FRANCIAORSZÁG: A FRANCIA RIVIÉRA ÉS KORZIKA

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "FRANCIAORSZÁG: A FRANCIA RIVIÉRA ÉS KORZIKA"

Átírás

1 FRANCIAORSZÁG: A FRANCIA RIVIÉRA ÉS KORZIKA A FRANCIA RIVIÉRA Elegáns tengerparti városkák, úgymint St.Tropez, St.Raphael, Cannes, Nizza, Monte Carlo és modern marináik, pazar éttermek, kellemes klíma, finom homokos plázsok, híres borok és sajtok, friss tengeri ételek és közepesen erős szél - ez Dél-Franciaország, ahol a természeti szépség keveredik az evilági csillogással. Dél-Franciaország szárazföldi szállásáraihoz képest kifejezetten olcsó a hajóbérlés, ringó szállásunkon a Riviéra legjava meglátogatható. St.Tropez közeli bázisaink a legszebb vitorlás úticélok középpontjában találhatók. Ha csak egy hétre bérel, felfedezheti a Côte Varoise-t és az Hyeres-szigeteket. 15 tengeri mérföldön belül kínálják magukat a Le Levant, Port Cros és Porquerolles szigetek. 30 tengeri mérföldön belül elérhető St.Tropez, St.Raphäel és Agay. További 10 tengeri mérföldre keletre található Cannes és a Lérins-szigetek, majd következik Nizza és Monte Carlo. Nyugatra indulva Cassis és a Port-Miou, Morgiou és Sormiou fjordszerű öblei (Calanques) kevesebb, mint 50 tengeri mérföld távolságra vannak. Ha legalább két hétre bérel, elvitorlázhat Korzika, Szardínia vagy a Baleári-szigetek felé. Bormes-i bázisunkról Korzika legközelebbi kikötője Calvi (110 tmf.). A Francia Riviéra autóval is elérhető távolság, Budapestről St.Tropez 1400 km. Vagy repülhetünk Budapestről közvetlen járattal Nizzába vagy Párizsba, ahonnét vonattal vagy bérautóval juthatunk el az indulási kikötőbe. Időjárás és szélviszonyok: A tökéletes vitorlázás feltételei adottak: a kiegyensúlyozott szélviszonyok között zátonymentes part mentén hajózhatunk jó széllel az általában nyugodt tengeren, éjszakára marinák vagy védett öblök horgonyzóhelyei várnak. Itt a vitorlás szezon 6 hónapig, májustól-szeptemberig tart. A szezonban ritkán van túl erős szél, a tenger is általában nyugodt, az árapályszint-változás és az áramlás elenyésző. Vonatkozó hajózási pilotkönyv és térkép irodánkban megvásárolható!

2 KORZIKA Korzika a Földközi-tenger negyedik legnagyobb szigete - Szicília, Szardínia és Ciprus után. Franciaország 26 régiójának egyike. A sziget 190km hosszú, 90km széles, a tagolt korzikai partvonal közel 600 tengeri mérföldnyi. A francia anyaország felől, északról a Ligúr-tenger határolja, keletről a Tirrén-tenger mossa, nyugatról a Földközi-tenger ostromolja a vadregényes Korzika partjait. Korzika nyugati és déli partvidéke Szardínia északi felével a Földközi-térség legszebb vidéke. A türkizkék és mélykék vizű, homokos öblökben bővelkedő szépséges szigetnek vadságot kölcsönöznek a 2000 méter magas hegyei, északról-délre vonulnak végig a szigeten. A part menti zátonyokkal is vigyáznunk kell. Hajósok lévén a legnagyobb sportértéke annak van, ha vitorlással érkezünk Korzikára. Toszkánából, a Francia Riviéráról vagy Szardíniáról bérelt hajóval sok ügyfelünk spórolja meg a korzikai kompköltséget. Hajóval mérföld a Cote d'azure-ről és a Francia Riviéráról, mindössze mérföld az olasz csizmától, Elbától már csak 30 mérföld a vízi út Korzikáig. Autóval érkezve az olasz szárazföldről Genovából, Livornóból, Piombinóból és Róma mellől indulnak kompok a Korzika keleti felén lévő Bastiába és Porto Vecchio-ba. Franciaországból Korzika északi (Calvi, Ile Rousse) és nyugati (Ajaccio, Propriano) kikötőit érhetjük el. Nemzetközi repülőtere Ajaccionak és Bastiának van. Menetrendszerinti közvetlen repülőjáratok Magyarországról sajnos nem közlekednek, Korzikára Budapestről legfeljebb átszállással juthatunk el, közvetlenül Bécsből repülhetünk. Időjárás és szélviszonyok: Mediterrán klíma jellemzi a szigetet, kellemes hőmérséklettel télen-nyáron. A nyár forró és száraz, a tél pedig enyhe és esős, a magas hegyeket hó borítja. Korzikára nyáron mindenből sok jut: Celsius fokos hőmérséklet és napi óra napsütés, ideális a nyaralásra. A vízhőmérséklet elérheti a 24 fokot, de kitartóan erős szélben a tengerfelszín pár fokot ettől lehűlhet. Korzika nyugati oldala szelesebb, mint a keleti. Korzika széljárását nyáron a "tengeri szél" uralkodása jellemzi. Erőssége Beaufort 3-6 közötti. Napközben éled, a nyugati partvidéken iránya nyugatias, a sziget alsó felén délnyugatról, északi felén északnyugatról fúj, míg a keleti partok mentén délkeleties ez a vízi szél, és naplementével elül. A nyári főszezonban sok a szélcsendes nap is. Ősztől tavaszig viszont erősebb szelek is elérik Korzikát, pár napra nyáron is előfordulnak: nyugat-északnyugatról érkezhet a hideg misztrál, északról a hűvös tramontana, északkeletről a veszélyes gregál, délnyugatról a nedves és meleg libreccio, Afrika felől fújhat a sirokkó. Konkrét árajánlattal készséggel állunk rendelkezésére!

3 FRANCIA RIVIÉRA, KORZIKA EGYTESTŰEK Típus Évjárat Férő- Jan.01-Máj.27. Máj.27-Júl.01. Júl Júl.29-Aug.26. Szept hely Szept.23-Dec.31. Aug.26-Szept kabinosok Oceanis Bavaria kabinosok Bavaria Bavaria kabinosok Oceanis Dufour Oceanis Oceanis Sun Odyssey Dufour Dufour Sun Odyssey Dufour Bavaria 37 ÚJ! kabinosok Bavaria 42 Vision Bavaria Bavaria Kiriacoulis charterfeltételekkel. KATAMARÁNOK Típus Évjárat Férő- Jan.01-Máj.27. Máj.27-Júl.01. Júl Júl.29-Aug.26. Szept hely Szept.23-Dec.31. Aug.26-Szept.09. Lagoon Lagoon Kiriacoulis charterfeltételekkel. Indulási kikötők: Bormes les Mimosas marinája az Hyeres-félszigeten Saint-Tropez után (20km) a Côte d'azur-on, a Francia Riviérán Propriano jachtkikötője Bonifacio felett Korzika DNy-i öblében, Korzika szigetén.. Olcsóbb Korzika-túra indulási kikötők az olasz szárazföldről, Toszkánából (lsd. olasz árlista). FRANCIA RIVIÉRA KATAMARÁNOK Típus Évjárat Férőhely Jan.01-Ápr.08. Nov.04-Dec.31. Ápr Ápr.29- Máj.27. Máj.27- Jún.24. Jún.24-Júl.15. Aug.19-Szep.23. Júl.15- Aug.19. Szept.23- Nov.04. Nautitech Lipari Lipari Lagoon Lagoon Nautitech O Lagoon Lagoon Lagoon Lagoon Mahe Gemini L Highland Indulási kikötők: Port-Pin-Rolland marinája, Toulon és Hyeres között a Côte d'azur-on a Francia Riviérán és Port de Corbieres kikötő, L'Estaque Marseilles-nél, Provance-ban.

