Bemutatja: Tippek és trükkök férfiak elcsábításához és megtartásához

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "www.ferficsabitas.com Bemutatja: Tippek és trükkök férfiak elcsábításához és megtartásához"

Átírás

1 A Bemutatja: Tippek és trükkök férfiak elcsábításához és megtartásához

2 Az alábbiakat a jóvoltából olvasod. Ha még többet szeretnél megtudni álmaid férfijának meghódításáról, itt mindent megtalálsz:

3 A férfiak és a nők közötti különbségek...4 A randizás fortélyai...7 Hogyan csábíts el legkönnyebben egy férfit?...10 Hogyan legyél JÓ NŐ?...15 Légy elégedett önmagaddal!...18 Legyél magabiztos!...18 Vigyázz a szerepjátékokkal!...18 Legyél önfenntartó!...18 Legyél egy sziget!...19 Mosolyogj!...19 Legyél tiszta és ápolt!...19 Flörtölj!...20 Női csábítás!...20 Fejleszd a vonzerőd!...20 A könnyű beszélgetés művészet, amit meg kell tanulnod!...20 Ne add fel magad!...21 Legyél spontán!...21 Szabadulj meg: a Csúnya a Testem Szindrómától!...21 Tudd a céljaidat és légy őszinte a saját szándékaidhoz!...21 Az első benyomás nagyon fontos!...22 Légy művelt és udvarias mindenkivel, akivel találkozol!...22 Nyugodt magabiztosság!...22 Mi kell a férfinak?...23 Bókolj a férfinak!...23 Fogadd el a segítségét!...23 Bánj vele egyenrangúként!...24 Legyél a barátja!...24 Ne próbáld megváltoztatni!...24 Varázsolj mosolyt az arcára!...24 Ismerd el!...25 Az ambíció és a vezetői hajlam, vonzóvá teszi a nőt!...25 Kérkedj a férfival!...25 Higyj benne!...25 Fékezd a nagy szád!...26 Ne legyél nyitott könyv!...26 Ne legyél sírós kislány!...26 Tedd kíváncsivá!...26 Légy őszinte!...27 Áraszd a szexualitásod!...27 A bőkezűség vonzó...27

4 A férfiak és a nők közötti különbségek A férfiakon ugye nehéz eligazodni?! :) Az igaz, hogy minden férfi egy külön eset, de a férfiaknak, mint csoportnak, közös pszichológiai, viselkedésbeli és érzelmi sajátosságai vannak. Például minden férfi szereti a sportot, mindegyikük olvassa a férfimagazinokat, az autókról beszélnek, és mindig túl akarnak tenni a másikon. A nők valószínűleg bediliznének, ha egész nap ezeket a dolgokat kéne tenniük. Ne is próbálkozz, hogy megértsd, hogy gondolkodik, cselekszik, vagy érez egy férfi. A férfiakat egyszerűen más fából faragták, mint a nőket. Minél előbb belátod, hogy mennyire különböznek tőled, annál előbb rájössz azokra a titkokra, amik segítségével elcsábíthatod, és magad mellett tarthatod őket. A férfiak és a nők egészen különböző módon kommunikálnak. A nők szerint, a férfiak legnagyobb gyengéje, hogy nem tudnak bánni a belső világukkal, az érzelmeikkel. Szóval hölgyeim, ezek alapján hogyan várjátok el tőlük, hogy egy olyan összetett, érzelmeken alapuló dologról beszéljenek, mint a párkapcsolatuk? Hányszor hallottad azt, hogy a férfiak, miközben meccset néznek és söröznek, arról beszélgetnek, hogy mire van szükségük a párkapcsolatuk megszilárdításához?... Azt viszont már biztos számtalanszor hallottad, amint férfi ismerőseid a sporteseményeket vitatják meg, a munkájukról, a vadiúj mobiljukról, vagy a haverjuk tuti kocsijáról beszélnek. Tudod, ez a tipikus férfi szöveg. Ennek ellenére a nők gyakran rukkolnak elő kapcsolatukra vonatkozó kérdésekkel párjuknak, és persze ilyenkor azt várják el, hogy a másik nyájasan arról beszéljen nekik, mennyire sokat jelent számára a szerelmük. Ébresztő! Hiszen ez pont olyan váratlanul érheti őket, mint a közlekedési dugó a csúcsforgalom kellős közepén, ezért a válasz, amit erre a férfi adhat, nem feltétlenül az, amit a nő szeretne hallani.

5 Annak biztos csalódás lesz a vége, ha azt várod el, hogy a férfi majd könnyen kitárulkozik. Tehát, ha közelebbről szeretnék valakit megismerni, vagy közös nevezőre szeretnék valakivel jutni, mindig a következő gyakorlatot követem: A másik személyről kialakított véleményemet, elvárásaimat, ítéleteimet megpróbálom kiűzni a gondolataimból. Ezután megpróbálom magam a másik személy helyzetébe képzelni, hogy megértsem őt. Majd felteszem magamnak a következő kérdéseket: - Mik azok a dolgok, amik fontosak neki? - Mi az, amit szeret, és mi az amit nem? - Mit szeretne tőlem? Amikor már van némi rálátásom az ő helyzetére,elképzelem, hogy én vagyok a másik. Átgondolom az ő véleményét, ítéleteit, elvárásait, majd megkérdezem magamtól: - Milyen érzéseket és reakciót váltanak ki belőlem? - Melyik számomra a legfontosabb? - Mi az, amivel nem értek egyet a helyzetünket illetően? Ha megcsinálod ezt a gyakorlatot, és megtanulod, hogyan gondold át ezeket a kérdéseket a másik ember szemszögéből, objektívabb képet kaphatsz a dolgokról, amik körülötted történnek, hiszen több szempontot is figyelembe veszel. Amint megtanulod, hogyan alkalmazd ezt a gyakorlatot, egy kis időre kibújhatsz a saját bőrödből. Ily módon olyan tapasztalatokat szerezhetsz, amikről még csak álmodni sem mertél soha. Azokból a nőkből, akik sikeresek és boldogok a férfival, határozottság és energia sugárzik. Ezt a fajta kommunikációt használják, míg azok, akik nem sikeresek a párkapcsolataik terén, nem használják ezt.

