Közhasznúsági jelentés 2010.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Közhasznúsági jelentés 2010."

Átírás

1 Adószám: Bejegyző szerv: Győr-Moson-Sopron Megyei Bíróság Regisztrációs szám: 1160/ Élet Kenyere Alapítvány 1113 Budapest, Villányi út 44. fszt Fordulónap: december 31. Beszámolási időszak: január december 31. Budapest, március 01. P.h. A gazdálkodó képviselője A közzétett adatok könyvvizsgálattal nincsenek alátámasztva.

2 -1-1. Számviteli beszámoló 1.1. Számviteli beszámoló bemutatása A számviteli beszámoló a közhasznúsági jelentés mellékleteként, azzal együtt tekinthető meg Könyvvizsgálat A tárgyévi számviteli beszámoló adatai könyvvizsgálattal nincsenek alátámasztva. 2. A szervezet bemutatása 2.1. Elérhetőség A szervezet elérhetősége: 1113 Budapest Villányi út. 44. Telefon: Tevékenység általában Az Élet Kenyere Alapítvány rövid nevén közhasznú besorolású alapítvány, a Győr - Moson-Sopron megyei Bíróság án 1160 sorszámon jegyezte be. Az ÉKA a Magyar Evangéliumi Szövetség (Aliansz) tagja, de szervezeti függetlenségét megtartva működik. A Wesley Egyházi Szövetségben támogató szervezetként van jelen. Szociális tevékenységet végez az otthontalanok, árvák és szegények megsegítésére, Oktatás nevelési tevékenységet végez programok szervezésén keresztül, Társadalmi esélyegyenlőség elősegítésén munkálkodik Közhasznú tevékenység A szervezet tárgyévi közhasznú tevékenysége - annak tartalma, volumene, jellemzői, körülményei - az alábbiakban foglalható össze: Az oktatás, nevelési tevékenységek, programok szervezésében, a társadalmi esélyegyenlőség elősegítésében a 2010-ben is jellemző volt a növekedés. Ez mérhető a célcsoport létszámának bővülésében, az oktatási, nevelési tevékenységek sokszínűségében és az egyének közösségre találásának előmozdítása terén is. A programok választéka bővült, az angol nyelvtanítás hatékonyabbá vált, a személyes kötődés számos ember életében mélyült. A kínált folyamatos csoportmunka eredményeként többen tettek szert személyiségfejlődésre, jobb beilleszkedési és konfliktuskezelési készségekre. A kísérés, az életvezetési tanácsolás terén is előrelépések történtek. Legjobban a es NCA pályázati döntés indoklása foglalja össze azt, ahogyan szakemberek látják az ÉKA munkájának tartalmát: a pályázó szervezet tevékenységének társadalmi hasznosulása kiemelkedő. A pályázó szervezet tevei és előző évi aktivitása megfelelő. Az esélyegyenlőség segítésének elve kiemelkedő. A pályázó szervezet a régió életében, fejlődésében betöltött szerepe megfelelő. Az Alapító Okiratban 2000-ben megfogalmazott szociális tevékenység az otthontalanok, árvák és szegények megsegítésében elenyésző. Az otthontalan ellátásban, a szegények táplálásában sem az anyagi feltételek, sem az ÉKA önkénteseinek felkészültsége, sem pedig a körülmények nem teszik lehetővé, hogy az alapítvány aktívan tevékenykedjen. További részletek a 6. pontban, a Szöveges tartalmi beszámolóban és a Programok összefoglaló táblázatában találhatók.

3 -2-3. A vagyon felhasználása 3.1. A vagyon felhasználásával kapcsolatos kimutatás A vagyon felhasználásával kapcsolatos kimutatás az alábbi: Vagyoni helyzet alakulása Változás Megnevezés (1000HUF) Előző év Tárgyév Értékben %-ban Induló tőke Tőkeváltozás Vállalkozási eredmény Közhasznú tevékenység eredménye Költségvetési támogatások felhasználása 4.1. Költségvetési támogatások bemutatása A szervezet a tárgyévben költségvetési támogatást is igénybe vett. A támogatások jellemzői a tárgyévi gazdálkodás bemutatása során, a bevételek részletezésénél kerülnek bemutatásra Költségvetési támogatások felhasználása A költségvetési támogatások felhasználását mutatja be az alábbi táblázat: Költségvetési támogatások felhasználása Kapott Felhasználás Támogatás (1000HUF) összeg Célszerint Működési Maradván y Személyi jövedelemadó 1%-ának közcélú felhasználására Központi költségvetési szervtől más, elkülönített állami pénzalap és szervei Helyi önkormányzatok és szervei Kisebbségi települési önkormányzatok és szervei Települési önkormányzatok társulásai és ezek szervei Alapító Más forrás Összesen: A tárgyévi gazdálkodás bemutatása 5.1. Bevételek Kapott támogatások

4 -3- Az tárgyévi kapott támogatásait mutatja be a jogszabály szerinti bontásban az alábbi táblázat: Kapott tárgyévi támogatások forrásonként Támogató Összeg (1000HUF) Személyi jövedelemadó 1%-ának közcélú felhasználására 37 Központi költségvetési szervtől más, elkülönített állami pénzalap és szervei 0 Helyi önkormányzatok és szervei 0 Kisebbségi települési önkormányzatok és szervei 0 Települési önkormányzatok társulásai és ezek szervei 0 Alapító 0 Más forrás Összesen: Pályázati úton elnyert támogatások A szervezet által a tárgyévben pályázati úton elnyert kapott támogatások az alábbiak: Pályázati úton elnyert támogatások Elnyert Pályázat Kiíró összeg 1000HUF NCA-KM KIM Irányító Szerv. 400 Összesen: 400 Közhasznú tevékenység bevételei Az a tárgyévben közhasznú tevékenységéből bevételt nem ért el. Egyéb közhasznú bevételek A szervezet közhasznú tevékenységének keretében egyéb jogcímen elért bevétele a pénzintézeti kamat volt Kiadások Cél szerinti juttatások A szervezet a tárgyévben alaptevékenysége keretében adományt, díjakat, illetőleg más juttatást nem nyújtott. Vezető tisztségviselők juttatásai A szervezet vezető tisztségviselői a tárgyévben semmiféle juttatást nem kaptak. Közhasznú tevékenység működési költségei A közhasznú tevékenységhez kapcsolódó működési költségek az általános szabályok szerint kerültek elszámolásra A tárgyévi gazdálkodás értékelése Közhasznúsági cél teljesülése A szervezet a létesítő okiratában meghatározott közhasznú tevékenységét a tárgyévben közhasznú céljának megfelelően látta el.

5 -4-6. Szöveges beszámoló a közhasznú tevékenység különböző területeiről január 1-től december 31-ig Az alapítvány a év folyamán Budapesten és Győrben látta el közhasznú feladatait. Programjaink a következők voltak: GYŐR állandó programok Bibliatanulmányozás angol nyelven (nyilvántartási szám: GY05) Programvezet munkatárs: Gerry McNamara Időpont: minden hétfő délután 17:45-től ig Résztvevők száma: 3 és 9 fő között, kor szerinti megoszlásban 12 és 65 év között. Helye: Győr, Marcalváros, az egyik résztvevő otthonában. Célja: a bibliaismeret és az angol nyelvtudás együttes fejlesztése. Programleírás: A bibliatanulmányozás kizárólag angol nyelven folyik. Általában alkalmanként egy fejezet kerül áttekintésre, és megbeszélésre. A Biblia tanulmányozása még saját anyanyelven is nehéz, de a programvezető munkatárs lelkiismeretes felkészülése nagymértékben segíti a szövegértést és az életalkalmazást. Téma: Pál apostol Efezusiakhoz írt levele. A csoport több alkalommal rendezett közös étkezést. Gerry McNamara önkéntes munkatársunk egyetemi tanulmányai és munkája miatt határozatlan ideig jelentősen csökkentette az alapítvány programjaiban való vállalását és a vezetésre fordított óraszámait, ezért a program 2010-ben csak az angol nyelvű bibliatanulmányra és a Szabad Metodista Gyülekezet közösségformálására koncentrálódott. BUDAPEST állandó programok 1. Angol tanfolyam (nyilvántartási szám: BP03) 1. melléklet Programvezető munkatársak: téli-tavaszi szemeszter: Janice Coleman, Tóth Júlia őszi-téli szemeszter: Katie Winckles, Larry Winckles és Tóth Júlia Időpont: csütörtökön 15 órától 16:30-ig Helye: Újbudai Humán Szolgáltató Központ, XI. ker. Bogdánffy utca 7/D Célja: igényes, heti egyszeri ingyenes angol nyelvoktatás kerületieknek, közösségformálással. 10 éve sikeres, a legnagyobb érdeklődésre számító program. Programleírás: A téli-tavaszi szemeszter január 21-től április 21-ig hetente került megrendezésre összesen 14 alkalommal, 26 fő átlagos tanulólétszámmal, és esetenkénti látogatókkal. (Az átlagos látogatottság 6 fővel nőtt az elmúlt év hasonló időszakához képest). Az óravázlatok és a program beszámolója a jelenléti ívekkel együtt az 1. mellékletben található.

