10. Képeslap gyorsárverés

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "10. Képeslap gyorsárverés"

Átírás

1 Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház tizedik képeslap árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban július között. Ajánlattételi határidő: július 17. szerda - interneten óráig - egyéb elérhetőségeinken óráig Árverésünkre licitálhat írásban, telefonon, ben, online. A megvásárolt tételek átvehetők július 18-án, csütörtökön órától! Maradékeladás: július óráig Címünk: 1133 Budapest, Pozsonyi út 54. Tel: info@fodoraukcio.hu Vásárlói jutalék: 19% tétel tétel

2 Árverési feltételek A honlapunk használatához regisztráció szükséges, melyhez a következő adatokat kötelező megadni: teljes név, lakcím, telefonszám, . Kérjük, a regisztrációnál jelölje meg, hogy személyesen vagy postán veszi át a tételeket, illetve rendelkezzen a fizetési módról. Amennyiben a későbbiekben ettől eltérne, jelezze ügyfélszolgálatunkon. Az aktuális árverésre ajánlatot tenni személyesen, telefonon, faxon, ben, levélben, illetve a weboldalon keresztül lehetséges. Ha a honlapon keresztül licitál, akkor az árverés utolsó napján este óráig várjuk az ajánlatokat, minden más esetben csak óráig tudunk liciteket fogadni. Később érkező licitek esetén reklamációt nem tudunk elfogadni! Online ajánlattételre csak az oldalra való bejelentkezés után van lehetőség. Ehhez a megadott cím és jelszó szükséges. A licitálás licitlépcsők szerint történik, melyek a következők: 1 500Ft 50Ft Ft 2.000Ft Ft 100Ft Ft 5.000Ft Ft 200Ft Ft Ft Ft 500Ft Ft Ft Ft 1.000Ft Ft Ft Ft felett Ft Vásárlói jutalék: 19 % Ajánlatokat csak a licitlépcsők betartásával tudunk elfogadni! Azonos licitek esetén minden esetben a korábban megtett ajánlat nyer. A honlapunkon az egyes tételeknél sosem a legmagasabb ajánlat látszik. A minimális ajánlat mezőben a második legmagasabb ajánlat egy licitlépcsővel megnövelt értéke látható. Így tehát a minimális ajánlat nem feltétlenül egyezik meg a tétel megnyeréséhez szükséges összeggel! Mindennemű összebeszélés, vagy vállalkozás, amely arra irányul, hogy egy harmadik személyt szerfelett magas kínálatra rávegyen és így megkárosítson, tilos és az árverésekről való kizárást vonja maga után. Az árverésre kerülő tételek a kihirdetett formában megtekinthetők. A tételek szavatosság nélkül, minden hibájukkal és hiányosságukkal együtt, abban az állapotban kerülnek eladásra, amelyben az árverés idején vannak. Ajánlat törlésére az Árverező nem kötelezhető, azonban kivételes és indokolt helyzetben végrehajtható. Weboldalunkon a Fiókom menüpontban megtekintheti a korábbi árveréseken licitált tételeket, illetve a Licitfigyelő -ben nyomon követheti az aktuális árverésen licitált tételeit és itt adhat rájuk közvetlenül ajánlatot. Az árverés lezárultával azonnal láthatók a leütési árak és a maradékeladás is megindul. A Fiókom menüpont alatt már a kiértékelő listát is megtalálja, illetve automatikus megy az elnyert tételekről. Sikertelen licitálás esetén is értesítést küldünk, ebben az esetben a fizetendő végösszeg 0Ft!

3 Fizetési feltételek Az elnyert tételek átvehetők személyesen irodánkban a nyitvatartási idő alatt, legkorábban az árverést követő első munkanap délutánjától (14 óra). Lehetőség van postai átvételre is, a fizetés utánvétellel vagy átutalással teljesíthető. Fiókom menüpontban lehet beállítani az elnyert tételek átvételének módját. Fizetési határidő: 2 hét. A fizetési határidő letelte után az elnyert és át nem vett tételeket havonta 5% késedelmi kamattal terheljük, illetve a nagyméretű tételek után a Fodor Aukciósház Kft. jogosult tárolási díjat felszámítani. Amennyiben az ügyfélnek 1 hónapon túli ki nem fizetett tételei vannak és többszöri felszólításra sem reagál, a Fodor Aukciósház Kft. bármikor felfüggesztheti a hozzáférését a honlapunkhoz! Az elnyert tételek kifizetése az alábbi módokon történhet: - készpénzzel - banki átutalással - banki készpénzbefizetéssel (+140Ft banki költség) - PayPal-on keresztül (+4% PayPal költség) info@fodoraukcio.hu címre Bankszámlaszámunk: Forint számla: K&H Bank IBAN: HU Swift: OKHBHUHB Szállítási információk Amennyiben postán kérte az elnyert tételeit, úgy 1-2 munkanapon újabb értesítést küldünk a postaköltség összegéről és a teljes utalandó összegről. Ha utánvételes küldeményként kérte a tételeit, úgy pár napon belül akként postázzuk. A tételeket a teljes összeg beérkezését követően maximum 3 munkanapon belül postázzuk. A levelek és csomagok kézbesítéséhez a Magyar Posta, illetve a DPD futárszolgálat szolgáltatásait vesszük igénybe. Mindent megteszünk, hogy a lehető legkedvezőbb postaköltséget biztosítsuk. Reklamáció Személyesen átvett tételekkel kapcsolatban csak az azonnali reklamációkat tudjuk elfogadni. Postai úton teljesített megbízások esetén a kézhezvételtől számított 72 órán belül jelzett reklamációt tudjuk figyelembe venni. Nagyobb tételeknél, gyűjteményeknél reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

4 Adatvédelmi nyilatkozat A személyes adatok felhasználásának célja többek között a hatékonyabb ügyfélszolgálati működés biztosítása, weboldal, ill. szolgáltatások használatának megkönnyítése. Az ön által megadott adatokat tisztességesen és törvényesen dolgozzuk fel. Az adatokat meghatározott célra tároljuk és attól eltérő módon nem használjuk fel. Megfelelő biztonsági intézkedéseket teszünk annak érdekében, hogy a jogtalan hozzáférést, megváltoztatást vagy terjesztést megakadályozzuk. Adatokat harmadik félnek semmilyen körülmények között nem adunk ki, kivéve a törvényben meghatározott eseteket. Fodor Aukciósház Kft. Cégjegyzékszám: Cg Adószám:

5 Fodor Aukciósház Kft. Beadási feltételek Irodánk kéthetente szervez online numizmatikai, illetve havonta filatéliai és képeslap árveréseket, melyekre a következő témákban várunk anyagokat: Numizmatika: Filatélia: - magyar fém- és ezüstpénzek, bankjegyek - magyar és külföldi gyűjtemények, tömegbélyegek - külföldi fém- és ezüstpénzek, bankjegyek - futott levelek - magyar és külföldi aranypénzek - képeslapok - Római Köztársaság és Császárság pénzei - papírrégiség, fotók, régi iratok - Görögország és egyéb ókori államok pénzei - külföldi és magyar emlékveretek, plakettek, kitüntetések - militária - részvények, értékpapírok, sorsjegyek. Árverésünkre beadható legkisebb értékű tétel 800Ft. Amennyiben a tételek leírását a beadó végzi, úgy a saját felelőssége, hogy a feltüntetett leírások és egyéb feltüntetett adatok a valóságnak megfeleljenek. A beadó tudomásul veszi, hogy a nem megfelelő leírásból eredő reklamációkat, esetleges költségeket a Fodor Aukciósház Kft. bármikor jogosult érvényesíteni vele szemben. A beadó hozzájárul, hogy a Fodor Aukciósház Kft. a beadott tételeket belátása szerinti árverésen vagy a megjelölttől eltérő módon szerepeltesse, kikiáltási árát megváltoztassa vagy azt a beadónak visszaszolgáltassa. Egyéb esetekben a Fodor Aukciósház Kft. a tételeket eredeti kikiáltási áron szerepelteti árverési katalógusában, valamint internetes oldalán és a lehetőségekhez képest a legmagasabb áron árverezi. Amennyiben nincs a kikiáltási árra és a tételek leírására vonatkozó külön megállapodás, úgy azt a Fodor Aukciósház Kft. saját belátása szerint, körültekintő szakmai alapossággal határozza meg. Ha a beadó ennek ellenére kifogásolja a leírást vagy a kikiáltási árat és a tételeket visszavonja, minden ebből eredő költséget megtéríteni köteles. Az árverésre beadott minden tétel után tételenként 100Ft kezelési költséget számolunk fel, továbbá minden egyes eladott tétel után jutalékot kérünk, mely nagyságának megállapítására a tételek beadási értéke szolgál. Az árverési jutalékok a következők: Ft-ig 20% Ft-ig 15% től 10% A beadott tételek elszámolása, kifizetése: árverés után 1 hónappal. Nagyobb összegű szállítás esetén külön megállapodás lehetséges. Mindennemű vétel és árverési beadás közvetítőjének egyedi megállapodás szerinti jutalékot fizetünk. Budapest, február 1. Fodor Aukciósház Kft.

6 Tartalomjegyzék Mai Magyarország Magyar képeslap tételek Felvidék Kárpátalja Erdély Délvidék Horvátország Burgenland Külföldi képeslapok Külföldi képeslap tételek Motívum képeslapok Motívum képeslap tételek Üdvözlő lapok Irredenta Katonai témák Uralkodó, politikus Híres emberek Szerelem, romantika Erotika Cserkész Kellemes licitálást kívánunk! Irodánkban képeslapok gyűjtéséhez kellékek kaphatók! Érdeklődjön munkatársainknál!

7 Mai Magyarország Bp. Kőnyomatos kl k. Bp. Dunai látkép (bélyeghiány) k. Budapest, Ferenc József híd, kőnyomatos kl (sarokkopás) Bp. Országház k. Bp. Országház Bp. Bazilika k. Budapest, Nemzeti Múzeum (kopott sarkok) Budapest, Halászbástya (sarokkopás) k. Bp. Margitszigeti fürdő graf. kl. (Földrajzi Intézet kiadása) k. Bp. Történelmi udvar bejárója graf. kl. (Földrajzi Intézet kiadása) k. Bp. Országháza graf. kl. (Földrajzi Intézet kiadása) k. Bp. Szt. István temploma graf. kl. (Földrajzi Intézet kiadása) k. Bp. Szt. Gellért graf. kl. (Földrajzi Intézet kiadása) Budapesti Nemzetközi Vásár Standard Rádió graf. kl k. Bp. Palatinus Hotel grafikai képeslap (kis sarokhiba) k. Bp. Kossuth Mauzóleum grafikai képeslap k. Bp. Margit-sziget, bejáró Bp. Margit-sziget, kikötő k. Bp. Margit-sziget, fürdő Bp. Margit-sziget kőnyomatos képeslap (felső részen kis hiány) k. Budapest, Margitsziget, Felső vendéglő (törés) Budapest, Margitszigeti kávéház Bp. Margit-sziget, virágóra Bp. Vígszínház k. Bp. Vígszínház Bp. Központi Vásárcsarnok Bp. Váci körút k. Budapest, Magyar színház, kőnyomatos kl k. Budapest, Luther udvar (kis képoldali foltok) k. Budapest, Gr. Károlyi alapítvány bérháza, Váci körút Alkotmány utca sarok (saroktörés, hátoldalon folt) k. Budapest, Ranolder-intézet Budapest, egyetemi növénykert pálmaháza (törés) Budapest, VIII. József utca 23. Munkások rokkant-és nyugdíjegyletének háza k. 4db Budapest, VIII. Tisztviselőtelep, Főgimnázium kl. (saroktörés) k. Budapest, VII. Dembinszkiy utcai leány és leányipariskola k. Budapest, VI. Zeneakadémia k. Budapest, Corvin áruház, női konfekció-osztály (kis sarokhiba) k. Budapest, Corvin áruház, Uridivat osztály k. Budapest, Andrássy-szobor, Kossuth tér (enyhe törés) k. Budapest, New York palota (saroktörés, foltos) k. Bp. Hartmann palota (Váci u.)