6 A nő emocionális, és néha teljesen elveszti a józan eszét már az első randi után.. Még ha nem is történt sok minden közte és az aktuális férfi között, a nő már a közös jövőt tervezi. Az első találkák bizsergető izgalma a különben is emocionális nőt arra az elhamarkodott lépésre csábítja, hogy biztosra vegye a hosszú távú kapcsolat folytatását a férfival. Ha már van egy kis tapasztalatod e téren, akkor te is tudod, hogy a férfiak az ilyesmiben nem ilyen gyorsak. Csupán azért, mert működik a kémia, még nem gondolkoznak hosszútávon. Nekik hosszabb időbe telik, hogy eldöntsék, vajon szeretnének a nőtől valami komolyat, vagy csak kipróbálni, van-e helye egy nőnek az életükben. A Te feladatod az, hogy ráébreszd a férfit arra, hogy pont te vagy az,aki neki kell! Remélem, e gondolatoknak felhasználásával meghódítod álmaid férfijét! Ha többet szeretnél megtudni e témában, ajánlom figyelmedbe a Férficsábitás I és Férficsábítás II ebookot.

7 A randizás fortélyai Sok nő gondolja azt, hogy ha sokat randizik, azzal mások előtt ribancnak fog tűnni. (Bocs a kifejezésért) Abba azonban nem gondolnak bele, miért is jó a randizás. Pedig ez egy nagyon jó tanulási folyamat, amelyben azt tanulhatnák meg, hogy megkülönböztessék a jó partit a rossztól. A randizás fontos célt szolgál: megtanulod, hogy szúrd ki az igazit, és kit kell elkerülnöd; megérted, mi az, amit keresel a kapcsolataidban; fejlesztheted kommunikációs készségedet, és megtanulsz olvasni a másik testbeszédéből, stb. És még folytathatnám. Randizz szabadon, amennyit csak szeretnél. Ennek az előnye az, hogy ha nem akarsz, nem kötődsz túlságosan, nem kell fizikai intimitásra sort kerítened, és nem kell olyannal járnod, aki nem azt akarja, amit te. Az őszinteség a legértékesebb és felszabadítóbb tulajdonságunk, amit fejlesztenünk kell, a randizás terén pedig még annál is fontosabb szerepe van. Rendben van nőnek lenni. Az is rendben van, hogy vannak igényeid, és tudatod ezt a férfival. És az is rendben van, hogy megmondod neki, hogy nem tetszik. Valójában pont ezek a dolgok tesznek vonzóvá a férfiak szemében. Elképesztő módon a férfiaknak az ilyen őszinte nőkre van szükségük, akik nyíltan vállalják önmagukat és, hogy mit szeretnének a kapcsolatukban. De mielőtt támadásba indulnál, meg kell tanulnod helyesen kommunikálni. Ha őszinte és nyílt vagy abban, hogy mit vársz el egy férfitól, egy szinten azt mutatja, hogy nem ragaszkodsz semmilyen végkifejlethez vele, és ezzel nagyon jó hatást érhetsz el. A férfi tudat alatt felismeri, hogy te vagy az, aki választ. Ha tehát egy férfi rájön erre, légy biztos, hogy az irántad érzett vonzalma jócskán megerősödik. De vigyázz, mert ezt nem lehet eljátszani. Felkészültnek kell lenned, valóban hinned kell a saját boldogságodban, és abban, hogy be tudod teljesíteni vágyaidat. Ne feledd: a hosszú távú kapcsolatok sokkal többet érnek, mint a gyors kielégülést nyújtó rövid kalandok. Szóval, légy türelmes és igényes.

8 A férfiak szeretnek randizni, jól érzik magukat a randikon. A férfiak, akik többet randiznak, jobban értenek a nők nyelvén, mert megtanulják, hogyan legyenek érzelmileg a nővel egy hullámhosszon. Sok időt töltenek azzal, hogy tanulmányozzák, hogy a nők miként reagálnak bizonyos helyzetekben, mi működik náluk, és mi nem, így jobban megértik a nők rejtett jelzéseit. Szerinted te ezt nem tudnád megtenni? Azok a nők, akik nem mernek mélyen a férfi lelkébe nézni, mert félnek az elutasítástól, nem lehetnek sikeresek. Egy önvédő folyamatként kell ezt elképzelni: Anélkül, hogy tiszta képet kapnának a helyzetről, meg vannak győződve arról, hogy a férfi megfelel nekik,de mindezt csupán azért gondolják így, mert vonzódnak hozzá. Erre alapozva rögtön elvárásokat állítanak fel. Úgy gondolják, a dolgok előrehaladtával egy komoly kapcsolatuk lesz, még ha ez valójában szóba se került még közöttük. Az viszont tény, hogy a férfiak, a nőkkel ellentétben, nem állnak mindig készen a komoly kapcsolatra, csak ha már tudják, hogyan állítsák fel elvárásaikat. Szóval légy válogatós! Ez a legjobb megoldás arra, hogy megtaláld a számodra tökéletes férfit és kapcsolatot. Ami a legfontosabb, hogy az első randin légy mindig magabiztos, őszinte, játékos, kerüld el a komoly témákat, mint pl. család és munka, inkább vidám témával próbálkozz. Egy férfi, ha jól érzi magát veled, és nem érzi erőltetettnek a társalgást, fel fog hívni később is.

9 Tehát, sok sikert a következő randidhoz, használd okosan a képességeidet! Ha többet szeretnél megtudni e témában, ajánlom figyelmedbe a Férficsábitás I és Férficsábítás II ebookot.

10 Hogyan csábíts el legkönnyebben egy férfit? A férfiak és a nők általában egymástól különböző indítékokkal vágnak bele egy partneri viszony kialakításába. Elvárásaik gyakran túlzottan idealizáltak. Hiszen mindannyiunknak van valamilyen elképzelésünk önmagunkról és társunkról - s ennek alapján úgy érezzük, hogy összepasszolunk. A valóságban azonban az a helyzet, hogy minél pontosabbak az elképzeléseink, annál nehezebben teljesülnek. Partnerünkben az idő múlásával egyre több hibát vélünk felfedezni? Azzal vádoljuk, hogy megváltozott? Legyünk őszinték, tényleg újak azok a szokások, tulajdonságok, amik most bosszantanak? Vagy megvoltak azok már régebben is, csak mivel az általunk elképzelt ideált láttuk a társunkban, ezért nem vettük észre? Na, ezek azok a dolgok, amit a rózsaszín felhő eltakar előlünk. Nagyon sok nő teszi fel nap, mint nap magának a kérdést: Hogyan érjem el, hogy érdeklődjön irántam? Hogyan kaphatom vissza? Mit tegyek, hogy úgy viselkedjen, mint régen? Mit jelent az, ha a férfi így viselkedik? Mit tegyek, ha így viselkedik? Sokan gondolják azt, hogy létezik egy varázsige, és egy mágikus módszer, amivel elérheted, hogy a férfi úgy érezzen, ahogyan te szeretnéd, azt tegye, mondja, kérdezze tőled, amit te szeretnél.

