Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Elnöke 8200 Veszprém, Megyeház tér 1. Tel.: (88) , Fax: (88)

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Elnöke 8200 Veszprém, Megyeház tér 1. Tel.: (88) , Fax: (88)"

Átírás

1 Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Elnöke 8200 Veszprém, Megyeház tér 1. Tel.: (88) , Fax: (88) Szám: 02/285 8/2009. ELŐTERJESZTÉS A Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének december 17-ei ülésére Tárgy: Előadó: Jelentés a lejárt határidejű határozatokról (I.), a bizottsági döntésekről (II.), a közgyűlés elnökének átruházott hatáskörben hozott döntéséről (III.) Lasztovicza Jenő megyei közgyűlés elnöke Az előterjesztés készítésében részt vett: Veszprém Megyei Önkormányzat Hivatala irodavezetői Veszprém Megyei Önkormányzat Hivatala Jogi és Önkormányzati Iroda Jakab Istvánné önkormányzati referens Az előterjesztést megtárgyalta: Ügyrendi Bizottság

2 2 Tisztelt Közgyűlés! I. A testület lejárt határidejű határozataiban megfogalmazott feladatok teljesítéséről a végrehajtásért felelősök az alábbi jelentéseket adták: 135/2009. (IX. 17.) MÖK határozat: A farkasgyepűi 049/2 hrsz-ú ingatlant terhelő szolgalmi jog alapítása A fenti határozatra a közgyűlés elnöke, valamint a megyei főjegyző az alábbi jelentést adták: A farkasgyepűi 049/2 hrsz.-ú ingatlant terhelő szolgalmi jog alapítására vonatkozó megállapodás, terület-kimutatás és vázrajz elkészült, aláírásra került a Veszprém Megyei Önkormányzat és az Invitel Zrt. részéről is. Intézkedtek a szolgalmi jog megváltása ellenértékének kiszámlázásáról. 137/2009. (IX. 17.) MÖK határozat 1. pontja: Zirc, Bakonyi Természettudományi Múzeum pályázati fejlesztésével kapcsolatos konzorciumi megállapodás jóváhagyása A fenti határozat 1. pontjára az alábbi jelentést adom: A projekt előkészítése időszakára a Megyei Önkormányzat éves költségvetésében biztosította a projektelem beruházási költségének 15%-át kitevő saját forrást. Emellett azonban sajnos a Zirci Ciszterci Apátság különböző indokokra hivatkozva nem vállalta a projektben való részvételt és felvetette, hogy a múzeum kiállító terei továbbra is működjenek a jelenlegi Apátságtól bérelt helyiségekben. A múzeum hosszú távú elhelyezéséről tárgyalásokat kezdeményeztem a zirci főapáttal. 138/2009. (IX. 17.) MÖK határozat: A balatonalmádi Neptun strand ingatlan együttes adás-vételi szerződésével kapcsolatos döntés Vevő a november 30. napjáig esedékes ,- Ft vételárrészt és annak augusztus 14. napjától esedékes késedelmi kamatát nem fizette meg. A megyei önkormányzat a szerződéstől eláll, az erre vonatkozó intézkedések folyamatban vannak. 143/2009. (IX. 17.) MÖK határozat: A kommunikációs kapcsolatok évi feladatainak ellátására fedezet biztosítása A szolgáltatás igénybevételére vonatkozó közbeszerzési eljárás lebonyolításával a PRO- VITAL 2000 Kft.-t (Budapest, Késmárki u. 8.) bíztam meg. A szakértő társaság javaslatára a Kbt. VI. fejezet szerinti keretmegállapodásos eljárás lefolytatásáról intézkedtem. A hirdetmény a Közbeszerzési Értesítőben október 5-én jelent meg. Az ajánlattételi felhívásban az ajánlattételre megadott határidő október 26-a volt. Ezt megelőzően egy ajánlattevő jogorvoslati eljárást kezdeményezett az eljárás ellen, a Közbeszerzések Tanácsa Közbeszerzési Döntőbizottsága október 21-én tájékoztatott a jogorvoslati eljárás megindításáról. A jogorvoslati eljárás lezárásáig az eljárást felfüggesztettem.

3 3 Ajánlattevő november 10-én értesítette a Közbeszerzési Döntőbizottságot, hogy a jogorvoslati eljárástól eláll, ezért a Döntőbizottság az eljárást megszűntette. A fenti döntések alapján a közbeszerzési eljárás folytatásáról döntöttem. Az ajánlattételi határidőre egy ajánlat érkezett, mely ajánlat érvényes volt, ajánlattevő pedig alkalmas a szerződés teljesítésére. Az ajánlat bírálatát követően az eljárást lezáró döntési javaslatomat a Gazdasági és Területrendezési Bizottság elé terjesztettem véleményezésre a Közbeszerzési Szabályzatban foglaltak szerint, a Bizottság a javaslatomat elfogadta. Az eljárás nyertese: Théma Lapkiadó Kft Budapest, Fehérvári út 87. A bírálati szempontok szerinti ajánlata: - ajánlati ár (Ft/oldal): ,- Ft/oldal - a kötelező minimumhoz példány képest vállalt példányszám többlet (db): 1500 db - a vállalt ellenőrzés gyakorisága (alkalom/év): 6 alkalom/év - a terjesztés hatékonysága (%-ban a kötelező 60%-kal együtt): 80% A keretmegállapodás megkötése folyamatban van. Ezt követően került sor külön szerződésben/szerződésekben az egyes lapszámokban igényelt bérleti felület biztosítása a megyei önkormányzat részére. 149/2009. (IX. 17.) MÖK határozat: Beszámoló a Pápai Termálvízhasznosító Kereskedelmi és Szolgáltató Zrt-ben történő kisebbségi részvényvásárlásról A határozat tárgyában jelen közgyűlésre készül előterjesztés. 151/2009. (XI. 19.) MÖK határozat: Nagy Zoltán pályázatának elutasítása 153/2009. (XI. 19.) MÖK határozat: Forgács Dezső pályázatának elutasítása 154/2009. (XI. 19.) MÖK határozat: Németh Sándor pályázatának elutasítása A fenti határozatra a közgyűlés elnöke, valamint a megyei főjegyző az alábbi jelentést adták: A közgyűlés döntéséről az érintettek értesítése megtörtént. 157/2009. (XI. 19.) MÖK határozat: Dr. Horváth József megválasztása az Oktatási, Ifjúsági és Sport Bizottság tagjának és alelnökének 158/2009. (XI. 19.) MÖK határozat: Takács Miklós megválasztása a Nemzetközi Kapcsolatok és Turizmus Bizottsága új külső tagjának 159/2009. (XI. 19.) MÖK határozat: Dr. Horváth József megválasztása a Balatonfelvidék Somló Szakképzés-szervezési Társulási Tanács új tagjának A fenti határozatokra az alábbi jelentést adom: A közgyűlés döntéséről az érintettek értesítése megtörtént.

4 4 161/2009. (XI. 19.) MÖK határozat 1 4. pontjai: Pályázat benyújtása a Regionális Onkológiai Centrum megvalósítására (TIOP-2.2.5/09/1) A fenti határozat 1-4. pontjaira a közgyűlés elnöke, valamint Dr. Rácz Jenő, a megyei kórház főigazgatója az alábbi jelentést adták: A közgyűlés által jóváhagyott szakmai program alapján a Korszerű regionális onkológiai hálózat kialakítása című, TIOP-2.2.5/09/1 kódszámú pályázat külső szakértővel történő előkészítése folyamatban van. A pályázati kiírásnak megfelelő dokumentumok kidolgozása az aláírásra került konzorciumi megállapodásnak megfelelően a Veszprém Megyei Csolnoky Ferenc Kórház Nonprofit Zrt., valamint a Veszprém Megyei Önkormányzat Tüdőgyógyintézet együttműködésével megkezdődött. A jelentés időszakában készül az előzetes többletkapacitás benyújtására vonatkozó kérelem dokumentációja, amely haladék nélkül benyújtásra kerül a Közép-Dunántúli Regionális Egészségügyi Tanácshoz, valamint az egészségügyi miniszterhez. 162/2009. (XI. 19.) MÖK határozat j), k), l) pontjai: A Veszprém Megyei Önkormányzat évi költségvetési koncepciója A fenti határozat j), k), l) pontjaira a közgyűlés elnöke, valamint a megyei főjegyző az alábbi jelentést adták: A Veszprém Megyei Közművelődési Intézettel és a Veszprém Megyei Testnevelési és Sporthivatallal megkezdődtek az egyeztetések az intézmények megszüntetéséről és a feladatellátás további módjáról. Az előterjesztés a december 17-ei közgyűlés napirendjei között szerepel. A Veszprém Megyei Múzeumi Igazgatóság és a zirci Bakonyi Természettudományi Múzeum tekintetében a létszámcsökkentés lehetősége felmérésre került, és jelen közgyűlési előterjesztések között szerepel. Ugyancsak javaslat kerül a közgyűlés elé az Eötvös Károly Megyei Könyvtár létszámcsökkentésével, valamint a Kulturális, Kisebbségi és Vallásügyi Bizottság elé a nyitva tartásával kapcsolatban. A gyermekvédelmi feladatok tekintetében a két gyermekvédelmi intézmény összevonása és szerkezetátalakítása jelen közgyűlés napirendjei között szerepel. 166/2009. (XI. 19.) MÖK határozat 1 2. pontjai: A TÁMOP /2/B: Szociális képzések fejlesztése, szakemberek képzése, továbbképzése és készségfejlesztése valamint a helyi fejlesztési kapacitások megerősítése felhívásra vonatkozó pályázat benyújtásának megerősítése A fenti határozat 1-2. pontjaira az alábbi jelentést adom: A megyei közgyűlés megerősítő döntésének megfelelően, a Veszprém Megyei Önkormányzat gesztori összefogásával a szociális képzések fejlesztése, szakemberek képzése, továbbképzése és készségfejlesztése, valamint a helyi fejlesztési kapacitások megerősítése tárgyában a Fejér, és a Komárom-Esztergom megyei önkormányzatokkal közös pályázatunk határidőben benyújtásra került. A pályázatot kezelő ESZA Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kht november 26-án érkezett felhívásában 15 napos hiánypótlásra szólított fel minket, melynek keretében a megyei közgyűlés döntésének megfelelően az általam is aláírt konzorciumi együttműködési megállapodás megküldésre kerül.

