Komplett megoldások, egyszerű döntések

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Komplett megoldások, egyszerű döntések"

Átírás

1 Komplett megoldások, egyszerű döntések Kényelmes, hasznos, egyszerû

2 KOMPLETT MEGOLDÁSOK, EGYSZERŰ DÖNTÉSEK Kényelmes, hasznos, egyszerű Kicsi? Közepes? Nagy? Egyedi csomag? Egységrakomány? Csomagküldeményeit és áruszállítmányait új csomag szolgáltatásunkkal egyszerűen eljuttathatja címzettjéhez. Ön tudja a legjobban, nincs két egyforma csomag. A szállítandó tételek a kiscsomagtól az egység rakományokig sokfélék, eltérő méretűek és tömegűek lehetnek. Előfordul, hogy szállításukhoz többféle szolgáltatást, sőt, több logisztikai partnert is igénybe kell venni. Ez bonyolítja, lassítja és megnehezíti a csomagküldést. Ezért hoztuk létre új, egyszerűsített szolgáltatásunkat, az MPL Üzleti csomagot. Az új MPL Üzleti csomag a feladási folyamatokat leegyszerűsíti. Könnyen átlátható és elérhető, sokrétű, jól kezelhető, pontos és személyre szabott szolgáltatást nyújt. A címiratkitöltő program segítségével Ön csak kitölti a címiratot, és nincs is több teendője! Miért jó az új MPL üzleti csomag? Sokrétű, mert csomag- és raklapos küldemények szállítására is igénybe veheti akár egyidejűleg is! Kényelmes, mert a csomagokat akár telephelyen is felvesszük és háztól-házig visszük. Egyszerű, mert Üzleti csomag szolgáltatásunkhoz egyetlen szerződés szükséges, és csak egyféle címirattal kell dolgoznia. Korszerű, mert a szolgáltatás keretében a címirat kitöltő programot és a címirat alap anyagát díjmentesen biztosítjuk, így telephelyén kényelmesen kitöltheti és kinyomtathatja. Milyen küldeményeket adhat fel az MPL Üzleti csomaggal? Termékparaméterek Csomagonkénti maximális tömeg Dokumentum-, áru tartalmú küldemények, darabáruk Egységrakományok 40 kg* Maximális tömeg: 1000 kg PostaPontra történő címzés esetén 30 kg ** MOL PostraPontra történő címzés esetén 20 kg ** Legkisebb méret 12x17,5 cm ** Hosszúság max. 200 cm Legnagyobb méret Hosszúság + szélesség + magasság együttesen max. 300 cm 120x80x180 cm (egységképzővel együtt) Terjedelmes, ha Hosszúsága 75 cm-nél nagyobb (de nem haladja meg a 2000 mm-t) Összmérete (hosszúság + szélesség + magasság együttesen) 200 cm-nél nagyobb (de nem haladja meg a 3000 mm-t) Alakja nem téglatest vagy boríték, természete miatt egyéb küldeménnyel nem rakható össze vagy eltérő kezelést kíván (pl. kerékpár, bútor, növény) Magassága meghaladja a 160 cm-t (egységképzővel együtt) * egy címhelyre összesen feladható akár 1 tonna is ** nem értelmezhető A fenti méreteket meghaladó küldemények szállítására is vállalkozunk, előzetes egyeztetést követően.

3 Címzés A küldemény címhelyre, telephelyre, PostaPontra és MOL PostaPontra is címezhető. A küldemény feladásához elektronikus feladójegyzéket szükséges készíteni. Az erre szolgáló és a címzésre alkalmas címirat kitöltő programot, valamint az etikett címkét díjmentesen biztosítjuk. A címirat kitöltő program segítségével egyszerűen előállíthatja az elektronikus feladójegyzéket és a címiratot. Miért érdemes még az MPL Üzleti csomagot választani? Mert nyomkövetett. Küldeményének teljes életútja nyomkövetett. Naponta ben vagy SMS-ben küldünk Önnek adatszolgáltatást a feladott küldemények felvételi és kézbesítési információiról, illetve átutalásos utánvétel kifizetési mód esetén az utalás részletes tartalmáról. Mert költségtakarékos. Utánvételes csomagoknál a beszedett utánvételi összegek utalása naponta egy összegben történik, így Önt a banki tranzakciós díjon felül nem terheli egyéb költség. Mert gyors. Küldeményének 1 munkanapos kézbesítését is kérheti. Mert teljes körű dokumentum menedzsmentet biztosítunk. Igény esetén vállaljuk, hogy a csomagot kísérő saját számláját, okmányát vagy speciális dokumentációját visszajuttatjuk Önnek. Mert szabadon eldöntheti, hogy az utánvételi összeget bankszámlára kéri átutalni vagy készpénzben kívánja átvenni. Az MPL Üzleti csomag alapdíjába beépített szolgáltatások és az ezen felül kínált különszolgáltatások tetszőlegesen kombinálhatók. Tekintse át összefoglaló táblázatunkat, és állítsa össze az Önnek megfelelő, testre szabott megoldást! Alapdíjba beépített szolgáltatások 1 vagy 2 munkanapos időgarancia Különszolgáltatások Értéknyilvánítás (díjmentességi határérték felett) Egyéb szolgáltatások (díjmentesen nyújtjuk ügyfeleink számára) Tudakozódás E-előrejelzés, E-értesítés Utánvétel Alkalmi átvevő Real time nyomkövetés Törékeny, terjedelmes, vagy egyedi kezelés Szállítmánykézbesítés Értéknyilvánítás (szerződésben rögzített díjmentességi határértékig) Választható őrzési idő (0, 5, 10 munkanap, 30 nap) Kétszeri kézbesítési kísérlet (a második egyeztetett időpont) Utánküldés Háznál történő felvétel (3 db küldeménytől) Késő délutáni (17-20); szombati (8-12) kézbesítés Háznál történő felvétel (1-2 db küldemény), Beszállítás Tértivevény Címzett fizet Ismételt kézbesítés; visszakézbesítés Dokumentum menedzsment Éjszakai kézbesítés; zsilipes kézbesítés; áruházi átadás Csomagtárolás Saját kezébe Címirat megszemélyesítés Tételes áruátadás Lehívásos megrendelés Inverz szolgáltatás Postai lezárás Riportrendszer Raklapkezelés További információkért keresse fel a weboldalt, vagy írjon a logisztika@posta.hu címre. Ügyfélszolgálatunk telefonszáma: (06-40)

4 ÚJ CSOMAGÁTVÉTELI LEHETŐSÉGEK A MAGYAR POSTÁNÁL Küldje Postára csomagjait! 2549 PostaPontunk áll rendelkezésére. A postákon igénybe vehető PostaPonti átvétel a klasszikus csomagátvétel modern alternatívája. Azért, hogy üzleti partnere számára még rugalmasabbá tegyük a szolgáltatásunkat, a csomagátvétel helyszínéül Ön bármelyik postát megjelölheti: Postán maradó címzéssel ellátva, csomagját már 2549 PostaPontra küldheti. A PostaPontokon a csomagátvétel számos előnnyel jár: Az ország legkiterjedtebb hálózata áll rendelkezésre, széleskörű elérhetőséggel. Csomagját kedvezőbb áron, kisebb szállítási költség mellett juttathatja el. A csomagátvétel egyéb postai ügyek intézésével is összeköthető. Átvételkor rugalmas hozzáférést biztosítunk. Postahelyre történő címzés esetén a feladható küldemény maximális tömege 30 kg lehet. A csomagok a feladó rendelkezésétől függően 5, 10 munkanapon belül vehetők át. Ezzel az átvételi móddal címzettjei időt, Ön pedig költséget takaríthat meg. A szolgáltatás igénybevételének lehetőségei, és további információk a Küldemény - forgalmi Üzletszabályzatban találhatók meg. Az egyszerű ügyintézést segítve a csomagátvételi pontokat postáinkon PostaPont emblémával jelöljük.

