HungaroChemicals Kft. 1/6 D - Weed. BIZTONSÁGI ADATLAP (veszélyes készítményhez a 44/2000.(XII.27.) EüM rendelet szerint) Algagátlószer

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "HungaroChemicals Kft. 1/6 D - Weed. BIZTONSÁGI ADATLAP (veszélyes készítményhez a 44/2000.(XII.27.) EüM rendelet szerint) Algagátlószer"

Átírás

1 HungaroChemicals Kft. 1/6 D - Weed BIZTONSÁGI ADATLAP (veszélyes készítményhez a 44/2000.(XII.27.) EüM rendelet szerint) A kiállítás kelte: ) Készítmény neve: D - Weed Algagátlószer Gyártó cég neve: HungaroChemicals Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. cím: 4445 Nagycserkesz Halmosbokor 6. fax: 42/ telefon/fax: 42/ és 42/ Forgalmazó cég neve: GlobalChem Kft. cím: 4401 Nyíregyháza Pf.: 378 fax: 42/ Vészhelyzeti telefon: ETTSZ Zöldszám: cím: 1096 Budapest, Nagyvárad tér 2. 2.) Összetétel: Veszélyes alkotórészek: CAS-szám EC-szám Kémiai név Veszélyjel, R-mondatok klór-2-metilizotiazol-3-on metil-2H-izotiazol-3- on T; N; R23/24/ /53; T;N; R24/ ; Koncentráció < 5% < 5% 3.) Veszélyesség szerinti besorolás: Veszélyjel: Veszély-szimbólum: Xi - Irritatív irritatív anyag piktogramja (andráskereszt) A készítmény sajátos veszélyeire, kockázataira utaló R-mondatok: R 36/38 Szem-és bőrizgató hatású R 43 Bőrrel érintkezve túlérzékenységet okozhat (szenzibilizáló hatású lehet)

2 HungaroChemicals Kft. 2/6 D - Weed 4.) Elsősegélynyújtás: Bőrre jutás esetén: A bőrt folyó vízzel és szappannal le kell mosni. Szembe jutás esetén: Legalább percig tartó szemöblítést kell végezni folyó vízzel, a szemhéjszélek széthúzása és a szemgolyó állandó mozgatása közben. Szükség esetén a sérültet szakorvoshoz kell irányítani. Lenyelés esetén: A szájüreget vízzel alaposan ki kell öblíteni, kevés vizet kell itatni és azonnal orvosi kezelés szükséges. Hánytatni nem szabad. Belégzés esetén: A sérültet friss levegőre kell vinni. Tartós panaszok esetén orvosi ellátás szükséges. 5.) Tűzveszélyesség: Nem tűzveszélyes és nem éghető termék( E tűzveszélyességi osztály.) Tűz esetén felhasználható oltóanyag(ok): Vízsugár, oltóhab, oltópor, CO 2. A terméknek magának vagy égéstermékeinek különleges veszélyei: Hő hatására mérgező gázok szabadulhatnak fel. Tűz esetén használatos különleges védőeszközök: Tűzoltásnál használni kell az egyéni védőfelszerelést. 6.) Óvintézkedés baleset esetén: Személyi védelem: Légzésvédelem: egyéni légzésvédő (B-2, vagy A-2 - B-2 jelű szűrőbetéttel) Kézvédelem: védőkesztyű Szemvédelem: védőszemüveg Testvédelem: védőruha, védőlábbeli Kerülni kell a termék szemmel és bőrrel való érintkezését Védőfelszereléssel nem rendelkező személyeket el kell távolítani. Környezetvédelem: A készítményt talajba, élővizekbe és kezelés nélkül közcsatornába juttatni nem szabad. Kiömlés esetén: Folyadék-megkötő anyaggal (homok, tőzeg, fűrészpor) fel kell venni, és a maradékot sok vízzel leöblíteni. Nagy mennyiség kiszabadulása vagy a környezet veszélyeztetése esetén a tűzoltóságot és a polgári védelmet értesíteni kell. 7.) Kezelés és tárolás: Kezelés: A tároló flakonokat ill. kannákat óvatosan kell nyitni és kezelni.

3 HungaroChemicals Kft. 3/6 D - Weed Tárolás: Eredeti csomagolásban, élelmiszerektől,lúgoktól elkülönítve kell tárolni. Hőtől és közvetlen napsugárzástól óvni kell. A készítmény gyermekek kezébe nem kerülhet. 8.) Az egészséget nem veszélyeztető munkavégzés feltételei: A dolgozókkal meg kell ismertetni a készítmény toxikológiai tulajdonságait és a felhasználás munka egészségügyi előírásait, külön is fel kell hívni figyelmüket a készítmény irritatív hatására. Ügyelni kell arra, hogy a termék aktívklór tartamú tisztító-/fertőtlenítőszerekkel ne érintkezzen. Körültekintően végzett munkával meg kell előzni a készítmény kifröccsenését, bőrre, szembe jutását, véletlen lenyelését. A használat során kielégítő szellőzésről/elszívásról kell gondoskodni. Hígításnál ill. kézi felvitelnél a dolgozók viseljenek védőkesztyűt, védőszemüveget és át nem eresztő védőruhát. Munka közben étkezni és dohányozni nem szabad. Biztosítani kell munka közben, ill. munka után a hideg-meleg folyóvizes, szappanos tisztálkodás lehetőségét és bőrvédő kenőcsöt. 9.) Fizikai és kémiai tulajdonságok: Megjelenési forma (halmazállapot): Szín: Olvadáspont: Forráspont : Lobbanáspont: Gyulladási hajlam: Robbanás veszély: Szag: ph érték Relatív sűrűség: Megoszlási hányados(n-oktanol/víz): Oldhatóság: folyadék világoskék nem meghatározott kb.:100 C nem alkalmazható nem gyúlékony és nem öngyulladó nem robbanásveszélyes gyenge 2,0-2,4 (20 C-on) kb.: 1,05 g/cm 3 (20 C-on) -0,71 0,75 logpow vízzel minden arányban elegyedik 10.) Stabilitás és reakciókészség: Kerülendő körülmények: Kerülendő anyagok: nem ismeretesek nukeofil anyagok, redukálószerek,erős oxidálószerek és lúgok (hőfejlődés, mérgező gázok keletkezése)

4 HungaroChemicals Kft. 4/6 D - Weed Veszélyes bomlástermékek: rendeltetésszerű használatnál és tárolásánál nem ismeretesek, de hevítésnél mérgező gázok szabadulhatnak fel (NO x,co,so 2, So x, Hcl) 11.) Toxikológiai adatok: A termék toxicitását a nyálkahártyára, szemre és a bőrre kifejtett primer irritatív hatása határozza meg. Bőrön át lehetséges szenzibilizáló hatás. Akut toxicitás : LD 50 oral, patkány: 2200 mg/kg ; LD 50 dermal,patkány: 2000mg/kg. A hatóanyagok saját gőznyomásukon légkörbe kerülő koncentrációja nem okoz mortalitást (LD 50 inhal,patkány,areosol 5,7 mg/1/4 óra). Szokásos felhasználás esetén ha kizárt a permetképződés, akkor ezt az értéket nem kell figyelembe venni a besorolásnál. Szubakut-krónikus toxicitás: nem mutagén és nem teratogén hatású. 12.) Ökotoxicitás: A készítmény vízi organizmusokra mérgező, vízminőséget veszélyeztető anyagokat tartalmaz. A szerves komponensek biológiai lebonthatósága > 80 % 13.) Hulladékkezelés, ártalmatlanítás: A évi XLIII. Törvény alapján a készítmény és maradékai nem minősül veszélyes hulladéknak. Tilos a terméket és maradékait talajba, élővízbe és hígítás nélkül közcsatornába juttatni. A rendeltetésszerű felhasználás során keletkezett szennyvizekre a 219/2004 (VII.21.) Korm. rendeletben előírtat kell alkalmazni, figyelembe véve a 28/2004 (XII.25.) KVVM rendelet határértékeit is. 14.) Szállítási adatok: Szárazföldi szállítás ADR/RID és GGVS/GGVE: Osztály: 8 Csomagolási csoport :II UN: 3265 Bárca szám: 8 Áru megnevezése: Maró folyékony savas szerves anyag M.N.N.