5 5 167/2009. (XI. 19.) MÖK határozat: Pályázat benyújtása a gyermekotthoni munkatársak továbbképzésének támogatására A gyermekotthoni munkatársak továbbképzésének a támogatására benyújtott pályázathoz az ESZA Szolgáltató Kht-hoz megküldésre került a határozat kivonata. Jelenleg a pályázat elbírálásának a folyamata zajlik. A megvalósításhoz szükséges önrész a közgyűlés döntésének megfelelően a megyei önkormányzat évi költségvetésében biztosított. 170/2009. (XI. 19.) MÖK határozat: Pályázatok a balácai Római-kori Villagazdaság és Romkert fejlesztésére A fenti határozatra a közgyűlés elnöke, illetve Dr. Limbacher Gábor, a Veszprém Megyei Múzeumi Igazgatóság igazgatója az alábbi jelentést adták: A pályázatok előkészítését a Megyei Múzeumi Igazgatóság folytatta, előterjesztése a közgyűlés decemberi ülése elé került. 171/2009. (XI. 19.) MÖK határozat: Várpalota Városi Népjóléti Gondozási Központ keretében működő Ápoló Otthon működtetése A megyei közgyűlés döntéséről levelemet a határozat kivonatát mellékelve december 1-jén megküldve tájékoztattam Várpalota város polgármesterét. 173/2009. (XI. 19.) MÖK határozat: Egyetértés a társulásban működtetett Zirc Városi Erzsébet Kórház Rendelőintézet évi költségvetésének módosításával A közgyűlés döntéséről szóló határozatot november 26-án megküldtem Zirc Város Önkormányzatának. 175/2009. (XI. 19.) MÖK határozat: A Balatonalmádi Neptun strand ingatlanegyüttes adás-vételi szerződésével kapcsolatos döntés Az adásvételi szerződés módosítására vonatkozó kérelem elutasításáról a NEPTUN Ingatlan Forgalmazó és Beruházó Kft. (1126 Budapest, Beck Ödön Fülöp u. 10) ügyvezetőjét értesítettem. 176/2009. (XI. 19.) MÖK határozat 1. pont: Egyes intézmények fűtési rendszerének felújítása a Veszprém Megyei Fűtés- és Melegvíz Szolgáltató Non-profit Kft.-vel (II. ütem) A fenti határozat 1. pontjára az alábbi jelentést adom: A települési önkormányzatokkal megkezdtem a tárgyalásokat, amelyeket vélhetően a közgyűlés következő munkaüléséig be fogunk fejezni.

6 6 177/2009. (XI. 19.) MÖK határozat: Döntés alapítványok támogatásáról Az alapítványi támogatásokról szóló megállapodások aláírásra kerültek. II. Bizottsági döntések: Egészségügyi Bizottság határozatai 33/2009. (XI. 17.) Egészségügyi Bizottsági határozat A Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Egészségügyi Bizottsága a november 17-ei ülésének napirendjét az alábbiak szerint állapította meg: 1. Tájékoztató a Veszprém Megyei Önkormányzat évi költségvetésének I-III. negyedévi és az év végéig várható teljesítéséről a bizottság feladatkörébe tartozó témakörökben 2. Pályázat benyújtása a Regionális Onkológiai Centrum megvalósítására (TIOP /09/1) 3. A Veszprém Megyei Önkormányzat évi költségvetéséről szóló 6/2009. (III. 27.) rendeletének módosítása a bizottság feladatkörébe tartozó témakörökben 4. A Veszprém Megyei Önkormányzat évi költségvetési koncepciója 5. Beszámoló a Veszprém Megyei Csolnoky Ferenc Kórház Nonprofit Zrt. kiegészítő válságkezelési intézkedéseiről 6. Pályázat benyújtása A struktúraváltást támogató infrastruktúrafejlesztés a fekvőbeteg szakellátásban című pályázatra (TIOP-2.2.4/09/1) Felelős: dr. Kovács Zoltán, a bizottság elnöke 34/2009. (XI. 17.) Egészségügyi Bizottsági határozat A Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Egészségügyi Bizottsága a bizottság feladatkörébe tartozó témakörökben elfogadásra javasolja a közgyűlésnek a Tájékoztató a Veszprém Megyei Önkormányzat évi költségvetésének I-III. negyedévi és az év végéig várható teljesítéséről című előterjesztést. Határidő: november 19. Felelős: dr. Kovács Zoltán, a bizottság elnöke 35/2009. (XI. 17.) Egészségügyi Bizottsági határozat A Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Egészségügyi Bizottsága elfogadásra javasolja a közgyűlésnek a Pályázat benyújtása a Regionális Onkológiai Centrum megvalósítására (TIOP-2.2.5/09/1) című előterjesztést. Határidő: november 19. Felelős: dr. Kovács Zoltán, a bizottság elnöke 36/2009. (XI. 17.) Egészségügyi Bizottsági határozat A Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Egészségügyi Bizottsága a bizottság feladatkörébe tartozó témakörökben elfogadásra javasolja a közgyűlésnek A Veszprém Megyei Önkormányzat évi költségvetéséről szóló 6/2009. (III. 27.) rendeletének módosítása című előterjesztést. Határidő: november 19. Felelős: dr. Kovács Zoltán, a bizottság elnöke

7 7 37/2009. (XI. 17.) Egészségügyi Bizottsági határozat A Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Egészségügyi Bizottsága a bizottság feladatkörébe tartozó témakörökben elfogadásra javasolja a közgyűlésnek a Veszprém Megyei Csolnoky Ferenc Kórház Nonprofit Zrt. kiegészítő válságkezelési intézkedéseiről szóló beszámolót. Határidő: november 19. Felelős: dr. Kovács Zoltán, a bizottság elnöke 38/2009. (XI. 17.) Egészségügyi Bizottsági határozat A Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Egészségügyi Bizottsága a bizottság feladatkörébe tartozó témakörökben elfogadásra javasolja a közgyűlésnek a pályázat benyújtása A struktúraváltást támogató infrastruktúrafejlesztés a fekvőbeteg szakellátásban című előterjesztést. Határidő: november 19. Felelős: dr. Kovács Zoltán, a bizottság elnöke Gazdasági és Területrendezési Bizottság határozatai 84/2009. (X. 19.) Gazd. és Terrend. Biz. határozat A Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Gazdasági és Területrendezési Bizottsága a október 19-ei ülésének napirendjét a következők szerint állapította meg: 1. A Kozmutza Flóra Óvoda, Általános Iskola Készségfejlesztő Speciális Szakiskola és Kollégium átalakítása, új épületszárny építése tárgyú közbeszerzési eljárás eredményének véleményezése 2. Balatonrendes köztisztasági rendelet tervezetének módosítása 3. Előzetes egyetértés az Alfa-Dentál Bt-vel kötendő egyezséghez fogszabályozási finanszírozás átadása ügyében 4. Vegyes ügy - Tájékoztató a Veszprém, Szeglethy utcai 103/3/A/34 és a 103/3/A/35 hrsz-ú irodahelyiségek használati jogáról szóló Pénzügyi és Ellenőrzési Bizottsági döntésről Felelős: Dr. Áldozó Tamás a bizottság elnöke 85/2009. (X. 19.) Gazd. és Terrend. Biz. határozat A Veszprém Megyei Önkormányzat Gazdasági és Területrendezési Bizottsága egyetért A Kozmutza Flóra Óvoda, Általános Iskola Készségfejlesztő Speciális Szakiskola és Kollégium átalakítása, új épületszárny építése tárgyú, a Kbt. VI. fejezet szerinti általános egyszerű közbeszerzési eljárásban a közgyűlés elnökének javaslatával, mely szerint: Az ajánlattevők ajánlata érvényes, ajánlattevők alkalmasak a szerződés teljesítésére. A közgyűlés elnöke az eljárás nyerteseként a bírálati szempont szerinti értékelés alapján, mint a legkisebb ellenszolgáltatást kérőt az SZ-L BAU Építőipari és Kereskedelmi Kft., 8300 Tapolca, Gyulakeszi út 8.ajánlattevőt, (ellenszolgáltatás összege: nettó ,-Ft továbbá a második legkedvezőbb ajánlatot adó ajánlattevőnek a VEMÉV-SZER Építő és Szerelőipari Kft., 8200 Veszprém, Pillér u. 11. ajánlattevőt (ellenszolgáltatás összege: nettó ,-Ft) hirdesse ki.

