A Zwack Unicum Nyrt Igazgatósága

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "A Zwack Unicum Nyrt Igazgatósága"

Átírás

1 A Zwack Unicum Nyrt Igazgatósága Zwack Sándor Wolfgang Spiller Zwack Isabella Pavel Reyes Lyubushkin Kalina Tsanova Frank Odzuck Dörnyei Tibor elnök elnök-helyettes Zwack Sándor az Igazgatóság elnöke június 26-tól 1974-ben Firenzében született, 14 éves koráig itt élt és tanult. Középiskolai tanulmányait egy éven keresztül Budapesten végezte, majd édesapja, Zwack Péter amerikai nagyköveti kinevezését követen Washingtonba költöztek, és Bostonban érettségizett. A Western Maryland Egyetem magyar-amerikai programja keretében két évig Magyarországon, két évig az USA-ban tanult, és szerzett diplomát a politikai tudományok és nemzetközi kapcsolatok szakon. A magyar mellett anyanyelvi szinten beszél angolul, olaszul, németül, felsfokon franciául és portugálul ban a borszakmában, a londoni Berkmann Wine Cellars Ltd-nél kezdett dolgozni, majd Olaszországba költözött, ahol Genovában és Milánóban az Allied Domecq Italia Ltd-nél az Unicum márkamenedzsereként dolgozott ben kezdett a Zwack társaságnál tevékenykedni a kiemelt márkákért felels tanácsadói, majd a pálinkákért, valamint a magyar és nemzetközi szuperprémium márkákért felels szakért-menedzseri pozícióban. Nevéhez fzdik a Zwack Sándor Nemes Pálinka termékek magyar piacra történ bevezetése óta tagja a Zwack Unicum Nyrt. Igazgatóságának. Zwack Sándort június 26-án, a társaság éves rendes közgylésén a Zwack Unicum Nyrt. Igazgatóságának elnökévé választották. A gazdasági társaságokról szóló évi IV. törtvény és a felels Zwack Sándor nem minsül függetlennek.

2 Wolfgang Spiller az igazgatótanács elnök-helyettese 2012 óta. Született 1967-ben, közgazdász, diplomáját a bécsi Közgazdaságtudományi Egyetemen szerezte 1994-ben. Kontrolling és stratégiai fejlesztési területen végzett két évnyi tanácsadói munkát követen 1996-ban belépett a Kraft Foodshoz. Itt különböz pénzügyi, kereskedelmi és stratégiai pozíciói voltak Bécsben, Varsóban és Londonban ben csatlakozott a Schlumberger Plc-hez Bécsben, ahol gazdasági igazgatói és informatikai igazgatói pozíciókat tölt be. Ezen túlmenen a Schlumberger cégcsoporton belül igazgatótanácsi pozíciókat is betölt. alapján Wolfgang Spiller függetlennek minsül. Zwack Izabella az Igazgatóság tagja 2008-tól 1976-ban Firenzében született. Olasz és francia iskolákban tanult, mieltt a család 1987-ben Budapestre költözött, ahol a Radnóti Gimnáziumba járt. Amikor édesapját kinevezték magyar nagykövetnek az USA-ba, tanulmányait Washingtonban a Maret iskolában folytatta, és végül nemzetközi érettségit szerzett a firenzei amerikai iskolában. A firenzei egyetem bölcsész karán nyelveket, irodalmat és filozófiát tanult. A borászat már gyerekkorától érdekelte, a kaliforniai Davis Egyetemen marketing tanulmányokat folytatott, elvégezte a firenzei F.I.S.A.R sommelier kurzusát, és jelents pincészeteknél, Chiantiban, Burgundiában, (Franciaország), Ausztráliában és Új Zélandon szerzett borászati gyakorlatot ban kezdett a Zwack társaságnál tevékenykedni, a borüzletág vezetjeként. Az nevéhez fzdik a Zwack Izabella Borválogatás létrehozása, amely a magyar társaságok közül elsként összpontosított a kis borászatokra, a felnöv, kiemelked minséget elállító új magyar borász generációra. Emellett rengeteget utazik világszerte az Unicum Global Brand nagyköveteként. E funkciójában az új piacok kiépítésért felels, illetve a már meglév piacokon, a külföldi partnerekkel szoros együttmködésben ersíti a Zwack termékek jelenlétét június 26-ától tagja a Társaság Igazgatóságának. Zwack Izabella 1995 óta a tokaji Dobogó Pincészet büszke tulajdonosa, mely friss, dinamikus borkészítési technikájának köszönheten már számos nemzetközi díjat nyert. A magyar mellett anyanyelvi szinten beszél angolul, olaszul, franciául, felsfokon németül és spanyolul. A gazdasági társaságokról szóló évi IV. törtvény és a felels Zwack Izabella nem minsül függetlennek.

3 Pavel Reyes Lyubushkin az Igazgatóság tagja 2015-tl 1978-ban született Kubában, 15 éves koráig ott élt és járt iskolába ban költözött Moszkvába, Oroszországba, ahol a Plehanov Orosz Gazdasági Akadémián szerzett diplomát 2001-ben (fokozat: közgazdász, pénzügyi és hitelezési diploma kitüntetéssel). Számos Matematikai Olimpiát és Zongoraversenyt nyert Kubában és Oroszországban egyaránt. Anyanyelvi szinten ismeri a spanyol és orosz nyelvet, valamint folyékonyan beszél angolul. Pályafutását a Metro Cash and Carry Oroszországnál kezdte, ahol Pénzügyi-kontrolling Vezetként részese volt az újonnan alapított vállalat 20 üzletes lánccá váló gyors növekedésének. Ezt követen a News Outdoor, News Corp -nál dolgozott a Vezeti Jelentések Igazgatójaként, ahol világszínvonalú IFRS beszámolási- és SOX megfelelési rendszereket alakított ki, amelyek megteremtették az elemzések megbízható adatbázisait, valamint sikeresen véghezvitt több küls és bels auditot óta dolgozik a Diageo-nál, ahol a Diageo Oroszország IFRS és Kontrolling Igazgatójaként kezdte pályafutását, de felelssége gyorsan kibvült az ellenrzés és kockázatkezelésvalamint a finanszírozási területekkel is. Ebben a pozícióban nem csak hatékony jelentési és kontroll folyamatokat biztosított, hanem elsegítette az üzletmenet folytonosságát a es üzleti válságban, biztosította a cég ers pénzügyi helyzetét ben Budapestre költözött, ahol a Diageo Európa Pénzügyi Tervezési és Beszámolási Igazgatója lett, mely pozícióban hatékony tervezési rendszerrel valamint megbízható- és széleskör jelentések szolgáltatásával támogatta az európai elnököt és pénzügyi igazgatót egy 3 milliárd eurós európai üzlet sikeres menedzselésében egy válságos idszakban tl a Diageo Kelet-Európa Partner Piacok Pénzügyi Igazgatója, melynek keretében 32 országra kiterjeden biztosítja az üzleti eredmények megvalósítását és a kereskedelmi feladatok támogatását. Pavelnek három gyermeke van. alapján Pavel Reyes Lyubushkin függetlennek minsül.

4 Kalina Tsanova az Igazgatóság tagja 2015-tl Mesterfokozatát Szófiában a Nemzetközi Gazdasági Kapcsolatok Közgazdaságtudományi Egyetemén szerezte, matematika szakon érettségizett szintén Szófiában. A Diageo Európai Partner Piacok üzletág-igazgatójaként 12 országért felel. Kalina 2012-ben csatlakozott a Diageo-hoz, elször Bulgária, Szerbia és Montenegró országos vezetjeként dolgozott. Ezt megelzen Kalina kilenc évet töltött a P&G és a Gillette vállalatoknál különböz pozíciókban, kezdve a trade marketingnél majd egyre magasabb vezeti posztokat betöltve. Pályafutása kezdetén a hirdetési szektorban dolgozott marketing területen. Kalina jelenleg szül-városában Szófiában, Bulgáriában él. alapján Kalina Tsanova függetlennek minsül. Frank Odzuck az Igazgatóság tagja 2004-tl Született 1959-ben, közgazdász (1983, Marx Károly Közgazdaságtudományi Egyetem). Pályafutása elején az egykori NDK-ban dolgozott külkereskedként illetve egyetemi kutatóként tl az Eduscho Magyarország ügyvezetje, majd 1998-tól a Schöller illetve a Nestlé-Schöller ügyvezetje novemberétl a Zwack Unicum Nyrt. vezérigazgatója novemberétl a Magyar Telekom Nyrt. igazgatósági tagja. alapján Frank Odzuck nem minsül függetlennek.

