LED LENSER * LED LENSER * P2 BM. A világítás bajnoka gyors fókuszálással. Creating New Worlds of Light

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "LED LENSER * LED LENSER * P2 BM. A világítás bajnoka gyors fókuszálással. Creating New Worlds of Light"

Átírás

1 LENSER * Creating New Worlds of Light LENSER * P2 BM A világítás bajnoka gyors fókuszálással Hossz Tömeg Fényáram Akku Energiatároló Fény hatótávolsága Műszaki adatok High End 103 mm 36 g 16 lm* 1 db. 1,5 V-os AAA típusú elem 1,8 Wh*** 7 óra** 25 m* Mindezidáig a mérettől és a tömegtől függött a lámpák világítási teljesítménye. A lámpa pontosan 36 g tömegű, mely így könnyebb, mint a nagyobb lámpák elemvégzáró sapkája. Világítási bajnokunk a Blue Moon Focus System rendszert vonultatja fel és a lámpafej elcsúsztatása révén állítható a fókusza (Speed Focus). A kék kör és a hófehér fénykúp látványa lenyűgöző. Többi lámpánkhoz hasonlóan a LENSER P2 BM-nél sem spóroltunk meg semmit, kivéve a tömeget. Tartozékok: 1 db AAA típusú elem, övtáska, csíptető Cikkszám: 8402 Bliszter szám: 8602 * Fényáram (lumen) ill. a fény maximális hatótávolsága (méter): friss alkáli elemmel történő bekapcsoláskor mérve. Átlagos értékekként értendők, melyek egyedi esetben, chiptől és elemtől függően +/- 15%-kal eltérhetnek. ** Az 1 lumen fényáramig terjedő legalacsonyabb fokozat átlagos fénykibocsátási. *** Az energia számított értéke wattórában (Wh). Ez vonatkozik az adott termékcikkel szállított elem(ek) szállítási állapotára ill. akkus lámpák esetében a velük szállított akku(k)ra teljesen feltöltött állapotban.

2 LENSER * Creating New Worlds of Light LENSER * P3 BM Az intelligens és visszafogott kísérő Hossz Tömeg Lumen Akku Energiatároló Fény hatótávolsága Műszaki adatok High End 96 mm 35 g 16 lm* 1 db AAA típus 1,8 Wh*** 7 óra** 31 m* A LENSER P3 BM a LENSER P2 BM ikertestvére. A nagyobb fej révén a fény hatótávolsága is nagyobb. A Speed Focus a Blue Moon Focus System rendszerrel kombinálva villámgyors váltást tesz lehetővé a körkörös közelfény és a nyalábolt távolsági fény között. Az ergonómiai szempontból tökéletes csíptető éppoly meggyőző, mint maga az elemkialakítás: Egyetlen kedvező árú (AAA típusú mikro) alkáli ceruzaelem sok órán keresztül biztosítja a világításhoz szükséges energiát. Tartozékok: 1 db AAA típusú elem, csíptetővel és táskával Cikkszám: 8403 Bliszter szám: 8603 * Fényáram (lumen) ill. a fény maximális hatótávolsága (méter): a legvilágosabb beállítással, friss alkáli elemgarnitúrával történő bekapcsoláskor mérve. Átlagértékekről van szó, melyek egyedi esetben, chiptől és elemtől függően +/- 15%-kal eltérhetnek. ** Az 1 lumen fényáramig terjedő legalacsonyabb fokozat átlagos fénykibocsátási. *** Az energia számított értéke wattórában (Wh). Ez vonatkozik az adott termékcikkel szállított elem(ek) szállítási állapotára, ill. akkus lámpák esetében a velük szállított akku(k)ra teljesen feltöltött állapotban.

3 LENSER * Creating New Worlds of Light LENSER * P4 BM A profik kisméretű fénypálcája Hossz Tömeg Fényáram Elemek Energiatároló Fény hatótávolsága Műszaki adatok High End 147 mm 53 g 18 lm* 2 db. 1,5 V-os AAA típusú elem 3,6 Wh*** 8,5 óra** 25 m* Legyen szükség egy autó alulról történő vizsgálatára, biztosítékok cseréjére vagy ipari munkavégzésre, a Blue Moon Focus System rendszerrel ellátott LENSER P4 BM jó szolgálatot tesz. A lámpa villámgyorsan ingre vagy munkaruhára csíptethető és olyannyira könnyű, hogy viselés közben szinte észre sem vehető. Annál inkább feltűnő ragyogó fénye, mely a lámpafej csúsztatásával fókuszálható (Speed Focus). A LENSER P4 BM két darab, kereskedelmi forgalomban kapható és kedvező árú mikro ceruzaelemmel (AAA) üzemel. Tartozékok: 2 db AAA típusú elemek, Csuklópánt, övtáska, csíptető Cikkszám: 8404 Bliszter szám: 8604 * Fényáram (lumen) ill. a fény maximális hatótávolsága (méter): a legvilágosabb beállítással, friss alkáli elemgarnitúrával történő bekapcsoláskor mérve. Átlagos értékekként értendők, melyek egyedi esetben, chiptől és elemtől függően +/- 15%-kal eltérhetnek. ** Az 1 lumen fényáramig terjedő legalacsonyabb fokozat átlagos fénykibocsátási. *** Az energia számított értéke wattórában (Wh). Ez vonatkozik az adott termékcikkel szállított elem(ek) szállítási állapotára ill. akkus lámpák esetében a velük szállított akku(k)ra teljesen feltöltött állapotban.

4 Műszaki adatok Áttekintés - LENSER P2 BM / P3 BM / P4 BM Terméknév P2 BM P3 BM P4 BM Részletes ismertetés Ajándékdoboz cikkszám Bliszter cikkszám Mindhárom lámpa rendelhető ajándékcsomagolásban és blisztercsomagolásban. High End High End High End Ezen High End -ek és High End Power -ek gyártása kifejezetten részünkre, a saját termékspecifikációink szerint történik. Ezen speciális -ek és az általunk kifejlesztett lencsék, valamint a nagyteljesítményű elektronika tökéletes összhangja világszerte újabb és újabb felhasználókat győz meg. Tömeg 36 g 35 g 53 g Hossz 103 mm 96 mm 147 mm Fényáram 16 lm 16 lm 18 lm Fényáram (lumen) a legvilágosabb beállítással, friss alkáli elemgarnitúrával történő bekapcsoláskor mérve. Átlagértékekről van szó, melyek egyedi esetben, chiptől és elemektől függően +/- 15%-kal eltérhetnek. Elemek 1 db AAA típus 1 db AAA típus 2 db AAA típus Minden lámpa kedvező árú és mindenhol kapható alapkivitelű alkáli elemekkel működik. Energiatároló 1,8 Wh 1,8 Wh 3,6 Wh Az energiatároló a szállítási állapotban kapott elemek összkapacitásáról (Wh) ad tájékoztatást. Ezáltal biztosítható a más termékekkel történő jobb összehasonlíthatóság. 7 óra 7 óra 8,5 óra Az érték azt az időtartamot adja meg, amíg a lámpa 1 lumennél nagyobb fényárammal világít. Fény hatótávolsága 25 m 31 m 25 m A fény maximális hatótávolsága egy darab ill. egy garnitúra friss alkáli elemmel történő bekapcsoláskor mérve. Átlagértékekről van szó, melyek egyedi esetben, chiptől és elemektől függően +/- 15%-kal eltérhetnek.

