RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS. 5. A teljesítés határideje, vagy a szerződés időtartama:

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS. 5. A teljesítés határideje, vagy a szerződés időtartama:"

Átírás

1 RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS 1. Az ajánlatkérő neve, címe: Készenléti Rendőrség, 1101 Budapest, Kerepesi út Kapcsolattartó neve, címe, telefon- és telefax száma, címe: dr. Kaucsics Lilla, Készenléti Rendőrség Költségvetési Igazgatóság Közbeszerzési Osztály 1145 Budapest, Róna u. 124., telefon: / , telefax: , e- mail: kaucsicslk@kr.police.hu 2. a) A választott eljárás: A védelem terén alapvető biztonsági érdeket érintő, kifejezetten katonai, rendvédelmi, rendészeti célokra szánt áruk beszerzésére, illetőleg szolgáltatások megrendelésére vonatkozó sajátos szabályokról szóló 228/2004. (VII. 30.) Kormányrendelet (a továbbiakban: Rendelet) 55. -a szerinti, hirdetmény közzétételével induló tárgyalásos eljáráshoz. b) A gyorsított eljárás alkalmazásának indoklása: --- c) Ajánlatkérő az eljárás során keretmegállapodás megkötését kívánja megvalósítani: nem. d) Ajánlatkérő alkalmaz-e elektronikus árverést: nem. e) A szerződés meghatározása, amire ajánlatot kérnek: Határidő adásvételi szerződés 3. a) A beszerzés tárgya és mennyisége: évi nyomrögzítő anyag és eszközbeszerzés 1. rész: Látens nyomok előhívására használt kémiai nyomkutató és nyomelőhívó készítmények: keretösszeg nettó ,- Ft / 24 hónap 2. rész: Látens nyomok előhívására használt fizikai nyomkutató és nyomelőhívó anyagok, készítmények: keretösszeg nettó ,- Ft / 24 hónap 3. rész: Látens, fellelt nyomok rögzítésére használt anyagok, készítmények: keretösszeg nettó ,- Ft / 24 hónap 4. rész: Speciális segédanyagok és segédeszközök: keretösszeg nettó ,- Ft / 24 hónap 5. rész: Nyomok fixálására használt készítmények: keretösszeg nettó ,- Ft / 24 hónap b) A teljesítés helye: 1145 Budapest, Róna u c) Annak meghatározása, hogy a Részvételre jelentkező a beszerzés tárgyának egy részére tehet-e ajánlatot: igen d) A részajánlat tételének szempontja: valamennyi rész tekintetében tehet ajánlatot e) Annak meghatározása, hogy lehet-e több változatú ajánlatot tenni: Nem 4. Az ajánlatok elbírálásának szempontjai: A Rendelet 21. (2) bekezdés a) pontja szerint, a legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás. 5. A teljesítés határideje, vagy a szerződés időtartama:

2 A szerződés időtartama a szerződéskötéstől számított 24 hónap, de legfeljebb a keretösszeg felhasználásáig tartó határozott idő. Ajánlatkérő nem vállal kötelezettséget a keretösszeg felhasználására. Amennyiben a keretösszeg 24 hónap alatt felhasználásra kerül, a szerződés a keretösszeg felhasználásával hatályát veszti. A szerződéses feltételek a tárgyalások során kerülnek véglegesítésre. 6. A nyertes közös Részvételre jelentkezőktől gazdasági társaság létrehozásának megkövetelése: Ajánlatkérő a nyertes közös Részvételre jelentkezőktől nem követeli meg gazdasági társaság létrehozását. 7. a) A részvételi jelentkezés határideje: szeptember 5. 10:00 óra b) A részvételi jelentkezés benyújtásának címe (helység, utca, házszám, emelet, szobaszám): A bontás napjáig munkanapokon óra között, a bontás napján óráig a Készenléti Rendőrség Költségvetési Igazgatóság Közbeszerzési Osztály, 1145 Budapest, Róna u Irodaház fszt. 15. iroda címre. Ajánlatkérő kéri Részvételre jelentkezőt, hogy a részvételi jelentkezés benyújtásánál vegye figyelembe, hogy a benyújtás helye rendőrségi objektum, ezért a belépésnél ellenőrzés és regisztráció szükséges, amely hosszabb időt is igénybe vehet. Ajánlatkérő a benyújtás időpontjának a fent meghatározott irodában történő dokumentum-átadást tekinti. Az objektumba való bejutás nehézkességét Ajánlatkérő nem fogadja el a késedelem kimentési okaként. c) A részvételi jelentkezés nyelve: magyar. Az eljárás során mindennemű levelezés és kapcsolattartás magyar nyelven történik. Joghatás csak a magyar nyelven benyújtott iratokhoz, okmányokhoz fűződik. Nem magyar nyelvű dokumentum csatolása esetén az idegen nyelvű dokumentummal együtt annak magyar nyelvű felelős fordítását is be kell nyújtani, amelynek egyezőségéről nyilatkozatot kell csatolni cégszerű aláírással ellátva. A felelős fordítás tartalmának megfelelősségért Részvételre jelentkező felelős, eltérés esetében az ebből eredő kockázat Részvételre jelentkezőt terheli. d) A részvételi jelentkezések felbontásának helye: Készenléti Rendőrség Költségvetési Igazgatóság Közbeszerzési Osztály, 1145 Budapest, Róna u fszt. 15. iroda 8. Az (első) tárgyalás időpontja, lefolytatásának menete, az ajánlatkérő által előírt alapvető szabályok:

3 Az első tárgyalás tervezett időpontja: október :00 óra A tárgyalás pontos helyszínéről és időpontjáról ajánlatkérő előzetesen írásban külön tájékoztatót küld ajánlattevő részére, hivatalosnak kizárólag ezen írásos tájékoztatóban foglaltak számítanak. A tárgyalások tervezett menete, és szabályai: Az ajánlatkérő egyfordulós tárgyalást tervez, de szükség esetén több tárgyalási fordulót tarthat. A tárgyalások során ajánlatkérő minden esetben előre tájékoztatást ad a következő tárgyalás feltételeiről, témájáról a megfelelő felkészülés érdekében. A tárgyalás(ok) során az egyes tárgyalási témakörök, azaz műszaki feltételek, a szerződéses feltételek kerülnek megtárgyalásra tervezetten egymást követően. A tárgyalások során a végső ajánlat létrejöttét megelőzően az ajánlatkérő új ajánlatot kérhet és ajánlattevő új ajánlatot tehet. Tárgyalási jogosultság igazolása Ajánlatkérő felhívja ajánlattevő figyelmét, hogy a tárgyaláson ajánlattevő képviseletében a cégjegyzésre jogosult személy, vagy az általa közokiratban vagy teljes bizonyító erejű magánokiratban, kifejezetten az adott eljárás vonatkozásában nyilatkozattételre a Ptk. 3:30. (3) bekezdése alapján meghatalmazott személy jogosult. Ajánlatkérő a tárgyalás elején ellenőrzi a képviseleti jogosultságot. Amennyiben ajánlattevő képviseletre való jogosultságát megfelelően igazolni nem tudja, Ajánlatkérő nem folytat vele tárgyalást. Ajánlati kötöttség A végső ajánlat megtétele a tárgyaláson megadott időpontig, de szükség esetén a végső ajánlat benyújtása közvetlenül a tárgyalások után is megtörténhet. Ajánlatkérő fenntartja a jogot, hogy erről a tárgyalások folyamán döntsön. A végső ajánlatot a végső szakmai ajánlat tartalmára vonatkozóan, és a tárgyalások során közölt végleges feltételek figyelembe vételével kell megadni. A végső ajánlatot ajánlatkérő bontás keretében ismerteti. A végső ajánlat benyújtására meghatározott időpont tekintendő a tárgyalások lezárásának. (Rendelet: 37. (1) bekezdés). Ekkor áll be az ajánlattevő ajánlati kötöttsége (Rendelet 37..) Ajánlatkérő az eljárás során pontosan és előre meg fogja határozni, hogy a tárgyalások mikor zárulnak le, mikor alakul ki ajánlattevő végső ajánlata. A végső kötött ajánlatot ajánlatkérő a Rendelet szabályi szerint bírálja el.