8 M.K. Postatakarékpénztár székháza graf. kl k. Budapest, István út, az Erzsébet nőiskola épülete (sarokkopás, enyhe törés) k. Budapest, Fasori uj ref. templom k. Budapest, Népstadion, látkép k. Bp- Ujpest, Vigadó, Apollo mozi (sarokhibák) k. Budapest, IV. Károly laktanya a Sasheggyel, látkép k. Budapest, Erzsébet szanatórium, Weiss Manfréd pavillon, 3 képes kl k. Budapest, XI. Erzsébet királyné sósfürdő k. Budapest, XI. Erzsébet királyné sósfürdő k. Budapest, XI. Erzsébet királyné sósfürdő k. Budapest, Alagút, Ganz Antal 19.sz. (kopott sarkok) k. Budapest, Gellért hegy és balparti részlet, Ganz Antal 16sz. (sarokkopás) k. Budapest, úttörővasút fotó kl k. Budapest, Úttörővasúti Ságvárliget állomás, fotó kl k. Bp. I. Széna tér (kopott sarkok, kis saroktörés) Bp - Máriaremete, Divald k. Budapest, I. Krisztinaváros, templom Bp. Alagút k. Budapest, Lukácsfürdő (sarokkopás, bélyeghiány) k. Budapest, II. Fő utca (Divald 630.sz.) k. Budapest, 6db Tabán graf kl. (vegyes minőség) k. Budapest, Tabán, utcarészlet fotó kl Budapest, Tabán részlet, Királyi Vár fotó kl k. Budapest, Vár, Honvéd-szobor (nyúzott bélyeg) k. Budapest, Szt. György tér k. Budapest, XI. Albertfalva mozaik kl. (enyhe saroktörés) k. Budapest, Budafok, Kőbányai áll. elemi iskola, Igazgatói lakás, osztott kl k. Budapest, Budafok Dietzl József üzlete Budapest, Budafok, Fehér-hegy utca, Simon József üzelete (saroktörés) k. Budapest, Budafok Kossuth Lajos utca, Országút (sarokkopás és kis törés) k. Budapest, Budafok, Erzsébet szálloda k. Budapest, Kőbánya, Előljáróság (kopott sarkok) k. Budapest, Kőbánya X., gyűjtőfogház (kopott sarkok) k. Budapest, Kőbánya X., Kir. orsz. gyűjtőfogház k. Bp. Aquincum, ásatások k. Bp. Aquincum ásatások (kis folt) k. Bp. Aquincum, ásatások k. Budapest, Óbuda, zene konzervatórium (bélyeghiány) k. Budapest, Óbuda (III) látképe (Divald 292sz.) (sarokkopás) Budapest, Óbuda "Jó pásztor" zárda (Divald 251sz.) (nyúzott bélyeg, kis sarokhiba) k. Budapest, Római part hajóállomás, Leányfalu gőzös k. Budapest, Római part, Duna strand k. Budapest, Római part, Hungária strand

9 k. Bp. Csillaghegy strand grafikai képeslap k. Bp. Csillaghegy strandfürdő k. Bp. Csillaghegy strandfürdő Bp. Csillaghegy strandfürdő Bp. Csillaghegy fürdő grafikai képeslap (saroktörés) Bp. Csillaghegy Árpád strandfürdő grafikai képeslap k. Budapest, 4db Csillaghegy Strand kl Bp. Békásmegyer, Pünkösdfürdő k. Budapest, Cinkota, strandfürdő madártávlatból (nyúzott bélyeg) k. Budapest, Cinkota, Róm. kat. templom k. Budapest, 2db Mátyásföld, Lawn teniszklub k. Budapest, Mátyásföld, Repülőtér, HÉV állomás, Mátyás kir. szobra, mozaik kl Budapest, Mátyásföld, Ilona tér, Takács Gyula üzlete, osztott kl. (kopott sarkok) k. Budapest, Mátyásföld, Repülőtér Budapest, Városligeti részlet a Bartha-szoborral (képoldali foltok) k. Budapest, Városligeti szökőkút k. Bp. Vajdahunyad vára k. Budapest, Angol park, Parkvasút k. Budapest, Angol park, az Elvarázsolt kastély k. Budapest, Városliget, Angol park, Csodakerék, Kijárat (enyhe sarokkopás) k. Budapest, Városliget, Vurstli (sarokkopás, nyúzott bélyeg a képoldalon) k. Budapest, az angol park belseje k. Budapest, Városligeti szinkör (enyhe sarokkopás) k. Budapest, városligeti Műjégpálya híd építése 2db fotó (9x14cm) Budapest, 4db Városliget, Szépművészeti Múzeum, Hősök tere k. Budapest, 4db Hősök tere fotó kl k. Budapest, Rákoscsaba, Csabagyöngye strandfürdő k. Budapest, Rákoscsaba Új telep, 3 képes osztott kl Budapest, Rákosfalva, Weress Alajos villája k. Bp. Rákospalota, Községi iskola (kis sarokhiba) k. Bp- Rákospalota, városháza k. Rákospalota, Hősök szobra (enyhe törés) Budapest, XVI. Rákosszentmihály, Fürdő belseje/bejárat, osztott kl Budapest XVI. Rákosszentmihály, Népiskola, polgári leányiskola, osztott kl k. Budapest, XVI. Rákosszentmihály, utcarészlet (sarokkopás) k. Budapest, XVI. Rákosszentmihály, Főjegyzői lak (kis sarokhibák) k. Budapest, XVI. Rákosszentmihály, uszoda (kis sarokkopás) k. Budapest, XVI. Rákosszentmihály, piactér (sarokkopás) k. Budapest, XVI. Rákosszentmihály, Kraicsovits-villa (kis hibák) k. 2db Budapest, XVI. Rákosszentmihály, Róm. kat. templom k. Budapest, XVI. Rákosszentmihály, Községháza, piac (bélyeghiány) k. Budapest, XVI. Sashalom, Kossuth Lajos tér, üzletek (törések, nyúzott bélyeg) k. Budapest, XVI. Sashalom, Gr. Batthányi Ilona utca, Szt. István söröző (saroktörés)

10 db Budapest kl db Bp. Városliget, Vajdahunyad vára db magyar városkép (vegyes minőség) db mai Magyarország városképes kl. (vegyes minőség) k. Babarc, Schwartzer Ottó Sanatorium, Horánszky Nándor-emlék az Erdő-parkban (kopott sarkok) k. Badacsonytomaj, Hősök szobra (foltok) Baja, Dunarészlet k. Bakonyszentlászló, strandfürdő, Czuha völgye, Ujsomhegy, 3 képes kl (kopott sarkok) k. Balassagyarmat, Rákóczi fejedelem út, városháza Balaton, térképes grafikai képeslap (Farnadi) k. Balaton, kirándulás (kis saroktörés) k. Balaton-Berény, fürdőzők (bélyeghiány) k. Balatonföldvár, kikötő, Helka gőzössel (sarokkopás) k. Balatonfüred, Feledy villa graf. kl. (sarokkopás) k. Beled, kastély, evang.iskola, róm.kath. templom, 3 képes kl k. Berettyóújfalu, "Esze Tamás" laktanya k. Békéscsaba, gyalogsági laktanya (kis foltok) Békéscsaba, Fiume Szálló k. Bélapátfalva, cementgyár fotó kl (nyúzott bélyeg) k. Budakalászi Textilművek reklám, (nem kl.) k. Budakalász, templom, és posztógyár k. Budakalász, látkép (bélyeghiány) Cegléd, mozaik kőnyomatos képeslap k. Cegléd, indóház Cegléd, éjjel (sarokkopás, nyúzott bélyeg) k. Cegléd, Rákóczi út k. Cegléd, Fészek szálloda, mozaik kl (nyúzott bélyeg) Csobánka, látkép k. Csobánka, látkép k. Csobánka, látkép Csobánka, Pomáz 2 képes kl Csorna, utcarészlet (kis sarokhiba) Csorna, Palota sor, nyugati rész (saroktörés) Csorna, vasútállomás (sarokkopás) Csorna, Szent István tér (saroktörés) k. Csorna, Fő tér (saroktörés) k. Debrecen, ref. gimnázium k. Diósgyőri Tapolcafürdő rt. strandfürdője k. Diósgyőri Tapolca strandfürdője (saroktörés) k. Dorog, Mária barlang (sarokhibák) Gödöllő 4 képes, lóherés k. Érd, fenyves, strand, Tuskulánum, mozaik kl

11 k. Érdliget, vasútállomás, vár, kocsma (3 képes kl, kis saroktörés) k. Érsekvadkert, Hősök szobra Felsőgalla, kőbánya Felsőgöd, 3 képes kl, dunapart, nyaralók, községháza k. Felsőgöd, mozaik k. Gyöngyös, Főtér, Zsinagóga, 3 képes kl. (hátoldalon ragasztónyom) k. Győr, Erzsébet tér k. Győr, Kisfaludy szobor (kis törés és kopás) k. Győr, Veöreös palota, Deák utcza, Kir. ítélőtábla k. Győr, Batthyányi tér, látkép k. Gyula, parkrészlet k. Hajduszoboszló, II.sz. nagymedence Hajmáskér, látkép Hajmáskér, 2 részes látkép k. Hanyság, Fövényes tó (bélyeghiány, kopott sarkok) Hévíz, gyógyfürdő, fürdőzők (sarokkopás) k. Hódmezővásárhely, városi strandfürdő (kopott sarkok) Jászdózsa, Hősök szobra Kajdacs, kastély kápolna k. Kaposvár, mozaik kl k. Kaposvár, Református imaház fotó kl. (saroktörés) k. Kaposvár, M. Kir. Gazdasági Iskola és Mezőgazdasági szaktanácsadó állomás fotó kl k. Kecskemét, árvaház k. Kecskemét, Törvényszéki palota k. Kecskemét, Nagytemplom (enyhe saroktörés) Kecskemét, ref. templom Kékestető, síelők k. Kerekegyháza, Fő utca részlet (kis saroktörés) k. Keszthely, zárda (képoldalon foltok) Keszthely, Balatoni sétány Komárom, tiszti pavilon k. Kiskőrös, Szarvas-fogadó (saroktörés) k. Kisoroszi, Dunaparti részlet k. Kisoroszi, látkép (kis saroktörés) k. Kisvárda, látkép, fotó kl k. Környe, kőszénbánya (bélyeghiány) Február 19. Környei kőszénbánya "Az első kőszén" (bélyeghiány) k. Kőszeg, Szt. Domonkosrendi szerzetesnők iskola épülete és temploma, díszes 3 képes kl (kis beszakadás) k. Lapujtő, falusi bolt előtt amatőr fotó kl (kopott sarok) Leányfalu, Duna részlet Leányfalu látképe k. Leányfalu, nyaralórészlet...500