5 Műszaki magyarázatok és érvelési segédinformációk Speciális jellemzők - LENSER P2 BM / P3 BM / P4 BM Terméknév P2 BM P3 BM P4 BM Részletes ismertetés - Gyors fókuszálás a lámpafej fél kézzel történő elcsúsztatása révén. FÓKUSZÁLÁS Speed Focus Azon előnyök, melyeket a szokványos rendszerek gyakran nem nyújtják: - A fénykúp rendkívül gyorsan változtatható - Kényelmesen, fél kézzel kezelhető - Strapabíró csúsztatómechanika - Kék fénykörös fókuszáló rendszer (Blue Moon) Blue Moon Focus System Előnyök: - Hófehér és kellemes fény a -ek kékfény-aránya ellenére - A kékfény-arány a fénykúp peremére terelődik - Egyenletesebb bevilágítás, mint számos tükörreflektor esetében fröccsenő víz ellen védett A lámpa minden oldalról védett a fröccsenő víz ellen. Különlegességek A ház repülőgépalumíniumból készült Költségtakarékos Rendkívüli terhelhetőség, ellenállóképesség, a fekete-matt eloxálás minimalizálja a környezeti fény visszaverődését. A LENSER P2 BM / P3 BM / P4 BM kereskedelemben kapható, kedvező árú alkáli elemekkel kiemelkedő fényteljesítményt nyújt. Kulcskarika A kulcskarika segítségével a lámpa kényelmesen rögzíthető a Kulcscsomóhoz. Csíptető A praktikus csíptetővel a technikusok, mérnökök vagy akár a a hobbi barkácsolók nehézség nélkül nadrágjukhoz vagy munkaruhájukhoz rögzíthetik. Tartozékok A csomag tartalma Alkáli elemekkel, csíptetővel és táskával

6 Műszaki magyarázatok és érvelési segédinformációk Érvelési segédinformációk - LENSER P2 BM / P3 BM / P4 BM Alapmotívum Claim P-sorozat Claim P2 BM Claim P3 BM Claim P4 BM Célközönség A BM kiegészítő jelöléssel ellátott kompakt lámpák a bizonyítottan jó Blue Moon Focus System rendszerrel kiegészülve kitűnő ár-teljesítmény arányt biztosítanak. Lámpa profiktól profiknak A gyors fókuszálású világítás bajnoka Az intelligens és visszafogott kísérő A profik kisméretű fénypálcája Ipar: Kiválóan megfelel alkalmi ellenőrzési és vizsgálati munkákhoz Háztartás: Hobbi területen, nagyértékű munkalámpa Outdoor: Praktikus második lámpa kempingezéshez és éjszakai túrázáshoz A LENSER P2 BM, P3 BM és P4 BM modelleket az alábbi jellemzők különböztetik meg a többi zseblámpától: Marketing Egyedi jellemzők A Blue Moon Focus System (BM) biztosítja a fénykúp állíthatóságát és különösen a defókuszált területen biztosít homogén fényeloszlást A kék fénykörös hófehér fénykúp a "BM" kiegészítő jelöléssel ellátott lámpák tipikus jellemzője A Speed Focus innovatív csúsztatómechanikája a lámpafej elcsúsztatása révén fokozatmentes fénykúp szabályozást tesz lehetővé Kényelmes rögzítőgyűrű a kulcscsomóval együtt történő egyszerű hordozhatóság érdekében Praktikus csíptető, mellyel egyszerűen az inghez, nadrághoz vagy munkaruházathoz rögzíthető A lámpák a takarékos és nagyteljesítményű -eknek köszönhetően meglepő fényteljesítményt nyújtanak A benne található alkáli elemek kedvező árúak és mindenütt kaphatók Marketingérvek értékesítési beszélgetésekhez 1. A Blue Moon Focus System rendszerrel felszerelt lámpák kitűnő ár-teljesítmény arányt képviselnek. 2. A Speed Focus által történő fókuszálás lehetővé teszi a fénykúp rendkívül kényelmes megváltoztatását. 3. A nagyértékű technológia BM lámpáinkat különösen takarékossá és terhelhetővé teszi. 4. A fókuszálórendszer minden alkalmazás során optimális világosságot biztosít Önnek. 5. A praktikus csíptető révén a lámpa egyszerűen a ruházathoz rögzíthető. Egységárak Euróban (ÁFÁval) P2 BM : 15,90 P3 BM : 15,90 P4 BM : 22,90 Szolgáltatások Minőség és szerviz Befektetés egy rendszerbe ÖN fontos számunkra! Magasszintű vevőszolgálati ellátásunkat a sokéves alkatrészellátási tapasztalat és a termékeinkkel kapcsolatos műszaki felvilágosításra és karbantartásra kiterjedő szerviz forródrót biztosítja. Több mint 30 irodai és utazó értékesítési munkatársunk felel azért, hogy rendelkezésére álljunk és további segítséget nyújtsunk. A LENSER nem csak egy egyszerű -es lámpa. A számos praktikus és professzionális tartozéknak köszönhetően sokkal szélesebbé válik lámpáink alkalmazási köre. Ismét hangsúlyozzuk jelmondatunkat: Lámpát profiktól profiknak! Az általunk következetesen megfogalmazott és figyelemmel kísért értékesítési koncepció révén Ön, mint kompetens szakkereskedő többhónapos előzetes betekintési és előrendelési előnyre tesz szert. Vevőszolgálatunk és vevőtanácsadóink szívesen tájékoztatják a részletekről. P2BM_P3BM_P4BM_V1.2_HU LENSER *

LED LENSER * P5 E. A professzionális és kitartó lámpa

LED LENSER * P5 E. A professzionális és kitartó lámpa LENSER * P5 E A professzionális és kitartó lámpa Hossz Tömeg Fényáram Energiatároló Világítási időtartam Fény hatótávolsága High End 100 mm 62 g 25 lm* 1 db. 1,5 V-os AA típusú elem Műszaki adatok 4,2

Részletesebben

LED LENSER * LED LENSER * P2 AFS. A fókuszálás zsebrevaló művésze. Creating New Worlds of Light

LED LENSER * LED LENSER * P2 AFS. A fókuszálás zsebrevaló művésze. Creating New Worlds of Light LENSER * Creating New Worlds of Light LENSER * P2 AFS A fókuszálás zsebrevaló művésze Hossz Tömeg Fényáram Elem Energiatároló High End 94 mm 31 g 25 lm* 1 db. 1,5 V-os AAA típusú elem 1,8 Wh*** 6 óra**

Részletesebben

LED LENSER * LED LENSER * M3R. Creating New Worlds of Light

LED LENSER * LED LENSER * M3R. Creating New Worlds of Light LED LENSER * Creating New Worlds of Light LED LENSER * M3R LED Hossz Tömeg Fényáram Akku Energiatároló Fénykibocsátás időtartama Fény hatótávolsága High End Power LED 100 mm 45 g Power: 220 lm* Low Power:

Részletesebben

LED LENSER * LED LENSER * H14.2. Creating New Worlds of Light

LED LENSER * LED LENSER * H14.2. Creating New Worlds of Light LENSER * Creating New Worlds of Light LENSER * H14.2 Tömeg Elemek Xtreme Power 340 g Boost: 350 lm* Power: 250 lm* Low Power: 60 lm* 4 db 1,5 V-os AA méretű elem Energiatároló 16,8 Wh *** Fény hatótávolsága