6 -5- Az őszi/téli szemeszter szeptember 16-tól december 9-ig került megrendezésre 13 alkalommal 26 fő átlagos jelenlétével és esetenkénti látogatókkal (Az átlagos látogatottság 3 fővel nőtt az elmúlt év hasonló időszakához képest és változatlan a téli-tavaszi a szemeszterhez képest). A résztvevők tudásszintje kezdő, középhaladó, haladó szeptembertől alapjában változtattunk a tanítás módszerén, hogy tudásszintjének megfelelő csoportban fejlődhessen mindenki. A program elnevezése: Something Old, Something New. Az első fél órában együtt kezdünk az általános ismeretek gyakorlásával. Ezután intenzív 60 perces óra kezdődik szintnek megfelelő három csoportban. Az Oxford Kiadó New English File c. tanulószettjét használjuk. A változtatás jelentős előrelépést jelent a tanulók tudásszintjében. Az újítás része, hogy a tanmenet tervezése összehangoltan történik Google dokumentumban, mely jelentős adminisztrációs könnyítést jelent. 2. Life Bridge Angol klub/olvasó Csoportok (nyilvántartási szám: BP12) 2. melléklet Időpont: csütörtökön 16:45-től 17:30-ig az angol tanfolyami órák után. Helye: Újbudai Humán Szolgáltató Központ, XI. ker. Bogdánffy utca 7/D Célja: a résztvevőknek alkalmat adni az olvasási készség fejlesztésére, a kiejtés gyakorlására és szókincsük bővítésére. Sikerélményt adni, további nyelvgyakorlásra ösztönözni. Programleírás: A 2010 téli-tavaszi szemeszter január 21-től április 21-ig Janice Coleman és Tóth Júlia vezetésével. Két csoportban összesen fő részvételével (5-6 fő/csoport). Tudás szint: 1 és 2. Használt olvasókönyv: Oxford Bookworms 1. és 2. szint. A 2010 őszi-téli szemeszter: szeptember 16-tól december 9-ig Larry és Katie Winckles valamint Janice Coleman vezetésével három csoportban összesen fő vett részt. Tudás szint 1. és 2. Használt olvasókönyv Oxford Oxford Bookworms és 3. szint. 3. Férfireggeli programsorozat (nyilvántartási szám: Bp13) 3. melléklet Programszervező munkatársak: Larry Winckles, segítők Verebi Ákos, Tóth Péter és Scheiber Zoltán önkéntesek ban kezdődött, 2009-ben rendszeresedett program. Időpontok: április 24, 2010 július 10. és 2010 október 2. Résztvevők száma 14 és 16 férfi Célja: amerikai stílusú reggeli mellett olyan közösséget biztosítani férfiak számára, ahol az őket érdeklő témák mellett zavartalanul beszélgethetnek és férfias megoldások születhetnek az élet különböző területein. Az angol tanfolyamra járó férfiak rendszeres résztvevői a programnak Témák: 1) Új kezdetek, 2) Az élet világkupája, 3) Helyes döntéshozás. 4. Kreatív hobby teadélután hölgyeknek programsorozat (nyilvántartási szám: Bp13) 4. melléklet Programszervező munkatársak: Katie Winckles, segítők: Janice Coleman, T.Gergely Judit, Tóth Julia 2008-ban kezdődött, 2009-ben rendszeresedett program: negyedévente egyszer. Időpontok: március 10, július 7, október 16 Résztvevők száma: 18, 22, 24 fő

7 -6- Célja: kreatív tevékenység biztosításával olyan közösséget nyújtani hölgyek számára, ahol megismerkedhetnek különféle kreatív hobby technikákkal vagy sütési bemutatót tartva új recepteket cserélhetnek, miközben barátságok mélyülnek el egy biztonságot adó helyen. A témaválasztás, a beszélgetés és a kikapcsolódást biztosító légkör mindig fontos szempont a program megtervezésekor. 5. Közhely Barátok Irodalmi Estje (nyilvántartási szám: Bp13) 5. melléklet Programszervező munkatársak: Tóth Júlia, önkéntesek: T.Gergely Judit, Izsák Norbert 2009 őszén kezdődött program. évente kétszer, tavaszi és őszi óraátállításhoz kötve Időpontok: március 26, 2010 október 29. Résztvevők száma: 40 és 38 fő Célja: fórumot biztosítani a szépirodalom megismerésére és ezzel párhuzamosan vers, próza vagy novella előadására teret adni. Az estre minden barátunk meghívott és lehetőség nyílik bárki számára zeneművek vagy dalok előadására is. Személyiségfejlesztőnek és közösségteremtőnek látjuk a programot. Sikeres és közkedvelt program. 6. Közhely Matiné filmvetítés felnőtteknek és gyermekeknek (nyilvántartási szám: Bp 13) 6. melléklet Programszervező munkatársak: Tóthné Gergely Judit és Tóth Péter Új program: 2010 februárban kezdtük: Időpontok: február 13, 2010 április 17, 2010 szeptember 4. Résztvevők száma: 35 fő, 17 fő és 12 fő Célja: szombat délutáni családi kikapcsolódás biztosítása olyan film bemutatásával, mely időszerű, tanulságos és sokakat érintő témát dolgoz fel. A február 13-i vetítést a Házasság Hete országos programhoz kapcsoltuk, egy házaspár konfliktusának megoldódását mutatta a be Tűzálló/Fireproof c. film. Az áprilisi vetítés a Kelet Könnye c. filmdráma volt a hit és a remény diadala témakörben, a szeptember 4-i pedig a Szabadság himnusza c. életrajzi, történelmi romantikus filmdráma volt. Gyermekeknek: Nanny McPhee, Wallace és Gromit valamint A szeleburdi család került vetítésre. A film után lehetőség van beszélgetésre. BUDAPEST egyszeri események 2010-ben 7. Emlékkiállítás 7. melléklet Programszervező munkatársak: Tóth Júlia, Janice Coleman, Verebi Ákos és Zita Időpont: január 29-től február 7-ig (+ 5 nap hosszabbítás) Látogatók összlétszáma: 124 fő Célja: Verebi Ákos édesanyjának, Verebi Sándorné Bartók Éva Munkácsy-díjas textiltervező iparművésznek és munkásságának emléket állítani. Lehetőséget adni a Verebi család rokonainak, barátainak, egykori munkatársainak a művésznő munkáinak megtekintésére. Programleírás: Élmény volt a kiállítási anyagok rendszerezése és a kiállítás ízléses, kreatív elrendezése. Megtapasztaltuk az angolra járó hölgyek készségét, ahogy önként teremőri szolgálatot

8 -7- vállaltak és két órás váltással, kettesével vállalták a látogatók fogadását. Élmény volt fogadni egyik hagyományőrző volt munkatársat, aki profi operatőrrel együtt filmre rögzítette a kiállítást. A rendkívüli hó és hideg miatt 5 nappal meghosszabbítottuk a kiállítást. 8. Jubileumi koncert Az Élet Kenyere Alapítvány 10. évfordulója alkalmából 8. melléklet Programszervező munkatársak: Jerry és Janice Coleman, Larry és Katie Winckles, Tóth Júlia Időpont: június 18. este 6 Résztvevők száma: 85 fő Helye: Szent Margit Gimnázium Díszterme, XI. ker. Villányi út 5-7. II. emelet Célja: megemlékezni a megtett útról, méltatni azokat, akik nagyban hozzájárultak az alapítvány munkájának sikeréhez, amely a felebaráti szeretet gyakorlati megvalósítása. Programleírás: Janice Coleman elnöki beszéde után elismerő emléklapok átadása, majd Sarah Coleman Toth énekes előadóművész Balog József zongoraművész kíséretével 40 perces ünnepi koncertje. Az ünnep vendéglátással folytatódott, melyen sós és édes süteménykülönlegességek kerültek felszolgálásra. Barátaink, vendégeink a koncert előtt és a vendéglátás ideje alatt megtekinthették az elmúlt évek eseményeit bemutató fotókiállításunkat is. A fényképválogatás Larry Winckles, Tóth Péter, Verebi Zita és Tóthné Gergely Judit munkáiból készült. 9. Belépés csak hölgyeknek 9. melléklet Programszervező munkatárs: Tóth Júlia Időpont: november 6, 13, 20, 27 délután 3-tól 5-ig Résztvevők száma: 4-12 fő Célja: A kiváló nő tulajdonságai bölcs, gondoskodó, szorgalmas, hűséges. Elgondolkodni az általunk kívánatosnak és hasznosnak tartott női tulajdonságokról. A hölgyek személyiségének erősítése: A nő egy csodálatos ötlet. Programleírás: Tóth Júlia perces témafelvezetése után adott szempontok szerint beszélgettek a jelenlévők saját tapasztalataikról, elgondolásaikról. 10. OKÉ - Oktatási Konferencia 2010-ben nem került megrendezésre 11. Életvezetési problémákkal küzdők segítése 11. melléklet Életvezetési tanácsadás férfiak részére: az előző évekhez hasonlóan heti rendszerességgel Larry Winckles 4 férfivel folytatott rendszeresen személyes baráti beszélgetéseket, akik bizalommal fordultak hozzá életvezetési kérdésekben és személyes problémákban. Barátságot fővel épít. Izsák Norbert 8-10 férfival tart baráti kapcsolatot, melyben segítséget nyújt számukra. Jerry Coleman, Tóth Péter és Joseph Tanner rendszeresen 2-3 fővel találkoztak. Személyes beszélgetések nők részére. Tóth Júlia 4 hölggyel tartott kapcsolatot, akikkel rendszeresen érzelmi-lelki problémákból keresik együtt a kiutat. Katie Winckles és Janice Coleman 6-8 hölggyel találkozott rendszeres támogatói, tanácsoló és életvezetési beszélgetésre. Többször tettek látogatást vidéken, ahol elkeseredett helyzetben lévő hölggyel ápolták a kapcsolatot. Kiemelkedő esemény volt Rashindu Demel diplomakiosztó ünnepe 2010 június