4 FRANCIA RIVIÉRA EGYTESTŰEK Típus Évjárat Férőhely Jan.01-Ápr.08. Nov.04-Dec.31. Ápr Ápr.29- Máj.27. Máj.27- Jún.24. Jún.24-Júl.15. Aug.19-Szep.23. Júl.15- Aug.19. Szept.23- Nov kabinosok Bavaria Oceanis Cyclades kabinosok Bavaria Harmony 47 C Harmony Sun Odyssey Dufour Dufour Hanse kabinosok Harmony Oceanis Dufour Dufour Grand Solei Harmony Dufour 412 A Dufour Oceanis Dufour Dufour Dufour Dufour Oceanis Cyclades Sun Odyssey 39i Dufour 382 A Dufour Dufour Bavaria Oceanis Bavaria Oceanis Sun Odyssey 36i Sun Odyssey kabinosok Sun Odyssey 39i Dufour Dufour Dufour Bavaria Suna Odyssey Sun Fast Oceanis Indulási kikötők: Port-Pin-Rolland marinája, Toulon és Hyeres között a Côte d'azur-on a Francia Riviérán és Port de Corbieres kikötő, L'Estaque Marseilles-nél, Provance-ban.

5 KORZIKA EGYTESTŰEK Típus Évjárat Férőhely Jan.01-Ápr.08. Nov.04-Dec.31. Ápr Ápr.29- Máj.27. Máj.27- Jún.24. Jún.24-Júl.15. Aug.19-Szep.23. Júl.15- Aug.19. Szept.23- Nov.04. Bavaria Oceanis Cyclades Bavaria Harmony 47 C Harmony Sun Odyssey Dufour Dufour Hanse Oceanis Harmony Oceanis Dufour Dufour Grand Solei Harmony Dufour 412 A Dufour Dufour 410, Oc Dufour Dufour 40, Oceanis Cyclades Sun Odyssey 39i Dufour 382, 382 A Dufour Bavaria Oceanis Bavaria Oceanis Sun Odyssey 36i Sun Odyssey Sun Odyssey 39i Dufour Dufour Bavaria Sun Odyssey Sun Fast Oceanis KATAMARÁNOK Nautitech Lipari 41, Lag Lipari Bali 4.0 ÚJ! Nautitech O40,L Lagoon Lagoon Lagoon Mahe Gemini L Highland Indulási kikötők: Solenzara kikötője Délkelet-Korzikán, Ajaccio jachtkikötője Középnyugat-Korzikán, Propriano jachtkikötője Délnyugat-Korzikán, a Bonifacio-szorosnál.

6 FRANCIA HAJÓBÉRLÉSI FELTÉTELEK 2017: Kiriacoulis charterfeltételek: Indulási kikötők: Bormes les Mimosas marinája az Hyeres-félszigeten Saint-Tropez után (20km) a Côte d'azur-on, a Francia Riviérán. Olcsó Korzika-túra indulási kikötők az olasz szárazföldről, Toszkánából (lsd. olasz árlista). Hajótulajdonos partnerünk: ISO-s világcég, a Kiriacoulis Mediterranean S.A. Hajók száma: 23. Hajóátadás/átvétel: 17h-tól/09h-ig a hét bármely napján. A hajók bárhány napra bérelhetők. Kivéve vasárnap. Az ár tartalmazza: boci, külmotor a bocira 50 lábtól, konyhai felszerelés, kikötői díjak első és utolsó éjszakára. Nem tartalmazza: leutazás, ellátás, hajótisztítási díj 110 EUR/2 kabin, 120 EUR/3 kabin, 140 EUR/4 kabin és katamaránok 42 lábig, 150 EUR/5 kabin és katamaránok 42 lábtól, ágynemű 10 EUR/fő. Rövid bérlet: 5 nap (80%), 4 nap (65%), hétvége (55%). One-way charter: nincs. Opciók: külmotor a bocira 80 EUR/hét, biztonsági védőháló 100 EUR, start csomag 25 EUR, helyi hajóvezető 200 EUR/nap +ellátás, helyi hostess 130 EUR/nap +ellátás, reptér-marina transzfer, élelmiszer-készlet. Kaució: 40 lábig 2000 EUR, 41 lábtól és a katamaránok 3000 EUR hitelkártyával. Kaucióbiztosítás: 25 EUR/nap (min.175 EUR) hitelkártyáról és a helyszíni biztonsági letét 595 EUR vagy 40 lábig 35 EUR/nap (min.245 EUR), 41 lábtól és a katamaránok 45 EUR/nap (min.315 EUR) hitelkártyáról, helyszíni letét nélkül. Fizetési feltételek: az ár 50%-a foglaláskor, a fennmaradó részlet legkésőbb 4 héttel a szolgáltatás kezdete előtt fizetendő forintban az Erstebank euro deviza kereskedelmi eladási árfolyamán számolt értéken vagy euroban, készpénzzel vagy átutalással. Kedvezmények: törzsutas-kedvezmény 5%, 2 hetes bérlés 5%, 3 hetes bérlés 10%, 4 hetes bérlés 15%, last minute kedvezmény 2 héttel az indulás előtt megtett foglalásokra 25%, flottabérlési kedvezmény 2,5%-tól és további, havonta változó, előfoglalási és ösztönző kedvezmények 5%-25% (min. 1 hetes bérlésekre)! Maximális kedvezmény 30%. No.2 charterfeltételek: Indulási kikötők: Port-Pin-Rolland marinája, Toulon és Hyeres között a Côte d'azur-on, a Francia Riviérán és Solenzara kikötője Délkelet-Korzikán, Ajaccio jachtkikötője Középnyugat-Korzikán, Propriano jachtkikötője Délnyugat-Korzikán, a Bonifacio-szorosnál. Hajóátadás/átvétel: szombat 17h-tól/ péntek 17h-ig, rajtaalvással szombat 09h-ig. Máj.14-ig és okt.15-től a hét bármely napján. Az ár tartalmazza: boci külmotorral, ágynemű, konyhai felszerelés, ABC-szett, törölközők, 4 órán belüli cselekvés-garancia, kikötői díjak első és utolsó éjszakára. Nem tartalmazza: leutazás, ellátás, hajótisztítási díj 38 lábig 190 EUR, láb között 220 EUR, láb között 255 EUR, 50 lábtól és katamaránok 40 lábig 275 EUR, katamaránok láb között 295 EUR, láb között 315 EUR, 50 lábtól 345 EUR. Opciók: biztonsági védőháló EUR, helyi hajóvezető 230 EUR/nap +ellátás, helyi hostess/szakács 200 EUR/nap +ellátás, teljes panziós ellátás EUR/fő/éj (+szakács), legénységváltás-felár 200 EUR, reptér-marina transzfer, élelmiszer-készlet. A helyszínen fizetett opciók +10% felárral számolandók. One-way charter: lekérésre, min. 2 hetes bérlés esetén. Rövid bérlet: 6 nap (90%), 5 nap (80%), 4 nap (70%), 3 nap (60%), csak máj.06-ig és okt.24-től. Kaució: a választott hajótól függően EUR. Kaucióbiztosítás: EUR/nap (min. 1 hétre fizetve) és a helyszíni biztonsági letét EUR. Fizetési feltételek: az ár 30%-a foglaláskor, a fennmaradó részlet legkésőbb 6 héttel a szolgáltatás kezdete előtt fizetendő forintban az Erstebank euro deviza kereskedelmi eladási árfolyamán számolt értéken vagy euroban, készpénzzel vagy átutalással. Kedvezmények: törzsutas-kedvezmény 5%, előfoglalási kedvezmény a 6 hónappal az indulás előtt megtett foglalásokra 5%, Boat Show kedvezmény 5%, 2 hetes bérlés 5%, 3 hetes bérlés 10%. Maximális kedvezmény 20%. Konkrét árajánlattal készséggel állunk rendelkezésére!