4 Amennyiben valamely ajánlattevő nem nyújt be (pl.: a végleges feltételek közlését követően módosított) végső ajánlatot, vagy a korábbi ajánlatában foglaltak fenntartásáról nyilatkozik), úgy ajánlata a legkésőbbi benyújtott tartalom szerint kerül értékelésre. Fentiek adott esetben, az ajánlat érvénytelenségét eredményezhetik. 9. A jogi (kizáró okok), pénzügyi, gazdasági, műszaki és szakmai alkalmasság elbírálásához szükséges információk, a megkövetelt igazolási mód meghatározásával: Értelmező rendelkezés: A Rendelet 4. d) értelmében alvállalkozó: az a szervezet (személy), amellyel (akivel) az ajánlattevő a beszerzési eljárás alapján megkötött szerződés teljesítése céljából, e szerződésre tekintettel fog szerződést kötni vagy módosítani, kivéve, ha a szervezet (személy) tevékenységét kizárólagos jog alapján végzi. 10% feletti alvállalkozó: Azon alvállalkozó, aki a beszerzés értékének 10 százalékát meghaladó mértékben vesz részt a szerződés részajánlat-tételi lehetőség biztosítása esetén egy részre vonatkozó szerződés teljesítésében. A rendelet 31. (4) értelmében, ha egy szervezet vagy személy a beszerzés értékének 30 %- át (harminc százalékát) meghaladó mértékben vesz részt a szerződés részajánlat-tételi lehetőség biztosítása esetén egy részre vonatkozó szerződés teljesítésében, akkor közös ajánlattevőként kell, hogy szerepeljen. Egy személynek vagy szervezetnek a szerződés teljesítésében való részvétele arányát az határozza meg, hogy milyen arányban részesül a beszerzés tárgyának általános forgalmi adó nélkül számított ellenértékéből. a) Jogi helyzet (kizáró okok) és a megkövetelt igazolási mód: Jogi helyzet (kizáró okok): Az eljárásban nem lehet Részvételre jelentkező és alvállalkozó, aki a Rendelet 23. (1) bekezdésében meghatározott kizáró okok hatálya alá esik. Megkövetelt igazolás mód: A Rendelet 25. (2) bekezdése szerint a Részvételre jelentkező a következő igazolásokat és írásbeli nyilatkozatokat köteles elfogadni. 1.) Korm. rendelet 23. (1) bekezdés a)-c) pontjára vonatkozólag: Részvételre jelentkező és a 10 % feletti alvállalkozó csatolja a 228/2004. (VII. 30.) Korm. rendelet 25. (2) bekezdés a) pontja szerint az ajánlattételi határidő lejártától számított 60 napnál nem régebbi keltezésű eredeti cégkivonatát, illetve azzal egyenértékű egyéb eredeti okiratát vagy azok közjegyző által hitelesített. Felhívjuk a figyelmet, hogy a 60 napos határidő nem a közjegyző általi hitelesítés keltére, hanem az okirat kiállításának keltére vonatkozik.

5 2.) Korm. rendelet 23. (1) bekezdés d) pontjára vonatkozólag: A Részvételre jelentkező és a 10% feletti alvállalkozó csatolja az ajánlattételi határidő lejártának időpontját legfeljebb egy évvel megelőzően kelt a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) által kiállított (együttes) igazolást kell benyújtani eredeti vagy hiteles másolati példányban. Amennyiben Részvételre jelentkező/vagy 10 % feletti alvállalkozó szerepel a köztartozásmentes adózói adatbázisban, úgy nem kell NAV igazolást benyújtania, hanem - az adózás rendjéről szóló évi XCII. törvény 85/A. (7) bekezdése alapján - elegendő az ajánlatban annak tényére való hivatkozás. 3.) Korm. rendelet 23. (1) bekezdés e)-f) pontjára vonatkozólag: Részvételre jelentkező és a 10 % feletti alvállalkozó csatolja a 228/2004. (VII. 30.) Korm. rendelet 25. (2) bekezdés a) pontja szerint közjegyző előtt tett vagy közjegyző által hitelesített nyilatkozatát a 228/2004. (VII. 30.) Korm. rendelet 23. (1) bekezdés e)-f) pontjaiban foglalt kizáró okok fenn nem állása igazolására. 4.) A Részvételre jelentkezőnek nyilatkoznia kell arról is, hogy a szerződés teljesítésébe nem fog igénybe venni a beszerzés értékének tíz százalékát nem meghaladó mértékben olyan alvállalkozót, aki a Rendelet 23. (1) bekezdése szerinti kizáró okok hatálya alatt áll. b) A minimális pénzügyi és gazdasági alkalmassági feltételek meghatározása, az azokat bizonyító igazolási módok megjelölésével: A pénzügyi, illetve gazdasági alkalmasságot kizáró tényezők (minimumkövetelmények): Alkalmatlan a Részvételre jelentkező/10% feletti alvállalkozó ha: P1. bármely pénzforgalmi számláján a jelen felhívás megküldésének napját megelőző egy év (12 hónap) során 30 napot meghaladó sorba állítás volt. Alkalmasság igazolás módja: P1. A Rendelet 27. (1) bekezdés a) pontja alapján Részvételre jelentkező és a 10% feletti alvállalkozó valamennyi számlavezető pénzintézet nyilatkozata az alábbi tartalommal: - mióta vezeti Részvételre jelentkező, ill. a 10% feletti alvállalkozó pénzforgalmi számláját, - Részvételre jelentkező, illetve a 10% feletti alvállalkozó számláján a jelen felhívás megküldésének napját megelőző egy év (12 hónap) során fordult-e elő 30 napot meghaladó sorba állítás. sorba állítás fogalma alatt Ajánlatkérő a pénzforgalmi szolgáltatás nyújtásáról szóló évi LXXXV. törvény pontja szerinti fogalmat érti: a pénzforgalmi szolgáltató által vezetett fizetési számlára érkező fizetési megbízás fedezethiány miatt történő nem teljesítése

6 (függőben tartása) és várakozási sorba helyezése a jövőbeni teljesítés céljából, ide nem értve azt az esetet, amikor a fizető fél az ütemezett fizetések céljából, a beérkezett fizetési műveletek tervszerű teljesítése érdekében sorba helyezésről állapodik meg a pénzforgalmi szolgáltatóval. c) A minimális műszaki, szakmai alkalmassági feltételek meghatározása, az azokat bizonyító igazolási módok megjelölésével: A műszaki, illetve szakmai alkalmasságot kizáró tényezők (minimumkövetelmények): M1.) Alkalmatlan a Részvételre jelentkező és/vagy a beszerzés értékének 10%-át meghaladó mértékben igénybe venni kívánt alvállalkozó, ha nem rendelkezik a részvételi felhívás feladásának időpontjától visszaszámított 36 hónapban a megajánlott rész tárgyának megfelelő összesen legalább az alábbi összegű szerződés szerűen teljesített referenciával: 1. rész: Látens nyomok előhívására használt kémiai nyomkutató és nyomelőhívó készítmények: nettó ,- Ft 2. rész: Látens nyomok előhívására használt fizikai nyomkutató és nyomelőhívó anyagok, készítmények: nettó ,- Ft 3. rész: Látens, fellelt nyomok rögzítésére használt anyagok, készítmények: nettó ,- Ft 4. rész: Speciális segédanyagok és segédeszközök: nettó ,- Ft 5. rész: Nyomok fixálására használt készítmények: nettó ,- Ft Alkalmasság igazolás: A Rendelet 28. (1) bekezdés a) pontja alapján a Részvételre jelentkező és/vagy a beszerzés értékének 10%-át meghaladó mértékben igénybe venni kívánt alvállalkozó nyújtson be a részvételi felhívás feladásának időpontjától visszaszámított 36 hónapban befejezett, a beszerzés tárgyához illeszkedő, a részvételi felhívás 3.a) pontjában felsorolt termékek/termékkörök szállítására vonatkozó referenciát (legalább a teljesítés ideje, a szerződést kötő másik fél, a szállítás tárgya, az ellenszolgáltatás összege, továbbá nyilatkozat arra vonatkozóan, hogy a teljesítés az előírásoknak és a szerződésnek megfelelően történt-e). A referenciát a 228/2004 (VII: 30.) Korm. rendelet 28. (4) bekezdés szerint kell igazolnia: a) ha a szerződést kötő másik fél e rendelet szerint ajánlatkérőnek minősülő szervezet, az általa kiadott igazolással, b) ha a szerződést kötő másik fél az a) pontban foglaltakhoz képest egyéb szervezet, az általa adott igazolással vagy a Részvételre jelentkező nyilatkozatával. d) További információ az előírt pénzügyi, gazdasági, valamint műszaki és szakmai alkalmassági igazolásához: Az Ajánlatkérő felhívja Részvételre jelentkező figyelmét arra, hogy Részvételre jelentkező és a beszerzés értékének 10%-át meghaladó mértékben igénybe venni kívánt alvállalkozói a műszaki, szakmai alkalmasság körében meghatározott feltételeknek együttesen is megfelelhetnek.

7 A Rendelet 29. (4a) bekezdése alapján, ha több Részvételre jelentkező nyújt be részvételi jelentkezést, a szerződés teljesítésére való alkalmassá minősítéshez a Részvételre jelentkezők együttesen is megfelelhetnek. A Rendelet 29. (4b) bekezdése alapján a 27. (1) bekezdés a) és b) pontja szerint igazolható alkalmassági minimum követelményen kívüli alkalmassági minimum követelményeknek a Részvételre jelentkező a beszerzés értékének tíz százalékát nem meghaladó mértékben igénybe venni kívánt alvállalkozóval együtt is megfelelhet. A beszerzés értékének tíz százalékát nem meghaladó mértékben igénybe venni kívánt alvállalkozó az előírt igazolási módokkal azonos módon köteles igazolni az adott alkalmassági feltételnek történő megfelelést, továbbá a részvételi jelentkezésnek tartalmaznia kell ezen alvállalkozó nevét, címét. 10. * Az 57. (3)-(5) bekezdésben foglaltak: * Az Ajánlatkérő által már kiválasztottak nevei és címei: A hirdetmény feladásának időpontja: július a)* Keretmegállapodás esetében a keretmegállapodás előírt időtartama: --- b)* Keretmegállapodás esetében a keretmegállapodásban részt vevő gazdasági szereplők létszáma: A szerződés védett foglalkoztatók számára fenntartott: Nem 15. Egyéb információk: Az Ajánlatkérő a Rendelet 42. -a szerint a hiánypótlás lehetőségét biztosítja A beszerzési eljárás során valamennyi kapcsolattartásnak írásban kell történnie Ajánlatkérő a Rendelet 50. alapján a részvételi jelentkezések elbírálásának befejezésekor írásbeli összegezést készít, melyet a lehető legrövidebb időn belül megküld Részvételre jelentkezők részére Amennyiben Részvételre jelentkező és/vagy a Rendelet a beszerzés 10%-át meghaladó mértékben igénybe venni kívánt alvállalkozó a cégkivonat szerint cégügyben el nem bírált módosítás van folyamatban, úgy köteles(ek) a részvételi jelentkezéshez csatolni ezen szervezet(ek) tekintetében a cégbírósághoz benyújtott változásbejegyzési kérelmet és annak érkezéséről a cégbíróság által megküldött igazolást. (adott esetben) A részvételi jelentkezéshez csatolni kell a Részvételre jelentkező és a beszerzés értékének 10%-át meghaladó mértékben igénybe venni kívánt alvállalkozó(k) részéről cégjegyzésre jogosult személyek aláírási címpéldányát / aláírás mintáját annak igazolására, hogy a részvételi jelentkezést, illetőleg az abban szereplő nyilatkozatokat a Részvételre jelentkező, a beszerzés 10%-át meghaladó mértékben igénybe venni kívánt alvállalkozó képviseletére

