Bemutatja: Tippek és trükkök férfiak elcsábításához és megtartásához

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "www.ferficsabitas.com Bemutatja: Tippek és trükkök férfiak elcsábításához és megtartásához"

Átírás

1 A Bemutatja: Tippek és trükkök férfiak elcsábításához és megtartásához

2 Az alábbiakat a jóvoltából olvasod. Ha még többet szeretnél megtudni álmaid férfijának meghódításáról, itt mindent megtalálsz:

3 A férfiak és a nők közötti különbségek...4 A randizás fortélyai...7 Hogyan csábíts el legkönnyebben egy férfit?...10 Hogyan legyél JÓ NŐ?...15 Légy elégedett önmagaddal!...18 Legyél magabiztos!...18 Vigyázz a szerepjátékokkal!...18 Legyél önfenntartó!...18 Legyél egy sziget!...19 Mosolyogj!...19 Legyél tiszta és ápolt!...19 Flörtölj!...20 Női csábítás!...20 Fejleszd a vonzerőd!...20 A könnyű beszélgetés művészet, amit meg kell tanulnod!...20 Ne add fel magad!...21 Legyél spontán!...21 Szabadulj meg: a Csúnya a Testem Szindrómától!...21 Tudd a céljaidat és légy őszinte a saját szándékaidhoz!...21 Az első benyomás nagyon fontos!...22 Légy művelt és udvarias mindenkivel, akivel találkozol!...22 Nyugodt magabiztosság!...22 Mi kell a férfinak?...23 Bókolj a férfinak!...23 Fogadd el a segítségét!...23 Bánj vele egyenrangúként!...24 Legyél a barátja!...24 Ne próbáld megváltoztatni!...24 Varázsolj mosolyt az arcára!...24 Ismerd el!...25 Az ambíció és a vezetői hajlam, vonzóvá teszi a nőt!...25 Kérkedj a férfival!...25 Higyj benne!...25 Fékezd a nagy szád!...26 Ne legyél nyitott könyv!...26 Ne legyél sírós kislány!...26 Tedd kíváncsivá!...26 Légy őszinte!...27 Áraszd a szexualitásod!...27 A bőkezűség vonzó...27

4 A férfiak és a nők közötti különbségek A férfiakon ugye nehéz eligazodni?! :) Az igaz, hogy minden férfi egy külön eset, de a férfiaknak, mint csoportnak, közös pszichológiai, viselkedésbeli és érzelmi sajátosságai vannak. Például minden férfi szereti a sportot, mindegyikük olvassa a férfimagazinokat, az autókról beszélnek, és mindig túl akarnak tenni a másikon. A nők valószínűleg bediliznének, ha egész nap ezeket a dolgokat kéne tenniük. Ne is próbálkozz, hogy megértsd, hogy gondolkodik, cselekszik, vagy érez egy férfi. A férfiakat egyszerűen más fából faragták, mint a nőket. Minél előbb belátod, hogy mennyire különböznek tőled, annál előbb rájössz azokra a titkokra, amik segítségével elcsábíthatod, és magad mellett tarthatod őket. A férfiak és a nők egészen különböző módon kommunikálnak. A nők szerint, a férfiak legnagyobb gyengéje, hogy nem tudnak bánni a belső világukkal, az érzelmeikkel. Szóval hölgyeim, ezek alapján hogyan várjátok el tőlük, hogy egy olyan összetett, érzelmeken alapuló dologról beszéljenek, mint a párkapcsolatuk? Hányszor hallottad azt, hogy a férfiak, miközben meccset néznek és söröznek, arról beszélgetnek, hogy mire van szükségük a párkapcsolatuk megszilárdításához?... Azt viszont már biztos számtalanszor hallottad, amint férfi ismerőseid a sporteseményeket vitatják meg, a munkájukról, a vadiúj mobiljukról, vagy a haverjuk tuti kocsijáról beszélnek. Tudod, ez a tipikus férfi szöveg. Ennek ellenére a nők gyakran rukkolnak elő kapcsolatukra vonatkozó kérdésekkel párjuknak, és persze ilyenkor azt várják el, hogy a másik nyájasan arról beszéljen nekik, mennyire sokat jelent számára a szerelmük. Ébresztő! Hiszen ez pont olyan váratlanul érheti őket, mint a közlekedési dugó a csúcsforgalom kellős közepén, ezért a válasz, amit erre a férfi adhat, nem feltétlenül az, amit a nő szeretne hallani.

5 Annak biztos csalódás lesz a vége, ha azt várod el, hogy a férfi majd könnyen kitárulkozik. Tehát, ha közelebbről szeretnék valakit megismerni, vagy közös nevezőre szeretnék valakivel jutni, mindig a következő gyakorlatot követem: A másik személyről kialakított véleményemet, elvárásaimat, ítéleteimet megpróbálom kiűzni a gondolataimból. Ezután megpróbálom magam a másik személy helyzetébe képzelni, hogy megértsem őt. Majd felteszem magamnak a következő kérdéseket: - Mik azok a dolgok, amik fontosak neki? - Mi az, amit szeret, és mi az amit nem? - Mit szeretne tőlem? Amikor már van némi rálátásom az ő helyzetére,elképzelem, hogy én vagyok a másik. Átgondolom az ő véleményét, ítéleteit, elvárásait, majd megkérdezem magamtól: - Milyen érzéseket és reakciót váltanak ki belőlem? - Melyik számomra a legfontosabb? - Mi az, amivel nem értek egyet a helyzetünket illetően? Ha megcsinálod ezt a gyakorlatot, és megtanulod, hogyan gondold át ezeket a kérdéseket a másik ember szemszögéből, objektívabb képet kaphatsz a dolgokról, amik körülötted történnek, hiszen több szempontot is figyelembe veszel. Amint megtanulod, hogyan alkalmazd ezt a gyakorlatot, egy kis időre kibújhatsz a saját bőrödből. Ily módon olyan tapasztalatokat szerezhetsz, amikről még csak álmodni sem mertél soha. Azokból a nőkből, akik sikeresek és boldogok a férfival, határozottság és energia sugárzik. Ezt a fajta kommunikációt használják, míg azok, akik nem sikeresek a párkapcsolataik terén, nem használják ezt.

6 A nő emocionális, és néha teljesen elveszti a józan eszét már az első randi után.. Még ha nem is történt sok minden közte és az aktuális férfi között, a nő már a közös jövőt tervezi. Az első találkák bizsergető izgalma a különben is emocionális nőt arra az elhamarkodott lépésre csábítja, hogy biztosra vegye a hosszú távú kapcsolat folytatását a férfival. Ha már van egy kis tapasztalatod e téren, akkor te is tudod, hogy a férfiak az ilyesmiben nem ilyen gyorsak. Csupán azért, mert működik a kémia, még nem gondolkoznak hosszútávon. Nekik hosszabb időbe telik, hogy eldöntsék, vajon szeretnének a nőtől valami komolyat, vagy csak kipróbálni, van-e helye egy nőnek az életükben. A Te feladatod az, hogy ráébreszd a férfit arra, hogy pont te vagy az,aki neki kell! Remélem, e gondolatoknak felhasználásával meghódítod álmaid férfijét! Ha többet szeretnél megtudni e témában, ajánlom figyelmedbe a Férficsábitás I és Férficsábítás II ebookot.

7 A randizás fortélyai Sok nő gondolja azt, hogy ha sokat randizik, azzal mások előtt ribancnak fog tűnni. (Bocs a kifejezésért) Abba azonban nem gondolnak bele, miért is jó a randizás. Pedig ez egy nagyon jó tanulási folyamat, amelyben azt tanulhatnák meg, hogy megkülönböztessék a jó partit a rossztól. A randizás fontos célt szolgál: megtanulod, hogy szúrd ki az igazit, és kit kell elkerülnöd; megérted, mi az, amit keresel a kapcsolataidban; fejlesztheted kommunikációs készségedet, és megtanulsz olvasni a másik testbeszédéből, stb. És még folytathatnám. Randizz szabadon, amennyit csak szeretnél. Ennek az előnye az, hogy ha nem akarsz, nem kötődsz túlságosan, nem kell fizikai intimitásra sort kerítened, és nem kell olyannal járnod, aki nem azt akarja, amit te. Az őszinteség a legértékesebb és felszabadítóbb tulajdonságunk, amit fejlesztenünk kell, a randizás terén pedig még annál is fontosabb szerepe van. Rendben van nőnek lenni. Az is rendben van, hogy vannak igényeid, és tudatod ezt a férfival. És az is rendben van, hogy megmondod neki, hogy nem tetszik. Valójában pont ezek a dolgok tesznek vonzóvá a férfiak szemében. Elképesztő módon a férfiaknak az ilyen őszinte nőkre van szükségük, akik nyíltan vállalják önmagukat és, hogy mit szeretnének a kapcsolatukban. De mielőtt támadásba indulnál, meg kell tanulnod helyesen kommunikálni. Ha őszinte és nyílt vagy abban, hogy mit vársz el egy férfitól, egy szinten azt mutatja, hogy nem ragaszkodsz semmilyen végkifejlethez vele, és ezzel nagyon jó hatást érhetsz el. A férfi tudat alatt felismeri, hogy te vagy az, aki választ. Ha tehát egy férfi rájön erre, légy biztos, hogy az irántad érzett vonzalma jócskán megerősödik. De vigyázz, mert ezt nem lehet eljátszani. Felkészültnek kell lenned, valóban hinned kell a saját boldogságodban, és abban, hogy be tudod teljesíteni vágyaidat. Ne feledd: a hosszú távú kapcsolatok sokkal többet érnek, mint a gyors kielégülést nyújtó rövid kalandok. Szóval, légy türelmes és igényes.