5 HungaroChemicals Kft. 5/6 D - Weed 15.) Szabályozási információk: Veszélyesség szerinti besorolás: Veszélyjel, veszély-szimbólum: Xi; irritatív anyag piktogramja (andráskereszt) A készítmény sajátos veszélyeire, kockázataira utaló R-mondatok: R 36/38 Szem-és bőrizgató hatású R 43 Bőrrel érintkezve túlérzékenységet okozhat (szenzibilizáló hatású lehet) A készítmény biztonságos használatára utaló S-mondatok: S ½ Elzárva és gyermekek számára hozzáférhetetlen helyen tartandó S 24 A bőrrel való érintkezés kerülendő S 26 Ha szembe jut, bő vízzel azonnal ki kell mosni és orvoshoz kell fordulni S 28 Ha az anyag bőrre kerül, vízzel bőven azonnal le kell mosni S 36/37/39 Megfelelő védőruházatot, védőkesztyűt és arc-/szemvédőt kell viselni S 45 Baleset vagy rosszullét esetén orvost kell hívni. Ha lehetséges, a címkét meg kell mutatni Vonatkozó magyar jogszabályok évi XCIII. törvény a munkavédelemről és a kapcsolódó rendeletek évi XLIII. törvény a hulladékgazdálkodásról évi XXV. törvény a kémiai biztonságról 98/2001. (VI. 15.) Korm. rendelete a hulladékkal kapcsolatos tevékenységek végzésének feltételeiről 3/2002. (II.8.) SzCsM EüM együttes rendelete a munkahelyek munkavédelmi követelményeinek minimális szintjéről 26/1996. ( VIII.28.) NM rendelete az egyes egészségkárosító kockázatok között foglalkoztatott munkavállalók napi, heti ) expozíciós idejének korlátozásáról 35/1996. ( XII.29.) BM rendelete az Országos Tűzvédelmi Szabályzat kiadásáról 44/2000. ( XII.27.) EüM rendelet a veszélyes anyagokkal és veszélyes szabályairól 33/2004. (IV.26.) ESZCSM rendelet a veszélyes anyagokkal és veszélyes szabályairól szóló 44/2000. (XII.27.) EüM rendelet módosításáról 61/2004. (VII.12.) ESZCSM rendelet a veszélyes anyagokkal és veszélyes szabályairól szóló 44/2000. (XII.27.) EüM rendelet módosításáról 73/2004. (VIII.11.)ESZCSM rendelet a veszélyes anyagokkal és veszélyes szabályairól szóló 44/2000. (XII.27.) EüM rendelet módosításáról 25/2000. (IX.30.) EüM SzCsM együttes rendelet a munkahelyek kémiai biztonságáról 28/2004. (XII.25.) KVVM r. A vízszennyező anyagok kibocsátásaira vonatkozó határértékekről és alkalmazásuk egyes szabályairól 219/2004. (VII.21.) Korm. r. A felszín alatti vizek védelméről

6 HungaroChemicals Kft. 6/6 D - Weed 220/2004. (VII.21.) Korm. r. A felszíni vizek minősége védelmének szabályairól 16.) Egyéb: R mondatok listája: R 23/24/25 Belélegezve, bőrrel érintkezve és lenyelve mérgező R 34 Égési sérülést okoz R 37 Izgatja a légutakat R 43 Bőrrel érintkezve túlérzékenységet okozhat (szenzibilizáló hatású lehet) R 50 Nagyon mérgező a vízi szervezetekre R 50/53 Nagyon mérgező a vízi szervezetekre, a vízi környezetben hosszan tartó károsodást okozhat Jelen módosításra azért került sor, mert jogszabályváltozások megkövetelték a felülvizsgálatot. Módosításra került a 3.), 13.), 15.), 16.) pont, illetve formai változtatás történt a könnyebb áttekinthetőség érdekében. A fenti információk jelen tudásunkon alapulnak és a termék szállított állapotára vonatkoznak. Csak a biztonsági követelmények szempontjából jellemzik a terméket és nem arra szolgálnak, hogy a termék bizonyos tulajdonságait garantálják.

HungaroChemicals Kft. 1 / 5 Folyékony szappan-gazdaságos. BIZTONSÁGI ADATLAP (veszélyes készítményhez a 44/2000.(XII.27.) EüM rendelet szerint)

HungaroChemicals Kft. 1 / 5 Folyékony szappan-gazdaságos. BIZTONSÁGI ADATLAP (veszélyes készítményhez a 44/2000.(XII.27.) EüM rendelet szerint) HungaroChemicals Kft. 1 / 5 Folyékony szappan-gazdaságos BIZTONSÁGI ADATLAP (veszélyes készítményhez a 44/2000.(XII.27.) EüM rendelet szerint) A kiállítás kelte: 2004.05.17. 1.) Készítmény neve: Folyékony

Részletesebben

HungaroChemicals Kft. 1/5 Na-hidroxid pikkelyes. BIZTONSÁGI ADATLAP (veszélyes készítményhez a 44/2000.(XII.27.) EüM rendelet szerint)

HungaroChemicals Kft. 1/5 Na-hidroxid pikkelyes. BIZTONSÁGI ADATLAP (veszélyes készítményhez a 44/2000.(XII.27.) EüM rendelet szerint) HungaroChemicals Kft. 1/5 Na-hidroxid pikkelyes BIZTONSÁGI ADATLAP (veszélyes készítményhez a 44/2000.(XII.27.) EüM rendelet szerint) A kiállítás kelte: 2006.03.06. 1.) Készítmény neve: Na-hidroxid pikkelyes

Részletesebben

HungaroChemicals Kft. 1/5 HC-DPE BIZTONSÁGI ADATLAP (veszélyes készítményhez a 44/2000.(XII.27.) EüM rendelet szerint)

HungaroChemicals Kft. 1/5 HC-DPE BIZTONSÁGI ADATLAP (veszélyes készítményhez a 44/2000.(XII.27.) EüM rendelet szerint) HungaroChemicals Kft. 1/5 HC-DPE 50-10 BIZTONSÁGI ADATLAP (veszélyes készítményhez a 44/2000.(XII.27.) EüM rendelet szerint) A kiállítás kelte: 2002.01.21. 1.) Készítmény neve: HC-DPE 50-10 savas tisztító-fertőtlenítőszer

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. 1. Az anyag/készítmény és a társaság/vállalkozás azonosítása

BIZTONSÁGI ADATLAP. 1. Az anyag/készítmény és a társaság/vállalkozás azonosítása 1. Az anyag/készítmény és a társaság/vállalkozás azonosítása A készítmény neve: Alkalmazás: Gyártó/forgalmazó: Felelős személy: Bradolin alkoholos felületfertőtlenítő szer felületfertőtlenítő szer Florin

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. 1. Az anyag/készítmény és a társaság/vállalkozás azonosítása

BIZTONSÁGI ADATLAP. 1. Az anyag/készítmény és a társaság/vállalkozás azonosítása 1. Az anyag/készítmény és a társaság/vállalkozás azonosítása A készítmény neve: Alkalmazás: Gyártó/forgalmazó: Felelős személy: Bradoclean felületfertőtlenítő koncentrátum felületfertőtlenítő koncentrátum

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. 1. Az anyag/készítmény és a társaság/vállalkozás azonosítása

BIZTONSÁGI ADATLAP. 1. Az anyag/készítmény és a társaság/vállalkozás azonosítása 1. Az anyag/készítmény és a társaság/vállalkozás azonosítása A készítmény neve: Alkalmazás: Gyártó/forgalmazó: Felelős személy: BradoDerm Soft műtéti kézfertőtlenítő szer műtéti kézfertőtlenítő szer Florin

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. 1. Az anyag/készítmény és a társaság/vállalkozás azonosítása

BIZTONSÁGI ADATLAP. 1. Az anyag/készítmény és a társaság/vállalkozás azonosítása 1. Az anyag/készítmény és a társaság/vállalkozás azonosítása A készítmény neve: Alkalmazás: Gyártó/forgalmazó: Felelős személy: BradoMan Soft higiénés kézfertőtlenítő szer higiénés kézfertőtlenítő szer

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. 1. Az anyag/készítmény és a társaság/vállalkozás azonosítása

BIZTONSÁGI ADATLAP. 1. Az anyag/készítmény és a társaság/vállalkozás azonosítása 1. Az anyag/készítmény és a társaság/vállalkozás azonosítása A készítmény neve: Alkalmazás: Gyártó/forgalmazó: Felelős személy: Bradosept alkoholos felületfertőtlenítő szer aldehidmentes alkoholos felületfertőtlenítő

Részletesebben

H- 6800 Hódmezővásárhely Garzó I. u. 3.