11 Persze, mindannyian szeretnénk ismerni azt a varázsigét, amit ha kimondunk, belénk szeret az, akit mi is akarunk. De ez sajnos nem ilyen egyszerű, mert valóban tisztában kell lenned azzal, hogy mi folyik a színfalak mögött, és értened kell a helyzeted pszichológiáját. A megfelelő lelki állapot segítségével tudsz majd helyesen cselekedni. Íme a válasz azokra a kérdésekre, hogy Mit tegyek, ha ő ezt teszi? : Ne azon agyalj, hogy mi a tökéletes lépés, hanem egyszerűen tedd szépen azt, ami természetesen jön, és élvezd a helyzetet! Tudom, túl egyszerűen hangzik, de ha néhány fontos helyzetben helyesen cselekszel, és a férfinek ez nagyon megtetszik, az apró részletek már nem fogják érdekelni. Neked pedig pont ezek az apró részletek az ellenségeid ezek miatt viselkedsz nem megfelelően, félelemből, mert neked minden részlet számít. Nem hagysz magadnak nyugtot akkor, ha a férfi néhány napig nem hívott fel. Habár ellenkezik azzal, amit a józan eszünk diktálna, a laza, nyugodt és türelmes magatartás nagyon hasznos, főleg ha a férfiakról van szó. Létezik egy alapelv is, miszerint minél egyszerűbb a válasz, vagy a megoldás a problémára, annál jobb is. Ahhoz, hogy megtaláljuk a megoldást, a legfontosabb a következő kérdésekre választ adni: Mi érdekli a férfiakat a nőkben? Mi az, amitől a férfi többet érez a nő iránt fizikai vonzalomnál? Hogyan érheti el a nő, hogy a férfi elkötelezze magát mellette? Lehet, hogy túl egyszerűnek hangzik ez, de a randizás és a párkapcsolatok tanulmányozása és megfigyelése során egy nagyon fontos és nyilvánvaló dologra bukkantam Nagyon sok ember nincs tisztában azzal, hogy a való világban hogyan zajlik a csábítás, a vonzalom felkeltése a másik nemben, és egyáltalán mit érthetünk ez alatt. Persze, erre nincs kézzelfogható, nyilvánvaló válasz, ami megmondja, hogy pontosan mi az, hogyan működik, mit kell tennünk vele. Ami még különösebb, hogy nem léteznek tanulmányok, amik komolyan foglalkoznának ezzel a témával, és nagyon kevés könyv is jelent meg ebben a témában. A férfiak együtt tudnak lenni egy nővel csak azért, mert jól néz ki. De amint már mondtam, csupán emiatt még nem fogják elkötelezni magukat mellette. Egy férfi

12 akkor kötelezi el magát egy nő mellett, ha tetszik neki a személyisége, viselkedése, és jól érzi magát vele. Arra szeretnék tehát kilyukadni, hogy kétféle vonzalomnak kell jelen lennie ahhoz, hogy a férfit komolyan érdekelje a nő: először a fizikai vonzalom, majd az úgynevezett intellektuális vonzalom. A fizikai vonzalom szükséges, és ez nyilvánvaló, mivel ez a külsőből ered. Már akkor felébred ez a vonzalom, mikor a nő megállapítja a férfiről, hogy állati helyes, vagy a férfi odamegy a nőhöz a bárban, és elkezdenek flörtölni. A fizikai vonzalmat a másik testbeszéde, a kinézete és a stílusa ébreszti fel bennünk. Az intellektuális vonzalomnak viszont semmi köze ahhoz, hogyan nézünk ki. Ez akkor jelenik meg, ha a férfi észrevesz valami számára nagyon különlegeset és vonzót a nő személyiségében. Onnan ered, hogy a férfi valami felsőbbrendűt vél felfedezni a nőben (ezt érezheti a nő hangjából, testtartásából, attitűdjéből, és hogy más emberek hogyan vélekednek róla). De az intellektuális vonzalom felélesztésénél szerepet játszik még, ha az illető humoros, megbízható, és bizonyos fokig kiszámíthatatlan, mindig meg tud lepni. Amit fontos tudni: a férfi nem érez intellektuális vonzalmat egy nő iránt, akit nem tekint magával egyenrangúnak. De ha a férfi úgy érzi, a nő mindenki fölé emelkedik, akkor a vonzalom, amit iránta érez, mindennél erősebb lesz. A sikeres kapcsolathoz mindkét fajta vonzalom nélkülözhetetlen. Történhet bármi, ha ez a két dolog erősen él a kapcsolatban, akkor az a kapcsolat erős marad, és minden problémát könnyen áthidalhat a pár. Végezetül álljon itt néhány, a férfiak számára vonzó női tulajdonságokból: Humorérzék: ha vicces és eszes vagy, egyszerűen tarolsz a férfiaknál. csak mindig nevettesd meg, és a dolgok maguktól jönnek egymás után. Intelligencia és kreativitás: Az intelligencia szexi, ha érdekes módon tudjuk használni. Használd az eszed és a képzelőerőd, hogy meglepd új ötletekkel, amik elbűvölik és szórakoztatják. Óvatosság: A férfiak nem szeretik, ha túlságosan a nyakukra másznak: ha úgy tudod neki elmondani, hogy rá gondolsz, hogy az nem azt fejezi ki Magányos vagyok, és nagyon nagy szükségem van rád, akkor azt egyszerűen imádni fogja. Küldj neki egy rövid, szellemes t, amiben leírod, hogy csak ő jár a fejedben.