8 jogosult személy írta alá. Amennyiben az aláíró nem cégjegyzésre jogosult személy(ek), csatoljanak teljes bizonyító erejű magánokiratba foglalt meghatalmazást, mely a meghatalmazott aláírását is tartalmazza arról, hogy a részvételi jelentkezést jegyezheti(k) Közös Részvételre jelentkezők esetében a részvételi jelentkezéshez csatolni kell a Részvételre jelentkezők együttműködéséről szóló megállapodását, melyben részletesen rendelkezni kell a feladatmegosztás és a képviselet kérdéseiről. Az együttműködési megállapodásban ki kell térni arra is, hogy amennyiben nyertesként kerülnek kihirdetésre, melyik Részvételre jelentkező számlájára vagy a közös Részvételre jelentkezők számláira milyen arányban kérik a szerződés ellenértékét átutalni, valamint meg kell adniuk az értesítési címet is. Az együttműködésről szóló megállapodást, a közös részvételre jelentkezők cégszerű aláírásával ellátva kell a részvételi jelentkezéshez csatolni. A közös részvételre jelentkezőknek a részvételi jelentkezésükben nyilatkozniuk kell továbbá arról is, hogy a szerződés teljesítéséért egyetemleges kötelezettséget és felelősséget vállalnak. (adott esetben) Ajánlatkérő felhívja a figyelmet a Rendelet 31. (4) bekezdésben foglaltakra is, amelynek értelmében amennyiben egy szervezet a beszerzés értékének 30%-át meghaladó mértékben kerül bevonásra, úgy ezen szervezet kötelezően közös részvételre jelentkezőnek minősül. A bevonás mértékének megítélésekor a szerződéses nettó ellenérték értéket kell alapul venni A részvételre jelentkezések felbontásakor az Ajánlatkérő, a Részvételre jelentkezők, valamint az általuk meghívott személyek lehetnek jelen Részvételre jelentkezőnek nyilatkozatot kell benyújtania arra vonatkozóan, hogy a nemzeti vagyonról szóló évi CXCVI. tv. (Nvtv.) 3. (1) bekezdés 1. b) pontja alapján átlátható szervezetnek minősül Az eljárás a Rendelet 59. (1) bekezdése alapján a részvételi felhívás hirdetmény útján történő közzétételével (ORFK hivatalos honlapján történő megjelenés) indul. A felhívás feladásának napja megegyezik a felhívás ORFK hivatalos honlapján történő megjelenés napjával Kiegészítő tájékoztatás A Részvételre jelentkező a megfelelő ajánlattétel érdekében a részvételi felhívásban és a dokumentációban foglaltakkal kapcsolatban a Rendelet 20. -ban foglaltak alapján kiegészítő tájékoztatást kérhet az ajánlatkérőtől. A Részvételre jelentkező kérdéseit a részvételi felhívásban megadott címre küldött levélben, vagy elektronikusan nem módosítható.pdf formátumban, és egyidejűleg szerkeszthető formátumban a kaucsicslk@kr.police.hu címre megküldve, vagy adathordozón a Készenléti Rendőrség KIG Közbeszerzési Osztály 1145 Budapest, Róna u. 124., Irodaépület, fszt. 15. sz. iroda alatt benyújtva teheti fel a részvételi határidő előtt legkésőbb 10 nappal A részvételi jelentkezés tartalma és felépítése Ajánlatkérő kéri Részvételre jelentkezőt, hogy a jelentkezés összeállítása során legyen figyelemmel a kért nyilatkozatok és igazolások jelen pontban meghatározott sorrendjére.

9 A jelentkezés fedőlapján szerepeljen ÁRUBESZERZÉS szöveg, valamint a Részvételre jelentkező neve, székhelye, elérhetősége. Ezt az oldalszámokat is tartalmazó tartalomjegyzék kövesse. A jelentkezés egymástól elkülönítve tartalmazza: - részvételi jelentkezés a 1. számú melléklet benyújtásával - a kizáró okok igazolására vonatkozó nyilatkozatokat és igazolásokat, - a Részvételre jelentkező és a beszerzés értékének 10%-át meghaladó mértékben igénybe venni kívánt alvállalkozó(k) alkalmasságát igazoló dokumentumokat, - az egyéb bekért igazolásokat és nyilatkozatokat. Ajánlatkérő felhívja a Részvételre jelentkezők figyelmét arra, hogy az egyes igazolások, nyilatkozatok esetében meghatározott határidő az igazolások vagy nyilatkozatok kiállításának időpontjára, nem pedig azok másolata hitelesítésének időpontjára vonatkozik! Ajánlatkérő által a részvételi jelentkezés elkészítésének elősegítése érdekében a dokumentációban elhelyezett javasolt nyilatkozat és iratminták használata (2. és 3. sz. melléklet) nem kötelező, az azokban foglaltakkal egyenértékű nyilatkozatforma is elfogadott, továbbá a nyilatkozatmintákban történt esetleges elírás nem mentesíti a Részvételre jelentkezőt az alól, hogy a Rendeletben, illetve a felhívásban és dokumentációban előírtakra tekintettel nyújtsa be részvételi jelentkezését. A hirdetmény közzétételével induló tárgyalásos eljárás két szakaszból részvételi szakasz és ajánlattételi szakasz - áll. Ahol a rendelet Ajánlattevőt említ, ott a részvételi szakaszban ennek megfelelően Részvételre jelentkezőt kell érteni, továbbá, ahol a rendelet ajánlattételi határidőt említ, úgy ott a részvételi szakaszban részvételi határidőt kell érteni A jelentkezés formája és aláírása A részvételi jelentkezést 1 papíralapú példányban és 1 elektronikus példányban nem szerkeszthető (.pdf) formátumban kell benyújtani. A papír alapú példányt roncsolás mentesen, nem bontható módon zsinórral, lapozhatóan összefűzve, a csomót matricával a részvételi jelentkezés első vagy hátsó lapjához rögzítve, a matricát lebélyegezve kell elkészíteni, vagy a Részvételre jelentkező részéről erre jogosultnak alá kell írni úgy, hogy a bélyegző, illetőleg az aláírás legalább egy része a matricán legyen. A példányok közötti bármilyen eltérés esetén a papíralapú az irányadó. A jelentkezés papír alapú példányát gépelve, nyomtatva, vagy eltávolíthatatlan tintával írva, tartalomjegyzékkel és folyamatos lapszámozással kell beadni a részvételre jelentkező, vagy olyan személyek aláírásával, akik meghatalmazottak (ez esetben a meghatalmazást a jelentkezéshez csatolni kell) arra, hogy a szerződést a Részvételre jelentkező számára kötelező érvényűvé tegyék. A jelentkezésben nem lehetnek közbeiktatások, törések vagy átírások, kivéve a részvételre jelentkező által tett hibakiigazításokat, mely esetben ezeket a jelentkezést aláíró személynek vagy személyeknek a kézjegyükkel kell ellátniuk.

10 A részvételi jelentkezés benyújtása, lezárása és jelölése Részvételre jelentkezőknek jelentkezésük eredeti és elektronikus példányát egy zárt borítékban/csomagban kell benyújtaniuk. A borítékon / csomagon fel kell tüntetni: - az alábbi címet: Készenléti Rendőrség Költségvetési Igazgatóság Közbeszerzési Osztály, 1145 Budapest, Róna u. 124., Irodaház fszt. 15. iroda - az eljárás tárgyát, - a részvételi határidőt, - a részvételre jelentkező nevét és címét, - a Részvételi határidő előtt nem bontható fel! szöveget, továbbá -a Címzett kezébe (ck.) szöveget. Amennyiben a boríték/csomag nincs lezárva és megfelelő jelöléssel ellátva, az ajánlatkérő nem vállal felelősséget a részvételi jelentkezés elirányításáért, vagy idő előtti felbontásáért A műszaki leírásban szereplő alapmennyiség az Ajánlatkérő által a szerződés első évében megrendelni kívánt mennyiséget mutatja. Felhívjuk a Részvételre jelentkezők figyelmét, hogy a részvételi szakaszban az ajánlatkérő nem kérhet, a részvételre jelentkező pedig nem tehet ajánlatot! A részvételi szakaszban az ajánlatkérő a jelentkezőnek a szerződés teljesítésére való alkalmasságáról, illetőleg alkalmatlanságáról dönt. A Rendelet 62. (1) bekezdés b) pontja szerint a részvételi jelentkezés érvénytelen, ha a részvételre jelentkező ajánlatot tesz!