5 Dörnyei Tibor az Igazgatóság tagja 2002-tl Született 1956-ban, gépészmérnök-üzemgazdász, mérlegképes könyvel (1979 Nehézipari Mszaki Egyetem, 1992 Pénzügyi és Számviteli Fiskola). Pályafutása elején a székesfehérvári Videotonban dolgozott munkaszervezként illetve szervezési osztályvezetként tl a Philips Video Magyarország Kft controllere, majd 1993-tól a cég gazdasági igazgatója és egyik ügyvezetje tl a Bestfoods Magyarország (Knorr) gazdasági igazgatója februártól a Zwack Unicum Nyrt. gazdasági igazgatója és 2004 januárja óta egyben vezérigazgató helyettese. Felels Dörnyei Tibor nem minsül függetlennek.

ZWACK UNICUM Nyrt. FELELŐS VÁLLALTIRÁNYÍTÁS. 2006. június 29.

ZWACK UNICUM Nyrt. FELELŐS VÁLLALTIRÁNYÍTÁS. 2006. június 29. ZWACK UNICUM Nyrt. FELELŐS VÁLLALTIRÁNYÍTÁS 2006. június 29. 1. A menedzsment munkájának értékelése és javadalmazása A menedzsment munkáját az Igazgatóság folyamatosan értékeli, valamint évente egyszer

Részletesebben

ZWACK UNICUM RT. FELELŐS VÁLLALATIRÁNYÍTÁS

ZWACK UNICUM RT. FELELŐS VÁLLALATIRÁNYÍTÁS ZWACK UNICUM RT. FELELŐS VÁLLALATIRÁNYÍTÁS Budapest, 2005. április 28. TARTALOM 1. A menedzsment munkájának értékelése és javadalmazása 2. A Zwack Unicum Rt. nyilvánosságra hozatalra vonatkozó alapelvei

Részletesebben

Az Igazgatóság munkájának önértékelése 2010

Az Igazgatóság munkájának önértékelése 2010 Az Igazgatóság munkájának önértékelése 2010 Az Igazgatóság szerepe, tagjai A Magyar Telekom Igazgatósága ügyvezetésért felelıs testületként képviseli a Társaságot harmadik személyekkel szemben valamint

Részletesebben

KÖZGYLÉSI DOKUMENTUMOK ZWACK UNICUM NYRT: ÉVES RENDES KÖZGYLÉSE

KÖZGYLÉSI DOKUMENTUMOK ZWACK UNICUM NYRT: ÉVES RENDES KÖZGYLÉSE KÖZGYLÉSI DOKUMENTUMOK ZWACK UNICUM NYRT: ÉVES RENDES KÖZGYLÉSE A KÖZGYLÉS IDPONTA: 2016. június 28. 10.00 HELYSZÍNE: Larus Étterem és Rendezvényközpont 1124 Budapest, Csörsz u. 18/b. A Zwack Unicum Nyrt.

Részletesebben

A Zwack Unicum Likripari és Kereskedelmi Nyrt. közgylési határozatai. A Zwack Unicum Nyrt. 2015.június 25-i, évi rendes közgylésén hozott határozatok:

A Zwack Unicum Likripari és Kereskedelmi Nyrt. közgylési határozatai. A Zwack Unicum Nyrt. 2015.június 25-i, évi rendes közgylésén hozott határozatok: A Zwack Unicum Likripari és Kereskedelmi Nyrt. közgylési határozatai A Zwack Unicum Nyrt. 2015.június 25-i, évi rendes közgylésén hozott határozatok: 1/2015. 06. 25. közgylési határozat A Közgylés a 2015.

Részletesebben

A Társaság 2008. június 26. napján tartott éves rendes közgylése 5/2008.06.26. sz. határozatával jóváhagyta a jelen jelentést.

A Társaság 2008. június 26. napján tartott éves rendes közgylése 5/2008.06.26. sz. határozatával jóváhagyta a jelen jelentést. JELENTÉS A FELELS TÁRSASÁGIRÁNYÍTÁSI GYAKORLATRÓL A BUDAPESTI ÉRTÉKTZSDE ZRT. ÁLTAL KÖZZÉTETT FELELS TÁRSASÁGIRÁNYÍTÁSI AJÁNLÁSOK ( AJÁNLÁSOK ) ALAPJÁN A Zwack Unicum Nyrt. (a Társaság ) Felügyel Bizottsága

Részletesebben

Gyorsjelentés a Zwack Unicum Nyrt. 2007-2008-as üzleti évének eredményeirl

Gyorsjelentés a Zwack Unicum Nyrt. 2007-2008-as üzleti évének eredményeirl Gyorsjelentés a Zwack Unicum Nyrt. 2007-2008-as üzleti évének eredményeirl A Zwack Unicum Nyrt. Igazgatósága jóváhagyta a menedzsment beszámolóját a Társaság 2007-2008-as üzleti évének tevékenységérl.

Részletesebben

Az OTP Bank Nyrt. 2016/2017. évi Forint. Keretösszegű Kötvényprogramja. Összevont Alaptájékoztatójának. 6. számú kiegészítése

Az OTP Bank Nyrt. 2016/2017. évi Forint. Keretösszegű Kötvényprogramja. Összevont Alaptájékoztatójának. 6. számú kiegészítése Az OTP Bank Nyrt. 2016/2017. évi 200.000.000.000 Forint Keretösszegű Kötvényprogramja Összevont Alaptájékoztatójának 6. számú kiegészítése Jelen dokumentum alapjául szolgáló összevont alaptájékoztató két

Részletesebben

Az Igazgatóság munkájának önértékelése 2012

Az Igazgatóság munkájának önértékelése 2012 Az Igazgatóság munkájának önértékelése 2012 Az Igazgatóság szerepe, tagjai A Magyar Telekom Nyrt. (a továbbiakban Magyar Telekom vagy Társaság ) Igazgatósága ügyvezetésért felelős testületként képviseli

Részletesebben

Íme a 2010-es matematika érettségi megoldásai

Íme a 2010-es matematika érettségi megoldásai 1. oldal, összesen: 25 Délmagyarország, www.delmagyar.hu Minden jog fenntartva. Íme a 2010-es matematika érettségi megoldásai DELMAGYAR.HU 2010.05.04. 13:15 Rendben lezajlottak a matematika írásbelik kedden

Részletesebben

Oktatói önéletrajz Dr. Chikán Attila

Oktatói önéletrajz Dr. Chikán Attila egyetemi tanár Gazdálkodástudományi Kar Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék Karrier Felsőfokú végzettségek: 1971-1972 Stanford University, ICAME Program 1962-1967 Marx Károly Közgazdaságtudományi

Részletesebben

GDF felmérések Diplomás Pályakövetés 2013 () Válaszadók száma = 94. Felmérés eredmények. Válaszok relatív gyakorisága Átl. elt.