H- 6800 Hódmezővásárhely Garzó I. u. 3. Oldal:1/5 1. Termék neve Kereskedelmi elnevezés: Gyártó, forgalmazó cég: Cím: Telefon/Fax:: Sürgősségi telefon: Monolit Trade Kft. 6800 Hódmezővásárhely, Garzó Imre utca 3. +36/62-241-239 Egészségügyi

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006 számú EK szabályozás (REACH) szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006 számú EK szabályozás (REACH) szerint Biztonsági adatlap 1907/2006 számú EK szabályozás (REACH) szerint A kiállítás kelte: 2011. június 7. 1. Készítmény neve: SZANITERTISZTÍTÓ CITROMSAVAS Gyártó: Forgalmazó: Hexachem Vegyianyaggyártó és Kereskedelmi

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006 számú EK szabályozás (REACH) szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006 számú EK szabályozás (REACH) szerint A kiállítás kelte: 2010. november 02. Biztonsági adatlap 1907/2006 számú EK szabályozás (REACH) szerint 1. Készítmény neve: WC OLAJ Illatosított Gyártó: Forgalmazó: Hexachem Vegyianyaggyártó és Kereskedelmi

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. 1. Az anyag/készítmény és a társaság/vállalkozás azonosítása

BIZTONSÁGI ADATLAP. 1. Az anyag/készítmény és a társaság/vállalkozás azonosítása 1. Az anyag/készítmény és a társaság/vállalkozás azonosítása A készítmény neve: Alkalmazás: Gyártó/forgalmazó: Felelős személy: Bradoclear aldehid mentes felületfertőtlenítő koncentrátum felületfertőtlenítő

Részletesebben

H Hódmezővásárhely Garzó I. u. 3.

H Hódmezővásárhely Garzó I. u. 3. H- 6800 Hódmezővásárhely Garzó I u 3 Dátum: 20080716 Oldal:1/5 Verzió: 2 1 Termék neve Kereskedelmi elnevezés: Gyártó és forgalmazó cég: Cím: Telefon: Fax: Veszély esetén hívható: WONDERCLEAN ZSÍRTALANÍTÓ

Részletesebben

Satina Gold Kozmetikai Kft.

Satina Gold Kozmetikai Kft. 1. Termék neve Oldal:1/5 Kereskedelmi elnevezés: Gyártó, forgalmazó cég: Cím: Telefon/Fax: Sürgősségi telefon: Blue stone illatosított pissoir szagtalanító tabletta Satina Gold Kozmetikai Kft., +36/62-241-239

Részletesebben

THERMOTEK Extra erős ragasztó és simítótapasz

THERMOTEK Extra erős ragasztó és simítótapasz BIZTONSÁGI ADATLAP TRILAK Festékgyártó KFT. Kiállítás kelte: 2007-06-06 Módosítás kelte: 2008-05-30 1. A készítmény és a vállalkozás azonosítása A készítmény felhasználása: ragasztó és simítótapasz Gyártó

Részletesebben

H Hódmezõvásárhely Garzó I. u. 3.

H Hódmezõvásárhely Garzó I. u. 3. Dátum: 2008.04.16 Oldal:1/5 Verzió: 2 1. Termék neve Kereskedelmi elnevezés: Gyártó és forgalmazó cég: Monolite Trade Kft. Cím: 6800 Hódmezõvásárhely, Garzó Imre utca 3. Telefon: 62/ 241-239 Fax: 62/ 242-238

Részletesebben

H- 6800 Hódmezővásárhely Garzó I. u. 3.

H- 6800 Hódmezővásárhely Garzó I. u. 3. Oldal:1/5 1. Termék neve 1.1.Kereskedelmi elnevezés: súrolópor 1.2.Gyártó, forgalmazó cég: Cím: Telefon:Fax: +36/62-242-238 1.3.Sürgősségi telefon: Monolit Trade Kft. 6800 Hódmezővásárhely, Garzó Imre

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. 1. Az anyag/készítmény és a társaság/vállalkozás azonosítása

BIZTONSÁGI ADATLAP. 1. Az anyag/készítmény és a társaság/vállalkozás azonosítása 1. Az anyag/készítmény és a társaság/vállalkozás azonosítása A készítmény neve: Alkalmazás: Gyártó/forgalmazó: Felelős személy: BRADONETT fertőtlenítő folyékony szappan fertőtlenítő folyékony szappan Florin

Részletesebben

1.) Készítmény neve: MEDICARINE felületfertőtlenítő tabletta foglalkozásszerű felhasználók részére

1.) Készítmény neve: MEDICARINE felületfertőtlenítő tabletta foglalkozásszerű felhasználók részére Ecolab-Hygiene Kft. Budapest 1/5 MEDICARINE BIZTONSÁGI ADATLAP (veszélyes készítmény bejelentéséhez a 44/2000. (XII. 27.) EüM rendelet és az azt módosító 33/2004. (IV. 26.) ESZCSM rendelet szerint) A kiállítás

Részletesebben

B I Z T O N S Á G I A D A T L A P Dalma padlófelmosó Készült az 1907/2006 EK /REACH/ és az 1272/2008 EK rendelet szerint 5.

B I Z T O N S Á G I A D A T L A P Dalma padlófelmosó Készült az 1907/2006 EK /REACH/ és az 1272/2008 EK rendelet szerint 5. 1. Termék neve 1.1.Kereskedelmi név: Dalma padlófelmosó 1.2. A termék felhasználása: Kő, linóleum padló felmosására 1.3.Gyártó és forgalmazó Satina Gold Kozmetikai Kft Kft. Cím: 6800 Hódmezővásárhely,

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült a 91/155 EGK Irányelv és a 44/2000. (XII. 27.) EüM. Rendelet, valamint az 1907/2006/EK rendelet alapján.

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült a 91/155 EGK Irányelv és a 44/2000. (XII. 27.) EüM. Rendelet, valamint az 1907/2006/EK rendelet alapján. 1 BIZTONSÁGI ADATLAP Készült a 91/155 EGK Irányelv és a 44/2000. (XII. 27.) EüM. Rendelet, valamint az 1907/2006/EK rendelet alapján. A kiállítás kelte: 2006. június 7. Felülvizsgálva: 2008. augusztus

Részletesebben

BIZTONSÁGTECHNIKAI ADATLAP (Készült a 33/2004. (IV. 26.) ESZCSM rendelet alapján veszélyes készítményekhez)

BIZTONSÁGTECHNIKAI ADATLAP (Készült a 33/2004. (IV. 26.) ESZCSM rendelet alapján veszélyes készítményekhez) (Készült a 33/2004. (IV. 26.) ESZCSM rendelet alapján veszélyes készítményekhez) 1. Azonosító adatok: Készítmény/anyag neve: TONOXYL 4 Forgalmazó: Gyártó: Unikén Kft. 6237 Kecel, Vasút u. 30. Tel./fax:

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. 1. Az anyag/készítmény és a társaság/vállalkozás azonosítása

BIZTONSÁGI ADATLAP. 1. Az anyag/készítmény és a társaság/vállalkozás azonosítása 1. Az anyag/készítmény és a társaság/vállalkozás azonosítása A készítmény neve: Alkalmazás: Gyártó: Forgalmazó: Felelős személy: BRADOLIFE fertőtlenítő kendő fertőtlenítő kendő Florin Vegyipari és Kereskedelmi

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. Sürgsségi telefon: OKK-OKBI ETTSZ (1096 Budapest Nagyvárad tér 2.) 06-80/201-199 06-1/476-6400 06-1/476-6464

BIZTONSÁGI ADATLAP. Sürgsségi telefon: OKK-OKBI ETTSZ (1096 Budapest Nagyvárad tér 2.) 06-80/201-199 06-1/476-6400 06-1/476-6464 1. A készítmény neve: Bradoclean felületferttlenít koncentrátum Gyártó cég neve: Florin Vegyipari és Kereskedelmi Rt. Cím: 6725 Szeged Kenyérgyári út 5. Telefon: 62/592-100 Telefon/fax: 62/592-167 Forgalmazó

Részletesebben

B I Z T O N S Á G I A D A T L A P (Veszélyes készítményhez)

B I Z T O N S Á G I A D A T L A P (Veszélyes készítményhez) Adatlap száma: KEM 2F-01 A kiállítás/felülv. kelte: 2005. szeptember 19. Oldalszám: 1/5 1. A készítmény neve (kereskedelmi név): EPOKOLL EC "B" komponens Gyártó : KEMIKÁL Építõanyag-ipari ZRt cím: tel.:

