NIDays PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Mutassa be saját felhasználói megoldását!

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "NIDays 2012. PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Mutassa be saját felhasználói megoldását!"

Átírás

1 NIDays 2012 PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Mutassa be saját felhasználói megoldását!

2 Tisztelt Pályázó! Köszönjük érdeklődését az NIDays pályázati felhívása iránt. Ebben a tájékoztató anyagban iránymutatást talál a pályázat benyújtásának módjáról, valamint a nyertes pályázatok kiválasztási kritériumairól. A pályázati felhívásban egy nyilatkozatokat is talál (Publikálási Jog és Szerzői Jogi Engedély), amelyet kitöltve a pályázathoz kell csatolni. Kérjük, figyelmesen olvassa el a tájékoztatót és pályázata benyújtásához használja a dokumentum végén található űrlapot! NIDAYS Az NIDays egy sokoldalú szakmai konferencia és kiállítás, ahol a gyakorlatban mutatjuk be az automatizált tesztelést, mérésadatgyűjtést és tervezést segítő legújabb eszközöket, valamint érdekes előadások keretében tudhat meg többet a grafikus rendszertervezés újdonságairól. HELYSZÍN ÉS IDŐPONT Budapest november 6. Az NIDays 2012 konferencia a budapesti helyszínen kívül az alábbi kelet-közép-európai városokban is megrendezésre kerül. Varsó október 16. Pozsony október 23. Prága október 25. Bukarest október 30. Belgrád november 13. Zágráb november 15. Ljubljana november 20. ALKALMAZÁSI TERÜLETEK, MELYEKRE A PÁLYÁZATOKAT VÁRJUK Mutassa be innovatív megoldásait az NIDays konferencián a virtuális műszerezés és a grafikus rendszertervezés felhasználási lehetőségeiről! Küldje el pályázatát az alábbi alkalmazási területekről: Virtuális műszerezés A legáltalánosabb pályázati kategória, amely a PC alapú, szoftveresen definiált mérőrendszereket foglalja magába, amelyek a legváltozatosabb eszközökkel képesek mérésadatgyűjtésre (például vezeték nélküli szenzorok, Ethernet alapú elosztott rendszerek vagy szinkronizált PXI modulok). Az alkalmazások része lehet az adatok analízise és megjelenítése professzionális felhasználói felületen. Ipari vezérlő megoldások és beágyazott rendszerek Ez a kategória olyan beágyazott rendszerek tervezését, prototípus készítését és nagy sorozatú gyártási eljárásait fedi le, amelyek LabVIEW és moduláris hardverelemek felhasználásával készülnek. Sok más mellett ide tartoznak az autóipari elektronikus vezérlők (ECU), orvosi műszerek, ipari gépek és környezettudatos mérnöki megoldások. Automatizált tesztrendszerek A szoftver alapú, automatizált tesztrendszerek és mérőalkalmazások tartoznak ebbe a kategóriába, amelyeknek tipikus felhasználási területei a repülőgép-elektronika, autóipar, háztartási és szórakoztató elektronikai ipar, továbbá rádiófrekvenciás mérések és valós idejű HIL (Hardware-in-the-Loop) tesztek.

3 Mérnöki alkalmazások az oktatásban Várjuk olyan oktatók pályázatát, akik igyekeznek lépést tartani a legújabb trendekkel, megismertetve a csúcstechnológiával a diákokat az oktató laboratóriumukban. Kutatás Érdeklődéssel várjuk a virtuális műszerezés előnyeit a különféle kutatási területeken bemutató pályázatokat, legyen szó akár összetett mérőrendszerekről vagy nagy sebességű vezérlőkről. A kategóriák között átfedések vannak, így Ön szabadon választhatja ki azt a pályázati kört, ami legközelebb áll az Ön által használt alkalmazásokhoz. A JELENTKEZÉS MÓDJA Ha szeretne előadónként részt venni a rendezvényünkön, küldje el előadásának 200 szavas összefoglalóját - lehetőleg angolul - legkésőbb június 25-ig. Az előadást az anyanyelvén is megtarthatja, de kérjük, hogy az összefoglalót angol nyelven küldje be. A pályázatokat az niee.papercontest@ni.com címre várjuk. Az összefoglalónak tartalmaznia kell az előadás témájának leírását az alkalmazott NI eszközök előnyeinek kiemelésével, valamint előadásának rövid tartalmi összegzését. Az összefoglalónak szintén tartalmaznia kell a szerző elérhetőségeit (telefonszám és cím). A PÁLYÁZATOK ELBÍRÁLÁSA Az NI műszaki szakértőiből álló bizottság az alábbi követelmények alapján tekinti át és bírálja el a pályázatokat: 1. Tartalmaz-e az alkalmazás műszaki kihívást? 2. Egyértelműek-e a megoldás előnyei? 3. Vajon az alkalmazott megoldás innovatív és az általa elért időmegtakarítás és/vagy költséghatékonyság jelentős-e? 4. A megoldás kiemelkedő-e a virtuális műszerek vagy a grafikai rendszertervezés területén? A kiválasztott előadóknak lehetőségük lesz arra, hogy az NIDays 2012 konferencián bemutassák saját felhasználói megoldásukat. A végleges pályázat elkészítésének követelményeit a Hogyan értesül arról, ha Önt választjuk részben találja meg. Az NIDays rendezvénysorozaton bemutatott előadások, tanulmányok automatikusan felkerülnek a oldalra. Amennyiben nem tudunk Önnek előadási lehetőséget biztosítani, de összefoglalóját érdekesnek és relevánsnak ítéljük, felajánljuk Önnek, hogy kéziratát közzéteheti a honlap esettanulmányokat tartalmazó részében. DÍJAK A kelet-közép-európai régió 8 országában megrendezésre kerülő NIDays konferenciára, és a budapesti NIDays konferenciára beérkezett pályázati anyagok közül egy-egy pályamunkát díjazunk. A pályázat nyerteseit jutalomban részesítjük.

4 A kelet-közép-európai régió 8 országából beérkezett pályázati anyagok közül a legjobb pályamunka jutalma: egy részvételi jegy az NIWeek rendezvényre, a texasi Austinba, 2013 augusztusában. Az utazás és a szállás költségeit a National Instruments biztosítja. (A repülőjegy- és szállásfoglalást a National Instruments intézi.) A budapesti NIDays rendezvényre beérkezett pályázati anyagok közül a legjobb pályamunka jutalma: 1 db LEGO MINDSTORMS NXT 2.0. robot. (A nyeremények másra át nem ruházhatók, pénzre nem válthatók, kereskedelmi forgalomba nem hozhatók és semmilyen módon nem értékesíthetők tovább.) HOGYAN ÉRTESÜL ARRÓL, HA ÖNT VÁLASZTJUK Amennyiben az Ön összefoglalója kiválasztásra kerül, kap egy értesítőt, amelyben kérjük a pályázat benyújtására. Az értesítő megérkezését követően küldje el angol nyelvű pályázatát a publikálási jogra vonatkozó űrlappal (melyet megtalál a pályázati felhívás végén). A pályázatokat augusztus 31-ig kérjük elküldeni en: niee.papercontest@ni.com, vagy faxon a számra. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a pályázati felhívás nem bizalmas jellegű. A pályázati felhívás résztvevőit felkérjük, hogy az előadások kéziratainak publikálási jogát ruházzák át a National Instruments társaságra a publikálási jogra vonatkozó űrlap kitöltésével. Kérjük, töltse ki és faxolja vissza a megadott faxszámra az űrlapot! Kollégáink a kiválasztott pályázatok íróival felveszik a kapcsolatot az előadás további részleteinek megbeszélésére. Az előadást az anyanyelvén is megtarthatja, de kérjük, hogy az összefoglalót angol nyelven küldje be. HATÁRIDŐK június 25. A pályázati összefoglaló beérkezésének határideje július 9. A kiválasztott pályázatok íróinak értesítése augusztus 31. A végleges pályázatok beérkezésének határideje október 1. Az előadás Microsoft PowerPoint verziójának beérkezése. MIT KÍNÁL ÖNNEK AZ NIDAYS RENDEZVÉNYSOROZATA Lehetőséget kap arra, hogy az iparág szakértői, mérnökök és döntéshozók előtt tartson előadást. Kapcsolatokat alakíthat ki az iparág szakértőivel, alkalmazásfejlesztő kollégákkal és rendszerintegrátorokkal. Megjelenési lehetőséget kap a National Instruments direktmarketing kampányában (reklámozási lehetőség). Kiállítási lehetőség: lehetősége nyílik termékei és alkalmazásai bemutatására az eseményen résztvevő közönségnek az előadótermeken kívül berendezett kisebb kiállítási területen. A kiválasztott előadásokat közzétesszük a National Instruments elektronikus marketinganyagaiban, honlapján, elektronikus hírlevelében, valamint az elektronikus változatban elkészülő esettanulmánykiadványunkban is.