Részletesebben

LED LENSER * LED LENSER * T7.2. Fókuszálható fény profik számára. Creating New Worlds of Light

LED LENSER * LED LENSER * T7.2. Fókuszálható fény profik számára. Creating New Worlds of Light LED LENSER * Creating New Worlds of Light LED LENSER * Fókuszálható fény profik számára LED Hossz Tömeg Fényáram Elemek Energiatároló Fénykibocsátás időtartama Fény hatótávolsága High End Power LED Műszaki

Részletesebben

LED LENSER * LED LENSER * SEO 3. Creating New Worlds of Light

LED LENSER * LED LENSER * SEO 3. Creating New Worlds of Light LENSER * Creating New Worlds of Light LENSER * SEO 3 Vakításmentes piros fény 3 db Power (villogófunkcióval) 100% low power 15% signal Tömeg Energiatároló 3 db fehér High End 1 db vörös High End 96 g 90

Részletesebben

LED LENSER * LED LENSER * P5.2. Creating New Worlds of Light

LED LENSER * LED LENSER * P5.2. Creating New Worlds of Light Creating New Worlds of Light LENSER * P5.2 Hossz Tömeg 113 mm 79 g Fényáram 140 l Low Elem Energiatároló Fény hatótávolsága 1 db 1,5 V-os ceruza (AA) 4,2 Wh*** 5 óra** Low 120 Low Műszaki adatok Az új

Részletesebben

LED LENSER * LED LENSER * X21R.2. Tökéletesség a négyzeten. Creating New Worlds of Light

LED LENSER * LED LENSER * X21R.2. Tökéletesség a négyzeten. Creating New Worlds of Light LED LENSER * Creating New Worlds of Light LED LENSER * X21R.2 Tökéletesség a négyzeten LED Hossz Tömeg Fényáram Akku Energiatároló Fénykibocsátás időtartama Fény hatótávolsága 7 db. Xtreme Power LED 406

Részletesebben

Tartozékok: akku, Floating Charge System (töltő, falra szerelhető tartóval), Intelligent Clip (intelligens csíptető)

Tartozékok: akku, Floating Charge System (töltő, falra szerelhető tartóval), Intelligent Clip (intelligens csíptető) LENSER * Creating New Worlds of Light LENSER * M7R X A forradalmi fénymennyiséggel rendelkező tölthető energiacsomag SLT - Logo für LENSER * M7 / M7R / M14 Englische - Version Hossz Tömeg Lumen Elem Energiatároló

Részletesebben

LED LENSER * LED LENSER * M17R. Creating New Worlds of Light. Cikkszám: 8317-R

LED LENSER * LED LENSER * M17R. Creating New Worlds of Light. Cikkszám: 8317-R LENSER * Creating New Worlds of Light LENSER * M17R 2 Energy Modes Energy Saving Constant Current Smart Light Technology Pro 4 Light Programs Low Action Signal Defence 8 Light Functions Hossz Tömeg Fényáram

Részletesebben

LED LENSER * LED LENSER * M14. Extrém világítás extrém alkalmazásokhoz. Creating New Worlds of Light

LED LENSER * LED LENSER * M14. Extrém világítás extrém alkalmazásokhoz. Creating New Worlds of Light LED LENSER * Creating New Worlds of Light LED LENSER * M14 Extrém világítás extrém alkalmazásokhoz SLT - Logo für LED LENSER * M7 / M7R / M14 Englische - Version LED Hosszúság Tömeg Lumen Elem Energiatároló

Részletesebben

LED LENSER * LED LENSER * X21R. A tökéletesség netovábbja. Creating New Worlds of Light

LED LENSER * LED LENSER * X21R. A tökéletesség netovábbja. Creating New Worlds of Light LENSER * Creating New Worlds of Light LENSER * X21R A tökéletesség netovábbja SLT - Logo für LENSER * MT7 Englische - Version Hosszúság Tömeg Lumen Akkumulátorok Energiatároló Világítási időtartam 7 x

Részletesebben

SLT - Logo für LED LENSER * M1 / M5 Deutsche - Version

SLT - Logo für LED LENSER * M1 / M5 Deutsche - Version LED LENSER * Creating New Worlds of Light LED LENSER * P5R Világító óriás zöld világnézettel SLT - Logo für LED LENSER * M1 / M5 Deutsche - Version SLT - Logo für LED LENSER * M1 / M5 Englische - Version

Részletesebben

LED LÁMPÁK. 304 LED LÁMPÁK www.tanleyworks.hu TRIPOD LED LÁMPA. MaxLife Tripod Midi FLASHLIGHT. MiniTripod KULCSTARTÓS LÁMPA

LED LÁMPÁK. 304 LED LÁMPÁK www.tanleyworks.hu TRIPOD LED LÁMPA. MaxLife Tripod Midi FLASHLIGHT. MiniTripod KULCSTARTÓS LÁMPA LED LÁMPÁK LED LÁMPÁK A megvilágítást a modern technológiát képviselő LED diódák biztosítják. A hagyományos körtékkel szemben, egy meghatározott nagyon tiszta erős fényt biztosít, gyakorlatilag nappali

Részletesebben

Led Lenser * Használati útmutató

Led Lenser * Használati útmutató HU Használati útmutató p6x neo Tartalomjegyzék 1. Általános termékismertető 4 1.1 Termékleírás 4 1.2 Termék 4 1.3 Szállítási terjedelem 4 1.4 Alkalmazási terület 4 1.5 Terméktulajdonságok 4 2. Fontos utasítások

Részletesebben

Kínálatunk állandó raktárkészletből. LED zseblámpák.... megoldások, melyek meggyőzik

Kínálatunk állandó raktárkészletből. LED zseblámpák.... megoldások, melyek meggyőzik Kínálatunk állandó raktárkészletből zseblámpák 277 INFO zseblámpák HAUPA nagyteljesítményu lámpák mindennapi asználatra. Rendkívül nagy fényteljesítmény minimális elem terelésnél, a legmodernebb CREE tecnikának

Részletesebben

Led lámpák 276 LED LÁMPÁK

Led lámpák 276 LED LÁMPÁK Led lámpák 276 LED LÁMPÁK 9 LED LÁMPÁK A megvilágítást a modern technológiát képviselő LED diódák biztosítják. A hagyományos körtékkel szemben, egy meghatározott nagyon tiszta erős fényt biztosít, gyakorlatilag

Részletesebben

Fokozatmentes fényerőszabályozás,

Fokozatmentes fényerőszabályozás, PHILIPS Szabályozható LED Phase kettős spotlámpa szabályozható fény Hangulat teremtésére tökéletes Lágy LED, szemkímélő Kiváló minőségű anyagok Fokozatmentes fényerőszabályozás, a ragyogótól a lágy fényig

Részletesebben

aresa led lensoflex THE GREEN LIGHT

aresa led lensoflex THE GREEN LIGHT aresa led lensoflex THE GREEN LIGHT aresa led lensoflex SZ A VILÁGÍTÓTEST JELLEMZŐ I LED MODULOK HASZNÁLATA AZ OPTIMÁLIS VILÁGÍTÁSÉRT Ennél a típusnál a LED-ek egy síkban helyezkednek el, és különböző

Részletesebben

Árassza el fénnyel a külső tereket

Árassza el fénnyel a külső tereket PHILIPS mygarden Oszlopos/talapzatos kialakítás Riverside antracitszürke LED Árassza el fénnyel a külső tereket Biztosítsa éjszaka is kertjének nagyszerű nappali látványát ezzel a minimalista, antracit

Részletesebben

Árassza el fénnyel a külső tereket

Árassza el fénnyel a külső tereket PHILIPS mygarden Falilámpa Riverside antracitszürke LED Árassza el fénnyel a külső tereket Biztosítsa éjszaka is kertjének nagyszerű nappali látványát ezzel a minimalista, antracit színű Philips fali lámpával.