8 8 A közgyűlés elnöke a benyújtott ajánlatok, és a rendelkezésre álló fedezet alapján nyilvánítsa eredményesnek az eljárást. Felelős: a közgyűlés elnökének, mint a döntéshozónak az értesítéséért: Dr. Áldozó Tamás tanácsnok, a bizottság elnöke. 86/2009. (X. 19.) Gazd. és Terrend. Biz. határozat A Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Gazdasági és Területrendezési Bizottsága megtárgyalta Balatonrendes Község Önkormányzatának a köztisztaságról és a szervezett köztisztasági közszolgáltatás kötelező igénybevételről szóló rendelet-tervezetét, elfogadásra javasolja a következők szerint: A települési szilárd hulladék kezelése, köztisztasági szolgáltatás c. III. fejezetet javasolt kiegészíteni a hulladékok égetésének tilalmával. Indokolás: Balatonrendes a Balaton-felvidéki Nemzeti Park része, természetvédelmi terület, közvetlen vízparti település, jelentős idegenforgalommal. A csapadékmentes időjárás és az emberi gondatlanság következtében esetlegesen előforduló avar, parlag, nádas, erdőtüzek kialakulása, valamint a levegő védelme miatt javasolt a fejezet kiegészítése, az alábbi jogszabályok figyelembevételével: 1) évi LIII. törvény a környezet általános szabályairól A mezőgazdasági hulladék égetésével, a tűzgyújtással, a tűzgyújtási tilalommal kapcsolatos jogi szabályozás kiindulópontja a környezet általános szabályairól szóló évi LIII. törvény. 2) 21/2001. (II. 14.) Korm. rendelet a levegő védelmével kapcsolatos egyes szabályokról E Korm. rendelet 11.. (1) és (4) bekezdése általános jelleggel megtiltja a hulladék nyílt téri égetését, a (4) bekezdés a tilalmat kiterjeszti a lábon álló növényzet, tarló illetve növénytermesztéssel összefüggésben keletkezett hulladék égetésére is, kivéve, ha a jogszabály másként nem rendelkezik. A (3) bekezdés szerint vonalas létesítmény (közút, vasút, töltés, árok bevágás, stb.) mentén - a létesítmény tengelyétől számított 100 méteren belül - bármely növényzet égetése tilos. 3) évi LIII. törvény a természet védelméről A természetvédelmi törvény 21.. (1) pont b) bekezdés szerint természeti területen az illetékes hatóság engedélye szükséges a gyep, valamint a nád és más vízi növényzet elégetéséhez. 4) 67/1998. (IV. 3.) Korm. rendelet a védett és fokozottan védett életközösségekre vonatkozó korlátozásokról és tilalmakról A főszabály alól kivételt enged a növényi hulladék égetésével kapcsolatosan a természet védelméről szóló évi LIII. törvény alapján e rendelet 7.. (4) bek. szerint az erdőterületeken található védett növénytársulásokban a teljes talaj-előkészítés és a vágásterületen az égetés csak növény-egészségügyi indokból vagy természeti kár megelőzése, illetve elhárítása miatt végezhető. 5) évi XXXVII. törvény az erdőről és az erdők védelméről Az erdőről és az erdők védelméről szóló (továbbiakban. Etv.) törvény a az erdőben és annak 200 méteres körzetében való tűzgyújtást és annak feltételeit szabályozza. 6) 4/2008. (VIII.) ÖM rendelet az erdők tűz elleni védelméről A rendelet az Etv. hatálya alá tartozó erdőterületekre terjed ki, és szabályozza az égetési feltételeket, a tűzgyújtási tilalmat. 7) 9/2008. (II. 22.) OTM rendelettel közzétett Országos Tűzvédelmi Szabályzat Az Országos Tűzvédelmi Szabályzat 5. rész. II. fejezet 26. pontja a tarló és a növényi hulladék égetésének szabályait foglalja össze. A Bizottság felkéri a megyei főjegyzőt, hogy értesítse Balatonrendes Község Önkormányzatát a környezetvédelmi programról adott véleményről. Határidő: november 10. Felelős: Dr. Zsédenyi Imre megyei főjegyző

9 9 87/2009. (X. 19.) Gazd. és Terrend. Biz. határozat A Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Gazdasági és Területrendezési Bizottsága előzetes egyetértését adja Veszprém Megyei Önkormányzat, valamint az Alfa- Dental Bt között létrejövő megállapodáshoz, mint peren kívüli egyezséghez, amely alapján a megyei önkormányzat a részére az Országos Egészségbiztosítási Pénztár által kifizetett, de az Alfa-Dental Bt. fogszabályozási teljesítménye alapján járó díjazást, Ft-ot, azaz Egymillió-kilencszáznegyvenkettőezer-egyszáz forintot az Alfa-Dental Bt. részére átadja. Felelős: Dr. Áldozó Tamás tanácsnok, a bizottság elnöke Oktatási, Ifjúsági és Sport Bizottság határozatai 139/2009. (X. 27.) Okt. Biz. határozat A Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Oktatási, Ifjúsági és Sport Bizottsága ülésének napirendjét az alábbiak szerint fogadta el: 1. A Veszprém Megyei Önkormányzat fenntartásában működő közoktatási intézmények módosított Szervezeti és Működési Szabályzatainak jóváhagyása 2. A Veszprém Megyei Testnevelési és Sporthivatal Szervezeti és Működési Szabályzatának módosítása 3. A Veszprém Megyei Önkormányzat fenntartásában működő egyes közoktatási intézmények alapdokumentumainak módosítása 4. Maximális csoportlétszám túllépésének engedélyezése 140/2009. (X. 27.) Okt. Biz. határozat A Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlése Oktatási, Ifjúsági és Sport Bizottsága az Acsády Ignác Szakképző Iskola és Kollégium, a Balla Róbert Téri Általános Iskola, Előkészítő Szakiskola és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény, a Bartos Sándor Óvoda Általános Iskola, Előkészítő Szakiskola és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény, a Batsányi János Gimnázium és Kollégium, a III. Béla Gimnázium, Művészeti Szakközépiskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény, a Faller Jenő Szakképző Iskola és Kollégium, a Kisfaludy Sándor Gimnázium, Szakközépiskola, Kollégium és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény, a Kozmutza Flóra Óvoda, Általános Iskola, Készségfejlesztő Speciális Szakiskola és Kollégium, a Lóczy Lajos Gimnázium, Két Tanítási Nyelvű Idegenforgalmi Szakközépiskola és Kollégium, a Magyar-Angol Tannyelvű Gimnázium és Kollégium, a Medgyaszay István Szakképző Iskola, Gimnázium és Kollégium, az Öveges József Szakképző Iskola, Gimnázium és Kollégium, a Petőfi Sándor Gimnázium és Szakközépiskola, a Reguly Antal Szakképző Iskola és Kollégium, a Szász Márton Általános Iskola, Szakiskola, Speciális Szakiskola és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény, a Széchényi Ferenc Kertészeti Szakképző Iskola és Kollégium, a Thuri György Gimnázium, Szakközépiskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény, a Türr István Gimnázium és Kollégium, a Bartók Béla Zeneiskola Alapfokú Művészetoktatási Intézmény, a Járdányi Pál Zeneiskola Alapfokú Művészetoktatási Intézmény, a Veszprém Megyei Egységes Pedagógiai Szakszolgálat szervezeti és működési szabályzatát jóváhagyta.

10 10 141/2009. (X. 27.) Okt. Biz. határozat A Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlése Oktatási, Ifjúsági és Sport Bizottsága az ajkai Bánki Donát Szakképző Iskola és Kollégium, Bródy Imre Gimnázium, Szakközépiskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény szervezeti és működési szabályzatát - az alapító okirat módosításából eredő, de be nem jegyzett változások kivételével - jóváhagyta. A bizottság felkéri az intézmények vezetőit, hogy az alapító okiratuk törzskönyvi nyilvántartásba történő bejegyzését követően, a szervezeti és működési szabályzatok felülvizsgálatáról gondoskodjanak. Határidő: kincstári nyilvántartásba vétel időpontja 142/2009. (X. 27.) Okt. Biz. határozat A Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlése Oktatási, Ifjúsági és Sport Bizottsága felkéri az ajkai Bercsényi Miklós Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium vezetését, hogy az intézmény szervezeti és működési szabályzatának módosítását - az alapító okirat módosításából eredő, de be nem jegyzett változások kivételével - készítse elő és a kötelező véleményekkel terjessze elő fenntartói jóváhagyásra. Határidő: november 5. Felelős: Tölgyesi Attila igazgatóhelyettes 143/2009. (X. 27.) Okt. Biz. határozat A Veszprém Megyei Önkormányzat Oktatási, Ifjúsági és Sport Bizottsága a Veszprém Megyei Testnevelési és Sporthivatal Szervezeti és Működési Szabályzatának módosítását a beterjesztett formában jóváhagyja. 144/2009. (X. 27.) Okt. Biz. határozat A Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlése Oktatási, Ifjúsági és Sport Bizottsága a Bartók Béla Zeneiskola Alapfokú Művészetoktatási Intézmény; a Bánki Donát Szakképző Iskola és Kollégium; a Molnár Gábor Óvoda, Általános Iskola, Speciális Szakiskola és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény; a Szász Márton Általános Iskola, Szakiskola, Speciális Szakiskola és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény Intézményi minőségirányítási programja módosítását jóváhagyja. 145/2009. (X. 27.) Okt. Biz. határozat A Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlése Oktatási, Ifjúsági és Sport Bizottsága a III. Béla Gimnázium, Művészeti Szakközépiskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény Házirendje és Intézményi minőségirányítási programja módosítását jóváhagyja. 146/2009. (X. 27.) Okt. Biz. határozat A Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlése Oktatási, Ifjúsági és Sport Bizottsága a Járdányi Pál Zeneiskola Alapfokú Művészetoktatási Intézmény Házirendje és Intézményi minőségirányítási programja módosítását jóváhagyja.

