Bemutatja: Tippek és trükkök férfiak elcsábításához és megtartásához

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "www.ferficsabitas.com Bemutatja: Tippek és trükkök férfiak elcsábításához és megtartásához"

Átírás

1 A Bemutatja: Tippek és trükkök férfiak elcsábításához és megtartásához

2 Az alábbiakat a jóvoltából olvasod. Ha még többet szeretnél megtudni álmaid férfijának meghódításáról, itt mindent megtalálsz:

3 A férfiak és a nők közötti különbségek...4 A randizás fortélyai...7 Hogyan csábíts el legkönnyebben egy férfit?...10 Hogyan legyél JÓ NŐ?...15 Légy elégedett önmagaddal!...18 Legyél magabiztos!...18 Vigyázz a szerepjátékokkal!...18 Legyél önfenntartó!...18 Legyél egy sziget!...19 Mosolyogj!...19 Legyél tiszta és ápolt!...19 Flörtölj!...20 Női csábítás!...20 Fejleszd a vonzerőd!...20 A könnyű beszélgetés művészet, amit meg kell tanulnod!...20 Ne add fel magad!...21 Legyél spontán!...21 Szabadulj meg: a Csúnya a Testem Szindrómától!...21 Tudd a céljaidat és légy őszinte a saját szándékaidhoz!...21 Az első benyomás nagyon fontos!...22 Légy művelt és udvarias mindenkivel, akivel találkozol!...22 Nyugodt magabiztosság!...22 Mi kell a férfinak?...23 Bókolj a férfinak!...23 Fogadd el a segítségét!...23 Bánj vele egyenrangúként!...24 Legyél a barátja!...24 Ne próbáld megváltoztatni!...24 Varázsolj mosolyt az arcára!...24 Ismerd el!...25 Az ambíció és a vezetői hajlam, vonzóvá teszi a nőt!...25 Kérkedj a férfival!...25 Higyj benne!...25 Fékezd a nagy szád!...26 Ne legyél nyitott könyv!...26 Ne legyél sírós kislány!...26 Tedd kíváncsivá!...26 Légy őszinte!...27 Áraszd a szexualitásod!...27 A bőkezűség vonzó...27

4 A férfiak és a nők közötti különbségek A férfiakon ugye nehéz eligazodni?! :) Az igaz, hogy minden férfi egy külön eset, de a férfiaknak, mint csoportnak, közös pszichológiai, viselkedésbeli és érzelmi sajátosságai vannak. Például minden férfi szereti a sportot, mindegyikük olvassa a férfimagazinokat, az autókról beszélnek, és mindig túl akarnak tenni a másikon. A nők valószínűleg bediliznének, ha egész nap ezeket a dolgokat kéne tenniük. Ne is próbálkozz, hogy megértsd, hogy gondolkodik, cselekszik, vagy érez egy férfi. A férfiakat egyszerűen más fából faragták, mint a nőket. Minél előbb belátod, hogy mennyire különböznek tőled, annál előbb rájössz azokra a titkokra, amik segítségével elcsábíthatod, és magad mellett tarthatod őket. A férfiak és a nők egészen különböző módon kommunikálnak. A nők szerint, a férfiak legnagyobb gyengéje, hogy nem tudnak bánni a belső világukkal, az érzelmeikkel. Szóval hölgyeim, ezek alapján hogyan várjátok el tőlük, hogy egy olyan összetett, érzelmeken alapuló dologról beszéljenek, mint a párkapcsolatuk? Hányszor hallottad azt, hogy a férfiak, miközben meccset néznek és söröznek, arról beszélgetnek, hogy mire van szükségük a párkapcsolatuk megszilárdításához?... Azt viszont már biztos számtalanszor hallottad, amint férfi ismerőseid a sporteseményeket vitatják meg, a munkájukról, a vadiúj mobiljukról, vagy a haverjuk tuti kocsijáról beszélnek. Tudod, ez a tipikus férfi szöveg. Ennek ellenére a nők gyakran rukkolnak elő kapcsolatukra vonatkozó kérdésekkel párjuknak, és persze ilyenkor azt várják el, hogy a másik nyájasan arról beszéljen nekik, mennyire sokat jelent számára a szerelmük. Ébresztő! Hiszen ez pont olyan váratlanul érheti őket, mint a közlekedési dugó a csúcsforgalom kellős közepén, ezért a válasz, amit erre a férfi adhat, nem feltétlenül az, amit a nő szeretne hallani.

5 Annak biztos csalódás lesz a vége, ha azt várod el, hogy a férfi majd könnyen kitárulkozik. Tehát, ha közelebbről szeretnék valakit megismerni, vagy közös nevezőre szeretnék valakivel jutni, mindig a következő gyakorlatot követem: A másik személyről kialakított véleményemet, elvárásaimat, ítéleteimet megpróbálom kiűzni a gondolataimból. Ezután megpróbálom magam a másik személy helyzetébe képzelni, hogy megértsem őt. Majd felteszem magamnak a következő kérdéseket: - Mik azok a dolgok, amik fontosak neki? - Mi az, amit szeret, és mi az amit nem? - Mit szeretne tőlem? Amikor már van némi rálátásom az ő helyzetére,elképzelem, hogy én vagyok a másik. Átgondolom az ő véleményét, ítéleteit, elvárásait, majd megkérdezem magamtól: - Milyen érzéseket és reakciót váltanak ki belőlem? - Melyik számomra a legfontosabb? - Mi az, amivel nem értek egyet a helyzetünket illetően? Ha megcsinálod ezt a gyakorlatot, és megtanulod, hogyan gondold át ezeket a kérdéseket a másik ember szemszögéből, objektívabb képet kaphatsz a dolgokról, amik körülötted történnek, hiszen több szempontot is figyelembe veszel. Amint megtanulod, hogyan alkalmazd ezt a gyakorlatot, egy kis időre kibújhatsz a saját bőrödből. Ily módon olyan tapasztalatokat szerezhetsz, amikről még csak álmodni sem mertél soha. Azokból a nőkből, akik sikeresek és boldogok a férfival, határozottság és energia sugárzik. Ezt a fajta kommunikációt használják, míg azok, akik nem sikeresek a párkapcsolataik terén, nem használják ezt.

6 A nő emocionális, és néha teljesen elveszti a józan eszét már az első randi után.. Még ha nem is történt sok minden közte és az aktuális férfi között, a nő már a közös jövőt tervezi. Az első találkák bizsergető izgalma a különben is emocionális nőt arra az elhamarkodott lépésre csábítja, hogy biztosra vegye a hosszú távú kapcsolat folytatását a férfival. Ha már van egy kis tapasztalatod e téren, akkor te is tudod, hogy a férfiak az ilyesmiben nem ilyen gyorsak. Csupán azért, mert működik a kémia, még nem gondolkoznak hosszútávon. Nekik hosszabb időbe telik, hogy eldöntsék, vajon szeretnének a nőtől valami komolyat, vagy csak kipróbálni, van-e helye egy nőnek az életükben. A Te feladatod az, hogy ráébreszd a férfit arra, hogy pont te vagy az,aki neki kell! Remélem, e gondolatoknak felhasználásával meghódítod álmaid férfijét! Ha többet szeretnél megtudni e témában, ajánlom figyelmedbe a Férficsábitás I és Férficsábítás II ebookot.

7 A randizás fortélyai Sok nő gondolja azt, hogy ha sokat randizik, azzal mások előtt ribancnak fog tűnni. (Bocs a kifejezésért) Abba azonban nem gondolnak bele, miért is jó a randizás. Pedig ez egy nagyon jó tanulási folyamat, amelyben azt tanulhatnák meg, hogy megkülönböztessék a jó partit a rossztól. A randizás fontos célt szolgál: megtanulod, hogy szúrd ki az igazit, és kit kell elkerülnöd; megérted, mi az, amit keresel a kapcsolataidban; fejlesztheted kommunikációs készségedet, és megtanulsz olvasni a másik testbeszédéből, stb. És még folytathatnám. Randizz szabadon, amennyit csak szeretnél. Ennek az előnye az, hogy ha nem akarsz, nem kötődsz túlságosan, nem kell fizikai intimitásra sort kerítened, és nem kell olyannal járnod, aki nem azt akarja, amit te. Az őszinteség a legértékesebb és felszabadítóbb tulajdonságunk, amit fejlesztenünk kell, a randizás terén pedig még annál is fontosabb szerepe van. Rendben van nőnek lenni. Az is rendben van, hogy vannak igényeid, és tudatod ezt a férfival. És az is rendben van, hogy megmondod neki, hogy nem tetszik. Valójában pont ezek a dolgok tesznek vonzóvá a férfiak szemében. Elképesztő módon a férfiaknak az ilyen őszinte nőkre van szükségük, akik nyíltan vállalják önmagukat és, hogy mit szeretnének a kapcsolatukban. De mielőtt támadásba indulnál, meg kell tanulnod helyesen kommunikálni. Ha őszinte és nyílt vagy abban, hogy mit vársz el egy férfitól, egy szinten azt mutatja, hogy nem ragaszkodsz semmilyen végkifejlethez vele, és ezzel nagyon jó hatást érhetsz el. A férfi tudat alatt felismeri, hogy te vagy az, aki választ. Ha tehát egy férfi rájön erre, légy biztos, hogy az irántad érzett vonzalma jócskán megerősödik. De vigyázz, mert ezt nem lehet eljátszani. Felkészültnek kell lenned, valóban hinned kell a saját boldogságodban, és abban, hogy be tudod teljesíteni vágyaidat. Ne feledd: a hosszú távú kapcsolatok sokkal többet érnek, mint a gyors kielégülést nyújtó rövid kalandok. Szóval, légy türelmes és igényes.

8 A férfiak szeretnek randizni, jól érzik magukat a randikon. A férfiak, akik többet randiznak, jobban értenek a nők nyelvén, mert megtanulják, hogyan legyenek érzelmileg a nővel egy hullámhosszon. Sok időt töltenek azzal, hogy tanulmányozzák, hogy a nők miként reagálnak bizonyos helyzetekben, mi működik náluk, és mi nem, így jobban megértik a nők rejtett jelzéseit. Szerinted te ezt nem tudnád megtenni? Azok a nők, akik nem mernek mélyen a férfi lelkébe nézni, mert félnek az elutasítástól, nem lehetnek sikeresek. Egy önvédő folyamatként kell ezt elképzelni: Anélkül, hogy tiszta képet kapnának a helyzetről, meg vannak győződve arról, hogy a férfi megfelel nekik,de mindezt csupán azért gondolják így, mert vonzódnak hozzá. Erre alapozva rögtön elvárásokat állítanak fel. Úgy gondolják, a dolgok előrehaladtával egy komoly kapcsolatuk lesz, még ha ez valójában szóba se került még közöttük. Az viszont tény, hogy a férfiak, a nőkkel ellentétben, nem állnak mindig készen a komoly kapcsolatra, csak ha már tudják, hogyan állítsák fel elvárásaikat. Szóval légy válogatós! Ez a legjobb megoldás arra, hogy megtaláld a számodra tökéletes férfit és kapcsolatot. Ami a legfontosabb, hogy az első randin légy mindig magabiztos, őszinte, játékos, kerüld el a komoly témákat, mint pl. család és munka, inkább vidám témával próbálkozz. Egy férfi, ha jól érzi magát veled, és nem érzi erőltetettnek a társalgást, fel fog hívni később is.

