VARÁZSRAJZ A JÖVŐRŐL 5. GYEREK ARC - PÁLYÁZATI KIÍRÁS. (Beérkezési határidő: május 31. csütörtök) Kedves Földi Barátaim!

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "VARÁZSRAJZ A JÖVŐRŐL 5. GYEREK ARC - PÁLYÁZATI KIÍRÁS. (Beérkezési határidő: 2012. május 31. csütörtök) Kedves Földi Barátaim!"

Átírás

1 5. GYEREK ARC - PÁLYÁZATI KIÍRÁS VARÁZSRAJZ A JÖVŐRŐL (Beérkezési határidő: május 31. csütörtök) Kedves Földi Barátaim! Itt a tavasz, így hát írok nektek, mint minden évben ilyentájt. Talán emlékeztek egy korábbi levelemre, amelyben leírtam, mennyire tisztelem a bolygótokat, és arról álmodozom, hogy egyszer meglátogatom én is. Viszont továbbra is aggodalommal tölt el, hogy a földiek közül oly sokan nem törődnek a bolygó értékeivel. Meglehet, hogy mire eljutok hozzátok, a Föld, a környezet szennyezés, a városok terjeszkedése, az állat és növényvilág pusztítása miatt elveszti szépségét, sokszínűségét. De ne feledjétek, változtatni sosem késő! Az elmúlt években már pusztán a rajzaitokkal rengeteget tettetek az élet sokszínűségéért, környezetetek megóvásáért. Épp ezért idén is számítok a segítségetekre! Nálunk, a Xenoron van egy mondás, mely szerint a jövőd olyan lesz, amilyennek lerajzolod. Vagyis, ha nagyon erősen szeretnél valamit, azt meg is tudod valósítani. A jövőről rajzolt képek úgy tartják varázserővel bírnak, és valóban képesek kihatni a jövő alakulására. A ti varázsrajzlapotokon hogyan festenek a jövő emberei, állatai, növényei, gépei? Milyennek álmodjátok a jövő lakóházait, utcáit, falvait, városait, játszótereit, játékait, iskoláit, divatját, gépeit, közlekedését? A nagyobbak elgondolkodhatnak azon, milyen lehetne a mezőgazdaság, az ipar, a kereskedelem, a tudomány! Hogy néz ki az a jövő, ahol szívesen élnétek? Gondolkodjatok, tervezzetek, rajzoljatok szabadon! Pályázzatok! Alkossatok A4-es formátumú lapra tetszőleges technikával, és küldjétek el pályaműveiteket az ARC-nak! A pályamunkákat 2 korcsoportban díjazza a zsűri: 6-9 évesek és évesek. Szeretettel üdvözöl barátotok, BIOX

2 Gyerek ARC + Altéma az Európai Bizottság Magyarországi Képviseletének ajánlásával: A nagyszüleim tényleg nagyok! Az aktív idősödés és a nemzedékek közötti szolidaritás európai éve. Az EU kiemelten fontosnak tartja, a különböző generációk harmonikus, aktív együttélését. A nagyszülőktől nem csupán rengeteget lehet tanulni, de kiváló partnerek a szórakozásban, tanulásban, hobbink gyakorlása közben is. Témák: 6-9 éves korosztály Kicsik, nagyok együtt nagyok! Örökítsétek meg magatokat nagymamátokkal vagy nagypapátokkal kedvenc közös tevékenységetek végzése közben! éves korosztály Őseim a hőseim! Készítsétek el nagymamátok, vagy nagypapátok portréját! Alkotásotokból derüljön ki, mi az, ami miatt a leginkább felnéztek rá! Gondolkodjatok szabadon, tervezzetek, rajzoljatok! Pályázzatok! Alkossatok A4-es formátumú lapra tetszőleges technikával, és küldjétek el pályaműveiteket az ARC-nak!

3 Ki pályázhat az 5. Gyerek ARC-on? Az 5. Gyerek ARC pályázatra akkor jelentkezhetsz, ha elmúltál 6, de nem vagy idősebb 14 évesnél. Hogyan pályázhatsz? Minden pályaműhöz külön jelentkezési lapot kell benyújtanod. Tehát annyi jelentkezési lapot kell kitöltened, ahány pályaművet beküldesz. A oldalon megtalálod a jelentkezési lapot. Ha szükséges, a kitöltéshez kérd tanárod, szüleid segítségét! A kitöltött jelentkezési lapodat szüleid vagy gondviselőd feltétlenül írja alá a megfelelő helyen! Művedet és jelentkezési lapodat helyezd egy A4-es borítékba és küldd el postai úton az ARC-nak, a 1383 Budapest, Pf címre! A pályázat beérkezési határideje: május 31. csütörtök (Kérjük, néhány nappal korábban add postára a pályázatod, hogy időben megérkezzen hozzánk!) Értékelés, díjazás A beérkező pályaművek közül az alkotás ötletének eredetisége, az alkalmazott technikai kivitelezés gondossága, a környezettudatosság kifejezésének minősége alapján egy öt tagú szakmai zsűri választja ki a legkreatívabbakat. A pályázat kiírói felhatalmazzák a zsűrit, hogy az előzőek figyelembevételével, de a saját maguk által megállapított szempontrendszer alapján tetszésük szerint válasszanak pályamunkákat a kiállítandó művek közé, valamint tetszésük szerint ítéljék oda a meghirdetett díjakat. A pályaműveket korosztály szerint két kategóriában zsűrizzük: 6-9 és éves korosztály. Mindkét korosztályban az első 3 helyezettet értékes nyereménycsomaggal jutalmazzuk. A zsűri által kiválasztott legfeljebb 60 alkotást felnagyítjuk, kinyomtatjuk és óriás méretben kiállítjuk szeptemberében Budapesten, a Millenáris Parkban. A zsűri névsorát június 1-től olvashatjátok a site-on. A különdíjak esetében a zsűri az EU Magyarországi Képviselete, valamint a Millenáris képviselőjével egészül ki. A kiállításra bekerült pályaművek listája augusztus 25-től tekinthető meg a oldalon. Díjátadás A díjátadásra a megnyitó napján, szeptember 8-án, szombaton kerül sor Budapesten, a Millenáris Parkban az EU Pontban. A nyerteseket és kiállítókat előre értesítjük a díjátadó helyszínéről és pontos időpontjáról.

4 Díjak: 6-9 éves korosztály 1. díj Digitális rajztábla (drawing pad) a Hankook Tire Magyarország Kft. Overland (tranzitshop.hu) Ajándékcsomag a Sugar! 2. díj Elektromos roller a Hankook Tire Magyarország Kft. Overland (tranzitshop.hu) Ajándékcsomag a Sugar!

5 3.díj Kerékpár a Hankook Tire Magyarország Kft. Overland (tranzitshop.hu) Ajándékcsomag a Sugar! Gyerek ARC+ altéma különdíj az Európai Bizottság Magyarországi Képviseletének : Digitális fényképezőgép + digitális képkeret

6 Millenáris különdíj: Díjak: éves korosztály 1. díj Táblagép (Tablet) a Hankook Tire Magyarország Kft. Overland (tranzitshop.hu) Ajándékcsomag a Sugar! 2. díj Kerékpár a Hankook Tire Magyarország Kft.

7 Overland (tranzitshop.hu) Ajándékcsomag a Sugar! 3. díj Gördeszka a Hankook Tire Magyarország Kft. Overland (tranzitshop.hu) Ajándékcsomag a Sugar!