13 Figyelmes a részletek iránt: A férfiak szeretik, ha odafigyelnek rájuk. Ha a férfi jó valamiben, sportban vagy valamilyen más területen tűnik ki, akkor ezáltal fontosnak és vonzónak fogja magát érezni. Le vannak nyűgözve, ha a nők észreveszik ezeket a tulajdonságaikat, amiktől különlegessé válnak. Magabiztos és játékos: a férfiakat mágnesként vonzzák azok a nők, akik pimaszak és játékosak. De csak egy kicsit. Nem azokról beszélek, akik önzők és távolságtartóak, ez egészen másfajta viselkedés. Ha láttad Renee Russo-t a Thomas Crown-ügyben, vagy Kelly McGillist a Top Gun-ban, akkor tudod, miről beszélek. Ha öntudatos vagy egy kis arrogáns humorérzékkel fűszerezve, varázslatosnak tűnsz a férfi szemében. Tehetség és tudás: ha van valami, amiben különösen jó vagy, az nagyon attraktívvá tesz. Mutasd meg a férfinak, mit tudsz, úgy hogy: Hé, figyelj kicsit, ez annyira érdekes, és lepd meg a te rejtett tudományoddal. De nagyképűen, ami csak azt sugallja, te milyen okos vagy. Öntudatos: a férfiak általában mindig vezető szerepben szeretnek lenni. De ha meglátnak egy nőt, aki magabiztosan és öntudatosan oldja meg a társasági problémákat, olyannak látják, mint aki bármit meg tud oldani. Egy ilyen nő kihívást jelent a férfinak, és üdítően hat rá. Habár a férfiak szeretnek irányítani, tetszik nekik, ha egy nő is tud. Incselkedés, feszültség és szex mesterfokon: azzal nem mondok újat, hogy a férfiak szeretik a szexet. De hát nehéz az élet, és jó szeretőt se könnyű találni. A férfiak rajonganak azokért a nőkért, akik jó szeretők, főleg akkor, ha kötekedhetnek és csipkelődhetnek kicsit velük. Ha izgalmas várakozásban és feszültségben tartod a férfit, és mindig lassítasz a tempón, azzal megőrjítheted.

14 Kiszámítható-kiszámíthatatlan: a férfiak azokhoz a nőkhöz vonzódnak, akiket nem kell irányítani, és nem lehet rajtuk elmenni. Imádják azt, ha a nő flörtöl velük, figyel rájuk, de nem kell azon gondolkodniuk, mi lesz holnap. Hogy a nő kiszámítható-e vagy sem, az akkor számít igazán, ha házasságról van szó. De, akármilyen furcsán is hangzik, a kapcsolat elején a férfi még azt szereti, ha a nő kiszámíthatatlan. A megbízhatóságnak akkor van nagy szerepe, mikor a kapcsolat komolyabb irányt vesz, de még akkor is szerencsés, ha meg tudjuk lepni a kedvesünket. Most már tudod, mit csinálj a randin, tudod hogy csábíts el egy férfit. Ha többet szeretnél megtudni e témában, ajánlom figyelmedbe a Férficsábitás I és Férficsábítás II ebookot.

15 Hogyan legyél JÓ NŐ? Tudjuk, hogy a férfiak nehezen mutatják ki érzéseiket. Se a barátnőjükkel, se pedig a haverokkal nem beszélnek ilyenekről. Azonban létezik egy bók, amit a férfiak akkor mondanak egy nőre, amikor egymás közt beszélgetnek, és végre rájöttem, pontosan mit is takar. Ez egy tipikus férfi szöveg egy megmagyarázhatatlan, de a férfiak körében világos kifejezés. Ez a bók arra vonatkozik, ha a férfi egy nőre azt mondja JÓ NŐ. Hallottad már, hogy egy férfi ezt mondja? Nagyon leegyszerűsítettnek és kifejezéstelennek hangozhat ez így elsőre, de megvan pontosan, hogy ez mire vonatkozik, és a férfiak mit értenek ez alatt. Szóval mit is jelent férfinyelven az, ha valaki jó nő? Ez azt jelenti, hogy az a nő olyan tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek nagyon megfelelnek a férfinak. Ami még fontosabb, hogy ennek következményeképp a férfi nagyon szeret a nővel lenni. A nő mellett lenni azt jelenti, hogy jól szórakozik, hasznosan tölti az időt és számára kedves élményekben van része. És ebben az esetben semmi olyanról nincs szó, hogy a férfi kellemetlen dolgokat tulajdonít a nőhöz. Miután megfigyeltem, hogy a jó nők hogy viselkednek, rájöttem mit szabad tennie egy jó nőnek. A jó nők minden helyzetet pozitívvá és humorossá tesznek. A jó nőknek nem kell állandóan megtervezni és irányítani a helyzetet, elengedik magukat, és lazán nyilvánítanak véleményt. A jó nőknek mindig van mit csinálni, ami elégedetté teszi őket, szóval nem érzik magukat elhagyatva, ha egy helyre nem lettek meghívva. A jó nők nem erőltetik a férfit, hogy olyat tegyen, amit nem akar, hanem kivárják, míg saját maga nem dönt mellette.

16 Mikor segítségre van szükségük, a jó nők könnyen találnak módot arra, hogy kérjenek. Tudják, hogy kordában tudják tartani érzéseiket, ha úgy beszélnek problémáikról, és úgy kérnek segítséget, hogy azt mások ne nézzék rossz szemmel. A jó nők minden társasági helyzetet könnyedén kezelnek. Soha nem jönnek zavarba az emberektől, bizonyos helyektől, szituációktól. A jó nők soha nem kérnek egyszerre mindent egy férfitől. Tudják, hogy holnap is nap van. A jó nőknek nincs szükségük egy férfire, hogy érvényesítsék ötleteiket és érzéseiket. A jó nők nem félnek teljesen őszintének lenni. A jó nők tudják, hogy ahogy magukról beszélnek, és ahogy önmaguk iránt éreznek, úgy fog a férfi is érezni irántuk. Rájöttem arra, hogy a sikeres és elégedett emberek milyen állandó érzelmi állapotban vannak, és milyenek a szokásaik, és bizton állíthatom, hogy azok a nők, akik ezeket a tulajdonságukat magukénak mondhatják, csak profitálnak belőle a randijaik alkalmával, és nagyon sok kellemetlenségtől meg tudják magukat óvni, amiket sajnos sok nő nem tud elkerülni. Íme néhány ilyen követendő példa, amit ha betartasz, az érzelmi állapotod mindig pozitív lesz: Légy mindig pozitív hangulatban! Mindig olyan hangulatban kezdd a beszélgetést, amilyen hangulatban szeretnéd a férfit is látni! Légy megértő, hogy téged is megértsenek. Légy rugalmas. Beszédedben légy kemény, de valójában mindig légy megértő.