12 k. Leányfalu r.k. templom k. 2db Leányfalu kl. tájkép k. 2db Leányfalu kl. tájkép Leányfalu Diakomissza üdülő Leányfalu OTI üdülő k. Leányfalu látkép k. Leányfalu kikötő Mátra, síelők k. Mezőtúr, Ref. gimnázium Miskolc- Lillafüredi nagyszálloda k. Mohács, Kossuth Lajos utca (sarokkopás, bélyeghiány) Nagymaros, látkép Nagymaros és Visegrád látképe k. Nagymaros, Fő tér (kis saroktörés) k. Nagymaros r.k. templom k. Nagymaros k. Nagykanizsa, Fő utca kőnyomatos kl (sarokkopás) k. Nick, templom, műgát, vegyeskereskedés, mozaik kl (kopott sarkok) Nógrádverőce, Madari villa Nógrádverőce, Dunapart k. Örkény tábor, hadi járművek és katonák (kis sarokkopás) k. Örkény (tábor), katonák (bélyeghiány) k. Pécel, Kelecsényi kastély (képoldali foltok, kis sarokhiba) k. Pécs, zárda k. Pécs, Indóház, villamos (saroktörés) k. Pécs, Indóház utca, villamos (enyhe sarokkopás) Piliscsaba tábor (bélyeghiány) Piliscsaba, tábor Piliscsaba, tábor Piliscsaba, tájrészlet Pomáz, Margitliget üdülő k. Pomáz, Margitliget k. Pomáz, falu látképe (kis sarokkopás) k. Pomáz, Margitliget (nyúzott bélyeg) k. Pomáz, Margitliget, látkép (kis saroktörés) k. Pomáz, mozaik k. Rábaköz, ménes (sarokkopás) k. Rábaköz, hajléktalan zenész (kopott sarkok) k. Rábatótfalu (ma Szentgotthárd) Hősök szobra k. Romhány, Rákóczi-emlék (képoldali sérülés, sarokkopás) k. Sátoraljaújhely, Kazinczy utca (sarokkopás) k. Sátoraljaújhely, Erzsébet kórház (saroktörés, kopás) Siófok kikötő grafikai képeslap (kis hibák)...800

13 Siófok, Sió csatorna k. Siófok, homokfürdő k. Siófok, strandfürdő (kopott sarkok, bélyeghiány) k. Sopron, 2 részes panoráma kl, látkép (kis beszakadás) k. Sopron, várkerület, villamos (sarokhibák) k. Sopron, Új utcai átjáró k. Szeged, Izraelita templom (előoldali sérülések) k. Szeged, Kossuth Lajos szobor Szentendre, Ábrányi villa k. Székesfehérvár, M.kir. javító intézet (sarokkopás) Székesfehérvár, lövölde részletek (sarokkopás) k. Szekszárd, belváros látképe a Bartináról k. Szigetmonostor, Fő utca k. Szigetmonostor, r.k. templom k. Szigetmonostor, csárda k. Szigliget, látkép k. Sződliget, vasútállomás (nyúzott bélyeg) k. Sződliget, fűszerüzlet Sződliget, ref. templom grafikai képeslap k. Szolnok, Polgári leányiskola k. Tahinyaraló, csárda k. Tahi, látkép (kopott sarkok) k. Tahi, látkép, hídrészlet, osztott kl k. Tatabánya, munkásotthon k. Tatabánya, MÁK bauxit cementgyár k. Tata tóváros, Kossuth tér (kis sarokkopás) k. Tihany, vitorlással Tihany, KISOK sporttelepe k. Tihany, látképe k. Tótfalu, Almássy-híd k. Tótkomlós, vasúti vendéglő kerthelyisége, két képes kl Újdiósgyőr, mozaik k. Üröm, mozaik kl k. Vasvár, Fő tér (sarokkopás) k. Vác, korcsolya pálya (nyúzott bélyeg) Veszprém, székesegyház k. Veszprém, M.kir. Kinizsi Pál honvédcsapat altisztképző iskola, főépület k. Veszprém, kereskedelmi iskola, + Bánk látkép + Szolnok Művésztelep (kis sarokkopás, saroktörés, nyúzott bélyeg) k. Zalaegerszeg, Deák-szobor, városház, Kummer Gyula kávéház és cukrászda (kis törések) k. Zalaegerszeg, pénzügyigazgatóság, szálloda, városház, három képes kőnyomatos kl k. Zsámbék, Leánynevelő intézet tornaterme...600

14 Magyar képeslap tételek db vegyes külföldi városkép db magyar városképes kl db magyar városképes kl. (vegyes minőség) k. 4db elcsatolt terület kl Fiume, Brassó, Magas Tátra, Kolozsvár, 2db Balaton kl db Budapest kl. (vegyes minőség) db Budapest kl. (vegyes minőség) db Budapest kl. (vegyes minőség) k. 20db Budapest kl. (vegyes minőség) es évek 126db magyar városképes kl db városképes lap, nagyrészt 1945 utáni Felvidék k. Bény, vasútállomás, osztott kl (törések, foltok, nyúzott bélyeg) k. Bussa, tórészlet (kis sarokhibák) k. Eperjes, Róm kath. templom tornya távlatból (bélyeghiány, saroktörés) k. Eperjes, Jókai tér (bélyeghiány) k. Érsekújvár, vámsorompó (beszakadás, sarokkopás) k. Felka, utcarészlet, templom k. Kassa, Andrássy palota k. Kassa, Kossuth Lajos utca, részlet (sarokhiba) k. Kassa, Székesegyház északról k. Késmárk ev. templom k. Losonc, Leány polgári iskola db Felvidék, Tátra kl k. Magas-Tátra, téli sportolás (kopott sarkok) db Magas-Tátra kl db Magas-Tátra kl k. Alsó Tátrafüred (nyúzott bélyeg) k. Mosóc, Ráday kastély k. Pozsony, Szálloda a Magyar királyhoz (kopott sarkok) k. 2db Pozsony kl k. Pöstyén, régi fürdők (enyhe sarokkopás) Kárpátalja k. Királyháza, vasúti vendéglő és tiszti lak, pályaudvar, várhegy, díszes kl (kopott sarkok) k. Munkács, Gör. kath. templom (enyhe saroktörés) k. Munkács, városháza (kis sarokhibák) k. Munkács, Városháza (saroktörés) k. Munkács, Masaryk utca és híd k. Nagyberezna, révhelyi fűrésztelep, munkáslak (törés) Ungvár, parkrészlet k. Ungvár, kis híddal (foltos)...500

15 Erdély Arad, városligeti tó k. Arad, új polgári iskola Dés, vasútállomás (foltosodás) k. Déva, Honvéd laktanya (saroktörés) k. Gyulafehérvár, Károly kapu, tiszti pavilon, vár, új kapu, mozaik kl (kis sarokkopás) k. Gyulafehérvár, Fő tér- és vároldal, látkép (kis saroktörés) Karánsebes, üdülőtelep (sarokhiány) k. Kolozsvár, Mátyás kir. szobor (bélyeghiány) k. Kolozsvár- Kossuth Lajos utca k. Marosújvár, Sós és gőzfürdő k. Nagyenyed, Alsófehérmegye székháza k. Nagyvárad, templom, utcarészlet (kis sarokkopás) k. Nagyvárad, Szent Vincze zárda (saroktörés) k. Nagyvárad, Igazságügyi palota k. Orsova, Vaskapu k. Piskin, Szabadság-szobor k. Sepsiszentgyörgy, országzászló (nyúzott bélyeg) k. Szászpéntek (Pintak) sófürdő (saroktörés) k. Szászrégen, hetivásár (saroktörés) Szászrégen, főtér k. Székelyudvarhely- főtér Szováta-fürdő, Dessewffy nyaraló (kis sarokhiba) k. Temesvár, Dél Magyarországi közlöny kl. (saroktörés) k. Temesvár, császári és királyi tüzér szertár (sarokkopás) k. Temesvár, Dózsa tér (sarokkopás) k. Temesvár, takarékpénztár (kis képoldali foltok) k. Temesvár, felsőbb leányiskola (saroktörés) k. Temesvár, Regatta-egyesület (kopott sarkok) k. Zilah, Szikszai-park Turul emlékkel (törések) db Erdély kl. (vegyes minőség) Délvidék k. Apatin, Duna részlet (saroktörés) k. Fehértemplom, utcarészlet, templommal (törés) k. Nagykikinda, Róm.kath.templom (sarokkopás) k. Nagykikinda, gimnázium (sarokkopás) k. Nagykikinda, utcarészlet (sarokkopás) k. Nagykikinda, utcarészlet k. Nagykikinda, utcarészlet k. Nagykikinda, utcarészlet k. Nagykikinda, utcarészlet k. Nagykikinda, templom, utcarészlet k. Palics fürdő, Nyári étterem (kopott sarkok)

16 k. Szenttamás (Srbobran) teniszpálya k. Ujverbász, Fő utca részlet (kis saroktörés) k. Ujvidék, Központi takarékpénztár k. Zombor, Szt. György tér (lakkozott) db Délvidék kl Délvidék visszatért, 20db-os irredenta képeslapfüzet, graf. kl Horvátország k. Eszék (Osijek) utcarészlet (kopott sarkok) k. Eszék (Osijek) zsinagógával k. Fiume, csónakázók k. 3db Fiume móló kl. (kis sarokhibák) k. 3db Fiume móló kl k. 5db Lipik gyógyüdülő kl k. Vinkovci, Fő tér (bélyeghiány) k. Zágráb, utcarészlet Zágráb, látkép a katedrálissal (saroktörés) k. Zagreb, utcarészlet (sarokkopás) db Horvátország kl Burgenland k. Borostyánkő, Mager József vendégfogadója k. Felső-Lövő, látkép k. Féltorony (Halbturn), kastély k. Léka, Kirchnopf-féle vendéglő Külföldi képeslapok Ausztria (Cseho.) Cerv. Kostelec, osztott kőnyomatos képeslap Ausztria, St. Valentin, 4 képes kőnyomatos kl k. Bécs, üdvözlő, dombornyomású kl. (sarokkopás) Franciaország Párizs "Art Deco és Modern Ipari Kiállítás k. Olaszország, Santa Lucia, két képes kőnyomatos kl Szerbia, Belgrád, Nemzeti színház db vegyes európai városkép, kőnyomatos is (vegyes minőség) db német városképes kl db külföldi városképes lap (közte 3 magyar) Külföldi képeslap tételek db osztrák városképes kl. (vegyes minőség) k. 26db Csehország képeslap (vegyes minőség) db külföldi városképes kl. (vegyes minőség) db külföldi városképes kl. (vegyes minőség) db külföldi városképes kl. (vegyes minőség) db külföldi városképes kl k. 267db kanadai városképes lap Magyarországra küldve k. 35db képeslapfüzet ill. tömb európai városok és képzőművészet témában