8 A férfiak szeretnek randizni, jól érzik magukat a randikon. A férfiak, akik többet randiznak, jobban értenek a nők nyelvén, mert megtanulják, hogyan legyenek érzelmileg a nővel egy hullámhosszon. Sok időt töltenek azzal, hogy tanulmányozzák, hogy a nők miként reagálnak bizonyos helyzetekben, mi működik náluk, és mi nem, így jobban megértik a nők rejtett jelzéseit. Szerinted te ezt nem tudnád megtenni? Azok a nők, akik nem mernek mélyen a férfi lelkébe nézni, mert félnek az elutasítástól, nem lehetnek sikeresek. Egy önvédő folyamatként kell ezt elképzelni: Anélkül, hogy tiszta képet kapnának a helyzetről, meg vannak győződve arról, hogy a férfi megfelel nekik,de mindezt csupán azért gondolják így, mert vonzódnak hozzá. Erre alapozva rögtön elvárásokat állítanak fel. Úgy gondolják, a dolgok előrehaladtával egy komoly kapcsolatuk lesz, még ha ez valójában szóba se került még közöttük. Az viszont tény, hogy a férfiak, a nőkkel ellentétben, nem állnak mindig készen a komoly kapcsolatra, csak ha már tudják, hogyan állítsák fel elvárásaikat. Szóval légy válogatós! Ez a legjobb megoldás arra, hogy megtaláld a számodra tökéletes férfit és kapcsolatot. Ami a legfontosabb, hogy az első randin légy mindig magabiztos, őszinte, játékos, kerüld el a komoly témákat, mint pl. család és munka, inkább vidám témával próbálkozz. Egy férfi, ha jól érzi magát veled, és nem érzi erőltetettnek a társalgást, fel fog hívni később is.

9 Tehát, sok sikert a következő randidhoz, használd okosan a képességeidet! Ha többet szeretnél megtudni e témában, ajánlom figyelmedbe a Férficsábitás I és Férficsábítás II ebookot.

10 Hogyan csábíts el legkönnyebben egy férfit? A férfiak és a nők általában egymástól különböző indítékokkal vágnak bele egy partneri viszony kialakításába. Elvárásaik gyakran túlzottan idealizáltak. Hiszen mindannyiunknak van valamilyen elképzelésünk önmagunkról és társunkról - s ennek alapján úgy érezzük, hogy összepasszolunk. A valóságban azonban az a helyzet, hogy minél pontosabbak az elképzeléseink, annál nehezebben teljesülnek. Partnerünkben az idő múlásával egyre több hibát vélünk felfedezni? Azzal vádoljuk, hogy megváltozott? Legyünk őszinték, tényleg újak azok a szokások, tulajdonságok, amik most bosszantanak? Vagy megvoltak azok már régebben is, csak mivel az általunk elképzelt ideált láttuk a társunkban, ezért nem vettük észre? Na, ezek azok a dolgok, amit a rózsaszín felhő eltakar előlünk. Nagyon sok nő teszi fel nap, mint nap magának a kérdést: Hogyan érjem el, hogy érdeklődjön irántam? Hogyan kaphatom vissza? Mit tegyek, hogy úgy viselkedjen, mint régen? Mit jelent az, ha a férfi így viselkedik? Mit tegyek, ha így viselkedik? Sokan gondolják azt, hogy létezik egy varázsige, és egy mágikus módszer, amivel elérheted, hogy a férfi úgy érezzen, ahogyan te szeretnéd, azt tegye, mondja, kérdezze tőled, amit te szeretnél.

11 Persze, mindannyian szeretnénk ismerni azt a varázsigét, amit ha kimondunk, belénk szeret az, akit mi is akarunk. De ez sajnos nem ilyen egyszerű, mert valóban tisztában kell lenned azzal, hogy mi folyik a színfalak mögött, és értened kell a helyzeted pszichológiáját. A megfelelő lelki állapot segítségével tudsz majd helyesen cselekedni. Íme a válasz azokra a kérdésekre, hogy Mit tegyek, ha ő ezt teszi? : Ne azon agyalj, hogy mi a tökéletes lépés, hanem egyszerűen tedd szépen azt, ami természetesen jön, és élvezd a helyzetet! Tudom, túl egyszerűen hangzik, de ha néhány fontos helyzetben helyesen cselekszel, és a férfinek ez nagyon megtetszik, az apró részletek már nem fogják érdekelni. Neked pedig pont ezek az apró részletek az ellenségeid ezek miatt viselkedsz nem megfelelően, félelemből, mert neked minden részlet számít. Nem hagysz magadnak nyugtot akkor, ha a férfi néhány napig nem hívott fel. Habár ellenkezik azzal, amit a józan eszünk diktálna, a laza, nyugodt és türelmes magatartás nagyon hasznos, főleg ha a férfiakról van szó. Létezik egy alapelv is, miszerint minél egyszerűbb a válasz, vagy a megoldás a problémára, annál jobb is. Ahhoz, hogy megtaláljuk a megoldást, a legfontosabb a következő kérdésekre választ adni: Mi érdekli a férfiakat a nőkben? Mi az, amitől a férfi többet érez a nő iránt fizikai vonzalomnál? Hogyan érheti el a nő, hogy a férfi elkötelezze magát mellette? Lehet, hogy túl egyszerűnek hangzik ez, de a randizás és a párkapcsolatok tanulmányozása és megfigyelése során egy nagyon fontos és nyilvánvaló dologra bukkantam Nagyon sok ember nincs tisztában azzal, hogy a való világban hogyan zajlik a csábítás, a vonzalom felkeltése a másik nemben, és egyáltalán mit érthetünk ez alatt. Persze, erre nincs kézzelfogható, nyilvánvaló válasz, ami megmondja, hogy pontosan mi az, hogyan működik, mit kell tennünk vele. Ami még különösebb, hogy nem léteznek tanulmányok, amik komolyan foglalkoznának ezzel a témával, és nagyon kevés könyv is jelent meg ebben a témában. A férfiak együtt tudnak lenni egy nővel csak azért, mert jól néz ki. De amint már mondtam, csupán emiatt még nem fogják elkötelezni magukat mellette. Egy férfi

12 akkor kötelezi el magát egy nő mellett, ha tetszik neki a személyisége, viselkedése, és jól érzi magát vele. Arra szeretnék tehát kilyukadni, hogy kétféle vonzalomnak kell jelen lennie ahhoz, hogy a férfit komolyan érdekelje a nő: először a fizikai vonzalom, majd az úgynevezett intellektuális vonzalom. A fizikai vonzalom szükséges, és ez nyilvánvaló, mivel ez a külsőből ered. Már akkor felébred ez a vonzalom, mikor a nő megállapítja a férfiről, hogy állati helyes, vagy a férfi odamegy a nőhöz a bárban, és elkezdenek flörtölni. A fizikai vonzalmat a másik testbeszéde, a kinézete és a stílusa ébreszti fel bennünk. Az intellektuális vonzalomnak viszont semmi köze ahhoz, hogyan nézünk ki. Ez akkor jelenik meg, ha a férfi észrevesz valami számára nagyon különlegeset és vonzót a nő személyiségében. Onnan ered, hogy a férfi valami felsőbbrendűt vél felfedezni a nőben (ezt érezheti a nő hangjából, testtartásából, attitűdjéből, és hogy más emberek hogyan vélekednek róla). De az intellektuális vonzalom felélesztésénél szerepet játszik még, ha az illető humoros, megbízható, és bizonyos fokig kiszámíthatatlan, mindig meg tud lepni. Amit fontos tudni: a férfi nem érez intellektuális vonzalmat egy nő iránt, akit nem tekint magával egyenrangúnak. De ha a férfi úgy érzi, a nő mindenki fölé emelkedik, akkor a vonzalom, amit iránta érez, mindennél erősebb lesz. A sikeres kapcsolathoz mindkét fajta vonzalom nélkülözhetetlen. Történhet bármi, ha ez a két dolog erősen él a kapcsolatban, akkor az a kapcsolat erős marad, és minden problémát könnyen áthidalhat a pár. Végezetül álljon itt néhány, a férfiak számára vonzó női tulajdonságokból: Humorérzék: ha vicces és eszes vagy, egyszerűen tarolsz a férfiaknál. csak mindig nevettesd meg, és a dolgok maguktól jönnek egymás után. Intelligencia és kreativitás: Az intelligencia szexi, ha érdekes módon tudjuk használni. Használd az eszed és a képzelőerőd, hogy meglepd új ötletekkel, amik elbűvölik és szórakoztatják. Óvatosság: A férfiak nem szeretik, ha túlságosan a nyakukra másznak: ha úgy tudod neki elmondani, hogy rá gondolsz, hogy az nem azt fejezi ki Magányos vagyok, és nagyon nagy szükségem van rád, akkor azt egyszerűen imádni fogja. Küldj neki egy rövid, szellemes t, amiben leírod, hogy csak ő jár a fejedben.

13 Figyelmes a részletek iránt: A férfiak szeretik, ha odafigyelnek rájuk. Ha a férfi jó valamiben, sportban vagy valamilyen más területen tűnik ki, akkor ezáltal fontosnak és vonzónak fogja magát érezni. Le vannak nyűgözve, ha a nők észreveszik ezeket a tulajdonságaikat, amiktől különlegessé válnak. Magabiztos és játékos: a férfiakat mágnesként vonzzák azok a nők, akik pimaszak és játékosak. De csak egy kicsit. Nem azokról beszélek, akik önzők és távolságtartóak, ez egészen másfajta viselkedés. Ha láttad Renee Russo-t a Thomas Crown-ügyben, vagy Kelly McGillist a Top Gun-ban, akkor tudod, miről beszélek. Ha öntudatos vagy egy kis arrogáns humorérzékkel fűszerezve, varázslatosnak tűnsz a férfi szemében. Tehetség és tudás: ha van valami, amiben különösen jó vagy, az nagyon attraktívvá tesz. Mutasd meg a férfinak, mit tudsz, úgy hogy: Hé, figyelj kicsit, ez annyira érdekes, és lepd meg a te rejtett tudományoddal. De nagyképűen, ami csak azt sugallja, te milyen okos vagy. Öntudatos: a férfiak általában mindig vezető szerepben szeretnek lenni. De ha meglátnak egy nőt, aki magabiztosan és öntudatosan oldja meg a társasági problémákat, olyannak látják, mint aki bármit meg tud oldani. Egy ilyen nő kihívást jelent a férfinak, és üdítően hat rá. Habár a férfiak szeretnek irányítani, tetszik nekik, ha egy nő is tud. Incselkedés, feszültség és szex mesterfokon: azzal nem mondok újat, hogy a férfiak szeretik a szexet. De hát nehéz az élet, és jó szeretőt se könnyű találni. A férfiak rajonganak azokért a nőkért, akik jó szeretők, főleg akkor, ha kötekedhetnek és csipkelődhetnek kicsit velük. Ha izgalmas várakozásban és feszültségben tartod a férfit, és mindig lassítasz a tempón, azzal megőrjítheted.