17 Ha többet szeretnél megtudni e témában, ajánlom figyelmedbe a Férficsábitás I és Férficsábítás II ebookot.

18 Légy elégedett önmagaddal! A férfiak szeretik, ha egy nő elégedett önmagával, aki nem jár a fellegekben, aki őszinte és nem hisztis. Tehát: Légy elégedett önmagaddal!!! Hogyan? Hát így: Legyél magabiztos! Az a nő, aki magabiztos, arról árad a vonzerő! A túlzott magabiztosság viszont hosszútávon csapda is lehet. A magabiztosság egy eszköz, mely bizonyos esetekben elijesztheti a férfit, mert majd úgy fogja érezni, hogy nem nála van az irányítás. Azt kell, hogy érezze, hogy érdekes vagy és ne érezzen kétségbeesést. A férfiak szeretnek kezdeményezők lenni, a te feladatod hogy érdekes légy a számukra, és hagyd, hogy élvezzék milyen nagyszerű nőt szereztek (meg) maguknak. Vigyázz a szerepjátékokkal! Sok nő más akar lenni, mint aki valójában. Ne akarj más lenni, inkább fejlődj. Egész életed alatt tanulj, alkalmazkodj, erősítsd jellemed. Legyél önfenntartó! Az önfenntartó nők vonzóak, a szegény, tapadós nők viszont megijesztik a férfiakat. Amikor elkezdesz önfenntartóvá válni, a lehetőségek kitárulnak, és a képességeid hihetetlenül megnőnek.

19 Legyél egy sziget! Alakítsd ki a saját identitásodat. Légy különleges és más. Légy eredeti. Vannak olyan emberek, akiknek nagyon erős egyéniségük van. Pl.: Cher, Diana Hercegnő, Madonna. Ahhoz hogy szigetté válj, építened kell az egyedi személyiségedet, a karakteredet. Legyen saját stílusod. Teremtsd meg magad, mint egy műalkotást, légy olyan nő, aki nem olvad bele a tömegbe. Mosolyogj! A férfiak jobban díjazzák a mosolyt, mint a hatalmas melleket (kivételek persze mindig vannak...). Vidám emberek mellett szívesen időzik az ember. Tehát mosolyogj! Az olyan nő, aki ritkán mosolyog, nem kellemes a társasága, és a férfiak inkább elfordulnak tőle. Egy őszinte mosoly a legzordabb szívet is meg tudja olvasztani. Legyél tiszta és ápolt! Te lehetsz a legszebb és legszexisebb nő, de ez nem kivitelezhető szegényes higiéniával. Tehát mosd a hajad, viselj tiszta cuccot, és legyen stílusod. Légy jó illatú, és magadhoz vonzod a férfiakat. A férfiak szeretik a hajad illatát, tehát tégy oda is egy kis parfümöt. A férfiakra jól hat a fahéj és a fűszerek illata. Komolyan, a fűszeresebb illatok őrjítik meg a férfiakat. De soha ne vidd túlzásba az illatosítást. A férfiak nem szeretik, ha már levegőt sem kapnak a nő mellett.

20 Flörtölj! Semmi sem tesz vonzóbbá, mint amikor valakivel flörtölsz. Azzal hogy flörtölsz egy férfival, azzal az önbizalmát növeled, és azt fogja érezni, hogy jó a társaságodban lenni. A szerelem kezdeti időszakában azért szeretünk bele valakibe, ahogy velünk bánik és nem az ember miatt. Csak utána kezdjük magát az embert megszeretni. Jegyezd meg! Ha egy férfivel érezteted, hogy vonzó és kívánatos, akkor könnyebben beléd szeret. Női csábítás! Ha van valami, ami a férfiak számára vonzó, akkor az a nőiesség. Egy férfias férfi a nőies nőket szereti. Minél nőiesebb vagy, ő annál férfiasabb lehet melletted. Érezd a nőiességedet, és figyeld a férfit, ahogy erején felül a tiéd szeretne lenni. Fejleszd a vonzerőd! A férfiak nem tudnak ellenállni a női vonzerőnek. A vonzerő akkor is hat a férfiakra, ha nem te vagy a legtökéletesebb nő. Azzal hogy udvarias, illedelmes, körültekintő, jó hallgató vagy, másokat elbűvölsz. Ha elbűvölő vagy, azzal mások jól érzik magukat melletted, és nem kell azon gondolkodniuk, hogy elvársz tőlük valamit. A könnyű beszélgetés művészet, amit meg kell tanulnod! Egyetértünk abban, ha áttekintjük a népszerű női magazinokat, a sok jellemvonás közül, ami a szexi nőt jellemzi, különösen fontos a könnyed beszélgetés képessége. Sok férfi küzd azért, hogy egy könnyed beszélgetésbe kerüljön velünk, istennőkel, mert nagy hatással van rájuk az, ha kényelmesen ülhetnek, és lazán beszélgethetnek egy nővel.