11 11 147/2009. (X. 27.) Okt. Biz. határozat A Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlése Oktatási, Ifjúsági és Sport Bizottsága a Thuri György Gimnázium, Szakközépiskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézményben a maximális csoportlétszám túllépését a kiselőképző-előképző vegyes csoportban 17 fő, a 2. osztály szolfézs csoportban 18 fő, a 4. osztály szolfézs csoportban 17 fő, a zeneirodalom csoportban 17 fő tanulólétszámmal engedélyezi. A bizottság felhívja az intézményvezető figyelmét a fenntartói határozatok maradéktalan betartására, valamint arra, hogy a jövőben a beiskolázás tekintetében körültekintőbben járjon el. III. A közgyűlés elnökének átruházott hatáskörben hozott döntése: A megyei közgyűlés elnöke a közgyűlés által átruházott hatáskörben végzett döntéseiről az alábbi jelentést adja: Közbeszerzési eljárás kiírásáról döntöttem a KDOP pályázat keretében megvalósítandó Szőci Idősek Otthona komplex akadálymentesítése tárgyában. A Kbt. VI. fejezet szerinti általános egyszerű közbeszerzési eljárás ajánlattételi felhívását a Közbeszerzési Értesítőben történő közzététel végett december 10-én feladtuk. A tervezett ajánlattételi határidő: február 11. Tervezett szerződéskötés: március 16. Az építési beruházás teljesítésének időpontja: július 30. A évi kötvény kibocsátásából származó bevételekkel kapcsolatos, az elnöki hatáskörbe átruházott értékpapír, CHF vásárlás és lekötés, valamint a forint betétlekötésekkel kapcsolatos döntéseket, a végrehajtott tranzakciókat november 19-től 2009.december 16-ig bemutató táblázat a közgyűlésen kerül kiosztásra. Tisztelt Közgyűlés! Kérem a következő határozat elfogadását.../2009. (XII. 17.) MÖK határozat A Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlése a 135/2009. (IX. 17.), 137/2009. (IX. 17.) 1. pontja, 138/2009. (IX. 17.), 143/2009. (IX. 17.), 149/2009. (IX. 17.), 151/2009. (XI. 19.), 153/2009. (XI. 19.), 154/2009. (XI. 19.), 157/2009. (XI. 19.), 158/2009. (XI. 19.), 159/2009. (XI. 19.), 161/2009. (XI. 19.) 1 4. pontjai, 162/2009. (XI. 19.) j), k), l) pontjai, 166/2009. (XI. 19.) 1 2. pontjai, 167/2009. (XI. 19.), 170/2009. (XI. 19.), 171/2009. (XI. 19.), 173/2009. (XI. 19.), 175/2009. (XI. 19.), 176/2009. (XI. 19.) 1. pontja, 177/2009. (XI. 19.) határozatokra adott jelentést, valamint a közgyűlés elnökének átruházott hatáskörben hozott döntését elfogadta.

12 12 A közgyűlés a bizottságoknak az elmúlt időszakban hozott döntéseiről szóló tájékoztatót tudomásul veszi. Felelős: Lasztovicza Jenő, a megyei közgyűlés elnöke V e s z p r é m, december 7. Lasztovicza Jenő s.k.

16. sz. melléklet C Í M R E N D

16. sz. melléklet C Í M R E N D 16. sz. melléklet C Í M R E N D I. KÖLTSÉGVETÉSI SZERVEK Cím Alcím rövid neve gazdálkodási jogköre: teljes önállóan gazdálkodó részben önállóan gazdálkodó 1. Megyei Önkormányzat Hivatala 1.1. Közgyűlés

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK ELNÖKE 8200 Veszprém, Megyeház tér 1. Tel.: (88)545-011, Fax: (88)545-096 E-mail: mokelnok@vpmegye.hu Szám: 02/79-23/2007. E L Ő T E R J E S Z T É S a Veszprém

Részletesebben

16. sz. melléklet C Í M R E N D I. KÖLTSÉGVETÉSI SZERVEK Cím száma neve Alcím száma neve gazdálkodási jogköre: teljes önállóan gazdálkodó részben

16. sz. melléklet C Í M R E N D I. KÖLTSÉGVETÉSI SZERVEK Cím száma neve Alcím száma neve gazdálkodási jogköre: teljes önállóan gazdálkodó részben 16. sz. melléklet C Í M R E N D I. KÖLTSÉGVETÉSI SZERVEK Cím Alcím gazdálkodási jogköre: teljes önállóan gazdálkodó részben önállóan gazdálkodó 1. Megyei Önkormányzat Hivatala 1.1. Közgyűlés és bizottságai

Részletesebben

A 12/2007. (VI.15.) rendelet 1-10. számú mellékletei KIMUTATÁS. a Veszprém Megyei Önkormányzat 2007. évi költségvetési bevételeinek alakulásáról

A 12/2007. (VI.15.) rendelet 1-10. számú mellékletei KIMUTATÁS. a Veszprém Megyei Önkormányzat 2007. évi költségvetési bevételeinek alakulásáról A 12/2007. (VI.15.) rendelet 1-10. számú mellékletei 1. sz. melléklet (1. sz. melléklet) KIMUTATÁS a Veszprém Megyei Önkormányzat 2007. évi költségvetési bevételeinek alakulásáról adatok ezer forintban

Részletesebben

KIMUTATÁS a Veszprém Megyei Önkormányzat 2005. évi költségvetési bevételeinek alakulásáról. Előirányzat megnevezése

KIMUTATÁS a Veszprém Megyei Önkormányzat 2005. évi költségvetési bevételeinek alakulásáról. Előirányzat megnevezése 1. sz. melléklet (1. sz. melléklet) KIMUTATÁS a Veszprém Megyei Önkormányzat 2005. évi költségvetési bevételeinek alakulásáról adatok ezer forintban Előirányzat száma Előirányzat megnevezése 2005. évi

Részletesebben

KIMUTATÁS a Veszprém Megyei Önkormányzat évi költségvetési bevételeinek alakulásáról

KIMUTATÁS a Veszprém Megyei Önkormányzat évi költségvetési bevételeinek alakulásáról Előirányzat száma 1.sz. melléklet KIMUTATÁS a Veszprém Megyei Önkormányzat 2004. évi költségvetési bevételeinek alakulásáról ezer forintban 2004. évi 2004. évi utolsó Előirányzat megnevezése Változás módosított

Részletesebben

KIMUTATÁS a Veszprém Megyei Önkormányzat 2005. évi költségvetési bevételeinek alakulásáról. Előirányzat megnevezése

KIMUTATÁS a Veszprém Megyei Önkormányzat 2005. évi költségvetési bevételeinek alakulásáról. Előirányzat megnevezése 1. sz. melléklet (1. sz. melléklet) KIMUTATÁS a Veszprém Megyei Önkormányzat 2005. évi költségvetési bevételeinek alakulásáról Előirányzat száma Előirányzat megnevezése 2005. évi eredeti előirányzat adatok

Részletesebben

módosított Előirányzat megnevezése eredeti

módosított Előirányzat megnevezése eredeti 8/2006. (VI.20.) rendelet 1. sz. melléklete (1. sz. melléklet) KIMUTATÁS a Veszprém Megyei Önkormányzat 2006. évi költségvetési bevételeinek alakulásáról adatok ezer forintban 2006. évi 2006. évi Elő-

Részletesebben

KIMUTATÁS a Veszprém Megyei Önkormányzat 2005. évi költségvetési bevételeinek alakulásáról

KIMUTATÁS a Veszprém Megyei Önkormányzat 2005. évi költségvetési bevételeinek alakulásáról 1. sz. melléklet (1. sz. melléklet) KIMUTATÁS a Veszprém Megyei Önkormányzat 2005. évi költségvetési bevételeinek alakulásáról Előirányzat száma Előirányzat megnevezése 2005. évi eredeti előirányzat adatok

Részletesebben

1.sz.melléklet. KIMUTATÁS a Veszprém Megyei Önkormányzat évi költségvetési bevételeinek alakulásáról. ezer forintban

1.sz.melléklet. KIMUTATÁS a Veszprém Megyei Önkormányzat évi költségvetési bevételeinek alakulásáról. ezer forintban 1.sz.melléklet KIMUTATÁS a Veszprém Megyei Önkormányzat 2004. évi költségvetési bevételeinek alakulásáról Előirányzat száma Előirányzat megnevezése 2004. évi utolsó módosított Változás ezer forintban 2004.

Részletesebben

1.sz. melléklet. KIMUTATÁS a Veszprém Megyei Önkormányzat évi költségvetési bevételeinek alakulásáról

1.sz. melléklet. KIMUTATÁS a Veszprém Megyei Önkormányzat évi költségvetési bevételeinek alakulásáról 1.sz. melléklet Előirányzat száma KIMUTATÁS a Veszprém Megyei Önkormányzat 2004. évi költségvetési bevételeinek alakulásáról Előirányzat megnevezése 2004. évi eredeti Változás ezer forintban 2004. évi

Részletesebben

KIMUTATÁS a Veszprém Megyei Önkormányzat 2005. évi költségvetési bevételeinek alakulásáról. 2005. évi eredeti előirányzat

KIMUTATÁS a Veszprém Megyei Önkormányzat 2005. évi költségvetési bevételeinek alakulásáról. 2005. évi eredeti előirányzat 1. sz. melléklet (1. sz. melléklet) KIMUTATÁS a Veszprém Megyei Önkormányzat 2005. évi költségvetési bevételeinek alakulásáról adatok ezer forintban Előirányzat száma Előirányzat megnevezése 2005. évi

Részletesebben

KIMUTATÁS a Veszprém Megyei Önkormányzat 2002-2003. évi költségvetési bevételeinek alakulásáról

KIMUTATÁS a Veszprém Megyei Önkormányzat 2002-2003. évi költségvetési bevételeinek alakulásáról 1. sz. melléklet KIMUTATÁS a Veszprém Megyei Önkormányzat 2002-2003. évi költségvetési bevételeinek alakulásáról adatok ezer forintban Elő- 2003. évi 2003. évi 2003. évi 2003. évi teljesítés irányzat Előirányzat