14 Kiszámítható-kiszámíthatatlan: a férfiak azokhoz a nőkhöz vonzódnak, akiket nem kell irányítani, és nem lehet rajtuk elmenni. Imádják azt, ha a nő flörtöl velük, figyel rájuk, de nem kell azon gondolkodniuk, mi lesz holnap. Hogy a nő kiszámítható-e vagy sem, az akkor számít igazán, ha házasságról van szó. De, akármilyen furcsán is hangzik, a kapcsolat elején a férfi még azt szereti, ha a nő kiszámíthatatlan. A megbízhatóságnak akkor van nagy szerepe, mikor a kapcsolat komolyabb irányt vesz, de még akkor is szerencsés, ha meg tudjuk lepni a kedvesünket. Most már tudod, mit csinálj a randin, tudod hogy csábíts el egy férfit. Ha többet szeretnél megtudni e témában, ajánlom figyelmedbe a Férficsábitás I és Férficsábítás II ebookot.

15 Hogyan legyél JÓ NŐ? Tudjuk, hogy a férfiak nehezen mutatják ki érzéseiket. Se a barátnőjükkel, se pedig a haverokkal nem beszélnek ilyenekről. Azonban létezik egy bók, amit a férfiak akkor mondanak egy nőre, amikor egymás közt beszélgetnek, és végre rájöttem, pontosan mit is takar. Ez egy tipikus férfi szöveg egy megmagyarázhatatlan, de a férfiak körében világos kifejezés. Ez a bók arra vonatkozik, ha a férfi egy nőre azt mondja JÓ NŐ. Hallottad már, hogy egy férfi ezt mondja? Nagyon leegyszerűsítettnek és kifejezéstelennek hangozhat ez így elsőre, de megvan pontosan, hogy ez mire vonatkozik, és a férfiak mit értenek ez alatt. Szóval mit is jelent férfinyelven az, ha valaki jó nő? Ez azt jelenti, hogy az a nő olyan tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek nagyon megfelelnek a férfinak. Ami még fontosabb, hogy ennek következményeképp a férfi nagyon szeret a nővel lenni. A nő mellett lenni azt jelenti, hogy jól szórakozik, hasznosan tölti az időt és számára kedves élményekben van része. És ebben az esetben semmi olyanról nincs szó, hogy a férfi kellemetlen dolgokat tulajdonít a nőhöz. Miután megfigyeltem, hogy a jó nők hogy viselkednek, rájöttem mit szabad tennie egy jó nőnek. A jó nők minden helyzetet pozitívvá és humorossá tesznek. A jó nőknek nem kell állandóan megtervezni és irányítani a helyzetet, elengedik magukat, és lazán nyilvánítanak véleményt. A jó nőknek mindig van mit csinálni, ami elégedetté teszi őket, szóval nem érzik magukat elhagyatva, ha egy helyre nem lettek meghívva. A jó nők nem erőltetik a férfit, hogy olyat tegyen, amit nem akar, hanem kivárják, míg saját maga nem dönt mellette.

16 Mikor segítségre van szükségük, a jó nők könnyen találnak módot arra, hogy kérjenek. Tudják, hogy kordában tudják tartani érzéseiket, ha úgy beszélnek problémáikról, és úgy kérnek segítséget, hogy azt mások ne nézzék rossz szemmel. A jó nők minden társasági helyzetet könnyedén kezelnek. Soha nem jönnek zavarba az emberektől, bizonyos helyektől, szituációktól. A jó nők soha nem kérnek egyszerre mindent egy férfitől. Tudják, hogy holnap is nap van. A jó nőknek nincs szükségük egy férfire, hogy érvényesítsék ötleteiket és érzéseiket. A jó nők nem félnek teljesen őszintének lenni. A jó nők tudják, hogy ahogy magukról beszélnek, és ahogy önmaguk iránt éreznek, úgy fog a férfi is érezni irántuk. Rájöttem arra, hogy a sikeres és elégedett emberek milyen állandó érzelmi állapotban vannak, és milyenek a szokásaik, és bizton állíthatom, hogy azok a nők, akik ezeket a tulajdonságukat magukénak mondhatják, csak profitálnak belőle a randijaik alkalmával, és nagyon sok kellemetlenségtől meg tudják magukat óvni, amiket sajnos sok nő nem tud elkerülni. Íme néhány ilyen követendő példa, amit ha betartasz, az érzelmi állapotod mindig pozitív lesz: Légy mindig pozitív hangulatban! Mindig olyan hangulatban kezdd a beszélgetést, amilyen hangulatban szeretnéd a férfit is látni! Légy megértő, hogy téged is megértsenek. Légy rugalmas. Beszédedben légy kemény, de valójában mindig légy megértő.

17 Ha többet szeretnél megtudni e témában, ajánlom figyelmedbe a Férficsábitás I és Férficsábítás II ebookot.

18 Légy elégedett önmagaddal! A férfiak szeretik, ha egy nő elégedett önmagával, aki nem jár a fellegekben, aki őszinte és nem hisztis. Tehát: Légy elégedett önmagaddal!!! Hogyan? Hát így: Legyél magabiztos! Az a nő, aki magabiztos, arról árad a vonzerő! A túlzott magabiztosság viszont hosszútávon csapda is lehet. A magabiztosság egy eszköz, mely bizonyos esetekben elijesztheti a férfit, mert majd úgy fogja érezni, hogy nem nála van az irányítás. Azt kell, hogy érezze, hogy érdekes vagy és ne érezzen kétségbeesést. A férfiak szeretnek kezdeményezők lenni, a te feladatod hogy érdekes légy a számukra, és hagyd, hogy élvezzék milyen nagyszerű nőt szereztek (meg) maguknak. Vigyázz a szerepjátékokkal! Sok nő más akar lenni, mint aki valójában. Ne akarj más lenni, inkább fejlődj. Egész életed alatt tanulj, alkalmazkodj, erősítsd jellemed. Legyél önfenntartó! Az önfenntartó nők vonzóak, a szegény, tapadós nők viszont megijesztik a férfiakat. Amikor elkezdesz önfenntartóvá válni, a lehetőségek kitárulnak, és a képességeid hihetetlenül megnőnek.

19 Legyél egy sziget! Alakítsd ki a saját identitásodat. Légy különleges és más. Légy eredeti. Vannak olyan emberek, akiknek nagyon erős egyéniségük van. Pl.: Cher, Diana Hercegnő, Madonna. Ahhoz hogy szigetté válj, építened kell az egyedi személyiségedet, a karakteredet. Legyen saját stílusod. Teremtsd meg magad, mint egy műalkotást, légy olyan nő, aki nem olvad bele a tömegbe. Mosolyogj! A férfiak jobban díjazzák a mosolyt, mint a hatalmas melleket (kivételek persze mindig vannak...). Vidám emberek mellett szívesen időzik az ember. Tehát mosolyogj! Az olyan nő, aki ritkán mosolyog, nem kellemes a társasága, és a férfiak inkább elfordulnak tőle. Egy őszinte mosoly a legzordabb szívet is meg tudja olvasztani. Legyél tiszta és ápolt! Te lehetsz a legszebb és legszexisebb nő, de ez nem kivitelezhető szegényes higiéniával. Tehát mosd a hajad, viselj tiszta cuccot, és legyen stílusod. Légy jó illatú, és magadhoz vonzod a férfiakat. A férfiak szeretik a hajad illatát, tehát tégy oda is egy kis parfümöt. A férfiakra jól hat a fahéj és a fűszerek illata. Komolyan, a fűszeresebb illatok őrjítik meg a férfiakat. De soha ne vidd túlzásba az illatosítást. A férfiak nem szeretik, ha már levegőt sem kapnak a nő mellett.

20 Flörtölj! Semmi sem tesz vonzóbbá, mint amikor valakivel flörtölsz. Azzal hogy flörtölsz egy férfival, azzal az önbizalmát növeled, és azt fogja érezni, hogy jó a társaságodban lenni. A szerelem kezdeti időszakában azért szeretünk bele valakibe, ahogy velünk bánik és nem az ember miatt. Csak utána kezdjük magát az embert megszeretni. Jegyezd meg! Ha egy férfivel érezteted, hogy vonzó és kívánatos, akkor könnyebben beléd szeret. Női csábítás! Ha van valami, ami a férfiak számára vonzó, akkor az a nőiesség. Egy férfias férfi a nőies nőket szereti. Minél nőiesebb vagy, ő annál férfiasabb lehet melletted. Érezd a nőiességedet, és figyeld a férfit, ahogy erején felül a tiéd szeretne lenni. Fejleszd a vonzerőd! A férfiak nem tudnak ellenállni a női vonzerőnek. A vonzerő akkor is hat a férfiakra, ha nem te vagy a legtökéletesebb nő. Azzal hogy udvarias, illedelmes, körültekintő, jó hallgató vagy, másokat elbűvölsz. Ha elbűvölő vagy, azzal mások jól érzik magukat melletted, és nem kell azon gondolkodniuk, hogy elvársz tőlük valamit. A könnyű beszélgetés művészet, amit meg kell tanulnod! Egyetértünk abban, ha áttekintjük a népszerű női magazinokat, a sok jellemvonás közül, ami a szexi nőt jellemzi, különösen fontos a könnyed beszélgetés képessége. Sok férfi küzd azért, hogy egy könnyed beszélgetésbe kerüljön velünk, istennőkel, mert nagy hatással van rájuk az, ha kényelmesen ülhetnek, és lazán beszélgethetnek egy nővel.