8 Gyerek ARC+ altéma különdíj az Európai Bizottság Magyarországi Képviseletének : Digitális fényképezőgép + digitális képkeret Millenáris különdíj: További pályázati feltételek A pályázat kiírója az ARC Művészeti Szolgáltató Kft. Jogi és személyi feltételek: o A pályázaton 6. életévüket betöltött, de 14 évesnél nem idősebb gyerekek vehetnek részt. Pályázatuk akkor érvényes, ha a jelentkezési lapon törvényes képviselőjük hozzájárult a nevezéshez. o Állampolgárság és lakóhely tekintetében a pályázat kiírója nem köt ki feltételt a pályázókkal szemben. o A pályázat kiíróinak tagjai, tisztségviselői, alkalmazottai, illetve a felsoroltak közeli hozzátartozói nem pályázhatnak. Pályamunkák beadásának feltételei: A pályázó kizárólag saját eredeti szerzői alkotásával pályázhat. E feltétel megsértése esetén a pályázat érvénytelenné válik, és a pályázó díjat nem kaphat, vagy ha ez a díjátadást követően válik ismertté, akkor a pályázó köteles a díjat visszaszolgáltatni. A pályázó a pályamunka beadásával kijelenti a pályamunkájáról, hogy az saját szerzői műve, továbbá felelősséget vállal azért, hogy az általa benyújtott pályamunka nem sérti más szerzői jogát. A pályázat bármilyen ábrázolási technikával (rajzlap, karton, egyéb papíranyag, valamint ceruza, szén, zsírkréta, filctoll, vízfesték, tempera, kollázs, ragasztás, stb.) készülhet, amely anyagok és eszközök környezetre vagy egészségre ártalmas anyagot nem tartalmaznak. A pályázat benyújtásának módja: o A pályamunka benyújtása postai úton történik. o Amennyiben a pályázó szükségét érzi, pályamunkájához készíthet leírást. o Határidő után beérkezett pályamunkákat nem áll módunkban elfogadni. o Kérjük a pályázókat, hogy a jelentkezési lapon megadott címüket a pályázati időszakban és azt követően a kiállítás megnyitójáig folyamatosan figyeljék! o A zsűrizést követően értesítjük pályázóinkat ( oldalon) arról, hogy bekerült-e pályamunkájuk a kiállítandó alkotások közé.

9 Szerzői és felhasználói jogok A pályázat benyújtói a pályamunkához fűződő szerzői jogaik alapján az alábbi keretek között adnak a kiíró, a Hankook Tire Magyarország Kft., valamint az altémában az Európai Bizottság Magyarországi képviselete részére felhasználási engedélyt: o Az ARC a pályázat és a későbbi pályázatok, továbbá az évente a pályaművekből rendezendő kiállítások népszerűsítésével kapcsolatban jogosult a pályaművek felhasználására minden esetben csakis a pályázó nevének feltűntetése mellett. o A fent említettek jogosultak a művek nyilvánosságra hozatalára a kiállítások, továbbá a kiállításokhoz szorosan kapcsolódó katalógus, programfüzet, internetes felület, reklám, PR tevékenység, stb. keretében. Jogosultak még a megnyitón a résztvevőkről készült fotók cikkekben való megjelentetésére. o A pályázat benyújtója hozzájárul ahhoz, hogy az ARC, a Hankook és az Európai Bizottság Magyarországi Képviselete a pályaműről készült reprodukciót könyvalakban, illetve elektronikus formában többszörözze, valamint megjelentesse és ennek érdekében a pályázat kiírója számára nem kizárólagos, de korlátlan időre szóló felhasználási jogot ad a pályázó nevének feltüntetése mellett. o Az ARC+ témában nevezett alkotásokat az ARC és az Európai Bizottság Magyarországi Képviselete jogosult az Európa Pontban kiállítani. o A fent megnevezett megjelenésekért a pályázó külön díjazásra nem tarthat igényt. o A pályázatra benevezett pályaművek további reklámcélú felhasználásának esetében a pályázó és a pályázat kiírója, valamint a Hankook külön megállapodást kötnek egymással. o A pályázók által megadott elérhetőségeket az ARC Kft. adatbázisában regisztrálja, azokat harmadik személynek csak a pályázó külön beleegyezésével adja ki. Az eredeti pályaművek sorsa A beadott pályaműveket egy évig őrizzük. A pályázatokat nem küldjük vissza. Az ARC a pályázati kiírásban leírtak megváltoztatásának jogát fenntartja. További információ: telefonon a as telefonszámon vagy e- mailen palyazz@arcmagazin.hu címen kérhető. Kövesd az ARC-ot a Facebookon!

HURRÁ, UTAZUNK! Tervezz biztonságos utakat és járműveket!

HURRÁ, UTAZUNK! Tervezz biztonságos utakat és járműveket! 6. GYEREK ARC - PÁLYÁZATI KIÍRÁS HURRÁ, UTAZUNK! Tervezz biztonságos utakat és járműveket! (Beérkezési határidő: 2013. április 30. kedd) Pályázati téma 6-9 éveseknek Kedves Földlakó Barátaim! A mi bolygónkon,

Részletesebben

ITT VAGYOK, RAGYOGOK!

ITT VAGYOK, RAGYOGOK! 7. GYEREK ARC - PÁLYÁZATI KIÍRÁS ITT VAGYOK, RAGYOGOK! (Beérkezési határidő: 2014. április 15. kedd) Kedves földi barátaim! Bizonyára emlékeztek rá, hogy nagy rajongója vagyok a ti meseszép bolygótoknak,

Részletesebben

Pályázati kiírás. Rajzodat a kitöltött jelentkezési lappal együtt küldd el postán vagy juttasd el személyesen az Őrzők Alapítványnak!

Pályázati kiírás. Rajzodat a kitöltött jelentkezési lappal együtt küldd el postán vagy juttasd el személyesen az Őrzők Alapítványnak! Pályázati kiírás Egy kórterem is lehet MENŐ! Rajzold meg a legszuperebb kórházi szobát a Tűzoltó utcai Gyermekklinika kis betegeinek! Rajzpályázat 6-9 és 10-14 éveseknek (Beérkezési határidő: 2013. október

Részletesebben

Keressük a világ legkedvesebb gyermekorvosát!

Keressük a világ legkedvesebb gyermekorvosát! Az Astellas Pharma, a Házi Gyermekorvosok Országos Egyesülete és a Magyar Gyermekorvosok Társasága együttműködésében Keressük a világ legkedvesebb gyermekorvosát! Astellas Gyermekrajz Pályázat a hazai

Részletesebben

Pályázati felhívás. Jelentkezési lap letöltése. Az Oláh-Gumiszervíz Kft. ötletpályázatot ír ki egyetemi vagy főiskolai hallgatóknak

Pályázati felhívás. Jelentkezési lap letöltése. Az Oláh-Gumiszervíz Kft. ötletpályázatot ír ki egyetemi vagy főiskolai hallgatóknak Pályázati felhívás Jelentkezési lap letöltése Az Oláh-Gumiszervíz Kft. ötletpályázatot ír ki egyetemi vagy főiskolai hallgatóknak a hulladékká vált autóabroncsok alternatív hasznosítási lehetőségeinek

Részletesebben

A Fütyülős és az ARC tárgytervező pályázatot hirdet

A Fütyülős és az ARC tárgytervező pályázatot hirdet Hagyatkozz a múltra, alkoss a jelennek, alapozd meg a jövőt! A magyaros motívumkincs aktualizálásával a Fütyülős új divatot teremt. Most te is részese lehetsz a trend-brand építésének! A Fütyülős és az

Részletesebben

KI A BARÁTOD? ÖRÖKÍTSÉTEK MEG BARÁTSÁGOTOK EGY PILLANATÁT!

KI A BARÁTOD? ÖRÖKÍTSÉTEK MEG BARÁTSÁGOTOK EGY PILLANATÁT! 3. GYEREK ARC PÁLYÁZATI KIÍRÁS (Leadási határidő: 2010. május 14. péntek) KI A BARÁTOD? ÖRÖKÍTSÉTEK MEG BARÁTSÁGOTOK EGY PILLANATÁT! Kedves Földlakó Gyerekek! Itt újra Biox beszél a Xenor bolygóról. Most

Részletesebben

De sajnos rossz híreket kapunk mostanában. Információim szerint az ember egyre kevésbé tiszteli környezetét.