Részletesebben

A miniatűr kompakt fénycsövek teljes választéka. www.save-the-penguin.com

A miniatűr kompakt fénycsövek teljes választéka. www.save-the-penguin.com A miniatűr kompakt fénycsövek teljes választéka www.save-the-penguin.com A Sylvania büszkén vesz részt környezetünk megmentésében az energiatakarékos lámpák új családjával A globális felmelegedés jelenleg

Részletesebben

Ultra erős akkuegység

Ultra erős akkuegység AMI A SZAKEMBEREKNEK TÉNYLEG FONTOS 2012 II. SZÁM MÁRCIUS-AUGUSZTUS Ultra erős akkuegység 4.0 VILÁGÚJDONSÁG ULTRAhosszú ULTRAbiztos ULTRAkompakt Az Ön Metabo szakkereskedője: Metabo Ultra-M-technológia

Részletesebben

STLAL5W. Akkumulátoros LED zseblámpa.

STLAL5W. Akkumulátoros LED zseblámpa. STLAL5W Akkumulátoros LED zseblámpa Kompakt mérete könnyű kezelhetőséget biztosít. A micro USB-n keresztül tölthető akkumulátor hosszú üzemidőt és elemmentes használatot biztosít. A LED fényereje két fokozatban

Részletesebben

Nem csak egy egyszerû lámpa, hanem SEGÉDESZKÖZ

Nem csak egy egyszerû lámpa, hanem SEGÉDESZKÖZ A formatervezés és hatékony technológia egyesítése. A Boxer 300 fejlámpa egységes, panorámás fényt biztosít. Erõs, és kompakt szerkezetének köszönhetõen szerszámosládában is tárolható. Anyaga kiváló ellenállóságot

Részletesebben

Professzionális elõtétek nagyintenzitású kisülõlámpákhoz

Professzionális elõtétek nagyintenzitású kisülõlámpákhoz PCI beltéri alkalmazásokhoz Professzionális elõtétek nagyintenzitású kisülõlámpákhoz Spotlámpák Mélysugárzók Lineáris lámpatestek Térvilágítók Padló fali lámpák Szabadonsugárzók Dekor. lámpatestek PCI

Részletesebben

ÉPÍTKEZÉS. A tető- és homlokzatépítés Profi rendszere. FEIN akkus fémipari csavarozó és akkus lemezcsipkedő készletben. Most célirányos készletben!

ÉPÍTKEZÉS. A tető- és homlokzatépítés Profi rendszere. FEIN akkus fémipari csavarozó és akkus lemezcsipkedő készletben. Most célirányos készletben! ÉPÍTKEZÉS A tető- és homlokzatépítés Profi rendszere. FEIN akkus fémipari csavarozó és akkus lemezcsipkedő készletben. Most célirányos készletben! Két gép, egy készlet: az új FEIN Profi rendszer a rugalmasabb

Részletesebben

Kül- és beltérre egyaránt

Kül- és beltérre egyaránt AREA INDU FLOOD Kül- és beltérre egyaránt Különböző fényáram és fényeloszlás-kombinációival az INDU FLOOD a többcélú világítási elvárásokra ad alternatívát. A három különféle méretben elérhető kompakt

Részletesebben

Szoros kapcsolat. Termékminõség. Szakértelem. a vevõkkel. Tengine IMAGE. Termékismertetõ

Szoros kapcsolat. Termékminõség. Szakértelem. a vevõkkel. Tengine IMAGE. Termékismertetõ Szakértelem Termékminõség Szoros kapcsolat a vevõkkel Termékismertetõ Tengine IMAGE Tengine IMAGE család Robosztusak és nagy teljesítményûek: ezek a LED-modulok egyenletes megvilágítást adnak bármilyen

Részletesebben

A kampányról további információkat a www.ledyourlightshine.hu oldalon találhat.

A kampányról további információkat a www.ledyourlightshine.hu oldalon találhat. 2012 HOSPITALITY HOSPITALITY A kampányról további információkat a www.ledyourlightshine.hu oldalon találhat. A termékekről további információkat a www.philips.com/catalog oldalon találhat. 12NC-322263566893

Részletesebben

A legjobb fényminőséget biztosító mini spotlámpa, elsősorban divatáruüzletek számára

A legjobb fényminőséget biztosító mini spotlámpa, elsősorban divatáruüzletek számára Lighting A legjobb fényminőséget biztosító mini spotlámpa, elsősorban divatáruüzletek számára TrueFashion A TrueFashion LED spotlámpacsalád a divatáruüzletek speciális igényeinek kielégítésére lett kifejlesztve.

Részletesebben

OPTIMAL MIDI. Felhasználási terület Motorok és felépítmények Fémipari szerelvények Építőipar. Autószerelő műhelyek Gumis műhelyek

OPTIMAL MIDI. Felhasználási terület Motorok és felépítmények Fémipari szerelvények Építőipar. Autószerelő műhelyek Gumis műhelyek MII Mini OPTIMAL SGS 360 3/8 SGS 430 1/2 SGS 850 1/2 Felhasználási terület Motorok és felépítmények Fémipari szerelvények Építőipar Javító és összeszerelő műhelyek Karosszériák, felépítmények Fémipari

Részletesebben

F-7761_C (2011-06) Termékbemutató - OWS 7

F-7761_C (2011-06) Termékbemutató - OWS 7 F-7761_C (2011-06) Termékbemutató - OWS 7 Tartalom I. Az OWS 7 előnyei II. III. IV. Műszaki adatok A modulok áttekintése Felszerelési rendszerek V. Tartozékok VI. Kezelés - Különálló kapcsoló VII. Konfigurátor

Részletesebben

A világ legvilágosabb fénycsöves világítása

A világ legvilágosabb fénycsöves világítása Lighting A világ legvilágosabb fénycsöves világítása MASTER TL5 High Output Ez a TL5 lámpa (16 mm-es csőátmérő) erős fénykibocsátást biztosít. A TL5 HP lámpa erős fénykibocsátást igénylő rendszerekben

Részletesebben

Mindig világosságra érhet haza

Mindig világosságra érhet haza PHILIPS mygarden Falilámpa Veranda inox Mindig világosságra érhet haza Tegye emlékezetessé a különleges alkalmakat ezzel a nagyszerű, rozsdamentes acélból készült Philips mygarden fali lámpával. Kialakítása

Részletesebben

Változtassa a napfényt LED-fénnyé

Változtassa a napfényt LED-fénnyé PHILIPS mygarden Falilámpa Dusk antracitszürke LED Változtassa a napfényt LED-fénnyé Gyűjtse be a napenergiát a Philips mygarden Dusk fali lámpával. A nagy kapacitású napelem és a hatékony LED-ek együtt

Részletesebben

Led Lenser * Használati útmutató. neo

Led Lenser * Használati útmutató. neo HU Használati útmutató neo Tartalomjegyzék 1. Általános termékismertető 4 1.1 Termékleírás 4 1.2 Változatok 4 1.3 Szállítási terjedelem 4 1.4 Alkalmazási terület 4 1.5 Terméktulajdonságok 5 2. Fontos utasítások

Részletesebben

CoreLine Surfacemounted. egyértelmű LED-es választás. CoreLine, felületre szerelt. Előnyök. Szolgáltatások. Alkalmazás.

