CSAPATÉPÍT JÁTÉKOK. Velociped

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "CSAPATÉPÍT JÁTÉKOK. Velociped"

Átírás

1 CSAPATÉPÍT JÁTÉKOK Velociped A ma ismert kerékpár el djét, melyet a francia E. Michaux az évi párizsi világkiállításon mutatott be, s melynek neve szó szerinti fordításban "gyors lábat" jelent, most Ön is kipróbálhatja! Mini tandem Egyedül nem megy? Biztosan menne, de párosban viccesebb! Feln tteknek és gyermekeknek egyaránt kiváló szórakozást nyújt! Mini kerékpár (2 db) Majom a köször kövön!

2 RetRoller Az egyetlen és eredeti! Igazi szocreál élvezet a RetRollerrel! Egykerek Csak a legügyesebbek képesek egyensúlyozni rajta, viszont ha egyszer sikerül, többé nem lehet abbahagyni! Egyensúly bicikli Megfelel koordinációval igazi élmény vele az utazás!

3 Fordított kormányzású camping bicikli Jobbra? Balra? Ki tudja? Semmi sem úgy m ködik, ahogy kellene! Fordított hajtású camping bicikli El re? Hátra? Ki tudja? Semmi sem úgy m ködik, ahogy kellene! "Paraszt kerget " kerékpár Nosztalgia? Vidéki életérzés? Igen! Autentikus kerékpárunk mindenki arcára mosolyt csal!

4 "Paraszt zötyögtet " És hogy ez még lehet fokozni, azt ez a különleges, igazi élmény-bicikli bizonyítja! Ki kell próbálni! Ugráló botok Egyensúlyérzék, ügyesség, bátorság. Ha ezek rendelkezésre állnak, igazi élmény lesz a használata. Alcoholy A Monopoly mintájára felépített játék a gátlások felszabadításának kiváló eszköze. Koncepciónkat akár komplett, egész estés show formájában is megrendelhetik (lásd Egyedülálló ajánlatainknál)!

5 Átfejt verseny Némi logika, egy kis fejtörés, és már meg is van a megoldás! Fakockák A játék, mely igazán összekovácsolja a résztvev ket. Cél, hogy a fakockákból minél magasabb tornyot építsenek, a cél pedig szentesíti az eszközt. Képkeret (3 db) Ha szeretne maradandó emléket adni a rendezvény résztvev inek, lepje meg ket egy mókás keretbe helyezett képpel!

6 Keresztrejtvények, kvízek Izgalmas keresztrejtvényeink és fejtör ink csapatépít tréningek kiváló kiegészít i. Korong Porond Ügyességi játék, melynél a feladat, hogy a korongokat célba juttatva minél magasabb pontszámot érjünk el! Kóválygolyó Az egyik legkedveltebb ügyességi játékunk. A golyó célba juttatása az akadályok elkerülése mellett, nem is olyan könny feladat.

7 Kresz-Teszt Remek lehet ség, hogy próbára tegyék közlekedésben való jártasságukat! Bár a tét ezúttal nem a jogosítvány, azért egy kis ismétlés senkinek sem árt! Labdák és a csapatépít talicska Gondolkozott már azon, mi mindenre jó egy ilyen eszköz és néhány labda? Nem? Mi megmutatjuk! Fogd be a lyukat! Jó adag fantáziát igényl, szabadtéri játék. Szem és ruházat nem marad szárazon.

8 Mini Curling Az eredeti játék sokak számára elérhetetlen, mi azonban elhoztuk Önnek! A mini curling segítségével megismerheti e fantasztikus játékot, mely csapatban játszva igazi élmény. Mini Gt Száguldás, Porsche, nevetés. A terepasztalon nincs sebességkorlátozás, és még jogosítvány se kell hozzá! Nintendo Wii A legújabb videojáték minden képzeletet felülmúl. Számos program közül választhatnak a játékosok. A még valósabb élményt a mobil tenisz- és baseball pálya teszi lehet vé.

9 Normál twister A közismert és közkedvelt "tekerg s" játék igazi rekeszizom-torna! Óriás "Gazdálkodj okosan!" A közösségi szellem fejlesztése mellett fantasztikus szórakozást is nyújt ifjúságunk kedvelt játékának modernizált változata. Óriás "Ki nevet a végén"? A legkisebbek kedvence, játszósarkok elengedhetetlen kelléke.

10 Óriás Am ba Emlékszik még, amikor az unalmas matematika órán a padtársával így ütötték el az id t? Ha nem, segítünk felidézni az emlékeket! Óriás Malom Gyermekkorunk kedvelt játéka hatalmas méretben éledt újjá! Nosztalgiázáshoz, agytornához kiváló. Óriás marokkó Kézügyesség, néhány négyzetméter, és kreatív játékosok. Másra nincs is szükség ehhez a játékhoz.

11 Óriás Puzzle Bár nem ezer apró darabból áll, kirakása mégis ügyességet kíván! Már csak a látványért is megéri! Pókháló A közösségépít játékok alfája és ómegája! A bárhol felállítható eszköz garantáltan összehozza a csapatot! Reflex kapu Egy roppant szórakoztató ügyességi játék. Sosem tudni hová kapjon az ember!

12 Retro Rex Miniat r rexasztal, valódi élménnyel! Sajt játék Ügyességi játék, melynek lényege, hogy ne golyózzunk be. Pontosabban, hogy a golyó ne essen a lyukakba! Szerencsekerék Kiválóan brandingelhet játék promóciókhoz, nyereményjátékokhoz.

13 Szkander pad Most kiderül, ki az er sebb! A speciális szkander pad segítségével akár valódi versenyek is rendezhet k! Tipp-Mix A projektoron kivetített sport jelenetek (futball, box, stb.) kimenetelének megtippelése a feladat. Aktív szórakozás a feln tt korosztály számára. Kis Odüsszeus Remek készségfejleszt játék. A cél: kicselezni a hullámokat!

14 Kínai étterem Türelem-játék, de megéri! Remek kikapcsolódás, és igazi kihívás! Vak alakzat kirakó Egy újabb készségfejleszt, mely során csak a tapintásunkra hagyatkozhatunk. Karikás célbadobás Egyszer nek t n, ám annál trükkösebb játék! Kinek lesz a legtöbb pontja? Dinamós autópálya Ki a gyorsabb? Aki jobban teker! Mert az áramot nem mi adjuk, hanem a játékosok termelik maguknak!

15 Óriás Torpedó A klasszikus torpedo játék nagyban! Mesterlogika Gondoltam! Találd ki! A régi játék újraszületése! Óriás memória játék Mennyire bízik a memóriájában? Most letesztelheti, nagyban!

16 Óriás kártyacsomag A hagyományos kártyavárépítés unalmas! Mi újragondoltuk! Tapadókorongos íjászat Honfoglaló seink nyomába eredhetünk, és közben garantált a szórakozás! Gyerekjáték? Nem csak az! Táplálkozástan kvíz Érdekes, új információkkal segít az egészséges életmód felé vezet úton elindulni!

17 Szelektív hulladékgy jtés Környezetünk védelmének fontossága megkérd jelezhetetlen, ez az eszköz segít játékos formában bemutatni a megoldást! Hídépítés Egyszerre kreatív, logikai és készségfejleszt ez a játék, mely során egy igazán különleges "lánc-hidat" építhetnek fel! Növényfelismerés Letépjem - ne tépjem? Hasznos információk hazánk növényeir l!

