vize kisgyermekek fürdőzésére

Részletesebben

Luxus és wellness. 2 éj katalógus

Luxus és wellness. 2 éj katalógus Luxus és wellness 2 éj katalógus 1 Tájékoztató a PihiPakk élménycsomagokról A PihiPakk élménycsomag a választás szabadságát adja, és felejthetetlen élményeket nyújt Önnek. Az élménycsomag egy katalógusból

Részletesebben

Tisztelt Szakszervezeti Tag!

Tisztelt Szakszervezeti Tag! Tisztelt Szakszervezeti Tag! Kérem, engedje meg, hogy figyelmébe ajánljam szállodánk a Két Korona Wellness Hotel ajánlatait. Szállodánk Balatonszárszón az egyik legkedveltebb üdülőövezetben található.

Részletesebben

Érvényesség: / min. 2 éj foglalással Nem foglalható: , ,

Érvényesség: / min. 2 éj foglalással Nem foglalható: , , TAVASZVÁRÓ Véget érnek a hideg, szürke téli hétköznapok... ébred a gyönyörű természet! Itt az idő, hogy felrázza magát és Családját, hogy feltöltődjön a friss tavaszi időben ERZSÉBET PARK*** HOTEL - PARÁDFÜRDŐ

Részletesebben

Hotel Korona Eger **** Magyarország - Heves megye - Eger http://www.reise.info.hu/korona-hotel-eger/hu/

Hotel Korona Eger **** Magyarország - Heves megye - Eger http://www.reise.info.hu/korona-hotel-eger/hu/ http:///korona-hotel-eger/hu/ Bemutatkozás Tegyen velünk egy túrát Eger egyik legkedveltebb szállodájában! Eger első magán és wellness szállodája - Hotel Korona****/*** Eger történelmi belvárosának legcsendesebb

Részletesebben

Érvényes: 2014. 09. 01 2014. 11. 02. között min. 2 éjszaka foglalással

Érvényes: 2014. 09. 01 2014. 11. 02. között min. 2 éjszaka foglalással NYÁRUTÓ MAGISTERN HOTEL***+ Érvényes: 2014. 09. 01 2014. 11. 02. között min. 2 éjszaka foglalással Ár: 6.480 Ft / fő / éjszaka Egyágyas felár: + 1.500,- Ft / fő /éj Apartman felár: + 1.000,- Ft / fő /éj

Részletesebben

JÉGVIRÁGOS TÉLI NAPOK

JÉGVIRÁGOS TÉLI NAPOK JÉGVIRÁGOS TÉLI NAPOK SZALAJKA LIGET ****SZILVÁSVÁRADI TÉLI WELLNESS Foglalható: 2015.november 27 2016.február 28. között. minimum 3 éjszakától (szerda és szombat közötti érkezéssel), nem érvényes az ünnepi

Részletesebben

Látogasson el a festői szépségű Balatonhoz és élvezze a kikapcsolódást a Nyugalom Szigetén!

Látogasson el a festői szépségű Balatonhoz és élvezze a kikapcsolódást a Nyugalom Szigetén! 2015-ben megújult szállodánk az FBVSZOSZ minden tagjának 15 % kedvezményt biztosít aktuális téli-, ünnepi- és évkezdő ajánlataiból, valamint a szálloda személyre szabott ajándékutalványaiból! A a Balaton

Részletesebben

Fesztiválok, rendezvények A régió 2012. évi programkínálatából

Fesztiválok, rendezvények A régió 2012. évi programkínálatából Dél-Alföld A régió az ország területének egyötödét foglalja magába végeláthatatlan rónáival, ártéri erdőkkel alkotja ezt a csodálatos vidéket. Három nemzeti parkja (a Duna-Dráva, a Kiskunsági és a Körös-Maros