De sajnos rossz híreket kapunk mostanában. Információim szerint az ember egyre kevésbé tiszteli környezetét. Kedves Címzettek! Nemsokára látogatást teszek a Föld nevû bolygón! Biox vagyok a Xenor-ról, az én bolygómon, úgy képzeljük, a Föld a legszebb bolygó az összes közül. Óriási zöld területeit bô hozamú folyók

Részletesebben

3. Csak saját készítésű pályaművek küldhetők. A pályázat témája: Én és a média, az egyes pályaműveknek akár rajz, akár fotó címet kell adni.

3. Csak saját készítésű pályaművek küldhetők. A pályázat témája: Én és a média, az egyes pályaműveknek akár rajz, akár fotó címet kell adni. Az Én és a média rajz- és fotópályázat részvételi és játékszabályzata A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság által létrehozott Bűvösvölgy Médiaértés-oktató Központ (székhelye: 1021 Budapest, Hűvösvölgyi

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS a XIII. Napfényes Fesztivál plakátpályázatára

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS a XIII. Napfényes Fesztivál plakátpályázatára PÁLYÁZATI FELHÍVÁS a XIII. Napfényes Fesztivál plakátpályázatára 1. A pályázat kiírója: Napfényes Élet Alapítvány, 1056 Budapest, Belgrád rkp. 26. www.napfenyes.hu Néhány szó a pályázat kiírójáról: Alapítványunk

Részletesebben

Egy hét a kedvencemmel

Egy hét a kedvencemmel PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Tisztelt Igazgatók, Igazgatónők, Pedagógusok! A környezeti nevelés és a felelős kisállattartás fontosságának hangsúlyozására a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium pályázatot hirdet

Részletesebben

Kőbánya az én városom címmel.

Kőbánya az én városom címmel. Kőbánya az én városom P Á L Y Á Z A T I F E L H Í V Á S A Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat, a Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ és a Szülőföld Könyvkiadó (továbbiakban: Kiíró)

Részletesebben

Pályázati kiírás. Báró Kisteleki Lévay Henrik mellszobrának megtervezésére és kivitelezésére

Pályázati kiírás. Báró Kisteleki Lévay Henrik mellszobrának megtervezésére és kivitelezésére Pályázati kiírás Báró Kisteleki Lévay Henrik mellszobrának megtervezésére és kivitelezésére Szobor elhelyezése: Győrújbarát, Baráthegy, Barátság park (Pannónia Barátság park) 1. Kiíró: CIG Pannónia EMABIT

Részletesebben

AZ ERZSÉBET A KÁRPÁT-MEDENCEI GYERMEKEKÉRT ALAPÍTVÁNY KREATÍV PÁLYÁZATI FELHÍVÁSA ÉVI ERZSÉBET-TÁBOROZÓK SZÁMÁRA

AZ ERZSÉBET A KÁRPÁT-MEDENCEI GYERMEKEKÉRT ALAPÍTVÁNY KREATÍV PÁLYÁZATI FELHÍVÁSA ÉVI ERZSÉBET-TÁBOROZÓK SZÁMÁRA AZ ERZSÉBET A KÁRPÁT-MEDENCEI GYERMEKEKÉRT ALAPÍTVÁNY KREATÍV PÁLYÁZATI FELHÍVÁSA 2017. ÉVI ERZSÉBET-TÁBOROZÓK SZÁMÁRA 1 A pályázat kiírója: Erzsébet a Kárpát-medencei Gyermekekért Alapítvány (továbbiakban:

Részletesebben

POLI-FARBE SZÍNNEL- LÉLEKKEL

POLI-FARBE SZÍNNEL- LÉLEKKEL POLI-FARBE SZÍNNEL- LÉLEKKEL ÖSSZMŰVÉSZETI PÁLYÁZAT A Poli-Farbe Vegyipari Kft. Magyarország egyik legnagyobb festékgyártó vállalata, amely 100%-ban magyar tulajdonban van. A Poli-Farbe Kft. fejlesztései

Részletesebben

Építs Robotot! - Pályázati felhívás óvodai csoportok és alsótagozatos- osztályok számára!

Építs Robotot! - Pályázati felhívás óvodai csoportok és alsótagozatos- osztályok számára! Építs Robotot! - Pályázati felhívás óvodai csoportok és alsótagozatos- osztályok számára! Scottie egy kis robot, aki azért járja az univerzumot, hogy a gyerekeket megtanítsa a robotika és a programozás

Részletesebben

A pályázat kiírója a SuperGroup, a Magyar Fotóművészek Szövetsége, a Mai Manó Ház és a Magyar Távirati Iroda támogatásával.

A pályázat kiírója a SuperGroup, a Magyar Fotóművészek Szövetsége, a Mai Manó Ház és a Magyar Távirati Iroda támogatásával. Fotóművészeti pályázat 2009 Pályázati felhívás professzionális kategóriában 18. életévét betöltött alkotók részére. Benyújtható minden olyan fotográfiai eljárással készült mű, ami megfelel a pályázat művészeti

Részletesebben

A XI. Napfényes Fesztivál plakátpályázata az Elixír Magazin támogatásával

A XI. Napfényes Fesztivál plakátpályázata az Elixír Magazin támogatásával A XI. Napfényes Fesztivál plakátpályázata az Elixír Magazin támogatásával 1. A pályázat kiírója: Napfényes Élet Alapítvány, 1056 Budapest, Belgrád rkp. 26. www.napfenyes.hu Néhány szó a pályázat kiírójáról:

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS a XII. Napfényes Fesztivál plakátpályázatára

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS a XII. Napfényes Fesztivál plakátpályázatára PÁLYÁZATI FELHÍVÁS a XII. Napfényes Fesztivál plakátpályázatára 1. A pályázat kiírója: Napfényes Élet Alapítvány, 1056 Budapest, Belgrád rkp. 26. www.napfenyes.hu Néhány szó a pályázat kiírójáról: Alapítványunk

Részletesebben

P Á L Y Á Z A T I F E L H Í V Á S

P Á L Y Á Z A T I F E L H Í V Á S P Á L Y Á Z A T I F E L H Í V Á S Az igazság arcai - a jog és a bíróság színesben Rajzpályázat általános és középiskolások, valamint speciális intézmények szervezetek részére. Az Egri Törvényszék (székhely:

Részletesebben

Alkoss és pályázz egy békésebb, egyenlőbb világért!

Alkoss és pályázz egy békésebb, egyenlőbb világért! TE HOGYAN TENNÉD JOBBÁ A VILÁGOT? Alkss és pályázz egy békésebb, egyenlőbb világért! Az Európai Bizttság Magyarrszági Képviselete és az ARC kreatív plakátpályázata Beadási határidő: 2015. szeptember 1.

Részletesebben

Az EME Zrt. 2 féle pályázatot hirdet a Budapesten található parkoló automaták képzőművészeti eszközökkel történő átalakítására.

Az EME Zrt. 2 féle pályázatot hirdet a Budapesten található parkoló automaták képzőművészeti eszközökkel történő átalakítására. FORMABONTÓ PÁLYÁZAT Az Első Mobilfizetés Elszámoló Zrt. Képzőművészeti pályázata Az EME Zrt. 2 féle pályázatot hirdet a Budapesten található parkoló automaták képzőművészeti eszközökkel történő átalakítására.