9 Tehát, sok sikert a következő randidhoz, használd okosan a képességeidet! Ha többet szeretnél megtudni e témában, ajánlom figyelmedbe a Férficsábitás I és Férficsábítás II ebookot.

10 Hogyan csábíts el legkönnyebben egy férfit? A férfiak és a nők általában egymástól különböző indítékokkal vágnak bele egy partneri viszony kialakításába. Elvárásaik gyakran túlzottan idealizáltak. Hiszen mindannyiunknak van valamilyen elképzelésünk önmagunkról és társunkról - s ennek alapján úgy érezzük, hogy összepasszolunk. A valóságban azonban az a helyzet, hogy minél pontosabbak az elképzeléseink, annál nehezebben teljesülnek. Partnerünkben az idő múlásával egyre több hibát vélünk felfedezni? Azzal vádoljuk, hogy megváltozott? Legyünk őszinték, tényleg újak azok a szokások, tulajdonságok, amik most bosszantanak? Vagy megvoltak azok már régebben is, csak mivel az általunk elképzelt ideált láttuk a társunkban, ezért nem vettük észre? Na, ezek azok a dolgok, amit a rózsaszín felhő eltakar előlünk. Nagyon sok nő teszi fel nap, mint nap magának a kérdést: Hogyan érjem el, hogy érdeklődjön irántam? Hogyan kaphatom vissza? Mit tegyek, hogy úgy viselkedjen, mint régen? Mit jelent az, ha a férfi így viselkedik? Mit tegyek, ha így viselkedik? Sokan gondolják azt, hogy létezik egy varázsige, és egy mágikus módszer, amivel elérheted, hogy a férfi úgy érezzen, ahogyan te szeretnéd, azt tegye, mondja, kérdezze tőled, amit te szeretnél.

11 Persze, mindannyian szeretnénk ismerni azt a varázsigét, amit ha kimondunk, belénk szeret az, akit mi is akarunk. De ez sajnos nem ilyen egyszerű, mert valóban tisztában kell lenned azzal, hogy mi folyik a színfalak mögött, és értened kell a helyzeted pszichológiáját. A megfelelő lelki állapot segítségével tudsz majd helyesen cselekedni. Íme a válasz azokra a kérdésekre, hogy Mit tegyek, ha ő ezt teszi? : Ne azon agyalj, hogy mi a tökéletes lépés, hanem egyszerűen tedd szépen azt, ami természetesen jön, és élvezd a helyzetet! Tudom, túl egyszerűen hangzik, de ha néhány fontos helyzetben helyesen cselekszel, és a férfinek ez nagyon megtetszik, az apró részletek már nem fogják érdekelni. Neked pedig pont ezek az apró részletek az ellenségeid ezek miatt viselkedsz nem megfelelően, félelemből, mert neked minden részlet számít. Nem hagysz magadnak nyugtot akkor, ha a férfi néhány napig nem hívott fel. Habár ellenkezik azzal, amit a józan eszünk diktálna, a laza, nyugodt és türelmes magatartás nagyon hasznos, főleg ha a férfiakról van szó. Létezik egy alapelv is, miszerint minél egyszerűbb a válasz, vagy a megoldás a problémára, annál jobb is. Ahhoz, hogy megtaláljuk a megoldást, a legfontosabb a következő kérdésekre választ adni: Mi érdekli a férfiakat a nőkben? Mi az, amitől a férfi többet érez a nő iránt fizikai vonzalomnál? Hogyan érheti el a nő, hogy a férfi elkötelezze magát mellette? Lehet, hogy túl egyszerűnek hangzik ez, de a randizás és a párkapcsolatok tanulmányozása és megfigyelése során egy nagyon fontos és nyilvánvaló dologra bukkantam Nagyon sok ember nincs tisztában azzal, hogy a való világban hogyan zajlik a csábítás, a vonzalom felkeltése a másik nemben, és egyáltalán mit érthetünk ez alatt. Persze, erre nincs kézzelfogható, nyilvánvaló válasz, ami megmondja, hogy pontosan mi az, hogyan működik, mit kell tennünk vele. Ami még különösebb, hogy nem léteznek tanulmányok, amik komolyan foglalkoznának ezzel a témával, és nagyon kevés könyv is jelent meg ebben a témában. A férfiak együtt tudnak lenni egy nővel csak azért, mert jól néz ki. De amint már mondtam, csupán emiatt még nem fogják elkötelezni magukat mellette. Egy férfi

12 akkor kötelezi el magát egy nő mellett, ha tetszik neki a személyisége, viselkedése, és jól érzi magát vele. Arra szeretnék tehát kilyukadni, hogy kétféle vonzalomnak kell jelen lennie ahhoz, hogy a férfit komolyan érdekelje a nő: először a fizikai vonzalom, majd az úgynevezett intellektuális vonzalom. A fizikai vonzalom szükséges, és ez nyilvánvaló, mivel ez a külsőből ered. Már akkor felébred ez a vonzalom, mikor a nő megállapítja a férfiről, hogy állati helyes, vagy a férfi odamegy a nőhöz a bárban, és elkezdenek flörtölni. A fizikai vonzalmat a másik testbeszéde, a kinézete és a stílusa ébreszti fel bennünk. Az intellektuális vonzalomnak viszont semmi köze ahhoz, hogyan nézünk ki. Ez akkor jelenik meg, ha a férfi észrevesz valami számára nagyon különlegeset és vonzót a nő személyiségében. Onnan ered, hogy a férfi valami felsőbbrendűt vél felfedezni a nőben (ezt érezheti a nő hangjából, testtartásából, attitűdjéből, és hogy más emberek hogyan vélekednek róla). De az intellektuális vonzalom felélesztésénél szerepet játszik még, ha az illető humoros, megbízható, és bizonyos fokig kiszámíthatatlan, mindig meg tud lepni. Amit fontos tudni: a férfi nem érez intellektuális vonzalmat egy nő iránt, akit nem tekint magával egyenrangúnak. De ha a férfi úgy érzi, a nő mindenki fölé emelkedik, akkor a vonzalom, amit iránta érez, mindennél erősebb lesz. A sikeres kapcsolathoz mindkét fajta vonzalom nélkülözhetetlen. Történhet bármi, ha ez a két dolog erősen él a kapcsolatban, akkor az a kapcsolat erős marad, és minden problémát könnyen áthidalhat a pár. Végezetül álljon itt néhány, a férfiak számára vonzó női tulajdonságokból: Humorérzék: ha vicces és eszes vagy, egyszerűen tarolsz a férfiaknál. csak mindig nevettesd meg, és a dolgok maguktól jönnek egymás után. Intelligencia és kreativitás: Az intelligencia szexi, ha érdekes módon tudjuk használni. Használd az eszed és a képzelőerőd, hogy meglepd új ötletekkel, amik elbűvölik és szórakoztatják. Óvatosság: A férfiak nem szeretik, ha túlságosan a nyakukra másznak: ha úgy tudod neki elmondani, hogy rá gondolsz, hogy az nem azt fejezi ki Magányos vagyok, és nagyon nagy szükségem van rád, akkor azt egyszerűen imádni fogja. Küldj neki egy rövid, szellemes t, amiben leírod, hogy csak ő jár a fejedben.

13 Figyelmes a részletek iránt: A férfiak szeretik, ha odafigyelnek rájuk. Ha a férfi jó valamiben, sportban vagy valamilyen más területen tűnik ki, akkor ezáltal fontosnak és vonzónak fogja magát érezni. Le vannak nyűgözve, ha a nők észreveszik ezeket a tulajdonságaikat, amiktől különlegessé válnak. Magabiztos és játékos: a férfiakat mágnesként vonzzák azok a nők, akik pimaszak és játékosak. De csak egy kicsit. Nem azokról beszélek, akik önzők és távolságtartóak, ez egészen másfajta viselkedés. Ha láttad Renee Russo-t a Thomas Crown-ügyben, vagy Kelly McGillist a Top Gun-ban, akkor tudod, miről beszélek. Ha öntudatos vagy egy kis arrogáns humorérzékkel fűszerezve, varázslatosnak tűnsz a férfi szemében. Tehetség és tudás: ha van valami, amiben különösen jó vagy, az nagyon attraktívvá tesz. Mutasd meg a férfinak, mit tudsz, úgy hogy: Hé, figyelj kicsit, ez annyira érdekes, és lepd meg a te rejtett tudományoddal. De nagyképűen, ami csak azt sugallja, te milyen okos vagy. Öntudatos: a férfiak általában mindig vezető szerepben szeretnek lenni. De ha meglátnak egy nőt, aki magabiztosan és öntudatosan oldja meg a társasági problémákat, olyannak látják, mint aki bármit meg tud oldani. Egy ilyen nő kihívást jelent a férfinak, és üdítően hat rá. Habár a férfiak szeretnek irányítani, tetszik nekik, ha egy nő is tud. Incselkedés, feszültség és szex mesterfokon: azzal nem mondok újat, hogy a férfiak szeretik a szexet. De hát nehéz az élet, és jó szeretőt se könnyű találni. A férfiak rajonganak azokért a nőkért, akik jó szeretők, főleg akkor, ha kötekedhetnek és csipkelődhetnek kicsit velük. Ha izgalmas várakozásban és feszültségben tartod a férfit, és mindig lassítasz a tempón, azzal megőrjítheted.

14 Kiszámítható-kiszámíthatatlan: a férfiak azokhoz a nőkhöz vonzódnak, akiket nem kell irányítani, és nem lehet rajtuk elmenni. Imádják azt, ha a nő flörtöl velük, figyel rájuk, de nem kell azon gondolkodniuk, mi lesz holnap. Hogy a nő kiszámítható-e vagy sem, az akkor számít igazán, ha házasságról van szó. De, akármilyen furcsán is hangzik, a kapcsolat elején a férfi még azt szereti, ha a nő kiszámíthatatlan. A megbízhatóságnak akkor van nagy szerepe, mikor a kapcsolat komolyabb irányt vesz, de még akkor is szerencsés, ha meg tudjuk lepni a kedvesünket. Most már tudod, mit csinálj a randin, tudod hogy csábíts el egy férfit. Ha többet szeretnél megtudni e témában, ajánlom figyelmedbe a Férficsábitás I és Férficsábítás II ebookot.