Részletesebben

Echo Residence - All Suite Hotel**** Lakosztály Árak 2010

Echo Residence - All Suite Hotel**** Lakosztály Árak 2010 Echo Residence - All Suite Hotel**** Lakosztály Árak 2010 01.03. 06.25. 06.26. 08.29. 08.30. 12.29. Deluxe 19.000.- 27.500.- 21.000.- Echo 24.000.- 32.500.- 26.000.- Echo Premium felár: (Echo lakosztály

Részletesebben

MÁRCIUS 15-I HOSSZÚ HÉTVÉGI SZÁLLÁSAJÁNLATOK Érvényes: 2013.03.14 17. között

MÁRCIUS 15-I HOSSZÚ HÉTVÉGI SZÁLLÁSAJÁNLATOK Érvényes: 2013.03.14 17. között MÁRCIUS 15-I HOSSZÚ HÉTVÉGI SZÁLLÁSAJÁNLATOK Érvényes: 2013.03.14 17. között GRANADA **** KECSKEMÉT Ár: 8.910 Ft / fő / éj, min. 2 éj foglalással Szállás 2 ágyas standard szobában Félpanzió ( svédasztalos

Részletesebben

Györköny szálláshelyek

Györköny szálláshelyek Györköny szálláshelyek Gellérthegyi Lak Györköny-Pincefalu központjában helyezkedik el egy új építésű présház, mely külsőségeiben hagyományos présház jellegű, viszont belső kialakítása lehetővé teszi vendégek

Részletesebben

Konferencia szállás ajánlataink*

Konferencia szállás ajánlataink* Corso Hotel**** Pécs, Koller u. 8, 7626 (Térkép) Konferencia szállás ajánlataink* Egyike azon belvárosi hoteleknek melyek magukénak tudhatják Pécsett a legtöbb, azaz 4 csillagot. A 2010-ben épült Corso

Részletesebben

Hunor Hotel Budapest, H-1039 Pünkösdfürdő u.40. Phone: +36 1 243 09 49 Fax: +36 1 244 08 21 info@hunor-hotel.com www.hunor-hotel.

Hunor Hotel Budapest, H-1039 Pünkösdfürdő u.40. Phone: +36 1 243 09 49 Fax: +36 1 244 08 21 info@hunor-hotel.com www.hunor-hotel. Üdvözöljük A Hunor Szálloda Budapest egyik legszebb kerületében Óbudán, Békásmegyeren a Duna-parttól 500 m-re található. 140 kétágyas komfortos klimatizált szobával és tíz apartmannal várja egyéni és csoportos

Részletesebben

A Kompetenciafejlesztés helyszíneinek a bemutatása

A Kompetenciafejlesztés helyszíneinek a bemutatása A Kompetenciafejlesztés helyszíneinek a bemutatása Közigazgatási szervek munkatársainak kompetenciafejlesztése Árop 2.2.23 Készítette: Szíjgyártó Beáta,Cserép Zsolt, Navracsics Antal, Lakatos Béla az Erzsébet

Részletesebben

ETO PARK HOTEL**** BUSINESS & STADIUM

ETO PARK HOTEL**** BUSINESS & STADIUM Az öt percre található a városközponttól és a Győri Ipari Parktól egyaránt. Modern audiovizuális felszereltséggel, tágas terekkel és szekcionálható rendezvénytermeinkkel hotelünk kiváló választás minden

Részletesebben

Trek biciklitúra sorozat és a 2011-es modellek tesztelése Velencei-tó

Trek biciklitúra sorozat és a 2011-es modellek tesztelése Velencei-tó Trek biciklitúra sorozat és a 2011-es modellek tesztelése Velencei-tó Aktív hétvégére várjuk a sportszerető családokat! Ezt a hétvégét olyan családoknak vagy egyéneknek ajánljuk, akik szeretnének egy sportos