Részletesebben

Pályázati felhívás Digitális Kárpát-medence című rajzpályázatra

Pályázati felhívás Digitális Kárpát-medence című rajzpályázatra Pályázati felhívás Digitális Kárpát-medence című rajzpályázatra 2015 Tartalom Előzmények... 3 1. A pályázat célja... 3 2. Pályázók köre... 4 3. Pályázati részvétel feltételei... 4 4. Pályázat beadásának

Részletesebben

Magyar Tolkien Társaság Alapítva 2002-ben

Magyar Tolkien Társaság Alapítva 2002-ben Tündék Törpök Emberek A Magyar Tolkien Társaság 2014. január 4-én J. R. R. Tolkien, a XX. század egyik legnagyobb írója, az utolérhetetlen mítoszteremtő és nyelvész életműve előtt tisztelegve, 122. születésnapja

Részletesebben

P Á L Y Á Z A T I F E L H Í V Á S

P Á L Y Á Z A T I F E L H Í V Á S P Á L Y Á Z A T I F E L H Í V Á S Az igazság arcai - a jog és a bíróság színesben Rajzpályázat általános és középiskolások, valamint speciális intézmények szervezetek részére. A Szombathelyi Törvényszék

Részletesebben

Az igazság arcai - a jog és a bíróság színesben Rajzpályázat általános és középiskolások, valamint speciális intézmények szervezetek részére

Az igazság arcai - a jog és a bíróság színesben Rajzpályázat általános és középiskolások, valamint speciális intézmények szervezetek részére P Á L Y Á Z A T I F E L H Í V Á S Az igazság arcai - a jog és a bíróság színesben Rajzpályázat általános és középiskolások, valamint speciális intézmények szervezetek részére A Kecskeméti Törvényszék (székhely:

Részletesebben

TERVEZZ EGYEDI DEKORÁCIÓT HEINEKEN CSOMAGOLÁSBÓL VENDÉGLÁTÓHELYEK RÉSZÉRE!

TERVEZZ EGYEDI DEKORÁCIÓT HEINEKEN CSOMAGOLÁSBÓL VENDÉGLÁTÓHELYEK RÉSZÉRE! PÁLYÁZATI KIÍRÁS TERVEZZ EGYEDI DEKORÁCIÓT HEINEKEN CSOMAGOLÁSBÓL VENDÉGLÁTÓHELYEK RÉSZÉRE! 1. A PÁLYÁZAT CÉLJA, TÉMÁJA A Heineken Hungária Sörgyárak Zrt. (a továbbiakban Kiíró) a Design Terminállal (Forum

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS BÁCS-KISKUNBAN ITTHON VAGY! LOGÓPÁLYÁZAT

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS BÁCS-KISKUNBAN ITTHON VAGY! LOGÓPÁLYÁZAT PÁLYÁZATI FELHÍVÁS BÁCS-KISKUNBAN ITTHON VAGY! LOGÓPÁLYÁZAT A Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat pályázatot hirdet Bács-Kiskunban itthon vagy! címmel, tanulmányi ösztöndíj pályázat hivatalos logójának elkészítésére.

Részletesebben

VERSENYSZABÁLYZAT. PAPÍRMÁNIA avagy SZERETEM AZ ERDŐT! Helyi és országos rajzverseny 10-14 év közötti gyermekek részére a 2015/16 tanévben!

VERSENYSZABÁLYZAT. PAPÍRMÁNIA avagy SZERETEM AZ ERDŐT! Helyi és országos rajzverseny 10-14 év közötti gyermekek részére a 2015/16 tanévben! VERSENYSZABÁLYZAT PAPÍRMÁNIA avagy SZERETEM AZ ERDŐT! Helyi és országos rajzverseny 10-14 év közötti gyermekek részére a 2015/16 tanévben! Papír- és Nyomdaipari Szövetség - elsősorban tagvállalatai bevonásával

Részletesebben

Pályázó neve:... Pályázó születési ideje:... Pályázó címe:... Pályázó telefonszáma:... Pályázó mobiltelefonszáma:...

Pályázó neve:... Pályázó születési ideje:... Pályázó  címe:... Pályázó telefonszáma:... Pályázó mobiltelefonszáma:... 1 ADATLAP 2 A Magyar Olimpiai Bizottság "XXX. Londoni Nyári Olimpiai Játékokra utazó Magyar Olimpiai Csapat felvonuló- és formaruhájának megtervezésére" tárgyú nyilvános pályázathoz Természetes személy

Részletesebben

Kisbolygó-látogatások

Kisbolygó-látogatások Kisbolygó-látogatások A Magyar Asztronautikai Társaság űrkutatási diákpályázata 1. A pályázat meghirdetői A Magyar Asztronautikai Társaság (MANT) az Informatika a Látássérültekért Alapítvánnyal együttműködve,

Részletesebben

Pályázati felhívás Digitális Kárpát-medence című kisfilmpályázatra

Pályázati felhívás Digitális Kárpát-medence című kisfilmpályázatra Pályázati felhívás Digitális Kárpát-medence című kisfilmpályázatra 2015. Tartalom Előzmények... 3 1. A pályázat célja... 3 2. Pályázók köre... 4 3. Pályázati részvétel feltételei... 4 4. Pályázat beadásának

Részletesebben

Európai Diáksport Napja 2017 videobloggere. Pályázati felhívás és versenyszabályzat a Magyar Diáksport Szövetség pályázatára

Európai Diáksport Napja 2017 videobloggere. Pályázati felhívás és versenyszabályzat a Magyar Diáksport Szövetség pályázatára Európai Diáksport Napja 2017 videobloggere Pályázati felhívás és versenyszabályzat a Magyar Diáksport Szövetség pályázatára 1. Pályázati felhívás A Magyar Diáksport Szövetség (MDSZ) Európai Diáksport Napja

Részletesebben

Csodadoki Rajzpályázat 2016 a hazai gyermekorvosok áldozatos munkájának méltó elismeréséért

Csodadoki Rajzpályázat 2016 a hazai gyermekorvosok áldozatos munkájának méltó elismeréséért A HáziPatika.com bemutatja Csodadoki Rajzpályázat 2016 a hazai gyermekorvosok áldozatos munkájának méltó elismeréséért www.csodadoki.hu Pályázati felhívás Keressük a világ legcsodálatosabb gyermekorvosait!

Részletesebben

Az EME Zrt. 2 féle pályázatot hirdet a Budapesten található parkoló automaták képzőművészeti eszközökkel történő átalakítására.

Az EME Zrt. 2 féle pályázatot hirdet a Budapesten található parkoló automaták képzőművészeti eszközökkel történő átalakítására. FORMABONTÓ PÁLYÁZAT Az Első Mobilfizetés Elszámoló Zrt. Képzőművészeti pályázata Az EME Zrt. 2 féle pályázatot hirdet a Budapesten található parkoló automaták képzőművészeti eszközökkel történő átalakítására.