Részletesebben

KIMUTATÁS a Veszprém Megyei Önkormányzat 2003-2004. évi költségvetési bevételeinek alakulásáról

KIMUTATÁS a Veszprém Megyei Önkormányzat 2003-2004. évi költségvetési bevételeinek alakulásáról Előirányzat Előirányzat megnevezése KIMUTATÁS a Veszprém Megyei Önkormányzat 2003-2004. évi költségvetési bevételeinek alakulásáról 2003. évi tény 1. sz. melléklet adatok ezer forintban 2004. évi teljesítés

Részletesebben

A VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK ÉVI MUNKATERVE

A VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK ÉVI MUNKATERVE 218/2009. (XII. 17.) MÖK határozat melléklete A VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK 2010. ÉVI MUNKATERVE 2010. január 28. (csütörtök) 1. A Veszprémi Petőfi Színház igazgatójának megbízása Véleményezi:

Részletesebben

1.sz. melléklet. A Veszprém Megyei Önkormányzat 2005.évi bevételei címenkénti részletezésben

1.sz. melléklet. A Veszprém Megyei Önkormányzat 2005.évi bevételei címenkénti részletezésben 1.sz. melléklet 1 A Veszprém Megyei Önkormányzat 2005.évi bevételei címenkénti részletezésben 01 Megyei Önkormányzat 01 Megyei Közgyűlés és Hivatala bizottságainak működésével kapcsolatos kiadások 12 Önkormányzat

Részletesebben

A VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK ÉVI MUNKATERVE

A VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK ÉVI MUNKATERVE A 212/2008. (XII. 4.) MÖK határozat melléklete A VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK 2009. ÉVI MUNKATERVE február 19. (csütörtök) 1. Egyetértés a Veszprém Megyei Közművelődési Intézet igazgatóhelyettesének

Részletesebben

A VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK ÉVI MUNKATERVE

A VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK ÉVI MUNKATERVE 221/2007. (XII. 13.) MÖK határozat melléklete A VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK 2008. ÉVI MUNKATERVE február 14. (csütörtök) 1. A Veszprém Megyei Önkormányzat 2008. évi költségvetésének megállapítása

Részletesebben

A VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT ÉVES ELLENŐRZÉSI TERVE

A VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT ÉVES ELLENŐRZÉSI TERVE 170/2008. (XI. 13.) MÖK határozat 1. A Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlése a 2009. évre szóló éves ellenőrzési tervet a melléklet szerint elfogadja. Határidő: Felelős: 2009. január 01-től folyamatos

Részletesebben

VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK ELNÖKE 8200 Veszprém, Megyeház tér 1. Tel.: (88) , Fax: (88)

VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK ELNÖKE 8200 Veszprém, Megyeház tér 1. Tel.: (88) , Fax: (88) VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK ELNÖKE 8200 Veszprém, Megyeház tér 1. Tel.: (88)545-011, Fax: (88)545-012 E-mail: mokelnok@vpmegye.hu Szám: 02/32-15/2010. ELŐTERJESZTÉS a Veszprém Megyei Önkormányzat

Részletesebben

VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK KÖZLÖNYE

VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK KÖZLÖNYE XVIX. (XLVII.) évfolyam 5. szám II/II kötet 2009. május 21. VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK KÖZLÖNYE TARTALOM I. A KÖZGYŰLÉS HATÁROZATAI 60/2009. (V. 21.) MÖK határozat: A Veszprém Megyei Önkormányzat

Részletesebben

Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Elnöke 8200 VESZPRÉM, MEGYEHÁZ TÉR 1. TEL.: (88) , FAX: (88)

Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Elnöke 8200 VESZPRÉM, MEGYEHÁZ TÉR 1. TEL.: (88) , FAX: (88) Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Elnöke 8200 VESZPRÉM, MEGYEHÁZ TÉR 1. TEL.: (88)545-011, FAX: (88)545-096 E-MAIL: MOKELNOK@VPMEGYE.HU Szám: 02/102-3/2008. E L Ő T E R J E S Z T É S a Veszprém

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. február 27-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. február 27-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. február 27-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK ELNÖKE 8200 Veszprém, Megyeház tér 1. Tel.: (88)545-011, Fax: (88)545-096 E-mail: mokelnok@vpmegye.

VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK ELNÖKE 8200 Veszprém, Megyeház tér 1. Tel.: (88)545-011, Fax: (88)545-096 E-mail: mokelnok@vpmegye. Szám: 02/16-5/2010. VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK ELNÖKE 8200 Veszprém, Megyeház tér 1. Tel.: (88)545-011, Fax: (88)545-096 E-mail: mokelnok@vpmegye.hu Előterjesztés a Veszprém Megyei Önkormányzat

Részletesebben

Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Elnöke Veszprém, Megyeház tér 1. Tel.: (88) , Fax: (88)

Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Elnöke Veszprém, Megyeház tér 1. Tel.: (88) , Fax: (88) Szám: 02/99-4/2009. Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Elnöke 8200 Veszprém, Megyeház tér 1. Tel.: (88)545-011, Fax: (88)545-012 E-mail: mokelnok@vpmegye.hu E LŐTERJ E S Z T É S a Veszprém Megyei

Részletesebben

VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSE TERÜLETFEJLESZTÉSI, TERÜLETRENDEZÉSI ÉS GAZDASÁGI BIZOTTSÁGA 8200 VESZPRÉM, MEGYEHÁZ TÉR 1.

VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSE TERÜLETFEJLESZTÉSI, TERÜLETRENDEZÉSI ÉS GAZDASÁGI BIZOTTSÁGA 8200 VESZPRÉM, MEGYEHÁZ TÉR 1. VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSE TERÜLETFEJLESZTÉSI, TERÜLETRENDEZÉSI ÉS GAZDASÁGI BIZOTTSÁGA 8200 VESZPRÉM, MEGYEHÁZ TÉR 1. Szám: 04/307-2/2015 E L Ő T E R J E S Z T É S a Területfejlesztési, Területrendezési

Részletesebben

Megbízza Agg Ferencet az AOD Kft. ügyvezetőjét a változtatások átvezetésével.

Megbízza Agg Ferencet az AOD Kft. ügyvezetőjét a változtatások átvezetésével. 63/2012. /VI. 20./ számú határozat: Megismerte és megtárgyalta Zalaapáti község településrendezési tervei módosításának programját, melyet az előterjesztés 1,2,3,4,5 pontjában foglaltak szerint jóváhagy.

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. március 28-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. március 28-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. március 28-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK ELNÖKE 8200 Veszprém, Megyeház tér 1. Tel.: (88) , Fax: (88)

VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK ELNÖKE 8200 Veszprém, Megyeház tér 1. Tel.: (88) , Fax: (88) VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK ELNÖKE 8200 Veszprém, Megyeház tér 1. Tel.: (88)545-011, Fax: (88)545-096 E-mail: mokelnok@vpmegye.hu Szám: 02/ 285-8/2009. Előterjesztés a Veszprém Megyei Önkormányzat

Részletesebben

Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Elnöke 8200 Veszprém, Megyeház tér 1. Tel.: (88) , Fax: (88)

Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Elnöke 8200 Veszprém, Megyeház tér 1. Tel.: (88) , Fax: (88) Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Elnöke 8200 Veszprém, Megyeház tér 1. Tel.: (88)545-011, Fax: (88)545-096 E-mail: mokelnok@vpmegye.hu Szám: 02/154-18/2010. Előterjesztés a Veszprém Megyei Önkormányzat

Részletesebben

89/2010. (IV. 22.) MÖK

89/2010. (IV. 22.) MÖK 89/2010. (IV. 22.) MÖK határozat I. A Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlése a helyi önkormányzatokról szóló 1990. évi LXV. törvény 10. (1) bekezdése g) pontja és a költségvetési szervek jogállásáról

Részletesebben

VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK KÖZLÖNYE

VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK KÖZLÖNYE XVIX. (XLVII.) évfolyam 8. szám 2009. november 23. VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK KÖZLÖNYE TARTALOM I. SZEMÉLYI RÉSZ 151/2009. (XI. 19.) MÖK határozat: Nagy Zoltán pályázatának elutasításáról

Részletesebben

2. A közgyűlés felkéri a megyei főjegyzőt, hogy az intézmény bankszámlájának, adószámának nyitásával kapcsolatos intézkedéseket tegye meg.

2. A közgyűlés felkéri a megyei főjegyzőt, hogy az intézmény bankszámlájának, adószámának nyitásával kapcsolatos intézkedéseket tegye meg. 58/2008. (IV. 24.) MÖK határozat 1. A Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlése 2008. június 15-ei hatállyal Veszprém Megyei Önkormányzat Tapolca környéki intézményei gazdasági irodája elnevezésű költségvetési

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S. a Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének február 18-i ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S. a Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének február 18-i ülésére Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Elnöke 8200 Veszprém, Megyeház tér 1. Tel.: (88)545-011, Fax: (88)545-096 E-mail: mokelnok@vpmegye.hu Szám: 02/32/2010. E L Ő T E R J E S Z T É S a Veszprém Megyei

Részletesebben

VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK KÖZLÖNYE

VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK KÖZLÖNYE XVIX. (XLVII.) évfolyam 6. szám 2009. június 25. VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK KÖZLÖNYE TARTALOM I. SZEMÉLYI RÉSZ 70/2009. (VI. 18.) MÖK határozat: Pócsik József megbízásáról a Bartos Sándor

Részletesebben

VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSE TERÜLETFEJLESZTÉSI, TERÜLETRENDEZÉSI ÉS GAZDASÁGI BIZOTTSÁGA 8200 VESZPRÉM, MEGYEHÁZ TÉR 1.

VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSE TERÜLETFEJLESZTÉSI, TERÜLETRENDEZÉSI ÉS GAZDASÁGI BIZOTTSÁGA 8200 VESZPRÉM, MEGYEHÁZ TÉR 1. VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSE TERÜLETFEJLESZTÉSI, TERÜLETRENDEZÉSI ÉS GAZDASÁGI BIZOTTSÁGA 8200 VESZPRÉM, MEGYEHÁZ TÉR 1. Szám: 04/227-2/2015 E L Ő T E R J E S Z T É S a Területfejlesztési, Területrendezési

Részletesebben

Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Elnöke 8200 Veszprém, Megyeház tér 1. Tel.: (88) , Fax: (88)

Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Elnöke 8200 Veszprém, Megyeház tér 1. Tel.: (88) , Fax: (88) Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Elnöke 8200 Veszprém, Megyeház tér 1. Tel.: (88)545-011, Fax: (88)545-012 E-mail: mokelnok@vpmegye.hu Szám: 02/193 5/2010. ELŐTERJESZTÉS A Veszprém Megyei Önkormányzat

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület november 29-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület november 29-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2004. november 29-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület június 26-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület június 26-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2006. június 26-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

A Tolna Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 2009. február 13-i ülése 1. számú napirendi pontja

A Tolna Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 2009. február 13-i ülése 1. számú napirendi pontja Egyszerű többség A Tolna Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 2009. február 13-i ülése 1. számú napirendi pontja Beszámoló a lejárt határidejű közgyűlési határozatok végrehajtásáról Előadó: dr. Puskás Imre,

Részletesebben

Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Elnöke 8200 Veszprém, Megyeház tér 1. Tel.: (88) , Fax: (88)

Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Elnöke 8200 Veszprém, Megyeház tér 1. Tel.: (88) , Fax: (88) Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Elnöke 8200 Veszprém, Megyeház tér 1. Tel.: (88)545-011, Fax: (88)545-012 E-mail: mokelnok@vpmegye.hu Szám: 02/86 22/2010. ELŐTERJESZTÉS A Veszprém Megyei Önkormányzat

Részletesebben

Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Elnöke 8200 Veszprém, Megyeház tér 1. Tel.: (88)545-011, Fax: (88)545-012 E-mail: mokelnok@vpmegye.

Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Elnöke 8200 Veszprém, Megyeház tér 1. Tel.: (88)545-011, Fax: (88)545-012 E-mail: mokelnok@vpmegye. Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Elnöke 8200 Veszprém, Megyeház tér 1. Tel.: (88)545-011, Fax: (88)545-012 E-mail: mokelnok@vpmegye.hu Szám: 02/257/2008. ELŐTERJESZTÉS A Veszprém Megyei Önkormányzat

Részletesebben

Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Elnöke 8200 Veszprém, Megyeház tér 1. Tel.: (88) , Fax: (88)

Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Elnöke 8200 Veszprém, Megyeház tér 1. Tel.: (88) , Fax: (88) Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Elnöke 8200 Veszprém, Megyeház tér 1. Tel.: (88)545-011, Fax: (88)545-012 E-mail: mokelnok@vpmegye.hu Szám: 02/154 22/2010. ELŐTERJESZTÉS A Veszprém Megyei Önkormányzat

Részletesebben

Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Elnöke 8200 Veszprém, Megyeház tér 1. Tel.: (88)545-011, Fax: (88)545-096 E-mail: mokelnok@vpmegye.

Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Elnöke 8200 Veszprém, Megyeház tér 1. Tel.: (88)545-011, Fax: (88)545-096 E-mail: mokelnok@vpmegye. Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Elnöke 8200 Veszprém, Megyeház tér 1. Tel.: (88)545-011, Fax: (88)545-096 E-mail: mokelnok@vpmegye.hu Szám: 02/145-32/2009. ELŐTERJESZTÉS a Veszprém Megyei Önkormányzat

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S. a Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének december 17-i ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S. a Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének december 17-i ülésére Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Elnöke 8200 Veszprém, Megyeház tér 1. Tel.: (88)545-011, Fax: (88)545-096 E-mail: mokelnok@vpmegye.hu Szám: 02/285-6/2009. E L Ő T E R J E S Z T É S a Veszprém

Részletesebben

VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK ELNÖKE 8200 Veszprém, Megyeház tér 1. Tel.: (88) , Fax: (88)

VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK ELNÖKE 8200 Veszprém, Megyeház tér 1. Tel.: (88) , Fax: (88) Szám: 02/16-3/2010. VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK ELNÖKE 8200 Veszprém, Megyeház tér 1. Tel.: (88)545-011, Fax: (88)545-096 E-mail: mokelnok@vpmegye.hu Előterjesztés a Veszprém Megyei Önkormányzat

Részletesebben

VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK KÖZLÖNYE

VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK KÖZLÖNYE XX. (XLVIII.) évfolyam 3. szám II/I. kötet 2010. április 28. VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK KÖZLÖNYE TARTALOM I. SZEMÉLYI RÉSZ 69/2010. (IV. 22.) MÖK határozat: Ekker-Horgos Mária pályázatának

Részletesebben

VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK KÖZLÖNYE

VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK KÖZLÖNYE XVIII. (XLVI.) évfolyam 4. szám 2008. június 13. VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK KÖZLÖNYE TARTALOM I. SZEMÉLYI RÉSZ 70/2008. (VI. 12.) MÖK határozat: Pintér Ágnes pályázatának tárgyalás nélküli

Részletesebben

VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK KÖZLÖNYE

VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK KÖZLÖNYE XXI. (XLIX.) évfolyam 6. szám II/I kötet 2011. június 30. VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK KÖZLÖNYE TARTALOM I. SZEMÉLYI RÉSZ 97/2011. (VI. 23.) MÖK határozat: Hetyei József pályázatának tárgyalás

Részletesebben

A Veszprém Megyei Német Önkormányzat évi határozatok

A Veszprém Megyei Német Önkormányzat évi határozatok A Veszprém Megyei Német Önkormányzat 2008. évi határozatok 1/2008. (II. 1.) MNÖ határozat: Napirend elfogadásáról 2/2008. (II. 1.) MNÖ határozat: A Veszprém Megyei Német Önkormányzat 2008. évi költségvetésének

Részletesebben

KIMUTATÁS a Veszprém Megyei Önkormányzat 2002-2004. évi költségvetési bevételeinek alakulásáról

KIMUTATÁS a Veszprém Megyei Önkormányzat 2002-2004. évi költségvetési bevételeinek alakulásáról Előirányzat száma Előirányzat megnevezése KIMUTATÁS a Veszprém Megyei Önkormányzat 2002-2004. évi költségvetési bevételeinek alakulásáról 2002. évi tény 2003. évi eredeti 2003. évi módosított 2003. évi

Részletesebben

A közgyűlés felkéri a főjegyzőt, hogy az alapító okiratot a Magyar Államkincstár Veszprém Megyei Területi Igazgatóságának küldje meg.

A közgyűlés felkéri a főjegyzőt, hogy az alapító okiratot a Magyar Államkincstár Veszprém Megyei Területi Igazgatóságának küldje meg. 6/2007. (II. 22.) MÖK határozat 1. A Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlése 2007. július 1-jei hatállyal Veszprém Megyei Önkormányzat Intézményeinek Kincstára elnevezésű költségvetési szervet alapít.

Részletesebben

11/2007. (II. 22.) MÖK

11/2007. (II. 22.) MÖK 11/2007. (II. 22.) MÖK határozat A Veszprém megyei egészségügyi ellátórendszer struktúra-átalakításának támogatása, az intézményi átalakítások megkezdése céljából a Veszprém megyei önkormányzati fenntartású

Részletesebben

VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK ELNÖKE 8200 Veszprém, Megyeház tér 1. Tel.: (88) , Fax: (88)

VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK ELNÖKE 8200 Veszprém, Megyeház tér 1. Tel.: (88) , Fax: (88) Szám: 14/349-5/2011. VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK ELNÖKE 8200 Veszprém, Megyeház tér 1. Tel.: (88)545-011, Fax: (88)545-012 E-mail: mokelnok@vpmegye.hu ELŐTERJESZTÉS a Veszprém Megyei Önkormányzat

Részletesebben

Szám: 02/32-25/2009. a Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 2009. február 19-i ülésére

Szám: 02/32-25/2009. a Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 2009. február 19-i ülésére Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Elnöke 8200 Veszprém, Megyeház tér 1. Tel.: (88)545-011, Fax: (88)545-096 E-mail: mokelnok@vpmegye.hu Szám: 02/32-25/2009. E LŐTERJESZTÉS a Veszprém Megyei Önkormányzat

Részletesebben

E l ő t e r j e s z t é s

E l ő t e r j e s z t é s EPLÉNY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE Szám: EPL/36/6/2016. E l ő t e r j e s z t é s Eplény Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2016. április 20-i ülésére Tárgy: Jelentés a lejárt határidejű határozatok

Részletesebben

A 14/2004. (XII. 16.) rendelet mellékletei

A 14/2004. (XII. 16.) rendelet mellékletei A 14/2004. (XII. 16.) rendelet mellékletei 1.sz.melléklet KIMUTATÁS a Veszprém Megyei Önkormányzat 2004. évi költségvetési bevételeinek alakulásáról ezer forintban Előirányzat száma Előirányzat megnevezése