21 Ne add fel magad! Dolgozz ki egy olyan képességet, hogy jól tudd magad érezi a bőrödben. Legyen bátorságod ahhoz, hogy az légy, aki vagy-nem pedig valaki más. Ne légy az, akit a barátod mondd, hogy lenned kell. Ne úgy viselkedj, ahogy ő azt megmondja neked. Ne add fel az életstílusod, vagy a barátaidat. Tölts időt a barátaiddal, ha ehhez van kedved!ne add fel magad! Legyél spontán! A spontaneitás nagyon izgalmas a férfiak számára. Légy kész az ösztönző pillanatokra, akármit is találjon ki a férfi, vagy találj ki te néhány izgalmas ötletet. A férfiak szeretik azokat a nőket, akik tudnak meglepetéseket okozni. Ezek a kis buta, szeszélyes dolgok azt sugallják, hogy kíváncsi vagy a körülötted lévő világra, és kész arra, hogy új dolgokkal kísérletezz. Ezek a dolgok a férfi szemében egészen újjá varázsolnak, mintha most találkoztatok volna először. Milyen frissítő vagy számára! Szabadulj meg: a Csúnya a Testem Szindrómától! Légy büszke a testedre. Ne takard a tested, amikor ketten vagytok a pároddal. Hagyd égve a villanyt, és lassan vetkőzz, és a férfi előtt öltözz fel reggel. Fogadd meg a tanácsom, amikor te vagy az egyetlen meztelen nő az ágyában, akkor abban a pillanatban a te testedet tartja a legszebbnek és a legtökéletesebbnek, amit valaha látott. Tudd a céljaidat és légy őszinte a saját szándékaidhoz! Gyakran, mint tökéletes nő kezdünk bele egy kapcsolatba és a végére teljesen megváltozunk. Nem azok leszünk, akibe a férfi beleszeretett. Ezt elkerülheted azzal, hogy tudod a hosszú távú céljaidat egy életre vonatkozólag-, és így rá tudsz tapadni erre az útirányra. Légy nagyon őszinte a szándékaidhoz és a hosszú távú ambícióidhoz. Ha már tudod az elején a céljaid, akkor elkerülhetsz jó pár fájdalmas szakítást, hűtlenséget, boldogtalan napokat és álmatlan éjszakákat.

22 Légy független! A legtöbb férfi attól menekül, hogy valakinek a szolgája legyen. Nem azt mondom, hogy nem kell megosztanod az életedet a férfival, hanem azt hogy el kell fogadnod magad, hogy egy önálló személy vagy, és ha a férfi látja az ambícióidat, akkor érdekesnek fog tartani! Az első benyomás nagyon fontos! Ha valakire nem teszel jó benyomást az első alkalommal, akkor nagyon nehéz lesz a másodikra jó benyomást tenni. Mi a jó benyomás kulcsa? A lelkesedés! Ha egy férfit először látsz, mutasd azt, hogy szívesen megismerkednél vele. Mosolyogj rá, fogadd kedves hangon, játszd el, mintha egy rég látott barátod lenne, akit elragadtatva fogadsz. Légy művelt és udvarias mindenkivel, akivel találkozol! Bánj úgy másokkal, ahogy veled szeretnéd, hogy bánjanak. Nyugodt magabiztosság! Csak önmagad kell adnod és lazán véghezvinni, amit szeretnél. És tudd azt, hogy te megtetted a tőled telhető legtöbbet, függetlenül attól, hogy sikerrel jártál-e. Ez a nyugodt magabiztosság nagyon vonzó jellemvonás. Ahelyett, hogy stresszelnél, próbáld inkább megfogadni a tanácsaimat, és meglátod, az eredmény nem várat magára! Ha többet szeretnél megtudni e témában, ajánlom figyelmedbe a Férficsábitás I és Férficsábítás II ebookot.

23 Mi kell a férfinak? Szeretnéd tudni, mi kell a férfinak? Íme néhány szabály, amiket ha betartasz, tuti belopod magad a férfi szívébe! Bókolj a férfinak! A férfiak is szeretik azt hallani, hogy izgatóak, szépek, és a szemed fényei. Mondd neki, hogy milyen jó szerető, hogy nagyszerűen néz ki, szexi illata van, milyen okos, milyen ügyesen megszerel dolgokat, hogy megbízol benne és, hogy mennyire megérte őt választani. Fogadd el a segítségét! A férfiak inkább a cselekedeteikkel mondják hogy szeretlek, mint szóban. Ha megjavítja a hajszárítód, megnézi az autódban az olajszintet, elhozza a tisztítóból a

24 ruhát, stb. Bármilyen kis megmozdulása azt mondja szeretlek. Fogadd el, és értékeld! Bánj vele egyenrangúként! Add meg neki azt a tiszteletet, amit megérdemel. A férfi élete gyakran komplikált, és a nőnek nagyobb tiszteletet kell mutatnia a férfi, és a szabályai iránt. Mert a férfi tulajdonképpen azt szeretné, hogy a nőért dolgozzon, támogassa őt, vigyázzon rá, boldoggá tegye, és hogy megvédje a világtól. Jobban akard azt, hogy a bajtársad legyen, ne pedig azt, hogy a megmentőd. Ha megmentőt akarsz, akkor fordulj szakemberhez, de ne a párodban keresd azt! :) Legyél a barátja! A legjobb barátja. Légy nyitott, befogadó, hívogató és kecsegtető. Hogy ezt elérd, ahhoz az kell, hogy valóban érdeklődj iránta, nem pedig birtokolni akard. A valódi érdeklődéssel iránta egy olyan érzést sugározol hogy te egy biztos hely vagy a számára, ahol nem érheti semmi baj. Ne próbáld megváltoztatni! Ha ő nem olyan amilyet te szeretnél, akkor engedd elmenni, és lépj tovább. Ne próbáld olyanra változtatni, ami nem ő. Varázsolj mosolyt az arcára! Mivel a férfi sokat dolgozik és sok stressz éri, ezért igen jólesik neki, ha a nő megnevetteti, különösen, amikor depressziós, és sötét a világ körülötte. Tehát, frissítsd fel a humorérzéked, és nyert ügyed van. Ha vidámmá tudod tenni, akkor mind többet szeretne veled lenni!

25 Ismerd el! A férfiaknak kell, hogy elismerve érezzék magukat. Kell nekik, hogy bízzanak bennük. Engedd el néha bulizni a haverjaival! Higgy nekem, a férfi inkább otthagyja korábban a haverjait, és siet haza egy megértő nőhöz, mint egy olyanhoz, aki folyton olyan, mint egy időzített bomba, a szeme pedig villámokat szór. Az ambíció és a vezetői hajlam, vonzóvá teszi a nőt! Ha egy férfi látja, hogy van ambíciód, nem fogja azt érezni, hogy te csak olyan nő vagy, akinek az kell, hogy valaki gondoskodjon róla. A legtöbb férfi ettől tart egy kapcsolatban, hogy neki kell lennie az eltartónak. Legyél jóban a baráti társaságával! Igyekezz, hogy a barátai megkedveljenek, mert ha nem szeretnek, akkor megpróbálják rólad lebeszélni a férfit. Kérkedj a férfival! Dobj be egy dicséretet róla a családban vagy a barátaidnak, amikor ő is hallhatja. Attől totál elolvad egy férfi, ha a nője dicsekszik vele. Higyj benne! Ekkor mutatod ki neki legjobban a szereteted. A képességeit támaszd alá a bizalmaddal és a hűségeddel. Ha te hiszel benne, ő ezt fogja magában mondani:

Hogyan csábítsuk el a nőket?