17 Motívum képeslapok k. Újévi üdvözlő színes graf. kl k. Mikulás üdvözlő graf. kl k. Hölgy, színes, graf. kl k. Vadász motívum 2db kl. (kopott sarkok) k. Címeres Turul bélyegeket ábrázoló dombornyomású kl Abrudbánya, népviselet Zeppelin Strassbourg felett k. Itatás az alföldön (enyhe saroktörés) Mezőkövesd, Matyó népviselet k. Belga focisták Budapesten (kopott sarkok) k. Feszty körkép részlet Sporttörténeti kiállítás graf. kl, alkalmi hirdetőbélyegzővel A mohácsi síkon építendő fogadalmi templom javára, dombornyomású kl Sporttörténeti Kiállítás képeslap "Európa Úszóbajnokságai alkalmi bélyegzéssel k. Német Birodalmi Kertkiállítás graf. kl Főiskolai VB graf. kl éves Berlin graf. kl Lengyel léghajós kl. (saroktörés) Zeppelin léghajó, Frankfurt am Main fotó kl. (kis törés) WHW német segély graf. kl. (sarokkopás, kis törés) k. Bozó B.12. graf. kl k. Pavel Petrics pankrátor bajnok (kis sérülések) k. 2db hölgy graf. kl. (sarokkopás) Eucharisztikus Kongresszus 2db graf. kl. (kis hibák) Eucharisztikus Kongresszus 2db graf. kl k. 2db vöröskeresztes gyermek graf. kl db Bélyeggyűjtés prop. graf. kl k. 4db motívum kl. (vegyes minőség) A bélyeggyűjtés eredménye 4db grafikai nyomat (Bér Dezső) k., 1930k. 6db motívum kl (vegyes minőség) k-1930k. 6db hölgy graf. kl k. 8db virág motívum kl. (vegyes minőség) db gyermek tematikájú graf. kl db gyermek tematikájú graf. kl Jézus a gyermek 10db-os graf. képeslap füzet (graf.: Márton L.) Motívum képeslap tételek k. 10db virág motívum kl k. 10db virág motívum kl db reprodukció ill. graf. kl k. 13db vegyes, főleg vallási témájú kl. vegyes minőségben kb. 400db vegyes motívum képeslap (vegyes minőség) db vegyes kl. (városkép, motívum is)

18 k. 23db motívum kl. vegyes minőség k. 24db festmény kl k. 18db motívum kl, egyházi tematika db képeslap a futball világbajnokságról, alkalmi bélyegzésekkel Üdvözlő lapok k. Üdvözlet Krampusztól, színes, dombornyomású kl (sarokkopás) k. Üdvozlet a Krampusstól! (kis saroktörés) db karácsonyi üdvözlő graf. kl Irredenta k. Irredenta kl k. Irredenta kl k. Irredenta kl k. Irredenta kl k. Irredenta kl (foltos) k. Irredenta kl. (kopott sarkok) k. 2db irredenta kl k. 2db irredenta kl k. 2db irredenta kl k. 2db irredenta kl k. Erdély Örök Egyetlen Miénk! 16 lapos képeslapfüzet Katonai témák k. Angol haditengerészet kl. (Torpedo-Depot VULCAN) k. S.M.S. hadihajó graf kl k. III. Victor Emanuel hintóban (Nápoly) k. Hadgyakorlat, ágyúk katonai kl. (sarokkopás) k. Hadgyakorlat, tüzérség, ágyúk k. Katonai hadgyakorlat, üdvözlet a lágerből, kőnyomatos kl (kis kopások) k. Katona kedvesével graf. kl k. I.Vh. dombornyomású grafikai kl. (kopott sarkok) k. I.vh. katonai grafikai kl (Biczó) k. Sabácz bevétele (törött sarkok) k. 2db I.Vh. német haditengerészet kl. (csatajelenet) k. 2db I.Vh. német haditengerészet kl k. 2db I.Vh. német haditengerészet kl. (csatajelenet) k. 2db I.Vh. német haditengerészet kl k. 2db I.Vh. német haditengerészet kl. (csatajelenet) k. 2db I.Vh. csataképes kl. (39-40.sz.) k. 2db I.Vh. német haditengerészet kl. (csatajelenet) k. 3db I.vh. haditengerészet graf. kl (kopott sarkok) k. 3db I.vh. haditengerészet graf. kl (saroktörés) k. 4db német katonás gyermek graf. kl k. 4db I.vh. katonai fotó kl. (kopott sarkok) I.vh, katonai fotó...500

19 Hadifényképkiállítás I.vh katonai kl I.vh katonai fotó kl 83.gy.e. Károly hét k. Budapest, A Regnum Marianum Egyházközség építendő új temploma (saroktörés) Katonai fotó kl. (törés) k. München, 1923.évi puccs emlékműve k. 2db Berlin katonai parádé fotó kl k. 4db II.Vh. katonai graf. kl k. Magyar repülős graf. kl k. Magyar repülős graf. kl k. Magyar repülős graf. kl k. Magyar repülős graf. kl k. II.Vh. német háborús graf. kl k. II.Vh. német háborús graf. kl k. II.Vh. német háborús graf. kl k. II.Vh. német háborús graf. kl k. II.Vh. német háborús graf. kl k. II.Vh. német háborús graf. kl k. II.Vh. német háborús graf. kl. (magyar nyelvű) k. II.Vh. német háborús graf. kl. (magyar nyelvű) k. II.Vh. német háborús graf. kl. (magyar nyelvű felirattal) k. II.Vh. német háborús graf. kl. (magyar nyelvű) k. II.Vh. német háborús graf. kl k. II.Vh. német háborús graf. kl Uralkodó, politikus Ládai István, Igazságügyi népbiztos Nyisztor György földművelésügyi népbiztos, portré k. Ottó főherceg fotó kl Zita királyné (sarokkopás) I. Vh. Hindenburg grafikai lap k. Mikoján, Gorkij, Vorosilov, fotó kl. (sarokkopás) III. Viktor Emanuel és Elena, az olasz királyi és császári pár Budapesten (saroktörés) Híres emberek k. 4db színész fotó kl k. 4db színész fotó kl k. 4db színész fotó kl k. 6db magyar színész fotó kl k. 9db színész fotó kl Szerelem, romantika k db szerelmesek graf.kl Erotika k. 6db japán dimenziós, 9db európai aktképes kl

20 Cserkész k. Cserkész kl

21 IRODÁNKBAN KAPHATÓ GYŰJTÉSI KELLÉKEK Leuchtturm Numis éremalbum, 5db lappal klf. színekben Numis éremalbum, 5db lappal, tokkal, klf. színekben Numis Classic éremalbum, 5db lappal, klf színekben Numis éremgyűjtő lapok, klf méretekben Optima Classic éremalbum, 10db lappal, klf színekben Numis Classic bankjegyalbum, klf színekben Optima Classic bankjegyalbum, 20db lappal, klf színekben Optima Classic gyűrűs berakó, tokkal, klf színekben Optima éremgyűjtő lapok, klf méretekben Grande lapok, 2-es, 3-as, 4-es osztásban Zsebalbum bankjegyekhez Zsebalbum érmékhez, 96 férőhellyel Zsebalbum éremkeretes érmékhez, 60 férőhellyel Éremkoffer, 6 táblával, 112 férőhellyel Nagyító 3x-os Nagyító 4x-es Nagyító 5x-ös, világítós Nagyító 6x-os, világítós Nagyító 20x-os, világítós Kézi UV-lámpa Asztali UV-lámpa Képeslap berakó 100 férőhellyel, klf színekben Lindner Bélyegragasztó (1000db/cs) Bélyegalbum (A/4) 24 fehér lappal, klf színekben Bélyegalbum (A/4) 24 fekete lappal, klf színekben Bélyegalbum (A/4) 32 fekete lappal, klf színekben Bélyegalbum (A/4) 16 fekete lappal, kék és bordó színben Bélyegalbum (A/4) 8 fekete lappal, kék és bordó színben Bélyegalbum (A/5) 8 fehér lappal, klf színekben Bélyegalbum (A/5) 16 fehér lappal, klf színekben Bélyegcsipesz, egyenes lekerekített, 12cm Bélyegcsipesz, egyenes lapát, 12cm Bélyegcsipesz, hajlított lekerekített, 12cm Bélyegcsipesz, hajlított lapát, 12cm Bélyegcsipesz, egyenes hegyes, 15cm Bélyegcsipesz, egyenes lapát, 15cm

22 Stecklap 3 soros (100db) Stecklap 4 soros (100db) Stecklap 5 soros (100db) FDC album (230x148mm), 100 férőhellyel, klf színekben FDC album (280x150mm), 100 férőhellyel, klf színekben Víztiszta tok régi képeslapokhoz (T74) 100db Víztiszta tok modern képeslapokhoz (T76) 100db Víztiszta tok levelekhez (T83Q) 128x190mm, 100db Víztiszta tok levelekhez (T86) 148x210mm, 100db Éremcsipesz, teflonos 12cm Zsebalbum érmékhez, 48 férőhellyel Hartberger összetapasztható éremtok, klf méretekben Bankjegytok, víztiszta (888) 213x152mm, 100db Bankjegytok, víztiszta (893) 140x80mm, 100db Bankjegytok, víztiszta (894) 156x80mm, 100db Silbo ezüsttisztító folyadék Silbo réz- és sárgaréztisztító folyadék Lindner ezüsttisztító folyadék Lindner aranytisztító folyadék Lindner réz-, sárgaréz-, ón-, nikkeltisztító folyadék Silux ezüsttisztító folyadék Silux aranytisztító folyadék EGYÉB KELLÉKEKRŐL ÉRDEKLŐDJÖN MUNKATÁRSAINKNÁL! Tel: info@fodoraukcio.hu

23 Fodor Aukciósház Kft. Tel: Budapest, Pozsonyi út 54.. Fax: info@fodoraukcio.hu Megbízás a árverésre Név: Ügyfélszám: Cím:..... Telefon:.. Átvétel módja: személyesen postán (utánvétel, utalás) Megbízom a Fodor Aukciósház Kft-t, hogy az alábbiakban felsorolt tételeket a megadott maximális licitár erejéig részemre megvásárolja. Az árverési szabályokat ismerem és elfogadom. A megvásárolt tételek ellenértékét a számla kézhezvételekor kifizetem. Dátum:.. Aláírás:... Tételszám Ajánlat Tételszám Ajánlat Tételszám Ajánlat

24

19. Képeslap gyorsárverés

19. Képeslap gyorsárverés 19. Képeslap gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház tizenkilencedik képeslap árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban július 13-22. között. Ajánlattételi határidő:

Részletesebben

18. Képeslap gyorsárverés

18. Képeslap gyorsárverés 18. Képeslap gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház tizennyolcadik képeslap árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon június 1-10. között. Ajánlattételi határidő:

Részletesebben

2. Képeslap gyorsárverés

2. Képeslap gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház második képeslap árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2012. március 26. és április 4. között. Ajánlattételi határidő:

Részletesebben

11. Képeslap gyorsárverés

11. Képeslap gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház tizenegyedik képeslap árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2013. szept. 26. és okt. 2. között. Ajánlattételi határidő:

Részletesebben

16. Képeslap gyorsárverés

16. Képeslap gyorsárverés 16. Képeslap gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház tizenhatodik képeslap árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon december 12-17.. között. Ajánlattételi határidő:

Részletesebben

24. Képeslap gyorsárverés

24. Képeslap gyorsárverés 24. Képeslap gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház huszonnegyedik képeslap árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2017. július 24-25-26-án nyitvatartási időben.