18 Óriás Sudoku A klasszikus játék nagyban, bábúkkal. 3D Puzzle Kockakirakó másként! Mini kosár Ügyességi játék! Valódi kosár kicsit másként!

19 Labda-Cs -Szlalom Eljuttatni a labdát a célig nem is olyan egyszer, ha a cs ben akadályok és lyukak vannak! Táncsz nyeg Mi adjuk a ritmust és a koreográfiát! Csak követni kell a lépéseket! Korongozás

20 Segítségünkkel a vendégek megismerkedhetnek a korongozás alapjaival, titkaival! Pénz súlya Az egyik pénz hamis! De melyik? Találd ki három mérésb l! Árainkról érdekl djön kollégáinktól! További kérdésekben szívesen állunk a rendelkezésükre az alábbi elérhet ségeinken Rendezvény Kellék Kft Budapest, Rétifarkas u.5. Tel.: Fax: rendezveny@kellekek.com Web:

Fejlesztők lapja www.fejlesztoklapja.hu Telefon: 70-4569841 E-mail: fejlesztoklapja01@gmail.com

Fejlesztők lapja www.fejlesztoklapja.hu Telefon: 70-4569841 E-mail: fejlesztoklapja01@gmail.com Fejlesztők lapja www.fejlesztoklapja.hu Telefon: 70-4569841 E-mail: fejlesztoklapja01@gmail.com Fesztiválokra, falu- és családi napokra, iskolai programokra, szállodai gyermekfoglalkozásokra, egyéb rendezvényekre

Részletesebben

Robin KalandSziget. Kalandpark tömör bemutatása. 20 kiemelt játék bemutatása

Robin KalandSziget. Kalandpark tömör bemutatása. 20 kiemelt játék bemutatása Robin KalandSziget Kalandpark tömör bemutatása Hazánk egyik leggyönyörűbb és legkalandosabb vízi világában, a Tisza-tó vadregényes szigetén Magyarországon egyedülálló élménypark épült. Az attrakció célja,

Részletesebben

Kis létszámú outdoor csapatépítés a Kristály Torony Kalandparkban

Kis létszámú outdoor csapatépítés a Kristály Torony Kalandparkban Kis létszámú outdoor csapatépítés a Kristály Torony Kalandparkban Csapatépítő programunk során a résztvevők, 10 18 fő, biztonságos, szabadtéri körülmények között olyan élményekhez jutnak, amelyben megélhetik

Részletesebben

Csapatépítő tréning ajánlatok

Csapatépítő tréning ajánlatok Csapatépítő tréning ajánlatok Céges rendezvények, csapatépítő tréningek alkalmával ma már elengedhetetlen fontosságúvá vált a megfelelő helyszín kiválasztása, amelyet nem csupán a könnyű megközelíthetőség

Részletesebben

Kültéri játékok. Kültéri játékok. Homokozók, dömperek. IT 048 Kisöntözőkanna. IT 045 Vödör. IT 052 16 darabos homokozó készlet.

Kültéri játékok. Kültéri játékok. Homokozók, dömperek. IT 048 Kisöntözőkanna. IT 045 Vödör. IT 052 16 darabos homokozó készlet. Homokozók, dömperek Gyerekek számára készült fém kerti szerszám: ásó, gereblye, lapát, amelyek valós környezetben is jól használhatók. Piros és kék színben kapható. A szerszámok négy méretben vásárolhatók

Részletesebben

Nyomozós Játék. A főbérlő értelmetlen halála

Nyomozós Játék. A főbérlő értelmetlen halála Nyomozós Játék A főbérlő értelmetlen halála A játék menete Minden csapat megtudja a kerettörténetet a startnál, valamint kapnak egy 16 kérdésből álló tesztet is, melyekre a feladatok megoldása során tudnak

Részletesebben

fogyatékkal élők bemutatkozása, sportprogramja Megközelíthető: M3 metró Pöttyös utcai megállójától gyalog 5 perc

fogyatékkal élők bemutatkozása, sportprogramja Megközelíthető: M3 metró Pöttyös utcai megállójától gyalog 5 perc Megközelíthető: M3 metró Pöttyös utcai megállójától gyalog 5 perc fogyatékkal élők bemutatkozása, sportprogramja A részletes program megtalálható weblapunkon: MOCCANJ Ferencváros! A Budapesti Szabadidősport

Részletesebben

1 99875 Enduro kismotor. 4 SJ_KT-039 Háttámlás kerti pad. 1 BD55947 75 darabos Óriás homokozó játék készlet. 2 SJ_KT-016 Fészekhinta

1 99875 Enduro kismotor. 4 SJ_KT-039 Háttámlás kerti pad. 1 BD55947 75 darabos Óriás homokozó játék készlet. 2 SJ_KT-016 Fészekhinta 5 8 7 9 6 4 3 10 1 2 www.bdovi.hu 1 mennyiség cikkszám termék 1 SJ_KT-033 Mozdony 6 mennyiség cikkszám termék 1 99875 Enduro kismotor 2 1 SJ_KT-015 3 üléses hinta állvánnyal 7 4 SJ_KT-039 Háttámlás kerti

Részletesebben

NÉPSZERŰ, MINT A FOCI, ELEGÁNS, MINT A GOLF EZ A FOOTGOLF

NÉPSZERŰ, MINT A FOCI, ELEGÁNS, MINT A GOLF EZ A FOOTGOLF NÉPSZERŰ, MINT A FOCI, ELEGÁNS, MINT A GOLF EZ A FOOTGOLF Lendület, csapatjáték, családi együttlét, exkluzív környezet, felhőtlen szórakozás, gyermeki felszabadultságtság. Ezek jellemzik az egyik legszebb

Részletesebben

A digitális témahét program-tervezete

A digitális témahét program-tervezete A digitális témahét program-tervezete 1. LEGO Mindstorms robotikai bemutató Helyszín: 113. tanterem Vezeti: Deák Csaba 2. Elektronikai bemutató Helyszín: V3 tanterem Vezeti: Sándor Péter 3. Kiterjesztett

Részletesebben

Játéktár. Farm dominó. Dominó fa elemekből. 24 darabos játék, amelyet 4 éves kortól ajánlunk, akár több. résztvevőnek is.

Játéktár. Farm dominó. Dominó fa elemekből. 24 darabos játék, amelyet 4 éves kortól ajánlunk, akár több. résztvevőnek is. Játéktár Ha játszani szeretnél ezekkel a játékokkal, keresd meg a Fogadóportán dolgozó munkatársunkat és kérd el tőle! 2.000 Ft letét ellenében megkapod őket! Farm dominó Dominó, fa elemekből. 24 darabos

Részletesebben

Szabály játékok. Szerep játékok. 5:5 (kapussal) 5:5 3:3 5:3 3:3. 5:5 (kapussal) 3:3 Ügyességi 5:5. 3 m 3 m. feladatok, játékok

Szabály játékok. Szerep játékok. 5:5 (kapussal) 5:5 3:3 5:3 3:3. 5:5 (kapussal) 3:3 Ügyességi 5:5. 3 m 3 m. feladatok, játékok U9 3 m 3 m U7 5:5 (kapussal) 5:5 3:3 Szabály játékok 5:3 x x x x Labda nélküli koordináció célbarúgással Szerep játékok 3:3 x x x x 5:5 x x x x 5:5 (kapussal) 3:3 Ügyességi feladatok, játékok U7: 5-6 évesek

Részletesebben

ÖKO-Pack Játszóház. a szelektív hulladékgyűjtésről, a tudatos vásárlásról és a komposztálásról!