15 Hogyan legyél JÓ NŐ? Tudjuk, hogy a férfiak nehezen mutatják ki érzéseiket. Se a barátnőjükkel, se pedig a haverokkal nem beszélnek ilyenekről. Azonban létezik egy bók, amit a férfiak akkor mondanak egy nőre, amikor egymás közt beszélgetnek, és végre rájöttem, pontosan mit is takar. Ez egy tipikus férfi szöveg egy megmagyarázhatatlan, de a férfiak körében világos kifejezés. Ez a bók arra vonatkozik, ha a férfi egy nőre azt mondja JÓ NŐ. Hallottad már, hogy egy férfi ezt mondja? Nagyon leegyszerűsítettnek és kifejezéstelennek hangozhat ez így elsőre, de megvan pontosan, hogy ez mire vonatkozik, és a férfiak mit értenek ez alatt. Szóval mit is jelent férfinyelven az, ha valaki jó nő? Ez azt jelenti, hogy az a nő olyan tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek nagyon megfelelnek a férfinak. Ami még fontosabb, hogy ennek következményeképp a férfi nagyon szeret a nővel lenni. A nő mellett lenni azt jelenti, hogy jól szórakozik, hasznosan tölti az időt és számára kedves élményekben van része. És ebben az esetben semmi olyanról nincs szó, hogy a férfi kellemetlen dolgokat tulajdonít a nőhöz. Miután megfigyeltem, hogy a jó nők hogy viselkednek, rájöttem mit szabad tennie egy jó nőnek. A jó nők minden helyzetet pozitívvá és humorossá tesznek. A jó nőknek nem kell állandóan megtervezni és irányítani a helyzetet, elengedik magukat, és lazán nyilvánítanak véleményt. A jó nőknek mindig van mit csinálni, ami elégedetté teszi őket, szóval nem érzik magukat elhagyatva, ha egy helyre nem lettek meghívva. A jó nők nem erőltetik a férfit, hogy olyat tegyen, amit nem akar, hanem kivárják, míg saját maga nem dönt mellette.

16 Mikor segítségre van szükségük, a jó nők könnyen találnak módot arra, hogy kérjenek. Tudják, hogy kordában tudják tartani érzéseiket, ha úgy beszélnek problémáikról, és úgy kérnek segítséget, hogy azt mások ne nézzék rossz szemmel. A jó nők minden társasági helyzetet könnyedén kezelnek. Soha nem jönnek zavarba az emberektől, bizonyos helyektől, szituációktól. A jó nők soha nem kérnek egyszerre mindent egy férfitől. Tudják, hogy holnap is nap van. A jó nőknek nincs szükségük egy férfire, hogy érvényesítsék ötleteiket és érzéseiket. A jó nők nem félnek teljesen őszintének lenni. A jó nők tudják, hogy ahogy magukról beszélnek, és ahogy önmaguk iránt éreznek, úgy fog a férfi is érezni irántuk. Rájöttem arra, hogy a sikeres és elégedett emberek milyen állandó érzelmi állapotban vannak, és milyenek a szokásaik, és bizton állíthatom, hogy azok a nők, akik ezeket a tulajdonságukat magukénak mondhatják, csak profitálnak belőle a randijaik alkalmával, és nagyon sok kellemetlenségtől meg tudják magukat óvni, amiket sajnos sok nő nem tud elkerülni. Íme néhány ilyen követendő példa, amit ha betartasz, az érzelmi állapotod mindig pozitív lesz: Légy mindig pozitív hangulatban! Mindig olyan hangulatban kezdd a beszélgetést, amilyen hangulatban szeretnéd a férfit is látni! Légy megértő, hogy téged is megértsenek. Légy rugalmas. Beszédedben légy kemény, de valójában mindig légy megértő.

17 Ha többet szeretnél megtudni e témában, ajánlom figyelmedbe a Férficsábitás I és Férficsábítás II ebookot.

18 Légy elégedett önmagaddal! A férfiak szeretik, ha egy nő elégedett önmagával, aki nem jár a fellegekben, aki őszinte és nem hisztis. Tehát: Légy elégedett önmagaddal!!! Hogyan? Hát így: Legyél magabiztos! Az a nő, aki magabiztos, arról árad a vonzerő! A túlzott magabiztosság viszont hosszútávon csapda is lehet. A magabiztosság egy eszköz, mely bizonyos esetekben elijesztheti a férfit, mert majd úgy fogja érezni, hogy nem nála van az irányítás. Azt kell, hogy érezze, hogy érdekes vagy és ne érezzen kétségbeesést. A férfiak szeretnek kezdeményezők lenni, a te feladatod hogy érdekes légy a számukra, és hagyd, hogy élvezzék milyen nagyszerű nőt szereztek (meg) maguknak. Vigyázz a szerepjátékokkal! Sok nő más akar lenni, mint aki valójában. Ne akarj más lenni, inkább fejlődj. Egész életed alatt tanulj, alkalmazkodj, erősítsd jellemed. Legyél önfenntartó! Az önfenntartó nők vonzóak, a szegény, tapadós nők viszont megijesztik a férfiakat. Amikor elkezdesz önfenntartóvá válni, a lehetőségek kitárulnak, és a képességeid hihetetlenül megnőnek.

19 Legyél egy sziget! Alakítsd ki a saját identitásodat. Légy különleges és más. Légy eredeti. Vannak olyan emberek, akiknek nagyon erős egyéniségük van. Pl.: Cher, Diana Hercegnő, Madonna. Ahhoz hogy szigetté válj, építened kell az egyedi személyiségedet, a karakteredet. Legyen saját stílusod. Teremtsd meg magad, mint egy műalkotást, légy olyan nő, aki nem olvad bele a tömegbe. Mosolyogj! A férfiak jobban díjazzák a mosolyt, mint a hatalmas melleket (kivételek persze mindig vannak...). Vidám emberek mellett szívesen időzik az ember. Tehát mosolyogj! Az olyan nő, aki ritkán mosolyog, nem kellemes a társasága, és a férfiak inkább elfordulnak tőle. Egy őszinte mosoly a legzordabb szívet is meg tudja olvasztani. Legyél tiszta és ápolt! Te lehetsz a legszebb és legszexisebb nő, de ez nem kivitelezhető szegényes higiéniával. Tehát mosd a hajad, viselj tiszta cuccot, és legyen stílusod. Légy jó illatú, és magadhoz vonzod a férfiakat. A férfiak szeretik a hajad illatát, tehát tégy oda is egy kis parfümöt. A férfiakra jól hat a fahéj és a fűszerek illata. Komolyan, a fűszeresebb illatok őrjítik meg a férfiakat. De soha ne vidd túlzásba az illatosítást. A férfiak nem szeretik, ha már levegőt sem kapnak a nő mellett.

20 Flörtölj! Semmi sem tesz vonzóbbá, mint amikor valakivel flörtölsz. Azzal hogy flörtölsz egy férfival, azzal az önbizalmát növeled, és azt fogja érezni, hogy jó a társaságodban lenni. A szerelem kezdeti időszakában azért szeretünk bele valakibe, ahogy velünk bánik és nem az ember miatt. Csak utána kezdjük magát az embert megszeretni. Jegyezd meg! Ha egy férfivel érezteted, hogy vonzó és kívánatos, akkor könnyebben beléd szeret. Női csábítás! Ha van valami, ami a férfiak számára vonzó, akkor az a nőiesség. Egy férfias férfi a nőies nőket szereti. Minél nőiesebb vagy, ő annál férfiasabb lehet melletted. Érezd a nőiességedet, és figyeld a férfit, ahogy erején felül a tiéd szeretne lenni. Fejleszd a vonzerőd! A férfiak nem tudnak ellenállni a női vonzerőnek. A vonzerő akkor is hat a férfiakra, ha nem te vagy a legtökéletesebb nő. Azzal hogy udvarias, illedelmes, körültekintő, jó hallgató vagy, másokat elbűvölsz. Ha elbűvölő vagy, azzal mások jól érzik magukat melletted, és nem kell azon gondolkodniuk, hogy elvársz tőlük valamit. A könnyű beszélgetés művészet, amit meg kell tanulnod! Egyetértünk abban, ha áttekintjük a népszerű női magazinokat, a sok jellemvonás közül, ami a szexi nőt jellemzi, különösen fontos a könnyed beszélgetés képessége. Sok férfi küzd azért, hogy egy könnyed beszélgetésbe kerüljön velünk, istennőkel, mert nagy hatással van rájuk az, ha kényelmesen ülhetnek, és lazán beszélgethetnek egy nővel.

21 Ne add fel magad! Dolgozz ki egy olyan képességet, hogy jól tudd magad érezi a bőrödben. Legyen bátorságod ahhoz, hogy az légy, aki vagy-nem pedig valaki más. Ne légy az, akit a barátod mondd, hogy lenned kell. Ne úgy viselkedj, ahogy ő azt megmondja neked. Ne add fel az életstílusod, vagy a barátaidat. Tölts időt a barátaiddal, ha ehhez van kedved!ne add fel magad! Legyél spontán! A spontaneitás nagyon izgalmas a férfiak számára. Légy kész az ösztönző pillanatokra, akármit is találjon ki a férfi, vagy találj ki te néhány izgalmas ötletet. A férfiak szeretik azokat a nőket, akik tudnak meglepetéseket okozni. Ezek a kis buta, szeszélyes dolgok azt sugallják, hogy kíváncsi vagy a körülötted lévő világra, és kész arra, hogy új dolgokkal kísérletezz. Ezek a dolgok a férfi szemében egészen újjá varázsolnak, mintha most találkoztatok volna először. Milyen frissítő vagy számára! Szabadulj meg: a Csúnya a Testem Szindrómától! Légy büszke a testedre. Ne takard a tested, amikor ketten vagytok a pároddal. Hagyd égve a villanyt, és lassan vetkőzz, és a férfi előtt öltözz fel reggel. Fogadd meg a tanácsom, amikor te vagy az egyetlen meztelen nő az ágyában, akkor abban a pillanatban a te testedet tartja a legszebbnek és a legtökéletesebbnek, amit valaha látott. Tudd a céljaidat és légy őszinte a saját szándékaidhoz! Gyakran, mint tökéletes nő kezdünk bele egy kapcsolatba és a végére teljesen megváltozunk. Nem azok leszünk, akibe a férfi beleszeretett. Ezt elkerülheted azzal, hogy tudod a hosszú távú céljaidat egy életre vonatkozólag-, és így rá tudsz tapadni erre az útirányra. Légy nagyon őszinte a szándékaidhoz és a hosszú távú ambícióidhoz. Ha már tudod az elején a céljaid, akkor elkerülhetsz jó pár fájdalmas szakítást, hűtlenséget, boldogtalan napokat és álmatlan éjszakákat.

