2016 ÁPRILIsi AKCIÓK. Styling. Color. Shape. Care. colors. colors. colors. colors

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "2016 ÁPRILIsi AKCIÓK. Styling. Color. Shape. Care. colors. colors. colors. colors"

Átírás

1 2016 ÁPRILIsi AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! colors Color colors Styling colors Shape colors Care

2 ÚJDONSÁG! Használsz már egy direkt színezőt? PIGMENTS colors everything Milyen szolgáltatásokban használod? Tudsz ajánlani személyre szabott fenntartó kezelést otthonra? Innováció, ami személyre szabott színnel a termékek és szolgáltatások hihetetlen választékában felhasználható. A szalonban és otthon. 2 szabadalom A Pigments mindent színez. Valóban. A szalonban A 6 tiszta pigment használható minden szolgáltatásban: FESTÉS ÁPOLÁS FORMA STYLING Hihetetlenül sokféle és személyre szabott felhasználás. 6 ultrakoncentrált, utolsó generációs tiszta pigment, rendkívül széles felhasználási kör.6 Rd Red COLOR + 6 alap ápoló termék, melyek megőrzik a haj egészségét és színét Otthon Mától egy kiváló receptet tudsz ajánlani, ami kielégíti vendégeid igényeit hajápolás és hajszín tekintetében. CARE Hd Hydrating CARE Nu Nutritive.3 Gd Gold COLOR.4 Cp Copper COLOR Hogyan sikerül a Pigmenteknek mindent megfesteni? Mert minden szituációban működnek. A tiszta pigmentek képesek arra, hogy módosítsák saját struktúrájukat attól függően, hogy milyen ph értékű a közegbe kerülnek, legyen az akár lúgos, akár savas. Ez azt jelenti, hogy bárhová kerülnek, működnek. És kiválóan működnek. Önmagukért beszélnek..35 COLOR Gm Golden Mahogany CARE Re Reparative.21 Va COLOR Violet Ash.13 Ag Ash Gold COLOR 2. 3.

3 AKCIÓ 6 Ultrakoncentrált tiszta pigment 6 tiszta pigment, amelyek keverhetők egymással és minden típusú hajhoz tökéletesek: natúrhoz, vegyileg festetthez vagy szőkítetthez. Gold.3 A meleg szőke árnyalatok erősítésére. Copper.4 A rezes színek erősítésére. Red.6 A vörösek intenzívebbé tételére. Ash Gold.13 A szőke és világosbarna árnyalatok hangsúlyozására. Golden Mahogany.35 Mélységet ad a sötétbarna hajaknak. Violet Ash.21 Erősíti a hideg szőke árnyalatokat és életre kelti a szürke/ősz hajakat. 6 alap ápoló termék 90 ml-es pigment: 3 speciális sampon és 3 maszk, formulája maximálisan reakcióba lép a tiszta pigmentekkel és összekeverve velük stabil és hihetetlenül eredményes. sampon: Ft 6 8 ml-es pigment: Ft Ft balzsam: Ft Hydrating Enyhén száraz hajakra Nutritive Száraz hajakra Reparative Roncsolt hajakra Speciális alkotóelemek keveréke, amelyek filmréteget képeznek a hajon és ragyogóvá teszik. Növényi olajokban, zsírsavakban gazdag, A és E vitamint tartalmaz, különlegesen táplálja a hajat. Selyempeptid tartalmával újjáépíti a hajszerkezet legroncsoltabb részeit. Sampon és maszk kiszerelése: 200 ml-es flakonokban és tégelyekben. 1 Vásároljon egyszerre 6 db 90 ml-es és 6 db 6 8 ml-es kiszerelésű Pigments-et 10% kedvezménnyel és mi még megajándékozzuk egy Pigments ápoló csomaggal! A csomag tartalma: HYDRATING maszk HYDRATING sampon NUTRITIVE maszk NUTRITIVE sampon REPARATIVE maszk REPARATIVE sampon 200 ml 200 ml 200 ml 200 ml 200 ml 200 ml A csomag értéke: Ft 4. 5.

4 AKCIÓ A PRECIOUS NATURE termékcsaládot a méltán világhírű olasz konyha ihlette. Aki járt már Olaszországban, tudja, hogy az olasz ételek rendkívül jó alapanyagokból, de nagyon egyszerűen készülnek és isteniek. Pont egyszerűségükben van a nagyszerűségük! Miért ne használhatnánk ezeket a csodás növényeket és gyümölcsöket a hajápolásban? Molnár Joli fodrászmester, Hair-Line oktató- és bemutatófodrász ajánlásával Az étlap három menüt különböztet meg: FESTETT HAJRA GoNDoR es HULLaMOS HAJRA HOSSZu es EGYENES HAJRA A precious szó jelentése: rendkívül, nagyon......vagyis a termék neve: rendkívül természetes. Csak néhány példa, itt van a rendkívül elrettentő hangzású pentaeritricyl tetetrade-t butyl hydroxyhydrocinnamate, kiolvasni is nehéz, nemhogy megjegyezni és képzeljétek ez egy erős antioxidáns, semmilyen eddig kimutatott toxikus, allergén vagy rákkeltő hatása nem ismert. Vagy a Hexil nicotinate, ami teljesen ártalmatlan, sőt, regenerálja a fáradt bőrt és természetes védelmet nyújt az irritáló Natúr termék, de nem bio. anyagokkal szemben. Nem akarom felsorolni a teljes gyűjteményemet, de ott van még a cocamodolpropyl betaine, ami organikus összetevője a kókuszolajnak és antisztatizál, vagy a disodium edta, ami penészedésgátló. Az összes gyárban készült és boltban eladott termékre jellemző, hogy a gyártástól az értékesítésig tárolni, szállítani kell, s ez idő alatt is biztosítani kell a Mi is a különbség? A natúr azt jelenti, hogy a felhasznált hatóanyagok igazi gyümölcsből, növényi alapanyagból készülnek, míg a bio nem tartalmaz semmilyen vegyi anyagot. Napjainkban nagyon népszerűek a biotermékek, sokan viselik szívükön bolygónk sorsát és részesítik előnyben a teljesen vegyszermentes készítményeket. Alapvetően én is tökéletesen egyetértek ezzel, ezért az elmúlt hónapokban sok időt szántam rá, hogy különböző samponok, hajfestékek és egyéb kozmetikai szerek hátuljáról kiírtam az összetevőket és utána néztem, mik is azok pontosan. minőségét. Mindenképpen szükség van tehát a teljesség igénye nélkül- antisztatizáló, konzerváló, oldatban tartó, penészedés és avasodás gátló, vízlágyító hatású, vagy éppen habzást segítő anyagokra. Gondoljunk arra, hogy a legtöbb termék alapja a víz és ha egy pohár ásványvizet szabad levegőn hagyunk, néhány óra múlva már fogyaszthatatlan. Sampon Maszk Leave-in Spray Mandulával és Pisztáciával napi menü FESTETT HAJRA A Sziciliában termő mandula és pisztácia a fő hatóanyaga a festett hajra kifejlesztett sorozatnak. A mandulát a legtáplálóbb dióféleként tartják számon, olaja esszenciális zsírsavakat tartalmaz, míg a pisztácia biotinban gazdag, aminek hiánya hajhulláshoz vezet. A sampon kíméletesen tisztít, a balzsam hosszútávon erősíti a hajszálakat és meghosszabbítja a festett hajszín intenzitását, a rajta maradó spray pedig finom UV pajzszsal védi a hajat az erős napsütés káros hatásától. Sampon Maszk Olaj Szolovel és Levendulával Sampon Maszk Olaj Fügekaktusszal és Naranccsal 6. 7.

5 AKCIÓ napi menü gondor es hullamos hajra Toscána dombjain terem a legfinomabb szőlő, melyből a bor sem utolsó élvezet, és a levendula. A szőlő rengeteg E vitamint tartalmaz, antioxidáns, fontos szerepe van az öregedés ellen vívott harcban. Ezeknek a növényeknek a hatóanyagait tartalmazza göndör hajra ajánlott sorozat. A göndör és hullámos haj ápolása nem könnyű feladat. Ha túl zsíros anyagokkal, zselékkel próbálkozunk, a haj elnehezedik és kinyúlik, viszont erősen szálkásodik. A göndör haj eredendően is szárazságra, vízhiányra hajlamos, nehéz megzabolázni a rakoncátlan fürtöket. A levendula virágjából préselt illóolaj nagyon gazdag, hidratáló hatású, javítja a vérkeringést, ezáltal serkentve a hajhagymák működését. A sampon gyengéden tisztít, a balzsam újjáéleszti és nedvességgel tölti fel a hajszálakat, a finom, könnyű olaj pedig segít a hajban tartani ezt a nedvességet, megszünteti a kreppesedést. Mivel az olaj nagyon könnyen felszívódik, nem nehezíti el és nem teszi olajos hatásúvá a hajat. napi menü hosszu es egyenes hajra A csodálatos Amalfi partvidéken, főleg Capri szigetén terem az a narancs és kaktuszfüge, melyek alkotják a hosszú, egyenes hajakhoz ajánlott sorozat bázisát. Az egyenes, hosszú haj sokszor gyorsan zsírosodik, mert súlyánál fogva rásimul a fejbőrre. A narancs a citrusfélék családjába tartozik és nemcsak az ételekben finom, a hajra is kiváló, mert C-vitaminban gazdag, serkenti a hajhagymák működését és megakadályozza a túlzott zsírosodást. A fügekaktusz Mexikóból származó szárazságtűrő növény, gyümölcsét fogyasztják, de meg kell küzdeni érte, nem könnyű kibontani. Nagy koncentrációban tartalmaz ásványi anyagokat, kálciumot, káliumot, magnéziumot, foszfort. Hajápolás szempontjából a magnak van a legnagyobb jelentősége, mert a magból nyert tokoferoll kiváló antioxidáns. A sampon simító hatású, a balzsam megszünteti a szálkásodást, a tápláló olaj pedig védi a hajszálat a párától. A kezelés eredménye könynyen fésülhető, selymes és fényes egyenes haj. ánlom j a t r Mié nek a i k n e d min us NATURE? o i c e r p ládot a s c k é term 8. 2 V ásároljon 2 különböző díszdobozos Precious Nature szettet és a harmadikat ajándékba adjuk! Mert ahogy az elején említettem, a termékek 100 %-ban természetes alapanyagokból kinyert olajokat, esszenciákat, kivonatokat és szérumokat tartalmaznak és egyik termékben sem fordulnak elő parabének, szulfátok, szintetikus színezők, allergizáló anyagok. Ráadásként, mivel ezek a termékek valóban a növényből kivont, természetes illóolajokat, esszenciákat tartalmazzák, használatuk után a haj illatos marad, még a szárítást követően is. Így nemcsak szép és ápolt lesz a hajunk, növeli a hatást a minket körülvevő finom és természetes illatfelhő is. 9.