5 HOGYAN KÉSZÍTSE EL PÁLYÁZATÁT Kérjük, tartsa be az alábbi formai követelményeket a pályázati anyag összeállítása során, hogy a beérkező pályázatok egységesek legyenek. Jelen kiírás tartalmaz egy pályázati mintát is, amely alapján el kell készítenie saját pályázatát. A pályázati anyag szó terjedelmű lehet. A National Instruments fenntartja a jogot arra, hogy elutasítsa azon pályázatokat, amelyek túllépik a kért 1000 szót vagy nem felelnek meg a formai követelményeknek. Szövegezés: A szöveg maximális hossza nem lehet több mint szó (2-3 oldal). Preferált betűtípus: Arial; méret:10; dupla sorköz. A dokumentumot PC alapú, Microsoft Word vagy azzal kompatibilis formátumban kérjük. Képek Minden képet külön fájlként kell beküldeni (.tif,.bmp,.gif vagy.jpg, formátumban). Minden képhez tartozzon leírás, amely maximum két soros lehet. Amennyiben National Instruments szoftvert használt, úgy a pályázat tartalmazza az alkalmazásról készült vágóképet (screenshot). Minden kép legalább 300 dpi felbontású legyen (100%-os méretben). A vágóképeket lehetőség szerint 24 bit-es (True Colour), de minimum 16 bit-es (High Colour) színmélységben mentse el. A PÁLYÁZAT TARTALMA Kérjük, használja ezt az útmutatót, mikor a pályázatot összeállítja: 1. Tüntesse fel a cégnévét! 2. Írja le az alkalmazást vagy feladatot! 3. Milyen problémát szeretett volna az alkalmazással megoldani? 4. Mielőtt NI technológiát használt, milyen más megoldásokkal próbálkozott? 5. Miért választotta az NI technológiát? 6. Milyen NI terméket (szoftver és hardver) használt az alkalmazásában? 7. Írja le, hogyan kerültek az NI termékek felhasználásra az alkalmazásban. 8. Melyek azok az NI termékjellemzők, amelyeket az alkalmazásában felhasznált? 9. Használt-e más gyártótól származó technológiát (szenzorokat, szoftvert, operációs rendszert, iparágspecifikus protokollt)? 10. Kapott-e segítséget vagy tartotta-e a kapcsolatot NI érékesítő mérnökkel vagy alkalmazástámogató mérnökkel a projekt elkészítése során? 11. Összességében mennyiben felelt meg az elkészült megoldás a céljainak? 12. Volt bármilyen más előny, például idő- vagy költségcsökkenés, kedvező környezeti hatások, hatékonyság növekedés, amit az alkalmazás használata közben tapasztalt? TOVÁBBI KÉRDÉSEK Amennyiben kérdése merülne fel, kérjük, írjon t Svantner Évának, (eva.svantner@ni.com) vagy hívja őt a as telefonszámon.

6 PÁLYÁZATI MINTA Kérjük, bizonyosodjon meg arról, hogy pályázata megfelel az alábbiakban részletezett, az NI felhasználói megoldásokra vonatkozó formai követelményeinek. Kérjük, látogasson el az ni.com/casestudies weboldalra, ahol példákat is találhat felhasználói megoldásokra! Pályázat címe A szerző neve, betöltött pozíció, cégnév, ország Felhasznált termékek Az NI termékek teljes listája kerül ide, amelyeket kérjük, külön sorba írjon. Tüntesse fel a felhasznált szoftverek verzióját is. Kategória: (Csak egyet válasszon a lenti kategóriákból! A többit törölje!) Virtuális műszerezés Ipari vezérlő megoldások és beágyazott rendszerek Automatizált tesztrendszerek Mérnöki alkalmazások az oktatásban Kutatás A kihívás: {Írjon szavas összefoglalót a kihívásról, amellyel szembesült a feladat során!} A megoldás: {25-50 szóban fejtse ki az Ön által alkotott megoldást! } Szöveg: { szó} Tartalmazza a képeket és képaláírásokat. Minden kép alá írjon feliratot és a képeket illessze bele a szövegbe. Felhívjuk figyelmét, hogy minden képet illetve grafikont, amit a szövegbe illeszt, külön fájlként is el kell küldenie! A képeket közvetlenül a szövegben történő hivatkozás után illessze be minden képhez legyen hivatkozás a szövegben! Amennyiben National Instruments szoftvert használt az alkalmazásról készült vágóképet (screenshot) is helyezze el a szövegben. A vágóképek lehetőség szerint legalább 72 dpi felbontásúak legyenek (100%-os méretben). Minden más kép legalább 300 dpi felbontású legyen. Szövegezés: A szöveg maximális hossza nem lehet több mint szó (2-3 oldal). Preferált betűtípus: Arial; méret:10; dupla sorköz. A dokumentumot PC alapú, Microsoft Word vagy azzal kompatibilis formátumban kérjük. Képek Minden képet külön fájlként kell beküldeni (.tif,.bmp,.gif vagy.jpg, formátumban). Minden képhez tartozzon leírás, amely maximum két soros lehet. Amennyiben National Instruments szoftvert használt, úgy a pályázat tartalmazza az alkalmazásról készült vágóképet (screenshot). Minden kép legalább 300 dpi felbontású legyen (100%-os méretben). A vágóképeket lehetőség szerint 24 bit-es (True Colour), de minimum 16 bit-es (High Colour) színmélységben mentse el.

7 PUBLIKÁLÁSI JOG ÉS SZERZŐI JOGI ENGEDÉLY KÉRJÜK, FAXOLJA VISSZA AZ ALÁBBI SZÁMRA: vagy küldje el az niee.papercontest@ni.com címre. Címzett: National Instruments Corporation ( NI ) Feladó: Szerző neve: Vállalat és beosztás: Cím: Telefon: Fax: Az előadás(ok) leírása Cikk(ek)/előadás ideiglenes címe: A szerző ezúton jogdíjmentes, teljesen kiegyenlített, nem kizárólagos és örökös joggal és engedéllyel (addig, amíg a szerző írásos értesítést nem küld az NI-nek ennek visszavonásáról) ruházza fel az NI-t a fentiekben leírt előadás/cikk(ek) (egyenként és együttesen a cikk ) részleges vagy teljes, bármilyen formában és bármilyen (létező vagy ezután kifejlesztendő) adathordozón történő publikálására, sokszorosítására, bemutatására, terjesztésére és felhasználására az egész világon, külön, vagy egy kollektív alkotás részeként, beleértve a cikk (kivonatokkal együtt történő) publikálását az alábbi kiadványokban: a National Instruments elektronikus marketinganyagaiban történő publikáció, beleértve a National Instruments honlapját, szoftverbemutató CD-jét vagy egyéni szoftverbemutató CD-ket; hírlevélben történő publikáció; a szerző által kidolgozott megoldásról szóló különálló cikk; a National Instruments elektronikus marketinganyagaiban történő publikáció, beleértve a brosúrákat, katalógusokat, sajtóközleményeket és a közvetlenül küldött eket (direct mail); a teljes szöveg vagy szemelvények publikálása bármilyen kereskedelmi vagy ipari kiadványban. A szerző hozzájárul, hogy az NI (saját belátása szerint) szerkeszthesse és más nyelvekre lefordíthassa a cikket a publikáció céljaira. Amennyiben az NI által végrehajtott szerkesztés mértéke a szerzői jog hatálya alá tartozik, a szerző beleegyezik, hogy a szerkesztések után minden jog és jogcím (beleértve a szellemi tulajdonjogokat is) az NI-t illesse.

8 A szerző kijelenti és tájékoztatja az NI-t arról, hogy ő a cikk egyetlen és kizárólagos szerzője és tulajdonosa, és hogy a szerző jogosult az NI-t a fent részletezett jogokkal felruházni, és hogy a cikk (és annak az NI által történő, ezen dokumentum által engedélyezett használata) nem sérti semmilyen harmadik fél szellemi tulajdonjogát. A szerző elismeri a következőket: (i) az NI nem nyújt fizetséget (vagy más kompenzációt) a szerzőnek az e dokumentumban biztosított jogok fejében, (ii) a cikk publikálására vagy más módon történő közzétételére irányuló döntés egyedül az NI hatáskörébe tartozik, (iii) az NI nem garantálja és nem garantálhatja a cikk publikálását vagy bármilyen formában történő közzétételét, illetve publikáció esetén a közzététel időtartamát, (iv) az NI számítógépes szoftverek és hardverek fejlesztésével és forgalmazásával foglalkozik, és a jelen dokumentumban vagy a cikkben foglaltak semmilyen módon nem akadályozhatják az NI-t e fejlesztés vagy forgalmazás, vagy más tevékenysége folytatásában; (v) a szerző minden, a fentiekben tett kijelentéseinek és tájékoztatásainak megsértéséből eredő követeléssel vagy jogi lépéssel kapcsolatban kártalanítja vagy (az NI kérésére) jogi védelemben részesíti az NI-t; és (vi) a jelen dokumentum a szerző és az NI között az említett témában létrejött teljes megállapodást testesíti meg és minden korábbi kijelentés, vita és nyilatkozat (szóbeli vagy írásbeli) helyébe lép, és az NI és a szerző írásos hozzájárulása nélkül nem módosítható. A szerző/a szerző képviselőjének aláírása: Dátum: Nyomtatott vagy gépelt név:

NIDays 2014 PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Mutassa be saját felhasználói megoldását!