22 Légy független! A legtöbb férfi attól menekül, hogy valakinek a szolgája legyen. Nem azt mondom, hogy nem kell megosztanod az életedet a férfival, hanem azt hogy el kell fogadnod magad, hogy egy önálló személy vagy, és ha a férfi látja az ambícióidat, akkor érdekesnek fog tartani! Az első benyomás nagyon fontos! Ha valakire nem teszel jó benyomást az első alkalommal, akkor nagyon nehéz lesz a másodikra jó benyomást tenni. Mi a jó benyomás kulcsa? A lelkesedés! Ha egy férfit először látsz, mutasd azt, hogy szívesen megismerkednél vele. Mosolyogj rá, fogadd kedves hangon, játszd el, mintha egy rég látott barátod lenne, akit elragadtatva fogadsz. Légy művelt és udvarias mindenkivel, akivel találkozol! Bánj úgy másokkal, ahogy veled szeretnéd, hogy bánjanak. Nyugodt magabiztosság! Csak önmagad kell adnod és lazán véghezvinni, amit szeretnél. És tudd azt, hogy te megtetted a tőled telhető legtöbbet, függetlenül attól, hogy sikerrel jártál-e. Ez a nyugodt magabiztosság nagyon vonzó jellemvonás. Ahelyett, hogy stresszelnél, próbáld inkább megfogadni a tanácsaimat, és meglátod, az eredmény nem várat magára! Ha többet szeretnél megtudni e témában, ajánlom figyelmedbe a Férficsábitás I és Férficsábítás II ebookot.

23 Mi kell a férfinak? Szeretnéd tudni, mi kell a férfinak? Íme néhány szabály, amiket ha betartasz, tuti belopod magad a férfi szívébe! Bókolj a férfinak! A férfiak is szeretik azt hallani, hogy izgatóak, szépek, és a szemed fényei. Mondd neki, hogy milyen jó szerető, hogy nagyszerűen néz ki, szexi illata van, milyen okos, milyen ügyesen megszerel dolgokat, hogy megbízol benne és, hogy mennyire megérte őt választani. Fogadd el a segítségét! A férfiak inkább a cselekedeteikkel mondják hogy szeretlek, mint szóban. Ha megjavítja a hajszárítód, megnézi az autódban az olajszintet, elhozza a tisztítóból a

24 ruhát, stb. Bármilyen kis megmozdulása azt mondja szeretlek. Fogadd el, és értékeld! Bánj vele egyenrangúként! Add meg neki azt a tiszteletet, amit megérdemel. A férfi élete gyakran komplikált, és a nőnek nagyobb tiszteletet kell mutatnia a férfi, és a szabályai iránt. Mert a férfi tulajdonképpen azt szeretné, hogy a nőért dolgozzon, támogassa őt, vigyázzon rá, boldoggá tegye, és hogy megvédje a világtól. Jobban akard azt, hogy a bajtársad legyen, ne pedig azt, hogy a megmentőd. Ha megmentőt akarsz, akkor fordulj szakemberhez, de ne a párodban keresd azt! :) Legyél a barátja! A legjobb barátja. Légy nyitott, befogadó, hívogató és kecsegtető. Hogy ezt elérd, ahhoz az kell, hogy valóban érdeklődj iránta, nem pedig birtokolni akard. A valódi érdeklődéssel iránta egy olyan érzést sugározol hogy te egy biztos hely vagy a számára, ahol nem érheti semmi baj. Ne próbáld megváltoztatni! Ha ő nem olyan amilyet te szeretnél, akkor engedd elmenni, és lépj tovább. Ne próbáld olyanra változtatni, ami nem ő. Varázsolj mosolyt az arcára! Mivel a férfi sokat dolgozik és sok stressz éri, ezért igen jólesik neki, ha a nő megnevetteti, különösen, amikor depressziós, és sötét a világ körülötte. Tehát, frissítsd fel a humorérzéked, és nyert ügyed van. Ha vidámmá tudod tenni, akkor mind többet szeretne veled lenni!

25 Ismerd el! A férfiaknak kell, hogy elismerve érezzék magukat. Kell nekik, hogy bízzanak bennük. Engedd el néha bulizni a haverjaival! Higgy nekem, a férfi inkább otthagyja korábban a haverjait, és siet haza egy megértő nőhöz, mint egy olyanhoz, aki folyton olyan, mint egy időzített bomba, a szeme pedig villámokat szór. Az ambíció és a vezetői hajlam, vonzóvá teszi a nőt! Ha egy férfi látja, hogy van ambíciód, nem fogja azt érezni, hogy te csak olyan nő vagy, akinek az kell, hogy valaki gondoskodjon róla. A legtöbb férfi ettől tart egy kapcsolatban, hogy neki kell lennie az eltartónak. Legyél jóban a baráti társaságával! Igyekezz, hogy a barátai megkedveljenek, mert ha nem szeretnek, akkor megpróbálják rólad lebeszélni a férfit. Kérkedj a férfival! Dobj be egy dicséretet róla a családban vagy a barátaidnak, amikor ő is hallhatja. Attől totál elolvad egy férfi, ha a nője dicsekszik vele. Higyj benne! Ekkor mutatod ki neki legjobban a szereteted. A képességeit támaszd alá a bizalmaddal és a hűségeddel. Ha te hiszel benne, ő ezt fogja magában mondani:

9. Hiba Nem keresel célzottan!

9. Hiba Nem keresel célzottan! 9. Hiba Nem keresel célzottan! Nicholas Victor www.ferficsabitas.com A kilencedik végzetes hiba, amit a nők elkövetnek párválasztáskor: Nem keresel célzottan! Nagyon sok nő, aki nem az Igazival van együtt,

Részletesebben

Nicholas Victor. Tanfolyam katalógus - 2013 -

Nicholas Victor. Tanfolyam katalógus - 2013 - Nicholas Victor Tanfolyam katalógus - 2013 - 1. Ingyenes előadás Épp előadok egy ingyenes előadáson http://csabitasakademia.com/ingyenes-eloadas/ Gondolkoztál már azon, hogy egyesek miért sikeresek a nőknél,

Részletesebben

1. Hiba. Nincs időm megtalálni az Ideális Férfit. Nicholas Victor

1. Hiba. Nincs időm megtalálni az Ideális Férfit. Nicholas Victor 1. Hiba Nincs időm megtalálni az Ideális Férfit Nicholas Victor www.ferficsabitas.com Az első végzetes hiba, amit a nők elkövetnek párválasztáskor: Nincs időm megtalálni az Ideális Férfit Tudom, hogy nagyon

Részletesebben

II. 4. Milyen férfira vágynak a boldog párkapcsolatot kereső (és arra alkalmas) nők? 106 II. 5. Szűrési technikák pénz, idő, érzelmek megóvása 111

II. 4. Milyen férfira vágynak a boldog párkapcsolatot kereső (és arra alkalmas) nők? 106 II. 5. Szűrési technikák pénz, idő, érzelmek megóvása 111 TARTALOM Köszönetnyilvánítás 7 Előszó 9 Bevezetés (később nem ismétlődő információk) 11 I. Csajozás, avagy ismerkedési és hódítási alapismeretek 19 I.1. Belső világod 20 I. 1. A. Küzdd le a félelmeidet!

Részletesebben

MIATYÁNK (..., HOGY SZÍVÜNKBEN IS ÉLJEN AZ IMÁDSÁG)

MIATYÁNK (..., HOGY SZÍVÜNKBEN IS ÉLJEN AZ IMÁDSÁG) MIATYÁNK (..., HOGY SZÍVÜNKBEN IS ÉLJEN AZ IMÁDSÁG) Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy Igen? Kérlek, ne zavarj, imádkozom. De te megszólítottál! Én, Téged megszólítottalak? Biztos, hogy nem! Csak imádkozom:

Részletesebben

EGÉSZség +BOLDOGSÁG teremtő IMA

EGÉSZség +BOLDOGSÁG teremtő IMA EGÉSZség +BOLDOGSÁG teremtő IMA Mágikus SZERtartás EGÉSZséges +boldog ÉLETedért! INGYENES EGÉSZséget és boldogságot teremtő IMA Mágikus SZERtartás, amit otthonodban végezhetsz EGÉSZséges +BOLDOG életedért!

Részletesebben

Valódi céljaim megtalálása

Valódi céljaim megtalálása Munkalap: Valódi céljaim megtalálása Dátum:... - 2. oldal - A most következő feladat elvégzésével megtalálhatod valódi CÉLJAIDAT. Kérlek, mielőtt hozzáfognál, feltétlenül olvasd el a tanfolyam 5. levelét.

Részletesebben

7. Hiba Irreális igényeid vannak ahelyett, hogy tökéletes férfit nevelnél!

7. Hiba Irreális igényeid vannak ahelyett, hogy tökéletes férfit nevelnél! 7. Hiba Irreális igényeid vannak ahelyett, hogy tökéletes férfit nevelnél! Nicholas Victor www.ferficsabitas.com A hetedik végzetes hiba, amit a nők elkövetnek párválasztáskor: Irreális igényeid vannak,

Részletesebben

Az én párom. Az én Párom. Albert-Bernáth Annamária. 1 Copyright Theta Műhely

Az én párom. Az én Párom. Albert-Bernáth Annamária. 1 Copyright Theta Műhely Az én Párom Albert-Bernáth Annamária 1 Copyright Theta Műhely Spirituálisan fejlett, fejlődni képes, és fejlődni akaró Férfi/Nő. Számomra hiteles a spirituális tudása, az Én tudásom is Neki, ezért kölcsönösen

Részletesebben

Tanulási kisokos szülőknek

Tanulási kisokos szülőknek Tanulási kisokos szülőknek Hogyan oldd meg gyermeked tanulási nehézségeit? Nagy Erika, 2015 Minden jog fenntartva! Jelen kiadványban közölt írások a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény alapján

Részletesebben

1. Lecke: Bevezetés és a folyamat. elindítása

1. Lecke: Bevezetés és a folyamat. elindítása 1. Lecke: Bevezetés és a folyamat elindítása 1. Lecke: Bevezetés és a folyamat elindítása Gratulálok a döntésedhez! Kalló Melinda vagyok és üdvözöllek az első leckén! Ez egy kicsit rendhagyó tanítás lesz,

Részletesebben

AZ EDZŐ ÉS A MÉDIA /THE COACH AND THE MEDIA/

AZ EDZŐ ÉS A MÉDIA /THE COACH AND THE MEDIA/ AZ EDZŐ ÉS A MÉDIA /THE COACH AND THE MEDIA/ Készült: Jacques Crevoisier előadása alapján (UEFA, Nyon, 2013) A média: A kommunikációs készség ugyanolyan fontos, mint a technikai készségek. A kérdések is

Részletesebben

A boldog felhasználó

A boldog felhasználó A boldog felhasználó Ingyenes e-book, a Felhasználó Update csapattól Írta: Vidi Rita Mi a különbség a begyakorolt, monoton, örökké félelmetesnek tűnő felhasználás, és a tudás alapú, céltudatos, örömfelhasználás

Részletesebben

Mars és Vénusz párkeresőben

Mars és Vénusz párkeresőben Mars és Vénusz párkeresőben 1. Bevezetés Sok férfi és nő szeretne biztonságos párkapcsolatban élni, de legtöbbjüknek fogalma sincs arról, hogyan és hol keresse az igazit. Arról pedig még kevésbé, hogy

Részletesebben

KÖNNYEN KI TUDOD MONDANI? NEM!