Részletesebben

13. Képeslap gyorsárverés

13. Képeslap gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház tizenharmadik képeslap árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban november 15-22. között. Ajánlattételi határidő: november

Részletesebben

23. Képeslap gyorsárverés

23. Képeslap gyorsárverés 23. Képeslap gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház huszonharmadik képeslap árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2017. június 5-6-7-én nyitvatartási időben.

Részletesebben

1. Képeslap gyorsárverés

1. Képeslap gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház első képeslap árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2012. február 28. és március 7. között. Ajánlattételi határidő:

Részletesebben

20. Képeslap gyorsárverés

20. Képeslap gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház huszadik képeslap árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban október 12-21. között. Ajánlattételi határidő: október 21. szerda - interneten

Részletesebben

12. Képeslap gyorsárverés

12. Képeslap gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház tizenkettedik képeslap árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban október 22-30. között. Ajánlattételi határidő: október

Részletesebben

14. Képeslap gyorsárverés

14. Képeslap gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház tizenharmadik képeslap árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban július 11-23. között. Ajánlattételi határidő: július 23.

Részletesebben

ORSZÁGOS KÖZTERÜLETI PARKOLÁSI ZÓNAADATBÁZIS

ORSZÁGOS KÖZTERÜLETI PARKOLÁSI ZÓNAADATBÁZIS Város Zóna Szezon Üzemidő Üzemidő Üzemidő Hétfő - Péntek Szombat Vasárnap Max. parkolási idő Személygépkocsi díj Megjegyzés Budapest I. KERÜLET 3016 01.02-12.23 180 perc 440 Ft/óra Budapest I. KERÜLET

Részletesebben

9. Képeslap gyorsárverés

9. Képeslap gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház kilencedik képeslap árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2013. május 6-15. között. Ajánlattételi határidő: május 15.

Részletesebben

Lansinoh termékeket forgalmazó Rossmann üzletek

Lansinoh termékeket forgalmazó Rossmann üzletek 2740 Abony, Kossuth tér 4. 8400 Ajka, Szabadság tér 14. 2170 Aszód, Kossuth Lajos u. 15. 6500 Baja, Csermák Mihály tér 4. 2660 Balassagyarmat, Rákóczi út 34-36. 8230 Balatonfüred, Jókai M. út 17. 4060

Részletesebben

8. Képeslap gyorsárverés

8. Képeslap gyorsárverés Minden kedves Ügyfelünknek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet kívánunk! Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház nyolcadik képeslap árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető

Részletesebben

7. Képeslap gyorsárverés

7. Képeslap gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház hetedik képeslap árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2012. október 10-17. között. Ajánlattételi határidő: október

Részletesebben

3. Képeslap gyorsárverés

3. Képeslap gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház harmadik képeslap árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2012. május 2-9. között. Ajánlattételi határidő: május 9. szerda

Részletesebben

4. Képeslap gyorsárverés

4. Képeslap gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház negyedik képeslap árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2012. május 21-30. között. Ajánlattételi határidő: május 30.

Részletesebben

Max. parkolási idő Személygépkoc Motor Kistehergépjármű Tehergépjármű Busz

Max. parkolási idő Személygépkoc Motor Kistehergépjármű Tehergépjármű Busz Város Zónakód Aktuális szezon munkanapon szabadnapon munkaszüneti napon Max. parkolási idő Személygépkoc Motor Kistehergépjármű Tehergépjármű Busz Ajka 8401 Jan 02 - Dec 24 07:00-17:00 07:00-12:00 - -

Részletesebben

17. Képeslap gyorsárverés

17. Képeslap gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház tizenhetedik képeslap árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon április 1-15. között. Ajánlattételi határidő: április 15. szerda - interneten

Részletesebben

VI. turnus (Kontaktnapok: szerda) Képzés időtartama: 2015. augusztus 24. - 2015. október 15.

VI. turnus (Kontaktnapok: szerda) Képzés időtartama: 2015. augusztus 24. - 2015. október 15. VI. turnus (Kontaktnapok: szerda) Képzés időtartama: 2015. augusztus 24. - 2015. október 15. Budapest, Balassagyarmat, Cegléd, Debrecen, Dunaújváros, Eger, Esztergom, Kaposvár, Kecskemét, Miskolc, Nyíregyháza,

Részletesebben

ORSZÁGOS KÖZTERÜLETI PARKOLÁSI ZÓNAADATBÁZIS

ORSZÁGOS KÖZTERÜLETI PARKOLÁSI ZÓNAADATBÁZIS Budapest I.KERÜLET 3011 01.02-12.23 180 perc 440 Ft/óra Budapest I.KERÜLET 3012 01.02-12.23 180 perc 350 Ft/óra Budapest I.KERÜLET 3013 01.01-12.31 00:00-23:59 00:00-23:59 00:00-23:59 525 Ft/óra Budapest

Részletesebben

57. Numizmatikai gyorsárverés

57. Numizmatikai gyorsárverés 57. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház ötvenhetedik numizmatikai árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2016. április 4-5-6-án, nyitvatartási

Részletesebben

Vásárlási feltételek az árveréseken

Vásárlási feltételek az árveréseken Vásárlási feltételek az árveréseken 1. A Műgyűjtők Háza Galéria és Aukciósház 1023 Budapest, Zsigmond tér 13. (továbbiakban: Ház) az árverési tárgyak tulajdonosa(i) vagy eladásra jogosultja(i) (továbbiakban:

Részletesebben

Címkereső / Utcakereső - Házszámszintű térkép és címkereső magyar város részletes térképe itt! [Térképnet.hu]

Címkereső / Utcakereső - Házszámszintű térkép és címkereső magyar város részletes térképe itt! [Térképnet.hu] Címkereső / Utcakereső - Házszámszintű térkép és címkereső - 150 magyar város részletes térképe itt! [Térképnet.hu] Az utcakereső szolgáltatás segítségével könnyen megtalálhatja a keresett címet! Csak

Részletesebben

Sorszám Áruház Megye Város Cím TESCO

Sorszám Áruház Megye Város Cím TESCO Sorszám Áruház Megye Város Cím TESCO 1 Tesco Veszprém Ajka 8400 Ajka, Fő út 66. 2 Tesco Bács-Kiskun Baja 6500 Baja, Gránátos u. 11. 3 Tesco Nógrád Balassagyarmat 2660 Balassagyarmat, Mikszáth Kálmán u.

Részletesebben

15. Képeslap gyorsárverés

15. Képeslap gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház tizenötödik képeslap árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon október 22-29. között. Ajánlattételi határidő: október 29. szerda - interneten

Részletesebben

Országosan egységes közterületi parkolási zóna adatbázis

Országosan egységes közterületi parkolási zóna adatbázis Országosan egységes közterületi parkolási zóna adatbázis Az adatok tájékoztató jellegűek! Város Zónakód Üzemidő: H-P Üzemidő: Szombat Üzemidő: Vasárnap Üzemidő: Pihenőnap Személygépkocsi díj Ajka 8401

Részletesebben

6. Képeslap gyorsárverés

6. Képeslap gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház hatodik képeslap árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2012. szeptember 12-19. között. Ajánlattételi határidő: szeptember

Részletesebben

FÖLDGÁZ ÜGYINTÉZÉSI PONTOK ÜNNEPI NYITVATARTÁSA

FÖLDGÁZ ÜGYINTÉZÉSI PONTOK ÜNNEPI NYITVATARTÁSA FÖLDGÁZ ÜGYINTÉZÉSI PONTOK ÜNNEPI NYITVATARTÁSA Abaújszántó posta zárva zárva zárva 14:00-18:00 08:00-12:00 zárva 08:00-12:00 14:00-18:00 zárva zárva Ajka 1 posta zárva 14:00-18:00 zárva zárva 12:00-16:00

Részletesebben

Cím Megnevezés Telefonszám

Cím Megnevezés Telefonszám Város Irányítószám Ajka 8400 Fő út 21. Ajka 8448 8. számú fkl. Út Bácsalmás 6430 Backnang út 7. Baja 6500 Cím Megnevezés Telefonszám Dózsa György utca 97 Balassagyarmat 2660 Kóvári út 6. Balatonakarattya

Részletesebben

Fót vevőszám vásárlás időpont nyugtaszám 35 14/04/2014 5:54:00 PM 7117

Fót vevőszám vásárlás időpont nyugtaszám 35 14/04/2014 5:54:00 PM 7117 "Minden 35. vásárló visszanyeri vásárlása teljes összegét" játék nyertes nyugtaszámok Levásárlási határidő meghosszabbítva plusz 1 nappal! A nyertes sorszámú nyugta tulajdonosa legkésőbb 2014. április

Részletesebben

MOL POSTAPONTOK LISTÁJA április 10-TŐL

MOL POSTAPONTOK LISTÁJA április 10-TŐL Sorszám Város Irányítószám 1 Ajka 8400 Fõ út /Aranyvölgyi utca/ 2 Baja 6500 Szegedi út 3 Balassagyarmat 2660 Kõvári út 4 Budaörs 2040 METRO 5 Budapest 1151 Bogáncs u. (XV.) 6 Budapest 1117 Irinyi u.45.

Részletesebben

Sorszám Leltári szám Település Téma Sátoraljaújhe Látkép Sátoraljaújhe Látkép Sátoraljaújhe Látkép

Sorszám Leltári szám Település Téma Sátoraljaújhe Látkép Sátoraljaújhe Látkép Sátoraljaújhe Látkép Sorszám Leltári szám Település Téma 1 2015.1.1. Sátoraljaújhe Látkép 2 2015.1.2. Sátoraljaújhe Látkép 3 2015.1.3. Sátoraljaújhe Látkép 4 2015.1.4. Sátoraljaújhe Látkép 5 2015.1.5. Sátoraljaújhe Látkép

Részletesebben

NYILVÁNOS AJÁNLATTÉTEL

NYILVÁNOS AJÁNLATTÉTEL NYILVÁNOS AJÁNLATTÉTEL A Generali Nemzetközi Részvény Alapok Alapja Befektetési jegy nyilvános ajánlattétele A ( Alapkezelõ ) - amelynek székhelye: 1066 Budapest, Teréz krt. 42-44., nyilvántartja a Fõvárosi

Részletesebben

7621 Pécs, Apáca u. 6. Baranya Megyei Igazgatóság Állampénztári Iroda. (+36-72) 421-400 api.bar@allamkincstar.gov.hu

7621 Pécs, Apáca u. 6. Baranya Megyei Igazgatóság Állampénztári Iroda. (+36-72) 421-400 api.bar@allamkincstar.gov.hu A állampapír-forgalmazó ügyfélszolgálatainak elérhetősége és nyitva tartása Baranya Megyei Baranya Megyei Baranya Megyei Bács-Kiskun Megyei Bács-Kiskun Megyei Békés Megyei Békés Megyei Békés Megyei Borsod-Abaúj-Zemplén

Részletesebben

5. Képeslap gyorsárverés

5. Képeslap gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház ötödik képeslap árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2012. augusztus 8-15. között. Ajánlattételi határidő: augusztus

Részletesebben

FÖLDFELSZÍNI, ORSZÁGOS, DIGITÁLIS TELEVÍZIÓ MŰSORSZÓRÁS A HÁLÓZAT (DVB-T) STATIONS IN THE NATIONAL NETWORK A OF DIGITAL TELEVISION BROADCAST (DVB-T)

FÖLDFELSZÍNI, ORSZÁGOS, DIGITÁLIS TELEVÍZIÓ MŰSORSZÓRÁS A HÁLÓZAT (DVB-T) STATIONS IN THE NATIONAL NETWORK A OF DIGITAL TELEVISION BROADCAST (DVB-T) FÖLDFELSZÍNI, ORSZÁGOS, DIGITÁLIS TELEVÍZIÓ MŰSORSZÓRÁS A HÁLÓZAT (DVB-T) STATIONS IN THE NATIONAL NETWORK A OF DIGITAL TELEVISION BROADCAST (DVB-T) (Frissítve: 2018.09.22./Updated on 22.09.2018) Ssz.