FRANCIAORSZÁG: A FRANCIA RIVIÉRA ÉS KORZIKA

FRANCIAORSZÁG: A FRANCIA RIVIÉRA ÉS KORZIKA FRANCIAORSZÁG: A FRANCIA RIVIÉRA ÉS KORZIKA A FRANCIA RIVIÉRA Elegáns tengerparti városkák, úgymint St.Tropez, St.Raphael, Cannes, Nizza, Monte Carlo és modern marináik, pazar éttermek, kellemes klíma,

Részletesebben

FRANCIAORSZÁG: A FRANCIA RIVIÉRA ÉS KORZIKA

FRANCIAORSZÁG: A FRANCIA RIVIÉRA ÉS KORZIKA FRANCIAORSZÁG: A FRANCIA RIVIÉRA ÉS KORZIKA A FRANCIA RIVIÉRA Elegáns tengerparti városkák, úgymint St.Tropez, St.Raphael, Cannes, Nizza, Monte Carlo és modern marináik, pazar éttermek, kellemes klíma,

Részletesebben

TROGIR, SPLIT ÁRAK (EUR/hét/2019)

TROGIR, SPLIT ÁRAK (EUR/hét/2019) TROGIR, SPLIT Jan.01-Jún.01. Jún.01-15. Jún.15-Júl.13. Aug.10-31. Júl.13-Aug.10. Aug.31- Szept.21 D&D 54 2014-15 10+2 3543 4429 5890 6608 5171 Bavaria 50 2006-08 10 2744 3416 4555 5098 4011 Bavaria 46

Részletesebben

PULA ÁRAK (EUR/hét/2018)

PULA ÁRAK (EUR/hét/2018) Szept.22-Dec.31. Máj.26- Jún.16. Aug.11-Szept.01. Aug.11. Szept. 01-22. Bavaria 46 ÚJ! 2015-18 8+1 2575 3238 4309 4819 3799 Sun Odyssey 449 2016-17 8+2 2448 3060 4080 4564 3595 Dufour 460 2016 6+2 2448

Részletesebben

DUBROVNIK, MONTENEGRÓ ÁRAK (EUR/hét/2018)

DUBROVNIK, MONTENEGRÓ ÁRAK (EUR/hét/2018) Jan.01-Máj.26. 29-Dec.31. Máj.26-Jún.02. Jún.02-16. 15-22. Jún.16-Júl.14. Aug.25-15. Júl.14- Aug.25. Jeanneau 53 2013 10+2 3090 4030 4750 5110 5700 Dufour 510 2017 10+2 3090 4030 4750 5110 5700 Bavaria

Részletesebben

ZADAR, BIOGRAD ÁRAK (EUR/hét/2017)

ZADAR, BIOGRAD ÁRAK (EUR/hét/2017) ZADAR, BIOGRAD Jan.01-Máj.27. 23-Dec.31 Máj.27-Jún.16. Jún.16-Júl.15. Aug.12-02. Júl.15-Aug.12. 02-23. Dufour 560 2015 12 4225 5275 7025 8300 6175 Bavaria 55 2011 10 3650 4575 6075 6825 5350 D&D 54 2014-15

Részletesebben

DUBROVNIK, MONTENEGRÓ ÁRAK (EUR/hét/2019)

DUBROVNIK, MONTENEGRÓ ÁRAK (EUR/hét/2019) Jan.01-Máj.25. Szept.28-Dec.31. Máj.25-01. 01-15. 15-Júl.13. Aug.24-Szept.14. Júl.13- Jeanneau 53 2013 10+2 3090 4030 4750 5110 5700 Dufour 512 2017 10+2 3090 4030 4750 5110 5700 Dufour 460 2016 8+2 2520

Részletesebben

ROVINJ ÁRAK (EUR/hét/2016) PULA ÁRAK (EUR/hét/2016)

ROVINJ ÁRAK (EUR/hét/2016) PULA ÁRAK (EUR/hét/2016) ROVINJ Típus Évjárat Férő- Jan.01-Ápr.23. Ápr.23-Máj.21. Máj.21-Júl.02. Júl.02-Szept.10. hely Okt.15-Dec.31. Okt.01-15. Szept.10-Okt.01. Bavaria 47 2009 8+1 2520 2950 3300 3650 Bavaria 41 2015 6+1 2000

Részletesebben

ZADAR, BIOGRAD ÁRAK (EUR/hét/2015)

ZADAR, BIOGRAD ÁRAK (EUR/hét/2015) ZADAR, BIOGRAD Jan.01-Máj.16. Szept.26-Dec.31. Máj.16- Jún.13. Jún.13-Júl.18. 15-Szept.05. 15. Szept. 05-26. Bavaria 50 2006-08 10 2650 3300 4400 4925 3875 Bavaria 50 2002 10 2150 2675 3575 4000 3150 Bavaria

Részletesebben

ROVINJ ÁRAK (EUR/hét/2017)

ROVINJ ÁRAK (EUR/hét/2017) ROVINJ Jan.01-Ápr.29. Ápr.29-Máj.20. Szept.23-30. Máj.20-Júl.01. Szept.16-23. Júl.01- Szept.16. Bavaria 47 2009 8+1 2000 2650 3300 3590 Bavaria 46 2016 8+1 2400 2800 3660 4190 Bavaria 41 2015 6+1 1800

Részletesebben

ZADAR, BIOGRAD ÁRAK (EUR/hét/2019)

ZADAR, BIOGRAD ÁRAK (EUR/hét/2019) ZADAR, BIOGRAD Típus Évjárat Férő- Jan.01-Jún.01. Jún.01-15. Jún.15-Júl.13. Júl.13- Aug.10. Aug.31-Szept.21 hely Szept.21-Dec.31. Aug.10-31. Dufour 560 2015 12 3718 4642 6181 7304 5433 Bavaria 55 2011

Részletesebben

GÖRÖGORSZÁG. Konkrét árajánlattal készséggel állunk rendelkezésére!

GÖRÖGORSZÁG. Konkrét árajánlattal készséggel állunk rendelkezésére! GÖRÖGORSZÁG Görögország a vitorlázás fellegvára, Horvátország után a 2. legkedveltebb célpontja a vitorlázóknak, a tenger szerelmeseinek. A hajózási térség rendkívül nagy és változatos: sok nyárra tartogat

Részletesebben

GÖRÖGORSZÁG. Konkrét árajánlattal készséggel állunk rendelkezésére!

GÖRÖGORSZÁG. Konkrét árajánlattal készséggel állunk rendelkezésére! GÖRÖGORSZÁG Görögország a vitorlázás fellegvára, Horvátország után a 2. legkedveltebb célpontja a vitorlázóknak, a tenger szerelmeseinek. A hajózási térség rendkívül nagy és változatos: sok nyárra tartogat

Részletesebben

GÖRÖGORSZÁG. Konkrét árajánlattal készséggel állunk rendelkezésére!

GÖRÖGORSZÁG. Konkrét árajánlattal készséggel állunk rendelkezésére! GÖRÖGORSZÁG Görögország a vitorlázás fellegvára, Horvátország után a 2. legkedveltebb célpontja a vitorlázóknak, a tenger szerelmeseinek. A hajózási térség rendkívül nagy és változatos: sok nyárra tartogat

Részletesebben

GÖRÖGORSZÁG. Konkrét árajánlattal készséggel állunk rendelkezésére!

GÖRÖGORSZÁG. Konkrét árajánlattal készséggel állunk rendelkezésére! GÖRÖGORSZÁG Görögország a vitorlázás fellegvára, Horvátország után a 2. legkedveltebb célpontja a vitorlázóknak, a tenger szerelmeseinek. A hajózási térség rendkívül nagy és változatos: sok nyárra tartogat

Részletesebben

GÖRÖGORSZÁG. Konkrét árajánlattal készséggel állunk rendelkezésére!

GÖRÖGORSZÁG. Konkrét árajánlattal készséggel állunk rendelkezésére! GÖRÖGORSZÁG Görögország a vitorlázás fellegvára, Horvátország után a 2. legkedveltebb célpontja a vitorlázóknak, a tenger szerelmeseinek. A hajózási térség rendkívül nagy és változatos: sok nyárra tartogat

Részletesebben

OLASZORSZÁG. Konkrét árajánlattal készséggel állunk rendelkezésére!