NIDays 2014 PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Mutassa be saját felhasználói megoldását! NIDays 2014 PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Mutassa be saját felhasználói megoldását! Tisztelt Pályázó! Köszönjük érdeklődését az NIDays pályázati felhívása iránt. Ebben a tájékoztató anyagban iránymutatást talál a

Részletesebben

NIDays 2015. PÁLYÁZATI FELHÍVÁS NI Engineering Impact Awards

NIDays 2015. PÁLYÁZATI FELHÍVÁS NI Engineering Impact Awards NIDays 2015 PÁLYÁZATI FELHÍVÁS NI Engineering Impact Awards TARTALOM NIDAYS... 3 HELYSZÍN ÉS IDŐPONT... 3 ALKALMAZÁSI TERÜLETEK, MELYEKRE A PÁLYÁZATOKAT VÁRJUK... 3 A JELENTKEZÉS MÓDJA... 5 A PÁLYÁZATOK

Részletesebben

National Instruments a virtuális műszerezésért Alapítvány. NI Mentor Program Pedagógusi Ösztöndíj

National Instruments a virtuális műszerezésért Alapítvány. NI Mentor Program Pedagógusi Ösztöndíj National Instruments a virtuális műszerezésért Alapítvány NI Mentor Program Pedagógusi Ösztöndíj Működési szabályzat és Pedagógusi pályázati felhívás a 2018/2019-es tanévre A National Instruments a virtuális

Részletesebben

OKTATÓ RÖVID TANULMÁNYÚT KITÖLTÉSI ÚTMUTATÓ

OKTATÓ RÖVID TANULMÁNYÚT KITÖLTÉSI ÚTMUTATÓ OKTATÓ RÖVID TANULMÁNYÚT KITÖLTÉSI ÚTMUTATÓ Pályázati jelentkezés Jelentkezés alapjául szolgáló intézmény: legördülő menüsorból lehet kiválasztani, mely intézményhez kapcsolódóan kíván pályázni. Pályázat

Részletesebben

LEGYEN. A LEGYEN A VENDÉGFÉNYKÉPÉSZÜNK!" a Webkommunikációs Osztály havonta

LEGYEN. A LEGYEN A VENDÉGFÉNYKÉPÉSZÜNK! a Webkommunikációs Osztály havonta LEGYEN VENDÉGFÉNYKÉPÉSZÜNK! A Szabályzat A LEGYEN A VENDÉGFÉNYKÉPÉSZÜNK!" a Webkommunikációs Osztály havonta szervezett pályázata az Európai Parlament honlapján. A pályázat minden hónapban az Európai Uniót

Részletesebben

A Dr. prof. Jordán Gyula Emlékverseny

A Dr. prof. Jordán Gyula Emlékverseny A Dr. prof. Jordán Gyula Emlékverseny esszéíró pályázatot hirdet! A pályázók egy 3000 szavas esszében mutathatják meg, hogy milyen ismeretekkel rendelkeznek Kelet-Ázsiáról és Tajvanról. A legjobb esszé

Részletesebben

ÜZLETI KONCEPCIÓ ÍRÓ VERSENY, 2014

ÜZLETI KONCEPCIÓ ÍRÓ VERSENY, 2014 ÜZLETI KONCEPCIÓ ÍRÓ VERSENY, 2014 VERSENYFELHÍVÁS ÉS ÚTMUTATÓ Szeged, 2014. Dél-alföldi Regionális Innovációs Ügynökség Közhasznú Egyesület a B-Innovative - Entrepreneurship for Better Business in Europe

Részletesebben

CSOPORTOS TANULMÁNYÚT Közös (csoportvezető) KITÖLTÉSI ÚTMUTATÓ

CSOPORTOS TANULMÁNYÚT Közös (csoportvezető) KITÖLTÉSI ÚTMUTATÓ CSOPORTOS TANULMÁNYÚT Közös (csoportvezető) KITÖLTÉSI ÚTMUTATÓ Csoportos tanulmányutak esetén szükséges egy csoportvezető kijelölése. Az ő feladata lesz a regisztráció és a teljes pályázati anyag feltöltése.,

Részletesebben

HALLGATÓI CSOPORTOS TANULMÁNYÚT Közös (csoportvezető) KITÖLTÉSI ÚTMUTATÓ

HALLGATÓI CSOPORTOS TANULMÁNYÚT Közös (csoportvezető) KITÖLTÉSI ÚTMUTATÓ HALLGATÓI CSOPORTOS TANULMÁNYÚT Közös (csoportvezető) KITÖLTÉSI ÚTMUTATÓ FONTOS! A csoportos tanulmányút kizárólag a konvergencia régiók felsőoktatási intézményeiben tanulók számára elérhető! Csoportos

Részletesebben

ADMINISZTRÁTORI CSOPORTOS TANULMÁNYÚT Közös (csoportvezető) KITÖLTÉSI ÚTMUTATÓ

ADMINISZTRÁTORI CSOPORTOS TANULMÁNYÚT Közös (csoportvezető) KITÖLTÉSI ÚTMUTATÓ ADMINISZTRÁTORI CSOPORTOS TANULMÁNYÚT Közös (csoportvezető) KITÖLTÉSI ÚTMUTATÓ Csoportos tanulmányutak esetén szükséges egy csoportvezető kijelölése. Az ő feladata lesz a regisztráció és a teljes pályázati

Részletesebben

A évi Ybl Miklós-díj hirdetménye

A évi Ybl Miklós-díj hirdetménye A 2019. évi Ybl Miklós-díj hirdetménye A Miniszterelnökség a Miniszterelnökséget vezető miniszter által adományozható elismerésekről szóló 15/2015. (III. 11.) MvM rendelet alapján felhívást tesz közzé

Részletesebben

FELSŐOKTATÁSI MUNKATÁRSI RÖVID TANULMÁNYÚT KITÖLTÉSI ÚTMUTATÓ

FELSŐOKTATÁSI MUNKATÁRSI RÖVID TANULMÁNYÚT KITÖLTÉSI ÚTMUTATÓ FELSŐOKTATÁSI MUNKATÁRSI RÖVID TANULMÁNYÚT KITÖLTÉSI ÚTMUTATÓ Pályázat jelentkezés Jelentkezés alapjául szolgáló intézmény: legördülő menüsorból lehet kiválasztani, mely intézményhez kapcsolódóan kíván

Részletesebben

RÖVID TANULMÁNYÚT KITÖLTÉSI ÚTMUTATÓ

RÖVID TANULMÁNYÚT KITÖLTÉSI ÚTMUTATÓ RÖVID TANULMÁNYÚT KITÖLTÉSI ÚTMUTATÓ Pályázati jelentkezés Jelentkezés alapjául szolgáló intézmény: legördülő menüsorból lehet kiválasztani, mely intézményhez kapcsolódóan kíván pályázni. Pályázat típusa:

Részletesebben

ÜZLETI TERV ÍRÓ VERSENY, 2014

ÜZLETI TERV ÍRÓ VERSENY, 2014 ÜZLETI TERV ÍRÓ VERSENY, 2014 VERSENYFELHÍVÁS ÉS ÚTMUTATÓ Szeged, 2014. Dél-alföldi Regionális Innovációs Ügynökség Közhasznú Egyesület a B-Innovative - Entrepreneurship for Better Business in Europe keretében

Részletesebben

Magyar Tolkien Társaság Alapítva 2002-ben

Magyar Tolkien Társaság Alapítva 2002-ben Tündék Törpök Emberek A Magyar Tolkien Társaság 2014. január 4-én J. R. R. Tolkien, a XX. század egyik legnagyobb írója, az utolérhetetlen mítoszteremtő és nyelvész életműve előtt tisztelegve, 122. születésnapja

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS BÁCS-KISKUNBAN ITTHON VAGY! LOGÓPÁLYÁZAT

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS BÁCS-KISKUNBAN ITTHON VAGY! LOGÓPÁLYÁZAT PÁLYÁZATI FELHÍVÁS BÁCS-KISKUNBAN ITTHON VAGY! LOGÓPÁLYÁZAT A Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat pályázatot hirdet Bács-Kiskunban itthon vagy! címmel, tanulmányi ösztöndíj pályázat hivatalos logójának elkészítésére.