21 Ne add fel magad! Dolgozz ki egy olyan képességet, hogy jól tudd magad érezi a bőrödben. Legyen bátorságod ahhoz, hogy az légy, aki vagy-nem pedig valaki más. Ne légy az, akit a barátod mondd, hogy lenned kell. Ne úgy viselkedj, ahogy ő azt megmondja neked. Ne add fel az életstílusod, vagy a barátaidat. Tölts időt a barátaiddal, ha ehhez van kedved!ne add fel magad! Legyél spontán! A spontaneitás nagyon izgalmas a férfiak számára. Légy kész az ösztönző pillanatokra, akármit is találjon ki a férfi, vagy találj ki te néhány izgalmas ötletet. A férfiak szeretik azokat a nőket, akik tudnak meglepetéseket okozni. Ezek a kis buta, szeszélyes dolgok azt sugallják, hogy kíváncsi vagy a körülötted lévő világra, és kész arra, hogy új dolgokkal kísérletezz. Ezek a dolgok a férfi szemében egészen újjá varázsolnak, mintha most találkoztatok volna először. Milyen frissítő vagy számára! Szabadulj meg: a Csúnya a Testem Szindrómától! Légy büszke a testedre. Ne takard a tested, amikor ketten vagytok a pároddal. Hagyd égve a villanyt, és lassan vetkőzz, és a férfi előtt öltözz fel reggel. Fogadd meg a tanácsom, amikor te vagy az egyetlen meztelen nő az ágyában, akkor abban a pillanatban a te testedet tartja a legszebbnek és a legtökéletesebbnek, amit valaha látott. Tudd a céljaidat és légy őszinte a saját szándékaidhoz! Gyakran, mint tökéletes nő kezdünk bele egy kapcsolatba és a végére teljesen megváltozunk. Nem azok leszünk, akibe a férfi beleszeretett. Ezt elkerülheted azzal, hogy tudod a hosszú távú céljaidat egy életre vonatkozólag-, és így rá tudsz tapadni erre az útirányra. Légy nagyon őszinte a szándékaidhoz és a hosszú távú ambícióidhoz. Ha már tudod az elején a céljaid, akkor elkerülhetsz jó pár fájdalmas szakítást, hűtlenséget, boldogtalan napokat és álmatlan éjszakákat.

22 Légy független! A legtöbb férfi attól menekül, hogy valakinek a szolgája legyen. Nem azt mondom, hogy nem kell megosztanod az életedet a férfival, hanem azt hogy el kell fogadnod magad, hogy egy önálló személy vagy, és ha a férfi látja az ambícióidat, akkor érdekesnek fog tartani! Az első benyomás nagyon fontos! Ha valakire nem teszel jó benyomást az első alkalommal, akkor nagyon nehéz lesz a másodikra jó benyomást tenni. Mi a jó benyomás kulcsa? A lelkesedés! Ha egy férfit először látsz, mutasd azt, hogy szívesen megismerkednél vele. Mosolyogj rá, fogadd kedves hangon, játszd el, mintha egy rég látott barátod lenne, akit elragadtatva fogadsz. Légy művelt és udvarias mindenkivel, akivel találkozol! Bánj úgy másokkal, ahogy veled szeretnéd, hogy bánjanak. Nyugodt magabiztosság! Csak önmagad kell adnod és lazán véghezvinni, amit szeretnél. És tudd azt, hogy te megtetted a tőled telhető legtöbbet, függetlenül attól, hogy sikerrel jártál-e. Ez a nyugodt magabiztosság nagyon vonzó jellemvonás. Ahelyett, hogy stresszelnél, próbáld inkább megfogadni a tanácsaimat, és meglátod, az eredmény nem várat magára! Ha többet szeretnél megtudni e témában, ajánlom figyelmedbe a Férficsábitás I és Férficsábítás II ebookot.

23 Mi kell a férfinak? Szeretnéd tudni, mi kell a férfinak? Íme néhány szabály, amiket ha betartasz, tuti belopod magad a férfi szívébe! Bókolj a férfinak! A férfiak is szeretik azt hallani, hogy izgatóak, szépek, és a szemed fényei. Mondd neki, hogy milyen jó szerető, hogy nagyszerűen néz ki, szexi illata van, milyen okos, milyen ügyesen megszerel dolgokat, hogy megbízol benne és, hogy mennyire megérte őt választani. Fogadd el a segítségét! A férfiak inkább a cselekedeteikkel mondják hogy szeretlek, mint szóban. Ha megjavítja a hajszárítód, megnézi az autódban az olajszintet, elhozza a tisztítóból a

24 ruhát, stb. Bármilyen kis megmozdulása azt mondja szeretlek. Fogadd el, és értékeld! Bánj vele egyenrangúként! Add meg neki azt a tiszteletet, amit megérdemel. A férfi élete gyakran komplikált, és a nőnek nagyobb tiszteletet kell mutatnia a férfi, és a szabályai iránt. Mert a férfi tulajdonképpen azt szeretné, hogy a nőért dolgozzon, támogassa őt, vigyázzon rá, boldoggá tegye, és hogy megvédje a világtól. Jobban akard azt, hogy a bajtársad legyen, ne pedig azt, hogy a megmentőd. Ha megmentőt akarsz, akkor fordulj szakemberhez, de ne a párodban keresd azt! :) Legyél a barátja! A legjobb barátja. Légy nyitott, befogadó, hívogató és kecsegtető. Hogy ezt elérd, ahhoz az kell, hogy valóban érdeklődj iránta, nem pedig birtokolni akard. A valódi érdeklődéssel iránta egy olyan érzést sugározol hogy te egy biztos hely vagy a számára, ahol nem érheti semmi baj. Ne próbáld megváltoztatni! Ha ő nem olyan amilyet te szeretnél, akkor engedd elmenni, és lépj tovább. Ne próbáld olyanra változtatni, ami nem ő. Varázsolj mosolyt az arcára! Mivel a férfi sokat dolgozik és sok stressz éri, ezért igen jólesik neki, ha a nő megnevetteti, különösen, amikor depressziós, és sötét a világ körülötte. Tehát, frissítsd fel a humorérzéked, és nyert ügyed van. Ha vidámmá tudod tenni, akkor mind többet szeretne veled lenni!

25 Ismerd el! A férfiaknak kell, hogy elismerve érezzék magukat. Kell nekik, hogy bízzanak bennük. Engedd el néha bulizni a haverjaival! Higgy nekem, a férfi inkább otthagyja korábban a haverjait, és siet haza egy megértő nőhöz, mint egy olyanhoz, aki folyton olyan, mint egy időzített bomba, a szeme pedig villámokat szór. Az ambíció és a vezetői hajlam, vonzóvá teszi a nőt! Ha egy férfi látja, hogy van ambíciód, nem fogja azt érezni, hogy te csak olyan nő vagy, akinek az kell, hogy valaki gondoskodjon róla. A legtöbb férfi ettől tart egy kapcsolatban, hogy neki kell lennie az eltartónak. Legyél jóban a baráti társaságával! Igyekezz, hogy a barátai megkedveljenek, mert ha nem szeretnek, akkor megpróbálják rólad lebeszélni a férfit. Kérkedj a férfival! Dobj be egy dicséretet róla a családban vagy a barátaidnak, amikor ő is hallhatja. Attől totál elolvad egy férfi, ha a nője dicsekszik vele. Higyj benne! Ekkor mutatod ki neki legjobban a szereteted. A képességeit támaszd alá a bizalmaddal és a hűségeddel. Ha te hiszel benne, ő ezt fogja magában mondani:

7. Hiba Irreális igényeid vannak ahelyett, hogy tökéletes férfit nevelnél!

7. Hiba Irreális igényeid vannak ahelyett, hogy tökéletes férfit nevelnél! 7. Hiba Irreális igényeid vannak ahelyett, hogy tökéletes férfit nevelnél! Nicholas Victor www.ferficsabitas.com A hetedik végzetes hiba, amit a nők elkövetnek párválasztáskor: Irreális igényeid vannak,

Részletesebben

EGÉSZség +BOLDOGSÁG teremtő IMA

EGÉSZség +BOLDOGSÁG teremtő IMA EGÉSZség +BOLDOGSÁG teremtő IMA Mágikus SZERtartás EGÉSZséges +boldog ÉLETedért! INGYENES EGÉSZséget és boldogságot teremtő IMA Mágikus SZERtartás, amit otthonodban végezhetsz EGÉSZséges +BOLDOG életedért!

Részletesebben

MIATYÁNK (..., HOGY SZÍVÜNKBEN IS ÉLJEN AZ IMÁDSÁG)

MIATYÁNK (..., HOGY SZÍVÜNKBEN IS ÉLJEN AZ IMÁDSÁG) MIATYÁNK (..., HOGY SZÍVÜNKBEN IS ÉLJEN AZ IMÁDSÁG) Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy Igen? Kérlek, ne zavarj, imádkozom. De te megszólítottál! Én, Téged megszólítottalak? Biztos, hogy nem! Csak imádkozom:

Részletesebben

Valódi céljaim megtalálása

Valódi céljaim megtalálása Munkalap: Valódi céljaim megtalálása Dátum:... - 2. oldal - A most következő feladat elvégzésével megtalálhatod valódi CÉLJAIDAT. Kérlek, mielőtt hozzáfognál, feltétlenül olvasd el a tanfolyam 5. levelét.

Részletesebben

3. Hiba Nem adsz esélyt magadnak!

3. Hiba Nem adsz esélyt magadnak! 3. Hiba Nem adsz esélyt magadnak! Nicholas Victor www.ferficsabitas.com A harmadik végzetes hiba, amit a nők elkövetnek párválasztáskor: Nem adsz esélyt magadnak! Ha komoly párkapcsolatban szeretnél élni

Részletesebben

30. Lecke: Engedd el és Következtetés

30. Lecke: Engedd el és Következtetés 30. Lecke: Engedd el és Következtetés 30. Lecke : Engedd el és Következtetés Fogalmak: Engedd el Az eredmény az univerzum felelőssége. Határozd meg, hogy mit akarsz megvalósítani, hogy mi a célod, majd

Részletesebben

1. Lecke: Bevezetés és a folyamat. elindítása

1. Lecke: Bevezetés és a folyamat. elindítása 1. Lecke: Bevezetés és a folyamat elindítása 1. Lecke: Bevezetés és a folyamat elindítása Gratulálok a döntésedhez! Kalló Melinda vagyok és üdvözöllek az első leckén! Ez egy kicsit rendhagyó tanítás lesz,

Részletesebben

És bizony: Ha az emberek nincsenek valami hatalmas és kemény kontroll alatt, felfalják egymást. Ez nem igaz.