5 PostaPont 55 MOL töltőállomáson is! Fontos Önnek, hogy címzettje a lehető legkényelmesebben, a neki legmegfelelőbb helyen és időben vehesse át csomagját? A Magyar Posta tovább bővítette hálózatát, 55 MOL PostaPonttal. Így az ország legnagyobb hálózatával már több, mint 2600 PostaPonton állunk ügyfeleink rendelkezésére. A MOL PostaPontkon a csomag átvétel a következő előnyökkel jár: 41 benzinkúton 0-24 órás átvételi lehetőség, 14 töltőállomáson 6-22 óra közötti átvétel. Alacsony szállítási költség. Bankkártyás fizetés. A csomagátvétel a szokásos napi útvonalba illeszthető, akár tankolással egyidejűleg intézhető. Elkerülhető a szükségtelen otthoni várakozás a küldeményre. Címzettjének nem kell munkahelyére magánküldeményt kérnie. A MOL PostaPontokra történő címzés esetén a feladható küldemény maximális tömege 20 kg lehet. A címzett elektronikus értesítést ( -t vagy sms-t) kap a csomag PostaPontra történő érkezéséről. Ezt követően a csomagok a feladó rendelkezésétől függően 5 vagy 10 munkanapon keresztül vehetők át. A lejárati idő előtt két nappal a címzett részére ismételt elektronikus értesítést küld a Posta. A címzett által továbbra sem keresett csomagot csak ezt követően kézbesítjük vissza a feladónak. MOL PostaPontok az országban:

6 MPL ÜZLETI CSOMAG TÁJÉKOZTATÓ Az MPL Üzleti csomag a Magyar Posta belföldi, garantált kézbesítési idejű csomagszolgáltatása, mely 0-40 kg tömegű küldemények esetében integrált postai ÁFÁ-s szolgáltatásként, míg a 40 kg-nál nagyobb tömegű vagy egyedi kezelésű, illetve raklapos kezelésű küldemények esetében fuvarozási szolgáltatásként vehető igénybe. Hogyan veheti igénybe az MPL Üzleti csomagot? Az MPL Üzleti csomag integrált postai szolgáltatás szerződéssel vagy szerződés nélkül (a fuvarozási szolgáltatás kizárólag szerződéssel vehető igénybe). A 40 kg-ot meghaladó MPL Üzleti csomagot az erre kijelölt postahelyeken, valamint háznál/telephelyen lehet feladni. Milyen csomagokat adhat fel a szolgáltatással? Üzleti csomagként bármilyen, a szolgáltatásból nem kizárt tárgyat feladhat. Kizárt a szolgáltatásból a Veszélyes Áruk Nemzetközi Közúti szállításáról szóló Európai Megállapodás (ADR) kihirdetéséről szóló évi törvényerejű rendelet, illetve az ADR A és B mellékletének belföldi alkalmazásáról szóló, a 20/1979. (IX.18.) KPM rendelet hatálya alá eső azon küldemény, ami nem esik az ADR valamely mentessége alá, valamint készpénz, nemesfém, ékszer és drágakő. A kizárások körében a Postának nincs ellenőrzési kötelezettsége. Hogyan kell küldeményeit becsomagolnia? Kérjük, hogy a szállítandó küldeményeit a tartalom jellegének és súlyának megfelelő módon csomagolja be. A küldemény más küldeményekben, valamint a szállítás során használt eszközökben nem tehet kárt, emberi életet, a kezelők testi épségét, egészségét nem veszélyeztetheti és a környezetet nem károsíthatja. Veszélyes áru feladása esetén a csomagolásnak, ill. a csomagolás jelöléseinek az ÁSZF-ben meghatározottakon túl meg kell felelni az ADR vonatkozó előírásainak is. A csomagolás akkor megfelelő, ha biztosítja, hogy a küldemény külső megsértése nélkül a belső tartalomhoz ne lehessen hozzáférni, és amely alkalmas arra, hogy a küldeményt az átvételből (felvételből), raktározásból és továbbszállításból eredő mozgatási, emelési, rögzítési igénybevétel okozta sérülésektől megóvja. Nem kell csomagolni azokat a tárgyakat, amelyeket a kereskedelmi szokás szerint nem csomagolnak (pl.: autógumi, műanyaghordó). Hiányos vagy nem megfelelő csomagolás esetén a Posta a felvételt megtagadhatja. Milyen címzést alkalmazzon? A küldeményt címezheti címhelyre vagy PostaPontra. A szolgáltatás szerződés alapján történő igénybevételéhez a Posta által díjmentesen rendelkezésre bocsátott szoftver segítségével vagy a Posta által megadott műszaki specifikáció alapján fejlesztett saját szoftverrel - a címiratot és az elektronikus feladójegyzéket Önnek kell előállítania. A küldeményen feladóként vagy címzettként postafiókot nem lehet megjelölni. Hogyan zárja le és rögzítse biztonságosan a küldeményeit? Az egységképzőre helyezett áru biztonságos rögzítéséről, a küldemények lezárásáról Önnek kell gondoskodnia. Az egységrakományok esetében a biztonságos lezárást a szoros, egymást merőlegesen metsző pántolás (műanyag vagy fém pántszalaggal) jelenti. Az ÁSZF-et teljes terjedelmében megtekintheti és letöltheti a Posta honlapjáról:

7 Címiratminta: nem utánvételes Üzleti csomag PN A MAGYAR POSTA ZRT. ÜZLETI CSOMAG Felv.h.: Országos Logisztikai Központ DÁTUM: PN A Feladó: Vevőkód: Zöld Újság Zrt. Nagymaros Ráday u Információk: ÉRTÉK: *20000* Ft TÖMEG: 35 Kg Címzett: Minta Sándor Kecskemét Minta u DU 2 5 PN A Címiratminta: utánvételes Üzleti csomag PB A MAGYAR POSTA ZRT. ÜZLETI CSOMAG Felv.h.: Fót KLSZÜ DÁTUM: A szerződést aláírva, lebélyegezve kérjük visszaküldeni. Feladó: Vevőkód: Zöld Újság Zrt. Nagymaros Ráday u info@zoldujsag.hu Információk: ÉRTÉK: *300000* Ft TÖMEG: 150 Kg Címzett: Minta Sándor Kecskemét Minta u minta.sandor@minta.hu UTÁNVÉTEL: *210000* Ft KÉZBESÍTÉSKOR FIZETENDŐ: *210000* Ft V 1 DOK 5 DPB A

Újracsomagoltuk szolgáltatásainkat. MPL Üzleti csomag - Nagyszerűen egyszerű!

Újracsomagoltuk szolgáltatásainkat. MPL Üzleti csomag - Nagyszerűen egyszerű! Újracsomagoltuk szolgáltatásainkat MPL Üzleti csomag - Nagyszerűen egyszerű! Kicsi? Közepes? Nagy? Egyedi csomag? Egységrakomány? Csomagküldeményeit és áruszállítmányait új csomag szolgáltatásunkkal egyszerűen

Részletesebben

Komplett megoldások, egyszeru döntések

Komplett megoldások, egyszeru döntések Komplett megoldások, egyszeru döntések Kényelmes, hasznos, egyszerű MPL Szállítjuk a megoldást ORSZÁGOS HÁLÓZAT A legkiterjedtebb belföldi csomaglogisztikai hálózat, 2700 PostaPont! INNOVATÍV SZOLGÁLTATÁSOK

Részletesebben

Küldeményforgalmi Üzletszabályzat

Küldeményforgalmi Üzletszabályzat Küldeményforgalmi Üzletszabályzat A Magyar Posta Zrt. Általános szerződési feltételei a nem egyetemes postai szolgáltatások körébe tartozó küldemények, szolgáltatások igénybevételéről Hatályos 2013. május

Részletesebben

5. forduló. 1. feladat 20 pont Egészítsd ki a mondatokat, hogy az állítások igazak legyenek.

5. forduló. 1. feladat 20 pont Egészítsd ki a mondatokat, hogy az állítások igazak legyenek. 5. forduló 1. feladat 20 pont Egészítsd ki a mondatokat, hogy az állítások igazak legyenek. 1. A feladó felelőssége, hogy a küldemény,..,... megfeleljen az Üzletszabályzat előírásainak. 2. A levélpostai

Részletesebben

Postai szolgáltatásokhoz kapcsolódó egyéb díjak (Ft)

Postai szolgáltatásokhoz kapcsolódó egyéb díjak (Ft) Postai szolgáltatásokhoz kapcsolódó egyéb díjak (Ft) 1. Levélküldemények portó díja A szolgáltatás díja mentes az adó alól. Hiányosan bérmentesített belföldi, nem elsőbbségi nem könyvelt levél, levelezőlap,

Részletesebben

MPL Üzleti csomag fuvarozási szolgáltatás Általános Szerződési Feltételei

MPL Üzleti csomag fuvarozási szolgáltatás Általános Szerződési Feltételei MPL Üzleti csomag fuvarozási szolgáltatás Általános Szerződési Feltételei Hatályos 2013. január 1-jétől Tartalomjegyzék 1. Általános rész... 4 2. Szolgáltatás besorolása... 5 3. Igénybevételi lehetőségek...