KÖNNYEN KI TUDOD MONDANI? NEM! KÖNNYEN KI TUDOD MONDANI? NEM! A következő kérdőív azt méri fel, hogy mennyire tudsz másoknak nemet mondani, mennyire vagy képes kiállni a neked fontosnak tartott dolgok mellett akkor is, ha ez éppen mások

Részletesebben

Mit tehetsz, hogy a gyereked magabiztosabb legyen?

Mit tehetsz, hogy a gyereked magabiztosabb legyen? Mit tehetsz, hogy a gyereked magabiztosabb legyen? Természetesen minden szülő a legjobbat akarja a gyerekének, de sajnos a hétköznapok taposómalmában nem mindig veszi észre az ember, hogy bizonyos reakciókkal

Részletesebben

13 JÓ SZOKÁSOK KIFEJLESZTÉSE

13 JÓ SZOKÁSOK KIFEJLESZTÉSE 13 JÓ SZOKÁSOK KIFEJLESZTÉSE Mindegyikünknek kétféle szokásai vannak: jók és rosszak. A jó szokásaink közelebb visznek minket álmaink földjére, és a rosszak távolabb visznek álmaink földjétől. A jó szokások

Részletesebben

Kulcsok a megértéshez

Kulcsok a megértéshez Kulcsok a megértéshez Egyre nagyobb az érdeklődés a spirituális ismeretek, a misztikus kapcsolatok, és a nem tudományos gyógyítás iránt. Ez a tény jelzi, hogy valami történik, s ezt sok ember érzi. Valami

Részletesebben

Miért nem hív?! Hisz elkérte a számod, és megígérte

Miért nem hív?! Hisz elkérte a számod, és megígérte Miért nem hív?! Hisz elkérte a számod, és megígérte Miért nem hív?! 10/2. Képzeld el ezt a szituációt: Megismerkedtél egy nagyon vonzó pasival. Úgy érezted magad vele, mintha már ezer éve ismernétek egymást.

Részletesebben

Mindannyiunknak vannak olyan gondolatai, amelyek HO OPONOPONO ÉS AZ EMLÉKEK

Mindannyiunknak vannak olyan gondolatai, amelyek HO OPONOPONO ÉS AZ EMLÉKEK 2 HO OPONOPONO ÉS AZ EMLÉKEK AZ EMLÉKEID HATÁROZNAK MEG Mindannyiunknak vannak olyan gondolatai, amelyek korlátozóak, mint például «nem érdemlem meg», «nem vagyok elég művelt» vagy «szegénynek születtem,

Részletesebben

HÁLA KOPOGTATÁS. 1. Egészség

HÁLA KOPOGTATÁS. 1. Egészség HÁLA KOPOGTATÁS 1. Egészség Annak ellenére, hogy nem vagyok annyira egészséges, mint szeretném, teljesen és mélységesen szeretem és elfogadom a testemet így is. Annak ellenére, hogy fizikailag nem vagyok

Részletesebben

Tudatos Teremtés Alapok. Erőteljes teremtő erő lakozik benned!

Tudatos Teremtés Alapok. Erőteljes teremtő erő lakozik benned! Tudatos Teremtés Alapok 1-es Modul Erőteljes teremtő erő lakozik benned! 1 Üdvözöllek! Kalló Melinda vagyok, és megtisztelő számomra hogy részese lehetek a tudatos teremtésednek. Tudatos teremtés alapok:

Részletesebben

1. Hipnotikus Csábítás technika: Benned van az erő. Nicholas Victor www.csabitasakademia.com

1. Hipnotikus Csábítás technika: Benned van az erő. Nicholas Victor www.csabitasakademia.com 1. Hipnotikus Csábítás technika: Benned van az erő Nicholas Victor www.csabitasakademia.com Tartalom: 1. Hipnotikus Csábítás technika:... 2 Benned van az erő... 2 Nicholas Victor www.csabitasakademia.com...

Részletesebben

.a Széchenyi iskoláról

.a Széchenyi iskoláról Negyedikesek írták....a Széchenyi iskoláról 7 éves koromban, szüleimmel azért választottuk ezt az iskolát, mert itt német nyelvet lehet tanulni. Én már óvodás korom óta tanulom a németet, így ragaszkodtunk

Részletesebben

A cikkeket írta: Károlyi Veronika (Ronyka) www.varazslatostitkok.com. Korrektúra: Egri Anikó

A cikkeket írta: Károlyi Veronika (Ronyka) www.varazslatostitkok.com. Korrektúra: Egri Anikó A cikkeket írta: Károlyi Veronika (Ronyka) www.varazslatostitkok.com Korrektúra: Egri Anikó 2 Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék... 3 Az összefogás döbbenetes ereje... 4 Depressziós helyett bajnok... 6 Na

Részletesebben

Sorozatos Orgazmus, Tökéletes Szeretővé válás lépései

Sorozatos Orgazmus, Tökéletes Szeretővé válás lépései Sorozatos Orgazmus, Tökéletes Szeretővé válás lépései - 5. rész - HOGYAN MELEGÍTSD A G PONTOT ÚGY, HOGY A NŐ SÍKÍTSON AZ ÖRÖMTŐL? Nicholas Victor HOGYAN MELEGÍTSD A G PONTOT ÚGY, HOGY A NŐ SÍKÍTSON AZ

Részletesebben

Értékesítési beszélgetés

Értékesítési beszélgetés Gyakorlat. Műhely. Marketing Értékesítési beszélgetés Dr. Andrea Grimm Dr. Astin Malschinger TARTALOM 2 GYAKORLAT. MŰHELY Értékesítési beszélgetés Szerzők: Dr. Andrea Grimm, Dr. Astin Malschinger IMPRESSZUM

Részletesebben

Egyebek (A világ működése - Ember)

Egyebek (A világ működése - Ember) Tartalom Néhány dolog az emberről, melyek más témákba nem fértek bele. Az emberi szépség: jellemzői, külsőnk és belsőnk kapcsolata és a szépség hatalma. Az emberi faj rugalmassága. Megjegyzés Viszonylag

Részletesebben

Tommaso Grado SÓLYOMLÁNY

Tommaso Grado SÓLYOMLÁNY Néha fel kell adnunk az elveinket, hogy megélhessük az álmainkat Tommaso Grado SÓLYOMLÁNY - részlet - Szakmai konzultáns: dr. Almási Krisztina Borító és tördelés: White Noise Team ISBN 978-963-12-4568-4

Részletesebben

A boldogság benned van

A boldogság benned van Halász Emese A boldogság benned van 50 lépés a boldogság felé Előszó Kedves Olvasó! Levelem hozzád, azzal kezdeném, hogy el kell mondanom pár dolgot Neked! Nagyszerű híreim vannak ugyanis. Képzeld, a boldogság

Részletesebben

Linda Bradford Raschke: The mental aspects of trading (A kereskedés mentális szemszöge)

Linda Bradford Raschke: The mental aspects of trading (A kereskedés mentális szemszöge) Linda Bradford Raschke: The mental aspects of trading (A kereskedés mentális szemszöge) A kereskedéssel foglalkozók jó része gyorsan rájön, hogy a siker nem kizárólag a használt stratégián, kereskedési

Részletesebben

30. Lecke: Engedd el és Következtetés

30. Lecke: Engedd el és Következtetés 30. Lecke: Engedd el és Következtetés 30. Lecke : Engedd el és Következtetés Fogalmak: Engedd el Az eredmény az univerzum felelőssége. Határozd meg, hogy mit akarsz megvalósítani, hogy mi a célod, majd

Részletesebben

5. Hiba Túlzottan teszteled a férfiakat!

5. Hiba Túlzottan teszteled a férfiakat! 5. Hiba Túlzottan teszteled a férfiakat! Nicholas Victor www.ferficsabitas.com Az ötödik végzetes hiba, amit a nők elkövetnek párválasztáskor: Túlzottan teszteled a férfiakat! Az állatvilágban minden fajra

Részletesebben

És bizony: Ha az emberek nincsenek valami hatalmas és kemény kontroll alatt, felfalják egymást. Ez nem igaz.

És bizony: Ha az emberek nincsenek valami hatalmas és kemény kontroll alatt, felfalják egymást. Ez nem igaz. Van egy hamis adat. Íme: Az igazság fáj. Hídvégi Róbert Ez nem igaz. Persze van egy dolog, ami miatt igaznak tűnik. De nem az. Hogyan is használható? 1. Amitől jól érzed magad, abban igazság van 2. Ha

Részletesebben

Csábítás Akadémia Online Tanfolyam 5. rész

Csábítás Akadémia Online Tanfolyam 5. rész Csábítás Akadémia Online Tanfolyam 5. rész Copyright: Csábítás Akadémia 2009-2010 Alapító, vezetı: Nicholas Victor Megnyitás és rutinátmenetek avagy: hogyan kerüld el a lefagyást? Jocky cikke Ez elég szar

Részletesebben

TE HOGY LÁTOD? Kampányolj az országos felmérés mellett, ahol a gyerekek elmondhatják a véleményüket az őket érintő témákban!

TE HOGY LÁTOD? Kampányolj az országos felmérés mellett, ahol a gyerekek elmondhatják a véleményüket az őket érintő témákban! HOGYAN CSATLAKOZHATSZ A TE HOGY LÁTOD? KAMPÁNYHOZ? Kampányolj az országos felmérés mellett, ahol a gyerekek elmondhatják a véleményüket az őket érintő témákban! Mi ez az egész? A Te hogy látod? kampány

Részletesebben

Nyelvtan. Most lássuk lépésről lépésre, hogy hogyan tanítunk meg valakit olvasni!