CoreLine Surfacemounted. egyértelmű LED-es választás. CoreLine, felületre szerelt. Előnyök. Szolgáltatások. Alkalmazás. Lighting CoreLine Surfacemounted az egyértelmű LED-es választás CoreLine, felületre szerelt Legyen szó új épületről vagy meglévő irodáról, a vásárlók olyan világítási megoldásokat szeretnének, amelyek

Részletesebben

14.4 V 12 V Ft Ft 710 W 4.8 V Ft Ft 650 W 550 W Ft. Akkus fúró-csavarbehajtó. Csavarbehajtó gipszkartonhoz

14.4 V 12 V Ft Ft 710 W 4.8 V Ft Ft 650 W 550 W Ft. Akkus fúró-csavarbehajtó. Csavarbehajtó gipszkartonhoz K i s g é p K a t a L Ó G U S Importőr: www.kiralyszerszam.hu Érvényesség: 2011. december 31-ig A feltüntetett árak bruttó fogyasztói árak, az áfát tartalmazzák! Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! Nyomdai

Részletesebben

A legújabb generáció. Piacvezető fogászati kezelőegység

A legújabb generáció. Piacvezető fogászati kezelőegység A legújabb generáció Piacvezető fogászati kezelőegység A Belmont abszolút piacvezető a fogászati kezelőegységek legújabb generációjával Szék 1. Állítható pozíció Különösen széles skálán mozgó határértékeinek

Részletesebben

KOMPAKT FÉNYCSŐ - HALOGÉN IZZÓ - LED

KOMPAKT FÉNYCSŐ - HALOGÉN IZZÓ - LED TERMÉK KTLÓGUS (NGYKERESKEDELEM) KOMPKT FÉNYCSŐ - HLOGÉN IZZÓ - LED www.megerizoldneklenni.hu Importőr és forgalmazó: Encase Kft., e-mail: info@encase.hu, (+36 30 39 45 456 Cikkszám CFL-5-2U-27-5 4897029960226

Részletesebben

Taccessories kiegészítõk

Taccessories kiegészítõk T LED Taccessories kiegészítõk Spotlámpák Mélysugárzók Lineáris lámpatestek Térvilágítók Padló fali lámpák Szabadonsugárzók Dekor. Lámpák Csarnokvilágítók Intelligens kiegészítõk hatékony korszerûsítéshez

Részletesebben

A világítástechnika professzionális, energiatakarékos megközelítése

A világítástechnika professzionális, energiatakarékos megközelítése Lighting A világítástechnika professzionális, energiatakarékos megközelítése MASTER PL-Electronic Bura nélküli energiatakarékos MASTER lámpák tökéletes választás olyan végfelhasználók számára, akik a legjobb

Részletesebben

U-ÉRTÉK 1,4. W/m²K LÉGZÁRÁS OSZTÁLY. Ajánlott fogyasztói ár bruttó. 43 815 Ft-tól U-ÉRTÉK 1,0. W/m²K LÉGZÁRÁS OSZTÁLY. Ajánlott fogyasztói ár bruttó

U-ÉRTÉK 1,4. W/m²K LÉGZÁRÁS OSZTÁLY. Ajánlott fogyasztói ár bruttó. 43 815 Ft-tól U-ÉRTÉK 1,0. W/m²K LÉGZÁRÁS OSZTÁLY. Ajánlott fogyasztói ár bruttó STNDRD VELT NLL 2640 ClickFIX technológia a gyors és egyszerű beépítésért Jó hőszigetelés, U-érték: 1,4 Könnyű, ezért könnyen kezelhető Csúszásmentes lucfenyő létrafokok Műanyag talpak a még nagyobb stabilitásért

Részletesebben

THE GREEN LIGHT. falco +ando

THE GREEN LIGHT. falco +ando 79 THE GREEN LIGHT falco +ando 85 ISMERTETŐ falco A LÁMPATESTEK JELLEMZŐI Tervező: Michel Tortel Védettség Optikai tér IP 66 Sealsafe (*) Szerelvénytér IP 66 (*) Törési szilárdság IK 08 (**) Névleges feszültség

Részletesebben

Ragyogó LED megvilágítás kiváló fényminőséggel

Ragyogó LED megvilágítás kiváló fényminőséggel PHILIPS LED Fényforrás 12,5 W 100 W E27 Hideg fehér Nem szabályozható Ragyogó LED megvilágítás kiváló fényminőséggel A Philips LED fényforrások hideg fehér fényt árasztanak, kivételesen hosszú élettartamot

Részletesebben

FÚRÓKALAPÁCS, FÚRÓ-VÉSŐKALAPÁCSOK

FÚRÓKALAPÁCS, FÚRÓ-VÉSŐKALAPÁCSOK FÚRÓKALAPÁCS, FÚRÓ-VÉSŐKALAPÁCSOK D25112/ D25112K/ D25112C* D25113K/ D25113C* D25114K 24 mm-es, 2-üzemmódú fúrókalapács 26 mm-es, 3-üzemmódú fúró-vésőkalapács 26 mm-es, 3-üzemmódú fúró-vésőkalapács betonban

Részletesebben

Se benzin, se kábel, csak erő. Akkus kerti gépek. www.bosch-garden.hu

Se benzin, se kábel, csak erő. Akkus kerti gépek. www.bosch-garden.hu Se benzin, se kábel, csak erő Akkus kerti gépek www.bosch-garden.hu 1619LA1337 Robert Bosch Kft. Elektromos Kéziszerszám Üzletág Gyömrői út 120. H 1103 Budapest HUNGARY www.bosch-garden.hu Bosch akkus

Részletesebben

Négyszer többet lát. Az új Synea LED+ sorozat. Magas színvisszaadási Kis fej index érték (CRI) Tökéletes LED elhelyezés. Optimális megvilágítás

Négyszer többet lát. Az új Synea LED+ sorozat. Magas színvisszaadási Kis fej index érték (CRI) Tökéletes LED elhelyezés. Optimális megvilágítás Négyszer többet lát Az új Synea LED+ sorozat Optimális megvilágítás Magas színvisszaadási Kis fej index érték + + (CRI) + Tökéletes LED elhelyezés Ready for imitation. Egy LED lámpa négy előny: Egyszerűen

Részletesebben

Led Lenser * Használati útmutató

Led Lenser * Használati útmutató HU * Használati útmutató neo F1R Tartalomjegyzék 1. Általános termékismertető 4 1.1 Termékleírás 4 1.2 Termék 4 1.3 Szállítási terjedelem 4 1.4 Alkalmazási terület 4 1.5 Terméktulajdonságok 5 2. Fontos

Részletesebben

Nappali és éjszakai fényérzékelő LED-es fényforrás

Nappali és éjszakai fényérzékelő LED-es fényforrás PHILIPS LED Fényforrás 6,5 W (60 W) E27 Hideg fehér Nem szabályozható Nappali és éjszakai fényérzékelő LED-es fényforrás A beépített automatikus fényérzékelővel rendelkező fényforrás automatikusan bekapcsol

Részletesebben

A több mint 10 éves lítium-ion technológiát meg kell ünnepelni:

A több mint 10 éves lítium-ion technológiát meg kell ünnepelni: A több mint 10 éves lítium-ion technológiát meg kell ünnepelni: A praktikus Pack&Go készlettel! Szerezze be most a praktikus, intelligens lítium-ion technológiával ellátott Bosch Pack&Go kezdőkészletet.