OLASZORSZÁG. Konkrét árajánlattal készséggel állunk rendelkezésére! OLASZORSZÁG Vadregényes vulkanikus szigetek, hosszú, homokos, nyüzsgő plázsok, lakatlan öblök, többezer-éves tengerparti városok, zamatos borok, eredeti pizza és spagetti, és körbe-körbe tenger- ez mind

Részletesebben

GÖRÖGORSZÁG. Konkrét árajánlattal készséggel állunk rendelkezésére!

GÖRÖGORSZÁG. Konkrét árajánlattal készséggel állunk rendelkezésére! GÖRÖGORSZÁG Görögország a vitorlázás fellegvára, Horvátország után a 2. legkedveltebb célpontja a vitorlázóknak, a tenger szerelmeseinek. A hajózási térség rendkívül nagy és változatos: sok nyárra tartogat

Részletesebben

OLASZORSZÁG. Konkrét árajánlattal készséggel állunk rendelkezésére!

OLASZORSZÁG. Konkrét árajánlattal készséggel állunk rendelkezésére! OLASZORSZÁG Vadregényes vulkanikus szigetek, hosszú, homokos, nyüzsgő plázsok, lakatlan öblök, többezer-éves tengerparti városok, zamatos borok, eredeti pizza és spagetti, és körbe-körbe tenger- ez mind

Részletesebben

OLASZORSZÁG. Konkrét árajánlattal készséggel állunk rendelkezésére!

OLASZORSZÁG. Konkrét árajánlattal készséggel állunk rendelkezésére! OLASZORSZÁG Vadregényes vulkanikus szigetek, hosszú, homokos, nyüzsgő plázsok, lakatlan öblök, többezer-éves tengerparti városok, zamatos borok, eredeti pizza és spagetti, és körbe-körbe tenger- ez mind

Részletesebben

OLASZORSZÁG. Konkrét árajánlattal készséggel állunk rendelkezésére!

OLASZORSZÁG. Konkrét árajánlattal készséggel állunk rendelkezésére! OLASZORSZÁG Vadregényes vulkanikus szigetek, hosszú, homokos, nyüzsgő plázsok, lakatlan öblök, többezer-éves tengerparti városok, zamatos borok, eredeti pizza és spagetti, és körbe-körbe tenger- ez mind

Részletesebben

OLASZORSZÁG. Konkrét árajánlattal készséggel állunk rendelkezésére!

OLASZORSZÁG. Konkrét árajánlattal készséggel állunk rendelkezésére! OLASZORSZÁG Vadregényes vulkanikus szigetek, hosszú, homokos, nyüzsgő plázsok, lakatlan öblök, többezer-éves tengerparti városok, zamatos borok, eredeti pizza és spagetti, és körbe-körbe tenger- ez mind

Részletesebben

THAIFÖLD (Phuket, Koh Samui, Koh Chang)

THAIFÖLD (Phuket, Koh Samui, Koh Chang) THAIFÖLD (Phuket, Koh Samui, Koh Chang) Phuket egész évben világszínvonalú búvárkodási és kitőnı vitorlázási úti cél. Ráadásul a thai nép egyike a legszívélyesebbnek. E barátságos eket meg kell látogatnia!

Részletesebben

Horvátország HOTEL LIŠANJ 2* - NOVI VINODOLSKI

Horvátország HOTEL LIŠANJ 2* - NOVI VINODOLSKI HOTEL LIŠANJ 2* - NOVI VINODOLSKI A hotel közvetlen tengerparton található, közelében postahivatal, bank és benzinkút, a városközpont kb. 10 perc. A kétágyas szobák mindegyikben zuhany/wc, SAT TV, telefon.

Részletesebben

A legkedvezőbb ár-érték arányt képviselő junior tanfolyamaink Franciaországban 2015-ben

A legkedvezőbb ár-érték arányt képviselő junior tanfolyamaink Franciaországban 2015-ben A legkedvezőbb ár-érték arányt képviselő junior tanfolyamaink Franciaországban 2015-ben CANNES Cannes 13-17 éveseknek kollégiumban vagy családnál 2015.06.28 és 08.22 között hetente, szállás kollégiumban

Részletesebben

2013/2 S/Y FEMME FATALE PROGRAM

2013/2 S/Y FEMME FATALE PROGRAM SHIPS REGAT TA 2013 A S/Y Femme Fatale 2013. szeptember 4-én indul a Mediterranean Tall Ships Regattára. Az Adiáról Barcelonába hajózunk, majd a Regatta után La Speziából Máltára vitorlázunk. S.A.L.T.

Részletesebben

NÉMETORSZÁG. A Potsdam-Berlin szakasz viszont belvízi hajóvezetıiengedély köteles. Hajóbérlés itt csak hajósoknak!

NÉMETORSZÁG. A Potsdam-Berlin szakasz viszont belvízi hajóvezetıiengedély köteles. Hajóbérlés itt csak hajósoknak! NÉMETORSZÁG Németország északkeleti felén fekszik Mecklenburg és Brandenburg vidék, tavakkal és erdıkkel teli táj: 15 ezer hektár erdı borítja, a 33 tó együttesen 54 km-es vízterületet alkot. A Müritz-tó

Részletesebben

UTAZÁSI INFORMÁCIÓK Mediterranean Tall Ships Regatta 2013

UTAZÁSI INFORMÁCIÓK Mediterranean Tall Ships Regatta 2013 UTAZÁSI INFORMÁCIÓK Mediterranean Tall Ships Regatta 2013 SKRADIN Skradin ACI Marina a horvát tengerpart közép-dalmácia régiójában, Sibeniktől néhány kilométerre található kis marina. Könnyen elérhető,

Részletesebben

Németh Tamás Hajóbérlés, marketing. 0630 437 1979 tamas@tengerivizsga.hu

Németh Tamás Hajóbérlés, marketing. 0630 437 1979 tamas@tengerivizsga.hu Kedves Hajós Barátaink! Ajánlatunkban kizárólag olyan hajókat kínálunk, melyekről üzemeltető partnercégeink rendszeresen gondoskodnak, karbantartanak, ügyfélszolgálatuk rugalmas. Ez megkímél attól, hogy

Részletesebben

Cote d Azur Antibes / Francia riviéra 14-17 éveseknek

Cote d Azur Antibes / Francia riviéra 14-17 éveseknek Cote d Azur Antibes / Francia riviéra 14-17 éveseknek március 24 október 26 705 EUR / hét teljes ellátással 985 EUR/ hét (golf -tanulással egybekötött) Az ár tartalmazza: *standard kurzust (20 óra / hét)

Részletesebben

DIE FREUNDLICHEN FÄHREN SZARDÍNIA KORZIKA ELBA. Éjszakai átkelés: GENOVA-BASTIA

DIE FREUNDLICHEN FÄHREN SZARDÍNIA KORZIKA ELBA. Éjszakai átkelés: GENOVA-BASTIA DIE FREUNDLICHEN FÄHREN SZARDÍNIA KORZIKA ELBA Éjszakai átkelés: GENOVA-BASTIA MENETREND 2014 FLOTTA VINCENT Kategória: hagyományos komp, utasok: 1600, gépjármûvek: 570 Bár; kávézó; snackbár; önkiszolgáló

Részletesebben

Szezonnyitó áprilisi behajózó túra

Szezonnyitó áprilisi behajózó túra Szezonnyitó áprilisi behajózó túra 2009. április 2-5-ig (3 nap - 3 éjszaka) Minden tavasszal eljön a várva-várt pillanat, amikor saját flottánkat a Candor Charter Kastela-i hajóit felkeltjük rövid téli

Részletesebben

SailJAM 2017 Utazási Feltételek

SailJAM 2017 Utazási Feltételek SailJAM 2017 Utazási Feltételek 1. A túra ideje - A túra egyhetes, 2017. július 1-8-ig tart. - Július 1. szombat kora reggel indulunk Budapestről, hazaérkezés július 8. késő délután. - Elegendő jelentkező