6 AKCIÓ 2 V ásároljon egyszerre akár vegyesen 15 db Evolution of the Color / Thermal SPA / Color WEAR / Express 10 hajfestéket, és megajándékozzuk egy fekete vagy fehér elegáns asztali ollótartóval! 3 V ásároljon egyszerre akár vegyesen 30 db Evolution of the Color / Thermal SPA / Color WEAR / Express 10 hajfestéket, és megajándékozzuk 4 db literes Oxid o krémhidrogénnel és egy Russell Hobbs vízforralóval! V ásároljon 2 darab azonos IL SALONE MILANO terméket és mi megajándékozzuk még eggyel! 11.

7 AKCIÓ 6 Vásároljon egy-egy darab Lisse Desing Deep Cleansing tisztító sampont, Smoothing fluid simító folyadékot, Detangling bontó krémet valamint Rehydrating hidratáló maszkot és megajándékozzuk egy Silver Smoothing Fluid ezüst simító folyadékkal! 5 Vásároljon egyszerre 2 db Semi di Lino Original hajlakkot Ft helyett Ft-ért! Az ajándék értéke Ft

8 AKCIÓK 3 Vásároljon egy 500 ml-es Yellow hajlakkot és egy Yellow hajfixáló habot együtt Ft helyett Ft-ért! 1 Vásároljon egyszerre 12 db Yellow Color hajfestéket és ajándékozunk Önnek 1 db Yellow beterítő kendőt! 2 Vásároljon egyszerre 20 db Yellow Color hajfestéket és ajándékozunk Önnek 2 db literes Yellow krémhidrogént és 1 db Yellow beterítő kendőt!

9 AKCIÓK 1 Vásároljon egyszerre 30 db Cramer Color és/vagy Performance HD hajfestéket és mi ajándékozunk Önnek 2-2 db Manya Cosmo, Manya Diamond és Manya Macro terméket! 3 Vásároljon egyszerre 30 db NAYO hajfestéket és mi ajándékozunk Önnek 2-2 db Manya Cosmo, Manya Diamond és Manya Macro terméket! 4 Vásároljon egyszerre 10 db NAYO hajfestéket és mi ajándékozunk Önnek egy LIDING Happy Color Cold Tone Magic spray-t! 2 Vásároljon egyszerre 10 db Cramer Color és/vagy Performance HD hajfestéket és mi ajándékozunk Önnek egy LIDING Happy Color Cold Tone Magic spray-t! Cold Tone Magic Spray Két fázisú Anti-sárga spray 200 ml Hajban maradó 2 fázisú termék, ami semlegesíti a nem kívánt sárga árnyalatokat, hideg árnyalatot adva a hajnak két szalonlátogatás közötti időszakra. Anti-sárga hatást fejt ki, gyönyörű eredményt érhetnek el vele a hidegebb árnyalatok kedvelői. Ajánlott melírozott vagy szőkére festett hajra, eltávolítja a sárga árnyalatot a melírozott részen, a szőkített vagy akár ősz hajon is. Ideális a sárga árnyalatok semlegesítésére, kimondottan melírozás vagy szőkítés után és használatával ragyogó semleges árnyalat érhető el. Permetezze natúr ősz hajra ha nemkívánatos sárgás árnyalatot kíván eltávolítani! A hajat lággyá és rendkívül csillogóvá teszi. 2 fázisban ható termék: Világos fázis: komplex filmképző hatóanyagot tartalmaz és tömörebbé teszi a szőkített haj szerkezetét. Sötét fázis: bambuszvelő tartalmának köszönhetően hidratál és új, azonnal ható direkt pigment tartalmának köszönhetően színez. Használat: Rázza össze a terméket, hogy a 2 fázis jól elkeveredjen egymással, majd permetezze a hajra és ne mossa ki! Tilos, hogy a permettel kezelt nedves haj ruhával érintkezzen!

10 AKCIÓ kifutó termékek oktatások szeminárium 5 Vásároljon egyszerre 1 db Lunex Ultra szőkítőkrémet és ajándékba kap egy literes UNI OXI krémhidrogént! Liding Finishing Net hajlakk 300 ml Ft Liding Finishing Net strong hajlakk 500 ml Ft Liding Finishing Gloss wax 100 ml Ft Sunny Touch Cond 150 ml 990 Ft Sunny Touch Hair&Body 250 ml 990 Ft kifutó termékek Szeretnéd kibővíteni szalonod szolgáltatásait, lépést tartani a legújabb trenddel? A Pigments szeminárium egy olyan átfogó, összetett élményt biztosít számodra, melyért vendégeid garantáltan hálásak lesznek. Ne maradj le, tanuld meg a 2016-os új vágás és festés technikákat, készíts tökéletes színátmenetet, ombrét vagy légy a copacabana mestere! Viola Dóra, Molnár Joli, Dröszler László és az oly régen várt Pigments segítségével a szeminárium folyamán újgenerációs színfestési technikákat sajátíthatsz el. Kedvenc oktatóid négy hajvágást is bemutatnak a színpadon, hogy megismerhesd a legújabb trendet és te is naprakész lehess. Végül megtanítják hogyan varázsold egészségessé a hajat a keratin segítségével. Tarts velünk Pigments szemináriumunkon és nyújts teljeskörű szolgáltatást vendégeidnek! A program reggel óráig tart, egy ebédszünettel megszakítva. Várunk titeket szeretettel, lépjünk be együtt egy új korszakba! A részletekről érdeklődj képviselődnél! megye Időpontok Nap Helyszín Csongrád megye I április 10. Vasárnap Hair-Line Oktatóstúdió - Budapest VII., Dob u. 51. Zala megye április 11. Hétfő Kanizsai Kulturális Központ -Medgyaszay Ház Nagykanizsa, Sugár u. 5. Jász-Nagykun-Szolnok megye április 16. Szombat Merlin Szépségszalon Szolnok, Ady Endre út. 19. Hajdú-Bihar megye április 17. Vasárnap Hair-Line Oktatóstúdió - Budapest VII., Dob u. 51. Győr-Moson-Sopron megye április 18. Hétfő Hair-Line Oktatóstúdió - Budapest VII., Dob u. 51. Baranya megye április 23. Szombat Corso Hotel ****7626 Pécs, Koller utca 8. Békés megye április 24. Vasárnap Hair-Line Oktatóstúdió - Budapest VII., Dob u. 51. Fejér megye április 25. Hétfő Hair-Line Oktatóstúdió - Budapest VII., Dob u. 51. Borsod-Abaúj-Zemplén megye május 7. Szombat ITC Nemzetközi Kereskedelmi Központ Miskolc, Mindszent tér 1. Veszprém megye május 8. Vasárnap Betekints Wellness és Konferencia Hotel Veszprém, Veszprémvölgyi u. 4. Vas megye május 9. Hétfő Szombathelyi Szolgáltatási Szakképzési Centrum Oladi Szakképző Iskolája Szombathely, Simon István u Csongrád megye II május 23. Hétfő Hair-Line Oktatóstúdió - Budapest VII., Dob u

11 oktatások A tökéletes szőke Legyél a szőke hajfestés mestere! A szemináriumon különböző modelleken készítjük el a szőke több árnyalatát. Különböző technikákkal jutunk el a tökéletes végeredményig, hogy te is könnyedén alkoss természetes vagy extrémen szőke árnyalatokat a vendégeid számára. Kurzus időpontja: május 21. (szombat) Helyszín: Hair-Line Oktatóstúdió ( 1071 Budapest, Dob utca 51.) Előadó: némethné Ildikó fodrászmester, Hair-Line szalontréner és oktatófodrász Elfuserált hajszínek Munkánk során gyakran szembesülünk azzal a ténnyel, hogy a vendég azt gondolja ő is tud hajat festeni. Ugye ismerős? A kereskedelemben megvásárolható termékkel szeretné a színváltozást elérni és bizony gyakran éri őket meglepetés. Ilyenkor sietnek hozzánk, szakemberekhez, hogy hozzuk helyre a hajszínt. Sokszor nem csak a vendégek magánakciójának eredménye okoz fejtörést, gyakran a szalonban is létrejön egy-egy furcsaság. Csak néhány példa: - aranyszínből szeretnénk hamvasat, de zöld lett - feketéből szeretnénk világosat, de miközben az adott hajvég többszöri szőkítés után is fekete marad, a hajtő már sárgában, a közepe pedig narancssárgában pompázik. - ide sorolhatók a vörös árnyalatú hajszínek problémás esetei is. Részvételi díj: Ft Továbbképzésünkön csak elrontott hajszínű modellekkel dolgozunk. Különböző technikákat és szakmai fortélyokat mutatok nektek, amivel ezeket a problémákat egy csapásra orvosolhatjátok. Ezen kívül lehetőségetek lesz arra is, hogy saját egyedi eseteiteket is elmeséljétek, és ha szükséges, segítséget nyújtunk. Egy igazán izgalmas nap vár ránk. Itt a helyed! Kurzus időpontja: április 16. (szombat) Helyszín: Hair-Line Oktatóstúdió (1071 Budapest, Dob utca 51.) Előadó: Antal Judit fodrászmester, Hair-Line szalontréner és oktatófodrász Részvételi díj: Ft Kontyfésülés A-tól Z-ig (második rész) Biztos alapokra helyezted a kontyfésülés szabályait? Akkor építkezzünk tovább! Bővítsd a technikai tudásodat és tanuld meg a különböző stílusú nappali kontyok fésülését. Junior Divat a szalonban, Női - férfi trend Kíváncsi vagy mi lesz az őszi téli trend? Némethné Ildikó és Antal Judit kurzusán megismerheted a legújabb frizuratípusokat, amelyek a következő időszakban meghatározók lesznek. Elmélyedhetünk a frizura tervezés szabályaiban, megismerhetjük a legújabb hajvágási technikákat. A női- és a férfi frizurák rejtelmeibe is betekintést kaphattok. Egy kurzus, ami átöleli a 2016-os női- és férfi divatirányzatait. Kurzus időpontja: május 21. (szombat), Helyszín: Hair-Line Oktaóstudió ( 1071 Budapest, Dob utca 51.) Előadó: Antal Judit fodrászmester, Hair-Line szalontréner és oktatófodrász Részvételi díj: Ft Kurzus időpontja: május 22. (vasárnap) Helyszín: Hair-Line Oktatóstúdió (1071 Budapest, Dob utca 51.) Előadó: némethné Ildikó fodrászmester, Hair-Line szalontréner és oktatófodrász, Antal Judit fodrászmester, Hair-Line szalontréner és oktatófodrász Részvételi díj: Ft JELENTKEZÉS: Szigethy Zsuzsa a 06-30/ ös telefonszámon vagy hívd 20. Hair-Line területi képviselôdet! ben:studio@hairline.hu - A befizetés módja: csekken vagy átutalással ( )