Részletesebben

MAGYAR POSTA ZRT. Az e-kereskedelem logisz>kai partnere. Ráczné Hegedűs Klára

MAGYAR POSTA ZRT. Az e-kereskedelem logisz>kai partnere. Ráczné Hegedűs Klára MAGYAR POSTA ZRT. Az e-kereskedelem logisz>kai partnere Ráczné Hegedűs Klára 2016.10.04. 1 Nemzetközi tendenciák az online vásárlásban MILYEN GYAKRAN VÁSÁROL AZ INTERNETEN? Az Interna>onal Post Corpora>on

Részletesebben

Postai szolgáltatásokhoz kapcsolódó egyéb díjak (Ft)

Postai szolgáltatásokhoz kapcsolódó egyéb díjak (Ft) 1. Levélküldemények portó díja A szolgáltatás díja mentes az adó alól. Postai szolgáltatásokhoz kapcsolódó egyéb díjak (Ft) Hiányosan bérmentesített belföldi, nem elsőbbségi nem könyvelt levél, levelezőlap,

Részletesebben

Az MPL Üzleti csomag fuvarozási szolgáltatásra vonatkozó Általános Szerződési Feltételei

Az MPL Üzleti csomag fuvarozási szolgáltatásra vonatkozó Általános Szerződési Feltételei Az MPL Üzleti csomag fuvarozási szolgáltatásra vonatkozó Általános Szerződési Feltételei Hatályos 2012. április 1-jétől 1. Általános rész A Magyar Posta Zrt. (a továbbiakban: Posta) MPL Üzleti csomag fuvarozási

Részletesebben

MAGYAR POSTA ZRT. Az e-kereskedelem logisz?kai partnere. Ráczné Hegedűs Klára

MAGYAR POSTA ZRT. Az e-kereskedelem logisz?kai partnere. Ráczné Hegedűs Klára MAGYAR POSTA ZRT. Az e-kereskedelem logisz?kai partnere Ráczné Hegedűs Klára 2016.04.19. Nemzetközi piac növekedése Európai GDP e-kereskedelmi szektor részaránya: 2009: 1,27% 2014: 2,45% 2020-ra prognosz5zált:

Részletesebben

TECHNOLÓGIAI ÚTMUTATÓ A KI-, ÉS BESZÁLLÍTÁS SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBE VÉTELÉHEZ

TECHNOLÓGIAI ÚTMUTATÓ A KI-, ÉS BESZÁLLÍTÁS SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBE VÉTELÉHEZ TECHNOLÓGIAI ÚTMUTATÓ A KI-, ÉS BESZÁLLÍTÁS SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBE VÉTELÉHEZ Budapest, 2014. január 1. Tisztelt Ügyfelünk! Jelen útmutató segítséget nyújt partnereink számára eligazodni a ki-, és beszállítás

Részletesebben

Postai szolgáltatásokhoz kapcsolódó egyéb díjak (Ft)

Postai szolgáltatásokhoz kapcsolódó egyéb díjak (Ft) Postai szolgáltatásokhoz kapcsolódó egyéb díjak (Ft) 1. Levélküldemények portó díja A szolgáltatás díja mentes az adó alól. Hiányosan bérmentesített belföldi, nem elsőbbségi, nem könyvelt levél, levelezőlap,

Részletesebben

Postai szolgáltatásokhoz kapcsolódó egyéb díjak (Ft)

Postai szolgáltatásokhoz kapcsolódó egyéb díjak (Ft) Postai szolgáltatásokhoz kapcsolódó egyéb díjak (Ft) 1. Levélküldemények portó díja A szolgáltatás díja mentes az adó alól. Hiányosan bérmentesített belföldi, nem elsőbbségi, nem könyvelt levél, levelezőlap,

Részletesebben

FORTUNA FLOTTA LOGISZTIKA VECTRA-LINE LOGISZTIKA KFT. (ÁRAINK JÚLIUS 1-TŐL ÉRVÉNYESEK)

FORTUNA FLOTTA LOGISZTIKA VECTRA-LINE LOGISZTIKA KFT. (ÁRAINK JÚLIUS 1-TŐL ÉRVÉNYESEK) VECTRA-LINE LOGISZTIKA KFT. (ÁRAINK 2018. JÚLIUS 1-TŐL ÉRVÉNYESEK) Kinek ajánljuk ezt a szolgáltatást? Ha szeretnéd a meglévő szállítmányozásai feladataidat optimalizálni, vagy új partnereket országosan

Részletesebben

MPL ÜZLETI CSOMAG FUVAROZÁSI SZOLGÁLTATÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI

MPL ÜZLETI CSOMAG FUVAROZÁSI SZOLGÁLTATÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI MPL ÜZLETI CSOMAG FUVAROZÁSI SZOLGÁLTATÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI 1. ÁLTALÁNOS ADATOK, ELÉRHETŐSÉGEK... 4 2. BEVEZETŐ RENDELKEZÉSEK... 4 3. SZOLGÁLTATÁS BESOROLÁSA... 5 4. IGÉNYBEVÉTELI HELYEK...

Részletesebben

MAGYAR POSTA ZRT. Az e-kereskedelem logisz/kai partnere

MAGYAR POSTA ZRT. Az e-kereskedelem logisz/kai partnere MAGYAR POSTA ZRT. Az e-kereskedelem logisz/kai partnere 1 Mivel készültünk a mai napra? 2 Fogyasztói magatartás A mai fogyasztók már nem járnak vásárolni, hanem mindig és mindenhol vásárolnak. Forrás:

Részletesebben

POSTAI SZOLGÁLTATÁSOKHOZ KAPCSOLÓDÓ EGYÉB DÍJAK (FT)

POSTAI SZOLGÁLTATÁSOKHOZ KAPCSOLÓDÓ EGYÉB DÍJAK (FT) POSTAI SZOLGÁLTATÁSOKHOZ KAPCSOLÓDÓ EGYÉB DÍJAK (FT) 1. Levélküldemények portó díja 1) A szolgáltatás díja mentes az adó alól. 2) Hiányosan bérmentesített belföldi, nem elsőbbségi, nem könyvelt levél,

Részletesebben

MPL ÜZLETI CSOMAG FUVAROZÁSI SZOLGÁLTATÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI

MPL ÜZLETI CSOMAG FUVAROZÁSI SZOLGÁLTATÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI MPL ÜZLETI CSOMAG FUVAROZÁSI SZOLGÁLTATÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI 1. ÁLTALÁNOS ADATOK, ELÉRHETŐSÉGEK... 4 2. BEVEZETŐ RENDELKEZÉSEK... 4 3. SZOLGÁLTATÁS BESOROLÁSA... 5 4. IGÉNYBEVÉTELI HELYEK...

Részletesebben

A szállítást a Magyar Posta és a Magyar Posta Logisztikai Üzletága (MPL) futárszolgálata végzi.

A szállítást a Magyar Posta és a Magyar Posta Logisztikai Üzletága (MPL) futárszolgálata végzi. BELFÖLDI szállítási díjak: A szállítást a Magyar Posta és a Magyar Posta Logisztikai Üzletága (MPL) futárszolgálata végzi. A webáruház rendszere kiszámolja a kosárba tett termékek súlya alapján a szállítási

Részletesebben

MPL ÜZLETI CSOMAG FUVAROZÁSI SZOLGÁLTATÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI

MPL ÜZLETI CSOMAG FUVAROZÁSI SZOLGÁLTATÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI MPL ÜZLETI CSOMAG FUVAROZÁSI SZOLGÁLTATÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI Hatályos 2012. április 1-jétől 1. ÁLTALÁNOS ADATOK, ELÉRHETŐSÉGEK... 4 2. BEVEZETŐ RENDELKEZÉSEK... 4 3. SZOLGÁLTATÁS BESOROLÁSA...