Részletesebben

HungaroChemicals Kft. 1/5 Descaly. BIZTONSÁGI ADATLAP (veszélyes készítményhez a 44/2000.(XII.27.) EüM rendelet szerint) vízkőgátló adalékanyag

HungaroChemicals Kft. 1/5 Descaly. BIZTONSÁGI ADATLAP (veszélyes készítményhez a 44/2000.(XII.27.) EüM rendelet szerint) vízkőgátló adalékanyag HungaroChemicals Kft. 1/5 Descaly BIZTONSÁGI ADATLAP (veszélyes készítményhez a 44/2000.(XII.27.) EüM rendelet szerint) A kiállítás kelte: 2001.05.31. 1.) Készítmény neve: Descaly vízkőgátló adalékanyag

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP (veszélyes készítmény bejelentéséhez a 44/2000. (XII. 27.) EüM rendelet 11. sz. melléklete szerint)

BIZTONSÁGI ADATLAP (veszélyes készítmény bejelentéséhez a 44/2000. (XII. 27.) EüM rendelet 11. sz. melléklete szerint) BIZTONSÁGI ADATLAP (veszélyes készítmény bejelentéséhez a 44/2000. (XII. 27.) EüM rendelet 11. sz. melléklete szerint) A kiállítás kelte: Budapest, 1998. március 19. A módosítás kelte: Budapest, 2003.

Részletesebben

B I Z T O N S Á G I A D A T L A P ANETTI textilöblítők Készült /2006 EK rendelet /REACH/ szerint

B I Z T O N S Á G I A D A T L A P ANETTI textilöblítők Készült /2006 EK rendelet /REACH/ szerint 1 1. Termék neve 1.1.Termékazonosító ANETTI textilöblítő 1.2. Felhasználás: Textilanyag lágyítása, antisztatizálása 1.3.Gyártó/Forgalmazó cég: Luptovics Anett E.V.,H-5931 Nagyszénás,Honvéd u.5. Web: www.anetticlean.eu,info@anetticlean.eu

Részletesebben

az.1907/2006 EK /REACH/ és az 1272/2008 EK rendelet szerint 2. verzió

az.1907/2006 EK /REACH/ és az 1272/2008 EK rendelet szerint 2. verzió 1 1. Termék neve 1.1. Kereskedelmi név: Perlasol kézfertőtlenítő folyékony szappan 1.2. Felhasználási terület Fertőtlenítő kézmosásra 1.3.Gyártó és forgalmazó: Satina Gold Kft.Cím: 6800 Hódmezővéásárhely

Részletesebben

H- 6800 Hódmezővásárhely Garzó I. u. 3.

H- 6800 Hódmezővásárhely Garzó I. u. 3. Dátum: 2006.01.26. Oldal:1/5 Verzió: 1 1. Termék neve Kereskedelmi elnevezés: Gyártó és forgalmazó cég: Cím: Telefon: Fax: Veszély esetén hívható: Monolit Trade Kft. 6800 Hódmezővásárhely, Garzó Imre utca

Részletesebben

H Hódmezővásárhely Garzó I. u. 3.

H Hódmezővásárhely Garzó I. u. 3. Dátum: 2006.április 06 Oldal:1/5 Verzió:1 1. Termék neve Kereskedelmi elnevezés: Gyártó, forgalmazó cég: Cím: Telefon: Fax: Sürgősségi telefon: Telefon Monolit Trade Kft. 6800 Hódmezővásárhely, Garzó Imre

Részletesebben

H Hódmezővásárhely Garzó I. u. 3.

H Hódmezővásárhely Garzó I. u. 3. Dátum: 2012.11.19. Oldal:1/5 Az 1907/2008 EK rend./reach/ és az 1. Termék neve 1.1.Kereskedelmi elnevezés: 1.2.Gyártó és forgalmazó cég: Cím: Telefon: Fax: 1.3.Veszély esetén hívható: RONETT LEFOLYÓTISZTÍTÓ

Részletesebben

PROTECT Háztartási rovarirtó permet

PROTECT Háztartási rovarirtó permet BÁBOLNA KÖRNYEZETBIOLÓGIAI KÖZPONT KFT. BUDAPEST 1/5 BIZTONSÁGI ADATLAP 1. A KÉSZÍTMÉNY NEVE Az anyag vagy készítmény azonosítása: A készítmény típusa: Rovarirtó permetezőszer A készítmény megnevezése:

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP Sekusept Pulver CLASSIC SEKUSEPT PULVER CLASSIC

BIZTONSÁGI ADATLAP Sekusept Pulver CLASSIC SEKUSEPT PULVER CLASSIC BIZTONSÁGI ADATLAP Sekusept Pulver a 44/2000. (XII. 27.) EüM rendelet, és az azt módosító a 26/2007. (VI. 7.) EüM rendelet, valamint a 91/155/EEC, és az azt módosító 2001/58/EC ajánlás szerint SEKUSEPT

Részletesebben

PROTECT-B PUMPÁS KULLANCS- ÉS SZÚNYOGRIASZTÓ AEROSZOL

PROTECT-B PUMPÁS KULLANCS- ÉS SZÚNYOGRIASZTÓ AEROSZOL BÁBOLNA KÖRNYEZETBIOLÓGIAI KÖZPONT KFT. BUDAPEST 1/5 BIZTONSÁGI ADATLAP PROTECT-B PUMPÁS KULLANCS- ÉS SZÚNYOGRIASZTÓ AEROSZOL 1. A KÉSZÍTMÉNY NEVE Az anyag vagy készítmény azonosítása: A készítmény típusa:

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. 1. Az anyag/készítmény és a társaság/vállalkozás azonosítása

BIZTONSÁGI ADATLAP. 1. Az anyag/készítmény és a társaság/vállalkozás azonosítása 1. Az anyag/készítmény és a társaság/vállalkozás azonosítása A készítmény neve: Alkalmazás: Gyártó/forgalmazó: Felelős személy: UNITOX légy- és szúnyogirtó aerosol légy- és szúnyogirtó aerosol Florin Vegyipari

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. 1. Az anyag/készítmény és a társaság/vállalkozás azonosítása

BIZTONSÁGI ADATLAP. 1. Az anyag/készítmény és a társaság/vállalkozás azonosítása 1. Az anyag/készítmény és a társaság/vállalkozás azonosítása A készítmény neve: Alkalmazás: Gyártó/forgalmazó: Felelős személy: BRADOGÉL higiénés kézfertőtlenítőszer higiénés kézfertőtlenítőszer Florin

Részletesebben

B I Z T O N S Á G I A D A T L A P Black & Dark Készült okt. 19-.én az 1907/2006 EK rendelet /REACH/ szerint

B I Z T O N S Á G I A D A T L A P Black & Dark Készült okt. 19-.én az 1907/2006 EK rendelet /REACH/ szerint 1 1. Termék neve 1.1.Termékazonosító folyékony mosószer 1.2. Felhasználás: Sötét színű textilanyag mosásra 1.3.Gyártó/Forgalmazó cég: Satina Gold Kft Cím: 6800 Hódmezővásárhely Erzsébeti út 12 Tel/Fax:

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. Sürgsségi telefon: OKK-OKBI ETTSZ (1096 Budapest Nagyvárad tér 2.) 06-80/ / /

BIZTONSÁGI ADATLAP. Sürgsségi telefon: OKK-OKBI ETTSZ (1096 Budapest Nagyvárad tér 2.) 06-80/ / / 1. A készítmény neve: Bradolin alkoholos felületferttlenít szer Gyártó cég neve: Florin Vegyipari és Kereskedelmi Rt. Cím: 6725 Szeged Kenyérgyári út 5. Telefon: 62/592-100 Telefon/fax: 62/592-167 Forgalmazó

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP PROTECT-B LÉGY- ÉS SZÚNYOGIRTÓ AEROSZOL 1. A KÉSZÍTMÉNY NEVE

BIZTONSÁGI ADATLAP PROTECT-B LÉGY- ÉS SZÚNYOGIRTÓ AEROSZOL 1. A KÉSZÍTMÉNY NEVE BÁBOLNA KÖRNYEZETBIOLÓGIAI KÖZPONT KFT. BUDAPEST 1/5 BIZTONSÁGI ADATLAP PROTECT-B LÉGY- ÉS SZÚNYOGIRTÓ AEROSZOL 1. A KÉSZÍTMÉNY NEVE Az anyag vagy készítmény azonosítása: A készítmény típusa: rovarirtó

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP LAKKPUR AUTÓSAMPON

BIZTONSÁGI ADATLAP LAKKPUR AUTÓSAMPON A kiállítás kelte: 2007. 04. 18. 1. A készítmény neve: BIZTONSÁGI ADATLAP LAKKPUR AUTÓSAMPON Gyártó és forgalmazó cég neve: FERROKÉMIA VEGYIPARI SZÖVETKEZET Cím: 1135 Budapest, Országbíró utca 65. Telefonszám:

Részletesebben

B I Z T O N S Á G I A D A T L A P Dalma aktív mosógél Készült 2013 okt. 11.én az 1907/2006 EK /REACH/ és az 1272/2008 EK rend.