12 oktatások CELLULIT KEZELŐ CSOMAG A fonás alapjai A fonásban az a jó, hogy a variációk száma végtelen, mindenki könnyedén beleviheti a maga stílusát. Most igazán érdemes Fekete szappant vásárolni, hiszen egész hónapban 20% kedvezéményt nyújtunk mindkét kiszerelés árából! Viola Dóra nagysikerű könyve ismét megelevenedik, a fonások élővé válnak, hogy mindenki számára könnyen elérhetők, megtanulhatók legyenek. A kötetlen hangulatú továbbképzésen mindenki egyszerre, lépésről lépésre haladva gyakorolja a 2, 3, 5,7-es fonást, a szövést és a sodrást. A mozdulatok így könnyedén megtanulhatók, Viola Dóra segítségére végig számíthattok. Amit hoznod kell: kontykefe, bontókefe, stílfésű, csipeszek, tűcsipesz, kontygumi, babatű, kontydísz. Válaszd a Hungarikumot, az Ilcsi márkát, a piacvezető Fekete szappant! Az Ilcsi Fekete szappan már több évtizede szépíti a kozmetikusok és vendégeik bőrét, hatékonyságának és különleges natúr összetételének köszönhetően. Ez a saját főzésű, bőrnyugtató hatású ichtiollal és növényi olajokkal gazdagított folyékony szappan nem véletlenül az Ilcsi legnépszerűbb terméke. Mindennapos használatával a bőr életteli és friss lesz. Használatát minden bőrtípusra ajánljuk, általános tisztálkodáshoz, arctisztításhoz. Az ichtiol és a különleges növényi hatóanyagoknak köszönhetően nyugtató, gyulladáscsökkentő és antiszeptikus hatású, jótékony hatással vannak az aknés, gyulladt bőrre vagy akár a szőrtüszőgyulladásra. Kurzus időpontja: május 28. (szombat) 10:00-16:00 Helyszín: Hair-Line Oktatóstúdió ( 1071 Budapest, Dob utca 51.) Előadó: Viola Dóra fodrászmester, oktató- és bemutatófodrász, a Hair-Line Oktatóstúdió szakmai vezetője Részvételi díj: Ft Fonott kontyok Az elmúlt évek divatja a fonás és a fonásból készített kontyok, ezért az itt elsajátított technikák kellő alapot és magabiztosságot adnak a szalonmunkához. Ilcsi Fekete szappan, az eredeti, a valódi érték! 125 ml Ft helyett Ft 35 ml Ft helyett Ft kedvezmény! 20% A fonás alapjaival rendelkezők részére ajánljuk ezt a képzésünket. Fonatokból készített alkalmi frizurákat tanulhatunk meg. Viola Dóra bemutatja a frizurát, majd a résztvevők babafejen, egyszerre gyakorolják a frizura elkészítését. Lépésről-lépésre haladunk, a felmerülő kérdéseket közösen megvitatva. A nap folyamán minimum 6 komplett kontyot készítünk. Amit hoznod kell: kontykefe, bontókefe, stílfésű, csipeszek, tűcsipesz, kontygumi, babatű, kontydísz. Kurzus időpontja: május 29. (vasárnap) 10:00-16:00 Helyszín: Hair-Line Oktatóstúdió ( 1071 Budapest, Dob utca 51.) Előadó: Viola Dóra fodrászmester, oktató- és bemutatófodrász, a Hair-Line Oktatóstúdió szakmai vezetője Részvételi díj: Ft 22. JELENTKEZÉS: Szigethy Zsuzsa a 06-30/ ös telefonszámon vagy hívd Hair-Line területi képviselôdet! ben:studio@hairline.hu

13 Méregtelenítő, feszesítő akció NEMCSAK A HÚSVÉGI NYUSZI, HANEM A BŐRÜNK IS IMÁDJA A SÁRGARÉPÁT! Egy látványos méregtelenítő, regeneráló kezelést ajánlunk figyelmetekbe! Ki nem köti össze a tavaszi megújulást a méregtelenítéssel és a finom illatokkal? A hosszú hideg szeles napok után, tavasz elején sokan szeretnék bőrük károsodását rendbe hozni. Lekerülnek a vastag ruhadarabok, mintha mindenki kicsit mosolygósabban tenné a dolgát. Ezt a megújulást, ezt a pozitív életszemléletet kell nekünk is megerősíteni a kozmetikai kezeléseinkkel. Színeivel, illatával és hangulatával a tavasz a megújulást, a frissességet hirdeti. Ilyenkor a kozmetikába betérő vendégek is mintha még intenzívebben vágynának a felfrissülésre, a megújulásra. Tavasszal bőrünknek és szervezetünknek is szüksége van megtisztulásra, felfrissülésre. Mindemellett, ünnepköreinkhez kapcsolódóan a húsvét előtti időszak a böjt ideje. Mivel ez már évszázadokra nyúlik vissza talán genetikailag a szervezetünk is könnyebben elengedi a felhalmozott, felesleges raktárait. A téli hónapokban felszedett zsírpárnák és a fáradt, fakó bőr, feladatot ad a kozmetikus számára. MIVEL TUDUNK GYORS ÉS LÁTVÁNYOS EREDMÉNYT ELÉRNI? Hogy megszépülve várjuk a tavaszt, egy méregtelenítő, feltöltő bőrápolást ajánlunk: 1) Smink szennyeződés eltávolítása: Szőlő őssejtes bőrmegújító arctej 2) Tonizálás: Szőlő őssejtes bőrmegújító tonik 3) Peeling: (bőr előkészítése, elhalt hámsejtek eltávolítása) Szőlő őssejtes bőrmegújító peeling 4) Peeling: (mikrokeringést aktivizáló, feszesítő) Esemény előtti pakolás, gézmaszk 5) Hatóanyag bejuttatása, ránckezelés: Bőrfeszesítő készülék Karotin extra zselé 6) Masszázs: Karotin Extra habkrém 7) Pakolás: Karotin Extra pakolás a Vénusz maszkkal 8) Befejezés: Karotin Extra habkrém, Szemkörnyék ápolása: Görögszénás szemránckrém A KEZELÉSNÉL FIGYELJÜNK A NYAK DEKOLTÁZS ÁPOLÁSÁRA IS!! Az esemény előtti pakolás: sokféle gyógynövény (csengőlinka, zsálya, dió, zsurló, paprika,) összekomponált hatóanyagai, olyan serkentően hatnak a bőrre, hogy éveket fiatalodik, a bőr feszes, fiatalos lesz, még az érett bőrt is kisimítja. Fokozza a vér-és nyirokkeringést ezáltal jelentősen elősegíti a kezelés folytatásaként használt további hatóanyagok felszívódását. A Vénusz maszk thermo pakolásként funkcionál. Hatóanyag csapda! Először hideg, majd felmelegszik, legvégül újra lehűl, ezáltal bőrbe zárva az értékes növényi hatóanyagokat. A Karotin Extra termékcsalád valódi bőrszépítő vitaminbomba a benne rejlő extra mennyiségű karotinnak köszönhetően. Vásárolj legalább Ft értékben a felsorolt termékeinkből és megajándékozunk egy Ft értékű Közepes papírtáska csomaggal! Az akció a készlet erejéig tart! Mindenkinek nagyon jó készülődést kívánunk az ünnepre! Érdemest ezt kezdeni a felkészült remek Ilcsis kozmetikusoknál! MASSZÁZS: Javítja a vér-és nyirok keringését, salaktalanítja, méregteleníti a szöveteket, fokozza a sejtek tápanyag ellátottságát. A masszázs során jól kiválasztott hatóanyagokkal a bőr hidratációját, vízmegkötő képességét is biztosíthatjuk. A masszázs közvetlen hatással van az izmokra, hiszen hatására javul az oxigén és tápanyag ellátás, amely az izomtónus fokozódásához vezet. IZOMSTIMULÁCIÓ (megfelelő elektrokozmetikai gép kiválasztása): Idegi impulzus hatására az izom összehúzódik, aminek eredménye az izom megrövidülése illetve megvastagodása. Izom összehúzódáskor a vérerek kitágulnak, fokozódik az anyagcsere és nő az izom térfogata. Az izomnak ezt a tulajdonságát használjuk ki amikor elektromosan ingereljük, hiszen összehúzódásra, rövidülésre,térfogat növekedésre késztetjük. Ezt nevezzük lifting hatásnak. Az izmok anyagcseréjének fokozódásával a bőr vér ellátása, salakanyag elszállítása is javul. Megfelelő HATÓANYAGOK kiválasztása: Itt alapvetően olyan anyagokra gondolunk, melyek segítségével stabilizálhatjuk a bőr nedvességháztartását, valamint ösztönözzük a mikrokeringést és a sejtregenerálódást. Megnevezés kiszerelés bruttó kisker ár Szőlő őssejtes bőrmegújító peeling 125 ml Ft Esemény előtti pakolás 250 ml Ft Karotin extra pakolás 125 ml Ft Karotin extra zselé 125 ml Ft Karotin extra habkrém 125 ml Ft Karotin extra intenzív tápláló krém 125 ml Ft Karotin extra testápoló 250 ml Ft Ajándék: Közepes papírtáska csomag 1 db Ft