Hogyan csábítsuk el a nőket? 1. oldal, összesen: 96 Hogyan csábítsuk el a nőket? 2002 - Szugyiczki Roland 2. oldal, összesen: 96 1. Jelmagyarázat a rövidítésekhez: 2. Bevezető 2.1. Hogyan tegyünk szert a kellő magabiztosságra és bátorságra?

Részletesebben

A változás szabadsága I.

A változás szabadsága I. Hollenda Zsolt A változás szabadsága I. www.tokeleteselet.hu Tartalomjegyzék Előszó... 4 Ki vagyok én, és miért osztom az észt?... 5 Hogyan használd?... 6 Miért vagyunk itt?... 8 Megéri változtatni?...

Részletesebben

Miért várjunk a házasságig?

Miért várjunk a házasságig? Miért várjunk a házasságig? Írta: Tim Staffort A kiadványban szereplő adatok az Amerikai Egyesült Államok statisztikáiból származnak. A neveket néhány esetben megváltoztattuk. A kiadvány eredeti címe:

Részletesebben

Osho: Tantra: A lélekhez a szexualitáson keresztül

Osho: Tantra: A lélekhez a szexualitáson keresztül Osho: Tantra: A lélekhez a szexualitáson keresztül A szexuális energia az alap A joga harcol ezzel - a tantra felhasználja, átalakítja. Első kérdés: Mester mi a különbség a transzcendális joga és a tantra

Részletesebben

Hogyan játsszunk ki az érzelmeket úgy, hogy pár perc alatt felizgassunk egy nőt?

Hogyan játsszunk ki az érzelmeket úgy, hogy pár perc alatt felizgassunk egy nőt? Hogyan játsszunk ki az érzelmeket úgy, hogy pár perc alatt felizgassunk egy... 1. oldal, összesen: 93 Hogyan játsszunk ki az érzelmeket úgy, hogy pár perc alatt felizgassunk egy nőt? Nők és férfiak sokban

Részletesebben

Kulcsár Tibor A világon élni csak hősként érdemes!

Kulcsár Tibor A világon élni csak hősként érdemes! 1 Kulcsár Tibor A világon élni csak hősként érdemes! 2014 Borítóterv: Pawlik Tamás 2 Tartalom Bevezető... 6 A siker titka... 7 Álom... 7 Vágy... 10 Hit... 12 Célok... 14 A küldetésről... 16 Gyorsítók...

Részletesebben

Kiemelt ajánlatunk Egyedi ajánlatunk Önnek

Kiemelt ajánlatunk Egyedi ajánlatunk Önnek Kiemelt ajánlatunk Egyedi ajánlatunk Önnek Brian Tracy AZ ELADÁS PSZICHOLÓGIÁJA Brian Tracy Az eladás pszichológiája Hogyan értékesíthetsz többet, könnyebben és gyorsabban, mint valaha gondoltad volna

Részletesebben

Hétköznapi szerepeink fogságában

Hétköznapi szerepeink fogságában Aranyos Zsolt Hétköznapi szerepeink fogságában Előadások címei: Színház az egész világ Szerepek az iskolában Kamaszkori szerepek Szerepek a szexualitásban Szerepek a munkahelyen Szerepek a családban Szerepek

Részletesebben

KURT TEPPERWEIN: HA NEM BOLDOGÍT, ENGEDD EL! - ÚT A BELSŐ SZABADSÁGHOZ Néha a kevesebb több lehet! Elengedni - ez az, amit nem teszünk meg mindig

KURT TEPPERWEIN: HA NEM BOLDOGÍT, ENGEDD EL! - ÚT A BELSŐ SZABADSÁGHOZ Néha a kevesebb több lehet! Elengedni - ez az, amit nem teszünk meg mindig KURT TEPPERWEIN: HA NEM BOLDOGÍT, ENGEDD EL! - ÚT A BELSŐ SZABADSÁGHOZ Néha a kevesebb több lehet! Elengedni - ez az, amit nem teszünk meg mindig könnyedén. Pedig nagyon vágyunk rá, hogy megszabaduljunk

Részletesebben

AUTÓVAL A CSÚCSRA. Az értékesítés mesterei

AUTÓVAL A CSÚCSRA. Az értékesítés mesterei AUTÓVAL A CSÚCSRA Névjegy Név: K. Botond Életkor: 45 év Üzletág: személygépkocsi-kereskedelem Munkakör: értékesítő Eredményei: cégénél kiérdemelte az Év értékesítője címet a legtöbb új autó eladásával

Részletesebben

Hallássérültek Magyarországon. IT-mentor az informatika szektor, mint munkaadó 2007

Hallássérültek Magyarországon. IT-mentor az informatika szektor, mint munkaadó 2007 1 Hallássérültek Magyarországon IT-mentor az informatika szektor, mint munkaadó 2007 Írta: Deli Gábor, Összeállította: Mecsné Fullajtár Ildikó Hallássérültek Rehabilitációjáért Küzdők Egyesülete 1 2 Milyen

Részletesebben

TOM MARSHALL HELYES KAPCSOLATOK

TOM MARSHALL HELYES KAPCSOLATOK TOM MARSHALL HELYES KAPCSOLATOK Fordította: Lukács Tibor Minden jog fenntartva. Jelen kiadvány egyetlen része sem sokszorosítható, nem tárolható számítógépben, és nem terjeszthető sem mechanikus vagy elektronikus

Részletesebben

A Megvilágosodás Els Pillére. Figyelmünk irányítása

A Megvilágosodás Els Pillére. Figyelmünk irányítása A Megvilágosodás Els Pillére Figyelmünk irányítása AVATAR MINI-KURZUSOK Az Avatar Mini-kurzusok lehetőséget biztosítanak arra, hogy megértsük és megérezzük, mennyire erőteljesek és könnyűek valójában az

Részletesebben

Gondolatolvasó tanfolyam helyett (Nagyon sok példával)

Gondolatolvasó tanfolyam helyett (Nagyon sok példával) Gondolatolvasó tanfolyam helyett (Nagyon sok példával) Azt írtam, hogy beszéljünk a szexről, miközben a társadalom gyakran azt érzékeli, hogy túlságosan is sokat beszélünk már róla. A két állítás nem mond

Részletesebben

A H A N G 20. Egy katolikus pap párbeszéde ÉGI LÉNYEKKEL

A H A N G 20. Egy katolikus pap párbeszéde ÉGI LÉNYEKKEL A H A N G 20. Egy katolikus pap párbeszéde ÉGI LÉNYEKKEL Én csak szerény húrja vagyok annak a GITÁRNAK, melynek rezonáló-doboza és főleg PENGETŐJE maga A H A N G 1 1923. E L Ő SZ Ó "Drága Jézusom! Tudom,

Részletesebben

DOBBANTÓ PROGRAM Diáktámogató füzetek 3. Szárnyalás. Játékgyűjtemény pedagógusoknak. Fogyatékos Személyek Esélyegyenlőségéért Közalapítvány 2009.