5. számú melléklet a 228/2004. (VII. 30.) Korm. rendelethez

5. számú melléklet a 228/2004. (VII. 30.) Korm. rendelethez 5. számú melléklet a 228/2004. (VII. 30.) Korm. rendelethez Hirdetmény módosítása, visszavonása, a dokumentáció vagy a határidő módosítása 1. Az ajánlatkérő neve, címe, távirati címe, telefon-, telex-

Részletesebben

RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS. 1. Az ajánlatkérő neve, címe: Bűnügyi Szakértői és Kutatóintézet, 1087 Budapest, Mosonyi utca 9.

RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS. 1. Az ajánlatkérő neve, címe: Bűnügyi Szakértői és Kutatóintézet, 1087 Budapest, Mosonyi utca 9. RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS 1. Az ajánlatkérő neve, címe: Bűnügyi Szakértői és Kutatóintézet, 1087 Budapest, Mosonyi utca 9. Kapcsolattartó neve, címe, telefon- és telefax száma, e-mail címe: Nagyné Juhász Klára

Részletesebben

RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS. A részvételi határidő: 2015. február 6. 10:00 óra

RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS. A részvételi határidő: 2015. február 6. 10:00 óra RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS Nyomkutató, nyomrögzítő anyagok, eszközök beszerzése BSZKI részére tárgyú, a védelem terén alapvető biztonsági érdeket érintő, kifejezetten katonai, rendvédelmi, rendészeti célokra

Részletesebben

RÉSZVÉTELI DOKUMENTÁCIÓ

RÉSZVÉTELI DOKUMENTÁCIÓ KÖZPONTI GAZDASÁGI ELLÁTÓ IGAZGATÓSÁG IGAZGATÓ 1145 Budapest, Róna u. 124.; 1903 Bp. Pf.: 314. Városi: 469-2779, BM: 28-617, 28-978 Fax: 469-2754, 28-850 mail: kgei@kgei.police.hu RÉSZVÉTELI DOKUMENTÁCIÓ

Részletesebben

Ajánlattételi felhívás

Ajánlattételi felhívás Ajánlattételi felhívás egyszerű eljárás lefolytatására a Kbt. 299 (1) bekezdés b) pontja alapján tárgyalás tartásával I. Az ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma (e-mail): Tel: 458-4500/4924

Részletesebben

Részvételi felhívás. 2. számú melléklet a 228/2004. (VII. 30.) Korm. rendelethez

Részvételi felhívás. 2. számú melléklet a 228/2004. (VII. 30.) Korm. rendelethez Pilóta nélküli repülő eszköz és kamerarendszerek beszerzése tárgyban a 228/2004. (VII.30.) Korm. rendelet alapján lefolytatásra kerülő eljárás megindítására 2. számú melléklet a 228/2004. (VII. 30.) Korm.

Részletesebben

I. Ajánlattételi felhívás

I. Ajánlattételi felhívás I. Ajánlattételi felhívás 1. Az ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma, e-mail címe: Országos Egészségbiztosítási Pénztár (OEP), Beszerzési, Üzemeltetési és Vagyongazdálkodási Főosztály, 1139

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS a Kbt (2) alkalmazásával

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS a Kbt (2) alkalmazásával AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS a Kbt. 251. (2) alkalmazásával 1) Ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma és elektronikus levelezési címe: Szent Margit Rendelőintézet Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság

Részletesebben

Néprajzi Múzeum ajánlattételi felhívása

Néprajzi Múzeum ajánlattételi felhívása Néprajzi Múzeum ajánlattételi felhívása a.) Az ajánlatkérő neve és címe, telefon és faxszáma (email címe): Néprajzi Múzeum 1055 Budapest, Kossuth Lajos tér 12. Telefon: 473-2430 Fax: 473-2431 E-mail: hudakm@neprajz.hu

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS l. Ajánlatkérő neve, címe, telefon-, telefax számai, e-mail címe: Neve: Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Címe: ll 02 Budapest Szent László tér 29. Címzettje: dr.

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS a Kbt. 98. (2) bekezdés c) pontja szerint

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS a Kbt. 98. (2) bekezdés c) pontja szerint Közbeszerzések és Szerződéses Kapcsolatok Főosztálya 1055 Budapest, Szalay utca 16. t. 06 1 354 4148 f. 06 1 373 0079 e. obh@obh.birosag.hu www.birosag.hu AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS a Kbt. 98. (2) bekezdés

Részletesebben

RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS. 3. a) A beszerzés tárgya és mennyisége: Készenléti Rendőrség részére elektromos kézi sokkoló pisztoly és bot beszerzése

RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS. 3. a) A beszerzés tárgya és mennyisége: Készenléti Rendőrség részére elektromos kézi sokkoló pisztoly és bot beszerzése RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS 1. Az ajánlatkérő neve, címe: Készenléti Rendőrség, 1101 Budapest, Kerepesi út 47-49. Kapcsolattartó neve, címe, telefon- és telefax száma, e-mail címe: Kisné Dr. Varga-Somogyi Viktória

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS. I. Az ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma és elektronikus levelezési címe (e-mail):

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS. I. Az ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma és elektronikus levelezési címe (e-mail): AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS I. Az ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma és elektronikus levelezési címe (e-mail): 1117 Budapest, Fehérvári út 12. Tel: (+36) 1-279-2180 Fax: (+36) 1-279-2176 e-mail:

Részletesebben

I. AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS

I. AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS I. AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS a) Ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszám, elektronikus levelezési címe: Veresegyház Város Önkormányzata Címe: 2112 Veresegyház, Fő út 35. Tel: +36 28 588-629 E-mail:

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS 1. Az ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma (e-mail): Eötvös Loránd Tudományegyetem 1053 Budapest, Egyetem tér 1-3. Kapcsolattartó: Szabó Balázs Tel. +36-30 322 8766 Fax

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS a) Az ajánlatkérő neve, címe, telefon és telefax száma (e-mail) Ajánlatkérő neve: Komló Város Önkormányzata Ajánlatkérő címe: 7300 Komló, Városház tér 3. Kapcsolattartó (címzett):

Részletesebben

IRÁNYÍTÁSI SZOLGÁLTATÁSÁHOZ" tárgyú, nemzeti értékhatárt meghaladó, összefoglaló tájékoztatás közzétételével

IRÁNYÍTÁSI SZOLGÁLTATÁSÁHOZ tárgyú, nemzeti értékhatárt meghaladó, összefoglaló tájékoztatás közzétételével HUNGAROCONTROL ZRT. 1185 BUDAPEST, IGLÓ U. 33-35. KÖZBESZERZÉSI DOKUMENTUM Részeként a Kbt. 114. (2) bekezdés alapján, a Kbt. 69. (4) bekezdés szerinti, ajánlatkérői felhívásra csatolandó nyilatkozatok

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY KÉSZÍTÉSE A XV. KERÜLETI GAZDASÁGI MŰKÖDTETÉSI KÖZPONT ELLÁTÁSI KÖRÉBE TARTOZÓ INTÉZMÉNYEK RÉSZÉRE TÁRGYÚ

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY KÉSZÍTÉSE A XV. KERÜLETI GAZDASÁGI MŰKÖDTETÉSI KÖZPONT ELLÁTÁSI KÖRÉBE TARTOZÓ INTÉZMÉNYEK RÉSZÉRE TÁRGYÚ PÁLYÁZATI FELHÍVÁS ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY KÉSZÍTÉSE A XV. KERÜLETI GAZDASÁGI MŰKÖDTETÉSI KÖZPONT ELLÁTÁSI KÖRÉBE TARTOZÓ INTÉZMÉNYEK RÉSZÉRE TÁRGYÚ NYÍLT PÁLYÁZAT Ajánlatkérő: Budapest Főváros XV. kerületi

Részletesebben

5. A szerződés időtartama vagy a teljesítés határideje A teljesítés végső határideje: 2008. október 10. 12:00 óra

5. A szerződés időtartama vagy a teljesítés határideje A teljesítés végső határideje: 2008. október 10. 12:00 óra 1. Ajánlatkérő neve, címe: 1087 Budapest, Kerepesi út 1-5. Kapcsolattartási cím: 1087 Budapest, Kerepesi út 3., II. emelet 210. szoba Címzett: Támis Norbert Telefon: + 36 (1) 511-1922 Fax: + 36 (1) 511-1982

Részletesebben

Magyarország-Budapest: Hídtervezési szolgáltatások 2015/S 018-028895. (Kiegészítés az Európai Unió Hivatalos Lapjához, 7.1.2015, 2015/S 4-004429)

Magyarország-Budapest: Hídtervezési szolgáltatások 2015/S 018-028895. (Kiegészítés az Európai Unió Hivatalos Lapjához, 7.1.2015, 2015/S 4-004429) 1/6 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:28895-2015:text:hu:html Magyarország-Budapest: Hídtervezési szolgáltatások 2015/S 018-028895 Magyar Közút Nonprofit Zrt., AK15427,

Részletesebben

23. számú melléklet a 15/2004. (IV. 25.) IM rendelethez

23. számú melléklet a 15/2004. (IV. 25.) IM rendelethez 23. számú melléklet a 15/2004. (IV. 25.) IM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja 1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751 E-mail: ertesitoaxelero.hu On-line

Részletesebben

Szécsény Város Önkormányzata ajánlatkérő Ajánlattételi felhívása hirdetmény nélküli egyszerű közbeszerzési eljárás megindítására

Szécsény Város Önkormányzata ajánlatkérő Ajánlattételi felhívása hirdetmény nélküli egyszerű közbeszerzési eljárás megindítására Laczkóné Dénes Orsolya e.v. 3100 Salgótarján, Hunyadi krt. 14. Tel/fax.: 32/784-140 E-mail: denesorsi@gmail.com Szécsény Város Önkormányzata ajánlatkérő Ajánlattételi felhívása hirdetmény nélküli egyszerű

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS Az ajánlatkérő a Kbt. 251.. (2) bekezdés szerint az alábbiakban részletezett közbeszerzési eljárást kíván lefolytatni. Ajánlatkérő kéri az ajánlattevőket, hogy az ajánlattételi felhívásban

Részletesebben

KÖZBESZERZÉSI ELJÁRÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA AJÁNLATKÉRŐ: Zalahaláp Község Önkormányzata

KÖZBESZERZÉSI ELJÁRÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA AJÁNLATKÉRŐ: Zalahaláp Község Önkormányzata KÖZBESZERZÉSI ELJÁRÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA AJÁNLATKÉRŐ: Zalahaláp Község Önkormányzata 2014 Tisztelt Ajánlattevő! 1 Ajánlatkérő a Közbeszerzésekről szóló 2011. évi CVIII. törvény (a továbbiakban: Kbt.)