GDF felmérések Diplomás Pályakövetés 2013 () Válaszadók száma = 94. Felmérés eredmények. Válaszok relatív gyakorisága Átl. elt. GDF felmérések Diplomás Pályakövetés 0 () Válaszadók száma = 9 Felmérés eredmények Jelmagyarázat Válaszok relatív gyakorisága Átl. elt. Átlag Kérdésszöveg Bal pólus 5% 5 5% Jobb pólus n=mennyiség átl.=átlag

Részletesebben

Az OTP Bank Nyrt. 2015/2016. évi. 200.000.000.000 Forint. Keretösszegű Kötvényprogramja. Összevont Alaptájékoztatójának. 6. számú kiegészítése

Az OTP Bank Nyrt. 2015/2016. évi. 200.000.000.000 Forint. Keretösszegű Kötvényprogramja. Összevont Alaptájékoztatójának. 6. számú kiegészítése Az OTP Bank Nyrt. 2015/2016. évi 200.000.000.000 Forint Keretösszegű Kötvényprogramja Összevont Alaptájékoztatójának 6. számú kiegészítése Jelen dokumentum alapjául szolgáló összevont alaptájékoztató két

Részletesebben

GDF felmérések Hallgatói motivációs vizsgálat 2012 (DPR_hallgmotiv_2012) Válaszadók száma = 111. Felmérés eredmények

GDF felmérések Hallgatói motivációs vizsgálat 2012 (DPR_hallgmotiv_2012) Válaszadók száma = 111. Felmérés eredmények GDF felmérések Hallgatói motivációs vizsgálat 0 (DPR_hallgmotiv_0) Válaszadók száma = Felmérés eredmények Jelmagyarázat Válaszok relatív gyakorisága Átl. elt. Átlag Kérdésszöveg Bal pólus 5% 5 5% Jobb

Részletesebben

GDF felmérések DPR2014_hm (Hallgatói mot. 2014) Válaszadók száma = 112. Felmérés eredmények. Válaszok relatív gyakorisága Átl. elt.

GDF felmérések DPR2014_hm (Hallgatói mot. 2014) Válaszadók száma = 112. Felmérés eredmények. Válaszok relatív gyakorisága Átl. elt. GDF felmérések DPR0_hm (Hallgatói mot. 0) Válaszadók száma = Felmérés eredmények Jelmagyarázat Válaszok relatív gyakorisága Átl. elt. Átlag Kérdésszöveg Bal pólus 5% 0% 50% 0% 5% Jobb pólus n=mennyiség

Részletesebben

Szeged és Térsége EÖTVÖS JÓZSEF GIMNÁZIUM, Általános Iskola OM 200 909

Szeged és Térsége EÖTVÖS JÓZSEF GIMNÁZIUM, Általános Iskola OM 200 909 Szeged és Térsége EÖTVÖS JÓZSEF GIMNÁZIUM, Általános Iskola OM 200 909 FELVÉTELI TÁJÉKOZTATÓ 2016 2017. Cím: 6723 Szeged, Csongor tér 1. Telefonszám 62/547-062 Fax 62/547-063 E-mail eotvos@ejg-szeged.sulinet.hu

Részletesebben

IMPC PERSONNEL HUNGÁRIA KFT VEZETŐK, SZAKEMBEREK KERESÉSE ÉS KIVÁLASZTÁSA SZENVEDÉLYÜNK A TEHETSÉGKUTATÁS!

IMPC PERSONNEL HUNGÁRIA KFT VEZETŐK, SZAKEMBEREK KERESÉSE ÉS KIVÁLASZTÁSA SZENVEDÉLYÜNK A TEHETSÉGKUTATÁS! IMPC PERSONNEL HUNGÁRIA KFT VEZETŐK, SZAKEMBEREK KERESÉSE ÉS KIVÁLASZTÁSA SZENVEDÉLYÜNK A TEHETSÉGKUTATÁS! 1 SZAKSZERŰEN, TESTRESZABOTTAN, MEGBÍZHATÓAN, Gyorsan változó világunk állandó mozgásban van.

Részletesebben

Sajtó és Protokoll Fosztály

Sajtó és Protokoll Fosztály Sajtó és Protokoll Fosztály SAJTÓANYAG A PRO TURISMO 2004 DÍJ ÁTADÁSA Budapest, 2004. szeptember 28. A Turizmus Világnapja - szeptember 27. - alkalmából 16. alkalommal adták át ünnepélyes keretek között

Részletesebben

Egy iparista életútja Az iskolapadtól a Magyar Tudományos Akadémiáig DR. SZTIPANOVITS JÁNOS

Egy iparista életútja Az iskolapadtól a Magyar Tudományos Akadémiáig DR. SZTIPANOVITS JÁNOS Egy iparista életútja Az iskolapadtól a Magyar Tudományos Akadémiáig DR. SZTIPANOVITS JÁNOS 1946-ban született Pécsett egy iparos család egyetlen gyermekeként. 1960-ban jelentkezett a Zipernowski Károly

Részletesebben

A Zwack Unicum Likripari és Kereskedelmi Nyrt. közgylési határozatai. A Zwack Unicum Nyrt. 2014.június 26-i, évi rendes közgylésén hozott határozatok:

A Zwack Unicum Likripari és Kereskedelmi Nyrt. közgylési határozatai. A Zwack Unicum Nyrt. 2014.június 26-i, évi rendes közgylésén hozott határozatok: A Zwack Unicum Likripari és Kereskedelmi Nyrt. közgylési határozatai A Zwack Unicum Nyrt. 2014.június 26-i, évi rendes közgylésén hozott határozatok: 1/2014. 06. 26. közgylési határozat A Közgylés a 2014.

Részletesebben

TOVÁBBTANULÁSI LEHETŐSÉGEK A KÁROLY RÓBERT FŐISKOLÁN A 2014/2015. TANÉVBEN (SZEPTEMBERBEN INDULÓ KÉPZÉSEK)

TOVÁBBTANULÁSI LEHETŐSÉGEK A KÁROLY RÓBERT FŐISKOLÁN A 2014/2015. TANÉVBEN (SZEPTEMBERBEN INDULÓ KÉPZÉSEK) TOVÁBBTANULÁSI LEHETŐSÉGEK A KÁROLY RÓBERT FŐISKOLÁN A 2014/2015. TANÉVBEN (SZEPTEMBERBEN INDULÓ KÉPZÉSEK) Gyöngyös 2014. január 6. 1. FELSŐOKTATÁSI SZAKKÉPZÉSBEN MEGHIRDETÉSRE KERÜLŐ SZAKOK A képzési

Részletesebben

ÉRETTSÉGI ÉS FELVÉTELI ELJÁRÁSREND

ÉRETTSÉGI ÉS FELVÉTELI ELJÁRÁSREND ÉRETTSÉGI ÉS FELVÉTELI ELJÁRÁSREND 2015 FONTOS DÁTUMOK Felsőoktatási felvételi jelentkezési kérelem rögzítésének határideje az 2015. február E-felvételiben 15. E-felvételit hitelesítő adatlapok beküldésének

Részletesebben

Igazgatósági tagok választása és díjazásuk megállapítása

Igazgatósági tagok választása és díjazásuk megállapítása Magyar Telekom Távközlési Nyilvánosan Mőködı Részvénytársaság Elıterjesztés és határozati javaslatok a Magyar Telekom Nyrt. közgyőlése részére Tárgy: Igazgatósági tagok választása és díjazásuk megállapítása

Részletesebben

Nyilatkozat idegen nyelvi OKTV-hez

Nyilatkozat idegen nyelvi OKTV-hez 1. sz. melléklet (Az OKTV első fordulójából továbbjutott tanuló hozza magával a következő fordulóba.) Nyilatkozat idegen nyelvi OKTV-hez... Az élő idegen nyelvek versenyén a szlovén nemzetiségi nyelv kivételével

Részletesebben

Pontszámítás alapjai:

Pontszámítás alapjai: Pontszámítás alapjai: 1. tanulmányi pontok (maximum 200 pont), a. A tanulmányi pontokat a jelentkező 9 12. (nyelvi előkészítő esetén 9 13.) évfolyamos középiskolai érdemjegyeiből (100 pont) 1. magyar nyelv

Részletesebben

GDF felmérések DPR2017-Hallgatói motivációs vizsgálat () Válaszadók száma = 126. Felmérés eredmények. Válaszok relatív gyakorisága Átl. elt.

GDF felmérések DPR2017-Hallgatói motivációs vizsgálat () Válaszadók száma = 126. Felmérés eredmények. Válaszok relatív gyakorisága Átl. elt. GDF felmérések DPR07-Hallgatói motivációs vizsgálat () Válaszadók száma = 6 Felmérés eredmények Jelmagyarázat Válaszok relatív gyakorisága Átl. elt. Átlag Kérdésszöveg Bal pólus 5% 0% 50% 0% 5% Jobb pólus

Részletesebben

Székesfehérvári felsőoktatási képzések

Székesfehérvári felsőoktatási képzések Székesfehérvári felsőoktatási képzések Corvinus Egyetem Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Kar Két egyetemmel való együttműködés célja: a meglévő munkaerőhiányt csökkentsük, és a vállalatok által jelzett

Részletesebben

MKB BANK ZRT. 250.000.000.000 forint együttes keretösszegő MKB Bank Kibocsátási Program 2013/2014 ALAPTÁJÉKOZTATÓ. 3. sz.