Részletesebben

Szobaárak 2014. 2014. 01. 05-06. 12. 2014. 08. 31-12. 24. Hétközben Hétvégén *

Szobaárak 2014. 2014. 01. 05-06. 12. 2014. 08. 31-12. 24. Hétközben Hétvégén * Árlista 2014 Szobaárak 2014 Ft/szoba/éj Elô-/Utószezon 2014. 01. 05-06. 12. 2014. 08. 31-12. 24. Hétközben Hétvégén * Fôszezon, kiemelt idôszak** 2014. 06. 13-08. 30. Kétágyas szoba 28 900 31 900 34 900

Részletesebben

Egyéni síutak Ausztria

Egyéni síutak Ausztria Gasthof Meyer Egyéni síutak Ausztria Annabergben található, kitűnő elhelyezkedésű, barátságos, kétcsillagos panzió, amely csoportok részére is ideális választás. Sílift: 2 üléses felvonótól 50 méterre.

Részletesebben

Hotel Divinus Magyarország - Hajdú-Bihar megye - Debrecen http://www.reise.info.hu/hotel-divinus/hu/

Hotel Divinus Magyarország - Hajdú-Bihar megye - Debrecen http://www.reise.info.hu/hotel-divinus/hu/ http:///hotel-divinus/hu/ Bemutatkozás Az ötcsillagos Hotel Divinus megnyitásával korona került a debreceni szállodahálózatra. A belvárostól sétatávolságra található, a mediterrán világ színeit viselő,

Részletesebben

Érvényes: 2018.március 1. és április 30. között, csütörtök-szombat éjszaka/kivéve ünnepek

Érvényes: 2018.március 1. és április 30. között, csütörtök-szombat éjszaka/kivéve ünnepek KIKELET SOMOGY KERTJE ÜDÜLŐFALU BONNYA Érvényes: 2018.március 1. és 2018. április 30. között, csütörtök-szombat éjszaka/kivéve ünnepek A csomag tartalma: szállás kétágyas elhelyezéssel üdvözlőital bőséges

Részletesebben

Madrid KÉRJEN IRODÁNKTÓL AJÁNLATOT! Hotel Tryp Gran Via***

Madrid KÉRJEN IRODÁNKTÓL AJÁNLATOT! Hotel Tryp Gran Via*** Madrid KÉRJEN IRODÁNKTÓL AJÁNLATOT! Hotel Tryp Gran Via*** Fekvése: központi helyen, Madrid legnagyobb bevásárló utcáján, a Gran Vián fekszik. Ideális kiindulópont a történelmi Madrid felfedezéséhez, a

Részletesebben

Tisztelt kollégák, barátaink!

Tisztelt kollégák, barátaink! 2009. MÁRCIUS 26 28. MAGYAR FÜL-, ORR-, GÉGE ÉS FEJ-, NYAKSEBÉSZ ORVOSOK EGYESÜLETE Tisztelt kollégák, barátaink! Nagy megtiszteltetésnek vettem, amikor Katona Gábor tanár úr, mint a Gyermek Fül-orr-gégészeti

Részletesebben

HUNGUEST HOTEL GALYA ERZSÉBET PARK HOTEL. Galyatető. Parádfürdő. superior

HUNGUEST HOTEL GALYA ERZSÉBET PARK HOTEL. Galyatető. Parádfürdő. superior Galyatető HUNGUEST HOTEL GALYA A Mátra legmagasabb csúcsán 957 méter magasan, 5 hektáros park közepén, gyönyörű panorámával várja Vendégeit a patinás, 1939- ben épített szálloda. Akkor is és ma is a családok,

Részletesebben

MALDÍV-SZIGETEK SZÁLLODAAJÁNLATOK

MALDÍV-SZIGETEK SZÁLLODAAJÁNLATOK MALDÍV-SZIGETEK SZÁLLODAAJÁNLATOK The Barefoot Eco Hotel 4* Fekvése: Hanimadhoo szigetén található kedves szálloda, Male repülőteréről kb. 1 órás belső repülő járattal érhető el. A sziget kb. 7 km hosszú

Részletesebben

Észak-Magyarország. Fesztiválok, rendezvények A régió 2012. évi programkínálatából