Nyelvtan. Most lássuk lépésről lépésre, hogy hogyan tanítunk meg valakit olvasni! Bevezető Ebben a könyvben megosztom a tapasztalataimat azzal kapcsolatosan, hogyan lehet valakit megtanítani olvasni. Izgalmas lehet mindazoknak, akiket érdekel a téma. Mit is lehet erről tudni, mit érdemes

Részletesebben

MEDIÁCIÓS KÉPZÉS. Szükségünk van másokra, hogy önmagunk lehessünk C. G. Jung. Dr. Fellegi Borbála dr. Vajna Virág

MEDIÁCIÓS KÉPZÉS. Szükségünk van másokra, hogy önmagunk lehessünk C. G. Jung. Dr. Fellegi Borbála dr. Vajna Virág MEDIÁCIÓS KÉPZÉS Szükségünk van másokra, hogy önmagunk lehessünk C. G. Jung Dr. Fellegi Borbála dr. Vajna Virág A MEDIÁTOR KÉPESSÉGEI Objektivitás: mindkét felet erősíteni, támogatni, még akkor is, ha

Részletesebben

Belső Nóra: Utak egymáshoz (részlet) Beszélgessünk!

Belső Nóra: Utak egymáshoz (részlet) Beszélgessünk! Belső Nóra: Utak egymáshoz (részlet) Beszélgessünk! Sokszor nagyon kevés dolgon múlik, hogy egy kapcsolat miképpen alakul. Ugyanazzal az energiával lehet építeni és rombolni is. A lényeg a szándék, illetve

Részletesebben

Felkészülés a leendő munkaadóval való állásinterjúra

Felkészülés a leendő munkaadóval való állásinterjúra Eszköztár reumatológiai betegségben szenvedő fiatalok számára Belépés a munka világába Felkészülés a leendő munkaadóval való állásinterjúra Amikor behívják egy állásinterjúra, ez izgalmas, de egyben ijesztő

Részletesebben

Értékeken alapuló, felelős döntést azonban csak szabadon lehet hozni, aminek előfeltétele az autonómia. Az erkölcsi nevelés kitüntetett célja ezért

Értékeken alapuló, felelős döntést azonban csak szabadon lehet hozni, aminek előfeltétele az autonómia. Az erkölcsi nevelés kitüntetett célja ezért ERKÖLCSTAN Az erkölcstan alapvető feladata az erkölcsi nevelés, a gyerekek közösséghez való viszonyának, értékrendjüknek, normarendszerüknek, gondolkodás- és viselkedésmódjuknak a fejlesztése, alakítása.

Részletesebben

A hipnotikus prosi. Ha a cég- vagy termékismertetőd szinte önmagától is elad, akkor itt fejezd be az olvasást!

A hipnotikus prosi. Ha a cég- vagy termékismertetőd szinte önmagától is elad, akkor itt fejezd be az olvasást! A hipnotikus prosi Ha a cég- vagy termékismertetőd szinte önmagától is elad, akkor itt fejezd be az olvasást! Még itt vagy? Akkor hadd mutassam meg, hogy mitől válik érdekessé, eldobhatatlanná egy prosi,

Részletesebben

szikratervező 17/18 évértékelő mondatok Hogyan használd? 365letszikra ILYEN VOLT 2017 KULCSSZAVAKBA SŰRÍTVE ILYEN LESZ 2018 KULCSSZAVAKBA SŰRÍTVE

szikratervező 17/18 évértékelő mondatok Hogyan használd? 365letszikra ILYEN VOLT 2017 KULCSSZAVAKBA SŰRÍTVE ILYEN LESZ 2018 KULCSSZAVAKBA SŰRÍTVE szikratervező 17/18 Tervezz kíváncsian, más nézőpontból! évértékelő mondatok Ha pár szóban összefoglalhatnád... KREATÍV SZEMLÉLET KÍVÁNCSISÁG GONDOLATÉBRESZTÉS Ez a tervező más szemszögből közelít a sikereidhez,

Részletesebben

A tudatosság és a fal

A tudatosság és a fal A tudatosság és a fal Valami nem stimmel a világgal: háborúk, szenvedések, önzés vesz körül bennünket, mikor Jézus azt mondja, hogy az Isten országa közöttetek van. (Lk 17,21) Hol van ez az ország Uram?

Részletesebben

www.lovegodgreatly.com

www.lovegodgreatly.com Copyright 2014 by Angela Perritt & Amanda Buhler kizárólag A Szeresd Nagyon Istent csoport felhasználására! A Szeresd Nagyon Istent anyagai ingyenesek gyülekezeti és személyes használatara, amennyiben

Részletesebben

Hogy azt válasszam, akit szeretnék, és azt kapjam, akit megérdemlek

Hogy azt válasszam, akit szeretnék, és azt kapjam, akit megérdemlek 32 Hogy azt válasszam, akit szeretnék, és azt kapjam, akit megérdemlek Kisnémet Mónika Nincs kockázat a szerelemben, és ezt te is meg fogod tanulni. Az emberek évezredek óta keresik és megtalálják egymást.

Részletesebben

Melyik testrész izgat fel a leginkább?

Melyik testrész izgat fel a leginkább? A játék szabályai 1. Hangosan olvasd fel a kérdést / próbát. 2. Ha az Őszintét választod, adj nyílt, őszinte választ. 3. Szólj hozzá, ha valami megérint vagy ha meg szeretnéd osztani a véleményedet a másik

Részletesebben

Joachim Meyer. Bot. A vívás szabad lovagi és nemesi művészetének alapos leírása (1570) Fordította: Berki András

Joachim Meyer. Bot. A vívás szabad lovagi és nemesi művészetének alapos leírása (1570) Fordította: Berki András Joachim Meyer A vívás szabad lovagi és nemesi művészetének alapos leírása (1570) Bot Fordította: Berki András A botról Az ötödik, és egyben utolsó fejezete ennek a könyvnek, amiben elmagyarázom és röviden

Részletesebben

A tökéletes profilkép elkészítése, gyakorlati jó tanácsok

A tökéletes profilkép elkészítése, gyakorlati jó tanácsok A tökéletes profilkép elkészítése, gyakorlati jó tanácsok Nem csupán a társkereső oldalakon, de már a közösségi oldalakon is a profilkép alapján szokták megítélni az ember lányát. Ami lássuk be sokszor

Részletesebben

Amikor hiányzik a szikra. Tudatos Nőknek

Amikor hiányzik a szikra. Tudatos Nőknek Amikor hiányzik a szikra Tűzgyújtó a párkapcsolatodban, párkapcsolati önreflexió Tudatos Nőknek filocafeblog.wordpress.com 1. Mi működött jól? Vizsgáljátok meg a tesztkérdéseket, és őszintén válaszolj

Részletesebben

Horváth Szabolcs. Visszatapsolva MÁSODIK VERSKÖTET

Horváth Szabolcs. Visszatapsolva MÁSODIK VERSKÖTET Horváth Szabolcs Visszatapsolva MÁSODIK VERSKÖTET Lenni Egy kis tréning sosem árthat meg, Így egy rossz papíron nevezlek, Téged, kit oly nagyon kedvellek, S el nem engedlek. De látod, így néz ki szobám,

Részletesebben

TÁRGYALÁS TECHNIKA ÉS KONFLIKTUSKEZELÉS A GYAKORLATBAN. Dr. habilnémeth Erzsébet, szociálpszichológus, kommunikációs szakértő, BKF, ÁSZ

TÁRGYALÁS TECHNIKA ÉS KONFLIKTUSKEZELÉS A GYAKORLATBAN. Dr. habilnémeth Erzsébet, szociálpszichológus, kommunikációs szakértő, BKF, ÁSZ TÁRGYALÁS TECHNIKA ÉS KONFLIKTUSKEZELÉS A GYAKORLATBAN Dr. habilnémeth Erzsébet, szociálpszichológus, kommunikációs szakértő, BKF, ÁSZ A SIKER ALAPJA 1. FELKÉSZÜLÉS 1. Meg kell határozni az elérendő célt

Részletesebben

Közösségi szolgálati naplója

Közösségi szolgálati naplója Budapesti Műszaki Szakképzési Centrum Petrik Lajos Két Tanítási Nyelvű Vegyipari, Környezetvédelmi és Informatikai Szakgimnáziuma 1146 Budapest, Thököly út 48-54. Nevem, osztályom Közösségi szolgálati

Részletesebben

Szita Szilvia - www.magyarora.com 2004. II. Biztatás, bátorítás

Szita Szilvia - www.magyarora.com 2004. II. Biztatás, bátorítás I Biztatás, bátorítás I Biztatás, bátorítás Beszédpanelek és mintadialógusok - Ne izgulj, menni / sikerülni fog! - Ne butáskodj, menni / sikerülni fog! - Ne hülyéskedj, menni / sikerülni fog! - Ne félj,

Részletesebben

Kutasi Heléna. Szerelmeskalandos. avagy a boldogságra várni kell. Borító: Ráth Márton www.facebook.com/rathmartonsalon

Kutasi Heléna. Szerelmeskalandos. avagy a boldogságra várni kell. Borító: Ráth Márton www.facebook.com/rathmartonsalon Kutasi Heléna Szerelmeskalandos avagy a boldogságra várni kell Borító: Ráth Márton www.facebook.com/rathmartonsalon Amikor először megláttam őt, azonnal tudtam, nem lesz mindennapi történet. Biztos többen

Részletesebben

KORÓDI SÁNDOR TITKOS GY.I.K!

KORÓDI SÁNDOR TITKOS GY.I.K! KORÓDI SÁNDOR TITKOS GY.I.K! Gyakran Ismételt Kérdések a Vonzás Törvényéről 2010 KORÓDI SÁNDOR TITKOS GY.I.K! A kiadvány a tartalom módosítása nélkül, és a forrás pontos megjelölésével szabadon terjeszthető.

Részletesebben

Kérdés: Válasz: Kérdés: Válasz: Kérdés: Válasz: Kérdés: Válasz: Kérdés: Válasz: Kérdés: Válasz: Kérdés: Válasz: Kérdés: Válasz: Kérdés: www.alaje.

Kérdés: Válasz: Kérdés: Válasz: Kérdés: Válasz: Kérdés: Válasz: Kérdés: Válasz: Kérdés: Válasz: Kérdés: Válasz: Kérdés: Válasz: Kérdés: www.alaje. Kérdés: Mit jelent az, hogy a mostban élni? Válasz: Nem a múltban élést jelenti. Nem a múltban élést, ahol negatív blokkok, negatív gondolatok, negatív érzelmek, félelmek, negatív programok, babonák, negatív

Részletesebben

Akárki volt, Te voltál!