Részletesebben

A bankkártyás adófizetés szabályai

A bankkártyás adófizetés szabályai Tájékoztató a bankkártyás adófizetésről: így fizethet adót bankkártyával! A berkalkulato r.net oldalán összegyűjtöttük azokat a NAV által közétettbankkártyával történő adófizetéshez szükségesek 2011-ben.

Részletesebben

FÖLDFELSZÍNI, ORSZÁGOS, DIGITÁLIS TELEVÍZIÓ MŰSORSZÓRÁS A HÁLÓZAT (DVB-T) STATIONS IN THE NATIONAL NETWORK A OF DIGITAL TELEVISION BROADCAST (DVB-T)

FÖLDFELSZÍNI, ORSZÁGOS, DIGITÁLIS TELEVÍZIÓ MŰSORSZÓRÁS A HÁLÓZAT (DVB-T) STATIONS IN THE NATIONAL NETWORK A OF DIGITAL TELEVISION BROADCAST (DVB-T) FÖLDFELSZÍNI, ORSZÁGOS, DIGITÁLIS TELEVÍZIÓ MŰSORSZÓRÁS A HÁLÓZAT (DVB-T) STATIONS IN THE NATIONAL NETWORK A OF DIGITAL TELEVISION BROADCAST (DVB-T) (Frissítve: 2016.11.01./Updated on 01.11.2016) Ssz.

Részletesebben

Irányítószám Település 1011 Budapest 1012 Budapest 1013 Budapest 1014 Budapest 1015 Budapest 1016 Budapest 1021 Budapest 1022 Budapest 1023 Budapest

Irányítószám Település 1011 Budapest 1012 Budapest 1013 Budapest 1014 Budapest 1015 Budapest 1016 Budapest 1021 Budapest 1022 Budapest 1023 Budapest Irányítószám Település 1011 Budapest 1012 Budapest 1013 Budapest 1014 Budapest 1015 Budapest 1016 Budapest 1021 Budapest 1022 Budapest 1023 Budapest 1024 Budapest 1025 Budapest 1026 Budapest 1027 Budapest

Részletesebben

HIRDETMÉNY A BUDAPEST BANK ZRT. FIÓKHÁLÓZATÁRÓL ÉS AZ ÁLTALUK VÉGZETT TEVÉKENYSÉGEKRŐL (HATÁLYOS JÚLIUS 02-TŐL)

HIRDETMÉNY A BUDAPEST BANK ZRT. FIÓKHÁLÓZATÁRÓL ÉS AZ ÁLTALUK VÉGZETT TEVÉKENYSÉGEKRŐL (HATÁLYOS JÚLIUS 02-TŐL) HIRDETMÉNY A BUDAPEST BANK ZRT. FIÓKHÁLÓZATÁRÓL ÉS AZ ÁLTALUK VÉGZETT TEVÉKENYSÉGEKRŐL (HATÁLYOS 2018. JÚLIUS 02-TŐL) A Budapest Bank Zrt. Fiókhálózata: Fiók: lakossági, kisvállalkozási és vállalati termékértékesítés

Részletesebben

Fiók neve Nyitvatartási rend Cím Telefon

Fiók neve Nyitvatartási rend Cím Telefon Ajkai Fiók 8400 Ajka, Szabadság tér 4/a. 88/510-030 Allee Skála Fiók H: 10.00-20.00 K: 10.00-20.00 Sze:10.00-20.00 Cs: 10.00-20.00 P: 10.00-20.00 Szo:10.00-14.00 Allee Bevásárlóközpont 1117 Budapest, Október

Részletesebben

A készülékeket online és az alábbi boltjainkban tudod megvásárolni:

A készülékeket online és az alábbi boltjainkban tudod megvásárolni: A készülékeket online és az alábbi boltjainkban tudod megvásárolni: 1 Allée 1117, Budapest Október 23. u. 8-10 +36 20 6208 180 H-SZO: 10:00-21:00 V: 10:00-19:00 Astoria 1075, Budapest Károly krt. 3/a.

Részletesebben

Public. sztenderd nyitvatartású bankfiókjainkban meghirdetett pénztári órák: Budapest, II. kerület, Hidegkúti út

Public. sztenderd nyitvatartású bankfiókjainkban meghirdetett pénztári órák: Budapest, II. kerület, Hidegkúti út Hirdetmény egyedi pénztári órák meghirdetésére Kedves Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy jelen Hirdetményben meghatározott bankfiókjainkban pénztári órákat hirdetünk meg. Az egyedi pénztári órákon

Részletesebben

E dokumentum archivált tartalom, amely elavult, nem hatályos információkat is tartalmazhat.

E dokumentum archivált tartalom, amely elavult, nem hatályos információkat is tartalmazhat. Tisztelt Látogató! E dokumentum archivált tartalom, amely elavult, nem hatályos információkat is tartalmazhat Kérjük, hogy a dokumentumra való hivatkozást megelőzően az ÁNTSZ központi (wwwantszhu), valamint

Részletesebben

6500 Baja, Déri Frigyes sétány Budapest, Bajcsy- Zsilinszky Endre út Budapest, Erzsébet krt. 2.

6500 Baja, Déri Frigyes sétány Budapest, Bajcsy- Zsilinszky Endre út Budapest, Erzsébet krt. 2. Megye CIB bankfiók neve Nyitvatartás Cím Kutya behozható Megjegyzés/ kiegészítés Budapest Allee Fiók H: 10.00-18.00 K: 10.00-18.00 Sz: 10.00-18.00 Cs: 10.00-18.00 P: 10.00-18.00 Allee Bevásárlóközpont

Részletesebben

Public. sztenderd nyitvatartású bankfiókjainkban meghirdetett pénztári órák: Budapest, II. kerület, Hidegkúti út

Public. sztenderd nyitvatartású bankfiókjainkban meghirdetett pénztári órák: Budapest, II. kerület, Hidegkúti út Hirdetmény egyedi pénztári órák meghirdetésére Kedves Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy jelen Hirdetményben meghatározott bankfiókjainkban pénztári órákat hirdetünk meg. Az egyedi pénztári órákon

Részletesebben

Április 7.-től kapható: 1011 Budapest, Batthyány tér 5-6. 1025 Budapest, Törökvész út 87-91. Rózsadomb Center

Április 7.-től kapható: 1011 Budapest, Batthyány tér 5-6. 1025 Budapest, Törökvész út 87-91. Rózsadomb Center Április 7.-től kapható: 1011 Budapest, Batthyány tér 5-6. 1025 Budapest, Törökvész út 87-91. Rózsadomb Center 1026 Budapest, Gábor Áron u. 74-78/a, Rózsakert 1027 Budapest, Margit krt. 50-52. 1039 Budapest,

Részletesebben

Bővített hajfesték modullal rendelkező dm üzletek

Bővített hajfesték modullal rendelkező dm üzletek A, Á 8400 Ajka, Csingeri út. 2. 2730 Albertirsa, Vasút u. 4-11. B 6500 Baja, Eötvös u. 5 2660 Balassagyarmat, Zichy utca 2. 8630 Balatonboglár, Klapka u. 4. 8230 Balatonfüred, Jókai u. 15. 7570 Barcs,

Részletesebben

KORSZER TECHNIKÁVAL A MOZGÁSKORLÁTOZOTT EMBEREKÉRT KÖZHASZNÚ ALAPÍTVÁNY

KORSZER TECHNIKÁVAL A MOZGÁSKORLÁTOZOTT EMBEREKÉRT KÖZHASZNÚ ALAPÍTVÁNY KORSZER TECHNIKÁVAL A MOZGÁSKORLÁTOZOTT EMBEREKÉRT KÖZHASZNÚ ALAPÍTVÁNY R ö v i d í t v e : K o r s z e r ű T e c h n i k a A l a p í t v á n y ( K T A ) A MEOSZ akadálymentesítési, közlekedési és technikai

Részletesebben

Az ügyfélkapcsolati helyek nyitvatartási ideje és telefonszáma. T-Pont üzletek Cím Telefonszám Faxszám Nyitvatartási idő

Az ügyfélkapcsolati helyek nyitvatartási ideje és telefonszáma.  T-Pont üzletek Cím Telefonszám Faxszám Nyitvatartási idő Ügyfélkapcsolati helyek, valamint felügyeleti szervek elérhetősége Az ügyfélkapcsolati helyek nyitvatartási ideje és telefonszáma Lakossági ügyfelek részére Ügyfélszolgálat megnevezése Lakossági 1412 ügyfélszolgálat

Részletesebben

Bővített mosás modullal rendelkező dm üzletek listája

Bővített mosás modullal rendelkező dm üzletek listája B 6500 Baja, Eötvös u. 5 2660 Balassagyarmat, Zichy utca 2. 8220 Balatonalmádi, Baross utca 2. Tulipán udvar 8630 Balatonboglár, Klapka u. 4. 8230 Balatonfüred, Jókai u. 15. 5630 Békés, Kossuth utca 3.