És bizony: Ha az emberek nincsenek valami hatalmas és kemény kontroll alatt, felfalják egymást. Ez nem igaz. Van egy hamis adat. Íme: Az igazság fáj. Hídvégi Róbert Ez nem igaz. Persze van egy dolog, ami miatt igaznak tűnik. De nem az. Hogyan is használható? 1. Amitől jól érzed magad, abban igazság van 2. Ha

Részletesebben

Mindannyiunknak vannak olyan gondolatai, amelyek HO OPONOPONO ÉS AZ EMLÉKEK

Mindannyiunknak vannak olyan gondolatai, amelyek HO OPONOPONO ÉS AZ EMLÉKEK 2 HO OPONOPONO ÉS AZ EMLÉKEK AZ EMLÉKEID HATÁROZNAK MEG Mindannyiunknak vannak olyan gondolatai, amelyek korlátozóak, mint például «nem érdemlem meg», «nem vagyok elég művelt» vagy «szegénynek születtem,

Részletesebben

Miért égnek le a férfiak, amikor közelednek a nôkhöz

Miért égnek le a férfiak, amikor közelednek a nôkhöz Miért égnek le a férfiak, amikor közelednek a nôkhöz Sok férfinak nehéz értelmeznie a nôk testbeszédének finomabb árnyalatait. A kutatások szerint a férfiak hajlamosak szexuális érdeklôdésnek tulajdonítani

Részletesebben

Üdvözlünk Isten családjában!

Üdvözlünk Isten családjában! Üdvözlünk Isten családjában! Amikor Jézust elfogadod Megváltódnak, Isten családjának tagja leszel. Isten azt akarja, hogy ha az Ő gyermeke lettél, növekedj az Ő megismerésében, és válj minél inkább Jézushoz

Részletesebben

VITT-VETÉLKEDŐ MÁGOCS

VITT-VETÉLKEDŐ MÁGOCS VITT-VETÉLKEDŐ MÁGOCS Tisztelet Önfegyelem Biztonság BEcsület Kedvesség leszünk! De hogyan??????? A vetélkedő ötlete, célja A diákok a helyes magatartást pont úgy sajátítják el, mint ahogyan minden mást

Részletesebben

Csábítás Akadémia Online Katalógus

Csábítás Akadémia Online Katalógus Csábítás Akadémia Online Katalógus Szeretnél egy gyönyörű barátnőt végre? Copyright: Csábítás Akadémia 2008-2010 Alapító, vezető: Nicholas Victor Tartalomjegyzék: Tartalomjegyzék:... 2 Csábítás Akadémia

Részletesebben

A tökéletes profilkép elkészítése, gyakorlati jó tanácsok

A tökéletes profilkép elkészítése, gyakorlati jó tanácsok A tökéletes profilkép elkészítése, gyakorlati jó tanácsok Nem csupán a társkereső oldalakon, de már a közösségi oldalakon is a profilkép alapján szokták megítélni az ember lányát. Ami lássuk be sokszor

Részletesebben

Tóth Bea Amaraya Munkahely tanul Háztartás egyetemista gyereked párkapcsolat Kemények az elvárások

Tóth Bea Amaraya Munkahely tanul Háztartás egyetemista gyereked párkapcsolat Kemények az elvárások Tóth Bea Amaraya vagyok, a fejlődni akaró nők hastánc oktatója, egyiptomi hastáncos, és az Amaraya Intenzív Hastánctanfolyamok kifejlesztője. Nekünk nőknek a nőiességünk adja azt a tüzet az életünkbe,

Részletesebben

Pénztárcakímélő, minőségi ruhatár legalább 22 variációban

Pénztárcakímélő, minőségi ruhatár legalább 22 variációban 1 Pénztárcakímélő, minőségi ruhatár legalább 22 variációban Beszélgetés Radics Edit szín- és stílustanácsadóval, a Stíluskommunikátor.hu honlap tulajdonosával (www.stiluskommunikator.hu) Szín- és stílustanácsadónak,

Részletesebben

Csábítás Akadémia Online Tanfolyam 5. rész

Csábítás Akadémia Online Tanfolyam 5. rész Csábítás Akadémia Online Tanfolyam 5. rész Copyright: Csábítás Akadémia 2009-2010 Alapító, vezetı: Nicholas Victor Megnyitás és rutinátmenetek avagy: hogyan kerüld el a lefagyást? Jocky cikke Ez elég szar

Részletesebben

.a Széchenyi iskoláról

.a Széchenyi iskoláról Negyedikesek írták....a Széchenyi iskoláról 7 éves koromban, szüleimmel azért választottuk ezt az iskolát, mert itt német nyelvet lehet tanulni. Én már óvodás korom óta tanulom a németet, így ragaszkodtunk

Részletesebben

Hogyan lehetsz hírérték? Így kerülhetsz be cégeddel a médiába

Hogyan lehetsz hírérték? Így kerülhetsz be cégeddel a médiába Hogyan lehetsz hírérték? Így kerülhetsz be cégeddel a médiába Miért zabáljuk az információt? Tranzakcióanalitikus szemlélet: Tudtad azt hogy napi 12 érintésre van szükséged ahhoz hogy ne legyél depressziós?

Részletesebben

Nyelvtan. Most lássuk lépésről lépésre, hogy hogyan tanítunk meg valakit olvasni!

Nyelvtan. Most lássuk lépésről lépésre, hogy hogyan tanítunk meg valakit olvasni! Bevezető Ebben a könyvben megosztom a tapasztalataimat azzal kapcsolatosan, hogyan lehet valakit megtanítani olvasni. Izgalmas lehet mindazoknak, akiket érdekel a téma. Mit is lehet erről tudni, mit érdemes

Részletesebben

Mit tehetsz, hogy a gyereked magabiztosabb legyen?

Mit tehetsz, hogy a gyereked magabiztosabb legyen? Mit tehetsz, hogy a gyereked magabiztosabb legyen? Természetesen minden szülő a legjobbat akarja a gyerekének, de sajnos a hétköznapok taposómalmában nem mindig veszi észre az ember, hogy bizonyos reakciókkal

Részletesebben

A változás szabadsága I.

A változás szabadsága I. Hollenda Zsolt A változás szabadsága I. www.tudatossag.hu www.tokeleteselet.hu Munkafüzet Tartalomjegyzék Miért vagyunk itt?... 3 Megéri változtatni?... 4 Sosem késő... 5 Sorsunk a saját kezünkben van!...

Részletesebben

Az üzleti és a magánéletben egyaránt igaz, hogy sikered nyolcvanöt

Az üzleti és a magánéletben egyaránt igaz, hogy sikered nyolcvanöt sdf Bevezetés Ahhoz, hogy az ember eljusson a csúcsra, meg kell legyen benne a vonzerő. Ami egyszerre minden és semmi. A törekvő akarat, a tekintet, a járás, a test összhangja, a hang és a gesztusok. Nem

Részletesebben

Szita Szilvia - www.magyarora.com 2004. II. Biztatás, bátorítás

Szita Szilvia - www.magyarora.com 2004. II. Biztatás, bátorítás I Biztatás, bátorítás I Biztatás, bátorítás Beszédpanelek és mintadialógusok - Ne izgulj, menni / sikerülni fog! - Ne butáskodj, menni / sikerülni fog! - Ne hülyéskedj, menni / sikerülni fog! - Ne félj,

Részletesebben

A tréninget készítette: Jakab Gyöngyi a tudatosan változtatók mentora www.notudat.hu TESZT. Ki vagyok én? Életrevaló önismereti módszerek

A tréninget készítette: Jakab Gyöngyi a tudatosan változtatók mentora www.notudat.hu TESZT. Ki vagyok én? Életrevaló önismereti módszerek A tréninget készítette: Jakab Gyöngyi a tudatosan változtatók mentora www.notudat.hu TESZT Ki vagyok én? Életrevaló önismereti módszerek 1 ÉNTÉRKÉP NAGYÍTÓVAL FELMÉRÔ ÖNMAGAMRÓL Hol vagyok most? KI VAGYOK

Részletesebben

Akárki volt, Te voltál!

Akárki volt, Te voltál! Mindenkinek annyi baja van, az annyi bajnak annyi baja van, hogy annyi baj legyen. A. E. Bizottság: Vaníliaálomkeksz Előszövegelés De sok gyerekfilmet meg kellett néznem a gyerekeimmel! Micsoda időpocsékolás

Részletesebben

6 hetes futó edzésterv 1. hét 2. edzés. Csak egy módon indulhatunk el egy cél felé: ha ott kezdjük, ahol most vagyunk.

6 hetes futó edzésterv 1. hét 2. edzés. Csak egy módon indulhatunk el egy cél felé: ha ott kezdjük, ahol most vagyunk. Csak egy módon indulhatunk el egy cél felé: ha ott kezdjük, ahol most vagyunk. 1 FONTOS INFÓK OLVASD EL! Először is üdvözöllek a Szupernő futói körében. Tök jó, hogy itt vagy velünk, remélem sok boldog

Részletesebben

Legjobb megoldások az ügyfélszolgálatokban Best Practice

Legjobb megoldások az ügyfélszolgálatokban Best Practice Legjobb megoldások az ügyfélszolgálatokban Best Practice Czakó Péter Európai Üzleti Iskola Tartalom Tulajdonos, tag = ÜGYFÉL A hely, ahol dolgozunk Magyarország helye a világ értéktérképén A módszerek,

Részletesebben

az én testem Tinilányok kérdései Hoppál Bori válaszai Vajda Melinda rajzaival corvina

az én testem Tinilányok kérdései Hoppál Bori válaszai Vajda Melinda rajzaival corvina az én testem Tinilányok kérdései Hoppál Bori válaszai Vajda Melinda rajzaival corvina Tartalom Szöveg Hoppál Bori, 2014 Illusztrációk Vajda Melinda, 2014 A kötetet Csorba Vera tervezte Jelen kiadvány a

Részletesebben

EUTE 2002 - ESS ÖNKITÖLTŐS KÉRDŐÍV

EUTE 2002 - ESS ÖNKITÖLTŐS KÉRDŐÍV sorszám EUTE 2002 - ESS ÖNKITÖLTŐS KÉRDŐÍV A válaszadás önkéntes! Tisztelt Asszonyom! Tisztelt Uram! Kérjük, válaszolja meg ezeket a kérdéseket is. Munkatársunk megvárja, amig Ön befejezi a válaszadást.