9 -8-10-én. A fiatal hölgy Sri Lankáról jött és 10 hónapig tanult a CEU egyetemen. Családként álltunk mellette a számára idegen országban. Másik kedves barátunk, Bayer Katalin diplomaátadó ünnepsége 2010 július 17-én volt. Katalin szakdolgozatát az alapítvány munkájáról írta az Általános Vállalkozási Főiskola Non-profit szakán. Margaret Tanner 6-7 hölgyet tanácsolt rendszeresen. Családsegítés: Nehéz, de nagyon szép feladat kezdődött 2009 januárjában, amikor L.I. megjelent a Helyreálló Csoportban. A XI. kerületi családsegítőn keresztül talált ránk a fiatal hölgy. A csonka család segítése sokrétű, speciális és bonyolult feladat. Ugyanakkor már konkrét eredményeket látunk szeptemberében komolyan változtattunk L.I. segítésén. Pál Sándor Ede önként vállalta a teljes körű családgondozást. Szakmai tapasztalata, felkészültsége, gyakorlati intézkedései konkrét eredményeket hoztak a család életében. A gyülekezeti közösség összefogása, a szeretet légköre és a feltétlen elfogadás lelkileg gyógyító hatással van a családra. Lassú, de biztos folyamat zajlik az életükben. 12. Egyéb megvalósult programok Budapesten (nyilvántartási szám: Bp13) 12. melléklet Társasjáték délutánok Programszervező munkatárs: Larry Winckles Időpont: május 2., 2010 november 7. Célja: A társasjátékkal vidám és szórakoztató szabadidős tevékenységet kínáltunk gyermekeknek és felnőtteknek, főként az angol tanfolyamról ellátogató barátainknak. 13. Szabad Metodista Gyülekezet programjai (szervezetileg független és pénzügyileg önálló) Programszervező munkatársak: Janice Coleman, Tóth Péter és Tóthné G. Judit, Larry és Katie Winckles, Tóth Júlia, Verebi Ákos. Időpont: minden vasárnap délelőtt 10:30-tól 13:00 óráig Célja kettős: a Biblia tanulmányozása és a közösség gyakorlásának biztosítása. Programleírás: az alapítvány munkatársai munkájukkal a teljes ember segítését szeretnék elérni. Felismerték, hogy nagyon sok ember problémájának és elesettségének gyökere a családtagjaiktól, a társadalomtól és a Teremtő Istentől való elszigeteltség. Ezért lehetőséget biztosítanak arra, hogy baráti körükbe belépjenek azok az emberek, akik a programokon keresztül velük kapcsolatba kerülnek. Bárki szabad választása alapján látogathatja a Szabad Metodista Gyülekezet összejöveteleit, programjait, amennyiben erre spirituális igénye van. 90 perces programot biztosítunk, mely közös éneklésből és a Biblia tanításából tevődik össze. Külön hangsúlyt fektetünk a gyermekek Biblia oktatására, mely nem felekezethez kötött hittant jelent. Minden vasárnap a jelen lévő gyermekeket (6 fő) Szász Andrásné tanítja, aki képzett gyermektanítója a Palánta Gyermek-Lélek-Mentő Alapítványnak.

10 -9- Az ÉKA és a Szabad Metodista Gyülekezet közös programjai Budapesten (nyilvántartási szám Bp13) 13. melléklet 2010 március 13 du. 3-tól Kreativ délután gyermekeknek. Programvezető: Janice Coleman Vendégek: Jody and Bethany Abbott 12 gyermek részére tartottak sokszínű kézimunka foglalkozást és mozgásos ének- és játékfoglalkozást versennyel egybekötve. Finom délutáni süti várt a gyermekekre április 5. Húsvét Ünnepe: Júlia felemelő ének-zene (Janice), remek tanítás (Larry), húvéti nyuszi édességkeresés a kertben (Larry, Ákos, Gábor) és finom ebéd (Katie, Janice és a többiek) május 2. Anyáknapja: hat gyermek köszöntötte édesanyját. vendég tanító Kolláth András 2010 május 9. Vasárnap Grill party: 28 felnőtt és 9 gyermek részvételével május Bishop David Roller püspök és felesége látogatása. 16 fő köszöntötte őket a KÖZHELY-ben, ahol személyes élményeikről beszéltek. Az angol tanfolyamra is ellátogattak, valamint megbeszélést folytattak munkatársainkkal az aktuális feladatokról. Programfelelős: Jerry és Janice Coleman 2010 szeptember 3. Látogatás Herendre a porcelán gyárba és múzeumba. 5 fő, a közvetlen munkatársak évkezdő csapatépítő kirándulása. Programvezető: Jerry Coleman 2010 szeptember 19. Különös nap, különös esemény felnőtt keresztség. A megjelent 25 főből életükben először többen most láttak ilyen ünnepélyes odaszánást. Gyönyörű ünnep volt az Alsóhegy utcai Baptista Templomban szeptember 25 Kirándulás Dobogókőre 12 fő részvételével. Pihentető szombat délelőtt az ősz színeit és illatát élvezve október ig. Teológiai nap a Wesley Egyházi Szövetség támogatásával a Kálvin évek alkalmából a Protestáns napok keretében Kálvin hatása Wesley munkájára. 6 fővel vettünk részt az előadásokon. Az Élet Kenyere Alapítvány támogató szervezete a Wesley Egyházi Szövetségnek. Előkészítésében Larry Winckles és Tóth Júlia vett részt, a programban Tóth Péter gitárszólót adott elő. Janice Coleman az Oktatási Bizottság munkájában vesz részt önkéntesként, Larry Winckles pedig a Vezetői Bizottság és az Irodalmi Bizottság tagja december 3-4, péntek-szombat. Induktív Biblia tanulmányozási módszer (10. melléklet) előadó: Richard Dickinson (Belgium), 23 fő részvételével ben egy Biblia tanulmányozási módszer ismertetését tűztük ki célul - a résztvevők tudják önállóan is érteni és értelmezni a Biblia üzenetét. Ezt fontosnak tartjuk, mert a Szentírás ismerete vezet el arra, hogy megértsük életünk sok területét december 17. KÖZHELY Barátok Karácsonya, angol-magyar nyelvű karácsonyi program: Résztvevők száma 48. Programvezetők vezetők: Janice Coleman, Tóth Júlia, Tóth Péter, Larry Winckles.

11 Más megvalósuló programok a KÖZHELY-ben: Helyreálló Csoport 14. melléklet Programvezető munkatársak: Joe és Margaret Tanner, Tóth Júlia Időpontok minden kedden és csütörtökön este 6-tól Célja: a csoport támogató módszerével segíteni azokat az embereket, akik életükben különböző problémákkal, belső és kapcsolati konfliktusokkal küzdenek, valamilyen káros szenvedély rabságából nem tudnak szabadulni. A helyreállás társadalmi beilleszkedésüket segíti, hozzájárul az álláskeresők újra munkába állásához. Programleírás: A Helyreálló Csoport a KÖZHELY termet használja és az alapítvány égisze alatt működik, ugyanakkor önszerveződő természete miatt szervezetileg teljesen önálló program, melyet a tagok önfenntartással működtetnek. Célja olyan biblikus és kiegyensúlyozott programot biztosítani, amely segít legyőzni a lelki sérülések okozta fájdalmakat, a megrögzött szokásokat, és segít felülkerekedni azokon a területeken, ahol megfeneklett az emberek élete. A csoport a 12 lépéses Névtelen Alkoholisták (AA) számára készült program adaptációja, mely rendkívül hatékony segítséget és támogató közösséget nyújt a résztvevők számára. A résztvevők létszáma 2010-ben 8 és 18 fő között mozog alkalmanként. Működik a 2008-ban elkészült honlap: valamint adományok lehetővé tették, hogy a 12 lépés keresztyének számára című könyv 2009-ben házi használatra spirál kötésben elkészüljön. Külön érték, hogy a csoport anyagilag is önfenntartó és a csoporttagok jelentős feladatokat vállalnak a foglalkozások lebonyolításában (tolmácsolás, írásos anyagok lektorálása, csoportvezetés, stb). Különleges esemény: 2010 március 25-én 3 fő önkéntes képviselte a Helyreálló Csoportot a Prevent- ART programsorozaton. Több, mint 55 tájékoztatót adtak ki a csoport működéséről és kiállító standjuknál folyamatosan ismertették a munkát, miközben felvették a kapcsolatot az érdeklődőkkel. Diridongó zenei foglalkozás 15. melléklet Foglalkozásvezető: Donáth Zsuzsa zenepedagógus. Időpontok: hétfőn egy csoport, pénteken három csoport. Célja: Hat éven aluliaknak ritmus- és zenei képességfejlesztés. A lakókörnyezetünkben élő családokat azzal szolgáljuk, hogy átengedjük a terem használatát, hogy a kismamáknak ne kelljen gyermekeikkel a Marcibányi térre utazniuk. Évadzáró hangverseny 2010 június 14-én, hétfőn 19-től Donáth Zsuzsa tanárnő tartott évadzáró hangversenyt hangszeres növendékeinek. Szülők és rokonok jöttek meghallgatni a gyermekek fejlődését. Játékbemutató 16. melléklet Kiállító: Hol nem bolt Időpontok: 2010 március2-4-ig, szeptember 6-9-ig 15. Kommunikáció A programokról on-line is megtekinthető képes albumot készít Larry Winckles munkatársunk, mely honlapukon vagy a megtalálható. Helyreálló csoport web oldala: Programjainkról a Google Group Közhely Barátok csoportos ben rendszeresen értesítjük barátainkat.