Részletesebben

EGYSZERŰ KÖZBESZERZÉSI ELJÁRÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA

EGYSZERŰ KÖZBESZERZÉSI ELJÁRÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA EGYSZERŰ KÖZBESZERZÉSI ELJÁRÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA Árubeszerzés X Nyilvántartási szám: E-001/2011 I. SZAKASZ: AJÁNLATKÉRŐ I.1) AZ AJÁNLATKÉRŐ HIVATALOS MEGNEVEZÉSE ÉS CÍME Országos Onkológiai Intézet

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS 1. Az ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma (e-mail): Eötvös Loránd Tudományegyetem 1053 Budapest, Egyetem tér 1-3. Kapcsolattartó: Szabó Balázs Tel. +36-30 322 8766 Fax

Részletesebben

Villamos energia beszerzése (Eljárás száma: BKV Zrt. T-103/16)

Villamos energia beszerzése (Eljárás száma: BKV Zrt. T-103/16) Villamos energia beszerzése (Eljárás száma: BKV Zrt. T-103/16) KÖZBESZERZÉSI DOKUMENTUMOK I. KÖTET AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS ajánlattételi szakasz 2016. AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS Villamos energia beszerzése

Részletesebben

RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS. 2. a) A választott eljárás: hirdetmény közzétételével induló tárgyalásos eljárás

RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS. 2. a) A választott eljárás: hirdetmény közzétételével induló tárgyalásos eljárás KÉSZENLÉTI RENDŐRSÉG Cím: Levélcím: 1903 Budapest, Pf.: 314. Szám: 29022/46422-18/2013.Ált. RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS a védelem terén alapvető biztonsági érdeket érintő, kifejezetten katonai, rendvédelmi, rendészeti

Részletesebben

06/05/2015 S87 Tagállamok - Árubeszerzésre irányuló szerződés - További információ - Nyílt eljárás Magyarország-Budapest: Útkarbantartási berendezések

06/05/2015 S87 Tagállamok - Árubeszerzésre irányuló szerződés - További információ - Nyílt eljárás Magyarország-Budapest: Útkarbantartási berendezések 06/05/2015 S87 Tagállamok - Árubeszerzésre irányuló szerződés - További információ - Nyílt eljárás Magyarország-Budapest: Útkarbantartási berendezések 2015/S 087-156943 Magyar Közút Nonprofit Zrt., AK15427,

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS. Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata által bonyolított Startmunka Programhoz kapcsolódó építőanyagok beszerzése

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS. Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata által bonyolított Startmunka Programhoz kapcsolódó építőanyagok beszerzése AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata által bonyolított Startmunka Programhoz kapcsolódó építőanyagok beszerzése AZ AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS JOG(SZABÁLY)I ALAPJA: Jelen Ajánlattételi

Részletesebben

2 Adatbázis megnevezése Jogtár Plusz lokális korlátlan hálózati bővítés 2 adathordozóval HMJ Lokális hálózat, egyidejű felhasználó Iratmintatár

2 Adatbázis megnevezése Jogtár Plusz lokális korlátlan hálózati bővítés 2 adathordozóval HMJ Lokális hálózat, egyidejű felhasználó Iratmintatár ORSZÁGGYŰLÉS HIVATALA GAZDASÁGI FŐIGAZGATÓ HELYETTESE 1358 BUDAPEST, SZÉCHENYI RKP. 19..1 ~ GFH-.. ~.. /2009. Brückner István úr részére, értékesítési és marketing igazgató Complex Kiadó Kft. 1117 Budapest,

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS. Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata által bonyolított Startmunka Programhoz kapcsolódó nagyértékű gépek beszerzése

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS. Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata által bonyolított Startmunka Programhoz kapcsolódó nagyértékű gépek beszerzése 4. számú melléklet AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata által bonyolított Startmunka Programhoz kapcsolódó nagyértékű gépek beszerzése AZ AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS JOG(SZABÁLY)I ALAPJA:

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS a) Az ajánlatkérő neve, címe, telefon és telefax száma (e-mail) Ajánlatkérő neve: Baranya Ifjúságáért Nonprofit Kft. Ajánlatkérő címe: 7621 Pécs, Apáca u.2/1. Kapcsolattartó: Kárpáti

Részletesebben

BERUHÁZÁSHOZ KAPCSOLÓDÓ NYÍLT PÁLYÁZATI ELJÁRÁSBAN TÖRTÉNŐ AJÁNLATTÉTELRE VALÓ FELHÍVÁS

BERUHÁZÁSHOZ KAPCSOLÓDÓ NYÍLT PÁLYÁZATI ELJÁRÁSBAN TÖRTÉNŐ AJÁNLATTÉTELRE VALÓ FELHÍVÁS BERUHÁZÁSHOZ KAPCSOLÓDÓ NYÍLT PÁLYÁZATI ELJÁRÁSBAN TÖRTÉNŐ AJÁNLATTÉTELRE VALÓ FELHÍVÁS Darázsfészek Utánpótlás Kosárlabda Kft. 1103 BUDAPEST, Kada utca 27-29. 1.) Ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszám,

Részletesebben

RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS. b) a gyorsított eljárás alkalmazásának indokolása: - c) annak feltüntetése, hogy keretmegállapodásról van-e szó: nem.

RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS. b) a gyorsított eljárás alkalmazásának indokolása: - c) annak feltüntetése, hogy keretmegállapodásról van-e szó: nem. RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS 1. Az ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszámai, e-mail címe: Belügyminisztérium Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság, 1149 Budapest, Mogyoródi út 43. (Telefon: (+36-1)

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS. Napi takarítás mennyiségek:

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS. Napi takarítás mennyiségek: AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS a) Az ajánlatkérő neve, címe, telefon és telefax száma (e-mail) Ajánlatkérő neve: Baranya Megyei Kormányhivatal Ajánlatkérő címe: 7623 Pécs József Attila u.10. Kapcsolattartó: Paróczi

Részletesebben

Egyszerű közbeszerzési eljárás (VÁZLAT) december 10.

Egyszerű közbeszerzési eljárás (VÁZLAT) december 10. Egyszerű közbeszerzési eljárás (VÁZLAT) 2005. december 10. Közbeszerzés fogalmai és alapelvek Nem egyszerűsített (!!) eljárás Értékhatárok Árunál : 2-25 M Ft között Szolgáltatás: 2-20 M Ft között Beruházás

Részletesebben

HU-Miskolc: Kromatográfok 2011/S Ajánlati/részvételi felhívás. Árubeszerzés

HU-Miskolc: Kromatográfok 2011/S Ajánlati/részvételi felhívás. Árubeszerzés 1/7 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:411344-2011:text:hu:html HU-Miskolc: Kromatográfok 2011/S 252-411344 Ajánlati/részvételi felhívás Árubeszerzés 2004/18/EK irányelv

Részletesebben

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról 9. melléklet a 92./2011. (XII. 30.) NFM rendelethez Összegezés az ajánlatok elbírálásáról 1. Az ajánlatkérő neve és címe: Magyar Államkincstár, 1054 Budapest, Hold u. 4. 2. A közbeszerzés tárgya és mennyisége:

Részletesebben

RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS. 2. a) A választott eljárás: hirdetmény közzétételével induló tárgyalásos eljárás

RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS. 2. a) A választott eljárás: hirdetmény közzétételével induló tárgyalásos eljárás KÉSZENLÉTI RENDŐRSÉG Cím: 1101 Budapest, Kerepesi út 47-49. Levélcím: 1903 Budapest, Pf.: 314. Szám: 29022/54797-4/2013.Ált. RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS a védelem terén alapvető biztonsági érdeket érintő, kifejezetten

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS 1. Az ajánlatkérő neve, címe, távirati címe, telefon-, és telefaxszámai: Sásd Város Önkormányzata 7370 Sásd, Rákóczi út 41. Telefon: 06/72/576-520 Fax: 06/72/576-522 2. A közbeszerzés

Részletesebben

Energiatanúsítvány elkészítése a BKV Zrt részére

Energiatanúsítvány elkészítése a BKV Zrt részére Energiatanúsítvány elkészítése a BKV Zrt részére e-versenyeztetési eljárás Eljárás száma: BKV Zrt V-455/14 AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2015 Beszerzési Főosztály/Közbeszerzési Osztály/Minták versenyeztetési