Részletesebben

Málta. Fővárosa: Valletta Államforma: Köztársaság Hivatalos nyelve: máltai, angol Területe: 316 km² Lakossága: 404 039 fő Valutája: euró

Málta. Fővárosa: Valletta Államforma: Köztársaság Hivatalos nyelve: máltai, angol Területe: 316 km² Lakossága: 404 039 fő Valutája: euró Málta Fővárosa: Valletta Államforma: Köztársaság Hivatalos nyelve: máltai, angol Területe: 316 km² Lakossága: 404 039 fő Valutája: euró Az 1964. óra független Málta a Földközi-tengerben található kis szigetcsoport,

Részletesebben

FRANCIAORSZÁG. A főbb térségek:

FRANCIAORSZÁG. A főbb térségek: FRANCIAORSZÁG Franciaország a turisták legkedveltebb célpontja Európában, a lakóhajózóknak is. A csatornahajózást itt találták fel, hiszen az eredetileg kereskedelmi hajózásra épített csatornahálózatot

Részletesebben

FRANCIAORSZÁG. A főbb térségek:

FRANCIAORSZÁG. A főbb térségek: FRANCIAORSZÁG Franciaország a turisták legkedveltebb célpontja Európában, a lakóhajózóknak is. A csatornahajózást itt találták fel, hiszen az eredetileg kereskedelmi hajózásra épített csatornahálózatot

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 1140 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Monte Argentario Luxusvilla eladó az olasz Monte Argentario

Részletesebben

CLUB MED 2 Felújított tengerjáró vitorlás hajó

CLUB MED 2 Felújított tengerjáró vitorlás hajó CLUB MED 2 Felújított tengerjáró vitorlás hajó Egy csodálatos vitorlás tengerjáró hajó, harmonikus modern designnal Felújított 5 szigonyos hajó, mely tökéletes kényelmet biztosít az utazás során. Sokféle,

Részletesebben

FRANCIAORSZÁG. A főbb térségek:

FRANCIAORSZÁG. A főbb térségek: FRANCIAORSZÁG Franciaország a turisták legkedveltebb célpontja Európában, a lakóhajózóknak is. A csatornahajózást itt találták fel, hiszen az eredetileg kereskedelmi hajózásra épített csatornahálózatot

Részletesebben

FRANCIAORSZÁG. A főbb térségek:

FRANCIAORSZÁG. A főbb térségek: Franciaország a turisták legkedveltebb célpontja Európában, a lakóhajózóknak is. A csatornahajózást itt találták fel, hiszen az eredetileg kereskedelmi hajózásra épített csatornahálózatot könnyen átalakíthatták

Részletesebben

MALDÍV-szigetek: HOLIDAY ISLAND

MALDÍV-szigetek: HOLIDAY ISLAND MALDÍV-szigetek: HOLIDAY ISLAND 3 csillagos, 700m x 140m, zátony: 350-400 m, 35 perc belső járattal Malé reptértől+ 5 perc hajóval: PADI búvárközponttal rendelkezik! Talán a legkedvezőbb áru sziget! A

Részletesebben

A monszun szél és éghajlat

A monszun szél és éghajlat A monszun szél és éghajlat Kiegészítő prezentáció a 7. osztályos földrajz tananyaghoz Készítette : Cseresznyés Géza e-mail: csgeza@truenet.hu Éghajlatok szélrendszerek - ismétlés - Az éghajlati rendszer

Részletesebben

FRANCIAORSZÁG. A főbb térségek:

FRANCIAORSZÁG. A főbb térségek: FRANCIAORSZÁG Franciaország a turisták legkedveltebb célpontja Európában, a lakóhajózóknak is. A csatornahajózást itt találták fel, hiszen az eredetileg kereskedelmi hajózásra épített csatornahálózatot

Részletesebben

Apartmanok 2 0 1 5 Lido di Jesolo

Apartmanok 2 0 1 5 Lido di Jesolo Apartmanok 2 0 1 5 Lido di Jesolo LIDO DI JESOLO az Adriai tengerpart egyik legfőbb üdülőhelye, mindössze 21 km-re található az egyedülálló várostól, a nemzetközi kulturális események színházától, Velencétől.

Részletesebben

Gastro Sailing Primosten * 2015. szeptember 9-12. Részletek

Gastro Sailing Primosten * 2015. szeptember 9-12. Részletek Részletek Időpont: 2015. szeptember 9 12. (szerda-szombat) Helyszín: Horvátország, indulás Primostenből Útvonal: Primošten Šolta Palmižana Primošten Utazás: Egyénileg (Budapesttől kb. 7-7,5 óra) Szállás:

Részletesebben

Belgium Antwerpen Karel de Grote Hogeschool - 2010 tavaszi félév Holobrádi Miklós, BGK

Belgium Antwerpen Karel de Grote Hogeschool - 2010 tavaszi félév Holobrádi Miklós, BGK Belgium Antwerpen Karel de Grote Hogeschool - 2010 tavaszi félév Holobrádi Miklós, BGK Kiutazás Utazásra nagyjából négy lehetőség adódik. Autóval kimenni kényelmes, sok csomagot ki lehet vinni, egyedül

Részletesebben

Olaszország. Fővárosa: Róma Államforma: Parlamentáris köztársaság Hivatalos nyelve: olasz Területe: 301 318 km² Lakossága: 56 995 744fő Valutája: euró

Olaszország. Fővárosa: Róma Államforma: Parlamentáris köztársaság Hivatalos nyelve: olasz Területe: 301 318 km² Lakossága: 56 995 744fő Valutája: euró Olaszország Fővárosa: Róma Államforma: Parlamentáris köztársaság Hivatalos nyelve: olasz Területe: 301 318 km² Lakossága: 56 995 744fő Valutája: euró A csizma alakú ország a kultúra és a művészetek bölcsőjének

Részletesebben

UTAZÁS. Repülővel (charterjárattal) Budapest-Rodosz-Budapest útvonalon (minden csütörtökön)

UTAZÁS. Repülővel (charterjárattal) Budapest-Rodosz-Budapest útvonalon (minden csütörtökön) RODOSZ Repülővel (charterjárattal) Budapest-Rodosz-Budapest útvonalon (minden csütörtökön) Repülőjegy árak/fő oda-vissza Indulási időpontok (minden csütörtökön) gyerekár gyerekár felnőtt ár 2-12 éves korig

Részletesebben

PIKNIK WELLNESS ÉS KONFERENCIA HOTEL *** & PIKNIK APARTMANOK

PIKNIK WELLNESS ÉS KONFERENCIA HOTEL *** & PIKNIK APARTMANOK PIKNIK WELLNESS ÉS KONFERENCIA HOTEL *** & PIKNIK APARTMANOK Szobaáraink 2013: áraink Forintban egy főre, egy éjszakára értendőek Normál kétágyas szobában (2 fő +1 pótágy): 9720 Ft/fő/éj, -10% kedvezmény

Részletesebben

Repülövel: Utazási lehetőség: Budapest-Korfu-Budapest és Debrecen-Korfu-Debrecen 1 hetes charterjárattal

Repülövel: Utazási lehetőség: Budapest-Korfu-Budapest és Debrecen-Korfu-Debrecen 1 hetes charterjárattal Korfu - Moraitika/Messonghi Repülövel: Utazási lehetőség: Budapest-Korfu-Budapest és Debrecen-Korfu-Debrecen 1 hetes charterjárattal Máj. 31.* Jún. 7.*, 11., 18., 25. Júl. 2., 9., 16., 23., 30. Aug. 6.,

Részletesebben

MSC LUXUS HAJÓUTAK transzferrel és magyar kísérővel

MSC LUXUS HAJÓUTAK transzferrel és magyar kísérővel MSC LUXUS HAJÓUTAK transzferrel és magyar kísérővel 03.11., MSC Musica, 1 éj Dubai + 7 éj hajó, Dubai REPÜLŐVEL! AKCIÓ! Fényűző városok és sivatagi dűnék 2 ágyas bella belső, 1049 EUR/fő helyett 949 EUR

Részletesebben

ÉGHAJLAT. Északi oldal

ÉGHAJLAT. Északi oldal ÉGHAJLAT A Balaton területe a mérsékelten meleg éghajlati típushoz tartozik. Felszínét évente 195-2 órán, nyáron 82-83 órán keresztül süti a nap. Télen kevéssel 2 óra fölötti a napsütéses órák száma. A

Részletesebben

FOGLALÁSI IDŐSZAK:

FOGLALÁSI IDŐSZAK: 1) MEDITERRÁN ÚTVONALAK MSC ARMONIA 7 éjszaka Mediterrán partok és szigetek I. MARSEILLE BELSŐ ABLAKOS 2016. szept. 4 599 699 2016. szept. 11., 18. 499 599 BELSŐ ABLAKOS 2016. szept. 3 599 699 2016. szept.