Részletesebben

Postai szolgáltatásokhoz kapcsolódó egyéb díjak (Ft)

Postai szolgáltatásokhoz kapcsolódó egyéb díjak (Ft) Postai szolgáltatásokhoz kapcsolódó egyéb díjak (Ft) 1. Levélküldemények portó díja A szolgáltatás díja mentes az adó alól. Hiányosan bérmentesített belföldi, nem elsőbbségi, nem könyvelt levél, levelezőlap,

Részletesebben

POSTAI SZOLGÁLTATÁSOKHOZ KAPCSOLÓDÓ EGYÉB DÍJAK (FT)

POSTAI SZOLGÁLTATÁSOKHOZ KAPCSOLÓDÓ EGYÉB DÍJAK (FT) POSTAI SZOLGÁLTATÁSOKHOZ KAPCSOLÓDÓ EGYÉB DÍJAK (FT) 1. Levélküldemények portó díja 1) A szolgáltatás díja mentes az adó alól. 2) Hiányosan bérmentesített belföldi, nem elsőbbségi, nem könyvelt levél,

Részletesebben

MPL ÜZLETI CSOMAG FUVAROZÁSI SZOLGÁLTATÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI

MPL ÜZLETI CSOMAG FUVAROZÁSI SZOLGÁLTATÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI MPL ÜZLETI CSOMAG FUVAROZÁSI SZOLGÁLTATÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI 1. ÁLTALÁNOS ADATOK, ELÉRHETŐSÉGEK... 4 2. BEVEZETŐ RENDELKEZÉSEK... 4 3. SZOLGÁLTATÁS BESOROLÁSA... 5 4. IGÉNYBEVÉTELI HELYEK...

Részletesebben

Postai szolgáltatásokhoz kapcsolódó egyéb díjak (Ft)

Postai szolgáltatásokhoz kapcsolódó egyéb díjak (Ft) Postai szolgáltatásokhoz kapcsolódó egyéb díjak (Ft) 1. Levélküldemények portó díja A szolgáltatás díja mentes az adó alól. Hiányosan bérmentesített belföldi, nem elsőbbségi, nem könyvelt levél, levelezőlap,

Részletesebben

Postai szolgáltatásokhoz kapcsolódó egyéb díjak (Ft)

Postai szolgáltatásokhoz kapcsolódó egyéb díjak (Ft) Postai szolgáltatásokhoz kapcsolódó egyéb díjak (Ft) 1. Levélküldemények portó díja 1) A szolgáltatás díja mentes az adó alól. 2) Hiányosan bérmentesített belföldi, nem elsőbbségi, nem könyvelt levél,

Részletesebben

Postai szolgáltatásokhoz kapcsolódó egyéb díjak (Ft)

Postai szolgáltatásokhoz kapcsolódó egyéb díjak (Ft) Postai szolgáltatásokhoz kapcsolódó egyéb díjak (Ft) 1. Levélküldemények portó díja A szolgáltatás díja mentes az adó alól. Hiányosan bérmentesített belföldi, nem elsőbbségi, nem könyvelt levél, levelezőlap,

Részletesebben

Postai szolgáltatásokhoz kapcsolódó egyéb díjak (Ft)

Postai szolgáltatásokhoz kapcsolódó egyéb díjak (Ft) Postai szolgáltatásokhoz kapcsolódó egyéb díjak (Ft) 1. Levélküldemények portó díja A szolgáltatás díja mentes az adó alól. Hiányosan bérmentesített belföldi, nem elsőbbségi nem könyvelt levél, levelezőlap,

Részletesebben

PostaPont bővítmény. A bővítmény csak Opencart 2.2.X és 2.3.X verziókhoz elérhető, kizárólag magyar nyelven!

PostaPont bővítmény. A bővítmény csak Opencart 2.2.X és 2.3.X verziókhoz elérhető, kizárólag magyar nyelven! PostaPont bővítmény A rendszerről A bővítmény csak Opencart 2.2.X és 2.3.X verziókhoz elérhető, kizárólag magyar nyelven! A Magyar Posta Logisztika a hagyományos házhoz szállítás mellett 4 féle csomagkézbesítési

Részletesebben

PC Adatcsere program postafelügyeleti információk. Árinformációkat tartalmazó XML leírás. v.1.11.rev.1

PC Adatcsere program postafelügyeleti információk. Árinformációkat tartalmazó XML leírás. v.1.11.rev.1 PC Adatcsere program postafelügyeleti információk Árinformációkat tartalmazó XML leírás v.1.11.rev.1 TARTALOMJEGYZÉK 1 AZ XML STRUKTÚRÁJA... 3 2 SZOLGÁLTATÓ ADATAI... 5 2.1 SZOLGÁLTATÓ ADATAI... 5 3 SZOLGÁLTATÓI

Részletesebben

POSTA SPED SZOLGÁLTATÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI

POSTA SPED SZOLGÁLTATÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI POSTA SPED SZOLGÁLTATÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI 1. A Posta Sped szolgáltatás... 4 2. Szolgáltatás besorolása... 4 3. Az ÁSZF, illetve a kötendő szerződés egyes kifejezéseinek meghatározása, értelmezése:...

Részletesebben

POSTAI SZOLGÁLTATÁSOKHOZ KAPCSOLÓDÓ EGYÉB DÍJAK (FT)

POSTAI SZOLGÁLTATÁSOKHOZ KAPCSOLÓDÓ EGYÉB DÍJAK (FT) POSTAI SZOLGÁLTATÁSOKHOZ KAPCSOLÓDÓ EGYÉB DÍJAK (FT) 1. Levélküldemények portó díja 1) A szolgáltatás díja mentes az adó alól. 2) Hiányosan bérmentesített belföldi, nem elsőbbségi, nem könyvelt levél,

Részletesebben

ÁSZF BELFÖLDI CSOMAGSZÁLLÍTÁS

ÁSZF BELFÖLDI CSOMAGSZÁLLÍTÁS ÁRAJÁNLAT BELFÖLDI CSOMAGSZÁLLÍTÁSRA 2018.03.15-től Tisztelt Hölgyem/Uram! A továbbiakban a Sprinter Futárszolgálat árajánlatát tekintheti meg, minimum elvárt csomagszám nélkül. Internetes csomagfeladás

Részletesebben

MPL ÜZLETI CSOMAG FUVAROZÁSI SZOLGÁLTATÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI

MPL ÜZLETI CSOMAG FUVAROZÁSI SZOLGÁLTATÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI MPL ÜZLETI CSOMAG FUVAROZÁSI SZOLGÁLTATÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI 1. ÁLTALÁNOS ADATOK, ELÉRHETŐSÉGEK... 4 2. BEVEZETŐ RENDELKEZÉSEK... 4 3. SZOLGÁLTATÁS BESOROLÁSA... 5 4. IGÉNYBEVÉTELI HELYEK...

Részletesebben

Küldeményforgalmi Üzletszabályzat

Küldeményforgalmi Üzletszabályzat Küldeményforgalmi Üzletszabályzat A Magyar Posta Zrt. Általános szerződési feltételei az egyetemes postai szolgáltatások körébe tartozó küldemények, szolgáltatások igénybevételéről Hatályos 2013. május

Részletesebben

A dokumentum célja, hatóköre

A dokumentum célja, hatóköre Általános tudnivalók 1 A dokumentum célja, hatóköre A dokumentum célja a rendszer működésének és kezelésének bemutatása a felhasználók részére, ezáltal munkájuk segítése. Jelen dokumentum a Magyar Posta

Részletesebben

Postai ügyintéző Postai ügyintéző

Postai ügyintéző Postai ügyintéző 10/2007 (II. 27.) SzMM rendelettel módosított 1/2006 (II. 17.) OM rendelet Országos Képzési Jegyzékről és az Országos Képzési Jegyzékbe történő felvétel és törlés eljárási rendjéről alapján. Szakképesítés,

Részletesebben

A POSTA KÜLDEMÉNYFORGALMI SZOLGÁLTATÁSAINAK DÍJAI, VALAMINT A POSTAI ÉRTÉKCIKKEK ÁRAI (A feltüntetett díjak forintban értendők)

A POSTA KÜLDEMÉNYFORGALMI SZOLGÁLTATÁSAINAK DÍJAI, VALAMINT A POSTAI ÉRTÉKCIKKEK ÁRAI (A feltüntetett díjak forintban értendők) A POSTA KÜLDEMÉNYFORGALMI SZOLGÁLTATÁSAINAK DÍJAI, VALAMINT A POSTAI ÉRTÉKCIKKEK ÁRAI (A feltüntetett díjak forintban értendők) 1.BELFÖLDI LEVÉLPOSTAI KÜLDEMÉNYEK 1.1. Levél, levelezőlap elsőbbségi kezeléssel