Észak-Magyarország. Fesztiválok, rendezvények A régió 2012. évi programkínálatából Észak-Magyarország Észak-Magyarország változatos természeti és táji szépségei, a Mátra, Bükk, Zempléni-hegység vonulatai, a Világörökség részévé nyilvánított Hollókő kulturális és népművészeti hagyományai,

Részletesebben

TAVASZI TÚRÁK - TERMÉSZET KEDVELŐK FIGYELMÉBE

TAVASZI TÚRÁK - TERMÉSZET KEDVELŐK FIGYELMÉBE TAVASZI TÚRÁK - TERMÉSZET KEDVELŐK FIGYELMÉBE A tavasz még csak settenkedik a kert alatt, míg megmutatkozik teljes pompájában, az még odébb van. A tulipán, a tulipánfa már mutatja magát, a hegyoldalon

Részletesebben

Horvátország HOTEL LIŠANJ 2* - NOVI VINODOLSKI

Horvátország HOTEL LIŠANJ 2* - NOVI VINODOLSKI HOTEL LIŠANJ 2* - NOVI VINODOLSKI A hotel közvetlen tengerparton található, közelében postahivatal, bank és benzinkút, a városközpont kb. 10 perc. A kétágyas szobák mindegyikben zuhany/wc, SAT TV, telefon.

Részletesebben

Parádfürdő Eger. felsőtárkány Mátraszentimre. Demjén. Eger, augusztus 16-20. 23. Zempléni Fesztivál. augusztus XIV. Gyöngy Nemzetközi Folklórfesztivál

Parádfürdő Eger. felsőtárkány Mátraszentimre. Demjén. Eger, augusztus 16-20. 23. Zempléni Fesztivál. augusztus XIV. Gyöngy Nemzetközi Folklórfesztivál Miskolc-Lillafüred Szilvásvárad Miskolctapolca Szarvaskő Galyatető Parádfürdő Eger felsőtárkány Mátraszentimre Mátraháza Egerszalók Demjén A régió változatos természeti és táji szépségei, a Mátra, Bükk,

Részletesebben

Nászutas álompihenés. 2 éj katalógus

Nászutas álompihenés. 2 éj katalógus Nászutas álompihenés 2 éj katalógus 1 Tájékoztató a PihiPakk élménycsomagokról A PihiPakk élménycsomag a választás szabadságát adja, és felejthetetlen élményeket nyújt Önnek. Az élménycsomag egy katalógusból

Részletesebben

Badacsonyban és környékén, alig pár méterre a Balaton parttól természeti,

Badacsonyban és környékén, alig pár méterre a Balaton parttól természeti, Badacsonyban és környékén, alig pár méterre a Balaton parttól természeti, történelmi és kulturális látnivalók várják az érdeklődőket. Várak, kastélyok, festői tájakon, borvidékeken átvezető kerékpárutak

Részletesebben

superior márc. 1. 20., nov. 22. dec. 20.

superior márc. 1. 20., nov. 22. dec. 20. Hévíz HOTEL EURÓPA FIT Gyógyulás, wellness, családbarát környezet, három generáció számára ideális környezet. Az elmúlt évben látványosan megújult szálloda Hévíz központjában, a világhírű gyógytótól 400

Részletesebben

BEMUTATKOZÓ. A szálloda/hotel neve: La Contessa Kastélyhotel**** és Rendezvényközpont. Címe: 3348 Szilvásvárad, Park u. 6.