MKB BANK ZRT. 250.000.000.000 forint együttes keretösszegő MKB Bank Kibocsátási Program 2013/2014 ALAPTÁJÉKOZTATÓ. 3. sz. MKB BANK ZRT. 250.000.000.000 forint együttes keretösszegő MKB Bank Kibocsátási Program 2013/2014 ALAPTÁJÉKOZTATÓ 3. sz. KIEGÉSZÍTÉS A Kiegészítés közzétételét engedélyezı MNB határozat száma és kelte:

Részletesebben

Féléves jelentés a Zwack Unicum Nyrt es üzleti évének I. féléves eredményeirl

Féléves jelentés a Zwack Unicum Nyrt es üzleti évének I. féléves eredményeirl Féléves jelentés a Zwack Unicum Nyrt. 2008-2009-es üzleti évének I. féléves eredményeirl A Zwack Unicum Nyrt. Igazgatósága jóváhagyta a menedzsment beszámolóját a Társaság 2008-2009-es üzleti évének I.

Részletesebben

NYELVVIZSGA KÖVETELMÉNYEK AZ EGYES SZAKOKON

NYELVVIZSGA KÖVETELMÉNYEK AZ EGYES SZAKOKON NYELVVIZSGA KÖVETELMÉNYEK AZ EGYES SZAKOKON Ebben a dokumentumban foglaljuk össze, hogy a Zsigmond Király Főiskolán az egyes szakokon a kezdetétől függően milyen nyelvvizsgával kell rendelkezni az oklevél

Részletesebben

Oktatói önéletrajz Dr. Baricz Rezső

Oktatói önéletrajz Dr. Baricz Rezső professor emeritus Gazdálkodástudományi Kar Vezetői Számvitel Tanszék Karrier Felsőfokú végzettségek: 1959-1963 Marx Károly Közgazdaságtudományi Egyetem, Pénzügy (könyvviteli specializáció) 1971-1973 Pénzügyminisztérium,

Részletesebben

Alcsoport_DPR_2015_hallgato_FOK. Válaszadók száma = 12. Felmérés eredmények. Válaszok relatív gyakorisága Átl. elt. Átlag Medián 25% 50%

Alcsoport_DPR_2015_hallgato_FOK. Válaszadók száma = 12. Felmérés eredmények. Válaszok relatív gyakorisága Átl. elt. Átlag Medián 25% 50% Válaszadók száma = Felmérés eredmények Jelmagyarázat Válaszok relatív gyakorisága Átl. elt. Átlag Medián Kérdésszöveg Bal pólus Jobb pólus n=mennyiség átl.=átlag md=medián elt.=átl. elt. tart.=tartózkodás

Részletesebben

Diplomás pályakövetés intézményi online kutatás, 2011

Diplomás pályakövetés intézményi online kutatás, 2011 Diplomás pályakövetés intézményi online kutatás, 2011 DPR intézményi online kutatások kötelező kérdésblokkja Hallgatók 2011 [INTÉZMÉNYI KÉPVISELŐNEK:] KÉRJÜK, OLVASSA EL A MELLÉKELT TÁJÉKOZTATÓT! Kedves

Részletesebben

ZWACK UNICUM LIKRIPARI ÉS KERESKEDELMI NYRT. ÉVES RENDES KÖZGYLÉS JEGYZKÖNYV. Budapest, 2014. június 26., 10 óra

ZWACK UNICUM LIKRIPARI ÉS KERESKEDELMI NYRT. ÉVES RENDES KÖZGYLÉS JEGYZKÖNYV. Budapest, 2014. június 26., 10 óra ZWACK UNICUM LIKRIPARI ÉS KERESKEDELMI NYRT. ÉVES RENDES KÖZGYLÉS JEGYZKÖNYV Budapest, 2014. június 26., 10 óra JEGYZKÖNYV Zwack Unicum Likripari és Kereskedelmi Nyilvánosan Mköd Részvénytársaság (1095

Részletesebben

Oktatói önéletrajz Dr. Baricz Rezső

Oktatói önéletrajz Dr. Baricz Rezső professor emeritus Gazdálkodástudományi Kar Vezetői Számvitel Tanszék Karrier Felsőfokú végzettségek: 1989 - Pénzügyminisztérium, Adótanácsadó 1959-1963 Marx Károly Közgazdaságtudományi Egyetem, Pénzügy

Részletesebben

Idközi vezetségi beszámoló a Zwack Unicum Nyrt. 2009-2010-es üzleti évének I-III. negyedéves eredményeirl

Idközi vezetségi beszámoló a Zwack Unicum Nyrt. 2009-2010-es üzleti évének I-III. negyedéves eredményeirl Idközi vezetségi beszámoló a Zwack Unicum Nyrt. 2009-2010-es üzleti évének I-III. negyedéves eredményeirl A Zwack Unicum Nyrt. Igazgatósága jóváhagyta a menedzsment beszámolóját a Társaság 2009-2010-es

Részletesebben

Nyilatkozat idegen nyelvi OKTV-hez

Nyilatkozat idegen nyelvi OKTV-hez (Az OKTV első fordulójából továbbjutott tanuló hozza magával a következő fordulóba.) 1. sz. melléklet Nyilatkozat idegen nyelvi OKTV-hez... Az élő idegen nyelvek versenyén a szlovén nemzetiségi nyelv kivételével

Részletesebben

AZ EGYETEM TÖRTÉNETE. Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Magyarország legrégebbi folyamatosan m{köd[, s egyben legnagyobb egyeteme.

AZ EGYETEM TÖRTÉNETE. Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Magyarország legrégebbi folyamatosan m{köd[, s egyben legnagyobb egyeteme. AZ EGYETEM TÖRTÉNETE Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Magyarország legrégebbi folyamatosan m{köd[, s egyben legnagyobb egyeteme. Pázmány Péter esztergomi érsek 1635-ben Nagyszombat városában alapította

Részletesebben

PTE_DPR_Vegz_Alap_Normal_2015. Válaszadók száma = 2013. Felmérés eredmények. Válaszok relatív gyakorisága Átl. elt. Átlag Medián 50% 25%

PTE_DPR_Vegz_Alap_Normal_2015. Válaszadók száma = 2013. Felmérés eredmények. Válaszok relatív gyakorisága Átl. elt. Átlag Medián 50% 25% Válaszadók száma = 2013 Felmérés eredmények Jelmagyarázat Válaszok relatív gyakorisága Átl. elt. Átlag Medián Kérdésszöveg Bal pólus 25% 0% 50% 0% 25% Jobb pólus n=mennyiség átl.=átlag md=medián elt.=átl.

Részletesebben

Tájékoztató az Igazgatóság, a Felügyelő Bizottság és az Audit Bizottság tagjainak megválasztásához és díjazásuk megállapításához

Tájékoztató az Igazgatóság, a Felügyelő Bizottság és az Audit Bizottság tagjainak megválasztásához és díjazásuk megállapításához Tájékoztató az Igazgatóság, a Felügyelő Bizottság és az Audit Bizottság tagjainak megválasztásához és díjazásuk megállapításához Tájékoztatjuk tisztelt részvényeseinket, hogy a közgyűlés 7-9 napirendi

Részletesebben

Tájékoztató a Zwack Unicum Nyrt. 2009-2010-es üzleti éves eredményeirl

Tájékoztató a Zwack Unicum Nyrt. 2009-2010-es üzleti éves eredményeirl Tájékoztató a Zwack Unicum Nyrt. 2009-2010-es üzleti éves eredményeirl A Zwack Unicum Nyrt. Igazgatósága jóváhagyta a menedzsment beszámolóját a Társaság 2009-2010-es üzleti éves tevékenységérl. A Társaság

Részletesebben

Új Étterem a Gresham Palotában: Megnyílt a KOLLÁZS Brasserie & Bar

Új Étterem a Gresham Palotában: Megnyílt a KOLLÁZS Brasserie & Bar Új Étterem a Gresham Palotában: Megnyílt a KOLLÁZS Brasserie & Bar June 30, 2015, Budapest, Hungary Él# koncerttel és kortárs m#vészeti kiállítással, több száz vendég jelenlétében nyitotta meg kapuit Budapest

Részletesebben

MKB BANK ZRT. 250.000.000.000 forint együttes keretösszegő MKB Bank Kibocsátási Program 2012/2013 ALAPTÁJÉKOZTATÓ. 3. sz.