Részletesebben

HU-Miskolc: Függőleges tengelyű megmunkáló központ 2011/S AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS. Árubeszerzés

HU-Miskolc: Függőleges tengelyű megmunkáló központ 2011/S AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS. Árubeszerzés 1/6 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:102252-2011:text:hu:html HU-Miskolc: Függőleges tengelyű megmunkáló központ 2011/S 63-102252 AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS Árubeszerzés

Részletesebben

1. Ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma, és honlap címe /Kbt. 50. (2) bek. a.) pont/:

1. Ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma,  és honlap címe /Kbt. 50. (2) bek. a.) pont/: AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS A Kbt. 112. (1) bekezdés b) pontja alapján a Kbt. 98. (2) bekezdés e) pontja szerinti hirdetmény közzététele nélkül induló tárgyalásos eljárásra 1. Ajánlatkérő neve, címe, telefon-

Részletesebben

Ajánlattételi felhívás. a Kbt. 122/A. (1) bekezdése alapján megindított hirdetmény közzététele (és tárgyalás) nélküli közbeszerzési eljárás keretében

Ajánlattételi felhívás. a Kbt. 122/A. (1) bekezdése alapján megindított hirdetmény közzététele (és tárgyalás) nélküli közbeszerzési eljárás keretében Ajánlattételi felhívás a Kbt. 122/A. (1) bekezdése alapján megindított hirdetmény közzététele (és tárgyalás) nélküli közbeszerzési eljárás keretében a) ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS PÉCS MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERI HIVATALA RÉSZÉRE MIKROVOKS DÖNTÉSTÁMOGATÓ RENDSZER ÜZEMELTETÉSE

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS PÉCS MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERI HIVATALA RÉSZÉRE MIKROVOKS DÖNTÉSTÁMOGATÓ RENDSZER ÜZEMELTETÉSE AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS PÉCS MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERI HIVATALA RÉSZÉRE MIKROVOKS DÖNTÉSTÁMOGATÓ RENDSZER ÜZEMELTETÉSE AZ AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS JOG(SZABÁLY)I ALAPJA: Jelen Ajánlattételi Felhívást

Részletesebben

HU-Miskolc: Gépek és készülékek tesztelésre és mérésre 2011/S 167-276157 AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS. Árubeszerzés

HU-Miskolc: Gépek és készülékek tesztelésre és mérésre 2011/S 167-276157 AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS. Árubeszerzés 1/6 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:276157-2011:text:hu:html HU-Miskolc: Gépek és készülékek tesztelésre és mérésre 2011/S 167-276157 AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS

Részletesebben

HU-Miskolc: Függőleges tengelyű megmunkáló központ 2010/S AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS. Árubeszerzés

HU-Miskolc: Függőleges tengelyű megmunkáló központ 2010/S AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS. Árubeszerzés 1/6 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:261949-2010:text:hu:html HU-Miskolc: Függőleges tengelyű megmunkáló központ 2010/S 171-261949 AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS

Részletesebben

HIRDETMÉNY NÉLKÜLI EGYSZERŰ KÖZBESZERZÉSI ELJÁRÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA

HIRDETMÉNY NÉLKÜLI EGYSZERŰ KÖZBESZERZÉSI ELJÁRÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA HIRDETMÉNY NÉLKÜLI EGYSZERŰ KÖZBESZERZÉSI ELJÁRÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA Árubeszerzés X Nyilvántartási szám: E-004/2011 I. SZAKASZ: AJÁNLATKÉRŐ I.1) AZ AJÁNLATKÉRŐ HIVATALOS MEGNEVEZÉSE ÉS CÍME Országos

Részletesebben

FELHÍVÁS AJÁNLATTÉTELRE A KBT. 251. (2) SZERINT

FELHÍVÁS AJÁNLATTÉTELRE A KBT. 251. (2) SZERINT FELHÍVÁS AJÁNLATTÉTELRE A KBT. 251. (2) SZERINT ÉPÍTÉSI műszaki ellenőr beszerzésre "A Közép-Magyarországi Onkológiai Centrum fejlesztési terve" c. KMOP-4.3.1/C-2009-0001 számú pályázathoz kapcsolódó kivitelezési

Részletesebben

AZ EGYSZERŰ ELJÁRÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA

AZ EGYSZERŰ ELJÁRÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA AZ EGYSZERŰ ELJÁRÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA I. SZAKASZ: AJÁNLATKÉRŐ I.1) NÉV, CÍM ÉS KAPCSOLATTARTÁSI PONT(OK) Hivatalos név: Budapest Főváros XVI. Kerületi Önkormányzat Postai cím: Havashalom u. 43. Város/Község:

Részletesebben

HU-Miskolc: Diffrakciós műszer 2011/S Ajánlati/részvételi felhívás. Árubeszerzés

HU-Miskolc: Diffrakciós műszer 2011/S Ajánlati/részvételi felhívás. Árubeszerzés 1/7 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:379245-2011:text:hu:html HU-Miskolc: Diffrakciós műszer 2011/S 234-379245 Ajánlati/részvételi felhívás Árubeszerzés 2004/18/EK

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA NYOMDAI KIVITELEZÉSI SZOLGÁLTATÁSOK BESZERZÉSE

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA NYOMDAI KIVITELEZÉSI SZOLGÁLTATÁSOK BESZERZÉSE HIRDETMÉNY KÖZZÉTÉTELE NÉLKÜL INDULÓ TÁRGYALÁSOS ELJÁRÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA NYOMDAI KIVITELEZÉSI SZOLGÁLTATÁSOK BESZERZÉSE 1. AJÁNLATKÉRŐ NEVE, CÍME ÉS KAPCSOLATTARTÁSI PONTOK Hivatalos név: Barcika

Részletesebben

Döntés-előkészítő javaslat Polgármesteri Hivatal építése

Döntés-előkészítő javaslat Polgármesteri Hivatal építése Döntés-előkészítő javaslat Polgármesteri Hivatal építése tárgyú Kbt. 122. (7) bekezdés a) pont szerinti hirdetmény közzététele nélküli tárgyalásos közbeszerzési eljárásban FIRMITER BT MEGBIZHATÓSÁG A KÖZBESZERZÉSBEN!

Részletesebben

HU-Miskolc: Értékjelzéssel ellátott papír 2010/S AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS. Árubeszerzés

HU-Miskolc: Értékjelzéssel ellátott papír 2010/S AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS. Árubeszerzés 1/5 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:127809-2010:text:hu:html HU-Miskolc: Értékjelzéssel ellátott papír 2010/S 85-127809 AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS Árubeszerzés

Részletesebben

HU-Székesfehérvár: Villamos energia 2010/S 90-134980 AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS. Árubeszerzés

HU-Székesfehérvár: Villamos energia 2010/S 90-134980 AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS. Árubeszerzés 1/6 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:134980-2010:text:hu:html HU-Székesfehérvár: Villamos energia 2010/S 90-134980 AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS Árubeszerzés I.

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS A Kbt (2) bekezdése szerint egyszerű eljárásra

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS A Kbt (2) bekezdése szerint egyszerű eljárásra AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS A Kbt. 251. (2) bekezdése szerint egyszerű eljárásra 1. Ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma és elektronikus levelezési címe /Kbt. 249. (2) bek. a.) pont/: Fővárosi Önkormányzat

Részletesebben

Az Észak-Zalai Víz- és Csatornamű Zrt. által kezdeményezett. vagyonvédelem a 2014-2015. évben tárgyú. Ajánlattételi felhívás és dokumentáció

Az Észak-Zalai Víz- és Csatornamű Zrt. által kezdeményezett. vagyonvédelem a 2014-2015. évben tárgyú. Ajánlattételi felhívás és dokumentáció Az Észak-Zalai Víz- és Csatornamű Zrt. által kezdeményezett vagyonvédelem a 2014-2015. évben tárgyú Ajánlattételi felhívás és dokumentáció 2013. november Oldal: 1 / 7 AJÁNLATI FELHÍVÁS a. Adatok Ajánlatkérő

Részletesebben

VÉGSŐ AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS

VÉGSŐ AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS VÉGSŐ AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS On-line bankkártyás fizetéshez (VPOS) szükséges I. A Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zártkörűen Működő Részvénytársaság (H-1134 Budapest, Váci út 45/B.) a továbbiakban ajánlatkérő

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Balatonkenese Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. január 30. napján tartandó rendes testületi ülésére

ELŐTERJESZTÉS. Balatonkenese Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. január 30. napján tartandó rendes testületi ülésére ELŐTERJESZTÉS Balatonkenese Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. január 30. napján tartandó rendes testületi ülésére Tárgy: Eljárást lezáró döntés meghozatala a Vizesblokk kialakítása vállalkozási

Részletesebben

AJÁNLATI FELHÍVÁS. A BKV Zrt. irat- és dokumentumkezelő rendszerének komplett üzemeltetése Versenyeztetési eljárás. Eljárás száma: BKV Zrt.

AJÁNLATI FELHÍVÁS. A BKV Zrt. irat- és dokumentumkezelő rendszerének komplett üzemeltetése Versenyeztetési eljárás. Eljárás száma: BKV Zrt. A BKV Zrt. irat- és dokumentumkezelő rendszerének komplett üzemeltetése Versenyeztetési eljárás Eljárás száma: BKV Zrt. V-284/13 AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2014. március Ajánlatkérő neve: AJÁNLATI FELHÍVÁS

Részletesebben

Ajánlattételi felhívás a Kbt (7) bekezdés a) pontja szerint

Ajánlattételi felhívás a Kbt (7) bekezdés a) pontja szerint Ajánlattételi felhívás a Kbt. 122. (7) bekezdés a) pontja szerint 1. Az ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma (e-mail): Név: Győri Ítélőtábla Cím: 9021 Győr, Domb u. 1. Telefonszám: 96 520-520

Részletesebben

A kapcsolódó szolgáltatások részletes leírását a szerződés VII. fejezete tartalmazza.