Részletesebben

Belépés a képzelet birodalmába

Belépés a képzelet birodalmába Értékesítés Előtti Szórólap ez Magyarország () Asztali lámpa FROZEN kék LED 71796/08/16 Belépés a képzelet birodalmába Ezen a Philips és Disney hordozható asztali lámpán a gyermeke kedvenc Jégvarázs-karakterei

Részletesebben

Fúrás és csavarozás. A termékek és alkalmazások áttekintése. Akkumulátoros ütvecsavarozó TI 15 IMPACT Akkus fúrókalapács BHC 18

Fúrás és csavarozás. A termékek és alkalmazások áttekintése. Akkumulátoros ütvecsavarozó TI 15 IMPACT Akkus fúrókalapács BHC 18 A termékek és alkalmazások áttekintése 198 Akkus fúró-csavarbehajtó CXS, C 12, C 15, T 12+3, T 15+3, T 18+3 Akkumulátoros ütvecsavarozó TI 15 IMPACT Akkus fúrókalapács BHC 18 201 204 207 Tartozékok és

Részletesebben

BOLTOK, ÁRUHÁZAK LEDES VILÁGÍTÁSA

BOLTOK, ÁRUHÁZAK LEDES VILÁGÍTÁSA Professzionális világítástechnika BOLTOK, ÁRUHÁZAK ES VILÁGÍTÁSA A Kt-Electronic Kft. több éve foglalkozik lámpák kis és nagykereskedelmével az apró szpot égőktől, a 200w-os köztéri világítótestekig. Fényméréstechnikai

Részletesebben

Mindig világosságra érhet haza

Mindig világosságra érhet haza PHILIPS mygarden Falilámpa June szürke Mindig világosságra érhet haza Vigyen modern stílust a kertjébe. Ez a világosszürke, mozgásérzékelővel rendelkező Philips mygarden fali lámpa sima formájával magára

Részletesebben

5 Xact 295/295P 590 360-440 390-540 - 295 HFR/295 P HFR 590 360-440 510-660 295 US 590 360-440 400-550 - 295 HFR US 590 360-440 520-670

5 Xact 295/295P 590 360-440 390-540 - 295 HFR/295 P HFR 590 360-440 510-660 295 US 590 360-440 400-550 - 295 HFR US 590 360-440 520-670 Xact 2 Xact Xact EGY SZÉK AZ ISKOLA MINDEN TERÉBE A multifunkcionális és ergonomikus iskolaszék, az Xact most két méretben is kapható: Xact és Xact Start. Ennek köszönhetően a szék az alsós osztálytermektől

Részletesebben

műhelyből sem hiányozhat.

műhelyből sem hiányozhat. Egyetlen műhelyből sem hiányozhat. A Bosch PBD 40 asztali fúrógép. ÚJ! A Bosch PBD 40 asztali fúrógép a legnagyobb fokú pontossághoz és kezelési komforthoz. További információkat a www.bosch-do-it.hu honlapon

Részletesebben

LED LÁMPÁK TÁRSASHÁZI ALKALMAZÁSRA

LED LÁMPÁK TÁRSASHÁZI ALKALMAZÁSRA Professzionális világítástechnika LÁMPÁK TÁRSASHÁZI ALKALMAZÁSRA retrofit fényforrások Az EU 3 éve kezdte meg a hagyományos égők kereskedelmének felszámolását környezetvédelmi megfontolásokra hivatkozva.

Részletesebben

Azoknak, akik munkájuk során legyőzik az akadályokat.

Azoknak, akik munkájuk során legyőzik az akadályokat. Konstantin Schmidt, Kereskedelmi igazgató Azoknak, akik munkájuk során legyőzik az akadályokat. Egy ZARGES koffer amely tökéletes megjelenésű, elegáns és strapabíró Annyira híres. Annyira elegáns. Az új

Részletesebben

ACO Markant 50-es és 60-as világítóakna 100%-ig újrahasznosítható polipropilénből (PP) 65 mm

ACO Markant 50-es és 60-as világítóakna 100%-ig újrahasznosítható polipropilénből (PP) 65 mm ACO Markant 50-es és 60-as világítóakna 100%-ig újrahasznosítható polipropilénből (PP) ACO Markant világítóakna polipropilén alapanyagból készült, egyetlen darabból fröccsöntött akna. A bordákkal merevített

Részletesebben

A jelen fényforrása a LED

A jelen fényforrása a LED Termékkatalógus 2009 A jelen fényforrása a Shuji Nakamura, aki vezető szerepet játszott a kék fényt kibocsátó anyagok kifejlesztésében most visszatért. Nakamura a kilencvenes években szerzett hírnevet

Részletesebben

Bosch elektromos kéziszerszámok Új termékek és akciós ajánlatok

Bosch elektromos kéziszerszámok Új termékek és akciós ajánlatok Bosch elektromos kéziszerszámok Új termékek és akciós ajánlatok Érvényes: 2012. február 1. - április 30. vagy a készlet erejéig www.bosch-professional.hu Új generációs sarokcsiszolók a Boschtól! Universal

Részletesebben

Bringások, nyeregbe! Kellékek két kerékhez. NAPTÁRI HÉT: 16. ÉRVÉNYES: 2011. április 20-tól május 31-ig. 02 Női kerékpáros mez

Bringások, nyeregbe! Kellékek két kerékhez. NAPTÁRI HÉT: 16. ÉRVÉNYES: 2011. április 20-tól május 31-ig. 02 Női kerékpáros mez Városi kerekezők, hétvégi túrázók, sportkerékpározók, figyelem! A kerékpározás jóval több, mint a közlekedés egyik formája: egyszerre jelent élményt, kikapcsolódást és egészséges életformát. Egy szabályt

Részletesebben

Élvezze a gyönyörűen megvilágított kertet

Élvezze a gyönyörűen megvilágított kertet PHILIPS mygarden Falilámpa Samondra antracitszürke LED Élvezze a gyönyörűen megvilágított kertet A Philips Samondra LED kültéri fali lámpa tartós, kiváló minőségű antracit alumíniumból készül. A jól ismert

Részletesebben

TEJ ÉS SAJTÜZEMEK LEDES VILÁGÍTÁSA

TEJ ÉS SAJTÜZEMEK LEDES VILÁGÍTÁSA Professzionális világítástechnika TEJ ÉS SAJTÜZEMEK ES VILÁGÍTÁSA A Kt-Electronic Kft. több éve foglalkozik lámpák kis és nagykereskedelmével az apró szpot égőktől, a 200w-os köztéri világítótestekig.

Részletesebben

LEDES VILÁGÍTÁSTECHNIKA

LEDES VILÁGÍTÁSTECHNIKA EES VIÁGÍTÁSTECHNIKA Elektronikus tápegység A 12 V törpefeszültség biztosítása elektronikus tápegységek alkalmazásával lehetséges. Fel hasz nál ha - tók MR 11 és MR 16 jelű fényforrások megtáplálása esetén.