Részletesebben

REFORMÁCIÓ EMLÉKBIZOTTSÁG PÁLYÁZATI KIÍRÁS

REFORMÁCIÓ EMLÉKBIZOTTSÁG PÁLYÁZATI KIÍRÁS REFORMÁCIÓ EMLÉKBIZOTTSÁG PÁLYÁZATI KIÍRÁS Kárpát-medencei fotópályázat Pályázati kategória kódja: REB-15-FOTO Meghirdetés dátuma: 2015. április 3. Magyarország Kormánya a 2013. október 29-én megjelent,

Részletesebben

A RAJZVERSENY RÉSZLETES SZABÁLYZATA ÉS FORGATÓKÖNYVE

A RAJZVERSENY RÉSZLETES SZABÁLYZATA ÉS FORGATÓKÖNYVE A RAJZVERSENY RÉSZLETES SZABÁLYZATA ÉS FORGATÓKÖNYVE 1.) A Versenyszabályzat a Verseny tekintetében jogi kötőerővel rendelkező megállapodás. A versenybe való jelentkezés előfeltétele a Versenyszabályzat

Részletesebben

A pályázat témája: A pályázatok leadásának határideje: Pályázati feltételek:

A pályázat témája: A pályázatok leadásának határideje: Pályázati feltételek: MŰVÉSZETI ÖSZTÖNDÍJ A PÁLYÁZATI KIÍRÁSA Általános rendelkezések: 1. Pályázat célja támogatni azon kiemelkedő művészeti tevékenységet végző hallgatókat, akik munkájukkal öregbítik a Nyugat magyarországi

Részletesebben

REFORMÁCIÓ EMLÉKBIZOTTSÁG PÁLYÁZATI KIÍRÁS

REFORMÁCIÓ EMLÉKBIZOTTSÁG PÁLYÁZATI KIÍRÁS REFORMÁCIÓ EMLÉKBIZOTTSÁG PÁLYÁZATI KIÍRÁS Fiatal képzőművészek számára Pályázati kategória kódja: REB-15-MŰV Meghirdetés dátuma: 2015. április 3. Magyarország Kormánya a 2013. október 29-én megjelent,

Részletesebben

ÜNNEPI RAJZ- ÉS ESSZÉPÁLYÁZAT a magyar címer és zászló megünneplésére március 16.

ÜNNEPI RAJZ- ÉS ESSZÉPÁLYÁZAT a magyar címer és zászló megünneplésére március 16. ÜNNEPI RAJZ- ÉS ESSZÉPÁLYÁZAT a magyar címer és zászló megünneplésére 2018. március 16. I. A magyar zászló és címer ünnepe A zászló és a címer a közösség összetartozásának jelképei. Számunkra, magyar emberek

Részletesebben

Az Én Színes Európám rajzverseny versenyszabályzata

Az Én Színes Európám rajzverseny versenyszabályzata Az Én Színes Európám rajzverseny versenyszabályzata 1.) A Versenyszabályzat a Verseny tekintetében jogi kötőerővel rendelkező megállapodás. A versenybe való jelentkezés előfeltétele a Versenyszabályzat

Részletesebben

CORSET A dualizmus divatja, avagy a divat dualizmusa

CORSET A dualizmus divatja, avagy a divat dualizmusa CORSET A dualizmus divatja, avagy a divat dualizmusa DIVATPÁLYÁZAT 1) A pályázat célja, témája: 2017-ben a Budapesti Tavaszi Fesztivál egyik legfontosabb témája a 150 éve megkötött kiegyezés, illetve az

Részletesebben

fashion for flowers divatpályázat

fashion for flowers divatpályázat fashion for flowers divatpályázat 1. A pályázat célja, témája Az ökotudatos, természet közeli gondolkodásmód mára már a mindennapok része. A FŐKERT Nonprofit Zrt., mint Budapest kiemelt zöldfelületeinek

Részletesebben

Mindenki energiája számít! Te mit teszel, hogy jobb legyen ez a világ?

Mindenki energiája számít! Te mit teszel, hogy jobb legyen ez a világ? Mindenki energiája számít! Te mit teszel, hogy jobb legyen ez a világ? Pályázati felhívás Az E.ON energiavállalat alkotói pályázati felhívása 3-14 éves gyermekek számára Mindenki energiája számít! Te mit

Részletesebben

Az Iskolakertekért Alapítvány pályázata kertet működtető közösségek részére az Agrár Marketing Centrum támogatásával

Az Iskolakertekért Alapítvány pályázata kertet működtető közösségek részére az Agrár Marketing Centrum támogatásával Az Iskolakertekért Alapítvány pályázata kertet működtető közösségek részére az Agrár Marketing Centrum támogatásával Pályázók köre: Pályázatot nyújthat be bármely olyan közösség, mely kertet művel gyerekek

Részletesebben

PÁLYÁZATI ÉS RÉSZVÉTELI SZABÁLYZAT Videó-, és fotópályázat kiírásához

PÁLYÁZATI ÉS RÉSZVÉTELI SZABÁLYZAT Videó-, és fotópályázat kiírásához PÁLYÁZATI ÉS RÉSZVÉTELI SZABÁLYZAT Videó-, és fotópályázat kiírásához Tartalomjegyzék 1. Általános tudnivalók: 2 2. Pályázati feltételek és kategóriák: 2 2.1. Videó pályázat 2 2.2. Fotó pályázat 2 3. Pályázat

Részletesebben

Város Polgármestere ELŐTERJESZTÉS

Város Polgármestere ELŐTERJESZTÉS Város Polgármestere 2051 Biatorbágy, Baross Gábor utca 2/a Telefon: 06 23 310-174/213 mellék Fax: 06 23 310-135 E-mail: polgarmester@biatorbagy.hu www.biatorbagy.hu ELŐTERJESZTÉS A Nemzeti Kulturális Alap

Részletesebben

Az Országos Bírósági Hivatal elnöke Fókuszban a bíróság címmel pályázatot hirdet amatőr fotográfusok részére

Az Országos Bírósági Hivatal elnöke Fókuszban a bíróság címmel pályázatot hirdet amatőr fotográfusok részére Az Országos Bírósági Hivatal elnöke Fókuszban a bíróság címmel pályázatot hirdet amatőr fotográfusok részére PÁLYÁZATI HATÁRIDŐ 2016. november 8., kedd, 12 óra PÁLYÁZAT BENYÚJTÁSÁNAK HELYE Országos Bírósági

Részletesebben

5. Székelyföldi Grafikai Biennálé Sepsiszentgyörgy, 2018

5. Székelyföldi Grafikai Biennálé Sepsiszentgyörgy, 2018 5. Székelyföldi Grafikai Biennálé Sepsiszentgyörgy, 2018 Pályázati felhívás A Hargita, Maros és Kovászna megyék tanácsai, valamint a Kovászna Megyei Művelődési Központ és a Gyergyószárhegyi Kulturális

Részletesebben

LEGYEN. A LEGYEN A VENDÉGFÉNYKÉPÉSZÜNK!" a Webkommunikációs Osztály havonta

LEGYEN. A LEGYEN A VENDÉGFÉNYKÉPÉSZÜNK! a Webkommunikációs Osztály havonta LEGYEN VENDÉGFÉNYKÉPÉSZÜNK! A Szabályzat A LEGYEN A VENDÉGFÉNYKÉPÉSZÜNK!" a Webkommunikációs Osztály havonta szervezett pályázata az Európai Parlament honlapján. A pályázat minden hónapban az Európai Uniót

Részletesebben

Csillagpont a Te szemeddel. videópályázat

Csillagpont a Te szemeddel. videópályázat Csillagpont a Te szemeddel videópályázat Részvételi feltételek A Magyarországi Református Egyház Csillagpont a Te szemeddel elnevezéssel videópályázatot hirdet magyarországi és határon túli diákok számára

Részletesebben

NYILVÁNOS ÖLTÖZÉKTERVEZÉSI PÁLYÁZAT

NYILVÁNOS ÖLTÖZÉKTERVEZÉSI PÁLYÁZAT GOMBOLD ÚJRA! DIVAT A MAGYAR NYILVÁNOS ÖLTÖZÉKTERVEZÉSI PÁLYÁZAT PÁLYÁZATI FELHÍVÁS A PÁLYÁZAT KIÍRÓJA A Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium felkérésére a Design Terminál Nonprofit Kft. (továbbiakban

Részletesebben

A Te környezettudatos házad hogy fog kinézni? 2010-12-15

A Te környezettudatos házad hogy fog kinézni? 2010-12-15 Rajzverseny óvodásoknak 2011-ben is A Te környezettudatos házad hogy fog kinézni? 2010-12-15 Ilyen volt ilyen lett... Egy spontán rajz, aztán mese a környezettudatos házról, és jöhet a világmegváltó alkotás.