12 Statisztikánk 2010-ben Összesen kb 160 személlyel vagyunk ismeretségben Magyarországon. Ebből munkánk kapcsán megközelítőleg 100 fővel rendszeres kapcsolatot tartunk, ezek közül fő rendszeresen jelen van programjaink valamelyikén és hozzák barátaikat is. Munkánk Budapesten bővülő tendenciát mutat, bár küzdünk a munkatársak hiányával, és folyamatos túlterhelődésével ben három új önkéntes csatlakozott kisebb óraszámban, de munkájuk sokat jelent. Győrben lecsökkent az önkéntesek vállalási óraszáma, ezért két programot tudunk nyújtani az érdeklődőknek. Külső kapcsolatok Larry és Katie Winckles, Jerry és Janice Coleman győri, pozsonyi és angliai munkatársainkat rendszeresen látogatta 2010-ben is. Rendszeres kapcsolat a XI. kerületi Humánszolgáltatóval. Katie Winckles, Janice Coleman és Tóth Júlia. Köszönetnyilvánítás: Az ÉKA ezúton fejezi ki köszönetét mindenkinek, aki tevékenységének ellátásához 2010-ben anyagi vagy nem anyagi segítséget nyújtott. Külön köszönet illeti Jerry Coleman-t azért, mert helyet biztosít a Villányi út 44-ben az irodánk működéséhez és azért, hogy a pénzügyi hátteret Janice Coleman-nal együtt megteremti. Nem kevés köszönettel tartozunk azoknak az önkéntes munkatársaknak (hazaiaknak és külföldieknek), akik fáradtságot, időt nem kímélve tudásuk legjavát adják feladataink megvalósulásához, akik igazán jó összefogással és csapatmunkában fáradoznak céljaink megvalósulásáért. Budapesten Janice Coleman, Larry és Katie Winckles, Joe és Margaret Tanner, Tóth Péter és T. Gergely Judit térítés nélkül végzik odaszántan és rendszeresen a feladatokat, Tóth Júlia pedig főállásban. Győrben köszönet illeti Gerry és Katalin McNamarát odaadó munkájukért. A név szerint nem említett segítők néhány órás eseti felajánlásaiért is nagyon hálásak vagyunk. Határozat a közhasznúsági jelentés elfogadásáról: Alulírottak elismerik, hogy az alapítvány működésére vonatkozó fent leírt beszámoló tartalmát kézbe kapták, elolvasták, megvitatták, az a valóságnak megfelel. A beszámoló tartalmát a kuratórium a 2/ sz. határozatban elfogadta. Budapest, április 07. Janice Lynn Coleman sk. a kuratórium elnöke Larry Lee Winckles sk. a kuratórium titkára Tóthné Gergely Judit sk Donáth Zsuzsannna sk. Tóth Julianna sk. a kuratórium tagja a kuratórium tagja a kuratórium tagja A beszámolót észítették: Somogyiné Szebeni Erika sk. PASHA-TEAM Bt munkatársa Tóth Julianna sk. ÉKA irodavezető

Közhasznúsági jelentés 2004.

Közhasznúsági jelentés 2004. Adószám: 18539518-1-43 Bejegyző szerv: Győr-Moson-Sopron Megyei Bíróság Regisztrációs szám: 1160/2000.05.16. Élet Kenyere Alapítvány 1111 Budapest Lágymányosi út. 23/A. fszt.4. 2004. Fordulónap: 2004.

Részletesebben

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2009

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2009 KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2009 Készült az alapítvány kuratóriumának 2010 április 7-i ülésére Beszámolási időszak: 2009 január 1. - 2009 december 31. P.H. Adószám: 18539518-1-43 Bejegyző szerv: Győr-Moson-Sopron

Részletesebben

Közhasznúsági jelentés

Közhasznúsági jelentés Adószám: Bejegyző szerv: Regisztrációs szám: 18259089-1-43 Fővárosi Bíróság 12215. Hallássérültek Identitásáért Egyesület 1222 Budapest, Zentai utca 22. A. 2011 Fordulónap: Beszámolási időszak: 2011. december

Részletesebben

Közhasznúsági jelentés

Közhasznúsági jelentés Adószám: Bejegyző szerv: Regisztrációs szám: 18160525-1-42 FŐVÁROSI BÍRÓSÁG PK.60.991/1997 BOKOR, HAZAI RÁSZORULÓK ALAPÍTVÁNY 1163 Budapest, GORDONKA utca 7. 2011 Fordulónap: Beszámolási időszak: 2011.

Részletesebben

Közhasznúsági jelentés

Közhasznúsági jelentés Adószám: Bejegyző szerv: Regisztrációs szám: 19023638-1-43 Fővárosi Bíróság, 12.Pk. 62.594 Bárdos Lajos Zenei Hetek Kórus- és Ifjúságnevelési Alapítvány 1114 Budapest, Ulászló utca 15 2011 Fordulónap:

Részletesebben

Közhasznúsági jelentés 2011

Közhasznúsági jelentés 2011 Adószám: 18690431-1-13 Bejegyző szerv: Pest Megyei Bíróság Regisztrációs szám: 4.Pk.60079/2000/4 Gyermekmosoly Közhasznú Alapítvány 2142 Nagytarcsa, Sport utca 6. 2011 Fordulónap: 2011. december 31. Beszámolási

Részletesebben

Közhasznúsági jelentés 2010.

Közhasznúsági jelentés 2010. Adószám: 18930191-1-19 Bejegyző szerv: VESZPRÉM MEGYEI BÍRÓSÁG Regisztrációs szám: PK. 60 010/2000 EGYÜTT A KÖNYVTÁRÉRT ALAPÍTVÁNY 8420 Zirc, JÓZSEF A. utca 1 2010. Fordulónap: 2010. december 31. Beszámolási

Részletesebben

Közhasznúsági jelentés 2009.

Közhasznúsági jelentés 2009. Adószám: 18259089-1-43 Bejegyző szerv: Fővárosi Bíróság Regisztrációs szám: 12215. Hallássérültek Identitásáért Egyesület 1222 Budapest, Zentai utca 22. A. Közhasznúsági jelentés 2009. Fordulónap: 2009.

Részletesebben

Közhasznúsági jelentés 2005.

Közhasznúsági jelentés 2005. Adószám: 18539518-1-43 Bejegyző szerv: Győr-Moson-Sopron Megyei Bíróság Regisztrációs szám: 1160/2000.05.16. Élet Kenyere Alapítvány Új cím 2006. márciustól: 1113 Budapest Villányi út. 44. fszt.2. Régi

Részletesebben

Közhasznúsági jelentés 2007.

Közhasznúsági jelentés 2007. Adószám: 18100277-2-41 Bejegyző szerv: Fővárosi Bíróság Regisztrációs szám: 16Pk61156/ MAGYAR ELEKTRONIKUS KÖNYVTÁR 1827 BUDAPEST, BUDAVÁRI PALOTA utca F. 2007. Fordulónap: 2007. december 31. Beszámolási

Részletesebben

Közhasznúsági jelentés 2011

Közhasznúsági jelentés 2011 Adószám: 18539518-1-43 Bejegyző szerv: Győr-Moson-Sopron Megyei Bíróság Regisztrációs szám: 1160/2000.05.16. Élet Kenyere Alapítvány 1113 Budapest, Villányi út 44. fszt. 2. 2011 Készült az alapítvány kuratóriumának

Részletesebben

Közhasznúsági jelentés 2005.

Közhasznúsági jelentés 2005. Adószám: 18100277-2-41 Bejegyző szerv: Fővárosi Bíróság Regisztrációs 16. Pk. 61. 156/1999/4. szám: MAGYAR ELEKTRONIKUS KÖNYVTÁR 1827. BUDAPEST, BUDAVÁRI PALOTA F. ÉPÜLET Közhasznúsági jelentés 2005. Fordulónap:

Részletesebben

Közhasznúsági jelentés 2011

Közhasznúsági jelentés 2011 Adószám: 18174432-1-42 Bejegyző szerv: Fővárosi Bíróság Regisztrációs szám: 8273 Mozdonyvezetők A Biztonságos És Egészséges Életért Alapítvány 1145 Budapest, Bácskai utca 11. 2011 Fordulónap: 2011. december

Részletesebben

Közhasznúsági jelentés 2011

Közhasznúsági jelentés 2011 Adószám: 18128730-1-13 Bejegyző szerv: FŐVÁROSI BÍRÓSÁG Pk.61191 Regisztrációs szám: NYILVÁNTARTÁSI SZÁM: 190 2100 Gödöllő, SZABADSÁG út 45. 2011 Fordulónap: 2011. december 31. Beszámolási időszak: 2011.