DOBBANTÓ PROGRAM Diáktámogató füzetek 3. Szárnyalás. Játékgyűjtemény pedagógusoknak. Fogyatékos Személyek Esélyegyenlőségéért Közalapítvány 2009. DOBBANTÓ PROGRAM Diáktámogató füzetek 3. Szárnyalás Játékgyűjtemény pedagógusoknak Fogyatékos Személyek Esélyegyenlőségéért Közalapítvány 2009. A Dobbantó program a Munkaerő-piaci Alap képzési alaprész

Részletesebben

NLP JOSEPH O CONNOR - JOHN SEYMOUR. Segítség egymás és önmagunk megértéséhez Pszichológiai gyakorlatok

NLP JOSEPH O CONNOR - JOHN SEYMOUR. Segítség egymás és önmagunk megértéséhez Pszichológiai gyakorlatok JOSEPH O CONNOR - JOHN SEYMOUR NLP Segítség egymás és önmagunk megértéséhez Pszichológiai gyakorlatok Róbert B. Dilts előszavával és John Grinder bevezetőjével Budapest, 2010 Minden gyakorlati idealistának

Részletesebben

3. Keresse meg azokat az embereket, akik üdvözlik a változásokat, és legyen a szövetségesük. 4. Gondolkozzon el, mielőtt a többieket követné.

3. Keresse meg azokat az embereket, akik üdvözlik a változásokat, és legyen a szövetségesük. 4. Gondolkozzon el, mielőtt a többieket követné. Bevezetés Manapság a változás a sikeres üzleti menedzsment egyetlen legfontosabb eleme. Ahhoz, hogy versenyképes tudjon maradni az egyre agresszívabb piacon, a szervezeteknek (és a bennük dolgozó egyéneknek)

Részletesebben

Kovács Eszter Réka: Még ép a roncs ág Bevezetés

Kovács Eszter Réka: Még ép a roncs ág Bevezetés Kovács Eszter Réka: Még ép a roncs ág (In: Grezsa Ferenc Takács Péter (szerk.): Még ép a roncs ág Válogatás erdélyi mentálhigiénés szakemberek dolgozataiból. Országos Addiktológiai Intézet. Budapest, 2005.

Részletesebben

Kondorné dr. Orosz Ágnes Válságban a kapcsolat

Kondorné dr. Orosz Ágnes Válságban a kapcsolat Kondorné dr. Orosz Ágnes Válságban a kapcsolat Az utóbbi pár évtizedben főként azzal foglalkozom, hogy kapcsolati krízisben lévő pároknak próbálok segíteni a továbblépésben. Ez hol párterápiás keretek

Részletesebben

Ellenséges viszonyok, polarizált kapcsolatok A hibáztatás néhány jellemzője a családban

Ellenséges viszonyok, polarizált kapcsolatok A hibáztatás néhány jellemzője a családban Ohánovits Károly Ellenséges viszonyok, polarizált kapcsolatok A hibáztatás néhány jellemzője a családban 9. fejezet Az érzelmi összetartozás szintjei Ha a polarizációt el akarjuk helyezni az érzelmi kapcsolatok

Részletesebben

A sikeres időgazdálkodás és életvitel 10 természettörvénye

A sikeres időgazdálkodás és életvitel 10 természettörvénye NNCL883-41Cv1.0 Hyrum Smith A sikeres időgazdálkodás és életvitel 10 természettörvénye A fordítás alapjául szolgáló eredeti kiadás: Hyrum W. Smith: The 10 Natural Laws of Successful Time and Life Management,

Részletesebben

Nem érted, hogy adott motivációs eszközre miért reagálnak

Nem érted, hogy adott motivációs eszközre miért reagálnak 1. Könyvünk abban segít, hogy minél pontosabban fel tudd mérni az egyes ügyfélcsoportokat, és az így nyert információkat pénzre is tudd váltani. Nem állítjuk, hogy az egyes ügyféltípusokon belül mindenkit

Részletesebben

Patsch Ferenc SJ Férfivá érni szerzetesként

Patsch Ferenc SJ Férfivá érni szerzetesként Patsch Ferenc SJ Férfivá érni szerzetesként Arra számítottam, hogy a különböző szerzetesrendek növendékképzői, az elöljárók lesznek jelen ezen a konferencián, úgyhogy első pillantásra meglepett ez a hallgatóság,

Részletesebben

Tanulságok minden idők legnagyobb vezetői példaképétől

Tanulságok minden idők legnagyobb vezetői példaképétől Ken Blenchard & PhilHodges: Vezess úgy, mint Jézus Tanulságok minden idők legnagyobb vezetői példaképétől "Minél többet olvasom a Bibliát, annál nyilvánvalóbbá lesz, hogy amit valaha is tanítottam vagy

Részletesebben

Rendkívüli cégek hétköznapi titkai HOGYAN ÉPÍTS HATÉKONY SZERVEZETET? 2009 Menedzsmentor www.menedzsmentor.com

Rendkívüli cégek hétköznapi titkai HOGYAN ÉPÍTS HATÉKONY SZERVEZETET? 2009 Menedzsmentor www.menedzsmentor.com Rendkívüli cégek hétköznapi titkai HOGYAN ÉPÍTS HATÉKONY SZERVEZETET? AZ EGÉSZSÉGES SZERVEZET A legtöbb vezető jelentős időt és energiát fektet olyan eszközök felkutatásába, amelyek bárminemű versenyelőnyt

Részletesebben