Részletesebben

Hol vannak a bajok? Pénzügyi felmérés gyerekpénzügyekről

Hol vannak a bajok? Pénzügyi felmérés gyerekpénzügyekről Hol vannak a bajok? Pénzügyi felmérés gyerekpénzügyekről A felmérés készült: 2009. május. A felmérést kéréseire válaszadók száma: 5300 fő A felmérést készítette: Csodasuli Kft. www.csodasuli.hu A kérdőív

Részletesebben

Kommunikáció elmélete és gyakorlata. Zombori Judit, pszichológus

Kommunikáció elmélete és gyakorlata. Zombori Judit, pszichológus Kommunikáció elmélete és gyakorlata Zombori Judit, pszichológus 1 Asszertivitás (Sam R. Lloyd alapján) Jelentése: Pozitívan gondolkodunk Önérvényesítő módon viselkedünk Önbizalmat érzünk 2 Önmagunk és

Részletesebben

Kincskereső üzemmód: Hol a titok? Mi a trükk? Keressük meg a NAGY kiugrási pontot! 1. HIBA

Kincskereső üzemmód: Hol a titok? Mi a trükk? Keressük meg a NAGY kiugrási pontot! 1. HIBA Sokan arra várnak, hogy egyszercsak eljön majd az ő idejük és beindul az üzlet. Tanulják a marketinget, olvasnak róla mit kell tenni, eljárnak rendezvényekre, minden ötletbe belefognak, de valahogy soha

Részletesebben

Érzelmeink fogságában Dr. József István okl. szakpszichológus egyetemi docens Érzelmi intelligencia Emotional Intelligence Az érzelmi intelligencia az érzelmekkel való bánás képessége, az a képesség, amivel

Részletesebben

Élet a legjobb társasággal: önmagammal

Élet a legjobb társasággal: önmagammal Élet a legjobb társasággal: önmagammal Hegedüs Erika coach, életvezetési tréner 2013. május 25. CoachOK Szakmai Szövetség Lehet-e felelősséget vállalni másokért, ha önmagunkért sem tudunk? Önismereti munkánk

Részletesebben

TE HOGY VAGY? AZ UNICEF MAGYAR BIZOTTSÁG JELENTÉSE A MAGYAR GYEREKEK JÓLLÉTÉRŐL

TE HOGY VAGY? AZ UNICEF MAGYAR BIZOTTSÁG JELENTÉSE A MAGYAR GYEREKEK JÓLLÉTÉRŐL TE HOGY VAGY? AZ UNICEF MAGYAR BIZOTTSÁG JELENTÉSE A MAGYAR GYEREKEK JÓLlÉTÉRŐL 2012 1 Miről szól az UNICEF gyermekjólléti jelentése, és mi a célunk vele? 2 Te is kíváncsi vagy, hogyan élnek ma Magyarországon

Részletesebben

TE HOGY VAGY? AZ UNICEF MAGYAR BIZOTTSÁG JELENTÉSE A MAGYAR GYEREKEK JÓLLÉTÉRŐL

TE HOGY VAGY? AZ UNICEF MAGYAR BIZOTTSÁG JELENTÉSE A MAGYAR GYEREKEK JÓLLÉTÉRŐL TE HOGY VAGY? AZ UNICEF MAGYAR BIZOTTSÁG JELENTÉSE A MAGYAR GYEREKEK JÓLLÉTÉRŐL 2012 1 Miről szól az UNICEF gyermekjólléti jelentése, és mi a célunk vele? Te is kíváncsi vagy, hogyan élnek ma Magyarországon

Részletesebben

Üdvözöllek benneteket ezen az (esti) alkalmon.

Üdvözöllek benneteket ezen az (esti) alkalmon. A helység atmoszférája azt a célt szolgálja, hogy a fiatalok elkezdjenek gondolkodni arról, hogy mi a baj ezzel a világgal. Képek használata: rakj ki olyan képeket a falra, melyeken különbözõ karitatív

Részletesebben

4/8/2014. osztrák író és tréner 29 ember karrierjét vizsgálta mi a siker receptje? a siker 21 titka

4/8/2014. osztrák író és tréner 29 ember karrierjét vizsgálta mi a siker receptje? a siker 21 titka A siker nem a megérkezés, hanem az utazás módja. Ben Sweetland osztrák író és tréner 29 ember karrierjét vizsgálta mi a siker receptje? a siker 21 titka 1. Célok kitűzése: bár az emberek gyakran foglalkoznak

Részletesebben

7a. AZ ATTITŰD- ÉS MOTIVÁCIÓKUTATÁS MÓDSZERTANA

7a. AZ ATTITŰD- ÉS MOTIVÁCIÓKUTATÁS MÓDSZERTANA REKLÁMPSZICHOLÓGIA 7a. AZ ATTITŰD- ÉS MOTIVÁCIÓKUTATÁS MÓDSZERTANA Kérdőívek A fogyasztó a motívumai alapján határoz és cselekszik. Ha így van, akkor a reklámokkal ezeket a fogyasztói késztetéseket, szükségleteket

Részletesebben

Az elme minősége. Az elme minősége. Tartalom. Megjegyzés

Az elme minősége. Az elme minősége. Tartalom. Megjegyzés Tartalom Mi az elme, hogyan épül fel, és mi adja a jelentőségét a világ és az élet számára, illetve a saját szempontunkból? Az elme univerzalitása és konkrét megjelenései. Megjegyzés Alapjában nem tudom

Részletesebben

Mi a célod? Mikor? Mit teszel meg érte?

Mi a célod? Mikor? Mit teszel meg érte? 1 Tisztázzunk valamit: Mi a célod? Mikor? Mit teszel meg érte? Még mielőtt belevágnánk a nagy munkánkba, röviden nézzük is meg, milyen is ez a német nyelv. A NÉMET nyelvről röviden: Azonnal fel fog tűnni

Részletesebben

ALYSS THOMAS FONTOS KÉRDÉS, amelyet fel kell tenned. Hogy az élet neked dolgozzon

ALYSS THOMAS FONTOS KÉRDÉS, amelyet fel kell tenned. Hogy az élet neked dolgozzon ALYSS THOMAS FONTOS KÉRDÉS, amelyet fel kell tenned Hogy az élet neked dolgozzon ALYSS THOMAS FONTOS KÉRDÉS, amelyet fel kell tenned Hogy az élet neked dolgozzon A könyvben előforduló magyar hivatkozásokat

Részletesebben

Önmenedzselés Képzés megváltozott munkaképességű személyek számára. Célok. A képzés moduljai. Első modul. Önbecslés, önbizalom fejlesztése

Önmenedzselés Képzés megváltozott munkaképességű személyek számára. Célok. A képzés moduljai. Első modul. Önbecslés, önbizalom fejlesztése Önmenedzselés Képzés megváltozott munkaképességű személyek számára Célok Segíteni a megváltozott munkaképességű személyeket abban, hogy hatékonyan kezeljék a munkahelyi stresszt, változásokat, negatív

Részletesebben

Hogyan cseszte el a feminizmus a magánéletemet?

Hogyan cseszte el a feminizmus a magánéletemet? 3 Hogyan cseszte el a feminizmus a magánéletemet? Tudom, hogy manapság nem osztanak piros pontot annak, aki ilyeneket mond, de a feminizmus teljesen elcseszte a magánéletemet. Hozzátartozik az igazsághoz,

Részletesebben

A gyermekek az égbôl jönnek

A gyermekek az égbôl jönnek 1. FEJEZET A gyermekek az égbôl jönnek Minden gyermek ártatlannak és jónak születik. Ebbôl a szempontból a gyermekeink az égbôl jönnek. Minden egyes gyermek egyedülálló a maga nemében. Mindegyiküknek megvan

Részletesebben

Az előadás módszerének hatása a közlés hatékonyságára, a közönség szimpátiájának elnyerésére és az énhatékonyság

Az előadás módszerének hatása a közlés hatékonyságára, a közönség szimpátiájának elnyerésére és az énhatékonyság Az előadás módszerének hatása a közlés hatékonyságára, a közönség szimpátiájának elnyerésére és az énhatékonyság érzésére az SZTE Pszichológiai Intézetének minikonferenciáján Hallgató Emese 2012. május

Részletesebben

Rövid filmezési segédlet, még jól jöhet... Forgatókönyv-szerkesztés-riporterkedés

Rövid filmezési segédlet, még jól jöhet... Forgatókönyv-szerkesztés-riporterkedés Rövid filmezési segédlet, még jól jöhet... Forgatókönyv-szerkesztés-riporterkedés írta: Ambach Mónika Témaválasztás Biztos van valami a világon, ami érdekel téged! Gondolkodj, gondolkodj!!! Neeeem?! Akkor

Részletesebben

Több mint hitvallás. Tanácsadó egy életre

Több mint hitvallás. Tanácsadó egy életre mint hitvallás Tanácsadó egy életre mint munka A Money&More nem egy pénzügyi tanácsadó cég a sok közül. Nevünkben a More azt jelenti: több, valódi, profi és érthető útmutatás a pénzügyek világában. Tanácsadói

Részletesebben

ÖSSZJÁTÉK Család és Kapcsolati Műhely Alapítvány

ÖSSZJÁTÉK Család és Kapcsolati Műhely Alapítvány ÖSSZJÁTÉK Család és Kapcsolati Műhely Alapítvány ÖSSZJÁTÉK Család és Kapcsolati Műhely Alapítvány Mottó LÁTNI ÉS HALLANI azt, ami bennem van, és nem azt, aminek lennie kellene; ELMONDANI azt, ami érzek

Részletesebben

Kérdőív diákok részére

Kérdőív diákok részére TUDJUNK EGYUTTÉLNI MÁSOKKAL: megismerni és elfogadni az egyéni különbségeket, európai elkötelezettség 112569-CP-1-2003-1-ES-comenius-C21 Kérdőív diákok részére Biztosan értesültél arról, hogy szeretnénk

Részletesebben

KÖTELEZD EL ÉS ÉLVEZD A GYÜMÖLCSÉT KÖTELEZETTSÉGVÁLLALÁSI NYILATKOZAT

KÖTELEZD EL ÉS ÉLVEZD A GYÜMÖLCSÉT KÖTELEZETTSÉGVÁLLALÁSI NYILATKOZAT KÖTELEZD EL ÉS ÉLVEZD A GYÜMÖLCSÉT KÖTELEZETTSÉGVÁLLALÁSI NYILATKOZAT HAJTSD VÉGRE EZT A TERVET & ÉS MÁR EL IS INDULTÁL A SIKERHEZ VEZETŐ ÚTON Gratulálunk a döntésedhez, amellyel az általunk RAIN-nek nevezett

Részletesebben

A boldogság kötelező? -avagy az életörömmel az élet öröm!