BEMUTATKOZÓ. A szálloda/hotel neve: La Contessa Kastélyhotel**** és Rendezvényközpont. Címe: 3348 Szilvásvárad, Park u. 6. BEMUTATKOZÓ A szálloda/hotel neve: La Contessa Kastélyhotel**** és Rendezvényközpont Címe: 3348 Szilvásvárad, Park u. 6. Elérhetőség/megközelíthetőség: Budapest felől személygépkocsival Budapestről a 3-as

Részletesebben

CA NOGHERA - CAMPING ALBA D ORO

CA NOGHERA - CAMPING ALBA D ORO CA NOGHERA - CAMPING ALBA D ORO IT0205 Leírás: a kemping a Marco Polo reptér közelében fekszik 15 km-re Velencétől. Szolgáltatás: étterem, élelmiszerüzlet, bár, parkoló, internet lehetőség.elhelyezés:

Részletesebben

Foglalható időszakok: 2014. április 22.-29. és 2014. május 4. 2014. június 5.

Foglalható időszakok: 2014. április 22.-29. és 2014. május 4. 2014. június 5. MÁJUSI ÁR-ESŐ HOTEL PIROSKA-BÜK Érvényesség: 2014. 05. 05.- 06.01. között, min. 2 éj foglalással Ár: 8.460 Ft / fő/ éj / Hétköznapokon 10.155 Ft/fő/ 2 éj / Hétvégéken Superior szoba felár: 1000 Ft/fő/éj

Részletesebben

TAVASZVÁRÓ SALIRIS RESORT HOTEL**** EGERSZALÓK ERZSÉBET PARK HOTEL *** PARÁDFÜRDŐ

TAVASZVÁRÓ SALIRIS RESORT HOTEL**** EGERSZALÓK ERZSÉBET PARK HOTEL *** PARÁDFÜRDŐ TAVASZVÁRÓ ERZSÉBET PARK HOTEL *** PARÁDFÜRDŐ Érvényes: 2016. február 01. június 15. között (kivéve: kiemelt-és ünnepi időszakok) Ár hétköznap: Ár hétvégén: 7.435 Ft / fő / éj 8.715 Ft / fő / éj Tartalom:

Részletesebben

FRANCIAORSZÁG MENTON - MAEVA LES CITRONNIERS*** MENTON - HOTEL MEDITERRANEE*** FR0202

FRANCIAORSZÁG MENTON - MAEVA LES CITRONNIERS*** MENTON - HOTEL MEDITERRANEE*** FR0202 FRANCIAORSZÁG MENTON - MAEVA LES CITRONNIERS*** Leírás: Menton sajátos szubtrópusi mikroklímájáról és páratlan kertjeiről nevezetes. A felújított 4 szintes ház Menton központjában található, az óvárostól

Részletesebben

A 3 éjszakás csomagajánlat +1 éjszakával történő meghosszabbítása esetén a térítési díj már

A 3 éjszakás csomagajánlat +1 éjszakával történő meghosszabbítása esetén a térítési díj már HÚSVÉT A SZŐLŐSZEM TERMÁLBAN SZÉDÍTŐ KEDVEZMÉNNYEL! Érvényessége: 2013. március 29-április 01. Tartalma: - 3 éjszakai szállás kedvezményesen - elhelyezés szobában vagy apartmanban létszámtól függően -

Részletesebben

ŐSZIKÉK PIROSKA HOTEL**** BÜK Ft/fő/ 3 éj Standard kétágyas szobában

ŐSZIKÉK PIROSKA HOTEL**** BÜK Ft/fő/ 3 éj Standard kétágyas szobában ŐSZIKÉK SENIOR AJÁNLATOK Érvényes: 2016. december 23-ig, hétköznap (vasárnap és péntek között), minimum 3 éj foglalással, kivéve kiemelt- és ünnepi időszakokban. PIROSKA HOTEL**** BÜK Ára: 28.220 Ft/fő/

Részletesebben

Hévíz Kincse. Naturmed Hotel Carbona**** Hévíz

Hévíz Kincse. Naturmed Hotel Carbona**** Hévíz Hévíz Kincse Naturmed Hotel Carbona**** Hévíz Hévízen, a fürdőváros központjában, egy 4,6 hektáros arborétumszerű parkban helyezkedik el, ahol mediterrán környezetben várja vendégeit egész évben. Csodálatos

Részletesebben