ÖKO-Pack Játszóház. a szelektív hulladékgyűjtésről, a tudatos vásárlásról és a komposztálásról! ÖKO-Pack Játszóház a szelektív hulladékgyűjtésről, a tudatos vásárlásról és a komposztálásról! Egyetlen gramm tapasztalat többet ér egy tonna teóriánál (John Dewey, 1912) Az ÖKO-Pack Játszóház egy környezeti

Részletesebben

A LEGO LABIRINTUS. [ A lehetőségek száma szinte végtelen. ]

A LEGO LABIRINTUS. [ A lehetőségek száma szinte végtelen. ] 21305 A LEGO LABIRINTUS A LEGO Labirintus a klasszikus golyó és labirintus játék újabb, változata, amely még élvezetesebbé teszi a kreatív LEGO építést. A teljes egészében LEGO elemekből készült LEGO Labirintus

Részletesebben

BABY KOCKÁK. Minden Baby kockák játékunkhoz tartozik egy szülőknek szóló, játékötleteket tartalmazó inspirációs füzet.

BABY KOCKÁK. Minden Baby kockák játékunkhoz tartozik egy szülőknek szóló, játékötleteket tartalmazó inspirációs füzet. BABY KOCKÁK Fejlődjünk a Baby kockákkal! A Baby kockákat a kisgyerekek motorikus képességeinek fejlesztésére tervezték. A kockák egymásra helyezésével fejlődik a kézügyesség, a kezek koordinációja és egyben

Részletesebben

Soproni SzC Handler Nándor Szakképző Iskolája SZAKMAI NAP PROGRAMAJÁNLAT november 22. ÖSSZEÁLLÍTOTTA: HORVÁTH TAMÁS szakmai igazgatóhelyettes

Soproni SzC Handler Nándor Szakképző Iskolája SZAKMAI NAP PROGRAMAJÁNLAT november 22. ÖSSZEÁLLÍTOTTA: HORVÁTH TAMÁS szakmai igazgatóhelyettes SZAKMAI NAP PROGRAMAJÁNLAT 2017. november 22. ÖSSZEÁLLÍTOTTA: HORVÁTH TAMÁS szakmai igazgatóhelyettes 0 Könnyű döntések nehéz élet. Nehéz döntések könnyű élet. (Jerzy Gregorek) Tisztelt Igazgató Nő/Úr!

Részletesebben

TELEFON: +36 42 524"520; MEGYEI JOGÚ VÁROS FAX: +36 42 524-521 ALPOLGÁRM ESTERE ELŐTERJESZTÉS. - a Közgyűléshez

TELEFON: +36 42 524520; MEGYEI JOGÚ VÁROS FAX: +36 42 524-521 ALPOLGÁRM ESTERE ELŐTERJESZTÉS. - a Közgyűléshez 4401 NYíREGYHÁZA, KOSSUTH TER l. PF.: 83. NYíREGYHÁZA TELEFON: +36 42 524"520; MEGYEI JOGÚ VÁROS FAX: +36 42 524-521 ALPOLGÁRM ESTERE E MAII.; KULTALPOLG@NYIREGYHAZA.HU Ügyiratszám: KULT- 26-1/2015. Ügyintéző:

Részletesebben

Csodák Palotája 2016. május 12-től - 2 helyszínen, 2 féleképpen

Csodák Palotája 2016. május 12-től - 2 helyszínen, 2 féleképpen Csodák Palotája 2016. május 12-től - 2 helyszínen, 2 féleképpen A 20 éve működő, - Magyar Brands díjjal kitűntetett - Csodák Palotája és a Playbar brand összefogásának eredményeként született meg Budapest

Részletesebben

1, Hulladék memória: A játék célja: Játék menet:

1, Hulladék memória: A játék célja: Játék menet: 1, Hulladék memória: Megismertetni a 10-20 éves korcsoportot a hulladék csoportokkal és a szelektív hulladékgyűjtéssel. Ezen kívül a játék segít a memória fejlesztésében, a kreativitásban és a gyors helyzet

Részletesebben

KARÁCSONYI ajándékkártya

KARÁCSONYI ajándékkártya KARÁCSONYI ajándékkártya s z a b a d u l ó j á t é k A J Á N D É K KÁRTYA 60 perced van! 60 perced van! Elmegyógyintézet Casino Backstage pálya pálya pálya Időpont foglalás: Kód: Érvényes: 2019. február

Részletesebben

A J Á N D É K KÁRTYA

A J Á N D É K KÁRTYA A J Á N D É K KÁRTYA Információk A Lockarium Escape Rooms-ban négyféle ajándékkártya közül választhatsz. A három különböző témájú pályáinkhoz egyedi utalványokat készítettünk és van egy általános, úgynevezett

Részletesebben

Jeti vadászat - koncepció

Jeti vadászat - koncepció Jeti vadászat Jeti vadászat - koncepció Egy hatalmas vállalkozásnak indulnak neki a résztvevők, hiszen eddig még senkinek sem sikerült elfogni a hegyekben élő jetiket. A vadászat előtt csapatokba szervezve

Részletesebben

ONLINE MÉDIAAJÁNLÓ. www.interpressmagazin.hu www.elmebajnoksag.hu

ONLINE MÉDIAAJÁNLÓ. www.interpressmagazin.hu www.elmebajnoksag.hu ONLINE MÉDIAAJÁNLÓ www.interpressmagazin.hu www.elmebajnoksag.hu 2011 W W W. I N T E R P R E S S M A G A Z I N. H U Amíg az ember levegô nélkül csak per cekig képes élni, víz híján csak napokig, élelemtôl

Részletesebben

Paks Város Önkormányzata, a Csengey Dénes Kulturális Központ és az MVM Paksi Atomeromu Zrt. közös szervezésében

Paks Város Önkormányzata, a Csengey Dénes Kulturális Központ és az MVM Paksi Atomeromu Zrt. közös szervezésében Gyermekek és Családok Napja 2016. május 28. Paks Város Önkormányzata, a Csengey Dénes Kulturális Központ és az MVM Paksi Atomeromu Zrt. közös szervezésében Csengey Dénes Kulturális Központ és környéke

Részletesebben

Nyári napközi programterv 2011. 07. 18. - 2011. 08. 12. 1. hét 2011. 07. 18-07. 22.