Részletesebben

ÁSZF BELFÖLDI CSOMAGSZÁLLÍTÁS

ÁSZF BELFÖLDI CSOMAGSZÁLLÍTÁS ÁRAJÁNLAT BELFÖLDI CSOMAGSZÁLLÍTÁSRA Tisztelt Hölgyem/Uram! A továbbiakban a Sprinter Futárszolgálat árajánlatát tekintheti meg, minimum elvárt csomagszám nélkül. Internetes csomagfeladás Kérjük, az ajánlatban

Részletesebben

ÁSZF BELFÖLDI CSOMAGSZÁLLÍTÁS

ÁSZF BELFÖLDI CSOMAGSZÁLLÍTÁS ÁRAJÁNLAT BELFÖLDI CSOMAGSZÁLLÍTÁSRA Tisztelt Hölgyem/Uram! A továbbiakban a Sprinter Futárszolgálat árajánlatát tekintheti meg, minimum elvárt csomagszám nélkül. Internetes csomagfeladás Kérjük, az ajánlatban

Részletesebben

VÁSÁRLÁS (RENDELÉS) A Webshopból rendelés kétféle módon történhet:

VÁSÁRLÁS (RENDELÉS) A Webshopból rendelés kétféle módon történhet: Általános tájékoztató, segítség a weboldal használatához (vásárlás, szállítás). VÁSÁRLÁS (RENDELÉS) A Webshopból rendelés kétféle módon történhet: - a webes felületen (akár regisztráció nélkül is igénybevehető)

Részletesebben

MPL ÜZLETI CSOMAG FUVAROZÁSI SZOLGÁLTATÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI

MPL ÜZLETI CSOMAG FUVAROZÁSI SZOLGÁLTATÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI MPL ÜZLETI CSOMAG FUVAROZÁSI SZOLGÁLTATÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI 1. ÁLTALÁNOS ADATOK, ELÉRHETŐSÉGEK... 4 2. BEVEZETŐ RENDELKEZÉSEK... 4 3. SZOLGÁLTATÁS BESOROLÁSA... 5 4. IGÉNYBEVÉTELI HELYEK...

Részletesebben

A POSTA KÜLDEMÉNYFORGALMI SZOLGÁLTATÁSAINAK DÍJAI, VALAMINT A POSTAI ÉRTÉKCIKKEK ÁRAI (A feltüntetett díjak forintban értendők)

A POSTA KÜLDEMÉNYFORGALMI SZOLGÁLTATÁSAINAK DÍJAI, VALAMINT A POSTAI ÉRTÉKCIKKEK ÁRAI (A feltüntetett díjak forintban értendők) Üzletszabályzat 5. sz. függeléke A POSTA KÜLDEMÉNYFORGALMI SZOLGÁLTATÁSAINAK DÍJAI, VALAMINT A POSTAI ÉRTÉKCIKKEK ÁRAI (A feltüntetett ak forintban értendők) 1.BELFÖLDI LEVÉLPOSTAI KÜLDEMÉNYEK 1.1. Levél,

Részletesebben

A termékek mellett feltüntetett árak nem tartalmazzák az esetleges szállítási költséget.

A termékek mellett feltüntetett árak nem tartalmazzák az esetleges szállítási költséget. Általános Szerződési Feltételek A cég adatai: Cég neve: Major Légfék Kft. Cégjegyzékszám: 01-09-724623 Fővárosi Bíróság, mint Cégbíróság Adószám:13227724-2-43 Székhely és telephely: 1214 Budapest, II.

Részletesebben

BELFÖLDI CÍMEZETLEN REKLÁMKIADVÁNY SZOLGÁLTATÁS

BELFÖLDI CÍMEZETLEN REKLÁMKIADVÁNY SZOLGÁLTATÁS BELFÖLDI CÍMEZETLEN REKLÁMKIADVÁNY SZOLGÁLTATÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI Hatályos 2013. április 23-ától TARTALOMJEGYZÉK 1. ÁLTALÁNOS RÉSZ... 3 1.1. A SZOLGÁLTATÓ AZONOSÍTÓ ADATAI... 3 1.2. A SZOLGÁLTATÁS

Részletesebben

A Posta Sped szolgáltatás Általános Szerződési Feltételei

A Posta Sped szolgáltatás Általános Szerződési Feltételei A Posta Sped szolgáltatás Általános Szerződési Feltételei Tartalom 1. A Posta Sped szolgáltatás... 3 2. Szolgáltatás besorolása... 3 3. Az ÁSZF, illetve a kötendő szerződés egyes kifejezéseinek meghatározása,

Részletesebben

Küldeményforgalmi Üzletszabályzat

Küldeményforgalmi Üzletszabályzat Küldeményforgalmi Üzletszabályzat A Magyar Posta Zrt. Általános szerződési feltételei a postai és ahhoz kapcsolódó szolgáltatások igénybevételére Hatályos 2010. november 1-jétől 1 1 ÁLTALÁNOS RÉSZ... 6

Részletesebben

A Magyar Posta Zrt. Általános szerződési feltételei a nemzetközi reklámkiadvány szolgáltatás igénybevételére

A Magyar Posta Zrt. Általános szerződési feltételei a nemzetközi reklámkiadvány szolgáltatás igénybevételére A Magyar Posta Zrt. Általános szerződési feltételei a nemzetközi reklámkiadvány szolgáltatás igénybevételére Hatályos 2012.01.01-től 1. Általános rész 1.1. Az Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban:

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK trans-o-flex mint vállalkozás

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK trans-o-flex mint vállalkozás ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK trans-o-flex mint vállalkozás 1. A szerződő felek 1.1. A szolgáltató trans-o-flex Hungary Kft. (továbbiakban: trans-o-flex) Székhely: 1239 Budapest, Európa út. 12 Postacím:

Részletesebben

Erzsébet-utalvány Elfogadási és Elszámolási Szabályzat

Erzsébet-utalvány Elfogadási és Elszámolási Szabályzat Erzsébet-utalvány Elfogadási és Elszámolási Szabályzat 4. számú melléklet Az Erzsébet-utalvány Szabályzata (továbbiakban: Szabályzat) elválaszthatatlan részét képezi az Erzsébet-utalvány Elfogadásának

Részletesebben

ÁSZF BELFÖLDI CSOMAGSZÁLLÍTÁS

ÁSZF BELFÖLDI CSOMAGSZÁLLÍTÁS ÁRAJÁNLAT BELFÖLDI CSOMAGSZÁLLÍTÁSRA Tisztelt Hölgyem/Uram! A továbbiakban a Sprinter Futárszolgálat árajánlatát tekintheti meg, minimum elvárt csomagszám nélkül. Internetes csomagfeladás Kérjük, az ajánlatban

Részletesebben

Postai termékek/szolgáltatások, többlet-, és kiegészítő szolgáltatások terméklapjai

Postai termékek/szolgáltatások, többlet-, és kiegészítő szolgáltatások terméklapjai Postai termékek/szolgáltatások, többlet-, és kiegészítő szolgáltatások terméklapjai 1/103 1. Levél, levelezőlap, képes levelezőlap... 4 2. Elsőbbségi levél, levelezőlap, képes levelezőlap... 7 3. Belföldi

Részletesebben

A MAGYAR POSTA ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI A BELFÖLDI POSTAUTALVÁNY SZOLGÁLTATÁS ÉS A HOZZÁ KAPCSOLÓDÓ SZOLGÁLTATÁSOK IGÉNYBEVÉTELÉHEZ

A MAGYAR POSTA ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI A BELFÖLDI POSTAUTALVÁNY SZOLGÁLTATÁS ÉS A HOZZÁ KAPCSOLÓDÓ SZOLGÁLTATÁSOK IGÉNYBEVÉTELÉHEZ A MAGYAR POSTA ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI A BELFÖLDI POSTAUTALVÁNY SZOLGÁLTATÁS ÉS A HOZZÁ KAPCSOLÓDÓ SZOLGÁLTATÁSOK IGÉNYBEVÉTELÉHEZ Hatályos: 2013. május 01-től Magyar Posta Zrt. Székhely: 1138

Részletesebben

MPL ÜZLETI CSOMAG FUVAROZÁSI SZOLGÁLTATÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI

MPL ÜZLETI CSOMAG FUVAROZÁSI SZOLGÁLTATÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI MPL ÜZLETI CSOMAG FUVAROZÁSI SZOLGÁLTATÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI 1. ÁLTALÁNOS ADATOK, ELÉRHETŐSÉGEK... 4 2. BEVEZETŐ RENDELKEZÉSEK... 4 3. SZOLGÁLTATÁS BESOROLÁSA... 5 4. IGÉNYBEVÉTELI HELYEK...