A kapcsolódó szolgáltatások részletes leírását a szerződés VII. fejezete tartalmazza. 9. melléklet a 92./2011. (XII.30.) NFM rendelethez Összegezés az ajánlatok elbírálásáról 1. Az ajánlatkérő neve és címe: FŐKÉTÜSZ Fővárosi Kéményseprőipari Kft. 1067 Budapest, Eötvös utca 21. Kapcsolattartó:

Részletesebben

Vállalkozási szerződés közétkeztetési feladatok ellátására Siófok Város Önkormányzata fenntartásában működő intézmények részére

Vállalkozási szerződés közétkeztetési feladatok ellátására Siófok Város Önkormányzata fenntartásában működő intézmények részére Siófok Város Önkormányzata (8600 Siófok, Fő tér 1.) AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS ÉS DOKUMENTÁCIÓ A Vállalkozási szerződés közétkeztetési feladatok ellátására Siófok Város Önkormányzata fenntartásában működő

Részletesebben

HU-Miskolc: Különleges célú szerszámgép 2010/S AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS. Árubeszerzés

HU-Miskolc: Különleges célú szerszámgép 2010/S AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS. Árubeszerzés 1/7 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:261951-2010:text:hu:html HU-Miskolc: Különleges célú szerszámgép 2010/S 171-261951 AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS Árubeszerzés

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS SZÉCHENYI PROGRAMIRODA NONPROFIT KFT. 1053 BUDAPEST, SZÉP UTCA 2. IV. EMELET AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS ÉS KÖZBESZERZÉSI DOKUMENTUMOK IT rendszerüzemeltetés, informatikai infrastruktúra, hálózatok, szerverek,

Részletesebben

Versenyeztetési eljárás. Ajánlati felhívás. Eljárás száma: V-008/1-VJSZ/2012 Eljárás címe:

Versenyeztetési eljárás. Ajánlati felhívás. Eljárás száma: V-008/1-VJSZ/2012 Eljárás címe: Versenyeztetési eljárás Ajánlati felhívás Eljárás száma: V-008/1-VJSZ/2012 Eljárás címe: Ipari csuklós villamos járművek forgóváz alkatészeinek szállítása módosított felhívás Budapest, 2012. november 8.

Részletesebben

I. Fejezet AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS a Kbt (2) bekezdése szerinti folytatott tárgyalásos eljárásban. Postai irányítószám: 2840

I. Fejezet AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS a Kbt (2) bekezdése szerinti folytatott tárgyalásos eljárásban. Postai irányítószám: 2840 I. Fejezet AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS a Kbt. 112. (2) bekezdése szerinti folytatott tárgyalásos eljárásban 1.Ajánlatkérő neve: Vértesi Erőmű Zrt. Postai cím: külterület 0718/10 hrsz. Város/Község Oroszlány

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS. Postai irányítószám 3700 Ország Magyarország Telefax 06 (48)

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS. Postai irányítószám 3700 Ország Magyarország Telefax 06 (48) AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS I. SZAKASZ: AJÁNLATKÉRŐ I.1) AZ AJÁNLATKÉRŐ HIVATALOS MEGNEVEZÉSE ÉS CÍME Szervezet Kazincbarcika Város Önkormányzata Cím Fő tér 4. Város/Község Kazincbarcika Telefon 06 (48) 514-731

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS Tisztelt Ajánlattevő! A PÁSZTÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA (továbbiakban: ajánlatkérő) a közbeszerzésekről szóló 2003. évi CXXIX. törvény (a továbbiakban: Kbt.) 251. (2) bekezdése alapján

Részletesebben

Versenyeztetési eljárás. Ajánlati felhívás. Eljárás száma: V-015/1-VJSZ/2012 Eljárás címe: Különböző típusú gömbcsuklók beszerzése

Versenyeztetési eljárás. Ajánlati felhívás. Eljárás száma: V-015/1-VJSZ/2012 Eljárás címe: Különböző típusú gömbcsuklók beszerzése Versenyeztetési eljárás Ajánlati felhívás Eljárás száma: V-015/1-VJSZ/2012 Eljárás címe: Különböző típusú gömbcsuklók beszerzése Budapest, 2012. november 14. AJÁNLATI FELHÍVÁS Ajánlatkérő neve: BKV Vasúti

Részletesebben

KÉSZENLÉTI RENDŐRSÉG 1101 Budapest, Kerepesi út Levélcím: 1903 Budapest, Pf. 314 RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS

KÉSZENLÉTI RENDŐRSÉG 1101 Budapest, Kerepesi út Levélcím: 1903 Budapest, Pf. 314 RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS KÉSZENLÉTI RENDŐRSÉG Levélcím: 1903 Budapest, Pf. 314 Szám: 29022/38154-10/2013.Ált. RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS a védelem terén alapvető biztonsági érdeket érintő, kifejezetten katonai, rendvédelmi, rendészeti

Részletesebben

HU-Vác: Földgáz 2011/S 10-015034 AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS. Árubeszerzés

HU-Vác: Földgáz 2011/S 10-015034 AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS. Árubeszerzés 1/9 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:15034-2011:text:hu:html HU-Vác: Földgáz 2011/S 10-015034 AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS Árubeszerzés I. SZAKASZ: AJÁNLATKÉRŐ

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS 1. Az ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma (e-mail): Eötvös Loránd Tudományegyetem 1053 Budapest, Egyetem tér 1-3. Kapcsolattartó: Szabó Balázs Tel. +36-30 322 8766 Fax

Részletesebben

Az ajánlati felhívás III.2.3/M.1. pontja az igazolási mód vonatkozásában az alábbiakat tartalmazza:

Az ajánlati felhívás III.2.3/M.1. pontja az igazolási mód vonatkozásában az alábbiakat tartalmazza: I. kérelmi elem: Az ajánlati felhívás III.2.3/M.1. pontja az igazolási mód vonatkozásában az alábbiakat tartalmazza: Az alkalmasság megítéléséhez szükséges adatok és a megkövetelt igazolási mód: M.1. A

Részletesebben

HU-Budapest: Újságok, folyóiratok, időszakos kiadványok és magazinok 2010/S AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS. Árubeszerzés

HU-Budapest: Újságok, folyóiratok, időszakos kiadványok és magazinok 2010/S AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS. Árubeszerzés 1/6 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:273027-2010:text:hu:html HU-Budapest: Újságok, folyóiratok, időszakos kiadványok és magazinok 2010/S 179-273027 AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI

Részletesebben

Ajánlattételi felhívás. a Kbt. 122. (7) bekezdés a) pontja alapján megindított hirdetmény közzététele nélküli tárgyalásos eljárás keretében

Ajánlattételi felhívás. a Kbt. 122. (7) bekezdés a) pontja alapján megindított hirdetmény közzététele nélküli tárgyalásos eljárás keretében Ajánlattételi felhívás a Kbt. 122. (7) bekezdés a) pontja alapján megindított hirdetmény közzététele nélküli tárgyalásos eljárás keretében a) ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma (e-mail) Budapest

Részletesebben

Tagállamok - Árubeszerzésre irányuló szerződés - Ajánlati felhívás - Tárgyalásos eljárás. HU-Nyíregyháza: Villamos energia 2011/S 226-367138

Tagállamok - Árubeszerzésre irányuló szerződés - Ajánlati felhívás - Tárgyalásos eljárás. HU-Nyíregyháza: Villamos energia 2011/S 226-367138 1/6 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:367138-2011:text:hu:html HU-Nyíregyháza: Villamos energia 2011/S 226-367138 Ajánlati/részvételi felhívás Egyes ágazatokban

Részletesebben

HU-Salgótarján: Értékjelzéssel ellátott papír 2011/S AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS. Árubeszerzés

HU-Salgótarján: Értékjelzéssel ellátott papír 2011/S AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS. Árubeszerzés 1/6 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:110758-2011:text:hu:html HU-Salgótarján: Értékjelzéssel ellátott papír 2011/S 68-110758 AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS Árubeszerzés

Részletesebben

"OKJ gépkezelő tanfolyamok/2013" közbeszerzési eljárás részvételi felhívásának módosítása

OKJ gépkezelő tanfolyamok/2013 közbeszerzési eljárás részvételi felhívásának módosítása "OKJ gépkezelő tanfolyamok/2013" közbeszerzési eljárás részvételi felhívásának módosítása Közbeszerzési Értesítő száma: 2013/34 Vállalkozási keretszerződés. Nyertes ajánlattevő feladata Ajánlatkérő kijelölt

Részletesebben

Tagállamok - Árubeszerzésre irányuló szerződés - Ajánlati felhívás - Tárgyalásos eljárás. HU-Eger: Villamos energia 2010/S 181-276812

Tagállamok - Árubeszerzésre irányuló szerződés - Ajánlati felhívás - Tárgyalásos eljárás. HU-Eger: Villamos energia 2010/S 181-276812 1/7 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:276812-2010:text:hu:html HU-Eger: Villamos energia 2010/S 181-276812 AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS EGYES ÁGAZATOKBAN Árubeszerzés

Részletesebben

Nyílt PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Budakalász Város Képviselő-testületének 44/2008 (XII.1) rendelete alapján