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. nappali tagozatos hallgatói, oktatói és kutatói részére. A PÁLYÁZAT KATEGÓRIÁI

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. nappali tagozatos hallgatói, oktatói és kutatói részére. A PÁLYÁZAT KATEGÓRIÁI PÁLYÁZATI FELHÍVÁS A Kereskedelmi Bank Rt. által 1988. december 17-én a volt Kossuth Lajos Tudományegyetem javára létesített UNIVERSITAS ALAPÍTVÁNY kuratóriuma az alapító dokumentum szellemében a 2016-os

Részletesebben

REFORMÁCIÓ EMLÉKBIZOTTSÁG PÁLYÁZATI KIÍRÁS

REFORMÁCIÓ EMLÉKBIZOTTSÁG PÁLYÁZATI KIÍRÁS REFORMÁCIÓ EMLÉKBIZOTTSÁG PÁLYÁZATI KIÍRÁS Fiatal képzőművészek számára Pályázati kategória kódja: REB-15-MŰV Meghirdetés dátuma: 2015. április 3. Magyarország Kormánya a 2013. október 29-én megjelent,

Részletesebben

A TÉMA RÖVID FELVEZETÉSE A PÁLYÁZATI ANYAG TARTALMA ÉS FORMAI KÖVETELMÉNYEK

A TÉMA RÖVID FELVEZETÉSE A PÁLYÁZATI ANYAG TARTALMA ÉS FORMAI KÖVETELMÉNYEK A z Infinety Online Kft. felsőoktatásban tanuló hallgatók számára pályázatot ír ki Adatvizualizációs technikák megvalósítása kvantitatív adatokon címmel. A TÉMA RÖVID FELVEZETÉSE A 21. században óriási

Részletesebben

2018. ÉVI PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

2018. ÉVI PÁLYÁZATI FELHÍVÁS 2018. ÉVI PÁLYÁZATI FELHÍVÁS 1. A pályázat kiírója Név: Zarnócz András Alapítvány Székhely: 6000 Kecskemét, Budai utca 29. Nyilvántartási szám: Pk. 60225/2006., Kecskeméti Törvényszék Adószám: 18369779103

Részletesebben

ADATLAP. A program címe (max. 200 karakter) A program helyszíne

ADATLAP. A program címe (max. 200 karakter) A program helyszíne ADATLAP Kérjük, hogy az adatlapot hiánytalanul töltse ki! A kitöltött pályázati űrlapot nyomtatott formában (1 példányban) és elektronikusan (2 példány CD-n / DVD-n, mindkét adathordozón az űrlapot word

Részletesebben

HALLGATÓI SZAKMAI GYAKORLAT KITÖLTÉSI ÚTMUTATÓ

HALLGATÓI SZAKMAI GYAKORLAT KITÖLTÉSI ÚTMUTATÓ HALLGATÓI SZAKMAI GYAKORLAT KITÖLTÉSI ÚTMUTATÓ FONTOS! A szakmai gyakorlat kizárólag a konvergencia régiók felsőoktatási intézményeiben tanulók számára elérhető! Pályázati jelentkezés Jelentkezés alapjául

Részletesebben

MÉRŐ AUTOMATA RENDSZEREK

MÉRŐ AUTOMATA RENDSZEREK Állománynév: software defined 10bevezetes32.pdf Irodalom: Előadók jegyzetei: http://users.itk.ppke.hu/ kolumban/software defined/ MÉRŐ AUTOMATA RENDSZEREK Napjaink legfontosabb trendje: Szoftver definiált

Részletesebben

SZAKMAI GYAKORLAT KITÖLTÉSI ÚTMUTATÓ

SZAKMAI GYAKORLAT KITÖLTÉSI ÚTMUTATÓ SZAKMAI GYAKORLAT KITÖLTÉSI ÚTMUTATÓ Pályázati jelentkezés Jelentkezés alapjául szolgáló intézmény: legördülő menüsorból lehet kiválasztani mely intézményhez kapcsolódóan kíván pályázni. Pályázat típusa:

Részletesebben

A GONDOLATOK ÉRTÉKE. az Irodalmi Rádió folyamatos pénzjutalmazású pályázata 2009.

A GONDOLATOK ÉRTÉKE. az Irodalmi Rádió folyamatos pénzjutalmazású pályázata 2009. A GONDOLATOK ÉRTÉKE az Irodalmi Rádió folyamatos pénzjutalmazású pályázata 2009. Egyetlen verssel vagy rövidprózával akár 100.000 Ft készpénzt is nyerhet! Továbbá lehetőséget kap az Irodalmi Rádió hangzó-

Részletesebben

Europol Fotópályázat 2013

Europol Fotópályázat 2013 Europol Fotópályázat 2013 Europol ezennel meghirdeti a 2013 legjobb Bűnüldözési Fényképei pályázatot! A tipikus nyertes fényképeknek az Európai Unió, valamint Europol megállapodással rendelkező egyéb országok

Részletesebben

2010. február 2-án rendezi meg szokásos évi-, sorrendben a XXXIV. Kutatási és Fejlesztési Tanácskozását.

2010. február 2-án rendezi meg szokásos évi-, sorrendben a XXXIV. Kutatási és Fejlesztési Tanácskozását. Magyar Tudományos Akadémia Agrártudományok Osztálya Agrárműszaki Bizottság Tisztelt Cím! Kedves Kolléga! Értesítem, hogy az MTA Agrárműszaki Bizottsága 2010. február 2-án rendezi meg szokásos évi-, sorrendben

Részletesebben

Az Országos Bírósági Hivatal elnöke Fókuszban a bíróság címmel pályázatot hirdet amatőr fotográfusok részére

Az Országos Bírósági Hivatal elnöke Fókuszban a bíróság címmel pályázatot hirdet amatőr fotográfusok részére Az Országos Bírósági Hivatal elnöke Fókuszban a bíróság címmel pályázatot hirdet amatőr fotográfusok részére PÁLYÁZATI HATÁRIDŐ 2016. november 8., kedd, 12 óra PÁLYÁZAT BENYÚJTÁSÁNAK HELYE Országos Bírósági

Részletesebben

TÁRKI Adatbank Letéti Nyilatkozat és Adatlap

TÁRKI Adatbank Letéti Nyilatkozat és Adatlap Letéti Nyilatkozat és Adatlap TÁRKI Társadalomkutatási Informatikai Egyesülés Adatbank és Informatikai Osztály H-1112 Budapest, Budaörsi út 45. Tel: (36 1) 309-7693 Fax: (36 1) 309-7666 E-mail: tarki@tarki.hu

Részletesebben

ORSZÁGOS PÓTPÁLYÁZAT RÖVID TANULMÁNYÚT KITÖLTÉSI ÚTMUTATÓ

ORSZÁGOS PÓTPÁLYÁZAT RÖVID TANULMÁNYÚT KITÖLTÉSI ÚTMUTATÓ ORSZÁGOS PÓTPÁLYÁZAT RÖVID TANULMÁNYÚT KITÖLTÉSI ÚTMUTATÓ Figyelem! Jelen pótpályázati felhívás nem azonos a TÁMOP4.2.4B/2 projekt által, kizárólag a konvergencia régiók felsőoktatási intézményeinek hallgatói

Részletesebben

KÉPZŐI FELHÍVÁS. I. A felhívás célja:

KÉPZŐI FELHÍVÁS. I. A felhívás célja: KÉPZŐI FELHÍVÁS Tárgy: EVS (Európai Önkéntes Szolgálat) önkéntesek nem-formális tanulási folyamatát támogató képzések, találkozók: - Megérkezés utáni képzés (2 alkalom) - Félidős értékelő találkozó (2

Részletesebben

A pályázat témája: A pályázatok leadásának határideje: Pályázati feltételek:

A pályázat témája: A pályázatok leadásának határideje: Pályázati feltételek: MŰVÉSZETI ÖSZTÖNDÍJ A PÁLYÁZATI KIÍRÁSA Általános rendelkezések: 1. Pályázat célja támogatni azon kiemelkedő művészeti tevékenységet végző hallgatókat, akik munkájukkal öregbítik a Nyugat magyarországi

Részletesebben

Az Iskolakertekért Alapítvány pályázata kertet működtető közösségek részére az Agrár Marketing Centrum támogatásával

Az Iskolakertekért Alapítvány pályázata kertet működtető közösségek részére az Agrár Marketing Centrum támogatásával Az Iskolakertekért Alapítvány pályázata kertet működtető közösségek részére az Agrár Marketing Centrum támogatásával Pályázók köre: Pályázatot nyújthat be bármely olyan közösség, mely kertet művel gyerekek

Részletesebben

A Fütyülős és az ARC tárgytervező pályázatot hirdet

A Fütyülős és az ARC tárgytervező pályázatot hirdet Hagyatkozz a múltra, alkoss a jelennek, alapozd meg a jövőt! A magyaros motívumkincs aktualizálásával a Fütyülős új divatot teremt. Most te is részese lehetsz a trend-brand építésének! A Fütyülős és az

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Kiíró: Fogyatékosok Integrációjáért Békés Megyében Alapítvány Határidő: 2010. december. 15.