Részletesebben

Közhasznúsági jelentés

Közhasznúsági jelentés Adószám: Bejegyző szerv: Regisztrációs szám: 19023638-1-43 Fővárosi Bíróság, 12.Pk. 62.594 Bárdos Lajos Zenei Hetek Kórus- és Ifjúságnevelési Alapítvány 1114 Budapest, Ulászló utca 15 2010 Fordulónap:

Részletesebben

Közhasznúsági jelentés 2009.

Közhasznúsági jelentés 2009. Adószám: 18687350-2-13 Bejegyző szerv: Pest Megyei Bíróság Regisztrációs szám: 4.Pk.60044 2600 Vác, Katona L. utca 17. 2009. Fordulónap: 2009. december 31. Beszámolási időszak: 2009. január 01. - 2009.

Részletesebben

Közhasznúsági jelentés 2011

Közhasznúsági jelentés 2011 Adószám: 19010148-2-42 Bejegyző szerv: Fővárosi Bíróság Regisztrációs szám: 108/1990.04.09 1087 Budapest, Delej utca 24-26. 2011 Fordulónap: 2011. december 31. Beszámolási időszak: 2011. január 01. - 2011.

Részletesebben

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2006

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2006 KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2006 Készült az alapítvány kuratóriumának 2007 május 2-i ülésére Beszámolási időszak: 2006 január 1. - 2006 december 31. P.H. Adószám: 18539518-1-43 Bejegyző szerv: Győr-Moson-Sopron

Részletesebben

Közhasznúsági jelentés 2006.

Közhasznúsági jelentés 2006. Adószám: 18100277-2-41 Bejegyző szerv: Fővárosi Bíróság Regisztrációs szám: 16Pk61156/ MAGYAR ELEKTRONIKUS KÖNYVTÁR 1827. BUDAPEST, BUDAVÁRI PALOTA F. ÉPÜLET Közhasznúsági jelentés 2006. Fordulónap: 2006.

Részletesebben

Közhasznúsági jelentés

Közhasznúsági jelentés Adószám 19171339-1-13 Bejegyző szervezet Pest Megyei Bíróság Pk.60038/1989 Regisztrációs szám TE34 Alkotó Gyermekműhely és Kulturális Iskolaegyesület 2000 Szentendre, Jókai utca 3. Közhasznúsági jelentés

Részletesebben

Közhasznúsági jelentés 2011

Közhasznúsági jelentés 2011 Adószám: 18470233-1-06 Bejegyző szerv: Csongrád megyei Bíróság Regisztrációs szám: PK.60.155/2002/3 Jó Úton Lóháton Alapítvány 6600 Szentes, Nádas sétány 3 2011 Fordulónap: 2011. december 31. Beszámolási

Részletesebben

Közhasznúsági jelentés 2011

Közhasznúsági jelentés 2011 Adószám: 18669897-1-13 Bejegyző szerv: Pest Megyei Bíróság Regisztrációs szám: 2.PK.60.380/1995 2212 Csévharaszt, Kossuth Lajos utca 120 2011 Fordulónap: 2011. december 31. Beszámolási időszak: 2011. január

Részletesebben

Közhasznúsági jelentés 2011.

Közhasznúsági jelentés 2011. Adószám: 18693599-1-13 Bejegyző szerv: Fővárosi Bíróság Regisztrációs szám: TE 3210 Újhartyáni Ifjúsági Sportegyesület 2367 Újhartyán, Fõ utca 21. 2011. Fordulónap: 2011. december 31. Beszámolási időszak:

Részletesebben

Közhasznúsági jelentés 2010.

Közhasznúsági jelentés 2010. Adószám: 18188394-2-42 Bejegyző szerv: Fővárosi Bíróság Regisztrációs szám: 60953/2005 EgÉszsség, PRevenció, BizTonság, Életmód, Közbiztonság (ÉRTÉK-REND) Alapítvány 1161 Budapest, Baross utca 191 A Közhasznúsági

Részletesebben

Közhasznúsági jelentés 2008.

Közhasznúsági jelentés 2008. -1- Adószám: 18085167-1 - 41 Bejegyző szerv: Fővárosi Bíróság Regisztrációs szám: Pk. 61.454/1996/4 1012 Budapest, Kosciuszkó T. u. 10. 2008. Beszámolási időszak: 2008. január 01. - 2008. december 31.

Részletesebben

Közhasznúsági jelentés 2013.

Közhasznúsági jelentés 2013. Adószám: 18986594-1-08 Bejegyző szerv: Győr-Moson-Sopron Megyei Bíróság Regisztrációs szám: PK.A.60.146/4.szám Győr-Moson-Sopron Megye Vadászati Kultúrájáért és Vadgazdálkodásáért Közhasznú Alapítvány

Részletesebben

Közhasznúsági jelentés 2011

Közhasznúsági jelentés 2011 Adószám: 19636261-1-43 Bejegyző szerv: Regisztrációs szám: 963989 TOVÁBB ÉLNI EGYESÜLET 1125 Budapest, Sárospatak utca 30 D Közhasznúsági jelentés 2011 Fordulónap: 2011. december 31. Beszámolási időszak:

Részletesebben

Közhasznúsági jelentés 2007.

Közhasznúsági jelentés 2007. Adószám: 18259089-1-43 Bejegyző szerv: Fővárosi Bíróság Regisztrációs szám: 12215. Közhasznúsági jelentés 2007. Fordulónap: 2007. december 31. Beszámolási időszak: 2007. január 01. - 2007. december 31.

Részletesebben

Közhasznúsági jelentés 2010.

Közhasznúsági jelentés 2010. Adószám: 19123958-1-09 Bejegyző szerv: Hajdú-Bihar Megyei Bíróság Regisztrációs szám: 001/1990/12 4032 Debrecen, Nagyerdei körút 98. 2010. Fordulónap: 2010. december 31. Beszámolási időszak: 2010. január

Részletesebben

Közhasznúsági jelentés 2006.

Közhasznúsági jelentés 2006. Adószám: 18951987-1-20 Bejegyző szerv: Zala Megyei Bíróság Regisztrációs szám: Apk.60.007/1994. 8900 Zalaegerszeg, Apáczai. Cs. J. tér 5/A. 2006. Fordulónap: 2006. december 31. Beszámolási időszak: 2006.

Részletesebben

Csévharaszti Polgárőség Egyesülete

Csévharaszti Polgárőség Egyesülete 1 8 6 6 9 8 9 7-4 6 1 0-2 0 0-1 3 Statisztikai számjel Csévharaszti Polgárőség Egyesülete 2212 Csévharaszt, József A. u 10 Közhasznú Egyéb Szervezet Egyszerűsített Beszámolója Éves zárómérleg 2010. január

Részletesebben

Hang-Kép Kulturális Egyesület 4026 Debrecen, Garai u. 13. Közhasznúsági jelentés 2005.

Hang-Kép Kulturális Egyesület 4026 Debrecen, Garai u. 13. Közhasznúsági jelentés 2005. Hang-Kép Kulturális Egyesület 4026 Debrecen, Garai u. 13. Közhasznúsági jelentés 2005. Adószám: 18559334-2-09 Bejegyző szerv: Hajdú-Bihar Megyei Bíróság Regisztrációs szám: Pk. 62 121/2000 Fordulónap:

Részletesebben

Közhasznúsági jelentés 2010.

Közhasznúsági jelentés 2010. Adószám: 18642304-1-12 Bejegyző szerv: Nógrád Megyei Bíróság, Regisztrációs szám: 615 Salgótarján Közbiztonságáért Közalapítvány 3100 Salgótarján, Múzeum tér 1 2010. Fordulónap: 2010. december 31. Beszámolási

Részletesebben

Közhasznúsági jelentés 2010.

Közhasznúsági jelentés 2010. Adószám: 19282604-1-20 Bejegyző szerv: Zala Megyei Bíróság Regisztrációs szám: 1025 Suli Harmónia-2007 Gyermekeket Segítő Alapítvány 8767 Felsőrajk, Szabadság utca 46 2010. Fordulónap: 2010. december 31.

Részletesebben

Közhasznúsági jelentés 2010.

Közhasznúsági jelentés 2010. Adószám: 18560293-1-09 Bejegyző szerv: Hajdú-Bihar Megyei Bíróság Regisztrációs 2053 szám: 4025 Debrecen, Barna u. 2. fsz./1. Közhasznúsági jelentés 2010. Fordulónap: 2010. december 31. Beszámolási időszak:

Részletesebben

Közhasznúsági jelentés 2011

Közhasznúsági jelentés 2011 Adószám: 18248072-1-43 Bejegyző szerv: Fővárosi Bíróság Regisztrációs szám: 8805 Egyszer Volt a Magyar Gyermekkulturáért Közhasznú Alapítvány 1124 Budapest, Apor Vilmos tér 25-26 2011 Fordulónap: 2011.

Részletesebben

Közhasznúsági jelentés

Közhasznúsági jelentés Adószám: Bejegyző szerv: Regisztrációs szám: 18965083-1-20 Zala megyei Bíróság 874/2002 Kőbányai Söripari Dolgozók Szociális és Üdülési Alapítványa 8749 Zalakaros, Szőlő utca 12. 2011 Fordulónap: Beszámolási

Részletesebben

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2003. január 1-jétől - 2003. december 31-ig. A kuratórium 2004. május 10-i ülésére

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2003. január 1-jétől - 2003. december 31-ig. A kuratórium 2004. május 10-i ülésére 2003 KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2003. január 1-jétől - 2003. december 31-ig A kuratórium 2004. május 10-i ülésére Számviteli beszámoló 1) Költségvetési támogatás felhasználása Költségvetési támogatás pénzbeni

Részletesebben

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2003.