Akárki volt, Te voltál! Mindenkinek annyi baja van, az annyi bajnak annyi baja van, hogy annyi baj legyen. A. E. Bizottság: Vaníliaálomkeksz Előszövegelés De sok gyerekfilmet meg kellett néznem a gyerekeimmel! Micsoda időpocsékolás

Részletesebben

Kincskereső üzemmód: Hol a titok? Mi a trükk? Keressük meg a NAGY kiugrási pontot! 1. HIBA

Kincskereső üzemmód: Hol a titok? Mi a trükk? Keressük meg a NAGY kiugrási pontot! 1. HIBA Sokan arra várnak, hogy egyszercsak eljön majd az ő idejük és beindul az üzlet. Tanulják a marketinget, olvasnak róla mit kell tenni, eljárnak rendezvényekre, minden ötletbe belefognak, de valahogy soha

Részletesebben

6+1 TIPP hogy. jól induljon a napod! www.harmonialiget.hu. Készítette: Rácz Beatrix. Ingyen letölthető!

6+1 TIPP hogy. jól induljon a napod! www.harmonialiget.hu. Készítette: Rácz Beatrix. Ingyen letölthető! 6+1 TIPP hogy jól induljon a napod! Készítette: Rácz Beatrix Ingyen letölthető! Szeretettel köszöntelek Kedves Olvasó! Rácz Beatrix (Betti) vagyok és stresszt oldok kineziológiai módszerekkel, valamint

Részletesebben

1. Amit a sikerhez tudni kell. 2. Hogyan kommunikálj nőkkel. 3. Pontosan mit, mikor és hogyan. Előszó... 4

1. Amit a sikerhez tudni kell. 2. Hogyan kommunikálj nőkkel. 3. Pontosan mit, mikor és hogyan. Előszó... 4 2003 1 Előszó... 4 1. Amit a sikerhez tudni kell A nők... 5 A vágyaink eredete... 5 Első változás a gondolkodásban... 5 Ez csak egy játék számukra... 6 Miért vonzódnak a nők a hírnévhez, pénzhez és a hatalomhoz...

Részletesebben

ÉLETKEZDÉSI TERV GAZDAG NAGYBÁCSITÓL ÍZELÍTŐ. Készítette:

ÉLETKEZDÉSI TERV GAZDAG NAGYBÁCSITÓL ÍZELÍTŐ. Készítette: ÉLETKEZDÉSI TERV GAZDAG NAGYBÁCSITÓL ÍZELÍTŐ Készítette: A Magánpénzügyi Akadémia - vagyonteremtés önerőből - A Magánpénzügyi Akadémia küldetése: közérthetővé tenni a pénzügyeket, ezzel az évtized végére

Részletesebben

Az anyagi függetlenség képlete. A legjobb kérdés: Miért kell, hogy SOK pénzed legyen? Egyáltalán... A sok pénz jó dolog? Vagy rossz? Vizsgáljuk meg!

Az anyagi függetlenség képlete. A legjobb kérdés: Miért kell, hogy SOK pénzed legyen? Egyáltalán... A sok pénz jó dolog? Vagy rossz? Vizsgáljuk meg! Az anyagi függetlenség képlete A legjobb kérdés: Miért kell, hogy SOK pénzed legyen? Egyáltalán... A sok pénz jó dolog? Vagy rossz? Vizsgáljuk meg! Mi a pénz? A pénz alapvetően ENERGIA. Igaz? Mi az energia?

Részletesebben

TE HOGY VAGY? AZ UNICEF MAGYAR BIZOTTSÁG JELENTÉSE A MAGYAR GYEREKEK JÓLLÉTÉRŐL

TE HOGY VAGY? AZ UNICEF MAGYAR BIZOTTSÁG JELENTÉSE A MAGYAR GYEREKEK JÓLLÉTÉRŐL TE HOGY VAGY? AZ UNICEF MAGYAR BIZOTTSÁG JELENTÉSE A MAGYAR GYEREKEK JÓLlÉTÉRŐL 2012 1 Miről szól az UNICEF gyermekjólléti jelentése, és mi a célunk vele? 2 Te is kíváncsi vagy, hogyan élnek ma Magyarországon

Részletesebben

TE HOGY VAGY? AZ UNICEF MAGYAR BIZOTTSÁG JELENTÉSE A MAGYAR GYEREKEK JÓLLÉTÉRŐL

TE HOGY VAGY? AZ UNICEF MAGYAR BIZOTTSÁG JELENTÉSE A MAGYAR GYEREKEK JÓLLÉTÉRŐL TE HOGY VAGY? AZ UNICEF MAGYAR BIZOTTSÁG JELENTÉSE A MAGYAR GYEREKEK JÓLLÉTÉRŐL 2012 1 Miről szól az UNICEF gyermekjólléti jelentése, és mi a célunk vele? Te is kíváncsi vagy, hogyan élnek ma Magyarországon

Részletesebben

Csillag-csoport 10 parancsolata

Csillag-csoport 10 parancsolata Csillag-csoport 10 parancsolata 1. Nagyon jól érezd magad mindig, mert ilyen hely nem lesz több a világon. (Panka) 2. Próbálj meg normálisan viselkedni, hogy ne legyenek rád dühösek. (Vince) 3. Kitartóan

Részletesebben

Iránytű a konyhához A változás fejben kezdődik Otthonszervezési célok Vágjunk bele közösen! Válogatás Mindent elvégeztem!

Iránytű a konyhához A változás fejben kezdődik Otthonszervezési célok Vágjunk bele közösen! Válogatás Mindent elvégeztem! APRÓ LÉPÉSEK EGY TISZTA ÉS RENDSZEREZETT KONYHÁHOZ Tartalomjegyzék Bemutatkozás Az én történetem Az otthonszervezésről és az előnyökről - miért fogj bele? Iránytű a konyhához Előkészületek: mielőtt elkezdenéd

Részletesebben

Felfedeztem egy nagyon érdekes és egyszerű internetes pénzkeresési módot, amihez nulla forint befektetés szükséges.

Felfedeztem egy nagyon érdekes és egyszerű internetes pénzkeresési módot, amihez nulla forint befektetés szükséges. Kedves Olvasó! Felfedeztem egy nagyon érdekes és egyszerű internetes pénzkeresési módot, amihez nulla forint befektetés szükséges. Eredetileg egy barátomnak akartam segíteni, aki egyik napról a másikra

Részletesebben

PAJKOS NEVELÉSI PROGRAM

PAJKOS NEVELÉSI PROGRAM PAJKOS NEVELÉSI PROGRAM PAJKOS ÓVODA 1119 BUDAPEST, PAJKOS U. 35. Az intézmény OM azonosítója: 034459 Intézményvezető: Csályiné Schön Mária Ph Legitimációs eljárás Nevelőtestületi elfogadás határozatszáma:

Részletesebben

CSAJOZÁSI KÉZIKÖNYV. Bevezetés

CSAJOZÁSI KÉZIKÖNYV. Bevezetés CSAJOZÁSI KÉZIKÖNYV Alan Temesvari Publio Kiadó 2013 Minden jog fenntartva! Bevezetés Problémáid vannak a nőkkel, vagy egyáltalán nincs is semmilyen nő az életedben? Belefáradtál abba, hogy folyton lapátra

Részletesebben

Miért tanulod a nyelvtant?

Miért tanulod a nyelvtant? Szilágyi N. Sándor Mi kell a beszédhez? Miért tanulod a nyelvtant? Nyelvtani kiskalauz (Részletek a szerző Ne lógasd a nyelved hiába! c. kötetéből, Anyanyelvápolók Erdélyi Szövetsége, 2000) 2. rész Térjünk

Részletesebben

Károlyi Veronika (Ronyka) 5 bődületes hiba, amit ha elkövetsz kinyírod a hitedet. Ronyka http://www.varazslatostitkok.com

Károlyi Veronika (Ronyka) 5 bődületes hiba, amit ha elkövetsz kinyírod a hitedet. Ronyka http://www.varazslatostitkok.com Károlyi Veronika (Ronyka) 5 bődületes hiba, amit ha elkövetsz kinyírod a hitedet Írta: Károlyi Veronika (Ronyka) Copyright Károlyi Veronika, 2015 Minden jog fenntartva! Ingyenes e-könyv 5 bődületes hiba,

Részletesebben

Motivációs teszt válaszok, kiértékelés

Motivációs teszt válaszok, kiértékelés A tesztalany sorszáma (áldozatvállalási készség) 1 2 2 2 3 3 3 2 2 2 2 2 2 1 3 2 2 2 3 3 3 2 3 3 3 2 3 3 3 3 2 3 2 3 3 2 2 3 0 2 2 2 1 2 2 1 3 1 2 3 2 4 1 3 3 1 1 2 2 3 2 3 0 2 1 3 2 2 5 2 3 2 1 1 1 3

Részletesebben

Bói Anna. Konfliktus? K. könyvecskék sorozat 1.

Bói Anna. Konfliktus? K. könyvecskék sorozat 1. Bói Anna Konfliktus? K könyvecskék sorozat 1. Tartalom: Üdvözölöm a kedves Olvasót! Nem lehetne konfliktusok nélkül élni? Lehet konfliktusokkal jól élni? Akkor miért rossz mégis annyira? Megoldás K Összegzés

Részletesebben

Casanova Titkok Nőcsábítás Mesterfokon - I. és II összefoglaló. A csábítás sikerének alaptörvényei:

Casanova Titkok Nőcsábítás Mesterfokon - I. és II összefoglaló. A csábítás sikerének alaptörvényei: 1 Casanova Titkok Nőcsábítás Mesterfokon - I. és II összefoglaló by: Nicholas Victor - NE ENGEDD HOGY KIHASZNÁLJANAK - NE ENGEDD HOGY KIJÁTSSZÁK ÉRZÉSEID - Felejtsd el az eddigi kudarcokat és sikertelen

Részletesebben

Érzelmeink fogságában Dr. József István okl. szakpszichológus egyetemi docens Érzelmi intelligencia Emotional Intelligence Az érzelmi intelligencia az érzelmekkel való bánás képessége, az a képesség, amivel

Részletesebben

Az első lépés a csúcshódításhoz

Az első lépés a csúcshódításhoz Az első lépés a csúcshódításhoz Akinek nincs célja, arra van kárhoztatva, hogy annak dolgozzon, akinek van. kattints az alábbi lehetőségekre a navigáláshoz: [Szupernő Program honlap] [Tartalomjegyzék]

Részletesebben

ISTEN MENNYEI ATYÁNK ÉS URUNK

ISTEN MENNYEI ATYÁNK ÉS URUNK Pasarét, 2013. június 27. (csütörtök) PASARÉTI PRÉDIKÁCIÓK refpasaret.hu Szepesy László ISTEN MENNYEI ATYÁNK ÉS URUNK Alapige: Malakiás 1,6a A fiú tiszteli atyját, a szolga is az ő urát. És ha én atya

Részletesebben

Gazdagrét 2012.02.12. Prédikáció Evangélium: Márk 1, 40-45. Kedves Testvéreim! Nem is olyan nagyon régen, talán 15-20 évvel ezelőtt, egyikünknek sem

Gazdagrét 2012.02.12. Prédikáció Evangélium: Márk 1, 40-45. Kedves Testvéreim! Nem is olyan nagyon régen, talán 15-20 évvel ezelőtt, egyikünknek sem Gazdagrét 2012.02.12. Prédikáció Evangélium: Márk 1, 40-45. Kedves Testvéreim! Nem is olyan nagyon régen, talán 15-20 évvel ezelőtt, egyikünknek sem jelenthetett komolyabb problémát az, hogy megértesse

Részletesebben

A pénzről- és a közösségről

A pénzről- és a közösségről A pénzről- és a közösségről (Hetedik nyilvánosságra hozott csatornázás: Öreg és Margaréta. 2009 febr. 27.) Margaréta látja azt az épület-modellt, - Dobogókő központi helyén, amit korábban megálmodott.