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Kiíró: Fogyatékosok Integrációjáért Békés Megyében Alapítvány Határidő: 2010. december. 15. PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Súlyosan, vagy halmozottan fogyatékos és/vagy autista gyermekek és fiatalok fejlesztésének, iskolai tanulmányútjának támogatása Kiíró: Fogyatékosok Integrációjáért Békés Megyében Alapítvány

Részletesebben

Magyar Formatervezési Díj 2018 Pályázati Felhívás

Magyar Formatervezési Díj 2018 Pályázati Felhívás Magyar Formatervezési Díj 2018 Pályázati Felhívás Jelentkezési lap Beadási határidő (kísérő dokumentációval): 2018. május 4. (postabélyegző szerint) A jelentkezési lapon megadott adatok kerülnek feltüntetésre

Részletesebben

Pályázati felhívás Tudósítás a jövőről TEDx Danubia Cafe 2011 tudósító pályázat

Pályázati felhívás Tudósítás a jövőről TEDx Danubia Cafe 2011 tudósító pályázat Pályázati felhívás Tudósítás a jövőről TEDx Danubia Cafe 2011 tudósító pályázat Legyél te is ott, ahol a jövőt megálmodják! Tudósíts egyenesen az első sorból és mutasd be a TEDx Danubia Cafe 2011-es előadásait!

Részletesebben

Az Állami Számvevőszék részére ellenőrzési tevékenység ellátása 2015.

Az Állami Számvevőszék részére ellenőrzési tevékenység ellátása 2015. Az Állami Számvevőszék részére ellenőrzési tevékenység ellátása 2015. Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/20 Könyvvizsgálói, vagy okleveles közgazda, vagy mérlegképes könyvelői jogosítvánnyal rendelkező

Részletesebben

Munkaállomások és monitorok beszerzése/ sz. módosítás

Munkaállomások és monitorok beszerzése/ sz. módosítás Munkaállomások és monitorok beszerzése/2015. - 2. sz. módosítás Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/84 Szállítási szerződés. Nyertes ajánlattevő feladata az ajánlati felhívás II.1.2. pontja szerinti teljesítési

Részletesebben

Felhasználási és adatvédelmi szabályzat

Felhasználási és adatvédelmi szabályzat Felhasználási és adatvédelmi szabályzat Ahogy én láttam - Élményeim a Gyulai Várfürdőben A Gyulai Várfürdő Kft. (5700 Gyula, Várkert u. 2., adószáma: 11049755-2-04) Facebook oldalán (https://www.facebook.com/varfurdo)

Részletesebben

LXVII. ÉVFOLYAM 10. SZÁM október 17. A FÖLDMŰVELÉSÜGYI MINISZTÉRIUM HIVATALOS LAPJA T A R T A L O M. 10. S z á m T á r g y O l d a l.

LXVII. ÉVFOLYAM 10. SZÁM október 17. A FÖLDMŰVELÉSÜGYI MINISZTÉRIUM HIVATALOS LAPJA T A R T A L O M. 10. S z á m T á r g y O l d a l. LXVII. ÉVFOLYAM 10. SZÁM 2017. október 17. A FÖLDMŰVELÉSÜGYI MINISZTÉRIUM HIVATALOS LAPJA T A R T A L O M 10. S z á m T á r g y O l d a l Közlemény Pályázati felhívás Közösségi Díj a Hagyományos Termékekért

Részletesebben

Magyarország területére vonatkozó űrfelvételek beszerzése

Magyarország területére vonatkozó űrfelvételek beszerzése Magyarország területére vonatkozó űrfelvételek beszerzése Közbeszerzési Értesítő száma: 2014/120 Beszerzés tárgya: Magyarország területére vonatkozó űrfelvételek beszerzése Hirdetmény típusa: Tájékoztató

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Az Észak-alföldi Régióban működő cégek és intézmények gépjármű fenntartási költségeinek csökkentésére

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Az Észak-alföldi Régióban működő cégek és intézmények gépjármű fenntartási költségeinek csökkentésére PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Az Észak-alföldi Régióban működő cégek és intézmények gépjármű fenntartási költségeinek csökkentésére A felhívás címe: Vállalkozások és Intézmények gépjármű fenntartási költségeinek

Részletesebben

HALLGATÓI RÖVID TANULMÁNYÚT KITÖLTÉSI ÚTMUTATÓ

HALLGATÓI RÖVID TANULMÁNYÚT KITÖLTÉSI ÚTMUTATÓ HALLGATÓI RÖVID TANULMÁNYÚT KITÖLTÉSI ÚTMUTATÓ FONTOS! A rövid tanulmányút kizárólag a konvergencia régiók felsőoktatási intézményeiben tanulók számára elérhető! Pályázati jelentkezés Jelentkezés alapjául

Részletesebben

JELENTKEZÉSI LAP. AJÁNLATKÉRŐ: Európai Közösségek Bírósága. *Kérjük figyelmesen olvassa át a célnyelve szerinti ajánlati felhívás szövegét.

JELENTKEZÉSI LAP. AJÁNLATKÉRŐ: Európai Közösségek Bírósága. *Kérjük figyelmesen olvassa át a célnyelve szerinti ajánlati felhívás szövegét. JELENTKEZÉSI LAP TÁRGYALÁSOS ELJÁRÁS SZOLGÁLTATÁSOK KÖZBESZERZÉSÉRE: Jogi szövegeknek az Európai Unió egyes hivatalos nyelveiről magyar nyelvre történő fordítására irányuló keretszerződések megkötése (2005)

Részletesebben

K O N F E R E N C I A F E L H Í V Á S

K O N F E R E N C I A F E L H Í V Á S K O N F E R E N C I A F E L H Í V Á S A Doktoranduszok Országos Szövetsége (DOSz) örömmel értesíti a doktorandusz hallgatókat, doktorjelölteket, fiatal kutatókat, mesterszakos hallgatókat, hogy 2018-ban

Részletesebben

2011. ÉVI DÉL-ALFÖLDI INNOVÁCIÓS DÍJ PÁLYÁZATI FELHÍVÁS ÉS ÚTMUTATÓ. Szeged, 2011. április 15.

2011. ÉVI DÉL-ALFÖLDI INNOVÁCIÓS DÍJ PÁLYÁZATI FELHÍVÁS ÉS ÚTMUTATÓ. Szeged, 2011. április 15. 2011. ÉVI DÉL-ALFÖLDI INNOVÁCIÓS DÍJ PÁLYÁZATI FELHÍVÁS ÉS ÚTMUTATÓ Szeged, 2011. április 15. A Magyar Tudományos Akadémia Szegedi Akadémiai Bizottság szakmai közreműködésével a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi

Részletesebben

AZ ERZSÉBET A KÁRPÁT-MEDENCEI GYERMEKEKÉRT ALAPÍTVÁNY KREATÍV PÁLYÁZATI FELHÍVÁSA ÉVI ERZSÉBET-TÁBOROZÓK SZÁMÁRA

AZ ERZSÉBET A KÁRPÁT-MEDENCEI GYERMEKEKÉRT ALAPÍTVÁNY KREATÍV PÁLYÁZATI FELHÍVÁSA ÉVI ERZSÉBET-TÁBOROZÓK SZÁMÁRA AZ ERZSÉBET A KÁRPÁT-MEDENCEI GYERMEKEKÉRT ALAPÍTVÁNY KREATÍV PÁLYÁZATI FELHÍVÁSA 2017. ÉVI ERZSÉBET-TÁBOROZÓK SZÁMÁRA 1 A pályázat kiírója: Erzsébet a Kárpát-medencei Gyermekekért Alapítvány (továbbiakban:

Részletesebben

3. Csak saját készítésű pályaművek küldhetők. A pályázat témája: Én és a média, az egyes pályaműveknek akár rajz, akár fotó címet kell adni.

3. Csak saját készítésű pályaművek küldhetők. A pályázat témája: Én és a média, az egyes pályaműveknek akár rajz, akár fotó címet kell adni. Az Én és a média rajz- és fotópályázat részvételi és játékszabályzata A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság által létrehozott Bűvösvölgy Médiaértés-oktató Központ (székhelye: 1021 Budapest, Hűvösvölgyi

Részletesebben

Pályázati felhívás. Jelentkezési lap letöltése. Az Oláh-Gumiszervíz Kft. ötletpályázatot ír ki egyetemi vagy főiskolai hallgatóknak

Pályázati felhívás. Jelentkezési lap letöltése. Az Oláh-Gumiszervíz Kft. ötletpályázatot ír ki egyetemi vagy főiskolai hallgatóknak Pályázati felhívás Jelentkezési lap letöltése Az Oláh-Gumiszervíz Kft. ötletpályázatot ír ki egyetemi vagy főiskolai hallgatóknak a hulladékká vált autóabroncsok alternatív hasznosítási lehetőségeinek

Részletesebben

Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének 4/2007. (II.09.) rendelete a helyi civil szervezetek támogatásáról.

Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének 4/2007. (II.09.) rendelete a helyi civil szervezetek támogatásáról. Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének 4/2007. (II.09.) rendelete a helyi civil szervezetek támogatásáról Preambulum Tahitótfalu Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a közművelődési,

Részletesebben

Közbeszerzési Értesítő száma: Vállalkozási szerződés parti sétány, kerékpárút és kerékpáros turisztikai létesítmények, valamint Beszerzés tárgya:

Közbeszerzési Értesítő száma: Vállalkozási szerződés parti sétány, kerékpárút és kerékpáros turisztikai létesítmények, valamint Beszerzés tárgya: Vállalkozási szerződés parti sétány, kerékpárút és kerékpáros turisztikai létesítmények, valamint napelemes térvilágítási rendszer kialakítására Balatonfűzfőn KDOP-2.1.1/D-12-2012-0005 azonosító számú

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Mikro- és kisvállalkozások technológia fejlesztése. Kódszám: KMOP-2007-1.2.1/A

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Mikro- és kisvállalkozások technológia fejlesztése. Kódszám: KMOP-2007-1.2.1/A PÁLYÁZATI FELHÍVÁS a Közép-magyarországi Operatív Program keretében Mikro- és kisvállalkozások technológia fejlesztése Kódszám: KMOP-2007-1.2.1/A A projektek az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális

Részletesebben

REFORMÁCIÓ EMLÉKBIZOTTSÁG PÁLYÁZATI KIÍRÁS

REFORMÁCIÓ EMLÉKBIZOTTSÁG PÁLYÁZATI KIÍRÁS REFORMÁCIÓ EMLÉKBIZOTTSÁG PÁLYÁZATI KIÍRÁS Kárpát-medencei fotópályázat Pályázati kategória kódja: REB-15-FOTO Meghirdetés dátuma: 2015. április 3. Magyarország Kormánya a 2013. október 29-én megjelent,

Részletesebben

20 ÉVES A NEMZETI KULTURÁLIS ALAP ORSZÁGOS ELŐADÁS-SOROZAT ELSŐ ÁLLOMÁS

20 ÉVES A NEMZETI KULTURÁLIS ALAP ORSZÁGOS ELŐADÁS-SOROZAT ELSŐ ÁLLOMÁS 20 ÉVES A NEMZETI KULTURÁLIS ALAP ORSZÁGOS ELŐADÁS-SOROZAT ELSŐ ÁLLOMÁS XIII. Pécsi Országos Színházi Találkozó 2013. június 14. 20 ÉVES A NEMZETI KULTURÁLIS ALAP 111 milliárd forint támogatás a kultúrának

Részletesebben

A Gyermek és Ifjúsági Konferencia (GYIK) PÁLYÁZATI FELHÍVÁSA Kódszáma:FM-KISTELEPULES/2008

A Gyermek és Ifjúsági Konferencia (GYIK) PÁLYÁZATI FELHÍVÁSA Kódszáma:FM-KISTELEPULES/2008 A Gyermek és Ifjúsági Konferencia (GYIK) Kódszáma:FM-KISTELEPULES/2008 A Gyermek és Ifjúsági Konferencia (GYIK) pályázatot hirdet a Magyar Köztársaság Külügyminisztériuma, a Finn Köztársaság Oktatási Minisztériuma,

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Én megcsinálom 2018 ösztöndíj elnyerésére.

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Én megcsinálom 2018 ösztöndíj elnyerésére. PÁLYÁZATI FELHÍVÁS A STOPLI Sportegyesület nyílt pályázatot hirdet az Én megcsinálom 2018 ösztöndíj elnyerésére. A STOPLI Sportegyesület az Én megcsinálom 2018 ösztöndíjat azon 10-21 év közötti fiataloknak

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Az InfoPark Alapítvány és az ELTE Origó Nyelvi Centrum pályázatot hirdet az ELTE és a BME hallgatói részére

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Az InfoPark Alapítvány és az ELTE Origó Nyelvi Centrum pályázatot hirdet az ELTE és a BME hallgatói részére !! PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Az InfoPark Alapítvány és az ELTE Origó Nyelvi Centrum pályázatot hirdet az ELTE és a BME hallgatói részére Az InfoPark Alapítvány és az ELTE Origó Nyelvi Centrum felismerte, miben

Részletesebben

EM1010 R6 10/100 Mbps USB hálózati adapter

EM1010 R6 10/100 Mbps USB hálózati adapter EM1010 R6 10/100 Mbps USB hálózati adapter 2 MAGYAR EM1010-10/100 Mbps USB hálózati adapter Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 Funkciók és jellemzők... 2 1.2 A csomag tartalma... 2 1.3 Mielőtt elkezdené...

Részletesebben

Pályázati felhívás. Bécsi Egyetemen létesített vendégtanári pozíció betöltésére

Pályázati felhívás. Bécsi Egyetemen létesített vendégtanári pozíció betöltésére Pályázati felhívás Bécsi Egyetemen létesített vendégtanári pozíció betöltésére A külgazdasági és külügyminiszter (a továbbiakban: miniszter) a Bécsi Egyetem és a Balassi Intézet között létrejött BBI-1056/2003.

Részletesebben

Országos Egészségfejlesztési Intézet

Országos Egészségfejlesztési Intézet Országos Egészségfejlesztési Intézet (Budapest, Nagyvárad tér 2.) pályázatot hirdet egészségfejlesztő konzulens munkakör betöltésére Munkakör pontos megnevezése: egészségfejlesztő konzulens Főbb feladatai:

Részletesebben

SZTE Innovációs díj - Pályázati felhívás 2019

SZTE Innovációs díj - Pályázati felhívás 2019 SZTE Innovációs díj - Pályázati felhívás 2019 A Szegedi Tudományegyetem Tudományos és Innovációs Rektorhelyettese pályázatot hirdet a Szegedi Tudományegyetem Innovációs díj elnyerésére. 1. A Pályázat célja:

Részletesebben

5. Vezetéstudományi Konferencia Szervezetek és vezetés Taylor után 104 évvel. 1. KÖRLEVÉL (2015. január 13.)

5. Vezetéstudományi Konferencia Szervezetek és vezetés Taylor után 104 évvel. 1. KÖRLEVÉL (2015. január 13.) 5. Vezetéstudományi Konferencia Szervezetek és vezetés Taylor után 104 évvel 1. KÖRLEVÉL (2015. január 13.) Tisztelt Kollégák! 2011. május 27-én hagyományteremtő szándékkal rendeztük meg Szegeden az 1.

Részletesebben

KIÍRÁS

KIÍRÁS PÁLYÁZATI FELHÍVÁS A S/ALON BUDAPEST LAKÁSTREND KIÁLLÍTÁS PÁLYÁZATI FELHÍVÁSA A 2019. SZEPTEMBER 20-22. KÖZÖTT MEGRENDEZÉSRE KERÜLŐ KIÁLLÍTÁSON ÖNÁLLÓ TERVEZŐI ENTERIŐRBEN VALÓ MEGJELENÉSRE. 2 A PÁLYÁZAT

Részletesebben

6. Vezetéstudományi Konferencia Menedzsment kihívások Taylor után 105 évvel. 1. KÖRLEVÉL (2016. január 13.)

6. Vezetéstudományi Konferencia Menedzsment kihívások Taylor után 105 évvel. 1. KÖRLEVÉL (2016. január 13.) 6. Vezetéstudományi Konferencia Menedzsment kihívások Taylor után 105 évvel 1. KÖRLEVÉL (2016. január 13.) Tisztelt Kollégák! 2011-ben hagyományteremtő szándékkal rendeztük meg Szegeden az 1. Vezetéstudományi

Részletesebben

Pályázó neve:... Pályázó születési ideje:... Pályázó címe:... Pályázó telefonszáma:... Pályázó mobiltelefonszáma:...