14 Tél végi bőrfeltöltő akció Tél végi bőrfeltöltő akció Anti-Ageing & Hyaluron termékekkel ANTI-AGEING & HYALURON TERMÉKCSALÁD hatóanyagainak köszönhetően feltölti a fáradt sápadt télvégi bőröket. Növényi hatóanyagai: yucca, ginkó, mályvamag, zsurló YUCCA: A jukka magas fitoösztrogén tartalma regeneráló hatású. GINKÓ: A ginkgólevél hatóanyagai komplexet képeznek a bőr foszfolipidjeivel, ezért közvetlenül a bőrön keresztül felszívódhatnak, így fokozzák a bőr tónusát, javítják vérellátását. Magas a flavonoid tartalma, kitűnő antioxidáns. MÁLYVAMAG: C-vitamin, béta karotin, B1, B2, A-vitamin, kalcium, vas ZSURLÓ: flavonoid, szilícium NÁTRIUM HYALURONÁT: a hyaluronsav nátrium sója. A hyaluron előnye, hogy stabil és kisebb molekula, mint a hyaluronsav. Ezen tulajdonsága miatt a hyaluron könnyebben penetrál a bőrbe, mint a sav. Kívülről való bevitelhez a kozmetikai krémekben, emulziókban inkább hyaluront alkalmaznak, mint hyaluronsavat. A hyaluron a bőr felszínén egy filmréteget képez a bőrben lévő víz megkötésével, megakadályozva annak eltávozását, ezzel biztosítva a bőr rugalmasságát. A hyaluron használatával nem vizet viszünk be a bőr felszínére, hanem a filmréteg képződéssel annak elpárolgását akadályozzuk meg, úgy, hogy közben a bőrlélegzését sem gátoljuk. A hyaluront tartalmazó krémek rendszeres használata egy fenntartható bőrhidratáltságot eredményez. Vásárolj Anti-Ageing & Hyaluron termékeket 15 %-os árkedvezménnyel! tavaszán is Ilcsi tanfolyamok! Célunk az, hogy a több, mint 55 éves szakmai tapasztalat átadásával a tanfolyamokon részt vett kozmetikusok szakszerű és naprakész információkkal legyenek gazdagabbak, megtanulják összefüggéseiben látni az emberi szervezet és a bőr kapcsolatát. Ennek köszönhetően az Ilcsi segítségével komplex, személyre szabott kezeléseket nyújthatnak vendégeik számára. Hogyan épülnek fel a tanfolyamok? Minden kozmetikus számára javasoljuk az Ilcsi alaptanfolyamok elvégzését. Alaptanfolyamaink: Diagnosztika, Érzékeny bőr, Regeneráló és Testkezelés tanfolyam. Az alaptanfolyamok elvégzése után, az alábbi tanfolyamok közül választhatsz, melyekkel akár szolgáltatásaidat is bővítheted: Ilcsi masszázs, Elektrokozmetika, Akupresszúra a kozmetikában, Epiláló és Gyógynövényes tanfolyam ÚJ tanfolyamok: Referenciás tréning és Hatóanyagok a kozmetikumokban tanfolyam. Tanfolyam időpontok és helyszínek: Időpont Tanfolyam Helyszín Ilcsi masszázs Referenciás tréning Epiláló Elektrokozmetika KONGRESSZUS Regeneráló Gyógynövényes Akupresszúra Referenciás tréning ÚJ IDŐPONT! A program változtatás jogát fenntartjuk! Tanfolyamaink költsége Ft, mely a helyszínen levásárolható, így ingyenes. A tanfolyamokat másodéves tanulók is elvégezhetik, költségük minimális Ft, melyet a helyszínen levásárolhatnak, így számukra is ingyenes. Egy tanfolyamon belül 1,5-2 óra elméleti és 3,5-4 óra gyakorlati képzést biztosítunk. KEZDÉSI IDŐPONT: minden tanfolyam esetében 10:00 órakor. Jelentkezés, vásárlás: Tanfolyami jelentkezést kizárólag érvényes magyarországi vevőkártyával rendelkező kozmetikusoktól vagy tanulmányaikat Magyarországon folytató kozmetikus tanulóktól tudunk elfogadni! Megnevezés kiszerelés Anti-Ageing & Hyaluron zselé 125 ml Anti-Ageing & Hyaluron szérum 35 ml Anti-Ageing & Hyaluron hidratáló krém 125 ml Anti-Ageing & Hyaluron szemránckrém 125 ml Anti-Ageing & Hyaluron testápoló 125 ml Kedvezmény: bruttó kisker ár Ft Ft Ft Ft Ft 15% Bejelentkezni a weboldalon regisztráció után a Kozmetikusoknak/Tanfolyamok/Jelentkezés menü alatt lehet. A részvételi díjakat az Ilcsi Szépítő Füvek Kft. bankszámlaszámára (ILCSI SZÉPÍTŐ FÜVEK KFT. BANKSZÁMLASZÁMA: ) a megjelölt határidőig kell befizetni. Átutaláskor a Megjegyzés rovatba kérjük a résztvevő nevét, tanfolyam nevét és dátumát megjelölni. Helyszínen történő fizetést nem tudunk elfogadni! A jelentkezést csak a befizetés után véglegesítjük. Késedelmes befizetés esetén, a korlátozott létszám miatt, férőhelyedet nem tudjuk garantálni. Amennyiben a tanfolyamra mégsem tudsz eljönni, a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni. A befizetett tanfolyami díj kizárólag az adott tanfolyamra érvényes! Sok szeretettel várunk tanfolyamainkon! A feltüntetett árak már a kedvezményes árak! 26.

15 XIX. Nemzetközi Ilcsi Kongresszus Kedves Kozmetikusok és Tanulók! A TAVASZ KÖZELEDTÉNEK CSALHATATLAN JELE,HOGY KÖZELÍT A SZOKÁSOS, IMMÁRON XIX. NEMZETKÖZI ILCSI KONGRESSZUS április 17-én az idei év újdonságaival és kezelési eljárásaival, valamint több tudományos programmal, workshopokkal, kedvezményes vásárlási lehetőséggel várunk Benneteket! PROGRAM 10:00 10:15 Molnár Ferenc tulajdonos megnyitója 10:15 10:35 A Bojtár Néptáncegyüttes műsora 10:35 10:50 Molnár Ferenc tulajdonos előadása: Múlt, jelen, jövő 10:50 11:00 Kristin Péter ügyvezető igazgató bemutatkozója 11:00 12:00 Tóth Gábor élelmiszeripari mérnök, táplálkozáskutató előadása: Táplálkozás és a szervezetünk egysége 12:00 12:30 Molnár Ferenc tulajdonos: A 2016-os év újdonságai 12:30 12:50 Allacherné Szépkuthy Katalin (Hungária Öko Garancia Kft.,ügyvezető igazgató) előadása: Biotermékek mítosz vagy valóság? 12:50 13:20 Újdonságok szakmai bemutatója 13:20 14:20 Dr. Petendi Zsolt gyógyszerész, természetgyógyász előadása: A hormonok szerepe 14:20 14:50 Az Ilcsi Tanulmányi Verseny eredményhirdetése 14:50 15:20 Sztárvendég: Fehérvári Gábor Alfréd Freddie 15:20 16:00 Tombola Az idei kongresszus annyiban különleges, hogy édesanyámnak, MolnárDánielnének, mindenki Ilcsi nénijének a születésnapjára esik. Most töltötte volna be a 90. életévét. Emlékezzünk majd rá jó kedvvel, szeretettel és ehhez kérném is a segítségeteket! A kozmetikus pályán régebb óta lévő kolléganőknek bizonyára van a tulajdonában olyan fotó, amelyen édesanyám szerepel. Azt szeretném kérni Tőletek, hogy a Kongresszusra hozzátok el magatokkal névvel ellátott borítékban, hogy a helyszínen rögzíteni tudjuk őket; és természetesen még a nap folyamán visszaadjuk. A Kongresszust követően ezekből a képekből egy nosztalgia-albumot szeretnénk összeállítani, amely mindenki számára elérhető lesz. Segítségeteket előre is köszönjük! VÁRJUK KÖZÖSEN A TAVASZT ÉS A XIX. ILCSI KONGRESSZUST! Helyszín: MOM MŰVELŐDÉSI KÖZPONT, 1123 Budapest, Csörsz utca 18. Időpont: április 17., 10:00 16:00 (kapunyitás 9:30-kor) Zártkörű rendezvény! Kozmetikusoknak Hair-Line vevőkártyával, tanulóknak diákigazolvány felmutatásával a belépés díjtalan! Szeretettel, Molnár Ferenc

2016 márciusi AKCIÓK. Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk!

2016 márciusi AKCIÓK. Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! 2016 márciusi AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! AKCIÓK 1 Vásároljon egyszerre 8 db Evolution of the Color hajfestéket, és megajándékozzuk 1 csomag

Részletesebben

2015 szeptemberi AKCIÓK. Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk!

2015 szeptemberi AKCIÓK. Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! 2015 szeptemberi AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! MEDITERraN HAJTaPLaLo MENu MINDEN NoNEK FESTETT HAJRA GoNDoR es HULLaMOS HAJRA HOSSZu es EGYENES

Részletesebben

2016 januári AKCIÓK. Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk!

2016 januári AKCIÓK. Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! 2016 januári AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! AKCIÓK 1 Vásároljon egyszerre 12 db Evolution of the Color hajfestéket, és megajándékozzuk 1 Alfaparf

Részletesebben

2015 áprilisi AKCIÓK. Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk!

2015 áprilisi AKCIÓK. Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! 2015 áprilisi AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! AKCIÓ YE LISS A legerősebb növényi olajok (avokádó, kókusz, napraforgó, makadámdió, argán, lenmagolaj

Részletesebben

TERMÉKEK MAGICO BASICO SAMPON MAGICO MAGICO HAJREKONSTRUKCIÓS OTTHONI MASZK MAGICO ÚJJÁÉPÍTŐ KÉSZLET HAJREKONSTRUKCIÓS OTTHONI SAMPON

TERMÉKEK MAGICO BASICO SAMPON MAGICO MAGICO HAJREKONSTRUKCIÓS OTTHONI MASZK MAGICO ÚJJÁÉPÍTŐ KÉSZLET HAJREKONSTRUKCIÓS OTTHONI SAMPON TERMÉKEK MAGICO BASICO SAMPON Különleges ph semleges sampon, mely megtisztítja és felkészíti a hajat a regeneráló, újjáépítő kezelésre: kinyitja a haj rostjait, keratint, növényi proteint és betaint juttat

Részletesebben

Pro-Age Szín Termékcsalád. Energetic termékcsalád. UOMO - Color. UOMO - Ápolás. Többszörös-hasznú szolgáltatás

Pro-Age Szín Termékcsalád. Energetic termékcsalád. UOMO - Color. UOMO - Ápolás. Többszörös-hasznú szolgáltatás Olasz Életstílus Olasz Életstílus Azok a férfiak, akik ELEGÁNS, kifinomult és megnyerô külsôt akarnak, de nagyon természetes és laza MÓDON. Mivel olaszokról beszélünk, ez az egész a stílusról szól, és

Részletesebben

100% TERMÉSZET. Az Ilcsi Szépítő Füvek különösen igényes, amikor a termékeiben felhasznált alapanyagokat kiválasztja. Hiszünk abban, hogy

100% TERMÉSZET. Az Ilcsi Szépítő Füvek különösen igényes, amikor a termékeiben felhasznált alapanyagokat kiválasztja. Hiszünk abban, hogy 2014 ÚJDONSÁGOK 100% TERMÉSZET Az Ilcsi alapértéke a természet kincseinek megőrzése, védelme és népszerűsítése. Ezeknek a kincseknek köszönheti az Ilcsi Szépítő Füvek a már több mint 50 éve tartó sikerét,

Részletesebben

Perlacolor: A KREATÍV LEHETŐSÉGEK VÉGTELEN TÁRHÁZA

Perlacolor: A KREATÍV LEHETŐSÉGEK VÉGTELEN TÁRHÁZA Perlacolor: A KREATÍV LEHETŐSÉGEK VÉGTELEN TÁRHÁZA Directa: Perlacolor A KREATÍV LEHETŐSÉGEK VÉGTELEN TÁRHÁ Z A A Perlacolor márkanévhez tartozó színező termékpaletta ideális kiegészítője. A Directa ideiglenes

Részletesebben

2015 októberi AKCIÓK. Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk!

2015 októberi AKCIÓK. Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! 2015 októberi AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! AKCIÓK 1 Vásárolja meg a Lisse Design Keratin Therapy termék család szalonkezelési csomagját és megajándékozzuk

Részletesebben

2016 májusi AKCIÓK. Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk!

2016 májusi AKCIÓK. Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! 2016 májusi AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! Kedves Fodrász Kollégák! Hansági-Bozsó Orsolya vagyok, fodrász és háromgyermekes édesanya. Nem saját

Részletesebben

2016 Júniusi AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk!

2016 Júniusi AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! 2016 Júniusi AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! ILCSI NYÁRI TESTÁPOLÓ CSOMAG Fekete szappan akció A csomag tartalma: 1 db Paradicsomos arc- és testápoló

Részletesebben

COLOR CARE SZALONSZOLGÁLTATÁSOK

COLOR CARE SZALONSZOLGÁLTATÁSOK COLOR CARE SZALONSZOLGÁLTATÁSOK A szín, ami kopik: mit lehet tenni? Az egész világon a nők 75%-a festeti a haját. Élénk, ragyogó és hosszantartó hajszínt szeretne minden vendég. Megfelelő termékek nélkül

Részletesebben

Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal

Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal Kezelések 2012 Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal segítjük a bõr egészséges egyensúlyának

Részletesebben

OKTÓBERI AKCIÓK. / ÉRVÉNYES OKTÓBER 8-TÓL NOVEMBER 4-IG, ILLETVE A KÉSZLET EREJÉIG!