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2003. Adószám: 18689156-1-13 Bejegyző szerv: PEST MEGYEI BÍRÓSÁG Regisztrációs szám: 1100 SZENTJÁNOSBOGÁR KÖZHASZNÚ EGYESÜLET 2099. Dobogókő, Fény utca 1. KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2003. Fordulónap: 2003. december

Részletesebben

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS Adószám: 18954887-1-20 Bejegyző szerv: Zala Megyei Bíróság Regisztrációs szám: Apk.60.065/1995/4 Nagykapornaki Iskoláért és Óvodáért Közhasznú Alapítvány 8935 Nagykapornak Kisfaludy u.2. KÖZHASZNÚSÁGI

Részletesebben

Közhasznúsági jelentés 2011

Közhasznúsági jelentés 2011 Adószám: 19265836-1-19 Bejegyzı szerv: Veszprém Megyei Bíróság Regisztrációs szám: Pk.60074/1992/2 Családok a Családért Házas-és Családpedagógiai Egyesület 8272 Óbudavár, Kistelek utca 2. 2011 Fordulónap:

Részletesebben

ARANYKAPU Alapítvány 2440, Százhalombatta Szent István tér 1.

ARANYKAPU Alapítvány 2440, Százhalombatta Szent István tér 1. Adószám: 18692536-1-13 Bejegyző szerv: Pest Megyei Bíróság Bírósági végzés száma: PK.60106/2001 Bírósági végzés kelte: 2001.02.21. ARANYKAPU Alapítvány 2440, Százhalombatta Szent István tér 1. Közhasznúsági

Részletesebben

Empátia Alapítvány. Közhasznúsági jelentés 2016.

Empátia Alapítvány. Közhasznúsági jelentés 2016. Adószám : 18762282-1-14 Bejegyző szerv: Somogy Megyei Bíróság Regisztrációs szám : Pk.20349/1995/21 Nyilvántartási szám : 497. Empátia Alapítvány 8698 Somogyvár Kaposvári u. 4. Közhasznúsági jelentés 2016.

Részletesebben

Közhasznúsági jelentés 2009.

Közhasznúsági jelentés 2009. Adószám: 21384095-2-42 Cégbíróság: Fővárosi Bíróság Cégbírósága Cégjegyzék szám: 01-09-920431 Nemzeti Filmszínház Nonprofit Kft. 1088 Budapest, Rákóczi út 21. Közhasznúsági jelentés 2009. Fordulónap: 2009.

Részletesebben

Közhasznúsági jelentés 2008.

Közhasznúsági jelentés 2008. Közhasznúsági jelentés 2008. Fordulónap: 2008. december 31. Beszámolási időszak: 2008. január 01. - 2008. december 31. Tartalomjegyzék: 1. Számviteli beszámoló 1.1. Számviteli beszámoló bemutatása 1.2.

Részletesebben

Közhasznúsági jelentés 2005.

Közhasznúsági jelentés 2005. Adószám: 18367193-1-03 Bejegyző szerv: Bács-Kiskun Megyei Bíróság Kecskemét Regisztrációs szám: Pk.60.060/2005/3. Motoros Könnyű Sportrepülő Szövetség 6035 Ballószög, II. körzet 35. 2005. Fordulónap: 2005.

Részletesebben

Közhasznúsági jelentés 2012.

Közhasznúsági jelentés 2012. Adószám: 18181256-2-42 Bejegyző szerv: Fővárosi Bíróság Regisztrációs szám: nyilvántartási szám: 8949 MAGYAR KARDIOLÓGUSOK TÁRSASÁGÁNAK SZÍVALAPÍTVÁNYA 1146.BUDAPEST. CHÁZÁR ANDRÁS ÚT 19. 2012. Fordulónap:

Részletesebben

Közhasznúsági jelentés 2010.

Közhasznúsági jelentés 2010. Adószám: 18117558-1-41 Bejegyző szerv: Fővárosi Bíróság Regisztrációs szám: 11451 Országos Egyesület a Mosolyért 1077 Budapest,Jósika u.10. 2010. Fordulónap: 2010. december 31. Beszámolási időszak: 2010.

Részletesebben

Közhasznúsági jelentés 2008.

Közhasznúsági jelentés 2008. Adószám: 18687350-2-13 Bejegyző szerv: Pest Megyei Bíróság Regisztrációs szám: 4.Pk.60044 2600 Vác, Katona L. utca 17. 2008. Fordulónap: 2008. december 31. Beszámolási időszak: 2008. január 01. - 2008.

Részletesebben

Közhasznúsági jelentés 2013.

Közhasznúsági jelentés 2013. Adószám: 18125861-1-41 Bejegyző szerv: Fővárosi Bíróság Regisztrációs szám: 14.Pk.61.013/2006 1053 Budapest, Ferenczy István utca 28. 5. 4. 2013. Fordulónap: 2013. december 31. Beszámolási időszak: 2013.

Részletesebben

-1- A számviteli beszámoló a közhasznúsági jelentés mellékleteként, azzal együtt tekinthető meg.

-1- A számviteli beszámoló a közhasznúsági jelentés mellékleteként, azzal együtt tekinthető meg. -1-1. Számviteli beszámoló 1.1. Számviteli beszámoló bemutatása A számviteli beszámoló a közhasznúsági jelentés mellékleteként, azzal együtt tekinthető meg. 1.2. Könyvvizsgálat A tárgyévi számviteli beszámoló

Részletesebben

Közhasznúsági jelentés 2011

Közhasznúsági jelentés 2011 Adószám: 13953757-2-15 Bejegyző szerv: Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei bíróság Regisztrációs szám: 15-09-071493 Tömöttvár 2007 Közhasznú Nonprofit Kft 4900 Fehérgyarmat, Tömöttvár út 5-7. 2011 Fordulónap:

Részletesebben

Pénzügyi beszámoló 2012

Pénzügyi beszámoló 2012 Adószám: 18336999-1-43 Cégbíróság: Fővárosi Törvényszék Bejegyzési szám: 14.Pk.60.384/2012/3. Nyilvántartási szám: 11.662. 1119 Budapest, Fehérvári út 109. III/11. 2012 Fordulónap: 2012. december 31. Beszámolási

Részletesebben

Közhasznúsági jelentés 2010.

Közhasznúsági jelentés 2010. Adószám: 18023271-1-42 Bejegyzı szerv: Fıvárosi Bíróság Regisztrációs szám: 16.Pk.60.880./2009/3. 1103 Budapest, Gergely utca 114 1 21 2010. Fordulónap: 2010. december 31. Beszámolási idıszak: 2010. január

Részletesebben

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2007.

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2007. Adószám: 18689156-1-13 Bejegyző szerv: PEST MEGYEI BÍRÓSÁG Regisztrációs szám: 60086/2000/3 SZENTJÁNOSBOGÁR KÖZHASZNÚ EGYESÜLET 1085 Budapest, Horánszky utca 20. KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2007. Fordulónap:

Részletesebben

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉSE

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉSE MOZGÁSSÉRÜLTEK VESZPRÉM MEGYEI EGYESÜLETE (8200 Veszprém, Budapest út 16.) KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉSE 2011. december 31. Kelt: Pápa, 2012. május 4. Glück Ferenc György gazdálkodó képviselője A közhasznú szervezetről

Részletesebben

Közhasznúsági jelentés 2007.

Közhasznúsági jelentés 2007. Adószám: 19000565-2-13 Bejegyző szerv: Fővárosi Bíróság Regisztrációs szám: nyilvántartási szám: 536 1023 Budapest, Margit utca 9. III. I. 1. 2007. Fordulónap: 2007. december 31. Beszámolási időszak: 2007.

Részletesebben

Közhasznúsági jelentés 2007.

Közhasznúsági jelentés 2007. Adószám: 19382106-1-19 Bejegyző szerv: Veszprém Megyei Bíróság Regisztrációs szám: Pk.60 134/2007/3.Nyt.1484. 8200 Veszprém, Haszkovó utca 12/A I 6. 2007. Fordulónap: 2007. december 31. Beszámolási időszak:

Részletesebben

Közhasznúsági jelentés 2010.

Közhasznúsági jelentés 2010. Adószám: 21384095-2-42 Cégbíróság: Fővárosi Bíróság Cégbírósága Cégjegyzék szám: 01-09-920431 1088 Budapest, Rákóczi út 21. 2010. Fordulónap: 2010. december 31. Beszámolási időszak: 2010. január 01. -

Részletesebben

Közhasznúsági jelentés 2010.

Közhasznúsági jelentés 2010. Adószám: 18024681-2-41 Bejegyző szerv: Fővárosi Bíróság Regisztrációs szám: 10.962 Antall József Politika- és Társadalomtudományi Tudásközpont Alapítvány 1093 Budapest, Közraktár utca 4-6. 2010. Fordulónap:

Részletesebben

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2008. Tartalom

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2008. Tartalom KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2008. Vándor Sándor és Révész László Emlékére Alapítvány Székhely: 1112 Budapest, Méra utca 3/a/6. Közhasznúsági fokozat: közhasznú szervezet Tartalom 1. Számviteli beszámoló 2.

Részletesebben

Közhasznúsági jelentés 2010.