Részletesebben

A GONDOLATOK ÉRTÉKE. az Irodalmi Rádió folyamatos pénzjutalmazású pályázata 2009.

A GONDOLATOK ÉRTÉKE. az Irodalmi Rádió folyamatos pénzjutalmazású pályázata 2009. A GONDOLATOK ÉRTÉKE az Irodalmi Rádió folyamatos pénzjutalmazású pályázata 2009. Egyetlen verssel vagy rövidprózával akár 100.000 Ft készpénzt is nyerhet! Továbbá lehetőséget kap az Irodalmi Rádió hangzó-

Részletesebben

PÁLYÁZATI KIÍRÁS A CRESCENDO NYÁRI AKADÉMIA IRODÁJÁNAK BELSŐÉPÍTÉSZETI TERVEZÉSÉRE

PÁLYÁZATI KIÍRÁS A CRESCENDO NYÁRI AKADÉMIA IRODÁJÁNAK BELSŐÉPÍTÉSZETI TERVEZÉSÉRE PÁLYÁZATI KIÍRÁS A CRESCENDO NYÁRI AKADÉMIA IRODÁJÁNAK BELSŐÉPÍTÉSZETI TERVEZÉSÉRE 1 1. A pályázat kiírója, lebonyolítója Ének a Nemzetekért Kulturális Alapítvány 1148 Budapest, Padlizsán utca 8. (Nem

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Én megcsinálom 2018 ösztöndíj elnyerésére.

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Én megcsinálom 2018 ösztöndíj elnyerésére. PÁLYÁZATI FELHÍVÁS A STOPLI Sportegyesület nyílt pályázatot hirdet az Én megcsinálom 2018 ösztöndíj elnyerésére. A STOPLI Sportegyesület az Én megcsinálom 2018 ösztöndíjat azon 10-21 év közötti fiataloknak

Részletesebben

Robot Informatika Zrt. Miskolc, május.01. Kreatív ötlet pályázati dokumentáció

Robot Informatika Zrt. Miskolc, május.01. Kreatív ötlet pályázati dokumentáció Robot Informatika Zrt. Miskolc, 2015. május.01. Kreatív ötlet pályázati dokumentáció A kreatív pályázat célja: A Robot Informatika ZRt. internetes video pályázatot hirdet az ország valamennyi középiskolai

Részletesebben

PAINT UP! Visualpower virtuális épületfestő verseny

PAINT UP! Visualpower virtuális épületfestő verseny PAINT UP! Visualpower virtuális épületfestő verseny Pályázati kiírás - 2011 PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Készíts virtuális épületfestéshez szabadon választott témában, a Magyar Tudományos Akadémia Központi épületének

Részletesebben

PÁLYÁZATI ÚTMUTATÓ SZOLNOK KILENC ARCA ÖTLETPÁLYÁZAT CÍMÚ FELHÍVÁSHOZ

PÁLYÁZATI ÚTMUTATÓ SZOLNOK KILENC ARCA ÖTLETPÁLYÁZAT CÍMÚ FELHÍVÁSHOZ PÁLYÁZATI ÚTMUTATÓ SZOLNOK KILENC ARCA ÖTLETPÁLYÁZAT CÍMÚ FELHÍVÁSHOZ A Szolnoki Városfejlesztő Zrt. ötletpályázatot hirdet 18. életévüket betöltött magánszemélyek, csoportok, baráti társaságok, munkahelyi

Részletesebben

Pályázati felhívás a SIRHA Budapest 2014 innovációs versenyre

Pályázati felhívás a SIRHA Budapest 2014 innovációs versenyre Budapest X., Albertirsai út 10. Levélcím 1441 Budapest, Pf. 44. Tel: +06 1 263-6455, Fax: +06 1 263 6086 K&H Bank 10402283-50526554-52511006 SIRHA Budapest - Nemzetközi Élelmiszeripari, Sütő- és Cukrászipari,

Részletesebben

színesliget Színezd ki a Ligetet!

színesliget Színezd ki a Ligetet! színesliget Színezd ki a Ligetet! A Városliget teljes megújítását magában foglaló Liget Budapest Projekt kapcsán a Városliget Zrt. kreatív pályázatot hirdet színesliget Színezd ki a Ligetet! címmel budapesti

Részletesebben

2018. ÉVI PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

2018. ÉVI PÁLYÁZATI FELHÍVÁS 2018. ÉVI PÁLYÁZATI FELHÍVÁS 1. A pályázat kiírója Név: Zarnócz András Alapítvány Székhely: 6000 Kecskemét, Budai utca 29. Nyilvántartási szám: Pk. 60225/2006., Kecskeméti Törvényszék Adószám: 18369779103

Részletesebben

Pályázati Felhívás Színezd újra! Alkotói Napok 2017.

Pályázati Felhívás Színezd újra! Alkotói Napok 2017. Pályázati Felhívás Színezd újra! Alkotói Napok 2017. A MÁV Zrt. (1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 54-60.) pályázatot hirdet a tulajdonában/kezelésében álló vasúti gyalogos aluljárók dekorációs falfestésére

Részletesebben

A pályázatok leadásának határideje:

A pályázatok leadásának határideje: Általános rendelkezések: Nyugat magyarországi Egyetem Savaria Egyetemi Központ TUDOMÁNYOS ÖSZTÖNDÍJ PÁLYÁZATI KIÍRÁSA. FÉLÉV 1. Pályázat célja támogatni azon kiemelkedő szakmai és tudományos tevékenységet

Részletesebben

Játék az egész világ (On joue sur la terre) fotópályázat szabályzata

Játék az egész világ (On joue sur la terre) fotópályázat szabályzata Játék az egész világ (On joue sur la terre) fotópályázat szabályzata 1: szervezés és a verseny dátumai (magyar nyelvű kivonat) A párizsi Fondation Alliance française (székhely: 101 Boulevard Raspail 75006

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2016. március 24-i ülésére Tárgy: Történetírói pályázat kiírásáról szóló döntés meghozatala Előadó: Ottó Péter polgármester Előterjesztés

Részletesebben

'15 P A KK VERSENYKIÍRÁS. Csomagolásdizájn-verseny

'15 P A KK VERSENYKIÍRÁS. Csomagolásdizájn-verseny P A KK '15 VERSENYKIÍRÁS VERSENYKIÍRÁS A verseny kiírója a Kreatív magazin kiadója, a Professional Publishing Hungary Kiadó Kft. A verseny célja, hogy megtaláljuk Magyarország legszebben tervezett és kivitelezett

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS AZ ALFÖLD SLOW EGYESÜLET RÉSZÉRE LOGÓ ÉS SZLOGEN MEGTERVEZÉSÉRE február 1.

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS AZ ALFÖLD SLOW EGYESÜLET RÉSZÉRE LOGÓ ÉS SZLOGEN MEGTERVEZÉSÉRE február 1. PÁLYÁZATI FELHÍVÁS AZ ALFÖLD SLOW EGYESÜLET RÉSZÉRE LOGÓ ÉS SZLOGEN MEGTERVEZÉSÉRE 2019. február 1. A pályázat témája A pályázat témája a 2018-ban alakult Alföld Slow Egyesület logójának és szlogenjének

Részletesebben

Pályázati felhívás. Nemzetközi Grafikai Szemle II. Székelyföldi Grafikai Biennále. I. Hagyományos grafika kategória II. Kísérleti grafika kategória

Pályázati felhívás. Nemzetközi Grafikai Szemle II. Székelyföldi Grafikai Biennále. I. Hagyományos grafika kategória II. Kísérleti grafika kategória Pályázati felhívás Nemzetközi Grafikai Szemle II. Székelyföldi Grafikai Biennále A székelyföldi megyék tanácsai, Hargita Megye Tanácsának Gyergyószárhegyi Kulturális és Művészeti Központja és a Kovászna