A boldogság kötelező? -avagy az életörömmel az élet öröm! A boldogság kötelező? -avagy az életörömmel az élet öröm! Hegedüs Erika coach, életvezetési tréner 2012. szeptember 22. CoachOK Szakmai Szövetség Egy olyan világ részesei vagyunk, ahol könnyű eltévedni

Részletesebben

A siker meghatározásától a céljaidig

A siker meghatározásától a céljaidig A siker meghatározásától a céljaidig Nyári mini célkitűző-tanfolyam (c) AngolNyelvTanitas.hu, Szalai Gabriella Anatole France szerint ahhoz, hogy nagy dolgokat érjünk el, nemcsak cselekednünk kell, hanem

Részletesebben

Kapcsolatteremtés / Kifogáskezelés

Kapcsolatteremtés / Kifogáskezelés Kapcsolatteremtés / Kifogáskezelés I. Kapcsolatteremtés ismerőssel Szia Petra, Pisti vagyok! Szia Pisti! Hogy vagy mostanában? Rendben mennek a dolgok? (ha régen találkoztatok, akkor beszélgess vele egy

Részletesebben

7 dolog, amire a vevıdnek biztosan szüksége van Tıled!

7 dolog, amire a vevıdnek biztosan szüksége van Tıled! 7 dolog, amire a vevıdnek biztosan szüksége van Tıled! Elıszó Amikor egy érdeklıdı, vagy akár egy visszatérı vevınk ismét felkeres minket, ezt azért teszi meg, mert szüksége van tılünk valamire, de minimum

Részletesebben

Az újságírásról és interjúkészítésről

Az újságírásról és interjúkészítésről Jegyzet 4: Az újságírásról és interjúkészítésről Az újságírásról és interjúkészítésről Az interjúkészítés előkészületei Mi a téma és milyen megközelítésből mutatjuk be? - Miért érdekes számodra a téma

Részletesebben

A gyermekkel való pozitív kapcsolat építése

A gyermekkel való pozitív kapcsolat építése A gyermekkel való pozitív kapcsolat építése Írta Maricela Escamilla University of Houston Clear Lake Fordította Julianna Fisher University of Houston Clear Lake Mi a pozitív kommunikáció? A pozitív kommunikáció

Részletesebben

MarketingMánia - A kisvállalkozók marketingasszisztense www.marketingmania.hu

MarketingMánia - A kisvállalkozók marketingasszisztense www.marketingmania.hu Érdemes még hírlevelet írni? Kérdőíves felmérés Nemrég készítettem egy kérdőívet, mert érdekelt, hogy mennyire megalapozott az az állítás, hogy a hírlevél halott, és nem érdemes már foglalkozni vele. A

Részletesebben

Kacsó András: Érdemes igent mondani.

Kacsó András: Érdemes igent mondani. Kacsó András: Érdemes igent mondani. Az úgynevezett tanúságtételek több veszéllyel és félreértéssel járnak. A tanúságtevő minden igyekezete ellenére gyakran úgy tűnik, mintha egyéni hőstettről lenne szó,

Részletesebben

ÉLETMŰHELY. Mi a program célja?

ÉLETMŰHELY. Mi a program célja? ÉLETMŰHELY Mi a program célja? A kreatív gondolkodás és a kreatív cselekvés fejlesztése, a személyes hatékonyság növelése a fiatalok és fiatal felnőttek körében, hogy megtalálják helyüket a világban, életük

Részletesebben

HOGYAN ÉRD EL ÉS TARTSD MEG PÁROD SZERELMÉT?

HOGYAN ÉRD EL ÉS TARTSD MEG PÁROD SZERELMÉT? Ez a 3 tanulmány Neked szól, ha arra vágysz, hogy: - Párod végre szerelmes legyen beléd, vagy akkor, ha - Párod már szerelmes beléd, és Te azt szeretnéd, hogy ez minél tovább így is maradjon! HOGYAN ÉRD

Részletesebben

Mitıl függ vállalkozásod piacképessége?

Mitıl függ vállalkozásod piacképessége? Mitıl függ vállalkozásod piacképessége? Nemrég elkaptam egy beszélgetést az egyik közösségi portálon, de ez a beszélgetés egyáltalán nem volt egyedi, úgy érzékelem, sok helyen, - és nem csak az interneten,

Részletesebben

Prievara Tibor Nádori Gergely. A 21. századi szülő

Prievara Tibor Nádori Gergely. A 21. századi szülő Prievara Tibor Nádori Gergely A 21. századi szülő Előszó Ez a könyvecske azért született, hogy segítsen a szülőknek egy kicsit eligazodni az internet, a számítógépek (összefoglaló nevén az IKT, az infokommunikációs

Részletesebben

Futó viszonyok, tartós kapcsolatok - a fiatalok párkapcsolatai napjainkban. Tóth Olga MTA Szociológiai Intézet PTE Illyés Gyula Főiskolai Kar

Futó viszonyok, tartós kapcsolatok - a fiatalok párkapcsolatai napjainkban. Tóth Olga MTA Szociológiai Intézet PTE Illyés Gyula Főiskolai Kar Futó viszonyok, tartós kapcsolatok - a fiatalok párkapcsolatai napjainkban Tóth Olga MTA Szociológiai Intézet PTE Illyés Gyula Főiskolai Kar Megváltozott házasságkötési szokások Magyarországon (Ezer hajadonra

Részletesebben

6 hetes futó edzésterv 3. hét 1. edzés. Csak egy módon indulhatunk el egy cél felé: ha ott kezdjük, ahol most vagyunk.

6 hetes futó edzésterv 3. hét 1. edzés. Csak egy módon indulhatunk el egy cél felé: ha ott kezdjük, ahol most vagyunk. Csak egy módon indulhatunk el egy cél felé: ha ott kezdjük, ahol most vagyunk. 1 FONTOS INFÓK OLVASD EL! Először is üdvözöllek a Szupernő futói körében. Tök jó, hogy itt vagy velünk, remélem sok boldog

Részletesebben

6 hetes futó edzésterv 2. hét 1. edzés. Csak egy módon indulhatunk el egy cél felé: ha ott kezdjük, ahol most vagyunk.

6 hetes futó edzésterv 2. hét 1. edzés. Csak egy módon indulhatunk el egy cél felé: ha ott kezdjük, ahol most vagyunk. Csak egy módon indulhatunk el egy cél felé: ha ott kezdjük, ahol most vagyunk. 1 FONTOS INFÓK OLVASD EL! Először is üdvözöllek a Szupernő futói körében. Tök jó, hogy itt vagy velünk, remélem sok boldog

Részletesebben

MagyarOK 1.: munkalapok 3

MagyarOK 1.: munkalapok 3 1. Mi a tárgy neve? kártyák telefon lámpa számítógép / laptop kulcs pénz igazolvány toll nyomtató asztal szék szemüveg könyv kávéfőző bögre buszjegy papír zsebkendő mobiltelefon ceruza Szita Szilvia és

Részletesebben

M I É RT N E M M Ű K Ö D N E K M I N D E N K I N E K A M E G E R Ő S Í T É S E K?

M I É RT N E M M Ű K Ö D N E K M I N D E N K I N E K A M E G E R Ő S Í T É S E K? M I É RT N E M M Ű K Ö D N E K M I N D E N K I N E K A M E G E R Ő S Í T É S E K? ELRIC FREEMAN A Szerzőről Elric Freeman a népszerű Több pénz, több lehetőség, jobb élet című weboldal szerzője. Évek óta

Részletesebben

Kritikai érzék és társadalmi felelősség

Kritikai érzék és társadalmi felelősség Tisztelt Hölgyeim és Uraim! Tisztelt Tudósok és Oktatáskutatók, Tudományszervezők és Oktatásfejlesztők! Tisztelt Kollégák! Kritikai érzék és társadalmi felelősség. Nekünk, a felsőoktatás és a tudomány

Részletesebben

Generációk közötti együttműködés. Tehetséggondozó foglalkozások

Generációk közötti együttműködés. Tehetséggondozó foglalkozások Generációk közötti együttműködés Tehetséggondozó foglalkozások (Drámajátékos improvizációk) Belinszky Bernadett Judit drámapedagógus 1. A család és a nagycsalád II. A csoportok improvizációs feladatainak

Részletesebben

Van kérdése, amit szeretne feltenni kezelôorvosának vagy az egészségügyi személyzetnek?

Van kérdése, amit szeretne feltenni kezelôorvosának vagy az egészségügyi személyzetnek? Van kérdése, amit szeretne feltenni kezelôorvosának vagy az egészségügyi személyzetnek? ARI18/06MAY Segít a javulásban Kezelési terv, útmutató és heti napló antipszichotikus kezelést kezdô betegek részére

Részletesebben

Gondolatok a tegnapokról. és arról, hogy milyen ismérvei vannak egy jó vezetőnek?

Gondolatok a tegnapokról. és arról, hogy milyen ismérvei vannak egy jó vezetőnek? Gondolatok a tegnapokról és arról, hogy milyen ismérvei vannak egy jó vezetőnek? Semmi értelme azon gondolkodni, hogy a tegnap miért alakult úgy, ahogy. Azon azonban érdemes elmélkedni, hogy miképpen lehet

Részletesebben

REKLÁMPSZICHOLÓGIA 7. A MOTIVÁCIÓ

REKLÁMPSZICHOLÓGIA 7. A MOTIVÁCIÓ REKLÁMPSZICHOLÓGIA 7. A MOTIVÁCIÓ Vance Packard: The Hidden Persuaders (1970) Az üzletember a reklámot hajszolva furcsa vadonba tévedt; a lélek tudatalatti rétegébe Motiváció-kutatás Ernest Dichter: 1962

Részletesebben

Csábítás Akadémia Online Katalógus

Csábítás Akadémia Online Katalógus Csábítás Akadémia Online Katalógus Szeretnél Alfa Domináns Férfivá válni? Copyright: Csábítás Akadémia 2008-2010 Alapító, vezető: Nicholas Victor Tartalomjegyzék: Tartalomjegyzék:... 2 Csábítás Akadémia

Részletesebben

Hogyan válasszunk rendszergazdát?

Hogyan válasszunk rendszergazdát? Hogyan válasszunk rendszergazdát? Milyen szempontok alapján hozzunk döntést, ha el akarjuk kerülni az esetleges buktatókat? Kiadás: 2012/02 Készítette: Tamás Bence, itvezeto.hu Copyright 2012 Tamás Bence

Részletesebben

Neoanalitikus perspektíva 2.: Pszichoszociális elméletek

Neoanalitikus perspektíva 2.: Pszichoszociális elméletek Neoanalitikus perspektíva 2.: Pszichoszociális elméletek Pszichoszociális elméletek Jellemzői: Pszichoanalitikus gyökerek Az Ego társas aspektusát hangsúlyozzák Pszichoszociális elméletek Csoportjai: Tárgykapcsolat-elméletek:

Részletesebben

Depresszió Soha többé!