Részletesebben

6+1 TIPP hogy. jól induljon a napod! Rácz Beatrix

6+1 TIPP hogy. jól induljon a napod! Rácz Beatrix 6+1 TIPP hogy jól induljon a napod! Készítette: Rácz Beatrix Ingyen letölthető! Szeretettel köszöntelek Kedves Olvasó! Rácz Beatrix (Betti) vagyok és stresszt oldok kineziológiai módszerekkel, valamint

Részletesebben

EFT Továbbképzés. Biztonságos-e megváltozni? 2011. szeptember 21. 1132 Budapest Visegrádi u. 60. I. 6 www.humanharmony.hu Tel: 270-2281 Fax: 786-6104

EFT Továbbképzés. Biztonságos-e megváltozni? 2011. szeptember 21. 1132 Budapest Visegrádi u. 60. I. 6 www.humanharmony.hu Tel: 270-2281 Fax: 786-6104 EFT Továbbképzés 2011. szeptember 21. Biztonságos-e megváltozni? Human Harmony Életmód Stúdió info@humanharmony.hu 1132 Budapest Visegrádi u. 60. I. 6 www.humanharmony.hu Tel: 270-2281 Fax: 786-6104 Biztonságos-e

Részletesebben

Tárgyalás-technikai alapok

Tárgyalás-technikai alapok BME GTK Filozófia és Tudománytörténet Tanszék 1 Tárgyalás-technikai alapok A pozícióvédő tárgyalási modell, ellenségeskedés, rivalizálás Szabó Krisztina kriszti.szabo@filozofia.bme.hu Órai példafeladat

Részletesebben

Hogyan kell használni a SZÓFOGADÓ füzeteket? SZÓFOGADÓ füzetek

Hogyan kell használni a SZÓFOGADÓ füzeteket? SZÓFOGADÓ füzetek SZÓFOGADÓ füzetek A SZÓFOGADÓ füzetek olyan hétköznapi dolgokban szeretnének segíteni neked, amikről nem biztos, hogy tanulni fogsz az iskolában Ilyen témák például a fogmosás, a közlekedés, táplálkozás,

Részletesebben

Kommunikációs teszt elemzése

Kommunikációs teszt elemzése Kommunikációs teszt elemzése A pontszámaid értelmezése A legmagasabb pontszámod reprezentálja a domináns, avagy a legkedveltebb kommunikációs stílusodat. Ez azt határozza meg, hogy hogyan kommunikálsz

Részletesebben

A Barátok Verslista kiadványa PDF-ben 2013.

A Barátok Verslista kiadványa PDF-ben 2013. Dezső Ilona Anna: Máglya (50x40 cm, vászon, olaj zsűrizett) A Barátok Verslista kiadványa PDF-ben 2013. A BARÁTOK VERSLISTA KIADVÁNYA SZERETET és SZEX Szex nélkül lehet élni, de szeretet nélkül nem. (Dobrosi

Részletesebben

Nőnapi köszöntő (legfeljebb 10 pont)

Nőnapi köszöntő (legfeljebb 10 pont) Nőnapi köszöntő (legfeljebb 10 pont) Írjatok tréfás nőnapi köszöntőverset a földgáziparban dolgozó hölgyeknek úgy, hogy az alábbi szavakból legalább 4 szerepeljen benne! plankton, odorál, hexán, nyomás,

Részletesebben

3. Hiba Nem adsz esélyt magadnak!

3. Hiba Nem adsz esélyt magadnak! 3. Hiba Nem adsz esélyt magadnak! Nicholas Victor www.ferficsabitas.com A harmadik végzetes hiba, amit a nők elkövetnek párválasztáskor: Nem adsz esélyt magadnak! Ha komoly párkapcsolatban szeretnél élni

Részletesebben

Mi a célod? Mikor? Mit teszel meg érte?

Mi a célod? Mikor? Mit teszel meg érte? 1 Tisztázzunk valamit: Mi a célod? Mikor? Mit teszel meg érte? Még mielőtt belevágnánk a nagy munkánkba, röviden nézzük is meg, milyen is ez a német nyelv. A NÉMET nyelvről röviden: Azonnal fel fog tűnni

Részletesebben

HANGERŐ, ÍRÁS, TESTTARTÁS, TÉRHASZNÁLAT, JELNYELV

HANGERŐ, ÍRÁS, TESTTARTÁS, TÉRHASZNÁLAT, JELNYELV ALAPÉRZELMEK MIMIKÁVAL: Mennyire ismered a nem verbális jeleket? (teszt) Tárgyalás, beszélgetés közben érdemes ezekre a jelekre is figyelnünk. Végezzétek el a tesztet, és értékeljétek ki az eredményt!

Részletesebben

Aikido és a harmónia ereje, avagy Oszkár átváltozása

Aikido és a harmónia ereje, avagy Oszkár átváltozása Aikido és a harmónia ereje, avagy Oszkár átváltozása Aikido-történet gyerekeknek Richard Moon és Chas Fleischman tollából Vass Anikó és Erszény Krisztián fordításában Előszó Ezt a történetet közel huszonöt

Részletesebben

ÉRTÉKEIM - 1. 2. munkalap: Mindennapi NLP Online Célkitűző Tanfolyam 2. munkalap: Értékeim - 1. Dátum: ...

ÉRTÉKEIM - 1. 2. munkalap: Mindennapi NLP Online Célkitűző Tanfolyam 2. munkalap: Értékeim - 1. Dátum: ... 2. munkalap: ÉRTÉKEIM - 1. Dátum:... - 2. oldal - Mindennapi NLP A most következő feladattal megismerheted az alapvető értékeidet. Kérlek, mielőtt hozzáfognál, feltétlenül olvasd el a tanfolyam 3. levelét.

Részletesebben

Hogyan vegye rá gyermekét a nyári tanulásra, és hogyan teheti élvezhetővé számára?

Hogyan vegye rá gyermekét a nyári tanulásra, és hogyan teheti élvezhetővé számára? 1. oldal Hogyan vegye rá gyermekét a nyári tanulásra, és hogyan teheti élvezhetővé számára? Nagy Erika, 2013 Minden jog fenntartva! Jelen kiadványban közölt írások a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI.

Részletesebben

13 megdönthetetlen tény a magyarokról

13 megdönthetetlen tény a magyarokról 13 megdönthetetlen tény a magyarokról Egy olyan írásra akadtunk, ami nagyon megdobogtatta szívünket, és ráadásul pont olyan szándék vezérli íróját, mint minket. Ugyanezért dolgozunk mi is, hogy végre elhiggyük:

Részletesebben

A Lélekpillangó Magyarország legdinamikusabban növekvő adakozó közössége a mély önismereten nyugvó emberi boldogságért

A Lélekpillangó Magyarország legdinamikusabban növekvő adakozó közössége a mély önismereten nyugvó emberi boldogságért A Lélekpillangó Magyarország legdinamikusabban növekvő adakozó közössége a mély önismereten nyugvó emberi boldogságért. 2013. Ha biciklivel indulsz valahová, nem nyomhatod le mindkét pedált egyszerre,

Részletesebben

Kérdőív diákok részére

Kérdőív diákok részére TUDJUNK EGYUTTÉLNI MÁSOKKAL: megismerni és elfogadni az egyéni különbségeket, európai elkötelezettség 112569-CP-1-2003-1-ES-comenius-C21 Kérdőív diákok részére Biztosan értesültél arról, hogy szeretnénk

Részletesebben

12 A NYER ÉNKÉP hírneve és imázsa mi milyennek látjuk önmagunkat. képünk van saját magunkról mit gondolunk, érzünk és hiszünk

12 A NYER ÉNKÉP hírneve és imázsa mi milyennek látjuk önmagunkat. képünk van saját magunkról mit gondolunk, érzünk és hiszünk 12 A NYERŐ ÉNKÉP Egy országnak, egy iparágnak, egy cégnek, egy szervezetnek, egy terméknek, vagy egy személynek, mind van hírneve és imázsa. Nagyon fontos az, hogy mint cég, vagy személy, milyennek látnak

Részletesebben

Létezés a végtelenben. Pásztor Magdolna. Publio kiadó. Minden jog fenntartva!

Létezés a végtelenben. Pásztor Magdolna. Publio kiadó. Minden jog fenntartva! Létezés a végtelenben Pásztor Magdolna 2014 Publio kiadó Minden jog fenntartva! ÉJELI FOHÁSZ Üres, üres vagyok, a messzeségbe rohanok. Látok egy utat, ami arany, látom a fákat, ami ezüst. Látom a holdat,

Részletesebben

NÁLAM A KONTROLL! Önsegítő munkafüzet. Ötlet in. www.knowcannabis.org.uk Fordította és átdolgozta: Gelsei Bernadett, 2009 Lektorálta: dr Rácz József

NÁLAM A KONTROLL! Önsegítő munkafüzet. Ötlet in. www.knowcannabis.org.uk Fordította és átdolgozta: Gelsei Bernadett, 2009 Lektorálta: dr Rácz József NÁLAM A KONTROLL! Önsegítő munkafüzet Ötlet in. www.knowcannabis.org.uk Fordította és átdolgozta: Gelsei Bernadett, 2009 Lektorálta: dr Rácz József TARTALOMJEGYZÉK Bevezető I. Útmutató I/1. Nemet mondás,

Részletesebben