Részletesebben

Érvényes: április 1-től AUTÓBUSZJÁRATOK INDULNAK

Érvényes: április 1-től AUTÓBUSZJÁRATOK INDULNAK 03 Ács, cukrászda, 5.35, 12.25, 14.40 03 Ács, vá., 14.40 03 Ács, Zöldfa u., 14.40 02 Ajka, aut. áll. 16.30 03 Almásfüzítő, vá., 5.35, 12.25, 14.40 07 Almásfüzítő, vá., 4.40, 5.32, 6.25, 6.50 N 8.50, 9.45

Részletesebben

Magyar Államkincstár családtámogatási ügyfélszolgálatok

Magyar Államkincstár családtámogatási ügyfélszolgálatok Magyar Államkincstár családtámogatási ügyfélszolgálatok (anyasági támogatás, családi pótlék, gyermekgondozási segély, gyermeknevelési támogatás) Figyelem! Az összeállítás a 2011. augusztus 18-i aktuális

Részletesebben

"Adni öröm" gyűjtőhelyek

Adni öröm gyűjtőhelyek "Adni öröm" gyűjtőhelyek Spar Ajka, Ifjúság u. 9. Spar Baja, Bernhardt S. u.77. Spar Baja, Jelky tér 4. Spar Balassagyarmat, Mikszáth K. u.14. Spar Balassagyarmat, Rákóczi fej. út 56. Spar Balatonfüred,

Részletesebben

START Klub Kártya átvevő helyek

START Klub Kártya átvevő helyek START Klub Kártya átvevő helyek Balassagyarmat, vasútállomás: 2660 Balassagyarmat, Benczúr Gyula u. u. 1/a Kunszentmiklós-Tass, vasútállomás: 6090 Kunszentmiklós-Tass, Vasút u. 9. H-V: 00:00-24:00 H-V:

Részletesebben

Magyarország-Budapest: Gépjárművek 2014/S (Kiegészítés az Európai Unió Hivatalos Lapjához, , 2014/S )

Magyarország-Budapest: Gépjárművek 2014/S (Kiegészítés az Európai Unió Hivatalos Lapjához, , 2014/S ) 1/6 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:256368-2014:text:hu:html Magyarország-Budapest: Gépjárművek 2014/S 143-256368 Magyar Közút Nonprofit Zrt., AK15427, Fényes

Részletesebben

VEKOP kódszámú Mikro-, kis-, és középvállalkozások versenyképességének növelése Pest megyében Hitelprogramban résztvevő MFB Pontok listája

VEKOP kódszámú Mikro-, kis-, és középvállalkozások versenyképességének növelése Pest megyében Hitelprogramban résztvevő MFB Pontok listája VEKOP-1.2.3-16 kódszámú Mikro-, kis-, és középvállalkozások versenyképességének növelése Pest megyében Hitelprogramban résztvevő MFB Pontok listája Közép-Magyarország Budapest 1015 Budapest Hattyú utca

Részletesebben

Érvényes: december 13-tól AUTÓBUSZJÁRATOK INDULNAK

Érvényes: december 13-tól AUTÓBUSZJÁRATOK INDULNAK 03 Ács, cukrászda, 5.35, 12.25, 14.40 03 Ács, vá., 14.40 03 Ács, Zöldfa u., 14.40 02 Ajka, aut. áll. 16.30 07 Almásfüzítő, vá., 4.40, 5.32, 6.25, 6.50 N 8.50, 9.45 N10.45, 11.15, 11.45, 15.35 P15.45 03

Részletesebben

Invitel Távközlési Zrt. Általános Szerződési Feltételek Telefonszolgáltatásra

Invitel Távközlési Zrt. Általános Szerződési Feltételek Telefonszolgáltatásra Invitel Távközlési Zrt. 2040 Budaörs, Puskás Tivadar u. 8-10. Általános Szerződési Feltételek Telefonszolgáltatásra 6. sz. melléklet A hírközlési és a fogyasztóvédelmi hatóság szervei és azok elérhetősége

Részletesebben

Érvényes: április 19-től AUTÓBUSZJÁRATOK INDULNAK

Érvényes: április 19-től AUTÓBUSZJÁRATOK INDULNAK 03 Ács, Árpád u., 5.35, 12.15, 14.40 03 Ács, vá., 14.40 03 Ács, Zöldfa u., 14.40 02 Ajka, aut. áll. 16.15 03 Almásfüzítő, vá., 5.35, 12.15, 14.40 07 Almásfüzítő, vá., 4.40, 5.32, 6.25, 6.50 N 8.50, 9.45

Részletesebben

IrányítószámTelepülés 1011 Budapest 1012 Budapest 1013 Budapest 1014 Budapest 1015 Budapest 1016 Budapest 1021 Budapest 1022 Budapest 1023 Budapest

IrányítószámTelepülés 1011 Budapest 1012 Budapest 1013 Budapest 1014 Budapest 1015 Budapest 1016 Budapest 1021 Budapest 1022 Budapest 1023 Budapest IrányítószámTelepülés 1011 Budapest 1012 Budapest 1013 Budapest 1014 Budapest 1015 Budapest 1016 Budapest 1021 Budapest 1022 Budapest 1023 Budapest 1024 Budapest 1025 Budapest 1026 Budapest 1027 Budapest

Részletesebben

3.sz. melléklet: Kárbejelentő helyek megye irsz varos cim telefon fax mail kedd nyit szerda nyit szombat nyit Bács-Kiskun 6400 Kiskunhalas Kígyó u 3. +36 77 429-567 +36 1 361-0091 kiskunhalas@groupama.hu

Részletesebben

Nyitva tartás ÁRUHÁZ Cím TPP pult H-Sz Szo

Nyitva tartás ÁRUHÁZ Cím TPP pult H-Sz Szo ÁRUHÁZ Cím TPP pult Nyitva tartás H-Sz CS P Szo V Ajka 8400 Ajka, Fő út 66. Aréna Plaza 1087 Budapest, Kerepesi út 9. Aréna Pláza 1087 Budapest, Kerepesi út 9. Baja 6500 Baja, Gránátos u. 11. Baja 6500

Részletesebben

(bérlet is kapható) ITON Kft. Viszonteladói pénztár (bérlet is kapható) Kamaraerdei utca 23. közért 6.00-19.00 7.00-14.00 ZÁRVA

(bérlet is kapható) ITON Kft. Viszonteladói pénztár (bérlet is kapható) Kamaraerdei utca 23. közért 6.00-19.00 7.00-14.00 ZÁRVA Nyitva tartás Település Cím Cégek Hétköznap Szombat Vasárnap Alsónémedi 8.00-16.00 Biatorbágy Baross Gábor út 5/a. 8.00-18.00 Kossuth Lajos utca 6. Budakeszi Autóbusz végállomás ITON Kft. Viszonteladói

Részletesebben

NYILVÁNOS AJÁNLATTÉTEL

NYILVÁNOS AJÁNLATTÉTEL NYILVÁNOS AJÁNLATTÉTEL A Generali Infrastrukturális Részvény Alap Befektetési jegy nyilvános ajánlattétele A ( Alapkezelő ) - amelynek székhelye: 1066 Budapest, Teréz krt. 42-44., nyilvántartja a Fővárosi

Részletesebben

Érvényes: április 23-ától

Érvényes: április 23-ától Abony posta 2740 Abony 2740 Abony Szolnoki út 8. Ajka 1 posta 8401 Ajka 8400 Ajka Szabadság tér 7. Albertirsa posta 2730 Albertirsa 2730 Albertirsa Vasút utca 4/10 Algyő posta 6750 Algyő 6750 Algyő Búvár

Részletesebben

NYILVÁNOS AJÁNLATTÉTEL

NYILVÁNOS AJÁNLATTÉTEL NYILVÁNOS AJÁNLATTÉTEL A Raiffeisen Univerzum III. Tőke- és Hozamvédett Származtatott Alap befektetési jegyeinek nyilvános forgalomba hozatalára A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete által a tájékoztatóhoz

Részletesebben

Portfolió jelentés a Hazai Pioneer Alapok befektetői számára

Portfolió jelentés a Hazai Pioneer Alapok befektetői számára Portfolió jelentés a Hazai Pioneer Alapok befektetői számára 2007. március hónapra 2007. március 30. Az Alapkezelő ezen jelentést a 2001. évi CXX. Törvény a Tőkepiacról alapján készítette el és teszi közzé

Részletesebben

Magyarországon élő ember (a teljes felnőtt lakosság hét ezreléke) kényszerül majd valamennyi időt utcán vagy hajléktalan szállón éjszakázni.

Magyarországon élő ember (a teljes felnőtt lakosság hét ezreléke) kényszerül majd valamennyi időt utcán vagy hajléktalan szállón éjszakázni. Előrejelzések a Február Harmadika kutatás sorozat adatainak a felhasználásával PROGNÓZIS Nr. 1. 2012-2018 tartó időszakban előreláthatóan 58.500 Magyarországon élő ember (a teljes felnőtt lakosság hét

Részletesebben

Érvényes: december 9-től AUTÓBUSZJÁRATOK INDULNAK

Érvényes: december 9-től AUTÓBUSZJÁRATOK INDULNAK 03 Ács, Árpád u., 5.35, 12.15, 14.40 03 Ács, vá., 14.40 03 Ács, Zöldfa u., 14.40 02 Ajka, aut. áll. 16.15 03 Almásfüzítő, vá., 5.35, 12.15, 14.40 07 Almásfüzítő, vá., 4.40, 5.32, 6.25, 6.50 N 8.50, 9.45

Részletesebben

Érvényes: július 1-től AUTÓBUSZJÁRATOK INDULNAK

Érvényes: július 1-től AUTÓBUSZJÁRATOK INDULNAK 03 Ács, Árpád u., 5.35, 12.25, 14.40 03 Ács, vá., 14.40 03 Ács, Zöldfa u., 14.40 02 Ajka, aut. áll. 16.30 03 Almásfüzítő, vá., 5.35, 12.25, 14.40 07 Almásfüzítő, vá., 4.40, 5.32, 6.25, 6.50 N 8.50, 9.45

Részletesebben

NYILVÁNOS AJÁNLATTÉTEL

NYILVÁNOS AJÁNLATTÉTEL NYILVÁNOS AJÁNLATTÉTEL A Raiffeisen Sztárválogatott Tőkevédett Származtatott Alap befektetési jegyeinek nyilvános forgalomba hozatalára A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete által a tájékoztatóhoz

Részletesebben

Útmutató az EPER-ben már regisztrált szervezetek elektori jelentkezéséhez

Útmutató az EPER-ben már regisztrált szervezetek elektori jelentkezéséhez Útmutató az EPER-ben már regisztrált szervezetek elektori jelentkezéséhez A Nemzeti Együttműködési Alap (a továbbiakban: NEA) civil jelöltállítási rendszerébe jelentkezhetnek azok a civil szervezetek (a

Részletesebben

Frissítve: augusztus :28 Netjogtár Hatály: 2008.XII Magyar joganyagok - 303/2008. (XII. 18.) Korm. rendelet - a hivatásos önkormányz

Frissítve: augusztus :28 Netjogtár Hatály: 2008.XII Magyar joganyagok - 303/2008. (XII. 18.) Korm. rendelet - a hivatásos önkormányz Magyar joganyagok - 303/2008. (XII. 18.) Korm. rendelet - a hivatásos önkormányzat 1. oldal 303/2008. (XII. 18.) Korm. rendelet a hivatásos önkormányzati tűzoltóságot fenntartó helyi önkormányzatok egyszeri

Részletesebben

AUTÓBUSZJÁRATOK INDULNAK

AUTÓBUSZJÁRATOK INDULNAK Ajka, aut.áll Almásfüzitő, vá. 1 M 7:30 M 8:20 X 10:10 M 12:20 Annavölgy, óvoda 6 M 5:15 Z 5:40 Z 11:30 13:00 M 14:00 + 15:50 M 12:50 O 14:55 M 15:05 X 15:45 19:05 21:05 22:20 Bajna, sz. vend. 10 M 5:15

Részletesebben

Equipment Distribution List

Equipment Distribution List Customs office Workstation Server Equipment purchased in 1997 Sum total: 699 120 1385 Planned: 699 120 Number of customs offices involved in the distribution: 138 National Headquarters 10 Hungarian Customs

Részletesebben

Szolgáltatások földrajzi lefedettsége - lakossági

Szolgáltatások földrajzi lefedettsége - lakossági 2. sz. melléklet Szolgáltatások földrajzi lefedettsége - lakossági Tartalom 1.10 ADSL... 2 1.11 SHDSL... 2 1.12 Dial-up... 2 1.13 GTS ISDN 30... 2 1.14 GTS ISDN 2... 2 1.15 GTS analóg hangszolgáltatás...