OKTÓBERI AKCIÓK.   /   ÉRVÉNYES OKTÓBER 8-TÓL NOVEMBER 4-IG, ILLETVE A KÉSZLET EREJÉIG! www.hairline.hu / www.alfaparf.hu OKTÓBERI AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! ÉRVÉNYES OKTÓBER 8-TÓL 2018. NOVEMBER 4-IG, ILLETVE A KÉSZLET EREJÉIG!

Részletesebben

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS VEGYES BŐRRE

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS VEGYES BŐRRE A kezelési idő: 90 perc DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS VEGYES BŐRRE Lépések: 1 Make-up eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás 4 Peeling 5 Tonizálás 6 Vérbőség fokozás 7 Tonizálás 8 Iontoforézis v. ultrahang

Részletesebben

2015 decemberi AKCIÓK. Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk!

2015 decemberi AKCIÓK. Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! 2015 decemberi AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! ALFAPARF MILANO that s it news BREAKING NEWS! BREAKING NEWS! BREAKING NEWS! BREAKING NEWS! Kezdődik

Részletesebben

A fejbőr és a haj specifikus kezelése

A fejbőr és a haj specifikus kezelése 30 CUTINOL A fejbőr és a haj specifikus kezelése 1. KOMPLEX NATURAL_TECH MINDEN PROGRAMBAN 2. KETTŐS HIDRATÁLÁS Közvetlen Közvetett 3. nem tartalmaz: SLS és SLES Parabének EDTA Színezék Formaldehid felszabadítók

Részletesebben

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS ÉRETT, IGÉNYES, IDŐSÖDŐ BŐRRE

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS ÉRETT, IGÉNYES, IDŐSÖDŐ BŐRRE DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS ÉRETT, IGÉNYES, IDŐSÖDŐ BŐRRE A kezelési idő: 90 perc Lépések: 1 Make-up eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás 4 Peeling 5 Tonizálás 6 Vérbőség fokozás 7 Tonizálás 8 Iontoforézis

Részletesebben

4D COLLAGEN TÖBB MINT LIFTING

4D COLLAGEN TÖBB MINT LIFTING TÖBB MINT LIFTING 4D COLLAGEN Az új 4D COLLAGEN arcápoló termékcsalád a tökéletesen sima bőr érzését nyújtja már az első használatot követően. Tengeri kollagént és biológiailag aktív peptideket tartalmaz.

Részletesebben

Cramer Color. 1. Bevezetés a Cramer Color világába. 2. Technológia. 3. Színpaletta. 4. Színkör. 5. Cramer Color fókusz színek. 6. Használati utasítás

Cramer Color. 1. Bevezetés a Cramer Color világába. 2. Technológia. 3. Színpaletta. 4. Színkör. 5. Cramer Color fókusz színek. 6. Használati utasítás TECHNIKAI FÜZET Cramer Color. Bevezetés a Cramer Color világába. Technológia. Színpaletta. Színkör. Cramer Color fókusz színek. Használati utasítás. Világosító hatás és hatóidô. Korrektorok használata.

Részletesebben

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS NAGYON SZÁRAZ, DEHIDRATÁLT BŐRRE

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS NAGYON SZÁRAZ, DEHIDRATÁLT BŐRRE DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS NAGYON SZÁRAZ, DEHIDRATÁLT BŐRRE A kezelési idő: 90 perc Lépések: 1 Make-up eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás 4 Peeling 5 Tonizálás 6 Vérbőség fokozás 7 Tonizálás 8 Iontoforézis

Részletesebben

Hajszerkezet újjáépítô termékek: A természet ereje új perspektívákat nyit meg a roncsolt hajak mély szerkezeti helyreállításában.

Hajszerkezet újjáépítô termékek: A természet ereje új perspektívákat nyit meg a roncsolt hajak mély szerkezeti helyreállításában. A természet ereje új perspektívákat nyit meg a roncsolt hajak mély szerkezeti helyreállításában. Bambusz velô tartalma a termékben található természetes hidrolizált fehérjékkel helyreállítja a hajszál

Részletesebben

MEGÚJULT Anti-aging system absolute termékcsalád. Rendkívül hatékony Anti-aging bőrápolás ÚJ! 40 év felett

MEGÚJULT Anti-aging system absolute termékcsalád. Rendkívül hatékony Anti-aging bőrápolás ÚJ! 40 év felett ÚJ! Rendkívül hatékony bőrápolás 40 év felett FŐ, INNOVATÍV HATÓANYAG: Nagy hatékonyságú Zöldalga kivonat, a tara fa 3 dimenziós szerkezetébe ágyazva Aktívan növeli a bőr kollagén és az elasztin termelését!

Részletesebben

2016. NOVEMBERI AKCIÓK. Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk!

2016. NOVEMBERI AKCIÓK. Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! 2016. NOVEMBERI AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! HAT intenzív és fényes árnyalat vár minden nőre, aki igazán csillogni szeretne. METALLIC ROSE és

Részletesebben

Referencia - Nyerges Szilvi fodrász

Referencia - Nyerges Szilvi fodrász Referencia - Nyerges Szilvi fodrász Arculat, weboldal, marketing Boros Attila e.v. Tel: +36 30 385 2705 1012 Budapest, Attila út 77. info@reklamtuning.hu www.reklamtuning.hu Kétoldalas reklámlap az üzletbe

Részletesebben

Jasmin Arckezelések. 8900 Ft 10900 Ft 11900 Ft. 14900 Ft 15900 Ft. 12900 Ft. 13900 Ft 16900 Ft. EMZSÉ Institut Árjegyzék

Jasmin Arckezelések. 8900 Ft 10900 Ft 11900 Ft. 14900 Ft 15900 Ft. 12900 Ft. 13900 Ft 16900 Ft. EMZSÉ Institut Árjegyzék Arckezelések Jasmin Alapkezelés (50 ) Jasmin Tápláló alapkezelés (60 ) Jasmin Vitalizáló alapkezelés (60 ) Jasmin Tisztító kezelés (80 ) Jasmin Vitalizáló tisztító kezelés (120 ) Jasmin Ránctalanító kezelés

Részletesebben

AROMA ARCÁPOLÁS. A NÖVÉNYEK természetes erejével

AROMA ARCÁPOLÁS. A NÖVÉNYEK természetes erejével AROMA ARCÁPOLÁS A NÖVÉNYEK természetes erejével Növényi alapú 100% természetes AROMA kezelés TARTALOM A kozmetika és a növények...3 Aroma kezelés...4 Esszencia olajok...5 Növényi kivonatok...6 Személyre

Részletesebben

Kezelési programok. Kezelési programok. 1. AHA Mélyhidratáló kezelés 2. Oxigén kezelés. 2. Oxigén kezelés

Kezelési programok. Kezelési programok. 1. AHA Mélyhidratáló kezelés 2. Oxigén kezelés. 2. Oxigén kezelés Kezelési programok 1. AHA Mélyhidratáló kezelés 2. Oxigén kezelés Kezelési programok 1. AHA Mélyhidratáló kezelés 2. Oxigén kezelés belnice AHA Mélyhidratáló Kezelés Érett, igényes bôrre belnice AHA Mélyhidratáló

Részletesebben

LISSE DESIGN. Keratin Therapy. Tökéletes simaság - Teljes biztonságban

LISSE DESIGN. Keratin Therapy. Tökéletes simaság - Teljes biztonságban LISSE DESIGN Keratin Therapy Tökéletes simaság - Teljes biztonságban LISSE DESIGN Keratin Therapy Tökéletes simaság - Teljes biztonságban* FORMALDEHID MENTES MADE IN ITALY A piacon egyedülálló szolgáltatás

Részletesebben

6 osszetevo 100% termeszetesseg

6 osszetevo 100% termeszetesseg A vilaghiru olasz konyhabol erkeznek a legkivalobb alkotoelemek, amelyek 100%-osan termeszetesek es apoljak a hajat. Alfaparf Milano bemutatja italian hair menu 6 osszetevo 100% termeszetesseg MEDITERraN

Részletesebben

Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal

Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal Kezelések 2015 Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal segítjük a bõr egészséges egyensúlyának

Részletesebben

2016. szeptemberi AKCIÓK. Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk!

2016. szeptemberi AKCIÓK. Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! 2016. szeptemberi AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! ÚJDONSÁG! TheHAIR Supporters FESTÉSRE, SZŐKÍTÉSRE, FORMAVÁLTOZTATÁSRA VAN SZÜKSÉG A KÍVÁNT FRIZURA

Részletesebben

A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát.

A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát. A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát. A kellemesen illatosított speciális hatóanyagokat tartalmazó

Részletesebben

LES CORRECTRICES. Regeneráló sorozat, amely 20 és 40 év között ajánlott:

LES CORRECTRICES. Regeneráló sorozat, amely 20 és 40 év között ajánlott: LES CORRECTRICES sorozat, amely 20 és 40 év között ajánlott: A TERMÉKCSALÁD CÉLJA: - Az apróbb ráncok kisimítása - A sejtekműködés energizáása - A káros oxidációs folyamatok megállítása - A sejműködés

Részletesebben

HYALURONSAVAS SIMÍTÓ, FESZESÍTŐ, ÚJRAÉPÍTŐ KEZELÉS, MINDEN BŐRTÍPUSRA, DE KÜLÖNÖSEN SZÁRAZ, VÍZHÁNYOS ÉS IGÉNYES BŐRRE

HYALURONSAVAS SIMÍTÓ, FESZESÍTŐ, ÚJRAÉPÍTŐ KEZELÉS, MINDEN BŐRTÍPUSRA, DE KÜLÖNÖSEN SZÁRAZ, VÍZHÁNYOS ÉS IGÉNYES BŐRRE HYALURONSAVAS SIMÍTÓ, FESZESÍTŐ, ÚJRAÉPÍTŐ KEZELÉS, MINDEN BŐRTÍPUSRA, DE KÜLÖNÖSEN SZÁRAZ, VÍZHÁNYOS ÉS IGÉNYES BŐRRE A kezelési idő: 90 perc Lépések: 1 Make-up Eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás

Részletesebben

lisse DesigN keratin therapy

lisse DesigN keratin therapy lisse DesigN keratin therapy tökéletes simaság - Teljes biztonságban FormAlDehiD MENTES MADE IN ITALY A lisse Design keratin terápia alapvetôen egy hajsimító termék, de keratin dózisának köszönhetôen egy

Részletesebben

5 999 Ft 200 ml LUNEX SYSTEM LUNEX LIGHT FAST 1. MI EZ

5 999 Ft 200 ml LUNEX SYSTEM LUNEX LIGHT FAST 1. MI EZ N E W S E X T R A 2 0 1 6 O K T Ó B E R LUNEX SYSTEM LUNEX LIGHT FAST 1. MI EZ Gyors hatású, hajban maradó kozmetikai világosító termék, amelynek használatával lehetőség nyílik száraz hajat melírozni vagy

Részletesebben

Az akciók 2009. Május 1-tõl Június 30-ig, vagy a készlet erejéig érvényesek.