MKB BANK ZRT. 250.000.000.000 forint együttes keretösszegő MKB Bank Kibocsátási Program 2012/2013 ALAPTÁJÉKOZTATÓ. 3. sz. MKB BANK ZRT. 250.000.000.000 forint együttes keretösszegő MKB Bank Kibocsátási Program 2012/2013 ALAPTÁJÉKOZTATÓ 3. sz. KIEGÉSZÍTÉS A Kiegészítés közzétételét engedélyezı PSZÁF határozat száma és kelte:

Részletesebben

A Társaság 2015. június 25. napján tartott éves rendes közgylése 5/2015.06.25. sz. határozatával jóváhagyta a jelen jelentést.

A Társaság 2015. június 25. napján tartott éves rendes közgylése 5/2015.06.25. sz. határozatával jóváhagyta a jelen jelentést. ELENTÉS A FELELS TÁRSASÁGIRÁNYÍTÁSI GYAKORLATRÓL A BUDAPESTI ÉRTÉKTZSDE ZRT. ÁLTAL KÖZZÉTETT FELELS TÁRSASÁGIRÁNYÍTÁSI AÁNLÁSOK ( AÁNLÁSOK ) ALAPÁN A Zwack Unicum Nyrt. (a Társaság ) Felügyel Bizottsága

Részletesebben

A Társaság 2014. június 26. napján tartott éves rendes közgylése 5/2014.06.26. sz. határozatával jóváhagyta a jelen jelentést.

A Társaság 2014. június 26. napján tartott éves rendes közgylése 5/2014.06.26. sz. határozatával jóváhagyta a jelen jelentést. ELENTÉS A FELELS TÁRSASÁGIRÁNYÍTÁSI GYAKORLATRÓL A BUDAPESTI ÉRTÉKTZSDE ZRT. ÁLTAL KÖZZÉTETT FELELS TÁRSASÁGIRÁNYÍTÁSI AÁNLÁSOK ( AÁNLÁSOK ) ALAPÁN A Zwack Unicum Nyrt. (a Társaság ) Felügyel Bizottsága

Részletesebben

GDF felmérések DPR2015_hm(Hallgatói mot.2015) () Válaszadók száma = 177. Felmérés eredmények. Válaszok relatív gyakorisága Átl. elt.

GDF felmérések DPR2015_hm(Hallgatói mot.2015) () Válaszadók száma = 177. Felmérés eredmények. Válaszok relatív gyakorisága Átl. elt. GDF felmérések DPR2015_hm(Hallgatói mot.2015) () Válaszadók száma = 177 Felmérés eredmények Jelmagyarázat Válaszok relatív gyakorisága Átl. elt. Átlag Kérdésszöveg Bal pólus 25% 0% 50% 0% 25% Jobb pólus

Részletesebben

Végzett hallgatói tanulmány elemzése az Educatio által biztosított kötelező kérdőív alapján

Végzett hallgatói tanulmány elemzése az Educatio által biztosított kötelező kérdőív alapján Végzett hallgatói tanulmány elemzése az Educatio által biztosított kötelező kérdőív alapján Nemzeti Közszolgálati Egyetem Diplomás Pályakövető Rendszer Szerzők: Séd Levente, Molnár Balázs 1. Az alapsokaság

Részletesebben

Alcsoport_DPR_2015_hallgato_MK. Válaszadók száma = 126. Felmérés eredmények. Válaszok relatív gyakorisága Átl. elt. Átlag Medián 25% 50%

Alcsoport_DPR_2015_hallgato_MK. Válaszadók száma = 126. Felmérés eredmények. Válaszok relatív gyakorisága Átl. elt. Átlag Medián 25% 50% Válaszadók száma = 6 Felmérés eredmények Jelmagyarázat Válaszok relatív gyakorisága Átl. elt. Átlag Medián Kérdésszöveg Bal pólus 0% 0% Jobb pólus n=mennyiség átl.=átlag md=medián elt.=átl. elt. tart.=tartózkodás

Részletesebben

A Társaság 2012. június 28. napján tartott éves rendes közgylése 5/2012.06.28. sz. határozatával jóváhagyta a jelen jelentést.

A Társaság 2012. június 28. napján tartott éves rendes közgylése 5/2012.06.28. sz. határozatával jóváhagyta a jelen jelentést. JELENTÉS A FELELS TÁRSASÁGIRÁNYÍTÁSI GYAKORLATRÓL A BUDAPESTI ÉRTÉKTZSDE ZRT. ÁLTAL KÖZZÉTETT FELELS TÁRSASÁGIRÁNYÍTÁSI AJÁNLÁSOK ( AJÁNLÁSOK ) ALAPJÁN A Zwack Unicum Nyrt. (a Társaság ) Felügyel Bizottsága

Részletesebben

NAPPALI KÉPZÉSEK ALAPKÉPZÉSBEN, OSZTATLAN KÉPZÉSBEN MEGHIRDETETT SZAKOK Munkarend Fin.Forma Meghirdetett képzés (félév) (félév) 170 000 FT 6 1 < 6

NAPPALI KÉPZÉSEK ALAPKÉPZÉSBEN, OSZTATLAN KÉPZÉSBEN MEGHIRDETETT SZAKOK Munkarend Fin.Forma Meghirdetett képzés (félév) (félév) 170 000 FT 6 1 < 6 Képzési NAPPALI KÉPZÉSEK ALAPKÉPZÉSBEN, OSZTATLAN KÉPZÉSBEN MEGHIRDETETT SZAKOK Önköltség Képzési idő Kapacitás A N K A N K A N K germanisztika [néderlandisztika] germanisztika [német] keleti nyelvek és

Részletesebben

Diplomás pályakövetés intézményi online kutatás, 2013

Diplomás pályakövetés intézményi online kutatás, 2013 Diplomás pályakövetés intézményi online kutatás, 2013 DPR intézményi online kutatások kötelező kérdésblokkja Végzettek 2013 [INTÉZMÉNYI KÉPVISELŐNEK:] KÉRJÜK, OLVASSA EL A MELLÉKELT TÁJÉKOZTATÓT! Kedves

Részletesebben

2015-ös diplomás pályakövetési felmérés a 2010-2013 között végzettek körében EREDMÉNYEK

2015-ös diplomás pályakövetési felmérés a 2010-2013 között végzettek körében EREDMÉNYEK 2015-ös diplomás pályakövetési felmérés a 2010-2013 között végzettek körében EREDMÉNYEK 1. Milyen szakon végzett? 6% 6% 6% 18% 41% teológus-lelkész kántor katekéta-lelkipásztori munkatárs teológus MA -

Részletesebben

Alapképzésben végzettek. Válaszadók száma = 151. Felmérés eredmények. Válaszok relatív gyakorisága Átl. elt. Átlag Medián 25% 50%

Alapképzésben végzettek. Válaszadók száma = 151. Felmérés eredmények. Válaszok relatív gyakorisága Átl. elt. Átlag Medián 25% 50% Alapképzésben végzettek Válaszadók száma = Felmérés eredmények Jelmagyarázat Válaszok relatív gyakorisága Átl. elt. Átlag Medián Kérdésszöveg Bal pólus % % Jobb pólus n=mennyiség átl.=átlag md=medián elt.=átl.