B I Z T O N S Á G I A D A T L A P Dalma aktív mosógél Készült 2013 okt. 11.én az 1907/2006 EK /REACH/ és az 1272/2008 EK rend. 1 1. Termék neve 1.1.Termékazonosító 1.2. Felhasználás: Textilanyag mosásra 1.3.Gyártó/Forgalmazó cég: Satina Gold Kft Cím: 6800 Hódmezővásárhely Erzsébeti út 12 Tel/Fax: 62/241-139 1.4. Veszély esetén

Részletesebben

Név: Poli-Farbe Vegyipari Kft. Cím: 6235 Bócsa, III. ker. 2. Tel.: 78 453 130 Fax: 78 453 014

Név: Poli-Farbe Vegyipari Kft. Cím: 6235 Bócsa, III. ker. 2. Tel.: 78 453 130 Fax: 78 453 014 Kiállítás kelte: 2004.12.13. 1. oldal, összesen: 6 1. A KÉSZÍTMÉNY NEVE 1.1.A készítmény neve: 1.2. Gyártó Név: Poli-Farbe Vegyipari Kft. Cím: 6235 Bócsa, III. ker. 2. Tel.: 78 453 130 Fax: 78 453 014

Részletesebben

Henkel Magyarország Kft Ragasztástechnika

Henkel Magyarország Kft Ragasztástechnika Biztonsági Adatlap a 44/2000 (XII.27) EüM rendelet alapján Oldal: 1/5 Revízió: 1 CIMSEC Kenhető szigetelőfólia (Dichtflex) Revízió dátuma: 2006.10.18 Kiadás dátuma: 2006.01.15 BIZTONSÁGI ADATLAP 44/2000.(XII.27.)

Részletesebben

HungaroChemicals Kft. 1/8 Chemipur S 75. BIZTONSÁGTECHNIKAI ADATLAP 1907/2006/EK rendelet, REACH

HungaroChemicals Kft. 1/8 Chemipur S 75. BIZTONSÁGTECHNIKAI ADATLAP 1907/2006/EK rendelet, REACH HungaroChemicals Kft. 1/8 Chemipur S 75 A kiállítás kelte: 2001.05.25. BIZTONSÁGTECHNIKAI ADATLAP 1907/2006/EK rendelet, REACH 1.) Készítmény neve: Chemipur S 75 habzó savas tisztító- fertőtlenítőszer

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. Chromol

BIZTONSÁGI ADATLAP. Chromol Az EK 1907/2006 szabályozás és módosításai szerint Chromol Kód : 108899E Változat : 4 A módosítás időpontja : 27 Január 2010 1.) Az anyag/készítmény és a társaság/vállalkozás azonosítója: Terméknév: A

Részletesebben

PROTECT SZÚNYOG ÉS KULLANCS RIASZTÓ AEROSZOL (PUMPÁS)

PROTECT SZÚNYOG ÉS KULLANCS RIASZTÓ AEROSZOL (PUMPÁS) BÁBOLNA KÖRNYEZETBIOLÓGIAI KÖZPONT KFT. BUDAPEST 1/5 BIZTONSÁGI ADATLAP PROTECT SZÚNYOG ÉS KULLANCS RIASZTÓ AEROSZOL (PUMPÁS) 1. A KÉSZÍTMÉNY NEVE Az anyag vagy készítmény azonosítása: A készítmény típusa:

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. 1. Az anyag/készítmény és a társaság/vállalkozás azonosítása

BIZTONSÁGI ADATLAP. 1. Az anyag/készítmény és a társaság/vállalkozás azonosítása 1. Az anyag/készítmény és a társaság/vállalkozás azonosítása A készítmény neve: Alkalmazás: Gyártó/forgalmazó: Felelős személy: Pedex Extra tetűirtó szer tetűirtó szer Florin Vegyipari és Kereskedelmi

Részletesebben

B I Z T O N S Á G I A D A T L A P 3. verzió Hódmezővásárhely, Garzó Imre utca 3. Telefon:

B I Z T O N S Á G I A D A T L A P 3. verzió Hódmezővásárhely, Garzó Imre utca 3. Telefon: MONOLIT TRADE KFT. H- 6800 Hódmezővásárhely Garzó I. u. 3. Tel/Fax:(62)241-139, (62)242-238 Mobil: 06-70-315-97-85 HU11089359 e-mail: monolittrade@freemail.hu B I Z T O N S Á G I A D A T L A P 3. verzió

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. 1. Az anyag/készítmény és a társaság/vállalkozás azonosítása

BIZTONSÁGI ADATLAP. 1. Az anyag/készítmény és a társaság/vállalkozás azonosítása 1. Az anyag/készítmény és a társaság/vállalkozás azonosítása A készítmény neve: Alkalmazás: Gyártó/forgalmazó: Felelős személy: Club WC olaj WC illatosító Florin Vegyipari és Kereskedelmi Zrt. 6725 Szeged

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. 1. A készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása

BIZTONSÁGI ADATLAP. 1. A készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1. A készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A készítmény neve: Alkalmazás: Gyártó: Forgalmazó: Felelős személy: BRADOLIFE kéz- és bőrfertőtlenítő szer kéz- és bőrfertőtlenítő szer Florin Vegyipari

Részletesebben

HungaroChemicals Kft. 1/7 Balsam LB 1. BIZTONSÁGTECHNIKAI ADATLAP 1907/2006/EK rendelet, REACH

HungaroChemicals Kft. 1/7 Balsam LB 1. BIZTONSÁGTECHNIKAI ADATLAP 1907/2006/EK rendelet, REACH HungaroChemicals Kft. 1/7 Balsam LB 1 A kiállítás kelte: 2001.05.25. BIZTONSÁGTECHNIKAI ADATLAP 1907/2006/EK rendelet, REACH 1.) Készítmény neve: Balsam LB 1 élelmiszeripari szalagkenő Gyártó cég neve:

Részletesebben

Biztonsági Adatlap. Pallos Permetezőszer adalékanyag

Biztonsági Adatlap. Pallos Permetezőszer adalékanyag Biztonsági Adatlap. 1. A készítmény neve: Pallos Permetezőszer adalékanyag Gyártó cég neve: Forgalmazó (exportáló) cég neve: 2. Összetétel a) Nitrosol 40 % Ammónium nitrát 30 % Karbamid vizes oldata b)

Részletesebben

1. Készítmény neve Szanitertisztító Gél állagú, savas

1. Készítmény neve Szanitertisztító Gél állagú, savas Biztonsági adatlap 1907/2006 számú EK szabályozás (REACH) szerint A kiállítás kelte: 2010. szeptember 14. 1. Készítmény neve Szanitertisztító Gél állagú, savas Gyártó: Forgalmazó: Hexachem Vegyianyaggyártó

Részletesebben

HungaroChemicals Kft. 1/7 Chemicid SP 2000 Plus. BIZTONSÁGTECHNIKAI ADATLAP 1907/2006/EK rendelet, REACH

HungaroChemicals Kft. 1/7 Chemicid SP 2000 Plus. BIZTONSÁGTECHNIKAI ADATLAP 1907/2006/EK rendelet, REACH HungaroChemicals Kft. 1/7 Chemicid SP 2000 Plus A kiállítás kelte: 2001.05.25. BIZTONSÁGTECHNIKAI ADATLAP 1907/2006/EK rendelet, REACH 1.) Készítmény neve: Chemicid SP 2000 Plus savas tisztító- fertőtlenítőszer

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP 91/155/EWG - ISO 11014-1 szerint