Nyílt PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Budakalász Város Képviselő-testületének 44/2008 (XII.1) rendelete alapján Nyílt PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Budakalász Város Képviselő-testületének 44/2008 (XII.1) rendelete alapján A Budakalász, 0184/4 hrsz kivett agyagbánya önkormányzati tulajdonban lévő tó felület értékesítésére KIÍRÓ:

Részletesebben

Szállítás:2008. december 3-án az 5. pontban megjelölt budapesti címre

Szállítás:2008. december 3-án az 5. pontban megjelölt budapesti címre 1. Ajánlatkérő neve, címe: 1087 Budapest, Kerepesi út 1-5. Kapcsolattartási cím: 1087 Budapest, Kerepesi út 3., II. emelet 210. szoba Címzett: Támis Norbert Telefon: + 36 (1) 511-1922 Fax: + 36 (1) 511-1982

Részletesebben

19/11/2009 S223 Európai Közösségek Szolgáltatás Nyílt eljárás. HU-Hódmezővásárhely: Marketingszolgáltatás 2009/S 223-320577

19/11/2009 S223 Európai Közösségek Szolgáltatás Nyílt eljárás. HU-Hódmezővásárhely: Marketingszolgáltatás 2009/S 223-320577 19/11/2009 S223 Európai Közösségek Szolgáltatás Nyílt eljárás I. II. III. IV. VI. I. SZAKASZ: AJÁNLATKÉRŐ HU-Hódmezővásárhely: Marketingszolgáltatás 2009/S 223-320577 AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS Szolgáltatás

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS a) Az ajánlatkérő neve, címe, telefon és telefax száma (e-mail); Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata 7621-Pécs, Széchenyi tér 1. Telefon: 06-72/533-800 Fax: 06-72/212-049 Címzett:

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS. Jogi adatbázis használati jogának beszerzése

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS. Jogi adatbázis használati jogának beszerzése AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS Jogi adatbázis használati jogának beszerzése AZ AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS JOG(SZABÁLY)I ALAPJA: Jelen Ajánlattételi Felhívást Ajánlatkérő Pécs Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala

Részletesebben

HU-Budapest: Irodai és számítástechnikai gépek, berendezések és kellékek, a bútorzat és a szoftvercsomagok kivételével 2010/S 223-341453

HU-Budapest: Irodai és számítástechnikai gépek, berendezések és kellékek, a bútorzat és a szoftvercsomagok kivételével 2010/S 223-341453 1/8 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:341453-2010:text:hu:html HU-Budapest: Irodai és számítástechnikai gépek, berendezések és kellékek, a bútorzat és a szoftvercsomagok

Részletesebben

2. A közbeszerzés tárgya, mennyisége: A European Social Survey (ESS) 7. hullám magyarországi adatfelvétele

2. A közbeszerzés tárgya, mennyisége: A European Social Survey (ESS) 7. hullám magyarországi adatfelvétele MTA Társadalomtudományi Kutatóközpont ELJÁRÁST MEGINDÍTÓ FELHÍVÁSA A European Social Survey (ESS) 7. hullám magyarországi adatfelvétele tárgyban a Kbt. 122 /A pontja alapján 1. Ajánlatkérő kapcsolattartási

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS a) Az ajánlatkérő neve, címe, telefon és telefax száma (e-mail) Ajánlatkérő neve: Berhida Város Önkormányzata Ajánlatkérő címe: 8181 Berhida, Veszprémi út 1-3. Kapcsolattartó (címzett):

Részletesebben

Speciális védőruha beszerzés AJÁNLATI FELHÍVÁS. Versenyeztetési eljárás. Eljárás száma: BKV Zrt. V-338/13. Budapest, 2014.

Speciális védőruha beszerzés AJÁNLATI FELHÍVÁS. Versenyeztetési eljárás. Eljárás száma: BKV Zrt. V-338/13. Budapest, 2014. Speciális védőruha beszerzés Versenyeztetési eljárás Eljárás száma: BKV Zrt. V-338/13 AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2014. Ajánlatkérő neve: AJÁNLATI FELHÍVÁS Ajánlati felhívás Budapesti Közlekedési Zártkörűen

Részletesebben

Döntés-előkészítő javaslat

Döntés-előkészítő javaslat Döntés-előkészítő javaslat " Balatonakali Község Önkormányzata Művelődési Ház (főépület) korszerűsítése, Szabadtéri közösségi színtér és technikai épület felújítása, továbbá belső út kialakítása, kerítés

Részletesebben

AJÁNLATI FELHÍVÁS Második rész XV. fejezet. szerinti tárgyalásos eljárásban. Postai irányítószám: 2841

AJÁNLATI FELHÍVÁS Második rész XV. fejezet. szerinti tárgyalásos eljárásban. Postai irányítószám: 2841 AJÁNLATI FELHÍVÁS Második rész XV. fejezet. szerinti tárgyalásos eljárásban 1.Ajánlatkérő neve: Vértesi Erőmű Zrt. Postai cím: Pf.: 23 Város/Község Oroszlány Postai irányítószám: 2841 Ország: Magyarország

Részletesebben

e-versenyeztetési eljárás Eljárás száma: BKV Zrt. V-161/16 AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2016.

e-versenyeztetési eljárás Eljárás száma: BKV Zrt. V-161/16 AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2016. BKV Zrt. MSZ EN ISO 50001:2012 szabvány szerint bevezetett energiairányítási rendszerének tanúsítói auditja, valamint kettő éven keresztüli felügyeleti auditja e-versenyeztetési eljárás Eljárás száma:

Részletesebben

Tagállamok - Szolgáltatásra irányuló szerződés - Ajánlati felhívás - Tárgyalásos eljárás. HU-Budapest: Távközlési szolgáltatások 2011/S

Tagállamok - Szolgáltatásra irányuló szerződés - Ajánlati felhívás - Tárgyalásos eljárás. HU-Budapest: Távközlési szolgáltatások 2011/S 1/6 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:141835-2011:text:hu:html HU-Budapest: Távközlési szolgáltatások 2011/S 87-141835 AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS EGYES ÁGAZATOKBAN

Részletesebben

Háztartási és irodai berendezések Javítása. Versenyeztetési eljárás. Eljárás száma: BKV Zrt. 15/V-180/ 2012 AJÁNLATI FELHÍVÁS

Háztartási és irodai berendezések Javítása. Versenyeztetési eljárás. Eljárás száma: BKV Zrt. 15/V-180/ 2012 AJÁNLATI FELHÍVÁS Háztartási és irodai berendezések Javítása Versenyeztetési eljárás Eljárás száma: BKV Zrt. 15/V-180/ 2012 AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2012. szeptember AJÁNLATI FELHÍVÁS Ajánlati felhívás Ajánlatkérő neve:

Részletesebben

HU-Budapest: Papír- vagy kartonregiszter, számlakönyv, iratgyűjtő, űrlap és más irodai papíráru 2010/S 77-114847 AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS

HU-Budapest: Papír- vagy kartonregiszter, számlakönyv, iratgyűjtő, űrlap és más irodai papíráru 2010/S 77-114847 AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS 1/7 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:114847-2010:text:hu:html HU-Budapest: Papír- vagy kartonregiszter, számlakönyv, iratgyűjtő, űrlap és más irodai papíráru 2010/S

Részletesebben

AJÁNLATI FELHÍVÁS A KAPOLCSI ORVOSI RENDELŐ FELÚJÍTÁSÁRA

AJÁNLATI FELHÍVÁS A KAPOLCSI ORVOSI RENDELŐ FELÚJÍTÁSÁRA AJÁNLATI FELHÍVÁS A KAPOLCSI ORVOSI RENDELŐ FELÚJÍTÁSÁRA Tisztelt Ajánlattevő! A ajánlat kiírója ezúton kéri fel ajánlat benyújtására a Tisztelt Ajánlattevőt (a továbbiakban: ajánlattevő) a jelen ajánlati

Részletesebben

A J Á N L A T T É T E L I F E L H Í V Á S

A J Á N L A T T É T E L I F E L H Í V Á S A J Á N L A T T É T E L I F E L H Í V Á S a) Az ajánlatkérő neve, címe, telefon és telefax száma (e-mail) Ajánlatkérő neve: Komló Város Önkormányzata Ajánlatkérő címe: 7300 Komló, Városház tér 3. Kapcsolattartó

Részletesebben

1087 Budapest, Kerepesi út 6. (Bagolyvár) II. emelet 2. szoba

1087 Budapest, Kerepesi út 6. (Bagolyvár) II. emelet 2. szoba 1. Ajánlatkérő neve, címe: 1087 Budapest, Kerepesi út 1-5. Kapcsolattartási cím: 1087 Budapest, Kerepesi út 6. (Bagolyvár) II. emelet 2. szoba Címzett: Molnár Tamás Telefon: + 36 (1) 511-1493 Fax: + 36

Részletesebben

Ajánlattételi felhívás (A Kbt (1)-(4), (6)-(7) bekezdései szerinti közbeszerzési eljáráshoz)

Ajánlattételi felhívás (A Kbt (1)-(4), (6)-(7) bekezdései szerinti közbeszerzési eljáráshoz) Ajánlattételi felhívás (A Kbt. 115. (1)-(4), (6)-(7) bekezdései szerinti közbeszerzési eljáráshoz) 1. Az ajánlatkérő neve: Marcali Város Önkormányzata Címe: 8700 Marcali, Rákóczi u. 11. Telefonszám: 85/501-001

Részletesebben