Nyári napközi programterv 2011. 07. 18. - 2011. 08. 12. 1. hét 2011. 07. 18-07. 22. Nyári napközi programterv 2011. 07. 18. - 2011. 08. 12. 1. hét 2011. 07. 18-07. 22. Hétfő 07. 18. 9.15-10.00 Bemutatkozás-ismerkedés. 10.00-12.00 Zeneiskola - Fúvószenekar bemutatója, hangszerek kipróbálása

Részletesebben

CSAPATÉPÍTŐ TRÉNINGEK SEGWAYRE SZABVA. Ne dőlj hátra! - Élménytúrák Segway PT-n

CSAPATÉPÍTŐ TRÉNINGEK SEGWAYRE SZABVA. Ne dőlj hátra! - Élménytúrák Segway PT-n CSAPATÉPÍTŐ TRÉNINGEK SEGWAYRE SZABVA Ne dőlj hátra! - Élménytúrák Segway PT-n Micsoda? Segway? Igen, a Segway egy csoda. A világ egyik legizgalmasabb közlekedési eszköze, egy olyan elektromos önjáró kétkerekű,

Részletesebben

A Bálint Márton Általános- és Középiskola Újsága

A Bálint Márton Általános- és Középiskola Újsága II. évfolyam 10. szám 2007. JÚNIUS A Bálint Márton Általános- és Középiskola Újsága Előszó Itt az év vége! Mindannyian elfáradtunk. A vizsgák, küzdelmek a jobb jegyért lekötötték minden energiánkat. Ezért

Részletesebben

FELHŐTLEN GYERMEKKOR

FELHŐTLEN GYERMEKKOR FELHŐTLEN GYERMEKKOR A kutatás háttere Gyermekekkel, gyermekvédelemmel kapcsolatban felnőttektől (nem csak gyermekesektől). 2000 fős reprezentatív kérdőíves kutatás a 18 éves és idősebb magyarországi lakosságra

Részletesebben

Tisztelt Nevelők, Pedagógusok!

Tisztelt Nevelők, Pedagógusok! Tisztelt Nevelők, Pedagógusok! A mindennapi közlekedés legsérülékenyebb és legveszélyeztetettebb csoportját a gyerekek képezik, köszönhetően annak, hogy életkoruknál fogva tájékozódási, észlelési és koordinációs

Részletesebben

A Modern Játék. Üdvözlettel, Alf Galustian Co-Founder COERVER Coaching

A Modern Játék. Üdvözlettel, Alf Galustian Co-Founder COERVER Coaching Coerver Nyári Tábor 2017 A Modern Játék Sok fiatal játékos érkezik a felnőtt futball világába és küzdenek a rájuk nehezedő óriási nyomással, idővel, a térrel, és a fizikai kihívásokkal. Sokan közülük egyszerűen

Részletesebben

ONLINE MÉDIAAJÁNLÓ. www.interpressmagazin.hu www.elmebajnoksag.hu

ONLINE MÉDIAAJÁNLÓ. www.interpressmagazin.hu www.elmebajnoksag.hu ONLINE MÉDIAAJÁNLÓ www.interpressmagazin.hu www.elmebajnoksag.hu 2010 W W W. I N T E R P R E S S M A G A Z I N. H U 2009. augusztusában megújult az Interpress Magazin honlapja. A magazin cikkei teljes

Részletesebben

Tudományos Játszótér

Tudományos Játszótér Tudományos Játszótér A Tudományos Játszótéren a résztvevők jelenleg 15 installáción nyernek izgalmas bepillantást a fizika titokzatos világába. A 14 installáción keresztül látványosan, szórakoztatóan és

Részletesebben

Paks Város Önkormányzata, a Csengey Dénes Kulturális Központ és az MVM Paksi Atomeromu Zrt. közös szervezésében

Paks Város Önkormányzata, a Csengey Dénes Kulturális Központ és az MVM Paksi Atomeromu Zrt. közös szervezésében Gyermekek és Családok Napja 2016. május 28. Paks Város Önkormányzata, a Csengey Dénes Kulturális Központ és az MVM Paksi Atomeromu Zrt. közös szervezésében Csengey Dénes Kulturális Központ és környéke

Részletesebben

KRESZ-SULI - közlekedés oktatás gyerekeknek

KRESZ-SULI - közlekedés oktatás gyerekeknek KRESZ-SULI - közlekedés oktatás gyerekeknek Játssz! Tapasztalj! Közlekedj! KRESZ-SULI játékos közlekedés oktatás (alap program) A program tartalmazza a mobil KRESZ-park kialakításához szükséges felszereléseket:

Részletesebben

Rétság Városi Sport Egyesület

Rétság Városi Sport Egyesület - Rétság Városi Sport Egyesület - Részlet az alapszabályból: A Rétság Városi Sport Egyesület az egyesülési jogról szóló 1989. évi II. törvény alapján önállóan m köd társadalmi szervezet. Az egyesület a

Részletesebben

Palatábla 2016. március 11. Így láttuk mi - ünnepi kiadás. Palatábla VELÜNK TÖRTÉNT RÓLUNK SZÓL! Ünnepi különkiadás. 2016. március11.

Palatábla 2016. március 11. Így láttuk mi - ünnepi kiadás. Palatábla VELÜNK TÖRTÉNT RÓLUNK SZÓL! Ünnepi különkiadás. 2016. március11. Palatábla VELÜNK TÖRTÉNT RÓLUNK SZÓL! Ünnepi különkiadás 2016. március11. Projektnap 1 Tisztelt Olvasóink! Önök most iskolaújságunk rendkívüli ünnepi kiadását olvassák. Ebben a számban 1848. március 15-e

Részletesebben

Beiratkozási Napok. Augusztus szeptember 01. A programok minden nap 08:00-17:00 óra között

Beiratkozási Napok. Augusztus szeptember 01. A programok minden nap 08:00-17:00 óra között Beiratkozási Napok Augusztus 27. - szeptember 01. A programok minden nap 08:00-17:00 óra között Változatos programokkal, az egyetem szolgáltatásait bemutató rendezvényekkel várja a tanulmányaikat szeptemberben

Részletesebben

Program és árajánlat. Egy napos kirándulások. Iskolás vagy óvodás csoportok részére

Program és árajánlat. Egy napos kirándulások. Iskolás vagy óvodás csoportok részére Program és árajánlat Egy napos kirándulások Iskolás vagy óvodás csoportok részére Érkezés Lehetőség van rá, hogy jó idő esetén a csoport lovas kocsival érkezzen a vasútállomástól a park területére. Azonban

Részletesebben

R E N D E Z V ÉNYH E LY S Z Í N KIA J Á N L Ó

R E N D E Z V ÉNYH E LY S Z Í N KIA J Á N L Ó R E N D E Z V ÉNYH E LY S Z Í N KIA J Á N L Ó 2 0 1 7 Rólunk A Liget Club, Budapest legnagyobb szórakozóhelye, mely 2011 szeptemberében nyitotta meg a kapuit. A klub 5 tánctérrel, 5 különböző zenei stílussal,

Részletesebben

Szakmák éjszakája HSZC Boros Sámuel Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája április 13.

Szakmák éjszakája HSZC Boros Sámuel Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája április 13. Szakmák éjszakája HSZC Boros Sámuel Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája 2018. április 13. Ebben a tanévben harmadik alkalommal került megrendezésre a Szakmák éjszakája című rendezvénysorozat az ország

Részletesebben

FIGYELMEZTETÉS! Fulladásveszély! Apró alkatrészeket tartalmaz, ezért 3 éves kor alatt tilos! 5 éves kortól ajánlott 2-6 játékos számára

FIGYELMEZTETÉS! Fulladásveszély! Apró alkatrészeket tartalmaz, ezért 3 éves kor alatt tilos! 5 éves kortól ajánlott 2-6 játékos számára Zingo játékszabály és használati útmutató FIGYELMEZTETÉS! Fulladásveszély! Apró alkatrészeket tartalmaz, ezért 3 éves kor alatt tilos! 5+ 5 éves kortól ajánlott 2-6 játékos számára Játssz a kedvenc Zingo

Részletesebben

Kedves gyerekek! A kalandpark

Kedves gyerekek! A kalandpark Kedves gyerekek! Szeretném bemutatni nektek a gyulai GELLÉNY birtokot, ahol a kirándulásunk harmadik napját fogjuk tölteni. Ez a birtok, megfelelő helyszín a tökéletes lakodalomhoz, családi eseményekhez,

Részletesebben

Tartásjavító torna gyerekeknek 1-4. évfolyam

Tartásjavító torna gyerekeknek 1-4. évfolyam Tartásjavító torna gyerekeknek 1-4. évfolyam 1. évfolyam 1-5 Szökdelések ugrások - Szigetről szigetre /ugrálás karikába/ - Mocsár -szökdelések, akadályok fölött 6-10 Egyensúly-gyakorlatok -gyakorlatok

Részletesebben

Weöres Sándor kiállítás Megtekinthető: 2013. július 1-15.