BIZTONSÁGI ADATLAP 91/155/EWG - ISO 11014-1 szerint BIZTONSÁGI ADATLAP 91/155/EWG - ISO 11014-1 szerint Kiállítva: 2004. november Módosítva: 2005 június 2006 augusztus 1. A készítmény és a vállalat azonosítása A készítmény azonosítása Ajánlott felhasználás

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006 számú EK szabályozás (REACH) szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006 számú EK szabályozás (REACH) szerint Biztonsági adatlap 1907/2006 számú EK szabályozás (REACH) szerint A kiállítás kelte: 2008. január 16. Aktualizálás: 2011. február 24. 1. Készítmény neve: SEPTOFOAM Habosítható fertőtlenítő Gyártó: HEXACHEM

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP 91/155/EWG - ISO 11014-1 szerint

BIZTONSÁGI ADATLAP 91/155/EWG - ISO 11014-1 szerint BIZTONSÁGI ADATLAP 91/155/EWG - ISO 11014-1 szerint Kiállítás kelte: 2002.április 1. A készítmény neve BREF WC-tisztító Tropic-mint Gyártó Forgalmazó Henkel Magyarország Körösladányi Gyára Vásártér 2 H-5516

Részletesebben

Dexter fertőtlenítő mosogató

Dexter fertőtlenítő mosogató 1. Termék neve 1 Kereskedelmi név: Dexter fertőtlenítő hatású kézi mosogató- és tisztítószer Készült: 2011.06.15. Gyártó és forgalmazó: Satina Gold Kft Cím: 6800 Hódmezővéásárhely Erzsébeti út 12 Telefon/Fax:

Részletesebben

3. Összetétel: szerves és szervetlen anyagok vizes oldata

3. Összetétel: szerves és szervetlen anyagok vizes oldata 1 1. Termék neve Kereskedelmi elnevezés Hypox fresh Készült: 2011.03.17. Felhasználása: Textiliák fehérítésére, fertőtlenítésre Gyártó és forgalmazó cég: Satina Gold Kozmetikai Kft Kft. Cím: 6800 Hódmezővásárhely,

Részletesebben

Készült az 1907/2006 EK rendelet /REACH/ szerint Verzió 4.

Készült az 1907/2006 EK rendelet /REACH/ szerint Verzió 4. Tel/fax: (00-36-62)241-139 Tel: (00-36-62) 533-710, Tel: (62)533-711 www.satinagold.hu e-mail: satina@vnet.hu B I Z T O N S Á G I A D A T L A P Készült 2012.09.28 az 1907/2006 EK rendelet /REACH/ szerint

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP SÚROLÓPOR. A kiállítás kelte: 2007. 10. 04. 1. A készítmény neve: 2. Összetétel: 3. Veszélyesség szerinti besorolás:

BIZTONSÁGI ADATLAP SÚROLÓPOR. A kiállítás kelte: 2007. 10. 04. 1. A készítmény neve: 2. Összetétel: 3. Veszélyesség szerinti besorolás: A kiállítás kelte: 2007. 10. 04. 1. A készítmény neve: BIZTONSÁGI ADATLAP Gyártó cég neve: FERROKÉMIA VEGYIPARI SZÖVETKEZET Cím: 1135 Budapest, Országbíró utca 65. Telefonszám: 06-1-349-1571 Fax szám:

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP PROTECT CSÓTÁNY- ÉS HANGYAIRTÓ AEROSZOL

BIZTONSÁGI ADATLAP PROTECT CSÓTÁNY- ÉS HANGYAIRTÓ AEROSZOL BÁBOLNA KÖRNYEZETBIOLÓGIAI KÖZPONT KFT. BUDAPEST 1/4 BIZTONSÁGI ADATLAP PROTECT CSÓTÁNY- ÉS HANGYAIRTÓ AEROSZOL 1. A KÉSZÍTMÉNY NEVE A készítmény típusa: A készítmény megnevezése: Gyártó és forgalmazó:

Részletesebben

HungaroChemicals Kft. 1/7 Royal Matic 80. BIZTONSÁGTECHNIKAI ADATLAP 1907/2006/EK rendelet, REACH. gépi mosogatószer

HungaroChemicals Kft. 1/7 Royal Matic 80. BIZTONSÁGTECHNIKAI ADATLAP 1907/2006/EK rendelet, REACH. gépi mosogatószer HungaroChemicals Kft. 1/7 Royal Matic 80 A kiállítás kelte: 2010.07.13. BIZTONSÁGTECHNIKAI ADATLAP 1907/2006/EK rendelet, REACH 1.) Keverék neve: Royal Matic 80 gépi mosogatószer Gyártó cég neve: HungaroChemicals

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. 1. Az anyag/készítmény és a társaság/vállalkozás azonosítása

BIZTONSÁGI ADATLAP. 1. Az anyag/készítmény és a társaság/vállalkozás azonosítása 1. Az anyag/készítmény és a társaság/vállalkozás azonosítása A készítmény neve: Alkalmazás: Gyártó/forgalmazó: Felelős személy: Club WC olaj WC illatosító Florin Vegyipari és Kereskedelmi Zrt. 6725 Szeged

Részletesebben

COOPEX-B TETŰIRTÓ POROZÓSZER

COOPEX-B TETŰIRTÓ POROZÓSZER BÁBOLNA KÖRNYEZETBIOLÓGIAI KÖZPONT KFT. BUDAPEST 1/6 BIZTONSÁGI ADATLAP COOPEX-B TETŰIRTÓ POROZÓSZER 1. A KÉSZÍTMÉNY NEVE Az anyag vagy készítmény azonosítása: A készítmény típusa: használatra kész, ember

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP PROTECT DARÁZSIRTÓ AEROSZOL

BIZTONSÁGI ADATLAP PROTECT DARÁZSIRTÓ AEROSZOL BÁBOLNA KÖRNYEZETBIOLÓGIAI KÖZPONT KFT. BUDAPEST 1/4 BIZTONSÁGI ADATLAP PROTECT DARÁZSIRTÓ AEROSZOL 1. A KÉSZÍTMÉNY NEVE A készítmény típusa: A készítmény megnevezése: Gyártó és forgalmazó: rovarirtó aeroszol

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP PROTECT-B LÉGY- ÉS SZÚNYOGIRTÓ AEROSZOL 1. A KÉSZÍTMÉNY NEVE

BIZTONSÁGI ADATLAP PROTECT-B LÉGY- ÉS SZÚNYOGIRTÓ AEROSZOL 1. A KÉSZÍTMÉNY NEVE BÁBOLNA KÖRNYEZETBIOLÓGIAI KÖZPONT KFT. BUDAPEST 1/5 BIZTONSÁGI ADATLAP PROTECT-B LÉGY- ÉS SZÚNYOGIRTÓ AEROSZOL 1. A KÉSZÍTMÉNY NEVE Az anyag vagy készítmény azonosítása: A készítmény típusa: rovarirtó

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. 1. Termék neve. 2. Összetétel: Az alábbi összetevők vizes oldata. 3. Veszélyesség szerinti besorolás. 4.

BIZTONSÁGI ADATLAP. 1. Termék neve. 2. Összetétel: Az alábbi összetevők vizes oldata. 3. Veszélyesség szerinti besorolás. 4. Dátum: 2006.10.09. Oldal: 1/5 Verzió: 1 1. Termék neve Kereskedelmi elnevezés: Gyártató és forgalmazó cég: Cím: Telefon: Fax: Sürgősségi telefon: Telefon: Mr Wash Magic White folteltávolító F TEXIM Kft.