Részletesebben

MEDITERRÁN TÉRSÉG. MSC PREZIOSA****+ Olaszország Tunézia Spanyolország Franciaország. Program. Részvételi díjak forintban és személyenként

MEDITERRÁN TÉRSÉG. MSC PREZIOSA****+ Olaszország Tunézia Spanyolország Franciaország. Program. Részvételi díjak forintban és személyenként MSC PREZIOSA****+ Olaszország Tunézia Spanyolország Franciaország Marseille Nápoly MSC Splendida Tunisz MEDITERRÁN TÉRSÉG Indulási idôpontok: március 24., 31., április 7., 14., 21., 28., május 5., 12.,

Részletesebben

SCnet Hajóút. 2015.09.19. - 2015.09.26. Olaszország, Elba. Szeptember 19. (szombat): Országos szeminárium, ahonnét nagy ünneplés közepette elindulunk!

SCnet Hajóút. 2015.09.19. - 2015.09.26. Olaszország, Elba. Szeptember 19. (szombat): Országos szeminárium, ahonnét nagy ünneplés közepette elindulunk! SCnet Hajóút 2015.09.19. - 2015.09.26. Olaszország, Elba Szeptember 19. (szombat): Országos szeminárium, ahonnét nagy ünneplés közepette elindulunk! Utazás: ~ 10-12 óra. Útvonal: Budapest M7 autópálya

Részletesebben

NÉMETORSZÁG, BERLIN, NYELVTANFOLYAM

NÉMETORSZÁG, BERLIN, NYELVTANFOLYAM NÉMETORSZÁG, BERLIN, NYELVTANFOLYAM Az 1984-ben alapított szervezet híres fiataloknak szervezett nyári táborairól, melyeket főleg Berlinben szervez. Az itt tanulók minimum korosztálya 8 év, de a különböző

Részletesebben

superior márc. 1. 20., nov. 22. dec. 20.

superior márc. 1. 20., nov. 22. dec. 20. Hévíz HOTEL EURÓPA FIT Gyógyulás, wellness, családbarát környezet, három generáció számára ideális környezet. Az elmúlt évben látványosan megújult szálloda Hévíz központjában, a világhírű gyógytótól 400

Részletesebben

AUSZTRÁLIA TERMÉSZETI FÖLDRAJZA

AUSZTRÁLIA TERMÉSZETI FÖLDRAJZA AUSZTRÁLIA TERMÉSZETI FÖLDRAJZA 1. Ausztrália határai: NY: Indiai-óceán - Afrikától É: Timor-tenger, Arafura-tenger - Óceánia szigeteitől K: Nagy-korallzátony, Csendes-óceán - Amerikától D: Indiai-óceán

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 2144 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Livorno Elegáns luxusvilla eladó a toszkán tengerparton

Részletesebben

MSC DIVINA. MSC CRUISES - Időtlen elegancia modern felfogásban Kelet - Mediterrán Hajóút OLASZORSZÁG- GÖRÖGORSZÁG- TÖRÖKORSZÁG-HORVÁTORSZÁG.

MSC DIVINA. MSC CRUISES - Időtlen elegancia modern felfogásban Kelet - Mediterrán Hajóút OLASZORSZÁG- GÖRÖGORSZÁG- TÖRÖKORSZÁG-HORVÁTORSZÁG. MSC DIVINA MSC CRUISES - Időtlen elegancia modern felfogásban Kelet - Mediterrán Hajóút OLASZORSZÁG- GÖRÖGORSZÁG- TÖRÖKORSZÁG-HORVÁTORSZÁG 1. Velence - 16:30 2. Bari 10:00 15:30 3. Katakolon 08:00 13:00

Részletesebben

Foglalását kérem a piknik@piknik.hu e-mail címen írja meg

Foglalását kérem a piknik@piknik.hu e-mail címen írja meg PIKNIK WELLNESS ÉS KONFERENCIA HOTEL *** & PIKNIK APARTMANOK Siófok, Honvéd u. 73. Szobaáraink 2013: áraink Forintban egy főre, egy éjszakára értendőek Normál kétágyas szobában (2 fő +1 pótágy): 9720 Ft/fő/éj,

Részletesebben

Versennyel kapcsolatos tudnivalók

Versennyel kapcsolatos tudnivalók Versennyel kapcsolatos tudnivalók - Az V. Magyar Tengeri Nagyhajós Bajnokság Versenykiírása ITT letölthető - A III. Adriatic Challenge Utánpótlás Kupa Versenykiírása ITT letölthető - Nevezéssel kapcsolatos

Részletesebben

LAST MINUTE Ft/főtől! Február éjszaka

LAST MINUTE Ft/főtől! Február éjszaka LAST MINUTE 69.900 Ft/főtől! Február 18. 7 éjszaka Panorama Hurghada ***+ AI 69 900 Ft Magic Beach Hotel **** AI 74 900 Ft Seagull Resort **** AI 79 900 Ft Titanic Palace ***** AI 83 900 Ft Sindbad Aqua

Részletesebben

Korfu. Odüsszeusz szigete. Korfu

Korfu. Odüsszeusz szigete. Korfu Odüsszeusz szigete 32 Moraitika Agios Ioannis városától 20 km-re délre, a keleti parton található kiépült nyaralóhely. A Messonghy folyó bal partján elterülő szállodák, nyaralók és apartmanházak között

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 0955 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Livorno Livornói luxushotel eladó LEIRÁS Livornoban,

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 0069 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Argentario Eladó luxusvilla az Argentariora néző tengerparti

Részletesebben

HURGHADA. AZ ŐSZI SZÜNETRE OKTÓBER 31-I INDULÁSSAL 8 NAP / 7 ÉJSZAKA Hotel Ellátás ÁR/FŐ/HÉT. REGINA SWISS INN 4* félpanzió Ft (405 )

HURGHADA. AZ ŐSZI SZÜNETRE OKTÓBER 31-I INDULÁSSAL 8 NAP / 7 ÉJSZAKA Hotel Ellátás ÁR/FŐ/HÉT. REGINA SWISS INN 4* félpanzió Ft (405 ) HURGHADA AZ ŐSZI SZÜNETRE 2018. OKTÓBER 31-I INDULÁSSAL 8 NAP / 7 ÉJSZAKA Hotel Ellátás ÁR/FŐ/HÉT REGINA SWISS INN 4* félpanzió 133 650 Ft (405 ) HAWI LE JARDIN 4* all inclusive 133 650 Ft (405 ) CAESAR

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 1265 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Savona Gyönyörű luxus villa medencével a tenger Liguria

Részletesebben

HURGHADA. AZ ŐSZI SZÜNETRE OKTÓBER 31-I INDULÁSSAL 8 NAP / 7 ÉJSZAKA Hotel Ellátás ÁR/FŐ/HÉT. REGINA SWISS INN 4* félpanzió Ft (405 )