Részletesebben

Általános szerződési feltételek. Mail Box 694 Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság

Általános szerződési feltételek. Mail Box 694 Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság Általános szerződési feltételek a Mail Box 694 Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság Postai közvetítői tevékenységi körére vonatkozóan Általános adatok A szolgáltatást nyújtó : Mail Box 694 Bt. Székhely:2030

Részletesebben

VÁSÁRLÁS (RENDELÉS) A Webshopból rendelés többféle módon történhet:

VÁSÁRLÁS (RENDELÉS) A Webshopból rendelés többféle módon történhet: Általános tájékoztató, segítség a weboldal használatához (vásárlás, szállítás). VÁSÁRLÁS (RENDELÉS) A Webshopból rendelés többféle módon történhet: - a webes felületen (akár regisztráció nélkül is igénybe

Részletesebben

Az általános szerződési feltételek ( ASZF) megtekintéséhez és letöltéséhez kattintson ide!

Az általános szerződési feltételek ( ASZF) megtekintéséhez és letöltéséhez kattintson ide! Webáruház használata, kezelési segédlet, - hasznos vásárlási, szállítási információk, módok, díjak - Általános szerződési feltételek (ASZF) - - Az áruházban feltüntetett árak bruttó árak, tehát áfával

Részletesebben

VÁSÁRLÁS (RENDELÉS) A Webshopból rendelés kétféle módon történhet:

VÁSÁRLÁS (RENDELÉS) A Webshopból rendelés kétféle módon történhet: Általános tájékoztató, segítség a weboldal használatához (vásárlás, szállítás). VÁSÁRLÁS (RENDELÉS) A Webshopból rendelés kétféle módon történhet: - a webes felületen (akár regisztráció nélkül is igénybe

Részletesebben

INFORMÁCIÓÁTADÁSI SZABÁLYZAT

INFORMÁCIÓÁTADÁSI SZABÁLYZAT INFORMÁCIÓÁTADÁSI SZABÁLYZAT MAGYAR POSTA ZRT. v.3. 1 TARTALOM I. ÁLTALÁNOS RÉSZ AZ EGYÜTTMŰKÖDŐ SZERV ÉS AZ INFORMÁCIÓÁTADÁSI SZABÁLYZAT ALAPADATAI... 3 1. AZ EGYÜTTMŰKÖDŐ SZERV ALAPADATAI... 3 2. AZ

Részletesebben

Kedvezményrendszer feladók és feladói szervezetcsoportok részére. 1 Kedvezménnyel támogatott postai küldemények, szolgáltatások, többletszolgáltatások

Kedvezményrendszer feladók és feladói szervezetcsoportok részére. 1 Kedvezménnyel támogatott postai küldemények, szolgáltatások, többletszolgáltatások Kedvezményrendszer feladók és feladói szervezetcsoportok részére 1 Kedvezménnyel támogatott postai küldemények, szolgáltatások, többletszolgáltatások 1.1. Kedvezménnyel támogatott postai küldemények, szolgáltatások

Részletesebben

ÁRAJÁNLAT BELFÖLDI CSOMAGSZÁLLÍTÁSRA

ÁRAJÁNLAT BELFÖLDI CSOMAGSZÁLLÍTÁSRA ÁRAJÁNLAT BELFÖLDI CSOMAGSZÁLLÍTÁSRA - 2019.január 1-től érvényes Tisztelt Hölgyem/Uram! A továbbiakban a Sprinter Futárszolgálat árajánlatát tekintheti meg, minimum elvárt csomagszám nélkül. Internetes

Részletesebben

NEMZETKÖZI REKLÁMKIADVÁNY SZOLGÁLTATÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI

NEMZETKÖZI REKLÁMKIADVÁNY SZOLGÁLTATÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI NEMZETKÖZI REKLÁMKIADVÁNY SZOLGÁLTATÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI Hatályos 2012. január 1-jétől 1. Általános rész 1.1. Az Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) a Magyar Posta által

Részletesebben

SPRINTER Futárszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság

SPRINTER Futárszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság SPRINTER Futárszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság postai szolgáltatásokra vonatkozó, 2015. szeptember 1. napjától hatályos Általános Szerződési Feltételei Sprinter Standard Házhozszállítás Sprinter

Részletesebben

PC Adatcsere program - postafelügyeleti információk. Árinformációkat tartalmazó XML leírás. v.1.20

PC Adatcsere program - postafelügyeleti információk. Árinformációkat tartalmazó XML leírás. v.1.20 PC Adatcsere program - postafelügyeleti információk Árinformációkat tartalmazó XML leírás v.1.20 TARTALOMJEGYZÉK 1 AZ XML ADATCSERÉT BIZTOSÍTÓ ÁLLOMÁNYRA VONATKOZÓ ÁLTALÁNOS IGÉNYEK... 3 1.1 AZ XML ELNEVEZÉSE...

Részletesebben

Postai szolgáltatásokhoz kapcsolódó egyéb díjak (Ft)

Postai szolgáltatásokhoz kapcsolódó egyéb díjak (Ft) 1. Levélküldemények portó díja A szolgáltatás díja mentes az adó alól. Postai szolgáltatásokhoz kapcsolódó egyéb díjak (Ft) Hiányosan bérmentesített belföldi, nem elsőbbségi nem könyvelt levél, levelezőlap,

Részletesebben

ÁR- ÉS ZÓNA- TÁBLÁZAT 2017

ÁR- ÉS ZÓNA- TÁBLÁZAT 2017 ÁR- ÉS ZÓNA- TÁBLÁZAT 2017 2 DHL GLOBALMAIL BUSINESS HOGYAN MŰKÖDIK? JELLEMZŐK Tegye borítékba, és címezze meg a leveleket. Csomagolja be a leveleket a DHL-től kapott dobozba vagy zsákba. Töltse ki a légi

Részletesebben

1 Kedvezménnyel támogatott postai küldemények, szolgáltatások, többletszolgáltatások

1 Kedvezménnyel támogatott postai küldemények, szolgáltatások, többletszolgáltatások KEDVEZMÉNYRENDSZER FELADÓK ÉS FELADÓI SZERVEZETCSOPORTOK RÉSZÉRE 1 Kedvezménnyel támogatott postai küldemények, szolgáltatások, többletszolgáltatások 1.1. Kedvezménnyel támogatott postai küldemények, szolgáltatások

Részletesebben

1 Kedvezménnyel támogatott postai küldemények, szolgáltatások, többletszolgáltatások

1 Kedvezménnyel támogatott postai küldemények, szolgáltatások, többletszolgáltatások KEDVEZMÉNYRENDSZER FELADÓK ÉS FELADÓI SZERVEZETCSOPORTOK RÉSZÉRE 1 Kedvezménnyel támogatott postai küldemények, szolgáltatások, többletszolgáltatások 1.1. Kedvezménnyel támogatott postai küldemények, szolgáltatások

Részletesebben

A Posta Sped szolgáltatás Általános Szerződési Feltételei

A Posta Sped szolgáltatás Általános Szerződési Feltételei A Posta Sped szolgáltatás Általános Szerződési Feltételei Tartalom 1. A Posta Sped szolgáltatás... 3 2. Szolgáltatás besorolása... 3 3. Az ÁSZF, illetve a kötendő szerződés egyes kifejezéseinek meghatározása,

Részletesebben

Igénybevevő adatai Cégnév* Szórólap Kft. Postai cím* 1015 Budapest, Fő utca 1. Vevőkód* Megállapodásszám* Terjesztés paraméterei

Igénybevevő adatai Cégnév* Szórólap Kft. Postai cím* 1015 Budapest, Fő utca 1. Vevőkód* Megállapodásszám* Terjesztés paraméterei Belföldi címezetlen reklámkiadvány szolgáltatás ÁSZF - Technológiai útmutató 1. sz. melléklet Terjesztési terv Igénybevevő adatai Cégnév* Szórólap Kft. Postai cím* 1015 Budapest, Fő utca 1. Vevőkód* 00000001

Részletesebben

A MAGYAR POSTA ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI A BELFÖLDI POSTAUTALVÁNY SZOLGÁLTATÁS ÉS A HOZZÁ KAPCSOLÓDÓ SZOLGÁLTATÁSOK IGÉNYBEVÉTELÉHEZ