Az akciók 2009. Május 1-tõl Június 30-ig, vagy a készlet erejéig érvényesek. A Fito Fruit hamarosan két új terméket is bemutat. Az egyik a Kávé Peeling, amely kávé örleményt és koffeint tartalmaz. Hámlasztó hatású testmasszírozásra alkalmas, a hatóanyagok fokozzák a bõr mikrokeringését,

Részletesebben

Házi verseny 2015. április. 01.

Házi verseny 2015. április. 01. Fodrász - Kozmetikus Házi verseny 2015. április. 01. Dunaújvárosi Lorántffy Zsuzsanna Szakközépiskola, Szakiskola, Kollégium. 2400. Dunaújváros, Radnóti út. 6. ( Fornaterem ) Általános tudnivalók Időpont:

Részletesebben

2016. júliusi AKCIÓK. Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk!

2016. júliusi AKCIÓK. Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! 2016. júliusi AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! A szőke haj mindig nyári sláger Kelet-Magyarország területi vezető Szigethy Zsolt Kedves fodrászok!

Részletesebben

ÚJDONSÁGOK 2014 ŐSZ TÉL KARÁCSONY

ÚJDONSÁGOK 2014 ŐSZ TÉL KARÁCSONY ÚJDONSÁGOK 2014 ŐSZ TÉL KARÁCSONY ÚJDONSÁGOK 2014 ÖSZ - TÉL 4 FÉLE, HATÓANYAGOKKAL ÁTITATOTT LAP MASZK: - KOLLAGÉN HATÓANYAGOS LAP MASZK - ALOE HATÓANYAGOS LAP MASZK - BAOBAB HATÓANYAGOS LAP MASZK - ZÖLD

Részletesebben

TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK

TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK Napozás utáni készítmény hidratálás Önbarnító készítmény bronzosítás SOL az egész családnak & SOL továbbfejlesztett készítmények védelem A Sol napozószerekkel

Részletesebben

A fiatalság vitalitása & ragyogása

A fiatalság vitalitása & ragyogása A fiatalság vitalitása & ragyogása Végre itt a megoldás a fénytelen és elgyengült hajak számára. A Semi di Lino Diamond termékek ragyogása együtt a legújabb öregedés gátló hatóanyaggal alkotja az új, AntiAge

Részletesebben

BLUE LINE HIDRATÁLÓ, REGENERÁLÓ EXKLUZÍV KEZELÉS IGÉNYES BŐRRE - 25 ÉV FELETT A kezelési idő: 120 perc

BLUE LINE HIDRATÁLÓ, REGENERÁLÓ EXKLUZÍV KEZELÉS IGÉNYES BŐRRE - 25 ÉV FELETT A kezelési idő: 120 perc BLUE LINE HIDRATÁLÓ, REGENERÁLÓ EXKLUZÍV KEZELÉS IGÉNYES BŐRRE - 25 ÉV FELETT A kezelési idő: 120 perc Lépések: 1 Make-up Eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás 4 Peeling 5 Tonizálás 6 Vérbőség Fokozás

Részletesebben

Ayurveda kozmetikumok

Ayurveda kozmetikumok Ayurveda kozmetikumok 2011. november 26. szombat Indiai Kulturális Központ Előadó: Riesz István Dr.(Ayu)Hon. Kuratóriumi Elnök Magyar Ayurveda Gyógyászati Alapítvány Kht. Ügyvezető Igazgató Garuda Trade

Részletesebben

SZAKÉRTŐ A NÖVÉNYI EREDETŰ SZÉPSÉGÁPOLÁSBAN. Osztozzunk együtt az ünnep örömein! Ajándékötletek. már. 890 Ft * -tól. www.yves-rocher.

SZAKÉRTŐ A NÖVÉNYI EREDETŰ SZÉPSÉGÁPOLÁSBAN. Osztozzunk együtt az ünnep örömein! Ajándékötletek. már. 890 Ft * -tól. www.yves-rocher. SZAKÉRTŐ A NÖVÉNYI EREDETŰ SZÉPSÉGÁPOLÁSBAN Osztozzunk együtt az ünnep örömein! Ajándékötletek már 890 Ft * -tól www.yves-rocher.hu Mennyei ínyencség Piros gyümölcsökkel... Elbűvölő csábítás Fekete gyümölcsökkel

Részletesebben

1. BIO REJUVENÁLÓ KEZELÉS FOKOZOTTAN ZSÍR- ÉS VÍZHIÁNYOS, ÉRETT BŐRRE

1. BIO REJUVENÁLÓ KEZELÉS FOKOZOTTAN ZSÍR- ÉS VÍZHIÁNYOS, ÉRETT BŐRRE 1. BIO REJUVENÁLÓ KEZELÉS FOKOZOTTAN ZSÍR- ÉS VÍZHIÁNYOS, ÉRETT BŐRRE 1. letisztítás BIOLA830 Bio Bíbor kasvirág arctej 2. peeling BIOLA834 Bio Homoktövis peeling Gyümölcssavakra érzékeny bőrre: BIOLA

Részletesebben

Kedves vendégünk az alábbiakban kérjük tekintse át tavaszzáró és nyárindító új termékeinket bemutató és kezelési ajánlatainkat!

Kedves vendégünk az alábbiakban kérjük tekintse át tavaszzáró és nyárindító új termékeinket bemutató és kezelési ajánlatainkat! Kedves vendégünk az alábbiakban kérjük tekintse át tavaszzáró és nyárindító új termékeinket bemutató és kezelési ajánlatainkat! AKCIÓS TERMÉKEINK Most 400ml arclemosók a 200ml-es áráért! GN501420 és GN503210

Részletesebben

HYALURON-FILLER CC KRÉM BEVEZETÉS

HYALURON-FILLER CC KRÉM BEVEZETÉS HYALURON-FILLER CC KRÉM BEVEZETÉS A SZÉPSÉGKRÉMEK ABC-JE Termék AA Krém BB Krém CC Krém DD Krém Mit rövidít? Anti-Aging Beauty Balm / Blemish Balm Complexion Correction / Color Correction Daily Defense

Részletesebben

Botéa System. BOTÉA - hajápoló család 2. VÉKONYSZÁLÚ HAJ 1. NORMÁL HAJ 3. ZSÍROS HAJ ÉS FEJBÕR 4. KORPÁS HAJ 6. HAJNÖVEKEDÉST SERKERNTÕ

Botéa System. BOTÉA - hajápoló család 2. VÉKONYSZÁLÚ HAJ 1. NORMÁL HAJ 3. ZSÍROS HAJ ÉS FEJBÕR 4. KORPÁS HAJ 6. HAJNÖVEKEDÉST SERKERNTÕ BOTÉA - hajápoló család Botéa System 1. NORMÁL HAJ 2. VÉKONYSZÁLÚ HAJ 3. ZSÍROS HAJ 4. KORPÁS HAJ 5. HAJHULLÁS ELLEN 7. SZÁRAZ HAJ 9. HULLÁMOS ÉS TERM. GÖNDÖR HAJ.0 Sampon.1 Balzsam.2 Krém 6. HAJNÖVEKEDÉST

Részletesebben

Dermokozmetikumok babáknak és gyermekeknek ARCÁPOLÁS TESTÁPOLÁS HAJÁPOLÁS FÉNYVÉDELEM

Dermokozmetikumok babáknak és gyermekeknek ARCÁPOLÁS TESTÁPOLÁS HAJÁPOLÁS FÉNYVÉDELEM Dermokozmetikumok babáknak és gyermekeknek ARCÁPOLÁS TESTÁPOLÁS HAJÁPOLÁS FÉNYVÉDELEM A GYERMEKEK BŐRE A BABÁK ÉS KISGYERMEKEK BŐRE A babák és kisgyermekek bőre fokozottan érzékenyebb és sérülékenyebb

Részletesebben

2011. október - november

2011. október - november FODRÁSZ-KOZMETIKUS BEMUTATÓKÖRÚT 2011. október - november Újra együtt! Ezúttal nyolc helyszínt jelöltünk meg az ország különbözô pontjain, ahol a fodrászok és a kozmetikusok kedvében is szeretnénk járni

Részletesebben

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS ROSANA SZÁRAZ, ÉRZÉKENY BŐRRE

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS ROSANA SZÁRAZ, ÉRZÉKENY BŐRRE A kezelési idő: 90 perc DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS ROSANA SZÁRAZ, ÉRZÉKENY BŐRRE Lépések: 1 Make-up Eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás 4 Peeling 5 Tonizálás 6 Iontoforézis v. Ultrahang v. Elektroporációs

Részletesebben

Hogyan lehet megőrizni a nyári barnaságot?

Hogyan lehet megőrizni a nyári barnaságot? Őszi-téli bőrápolás Hogyan lehet megőrizni a nyári barnaságot? Évszakváltás idején mindig jobban oda kell figyelnünk bőrünkre, szépségápolási szokásainkra. A nyári barnaság megőrzésének több módja van:

Részletesebben

MARKETING PREZENTÁCIÓ GOMMAGE ECLAT PARFAIT

MARKETING PREZENTÁCIÓ GOMMAGE ECLAT PARFAIT KRÉMES BŐRRADÍR MARKETING PREZENTÁCIÓ GOMMAGE ECLAT PARFAIT Elérhető: 2014 július Miért radírozzunk? 30 naponta minden hámsejt megújul. Ezt a sejtmegújulást azonban számos tényező hátráltatja, mint pl.

Részletesebben

ÉRVÉNYES FEBRUÁR 5-TŐL MÁRCIUS 4-IG, ILLETVE A KÉSZLET EREJÉIG!

ÉRVÉNYES FEBRUÁR 5-TŐL MÁRCIUS 4-IG, ILLETVE A KÉSZLET EREJÉIG! FEBRUÁRI AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! ÉRVÉNYES 2018. FEBRUÁR 5-TŐL 2018. MÁRCIUS 4-IG, ILLETVE A KÉSZLET EREJÉIG! ITALIA igazi szépsége 2. 3.

Részletesebben

Karácsonyi finomságok

Karácsonyi finomságok F R A N C E S ZAKÉRTŐ A N ÖVÉNYI E REDETŰ S ZÉPSÉGÁPOLÁSBAN Karácsonyi finomságok Kakaó & Málna Az Ön AJÁNDÉKA ** 1990 Ft feletti vásárlás esetén Ajándékötletek már 890Ft* -tól Kézkrém 30 ml A nálunk vásárolt

Részletesebben

St. Barth. A St. Barth elixírjei és Spa-kezelései a karibi élvezetek világába vezetik Önt.