Részletesebben

Fellépők és szerelődobogók 3

Fellépők és szerelődobogók 3 Fellépők és szerelődobogók reppy két oldalon járható összecsukható fellépő 0. o. Rolly két oldalon járható összecsukható fellépő 0. o. reppo két oldalon járható összecsukható fellépő. o. oppy XL összecsukható

Részletesebben

Ütős fény Szakít a konvenciókkal Új dimenzióba vezet

Ütős fény Szakít a konvenciókkal Új dimenzióba vezet www.osram.com/nightbreakerlaser Ütős fény Szakít a konvenciókkal Új dimenzióba vezet NIGHT BREAKER LASER Legyen a csúcson az OSRAM új, fényes, nagy teljesítményű halogénlámpáival. Light is OSRAM OSRAM

Részletesebben

Pentura Mini LED ultravékony szabadonsugárzó

Pentura Mini LED ultravékony szabadonsugárzó Lighting Pentura Mini LED ultravékony szabadonsugárzó Pentura Mini LED A Pentura Mini LED egy rendkívül vékony szabadonsugárzó, amely a LED-es technika energiamegtakarítási előnyei mellett kiváló világítást

Részletesebben

A fény természetes evolúciója 2013. Natural Evolution of Light

A fény természetes evolúciója 2013. Natural Evolution of Light A fény természetes evolúciója 2013 Natural Evolution of Light Egy ragyogóbb jövő Kisebb energiafogyasztás, nagyobb kényelem: A Panasonic új generációs LED fényforrásaival másként látja majd otthonát és

Részletesebben

ArenaVision LED gen2 új élmény a sportrendezvényekre

ArenaVision LED gen2 új élmény a sportrendezvényekre Lighting ArenaVision LED gen2 új élmény a sportrendezvényekre ArenaVision LED gen2 A Philips ArenaVision LED gen2 világítási rendszer olyan innovatív LED-es pályavilágítási megoldás, amely támogatja a

Részletesebben

Pentura Mini LED ultravékony szabadonsugárzó

Pentura Mini LED ultravékony szabadonsugárzó Lighting ultravékony szabadonsugárzó A egy rendkívül vékony szabadonsugárzó, amely a LED-es technika energiamegtakarítási előnyei mellett kiváló világítást is biztosít: erős, egyenletes fényeloszlású,

Részletesebben

Aszfalttömörítés. Első osztályú eredmények a Wacker Neuson nagy teljesítményű vibrációs készülékeivel.

Aszfalttömörítés. Első osztályú eredmények a Wacker Neuson nagy teljesítményű vibrációs készülékeivel. Megbízhatóság, lelkiismeretesség, minőség, gyors reagálás, rugalmasság és innováció ebben bízhatnak a vevőink. És nem csak az aszfalttömörítésnél. Az építőipar más területein, például a talajtömörítésnél

Részletesebben

PROFESSZIONÁLIS LED VILÁGÍTÁS

PROFESSZIONÁLIS LED VILÁGÍTÁS TARTALOM RETROFIT T8 FÉNYCSÖVEK...4 KÖRTE, GYERTYA, SZPOT, G24 ÉGŐK....6 DEKOR VILÁGÍTÁS ASZTALI LÁMPA...8 LED SZALAGOK................................................ 10 LED SZALAG - KIEGÉSZÍTŐK... 13

Részletesebben

Vonallézer HEDÜ L3. Art.Nr. L226 Használati utasítás. 2-13. oldal

Vonallézer HEDÜ L3. Art.Nr. L226 Használati utasítás. 2-13. oldal Vonallézer HEDÜ L3 Art.Nr. L226 Használati utasítás 2-13. oldal Szervíz-Telefon Kérdései vannak a termékkel kapcsolatban? Hívjon fel bennünket: +49 (0) 2161 35433 0. Hétfõ - Péntek 8-17. Lézersugárzás

Részletesebben

LED-es világítástechnika 2011 januári állapot

LED-es világítástechnika 2011 januári állapot LED-es világítástechnika 2011 januári állapot Az utóbbi öt-hat év világítástechnikai slágertémája a LED-es világítás. A némelykor túlzó várakozás felfokozott hangulata sokszor eredményez elhamarkodott

Részletesebben

ABLOY AJTÓCSUKÓK- KIVÁLÓ TELJESÍTMÉNY ÉS MEGBÍZHATÓSÁG

ABLOY AJTÓCSUKÓK- KIVÁLÓ TELJESÍTMÉNY ÉS MEGBÍZHATÓSÁG ABLOY AJTÓCSUKÓK- KIVÁLÓ TELJESÍTMÉNY ÉS MEGBÍZHATÓSÁG Az ABLOY magas biztonsági termékeit az egész világon ismerik és elismerik. Széles termékskálánk minden tagja csúcsminôséget képvisel és kiváló teljesítményt

Részletesebben

Erő és egyszerűség tökéletes egyensúlyban: a legjobb segítség annak, aki szereti gondozni a természet gyümölcseit.

Erő és egyszerűség tökéletes egyensúlyban: a legjobb segítség annak, aki szereti gondozni a természet gyümölcseit. Erő és egyszerűség tökéletes egyensúlyban: a legjobb segítség annak, aki szereti gondozni a természet gyümölcseit. 155 Professzionális, nagy teljesítményű gépek, olíva és más gyümölcsök szedésére fejlesztve,

Részletesebben

Akkumulátoros orrfűrész 18,0 V RS

Akkumulátoros orrfűrész 18,0 V RS Bahnhofstraße 77 Steinheim Telefon +49 744 828-0 Fax +49 744 2899 Akkumulátoros orrfűrész 8,0 V RS 29 8.0 Rendelési szám 47.874 Üresjárati löketszám 0-300 /perc Löket 29 mm Akku feszültség 8 V Akkumulátor

Részletesebben

Kompakt fénycsövek. Nagy teljesítmény, kis méret és kis energiafogyasztás

Kompakt fénycsövek. Nagy teljesítmény, kis méret és kis energiafogyasztás Kompakt fénycsövek Nagy teljesítmény, kis méret és kis energiafogyasztás OSRAM DULUX EL CLASSIC izzólámpa helyett: A klasszikus izzólámpaformájú kompakt fénycső mindenütt alkalmazható, ahol izzólámpát

Részletesebben

led.osram.hu/professional LED fény új dimenziója Fedezze fel az OSRAM prémium minőségű LED fényforrásainak sokoldalú alkalmazásait Light is OSRAM

led.osram.hu/professional LED fény új dimenziója Fedezze fel az OSRAM prémium minőségű LED fényforrásainak sokoldalú alkalmazásait Light is OSRAM led.osram.hu/professional LED fény új dimenziója Fedezze fel az OSRAM prémium minőségű LED fényforrásainak sokoldalú alkalmazásait Light is OSRAM A mi LED szakértelmünk segít az Ön üzleti sikereiben Az

Részletesebben

PROFESSZIONÁLIS LED VILÁGÍTÁS

PROFESSZIONÁLIS LED VILÁGÍTÁS www.led.kte.hu TARTALOM RETROFIT T8 FÉNYCSÖVEK...4 KÖRTE, GYERTYA, SZPOT, G24 ÉGŐK....6 DEKOR VILÁGÍTÁS ASZTALI LÁMPA...8 LED SZALAGOK................................................ 10 LED SZALAG - KIEGÉSZÍTŐK...