Részletesebben

Az Egyetem testületei... 25 30. A Szenátus... 25 30/A A Konzisztórium... 28 31. Tanulmányi és Szociális Bizottság... 28 31/A Hallgatói Jogorvoslati

Az Egyetem testületei... 25 30. A Szenátus... 25 30/A A Konzisztórium... 28 31. Tanulmányi és Szociális Bizottság... 28 31/A Hallgatói Jogorvoslati Tartalom Általános rendelkezések... 4 1. Az SzMSz hatálya és tagozódása... 4 2. Az Egyetem neve és jogállása... 4 3. Az Egyetem feladatai, működési alapelvei... 5 4. Az Egyetem autonómiája... 6 5. Az Egyetem

Részletesebben

Zalakomári Általános Iskola 2015/2016. tanévre vonatkozó Munkaterve

Zalakomári Általános Iskola 2015/2016. tanévre vonatkozó Munkaterve Zalakomári Általános Iskola 2015/2016. tanévre vonatkozó Munkaterve A MUNKATERVET KÉSZÍTETTE: SZAKÁLL TIBOR A MUNKATERVET JÓVÁHAGYÓ NEVELŐTESTÜLETI DÖNTÉS KELTE : 1 2 2015. SZEPTEMBER 18. Tartalomjegyzék

Részletesebben

Az Igazgatóság munkájának önértékelése 2014

Az Igazgatóság munkájának önértékelése 2014 Az Igazgatóság munkájának önértékelése 2014 Az Igazgatóság szerepe, tagjai A Magyar Telekom Nyrt. (a továbbiakban Magyar Telekom vagy Társaság ) Igazgatósága ügyvezetésért felelős testületként képviseli

Részletesebben

Az Igazgatóság munkájának önértékelése 2013

Az Igazgatóság munkájának önértékelése 2013 Az Igazgatóság munkájának önértékelése 2013 Az Igazgatóság szerepe, tagjai A Magyar Telekom Nyrt. (a továbbiakban Magyar Telekom vagy Társaság ) Igazgatósága ügyvezetésért felelős testületként képviseli

Részletesebben

DPR_NK_2013 MSC NE. Válaszadók száma = 6. Felmérés eredmények. Válaszok relatív gyakorisága Átl. elt. Átlag Medián 25% 50%

DPR_NK_2013 MSC NE. Válaszadók száma = 6. Felmérés eredmények. Válaszok relatív gyakorisága Átl. elt. Átlag Medián 25% 50% DPR_NK_0 MSC NE Válaszadók száma = 6 Felmérés eredmények Jelmagyarázat Válaszok relatív gyakorisága Átl. elt. Átlag Medián Kérdésszöveg Bal pólus Jobb pólus n=mennyiség átl.=átlag md=medián elt.=átl. elt.

Részletesebben

Az Igazgatóság munkájának önértékelése 2016

Az Igazgatóság munkájának önértékelése 2016 Az Igazgatóság munkájának önértékelése 2016 Az Igazgatóság szerepe, tagjai A Magyar Telekom Nyrt. (a továbbiakban Magyar Telekom vagy Társaság ) Igazgatósága ügyvezetésért felelős testületként képviseli

Részletesebben

DPR_NK_2013 GYT B. Válaszadók száma = 15. Felmérés eredmények. Válaszok relatív gyakorisága Átl. elt. Átlag Medián 25% 50%

DPR_NK_2013 GYT B. Válaszadók száma = 15. Felmérés eredmények. Válaszok relatív gyakorisága Átl. elt. Átlag Medián 25% 50% DPR_NK_0 GYT B Válaszadók száma = Felmérés eredmények Jelmagyarázat Válaszok relatív gyakorisága Átl. elt. Átlag Medián Kérdésszöveg Bal pólus Jobb pólus n=mennyiség átl.=átlag md=medián elt.=átl. elt.

Részletesebben

ZWACK UNICUM LIKRIPARI ÉS KERESKEDELMI NYRT. ÉVES RENDES KÖZGYLÉS JEGYZKÖNYV. Budapest, 2013. június 27.

ZWACK UNICUM LIKRIPARI ÉS KERESKEDELMI NYRT. ÉVES RENDES KÖZGYLÉS JEGYZKÖNYV. Budapest, 2013. június 27. ZWACK UNICUM LIKRIPARI ÉS KERESKEDELMI NYRT. ÉVES RENDES KÖZGYLÉS JEGYZKÖNYV Budapest, 2013. június 27. 1 JEGYZKÖNYV Zwack Unicum Likripari és Kereskedelmi Nyilvánosan Mköd Részvénytársaság (1095 Budapest,

Részletesebben

A Zwack Unicum Likripari és Kereskedelmi Nyrt. közgylési határozatai. A Zwack Unicum Nyrt. 2011.június 29-i, évi rendes közgylésén hozott határozatok:

A Zwack Unicum Likripari és Kereskedelmi Nyrt. közgylési határozatai. A Zwack Unicum Nyrt. 2011.június 29-i, évi rendes közgylésén hozott határozatok: A Zwack Unicum Likripari és Kereskedelmi Nyrt. közgylési határozatai A Zwack Unicum Nyrt. 2011.június 29-i, évi rendes közgylésén hozott határozatok: 1/2011. 06. 29. közgylési határozat A Közgylés a 2011.

Részletesebben

DPR_NK_2013 MSC EGPOL. Válaszadók száma = 8. Felmérés eredmények. Válaszok relatív gyakorisága Átl. elt. Átlag Medián 25% 50%

DPR_NK_2013 MSC EGPOL. Válaszadók száma = 8. Felmérés eredmények. Válaszok relatív gyakorisága Átl. elt. Átlag Medián 25% 50% DPR_NK_0 MSC EGPOL Válaszadók száma = 8 Felmérés eredmények Jelmagyarázat Válaszok relatív gyakorisága Átl. elt. Átlag Medián Kérdésszöveg Bal pólus Jobb pólus n=mennyiség átl.=átlag md=medián elt.=átl.

Részletesebben

KÖZGYLÉSI DOKUMENTUMOK ZWACK UNICUM NYRT: ÉVES RENDES KÖZGYLÉSE

KÖZGYLÉSI DOKUMENTUMOK ZWACK UNICUM NYRT: ÉVES RENDES KÖZGYLÉSE KÖZGYLÉSI DOKUMENTUMOK ZWACK UNICUM NYRT: ÉVES RENDES KÖZGYLÉSE A KÖZGYLÉS IDPONTA: 2015. június 25. 10.00 HELYSZÍNE: Larus Étterem és Rendezvényközpont 1124 Budapest, Csörsz u. 18/b. A Zwack Unicum Nyrt.

Részletesebben

A 2015-16. tanévre felvett jelentkez k

A 2015-16. tanévre felvett jelentkez k 01 gimnázium: 4 évfolyamos + 1 évf. nyelvi el készít angol a(z) angol nyelv, a második idegen nyelv a(z) olasz nyelv vagy a(z) német nyelv vagy a(z) orosz nyelv; emelt szint oktatás angol nyelv tantárgy(ak)ból;

Részletesebben

ALAPTÁJÉKOZTATÓK ÉVI EGYSZÁZMILLIÁRD FORINT KERETÖSSZEGŰ JELZÁLOGLEVÉL KIBOCSÁTÁSI PROGRAMJÁRÓL 1. SZÁMÚ KIEGÉSZÍTÉSE

ALAPTÁJÉKOZTATÓK ÉVI EGYSZÁZMILLIÁRD FORINT KERETÖSSZEGŰ JELZÁLOGLEVÉL KIBOCSÁTÁSI PROGRAMJÁRÓL 1. SZÁMÚ KIEGÉSZÍTÉSE ALAPTÁJÉKOZTATÓK AZ ERSTE JELZÁLOGBANK ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG 2017 2018. ÉVI EGYSZÁZMILLIÁRD FORINT KERETÖSSZEGŰ JELZÁLOGLEVÉL KIBOCSÁTÁSI PROGRAMJÁRÓL 1. SZÁMÚ KIEGÉSZÍTÉSE KIBOCSÁTÓ: ERSTE

Részletesebben

Mesterszintű operációkutatási szakemberképzés a BME-n

Mesterszintű operációkutatási szakemberképzés a BME-n Mesterszintű operációkutatási szakemberképzés a BME-n A BME-n 2013 őszén induló szakirányú továbbképzési program Magyarország egyetlen operációkutatási posztgraduális képzése. A programot a BME TTK Operációkutatási

Részletesebben

EDUCATIO_DPR_hallg_SZT_2013_ÁJK. Válaszadók száma = 11. Felmérés eredmények. Válaszok relatív gyakorisága Átl. elt. Átlag Medián 25% 50%

EDUCATIO_DPR_hallg_SZT_2013_ÁJK. Válaszadók száma = 11. Felmérés eredmények. Válaszok relatív gyakorisága Átl. elt. Átlag Medián 25% 50% EDUCATIO_DPR_hallg_SZT_0_ÁJK Válaszadók száma = Felmérés eredmények Jelmagyarázat Válaszok relatív gyakorisága Átl. elt. Átlag Medián Kérdésszöveg Bal pólus Jobb pólus n=mennyiség átl.=átlag md=medián

Részletesebben

A Társaság június 28. napján tartott éves rendes közgylése 5/ sz. határozatával jóváhagyta a jelen jelentést.