Weöres Sándor kiállítás Megtekinthető: 2013. július 1-15. Weöres Sándor kiállítás Megtekinthető: 2013. július 1-15. Tervezett gyermekprogramok: Időpont: 2013. július 6. 10-16 óráig, valamint 2013.július 13. 10-16 óráig gyermekprogramok, kézműves foglalkozások,

Részletesebben

ANGOL NYELVI VETÉLKEDŐ

ANGOL NYELVI VETÉLKEDŐ Innovatív iskolák fejlesztése 2. ütem című pályázat TÁMOP 3.1.4.C-14-2015-0494. számú Tanulj nyelveket és közlekedj okosan! projekt ANGOL NYELVI VETÉLKEDŐ Az angol nyelvi vetélkedőt a témahét utolsó napján

Részletesebben

FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5. /Fax: (54) 531 000 ; 531 001 E-mail: foldes.ph@gmail.com. a Képviselő-testülethez

FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5. /Fax: (54) 531 000 ; 531 001 E-mail: foldes.ph@gmail.com. a Képviselő-testülethez FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5. /Fax: (54) 531 000 ; 531 001 E-mail: foldes.ph@gmail.com Iktatószám: 4103-9/2010. 33. E LŐTERJESZTÉS a Képviselő-testülethez a Jobbik

Részletesebben

Előszó. Kedves Kollégák, Szülők és Gyerekek!

Előszó. Kedves Kollégák, Szülők és Gyerekek! Előszó Kedves Kollégák, Szülők és Gyerekek! A Varázslatos környezetismeret című gyakorlófüzet játékos feladatokon keresztül segíti a tanulókat az egészséges életmód és környezetünk védelmének kialakításában,

Részletesebben

Miért küszködne állandóan angol szódolgozatok javításával, ha másképpen és ráadásul hatékonyabban is ösztönözheti szótanulásra diákjait?

Miért küszködne állandóan angol szódolgozatok javításával, ha másképpen és ráadásul hatékonyabban is ösztönözheti szótanulásra diákjait? Miért küszködne állandóan angol szódolgozatok javításával, ha másképpen és ráadásul hatékonyabban is ösztönözheti szótanulásra diákjait? Mint minden angol nyelvtanárnak, biztosan az Ön célja is az, hogy

Részletesebben

GYEREKTÁBOR. A Belügyi és Rendvédelmi Dolgozók Szakszervezetének Intéz Bizottsága 2009-ben is tábort szervez 9 14 éves korú gyermekek részére.

GYEREKTÁBOR. A Belügyi és Rendvédelmi Dolgozók Szakszervezetének Intéz Bizottsága 2009-ben is tábort szervez 9 14 éves korú gyermekek részére. GYEREKTÁBOR A Belügyi és Rendvédelmi Dolgozók Szakszervezetének Intéz Bizottsága 2009-ben is tábort szervez 9 14 éves korú gyermekek részére. A tábor helye: Szandavár, diáktábor Részvételi díj: - BRDSZ

Részletesebben

SZEGEDI IPARI SZAKKE PZŐ E S A LTALA NŐS ISKŐLA JŐ ZSEF ATTILA TAGINTE ZME NYE

SZEGEDI IPARI SZAKKE PZŐ E S A LTALA NŐS ISKŐLA JŐ ZSEF ATTILA TAGINTE ZME NYE SZEGEDI IPARI SZAKKE PZŐ E S A LTALA NŐS ISKŐLA JŐ ZSEF ATTILA TAGINTE ZME NYE A KIHÍVÁS NAPI AKADÁLYPÁLYA TERVE, A FELADATOK LEÍRÁSA 2015. május 20. Iskolánkba tanulási, magatartási problémával, figyelemzavarral

Részletesebben

JÁTÉKGYŰJTEMÉNY LABDAADOGATÓ VERSENY FELADAT:

JÁTÉKGYŰJTEMÉNY LABDAADOGATÓ VERSENY FELADAT: JÁTÉKGYŰJTEMÉNY 1. LABDAADOGATÓ VERSENY A kezdő játékos a zsámolyon áll. A labda a kezdő játékos kezében van. Jelre a kezdő játékos átadja a labdát a mellette lévőnek, tetszőleges módon. Mindenki továbbadja

Részletesebben

GRASSROOTS AZ EDZŐ-PEDAGÓGUS

GRASSROOTS AZ EDZŐ-PEDAGÓGUS GRASSROOTS AZ EDZŐ-PEDAGÓGUS AZ EDZŐ-PEDAGÓGUS Azok az emberek, akik részt vesznek a Grassroots tevékenységekben. Edzők, tanárok, közösségi vezetők-szervezők, stb. AZ EDZŐ-PEDAGÓGUS jellemzői Szenvedélyes

Részletesebben

A kompetencia alapú oktatás, egyenlő hozzáférés Innovatív Intézményekben TÁMOP 3.1.4./08/2-2009-0015

A kompetencia alapú oktatás, egyenlő hozzáférés Innovatív Intézményekben TÁMOP 3.1.4./08/2-2009-0015 A kompetencia alapú oktatás, egyenlő hozzáférés Innovatív Intézményekben TÁMOP 3.1.4./08/2-2009-0015 Boldog gyermekkor, vidám tanulás, biztos munka elérhetősége Tatabánya közoktatási intézményeiben KERTVÁROSI

Részletesebben

Tartalom. 2012. Január

Tartalom. 2012. Január Tartalom 2012. Január Cicajáték vagy kapuralövés? Kedvencek, élmények - interjú a 2002-esekkel Szorgalmas, gyors, technikás Új játékosok az ifjúsági csapatban Utángyártás Saját focis kártya - még Messinél

Részletesebben

VÁRUNK V NYÁRON IS! NY

VÁRUNK V NYÁRON IS! NY VÁRUNK NYÁRON IS! 2019. NAPKÖZIS NYÁRI TÁBOROK A PASARÉTI SÍISKOLÁBAN Síiskolánkban nyáron sem áll meg az élet! Színes programokkal várjuk táborainkba a gyerekeket. A napközis táborokban minden nap 90

Részletesebben

10 választható program! Kártya tulajdonosnak és vele együtt érkezőknek INGYENES részvétel 1 választott programon. Kártya beváltási határideje:

10 választható program! Kártya tulajdonosnak és vele együtt érkezőknek INGYENES részvétel 1 választott programon. Kártya beváltási határideje: Élménykártya 10 választható program! Kártya tulajdonosnak és vele együtt érkezőknek INGYENES részvétel 1 választott programon. Kártya beváltási határideje: 2015.07.01 A program során fotókat készítünk,