Közhasznúsági jelentés 2010. Adószám: 18026133-2-12 Bejegyző szerv: Nógrád Megyei Bíróság Regisztrációs szám: Pk.60.071/2009/7. Salgótarján Helyi Turisztikai Desztináció Mendzsment Közhasznú Egyesület 3100 Salgótarján, Múzeum tér

Részletesebben

Közhasznúsági jelentés 2011

Közhasznúsági jelentés 2011 Adószám: 19011211-2-13 Bejegyző szerv: Fővárosi Bíróság Regisztrációs szám: 378 Magyar Pulmonológiai Alapítvány 2045 Törökbálint, Munkácsy Mihály út 70 2011 Fordulónap: 2011. december 31. Beszámolási időszak:

Részletesebben

Hang-Kép Kulturális Egyesület 4026 Debrecen, Garai u. 13. Közhasznúsági jelentés 2006.

Hang-Kép Kulturális Egyesület 4026 Debrecen, Garai u. 13. Közhasznúsági jelentés 2006. Hang-Kép Kulturális Egyesület 4026 Debrecen, Garai u. 13. Közhasznúsági jelentés 2006. Adószám: 18559334-1-09 Bejegyző szerv: Hajdú-Bihar Megyei Bíróság Regisztrációs szám: Pk. 62 121/2000 Fordulónap:

Részletesebben

Közhasznúsági jelentés

Közhasznúsági jelentés Adószám: Bejegyzı szerv: Regisztrációs szám: 18195297-1-41 FİVÁROSI BÍRÓSÁG 60614/2007 KÉPZETT FIATALOKÉRT A JÖVİ 1012 Budapest, KUNY DOMONKOS utca 4 D. 2010 Fordulónap: Beszámolási idıszak: 2010. december

Részletesebben

"ÉLETÖRÖM" Idős Otthon Szociális Ellátó Kiemelkedően Közhasznú Nonprofit Kft. 8200 Veszprém, Sólyi utca 20. Közhasznúsági jelentés 2011.

ÉLETÖRÖM Idős Otthon Szociális Ellátó Kiemelkedően Közhasznú Nonprofit Kft. 8200 Veszprém, Sólyi utca 20. Közhasznúsági jelentés 2011. Adószám: 22140922-2-19 Cégbíróság: Veszprém Megyei Bíróság, mint Cégbíróság Cégjegyzék szám: 19-09-511656 "ÉLETÖRÖM" Idős Otthon Szociális Ellátó Kiemelkedően Közhasznú Nonprofit Kft. 8200 Veszprém, Sólyi

Részletesebben

Közhasznúsági jelentés 2013.

Közhasznúsági jelentés 2013. Adószám: 18128204-1-41 Bejegyző szerv: Fővárosi Bíróság Regisztrációs szám: 12.Pk.60.535/2007 1053 Budapest, Ferenczy István utca 28. 5. 4. 2013. Fordulónap: 2013. december 31. Beszámolási időszak: 2013.

Részletesebben

GYERMEKLIGET ÓVODAI OKTATÓ NONPROFIT KFT. 5502. GYOMAENDRŐD, SUGÁR ÚT 53/1. Közhasznúsági jelentés 2013

GYERMEKLIGET ÓVODAI OKTATÓ NONPROFIT KFT. 5502. GYOMAENDRŐD, SUGÁR ÚT 53/1. Közhasznúsági jelentés 2013 Adószám: 21904428-1-04 Cégbíróság: Gyula Törvényszék Cégbírósága Cégjegyzék szám: 04-14-000053 GYERMEKLIGET ÓVODAI OKTATÓ NONPROFIT KFT. 5502. GYOMAENDRŐD, SUGÁR ÚT 53/1. 2013 Fordulónap: 2013. december

Részletesebben

Közhasznúsági jelentés 2008.

Közhasznúsági jelentés 2008. Adószám: 21384095-2-42 Cégbíróság: Fővárosi Bíróság Cégbírósága Cégjegyzék szám: 01-14-000389 1088 Budapest, Rákóczi út 21. 2008. Fordulónap: 2008. december 31. Beszámolási időszak: 2008. január 01. -

Részletesebben

Közhasznúsági jelentés 2007.

Közhasznúsági jelentés 2007. KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2008. JÚNIUS Adószám: 19011211-2-13 Bejegyzõ szerv: Fõvárosi Bíróság Regisztrációs szám: 378 Magyar Pulmonológiai Alapítvány 2045 Törökbálint, Munkácsy Mihály út 70. Közhasznúsági

Részletesebben

-1- Adószám: 18085167-1 - 41 Bejegyző szerv: Fővárosi Bíróság Regisztrációs szám: Pk. 61.454/1996/4

-1- Adószám: 18085167-1 - 41 Bejegyző szerv: Fővárosi Bíróság Regisztrációs szám: Pk. 61.454/1996/4 -1- Adószám: 18085167-1 - 41 Bejegyző szerv: Fővárosi Bíróság Regisztrációs szám: Pk. 61.454/1996/4 1012 Budapest, Kosciuszkó T. u. 10. 2010. Beszámolási időszak: 2010. január 01. - 2010. december 31.

Részletesebben

Pénzügyi beszámoló 2013

Pénzügyi beszámoló 2013 Adószám: 18336999-1-43 Cégbíróság: Fővárosi Törvényszék Bejegyzési szám: 14.Pk.60.384/2012/3. Nyilvántartási szám: 11.662. 1119 Budapest, Fehérvári út 109. III/11. 2013 Fordulónap: 2013. december 31. Beszámolási

Részletesebben

KETTŐS KÖNYVVITELT VEZETŐ EGYÉB SZERVEZETEK KÖZHASZNÚ EGYSZERŰSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓJA

KETTŐS KÖNYVVITELT VEZETŐ EGYÉB SZERVEZETEK KÖZHASZNÚ EGYSZERŰSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓJA 1 8 0 1 9 6 4 9-1 - 4 3 adószáma cégjegyzék száma KETTŐS KÖNYVVITELT VEZETŐ EGYÉB SZERVEZETEK KÖZHASZNÚ EGYSZERŰSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓJA 2 0 1 4 ÉV A közzétett adatok könyvvizsgálattal nincsenek alátámasztva

Részletesebben

MAGYAR EJTŐERNYŐS SZÖVETSÉG KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS ÉV

MAGYAR EJTŐERNYŐS SZÖVETSÉG KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS ÉV MAGYAR EJTŐERNYŐS SZÖVETSÉG KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉSE 213 ÉVRŐL MAGYAR EJTŐERNYŐS SZÖVETSÉG KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 213. ÉV Budapest, 214. március 22. 12/1. A közzétett adatok könyvvizsgálattal nincsenek

Részletesebben

Közhasznúsági jelentés 2011

Közhasznúsági jelentés 2011 Adószám: 18132788-1-41 Bejegyző szerv: Fővárosi Bíróság Regisztrációs szám: 10.652 1022 Budapest, Bimbó út 1-5. C. ép. 5./4 2011 Fordulónap: 2011. december 31. Beszámolási időszak: 2011. január 01. - 2011.

Részletesebben

Közhasznúsági jelentés 2011

Közhasznúsági jelentés 2011 Adószám: 21384095-2-42 Cégbíróság: Fővárosi Bíróság Cégbírósága Cégjegyzék szám: 01-09-920431 1088 Budapest, Rákóczi út 21. 2011 Fordulónap: 2011. december 31. Beszámolási időszak: 2011. január 01. - 2011.

Részletesebben

HUMAN-NET Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Humán Erőforrás Fejlesztési Alapítvány. Közhasznúsági jelentés 2012.

HUMAN-NET Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Humán Erőforrás Fejlesztési Alapítvány. Közhasznúsági jelentés 2012. Adószám: 18796362-1-15 Bejegyző szerv: Megyei bíróság Regisztrációs szám: Pka.60.092/1996/4. HUMAN-NET Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Humán Erőforrás Fejlesztési Alapítvány 4400 Nyíregyháza, Váci M. út

Részletesebben

Közhasznúsági jelentés 2011

Közhasznúsági jelentés 2011 Adószám: 18642304-1-12 Bejegyző szerv: Nógrád Megyei Bíróság, Regisztrációs szám: 615 3100 Salgótarján, Múzeum tér 1 2011 Fordulónap: 2011. december 31. Beszámolási időszak: 2011. január 01. - 2011. december

Részletesebben

2012. évi beszámoló Kiegészítő melléklet

2012. évi beszámoló Kiegészítő melléklet Adószám: 18615568-1-11 Bejegyző szerv: Komárom-Esztergom megyei Bíróság Regisztrációs szám: 60.069/2005/5. 2067 Szárliget Gyöngyvirág u. 10/A Kiegészítő melléklet Beszámolási időszak: 2012. január 01.

Részletesebben

Közhasznúsági jelentés 2009.

Közhasznúsági jelentés 2009. Adószám: 18997659-1-09 Bejegyző szerv: Hajdú-Bihar Megyei Bíróság Regisztrációs Pk. 60173/2007/4/I., 2007.12.14. szám: 4028, Debrecen, Damjanich u. 23. 2/9. 2009. Fordulónap: 2009. december 31. Beszámolási

Részletesebben

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2011.