HURGHADA. AZ ŐSZI SZÜNETRE OKTÓBER 31-I INDULÁSSAL 8 NAP / 7 ÉJSZAKA Hotel Ellátás ÁR/FŐ/HÉT. REGINA SWISS INN 4* félpanzió Ft (405 ) HURGHADA AZ ŐSZI SZÜNETRE 2018. OKTÓBER 31-I INDULÁSSAL 8 NAP / 7 ÉJSZAKA Hotel Ellátás ÁR/FŐ/HÉT REGINA SWISS INN 4* félpanzió 133 650 Ft (405 ) HAWI LE JARDIN 4* 133 650 Ft (405 ) CAESAR PALACE HOTEL

Részletesebben

TRITON EMPIRE HOTEL 3* félpanzió Ft (285 ) TTC SUNNY BEACH 4* all inclusive Ft (325 )

TRITON EMPIRE HOTEL 3* félpanzió Ft (285 ) TTC SUNNY BEACH 4* all inclusive Ft (325 ) HURGHADA KIÁLLÍTÁSI KEDVEZMÉNY: 5 000 Ft / FELNŐTT, 2 500 Ft / GYERMEK FOGLALHATÓ MÁR A 20% ELŐLEG BEFIZETÉSÉVEL! 2018. május és október között indulások! 8 NAP / 7 ÉJSZAKA Hotel Ellátás ÁR/FŐ/HÉTTŐL TRITON

Részletesebben

EGYIPTOM 30.000 Ft/fő KEDVEZMÉNNYEL

EGYIPTOM 30.000 Ft/fő KEDVEZMÉNNYEL EGYIPTOM 30.000 Ft/fő KEDVEZMÉNNYEL 2015. NOVEMBE 32+10 kg POGGYÁSZ SÚLYHATÁAL! észvételi díjak kétágyas szobában Ft/fő: Triton Empire Hotel 3* Shams Safaga esort Hotel 4* Safaga Minamark Beach esort Hotel

Részletesebben

FRANCIAORSZÁG. A főbb térségek:

FRANCIAORSZÁG. A főbb térségek: FRANCIAORSZÁG Franciaország a turisták legkedveltebb célpontja Európában, a lakóhajózóknak is. A csatornahajózást itt találták fel, hiszen az eredetileg kereskedelmi hajózásra épített csatornahálózatot

Részletesebben

A szobák klimatizáltak, mely használati díját (35 óra/hét) az árak tartalmazzák. Az apartman sat TV-vel felszerelt. Parkolási lehetőség az utcán.

A szobák klimatizáltak, mely használati díját (35 óra/hét) az árak tartalmazzák. Az apartman sat TV-vel felszerelt. Parkolási lehetőség az utcán. HORVÁTORSZÁG - Omiš NIKOLA APARTMANHAZ (4+1 fő): A ház az aprókavicsos tengerparttól 200 m-re, a homokos tengerparttól, valamint Omiš központjától 700 m-re helyezkedik el. A ház teljesen új, modern berendezéssel

Részletesebben

Paganella Brenta Dolomiti Tre Valli Dolomiti. Téli síutak. sieljunk.com Olaszországban

Paganella Brenta Dolomiti Tre Valli Dolomiti. Téli síutak. sieljunk.com Olaszországban Paganella Brenta Dolomiti Tre Valli Dolomiti Téli síutak sieljunk.com Olaszországban Paganella sí centrum 1040-2125 m Paganella sícentrum Trentino és egyben a Dolomitok egyik legmodernebb pályarendszere.

Részletesebben

'ÚTITÁRSA INGYEN!' AKCIÓ. Hajóút neve Éj Hajó Indulási kikötő Minimum ár. 11 Costa Pacifica Civitavecchia 1. fő: 319 eurótól/fő 2.

'ÚTITÁRSA INGYEN!' AKCIÓ. Hajóút neve Éj Hajó Indulási kikötő Minimum ár. 11 Costa Pacifica Civitavecchia 1. fő: 319 eurótól/fő 2. Izgalmas ősz-kezdés a Costával: ÚTITÁRSA INGYEN! Hat izgalmas mediterrán Costa-útvonalon a kétágyas kabinok most különleges, dupla kedvezménnyel foglalhatók: az első fő kedvezményes részvételi díja mellett

Részletesebben

AEROVIVA CHARTER JÁRATOK: TÉLBŐL NYÁRBA, ÁTSZÁLLÁS NÉLKÜL!

AEROVIVA CHARTER JÁRATOK: TÉLBŐL NYÁRBA, ÁTSZÁLLÁS NÉLKÜL! AEROVIVA CHARTER JÁRATOK: TÉLBŐL NYÁRBA, ÁTSZÁLLÁS NÉLKÜL! AKCIÓ*, AMIG A KÉSZLET TART! AFRIKÁBAN, ANGKORBAN ÉS A KÖRUTAZÁSOK SORÁN AZ ELLÁTÁS BENNE VAN AZ ÁRBAN! AFRIKA *max 1000 utas részére, érkezési

Részletesebben

Február. Március. Program: Időpont: Részvételi díj: Április. Program: Időpont: Részvételi díj:

Február. Március. Program: Időpont: Részvételi díj: Április. Program: Időpont: Részvételi díj: Február Velencei karnevál NON-STOP Február 21-23. 16500 Ft/fő Velencei karnevál & Trieszt Február 21-23. 29900 Ft/fő Velencei karnevál Február 21-23. 35900 Ft/fő Velencei karnevál Február 28-Március 3.

Részletesebben

Paganella Brenta Dolomiti Tre Valli Dolomiti Téli síutak. sieljunk.com Olaszországban

Paganella Brenta Dolomiti Tre Valli Dolomiti Téli síutak. sieljunk.com Olaszországban Paganella Brenta Dolomiti Tre Valli Dolomiti 2018 Téli síutak 2019 sieljunk.com Olaszországban Paganella sí centrum 1040-2125 m Paganella sícentrum Trentino és egyben a Dolomitok egyik legmodernebb pályarendszere.

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 1811 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Amalfi Luxus villa az Amalfi-parton eladó LEIRÁS Az

Részletesebben

Észak-Ciprus árlista. Ciprus. érvényes: 2015. június 30-ig. 2015 Tavasz, Nyár és Ősz www.budavartours.hu/ciprus

Észak-Ciprus árlista. Ciprus. érvényes: 2015. június 30-ig. 2015 Tavasz, Nyár és Ősz www.budavartours.hu/ciprus 2015 Tavasz, Nyár és Ősz /ciprus Észak-iprus árlista érvényes: 2015. június 30-ig. F ö l d k ö z i - t e n g e r rgaka Paphos Morphou ay Troodos hegység Olympos 1953 m Limassol Kyrenia Észak-iprus él-iprus

Részletesebben

MIT KELL TUDNUNK A BALATONI HAJÓKIÁLLÍTÁSRÓL? PARTNEREINKTŐL TUDJUK: 2016-BAN A KIÁLLÍTÁSHOZ KÖTHETŐEN SZÁMOS HAJÓ ÉRTÉKESÍTÉSRE KERÜLT

MIT KELL TUDNUNK A BALATONI HAJÓKIÁLLÍTÁSRÓL? PARTNEREINKTŐL TUDJUK: 2016-BAN A KIÁLLÍTÁSHOZ KÖTHETŐEN SZÁMOS HAJÓ ÉRTÉKESÍTÉSRE KERÜLT A Balaton Boat Show csupán egy órányi autóútra Budapesttől, Magyarország legmeghatározóbb vízi hajókiállításaként széles hajókínálattal, változatos hajózáshoz kapcsolódó kiállítói körrel, izgalmas és színes

Részletesebben

Kedves Természetjárók!

Kedves Természetjárók! A túra időpontja: 2016.12.10 szombat A tervezett indulás: Kedves Természetjárók! Találkozó: 2016.12.10. 8.45 Buszpályaudvar Veszprém A menetjegy ára: 50 %-os 280 HUF oda vissza pedig 325; Összesen: 605

Részletesebben

PLAN&GO AJÁNLAT. Hanson Szilvia részére. Elzász, Franciaország fő részére

PLAN&GO AJÁNLAT. Hanson Szilvia részére. Elzász, Franciaország fő részére PLAN&GO AJÁNLAT Hanson Szilvia részére Elzász, Franciaország 2019.08.18. 2019.08.21. 6 fő részére ÚTITERV VÁZLAT 2019.08.18. vasárnap: elutazás Elzászba Németországból. Strasbourg városnézés. 2019.08.19.