Részletesebben

Az intézménybe felvehető maximális gyermeklétszám címszó alatti

Az intézménybe felvehető maximális gyermeklétszám címszó alatti 1/2010. (I. 28.) önkormányzati testületi határozat a köztisztviselők jogállásáról szóló 1992. évi XXIII. törvény 34. (3) bekezdésében foglaltakra tekintettel a Polgármesteri Hivatal köztisztviselői tekintetében

Részletesebben

A Veszprém Megyei Önkormányzat és költségvetési szervei 2011. évi költségvetésének felhalmozási kiadásai

A Veszprém Megyei Önkormányzat és költségvetési szervei 2011. évi költségvetésének felhalmozási kiadásai 5. melléklet./2011. (IX.) önkormányzati rendelethez (5. melléklet 4/2011. (II.28.) önkormányzati rendelethez) A Veszprém Megyei Önkormányzat és költségvetési szervei költségvetésének felhalmozási kiadásai

Részletesebben

a Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 2010. április 22-ei ülésére

a Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 2010. április 22-ei ülésére VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK ELNÖKE 8200 Veszprém, Megyeház tér 1. Tel.: (88)545-011, Fax: (88)545-012 E-mail: mokelnok@vpmegye.hu VESZPRÉM MEGYEI CSOLNOKY FERENC KÓRHÁZ-RENDELŐINTÉZET VESZPRÉM

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S. a Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 2009. november 19-i ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S. a Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 2009. november 19-i ülésére Szám: 02/267-9/2009. VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK ELNÖKE 8200 Veszprém, Megyeház tér 1. Tel.: (88)545-011, Fax: (88)545-096 E-mail: mokelnok@vpmegye.hu E L Ő T E R J E S Z T É S a Veszprém

Részletesebben

a Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 2008. június 12-i ülésére

a Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 2008. június 12-i ülésére Szám: 02/225-26/2008. Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Elnöke 8200 Veszprém, Megyeház tér 1. Tel.: (88)545-011, Fax: (88)545-096 E-mail: mokelnok@vpmegye.hu E lőterjesztés a Veszprém Megyei Önkormányzat

Részletesebben

K I V O N A T. A Tiszalök Városi Önkormányzat Képviselő-testületének november 27-én tartott ülése jegyzőkönyvéből.

K I V O N A T. A Tiszalök Városi Önkormányzat Képviselő-testületének november 27-én tartott ülése jegyzőkönyvéből. elektronikus példány K I V O N A T A Tiszalök Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2008. november 27-én tartott ülése jegyzőkönyvéből. A Képviselő-testület TISZALÖK VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK

Részletesebben

VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSE TERÜLETFEJLESZTÉSI, TERÜLETRENDEZÉSI ÉS GAZDASÁGI BIZOTTSÁGA 8200 VESZPRÉM, MEGYEHÁZ TÉR 1.

VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSE TERÜLETFEJLESZTÉSI, TERÜLETRENDEZÉSI ÉS GAZDASÁGI BIZOTTSÁGA 8200 VESZPRÉM, MEGYEHÁZ TÉR 1. VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSE TERÜLETFEJLESZTÉSI, TERÜLETRENDEZÉSI ÉS GAZDASÁGI BIZOTTSÁGA 8200 VESZPRÉM, MEGYEHÁZ TÉR 1. Szám: 04/187-9/2015 E L Ő T E R J E S Z T É S a Területfejlesztési, Területrendezési

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület június 25-i ülésére a lejárt határidejű határozatokról

E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület június 25-i ülésére a lejárt határidejű határozatokról Városi Önkormányzat Polgármesterétől, Jegyzőjétől Telefon/fax: (53) 360-010 H-2740 Abony Kossuth tér 1. Előterjesztés készítésében részt vett: Jegyzői Titkárság 001/349-41/2009. Településfejlesztési Osztály

Részletesebben

KIMUTATÁS a Veszprém Megyei Önkormányzat 2005. évi költségvetési bevételeinek alakulásáról

KIMUTATÁS a Veszprém Megyei Önkormányzat 2005. évi költségvetési bevételeinek alakulásáról 1. sz. melléklet (1. sz. melléklet) KIMUTATÁS a Veszprém Megyei Önkormányzat 2005. évi költségvetési bevételeinek alakulásáról Előirányzat száma Előirányzat megnevezése 2005. évi eredeti előirányzat adatok

Részletesebben

VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK ELNÖKE 8200 Veszprém, Megyeház tér 1. Tel.: (88)545-011, Fax: (88)545-096 E-mail: mokelnok@vpmegye.

VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK ELNÖKE 8200 Veszprém, Megyeház tér 1. Tel.: (88)545-011, Fax: (88)545-096 E-mail: mokelnok@vpmegye. Szám: 02/161-7/2007. VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK ELNÖKE 8200 Veszprém, Megyeház tér 1. Tel.: (88)545-011, Fax: (88)545-096 E-mail: mokelnok@vpmegye.hu ELŐTERJESZTÉS a Veszprém Megyei Önkormányzat

Részletesebben

Balatonvilágos Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. június 8-ai rendkívüli testületi üléséről készült jegyzőkönyv

Balatonvilágos Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. június 8-ai rendkívüli testületi üléséről készült jegyzőkönyv Balatonvilágos Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. június 8-ai rendkívüli testületi üléséről készült jegyzőkönyv napirendjei: - Pályázat egészségügyi alapellátást szolgáló (háziorvosi, házi

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S. a Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének április 22-i ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S. a Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének április 22-i ülésére Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Elnöke 8200, Megyeház tér 1. Tel.: (88)545-011, Fax: (88)545-096 E-mail: mokelnok@vpmegye.hu Szám: 02/86-40/2010. E L Ő T E R J E S Z T É S a Megyei Önkormányzat Közgyűlésének

Részletesebben

VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK ELNÖKE 8200 Veszprém, Megyeház tér 1. Tel.: (88) , Fax: (88)

VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK ELNÖKE 8200 Veszprém, Megyeház tér 1. Tel.: (88) , Fax: (88) VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK ELNÖKE 8200 Veszprém, Megyeház tér 1. Tel.: (88)545-011, Fax: (88)545-012 E-mail: mokelnok@vpmegye.hu Szám: 14/676-5/201 ELŐTERJESZTÉS A Veszprém Megyei Önkormányzat

Részletesebben

Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Elnöke 8200 Veszprém, Megyeház tér 1. Tel.: (88)545-011, Fax: (88)545-096 E-mail: mokelnok@vpmegye.

Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Elnöke 8200 Veszprém, Megyeház tér 1. Tel.: (88)545-011, Fax: (88)545-096 E-mail: mokelnok@vpmegye. Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Elnöke 8200 Veszprém, Megyeház tér 1. Tel.: (88)545-011, Fax: (88)545-096 E-mail: mokelnok@vpmegye.hu Szám: 02/13-7/2011. ELŐTERJESZTÉS a Veszprém Megyei Önkormányzat

Részletesebben

A Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlése. 2011. december 29-én (csütörtök) 9:00 órai kezdettel rendkívüli munkaülést tart.

A Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlése. 2011. december 29-én (csütörtök) 9:00 órai kezdettel rendkívüli munkaülést tart. A Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlése 2011. december 29-én (csütörtök) 9:00 órai kezdettel rendkívüli munkaülést tart. Az ülés helye: Veszprém, Megyeház tér 1. Szent István terem Javasolt napirendek:

Részletesebben

a Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 2009. december 17-ei ülésére

a Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 2009. december 17-ei ülésére VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK ELNÖKE 8200 Veszprém, Megyeház tér 1. Tel.: (88)545-011, Fax: (88)545-096 E-mail: mokelnok@vpmegye.hu Szám: 02/285-7/2009. ELŐTERJESZTÉS a Veszprém Megyei Önkormányzat

Részletesebben

VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK ELNÖKE 8200 Veszprém, Megyeház tér 1. Tel.: (88) , Fax: (88)

VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK ELNÖKE 8200 Veszprém, Megyeház tér 1. Tel.: (88) , Fax: (88) VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK ELNÖKE 8200 Veszprém, Megyeház tér 1. Tel.: (88)545-011, Fax: (88)545-012 E-mail: mokelnok@vpmegye.hu Szám: 02/86-2/2010. ELŐTERJESZTÉS a Veszprém Megyei Önkormányzat

Részletesebben

Magyarországi Németek Országos Önkormányzata Közbeszerzési Döntéshozó Bizottsága évi határozatai

Magyarországi Németek Országos Önkormányzata Közbeszerzési Döntéshozó Bizottsága évi határozatai Magyarországi Németek Országos Önkormányzata Közbeszerzési Döntéshozó Bizottsága 2013. évi határozatai MNOÖ Közbeszerzési Döntéshozó Bizottságának 1/2013(02.06.) számú határozata: Az MNOÖ Közbeszerzési

Részletesebben

RENDELET HATÁROZATOK

RENDELET HATÁROZATOK 2011. február 24. 6. szám Tartalomjegyzék Szám Tárgy Oldal RENDELET 4/2011. (II. 24.) önkormányzati rendet 6/2011. (II. 24.) önkormányzati rendet 7/2011. (II. 24.) önkormányzati rendet A Baranya Megyei

Részletesebben

271/2011. (VI. 28.) számú Képviselő-testületi Határozat

271/2011. (VI. 28.) számú Képviselő-testületi Határozat készült könyvéből: 271/2011. (VI. 28.) számú Képviselő-testületi Határozat Hajdúnánás Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a Hajdúnánás Városi Önkormányzat Közbeszerzési Szabályzata VI. fejezet 2. pontja

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S. a Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 2011. augusztus 16-i ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S. a Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 2011. augusztus 16-i ülésére Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Elnöke 8200 Veszprém, Megyeház tér 1. Tel.: (88)545-011, Fax: (88)545-096 E-mail: mokelnok@vpmegye.hu Szám: 14/505-7/2011. E L Ő T E R J E S Z T É S a Veszprém

Részletesebben

VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK ELNÖKE 8200 Veszprém, Megyeház tér 1. Tel.: (88)545-011, Fax: (88)545-012 E-mail: mokelnok@vpmegye.

VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK ELNÖKE 8200 Veszprém, Megyeház tér 1. Tel.: (88)545-011, Fax: (88)545-012 E-mail: mokelnok@vpmegye. Szám: 14/676-26/2011. VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK ELNÖKE 8200 Veszprém, Megyeház tér 1. Tel.: (88)545-011, Fax: (88)545-012 E-mail: mokelnok@vpmegye.hu ELŐTERJESZTÉS a Veszprém Megyei Önkormányzat

Részletesebben

a Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének december 15-i ülésére

a Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének december 15-i ülésére Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Elnöke 8200 Veszprém, Megyeház tér 1. Tel.: (88)545-011, Fax: (88)545-096 E-mail: mokelnok@vpmegye.hu Szám: 02/273-15/2010. E L Ő T E R J E S Z T É S a Veszprém

Részletesebben

225/2011. (XII. 15.) MÖK

225/2011. (XII. 15.) MÖK 225/2011. (XII. 15.) MÖK határozat 1. A Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlése az államháztartásról szóló 1992. évi XXXVIII. törvény 2/A. (3) bekezdésében és a 93. (1) bekezdésében biztosított jogkörében

Részletesebben

a Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 2009. április 23-ai ülésére

a Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 2009. április 23-ai ülésére Szám: 02/91-8/2009. Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Elnöke 8200 Veszprém, Megyeház tér 1. Tel.: (88)545-011, Fax: (88)545-012 E-mail: mokelnok@vpmegye.hu E LŐTERJESZTÉS a Veszprém Megyei Önkormányzat

Részletesebben

Bizottsági ülések időpontjai:

Bizottsági ülések időpontjai: Bizottsági ülések időpontjai: Ügyrendi és Érdekképviseleti Bizottság 2015. május 26. (kedd) 17,00 óra Gazdasági, Turisztikai és Környezetvédelmi Bizottság 2015. május 22. (péntek) 9,00 óra Emberi Kapcsolatok

Részletesebben

Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Elnöke 8200 Veszprém, Megyeház tér 1. Tel.: (88) , Fax: (88)

Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Elnöke 8200 Veszprém, Megyeház tér 1. Tel.: (88) , Fax: (88) Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Elnöke 8200 Veszprém, Megyeház tér 1. Tel.: (88)545-011, Fax: (88)545-012 E-mail: mokelnok@vpmegye.hu Szám: 02/32 9/2010. ELŐTERJESZTÉS A Veszprém Megyei Önkormányzat

Részletesebben

E l ő t e r j e s z t é s

E l ő t e r j e s z t é s EPLÉNY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE Szám: EPL/6/1/2015. E l ő t e r j e s z t é s Eplény Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2015. január 28-i ülésére Tárgy: Jelentés a lejárt határidejű határozatok

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S Szám: 02/21-28/2007. Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Elnöke 8200 Veszprém, Megyeház tér 1. Tel.: (88)545-011, Fax: (88)545-096 E-mail: mokelnok@vpmegye.hu E L Ő T E R J E S Z T É S a Veszprém

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. a Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 2011. június 23-i ülésére. Lasztovicza Jenő, a megyei közgyűlés elnöke

ELŐTERJESZTÉS. a Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 2011. június 23-i ülésére. Lasztovicza Jenő, a megyei közgyűlés elnöke Szám: 14/349-21/2011. VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK ELNÖKE 8200 Veszprém, Megyeház tér 1. Tel.: (88)545-011, Fax: (88)545-012 E-mail: mokelnok@vpmegye.hu ELŐTERJESZTÉS a Veszprém Megyei Önkormányzat

Részletesebben

a Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 2007. december 13-ai ülésére

a Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 2007. december 13-ai ülésére VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT Gazdasági és Területrendezési Bizottsága Szám: 02/228-2/2007. ELŐTERJESZTÉS a Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 2007. december 13-ai ülésére Tárgy: A Veszprém Megyei

Részletesebben

a Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 2009. április 23-i ülésére

a Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 2009. április 23-i ülésére VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK ELNÖKE 8200 Veszprém, Megyeház tér 1. Tel.: (88)545-011, Fax: (88)545-096 E-mail: mokelnok@vpmegye.hu Szám: 02/91-19/2009. E L Ő T E R J E S Z T É S a Veszprém

Részletesebben

Bizottsági ülések időpontjai:

Bizottsági ülések időpontjai: Bizottsági ülések időpontjai: Gazdasági, Idegenforgalmi és Környezetvédelmi Bizottság 2004. december 13. (hétfő) 17 óra Oktatási, Kulturális és Közművelődési Bizottság 2004. december 14. (kedd) 15,30 óra

Részletesebben

T á j é k o z t a t ó. a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról, átruházott hatáskörben. hozott döntésekről,fontosabb intézkedésekről

T á j é k o z t a t ó. a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról, átruházott hatáskörben. hozott döntésekről,fontosabb intézkedésekről T á j é k o z t a t ó a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról, átruházott hatáskörben hozott döntésekről,fontosabb intézkedésekről Előadó: Győriványi Dániel polgármester Készítette: Domonkos Istvánné

Részletesebben

VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK KÖZLÖNYE

VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK KÖZLÖNYE XXI. (XLIX.) évfolyam 12. szám 2011. december 30. VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK KÖZLÖNYE TARTALOM I. SZEMÉLYI RÉSZ 238/2011. (XII. 29.) MÖK határozat: A Veszprém Megyei Önkormányzat aljegyzője

Részletesebben

Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Elnöke 8200 Veszprém, Megyeház tér 1. Tel.: (88)545-011, Fax: (88)545-012 E-mail: mokelnok@vpmegye.

Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Elnöke 8200 Veszprém, Megyeház tér 1. Tel.: (88)545-011, Fax: (88)545-012 E-mail: mokelnok@vpmegye. Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Elnöke 8200 Veszprém, Megyeház tér 1. Tel.: (88)545-011, Fax: (88)545-012 E-mail: mokelnok@vpmegye.hu Szám: 02/254-9/2010. ELŐTERJESZTÉS A Veszprém Megyei Önkormányzat

Részletesebben

A Veszprém Megyei Önkormányzat és költségvetési szervei 2010. évi költségvetésének felhalmozási kiadásai. adatok ezer Ft-ban 2010.

A Veszprém Megyei Önkormányzat és költségvetési szervei 2010. évi költségvetésének felhalmozási kiadásai. adatok ezer Ft-ban 2010. 6. melléklet A Veszprém Megyei Önkormányzat és költségvetési szervei költségvetésének felhalmozási kiadásai I. BERUHÁZÁSI KIADÁSOK ÉS PÉNZÜGYI BEFEKTETÉSEK 1. Veszprém Megyei Önkormányzat Idősek Otthona,

Részletesebben

JELENTÉS. A lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

JELENTÉS. A lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról JELENTÉS A lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Képviselő-Testület 176/2018. (V. 30.) ÖNK-I határozata (Határidő: 2018.12.31.) Tárgy: Malomszögi tervezési munkák elvégzésére kivitelező kiválasztásáról

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. a Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének február 22-i ülésére

ELŐTERJESZTÉS. a Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének február 22-i ülésére VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK ELNÖKE 8200 Veszprém, Megyeház tér 1. Tel.: (88)545-011, Fax: (88)545-096 E-mail: mokelnok@vpmegye.hu Szám: 02/21-21/2007. ELŐTERJESZTÉS a Veszprém Megyei Önkormányzat

Részletesebben

A Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlése december 29-én (csütörtök) 9:00 órai kezdettel rendkívüli munkaülést tart.

A Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlése december 29-én (csütörtök) 9:00 órai kezdettel rendkívüli munkaülést tart. A Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlése 2011. december 29-én (csütörtök) 9:00 órai kezdettel rendkívüli munkaülést tart. Az ülés helye: Veszprém, Megyeház tér 1. Szent István terem Javasolt napirendek:

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Készült Vanyola község Önkormányzati Képviselő-testülete 2012. november 29-én 08,00 órakor megtartott nyilvános üléséről.

J e g y z ő k ö n y v. Készült Vanyola község Önkormányzati Képviselő-testülete 2012. november 29-én 08,00 órakor megtartott nyilvános üléséről. Önkormányzati Képviselő-testület V A N Y O L A Szám: 12/2012. J e g y z ő k ö n y v Készült Vanyola község Önkormányzati Képviselő-testülete 2012. november 29-én 08,00 órakor megtartott nyilvános üléséről.

Részletesebben

Beszámoló az átruházott hatáskörök gyakorlásáról. I. A Polgármester átruházott hatáskörben az alábbi döntéseket hozta:

Beszámoló az átruházott hatáskörök gyakorlásáról. I. A Polgármester átruházott hatáskörben az alábbi döntéseket hozta: IV-76/4593/2013. sz. határozat 1. melléklet Beszámoló az átruházott hatáskörök gyakorlásáról I. A Polgármester átruházott hatáskörben az alábbi döntéseket hozta: Humán Főosztály Ápolási díj: Összesen 294

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYVE. Tiszasziget község Önkormányzat Képviselő-testületének április 11. napján megtartott rendkívüli nyílt ülésének

JEGYZŐKÖNYVE. Tiszasziget község Önkormányzat Képviselő-testületének április 11. napján megtartott rendkívüli nyílt ülésének Tiszasziget község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. április 11. napján megtartott rendkívüli nyílt ülésének JEGYZŐKÖNYVE 43/2013.(IV.11.) Öt. határozat Testületi ülés napirendjének elfogadása

Részletesebben