Részletesebben

1.) Készítmény neve: Pedsept alkoholos tisztító-, fertőtlenítőszer

1.) Készítmény neve: Pedsept alkoholos tisztító-, fertőtlenítőszer HungaroChemicals Kft. 1/5 Pedsept BIZTONSÁGI ADATLAP (veszélyes készítményhez a 44/2000.(XII.27.) EüM rendelet szerint) A kiállítás kelte: 2005. november 08. 1.) Készítmény neve: Pedsept alkoholos tisztító-,

Részletesebben

B I Z T O N S Á G I A D A T L A P (Veszélyes készítményhez)

B I Z T O N S Á G I A D A T L A P (Veszélyes készítményhez) Adatlap száma: KEM 2R-02 A kiállítás/felülv. kelte: 2005. szeptember 20. Oldalszám: 1/5 1. A készítmény neve (kereskedelmi név): MÉSZPÓTLÓ Gyártó :KEMIKÁL Építõanyagipari ZRt. cím: tel.: 215-7370 fax:

Részletesebben

H-1031 BUDAPEST Szentendrei út 174. Tel./Fax.: +36 1 242 68 99 & +36 30 520 64 61 www.neosil.hu neosil@neosil.hu

H-1031 BUDAPEST Szentendrei út 174. Tel./Fax.: +36 1 242 68 99 & +36 30 520 64 61 www.neosil.hu neosil@neosil.hu H-1031 BUDAPEST Szentendrei út 174. Tel./Fax.: +36 1 242 68 99 & +36 30 520 64 61 www.neosil.hu neosil@neosil.hu BIZTONSÁGI ADATLAP 1. A készítmény neve: Geocel tégla és vakolat tisztító Gyártó cég neve:

Részletesebben

TERMÉK NEVE VIX TŰZHELY- ÉS GRILLTISZTÍTÓ AEROSZOL

TERMÉK NEVE VIX TŰZHELY- ÉS GRILLTISZTÍTÓ AEROSZOL BÁBOLNA KÖRNYEZETBIOLÓGIAI KÖZPONT KFT. BUDAPEST 1/6 BIZTONSÁGI ADATLAP TERMÉK NEVE VIX TŰZHELY- ÉS GRILLTISZTÍTÓ AEROSZOL 1. 1.1 Az anyag /készítmény azonosítása: VIX tűzhely- és grilltisztító aeroszol

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. Felülvizsgálat dátuma: 2007.12.21. Verzió: 3 Oldal: 1/5

BIZTONSÁGI ADATLAP. Felülvizsgálat dátuma: 2007.12.21. Verzió: 3 Oldal: 1/5 Felülvizsgálat dátuma: 2007.12.21. Verzió: 3 Oldal: 1/5 1. Készítmény és a Társaság/ Vállalat azonosítása: Kereskedelmi elnevezés: Felhasználási terület: Gyártó, szállító cég: Importáló cég: Cím: Telefon:

Részletesebben

VIX-B LEFOLYÓTISZTÍTÓ GRANULÁTUM

VIX-B LEFOLYÓTISZTÍTÓ GRANULÁTUM BÁBOLNA KÖRNYEZETBIOLÓGIAI KÖZPONT KFT. BUDAPEST 1/5 BIZTONSÁGI ADATLAP VIX-B LEFOLYÓTISZTÍTÓ GRANULÁTUM 1. A KÉSZÍTMÉNY NEVE A készítmény : A készítmény típusa: tisztító szer A készítmény megnevezése:

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP Sekusept extra N SEKUSEPT EXTRA N

BIZTONSÁGI ADATLAP Sekusept extra N SEKUSEPT EXTRA N a 44/2000. (XII. 27.) EüM rendelet, és az azt módosító a 26/2007. (VI. 7.) EüM rendelet, valamint a 91/155/EEC, és az azt módosító 2001/58/EC ajánlás szerint A kiállítás kelte: Budapest, 2007. 07. 30.

Részletesebben

BÁBOLNA KÖRNYEZETBIOLÓGIAI KÖZPONT KFT. BUDAPEST BIZTONSÁGI ADATLAP PROTECT B HANGYAIRTÓ POROZÓ 1. A KÉSZÍTMÉNY NEVE 2. ÖSSZETÉTEL

BÁBOLNA KÖRNYEZETBIOLÓGIAI KÖZPONT KFT. BUDAPEST BIZTONSÁGI ADATLAP PROTECT B HANGYAIRTÓ POROZÓ 1. A KÉSZÍTMÉNY NEVE 2. ÖSSZETÉTEL BÁBOLNA KÖRNYEZETBIOLÓGIAI KÖZPONT KFT. BUDAPEST 1/5 BIZTONSÁGI ADATLAP PROTECT B HANGYAIRTÓ POROZÓ 1. A KÉSZÍTMÉNY NEVE Az anyag vagy készítmény azonosítása: A készítmény típusa: A készítmény megnevezése:

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH szerint. 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH szerint. 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása Kiállítás dátuma: 2007.05.28. Verzió: 3 Oldal: 1/5 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító Kereskedelmi elnevezés: Hegesztő paszta 1.2. Az anyag vagy

Részletesebben

1 B I Z T O N S Á G I A D A T L A P Dalma antibakteriális Verzió 4.

1 B I Z T O N S Á G I A D A T L A P Dalma antibakteriális Verzió 4. 1 1. Termék neve Kereskedelmi név: Készült: 2011.03.16. Felhasználás: Gyártó és forgalmazó cég: Cím: Telefon/Fax: Fertőtlenítő hatású antibakteriális tisztítószer Fürdőszobai, konyhai berendezések, csempék,

Részletesebben

Partner a fogászatban

Partner a fogászatban Partner a fogászatban Eclipse, All Resins (Bázislemez, Setup és Contour Resin) Oldal: 1 1. Anyag és cég megnevezése 1.1 Termék adatai Kereskedelmi név Eclipse, All Resins (Bázislemez, Setup és Contour

Részletesebben

Ecolab-Hygiene Kft. Budapest

Ecolab-Hygiene Kft. Budapest BIZTONSÁGI ADATLAP (veszélyes készítmény bejelentéséhez a 44/2000. (XII. 27.) EüM rendelet és az azt módosító 33/2004. (IV. 26.) ESZCSM rendelet szerint) A kiállítás kelte: Budapest, 2002. május 28. A

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP PROTECT CSÓTÁNY- ÉS HANGYAIRTÓ AEROSZOL

BIZTONSÁGI ADATLAP PROTECT CSÓTÁNY- ÉS HANGYAIRTÓ AEROSZOL BÁBOLNA KÖRNYEZETBIOLÓGIAI KÖZPONT KFT. BUDAPEST 1/4 BIZTONSÁGI ADATLAP PROTECT CSÓTÁNY- ÉS HANGYAIRTÓ AEROSZOL 1. A KÉSZÍTMÉNY NEVE A készítmény típusa: A készítmény megnevezése: Gyártó és forgalmazó:

Részletesebben

HungaroChemicals Kft. 1/7 Balsam T 30. BIZTONSÁGI ADATLAP 1907/2006/EK rendelet, REACH

HungaroChemicals Kft. 1/7 Balsam T 30. BIZTONSÁGI ADATLAP 1907/2006/EK rendelet, REACH HungaroChemicals Kft. 1/7 Balsam T 30 A kiállítás kelte: 2008.05.09. BIZTONSÁGI ADATLAP 1907/2006/EK rendelet, REACH 1.) Készítmény neve: Balsam T 30 fertőtlenítő hatású kétfázisú folyékony kézi mosogatószer

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. REVCO Magyarország Kft. 2310. Szigetszentmiklós, Leshegy út 5. telefon: 36-24-525-525 fax: 36-24-525-526

BIZTONSÁGI ADATLAP. REVCO Magyarország Kft. 2310. Szigetszentmiklós, Leshegy út 5. telefon: 36-24-525-525 fax: 36-24-525-526 BIZTONSÁGI ADATLAP Kiállítás kelte: 2007. 04. 25. Érvényesség: visszavonásig 1. Készítmény neve: REVCO WOOD LINE FALAZÚR ALAPOZÓ Gyártó/forgalmazó cég neve: címe: REVCO Magyarország Kft. 2310. Szigetszentmiklós,

Részletesebben

BÁBOLNA KÖRNYEZETBIOLÓGIAI KÖZPONT KFT. BUDAPEST BIZTONSÁGI ADATLAP BIOPREN BM 20 EC ROVARLÁRVAIRTÓ KONCENTRÁTUM 1.