A Társaság június 28. napján tartott éves rendes közgylése 5/ sz. határozatával jóváhagyta a jelen jelentést. ELENTÉS A FELELS TÁRSASÁGIRÁNYÍTÁSI GYAKORLATRÓL A BUDAPESTI ÉRTÉKTZSDE ZRT. ÁLTAL KÖZZÉTETT FELELS TÁRSASÁGIRÁNYÍTÁSI AÁNLÁSOK ( AÁNLÁSOK ) ALAPÁN A Zwack Unicum Nyrt. (a Társaság ) Felügyel Bizottsága

Részletesebben

MAGYAR KÖZLÖNY 2013. évi 15. szám 979

MAGYAR KÖZLÖNY 2013. évi 15. szám 979 MAGYAR KÖZLÖNY 2013. évi 15. szám 979 Az emberi erõforrások minisztere 8/2013. (I. 30.) EMMI rendelete a tanári felkészítés közös követelményeirõl és az egyes tanárszakok képzési és kimeneti követelményeirõl

Részletesebben

Tisztelt Részvényesek,

Tisztelt Részvényesek, Tisztelt Részvényesek, A 2015-ös év kiemelten fontos volt családunk és a Zwack Unicum Nyrt. számára is, hiszen 225 éves évfordulóját ünnepeltük annak, hogy ősöm, Dr. Zwack, Unicummal kínálta II. József

Részletesebben

Jelentés a kiértékelésről az előadóknak

Jelentés a kiértékelésről az előadóknak VSL Kft. 000 Szentendre Pitypang u. 6. VSL Kft. Tisztelt Vera Gedei Úr/Asszony! (személyes és bizalmas) Jelentés a kiértékelésről az előadóknak Tisztelt Vera Gedei Úr/Asszony! Ez az email tartalmazza a

Részletesebben

Igazolás. az adott középiskola pedagógiai programja szerint a középiskolai szakaszt lezáró évfolyam tanévét kettővel megelőző évfolyam tanulójáról

Igazolás. az adott középiskola pedagógiai programja szerint a középiskolai szakaszt lezáró évfolyam tanévét kettővel megelőző évfolyam tanulójáról 1. sz. melléklet (Jelentkezési lap)... Jelentkezési lap OKTV-re tantárgy kategória felkészítő tanár(ok)...... a tanuló aláírása a szülő (gondviselő) aláírása (Csak akkor, ha a jelentkező nem nagykorú.)

Részletesebben

KÖZGYLÉSI DOKUMENTUMOK ZWACK UNICUM NYRT: ÉVES RENDES KÖZGYLÉSE

KÖZGYLÉSI DOKUMENTUMOK ZWACK UNICUM NYRT: ÉVES RENDES KÖZGYLÉSE KÖZGYLÉSI DOKUMENTUMOK ZWACK UNICUM NYRT: ÉVES RENDES KÖZGYLÉSE A KÖZGYLÉS IDPONTA: 2014. június 26. 10.00 HELYSZÍNE: Larus Étterem és Rendezvényközpont 1124 Budapest, Csörsz u. 18/b. 1 A Zwack Unicum

Részletesebben

Jelentés a kiértékelésről az előadóknak

Jelentés a kiértékelésről az előadóknak VSL Kft. 000 Szentendre Pitypang u. 6. VSL Kft. Tisztelt Vera Gedei Úr/Asszony! (személyes és bizalmas) Jelentés a kiértékelésről az előadóknak Tisztelt Vera Gedei Úr/Asszony! Ez az email tartalmazza a

Részletesebben

MÉK_DPR 2014_aktív hallgatók. Válaszadók száma = 19. Felmérés eredmények. Válaszok relatív gyakorisága Átl. elt. Átlag Medián 25% 50%

MÉK_DPR 2014_aktív hallgatók. Válaszadók száma = 19. Felmérés eredmények. Válaszok relatív gyakorisága Átl. elt. Átlag Medián 25% 50% MÉK_DPR 0_aktív hallgatók Válaszadók száma = 9 Felmérés eredmények Jelmagyarázat Válaszok relatív gyakorisága Átl. elt. Átlag Medián Kérdésszöveg Bal pólus Skála % Hisztogram % Jobb pólus n=mennyiség átl.=átlag

Részletesebben

KÖZGYLÉSI DOKUMENTUMOK ZWACK UNICUM NYRT. ÉVES RENDES KÖZGYLÉSE

KÖZGYLÉSI DOKUMENTUMOK ZWACK UNICUM NYRT. ÉVES RENDES KÖZGYLÉSE KÖZGYLÉSI DOKUMENTUMOK ZWACK UNICUM NYRT. ÉVES RENDES KÖZGYLÉSE A KÖZGYLÉS IDPONTJA: 2009. június 30. 10.00 HELYSZÍNE: Hotel Mercure Buda 1013.Budapest, Krisztina krt. 41-43. 1 A Zwack Unicum Nyrt. Igazgatósága

Részletesebben

ANGOL NYELV ÖSSZ ÖSSZ. össz 4,85 81 4,83 137 4,89 126 4,90 99 4,93 147 4,88 195 4,81 181 4,89 183 5,00 3 4,75 4 5,00 3

ANGOL NYELV ÖSSZ ÖSSZ. össz 4,85 81 4,83 137 4,89 126 4,90 99 4,93 147 4,88 195 4,81 181 4,89 183 5,00 3 4,75 4 5,00 3 ANGOL NYELV 2007/08 2008/09 2009/10 2010/11 2011/12 2012/13 2013/14 2014/15 5,00 17 4,65 17 4.95 20 4,90 21 5,00 21 4,92 25 5,00 22 4,87 15 12.a 5,00 10 5,00 7 5,00 4 5,00 2 5,00 9 4,94 18 4,88 16 5,00

Részletesebben

ÁJK_Végzett hallgatói - BA - MA - Hagy - 3 éve. Válaszadók száma = 50. Felmérés eredmények. Válaszok relatív gyakorisága Átl. elt.

ÁJK_Végzett hallgatói - BA - MA - Hagy - 3 éve. Válaszadók száma = 50. Felmérés eredmények. Válaszok relatív gyakorisága Átl. elt. ÁJK_Végzett hallgatói - BA - MA - Hagy - éve Válaszadók száma = 50 Felmérés eredmények Jelmagyarázat Kérdésszöveg Válaszok relatív gyakorisága Átl. elt. Átlag Medián Bal pólus 5% 0% 50% 0% 5% Jobb pólus

Részletesebben

Az OTP Bank Nyrt. 2015/2016. évi. 200.000.000.000 Forint. Keretösszegű Kötvényprogramja. Összevont Alaptájékoztatójának. 3. számú kiegészítése

Az OTP Bank Nyrt. 2015/2016. évi. 200.000.000.000 Forint. Keretösszegű Kötvényprogramja. Összevont Alaptájékoztatójának. 3. számú kiegészítése Az OTP Bank Nyrt. 0/06. évi 00.000.000.000 Forint Keretösszegű Kötvényprogramja Összevont Alaptájékoztatójának. számú kiegészítése Jelen dokumentum alapjául szolgáló összevont alaptájékoztató két alaptájékoztatót

Részletesebben

III. HETI ÓRASZÁM I. félév II. félév I. Év II. Év 23+6 (fakultatív) 23+2 (fakultatív) III. Év 22+2 (fakultatív) 23+2 (fakultatív)

III. HETI ÓRASZÁM I. félév II. félév I. Év II. Év 23+6 (fakultatív) 23+2 (fakultatív) III. Év 22+2 (fakultatív) 23+2 (fakultatív) TANTERV - érvényes a 2012-2013-as tanévtől BABEŞ-BOLYAI TUDOMÁNYEGYETEM KOLOZSVÁR KÖZGAZDASÁG- ÉS GAZDÁLKODÁSTUDOMÁNYI KAR Szakterület: PÉNZÜGY Tanulmányi program: PÉNZÜGY ÉS BANK (Magyar nyelven) Végzettség:

Részletesebben

Betöltött munkakörök alapján a pedagógusok iskolai végzettsége és szakképzettsége

Betöltött munkakörök alapján a pedagógusok iskolai végzettsége és szakképzettsége Betöltött munkakörök alapján a ok iskolai végzettsége és szakképzettsége sorszám munkakör végzettség mely szak(ok)ra képesített tanított tantárgy foglalkozások 1. tagintézményvezető gazdálkodási szakos

Részletesebben

PANNON-FLAX Győri Lenszövő NyRt. Felelős Vállalatirányítás 2006.