Részletesebben

Hidrometeorológiai értékelés Készült 2012. január 27.

Hidrometeorológiai értékelés Készült 2012. január 27. Hidrometeorológiai értékelés Készült 2012. január 27. 2011. év hidrometeorológiai jellemzése A 2010. év kiemelkedően sok csapadékával szemben a 2011-es év az egyik legszárazabb esztendő volt az Alföldön.

Részletesebben

INGYENES SÍOKTATÁS INGYENES SÍFELSZERELÉS PÁLYASZÁLLÁS. nassfeld. & gitschtal 2018/19 AUSZTRIA

INGYENES SÍOKTATÁS INGYENES SÍFELSZERELÉS PÁLYASZÁLLÁS. nassfeld. & gitschtal 2018/19 AUSZTRIA PÁLYASZÁLLÁS INGYENES SÍOKTATÁS INGYENES SÍFELSZERELÉS nassfeld & gitschtal 2018/19 AUSZTRIA terep nassfeld 110 km tökéletesen karbantartott sípálya minden nehézségi szinten, garantált hóbiztosság 26 modern

Részletesebben

EURÓPA TERMÉSZETFÖLDRAJZA

EURÓPA TERMÉSZETFÖLDRAJZA EURÓPA TERMÉSZETFÖLDRAJZA Általános adatok Területe: 10,5 millió km2 Lakosság: kb. 725 millió (2003) Legmagasabb pont: 5633 m, M. Elbrusz (Kaukázus), Mont Blanc (4807) Legalacsonyabb pont: Volga delta,

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 0556 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Argentárió, Toszkána LUXUSVILLA ELADÓ ARGENTÁRIÓBAN

Részletesebben

Szezonzáró sízés Ausztriában

Szezonzáró sízés Ausztriában Szezonzáró sízés Ausztriában Síkalandok Ischgl-ben Május elejéig! Búcsúztasd a 2013/14-es síszezont egy fergeteges bulival. ISCHGL, Tirol - Szezonzáró 2014. ápr. 27-máj. 4. Május 3.-án élő Robbie Williams

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 0505 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Toszkána - Elba Sziget TOSZKÁN TENGERPARTI VILLA ELADÓ

Részletesebben

Az éghajlati övezetesség

Az éghajlati övezetesség Az éghajlati övezetesség Földrajzi övezetek Forró övezet Mérsékelt övezet Hideg övezet Egyenlítői öv Átmeneti öv Térítői öv Trópusi monszun vidék Meleg mérsékelt öv Valódi mérsékelt öv Hideg mérsékelt

Részletesebben

10. Dalmáciai Fotóművészeti Mesterműhely

10. Dalmáciai Fotóművészeti Mesterműhely 10. Dalmáciai Fotóművészeti Mesterműhely Európa egyik legszebb, szigetekkel, félszigetekkel tagolt tengerpartja a horvát partszakasz. A közép-dalmáciai részre, az Adriai-tenger partjára invitálja immár

Részletesebben

Figyelem! A Costa Diadema, a Földközi-tenger királynője vízre száll!! Ismerkedjen meg a hajótársaság új zászlóshajójával!

Figyelem! A Costa Diadema, a Földközi-tenger királynője vízre száll!! Ismerkedjen meg a hajótársaság új zászlóshajójával! Mediterrán illatok - savonai indulással 7 éj Figyelem! A Costa Diadema, a Földközi-tenger királynője vízre száll!! Ismerkedjen meg a hajótársaság új zászlóshajójával! időpontok Costa Diadema - a flotta

Részletesebben

franciaország franciaország CÔTE D AZUR TENGERPARTI ÜDÜLÉSEK MENTON - Residence LES CITRONNIERS*** FR0202 www.autoclubtravel.hu

franciaország franciaország CÔTE D AZUR TENGERPARTI ÜDÜLÉSEK MENTON - Residence LES CITRONNIERS*** FR0202 www.autoclubtravel.hu TENGERPARTI ÜDÜLÉSEK CÔTE D AZUR MENTON - Residence LES CITRONNIERS*** FR0202 Leírás: Menton sajátos szubtrópusi mikroklímájáról és páratlan kertjeiről nevezetes. A felújított 4 szintes apartmanház Menton

Részletesebben

Trewartha-féle éghajlat-osztályozás: Köppen-féle osztályozáson alapul nedvesség index: csapadék és az evapostranpiráció aránya teljes éves

Trewartha-féle éghajlat-osztályozás: Köppen-féle osztályozáson alapul nedvesség index: csapadék és az evapostranpiráció aránya teljes éves Leíró éghajlattan_2 Trewartha-féle éghajlat-osztályozás: Köppen-féle osztályozáson alapul nedvesség index: csapadék és az evapostranpiráció aránya teljes éves potenciális evapostranpiráció csapadék évszakos

Részletesebben

8. Dalmáciai Fotóművészeti Mesterműhely

8. Dalmáciai Fotóművészeti Mesterműhely 8. Dalmáciai Fotóművészeti Mesterműhely Európa egyik legszebb, szigetekkel, félszigetekkel tagolt tengerpartja a horvát partszakasz. A közép-dalmáciai részre, az Adriai-tenger partjára invitálja immár

Részletesebben

a Personal Tours A Kefallinia.hu Partnere

a Personal Tours A Kefallinia.hu Partnere A Kefallinia.hu Partnere a Personal Tours A 24. sikeres szezonja elé néző Personal Tours az elmúlt évtizedekben több, mint százezer pihenni vágyó, jelentős részben visszatérő vendéget utaztatott nyaralásukra.

Részletesebben

Sikerszéria - Nyeremények

Sikerszéria - Nyeremények A SIKERSZÉRIA ELNEVEZÉSŰ TIPPMIXPRO NYEREMÉNYJÁTÉK NYEREMÉNYEINEK RÉSZLETES LEÍRÁSA TOPLISTA NYEREMÉNYEK Helyezés Nettó nyereményösszeg Nyeremény típusa 1. helyezett 2. helyezett 500 000 Ft 450 000 Ft

Részletesebben

SZABAD HELYEK a szezon végéig szeptember 3-28. között Last Minute árak! 2015. 09. 01. Szeptember 03. 8 nap/7éj KARPATHOS repülővel

SZABAD HELYEK a szezon végéig szeptember 3-28. között Last Minute árak! 2015. 09. 01. Szeptember 03. 8 nap/7éj KARPATHOS repülővel SZABAD HELYEK a szezon végéig szeptember 3-28. között Last Minute árak! 2015. 09. 01. Szeptember 03. 8 nap/7éj KARPATHOS repülővel csak repülőjegy 2 hely Pantheon, 2 ágyas stúdió, önellátás 69.900 Ft/fő

Részletesebben

Magyar Jacht Akadémia

Magyar Jacht Akadémia KÖZLEKEDÉSI FŐFELÜGYELET KÖZÚTI, VASÚTI ÉS HAJÓZÁSI FŐOSZTÁLY HAJÓZÁSI ÉS TENGERÉSZETI OSZTÁLY A víziközlekedésről szóló 2000. évi 42. törvény 56. -nak megfelelően az alábbi tájékoztatást teszem közzé.

Részletesebben

Révfülöp, Vitorláskikötő Ár-és díjszabás december 01-től

Révfülöp, Vitorláskikötő Ár-és díjszabás december 01-től Révfülöp, Vitorláskikötő Ár-és díjszabás 2018. december 01-től Szolgáltatások Egyéb feltételek Listaár nettó bruttó Hajótárolás I. kategória 0-5,48 méterig (szezonban vízen, télen szárazföldön) Ft/év 284

Részletesebben