Pályázó neve:... Pályázó születési ideje:... Pályázó  címe:... Pályázó telefonszáma:... Pályázó mobiltelefonszáma:... 1 ADATLAP 2 A Magyar Olimpiai Bizottság "XXX. Londoni Nyári Olimpiai Játékokra utazó Magyar Olimpiai Csapat felvonuló- és formaruhájának megtervezésére" tárgyú nyilvános pályázathoz Természetes személy

Részletesebben

PÁLYÁZATI ÚTMUTATÓ. az ÁROP 1.1.15 kiemelt projekt keretében megvalósítandó mikroinnovációs ötletpályázat kidolgozása projekthez kapcsolódóan

PÁLYÁZATI ÚTMUTATÓ. az ÁROP 1.1.15 kiemelt projekt keretében megvalósítandó mikroinnovációs ötletpályázat kidolgozása projekthez kapcsolódóan PÁLYÁZATI ÚTMUTATÓ az ÁROP 1.1.15 kiemelt projekt keretében megvalósítandó mikroinnovációs ötletpályázat kidolgozása projekthez kapcsolódóan 2013. 07. 19. Kapcsolattartó: Saád Tamás E-mail: saad.tamas@aam.hu

Részletesebben

2006. január 24-25-én 30. alkalommal rendezi meg a Kutatási és Fejlesztési Tanácskozását.

2006. január 24-25-én 30. alkalommal rendezi meg a Kutatási és Fejlesztési Tanácskozását. Magyar Tudományos Akadémia Agrártudományok Osztálya Agrár-Műszaki Bizottság Tisztelt Cím! Kedves Kolléga! Értesítem, hogy az MTA Agrár-Műszaki Bizottsága 2006. január 24-25-én 30. alkalommal rendezi meg

Részletesebben

RÖVID TANULMÁNYÚT KITÖLTÉSI ÚTMUTATÓ

RÖVID TANULMÁNYÚT KITÖLTÉSI ÚTMUTATÓ RÖVID TANULMÁNYÚT KITÖLTÉSI ÚTMUTATÓ Pályázati jelentkezés Jelentkezés alapjául szolgáló intézmény: legördülő menüsorból lehet kiválasztani, mely intézményhez kapcsolódóan kíván pályázni. Pályázat típusa:

Részletesebben

Technikai segédlet az MTA-SYLFF elektronikus pályázati rendszer felhasználói részére

Technikai segédlet az MTA-SYLFF elektronikus pályázati rendszer felhasználói részére Technikai segédlet az MTA-SYLFF elektronikus pályázati rendszer felhasználói részére Az MTA-SYLFF ösztöndíj pályázat benyújtása a https://palyazat.mta.hu/sasakawa_2015/ weboldalon mezők kitöltésével, illetve

Részletesebben

Pályázati felhívás Rovar-, és rágcsálóirtási munkák elvégzése XV. kerületi intézmények részére 2015 1. Az ajánlatkérő

Pályázati felhívás Rovar-, és rágcsálóirtási munkák elvégzése XV. kerületi intézmények részére 2015 1. Az ajánlatkérő Budapest Főváros XV. kerületi Rákospalota, Pestújhely, Újpalota Önkormányzat Gazdasági Működtetési Központ 1158 Budapest, Ady Endre u. 31-33. Telefon:1/815-1700; fax: 1/607-1144 web: www.gmkxv.hu Iktató

Részletesebben

ROBOTIKA SZAKKÖRI BESZÁMOLÓ 2013/14. TANÉV IV. NEGYEDÉV

ROBOTIKA SZAKKÖRI BESZÁMOLÓ 2013/14. TANÉV IV. NEGYEDÉV ROBOTIKA SZAKKÖRI BESZÁMOLÓ 2013/14. TANÉV IV. NEGYEDÉV A szenzorokkal és alapprogramok írásával kitöltött negyedév után következett a verseny időszak. Ezeken a foglalkozásokon elsősorban versenyfeladatokkal

Részletesebben

OBO VIDEÓPÁLYÁZAT. Pályázati kiírás és szabályzat

OBO VIDEÓPÁLYÁZAT. Pályázati kiírás és szabályzat OBO VIDEÓPÁLYÁZAT Pályázati kiírás és szabályzat Az OBO Bettermann Hungary Kft. videópályázatot hirdet A környezetvédelem menő! címmel a környező települések tanulói számára. A pályázat célja a fiatal

Részletesebben

Kisbolygó-látogatások

Kisbolygó-látogatások Kisbolygó-látogatások A Magyar Asztronautikai Társaság űrkutatási diákpályázata 1. A pályázat meghirdetői A Magyar Asztronautikai Társaság (MANT) az Informatika a Látássérültekért Alapítvánnyal együttműködve,

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Külső forrásból támogatott tudományos ösztöndíj az ELTE hallgatói számára

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Külső forrásból támogatott tudományos ösztöndíj az ELTE hallgatói számára EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM INFORMATIKAI KAR 1117 Budapest, Pázmány Péter sétány 1/C. 1518 Budapest, Pf. 120. Telefon: (1) 372-2500 Fax: (1) 381-2140 PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Külső forrásból támogatott tudományos

Részletesebben

PÉNZÜGYI SZERVEZETEK ÁLLAMI FELÜGYELETE

PÉNZÜGYI SZERVEZETEK ÁLLAMI FELÜGYELETE PÉNZÜGYI SZERVEZETEK ÁLLAMI FELÜGYELETE Adatlap a 2003. évi nyilvános pályázat elbírálásához (Kitöltés után a PSZÁF az Adatlapot bizalmasan kezeli) 1. A pályázó adatai 1.1. Megnevezése (neve): 1.2. Adószáma:

Részletesebben

KULTURÁLIS TEVÉKENYSÉGET FOLYTATÓ EGYHÁZI- ÉS CIVIL SZERVEZETEK TÁMOGATÁSÁRA

KULTURÁLIS TEVÉKENYSÉGET FOLYTATÓ EGYHÁZI- ÉS CIVIL SZERVEZETEK TÁMOGATÁSÁRA SÁROSPATAK ÖNKORMÁNYZATA PÁLYÁZATI FELHÍVÁS (TERVEZET) KULTURÁLIS TEVÉKENYSÉGET FOLYTATÓ EGYHÁZI- ÉS CIVIL SZERVEZETEK TÁMOGATÁSÁRA SÁROSPATAK, 2010 Készítette: Hajdu Imre tanácsnok, a Kulturális Bizottság

Részletesebben

20 ÉVES A NEMZETI KULTURÁLIS ALAP ORSZÁGOS ELŐADÁS-SOROZAT NEGYEDIK ÁLLOMÁS

20 ÉVES A NEMZETI KULTURÁLIS ALAP ORSZÁGOS ELŐADÁS-SOROZAT NEGYEDIK ÁLLOMÁS 20 ÉVES A NEMZETI KULTURÁLIS ALAP ORSZÁGOS ELŐADÁS-SOROZAT NEGYEDIK ÁLLOMÁS 21. VOLT Fesztivál 2013. július 3. 20 ÉVES A NEMZETI KULTURÁLIS ALAP 111 milliárd forint támogatás a kultúrának 112.551 db támogatott

Részletesebben

A HIRDETMÉNY VISSZAVONÁSÁRÓL, MÓDOSÍTÁSÁRÓL, AZ AJÁNLATTÉTELI, VAGY RÉSZVÉTELI HATÁRIDŐ MEGHOSSZABBÍTÁSÁRÓL, A DOKUMENTÁCIÓ MÓDOSÍTÁSÁRÓL I.

A HIRDETMÉNY VISSZAVONÁSÁRÓL, MÓDOSÍTÁSÁRÓL, AZ AJÁNLATTÉTELI, VAGY RÉSZVÉTELI HATÁRIDŐ MEGHOSSZABBÍTÁSÁRÓL, A DOKUMENTÁCIÓ MÓDOSÍTÁSÁRÓL I. 5. melléklet a 92/2011. (XII. 30.) NFM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzési Hatóság Hivatalos Lapja TÁJÉKOZTATÓ A HIRDETMÉNY VISSZAVONÁSÁRÓL, MÓDOSÍTÁSÁRÓL, AZ AJÁNLATTÉTELI, VAGY RÉSZVÉTELI

Részletesebben

Új pályázat jelent meg Piacorientált kutatás-fejlesztési tevékenység támogatatása a közép-magyarországi régióban címmel

Új pályázat jelent meg Piacorientált kutatás-fejlesztési tevékenység támogatatása a közép-magyarországi régióban címmel Új pályázat jelent meg Piacorientált kutatás-fejlesztési tevékenység támogatatása a közép-magyarországi régióban címmel 2012. március 30. Az Új Széchenyi Terv keretében a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Részletesebben

A MAGYAR PAPRIKA NAPJA MÓRAHALOM SZEPTEMBER 1.