St. Barth. A St. Barth elixírjei és Spa-kezelései a karibi élvezetek világába vezetik Önt. St. Barth A St. Barth elixírjei és Spa-kezelései a karibi élvezetek világába vezetik Önt. A karibi Tiaré virág egzotikus olaja és illata, a finom liliom illetve a tiszta bourbon vanília simogatja a lelket

Részletesebben

1. Az akció fizetendő értéke 9 000 Ft

1. Az akció fizetendő értéke 9 000 Ft 1. Az akció fizetendő értéke 9 000 Ft Az akció a készlet erejéig 2015. február 2-tól legkésőbb március 31-ig igényelhető. KezD színesen Az Évet... Egyszeri alkalommal vásárolj 5 tubus ammónia-mentes mildcolor

Részletesebben

MARKETING PREZENTÁCIÓ

MARKETING PREZENTÁCIÓ MARKETING PREZENTÁCIÓ CRÈME NIGHT LOGIC Éjszakai Ragyogást Fokozó Krém Elérhető: 2018 május Stresszelt bőr ÉRZELMEK ALVÁSHIÁNY ZAJ FÉNY STRESSZ A bőr sokféle stressznek van kitéve a nap folyamán. A testünk

Részletesebben

BOTOX ránctalanító arcmasszázs. Botox ránctalanító dekoltázsmasszázs. Levendula relax dekoltázsmasszázs Q10 regeneráló hidratáló masszázs

BOTOX ránctalanító arcmasszázs. Botox ránctalanító dekoltázsmasszázs. Levendula relax dekoltázsmasszázs Q10 regeneráló hidratáló masszázs MASSZÁZSOK BOTOX ránctalanító arcmasszázs Botox ránctalanító dekoltázsmasszázs 5500 Ft LEVENDULA relax masszázs Levendula relax dekoltázsmasszázs 6000 Ft Q10 regeneráló hidratáló masszázs Q10 regeneráló

Részletesebben

TARTALOM CRAMER COLOR 1965 SZÍNVÁLASZTÉK SZÍNKÖR A TERMÉK FAQ. Kinek ajánljuk 4 Love-lasting colour 4

TARTALOM CRAMER COLOR 1965 SZÍNVÁLASZTÉK SZÍNKÖR A TERMÉK FAQ. Kinek ajánljuk 4 Love-lasting colour 4 TARTALOM 4 12 CRAMER COLOR 1965 SZÍNVÁLASZTÉK Kinek ajánljuk 4 Love-lasting colour 4 14 6 SZÍNKÖR A TERMÉK Mi ez 6 Legfontosabb összetevő: Kókusz olaj 8 Hatás 8 Keverés 9 Aktivátor 9 Keverés és hatóidő

Részletesebben

Árlap. Arckezelések MATIS-sal

Árlap. Arckezelések MATIS-sal Árlap Arckezelések MATIS-sal Hidratáló kezelés 6500Ft 70 perc Célja az öregedés megelőzése és a fiatalság minél hosszabb ideig tartó megőrzése. Hatására a bőr hidratált lesz, hosszantartó feltöltődést

Részletesebben

Dreumex védőkrémek. Dreumex Omnicare Védőkrém

Dreumex védőkrémek. Dreumex Omnicare Védőkrém Dreumex Omnicare Védőkrém - védőréteget képez a káros anyagok ellen - megakadályozza a baktériumok bőrön átjutását - könnyebben tisztíthatóvá válik a kéz - növeli az érintés biztonságát - bőrbarát - parfüm

Részletesebben

Vandart (Rex Clinic Hotel)

Vandart (Rex Clinic Hotel) Vandart (Rex Clinic Hotel) Masszázsok és Wellness Testkezelések (Uraknak) Kurland Bali Paradise Wellness Rituálé mályva virágokkal: Ez a wellness kezelés bámulatosan varázsolja át a petyhüdt, fakó bőrt,

Részletesebben

BAOBAB SPA kezelés* érett, igényes bõrre. Szükséges eszközök: lemosó szivacs, vattakorong. Kezelési idô: 45-60 perc. Munkafázisok

BAOBAB SPA kezelés* érett, igényes bõrre. Szükséges eszközök: lemosó szivacs, vattakorong. Kezelési idô: 45-60 perc. Munkafázisok Kezelési programok 1. Baobab SPA kezelés 2. Thalasso Namíbiai Tengeri kezelés 3. Rooibos kezelés 4. AlegraMED kezelés 5. AmintaMED kezelés 6. Erbana kezelés 7. Rosana kezelés 8. Blue Line/Exalia kezelés

Részletesebben

Minden, amire a szépségápolásban szükség lehet szakmai, és otthoni felhasználók számára!

Minden, amire a szépségápolásban szükség lehet szakmai, és otthoni felhasználók számára! Minden, amire a szépségápolásban szükség lehet szakmai, és otthoni felhasználók számára! PPD, Paraben, Ammónia, vegyszer és alkohol mentes fodrász, kozmetikai termék, fodrászkelllék a forgalmazótól, lakossági

Részletesebben

ÉRVÉNYES ÁPRILIS 9-TŐL MÁJUS 6-IG, ILLETVE A KÉSZLET EREJÉIG!

ÉRVÉNYES ÁPRILIS 9-TŐL MÁJUS 6-IG, ILLETVE A KÉSZLET EREJÉIG! ÁPRILISI AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! ÉRVÉNYES 2018. ÁPRILIS 9-TŐL 2018. MÁJUS 6-IG, ILLETVE A KÉSZLET EREJÉIG! THE N O 1 ITALIAN COMPANY IN

Részletesebben

LIPOSOMES ESSENTIELS ÉRETT, VÍZHIÁNYOS BÔRRE (Liposomes Essentiels pour Peaux Dévitalisées) 50 ml Tsz: BE 601

LIPOSOMES ESSENTIELS ÉRETT, VÍZHIÁNYOS BÔRRE (Liposomes Essentiels pour Peaux Dévitalisées) 50 ml Tsz: BE 601 LIPOSOMES ESSENTIELS ÉRETT, VÍZHIÁNYOS BÔRRE (Liposomes Essentiels pour Peaux Dévitalisées) Tsz: BE 601 Érett, idôsödô bôrre; száraz, vízhiányos bôrre. A hidrogél áttetszô. Hyaluronsav: A-vitamin: E-vitamin:

Részletesebben

NOVEMBERI AKCIÓK ÉRVÉNYES: NOVEMBER 5-TŐL DECEMBER 2-IG, ILLETVE A KÉSZLET EREJÉIG! /

NOVEMBERI AKCIÓK ÉRVÉNYES: NOVEMBER 5-TŐL DECEMBER 2-IG, ILLETVE A KÉSZLET EREJÉIG!   / www.hairline.hu / www.alfaparf.hu NOVEMBERI AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! ÉRVÉNYES: NOVEMBER 5-TŐL 2018. DECEMBER 2-IG, ILLETVE A KÉSZLET EREJÉIG!

Részletesebben

2016. augusztusi AKCIÓK. Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk!

2016. augusztusi AKCIÓK. Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! 2016. augusztusi AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! THE BLEACHING COCKTAIL METHOD FOR CREATING NATURAL BLEACH EFFECTS A T T I V A T O R E A C T I V

Részletesebben

Testápoló olajok. Mártózz meg a luxusban TITLE OF PRESENTATION 1

Testápoló olajok. Mártózz meg a luxusban TITLE OF PRESENTATION 1 Testápoló olajok Mártózz meg a luxusban TITLE OF PRESENTATION 1 Gránátalma regeneráló olaj: puhít és megújít segít lecsökkenteni az öregedés tüneteit a bőr puhának látszik elősegíti a bőr természetes megújító

Részletesebben

A GYÉMÁNTOK ABSZOLÚT RAGYOGÁSA

A GYÉMÁNTOK ABSZOLÚT RAGYOGÁSA A GYÉMÁNTOK ABSZOLÚT RAGYOGÁSA A ragyogás új dimenziója A lenmagkivonat és a gyémántok csillogásának exkluzív kombinációja... Fedje fel a szépség minden titkát a Semi di Lino Diamante termékekkel A ragyogás

Részletesebben

KEZELÉSI TERVEK BŐRTÍPUSOK SZERINT

KEZELÉSI TERVEK BŐRTÍPUSOK SZERINT Korpás szeborreás bőr kezelése Tisztító hab teafaolajjal Antiszeptikus tonik Enzimes peeling Sejtlégzést Segítő Oxy Ráncfeltöltő Hyaluronsavval Ichtyolos Biogél Chlorophyll Pórusösszehúzó Biogél Light

Részletesebben

ÉRVÉNYES ÁPRILIS 10-TŐL MÁJUS 7-IG, ILLETVE A KÉSZLET EREJÉIG!

ÉRVÉNYES ÁPRILIS 10-TŐL MÁJUS 7-IG, ILLETVE A KÉSZLET EREJÉIG! ÁPRILISI AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! ÉRVÉNYES 2017. ÁPRILIS 10-TŐL 2017. MÁJUS 7-IG, ILLETVE A KÉSZLET EREJÉIG! 002 Vásárolj 12 darab ALFAPARF

Részletesebben

A hajfestékek használata oldalon átalános tájékoztatót, és hasznos tanácsokat talál a hajfestéssel kapcsolatban!

A hajfestékek használata oldalon átalános tájékoztatót, és hasznos tanácsokat talál a hajfestéssel kapcsolatban! A hajfestékek használata oldalon átalános tájékoztatót, és hasznos tanácsokat talál a hajfestéssel kapcsolatban! A webáruházban található professzionális hajfestékeket ugyanúgy kell használni mint általában

Részletesebben

ÚJDONSÁG PAUL MITCHELL NEON HAJÁPOLÓK, FORMÁZÓK A ÉVES KOROSZTÁLYNAK! OKTÓBER

ÚJDONSÁG PAUL MITCHELL NEON HAJÁPOLÓK, FORMÁZÓK A ÉVES KOROSZTÁLYNAK! OKTÓBER ÚJDONSÁG PAUL MITCHELL NEON HAJÁPOLÓK, FORMÁZÓK A 15-25 ÉVES KOROSZTÁLYNAK! 2017. OKTÓBER Az Új NEON. Hajápolók a 15 25 Éves Korosztálynak. VIDÁM, FIATALOS, CUKORTARTALMÚ ÉS ILLATÚ TERMÉKEK Felejtsd el,

Részletesebben

T A N F O L Y A M - BBCOSHAIR PRO 2017.szeptember 30, Budapest 1077, Rottenbiller u.66.