Részletesebben

Chek Nisszá Kupa. Tárgy: Chek-Nisszá Fesztivál támogatása

Chek Nisszá Kupa. Tárgy: Chek-Nisszá Fesztivál támogatása Chek Nisszá Kupa Tárgy: Chek-Nisszá Fesztivál támogatása 2011 1 Bemutatkozás: A Chek-Nisszá kispályás labdarúgócsapatot 1998-ban alapítottuk. Eleinte csak a sport területén próbáltuk megmutatni, mire is

Részletesebben

Több mint hitvallás. Tanácsadó egy életre

Több mint hitvallás. Tanácsadó egy életre mint hitvallás Tanácsadó egy életre mint munka A Money&More nem egy pénzügyi tanácsadó cég a sok közül. Nevünkben a More azt jelenti: több, valódi, profi és érthető útmutatás a pénzügyek világában. Tanácsadói

Részletesebben

JÁTÉKOSLÉT 2013 KÉRDŐÍV eredmények. 5. rész Játékosok MOTIVÁCIÓI

JÁTÉKOSLÉT 2013 KÉRDŐÍV eredmények. 5. rész Játékosok MOTIVÁCIÓI Eötvös Loránd Tudományegyetem, Társadalomtudományi Kar, Szociológia Doktori Iskola Fromann Richárd JÁTÉKOSLÉT 2013 KÉRDŐÍV eredmények 5. rész Játékosok MOTIVÁCIÓI www.jatekkutatas.hu Interdiszciplináris

Részletesebben

Koordináció szerepe az ökölvívásban I. rész

Koordináció szerepe az ökölvívásban I. rész Koordináció szerepe az ökölvívásban I. rész Az ökölvívás nyílt mozgáskészségére utalva döntő szerepet kap a kiszámíthatatlanság, bizonytalanság. Ezeket a tulajdonságokat a felkészülésnek is követnie kell.

Részletesebben

A GOMBFOCI JÁTÉKSZABÁLYAI

A GOMBFOCI JÁTÉKSZABÁLYAI A GOMBFOCI JÁTÉKSZABÁLYAI A gombfoci szabályai szinte megegyeznek a futball szabályaival. Les nincs. A játékban két ember vesz részt. A versenyzők tíz-tíz darab mező ny játékosgombbal, egy-egy darab kapusgombbal

Részletesebben

Sportfoglalkozás-labdarúgás munkaterv

Sportfoglalkozás-labdarúgás munkaterv és a Sportfoglalkozás-labdarúgás munkaterv Fiúk lányok 2x39 óra Pádár Béla és a Munkaterv Óraszám Cél, fejlesztés Tananyag, tartalom Követelmények 1. Sportágjellemző mozgásformák gyakorlása Egyéni labdás

Részletesebben

CSAPATÉPÍTŐ PROGRAMAJÁNLATOK

CSAPATÉPÍTŐ PROGRAMAJÁNLATOK www.zamardikalandpark.hu KALANDTÚRA FÖLDÖN, VÍZEN, LEVEGŐBEN Egyéni és 1,5 km-es csúszópályák 2 csapatépítő pályán, mini csapatok hajtják végre a feladatokat animátor vezetésével csúszópályák, felnőttpályák

Részletesebben

ORSZÁGOS KRESZ-TESZT baleset-megelőzési kampány Fiataloknak friss jogosítványosoknak az NFM megbízásából KRESZ-Faktor - játékos vetélkedő

ORSZÁGOS KRESZ-TESZT baleset-megelőzési kampány Fiataloknak friss jogosítványosoknak az NFM megbízásából KRESZ-Faktor - játékos vetélkedő ORSZÁGOS KRESZ-TESZT baleset-megelőzési kampány Fiataloknak friss jogosítványosoknak az NFM megbízásából KRESZ-Faktor - játékos vetélkedő Kampány elnevezése: KRESZ FAKTOR 01 02 03 Szlogen: Ha van cél,

Részletesebben

Írta: Gömöry Kati. Ahhoz, hogy a hirdetésed magára vonja a figyelmet, legjobb, ha megszólítod a célcsoportodat. Ennek többféle módja van:

Írta: Gömöry Kati. Ahhoz, hogy a hirdetésed magára vonja a figyelmet, legjobb, ha megszólítod a célcsoportodat. Ennek többféle módja van: 10 profitnövelő Facebook hirdetés tipp Karácsonyra Hirdetsz a Facebookon, de szeretnél még eredményesebb lenni? A titok a részletekben rejlik. Talán nem is sejted, milyen sok múlik azon, ha néhány dolgot

Részletesebben

Spandex saját arculat design

Spandex saját arculat design Spandex- FORMA ÉS DESIGN Kiemelked formavilág, egyedi megvilágítható rendezvényeszközök bérbeadása A Party Trend szék és asztalhuzat kollekcióinak els dleges sikerét nem más, mint a huzatok egyedi összetétel

Részletesebben

A SZÓRAKOZTATÁS ÚJ GENERÁCIÓJA ÉVI KATALÓGUS KAPCSOLAT: MARCO MAURONI

A SZÓRAKOZTATÁS ÚJ GENERÁCIÓJA ÉVI KATALÓGUS KAPCSOLAT: MARCO MAURONI A SZÓRAKOZTATÁS ÚJ GENERÁCIÓJA 2018. ÉVI KATALÓGUS KAPCSOLAT: MARCO MAURONI +36 20 44 000 74 INFO@RIOTERGAMES.HU A buborékfoci kiváló sportnapokra és gyermekprogramokra. a résztvevők embernagyságú, levegővel

Részletesebben

Kedves Első Osztályos! Rajzold be az óvodai jeledet!

Kedves Első Osztályos! Rajzold be az óvodai jeledet! Kedves Első Osztályos! Rajzold be az óvodai jeledet! Ez a szép, színes feladatgyűjtemény segíti munkádat a matematika tanulásában. Érdekes, játékos feladatokon keresztül ismerkedhetsz meg a 20-as számkörrel.

Részletesebben

TARTALOMJEGYZÉK VÉLEMÉNYEZÉS, ELFOGADÁS, JÓVÁHAGYÁS... HIBA! A KÖNYVJELZŐ NEM LÉTEZIK.

TARTALOMJEGYZÉK VÉLEMÉNYEZÉS, ELFOGADÁS, JÓVÁHAGYÁS... HIBA! A KÖNYVJELZŐ NEM LÉTEZIK. 1-4. OSZTÁLY TARTALOMJEGYZÉK HELYI TANTERV... 4 ALAPFOKÚ NEVELÉS-OKTATÁS SZAKASZA, ALSÓ TAGOZAT, 1 4. ÉVFOLYAM... 4 AZ 1-4. ÉVFOLYAM TANTÁRGYI RENDSZERE ÉS ÓRASZÁMAI... 9 MAGYAR NYELV ÉS IRODALOM... 10

Részletesebben

29 900 Ft. 27 990 Ft. 6 990 Ft. 41 990 Ft

29 900 Ft. 27 990 Ft. 6 990 Ft. 41 990 Ft Sakkszőnyeg Kiváló képességfejlesztő eszköz az óvodában és iskolában a csoportos, mozgásos játékokhoz. A sakkszőnyegen való játékhoz a babzsák figurák használatát ajánljuk. Könnyen tisztítható, erős vászonból