A MAGYAR PAPRIKA NAPJA MÓRAHALOM SZEPTEMBER 1. A MAGYAR PAPRIKA NAPJA MÓRAHALOM 2017. SZEPTEMBER 1. KIÁLLÍTÓI TÁJÉKOZTATÓ Kapcsolat: Kis-Tóth Roland FruitVeB Tel: 06-70-338-9569 E-mail: roland.kis-toth@fruitveb.hu Fax: 06-1-209-1697 www.fruitveb.hu

Részletesebben

Őrzött fizető P+R parkolók, parkolás-technikai rendszerének beszerzése és kivitelezése - tájékoztató hirdetmény módosításáról

Őrzött fizető P+R parkolók, parkolás-technikai rendszerének beszerzése és kivitelezése - tájékoztató hirdetmény módosításáról Őrzött fizető P+R parkolók, parkolás-technikai rendszerének beszerzése és kivitelezése - tájékoztató hirdetmény módosításáról Közbeszerzési Értesítő száma: 2014/46 Szállítási szerződés a BKK Zrt. által

Részletesebben

TakkART KösszMűvészeti pályázat

TakkART KösszMűvészeti pályázat TakkART KösszMűvészeti pályázat Pályázati kiírás Az ember itt kevés a szeretetre Elég, ha hálás legbelűl ezért-azért; egyszóval mindenért Valójában két szó, mit ismerek, bűn és imádság két szavát. Az egyik

Részletesebben

Külföldi könyvek beszerzése-2015-módosítás

Külföldi könyvek beszerzése-2015-módosítás Külföldi könyvek beszerzése-2015-módosítás Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/121 Adásvételi keretmegállapodás, melynek tárgya Magyarországon közvetlenül nem elérhető, külföldi kiadású tudományos és szakmai

Részletesebben

Kastély Erdélyben DESIGN VERSENY

Kastély Erdélyben DESIGN VERSENY Kastély Erdélyben DESIGN VERSENY P R O I E C T C O - F I N A N T, A T D E : A KASTÉLY ERDÉLYBEN DESIGNVERSENYÉNEK HIVATALOS SZABÁLYZATA SZERVEZŐ: A PONT Csoport designversenyt hirdet az alábbi szabályzatnak

Részletesebben

1. Felhívás. 2. Általános tudnivalók

1. Felhívás. 2. Általános tudnivalók Pályázati felhívás Az intézményi tanácsadás folyamatára történı felkészítés- hátrányos helyzető gyermekek integrált oktatása, együttnevelése szakterület, illetve Integrációs tanácsadók felkészítése az

Részletesebben

Útmutató a Domus elektronikus pályázati rendszerben történő pályázáshoz. https://aat.mta.hu/aat

Útmutató a Domus elektronikus pályázati rendszerben történő pályázáshoz. https://aat.mta.hu/aat Útmutató a Domus elektronikus pályázati rendszerben történő pályázáshoz https://aat.mta.hu/aat 1 Belépés a pályázati rendszerbe Kattintson a Pályázatok menüponton belül a Domus gombra. Kérdéseikkel, észrevételeikkel

Részletesebben

Körös Campus Alapítvány Ösztöndíj működési és lebonyolítási szabályairól, PÁLYÁZATI KIÍRÁS 2015-2016 tanévre

Körös Campus Alapítvány Ösztöndíj működési és lebonyolítási szabályairól, PÁLYÁZATI KIÍRÁS 2015-2016 tanévre Körös Campus Alapítvány Ösztöndíj működési és lebonyolítási szabályairól, PÁLYÁZATI KIÍRÁS 2015-2016 tanévre Az ösztöndíj célja és tartalma A 2014-15 évi ösztöndíjhoz hasonlóan a 2015-16 tanévre kiírt

Részletesebben

GPwA 2018 Zöld Díj. Útmutató a pályázati dokumentáció elkészítéséhez március

GPwA 2018 Zöld Díj. Útmutató a pályázati dokumentáció elkészítéséhez március GPwA 2018 Zöld Díj Útmutató a pályázati dokumentáció elkészítéséhez 2018. március A PÁLYÁZÓ SZERVEZET NEVE, LOGÓJA GPwA 2018 Zöld Díj Pályázati dokumentáció (Útmutató a pályázati dokumentáció elkészítéséhez)

Részletesebben

OKTATÁSKUTATÓ ÉS FEJLESZTŐ INTÉZET TÁMOP-3.1.5/12-2012-0001 Pedagógusképzés támogatása

OKTATÁSKUTATÓ ÉS FEJLESZTŐ INTÉZET TÁMOP-3.1.5/12-2012-0001 Pedagógusképzés támogatása TÁMOP-3.1.1-11/1 XXI. századi közoktatás Technikai tudnivalók a jelentkezéshez Regisztráció A regisztráció az OFI honlapon elérhető A pályázók kizárólag elektronikusan úton jelentkezhetnek az innen elérhető

Részletesebben

Technikai segédlet a Domus elektronikus pályázati rendszer felhasználói részére

Technikai segédlet a Domus elektronikus pályázati rendszer felhasználói részére Technikai segédlet a Domus elektronikus pályázati rendszer felhasználói részére A Domus nemzetközi konferencia-részvétel pályázat benyújtása a https://palyazat.mta.hu/domus_konferenciareszvetel_2018/ weboldalon

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ ÁLLÁSRA PÁLYÁZÓK RÉSZÉRE

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ ÁLLÁSRA PÁLYÁZÓK RÉSZÉRE ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ ÁLLÁSRA PÁLYÁZÓK RÉSZÉRE Köszönjük, hogy érdeklődik a cégünk által meghirdetett álláspályázat iránt. Kérjük, hogy mielőtt pályázatát elküldi részünkre, olvassa el figyelmesen az

Részletesebben

EFOP VEKOP-17

EFOP VEKOP-17 EFOP-3.2.15- VEKOP-17 2017-00001 azonosítószámú A köznevelés keretrendszeréhez kapcsolódó mérési-értékelési és digitális fejlesztések, innovatív oktatásszervezési eljárások kiemelt projekt keretében Pályázati

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS a Közlekedés Operatív Program keretében. Kerékpárút-hálózat fejlesztése c. konstrukcióhoz. Kódszám: KÖZOP

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS a Közlekedés Operatív Program keretében. Kerékpárút-hálózat fejlesztése c. konstrukcióhoz. Kódszám: KÖZOP PÁLYÁZATI FELHÍVÁS a Közlekedés Operatív Program keretében Kerékpárút-hálózat fejlesztése c. konstrukcióhoz Kódszám: KÖZOP-2008-3.2. A projektek az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési

Részletesebben

Pályázati felhívás Digitális Kárpát-medence című rajzpályázatra

Pályázati felhívás Digitális Kárpát-medence című rajzpályázatra Pályázati felhívás Digitális Kárpát-medence című rajzpályázatra 2015 Tartalom Előzmények... 3 1. A pályázat célja... 3 2. Pályázók köre... 4 3. Pályázati részvétel feltételei... 4 4. Pályázat beadásának

Részletesebben

KDOP-2.1.1/D-12-2012-0005

KDOP-2.1.1/D-12-2012-0005 Vállalkozási szerződés parti sétány, kerékpárút és kerékpáros turisztikai létesítmények, valamint napelemes térvilágítási rendszer kialakítására Balatonfűzfőn KDOP-2.1.1/D-12-2012-0005 azonosító számú

Részletesebben

Általános e-mail fiók beállítási útmutató

Általános e-mail fiók beállítási útmutató Általános e-mail fiók beállítási útmutató Ennek az összeállításnak az a célja, hogy segítséget nyújtsunk azon Ügyfeleink számára, akik az IntroWeb Kft. által nyújtott e-mail szolgáltatáshoz be szeretnék

Részletesebben

A HIRDETMÉNY VISSZAVONÁSÁRÓL, MÓDOSÍTÁSÁRÓL ÉS AZ AJÁNLATTÉTELI HATÁRIDŐ MEGHOSSZABBÍTÁSÁRÓL A

A HIRDETMÉNY VISSZAVONÁSÁRÓL, MÓDOSÍTÁSÁRÓL ÉS AZ AJÁNLATTÉTELI HATÁRIDŐ MEGHOSSZABBÍTÁSÁRÓL A Közbeszerzési Értesítő száma: 2012 / 7 Ajánlatkérő: Legfőbb Ügyészség Nyertes ajánlattevő: Teljesítés helye: Beszerzés tárgya: Eljárás fajtája: Hirdetmény típusa: hirdetmény visszavonása, módosítása, ajánlattételi

Részletesebben

1/10/2012. számú pályázati kiírás

1/10/2012. számú pályázati kiírás 1/10/2012. számú pályázati kiírás A Juventas a rászorulókért Alapítvány 1/10/2012 számon nyílt pályázatot hirdet 18 év alatti súlyos vagy krónikus betegségben szenvedő, fogyatékossággal élő, illetve mindezen

Részletesebben

EM4028 PCI 10/100/1000 MBPS HÁLÓZATI ADAPTER

EM4028 PCI 10/100/1000 MBPS HÁLÓZATI ADAPTER EM4028 PCI 10/100/1000 MBPS HÁLÓZATI ADAPTER 2 MAGYAR EM4028 - PCI 10/100/1000 MBPS HÁLÓZATI ADAPTER Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 A csomag tartalma... 2 1.2 Mielőtt elkezdené... 2 2.0 A hardver

Részletesebben