T A N F O L Y A M - BBCOSHAIR PRO 2017.szeptember 30, Budapest 1077, Rottenbiller u.66. T A N F O L Y A M - BBCOSHAIR PRO 2017.szeptember 30, Budapest 1077, Rottenbiller u.66. BBCOS Hidrolizált KERATINOS Tartós Hajkiegyenesítés és Hajfeltöltés ELMÉLETI ÉS GYAKORLATI TANFOLYAM Kezelhető, dús

Részletesebben

PROMÓCIÓK ÉS AJÁNDÉKOK

PROMÓCIÓK ÉS AJÁNDÉKOK 2013. FEBRUÁR-ÁPRILIS AJÁNDÉKKATALÓGUS A legjobb ajándékok Önnek és szeretteinek KÜLÖNLEGES PROMÓCIÓK ÉS AJÁNDÉKOK Az elkövetkező hónapok számos különleges lehetőséget tartogatnak, amelyekkel örömet okozhat

Részletesebben

Herbal Collection. Szépség és egészség a természetből

Herbal Collection. Szépség és egészség a természetből Herbal Collection Szépség és egészség a természetből Herbal Collection Szépség és egészség a természetből Kedves ügyfeleink, nagy örömünkre szolgál, hogy kifejezték az érdeklődésüket a társágunk iránt,

Részletesebben

Copyright Arcjóga Arctorna Method, Minden jog fenntartva. Koós Viktória

Copyright Arcjóga Arctorna Method, Minden jog fenntartva. Koós Viktória A Szép Arc Titka Hogyan ápold helyesen a bőröd? Első rész Miért fontos a bőrápolás? A szépségápolással kapcsolatos problémák, általában az arcbőrrel kapcsolatosak, ezért fontos néhány anatómiai ténnyel

Részletesebben

THE DEMI TARTÓS GÉLSZÍNEZŐ 2016 NOVEMBER

THE DEMI TARTÓS GÉLSZÍNEZŐ 2016 NOVEMBER THE DEMI TARTÓS GÉLSZÍNEZŐ 2016 NOVEMBER Bemutatjuk a The Demi tartós gélszínezőket (keverés 1+1). Tökéletes fény, kondicionálás és fedés a Paul Mitchell-től. Kiemelkedő ragyogás A Demi a színezés mellett

Részletesebben

Foglalkozási napló. Kozmetikus

Foglalkozási napló. Kozmetikus Foglalkozási ló a 20 /20. tanévre Kozmetikus (OKJ száma: 54 15 02) szakma gyakorlati oktatásához 13. évfolyam A ló vezetéséért felelős: A ló megnyitásának dátuma: A ló lezárásának dátuma: Tanuló Gondviselő

Részletesebben

Tiande márciusi akciók

Tiande márciusi akciók Tiande márciusi akciók 2013. tavasz 2013. márc. 1-2013. ápr. 31. A cég fenntartja a jogot az akció feltételeinek megváltoztatására Az akció feltételei Vásárolj 1+1 nano korrektort (lifting és botox hatással)

Részletesebben

Normál és vegyes bőrre ARCÁPOLÁS. Erősíti és óvja a bőr saját védelmét. Ellátja a bőrt nedvességgel. Szabályozza a T zóna faggyútermelését.

Normál és vegyes bőrre ARCÁPOLÁS. Erősíti és óvja a bőr saját védelmét. Ellátja a bőrt nedvességgel. Szabályozza a T zóna faggyútermelését. Normál és vegyes bőrre Erősíti és óvja a bőr saját védelmét. Ellátja a bőrt nedvességgel. Szabályozza a T zóna faggyútermelését. Hetente 2-3 a zsíros T zónában a zsíros T zónában Tisztító Tisztító Mélytisztító

Részletesebben

1.1 A szakmai gyakorlati vizsgák ütemezése

1.1 A szakmai gyakorlati vizsgák ütemezése 1.1 A szakmai gyakorlati vizsgák ütemezése A vizsgáról szóló részletes tájékoztatás található az iskola honlapján: www.sisy.hu 1.2 Szakközépiskolai 9-12. évfolyam, ágazati kerettanterv alapján 9. évfolyam

Részletesebben

fm group 13 2013 2013. 10. 01. - 11. 03. csak forró ajánlatok GOLD REGENESIS - Arany ősz 02 Dekor kozmetikumok akciója 08-09

fm group 13 2013 2013. 10. 01. - 11. 03. csak forró ajánlatok GOLD REGENESIS - Arany ősz 02 Dekor kozmetikumok akciója 08-09 fm group Az FM GROUP 13. akciós katalógusa 13 2013 2013. 10. 01. - 11. 03. csak forró ajánlatok GOLD REGENESIS - Arany ősz 02 Dekor kozmetikumok akciója 08-09 Őszi for home kiárusítás a készlet erejéig!

Részletesebben

HydraDerm-Peel. 2 az 1 ben Hydroabrasio +

HydraDerm-Peel. 2 az 1 ben Hydroabrasio + HydraDerm-Peel 2 az 1 ben Hydroabrasio + Ultrahangosvízporlasztású bőrcsiszoló SPA Hydroabráziós gépek teljesen megváltoztatták a hagyományos kézi módon, történő tisztítást. A SPA bőr tisztítógép, vákuumszívó

Részletesebben

dog vital 200 ml sampon fehér és világos szőrű kutyáknak DOG VITAL KUTYASAMPON FEHÉR ÉS VILÁGOS SZŐRŰ KUTYÁK SZÁMÁRA

dog vital 200 ml sampon fehér és világos szőrű kutyáknak DOG VITAL KUTYASAMPON FEHÉR ÉS VILÁGOS SZŐRŰ KUTYÁK SZÁMÁRA DOG VITAL KUTYASAMPON FEHÉR ÉS VILÁGOS SZŐRŰ KUTYÁK SZÁMÁRA Összetétel: Aqua, Benzyl alcohol, Citric Acid, Cocamide DEA, Cocamidopropyl betain, Glycol Stearate, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone,

Részletesebben

90 PERCES SOS BŐRNYUGTATÓ EXCELLENCE KEZELÉS LES SENSITIVES DOUCEUR

90 PERCES SOS BŐRNYUGTATÓ EXCELLENCE KEZELÉS LES SENSITIVES DOUCEUR A kezelési idő: 90 perc 90 PERCES SOS BŐRNYUGTATÓ EXCELLENCE KEZELÉS LES SENSITIVES DOUCEUR A kezelés célja : bőrnyugtatás, irritáció csökkentés. Intenzív kezelés az érzékeny, irritációra hajlamos bőr

Részletesebben

Mi jellemző a zsíros hajra?

Mi jellemző a zsíros hajra? Mi jellemző a zsíros hajra? A borsmenta a mentol forrása Kérdés: Milyen a hajam? Zsíros Elnehezedett Fakó és fénytelen Gyenge Nehezen formázható Zsíros haj Kérdés: Miért zsírosodik a hajam? A zsíros haj

Részletesebben

Fedezd fel a JÖVŐ innovációit. Ahol a TUDOMÁNY a természettel találkozik.

Fedezd fel a JÖVŐ innovációit. Ahol a TUDOMÁNY a természettel találkozik. F Fedezd fel a JÖVŐ innovációit. Ahol a TUDOMÁNY a természettel találkozik. DERMA EFFECT - azonnali hatású bőrápolás A legújabb generációs MEDICAL-BEAUTY RETINOL Sokan úgy gondoljuk, hogy ismerjük a retinolt.

Részletesebben

Tisztítás. Kérdezze meg vendégét, hogy milyen eredményt szeretne elérni.

Tisztítás. Kérdezze meg vendégét, hogy milyen eredményt szeretne elérni. Mitikus olajrituálé A legkiválóbb természetes hatóanyagok és egyedülálló összetevők összeolvadásából született meg a termékcsalád. Gazdag választékának köszönhetően személyre szabott hajápolási programot

Részletesebben

60 PERCES TISZTÍTÓ PREMIUM KEZELÉS LES PURIFIANTES

60 PERCES TISZTÍTÓ PREMIUM KEZELÉS LES PURIFIANTES 60 PERCES TISZTÍTÓ PREMIUM KEZELÉS LES PURIFIANTES A kezelési idő: 60 perc A kezelés célja: a tiszta, ápolt bőr Mélytisztítás, a bőr a tökéletes hygiéniai állapotának elérése és további kezelésekre való

Részletesebben

ÉRVÉNYES JÚLIUS 9-TŐL AUGUSZTUS 5-IG, ILLETVE A KÉSZLET EREJÉIG!

ÉRVÉNYES JÚLIUS 9-TŐL AUGUSZTUS 5-IG, ILLETVE A KÉSZLET EREJÉIG! JÚLIUSI AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! ÉRVÉNYES 2018. JÚLIUS 9-TŐL 2018. AUGUSZTUS 5-IG, ILLETVE A KÉSZLET EREJÉIG! THE N O 1 ITALIAN COMPANY IN

Részletesebben

GYÖNYÖRÛ B Õ R KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL

GYÖNYÖRÛ B Õ R KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL GYÖNYÖRÛ B Õ R KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL TÖRTÉNET Az egyik legismertebb magyar kozmetikai márka története a 80-as években indult: a nézők egy tévéinterjúban megismerhettek egy idős hölgyet, aki a kora ellenére

Részletesebben

RAGE. Straightening cream. Trilling Wax

RAGE. Straightening cream. Trilling Wax RAGE A RAGE termékeket a rendkívül sokféleség jellemzi. Fényfokozó és rögzítõ hatás szerint vannak csoportosítva, így adva a fodrászok kezébe korlátlan felhasználási lehetõséget. Trilling Wax Különösen

Részletesebben

Aromaterápiás Kezelés Esszenciális Olajokkal

Aromaterápiás Kezelés Esszenciális Olajokkal MARKETING ANYAG Aromaterápiás Kezelés Esszenciális Olajokkal ELÉRHETŐ: 2011 április Aromatic Arc Börápolás Börállapot helyreállítása esszenciális olajokkal A nök naponta néznek szembe stresszes, hosszú

Részletesebben

ÉRZÉKENY FEJBŐRRE HAJÁPOLÁS A TERMÉSZET ÉRINTÉSE

ÉRZÉKENY FEJBŐRRE HAJÁPOLÁS A TERMÉSZET ÉRINTÉSE ÉRZÉKENY FEJBŐRRE HAJÁPOLÁS A TERMÉSZET ÉRINTÉSE érzés ÉRZÉKENY FEJBŐR TÜNETEK ÉS OKOK Az arc és a test bőréhez hasonlóan a fejbőr is hirtelen érzékennyé válhat. Ez a sérülékeny állapot viszketéssel, szárazság

Részletesebben

SZAKÉRTŐ A NÖVÉNYI EREDETŰ SZÉPSÉGÁPOLÁSBAN. Boldog KARÁCSONYT! Ajándékötletek már. 890 Ft* -tól. www.yves-rocher.hu

SZAKÉRTŐ A NÖVÉNYI EREDETŰ SZÉPSÉGÁPOLÁSBAN. Boldog KARÁCSONYT! Ajándékötletek már. 890 Ft* -tól. www.yves-rocher.hu SZAKÉRTŐ A NÖVÉNYI EREDETŰ SZÉPSÉGÁPOLÁSBAN Boldog KARÁCSONYT! Ajándékötletek már 890 Ft* -tól www.yves-rocher.hu Ínyenc édesség Kandírozott narancs & Mandula Igazi karácsonyi illat Kandírozott narancs

Részletesebben