PANNON-FLAX Győri Lenszövő NyRt. Felelős Vállalatirányítás 2006. PANNON-FLAX Győri Lenszövő NyRt. Felelős Vállalatirányítás 2006. 2007. március 23. 1 TARTALOM 1. A menedzsment munkájának értékelése és javadalmazása 2. A Társaság nyilvánosságra hozatalra vonatkozó alapelvei

Részletesebben

Tájékoztató a Matáv Rt. Igazgatósága és a Felügyelő Bizottsága tagjainak

Tájékoztató a Matáv Rt. Igazgatósága és a Felügyelő Bizottsága tagjainak Tájékoztató a Matáv Rt. Igazgatósága és a Felügyelő Bizottsága tagjainak megválasztásához Tájékoztatjuk tisztelt részvényeseinket, hogy a közgyűlés 6. és 7. napirendi pontjaihoz (Igazgatóság és Felügyelő

Részletesebben

SZIE-GTK. Intézmény elérhetősége:

SZIE-GTK. Intézmény elérhetősége: SZIE-GTK Intézmény elérhetősége: 2100 Gödöllő, Páter Károly u. 1. Telefon: (28) 522-090 Fax: (28) 522-040 E-mail: katona.laszlone@gtk.szie.hu Honlap: http://www.gtk.szie.hu Felvételivel kapcsolatos egyéb

Részletesebben

Világtendenciák. A 70-es évek végéig a világ szőlőterülete folyamatosan nőtt 10 millió hektár fölé

Világtendenciák. A 70-es évek végéig a világ szőlőterülete folyamatosan nőtt 10 millió hektár fölé Világtendenciák A 70-es évek végéig a világ szőlőterülete folyamatosan nőtt 10 millió hektár fölé 80-as évek elejétől: túltermelési válság 25 % visszaesés (34% az EU-ban) Asztali bort adó szőlőterületek

Részletesebben

Menekülés el)re. A finn kormány intézkedései a versenyképesség meg)rzésére. Grosschmid Péter TéT-attasé Helsinki

Menekülés el)re. A finn kormány intézkedései a versenyképesség meg)rzésére. Grosschmid Péter TéT-attasé Helsinki Menekülés el)re A finn kormány intézkedései a versenyképesség meg)rzésére Grosschmid Péter TéT-attasé Helsinki El)zmények Global Competitiveness Report 2004-2005 1. Finnország 2. USA 3. Svédország 4. Tajvan

Részletesebben

Magyarország 2008. Egészség g és kényelem

Magyarország 2008. Egészség g és kényelem Magyarország 2008 Egészség g és kényelem A SISTEM-AIR CSOPORT A SISTEM-AIR az európai központi porszívó gyártás és kereskedelem kiemelkedö képviselöje mind a lakossági, mind az ipari szektor területén.

Részletesebben

Véndiák Találkozó 2016

Véndiák Találkozó 2016 Véndiák Találkozó 2016 A Kar 2016. szeptember 23-án rendezte meg éves Véndiák Találkozóját, immár hatodik alkalommal. Az esemény hivatalosan 18.00 órakor, egy eseménydús programmal várta a regisztrált

Részletesebben

A Zwack Unicum Likripari és Kereskedelmi Nyrt. Felügyelbizottságának Ügyrendje

A Zwack Unicum Likripari és Kereskedelmi Nyrt. Felügyelbizottságának Ügyrendje A Zwack Unicum Likripari és Kereskedelmi Nyrt. Felügyelbizottságának Ügyrendje A 2006. évi IV. törvény elírása, valamint az Alapszabály alapján a Zwack Unicum Likripari és Kereskedelmi Részvénytársaság

Részletesebben

TÁMOP 4.1.3 I. KÖZÖS KÉRDŐÍVMODUL

TÁMOP 4.1.3 I. KÖZÖS KÉRDŐÍVMODUL TÁMOP 4.1.3 I. KÖZÖS KÉRDŐÍVMODUL Intézményi fejléc (neve stb.) és arculat: az intézmény adja meg! I.1/a. Hogyan kapcsolódik ehhez az intézményhez? LÉNYEGES SZŰRŐ KÉRDÉS! Ha a válasz 1 HALLGATÓI ÉS VÉGZETT

Részletesebben

Világtendenciák (szőlő-bor ágazat)

Világtendenciák (szőlő-bor ágazat) Világtendenciák (szőlő-bor ágazat) SZŐLŐTERMESZTÉS 1 A szőlőterület változása A 70-es évek végéig a világ szőlőterülete folyamatosan nőtt 10 millió hektár fölé 80-as évek elejétől: túltermelési válság

Részletesebben

MARKETING MESTERKÉPZÉSI SZAK

MARKETING MESTERKÉPZÉSI SZAK MARKETING MESTERKÉPZÉSI SZAK Az SZTE Gazdaságtudományi Kara által 2008 szeptemberében levelező tagozaton, 2009 szeptemberétől nappali tagozaton is indítandó Marketing mesterképzési szakra felvételt nyerhetnek:

Részletesebben

1. A rendelet hatálya. 2. A tanév, a tanítási év

1. A rendelet hatálya. 2. A tanév, a tanítási év 28/2015. (V. 28.) EMMI rendelet a 2015/2016. tanév rendjéről A nemzeti köznevelésről szóló 2011. évi CXC. törvény 94. (1) bekezdés a), b), p) és r) pontjában kapott felhatalmazás alapján, a Kormány tagjainak

Részletesebben

Eszterházy Károly Főiskola költségvetési alapokmánya

Eszterházy Károly Főiskola költségvetési alapokmánya Eszterházy Károly Főiskola költségvetési alapokmánya 1. Fejezet, megnevezése: XX. Oktatási Minisztérium 2. Költségvetési szerv: a.) azonosító adatok. - törzskönyvi nyilvántartási szám: 308823000 - megnevezése:

Részletesebben

1. sz. határozati javaslat: A Közgyűlés Horváth Krisztina úrhölgyet október 1-i hatállyal három évre az Igazgatóság tagjává megválasztja.

1. sz. határozati javaslat: A Közgyűlés Horváth Krisztina úrhölgyet október 1-i hatállyal három évre az Igazgatóság tagjává megválasztja. Az Észak-magyarországi Áramszolgáltató Nyilvánosan Működő Részvénytársaság közleménye Az Észak-magyarországi Áramszolgáltató Nyilvánosan Működő Részvénytársaság igazgatósága az alábbiak szerint tájékoztatja

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 0317 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Montespertoli Luxus Villa Toscana LEIRÁS Egy olyan területen,

Részletesebben

Az Igazgatóság munkájának önértékelése 2017

Az Igazgatóság munkájának önértékelése 2017 Az Igazgatóság munkájának önértékelése 2017 Az Igazgatóság szerepe, tagjai A Magyar Telekom Nyrt. (a továbbiakban Magyar Telekom vagy Társaság ) Igazgatósága ügyvezetésért felelős testületként képviseli

Részletesebben

V. A Kormány tagjainak rendeletei

V. A Kormány tagjainak rendeletei 6572 M A G Y A R K Ö Z L Ö N Y 2015. évi 73. szám V. A Kormány tagjainak rendeletei Az emberi erőforrások minisztere 28/2015. (V. 28.) EMMI rendelete a 2015/2016. tanév rendjéről A nemzeti köznevelésről

Részletesebben