A MAGYAR POSTA ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI A BELFÖLDI POSTAUTALVÁNY SZOLGÁLTATÁS ÉS A HOZZÁ KAPCSOLÓDÓ SZOLGÁLTATÁSOK IGÉNYBEVÉTELÉHEZ A MAGYAR POSTA ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI A BELFÖLDI POSTAUTALVÁNY SZOLGÁLTATÁS ÉS A HOZZÁ KAPCSOLÓDÓ SZOLGÁLTATÁSOK IGÉNYBEVÉTELÉHEZ Hatályos: 2016. július 04-től Magyar Posta Zrt. Székhely: 1138

Részletesebben

A MAGYAR POSTA BELFÖLDI POSTAUTALVÁNY SZOLGÁLTATÁS ÉS A HOZZÁ KAPCSOLÓDÓ SZOLGÁLTATÁSOK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI

A MAGYAR POSTA BELFÖLDI POSTAUTALVÁNY SZOLGÁLTATÁS ÉS A HOZZÁ KAPCSOLÓDÓ SZOLGÁLTATÁSOK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI A MAGYAR POSTA BELFÖLDI POSTAUTALVÁNY SZOLGÁLTATÁS ÉS A HOZZÁ KAPCSOLÓDÓ SZOLGÁLTATÁSOK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI Hatályos: 2012. augusztus 1-jétől Jelen Általános Szerződési Feltétel (a továbbiakban:

Részletesebben

TERÜLETSPECIFIKUS MELLÉKLET TERÜLET: JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYE FELHÍVÁS SZÁMA: TOP

TERÜLETSPECIFIKUS MELLÉKLET TERÜLET: JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYE FELHÍVÁS SZÁMA: TOP TERÜLETSPECIFIKUS MELLÉKLET TERÜLET: JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYE FELHÍVÁS SZÁMA: TOP-3.2.1-15 1.2. A rendelkezésre álló forrás A Felhívás meghirdetésekor a támogatásra rendelkezésre álló tervezett : Teljes

Részletesebben

A POSTA KÜLDEMÉNYFORGALMI SZOLGÁLTATÁSAINAK DÍJAI, VALAMINT A POSTAI ÉRTÉKCIKKEK ÁRAI 1 BELFÖLDI LEVÉLPOSTAI KÜLDEMÉNYEK

A POSTA KÜLDEMÉNYFORGALMI SZOLGÁLTATÁSAINAK DÍJAI, VALAMINT A POSTAI ÉRTÉKCIKKEK ÁRAI 1 BELFÖLDI LEVÉLPOSTAI KÜLDEMÉNYEK A POSTA KÜLDEMÉNYFORGALMI SZOLGÁLTATÁSAINAK DÍJAI, VALAMINT A POSTAI ÉRTÉKCIKKEK ÁRAI 1 BELFÖLDI LEVÉLPOSTAI KÜLDEMÉNYEK 1.1. Levél, levelezlap elsbbségi kezeléssel Díj a) Szabványméret levél 30 g-ig 105

Részletesebben

POSTA SPED SZOLGÁLTATÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI

POSTA SPED SZOLGÁLTATÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI POSTA SPED SZOLGÁLTATÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI 1. A Posta Sped szolgáltatás... 4 2. Szolgáltatás besorolása... 4 3. Az ÁSZF, illetve a kötendő szerződés egyes kifejezéseinek meghatározása, értelmezése:...

Részletesebben

Küldeményforgalmi Üzletszabályzat

Küldeményforgalmi Üzletszabályzat Küldeményforgalmi Üzletszabályzat A Magyar Posta Zrt. Általános szerződési feltételei a postai és ahhoz kapcsolódó szolgáltatások igénybevételének általános szabályairól Hatályos 2012. február 1-jétől

Részletesebben

A POSTA BÉRMENTESÍTÉSI JELZÉSEI

A POSTA BÉRMENTESÍTÉSI JELZÉSEI A POSTA BÉRMENTESÍTÉSI JELZÉSEI 1. Készpénzzel történő bérmentesítés jelzése Közvetlen készpénzfizetés jelzése IPH-s postákon: Postabélyeget helyettesítő bérmentesítési jegy (IPH: Integrált Postahálózati

Részletesebben

Szolgáltatás megrendelése. Erzsébet-utalvány tartalmú értékküldemények előállítására és kézbesítésére Önkormányzatok részére NOVEMBER

Szolgáltatás megrendelése. Erzsébet-utalvány tartalmú értékküldemények előállítására és kézbesítésére Önkormányzatok részére NOVEMBER Kérjük, a kitöltött megrendelőt legkésőbb 2017. október 20. napjáig az alábbi címre megküldeni:. Értékesítés-támogatási Csoport 1540 Budapest A borítékon kérjük feltüntetni: Gyermekvédelmi támogatás megrendelése

Részletesebben

MPL ÜZLETI CSOMAG FUVAROZÁSI SZOLGÁLTATÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI

MPL ÜZLETI CSOMAG FUVAROZÁSI SZOLGÁLTATÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI MPL ÜZLETI CSOMAG FUVAROZÁSI SZOLGÁLTATÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI 1. ÁLTALÁNOS ADATOK, ELÉRHETŐSÉGEK... 4 2. BEVEZETŐ RENDELKEZÉSEK... 4 3. SZOLGÁLTATÁS BESOROLÁSA... 6 4. IGÉNYBEVÉTELI HELYEK...

Részletesebben

Automatikus adatbeküldés, IT megoldás info@dyntell.com (70) 635-8765 EKÁER kalkulátor mobilapplikáció Androidra. bruttó 500 kg nettó 1 millió Ft

Automatikus adatbeküldés, IT megoldás info@dyntell.com (70) 635-8765 EKÁER kalkulátor mobilapplikáció Androidra. bruttó 500 kg nettó 1 millió Ft TELEFONSZÁMOK Nonstop informatikai ügyelet: 1/441-9644 NAV ügyfélszolgálat munkaidőben: 40/42-42-42 (irányítószám után a 4-es gomb) Telefon a NAV-hoz külföldről: +36/1/250-9500 EMAIL CÍMEK Garantált 30

Részletesebben

Főbb EKAER tudnivalók. 2015. március 1.

Főbb EKAER tudnivalók. 2015. március 1. Főbb EKAER tudnivalók 2015. március 1. Kire vonatkozik a bejelentési kötelezettség? A bejelentési kötelezettség minden egyes útdíj köteles gépjárművel (3,5 t feletti össztömegű gépjármű) végzett közúti

Részletesebben

HIRDETMÉNY. a Magyar Posta. pénzforgalmi szolgáltatásainak díjairól

HIRDETMÉNY. a Magyar Posta. pénzforgalmi szolgáltatásainak díjairól HIRDETMÉNY a Magyar Posta pénzforgalmi szolgáltatásainak díjairól A Magyar Posta Egyes Pénzforgalmi Szolgáltatásainak Általános Szerződési Feltételei Pénzforgalmi Üzletszabályzat I. Fejezet (3.1.) bekezdése

Részletesebben

Szolgáltatás megrendelése NOVEMBER. Kérjük, hogy a megbízó adatai hiánytalanul és pontos adatokkal kerüljön feltüntetésre!