Részletesebben

Tanulási kisokos szülőknek

Tanulási kisokos szülőknek Tanulási kisokos szülőknek Hogyan oldd meg gyermeked tanulási nehézségeit? Nagy Erika, 2015 Minden jog fenntartva! Jelen kiadványban közölt írások a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény alapján

Részletesebben

Driving Experience ON ICE az igazi téli vezetéstechnika SZIGORÚAN HÓBAN

Driving Experience ON ICE az igazi téli vezetéstechnika SZIGORÚAN HÓBAN Driving Experience ON ICE az igazi téli vezetéstechnika SZIGORÚAN HÓBAN Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy ez a Magyarországon elérhető legjobb téli vezetéstechnikai tréning. Ugyanis nem mesterséges műgyanta

Részletesebben

Fejlesztő játékok. MB 306029 Tapintós sétány. MB 118 210 Bűvös zsákok. MB 358023 Nagymosás. NA 337 224 Mágneses virágok 2+ ÉV 3+ ÉV 4+ ÉV 5+ ÉV

Fejlesztő játékok. MB 306029 Tapintós sétány. MB 118 210 Bűvös zsákok. MB 358023 Nagymosás. NA 337 224 Mágneses virágok 2+ ÉV 3+ ÉV 4+ ÉV 5+ ÉV MB 306029 Tapintós sétány 3 különböző mintával 6 négyzetet lehet összerakni, akár egymás után, akár egymás mellé. A gyerekek séta közben a talpukkal érzékelik a különböző mintázatot. Ezzel serkentik a

Részletesebben

Tervezett epizódszám: 32 epizód /2.évad

Tervezett epizódszám: 32 epizód /2.évad II.évad Tervezett epizódszám: 32 epizód /2.évad Az első adás időpontja: 2018. április 8. (vasárnap) 13:30 Az első évad városai: Esztergom Kazincbarcika Nyíregyháza Műsorhossz: kereskedelmi félóra (25 perc)

Részletesebben

TEMATIKUS PROGRAMAJÁNLATOK VANNAK AKIKBEN A STÍLUS A GONDOLATOKBAN SZÜLETIK BALATONQUALITY RENDEZVÉNYSZERVEZŐ IRODA

TEMATIKUS PROGRAMAJÁNLATOK VANNAK AKIKBEN A STÍLUS A GONDOLATOKBAN SZÜLETIK BALATONQUALITY RENDEZVÉNYSZERVEZŐ IRODA TEMATIKUS PROGRAMAJÁNLATOK VANNAK AKIKBEN A STÍLUS A GONDOLATOKBAN SZÜLETIK BALATONQUALITY RENDEZVÉNYSZERVEZŐ IRODA 20-AS ÉVEK AMERIKÁJA - A bűnbarlangban a szerencsejátéké, a szeszé, a fegyvereké a főszerep.

Részletesebben

Oktatási azonosító Tantárgy Elért pontszám Magyar nyelv Matematika Magyar nyelv Matematika

Oktatási azonosító Tantárgy Elért pontszám Magyar nyelv Matematika Magyar nyelv Matematika Oktatási azonosító Tantárgy Elért pontszám 76894971600 Magyar nyelv 28 76894971600 Matematika 18 75983808936 Magyar nyelv 22 75983808936 Matematika 17 78988181589 Magyar nyelv 32 78988181589 Matematika

Részletesebben

Közösség aktivizáció. Milyen akciók, játékok, marketingtrükkök válnak be a közösségi oldalakon, amire szívesen megadják adataikat az olvasók?

Közösség aktivizáció. Milyen akciók, játékok, marketingtrükkök válnak be a közösségi oldalakon, amire szívesen megadják adataikat az olvasók? Közösség aktivizáció Milyen akciók, játékok, marketingtrükkök válnak be a közösségi oldalakon, amire szívesen megadják adataikat az olvasók? Hogyan vegyük rá a felépített közösségeinket termékeink, szolgáltatásaink

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ ANYAG MOZDULJ! - EGYÉL! -TÁJÉKOZÓDJ! -GYÓGYULJ! - SZÓRAKOZZ!

TÁJÉKOZTATÓ ANYAG MOZDULJ! - EGYÉL! -TÁJÉKOZÓDJ! -GYÓGYULJ! - SZÓRAKOZZ! TÁJÉKOZTATÓ ANYAG MOZDULJ! - EGYÉL! -TÁJÉKOZÓDJ! -GYÓGYULJ! - SZÓRAKOZZ! Az Energia Nap céljai A rendezvénysorozat célja, hogy a lakosságot megismertesse az égészségtudatosság és a környezettudatosság

Részletesebben

Vetítéstechnika vetítővászonra

Vetítéstechnika vetítővászonra Vetítéstechnika Vetítéstechnika vetítővászonra Manapság ezt a technológiát nemcsak prezentációk és élőképek vetítésére használják, hanem színpadi dekorációs háttérként, animációkat, filmeket futtatnak

Részletesebben

f Balatoni Programok

f Balatoni Programok Balatoni Programok Szolgáltatásaink: - Hajókirándulások - Csapatépítések - Vitorlázás - Speed boat transfer - Magán rendezvények - Szárazföldi transzfer Eszközeink: - 40-70 fős vitorlások - 15 fős speed

Részletesebben

PETRIK-NAP :00-kb.13:00

PETRIK-NAP :00-kb.13:00 PETRIK-NAP 2018.03.28. 8:00-kb.13:00 Program neve Program leírása Helyszín Időpont Pontozás Megjegyzés 1 Petrik Bisztró és Teaház Nehogy lemaradj! Érkezz a kezdés előtt 15 perccel korábban a terembe! A.217

Részletesebben

PlayAlive Játék Sport Tanulás

PlayAlive Játék Sport Tanulás Játék PlayAlive Sport Tanulás E I N F I N I T - W A L L Y S PE E D A PlayAlive újításai bebizonyítják, hogyan lehet sportolni, játszani és tanulni egyszerre! Különböző feladatok programozhatóak a PlayAlive

Részletesebben

NYEREMÉNY JÁTÉK. Kedves Pedagógus, Partnerünk és Játszótársunk!

NYEREMÉNY JÁTÉK. Kedves Pedagógus, Partnerünk és Játszótársunk! Fő fejezet A termék kódja és neve A termék leírása A termék összetevői Alfejezet A termék Kedves Pedagógus, Partnerünk és Játszótársunk! Cégünk 20 éve szolgálja az Önök igényeit és elképzeléseit. Most

Részletesebben

www.dinasztia.hu Egyedülálló, játékos készségfejlesztő rendszer Képességfejlesztő játék csoportos foglalkozásokra, de akár egyéni fejlesztésre is!

www.dinasztia.hu Egyedülálló, játékos készségfejlesztő rendszer Képességfejlesztő játék csoportos foglalkozásokra, de akár egyéni fejlesztésre is! Egyedülálló, játékos készségfejlesztő rendszer átfogó, komplex sorozat, mely az iskolaérettség szempontjából lényeges, összes képességet fejleszti: megfigyelés, összpontosítás, kitartás, problémamegoldó

Részletesebben

Keresd a párját! Leltári azonosító szám: Egységár/ db: 6970Ft. kora gyermekkori fejlesztésben részesülő gyermekek részére

Keresd a párját! Leltári azonosító szám: Egységár/ db: 6970Ft. kora gyermekkori fejlesztésben részesülő gyermekek részére Lottó-játék gyerek torony 2180193 Egységár/ db: 8190Ft Keresd a párját! 2180194 Egységár/ db: 6970Ft Memória 2180195 Egységár/ db: 4030Ft Geometriai forma 2180196 Egységár/ db: 4460Ft kora gyermekkori

Részletesebben

Nem lehet elég korán kezdeni! Ahhoz, hogy megtanuljunk játszani, gyakorolnunk kell!