Részletesebben

Think BIG! DATA Contest

Think BIG! DATA Contest Think BIG! DATA Contest - Versenykiírás PÁLYÁZATI FELHÍVÁS A Big Data alapú megoldások kialakítására elérkezett az idő. A Magyar Telekom és a Kitchen Budapest a hazai Big Data ekoszisztéma vezető szereplője

Részletesebben

ŰRTURIZMUS CIVILEK A VILÁGŰRBEN. A Magyar Asztronautikai Társaság űrkutatási diákpályázata

ŰRTURIZMUS CIVILEK A VILÁGŰRBEN. A Magyar Asztronautikai Társaság űrkutatási diákpályázata ŰRTURIZMUS CIVILEK A VILÁGŰRBEN A Magyar Asztronautikai Társaság űrkutatási diákpályázata 1. A pályázat meghirdetői A Magyar Asztronautikai Társaság (MANT) az Informatika a Látássérültekért Alapítvánnyal

Részletesebben

Gombold újra! Divat a magyar 2.0 Kortárs öltözékkollekció tervezési pályázat 2012

Gombold újra! Divat a magyar 2.0 Kortárs öltözékkollekció tervezési pályázat 2012 Gombold újra! Divat a magyar 2.0 Kortárs öltözékkollekció tervezési pályázat 2012 Pályázati felhívás kortárs öltözékkollekció tervezési pályázata. A pályázat célja a tradicionális magyar öltözék- és divattörténeti

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. A Te forradalmi titkos művészeted szabadon

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. A Te forradalmi titkos művészeted szabadon PÁLYÁZATI FELHÍVÁS A Magyar Nemzeti Múzeum Kreatív pályázatot hirdet a REJT/JEL/KÉPEK 56 A forradalom titkos művészete című kiállításához kapcsolódóan a középiskolás korosztály számára A Te forradalmi

Részletesebben

PÁLYÁZATI KIÍRÁS A Digitális világ tanára pályázat

PÁLYÁZATI KIÍRÁS A Digitális világ tanára pályázat PÁLYÁZATI KIÍRÁS A Digitális világ tanára pályázat 1. A pályázat témája A MediaSmart Hungary Oktatási Kft. és a Telenor Magyarország Zrt. (tov. Szervező vagy Szervezők) pályázatot hirdet óvodapedagógusok,

Részletesebben

A pályázat célja A kiemelkedő színvonalú teljesítmények szakmai elismerése.

A pályázat célja A kiemelkedő színvonalú teljesítmények szakmai elismerése. ALUTA NÍVÓDÍJ 2010 A pályázat kiírója Az ALUTA (Alumínium Ablak és Homlokzat Egyesület) hagyományainak megfelelően nyilvános pályázatot hirdet a tevékenységének célkitűzéseiben megfogalmazott szakmai elvárásoknak

Részletesebben

Pályázati Kiírás. Okos Jövő Innovációs Klaszter Nonprofit Kft. Smart City Micro Solutions pályázat 2016

Pályázati Kiírás. Okos Jövő Innovációs Klaszter Nonprofit Kft. Smart City Micro Solutions pályázat 2016 Pályázati Kiírás Okos Jövő Innovációs Klaszter Nonprofit Kft. Smart City Micro Solutions pályázat 2016 Előzmények; a pályázat célja Az Okos Jövő Innovációs Klaszter Nonprofit Kft. mint a szakmában elismert

Részletesebben

TÜKÖRKÉPEK Közutas fotópályázat 2016

TÜKÖRKÉPEK Közutas fotópályázat 2016 TÜKÖRKÉPEK Közutas fotópályázat 2016 A Magyar Közút Nonprofit Zrt. fotópályázatot hirdet a közutas élet képi megjelenítésének erősítésére. A pályázat célja ápolni azt a hagyományt, amelyben a közutas szakma

Részletesebben

20 ÉVES A NEMZETI KULTURÁLIS ALAP ORSZÁGOS ELŐADÁS-SOROZAT ELSŐ ÁLLOMÁS

20 ÉVES A NEMZETI KULTURÁLIS ALAP ORSZÁGOS ELŐADÁS-SOROZAT ELSŐ ÁLLOMÁS 20 ÉVES A NEMZETI KULTURÁLIS ALAP ORSZÁGOS ELŐADÁS-SOROZAT ELSŐ ÁLLOMÁS XIII. Pécsi Országos Színházi Találkozó 2013. június 14. 20 ÉVES A NEMZETI KULTURÁLIS ALAP 111 milliárd forint támogatás a kultúrának

Részletesebben

PAINT UP! Visualpower virtuális épületfestő verseny

PAINT UP! Visualpower virtuális épületfestő verseny PAINT UP! Visualpower virtuális épületfestő verseny Pályázati kiírás - 2012 PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Készíts virtuális épületfestéshez szabadon választott témában, a Műcsarnok főhomlokzatára, az épület architektúrájával

Részletesebben

TÜKÖRKÉPEK Közutas fotópályázat

TÜKÖRKÉPEK Közutas fotópályázat TÜKÖRKÉPEK Közutas fotópályázat Beküldési határidő: 2017. július 31. fotopalyazat@kozut.hu A Magyar Közút Nonprofit Zrt. nyílt fotópályázatot hirdet a közutas élet képi megjelenítésének erősítésére. A

Részletesebben

Mesterecset Pályázat játékszabályzata

Mesterecset Pályázat játékszabályzata Mesterecset Pályázat játékszabályzata 1. A PÁLYÁZAT SZERVEZŐJE A III. Mesterecset Pályázat (a továbbiakban: Pályázat) szervezője a Magyar Államkincstár (a továbbiakban: Szervező) 1054 Budapest, Hold u.

Részletesebben

Gombold újra! Divat a magyar 2.0 Design és hagyomány pályázat 2012

Gombold újra! Divat a magyar 2.0 Design és hagyomány pályázat 2012 Gombold újra! Divat a magyar 2.0 Design és hagyomány pályázat 2012 Design és hagyomány: Megadott szabásminta alapján készített öltözködési tárgyak pályázata. A pályázat célja a hazai designerek együttműködésre

Részletesebben

Pályázati kiírás Újpest Önkormányzata és az Újpesti Sajtó Kft. fotópályázatot hirdet Újpesti Élet-képek 2015 címmel.

Pályázati kiírás Újpest Önkormányzata és az Újpesti Sajtó Kft. fotópályázatot hirdet Újpesti Élet-képek 2015 címmel. Pályázati kiírás Újpest Önkormányzata és az Újpesti Sajtó Kft. fotópályázatot hirdet Újpesti Élet-képek 2015 címmel. A pályázat céljai, témái I. Sportos Újpest Sportolók munka közben, résztvevők a sportpartyn,

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS a Knauf es ötletpályázatára. 1. A pályázat kiírója: KNAUF Építőipari Kft Budapest, Lejtő út 5. [

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS a Knauf es ötletpályázatára. 1. A pályázat kiírója: KNAUF Építőipari Kft Budapest, Lejtő út 5. [ PÁLYÁZATI FELHÍVÁS a Knauf 2018-2019-es ötletpályázatára 1. A pályázat kiírója: KNAUF Építőipari Kft. 1124 Budapest, Lejtő út 5. [www.knauf.hu] Néhány szó a pályázat kiírójáról: A Knauf csoport hosszú

Részletesebben

Nevezési díj A pályázat nevezési díjai kategóriánként: Amatőr : Profi : bármely napra 1.500,- Ft, mindhárom napra összesen 3.000,- Ft bármely napra 3.