Szolgáltatás megrendelése NOVEMBER. Kérjük, hogy a megbízó adatai hiánytalanul és pontos adatokkal kerüljön feltüntetésre! Kérjük, a kitöltött megrendelőt legkésőbb 2016 október 20. napjáig az alábbi címre megküldeni: Magyar Posta Zrt. Értékesítés-támogatási Csoport 1540 Budapest A borítékon kérjük feltüntetni: Gyermekvédelmi

Részletesebben

Szállítási feltételek az e-boltban Érv.2009-07-01-től

Szállítási feltételek az e-boltban Érv.2009-07-01-től Szállítási feltételek az e-boltban Érv.2009-07-01-től A díjak tartalmazzák a csomagolás költségét is.házhozkézbesítés 2 alkalommal. Termékeink tömege megtalálható az árlistán. Termék kiszállítása megrendeléstől

Részletesebben

TERÜLETSPECIFIKUS MELLÉKLET TERÜLET: VESZPRÉM MEGYE FELHÍVÁS SZÁMA: TOP

TERÜLETSPECIFIKUS MELLÉKLET TERÜLET: VESZPRÉM MEGYE FELHÍVÁS SZÁMA: TOP TERÜLETSPECIFIKUS MELLÉKLET TERÜLET: VESZPRÉM MEGYE FELHÍVÁS SZÁMA: TOP-2.1.3-15 1.2. A rendelkezésre álló forrás A Felhívás meghirdetésekor a támogatásra rendelkezésre álló tervezett keretösszeg: millió

Részletesebben

BELFÖLDI ÁRLIS ÁRAJÁNLAT BELFÖLDI CSOMAGSZÁLLÍTÁSRA

BELFÖLDI ÁRLIS ÁRAJÁNLAT BELFÖLDI CSOMAGSZÁLLÍTÁSRA ÁRAJÁNLAT BELFÖLDI CSOMAGSZÁLLÍTÁSRA Tisztelt Hölgyem/Uram! A továbbiakban a Sprinter Futárszolgálat árajánlatát tekintheti meg házhoz szállításra vonatkozóan, csomagszám megkötés nélkül. Internetes csomagfeladás

Részletesebben

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS FUTÁRSZOLGÁLATTAL

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS FUTÁRSZOLGÁLATTAL MEGRENDELÉS Webáruházunk az interneten keresztül érhető el, de készleten lévő termékeink, ill, temékmintáink a 1132 Budapest, Visegrádi u. 60. 1/5 címen megtekinthetők. Megrendelését az áruház online felületén,

Részletesebben

CSOMAGOLÁSI. útmutató HOGYAN CSOMAGOLJUNK RAKLAPOS KÜLDEMÉNYEKET?

CSOMAGOLÁSI. útmutató HOGYAN CSOMAGOLJUNK RAKLAPOS KÜLDEMÉNYEKET? CSOMAGOLÁSI útmutató HOGYAN CSOMAGOLJUNK RAKLAPOS KÜLDEMÉNYEKET? IV. HOGYAN CSOMAGOLJUNK RAKLAPOS KÜLDEMÉNYEKET? Általános raklapképzési technológiák Az egységrakomány a tárolás és szállítás alatt használt,

Részletesebben

Kedvezményrendszer feladók és feladói szervezetcsoportok részére. 1 Kedvezménnyel támogatott postai küldemények, szolgáltatások, többletszolgáltatások

Kedvezményrendszer feladók és feladói szervezetcsoportok részére. 1 Kedvezménnyel támogatott postai küldemények, szolgáltatások, többletszolgáltatások Kedvezményrendszer feladók és feladói szervezetcsoportok részére 1 Kedvezménnyel támogatott postai küldemények, szolgáltatások, többletszolgáltatások 1.1. Kedvezménnyel támogatott postai küldemények, szolgáltatások

Részletesebben

A POSTA KÜLDEMÉNYFORGALMI SZOLGÁLTATÁSAINAK DÍJAI, VALAMINT A POSTAI ÉRTÉKCIKKEK ÁRAI 1 BELFÖLDI LEVÉLPOSTAI KÜLDEMÉNYEK

A POSTA KÜLDEMÉNYFORGALMI SZOLGÁLTATÁSAINAK DÍJAI, VALAMINT A POSTAI ÉRTÉKCIKKEK ÁRAI 1 BELFÖLDI LEVÉLPOSTAI KÜLDEMÉNYEK A POSTA KÜLDEMÉNYFORGALMI SZOLGÁLTATÁSAINAK DÍJAI, VALAMINT A POSTAI ÉRTÉKCIKKEK ÁRAI 1 BELFÖLDI LEVÉLPOSTAI KÜLDEMÉNYEK 1.1. Levél, levelezlap elsbbségi kezeléssel Díj a) Szabványméret levél 30 g-ig 105

Részletesebben

A Magyar Posta Általános Szerződési Feltételei A Belföldi postautalvány szolgáltatás és a hozzá kapcsolódó szolgáltatások igénybevételéhez

A Magyar Posta Általános Szerződési Feltételei A Belföldi postautalvány szolgáltatás és a hozzá kapcsolódó szolgáltatások igénybevételéhez A MAGYAR POSTA ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI A BELFÖLDI POSTAUTALVÁNY SZOLGÁLTATÁS ÉS A HOZZÁ KAPCSOLÓDÓ SZOLGÁLTATÁSOK IGÉNYBEVÉTELÉHEZ Hatályos: 2018. július 1-től Magyar Posta Zrt. Székhely: 1138

Részletesebben

A Sprinter Futárszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság

A Sprinter Futárszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság A Sprinter Futárszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság postai szolgáltatásra vonatkozó, 2014. augusztus 07. napjától hatályos Általános Szerződési Feltételei 1 TARTALOMJEGYZÉK 1 Bevezető... 4 2 A szerződő

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Jelen Általános Szerződési Feltételek ( ÁSZF ) tartalmazzák a www.mesegardrob.hu webáruház használatára vonatkozó általános szerződési feltételeket. Kérjük, hogy csak akkor

Részletesebben

POSTAI TERMÉKEK/SZOLGÁLTATÁSOK, TÖBBLET-, ÉS KIEGÉSZÍTŐ SZOLGÁLTATÁSOK TERMÉKLAPJAI. Postai szolgáltatások ÁSZF 1/102

POSTAI TERMÉKEK/SZOLGÁLTATÁSOK, TÖBBLET-, ÉS KIEGÉSZÍTŐ SZOLGÁLTATÁSOK TERMÉKLAPJAI. Postai szolgáltatások ÁSZF 1/102 POSTAI TERMÉKEK/SZOLGÁLTATÁSOK, TÖBBLET-, ÉS KIEGÉSZÍTŐ SZOLGÁLTATÁSOK TERMÉKLAPJAI 1/102 1. Levél, levelezőlap, képes levelezőlap... 4 2. Elsőbbségi levél, levelezőlap, képes levelezőlap... 7 3. Belföldi

Részletesebben

Az Elektronikus Közúti Áruforgalom Ellenőrző Rendszer. dr. Lambertus József

Az Elektronikus Közúti Áruforgalom Ellenőrző Rendszer. dr. Lambertus József Az Elektronikus Közúti Áruforgalom Ellenőrző Rendszer dr. Lambertus József Miről lesz szó? Az EKAER bevezetésének célja Az EKAER főbb szabályai Gyakori kérdések, problémák Az ellenőrzés gyakorlata Kötelezettségek

Részletesebben

Általános szerződési feltétel

Általános szerződési feltétel Vásárlási feltételek Böngészés a webáruházban A webáruházban történő böngészéshez, a termékek megtekintéséhez nem szükséges előzetes regisztráció. A webáruházban a termékek között több módon is böngészhet:

Részletesebben

A Magyar Posta Egyes Pénzforgalmi Szolgáltatásainak Általános Szerződési Feltételei 3. számú melléklet Mintatár MINTATÁR TARTALOMJEGYZÉKE

A Magyar Posta Egyes Pénzforgalmi Szolgáltatásainak Általános Szerződési Feltételei 3. számú melléklet Mintatár MINTATÁR TARTALOMJEGYZÉKE MINTATÁR TARTALOMJEGYZÉKE 1. számú minta - Kézi kitöltésű FM (feltételesen mentes) jelzéssel ellátott Készpénzátutalási megbízás 1/a számú minta - Kézi kitöltésű (jelölés nélküli) Készpénzátutalási megbízás

Részletesebben

Szállítmányozási és fuvarozási szerződés

Szállítmányozási és fuvarozási szerződés Szállítmányozási és fuvarozási szerződés Készítette: Unyatyinszki Csaba 2014.07.11. 1 Szállítmányozói tevékenység A szállítmányozás nem pusztán a dolgok egyik helyről a másikra történő eljuttatását jelenti,

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, nem minősül írásbeli szerződésnek, magyar nyelven íródik, magatartási kódexre nem

Részletesebben

A POSTAI SZOLGÁLTATÁSOK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI

A POSTAI SZOLGÁLTATÁSOK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI A POSTAI SZOLGÁLTATÁSOK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI 1. ÁLTALÁNOS ADATOK, ELÉRHETŐSÉG... 5 2. BEVEZETŐ RENDELKEZÉSEK... 5 3. A SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBEVÉTELÉNEK ÁLTALÁNOS FELTÉTELEI... 7 3.1. Alapvető rendelkezések...

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, nem minősül írásbeli szerződésnek, magyar nyelven íródik, magatartási kódexre nem

Részletesebben