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2011. KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2011. SZERETETBEN ÉS EGYSÉGBEN KATOLIKUS ALAPÍTVÁNY, SZEGED Székhely: 6724 Szeged, Rigó u. 16/a Adószám: 18464427-1-06 Közhasznúsági fokozat: közhasznú szervezet Közhasznúsági végzés:

Részletesebben

KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET. Szt. Márton Ifjúsági és Vizisport Közhasznú Egyesület. 2014. évi Egyszerűsített Éves Beszámolójához

KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET. Szt. Márton Ifjúsági és Vizisport Közhasznú Egyesület. 2014. évi Egyszerűsített Éves Beszámolójához KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET a Szt. Márton Ifjúsági és Vizisport Közhasznú Egyesület 2014. évi Egyszerűsített Éves Beszámolójához 1. Számviteli beszámoló 1.1 A számviteli beszámoló bemutatása A számviteli beszámoló

Részletesebben

1. Számviteli beszámoló

1. Számviteli beszámoló Név: III. Béla Gimnázium a Művelt Ifjúságért Alapítvány Székhely: 6500 Baja, Szent Imre tér 5. Adószám: 19046574-1 - 03 KÖZHASZNÚSÁGÚ JELENTÉS 2010 Tartalma: 1. Számviteli beszámoló Közhasznú egyszerűsített

Részletesebben

A számviteli törvény szerinti egyéb szervezetek egyszerűsített éves beszámolója

A számviteli törvény szerinti egyéb szervezetek egyszerűsített éves beszámolója 1 8 4 5 0 5 9 6 9 4 9 9 5 6 9 0 6 Statisztikai számjel vagy adószám (csekkszámlaszám) A számviteli törvény szerinti egyéb szervezetek egyszerűsített éves beszámolója 2 0 1 2 egyéb szervezet megnevezése

Részletesebben

Közhasznúsági jelentés

Közhasznúsági jelentés Adószám: Bejegyzı szerv: Regisztrációs szám: 18263587-1-43 Fıvárosi Bíróság 16.Pk. 60.136/2008/2. AKT Színház Közhasznú Egyesület 1118 Budapest, Schweidel utca 33 A 2011 Fordulónap: Beszámolási idıszak:

Részletesebben

SZOLGÁLATBAN A JÖVŐÉRT ALAPÍTVÁNY 7627 Pécs, Derűs utca 8-10. KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2008.

SZOLGÁLATBAN A JÖVŐÉRT ALAPÍTVÁNY 7627 Pécs, Derűs utca 8-10. KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2008. Adószám: 18331547 1 02 Bejegyző szerv: Baranya Megyei Bíróság, Pécs Regisztrációs szám: Pk.60.126/2008/6. Nyilvántartási szám: 1656 (egyezer-hatszázötvenhat) SZOLGÁLATBAN A JÖVŐÉRT ALAPÍTVÁNY 7627 Pécs,

Részletesebben

NÉZZ JÉZUSRA REFOR MÁTUS HITÉLETI ALAPÍTVÁNY

NÉZZ JÉZUSRA REFOR MÁTUS HITÉLETI ALAPÍTVÁNY NÉZZ JÉZUSRA REFOR MÁTUS HITÉLETI ALAPÍTVÁNY 4633 Lövőpetri Petőfi S. utca 116. sz. 2008. évi KÖZHASZNÚ EGYSZERŰSÍTETT BESZÁMOLÓ Lövőpetri, 2009. május 19. Gonda Béláné Kuratórium elnöke, képviselő NÉZZ

Részletesebben

Közhasznúsági jelentés 2011.

Közhasznúsági jelentés 2011. 1 Adószám: 18447051-1-05 Bejegyző szerv: BAZ. Megyei Bíróság Regisztrációs szám: Pk.2152/2004/4 Megyei nyilvántartási szám: 2152/2005 Országos nyilvántartásbeli azonosító: 37226/2004 Az Észak-magyarországi

Részletesebben

Egyszerűsített mérleg az egyszeres könyvvitelt vezető egyéb szervezet részére

Egyszerűsített mérleg az egyszeres könyvvitelt vezető egyéb szervezet részére Adószám: 18690651-1-13 Bejegyző szerv: Pest Megyei Bíróság Regisztrációs szám: 4 Pb 60.408./2000. Pestkörnyéki Kárpát Egyesület 2142 Nagytarcsa, Múzeumkert utca 17/a. Egyszerűsített mérleg az egyszeres

Részletesebben

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS az. 2013.évi Működéséről

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS az. 2013.évi Működéséről Adószám: 19151063-1-11 Bíróság: Tatabányai Törvényszék Statisztikai számjel: 19151063-9133-561-11 KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS az,,iskolánkért Közhasznú Alapítvány 2943 Bábolna, Toldi M.u.24. 2013.évi Működéséről

Részletesebben

KÖZHASZNÚSÁGI MELLÉKLET és KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET A ÉVI EGYSZERŰSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓHOZ

KÖZHASZNÚSÁGI MELLÉKLET és KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET A ÉVI EGYSZERŰSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓHOZ KÖZHASZNÚSÁGI MELLÉKLET 2017. és KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET A 2017. ÉVI EGYSZERŰSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓHOZ RÁKOSLIGETI REFORMÁTUS KULTURÁLIS ALAPÍTVÁNY Székhely: 1172. BUDAPEST, Ferihegyi út 21. Adószám: 18065200-1-42

Részletesebben

Közhasznúsági jelentés

Közhasznúsági jelentés Közhasznúsági jelentés Készítette: KÖRNYÉSZ Oktató, Környezeti Nevelő és Hagyományőrző közhasznú Egyesület 2011.03.15. 1 I. Általános kiegészítések 1.Az Egyesület bemutatása elnevezése: KÖRNYÉSZ Oktató,

Részletesebben

Közhasznúsági jelentés 2007.

Közhasznúsági jelentés 2007. Adószám: 21384095-2-42 Cégbíróság: Fővárosi Bíróság Cégbírósága Cégjegyzék szám: 01-14-000389 1088 Budapest, Rákóczi út 21. 2007. Fordulónap: 2007. december 31. Beszámolási időszak: 2007. január 01. -

Részletesebben

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS Budafoki Nyolcévfolyamos Oktatásért Alapítvány 1223.Budapest Közgazdász utca 9-11 KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2012 évről Tartalom 1. A szervezet alapadatai 2. Számviteli beszámoló 3. Kimutatás a költségvetési

Részletesebben

Közhasznúsági jelentés 2011

Közhasznúsági jelentés 2011 Adószám: 18817155-1-15 Bejegyző szerv: Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Bíróság Regisztrációs szám: 22 Nyíribronyi Ifjúsági Egyesület 4535 Nyíribrony, Dózsa György út 3 (2012. 01. 17.-től jogerősen Nyírségi

Részletesebben

Életfény Alapítvány. 4400, Nyíregyháza, Ungvár sétány 22.

Életfény Alapítvány. 4400, Nyíregyháza, Ungvár sétány 22. Életfény Alapítvány 4400, Nyíregyháza, Ungvár sétány 22. 2009. évi Közhasznúsági jelentése Nyíregyháza, 2010. Kantár Attila elnök Az Életfény Alapítvány Közhasznúsági jelentése a 2009-es esztendőről 1.

Részletesebben

HUMAN-NET Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Humán Erőforrás Fejlesztési Alapítvány. Közhasznúsági jelentés 2013.

HUMAN-NET Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Humán Erőforrás Fejlesztési Alapítvány. Közhasznúsági jelentés 2013. Adószám: 18796362-1-15 Bejegyző szerv: Megyei bíróság Regisztrációs szám: Pka.60.092/1996/4. HUMAN-NET Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Humán Erőforrás Fejlesztési Alapítvány 4400 Nyíregyháza, Semmelweis

Részletesebben

NADIHÁZ Tradicionális Pránanadi Alapítvány KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS A 2013. ÉVRŐL. Budapest, 2013. 05. 07..

NADIHÁZ Tradicionális Pránanadi Alapítvány KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS A 2013. ÉVRŐL. Budapest, 2013. 05. 07.. NADIHÁZ Tradicionális Pránanadi Alapítvány KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS A 2013. ÉVRŐL Budapest, 2013. 05. 07.. I. Bevezető 1. Az alapítvány neve NADIHÁZ Tradicionális Pránanadi Alapítvány 2. Az egyesület székhelye:

Részletesebben

2012. évi Közhasznúsági jelentése, illetve közhasznúsági melléklete

2012. évi Közhasznúsági jelentése, illetve közhasznúsági melléklete 296 Üröm, Tücsök köz 1/A, 2.em. 12. 212. évi Közhasznúsági jelentése, illetve közhasznúsági melléklete Üröm, 213. március 3. 212. évi Közhasznúsági melléklete 1. SZÁMVITELI BESZÁMOLÓ Az 212. évben gazdálkodásáról

Részletesebben

A BETHESDA KÓRHÁZ ALAPÍTVÁNY KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉSE 2013.01.01.-TŐL 2013.12.31-IG TARTÓ BESZÁMOLÁSI IDŐSZAKRÓL

A BETHESDA KÓRHÁZ ALAPÍTVÁNY KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉSE 2013.01.01.-TŐL 2013.12.31-IG TARTÓ BESZÁMOLÁSI IDŐSZAKRÓL A BETHESDA KÓRHÁZ ALAPÍTVÁNY KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉSE 2013.01.01.-TŐL 2013.12.31-IG TARTÓ BESZÁMOLÁSI IDŐSZAKRÓL TARTALOM: I. AZ ALAPÍTVÁNY ÁLTALÁNOS JELLEMZŐI, CÉLJA ÉS FELADATAI (ALAPADATOK) II. A VAGYON

Részletesebben