Depresszió Soha többé! Depresszió Soha többé! Rolf Merkle Depresszió Soha többé! Önsegítõ program a negatív érzelmek leküzdésére Duna International Fordította: Barna Erika Szerkesztette: Bartha Elektra Az eredeti elsõ kiadás

Részletesebben

A vevő kiszolgálása és a kiszolgálás nyelvezete

A vevő kiszolgálása és a kiszolgálás nyelvezete A vevő kiszolgálása és a kiszolgálás nyelvezete A kiszolgálás alapelvei A kiszolgálás akkor marad emlékezetes, ha a vevő azt érzi: Szívesen látták az üzletben Fontosnak tartották Meghallgatták / megértették

Részletesebben

Bevezetés 5 Ugye, ismerõs a dolog? 5 Mi a kineziológia? 6

Bevezetés 5 Ugye, ismerõs a dolog? 5 Mi a kineziológia? 6 Tartalom Bevezetés 5 Ugye, ismerõs a dolog? 5 Mi a kineziológia? 6 Az agy 9 Az agytörzs 10 A kisagy 11 A limbikus rendszer 12 A cortex 14 Az agyféltekék 15 Információáramlás az agyban 17 A flow-állapot

Részletesebben

Tartalom 1. RÉSZ A GYÜLEKEZETNÖVEKEDÉS ÉS AZ ÉGŐ VÁGY 2. RÉSZ A GYÜLEKEZETNÖVEKEDÉS ÉS A LAIKUSOK

Tartalom 1. RÉSZ A GYÜLEKEZETNÖVEKEDÉS ÉS AZ ÉGŐ VÁGY 2. RÉSZ A GYÜLEKEZETNÖVEKEDÉS ÉS A LAIKUSOK Tartalom 1. RÉSZ A GYÜLEKEZETNÖVEKEDÉS ÉS AZ ÉGŐ VÁGY 1. fejezet: A gyülekezetnövekedés és az égő vágy........... 7 2. RÉSZ A GYÜLEKEZETNÖVEKEDÉS ÉS A LAIKUSOK 2. fejezet: Hogyan lehet nagy dolgokat elvégezni

Részletesebben

Ezek ismerete nélkül ugyanis már akkor bukásra van ítélve az induló webáruházas, mielőtt egyáltalán megnyitná az első webáruházát.

Ezek ismerete nélkül ugyanis már akkor bukásra van ítélve az induló webáruházas, mielőtt egyáltalán megnyitná az első webáruházát. INDUL A WEBÁRUHÁZ! E-BOOK MELYBŐL MEGTUDHATOD HOGYAN INDÍTHATSZ TELJESEN INGYEN EGY MŰKÖDŐKÉPES WEBÁRUHÁZAT 0 FT BEFEKTETÉSSEL - 0 TECHNIKAI TUDÁSSAL! TE IS SZERETNÉL SAJÁT WEBÁRUHÁZAT? Itt a lehetőség,

Részletesebben

Hogy tűzzek ki igazán jó célokat?

Hogy tűzzek ki igazán jó célokat? Hogy tűzzek ki igazán jó célokat? Néhány idézet: A siker abból fakad, hogy kitűzünk egy célt, egy változást, amit el szeretnék érni. És amíg nem léptük át a célvonalat, addig nincs megállás. (Csernus Imre)

Részletesebben

ÖTLET / VÁLLALKOZÁS VALIDÁLÓ MARKETING KÉRDŐÍV A vállalkozás neve: Gardena Kertészet

ÖTLET / VÁLLALKOZÁS VALIDÁLÓ MARKETING KÉRDŐÍV A vállalkozás neve: Gardena Kertészet ÖTLET / VÁLLALKOZÁS VALIDÁLÓ MARKETING KÉRDŐÍV A vállalkozás neve: Gardena Kertészet I. KÉRDÉS SOR: MINTA Töltsd ki az alábbi táblázatot a jelenlegi gondolataid, tudásanyagod, feltételezéseid alapján.

Részletesebben

Van jogom, de még sincs (esszé)

Van jogom, de még sincs (esszé) III. díj Kosztolányi Dezső Tehetséggondozó Gimnázium Szabadka Bakos Rebeka: Van jogom, de még sincs (esszé) Szabadka, 2014. november 24. 1 Az idei év nyarán eltűnt, többszörösen fizikailag és szexuálisan

Részletesebben

Min múlik manapság az értékesítés sikere?

Min múlik manapság az értékesítés sikere? Min múlik manapság az értékesítés sikere? Az eredményes értékesítési munka feltételei és az üzletfelek, a gazdasági környezet is megváltoztak. Az értékesítők új helyzettel állnak szemben: az ügyfelek tájékozottabbak.

Részletesebben

Majoros Mirella: Legyetek nők, ha tudtok

Majoros Mirella: Legyetek nők, ha tudtok Majoros Mirella: Legyetek nők, ha tudtok Majoros Mirella Legyetek nők, ha tudtok (Részlet) A szerelem misztérium a szex-szenvedély is az arról van szó mi férfiak, férfiak maradjunk, és nők a nők szabadok,

Részletesebben

HASZNÁLD A SORSKAPCSOLÓD!

HASZNÁLD A SORSKAPCSOLÓD! HASZNÁLD A SORSKAPCSOLÓD! Peggy McColl HASZNÁLD A SORSKAPCSOLÓD! ÉDESVÍZ KIADÓ BUDAPEST A fordítás az alábbi kiadás alapján készült: Peggy McColl / Your Destiny Switch Hay House, Inc., USA, 2007 Fordította

Részletesebben

Beszélj úgy, hogy érdekelje

Beszélj úgy, hogy érdekelje Beszélj úgy, hogy érdekelje tanár-diák kommunikáció pedagógusoknak Tréning jellegű akkreditált pedagógus-továbbképzési program Alapítási engedély nyilvántartási száma: 82/194/2012. A nyolc alkalomból álló,

Részletesebben

2. Tudatosság, éntudatosság

2. Tudatosság, éntudatosság 2. Tudatosság, éntudatosság A tudatosság képesség arra, hogy azt észleld a külvilágban, ami tényleg van, és ne azt, amit hiszel, hogy van. Más szóval, a tudatosság a valóság teljes körű, objektív és torzításmentes

Részletesebben

Heszky László. ÉLETKÉRDÉSEK 42, (C tárgy) Tárgyfelelős: Judák Endre. SZIE. Gödöllő 2012

Heszky László. ÉLETKÉRDÉSEK 42, (C tárgy) Tárgyfelelős: Judák Endre. SZIE. Gödöllő 2012 TANÁR DIÁK KAPCSOLAT (1/Szeretet és igazság együtt és 2/ Ennek gyakorlata a tanár diák kapcsolatokban napjainkban) Heszky László ÉLETKÉRDÉSEK 42, (C tárgy) Tárgyfelelős: Judák Endre SZIE. Gödöllő 2012

Részletesebben

Coaching & NLP Képzés és Wellness. Ibiza, Spain

Coaching & NLP Képzés és Wellness. Ibiza, Spain Ibiza, Spain Magyarországon először nálunk! 5 nap Coaching és gyakorlat, NLP, Meditáció, Hipnózis, Wellness Tölts velünk 5 csodálatos napot Ibizán! Ajándékozd meg magad egy életre szóló élménnyel, töltődj

Részletesebben

Szerelem, szerelem...

Szerelem, szerelem... Szerelem, szerelem... 0. Vers a szerelemről: Kelemen Zoltán: Szerelem Ő Igen, jól látja, ennyi az egész. Vers ez egyáltalán Ön szerint? 1. Aforizmák. Férfiak mondták őket nőkről. Egészítse ki! mit akar

Részletesebben

November - A függőség elleni küzdelem hónapja. Szerkesztette: dr Lázár Sarnyai Nóra

November - A függőség elleni küzdelem hónapja. Szerkesztette: dr Lázár Sarnyai Nóra November - A függőség elleni küzdelem hónapja Szerkesztette: dr Lázár Sarnyai Nóra Hétköznapi szóhasználatban a függőség szót a ragaszkodás, hozzászokás, szükséglet értelemben használjuk. A függőség 40-60

Részletesebben

Sasvári Sándor. otthonában

Sasvári Sándor. otthonában Sasvári Sándor otthonában A természettõl körülölelve A legfoglalkoztatottabb musical énekes, kivételes hangadottsággal megáldott, népszerű zenész, boldog családapa, természetszerető állatbarát és még folytathatnánk

Részletesebben

Berlitz 1. szint KER szint A 1

Berlitz 1. szint KER szint A 1 Társalgási Berlitz 1. szint KER szint A 1 A tanuló képes általános kifejezéseket és egész egyszerű mondatokat használni és megérteni. Képes személyes adatokra vonatkozó kérdések megfogalmazására illetve

Részletesebben

Hogyan adjuk, és hogyan fogadjuk az önkéntes tevékenységet? Önkéntes motivációk és önkéntes menedzsment elemek. Groska Éva mentor

Hogyan adjuk, és hogyan fogadjuk az önkéntes tevékenységet? Önkéntes motivációk és önkéntes menedzsment elemek. Groska Éva mentor Hogyan adjuk, és hogyan fogadjuk az önkéntes tevékenységet? Önkéntes motivációk és önkéntes menedzsment elemek Groska Éva mentor Az önkéntes szemszögéből felmerülő szempontok 1. Milyen tevékenységeket

Részletesebben

A Nő természetrajza, a Férfi fejlődése

A Nő természetrajza, a Férfi fejlődése A Nő természetrajza, a Férfi fejlődése ingyenes e-book segítségül a másik nem megértéséhez életed sikeresebbé tételéhez 1 Az alábbiakban alapvető tudnivalókat olvashatsz arról, milyen fejlődési fázisokon

Részletesebben

{ Budapest, 2015. április 16 16--17. A SZOLGÁLTATÓK (SEGÍTŐK) JÓ KÖZÉRZETE avagy: ki segít a segítőknek? Kineziológiával a jó közérzetért Mindenki azzal foglalkozik, hogy mit tud kínálni a kliensnek/ügyfélnek/vendégnek.

Részletesebben