BÁBOLNA KÖRNYEZETBIOLÓGIAI KÖZPONT KFT. BUDAPEST BIZTONSÁGI ADATLAP BIOPREN BM 20 EC ROVARLÁRVAIRTÓ KONCENTRÁTUM 1. BÁBOLNA KÖRNYEZETBIOLÓGIAI KÖZPONT KFT. BUDAPEST 1/5 BIZTONSÁGI ADATLAP BIOPREN BM 20 EC ROVARLÁRVAIRTÓ KONCENTRÁTUM 1. A KÉSZÍTMÉNY NEVE Az anyag vagy készítmény azonosítása: A készítmény típusa: Rovarlárva

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP PESGUARD-B

BIZTONSÁGI ADATLAP PESGUARD-B BÁBOLNA KÖRNYEZETBIOLÓGIAI KÖZPONT KFT. BUDAPEST 1/5 BIZTONSÁGI ADATLAP 1. A KÉSZÍTMÉNY NEVE Az anyag vagy készítmény azonosítása: A készítmény típusa: rovarirtószer A készítmény megnevezése: Gyártó és

Részletesebben

A 44/2000.(XII.27.) EüM rendelet és az 1907/2006EK (XII.18) rendelet szerint:

A 44/2000.(XII.27.) EüM rendelet és az 1907/2006EK (XII.18) rendelet szerint: Biztonsági Adatlap - 1907/2006( XII.18) EK ISO 11014-1 szerint Oldal: 1/5 Revízió: 1 Revízió dátuma: 2008-10-01 Pritt Sulifix cseppmentes Kiadás dátuma: 2008-10-01 1. A készítmény neve Pritt Sulifix cseppmentes

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. 1. A KÉSZÍTMÉNY NEVE: Decontaman Liquid (Tisztító-dezodoráló)

BIZTONSÁGI ADATLAP. 1. A KÉSZÍTMÉNY NEVE: Decontaman Liquid (Tisztító-dezodoráló) 1/5. oldal BIZTONSÁGI ADATLAP A magyar változat kiállításának kelte: 1997. 10. 28. Módosítás: 2012.06.27. 1. A KÉSZÍTMÉNY NEVE: (Tisztító-dezodoráló) Gyártó cég neve: Dr. Schumacher GmbH Postfach 1162,

Részletesebben

Ecolab-Hygiene Kft. Budapest

Ecolab-Hygiene Kft. Budapest BIZTONSÁGI ADATLAP (veszélyes készítmény bejelentéséhez a 44/2000. (XII. 27.) EüM rendelet és az azt módosító 33/2004. (IV. 26.) ESZCSM rendelet szerint) A kiállítás kelte: Budapest, 1998. január 19. A

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP VIX-B SZŐNYEG- ÉS KÁRPITTISZTÍTÓ AEROSZOL 1. A KÉSZÍTMÉNY NEVE

BIZTONSÁGI ADATLAP VIX-B SZŐNYEG- ÉS KÁRPITTISZTÍTÓ AEROSZOL 1. A KÉSZÍTMÉNY NEVE BÁBOLNA KÖRNYEZETBIOLÓGIAI KÖZPONT KFT. BUDAPEST 1/5 BIZTONSÁGI ADATLAP VIX-B SZŐNYEG- ÉS KÁRPITTISZTÍTÓ AEROSZOL 1. A KÉSZÍTMÉNY NEVE Az anyag vagy készítmény azonosítása: A készítmény típusa: tisztítószer

Részletesebben

BÁBOLNA KÖRNYEZETBIOLÓGIAI KÖZPONT KFT. BUDAPEST BIZTONSÁGI ADATLAP PESTSTOP B 5 CS

BÁBOLNA KÖRNYEZETBIOLÓGIAI KÖZPONT KFT. BUDAPEST BIZTONSÁGI ADATLAP PESTSTOP B 5 CS BÁBOLNA KÖRNYEZETBIOLÓGIAI KÖZPONT KFT. BUDAPEST 1/5 BIZTONSÁGI ADATLAP 1. A KÉSZÍTMÉNY NEVE Az anyag vagy készítmény azonosítása: A készítmény típusa: mikrokapszulázott rovarirtó koncentrátum A készítmény

Részletesebben

1.) Keverék neve: ChemiTruck Foam 5000

1.) Keverék neve: ChemiTruck Foam 5000 HungaroChemicals Kft. 1/7 ChemiTruck Foam 5000 A kiállítás kelte: 2010.09.29. BIZTONSÁGTECHNIKAI ADATLAP 1907/2006/EK rendelet, REACH 1.) Keverék neve: ChemiTruck Foam 5000 tartálybelső tisztítószer Gyártó

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP MOSQUITOX 1 ULV SZÚNYOGIRTÓ SZER. folyadék. A készítmény megnevezése: MOSQUITOX 1 ULV szúnyogirtó szer

BIZTONSÁGI ADATLAP MOSQUITOX 1 ULV SZÚNYOGIRTÓ SZER. folyadék. A készítmény megnevezése: MOSQUITOX 1 ULV szúnyogirtó szer BÁBOLNA KÖRNYEZETBIOLÓGIAI KÖZPONT KFT. BUDAPEST 1/6 BIZTONSÁGI ADATLAP MOSQUITOX 1 ULV SZÚNYOGIRTÓ SZER 1. A KÉSZÍTMÉNY NEVE Az anyag vagy készítmény azonosítása: A készítmény típusa: Rovarirtószer. Ultra

Részletesebben

HungaroChemicals Kft. 1/7 Chemicid Lemon. BIZTONSÁGTECHNIKAI ADATLAP 1907/2006/EK rendelet, REACH. savas tisztítószer

HungaroChemicals Kft. 1/7 Chemicid Lemon. BIZTONSÁGTECHNIKAI ADATLAP 1907/2006/EK rendelet, REACH. savas tisztítószer HungaroChemicals Kft. 1/7 Chemicid Lemon A kiállítás kelte: 2005.01.31. BIZTONSÁGTECHNIKAI ADATLAP 1907/2006/EK rendelet, REACH 1.) Keverék neve: Chemicid Lemon savas tisztítószer Gyártó cég neve: HungaroChemicals

Részletesebben

ZEP AC CLEAN SANITIZER -- Verzió: 2. BIZTONSÁGI ADATLAP. (az 1907/2006/EK rendelet II. Melléklete szerint) ZEP AC CLEAN SANITIZER

ZEP AC CLEAN SANITIZER -- Verzió: 2. BIZTONSÁGI ADATLAP. (az 1907/2006/EK rendelet II. Melléklete szerint) ZEP AC CLEAN SANITIZER BIZTONSÁGI ADATLAP (az 1907/2006/EK rendelet II. Melléklete szerint) Kiállítás dátuma: 2005.12.13. Felülvizsgálva: 2008.08.06. 1. Az anyag/készítmény és a társaság/vállalkozás azonosítása: A készítmény/anyag

Részletesebben

Unilever Magyarország Kft. Domestos Fehérítő Zöld Kert 1/5 BIZTONSÁGI ADATLAP

Unilever Magyarország Kft. Domestos Fehérítő Zöld Kert 1/5 BIZTONSÁGI ADATLAP Unilever Magyarország Kft. Domestos Fehérítő Zöld Kert 1/5 BIZTONSÁGI ADATLAP A magyar adatlap kiállításának kelte: 2005. 05. 24. 1. Készítmény neve: Domestos Fehérítő Zöld kert Gyártó cég neve, címe:

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP 91/155/EWG - ISO 11014-1 szerint

BIZTONSÁGI ADATLAP 91/155/EWG - ISO 11014-1 szerint BIZTONSÁGI ADATLAP 91/155/EWG - ISO 11014-1 szerint Kiállítás kelte: 1997.július Átdolgozva : 2003.július 1. A készítmény és a vállalat azonosítása A készítmény azonosítása Ajánlott felhasználás Gyártó

Részletesebben

Total Clean 2001 Kft. 1/7 ODO. BIZTONSÁGTECHNIKAI ADATLAP 1907/2006/EK rendelet, REACH. térkőtisztító

Total Clean 2001 Kft. 1/7 ODO. BIZTONSÁGTECHNIKAI ADATLAP 1907/2006/EK rendelet, REACH. térkőtisztító Total Clean 2001 Kft. 1/7 ODO A kiállítás kelte: 2010.06.25. BIZTONSÁGTECHNIKAI ADATLAP 1907/2006/EK rendelet, REACH 1.) Keverék neve: ODO térkőtisztító Gyártó cég neve: HungaroChemicals Ipari, Kereskedelmi

Részletesebben

1907/2006/EK, 31. cikk szerint. Készült: 2013.01.04. Verzió: 2

1907/2006/EK, 31. cikk szerint. Készült: 2013.01.04. Verzió: 2 Biztonságtechnikai adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint Készült: 2013.01.04. Verzió: 2 1. AZONOSÍTÁS Vegyi anyag neve: V12 Oil Cleaner 737 CAS-szám: - EU-szám: - Gyártó/Forgalmazó cég neve: Cleansberg

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH szerint. 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH szerint. 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása Kiállítás dátuma: 2013.04.18. Verzió: 1 Oldal: 1/5 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító Kereskedelmi elnevezés: Erbslöh-Kalk Termékkód: 4001x 1.2.

Részletesebben