Nem lehet elég korán kezdeni! Ahhoz, hogy megtanuljunk játszani, gyakorolnunk kell! Nem lehet elég korán kezdeni! Ahhoz, hogy megtanuljunk játszani, gyakorolnunk kell! Az edzéseken fontos a fegyelem. Ha végrehajtjuk az edző kérését, akkor lehetünk egyre ügyesebbek. Pista bácsi megtanít

Részletesebben

PlayIT. A Szakértő Bizottság döntése alapján 2015. évben a. márka elnyerte a Superbrands kitüntetést.

PlayIT. A Szakértő Bizottság döntése alapján 2015. évben a. márka elnyerte a Superbrands kitüntetést. I S M E R T E T Ő 2015 A Szakértő Bizottság döntése alapján 2015. évben a A PlayIT Magyarország legnagyobb Gamer és IT rendezvénye, valamint a legnagyobb látogatói számmal rendelkező hazai kiállítás, mely

Részletesebben

Bogyó és Babóca évszakok társasjáték

Bogyó és Babóca évszakok társasjáték Bartos Erika mára halhatatlanná vált figurái, Bogyó és Babóca, ezúttal társasjáték formájában csalnak mosolyt a gyerekek arcára. Évszakok címmel négy játék került a dobozba. Az ötletes játékok, melyek

Részletesebben

Gellért János: A nemzetiszocialista megsemmisítı gépezet mőködése Kamenyec-Podolszkijban

Gellért János: A nemzetiszocialista megsemmisítı gépezet mőködése Kamenyec-Podolszkijban Cím: 1094 Budapest, Páva utca 39. Tel: 1-455-3313 Mobil: +36-70-505-0360 Fax: 1-455-3399 E-mail: korosmezo1941@hdke.hu www.hdke.hu Gellért János: A nemzetiszocialista megsemmisítı gépezet mőködése Kamenyec-Podolszkijban

Részletesebben

FORGATÓKÖNYV Érdi Batthyány Sportiskolai Általános Iskola

FORGATÓKÖNYV Érdi Batthyány Sportiskolai Általános Iskola FORGATÓKÖNYV Érdi Batthyány Sportiskolai Általános Iskola tiszteletére rendezett akadályverseny feladatai (közös játék) 12 fős csapatokkal Az iskolai verseny ideje: 2015. március 10. kedd 9 óra Szervező:

Részletesebben

E-NÉGYZET WELLNESS BT

E-NÉGYZET WELLNESS BT E-NÉGYZET WELLNESS BT Tréningek és csapatépítő programok Az E-Négyzetről E-Négyzet azaz energia a négyzeten: ez az, amit cégünk képvisel. Cégünk 2004-ben jött létre sport- és egészségrendezvények, csapatépítő

Részletesebben

kocsmasportok.hu Bérleti árlista rendezvényekre 06-20-20-40-131 06-30-73-77-182 06-30-415-75-54 kocsmasportok@kocsmasportok.hu

kocsmasportok.hu Bérleti árlista rendezvényekre 06-20-20-40-131 06-30-73-77-182 06-30-415-75-54 kocsmasportok@kocsmasportok.hu Bérleti árlista rendezvényekre Általános feltételek: Az alábbi ajánlatban szereplő árak 1 termék 1 napi bérleti díjára vonatkoznak és a szállítási költséget nem tartalmazzák. A szállítási költség az egyidejűleg

Részletesebben

Labdarúgás Fejlesztési Terv

Labdarúgás Fejlesztési Terv Labdarúgás Fejlesztési Terv A sport összeköt testvériskolai kapcsolat kiépítése a Boglári Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola között TÁMOP -3.3.14.A-12/1-2013-0033 Készítette: Koszics Gábor Pétervására,

Részletesebben

"Csicsergő óvoda bővítése Kerepes Nagyközségben" című projekt keretében játszóeszközök beszerzése

Csicsergő óvoda bővítése Kerepes Nagyközségben című projekt keretében játszóeszközök beszerzése "Csicsergő óvoda bővítése Kerepes Nagyközségben" című projekt keretében játszóeszközök beszerzése Közbeszerzési Értesítő száma: 2014/69 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Adásvétel Hirdetmény típusa: Eljárást

Részletesebben

V. Parázs Kispályás Labdarúgó Kupa

V. Parázs Kispályás Labdarúgó Kupa V. Parázs Kispályás Labdarúgó Kupa Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzatának nagyrendezvényeinek részeként rendezik meg az immáron 5. amat?r kispályás labdarúgó tornaát, a Parázs Kupát. Az országosan

Részletesebben

Német nyelv évfolyam

Német nyelv évfolyam Német nyelv 4-8. évfolyam 4. évfolyam Éves órakeret 92,5 + 37 Heti óraszám: 2,5 + 1 Témakörök Óraszám Az én világom, bemutatkozás 10 Én és a családom: a család bemutatása 12 Az iskolám: az osztályterem

Részletesebben

Digitális fényképezőgépek 2008. tavasz

Digitális fényképezőgépek 2008. tavasz Digitális fényképezőgépek 2008. tavasz az intelligens csábító 2 A Nikon 90 éves tapasztalattal rendelkezik a csúcsminőségű fényképezőgépek és objektívek gyártásában. A COOLPIX termékcsalád kiváló, rendkívül

Részletesebben

TANMENET. Eltérő kiinduló helyzetek, és rajt gyakorlatok ezekből. 6-7 évesek Futás, járás technikája. Az alakzatok (oszlop, sor, kör) kialakítása.

TANMENET. Eltérő kiinduló helyzetek, és rajt gyakorlatok ezekből. 6-7 évesek Futás, járás technikája. Az alakzatok (oszlop, sor, kör) kialakítása. szeptember TANMENET október I. osztály Az irányok tisztázása. Ugrások egy, páros lábon. Eltérő testhelyzetek felvétele. 6-7 évesek Futás, járás technikája. Az alakzatok (oszlop, sor, kör) kialakítása.

Részletesebben

cím: KÖZÖSSÉGI TÁRSASJÁTÉKOK Táborban, szabadban, teremben

cím: KÖZÖSSÉGI TÁRSASJÁTÉKOK Táborban, szabadban, teremben cím: KÖZÖSSÉGI TÁRSASJÁTÉKOK Táborban, szabadban, teremben Gyűjtötte, összeállította és szerkesztette: Tamáska Zoltán Publio Kiadó 2013 Minden jog fenntartva! BEVEZETŐ Minél pörgősebb, minél egyszerűbben

Részletesebben

A rendezvény célja. Sporteszközök, szervizek, edzőtermek bemutatkozása, kitelepüléssel.

A rendezvény célja. Sporteszközök, szervizek, edzőtermek bemutatkozása, kitelepüléssel. A rendezvény célja Az egészségtudatos és energikus életvitel népszerűsítése, ahol megmutatjuk az országnak, hogy az egészségünk megőrzéséért mit tudunk tenni. Megmozdítjuk, megmozgatjuk az országot, egy

Részletesebben