Nevezési díj A pályázat nevezési díjai kategóriánként: Amatőr : Profi : bármely napra 1.500,- Ft, mindhárom napra összesen 3.000,- Ft bármely napra 3. IDŐ-TÉR-KÉP fotópályázat A pályázat leírása A Max City Lakberendezési bevásárlóközpont születésnapi rendezvényén sok más program mellett egy interaktív installáció is kiállításra kerül a Lakberendezők

Részletesebben

TakkART KösszMűvészeti pályázat

TakkART KösszMűvészeti pályázat TakkART KösszMűvészeti pályázat Pályázati kiírás Az ember itt kevés a szeretetre Elég, ha hálás legbelűl ezért-azért; egyszóval mindenért Valójában két szó, mit ismerek, bűn és imádság két szavát. Az egyik

Részletesebben

Film Up! Érdekes a kutatásod? Fontosnak tartod, hogy ezt mások is megismerjék? Készíts filmet!

Film Up! Érdekes a kutatásod? Fontosnak tartod, hogy ezt mások is megismerjék? Készíts filmet! Film Up! Érdekes a kutatásod? Fontosnak tartod, hogy ezt mások is megismerjék? Készíts filmet! Filmpályázati felhívás PhD- és MSc/MA-hallgatók számára Az ELTE Rektori Hivatal Pályázati és Innovációs Központja

Részletesebben

' ' KIIRAS BEKULDENDO MUNKAK: PRIZMA KREATÍV PR DÍJ

' ' KIIRAS BEKULDENDO MUNKAK: PRIZMA KREATÍV PR DÍJ KIIRAS PRIZMA KREATÍV PR DÍJ A verseny kiírója, a Kreatív Csoport termékeinek kiadója, a Professional Publishing Hungary Kft. A verseny célja, hogy megtaláljuk a legjobb hazai pr-projekteket és ügynökségeket,

Részletesebben

EGY NAP MŰHOLDAK NÉLKÜL. A Magyar Asztronautikai Társaság űrkutatási diákpályázata

EGY NAP MŰHOLDAK NÉLKÜL. A Magyar Asztronautikai Társaság űrkutatási diákpályázata EGY NAP MŰHOLDAK NÉLKÜL A Magyar Asztronautikai Társaság űrkutatási diákpályázata 1. A pályázat meghirdetői A Magyar Asztronautikai Társaság (MANT) az Űrvilág támogatásával az ENSZ Világűrhét alkalmából

Részletesebben

Dr. Zakar Péter a Csongrád Megyei Közgyűlés alelnöke

Dr. Zakar Péter a Csongrád Megyei Közgyűlés alelnöke CSONGRÁD MEGYEI KÖZGYŰLÉS ALELNÖKE 6741 Szeged, Rákóczi tér 1. (Telefon: 62/566-007 Telefax: 62/420-080 E-mail: alelnok@csongrad-megye.hu) Ügyiratszám: 687. / 2011 Ügyintéző: Papp Nóra Tárgy: Települési

Részletesebben

Mesterecset Pályázat játékszabályzata

Mesterecset Pályázat játékszabályzata Mesterecset Pályázat játékszabályzata 1. A PÁLYÁZAT SZERVEZŐJE A IV. Mesterecset Pályázat (a továbbiakban: Pályázat) szervezője a Magyar Államkincstár (a továbbiakban: Szervező) 1054 Budapest, Hold u.

Részletesebben

HOZZÁJÁRULÓ NYILATKOZAT személyes adatok kezeléséhez

HOZZÁJÁRULÓ NYILATKOZAT személyes adatok kezeléséhez HOZZÁJÁRULÓ NYILATKOZAT személyes adatok kezeléséhez Alulírott,.....(gondviselő neve)... (szül. hely és idő),..... (lakcím)... (gondviselő telefonszáma) az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról

Részletesebben

2011-ben is. kinézni?

2011-ben is. kinézni? Rajzverseny 2011-ben is óvodásoknak A Te környezettudatos kinézni? házad hogy fog 2010-12-15 Ilyen volt ilyen lett... Egy spontán rajz, aztán mese a környezettudatos házról, és jöhet a világmegváltó alkotás.

Részletesebben

IV. KRUTILLA JÓZSEF ORSZÁGOS AKVARELLFESTŐ VERSENY

IV. KRUTILLA JÓZSEF ORSZÁGOS AKVARELLFESTŐ VERSENY IV. KRUTILLA JÓZSEF ORSZÁGOS AKVARELLFESTŐ VERSENY A verseny döntőjének időpontja: 2017. 04. 01. (szombat), TISZAVASVÁRI 9:30-10:30 Regisztráció 10:45 Megnyitó 11:00 Döntő: I-II korcsoport 13:00 óráig

Részletesebben

KÉPESLAPTERVEZŐ PÁLYÁZAT

KÉPESLAPTERVEZŐ PÁLYÁZAT 1 KÉPESLAPTERVEZŐ PÁLYÁZAT ÖTLETES KÉPESLAPOK TERVEIT VÁRJUK! A Magyar Máltai Szeretetszolgálat pályázati felhívása PÁLYÁZATI FELHÍVÁS A Magyar Máltai Szeretetszolgálat felhívást intéz és pályázatot hirdet

Részletesebben

híres alakjai es példaképei

híres alakjai es példaképei XXIII. GYEREKRAJZVERSENY EZ AZ ÉN MEXIKÓM o k i x e M híres alakjai es példaképei Vegyél részt te is a 2019-es Gyerekrajzversenyen!l Rajzold le a kedvenc mexikói példaképed!l 1 2019. ÉVI PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

Részletesebben

www.novellapalyazat.hu, www.irodalmipalyazat.hu, www.verspalyazat.hu, www.irodalmipályázat.hu

www.novellapalyazat.hu, www.irodalmipalyazat.hu, www.verspalyazat.hu, www.irodalmipályázat.hu Kálnoky László szépírói pályázat /vers és rövid próza/ Kálnoky László születésének 100. évfordulója alkalmából Tartalomjegyzék 1 Kiíró... 2 2 Téma meghatározása... 2 3 A pályázat alapadatai... 2 4 Benyújtandó

Részletesebben

A Pályázat kiemelt támogatója: Bírálati szempont: A Leier-cégcsoport (továbbiakban: kiíró) nyilvános pályázatot (továbbiakban: pályázat) hirdet,

A Pályázat kiemelt támogatója: Bírálati szempont: A Leier-cégcsoport (továbbiakban: kiíró) nyilvános pályázatot (továbbiakban: pályázat) hirdet, A Leier-cégcsoport (továbbiakban: kiíró) nyilvános pályázatot (továbbiakban: pályázat) hirdet, amelyre a kiíró által gyártott építõanyagok felhasználásával készült házak fotóival lehet pályázni. A pályázat

Részletesebben

POLI-FARBE PLATINUM. A lehengerlő sokszínűség öltöztet! DIVATTERVEZŐ PÁLYÁZAT

POLI-FARBE PLATINUM. A lehengerlő sokszínűség öltöztet! DIVATTERVEZŐ PÁLYÁZAT POLI-FARBE PLATINUM A lehengerlő sokszínűség öltöztet! DIVATTERVEZŐ PÁLYÁZAT A Poli-Farbe Vegyipari Kft. Magyarország egyik legnagyobb festékgyártó vállalata, amely 100%-ban magyar tulajdonban van. A Poli-Farbe

Részletesebben

A KÁRPÁT-MEDENCEI TEHETSÉGGONDOZÓ NONPROFIT KFT. NOVELLAPÁLYÁZATA

A KÁRPÁT-MEDENCEI TEHETSÉGGONDOZÓ NONPROFIT KFT. NOVELLAPÁLYÁZATA A KÁRPÁT-MEDENCEI TEHETSÉGGONDOZÓ NONPROFIT KFT. NOVELLAPÁLYÁZATA A Kárpát-medencei Tehetséggondozó Nonprofit Kft. (a továbbiakban KMTG) a magyar irodalmi élet felfrissítésének, a kortárs magyar irodalom

Részletesebben