Részletesebben

2009. május 3-tól az Alapkezelő (www.bpalap.hu) és a Vezető Forgalmazó (www.budapestbank.hu)

2009. május 3-tól az Alapkezelő (www.bpalap.hu) és a Vezető Forgalmazó (www.budapestbank.hu) Nyilvános ajánlattétel A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének 2009. április 30-án kelt E-III/110.762/2009. számú határozata alapján a Budapest Alapkezelő Zrt. (1138 Budapest, Váci út 188.), mint

Részletesebben

Érvényes: április 19-től AUTÓBUSZJÁRATOK ÉRKEZNEK

Érvényes: április 19-től AUTÓBUSZJÁRATOK ÉRKEZNEK Ács, Árpád u., 7.26, 16.35 Ács, vá., 7.26 Ács, Zöldfa u., 7.26 Ajka, aut. áll. 7.54 Almásfüzítő, vá., 7.09, 7.26, 7.29 N 8.09, 8.14, 11.14 N12.09, 14.19, 16.35, 18.09 e18.54 Ászár, posta H11.15 Bábolna,

Részletesebben

Szolgáltatások földrajzi lefedettsége - lakossági

Szolgáltatások földrajzi lefedettsége - lakossági 2. sz. melléklet Szolgáltatások földrajzi lefedettsége - lakossági Tartalom 1.10 ADSL... 2 1.11 SHDSL... 2 1.12 Dial-up... 2 1.13 GTS ISDN 30... 3 1.14 GTS ISDN 2... 3 1.15 GTS analóg hangszolgáltatás...

Részletesebben

Portfolió jelentés a CA Alapcsalád befektetői számára

Portfolió jelentés a CA Alapcsalád befektetői számára Portfolió jelentés a CA Alapcsalád befektetői számára 2006. július hónapra 2006. július 31. Az Alapkezelő ezen jelentést a 2001. évi CXX. Törvény a Tőkepiacról alapján készítette el és teszi közzé A Törvény

Részletesebben

Érvényes: október 01-től AUTÓBUSZJÁRATOK ÉRKEZNEK. f19.52

Érvényes: október 01-től AUTÓBUSZJÁRATOK ÉRKEZNEK. f19.52 Ajka, aut. áll. 9.20 Almásfüzítő, vá., 7.14 H 9.24 9.55, 11.24, 15.21 17.50 Annavölgy, óvoda 15.42 N13.52 Bajna, sz. vend. 5.31 H 6.02 6.35 P 6.52 < 7.17 z 7.21 < 7.28, 7.40 H 8.31 9.20 10.27 11.22 12.46

Részletesebben

ÜGYFÉLSZOLGÁLATI PONTOK AKADÁLYMENTESSÉGI SZOLGÁLTATÁSI TÉRKÉPE

ÜGYFÉLSZOLGÁLATI PONTOK AKADÁLYMENTESSÉGI SZOLGÁLTATÁSI TÉRKÉPE ÜGYFÉLSZOLGÁLATI PONTOK AKADÁLYMENTESSÉGI SZOLGÁLTATÁSI TÉRKÉPE Ügyfélszolgálatok elérhetősége 6200. Kiskőrös Petőfi tér 3. +36 78 514-010 Az épület oldalánál a Pozsonyi utcában 6500. Baja Munkácsy u 3.

Részletesebben

Fiókirodák címe, nyitva tartása

Fiókirodák címe, nyitva tartása Fiókirodák címe, nyitva tartása S.sz. Település Posta Posta címe nyitva tartás 1. Ajka Ajka 1 posta 8400 Ajka Szabadság tér 7. Kedd 14:00-18:00 Péntek 12:00-16:00 2. Bácsalmás Bácsalmás posta 6430 Bácsalmás

Részletesebben

Magyar Éremgyűjtők Egyesülete 2017.évi rendezvények

Magyar Éremgyűjtők Egyesülete 2017.évi rendezvények Magyar Éremgyűjtők Egyesülete 2017.évi rendezvények Hó Nap, óra Csoport Program Helyszín Elérhetőség I. Szerda Celldömölk Éves munkaterv összeállítása január 10.-tól február - ig Debrecen Kiállítás:(ásványok,

Részletesebben

Lánc Áruházszám áruház neve város TESCO Abony Hipermarket Abony TESCO Ajka Hipermarket Ajka TESCO Baja Hipermarket Baja TESCO 41019

Lánc Áruházszám áruház neve város TESCO Abony Hipermarket Abony TESCO Ajka Hipermarket Ajka TESCO Baja Hipermarket Baja TESCO 41019 Lánc Áruházszám áruház neve város TESCO 41050 Abony Hipermarket Abony TESCO 41770 Ajka Hipermarket Ajka TESCO 41650 Baja Hipermarket Baja TESCO 41019 Balassagyarmat Hipermarket Balassagyarmat TESCO 41021

Részletesebben

Posta. (bérlet is kapható) Iton Kft. Viszonteladói pénztár (bérlet is kapható) Kamaraerdei utca 23. közért 6.00-19.00 7.00-14.

Posta. (bérlet is kapható) Iton Kft. Viszonteladói pénztár (bérlet is kapható) Kamaraerdei utca 23. közért 6.00-19.00 7.00-14. Nyitva tartás Település Cím Cégek Hétköznap Szombat Vasárnap Alsónémedi 8.00-16.00 Biatorbágy Baross Gábor út 5/a. 8.00-18.00 Kossuth Lajos utca 6. Budakeszi Autóbusz-végállomás 8.00-16.00 6.00-18.00 Kamaraerdei

Részletesebben

M.2. számú melléklet. DÉMÁSZ Zrt. ügyfélszolgálati egységei

M.2. számú melléklet. DÉMÁSZ Zrt. ügyfélszolgálati egységei Egyetemes Villamos Energia Szolgáltatói Üzletszabályzat M.2. számú melléklete M.2. számú melléklet ügyfélszolgálati egységei Egyetemes Villamos Energia Szolgáltatói Üzletszabályzat M.2. számú melléklete

Részletesebben

Érvényes: december 11-től AUTÓBUSZJÁRATOK INDULNAK H10.10, H H14.10

Érvényes: december 11-től AUTÓBUSZJÁRATOK INDULNAK H10.10, H H14.10 02 Ajka, aut. áll. 01 Almásfüzítő, vá. 02 Almásfüzítő, vá., 7.30 5.00, 8.20 13.20 H10.10 06 Annavölgy, óvoda, 5.15 N 5.40 N11.30 07 Annavölgy, óvoda H 4.40 < 5.30 N12.20 09 Annavölgy, óvoda H 4.35 P 4.45

Részletesebben

Public. sztenderd nyitvatartású bankfiókjainkban meghirdetett pénztári órák: Budapest, II. kerület, Hidegkúti út

Public. sztenderd nyitvatartású bankfiókjainkban meghirdetett pénztári órák: Budapest, II. kerület, Hidegkúti út Hirdetmény egyedi pénztári órák meghirdetésére Kedves Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy jelen Hirdetményben meghatározott bankfiókjainkban pénztári órákat hirdetünk meg. Az egyedi pénztári órákon

Részletesebben

Helikon kórusok Teremrend április 19. csütörtök 8-20 óráig. A kórusok érkezhetnek 8-20 óra között bármikor, és maradhatnak végig mindkét napon!!

Helikon kórusok Teremrend április 19. csütörtök 8-20 óráig. A kórusok érkezhetnek 8-20 óra között bármikor, és maradhatnak végig mindkét napon!! Helikon kórusok Teremrend 8. április 19. csütörtök 8-20 óráig A kórusok érkezhetnek 8-20 óra között bármikor, és maradhatnak végig mindkét napon!! nagy normál kicsi indítás Kórus, létszám terem Kórus,

Részletesebben

RECHNITZER JÁNOS mint fentebb jeleztük újabb szervezetek jöttek létre. Vidéken csökkent az intézmények száma, míg a fővárosban kisebb mértékben emelkedett, ugyanakkor megnőtt az intézményi méret, nagyobb

Részletesebben

Borsod-Abaúj-Zemplén megye: Megyei Semmelweis Kórház-Rendelőintézet Cím: 3526 Miskolc, Szentpéteri kapu 72. Tel.: (46) 515-200

Borsod-Abaúj-Zemplén megye: Megyei Semmelweis Kórház-Rendelőintézet Cím: 3526 Miskolc, Szentpéteri kapu 72. Tel.: (46) 515-200 Sürgősségi fogamzásgátlási ambulanciák Bács-Kiskun megye: Bajai Városi Kórház Cím: 6500 Baja, Rókus u. 10. Tel.: (79) 422-233, (79) 422-328, (79) 423-373, (79) 425-575, (79) 428-452 Bács-Kiskun Megyei

Részletesebben

M.2. számú melléklet. NKM Áramszolgáltató Zrt. ügyfélszolgálati egységei

M.2. számú melléklet. NKM Áramszolgáltató Zrt. ügyfélszolgálati egységei Egyetemes Villamos Energia Szolgáltatói Üzletszabályzat M.2. számú melléklete M.2. számú melléklet Az ügyfélszolgálati egységei Egyetemes Villamos Energia Szolgáltatói Üzletszabályzat M.2. számú melléklete

Részletesebben

SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 17/2018. (VI.01.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELETE

SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 17/2018. (VI.01.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELETE SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 17/2018. (VI.01.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELETE a településkép védelméről szóló 1/2018. (I. 30.) önkormányzati rendelet módosításáról Siófok Város Önkormányzat

Részletesebben

MOL PostaPontok aktuális listája

MOL PostaPontok aktuális listája MOL PostaPontok aktuális listája Város Irányítószám Cím Megnevezés Nyitva tartás TÉL (10.01-03.31) nyitás Nyitva tartás TÉL (10.01-03.31) zárás Nyitva tartás NYÁR (04.01-09.30) nyitás Nyitva tartás NYÁR

Részletesebben

Abony Kossuth Lajos tér 18. Ajka Szabadság tér 7. Szabadság tér 4/a. Aszód Kossuth Lajos u. 2. Bácsalmás Szent János u. 15. Baja Kossuth Lajos u. 14.

Abony Kossuth Lajos tér 18. Ajka Szabadság tér 7. Szabadság tér 4/a. Aszód Kossuth Lajos u. 2. Bácsalmás Szent János u. 15. Baja Kossuth Lajos u. 14. město adresa Abony Kossuth Lajos tér 18. Ajka Szabadság tér 7. Ajka Szabadság tér 4/a. Aszód Kossuth Lajos u. 2. Bácsalmás Szent János u. 15. Baja Kossuth Lajos u. 14. Baja Tóth Kálmán tér 1. Baja Vörösmarty

Részletesebben