Részletesebben

ZARGES toló- és húzóköteles létrák

ZARGES toló- és húzóköteles létrák Kétrészes tolólétra ZARGES toló- és húzóköteles létrák Rendkívül sokoldalú, a szó legjobb értelmében. A ZARGES toló- és húzóköteles létrák a legkedvezőbb hozzáférést nyújtják akár 17 méter magasságban

Részletesebben

CoreLine SlimDownlight - az egyértelmű választás a LED-ek világában

CoreLine SlimDownlight - az egyértelmű választás a LED-ek világában Lighting CoreLine SlimDownlight - az egyértelmű választás a LED-ek világában CoreLine SlimDownlight A CoreLine SlimDownlight egy ultralapos süllyesztett lámpatestekből álló termékcsalád, amely a kompakt

Részletesebben

A legenergiatakarékosabb, megbízható kültéri megoldás fehér színű fénnyel

A legenergiatakarékosabb, megbízható kültéri megoldás fehér színű fénnyel Lighting A legenergiatakarékosabb, megbízható kültéri megoldás fehér színű fénnyel MASTER TW & Új generációs kerámiacsöves fémhalogén kültéri lámpa, kellemes fehér fény gazdaságos biztosításához Előnyök

Részletesebben

LED lámpa felépítése

LED lámpa felépítése LED lámpa felépítése LED csomagok és alkalmazásuk Nagyteljesítményű (1-5W-os) LEDcsomagok, tipikusan a kis optikai fényforrásméretet igénylő termékekhez (pl. irányított fényű lámpákhoz) vagy ahova nagy

Részletesebben

Maxos LED Performer hatékony és precíz fénysáv

Maxos LED Performer hatékony és precíz fénysáv Lighting Maxos LED Performer hatékony és precíz fénysáv Maxos LED Performer Az ügyfelek olyan megoldásokra vágynak, melyek költséghatékonyabbak és energiatakarékosabbak a hagyományos világítástechnikai

Részletesebben

3M Járműipar. Promóciók 2015. 09. 01 12. 31.

3M Járműipar. Promóciók 2015. 09. 01 12. 31. 3M Járműipar Promóciók 2015. 09. 01 12. 31. 3M Cubitron II Fíbertárcsa Alkalmazások: Bevonat eltávolítás Hegesztési varrat eltávolítás Előnyök: Hosszú élettartammal rendelkezik Alkalmazásával kevesebb

Részletesebben

Fénycsövek. Fehér, fehér, fehér vagy fehér. A fehér nem egyenlő a fehérrel Az OSRAM fénycsövei négy különböző színhőméréklettel

Fénycsövek. Fehér, fehér, fehér vagy fehér. A fehér nem egyenlő a fehérrel Az OSRAM fénycsövei négy különböző színhőméréklettel Fénycsövek Fehér, fehér, fehér vagy fehér A fehér nem egyenlő a fehérrel Az OSRAM fénycsövei négy különböző színhőméréklettel kaphatók: Daylight (6000 K), Cool white (4000 K), Warm white (3000 K) és LUMILUX

Részletesebben

Nagy teljesítményű szpotlámpa az MR16 halogén szpotlámpák lecseréléséhez

Nagy teljesítményű szpotlámpa az MR16 halogén szpotlámpák lecseréléséhez Lighting Nagy teljesítményű szpotlámpa az MR16 halogén szpotlámpák lecseréléséhez MASTER LEDspot LV Meleg, halogén- vagy izzólámpához hasonló kiemelő fényével a MASTER LEDspot LV ideális a szpotvilágításhoz.

Részletesebben

Felületre szerelt PowerBalance a fenntartható teljesítmény

Felületre szerelt PowerBalance a fenntartható teljesítmény Lighting Felületre szerelt PowerBalance a fenntartható teljesítmény PowerBalance, surface mounted Ha irodák LED-es világítótestekkel történő megvilágításáról van szó, az emberek általában szívesen fektetnek

Részletesebben

www.osram.com/led-systems Light is OSRAM All we do is light. And light is all we do. LINEARlight Flex

www.osram.com/led-systems Light is OSRAM All we do is light. And light is all we do. LINEARlight Flex Light is OSRAM All we do is light. And light is all we do. LINEARlight Flex LINEARlight Flex Összefoglaló adatlap LINEARlight Flex Hajlékony, vágható LED szalag Folyamatos fény, árnyékok nélkül Válogatott

Részletesebben

KT-ELECTRONIC Kft. 2040 Budaörs, Gyár u. 2. 06(23)444 838 led@kte.hu www.led.kte.hu

KT-ELECTRONIC Kft. 2040 Budaörs, Gyár u. 2. 06(23)444 838 led@kte.hu www.led.kte.hu 2013 07 23 Professzionális led világítás Kültéri és közvilágítás KT-ELECTRONIC Kft. 2040 Budaörs, Gyár u. 2. 06(23)444 838 led@kte.hu Modul Teljesítmény (W) Fényáram (lm) Méretek (mm) Súly (kg) Street-P30

Részletesebben

www.klauke.com LS 50-L FLEX 360 fokban forgatható fejű akkuhidraulikus lyukasztó szerszám

www.klauke.com LS 50-L FLEX 360 fokban forgatható fejű akkuhidraulikus lyukasztó szerszám www.klauke.com LS 50-L FLEX 360 fokban forgatható fejű akkuhidraulikus lyukasztó szerszám LS 50-L FLEX Akkuhidraulikus lyukasztó szerszám Rugalmas és könnyű. Állítható alumínium fej 360 fokban forgatható

Részletesebben

Tartós kialak. kiemelő LED világítás ragyogó, irányított fénysugár

Tartós kialak. kiemelő LED világítás ragyogó, irányított fénysugár PHILIPS LED Spotlámpa (szabályozható) 5 W / 35 W GU5.3 Meleg fehér szabályozható Tartós kialak. kiemelő LED világítás ragyogó, irányított fénysugár A Philips LED spotlámpák fókuszált, ragyogó fénysugarat

Részletesebben

ember az első! SANO nekünk az elektromos, hernyótalpas lépcsőjáró

ember az első! SANO nekünk az elektromos, hernyótalpas lépcsőjáró elektromos, hernyótalpas lépcsőjáró ember SANO nekünk az az első! LIFTKAR PTR ELEKTROMOS, HERNYÓTALPAS LÉPCSŐJÁRÓ SZEMÉLYSZÁLLÍTÁSRA BIZTONSÁGOS ÉS KÖNNYEN KEZELHETŐ. A LIFTKAR PTR hernyótalpas lépcsőjáró

Részletesebben

QVF LED kompakt és gazdaságos fényárvilágítás

QVF LED kompakt és gazdaságos fényárvilágítás Lighting QVF LED kompakt és gazdaságos fényárvilágítás QVF LED Az általános célú fényárvilágításra szolgáló QVF LED termékcsalád tagjai gazdaságos alternatívát kínálnak a hagyományos, halogénlámpás fényárvilágítás

Részletesebben

Moduláris mennyezeti hangszóró Intelligens hangmegoldás a legtöbb mennyezettípushoz

Moduláris mennyezeti hangszóró Intelligens hangmegoldás a legtöbb mennyezettípushoz Moduláris mennyezeti hangszóró Intelligens hangmegoldás a legtöbb mennyezettípushoz 2 Moduláris mennyezeti hangszóró A telepítő igényeit szem előtt tartva tervezték A legtöbb mennyezettípushoz optimális

Részletesebben